30. kolo
25.03.2010 20:45 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

SSC Neapol - Juventus FC 3:1

Juventus pokračuje v trápení, svěřenci trenéra Alberta Zaccheroniho opět prohráli. Stará dáma tentokrát odjíždí s prázdnou z Neapole, kde inkasovala tři branky. Vysněná Liga mistrů se tak více přiblížila Neapoli.

Hosté z Turína začali velmi dobře, už v sedmé minutě se totiž po rohovém kopu prosadil hlavou obránce Giorgio Chiellini a Juventus vedl 1:0. První šanci domácích měl na svědomí Fabio Quagliarella, ten tak trochu typicky pokoušel štěstí z velké dálky, brankář Manninger však v pohodě lapil. Rakouský brankář se pak předvedl v plné kráse po střele Lavezziho, kterou s vypětím všech sil vytěsnil na rohový kop. Do konce prvního poločasu stojí za zmínku ještě šance Zebiny, ten se dostal až před branku Neapole, jenže Zebina není známý tím, že střílí branky a podle toho to taky dopadlo.

Obránce Zebina byl ústřední postavou dalšího zajímavého momentu, na začátku druhé půle přidržel za dres Quagliarellu, toho si všiml hlavní sudí a odpískal pokutový kop. Jedinečnou šancí na vyrovnání pohrdl Marek Hamšík, jenž hodně přestřelil.

Slovenský reprezentant ale svoje zaváhání odčinil. V 51. minutě si naskočil na přesný centr z levé strany a podobně jako Chiellini skóroval hlavou - 1:1. Domácí vyrovnávací branka pořádně nabudila, s volejí Maggia měl Manninger pořádné problémy. Mnohem aktivnější Neapol se dočkala druhé branky v 72. minutě. Hamšík odcentroval do míst, kde se pohyboval Quagliarella a Manninger, brankář Juventusu měl míč zachytit, jenže to se nestalo a Quagliarella vsítil gól. Starou dámu tak znovu "potopila" chyba brankáře.

Také poslední branka padla po centru, i když pravdou je, že v tu dobu už byla obrana Juventusu hodně otevřená. Nicméně centrovaný balón si v klidu zpracoval Lavezzi a nikým nehlídaný zvýšil na konečných 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
JuveIt

Naše sestava ujde, jenom bych to změnil na 4-2-3-1 a místo Camoranesiho bych dal Giovinca. Vidím to bledě, ale doufám, že vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

snad domácí win...třeba 2-1

Reagovat
JuveIt

hnus

Reagovat
cervo

Jedinečnou šancí na vyrovnání pohrdl Marek Hamšík, jenž hodně přestřelil

coo??? ved trafil brvno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele