Serie A - preview 31. kola

02.04.2011, 08:35, aktualizováno 03.04.2011, 09:58
Previews
V Neapoli stále mohou snít o italském titulu, k snížení náskoku vedoucího AC Milán dnes SSC potřebuje zdolat nebezpečné Lazio. Ostře sledovaný bude také zápas AS Řím s Juventusem. Udinese přijíždí jako favorit do Lecce, Parma hraje s Bari, Janov hostí Cagliari a Cesena Fiorentinu.
SSC Neapol - SS Lazio  (neděle 12:30)
Další z mnoha lákadel tohoto kola obstará stadion San Nicola. Neapol může využít výsledku milánského derby a posunout se na druhé místo soutěže. Do cesty se ji postaví Lazio Řím, které spřádá plány na Ligu mistrů.

Neapol se oklepala z nezdarů proti Villarrealu, AC Milán a Brescie a dvakrát po sobě si připsala plný počet bodů. Svěřencům trenéra Mazzarriho patří aktuálně třetí místo, avšak výsledek milánského derby jí může pomoct dostat se zpět na druhou pozici. Neapol to ale nebude mít jednoduché, pod Vesuv totiž zavítá Lazio, které letos hraje rovněž o špičku, navíc do Neapole se jede vrátit zpět do první čtyřky, kam se mezitím prodralo Udinese.

Podobně jako Neapol se otřepalo i Lazio. To dalo zapomenout na prohru v římském derby a doma udolalo jedinou brankou Zarateho Cesenu 1:0. Bohužel pro Biancocelesti zvítězilo i Udinese a pohlídalo si čtvrté místo, které jako poslední zaručuje Ligu mistrů, přesněji start v jeho předkole. Římský klub má z Neapole velký respekt, ale nebojí se a na stadionu San Nicola chce uspět.

"Mazzarri odvádí vynikající práci. Bojují o Scudetto a daří se jim to velice dobře. Jsem šťastný i za ně. Mají silný tým, zejména v útoku. Vybudovali tým, který může v nejbližší době dosáhnout velkých úspěchů, a já doufám, že v této sezoně vybojují ligový titul," sklonil obrovskou poklonu Neapoli a trenéru Mazzarrimu kouč Lazia Edy Reja.

Napolitáni budou bez zraněného Gravy a Zunigy. To Lazio je na tom s marodkou hůře, k dispozici nebudou Rocchi, Diakité, Ledesma, Meghni a Radu. Vykartovaný je Matuzalem.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Yebda, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido - Brocchi - Gonzalez, Mauri, Hernanes, Sculli - Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Parma FC - AS Bari  (neděle 15:00)
Parmu čeká velice nepříjemné utkání proti Bari. Nepříjemné je v tom, že proti poslednímu týmu musí zkrátka zvítězit, jinak by se jednalo o překvapení, které by navíc mohlo Parmu nepříjemně stáhnout do bojů o záchranu.

Na kvalitu kádru si Parma stále nevede ideálně. V posledním ligovém zápase sice vyhrála na půdě Sampdorie Janov 1:0, ovšem proti katastrofální Sampdorii snad ani nešlo nebodovat. Gialobllu by měli ukázat svojí sílu především doma, kde se jim paradoxně příliš nedaří.

Na stadion Ennio Tardini zavítá poslední Bari. "Musíme dát našim výsledkům kontinuitu, na Sampdorii jsme hráli dobře a proti Bari očekávám vítězství. Musíme chrlit dobré výsledky, abychom zabránili sestupu," nechal se slyšet trenér Parmy Pasquale Marino.

Bari cestuje na sever Itálie s vidinou, že ještě není vše ztraceno. "Nemůžeme se vzdát! Stále je ve hře 24 bodů, v neděli hrajeme těžký zápas proti Parmě, ale musíme soustředit veškerou energii na získání tří bodů," nehází flintu do žita trenér Bari Mutti. Jeho tým prohrál další ligové utkání před dvěma týdny, když doma nestačil po obrovských hrubkách na Chievo.

Parma bude v utkání poměrně značně oslabena, přeci jenom bude chybět vykartovaný Giovinco, stejně jako Galloppa, Dzemaili a Valiani. K tomu všemu se musejí připočítat zranění Palladino, Marques a Ze Eduardo. Marodka Bari je v této sezoně známou věcí a nejinak tomu bude i v zápase s Parmou. Stále jsou mimo S. Masiello, Kutuzov, Barreto, Okaka a Castillo.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Paletta, Lucarelli, Pisano - Zaccardo, Morrone, Gobbi, Modesto - Candreva - Crespo, Amauri
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Belmonte, Rossi, Parisi - Bentivoglio, Almiron, Gazzi - Huseklepp, Ghezzal - Rudolf
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Janovští Grifové nastoupí v domácím prostředí proti ostrovnímu Cagliari. Jedná se o souboj sousedů z tabulky, vždyť Janov je dvanáctý a Cagliari se stejným počtem bodů jedenácté.

Už aby tato sezona skončila! Toto si určitě říkají v Janově, a to jak fanoušci Sampdorie, tak i přívrženci druhého janovského celku, a to sice FC. Jenže na rozdíl od Blucerchiatti se nemusejí Grifové strachovat o záchranu, tedy alespoň prozatím! Deseti bodový náskok se zdá být dostatečný, ovšem ve zbývajících osmi kolech se může stát cokoliv! I z toho důvodu by to neměl janovský celek podcenit a ve zbývajících kolech pořádně zapnout.

"Myslím si, že to bude proti Calgiari krásný zápas. Přijedou sem hrát na vítězství, stejně jako my. Není to nikdy snadné odvézt si body z Janova," proklamoval útočník Grifů Antonio Floro Flores.

Cagliari vyznává ofenzivní styl fotbalu a trenér Donadoni si je vědom, že jeho svěřenci mohou v Janově uspět. Určitě by to byla potřeba, zvláště když sardinský celek poslední dva ligové duely prohrál. Doma dokonce utrpěl potupný debakl od Udinese 0:4.

"Tým je odhodlaný získat ve zbývajících osmi zápasech co nejvíce bodů. Nedělní zápas je důležitý, musíme dát do toho všechno a přivézt si domů dobrý výsledek," nechal se slyšet obránce Lorenzo Ariaudo.

Trenér Davide Ballardini se musí obejít bez Velosa, Kucky a Destra, všichni tři mají zdravotní potíže. Na druhé straně jsou mimo hru Nené, Pelizzoli a suspendovaný Conti. Poslední vzájemné střetnutí ovládl Janov, který na Sardinii zvítězil nejtěsnějším rozdílem 0:1.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Konko, Milanetto, Rafinha, Rossi - Palacio, Floro Flores
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Cossu, Missiroli - Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Cesena - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Osmnáctá Cesena balancuje na hraně sestupu a záchrany, a k tomu, aby se dostala mimo ohrožení potřebuje bodovat proti Fiorentina. Viola ale v posledních zápasech chytla dech a vrátila se do bojů o evropské poháry.

Cesena nabrala solidní formu, ale ve 30. kole nestačila na Lazio Řím. Cesena inkasovala už po dvou minutách a to jí stálo body. "Prokázali jsme, že se můžeme měřit i s Laziem, takže není důvod, proč bychom nemohli porazit Fiorentinu. Můžeme se zachránit, a to zejména tím, že vyhrajeme naše zbývající domácí zápasy," nechal se slyšet trenér domácího celku Ficcadenti. A má pravdu, pokud jeho tým bude hrát jako v předchozích zápase, muže Fiorentinu porazit. Každopádně Viola zůstává pro tento zápas papírovým favoritem.

Fiorentina z devíti posledních ligových zápasů prohrála jediný a jak už bylo řečeno, vrátila se do bojů o evropské poháry. Viole hodně prospěl návrat Adriana Mutu, jenž okamžitě začal střílet důležité branky. Na posledy se trefil do sítě římského AS se kterým Viola remizovala 2:2.

"Stále můžeme skončit v první šestce a zahrát si Evropskou ligu. Do konce zbývá ještě osm zápasů a stát se může cokoliv. Samozřejmě ještě je co zlepšovat, ale jsem si jistý, že můžeme sezonu zakončit nejlepším možným způsobem," neztrácí naději na Evropu záložník Fiorentiny Mario Santana. Nyní čeká Mihajlovičovo svěřence cesta do Ceseny. Na podzim Fiorentina Cesenu porazila, jedinou branku obstaral na stadionu Artemia Franchiho Alberto Gilardino.

Cesena bude bez zraněného Fatiče a vykartovaného Laura. Hosté jsou na tom podobně, také jim budou chybět dva hráči, a to sice Jovetič a Behrami.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Santon - Sammarco, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez - Bogdani
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Santana, Donadel, Vargas - Montolivo - Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 2.90 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Na stadionu Angela Massimina se střetnou dva rivalové a to sice Catania a Palermo. Sicilské derby je další z několika taháků kola

Catania se v posledních zápasech zvedla a především před domácím publikem předvádí dobrý fotbal a co je důležitější, získává tři body. Sicilané doma po sobě porazili Lecce, Janov i Sampdorii a v tabulce jim patří s dvaatřiceti body patnácté místo. Pochopitelně sestupové ohrožení je stále aktuální, vždyť Simeoneho hoši mají před osmnáctým Lecce náskok pouhých čtyř bodů. Nyní čeká na Catanii nesmírně důležitý zápas, jednak se hraje o záchranu a jednak o prestiž, neboť sicilské derby bývá vždy hodně vypjaté a sledované.

"Je to pro nás rozhodující zápas. S podporou našich fanoušků můžeme porazit Palermo, ale bude to těžké, mají velmi silný tým," je si vědom důležitosti zápasu trenér Diego Simeone.

Palermo v minulém kole přerušilo pěti zápasovou sérii bez výhry, když si rovnou vyšláplo na vedoucí tým soutěže AC Milán. Sicilané vyhráli 1:0 a potvrdili, že se jim proti Milánu v poslední době poměrně daří. Vůbec první výhru mohl slavit trenér Serse Cosmi, jenž nahradil odvolaného Delia Rossiho. Palermo se také díky tříbodovému zisku vrátilo do hry o evropské poháry, výsledek by to ale chtělo potvrdit na stadionu Angela Massimina v prestižním derby proti Catanii.

Domácí Catania bude bez zraněných Capuana, Bellusciho, Potenzy, Martinha a Llamy. Posledně jmenovaný by i tak nemohl nastoupit, neboť si odpykává karetní trest. Palermu saze schází Iličič a Paolucci.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Marchese - Carboni, Lodi - Schelotto, Ricchiuti, Bergessio - Maxi Lopez
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muñoz, Goian, Bovo - Cassani, Migliaccio, Bačinovič, Nocerino, Balzaretti - Pastore - Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.90 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Chievo usiluje o co nejrychlejší záchranu a aby se tak stalo musí oloupit o body Sampdorii Janov. Loni čtvrtý tým soutěže se neustále propadá a nyní je si vědom, že bojuje o holé přežití.

Fly Donkeys po šesti zápasech zase vyhráli a polepšili si v boji o záchranu. Celá situace ve druhé polovině tabulky je hodně vyrovnaná a každý bod se počítá. Proto byla výhra na půdě posledního Bari nesmírně cenná a především důležitá. Stejnou důležitost bude mít i zápas se Sampdorií, neboť se jedná o konkurenta v boji o záchranu. "Zápas proti Sampdorii je pro nás důležitý, jsme pět bodů od udržení, chceme se zachránit co nejdříve," stručně okomentoval situaci útočník Chieva Sergio Pellissier.

Sampdoria Janov pokračuje v bídných výkonech a nadále se trápí. Janovští se propadli už na šestnácté místo a zatím nebylo viděno zlepšení. Blucerchiatti mají velké problémy v ofenzívě, po odchodu dvojice Cassano - Pazzini, se nenašel nikdo, kdo by střílel branky, a bez branek se zkrátka nedá vyhrát. Hosté ale situaci rozhodně nevzdávají a jsou připraveni bojovat až do samotného konce.

"Máme před sebou osm klíčových zápasů. Viděl sem své hráče nemotivované, jsou si vědomi situace, jsme připraveni dát do toho vše. Nemůžeme si dovolit dělat žádné chyby, musíme zůstat soustředění," prohlásil prezident Sampdorie Riccardo Garrone.

Chievo bude bez Luciana a Freye, hosté zase bez Semioliho a vykartovaného Tissoneho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Mandelli, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Konstant - Bogliacino - Pellissier, Moscardelli
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Volta, Gastaldello, Lucchini - Mannini, Dessena, Palombo, Poli, Ziegler - Pozzi, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.20 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Udinese chce pokračovat ve spanilé jízdě a po zápase v Lecce se dokonce může přiblížit Scudettu. Po pravdě řečeno v Udinese si na něj příliš nárok nedělají, jenže za hosty jasně hovoří dlouhá série neporazitelnosti a úderná dvojice Sanchéz - Di Natale.

Předposlední Lecce se doma pokusí obrat o body rozjeté Udinese a to se zdá být vzhledem k formě hostů nadlidským úkolem. "Určitě to bude těžké utkání. Budeme hrát proti silnému týmu, který sem přijede vyhrát, aby si pojistil čtvrté místo v lize. Ale nic není nemožné, chceme-li uspět, budeme muset ukázat něco navíc," okomentoval nastávající duel bývalý hráč Udinese Di Michele, ten na stadionu Friuli v letech 2005 - 2007 působil. Jeho stávající zaměstnavatel Lecce má vážné záchranářské problémy, po třiceti kolech mu patří předposlední příčka.

Série Udinese je doslova dech beroucí. Tým vedený trenérem Guidolinem válcuje jeden tým za druhý a zcela zaslouženě je v první čtyřce. Bianconeri dokonce už sedmkrát v řadě neinkasovali a dohromady v těchto zápasech nasázeli devatenáct branek, což je obdivuhodné! O favoritu utkání mezi Lecce a Udinese tedy není pochyb, cílem hostů je zisk tří bodů a upevnění čtvrtého místa.

Lecce nastoupí bez zraněných Giuliatta s Oferem a vykartovaným Giacomazzim. Na druhé straně budou chybět Basta, Ferronetti, Angella a Pinzi. Posledně jmenovaný si odpykává jedno zápasový distanc.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovic, Ferrario, Fabiano, Mesbah - Munari - Vives, Bertolacci, Olivera, Grossmuller - Di Michele
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Abdi, Inler, Asamoah, Armero - Di Natale, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.40 - 3.55 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Juventus FC  (neděle 20:45)
V sobotu bylo událostí číslo jedna milánské derby, v neděli patří primát souboji římského AS s Juventusem Turín. Před sezonou dva adepti na Scudetto, nyní rivalové v boji o evropské poháry. Lépe je na tom AS Řím, který je před Juventusem o pět bodů na šesté pozici.

AS Řím se vrátil zpět do hry o Ligu mistrů po vítězném římském derby, ale hned další kolo výsledek nepotvrdil a jen remizoval 2:2, byť to bylo na horké půdě Fiorentiny. Aktuálně patří hráčům Giallorossi šesté místo s šestibodovou ztrátou na čtvrté Udinese Calcio.

"Nemůžeme už ztrácet. K mání je ještě 24 bodů a my potřebujeme získat co nejvíc z nich. V neděli to bude těžké střetnutí, ale musíme se snažit vyhrát a zůstat ve hře o elitní čtyřku," prohlásil kapitán Francesco Totti. Zápas s Juventusem bude mít tradičně velký náboj, však se jedná o dva z největších klubů Itálie a hraje se o účast v evropských pohárech, pro oba týmy tolik důležitou.

Juventus před několika týdny zažíval výsledkovou krizi a tu se alespoň částečně podařilo prolomit v minulém kole. Stará dáma sice nijak neoslnila ale doma Brescii povinně porazila 2:1. Nyní jsou všichni připraveni na velký souboj v Římě, ovšem bez kapitána Alessandra Del Piera, který nebude moci v tomto šlágru nastoupit.

"Věřím mému týmů a kamarádům, a věřím také, že naváží na naše nedávná představení. Byl bych rád, kdybych mohl v Římě nastoupit, ale jsem si jistý, že mí kamarádi předvedou to nejlepší a dají do toho vše. V uplynulých dvou týdnech tým tvrdě pracoval a nyní je čas sklízet plody," projevila důvěru svým spoluhráčům ikona klubu Alessandro Del Piero.

AS Řím bude mít tu výhodu, že bude mít pohromadě takřka celý kádr, chybět bude pouze brankářská dvojka Julio Sergio. To Juventus je na tom o poznání hůře, jako vždy v této sezoně se potýká s obrovskou marodkou. Tentokrát budou scházet Martinez, De Ceglie, Traore, Del Piero, Chiellini, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella a Iaquinta.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - N. Burdisso, Mexes, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Menez, Perrotta, Vučinič - Totti
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Barzagli, Grygera - Melo, Aquilani, Marchisio - Krasič, Matri, Pepe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brescia Calcio - Bologna FC  (sobota 18:00)
Pokud se chce Brescie udržet mezi elitou více než jednu sezónu, čeká jí v sobotu klíčový duel. Zápas s Bolognou bude první, který po reprezentační pauze rozjede italskou nejvyšší soutěž a hned půjde o hodně. Pokud totiž Rondinelle neuspějí, jejich naděje na záchranu se výrazně ztenčí.

Brescia je od nesestupových příček vzdálena jen tři body a venku bude hrát důležité duely s Cagliari a oběma janovskými celky, jenže jelikož zatím venku v letošní sezóně zvítězila jen jednou, příliš úspěchů se neočekává. Veškeré naděje se tak v táboře domácích vkládají do posledních čtyřech zápasů na Stadio Rigamonti. Dva z těchto zápasů však jsou proti AC a Fiorentině, a tak musí být duel s Bolognou skutečně tříbodový.

Pokud bychom však měli soudit podle posledních duelů, nebyli by Rondinelle nijak výrazným favoritem. V posledních šesti zápasech nedokázala Brescia vyhrát, Bologna v nich získala 8 bodů a pokračuje navzdory nefotbalovým problémům ve skvělé sezóně.

Ačkoliv měli Rossoblu finanční problémy a dlouho se nevědělo, jak to s klubem bude, mohou svěřenci Alberta Malesaniho dokonce pomýšlet na evropské soutěže, kam to mají nyní jen pět bodů. Ze sedmého místa se ovšem půjde do Evropy jen podle toho, jak dopadne Coppa italia.

Domácí budou jen bez dvojice Dallamano, Mareco. První jmenovaný je zraněný, druhý pyká za karty. Bologna přijede bez Montelonga, Garicse, Mudingayiho a Gimeneze.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Zanetti, Hetemaj, Accardi - Diamanti - Eder, Caracciolo
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Casarini, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Krhin, Della Rocca - Ekdal - Ramirez, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Inter Milán  (sobota 20:45)
AC Milán versus Inter Milán, tradiční milánské derby má opět velký náboj. Rossoneri vedou před Interem pouze o dva body a tudíž může být po tomto kole vše jinak. Včetně samotného zápasu je velká pozornost upřena na jednu osobu - trenéra Leonarda.

V prvním derby této sezony byla nejsledovanější postavou švédská hvězda Zlatan Ibrahimovič, teď je ale vše jinak. Ještě v minulém roce vedl AC Milán Brazilec Leonardo, nyní však vede konkurenční Inter Milán. Pro některé fanoušky nevýslovná zrada, vždyť Leonardo u Rossoneri působil dlouhá léta nejen jako hráč. Leonardo si tak během dvou let vyzkouší obě varianty, jak trénovat v derby AC, tak i Inter. Na lavičce Rossoneri se mu v derby nedařilo, prohrál obě, s Interem chce být úspěšnější.

Milán vykročil do této sezony správnou nohou a po celou dobu si hlídá první místo v tabulce. V posledních zápasech si ale vše hodně zkomplikoval, zbytečná remíza s posledním Bari a zejména porážka v Palermu znamenaly radikální zmenšení náskoku na pouhé dva body před konkurenčním Interem. Největším problémem současného Milána je zdravotní stav hráčů. Po celou sezonu se Milánu nevyhýbají všelijaká zranění a Massimiliano Allegri musí dost obměňovat sestavu, i s těmito potížemi se mu daří. Zápas s Interem má pochopitelně nesmírnou důležitost, pokud jej Rossoneri zvládnou a zvítězí, udělají důležitý krok v cestě za vytouženým titulem. Všichni ale ví, že i případné vítězství ještě nemusí definitivně rozhodnout.

Stejného faktu si jsou vědomi i na druhé straně. Inter vstoupil do sezony dost tragicky, a ačkoliv získal titul klubového mistra světa, musel se rozloučit s trenérem Benítézem. Leonardo vliv hráčům Nerazzurri do žil čerstvou krev a ti okamžitě začali sbírat dobré výsledky. Inter nejenže stáhl manko na dva body, ale také postoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů a ve hře je i v Italském poháru, tudíž může stále pomýšlet na všechny tři trofeje. Obhajoba treblu je pro Leonarda velkou výzvou. Stejně velkou jako uspět v tolik prestižním milánském derby.

Největší absencí milánského AC je jednoznačně Zlatan Ibrahimovič. Někdejší hráč právě Interu rozhodl první letošní derby, jenže teď kvůli vyloučení nemůže hrát. Jeho trest byl sice zmírněn, ovšem na derby to nemělo vliv. Dalšími ztrátami jsou Filippo Inzaghi, Massimo Ambrosini a Daniele Bonera.

Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, chybět budou totiž dva klíčoví střední obránci - Samuel a vykartovaný Lucio.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Gattuso, Van Bommel, Seedorf - Boateng - Pato, Robinho
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti - Thiago Motta, Cambiasso - Sneijder, Panděv, Pazzini - Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.15 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán30188451:2262
2.Inter Milán30186656:3260
3.SSC Neapol30185746:2759
4.Udinese Calcio30175856:3056
5.SS Lazio30166836:2554
6.AS Řím30148847:4150
7.Juventus FC30129945:3845
8.Città di Palermo301341345:4643
9.ACF Fiorentina301011935:3141
10.Bologna FC301110933:3740
11.Cagliari Calcio301161336:3639
12.Janov CFC301091129:3339
13.Chievo Verona308111130:3235
14.Parma FC307111229:4132
15.Calcio Catania30881425:4032
16.UC Sampdoria307101325:3431
17.AC Cesena30781525:4129
18.US Lecce30771631:5228
19.Brescia Calcio30681624:3826
20.AS Bari30381917:4517
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (761)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypadá jako kdyby měl něco zapíchnutého do hrudi. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však ono z tribuny něco přiletí, se neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, tento víkend je v tomto směru "úspěšný"

Reagovat
smazaný uživatel

st. pauli, žilina este niečo bolo ?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Forza AC! Doufám, že vyhrajem, ať ta cestá splní svůj účel.

Reagovat
M11

Tesitost

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Pinturicchia a Giorgioneho. Pokud bychom uhráli bod nebo výhru, byl by to zázrak. Ale co, dokud nezazní konečný hvizd, je vše otevřené. Forza Juve!

Reagovat
Francesco Totti AS

ty to píšeš jak kdybys vám moc nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Alexe nejsme schopni porazit průměrné celky. Jak myslíš, že budeme hrát proti vám a navíc ještě bez Giorgioneho. Počty jsou jednoduché, jste jednoznační favorité.

Reagovat
smazaný uživatel

+ absence Lea s Claudiem

Reagovat
Francesco Totti AS

tak je jasné, že pokud budou chybět všichni tito hráči tak bychom měli vyhrát, ale je po repre pauze takže jsem zvědavý co to s náma udělá. Já si myslim že Juve i přesto, že mu chybí spousta hráčů ví o co mu v tomto zápase jde a hráči do toho dají vše...takže podle mě vyrovnaný match

Reagovat
GEGE

Konečně je to tu Nejlepší derby světa s nádechem boje o scudetto.Jestli bude sestava taková jaká je tu tipovaná tak bude zase otazník jak zahraje Seedorf.Na podzim to derby odmakal a hrál super navíc je s ním ta záloha o dost kreativnější než s Flaminim...Gattuso by se mohl pokusit odehrát aspoň poločas bez karty a zbytečně tolik nefaulovat.Prince s Van Bommelem jsou jistoty ti by to měli zvládnout.Otázka je jestli nasadit Robinha nebo Cassana.Robson byl posledně cosik z formy a byl platnější jako zolík uvidíme jak na tom bude po repre pauze.Pato dneska rozhodne

MILAN PER SEMPRE!!!FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
Jajinek

Nechce se mi to psát něco znovu, tak udělám své oblíbené ctrl c...kdo už to četl, tak se předem omlouvám...

Je to s podivem, před měsícem a víc bych rozhodně nečekal, že půjdeme do derby jako favorit, což podle sázkových kanceláří jsme. Je to ale nejvíc zrádné, protože Madonnina nikdy nebyla o tom, kdo je favorit, nebo komu se jak daří. Navíc Leo v nich vždy selhal a José si s ním většinou utřel zadek. Max ale zkušenosti s tkovýmito zápasy také příliš nemá, což je rozhodně naše výhoda, stejně tak, že Leo by měl mít AC poměrně přečtené. Na druhou stranu, taktika a čtení zápasu z lavičky je společně s obranou naší největší slabinou. V tomhle je Max přes mnohé chyby letos lepší než Leo, tak uvidíme, co na sebe kouči vymyslí. Pokud oba budou vyznávat stejnou filosifii hry na míči a kombinací do šířky, tak to bude celkem prdel.

Naše sestava bude na 90% takové, jako ji psal crespo...oba stopři už trénují s týmem, žába bez problémů a oprace bude v létě.

AC bude určitě chybě Ibra, protože on je takovým typem útočníka, který by obraně ve které není Wally dělat ty největší problémy. Pato ani Robson nemají nějakou zázračnou formu, ale stejně si na něj budeme muset dávat pozor. Jejich rychlost může dělat Chivuovi a Ranocchiovi celkem problémy. Oba jsou po zranění navíc rychlostí ani jeden nikdy moc nevládl. Zanetti asi bude z pozice levého beka hodně pomáhat. Další strach mám z kombinace Boateng x Seedorf. Klárenc se dokáže na tyhle zápasy hecnout a je možné, že to bude podobný tvůrčí výkon jako na WHL, musíme ho presovat lépe než slepice, ta naše záloha bude hodně silová a zejména Deki v tomhle musí odvést svoje. Hlavně se musí potkat s formou, protože ta nebyla posledn dobou kdovíjaká. Jsem naopak rád, že bude hrát Rino. On okoření tohle derby a navíc bývá často přemotivován a mohl by předvést něco jak před dvěma lety, kdy AC v podstatě sestřelil (společně s Jankulem)

V útoku to bude těžké...Silva je aktuálně asi nejlepší stoper na světě (když je Wally mimo... ) a Sandro je Sandro. Pazza si asi bohužel pohlídají, v takovýchto zápasech proti takovýmto obranám bude mít těžké se nějak obtočit kolem stopera či naběhnout na centr ze strany. Rozhodujícím faktorem musí být Samy a poslední dobou dobře hrající Wes.

Pozitivum je, že ze střídačky po dlouhé době máme možnost hru sakra oživit. Kharja může přijít za Dekiho, čímž se styl hry krapet změní, navíc Milito už je 100% fit a je připraven dodat týmu svůj příspěvek, které družstvo po loňské zkušenosti sakra potřebuje. Podle Leových slov se vrací právě včas v rozhodující fázi sezóny, aby otočil její koloběh opět v černomodrý prospěch. Tak snad má pravdu.

To, že jsme jen dva body ve ztrátě znamená, že zcela nečekaně nepotřebujeme úplně životně vyhrát a přinejhorším by stačila remíza. Já chci ale vítězství a po derby být znovu na čele tabulky. Bude to obrovsky těžké, ale v silách toho týmu to je! Záměrně říkám týmu, protože Leo asi nějaký majstrštych na lavičce, kterým by všechny šokoval a vyhrál, nepředvede. Bude to neuvěřitelné bojovnosti a touze chtít jít za konečným úspěchem. AC je hladové pro dlouhá léta bez trofeje, my zase tuhle buldočí povahu máme od přirozena...uvidíme, kdo půje štěstí více naproti.

Těším se jak blázen, tohle je jasný zápas sezóny..tak si ho užijme a ať vyhraje ten lepší... černomodrý tým.

FORZA INTER!!!! VIVO PER LEI!

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER ! Snáď vyhráme a aj s dobrou hrou snáď sa chytí Milito a kludne by to mohlo skončiť aj 7-0 pre inter nech sa prekona ten rekord nebol by som proti aj ked je to dosť nerealne. Som zvedavý na Leonarda ako bude oslavovať pripadny gol. Leonardo povedal, že by chcel byť dnes na travniku a hrať, ale neviem za koho asi skor za inter nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

to nemala byť reakcia pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Moc doufám, že to neskončí odpornou remízou bez branek.

Reagovat
Shevchenko

Posledních 14 vzájemných zápasů neskončilo remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ACM!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji, že Pato dá gól. Pamatuji si jak AC hrálo s Neapolí, dalo se na ně koukat, předváděli celkem pohledný fotbal. Dnes by to podobně mohl odskákat Inter. Přeji to AC a věřím v jejich neprohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Tak moc se těším, FORZA MILAAAAAN!!!!!!

Reagovat
rossoneri89

odporny obrazok ..... Leonardo

Reagovat
smazaný uživatel

piští jak ženská

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Derby? ...podle posledních let spíše zápas dvou spřátelených klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

joke of the day

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se, ale dneska to vyšlo blbě když je v Ově ten Marley

Forza Milán

Reagovat
Shevchenko

Tohle prostě musíme zvládnout a já věřím, že to vyjde. Jestli vyhrajem, tak Inter bude ztrácet na první místo už 6 bodů, což by nás hrozně blízko přiblížilo ke scudettu. Jestli to projedem, tak my budem ztrácet 2 body a Inter na koni a s lepším losem by si pro to asi taky došel. V remízu nevěřím, už 14 zápasů remíza nebyla. Jsem zvědav, jak to dneska půjde bez Ibry. Max měl spoustu času se na ten zápas připravit a pokud jsme připraveni dobře, Ibra by nemusel chybět. Inter má slabiny, které se hlavně projevují v těch velkých zápasech, V Mnichově jim to ještě zázrakem vyšlo, ale v Serii A zatím prohráli všechny venkovní zápasy s lepšími soupeři. Dnes v tom snad bude pokračovat...

Bude to velké, velkolepé. Těším se, ale přiznávám, že mám strach.

FORZA MILAN! PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto sa nedá označiť za nejaký "venkovný zápas".Veď hráme na Meazze. Len na nejako papieri sme napísaní až ako "2.druhý".

Reagovat
smazaný uživatel

NE! Dneska hrajete na SAN SIRU!!!

Reagovat
Jajinek

no..stadion kvůli derby přejmenovávat nebudou... Ale jen na papíru hosté opravdu nejsme...hosté budeme i v hledišti...

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Etoo rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že keď sa blížia veľké zápasy( napr derby, vyraďovacie boje v LM), tak sa všetci dajú zázračne do poriadku

Reagovat
Shevchenko

Jinak nechcete dát ten zápas jako článek na hlavní stranu? Nebo aspoň preview do Nepřehlédněte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, kdo vyhraje derby, podle mě sice určitě nemá jisté, že pak získá scudetto.. Ale viděl bych to, že na tom derby se to fakt bude lámat, takže ten, kdo vyhraje, tak s cca 70% pravděpodobností to scudetto urve..

Tak jako tak to bude zápas, na který se dlouho těším, tudíž doufám, že se bude hrát pěkný fotbal a ať vyhraje ten lepší (tzn. Inter )

Jsem akorát zvědavý, jak si poradí obrana v dost netypickém složení, ale věřim, že Chivu na stoperu nezklame, ačkoli tam už nemá takovou praxi jako dřív..

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co,kolko im nalozime?

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 ako minulú sezónu bude stačiť

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

zdar jak svina...dneska je den D tak si dame zatim predkrm

Primavera: Inter-Milan le formazioni

Inter (4-3-3): 1 Bardi; 2 Natalino, 6 Benedetti, 5 Kysela, 3 Biraghi; 7 Carlsen, 4 Crisetig, 8 Jirasek; 10 Lussardi, 9 Dell'Agnello, 11Alibec.

A disposizione: 12 Gallinetta, 13 Galimberti, 14 Mannini, 15 Romanò, 16 Knasmullner, 17 Bessa, 18 Thiam.

Allenatore: Pea.

Milan (4-2-3-1): 1 Piscitelli; 2 Ghiringhelli, 6 Pasini, 4 Albertazzi, 3 De Vito; 5 Santonocito, 8 Calvano; 7 Verdi, 10 Fossati, 11 De Sciglio; 9 Beretta.

A disposizione: 12 Paleari, 13 Sampirisi, 14 Desole, 15 Bertoni, 16 Carmona, 17 Palibrk, 18 Ganz.

Allenatore: Stroppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Milán 2-0.

Reagovat
lnterista

ze by 4. tym v Milane porazil 2.? No nevim

Reagovat
Inzaghi

Rozdíl 2 body.. Že by Inter večer vyhrál? No nevím..

Reagovat
smazaný uživatel

napráskanej útok a to ještě na lavičce číhaj Carmona s Ganzem..., pojďme ragazzi.

Reagovat
Yanek

Fossatti, Calvano, Verdi, De Vito... o budocnost AC se nebojím, ještě mi tam chybí Rodrigo Ely.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Verdi)

Reagovat
lnterista

mas nejakej odkaz? Zkousel jsem neco hledat ale moc casu jsem tomu neobetoval

Reagovat
smazaný uživatel

nemám..., akorát na milannews běžel textový live průběh

Reagovat
smazaný uživatel

detto aj u nás

Reagovat
lnterista

tak prvni bitva prohra...gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to tady..., DERBY DELLA MADONNINA..., prý se bude hodně pískat, jsem zvědavej na choreo, po letech opravdu Derby se vším všudy, takže se snad tifosi předvedou. z matematickýho hlediska to samozřejmě rozhodující match není, ale zaprvé je to v takovém zápase úplně jedno, zkrátka se chce vyhrát a zadruhé ta psychická vzpruha po takovým vítězství musí jeden, nebo druhej tým šíleně nakopnout..., Inter by nás přeskočil a to by bylo velký, my bychom jim odskočili a to by nám vrátilo jistotu, kterou už bychom snad nepustili.

záloha má momentálně opravdu nejblíže té tady zmíněné..., Seedorf tedy na LCM, tam už ho vídám nerad, nicméně bez problému by se dalo tohle složení přetransformovat na 4-2-1-3 s Rinem a Bommelem za Seedorfem a trojzubcem Boateng - Pato - Robinho vepředu, případně 4-2-2-2 se Seedorfem a Princem pod útočníky, v nejpřekvapivější variantě 4-2-3-1. obrana jasná až na levého beka..., ze začátku to vypadalo, že Max nezariskuje a Antonini si pro Derby post v sestavě udrží, ale čím dál tím více to vypadá právě na Zambrottu. pokud je v kondici, není tam problém, na Eto'a by měli hrát Abate se Sandrem, jištění Thiagem..., navíc - buďme k sobě upřímní, co se týče ofenzívy, krajní beci v současným AC nejsou zrovna nejdůležitějším článkem sestavy..., a je to škoda, časy Cafú, Pancara, nebo Serginha dokazujou, že to bývala skvělá zbraň, nicméně to se bude řešit v létě.

Allegri je blázen do držení míče, na každém tréninku se tomu věnuje velká pozornost, to se mi líbí, jsem velký fanda takové hry, to už jsem tady párkrát psal. dnes by se nám to mohlo vyplatit, Leonardův Inter chce hrát a kdo chce hrát, potřebuje míč..., pokud jim ho nepůjčíme a budem si hrát svoje, mohlo by to na ně platit, nemluvě o tom, že je jejich obrana zranitelnější než se na Inter sluší. ta trojka vepředu musí Ranocchiu s Chivuem prohánět kdy to jen půjde, nabízet se do volných prostorů, využívat té prvotní akcelerace..., chodit s nima do soubojů, mají takoví stopeři samozřejmě výhodu, tady jsme prostě bez Ibry. diktovat tempo zápasu, být jistí vzadu, být jistí v záloze a být rychlí vepředu, v tom vidím úspěch. se Seedorfem v záloze a bez Ibry máme samozřejmě pro takovou hru lepší předpoklady než s Flaminim, který se více hodí, když je na hřišti právě Zlatan a můžem si dovolit jednou za čas zálohu z mezihry "vynechat", využívat ji jen na tu černou práci, což pro změnu rád nemám. Van Bommel jako středobod musí to pole vyhrát, po ruce má Rina, který si snad vezme pilulky na uklidnění, jednou už nás v Derby potopil...

Coco křičí Forza Milan !, Ronaldinho drží palce, Mazzarriho Derby nezajímá a já se těším...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: vyjímečně jedna nebojovná před takovým zápasem:

http://img62.imageshack.us/f/fratellibaresi.jpg/

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

dalsi nebojovna http://www.justsoccerjerseys.com/wp-content/uploads/2009/02/inter-milan-ac-milan.jpg

pokud dneska vyhrajete tak si to asi uz nenechate utect...pro mne je dulezite neprohrat takze bych do toho sel pekne ze zajistene obrany

Reagovat
Tsigi

Rui Costa Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů všech dob. Jeho 4 ligové branky během 5 sezon jsou nezapomenutelné

Reagovat
Jajinek

haha...tak to Vieri má lepší průměr, dal 1 gól za jednu sezónu...a to ještě skoro nic neodehrál...

Reagovat
Tsigi

Tak Vieri to zvládl za půl roku..... kanonýr

Tak i Nesta dal za posledních 5 sezon 4 branky v lize, takže to není úplně měřítko

Reagovat
Jajinek

jen aby se Sandro netrefil dneska...

Reagovat
Tsigi

Tomu to přeju zdaleka nejvíc z celýho týmu. Jemu a pak Gattusovi, ale zvládnu i situaci, kdy se trefí někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle fotku mám rád

Reagovat
Jajinek

sedni na vlak a přijeď večer do Olmu...kdyby to doštrachal i Interista a zůstal tu Tsigi, mohl by být dobrý souboj u televize...

Reagovat
Tsigi

Kdyby Tsigimu někdo něco řekl, tak mohl v té Olomouci zůstat ......

Reagovat
lnterista

to je na rychlo prepadovka ale do budoucna nevylucuji...treba jeste roberta

Reagovat
Tsigi

Já byl s robertem v týdnu na pivu. A ten byl na ten zápas neskutečně nastartovanej a to mu ještě ke všemu postoupil Třinec, kvůli tomu by byl možná největší problém ho najít, protože jeho styl oslavování je lehce řečeno extrémní

Reagovat
Jajinek

žije.. už mi dnes psal...já fandil Slávii, tak jsem se s ním radši na žádnej hokej nekoukal....

Reagovat
lnterista

ja nejsem zvyklej ted pit..ja bych byl mrtvej jeste pred vykopem

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Tsigi

Já bych s ním nemohl sledovat asi ani šachy, pokud by měl v poli oblíbence

Reagovat
smazaný uživatel

jako vlakem to mám 2 hoďky, v tom by asi problém nebyl..., jen se necítím po včerejší akci z představy cestování zrovna nadšeně

Reagovat
Jajinek

jasný ...ale nápad to není špatnej, na příští derby tp domluvíme...třeba finále Copy...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem proti

Reagovat
lnterista

taky ji mam rad...vsechno vyhecovane a nenavidene ale hraci mezi sebou kamosi

to same jak Nadal x Federer

Reagovat
smazaný uživatel

Jen čekám kdy ho Matrix složí

Reagovat
smazaný uživatel

ten interistický dres paráda a tušim tam je značka puma

Reagovat
lnterista

kua Rossi spadnul...

snad dobre spadne i Pazzini nebo Etak

Reagovat
Tsigi

Já doufám, že to vyhrajou hráči a ne dement s píšťalkou. Mě ty derby založený na penaltách, červených kartách, simulovaných pádech a následných přímacích, rukách atd. unavují. Prostě by se mi líbil klasický zápas 11 na 11

Reagovat
lnterista

rozumim a taky bych si to pral ale popravde budu rad za kazde vitezstvi

Reagovat
Tsigi

Popravdě já taky

Reagovat
lnterista

na romantiku neni cas ale bylo by to super

Reagovat
lnterista

bude hrat Dejan nebo Pandev?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ to vyzerá viac na Pandeva.

Reagovat
Jajinek

Gazzetta uvádí na 60% Panděva...já doufám v Dekiho. Chce to silný střed, aby se eliminovala hra Milánu s míčem

Reagovat
panca

zapas roku je tu a ja musim jit kalit dnes se mi fakt nechce!! interisto posilej mi naka reporty Diky

Reagovat
lnterista

bude to slozite protoze mi nejde 7 8 9 na mobilu tak snad to nejak prelouskas

Reagovat
lnterista

bude to slozite protoze mi nejde 7 8 9 na mobilu tak snad to nejak prelouskas

Reagovat
panca

jako jsme dobri, ale 7 golu nedame

Reagovat
lnterista

akorat ze napisu pazzini,pato,penalta,zm.d a tak

Reagovat
panca

to nejak pochopim, nejaky to promile mi pomuze si to domyslet

Reagovat
lnterista

ale kdyz uz si neprosadis ani derby tak jsi fakt mrtvej

Reagovat
panca

manzelky jsou v italii a ja musim se svagrama kalit

Reagovat
lnterista

tak to je jeste horsi

Reagovat
panca

to je no

Reagovat
lnterista

tak se mate divat a kalit u toho a pak nekam jit...pres derby nejede vlak

Reagovat
Jajinek

ty pošleš ženu do Itálie na derby a sám jdeš někam do hospody...?

Reagovat
Jajinek

ty pošleš ženu do Itálie na derby a sám jdeš někam do hospody...?

Reagovat
lnterista

no ty voe to mne nenapadlo to je uplne nejhorsi...panca je marnej

Reagovat
panca

nene ona je v rime po pamatkach. Kdyby byla na derby a ja doma, tak me klepne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zítra večer jde na AS - Juve?

Reagovat
panca

je to mozny

Reagovat
panca

Forza AC Milan doufam, ze jakkoliv vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím AC,....porazte ten modry...ehm Inter a získajte titul...vlastne mi je jedno kto Scudetto získa ked je Juve out, len nech to neni Inter...kľudne aj Rimini...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

OT: Budete chtít ve Fantě zase dělat tu Coppu nebo na to kašlete?

Reagovat
Jajinek

já bych byl pro...ale nějak jsme prošvihli to kolo, aby se to stihlo ne?

Reagovat
Shevchenko

Vypadá to tak, muselo by se to nějak přeorganizovat.

Reagovat
terry

Já, bohužel, nemám vůbec čas to nějak organizovat. Omlouvám se.

Reagovat
Pinturicchio

Tak pome Bologna, hlavně Di Vaio. Potřebuju min. dva goly ( nesnáším zranění, sem kvůli nim musel změnit rozestavení )

Reagovat
panca

zadnej di vaio

Reagovat
Pinturicchio

Musí. Čtvrtý flek před Tebou musím uhájit a ještě líp stáhnout náskok Interisty.

Reagovat
lnterista
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm.....derby.....a len vyše 100 príspevkov ...vidno, že časy plešatého brazílca sú dávno preč

Reagovat
Jajinek

Tak Brescia solidně.... Boloňa bez Gabyho a zřejmě měly sázkovky pravdu, a už vypouští....

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Slepička

Reagovat
panca

on komentuje ceskou ligu? to bych se i mozna nekdy koukl

Reagovat
lnterista

na cem koukate v tv na italskej fotbal?

Reagovat
panca

jen notas, televizi jsem zrusil

Reagovat
lnterista

to vubec nemate telku?

Reagovat
panca

jen zakladni cesky, ale prakticky to nepustim

Reagovat
lnterista

ja mam ted od skylink 2mesice zdarma ten zakladni balicek plus ten HD ale nevim jestli pak do toho pujdu ale tenis v HD je parada(to je asi jedine proc bych to poridil)

Reagovat
panca

ja mel upc prave jen kvuli italske a tenisu, ale bez italske to nema smysl... tenis HD byc hsi nechal libit

Reagovat
Yanek

Reagovat
Jajinek

jenom na betu...

Reagovat
lnterista

a jak myslis ten souboj u televize? Ze si ten bet dame do telky?(tak to resim ja) Nevis kolik stoji rocne Inter Channel?

Reagovat
Jajinek

to nevím...ale dá se nějak chytnout Sky...má to Massimo v Hoře.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! MARCO ! ! !

Reagovat
lnterista

hej

Reagovat
Pinturicchio

Vono to pude.

Reagovat
panca

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

souhlas s pancou

Reagovat
Pinturicchio

Vymažu vás oba!

Reagovat
Dejwa

Nemůžu se dočkat, doufám že bude hrát Deki a ne Panděv jak píše Gazetta. Diego dneska aspon na půl hodinku a v úterý to doufám vystřílí. Minimálně bod musíme ukopat, prohra by asi znamenala Scudetto pro Milán. FORZA INTER!

Reagovat
Pinturicchio

"Jakoby se zranění nechtěla Juventusu pustit. Před nedělním klíčovým duelem s AS Řím si menší zranění přivodili Leonardo Bonucci a Claudio Marchisio a není jisté, jestli nastoupí. Oba však do hlavního města odcestovali."

Jako zranění se nevyhýbají letos nikomu, ale tohle už není normální.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

LE FORMAZIONI UFFICIALI:

INTER: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 26 Chivu, 55 Nagatomo; 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 10 Sneijder; 27 Pandev, 7 Pazzini, 9 Eto'o.

Allenatore: Leonardo

MILAN: 12 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 77 Antonini; 8 Gattuso, 4 van Bommel, 52 Merkel; 70 Robinho, 7 Pato, 99 Cassano.

Allenatore: Allegri

FORZA INTER!!!

Reagovat
Yanek

Co to je za blbost? Boateng? Merkel?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...no mne sa nepáči Materazzi

Reagovat
Yanek

To nejsou ofiko sestavy.

Reagovat
lnterista

jestli ne tak ho zabiju...prisaham

Reagovat
Dejwa

uděláš laskavost celýmu ef

Reagovat
Yanek

šup

Reagovat
lnterista

ehmm a jak se to dela?

Reagovat
M11

sekera, mačeta.. je toho moc

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

to je hrozne ...jestli nas Matrix bude stat druhe derby tak fakt nevim..musim rict ze celou dobu jsem nam tak podvedome veril ale ted? Bojim bojim

Reagovat
Dejwa

tos vzal kde? na inter.it ještě nic neni..

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

OT: Jose doma asi po x letech pukne

Reagovat
M11

pecka

Reagovat
smazaný uživatel

ale teraz slušná šanca

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tsigi

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Robinho.

INTER: Julio Cesar, Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Sneijder, Pandev, Eto’o, Pazzini.

Reagovat
Yanek

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Robinho.

INTER: Julio Cesar, Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Sneijder, Pandev, Eto’o, Pazzini.

MILAAAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už potvrdené aj v našom tábore!!!!

Reagovat
Jajinek

To už je potřetí za dva dny, co tu z nás dělá MSgoo debily totální mistifikací...jestli to dělá schválně, je to na ranu...jestli ne...je to na dokrota...

Reagovat
Dejwa

druhá možnost

Reagovat
lnterista

a nejvic mu to zeru ja...

Reagovat
smazaný uživatel

Milan: 1 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta; 8 Gattuso, 4 Van Bommel, 10 Seedorf; 27 Boateng; 70 Robinho, 7 Pato.

A disposizione: 12 Amelia, 15 Papastathopoulos, 16 Flamini, 18 Emanuelson, 76 Yepes, 77 Antonini, 99 Cassano.

Allenatore: Massimiliano Allegri

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 26 Chivu, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 10 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 14 Kharja, 22 Milito, 23 Materazzi, 55 Nagatomo.

Allenatore: Leonardo

Arbitro: Nicola Rizzoli di Bologna.

Reagovat
Dejwa

ty seš fakt tak vyjebanej? ještě 20x to sem pošli..

Reagovat
smazaný uživatel

tak aby to bolo kompletné, t.j. aj s náhradníkmi, keďže ich oni nedali

Reagovat
M11

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

viď vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska futbalová verejnosť okolo Joseho Mourinha zažila veľký míľnik, ale žiaľ v tom negatívnom slova zmysle No čo už, možno to urýchli jeho príchod smer Internazionale Ale pomaly si na Leonarda zvykám

Reagovat
smazaný uživatel

10 ročná séria sa nepredĺžili, ale zostane dlho a dlho zapísaná v histórii tejto skvelej hry a v našich srdciach zanechá veľký nápis- 10 rokov bez porážky na domácej pôde!!!

napr u nás v zápase so Sienou skoro o to prišiel, to boli neskutočné emócie keď dal Wesly ten prekrásny gól a nakoniec Wallyyyyyyyyyyyy

Reagovat
lnterista

ale na tebe si asi nezvyknu...kua rikam ti to uz asi po x-te...ty mas srat ostatni a ne Interisty

Reagovat
smazaný uživatel

to som presne čakal, že to niekto napíše, že na mňa si nikdy nezvykne

Reagovat
lnterista

co te na tom bavi?... a nerikej "na cem?"

Reagovat
smazaný uživatel

na čom?

Reagovat
lnterista

sorac ale s blbcema nemam naladu ztracet cas

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Jajinek

on se tak možná snaží stylizovat do role roberta, kterého tu pořád zmiňuje (vtipné je, že jen dnes o MSgoovi Tomáš prohlásil mimo jiné, že je to debil a trotl, takže to asi nebude vzájemné... ). Jenže z pozice gaučového fanouška, který více fandí eurofotbalu než tomu klubu v kombinaci s tím, že prostě čistě fotbalově vlastně nemá co napsat a tak se musí soustředit na hledání spekulací na netu a provokace, to zní strašně křečovitě.

Reagovat
lnterista

a ja mu porad davam sance

Reagovat
Jajinek

ty jsi starý dobrák...

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto mi tu trochu chýba-to mu môžeš odkázať

lebo tie jeho nekonečný výlevy a hádky on vs 10, Pin. a spol vo vláknach, ktoré nemal konca kraja, wau, bol to exot

Reagovat
Pinturicchio

Roberto byl strašně temperamentní, z čehož pak pramenily ty hádky .... exot jsi Ty.

Reagovat
Jajinek

Tomáš hlavně přes švechny své chyby, které já vidím...je inteligentní a Interista každým coulem. No a MSgoovi chybí obojí.

Reagovat
Pinturicchio

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne povedane, sice neprispievam pravidelne, ale Roberta pamatam, ja ho povazujem za kadnu postavu an EF, aj napriek tomu, ze som Milanista

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsi brečel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

je to srdcař!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Chudák, jaký spolek proti němu...

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Ajajáj, Pandev aj Pazzini v základe, 4231 Nechápem, prečo to Leo zbytočne komplikuje a nehrá klasiku s Dekim .

Reagovat
smazaný uživatel

the special one...jedinečný....ako jose

Reagovat
cresposuper

Neviem čo je na tom jedinečné, hrať hru, ktorá nám nesedí, namiesto taktiky s ktorou sme v minulej sezone dva-krát AC porazili na nulu-

Reagovat
Pinturicchio

A vsad se, že ted vyhrajete a Msgoo tady bude po zápase obíhat čestné kolečko s tím, jak moc dobře věděl, že to Leonardovi vyjde.

Reagovat
cresposuper

Si rýchlejší.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Shevchenko

Komu dneska budeš přát?

Reagovat
cresposuper

Yanekovi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pinturicchio

A já to nemyslím špatně, sám sem nervák jako kráva . ( Ani to nemyslím jako nějaké vysmívání se, ale ... prostě je to sranda ). Ale doufám, že dneska budeš na té spokojenější straně barikády.

Reagovat
Yanek

Já to beru, jen si trochu připadám jak MSgoo

Reagovat
cresposuper

To rozhodne nie, len mi príde , že niekedy sa nevieš pri prehre krotiť. Sorry ale , ak som ťa tým urazil, nemyslel som to v zlom.

Reagovat
Yanek

Říkám, že to beru, neurazil..

Reagovat
Pinturicchio

Tak to vůbec.

Reagovat
Pinturicchio

Jednoznačně vám. Jednak proto, že Inter ... a taky kvůli tomu, že by mě asi kleplo, kdyby Inter to Scudetto urval i letos ... zvlást po takovém, prozatímním, průběhu ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

na joseho niektorí pi******, že jakú zostavu dal na onen alebo ten zápas LM, a jak to chlape dopadlo?

Reagovat
cresposuper

Aj keď nedivil by som sa, kebyže ty s tvojím luckom budeš mať pravdu a je tu budem za blbca.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že sme považovaní za miernych favoritov sobotňajšieho zápasu, najmä pre momentálnu formu. Podaril sa nám možno až historický comeback a rozhodne sa teraz nechceme zastaviť tesne pod vrcholom. Som si však istý, že AC nepredá svoju kožu lacno. Náš mestský rival bude chcieť určite dokázať, že nestrávil 20 týždňov na prvom mieste len tak pre nič. Majú tiež svoju kvalitu, ale my veríme vo vlastné schopnosti a chceme vyhrať

Reagovat
Tomanatura

Tak začínám si pouštěť hymny obou týmů, ať se na to pořádně naladím, podívám se na youtube na nejlepší odehrané derby a Forza Derby della Madoninna

Reagovat
Jajinek

S touhle sestavou můžu žít...chtěl jsem sice spíše Dekiho, ale jeho forma nebyla až tak dobrá. Další nevýhodou je, že se nám ta hra může rozpadnout do úseků, kdy budou hráči od sebe hodně daleko a oděleni a nebudeme moct hrát krátké přihrávky...a Leo chce držet míč a pokud ho AC bude mít častěji, může nám to škodit. Ale jak říkám, může to nakonec klapat. Uvidíme. Forza INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

už nech to začne pol roka sa na to teším

Reagovat
smazaný uživatel

už cítim tú pachuť milánskeho derby

Reagovat
Pinturicchio

Pachuť?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ju necítiš?

Reagovat
Pinturicchio

zatím nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jemu to nechutí

Reagovat
Pinturicchio

Takže to není srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to hlavička !

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jo, lebo je tam nevraživá atmosféra, obzvlášť proti Leonardovi

Reagovat
smazaný uživatel

ty dnes dávaš

Reagovat
smazaný uživatel

vždy som bol odporcom omamných látok a vid. prečo.priklanam sa k alkoholu,ten tak neposobi...

Reagovat
smazaný uživatel

mám rovnaký názor .. a najlepšie je jedine pivo

Reagovat
smazaný uživatel

aha...to som veru teda nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

len nech nám nikoho nevylúčia prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Východné Slovensko fandí INTERu !

Reagovat
Jajinek

no nic...jsou dvě možnosti, jak si užít v klidu derby...buď to tady vypnu a nebo dá Kily scumovi zas banán za idiocii...klidně jsem pro první možnost, takže FORZA INTER!...

Reagovat
lnterista

ja to vypinam a jsem tu po zapase....uzijte si to

Reagovat
Jajinek

taky...jdeme na to!

Reagovat
smazaný uživatel

práveže ak si si nevšimol, počas veľkých zápasov sa sústredim na hru...pač v nich nikdy nei je nuda, jak napr v malých

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Krásná atmosféra, derby, které může rozhodnout, komu bude patřit titul. Forza Calcio

Reagovat
maras93

Forza MILAN !

Reagovat
Shevchenko

SOPCAST:

sop://broker.sopcast.com:3912/109461

Reagovat
smazaný uživatel

dpc

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
maras93

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!

Reagovat
slovaňáák

Pěkně AC

Reagovat
Tsigi

MAGICO PATOOOOOOO

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
niflheim

Cože?

Reagovat
FORZAMILAN

Patooooooooooo milaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
smazaný uživatel

Super Pato

Reagovat
terry

Chlapci, hádejte co, zapnul jsem to asi 20 sekund po tom gólu.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

vyborny zaciatok

Reagovat
Shevchenko

OMG !!! OMG !!! OMG !!!

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Patoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Viděli jste již novou sadu dresů Interu na příští sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Reagovat
10

jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla jasná ruka pane rozhodči

Reagovat
smazaný uživatel

čista penalta, AC drtivý tlak snáď si idu pevne za titulom

Reagovat
Shevchenko

Jako sorry ale co chceš víc?

Reagovat
maras93

Pěkná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ty milánisti sú s tými lejzrami trápni...svine jedny

Reagovat
Yanek

a na Ibru svítil kdo v prvním derby?

Reagovat
Shevchenko

Ty si dement fakt, a co minulý zápas jste dělali na Ibru?!

Reagovat
smazaný uživatel

zápas som nevidel, ale ak mu niekto svietil do očí...tak je to tiež svinstvo

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo sa nezaprie

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty ten kluk co tipoval 4-0 pro inter

Reagovat
Francesco Totti AS

milanisty ten gol solidně nakopl

Reagovat
smazaný uživatel

Robson

Reagovat
smazaný uživatel

Debilní Morattipoli...

Reagovat
Shevchenko

Vždyť to nasimuloval...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta ruka jasná

Reagovat
smazaný uživatel

hovorím, že ty hráčí AC by sa hodili do Hollywoodu

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu že se zaměřuješ na výkon A.C. ono otiž nic jinýho k vidění není...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

žlutá karta je fajn no...ale příští zápas hraje Robinho dál, stejně jako po všech jeho předchozích simulacích...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Leonardova sestava je fakt vtipná...

Reagovat
homeles8

Třeba ani nechce porazit AC

Reagovat
10

pěkná prasárna od Motty

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta.....keď mali oni loptu bolo všetko v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozmyslel sis to s tim Hollywoodem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuuuuuuuuuu, Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, nemala byt reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

talk about luck

Reagovat
smazaný uživatel

Bommel

Jak ho Pato dal?

Reagovat
Shevchenko

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Shevchenko

BRILLIANT SAVE!!

Reagovat
GEGE

ABBIATIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

lopta začiarovou a on nám neuzná gól

Reagovat
Yanek

tahni ty xyndle

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
sinter

Reagovat
maras93

i ty šášulko

Reagovat
homeles8

300.pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

etoo etoo etoo etoo etoo ......

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě půůjdeeee to půůůjdeee Common!!

Reagovat
niflheim

Tohle by se mělo dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Etooooo....ten čo nedal...sám pred bránou

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak teď si s nima Klárenc pěkně vytřel prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Není sám

Reagovat
smazaný uživatel

Není sám

Reagovat
smazaný uživatel

Už to neni vepředu tak mrzáckej výkon jako na začátku, ale Sammy ty vole. Obrana letošní normálka.

Reagovat
sinter

pomaličky sa to zlepšuje..nebol nahodou Etoo v offiside?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, musel bych to vidět ještě jednou.

Reagovat
Tomanatura

Sammy snad překonal svoje maximum ze zápasu proti Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je na tom najhoršie....pričom bere 10 mil eur

Reagovat
Tomanatura

Nebýt jeho, tak Inter už není v boji ani o jednu trofej. On je ten poslední, komu se může nadávat, mnohdy by si zasloužil ještě jednou takový plat.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
M11

jednoznacne nejvetsi hlupak na EF

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Nečudujem sa, že stav je takýto, jebať rizoliho a etoo nech sa učí trafiť bránu z metra a pool

Reagovat
M11

B A N !!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Ty se ještě cítíš ublíženě? Děkuj Rizzolimu proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to moc aj na teba

Reagovat
M11

dobry match

Reagovat
Yanek

Brzo mě odvezou... ještě 45 minut!

Inter moc hraje, to je špatně, ale přechod do útoku máme skvělý, Pato, Gattuso sou špatní. Seedorf, Boateng, Robinho, celá obrana

Reagovat
Yanek

+ Abbiati!

Reagovat
cresposuper

Škoda, nehráme zle, po prvých zlých minutach sme sa zlepšili a jasne AC prehrávame. Etoo fakt nedal to , čo sa nedať nedalo, ale jemu jedinemu sa to dá odpustiť. Do druhého polčasu tak isto, s nasadením a gol tam padne.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

keď tú šancu etoo nedal, hneĎ som si spomenul na juventus viv inter a tu jeho zbrbaranu šancu ked nedal do prazcdnej brany a nervy som mal ete vacise

Reagovat
smazaný uživatel

sme z tvojho nazoru nadseni, obohatil si tuto diskusiu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho dal?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý ! orgastický začátek, poté to logicky co do kontroly míče logicky převzal Inter, ta moje výše postavená rovnice holt nepočítala s rychlým gólem, nicméně tím se nám otevírají výborná okna pro brejky, které by kolikrát zasloužily řešit lépe..., Prince je řeší výborně, Seedorf jak kdy, má tendence to zklidňovat, což na druhou stranu možná není špatný nápad. Zambrotta ještě rozhodně není v top formě, jeho strana je zatím hrozně nebezpečná pro nás..., uvidíme co dál, hodit tam Antoniniho by byl asi stejný risk, jako bylo vsadit na Zambrottu po zranění.

je to slušný, šance na obou stranách, těžký emoce..., chci to vyhrát...

FORZA MILAN !

Reagovat
GEGE

Do 30 minuty super.Inter jsme k ničemu nepustili až na chybu Zambrotty.Škoda té neodpískané penalty mohlo to být víc v klidu.Potom nas Inter trochu zmáčknul a opět podržel fantastický Abbiati Van Bommel opět vyniká v záloze.Seedorf zatím taky bomba až na par nepřesností.Rino dobře napadá hraje v rámci možností čistě a skvěle pomáhá Abatemu zdvojovat Etoo.Druhý poločas bude boj tak snad s dobrým koncem.

FORZA MILAN!!!!!

Reagovat
M11

OT: SOLDADO

Reagovat
Tsigi

Inter hraje neuvěřitelně špatně dozadu. Naprosto nechápu proč stoperům nikdy nevypomáhá Zanetti s Maiconem. Kdyby Pato nevymýšlel kraviny a šel Baroš stylem do branky, tak už není o čem. Rozhodčí píská hrozně nekonzistentně Robinho za simulaci dostane žlutou a faul na Sneijdera neodpíská a je to bez karty.

Reagovat
maras93

Abbiati si zaslouží jeden velký

Reagovat
Dejwa

Derby zatim super (až na ten výsledek ), Abbiati to vytáhl parádně, Eto'a radši nebudu komentovat, s Juve stačilo. Rizzoli nám odpustil jasnou penaltu, takže je pořád šance na obrat, dneska věřím Diegovi.. jinak Panděv se mě dneska vůbec nelíbí, dal bych tam Dejana a přešel na 4-3-1-2, pač tam je hrozná díra ve středu.

btw. co tady zas předvádí potrat je fakt něco

Reagovat
sinter

..mne sa páči ako hrá Sneijder.

Reagovat
smazaný uživatel

U Zambrotty to vidím v druhým poločase minimálně na žlutou Jinak na to, že hraje po zranění, tak to není špatný. Co je s Markem? Nevešel se do nominace, stopka?

Reagovat
maras93

Jankul je zraněný.

Reagovat
Tomanatura

Jinak teda atmosféra je o ničem Možná to je jenom mojím streamem, jak to je u vás?

Reagovat
smazaný uživatel

u mna su fans dost hlucni

Reagovat
M11

ja to mam v TV.. a prijde mi ze zvuk ze stadionu je tlumeny

Reagovat
10

Belen v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No este polcas a je to tam Chlapi bojovat!!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
Shevchenko

Bože to sou nervy, mohlo to být 1:2, ale i 3:0. Z těch brejků tam musí něco padnout.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak José jako Milanista ho mám docela rád to co dokázal je neuveřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

čistá redka..snad to už nejako dokopeme

Reagovat
smazaný uživatel

Prince incredible pass

Reagovat
smazaný uživatel

majte sa

Reagovat
Shevchenko

Ahoj

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

mozes odist velkolepo,ako nas ex-premier http://www.youtube.com/watch?v=fBwNvx57a7I

Reagovat
smazaný uživatel

velký fanda odchází

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo zajímalo by mně co se ti honí hlavu během zápasu....

Reagovat
smazaný uživatel

hlavou*

Reagovat
Tsigi

Inter tuhle situaci hrál hloupě celý zápas a prostě teď pyká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pato takovej diving

Reagovat
sinter

ja mam tiez pocit ze to Pato nafilmoval

Reagovat
maras93

proč to riskovat , když muže dát góla ?

Reagovat
sinter

jasne, ja len ze pri tej opakovacke som nejak nevidel ze by mu Chivu brnkol po nohe, navyse padal tak nejak divne...ale stalo sa

Reagovat
Shevchenko

Kontakt tam asi byl, ale podle mě taky tomu přidal.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavim to Bombardinem

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Saša

Reagovat
smazaný uživatel

princ sa stal kralom, Grande PATO

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Cassana!

Reagovat
maras93

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

jooooooooop

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Yanek

Orgasmus, anooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEE MAGI COOOOOOO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ABATEEEEE

Reagovat
homeles8

Seedorf!!!!!!!!!!!

Reagovat
FORZAMILAN

Patooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Tsigi

Nádhera. Tohle je Patův zápas. Všechno důležitý zařídil on

Reagovat
maras93

Jinak Abate - ten kluk mi dělá radost , za ten rok se neskutečně zvednul , paráda

Reagovat
Shevchenko

Už jsem si myslel, že to Seedorf zdupe a Abatemu to tam nepošle. Naštěstí to zdupal Abate.

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh se jmenuje Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam

Reagovat
smazaný uživatel

Zambrotta a ten jeho stallonovský úsměv

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost, aby Robson tohle dával no...

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano na plac

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobře, hodně dobře..., jen je prostě úplně marnej v takových situacích.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy si říkám aby přihrál zrovna ted to tam mohl ještě na někoho dát ne? jak to ted naposledy zahodil

Reagovat
Yanek

BOATENG ♥♥♥♥♥♥

Reagovat
Shevchenko

Strašně se mi líbí, jak to tam Robinho s Princem hecují. MILANISTI!

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Prince je totální hecař no, ten si to v Miláně zamiloval...

Reagovat
maras93

Doufam , že Boateng zůstane !

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl tam náhadou Sandro Rossel? nebo jak se jmenuje ten prezident barcy..

Reagovat
Yanek

Naivně doufá v Pata

Reagovat
smazaný uživatel

Pato este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná pasáž

Reagovat
homeles8

400.pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ALE KURVA UŽ S TEBOU !

Reagovat
Shevchenko

Velkolepý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

jemine Robinho ale nejak velmi nemrzi

Reagovat
Yanek

Robinho

Reagovat
maras93

Robinhooo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tomanatura

Ten Robinho je už fakt neuvěřitelný, to není možné

Reagovat
smazaný uživatel

to bude nějaká sázka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je střevo :D

Reagovat
Shevchenko

To je vůl, kaviárový tousty.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Tsigi

Je smutný, že to Inter úplně zabalil.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam dej Cassana místo Robinha....

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,že dnes nehral Etoo,všetko mohlo byt inak

Reagovat
smazaný uživatel

2.duben2011 2:0 pro Milán.... Díky hoši dobrej dárek k narozeninám zatim... ale ještě jim nějakej gol dejte!!

Reagovat
Shevchenko

Gratuluju. Já měl narozeniny minulý týden, když jsme prohráli v Palermu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Yanek

Robinho ♥♥♥ (i přes všechny zahozené šance)

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Robinho,dnes by si si aspoň jeden zaslužil a teraz Tonko !

Reagovat
sinter

Vincent Vega na plac

Reagovat
GEGE

Robsone Robsone větší palič v Milaně dlouho nehral ale i tak diky za skvělý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

už se Milito dotknul míče ?

Reagovat
sinter

nechce sa zranit

Reagovat
GEGE

pohledem tak možná...

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tom podobně jako Motta, kterej narozdíl od něj hraje od začátku.

Reagovat
Jajinek

v 87. minutě má 3 souboje vyhrané, 2 prohrané...

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu a upřímně jsem si nevšiml..., díky.

Reagovat
Jajinek

v pohodě...

nejdřív s Vam Bommelem napravo, kdy si ho odstavil...nic z toho pak nebylo

pak na ruho vápna zasekávačka Abatemu, centr pak nepřesný

pak odebraný míč tuším Urbimu na naší půlce

utratil po špeku Motty a jednou ho odebral Van Bommel...jinak zatím žádný další dotek

Reagovat
Yanek

Pato ♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Robson moc kamarád s Juliem. Jinak pěkné blondýnky.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta po faulu Zanettiho..., nááádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

kraasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to na nás všecko padá jak do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim ale podnešním večeru to bude padat mimo mísu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prijebany rozhodca zase podplateneny kokotkami ...

Reagovat
Yanek

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, pozri si ten zakrok poriadne, nie len ze sa odpiskalo proti mojim ta rozhodca je debo

Reagovat
maras93

ty siiiii aleeee ........

Reagovat
smazaný uživatel

ANTONIO CASSANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3:0 !!! 3:0 !!! 3:0 !!!

Reagovat
Votas

doufám, že Julio po zápase naliská všem, co hráli hovno, počínaje obranou...problém bude, že už u Wesa bude mít ruku jak víko od popelnice

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužil si to. Jedinej spolehlivej hráč.

Reagovat
homeles8

Reagovat
maras93

Cassanooooooooooo

Reagovat
Yanek

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Antonioooooooooo

Reagovat
FORZAMILAN

Antooooooooooonioooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Van Hallen

Reagovat
Tsigi

Sundávání dresů je prostě tak blbý

Reagovat
Tsigi

A je to tady, teda na Kalivodu to nemá, ale prostě debilita

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda ve vší své kráse , ale vrací se Ibra...

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj ale aspon derby so všetkym čo k tomu patri !

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Cassa Taková třešnička na dortu, opravdu červená

Reagovat
smazaný uživatel

to je styl, dat si gol a ist prec

Reagovat
FORZAMILAN

Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

týmovej hráč :-D

Reagovat
smazaný uživatel

orgazmus, derby ako ma byt (prvy polcas velmi vyrovnany, pre nezavisleho divaka oku lahodiaci futbal) a samozrejme, forza Rossoneri

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi,nic nie je stratene,los mame lepsi.

Z pohladu tabulky je to to iste ako by sme niekde v zapadakove prehrali a ac tam vyhralo

Az na to psychicke rozpolozenie...

O scudetto bude este tuhy boj!

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě...ac ztratí minimálně s as

Reagovat
FORZAMILAN

GRAZZIE RAGAZZI............GRANDE MILAN.........

Reagovat
sinter

Bol to pekný zápas so zlým výsledkom ...Gratulujem AC k výťazstvu,..o titule síce ešte rozhodnuté nie je ale ako psychická vzpruha to pre nich môže byť,..navyše ešte hráme LM

Reagovat
smazaný uživatel

brejky a prechod do utoku

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Docela trapnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Gratulace Milánu, my fakt hráli houno, věřím, že bitva o titul ještě bude zajímavá, ale 5 bodů je hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!!!Inter to po cervenej karte a 2 gole uplne zabalil KRASNY VYKON!!!FORZA MILAN Grazie Ragazzi

Reagovat
homeles8

Reagovat
Jajinek

Tohle je asi nejtěžší z těch ran, které jsme v téhle sezóně dostali...a že jich bylo. Ale vloni k nám byl osud milostivý, nyní se musíme naučit rány přijímat. A že to jako Interisté zmáne po dlouhá léta z té druhé stránky.

Předem, můžeme tady dlouze spekulovat, jestli Abbiati nevytahoval míč za brankovou čárou, jestli Pato přifilmoval Chivuův faul, jestli druhý gól nepadl z těsného ofsajdu a či Cassano napadal moc ochotně po faulu Zanettiho. Ale přiznejme si, že jediné 100% jasné chyby sudí v zápase udělal, když neodpískal penaltu po ruce Maicona, a že nevyloučil Zanettiho, když už tedy odpískal penaltu. Je to smutné, ale je to tak. Na ty situace v podání Milána jsem se koukal a říkám vám, že nevím.

zápas rozhodlo pět faktorů

1) zcela nezachycený začátek

2) totálně tragická Leova obrana, která naprosto idiotsky bránily přechod Milána do útoku a přihrávky středem za obranu.

3) neproměnění šancí na konci prvního poločasu

4) To, že jsme se druhého poločasu ani nezúčastnili

5) Milán hrál dobře

Kdybych to měl zhodnotit, tak asi opravdu se mělo hrát 4-3-1-2 protože krajní beci vůbec nepomáhali těm středním, a když ta obrana je bez Wallyho i Lúcia, tak prostě musí...dva štíty na to nestačily a Milán se na nás někdy valil jak lavina a Seedorf s Boatengem a Robinhem ty příhrávky za obranu fakt dnes na abolutorium (bál jsme se Seedorfa, a to se potrvdilo, měl tam být na něj Deki od začátku).

Tragédem zápasu jasně Ranocchia, první gól zavinil společně s Maiconem, červenou kartu svou nepochopitelnou chybou..a pak dál ještě kiksoval, ale Robinho byl asi zhulený. Pokud bude klíčové zápasy hrát takto, nemůže být nikdy členem základu...to bylo opravdu otřesné.

Tyhle zápasy nám prostě nevyhraje držení míče a Samy..ale jistá obrana...ale když z ní je cedník, tak pak nemůžeme myslet na úspěch. Bayern se složil sám, to se ale nebude stávat vždy. Leo ještě nikdy nevyhrál Milánské derby jako kouč a v těžkých zápasech má naprosto špatnou bilanci...a to prostě není náhoda.

Pochválil bych Pazza, i když nedal svou jedinou šanci, tak se rval více než Goran...Wes v prvním poločase fantazie...ale nesmí se kurva po každé ztrátě míče hádat se sudím a nevrátit se, tohle je na přes držku. Samy opět selhal v největší šanci...za to, co pro nás v zápasech udělal, ho nemůžu nějak kritizovat...ale udělá to potřetí a už se neznám!!! Jinak moc utopen na křídle, ale to souvisí s tím neš´tastným rozestavením.

V druhém poločase pak už přišla trochu rezignace...škoda...Milán když měl prostor, tak je v kombinaci prostě perfektní. Milito pak přišel do stavu, kdy se k míči ani moc nedostal, ale sledoval jsem ho podrobně a nebylo to úplně nejhorší...soboje maá 3:2. uvidíme proti Schalke.

Tohle je strašná rána, jak jsem psal, derby málokdy vyhrává favorit...mám strach aby to Milán nenakoplo k jízdě...ale tak ten los mají pořád těžký a 5 bodů není neřešitelné...ale může to být rozhodující zápas. Já doufám, že nebude a že se o tom ještě poperem!!!! ten tým to určitě udělá...a kdo ví...třeba to za týden může být zase jen o tři.

jinak k diskuzi. nevím jesli MSgoo dostal BAN...snad už jo. Ale Milanisti prosím vás, zrychtujte si toho Maldiniho3, protože to je takovej...no nestojí mi za nadávku, že je to děs. Provokuje stejně jako ten náš scum a hláška s Morattipoli po jasném diveu Robsona a ty provokativní kecy, přitom informační přínos nulovej...to je fakt prašt jak uhoď.

první poločas to byl parádní fotbal...gratulace Milánu k výhře...ten titul vám ještě určitě nedáme zadarmo. Například já jsem ve stavu fandovství snad největším v této sezóně, snad budou taky tak nabudezení i hráči.

Jsem fakt hodně rozhořčený, až jsem se sám divil, jak klidný koment jsme napsal...ale budu si muset jít do něčeho praštit.

ORA E PER SEMPRE INTER!!!!!! I přes prohru jsem vždy byl a budu hrdým Interistou!!

Reagovat
panca

tak jsem dosel domu pekne nadranej a jdu si precist komenty

Reagovat
panca

jdu hkledat na youtube goly

Reagovat
M11

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

.! ! ! B I A N C O N E R I ! ! !.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

Reagovat
Antijuve

Gratulace ACM chtěli jste prostě víc vyhrát.Titul ještě není ztracený, ale už se povážlivě vzdálil...Forza Inter!!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
panca

chtel bych videt, co by pepek hral s juve za styl?! To by mohlo byt celkem zajimavy

Reagovat
Pinturicchio

To by mě taky zajímalo. Ale on bude podle mě dost progressivní a přizpůsobivý, takže by to možná zatraktivnil, ale vycházelo by to z naší tradice.

Reagovat
homeles8

tak to nevim no... Třeba by to mohlo bejt dobrý, ale fakt nevim,pro mě je to 50:50 ať přijde jakejkoliv trenér.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby byl volný, tak ho beru všema deseti. Má všechno, co bych si od nového trenéra sliboval - mladý, inteligentní, jdoucí s nejnovějšími trendy, výborný motivátor a je to zahraniční trenér. ( Itala nechci - nevěřím tomu, že by Zenit uvolnil Spallettiho )

Reagovat
homeles8

Hlavně aby nehrál Barca stylem (i když, na to nemá hráče) a nepřived si tam moc Španělů

Reagovat
Pinturicchio

To je dost nepravděpodobné, navíc z Barcy by nepřitáhl určitě nikoho. On takový španělofil jako Benitez nebude ( doufám )

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni zapas v dobrym case jo to se to bude po obede koukat .

Tipuju remizu , Muslera dneska Lazio podrzi proti Cavanimu .

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA LAZIO! Jestli chceme do LM tak tenhle zápas musíme vyhrát za každou cenu.Se*e mě že to neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Forza Napoli

1:0 (Hamšík)

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzarri vs. Reja a našlapané San Paolo za slunečného dne..., tak na to se podívám.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

avanti lazio

Reagovat
Yanek

500 pro MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry this stream was banned due to a copyright , a zrovna peknej plynulej obraz

Reagovat
GEGE

Zarate

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

MAURI GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

MAURIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Mauri fantaaaaaaaaaaasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL FORZA LAAAAAAAAAZZZZZIIIIIIOOOOOOOOOOOO ♥ ♥ ♥

Reagovat
Tomanatura

Tak trošku jiná vymrdávačka....

Reagovat
Yanek

MAURIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol to otočí. Kurzy jsou lákavé

Reagovat
smazaný uživatel

málokdo rozumí fotbalu tak jako já.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosel si to tam pekne to zas ne ze ne

Reagovat
GEGE

Mauri luxus

Reagovat
Pinturicchio

To mělo být 2:0 Panca už by dostával.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda mohlo byt 2:0

Reagovat
Pinturicchio

Ale zatím teda parádní fotbal.

Reagovat
terry

Ty vole, ja uz na ten fotbal prestanu koukat. Zas jedinejch deset minut, kdy si odskocim na obed, a hned gol.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne lazio som zvedavy na 2. polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to takto vydrží do konca, som spokojný

Reagovat
mickey mouse

první poločas jsem nestihl a vidím že vedeme už se těším na druhou půlu

Reagovat
One-Real

Zlomový zápas, snad s tím hoši ještě něco udělají.

Reagovat
FuckT

ako hral Neapol 1 polcas please ??

Reagovat
smazaný uživatel

Oni prohrávajou doma a jdou do útoku ve třech.

Reagovat
terry

A ja Diase samozrejme posadim.

Reagovat
Dejwa

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

GARRIDO+DIAS=GOOOOOL

Reagovat
10

remíza ideální

Reagovat
Pinturicchio

Snad s tím Napoli ještě něco udělají.

Reagovat
FuckT

snad, 2 goly :P

Reagovat
Pinturicchio

Tak a dost

Reagovat
10

tak to bylo rychlý, pískej konec

Reagovat
FuckT

Dossena ! XDXD akurat on, cool XD

Reagovat
FuckT

Cavaaaaniiii !!!!!

Reagovat
terry

NAAPOOOLLIIII!

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A ze je nudna ?

Reagovat
FuckT

tak tak, toto su krasne momenty, nevsimol som si taketo mezdi Barca - Viellareal vcera, ani Real Gijon ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím sem viděl úctyhodnou produktivitu ze standardek, ale jinak nic. Kdyby ty góly padly z penalt, tak to vyjde nastejno a týmy by se mohly snažit ještě o trocha míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyrovnani behem 2 minut proste vzdy potesi at tam padli jakkoliv .

Reagovat
FuckT

ide o to,ze vacsinou ked team prehrava 2:0 , tak sa tazko zdviha, ale v Serii A sa to stava casto ;)

Reagovat
Pinturicchio

Nic? Vždyt to má tempo, šance, náboj, všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Náboj jo, tempo relativně taky. Ale šance moc ne. Je to strašně jednotvárné. Neapol de ve třech proti šesti Lazio se ubrání, Neapol jde ve třech proti šesti Lazio se ubrání, standardka gó, standardka gól, Neapol de ve třech proti šesti Lazio se ubrání.

Reagovat
Pinturicchio

To není jednotvárnost, ale taktická vyspělost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že opakujou jedno schéma furt dokola, dokud z toho není přímák, penalta a nebo se to náhodou nepodaří protlačit? Italové by měli být takticky mnohem výš než PL a měli by se snažit tu obranu vyšachovat.

Reagovat
Pinturicchio

Ono když sou tak takticky vyspělí oba, tak se to ruší. Holt, taktická bitva.

Reagovat
smazaný uživatel

No, šli tam v pěti a hned to vypadá jinak.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Až teďka sem viděl šancu ze hry. Ale skvělou.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
FuckT

nech este raz niekto povie,ze Seria A je neatraktivna :P len retardi to mozu hovorit !

Reagovat
smazaný uživatel

to je nefalšovaný peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně jsem minimalizoval okno s fotbalem, aby padali góly a ejhle...padly 3

Reagovat
M11

neuveritelne.. skvele

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
One-Real

Paráda, ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

to je v....

ale inak paradny mač

Reagovat
M11

technika do fotbalu !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Lampard na MS tohle byl gol.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon spravedlnost ze ho i tak hned dali .

Reagovat
10

to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný zápas..., totální blázinec.

Reagovat
smazaný uživatel

Aronica spí dnes s koňskou hlavou v posteli...

Reagovat
M11

Reagovat
10

totální Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio!

Reagovat
Pinturicchio

Zavedte už to zprodané video.

Reagovat
Tomanatura

To si dělají prdel, ne?

Reagovat
FuckT

kto to tak lahko stratil loptu v strede ??? ach boze, kok*t

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem ještě neviděl

Reagovat
Tomanatura

Pravda se ukázala

Reagovat
Tomanatura

Mazzari

Reagovat
smazaný uživatel

To je peklo, kolik je tam cca lidí ?

Reagovat
10

60 000...u Napolitánců se to ale násobí dvěma, někdy třema

Reagovat
smazaný uživatel

Díky , je to šílené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Aronica ma charakter

Reagovat
mickey mouse

goooooooooooooooooool !!!

Reagovat
smazaný uživatel

PARAAAAADA neskutocny zapas to je to preco milujem futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Calcio

Reagovat
Shevchenko

Aronica Ještě že u mě sedí.

Reagovat
lnterista

u me taky ale u me to uz je jedno

Reagovat
Pinturicchio

No pome ještě, Napoli, 3:3 tomuhle zápasu bude slušet víc.

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
FuckT

Neapol ked este posilni,tak kludne moze byt pravidelne v top 4

Reagovat
lnterista

pojd Vale

Reagovat
lnterista

kuaaa

Reagovat
terry

Reagovat
FuckT

penalta a red card !

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ano , ale proc mu dal rovnou cervenou ?

Reagovat
FuckT

lebo Napoli fans su the best

Reagovat
Tomanatura

Byla nebo ne?

Reagovat
FuckT

wrestling zakrok,sice s telom,ale jump ! XD keby to nespravil,Cavani by dal gol asi aj tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ano , rukou ho srazil kdyz mu padal mic na prsa na penalte a mohl by hned zakoncit .

Reagovat
One-Real

Je taaaaaaaaaaaaaam!

Reagovat
M11

Cavani je taky letos bombasticky

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL .... a už, konečně, zůstat takhle!

Reagovat
smazaný uživatel

pici, kazdy zapas je nejaky hrac lazia vyluceny alebo dostanc distanc az po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl alespoň ten první gól ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

bol

Reagovat
FuckT

mna jebne ! XD

Reagovat
terry

Neskutecnej zapas, opravdu neskutecnej..!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten komentátor má vsazené těžké prachy

Reagovat
10

komentátor se trošku zasekl...pěkný emoce, to jsem ještě na betu neslyšel

Reagovat
Swarley

Reagovat
FuckT

mas anglciekho ?? ja co kukam na V Share tu komentator krical goaaal asi 30 sec XD takyto zapas vyburcuje kazdeho ;)

Reagovat
10

to bude nejspíš stejnej přenos

Reagovat
FuckT

probably ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Presne, jsem se taky divil, jak to Anglican proziva.

Reagovat
Alessandro24

no teda ..tam na štadióne musí atmoška neskutočná

Reagovat
One-Real

GOOOOLAZOOOO DEEEEEEL EDINSOOOOOOOOON CAVAAAAAAANIIIII

Reagovat
M11

CAVANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

dneska bouchne Vesuvio...

Reagovat
Jajinek

to předposlední kolo v Neapoli snad ještě nebude o ničem rozhodnuto...protože pak to bude peklo, jaké svět ještě neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zapas !!!!!

Reagovat
mickey mouse

nebyl to ofsajd?

Reagovat
Shevchenko

nebyl

Reagovat
Shevchenko

Úžasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól Neapol

Reagovat
FuckT

krasny zapas,do poslednej sekundy nemas sancu, kto vyhra ...

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebyla Italie kdyby se to na konci malem nepopralo .

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hráč mám dva sny: dobře reprezentovat svou zemi na mistrovství světa a oblékat dres Interu Milám," řekl 23letý útočník v rozhovoru pro La Gazzetta dello Sport. "Líbilo by se mi zůstat v Itálii a bojovat s Interem o Scudetto i triumf v Lize mistrů. "

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal Cavani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Cavani musi zostat, dufam, ze jediny problem s jeho zotrvanim bude v peniazoch, a ze ten vyriesi Laurentis, za Hamsika zevraj odmietal ponuk dost, u Cavaniho to teraz bude rovnake dufam ...

a dufam, ze sa Napoli dostane blizsie k jeho srdcu, aspon tak blizko aby chcel zotrvat tak 3,4 roky :P

Reagovat
M11

jeden z nejuzasnejsich zapasu co jsem kdy vubec videl.. ve vsech smerech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

povie mi niekto na akom poste hrá Hamšik? vyzerá miestami že hra defenzívneho založnika až po krajneho utočnika

Reagovat
smazaný uživatel

To jo dnes behal na krajnim obranci i na stredu utoku

Reagovat
Xavi8

to je zapas

Reagovat
Yanek

Kurva a já to neviděl

Reagovat
FuckT

jeden z najlepsich zapasov ake som videl, ti hraci behali jak o zivot , vedia co to znamena nechat na ihrisku dusu aj srdce, tyto by tam nechali aj vajca

Reagovat
One-Real

Paráda, tohle jsou obrovsky důležité body, ještě by mohlo ztratit Udine nebo AS.

Reagovat
smazaný uživatel

smutok z prehry lazia prekryju uzasne emocie ktore mi tento zapas ponukol, dakujem obidvom muzstvam klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase bylo asi vše: Narvaný stadion, emoce, velký obrat, krásně góly, neuznaný gól, penalta, vlastní gól, červená karta, hattrick Cavaniho - vau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Napoli si tu LM zaslouží, za tyto jejich obraty prostě ano. Navíc mají potenciál se zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zápasy po obědě mají prostě šťávu

Reagovat
Bily

UCHVATNY ZAPAS!!!!!!

Tohle je proste CALCIO!!!!! na tuhle atmosferu zadna liga nema!!!

(i frajer anglickej komentator rval pri poslednim golu pul minuty GOOOL na jeden nadech)

Forza LUPI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United - Arsenal 4:4 (0:4). A 50 000 fanoušků se mohlo zbláznit.

Reagovat
Bily

OK, vsude se nejaky zapas najde. Ja kvuli tomuhle preferuj/mlujii Calcio: jak to onehda popsal Srnicek, v Anglii se chodi jako o svatku, rve se, fandi a zpiva jako v kostele atd. ale Italie .. to je Silvestr kazdou nedeli, delobuchy, transparenty, italska zivocisnost atd. tomuhle se proste nic nevyrovna!!!!

Reagovat
Bily

OK, vsude se nejaky zapas najde. Ja kvuli tomuhle preferuj/mlujii Calcio: jak to onehda popsal Srnicek, v Anglii se chodi jako o svatku, rve se, fandi a zpiva jako v kostele atd. ale Italie .. to je Silvestr kazdou nedeli, delobuchy, transparenty, italska zivocisnost atd. tomuhle se proste nic nevyrovna!!!!

Reagovat
Jajinek

nic ve zlém...ale srovnávat fanoušky Newcastlu s Napolitáncema je asi jako dětský sbor lidových písní s peklem plným ďáblů...

Reagovat
Yanek

"dětský sbor lidových písní" aneb Jajinkovy označení, božeeee

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím jestli bys to tomuhle "dětskému sboru lidových písní" byl ochotný říct do očí. Když je porovnám s Napolitáncama, tak je šlechtí to, že mají zkoušky sboru každé dva týdny a ne jenom třikrát do roka a navíc mají rvačky jako národní sport.

Reagovat
Jajinek

tak jasné že bych neřekl, jen jsem chtěl poukázat na to, že jsou trochu vášnivější...

...jinak třikrát do roka je dost blbost... Čoveče než si se pod Meazzou našel v tom plání na Calcio, byla s tebou celkem dobrá diskuze, ale nějak už je to křeč...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že chodíjou víc než třikrát, ale pointa je, že angličtí fanoušci jsou mnohem víc spjatí s týmem a přijdou vždycky, aji na malé zápasy. V Itálii je vyprodaný stadion spíš výjimka. A byrokratickým překážkám nevěřím, na ty největší - nejrizikovější a nejvíc hlídané zápasy - si lidi cestu najdou.

Reagovat
Jajinek

angličtí fanoušci nejsou spjají s týmem o nic víc, než ti italští...a to nemá cenu rozebírat...

Reagovat
smazaný uživatel

3 zapasy = 14 golov a ze seria a je vraj "nudna" a "nepadaju" goly ...forza calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Udinese, Viola jedeeeem!

Reagovat
terry

Hm, co k tomu dodat. Parádní asistence.

Reagovat
terry

To je fakt smutný sledovat Palacia, jak si musí v každý situaci poradit sám, jak musí všechno vymyslet a následně ještě zakončit, protože jeho spoluhráči jsou naprosto neschopní.

A teď to byla škoda, mělo mu to tam padnout.

Reagovat
FuckT

Kucka este nehra ?

Reagovat
terry

Ne.

Reagovat
FuckT

neveis nahodou, kedy by mal byt ok, pls ?

Reagovat
terry

Gazzetta píše až na 34. kolo.

Reagovat
FuckT

fu*k.

Reagovat
Pinturicchio

Gilaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerino skvelý ale zvyšok tragédia,o polčase Pastore za Abela

Reagovat
10

ta Parma je zralá na padáka jinak Catania a Lecce zatím

Reagovat
Tsigi

Giovinco efekt. Kde hostuje, tam spadne

Reagovat
10

taky jsem na to myslel, ital mu to zase vpálí...paradoxem je, že v Parmě, stejně jako předtím v Empoli, hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Kouka nekdo Lecce-Udinese jak ta hra vypada ?

Reagovat
smazaný uživatel

Parada jen to dopisu 2:0

Reagovat
Pinturicchio

Člověk vsadí poprvé v sezoně na Udinese a oni zrovna tečou s předposledním.

Reagovat
10

Sloni Palermo pěkně drtí

Reagovat
Tomanatura

Catania Viola

Rozdíl mezi Behramim a Donadelem je tak 8 světelných let, možná ještě víc.

Reagovat
10

nebýt Boruce, tak jste nakonec odjeli s prázdnou...jinak Donadel je opravdu dřevo nejvyšší tvrdosti, nechápu, co dělal v milánský akademii

Reagovat
Tomanatura

Zas na druhou stranu být tam Seb, tak ten první gól asi nepadne...

Donadela chce Janov, já tajně doufám, že se to vyplní. Sice je mezi fanoušky dost oblíbený (nechápu proč), ale když místo něho přijde něco normálního, nejlépe nějak druhý Behrami, tak jsem strašně spokojený. Nejhorší na něm je, když se člověk musí 90 minut dívat na jeho kolmice do autu a centry za vápno na tartan.

Reagovat
10

Viděl jsem jen ten jeho reflex v nastavení, koukal jsem na Derby di Sicilia. Každopádně doufám, že ve Florencii zůstane Seb a balit se bude Boruc. Bohužel ta varianta odchodu Freye je dost reálná...

Reagovat
Tomanatura

Jo, i když Seba včera nastoupil (za primaveru prý , to může? ) a rozhodnout by se mělo v létě, kdo z nich odejde. Každopádně je zcela jisté, že jeden z nich odejde a na 2 zůstane Neto, posila z Brazílie. Mimochodem, o Boruce je větší zájem, než o Sebu...

Reagovat
10

jj, za Primaveru můžou nastoupit 2 hráči bez omezení věku...Borucovi držím palce s návratem na ostrovy

Reagovat
smazaný uživatel

v Primaveře se rozehrál před Derby Zambrotta

Reagovat
terry

To bude zas posila jak hrom.

Reagovat
Tomanatura

Třeba ho od vás hned koupí Milan na spoluvlastnictví

Reagovat
10

Gigi má horečku, chytat bude Marco...

předpokládaná sestava - JUVENTUS (4-3-3): Storari; Motta, Barzagli, Bonucci, Grosso, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio, Krasic, Pepe, Matri.

Reagovat
Pinturicchio

To vypadá zajímavě, Marchisiovi by to mohlo sedět, i Albertovi. Ten Motta mě ovšem straší nemálo.

Reagovat
10

Oficiální sestavy:

ROMA (4-2-3-1): Doni; N. Burdisso, Juan, Mexes, Riise; Pizarro, De Rossi; Menez, Perrotta, Vucinic; Totti.

A disp.: Lobont, Cassetti, Castellini, Brighi, Simplicio, Taddei, Borriello.

All.: Montella.

JUVENTUS (4-3-3): Storari; Motta, Barzagli, Bonucci, Grosso; Aquilani, F. Melo, Marchisio; Krasic, Matri, Pepe.

A disp.: Manninger, Soerensen, Grygera, Traorè, Salihamidzic, Martinez, Toni.

Reagovat
10

zapomněl jsem dodat - FORZA JUVE!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

lecce pomohlo,teraz to vyuzit a doma zvitazit ...FORZA ROMA

Reagovat
Pinturicchio

Velký úklid kolem domu - hotovo

Sčítací formuláře - hotovo, vyplněno

Pojďme ještě zkusit promluvit do bojů o Evropu ! ! !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Francesco Totti AS

kolik je tam lidí?

Reagovat
10

ten Bonucciho styl bránění prdelí mě přivede do hrobu...

Reagovat
cresposuper

Ako to prosím ťa zatial vyzerá?

Reagovat
10

vyrovnaný, Juve možná překvapivě drží víc míč, ale šance si nevypracovává, AS už mělo 2 dobrý příležitosti...

Reagovat
cresposuper

Dík

Reagovat
Pinturicchio

MARCOOOOOOO

Reagovat
10

2. super zákrok...

Reagovat
Pinturicchio

V případě Gigiho odchodu musí být jednička on.

Reagovat
10

o tom nechci přemýšlet...Marco každopádně patří mezi top brankáře v Itálii

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ufffff

Reagovat
smazaný uživatel

ufffff

Reagovat
smazaný uživatel

strašně krásná fotbalová akce, ať už od Mirka, Francesca, nebo Marca

Reagovat
Pinturicchio

Ouuu, tohle měl být gol, Fabio.

Reagovat
panca

krasic je zatim na pest

Reagovat
Dejwa

parádní atmosféra

Reagovat
10

Miloš hraje trequartistu, nebo co to kua je?

Reagovat
DelPiero137

zaspal som prvy polcas a videl som len poslednych 5min ale prislo mi to tak tiez

Reagovat
10

Chewbacca - AS 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Storari dnes zatim

Reagovat
panca

storari tuhle sezonu lepsi nez buffon. Ale co predvadi krasic pokazde jde do 3 hracu a pokazde to zajebe

Reagovat
10

Miloš dneska hraje jak Zarate ve svých nejhorších zápasech...

Reagovat
panca

storari je vas nebo je od nas pujcenej?

Reagovat
10

přišel za 5m

Reagovat
Pinturicchio

No, zatím je to dobrý. AS opticky o něco lepší, ale až na ty dvě okna vzadu naše obrana pracuje překvapivě dobře, hodně pomáhá Felipe a Alberto. Dost mě překvapil Motta, velká škoda, že se zranil, dneska se mi dost líbil. Jinak dobře hraje taky Claudio, Miloš hraje hrozně na sebe a zbytečně ten míc drží.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle měl ale Matri proměnit, škoda velká.

Reagovat
10

pro Delneriho strašně těžká situace, na jedný straně dost možná nejlepší brankář historie, obrovská legenda a idol fanoušků, na druhý straně brankář podávající neuvěřitelný výkony celou sezonu, s Abbiattim a Vivianem podle mě letos ty vůbec nejlepší...

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

AS dobrá mašina zatim. Při Juve stáli všichni svatí a Marco si zachytá. Snad se dostaví góly. Forza AS.

Reagovat
Francesco Totti AS

co to kurva mělo být na konci poločasu Doni

nebýt Stirariho tak vedem 2:0...Marco ....gól by nás hodně uklidnil ale bohužel nepřišel...potřebujem dát rychlý gól...Juve má neprostupnou obranu-žádná kolmice za obranu nevyšla-musíme to zlepšit! Mirko s Jeremym dneska nic moc nechápu proč nehraje Borriello

Reagovat
10

"...Juve má neprostupnou obranu..." tak tenhle se hodně povedl

Reagovat
Francesco Totti AS

tak kolik míču za tu obranu dneska prošlo?

Reagovat
10

třeba přes Bonucciho asi tak 5...

Reagovat
Francesco Totti AS

nevšiml jsem si

ale nesmíš být na tu vaši obranu tak zlý...brání dobře

Reagovat
10

jo, dneska to zatím docela šlo, včetně Grossa a Motty...až na Bonucciho, ten je prostě úplně mimo roli, klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

tak je fakt že dneska obrana vypada po delší době docela dobře,nechci to zakřiknout.

Reagovat
smazaný uživatel

že já trotl sem ten poločas sázel no nic, sme lepší, chce to trochu víc zapracovat na finální přihrávce a ten gol tam padne, De Rossi dneska supr, Mirko podává standartní výkon, bohužel mu chybí střelecká forma minulý sezony a Jeremy...příjde mi že dělá všechno obrácně, když má spracovat, dá to z první, když má přihrát, nepochopitelně se vrhne mezi tři a ještě si dá špeka.....chce to gol a ono to pude

FORZA ROMA

Reagovat
10

Alberto zatím vypadá, jako by se ještě nerozhodl, za koho dneska bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

zajímal by mě počet Krasićových ztrát..., mám takový pocit, že by vedl..., dnes zatím strašně neužitečný pro Juventus.

Reagovat
Pinturicchio

Melo hlavou proti kopačce a ani u toho nemrkl.

Reagovat
10

Milooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooš....(klasika )

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je užitečnější...

ovšem Grosso...

Reagovat
Pinturicchio

Grosso je dneska nadprůměrný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

MILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne, největší lama Juventusu nám dá gol, tak to se na to rovnou můžou hráči AS vy*at a jít hrát kuličky

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
panca

milos

Reagovat
SqueeZy

MILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŠ!

Reagovat
Pinturicchio

Lasery

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Boriello má účes jako David Lynch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Milos sa snazil to vziat na seba alebo co, tym ze si do daval medzi 2-3 hracov. Gol si ho nakoniec nasiel

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei pude na plac? Hmm tak už připište Juventusu tři body

Reagovat
10

kdybych to chtěl zakřiknout, tak bych napsal, že Grosso dneska hraje jako za starých časů

Reagovat
DelPiero137

Niektore brejky by islo rozumnejsie zakoncit, vid Milos teraz.

Marco=

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Alessandroooooooooooooooooo Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pinturicchio

MA-MA-MA-MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Matri Matri Matari Maaaaaaaaaaaaaaaaaaatttrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

matari ne

Reagovat
smazaný uživatel

vzpomněl jsem si na Robinha a začal jsem se smát

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Juve

Reagovat
SqueeZy

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!

Reagovat
10

grazie Fabio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

bez jedný remízy 7. výhra v Římě proti AS v řadě...grazie ragazzi

Reagovat
DelPiero137

pekna seria

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

hmm to je pekny

Reagovat
Pinturicchio

Byl to otevřený zápas. Po prvním poločase jsme mohli prohrávat ( 2x Vucinic, Totti ) a stejně tak vést ( Grosso, Matri ), druhý poločas to samé v bledě-modrém. Herně to bylo vyrovnané. AS své šance neproměnilo, my ano. Ale nesmíme tyhle tři body "zahodit" a musíme je potvrdit doma s Janovem, takže zatím bych optimismus krotil.

Každopádně naděje na pohárovou Evropu pořád žije, zkusme to ještě!

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
DelPiero137

hlavne obranny vykon treba zopakovat a nepodlahnut euforii ze sme favorit a silou mocou busit do Janova, lebo vtedy sa prestavame sustredit v obrane.

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně doufám, že v tomhle rozestavení budeme hrát i příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani si nedovedete představit jak je mi teď ouzko. Nezasloužily sme si prohrát. Zápas hodnotit nebudu, na to mám moc smíšeny pocity, řeknu jen že zvítězilo mužstvo, který dokázalo proměnit svoje šance. Gratulace Juventusu a fanouškům, užijte si zbytek dne, patří vám!

ROMA 4 LIFE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele