Serie A - preview 27. kola

01.03.2013, 08:28, aktualizováno 03.03.2013, 09:01
Previews
V pátek a v sobotu hrály první čtyři týmy, dnes před sebou mají duely 27. kola další účastníci Serie A. Inter jede do Catanie a v případě výhry se dotáhne na Lazio, v opačném případě se ale může propadnout za Catanii a za Fiorentinu, která hostí Chievo. AS Řím hostí Janov, nutně vyhrát potřebuje Palermo...
Turín FC - Città di Palermo  (neděle 12:30)
Dvanáctý Turín se může posunout do první poloviny tabulky, ovšem potřebuje k tomu vyhrát nad posledním Palermem. Hosté se stále trápí a vedení se rozhodlo pro další změnu trenéra. Vrací se po nedlouhé době Gian Piero Gasperini.

Fotbalisté Turína vstoupili do nového roku ve velké formě a z boje o záchranu se vyšplhali až do středu ligové tabulky. Aktuálně je celek trenéra Ventury na dvanáctém místě, v případě výhry nad Palermem se může katapultovat až na místo desáté. V minulém kole Granata nestačila na Cagliari, na Sardinii prohrála po velké přestřelce těsně 3:4.

Palermu se nedaří a vedeni v čele s kontroverzním prezidentem Zamparinim se odhodlalo k dalšímu zoufalému kroku. Nedávno byl Gian Piero Gasperini nahrazen Albertem Malesanim a nyní se změna opakuje znovu, ovšem tentokráte opačně - Malesaniho nahrazuje Gasperini. Těžko říci, co si Palermo od této rošády slibuje. Jedno je ale jasné, hlavním cílem zůstává záchrana.

Sicilané jsou na tom bídně. V lize sice třikrát v řadě neprohráli, ovšem ani nevyhráli. Palermo se naposledy radovalo z vítězství 24. listopadu předchozího roku, kdy v derby porazilo Catanii 3:1. Výhra v prestižním derby ale Palermo nenastartovala, ba naopak.

Turínští nastoupí bez Bakiče, Jonathase, Cacerese, Ogbonny a Diopa. Stejně jsou na tom i hosté, zranění jsou Hernandez, Mantovani, Barreto a suspendovaný Aronica.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
GILLET - DARMIAN, GLIK, RODRIGUEZ, MASIELLO - BRIGHI, GAZZI - CERCI, BIANCHI, BARRETO, SANTANA
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
SORRENTINO - MUNOZ, VON BERGEN, GARCIA - NELSON, RIOS, KURTIČ, DOSSENA - ILIČIČ, FABBRINI - BOSELLI
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
V Pescaře nás čeká na první pohled velmi jednoznačný zápas - přijede totiž Udinese. Tým, který ještě nedávno působil mezi pohárovými pozicemi, nyní sbírá opět sílu k útoku na čelo. Pescara se naopak trápí.

Pescara stále čeká na své první letošní vítězství. Nedaří se jí ani na domácím hřišti, což bude chtít napravit. K tomu si ale nevybrala jednoduchého soupeře - Udinese opět nabírá formu a rádo by zaútočilo na první příčky. Ani Zebrám se ale na půdě soupeřově nedaří tak, jak by si fanoušci asi přáli.

Po nástupu trenéra Cristiana Bergodiho se sice blýskalo na lepší časy, ale nyní je situace zcela jiná. Delfíni sice po zimní pauze překvapivě vyhráli nad Fiorentinou, ale od té doby se jim opět nedaří. Kromě bodu s Palermem za remízu 1:1 vlastně ještě nezískali větší počet bodů.

Špatná forma Pescary možná úzce souvisí se ztrátou mladého útočníka Juana Quintera. Kolumbijský reprezentant si plnil své povinnosti na šampionátu do dvaceti let, z něhož se vrátil z úžasnou vizitkou. Ostrý zápas na něj ale po návratu teprve čeká. Bývalý hráč Bergodi, který má za úkol provést Pescaru peklem záchrany, se může spoléhat na téměř kompletní kádr. Kvůli zranění jsou mimo jen dva hráči - Romulo Togni a Ferdinando Sforzini.

Od Udinese se mnoho nečekalo, proto není současná devátá příčka až takovým překvapením. Mnohé body ale pocházejí především z dobré formy na domácím hřišti - z domovských stánků soupeřů Udinese moc bodů nevozí. Tým taktika Franceska Guidolina prohrál na Stadio Friuli jen jediný zápas.

Na hřištích soupeřů už je ta statistika mnohem horší - Udinese nevyhrálo již čtyři venkovní klání. Francesco Guidolin se bude muset pro utkání s Pescarou obejít bez Mehdiho Benatii, Željka Brkiče a Giampiera Pinziho. Do utkání nenastoupí ani Andrea Lazzari s Gabrielem Angellou. Poslední utkání sehráli tyto dva celky v říjnu minulého roku, z těsné výhry se radovalo Udinese. Oplatí mu Pescara stejnou mincí?
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Pelizzoli - Balzano, Cosic, Bocchetti, Capuano, Zauri - Rizzo, Cascione, Blasi - Weiss, Caprari
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Padelli - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Allan, Badu, Pasquale - Muriel - Di Natale
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Siena - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Toskánský celek se dlouhodobě bojí o své vlastní setrvání mezi italskou elitou, to není nic nového. Především díky příchodu a brankám střelce Innocenta Emeghary by ji tento osud ale nakonec nemusel potkat. Kousek nad sestupovým pásmem se nachází také Atalanta.

Oba celky sice v posledním ligovém klání podlehly, přesto můžeme říci, že v lepším rozpoložení se nacházejí domácí. Souboj s Juventusem dopadl pro Sienu velmi špatně a ukázal jí, že s ambicemi na záchranu se nesmí plýtvat. Branky Stephana Lichtsteinera, Sebastiana Giovinka a Paula Pogby smetly Sienu rozdílem třídy, takže její návrat zpět do reality proher vůbec nebyl příjemný.

I po takovém zápase ale trenér Beppe Iachini chválil. Především za výkon, nasazení, a fakt, že se jeho hráči nevzdali. Jeho svěřenci si to plně zaslouží, vyhráli totiž tři z posledních šesti utkání a notně se přiblížili záchraně. Navíc ze zmíněných šesti klání prohráli jen dvě - s Juventusem a Udinese. Z devíti zápasů tak Siena posbírala deset bodů, což si musí mladý trenér velmi pochvalovat.

Dobré zprávy pokračují, po těžkém zranění by se měl vrátit také kapitán Simone Vergassola. Klíčová postava toskánského týmu je připravena zapojit se do hry, navíc je jeho tým zcela kompletní bez jakýchkoli jiných zranění či karetních trestů.

Ani Atalantě se nedařilo podle jejích představ. V posledních dvou kláních zpravidla prohrává o gól. S turínským FC ji potrestal tři minuty před koncem Valter Birsa, s AS na body také nedošlo. Hlavičkou ve druhé půli se premiérově blýskl obránce Vasilis Torosidis.

To se složením základní jedenáctky bude mít trenér Colantuono mnohem větší starosti než jeho kolega. Chybí mu zranění záložník Luca Cigarini, kromě něj se pravděpodobně nestihne uzdravit ani Lionel Scaloni. Kromě nich se do hry nezapojí ani Gianpaolo Bellini, Michele Ferri, Facundo Parra a Guido Marilungo. V posledních dvou střetnutích se každý z týmů radoval jednou. Na čí stranu se skóre přikloní tentokrát?
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Jorge Texeira, Terlizzi, Felipe - Angelo, Vergassola, Della Rocca, Rubin - Rosina, Sestu - Emeghara
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Lucchini, Del Grosso - Giorgi, Carmona, Biondini, Bonaventura - Livaja, Denis
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - Inter Milán  (neděle 15:00)
Inter Milán po remízovém derby už potřebuje zabrat a získat tři body. Na horké sicilské půdě to ale nebude mít vůbec jednoduché. Catania hraje ve velké pohodě a na svého slavnějšího soupeře ztrácí jen dva body.

Zastavme se nejprve u domácích Elefantini. Catania pod trenérem Maranem šlape a má na dosah evropské poháry, což by byl historický úspěch. Jenže na Sicílii na evropské poháry nepomýšlejí a zůstávají pevně nohama na zemi. Domácí za posledních osm kol prohráli pouze jednou a to ještě v bouřlivém prostředí Neapole. Catania naposledy zdolala Parmu na jejím hřišti 2:1 a posunula se už na sedmé místo tabulky.

To Inter Milán je na tom o poznání hůře. V tabulce si sice vede lépe, ale aktuálně pátá pozice pro nedávného evropského šampiona je velké zklamání. Stramaccioniho partě to neklape a dobrá nálada není asi ani v kabině, což dosvědčuje nedávný konflikt mezi Stramaccionim a Cassanem. Spekuluje se i o odvolání mladého trenéra, ale ten prozatím setrvává.

Inter má pod jeho vedením v této sezoně jasné cíle. Dostat se po roční pauze opět do Ligy mistrů a triumfovat v Evropské lize. Lépe jsou na tom Nerazzurri právě v EL, kde úspěšně postoupili přes Kluž do další fáze. Ten první zmiňovaný cíl zatím tápe. V sobotu AC porazilo Lazio a setrvá na třetí pozici, Inter však v případě výhry na Sicílii může stáhnout manko na jediný bod.

Sicilané se budu muset obejít bez Sciaccy, Capuana, Barrientose, Caniho a potrestaných Legrottaglieho a Bellusciho. Ani tým Interu není kompletní. Stramaccioni nemůže počítat se Silvestrem, Samuelem, Obim, Castellazzim, Mudingayiem, Militem, Nagatomem a Ranocchiou.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
ANDUJAR - ALVAREZ, ROLIN, SPOLLI, MARCHESE - BIAGIANTI, LODI, IZCO - GOMEZ, CASTRO, BERGESSIO
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
HANDANOVIČ - ZANETTI, CHIVU, JUAN JESUS, PEREIRA - KUZMANOVIČ, GARGANO - SCHELOTTO, CASSANO, GUARIN - ROCCHI
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Oba týmy můžeme tradičně zařadit do skupiny celků, jimž vyhovují vody středu tabulky. Na druhou stranu, čtrnáctá Bologna má na sestupové pozice náskok pouhých osmi bodů, což věru není mnoho. A o další body ji chce připravit sardinské Cagliari.

Domácím se podařilo vyhrát poslední zápas s Fiorentinou, i když rozhodně nebyla favoritem. Navíc po Ljajičově brance prohrávala. Hráči se ale nevzdali a vývoj utkání otočili - o góly se postarali Marco Motta a Řek Christodoulopoulos. Střídající hráč rozhodl o zisku tří cenných bodů, díky nimž se svěřencům trenéra Pioliho dýchá zase o něco volněji.

Přesto si je zkušený lodivod vědom nebezpečí podcenění soupeře. "Musíme rychle zapomenout na toto krásné a velmi důležité utkání. Čeká nás totiž tým, který disponuje skvělými hráči a myslím, že to bude velmi těžké utkání. Cagliari se může chlubit skvěle organizovanou hrou, navíc hrají jako tým," skládá Pioli soupeři kompliment.

Stefano Pioli se - stejně jako kapitán Alessandro Diamanti - vyjadřuje nad tím, co vlastně pomohlo jeho týmu vyhrát. Taktik i jeho největší hvězda se shodují na tom, že výsledek neuhrála jen taktika, nebo jen fyzická připravenost. Byla to touha vyhrát, která sloužila Bologně jako motivace.

Pokud bychom měli z posledních kol vybrat tým, který hraje až na hranici svých možností a umí otáčet zápasy v posledních fázích zápasu, je to právě Cagliari. Utkání s turínským FC možná nepatřilo po celou dobu k těm ofenzivně laděným, vše nám ale hráči vynahradili ke konci utkání. V zápase jsme byli svědky dvou červených karet a strhujícího nastavení, v němž padly dvě branky - po jedné na každé straně. Z těsného vítězství se nakonec radovali Rossoblu.

Také Ivo Pulga ale dobře ví, jak vrtkavý tento výsledek může být a varuje své svěřence před přílišným odpočinkem: "Chceme se co nejdříve začít soustředit jen na zápas s Bolognou. V Serii A se zkrátka nemůžeme spolehnout na minulé výsledky a polevit, to by pak přišla vniveč veškerá práce," uvědomuje si Pulga.

Obtížné a atraktivní utkání vskutku může být jedním z vrcholů pro oba týmy. Vítězná strana by totiž v důležité části sezony udělala oproti svým konkurentům krok vpřed. Prohra na druhou stranu může hráče posunout směrem k sestupovým vodám. V osmém kole se radovalo Cagliari, jediným gólem rozhodl Radja Nainggolan.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Motta, Sorensen, Cherubin, Morleo - Pérez, Taider - Kone, Diamanti, Gabbiadini - Gilardino
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Rossettini, Astori, Ariaudo - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Ibarbo, Sau
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Parma FC  (neděle 15:00)
Ve výborné formě hrající Sampdoria doma přivítá Parmu, která se po skvělém startu propadá tabulkou. Jedná se sice o souboj dvou sousedů v tabulce, které mají i shodný počet bodů, ovšem forma každého z nich je zcela odlišná.

Pod trenérem Ferrarou odstartovala Sampdoria skvěle nový ročník Serie A, ale velmi brzy jí došel dech a z nadějné pozice se stal boj o záchranu. Došlo k výměně trenéra a nyní pod Deliem Rossim se Sampdorii opět daří. Blucerchiati jsou desátí a mají slibně nakročeno k tomu skončit v první desítce. Okamžitě se také začalo spekulovat o prodloužení smlouvy s trenérem Rossim, zatím se tak ale nestalo. Sampdoria je ve skvělé formě, naposledy vyhrála nad Chievem 2:0 a favoritem je i nyní, kdy se na stadionu Ferraris představí Parma.

Jak bylo v úvodu řečeno. Forma a situace obou týmů je úplně odlišná. Parma začala velmi dobře a trenér Roberto Donadoni měl důvod k radosti. To už ale neplatí. Parma prohrála minulý víkend doma s Catanií 1:2 a celkově nevyhrála už sedm kol. V posledních letech se Parmě proti Dorii daří. Všechna čtyři poslední vzájemná utkání vyhrála právě Parma, ale tentokrát to bude mít v Janově hodně těžké.

Na domácí straně nebudou hrát Berardi a Poulsen. Na straně hostí zase Mariga, Belfodil a Santacroce.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
ROMERO - GASTALDELLO, PALOMBO, COSTA - DE SILVESTRI, POLI, KRSTIČIČ, OBIANG, ESTIGARRIBIA - SANSONE, ICARDI
Parma FC - pravděpodobná sestava:
MIRANTE - ROSI, CODA, LUCARELLI, GOBBI - MARCHIONNI, VALDES, PAROLO - BIABIANY, AMAURI, SANSONE
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na stadionu Artemia Franchiho přivítá Fiorentina fotbalisty Chieva. Viola v minulém kole zaváhala a díky tomu se jí vzdálily poháry. Nicméně případná výhra Fiorentinu opět více přiblíží pátému místu.

Svěřenci trenéra Vincenza Montelly v minulém kole nenavázali na super výkon proti Interu Milán a na hřišti Boloni prohráli 1:2. Utkání se přitom pro ně vyvíjelo příznivě, ale na trefu Ljajiče odpověděl Motta a šest minut před koncem rozhodl Lazaros Christodoulopoulos. Fiorentina porážkou odmítla využít remízového výsledku z milánského derby, takhle na pátý Inter ztrácí dva body.

Minulé kolo se nepovedlo ani Chievu. To pokračuje v herních výkyvech. Hubená vítězství nad oběma římskými celky jsou ta tam. Fly Donkeys naposledy podlehli Sampdorii 0:2 a spadli až na patnácté místo. Před sestupovými pozicemi sice mají osmibodový náskok, ale vzhledem k počtu zbývajícím kol to ještě v žádném případě neznamená jistotu záchrany.

Chievo má s Fiorentinou v posledních dvou sezonách kladnou bilanci, dlouhodobě je ale na tom lépe Viola. V osmém kole se oba celky rozešly smírně 1:1, když skóre otevřel na stadionu Bentegodi Théréau, ale hned za minutu odpověděl Gonzalo Rodríguez.

Viola se doma představí bez Camporeseho, Rossiho, Hegaziho a Cuadrada. V táboře Chieva je situace příznivější, hrát nebudou pouze Sardo a Hetemaj.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
VIVIANO - TOMOVIČ, RODRIGUEZ, SAVIČ, PASQUAL - AQUILANI, PIZARRO, BORJA VALERO - JOVETIČ, TONI, LJAJIČ
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
PUGGIONI - FREY, ANDREOLLI, DAINELLI, ACERBI, JOKIČ - GUANA, L. RIGONI, COFIE - THÉRÉAU, PALOSCHI
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Janov CFC  (neděle 20:45)
Nedělní večer vyplní v Itálii duel AS Řím s Janovem, přičemž obě mužstva mají jedno společné - nedávnou změnu trenéra a následné zlepšení výsledků. Na straně Janova je to markantní, ale i Římané se po odchodu Zdeňka Zemana zvedají.

Jako skvělý tah se ukázalo přivedení Davideho Ballardiniho, respektive jeho návrat na lavičku Rossoblu. Pod ním totiž Grifové v pěti zápasech ještě neprohráli. Dokázali remizovat s Juventusem, porazit Lazio a už 278 minut drží čisté konto, což je prakticky neskutečné, když si vzpomene, že před Ballardiniho příchodem tento klub vyhrál jen dva zápasy ze sedmnácti.

Také v hlavním městě došlo ke změně stráží, u Giallorossi vystřídal Zdeňka Zemana Aurelio Andreazzoli a po první prohře v Sampdorii dokázal dvakrát naplno bodovat. Velké vítězství nad Juventusem následoval sněhem zapadaný zápas v Bergamu, kde však Římané také vyválčili vítězství.

Klíčem k úspěchu bylo pro Andreazzoliho zařazení Danieleho De Rossiho a Martena Stekelenburga zpět do základní sestavy, což AS Řím dodalo sílu zejména směrem dozadu a také pod bývalým asistentem ukázali Vlci silný charakter.

Na Janov by měli domácí vyrukovat takřka v plné sestavě. Oproti zápasu v Bergamu patrně dojde ke dvou změnám, protože se po trestech vrací Francesco Totti a Daniele De Rossi. Až na dlouhodobě zraněné Mattiu Destra a Leandra Castana má 59letý kouč k dispozici kompletní kádr.

Rossoblu sice přijedou na Stadio Olimpico hájit třízápasovou šňůru venkovních zápasů, v nichž neprohráli, jenže Ballardinimu vznikají problémy v obraně. Karty do zápasu nepustí Andrease Granqvista a zhruba tři týdny bude kvůli přetrženému stehennímu svalu Thomas Manfredini. V trestu je rovněž Matuzalem, zraněný je nadále také Floro Flores a Olivera.

Janov by se jistě nezlobil, kdyby nedělní zápas začal stejně jako ten podzimní, kdy dokázali Grifové nad Římany vést překvapivě už o dvě branky, jenže pak přišel výpadek a po čtyřech inkasovaných brankách odcházel Janov s prázdnou. Také to byl zápas, který stál krk tehdejšího kouče Gigiho De Cania. V janovském táboře se toho však od té doby mnoho změnilo, což se nicméně dá říct také o tom římském. Těšit se zkrátka můžeme na lítou bitvu.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Piris, Burdisso, Romagnoli - Torosids, Pjanič, De Rossi, Marquinho - Lamela, Totti - Osvaldo
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Bovo, Portanova, Moretti - Pisano, Tozser, Kucka, Vargas, Antonelli - Bertolacci - Borriello
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - SS Lazio  (sobota 20:45)
Na milánském San Siru se uskuteční velký šlágr - bitva o třetí místo mezi domácím Milánem a římským Laziem. Hosté momentálně drží klíčovou třetí příčku, avšak před Rossoneri mají jen dvoubodový náskok. Zároveň jde také o souboj prozatím úspěšných pohárových celků.

AC Milán má zasebou tradiční milánské derby a konečný výsledek 1:1 je vzhledem k průběhu utkání pro něj ztrátou. Rossoneri nad Interem vedli, ale pak dostali prakticky z ojedinělé šance rivala vyrovnávací gól. V důsledku toho milánští spadli ze třetího místa na čtvrté, neboť Lazio svůj souboj s Pescarou dle předpokladů zvládlo. Do konce italské ligy již zbývá "jen" dvanáct kol, a tudíž se boj o pohárové pozice dostává do další fáze. Zápas mezi Milánem a Laziem je vzhledem k pohárovému obsazení velice důležitým.

"Nemyslím si, že to bude velkolepý zápas, ale doufám, že se mýlim. Uděláme vše co je v našich silách, abychom zvítězili, protože vzhledem k naší situaci v lize a počtu dnů, které zbývají do konce sezony, potřebujeme dva dobré výsledky z každých tří zápasů," rozhovořil se trenér Allegri, jenž očekává především taktickou bitvu.

Také Lazio si je vědomo důležitosti utkání. Hosté v minulém kole přerušili pětizápasovou sérii bez výhry a nováčka z Pescary porazili 2:0. Biancocelesti rázem využili remízi v derby a poskočili na třetí místo, kde mají dvoubodový náskok. Jenže teď je čeká zápas na San Siru, kde se jim proti AC dlouhodobě nedaří. "Chci v Miláně vidět skutečné Lazio. Přijíždějící se vztyčenými hlavami a dívat se jak ovládneme hru a vyhrajeme zápas, který je důležitý, ne-li rozhodující," poukazoval na veledůležitost utkání trenér Lazia Petkovič.

Na marodce AC zůstávají Bonera, De Jong, Constant, Bojan a také Balotelli, který nestihl doléčit zranění z milánského derby. Chybět bude také vykartovaný stoper Mexes. Kompletní rozhodně nebude ani Lazio. Římský celek nemůže počítat s Konkem, Stankevičiusem, Klosem, Brocchim a Maurim.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
ABBIATI - ABATE, ZAPATA, YEPES, DE SCIGLIO - FLAMINI, MONTOLIVO, MUNTARI - BOATENG, PAZZINI, EL SHAARAWY
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
MARCHETTI - PEREIRINHA, BIAVA, CANA, RADU - CANDREVA, GONZALEZ, LEDESMA, HERNANES, LULIČ - FLOCCARI
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Juventus FC  (pátek 20:45)
Lídr tabulky z Turína má v současné sezoně jednoho těžkého soupeře a vyzyvatele - Mazzariho Neapol. Partenopei se nyní mohou soustředit pouze na ligovou scénu, navíc mají výhodu domácího prostředí. Starou dámu ale pokořili naposledy před dvěma lety.

Oba páteční soupeře nyní dělí šest bodů. Stejně jako před každým podobným soubojem, i teď se objevují spekulace začínající slovem 'Kdyby'. Kdyby Juventus vyhrál, měl by již komfortní náskok. Kdyby vyhrála Neapol, zdramatizovala y průběh sezony a souboj o Scudetto by nabral nových obrátek. A kdyby se oba celky rozešly smírně, pak...

Neapolský tým neprožívá dobré časy. Nechme stranou tisíckrát rozebíranou Evropskou ligu a zaměřme se na souboje Serie A. Ani v nich se Partenopei nedaří. Důkazem budiž tři poslední ligová klání. Ani z jednoho si Neapol neodnesla víc než bod. S Laziem remizoval Mazzariho tým 1:1, což ještě takové překvapení nebylo. Ale následné dvě remízy se Sampdorií a Udinese už ano. Co víc, ani v jednom nedokázali hráči ze San Paola vstřelit branku!

Marek Hamšík si uvědomuje, že jeho celek zoufale potřebuje střílet góly a začít vyhrávat. A jaký lepší duel si k tomu představit, než právě těžké utkání se šampionem? "Zápas s Juventusem pro nás bude klíčový. Potřebujeme uhrát dobrý výsledek," ví slovenský záložník.

Dobrou zprávou pro Waltera Mazzariho je zdravotní stav jeho svěřenců. Z nich by mu měl chybět akorát Alessandro Gamberini, jinak může Mazzari nominovat z celé šíře kádru.

Na prohru s AS reagovala Stará dáma tím nejlepším způsobem - tedy výhrou. Lídr tabulky byl zcela mimo možnosti toskánské Sieny, která tak dál bojuje o přežití. Góly Stephana Lichtsteinera, Sebastiana Giovinka a poslední zásah Paula Pogby zaručily Conteho svěřencům cenné tři body, které jim dávají před důležitým klání alespoň psychickou výhodu.

Ta se projevuje především na výrocích hráčů, kteří se jako tým shodují, že i když je toto utkání velmi důležité, nemusí být vůbec rozhodující. Brankářská legenda Gianluigi Buffon říká: "Jedeme do Neapole odehrát dobrý zápas, nebudeme vypočítávat co by kdyby. Protože kdybychom si lámali hlavu předem, nemuselo by to dobře dopadnout," zdůrazňuje gólmanská jednička.

Také Antonio Conte má několik dobrých zpráv ohledně fyzického stavu svých svěřenců - po dlouhé době se na hřišti ukázal stoper Giorgio Chiellini. A přesto, že se ještě v tom samém utkání zranil, měl by na Neapol být připraven, i kdyby jen na lavičce. Chybět by tedy měli jen "obvyklí" zranění Simone Pepe, Nicklas Bendtner a Paolo De Ceglie.

Poslední utkání mezi těmito soupeři vyhrál díky brankám Cácerese a Pogby Juventus. O něco zajímavější bylo utkání pod Vesuvem, které po vypjatém průběhu skončilo remízou 3:3. Neapol se z výhry nad Bianconeri v Serii A radovala naposledy v lednu roku 2011.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Britos - Mesto, Behrami, Inler, Armero - Hamšík - Insigne, Cavani
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Peluso - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Vučinič, Giovinco
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC26184453:1758
2.SSC Neapol26157446:2152
3.SS Lazio26145737:2947
4.AC Milán26136745:3245
5.Inter Milán26135841:3444
6.ACF Fiorentina26126846:3242
7.Calcio Catania26126834:3142
8.AS Řím261241054:4740
9.Udinese Calcio26910735:3437
10.UC Sampdoria26961133:3032
11.Parma FC26881032:3532
12.Turín FC26711832:3231
13.Cagliari Calcio26871132:4431
14.Bologna FC26851335:3629
15.Chievo Verona26851326:4229
16.Atalanta Bergamo26851324:3827
17.Janov CFC26681226:3726
18.AC Siena26761327:3721
19.Delfino Pescara26631720:5321
20.Città di Palermo263111222:3920
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (652)

Přidat komentář
DelPiero137

FORZA JUVE!!!

Tesim sa na dnesny zapas, netradicne Piatok ale nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Dneska jasná 2 a předčasné gratulace k titulu...bohužel.

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud by Juventus náhodou vyhrál, tak by to dost oživilo naděje na to, že Neapol půjde dolů a Interu přibyde jedno místo v LM, o které může bojovat.

Reagovat
lnterista

nemyslim ze v Catanii vyhrajem ikdyz budu verit...nase sance na LM je mala ale budem bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

když jsem to psal já tak jsem byl za pesimistu, ale teď najednou po derby píšeš, že máme malou šanci na LM

Reagovat
lnterista

Nevsadil bych na nas ale rozhodne bych to nevypustil....LM je porad priorita

Reagovat
Jajinek

Neapol už je hodně daleko...sice je možné, že nyní moc bodů sbírat nebudou, ale naše forma je taky otazník. NIcméně to bohužel se vztahovalo k druhému titulu Juve za sebou, celkem logicky.

Reagovat
mastakillah

Hlavně neudělat ostudu. Nemáme co ztratit.

Avanti Napoli

Reagovat
10

nechápu tenhle postoj, hrajete doma, v plný palbě...nemá smysl se tady alibisticky stavět do role Pescary

Reagovat
mastakillah

Se současnou formou, rozpoložením a vaší kvalitou to nejde brát jinak. Bohužel. Jediný co nás může zachránit je pevná obrana a spolíhat na to, že se Cavani zase chytí

Reagovat
10

to je hnusnej alibismus když tady napíšu, že Neapol na Scudetto nemá, tak se na mě sletíte jak včely, ale když pak má dojít na lámání chleba, tak jste posraný...Juve v Neapoli nevyhrálo od roku 2000, bilance 4-2-0 se skóre 15:7 hovoří za vše

Reagovat
FuckT

Tomu sa hovori aj minulost, cize nieco, co nema az taky velky vplyv na pritomnost. Kazda seria musi niekedy skoncit, ani tato nemoze trvat vecne. A samozrejme, ze piseme, ze je blbost v polovici sezony hovorit, ze Neapol nema na titul, to je totalne MIMO, lebo nikto nevie, co sa za polovicu sezony moze stat. Kludne mohla forma odist vam alebo sa vam zranit Pirlo a zopar inych hracov a mohli sme uz byt 1. Nikdy sme tu nikto z fanusikov Neapola netvrdili, ze sme kvalitativne vyssie ako Juve, ale sanca je tam proste vzdy a nikdy sa neda napisat veta typu: ''Neapol nato nema.'' Je hadam logicke, ze v tejto forme, ktoru teraz mame predpokladame s Juve prehru alebo prinajlepsom remizu, ale samozrejme dufame vo vyhru, ale sme realisti.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

To není alibismus, ale realita. Plzeň nám otevřela oči. Neřeknu kdyby jsme s váma měli hrát před měsícem, to bych to viděl jinak, ale v současné chvíli to ani jinak brát nejde. Když vidím jak jsme dopředu bezradní a to proti nám stojí o dost méně kvalitní obrany než máte vy. Tak to ani jinak brát nejde. Bohužel to, že pokud se gólově zasekne Cavani, tak to pro nás může být obrovskej problém se povrzuje. Kvalitní náhradu prostě nemáme. A spolíhat na obranu, které sice působí jakž takž solidním dojmem zrovna proti vám opravdu nejde. Ano statistiky na Sao paulo hovoří pro nás, ale jsou to jen čísla a jak jsem tady již psal nejde se ohlížet zpět, je potřeba se dívat dopředu či na současnost. A ta dneska jasně hraje do karet Juve. Vidí to všichni, tak by nebylo opodstatnělé tvrdit opak

Reagovat
10

Plzeň bych vůbec neřešil, to v Neapoli neřeší nikdo. Já vidím šance v tomhle zápase 50/50 a zásadně nesouhlasím s tím, že by mělo jít o jednoznačný utkání pro Juventus, tomu prostě reálně nenapovídá vůbec nic.

Reagovat
mastakillah

Odmítáš roli favoritů?

Reagovat
10

a na základě čeho by jím Juventus dneska měl být, snad kromě toho, že vede ligu o 6 bodů?

Reagovat
mastakillah

na základě naší dost bídné formy například?

Reagovat
10

posledních 5 zápasů - Juventus 10 bodů, Neapol 9 bodů

posledních 10 zápasů - Juventus 20 bodů, Neapol 19 bodů

Reagovat
mastakillah

To jsou jen čísla prostě. Zkušenosti prostě hrajou pro vás

Reagovat
olis

ja aj ked by sme boli posledny tak na Juve by som si veril takze suhlas, ak sa nato ale pozrieme nezaujato tak Juve je favorit o tom ziadna

Reagovat
lnterista

Reagovat
Benesse

Dnes verím že uspejeme, keby nefandím Juve tak to aj naložím na tiket. Čakám dobrý futbal a gólik od Marchisia, FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

rozmyslam ze dam 20 eur na ten zapas

Reagovat
Benesse

držím palce

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo by sa mi na tiket najviac pozdavalo toto AC - Lazio 1x , Fiorentina - Chievo 1, Neapol - Juve x2

Reagovat
smazaný uživatel

ACM 1,63 vo fortune..na Juve je dnes 2,50..na solo tikete to robi vyhru 50 eur..

Reagovat
smazaný uživatel

+ pridavam dalsie tipy: Getafe - Zaragoza - 1, Carquefou - Cherbourg - 1, Paderborn Cottbus - 1

Reagovat
10

http://i49.tinypic.com/sox2xd.jpg

jedinej Libero má Matriho na místě Giovinca, u Neapole nejčastěji nalevo Zuniga...jinak se moc překvapení čekat nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka na plac!

Reagovat
Mr.Jindros

Taky bych radši Matriho.

Reagovat
mastakillah

Raději bych tam viděl Armera nalevo:-)

Reagovat
10

Armero je dopředu fajn, ale co jsem ho teď viděl dva poslední zápasy, tak dost hořel v obraně, Sampdoria to hrála přes jeho stranu všechno

Reagovat
mastakillah

To je na druhou stranu fakt. Navíc když na jeho straně hraje Lichty ve formě

Reagovat
Il Architetto

Lichty si poslední zápasy vytře prdel s každým.

Reagovat
Benesse

Armero bol často premotivovaný proti Juve už v drese Udine, ťažko povedať či by to dnes zvládol.

Reagovat
10

obecně mi příjde trošku labilní, ty těžký zápasy moc nedává...viz třeba předkolo LM

Reagovat
Benesse

na to predkolo som takmer zabudol, škoda pre neho že sa limituje s tou svojou náturou sám. Najmä preto som ho ani nechcel do Juve. To je jeden z tých hráčov ktorých neprajem ani nám ani konkurencii

Reagovat
The Krupy

Matri jednoznačne

Reagovat
GEGE

Neapoli neverim dneska vubec.Na jare hrajou zagim otresne takze je muze spasit max nejaka haluz ala Inter jinak jasna 2,kdybych mohl hned to jdu nalozit.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE zato co predvadza neapol v poslednych zapasoch si nezasluzia ani bod dnes

Reagovat
The Krupy

Dnes to môžeme utnúť. 9 bodov by bol už luxusný náskok. Ale samozrejme Neapol je vždy nebezpečný tím, dúfam že nebudú hrať tak ako obvykle, lebo ďalšie zranenia nám naozaj netreba.

PS : Pepe včera absolvoval operáciu, a vyradený bude do konca sezóny.

Reagovat
madridcan

pozeras v meste na digi?

Reagovat
The Krupy

Nie nie, cez stream

Reagovat
The Krupy

Ak teda vôbec, časovo mi to dosť nevychádza.

Reagovat
alcantara

Forza Napoli !!!

Reagovat
10

Moggi: "Neapol hraje celý rok s ohledem na Juventus. Zápas s Juve je pro všechny v Neapoli jako derby a vítězství v tomto zápase určuje, zda je sezona úspěšná či nikoliv. Tohle myšlení a mentalita Neapol limituje od toho, aby se mohla stala velkým klubem jak v rámci Itálie, tak Evropy."

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi je frajer :) co bych za něj dal aby byl zpět

Reagovat
FuckT

Ale je to uplna hlupost, De Laurentis a ani ti inteligentnejsi z fanusikov to tak vobec neberu... Mne by napr. bolo jedno keby obidva zapasy s Juve prehrame a vyhrame titul, vobec by som sa na to nestazoval. Samozrejme viem, ze su tam individua ktore stale nevedia prejst cez ten pohar, ale to su proste hlupi ludia, ti sa najdu vsade.

Reagovat
10

to není, náhodou to vystihl naprosto přesně, málokdo zná prostředí Neapole jako Moggi

Reagovat
FuckT

"H'aint we got all the fools in town on our side? And ain't that a big enough majority in any town?"

Ako som povedal, je mozne, ze vacsina fanusikov Neapola, hlavne v zapale emocii, sa sustredi na tento zapas ako keby to bol jediny dolezity zapas v sezone, ale netreba to vzdy sudit podla vacsiny. Je bohuzial pravda, ze vacsina v Neapole rozmysla touto cestou, ale odmietam verit, ze De Laurentis alebo Mazzari takto rozmyslaju tiez, to by potom obaja vlastne sposobovali neuspech timu zamerne. Mazzari chce ako kazdy trener vyhrat kazdy zapas, takisto hraci.

Reagovat
olis

vsak jasne ze je to pi...., dajme tomu ze vyhrame vsetky zapasy v sezone okrem dvoch s juve, dotiahneme to daleko v LM a v pohari vypadneme dajme tomu ties s Juve ale vyhrame Scudetto, ked by niekto povedal ze to nebola velmi velmi uspesna sezona tak je blazon

Reagovat
olis

"Zápas s Juve je pro všechny v Neapoli jako derby" suhlasim, zvysok absolutna blbost

Reagovat
mastakillah
Reagovat
olis

- stadion dostal pred tymto zapasom prekrasny novy travnik

- malo by byt uplne vypredane

- vraj bude aj specialne choreo - naposledy sme mali choreo myslim pri LM ktore bolo nadherne takze na dalsie sa velmi velmi tesim

- kazdy kto si zakupil listok na tento zapas tak tento listok plati aj na finale Coppy medzi primaverami Juventusu a Neapolu

- na stadione bude Maradona

velmi sa na tento zapas tesim ako vzdy, vacsinou ale byvam velmi sklamany takze dufam ze teraz tomu tak nebude

dovolim si povedat ze toto je zlomovi zapas sezony, nie v tom zmysle ci ziskame Scudetto alebo nie, skor v tom ci sa udrzime v boji o Scudetto alebo nie

uz viac krat tu zaznelo ze v takychto velkych zapasoch ide forma timov mimo, vacsinou to tak byva tak snad tomu bude aj v tomto pripade

trailery k zapasu:

http://www.youtube.com/watch?v=Zk_q4cLgoMA

http://www.youtube.com/watch?v=3w8bZ_XzzJY

http://www.youtube.com/watch?v=7FaYHRQp1Ok

http://www.youtube.com/watch?v=QZgciGAIkT4

este pravdepodobna zostava:

De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Britos- Maggio, Behrami, Inler, Zuniga - Hamšík - Pandev, Cavani

Forza Napoli !!!

Reagovat
mastakillah

zase ten Panděv

Reagovat
olis

mozno bude mat luck den ako naposledy ked sme hrali doma

Reagovat
mastakillah

kéž by. Už by to potřeboval, vždyť gól dal naposledy někdy v září ne?

Reagovat
olis

nieco som minule zacul ze je to tusim uz 19 zapasov ale niesom si isty

Reagovat
olis

a Pandev hra na 100% od zaciatku, potvrdil to Mazzari na tlacovke

Reagovat
shafto

neznasal som Pandeva v Interi ale on ma obcas zablesk, ako ked strelil vitazny gol bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

do armady s tebou

Reagovat
madridcan

BTW Seria D, pod Emegharom mate vyhodnotenie

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli sa hecne a daju ich dal som za 1 do rozpisu

Reagovat
mastakillah

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

cista 2 fajny kurz na juve

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

nevi nekdo kolik tam bude fanousku Juve ?

Reagovat
Maritazzi

olis, jak to bude s Mazzarrim? Dost mě znepokojuje, jak často se píše o jeho spojení s námi.

Reagovat
FuckT

Tak, jeho odchod sa zmienuje v mediach iba kvoli 1 dovodu, tym by malo byt to, ze psychycky nezvlada vytazenie trenera ambiciozneho klubu a potrebuje proste pauzu. Naskocit do dalsieho klubu ktory ma ambicie na LM by podla mna nebolo mozne kvoli vyssie uvedenym dovodom. Ale nikdy nevies.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať nejde k nám. Je mnoho lepších trenéru pro Inter s mnohem lepším chováním než je Mazzarri.

Reagovat
olis

momentalne je to vsetko v rovine spekulacii, raz sa pise ze Mazzari pojde do AS alebo Interu, potom zase ze predlzi a podobne, on sam hovori ze sa rozhodne na konci sezony, ja osobne si myslim ze ak by sa rozhodol skoncit tak by to bolo kvoli tomu ze si chce dat pauzu a netrenoval by nikoho ineho

Reagovat
panca

za tu nechutnou ostudu s plznia s ohledem, ze ac je jeste muze dat, tak musi juve vyhrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to na plichtu.

Reagovat
olis

San Paolo je uz takmer plny, Curva B sa uz pripravuje na choreo

Reagovat
smazaný uživatel

foto?video?

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

tohle skandovali ty prasaci i v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Devi vincere Napoli!!

Reagovat
Benesse

Pekné video našeho najlepšieho obrancu.

http://www.youtube.com/watch?v=c-DLVHDEvlU&feature=share

Reagovat
10

podle SKY by měl hrát Peluso místo Kwadwa

Reagovat
Benesse

nejaké zdravotné patálie, alebo?

Reagovat
10

spíš s ním Conte není spokojenej po návratu z Afriky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

Toto ma na Contem dosť sere, hráči ako De Ceglie dostanú 450 šancí a pokurvia čo sa dá, Kwadovi nevyjdu 1-2 zápasy (v ktorých ale nič zásadné neposerie) a už leští lavicu. Samozrejme nevidím do tréningov ani podobne takže zase nechcem vynášať súdy, ale nemám z toho dobrý pocit. Snáď aspoň na napolitánky bude platiť Pelusova sila.

Reagovat
olis

pre nas super

Reagovat
10

to nemusí být tak jednoznačný, Asa je po návratu docela mimo a Peluso se naopak docela rozehrál

Reagovat
olis

urcite ale bude jednoduchsie pre Maggia ustrazit Pelusa ako Assamoaha

Reagovat
10

asi Conte předpokládá, že bránit bude Juve Maggia

Reagovat
olis

s jeho formou asi nebudete mat problem

Reagovat
M11

hmm.. je pravdou ze Asa je po navratu zatim zklamani.. ale prave tady se mohl nakopnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec som si neuvedomil že tento mač je už dnes .Kažopádne sa naň veľmi teším rovnako ako na tunajšiu diskusiu Olis vs Juventini

Reagovat
olis

Reagovat
madridcan

Uz nech to vypukne. Piatok ostavam doma sledovat futbal, tak nech stoji zato ku*va

Reagovat
M11

Na autobus Juventusu při příjezdu házeli "fanoušci" Neapole vajíčka a kameny. Jedno okno dokonce bylo rozbito.

Reagovat
Melchior

urazit ruku fanouškovi kterej hází šutrem po jinejch lidech..

Reagovat
olis

v uvodnom zapase u vas nahanali priamo v meste "fanusikovia" autobous s fanusikmi kde boli aj deti, mali pri tom aj retaze a palice s klincami

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych se nad tím nepozastavoval,uplně normální a všude.

Reagovat
olis

Reagovat
olis

Formazioni ufficiali:

De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio, Behrami, Inler, Zuniga; Hamsik; Pandev, Cavani.

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso; Giovinco, Vucinic.

Forza Napoli !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím se sestavou Conteho

Reagovat
brenk

Giovinco nie

Reagovat
Melchior

na obranu Neapole asi platnější než Matri..

Reagovat
brenk

Gio fakt nie je platný na nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
brenk

bodaj by som sa mýlil

Reagovat
The Krupy

Ten útok je komický. Conteho by som už udrel, sakra ...kde je Matri ? Forward s najlepšou formou momentálne.

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

tesim se na odpocateho Vidala

Reagovat
Melchior

XXX. pro fotbal bez debilní simulace a idiotskejch faulů za zády rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

kks to ziadny sopcast ani acestream nad 1500

Reagovat
Benesse

rusáci to snád hodia tesne pred výkopom.

Reagovat
Benesse

väčšinou to chodí na tomto sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Reagovat
brenk

ace streamy 1500 kbps sú úplne v pohode...

Reagovat
The Krupy

"Fanoušci" Neapole házeli po autobusu Juventusu vajíčka, láhve a velké kameny. Jedno okno bylo rozbito právě tam, kde se seděl Kwadwo Asamoah. Potvrdil to Beppe Marotta.

Andrea Barzagli se k tomu vyjádřil: "No..nebyla to odpočinková cesta... Teď se musíme koncentrovat na zápas. Bude to zápas, který pro nás bude hodně znamenat. Antonio Conte nás nažhavil svými obvyklými slovy."

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo

Reagovat
M11

napadite choreo

Reagovat
olis

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo v poslední době často hrajou před zápasem a po zápase song Go West od Pe Shop Boys

Reagovat
olis

to sa hra uz dlho nie len teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Hamsik jeste vice indiansky nez kdy predtim.

Reagovat
lnterista

ted bych tam chtel videt Plzen

Reagovat
10

Go West už hrajou jen v Modrý ústřici a v Neapoli, hlavně tu verzi od Village People

Reagovat
lnterista

Reagovat
SqueeZy

Hamšík vypadá jak koště...

Reagovat
Milan.B

co mu zavidis?

Reagovat
SqueeZy

kariéru, peníze.. Ale to že hraje za Neapol a má na hlavě smeták ne.

Reagovat
Milan.B

co ma na hlave moze byt kazdemu jedno...

Reagovat
SqueeZy

Souhlasím. Je to jeho věc a jeho právo. Stejně tak jako mé napsat, že vypadá jako koště. Kde je problém?

Reagovat
Milan.B

Pride mi ze sa tu donho dost ludi obuva a utahuje si z neho.

Reagovat
SqueeZy

Tak musíš sám uznat že ta jeho image je dost nápadná a spoustě lidem může připadat směšná. Faraonovi je 20, ten na to má věk i hlavu, ale Hamšík by mohl mít v 25 už celkem soudnost a podívat se do zrcadla. Ale proti gustu...

Reagovat
Milan.B

jn ten uces mu nesedi, ale utahuje si tu z neho kopa ludi... keby tu mali uzivatelia foto to by som bol zvedavy ake masky tu poniektori su

Reagovat
SqueeZy

Tak to na internetu, kde je většina lidí anonymních bývá...

Reagovat
Milan.B

bohuzial ano

Reagovat
M11

CHIELLINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
Il Architetto

GIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORGIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
madridcan

CHIELLINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Benesse

KIIIIIIIIING KOOOOOOOOOOOOOOONG

Reagovat
10

GIORGONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE to je návrat

Reagovat
Melchior

Chiellovo oslava je vždycky prostě epická

Reagovat
SqueeZy

CHIELOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
olis

mozno som zle videl, ale mal sa ten roh vobec kopat ?

Reagovat
Benesse

áno, opäť si zle videl Cannavaro to odhlavičkoval a potom si podal ruku s Bonniem že ani nenamietal

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jednoduchý gól

Reagovat
panca

to je centr. Uz od zacatku, jak to letelo, jsem si rikal, to bude sance.

Reagovat
10

Inler jasná karta...part I.

Reagovat
M11

Inler vubec nevi..

Reagovat
SqueeZy

Tak tohle bylo jasný...

Reagovat
brenk

jasný faul v strede pola...

Reagovat
M11

Mirko to je skoda.. to byl luxus centr od Vidala

Reagovat
Il Architetto

Miro tohle dáváš s prstem v prdeli.

Reagovat
SqueeZy

Mirko, Mirko sakra... Zase pálíme

Reagovat
M11

BOZE MIRKO !

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hadra

Reagovat
olis

uz nech je konec

Reagovat
SqueeZy

Neházej flintu... Zase zkoprníme a dostanete se na koně..

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic Druha jeho golova sanca...

Reagovat
SqueeZy

Za tohle bych Mirka pokaždé pověsil za koule do průvanu. To je neskutečné!!! 28 šancí a pak to ještě projedeme...

Reagovat
Il Architetto

Giorgio je The Wall.

Reagovat
The Krupy

Pink Floyd hadr

Reagovat
10

Reagovat
M11

Behrami no.. jak jinak

Reagovat
SqueeZy

Behrami je klasik...

Reagovat
M11

do prdele to byl hnus.. chudak Britos

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

au tak toto bolo neprijemné

Reagovat
madridcan

UUUUUUUUUUUUUUUF

Reagovat
Il Architetto

Slešná pecka, snad budou oba v pořádku.

Reagovat
olis

kua

Reagovat
brenk

veľmi škaredý pohľad

Reagovat
SqueeZy

Vidal, Gio

Reagovat
10

Giorgone zatím hraje parádně po tom zranění, to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Inler je dneska marný

Reagovat
10

Inler zatím nejhorší hráč na hřišti, ten to vůbec nezvládá

Reagovat
M11

klasika

Reagovat
10

to jsem přesně čekal

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
M11

ach jo..

Reagovat
Milan.B

buchol to tam paradne

Reagovat
Milan.B

no sice tam bol teč

Reagovat
FuckT

Inler sice momentalne hra dost tragicky, ale tieto strely asi nezabudne ani v zlej forme.

Reagovat
M11

gol ala Chelsea

Reagovat
Il Architetto

Leo ty prase.

Reagovat
10

pokolikátý už?

Reagovat
Il Architetto

Vybavují se mi zápasy s AC tuším od Noceho a Chelsea.

Reagovat
10

Reagovat
Il Architetto

Všechny by Gigi chytil.

Reagovat
Melchior

Reagovat
olis

Inleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
madridcan

Inler to v nohe ma...Aspon, ze ho mam vo fante

Reagovat
olis

pri cakani na zapas som zabudol na zostavu takze mi pocitaj s minuleho kola

Reagovat
madridcan

Nie, neratal ti nic. Mas 0 bodov

Reagovat
SqueeZy

A je to tady....

Reagovat
FuckT

Maggio uz sa dostal na taku uroven neschopnosti, ze uz mi ho je aj luto.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Vuciniiiiic Mohlo byt v klidu 0-2. No to by tam nemohlo byt toto... Nechapem kvoli comu pravidelne hrava v zaklade

Reagovat
brenk

aha to bol Bonucciho teč

Reagovat
M11

Cavani jasna red

Reagovat
Il Architetto

Cavani píča píč.

Reagovat
M11

tak to je vysmech ty vole

Reagovat
Il Architetto

No Giorgio mu taky dává.

Reagovat
smazaný uživatel

A este tu strelu nadvihne Barzagli hlavou presne aby zapadla za Gigiho Inak by ju mal si myslim... Neva. Neapol sme mohli uzemnit, namiesto toho ich Mirkooo posadi do sedla

Reagovat
brenk

a to som chcel napísať, že sa hrá pomerne slušne

Reagovat
Melchior

Cavani je sráč..

Reagovat
olis

Cavani by sa mal uvedomit a to cim skor

Reagovat
Benesse

chod do prdele so žltou

Reagovat
lnterista

kdo by to do nej rekl

Reagovat
FuckT

Cavani okamzite dole a stop na 5 zapasov. Toto je trapne, dalsi kokot co si svoju frustraciu vybija na hracoch supera...

Reagovat
olis

ale Chielini ho tam ties dobre postresoval

Reagovat
10

to jsou vzájemný souboje, ne srabáckej loket do obličeje

Reagovat
olis

vsak ja to neobhajujem, len chcem povedat ze si zato trochu mozu aj sam

Reagovat
FuckT

To by si potom kazdy obranca zaslil aspon 10 laktov do tvare za zapas. :D Za nic si nemoze sam, proste Cavani nevie a vybija si rage na inych.

Reagovat
FuckT

*zasluzil

Reagovat
DelPiero137

Vsak nakonci tej tahanice ked ho Giorgio drzal ho aj Cavani poslal na zem (nemyslim ten laket).

Reagovat
FuckT

Tak, ako spravny obranca do toho musi ist, , na Chielliniho je v tomto zapase radost sa pozerat, pefektny vykon,

Reagovat
SqueeZy

Žlutá

Reagovat
Pettirosso

Cavani pico hovado jedno vypadni do sprch! Prej jen zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem chtěl napsat, že se hraje celkem čistě a bez karet

Reagovat
FuckT

A BTW, podla coho sa nadstavuje cas na konci polcasu ? Britos bol na zemi asi 3 minuty, tak preco dal len 1 ?

Reagovat
M11

taky jsem to nepochopil

Reagovat
10

Reagovat
10

Hamšík vidí, že tam leží Chiellini a rychle háže out

Reagovat
lnterista

zluta vysmech...

Reagovat
M11

to radsi nemel davat nic a delat ze to nevideli.. takto je to neskutecny trapas

Reagovat
lnterista

jj...rozhodci vas zatim pekne reze...klidne se mohla pisknout i penalta

Reagovat
10

na tu se chci podívat ještě jednou, ta mi přišla rozhodně jako písknutelná

Reagovat
M11

faul to byl.. Inler ho podrazil... bohuzel Lichtak sel moc ochotne na zem

Reagovat
10

jj, to jsem si myslel...Lichty zbytečně

Reagovat
DelPiero137

Ta s Litchym nazaciatku? Ta bola jasna, hrac nechcel hrat loptu, ani sa jej nedtkol ale Stephanovi nohu zasiahol a vyviedol ho z rovnovahy + ten roh co sa mal kopat, jasne tecovanie a piska sa odkop.

Reagovat
olis

aj my sme mohli mat penaltu minuly zapas a nemali sme....

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si truba. Toto je tvoj najlepsi argument?

Reagovat
smazaný uživatel

*Ty

Reagovat
FuckT

Argument na toto je jasny, toto by som bral do uvahy, keby to bolo nieco ojedinele, nieco, co sa stava raz za rok. Ale taketo veci sa stavaju aj 3 krat v jednom kole, mozno aj viac. To je proste bohuzial sucastou futbalu a ja uz sa tomu absolutne nevenujem, keby som mal teraz tu preberat kazdu penaltu ktora sa kedy mala alebo nemala kopat, tak ten zoznam by som nepresiel ani do roku 2045.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasne, ale argumentovat tym, ze mala Neapol kopat penaltu minuly zapas je hovadina, mal povedat napr. "Ano rozhodca je idiot, ale rovnakych situacii je v Calciu nespocetne" a nie tak ako reagoval

Reagovat
olis

to ani nemal by argument ale nevadi truba

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to nie je argument a obhajovanie toho, preco sme nekopali jedenastku, tak potom co?

Reagovat
olis

ze s toho netreba robit vedu

Reagovat
10

o tom se nikdo nebaví

Reagovat
DelPiero137

A my sme ich mohli mat x predosle zapasy, teraz sa hraje tento zapas.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Melchior

Chiello kdyby něco takovýho udělal Cavanimu, tak se složí a odveze ho sanitka..

Reagovat
10

nechápu, jak může Orsatovi brankovej ukazovat loket a on pak dá žlutou, to je jak plivnutí do ksichtu...

Reagovat
Benesse

Opäť nepremeníme 100% šance a doplatíme na to takto, snáď ich Conte ešte o čosi viac naburcuje a Giorgo si to s Cavanim rozdá ako kedysi s Ibrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcaa idees. Keby bolo opacne garde tak uz mame CK. Klasika

Reagovat
olis

inac zatial dost vyrovnany zapas, loptu drzime dost len by to bolo dobre vylepsit vo finalnej faze

Reagovat
lnterista

to je tak na 3 zapasy ne?

Reagovat
M11

je.. ale vsadim se ze nic nedostane

Reagovat
DelPiero137

S Neapolom sa neda normalne hrat. Najprv daju z nicoho, z kravskeho hovna gol a potom prasia. Samozrejme ze velky Edinson nemoze dostat cervenu za likvidacny zakrok.

Inak klasika, vyborne rozohrany zapas, Neapol v utlmu, nepremiename sance, supera nepustame do sanci ale dostane lucky gol....

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten yakrok bol uz aj na kriminal, skoro mu odtrhol hlavu. Inak zapas sa micelkom paci, Okrem tej "nepodarenej" strely inlera Neapol nemala skoro nic. Skoda Vucovich sanci, ale ideme dalej, vysledok zatial dobry. Forza Juve. A Cavani este aspon jednu a pojdes het.

Reagovat
smazaný uživatel

*zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani u mě klesl a už ho nikdy jako poctivého fotbalistu nebudu obhajovat!Je to parchant a přesně sedí do té zhnilé Neapole.

Reagovat
10

nástup prvních 25 minut super, ale místo 2/3:0 přijde logicky útlum a přenechání iniciativy Neapoli, což by asi nebyl takovej problém, protože nic neměli, ale Inler z týhle pozice střílet úplně sám nesmí, trefil to dobře, navíc mu to ještě Leo vylepšil...

Reagovat
DelPiero137

Sak prave, sice mali loptu na kopackach ale ziadne nebezpecie z toho. Potom pride jeden tec a... Sak preco by sme si to zjednodusili ked to moze byt komplikovane.

Btw, na tento polcas sa Neapol setril polamy 2 tyzdne?

Reagovat
10

radši no comment, nebudeme to tady zbytečně čeřit

Reagovat
FuckT

:D:D Je to dost smutne, ale asi ano :D A dokonca si myslim, ze keby nedate 1 gol tak by sme sa ani nepokusali ist dopredu. Fuck Me.

Reagovat
M11

je to skoda.. velka.. Neapol byla do toho golu uplne mimo.. ted se hecnou a bude to velky boj

Reagovat
lnterista

OT: Bony zase gol...asi by mi v Interu nevadil

Reagovat
10

ten už teď asi bude hodně drahej

Reagovat
lnterista

kolik ma tak cenu?

Reagovat
10

tipuju tak 15-20 mega

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
lnterista

tak to je vesmir

Reagovat
M11

bohuzel to vidim na Anglii

Reagovat
brenk
Reagovat
DelPiero137

BTW, nechce sa mi verit ze je kapacita na dnesny zapas znizena na 52tis ako hovoril komentator na zaciatku. Tam je tak 70tis ludi aj ked sektor Juve oddeleny prazdnymi miestami.

Reagovat
The Krupy

Cavani....long-haired wanker.

Reagovat
M11

http://www.youtube.com/watch?v=eDalTOJW5rQ tohle je vazne pomalu na kriminal

Reagovat
olis

chod na neho podat trestne oznamenie

Reagovat
Slejdy

dobry curacek, snad dostane ze 3 zapasy stop

Reagovat
10

ta žlutá nejde nijak obhájit, buď červená, nebo nic...tohle je fakt výsměch

Reagovat
madridcan

nevidel to a vsetci vieme, ze brankovi rozhodcia vidia vzdy hovno.

Reagovat
brenk

keď to nevidel tak dal kartu za nič?

Reagovat
madridcan

Tak radil sa s brankovym nie?

Reagovat
brenk

"vsetci vieme, ze brankovi rozhodcia vidia vzdy hovno."

Reagovat
madridcan

No radil sa s nim a mozno uz videl len to, ako Chiellini spadol na zem alebo co. Ja neviem co tam kecali

Reagovat
brenk

bránkový mu jasne ukazoval lakeť...

Reagovat
madridcan

Tak potom je rozhodca dobra ringla

Reagovat
madridcan

Juventini nehnevajte sa na mna, ale pravidelne ked hra Vucinic musi skurvit 100% sancu. Pravidelne ma moznost odkrytej branky pripadne zoci-voci brankarovi a skurvi to. To je daco neskutocne. Uz mohol ma Juventus svaty pokoj, ale miesto toho sa najvacsi traged na travniku ukopne a je to 1:1.

Reagovat
10

a proč bysme se za to měli zlobit zrovna na tebe?

Reagovat
madridcan

Tak neviem ci si ho nechranite alebo tak. Niektori fanusikovia nevedia zniest kritiku na svojho hraca. Poucenie od fanusikov Barcelony, pre ktorych bol napriklad aj v utorok proti Realu Messi jeden z najlepsich.

Reagovat
10

njn, on se většinou vždycky vykoupí nějakou genialitou, tak mu dávám čas

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nacakas

Reagovat
smazaný uživatel

presne A dalsi zapas bude isto znova v zaklade Neviem za co...

Reagovat
madridcan

Pozeram dost zapasov Juve a Matri sa posledne zapasy nadychol k dobrej forme. Ale nieee nieee, naco ho tam davat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli tomu ze je viac tech. ako Sandro. Vie aj nahrat, pokryt si loptu lepsie...no vsetko sa to neguje jeho lahkovaznym pristupom na ihrisku. A nepremienanim g. sanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle musi dostat Cavani zápasový trest, minimálně 3 zápasy, Ibra taky proti Bari dostal za úder do břicha 3 zápasy. Pokud nebude úřadovat mafie...

Reagovat
10

dal bych tam Kwadwa

Reagovat
Melchior

já Quagliarellu

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Mareciarooo!!!

Reagovat
10

vím, že se náměsíčný nemají budit, ale u Mirka bych to klidně risknul...

Reagovat
Melchior

Marchisio, Vučinić, v druhý půli Giovinco.. všichni slabota

Reagovat
Il Architetto

Střídej !

Reagovat
olis

Hamsik vsetkeho coho sa dotkne posere

Reagovat
madridcan

300 pre titul Juventusu

Reagovat
10

Barza Leo by to uklidil do šibenice

Reagovat
Il Architetto

Taky jsem si říkal.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
olis

konecne Insigne

Reagovat
Melchior

dneska nestřídáme?

Reagovat
madridcan

Ved uz STRIEDAJ!!!!!!!!!

Reagovat
SqueeZy

Jak dlouho tam Mirko ještě bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

dneska se ti líbí jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdeze... Smail ma v popise confused, takze ozaj nechapem co tam este robi

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
M11

Asa na plac.. Maggio uz to moc vetra

Reagovat
10

Reagovat
M11

UF !

Reagovat
FuckT

Dzemaili potrebuje mensiu vzdialenost asi :)

Reagovat
olis

toto je v pici, nakoniec to prehrame :/

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

ufffffff

Reagovat
10

střííííííííííííííííííííííííííídej

Reagovat
smazaný uživatel

pohniii .... leze z toho hriste jako bysme vedli 0:5

Reagovat
10

asi nejsem jedinej, kdo věří v Mirkův zázrak

Reagovat
brenk

neverím

Reagovat
SqueeZy

No jestli si tam nějakou genialitu nešetří na konec, tak to ať se pak radši na chvíli uklidí..

Reagovat
smazaný uživatel

to teda si. teda dvaja aj s contem

Reagovat
Pettirosso

Z Neapole mel dneska dohrat snad jen De Sanctis a stridajici Insigne.. Na druhou stranu my hrajem hroznou tuzku a Neapol i pres ty prasarny je odhodlanejsi, budu rad za remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky nasi utocnici... Gol nedaju, a teraz este aj atri zobere sancu Bonuccimu Mohol strielat z maleho vapna...

Reagovat
brenk

ty vole 3 na 3 a pirlo si vyklúsáva dozadu

Reagovat
olis

naco si cakal preboha

Reagovat
10

Claudio hraje?

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial nehral, podrzal loptu ale velmi slaba bojovnost, vybojovane lopty. Assa mal ist na plac miesto Pelusa.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
madridcan

Cavani s Chiellinim sa dobre mastia. Po zapase si podla mna vymenia dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

mal si pravdu

Reagovat
Dominator

Reagovat
10

ostuda, ostuda, ostuda Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

jj.

Reagovat
SqueeZy

POGBA rozhodne!!! POJĎ PAULE!

Reagovat
SqueeZy

85 minut vydržet na hřišti? To je snad rekord s takovym výkonem

Reagovat
Melchior

Peluso právě skvěle ohrozil bod

Reagovat
Pettirosso

Plzen v Nepoli vyhrala 3-0 a mistr Italie Juventus, drzi horko tezko remizu..

Reagovat
mastakillah

to nejde srovnávat. Myslím, že by jste si je vychutnali

Reagovat
olis

boze koniec a on tam taky "center" da

Reagovat
Il Architetto

Po prvním poločase to mohlo být 2:, nebo 3:0 pro Juve, v druhém poločase to mohlo být naopak. Remíza zasloužená pro oba celky.

Reagovat
Melchior

mám stejnej názor

Reagovat
smazaný uživatel

detto. Ale aj tak si myslim ze keby nebol Vucinic impotent tak 0-2 by si uz Juve postrazilo

Reagovat
Il Architetto

Jasně no, to byla tuplovaná tutovka, ale tu měl i Džemaili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec mozme byt radi za remizu

Reagovat
brenk

Remíza dobrá, Neapol ten gól dostal na koňa. Mirko mal rozhodnúť, ale na to sa nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

conte hral na remizu... to stridani jsem nechapal ale on je odbornik.. Vucinic mel jit dolu

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená remíza, každý chvílku ťahal pílku ...ale tie naše striedania

Reagovat
DelPiero137

Skoda, tak dobre rozohrany zapas... Nie ze by Neapol v druhom polcase prebrala iniciativu (okolo 80min Morgan zdrzoval!) ale sance si vytvorili, hlavne strely z vacsich vzdialenosti. Obrana bola moc daleko od stredu pola a Hamsikovci mohli kludne utocit a strielat.

Peluso v 87min strasne zbytocna, nebezpecna standardka.

Mirko ma zacina srat, pred tym aspon niecim prispel. Zbabral par sanci ale blisol sa. Teraz len zadrbava sance, nevracia sa a vsetko skusa jednym dotykom. Mam pocit ze by potreboval posadit, iny hrac by bol prospesnejsi.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle už jsem si dlouho nezanadavál, trapné, hlavně stereotypní hra na lichtyho.. střed opět jako ve většině nepovedných zápasech zdechlý se nabídnout, marchisio zas nasadil neviditelný plášť, klidně moh stáhnout všechny útočníky, pač když není schopná zaloha presovat a neútočí jenom vyklusává tak je to marné...chyba hráčů? především Conteho není možné hrát takhle konzervativně

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno sa dalo vcera hrat inac,troska agresivnejsie,viac natlakovo a rychlejsim prechodom do utoku,lenze to nie je styl Conteho,jeho system je zalozeny na opatrnosti.V zapase spravil viacero chyb.Giovinco do 60min.vybehal co sa dalo a hral celkom dobre,potom uz fyzicky nebol fit a mal byt striedany.Vucinic?...no toho mohol vystriedat kedykolvek.Proste utok mal ozivit,a to ovela skor.Peluso v 1 polcase smerom dozadu OK,smerom dopredu az tak nevynikal a to aj napriek tomu ze Maggio v 1polcase bol dost mimo v druhom ozil a bol dost nebezpecny tu sa tiez pytalo vystriedat.Marchisio hral neviditelny zapas,sice pozicne sa to snazil vybehat,ale o hru s loptou nemal vobec zaujem.No ak Conte prisiel s tym uhrat bodik a velmi sa nezapotit tak mu to vyslo na 100%

Reagovat
Robochelsea

355. pre Balotelliho a Premier League

Reagovat
Milan.B

Ballo PL

Reagovat
olis

snad dnes remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Severní Afrika se opět vyznamenala... co mají proboha za fanoušky Jsme ten klub měl celkem rád ale zápasech s Plzní a ted, je nenávidím. Nejde jen o fandy ale i ty nabubřelý hráče..

Hráče Juventusu včera přivítalo v Neapoli tradičně bouřlivé prostředí. Při cestě na stadion dokonce jeden z domácích příznivců hodil na turínský autobus kámen a rozbil okénko, incident se obešel bez zranění. "Bylo to dramatické," uvedl generální ředitel Juventusu Giuseppe Marotta. "Házeli po nás mušle, kamení, jeden z nich dokonce rozbil okénko, u kterého seděl (záložník Kwadwo) Asamoah. Tohle se sportem nemá nic společného, ale za to neapolský klub nemůže," dodal.

Reagovat
olis

ty si co mal preboha z geografie

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš zase expert fotbalovej Jako Severní Afriku vítali Neapol v Milánu...

Reagovat
olis

tak aj tam maju asi zlych ucitelov geografie

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dobrá, asi musím trošku jednodušeji to vysvětlit. V Itálii se Sever a Jih nemá rád. Sever je vcelku kultivovanej, zatím co na Jihu žijou jako zvířata, jsou tam všude odpadky po ulicích a nerespektujou dopravní předpisy. A Sever táhnou ekonomicky dolů... proto nadneseně jim říkají Severní Afrika... je to spíš takovej posměšek, kterej ovšem naprosto sedí... Už to chápeš doufám.

Reagovat
brenk

dúfaj ďalej

Reagovat
olis

vies asi ti to nedoslo ale ja som to pochopil hned na zaciatku, moje reakcia na teba bola zamerna taka ako bola pretoze je to este primitivnejsie ako tie "zvierata" co podla teba ziju na juhu

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jak primtivnější? Tenhle tvůj komentář beru jen jako, že nevíš čím je obhájit, tak alespon napíšeš tohle. Já tam asi před deseti lety byl a víckrát už nikdy, sice je to tam místama pěkný ale ty lidi tam nepobírám. fakt jak ve zvěřinci a jak líp to mám říct? Ke všemu pobodají fanoušky Plzně pak v Plzni udělají brajgl, hráči se urazí ani nepodají ruce...

Reagovat
olis

ano je to sto krat primitivnejsie ako ty najvacsi primitivovia co tam su, ktory su mimochodom aj na severe, ty tu ides rozpravat ze sa tam podla teba chovaju ako zvierata a pritom tu das primitivne prirovnanie k severnej afrike, z toho teda vypliva ze ak das take primitivne prirovnanie tak aj vsetko ostatne co si napisal nema uroven a teda sa neda brat vazne, CAU

Reagovat
smazaný uživatel

Já to přirovnání nevymyslel... opět jsi akorát ukázal, že to nedokážeš obhájit, jak se tam chovají viz. ted s Juve nebo ty excesy s Plzní... jenom někoho osočit a už vůbec argumentovat či uznat, že tam žijou trošku jinak než jinde...

Reagovat
olis

to ci si ho vymislel alebo nie je uplne jedno, pouzivas ho a to je podstatne, plati to com som napisal vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já do nikoho nebodám ani po nikom nehážu kameny... co se týče konkrétně města, tak nehážu bordel pod okna...

Reagovat
FuckT

Keby tam hodili prasaciu hlavu, to by bolo ono, ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych moc nevytahoval, to byla věc kdy nejlepší hráč Barcy přetoupil do Realu a ta prasečí hlava byla spíš selečí hlava, byla malá jak ořezávátko. Jinak, že by se tam děli nějaký až takový věci, že by bodali fanouškya tak, to ne. Všude kde jsou fotbalový fandové se něco děje ale někde je to až moc...

Reagovat
FuckT

Podla mna to bolo uplne funny, mne sa to pacilo. Myslim to prasa.

Reagovat
smazaný uživatel

http://laligabase.files.wordpress.com/2010/04/figo-pigs-head.jpg je potřeba mikroskop aby to vůbec bylo vidět.

Reagovat
FuckT

HH, ale ludia sa vzdy vynajdu a vidiet to bolo, ale tak, bol by futbal taky zabavny, keby sa taketo veci nikdy nestali? Ja si pamatam, ked sa to stalo, tolko som sa na tom smial, ked som si predstavil ako na figa leti prasacia hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes velmi dôlezity zapas ktory musime zvladnut aj bez Maria Ale Pazzo sa bude chciet ukazat verim ze dnes da gol Forza Milan!

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek
Reagovat
olis

kks...

Reagovat
10

uomo di m...na Catanii nebyl nominován, takže teď má Strama 2 útočniky v sestavě

Reagovat
Votas

doufal jsem, že aspoň rok to bez průserů vydrží...už vidim, jak k němu přihazujem 10 mega a vyměňujem za Boriella

Reagovat
DelPiero137

Za posledny rok sa z neho stal strasny curo.

Reagovat
smazaný uživatel

on bol vzdy takyto

Reagovat
The Krupy

Presne, akurát nás v AC strašne dojal tými zdravotnými problémami a sympatickými vyhláseniami. Neskôr však ukázal svoju pravú tvár čuráka, a urobil to čo urobil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nikdy nemusel.. jsem rad, ze uz u nas neni.

Reagovat
snuff24

To to ten pičus nemůže překousnout. Supeer už takhle jsme v hajzlu s útokem a kokot ho nenominuje

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN (4-3-3): Abbiati, Abate, Zapata, Yepes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Montolivo, Boateng, Pazzini, El Shaarawy. Panchina: Amelia, Gabriel, Salamon, Zaccardo, Antonini, Traorè, Nocerino, Muntari, Robinho e Niang.

All. Allegri

FORZA MILAN

Reagovat
Yanek

MILAN (4-3-3): Abbiati, Abate, Zapata, Yepes, De Sciglio, Flamini, Ambrosini, Montolivo, Boateng, Pazzini, El Shaarawy. Panchina: Amelia, Gabriel, Salamon, Zaccardo, Antonini, Traorè, Nocerino, Muntari, Robinho e Niang.

All. Allegri

LAZIO (4-5-1): Marchetti, Pereirinha, Biava, Dias, Radu, Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Lulic, Floccari. Panchina: Bizzarri, Strakosha, Ciani, Cana, Onazi, Ederson, Kozak, Saha. All Petkovic.

To zas bude beton...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim..

Reagovat
Yanek

Od Lazia.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo :)

Reagovat
smazaný uživatel

bude ale my ho rozbijeme!

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN !!!

a pekny zazitok vsetkym výjazdnikom

Reagovat
panca

dnes povinny 3 body. Skoda maria

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, už to mohlo být 2:0

Reagovat
panca

penalta?

Reagovat
panca

tvl pazzini takovy uvolneni a centr?! Cumim

Reagovat
Yanek

Tyvole, už jsem zažil hodně, ale aby mi bylo tak blbě, že nejsem schopný ani sledovat fotbal a jen ležet... to tu ještě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!

Reagovat
I am Mancunian

mohol to byt krasny zapas, takto ho rozhodca zabil

Reagovat
smazaný uživatel

To uz mohol dat tu penaltu radsej.

Reagovat
smazaný uživatel

žltá by ale stačila. inak čista 11

Reagovat
smazaný uživatel

by mala byť.fck

Reagovat
Yanek

To bylo ve vápně kurva.

Reagovat
panca

cervena? To jsem necekal.

Reagovat
FORZAMILAN

To je buzerant, dyť to bylo ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Candreva?

Reagovat
10

červená? vždyť tam dobíhali další dva hráči..? když už, tak penalta, i když tomu tentokrát El Sha docela pomohl...

Reagovat
Yanek

Neblázni, však ho zválcoval ve velké rychlosti. El Sha to udělal skvěle, natlačil se do vápna a Canderva neměl jinou možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to byl zkrat Candrevy, mohl dat šanci Marchettimu nebo tomu hráči co tam byl ve skluzu, takhle to uplně zabil

Reagovat
Yanek

Paradoxně uškodil i nám, Lazio to zamkne a my do plných neumíme.

Reagovat
10

možná mu brnknul zezadu do nohy, ale že by ho zválcoval? to jsem fakt neviděl, ale rád se na to ještě jednou podívám

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu čemu se hráči Lazia tak diví, vždyť ho Candreva sundal ve vápně, když šel sám na bránu i když tam z druhé doklouzával stoper

Reagovat
snuff24

pod(fuck)

Reagovat
10

Rizzoli pokračuje v superformě, hlavně zápasy AC mu jdou...dvojítá chyba během jedný akce, chapeau

Reagovat
smazaný uživatel

di sciglio dnes hra dobry zapas. až mam z neho pocit jak keby vidim zambrottu

Reagovat
panca

de sciglio je na te leve strane o tridu lepsi nez na prave. Uz minule hral dobre

Reagovat
10

Pereirinha na El Shaarawyho s De Scigliem byl super nápad

Reagovat
Yanek

Pentle, držel ho...

Reagovat
Yanek

i když tomu Pazzo hodně přidal, to uznávám.

Reagovat
10

jj, asi tak 5% držení a 95% dive

Reagovat
smazaný uživatel

Si snad nepamatuju zápas, ve kterém by Flamini nevystřelil tu svoji bájnou střelu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně !

Reagovat
Yanek

PAZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!

já ho stejně žeru.

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vidim Crudeliho, ako zasa objima Interistov v studiu.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Yanek

TO JE VÁÁÁÁLEC!

Reagovat
smazaný uživatel

KEVIIIIIIIIN PRINCE BOATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENG!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že to tam vždycky borci dorazili, jinak by nás Marchetti ještě vychytal

Reagovat
ďuriLFC

Princeeee

Reagovat
olis

neskutocne ako sa AC zobudilo

Reagovat
smazaný uživatel

BOAAAAAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
panca

uz mohl pazoo, ale prince to potrebuje vic. Forma mu roste, tak at pokracuje

Reagovat
10

game over...btw. u toho prvního gólu, nebyl tam faul El Shaarawyho na Pereirinhu..?

Reagovat
GEGE

nebyl normální souboj

Reagovat
smazaný uživatel

nebol ani nahodou

Reagovat
10

pro AC Neapol po dnešku -5, Juve -11...slušný zmrtvýchvstání

Reagovat
GEGE

Jj tohle jsem nečekal.Grande Allegri.

Reagovat
10

to už ho některý vyhazovali...a všude jinde by už asi šel, ale potvrdil, že je s Prandellim a Contem nejlepší trenér v Itálii

Reagovat
GEGE

Milan v průběhu sezony prakticky nevyhazuje trenéry a už nekolikrát to vedlo ku prospěchu věci.

Reagovat
Yanek

Já jsem byl mezi něma a stydím se za to. Nicméně tohle je Gallianiho zásluha, nikoho jiného.

Reagovat
panca

ja taky. Ale hodne pomohlo, ze jsme meli velkou serii slabych zapasu a tam byla povinnost bodovat

Reagovat
panca

tohle uz pocitam jako 3 body jeste jednou velka skoda tech 2 bodu proti interu

Reagovat
panca

a uz jen 4 body na neapol. Jeste jim zatopime. Fakt cumim, jak jsme se zvedli

Reagovat
olis

5

Reagovat
panca

jj tady to neni aktualizovany

Reagovat
olis

divam sa nato a je, ale vsak v pohode, mylit sa je ludske som si chcel len rypnut

Reagovat
smazaný uživatel

do konca marca sme pred nimi

Reagovat
snuff24

to budete omílat ještě příští sezonu snad

Reagovat
GEGE

Pazzo Ta konkurence v podání Balotelliho mu evidentně prospěla. Skvělý poločas.Těd to v klidu dohrát.FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Neví někdo kolik v průměru stojí lístky na Lazio doma? Chci tam v létě jet.

Reagovat
smazaný uživatel

pratelaky budou za 5 euro

Reagovat
Yanek

Zapa střídal, aby si odpočinul nebo tam byl jiný důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám kvůli odpočinku, hrál ted poslední dobou všechno

Reagovat
Yanek

Celkem jsem si ho oblíbil, je hodně rychlý a má kvalitní rozehrávku.

Reagovat
panca

dal ambro vubec nekdy gol nohou?

Reagovat
Yanek

Tohle je skvělý Milán, fakt si to užívám i přes neskutečný bolehlav.

Reagovat
Yanek

Prince má znovu chuť do hry, a Mattia... to je radost.

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOOO! Krasna strela!

Reagovat
Yanek

PAZZOO OOLEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
ďuriLFC

pazzo krásne

Reagovat
smazaný uživatel

pazzo udivuje čim dalej tým viac

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PAZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOO

Reagovat
panca

tvl pazzini dnes jede. Dnes maka a hraje dobre. Ma u me male bezvyznamne plus

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvili bych stáhnul Stephana, ať se zbytečně nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano udělá bordel a Pazzini dá dva fíky...

Reagovat
smazaný uživatel

Binho na plac!

Reagovat
Yanek

Mohl Salamona.

Reagovat
smazaný uživatel

Robson pridej ctrvtej !!! :)

Reagovat
Yanek

Zaccardo trochu přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada 3 miesto,kto b& to bol povedal ze sa po takom hroznom zaciatku tak vysvihneme hore. Neskutocne...Grazie ragazzi!

Reagovat
olis

OT: Britos by mal byt k dispozici Mazzarimu uz na dalsi zapas 10. marca proti Chievu

Reagovat
M11

Bianchi krasne.. skoda te tycky

Reagovat
GEGE

Na tom Palermu fakt není vidět žádné zlepšení.Sté rozestavení v sezoně furt jiný kouč a pořád bída.Fabbrini měl v Udine chvilkama dobré záblesky myslel sem,že to v něm je ale těd už delší dobu hraje hrozně...Boselli rovněž.At mi nikdo neříká,že Miccoli neby Dybala by tam nebyly lepší.Jediné pozitivum je asi fakt ten Sorrentino...

Reagovat
Maritazzi

Fabbrini vůbec neví kdy dát balon od nohy.

Reagovat
Maritazzi

To Palermo je vážně marný, vůbec nemůžou založit nějakej rozumnej útok, ti hráči na krajích se tam spíš pletou než aby se doplňovali. Turín docela fajn brejky, Cercimu svědčí tým, kde nevadí, že toho hodně zkazí, těch pár dobrých momentů pak udělá. K obědu bych si představoval zajímavější zápas, málokdy se mi stane, abych od fotbalu překlikával k učení.

Reagovat
GEGE

Konečně Miccoli

Reagovat
Slejdy

Reagovat
FuckT

Akd by dnes Inter podlahol Catanii a Fiorentina porazi Chievo, tak by Inter mohol klesnut az na 7 miesto a predbehnut by ho mohli obidva zmienene timy. Bude to zaujimave.

Reagovat
olis

Fiorentina dufam ze ostane vysoko a porazi AC pre zapasom s nami

Reagovat
Maritazzi

Zoufalost to Palermo, co na to koukám, tak neměli ani jednu šanci, teď mohli v klidu dostat gol a bylo by hotovo.

Reagovat
Slejdy

jak rikas ani jedna sance, s takovou opravdu spadnou

Reagovat
Votas

Catania: 21 Andujar; 22 Alvarez, 3 Spolli, 5 Rolin, 12 Marchese; 27 Biagianti, 10 Lodi; 13 Izco, 19 Castro, 17 Gomez; 9 Bergessio

A disposizione: 1 Frison, 2 Potenza, 18 Augustyn, 4 Almiron, 8 Sciacca, 24 Ricchiuti, 26 Keko, 30 Salifu, 32 Cani, 34 Messina, 35 Doukara

Allenatore: Maran

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 26 Chivu, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 21 Gargano; 7 Schelotto, 18 Rocchi, 11 Alvarez

A disposizione: 30 Carrizo, 77 Di Gennaro, 28 Pasa, 33 Mbaye, 42 Jonathan, 5 Stankovic, 10 Kovacic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 8 Palacio, 47 Colombi

Allenatore: Stramaccioni

Arbitro: Mauro Bergonzi

to bude hrůza...vyhrát to by byl zázrak

FORZA INTER

Reagovat
Maritazzi

Proč nehraje aspoň Palacio? Ten tým nemá s bojem o LM nic společného.

Reagovat
10

Reagovat
Votas

že bude odpočívat se vědělo dopředu...naše kvalita v útoku pak z toho udělá tohleto

Reagovat
The Krupy

Slušný prieser. A to ste mali pred sezónou papierovo najlepší útok v lige.

Reagovat
Pettirosso

z toho útoku jde strach

Reagovat
Maritazzi

Kde teď diskutujete o NHL? Jsem na to neměl nějak čas, tak mi ujel vlak.

Reagovat
Maritazzi

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchi, Schelotto, Alvarez náš útok.... tak to je mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak najednou Pazzini chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Případná remíza by byla zázrak...

Reagovat
olis

500. pre Neapol

Reagovat
snuff24

Tak mi se dneska můžeme jenom modlit, aby rozhodčí zase zařízli Catanii

Reagovat
olis

Reagovat
GEGE

Juan

Reagovat
snuff24

FOOOORZZAAA STRAAAMA

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu...

Reagovat
Dejwa

Jesus ty vole to si děláš prdel..

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu.

Reagovat
Jajinek

Juan 11. bod letos..jen po upřesnění...

OTOČÍME!

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

Jsem zvědavej do kolika šancí se dneska dostaneme s tímhle útokem

Reagovat
smazaný uživatel

Juan se dostal do šance, ale bohužel u své brány.

Reagovat
madridcan

DI NATALEEEEEEEEEEEEEE...uz som sa zlakol, ze zabudol davat goly

Reagovat
smazaný uživatel

Lodi

Reagovat
madridcan

Bonaventuraaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
snuff24

blesk

Reagovat
smazaný uživatel

Trewinn alebo niekto, link na Sienu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

neviem preco ale normalne mi je Stramu luto :/

Reagovat
Maritazzi

Až takhle rychle jsem to nečekal. Juan celkem válí, tohle nebyl ani nijak ostrej centr.

Reagovat
GEGE

Nejjasnější dnešní jednička na Catanii za ten kurz nádhera

Reagovat
10

tjn

Reagovat
10

Catania

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dneska dostaneme.

Reagovat
snuff24

Jdu radši na Fifu, kazit si náladu bandou kokotů to fakt nee

Reagovat
panca

tak jsem pustil inter pozde. Skoda

Reagovat
Nuno čomes

Adios stramo.

Reagovat
Nuno čomes

Adios stramo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekám, že ho Moratti pustí.Ale s takovou bandou neudělá nikdo nic...

Reagovat
10

ten centr letěl hodinu

Reagovat
Nuno čomes

Rocchi to je plešatý debil. To je hnus. nemá to žádný systém, žádný řád. Všichni jsou pomalý jak sračky.

Reagovat
Nuno čomes

A to kumickou obranu v čele s Juanem ani nekomnetuju. GRCAČKA

Reagovat
Nuno čomes

Alvarez vypadni!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg ta catania si z nas robi dobry den

Reagovat
Pettirosso

ten rozhodčí v Catanii je tako dobrej nýmand

Reagovat
OVi.77

Ten Inter je strašně srandovní už chápu proč hrají jen EL

Reagovat
M11

Moravec

Reagovat
Jajinek

Dnes by podle mého byla Catania hratelná, zejména ve vztahu k těm dvou absencím vzadu, na kterou Strama dopře reagoval snahou o křídelní hru a Rickyho a Schelotta na krajích a pak centry do pokutového území. Jen to chtělo přestát ten úvodní tlak...(on to ani tlak nebyl). Jenže když prostě uděláme opět a opět takové individuální chyby jak dnes Juan, tak se nedá nic dělat. No a že nikdo jiný než Juan aktuálně není je opět prostě a jen holý fakt.

Jinak z ideálního základu letošní sezóny hrají 4 hráči..Handa, Zanetti, Gargano a Guarín...už jenom to o něčem vypodívá. Navíc je jasné, že Strama LM už tak nějak odepsal (což nechápu, když jsme před tímto zápasem ztráceli reálně bod) a chce něco uhrát v Londýně...jak toho chce dosáhnout, je mi záhadou.

Každopádně o zázram bych se v druhém poločase aspon pokusil. Catania není v obraně nejjistější, i když jsme marní. Třeba se tam něco nějak odrazí.

Nicméně jedno si neodpustím. Pereira je přestupový megaprovar!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Alvarez je megaprovar.

Reagovat
Votas

no když se na to podívám z té lepší stránky...se 44 bodama se většinou nesestupuje

Reagovat
GEGE

Di Natale Tohle byla největší šmudla sezony....

Reagovat
GEGE

A Diamanti jako obyvkle nádherný gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Drago na plac!!

Reagovat
Yanek

Co to tam nacvičují s tou tyčkou? trochu amatérismus.

Reagovat
10

neuvěřitelný

Reagovat
olis

s tou paskou to zabili

Reagovat
10

jak opravujou tu bránu..? okresní přebor hadr

Reagovat
Yanek

Handa zase drží, ale ten Juanův výklus byl kouzelný.

Reagovat
Votas

RICKYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

To neni mozny Zrovna Ricky

Reagovat
10

kde by byl letos Inter bez Handanoviće?

Reagovat
smazaný uživatel

Fiora podme, mam vas na tikete

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira Palacio

Reagovat
Votas

a s Bolognou bez Supermanovića

Reagovat
10

panebože Catania...to už zase přichází to jejich období, o kterým jsem tady v týdnu mluvil?

Reagovat
smazaný uživatel

Toni tycka a Larondo dakujem za netrafenie prazdenj brany

Reagovat
Nuno čomes

Remiza je stejně jako prohra. totálně posraný 1. poločas. Pokud to neotočíme tak se nic neděje.

Reagovat
Maritazzi

Solidní záda.

Reagovat
Spasitel

Škoda tej Pescary bol vyrovnaný súper a neodpískali 2 penalty pre nich k tomu.

Reagovat
Spasitel

Ten rozhodca dostane obálku riadnu po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Fiorentina mala byt 1-1. Toni stal asi meter v ofsajde... Nastastie rozhodcovia serieA potvrdili svoje standartne kvality

Reagovat
Votas

WOOOOOHOOOOO ARGENTINOS

Reagovat
Jajinek

jioooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tam fakt nechcú...

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
olis

Catania

Reagovat
Maritazzi

Neskutečně slabej výkon od stoperů Catanie a pak vlastně i od celého týmu. Přesto asi klíčovým je ten Handův zákrok za stavu 2:1.

Reagovat
Votas

zázrak jménem Rodrigo

FORZA INTER

Reagovat
Pettirosso

Catania

Reagovat
Nuno čomes

Tak přece jen to nadávání k něčemu bylo. Palacio

Reagovat
M11

vedel jsem ze to otoci..

Reagovat
Slejdy

bylo jasne uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě poser na holé záda. Palacio nakonec vyhraje zápas.

Reagovat
The Krupy

arsin

arsin 02.03.2013 17:02

ci boha kosice LM a zlate casi minulosti su kazdim dnom blisie a blisie, vsetko je to o trenerovi mozete mat stars ako presov a nic vam to nepomoze. snad v dalsom rocniku lm juventus pariz kosice liverpul rim krako

Ja z neho nemôžem

Reagovat
Jajinek

To co jsem psal před zápasem a v poločase se potvrdilo. Ty absence v obraně Catanie se museli projevit a jen to chtělo zkoušet! Ten druhý poločas jsme do toho vlétli a hráli opravu už aspon trochu fotbal. Catania vzadu naprosto tragická, více než my...a to už je co říci.

Palacio je naprostý Bůh, kterého nám seslalo samo nebe a navíc si lehce odpočinul na Spurs stejně jako Cassano.

Klíčový zákrok samozřeumě Handa...navíc nás posledních 15 minut neuvěřitelně slačil sudí, ale tyhle body prostě musí týmu pomoct. Je to pořád jen o bod a dnes jsme si ukázali že zázraky se dějí.

Potěšil mě Stankovič (asi Kuzmanovič na tomto postě dohrál), Ricky a Schelotto. Měli jsme tam 3 tutovky na rozhodnutí, vyšla až ta třetí.

Jako problémů je tam pořád mrda, nebýt naprosté neschopnosti Catanie, odjížíme jak slepice, ale jak říkám, je to tam a hráči zabojovali. Strašně si začínám oblibovat Gargana...těch 5 mega je za ty jeho nohy zadarmo.

Jinak proti Spurs bych se nebál to napálit ofensivně...

Handa - Zanetti, Rano, Chivu, Pereira - Cuchu, Gargano - Guarín, Cassano, Ricky - Palacio

Proti Boloňi pak opět do hry Schelotta a Stankoviče.

Uvidíme, co tyhle body pro nás udělají. Nepřeceňovat!!!...ale vážit si jich!

Reagovat
smazaný uživatel

Drago toho jsem tam strašně rád viděl.

Reagovat
Mihal

z vlastnej skúsenosti viem, že zápasy vyhraté v posledných minútach vedia dodať strašnú energiu a dokážu dvihnúť mužstvo...dúfam, že to bude aj tento prípad....Forza Inter

Reagovat
Maritazzi

ROMA (3-4-2-1): Stekelenburg, Piris, Burdisso, Romagnoli; Torosidis, De Rossi, Pjanic, Balzaretti; Lamela, Totti; Osvaldo

Dost jsem věřil, že to dneska bude v klidu, ale zranění Marquinhose to trošku mění.

Reagovat
Slejdy

jinak je ta sestava dobra

Reagovat
smazaný uživatel

od zadu sa utoci najlepsie ...

ROMAAAAAAAA ROMAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAA FORZA !!!!!!!!!!!!!! R O M A GLADIATORI RIMA RIMSKEJ RISE !!!!!!!!!!! RIM JE VECNY A NESMRTELMY !!!!!!!! ROMAAAAAAAA ROMAAAAAA ROMAAAAAAAAAAA ---------- AS ----------

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Slejdy

podme na ne !

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma - Genoa 2:0 (Totti, Lamela)

Reagovat
Slejdy

link prosim ?

Reagovat
Maritazzi

Channel - 140470

Reagovat
Slejdy

sop momentalne nerozjedu, uz jsem nasel, diky

Reagovat
Pipo123

Faul ?

Reagovat
M11

kontakt byl.. ale DDR teda tou sipkou prekvapil

Reagovat
Slejdy

ani nahodou

Reagovat
olis

Reagovat
Maritazzi

Franceeeeeee - 225!

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

DDR to spravil ale parádne, penalta hoodne príísna ....

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Jen ať trošku pomůžou i nám teď.

Reagovat
Slejdy

mel dostat zlutou za simulaci

Reagovat
Pipo123

Rozhodcovia vládnu Calciu, ale netreba im uprieť, snažia sa tie chyby rozdeliť na všetky tými...

Reagovat
M11

super atmosfera

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Zemanov odchod má dalšie plus že už proti Rímu nepísknu každu blbosť a ešte nám aj dajú niečo rozhodcovia anvyše ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Toro slušné centre

Reagovat
M11

Steke

Reagovat
Pipo123

Janov ide dobre, zatiaľ sú lepší ako AS

Reagovat
M11

Toro

Reagovat
Slejdy

Toro

Reagovat
Maritazzi

Zaslouženě, snad se probudíme.

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

byla otazka casu, snad ve druhe pulce zacnem hrat

Reagovat
Pipo123

Janov hraje neskutočne, 5 zápasov bez prehry, porazili Udine, Lazio a remizovali v Juve

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Nesrovnatelný s těmi výkony, co předváděli na začátku sezony, to byli na úrovni Palerma.

Reagovat
spider_8

Hloupá penalta

Reagovat
Maritazzi

V celém poločase jsme zoufale nepřesní, hrajem všechno zbrkle z první, ten tlak jim nabízíme sami, je potřeba to hodně uklidnit. Jinak tenhle Balzův centr byl vrchol, zvlášť v porovnání s tím, co tam vysílá Toro.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kto čakal po tých "skvelých" výsledkoch pod AA niaky jednoznačný výsledok pre Rím asi bude sklamaný . Ten futbal je a samozrejme a až do konca sezony BUDE napicu, ide len o to kolko zapasov sa ukope na vitazstvo niakou fakt haluzou, šťastím alebo silnejšou vôlou . Najlepší Totti, De Rossi, dobrý je aj Toro

Reagovat
smazaný uživatel

po gole sme absolutne prestali a janov vyrovnal zasluzene ,ten pocet rohov je sialeny,prajem francemu este dnes 1 gol ... burdisso je hlupak ,dnes to vidim na cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

romagnoli ten chlapec tam musel hasit hlupu chybu burdissa

Reagovat
Alberto Aquilani

Chcel som pochvalit Burdissa že pod AA hrá super, potom spraví penaltu ktorú možno ani nemusel, stačilo keby tam Boriella odlačil, aj tak bol v blbom uhle a je to lavak, takže by to daval na bližšiu tyč a to by Steke mal a potom tá chyba kde to musel hasiť Romagnoli ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak som chcel miesto Pjaniča kludne aj Tachtsidisa, teraz to bude ešte viac statické, kedže hráči čo niečo vedia dopredu tam su len Totti s Lamelom ktorý bol pod Zemanom omnoho lepší ....

Reagovat
Maritazzi

Tak to už spíš Florenziho, pokud na to koukáš takhle.

Reagovat
Slejdy

GOOOOL ROMAGNOLIIIIII

Reagovat
M11

Romagnoli moc pekne.. krasne ho to dojalo

Reagovat
smazaný uživatel

sympatická oslava od spoluhračov, sa zdá jak keby je lepšia nalada v tíme.

Reagovat
Maritazzi

Tak to je úžasný, do defenzivy zatím bezchybnej a teď to takhle korunuje. Nádhera!

Reagovat
smazaný uživatel

romagnoliiiiiii bravooooooo

Reagovat
Alberto Aquilani

romagnoliiiii

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože ked si uvedomím že aj som ´93 a Romagnoli ´95 a ja vyzerám jak postihnutý a on jak normálny dospelý chlap

Reagovat
Slejdy

Reagovat
spider_8

Stejně je Romagnoli skvělý jméno pro romanistu

Reagovat
smazaný uživatel

to hadam nemysli rozhodca važne s tym kuckom

Reagovat
M11

*Bendtner

Reagovat
Alberto Aquilani

som si stále na tu De Rossiho "briadku" ala Maxim Sushinsky ešte moc nezvykol ....

Reagovat
M11

Steke drzak

Reagovat
Alberto Aquilani

11.najlepší golman v Serie A

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

Všimol si niekto ten novy takticky ťah ked došiel Marquinho ?

Reagovat
Maritazzi

Já pořád nevim, jestli to je fakt 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Mal tam ísť Nico

Reagovat
smazaný uživatel

Mi nevravte, ze Stek je priemerny brankar

Reagovat
M11

Simoneeee

Reagovat
Maritazzi

Paráda, výborná práce od Simoneho, France 1+2...

Reagovat
Maritazzi

Hodně důležitý tři body, Janov ale hrál výborně, úplně jiný tým než v první půlce sezony, ukázali, že ty poslední výsledky nejsou náhoda. Hodně nás podržel Stek. Fotbalově to nevypadalo tak dobře, ale vypadá to, že máme zase vítěznýho ducha.

Reagovat
Slejdy

povinne 3 body, Steke podrzel, France

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti 1+2 a vylúčenie Kucku, KRAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

hlada sa papez ? o jednom by som vedel ...TOTTI LEGENDA dakujem ze zijem jeho dobe ,....romagnoli ma velmi potesil ,vyborn chalanisko ....osvaldo si zasluzi posediet na tribunu...steke vynikajuci v brane, kucka za janov s borrielom jedne z naj .....strasne doalezita vyhra ,sme v hre ....na konci ako prisli za tottim deti velmi pekne zabery DAJE ROMA DAJE !!!!!!!!! GRAZIE ROMA

Reagovat
Slejdy

jojo s tema deckama to bylo mile

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno se musí nechat, že by to bylo hodně zajímavé, kdyby Totti byl papež.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele