13. kolo
10.11.2007 17:00 CET
4 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - SK Kladno 4:0

Zlínští fotbalisté jednoznačně rozdrtil Kladno 4:0, všechny branky padly ve druhém poločasu, který totálně nezvládli hosté. Domácí si tak spravili střeleckou chuť a potvrdili vítězství z Mladé Boleslavi. Zlín se díky dnešní výhře posunul na šesté místo s 19 body. Pro Středočechy to byla třetí porážka v řadě za sebou.

Ti nejvěrnější fanoušci, kteří se nenechali ovlivnit celodenním deštěm, viděli v úvodních minutách nezáživný fotbal. Hrálo se na těžkém terénu, na kterém se dalo těžko kombinovat. Po nudném úvodu se úroveň hry postupně zlepšovala. První vážnější šance se konala díky zlínskému rohu v 13. minutě, kdy Žůrek poslal nacentrovaný míč na hlavu Zúbka, ale jeho pokus zlikvidoval výborným zákrokem hostující brankář Kostolanský.

O deset minut později se ke slovu dostali také Kladenští, když chybnou rozehrávku zlínského brankáře Baranka využil Szabo, který hledal před odkrytou bránou Jeslínka, tomu však chyběl krok k zakončení. Ve 27. minutě si s velkými obtížemi nakonec poradil s přízemní střelou domácího Žůrka gólman Kostolanský, v podobné situaci byl také ve 34. minutě, tentokrát na něj mířil Vlastimil Vidlička. Gól do šaten mohl dostat zlínský tým, když po brejku střílel Jeslínek na vybíhajícího Baranka, který však jeho střelu vyrazil. Míč se opět dostal ke stejnému hráči, ale s ním si tentokrát poradili obránci Tescomy. To byla poslední akce celého poločasu, který nepřinesl žádnou branku.

I v druhém dějství měli domácí častěji míč na svých kopačkách. Zlínské hlediště mohlo konečně zajásat v 60. minutě, kdy otevřel skóre hlavičkou Zbožínek. Tato úvodní branka domácí mužstvo hodně nabudila a hnali se stále do útoku za dalšími brankami. Žůrek mohl o několik okamžiků později zvýšit stav, jenže nastřelil pouze tyč. Zlín pak během čtvrthodiny rozhodl dalšími třemi brankami o jednoznačném vítězství nad Kladnem Postupně se trefili Vidlička, Žůrek a Malár, jenž upravil na konečných 4:0.

Autor: David Křížka

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*s.a.f.c

Kladno by sme meli porazit...........tip.2:1

Reagovat
HOST*s.a.f.c

jenom tak dál .. dobré goly jak cip,,,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele