Serie A - preview 38. kola

22.05.2011, 09:42
Previews
Nejsledovanější bude v posledním kole italské nejvyšší soutěže souboj o evropské poháry. Udinese stačí bod proti mistrovskému AC, aby si zajistilo postup do Ligy mistrů. V jeho zaváhání ještě bude doufat Lazio. Juventus ještě živí naději na Evropskou ligu, ale musí porazit Neapol a zároveň AS Řím prohrát se Sampdorií...
Bologna FC - AS Bari  (neděle 18:00)
Fotbalisté Bari udělají tečku za prvoligovým vystoupením na půdě Boloni, která se pro změnu bude chtít důstojně rozloučit se sezonou před domácím publikem. V zápase o nic nepůjde a snad i proto by mohlo utkání nabídnout zajímavou podívanou.

Boloňa získala patřičný bod k záchraně v minulém kole na hřišti Fiorentiny, ale i kdyby prohrála, záchrana by jí neminula, neboť Sampdoria svůj duel vůbec nezvládla. Svěřenci trenéra Melasaniho nevyhráli už osm kol v řadě, a proto chtějí v posledním kole za každou cenu uspět, zvláště když hrají v domácím prostředí.

Bari už se pomalu soustřeďuje na sezonu strávenou v nižší soutěži, poslední šanci, jak si udobřit fanoušky, bude mít v zápase na půdě Boloni, tedy celku, kterému jde jen o co nejlepší umístění. "Po této strašné sezoně, která skončila sestupem, chceme vyhrát. Bylo by hezké se rozloučit vítězstvím, uděláme vše proto, aby se tak stalo," řekl trenér Mutti.

V posledním zápase se na hřišti neobjeví Buscé, Montelongo, Garics, Perez a vykartovaní Britos s Ramirezem. Na druhé straně je situace horší, koneckonců jako v průběhu celé sezony. Hrát nebudou Romero, Alvarez, Parisi, Rudolf, Kutuzov, Okaka, S. Masiello, Baretto, Castillo, Ghezzal a suspendovaný Glik.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Cherubin, Morleo - Mutarelli, Mudingayi, Della Rocca - Gimenez, Meggiorini, Di Vaio
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Rinaldi, A.Masiello, Belmonte, Raggi - Codrea, Donati, Gazzi - Bentivoglio - Huseklepp, Grandolfo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Chievo Verona  (neděle 18:00)
Podobně jako u Interu Milán se ani v Palermu nehovoří o konci sezony, Sicilané se připravují na finále Coppa Italia a prostřednictvím posledního ligového zápasu se chtějí vítězně naladit. Soupeřem bude čtrnácté Chievo.

Kdo nakonec čekal, že popravčím Sampdorie Janov se stane Palermo. Sicilský klub se v minulé sezoně s tím janovským přel o čtvrté místo a tento souboj prohrál. Letos byla odplata Sicilanů více než sladká, Palermo vyhrálo na stadionu Luigi Ferraris a poslalo Sampdorii do druhé ligy. Sezona přitom byla také nejistá, Rossi byl nejprve odvolán, ale poté vzat zpět a nyní bude s týmem usilovat o trofej pro vítěze italského poháru. V generálce na finále se Palermo poměří s Chievem.

"Jakmile skončí sezona, budeme hovořit o budoucnosti a uvidíme, jestli se nám podaří dosáhnout dohody," vyjádřil se na situaci kolem trenéra prezident Maurizio Zamparini.

Chievo už žádné cíle nemá, tedy ne v této sezoně. Klub se zachránil a do Palerma si pojede takříkajíc zahrát fotbal. "Myslím, že moji hráči dali do posledních zápasů 200 procent a jsou zde vidět známky únavy. Nicméně budeme se snažit dokončit sezonu důstojně, ale nebude to snadné, Palermo hraje doma velmi dobře," řekl trenér Pioli.

Palermo bude postrádat Balzarettiho, Pinillu, Bačinoviče a Hernandeze. Posledně dva jmenovaní si odpykávají karetní trest. Na druhé straně budou chybět Sardo a Uribe.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Goian, Bovo - Migliaccio, Acquah, Nocerino - Pastore, Iličič - Miccoli
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Mandelli, Jokič - Fernandes, Guana, Marcolini - Dimitrijevič, Pellissier, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Calcio Catania  (neděle 18:00)
Inter se s ligou rozloučí domácím vystoupením proti Catanii, avšak sezona tím pro něj neskončí. Nerazzurri ještě nastoupí k finále Coppa Italia, které má pro ně zásadní význam, pokud totiž neuspějí, zakončí sezonu bez trofeje. Catania cestuje do Milána s velkým očekáváním, avšak favorit zůstává jasný.

Fotbalisté Interu Milán v lize padli a na trůně je vystřídal konkurenční AC Milán, padli také v Lize mistrů a jediná soutěž, kde ještě Inter může obhájit je italský pohár. Jakousi generálkou na finále proti Palermu bude zápas s Catanií, shodou okolností rovněž sicilský celek. Inter, ať už bude hrát v jakékoliv sestavě, by neměl zaváhat. V jeho prospěch hovoří nejenom jméno, ale také zcela suverénní vzájemná bilance, Catania dokázala Inter porazit pouze jednou.

Podobnou formu v závěru sezony vykazuje i Catania, té v jednu chvíli teklo do bot, ale svěřenci trenéra Simeoneho to zvládli a sezonu můžou zakončit v první desítce. To pokud zvládnou zápas na Interu a současně ztratí FC Janov. V minulém kole si Sicilané vyšlápli na AS Řím, který porazili 2:1. "Šampionát ještě neskončil a všechna naše pozornost je soustředěna na zápas v Miláně. Myslím, že můžeme ukázat takový fotbal, jakým jsme hráli minulý týden proti Římu. Chci, aby hráči proti Interu výkon potvrdili," nechal se slyšet argentinský kouč Diego Simeone.

Leonardovi budou scházet Sneijder, Cordoba i Julio Cesar. Rovněž se dá předpokládat šetření posil, zápas s Catanii je totiž vzhledem k blížícímu se finále bezvýznamný. Leonardův protějšek Diego Simeone zase bude postrádat Spolliho, Bellusciho, Silvestreho, Lopeze a Pesceho.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Maicon, Ranocchia, Materazzi, Nagatomo - Zanetti, Mariga, Thiago Motta - Coutinho - Milito, Eto'o
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Augustyn, Terlizzi, Capuano - Ledesma, Carboni, Lodi - Gomez, Bergessio, Schelotto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 4.33 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - AC Cesena  (neděle 18:00)
FC Janov hostí v posledním kole Cesenu a v případě neúspěchu Fiorentiny se posune na deváté místo. Sezona je ale celkově zklamáním, Janov pomýšlel na poháry a ty hrát nebude. Spokojenější je Cesena, která se zachránila a navíc v závěru vykazuje skvělou formu.

V táboře Janova mohou být spokojeni jenom s jednou věcí, a sice že nedopadli jako městský konkurent Sampdoria. Na začátku sezony to přitom vypadalo na pravý opak, Doria se držela a Grifové prohrávali jeden zápas za druhým. Karta se ale obrátila, janovské FC se vyšplhalo do první desítky a Sampdoria spadla do nižší soutěže. V závěrečném kole se do cesty Janova postaví Cesena, oba celky si ve vzájemných zápasech vedou dosti vyrovnaně, oba vyhrály po jednom střetnutí.

Hostující celek předvedl v závěru sezony fantastickou jízdu a nakonec se s přehledem zachránil. V průběhu sezony to přitom vypadalo dost mizerně, Cesena se pohybovala v sestupových vodách a měla jisté problémy. Jenže už zmiňovaný finiš vše zvrátil, vždyť z posledních pěti kol vyhrála Cesena čtyřikrát. "Musím pochválit své hráče, pracovali tvrdě a zaslouží si pochvalu, protože všichni udělali to, co museli," prohlásil na adresu svých svěřenců trenér Faccadenti.

Grifové budou bez Konka a vykartovaného Destra. Dramatické to není ani v táboře hostí, kde bude chybět pouze zraněný Von Bergen.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Dainelli, Kaladze, Criscito - Rossi, Kucka, Milanetto - Floro Flores, Palacio - Boselli
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Calderoni - Santon, Pellegrino, Felipe, Lauro - Caserta, Gorobsov, Parolo - Giaccherini, Budan, Jimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Souboj Brescie s Fiorentinou bude další z řady zápasů, ve kterém už o nic nepůjde. Tedy ne tak doslova, Viola chce udržet první desítku a k tomu potřebuje na hřišti sestupující Brescie uspět.

Brescii se po postupu do Serie A nepodařilo prodloužit setrvání a po roce zase padá do nižší soutěže. Budoucnost je nejistá, stejně jako budoucnost trenéra Iachiniho, který se vyjádřil takto: "S prezidentem klubu Corionim se setkám na konci sezony. Chtěl bych zůstat a vést tým v Serii B a doufat, že se příští léto vrátíme do nejvyšší soutěže. Mám k tomuto klubu a městu silné pouto."

Fiorentina patří k okruhu týmů, které mají pohárové ambice a ty se naplnit nepodařilo. Sezona je tedy víceméně zklamáním, v posledním zápase se Viola střetne s Brescií, která sestupuje. "Je pro nás životně důležité zakončit sezonu dobře, abychom tu novou odstartovali se správnou mentalitou. V tomto směru vykročíme do příští sezony s lepším přístupem a s větší jistotou. Našim cílem je vrátit se zpět mezi elitu, jak řeklo vedení, příští období otevřeme nový cyklus a všichni se na to těšíme," prohlásil o konci této sezony a začátku nové trenér Siniša Mihajlovič.

Domácí budou bez Dallamana, Cordovy, Zanettiho, Mareca a suspendované dvojice Hetemaje s Konem. Fiorentina bude, jak už to tak bývá, bez Jovetiče a Kroldrupa, který si odpykává karetní trest.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zambelli, Zoboli, Bega, Daprelà - Nana, Baiocco, Filippini - Diamanti - Jonathas, Caracciolo
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Cerci, Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.15 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Cagliari Calcio - Parma FC  (neděle 18:00)
Na konci sezony se rovněž potkávají celky se zcela opačnou formou. Zatímco Cagliari nevyhrálo už šest kol v řadě, Parma neprohrála pět kol! Gialloblu také mají šanci poskočit na desátou příčku, avšak musejí spoléhat na výsledky ostatních týmů.

Trenér Roberto Donadoni sice bude pokračovat na lavičce sardinského celku i příští rok, ale momentálně důvod k radosti nemá. Jeho tým jakoby vypouštěl závěr sezony, o čemž svědčí šest nevyhraných zápasů v řadě. "Chceme na konci sezony uspět už kvůli klubu a našim fanouškům, kteří si to zaslouží. Chybí nám důvěra a odhodlání, což je zásadní věc pokud chcete vyhrát. Dosáhli jsme našeho cíle, a tím byla záchrana, nicméně za poslední měsíc jsme si mohli vést lépe," zhodnotil nedávná vystoupení týmu trenér Donadoni.

Parma v závěru předvádí skvělé výsledky a v posledním kole letošní Serie A to bude chtít potvrdit. V minulém kole Parma porazila Juventus brankou Giovinca a dostala se na metu pětačtyřiceti bodů. "Odvedli jsme skvělou práci a jsem na hráče pyšný. Museli jsme bojovat, abychom zabránili sestupu - podařilo se, a teď doufáme, že zakončíme sezonu ve velkém stylu," prohlásil trenér Colomba. Gialloblu už myslí na další sezonu, v té by chtěli navázat na tuto, a pokusit se promluvit do bojů o evropské poháry.

Cagliari bude bez klíčového fotbalisty Nenèho, k dispozici nebudou ani Pisano a Cossu. Stejné ztráty čítá i Parma, Dzemaili je vykartovaný a ofenzivní dvojice Palladino - Crespo je zraněná.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Ariaudo - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Ceppelini - Acquafresca, Ragatzu
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Lucarelli, Paci, Gobbi - Valiani, Morrone, Galloppa, Modesto - Giovinco, Božinov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - SS Lazio  (neděle 20:45)
Římské Lazio cestuje k rozhodujícímu utkání do Lecce, ale ani úspěch mu nezaručí čtvrté místo. V současně hraném utkání potřebuje pomoc mistrovského Milána na hřišti Udinese. Lecce ale ukázalo, že umí zahrát i proti silnějším týmům, poznala to například Neapol.

Za záchranou Lecce stála skvělá forma v minulých dvou kolech. Jak už bylo řečeno, Lecce porazilo Neapol a zvládlo i utkání na půdě posledního Bari. Lecce se sice zachránilo, ale trenér De Canio v týmu nezůstane. "Bylo to vzájemné rozhodnutí, jednou mi končí smlouva k 30. červnu, tak odejdu," řekl. Jeho posledním zápasem bude domácí střetnutí s Laziem Řím.

Lazio v tomto kole doufá v pomoc Milána, zároveň však musí zvládnout své utkání na půdě nepříjemného Lecce. "Ještě není nic rozhodnuto, i když Udinese stačí proti Milánu uhrát bod. Musíme jít do zápasu s vědomím, že jsme se kvalifikovali do Evropské ligy. Měli jsme mimořádnou sezonu a skončit na pátém místě je důležité z hlediska jednoho kvalifikačního kola Evropské ligy," prohlásil Edy Reja.

Římané mají svému soupeři co oplácet, neboť Lecce je v prvním zápase hraném na Stadio Olimpico porazilo 1:2! Jihoitalský celek bude bez Gustava, Ferraria, Ofereho, Olivery, Bertolacciho a Tomoviče, který je v trestu. Lazio bude bojovat bez Diakitého, Bresciana, Matuzalema, Radua, Meghniho a Bizzarriho.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Sini, Fabiano, Giuliatto - Munari, Vives, Giacomazzi, Mesbah - Chevanton, Di Michele
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido - Ledesma, Brocchi - Mauri, Hernanes, Zarate - Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.65 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - AC Milán  (neděle 20:45)
Jeden z nejdůležitějších zápasů posledního kola! Udinese hostí AC Milán a pokud získá bod, zahraje si v příští sezoně 4. předkolo Ligy mistrů. Mistrovskému Milánu už o nic nejde, přesto nehodlá zápas na stadionu Friuli vypustit. Udinese bude na dálku soupeřit s Laziem.

V týmu Udinese jsou všichni plni očekávání, skvělá sezona totiž může být zakončena postupem do Ligy mistrů, přesněji do jejího předkola. Už teď je jasné, že si v Udinese zahrají Evropské poháry, ale milionářská soutěž je přeci jenom něco výjimečného. "Čekáme na tento zápas s velkým očekáváním, pro mnohé z nás je to největší zápas dosavadní kariéry. Nemůžeme selhat, bude to skvělý zápas. Milán je silným týmem, který bude chtít zakončit sezonu dobře, nemůžeme od něho čekat žádnou laskavost," prohlásil před veledůležitým zápasem s AC Milán záložník Giampiero Pinzi. Udinese v minulém kole porazilo Chievo a udrželo si klíčový odstup od Lazia.

Soupeřem Bianconeri bude v klíčovém zápase soupeř nejtěžší, a sice AC Milán. Rossoneri už mají titul v kapse a hlavní oslavy za sebou, kouč Allegri ale varuje, že k žádnému vypuštění zápasu nedojde. "Budeme hrát naší hru, necítíme potřebu udělat někomu laskavost. Udinese bude mít velkou motivaci, neboť se snaží skončit na čtvrtém místě, ale my nejedeme na Udine na procházku," ubezpečoval fanoušky AC a především Lazio trenér mistrovského celku Max Allegri.

Domácí budou bez Basty a Cody, hosté zase bez Jankulovkého a Antoniniho. Udinese dokázalo Milán několikrát solidně potrápit, naposledy se zrodil pro diváky skvělý výsledek 4:4 a nikdo by se nezlobil, pokud by byly podobné brankové hody k vidění i teď.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Inler, Pinzi, Asamoah, Armero - Di Natale, Sanchez
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta - Gattuso, Ambrosini, Pirlo - Robinho - Pato, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 1.72 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Na Olympijském stadionu se bude do jisté míry zachraňovat zpackaná sezona. Pro AS Řím je aktuální postavení velké zklamání, pro Sampdorii doslova klubová tragédie. Navíc pokud Giallorossi prohrají, mohou přijít i o start v evropských pohárech.

V minulých sezonách AS Řím prakticky jako jediný znamenal vážnější konkurenci Interu Milán, letos ale v této úloze vyhořel. Nemluví se o ničem jiném než o zklamání. "Byla to obtížná sezona, která pro všechny skončila zklamáním. Začali jsme jako jeden z hlavních soupeřů Interu Milán na Scudetto, ale byli jsme nekonzistentní. I se změnami trenérů šla naše forma nahoru a dolů, byl to negativní rok," bědoval kapitán Francesco Totti, jenž následně dodal: "Musíme ukončit sezonu co nejlepším způsobem a získat alespoň bod, který nám dá jistotu šestého místa. Nemůžeme v neděli udělat žádné chyby."

Chyby nesměla až do minulého kola dělat Sampdoria, ta se ale nezvedla a po loňském skvělém čtvrtém místě sestupuje do Serie B. Pro fanoušky to musí být ohromná rána, zvláště když klub vstupoval do této sezony s cíle probojovat se do základních skupin Ligy mistrů. Sestup nesou všichni, kteří fandí Sampdorii nelibě, klub je kritizován, tréninky fotbalistů jsou narušovány výtržnostmi, a kdo ví, co ještě v závěru sezony Blucerchiati potká.

AS Řím nastoupí do utkání bez stopera Juana, dále Cassettiho, Brighiho, Mexese a suspendovaného De Rossiho. Zničená Sampdoria se rozloučí s prvoligovým fotbalem bez Machedy a Semioliho.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Rosi, N. Burdisso, Loria, Riise - Taddei, Pizarro, Perrotta - Totti, Vučinič - Borriello
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Zauri, Volta, Lucchini, Ziegler - Mannini, Tissone, Palombo, Guberti - Pozzi, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Juventus sezónu plnou zklamání zakončí soubojem s Neapolí s vědomím, že ani vítězství mu nemusí přinést vstupenku do pohárové Evropy.

Stará dáma prohrála svůj poslední zápas s Parmou 1:0 a jen přihlížela k tomu, jak mizí poslední naděje na účast v nejprestižnější evropské soutěži. Navíc pouze vítězství nad Azzurri spojené s prohrou AS Řím proti Sampdorii pošle příští rok Juventus do Evropské ligy.

Porážka od Tardini se setkala s ostrou kritikou ze strany vedení. Přestože se jednalo o první bodovou ztrátu z posledních osmi zápasů, tým to schytal jak od prezidenta Agnelliho, tak od ředitele Pavla Nedvěda. Porážka také znamená konec pro kouče Del Neriho, který ještě před nedělním zápasem oznámil, že na lavičce končí. Náhradou za něj může být bývalý kapitán Juventusu a trenér Sieny Antonio Conte.

Tým pod vedením Del Neriho byl po většinu sezóny sužován zraněními a i tentokrát bude Juventusu chybět několik zraněných hvězd týmu. Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinra a Grygera, ti všichni do zápasu určitě nezasáhnou, start Aquilaniho je nejistý. Chybět bude i diskvalifikovaný Marco Motta. Na druhou stranu budou k dispozici jak Krasić, tak Marchisio.

Zatímco problémy domácího celku jsou evidentní, ne všechno je tak růžové i v neapolském celku a to navzdory jeho kvalifikace do Ligy mistrů. Walter Mazzarri, který se svými svěřenci prohrál tři z posledních pěti zápasů, může po skončení sezóny Neapol opustit. Ovšem na rozdíl od Del Neriho nebude mít problémy s poskládáním sestavy. Jediný, kdo bude Azzurri chybět, je nejlepší střelec Edison Cavani.

Loni Neapol dokázala Juventus na jejím hřišti porazit, avšak byla to první výhra nad turínským celkem od roku 1988. Loni Juventus přes vedení 2:0 nedokázal vítězství udržet a po inkasování tří branek prohrál 2:3. Že se něco podobného může opakovat i letos naznačují poslední dva domácí zápasy Staré dámy, kdy jak proti Catanii, tak i Chievu vedla 2:0, ale nakonec oba souboje skončily nerozhodně 2:2.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.70 - 3.60
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán37249465:2481
2.Inter Milán37227866:4173
3.SSC Neapol372161057:3769
4.Udinese Calcio372051265:4365
5.SS Lazio371961251:3763
6.AS Řím371791156:5160
7.Juventus FC3715121055:4557
8.Città di Palermo371751557:6056
9.ACF Fiorentina3712141147:4250
10.Janov CFC371391542:4548
11.Calcio Catania3712101539:4946
12.Parma FC3711121438:4645
13.Cagliari Calcio371281743:5044
14.Chievo Verona3710131435:3943
15.AC Cesena3711101636:4743
16.Bologna FC3711121435:4842
17.US Lecce371181844:6241
18.UC Sampdoria378121732:4636
19.Brescia Calcio377102032:5031
20.AS Bari37492423:5621
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (319)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pokud porazíme Udinese, Lazio vyhraje a připravíme tím Friulany o LM, hráčům jako Handanović, Zapata, Benatia, Isla, Inler, Asamoah, nebo Sanchéz klesne cena

nicméně si nemyslím, že to bude nějaká hitparáda..., minulý match byla párty na San Siru, dneska už je to vyloženě dojezd..., ale těším se..., poslední zápas sezony..., snad si ho užijou.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, že při této kalkulaci by klesla cena Sanchéze...

Reagovat
smazaný uživatel

klesla by 100%, zrovna u Sanchéze jde ale spíš o to, že by byla přesto vysoká..., páč je po něm největší poptávka. spíš mi šlo o hráče jako Asamoah, který má cenovku 18 mega a ta by se těžko udržela při nepostupu do Ligy Mistrů..., kór v Udinese, které to nikdy nešponovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to zas máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

to budou nervy až do poslední minuty FORZA LAZIO!

Reagovat
doNny

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

dalsi sezona za nama.. silene jak to leti

Reagovat
lnterista

jj zase o rok bliz k smrti

Reagovat
Pinturicchio

Fakt hrozně, přijde mi to jako včera, když Andrea nastupoval do funkce.

Reagovat
lnterista

dneska vyhrat a uzit si to...je to posledni zapas v lize a ta doba cekani bude zase neskutene dlouha

Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme ukončit tuhle posranou sezonu s Caprarim v základu

Reagovat
Pinturicchio

Jinak k dnešnímu zápasu těžko něco psát. Musel by se stát zázrak, abychom se kvalifikovali do Evropy a pokud bychom tam udělali stejnou ostudu, jako loni, kdy bylo naprosto zřejmé, že na to kašlem, je dobře, že tam nebudeme.

Nebude hrát Melo, kterého trápí pravý kotník, takže na středu pravděpodobně Marchisio - Aquilani ( pro kterého je to dost možná poslední zápas za Juventus )

Jinak to vypadá, že se chystáme vyloupit Palermo. Zamparini včera řekl, že je možné, aby některý z italských týmů koupil Pastoreho a už asi i obdržel nabídku. Dál by to měl být Pinilla a, což teda kvituju, se prý znovu zajímáme o Cassaniho.

Reagovat
Pinturicchio

A začíná se dost psát o Sanchezovi, o kterého by prý stál Conte

Reagovat
M11

Cassani ano zbytek je snad for

Reagovat
Pinturicchio

O Pastoreho tam bude ten zájem asi opravdový, záleží na systému, ale já bych ho u nás viděl hodně rád ( zvlást, kdyby se to uhádalo za toho Amauriho a další hráče ).

Jinak Cassani super, ten doufám vyjde, chtěl bych mnohem víc, než Lichsteinera ( a Cassa by měl být i levnější, o nějaký ten milion )

Reagovat
panca

co ten bastos?

Reagovat
Pinturicchio

To vypadá jako hotová věc, do 10 dní by mělo být jasno a měl by k nám přestoupit.

Reagovat
panca

to budete hrat 4 3 3?

Reagovat
Pinturicchio

To se právě ještě vůbec neví. Conte hraje hodně moderní 4-4-2, ale tam nepasuje Pirlo, pokud by přišel. Bastos by mohl hrát levé křídlo, které jsou v tom Conteho systému hodně ofenzivní.

Reagovat
M11

Pastore me zatim nejak nepresvedcil.. dokaze 3 zapasy zahrat jako buh.. dalsich 5 je strasidelny.. tady tento styl jsme si uzili za posledni dva roky az az

Reagovat
Pinturicchio

Ale tak to máš s celým Palermem. Podle mě potřebuje jít o level výš.

Reagovat
Pinturicchio

Ale neberu ho jako nějakou prioritu, bota nás tlačí jinde a mnohem víc. Jen mám pro něj fakt slabost a strašně rád bych ho viděl u nás.

Reagovat
M11

za ty prachy co by nas stal radsi posilit jinde..a konecne poradne

Reagovat
Pinturicchio

Peníze budou a ty spekulace vypadají zatím vypadají dobře, respektive týkají se hráčů hrajících na pozicích, které potřebujeme posílit. Kdybychom za něj měli dát třeba 30 - 35 mega a čistě jen v penězích, tak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinilla je hrozně nedoceněný hráč..., takový Falcao styl..., nevím jestli má na velkoklub, ale gólovějších hráčů v Serii A příliš neběhá. škoda těch jeho zranění a konkurence v ofenzívě Palerma, navíc často střídají systém (4-3-1-2 a 4-3-2-1), přičemž nedotknutelnými jsou pouze Miccoli s Pastorem..., do toho je tady kometa Iličić a oblíbený Abel..., těžká pozice.

Reagovat
Pinturicchio

Co jsem Pinillu viděl, tak se mi líbil. Pokud by odešel Cenzo a Amauri, tak bych ho zkusil, cena prý kolem 8 milionů ( ale to se mi zdá dost málo ). Kdyby měl podporu od spoluhráčů, jako Falcao v Portu, tak by mohl být hodně golový.

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli zdá sa odchádza,González je univerzál,na hrot sa s ním asi nepočíta(ak sa bude hrať na jedneho útočníka tak by som povedal že určite,v 4-3-2-1 na Pastoreho miesto,v 4-2-3-1 krídlo).Na hrot tak Abel a Pinilla,o posilách od útoku sa veľmi nepíše a nejaký veľký príchod sa neočakáva.Snáď ostane,a keby mál odísť za 8 mil. tak dupľom.

Reagovat
DelPiero137

Cassani, ten sa mi paci dlhodobejsie. Je dost podcenovany, resp. ten medialny kolotoc sa okolo neho tak netoci.

Aka by bola cena? Tusim v zime sme ho chceli a cena bola cca do15m (ak si spravne pamatam)

Reagovat
Pinturicchio

O nějaké ceně jsem četl, ale nepamatuju se přesně. Tuším, že to bylo kolem 10 milionů.

Reagovat
Coniglio

10 je adekvatna cena..vsetkymi 10

Reagovat
smazaný uživatel

Mattia by byl skvělý, hned bych ho bral zpět.

Reagovat
10

už to říkám 3 roky...

Reagovat
panca

jasna vyhra udine dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Orlandoni - Zanetti, Matrix, Wally, Nagatomo - Mariga, Motta, Obi - Coutinho - Panděv, Eto'o. Tak bych to postavil.

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

S touto zostavou by som sa bál o výsledok. Ale ak to náhodou Leonardo takto postaví, tak fakt má veľké gule. I keď sa hovorí, že už o nič nejde, tak stále ide o tri body+prestíž. Zaváhanie(nezískanie) troch bodov z tohto zápasu by asi každého nasralo. Tretiu remízu v rade si nemôžeme dovoliť, o prehre už ani nehovorím. Catania má posledné zápasy formu, treba byť ostražitý a nepodceňovať ich.

Ja by som to dal takto:

Castellazzi-Maicon,Lucio,Samuel,Nagatomo-Zanetti,Motta,Obi-Coutinho(Pandev)-Etoo,Milito.

Lucia a Samuela chcem už konečne vidieť hrať spolu, musia sa pred Palermom zohrať. Maicon-bez neho na tej pravej strane strašne chýbajú tie jeho nábehy a následné prečíslenia dopredu, čo je výrazným prvkom našej ofenzívy. Zanetti potom samozrejme pred ním. A Milito sa mi posledný zápas celkom páčil, bolo na ňom vidieť zlepšenie oproti ostatným zápasom, takže má šancu to potvrdiť a rád by som mu ju dal. Il Principe!!! FORZA INTER!!!

Reagovat
Votas

Maicon určitě hrát nebude, protože je distancovaný na finále, tak to chce Leo už teď cvičit bez něho

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, máte pravdu, nie je nominovaný, moja chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jde stejně o hovno a jestli nevyhrajem, tak mi to vážně vadit nebude. Orlandoni by měl ukončit kariéru, tak bych mu dopřál, aby si dneska zachytal, Matrix taky nevypadá, že by pokračoval, tak ať taky hraje. Maicon není v nominaci.

Reagovat
mickey mouse

tak dneska to je snad poprvé co chci ať vyhraje AC.

FORZA LAZIO! Vzhůru do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska s Lobontem v bráně a Riise by měl hrát poločas, jinak Castellini tam.

Reagovat
Francesco Totti AS

to je tvoje přání nebo fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Doni je zraněnej a Riise není úplně fit a měl by naskočit až do druýho poločasu: ROMA (4-2-3-1): Lobont; Rosi, N. Burdisso, Loria, Castellini; Pizarro, F. Simplicio; Taddei, Perrotta, Vucinic; Totti. A disp. Julio Sergio, Riise, G. Burdisso, Greco, Caprari, Menez, Borriello.

Reagovat
Francesco Totti AS

ten Montella ty poháry snad nechce! dalo by se to určitě postavit líp...Simplicio bude v záloze za 20 minut mrtvý...prohodil bych ho s Perrottou který dokáže zamakat...Totti na hrotu je taky blbost...a nevim proč tam nedá Meneza o začátku...jestli rupnem tak to bude konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je to samozřejmě v té obraně, ale jinak to vzadu ani udělat nejde, když se zas objevili zranění.Perrotta co by playmaker se mi takhle líbí.Taddei je dříč,toho bych taky tak nechal.S Fabiem s Tebou souhlasím.Menez mě výkony zrovna taky nijak neoslnil a tak jediné přání do posledního zápasu sezony bylo,ať nastoupí Caprari od začátku.Sampdoria nemá co ztratit,tak snad to odchodí jako my,ale víme jak to dopadlo vloni.S nima nemáme zrovna štěstí. Zas jeden rok bez LM,to přežijem.A EL nám neuteče. DAJE!

Reagovat
smazaný uživatel

Kwadwo Asamoah do AC..., ano, nebo ne ?

po odchodu Pirla se shání hráč na LCM a Asamoah je přesně tím postem..., mladý, silný, rychlý, slušně technicky vybavený, univerzální, levák..., na druhou stranu bez výraznějších zkušeností (přestože má za sebou MS) a tvůrčích schopností v porovnání s Pirlem, což je ovšem disciplína, ve které by propadla většina fotbalistů světa. cenu jsem zmínil nahoře, ta by musela jít každopádně dolů. po případném odchodu Seedorfa (možná Corinthians) přivedem záložníky dva a poté bych s tím neměl problém..., do té doby ovšem za sebe - nevím.

Reagovat
Yanek

Dovolím si trochu "okopírovat" styl zhodnocování sezony od kolegy z PD One-Reala. Snad se nebude zlobit Kdo chce, ať si přečte, kdo ne ať ignoruje.

V mnohém mi letošní AC připomínalo AC z před pár let, fiasko v LM, našlapaný kádr, ovládnutá liga, v útoku září Brazilec. Začnu tedy postupně.

Champions League: Začalo to dobře, výhra s Auxerre, nadprůměrný výkon posil. Po Ajaxu přišlo lehké vystřízlivění a Real nás vrátil zpět na zem. Před sezonou bylo hodně těch, kteří AC přisazovali post favorita a musím se přiznat, že jsem byl jeden z nich. Bohužel, ten tým na to tento rok asi fakt neměl, hlavně co se týče kvality lavičky, jelikož v nejdůležitějších duelech s Tottenhamem i přesto, že nás zastihla brutální marodka skoro nebylo s čím hrát - v záloze. Navíc je logické, že po tak ohromné přestavbě, která se nedotkla pouze hráčů, ale i trenéra nebude všechno okamžitě růžové. I tak bych ale naše působení v této soutěži nazval zklamáním, protože od klubu takového formátu se prostě čeká víc.

Coppa Italia: Tento pohár moc nemusím, takže mě vyřazení v semifinále s Palermem až tak nemrzí. I tak to ale určitě není ostuda. S Bari 3.0, nádherný zápas. Potom vybojované vítězství na Dorii a dva úžasné góly Pata. Následovalo prokleté Palermo, Max nasadil slabou sestavu, která vzadu hořela, na druhou stranu - kdo z nás by to postavil jinak a nedal odpočinout klíčovým hráčům na finiš ligy. Sokratis se v tomto zápase definitivně zrušil, což mě mrzí. Odveta venku byla spíš formalita, vzhledem k tomu bláznivému prokletí a vzhledem k tomu, jak probíhaly oslavy v sobotu v Římě. Snad Pastore popraví Inter, když ten Leonardo teda zůstává.

Serie A: Povedený ročník, určitě jedna z nej sezon posledních let. Spoustu krásných i dramatických zápasů. První zápas snad nemohl dopadnout líp, pak jsme trochu ustoupili ze scény, tak jak je v začátcích sezony našim zvykem, ale potřebné body nahnali v druhé půlce. Nejkrásnější zápas pro mě určitě první derby s Interem a Ibrův nadpozemský výkon, na to budu vzpomínat ještě dlouho. Hned po něm zápas v Neapoli a pak asi druhé derby. O Udinese se raději bavit nebudu, protože nechybělo moc a skončil jsem na jednotce intenzivní péče. Jsem rád, že po těch letech konečně to Scudetto máme a můžeme se konečně soustředit na soutěž, ve které jsme vždycky dominovali. K závěru bych ještě dodal, že mě hodně mrzí sestup Sampdorie, je smutné, jak moc může klub, který hrál o LM spadnout.

K jednotlivcům (nehodnotím všechny):

Christian Abbiati - netřeba slov, jeden z hlavních strůjců úspěchu. Takovou sezonu už asi těžko zopakuje, každopádně mu patří velké Grazie za to, kolik toho vychytal. Uplně na špici jeho golmanských parád bych dal zákrok proti Brescii. Jeho technika mě straší i ve snech, ale rád se na něj budu dívat i příští sezonu.

Marco Amelia - velký sympaťák, škoda, že je letos Abbiati tak neskutečný. Marco by chtěl zůstat, ale kdyby měla být cena opravdu těch 7 milionů, bral bych rači Marchettiho.

Ignazio Abate - veeeeliký progress, neskutečné a vyrovnané výkony celou sezonu. Na to, jak uhlídal Ronalda, Balea nebo Eto'a se taky nezapomíná. Má našlápnuto na velkou kariéru a už teď je to podle mě nejlepší bek Itálie. Prandelli, otevři oči!

Nicméně slabiny určitě má, nejvíc to jde vidět na těch centrech...

Daniele Bonera - Spousta lidí nejen tady má ve zvyku ho kritizovat na základě jednoho zápasu s Udine, ale on je to vcelku kvalitní stoper a dobrá náhrada, když se někdo zraní. Navíc sympaťák, Ital a v klubu už je docela dlouho. Max by ho ale neměl strkat na kraj, to není jeho pozice.

Sandro Nesta - jsem šťastný, že ještě sezonu podrží a s radostí se na něj budu dívat. Snad mu opět nezačnou nějaké zdravotní problémy, pro mě jeden z TOP stoperů, jací kdy vůbec hráli. V kombinaci s Thiagem možná nejlepší stoperská dvojice na světě, své o tom ví i Inter.

Zaslouží si tisíc palců

Thiago Silva - NUMERO UNO.

Mario Yepes - Galliani ukázal genialitu znovu, když ho přivedl. Určitě parádní kauf. nicméně si myslím, že až tak dokonalý není a určitě má mezery, 4. stoper příští sezonu ideálka. Trochu mě mrzí, že tím posune Boneru buď ještě dál do fronty o místo, nebo a to spíš na kraj.

Gianluca Zambrotta - vrátil se ve správnou chvíli a hrál důležitou roli v druhém derby. Když zůstane ještě jednu sezonu, zlobit se nebudu.

Gennaro Gattuso - odehrál toho dost, řekl bych možná i přespříliš na to, kolik mu je a kdo čeká na místo za ním. Velký hráč, potřebný nejen v kabině, ale i na hřišti. Bude to znít divně, ale snad si příští sezonu zahraje míň a Flamini ho ze základní sestavy konečně vystrnadí. S věkem odcházejí pomalu všechny přednosti, které měl. Dovolím si použít hlášku GATTUSA z prvního zápasu proti Spurs: "Rino opět potvrdil, proč jsem si ho zamiloval."

Clarence Seedorf - muž dvou tváří, otřesné výkony na podzim, legendární výkony na jaře. Clarence vs Cambiasso a Panděv - nezapomenutelné. Osobně ale doufám, že nezůstane a půjde do Brazílie.

Andrea Pirlo - překrásných 10 let, spousta vzpomínek a zážitků. Nejkrásnější gól u mě nebyla žádná standartka ani gól z dálky, ale gólová hlavička proti Bayernu. Loučení s ním bolí a ne málo, ale takový je fotbal. LEGENDA!

Prince Boateng - výborný kup, rychlý, silný, schopný hrát dozadu i dopředu. Dle mého mu víc pasuje role v tříčlenné záloze a i to je jeden z důvodů, proč chci šikovného mladého trequartistu. Má reálnou šanci zařadit se mezi velikány, kteří budou táhnout AC několik dalších let. Nikdy nebude takový sympaťák jako byl třeba Rui Costa, ale doba takových hráčů je nejspíš nenávratně pryč.

Alexandre Pato - i přes všechny zranění mu to opět střílelo a já mu za to děkuju. Pořád je dost mladý, má velký potenciál se zlepšovat. Jde na něm vidět ruka Allegriho, začal míň sobčit a víc hrát týmově. S Barbarou mu to přeju.

Robinho - povedený nákup. Má velký přínos pro mužstvo i přesto, kolik toho zahodí. Rychle zapadl a jsem rád, že ho Galliani přivedl.

Zlatan Ibrahimovič - miluju ho, takže asi/určitě nebudu objektivní. Výkony z podzimu - Jedna věc je ale jasná, tak jak hrál v posledních měsících určitě ne, snad si přes léto trochu odpočine a vrátí se v plné formě, určitě bude potřebný. O jeho přestupu k nám nepochybuju.

Na závěr, doufám, že další sezona bude povedená. Máme to nastartované dobře, obrana je světová a světově posílená. Do zálohy je nutné posílit a já doufám, že po těch prohlášeních Galliani dovede skutečnou kvalitu. Těším se na září strašně moc a těším se taky na letní trh, protože i přesto, že jsme přivedli dva hodně kvalitní hráče, jsme ještě neutratili ani korunu. Silvio, čekáme na dárky

Díky za diskuze tady, EF je nejlepší portál o fotbale v širokéééém okolí.

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

necetl jsem to kompletne vsechno, ale kdyz neblbnes, tak se to da i cist

Reagovat
smazaný uživatel

palec hore a trošku smutku k tý větě Rui Costovi, kterou bych podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

To je koment kebyze aj mne sa chcelo pisat FORZA MILANISTI!!!

Reagovat
terry

Ideální by bylo porazit Cesenu 4:0 (hattrick Palacia samozřejmostí ) a pak aby Fiorentina padla. Tím by měl Janov kladné skóre a devátý místo by po tom, co se letos všechno stalo, celkem šlo.

FORZA GENOAA!

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodujou vzajemny zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

grazie, koniec posranej sezony ,rozlucit sa vyhrou ,nebude chytat doni a snad uz dres Rima ani neoblekne,francesco nech si da gol.

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze Mazzarri neodide po sezone. Dostali sa do LM a novy trener by to mohol viac rozhadzat ako by to ukociroval Walter. Nechcem aby sa stalo nieco podobne ako Dorii (odisiel Gigi a nekvalifikovali sa).

Reagovat
Pipo123

Bože ako tak čítam čo sa špekuluje tak FLoccari je na odchode lebo nie je dosť produktívny, ale tie mená ktoré sa stále objavujú namiesto neho sa mi vôbec nepáčia, Pinilla, Maxi Lopez, Klose, Chamakh, Cisse, jedno horšie ako druhé, nech Flocca zostane

Reagovat
smazaný uživatel

Hneď napr ten prvý je dobrý-Pinilla.

Reagovat
Pipo123

Tak dobrý, ale myslím že všetko sú to hráči rovnakých kvalít ako Flocca, preto by som nerad aby odišiel, ak už tak nech ho nahradí nejaký bombardér

Reagovat
Pinturicchio

Santa Cruz ... třeba.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Inak Ziegler teda k vám asi že ? som zvedavý ako postavíte tú obranu, dorazilo ma ked sa objavil náš záujem o Mottu

Reagovat
Pinturicchio

Už to tak vypadá, tenhle týden by se to snad mohlo dotáhnout. Mottu berte, to je kanon . Jinak mě taky, na krajích už se to krystalizuje, respektive zatím ta jména, po kterých asi půjdem. Ale kdoví, jak to bude na tom stoperovi.

Reagovat
Pipo123

tj no, Bastos je údajne už váš, na toho som zvedavý, už ho dlho chcete, tak snad to bude ok, tuším sa vaše vedenie poučilo.

Reagovat
Pinturicchio

Kéž bys měl pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakého vyloženého bombardéra zoženiete len ťažko, taký hráči chodia už priamo do tých úplne TOP klubov. Vy si ho jedine môžete vychovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh, Klose, Pinilla vůbec špatná jména nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

snad konecne nastoupi De Ceglie... musi chytit formu

Reagovat
Godwinson

Doufám, že tu LM nakonec uhraje Lazio ...

Reagovat
niflheim

FORZA ROMA

Reagovat
Tsigi

Dneska je první zápas, ve kterým by mě ztráta nemrzela, pokud by ta ztráta znamenala neúčast Lazia v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 12 Castellazzi; 55 Nagatomo, 15 Ranocchia, 6 Lucio, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 14 Kharja; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

A disposizione: 21 Orlandoni, 17 Mariga, 22 Milito, 23 Materazzi, 25 Samuel, 27 Pandev, 29 Coutinho.

Allenatore: Leonardo.

Catania: 30 Campagnolo; 2 Potenza, 5 Carboni, 7 Schelotto, 8 Ledesma, 9 Bergessio, 12 Marchese, 17 Gomez, 22 Alvarez, 23 Terlizzi, 33 Capuano.

A disposizione: 1 Kosicky, 10 Lodi, 13 Izco, 15 Morimoto, 18 Augustyn, 19 Ricchiuti, 20 Martinho.

Allenatore: Diego Simeone.

Arbitro: Nicola Pierpaoli di Firenze.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane ma teší nasadenie Pazziniho, pretože znova môže zatvoriť pusu niektorým jeho kritikom, obdobne ako napríklad keď dal 2 góly v nadstavenom čase 2. polčasu. Na druhej strane ma ale mrzí nenasadenie Milita, ktorý sa mi proti SSC Neapol veľmi páčil, už sa do toho dostával. Kharja a AM? Už som si zvykol, musel som si Pandeva alebo mladého Coutinha by som tam videl radšej, snáď teda ako striedajúci hráč tam príde. Možno. A dvojice Lucio-Samuel sa žiaľ dočkáme od začiatku zápasu až proti Palermo.

Menšia štatistika na záver:

Catania túto sezónu v zápasoch hraných na súperovom ihrisku strelila len 12 gólov.

Inter vyhral 12 zápasov v rade na Meazze.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak si pozabudol na derby ked Inter dostal trojku, to sa hralo kde?

Reagovat
smazaný uživatel

San Siro:)...Myslené samozrejme ako Inter domáce mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce Udinese v LM? Palec nahoru

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jestli by ten současný kádr udrželi, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No na dnes sa tesim hlavne na Didaca Udinr potrebuje ale my im nic nedarujeme Aj ked je uz rozhodnute dajme do toho vsetko FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*Udine

Reagovat
panca

zacinam sazet na inter. Zase mi to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

PPAAZZIINNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Jajinek

Z Kharjy mám trochu strach...to jak se drží v sestavě na konci ročníku (pravda, záloha hodně zraněných a šetření atd) by mu snad mohlo i vynést angažmá, Leo ho navíc má celkem rád...no to potěš koště.

Jinak Pazzo hezky

Reagovat
lnterista

Kharja by mi na stridacku nevadil...dokaze to ozivite a prinese jinej prvek do hry, ale spolehat na nej v zakladu nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Kúpime ho na lavičku, vidím to asi tak. Lavičkár môže byť hodne prínosný. Muntari a Mariga zo zálohy off.

Reagovat
smazaný uživatel

+Coutinho

Reagovat
lnterista

i Motta

Reagovat
Jajinek

jeho roli ze střídačky zvládne klidně Obi...kdy ho podepíšem, zarazíme si tím pádem posilu do zálohy.

Reagovat
lnterista

zvladne dopredu to same? No to nevim...

Reagovat
Jajinek

podle mě jo...i když těžko říct, tak nějak příliš vyzkoušený není...ale prý půjde na zkušenou do Parmy. Já mám strach, aby se Kharjou pak nazaplácávaly díry až moc často, na což jsme letos dojeli. Ale jak říkáš, lavička v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, že ak sa uplatní opcia na Maročana, tak Massimo bude taký blbý a už nikoho do zálohy neprivedie. To by znova sezóna dopadla neslávne.

Reagovat
Jajinek

nereaguj na mě, dík

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Juve letos vidim na zaslouzenym 8. miste

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo, ale myslím si, že to bude aj naďalej pokračovať, nemám sympatie k Marottovi :-), ale podľa mna Conte to trošku podvihne.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito cez polčas rozvičený a môže sa ísť na vec. FORZA Il Principe !!!!Ak už nedáš ani jeden gól, tak nezabudneme nikdy!!!! Si kráľ!!!!

Reagovat
lnterista

mas stesti ze se mi nechce hledat

Reagovat
Jajinek

myslíš to pokrytectví nejvyššího kalibru?

Reagovat
smazaný uživatel

Neser sa do všetkého.

Reagovat
smazaný uživatel

Si prečítaj minuloročné chorály, keď si s každou obranou s prepáčením vytrel prdel

Reagovat
M11

ty vole ty si nejvetsi traged co jsem kdy na internetu spatril

Reagovat
10

ten otočil chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna prihrávka od Principeho, Pazzini do prázdnej. Spolupráca dvoch velikánov

Reagovat
Jajinek

Hezký kluci...

Milito v závěru sezóny herně prostě patří k lepším...škoda že netrefí nic, i když si kličkou posadí na prdel celou obranu.

Pazzovi do hlavy dali opravdu jen štěstí v kombinaci s uměním být ve správný čas na správném místě...

Reagovat
M11

Grandolfo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Materazzi, uži si asi svoj posledný zápas Škoda, že som nezažil tie časy, keď si dal 11 gólov za sezónu. Matrix

Reagovat
Jajinek

Leo dal Lúcia do zálohy...tohle je fakt sranda mač...

Reagovat
Pipo123

Jajínku, ahoj, ako by mala predbežne vyzerať vaša zostava na novú sezónu, dá sa očakávať nejake zemetrasenie v podobe odchodu Snejdera, príchodu Poliho atd ?

Reagovat
Jajinek

čus...koukni na článek pod Leonarda a Brancu...tam jsem to rozebíral...nyní musím na trénink..

Reagovat
cresposuper

Hrávaš futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

NAGATOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Jajinek

Yuto!!

To je ten nejzrádnější zápas...takhle to vypadá, že jsou vlastně všichni tři perfektní posily...navíc je to na konci. I když všichni hrajou tak na 33%....

...na druhou stranu na lavičku budou asi všichni tři za rok dobří..i když doufám, že Kharju nakonec nepodepíšem.

Reagovat
Pinturicchio

Dainelli vystřídaný po 20', Constant samozřejmě na lavičce . Jinak ta Bologna je poslední zápasy ukrutně trapná.

Reagovat
Jajinek

Standing ovation pro pana nenahraditelného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

WALLY

Reagovat
smazaný uživatel

och, milito nedal do prázdnej

Reagovat
Pinturicchio

Takže už je zase dřevo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wally ! krásne ho vidieť hrať zase na Meazze

Reagovat
Godwinson

Constant

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že dnes hraju SHARKS už o 21-00 pozrel by som Udine

Reagovat
smazaný uživatel

No právě teď jsem zjistil, že se hrálo už od 18:00, myslel jsem, že se hraje až večer. Škoda, tak pak záznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jaké to je utkání, vidím, že padají branky, ale když už o nic nejde, dá se na to dívat i mimo ty góly?

Reagovat
smazaný uživatel

1. polčas to bola dosť nuda .. teraz druhy polčas už je to voľnejšie aj pekne strely sa najdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Milito je skoro stále pri lopte... prihral na 2. gol

Reagovat
smazaný uživatel

Francesco Grandoldo ročník 92 sestřelil hattrickem Bolognu

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Cercimu to v posledních zápasech nějak střílí ne?

Reagovat
Francesco Totti AS

link na AS pls?

Reagovat
Shevchenko

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Reagovat
Shevchenko

Reakce na Francesca.

Reagovat
Francesco Totti AS

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tommasoooooooooooooooooooooooooo il capitanoooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Aleeeeeeex

Reagovat
mickey mouse

krásný úvod

Reagovat
M11

GIGI !!!

Reagovat
Yanek

Já se zas musim držet, ten Tagliavento je neskutečný dement.

Reagovat
10

to už tady ví snad všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som uz pred zapasom vedel ze ked piska ten kkt ze to bude len zle Tagliavento

Reagovat
10

tak Gigi je definitivně zpátky dámy a pánové...tohle na světě chytá jen on

Reagovat
Pinturicchio

Gigi

Reagovat
Pinturicchio

Miloš je úplně mimo.

Reagovat
10

půl roku..?

Reagovat
Pinturicchio

Poslední dobou je to ale fakt extrém, on suveréně vybírá to nejhorší možné řešení, chodí do 3 hráčů a když přihraje, tak dá takového špeka, že je z toho brejk. Hrůza.

Ale Bonucci s Barzaglim za ním moc nezaostávají ( dneska )

Reagovat
10

s ním v držení míče se spoluhráči klidně můžou vracet do obrany...snad se dostanu zpátky na úroveň ze začátku sezony

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

*dostane...já se na tu úroveň dostanu bez problémů

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Podla mna toto by skuseny a kvalitny trener zvladol. Myslim ukocirovat Milosa aby pracoval tymovo a nie individualne.

Reagovat
Pinturicchio

Na něm to jde vidět, jak je z toho v p*rdeli, tohle je podle mě v hlavě.

Reagovat
homeles8

nevěří spoluhráčům

Reagovat
M11

pral bych Luigimu viteznou rozlucku.. otazka je jestli si ji vubec zaslouzi

Reagovat
10

určitě...otázka, jestli si jí zaslouží hráči...

Reagovat
M11

ani on ani oni

Reagovat
homeles8

kurva, zalouží si to fanoušci!

Reagovat
DelPiero137

fanusikovia rozdhone

osobne si prajem uz dlhsiu dobuy vyhru nad Neapolom.

Reagovat
smazaný uživatel

neaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapol

Reagovat
homeles8

Ať už je konec

Reagovat
smazaný uživatel

od cassana očakávané, handa

Reagovat
M11

Toni treti golova hlavicka

Reagovat
M11

ty vole ten ma pech

Reagovat
mickey mouse

co to bylo

Reagovat
mickey mouse

škoda že to nenahrál, dával by to prázdné

Reagovat
Pinturicchio

Co my budem dělat až Alex skončí.

Reagovat
10

36 let a pořád o parníky před všema útočníkama, který k nám přišli...

Reagovat
Pipo123

Mauritoooooo !!!!!!!

Reagovat
mickey mouse

takocý haluz gol Lecce

Reagovat
Shevchenko

Fantu zakončím asi pěknou bídou.

Reagovat
Pipo123

Ac hrajte prosím

Reagovat
Yanek

Hrajem vole

Reagovat
Pipo123

ale bez golu to nie je ono

Reagovat
panca

btw didac zatim vypada dost sebevedome nato, ze hraje prvni zapas

Reagovat
Yanek

Mně připadá hodně zbrklý.

Reagovat
mickey mouse

goooooooooooooooooolllllllllll

Reagovat
panca

carlo skoncil u chelsea

Reagovat
Pipo123

AS

Reagovat
panca

taky to cekam

Reagovat
Francesco Totti AS

tak doufám že to klapne

Reagovat
Pinturicchio

Tenhle zápas má zatím jediné pozitivum, že už je za náma 45' a už jen 45 zbývá do konce téhle noční můry.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Yanek

Dalo se čekat, že nebudem jezdit na krev do všech soubojů. Cassano má veliké řeči o tom, jak by chtěl do základu, ale nemá na to ani fyzicky ani těma výkonama, které když hraje v základu předvádí. Snad v létě zhubne a něco se sebou udělá... Didác mi k nám vůbec nepasuje, navíc mám takový pocit, že absolutně nemá postavu na obránce. Nejrači bych ho střelil tomu Werderu s nějakým profitem. Jinak co říct dál, Seedorf se neusmívá, Flamini lepší než Gattuso, ale stále nic moc. Pato neviditelný, Thiago božský.

FORZA MILAN!

Reagovat
Tomanatura

Inler je NAPROSTO PARÁDNÍ. Dost se mi líbí i Abate, Didac mě mile překvapil, Yepes ho skvěle diriguje a je docela jistý, Isla si přes něj ani neprdl. Chtěl bych ho vidět, kdyby AC zaplo na vyšší rychlost, jestli by to stíhal.

Jinak mě nikdo nijak extra nenapadá.

Reagovat
Yanek

Jojo, Inler je třída

Reagovat
smazaný uživatel

no co... nebudu se opakovat a nebudu rikat v jakym ze je to Juve otvoru... hraci sou jak sfetovany, lepsi slovo pro to nemam... nabihaj si do uplne nesmyslnejch prostoru a nahravaj do este nesmyslnejsich... bez Mela ztraci tym i ted posledni pevny bod co tam byl a proste si behaj po hristi ani sami nevi proc... jedinej Alex ze sebe zase poti krev no, ale to bohuzel nestaci...

Reagovat
mickey mouse

po poločase mohl být klid

Reagovat
panca

robinho in cassano out

Reagovat
Pipo123

Neskutočné čo zahodíme, neskutočné čo premení Lecce, čo už, zostáva nám dúfať že AC vyhrá a mi ten gól ešte dáme, ale aj kebyže sa to nepodarí, tak EL je úspech ktorý ma neskutočne teší, ešte k tomu Reja povedal že či už budeme hrať EL alebo LM, tak ani jedno nevypustíme v prospech ligy

Reagovat
Pipo123

*my

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano má talent od boha, ale musí začít pracovat na pohybu, na bojovnosti, na vůli. Didac je nemastný neslaný - přesně jako Antonini celou letošní sezónu. Po příchodu Taiwa nepředpokládám, že by jeho setrvání v našich barvách mělo dlouhodobější charakter. Udinese mě celkem překvapuje svojí hrou, nelíbí se mi a nesedí mi k nim.

Reagovat
Shevchenko

Nesledujete to někdo pře ruský sopcast? Já se dívám na rumunský digi sport a je to celkem bída.

Reagovat
Tomanatura

http://www.streamhub.tv/ch/V4.php

Já mám tento vettle s komentářem jako je na bet365 a paráda, nemůžu si stěžovat. Na ruském sopcastu dávají AS Roma.

Reagovat
Shevchenko

Parádní obraz. Díky.

Reagovat
GEGE

Channel - 114018

Reagovat
Francesco Totti AS

tréninkový match...dá se gól a fanoušci to ani moc neřeší...škoda, kdybysme trochu zabrali tak by tam ještě klidně 3 fíky mohly spadnout...remíza nestačí, já chci výhru FORZA AS ROMA!

Reagovat
Francesco Totti AS

200. pro Carla Ancelottiho v AS ROMA

Reagovat
Pinturicchio

200. per Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA LECCE! Snad to Lazio nevyhraje!

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Boniperti

Reagovat
10

Reagovat
M11

GIORGIONEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

GIORGIONEEEEEEE

Reagovat
Pinturicchio

Giorgiooooooooooooooooo, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pipo123

Reagovat
panca

kuva at se ti fotbalisti prestanou objimat

Reagovat
Pipo123

ZArateeee

Reagovat
smazaný uživatel

Boniperti skodaaaa

Reagovat
Pipo123

Niekto kto sleduje AC, ako to tam vyzerá ?

Reagovat
Yanek

Chvíli hrajem my, chvíli Udinese. Nikdo se nikam nežene, vidim to na remízu...

Reagovat
Pipo123

to sa aj predpovedalo

Reagovat
Yanek

Já bych to strašně přál tobě, ale Laziu teda ani náhodou...

Reagovat
Pipo123

No já som strašne rád za EL, dokonca by som povedal že LM by nám mohla viac ublížiť ako pomôcť, EL na začiatok by bola fajn, postupné budovanie týmu do budúcna aké nastolil Lotito.

Reagovat
mickey mouse

goool Zarate

Reagovat
Pipo123

to bol vlastnenec

Reagovat
mickey mouse

jo to bylo na tu penaltu. Mám zpožděný přenos

Reagovat
panca

vsadil bych si na to, ze ac gol neda, ale nemam na to srdicko

Reagovat
mickey mouse

divám se na přenos 10 minut opožděný, vidím že to už je 2:4 a ne 2:3

Reagovat
Pipo123
Reagovat
mickey mouse

díky !

Reagovat
Kaze

Mám otázku na Milanisty - Až skončí Nesta, bude náhrada z rezervy nebo se někdo koupí? A kdo bude příští rok kapitánovat?

Reagovat
smazaný uživatel

kapitánovat bude ambrosini a za Nestu náhradou bude Mexes..má teď jednu sezónu na to, přesvědčit o tom kouče a vedení.

Reagovat
Kaze

Nesta vydrží možná tak 2 roky, tou dobou bude Mexésovi už 31, to mi připadá dost

Reagovat
panca

cassana prodat. Presne typ fotbalisty, kterej je na vymreni, nema uz zadnou budoucnost a na velkoklub taky uz nema

Reagovat
GEGE

jako žolík na 20-30 minut dobrý.

Reagovat
Yanek

On chce hrát a nemá na to, souhlas s pancou.

Reagovat
smazaný uživatel

nezatracoval bych ho..

Reagovat
Yanek

Nevidím na něm ani chuť na tom nějak makat, zhodtit pupek, běhat, snažit se... Mám ho rád, ale poslední zápasy to přehání.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že za tím je do jisté míry i krátký čas na aklimatizaci. Ano, je u nás už půl roku, ale on přišel ve zbědovaném stavu, musel radikálně měnit svoji taktickou přípravu atd. atd. Pro zápasy proti Catanii či Bari, kde to vzhledem k betonu už nepůjde silou Ibramoviče a Pata, tak nám bude geniální myšlenka Cassana vhodná.

Reagovat
Yanek

Aklimatizací to není, když přišel, podával parádní výkony a byla na něm vidět snaha. Já si myslím, že mu to víc svědčí na podhrotu, v útoku je ztracený i kvůli tomu, jak momentálně vypadá. Pokud chce v takových výkonech pokračovat, prosim, ale jinde a pověsti problémového chlapce už se nezbaví nadobro...

Reagovat
smazaný uživatel

První zápasy naskakoval jako žolík, byl přemotivovanej. Nehodlám ho glorifikovat, jen bych mu dal minimálně do zimy šanci se ukázat v plné parádě. Příjde mi, že se teď stalo ohromnou módou zatracovat méně pohyblivé a bojovné hráče typu Pirlo, Seedorf či Cassano. 5 Boatengů v záloze je sice zajimavá myšlenka, ale vhodná tak na boj o záchranu v PL.

Reagovat
panca

je to sice moda, ale kterej podobnej nebehavej a pomalej hrac radi v nejakym top tymu?

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdím, že bude řádit. on má poteciál být 3.-4. útočník, na to jeho kvality stačí až až (možná i škoda ho). v moderním fotbale se na něm (asi) nedá už postavit úspěšnej tým, ale vytřískat z něj maximum možné je. v Itálii neběhá techničtější hráč - odvážné tvrzení, ale daleko od pravdy není. jeho finální příhrávky nám mohou posbírat hodně bodů.

Reagovat
panca

pokud bude delat nahradnika a bude spokojen, tak to klidne at zustane

Reagovat
Yanek

Ale to není o tom, že je nepohyblivý a něbehá. On prostě nechce hrát, nemá zájem a vyloženě na to sere. Pirla k němu nepřirovnávej, to je jiný případ. Uvidíme, co bude v létě. Projelo i něco o tom, že mu prostředí v Miláně nevyhovuje a rád by odešel, to následně popřel jeho agent. Kdyby šel výměnou třeba za Pastoreho, nebránil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo a Cassano jsou kritizováni za úplně totožnou věc, proto ho zmiňuji. Nikdy sem nebyl příznivcem unáhlených a rádoby moderních trendů aproto fandím AC. Vyhazov Cassana v současné době považuji za velmi unáhledný. Toť vše..nic víc z tím nehledej.

Reagovat
Yanek

Přesvědčils mě, v tomhle máš pravdu. Snad se přes léto vzpamatuje...

Reagovat
panca

ja to vidim na stejnej osud jako u dinha

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych najít nějakou statistiku, kolik jsme dostali golů ze standartních situací, myslím, že tak 90%, prostě je neumíme a stále se je neučíme bránit, katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
GEGE

Pato

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, ani na to nemusel skákat.

Reagovat
Yanek

Pato a Tagliavento ani nepískl faul...

Reagovat
Pinturicchio

Paolo Montero

Reagovat
Yanek

Marco musíš!

Reagovat
Yanek

jooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez, Amelia

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia předvedl konečně rozdílový zákrok

Reagovat
rossoneri89

Ameliaaa

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie ale jako oni tam daj Hamsika a Lavezziho a my Bonipertiho a De Ceglieho Del Neri

Reagovat
10

udělal to dobře, oba si to zaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom zadna... oboum hrozne fandim... ale jestli nas prehravali predtim, tak ted se to asi nezlepsi

Reagovat
10

njn, ono už o to ani nejde

Reagovat
M11

to je to posledni co bych mu vycital

Reagovat
Shevchenko

Ameliův suverénně nejlepší výkon v dresu AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez parádny, tú penaltu vybojoval skvele. A nehrá len z krídla, ako sa tu stále prezentuje. Kľudne bude môcť byť útok Etoo-Sanchez alebo Etoo-Pazzini-Sanchez. Takže ho aj uvítam, i keď to nie je ideál.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Na čom sa smeješ?

Reagovat
smazaný uživatel

A najlepšie by bolo spraviť jeden balíček, v ktorom budú Inler a Sanchéz (2 in 1).

Reagovat
10

papoušek

Reagovat
Pinturicchio

"MSgoo21.04.2011 14:39

Sanchez nie je pre mňa prioritou. Ono dať za neho 30-35 mil eur, je fakt na To môžeme prenechať pánom z City"

"MSgoo21.04.2011 14:49

V zime áno, lenže situácia sa zmenila, príde leto a budeme mať na výber z xxxxxxx hráčov. A že to neni tak dávno, no ako sa to vezme, pomaly to budú 3 mesiace"

Reagovat
smazaný uživatel

No však nikde vyššie som nepísal, že by bol pre mňa prioritou. Naopak práveže píšem, že to nie je ideál. Ideál by bol pre mňa Aguero, poprípade Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus potrebuje prekopať od základov

Reagovat
Shevchenko

Dobrá komedie poslední minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

De Sanctis co to chytas ty ***

Reagovat
Pinturicchio

Šíleně laxní bránění od Bonucciho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si vede Vilá ? Před chvíli jsem to zapl

Reagovat
M11

MATRIIIIII

Reagovat
M11

Aquilani konecne nahravka kvuli kterym k nam prisel.. skoda ze tak pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Uškodil mu i systém. Prý LFC by přistoupilo na 12,5, to bych bral. Pořád lepší, než pak min. za 13 koupit Montoliva.

Reagovat
M11

no za 12 je to o necem jinem..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

za tu cenu by som Alebrta urcite riskol

Reagovat
smazaný uživatel

MATATATATATATATRIIIIIIII vykoupit!!!

Reagovat
Pinturicchio

MA-MA-MA-MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

ten si asi definitivne zaridil vykoupeni

Reagovat
10

klidně bych si tipnul, že ho nekoupíme...resp. možná koupíme, ale pak někam prodáme

Reagovat
rossoneri89

Roma ON Amelia OFF

Reagovat
panca

koho a proc stridal amelia? se mi to zrovna seklo

Reagovat
Yanek

Flavio Roma, spolehlivý náhradník Max

Reagovat
Shevchenko

Mohl tam dát Andreu.

Reagovat
M11

GIGI !!!

Reagovat
10

tohle je prostě ten Gigi, co udělá sám 15 bodů za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle sezonu Storari lepsi, ale Buffon ho v poslednich zapasech dobre dohnal a pocitam s nim do pristich sezon nejlepsi brankar na svete pro me... mozna v historii

Reagovat
M11

uz ho poznavam.. smekam

Reagovat
DelPiero137

Gigi, aj keby mu to pol roka neslo a mal 35 aj tak chcem nech skonci karieru v Juve. Gigiho nepredavat!

S Alexom maju to prave kuzlo osobnosti Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jó, Udinese to přeju

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
rossoneri89

Udinese v LM ...gratulujem a absolutne zasluzene sa tam dostali ...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jen aby udrželi Sanchéze.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vancouver už ma finale skoro isté

Reagovat
Tsigi

Pokud bude finále Vancouver Tampa, tak na tom bude NHL bita

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandím Sharks, AVS a Flyers .. ale ak vypadnu sharks tak mi je to skoro jedno .. ale Tampe asi budem priať

Reagovat
smazaný uživatel

Stamkos to je pán hráč dobre sa na jeho hru pozerá

Reagovat
GEGE

Ciao Andrea

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro CALCIOMERCATO!!!!!!

Reagovat
Yanek

300 pro MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc pomalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No bol to dobry zapas Seedorf nam dnes nejak smikal ale nam to moze byt jedno sme majstri!!! Kazdopadne dakujem Di Natalemu lebo prehra na zaver by ma mrzela Dakujem za celu sezonu GRAZIE RAGAZZI!!!FORZA MILAN!!!

Reagovat
Francesco Totti AS

konečně! Konečně jsem si mohl zase po dlouhé době zaspívat GRAZIE ROMA...takže hoši GRAZIE

PS: Standing ovation pro Francesca Tottiho

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzoooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele