8. kolo
28.09.2008 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - FK Jablonec 2:1

Budějovice se pod trenérem Tobiášem pomalu zvedají, v neděli si připsaly první vítězství, když po dobrém výkonu porazily příliš průměrný Jablonec. Ten v závěru alespoň snížil, k bodům však nedosáhl.

První povedený pokus vyslal na brankáře Kučeru Huber, který po centru Klapky hlavičkoval nebezpečně pod břevno, ale domácí brankář vyrazil. Na druhé straně se po přímém kopu Benáta dostal na malém vápně ke střele Hílek, svou slabší nohou však branku přestřelil. Hrálo se nahoru dolů, větší šance ovšem chyběly, než přišla 34. minuta a kuriózní gól. Z pětatřiceti metrů svůj přímý kop nacentroval Šíma před branku, míč nikdo netečoval a překvapenému Špitovi nezbylo nic jiného než vytáhnout míč z vlastní sítě. V závěru vyvedeného poločasu mohl pojistit vedení Benát, který po přihrávce Šímy netrefil branku jen o centimetry.

Jablonečtí šli ze šaten ofenzivně naladěni, ale uběhlo deset minut a místo srovnání přišel druhý domácí gól. Kombinační akci započal Benát, který na levé straně uvolnil Svátka, ten svou přihrávkou našel Sedláčka, jenž míč bez problémů dopravil do branky. Hosté se pomalu dostávali do tlaku, obléhání branky však své ovoce přineslo až v 83. minutě. Valenta našel přihrávkou zprava Michálka, ten pak svou střelou orazítkoval obě Kučerovy tyče, míč nakonec v síti skončil. Snížení ale přišlo moc pozdě, naopak po Šímově centru mohl navýšit vedení Stráský, ale míč trefil špatně.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jablonec vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to jablonecky lopaty, fakt normální lopaty, oni prohrajou s poslednim v lize, to neni normalni.Smradlavej byc na liný potvory!!!

Reagovat
smazaný uživatel

??? Sice bylo Dynamo poslední v lize ale v posledních zápasech několikrát ukázalo, že se s nímů může počítat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele