Serie A - preview 36. kola

07.05.2011, 08:37, aktualizováno 09.05.2011, 08:43
Previews
Juventus se vrátil do boje o Ligu mistrů a tři zápasy před koncem může stále myslet na čtvrtou příčku. Na tu nyní ztrácí šest bodů a polovinu z této porce může smazat v dnešní dohrávce proti Chievu...
Juventus FC - Chievo Verona  (pondělí 20:45)
Zajímavý vývoj nabral boj o čtvrtou příčku zajišťující předkolo Ligy mistrů, na kterou díky ztrátám konkurentů může stále myslet i Juventus. Stará dáma ztrácí na Udinese šest bodů, polovinu z tohoto manka může umazat v dnešní dohrávce proti Chievu...

Juventus naposledy prohrál na začátku března s AC Milán, od té doby drží sedmizápasovou sérii bez porážky a v tabulce je sedmý v 56 body.

"Ve fotbale nikdy není konec, dokud není odehráno i poslední kolo. Bojujeme o čtvrté místo a budeme v tom pokračovat až do konce, máme před sebou ještě tři zápasy," říká domácí kouč Luigi Delneri.

"Povedlo se nám najít rovnováhu. Byla to složitá sezona, během níž nás pronásledovala zranění. Teď si věříme a pokusíme se skončit co nejvýše to bude možné," dodává Delneri.

Domácí před utkáním znovu počítají absence, mimo hru jsou tentokráte Grygera, Melo, Martinez, Bonucci, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella a Iaquinta.

Chievo před týdnem porazilo Lecce, podruhé v řadě uspělo před vlastními fanoušky a na 99% mu příslušnost k italské elitě letos už nikdo nevezme. Veronský celek má 42 bodů a patří mu aktuální třinácté místo.

"Očekávám hodně namotivovaný Juventus. Budeme muset předvést vynikající výkon od první do poslední minuty, pokud si chceme odvézt dobrý výsledek," tuší kouč Stefano Pioli, jemuž budou chybět Moscardelli a Luciano.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon, Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso, Krasič, Aquilani, Marchisio, Pepe, Matri, Del Piero.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino, Sardo, Andreolli, Cesar, Mantovani, Fernandes, Rigoni, Constant, Bogliacino, Pellissier, Thereau.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.75 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Brescii jde do tuhého! Předposlední tým soutěže potřebuje nutně vyhrát, pokud se tak proti Catanii nestane, bude šance na záchranu už jen teoretická - ne-li žádná. To Sicilanům se sice dýchá lépe, avšak ani u nich ještě není vyhráno.

Nováček soutěže má před sebou složitý úkol. Složitý, ale nikoliv nemožný. Brescia je tři kola před koncem předposlední a na nesestupovou pozici ztrácí pět bodů. Doma proti Catanii tak zbývá jediné, zvítězit a ještě se pokusit celou situaci zvrátit. "Musíme vyhrát. Bude to bitva od začátku do konce, musíme dát do toho všechny síly, které máme," poukazoval na nesmírnou důležitost utkání trenér domácího celku Iachini.

Catania je sice na tom lépe, avšak ani ona si nemůže dovolit zaváhat. Náskok před Lecce totiž činí jen pět bodů a v případě porážky to mohou být body dva. "My prostě nemůžeme polevit. Minulý víkend jsme uhráli skvělý výsledek, ale do konce zbývají stále tři zápasy, musíme bojovat až do konce," nechal se slyšet Diego Simeone. Na stadionu Maria Rigamontiho chce Catania uspět a minimálně bodovat.

Vzájemné duely hovoří ve prospěch Catanie, ta Brescii ze čtyř zápasů třikrát porazila! Ovšem pozor, nestalo se tak na půdě Brescie.

Domácí budou v klíčovém duelu postrádat Dallamana, Cordovu, Sereniho, Zanettiho a Mareca. Hosté zase Llamu, Sciaccu, Bellusciho a vykartovanou dvojici Ledesma - Alvarez.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zambelli, Zoboli, Bega, Berardi - Kone, Hetemaj, Baiocco - Diamanti - Eder, Caracciolo
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano - Ricchiuti, Carboni, Biagianti - Schelotto, Bergessio, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Cagliari Calcio - AC Cesena  (neděle 15:00)
Cagliari přivitá v domácím prostředí houževnatou Cesenu a zejména kvůli svým fanouškům bude chtít zvítězit. Celkově ale svěřencům trenéra Donadoniho o nic nejde, mnohem větší váhu má utkání pro sestupem ohroženou Cesenu.

Domácí tým naposledy prohrál na Sicílii a klesl na jedenácté místo tabulky. Záchrana už je delší dobu jistou věcí, stejně jako fakt, že si Cagliari ani v další sezoně nezahraje evropské poháry. "Víme, že Cesena bude žíznivá po vítězství, ale jsme na ní připraveni. Máme své cíle, a pokud budeme bojovat, nebudeme se držet zpátky. Navíc chceme maximálně ctít naše fanoušky," vyvracel tezi, že už Cagliari o nic nejde, trenér Roberto Donadoni.

Cesena si v posledních zápasech vedla velmi dobře a díky tomu opustila sestupové pozice. Její záchrana je sice blíže, avšak není jistá. Nováček soutěže má náskok jen dva body a to samozřejmě nemusí vůbec nic znamenat. Jak už bylo řečeno, Cesena si vedla velmi dobře, bohužel v posledním kole přišla smolná porážka s Interem Milán 1:2. Nerazzurri zvítězili až díky brankám Giampaola Pazziniho v závěru utkání.

"Každý hráč má v sobě touhu vítězit, proti Cagliari máme šanci se opět dostat na vítěznou vlnu. Bude to důležitý zápas, který musíme hrát našimi srdci a našimi mozky," prohlásil trenér Ficcadenti.

Sardinskému celku bude chybět klíčový hráč Nenè, dále to budou Pisano a suspendovaný Cossu. Ztráty jsou i na druhé straně, zdravotní potíže mají Fatiča a Felipe.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Ariaudo - Biondini, Nainggolan, Missiroli - Lazzari - Ragatzu, Acquafresca
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Caserta, Colucci, Parolo - Giaccherini, Budan, Jimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.55 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Udinese Calcio - SS Lazio  (neděle 15:00)
Boj o čtvrté místo má vyvrcholení v tomto kole, neboť na sebe narazí přímý konkurenti - domácí Udinese Calcio a hostující Lazio Řím. Čtvrtý flek drží Biancocelesti, avšak před Udinese mají jenom jediný bod náskoku. Už v sobotu jenom remizoval další adept na čtvrté místo AS Řím.

Udinese postupem sezony nabralo formu jako hrom a díky ní se vyšvihlo mezi italskou elitu. Jenomže pak přišel zádrhel a čtvrté místo jako by bylo zakleté. Bianconeri z pěti zápasů vyhráli jediný a prakticky odmítli jít před Lazio. Nyní se s tímto soupeřem potkají a je to skvělá příležitost jak se dvě kola před koncem soutěže na ony pozice dostat. "Bude to velmi těžký zápas. Musíme se připravit na každý detail, neboť je to zápas zásadní pro obě strany. Lazio si zaslouží být tam, kde je. Odehráli skvělou sezonu, mají vynikající hráče a jsou v dobré formě," sklonil poklonu římskému celku trenér Udine Francesco Guidolin.

Také Laziu jakoby docházel dech. V posledních zápasech je to spíše trápení, i když los měli Biancocelesti opravdu těžký. Nejprve hráli s Interem a prohráli těsně 1:2, poté nestačili na Juventus 0:1. I kvůli tomu se o dostihy přihlásil pátý člen, konkurenční AS Řím. Jenže Vlci, jak už bylo řečeno, nedokázali porazit AC Milán a díky bodu se na Lazio pouze dotáhli, a to jim může po zápase s Udinese znovu odskočit.

Lazio má s Udinese vyrovnanou bilanci, poslední zápasy ale patřily slavnějšímu Laziu. To vyhrálo i první letošní měření sil, před Vánocemi si nadělilo dárek v podobě výhry 3:2.

Udinese vyrukuje do důležitého zápasu bez Basty, Cody a vykartovaných Domizziho s Inlerem. Beze ztrát se to neobejde ani v táboře hostí. Zranění jsou Diakité, Sculli, Radu a Meghni. V trestu pak kapitán Mauri a záložník Ledesma.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Angella - Isla, Badu, Pinzi, Asamoah, Armer - Sanchez, Di Natale
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido - Brocchi, Matuzalem - Gonzalez, Hernanes, Floccari - Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bologna FC - Parma FC  (neděle 15:00)
Duel, ve kterém si oba týmy mohou zajistit setrvání v Serii A, se odehraje na stadionu Renata Dall’Ara. Boloňa se zrovna nemůže pochlubit oslnivou formou, to Parma ano. Gialloblu vyhráli třikrát v řadě a jsou prakticky zachráněni.

Boloňa prohrála pět utkání v řadě a tři kola před koncem to znamená, že se musí strachovat o bytí v nejvyšší soutěži. Její náskok před sestupovými vodami je sice pětibodový, ovšem další porážka by mohla všechno změnit. Celou situaci ale uklidňuje trenér Alberto Malesani: "Naši fanoušci mohou být v klidu, jsme připraveni na poslední sprint." Boloňa si až do osudné série porážek vedla velmi dobře a i s bodovým odečtem se pohybovala ve středu ligové tabulky.

To Parma se musela strachovat déle a vlastně až díky posledním třem zápasům se odpíchla od sestupových vod na šest bodů. Gialloblu porazili postupně Inter, Udine i Palermo, tedy týmy, kteří mají pohárové ambice. "V rozhodující fázi sezony jsme našim fanouškům ukázali, že jsme dobrým týmem. V boji o záchranu teď máme na vrh, přesto musíme další utkání zvítězit," reagoval na sérii vítězství Parmy její obránce Gabriel Paletta. Nadšení v táboře Parmy je pochopitelné, koneckonců není to tak dávno, co Parma sestoupila do nižší soutěže.

Boloňa se bude muset obejít bez Buscého, Montelonga, Garicse, Esposita a hned trojice vykartovaných fotbalistů - Mutarelliho, Mudingayie a Della Roccy. Rovněž Parma má obsáhlou marodku, do zápasu nezasáhnou brankář Mirante, Palladino, Marques a Amauri.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos, Morleo - Perez, Radovanovič, Casarini - Ekdal - Ramirez, Di Vaio
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Lucarelli, Paletta, Gobbi - Valiani, Morrone, Dzemaili, Modesto - Giovinco, Crespo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 1.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Inter Milán vstoupí do zápasu s Fiorentinou s jistotou, že už nemůže obhájit loňské prvenství. Nadvláda Interu díky triumfu AC skončila a Nerazzurri nezbývá nic jiného, než se pokusit skončit na druhém místě a vybojovat národní pohár. Pro první cíl je nutné doma zdolat Fiorentinu.

Fanoušci Interu Milán mohou truchlit, letos se nedočkají mistrovského titulu. Dlouhé panování Interu skončilo, avšak sezona ještě nekončí. Inter stále může pomýšlet na zisk trofeje - Coppu Italia. Vraťme se však k domácí soutěži. V minulém kole Leonardovi svěřenci zvítězili, ovšem žádná sláva to nebyla. Inter spasil až v nastaveném čase dvěma brankami Pazzini a jen díky němu favorit otočil nepříznivé utkání s Cesenou.

Parádní zápas prožila i Fiorentina. Ta si před svým vlastním publikem s chutí zastřílela na branku Udinese a v konečném součtu zvítězila divokým výsledkem 5:2. Pro Fiorentinu tu byla jakási satisfakce za nepovedenou sezonu, pro Udine těžká rána v boji o čtvrté místo a tudíž i o Ligu mistrů. Viole už do konce sezony o nic nejde, na evropské poháry nedosáhne a tak si hlídá postavení v první polovině tabulce. Proti Interu však bude mít o motivaci postaráno, Viole se totiž proti tomuto soupeři vůbec nedaří. Z jedenácti posledních zápasů Inter devětkrát vyhrál, ve zbytku se zrodila remíza.

Loňského mistra trápí v závěru sezonu četná zranění, k dispozici například nebudou Sneijder, Samuel, Stankovič, Thiago Motta či Cordoba, tedy velké opory předchozí skvělé sezony. To Viola je na tom o poznání lépe, Mihajlovič má k dispozici kompletní kádr, paradoxně až v závěru sezony, kdy už týmu o nic nejde.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Kharja, Cambiasso, Nagatomo - Pazzini, Eto'o
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Behrami, D'Agostino, Montolivo - Cerci, Gilardino, Vargas
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.65 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Lecce čeká další utkání pravdy, moc kol už do konce nezbývá a jakékoliv klopýtnutí může být osudové. Jenže na stadion Via del Mare zavítá v pohodě hrající Neapol, která už na Scudetto nedosáhne, pořád se však může stát novým italským vicemistrem.

Už se zdálo, že se Lecce vyhrabe ze šlamastiky, ovšem přišly dvě porážky v řadě a situace je nadále kritická. Svěřenci trenéra De Cania podlehli jak Janovu, tak i Chievu a v následujícím kole potřebují bodovat doma se silnou Neapolí. Aktuálně osmnáctý celek se nadále střetne s Bari a Laziem, přičemž římský celek bude hostit.

Neapol už se mistrem nestane, koneckonců to už se vědělo dříve. Stát se ale může vicemistrem a i to je pro klub, jakým je Neapol, velmi prestižní. Svěřenci trenéra Waltera Mazzarriho odehráli fantastickou sezonu a zcela zaslouženě si v příští sezoně zahrají Ligu mistrů. Zdali to bude pod Mazzarrim je otázka, sám trenér totiž naznačil, že možná nebude Neapol trénovat. Nejvíce se spekuluje o Juventusu, avšak vše ukáže až nejbližší budoucnost.

Lecce nastoupí bez Grossmullera, Bertolacciho, Siniho, Ofereho a Ferraria. To Neapol má tu výhodu, že krom jistoty Ligy mistrů a relativní pohody bude mít k dispozici kompletní kádr.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Gustavo, Fabiano, Mesbah - Olivera, Vives, Giacomazzi, Munari - Corvia, Di Michele
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Yebda, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.35 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Nejprestižnější nedělní utkání se odehraje až ve večerních hodinách a nemůže to být nic jiného než ostře sledované janovské derby! FC Janov může být v naprosté pohodě, sezona pro něj de facto skončila, totéž se ale nedá říci o Sampdorii, ta stále zápasí o své bytí - nebytí.

Janovské FC sice nezažilo povedenou sezonu, ale na rozdíl od svého konkurenta se už může těšit další sezoně. Svěřenci trenéra Davida Ballardiniho mohou skončit nejlépe osmí, i když reálnější je devátá pozice. Určitě však chtějí v Janově skončit do desátého místa. Jak už tedy bylo nakousnuto, Janovu už o moc nejde, proto se pojďme věnovat Sampdorii, která je v mnohem svízelnější situaci.

Blucerchiatti pořád ne a ne se výrazně odrazit od sestupových příček. V minulém kole měli ideální šanci, doma hostili Brescii ale zápas víceméně nezvládli. Brescia v zápase několikrát vedla, ale Sampdoria nakonec prokázala obrovského ducha a obrovskou bojovnost a remizovala 3:3. Nakonec to byl nesmírně důležitý výsledek, neboť Sampdoria má stále situaci ve svých rukou. Když zbylé zápasy vyhraje, zachrání se, pokud by však v zápase s Brescii prohrála, soupeř by šel před ní a držel by záchranářské trumfy.

Janovské derby tak bude mít pro Sampdorii ohromný náboj. Nepůjde jenom o tradiční rivalitu ale i o konečnou záchranu v lize. Poslední janovské derby vyhrálo FC, to zvítězilo díky jediné brance Brazilce Rafinhy 1:0. Grifové budou v utkání kompletní, což se nedá říci o Sampdorii, i když ani zde není situace nijak zlá. Scházet budou Martinezm Padalino a Semioli.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Dainelli, Kaladze, Criscito - Rafinha, Kucka, Milanetto, Rossi - Floro Flores, Palacio
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Tissone, Palombo, Laczko - Pozzi, Biabiany
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Città di Palermo - AS Bari  (sobota 18:00)
Na stadionu Renza Barbery přivítá Palermo poslední Bari. Oběma celkům už o mnoho nejde, Sicilané do první šestky stejně neproniknou, nejlépe mohou být sedmí a Bari se zase nemůže zachránit - je jasné, že sestupuje do Serie B.

Palermo v minulém kole definitivně přišlo o možnost zahrát si Ligu mistrů a rovněž přišlo i o Evropskou ligu. Tedy abychom byli přesní o šestou pozici, neboť Palermo může stále proniknout do pohárové Evropy skrze domácí pohár. Sicilský klub před týdnem nestačil na Parmu a po čtyřech kolech bez porážky nezískal ani bod.

Ještě v minulém kole žila teoretická šance na záchranu, ale po porážce s AS Řím je po všem. Bari skončí poslední a sestoupí do nižší soutěže. Hlavním cílem závěrečné fáze je rozloučit se se soutěží důstojně a alespoň maličko odškodnit zklamané fanoušky.

Domácím bude scházet Brichetto, to je ale na rozdíl od soupeře jediná ztráta. Bari již tradičně laboruje s velmi rozsáhlou marodkou, hrát tedy nebudou Kutuzov, Okaka, S.Masiello, Barreto, Castillo, Gillet, Codrea a Alvarez. Aby toho nebylo málo, tak v karetním trestu jsou Rudolf a Glik.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Bovo, Garcia - Bačinovič, Liverani, Kurtič - Iličič, Kasami - Miccoli
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Padelli - A. Masiello, Rossi, Belmonte, Parisi - Kopunek, Donati, Gazzi - Bentivoglio - Huseklepp, Romero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AC Milán  (sobota 20:45)
Nejsledovanější utkání kola se odehraje v Římě, tamní AS přivítá AC Milán, který tu může s předstihem slavit titul. Milánu stačí získat jediný bod. Velkou motivaci mají i Giallorossi, ti potřebují vyhrát, aby zůstali ve hře o Ligu mistrů.

AS Řím v minulém kole otočil utkání v Bari a díky tříbodovému zisku se opět přiblížil čtvrtému místu. To sice stále drží konkurenční Lazio, avšak Giallorossi ztrácí už jen jediný bod. Boj okolo kvalifikačního místa do milionářské soutěže slibuje dramatickou koncovku. AS Řím v tomto kole přivítá vedoucí AC Milán a na nic jiného, než na vítězství, pomýšlet nemůže. Tři body by rád uloupil i AC Milán, i když je vesměs nepotřebuje. K definitivní jistotě zisku Scudetta stačí Milánu remizovat, zkrátka získat bod ve zbývajících třech kolech. "Pod tlakem bude Řím, oni potřebují zvítězit. Tento zápas je pro Římany důležitý, neboť se chtějí dostat na čtvrté místo, zvláště když Lazio v minulém kole prohrálo," nechal se slyšet trenér Allegri.

Rossoneri získali svůj luxusní náskok po vyhraném derby, které spustilo sérii výher. Milánští od té doby neprohráli a na 99% už drží titul ve svých rukou. Římané představují v poslední době obávaného soupeře, za posledních deset střetnutí zvítězil Milán jen dvakrát.

Trenér Vincenzo Montella musí oželet absenci stopera Mexese, mimo jsou i další klíčoví hráči - středopolaři De Rossi a Perrotta, oba mistři světa z Německa si odpykávají karetní trest. Milánu se dává marodka do kupy, paradoxně až ke konci soutěže. Do utkání rozhodně nezasáhne Jankulovski.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise - Pizarro, Brighi - Taddei, Simplicio, Vučinič - Totti
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Gattuso, Van Bommel, Seedorf - Boateng - Robinho, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán35238461:2377
2.Inter Milán35216862:3969
3.SSC Neapol35215955:3468
4.SS Lazio351861146:3360
5.Udinese Calcio351851261:4259
6.AS Řím351781055:4959
7.Juventus FC351511953:4256
8.Città di Palermo351551553:5850
9.ACF Fiorentina3512131045:3849
10.Janov CFC351291438:4045
11.Cagliari Calcio351281542:4444
12.Chievo Verona3510121333:3542
13.Parma FC3510111437:4641
14.Calcio Catania3510101535:4740
15.Bologna FC3511101434:4740
16.AC Cesena359101633:4737
17.UC Sampdoria358121530:4236
18.US Lecce35981840:6135
19.Brescia Calcio357101831:4731
20.AS Bari35492222:5221
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (361)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bari vyhraje... uz minule proti AS si to zaslouzili...

a AC si to pohlida... neprohra pro ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se bude doufám slavit! FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme tomu naproti FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

proc juve zas v pondeli???

Reagovat
Yanek

Vyvrcholení celé krásné sezony, zpátky bude Zlatan ♥ do Říma jede 10 tisíc fanoušků AC, bude to jízda...moc se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tam jedeš?

Reagovat
Yanek

ne.

Reagovat
Francesco Totti AS

pokud nastoupí ta sestava co je tady, tak dostanem pěkně na prdel...i když ono to ani jinak postavit nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dufam slavime Podme si po Scudetto FORZA MILAN!!!

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN! Dneska se bude slavit scudetto, KONEČNĚ!!! 1:2 Ibra, Pato.

Reagovat
10

výsledek beru...

Reagovat
smazaný uživatel

sestava prakticky jasná, trochu se přizpůsobuje odvetě v Palermu (Gattuso a Robinho v lize, Flamini a Pato v Coppě). snad budem slavit už v Římě, byl by to skvělý impulz do Coppy, nechci ji nechat Interu. moc se těším..., na zápas, na případné Scudetto, na Palermo, na blízkou tržní budoucnost. nějaká hra na remízu to nejspíš nebude, podle mě se budem hodně snažit držet míč, Berlusconi po zápase s Bolognou řekl, že by si držení míče představoval lepší a zrovna splnění tohodle požadavku by nemělo dělat Allegrimu problém..., zkrátka "aktivní obrana" založená na držení míče, nikoliv zatáhnutí se za míč a bránění, což sice letošnímu týmu problém nedělá, ale není to trademark AC. přál bych si, aby rozhodl Ibra a já mohl definitivně říct "ano, zůstaň". jsem opravdu zvědavý, co se strhne po Scudettu, případně po Palermu, nejpozději po finále Coppy, pokud se tam dostanem..., jak už jsem psal nedávno - očekávám dost rozšifrovaných otazníků, ať už co se týče příchozích, nebo odchozích hráčů a obecně novinek.

18..., pojďme si pro něj, tenhle tým si ještě jedno zaslouží !

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Siena a Atalanta zpátky v Serii A..., další Conteho postup..., tím třetím snad Torino.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Varese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio to sou blbci! Stadio Flaminio je v Římě a má kapacitu 32000 myslím....

Reagovat
Slejdy

Miccoliiii Bovooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Miccoli nedal penaltu

http://www.youtube.com/watch?v=B27CutV6D3o

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava AC 4-3-1-2 : Abbiatti-Abate-Nesta-T.Silva-Zambrotta-Flamini-Bommel-Seedorf-Boateng-Ibra-Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava v dobra ASR v takejto zostave by sme mali porazit FORZA MILAN!!!

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA ROSSONERI.................

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati!!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jak řekl komentátor: "world save Abiatti"

Reagovat
Yanek

world class save

Reagovat
Ragazzo d'oro

píšu to moc rychle a občas něco vypadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Rytmus by řekl "si zabil"

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad ne, nejhorší možná varianta, dát Rosiho na kraj zálohy a Taddeie do středu

Reagovat
Bily

Co je s Menezem?? Letadlo tam hodi kopyto Rosiho

Reagovat
smazaný uživatel

v tuhle chvíly by byl nejlepší varianta Greco

Reagovat
Slejdy

nema duveru asi

Reagovat
Yanek

Sme uplně neškodní, a pak že sme nepřijeli bránit...

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne hrame na x-ku Ale to nam staci FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde su vsetci jak to ze tu je 30 komentov Piseme piseme nemam co citat

Reagovat
Yanek

Všichni chlastají, je sobota, jenom praví Milanisti zůstávají...

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca aj GATTUSO?

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci oslavuju titul, ktory bude o 2 hodinky potvrdeni:))) Zlatan buchni tam gol konecne

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš čítat,ale čumět na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

cumim popri tom neboj sa o mna

Reagovat
smazaný uživatel

ako hra Ibra? ja dnes zapas nesleduje ... bo pisem diplomovku

Reagovat
smazaný uživatel

zatim si moc nezahrál,dobře ho brání Juan a nebo stojí v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

on ten gol dnes da... aj ked dnes je hlavne uhrat bod.... AC

Reagovat
Francesco Totti AS

Juanho dneska brání výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Abate trochu raketa ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, teď jsem to zapl, co se prosim Vás za ten poločas událo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Par naznakov sanci inac nuda Nevadi bodik staci

Reagovat
smazaný uživatel

nic extra, AC drží balon a naraží do prozatim pevný obrany, AS si vyprodukovalo dvě tutovky a jednu dobrou střelu, zatim dost nepřesností a mini souboj mezi MVB a Tottim, to je asi tak vše

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuha, tak toto zatial nevyzera dobre, nad vodou ans drzi iba Grande Abbiati

Reagovat
panca

nuda

Reagovat
Yanek

Kontrola výsledku? zklamali mě, nejsme schopní dát si deset přihrávek po sobě, každá desátá jde do prdele, AS nás tlačí a nebyt Abbiatiho tak už prohráváme, celé je to statické, naše rohy = cirkus. Nečekal sem hitparádu, protože nemusíme, ale tohle neni nic, trapná hra. Gattuso je tam akorát na okrasu, už není jediná činnost ve které by vynikal. Hrát měl jednoznačně Flamini nebo Ambro.

A upřímně si nemyslim, že se to zlepší, Max to takhle chtěl...ale jestli tohle má být zápas, kterým sme vyhráli Scudetto...

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

zklamali me?! To tak neres chleba levnejsi nebude

Reagovat
Yanek

Zrovna dneska sem byl pozvanej na supr kalbu, která je tak jednou za 3 měsíce. Už chapeš?

Reagovat
Yanek

Jako nelituju toho, že se dívám na AC, ale chtěl sem víc...

Reagovat
panca

no tak to jsi mel jit!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nuda no lustim krizovku

Reagovat
Francesco Totti AS

AC dobře brání....Silva je Pan stoper

Reagovat
smazaný uživatel

hodně profesorské..., to vědomí, že se nemusíme nikam hnát tam prostě je a sráží to náš výkon dopředu. bylo by samozřejmě hezké se do nich zakousnout a vykrást Olimpico, ale po prvním poločase nebudu naivní. Ibra pořád není ve své kůži, tohle už je o psychice, né nějaké fyzické únávě. Abbiati drží veškeré akcie nad vodou, ten chce to Scudetto snad nejvíc ze všech. rád bych nás viděl ve druhé půli hrát více na vlčí polovině..., nemyslím tím riskovat, ale systematicky se tam nasunout a diktovat..., něco takového jsem s optimismem očekával.

dnes by mohl být s trochou štěstí k vidění zajímavý úkaz - útočník, vykartovaný na obranáři...

45 minut od Scudetta...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to vstřelit gol to by nám pomohlo...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Francesco toho Marka nevydrží celý zápas, já bych ho taky sundal.

Reagovat
smazaný uživatel

No podme to ukopat FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim nuda, AC hrozně chybuje, i když víc drží balon, tak nic nevymyslí a naše obrana drží jak skála. Juana nechápu, deset zápasů po sobě dycky udělá nějakej kiks a dneska je možná nejlepší hráč na hřišti (Ibru úplně vymazal, ten si dneska nezahraje). ACéčku ten titul přeju, ale my dneska musíme udělat tři body, jinak sme příští rok bez LM. Doufám, že Tottimu nebouchnou saze, to je to poslední co by sme v naší situaci potřebovali, aby se náš nejlepší hráč nechal nějak blbě vyloučit. Druhej poločas musí vlci ukázat k čemu maj zuby!

FORZA ROMA!

Reagovat
Yanek

První věta

Reagovat
smazaný uživatel

No vitaj Ambro

Reagovat
Yanek

Ambroooooo, thanks GOD!

Reagovat
smazaný uživatel

A do prd*le, to je začátek

Reagovat
Yanek

johooooo Robinho, tohle chci!

Reagovat
smazaný uživatel

Binho

Reagovat
Ragazzo d'oro

Škoda, ale pěkná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Marco by vás mohl potrestat

Reagovat
smazaný uživatel

koxo, ten Boriellov uces

Reagovat
Yanek

Boateeeeeeng, co ještě chceš?!?!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pane Bože

Reagovat
smazaný uživatel

To je v ha*zlu, absolutně sme přestali hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani

Reagovat
Yanek

Viděl někdo Gallianiho?

Reagovat
FORZAMILAN

Zrovna jsem se nedíval,co dělal?

Reagovat
Yanek

Modlil se.

Reagovat
FORZAMILAN

cool

Reagovat
smazaný uživatel

byl neskutečnej

Reagovat
Yanek

Nikdo si tu pozici, kterou v AC má nezaslouží víc, než on.

Reagovat
FORZAMILAN

asi ano

Reagovat
Shevchenko

Tohle vyhrajem!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Patinho přišel rozhodnout

Reagovat
Yanek

Ta Barbara to je taková mrdna, áááááá

Reagovat
FORZAMILAN

to jo,to je kundička teda

Reagovat
smazaný uživatel

Pato dostane odmnu ked da gol juuj ten je namotivovany

Reagovat
FORZAMILAN

to by byl asi každý namotivovaný

Reagovat
smazaný uživatel

*odmenu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta Marcovi málem roztrhne dres a on pískne proti nám? kde to sme....

Reagovat
Yanek

Píská hovno na obě strany...

Reagovat
Slejdy

nevim kam cumel

Reagovat
smazaný uživatel

Snažte se Římani, potřebuju jedničku na bod do tipovačky. To si ho tam AC nemůže hodit obouruč? Alespoň by slavili titul na vyprodaném San Siru.

Reagovat
FORZAMILAN

SCUDETTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Milaaaaaaaaaaan, nová éra může začít!!! Milan navždy!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Sen se stal skutečností

Reagovat
FORZAMILAN

....................................................18.................................................................

Reagovat
smazaný uživatel

ScUDETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JEAAAAAAAAAAAAA slavime az do rana

Reagovat
smazaný uživatel

konecne skoncilo to vykradani Italie Interem... stojim si za tim ze Calciopoli bylo jen divadlo jako prostredek k vymene moci v italii... Inter 5 ukradenejch titulu... snad je to za nama a Italie se zase da do poradku... grazie Milan e FORZA JUVE!!!

klidne na me nadavejte ze sem paranoidni nebo tak... muj nazor tim nezmenite tak se nemusite namahat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopte me spatne... nerikam ze je Juve cista... rikam jen ze Calciopoli bylo predem domluveny mezi nejakyma bohatyma panama (nevim jak je jinak pojmenovkat) a melo za cil oslabit juve, Lazio a trochu i AC, za ucelem posilit Inter a AS... pochybuju ze Inter byl uplne cistej... rozhodne nebyl o moc vic cistej nez Juve...

bohuzel se dneska ve fotbale toci takovy penize, ze my normalni "smrtelnici" do toho nemuzem videt a takovy veci sou ve fotbale na dennim poradku...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem moc rád že tu nadvládu Interu jsme ukončili právě my! Doufám že se vše vrátí do starých kolejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska Fialky, stačí vyhrát i za týden a pak porazit Catanii, ale samozřejmě čím dříve se ten druhý flek pojistí, tím lépe. Hlavně příští týden zvládnout odvetu poháru.

Forza INTER

Reagovat
lnterista

jj pohar je nejdulezitejsi....at si to hned ze zacatku muzem s AC rozdat. verim ze by to byla skvela pozvanka na dalsi sezonu

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Inter a Neapol nastoupí proti Fiorentině, respektive v Lecce a chtít druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

smazati prosím

Reagovat
Jajinek

Tenhle zápas už bohužel nebude mít takový náboj. Čistě teoreticky je úplně jedno, jestli skončíme druzí nebo třetí. Já bych se o to ale popral a opravdu bych chtěl být před Neapolí...a to z mnoha důvodů i osobních. Hlavně ale pohlídat si doma Romu a pak snad finále s AC abychom aspon trochu odčinili tu letošní haba'důru.

Pro dnešek máme zálohu úplně v crashi...na druhou stranu Viola je pro nás doma už léta celkem záchytný soupeř. I v krizích jsme ji vždy dokázali porazit a zejména málokdy dosteneme gól. Rozpoložení obou soupeřů je však jiné.

Gazzetta spekuluje o Nagatomovi v záloze...nu zajímavá by mohla být vysunutější pozice pro něj, já bych to takticky ale ještě více nerozmrdával a dal bych šanci v poslední době dobře se jevícímu Obimu. Ale i přesto záloha Zanetti, Cambiasso, Obi - Kharja je tedy dost ne pováženou. Zbytek tůmu by měl být jasný, očekává se návrat Chivua.

Tak snad to bude hezký fotbal

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil jsem dobře z toho rozhovoru s Ivanem, že Javier odehraje proti Romě už svůj tisící soutěžní zápas? A jak to s ním vůbec vypadá pro příští sezónu, nevíte prosím někdo?

Reagovat
Jajinek

na 90% bude pokračovat, pokud nevyhrajeme Copu tak na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Doufám, že ještě minimálně sezónu pokračovat bude, stále má týmu co nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti Inter v štichu nikdy nenechá, to znamená, že nasledujúcu sezónu odohrá za Inter Pričom ešte jasne stále má na to hrať za veľkoklub + má ešte platnú zmluvu.

Reagovat
Rip

Javier prohlasil někdy letos , že bude hrát tak dlouho dokud nebude mít na dresu 2 zlaté hvězdičky

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už jenom 2 sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

3, neumím počítat.

Reagovat
Tomanatura

Hmm. Mutu, zdá se, na lavičce. Gilovi by obrana Interu vyhovovat mohla, z krajů Vargas ve formě a v poslední době zabiják Cerci. Záloha hraje dost možná i překvapivě pro Violu. No uvidíme, snad oba týmy podají výkon, i když už nemusí.

Reagovat
Pinturicchio

OT ( z FCJuventus ):

"Juventus má maximálnu podporu Exoru a v júni prezentuje superambiciózny plán ... plán bude prezentovaný v júni a je o ambicióznom pláne Juve do ďalších rokov. A opakujem, Juve má plnú podporu Exoru"

Při finančních možnostech Exoru i samotného Elkana jsem na naše mercato extrémně zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyze bude ten plan prezentovanej?

v gazzette byl podobnej clanek uz v patek no... sem zvedavej kolik Elkan pusti hlavne nezopakovat tyhle 2 sezony

Reagovat
Pinturicchio

V červnu. Hlavně, ať se ti hráči vybírají s rozumem a ať se posílí tam, kde to potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny chapu ze v cervnu si delam prdel jenom...

snad jako sou v Juve profesionalove a muzem se spolehnout, ze neprivedou nejaky dementy co meli jednu dobrou sezonu... hlavne uz zadny nakupy jako Motta, Martinez, Sissoko... nebo hrace jako Fabio, kteri se na pul sezony zranej... a to nemluvim o Andradem

chce to proste kvalitu, ale neco vic nez Aquilani nebo Matri... Krasic mel dobrej vstup do sezony a pak se vytratil... doufejme ze jen kvuli upadku tymu a ze se znova zvedne... chci hrace co za neco stoji a co maji zkusenosti s velkym tymem a hlavne co pravidelne nastupovali tuhle sezonu... jinak zase neunesou tu fyzickou zatez...

Reagovat
smazaný uživatel

co je to exor

Reagovat
smazaný uživatel

ok uz mam

zisk za rok 2010 137mil.€,to je malo na nejaky ultraambiciozny projekt

Kedze vacsina ostava v spolocnosti a deli sa len mala cast

Reagovat
DelPiero137

Nato som tiez zvedavy (ale skor sa bojim ze zase pojdu prachy na Martinezov ktorych trener ani nepostavi alebo slabsi priemer. Navyse to bude zle poskladane).

Radsej keby prezentovali viziu trenera a konecne ako si neprivodit svalove zranenie na treningu a v zapase (alebo sa problem so zraneniamu vyriesil?).

Reagovat
lnterista

OT: nevite nekdo kde v Unicove ma ordinaci ortoped MUDr. Radomír Holibka, Ph.D. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Google?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně je tam telefon, tak mu zavolej.

Reagovat
lnterista

tel. mam jsem i objednanej ale nevim adresu...pri nejhorsim tam budu muset zavolat no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

jj diky moc ale asi jsem to uz nasel a kdyz tak se v Unicove zeptam a pak zavolam

Reagovat
lnterista

tak jsem to nasel a on je na MS s hokejistama

Reagovat
GEGE

vím,že má jen v Přerově a v Olomouci.Jinak nejlepší doktor u nás doporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Začína čím ďalej viac a viac špekulovať o Nasrim , ktorý ma v Arsenale kontrakt len do roku 2012 a jeho cena by mala byť 17 mil eur. Ideálna posila pre FC Internazionale 1908

Reagovat
smazaný uživatel

takovýhle hráče v Interu zabíjíte (viz Mancini a Quaresma)

Reagovat
Jajinek

na 99% nepřijde a je to kachna

Reagovat
lnterista

Mancini sel do Interu spis uz jako stin toho co hral v AS a Quaresma ten na to nema, ale mas pravdu tihle hraci to maji v Interu tezke. Navic je to takovej malej prcek a v Interu se spis prosadi poradni chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně tihle hračičkové co většinou hrajou ostrý křídla se do vašeho systému absolutně nehoděj

Reagovat
lnterista

myslim si ze kazdy top hrac se musi prosadit vsude...Etakovi to na kridle v Interu jde takze v tom bych problem nevidel, problem bude v tom co pises

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, stejně tak se spekuluje o Fabregasovi, jsou to totální výmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je úplne odlišný prípad, zmluvu má na dlhšie, je podstatne lepší (t.j.väčší záujem a vyššia cena, väčšia snaha udržať ho) a inklinuje hlavne k Barcelone, ktorá má o neho eminentný záujem.

Reagovat
Yanek

Je to kachna, je spojovanej i s náma. Na druhou stranu se vyjádřil, že neví co bude v budoucnosti a do Itálie ho to láká...

Reagovat
smazaný uživatel

Podstatně lepší není, ale to je jedno, zase zaplouváme do jiných vod.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Kharja; 29 Coutinho; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 6 Lucio, 20 Obi, 22 Milito, 25 Samuel, 27 Pandev, 37 Faraoni.

Allenatore: Leonardo.

Fiorentina: 84 Boruc; 29 De Silvestri, 5 Gamberini, 14 Natali, 23 Pasqual; 85 Behrami, 21 D'Agostino, 18 Montolivo; 24 Cerci, 11 Gilardino, 6 Vargas.

A disposizione: 1 Frey, 2 Kroldrup, 7 Santana, 10 Mutu, 22 Ljajic, 25 Comotto, 32 Marchionni.

Allenatore: Sinisa Mihajlovic.

Arbitro: Luca Banti (Livorno).

Reagovat
smazaný uživatel

Rano-Matrix, to bude ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Materazzi, Coutinho...hmmm...

Reagovat
lnterista

Obi misto Kharja a jsem spokojenej

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Tomanatura

Hm, Coutinha se bojím 4x víc, než Sneijdera a ta varianta s Kharjou taky není k zahození. Bude dobrý fotbal

Reagovat
cresposuper

Komu ideš fandiť?

Reagovat
Tomanatura

Tomu lepšímu, uvidíme ještě

Reagovat
10

to jsem teda myslel, že seš fialovější

Reagovat
Tomanatura

Jsem především červený

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už minulé kolo jsem tam Matrixe a Coutinha cpal, akorát Matrixe místo Ranocchii, ne Lúcia (dneska narozky ) a místo Kharji Marigu (zraněný), místo Chivua Natagoma a místo Julia Lucu (karty). No tak to jsem hodně zvědavý, těším se.

Reagovat
Jajinek

můžeš mi říct, proč by jako v takovémto zápase měl hrát Matrix místo Ranocchii?...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Ceseně, ne v tomto.

Reagovat
Jajinek

a jaký byl rozdíl mezi zápasem s Cesenou a tím dnešním?

Reagovat
smazaný uživatel

Předtím ještě byla mizivá šance na titul, teď už není žádná, hrálo se venku, a ne doma. Jsem hlavně zvědavý, jak se předvede, protože ta Ranocchiova hra se mně nelíbí, jeho rozehrávka je strašná, předminule i minule dělal chyby, včetně velkých (teď si vzpomenu na dvě - podklouznutí proti Laziu a proti Ceseně se nechal jednoduše obejít Malongou tuším). U něj doufám, že to bude snad po předsezónní přípravě lepší. A vážně nevím, ale opravdu je Matrix horší než Ranocchia? Dost může nastínit dnešní zápas, jsem na něj hodně zvědavý, i když úplně objektivní to nebude nikdy.

Reagovat
Jajinek

tady prece nejde o vykonnost, ale v tehdle zapasech relativne o nic, by mel hrat mlady fotbalista, se kterym klub pocita dal, nez hrac, ktery uz pomalu konci. Kor kdyz i pri Andreove neforme je jejich vykonnost srovnatelna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, teď už to jsou zápasy "jen" o druhé místo, ale minulý týden nebyl (byť už rozhodnuto skoro bylo), a podle mě to chtělo nový impulz, nějakou změnu. Druhé místo je pořád místo, až bude jisté, tak ať tam pro mě za mě hraje třeba Kysela, to už je jedno. Chci se teď dívat, tak když tak budu reagovat potom, stejně to moc podle mě nemá cenu řešit, chtěl jsem tam prostě změnu, a když jsou Iván a Walter zranění, tak jediný Matrix je možnou volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ívan

Reagovat
lnterista

Matrixe uz tezce kousu do zakladu...radeji at se vyhrava Ranocchia(ten to potrebuje jako sul)

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co druhá půle, ale musím dát prozatím zapravdu spíše vám, protože nic extra to taky není, chyby tam jsou taky.

Reagovat
Dejwa

No to dopadne.. su fakt zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

A nějaký dobrý link?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Pipo123

nejaký dobrý odkaz na Lazio ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pome lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vypadá na brankový hody :)

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuufff

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzooooooo

Reagovat
cresposuper

Pazoo

Reagovat
FuckT

Maggio nebol v ofsajde ...

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
cresposuper

Cuchuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

zase nedal

Reagovat
smazaný uživatel

CUCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

budicek lazio

Reagovat
Yanek

Vi tady nekdo kolik cca je bonus za vyhru Serie A? Jestli nejaky...

Reagovat
Yanek

prosiiiiim!

Reagovat
lnterista

jestli ses chtel prizivit tak mas smulu

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v...

Reagovat
Pipo123

Ten Garrido je neskutočne pozične mimo, to je absolútne hrozné, Udine to vidí a využíva toho.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne bezduchy vykon celeho muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za výkon kurva? takhle se hraje o ligu mistrů?

Reagovat
cresposuper

Dobrý výkon, hlavne vpredu. Dosť nám to ale uľahčuje Viola

Reagovat
lnterista

Co tam asi Javca rikal Militovi? Takhle se davaji goly?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce.

Reagovat
FuckT

jj, krasne hraju, najprv Maggiovi odpiskaju offsajd ktory nebol ked bol sam pred brankarom, ptm Lecce hadzu out ktory nemal byt a ptm je penalta, nice ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Nedívám se, jenom jsem rád, že vedou, i když teď dostali červenou, tak se uvidí.

Reagovat
FuckT

rozhodca je dneska tragicky na obidve strany, typicky pocit viny, najprv poskodi Napoli, ptm sa boji a poskodi Lecce, teraz zase blby ogfsajd odpiskany proti Lecce. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, díky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Eťák je zraněný nebo ho šetří?

Reagovat
One-Real

Massssscaraaaa

Reagovat
FuckT

staci, ked udrzime remizu, Udinese dnes vyhra, a 3 miesto do LM mame iste ;)

Reagovat
One-Real

3 místo a jistá LM je bomba, ale na Lazio bacha aby jim to Kozák dneska nevystřílel

Reagovat
FuckT

dufam, ze nie :D posledne 2 zapasy su hard + Cavani out .

Reagovat
FuckT

toto bola druha zlta alebo fakt nehorazne prisna cervena ?

Reagovat
Pipo123

Kozáááákkkk

Reagovat
smazaný uživatel

Liboooooooooooor pojdme to otočíme !!!!

Reagovat
Pipo123

Kozáááákk tyčka kurva

Reagovat
cresposuper

Pipooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužil si ho chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je jako Sneijder, ve hře nic extra, ale ty přímáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinhoooooooooooooooooooo.....nádherný priamy kop

Reagovat
Pipo123

Ježiš to je tlak, Udine nevie ktorá bije, ked toto ukopú tak sa odstrelím

Reagovat
FuckT

nemuseli by, remiza by bola lepsia pre nas ;)

Reagovat
smazaný uživatel

musí to furt šmrdlat u toho praporku

Reagovat
smazaný uživatel

už se řval gol to sou nervy

Reagovat
Pipo123

To nie je možné už, ach jaj

Reagovat
One-Real

No tohle je ale zbytečný, ten neofsajd Maggia nás bude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Chevanton

mozna gol znamenajici zachranu Serie A , Napoli uz o nic nejde tem ta prohra nemuze uskodit..

Reagovat
FuckT

Udinese 2 krat vyhra, my 2 krat prehrame, a Udinese ma 68 bodov just like us

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne , Lm vam preju , Udinese taky neni takovej valec jako pred nekolika tydny .

Ale Lecce by bylo skoda na sestup tak snad uz to takhle dnes skonci.

Reagovat
One-Real

Mají venku Chievo a doma AC, myslím že aspoň 2 body ztratí a my minimálně jeden vybojujeme, Inter není tak suverénní a doma to bude peklo, škoda že bez Edisona.

Reagovat
FuckT

jj, inac to bola druha zlta, alebo dost trapna cervena ??

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena rovnou , nechapal sem

Reagovat
One-Real

dostal druhou žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ne...

Reagovat
smazaný uživatel

mel zlutou ale pak rozhoci vytahl rovnou cervenou , otazka jak to napise do zapisu treba jako dve zluty ja nevim jestli je povinnost vytahnout obe ty karty.

Reagovat
FuckT

njn, talianska mafia je ucinnejsia ako UEFA v pripade Barcelony asi :P ale nie, ten rozhodca bol tragicky, viac na nasu stranu, ale co uz, musime zabjovat, Inter nas asi zvladne, tak tam musime hlavne hart cisto, udrzat kader, pockat na Cavaniho a vyhrat s Juve, na Juve vieme zahrat dobre

Reagovat
smazaný uživatel

S interem by to mohla byt remizka , verim v to i kdyz bez Cavaniho.

Reagovat
One-Real

hele neviděl jsem zrovna, koukám přerušovaně, protože koukám na hokej

Reagovat
Pipo123

To je smola, druhý polčas parádne sme hrali zasa Kozák tyčka, Zarate nedal penaltu, ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tak budem nejspíš zase bez LM, Udinese nesmí udělat 4 body a Lazio nesmí udělat víc jak 4.....tak doufám že se AC neuspokojí s titulem a trochu nám pomůžou v zápase proti Udinese a Lazio by mohlo aspoň jednou plichtit, jinak už nemáme šanci

Reagovat
Slejdy

AC je potrapi podle me a klidne by mohli i vyhrat..dnes se radovali jak kdyby to meli na 100% jasne..jeste to bude zajimave podle me

Reagovat
Pinturicchio

Ten Felipe je fakt zraněný? To není dobré, ani trochu. Na středu teda mimo formu hrající Alberto a Claudio. Snad Alex zasune a nějak to ukopem.

! ! ! Forza Juventus ! ! !

Reagovat
homeles8

Reagovat
DelPiero137

Forza Juve

Reagovat
Alberto Aquilani

želám Alexovi aby zasunul .....

Reagovat
smazaný uživatel

Matri musi dokazat, ze stoji za vykoupeni... podle me da aspon jednoho fika

jinak podle me jeden z nejdulezitejsich zapasu sezony... Juve musi konecne ukazat ze je schopna prevalcovat tym z dolni casti tabulky... a -3 od 4. mista by bylo este dost nadejny... i kdyz ty 3 body sou zavadejici... prece jenom mame pred sebou 3 tymy a abychom se dostali na 4. misto museji zavahat vsichni... bude to este boj... snad bude bojovat i Juve

Reagovat
smazaný uživatel

tri body a nic ine

Reagovat
terry

Preziosi se již prý rozhodl, kdo bude v příští sezóně trenérem, ale nemůže to teď říct.

Reagovat
terry

A prej budeme překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by třeba Rainieri?

Reagovat
terry

Kéž by.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

Reagovat
Jajinek

dnes jsem to rozjel za větší peníze...Norsko už je doma, Švýcaři skoro taky, Simon bez větších problémů...už zbývá jen Juve...jestli mi to poserou....

Reagovat
10

za ten kurz bych to teda nehrál

Reagovat
Jajinek

nenašel jsem tam dnes žádný čtvrtý tak jasný zápas...mám to za 1.33, to celkem jde.

Reagovat
10

tohle Juve je schopný všechno...ale mělo by to klapnout

Reagovat
Pinturicchio

Hodně odvážné.

Reagovat
10

taková "penalta"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

Reagovat
Coniglio

joooo

Reagovat
Pinturicchio

Smutné, že nám takhle musí pomáhat rozhodčí.

Reagovat
10

nemusí...

Reagovat
smazaný uživatel

To z toho člověk ani nemá radost, že? On byl snad jediný člověk, který viděl faul.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

DEL PIEROOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

zatim uplne jina Juve Krasic pekne beha a vsichni bojujou

!!!FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pinturicchio

To je škody, to je škody.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto !!!

Reagovat
Coniglio

skoda, citil za sebou hraca..dalo sa to aj inak..

krasic zatial jediny kto sa snazi o prechod do utoku..ostatni trenuju

Reagovat
smazaný uživatel

preco zas hraju doma v tych bielych dresoch

Reagovat
Coniglio

nevypadavaju mu drobne?

Reagovat
Pinturicchio

tak tohle byla penalta vic, jak ta první

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

Aquilani me nebavi

Reagovat
Pinturicchio

ten Alberto je tragický

Reagovat
M11

ted tech 16 milionu vyzni smesne

Reagovat
Pinturicchio

momentálně bohužel jo

Reagovat
Pinturicchio

ALEEEEEEEEX

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
M11

MATRIIIIIIII ale zase ALEX

Reagovat
DelPiero137

Matri mi za tu kratku dobu prirastol k srdcu. Bojuje, snazi sa, za tu kratku dobu sa da povedat ze ma cuch na goly a vie ich premienat. Staci mu pripravit polosancu.

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dufam ze som to s nim nezakrykol

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne ked som tu písal , že je Aquilani najtragickéjší ako kedy bol tak sa mi tu všetci smiali ..... to bol talent jak hovado a je z neho totalna troska .....

Reagovat
Coniglio

presne toto si zasluzime

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím svým očím.

Reagovat
M11

jen do nas.. zaslouzime si to

Reagovat
Pinturicchio

to už fakt nepotřebuje komentář

Reagovat
smazaný uživatel

to si delate prdel jediny pozitivum esi prohrajem? ten coglione Del Neri snad odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se těšil na jeho prohlášení po zápase, jak je vše super a na 100% zůstává, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

no to už běžte vážně do prdele!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je ještě tragičtější než ta naše.

Reagovat
Coniglio

co k tomu povedat..sergio - idealny hrac na hostovacku

Reagovat
DelPiero137

co sa to deje?!

Reagovat
smazaný uživatel

nic, projekt pokračuje, všechno je ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Trefné.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo dobre trefene bohuzel

Reagovat
M11

jdi nekam Milošu uz.. zacinam byt na tebe alergicky

Reagovat
smazaný uživatel

Krasic

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tsigi

Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě není konec, ale taky mě to napadlo.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto uz nestrilej, Milosi uz nepadej, Gigi uz chytej, ALEX UDELEJ NECO

Reagovat
M11

Alex dela co muze.. ale co zmuze kdyz ma tym momentalnich ztroskotancu

Reagovat
Jajinek

to je taková banda....já nechci být sprostý...fakt že ne

Reagovat
smazaný uživatel

normalne po sezone znovu podepsat smlouvu s Nedvedem a bude to v pohode...

Reagovat
DelPiero137

Den otvorenych dveri dnesna obrana. Aspon tam usmochlite rozdielovy gol ked uz 2-0 nevieme v pokoji dohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro novyho projekt Juve

Reagovat
smazaný uživatel

novy*

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jeeeeeeeeeeeeeeee?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

to se mi zdá, ráno se probudím a bude dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

to uz si ze me asi delate prdel sem asi sjetej necim protoze se mi zdaj hrozny veci na tom hristi

Reagovat
Pinturicchio

kurva, to je match

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho už jsem se u fotbalu takhle ze srdce nezasmál, jako tu dorážku od hráče Chivea, to je adept na debila roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

debil roka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Coniglio

toto je az neuveritelne..keby som nefandil juve skoro cely zivot, tak sa na to pre tie kopyta vyseriem..bez srandy

Reagovat
DelPiero137

Nie je dnes 1.April? Takyto zapas som uz davno nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

to není možný...

Reagovat
M11

to je komedie

Reagovat
10

"he was sleepwalking"

Reagovat
Alberto Aquilani

co by tak teraz dali Juventini za Mexesa ....

Reagovat
M11

nic

Reagovat
Tsigi

Co by dali za někoho, kdo má srdce

Reagovat
smazaný uživatel

a nohy by si nekteri hraci mohli poridit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grossa...

Reagovat
Pinturicchio

ty voe, ty jsi poslední dobou strašně uplakánek

Reagovat
Alberto Aquilani

co je natom uplakaného ? :O)

Reagovat
Pinturicchio

to v jakém to píšeš kontextu, moc dobře to víš

Reagovat
smazaný uživatel

pojd Del Piero prosiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

nic... tahle sezona je vysmech fanouskum juve...

Reagovat
10

ztratit během sedmi kol 3x dvougólový vedení je prostě trapas nějvětšího kalibru, stydím se za ten tým...navíc s Catanií, Cesenou a Chievem...příští rok další pokus je mi líto Alexe a Gigiho

Reagovat
DelPiero137

chudak Gigi a Alex co si musia vytrpiet po tom vsetkom

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

asi 115. důvod proč nemít rád Juventus!..

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nic v porovnani s duvodama proc je mit rad

!!!FORZA JUVE!!! fino alla morte

Reagovat
smazaný uživatel

Za jak "velké peníze" jsi to rozjel?

Reagovat
Jajinek

500..potenciální výhra přes 4000

Reagovat
10

třeba se příště poučíš, bylo asi 115 důvodů, proč tyhle zápasy Juve nesázet

Reagovat
Jajinek

sám musíš uznat, že Chievo tyhle zápasy rádo odchodí a běhěm toho utkání vám pomáhalo, co to šlo...ale je pravda, že jsem měl dát raději, že Liverpool dá gól s jen o něco menším kurzem, nad čímž jsem taky uvažoval. Člověk trefí vychcanost Amerických hokejistů a je mu to k hovnu....

Reagovat
10

to není o Chievu...Catania, Cesena, Siena minulou sezonu a našel bych další příklady...Juventus má cenu hrát při kurzu 2+, tam to taky paradoxně vychází mnohem časteji, než při těhlech no-value sračkách na zalepení tiketu...

Reagovat
Jajinek

no já si přečetl na fantagazzetě, že se Chievo nebude snažit, ten zápas tak taky i vypadal...jenže kdo mohl čekat, že to nedokážete využít...jinak mášp ravdu, že tyhle zápasy prsotě letos nezvládáte no. Jak říkám, měl jsem tam dát ten Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Kily můžeš ho zabanovat za úmyslnou provokaci? Beru to jako invektivum proti uživateli a nedostatek respektu k autorovi komentáře, tedy splenění dvou částí hypotézy bodu jedna definujícího nepřijatelný obsah...

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Coniglio

rozhodca si svoje prachy plne zasluzi..preda nam 2 penalty a oni aj tak remizuju

Reagovat
smazaný uživatel

tak Del Neri pojd zas nejaky pecky sem zvedavej co si zas vymysli ten sasek...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe...ešte minulú sezónu som tu písal, že na Juventus sa neoplatí vsadiť...a bum...Jajinek vsadí a prehrá už "takmer vyhraný" tiket s kvalitným veľkým kurzom

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem to chtěl po té Matriho brance vypnout, ještě že jsem to neudělal. No Juventíni opravdu upřímnou soustrast, tentokrát je mi vás upřímně líto. Ale zábava to byla opravdu skvělá, to ne že ne, i když si pomyslím, že kdyby takto hrál můj oblíbený klub, nevím, jak moc špatně by mi bylo.

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

No ja by som bol spokojný, pred pár rokmi to boli podvody, teraz hrajú aspoň čestne. Radšej hrať čestne a byť dajme tomu 7., ako používať nekalé praktiky a byť napr. 1. Tá akože penalta si myslím že bola chyba rozhodcu. Takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sklapni radšej už fakt....

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
Pinturicchio

na světě momentálně není tým, který by byl víc k smíchu, než my, kam se na nás hrabe Zampa

Reagovat
Pinturicchio

na světě momentálně není tým, který by byl víc k smíchu, než my, kam se na nás hrabe Zampa

Reagovat
smazaný uživatel

me do smichu moc neni... i Parma hraje lip jak my... dokonce na Bari se lip kouka...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné... du se vyblít

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tomu Gigimu ten Manchester U. i přál....

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti ManU?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by? údajně měli o Buffona zájem, já píšu, že bych mu to přál. Tam by měl ještě několik úspěšnejch let ověnčenejch skoro určitě nějakými trefejemi. Tady pokud zůstane, tak protrpí zbytek kariéry... Pokud se teda konečně nezačne něco měnit...

Reagovat
smazaný uživatel

jo takle ja myslel ze mas na mysli Gigi Del Neriho

Reagovat
smazaný uživatel

toho bych pral tak leda Interu nebo Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele