18. kolo
11.03.2007 17:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

1. FC Brno - Dynamo České Budějovice 5:0

Příjemné fotbalové počasí a zápas slibující vyrovnanou partii přilákal do hlediště necelých šest tisícovek diváků. Po opatrném začátku rozehrával domácí Polách standardní situaci, kterou si Homoláč srazil do vlastní brány a poslal tak Brno do brzkého vedení 1:0. V 18. minutě se zranil domácí Švejnoha, který nebyl schopen dále hrát, a na hřiště přišel Kuncl. O pět minut později byl faulován Zelenka, míč si postavil opět Polách, centrem našel Trousila a ten se hlavičkou nemýlil - 2:0. Brno mělo velkou převahu a skvělý Polách po pěkné samostatné akci zvýšil po půlhodině hry již na 3:0. Budějovičtí byli blízko snížení, avšak gól nebyl pro offside uznán. Brno první půli na hřišti jasně dominovalo a při troše štěstí mohl být náskok mnohem větší.

Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější, důsledná domácí obrana ale nedávala Jihočechům šanci na zkorigování. Poslední čtvrthodinka byla opět ve znamení moravského týmu a po několika neproměněných šancí Zelenka zvýšil střelou po zemi. Nově příchozí Pacanda pak ještě v 86. minutě proměnil další výbornou přihrávku Polácha a fanoušci se již nemohli dočkat vítězného ohňostroje. Exhibiční závěr již gól nepřinesl, a tak Brno porazilo Budějovice vysoko 5-0.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*R9

pěkně, tak se mi to líbí vzchopte se klucí brněnští

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele