30. kolo
15.05.2010 17:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Baník Ostrava 1:1

Ostravskému Baníku se nepodařilo zvítězit na půdě Příbrami a po remíze 1:1 tak končí "až" na třetím místě. Zápas se pro Baník nevyvíjel dobře, hned z kraje udeřil Pilík, ovšem vyrovnat dokázal Varadi. Závěr utkání byl hodně nervózní, hlavně ze strany hostů, červenou kartu obdržel Řezník.

Příbramští na baníkovce doslova vlétli a už po čtyřech minutách mohli jít do vedení. Nebýt nešťastného zákroku příbramského Zdeňka Šmejkala, šli by domácí do vedení. O pár minut později už Příbram vedla, Wágnerovu nepovedenou střelu usměrnil za záda ostravského brankáře Tomáš Pilík - 1:0 pro Příbram.

Baník byl po inkasované brance hodně rozhozený a Příbram toho mohla využit. Po sotva odehrané čtvrthodině se ozvali hostující "fanoušci", kteří trhali sedačky a házeli je všude kolem, k tomu se brzy připojila pyrotechnika a neštěstí bylo na světě. Sudí Roman Hrubeš přerušil hru, což se ne všem líbilo. Za chvíli hra ale pokračovala a ve 28. minutě se dostavilo vyrovnání. Kapitán Martin Lukeš odvedl skvělou práci a přihrál do šance Vydrovi, ten ale nezakončil nýbrž ještě vyhledal osamoceného Adama Varadiho a bylo to 1:1. Celá akce zaváněla ofsajdem, nicméně branka byla uznána.

Jenže vzápětí se znovu ozvali neukáznění ostravští fanoušci a hra byla opět na chvíli přerušena. Kapitán Martin Lukeš se snažil vysvětlit rozhodčím, že fanoušci jsou v klidu, jenže policie měla jasné argumenty k přerušení. Hra ale zakrátko opět pokračovala. V první poločase už se ale nic podstatného neudálo a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas byl hodně podobný, sektor hostí už byl více v klidu a tak se nemuselo přerušovat. Na obou stranách bylo k vidění několik náznaků šance, ovšem ani Příbram, ani Ostrava si stoprocentní šanci nevytvořili. Definitivní naděje na titul mohl Ostravanům sebrat Jirouš. Po centru Huni mu chybělo k míči opravdu málo. Závěr utkání přinel mnoho žlutých karet a také jednu červenou, tu obdržel obránce Řezník. Nervní byli i "fanoušci" Baníku, kteří v létli na hrací plochu. Baník nedokázal v Příbrami vyhrát a v tabulce nakonec skončil na třetí místě.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Baník Mistr

Reagovat
Kepy_FCB

0.2 Baník Vicemistr

Reagovat
vanGomm

X2.

Reagovat
smazaný uživatel

CHACHAŘI -------------- VĚŘÍME VÁM

Reagovat
smazaný uživatel

R E M Í Z O V Í CH O V A N C I Z E S P A R T Y - - - N É

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Radeji BANIK nez ti zmrdi.

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK mistr...a ne ty buzeranti ze sparty ....BANÍK PIČO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 vydra, varadi.......Banik mistr!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 čuráci y Baníku

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
klokan.paul

2:2

Reagovat
Špilmachr

1 : 12

Reagovat
goodbay

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nejspíš vyhraje,ale žádnej debakl Příbram nepřipustí.Navíc Baníku chybí tři velký opory.Bohužel,Baník si titul prosral minulej týden.

Reagovat
goodbay

no nevím zranění Bolfa, Neuwirtha, Ličky bude mít velké dopady na hru baníku

Reagovat
goodbay

pokud teda ani jeden z nich nenastoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Banik PIČO!!! Baničku my jsme s tebou! Nepovedlo se nevadí! Evropa je otevřená a ligu mužeme vyhrát příště!

Reagovat
smazaný uživatel

brutální část fanoušků Baníku patří do basy, nechápu proč už dávno nemají doživotní zákaz vstupu na fotbalové stadiony

Reagovat
smazaný uživatel

souhláááás,ze sobotní tvrdé zkušenosti můžu potvrdit :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele