Serie A - preview 32. kola

09.04.2011, 08:58, aktualizováno 10.04.2011, 08:32
Previews
AC Milán po výhře v derby cestuje do Florencie, kde ho čeká náročný zápas. Snadné to nebude mít ani Neapol, ta se představí v Boloni. Juventus po obědě hraje s Janovem, Lazio hostí Parmu a může se vrátit do první čtyřky. Sérii špatných výsledků chce ukončit Palermo...
Juventus FC - Janov CFC  (neděle 12:30)
Nedělní program italské nejvyšší soutěže načne zajímavý souboj v Turíně. Po obědě se na Stadio Olimpico představí Juventus a Janov. Obě mužstva mají letos jedno společné - čekalo se od nich mnohem více. Stará Dáma není spokojená se sedmou příčkou, Janov je až dvanáctý, což také rozhodně není místo, kde chtěl před sezónou být.

Nejprve ale k domácímu výběru. O potížích Juventusu toho už bylo napsáno mnoho. V závěrečných kolech se budou Bianconeri snažit nahrát co možná nejvíce bodů a ještě zaútočit na Ligu mistrů, ačkoliv ta už nejspíš až příliš vzdálená. Aktuálně Juve ztrácí na čtvrté místo osm bodů.

Reálněji vypadá po dvou vítězstvích v řadě alespoň Evropská liga, k ní má Juventus o šest bodů blíže. Pokud v neděli uspěje proti Janovu, bude to pro ně tedy už třetí výhra v řadě, což se mu letos ještě nepovedlo.

Bojovat bude v závěrečných kolech o svou pozici i kouč Luigi Del Neri. Vedení Staré Dámy sice odmítá jeho situaci jakkoliv komentovat, ale setrvání i v příští sezóně nemá bývalý trenér Sampdorie rozhodně jisté. Juventus se vyjádřil v tom smyslu, že vše bude řešit až po sezóně, kdy se celý ročník zhodnotí a vynesou rozsudky.

Ještě hůře na tom je Del Neriho nedělní protějšek Davide Ballardini. Ten na lavičce Janova v průběhu sezóny nahradil Giana Piera Gasperiniho, ale příliš mužstvo nepozvedl, plácá se s ním v polovině tabulky a jen díky zpevněné obraně nehraje o záchranu. Vůbec se mu ovšem nepodařilo zapracovat na útoku, který je jeden z nejhorších v lize, což je s ohledem na poslední ročníky velké zklamání.

V médiích se neustále objevují možní Ballardiniho nástupci, naposledy byl v souvislosti s Janovem zmiňován Claudio Ranieri. Závěr letošní sezóny ještě Ballardini na lavičce doklepe, ale pak se s největší pravděpodobností bude balit. Nepomohla mu ani poslední domácí prohra s Cagliari. Prezident Enrico Preziosi výkon označil za nejhorší, jaký kdy od Janova viděl.

Grifové budou v Turíně outsiderem, navíc trápí sval Rodriga Palacia a pokud nenastoupí, bude útok hostů prakticky bezzubý. Chybí také zranění Veloso, Kucka a Destro, za karty stojí Criscito. Domácí mají marodku mnohem rozsáhlejší, jak již je letos zvykem. Mimo hru jsou De Ceglie, Chiellini, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinta, Buffon a Salihamidžič. Del Neriho mužstvo by mělo na soupeře vyrukovat v rozestavení 4-3-3 s ofenzivní trojkou Krasič, Matri, Pepe. Do branky se postaví Storari.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Sorensen, Bonucci, Barzagli, Traore - Aquilani, Melo, Marchisio - Krasič, Matri, Pepe
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Moretti - Rossi, Konko, Milanetto, Antonelli - Paloschi, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Cagliari Calcio - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Ještě před minulým kolem nebyla situace ani jednoho týmu příliš přívětivá, ale po výhrách nad Janovem, respektive Bolognou mluví v Cagliari a Brescii trochu jinak. Isolani by rádi ještě zaútočili na pohárovou Evropu, Rondinelle jsou přesvědčeni, že se zachrání.

Před zápasem v Janově Cagliari prohrálo dvakrát v řadě a všichni se obávali, aby letošní sezóna nedopadla stejně jako ta loňská, kde Isolani v závěru úplně vyhořeli a propadli se tabulkou. Na Marassi se ale vyhrálo a trenér Roberto Donadoni byl po zápase plný optimismu.

Podle bývalého kouče italské reprezentace je prý pro Cagliari reálným cílem Evropská liga, ačkoliv teprve teď překročilo hranici 40 bodů, která zpravidla znamená jistotu záchrany. Chybět bude domácím jen zraněný Nene, z trestu se vrací Conti.

Brescia sice přijíždí s vítězstvím 3:1 nad Bolognou v zádech, nicméně žádná velká oslava se na Stadio Rigamonti nekonala. V minulém kolo totiž vyhrála i většina konkurentů, a tak jsou Rondinelle nadále předposlední. Výhra nad Bolognou ale vlila trenérovu Beppemu Iachinimu víru v záchranu. Iachini věří, že pokud jeho tým bude ve zbývajících zápasech předvádět stejně odhodlaný výkon jako proti Rossoblu, udrží se.

Minulý týden zkusil Iachini nasadit rozestavení 3-5-2 a přineslo ovoce, a tak to asi nyní zkusí znovu. To znamená, že se do sestavy nevejde Diamanti, jenž však již prohlásil, že se s rolí na lavičce zvládne vypořádat. Mimo hru je jen zraněný Dallamano.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu, Lazzari - Acquafresca
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Vass, Zanetti, Hetemaj, Accardi - Eder, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.45 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Bari - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Na stadionu San Nicola se Bari pokusí navázat na překvapivé vítězství z minulého kola a doma zdolat venku naprosto neškodnou Catanii. Sicilané jsou totiž jediným týmem soutěže, který letos venku ještě nezvítězil.

Poslední Bari v minulém kole předvedlo, že boj o záchranu ještě nevzdává a ze hřiště Parmy si odvezlo velice překvapivé vítězství 2:1. Gialloblu byli sice lepším týmem, ale Bari jim dalo lekci z produktivity. Tříbodový zisk ho sice od posledního místa neodpoutal, ovšem určitě mu dost výrazně pomohl psychicky a pokud Bari doma porazí i Catanii, ještě to bude hodně zajímavé.

Minulé kolo se mimořádně vydařilo i Catanii. Ta ve sledovaném sicilském derby naprosto znemožnila slavnější Palermo 4:0 a potvrdila, že doma poslední kola neztrácí. Jinak je tomu na hřištích soupeřů, Catania je totiž jediným týmem, který stále venku nevyhrál. I přes tuto nelichotivou bilanci se svěřenci trenéra Simeoneho drží nad pásmem sestupu, k dobru mají pět bodů. Na půdě Bari ale i přesto potřebuje Catania zvítězit, neboť ve zbývajících kolech jí čeká mimořádně těžký los. Postupně se Sicilané poměří s Laziem, Juventusem, Interem Milán a AS Řím.

Domácí výběr se bude muset obejít bez Masiella, Kutuzova, Barreta, Okaky, Castilla a Romera. U všech je na vině zranění. Hosté ze Sicílie jsou na tom obdobně, postrádají Bellusciho, Spolliho, Potenzu, Llamu, Sciaccu, Martinha a vykartovaného Silvestreho.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Belmonte, Rossi, Parisi - Bentivoglio, Almiron, Gazzi - Huseklepp, Ghezzal - Rudolf
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Augustyn, Terlizzi, Marchese - Ledesma, Carboni, Lodi - Ricchiuti, Bergessio - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.00 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - AC Cesena  (neděle 15:00)
Osmé Palermo přivítá osmnáctou Cesenu a svůj comeback si hodlá náležitě užít staronový trenér domácích Delio Rossi. Palermo hodlá odčinit čtyřgólový výprask od Catanie, Cesena se zvedá, z posledních šesti duelů prohrála jen jednou.

Prezident Palerma Maurizio Zamparini propustil kouče Serse Cosmiho po minulém utkání, ve kterém Palermo dostalo čtyřgólový výprask v sicilském derby od Catanie. Cosmi tak vydržel na lavičce pouhopouhé čtyři zápasy, ve kterých domácí třikrát odešli poraženi, jednou však dokázali zdolat AC Milán. "Výměna trenéra byla mojí velkou chybou. Omlouvám se fanouškům, věřím, že v budoucnost bude lepší. Hodně jsem přemýšlel zjistil jsem, že Rossi je tím mužem, kterého potřebuji," prohlásil Zamparini.

Staronový kouč po svém znovujmenování požadoval "oko tygra". "Nyní potřebujeme muže, ne fotbalisty," řekl Rossi. Palermo prohrálo šest ze sedmi posledních zápasů, jedinou výhru si připsali v již zmiňovaném utkání s AC. Díky současné "formě" se tak domácí propadli na osmé místo tabulky a ztráta na evropské poháry se zvětšuje.

Problémy má i Cesena, která bojuje o bytí a nebytí v italské Serii A. Oba týmy hlásí po jednom muži na marodce, Palermo nemůže počítat s Iličičem (plus vykartovanými Munozem, Migliacciem a Pastorem), hosté z Ceseny se budou muset obejít bez zraněného Fatice.

Palermo je i přes své velké problémy favoritem a podle předpokladů by se konečně mělo vzchopit a zvítězit.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu, Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti, Acquah, Liverani, Nocerino, Kurtič, Miccoli, Pinilla.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli, Santon, Von Bergen, Felipe, Lauro, Caserta, Colucci, Parolo, Giaccherini, Jimenez, Malonga.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 2.55 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - US Lecce  (neděle 15:00)
V minulém kole dokázalo Lecce přerušit sérii Udinese, naopak teď bude chtít prodloužit sérii janovských a ze stadionu Luigi Ferraris si odvézt bod. Sampdoria i Lecce bojují o záchranu, proto je zápas nesmírně důležitý.

Sampdoria bije na poplach, její setrvání v nejvyšší soutěži je pořádně ohroženo. Po odchodu Domenica Di Carla se žezla ujal Cavasin, ale ani on nedokázal skomírající janovský klub vzkřísit. Sampdoria je jen dva body od sestupu a proto potřebuje doma proti Lecce notně zabrat. "Toto je pro nás rozhodující zápas a my ho musíme vyhrát. Tři body by nás přiblížily k záchraně. Budeme čelit týmu, který stejně jako my hraje o přežití, takže to bude bitva od začátku do konce," poukazoval na nesmírnou důležitost zápasu obránce Daniele Gastaldello.

Jak už bylo na začátku zmíněno, Lecce dokázalo po dlouhé době zastavit senzační jízdu Udinese a vyhrát v domácím prostředí 2:0. Výhra byla samozřejmě nesmírně důležitá a mimochodem zapříčinila i to, že je Lecce momentálně sedmnácté, tedy mimo sestupové příčky. Náskok před osmnáctým místem činí pouhý bod, takže Lecce se stále musí mít na pozoru.

Sampdoria má proti Lecce dlouhodobě vynikající bilanci. Za posledních osm vzájemných střetnutí osmkrát vyhráli Blucerchiatti, Lecce nedokázalo janovský celek v novodobé historii nikdy porazit. Trenér Cavasin bude postrádat dvojici Semioli, Lucchini. Na druhé straně zase budou scházet Giuliatto, Ofere, Ferrario a Gustavo.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Volta, Gastaldello, Martinez - Mannini, Tissone, Palombo, Poli, Ziegler - Pozzi, Maccarone
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Tomovič, Fabiano, Mesbah - Munari, Giacomazzi, Vives, Bertolacci, Olivera - Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.30 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol nadále žije snem o Scudetto, který se stal po posledním kole ještě reálnějším. Partenopei jsou sedm kol před koncem na druhém místě a na vedoucí AC Milán ztrácí jen tři body. Pokud jim nedojde dech, musí se s nimi počítat. Teď už najisto.

Minulé kolo bylo co se týče prvních pozic velice zajímavé. Milánské derby opanovalo AC, udrželo první příčku a Neapol si v úžasném zápase poradila s Laziem a předskočila právě Inter. Přitom Azzurri prohrávali s Římany už 0:2, ale pak se probudil Edinson Cavani a zrežíroval obrat na konečných 4:3. Tímto velkolepým otočením Neapol potvrdila, že se s ní musí počítat. "Dokazuje to, že se nikdy nevzdáváme," liboval si po zápase kouč Walter Mazzarri, který si může současné postavení v tabulce užívat. Neapol nebyla výš od roku 1990, kdy nakonec vyhrála titul.

V neděli však hraje Neapol v Bologně a bude se muset obejít bez nejlepšího střelce ligy Edinsona Cavaniho. Ten sice dal Laziu hattrick, ale zároveň dostal žlutou kartu a bude stát. Vedle něj už hostům chybí jen zraněný Grava. Zatím není úplně jasné, kdo Cavaniho v útoku nahradí, ale s největší pravděpodobností to bude Mascara, přičemž na hrot se posune Lavezzi.

Bologna umí být velice nepříjemným soupeřem a Neapol může jen doufat, že si nevybere jeden ze svých povedenějších dnů. Rossoblu se sice pohybují v klidném středu tabulky a relativně nemají o co hrát, ale doma letos prohráli jen dvakrát. To, že se nemusí strachovat o udržení, je nicméně v Bologně velký úspěch. Klub zmítaný finančními problémy totiž dokonce přišel během sezóny o tři body a je až překvapivé, jak hladce celou situaci ustáli hráči.

Mimofotbalové záležitosti jsou věcí druhou, ale i tam už by se situace mohla pomalu lepšit, ačkoliv pátý jmenovaný prezident, kterým je Alberto Guaraldi, za posledních deset měsíců možná mluví o něčem jiném.

Domácí budou bez Montelonga, Garicse, Gimeneze, Esposita i Casariniho. Dobrou zprávou je alespoň návrat Gabyho Mudingayiho po dlouhém zranění.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos - Buscé, Perez, Mudingayi, Ekdal, Morleo - Ramirez, Di Vaio
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Yebda, Dossena - Hamšík, Mascara - Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.40 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Parma FC  (neděle 15:00)
Na Stadio Olimpico přivítá Lazio jiný tradiční italský klub Parmu. Ta po sérii špatných výsledků změnila trenéra a cílem Franca Colomby nemůže být nic jiného, než ligová záchrana. Oč má bojovat i Lazio, to je stále v kontaktu s první čtyřkou.

Lazio nezvládlo přestřelku s Neapolí, ale čtvrtá příčka se mu vzdálila jen minimálně. Udinese totiž rovněž neuspělo a rozdíl mezi ním a pátým Laziem zůstal stejný. "Čtvrté místo není daleko a za podpory našich fanoušků ho můžeme získat," prohlásil Stefano Mauri. Lazio si ale nesmí dovolit další ztrátu, doma potřebuje proti sestupem ohrožené Parmě naplno bodovat, i když ví, že to bude hodně těžké, neboť Parma má nového trenéra a s tím přichází i nová motivace.

Parma podle předpokladů měla bojovat v první polovině tabulky, možná i atakovat evropské poháry, ale realita je naprosto jiná. Pasquale Marino nedokázal s ambiciózním týmem dosáhnout tohoto cíle a po domácí porážce s posledním týmem soutěže z Bari se pakoval. Vedení zvolilo novým trenérem Franca Colombu.

"Je překvapující vidět tým, jako je Parma, na šestnáctém místě. Budeme se snažit tento stav změnit a co nejrychleji se zachránit. V tuto chvíli musíme spojit veškeré své síly, být jednotní a zdolat tuto výzvu," nechal se slyšet nový trenér Gialloblu Franco Colomba.

Biancocelesti budou bez Diakitého a Radua, oba trápí zdravotní problémy. Aby toho nebylo málo, hned trojice fotbalistů si odpykává karetní trest. Jedná se o Matuzalema, Biavu a kapitána Mauriho. Parma je na tom podobně, chybět budou Palladino, Marques, Ze Eduardo a vykartovaný Morrone.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Stendardo, Dias, Garrido - Brocchi, Ledesma - Gonzalez, Floccari, Sculli - Zarate
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Lucarelli, Paletta - Valiani, Galloppa, Dzemaili, Modesto - Candreva - Giovinco, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.35 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AC Milán  (neděle 20:45)
Vedoucí AC Milán bude hájit své postavení na stadionu Artemia Francchiho, kde je domácím týmem Fiorentina. Tým trenéra Mihajloviče neprohrál již šest ligových duelů v řadě a tuto sérii bude chtít prodloužit i na úkor AC Milán.

Po jednatřiceti kolech patří Fiorentině deváté místo a nebýt úvodního trápení a možná zbytečné remízy v posledním kole na hřišti Ceseny, byla by Viola mnohem výše a velmi vážně by bojovala o evropské poháry. Takhle sleduje boj o nejvyšší příčky z povzdálí, ovšem ještě se nevzdává. "Bude to složitý zápas. Skutečnost, že jsme za deset vzájemných duelů Milán ani jednou neporazili, nás znepokojuje. Nicméně s pomocí našich fanoušků můžeme hrát naší hru a uhrát pozitivní výsledek," vyhlíží nedělní duel bývalý útočník Rossoneri a nynější kanonýr Fiorentiny Alberto Gilardino.

Těžký zápas vyhlíží i AC Milán. Rossoneri jsou samozřejmě nabuzeni vítězstvím v derby, po kterém si upevnili vedoucí pozici, navíc proti Fiorentině se jim v posledních letech hodně daří. Viola ale v řadách Rossoneri stále budí velký respekt, vždyť to byla právě ona, která před pár lety poslala Milán jen do Poháru UEFA.

"Pojedeme do Florencie se stejným přístupem jako vždycky. Tým je opravdu namotivovaný, jsme v čele a budeme i po tomto kole bez ohledu na to, jak dopadne. V tuto chvíli máme povinnost získat Scudetto," nechal se slyšet jeden z nejmocnějších mužů současného Milána Adriano Galliani.

Fialky budou bez zraněných Jovetiče, Behramiho a suspendovaného Mutua. Bez absencí se to neobejde ani v táboře Milána, chybí Inzaghi s Jankulovskim, oba si už letos nezahrají. Mimo hru je i kapitán Ambrosini, Bonera, Nesta a vykartovaný Cassano.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual - Donadel, Montolivo, Vargas - Santana - Ljajič, Gilardino
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta - Flamini, Van Bommel, Seedorf - Boateng - Ibrahimovič, Pato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.10 - 3.40 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Inter Milán - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Po výprasku od Schalke čeká mistrovský Inter Milán domácí utkání proti Chievu. Přes všechny nedávné nezdary zůstávají Nerazzurri jasným favoritem, navíc mají veronskému mužstvu co oplácet. První letošní vzájemný duel totiž ovládli Fly Donkeys.

Fanoušci Interu museli během týdne spolknout dvě mimořádně hořké pilulky. Nejprve jejich miláčci nezvládli ostře sledované a prestižní derby s AC a po porážce 0:3 se jim vzdálila obhajoba Scudetta, poté se ještě více vzdálila obhajoba trofeje nejcennější, totiž Ligy mistrů. Jen málokdo čekal, že Nerazzurri doma podlehnou Schalke 2:5, nutno podotknout, že zaslouženě, protože Inter doma předvedl bídný výkon, zvláště ve druhém poločase. Ihned po porážce se vyrojily další spekluace ohledně budoucnosti trenéra Leonarda.

"Tým, klub i fanoušci stojí za Leonardem. Nesmíme zapomínat, že jsme jediný italský tým, který bojuje ve třech soutěžích. Ztratili jsme sice dva důležité zápasy, ale pořád máme čas to napravit," neztrácí naději záložník Esteban Cambiasso.

Chievo je sice třinácté, ale setrvání v nejvyšší soutěži není nic jistého. Pouze šest bodů náskok a nemastná neslaná hra. V minulém kole Chievo sice bodovalo, ale na Sampdorii nedalo ani gól. Nicméně se stejným výsledkem by bylo na San Siru navýsost spokojeno. "Pojedeme na San Siro hrát naší hru. K záchraně potřebujeme ještě tak čtyři, pět bodů," hodnotil situaci trenér Stefano Pioli.

Milánský Inter se musí vypořádat s absencí dvou obránců, a to sice Samuela a Chivua. Rumunský obránce uviděl v derby červenou kartu a stejný kousek zopakoval i na scéně Ligy mistrů proti německému Schalke. Ani Chievo necestuje do Milána s kompletním kádrem, zranění jsou Luciano, Frey a Morero, vykartovaný je Guana.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lucio, Nagatomo - Zanetti, Thiago Motta - Cambiasso - Sneijder, Pazzini, Eto'o
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Mandelli, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Bogliacino - Pellissier, Moscardeli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.33 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (sobota 20:45)
Nesmírně zajímavý duel bude k vidění na stadio Friuli, Udinese totiž v přímém souboji o evropské poháry přivítá AS Řím. Oba týmy od sebe dělí šest bodů a případná porážka Říma by znamenala takřka konec nadějí na Ligu mistrů.

Minulý týden přišlo Udinese o svojí úctyhodnou sérii neporazitelnosti, když poměrně nečekaně podlehlo zachraňujícímu se Lecce 0:2. Překvapivá porážka se ale do tabulky příliš nepromítla, neboť Bianconeri čtvrté místo udrželi. V dalším kole si už ztrátu nesmí dovolit, v přímém souboji o evropské poháry přivítají AS Řím. "Sobotní zápas je pro nás i pro Římany nesmírně důležitý. Chceme skončit v první čtyřce a k tomu, aby se tak stalo, musíme Řím porazit," řekl jednoznačně nejlepší střelec a kapitán Udinese Antonio Di Natale.

AS Řím má dost možná poslední šanci, jak zaútočit na čtvrté místo a s ním spojenou Ligu mistrů. Vlci v minulém kole nezvládli duel s Juventusem a doma prohráli 0:2. Stará dáma se tak dostala na dostřel šestého místa, naopak Vlci nedokázali využít zaváhání Lazia a především Udinese a zůstali šestí.

Při pohledu na tabulku je jasné, že cílem římského AS je nadále čtvrté místo, ale pokud toto utkání nezvládne, bude už to mít více než složité. V letošní sezoně doma Řím proti Udinese zvítězil, ale to bylo ještě před famózním rozjezdem hostí.

Udinese bude bez zraněných Basty, Ferronettiho, Angelly, Bada a suspendovaného Gokhana Inlera, což se jeví asi jako největší ztráta. Na druhé straně nebudou hrát Julio Sergio, stoper Mexes a Menez.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Abdi, Pinzi, Asamoah, Armero - Di Natale, Denis
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Rosi, Brighi, Vučinič - Totti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán31198454:2265
2.SSC Neapol31195750:3062
3.Inter Milán31186756:3560
4.Udinese Calcio31175956:3256
5.SS Lazio31166939:2954
6.AS Řím31148947:4350
7.Juventus FC31139947:3848
8.Città di Palermo311341445:5043
9.ACF Fiorentina311012937:3342
10.Cagliari Calcio311261337:3642
11.Bologna FC3111101034:4040
12.Janov CFC311091229:3439
13.Chievo Verona318121130:3236
14.Calcio Catania31981429:4035
15.UC Sampdoria317111325:3432
16.Parma FC317111330:4332
17.US Lecce31871633:5231
18.AC Cesena31791527:4330
19.Brescia Calcio31781627:3929
20.AS Bari31481919:4620
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (448)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT:Nejde mi fórum fanty a odchádzam preč,prídem až večer,keď tak niekto zložte topic,keď Vám pôjde alebo dajte pri najhoršom zostavu tu

Reagovat
Pinturicchio

Forza remíza v zápase Udinese - AS

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
terry

Jestli se potvrdí ta sestava Gazzetty, tak se Juventus nemusí moc bát. Nechápu, proč v ní není Palacio, ale s tou zálohou by to asi bylo stejně jedno.

FORZA GENOA!

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio má nějaké svalové problémy (stehno), je nejistý...

Reagovat
terry

Díky.

Reagovat
Slejdy

Pome Roma,pretezky zapas,zvlastni sestava,nevim proc Marco sedi porad ..prohra by znamenala konec nadeji na LM

Reagovat
smazaný uživatel

sestava proti fialkám prakticky jasná, nejistý akorát Nesta, který měl nějaké potíže v tréninku...

4-3-1-2:

Abbiati; Abate, Nesta/Yepes, Thiago, Zambrotta; Flamini, Bommel, Seedorf; Prince; Pato, Ibra

Viola nejspíš 4-2-3-1:

Boruc; Comotto, Gambero, Natali/Kroldrup, Pasqual; Donadel, Montolivo; Santana, Ljajić, Vargas; Gilardino...

v základu by se mohli teoreticky objevit Marchionni s D'Agostinem. Gilu by měli stopeři zpracovat, hráči jako on jsou pro Yepese ideální..., klíčová bude ta trojka pod ním...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jak je to s Pirlem v derby byl na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

bude na lavičce..., vrátit do základu by se mohl proti Dorii, nebo Brescii.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že zůstane nebo odejde?Já si myslím že by mohl ještě zůstat má nato

Reagovat
smazaný uživatel

rád abych, aby ještě zůstal, ale momentálně je reálnější jeho odchod...

Reagovat
smazaný uživatel

právě.. rozhodnou poslední zápasy.... jinak náhrada by asi byl Kagawa alespon to sem četl....

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze dortmund kagawu neprodá ...stal se tam hvězdou a prodat ho dál jen po třičtvrtě sezony....skoda v AC by se mi líbil

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Seedorf v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou proti Interu odehrál nejlepší zápas sezony, ale už si myslím že to nezopakuje

Reagovat
Tomanatura

Viola hraje 4312 s Vargasem na LCM a Santanou na trequovi. Spíš to tipuju na Ljajiče/Markioniho se Santanou a v útoku osamocený Gila.

Reagovat
smazaný uživatel

ano a nevysouvá se do podpory ofenzívy z levé strany, čímž to transformuje do 4-2-3-1, respektive 4-2-2-2...

Reagovat
Tomanatura

To sice ano, ale klasické rozestavení při bránění a při obvyklé kombinace je 4312. 4231 je to většinou jen při brejcích, občas zůstane jen jeden ze středu. Vargas na té levé straně je tak 3x za zápas, většinou si tam sbíhá spíš Pasqual.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to jsem zvědavej po zápase, až gazzetta vyjede nejčastější pozici hráčů na hřišti..., vidět Vargase při útočení stát ve středu zálohy..., zajímavý, něco jako Urby.

Reagovat
Tomanatura

Ale on tam hrává dobře, rozhodně strašně překvapil. Svoje si odbrání a hodně střílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes věřím že Inter se nevzpamatuje a Chievo alespon remizuje. Dnes prostě FORZA CHIEVO

Reagovat
Jajinek

Už to samo rozestavení, která mý Gazzetta pro dnešní zápas, že bude Wes hrát z křídla a Cuchu před záložníky, mi přijde jako naprostá parodie na Inter...už jen čekám, že Leo postaví Matrixe na hrot...

Dnes bych ale opravdu postavil hodně útočnou sestavu a na Chievo bych vletěl...oni nejsou žádní nazdárci a pokud se s nimi budeme dlouho tahat, tak jsou schopni si něco odvést. Útočná fáze je poměrně rychlá a přímočará, mají tipického snajpera...a v obraně dokáží udržet čisté konto. Proto bych se snažil rozhodnout co nejdřív a postavil bych 4-2-3-1

a to ze dvou důvodů, právě aby jsme měli větší tlak, protože defensivnou to neutáhneme, a taky proto aby nehrál Motta.

Julione - Maicon, Lúcio, Cordóba, Nagatomo - Zanetti, Cuchu - Wes - Panděv, Milito, Eto´o

je mi ale jasné, že to takhle nebude, čekám v sestavě Ranocchiu s Mottou (což mě přesvědčí o tom, že za špatné výsledky a výkony se nevyvozuje žádná zodpovědnost)

Dnes se prostě musí vyhrát, ať se děje cokoliv. I kdyby hráči ten míč měli sníst a pak ho vyzvracet na brankovou čárou!!!!

A pak se jen modlit k Viole...

FORZA INTER!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedoporučoval bych stejnou sestavu jako proti nám a Schalke. Měli byste dát dost jinou...Už musíte jen vyhrávat...

Reagovat
Jajinek

však já jinou navrhuju...Chievo je úplně jiný typ protivníka

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale aby vás to Chievo nepřekvapilo Osobně si to přeju.

Reagovat
Jajinek

svým předchozím příspěvkem jsem nechtěl naznačit, že nás nemohou překvapit, už jenom vzhledem k tomu, jak dopadaly poslední zápasy doma. Šlo mi i jiný typ po herní stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady byste mohly využít útoku. Nemusely byste tolik bránit jako proti nám a Schalke. Dnes Leo musí vyhrál nebo končí si myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

posledne zapasy mala obrana velke problemy a ty hodis zostavu kde nebrani nikto okrem Lucia a Estebana

Budu hrat s protiutoki a zabezpecenou sestnastkou,budeme sa akoze snazit ich prestrielat?

Reagovat
Jajinek

na obranu se nemůžeme spolehnout, ani když je to 4-3-1-2 a brání všichni...tenhle zápas budeme muset zase přestřílet. Proti Chievo se hodí spíše tento ofensivní trojzubec. Hodně hrát s míčem a dostat je pod tlak. Oni jsou na míči silní. Doma proti Chievu není zrovan typ zápasu, kde bys musel posilovat obranu, zvlášť, když ti to stejně nepomůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok mam iny nazor,takyto hura system na protiutoky by som ale fakt nepouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sestavu snad gazzetta nemyslí vážně. Poslední 3 zápasy s Chievem doma 4:3, 4:2, 4:3, takže klidnej zápas nečekam.

Reagovat
Jajinek

budeme je muset zase přestřílet...

Reagovat
sinter

Sneijder je zranený alebo prečo ho nemá gazzetta v nominacii?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je v nominaci, ale teď čtu, že s týmem netrénoval.

Reagovat
Jajinek

dostal nakopáno proti Schalke...společně s Dejanem měli individuální program...ale oba jsou v nominaci a tak se uvidí...

Reagovat
Xavi8

Je nieco s Urbym Emanuelsonom?Cakal som ho skor do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

On bude na lavičce základ nehraje, nastupuje vždy jako náhradník...

Reagovat
Xavi8

to som si vsimol, ale nebol by na LB najlepsia varianta zrovna on?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Na lb je tragický, jeho místo je v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milán - pravděpodobná sestava:

Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lucio, Nagatomo - Zanetti, Thiago Motta - Cambiasso - Sneijder, Pazzini, Eto'o

To čo je za zostavu? Snáď niekto tu chce pripraviť paródiu na futbal, pokračovanie číslo 3, kto nevidel náhodou predchádzajúce diely, tak sú to zápasy, ktoré sa hrali proti Schalke a AC a môže sa tam napr dozvedieť, čo dokáže predviesť stopér za 19 mil eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia stál 19 mil?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, prvá časť sa platila cez leto, druhá v zime, kde nás mohol Janov podojiť a to aj využil, keďže sme rýchlo potrebovali nového stopéra(kvôli zraneniu Samuela a nevyhovujúcej forme Materazziho).

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vím že jste potřebovali rychle stopera, ale 19 mil. jsem nevěděl + jeho výkony a to budete potřebovat dalšího nového protože obrana vám stárne Samuel i Lucio

Reagovat
smazaný uživatel

Pred príchodom do Interu podával veľmi dobré výkony, obzvlášť v Bari s Bonuccim, kde aj vďaka nim skončili v minulej sezóne v strede tabuľky a teraz bez nich sú úplne v prdeli. Ale zas už aj Ranocchia podal kvalitné výkony, už v mnohých zápasoch bol hodnotený o niečo lepšie ako Lucio, s ktorým doteraz hrával a asi aj bude, pokým sa Samuel nevráti. Nj, ako sa vyjadril Branca, ten talianský materiál je drahý a rovnaká kvalita sa dá kúpiť niekde inde a výjde to lacnejšie.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že Astori jestli přijde k nám nebude takový....

Reagovat
Antijuve

On Ranocchia potřebuje vést doslova za ručičku, takže pokud bude hrát s Luciferem bo Samuelem tak svoje odehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

No, s profesionálmi sa pochopiteľne lepšie spolupracuje

Reagovat
Yanek

Nesta ani Pirlo nejsou v nominaci, Gattuso jo

Reagovat
Pinturicchio

Mám Fantu nějakou celou rozhozenou, radši hodím sestavu i sem::

Základní sestava ( 4-5-1 ):

Storari - Canini, Gastaldello, Dainelli, Bonucci - Marchisio, Aquilani, Melo, Seedorf, Cossu - Di Vaio

Lavička náhradníků:

Manninger - Cassetti, Perico - Constant, Martinez - Del Piero, Toni

Reagovat
Jajinek

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 14 Kharja; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 8 Thiago Motta, 10 Sneijder, 23 Materazzi, 22 Milito, 27 Pandev.

Coach: Leonardo.

Chievo: 28 Sorrentino; 20 Sardo, 5 Mandelli, 3 Andreolli,17 Yokic; 6 Fernandes, 16 Rigoni, 23 Costant; 26 Bogliacino; 80 Moscardelli, 31 Pellissier.

Subs: 18 Squizzi, 4 Mantovani, 7 Marcolini, 12 Cesar, 77 Thereau, 84 Pulzetti, 90 Uribe.

Coach: Stefano Pioli.

Tak Leo asi chce ještě bojovat v Gelsenkirchenu....

Reagovat
Dejwa

konečně Cuchu na DZ, asi nejlepší možná sestava

Reagovat
Jajinek

Nagatomo, Kharja i Pazzo do nejlepší možné snad nikdy patřit nemůžou...

Reagovat
Dejwa

myslím za současné situace.. vykartovanej Chivu, Motta z formy, Wes neni 100% a Milito ještě po zranění

Reagovat
Jajinek

já myslím, že kdyby to chtěl vypustit v Schalke a šlo mu hlavně o ligu, tak by Milito i Wes hráli...

Reagovat
lnterista

OT: tak jsem se kousnul a kouknul na Hamburg:Dortmund a ze by to byla nejaka hitparada no nevim nevim. Obycejnej zapas a tempo uplne normalni

Reagovat
panca

musis mit nemeckyho komentatora a koukat s nemcma pak je to zabava

Reagovat
lnterista

to musi byt jeste horsi

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to bych si vyrval vlasy po 10 minutách. Němčina je mi odporná

Reagovat
panca

tak jsem nalozil, ze da inter prvni gol, takze at se pazza snazi

Reagovat
Jajinek

Kharja je fakt parodie na fotbalistu...on se vůbec nekouká, kam by to jako přihrál...

Reagovat
Yanek

Pazziniiii

Reagovat
Jajinek

Co jako chceš Pazzo?

Reagovat
Jajinek

tak od 20. minuty jsme souvisle nedrželi balón

Reagovat
sinter

Tá motorová myš je fakt komická...on je snad 4x rychlejší ako všetci okolo

Reagovat
Jajinek

ale dnes se mi líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších hráčů na hřišti. Jinak ta Ranocchiova přihrávka do soupeře před sebou. Jinak jsem snad skoro vůbec neviděl na hřišti Stankoviče.

Reagovat
lnterista

aspon se snazi

Reagovat
sinter

Ja som to nemyslel v zlom....dnes hra celkom fajn, ja len ze ked roztoči tie svoje krátke nožičky tak vypadá ako speedy gonzales

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda hodně marný, Kharja na AM úplně neviditelný a Sammy taky slabota, Pazzo normálka. O poločas bych dal dolu Kharju s Pazzem a místo nich Wes s Diegem.

Reagovat
Jajinek

Kharja je hrůzostrašný!!!!!

Reagovat
Tomanatura

Mně by zajímala jedna věc. A sice, že Rannochia 2x odběhl ze svého místa pokrýt Luciova hráče a sebrat mu balon. 2x ten balon sebral, v pořádku. Ale za ním zůstali 2 úplně volní hráči, kteří kvůli Luciovi nebyli v offside a kdyby Rannochia ten balon nesebral, tak mohli jet oba dva sami na Julia.

Má otázka, čí je to chyba? Rannochiova, že odběhl ze svého prostoru? Nagatomova, že se za něj nestáhl na stopera? Luciova, že nenapadal toho hráče on? Nebo Leonardova, že vůbec dovolí, aby k takové situaci došlo?

Reagovat
Jajinek

všech...Nagatomo tam musí být a jistit to, Lúcio toho hráče musí pohlídat sám, Ranocchia nemůže takhle lítat a riskovat, a Leova už z principu...

Reagovat
M11

Kharja co to je za vykon ?

Reagovat
Jajinek

Pazzo je fakt mistr světa ve schovávání se míči. Měl ho všeho všudy 3x!! za poločas. Jednou vybojoval běh pro Nagatoma a dvakrát zdrbal zakončení. Přitom v druhém případě měl hodru možností co udělat, a on udělal 2 kroky do 4 hráčů a napálil je.

Ale zvykl jsem si, že s ním hrajeme o 10ti, ale dnes bohužel hrajeme o 9ti, protože Kharja se neúčasní.

Samy to nemá vůbec komu dát, nikdo mu nenaběhne, tak to tahá a špatně.

Líbí se mi Nagatomo, Zanetti a Lúcio. Ranocchia posral zatím jen jednu věc...

....ihned Milita nebo Wese na plac...nejlépe oba!

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych i zkusil stáhnout Kharju a poslat tam Milita, stejně Kharja nehraje.

Reagovat
Jajinek

klidně

Reagovat
lnterista

peknej fotbal

Reagovat
Jajinek

ze strany Chieva...

Reagovat
lnterista

hrozny..pripomina mi to nas fotbal z doby temna(ikdyz to nebyly ani sance) proste se hledame...

Reagovat
panca

ja u toho usnul

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Kharja na AM vôbec nemôže hrávať, to, čo som si myslel, keď som ho tam videl, sa aj potvrdilo, budeme znova čakať na 2.polčas a na striedanie, ktoré hru oživí. Leo má celkom na výber: Sneijder, Milito a Pandev. Minimálne jeden z nich od začiatku 2.polčasu. Ale aj napriek tomu sme mohli vyhrávať, šance tam boli, obzvlášť Pazziniho zapáchala gólom.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je vůbec s Coutinhem? Vždyť je to jeho post a horší než Kharja být nemůže.

Reagovat
Jajinek

měl lehké zranění a Leo mu abolutně nevěří

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění beru, ale podobný zápas je přesně pro něj. Já jenom doufám, že ho do podobných utkání, když už nechce nasadit Wese, Leo nasazovat bude, Kharju, přiznám se, zase totálně nemusím já, ten hráč nemá v Interu co dělat, on je snad jak Denilson (ten umí jenom přihrávat). Mrzí mě to, byl bych nerad, kdyby Coutinho vyhořel, potřebuje takticky dospět, jinak techniku má dobrou. Jinak jestli nic, tak alespoň poslat na hostování do Calcia, kde bude hrát pravidelně příští sezónu.

Reagovat
Jajinek

Kharja tam je dál!!! To je snad prdel!!!!

Reagovat
Tomanatura

Jde na svou pozici, dle mého se zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do noty mu jde, že hůř už zahrát nemůže, takže zlepšení je celkem očekávané. Ale chápu, jak jsi to myslel.

Reagovat
Jajinek

no už je aspoň na míči

Reagovat
smazaný uživatel

Pome rýchlo Milito

Reagovat
sinter

Už ťa prestal baviť Pazzini?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem, že dole má ísť Pazzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, už je tam Milito, ako na zavolanie

Reagovat
Jajinek

Pazzo svou hrou mohl někdy někoho bavit? maximálně tak ústav pro nevidomé

Reagovat
sinter

ak sa nemylim tak tuto kolega nad tebou sa zastával Pazziho

Reagovat
Jajinek

kolega totiž při příchodu Pazza prohlásil, jak je to dobrý nákup (což ostatně dělá vždy i kdyby přišel třeba Zeher) a tak ho musí nyní pořád hájit...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď to bylo štěstí jak prase, ta obrana je opět strašná!

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle!!! Konečně...

Reagovat
Jajinek

Cuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to střídání...

Reagovat
Tomanatura

Leonardo mi pohřbil fantu. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to prosím ta fanta?

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

Díky, podívám se na to. Jsem tu nový co se fóra týče, tak to moc neznám.

Reagovat
Tomanatura

A Pelli to dokonal

Reagovat
Jajinek

já se musím zachránit!!!

Reagovat
Tomanatura

Já musím vyhrát ligu, to je přednější

Reagovat
Jajinek

pro mě ne...

Reagovat
Tomanatura

Sobče

Reagovat
Jajinek

hele...pamatuj na to, kdo to všechno počítá...

Reagovat
Tomanatura

Já jsem si říkal, že máš nějak moc bodů Ne, už mlčím, Maicon mě umlčel.

Reagovat
Jajinek

Diego tos dosral!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Maicóoooooooooooooooooooon

Reagovat
Jajinek

Milito nahrál kotoulem...

Reagovat
Yanek

No to byla vskutku krásná fotbalová akce...

Reagovat
Jajinek

ted komentátor na betu nejvíc fandil Nagatomovi...go on, go on...

Reagovat
panca

jj fandi asi tomu nejslabsimu

Reagovat
Jajinek

dneska nejlepšímu

Reagovat
panca

ja ho videl dnes poprve nejak poradne a nebyl spatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje dobře, nejlepší zápas v jeho podání snad.

Reagovat
panca

kdyz uz inter vyhraje, tak aspon i mne penize a bodiky do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

No Milito je dneska pálič šancí...

Reagovat
Jajinek

spálil tu první...to musí dávat...ty dvě nebyly ani šance, řešil to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to jako útočník jeho kalibru, nezlob se na mě, ale tu hlavičku měl dát.

Reagovat
Jajinek

měl to těžké, v záklonu a navíc po odaze...umisťoval to dobře...ale tu šanci první zadrbal neodpustitelně.

Reagovat
FuckT

zajtra na Neapol 15 000 fans do Bologni ! ;)

Reagovat
Jajinek

no...stálo to za starou bačkoru...ale výhrálo se a nedostali jsme gól (asi nejhorší vizitka pro Chievo jaká může být)

Nyní fandit Viole a pak se se pokusit o zázrka v Německu.

Dnes byl dobrý Nagatomo, pochválit se dá i Zanetti, Cuchu a Lúcio....zbytek strašný

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Maicon (a nemyslím teď kvůli gólu) nebyl úplně strašný. A samozřejmě Julio.

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch dvou ostudách povinné 3 body a čisté konto. Líbil se mi Zanetti a Nagatomo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, že sme to po odchode Etoa nezabalili a útočili sme aj naďalej.

Reagovat
Antijuve

Aspoň že se vyhrálo..Dneska překvapil Nagatomo nejlepší hráč Interu.. ještě se dá pochválit Maicon a Lucio zbytek tragedie.. někdo menší a někdo větší (Ranocchia, Kharja, Pazzini).Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA !!!!!!!!! remiza nic neriesi....

Reagovat
smazaný uživatel

remíza rieši moj tiket pán Cisár:D

Reagovat
Slejdy

Franceskoooo velka parada

Reagovat
Slejdy

TOTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kua YES

Reagovat
smazaný uživatel

Taye Taiwo má v Marseille smlouvu jenom do konce sezony a jeho letní odchod je jistou věcí. Sám nigerijský obránce už si vybral nového zaměstnavatele a jeho jméno zatím tají, s informacemi ale už přispěchala francouzská a italská média - Taiwo se údajně rozhodl pro angažmá v AC Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nás dneska Amauri nebo Crespo nesestřelí.Naděje na LM tu pořád je..FORZA LAZIO!

Reagovat
Slejdy

tezky match...aj giovinco uz zaklad

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Forza Juventus ! ! !

Reagovat
Yanek

Krásná fotka Zlatana ♥

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Je neuvěřitelný, že jsme tři zápasy v řadě naposledy vyhráli v září 2009, 64 kol dozadu O to neuvěřitelnější je, že pokud se nám to dneska povede, budeme jen 5 bodů od LM (6, pokud Lazio porazí Parma, což neporazí)...ač jsem optimista, takhle rychle jsem návrat do hry o LM nečekal. Třeba se Gigimu povede to samý, co minulou sezonu se Sampdorií - 19 bodů z 21 možných za posledních 6 kol. Musíme věřit. FORZA JUVE!

Reagovat
GEGE

Dneska jsem zvědavý jak to půjde.Po derby by jsme na tom měli být psychicky dobře.Uvidíme v jaké formě se vrátí Ibra a jak jim to s Patem půjde.Seedorf doufám naváže na výkon v derby a o Yepese se nebojím ten už několikrát v této sezoně spolehlivě zaskočil.

FORZA MILAN!

Reagovat
Jajinek

FANTA:

kluci z céčka, můžu ještě v sestavě udělat změnu? Přidal bych Palacia místo někoho, kdo taky ještě nehrál. Ohlásili jeho zranění, ale nakonec by měl být fit. Já nevím jak striktní jsou pravidla, ale když třeba někdo v sobotu napíše jen ty hráče, co hrají v sobotu a v neděli doplní zbytek, tak mi to přijde to stejné.

Reagovat
Slejdy

podle me v poho,zalezi co Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Klidně

Reagovat
Tomanatura

I když ty hraješ proti mě, tak to teda nevím

Reagovat
Jajinek

hehe

Reagovat
GEGE

no problem

Reagovat
terry

To máš hrát jak já a nasadit ho do základu, i když má zlomenou nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

No na tikete mam 2 a pevne verim ze psychika nam pomoze Zostava je v poho o seedorfa sa nebojim v zalohe hra fakt dobre ukazal to uz proti spurs a interu Podme Milan!!! ideme si pre 3 body!!FORZA MILAN!!!

Reagovat
FuckT

Napoli ftw , 15 000 fans ide do Bologne

Reagovat
10

Formazioni ufficiali:

Juventus (4-3-3): Storari; Motta, Bonucci, Barzagli, Traore; Aquilani, Felipe Melo, Marchisio; Krasic, Matri, Pepe. A disp.: Manninger, Sorensen, Grygera, Giandonato, Martinez, Salihamidzic, Toni. All.: Delneri

Genoa (4-4-2): Eduardo; Mesto, Kaladze, Dainelli, Moretti; Rossi, Konko, Milanetto, Antonelli; Paloschi, Floro Flores. A disp.: Scarpi, Chico, Jankovic, Doninelli, Jelenic, Palacio, Boselli. All.: Ballardini

v Turíně 28°C FORZA JUVE!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

já to jebu!!!...Tak ten Palacio nakonec nehraje....tohle je opravdu výsměch mé osobě...

Reagovat
lnterista

za vsim hledej MSgoo

Reagovat
Jajinek

cože?...

Reagovat
lnterista

ale nic

Reagovat
smazaný uživatel

Veď za to

Reagovat
10

štěstí se nás drží

Reagovat
DelPiero137

toto je vysmech

Reagovat
GEGE

Bonucci

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Výborný začátek, 0:1 a navíc vlastnák Leo. Prokletí třetího vítězného zápasu po sobě, zatím, pokračuje.

Reagovat
lnterista

Interista

Reagovat
Pipo123

to Juve dá, Janov sa posere ako je to u nich zvykom v tejto sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

tragedi

Reagovat
homeles8

já chchi krajní obránce

Reagovat
homeles8

Marchisio má dobrý dlouhý pasy

Reagovat
smazaný uživatel

je to bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší je itak Del Neri. Jeho tým prehráva a on na to len tak nečinne kuká ako puk

Reagovat
10

a co má dělat? stát u lajny, drbat se pod bradou a tvářit se jako největší stratég, tak jako to dělá Leonardo?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista

no urcite to vypada lepe...tenhle Rafa styl je otres

Reagovat
lnterista

ale rozhodne se nechci zastava Lea...zacinam mit z nej takovej pocit...vsechno nacancano,elegan ale tim to tak konci...kdyz ma tym vysledky a vyhrava tak at si trener sedi treba na zachode, ale to neni tento pripad. Celkove davam prednost temperamentnejsim trenerum

Reagovat
10

já těm úspěšným ale jinak souhlas...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Janov to dobře zavřel, 10 lidí v bezprostředním prostoru vápna.

Reagovat
10

V takových zápasech se krásně ukazuje impotence a nedostatek kvality v útoku při absenci Alexe. Genoa vede a přitom nevystřelila na bránu, to nepotřebuje komentář...

Reagovat
Pinturicchio

Hrozný zápas, z obou stran. My hrajeme vepředu klasicky na náhodu, Janov nehraje vůbec nic a i při té naši impotenci vepředu jde vidět, jak slaboučí a zranitelní vzadu jsou ( což je docela sranda, vzhledem k tomu, v kolik lidech brání. ) Postupně alespon trochu začínáme tlačit, takže doufám, že gol je otázkou času.

Jinak Janov teda slušní okopávači, faulů až běda.

70% Držení míče 30%

7 Střely celkem 3

3 Střely na branku 1

4 Střely mimo branku 2

Tohle jeslti nevyhrajem, tak to bude velká škoda.

Reagovat
Pipo123

Chce to Toniho, + skúsiť viac útočiť cez druhú stranu, MOretti je docela lamka, tam by mohla viesť cesta. Inak Pepe sa mi dosť páči, dneska pekný výkon od neho

Reagovat
10

ve finální fázi je ale nulovej, nedal jedinej kvalitní balon...

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak, k čemu je, že se rve, když to ve finále pokazí.

Reagovat
Pipo123

To je pravda, ale mám slabosť na takých hráčov ako on. Skúša to a niečo by mu tam mohlo padnúť.

Reagovat
terry

Wow, to je fakt neskutečný, jaký já nosim Janovu štěstí, když se nedívám. Nemaluju, že by hráli Grifové dneska nějak dobře, ale prostě to tam nějak spadne. Akorát není zrovna hezký, že si dá vlastní gól Bonucci, když ho místo Kaladzeho upřednostním v základní sestavě.

V rychlosti jsem tady teda teď pochytil, že to je obrovská tragédie z obou stran, ale stejně se chci zeptat, jestli aspoň někdo z Janova snese přísnější hodnocení, jak funguje záloha a jestli Palacio zase na všechno sám. Díky, chlapci!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

hrajete 8-1-1, takže je docela těžký hodnotit zálohu

Reagovat
Pipo123

D8 sa vyzdvihnúť len výkon Eduarda, mal tam pekné zákroky a aj teraz vás podržal.

Reagovat
terry

No, nevěřim svým očím.

Reagovat
terry

Ty vole, ta litevská liga co dávaj ne betu.

Reagovat
lnterista

to je to FK Mazeikiai v FK Ekranas? To je otres

Reagovat
terry

Reagovat
Pipo123

PEPE

Reagovat
10

stačilo ho trošku zkritizovat a už to šlape, ty kluci na nás hodně daj

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
terry

*Co k tomu mám jinak říct...

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

SPEEEEEEEEEEEEEEDY PEPE

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

tragéd Eduardo musí zrovna proti nám chytat nejlepší zápas v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jinak na druhý poločas jsem oblékl dres a okamžitě srovnáno. Pojde alespon ještě jeden.

Reagovat
terry

Nefandi si, že by to bylo tim.

Reagovat
lnterista

na Schalke mi dres nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pěkný!!! škoda Miloš...

Reagovat
10

Motta žlutá = okamžitě střídat...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Reagovat
DelPiero137

a Luigi ta vyslysal

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to muselo bolet... Jinak jsem celkem zvědavý, jestli dá Juve gól, tak jestli to Genoa otevře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

MOtta

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOL!

Já toho lempla snad ještě začnu mít rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je moc.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale néééé

Reagovat
Pipo123

Terry vypnúť ten zápas

Reagovat
terry

Fandíš Juve?

Reagovat
Pipo123

V tomto zápase mi to je nejak jedno, ale taká remíza by bola ok

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

FLOOOOOOOOOOOOROOOOOOOOOOOO FLOOOOOOOOOOOORESSSSSSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa

Reagovat
homeles8

zmrdi

Reagovat
homeles8

Simone Pepe vypadá jak Rytmus

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
DelPiero137

Matriiiiiiiiiiiiii

a zu nepustit, pridat este jeden!!!!

Reagovat
lnterista

Matri je dobrej no

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

stačilo trošku zkritizovat Pepeho finální fázi a už to tam servíruje

Reagovat
Pipo123

Ale hraje dobre, snaď v Juve zostane, podľa mna by tie kraje mohli byť už na stálo ako to je teraz, Krasič - Pepe

Reagovat
10

Bastos je podle všeho hodně blízko Juve...ale čekám, že na Pepeho vzhledem k dobrým vztahům s Udine opci uplatníme, stejně tak na Mottu, kterýho pak někam pošleme v rámci výměny, jak se vyjádřil Marotta v týdnu...

Reagovat
DelPiero137

Pepeho som si oblubil, ale na zaklad v tazkych zapasoch to asi nie je. Ale nezbavoval by som sa ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pěkně se zorientoval, pěkná akce.

Reagovat
terry

To bránění je skutečně komický. Ono mu to na penaltě skočí pod nohu, ale že by k němu někdo přistoupil a ukopl mu to, to nic. Nicméně s tím, jak se zatím hraje, to může skončit 5:5.

Reagovat
smazaný uživatel

MATRI!!!! MATRI!!!! MATRI!!!

Reagovat
Pinturicchio

MA-MA-MA-MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní Genoa, to je snad nejmarnější výkon, jaký jsem letos v Serii A viděl..., jestli ti si odvezou nějaké body, bude to ostuda.

Reagovat
terry

Proti Cagliari to možná bylo ještě horší, ostatně to i Preziosi prohlásil. Tady se aspoň dal nějakej ten gól.

Jsem ale hodně zvědavej, co s tím Preziosi hodlá udělat, protože tenhle tým nemůže absolutně fungovat.

Reagovat
SqueeZy

Matriiiiiii Matriiiiiiiiiiiiiii Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zápasy v pravé poledne jsou prostě skvělé, ať už je to AC-Bari, Napoli-Lazio nebo teď Juve-CFC

Reagovat
homeles8

Jooooooooooo, ještě jeden!! A nedostat

Reagovat
smazaný uživatel

matri+quagliarella to by bola parada

Reagovat
Yanek

V Turíně je krásné počasí...

Reagovat
smazaný uživatel

to mal byt gol

Reagovat
Jajinek

No a teď to Palacio rozhodne...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastní gólem

Reagovat
10

málem...

Reagovat
Yanek

Už sem ho tam viděl....

Reagovat
smazaný uživatel

No nebyl k tomu zase tak daleko teď.

Reagovat
Pipo123

Milanetto je tragéd, on sa hraje na nejakého velkého tvorcu a pritom ani prihrať nevie

Reagovat
10

Malaka za Miloše

Reagovat
homeles8

typičo, on to nedal, tak my to dáme a vyhrajem 3:2 ! ♥ JUVE ♥

Reagovat
Yanek

Pepeee, já mu to tak přál

Reagovat
DelPiero137

tento zapas nevyhrat, bude to velmi bolestive....

Reagovat
Yanek

My měli takových zápasů taky spousta - Lazio, Bari, Juve

Reagovat
10

nejhorší brankář v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu

Reagovat
SqueeZy

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

chod mi prosim niekto link, nejak mi to vypadlo

Reagovat
Jajinek

Hlasujte pro konec zápasu

1) Palacio, jakožto jediný schopný hráč Janova se přes Barzagliho utrhne a dá gól

2) Bonucci si dá ještě jeden

3) Stane se zázrak a Luca Toni se trefí mezi tři tyče

4) Eduardo vyvede nějakou svou taškařici a rozhodne tím zápas

5) Krasič spadne a konečně mu to hvízdnou...

6) Všechny body naráz a výsledek bude krásných 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

moznost 4

Reagovat
SqueeZy

4!

Reagovat
10

3+4+5

Reagovat
terry

1 nebo 4, na to bych si klidně vsadil.

A nebo potom 6, ale s výsledkem 4:5.

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
Pipo123

Hlasujme za možnosť č. 7) Vtrhnutie fanúšikov Juventusu na trávnik

Reagovat
Yanek

7) Alex Del Piero naskočí z lavičky na které není a rozhodne v 93. minutě krásným gólem na 3:2.

Reagovat
10

to by tam musel sedět...

Reagovat
Jajinek

možnost 3 zatím vede...

Reagovat
smazaný uživatel

nejmiň pravděpodobná možnost a vyjde...

Reagovat
10

teď ještě 4 a 5

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

3

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
10

LUCA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

presne toto som chcel sem postnut

Luca Toni = grappa speciale

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaaaaaaaaaaaaaa Toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOL LUCAAAAAAAAAAAAAAAAA'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

LUCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

A kdo tipoval Lucu?

Reagovat
Pinturicchio

LUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zbývá minimálně 10 minut, třeba se něco přihodí

Reagovat
10

teď to hlavně udržet, nebo budeme zase za debily

Reagovat
smazaný uživatel

jak to může Dainelli - STOPER - takhle vyřešit ? takhle do toho jít ? Grifoni ať se pro zbytek ligy raději odhlásí, z toho týmu bolí oči...

Reagovat
terry

A to vy se na to koukáte jednou za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednou za rok sice né, ale dneska je to ultimátní...

Reagovat
terry

Však já vim.

Reagovat
Jajinek

já třeba po úterku neříkám a nedivím se ničemu...

Reagovat
terry

Tak u Janova si to klidně říct můžeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke jsem neviděl, ten den jsem brzo vytuhl, ale TOHLE, to snad ani není možný..., absolutně žádná organizace (v Itálii !!!), obrana v čele s Eduardem směšná, ty bych lískal, záloha typicky po janovsku poskládaná jakoby ze srandy a útok žádný..., pořádně si nepřihrajou, jejich přechod do ofenzívy, to je jak amatéři někde na plácku..., né, vážně jsem neviděl letoš horší výkon.

Reagovat
terry

Vždyť ten tým je úplně rozloženej. V útoku hraje akorát Palacio, ale nemá vůbec žádnou podporu spoluhráčů. O záloze vůbec nemá cenu mluvit, protože ta je, jak říkáš, poskládaná jak na nějakym sranda zápase a jestli v obraně bude hrát Moretti a Eduardo, tak to nikdy nebude dobré. Hlavně, že Ballardini je pořád v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu toho Konka ve středu zálohy..., to je vážně jako by si Ballardini dělal prdel. Scarpi by taky nebyl horší než Eduardo..., ta obrana je sice sama o sobě špatná, ale mít za sebou navíc takovou nejistotu, to jejich výkonnost ještě zhoršuje.

Reagovat
Jajinek

no prostě to, co oni tam mají za hráče v kontrastu s tím, co tam bylo dřív...je jeden velký děs. A s tím kádrem, hrají totální chaos, kde často nefunguje vůbec nic.

Reagovat
10

přesně tak, zůstalo tam to nejhorší ze starýho dobrýho Janova...Ranieri je pro ně velká příležitost

Reagovat
smazaný uživatel

už aby tam byl..., a Samp by se mohla taky probudit, v Janově je ten fotbal letos marný. Cavasina bych nechal do konce sezony, to je sotva průměr, ale hlavně by mohli v létě pořešit ten kiks s Cassanem a Pazzinim...

Reagovat
Yanek

Já mám takové tupé tuení, že se Cassano vrátí...

Reagovat
Jajinek

A Pazzo by mohl taky...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

No přijde mi, že obě obrany hrají nic moc.

Reagovat
Francesco Totti AS

Janov vzhledem k tomu, jaké měli v létě mercato jsou pro mě velkým zklamáním....nechápu jak s nima může někdo ztratit 3 gólový náskok

Reagovat
terry

300. pro lepší Janov.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Stav zápasu mi prekvapivo vyhovuje Začína sa celkom slušný súboj medzi Udinese, Lazio, AS, Juventus...hlavne teda Udinesea a AS, u ktorých hrá AC

Reagovat
smazaný uživatel

tak vás čeká taky ještě pár zajímavejch zápasů(Neapol, Lazio, Fiorentina...)

Reagovat
Jajinek

on si to přečetl včera odemne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď bych se asi pos*al kdyby to trefil

Reagovat
Jajinek

To by byl panečku gól. ..on ten Flores tam snad bude hrát základ i za rok...to už o něčem vypovídá...

Reagovat
terry

Toho se právě bojim.

Reagovat
10

dneska vidíme výstavní skříň toho nejlepšího z pověstný italský obrany

Reagovat
Yanek

Jít ven/sledovat Calcio

rozhodněte to někdo za mě

Reagovat
Jajinek

jdi ven...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Jajinek

taky bych šel, kdybych mohl

Reagovat
smazaný uživatel

maš zaracha??

Reagovat
lnterista

Reagovat
Jajinek

státnice...

Reagovat
terry

Taky jdu.

Reagovat
10

kromě Lazia s Parmou tam od tří zajímavý utkání není...takže bych šel ven

Reagovat
DelPiero137

na prelome tisicrocia byvali toto velke zapasy. Parma a Lazio boli velmi silny super, niekedy boli tazsi super ako AC alebo Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Blackpool : Arsenal - Jens Lehmann opět v bráně! No tak to jsem fakt zvědavý...

Reagovat
Tsigi

Buď jdi ven nebo sleduj Giovinco efekt. Jiná volba není

Reagovat
smazaný uživatel

proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Toni svůj talent na spalování obrovských šancí prostě nezapře.

Reagovat
One-Real

Matri je boreček, já to řikám furt.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-2-3-1): 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 13 Stendardo, 3 Dias, 14 Garrido; 32 Brocchi, 24 Ledesma; 15 Gonzalez, 8 Hernanes, 77 Sculli; 10 Zarate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Roberto Lovati R.I.P

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi ako sa rozdelené skupiny tifosi Lazia spojili po tej prehre v Neapole, podporili aj Lotita fanúšikovia a dneska prišla pekná návšteva, krivda vždy spojí ludí

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nekdo lepsi link na Lazio nez tento? http://mysportschannelhd.blogspot.com/p/channel-2.html

Sazkovky ne-e.

Reagovat
Pipo123

http://www.atdhenet.tv/36491/watch-lazio-vs-parma

já pozerám tu, síce kvalita nič extra, ale aspon to neseká a je to pekne plynulé

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je lepsi, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera, Hernanes je paradni...

Reagovat
Pipo123

Hernanes

Reagovat
10

top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Il Profeta

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

tvoja práca že ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
10

moc pěkný videa, klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Zarata hraje moc dobre, na hrote mu to ide lepšie ako pod útočníkmi, tot ale dilema či on alebo FLoccari

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je dobre ze edy ma z coho vyberat, predsa len su to odlisne typy futbalistov

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je dobre ze edy ma z coho vyberat, predsa len su to odlisne typy futbalistov

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky se mi Zarate moc libi, ale pral bych mu gol.

Reagovat
alcantara

MASCARAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

giovinco je borec

Reagovat
One-Real

Mascara je borec, důležitý gól! Bologna doma to určitě jen tak nenechá.

Reagovat
alcantara

hlavne pas pazienzu bol ukazkovy

Reagovat
One-Real

Jinak Matri, Pinilla, Cossu...fanta začla dobře.

Reagovat
Pinturicchio

Cossu ... i když mi to bude prd platné - Storari 2 goly, Bonucci vlastnák + 2 goly, Dainelli 3 goly

Reagovat
One-Real

hmm Storariho mám vlastně taky potřebuju ten náskok už udržet

Reagovat
Pinturicchio

A ten vůl Andrea si ještě svlékne dres = žlutá. ( )

Reagovat
Pipo123

Tomu Neapolu tie penalty podozrivo pískajú

Reagovat
Jajinek

no spíš nechápu, jakto, že Viviano nedostal červenou...

Reagovat
FuckT

tak jeho nazor je pochopitelny , je to fanusik Milana, a cim viac vyhier Neapolu, tym zlozitejsia ceste za titulom :)

Reagovat
Jajinek

a) pippo nefadní Milánu

b) Napoli na titul nemá

Reagovat
FuckT

zatial nie, ale ak si si nevsimol za tvoj dlhy life, vo svete bolo tolko prekvapivo ziskanych titulov, ze to ani neni snad mozne, vid Wolfsburg ;)

Reagovat
Pipo123

Reagovat
mastakillah

pokud na to nemá Neapol, tak Inter letos taky ne ... výkonnost je hodně podobná

Reagovat
Jajinek

Mezi Neapolí a Interem je ten rozdíl, že zatímco na podzim byl Inter jeden velkej lazaret, tak si Neapol v poklidu sbírala body. Na druhou stranu je pravda, že velké zápasy jsme posrali stejně jako oni, z tohoto hlediska by si to asi zasloužilo AC, i když oni taky nejsou letos bůhvíco, vzhledem k tomu, jaký mají kádr. Ale tak Max je u týmu první rok no...

...jinak řeč ale byla o tom, kdo na titul má a kdo ne. ten kádr Interu už snad nikomu nemusí prokazovat, že na titul má...ten kádr Neapole ještě podle mě jasně ne!

Reagovat
FuckT

to ale neznamena, ze titul vyhrat nemoze ... Chelsea bola uplne dole, prisli peniaze a vyhrala uz neviemkolko titulov, novy prezident Neapol jednoznacne zdvihol, a ano, ak by tento rok vyhrali titul bolo by to s velkou davkou stastia a bojovnosti , ale mozne je vsetko ...

Reagovat
Jajinek

to by se AC i Inter museli složit naráz...a zejména AC, možné je vše, ale je to nepravděpodobné a bylo by to i nespravedlivé, zkrátka a dobře Napoli letos prostě na titul nemá.

Reagovat
Yanek

Reagovat
mastakillah

no taky pochybuju, že by se AC složilo s takovým losem co má na závěr sezóny...ale mezi Interem a Neapolí to bude ještě boj ..myslím, že k titulu maj stejně blízko i daleko ...

Reagovat
Jajinek

Inter má obrovské zkušenosti s těmito zápasy a lehčí los...jediný pořádně těžký zápas hraje právě v Neapoli. Ve prospěch Neapole hraje jen pobláznění z aktuálně nové nepoznané situace...to ale nakonec taky může být dvousečná zbraň. Pokud skončí Neapol před Interem, uznám, že jsem se spletl.

Reagovat
mastakillah

ano s tímhle se musí souhlasit ..o tom žádná ..zkušenosti má inter jednoznačně větší a los má taky lehčí...uvidíme..snad to bude napínavé až do konce

Reagovat
mastakillah

kádr je jedna věc a výkonnost druhá .. to co Neapol předvádí s ,,průměrným" kádrem je uctihodný ..za to by si ten titul i zasloužila...Jinak zpět k tomu Interu..takový tým se nemůže vymlouvat na lazaret ... kádr má široký a hráči z lavičky by v takovém klubu měli být schopní nahradit stálice..

Reagovat
FuckT

asi tak, Mourinhovi by AC nerobilo problemy ani so siedmymi hracmi :P

Reagovat
alcantara

myslim, ze aj liga majstrov bude pre nich skvela vec, ta by uz mala byt ista. K titulu asi nedokracaju, zreb maju tazky, ajked definitivne "nie" sa pri ich ohromnej voli neda vyrieknut a mozne je vsetko. Kazdopadne aj keby vsetky zvysne zapasy prehrali, zasluzia si absolutorium za to, co ich uzky kader pocas celej sezony predvadzal a dokazal, zvlast trio lavezzi-hamsik-cavani by mali nosit na rukach po celej kampanii

Reagovat
mastakillah

los je hodně těžkej, ale nemyslím si, že by to bylo nehratelný ... do posledních dvou zápasů by ještě mohli zůstat ve hře..pak se bude lámat chleba...ale jak říkáš, i kdyby to nevyšlo, tak za letošní sezónu klobouk dolů....bojovnost a usilí neskutečnéé

Reagovat
Jajinek

Napoli by si ten titul nezasloužila ani náhodou, a není to jen můj názor...hodně jim pomáhají sudí, mají neuvěřitelnou kliku na zranění, vyhráli hordu zápasů, kde ani nebyli lepší a když už se chtěli prát o čelo, tak přijeli 2x do Milána, kde tedy potvrdili, že na titul nemají.

Co se týče Interu...samozřejmě, široký kádr Inter má a měli by uspět hráči z lavičky...ale když se ti zraní všech 5 středových záložníků, nejlepší střelec, gólman, pravý bek na kterém stavíš hru, nepostradatelný a klíčový stoper a nastupují hráči naprosto širšího kádru jako Natalino, Obi, Nwankwo či Alibec, tak to prostě už tým poznamená. Přesto je Inter v tabulce tam kde je a má o dva body méně než Napoli, které hraje celou sezónu v plné polní a kdyby se jí tři hráči zranili, tak se jim to sesype jak balíček z karet.

Reagovat
mastakillah

Inter loni taky vyhrál hordu zápasů, kdy nebyl ani náhodou lepší..mnoho zápasů otáčeli až ke konci utkání... nebyly problémy se zraněními a stěstí se vás drzelo zuby nehty a to je jednou... a taky jste loni vyhráli titul...urcite velkou roli hraje stesti.a to letos Neapol určitě má...s tou pomocí sudích bych to tak neviděl...myslím, že je to v rámcí mezí jako u každého jiného klubu...Ano zranit se např. Cavani, tak by to bylo s neapolí hodne špatné...ale soupisku Neapole a Interu nejde srovnávat..vzdyt Inter se v popredí drží už dlouho...Neapol vyletěla na vrchol až v letošní sezóně po dlouhých letech...a s fotbalem, který celou sozónu předvádí si zaslouží titul nejméně stejnou měrou jako Inter...v tomhle porovnání z toho vychází vítězně prozatím ale AC

Reagovat
Jajinek

no a proto co píšeš Neapol na titul zatím nemá...to je celý můj point...(nejde mi o štěstí, a že vyhrávají zápasy i když nejsou lepší)

Reagovat
mastakillah

asi jsi nepochopil to co sem teď napsal..no to je jedno

Reagovat
alcantara

titul si zasluzi ten, kto ma na konci najviac bodov, spravodlivejsie meritko neexistuje. Rozhodcovia pomahaju a ublizuju kazdemu, to su vsetko iba vyhovorky podobne ako zranenia.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Jajinek

přesně tak...a dost pochybuju, že na konci bude mít nejvíc bodů Neapol...

Reagovat
alcantara

tiez sa priklanam k tomu nazoru, zaroven by som ale urcite nespochybnoval ich pripadny titul roznymi spekulacnymi teoriami a okolnostami.

Reagovat
Pipo123

Nevidel som tú penaltu, ale majú ich nejak moc

Reagovat
alcantara

bola cista

Reagovat
FuckT

??? jasna penalta, sice Lavezzi to celkom dodrbal, ale keby ho brankar nezlozil, tak by dal gol, tu sa musi Bologna zamysliet, hentak 3 obrancovia na vylete XD

Reagovat
Jajinek

Bologna se nemusí zamýšlet...nemá absolutně důvod ten zápas vyhrát...to byla jasná dvojka

Reagovat
FuckT

tak ja viem, Bologna nema co stratit ani co ziskat, maju stred isty, ale aj tak, toto bolo fakt krasne ako ti 3 stali :)

Reagovat
alcantara

marek mal strielat, lavezzi nic nedodrbal, uz bol prilis blizko k vivianovi, penaltovy zakrok bolo to najidealnejsie, co sa dalo z danej situacie vytazit.

Reagovat
FuckT

jj, na 1 pohlad som to zle zachytil

Reagovat
Jajinek

Reagovat
One-Real

MAREKYYYYYARO!

Reagovat
smazaný uživatel

paráda trest pro Di Natalého snad dostane stop na víc zápasů čím víc tím líp.

Reagovat
smazaný uživatel

To poteší...snád Udine padne a my sa nejakým spôsobom do LM dostaneme...Forza Juve !!!

Reagovat
FuckT

cool, Neapol hra s Udinese dalsi zapas ;)

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

fuj jak můžeš fandit Neapoli. vždyt tam hraje Hamšík

Reagovat
Pipo123

FLOCCA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Lichti nádhera

Reagovat
10

sice trošku rapl, ale bral bych ho hned

Reagovat
Pipo123

No neviem či by to u vás bolo ono, Krasič a on na kraji to by bolo asi až moc ofenzívne...

Inak strašne som zvedavý čo spraví Edy keď sa uzdraví Radu, Garrido hraje moc dobre a ten kraj by mu mal patriť. Raduho by som presunul na stopéra, ale namiesto koho ? ... Biava - Dias

Reagovat
smazaný uživatel

Viviano je skvelej golman , uz hral nekdy za repre ? ja myslim ze by tam byt urcite mel , je docela mladej a co sem ho nekolikrat videl tak vzdy chytal skvele .

Reagovat
10

má 5 startů

Reagovat
smazaný uživatel

Diky ,

BTW :Hamsik je svagr Gargana ?takze Hamsik ma zenu z Uruguaye nebo jak to je sem to ted cetl v expresce tak sem se divil jestli nekdo nevi .

Reagovat
alcantara

gargano ma za zenu hamsikovu sestru, uz maju aj dieta

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takze naopak Gargano ma Slovenku

Reagovat
clinger

trapná italská kaprliga v Palermu,Cagliari a Bari ve fortuně kurzy na remízu pod 2,ve sportingbetu radši tyto tři zápasy stažený a jakpak asi skončily.3x remíza

Reagovat
10

měl si to vsadit, jako my všichni tady...proč si asi myslíš, že nedáme na calcio dopustit..?

Reagovat
clinger

to měl noo.ale furt jsem si říkal že to snad nemůže být všude pravda,přece jen jde o vrcholný fotbal.ale koukám že možný je všechno.to už bylo před pár lety v itálii normální ke konci ligy kurzy na plichtu kolem 1,5 a UEFA nic

Reagovat
10

UEFA sází s náma

Reagovat
smazaný uživatel

A Policie ČR Pomáhá a chrání, ne?

Reagovat
Yanek

Abbiati, Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimovic.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, trosku OT ale toto proste musite videt

http://www.stream.cz/video/564928-nejvychytanejsi-fotbalova-simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, hned od začátku zápasu do nich bušíme snad je dostaneme pořádně pod tlak a dáme rychlej gol,na Viole to je vždycky těžký...

Reagovat
Ragazzo d'oro

CLARENCE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf jak za mlada... snad se neurazí

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu, on to nečte.

Reagovat
Pinturicchio

SEEDORF ! ! ! ( Fanta )

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak když sem na začátku sezony říkal ze Neapol půjde do LM tak se mně všichni smáli sice ještě není konec sezony v zádech má ještě AS a Udinese ale stejně je ta Neapol příjemný překvapení ještě aby do LM šlo i Udinese a snad ještě se Sanchzem...

Reagovat
Ragazzo d'oro

ALXEANDRE PATO!!!!!! BŮH!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Perfektní zápas, dobrý výkon. Všichni hrajou velice dobře, dokonce i mnou neoblíbený Flamini.

Řekl bych, že zápas je oku lahodícím pro každého fanouška. Ale zajímalo by mě, co nám tak pomohlo od zápasu s Palermem. Návrat Ibry? Výhra v derby? Repre přestávka? Seedorf v záloze? Nemyslel jsem si, že to řeknu, ale ten borec nás opravdu pozvedl, záloze dodal tu chybějící kreativitu. Konečně Max přišel na to, že na trequartistu je blbost ho dávat.

Forza Milan! Poprosím o podobný výkon!

Reagovat
Yanek

Škoda Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

jaký som rád, že nevidím gilardina v drese ac. dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

*dobrý výkon hráčov ac

Reagovat
smazaný uživatel

začo??

Reagovat
maras93

Koukam , že Ibra chce asi zpátky do Barcy Za co dostal červenou , zase ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho mě pan Ibrahimovic nenasral jako dneska pro dobro AC doufam že v létě ho nechaji Barceloně to co předvadi vpolsedni době je otřes ale kdyby se Alegri nebal ho výstřidat tak už mohlo bát vše jinak kvůli Ibrovi drama až do konce zaplat panbů za 3 body FORZA MILAN!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele