9. kolo
08.10.2007 19:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov 3:1

Obě Viktorky nyní moc šťastné období nezažívají, proto si chtěly dnes alespoň trochu spravit chuť. Bohužel podprůměrná návštěva viděla také podprůměrný fotbal. Kromě gólů se toho na hřišti moc nedělo. Zápas nakonec přesto skončil vítězstvím Plzně 3:1.

Hned z první větší šance padl gól. Centr od rohového praporku nakonec dolétl až na hlavu záložníka Martina Filla a ten se nemýlil. Pojistku mohl přidat za pár okamžiků ve stoprocentní šanci Martin Psohlavec. Na Filla vyběhl Bartalský, ten nacentroval před prázdnou bránu právě Psohlavcovi, který tísněn dvěma obránci nedokázal míč zpracovat. Ve 33. minutě přišlo z ničeho nic vyrovnání. Kapitán hostí Stracený sebral obráncům míč a obstřelil vybíhajícího Daňka střelou k tyči. Bohužel to bylo téměř vše zajímavého z prvního poločasu a proto oba týmy odešly do kabin za nerozhodného stavu.

Vedení na stranu domácích mohl hned v úvodní minutě druhé půle strhnout Vítězslav Brožík, který se k bráně Bartalského prodral z pravé strany, nakonec ale přestřelil. Jenže to bylo opět na dlouhou dobu všechno. Domácí fotbalisty nasměroval ke třem bodům v 74. minutě opět Fillo. Ten dostal na hranici pokutového území ideální přihrávku a střelou k tyči poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Plzeň vstřelený gól nabudil ke zvýšené aktivitě, o čemž se mohli diváci přesvědčit při dalekonosné střele jednoho z plzeňských hráčů. Jistotu zisku tří bodů dal domácím v 85. minutě Jan Halama, jenž se při zmatku před bránou Žižkova nejlépe zorientoval a doklepl míč za záda bezmocného Bartalského.

Plzeň se díky vítězství posunula na osmé místo, Žižkov zůstává poslední, ovšem jen o skóre za dvojicí Jablonec, Liberec.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele