Serie A - preview 31. kola

02.04.2016, 08:19, aktualizováno 04.04.2016, 08:41
Previews
Bologna nevyhrála v pěti zápasech v řadě a díky dnešní dohrávce 31. kola se může znovu posunout do horní poloviny tabulky. Soupeře k tomu bude mít ideálního, na půdu nováčka přicestuje poslední Hellas Verona...
Bologna FC - Hellas Verona  (pondělí 20:45)
Boloňa se v dohrávce 31. kola pokusí zapomenout na porážku v Bergamu a před vlastním publikem přivítá poslední Hellas. Veronský celek už má jen minimální šanci na záchranu, sezonu by však rád dohrál se ctí.

Domácím se v poslední době nedaří úplně dle jejich představ. Po několika dobrých výsledcích přišla menší výsledková krize, vždyť Boloňa nedokázala vyhrát už pět utkání v řadě. Stále však může být s průběhem sezony naprosto spokojena. Dvanácté místo a osmibodový náskok před sestupovými pozicemi je pro nováčka soutěže velkým úspěchem.

Boloňa naposledy prohrála s Atalantou Bergamo a výsledek by doma ráda odčinila. Na domácím stánku Renato Dall'Arra přivítá Hellas, jehož šance na přežití v nejvyšší soutěži jsou minimální. Favoritem duelu budou Donadoniho svěřenci, kteří dokázali vyhrát už první zápas ve Veroně výsledkem 2:0.

Závěr sezony by rádi ve Veroně odehráli se ctí. Jejich ztráta na nesestupovou pozici je osm kol před koncem devítibodová a dohnat takové manko už bude velmi obtížné. Ne že by to bylo nemožné, ale doposud dokázali hráči Hellasu získat jen pouhá dvě vítězství.

Roberto Donadoni se bude muset obejít bez útočníka Destra a také potrestané dvojice Gastaldello, Mbaye. Kompletní v žádném případě nebude ani Hellas. Karetní trest si odpykává Rebić, zatímco Souprayen, Romulo a Fares mají zdravotní patálie.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zuňiga, Rossettini, Maietta, Masina - Taider, Diawara, Donsah - Mounier, Floccari, Giaccherini
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Pisano, Moras, Helander, Albertazzi - Marrone, Ionita - Wszolek, Greco, Siligardi - Toni
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Jednatřicáté kolo italské nejvyšší soutěže dohromady svede týmy z opačných pólů tabulky se zcela odlišnými cíli. Zatímco domácí Zebry bojují o záchranu a potřebují bodovat, Neapol nesmí ztratit, aby udržela kontakt s vedoucím Juventusem.

Udinese se bude po zbytek sezony soustřeďovat na boj o záchranu. V tuto chvíli má na šestnáctém místě tabulky jen tříbodový náskok před osmnáctým Palermem, takže by se mu body z domácího prostředí náramně hodily. Jenomže letos se na Stadio Friuli domácím moc nedaří. Vyhráli tu jen čtyřikrát a sedmkrát remizovali, což v součtu znamená předposlední místo v tabulce domácích zápasů. Hůře už je na tom jen veronský Hellas.

Zebry si v minulém kole připsaly remízu 1:1 se Sassuolem, když na brzkou branku Duvána Zapaty odpověděl ve druhém poločase Matteo Politano. S remízou by jistě panovala spokojenost i v zápase s Neapolí, která bude na severu Itálie velkým favoritem.

Neapol je jediný tým, který ještě může narušit několikaletou nadvládu Juventusu nad Apeninským poloostrovem. Na Starou dámu před tímto kolem ztrácela tři body, a tak si nesmí na hřišti Udinese dovolit zaváhat. Parthenopei sice budou favoritem, ale jejich zápasy s Udinese nebývají jednoduché. Vždyť Neapol naposledy vyloupila Stadio Friuli v roce 2007 a od té doby tam nevyhrála. Svěřenci trenéra Maurizia Sarriho ale mají formu, zvítězili třikrát v řadě, naposledy zdolali Janov 3:1.

Neapol bude mít k dispozici kompletní kádr až na jednu výjimku, vinou problémů s lýtkem by mohl chybět brankář Pepe Reina. Mezi třemi tyčemi tak možná dostane šanci Gabriel. Domácí Zebry budou postrádat duo Merkel, Guilherme.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Heurtaux, Danilo, Felipe - Widmer, Kuzmanovič, Hallfredsson, Fernandes, Armero - Théréau, Zapata
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Hysaj, Albiol, Khoulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Insigne, Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Chievo hostí na svém domovském stánku Palermo a pokud se dá říct, že domácí jsou nadmíru spokojeni se svou pozicí, pak hosté rozhodně nemohou. Tým z Verony je na skvělé deváté příčce, ale Palermo bojuje o přežití.

A zatím ne moc úspěšně. Rosanero jsou totiž až na 18. místě a šance na záchranu v podstatě s každým dalším kolem mizí. Ani minule to nebylo úplně ono, protože po dvou prohrách potřebovalo Palermo bodovat. Domácí Empoli ale udrželo čisté konto a rozdělilo si s Palermem body za nezajímavou remízu bez gólů. Za posledních deset kol tak Palermo vyhrálo jen jednou, když přehrálo Udinese.

Přesto hráči věří v záchranu. Například zkušený brankář Stefano Sorrentino prozradil: "V Chievu jsem hrál a dobře znám ty hráče. Vím, že to nebude snadné utkání, ale nám nezbývá nic jiného než snaha. Věříme, že se stále můžeme zachránit, i když nám ubývá sil i nadějí. Ale bojujeme, máme nový impuls a postupně se vše zlepšuje. Teď přišel čas na výhru. Nemáme moc štěstí, ale to se zlomí s jediným utkáním," zmiňuje zkušený veterán.

Palermo má pohromadě většinu svých hvězd a opor. To se ale rozhodně nedá říct o jeho soupeři, protože Chievo postrádá hned několik hráčů. Mimo hru jsou Dainelli i Hetemaj, zcela zdráv není ani Pinzi. Chievo se tak může těšit alespoň ze svého místa na slunci. Tým, který je zvyklý bojovat o záchranu, nyní sídlí na 9. místě a na osmé Lazio ztrácí jen 4 body. V minulém kole si dokázalo poradit s nebezpečnou Sampdorií, kterou popravila jediná branka Riccarda Meggioriniho.

Teď se ve Veroně objeví Palermo. A Nicola Rigoni si dobře uvědomuje náročnost tohoto duelu. V rozhovoru pro Radio Universal zmínil: "Palermo zoufale potřebuje body a to pro nás bude náročné. Vždycky se nejhůř hraje proti týmu, který je v tak špatném postavení, protože hráči jsou ochotni udělat cokoli pro výhru. Doufám, že všechno zvládneme, i když nás čeká opravdu hodně vypjaté utkání, které nám jistě vezme hodně sil," míní Rigoni.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Cacciatore, Spolli, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanović, Rigoni - Birsa - Floro Flores, Meggiorini
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Struna, Gonzalez, Andelković, Pezzella - Jajalo - Quaison, Hiljemark, Brugman, Trajkovski - Vazquez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Fiorentině se přestalo dařit a v poslední době si připisuje jedno zaváhání za druhým. O další se pokusí muž, který je ve Florencii známým, ale nikoliv vítaným. Přijede někdejší kouč Vincenzo Montella a jeho Sampdoria.

Vincenzo Montella byl dlouho symbolem Fiorentiny, kterou dostal na starost. Právě na její lavičce si začal budovat pověst nadějného trenéra, který se obejde i bez hvězd a dokáže tým pravidelně dostávat do pohárů. To se mu s Violou poměrně dařilo, ale často narážel na úbytek sil či nekvalitní přestupové cíle. Nakonec se s vedením a majiteli ve zlém rozešel a byl vděčný, že mu práci nabídla Sampdoria Janov.

Blucerchiati hledali náhradu za Waltera Zengu a podle slov majitele Massima Ferrera by měl Vincenzo Montella být jejich "novým Alexem Fergusonem". Zatím se mu ale příliš nedaří naplňovat vysoká očekávání a Doria se aktuálně nachází až na 15. místě Serie A. V minulém kole ukončila dobrou sérii tří zápasů bez porážky, když nestačila na Chievo Verona! Jediným střelcem utkání se stal Riccardo Meggiorini.

Problémem Dorie by mohl být fakt, že při výjezdech se jí moc nedaří. A snad ještě méně při výjezdech do Florencie, protože Doria na stadionu Artemia Franchiho nevyhrála už dlouhých 12 let! Naposledy se zde radovala 26. září 2004, když udržela čisté konto a prosadila se zásluhou Bazzaniho se Sacchettim. Jedním z hráčů, kteří tento duel pamatují, je i někdejší kapitán Dorie, Sergio Volpi.

Ten v rozhovoru pro Sampnews24.com uvedl: "Že jsme tam už 12 let nevyhráli? To je jen souhra náhod, která vždy nešla podle představ. Máme dost dobrý tým na to, abychom teď vyhráli, Doria má i skvělého trenéra. Nemáme co ztratit a já myslím, že se nám brzy podaří prolomit tuhle nešťastnou sérii. Doria nejede do Florencie jako předem daný outsider, bude bojovat," předvídá Volpi.

Ani Fiorentina není zrovna v dobrém rozmaru. Stále nemůže trenéru Montellovi zapomenout jeho odchod, protože byl jako vždy provázen s mnoha kontroverzemi. Ačkoli se mladý trenér hájí, že má Fiorentinu stále v srdci, jeho vyjádření mnozí berou jako provokaci. Například reportér Enzo Bucchioni, který říká: "Vyjádření Vincenza Montelly mají za cíl jen vyvést soupeře z rovnováhy, destabilizovat morálku. Neprokázal dostatek respektu klubu ani Florencii. Doufám, že Viola vyhraje o hodně, protože způsob, jakým odešel do Sampdorie, se těžko odpouští."

Fiorentina nebude kompletní, protože jí schází útočná zbraň číslo jedna, Nikola Kalinić. Místo něj by se měl na hřiště dostat Khouma Babacar. Doria má kádr kompletní, takže se dá očekávat start Quagliarelly s Correou a Álvarezem v zádech. Vyloučit nelze ani start zlobivého dítěte italské kopané, Antonia Cassana.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, G. Rodriguez, Astori, Alonso - Vecino, Badelj - Tello, B. Valero, Bernardeschi - Babacar
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Silvestre, Ranocchia, Moisander - De Silvestri, Soriano, Fernando, Dodò - Correa, Alvarez - Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - AC Milán  (neděle 15:00)
Milán se po reprezentační přestávce představí na půdě Atalanty Bergamo, kde se mu víceméně daří. Atalanta ale dokázala AC v minulosti několikrát nemile zaskočit a ze vzájemného souboje by ráda získala body i tentokrát. Koneckonců náskok pěti bodů na sestupové pozice rozhodně není ničím uspokojivým. Do Bergama se vrací její někdejší opora Giacomo Bonaventura.

Atalanta prožívá pod koučem Rejou nepříliš povedené období. Až před reprezentační přestávkou dokázali Bergamaschi porazit Boloňu 2:0 a utnout dlouhou sérii bez vítězství, díky které se propadli až do bojů o záchranu. Edy Reja věří, že se vítězstvím nad Boloňou vše zlomilo a Atalanta bude ve zbytku sezony stoupat tabulkou.

AC Milán rozhodně nepojede do Bergama jenom na výlet. Liga mistrů už je sice pasé a ztráta na páté místo činí už šest bodů, přesto si Rossoneri nemohou dovolit zaváhat. Udržení šestého místa pro start v Evropské lize bude ve zbývajících osmi kolech naprosto klíčové. Pravdou ale je, že po porážce se Sassuolem se hosté příliš nepřetrhli a nevyhráli jak ve Veroně s Chievem, tak doma s Laziem. Tři zápasy bez výhry situaci Milána kupodivu nezkomplikovaly, ovšem náskok čtyř bodů před Sassuolem ještě vůbec nic neznamená a Neroverdi budou chtít AC přeskočit.

Na stadion Atleti Azzurri D'Italia se vrací Giacomo Bonaventura, někdejší opora a miláček fanoušků Bergama už patří Milánu a i v červenočerném dresu patří k nejvýraznějším oporám. Kouč Siniša Mihajlovič bude na jeho služby spoléhat i tentokrát, což se nedá říci o zraněných Niangovi, Kuckovi, Hondovi a Alexovi. Na domácí straně bude chybět pouze Carmona.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Paletta, Toloi, Dramé - De Roon, Cigarini - Raimondi, Diamanti, Goméz - Pinilla
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Zapata, Romagnoli, Antonelli - De Sciglio, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Luiz Adriano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - AS Řím  (neděle 15:00)
Nedělní odpoledne bude v italském calciu patřit především jednomu utkání. Zápasu, který má v italských poměrech podobný zvuk jako slavné El Clásico ve španělské La Lize. Slavné Derby della Capitale by mohlo mnohé naznačit o šancích obou celků na Evropu.

Pokud byste rádi na římské derby, abyste si vychutnali tu pravou italskou atmosféru a pověstné klima dvou nenáviděných rivalů, pak je zbytečné kupovat si lístky. Stadio Olimpico totiž bude připomínat kulisu nějakého řadového utkání s mnoha sedačkami zejícími prázdnotou. Fanoušci totiž opět bojkotují návštěvnost stadionu kvůli pravidlům ze strany města. Derby je přesto mnohem víc než obyčejný zápas. Je to bitva o celé město.

Favoritem je tým kolem symbolu a kapitána Francesca Tottiho, i když ten se v posledních měsících dostal na okraj elitní formace a uvažuje o odchodu. To byl další impuls, který fanoušky AS rozděluje na dva tábory, protože mnozí z nich stále souhlasí s heslem "No Totti, No Party". Francesco Totti také nyní vysedává především na lavičce. Vedle něj se tam často objevuje další symbol novodobého AS, záložník Daniele De Rossi.

Ten by měl být připraven, protože přes reprezentační pauzu stihl doléčit veškeré problémy. Mimo hru tak zůstávají jen Ponce a Gyömber, fit není ani Leandro Castán. Od začátku by moc rád hrál Kevin Strootman, který v posledních dnech zůstal v Trigorii a trénoval. Lazio řeší mnohem vážnější problémy. Kvůli kartám nebude hrát Lulić, zraněni jsou Konko, de Vrij a Kishna s Raduem.

De Rossiho s Tottim v pomyslném žebříčku symbolů nahrazují jiní. Ať už je to Alessandro Florenzi, Kostas Manolas nebo Miralem Pjanić. Přesto je mnoho lidí přesvědčeno o tom, že nadcházející derby by pro Tottiho nemuselo být posledním. Říká to i Vincent Candela, který v rozhovoru pro Il Tempo sdělil: "Rád vzpomínám na to, jak jsme vyhráli derby 5:1, byly to skvělé časy. Teď mnozí mluví o Tottim a o tom, že by měl skončit. Jenže on je duší týmu, stále mu má co dát. Myslím, že by měl ještě aspoň rok hrát," dodává někdejší hráč AS.

První derby se hrálo v roce 1929 a vyhrálo jej AS 1:0. Jedinou branku měl na svědomí Rodolfo Volk . Jedinou branku dokázala obě mužstva vstřelit také v minulém kole. Zatímco AS remizovalo s Interem Milán, Lazio si odvezlo bod za stejnou remízu s jeho milánským kolegou, AC. Lepší postavení má nyní AS, které stíhá druhou Neapol a odráží útoky čtvrté Fiorentiny. Binacocelesti jsou nyní až na 8. místě a evropské poháry se jim vzdalují, nehledě na nedávnou ostudu z rukou pražské Sparty v Evropské lize.

Pokud se o někom dá říct, že je světlým bodem prozatímní sezony Lazia, je to určitě argentinský kapitán Lucas Biglia. Ten na sebe strhává většinovou pozornost movitějších klubů a je známo, že o něm mají velký zájem. Sám hráč ale nyní nechce řešit přestupové spekulace a rád by se soustředil jen na boj s Laziem. Touží navíc pomoci i trenéru Piolimu, o jehož odvolání se hlasitě šeptá.

Zkušený záložník zmiňuje: "Slyšel jsem, že se o mne zajímá Real Madrid. Jsem sice potěšen, ale teď se soustředím jen na svou reprezentaci a Lazio. Blíží se derby, které může mnohé změnit. Vypadli jsme z Evropské ligy a tak nám zbývá jen Serie A. V ní jsme minule zanechali dobrý dojem a teď chceme dokončit sezonu co možná nejvýše. Budoucnost budu řešit až potom," dodal Biglia.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Patric, Hoedt, Bisevać, Braafheid - Parolo, Biglia, Milinković-Savić - Candreva, Matri, Felipe Anderson
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Rüdiger, Manolas, Digne - Nainggolan, De Rossi, Pjanić - Salah, Perotti, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
Fotbalisté Janova přivítají na domácím stánku Luigi Ferraris o záchranu bojující Frosinone. Hosté potřebují každý bod, ale na Marassi to budou mít více než složité. Grifové hrají zejména doma velmi dobře, třikrát v řadě tu naplno bodovali. První vzájemný zápas v této sezoně skončil remízou 2:2.

Naposledy odjížděli z Janova s nepořízenou hráči Turína a domácí jen potvrdili, že zápasy před vlastním publikem jsou docela jinou věcí, než venkovní výjezdy. V tabulce domácích zápasů patří Grifům osmé místo, v tabulce venkovních až osmnácté! Zápasy doma a venku jsou jako den a noc. Před reprezentační přestávkou Janov prohrál na půdě Neapole 1:3 a venku naposledy vyhrál 10. ledna v Bergamu.

Během reprezentační přestávky se vyrojily zprávy, že po sezoně skončí trenéra Gian Pier Gasperini, údajně z vlastní vůle. Jeho nástupcem by mohl být buď Massimo Oddo z Pescary nebo Ivan Jurić z Crotone.

Na Marassi v 31. kole zavítá Frosinone, které se krčí na předposledním místě, ovšem se stále velkou šancí na záchranu. Situace na dně tabulky je s výjimkou posledního Hellasu pořádně vyrovnaná a dramatická. Kanárci ztrácejí na nesestupové sedmnácté místo pouze bod, na šestnácté Udinese jen čtyři body. Frosinone pod Stellonovým vedením pravidelně sbírají body, což se povedlo i v posledním kole doma s favorizovanou Fiorentinou (0:0).

Domácí se budou muset obejít bez Ansaldiho, Burdissa, Cerciho i Pavolettiho. Všechno to jsou citelné ztráty, které bude obtížné nahradit. Důležité články základní sestavy nicméně postrádá i Stellone, jenž nemůže počítat se Soddimem a Paganinim.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Muňoz, De Maio, Izzo - Fiamozzi, Rincón, Džemaili, Rigoni, Gabriel Silva - Panděv, Suso
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Ajeti, Blanchard, Pavlović - Chibsah, Gori, Frara, Tonev - Ciofani, Dionisi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Turín FC  (neděle 20:45)
Slavný Inter Milán se v boji o důležité tři body utká s Turínem a v zádech bude mít domácí publikum stadionu Giuseppe Meazzy. Nerazzurri stále usilují o návrat do Ligy mistrů, nesmějí si proto v žádném případě dovolit zaváhat.

Pět bodů ztráta na Ligu mistrů a osm kol do konce. Před Interem stojí klíčová, závěrečná fáze sezony a kouč Roberto Mancini to moc dobře ví. Jeho svěřenci si poslední dobou vedou dobře, zvláště v domácím prostředí a sbírají důležitá vítězství. Před reprezentační přestávkou sice jen remizovali 1:1 s Římem, ale tento výsledek je víceméně nechal ve hře o milionářskou soutěž. Zdá se tak, že v návratu do pohárové Evropy už nic nezabrání. Inter má na pátém místě už šestibodový náskok na svého městského rivala AC a i kdyby nakonec skončil šestý, stále by to znamenalo alespoň Evropskou ligu.

Boje o pohárovou Evropu se letos netýkají celé řady dobrých celků, mimo jiné také Turína. Ten se zejména od nového roku výsledkově trápí a dost možná bude muset bojovat o své bytí a nebytí v nejvyšší soutěži. Granata má v tuto chvíli k dobru pětibodový náskok, který ale ve zbývajících osmi kolech nemusí vůbec nic znamenat.

Favorit zápasu je jasný. Inter Milán má s Turínem skvělou bilanci, ovšem před rokem s ním doma senzačně prohrál. Výhru 1:0 vystřelil Granatě ve čtvrté minutě nastaveného času Emiliano Moretti! Inter porážku v této sezoně dokonale oplatil, když stejným výsledkem vyhrál v Turíně.

Granatě bude v Miláně scházet střelec Ciro Immobile a také Avelar a suspendovaný stoper Glik. Právě útočník Immobile a Glik patří mezi nejdůležitější stavební kameny základní jedenáctky. Inter podobné starosti vůbec nemá a Roberto Mancini tak má z čeho vybírat.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Nagatomo, Miranda, Murillo, D'Ambrosio - Brožović, Medel - Éder, Palacio, Perišič - Icardi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Jansson, Moretti - Peres, Acquah, Gazzi, Baselli, Molinaro - Belotti, Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Carpi FC - US Sassuolo  (sobota 18:00)
Sassuolo stále ještě neztrácí z dohledu boj o evropské šampionáty, třebaže mu poslední dobou dochází dech. Tým trenéra Eusebia Di Francesca nyní bude chtít napravit nedávná zaváhání proti Carpi, které ještě nemá jistou záchranu.

Trenér Eusebio Di Francesco odvádí v Sassuolu skvělou práci a jeho výkony jsou chváleny. S nepříliš impozantním rozpočtem vsadil na trpělivou práci, vyhledávání talentů a jejich postupné zasazování do nastaveného systému. To mu vychází, protože Sassuolo i bez hvězd dokáže produkovat kvalitní fotbal a překvapit nejednoho favorita. Další tým, se kterým se Neroverdi utkají o body, rozhodně favoritem nebude...

Soupeřem jim totiž bude Carpi, které bylo od začátku pasováno do role nechtěného outsidera, jehož život mezi italskou elitou měl mít jepičí délku. Carpi se ale odmítá vzdát. Od nevydařeného duelu s AS Řím neprohrálo a to už, prosím pěkně, uplynulo pět utkání! Za tu dobu Carpi zvládlo třikrát remizovat a v minulých dvou kolech navíc vyhrálo. Poradilo si s Frosinone a pak obralo o poslední zbytky nadějí také Hellas Verona. I díky tomu odsunulo na sestupové příčky zkušenější Palermo.

Je ještě brzy jásat, protože od Palerma jej dělí jen lepší skóre. Uvědomuje si to i trenér Castori, který je opět vnímám jako spasitel. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky zmínil: "Za to, že jsme v první lize, vděčíme celému klubu, ne jen mně. Všichni hráči do toho dávají maximum, podporují nás fanoušci a mám tu tým profesionálů, kteří se o hráče starají. Táhneme za jeden provaz a máme stejný cíl. Doufám, že se nám podaří zachránit se," přeje si Castori.

Sassuolo na druhé straně coby horký favorit doufá ve tři body. Ještě se totiž nechce vzdát krásné myšlenky, jež zní jako z pohádky. Nebohatý klub bez hvězd díky tvrdé práci a správným investicím v evropských pohárech? Celý příběh dost možná neskončí happy-endem, ale Sassuolo o něj spolu se svými fanoušky bude alespoň bojovat.

V domácím dresu se nepředstaví Suagher a Crimi, mimo hru jsou dlouhodobě také Gnahoré a Bubnjić. Do hry se však mohou zapojit De Guzmán, Brkić a Martinho. Také Sassuolo bude mít několik opor zpět. Především se to týká Paola Cannavara. Fit nebude snad jen Missiroli.

O trenéra Di Francesca stojí několik větších klubů, ale sám trenér se prý nikam nechystá. Alespoň v tom má jasno generální ředitel Giovanni Carnevali. "Zlepšujeme se každým týdnem a rokem, už teď jsme mnohem výš, než si kdokoli z nás představoval. A velkou zásluhu na tom má právě trenér Di Francesco, takže jej rozhodně chceme dlouho udržet. Odvádí tu skvělou práci a my mu chceme dopřát kvalitní kádr i čas na práci s ním. Rozhodnout se ale musí on sám. To platí i pro Domenica Berardiho, na kterého spoléháme," dodal Carnevali.
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Poli, Romagnoli, Gagliolo, Letizia - Pasciuti, Bianco, Cofie, Di Gaudio - Lollo - Mbakogu
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Biondini, Manganelli, Duncan - Berardi, Defrel, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Empoli FC  (sobota 20:45)
Empoli čelí prokletí zvanému Juventus Turín. Před maličkým týmem z Toskánska leží náročný úkol porazit jasného lídra Serie A, aby se mohlo přiblížit toužebně očekávané záchraně. Proti gigantovi z Turína ale nemá moc dobrou bilanci.

V sobotu večer se otevřou brány Juventus Stadium v Turíně, aby uvítaly návštěvníky z Toskánska. Empoli v podstatě nemá co ztratit a bude doufat, že dokáže navázat na slavný rok 2007. Na začátku prosince 2007 totiž dokázalo Juventus Turín porazit a nakonec z toho bylo jediné vítězství nad Starou dámou za posledních 13 utkání. Jinak ve vzájemných duelech samozřejmě vládne zkušenější italský celek, který si bude chtít připsat tři body i nyní.

Hodně by mu totiž pomohly, protože druhá Neapol na lídra soutěže neustále nepříjemně dotírá a dech jí stále nedochází natolik, aby si mohl tým trenéra Allegriho odpočinout. Neapol totiž ztrácí na Bianconeri jen tři body, takže boj o titul rozhodně ještě nevzdává. V minulém vzájemném duelu sice Juventus prohrával po brance veterána Maccaroneho, ale nakonec se vzpamatoval. Stačily mu k tomu tři branky, o které se postarali Mandžukić, Evra a Dybala.

Juventusu se podařilo vstřebat zklamání z nepovedeného dvojduelu proti mnichovskému Bayernu a s Ligou mistrů se rozloučil. Skvělou náplastí na bolavou ránu mu bylo minulé kolo, protože na programu bylo očekávané turínské derby. V tom hrála prim jen jedna skvadra. Juventus roznesl Býky na kopytech poměrem 4:1, přičemž brankář Buffon stanovil nový ligový rekord v počtu minut bez obdržené branky. Velkou měrou přispěl k výhře také španělský střelec Álvaro Morata, který se trefil dvakrát.

Stará dáma je tak ve hře o titul již jen na dvou frontách. A podle Kwadwa Asamoaha chce obě prvenství. "Hrajeme o ligový titul a ještě nás čeká finále Coppa Italia. Máme výtečný tým a sice nás mrzí, že už nehrajeme Ligu mistrů, ale pořád toho můžeme hodně dokázat. Já osobně mám největší radost, když vyhrává tým. I když to někdy znamená, že hraju méně často. Vemte si například duel s Neapolí. Dlouho jsme se nemohli prosadit, prostřídali některé hvězdné hráče a střídající Simone Zaza rozhodl. To je naše síla," dodal Asamoah.

Empoli nemá na Juventus dobré vzpomínky a také poslední výlet do Turína pro něj skončil prohrou o dvě branky. Trenér Giampaolo může navíc počítat s Tonellim i Saponarou, třebaže měli oba dva problémy svalového rázu. Mimo hru tak bude zřejmě jen Laurini. Problémem Juventusu jsou zejména karty, protože hrát nebude trojice Bonucci, Alex Sandro a Sami Khedira. Ve formě není ani Paulo Dybala.

Empoli by zoufale chtělo vyhrát, protože za posledních 10 utkání si tři body nepřipsalo ani jednou. Světlým bodem je alespoň fakt, že ve dvou minulých kolech neprohrálo, proti Palermu navíc minule udrželo čisté konto. Aktuálně je toskánský celek na 11. místě, což ale vzhledem k minulé sezoně je spíše krokem zpět. Navíc se dá čekat, že se kádr malého týmu přes léto opět rapidně změní. Odejít by mohli Saponara, Rui, Tonelli, Paredes nebo Zieliński.

Prezident Fabrizio Corsi přesto chce Juventus zastavit. "Juventus mi někdy připomíná bojový stroj, který jede svou rychlostí a nic ho nezastaví. Působí majestátním dojmem. Ale my se jej přesto pokusíme alespoň přibrzdit. Má v týmu několik reprezentantů, takže bychom mohli využít možné únavy. Budeme bojovat a vydáme ze sebe všechno," burcuje zkušený činovník.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Rugani, Barzagli, Chiellini - Cuadrado, Sturaro, Lemina, Pogba, Evra - Mandzukić, Morata
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Bittante, Tonelli, Costa, Mario Rui - Zieliński, Paredes, Croce - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC30224455:1670
2.SSC Neapol30207362:2467
3.AS Řím30179462:3160
4.ACF Fiorentina30167750:3255
5.Inter Milán30167740:2855
6.AC Milán301310740:3149
7.US Sassuolo301112737:3345
8.SS Lazio301191038:3842
9.Chievo Verona301081234:3938
10.Bologna FC301061430:3536
11.Empoli FC30991234:4236
12.Janov CFC30971432:3734
13.Turín FC30891337:4233
14.Atalanta Bergamo30891328:3533
15.UC Sampdoria30881443:4832
16.Udinese Calcio30871526:4531
17.Carpi FC306101428:4628
18.Città di Palermo30771628:5128
19.Frosinone Calcio30761729:5527
20.Hellas Verona302131526:5119

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (293)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
Milan.B

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

Reagovat
Zark

FORZA MILAN.B

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Kaka14

Reagovat
REPLIKATOR

Baroš

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

co? mam aj interisticke, aj juve neapol romu.... vselijake

Reagovat
brenk

konečne späť

Reagovat
Largo

Forza Roma!!!!

Reagovat
Furia Ceca

http://www.football-italia.net/82186/tevez-leaving-juve-mistake

Chybíš kámo... Teda pokud to není aprílovej článek.

Reagovat
Furia Ceca

Podle Tuttosportu ( ) jsme prej domluvení s Cavanim na platu 5,5 mega. Cavaniho chce sice Chelsea, on sám ale preferuje návrat do Itálie. PSG chce čtyřicetník, ale Marotta doufá, že to srazí.

Pokud by to byla pravda, tak by to vypadalo, že je Alvárův osud zpečetěn...

Reagovat
Airus

spíš Mandžukičův, Marotta jasně řekl že chceme Álvára udržet. A dost se píše že po Realu hodíme 10M a kapesník, aby drželi hubu a krok

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem četl jenom o Álvárovi... Jinak zbavit se Mandžukiće jenom proto, aby mohl přijít Cavani, to je prostě na Nechci, abychom byli jako Real, kteří musí prodávat, aby mohl přijít někdo jinej.

Reagovat
Hans82

Jenze Cavani je lepsi suter jak Mandzukic a v Italii se mu darilo a dalsi rok chceme v LM jit dal nez tenhle takze Cavani jasna volba

Reagovat
Furia Ceca

Cavani by byl do Juve optimální, ale Mandžukićův přínos pro tým je neoddiskutovatelný. Pokud nám Real nevezme Alvára, tak bych útok pro příští sezónu nechal tak jak je.

Reagovat
Pinturicchio

V jednom zápase z pěti. Mario měl na hovno jaro v Atléticu, má ho na hovno i v Juve. Atleti věděli, proč se ho zbavují. Cavani by byl boost jak prase.

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo, něco na tom je... Akorát mi vadí, že máme každej rok či dokonce půlrok jinej áčkovej útok... Nejdřív Matri-Vučinić, pak Giovinco-Quagliarella, Giovinco-Vučinić, Tevéz-Quagliarella, Tévez-Llorente, Tévez-Morata, Dybala-Morata, Morata-Mandžukić, teď Dybala-Mandžukić... My ten útok snad nikdy neseřídíme.

Reagovat
Pinturicchio

Hráči přichází, hráči odchází, jedna výměna není takový zásah do týmu.

Reagovat
Furia Ceca

No... Přiznám se, že s postupem času se mi ten Cavani líbí čím dál víc. Faktem je, že v Neapoli to byl hroznej šutér. Latino útok Dybala-Cavani zní fakt zabijácky. A taky doufám, že podepíšeme Cácerese, aby měl Cavani v Juve kamaráda z Uruguaye.

Ale Mandžukiće mi bude líto, fakt jsem si ho oblíbil... + ty jeho sviňárny mi budou chybět, hrozně mě tím bavil.

Reagovat
Pinturicchio

Ještě kdyby měl Cavani tak o dva roky míň. . No, to by byla v podstatě jediná role, kterou by Martín plnil, vzhledem k četnosti jeho zranění.

Já proti Mariovi taky nic nemá, ale Cavani je jiná klasa. Cavani - Dybala a pod nima na trequovi Isco, this is my sen.

Reagovat
Furia Ceca

Isco, back-up Pereyra a Hernanes do píči - ideál.

Reagovat
Pinturicchio

Stoper, Vrsaljko / De Sciglio, podepsat Leminu, Isco, Cavani a budu v sedmém nebi.

Reagovat
Furia Ceca

Spíš ten Vršaljko, jestli chce AC za De Sciglia Sturara, tak to si můžou maximálně tak políbit prdel.

Reagovat
Airus

Jeho přínos je dost "meh", jo je to velkej silnej útočník a pár balónů se od něj do brány odrazí, ale je dost nachylnej na zranění, pak si hraje na tvrďáka, hraje přes zranění a jenom škodí týmu.

Jak píšeš níže o tom střídání útoků. Když přišel Conte, tak útočna dvojce byla na hřišti jenom od toho aby odváděla pozornost od zálohy a občas něco přidala. Až když přišli TOP útočníci jako Carlito a Nando, tak šlo hrát víc na útok.

Jak píšete ještě níže, Dybala a Cavani by mohl být super funkční útok, něco jako Gio - Vučinič na čtvrtou

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani maká na tým úplně stejně jako Mandžukič, ale krom toho je i sniper.

Jestli ho podepíšete, další tři nebo čtyři roky se hraje jen o druhé a další místo a v LM můžete jít sakra daleko.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

My dáváme Danimu 6 ročně, Edin má 4,5, tohle mě nejvíce sere, že vedení má nějakou platovou politiku, která je v podstatě v pořádku, ale od Batigola je právě teď pravá chvíle na to podepsat bombera, který bude mít prostě vyšší plat oproti ostatním, jako Higuain v Neapoli, který podle toho taky tahá tým.

Načasování je hrozné, kdyby si Palotta viděl do huby a řekl pravdu už před sezonou, tedy že neprodlouží Franceho a chce vyhodit třicátníky, to třetí místo bychom uhráli i s jiným, levnějším útočníkem a teď se mohlo jít po velké rybě.

To je ta hranice 30 mega(přitom Iturbe a dalších deset nýmandů za celkových 50+!!!), která nás dělí od vůbec možnosti útočit na vrchol. My radši pojedeme zkurvený moneyball.

Francek je Francek, ale kdyby udělali Cavaniho, pro kterého by to jistě byla výzva jak prase, můžeme reálně útočit na Scudetto.

Já vím, blouzním.

Reagovat
olis

uz sa skludnite s tym Cavanim, nepojde ani do Juve ani do AS, ani to ineho talianskeho timu, je to zoldnier a prve na co pozera su peniaze, navyse v PSG pravdepodobne dostane od dalsej sezony viac priestoru ako doteraz, podla mna je to 100% nerealne kvoli jeho preferenciam, tie mu ziadny taliansky klub nedokaze splnit, keby ano tak by neodchadzal z Neapolu

Reagovat
10

těm zprávám o tom, že by šel z 10 milionů ročně v PSG na 5 v Juve, nemůže věřit snad ani ten autor

Reagovat
smazaný uživatel

Snění je Romanistovi denním chlebem, však říkám, že blouzním. Samozřejmě, že tu všichni fabulujeme, tak se omlouváme, striktní realisto.

Teď půjde tím pádem do Číny za 30 ročně.

Reagovat
M11

ten debil na lajne to zveda pri kazdem utoku

Reagovat
Yzemi

Reagovat
10

Po Toru asi dostali speciální instrukce

Reagovat
M11

MANDZUKIC !!!

Reagovat
Hans82

Pogba hraje hodne dobre dnes

Reagovat
10

Měl mít 3 asistence, kdyby nebyli spoluhráči dřeváci

Reagovat
10

polská brankářská škola se nezapře

Reagovat
Kincl

Gola sakra korupčníci z Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel vsazeno na presny vysledek 1:0

Reagovat
brenk

Zaza

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec no

Reagovat
snuff24

Zas musíme hrát v nedělu večer

Reagovat
Milan.B

odpocivaj v pokoji Cesare

Reagovat
olis

na dnesny zapas som velmi zvedavy a dost sa ho bojim, po repre pauze vo vseobecnosti hrame onicom, a v Udine sme nevyhrali tusim od roku 2007, ak to dnes nezvladneme Juventus uz asi moze oslavovat, aspon sa dnes ukaze ako na tom realne sme, cim dlhsie budeme drzat 3 bodovy odstup a cakat na pripadne zavahanie Juve tym lepsie

Forza Napoli!

Reagovat
10

OT: Genny z Gomorry (Salvatore Esposito) se dal na rap - https://youtu.be/vG1HtaUscpw Premiéra druhý sezony už 10. května

Reagovat
olis

uz nech je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

zapas dnes neuvidim, ale dufam, ze vyhraju, kedze ina moznost ani neprichadza v uvahu,

FORZA INTER!!

Reagovat
olis

FORMAZIONE UFFICIALE UDINESE: Karnezis; Heurtaux, Danilo, Felipe; Widmer, Fernandes, Kuzmanovic, Badu, Armero; Thereau, Zapata. A disposizione: Meret, Adnan, Edenilson, Pasquale, Piris, Wague, Balic, Hallfredsson, Iniguez, Lodi, Matos, Perica. All. De Canio.

FORMAZIONE UFFICIALE NAPOLI: Gabriel; Hysaj, Albiol, Koulibaly; Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne. A disposizione: Reina, Rafael, Maggio, Strinic, Regini, Chiriches, Valdifiori, David Lopez, Chalobah, El Kaddouri, Mertens, Gabbiadini. All. Sarri

Forza Napoli!

Reagovat
10

Fernandes počítal jsem s tím, že to nedá

Reagovat
Zark

Reagovat
10

kkt vyhajpovanej tyvoe

Reagovat
Zark

Reagovat
10

teď nevím co napsat, aby dal hattrick..?

Reagovat
Zark

rozhodca

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiiin

Reagovat
olis

Reagovat
10

to je zápas

Reagovat
Zark

Reagovat
olis

Gabrieeeel

Reagovat
Zark

no ty voleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílenej zápas.

Reagovat
One-Real

Dneska teda rozhodčí otáčí jakýkoliv souboj v běžné hře proti Neapoli.

Reagovat
FuckT

To je v pici toto kurva, aby nejaky kokot piskal kazdy pad hracov Udinese, tak to je uz moc. Tych dnesnych hracov by som prefackal az do komy a tomu rozhodcovi by som rukou odsekol hlavu, aj keby ho musim jebnut po krku 100 000 krat...

Reagovat
mojmira

Gabriel chytá jo? nijak zvlášť zápasy Neapole nesleduji, je to vyjímka, nebo chytá častěji?

Reagovat
One-Real

Pipita 30 :-)

Pres 30 gólu se za posledních 60 let dostali jen dva hrací vcetne Toniho 05/06. Uplny maximum od pocatku SA je 36 za sezonu, tak pojď Pipito.

Reagovat
Zark

Pff, tolik gólů, tohle není nějaká La Liga... ale né , je dobrej letos..

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní gól.

Reagovat
Zark

FERNANDEEEEEEEEEEESA A GABRIEL

Reagovat
FuckT

Je vlastne hentaka chyba mozna? :D

Reagovat
olis

slabota, slabota a este raz slabota gabriela som chcel pochvalti ale takato blbost sa len tak nevidi, toto otocit by bol este vacsi zazrak ako proti Janovu vsetci slabota az na Higuaina, Juventus sa uz asi moze pripravovat na oslavu

Reagovat
Milan.B

no podaj na kolotočárov

Reagovat
10

Sarri tam píše Divina comedia II.?

Reagovat
olis

Skončili sme

Reagovat
Zark

Luigi De Caniio olé

Reagovat
mastakillah

Ti rozhodní jsou dneska naprosto proti nám. Tohle nebyl offside ani náhodou

Reagovat
REPLIKATOR

Dvě penalty proti Neapoli, korupčníci z Juventusu si prostě nedají pokoj...

Reagovat
10

Neapol je fyzicky mimo, ta repre pauza jim hodně nesedla...Juve včera dost podobný

Reagovat
M11

konecne to vypustil

Reagovat
smazaný uživatel

Veľké sklamanie od SSC. Albiola treba nahradiť, Koulibaly tiež neovplýva istotou... A bol by potrebný aj poriadny DM držiak - Mirka nemám nasledovaného, takže neviem, čo sa týka jeho...

Reagovat
olis

Gonzalo daj im. Mal si mu prijebat

Reagovat
Pipo123

Gonzalo Nečudujem sa mu, dnes to je fraška od rozhodcu

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

měl by se ovládat, takhle to Neapoli zase dojebal, protože za tuhle reakci dostane tak 2-3 zápasy, tzn. nebude v Miláně s Interem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze se mu divit. Důležitý zápas,začínají si vytvářet tlak a onho nesmyslně vyloučí na základě toho že si domácí ukážou.

Tady by měl problém se sebeovládáními buddhista.

Reagovat
One-Real

Tam šlo spíš o celou zápasovou frustraci, která vyvrcholila tím vyloučením. Výsledek rozhodčí neudělal, ale neustále to přikrmoval těmi otočenými fauly, přísnějším metrem na hráče Neapole a dalšími rozhodnutími, v Pipitovi to bublalo celej zápas.

Reagovat
10

tak ono to spíš vychází z toho, že je dneska Neapol všude pozdě, z toho vzniká jak ta frustrace, tak ty fauly...Gonzalo se takhle chová vždycky, když Neapol prohrává

Reagovat
One-Real

a několik odpískaných neexistujících offside, pomalu to dneska bublalo a já jen čekal kdy to vybouche, čímž tu reakci nechci ospravedlňovat, ale rozhodčí si o to pykal

já teda sleduji Neapol celkem pravidelně a nějaký tendenční řízení zápasů proti nim nevidím, ale dneska mi to kolikrát přišlo, jinak Udine lepší a zaslouženě tři body, vyhráli by i bez té myší pomoci

Reagovat
10

nesmyslně? první kartu dostal za vzteklý zahození míče, tam rozhodčímu moc jinou možnost nedal, u tý druhý karty se po odehrání ohnal po Felipem a taky rozhodčímu nedal jinou možnost, ať už tomu Felipe přidal jak chtěl

Reagovat
Zark

Felipe je zkušený borec no, jsem rád že je zase v Udinese, kde zažil svůj vrchol kariéry, spol us Armerem hezký flash back

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak ked napolitáni veria v titul. Zničia sa aj sami...

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte za co mu dal žlutou?

Reagovat
mojmira

zase nezvládá

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3): Marchetti; Patric, Bisevac, Hoedt, Braafheid; Cataldi, Biglia, Parolo; Candreva, Matri, Felipe Anderson.

A disp. Guerrieri, Matosevic, Gentiletti, Mauricio, Mauri, Onazi, Keita, Klose, Djordjevic.

All. Stefano Pioli

Squalificati: Lulic

Diffidati: –

Indisponibili: de Vrij, Basta, Radu, Konko, Kishna, Milinkovic-Savic

ROMA (4-3-3): Szczęsny; Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne; Pjanic, Keita, Nainggolan; Salah, Perotti, El Shaarawy.

Reagovat
10

ta obrana tyvole

Reagovat
Pipo123

Já by som povyhadzoval celý lekársky personál, veď len tá trojica Basta, Radu, De Vrij je mimo už niekoľko mesiacov, potom sa vrátia a zase sa zrania na nejakú dobu. Fakt na hlavu a to ešte Lotito sa snažil v zime poslať Brafheida a Patica na hostovanie do Salernitany, obaja ale odmietli, asi nikto nečakal že teraz budú zbierať porcie minút

Reagovat
M11

bude veselo

Reagovat
Zark

tak je to derby žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Už si nepřipadám jako takovej frajer díky tomu vyřazení, když vidím tu sestavu.

Reagovat
lucius6

Stejně je to vlastně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je riadny shit.. prvy krat som ich dal na tiket a oni sa sami odpisu v boji o titul, no 10 € vyhodenych von oknom, skoda slov na tuto bandu

Reagovat
Alberto Aquilani

OK, Higuain to má za sebou... ale koho tipujete, že dnes vyletí z derby?

Reagovat
10

Pjanić a Biševac

Reagovat
M11

Candreva

Reagovat
Pipo123

Netipujem nikoho, polčas bude 0:3 pre vás a už sa to bude len dohrávať.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro záchranu Carpi.

Reagovat
10

Widmer si dneska něco šlehnul? hraje parádně

Reagovat
M11

paradni vykon ale cele Udine zaslouzi

Reagovat
10

překvapili...ale vsadím se, že příští kolo zase vybouchnou po tragickým výkonu

Reagovat
M11

nedivil bych se.. ale tyhle 3 body jsou dulezite v boji o zachranu.. uz verim ze to daji v klidu

Reagovat
10

to asi jo...ale už bych zase rád viděl Udine s většíma ambicema

Reagovat
Zark

i Zdravko se mi líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juve ke scudettu!

Reagovat
Zark

Udinese pěkně, a zrovna před tolika diváky, už bylo načase, když mají takový pěkný stánek, jen aby v tom pokračovali

Reagovat
smazaný uživatel

Udine důležité body v boji o udržení. Teď to nebude problém. Tohle jsou důleižté body.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze Spall nechce skusit Sadiqa. Vcera 3 goly a dalsie 3 pripravil. Uz su infa, ze ho chcu spenazit

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Tak pokud da Arsenal nebo Dortmund tech 16-20, tak bych asi nepremyslel. Sabatini je sdhopnej najit dalsi tri ctyri takovy hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Sabatini je KOKOT a uz davno mal byt vyjebany. Nech predaju smatlaveho Dzeka a Sadiqa nechaju. Je to perspektivny hrac

Reagovat
Largo

Jako pokud by prisel treba zminenej Icardi, tak sem pro prodej Dzeka jednoznacne. Ale za tu sumu bych strelil i Sadiqa. Do Spallettiho systemu by se mnohem vic hodil Sanabria. Jeho odchod by me mrzel mnohem vic...

Reagovat
smazaný uživatel

Sanabria se právě nehodí, není do mezihry, ačkoliv pohyblivý je dost, pokud by to Spalovi stačilo.

Na koho se stále těším, je Eze Ponce.

Reagovat
lucius6

Nemá cenu se stresovat, nakonec můžeme stejně jenom překvapit a pokud prohrajem, tak se můžeme jednak vymluvit na zranění a jednak na to, že nemáme tolik peněz jako AS, takže cajk.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ragazzo d'oro

Někdo stream na AC?

Reagovat
Alberto Aquilani

STEFAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Pipo123

Dvaja hráči v šestnástke a nikto ich nebráni, komédia

Reagovat
lucius6

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Digne

Reagovat
M11

tohle se jen tak nevidi

Reagovat
10

jenom v každým zápase Lazia

Reagovat
lucius6

Reagovat
M11

Reagovat
Largo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
10

s těmahle stoperama stačí nacentrovat před bránu a šance na gól je 98%

Reagovat
Pipo123

A hlavne ten Bisevač, jak ten mohol hrať za PSG a Lyon to nepochopím,v 32 rokoch je na tom snad ešte horšie než Hoedt

Reagovat
Largo

Jednoznacne nejhorsi z ty obrany....

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko by sa zakoptal a rozcapil ako zaba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Pioli po každom inkasovanom góle tlieska, on je lišák a určite si podal na AS gól

Reagovat
lucius6

Když vidim naší obranu, tak si řikám, že bysme měli koupit v létě Demichelise, ten by tam zapadl naprosto dokonale

Reagovat
10

neříkej dvakrát...

Reagovat
Largo

Presne. Kdyz bude zadara, tak se Tare vytasi s dalsim majstrstykem

Reagovat
Pipo123

Dnes by som rád videl penaltu po faule v strede ihriska

Reagovat
lucius6

Čekám, kdo půjde první ven od nás

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte že s nehrá medicimbalom, Manolas by už bol mrzák

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva ma vela testosteronu

Reagovat
Pipo123

Penalta kurva, toto bola penalta po faule na Candrevu

Reagovat
lucius6

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radja je skvely

Reagovat
Largo

Moc se mi nelibi snad jen Keita, jinak vsichni parada!

Reagovat
smazaný uživatel

Od parady daleko, priemerny vykon

Reagovat
Largo

Myslel jsem v porovnani s Keitou. Samozrejme sem cekal vetsi dynamiku, vic akci. Prijde mi, ze zaloha moc nepomaha ty ofenzivni trojce pri ztracenejch micich....

Reagovat
Pipo123

Hnus, na to sa nedá pozerať, Anderson sa snaží, Matri sa prechádza a zvyšok hraje piču

Reagovat
Zark

Piinigol

Reagovat
Alberto Aquilani

Akože celkom fajn výkon, od Lazia sme lepší asi v uplne všetkom, ale je to len o gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ma byt gol. RADJA . Ak ho Pallotta preda, osobne ho pojdem odjebat

Reagovat
Zark

produktivita ale nic moc, měli by si vzít příklad ze stephana jak se to dělá, všichni do jednoho, to je unico vero calciatore

Reagovat
smazaný uživatel

On nie je od produktivity .

Reagovat
Zark

já vím, ale když zajebe třeba 4 golovky mi sto toho aby přihrál lépe postavenému hráči, pak je to k hownu

Reagovat
snuff24

Alvaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Já začínam doslova nenávidieť Pioliho, on po každej pičovine tlieska hráčom, na druhej strane Spal ich tam jebe počas celého polčasu.

Reagovat
Zark

pošlete ho do Salerna

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak sa mi páči ten Fararonov štýl. Cely polčas je prilepený k lajne, raz si nabehne do 16ky a jebne tam gol

Reagovat
Largo

Hlavne si vsimam, jak maka smerem dozadu, coz ostatne i Salah...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam aspon 20 000 divakov?

Reagovat
Pipo123

To derby rok od roku je horšie a stráca náboj, nie len že to bojkotujú ultras, ale nechodia ani fanúšikovia na hlavnú tribúnu.

Reagovat
Zark

ten patric, co to je zač

Reagovat
Pipo123

Barca

Reagovat
el Principito

hrál jenom za béčko, i tam byl marnej. líbilo se mi, jak ti tady každej psal, že bude úplně marnej a tys tomu tenkrát nevěřil

Reagovat
Pipo123

Ale veď nehraje zle, mne sa on páči. Jasne na základ to nebude, ale na lavičku je fajn, keď hral tak si svoje odohral, dnes v tej obrane podľa mňa najlepší. Proti Atalante hral tiež dobre

Reagovat
Zark

Salah, v tom as jsou fakt hrozní paliči

Reagovat
Pipo123

Byť tam Frydek a Krejčí tak to je 0:5

Reagovat
Zark

je to tak

Reagovat
Pipo123

Ale naozaj, neviem či zrovna hráči Sparty sa v tých zápasoch hecli, nesledujem ich v českej lige, ale tie šance čo má dnes AS premenili bez šance nádhernými strelami k tyčke

Reagovat
smazaný uživatel

Z coho chcu dat gol??

Reagovat
Zark

nainngolan

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva co to hraju???????

Reagovat
Alberto Aquilani

DžEKOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko drsná poprava Radjy

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tomu kokotovi lazialskemu cervenu

Reagovat
10

Hoedt super timing

Reagovat
smazaný uživatel

Stal sa zazrak, Dzeko trafil prazdnu branu

Reagovat
smazaný uživatel

raz to muselo prísť

Reagovat
Pipo123

Dúfam že toto je koniec Pioliho, jasne tá obrane je tragická, ale za celú sezónu nezmenil ani raz taktiku, evidentne nám toto 4-3-3 nesedí a máme problém sa vôbec dostať do šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy Garcia

Reagovat
Pipo123

Jj,

Reagovat
lucius6

Reagovat
Lech

Vůbec né Pipo

Reagovat
smazaný uživatel

Radja je zula

Reagovat
Alberto Aquilani

TY VOLE, NEBLBNITE

Reagovat
Alberto Aquilani

Wojciech dalsi rozdielovy zákrok. Bude mi za ním smutno

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Brankar je zbytocny, staci papierova maketa

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

A dalsi jeho rozdielovy zakrok. . Nech uz je v Arsenale

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Lazio je slabe jak caj a dokazu im podkurit

Reagovat
smazaný uživatel

Radja skore zotavenie

Reagovat
Alberto Aquilani

dopiče

Reagovat
Pipo123

Keita je skvelý on musí nahradiť Candrevu od budúcej sezóny, strata to nebude a navyše ešte budeme mať prachy na posily do obrany

Reagovat
Zark

jen aby to byly posily..

Reagovat
Pipo123

Stačil by ten Tonelli

Reagovat
Largo

To teda nestačil Jako Tonelli by pro vás byl skvělej, ale celkově je potřeba posílit hlavně útok plus náhradu za Candrevu a Marchettiho, který to podle mě nevydrží.

Reagovat
Pipo123

No jo, ale já riešim teraz obranu, tam by sa najviac investovalo. Za Candrevu je Keita a Kishna, tam nečakám posilu. Keita v poslednej dobe hraje lepšie než Candreva. Do zálohy niekoho namiesto Parola a do obrany niekoho na lavičku za Raduho, bo ten má zdravie totálne v prdeli. Tonelli vedľa De Vrij a ešte jeden stopér čo by bol na lavičke ako tretia voľba.

Reagovat
Largo

Jo, ideál Tonelli, jeden bek místo Radua a někdo na hrot. Psalo se o Immobilem nebo Borinim, ale to jsou spíš přání. Každopádně ta bota vás tlačí hlavně v obraně a stárnoucím útoku. Jinak záloha fajn a brankáři taky dobrý.

Reagovat
Lech

Skoro žádné šance Lazia, jen asi 10 za 10 minut

Reagovat
10

Wojciech dalsi rozdielovy zákrok. Bude mi za ním smutno

Reagovat
Zark

aji mi

Reagovat
smazaný uživatel

. Pripravkar by takto nevybehol

Reagovat
Pipo123

To ho sprevádza celú karieru, veď koľko x čaroval v Arsenale a potom podbehol center a dostal gól, on má kopec talentu a fantastický reflex.

Reagovat
10

mě tohle přijde takový symbolický pro polský brankáře, proto jsem tady u Skorupskiho včera narážel na polskou brankářskou školu, protože včera taky předvedl super reflexy, ale pak udělal asi 3 šílenosti za sebou...táhne se to s nima už od Boruće a Fabianskiho

Reagovat
Zark

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Jo no... ale jako dvojku bych Skorupskiho bral s přehledem.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty píííča. toto som si ani nevšimol zmrde

Reagovat
Pipo123

Florenzi má kolotoč zadarmo

Reagovat
Zark

Sportiello ted.. to je aspon brankár

Reagovat
Maritazzi

Moc mi nejde do hlavy, proč tam Spal dal Falqueho...

Reagovat
Largo

Taky sem se divil. Radši bych tam viděl Keva nebo Tottiho, jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem podrzat loptu, Totti na plac. Mali sme ich rozbit, trasu sa o vyhru

Reagovat
Alberto Aquilani

FLOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Zark

Floree

Reagovat
Pipo123

už som sa bál že uhráme remízu a Pioli zostane

Reagovat
10

ty si stejně hérečka tyvoe

Reagovat
Pipo123

Teraz fakt, od zápasu proti Sparte mám neskutočné nervy, mal som ísť aj dnes na derby a po tom zápase v EL som sa na to vysral. Dlho som si zastával Pioliho aj celú obranu, ale práve ten zápas proti Sparte všetko zlomil a vôbec im už neverím. Túto sezónu tie zápasy mám už na háku, od budúcej to začnem zase poriadne sledovať

Reagovat
10

tak tohle byl pro Lazio i Pioliho víceméně poslední zápas sezony, teď už to budou jen dohrávat, protože už o nic nehrajou...odchod Pioliho byl jistota už před tímhle zápasem

Reagovat
Pipo123

Lenže já chcem vidieť nejakú zmenu, aspoň v niečom, Pioli nič nezmenil za celú sezónu. Jasne celá sezóna je na prd, kopec zranených hráčov, občas smola nás sprevádzala, ale nič sa nezlepšilo a Pioli nič nezmenil, preto nech to do konca ročníka preberie Simone a aspoň nejaký impulz dostaneme. Minulý rok dokázal Pioli viac x zmeniť taktiku, hrali sme raz 4-2-3-1, raz 4-3-3, raz 4-3-1-2 a potom napr protí vám v Coppe 3-4-3. Naopak túto sezónu nič nezmenil, v momente kedy sa nedarí, to fakt nechápem.

Reagovat
Zark

konečně střela alá Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

FLORENZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII pravy gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Co pri rohoch robia, dalsia cista sanca

Reagovat
Alberto Aquilani

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pipo123

Já sa zabávam, neskutočné obrana, kam ustupovali ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Igli Tare na tribúne neverí vlastným očiam

Reagovat
Pipo123

Čo dokázal nakúpiť za posledný rok ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

netuším, ale videl som ho po dlhom čase v telke

ako hráča si ho ešte pamätám

Reagovat
Zark

však je v záběru vedle Lotita skoro furt, je ve vedení LAzia

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja viem, ale Lazio nepozerávam často .. tak 2krát do roka vidím celý zápas Lazia keď hrajú s Interom

Reagovat
Largo

Taky si ho pamatuju.

Reagovat
Alberto Aquilani

Perotti má vpiči a dá si gól aj lavačkou

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne s prehladom to dal

Reagovat
Largo

Dneska výbornej

Reagovat
Alberto Aquilani

ihihihihihihi... kto tipoval Wesleyho?

Reagovat
Lech

Kokot

Reagovat
Votas

INTER: 1 Handanovic; 21 Santon, 25 Miranda, 5 Jesus, 55 Nagatomo; 77 Brozovic, 17 Medel; 22 Ljajic, 8 Palacio, 44 Perisic; 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 7 Kondogbia, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 12 Telles, 23 Eder, 24 Murillo, 27 Gnoukouri, 33 D'Ambrosio, 83 Melo.

Allenatore: Roberto Mancini

TORINO: 1 Padelli; 24 Moretti, 18 Jansson, 5 Bovo; 33 Peres, 15 Benassi, 20 Vives, 4 Obi, 3 Molinaro; 9 Belotti, 11 Maxi Lopez.

A disposizione: 13 Castellazzi, 28 Ichazo, 7 Zappacosta, 8 Farnerud, 14 Gazzi, 16 Baselli, 17 Martinez, 19 Maksimovic, 21 Silva.

Allenatore: Giampiero Ventura

Arbitro: Guida

Santon žije!

FORZA INTER

Reagovat
Forza_Inter

škoda, že nedal Joveho pod Maura

Reagovat
smazaný uživatel

My už se toho Yuta asi nezbavíme. Tak po delší době mi to konečně vyšlo tak snad to bude stát za to forza INTER

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

a co vůbec celkově z italské sekce říkáte na Leicester a Ranieriho?

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
lnterista

Inter vyhra, Rossi podium

Forza Inter

Reagovat
Alberto Aquilani

Nevidel som podavanie rúk. Maxi s Icardim sa vybožkávali?

Reagovat
lnterista

Maxi hraje Zagorku

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

MAaaaaaaaaaauriiiiiiiiitooooooooooooooooo

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak udržet nebo ještě nějaký přidat

Forza INTER

Reagovat
Inter Eterno Amore

2. polčas dúfam nastúpi Jojo alebo aspoň Eder

Reagovat
Inter Eterno Amore

takže Palacios hej ?

Reagovat
lnterista

pekny

Reagovat
smazaný uživatel

To je v píči zase během 3 minut

Reagovat
Inter Eterno Amore

omg za pár minút to takto posrať

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas na jednu bránu a pak to za 10 minut zazdí A to nás ještě jednou zachránil Handa...

Reagovat
Mihal

Každú akciu zajebeme prihravkou dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

link na Inter?

Reagovat
Inter Eterno Amore

a zase Palacios

Reagovat
Inter Eterno Amore

nemám slov už

Reagovat
smazaný uživatel

komplet celá obrana ve 2. poločase

Reagovat
DelPiero137

Bol tam kontakt? Thohir tiez nechapal.

Reagovat
Zark

Maxi vymyslel dvě patičky a zařídil z toho dva GÓLY.. v minisouboji s wandou je dnes jasný vítěz on

Reagovat
FCSL

Inter poslední na tiketu

Reagovat
Zark

taky.. ale 02

Reagovat
snuff24

Ty vole fotbal v Miláně radši zrušit tonehlenco už nemá cenu

Reagovat
Mihal

Santon nemá na základ...padol cez neho gól nie prvýkrát a jeho kreativita do predu je horšia ako mal jonathan ...

Reagovat
Recoba Inter

jestli ano, tak to je to opravdová bída

Reagovat
Pipo123

To sú výsledky, toľko gólov každé kolo Bundesliga môže ísť do prdele

Reagovat
Inter Eterno Amore

ten Eder nedá gól a nedá

Reagovat
smazaný uživatel

No jedine ze AC a Inter sa spoja a bude v Milane zas futbal to je asi rozpravka,ale je skoda pre taliansky futbal ze milanske kluby su tam kde su. Mozno raz....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Forza_Inter

blbý zápas pre nás, dosralo sa čo sa mohlo.... nevadí ideme ďalej, na 4. miesto máme stále v pohode teraz proti tragickému Frosinone tam to musíme zvládnuť aj bez Mirandu s Yutom...

Reagovat
Votas

Yuto by měl dostat tak 7 zápasů...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele