Serie A - preview 29. kola

16.03.2013, 08:35, aktualizováno 17.03.2013, 08:13
Previews
Juventus v sobotu znovu vyhrál a tématem číslo jedna pro jeho pronásledovatele tak je především boj o druhé místo. To bude v souboji s Atalantou hájit Neapol, na její zaváhání pak čeká AC Milán, které hraje proti Palermu. Inter cestuje na hřiště Sampdorie, Fiorentina hostí Janov, Lazio změří síly s Turínem...
AC Siena - Cagliari Calcio  (neděle 12:30)
Hosté ze Sardinie přijedou do Toskánska v roli favorita. Od Sieny je dělí čtyři příčky a rovných deset bodů. Soupeřovo postavení ale není úplně určujícím faktorem, takže si Cagliari musí dát pozor.

A to především na jedno jméno - Innocente Emeghara. Nevím, kdy přestanu velebit přínos tohoto mladíka do týmu Beppeho Iachiniho. Ale bude to těžké, protože když se Sieně daří, zpravidla vždy s tím má co do činění právě švýcarská posila. Jako poslední utkání - proti Palermu odehrála Siena také velmi těžké utkání, a musela dokonce otáčet nepříznivý stav.

To se jí podařilo především díky Emegharovi. Ten vstřelil na začátku druhé půle vyrovnávací branku na 1:1, na niž pak navázal Alessandro Rosina z penalty. Po dvou porážkách od Juventusu a Atalanty si tak toskánský tým připisuje na své konto další důležité vítězství. Stále mu to ale nestačí na únik ze zóny sestupu, i když na sedmnáctý Janov ztrácí Roburové jen dva body.

K utkání proti Palermu se vyjádřil také prezident Massimo Mezzaroma: "Bylo to klíčové utkání a velmi důležité tři body. Dokázali jsme využít naše šance a měli jsme také trochu štěstí. Stále je před námi ale ještě dlouhá cesta k záchraně, což je náš cíl. V týmu panuje dobrá nálada a věříme, že se nám to může povést. Pokud budeme dál tvrdě pracovat, výsledky se vždy nakonec dostaví," uvedl optimisticky Mezzaroma.

Ke slovům svého nadřízeného se přidává i trenér Beppe Iachini, který je chválen za své schopnosti motivovat hráče. "Ve zbývajících zápasech musíme dosáhnout maximálního počtu výher, to je jediné, co se dá dělat," říká Iachini. Začít můžou se sardinským celkem. Také ten potřebuje několik dobrých výsledků, aby se nemusel strachovat o prvoligovou příslušnost.

Ani náskok třinácti bodů na neslavně známé příčky nezajišťuje fanouškům Cagliari bezstarostné spaní. Co víc, nyní se pánové Ivo Pulga a Diego Lopéz budou muset obejít bez služeb Daniela Contiho a možná dvojice Marco Sau - Michele Agazzi. Jejich absence na druhou stranu dává možnost ověřit schopnosti i jiných hráčů v sestavě.

Inovace trenérského dua však s sebou přinesly některé negativní následky, například velkou rotaci hráčů a neustálenou základní jedenáctku či dokonce formaci. Bude tak otázkou, v jakém složení Cagliari nastoupí. Možná v podobném, ve kterém porazilo Sampdorii. Hlavním hrdinou pozdního odpoledne se stal Victor Segundo Ibarbo, který zaznamenal hattrick. Uvidíme v Toskánsku souboj dvou mladých nadějí - Ibarba s Emegharou?
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Jorge Texeira, Terlizzi, Felipe - Angelo, Calello, Della Rocca, Rubin - Rosina - Sestu, Emeghara
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Murru - Dessena, Nainggolan, Ekdal - Cossu - Thiago Ribeiro, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Poslední utkání vyhrála Atalanta, jediný gól zápasu vstřelil Carlos Carmona. Na Neapol se ze třetí pozice dotahuje zlepšující se AC Milán, takže domácí nesmí proti Orobici nic podcenit.

Ptáte-li se na datum poslední výhry Neapole, pak vězte, že se musíte vrátit zpět do měsíce února. Ano, ze tří bodů se Partenopei radovali naposledy 2.2. Od té doby matné výsledky pokračují a je jen s podivem, že Neapol ještě neopustila druhou příčku. I přes krizi, kterou Mazzarriho tým prochází, je v něm stále ještě velký potenciál. Proč ho nezhodnotit už proti Atalantě?

Celek z Bergama ví, jak chutná výhra nad Neapolí. A není to ani tak dávno. V desátém kole ji porazila střelou Carlose Carmony, která rozhodla o třech bodech ve prospěch Colantuonových svěřenců. A to si jistě Neapol nenechá líbit. Přesto se vedení chová realisticky a trenér Walter Mazzarri tvrdí, že pokud jeho tým skončí v první pětici, bude sezonu považovat za úspěšnou.

Možná to tak skutečně je, možná chce jen Mazzarri sejmout trochu tlaku z hlav svých hráčů. Přesto, pokud chce Neapol udržet hráče Cavaniho formátu, Liga mistrů by mohla být rozhodujícím činitelem. Ani uruguayská hvězda ale neprožívá ideální časy - již šest zápasů se útočník neprosadil a jeho forma stagnuje. Není náhoda, že když se mu nedaří, nedaří se ani Neapoli - již ve třech zápasech z posledních čtyř nevstřelil bývalý tým Diega Maradony gól.

Atalanta by ráda završila svůj tříbodový hattrick, když nejprve porazila trápící se Sienu poměrem 2:0 a poté vybojovala těsnou výhru nad překvapivě dobře hrající Pescarou. Čtrnáctá pozice přesto nevyjadřuje maximální síly Colantuonova výběru. Prioritou pro něj vždy byla záchrana, která se nyní zdá být vzdálená jen pár výher. Jedna z nich by mohla přijít již proti Partenopei.

Práce Stefana Colantuona si vedení velmi váží, holohlavému trenérovi byla prodloužena smlouva až do roku 2016. Zkušený taktik by důvěru svých nadřízených jistě velmi rád splatil zpět. K tomu mu ale nepomůže dlouhý seznam absencí. Mimo hru jsou Guido Marilungo, Giuseppe De Luca, Daniele Capelli, Gianpaolo Bellini a Lionel Scaloni. Dres domácích v neděli neoblékne Miguel Britos.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Gamberini - Maggio, Behrami, Džemaili, Zuniga - Hamšík - Panděv, Cavani
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Lucchini, Del Grosso - Giorgi, Carmona, Biondini, Bonaventura - Moralez - Denis
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Città di Palermo  (neděle 15:00)
AC Milán se vzpamatovává z vyřazení z Ligy mistrů a tento víkend už se musí opět soustředit na domácí soutěž, kde má na dosah klíčové třetí místo. Rossoneri na domácím San Siru přivítají předposlední Palermo.

Blízko blizoučko byli fotbalisté Milána čtvrtfinále Ligy mistrů. Proti Barceloně měli na Nou Campu dvougólový náskok z prvního zápasu, jenže ten nedokázali udržet. Barcelona ukázala svojí velkou sílu a především zásluhou Lionela Messiho vyhrála jasně 4:0. Přitom vše mohlo být jinak, kdyby za stavu 1:0 vstřelil branku ze samostatného úniku Niang. Do cesty se míči postavila tyč a následně Barca vstřelila druhý gól.

AC se tedy s letošním ročníkem Ligy mistrů rozloučilo, ale na podzim se tam bude moci vrátit, pokud zvládne udržet minimálně třetí pozici. Po špatném začátku se Rossoneri rozjeli a momentálně mají na třetím místě tříbodový náskok před Fiorentinou a čtyřbodový náskok před Interem a Laziem. Naposledy Allegriho svěřenci triumfovali v Janově, kde vyhráli 2:0. Palermo se stále nemůže vyhoupnout mimo sestupové pozice a jeho vedení neustále zkouší trenérské rošády, které ale zatím k ničemu nevedou. Dalším trenérem, který se v extrémních podmínkách pokusí vzkřísit sicilský klub, bude Giuseppe Sannino. V tomto kole to ale bude mít hodně těžké, neboť jeho celek zajíždí na San Siro. Palermu by ale mohl tento zápas paradoxně vyhovovat. Proti Milánu se mu poměrně daří, navíc od něj nikdo nebude nic očekávat. První letošní zápas skončil 2:2, ale Palermo v jeho průběhu vedlo o dvě branky.

Velkou škodou pro AC je ztráta Giampaola Pazziniho. Italský kanonýr se v posledních týdnech v Miláně rozstřílel a byl klíčovou postavou předchozích vítězství. V minulém utkání musel po své vstřelené brance pro zranění vystřídat a chybět by měl zhruba do konce měsíce. Dalším, kdo zůstává na milánské marodce, je Nigel De Jong a k dispozici nebude ani Kevin Constant, jenž si odpykává trest za zbytečné vyloučení v Janově.

Palermo má se zraněnými hráči více starostí. Chybět budou Barreto, Dossena, Hernandez a Mantovani.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
ABBIATI - ABATE, MEXES, ZAPATA, DE SCIGLIO - FLAMINI, MONTOLIVO, MUNTARI - BOATENG, BALOTELLI, EL SHAARAWY
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
SORRENTINO - MUŇOZ, VON BERGEN, ARONICA - MORGANELLA, RIOS, DONATI, KURTIČ, GARCIA - BOSELLI, DYBALA
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Janov CFC  (neděle 15:00)
V posledních dvou zápasech přestalo účinkovat kouzlo trenéra Davideho Ballardiniho a Janov dvakrát padl. Nutno sice říci, že hrál s AS Řím a AC Milán, ale přesto není nulový bodový zisk z těchto zápasů rozhodně uspokojující. Navíc když nyní čeká Rossoblu Fiorentina, která také půjde za vítězstvím.

Viola na rozdíl od Janova své dva poslední zápasy vyhrála a získala čtvrtou pozici zajišťující Evropskou ligu. Souboj o poháry nicméně svádí několik mužstev a každá ztráta může znamenat také ztrátu pozice. Poslední vítězství nad Laziem nicméně bylo pro Fiorentinu zásadní - po zisku třech bodů totiž přišlo předskočení v tabulce nejen Lazia, ale také Interu.

Proti Janovu bude mít Fioretina výhodu domácího prostředí, ve kterém je letos lepší už jen Juventus. Janov naopak venku nevyhrál už dlouhé měsíce, a tak bude favorit nedělního duelu jasný.

Janov ovšem do Florencie určitě nehodlá přijet s poraženeckou náladou. Naposledy sice prohrál s AC Milán, ale kouč Ballardini se po zápase hněval na rozhodčí, že jeho týmu nepískli ani jednu penaltu, které podle něj měl Janov zahrávat. Své svěřence i přes prohru pochválil. Pokud ale nezačne Janov opět urychleně bodovat, hrozí mu návrat na sestupové pozice. Aktuálně je od nich vzdálen již jen na dva body.

Na Stadio Artemio Franchi nicméně mohou mít Grifové problém, protože zdravotní komplikace možná nepustí do hry klíčového útočníka Marka Borriella. Mimo hru jsou i zranění Matuzalem a Manfredini. Otazníky visí vedle Borriella ještě nad starty Flora Florese, Olivera a Rossiho. Domácí jsou až do konce sezony bez Camporeseho a Hegazyho, nicméně se vrací Alberto Aquilani.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Tomović, Rodriguez, Savić, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Valero - Cuadrado, Jovetić, Ljajić
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Tzorvas - Granqvist, Portanova, Moretti - Pisano, Kucka, Tozser, Vargas, Antonelli - Bertolacci - Immobile
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Delfino Pescara - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na stadionu Adriatico přivítá poslední tým soutěže Pescara fotbalisty Chieva. Delfíni nevyhráli už devět kol a jejich situace je zoufalá. Zápas s Chievem představuje pro domácí jednu z posledních šancí, jak zvrátit pád do Serie B.

Pescaře patří po osmadvaceti kolech poslední místo a vedení na tuto situaci reagovalo změnou trenéra. Jenže za odvolaného Bergodiho zatím nepřišla náhrada a tým tak prozatím vede Nobili-Bucchi. Úlohu ale nemá vůbec jednoduchou, tým je na tom psychicky špatně a už devět kol v řadě nevyhrál. V letošním ročníku Serie A prohráli Delfíni devatenáct zápasů, doma zvítězili jen čtyřikrát a společně s Palermem mají nejméně bodů - jednadvacet.

Chievo také neoplývá dobrou formou, ale na rozdíl od Pescary není jeho situace tak špatná. Fly Donkeys mají před sestupovými vodami osmibodový náskok. Navíc minulé kolo se hostům povedlo na výbornou. Chievo doma porazilo silnou Neapol 2:0, čímž i uťalo sérii pěti kol bez vítězství.

Pescara se s Chievem často nepotkávala. Jediný vzájemný souboj ze Stadia Bentegodi v 10. kole skončil vítězstvím zkušenějšího veronského celku 2:0.

Dosavadní trenér Nobili-Bucchi má velké problémy se sestavou. Marodka Delfínů se solidně naplnila, chybět budou Perin, Weiss, Sforzini, Modesto, Capuano, Rizzo a Zauri. Na druhé straně je situace mnohem lepší, k dispozici nebudou pouze Sardo a Spyropoulos.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
PELIZZOLI - BALZANO, KROLDRUP, BIANCHI ARCE, BOCCHETTI - BJARNASON, D'AGOSTINO, CASCIONE - SCULLI, VUKUŠIČ, CELIK
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
PUGGIONI - FREY, ANDREOLLI, DAINELLI, ACERBI, DRAMÉ - GUANA, L. RIGONI, COFIE - THÉRÉAU, PALOSCHI
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - SS Lazio  (neděle 20:45)
FC Turín přivítá před vlastními diváky Lazio a půjde o hodně zajímavé utkání. Turínští doma nedokázali Lazio porazit už jedenáct let.

Ani domácí Turín a ani hostující Lazio neoplývají zrovna dobrou aktuální formou. Granata v lize vyhrála jedno z pěti utkání a Lazio je na tom ještě hůře.

Svěřenci kouče Ventury mají na svém kontě dvaatřicet bodů a to znamená, že od sestupových příček si udržují osmibodový odstup. Turínští naposledy nepochopitelně vybouchli v Parmě. Ještě čtvrthodiny před koncem vedli 1:0, ale pak se Parma trefila hned čtyřikrát a bylo po utkání. Domácí se budou chtít něčemu podobnému vyvarovat a Lazio doma po jedenácti letech porazit.

Po úspěšné evropské jízdě se může Lazio zase koncentrovat na domácí soutěž, kde to poslední dobou poněkud tápe. Biancocelesti naposledy podlehli doma Fiorentině a zase se jim o něco více vzdálila třetí příčka, která zaručuje Ligu mistrů. Vůbec forma Lazia je v Serii A tristní. Za osm kol totiž dokázali Petkovičovi svěřenci vyhrát jen jednou.

Lazio si neúspěchy v lize kompenzuje úspěchy v Evropské lize. Po výhrách nad Stuttgartem se teď Biancocelesti utkají s přemožitelem Plzně - Fenerbahce. Není pak pochyb, že Petkovičovi svěřenci chtějí, již jako poslední italský zástupce v EL, postoupit až do finále.

Garanata se stále musí obejít bez reprezentanta Ogbonny a vykartovaného Diopa. To Lazio je ve složitější situaci. Zranění trápí Konka, Floccariho, Diase, Stankevičiuse, Kloseho, Brocchiho a vykartovaného Hernanese.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
GILLET - DARMIAN, GLIK, RODRIGUEZ, MASIELLO - BRIGHI, GAZZI - BIRSA, MEGGIORINI, BARRETO, CERCI
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
MARCHETTI - PEREIRINHA, BIAVA, CIANI, RADU - CANDREVA, GONZALEZ, LEDESMA, MAURI ,LULIČ - KOZAK
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
UC Sampdoria - Inter Milán  (neděle 20:45)
Interu Milán se nedaří, proto byl před odvetou s Tottenhamem podceňovaným týmem. Stramaccioniho svěřenci ale předvedli hru na hranici maxima svých možností. S Evropskou ligou se sice loučí, ale ukázali vynikající výkon. Zopakují ho proti Sampdorii?

Kdo by si před zápasem vsadil na takové drama? Tottenham přijel do Milána s pohodlným náskokem 3:0 a podle mnohých bylo utkání již jen nutným zlem pro domácí barvy. Hráči však předvedli úžasný výkon, anglický celek se v jednu chvíli reálně strachoval o postup. Ten mu sice zajistil Emmanuel Adebayor, ale Inter ukázal charakter a touhu vyhrávat. Navíc váženému soupeři vstřelil čtyři branky!

"Ano procházíme velmi těžkým obdobím," říkal kritizovaný trenér Stramaccioni v týdnu s vědomím, že příliš mnoho chyb stálo Nerazzurri třetí místo. "Zranění Diega Milita je pro nás velkou ranou, se kterou jsme nepočítali. Limituje nás nejen v útoku, ale na něm závisí také ostatní posty v sestavě. Tu musíme častěji měnit a tak je složité najít vyrovnanost," dodává smutně mladý trenér.

Inter prohrál své poslední utkání v Serii A, když podlehl Bologně. Štastným střelcem jediné branky se stal Alberto Gilardino, po jehož trefě slavila Bologna překvapivé tři body. Andrea Stramaccioni se k utkání vyjádřil takto: "První poločas mě utvrdil v tom, že hlava může ovlivňovat nohy. Bylo to zkrátka o psychice. Druhá půle pro nás nebyla dobrá, ale ukázala mi, že tým je stále se mnou," doplnil 'Strama'.

Zápas se Sampdorií přichází právě včas - poslední utkání se janovskému celku vůbec nepovedlo a někteří jej dokonce označili za nejhorší výkon v této sezoně. Prohra 3:1 s Cagliari mrzela hlavně trenéra Delia Rossiho: "Bylo to opravdu špatné. Dokonce tak moc, že to snad ani nemohla být pravda. To vůbec nebyl tým, na který jsem byl zvyklý, ani vzdáleně se tomu nepodobal," říkal rozladěný Rossi.

Zkušený taktik prý byl tak naštvaný, že ještě ten den žádal od každého hráče vysvětlení svého výkonu. Nyní má štěstí, protože může vybírat z plného kádru a možná zkusí nějakou změnu. Inter je na tom trochu hůř. Hráči mohou být unaveni po vyčerpávajících dvou hodinách hry, navíc nejsou všichni. Chybět bude Yuto Nagatomo, Matias Silvestre, dále již zmíněný Diego Alberto Milito a Juan Jesus.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - Gastaldello, Palombo, Costa - De Silvestri, Poli, Krstičič, Obiang, Estigarribia - Eder, Icardi
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Zanetti, Ranocchia, Chivu, Pereira - Kuzmanovič, Gargano - Schelotto, Guarin, Palacio - Cassano
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Parma FC  (neděle 20:45)
Jen tři body ztrácí římské AS na svého městského rivala. A to je velká motivace pro úspěch. Po nevydařené střední části sezony, kdy se Giallorossi pohybovali kolem desátého místa, se jedná o zlepšení. Parma se ale zvedá, naposledy si pohrála s Turínem.

V minulém kole se AS nedařilo tak, jak by mohlo. Duel s Udinese měli hráči trenéra Andreazzoliho dobře rozehraný, když díky Lamelově gólu vedli. V druhém poločase ale polevili a po vystřídání kapitána Tottiho přišla další rána - gól z kopačky Luise Muriela. Konečná remíza Vlkům moc nepomohla, navíc jejich herní projev postupem času upadal do stereotypu.

Aureliovi Andreazzolimu nepomáhají ani zranění klíčových hráčů. Do sestavy se sice po dlouhé době vrací Leandro Castan, z obranné řady pro změnu vypadává Alessio Romagnoli. Do utkání pravděpodobně nezasáhne ani ne zcela uzdravený Řek Vassilios Torosidis, který se od lednového přestupu stal jedním z klíčových hráčů Římanů. Ti postrádají také Mattiu Destra a nejbolestnější ztráta se týká záložní řady - mimo hru je stále ještě Miralem Pjanič.

Parma jede na Stadio Olimpico s dobrou náladou, v minulém kole vyhrála nad turínským FC poměrem 4:1, do střelecké listiny se za vítězný tým zapsali Nicola Sansone a hattrickem především Brazilec Amauri. Ducali sídlí na relativně pohodlném dvanáctém místě, vzdáleni od sestupových starostí.

Dres by v zítřejším utkání mohli navléknout také Ishak Belfodil, pečlivě sledovaný například Juventusem Turín, spolu s Djamelem Mesbahem. Doma pravděpodobně zůstanou Andrea Coda, MacDonald Mariga a Fabiano Santacroce, jejichž zdravotní stav není zcela ideální.

Z historického hlediska má navrch AS Řím, ale v poslední době již Parma plní roli rovnocenného soupeře. V desátém kole na Stadio Ennio Tardini sice Lamela skóroval jako první, ze tří bodů se ale nakonec radovali domácí. Při výhře 3:2 jsme byli svědky také červené karty. Tradičně ale v utkáních těchto soupeřů padá větší množství branek - snad se dočkáme také tentokrát.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Marquinhos, Burdisso, Castan - Piris, De Rossi, Bradley, Marquinho - Lamela, Totti - Osvaldo
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Benalouane, Paletta, Lucarelli - Rosi, Marchionni, Valdes, Parolo, Gobbi - Amauri, Sansone
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Souboj dvou sousedů v tabulce uvidí sicilské Stadio Angelo Massimino. Catania v něm přivítá hodně oslabené Udinese. Forma obou týmů je zhruba stejná, i když Elefantini dvě kola v řadě nebodovali.

Domácí Catania utnula parádní sérii až těžkým losem, ve kterém nezvládla zápasy s Interem, respektive Juventusem. Přitom body byly v obou utkání na dosah. Zápas s Nerazzurri se vyvíjel nad očekávání dobře. Catania v něm vedla už o dvě branky, ale Inter předvedl skvělý obrat a nakonec zvítězil 3:2. Také proti Juventusu měla Catania obrovskou smůlu. Ještě v devadesáté minutě hrála 0:0, ale pak rozhodl jedinou trefou Giaccherini. Byly to opravdu dvě smolné porážky, které budou chtít Sicilané v dalším kole zvrátit.

Hosté ze severu Itálie si vedli v minulém kole lépe, i když remíza 1:1 s AS Řím je v bojích o evropské poháry málo. Bianconeri letos s největší pravděpodobností na pohárovou Evropu nedosáhnou, ztráta na pátý Inter Milán činí zatím šest bodů. Kolo předtím se Udine zadařilo, hosté vyhráli na Pescaře nejtěsnějším výsledkem 1:0.

Udinese se proti Catanii poměrně daří. Naposledy Guidolinovi svěřenci na Angelo Massimino vyhráli 2:0. Letošní vzájemný zápas na hřišti Udinese však skončil remízou 2:2.

Catania se bude muset obejít bez Capuana a Spolli. Hosté mají velké problémy se sestavou. Mimo je totiž kapitán a kanonýr Di Natale, vedle něj se na trávníku s největší pravděpodobností neobjeví Basta, Pinzi, Lazzari, Pasquale a vykartovaná trojice Domizzi, Maicosuel a Heurtaux. Trenér Francesco Guidolin tak nastoupí s hodně obměněnou sestavou.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
ANDUJAR - ALVAREZ, LEGROTTAGLIE, BELLUSCI, MARCHESE - LODI, ALMIRON - IZCO, CASTRO, BARRIENTOS - GOMEZ
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
BRKIČ - BENATIA, DANILO, ANGELLA - FARAONI, BADU, ALLAN, CAMPOS TORO, GABRIEL SILVA - PEREYRA - MURIEL
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Juventus FC  (sobota 20:45)
Juventus chce uhájit náskok před svými pronásledovateli, v Bologně ale nečeká svěřence trenéra Antonia Conteho nic jednoduchého. Felsinei totiž vyhráli tři poslední utkání.

V zápase s Catanií se možná zdálo, že Staré dámě dochází dech. Jen ztěžka hledala pevnou půdu pod nohama a ještě těžší bylo najít volné místo za zády brankáře Andújara. Nakonec se to povedlo až střídajícímu Giaccherinimu, jehož gól z posledních chvil zápasu znamenal tři body pro turínského favorita.

Také díky nim je Jeuventus stále na špici Serie A s náskokem devíti bodů. A protože se Neapoli nedaří, dohnat tento náskok nebude snadné. Přesto je několik faktorů, které stojí proti Staré dámě: únava z bojů na více frontách a zápasy proti týmům ze středu tabulky. Jeden z nich na Juventus čeká a v Bologně rozhodně nebude výhra snadnou záležitostí.

Trenér Pioli dobře ví, jak připravit své hráče na tak důležité utkání. Koneckonců, Fiorentina i Inter mohou vyprávět. Fialky padly o jeden gól, stejný úděl potkal i milánský celek v posledním kole. Spasitelem Felsinei se stal Alberto Gilardino, který se trefil jako jediný v celém utkání.

Bologna má vzácně vyrovnaný kádr, který dal Pioli dohromady mixem mladých a hladových hráčů s těmi zkušenějšími. Jednou z nejvýraznějších postav je špílmachr Alessandro Diamanti, v dobré formě je ale celá útočná řada včetně Koného s Gabbiadinim. Ani obrana nemusí dělat trenéru Piolimu starosti, v ní září Frederik Sorensen, vlastněný právě turínským Juventusem.

Manolo Gabbiadini rovněž představuje příjemné překvapení, v lize se mu povedlo skórovat již pětkrát. Také tento mladý útočník je vázán povinnostmi ke Staré dámě, sám ale doufá, že dostane šanci. A kdyby měl skórovat, rozhodně se nebude držet zpátky: "Když mě trenér vybere a nastoupím, udělám cokoli, abych mu jeho důvěru splatil. Při vší úctě, může proti nám stát jakýkoli soupeř, ale já nebudu brát ohledy na nikoho," upozorňuje mladík.

Trenéra Conteho může těšit například fakt, že se jeho marodka neplní. Zůstávají na ní jen dlouhodobě zranění Martin Caceres, Nicklas Bendtner a Simone Pepe. Mladý lodivod může navíc počítat se stoprocentně připraveným Arturem Vidalem. V hlavách hráčů i fanoušků se asi nyní bude ozývat jedno velké jméno, které jim nedá spát - Bayern Mnichov. Právě rozehraný německý celek se pokusí zatarasit turínskému celku vstup do finále.

Do té doby ale musí Bianconeri myslet jen na ligu, chtějí-li zůstat na čele průběžného pořadí. V posledních pěti střetech těchto dvou celků se jednou radovala Bologna, dvakrát Juventus a dvakrát se body dělily.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Antonsson, Cherubin, Morleo - Pérez, Taider - Kone, Diamanti, Gabbiadini - Gilardino
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Vučinič, Giovinco
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC28195455:1862
2.SSC Neapol28158547:2453
3.AC Milán28156750:3251
4.ACF Fiorentina28146850:3348
5.Inter Milán28145944:3747
6.SS Lazio28145937:3447
7.AS Řím281351058:4944
8.Calcio Catania281261036:3542
9.Udinese Calcio281011737:3541
10.Bologna FC281051339:3635
11.UC Sampdoria281061235:3335
12.Parma FC28981136:3735
13.Cagliari Calcio28971235:4834
14.Atalanta Bergamo281051328:3933
15.Turín FC28712933:3632
16.Chievo Verona28951429:4432
17.Janov CFC28681427:4226
18.AC Siena28861429:4024
19.Città di Palermo283121323:4121
20.Delfino Pescara28631921:5621
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (371)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
madridcan

Inler je zraneny?

Reagovat
olis

nie, posledne zapasy podal slabe vykony tak teraz dostane sancu Dzemaili

Reagovat
mastakillah

že bych s tím byl dvarkrát spokojenej. Ale změnu to potřebuje, snad k něčemu bude.

I Cavani by po těch posledních výkonech měl zůstat na lavce.

Reagovat
olis

tak Dzemaili dokaze podat dobry vykon, ale Cavani je Cavani, koho tam chces za neho dat Calaia ? to by dopadlo rovnako zle ako ked je Cavani bez formy, takto aspon vidi ze mu trener doveruje aj ked sa mu nedari, kebyze tam mame hraca ktory by ho mohol nahradit tak jasne, mal by si posediet aspon jeden zapas

Reagovat
mastakillah

Jo klidně i Calaia. Aby si Cavani uvědomil, že musí makat stejně jako ostatní a nemá nic zadarmo. Myslím, že ta facka by pro něj mohla být prospěšná. Důležité je aby se co nejdřív zase trefil, což by mohlo znamenat návrat do starých kolejí

Reagovat
olis

a nemaka ? on maka cely zapas aj ked sa mu nedari, poctivo chodi branit, napada, kazdy druhy roh alebo standartku proti nam zachranuje on

Reagovat
mastakillah

No to je na druhou stranu fakt. Asi toho ted bylo na něj hodně, vyřazení z EL, druhej potomek. snad se to už co nejdřív zlepší a začne zase dávat góly, protože nikoho jinyho kdo by je dokázal dát momentálně nemáme

Reagovat
olis

ak chceme buducu sezonu mat tie najvyssie ciele tak aj ked ostane Cavani musi prist dalsi kvalitny zakoncovatel, nielen z dovodu ze Cavani si potrebuje urcite obcas aj oddycnut a moze sa aj zranit ale aj z dovodu ze potrebuje mat aj on nejaku konkurenciu a niekoho kto za neho moze zaskocit v pripade ze mu vypadne forma, velmi rad by som bol este ak by prisiel nejaky rychli a technicky hrac ku Cavanimu, Pandev je totalne mimo a Lorenzo to celu sezonu neutiahne a este je mlady, nie vzdy vie podat idealny vykon

Reagovat
mastakillah

Lorenzo není gólový hráč. Je to spíš ten co akce vytváří ne je zakončuje.

Reagovat
olis

asi preco som napisal hrac ku Cavanimu ?

Reagovat
mastakillah

šak ano, s tím souhlasím, jen jsem to nedal najevo Sem se zaměřil jen na ten konec odstavce a reagoval na něj

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som skusil anelku s eta beta nechapem preco giovinco dostava tolko prilezitesti mal by dostat prilezitost uz na tribune

Reagovat
mastakillah

Snad Diamanti rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

a co by se tím změnilo?Chceš titul snad ?

Reagovat
olis

Reagovat
The Krupy

Reagovat
mastakillah

Docela blbá poznámka nemyslíš? O titulu nikdo nemluvil, takže nechápu co to sem pleteš těmahle ubohýma poznámkama. Jen přeju Bologni a Diamantimu toť vše

Reagovat
Pettirosso

Oni maji celkem stesti proti velkym tymum a proti Juve zvlast..je tam hodne nasich, tak se budou chtit ukazat, plus Diamanti, rozhodne to nebude lehky zapas.

Reagovat
mastakillah

Sám víš jak to je s tou rivalitou. Navíc o titulu je už takřka rozhodnuto a tady tyhle poznámky jak tady piše ,,Juventus" mi přijdou dost dětinské. Máš pravdu, že to na větší týmy moc neumí, ale věřím, že by to mohlo být dost zajímavé utkání. O vašich kvalitách toho vypisovat moc nemusím, s tím se počítá. Ale dost se těším právě na Diamantiho, Gilu, Koného či Gabbiadiniho jak zvládnou zápas proti favoritovi

Reagovat
mastakillah

Bony Wilfried možná zamíří do Itálie, podle tamních médií o útočníka Vitesse usiluje Juventus.

To by nebyla špatná varianta ne? Llorente a Wilfried na hrotu to by docela šlo

Reagovat
Pettirosso

Jojo, ja sem ti chtel odpovedet na tu tvoji rekaci, ze snad Diamanti rozhodne, to co psal kolega je blbost, ale takovych si nesmis vsimat ;)

Bony mohl klidne prijit uz pred letem misto Bendtnera, pokud by prisel jako alternativa k Llorentemu, tak myslim, ze by jsme ten problem vyresili dobre. No uvidime, do leta casu dost

Reagovat
mastakillah

Mě to dycky akorát nasere právě Je to taková zajímavá představa s tím Bonym. A myslím, že pokud by k tomuhle došlo tak by to byl fakt válec

Reagovat
10

akorát o tom nikdo v Itálii nepíše ani slovo

Reagovat
olis

to je dobre ze im prajes , lebo sa moze stat ze ze buducu sezonu bude Pioli trenerom Neapolu a zoberie zo sebou aj Diamantiho, vraj je to jedna s alternativ

Reagovat
mastakillah

Pioliho nechci ani náhodu. Ale Diamanti v Neapoli je takovej můj malej sen. Na hrotu Cavani za ním Diamanti a Hamšík to by mohlo šlapat

Reagovat
olis

no ani ja by som ho velmi nechcel ale pocul som uz aj o horsich variantach

Reagovat
snuff24

Musím říct, že se těším na přestupový období

Campagnaro,Andreolli,Icardi,Sanchez+talenti Jung,Laxalt,Botta

a dál se Moratti zajímá o Songa a Montoyu a chtěl by dát dohromady útok Lennon-Palacio-Icardi-Sanchéz... pokud by tohle vyšlo

Reagovat
lnterista

ta obrana nic moc...musi prijt top kvalita co si vezme do parady Juana a zabaka jinak to bude porad skripat

Reagovat
snuff24

Campagnaro je kvalita ne úplně top na světové poměry, ale je určitě v ligové špičce a vedle něj by mohl Juan růst. Andreolli je průměr,ale podle mě o něco lepší než Rano a oba zadarmo

Reagovat
olis

a z tych hracov ti realne pride mozno polovica

Reagovat
snuff24

tak ten první řádek už je v podstatě jistej

Reagovat
olis

ok necham ta v tom

Reagovat
lnterista

Krome Sanchez a Jung ma asi pravdu. Uvidime co Icardi ale ja verim ze prijde

Reagovat
snuff24

tak je mi jasný, že Sanchez by asi nepřišel kdyby jsme se nedostali do LM ( i když by to mě pořád lepší než vysedávat)

Reagovat
olis

ono su to pekne predstavy, kazde obdobie pocas mercata sa toto iste pise aj ohladom Neapolu a urcite to takto isto prebieha aj u Interu a inych klubov, clovek tomu lahko uvery lebo su to pekne predstavy, realita byva o dost horsia, mozno sa mylim ale neverim ze Morrati minie tolko penazi v jedno mercate kolko by na tych hracov co si napisal potreboval, naviac ked mozno ani LM hrat nebudete....

inak s tym Sanchezom by som to este vobec nebral vazne, pred mesiacom sa s nim pisalo ohladom Juve, posledny tyzden v spojeni s nami a dnes sa zacalo aj v spojeni s Interom, napriklad dnes je ties aj kopu sprav v spojeni Sanchez - Neapol, kazdy den sa to meni, ja kym nieco nenapise SKY tak to velmi vazne ani neberiem

Reagovat
Pettirosso

Alexis není ani jistě na přestupovým listu a už je prakticky hráčem Interu..

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

fantamercato

Reagovat
lnterista

Reagovat
Alberto Aquilani

zobud sa prosím ťa

Reagovat
Pettirosso

Plus nechci se vám do toho míchat, ale neměl by si posily vybrat trenér podle své koncepce? Nebo to tam zůstane ten šášula, co je tam teď?

Reagovat
Votas

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
madridcan

No vidim, ze budem nuteny zobrat spat Pandeva...

Reagovat
olis

drzim palce od oktobra nedal gol, raz to prist musi, preco nie prave zajtra

Reagovat
mastakillah

hodně zoufalej tah

Reagovat
madridcan

Tak musim si zobrat niekoho, kto je volny

Reagovat
madridcan

Klose zraneny, tak som ho uz vyhodil. Matri a Sau budu asi sediet. Di Natale zraneny. Pinilla lavicka, Pazzini zraneny

Reagovat
mastakillah

No jo stojí to za pár teček

Reagovat
Pipo123

Floccari out na 2-3 týždne, rovnakú dobu bude mimo aj Klose, zostáva nám Kozák a Saha, takže Kozák má jedinečnú šancu ukázať či na to má, alebo nie. V Torine sa hraje zle, potom máme AS, Juve, tak chlapec nech sa predvedie

Reagovat
mastakillah

Je to pro něj obrovská šance, a teď by mohl být v laufu po evropské lize

Reagovat
The Krupy

Juventus podpísal zmluvu s 18-ročným ofenzívnym stredopoliarom, Brazílčanom Mattheusom, ktorý odmietol predĺženie zmluvy vo Flamengu. Mattheus hráva za brazílsku U-20 a je synom slávneho Bebeta. Odstupné za prestup sa pohybuje okolo €2mil.

Reagovat
olis

Gomez vo fante a chcem ho aj v Neapole

Reagovat
GEGE

Catania válec

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Melchior

Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso, Vucinic, Giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

Conte umí překvapovat Mám ho rád

Reagovat
Melchior

no já bych dal šanci Giaccherinimu zase od začátku aspoň jeden zápas..

Reagovat
The Krupy

Zase ten útok

Reagovat
M11

zase Padoin

Reagovat
brenk

tie krídla

Reagovat
snuff24
Reagovat
Melchior

Forza Juve! Pojďme přerušit výbornou sérii Bologny a potvrdit, že Scudetto nás letos nemine!

Reagovat
Pipo123

Já by som tak moc chcel Pioliho v Laziu

Reagovat
M11

uf Gigi

Reagovat
Melchior

Peluso řezník..

Reagovat
M11

Seba Vidal tohle musite davat

Reagovat
Melchior

Seba to mel tezky, mel mic pod nohou a na posledni chvili mu tam vletel i bek, Vidal to zprasil neskutecne

Reagovat
brenk

Peluso je úplne mimo...

Reagovat
Melchior

v CL už by byl venku.. na Bayern radši nebrat, na rychlejší (ač jinak úplně neschopnym) Robbenovi, by se za deset minut vykartoval

Reagovat
Melchior

Peluso řezník vol.2

Reagovat
DelPiero137

Bologna sa moc dopredu neponahla, to hraju dom a je 20min.

Zatial sa mi prechod do utoku naramne paci, uz len to zakoncenie. Giovi to dnes ide, Peluso opat slabota...

Reagovat
DelPiero137

Claudiovi to dnes nejde, kludne by tam mohol nabehnut Luca alebo Paul.

Reagovat
Melchior

Peluso, Marchisio jsou dneska na vystřídání...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Ten Peluso je vylizany?! Ma zltu a uplne zbytocny zakrok o stratenu loptu. Pred tym zadrbal center na ktory mal 2min pripravy, teraz 10krat si mohol rozmysliet co spravi a on skosi supera. Magor!

Reagovat
brenk

Opäť klasický prvý polčas tejto sezóny.

S krajnými hráčmi ako sú Peluso a Padoin však asi nemôžeme očakávať nič viac. Padoin narozdiel od Pelusa aspoň stíha dozadu, čo je dosť zarážajúce, človek by od obráncu Pelusa očakával, že bude aspoň dozadu solídny.

Vidal spálil 2 veľmi dobré príležitosti, Gio si jednu vypracoval a hrá celkom slušne na svoje pomery. Dozadu je to pomerne isté, ale bude to chcieť naozaj zabrať.

Reagovat
M11

Bony zase dva fiky.. to je delo

Reagovat
DelPiero137

Uz to pisu aj v expreske, bol by som zvedavy. Ale urcite by stal hodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zápas líbí.Nejlepší zatím asi překvapivě Padoin a dobře hraje i Peluso a Vucinic.Snad tam jeden gol dáme věřím tomu.

Reagovat
Melchior

líbí? dle mého bysme měli mít už trochu vyšší nároky co se týče hry Juve.. přece jenom jsme v tabulce tam, kde jsme + jsme postoupili z prvního místa skupiny CL.. s takovou co hrajem dnes by nás Bayern vypráskal

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd vypráskal.

Reagovat
DelPiero137

Smerom dozadu bola jedna sanca na zaciatok, dopredu sa mi hra paci az na finalnu fazu. Krasne kombinujeme a rychlo sa dostaneme na dostrel, len to pokazime. Az mam pocit ze nam to Bologna az moc otvara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Bologna je tragická, naše hra je tím umocněná.. tohle ve čtvrtfinále CL stačit nebude, počítám lepší křídla (Asamoah, Lichtsteiner) a možná Pogbu, jestli Marchisio nezlepší za těch čtrnáct dní svoje výkony

Reagovat
Melchior

dobře mi odpověděl

Reagovat
M11

SEBOO

Reagovat
DelPiero137

Preceeeeek, kolko chybalo...

Reagovat
Melchior

no to snad ne Sebo..

Reagovat
Melchior

no málem ten ofsajd posral Peluso na levo, bylo to celkem těsný..

Reagovat
M11

to je tezko proste.. Seba hraje vyborne.. ale to zakonceni je katastrofa.. 3 obrovska sance dnes

Reagovat
DelPiero137

Seba si ten gol zasluzi za dnesny zapas, aj minule odohral vyborny zapas.

Reagovat
Pipo123

Gio hraje dobre, ale zakončenie má hrozné, možno najhoršie v lige

Reagovat
Pettirosso

Co v lize...

Reagovat
Melchior

...

Reagovat
brenk

Gio hrá dobre, ale s takýmto zakončením to nie je nič platné...

Reagovat
smazaný uživatel

Gio a já ti to tak přeju

Reagovat
M11

Perez druha zluta

Reagovat
DelPiero137

Celkov mala mat Bologna viac zltych, mali viac zakrokov na kartu.

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
DelPiero137

Konecne Mirek, snad ta to nakopne!

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SqueeZy

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!

Reagovat
SqueeZy

Seba to neumí kopnout, Bony další 2 fíky... Ještě to bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě Genius zbožňuju Mirka

Reagovat
Melchior

ten už ho potřeboval jak sůl

Reagovat
DelPiero137

Prerez sa rozbehol za Claudiom (ktory tam asi nechal ruku) ze ho chce zapbit.

Reagovat
M11

domaci uz to zacinaji bohuzel jednoduse rezat

Reagovat
Melchior

střídej

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hrajem snad nejlepší fotbal od Nového roku.

Reagovat
M11

Padoin taky dost zbytecne

Reagovat
Melchior

to je poprvý co nějaká šance trefila Bonucciho a nešla nám do brány

Reagovat
M11

CLAUDIOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
SqueeZy

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

YEEES GOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAL

Reagovat
brenk

akurát mi padne stream

Reagovat
DelPiero137

Padion bol asi o cm v offside, nezasiahol do hry. Neviem co by som piskal...

Reagovat
DelPiero137

Chudak Gio, ten uz dnes gola neda. Snad mu to na forme neubere.

Reagovat
Melchior

Pirlo v ofsajdu, to často neuvidíte

Reagovat
madridcan

Melchior16.03.2013 21:29

Peluso, Marchisio jsou dneska na vystřídání...

nenenenenene

Reagovat
Melchior

Peluso pořád, ke druhýmu gólu se přimotal tak, že z toho málem byl ofsajd.. Marchisio se od té cca 50. minuty zlepšil..

Reagovat
Melchior

Anelka půjde hrát!

Reagovat
Melchior

hmm tj. divný, se tam svlíkal, pak mu něco našeptal Alessio a najednou nic

Reagovat
brenk

Pogba má neskutočnú stabilitu

Reagovat
SqueeZy

Miluju Conteho ♥ a vůbec se za to nestydím

Reagovat
Melchior

jo, Conte z týmu udělal něco, co nedokázali mnozí před ním... partu

Reagovat
smazaný uživatel

borec nechápu vůbec jak někdo může spochybňovat jeho rozhodnutí o sestavě, střídání atd.Je to prostě borec ta jak všichni naši hráči.Nemám rád fanoušky co utočí do svojich vlastních řad, mám rád Pelusa,Padoina,Vucinece,Gia a vůbec všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

a úplně chováním mě připomíná Mourinha, Conte má prostě X-factor a on se stane nejlepším koučem.

Reagovat
stuff

konecne takyto vykon! obrovska spokojnost. pre mna Miro a Seba su proste niekde inde ako Fabio a najma Matri. Nie su velmi golovi, ale maju to nieco navyse. Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně s tebou souhlasím ale absolutně, když hraje Gio a Mirko jasný není to zaruka golů ale na tu hru se dá dívat a jsou tak výborně na tom myšlenkou a technicky že dokáží třeba i ten gol připravit.

Reagovat
The Krupy

Giovinco je úplne inde než Matri a Fabio ?

Reagovat
stuff

pre mna jednoznacne ano

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste ale odborníci

Reagovat
stuff

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Udivuje mě jedna věc a to ta,jak můžem na krajích zalohy dominovat s hráči jako Padoin, Peluso průměrnými hráči které předtím pomalu nikdo neznal.Nevím jak to Conte dělá ale je to genius a oba dva hráči zrají jak víno.Nevím jestli tihle hráči stačí na LM myslím že na úplnou top uroveň ne.Ale to vůbec nevadí máme tam od toho jiné koně.A jako poctivé hráče kteří dokáží zaskočit je mám moc rád.

Reagovat
panca

dnes tipuju, ze dame 2-3 goly. Palermo musime znicit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

Dnes oficiálne spúšťame stránku pre Neapol fans http://ssc-napoli.eu/?p=417

Hneď aj preview k dnešnému zápasu http://ssc-napoli.eu/?p=311

mal by niekto záujem o výmenu odkazov ? denne nás navstivi tak 100-200 ludi

Reagovat
Maritazzi

Přeju pevný nervy.

Reagovat
olis

dik ja uz mam par pokusov za sebou takze viem, obcas je to tazke, nemali by ste zaujem o vymenu odkazov ? nemozes sa prosim spytat majitela ? ty tusim pises veci na asroma.cz alebo sa mylim ?

Reagovat
Maritazzi

Je těžký v tom vytrvat no, když opadne zájem nebo se nedaří. Ptal jsem se, zájem není, nemáme tam odkazy s nikým.

Reagovat
Pettirosso

měl sem za to, že s náma tu reklamu máte vyměněnou..nebo jste alespoň měli..proč to zkušili, nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk
Reagovat
Pipo123

Dneska pravdepodobne Marchetti - Radu, Cana, Biava, Pereirinha - Lulič, Ledesma, Gonzalez, Candreva - Ederson - Kozák nechápem Petkoviča prečo postavil Mauriho na zápas proti VFB a teraz v lige ho bude šetriť a namiesto Pereirinhu by už mohol konečne hrať Cavanda, debil Lotito nás znova stojí pár bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Conte mě naštval prohlášením že vůbec nevylučuje odchod z Juve Ten kdyby nás opustil tak by to bylo moc špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska proti Dorii zabrat jako proti Spurs a nevidím problém.Jako Interista věřím, že to tak bude a přejedeme je, ale rozum mi říká pravý opak a budeme hrát jako většinu zápasů tuto sezonu.

Reagovat
Dejwa

Sampa-Inter prej odloženo kvuli počasí, aspon bude čas na regeneraci

Reagovat
celestial-

Myslím si, že je to pre Inter v súčasnosti úplná spása. Samuel sa dal dohromady, teraz odloženie zápasu... taký Cassano by určite neodbehal celý zápas a bohvie ako sú na tom ostatní. Verím, že sa nám sezóna od toho výkonu s Tottenhamom v dobrú obráti

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN !!!

Reagovat
GEGE

Ibarbo si to zatím dobře vodí...Po tom hattricku jde poznat to sebevědomí no

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se trefi Mario a cekam vyhru min. o 2 goly! FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 3 povinne body,dufam ze si to nezkomplikujeme a vyhrame v pohode Forza Milan!

Reagovat
snuff24

každý kolo... dnes povinné tři body

Reagovat
smazaný uživatel

nic ine ma nenapadne

Reagovat
Pipo123

Barcelona i vzhledem ke zdravotním problémům Carlose Puyola hledá nového stopera a nejvážnějším kandidátem údajně má být Marquinhos z AS Řím. Podle španělských médií chtějí Katalánci za osmnáctiletého brazilského hráče nabídnout 25 milionů eur.

ten chlapec by sa tam hodil, AS by na tom slušne zarobilo, ale stejne by mohol ešte zostať v Calciu

Reagovat
Maritazzi

Jestli vedení chce, aby nás brali vážně a chtějí splnit, co řekli, tak ho musí udržet. Bude ale potřeba uhrát minimálně EL, aby tihle kluci chtěli zůstat.

Reagovat
10

je škoda, že není v silách hráče jako Nastasic, nebo Marquinhos udržet v calciu, ale za tyhle prachy se ani není čemu divit...dokud ale aspoň calcio dokáže tyhle hráče nacházet a vychovávat, tak se možná brzo dostane na tu úroveň, kdy tyhle hráče udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Kdyby nám vyšel ten Arab, tak věřím na 100 % že ho udržíme. Takhle si nejsem tolik jistý, ale nemyslím si, že jsme v pozici, že bychom ho po roce museli prodávat. Jediný problém vidím v ambicích hráče a to v 18 letech snad sezonu ještě vydrží.

Reagovat
Yanek

Mám hlavně pocit, že je v AS pořád na hostování, takže ti budou muset do Brazílie taky vysolit dost a pak ta cena odpovídá. I z hlediska potenciálu to podle mě není moc přestřelený, i když bych ho taky radši ještě viděl v AS.

Reagovat
Pipo123

AS má opciu na 4 mil e, takže on je prakticky už ich hráč.

Reagovat
Yanek

aha, ok.

Reagovat
Pettirosso

Doufal jsem a pořád doufám, že ještě v calciu zůstane, zejména kvůli tomu, aby pomohl AS vytáhnout zpátky na výslunní, ale je pravda, že z pozice současnýho AS se asi bude blbě odmítat taková nabídka kor od Barcelony. Pro hráče to bude taky neodolatelný a ty prachy jsou slušný, i když vzhledem k potenciálu rozumně vynaložený. Do Barcelony by krásně zapadl.

Reagovat
olis

Napoli: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Dzemaili, Hamsik, Zuniga; Pandev, Cavani

Atalanta: Consigli, Raimondi, Stendardo, Lucchini, Del grosso, Carmona, Moralez, Biondini, Bonaventura, Giorgi, Denis.

Forza Napoli !

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!!!!

Reagovat
mastakillah

Dneska nutně ty body potřebujem at už se konečně trošku vzchopíme a nakopnem. Bezpodmínečně to musí být za tři body, ať si udržíme odstup od Milána. Zápas neuvidím. Oslava Svatého Patrika je dnes přednější. Užijte si diskusi.

AVANTI NAPOLI

Reagovat
Yanek

Z Flaminiho mi jednou mrdne.

Reagovat
olis

ZuZu genialne

Reagovat
olis

Cavaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Matador sa vracia

Reagovat
FuckT

Aky padol gol pls brothers ? Trosku neskoro som sa dostal k PC a zmeskal som ten dlho ocakavany gol. :)

Reagovat
olis

Hamsik krasna prihravka na Zunigu ktory sa uvolnoval, faulovaly ho v 16tke, nastastie rozhodca spravne rozhodol a mali sme penaltu, brankar mu to skoro chytil ale nastastie to Matador premenil

Reagovat
Yanek

Aronica... here we go again.

Reagovat
Yanek

To je blbeček, jasná.

Reagovat
rossoneri89

MAriooooooooooooooooooooooooooooooooooo aj ekd penalta

Reagovat
Yanek

MARIOOOO! přehled

Reagovat
Shevchenko

To je kokot ten Aronica Balooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mario si oslavil gol

To jeho proměnování penalt je neuvěřitelné, to by se mohl i Messi učit

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole tohle pískat pořád tak se proti Juve už letos kopalo snad 100 penalt protože takhle při rohu drží Chiellini rukama soupeře tak 5 x Nemůžu si pomoct tohle se nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když Nesta na Camp Nou lehce zatáhl Busqutse, tak se pískalo, a stálo nás to postup

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je uplně na uvážení rozhodčího, to je naprd když se to jednou píská potom 50 x ne.Tohle být rozhodčím tak nepískám vždyť tam je při roho držení vždy za dres.To by se fakt muselo pískat strašně moc penalt.Rozhodčí zase ovlivnil zápas a přitom to AC s takovým týmem nemá zapotřebí.Rozhodčí to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle věci se musí/nesmí pískat na velkých turnajích jako je MS nebo ME, které sleduje celý svět a dostane se to do podvědomí všech, né že v Itálii to pískat budou a v Nemecku ne atd...

Reagovat
Inzaghi

Jak víc by ho musel držet, aby se to pískalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini drží soupeře určitě ještě víc a nepískají to proti nám

Reagovat
Yanek

Dobrý argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý argument on si to samozřejmě obhájí ten rozhodčí ta jak by si to obhájil i kdyby jí nefoukl.To by řekl takových zákroků tam je.Bohužel je to tak AC musí do LM a neříkám že schválně ale rozhodčí jim úzkostlivě připískávají.

Reagovat
Inzaghi

Tak by možná měli začít, protože pokud je podle tebe taková situace čistě na posouzení rozhodčího, tak tím vlastně legitimuješ držení a stahování za dres ve vápně. Vzdej to, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano měli by to striktně písknout nebo ne a ne že tendle zákrok 10x v zápase pustí a jednou to pískne, to je hloupost.

Reagovat
Maritazzi

Bylo to aspoň něco podobnýho? http://vine.co/v/bwTEQt6rB3w

Reagovat
smazaný uživatel

úplně na stejném principu to je to o čem mluvím

Reagovat
Maritazzi

No ale tohle je přece jasná penalta, tam vůbec není o čem.

Reagovat
Inzaghi

Podle něj je to na posouzení rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

a pískl ji ten rozhodčí?

Reagovat
Maritazzi

Ne. A dostal za to tři zápasy trest. Já bych mu ho dal ještě další, protože nepískl ještě jednu, ale to už jen tak mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

A hodne ľudí si vraví, jak to, že mu tu kurva zase prešlo...niekedy je to už fakt extrém a aj tak mu to nepísknu.

Reagovat
10

dělá to víc hráčů, třeba Samuel takhle brání každej roh...využívaj toho, že to rozhodčí až na výjimky nepískaj

Reagovat
Maritazzi

http://www.dailymotion.com/video/xy9ozp_balotelli-de-penalty-milan-vs-palermo_sport#.UUXZ0xzZbps Ale ty rozhodčí se tohle musí naučit pískat, ať jde o kohokoliv.

Reagovat
Inzaghi

A ten dementní argument, že Chiellovi tohle každej zápas nepískají, svědčí naopak o tlačení Juventusu, což není problém Milána.

Reagovat
10

musí, ale nepíská se to 95% případů...tím rozhodně neříkám, že to faul není, je to jen o tom, co rozhodčí chce písknout...takovýhle zákroky by si mohl vybrat každej 2. roh bych řekl

Reagovat
Maritazzi

Je to i o šikovnosti obránce a kde stojí. Když to uděláš takhle okatě, přímo před rozhodčím, tak to písknout musí. Ty dva příklady, co jsem sem hodil jsou nejkřiklavější. Těžko se bude pískat všechno, ale tohle okatý by se mělo.

Reagovat
DelPiero137

Chielo ma tiez sere. Srdciar, Juventino ale zacina mi vadit. Strasne vela pouziva ruky a clovek len trpne kedy to pisknu.

Reagovat
Pipo123

Tie penalty pre AS

Reagovat
Yanek

Ježiši, vy jste jak navedení. Aronica ho držel oběma rukama přímo před rozhodčím, Mario spadl. Co víc chceš pro penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to že tohle by museli rozhodčí pískat furt ale oni to nepískají.

Reagovat
Pipo123

Ako píše kolega vyššie, iným borcom by sa to nepískalo... já nenarážam na vás, ale na tú biedu rozhodcov, pretože toto raz pískajú, potom zasa nie...

Reagovat
smazaný uživatel

uplně přesně a písknout to zrovna hned na začátku a proti už tak zesranému Palermu, vždyť tohle nemá AC zapotřebí.

Reagovat
Yanek

Já si stojím za tím, že takhle trapně jako to udělal Aronica to nedělá nikdo. V takovém případě nemůže očekávat nic jiného, než že to rozhodčí pískne. Samozřejmě, že sporných soubojů je ve vápně tisíc, ale tohle bylo hrozně okaté.

Reagovat
smazaný uživatel

on Aronica asi počítá s tím co říkám já no.Mrkni a zaměř se co dělá při standartkách Chiellini a uvidíš že to nepískne ani jednou za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ta nenávist k AS ti leze už na mozek (dělám si samozřejmě prdel )

Reagovat
olis

kks ten Pandev by nedal gol ani keby mu drzali zbran pred hlavou, ale inak hra dobre

Reagovat
FuckT

Ocividne, to ze premeni penaltu neznamena, ze je spat :) teraz to bolo zase raz celkom zabite, najprv Pandev a potom hned Cavani :)

Reagovat
olis

prave som to chcel ist napisat

Reagovat
FuckT

Ale pozitivom je, ze Hamsik to tam rozdava zase ako pan, ten je s5 !

Reagovat
olis

jj, zatial hrame pekny futbal celkom

Reagovat
olis

tak zahdzovanie sanci pokracuje

Reagovat
SqueeZy

Teď bez jakýkoliv narážky, ale kolikátá je to penalta pro AC od příchodu Maria?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově podle mě někdo chce AC do té LM dostat, prostě to chce celý italský fotbal proto pískají rozhodčí věci co by na začátku sezony když to nebylo tak potřeba nepískali.

Reagovat
SqueeZy

Ať se dostane. Další trapasy italských týmů v Evropě už myslím nepotřebujeme a AC na to má..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo bez jakýkoliv narážky, zjistil by sis to sám..., aspoň buďte chlapi a řekněte to narovinu

Reagovat
SqueeZy

Nechce se mi to hledat a vy to určitě víte z hlavy.. To, že rozhodčí jsou sezónu od sezóny horší a dělají více chyb je tu snad všem jasný. Zvedáte se a je to jedině dobře, ať je větší sranda. Já proti tomu nic nemám a kdyby nepřišel Mario tak bych si těch penalt jen tak nevšiml, jen pořád vidím Mario proměňuje penaltu, tak mi to už přijde zvláštní. Nic víc, nic míň

Reagovat
Shevchenko

Tady na EF to najdeš za 10 sekund.

Reagovat
SqueeZy

Myslíš rozkliknout každý váš zápas od ledna, projet góly a podívat se, jestli jste žádnou nezahodili? Jestli to zvládneš za 10 sekund nebo máš lepší způsob, tak Ale to je jedno... Normálně jsem se zeptal a než aby někdo odpověděl, tak se tu zase rozjíždí diskuze o ho*ně

Reagovat
Shevchenko

http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/ac-milan/statistiky/tabulka-strelcu/

+ dnešní zápas, víc jak 10 sekund mi to opravdu nezabralo.

Reagovat
SqueeZy

"...od příchodu Maria"

Reagovat
Shevchenko

To si děláš srandu? Jestli narážíš na to, jestli nekopal penaltu někdo jiný, tak ne, nekopal.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
olis

Maggio je kazdym zapasom vacsi šašo

Reagovat
Shevchenko

To jsou zase konspirátoři tady. Kdyby ta penalta aspoň jasná nebyla, jenže ona byla.

Reagovat
Inzaghi

Podle mě to musí být trolling, jinak to nechápu. Jasnější jsem dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla ta jak dalších 40 v tomto kole které písknuté nebyli za držení

Reagovat
Shevchenko

A nechceš jít do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

nee mrknu se na to AC teď měl jít Zapata ven, jasný že jen žlutá

Reagovat
FuckT

Celu obranu az na Britosa vymenit, toto uz je moc aj na mna. :D

Reagovat
M11

Mario zatim nedal pouhou jednu penaltu.. jeho nervy bych chtel mit

Reagovat
olis

bravo Capitano

Reagovat
smazaný uživatel

Je to směšný v tom Miláně

Reagovat
smazaný uživatel

bielocierny MSgoo

Reagovat
Maritazzi

Už chápu.

Reagovat
10

co se děje?

Reagovat
Maritazzi

Myslím tím, že na základě toho příspěvku chápu tu diskuzi výš o penaltě, se to zas stáčí úplně jinam, k protěžování AC v každym příspěvku, čemuž nerozumim.

Reagovat
10

aha

Reagovat
Pettirosso

Z MSgooa se stal juventino

Reagovat
FuckT

Hnus, nenavidim futbal typu 500 sanci 1 gol.

Reagovat
olis

zase na hovno, mohlo to byt 3:0, mohli sme dohravat v klude, ale nie, naco premienat 100%tne sance ze Cavani, Hamsik a aj Pandev ??? Dufam ze Maggio na druhy polcas nenastupy lebo to je kazdy zapasom od neho horsie a horsie

bojim sa ze uz to neotocime, kym sme vyhravali hra bola pekna a pod kontrolou ale od golu to ide dolu vodou

Reagovat
FuckT

Hamsik 100% nemal, ked myslis ten Zunigov center z blizkej vzdialenosti, ten bol prilis prudky nato, aby ho aj ten najskusenejsi utocnik zasunul do brany, hentam to urcite nebola 100% sanca. Cavani a Pandev mali uplne tutovky a zas nic z toho.

Reagovat
olis

mal este tu strelu na hranici 16tky, mal vela priestory aj casu, mohol to mierit ovela lepsie

Reagovat
FuckT

Tak ale to nie je 100% sanca, boli okolo neho hraci, cas tam nemal, musel hned z prvej strielat, ale je pravda, ze ta strela mohla byt lepsia. A ty davaj pozor na tie Y.

Reagovat
olis

mam nervy tak nebudem davat pozor tak ono my tie sance co je 100%tne a co nie posudzujeme trocha inak, ale to ze to bola velka sanca snad uznas

Reagovat
FuckT

Pre mna je velka sanca to co mal Cavani po Hamsikovej prihravke, to je velka sanca.

Reagovat
Yanek

Zatím solidní procházka, Stephan zoufale potřebuje odpočinek...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by si mohl zahrat Nocerino, Bojan a urcite Robinho misto Shaarawyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol mohla vést 3:0 a místo toho 1:1, ještě Carmona břevno z přímáku

Reagovat
10

koukal si v pátek na Veronu s Livornem?

Reagovat
smazaný uživatel

ale viděl jsem, že si tu házel pak odkaz, jak to probíhalo?

Reagovat
10

super fotbal, takovej jsem i v Serii A dlouho neviděl a dost mě to překvapilo...Verona byla lepší, hráli super kombinační fotbal, hlavně ta levé strana Hallfredsson-Martinho-Agostini to větrala slušně, Agostini tam lítal jak zamlada v Cagliari Livorno zase mělo super brejky, naprosto efektivní, všechno víceméně končilo šancí, pak po vyloučení měli dost štěstí, Verona to zavřela jak Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Dík byl to šlágr no, Verona tento rok nehraje tak jako loni, ale na silnějšího soupeře se asi hecla. Livorno je taky válec. Ale na Sassuolo ani jeden tým nemá

snad všichni 3 postoupí.

Reagovat
10

Sassuolo jsem ještě neviděl, ale začnu asi Serii B sledovat víc, protože mě fakt hodně bavily ty 4 zápasy co jsem v nedávný době viděl

Reagovat
smazaný uživatel

tu Neapol předběhne snad ještě i AS

Reagovat
FuckT

Bohuzial, momentalny Cavani neda gol ani z 2 metrov do prazdnej brany, Pandev ako obycajne ani z 1 metra a Insigne je mlady, raz zahra lepsie, raz horsie, ale celkovo golovy hrac to nie je. Hamsik a Zuniga tam prakticky nahravaju zbytocne. :)

Reagovat
smazaný uživatel

když se nedaří, tak se prostě nedaří. Těžko se z toho budete dostávat...

Reagovat
smazaný uživatel

V Miláně to bude ještě zajímave pokud do zápasu nezasáhne vyšší moc, Palermo slušně brání a věřím že jsou schopni si tu jednu velkou šanci vypracovat a proměnit.

Reagovat
Inzaghi

No, dobrý to není, jako obvykle proti slabším soupeřům, když na ně Max vyrukuje se zálohou válečníků. To už je takovej milánskej evergreen. Prásknul bych tam Bojana místo Flamstera a Prince stáhnul do zálohy, ale je mi jasný, že Max bude čekat tak do 70.

Balo dá dnes ještě jeden.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vystřídal bych Stephana, posledni dobou se mi nelíbí a dle mého názoru by si měl uz víc odpočinout, je porad strašně mladý. Mario dnes baví. De Sciglio je neskutecny

P.S Aronico,Aronico

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda zatial velka...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte video penalty písklé v Neapoli?

Reagovat
olis

to si snad Mazzari robi srandu, Maggio stale hra

Reagovat
FuckT

Tak zevraj povedal, ze umiestnenie do 5 miesta v lige bude povazovat za uspech, tak asi si srandu nerobil ani vtedy. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati parada

Reagovat
olis

to je komedia

Reagovat
smazaný uživatel

striiiidej!!! tohle je des!

Reagovat
The Krupy

AC udržať !

Reagovat
lnterista

ja myslim ze muzes byt v klidu...uz vymyslis prezdivku?

Reagovat
The Krupy

myslím že to rozhodnuté zďaleka nie je. Kľudne môžeš vyhrať aj ty, hoc to s vami momentálne dobre nevyzerá.

Reagovat
lnterista

sazka je ze se AC dostane do LM ze?

Reagovat
The Krupy

JJ

Reagovat
Pipo123

Neapol ide pekne dolu, žeby ich neúspech v EL až tak psychicky dostal ?

Reagovat
lnterista

zrovna to pustim a ten blboun da gola

Reagovat
FuckT

KONECNE... Pokojne a umiestnene zakoncenie od Cavaniho medzi obrancami. Toto potreboval zlomit, konecne.

Reagovat
olis

presne tak ako ho pozname

Reagovat
olis

Cavaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

El Matadooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor

Konecne a pekneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

aj prince by si mohol ist oddychnut a hore robinho

Reagovat
Maritazzi

Janov udržet!

Reagovat
Yanek

Úplně z ničeho, ale fajn. Niang

Reagovat
Ragazzo d'oro

Balo!!!

Reagovat
panca

mario v klidu a milansky devky uz se raduji, ze vecer bude zabava

Reagovat
smazaný uživatel

Silvio to organizuje bez ohladu na vysledky lebo v prvej polovici sezony by musel mat celibat

Reagovat
panca

ale nikdy jsem si nevsiml, ze by jich bylo tolik cernych. Co prisel mario, tak se objednava asi jina barva holek

Reagovat
smazaný uživatel

mame na to nejaky stream?

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

Denis mazak

Reagovat
Maritazzi

Atalanta udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

MARIOOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOOL

Reagovat
olis

neveriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Pandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev

stal sa zazrak

Armero

Reagovat
olis

nwm preco to dalo sem ale to nemala byt reakcia

Reagovat
olis

bravo Maggio dobre si to tam vpredu udrzal

Reagovat
rossoneri89

Balo Balo Balotelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pipo123

Janov hraje skvele, Antoneli má super formu, perfektne podporuje útok a príde mi že aj v obrane sa podstatne zlepšil

Reagovat
Maritazzi

Na začátku sezony mi přišel jako jeden z největších tragédů, ale teď mu to podle těch posledních pár zápasů, co jsem viděl, sedlo. Janov se zvedl fakt neskutečně, když si vezmu, že na začátku byli horší jak Palermo. Ten systém jim dost sedí.

Reagovat
Pipo123

Tak on teraz hraje viac v zálohe a sedí mu to dokonale, v 4 člennej obrane by to bolo asi horšie. Ak dostane Balardini priestor a čas tak verím že by Janov mohol ísť od budúcej sezóny hore, pár dobrých hráčov tam majú.

Reagovat
smazaný uživatel

german

Reagovat
Yanek

Munoze bych rád viděl v AC, jestli Palermo spadne.

Reagovat
lnterista

pojd Marku neboj se toho

Reagovat
FuckT

Ked to este raz ta nasa obrana pusti, tak ma jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

robinho nebo bojan in!!

Reagovat
Yanek

Ambro a Traore, v 80. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Viola, LM vola

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny ty jeho stridani... s tim at jde fakt nekam

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne ked maju makaroni uz len 3 miesta do LM zda sa mi ze ta liga je ovela zaujimavejsia

Reagovat
olis

dnes na tribunu Bigon aj Mazzari, dobry vykon

Reagovat
madridcan

Goranko

Reagovat
lnterista

Mazzarri

Reagovat
olis

co sa ti nezda, stary dobry Neapol s Mazzarim kazdy druhy zapas na tribune sa vracia

Reagovat
lnterista

Jak si tam jde pres hriste jak mistr sveta...hrozne nesympaticky trener. Doufam ze do Interu nepujde

Reagovat
olis

dufam aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

tam vykukuje z toho jejich tunelu

Reagovat
lnterista

jj jak na fronte

Reagovat
M11

Reagovat
olis

Mazzari jak tam kuka

Reagovat
10

Stoian Jakotić zachránil Chievo v Serii A

Reagovat
Pipo123

Dneska na lavičke Lazia mladíček Keyta, hráč ktorý hral za Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

mal si namysli barcelonský dorast?

Reagovat
Pipo123

Ano ano

Reagovat
Pipo123

Marchetti; Pereirinha, Ciani, Cana, Radu; Candreva, Onazi, Ledesma, Gonzalez, Lulic; Kozak. Ederson a Mauri na lavičke ?

Reagovat
smazaný uživatel

kandidatov vela a miesteniek do poharov malo ... bude to tuhy boj ....

--------- FORZA ------- --------ROMA--------- GLADIATORI RIMA DO BOJA !!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- AS --------- ROMAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
madridcan

Kazde kolo nova myska...

Reagovat
Maritazzi

Nemáte sopcast na AS?

Reagovat
Pipo123

Veď sneží jak hovado, to chcú v takom počasí hrať ?

Reagovat
smazaný uživatel

v rime ukradli kameru ?,miesto linku na AS davaju nejakych 20 rocnych

Reagovat
smazaný uživatel

gollllllllll

Reagovat
Alberto Aquilani

kto ho dal ? Lamela ci Florenzi ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

eržo

Reagovat
smazaný uživatel

mama mia co to nedaliiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

totti to bolo nieco

Reagovat
Maritazzi

Wtf, Simo?!

Reagovat
Pipo123

Ciani za minutu 2x žltá to je kokot

Reagovat
olis

to co preboha ?

Reagovat
OnderCZ

Se nechal inspirovat Ramosem v Realu ne?

Reagovat
madridcan

Preco nie Ayewom?

Reagovat
Pipo123

Ciani

Reagovat
Pipo123

Kožák založil už dva útoky Torine, jeho práca s loptou je neskutočná

Reagovat
JacoBee

Konecne dostane Kozak sanci od zacatku a debil Ciani se necha vyloucit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

V Turine im perinbaba poslala riadnu nadielku

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo byt davno 2-0 skoda , po gole sme sa stiahli ale sance su z brejkov ....treba to zvladnut a este pridat poistku

Reagovat
Pipo123

Já pôjdeme v lete do Ríma, pôjdem za Lotitom a budem ho prosiť, prosiť a prosiť nech privedie konečne poriadneho stopéra. Boh nás ochranuj aby Biava hral aspoň do 40-tky, Ciani je sprosté hovado čo pri hre nerozmýšľa, aspoň že máme Canu

Reagovat
olis

Diakite nehrava kvoli tomu ze odmietol predlzit alebo ?

a inak co by si mi k nemu vedel napisat ? je to kvalitny obranca ? nemam ho nasledovaneho

Reagovat
madridcan
Reagovat
Maritazzi

A teď břevno z úžasnýho trestňáku a ještě předtím patou začal golovou akci...

Reagovat
spider_8

Miluju ty jeho patičky. Svýho času jsem s nima na fotbale každýho vytáčel, protože jsem je pořád zkoušel

Reagovat
Pipo123

kozák chod už do prdele

Reagovat
Maritazzi

Nehejtuj, přijde Pizzorno.

Reagovat
smazaný uživatel

parma nas riadne zatlacila

Reagovat
Slejdy

TOTTIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

tottiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

totttimu volba noveho papeza prospela dnes hra velmi dobre

Reagovat
Slejdy

ouuuuuu

Reagovat
Slejdy

Torino oleeee

Reagovat
Pipo123

gol bravo Ciani

Reagovat
madridcan

Skor bravo trener Torina nie?

Reagovat
Pipo123

Aj to, ale hlavne bravo Ciani, pretože týmto nás zabil... to je demencia dve žlté za minutu a ešte taká kosa na hráča

Reagovat
Slejdy

LM uz nedate, ale EL byste mohli vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

torino yesssss

Reagovat
Pipo123

Takto to už ďalej nejde... jo hráme EL, sme vo finále Coppy, ale to čo predvádzajú hráči je hrôza... + Petkovič

Reagovat
Maritazzi

Nice, 29. kolo a máme vás, neřekl bych, že to půjde takhle rychle.

Reagovat
Pipo123

One je zložité kritizovať, pretože na jednu stranu za to môže Petkovič, to že Biava, Mauri, Ederson hrávajú v EL a následne v lige sa šetria, to je jasná chyba Petkoviča. Chápem on chce vyhrať EL, ale potrebujeme tých hráčov v lige. Ale za súčasnú situáciu môže viac faktorou, únava, Lotito, Petkovič, tragická forma niektorých hráčov atd atd

Reagovat
smazaný uživatel

DAJE ROMA DAJEEEEE GRAZIE ROMA !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele