30. kolo
17.05.2008 15:00 CET
6 : 2
(4:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Siad Most 6:2

Most sice vstoupil do tohoto utkání výborně a velmi brzy se ujal vedení, ovšem nakonec odjíždí s debaklem a Gambrinus ligu opustí s pouhými dvaceti body na kontě.

To, co se dělo v Plzni v prvním poločase, se musilo líbit všem nestranným a domácím fanoušků. Otevřený fotbal a pět vstřelených gólů mluví za vše. Ten první padl již v 1. minutě. Hostující Schut se opřel do míče z hranice šestnáctky a krásnou střelou překonal gólmana Ticháčka. Vedení Mostu ale moc dlouho nevydrželo, konkrétně třináct minut. Na 1:1 vyrovnal přesně mířenou hlavičkou obránce Jakub Navrátil.

Viktorka najednou ožila a byla po celý zápas aktivnější a nepřipustila žádné překvapení. V 22. minutě zvýšil vedení Varadi a za dalších šest minut proměnil penaltu Ludovic Sylvestre. Pár okamžiků před přestávkou zvýšil po centru Rótha Petržela již na 4:1 a nebylo v podstatě co řešit. Ovšem s hosty to mohlo dopadnou v první půli ještě hůř. Stačilo, kdyby Plzeň využila některé z dalších svých příležitostí.

Po změně stran tlak domácích pokračoval a vyústil ve dva góly. V 49. minutě utekl hostující obraně Varadi a bez problémů zavěsil. Také Sylvestre se dočkal druhého gólu. V 54. minutě se prosadil po centru Varadiho. Fanoušci se skutečně fotbalem bavili, bohužel na stadiónu se jich sešlo pouhých 1 560. Most nakonec dokázal alespoň snížit. Dvacet minut před koncem pláchl po pravé straně Bogdanov a střelou k bližší tyči obstřelil vybíhajícího Ticháčka.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Most je v poslední době lepším týmem než Plzeň podle těchto tabulek, ale v totmo zápase očekávám výhru domácích, kteří si upevní 9. místo. Most se s ligou loučí a já se mohu začít radovat. Můj tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak samo jak u Olomouce domácí výhra na konec sezony je + , i když jsem si přál , aby plzen byla výše v tabulce škoda , že rozprodali kádr a jaro takhle prohospodařily typ - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec pěkná přestřelka, diváci se v Plzni museli bavit. A pak, že to nepadá ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele