Serie A - souhrn 30. kola

24.03.2010, 22:49, aktualizováno 25.03.2010, 22:50
Komentáře a souhrny
Ve čtvrtek dohrávaný šlágr kola skončil lépe pro Neapol, která otočila duel s Juventusem a předskočila ho v tabulce. Stará Dáma už navíc opustila pohárové příčky. V čele je po včerejšku o něco jasněji. Vedoucí Inter totiž jasně porazil Livorno, zatímco AC podlehlo na hřišti Parmy. O skóre jej tak na druhém místě vystřídalo AS Řím, které vyhrálo v Bologni. Probudilo se Lazio, doma slavilo výhru nad Sienou. V záchranářském boji si pomohla Atalanta.

SSC Neapol - Juventus FC 3:1

25.03.2010 20:45

Góly: 50. Marek Hamšík, 72. Fabio Quagliarella, 88. Ezequiel Lavezzi - 7. Giorgio Chiellini

Juventus pokračuje v trápení, svěřenci trenéra Alberta Zaccheroniho opět prohráli. Stará dáma tentokrát odjíždí s prázdnou z Neapole, kde inkasovala tři branky. Vysněná Liga mistrů se tak více přiblížila Neapoli.

Hosté z Turína začali velmi dobře, už v sedmé minutě se totiž po rohovém kopu prosadil hlavou obránce Giorgio Chiellini a Juventus vedl 1:0. První šanci domácích měl na svědomí Fabio Quagliarella, ten tak trochu typicky pokoušel štěstí z velké dálky, brankář Manninger však v pohodě lapil. Rakouský brankář se pak předvedl v plné kráse po střele Lavezziho, kterou s vypětím všech sil vytěsnil na rohový kop. Do konce prvního poločasu stojí za zmínku ještě šance Zebiny, ten se dostal až před branku Neapole, jenže Zebina není známý tím, že střílí branky a podle toho to taky dopadlo.

Obránce Zebina byl ústřední postavou dalšího zajímavého momentu, na začátku druhé půle přidržel za dres Quagliarellu, toho si všiml hlavní sudí a odpískal pokutový kop. Jedinečnou šancí na vyrovnání pohrdl Marek Hamšík, jenž hodně přestřelil.

Slovenský reprezentant ale svoje zaváhání odčinil. V 51. minutě si naskočil na přesný centr z levé strany a podobně jako Chiellini skóroval hlavou - 1:1. Domácí vyrovnávací branka pořádně nabudila, s volejí Maggia měl Manninger pořádné problémy. Mnohem aktivnější Neapol se dočkala druhé branky v 72. minutě. Hamšík odcentroval do míst, kde se pohyboval Quagliarella a Manninger, brankář Juventusu měl míč zachytit, jenže to se nestalo a Quagliarella vsítil gól. Starou dámu tak znovu "potopila" chyba brankáře.

Také poslední branka padla po centru, i když pravdou je, že v tu dobu už byla obrana Juventusu hodně otevřená. Nicméně centrovaný balón si v klidu zpracoval Lavezzi a nikým nehlídaný zvýšil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 3:1

24.03.2010 20:45

Góly: 53. Simone Tiribocchi, 64. Jaime Valdés (pen.), 72. Jaime Valdés - 90. Daniele Conti

Atalanta Bergamo nastřílela Cagliari tři branky a její šance na záchranu se zvětšily. Utkání hodně ovlivnilo brzké vyloučení hostujícího Desseny, Atalanta přesilovku využila a vyhrála 3:1.

Utkání nezačalo v nijak zvláště velkém tempu, dokonce ani gólové šance se neobjevovali. Klíčový moment v tomto utkání nastal už v 17. minutě. Daniele Dessena ošklivě fauloval ze zadu Valdese a rozhodčí měl všechny důvody vytasit červenou kartu. Vyloučení Esseny pochopitelně ovlivnilo celé utkání, neboť Atalanta měla možnost hrát přesilovou hru po "zbytek" celého utkání. Cagliari se mohlo v prvním poločase spolehnout na brankáře Federica Marchettiho, ten svůj tým několikrát podržel, zejména proti Garicsovi a Valdesovi. Ve 35. minutě ztratili domácí Javiera Ernesta Chevantona, ten se zranil a své místo musel přenechat Tiribocchimu.

Atalanta zlomila odpor ostrovanů až ve druhém poločase. V 53. minutě otevřel skóre utkání právě střídající Tiribocchi, ten dorazil vyraženou střelu Padoina - 1:0 pro Atalantu Bergamo. O chvíli později mohl zvýšit Valdes, Marchetti byl však rázně proti. V 64. minutě fauloval v pokutovém území Michele Canini Tiribocchiho a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Valdes - 2:0 pro Atalantu Bergamo.

Chilský fotbalista se zapsal do střelecké statistiky ještě jednou, když v 72. minutě fantastickou ranou do horního pravého rohu zvýšil už na 3:0. Porážku Cagliari zmírnil alespoň snižující brankou Daniele Conti, jenž hlavičkou překonal, dnes jinak nezaměstnaného, Consigliho - 3:1.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Chievo Verona 0:0

24.03.2010 20:45

Góly: -

Souboj Udinese s Chievem byl zcela záchranářským zápasem a taky podle toho vypadal. Ani jeden tým nedokázal na Stadio Friuli vstřelit gól, a tak se body po remíze dělí.

Hned v úvodu pálili Floro Flores s Di Natalem, ale jejich střely postrádali sílu. Krátce nato musel střídat Coda, jenž si poranil koleno a asi po roce nechal zahrát Ferronettiho. Zasahovat musel i Handanovič, Ariatti ale nenadělal větší problémy. Kwadwo Asamoah pak táhl nadějný protiútok, ale místo přihrávky raději volil střelu a ta zrovna dobře nedopadla. Poté kombinovali v hostujícím dresu Giampiero Pinzi právě s Asamoahem, ale jednou je zastavil ofsajd, podruhé dobrý Handanovič.

Po objetí dvou obránců se do šance dral Di Natale, ale Sorrentino jeho pokus kryl. Po přestávce chtěl zblízka do branky doklepnout míč Pellissier, ale na poslední chvíli ho skvěle zastavil Zapata. Gólem neskončila ani Pinziho hlavička a gólman Sorrentino si dovolil drze zariskovat. Poslední šanci měl znovu Pinzi, šel sám na Handanoviče, ale zaváhal a šanci mu domácí gólman zmařil a rozhodl o remíze 0:0.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - ACF Fiorentina 1:0

24.03.2010 20:45

Góly: 2. Giuseppe Mascara

Takhle se o poháry rozhodně nebojuje. Fiorentina měla ve středu nejvyšší zabrat, pokud se chtěl vrátit zpět do bojů o evropské soutěže, jenže zápas v Catanii nezvládla a prohrála. Jediný gól vstřelil už po 60 sekundách Mascara.

Catania doma naposledy porazila Fiorentinu v roce 1964, ale dnes se ujala vedení už po jediné minutě. Mariano Izco se rozběhl po pravé straně a odcentroval a Giuseppe Mascara přesnou hlavičkou otevřel skóre. Viola odpověděla Felipeho ranou a v 16. minutě mohla srovnat. Po rohovém kopu se k míči dostal Per Kroldrup, ale v dobré pozici ho zastavil Andujar, respektive vyrazil míč na břevno.

Chvilku na to se snažili i Santana s Montolivem, ale ti netrefili branku. Ve 40. minutě všem na Stadio Massimino zatrnula, když Montolivo vysoko zdviženou kopačkou nechtěně nakopl do hlavy Nataliho. Jeho spoluhráč ale nakonec mohl po ošetření s velkou bandáží pokračovat. To Catania tolik štěstí neměla, Capuana střídal Bellusci.

Po přestávce hrozili Maxi Lopez a na druhé straně z brejku Gobbi, ale ani oni neuspěli. Mladý střídající Babacar si o víkendu připsal první gól v Serii A a ani dnes nebyl daleko brance, jeho hlavičce příliš nescházelo. V nastaveném čase inkasoval v souboji s brankářem nepříjemné zranění a musel střídat. Přesto to ale ještě nebylo vše, v posledních okamžicích mířil Jovetič, ale Andujar předvedl své umění a udržel tři body v Catanii.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Livorno 3:0

24.03.2010 20:45

Góly: 36. Samuel Eto'o, 41. Samuel Eto'o, 61. Maicon

Interu po posledních špatných výsledcích začalo pořádně téct do bot, a tak dnes konečně zabral a poslední Livorno vyprovodil třemi góly. Úhlavní postavou duelu se stal Samuel Eto'o, jenž dal dva góly.

V základní sestavě Nerazzurri figuroval po téměř třech měsících Cristian Chivu, jenž měl frakturu lebky, a tak si navlékl helmu podobné té, co nosí Petr Čech. První šanci si připsali hosté, po třech minutách ale pálil Di Gennaro nepřesně. Na druhé straně přišla pro Panděva šance po Eto'ově rohu, ale makedonský útočník nebyl přesný. Livorno mělo skvělou příležitost, když se míč dostal k Pulzettimu a jeho střela mířila do branky, ale na poslední chvíli ji tečoval Cordoba a zachránil Inter.

Po dlouhé době hrající Ricardo Quaresma pak dvakrát za sebou prověřil svými střelami Rubinha, ale bez úspěchu. Júlio Cesar zas musel likvidovat Filippiniho dělovku. Livorno mělo na San Siru překvapivě větší šance, v dobré pozici se znovu octl Pulzetti, ale nepřekonatelný Júlio Cesar rozhodoval o pokračující remíze.

Nakonec se ale skóre přeci jen protrhlo. Jen 45 sekund po Pulzettiho šanci slavil svůj první ligový gól od konce prosince Samuel Eto'o. Kamerunského snajpra při protiútoku vyslal Thiago Motta a Eto'o pak neměl se zakončením problém. Vzápětí mohl Eto'o zvýšit, ale trefil pouze Rubinha. O šest minut později, ve 41., se ale bývalý útočník Barcelony zapsal do historie zápasu znovu, a že ve velkém stylu. Panděv poslal do ohně centr a Eto'o parádními nůžkami zvýšil na 2:0. Dnešní druhá branka se stane bezesporu jednou z nejhezčích celé sezóny.

Livorno se sice nechtělo vzdát, ale Cesar chytl vše, co měl, jak Kněževičův pokus, tak i tečovanou Vitaleho střelu. A když si po hodině hry připsal Thiago Motta druhou asistenci a první gól zaznamenal Maicon, bylo o vítězi definitivně rozhodnuto. Nerazzurri vyhráli 3:0 a odskočili na čele prohrávajícímu AC.

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Milán 1:0

24.03.2010 20:45

Góly: 90. Valeri Božinov

AC Milán evidentně odmítá Scudetto, Leonardovi svěřenci nedokázali za 90. minut vstřelit gól Parmě a naopak sami v závěrečných minutách inkasovali. Parma vyhrála gólem bulharského útočníka Bojinova 1:0.

Rossoneri nezačali bůh ví jak skvěle, ovšem měli první příležitost utkání. Clarence Seedorf nevyužil velmi dobré Ronaldinhovy přihrávky a Mathieu Flamini svým pokusem minul branku. Parma si vytvořila mnohem nebezpečnější první šanci, Crespova povedená rána orazítkovala břevno ! Jinak ale Christian Abbiati neměl příliš mnoho práce a ani střela Stefana Morroneho neznamenala velké nebezpečí. Ke konci poločasu ještě zahrozil Alessandro Lucarelli, který se dostal po rohovém kopu k hlavičce, nicméně Abbiati byl připravený.

Druhý poločas začali Rossoneri mnohem lépe, Ronaldinho měl několik dobrých příležitostí, ale ani jedna neskončila úvodní brankou. Brazilcovu střelu nejprve Mirante vyrazil, a posléze si brankář Parmy poradil i s chaotickou situací uvnitř pokutového území. Čas kvapil a Milán potřeboval útočit, jenže přes houževnatou a v dnešním utkání spolehlivou obranu Parmy se dostával s velkými obtížemi. Fillipo Inzaghi měl vynikající příležitost zlomit odpor domácích, jeho hlavička měla gólové parametry, jenže to by nesměl stát v brance Parmy Antonio Mirante.

V samotném závěru už to vypadalo, že Milán bude podruhé v řadě remizovat, jenže zásadně proti byl bulharský útočník Valerij Bojinov. Abbiati sice vyrazilo Morroneho rána, jenže pouze do míst kde byl Bojinov, a proti jeho dorážce už byl brankář Milána bezmocný - 1:0. Pro AC to byla pochopitelně studená sprcha, nervově to nevydržel Andrea Pirlo, který za faul obdržel červenou kartu.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Città di Palermo 2:2

24.03.2010 20:45

Góly: 75. Salvatore Bocchetti, 90. Houssine Kharja (pen.) - 34. Abel Hernández, 78. Javier Pastore

Janov sice vyrovnával až v 98. minutě, ale bod si ze zápasu s Palermem rozhodně zasloužil. Po celý zápas byl aktivnějším mužstvem, avšak doplácel na neproměňování šancí. To se naopak dařilo Palermu a z minima vytěžilo maximum - dvě branky. Na obě ale nakonec dokázali Grifové zareagovat a remíza 2:2 je tak spravedlivá. Boj o evropské poháry opět nabírá na otáčkách.

Že je Janov doma hodně silný ukazoval už do samého začátku a ve formě hrající Palermo se příliš nechytalo. Milanettův centr skončil u Bocchettiho, jenž ale míč poslal vedle. Rodrigo Palacio pak připravil šanci pro Palladina, ale ten jí pohrdl. Palladino pak podobně naložil i s centrem Criscita, mušku neměl nadvakrát seřízenou ani Sculli.

A když se nechtěli trefovat domácí, hosté náležitě trestali. Ve 34. minutě vyslal Cavani Abela Hernandeze, jenž využilo menšího zaváhání Tomoviče a se štěstím překonal gólmana Ameliu. Cavani pak mohl využít další chyby v obraně, ale tentokrát byl Amelia připraven.

Janov věděl, že na soupeře má, a tak zvolil zcela ofenzivní systém 4-2-4 a nechal dokořán otevřená zadní vrátka. Risk se ale nakonec vyplatil, ačkoliv nebýt Morettiho, mohl Cavani zvyšovat na 2:0. Grifové se dočkali vyrovnání čtvrthodiny před koncem. Na rohový kop si naskočil stoper Bocchetti a vyrovnal. Radost domácích příznivců ale na Stadio Luigi Ferraris trvala jen pár minut, protože na druhé straně okamžitě zareagoval Balzaretti, poslal přesný pas na Pastoreho a ten při menším zaváhání Bocchettiho vrátil vedení hostům.

Grifové ale dále tlačili, bodů se vzdát nechtěli. Sudí Valeri nastavil čtyři minuty, pro Palermo čtyři horké minuty. Ty navíc ještě předtím okořenil Kjaer, jenž po faulu na Palladina dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy. V nastaveném čase se pak několik minut ošetřovalo, a tak se hrálo ještě přesčas a v 86. minutě si to pak přímo do vápna namířil Criscito, chtěl obhodit Sirigua, ale ten ho stáhl k zemi a kopala se penalta. Tu bezpečně proměnil Kharja a vystřelil konečnou remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AS Řím 0:2

24.03.2010 20:45

Góly: 48. John Arne Riise, 82. Júlio Baptista

AS Řím dokázal vyhrát na půdě Boloni 2:0 a bodově se dotáhl na druhý AC Milán, a pochopitelně zůstal v boji o ligový primát. Giallorossi poslal do vedení John Arne Riise, vedení pak pojistil Julio Baptista.

Boloňa se ocitla už od úvodní minuty pod tlakem. Daniele De Rossi s Jeremy Menézem donutili brankáře Viviana ke kvalitnímu zákroku nohou. O něco méně nebezpečnější byl hlavičkový pokus Luky Toniho, ten měl stiženou pozici, a tak Viviano jeho pokus zlikvidoval. Boloňa se nenechala zahanbit a po střele uruguayského fotbalisty Henryho Gimeneze vystrašila branku Říma. Cassettiho pokus pro změnu skončil na boční síti nicméně Římané se dostali do vedení až v průběhu druhého poločasu.

Ve 48. minutě totiž vypálil Daniele De Rossi, jeho rána změnila směr a skončila v brance. Gól by uznán norskému obránci Johnu Arne Riisemu - 1:0 pro AS Řím. Aktivita Ranieriho svěřenců pokračovala, Burdissovu hlavičku po rohovém kopu zlikvidoval pohotový Viviano. Boloňa toho v domácím prostředí příliš nevymyslela a do konce utkání ještě jednou inkasovala. Definitivní pojistku v podobě druhého vstřeleného gólu zařídil Julio Baptista. Brazilský ofenzivní hráč využil velmi dobré Cerciho přihrávky - 2:0. Zisk tří bodů je pro Řím velmi klíčový, neboť tým z hlavního města zůstává ve hře o titul.

Více informací k zápasu

AS Bari - UC Sampdoria 2:1

24.03.2010 20:45

Góly: 58. Riccardo Meggiorini, 86. Barreto - 19. Antonio Cassano

Stadion San Nicola nepadl ! Bari potvrdilo, že na domácí půdě je hodně silné a dvěma brankami přehrálo Sampdorii Janov. Hosté přitom vedli zásluhou Cassana, jenže Meggiorini a Barreto výsledek zvrátili.

Bari se mohlo dostat velmi brzo do vedení, chytrým obloučkem zkoušel překvapit brankáře Storariho domácí Barreto, ovšem nevyšlo to přesně podle jeho představ, proti byl obránce Daniel Gastaldello. Také Sampdoria dlouho s šancemi neotálela, Gillet si připsal velmi dobrý zákrok po akrobatickém pokusu Giampaola Pazziniho. Sampdoria z toho vytěžila jen rohový kop, ovšem ten jak se ukázalo byl nakonec důležitý. Guberti totiž přesně našel Cassana, a ten otevřel skóre utkání - 1:0 pro Sampdorii. Domácí chtěli pochopitelně co nejrychleji vyrovnat, Riccarda Meggioriniho zastavil až Storari, na druhé straně mohli hosté zvýšit, avšak střela Angela Palomba skončila mimo.

Marco Storari byl hodně ve střehu, brankář Sampdorie se vyznamenal jak proti Emmanuelu Rivasovi, tak i proti Barretovi. Hosté poměrně brzy ztratili Marca Rossiho, jenž se zranil, jeho místo zaujal Accardi. Bari si muselo počkat na vyrovnání do 58. minutě, to se střelou z první prosadil Meggiorini a srovnal skóre na 1:1.

Domácí fotbalisté se hnali za vítězstvím. Barreta v obrovské šanci překonal Storariho a brance musel zamezit až Accardi !Bari se nakonec vítězné branky přeci jenom dočkali, pět minut před koncem skončila v síti Barretova hlavička a domácí díky ní vyhráli 2:1.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Siena 2:0

24.03.2010 20:45

Góly: 6. Stephan Lichtsteiner, 72. Julio Cruz

Lazio hrálo se Sienou o tzv. šest bodů a využilo bezezbytku výhody domácího prostředí a po těžké krizi už podruhé za sebou vyhrálo. Druhý uklidňující gól dal asi po deseti sekundách na hřišti Julio Cruz.

Biancocelesti nemohli začít lépe. Dlouhý Mauriho centr sice v šesté minutě přeletěl Rocchiho, ale nakonec skončil u Lichtsteinera, jenž zblízka levačkou zakončil. Vzápětí to mohlo být už o dvě branky. Na Brocchiho míč si naběhl Mauri a ve skluzu se ho snažil dopravit do brány, ale do cesty se postavil gólman Curci. Ten pak musel zasahovat i proti Zarateho nepříjemné střele. Argentinský útočník pak využil šance Cribariho a poslal na zteč Rocchiho, jenž však střelou olízl tyč. Ve 23. minutě se do potyčky dostali Rosi s Kolarovem a vysloužili si žluté napomenutí.

Po klasickém útoku vedeném Rocchim mohlo Lazio ještě do poločasu zvýšit, ale domácímu kapitánovi se zakončení nevyvedlo podle představ. Siena v prvním dějství moc nebezpečná nebyla, a tak do toho druhého nasadila Reginalda a okamžitě se dostala do šance, Larrondo ale zklamal. Larrondo poté využil Stendardova zaváhání, ale vzápětí zachyboval i on a nechal si míč odebrat zpět.

V 72. minutě nasadil domácí kouč Julia Cruze a mohl se okamžitě radovat z branky. Cruz totiž po hřišti běžel jen pár sekund a okamžitě si naběhl na vysoký míč a parádním kopem přes hlavu zvýšil na 2:0. Na 3:0 ještě mohl zvýšit Mauri, ale zpod břevna míč vytáhl Curci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán30189357:2663
2.AS Řím30178554:3459
3.AC Milán30178548:2859
4.Città di Palermo30139843:3748
5.UC Sampdoria30138937:3647
6.SSC Neapol301112740:3645
7.Juventus FC301361146:4345
8.Janov CFC301271151:5143
9.AS Bari301191037:3642
10.ACF Fiorentina301251339:3541
11.Parma FC301181131:3841
12.Cagliari Calcio301161347:4639
13.Chievo Verona301071327:2937
14.Calcio Catania308111134:3535
15.Bologna FC30981333:4135
16.SS Lazio307111226:3232
17.Udinese Calcio30881437:4532
18.Atalanta BC30771628:4028
19.AC Siena30671732:5325
20.AS Livorno30661820:4624

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (117)

Přidat komentář
Tsigi

Tohle kolo - FUCK OFF !!

Reagovat
maras93

Reagovat
Shevchenko

jj

Reagovat
lnterista

Tohle kolo - PARADA !!

Reagovat
$dolar$

Tohle kolo - NADHERA !!

Reagovat
smazaný uživatel

ozvi se mi na mail tomasbojda@seznam.cz , už se těším na Hennessy (nezapomněl jsem)

Reagovat
$dolar$

ja taky ne, ja psal do diskuze jak to chces udelat, ale asi jsi tu nebyl, ozvu se ti

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Neapol remiza zitra !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo - SMISENY POCITY

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo - NEZKLAMALO !!

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AMBROSIANA

Reagovat
smazaný uživatel

E FORZA MEAZZA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SAMMY JE SPäŤ dufam ze na trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

grcaj si do plienok

Reagovat
miky10

Tohle kolo - MI BYLO DOCELA UKRADENY !!

Reagovat
M11

asi ne kdyz se divas na souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo - ZAČÍNÁ AŽ ZÍTRA !!!

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

což ovšem zabíjí můj fanta-vtip s Quagliarellou

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

ORA E PER SEMPRE INTERNAZIONALE!!!

PRIMI E UNICI!

Reagovat
smazaný uživatel

to bude krutá sestava o víkendu..., nicméně Laziu dáváme tradičně přes hubu, takže Roma s Interem remízka a Milán BACK TO THE GAME

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše vyhoda je, že na Lazio umite zahrat i kdyby hral Leonardo utok a Hunter stopera...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hrál Leonardo, tak máme po problému s křídlem

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel hrotaka.

Reagovat
smazaný uživatel

těch máme dost..., jeden větší snajpr než druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

tos me nepochopil asi...to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil, prostě ať bychom postavili kohokoliv kamkoliv, Lazio porazíme..., jen jsem řek, že by nám Leo vytrh trn z paty na křídle a rejpnul si do našich hroťáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

pro mě je důležité, že nemusíme bezpodmínečně na Romě vyhrát...i při remíze jsme stále v čele a další těžký zápas venku za námi...a už bude čekat jen Viola...Juve doma porazíme a pak už je ten los lepší....takže jak říkám...tohle kolo může být rozhodující....

Reagovat
10

aby ses nedivil, panáčku

Reagovat
Jajinek

no je pravda, že s Juve doma za poslední léta ta bilance až tak růžová není, ale už jen proto, že tam budu, věřím ve výhru...

Reagovat
10

nevěděl jsem, že tam jedeš budeš vykulenej z tý atmosféry, takže ti pak ani nepříjde, že jste prohráli

Reagovat
Jajinek

a nebo ti za stavu 3:0 po Muntariho gólu zamávám do kamery...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to už bych dávno vyhodil televizi z okna

Reagovat
smazaný uživatel

počkej AS Roma-Inter snad jednička ne, aby se to v předu trochu zamotalo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych se nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

ok, už ten tvůj překlep nebudeme řešit

Reagovat
scr

doufam, ze Inter prozije v Rime peklo!!! A vse bude razem otevrene ba naopak na strane AS!! Dnesni kolo me potesilo..Forza Roma!!

Reagovat
M11

AS jedine 3 body o vikendu

Reagovat
Mr.Jindros

Kdyby tam Inter vyhrál a AC třeba ještě ztratilo ztratilo s Laziem, tak má titul jistý.

Reagovat
scr

rozhodne zapas sezony...Pokud Inter vyhraje, tak si titul asi uz vzit nenecha...verim ale, ze vyhrajeme

Reagovat
Shevchenko

Neztratí neztratí.

Reagovat
Jajinek

V Rímě nám to v posledních letech šlape...pokud bychom tam vyhráli, bylo by to fantastické, protože posledních pár kol ten los opravdu není tak tragický....

Snad už bude v pořádku Milito...jdu na článek...

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA v sobotu zapas sezony v Rime, treba dat do toho zapasu srdce a potiť krv .Hrame doma a domace prostredie je velmi dolezite,v sobotu 3 body s interom ORZA ROMA neuveritelne AS ROMA bola po 2 kolach posledna a sme momentalne druhy

Reagovat
jtbs

Sampdoria a Palermo ma potesili ...inter klasika

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tohle kolo rozhodli zápasy ve prospěch svých tým oba aktéři megavýměny. Pěkně Etíku

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak myslím , že je dosť veľká šanca skončiť pred AC. Majú oveľa ťažší los a sú bez Pata , ktorý je momentálne pre AC dôležitejší , ako Totti pre AS . Ale to Scudetto neviem neviem , aj keby sme cez víkend vyhrali , je to 1 bod a 7 zápasov a Inter zas tak sprostý nie je , on dokáže 6 zápasov v pohode vyhrať a 1 trebars remizuje , a Rím všetkých 7 nevyhrá . Druhá priečka je reálna , ale na Scudetto som pesimista .

Reagovat
10

já hlavně bohužel nevěřím tomu, že byste Inter o víkendu porazili...to jsou zápasy, který Inter poslední dobou zvládá

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak posledné roky Nás doma Inter porážal o triedu , každá Seria raz končí , to jo ,ale aby trebars neskončila séria Rímu bez prehry . Kdežto AS nebude chýbať nikto a pôjde v plnej zostave . Snad sa Milito nedá dokopy .

Reagovat
$dolar$

Jak hral Quaresma?

Reagovat
Jajinek

vcelku to ušlo, i když pár věcí zase úplně zadrbal, tak byl hodně živý, nahrál Eto´ovi do tutovky a dvakrtá z úhlu protáhl gólmana.

Reagovat
$dolar$

to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Živý ale jen v prvním poločase, v druhém se úplně vytratil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako aj Etoo a Pandev

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka si v příštím kole konečně zahraje - Balzaretti a Kjær karty a Bovo nejistý start.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná ne - Blasi - Diesel - Goian - Cassani. Ale to by na tom byl už fakt špatně .

Reagovat
10

právě, taky bych to tak viděl...už minule při zranění Cassaniho s Balzarettim tam dal radši Blasiho...

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla bezkonkurenčně nejtvrdší obrana ligy

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO !!!! škoda len tých zranených hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes by se 86. let dožila jedna z našich největších legend, fenomenální střelec maďarského původu, István Nyers. Patří mezi naše nejlepší střelce všech dob, spolu s Lorenzim a Skoglundem nás dotáhnul ke dvěma titulům v 50. letech, říká se, že San Siro vidělo jen hrstku lepších fotbalistů, než byl Stefano. Vynikal technikou a zakončením, kromě toho měl ostrou konfliktní povahu, Dr. Foni s ním měl těžké pořízení, stejně tak i Il Presidente Carletto Masseroni. Milán zničil hattrickem, pomohl k devastaci Juventusu 6-0. Pro mě každopádně jeden z 10 největších Interistů všech dob. Nový Meazza...

FORZA STEFANO MAGICO NYERS, GRANDE INTERISTA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'oooo

Reagovat
smazaný uživatel

INTER, Supporters against Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

hlupáci, prostě fandí těm lepším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je strašně legrační, že největší talent Interu je Milanista

Reagovat
Tsigi

tak nějak to zapadá do poetiky klubu, který se nasockoval na cizí stadion a nejblíže k italskému fotbalistovi mají Zanettiho vlasy, které pod nánosem italských tužících prostředků už musely vyvinout vlastní životní formu

Reagovat
smazaný uživatel

nasockoval? Kdybychom na tom stadionu nezačali hrát my, vy byste třeba dodnes kopali na nějakém prdelákově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na tom nevidím nic vtipného

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli nebude mít problém najít nové angažmá. Inter zapláče

Reagovat
Lubinterista

To jsou furt žvásty. Balotelli je milanista asi jako Galliani interista. Docela jsem se ho furt tak nějak zastával, ale po tom co na sebe „vtipně“ navlíknul ten hnusnej kus hadru, tak mi začíná bejt buřt jestli zůstane, nebo půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

to som zase zvedavy na pozapasove vyjadrenia ...neviete kedy davaju zostrihy na sport1?

Reagovat
jtbs

resp. kludne aj opakovany zapas pretoze tento som nevidel

Reagovat
Lubinterista

Tady jsou sestřihy. Není tam vždycky všechno a hned, ale ujde to:

http://footyroom.com/videos/italy/seriea/

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra v 6 ráno a ve 14 odpoledne Napoli - Juve na Sport1. Ve 20:30 sestřih kola.

Zac: "Soupeř byl výborný ve druhé půli, za nás nastoupilo pár hráčů, kteří dlouho nehráli a projevilo se to. Chyběl nám konstantní tlak na míč ve středu pole."

Můj názor - Neapol pod Mazzarrim hodně běhá a tento Juventus neběhá skoro vůbec. V záloze spousta těžkých hráčů (a na stranách Grygera s Grossem!), kteří s takovým výkonem proti Maggiovi, Hamšíkovi a běhavým útočníkům 90 minut nevydrží. Je to třetí domácí zápas v řadě, co proti Juve otočili, to prostě není náhoda.

Reagovat
jtbs

vdaka obom

...v sobotu to bude mat Juve obvzlast tazke, kedze fanusikovske skupiny Drughi a Viking chystaju protest - odist pocas zapasu zo stadiona. Bohuzial uz vidim to vyhlasenie vedenia typu: "fanusikovia nas podviedli", alebo podobne sracky

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Juve, tohle je uz proste bida

Reagovat
smazaný uživatel

hamzííík

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

gratulace Meremu a Neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Průser ! Neapol byla skvěle připravená , to napadání 30 m od branky Juve bylo skvělé . Pokud se to nezlepší tak si Juve nezahraje ani EL . A bude to dobře , protože jak ukázal druhý zápas proti Fulhemu nemá ani na ni . Pouze doufám že Elkman se začne trošku víc zajímat o klub .

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Juventusu:

Nerozchytaná dvojka - Kopyto, Fabio, Dřevák, Kopyto - Fotbalista(Tragéd), Procházející se labilní tragéd, Polokopyto (Budoucí hvězda), Labil - Génius (Kopyto), Bojovník

Trenér: Blázen

Těžko se vyjadřovat. I když se Candreva s Maurem hodně snažili, stejně naše záloha působí doslova strašně. Ale aspoň to vypadalo, jako že má defenzíva Neapole pořád nějakou práci. Zac ukázal, jak rozhodnout zápas za stavu 1:1, ta střídání byla fakt z říše hororu.

Reagovat
Tomanatura

Jenom by me zajimal rozdil mezi kopytem a drevakem?

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky není, ale přece nehodím Giorgia, který dokáže hrát tak, že mu to, že je dřevák, všichni odpustí a ty ostatní do jednoho pytle.

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad kvalitní Češtinu...

Reagovat
Tomanatura

Soucitim s vami...

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventini , stále sa Vám niečo nepáči , vyhodili ste 50 mil.na posily , vtedy ste písali aký sú to super hráči , KTORI SI BUDU DAVAT SERIU A S PRSTOM V NOSE , a ked sa im nedarí nadávate na vedenie , pri tom aj vy ste ich do týmu chceli .

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nelži...

Reagovat
Alberto Aquilani

Čo je na tom prosím Ťa "lež" ? . Však je to pravda , maly ste tu keci o titule a aký máte tím , že dáte aj Inter a teraz nadávate na vedenie akých hráčov priviedli .

Reagovat
Tomanatura

Jj. Ja si pamatuju skutecne jen asi dva lidi, kteri odsuzovali prichod Diega i Mela(misto Zanettiho)... Ja jsem teda myslel, ze oba dva budou prospesnejsi, no.

Reagovat
jtbs

myslim, ze vacsina ludi preferovala dagostina pred melom, ale kedze pozname nase vedenie, tak sme boli radi, ze prisiel aspon niekto

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud mám já přihodit nějakou "zodpovědnost", se kterou jsem minul, tak je to v první řadě podcenění odchodu Pavla Nedvěda. Opravdu jsem nečekal až takhle drtivý dopad. Od Mela a Diega jsme víc očekávali myslím všichni, že to bude AŽ TAKHLE tragédní nečekal asi ani největší zdejší skeptik. Nehledě na Grossa a částečně Fabia.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se tady každý tak hezky zpovídá. Tak já jsem nejvíc věřil Melovi . O Diegovi jsem měl pochybnosti . Viděls jsem ho hrát několikrát v BL a nešlo mě nějak dohromady jak by něco podobného mohl dělat v Serii A . Hlavně styl Werderu a Juventusu je jako noc a den . Pravda , ale je že mě opil rohlíkem v zápasu poháru UEFA s AC a pak hned na začátku sezóny s AS . Grossovi jsem nevěřil vůbec . Nakonec fanoušci L1 , nebo Lyonu před ním varovali . Nevěřil jsem ani druhému Fabiovi , ten mě ale mile překvapil , i když už měl taky své dny . Dále jsem věřil v Cira a DeCeglieho . V obou jsem se hodně sekl .

Reagovat
Tomanatura

No, jinak. KOukal jsem se po starych clancich a nasel jsem proste super koment u clanku ''Juventus ma sanci na Scudetto, hlasi Chiellini'' a nemuzu jinak a vytahnout ho.

ital15.07.2009 13:04

Minule, když Giorgio vyhlásil něco podobného, dopadlo to katastrofou. Ještě, že je do začátku sezóny tolik času.

Ital mi vzdycky prisel jako posel spatnych zprav a pravy skeptik, ale toto me fakt dostalo.

Reagovat
jtbs

takze dat Italovi ban a vsetko zle sa na dobre obrati

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak v tom ten problém bude.

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se koukneš na výsledky letošní sezóny, tak jsem byl ještě kurevskej optimista. Doufám, že přijdeš i na nějaké lepší kusy, tohle je vcelku o ničem...

Reagovat
Tomanatura

Tak 7. misto po 30 kolech neni zrovna lichotive, no.

Jinak, neber to jako urazku, nebo ponizovani, snad to tak nevyznelo

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně neberu. Beru to tak, že jsem byl nejblíž k pravdě, ale náladu mi to nespraví... Po tom, co jsem viděl dva čtvrtky za sebou, jsem málem vyhodil počítač z okna. Zajímalo by mě, jak muselo včera být trojici Mauro, David a Alex. Byl na ně docela pěkný záběr...

Reagovat
smazaný uživatel

těch záběrů na ně bylo víc a hlavně Trezemu bylo na očích vidět, že ho to vcelku se-e

Reagovat
Mr.Jindros

Ital si zaslouží jednoznačně největší pochvalu ze zdejších za oprávněně skeptický přístup, na druhou stranu vzpomínám, že i on v tipované tabulce dával Juventus na první místo.

Reagovat
rufus

I když se občas sekne, tak podle mě tu má Ital asi nejlepší komentáře. Našlo by se tu i několik dalších výborných přispěvatelů a velká škoda, že dost takových už to tu zabalilo - např. sterda atd..

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie prispevky mam ja takže čiť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele