14. kolo
25.11.2007 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK SIAD Most - Viktoria Žižkov 1:0

Vývoj zápasu rozhodlo brzké vedení domácích, když se prosadil v pádu Toleski. Žižkov poté útočil a snažil se vymýšlet, jak srovnat. Hned třikrát se jim to povedlo, ale ani jeden z gólů nebyl uznán. Jinak však hosté žádné šance neměli. Teprve v poslední minutě nedal tutovku Procházka.

Hned první příležitost přetavil v gól Goce Toleski. Da Silva nacentroval do vápna a mostecký kanonýr v pádu usměrnil míč do branky. Ve 25. minutě zahrávali domácí přímý kop, na který si naskočil Holenda a jedovatou hlavičku musel vyrazit na roh Bartalský. Po něm se ke střele dostal Toleski, ale jeho rána mířila těsně vedle. Poslední vzrušení prvního poločasu přišlo ve 34. minutě. Švancara odcentroval do vápna, kde se míč po několika odrazech dostal do branky, jenže byl pískán ofsajd.

V druhém poločase byli aktivnější hosté, ale Most hrál v obraně bez chyb. Když už Tinga dopravil míč v 66. minutě do sítě, odpískal rozhodčí vzájemný souboj s Acevskim jako útočný faul. Uběhlo osm minut a Tinga si připsal druhý neuznaný gól, tentokráte se na rozhodčího zlobit nemohl, ofsajd byl jasný. Ve druhé minutě nastavení mohl kýžený bod získat střelou Procházka. To by nesměl z malého vápna přestřelit.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

toleský dá hattrick,protože kdo jiný,nikdo to nedokáže. takže říkám že toleský dá dnes 2 goly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele