Serie A - preview 26. kola

19.02.2011, 09:31, aktualizováno 20.02.2011, 08:19
Previews
AC Milán hraje na hřišti Chieva a bude si chtít udržet svůj náskok na čele tabulky. Na zaváhání Rossoneri čeká Neapol, která doma hostí Catanii. Juventus cestuje do Lecce, AS Řím se pokusí ukončit sérii nepříznivých výsledků v Janově a Lazio čeká na první pohled snadná práce proti poslednímu Bari...
US Lecce - Juventus FC  (neděle 12:30)
Na stadion Via del Mare zavítá turínský Juventus. Lecce by slavný celek rádo obralo o body, neboť záchranářské vyhlídky nevypadají zrovna optimálně. Lecce je v tabulce jen dva body od sestupu, jenže Stará dáma, jak se zdá, chytla dech.

Lecce na začátku ledna ztratilo klíčové body s Bari, ale pak se rozjelo a pětkrát v řadě bodovalo, a to i proti takovým celkům jako například AC Milán. Minulé vystoupení se ale stejně jako to předminulé svěřencům trenéra De Cania nevyvedlo. Nováček soutěže podlehl jak Palermu, tak i Catanii a všudy všeho inkasoval sedm branek. Situace na dně ligové tabulky se tak velmi výrazně dramatizuje, Lecce je jen dva body od sestupu a ještě ho čeká spousta tvrdé práce. Ve 26. kole se domácím představí favorizovaný Juventus.

Ten zvládl poslední dvě vystoupení na výbornou a připsal si důležitých šest bodů. A že to nebyly rovna lehké zápasy. Stará dáma nejprve dobyla stadion Sant’Eliia, když porazila Cagliari 3:1 a pak vyhrála i v prestižním Derby D’Italia nad Interem Milán. Juventus se rázem posunul na šesté místo, ale ke spokojenosti je ještě daleko.

"Jsme v dobré kondici a připraveni na finálovou jízdu. Je velká škoda, že jsme v lednu ztratili tolik bodů, ale musíme se dívat dopředu. Naším cílem je kvalifikovat se do Ligy mistrů," nechal se slyšet záložník Alberto Aquilani, jehož budoucnost v týmu Staré dámy je stále nejistá.

Na marodce domácích zůstávají Giuliatto, Ofere a Tomovič. To ale nejsou jediné ztráty, karetní tresty do hry nepustí Gustava, Oliveru a Giacomazziho. Oslaben zůstává i Juventus, který se nemůže spolehnout na Rinauda, De Ceglieho, Quagliarellu, Traoreho a Pepeho. Rovněž suspendovaný je Sissoko.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Fabiano, Ferrario, Brivio - Vives - Munari, Grossmuller, Bertolacci, Piatti - Di Michele
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Krasič, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Matri, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.20 - 3.80 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SS Lazio - AS Bari  (neděle 15:00)
Lazio má velkou možnost upevnit si pozice zaručující Ligu mistrů, popřípadě potrestat zaváhání nejbližších konkurentů, neboť přivítá aktuálně poslední tým soutěže AS Bari.

Římské Lazio získalo v minulém kole důležité tři body ze hřiště sestupem ohrožené Brescie a nadále zůstává na čtvrtém místě, které zaručuje start v předkole milionářské Ligy mistrů. "Musíme se snažit zůstat na této pozici až do konce," prohlásil brankář Fernando Muslera. Jenže tento úkol nebude vůbec jednoduchý. Do první čtyřky se tlačí Udinese, AS Řím či Juventus. Lazio tedy nesmí ztrácet a doma už vůbec ne. Na Stadio Olimpico teď zavítá poslední Bari a trenér Reja si je vědom, že to nebude jednoduché měření sil.

"Bude to velmi těžký zápas, přijedou sem pro tři body, které nutně potřebují k záchraně. Loni jsme s nimi doma prohráli, teď to chceme napravit," nechal se slyšet trenér Edy Reja.

Hrát proti poslednímu týmu není nikdy jednoduché. Bari nebude mít v Římě co ztratit, i když body by potřebovalo jako sůl. Hosté zareagovali na nepříznivou situaci změnou trenéra, Giampiera Venturu nahradil Mutti a hned při své premiéře dokázal vybojovat bod s janovským FC. Nezáživná remíza 0:0 diváky moc nepotěšila, ale bod je v této situaci poměrně cenný. Podobný úlovek by se jistě hodil i v Římě, ale Bari to tam bude mít nesmírně těžké.

Biancocelesti budou bez Lichtsteinera, Rocchiho, Diakitého a Mauriho. Bari je na tom o něco hůře, Barreto, Masiello, Kutuzov, Belmonte a Okaka, ti všichni jsou zranění.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Scaloni, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Matuzalem - Gonzalez, Hernanes, Sculli - Kozak
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Glik, Rossi, Parisi - Codrea, Almiron, Gazzi - Bentivoglio, Castillo - Ghezzal
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Pokud by jste hledali tým, který hraje v Serii A v nejlepší formě, rozhodně se zajděte podívat na Udinese. Bianconeri už osm zápasů nepoznali hořkost porážky a raketově stoupají tabulkou. Aktuálně je Udinese už páté a vylepšit si svou pozici může v zápase s Brescií, která se topí v sestupových bitvách.

Je to neskutečný paradox, kde se obě mužstva aktuálně nacházejí, když se podíváme na první letošní vzájemné střetnutí. K němu došlo 17. října na Stadio Rigamonti a považte sami - nováček z Brescie byl tehdy na skvělé šesté příčce a Udinese se jako velké zklamání topilo na samém chvostu tabulky.

Od té doby už ale uplynulo necelých 20 zápasů a situace je zcela opačná. Pozici svého klubu si užívá kouč Udinese Francesco Guidolin, jenž v týdnu prohlásil, že zatím nepracoval pod lepším nadřízeným, než je prezident Giampaolo Pozzo. I jemu se současná situace líbí a přiznává, že pomalu Udinese pokukuje po evropských pohárech.

Domácí sice budou bez vykartovaného Sancheze, který je společně s Di Natalem klíčovým mužem ofenzívy, nicméně i přesto bude Udinese favoritem. Sancheze v útoku nahradí Denis. V dresu Zebrette se neobjeví ani zranění Basta, Ferronetti a Angella.

Kouč Brescie Beppe Iachini doufá, že jeho svěřenci předvedou proti Udinese lepší výkon než naposledy proti Laziu, kde zcela zaspali úvodní hodinu, během níž dostali dva góly. Iachini prohlásil, že podobný se nesmí opakovat a v Udinese doufá v lepší výsledek, nic jiného mu ani nezbývá. Dobrou zprávou pro něj je, že chybět by měl jen obránce Dallamano.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Denis, Di Natale
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Kone, Filippini, Zanetti, Berardi - Diamanti, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.40 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - AC Cesena  (neděle 15:00)
Před Parmou je velice klíčové utkání s Cesenou. Domácím se v poslední době vůbec nedařilo a nelichotivé výsledky znamenaly propad až na patnácté místo. Pokud by Parma toto utkání nezvládla, hodně by se namočila do bojů o záchranu.

Parma vstřebává debakl, který v minulém kole utrpěla na milánském San Siru. Favorizovaní Rossoneri zpráskali svěřence trenéra Marina 4:0 a upevnili si vedoucí pozici. Pro Parmu to byla pochopitelně velká lekce a signál, že něco není v pořádku. Kádr Parmy čítá velká jména, ovšem výsledky tomu vůbec neodpovídají. Aktuální patnáctá pozice je velký propadák.

"Všichni jsme si vedli špatně. Týmu chybí agresivita. Doufám, že porážka od Milána je pro nás poučením, proti Ceseně udělám nějaké změny," avizoval před velmi důležitým utkáním trenér Pasquale Marino. "Proti Ceseně se musíme zaměřit na dobrý výsledek a dívat se dopředu s optimismem," doplnil brankář Parmy Antonio Mirante.

Cesena jede do Parmy v roli outsidera, o tom není pochyb. Nováček soutěže nevyhrál osm kol v řadě, a tak není divu, že je tým na předposledním místě ligy. Situace ale ještě není ztracena a dá se s ní něco dělat. Ficcadentiho hoši ztrácejí na nesestupové pozice tři body, které by rády získali už na půdě Parmy.

Marodka domácích čítá pouze dvě jména, a to sice Calva a Marquese. Ani s hostujícím výběrem to není dramatické, chybět bude pouze zraněný Fatič a vykartovaný Parolo.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Gobbi - Candreva, Dzemaili, Galloppa - Giovinco - Amauri, Crespo
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Felipe, Lauro - Caserta, Colucci, Sammarco - Jimenez, Giaccherini - Budan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - AC Milán  (neděle 15:00)
AC Milán bude hájit svojí vedoucí pozici na hřišti Chieva. Veronský celek patří mezi ty týmy, které dokážou potrápit kterékoliv mužstvo, včetně Milána. Rossoneri touží napravit klopýtnutí v Lize mistrů.

Chievo v minulém kole přišlo o pětizápasovou neporazitelnost, když vůbec nestačilo na Cagliari. Sardiňané vyhráli zcela jednoznačně 4:1 a zvýšili si před Chievem náskok na čtyři body. Fly Donkeys mohou být zatím klidní. K dobru před sestupovými příčkami mají devět bodů, ovšem usnout na vavřínech si také nesmí dovolit. "Nemůžeme se touto porážkou zabývat, musíme to hodit za hlavu a soustředit se na Milán, který bude obtížným soupeřem," prohlásil trenér Chieva Pioli.

Pro jednoho muže bude mít zápas na stadionu Bentegodi zcela zvláštní význam. Kolumbijský stoper Mario Yepes před touto sezonou přestoupil právě z Chieva do Milána. "V neděli to bude zvláštní chvíle. Jsem si jistý, že ve mně budou jisté emoce. Pokud jsem dnes v Miláně, vděčím tomu právě Chievu. Strávil sem tam dva fantastické roky, město a lidé zůstanou navždy v mém srdci," nechal se slyšet Mario Yepes, jenž první střetnutí proti svému bývalému klubu vynechal pro zranění.

Milán se v severoitalském derby pokusí odčinit porážku s Tottenhamem, pokud by tu ale neuspěl, mohl by být jeho tříbodový náskok před Neapolí ztracen.

Trenér Pioli se musí obejít bez Bogliacina, Luciana, Marcoliniho a vykartované dvojice Mandelli, Sardo. Rozsáhlá marodka není v milánském táboře vůbec žádnou novinkou, tak si jen připomeňme, kdo všechno bude opět chybět. Týká se to Pirla, Zambrotty, Inzaghiho, Bonery a Ambrosiniho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Morero, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Guana - Pellissier, Thereau
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Van Bommel, Merkel - Robinho - Ibrahimovič, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.40 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - AS Řím  (neděle 15:00)
V Janově v táboře Grifů si všichni přejít, aby bylo vítězství v prestižním derby nad Sampdorií začátkem lepších zítřků. Dosud totiž sezóna janovskému CFC vůbec nevycházela a tým se potácel ve druhé polovině tabulky. Po dvou remízách však nyní konečně přišla výhra, teprve druhá v roce 2011 a tifosi doufají, že nebyla na dlouhou dobu poslední. Nejradši by si zisk tří bodů zopakovali hned v neděli v duelu s AS Řím.

A že by to nemuselo býti nereálné. Giallorossi se totiž nenacházejí v ideálním rozpoložení, poslední tři zápasy prohráli se skóre 5:15, v Serii A přišli o pohárové příčky a v Lize mistrů jsou na pokraji vyřazení. Kritická situace novináře dokonce dohnala ke spekulacím ohledně konci kouče Claudia Ranieriho, ale ten se zatím nekoná.

V domácí soutěži Římané padli se svými největšími soupeři v boji o Evropu, prohráli na Interu i doma s Neapolí, a pak před vlastním publikem vybouchli v Lize mistrů. Vlci po hloupých chybách podlehli Šachtaru Doněck 2:3 a naděje na postup nejsou příliš velké.

Zatímco v hlavním městě tedy neprožívají nejlepší období, v Janově naopak mají důvod k radosti. Trenér Davide Ballardini v posledních zápasech ustálil základní sestavu a nese to ovoce. Ačkoliv je fakt, že po dvou remízových zápasech (AC Milán 1:1, Bari 0:0) vyměnil Rafinhu za Konka a bylo to ještě lepší. Hbitý Brazilec se mu totiž odvděčil parádním gólem do sítě Sampdorie, který znamenal výhru v Derby della Lanterna a prestižní tři body. Grifové se navíc přiblížili na dostřel první polovině tabulky.

Ačkoliv mají Ballardiniho ovečky stále velký problém se střílením branek, od Gasperiniho vlády se zásadně zlepšila obrana. Ballardiniho taktika na čtyři obránce se vyplatila a Janov má nyní druhou nejlepší obranu v celé soutěži. Pokud se zapracuje na zakončení, nakonec by sezóna nemusela skončit tak špatně.

Domácí budou bez zraněného útočníka Destra a pravděpodobně i Konka s Chicem. Hosté přijedou hned bez tří potrestaných hráčů. Za karty pyká Rosi, De Rossi a Cassetti. Mimo hru budou nejspíše i útočníci Borriello s Vučiničem, jistou má absenci má další forvard Adriano.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Rafinha, Milanetto, Kucka, Rossi - Floro Flores, Palacio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - N. Burdisso, Mexes, Juan, Riise - Taddei, Brighi, Perrotta - Simplicio - Totti, Menez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Před sezonou byly týmy Fiorentiny a Sampdorie velkými kandidáty na evropské poháry. Jenže probíhající sezona je pro oba celky velkým zklamáním. O něco horší je to na hostující straně, janovští Blucerchiatti se totiž nebezpečně přibližují sestupovým vodám.

Viola ztratila domácí dohrávku s Interem a znovu si zkomplikovala cestu za vysněnými evropskými poháry. Vše přitom vypadalo dobře po vítězství nad Janovem, následné remíze v Parmě a tříbodovém zisku v Palermu se Viole notně zvedlo sebevědomí a už už se zdálo, že by mohli svěřenci trenéra Mihajloviče zaútočit na pohárové pozice. Inter ale potvrdil, že se mu pod Leonardem daří a z Florencie si odvezl výhru 2:1.

"Inter skóroval z jediné šance, kterou v prvním poločase měl, zatímco my si jich vytvořili více. Nezasloužili jsme si prohrát, ale bohužel jsme zaplatili za drobné chyby, které jsme udělali. V neděli budeme čelit Sampdorii, bude to těžké utkání, musíme vyhrát," mrzela porážka s Interem srbského trenéra Sinišu Mihajloviče. Fiorentině tak nezbývá nic jiného, než se pokusit získat ztracené body zpět doma proti trápící se Sampdorii.

Fanoušci Blucerchiatti prožívají smutné chvíle. Jejich miláčci nejenže vypadli z evropských pohárů, ale teď už i vyklidili ligové pozice, které je pro příští sezonu zaručují. Jakoby toho nebylo málo, vrcholem bylo prohrané prestižní derby s konkurenčním FC Janov, který letos ale také nijak nezáří. Sampdorii teď čeká další náročná cesta do Florencie na stadion Artemia Francchiho.

Domácím stále chybí několik klíčových hráčů ze základní sestavy - Vargas, Santana, Kroldrup, Jovetič a brankář Frey. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, zranění jsou Semioli, Pozzi a zimní posila Biabiany.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Camporese, Pasqual - Montolivo, D'Agostino, Behrami - Marchionni, Gilardino, Mutu
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Poli, Palombo, Guberti - Maccarone, Macheda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Calcio Catania  (neděle 20:45)
Večerní nedělní duel bude tentokrát patřit Neapoli, která doma přivítá Catanii. Partenopei sice v posledních pěti zápasech jen jednou zaváhali a stále jsou těsně za vedoucím AC Milán, ale nyní je čeká těžká zkouška. Ve čtvrtek totiž Neapol hrála Evropskou ligu s Villarrealem a je otázka, jak se vložený duel podepíše na kondici hráčů.

Nicméně Rossazzurri by neměla být zas tak těžkým soupeřem, když vezmeme v potaz, že poslední vítězství nad Lecce bylo prvním za osm zápasů a že jsou svěřenci kouče Diega Simeoneho jen těsně nad sestupovými příčkami. Ale zpět k Neapoli. Ta ve čtvrtek uhrála doma jen bezbrankovou remízu s Villarrealem a v odvetě to bude mít hodně těžké. A jelikož jako poslední zástupce v Evropské lize hájí italskou čest a koeficient, bude na ní vyvinut velký tlak.

Kouč Walter Mazzarri však po zápase ani nebyl zklamaný, protože viděl, že jeho tým byl lepší. Azzurri si vytvořili několik slibných příležitostí, jenže žádnou neproměnili. Odveta je ale otevřená a Mazzarri se na Madrigal těší.

Špatnou zprávou pro Neapol je ale třízápasový trest pro Ezequiela Lavezziho za incident v zápase s AS Řím. Důležitý muž ofenzívy tak nezmešká jen Catanii, ale především klíčový zápas s AC Milán, který se hraje příští týden. Ostrostřelce Edinsona Cavaniho tak bude vedle Hamšíka doplňovat lednová posila Mascara. Za karty bude pykat také obránce Campagnaro a nenastoupí ani zranění Vitale s Gravou.

Catania sice jede na Stadio San Paolo posílena o důležité vítězství nad Lecce, kterým se trochu vzdálila sestupovým vodám, ale přesto je ještě na čem pracovat. Uvědomuje si to i kouč Diego Simeone, jenž má navíc problémy s marodkou. Otazníky visí u Capuana, Biagiantiho, Izca, Bellusciho, Terlizziho i Sciaccaa. Pokud by si měli Rossazzurri odvézt z Neapole nějaké body, bylo to přeci jen překvapení.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Zuniga - Hamšík, Mascara - Cavani
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Alvarez - Lodi, Carboni - Schelotto, Bergessio, Gomez - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.10 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Città di Palermo  (sobota 18:00)
26. kolo kolo italské Serie A odstartuje zápas Boloni s ambiciózním Palermem. Domácí Boloňa ještě v žádném případě nemá v boji o záchranu vyhráno, stejně jako Palermo v boji o evropské poháry.

Boloně aktuálně patří s devětadvaceti body čtrnáctá příčka, tři body jí byli v průběhu sezony za různé prohřešky strženy. Cílem tohoto celku je jednoznačně klidná záchrana, ale ta se vzhledem ke ztrátě v minulém kole zkomplikovala. Svěřenci trenéra Malesaniho nezvládli zápas na Sampdorii Janov, kde prohráli kvůli katastrofální čtvrthodině 3:1. "Proti Sampdorii jsme měli výpadek, dostali jsme tři góly kvůli špatné koncentraci. Musíme se více soustředit, a zabránit stejným chybám. Proti Palermu očekávám zlepšení," okomentoval poslední porážku v Janově trenér domácích Alberto Malesani. Boloňa si bude chtít spravit chuť v domácím prostředí proti Palermu.

Ze stadionu Renato Dall'Ara se body nevozí lehce, což pochopitelně ví i trenér Delio Rossi. Palermo stejně jako Boloňa v minulém kole klopýtlo, a prezident klubu Zamparini neskrýval zklamání. Podle nejrůznějších informací je pozice Delia Rossiho hodně nejistá, a nejspíše jen Zamparini ví, jestli nebude náhodou toto kolo pro Rossiho poslední. Prezident klubu by si představoval start v Lize mistrů, ovšem to bude hodně obtížné.

Boloňa bude postrádat Ekdala, Garicse a Britose. Marodka Palerma je o poznání nabitější, trenér Delio Rossi musí oželit start Cassaniho, Pinilly, Goiana, Darmiana, Paolucciho a suspendovaného obránce Balzarettiho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Cherubin, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez - Meggiorini, Di Vaio
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muñoz, Andelkovič, Bovo - Nocerino, Migliaccio, Bačinovič, Garcia - Iličič, Pastore - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - Cagliari Calcio  (sobota 20:45)
Ačkoliv prohrál v Derby d'Italia s Juventusem, po výhře nad Fiorentinou je Inter zpět v boji o titul, což bude chtít potvrdit v sobotu s Cagliari a vyvinout tak ještě větší tlak na AC Milán a Neapol, kteří hrají až v neděli. Isolani nemají na San Siru co ztratit, ale s ohledem na poslední formu nejsou bez šance.

Změna trenéra kolem nového roku obhájci titulu výrazně pomohla, Leonardo na lavičce Nerazzurri zatím vyhrál 8 z 10 zápasů, porazit jeho svěřence dokázalo vedle Juventusu už jen Udinese. Prohru se Starou Dámou však Inter rychle napravil dohrávkou s Fiorentinou, kterou porazil 2:1 a na první místo už jen pět bodů. Náskok Rossoneri na začátku roku na svého městského rivala byl víc než trojnásobný.

Proti Cagliari nenastoupí v domácím dresu Cristian Chivu, jenž pokračuje ve svém trestu. Zranění do zápasu nadále nepustí stopery Lúcia se Samuelem, útočníka Milita a nově také Sneijdera. Dá se očekávat, že s ohledem na nadcházející duel Ligy mistrů s Bayernem Mnichov Leonardo sestavu trochu protočí.

Cagliari jede na San Siro s dobrou náladou. Posledním vítězstvím 4:1 nad Chievem rychle nechalo zapomenout na prohru s Juventusem a svou bilanci z posledních sedmi zápasů zaokrouhlilo na pět výher. Proto mají Isolani v polovině tabulky relativní pohodlí. Hosté mají navíc k dispozici kompletní kádr, takže není vyloučeno, že Inter pozlobí. Pravdou však je, že naposledy San Siro Cagliari dobylo v roce 1995.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Cordoba, Nagatomo - Zanetti, Thiago Motta, Kharja - Stankovič - Eto'o, Pazzini
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Nené, Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.30 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán25157344:1952
2.SSC Neapol25154640:2249
3.Inter Milán25145646:2947
4.SS Lazio25136632:2245
5.Udinese Calcio25134842:3043
6.Juventus FC25118641:3041
7.Città di Palermo25124944:3540
8.AS Řím24116735:3239
9.Cagliari Calcio251051032:2735
10.ACF Fiorentina2588928:2832
11.Janov CFC2588920:2232
12.Chievo Verona25710827:2731
13.UC Sampdoria2579923:2730
14.Bologna FC2488826:3329
15.Parma FC25681123:3426
16.Calcio Catania25681122:3326
17.US Lecce25661326:4624
18.Brescia Calcio25641520:3322
19.AC Cesena25561417:3421
20.AS Bari25361614:3915
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (716)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele