Serie A - souhrn 1. kola

22.08.2009, 19:57, aktualizováno 23.08.2009, 22:52
Komentáře a souhrny
Juventus vykročil do sezony vítězně, porazil 1:0 Chievo. Janov přestřílel AS Řím, Lazio vyhrálo nad Atalantou. Udinese se rozešlo smírně s Parmou, stejně tak Livorno s Cagliari. Inter Milán doma jen remizoval s nováčkem Bari. Bologna včera remizovala s Fiorentinou a milánské AC si odvezlo zásluhou dvou branek Pata všechny body ze hřiště Sieny.

Bologna FC - ACF Fiorentina 1:1

22.08.2009 18:00

Góly: 24. Daniel Osvaldo - 64. Adrian Mutu

V prvním utkání nového ročníku Serie A se dělily body. Domácí Boloňa neudržela jednobrankový náskok a dovolila Fiorentině srovnat na konečných 1:1. Proti svému bývalému týmu skóroval domácí útočník Pablo Daniel Osvaldo.

Domácí měli první šanci utkání, když ve 12. minutě testoval Freye Osvaldo. Hosté však vzápětí odpověděli, ale Gilardinovu střelu z blízké vzdálenosti skvěle zlikvidovala posila Boloni Emiliano Viviano. Nicméně domácí se ujali o deset minut později vedení. Pablo Daniel Osvaldo si naběhl na rohový kop Bombardiniho a nikým neatakovaný rozbouřil Stadio Dall’Ara. Před koncem prvního poločasu ještě vystrašil domácí Donadel, brankář Viviani však opět skvěle zasáhl.

K překvapení všem nenastoupil Adrian Mutu v základní sestavě Fiorentiny. Do hry zasáhl až v druhém poločase namísto Jovetiče a hned ukázal trenéru Prandellimu, kde je jeho místo. Po akci Marchionniho a Gilardina byl nařízen rohový kop. Centr našel na vápně volného Mutua, který si zpracoval míč a přesně vypálil do horního rohu Vivianovy svatyně. Mutu mohl skórovat o několik minut později znovu, avšak pohotový brankář domácích skvěle polapil Vargasovu finální přihrávku.

V posledních okamžicích utkání mohli ještě domácí strhnout vedení na svou stranu. Osvaldo již byl sám před brankářem, když v tom jej zastavil vynikajícím skluzem Dario Danielli. Sudí Gervasoni tak odpískal konec a oba soupeři se museli spokojit s jedním bodem.

Více informací k zápasu

AC Siena - AC Milán 1:2

22.08.2009 20:45

Góly: 34. Abdelkader Ghezzal - 29. Alexandre Pato, 48. Alexandre Pato

Ronaldinho se svého úkolu tvořit hru ujal s bravurou a připravil dva góly pro svého krajana Pata, díky nimž AC Milán porazil Sienu na jejím hřišti 2:1. Trenér Rossoneri Leonardo tak prožil velmi povedenou premiéru v Serii A.

Milán začal velmi dobře již od samého začátku. Nejprve Ronaldinho připravil výbornou pozici pro Marka Jankulovského, avšak český obránce napálil míč přímo do Gianlucy Curciho. U další akce byl opět Ronaldinho. Brazilec hledal z přímého kopu Alexandre Pata, avšak veškerou snahu zatrhli rozhodčí, pro Patův ofsajd. Následně zakončoval Ronaldinho sám, ale Gianluca Curci skvěle vyrazil jeho volej.

Gól visel ve vzduchu a hosté se ho přeci jen dočkali. Pato si zaběhl za obranu na Ronaldinhovu kolmici a s chladnou hlavou zabijáka poslal Milán do vedení. Brankář domácích si sice na střelu šáhl, ale Pato střílel tak prudce, že Curci neměl šanci. Domácí však z čista jasna srovnali. Marco Storari měl co dělat, aby vyrazil ránu Lukáše Jarolíma, a když se míč dostal k volnému Ghezzalovi, neměl brankář AC sebemenší šanci.

Krátce po změně stran nastolil Pato opět černo-červenou vládu na hřišti. Ronaldinho znovu vymyslel geniální kolmici, ze které tentokráte těžil Mathieu Flamini. Francouz však nehamounil a přihrál před prázdnou branku volnému Patovi - 1:2. Massimo Maccarone mohl v zápětí odpovědět, ale selhal v koncovce. Domácí se snažili alespoň o bod a Marco Storari měl plné ruce práce s další Jarolímovou ránou.

Na druhé straně pobavil diváky Ronaldinho, když zakončil nůžkami. Kop to byl nejen pohledný, ale i účinný, neboť Curci jej musel vyrážet nad břevno. Leč se domácí snažili srovnat, bylo to marné. Někteří porážku nevydrželi psychicky jako například Simone Vergassola, který se snažil v samém závěru klání napadnout Alexandre Pata. Rossoneri si tak vezou důležité a hlavně zasloužené tři body ze stadiónu Artemia Frachiho v Sieně.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Bari 1:1

23.08.2009 18:00

Góly: 56. Samuel Eto'o (pen.) - 74. Vitali Kutuzaw

Hned na úvod nového ročníku Serie A zaváhal úřadující mistr z Milána. Domácí Inter pouze remizoval s nováčkem z Bari 1:1. Hřát jej však může skutečnost ohledně první trefy nové posily. Samuel Eto’o se trefil hned ve svém debutu.

Podle očekávání se iniciativy utkání chopil domácí Inter již od samého úvodu. Běžela 6. minuta a kombinace Eto’oa s Militem, kterou však včasným zákrokem zažehnal bránící Alvarez. Milito měl další možnost o dvacet minut později, kdy převzal výborný pas od Vieiry. Z dobré střelecké pozice však mířil nad branku Gilleta.

Klíčovou postavou hostů byl bránící Alvarez. Ten zneškodnil výbornou možnost Interu jž v 6. minutě a po půl hodině hry se postaral o další zmaření brankové příležitostí domácích, když v dobré pozici zakročil proti Militovi. Ten poté netrefil odkrytou branku.

Blížil se konec první půle a mohli to být hosté, kteří by šli do kabin s úsměvem na tváři. Bari se tlačila do útoku a míče se zmocnil hostující Kutuzov. Ten si udělal dobrý den z bránícího Lúcia a šel sám na brankáře Césara. Toho však již nedokázal překonat, a tak poločasový stav byl bezbrankový 0:0.

Druhý poločas začal znovu v režii domácích. Eto’o, Milito a Balotelli byli nejčastějšími střelci Interu. Ani jeden pokus se však neujal. Běžela 56. minuta a domácí Milito si to nasměroval přímo k hostující brance. Jeho jízdě však vystavil stopku Bonucci. Rozhodčí však jeho zákrok posoudil jako penaltový. K pokutovému kopu se postavila nová posila z Barcelony a chladnokrevně zakončila. Pro Eto’oa to byla první trefa v prvním utkání sezony.

Poté se hra zcela uklidnila a diváci spíše vyčkávali, který tým začne útočit. Byli to znovu domácí. Tentokrát Balotelli našel přesným pasem Quaresmu. Ten však v koncovce nezachoval klid a stav se neměnil.

Blížil se závěr utkání a na řadu přišla poslední čtvrthodinka. Na jejím začátku však hostující Bari zasadilo Internu smrtelnou ránu, po které ztichlo i celé San Siro. Langella a Kutuzov si dovolili skvěle zakombinovat mezi domácími hráči při čemž se druhý jmenovaný záhy objevil sám před Césarem. Kutuzov však potvrdil funkci střelce a s přehledem vyrovnal.

Domácí byli okamžitě jako nápadů zbavení. Kombinace nevycházely a střelba ze střední vzdálenosti nijak hosty neohrozila. Ti se navíc odhodlali k pouhému bránění, které jim stačilo ubránit cennou remízu až do samotného závěru. Utkání tedy skončilo nerozhodně 1:1.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - UC Sampdoria 1:2

23.08.2009 20:45

Góly: 38. Takayuki Morimoto - 9. Giampaolo Pazzini, 90. Daniele Gastaldello

Stejně jako janovské FC, i Sampdoria dokázala do nového ročníku Serie A vstoupit vítězně. Blucerchiati mohou za cennou výhru 2:1 v sicilské Catanii děkovat především stoperu Gastadellovi, který zajistil svému celku tři body až v 94. minutě!

Hosté zaskočili Catanii velmi rychlým gólem. Již v deváté minutě se podařilo útočnému duu Cassano - Pazzini vytvořit gólovou akci. Antonio Cassano poslal před branku ostrý, ale za to na milimetr přesný centr, který do branky nedopravil nikdo jiný než Giampaolo Pazzini. Domácí se snažili velmi brzy na to odpovědět. Giuseppe Mascara si naběhl na Delvecchiovu kolmici a mířil sám na brankáře. Zkušený Luca Castellazzi jej však výtečně vychytal.

Utkání bylo vyrovnané. Na jedné straně měl stoper Gastaldello co dělat, aby kočíroval přečíslení. Před brankou domácích se pro změnu skvěle uvolnil Cassano. Italský útočník však nedokázal optimálně zakončit, poněvadž měl balón na dlouhou nohu. Domácímu celku se nakonec podařilo ještě před koncem prvního dějství vyrovnat. Capuanův centr byl sice sražen, ale míč si našel Taku Morimota, který jej, za bedlivého sledování hostující obrany, dopravil do branky hostí.

Druhý poločas probíhal v opatrném tempu. Čtvrt hodiny do konce utkání však proběhlo rozvíření stojatých vod. Augustyn si nebral servítky a zkosil Antonia Cassana, za což vyfasoval druhou žlutou kartu a byl odkázán na sprchu. Od té doby hosté, jak se říká, bušili na vrata. A úspěšně. V samém závěru celého klání přišla na řadu Gastaldellova hlava. Stoper Sampdorie si nejprve naběhl na centr, avšak tato šance byla sražena brankářem na roh. Nicméně z rohového kopu vystoupal Gastaldello opět nejvýše a rozhodl o tom, že tři body si odveze do Janova Sampdorie.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Řím 3:2

23.08.2009 20:45

Góly: 49. Domenico Criscito, 70. Alberto Zapater, 83. Giuseppe Biava - 54. Rodrigo Taddei, 64. Francesco Totti

Diváci na Marassi viděli strhující pětibrankovou přestřelku! AS Řím nedokázal ve venkovním prostředí jednobrankové vedení a nakonec podlehl domácímu FC Janov 2:3. Jak již bylo předem předpovídáno, jednalo se o velmi vyrovnané utkání.

V první větší šanci utkání se ocitl hostující kapitán Francesco Totti. Brankářská posila domácích, Marco Amelia, jej však zkušeně vychytal. Janov se snažil odpovědět prostřednictvím Hernána Crespa. Nejprve jeho střelu polapil Arthur, posléze se Argentinec po drzém průniku dožadoval penalty za zákrok Andreolliho. Kontakt však byl minimální a sudí Morganti ledově klidný. Krátce před koncem opatrného prvního poločasu výrazně postrašili domácí publikum Giallorossi. Nicolas Burdisso si naskočil na Pizzarův rohový kop a jeho hlavičce chyběly jen milimetry.

Druhý poločas byl značně živější. Janovští v něm představili další dvě své posily - Rodriga Palacia a Domenica Criscita a druhý jmenovaný se při svém debutu hned zapsal do střelecké listiny. Alberto Zapater sklepl Sculliho centr ve vápně přímo před nabíhajícího Criscita, jemuž nechal stoper Andreolli příliš mnoho prostoru. Domácí záložník tedy poslal do Arthurovy brány nechytatelný half-volej z deseti metrů.

Odpověď vlků byla rychlá. Jeremy Menez si naběhl na centr Marca Motty a poslal dobrou hlavičku na bránu. Nicméně u zadní tyče číhal Rodrigo Taddei, který míč ještě přesně nasměroval směr síť. Uplynulo deset minut a Římané dokázali utkání otočit! Hosté vytěžili z chaosu v janovském vápnu. Míč se dostal až za vápno k Stefanu Gubertimu, jenž bez rozpaků vypálil. Gubertiho střelu by Amelia nejspíše chytl, ale trajektorii střely naprosto vychýlil Francesco Totti a hosté se tak mohli radovat podruhé.

Domácí se však rozhodně nehodlali vzdát. Uběhlo pět minut od Tottiho branky a Alberto Zapater se postavil k přímému kopu. Záložník Janova si tak osladil svůj debut bravurním gólem z dvaceti metrů! Za rovnocenného stavu se bojovalo, leč síly stačily. Nejprve vyprášil Ameliovi rukavice De Rossi, poté na druhé straně orazítkoval Palacio břevno. V zápalu boje byl však málem vyloučen Giuseppe Biava za nehezkou stoličku Menezovi.

Ke zklamání hostů se však domácím podařilo strhnout vítězství na svou stranu. Centr z vlastní poloviny zužitkoval k dělovce Sculli. Jeho střelu Arthur dokázal vyrazit, ale pouze před sebe, kde číhal Giuseppe Biava. Italský stoper tak nedal Arthurovi sebemenší šanci a v Janově mohly začít oslavy prvního vítězství v nové sezóně.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Chievo Verona 1:0

23.08.2009 20:45

Góly: 11. Vincenzo Iaquinta

Vincenzo Iaquinta sice původně vůbec neměl nastoupit, jenže nakonec může Juventus děkovat právě jemu, že si z prvního zápasu nové ligové sezony odnáší všechny tři body. Iaquintova branka z 11. minuty se totiž ukázala proti Chievu jako vítězná.

Juventus těsně před zápasem postihly špatné zprávy, když se Del Pierovi ozvala záda a domácí kapitán nemohl nastoupit. V základní jedenáctce tedy nastoupil Vincenzo Iaquinta a kouč Ciro Ferrara si musel v 11. minutě mnout ruce, že tak učinil. Diegův trestný kop totiž skončil na Iaquintově hlavičce a následně za zády gólmana Sorrentina - 1:0. Chievo mohlo rychle vyrovnat, ale Pellissierův volej Buffonovu branku minul.

Iaquinta si mohl připsat další branku po akci Amauriho, který obešel Morera a přesně odcentroval. Tentokrát však pohotově zakročil Sorrentino. Své první šance v Serii A měl také Brazilec Diego, když nejprve pálil z trestného kopu do Sorrentinových rukavic a následně trefil boční síť. Nicméně od diváků si vysloužil aplaus.

Do druhého poločasu musela Stará Dáma udělat v sestavě jednu změnu, zraněného Hasana Salihamidžiče zastoupil Paolo De Ceglie. Chievo se nechtělo vzdát bez boje. Sergio Pellissier prošel přes Chielliniho s Grygerou a poslal míč Bogdanimu, jenž však šancí pohrdl. O chvilku později se opět utkal Grygera s aktivním Pellissierem a hostující útočník po souboji s ním ve vápně upadl, avšak faul si u hlavního sudího nevymodlil. Z toho plynul rychlý protiútok Juve vedený Diegem, který ale byl sám proti čtyřnásobné přesile. Brazilský playmaker ale přesto dokázal přesně najít Amauriho, jehož dělovka trefila břevno. Chievo dotíralo na Buffonovu branku až do samého závěru, jenže domácí soupeře nepustili do gólových šancí, a tak zůstalo pouze u obléhání.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Atalanta Bergamo 1:0

23.08.2009 20:45

Góly: 22. Tommaso Rocchi

Římské Lazio vstoupilo do nového ročníku Serie A domácí výhrou 1:0 nad Atalantou Bergamo. Biancocelesti rozhodli o zisku tří bodů ve 22. minutě, když jedinou trefu utkání obstaral Tommaso Rocchi. Lazio tak navázalo na úspěšné představení z nedávného italského Superpoháru.

Vítězný start v Serii A prožil na lavičce domácích trenér Davide Ballardini. Jeho svěřenci mu mohli udělat velkou radost už po čtyřech minutách hry, Zarateho výtečný pas však Rocchi nezužitkoval. Na druhé straně si vedla stejně nová akvizice Atalanty Robert Acquafresca. Lazio prolomilo hostující obranu ve 22. minutě, lví podíl na tom měl Pasquale Foggia, který dobře zahrál aut směrem na Rocchiho, a ten už si v pokutovém území poradil na výbornou - 1:0.

Druhou branku mohl o chvíli později vsítit Mauro Zarate, jeho slalom přes čtyři obránce byl sice pohledný, nicméně branku Římanům nepřinesl. Atalanta měla v prvním poločase velice málo šancí, ty nejnebezpečnější měli Doni s Barretem, Lazio však dominovalo hře a po prvním poločase zaslouženě vedlo.

Po změně stran se ocitl asi v největší šanci hostů Robert Acquafresca. Mladičký útočník ve vyložené šanci absolutně selhal. Na druhé straně mohl přidat důležitý, druhý gól Rocchi, jeho pohotovou volej zlikvidoval brankář Consigli. Lazio těsné vedení udrželo a zaslouženě zvítězilo.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Cagliari Calcio 0:0

23.08.2009 20:45

Góly: -

Nováček z Livorna se nakonec v prvním kole rozešel smírně s Cagliari, když utkání na Stadio Picchi skončilo bezbrankovou remízou. Obě mužstva ale měly šance, jak utkání zvrátit ve svůj prospěch.

Uběhlo devět minut a Larrivey byl blízko úvodní brance. Gólman De Lucia už byl překonán, jenže nakonec míč v cestě do branky zastavilo břevno. Pokus Grandoniho na druhé straně likvidoval nohou Marchetti. Z 20 metrů následně napřáhl Candreva a Marchetti měl štěstí, že míč byl tečován. Pokus Cossua na druhé straně likvidoval De Lucia.

Do druhého poločasu vstoupili domácí lépe a soupeře zamkli na jeho polovině. Snažil se zejména Lucarelli, ale jeho střely byly zablokovány dříve než se dostali k brance. Po opadnutí tlaku se dopředu dostalo i Cagliari, ale Lazzari hlavičkou branku netrefil. A když De Lucia zlikvidoval i Matriho šanci, rozešly se oba celky bez branek.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - SSC Neapol 2:1

23.08.2009 20:45

Góly: 44. Edinson Cavani, 75. Fabrizio Miccoli (pen.) - 72. Marek Hamšík

Palermo se především díky velkému štěstí může radovat z vítězného vstupu do nové sezóny. Neapol totiž hned třikrát rozezvučela brankovou konstrukci a nakonec se musela sklonit po porážce 1:2.

Neapol začala na Sicílii aktivněji a v jedenácté minutě mohl otevřít skóre Christian Maggio. Po odvráceném rohu se po ose Lavezzi - Quagliarella dostal míč na malé vápno právě k Maggiovi, který však trefil pouze břevno. Ofenzivně ladění hosté se dostali i do vedení, nicméně Hamšíkův gól překazil nesprávně odmávaný ofsajd.

Po půlhodince hry přišly na řadu dvě obrovské šance hostů, které skončily prakticky naprosto stejně smolně. Po rohu z pravé strany se k hlavičce dostal Campagnaro, který mířil doprostřed branky, Rubinho tak dokázal jeho pokus vytáhnout na břevno, od kterého se míč odrazil na další roh. Ten se tentokrát kopal z druhé strany, k míči se dostal Maggio, který hlavičkou roztřásl břevno již potřetí.

Na druhé straně tak smůlu shůry snížila další chyba rozhodčího, když faul Gargana na Pastoreho ve vápně nechal jeho píšťalku němou. Jenže minutu před koncem první půle se dočkali přímo darovaného gólu. Po nedorozumění De Sanctise s Maggiem, který zaváhal při pokusu pokrýt brankáři balon, se k míči dostal Cavani a trefou z malého vápna zmařil veškerý tlak Neapole v úvodní půli.

Prakticky ihned po začátku té druhé mohli hosté vyrovnat. Na zrodu akce se podílel slovenský Hamšík, který v koncovce dostal míč do vápna od Quagliarelly, ale z dobré pozice mířil jen těsně vedle. Vytrvalý tlak volal po vyrovnávací brance, která nakonec přišla sedmnáct minut před koncem. Gargano nahrál Hamšíkovi, který z pětadvaceti metrů nachytal Rubinha, který tak musel lovit míč ze sítě.

Jenže radost z vyrovnání byla sotva minutová. Zuniga totiž ve vápně jasně fauloval Cavaniho a kopala se penalta. K té se postavil Miccoli a De Sanctise poslal na druhou stranu. Závěrečný zámek Neapole nebyl nic platný, naopak minutu před koncem se po pasu Budana a příhře Bresciana dostal ke střele z patnácti metrů Cavani, který tentokrát přestřelil.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Parma FC 2:2

23.08.2009 20:45

Góly: 48. Antonio Di Natale, 90. Antonio Di Natale - 42. Alberto Paloschi, 49. Alessandro Lucarelli

Parma se nechala inspirovat nováčkovským kolegou z Bari a z půdy favorita si také odvezla jeden cenný bod. Udinese nemělo utkání vůbec pod kontrolou a dvakrát muselo dotahovat prostřednictvím Antonia Di Nataleho, aby nakonec nastolilo výsledek 2:2.

Hosté byli aktivní již od samého začátku. Stoper Felipe se dopustil hrubky, které využil Andrea Paloschi. Mladíkovo spanilý únik však přerušil hokejovým vrhem do střely Gökhan Inler. Po půlhodině hry o sobě dali vědět i Friuliani. Simone Pepe poslal do vápna precizní centr, na který si naskočil záložník Zimling. Dánova hlavička byla velmi dobrá. Radost však všem příznivcům Udinese zkazilo břevno.

Na první branku si diváci museli počkat do 42. minuty. Mladíček Andrea Paloschi projevil instinkt zabijáka. Naběhl si na Morroneho míč za obranu a ač křižován Islou, dokázal míč přesně umístit. Další chvíle utkání patřily bývalému stoperu AS Řím, Christianu Panuccimu. Italský stoper neudržel své nervy pod pokličkou a chytl Brazilce Felipeho pod krkem. Za svůj výstřelek viděl Panucci žlutou kartu.

Chvíli po tomto incidentu nařídil sudí Valeri pokutový kop. Alessandro Lucarelli tak vehementně bránil Cristiana Zapatu až jej nedovoleně stáhl k zemi. Exekuce penalty se ujal ostřílený kanonýr Antonio Di Natale a s přehledem srovnal skóre na 1:1. Lucarelli si po změně stran brilantně odpracoval svou chybu. Naskočil si na centr Davida Lanzafama a hlavou poslal Rossoblu do vedení.

Hosté vládli druhému poločasu. Nechybělo mnoho a srazili by Udinese do kolen třetím gólem. Morroneho dělovku však zastavilo břevno domácí branky. Domácí se však s ubývajícím časem vymaňovali z tlaku, až pomalu začínali svého soupeře přehrávat. Brankář hostí, Antonio Mirante, zachránil svůj celek perfektním dvojzákrokem. Nejprve zlikvidoval Zapatovu hlavičku a posléze i dělovku Alexise Sancheze.

Domácí však stále mají svého hrdinu. Ano, je jím Antonio Di Natale. Obránce Parmy, McDonald Mariga, se dopustil obrovské chyby, když nedokázal pořádně odkopnout míč v tlaku. Této chyby okamžitě využil Di Natale a přesnou střelou stanovil na konečných 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Janov CFC11003:23
2.AC Milán11002:13
Città di Palermo11002:13
UC Sampdoria11002:13
5.SS Lazio11001:03
Juventus FC11001:03
7.Parma FC10102:21
Udinese Calcio10102:21
9.Inter Milán10101:11
AS Bari10101:11
Bologna FC10101:11
ACF Fiorentina10101:11
13.AS Livorno10100:01
Cagliari Calcio10100:01
15.AS Řím10012:30
16.SSC Neapol10011:20
AC Siena10011:20
Calcio Catania10011:20
19.Chievo Verona10010:10
Atalanta BC10010:10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (588)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bologna sympatickej výkon, na Fiorentině byla vidět trošku únava ze středy...ale aspoň že už nám to začalo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som od Fiorentiny ovela lepsi vykon,osobne ma sklamali

Reagovat
smazaný uživatel

SIENA (4-3-1-2): Curci - Rossettini, Ficagna, Brandao, Del Grosso - Jarolím, Vergassola, Codrea - Fini - Ghezzal, Maccarone..., allenatore Giampaolo

MILAN (4-3-1-2): Storari - Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Flamini - Ronaldinho - Borriello, Pato..., allenatore Leonardo.

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello je celkem překvapení, ale držím mu palce...podle mě na to má

Reagovat
Tsigi

Sestava očekávaná, jen jsem doufal v toho Pippa

Věřím ve výhru 0:2(Pato, Pippo)

Reagovat
smazaný uživatel

venku je potřeba více bojovat a Marco je bojovnější typ než Pippo..., ten stejně určitě naskočí v průběhu, což by mu mohlo sedět lépe.

Reagovat
Tsigi

ne že bych chtěl zpochybňovat tenhle tvůj myšlenkovej pochod, ale loni dal Pippo Sieně dvě branky a s ním jsme vyhráli 1:5 z toho jsem zas vycházel já

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to byl moc pěknej zápas

Reagovat
Tsigi

takový menší opáčko by se nám asi líbilo oboum

Reagovat
smazaný uživatel

moj tip:1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším na Nestu

Reagovat
smazaný uživatel

Je paráda, že se Mutu z té kokainové aféry a z megadluhu Chelsea nesložil a hraje pořád na nejvyšší úrovni, klobouk dolů, chlape!!

Reagovat
Slejdy

zitra to vypukne v Janove....Roooma Roooma eeejaaaaa

Reagovat
Oxbow

Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo zase nejhorší známka. Fanoušci Violy si stěžují, že co se přešlo na nový systém, tak jeho výkony nepatří do Serie A. Je mimo svou pozici a MS se mu vzdaluje... Co na to Prandelli?

Reagovat
Tsigi

mere mohl bys mi poslat link, kde jsou ty známky z tohohle zápasu, má znalost italštiny mi to dost znemožňuje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

díky

Reagovat
Alberto Aquilani

Montolivo je priemerný hráč , do repre nepatrí . Jediné šťastie má , že sa mu vyhýbajú zranenia .

Reagovat
smazaný uživatel

jemu dát dneska balon bylo jak kopat standardku, zastavil se a pak to nakopnul dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Jankul solidně

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul???

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co furt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jdi do háje.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, oč ti jde

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem si zařval nadarmo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale chytře kopnuté

Reagovat
Jajinek

můj Japonec co mi to komentuje řve ještě teď a podle mě doteď neví, že ton gól neuznali...

Reagovat
Shevchenko

PATOOOOOOO GOLASOOOOO !!!

Reagovat
Tsigi

PATOOOOOOOOOOOOO, DInho krásná ulice

Reagovat
smazaný uživatel

Patinho, krásně si počkal a Dinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pato gol...

jinak AC mě zatím mile překvapuje, nečekal jsem od nich takhle dobrý výkon

Pirlo, Ronaldinho, Nesta

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

MILAN e MILAN e MILAN MILAN MILAAAAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

do haje s AC-INTER do toho!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Jajinek

no má to Dinho pořád v noze no...

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho klobouček

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Slejdy

dobros AC

Reagovat
Shevchenko

Tak první posila se mi prosadila.

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

Siena zatím pěkná trága, hlavně ta rozehra...

Reagovat
Jajinek

a za vteřinu dají gól....

Reagovat
Tsigi

Dostat gol po Jarolímově střele

Reagovat
smazaný uživatel

Molto bello Siena

Reagovat
smazaný uživatel

no to brzo , Jankův prostor ?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Rina jde strach

Reagovat
smazaný uživatel

nasadit Giampaolovi Flaminiho dres a nechat Flamstra koučovat Sienu..., nepoznám rozdíl.

Reagovat
Tsigi

já to měl napsaný v mým rozepsaným poločasovým souhrnu

Reagovat
smazaný uživatel

podle mýho jasnej Al Pacino

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho bude chybět Abbiati?

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle týden začal s tréninkem na hřišti, doteď se huntoval v posilovně..., podle mě do měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

V 6. kole prý zhruba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím jim zatápí

Reagovat
Tsigi

Pato hraje dobře, ještě se mi líbí Flamini, Dinho pěkná příhra na gol+dobrá standartka

Zambrotta se do útoku nezapoji snad nikdy

Do druhý poločasu čekám na Pippa a ten dá rozhodujíc gol

Reagovat
smazaný uživatel

taky tuším, že Pippo rozhodne, ale věřím v opak

Reagovat
smazaný uživatel

krom první dvou minut zatím solidní výkon. Leonardo podle mě někdy v období před Trofeo Berlusconi přišel na to, že je nejlepší nechat hrát tým to, co umí nejlépe a konečně to tím pádem začíná vypadat tak, jak by to vypadat mělo. škoda toho gólu, ale na Sienu máme..., jen hrát to svoje a dotáhnout to do konce. obrana musí běžet na 110%, jelikož nelze na Storariho radši spoléhat (což nechci zakřiknout, protože to zatím ujde). bohužel jsou kraje jako obvykle značně průchodný..., Gianluca dnes lepší dozadu, Janku dopředu.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově si myslíš, že Leo něco zásadního změnil? Rozestavení stejný, hra krajních beků taky, trequartista, tři ve středu...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom právě mluvím..., když se pokoušel něco změnit, vypadalo to jak to vypadalo, takže se vrátil ke klasice a přináší to aspoň nějaký ovoce. otázkou je, co nám klasika včele s Leonardem přinese..., podle mě tak maximálně novej impulz, jelikož tomu například Pirlo a Dinho dávají víc. ten tým hrál už moc dlouho 4-3-1-2 na to, aby se během jednoho léta předělal...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl balon! Ronaldinho klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE FANTASTICO PATINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

MAGICO DINHO !

Reagovat
Tsigi

Dinho+Flamstr+ PATOOOOO=gol

Všechny 3 jsem je zmínil v minulým příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dinho je pořád Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
Tsigi

chápu, že fanda Interu čumí na každou kolmici, jak na něco neuvěřitelnýho, ale nepřeceňuj ho

Reagovat
smazaný uživatel

to byla podpásovka

Reagovat
smazaný uživatel

fanda Juve na to čumí taky, potom co viděl AC několikrát v minulý sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

ku nam pride mozno Keisuke Honda(ofenzivny zaloznik) a bude to taktiež skvelo vyzerat

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
panca

what the fuck to byla akce milana??? zas tolik piv jsem dnes nemel nadhera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kua doufám že letos italský týmy zavřou hubu všem z Anglie a Španělska...Juventus proti AC ve finále LM a Inter by mohl vyhrát Euro Cup, pokud udělá toho třetího fleka ve skupině LM

Reagovat
M11

Pato je opet trefa do cerneho

Reagovat
smazaný uživatel

jak už jsem psal před časem - Dinhovi může přechod na trequartistu relativně zachránit kariéru, protože tam daleko víc zužitkuje své největší zbraně a zároveň eliminuje své nevýhody.

Reagovat
smazaný uživatel

prodat Pata by byla největší chyba Silvia a škoda pro celý calcio

Reagovat
Shevchenko

A játo nestihl. Jak to vypadalo? Jinak Patooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho krásná kolmice za obranu, Borriello křížem na Pata a ten plác to do sítě

Reagovat
smazaný uživatel

krásný zhrnutí já to neviděl...Teď si to dokážu představit

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúúúúúú

Reagovat
Shevchenko

jeeej

Reagovat
smazaný uživatel

no okopávají nás pěkně...

Reagovat
Shevchenko

Lucas Jarolim.

Reagovat
panca

silva je vybornej!!! super posila ale zambro je totalne do kytek

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello tam je mezi Patem a Dinhem jak chudý příbuzný...

Reagovat
Tsigi

snad se chytne Hunter, jinak to bude špatný a zranění Pata o tom radši ani nebudu přemýšlet

z Pata se stává docela fracek

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí to být pořád takovej hodnej chlapeček

Reagovat
Tsigi

to taky nepíšu, kdyby to byl fracek kvalit Ibry tak si nestěžuju

Reagovat
M11

nj.. neni fracek jako fracek

Reagovat
Tsigi

pak je opačnej extrém třeba Corradi, zmetek neuvěřitelnej a fotbalista taky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

.......

Reagovat
smazaný uživatel

mezi takovýhle hráče potřebuješ důraznýho útočníka jako je Marco

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný, ale zamrzí když vidíš jak si začnou dávat Pato s Dinhem, občas se rozhodnou, že do toho zapojí i Marca a tím akce končí...

Reagovat
smazaný uživatel

AC stejně lepší variantu v současnosti nemá, Pipo je na tom do kombinace stejně...ono není jednoduchý hrát s Dinem a Patem, když vidíš jak si to dávaj...pro hráče jako Marco je pak těžký se do toho nějak zapojit, on musí těžit z práce těch dvou až v tý úplně finální fázi

Reagovat
smazaný uživatel

jenže do ní se rovněž většinou nedostával..., působil v zemi nikoho. vždycky mi bude sympatickej, protože je to pracant a i dnes odvedl poctivej kus dřiny pro ofenzívu, jenže my tam potřebujem hlavně zakončovatele, kterej si navíc umí v rozumný míře vyhovět s těma našima čarodějema..., což Marco nesplňuje. má to těžký, vrací se po zranění, Milán byl pro něj vždycky tak nějak prokletej..., nicméně já s ním počítám jako s náhradní volbou za Huntelaara. Borriello, když budeš potřebovat dříče na hrot (většinou v situacích kdy vedeš) a Pippo, když budeš naopak potřebovat udělat něco s výsledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže já furt vidím toho Marca, kterej dal v tenkrát průměrným Janově 19 gólů...chtělo by se říct syndrom Gilardino, ale u něj nesouhlasím s tím obecným názorem, že v AC vyhořel

Reagovat
smazaný uživatel

já ten názor taky nezastávám..., v první sezoně u nás nastřílel 17 gólů v lize. šel s formou dolů po odchodu Ševy, kdy měla připadnout ta role hlavního snajpra právě jemu, což bohužel nezvládl, nicméně následující sezonu zakončil jako nejlepší střelec týmu (což trošku sráží, že mu na to stačilo průměrných 12 branek).

Reagovat
smazaný uživatel

právě...Marco asi dopadne podobně, půjde domů do Neapole...

Reagovat
panca

jeste ze ted nemuze nastoupit emerson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten by to otočil

Reagovat
Inzaghi

Taky jsem na to myslel.. Hlavní rozdíl mezi Carlem a Leem, že Leo nemůže poslat na hřiště Emersona se Sendym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

letos není v kádru celkem nikdo, kdo by nás mohl strašit..., Sendy pryč, Emerson pryč, Kalač pryč..., snad jen Oddo, ale ten prý taky odchází.

Reagovat
Shevchenko

A co Onyewu?

Reagovat
smazaný uživatel

s ním to snad nebude tak zlý , navíc pokud se konečně uzdraví Bonera, bude Gooch až 4.volba a to je pro něj tak akorát...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda gratulace Milánu k podařenému úvodu sezóny, snad to byla čestná výjimka . Muž zápasu - Pato . Jen doufám, že se zítra nenecháme zahanbit a Bari bouchneme.

Forza Inter!!!

Reagovat
M11

nevim proc ale cekam nejakou nakladacku na privitanou

Reagovat
smazaný uživatel

Baloteli 2 goly

Reagovat
Jajinek

Gratulace do Milána...

Reagovat
M11

gratulace AC.. dulezita vyhra na uvod

Reagovat
smazaný uživatel

splněná povinnost..., za týden s Interem se uvidí jak na tom opravdu jsme. jsou tam ještě rezervy, ale je vidět, že máme tuhle hru zažitou a když se vyvarujem zbytečných chyb (jako například fauly před 16) + vyhnou se nám letos ty kvanta zranění, dalo by se na tom stavět.

Pato , Dinho , Pirlo , Nesta & T.Silva

GRAZIE RAGAZZI..., FORZA MILAN

Reagovat
Tsigi

pro tvý palce

+Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu každopádně taky no, byl jsem rozhodnutej mu ten palec dát, ale připadá mi, že je na té levé straně lepší, než vpravo..., pak šel jeho výkon trochu dolů.

Reagovat
Jajinek

Silva výborný, ale Nesta se mi moc nelíbil. Myslím, že ještě chvilku trvat, než tam bude 100% výkonnost a myslím, že za týden by to přes něj mělo jít.

Reagovat
smazaný uživatel

to čtení hry má pořád neuvěřitelný, líbil se mi naopak moc

Reagovat
smazaný uživatel

100% ještě samozřejmě není, ale v porovnání s loňskou sezonou jsem vděčnej i za tohle, to je neporovnatelný..., kór pokud se bude zlepšovat jak osobně, tak v tandemu s Thiagem.

Reagovat
Jajinek

je pravda, že potenciál zlepšovat se je ve dvojici Nesta - Silva obrovský...

Reagovat
Tsigi

taky si myslím

ono u nás to se stopery tak hrozný není, ale ty kraje to je šílený, příští posila musí být krajní obránce

Reagovat
smazaný uživatel

jak vypadá ten De Silvestri? Zambro by šel doleva, kde podle mě hraje líp a problém by byl vyřešen...nebo by to možná byl právě Zambrotta, kdo by to odnesl..?

Reagovat
Jajinek

Zambrotta připomíná jen stín toho chlapce, co válel za Juve....

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy neměl odcházat z Juve

Reagovat
Jajinek

V jeho věku a s pověstí jednoho z nejlepších krajních obránců na světě asi těžko mohl zůstat v druhé lize....

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako nejlepší golman na světě? držitel zlatýho míče? nejlepší střelec italský ligy? nejoblíbenější hráč v Itálii?

Reagovat
Jajinek

Alex a Paolo neměli ve svém věku potřebu nikam odcházet, Buffon je prostě klubista. Zambrotta je jiné povahy. Těžko mu můžeš vyčítat že odešel. Tady to hanění všech, kdo odmítli hrát druhou ligu mi přijde přitažené za vlasy...

Reagovat
smazaný uživatel

mě už v Parmě tenkrát připadal jako klubista....

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky

Reagovat
Jajinek

To, že zůstal dlouhá léta v Juve, přes všechny jeho problémy a hodně nabídek, z něj pro mě klubistu dělá, nehledě na to, že není odchovancem Juve. Na druhou stranu ale nemůžu komukoli vyčítat, že po přeřazení klubu o soutěž níž, bude dotyčný chtít odejít. To už je individuální...

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi miluje Juventus, ty nabídky od City, Barcelony, United a dalších týmů na stole byly a on se přesto rozhodl zůstat právě díky tomu by mu teď fanoušci nezazlívali, kdyby odešel...u Zambrotty, ale hlavně Zlatana, kterej odešel do týmu největšího konkurenta, to byla jiná situace...kdyby vykopali návrat a pak odešli, tak by nikdo neřekl ani popel...ale oni odešli, když bylo Juve na dně a to fanoušci, včetně mě, prostě nerozdejchávaj do dnes

Reagovat
Jajinek

Zlatan je prostě ambiciózní sporotvec, který bude hrát tam, kde toho může co nejvíc dosáhnout. Juve za něj dostal obrovský balík peněz, které se použili místo ušlých zisků z LM, tv práv atd atd. On je vůbec prototyp fotbalisty, který nikdy nebyl nějakému družstvu úplně oddán. Bere fotbal jako svou práci a zábavu. Šel ji prostě dělat tam, kde to pro něj bylo výhodnější a kde ji mohl dělat na výšší úrovni. Člověk může vyzdvihovat ty, kteří zůstali, ale brát jako zrádce ty, kteří za peníze odešli, to bych prostě nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

až bude tvůj tým někdy ve stejný situaci, tak teprve můžeš hodnotit jak bys to bral...jinak s tím Zlatanem souhlasím...i když jeho agent říkal, že tenkrát v Juve chtěl zůstat...

Reagovat
Jajinek

Není to stejné, ale zažil jsem kontroverzní přestupy Ronalda, Vieriho, Adriana...všichni tři s Interem dost vyjebali, daleko víc, než Zlatan s Juve, možná proto ho teď obhajuji...

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo kontroverzního na vypovězení smlouvy Bobovi a Adrianovi?

Reagovat
Jajinek

Tak vypovězení smlouvy Adrianovi na základě jeho prohlášení, že se cití nemocný a že nemůže hrát a bla a bla a bla (mezi každým bla z něj stejně táhl chlast) aby hned na to zjistil, že vlastně hrát může a podepsal v Brazílie pošilhávajíc po další nabídce z Evropy. Kolik druhých šancí u nás v týmu dostal, po tolika prohřešcích, po kterých by s ním jinde vyrazili dveře mnohem dřív, o tom ani netřeba mluvit.

Bobo měl obrovskou touhu dostat se do repre a na závěrečný turnaj, myslel si, že by v Interu nedosáhl na základní sestavu, byl frustrován, že Adri má větší pozornost....rozvázala se smlouva a on podepíše největšímu konkurentovi, úplně zadarmo, kde má šnaci na základní sestavu a návrat do repre úplně stejnou jako u nás, stejně byl ve stínu další hvězdy atd...a nakonec tak taky dopadl. Do dnes jsem přesvědčen, že kdyby zůstal v Interu, udělal by pro svoji kariéru nejlépe. Po pravdě, tento přestup mu až tak nezazlívám...nikdy mi stejně moc nepřirostl k srdci.

Vůbec všechny ty přestupy jen připravily místo pro Zlatana a 3 tituly, takže nakonec vše dopadlo dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobo chtěl hlavně zůstat v Miláně, protože tam měl svoje diskotéky...to je úplně stejnej případ jako Francesco Coco oni chtěli hlavně zůstat v Miláně kvůli nočnímu životu, o fotbal už jim moc nešlo Adriana je škoda, podle mě už se nikdy nevrátí do tý jeho formy...

Reagovat
Jajinek

Bobo chtěl jistotu, že bude hrát v základní sestavě a každý zápas. To mu nidko dát nemohl, i když v konkurenci Adriho, Martinse a Cruze by si stejně zahrál hodně! Tak dostal 6 Mega odstupné !!!! a šel...a podepsal v AC, kde byl Sheva, Pippo a Tomasson, takže si snad ještě pohoršil, akorát oškubal Inter a nesmyslně posílil hlavního rivala.

Co se týče Adriho, je to alkoholik a i tak se chová. Jeho situace se dala vyřešit dřív a šetrněji. Hlavně jeho prohlášení dělají z Interu idioty...

Reagovat
smazaný uživatel

palce pro Vás oba.....Zlatan je opravdu je neprávem symbolem pro chamtivost atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak já ho nehaním, on se tak rozhodl a čas ukázal, že to bylo i pro Juve dobře...i když v tomhle případě zrovna nevím, ty kraje obrany máme od tý doby nahovno

Reagovat
Jajinek

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

v té éře mě jako bývalýho golmana naprosto uhranul

Reagovat
M11

100. JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

už jenom 22h:03m

Reagovat
M11

Reagovat
panca

dnes ac slusnej vykon: flamstr pirlo dihno silva a pata netreba zduraznovat... ale zambro je nejak totalne mimo ::thumbsdown: zkusit tam abateho ale nevim jak by mu to slo dozadu?! a borrielo dre ale v milane mu proste neni prano!

Reagovat
smazaný uživatel

rozešla se s ním Belen Rodriguez, tak ho nech dejchat

Reagovat
Inzaghi
Reagovat
smazaný uživatel

právě, to se mu pak klukovi nemůže nikdo divit, že se tam motá a hraje tužku Belen je fakt nádherná a Marco ty kopačky fakt blbě rozchází

Reagovat
smazaný uživatel

to je Boriellova stará?

Reagovat
smazaný uživatel

ex

Reagovat
smazaný uživatel

bych mu přál tu moji---a hned by hrál jak drak Okolo 25-týho kola by měl chudák už 30 zářezů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
rossoneri89

parada.....a vynikajuci vykon Dinha

a sme prvy v tabulkeeee

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Olé tday hrál výborně Flamini, kterýmu sem nemohl dlouhou dobu přijít na chuť, ale dneska lítal všude a neudělal snad žádnou chybu, Dinho odehrál očekávanej standart, Pato byl jako motorová myš a oba góly si za výkon zasloužil. Jedinej kdo mi vůbec neseděl byl Boriello, i když přihrával na 2.0, zkrátka mi kvalitně přijde mimo základ. Sem zvědav na Huntera příště.

Milan per sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle jsem čekal... Dneska Pato, zítra Amauri a Eto'o. Děkuju pěkně

Reagovat
M11

ty nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

Musím si dělat nějaký alibi pro prohru...Jako soupeře pro svoje strikery sis nemohl vybrat lepší. Naopak mně nehraje Floccari, kterej by římskou obranu povodil jak slepý koně. Ale bojovat budu. Co Janek? Bylo to aspoň solidní?

Reagovat
M11

co jsem videl tak ano.. aby Diego zitra nedal dva kousky a dalsi dva nepripravil a ja se jeste nedivil jo kdyby je pripravil Amaurimu.. to by byla jina

Reagovat
smazaný uživatel

o čem to k*rva mluvíte? já myslel že oba fandíte Juve...tuhle konverzaci vážně nechápu

Reagovat
M11

nedivim se

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je tu možnost, že se zítra urve Palermo, to bych si možná taky pomohl. Mimochodem, viděl jsi gól Simplicia proti SPALu? Bohovské... A taky bych se nezlobil, kdyby Diego ty góly připravil pro Maura...

Reagovat
smazaný uživatel

goly: SIENA: 34min. Ghezzal

AC MILAN: 29.-48.min PATOOO!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost, Sienu sme nijak zvlášť nepřehráli, nepřeválcovali, ale to za Ancelottiho s těmahle soupeřema nebylo jiný. Nějakou změnu herního stylu sem viděl, bylo tam víc přihrávek na jeden dotyk, ale moc často to nevycházelo. Storari spolehlivej, s gólem nemoh' nic dělat. Thiago spokojenost, vypadá to, že s Nestou, kterej dneska podle mě odved skvělej výkon, vytvoří dobrou dvojku. Zambrotta, bych řek, takovej svuj standard, platnej dopředu i dozadu, spokojenost. Jankul vzadu párkrát chyboval, dopředu byl ale platnej, dobře zahrál Flamini, ten se mi dneska fakt líbil, spokojenost s Pirlem, pár dlouhejch přihrávek pokazil, jinak mi ale přišel hodně jistej. Rino mi přišel, že párkrát nestíhal rychlostně, asi ještě neni v takový formě po tom zranění, na druhou stranu dost míčů svym typickym způsobem vybojoval. Ronaldinho nebyl moc vidět, je v tom středu možná trošku utopenej, ale teď je to pro něj asi vážně nejlepší možný místo, na druhou stranu připravil oba 2 góly a ještě asi 2 šance, pořád to v něm je, navíc se fakt i víc vrací. Pato podle mě nejlepší hráč týmu, ale přijde mi, že až moc sóluje, Borriello trošku zklamání, uvidíme, co předvede Hunter.

Uvidíme, jak se bude dařit proti silnějším soupeřům, ale mam z toho dobrej pocit.

Forza Milan

PS: Nebyl kapitánem zvolenej Ambro se zástupcema Gattusem a Pirlem? Jak to, že teda, když přišel Ambro za Rina, vzal si pásku Pirlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rino se rozhodl dát ji Pirlovi. ono se obecně moc nenosí, aby si bral pásku náhradník..., ani Maldini ji nedostával když občas naskočil do zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zhrnutí.Předem podotýkám,že sem tenhle mač neviděl,.........ale Ronaldinho se opravdu vrací? Hunter hrál?Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že Ronadlinho z Barcelony 05/06 se už nevrátí. V současný formě (a věřim, že se ještě bude zlepšovat) je ale pro tým hodně platnej. Hraje veprostřed před 3 záložníkama, nemá sice takovou rychlost, ale přihrávky pořád parádní, dneska připravil 2 góly, s tim, že 1 další nebyl uznanej kvůli offsajdu a k tomu připravil ještě asi 2 další šance. Hunter nehrál kvůli kartám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter měl stopku z loňska...

Reagovat
smazaný uživatel

trochu OT: -to se přenáší?Zápasy Realu swem nějaký viděl,ale na červenou si u něj nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal v zápase s Osasunou a ... přenáší se to.

Reagovat
smazaný uživatel

...aha pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli's myslel, že se vrací dozadu (jakože asi jo ), tak vrací.

Reagovat
smazaný uživatel

i za půlku sem myslel Nepleteš si to s jeho "stínováním"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za půlku zase ne, to už bysme chtěli moc, ale dřív po ztrátě míče jenom tak pomalu šel, teď se vrací a napadá.

Reagovat
smazaný uživatel

no to máš pravdu,to bysme už chtěli moc... Ale z komentů sem vydedukoval,že pro AC byl 100% platnej.Tomuhle chlápkovi bych to strašně přál-případ Bajkonur(nebo jak se to píše) rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neni stoprocentní, oproti minulý sezóně je ale už od připravnejch zápasů vidět zlepšení... Bajkonur?

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš Bunjodkor?

Reagovat
smazaný uživatel

jj,prej hraje stejně h*vno... U tohohle hráče bych použil v éře AC-vypadni V Barce good 2 sezony(ani nevím kde hrál předtím....a to se mi často nestává) a pak v Itálii nic...vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo 2 sezony?

2000-01 FC Barcelona 35 23

1999-00 FC Barcelona 31 12

1998-99 FC Barcelona 37 24

1997-98 FC Barcelona 34 19

1996-97 Deportivo La Coruña 41 21

Reagovat
smazaný uživatel

dobře,dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně si teď googluje tyhle statistiky v Ázerbajdžánu kdežto Ronaldo si po té zlomenině zahraje v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je o pět let mladší

Reagovat
smazaný uživatel

byl jen příklad...A Rivaldo mi chceš říct,že na repre před 5 lety měl?Vůbec_proč je tam kde je?

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo hrál za repre ještě před třema rokama...to byl vynikajicí hráč, ta jeho Barcelona s Kluivertem a Overmarsem hrála super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

jinak proč je tam kde je - je mu 37 let, dostal hodně peněz, mluví se o 5ti milionech eur...a to je celkem slušný takhle na konec kariéry vydělat takovýhle peníze, který neměl skoro ani když byl na vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

sem tu teď za dylynu Ale díky za info....

Rivaldo tam ale bude letos 3-tí sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

2.

Reagovat
smazaný uživatel

3-tí

Reagovat
smazaný uživatel

přišel tam v létě 08, teď je léto 09 jestli tam počítaj sezony jinak nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

já mám léto 010 asi sem se nějak vymknul

Reagovat
Tsigi

OT: Podle Goalu máme být 6.

Reagovat
smazaný uživatel

my - AC?

Reagovat
Tsigi

jj

Reagovat
smazaný uživatel

teď na to koukám...Neapol 4. o 3.-5. se podle mě popere AC, Janov a AS...Best Summer Signing: Mauro Zarate (Lazio)...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Inter si vybral nahradu za Sneidera prestup Japonce Hondy by mel otazkou nekolika hodin!!Japonec by mel prestoupit za 10 mil euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter asi prodává málo dresů v Asii

Reagovat
Jajinek

Kriste, to je zase kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi talent Asijskeho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Mel o nem velky zajem Liverpool ale ten odmitl

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Rafa má taky čich na hráče, asi tak jako Morratti

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

novej Belözoglu Emre ?

Reagovat
smazaný uživatel

Novej Nakamura

Reagovat
smazaný uživatel

ne, novej Karagounis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

supr tenhle přestup by hodně usnadnil vymýšlení antiinteráckých vtipů

Reagovat
smazaný uživatel

ty děláš jakoby to teď bylo nějak těžký...

Reagovat
Tsigi

když se člověk nechce opakovat, tak to je občas těžký , ale borec se jménem HONDA za 10 mega eur by mi pomohl neuvěřitelně

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec by si v zemi Ferrari užil

Reagovat
smazaný uživatel

akože neviem co je na tom smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

super jméno ale už vidim, jak ho přitáhnem za 10 mega a za 2 roky bude prodanej za 3 do Urawa Reds...

Reagovat
smazaný uživatel

Pato,ten kluk je skvělej!! a to mu je kolik,19? Neuvěřitelně rychlej. AC

Reagovat
smazaný uživatel

pato bude za 2-3 roky držitelem zlatého míče, na to vsázím svůj vlastní chlup

Reagovat
tomasinho

Odkuď jsi, ať si pro ten chlup můžu přijet?

Reagovat
smazaný uživatel

liberec, ale neříkej hop, dokud nepřeskočíš

Reagovat
tomasinho

Já z Havířova, takže to je dálka no tento to má messi,další rok steve Gerrard a za ty tři to pato může mít

Reagovat
smazaný uživatel

a když už seš takovej věštec, tak co udělá tak přínosnýho gerrard, že to získá napřesrok právě on?

Reagovat
smazaný uživatel

Kachna jim sice zajistila tři bodíky, ale stejnak budou rádi za páté místo...

Reagovat
tomasinho

Budou třetí

Reagovat
smazaný uživatel

PATO .

Hodně důležitý pro Milan, pokud zvládnou úvod a nenaberou hned ztrátu, tak se můžou o to Scudetto porvat. Sieny mi je líto, ale bez peněz do Serie A nelez, prý je to tam snad ještě horší než v Reggině a nejsou schopni vyplácet ani stávající výplaty. To je asi problém více klubů z dolní poloviny tabulky, ale zrovna v Sieně se jim na to skoro všechny opory vyprdly, i když třeba Portanova je charakter a dlouho odmítal Palermo, Janov a Espanyol. Spadnou .

Reagovat
Jajinek

Tak o té motorce nebo co nás to má posílit už se píše snad všude, no to mě snad trefí...to už jsem rovnou mohli koupit tučňáka a prodávat dresy na Antarktidu...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ho všude představují jako náhradu místo Wesleyho

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom se všichni nedivili... Dávám mu víc šancí než Sneijderovi...

Reagovat
Tsigi

projel jsem ho youtubem a má naprosto neuvěřitelný standartky kope to levačkou a vždy do šibenice

Reagovat
smazaný uživatel

to měl i Nakata...ale to bylo víceméně všechno ale zase měla Parma i Roma okamžitě nekolik milionů nových fanoušků v Asii

Reagovat
Jajinek

já čekal, kdo ho první vygooglí ...Quaresma bude mít kamaráda a už by nám chyběl do party snad jen Royston...

Reagovat
smazaný uživatel

co máš proti DRenthemu?

Reagovat
Jajinek

Vzhledem k tomu, že nefandím Realu, tak vůbec nic...

Reagovat
smazaný uživatel

a s pohledu nové posily pro Inter?Už pustíš chlupa?

Reagovat
Jajinek

Divit se samozřejmě můžeme, ale raději bych dal 10 mega za někoho, u koho můžeme aspoň trochu tušit, jak bude hrát. Už takhle budeme testovat Arnautoviče....Emre, Karagounis, Dalmat, Luciano...straší to moc a moc...

Reagovat
Tsigi

emre je podle goalu v týmu desetiletí Interu

Reagovat
smazaný uživatel

jedna sezona se mu povedla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně,že se tu spousta odborníků na něj odvolává

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi prosím dát na tu sestavu odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno, co jsem říkal, že by se italské kluby měly soustředit více na východ a ne kupovat odložené hráče z jiných velkoklubů. Třeba je to první vlaštovka. I když jsem myslel trošku bližší východ...

Reagovat
smazaný uživatel

italský týmy by pořád mohly týmy ve Španělsku a Anglii učit hledat nový hvězdy

Reagovat
Jajinek

No já spíš podezřívám Josého, že byl na dovolené v Holandsku a teď koupí každého mladého fotbalistu, který tam dal loni gól...

Reagovat
smazaný uživatel

to si fakt delaji srandu nebo je to pravda?

Reagovat
Jajinek

Uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

a umi neco??

Reagovat
Jajinek

No, tak pokud ho někdo viděl v nějakém zápase, tak ať hodí info, ale dost o tom pochybuju. Letos už stihl 4 góly a na youtube má truper videa s cool muzikou...

Reagovat
smazaný uživatel

vubec neznam, ale je pravda ze uz nejsem tak v obraze jako driv tak se ptam...aby to nebyl nejakej novej rivas do zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta, vaše noviny, o tom nepíšou, takže bych počkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dnešní/včerejší Comottův horor asi Corvina pěkně vyděsil - De Silvestri má být v pondělí nebo v úterý Flalkou .

Reagovat
smazaný uživatel

to bude dobrá obrana, všichni 4 v širším kádru repre...i když Dainelli už spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

obrácený gard?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že by Juve mohlo ještě do konce přestupního termínu dotáhnout Rafinhu s Grossem sice na poslední chvíli, ale bral bych je všema deseti, když vidím Zdendu s Molinarem...

Reagovat
smazaný uživatel

A to bude chudák De Ceglie trojka?

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta horší část, De Ceglie by v tom případě asi šel do Neapole...stejně jako to závisí na odchodu Grygery do Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jemu se od vás moc nechce, ne? Jéžiš, hlavně ať v Neapoli neskončí Molinaro .

Reagovat
Tsigi

Teď jsem četl, že De Ceglie možná do AC ale to je asi hardcore sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

There Have Never Been Any Talks With Milan For Paolo De Ceglie - Agent...myslíš tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

právě že z toho Grossa jsem trošku rozpačitej, co jsem ho viděl v Lyonu a v repre, tak už mezi ním a Molinarem/De Cegliem není takový rozdíl...a je o dost starší než tyhle dva

Reagovat
Mr.Jindros

Jako oba jo myslíš že přijdou... Já bych se pozastavil i nad tím, kdybys tvrdil, že přijde jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

hele není to nereálný, budou to podle mě ještě hodně velký šachy...každej ten přestup víceméně záleží na přestupu dalšího hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, co vy tady řešíte za sračky, to teda čumím!!

Reagovat
GEGE

Super 3 body doma. Sice jsme to bohužel nestihl ale co čtu tak výkon byl dobrý.Jen tak dál.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Leo bude mít těžký rozhodování pro derby - Flamini vs. Ambrosini. kapitán už je zdravej a určitě bude chtít vést tým proti Interu, na druhou stranu Flamstr hrál opět parádně, takže výběr mězi "vítězná sestava se nemění" a "kapitán je kapitán".

koho bych zvolil já je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro musí hrát, v derby je vždycky tahounem. Flamini na beka.

Reagovat
Tsigi

Myslím, že zrovna tuhle taktickou možnost Leo nevlastní, ale asi by to bylo nejelegantnější řešení, jinak bych posadil Rina

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude Flamstr naštvanej a ani bych se mu moc nedivil..., za ty výkony ho fláknout znovu na beka. on si sice své odvede i tam, ale začalo by to být k němu lehce nefér...

Reagovat
Tsigi

pak je ještě možnost pravá strana Flamini a docela bych ji překous

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, líbil se mi tam, ale jinak viz. výše.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROBUR!

Příští zápas proti Cagliari venku bude taky těžký, ale doufám v 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co sem včera stihl asi těch prvních 30 minut Bologny, tak grande Daniele Portanova nezklamal. Ještě za zády Viviano. The wall.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát pak chudáka Portanovu odvezli ze hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

celej zápas dostával do těla, často ležel a nějakých 5 minut před koncem už toho měl očividně dost, tak se vystřídal a odvezli ho..., naskočil za něj myslím Moras.

Reagovat
smazaný uživatel

Gila mu v souboji trošku prošlápnul koleno...

Reagovat
smazaný uživatel

díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu dal gól a mere ho má na lávce. Ufff....

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas sezony a hned šťastná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

co rekl nebo co udelal Pato ze jsou v Siene na nej "nasrani"?

Reagovat
panca

delal si z nich prdel ale at se nedivi kdyz ho celej zapas okopavali jako zahonek...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je spravny jen at kopaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

http://www.youtube.com/watch?v=v-H3de9kg48

Posuň si to na 6:23. Z webu acmilan.cz : „Neviem, čo sa stalo, urobil som s loptou pekný trik a hráči Sieny sa nahnevali. Hlavné je, že sme odohrali výborný zápas a vyhrali sme.“ – povedal útočník.

Záložník tímu z Toskánska, Simone Vergassola nekôr vysvetlil, čo sa vlastne stalo.

„Pato dokáže spraviť všetko, čo len chce, ale takto nás nemôže zosmiešniť.“ – vyjadril sa hráč.

„Neukázal žiadnu úctu a to som jeho spoluhráčom aj povedal. Rukami gestikuloval, kýval, aby sme mu zobrali loptu. Nebolo to správanie hodné profesionála.“ – rozhorčoval sa Vergassola.

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej rebel

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy,ci si to dovoli aj o tyzden proti obrancom Interu pride tam potom k nemu Materazzi a rozbije mu hubu a už nebudete taky frajerik jak vcera

Reagovat
smazaný uživatel

vede tabulku strelcu a uz machruje...jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

jn, takovej Supermario tabulku v životě nevedl a machrování by mohl vyučovat

Reagovat
rossoneri89

dober si im dal. ...hlavne ze ledva vyhrali nad Bari

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses uplne v lese dedku

Reagovat
rossoneri89

sorry...dokonca len remizovali

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Milan

Reagovat
alegre

Proc prekvapeni? Ja remizu Interu cekal.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je překvapenej?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že aj ty,lebo si tipoval vitazstvo Bari,no nakoniec bola iba remiza

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

nakonec ale musím uznat, že si tu remízu Inter zasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

podobne si zasluzi aj Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

po remíze s Bari celkem sebevědomá slova...

Reagovat
Shevchenko

Já to taky čekal, štěstí nováčků.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm jsem prekvapenej...to bude mit Juve AC i AS docela s Bari honku o ten druhej flek

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře nám tak, těch neproměněnejch šancí tam bylo dost. Počítal jsem s třema bodama, takže zklamání. Júlio dneska podržel, ostatně jako vždy. Maicon se tlačil dopředu jako obvykle, měl tam několik centrů, ale občas to lítalo mimo dosah našich hráčů, Lúcio zahrál dobře, i když nevim, jestli to nebyl on, kdo chyboval u toho gólu, Matrix prostě furt prasí, ten ať hraje jen v případě nouze, kdyby mu dal rozhodčí žlutou za ten první prasáckej faul, tak už byl venku. Vieira zahrál ten první poločas dobře, takže při absenci Cambiassa by měl hrát. U Motty mi dneska vadilo těch pár laxních přihrávek, na to už jsem alergickej u Muntariho, tak jestli to bude dělat i Motta... Dejan dopředu nic moc. Milito se mi nelíbil, zahodil šance. Eto'o je bojovník, ale když má před sebou odkrytou bránu, tak to musí trefovat, tady neni v Barceloně, kdy mu během zápasu vytvoří Messi, Xavi, Iniesta 30 šancí... Mario to slušně rozhýbal, dařilo se mu přejít přes hráče, měl tam dobré centry, ale když střílel, tak to většinou napálil do protihráče. Quaresma se sice snaží, ale hráče neudělá, centr pořádnej nedá a radši nestřílí, Ricardo, Ricardo. No, sice dnes jen remíza, ale tu minulý rok proti Sampdorii a předminulý proti Udinese taky a jak to dopadlo...

Reagovat
Jajinek

My na úvod nikdy nevyhráváme

Ten gól byl asi Luciův no....jinak s Matrixem to moc nechápu. Proč hrál, když pak při očekávaném tlaku Bari šel hned dolů?

Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

sa Mourinho asi bal,že do tych subojov nepojde na 100%,lebo by riskoval druhu zltu kartu a tym padom vylucenie

Reagovat
Jajinek

že hraje matrix jak prase má josé vědět a vůbec ho tam neposílat....

Reagovat
smazaný uživatel

nj...ale Rivas hrava horsie,a hral aj proti Man.Un.

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 83 Rubinho, 5 Bovo, 6 Pastore, 7 Cavani, 9 Nocerino, 10 Miccoli (cap.), 16 Cassani, 23 Bresciano, 24 Kjaer, 30 Simplicio, 42 Balzaretti.

A disposizione: 46 Sirigu, 3 Goian, 4 Tedesco, 14 Bertolo, 19 Succi, 20 Budan, 26 Morganella.

Allenatore: Walter Zenga.

NAPOLI: 1 De Sanctis, 7 Lavezzi, 11 Maggio, 14 Campagnaro, 15 Datolo, 17 Hamsik, 18 Bogliacino, 23 Gargano, 27 Quagliarella, 28 Cannavaro (cap.), 96 Contini.

A disposizione:1 Iezzo, 6 Aronica, 9 Hoffer, 13 Santoro, 16 Zuniga, 21 Cigarini.

Allenatore: Roberto Donadoni.

Palermo je letos strašně sympatický, Miccoli v nové roli á la Totti ofenzivní libero a trojka zabijáků za ním mňam . Donadoni připravil 2 překvapení, nalevo bude v přípravě výborný Dátolo a režisérem Mariano Bogliacino. Odvážný tip: 2-2, ale spíš to skončí 2-1 jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

už hrává Dátolo konečně na svém, nebo...!?

p.s.: trefí dneska Quagliarella ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dátolo v 3-5-2 "své" nemá, ale počítá se s ním hlavně jako s náhradou za Marekiara. V Rusku ho dal Maradona za útočníky a dal gól .

Quagliarella s Lavezzim by se mohli prosadit, jsou rychlí, což může na Simona s Bovem platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o ...at se daří i nadále. Inter je hned o něco sympatičtější...

Reagovat
Benesse

Forza Juve o chvíľu začíname :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď začne pořádná porce zápasů.

Reagovat
Mr.Jindros

Poulsen v základu, dobrá zpráva na úvod.

Reagovat
GEGE

Nemá někdo nějaký slušný odkaz na Udine-Parma nemůžu nic najít

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec jsem zvolil Griffony a jejich luxusní obraz

Reagovat
smazaný uživatel

Kharja asi nehraje základ co?

Reagovat
GEGE

Hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

kde ? vždyť jsou ve středu Jurić se Zapaterem...

Reagovat
smazaný uživatel

Packa Ti dal góla .

Reagovat
smazaný uživatel

á díky za informaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasranej One-real

Reagovat
smazaný uživatel

A Cassano assist . Ten Kharja myslím nehraje.

Reagovat
GEGE

Mě se zdálo,že tam komentátor říkal jeho jméno.

Reagovat
GEGE

Tak to asi jmenoval letní posily.

Reagovat
Shevchenko

Nehraje.

Reagovat
GEGE

Bohužel na Parmu nemůžu sehnat odkaz takže taky volím Janov...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemůžu najít slušnej odkaz na Juve...poradí někdo? Za odměnu http://www.atdhe.net/8706/watch-juventus-vs-chievo - to je kupodivu na Genoa vs Roma

Reagovat
smazaný uživatel

uz mam, nic moc ale prisel jsem na gol

Reagovat
smazaný uživatel

pošli

Reagovat
smazaný uživatel

ted se to seklo

Reagovat
smazaný uživatel

nic kurva nejde!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mě vždycky chvíli a pak konec...takhle budu do konce poločasu zase jenom hledat a reloadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

me ani u toho blbeho justinu.. nejde obraz nechápu..mozna je v tom nejaka finta nevim..ale nikdy sem stim nemel problem az ted

Reagovat
Benesse
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik chlapy

Reagovat
smazaný uživatel

Diego už kouzlí

Reagovat
Tsigi

Totti neuvěřitelně zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Hned dám tři

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň dostane Amelia slušnou známku

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm škoda, takový kousek

Reagovat
Jajinek

Pár minut a můj "oblíbenec" Pazzini dává gól...to zas bude sezóna...

Reagovat
smazaný uživatel

Už nám jdou po Diegovi, Rigoni žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam!! Iaquinta, po přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

už tam mohlo bejt tři karty po faulu na něj

Reagovat
smazaný uživatel

já přišel pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

PA-ZZI-NI ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že toho Travoltu mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Tonda asistence. Ti dva ti budou hodně pomahat...

Reagovat
smazaný uživatel

Viiiiincenzo

Reagovat
Benesse

konečne nájdem poriadny odkaz a počujem už len GOOOL Iaquinta

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Pellissier už zase začíná...jakoby mu nestačil hattrick z minulý sezony

Reagovat
smazaný uživatel

pak věř gazzettě, že Iaquinta bude na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta pro milánský týmy, Tuttosport a La Stampa pro Juve

Reagovat
M11

VINCENZOOOOOOO

Reagovat
Tsigi

Ballardini je vůl, Zarate sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí.

Reagovat
Tsigi

tak v tom případě jsem vůl já, že jsem věřil livesportu

Rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchi golassoo.

Reagovat
smazaný uživatel

a Foggia asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, takže to mame dvě asistence zatím a jeden goleček :))

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je super

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš gola zatím jen že

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc z pendy, takže to je tak 9 max.

Reagovat
smazaný uživatel

málem Rocky přidal další

Reagovat
smazaný uživatel

link na Neapol??

Reagovat
smazaný uživatel

už mohlo být 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri nádhera, Vincenzo tohle měl dávat

Reagovat
smazaný uživatel

ukázkově se prokličkoval

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se dává Cenzo

Reagovat
smazaný uživatel

Mere, jsi tu? Shevchenko měl takovy dotaz. Prej esi si muže v neděli změnit ještě zakladni sestavu. Prej že loni to tak šlo, že dvě změny lze udělat. To je blbost ne?

Reagovat
Tsigi

plus já mám dotaz s výměnou stačí to napsat jen do svýho mančaftu a to je všechno ?

Reagovat
smazaný uživatel

plus já mám dotaz, o čem to tady píšete? To je italská obdoba FPL?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, FPL je obdoba naší.

Reagovat
smazaný uživatel

odkaz? dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Tsigi

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu to dovolíš, tak udělej ještě výjimku, ale jinak bude už v neděli zákaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nedovolím.

Reagovat
smazaný uživatel

diktátore

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ja sam o tom nevěděl, a ostatní take ne.Tak proč to dovolat, když to nejde. Pravidla pro všechny.

Reagovat
Shevchenko

Však to byl jen dotaz. Ale minulý rok to šlo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslím zle, ale mě to přijde hloupé.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnesnom zapase Interu sa hadam aj Giuseppe Meazza v hrobe obracia v den svojich nedozitych 99. narodenin

Reagovat
smazaný uživatel

400 pro Dorii

Reagovat
Benesse

Aby nás tie rohy ešte nemrzeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Řím mačká na konci poločasu, dejte tam Brighiho do druhé pulky, a je to vaše

Reagovat
smazaný uživatel

nahrál aspoň Miccoli?

Reagovat
Shevchenko

No doufám, že Simplicio.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani goaal

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě tyče, břevno, neuznanej regulérní gól, exhibice Napoli a pak si přijde Cavani a je to v háji...

Reagovat
smazaný uživatel

Morimoto, Rocchi..., Tsigi mě vytříská na vlastním staďáku

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si dovolil tvrdit, že já jsem vstoupil do nové sezony dobře

Reagovat
M11

snad i ja

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dneska taky vyřízenej, v příštím kole existenční zápas proti italovi .

Reagovat
smazaný uživatel

A hele, Toto' dal penaltu, tak ještě žiju .

Reagovat
smazaný uživatel

Intere

Reagovat
Shevchenko

Panucci asi zavinil pencli, co?

Reagovat
Tsigi

Morimoto je borec, já mu věřím na 12 minimálně

Reagovat
Alberto Aquilani

Totalne super Tottimu treba dat asi vrtulu do zadku aby zistil , ze pri futbale sa aj bezi , a nieco mu dat co by ho prinutilo aby pri kazdom jemnom strete neskoncil jeho zadok na Zemi . Okrem jednej podarenej prihrávky nepredviedo nic . A potom je tu dalsia hviezda , a to Danielek De Rossi . Predvadza presne to iste co minulu sezonu . Absolutne vypojeny z hry , uz ani dobre nebráni a jeho prihrávky sú desné , za celý poločas ani raz správne nenahral . Každý iný kto by takto hral by leštil záchody v McDonalde , alebo by bol predaný do Liverpoolu . Najlepší Ménez , ktorý hrá v predu sám , snaží sa Guberti a aj Taddei ujde , ale v strede je medzera . Inak Nico Burdisso hrá fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Guberti forza.

Reagovat
smazaný uživatel

a De Rossiho chcel aj Real

Reagovat
Alberto Aquilani

ale on bol fakt super , sezona 2007/2008 , kludne by som ho dal do top 10 futbalistov , vlastne aj bol v najlepsej 11ke roka , ale teraz co predvadza je bieda .

Reagovat
smazaný uživatel

no to je v řiti..já Paloschiho nemám ani na lávce a on tam rovnou jednoho fikne..btw. mere jak hraje hamšík?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedívám se, ale prý mu neuznali regulérní gól a hraje dobře. Jinak řádí hlavně Maggio, ale zaspal u gólu a možná se zranil. Gól Parmy PRÝ z ofsajdu.

Reagovat
Shevchenko

Maggio

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Cavani Iaquinta na lavce

Reagovat
M11

Amauri odvdec se za duveru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Jak správně výše podotknul ally, dnes by se 99 let dožil Peppino Meazza . Škoda, že se nedožil, mohlo se krásně slavit... A předevčírem (21.) to bylo přesně 30 let od jeho smrti...

Gratulace do nebes Peppe. PER SEMPRE MEAZZA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to co Eto zazdil by on dal

Reagovat
smazaný uživatel

něco v tomto smyslu jsem chtěl taky napsat

Reagovat
smazaný uživatel

takhle nemuze dal spalovat..jak psal nekdo nahore...nejsme barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, kdyby někoho zajímalo. Vypadli mě ze sestavy: Del Piero, Cuchu, Samuel, Juan a otazník u Kharjy stále visí

Reagovat
smazaný uživatel

upřímnou soustrast

Reagovat
smazaný uživatel

Criscito

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, Criscito

Reagovat
Tsigi

tak už mám 3 branky

Reagovat
Shevchenko

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty máš i Domenica !? a já ho tady palcuju..., start z říše snů

Reagovat
smazaný uživatel

Doni out, to byla mizérie dneska....

Reagovat
smazaný uživatel

všechno na hovno - Ciga sedí, takže se mi počítá Vergassola, kterej hrál houby a dostal žlutou, attacanti střílej slepýma..., totální výbuch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to bude bez bodů.

Reagovat
Shevchenko

CRISCITOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Shevchenko

Taddei

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to hlavičkoval, když to vyrazil golman Taddeimu na hlavu?

Reagovat
Slejdy

motta

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je dobře, Motta je sympaťák, mam ho rad, líbí se mi jeho styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Parma 1-2 vede

Reagovat
Shevchenko

No to snad nemyslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoci, ale mě se to Chievo líbí..už i minulou sezonu se na ně dalo koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Lucarelli, Paloschi..., oba gól, oba mimo základ. asi vyhodím sám sebe a dosadím si jinýho kouče, protože tahle spolupráce očividně nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Koneckonců, to jsme mohli vidět i loni

Reagovat
smazaný uživatel

loni slabej tým..., letos hvězda vedle hvězdy a výsledky stejný

...a nebuď drzej, nebo Ti lísknu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsu drzej, konstatování faktů

Reagovat
smazaný uživatel

mě se paloschi nevešel ani na lávku

Reagovat
Benesse

grrr tyč...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottiiiii

Reagovat
Slejdy

GOOOL Franceskoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Frančé zářez, už mě nemusí štvát ten Mutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapateeer, gol kola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojď Matteo, góla dej

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaaaaarooooooooooooo

Zapater je nový Motta .

Reagovat
Slejdy

Biava uz mel byt ve sprse...sudi kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Risse obarvenej na blond

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

mě dávaj útočníci góly jen z penalty

Reagovat
sansiro

OT: Hraje za Neapol Datolo? Díval jsem se na preview sezóny Serie A a nebyl tam v příchodech, ale myslím, že tam šel. Podle mne skvělá posila, pokud je to ten co dal za Argentinu nedávno v prvním zápase gól.

Reagovat
smazaný uživatel

V 61.minutě šel místo něj Zuniga.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel už v zimě, dnes hrál hodinu.

Reagovat
sansiro

díky Vám

Reagovat
Jajinek

Já su tak rád, že už to začalo. Všichni fanoušci Calcia online na eurofotbale Jen mě vadí, že nehraju tu fantu s váma...

Reagovat
smazaný uživatel

Mužeš se připojit, zajemci sou, mužete hrát Seria C

Reagovat
Benesse

hmm a kde by som našiel stránku?

Reagovat
Jajinek

A kdo to céčko organizuje? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Byste se museli domluvit mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych šel do toho s vámi....

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se taky přidal

Reagovat
smazaný uživatel

Baivaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Biavaaa

Reagovat
Slejdy

spravedlonost opet uraduje

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je čas Posledních 10 minut je zmáčknete, třeba bude bod

Reagovat
Slejdy

de o to ze Biava mel met jasou redku

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, vubec tam neměl byt. Pokud existuje spravedlnost, tak bod bude

Reagovat
Slejdy

hm bohuzel...skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Biava

Reagovat
Antijuve

Pěkně Genoa na 3:2. Teď ještě udržet anebo přidat ještě jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jeste Chievo

Reagovat
Antijuve

Chtělo by to.

Reagovat
smazaný uživatel

AS už dostalo 3 góly, tak se ptám, jak hraje Burdisso?

Reagovat
Slejdy

prumer..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Catania v 10, zkusme to ještě Sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

jo, zkuste to!

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsyk

Reagovat
smazaný uživatel

TOTOOOOOOO, neprohraju .

Reagovat
Tsigi

Než se zraní tak je geniální v celý lize je to můj snad 2. nejoblíbenější hráč jen jsem ho chtěl vzít trochu později, ale předběhls mě

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm... Tavano je pěkný posera, v Béčku si kraloval a v Áčku utřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi jakoby AS vyrovnat ani nechtělo. V posledních minutách se netalčili dopředu, byli v 6 na vlastní pulce, neběhali, stáli na místě. Pro mě zklamání.

Reagovat
Slejdy

tojo mohli udrzet,dalo se tam vyhrat..kdyby promenili sance na zacatku mohlo byt vsechno jinak..neda se,jedeme dal..aspon ten Inter me potesil...

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

uff...Chievo Diego

jinak Juve první poločas super, ale druhej hodně špatný, hráči vypadali unaveně, vůbec nestíhali

Reagovat
smazaný uživatel

OT: GATTUSO rozdával facky !

Podle Gazzetty dello Sport navštívil prezident AC Rino (GATTUSO, pozn.red.) po zápase své svěřence v šatně a výrazy jako "Tak takhle by to ku.va nešlo !" údajně patřily k těm slušnějším. Není tajemstvím, že v klubu je po letošních bombastických nákupech sotva na výplaty, a proto není divu, že je kontroverznímu mecenáši vidina Serie B značně nepříjemná.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jsem nejdřív myslel, že Rino po Sieně .

Reagovat
smazaný uživatel

taky taky

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tsigi

třeba ti líp zahráli záložníci uvidí se zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

výbuch - Amelia 2 inkasa, Kjaer karta, Gamberini ok, Silva ok, Palombo nevím, D'Agostino nevím, De Rossi bída, Vergassola bída + karta a snajpři nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

doria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

UF.. to byl porod.. tragedie.. Cannavaro nej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

je zpátky...jinak fakt porod

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tragedie ? Bylo to sice dramatické až do konce , ale na první zápas v novém systému mě to tragické teda nepřišlo .

Reagovat
M11

byl jsem hodne nateseny a asi proto tak tvrdy.. tragicke asi ne.. mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Doria gooool, podívám se jestli to byl Ndonio nebo Spazzitel a co vidím: GASTELLDALO

Reagovat
Alberto Aquilani

Vykon bez chrbtovej kosti u Rima typical . Jediny kto hral dobre bol Menez , ale nemal s kym kombinovat , komu prihrat . A Nicolas Burdisso , vazne nechcel som ho , ale dnes predviedol skvelý výkon , za góly nemohol , vzdadu spolahlivy . Ako som kritizoval De Rossiho v prvom polocase , tak ho musim este viac aj v tom druhom ., Viete pocom padol 2 gol Janova ? Lahka situacia , De Rossi mal jednoducho rozohrat , no ako som spomínal v celom zápase nedal presnú prihrávku , a teraz to opat ukázal . Skazená rozohrávka , ktorú by zvládlo aj 3ročné decko s parkinsonovou chorobou a bez jednej nohy . 1.gol Janova padol po prehranom hlavickovom suboji Pizarra . Ou , De Rossi , Pizarro to mame obidvoch nasich skvelych defenzivnych zaloznikov . Dneska zly Motta , aj ked dal center na Andreolliho , ktoreho hlavicku este Amelia chytil(mimochodom skvely golman) , ale uz na dorazku Taddeia nemal . Suhrn , je to bieda a je mi do placu .

Reagovat
Jajinek

Burdisso vás bude ještě překvapovat. Pokud nebude kiksovat, může být klidně lepší než Mexes...

Reagovat
Alberto Aquilani

Hele , Mexés čo som videl v tejto sezóne 2zápasy oba proti Gent , bol jeden z najlepších . Proste mu nevyšla jedna sezóna , ale v tejto imho bude opat dobrý .

Reagovat
Jajinek

Může být

Reagovat
smazaný uživatel

S Trewinnem jsme oba nebezpečně blízko 72, mediální mrdky to rozhodnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych rád i za remízu s tím týmem, co jsem měl k dispozici.

Reagovat
Mr.Jindros

De Ceglie out, Grosso in... oni nám ho z Lyonu přímo cpou a to naše debilní vedení nereaguje. Jinak dneska nic extra, ale měli jsme víc ze hry a byli jsme lepší než Inter. Cannavaro Diego ... s Maurem a Melem to bude o ničem jiném, proč Ciro stahoval Tiaga jsem nepochopil. Příště po Hasanovi nasadit Molinara.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám DeCeglieho rád . Upřímně včera to nebyl jeho nejlepší výkon . Určitě bych ho nenahrazoval za každou cenu Molinarem , který byl v přípravě jeden z nejhorších . S tím Grossem si taky nejsem moc jistý , kdyby tam hrál dobře tak nám ho tak necpou .

Reagovat
Mr.Jindros

Já myslim, že Grosso bude jako Cannavaro. On potřebuje Serii A. Nezapomeň, že pořád hraje za reprezentaci, narozdíl od toho, co máme teď... jasně, radši bych asi prodal Molinara a nechal si De Ceglieho, ale teď se spekuluje, že by měl odejít právě DC.

Reagovat
smazaný uživatel

Za repre jsem ho viděl hrát na KP , tam se taky moc nepředvedl . Na druhou stranu byl lepší jak Dossena .

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, nemá ta vaše fantasy liga nějaký vlastní forum? jak se tady mám v těch kravinách orientovat

Reagovat
Tsigi

kvůli tomu, že jsi tady 2 dny, nebudem měnit roční zvyklosti

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je tady dva dny?

Reagovat
Tsigi

sorry týden, já tě asi hned nezaregistroval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehceš si to zkusit do nové ligy - Serie C?

Reagovat
GEGE

Grazie Genoa a 500 je doma

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tu hraje FM?

Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

tos psal ty, nebo tam máte v redakci takovýho vtipálka ?

Reagovat
Jajinek

Tady ty souhrny zápasů píšu vždycky já...

Reagovat
smazaný uživatel

máš to dobrý, rád ty souhrny na našich stránkách čtu. Pojedeš v listopadu na AS?

Reagovat
Jajinek

Dík, no já jěště nevím jak na tom budu s časem a pěnzma. V dubnu budu týden v Itálii a půjdu na Viola - Inter a Inter - Juve, takže to se mi bude hodit spíš. Ale neříkám rovnou ne.

Reagovat
smazaný uživatel

na Inter - Juve se prý taky bude dělat výjezd, snad mi to vyjde na oba dva zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle parma a Janov... Chtěl jsem se nato koukat ale neak mi to neslo... Koukal jste nekdo jak hrála Parma popřípadně výkon Paloschiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Biava dal gol a přitom už měl bejt dávno vyloučenej

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Pato je dosti luxusní hráč, dost velká budoucnost pro AC

Reagovat
Shevchenko

Maggio dal dvě břevna? No to mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dáma

Reagovat
smazaný uživatel

vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body z venku, navíc celkem z horké půdy z Catanie. Paráda Doria :)

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme se utěšovat, že to byl jeden z těžších soupeřů. Pozitiva se budou hledat jenom velice těžko. Zařadil bych mezi ně výkon Zdendy, který hrál velmi slušně a fenomenální návrat Fabia do Série A.

Podobné složení zálohy, jako včera Ciro postavil, bylo pro mě noční můrou, když odcházel Zanetti. Jedna věc, kterou mi dosud hlava nebere, proč proboha hrál Tiago vpravo, když byl na levé straně nejlepším záložníkem přípravy? Bylo vidět, že mu to vůbec nepasuje. Ostatní 2 i Marrone předvedli to, na co mají. Naštěstí toho moc nezkazili, takže to nebyla žádná tragédie.

Hasan hrál vcelku solidně, po jeho zranění to začalo pořádně hořet. Vůbec se mi nelíbil Giorgio(v poslední době skoro pokaždé!!!), nebál bych se ho nechat sem tam posedět.

Diego: Záblesky geniality, ale tolik míčů prostě zkazit nemůže. Místo, aby hru dokázal uklidnit, hrnul se pořád dopředu, kde strašně moc míčů jen odevzdal. Bude se muset naučit měnit rytmus hry a to co nejrychleji. Na jeho obranu je třeba říct, že s tím, co se dělo v útoku toho ani moc předvést nemohl. Útočníci na lajnách? Co to jako má být? To se nemůžou vystát a musí být od sebe co nejdál, aby se nepobili? To už jsem na podobné úrovni pěkně dlouho neviděl.

Jenom doufám, že se to zlepší a to co nejrychleji(s jinou sestavou).

Reagovat
Mr.Jindros

Diega bych nekritizoval tolik, celkově je jednoznačně pozitivní silou a hráčem, jaký nám chyběl. Ty zkažené míče si sednou. Navíc se určitě chtěl v prvním ostrém zápase předvést, což mohlo taky hrát roli v tom, že občas plašil. Ten hráč má mozek, příště to jistě bude /ještě/ lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak samozřejmě beru. Ale za tento zápas rozhodně pochvalu nezaslouží. Jak říkám, bude něco jiného hrát s Maurem, Alexem...

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Grygery se ti líbil? Pinzi tam přes něj centroval jeden balon za druhým, Grygera nestíhal...o podpoře ofenzivy vůbec nemluvím, nebyl ani za půlkou...

s Fabiem souhlasím, hrál opravdu fantasticky a rychle si získal zpět tifosi co se děje s Chiellinim opravdu nechápu, ale nestíhá, prohrává souboje, snad se dá rychle dohromady

Diego první poločas jednoznačně nejlepší hráč na hřišti, pak to šlo dolů, ale ty ztráty byly způsobený tím, že jsme v druhým poločase útočili ve třech lidech, nebylo moc možností, co s tím udělat jinak si myslím že bude super posila, je to přesně to, co nám chybělo...s Melem a Sissokem bude ta záloha vypadat a hlavně hrát úplně jinak

Reagovat
Mr.Jindros

No hlavně s Camoranesim, že...

Reagovat
smazaný uživatel

a s Alexem...neboj, nezapomínám na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem první kolo je za námi, tak zkusíme trošku zatipovat:

1. Juventus (musíme věřit, když se budou vyhýbat zranění, je to celkem reálné)

2. AC

3. Inter

4. Fiorentina

5. Palermo

6. Janov

7. Lazio

8. Doria

9. AS

10. Neapol

11. Chievo

12. Cagliari

13. Atalanta

14. Udine

15. Catania

16. Parma

17. Livorno

18. Bologna

19. Bari

20 Siena

Reagovat
smazaný uživatel

Udine bude výš

Reagovat
smazaný uživatel

Bys ho prohodil s Dorií, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Juve

AC

Janov

Udine

Palermo

Lazio

AS

Doria

Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Já zapoměl na Fiore, to bude páté, a posune se to rázem o jedno místo. Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

AS bude výš a Udine nejspíš taky, Janov doufám, že před Violou

S Neapolí souhlasím

Chievo vidím níž

Se Sienou to asi skutečně bude špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl bych to tak špatně, ikdyž moc k radosti nemám. Třeba si uvědomit, že to bylo první kolo a hrálo se proti AC, kde loni dostala Siena ostudnou porážku 1:5. Škoda, že jsem neviděl zápas, ale umím si představit, jak hra vypadala + jsem si četl reporty. Obraně chybí vůdčí osobnost, jakým byl Portanova. To je momentálně achylova pata a Pato věděl, kde udeřit

Reagovat
Mr.Jindros

Líbí se mi, ja nevěříš Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

až 3 jo?

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDORIA

GRAZIE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini e Gastaldelloooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Blucerchiati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=89302

málem bych zapomněl..., Rino odehrál v Sieně 400.zápas za Diavoli.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už se z něj stává opravdová LEGENDA

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
honziss

Ehm, chci se zeptat, na kolik je calciomercato.com spolehlivý zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

inter -TITUL (doufam) eto o ale vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Rivas bude hostovat v Livornu

Nelson Rivas se rozloučí s Interem Milán, obránce Nerazzurri má ještě dnes zamířit na hostování do Livorna. a už si ho tam nechte

Jinak včera zas fanoušci Interu pískali na Quaresmu, když se mu něco nepovedlo. Pravda, hrál špatně, ale timhle mu fakt pomůžou...

Reagovat
Jajinek

Ještě Obinna a jsme relativně bez odpadu! I když ten Ricardo, já na něj začínám být alergický.

Reagovat
smazaný uživatel

promě překvapení inter že remizoval nad bari bari nebude zas takový aucajsr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele