Serie A - preview 8. kola

15.10.2016, 09:04, aktualizováno 17.10.2016, 08:36
Previews
Turín v posledních dvou zápasech porazil AS Řím a Fiorentinu a svou sérii bude chtít prodloužit i v pondělní dohrávce osmého kola Serie A. Soupeře k tomu bude mít přijatelného, cestuje totiž na půdu Palerma...
Città di Palermo - Turín FC  (pondělí 20:45)
Turínské FC neustále vylepšuje své výkony a s pomocí uzdravených ofenzivních hráčů stoupá tabulkou. Dalším oponentem bude Palermo, kterému se sice nedaří, ale proti Turínu hrát umí. A zejména doma, protože Renzo Barbera se Turínu těžko dobývá.

Turín se s Palermem utkal už mnohokrát a minule mu vyšlo utkání na soupeřově půdě, ale z dlouhodobého hlediska ze Sicílie body zkrátka nevozí. Od roku 2003, když se oba týmy potkávaly ještě ve druhé nejvyšší lize, se Býkům povedlo vyloupit půdu Palerma jen jednou! Teď mají hráči pod vedením trenéra Siniši Mihajloviće další pokus a vypadá to, že by se jim to mohlo podařit.

Býci prohráli naposledy ve třetím kole a úměrně tomu, jak se jim opory vrací do hry po zraněních, se tým zvedá a šplhá tabulkou. Poté, co si Turín poradil s římským AS, se mu povedlo vzít body také Fiorentině, o což se zasloužily trefy Iaga Falqueho a Marca Benassiho. Turínské FC je nyní na 10. místě a chce výš. Pomoci mu k tomu má i Adem Ljajić, uzdravený křídelník a trenérem Mihajlovićem přímo vyžádaná posila.

Sám hráč byl zraněn po dobu měsíce a půl a nebylo to pro něj jednoduché. Médiím před duelem sdělil: "Bylo hodně náročné, když jsem nemohl takovou dobu hrát, jen jsem nabíral kondici, uzdravoval se a trénoval. Chyběli mi spoluhráči i hřiště, všechny ty věci okolo. Teď už jsem plně připraven, chci hrát a pomoci mému týmu. Věřím v náš projekt, máme skvělou skupinu hráčů a trenéra, který má hodně zkušeností. Proti Palermu se nepočítá to, jak hezky budeme hrát, ale hlavně že vyhrajeme," dodal Ljajić.

Na marodce Býků stále zůstávají Vives, Obi a Molinaro, ale co to je proti minulému měsíci. Ani Palermo nebude kompletní, protože diskvalifikován je Gazzi, zatímco lehčí zranění trápí Pezzellu s Trajkovskim. Poslední střet skončil výhrou Turína, Palermo doma Turín naposledy porazilo v roce 2009, když jedinou brankou utkání rozhodl tehdy nepříliš známý kanonýr Edinson Cavani.

Od té doby, kdy v dresu Palerma řádili Cavani, Hernandez, Miccoli, Amauri, Sirigu, Pastore nebo Kjaer s Brescianem a Barzaglim, uplynula dlouhá doba. Nynější kádr postrádá hvězd, klub podle slov excentrického majitele Zampariniho zase peníze a vše se odráží na výsledcích. Palermo je 18., na kontě má šest bodů a vyhrálo za sedm kol jen pouhé jedno utkání. Méně branek než Palermo dalo už jen Empoli.

Přesto si hráči věří a trenér De Zerbi se snaží pozvednout jejich morálku. V rozhovoru pro Palermo24.net poznamenal: "Neustále se zlepšujeme a rosteme. Jednotlivci na sobě pracují a nálada v kabině je dobrá. Přeji si, abychom šli do utkání s čistou hlavou, protože odvádíme dobrou práci a naše tvrdá práce ponese ovoce. Doufám, že už v utkání proti Turínu, které bude klíčové. Věřím v naše schopnosti a aktuální formu hráčů."
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Cionek, Goldaniga, Gonzalez - Rispoli, Jajalo, Bruno Henrique, Aleesami - Diamanti, Hiljemark - Nestorovski
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - De Silvestri, Rossettini, Castán, Barreca - Acquah, Valdifiori, Benassi - Iago Falque, Belotti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo  (neděle 12:30)
Už po poledni na sebe vyrukují celky Fiorentiny a Atalanty Bergamo. Favoritem bude bezesporu domácích celek, kterému to ale zatím příliš nejde. Bůhvíjakou formou se až do nedávna nemohla pochlubit ani Atalanta, ale poslední dvě vítězství to trochu změnily.

Fiorentina si zatím vede daleko za očekáváním. V tabulce je až čtrnáctá a v lize doposud vyhrála jen dvakrát. Shodou okolností to bylo pokaždé doma. Viola totiž drží domácí neporazitelnost a ráda by v tom pokračovala i proti Atalantě. Remíza by však byla hodnocena jako negativní výsledek.

Celkově vzato jsou výsledky Fiorentiny hodně neuspořádané a pokud tým něco potřebuje, je to kontinuita. Viola naposledy podlehla turínskému FC 1:2 a ještě předtím dvakrát remizovala, nejprve s Udinese (2:2) a posléze i s AC Milán (0:0).

Od prvního do pátého kola to byla v podání Atalanty velká bída. Samozřejmě s výjimkou zápasu s Turínem. Stačila však poslední dvě kola a vše je rázem jinak. Bergamaschi se chytli zápasem s posledním Crotone a po zisku tří bodů zvítězili i v následujícím utkání se silnou Neapolí! Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho se přesvědčili, že když chtějí, mohou se měřit i s mnohem silnějšími týmy.

Fiorentina má s Atalantou skvostnou bilanci. Devětkrát v řadě vyhrála a je jedno, jestli se hrálo na Artemio Franchi či na Stadio Atleti Azzurri D'Italia v Bergamu. Právě tuhle nelichotivou bilanci by Atalanta ráda zlomila a Violu konečně porazila, či minimálně obrala o body.

Paulo Sousa má k dispozici kompletní kádr, což je určitě dobrá zpráva, méně už pro Liberec. Portugalský kouč určitě nehodlá před zápasem se Slovanem nikoho šetřit, jak už to ale u italských týmů bývá, v Evropské lize většinou hraje jiná jedenáctka. Dramatická není situaci ani v táboře Bergamaschi, mimo hru budou pouze obránce Konko.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomović, Rodríguez, Astori - Bernardeschi, Sánchez, Badelj, Milić - Borja Valero - Kalinić, Babacar
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Conti, Kessie, Freuler, Dramé - Kurtič, Petanga, Gomez  
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - FC Crotone  (neděle 15:00)
Zatím suverénně nejhorší tým ligy Crotone zavítá na půdu Sassuola a pokusí se překvapit. Nováček soutěže zatím nevyhrál, získal pouhý jeden bod a na nesestupovou pozici rázem ztrácí pět bodů. Sassuolo zatím kombinaci Serie A a Evropské ligy poměrně zvládá, vedle zápasu s Crotone se už ve čtvrtek představí ve Vídni, na půdě Rapidu.

Pro Sassuolo je kombinace zápasů Serie A, Evropské ligy potažmo i italského poháru novinkou. Svojí roli však zatím poměrně zvládá. V lize je sice až třináctý, ale v potaz se musí brát i marodka týmu, zejména absence klíčového útočníka Domenica Berardiho.V základní skupině EL nasbírali Neroverdi po jednom vítězství a jedné porážce.

Crotone zažívá také novou situaci. V Serii A je vůbec poprvé a zatím se nevypořádalo s nastoleným tempem i vyšší kvalitou. Dosavadní zisk jednoho bodů je velkým zklamáním a okamžitě se začalo spekulovat o budoucnosti trenéra Davida Nicoly. Jedním z možných nástupců by se mohl stát Stefano Colantuono, ovšem zatím nepředbíhejme.

Nicola zatím povede svůj tým i do zápasu se Sassuolem a hosté by v něm potřebovali uspět. Scházet jim bude pouze Nalini, jinak je tým kompletní. U domácích je situace obtížnější, o Berardiho absenci už byla řeč, dalšími marodéry jsou ze základní sestavy Missiroli a Duncan.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Biondini, Magnanelli, Mazzitelli - Politano, Defrel, Ricci
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Ceccherini, Dos Santos, Ferrari - Rosi, Rohden, Capezzi, Crisetig, Martella - Falcinelli, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Lazio přivítá na Olympijském stadionu Boloňu a v případě vítězství se může posunout na umístění zaručující Ligu mistrů. Proti Donadoniho partě je však nečeká nic jednoduchého. Zajímavé bude sledovat i českého křídelníka Ladislava Krejčího, který proti Laziu tehda v Evropské lize zazářil.

Ladislav Krejčí se totiž ještě v dresu Sparty zapřičinil o vyřazení Lazia z Evropské ligy. Na Olympijském stadionu jednou asistoval a jednu branku sám vstřelil. Není tajemstvím, že zrovna v tomto zápase pozorovatele Boloni dost možná přesvědčil.

Každopádně zápas s Boloňou bude úplně jiný. Lazio si zatím v Serii A vede dobře, v tabulce je čtvrté se stejným bodovým počtem jako konkurenční rival AS Řím a jen jeden bod ztrácí na druhou Neapol. Svěřenci trenéra Simone Inzaghiho dvakrát v řadě naplno bodovali, aniž by přitom inkasovali. Doma porazili Empoli 2:0 a na půdě Udinese zvítězili jednoznačně 3:0.

To Boloňa získala ze dvou posledních kol jen jeden bod. Remíza na Interu svojí hodnotu rozhodně má, domácí porážka od Janova však zamrzela. Zvláště když rozhodující branka padla čtvrthodinu před koncem.

V posledních letech má Lazio ve vzájemných zápasech navrch. V paměti fanoušků zůstalo zejména jedno utkání. 5.května 2013 zvítězili Biancocelesti nad Boloňou vysoko 6:0! Hned pětkrát se prosadil německý šutér Miroslav Klose, jenž římský klub opustil po minulé sezoně.

Simone Inzaghi se bude muset obejít bez zraněných Bastose, Bíglii, Lukakua a Basty. Kompletní v žádném případě nebude ani Boloňa. V zápase s Janovem uviděli červenou kartu zkušení Gastalldello s Džemailim, což je pro Donadoniho citelná ztráta. V ofenzívě bude chybět i zraněný Mattia Destro a k dispozici nebudou ani golman Mirante a Gomis.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Patrič, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo - Felipe Anderson, Milinković-Savić, Lulić, Baldé Keita - Immobile
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Krafth, Oikonomou, Maietta, Masina - Donsah, Nagy, Taider - Di Francesco, Verdi, Krejčí
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Inter Milán dvakrát po sobě prohrál a podal výkony hodné maximálně středu tabulky. Ambiciózní celek z města módy se ale chce ucházet o mnohem vyšší cíle, což by rád potvrdil také v nedělní klání proti Cagliari. Nováček přijede do Milána v naprosto opačné náladě.

Cagliari se totiž daří. Už dva zápasy za sebou sardinský celek neprohrál, navíc z nich bral plný počet bodů. Tým trenéra Rastelliho se pochlubil pevnou obranou a pohledným kombinačním projevem. Nad Sampdorií Janov a naposledy i nad Crotone vyhrálo shodně 2:1 a v obou duelech muselo hrát na maximum až do samotného konce. Ukazuje ale, že bojovat umí, takže ani Inter nečeká nic snadného. Problémy mu nedělá ani milánské San Siro, protože když jej Cagliari v rámci Serie A navštívilo naposled, i díky hattricku Albina Ekdala triumfovalo jasně 4:1.

Teď by něco podobného moc rádo zopakovalo, v což doufá také Roberto Colombo. Pokud vám toto jméno nic neříká, nedivím se. Jedná se o třetího brankáře Cagliari a veterána, jehož datum narození zní 24. 8. 1975. V rozhovoru pro média před duelem prozradil: "Naším prvotním cílem je samozřejmě záchrana a pro ni uděláme cokoli. Jsou tu týmy obtížnější a stadiony, na kterých se nám hraje hůř, ale na našem postoji ani motivaci to nic nemění. Jedeme do Milána pro body a dobrý výsledek. Sice to nebude snadné, ale my se pereme do konce," zmiňuje Colombo.

Když k tomu přidáme formu, jakou Inter poslední dobou má, nemůžeme než souhlasit. Dobrý výsledek se proti Interu určitě dá uhrát, což dokázala pražská Sparta v Evropské lize a naposledy také AS Řím. Poté, co parta trenéra De Boera padla v Čechách, potřebovala vzpruhu. Ta ale nedorazila, byť se Nerazzurri na ploše rozhodně snažili. Edin Džeko měl na svědomí rychlý gól a na srovnání Banegy odpověděl jen o chvíli později Kostas Manolas, který rozhodl.

Druhé utkání v řadě a další ztráta bodů, to už pro trenéra De Boera znamená hodně práce i zamyšlení. K dispozici opět povolal Marcela Brozoviće, kterého vzal na milost. V Interu ale nalézáme mnoho internacionálů, kteří nebudou fit (Murillo, Miranda a Banega). Může ale počítat s plnou podporou kádru. Což ostatně vyjadřuje křídelník Antonio Candreva, který do Interu zamířil z Lazia.

Před duelem s Cagliari přemýšlel nahlas: "Jsem šťastný, že jsem se dostal do Interu - jednoho z nejvýznamnějších týmů na světě. Trenér De Boer je skvělý člověk i profesionál, oceňuji jeho nápady, odvahu a vytrvalost. Dobře se mi s ním pracuje a věřím, že brzy budou vidět plody naší tvrdé práce. Teď se nám chvíli nedařilo, ale utkání s Cagliari je ideální možností vykoupit se," přeje si zkušený útočník.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Ansaldi, Miranda, Murillo, Santon - Joao Mario, Medel - Candreva, Banega, Perišić - Icardi
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pisacane, Ceppitelli, Bruno Alves, Murru - Isla, Tachtsidis, Padoin - Di Gennaro - Sau, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Empoli FC  (neděle 15:00)
Stadion Luigi Ferraris v této sezoně zatím odolává, tedy pokud na něm zrovna hrají hráči FC Janov. Ti by rádi neporazitelnost udrželi i proti Empoli, kterému se letos zatím vůbec nedaří. Azzurri jsou se čtyřmi body na předposledním místě.

Janov v této probíhající sezoně zatím našel jen jednoho přemožitele - Sassuolo. Doma ale zůstává neporažen. Zvítězit se tu nepovedlo ani Neapoli, která brala jen bod za nudnou remízu 0:0. Právě pozornou obranou se Grifové v těch posledních zápasech netradičně prezentovali, což nebývá zvykem. Čisté konto udrželi i na půdě Boloni, kde zvítězili po brance Simeoneho nejtěsnějším výsledkem.

Od Empoli je to zatím velké zklamání. Azzurri sice nikdy nepatřili k týmům, které měly velké ambice, ale oproti minulým sezonám šli výsledkově i herně hodně dolu. Svěřenci trenéra Martusciella měli před reprezentační přestávkou poměrně složitý los. Postupně hráli s Interem, Laziem i Juventusem a nezískali ani bod. Janov by měl z tohoto hlediska představovat metu, která není nepřekonatelná. Koneckonců Empoli má s Grify poměrně dobrou vzájemnou bilanci. V Janově sice naposledy padli, ale bylo to po jediné brance Luky Rigoniho.

Janov půjde do tohoto utkání poněkud oslaben. V minulém kole byli vyloučení Gentiletti a Panděv a stopku mají i pro zápas s Empoli. K tomu je potřeba přičíst zranění Pavolettiho, Ocampose a Gakpého, takže kouč Jurić musí lepit sestavu jinými hráči. Zcela jiné problémy má Martusciello, ten se totiž nemůže spolehnout jen na Croceho a Marilunga.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Orban - Lazović, Rincón, Veloso, Laxalt - L.Rigoni, Simeone, Edenílson
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Zambelli, Bellusci, Costa, Pasqual - Tello, Mauri, Büchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - AC Milán  (neděle 20:45)
Chievo Verona versus AC Milán, to není, vzheldem ke statistikám, utkání, které by nějak lákalo. Souboj těchto dvou týmů se na Stadio Bentegodi vždy prezentoval spíše úrputnou taktikou a velmi malým počtem vstřelených branek. Vždyť například Chievo doma vstřelilo Milánu gól naposledy v roce 2011!

Diváci, kteří si na veronský stadion k zápasu s Milánem našli cestu, odcházeli většinou velmi nespokojeni. Třikrát po sobě skončil duel těchto týmu 0:0. Palčivým problémem je zejména ofenzíva Fly Donkeys, která se prosazuje proti defenzívě Rossoneri velmi těžce. Však už sedm utkání v řadě nedokázala Milánu vstřelit gól, což je poměrně nevídaná statistika. "Chievo je zvláště zkušené a to nejen věkovou skladbou kádru. Vědí kdy čekat, než udeří. Hrají na výsledek, takže to bude těžký zápas," stručně zhodnotil soupeře trenér Vincenzo Montella.

Přitom Chievo nehraje špatně, tedy alespoň co se ostatních soupeřů a výsledků týče. Letos má dokonce více než dobrou formu a aktuálně mu patří pátá pozice! Body sbírá především doma, kde ještě neprohrálo. V minulém kole bralo tři body za vítězství na půdě Pescary 2:0, kdy vše z pohledu Chieva rozhodli čtvrthodinu před koncem skórující Meggiorini a Inglese.

AC Milán na Chievo umí, ale už je to také více než tři roky, co se mu to na Stadio Bentegodi povedlo. Pro AC je ale důležité, aby toto utkání zvládlo. Před kvalifikačním cyklem se mohlo chlubit solidní formou, neprohrálo čtyři zápasy v řadě, z toho třikrát naplno bodovalo. Naposledy předvedlo fantastický obrat proti neoblíbenému soupeři Sassuolu, kdy se ani za stavu 1:3 nevzdalo a nakonec zvítězilo 4:3.

Trenér domácího celku Rolando Maran si může libovat, neboť má kádr kompletně pohromadě a zdraví. Vincenzo Montella tímto nedisponuje, k dlouhodobějším marodům jako je Zapata, Bertolacci, Fernández a Antonelli přibyl i kapitán Riccardo Montolivo. Ten si zpřetrhal kolenní vazy a mimo bude minimálně půl roku. Nabízí se tak otázka, kdo nastoupí místo něj, jestli zkušenější Argentinec Sosa nebo mladíček Locatelli. "Ještě jsem se nerozhodl. Jsou to příjemné starosti, protože oba dva hráči jsou výborní, jen mají mírně odlišné charakteristiky," dodal Montella.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Gamberini, Gobbi - Castro, Radovanovič, Hetemaj - Birsa, Inglese, Meggiorini
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Sosa (Locatelli), Bonaventura - Suso, Lapadula, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.00 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - AS Řím  (sobota 15:00)
Neapol čekají těžké časy. Časy, ve kterých musí hráči ještě více spoléhat na týmovou spolupráci a trochu méně na individuality. Partenopei totiž musí hrát bez svého nejlepšího střelce a čelí poměrně těžkému soupeři. Vlkům se však nedaří právě pod Vesuvem.

Hlavní zprávy posledních dní a týdnů zaplňuje Arkadiusz Milik. Polský kanonýr má v Neapoli vyplnit mezeru po Argentinci Gonzalu Higuaínovi, což se mu v prvních týdnech poměrně dařilo. Jak ale tvrdí mnozí fanoušci i hráči, reprezentační pauzy jsou zlo. To by si klidně mohl myslet právě Arek Milik, který v rámci kvalifikačních duelů Polska došel k úhoně. Už je sice po operaci, ale podle médií bude jeho absence trvat klidně i půl roku. Hned po zranění jsme mohli čítat zprávy o tom, že šance Neapole na Ligu mistrů jsou ztraceny, sezona že je dohrána.

Neapol má ale dost silný kádr na to, aby ukázala nepravdivost takových tvrzení. Rázně to popřel také trenér Maurizio Sarri, který svému kádru věří. Ihned se samozřejmě objevily spekulace o tom, kterého z volných či nezaměstnaných hráčů Neapol povolá. Ale Sarri jasně ukázal, že zaměstnávat chce jedině toho, který si o více práce říká od začátku. Spasitelem Neapole v těchto těžkých chvílích má být italský talent Manolo Gabbiadini. Jeho chvíle nadchází právě teď.

V jeho schopnosti věří i někdejší brankář Neapole Gennaro Iezzo. V rozhovoru pro média poznamenal: "Doufám, že bude štěstí přát právě Gabbiadinimu. Ukazuje, že je skvělým hráčem, který potřebuje jen trochu důvěry a štěstí. Když dá první gól, další přijdou. Neměl to teď moc snadné, na hřiště se nedostával. Ale teď na něj celá Neapol spoléhá a podle mého na to má. Je to skvělý hráč, který má už zažité pohyby a stereotypy Neapole. Není to sice hrot, ale to přece nevadí. Na obranu AS by mohl platit právě jeho pohyb a technika," dodává Iezzo.

Neapoli se dařilo snad všechno až do minulého kola. V něm Partenopei ztratili proti Atalantě, třebaže byli jasným favoritem. Jediným střelcem utkání se stal mladík Petagna, který si splnil sen a přidal další trefu na svůj rozrůstající se seznam. V tabulce Serie A má ale Neapol navrch, protože před třetím AS vede o jeden bod. Navíc má tu výhodu, že hraje doma. A San Paolo je pro ni velkou oporou. Zvláště v duelech s AS, protože na tomto stadionu se Vlkům dlouhodobě nedaří. Když si naposledy odváželi tři body, psal se rok 2011!

Římanům se naopak poslední dobou daří a jejich hra získává stálou tvář. V Evropské lize se týmu z hlavního města povedl zápas proti Astře, které Vlci nadělili čtyři branky. A v minulém kole Serie A si poradili s dalším velkým rivalem. Nad Interem Milán nakonec vyhráli 2:1, třebaže Inter byl více než vyrovnaným soupeřem a remíza by utkání zřejmě slušela víc. AS tak nyní bojuje proti prokletí na hřištích soupeřů a především na tom neapolském.

Jedním z faktorů, které by mu mohly pomoct, je útočník Edin Džeko. Ten se nalézá ve skvělé formě jak v reprezentaci, tak i v Serii A. Je nejlepším střelcem svého týmu a jeho bojovnost i zlepšení jsou patrné každým duelem. Chválí ho i spoluhráč Diego Perotti. V rozhovoru pro média uvedl: "Je jasné, že když vám vypadne tak důležitý hráč jako Milik, je mnohem těžší vypracovat si tolik šancí. Ale Neapol má plno skvělých hráčů. Musíme být obezřetní a doufat, že sehrajeme dobré utkání. Máme Edina Džeka, který je ve formě. O jeho kvalitách jsme nikdy nepochybovali a je to náš klíčový hráč," dodal zkušený Argentinec.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejon, Gabbiadini, Mertens
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Fazio, Jesus - De Rossi, Paredes - Salah, Perotti, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Sampdoria v minulém kole zastavila strmý pád alespoň remízou a nyní chce konečně tři body. Závisí na tom totiž přežití trenéra Giampaola. Pescara by neměla být problémem, protože její forma také nenaznačuje zlepšení.

Pouhý jeden bod od sebe dělí soupeře sobotního podvečera. A to přesto, že před sezonou byly jejich sny a cíle na úplně jiné úrovni. Zatímco Sampdoria nakupovala, omlazovala kádr a dívala se do nové sezony s optimismem, Pescaru čekal nováčkovský boj a snaha o přežití. Zatímco domácí s tím ale počítají, hosté prožívají noční můru a budoucnost pokrokového trenéra Marca Giampaola je ve hvězdách.

Nebo by se možná slušelo říct na hvězdách. Právě hráči jsou na prvním místě oprávněné kritiky, protože výkony mnohých neodpovídají jejich jménu. Kádr totiž Doria nemá vůbec špatný. Zkušený brankář Viviano, hráči jako Quagalirella, Muriel, Álvarez, Linetty, Praet nebo Cigarini měli bojovat o mnohem vyšší příčky. Ale ačkoli se hra Sampdorie zlepšuje, výsledky nepřináší. Po čtyřech porážkách se v minulém kole alespoň dostavila remíza coby znamení lepších zítřků. Opět ji ale domácí zachraňovali až v nastavení druhé půle.

Teď čeká na Sampdorii Pescara. A v jejím dresu na sebe začal poutat pozornost mladík Lucas Torreira, který nyní nastupuje právě za Námořníky z Janova. Mladý Uruguayec je přirovnáván k Davidu Pizarrovi a právě on je jedním ze světlých bodů janovské sezony. Ve dvaceti letech má vše před sebou a již nyní o něj stojí větší italské týmy. Sám hráč uznává, že duel proti někdejším spoluhráčům pro něj bude hodně emotivní, ale chce stát na straně vítězů.

V rozhovoru pro deník Il Centro defenzivní štírek řekl: "Bude to pro mě hodně osobní a už se moc těším, až vyběhnu na hřiště. Klub i celé město budu mít v srdci, protože jsem se za tu dobu hodně naučil. A tím nemyslím jen po fotbalové stránce, ale klub o mě pečoval i mimo hřiště. Hodně vděčím celému klubu, svým bývalým spoluhráčům a trenéru. Doufám, že vyhrajeme, i když je to proti Pescaře. Body ale nutně potřebujeme. Hrajeme dobře, jenže nemáme moc štěstí. Ale to se určitě brzy změní," věří Torreira.

Ani Pescaře se nedaří a po dvou nadějných remízách se v minulém kole Delfíni opět potáceli. Nakonec Chievu Verona nevstřelili ani jednu branku a skončili po prohře 2:0. Dorii doma porazili naposled v roce 2011 a z hlavy asi nemůžou dostat ani poslední vzájemný duel. V něm totiž dostali od Sampdorie hned šest gólů! V dresu domácích Námořníků tehdy ještě řádil mladý zázrak Mauro Icardi, který vstřelil čtyři branky. Dočkají se Delfíni v sobotu doma odvety za debakl, nebo se Sampdoria konečně naplno vzchopí?
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Crescenzi, Campagnaro, Fornasier, Biraghi - Brugman, Cristante, Memushaj - Verre, Benali - Caprari
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Sala, Silvestre, Škriniar, Regini - Barreto, Cigarini, Linetty - Alvarez - Muriel, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Udinese čeká první zápas pod vedením nového trenéra Luigiho Delneriho, který zavítá do známých vod. Dříve totiž trénoval turínský Juventus, který jeho nové ovečky otestuje hned v premiéře zkušeného stratéga na lavičce Zeber.

Luigi Delneri není pro Juventus ničím neznámým. Šestašedesátiletý bodrý trenér střídající kluby už od 80. let nastoupil v Udinese po konci trenéra Giuseppeho Iachiniho a jeho cíl je jediný - pozvednout Udinese na úrovni výsledkové i herní. Spadnout totiž už moc není kam. Hned na úvod jej čeká tým, jehož také trénoval. Na lavičce Staré dámy starý pán dohlížel jako trenér na rovnou padesátku utkání, třebaže Juventus už zažil mnohem povedenější éry než za Delneriho.

Třeba tu, kterou prožívá nyní. Juventusu se daří na všech frontách, je vlajkovou lodí italské calcia a ekonomicky je jasným lídrem italské kopané. Kromě ovládnutí Apeninského poloostrova se mu postupně daří také zařadit se mezi největší favority Ligy mistrů a pravidelně postupovat minimálně ze skupiny. Svou sílu dokazuje také přestupními tahy, které jsou na jednu stranu rozvážné, ale když se naskytne šance, zkušení obchodníci se nebojí jít do rizika. A často se jejich tah vyplácí.

Jako tomu bylo u Gonzala Higuaína. Jeho spolupráce s mladíkem a budoucí hvězdou světové kopané Paulem Dybalou už dávno nese ovoce a tato dvojka se stará o neklidné spaní snad každého soupeře. Higuaín je prozatím mezi prvními třemi střelci Itálie se šesti góly. V minulém kole se mu rovněž dařilo, když pomohl dvěma zásahy potopit Empoli. I díky tomu má nyní Stará dáma na kontě již 18 bodů a pohodlný náskok čtyř bodů na druhou Neapol, která už několikrát ztratila.

Udinese rovněž nebude snadným soupeřem, s čímž souhlasí mimo jiné Luigi De Agostini. Někdejší obránce hrával za oba zmíněné týmy. "Jsem vlastně celý život bianconero. Pět let jsem hrál v Turíně, ještě o rok déle v Udinese. Bude to zajímavý souboj, velká taktická bitva. Udinese se bude chtít ukázat, navíc mají zkušeného trenéra, který vždycky něco vymyslí. Juventus je samozřejmě individuálně někde jinde, ale Udinese bojuje do posledních sil. Nejlepším hráče Zeber na hřišti bude brankář Karnezis. Nelze nezmínit ani brankáře Buffona, který je živoucí legendou. Takový hráč se rodí jednou za třicet let," dodal De Agostini.

Zatímco domácímu Juventusu se daří náramně, Udinese je na tom zcela jinak. Hráčský kádr ztratil mnohé v době, kdy se Antonio Di Natale rozhodl pověsit kopačky na hřebík a od té doby se Udinese s jeho absencí marně potýká. Od třetího kola Zebry nevyhrály, bez bodů odcházely i naposledy. Ani kulisy domácího prostředí na stadionu Friuli jim nepomohly, protože od Lazia a zejména Immobileho dostali tři branky. Udinese také trpí několika absencemi. Zpátky by mohli být Emil Hallfredsson a Samir, jenže mimo hru pořád budou Panagiotis Kone, Silvan Widmer, Ewandro a Marco Davide Faraoni.

Právě zkušený forvard na adresu nadcházejícího duelu poznamenal: "Pro tým trenéra Delneriho to bude hodně těžké, ale já jim stále věřím. V Turíně nám to většinou šlo, tak budu doufat, že i tentokrát. O návratu neuvažuji, i když mi některé faktory z profesního života chybí. Ale rozhodl jsem se takhle a jsem šťastný. Udinese teď čeká klíčová sezona plná změn, ale já jim budu věřit vždycky," dodává charismatický veterán.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pjanić, Alex Sandro - Mandzukić, Dybala
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Heurtaux, Danilo, Felipe - Adnan, Badu, Kums, Fofana - De Paul - Théréau, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC760115:418
2.SSC Neapol742114:614
3.AS Řím741216:913
4.SS Lazio741213:713
5.Chievo Verona74129:613
6.AC Milán741212:1013
7.Turín FC732213:811
8.Janov CFC63218:511
9.Inter Milán73229:811
10.Cagliari Calcio731311:1310
11.Bologna FC73138:1110
12.Atalanta Bergamo730410:129
13.US Sassuolo73049:129
14.ACF Fiorentina62226:68
15.UC Sampdoria72147:107
16.Udinese Calcio72146:127
17.Delfino Pescara71337:106
18.Città di Palermo71334:86
19.Empoli FC71152:114
20.FC Crotone70165:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (351)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
Hans82

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim tak má nastoupit Benatia, naopak bude chybět Bonucci.

Reagovat
Pettirosso

nebude, byl dodatečně povolán, protože se zranil Chiellini

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Kevina to bude těžké, zase nabíral formu, ale rád bych viděl Radju na CM, pokud je připravený hrát, s Danim a Leem, Ale asi půjde zpátky na beka, když je Bruno mimo. Aby se Leo dostal i trochu výš a tvořil. Francek dnes zase bude hrát důležitou roli ve druhé půlce.

Očekávám územní převahu Neapole a naše breaky. Dnes musí Salah větrat a proměňovat, to bude klíčové, jestli chceme body.

Tip 2:2

Reagovat
Largo

S Kevinem a Brunem bych veril i ve vyhru, ale takhle myslim, ze remiza bude uspechem. Hlavne nam to venku moc nejde, takze musime promenovat!

Forza Roma!!!

Reagovat
M11

Salah dnes dva fiky

Reagovat
Alberto Aquilani

neviem, na všetky akcie chodí sám... bud je to súčasť toho jeho divného náboženstva, alebo je divný

Reagovat
M11

Dzeka jsem myslel

Reagovat
Votas

And Icardi scores again. On za chvílu postaví svoju jedenáctku.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Airus

Hmmm, Chiello se zranil

Reagovat
Hans82

stejne jak minuly rok co repre to nake zraneni pred bitvou s Lionem zas natriskana marodka

Reagovat
Pettirosso

ta obrana je strašná

Reagovat
Alberto Aquilani

strašná na to, že chýbajú 4 hráči, z ktorých by 3ja hrali základ a jeden by bol prvý na lavici, tak vzhľadom na to mi to ani nepríde také zlé.

Reagovat
Pettirosso

kdo je ten čtvrtý?

já myslel v této sestavě, zranění nezranění, může to být proti Neapoli průser

Reagovat
Alberto Aquilani

jo, to je jasné, že z toho môže byť prúser, ale zrovna proti Naples by to mohol byť aj v plnej zostave. ... Peres, Rui, Rudiger a Vermaelen.

Reagovat
Pettirosso

aha Rui.. úplně jsem zapomněl, že je u vás

Reagovat
Emmett Brown

Stred je ok, tie kraje su biedne

Reagovat
smazaný uživatel

Té béčkové obraně dneska musí hodně pomoct záloha. Jinak doufám, že Totti se ukáže na hřišti co nejdřív. Nejlepší hráč týmu nemůže jen tak vysedávat.

Reagovat
Pipo123

Tie spekulacie o chystanej vymene Lapadula - Keita su dufam blbost. Priemerneho utocnika vymenit za univerzalneho hraca akym je Keita

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, Insigne.

A disp. Rafael, Sepe, Strinic, Giaccherini, Maggio, Mertens, Zielinski, Chiriches, Rog, Diawara, Tonelli, El Kaddouri. All. Sarri

Forza Napoli!

Reagovat
Largo

Jdeme na to, forza ROMA!!!!!!!

Reagovat
Largo

Jesus už hoří... zase hrůza.

Reagovat
Largo

S takovou dostanem pětku. Hrajem pomalu. Není tam žádnej drive, žádnej pohyb, žádnej Strootman..

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jako řemen pomee Napoli! příjde mi, že Gabbi neví kam si naběhnout

Reagovat
Largo

Vedle De Rossiho se s PAredese stává jen pouhý posouvač míče bez dynamiky nebo nápadu.

Reagovat
Emmett Brown

Goooool

Reagovat
Emmett Brown

Salah skvela práca

Reagovat
jany kozak

to co tam vyvadzal Koulibaly, tempo zatial nic moc

Reagovat
Largo

Jooooooo! Reteeeeeeeeeee!

Skvěle Salah, Džeko, úžasnej nápad od Nainggolana!

Reagovat
olis

klasika, jak sme nedokazali vyuzit ten tlak ktory sme si vytvorili tak uz som tusil ze vyvedieme nejaku hlupost po ktorej dostaneme gol, akurat som to ocakval az v takej 80. minute

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol je samozrejme lepšia, ale my sme mali pár dobrých situácií. Nie je to len o tom, že hrá Neapol, aj keď zrovna pred gólom sme mali naozaj na nič pasáž. Nepáči sa mi stredová dvojka. Vôbec si nerozumejú a Paredes je dosť pomalý, čo je pri De Rossim dosť prúser. Vedľa Keva by vyzeral inak, čo ale samozrejme ospravedlnenie nie je. Celkom očakávam, že pôjde čoskoro dole, navyše tá pitomá žltá na konci polčasu. Dúfam,. že to nejak pretrpíme a snáď ešte 1 fikneme.

Reagovat
FuckT

Hamsik a Ghoulam dnes jediny dobre vykony. Insigne je ako impotent, ktory sa snazi oplodnit tehotnu zenu. Callejon nula bodov, Gabbi takisto. Sarri si ale mozno aspon uvedomi, ake dolezite je davat rychlo goly (cize stavat Mertensa), namiesto toho aby sme za cely polcas ani len nevystrelili na branu. Tempo je ubohe, az nechapem, ako mozu v takomto zapase poriadne ani nebehat. Koulibalyho ani nekomentujem radsej.

Reagovat
Largo

Taky si říkám, že tam skoro nikdo neběhá. Nejsem na to zvyklej, zvlášť od Neapole. My hrajem na brejky, ale taky bysme do toho mohli dát trochu víc drajvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertens a Giaccherini do hry a hra dostane úplně jiný rozměr. Ale k tomu by Sarriho nepřinutil ani nakláďák plný cigár.

Reagovat
FuckT

A preto som prvy krat v zivote dnes jednoducho zrusil zapas v 85 minute... Uz na to nemam nervy.

Reagovat
Pipo123

Neapolu chýba útočník, mali tam dosť situácii kedy centrovali do šestnástky a on tam nikto nebol.

Reagovat
Largo

Snad poprvý teď Paredes udělal něco jinak, když zasekl míč a zvolil dlouhej pas na Salaha místo ťukání s DeDeRonem. A hned z toho byl brejk.

Reagovat
Emmett Brown

gooooool

Reagovat
M11

Dzeko formicka

Reagovat
Pipo123

Hysaj na Dzeka, zaujímavé bránenie

Reagovat
jany kozak

tiez som sa cudoval

Reagovat
Largo

Džekoooooo! Reteeeeeeeeeeeee!

Reagovat
jany kozak

Koulibaly zatial pri vsetkych goloch

Reagovat
Emmett Brown

My to nemozeme v klude dohrat a udrziavat dvojgolovy naskok, to by nebol Rim aby si nenechal hned dat gol

Reagovat
Largo

Uznávám, že tohle je naše dlouhodobá slabina, ale zase tohle jsme moc nemohli ovlivnit, Koulibalyje holt výbornej hlavičkář.

Reagovat
KillSwitch

už dajte dole Jesusa...veď je to iba vymletý cigáň ktorý sa nechá vylúčiť

Reagovat
KillSwitch

díky

Reagovat
Largo

Jenže tam přišel Emerson a nejsem si jistej, že tohle je zrovna výhra... Viz Porto a tak.

Reagovat
KillSwitch

no tá lavá obrana je najslabšia..kedy má byť fit Rui nevieš?

Reagovat
smazaný uživatel

Rui až na jaře

Reagovat
Pipo123

Manolas

Reagovat
Emmett Brown

anooooo

Reagovat
Largo

Momooooooo!!!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Neapol hraje do plných, ale bez útočníka im to je prd platné, Mertens aj Gabbi sa nemali šancu presadiť v osobných súbojoch

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Emmett Brown

OK, nebol to nejaký super zápas, ale mne sa náš výkon páčil, veľmi dobrý Džeko, Salah spravil kvantum roboty, tá na pohľad béčková obrana vymazala útok Neapola, vidím to pozitívne. Akurát ten stred zálohy miestami škrípal, ale to tu už bolo spomínané.

Reagovat
Maritazzi

Naprosto skvělej výkon dneska, bál jsem se co Spal vymyslí, ale připravil nás výborně. Nechápu tady tu largo show v prvnim poločase, jejich tlak jsme přečkali relativně v pohodě, pořád jsme byli nebezpeční, hra na brejky tomu seděla. Stopeři skvělej výkon, Faziovi italská liga sedí výborně. Salah oproti Interu výbornej výkon, i když to jeho bránění je někdy na palici. Paredes nehraje, je to pro něj těžký, ale myslim, že to nakonec zvládl obstojně, i přes ty nepřenosti. Strašně důležitý dvě výhry pro sebevědomí a další průběh, v Neapoli se vyhrávat zase nebude.

Jinak minulej zápas jsem se konečně dostal na Curva Sud proti Interu.. Byl to naprosto neskutečnej zážitek, ale z těch bariér a buzerací se chce normálnímu člověku brečet.. Čtyři kontroly u vstupu, všude kamery, nechutná bariéra.. Ale atmosféra byla i tak fajn, fotbal byl neskutečnej, i když pro mě infarktovej a Serie A má další fanoušky, kluci, co byli se mnou italskou ligu znali tak z vyprávění na ČT4, na fotbal lítaj do Anglie a měli husí kůži z toho, co se tam dělo...

Reagovat
Largo

"relativně v pohodě" myslím těm mejm komentářům odpovídá Neapol zkrátka hrála líp a my ze začátku hodně nervózní, bez pohybu. Toť vše.

Reagovat
M11

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
M11

442 zaloha sandro lemina hernanes cuadrado no tvl

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

to jsem zvědav, spíš ale čekám Evru na stoperu a nějakou variaci 3-4-3

Reagovat
pepinho2

Jankto

Reagovat
Furia Ceca

Ta sestava! Allegri tam nacpal slušnej sebevražedný oddíl... No tak aspoň bude sranda - a snad i tři body.

Reagovat
Airus

Zatim to šlape jak by jeden čekal

Reagovat
10

naplňují očekávání

Reagovat
Airus

Hlavně by měl někdo říct Hernanesovi, že ve 442 musí makat. Jestli to má odběhat všechno Lemina, tak mu praskne válec

Reagovat
10

mě přijde úplně mimo roli tak 7 hráčů...Hernanese jsem snad neviděl na míči, takže 8

Reagovat
M11

Uz tam mel jednu preslapovacku

Reagovat
10

ty jsem se naučil nevidět

Reagovat
Airus

Je to celý divný (nesmyslný), snad se to rozběhně. Barza a Benatia ale zatim dobrý

Reagovat
Furia Ceca

Aspoň že Dybala vypadá ve formě...

Reagovat
10

dělá si prdel?

Reagovat
M11

Mario ty jsi kopyto

Reagovat
10

Delneri trénuje Udine nebo Juve..?

Reagovat
M11

Hernanes klasika

Reagovat
10

ani to jeho klasický uklouznutí si neodpustil

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto watafáák

Reagovat
Airus

Kurva Gigi ... no alespoň že to byl Čecháček

Reagovat
M11

Gigi chytej to ale.. aspon Jankto

Reagovat
Pettirosso

geniálně Hernanes

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, to bude zítra na českých sportovních webech článků!

Reagovat
10

zítra prej do konce listopadu bych tak tipoval...

Reagovat
Airus

Lichty

Reagovat
Airus

Lichty

Reagovat
M11

Lichtak druhe kopyto

Reagovat
Zark

Delneri

Reagovat
Pettirosso

má někdo prosím něco co jede? Nebo se fakt už naseru

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 2.. mrkal jsi na ziveprenosy.cz? tam to je

Reagovat
Pettirosso

dík

Reagovat
DelPiero137

Vidim to az od 41min ale ten stred pola... To tu vazne davno nebolo.

Reagovat
DelPiero137

King Paulito

Reagovat
M11

INCREDYBALAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
brenk

PAULO

Reagovat
Airus

Já to tušil... Dybla *clap* *clap* *clap*

Reagovat
mato Kreator

Paulito

Reagovat
10

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX....teda PAULITOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Airus

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, tak to bylo nechytatelné

Reagovat
Pettirosso

nejlepší hráč na světě!

Dybalaaa

Reagovat
Furia Ceca

Del Neri pěkný řetízky na zápěstí

Reagovat
10

Lemina hraje dobře, ale nemůže ho přece uprostřed krýt Hernanes, zvlášť když chodí takhle dopředu takovouhle bídu jsem doma dlouho neviděl, Paulitův gól to dost zkresluje

Reagovat
Largo

Udinese tam má Kumse s Fofanou, ale stejně se mi zdá líp organizovaný

Reagovat
10

rozhodně, Udine bylo fotbalovější a vědělo co hrát, narozdíl od Juve...

Reagovat
Largo

Taky mi to tak přijde, hrajou jednoduše, takticky správně.

Reagovat
M11

Lemina hraje dobre ale mit k sobe NeHernanese tak je jeste lepsi

Reagovat
10

vypadá to na 3-4-3

Reagovat
M11

o polocase si to tady Max od tebe precetl

Reagovat
10

vypadá to líp...škoda, že je zraněnej Pjaca a Ruga, teď by zrovna hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Jankto předvedl to bych se z něj poblil

Reagovat
smazaný uživatel

já spíš nechápu, proč do něj Evra tak šel..

Reagovat
Airus

Boha ten superstar Cuadrado je ale neschopnej

Reagovat
10

Mario je tuhle sezonu horší než ten nejhorší Džeko z minulý sezony

Reagovat
Airus

horší standart

Reagovat
Pettirosso

jj, tak hlavně, že nám 90 milionů sedí na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi debil

Reagovat
Dominator

zbytocny hrac...ba povedal by som, ze je Juventusu na obtiaz/zabera miesto niekomu inemu...

Reagovat
Largo

Brzdi jo

Reagovat
Pinturicchio

A upřímně, bylo to loni lepší, až na těch pár výjimek?

Měli poslat do pryč Mandzukice a nechat Zazu, přesto, že je magor.

Reagovat
Airus

Dobrá práce Paulito

Reagovat
M11

DYBALAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

úvod druhej polky skvelý, zaslúžené vedenie

Reagovat
10

první proměněná penalta z 6, co jsem tohle odpoledne viděl

Reagovat
M11

asi jsi videl City co

Reagovat
10

a Gladbach...a Crystal Palace...všechno na tiketu - City over, Gladbach 1, Crystal Palace oba gól

Reagovat
Kovi81

gladbach 1 taky

Reagovat
10

o tom zápase se mi bude zdát...místo 6:0 remíza

Reagovat
Kovi81

ja sem mel silene nutkani po te prvni nepromenene pencli dat, ze nikdo neda gol. tam byl kurz kolem 8. ale sem si rikal, ze to je bullshit, gladbach tam neco posle

Reagovat
10

jako poslali tam toho dost

Reagovat
Kovi81

... na druhou stranu zas nehral ani Thorgan, ani Rafael. BL se mi hrozne spatne tipuje posledni dobou

Reagovat
M11

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pettirosso

Alex Dybala

Reagovat
Melchior

Dybala u nás musí zůstat hodně, hodně, hoooodně dlouho...

Reagovat
10

mělo by být prioritou udělat z něj novýho Alexe a symbol klubu

Reagovat
Melchior

nikoho jinýho z aktuálního Juve si v týhle roli nedokážu představit

Reagovat
Airus

Claudio

Reagovat
Melchior

Claudio je samozřejmě nejvýšše z hlediska tý střednědobý situace, přeci jen už je to třicátník

Reagovat
Airus

Na regu může hrát ještě pět let v klidu

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Airus

Chce to rvát se o LM, aby neměl důvod k odchodu

Reagovat
Largo

Aby neodešel hodně, hodně brzo do Barcelony. Pro calcio by to samozřejmě byla hrozná ztráta...

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/92568/dybala-%E2%80%98why-would-i-leave-juventus%E2%80%99

Má podepsat novou smlouvu s platem podobným tomu, co má Pipita. A vsadím boty, že zrovna Barcelona za něj tu šílenou pálku, kterou bude Juve chtít (vem si, co stál Pogba jako střední záložník) nedá.

Reagovat
Pettirosso

Claudio se rozcvičujeeee

Reagovat
M11

ty kravo Perica jasna red.. se zblaznil kokot

Reagovat
10

frustrovanej za ten neodpískanej čistej zákrok na penaltě, měl ho okamžitě vyhodit magora

Reagovat
M11

takove mam nejradsi

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
10

Perico, ty zmr°e

Reagovat
Furia Ceca

Sakra, jdu o poločase se psem s myšlenkou "to stihnu" a přijdu o gól - a ještě o Dybalův.

Reagovat
M11

Sandro

Reagovat
10

to je zase večer učebnicovýho zakončení

Reagovat
Airus

Nj, z vlka klokana neudláš škoda škoda

Reagovat
Pettirosso

Mandžu je tam úplně zbytečnej

Reagovat
Melchior

Mario by ten gól potřeboval jako sůl

Reagovat
Melchior

ale z čeho by ho taky měl dát, když na to sere

Reagovat
10

Mario neudělá jedinej náběh...to není o nějaký formě, ale o tom, že na to úplně sere

Reagovat
M11

na to ze hrajeme asi v 8.5 lidech je to jeste fajn

Reagovat
Airus

konečně jde dolů Tak pojď Pipito

Reagovat
10

v lednu do Číny, dovidenja

Reagovat
brenk

a stiahnuť trebárs Zazu z West Hamu

Reagovat
Pettirosso

nejlépe zpět Alvara

..nebo Belottiho

Reagovat
brenk

tak pohybujem sa v rovine realistických riešení v januári toho na výber moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Cairo v současné době Belottiho pod 50 milionů nepustí, hihi.

Reagovat
Pettirosso

kor nám ne

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsme to my, tak 70.

Reagovat
olis

bral by som ho kludne aj za tolko

Reagovat
cervo

a v juli sa docitas, ze odisiel do West Hamu za 30

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, Rusům to spadlo To je večer z hlediska streamů...

Reagovat
brenk

spadlo to aj v telke

Reagovat
Furia Ceca

Aha

Reagovat
Furia Ceca

Už to jede

Reagovat
Airus

cuadrado jasně ukazuje nesmyslnost jeho pořízení

Reagovat
Melchior

dneska teda za mě patří k těm lepším

Reagovat
Airus

0% přesnost střelby není dobrá statistika

Reagovat
Airus

*20%

Reagovat
Melchior

dneska snad nejmíň ztrácel za celou jeho "kariéru" v Juve

Reagovat
Airus

není to jeho nejhorší výkon co se týče chybovosti, ale klasicky nic nevytvořil a spoustu akci zajebal stupidní střelou do diváků. Když si vezmeš kolik nás bude teoretický stát. Tak je to frustrující

Reagovat
Melchior

Tak co, dají Claudiovi aspoň deset minut? Celej večer jsem nedočkavej, až ho zase uvidím na hřišti Samozřejmě ale nic neuspěchat

Reagovat
10

Benatia šel dolů proč?

Reagovat
Airus

někdo musel jít nahodit signál

Reagovat
10

to dává smysl

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

ten Hernanes na to fakt nemam nervy

Reagovat
10

snad ho Mandžu vezme do kufru...to je 1 zápas z 10-ti, co odehraje aspoň trochu slušně

Reagovat
Furia Ceca

Hernanes snad dneska ještě nikomu nepřihrál dobře!

Reagovat
Melchior

Ten rozdíl mezi world class záložníkama (Modrić, Iniesta apod.), který by Dybalu / Higuaina poslali za posledních deset minut do gólovky a hráčema jako Hernanes je fakt propastnej... s takovou se na LM nedá pomýšlet

Reagovat
Largo

Souhlasím, v záloze kromě Pjaniće není po odchodu Pogby světovej hráč...Možná tak Marchisio, ale to je spíš srdcař a bojovník...

Reagovat
Furia Ceca

Khedira

Reagovat
Largo

Toho bych osobně mezi ty nejlepší neřadil, ale jo. Když teda není zrovna zraněnej.

Reagovat
Airus

Pustit do hry Sturara je v pohodě, ale nechat tam Hernanese?! WOW

Reagovat
brenk

zostava, čo je momentálne na ihrisku je dosť šialená

Reagovat
Furia Ceca

Král

Reagovat
Airus

Ten Perca působí jako dobrej magor

Reagovat
10

Chorvat, o tom víš svoje přece

Reagovat
Airus

Nevim, ale jestli s timhle začna i Pjaca tak může jít do řitě

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
brenk

Sandro je neskutočný, dokáže sa vymaniť z ťažkých situácií, prihráva na góly, odmaká celý zápas, jeden z najlepších nákupov Beppeho éry

Reagovat
Airus

a to jsme mohli mít místo něj Shiquieru

Reagovat
Pettirosso

Ze Sandra je stává velký zvíře skvělej nákup

Reagovat
Largo

A to ho tady plno lidí na začátku dost hejtovalo, jestli si to dobře pamatuju. Čas, píle, skvělej pokrok.

Reagovat
Pettirosso

plno lidí bych neřekl... snad skoro všichni chtěli jeho místo Siqieiry. Ze začátku, než se rozehrál to bylo slabší, to možná pár lidí kundilo, ale teď... fakt zvíře. Skvělej

Reagovat
Airus

Hate jako takovej tu na něj nikdy nebyl, někteří jenom preferovali Patrice

Reagovat
M11

jj ja byl mezi nema..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tři body!

Reagovat
cervo

to sa zase tesim na zajtrajsi golovy koncert poslednych 5 zapasov v Chieve 0:1, 0:1, 0:0, 0:0, 0:0

Reagovat
Milan.B

dame to

Reagovat
cervo

dufam, ze ano, po tej repre pauze sa tesim ako male decko, dnes to dame 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo dáme....z ďalšej bezgólovej remízy by som už nemohol.

Reagovat
cervo

tak co? mohol som vediet, ze Carlos raz kopne do lopty?

Reagovat
Furia Ceca

Teď běží 34. minuta a nic nenasvědčuje tomu, že se to zrovna dneska změní! To je bídný zápas...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca

Nakonec se to rozjelo no. Ale přeju vám to!

Reagovat
Votas

hmmm...Icardi rozhádanej s Curva Nord po tom, co o nich psal v té své "biografii". My prostě nemůžeme mít nějakej normální týden.

FORZA INTER

Reagovat
10

a to ještě počkej v 15:00... https://www.youtube.com/watch?v=m4MyZ6n7pT4

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: Handanovic; Ansaldi, Murillo, Miranda, Santon; Joao Mario, Medel; Candreva, Banega, Perisic; Icardi

Inter bench: Carrizo, Kondogbia, Palacio, Jovetic, Eder, Gnoukouri, D’Ambrosio, Nagatomo, Brozovic, Yao, Miangue, Gabriel Barbosa

Cagliari: Storari; Pisacane, Ceppitelli, Alves, Murru; Munari, Tachtsidis, Padoin; Di Gennaro; Sau, Melchiorri

Cagliari bench: Rafael, Colombo, Isla, Dessena, Barella, Borriello, Capuano, Bittante, Giannetti, Salamon

Tady je více k tomu konfliktu: http://www.football-italia.net/93010/line-ups-inter-cagliari

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Inter Eterno Amore

to bude dnes cirkus

Reagovat
Pipo123

Marchetti; Patric, de Vrij, Hoedt, Radu; Milinkovic, Parolo, Lulic; Felipe Anderson, Immobile, Keita.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád do Storariho pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Ciro škodaa

Reagovat
Pipo123

Ciro také šance

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde jak kdyby Perisic, Icardi a Candreva hráli spolu poprvé

Reagovat
blaugrana

Lazio otočí, či je to hernà bieda?

Reagovat
Pipo123

Herne bieda, ale šance boli, Lulič nedal sám pred brankárom, Ciro tiež sám pred brankárom, potom nastrelil ešte tyčku

Reagovat
blaugrana

Tak to som hneď šťastnejší. Už som si 54325 x povedal, že Série A nie, ale hľa.

Reagovat
Pipo123

Já mám obaja gól, ešte aj u Interu + výhru Šašoula, nevyzerá to dobre

Reagovat
blaugrana

Bohaaa. Ty si este väčšie tiperskej eso ako ja.

Reagovat
Pipo123

Tie kurzy na výhru sú smiešne, tak som dal radšej obaja gól, no ale dnes to vyzerá na Chievo day

Reagovat
blaugrana

Chievo je vôbec zaujímavý tím. Oni potrápia kohokolvek.

Reagovat
Pipo123

Vyšlo to, uff

Reagovat
10

Reagovat
blaugrana

Aký bol income?

Reagovat
Votas

MARIOOOOOOOOOOO

Reagovat
lucius6

Savič

Reagovat
doNny

Sergej

Reagovat
Pipo123

De Vrij aj Radu sa zranili, to je zase zápas

Reagovat
blaugrana

Prečo neuznali Laziu gól?

Reagovat
doNny

nebyl celým objemem za čárou, chyběla cca 1/3

Reagovat
Dominator

to akurat dnes crotone urve prvu vyhru?

Reagovat
Dominator

ach jaj...live stavky su zlo

Reagovat
10

kua Pado, mohl si trestat jako v minulosti De Ceglie a Ekdal

Reagovat
FCSL

INTER

Reagovat
10

Handaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Banda šašků...

Reagovat
smazaný uživatel

Co urobil Handa ako si mohol dat vlastnak?? Ak bude nejake video prosim postnite niekto

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mam, netreba. No nestastny moment..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš hned na livesportu

Reagovat
Pipo123

Ciro co všetko dnes nedal

Reagovat
lucius6

Ciro dneska doufám už neproměnil šance ny zbytek sezony, protože to je fakt bída, co dokáže nedat.

Reagovat
blaugrana

Internet.

Reagovat
lucius6

Tvle to je nefér, ten brankář má cheaty, to neni normální

Reagovat
lucius6

Určitě tu penaltu nedáme.

Reagovat
10

Ciro zaslouženě

Reagovat
lucius6

Lol, tak tohle jsem teda fakt nečekal, ale ukazuje to, že je to velkej hráč, když měl nervy to jít kopout a zvládnul to.

Reagovat
Pipo123

dnes mal dať minimálne 4 góly, neskutočné, on nám dnes posral zápas. Na druhej strane musíme zapracovať na rohoch, 18 rohových kopov a žiadne nebezpečenstvo

Reagovat
blaugrana

Interu už nepomôže ani svätená voda. To je neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

at mi nekdo vyklada, ze tohle nebylo cinknuty

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo a Cagliari do pohárů. S tímhle půjde De Boer do konce listopadu od válu.

Reagovat
10

po tomhle zápase vyznívají ty výmluvy po Spartě ještě víc směšně

Reagovat
smazaný uživatel

za mě je De Boer špatnej, materiál mají slušný a hrají hrozně... z 8 utkání v lize měli v 6 případech držení míče přes 60 % a z toho 3 porážky, 2 remízy a 1 vítězství (Pescara), ve zbylých dvou případech (Juventus a Empoli) měli držení míče pod 50 a oba vyhráli... nejsou Barcelona, ta úloha centrforvarda je úplně jiná... Perišič, Candreva a Icardi nejsou Messi, Neymar, Suarez, aby si to tam na pár přihrávek donesli až do kasy... jenomže De Boerovi to zjevně nedochází a bude hrát na absolutní držení míče... doufal jsem, že Inter bude s tou hráčskou baterií brejkových hráčů (Candreva, Peričič, Gabigol, Eder) nebezpečnější, ale padá to na samotném stylu hry

Reagovat
Pipo123

Ono to samotné držanie lopty značí skôr neschopnosť hráčov niečo vymyslieť, vidím to často na zápasoch AS, Lazia a ďalších klubov, majú cez 60%, ale prakticky si to len posúvajú v strede ihriska. Blbé je že kopec trénerov to držanie lopty dokáže použiť ako argument vo svoj prospech

Reagovat
10

Ale to je přesně ten diletantismus vedení Interu, oni to mají dobře postavený pro Manciniho...jenže toho vyhodí a vezmou naprosto odlišnýho De Boera, kterej se bude snažit tyhle hráče napasovat do nějaký jeho nesmyslný představy Barcelony, což samozřejmě nevyjde a tak ho vyhodí. Jenže mezitím si do týmu natahá hráče pro svůj fotbal, zbaví se Perišiće, Brožoviće atd. A vezme to po něm Guidolin...a všechno se rozjede nanovo

Reagovat
Pettirosso

O to vic k smichu je, ze nas porazili

Reagovat
Lech

Kde máš Sassuolo?

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
ED91

Sassuolo už v pohároch je

Reagovat
Yanek

#ACMilan's XI: Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Bonaventura; Suso, Lapadula, Niang #ChievoMilan

Odvážný tah od Montelly (kdo ví jak je na tom Sosa), tak jedem!

Reagovat
smazaný uživatel

Locatelli a Lapadalu! Super!

Reagovat
Yanek

S Montellou se občas vrátí nadšení let minulých a nutno uznat, že letos jsou v týmu zajímavější hráči než dřív. Kdyby to vyšlo s Číňany, což je pořád velká neznámá, tak by fotbal byl konečně zase zábava.

Reagovat
mojmira

dobrá sestava a výsledky nám přály, tak snad v 11 uvidíme AC před Neapolí

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link na Milan ? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo nedalo proti AC v posledních třech domácích zápasech gól.

Reagovat
Yanek

Super

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy vůbec naposledy padl ve vzájemném zápase gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

V minulý sezóně na San Siru Antonelli..

Reagovat
smazaný uživatel

to byla spíš taková blbá ironie, ale ok..čekal jsem to cca o rok dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a máme splněno.

Reagovat
Pettirosso

Soriano za Villarreal 2 fiky a Sansone dalsi asistence.

Skvely fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka

Reagovat
mojmira

Kucooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

juraj!

Reagovat
Furia Ceca

Včera Jankto a dneska Kuco. Souboj českých a slovenských pseudovlastenců může začít

Reagovat
Yanek

Kuco gól kola každopádně Abate je napravo špatný, každý míč pod tlakem odevzdává. Ve světle zapracování mladých by se tam mohl pomalu začít zapracovávat Calabria. A Locatelli zatím celkem s přehledem.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Abate je příšerný, dneska zvlast.

Reagovat
GEGE

wtf...vzdyt kazdy zapas bojuje,hecuje to a občas vytvoří pohybem nebo centrem golovku...narozdíl od De Sciglia,který je dopředu nulový...

Reagovat
smazaný uživatel

AC ten tým má tvář, je tam chuť něco dokázat.Přeju jim moc sympatické mužstvo.Romagnoli a Gigi těžká závist..To bude světová špička.AC jak dozrají tihle 2 tak to bude výborný.Romagnoli roste zápas od zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ 8 italů v základu, výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
CubONE

Inac 8 Talianov v zaklade

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Už to je 7 let Alessandrooooooooooooo

https://www.youtube.com/watch?v=4UeG5QQJ2nc

Reagovat
CubONE

A Romagnoli okrem cisla chce aj vlasy a la Nesta?

Reagovat
Furia Ceca

taky mi to přijde Což je ale jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak, už jsem si všiml na repre srazu, že to má nějak delší.

Reagovat
mojmira

Niaaaang

Reagovat
Ragazzo d'oro

Niang v prvním poločase o ničem, ale ted to krásně napravil!!

Reagovat
Yanek

Niang levačkou průměr no.

Reagovat
10

pěknej ...nebyl to ale trošku šlapák od Bonaventury?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Niang je bůh!!

Reagovat
10

kouzlo EF z Nianga udělá držitele Zlatýho míče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

V Takové pohodě sem AC neviděl roky.Co dělá sebevědomí.

Reagovat
10

pravda

Reagovat
Lech

A nebo Montolivo na marodce

Reagovat
smazaný uživatel

Teda musím povedať že po tom slabšom štarte si tento zápas fakticky užívam

Reagovat
Yanek

Birsa klasika.To bude ještě drama.

Reagovat
10

nádhera, skoro jak Paulito

Reagovat
liquicitizen

krasa

Reagovat
Furia Ceca

AC se ještě na ty tři body nadře...

Reagovat
smazaný uživatel

Supr mač, ty trestnáky poblíž 16tky ti hráči všeobecně kopou líp a líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Birsa to má v noze prostě za Chievo slušně válí

Reagovat
smazaný uživatel

Jack je dneska výbornej

Reagovat
10

Sorrentino je bůh

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
mojmira

krásnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

gól kola

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól. Bacca zkušenej billiard.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej gol

Reagovat
M11

Mandzukic, Chiellini and Marchisio not travelling to Lyon.

Reagovat
M11

Max Allegri has called Moise Kean up for Juve's CL match vs Lyon. If he plays he will be the first player born in 2000 to play in the CL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tam vyhrajme, všechno ostatní jsou nepodstatné hovadiny.

Reagovat
M11

jo sak jo.. klidne at ho tam soupne kdyz povedem 2:0 na posledni minuty

Reagovat
Furia Ceca

Turín má tak fantastický dresy, to je nádhera! A my sázíme na nějaký hnusy od Adidasu.

Reagovat
Largo

Reagovat
GEGE

Benassi-Valdifiordi-Baselli tohle složení by mělo Torinu slušet mnohem víc než s těma hloupýma bubákama....

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Podľa výkonov to vyzerá že Palermo, Empoli a Crotone si chcú zahrať Seriu B, to je hrôza

Reagovat
Forza_Inter

Ljajić nádherné góly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele