Souhrn kvalifikace o postup na ME 2020 - čtvrtek 5.9.

05.09.2019, 20:05, aktualizováno 05.09.2019, 22:41
Komentáře a souhrny
Italové zahájili program čtvrtečních kvalifikačních zápasů o Euro 2020. V Arménii se pořádně nadřeli, ale nakonec otočili výsledek z 0:1 na 3:1 a připsali si do tabulky tři body. Španělsko uspělo v Rumunsku, Irsko se rozešlo smírně se Švýcarskem...
Skupina D

Gibraltar - Dánsko 0:6

05.09.2019 20:45

Góly: 6. Robert Skov, 34. Christian Eriksen (pen.), 50. Christian Eriksen (pen.), 69. Thomas Delaney, 74. Christian Gytkjaer, 78. Christian Gytkjaer

I bez hlavního kouče Ageho Hareideho, který musel nedávno podstoupit operaci kolene, a jeho funkci tak dočasně přebral asistent trenéra Jon Dahl Tomasson, Dánsko snadno vyhrálo na Gibraltaru. První branku utkání si připsal Robert Skov, dvakrát pak skóroval Christian Eriksen, následně i Thomas Delaney a dva góly zaznamenal také Christian Gytkjaer.

Hosté si nemohli na půdě evropského trpaslíka dovolit jakkoli zaváhat, aby v průběhu následujícího dění kvalifikačního cyklu nepodkopali zbytečně svou pozici. Rozhodně jim ke klidu pomohl brzký gól Skova ze 6. minuty, jehož přesným dlouhým centrem z levé strany našel Eriksen, a rezultující hlavička dánského forvarda skončila u vzdálenější tyčky.

Domácí tohle inkasování k nějakému zlepšenému výkonu nenabudilo, ba naopak mohli inkasovat po další akci Skova z 28. minuty nebo o tři minuty později, kdy pálil Gytkjaer, úspěšným zákrokem se ale vůči němu prezentoval gólman Coleing. Další zásadní moment tohoto duelu přišel na řadu ve 34. minutě, sudí Lardot nařídil pro Dánsko první penaltu.

Po rohovém kopu Eriksena stáhl Delaneyho v šestnáctce bránící Sergeant, na pokutovou značku si míč postavil Eriksen, jenž pohotově zamířil do protipohybu Coleinga. V závěru půle si Gibraltar vytvořil jednu ze svých mála příležitostí, překonat brankáře Schmeichela se snažil Walker, nicméně se svým zakončením na svého protivníka nevyzrál.

I do druhého poločasu vstoupilo Dánsko velmi dobře a zřejmě definitivně zlomilo odpor soka z Pyrenejského poloostrova. Pokutový kop totiž zase způsobil bek Sergeant, který tentokráte fauloval Poulsena, opětovný exekutor Eriksen poté znovu svou možností nepohrdl a usměrnil balón nechytatelně pod břevno. De röd-hvide však střelecky ani nadále nezaháleli.

V 69. minutě se přes Coleinga prosadil Delaney po nacvičeném rohovém kopu Skova, po jehož rozehrání, dlouhou přízemní přihrávkou, vyslal svůj projektil skrz vše, co mu stálo v cestě, až do sítě. Gytkjaer v 73. minutě zasadil Gibraltaru nepopulárního búra z dorážky, v 78. minutě zacílil do brány ještě jednou, to když zužitkoval kolmici Schöneho.

Více informací k zápasu

Irsko - Švýcarsko 1:1

05.09.2019 20:45

Góly: 85. David McGoldrick - 74. Fabian Schär

Irsko si udrželo neporazitelnost v tomto cyklu proti vysoce favorizovanému Švýcarsku a díky brance Davida McGoldricka vybojovalo velmi cenný bod po remíze 1:1. V tabulce skupiny D se tak udrželo na čele s jedenácti body, bilance tří výher a dvou nerozhodných výsledků v polovině kvalifikace věští nadějné vyhlídky. Hosté naopak podruhé ztratili a po třech odehraných utkáních mají na kontě pět bodů, momentálně jim patří nepostupová třetí pozice.

Irové začali velmi odvážně a již po necelé čtvrthodině hry si vypracovali první nadějnou příležitost. Po krásné kombinaci středem hřiště se do šestnáctky protlačil McClean a napoprvé nezaviněně upadl, jeho následnou zblokovanou střelu bez potíží ukryl ve svých rukavicích připravený brankář Sommer. Tempo v prvním poločase nebylo kdovíjak vysoké, diváci na stadionu v Dublinu se dočkali dalšího většího vzrušení ve 37. minutě.

Hosté se mohli dostat z ničeho nic do vedení po ráně zblízka od Seferoviće, ovšem u přední tyče ucpal prostor gólman Randolph a balón zázračně do sítě nepropustil. Obrázek hry se příliš nezměnil ani po přestávce, oba soupeři se prezentovali pozornou hrou v defenzívě a po vyložených možnostech nebylo ani vidu, ani slechu. Zlom nastal zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, kdy skórovali svěřenci sarajevského rodáka Vladimira Petkoviće.

Po nádherné kombinaci na jeden dotek přistrčil Embolo míč přímo proti noze nabíhajícího Fabiana Schära a závěrečný přízemní projektil ze čtrnácti metrů skončil s pomocí protější konstrukce za zády bezmocného Randolpha. Houževnatí Irové se ale v žádném případě nevzdali a v následujícím průběhu zatlačili protivníka před jeho pokutové území, zasloužené vyrovnávací trefy se dočkali v 85. minutě.

Nejprve se odhodlal ke střele z velké vzdálenosti Whelan a orazítkoval břevno. Akce pak pokračovala a na levém křídle odvedl pořádný kus práce McClean. Jeho tečovaný centr se snesl před hranici brankového území a hlavičkující McGoldrick nasměroval balón do sítě kolem marně se natahujícího Sommera. Švýcarsko si už v neděli bude chtít spravit chuť proti trpaslíkovi z Gibraltaru, Irsko má volno a ve své cestě bude pokračovat až v říjnu s Gruzií.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Irsko53206:211
2.Dánsko422015:58
3.Švýcarsko31206:45
4.Gruzie41034:83
5.Gibraltar40040:120
Skupina F

Faerské ostrovy - Švédsko 0:4

05.09.2019 20:45

Góly: 12. Alexander Isak, 15. Alexander Isak, 23. Victor Lindelöf, 41. Robin Quaison

Zcela bez problémů si na Faerských ostrovech počínali Švédové, kteří splnili povinnost a domů si vezou tři body za vysoké vítězství 4:0. Tre kronor nastříleli všechny góly už v prvním poločase.

Švédsko vůbec na nic nečekalo a už po čtvrthodině si vytvořilo pevný základ pozdějšího vítězství. Obrana Faeřanů vydržela vzdorovat dvanáct minut, tedy do doby, než si na Lustigův centr seběhl na malé vápno Alexander Isak a hlavou zblízka překonal Nielsena. Domácí se sotva stačili otřepat z prvního gólu a hned inkasovali podruhé. Larsson kolmicí vyslal Isaka a útočník Tre kronor byl znovu přesný. To, co Faeřané nechtěli, tedy brzy inkasovat gól, se stalo realitou. Ve 23. minutě vstřelili Švédové už třetí gól, rohový kop propadl na kopačku Quaisona, který nezakončoval, ale přenechal balón Victoru Lindelöfovi a obránce Manchesteru United prostřelil brankáře Nielsena. Faeřané byli zralí na ručník, ale také se mohli dočkat střeleckého zásahu, kdyby Edmundsson nehlavičkoval z dobré pozice nad.

Před koncem poločasu udeřili Švédové počtvrté. Quaison nic nevymýšlel, udělal si prostor a křižnou ranou nedal Nielsenovi šanci. Tre kronor rozhodli o svém vítězství už v prvním poločase a po změně stran se rozhodli výsledek kontrolovat.

Švédové měli i ve druhém poločase spoustu příležitostí a výsledek mohl pro domácí skončit mnohem hůře, kdyby několikrát výtečně nezasáhl Nielsen. Čtvrthodinu před koncem měli Faeřané velkou šanci na vstřelení čestného gólu, ale Vatnhamar ve skluzu netrefil prázdnou branku. Švédsko splnilo povinnost a Faerské ostrovy rozstřílelo čtyřmi góly.

Více informací k zápasu

Norsko - Malta 2:0

05.09.2019 20:45

Góly: 34. Sander Berge, 45+1. Joshua King (pen.)

Norsko mělo celé utkání vytrvalou převahu a Maltu nakonec zaslouženě porazilo 2:0. Diváky na stadionu Ulleval možná mrzí "jen" dva góly v síti hostí, kteří za celé utkání ani jednou nevystřelili na branku. Góly vítězů obstarali Berge a King.

Pro severskou zemi je to před ostrým zápasem ve Švédsku důležité vítězství. Norové byli po celé utkání jasně lepším týmem, ale na branku si diváci museli počkat do 34. minuty. Do té doby bránila obrana ostrovanů dobře, přestože po dvaceti minutách ztratila zraněného obránce Zacha Muscata. O chvíli později spálil první velkou příležitost Hovland, když zblízka minul branku. Norové se dočkali o osm minut později, Hovland prodloužil hlavou centr na Sandera Bergeho a ten překonal brankáře Bonella.

Úvodní branka z Norů setřela nervozitu a před koncem poločasu byli Malťané pod velkým tlakem. Po Johansonově ráně zazvonila branková konstrukce a po faulu Nwokoa o tři minuty později odpískal sudí pokutový kop. Joshua King sice trefil stranu, kam skákal Bonello, ale balón do branky procedil a Norsko vedlo 2:0.

Joshua King měl i další příležitost na skórování po změně stran a Bonello jeho hlavičku skvěle vychytal. I přes vytrvalou převahu Norska už žádná další branka nepadla. Domácí povinné utkání s Maltou zvládli a mohou se chystat na nedělní severské derby ve Švédsku.

Více informací k zápasu

Rumunsko - Španělsko 1:2

05.09.2019 20:45

Góly: 59. Florin Andone - 29. Sergio Ramos (pen.), 47. Paco Alcácer

Také po pátém zápase v kvalifikaci zůstávají Španělé neporaženi a neohroženě směřují za postupem na Euro, byť v Bukurešti měli namále. Zatímco první hodina hry patřila jednoznačně hostům a domácí Rumuni mohli i přes nepříznivý výsledek několikrát děkovat svému brankáři Tătăruşanovi, ve druhé půli Tricolorii přiložili pod kotel a nebyli daleko od bodu. Nakonec však favoritovi podlehli a zůstávají ve skupině F na čtvrtém místě.

Skóre utkání se mohlo měnit již ve druhé minutě. Hrubku domácí obrany ale po kolmici od Jesúse Navase nepotrestal Paco Alcácer, jehož vychytal brankář Tătăruşanu. Další tutovku měl Alcácer o čtyři minuty později, opět si však nepřišel na vynikajícího Tătăruşana. Rumuni se poprvé v útoku ukázali až v desáté minutě. Z dálky to zkusil stoper a kapitán v jedné osobě, Vlad Chiricheş. ovšem mířil pouze vysoko nad břevno.

Tricolorii nadále držel výborný Tătăruşanu. Gólman francouzského Olympique Lyon se znovu zaskvěl ve dvanácté minutě, kdy po rohovém kopu Ruize vytěsnil hlavičku Ramose. O dvě minuty později vedl útočnou akci Španělů Navas, po jehož centru pálil Jordi Alba z voleje a také on našel připraveného Tătăruşana. V sedmnácté minutě na sebe na druhé straně chtěl upozornit záložník pražské Slavie Nicolae Stanciu, jenže z přímého kopu přestřelil.

Rumunsku se na chvíli povedlo otupit tlak La Roji a ve dvacáté minutě se k zakončení hlavou dostal Puşcaş, ani jemu se však nepovedlo nalézt prostor mezi třemi tyčemi. Ve 27. minutě ale přišla pro domácí tvrdá rána. Deac ve vlastním pokutovém území fauloval Ceballose a rozhodčí Aytekin nařídil pokutový kop pro hosty. Zahrání penalty se chopil Ramos, jenž poslal Tătăruşana na opačnou stranu a suverénně poslal Španěly do zaslouženého vedení.

La Roja se ještě do přestávky snažila zvýšit náskok. Po akci Saúla a Alcácera střílel ve 35. minutě z voleje Rodrigo, jenže famózní Tătăruşanu se opět vyznamenal. Za další dvě minuty se opakoval souboj Tătăruşana s Alcácerem a znovu byl úspěšnější domácí gólman. Rumunsku se tak do odchodu do kabin povedlo udržet jednobrankovou ztrátu.

Z druhé půle však neuběhly ani dvě minuty a Španělé již vedli o dva góly. Přesného zásahu se konečně dočkal Alcácer, který zužitkoval přesné přihrávky od Alby a zakončil v podstatě do odkryté brány. Další zajímavou střelu v podání hostů vyslal v 53. minutě Jesús Navas, Tătăruşana ale tentokrát nezaměstnal. Podobně si jen o minutu později počínal Fabián Ruiz.

V 59. minutě se ale domácím povedlo zničehonic snížit. Centr Benzara vrátil před bránu Puşcaş, kde brankáře Kepu překonal střídající Andone. Rumuni najednou vycítili šanci a začali se tlačit dopředu. V 66. minutě se k hlavičce po rohovém kopu dostal Puşcaş, avšak netrefil Kepovu svatyni. Za další tři minuty si na balón po delší době sáhl Tătăruşanu, jenž lapil technický pokus Busquetse.

Ráz utkání se po přestávce dost změnil a v 79. minutě zadělali aktéři zápasu na pořádně dramatickou koncovku. Unikajícího Puşcaşe zastavil nedovoleně Diego Llorente, a jelikož překazil gólovou šanci uviděl od Aytekina rovnou červenou kartu. La Roja tak dohrávala duel pouze v deseti. Ve druhé minutě nastaveného času měl obrovskou šanci na vyrovnání Puşcaş, jeho hlavičku ale bravurně vyrazil Kepa a následná dorážka Grigoreho skončila nad břevnem. Tři body tak přece jen udrželi hosté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Španělsko550013:315
2.Švédsko531112:710
3.Norsko522110:78
4.Rumunsko521212:77
5.Malta51042:123
6.Faerské ostrovy50053:160
Skupina G

Izrael - Severní Makedonie 1:1

05.09.2019 20:45

Góly: 55. Eran Zahavi - 64. Arijan Ademi

Jen necelých deset minut trvalo vedení Izraele v duelu o mistrovství Evropy se Severní Makedonií. Favorita poslal v pětapadesáté minutě do vedení Zahavi, jenže velmi brzy dokázal srovnat Ademi, který tak dal utkání konečný výsledek 1:1.

Na první větší šanci utkání se dlouho čekalo, stála však za to. Zhruba po čtvrtině zápasu podběhl gólman Dimitrievski vysoký balón, který tak na zadní tyči propadl k Zahavimu. Jeho střelu zblokoval obránce k Dabourovi, jenž sice z otočky dostal míč do sítě, avšak pomohl si při zpracování rukou a branka nemohla platit.

Zahrozili i hosté. Elmas si z pravé strany zcela nerušen navedl míč na střed na levou nohu a z osy hřiště vyslal tvrdou ránu, která skončila jen těsně vedle tyče. Po pauze zase zahrozili Izraelci a opět to byl Dabour z otočky. Tentokráte jeho gólovou radost nezhatil rozhodčí, ale branková konstrukce.

Přeci jen ale brzy mohl se spoluhráči slavit. Solomon se bravurně prosmýkl po pravé straně a přízemním centrem naservíroval míč na kopačky Eranu Zahavimu. Ten prokázal instinkt zabijáka a ve skluzu si připsal již osmou trefu v kvalifikačním zápolení.

Balkánci na sebe s odpovědí nenechali dlouho čekat. Exekuce přímého kopu od pravé postranní čáry se ujal Alioski. Jeho levačka zakroutila míč přesně na hlavu Arijana Ademiho, jenž skákal zcela osamocen a se situací si věděl rady.

Vzhledem k tomu, že zbytek utkání postrádal jakoukoliv výraznější akci, se soupeři rozešli smírně a šance na postup na EURO jsou nadále otevřené.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Polsko44008:012
2.Izrael52219:88
3.Rakousko42027:66
4.Slovinsko41217:35
5.Severní Makedonie51226:85
6.Lotyšsko40041:130
Skupina J

Bosna a Hercegovina - Lichtenštejnsko 5:0

05.09.2019 20:45

Góly: 11. Amer Gojak, 80. Haris Duljević, 85. Edin Džeko, 88. Edin Višća, 89. Amer Gojak

Bosna potvrdila úlohu jasného favorita proti podceňovanému Lichtenštejnsku a nakonec ho převálcovala vysoko v poměru 5:0, i když vývoj utkání až zase tak jednoznačný nebyl. Výsledek je pro hosty vzhledem k průběhu až příliš krutý, neboť domácí ještě v 79. minutě vedli pouze o jednu branku. V následujících deseti minutách se však prosadili hned čtyřikrát a v tabulce skupiny J poskočili na třetí místo se sedmi body.

I tak je ve zbývajícím průběhu čeká náročný úkol, neboť po polovině kvalifikace ztrácejí na druhou postupovou příčku Finska propastných pět bodů. Výběr z Balkánského poloostrova zvítězil teprve podruhé, jeho protivník opět neskóroval a nachází se na samém dně skupiny s nulovým bodovým ziskem. Lichtenštejnsko navíc disponuje hrozivým skóre 0:18. Domácí přetavili hned svou první větší příležitost ve vedoucí gól po jedenácti odehraných minutách.

Záložník chorvatského Dinama Záhřeb Amer Gojak se po geniální nahrávce od hvězdného Edina Džeka zjevil zcela osamocen ve volném prostoru a pravačkou usměrnil balón přímo do vzdálenějšího spodního rohu. Přesně v polovině úvodního dějství mohl skórovat hrdina předchozího momentu Džeko, jenomže po ráně Edina Višći z dvaceti metrů a zákroku brankáře Büchela selhal při dorážce a z hranice brankového území orazítkoval jen břevno.

Poté se až do konce první půle nic zajímavého nestalo, Lichtenštejnsko začalo s přibývajícím časem stále více riskovat. V 64. minutě nevyzrál rozběhnutý Haris Duljević na Büchela po pobídce od Džeka, hostující strážce ho ve stoprocentní možnosti fantasticky vychytal. Bosňané se mohli uklidnit až v 80. minutě, kdy z více jak třiceti metrů napřáhl Duljević a jeho natřikrát tečovaný projektil zapadl s velkým štěstím k bližší konstrukci.

O pět minut později se dočkal zasloužené trefy také aktivní Džeko, jenž po precizně zahraném rohovém kopu od Gojaka hlavičkoval z pěti metrů nad bezmocného Büchela - 3:0. Neuběhly ani dvě minuty a čtvrtou branku Bosny přidal Višća. Ten po stříleném přízemním centru Kolašinace z levé strany a nejistém zákroku lichtenštejnského gólmana snadno trefil odkrytou branku. Gólový účet uzavřel v 89. minutě svým druhým zásahem v utkání Gojak, když po nadýchaném pasu Duljeviće rozvlnil hlavou síť ani ne ze dvou metrů.

Více informací k zápasu

Finsko - Řecko 1:0

05.09.2019 20:45

Góly: 52. Teemu Pukki (pen.)

První polovina kvalifikační skupiny J je za námi a v táborech Řecka a Finska, dvou čtvrtečních soupeřů, panuje naprosto odlišná nálada. Zatímco domácí seveřané počtvrté v řadě zvítězili, hosté vyšli už ze tří po sobě jdoucích zápasů bez bodu.

Oba celky se mohly spoléhat na své hlavní opory. V základní sestavě Finska nechyběl gólman Leverkusenu Hrádecký ani druhý nejlepší střelec Premier League Pukki, za hosty nastoupili ve stoperské dvojici Sokratis i Manolas.

Utkání to věru pohledné nebylo, na obou stranách chyběla přesnost ve finální fázi. Jediným gólmanem, který se musel alespoň trochu předvést v první půli, byl domácí Hrádecký, jehož zaskočila Stafylidisova střela z pětadvaceti metrů s odrazem od země.

Vzhledem k nemohoucnosti Finů dostat se do kloudného zakončení se tak jako hloupý jeví faul Kourbelise na Kamaru v rohu vápna. Rozhodčímu nezbývalo než nařídit pokutový kop, jehož exekuce se ujal Teemu Pukki. Ten umístil míč na druhou stranu, než skákal brankář, čímž otevřel skóre utkání.

Nic důležitého už se ve zbytku zápasu nestalo a Finové se tak výrazně přiblížili účasti na EURO 2020. V tabulce totiž drží druhé postupové místo s pětibodovým náskokem na třetí Bosnu. Řecko z páté pozice ztrácí bodů již osm.

Více informací k zápasu

Arménie - Itálie 1:3

05.09.2019 18:00

Góly: 11. Alexander Karapetjan - 28. Andrea Belotti, 77. Lorenzo Pellegrini, 80. Andrea Belotti

Arménie se sice na domácí půdě v Jerevanu brzy dostala do vedení, jenže ani to jí k výhře nad Italy nestačilo. Hostující favorit především díky dvěma trefám kanonýra Belottiho otočil skóre a slaví další jasnou výhru.

Prvním čtvrtečním duelem v rámci nového bloku kvalifikačních utkání se stal duel mezi Arménií a Italy. Speciální duel čekal především na domácího kapitána Henrika Mchitarja-na, který si od nové sezony zvyká na angažmá v hlavním městě Itálie. Dnes měl možnost ukázat se budoucím protihráčům jako Donnarumma, Bonucci, Barella nebo Chiesa s Belottim, stejně jako otestovat budoucího spoluhráče Florenziho.

Brankář Hajrapetjan dobře věděl, že ho nečeká nic snadného a že jeho zkušenosti i schopnosti budou řádně vyzkoušeny. Delší dobu se ale Italové nemohli dostat ani na do-střel jeho brány. A pak přišel šok.

V 11. minutě totiž Arménie podnikla rychlý kontr do nezformované a ustupující obrany Italů. Pak stačila jedna přesná nahrávka na nabíhajícího útočníka Alexandera Karapetja-na a problém byl na světě. Nikdo z bránících hráčů se k němu nestáhl včas a brankář Donnarumma na zadní tyči nezasáhl vůbec přesvědčivě - 1:0.

Takový vývoj samozřejmě Italové jako velcí favorité utkání vůbec nečekali. A trvalo jim, než z toho šoku vystřízlivěli. Ve 23. minutě to zkoušel z otočky Federico Bernardeschi a s jeho ránou měl brankář Hajrapetjan problémy. Itálie každopádně zrychlila a její akce se stávaly čím dál tím nebezpečnějšími.

Do půlhodiny hry se její šance promítly i do skóre. Postaral se o to především obránce Emerson, který na straně umotal protihráče a poslal do vápna přesný centr na zadní tyč. Tam si naběhl bomber Turína Andrea Belotti a srovnal do poloprázdné brány - 1:1.

Krátce před koncem první půle Barella naservíroval parádní pas na Belottiho, který těsně minul vzdálenější tyč. Domácí si vývoj utkání v podstatě sami zkomplikovali. V nastavení totiž Alexander Karapetjan ve výskoku udeřil loktem Bonucciho a po druhé žluté kartě byl vyloučen!

Italové náhle vycítili šanci a zapnuli na plný plyn. Ještě do konce prvního poločasu se dnes velmi aktivní Belotti dostal do vápna a minul v dobré pozici tyč. Po hodině hry proká-zal trenér Mancini výborný instinkt a nasadil do hry Lorenza Pellegriniho. Mladý záložník se mu odvděčil po pár minutách na hřišti, protože v obtížné pozici dokázal trknout do míče hlavou a usměrnit Bonucciho pas do brány!

A aby nebylo o vítězi žádných pochyb, Italové vzápětí udeřili potřetí. V 80. minutě obrana Arménie neuhlídala Andreu Belottiho, který si výborně pokryl míč a se štěstím dokázal prostřelit bezradného brankáře Hajrapetjana.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Itálie550016:215
2.Finsko54017:212
3.Bosna a Hercegovina521210:77
4.Arménie52038:96
5.Řecko51136:94
6.Lichtenštejnsko50050:180

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Španělsko-Rumunsko pěkný zápas s napínavým koncem. Parádní Kepa, špatný Stanciu.

Finové si přiblížili postupu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rad, ze si zminil Stancia, hororovej vykon. Ale na druhou stranu tim bochankem za obranu zalozil ten jejich gol. Nejvtipnejsi byl mmt, kdy dostal Stanciu prudsi prihravku pred vapno, tak dlouho to zpracovaval, ze 20 metru vzdalenej "dedek" Busquets k nemu pribehl, dal mu cisty telo a vyvezl v klidu mic...V LM toho casu nebude tolik, kdo vi, jestli na uplne Top mezinarodni urovni nebude budit dojem jak Soucek proti opravdu lepsi urovni, nez je Gambac

Reagovat
Pipo123

Rumunsko klobúk dole, neskutočná atmosféra tam musela byť

Reagovat
paver

Finové super, snad to už dotáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pukki je rozjetý jak zfetované divoké prase

Reagovat
Pharrell

29.let a mega moc dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

ještě před pár rokama hrál za Bröndby s Klimentem

Reagovat
smazaný uživatel

Fínsku úprimne postup prajem, radšej oni ako Bosna alebo tragédi z Grécka

Reagovat
adoxx

Radši Bosnu místo Finů

Reagovat
Euphael

Reagovat
Le Gunner

Finsko přímo, Bosna se dostane z Ligy národů.

Reagovat
mayday

Bosna to nějak urve ještě.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to doklepú

Reagovat
Fakt

Řecko

Reagovat
oli9

Irové

Reagovat
Marv

No ale to co tam Rumuni v závěru zazdili.. bod sem jim přál

Reagovat
Marv

A Norsko včera překvapivě docela norské, jen jeden negr a tři Araby

Reagovat
twelwer

jeb na to

Reagovat
maxton

a rasistickych kktov tam bolo kolko ?

Reagovat
smazaný uživatel

v com to je rasisticke? vsak to je fakt ze hrali traja arabi a jeden cernoch..

kurna same slniecka vsade

Reagovat
DrQQ

No predsa tam chýbali dvaja číňania, dvaja indovia, jeden indián. A jeden eskimák aspoň na lavičke! :-)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lampas

Reagovat
Trapný diskutér

kuwa, už se scházej hlinkovci..

Reagovat
smazaný uživatel

husiti

Reagovat
jacobT

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapný diskutér

finsko nikdy nikam nepostoupilo, žejo.. to je asi poslední evropská tradiční země.. nepočítejme trpajzlíci a nový státy po rozpadech.. tohle chce slušnou dávku lůzerství.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele