20. kolo
15.03.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bohemians Praha - Viktoria Žižkov 0:0

Utkání na Žižkově skončilo bezbrankovou remízou. Největší šance neproměnil útočník Žižkova Švancara.

Bohemians zahrozili jako první. Po centru Zoubka míč doputoval k Horáčkovi, který prodloužil hlavou na Vošáhlíka. Ten taktéž trefil balon hlavou, ale branku nezasáhl. Po čtvrthodině hry mohl dát kuriózní gól žižkovský Vozábal. Všiml si totiž, že brankář Beláň je dost vysunutý z branky a zkusil z velké dálky vystřelit. Balon skončil jen kousíček vedle. Další povedenou střelu vyslal střížkovský Dobeš. Ten tvrdě napálil odražený míč a jen o kousek minul.

Druhou půli otevřela velká šance Švancary. Straka centroval a útočník Viktorie v těžké pozici trefil Beláně, od kterého se míč ještě odrazil na tyč. Souboj Beláň - Švancara se po chvíli opakoval znovu. Útočník postupoval sám na brankáře a vystřelil po zemi, Beláň se ale vymrštil a míč vyrazil. Po hodině hry střílel z velkého vápna Sabou. Trefil pouze jednoho z hráčů Bohemians a marně se dožadoval penalty za údajnou ruku.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

věřím bohemce že vyhraje 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele