15. kolo
02.12.2007 10:15 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - FK Jablonec 97 2:0

Viktoria Žižkov se přesvědčivým výkonem bodově dotáhla na Kladno. Úvodní převaha Jablonce zmizela po šťastném góle Moughfira, do poločasu pojistil vedení po špatné rozehrávce hostí Kalod. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, gól však již nepřinesl.

Přes počáteční herní převahu Jablonce se do vedení dostali domácí. Po sérii rohů se k míči postavil Moughfire, míč přesně zatočil do branky a překvapený Špit ho musel lovit ze sítě. Gól hosty značně poznamenal a jejich projev se podstatně zhoršil. Ve 34. minutě ještě Kalod mířil zpoza vápna vedle, ale o šest minut později špatně rozehrál Fukal, Tinga vyslal právě Kaloda, který obešel Zábojníka, a když Homola uklouzl, nebyl problém pro domácího překonat Špita střelou přesně k tyči.

Ve druhém poločase mohl snížit Zábojník, když si naskočil na roh a hlavičku umístil pod břevno. Bartalský ale stihl vyrazit. Poté se domácí usadili na polovině svého soupeře. Špit musel vyrážet nebezpečnou střelu Procházky. Po ose Moughfire – Kalod – Šťastný zakončoval kapitán Stracený, ale jeho střela z hranice penalty prolétla nad břevnem. I když domácí kontrolovali vedení, Bartalský musel být na pozoru. V 82. minutě nepříjemně vypálil z hranice vápna Klapka, domácí brankář míč vyrazil.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super výkon a výsledek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele