30. kolo
17.05.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - 1. FC Brno 0:1

Brno se až do poslední chvíle rvalo o konečné třetí místo v tabulce Gambrinus ligy. Z něj se však nakonec raduje Ostrava, která porazila Bohemians a umístila se na místě zaručujícím start v Poháru UEFA díky lepšímu vzájemnému zápasu obou celků.

První příležitost měli Brněnští v šesté minutě, kdy pálil z přímého kopu Pavlík, jeho střelu však Baránek vyrazil. O chvíli později měl možnost změnit stav útočník Besta, který vystihl nepovedenou přihrávku Zúbka a šinul si to ze strany na bránu, vrátit se ovšem stačil Kroča, který jeho střelu zblokoval. Po půlhodině hry zahrozili také domáci borci, Malárovu dalekonosnou střelu vyrazil brankář Bureš s obtížemi na roh. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

Brno začalo aktivněji i ve druhém poločase, nejprve sice promáchl v šanci Střeštík, jenže balon tak doputoval až k Bestovi, který dvakrát nebezpečně střílel, vše ovšem pokryl brankář Baránek. Branka přišla v 59 minutě, autorem byl Jan Trousil. Stoper Brna se prosadil po Střeštíkově střele z přímého kopu, když balon dopravil hlavou do sítě - 0:1. Domácí se snažili odpovědět střelou Žůrka, kterému přistrčil míč Zbožínek, ale útočníkovu střelu v pádu lapil gólman Bureš. V úplném závěru ještě Baránek zabránil gólu po střele Kubáně, když jej míč zasáhl do obličeje, brankář musel být ošetřován. Brno zaslouženě zvítězilo, bohužel pro něj se však z třetího místa raduje Ostrava.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oba týmy se prezentují vítězným fotbalem, ale v tomto zápase se zrodí remíza, která Baničku pomůže v cestě za Pohárem UEFA. Můj tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak je to nestranný fotbal protože nepředpokládám , že Baník prohraje typ - 10 , ale kdybych chtěl ryskovat typnu - 0

Reagovat
smazaný uživatel

No poslední domací zápas ..v kterém ..to bude chtít bodovat na plno ! Ale vzhledem k sopeřovým kvalitám..a naší domácí neschopnosti vyhrávat ..0...!!!!

Reagovat
pavel.fotbal

Brno do poháru UEFA bude stačit 1:1,Bohemka vyhraje v Ostravě 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

ee..brno jede..vyhraje 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

brno vyhra 0 2 dosek balaz brnogo go go

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele