Serie A - preview 26. kola

19.02.2011, 09:31, aktualizováno 20.02.2011, 08:19
Previews
AC Milán hraje na hřišti Chieva a bude si chtít udržet svůj náskok na čele tabulky. Na zaváhání Rossoneri čeká Neapol, která doma hostí Catanii. Juventus cestuje do Lecce, AS Řím se pokusí ukončit sérii nepříznivých výsledků v Janově a Lazio čeká na první pohled snadná práce proti poslednímu Bari...
US Lecce - Juventus FC  (neděle 12:30)
Na stadion Via del Mare zavítá turínský Juventus. Lecce by slavný celek rádo obralo o body, neboť záchranářské vyhlídky nevypadají zrovna optimálně. Lecce je v tabulce jen dva body od sestupu, jenže Stará dáma, jak se zdá, chytla dech.

Lecce na začátku ledna ztratilo klíčové body s Bari, ale pak se rozjelo a pětkrát v řadě bodovalo, a to i proti takovým celkům jako například AC Milán. Minulé vystoupení se ale stejně jako to předminulé svěřencům trenéra De Cania nevyvedlo. Nováček soutěže podlehl jak Palermu, tak i Catanii a všudy všeho inkasoval sedm branek. Situace na dně ligové tabulky se tak velmi výrazně dramatizuje, Lecce je jen dva body od sestupu a ještě ho čeká spousta tvrdé práce. Ve 26. kole se domácím představí favorizovaný Juventus.

Ten zvládl poslední dvě vystoupení na výbornou a připsal si důležitých šest bodů. A že to nebyly rovna lehké zápasy. Stará dáma nejprve dobyla stadion Sant’Eliia, když porazila Cagliari 3:1 a pak vyhrála i v prestižním Derby D’Italia nad Interem Milán. Juventus se rázem posunul na šesté místo, ale ke spokojenosti je ještě daleko.

"Jsme v dobré kondici a připraveni na finálovou jízdu. Je velká škoda, že jsme v lednu ztratili tolik bodů, ale musíme se dívat dopředu. Naším cílem je kvalifikovat se do Ligy mistrů," nechal se slyšet záložník Alberto Aquilani, jehož budoucnost v týmu Staré dámy je stále nejistá.

Na marodce domácích zůstávají Giuliatto, Ofere a Tomovič. To ale nejsou jediné ztráty, karetní tresty do hry nepustí Gustava, Oliveru a Giacomazziho. Oslaben zůstává i Juventus, který se nemůže spolehnout na Rinauda, De Ceglieho, Quagliarellu, Traoreho a Pepeho. Rovněž suspendovaný je Sissoko.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Fabiano, Ferrario, Brivio - Vives - Munari, Grossmuller, Bertolacci, Piatti - Di Michele
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Krasič, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Matri, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.20 - 3.80 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SS Lazio - AS Bari  (neděle 15:00)
Lazio má velkou možnost upevnit si pozice zaručující Ligu mistrů, popřípadě potrestat zaváhání nejbližších konkurentů, neboť přivítá aktuálně poslední tým soutěže AS Bari.

Římské Lazio získalo v minulém kole důležité tři body ze hřiště sestupem ohrožené Brescie a nadále zůstává na čtvrtém místě, které zaručuje start v předkole milionářské Ligy mistrů. "Musíme se snažit zůstat na této pozici až do konce," prohlásil brankář Fernando Muslera. Jenže tento úkol nebude vůbec jednoduchý. Do první čtyřky se tlačí Udinese, AS Řím či Juventus. Lazio tedy nesmí ztrácet a doma už vůbec ne. Na Stadio Olimpico teď zavítá poslední Bari a trenér Reja si je vědom, že to nebude jednoduché měření sil.

"Bude to velmi těžký zápas, přijedou sem pro tři body, které nutně potřebují k záchraně. Loni jsme s nimi doma prohráli, teď to chceme napravit," nechal se slyšet trenér Edy Reja.

Hrát proti poslednímu týmu není nikdy jednoduché. Bari nebude mít v Římě co ztratit, i když body by potřebovalo jako sůl. Hosté zareagovali na nepříznivou situaci změnou trenéra, Giampiera Venturu nahradil Mutti a hned při své premiéře dokázal vybojovat bod s janovským FC. Nezáživná remíza 0:0 diváky moc nepotěšila, ale bod je v této situaci poměrně cenný. Podobný úlovek by se jistě hodil i v Římě, ale Bari to tam bude mít nesmírně těžké.

Biancocelesti budou bez Lichtsteinera, Rocchiho, Diakitého a Mauriho. Bari je na tom o něco hůře, Barreto, Masiello, Kutuzov, Belmonte a Okaka, ti všichni jsou zranění.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Scaloni, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Matuzalem - Gonzalez, Hernanes, Sculli - Kozak
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Glik, Rossi, Parisi - Codrea, Almiron, Gazzi - Bentivoglio, Castillo - Ghezzal
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Pokud by jste hledali tým, který hraje v Serii A v nejlepší formě, rozhodně se zajděte podívat na Udinese. Bianconeri už osm zápasů nepoznali hořkost porážky a raketově stoupají tabulkou. Aktuálně je Udinese už páté a vylepšit si svou pozici může v zápase s Brescií, která se topí v sestupových bitvách.

Je to neskutečný paradox, kde se obě mužstva aktuálně nacházejí, když se podíváme na první letošní vzájemné střetnutí. K němu došlo 17. října na Stadio Rigamonti a považte sami - nováček z Brescie byl tehdy na skvělé šesté příčce a Udinese se jako velké zklamání topilo na samém chvostu tabulky.

Od té doby už ale uplynulo necelých 20 zápasů a situace je zcela opačná. Pozici svého klubu si užívá kouč Udinese Francesco Guidolin, jenž v týdnu prohlásil, že zatím nepracoval pod lepším nadřízeným, než je prezident Giampaolo Pozzo. I jemu se současná situace líbí a přiznává, že pomalu Udinese pokukuje po evropských pohárech.

Domácí sice budou bez vykartovaného Sancheze, který je společně s Di Natalem klíčovým mužem ofenzívy, nicméně i přesto bude Udinese favoritem. Sancheze v útoku nahradí Denis. V dresu Zebrette se neobjeví ani zranění Basta, Ferronetti a Angella.

Kouč Brescie Beppe Iachini doufá, že jeho svěřenci předvedou proti Udinese lepší výkon než naposledy proti Laziu, kde zcela zaspali úvodní hodinu, během níž dostali dva góly. Iachini prohlásil, že podobný se nesmí opakovat a v Udinese doufá v lepší výsledek, nic jiného mu ani nezbývá. Dobrou zprávou pro něj je, že chybět by měl jen obránce Dallamano.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Denis, Di Natale
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Kone, Filippini, Zanetti, Berardi - Diamanti, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.40 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - AC Cesena  (neděle 15:00)
Před Parmou je velice klíčové utkání s Cesenou. Domácím se v poslední době vůbec nedařilo a nelichotivé výsledky znamenaly propad až na patnácté místo. Pokud by Parma toto utkání nezvládla, hodně by se namočila do bojů o záchranu.

Parma vstřebává debakl, který v minulém kole utrpěla na milánském San Siru. Favorizovaní Rossoneri zpráskali svěřence trenéra Marina 4:0 a upevnili si vedoucí pozici. Pro Parmu to byla pochopitelně velká lekce a signál, že něco není v pořádku. Kádr Parmy čítá velká jména, ovšem výsledky tomu vůbec neodpovídají. Aktuální patnáctá pozice je velký propadák.

"Všichni jsme si vedli špatně. Týmu chybí agresivita. Doufám, že porážka od Milána je pro nás poučením, proti Ceseně udělám nějaké změny," avizoval před velmi důležitým utkáním trenér Pasquale Marino. "Proti Ceseně se musíme zaměřit na dobrý výsledek a dívat se dopředu s optimismem," doplnil brankář Parmy Antonio Mirante.

Cesena jede do Parmy v roli outsidera, o tom není pochyb. Nováček soutěže nevyhrál osm kol v řadě, a tak není divu, že je tým na předposledním místě ligy. Situace ale ještě není ztracena a dá se s ní něco dělat. Ficcadentiho hoši ztrácejí na nesestupové pozice tři body, které by rády získali už na půdě Parmy.

Marodka domácích čítá pouze dvě jména, a to sice Calva a Marquese. Ani s hostujícím výběrem to není dramatické, chybět bude pouze zraněný Fatič a vykartovaný Parolo.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Gobbi - Candreva, Dzemaili, Galloppa - Giovinco - Amauri, Crespo
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Felipe, Lauro - Caserta, Colucci, Sammarco - Jimenez, Giaccherini - Budan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - AC Milán  (neděle 15:00)
AC Milán bude hájit svojí vedoucí pozici na hřišti Chieva. Veronský celek patří mezi ty týmy, které dokážou potrápit kterékoliv mužstvo, včetně Milána. Rossoneri touží napravit klopýtnutí v Lize mistrů.

Chievo v minulém kole přišlo o pětizápasovou neporazitelnost, když vůbec nestačilo na Cagliari. Sardiňané vyhráli zcela jednoznačně 4:1 a zvýšili si před Chievem náskok na čtyři body. Fly Donkeys mohou být zatím klidní. K dobru před sestupovými příčkami mají devět bodů, ovšem usnout na vavřínech si také nesmí dovolit. "Nemůžeme se touto porážkou zabývat, musíme to hodit za hlavu a soustředit se na Milán, který bude obtížným soupeřem," prohlásil trenér Chieva Pioli.

Pro jednoho muže bude mít zápas na stadionu Bentegodi zcela zvláštní význam. Kolumbijský stoper Mario Yepes před touto sezonou přestoupil právě z Chieva do Milána. "V neděli to bude zvláštní chvíle. Jsem si jistý, že ve mně budou jisté emoce. Pokud jsem dnes v Miláně, vděčím tomu právě Chievu. Strávil sem tam dva fantastické roky, město a lidé zůstanou navždy v mém srdci," nechal se slyšet Mario Yepes, jenž první střetnutí proti svému bývalému klubu vynechal pro zranění.

Milán se v severoitalském derby pokusí odčinit porážku s Tottenhamem, pokud by tu ale neuspěl, mohl by být jeho tříbodový náskok před Neapolí ztracen.

Trenér Pioli se musí obejít bez Bogliacina, Luciana, Marcoliniho a vykartované dvojice Mandelli, Sardo. Rozsáhlá marodka není v milánském táboře vůbec žádnou novinkou, tak si jen připomeňme, kdo všechno bude opět chybět. Týká se to Pirla, Zambrotty, Inzaghiho, Bonery a Ambrosiniho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Morero, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Guana - Pellissier, Thereau
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Van Bommel, Merkel - Robinho - Ibrahimovič, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.40 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - AS Řím  (neděle 15:00)
V Janově v táboře Grifů si všichni přejít, aby bylo vítězství v prestižním derby nad Sampdorií začátkem lepších zítřků. Dosud totiž sezóna janovskému CFC vůbec nevycházela a tým se potácel ve druhé polovině tabulky. Po dvou remízách však nyní konečně přišla výhra, teprve druhá v roce 2011 a tifosi doufají, že nebyla na dlouhou dobu poslední. Nejradši by si zisk tří bodů zopakovali hned v neděli v duelu s AS Řím.

A že by to nemuselo býti nereálné. Giallorossi se totiž nenacházejí v ideálním rozpoložení, poslední tři zápasy prohráli se skóre 5:15, v Serii A přišli o pohárové příčky a v Lize mistrů jsou na pokraji vyřazení. Kritická situace novináře dokonce dohnala ke spekulacím ohledně konci kouče Claudia Ranieriho, ale ten se zatím nekoná.

V domácí soutěži Římané padli se svými největšími soupeři v boji o Evropu, prohráli na Interu i doma s Neapolí, a pak před vlastním publikem vybouchli v Lize mistrů. Vlci po hloupých chybách podlehli Šachtaru Doněck 2:3 a naděje na postup nejsou příliš velké.

Zatímco v hlavním městě tedy neprožívají nejlepší období, v Janově naopak mají důvod k radosti. Trenér Davide Ballardini v posledních zápasech ustálil základní sestavu a nese to ovoce. Ačkoliv je fakt, že po dvou remízových zápasech (AC Milán 1:1, Bari 0:0) vyměnil Rafinhu za Konka a bylo to ještě lepší. Hbitý Brazilec se mu totiž odvděčil parádním gólem do sítě Sampdorie, který znamenal výhru v Derby della Lanterna a prestižní tři body. Grifové se navíc přiblížili na dostřel první polovině tabulky.

Ačkoliv mají Ballardiniho ovečky stále velký problém se střílením branek, od Gasperiniho vlády se zásadně zlepšila obrana. Ballardiniho taktika na čtyři obránce se vyplatila a Janov má nyní druhou nejlepší obranu v celé soutěži. Pokud se zapracuje na zakončení, nakonec by sezóna nemusela skončit tak špatně.

Domácí budou bez zraněného útočníka Destra a pravděpodobně i Konka s Chicem. Hosté přijedou hned bez tří potrestaných hráčů. Za karty pyká Rosi, De Rossi a Cassetti. Mimo hru budou nejspíše i útočníci Borriello s Vučiničem, jistou má absenci má další forvard Adriano.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Rafinha, Milanetto, Kucka, Rossi - Floro Flores, Palacio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - N. Burdisso, Mexes, Juan, Riise - Taddei, Brighi, Perrotta - Simplicio - Totti, Menez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Před sezonou byly týmy Fiorentiny a Sampdorie velkými kandidáty na evropské poháry. Jenže probíhající sezona je pro oba celky velkým zklamáním. O něco horší je to na hostující straně, janovští Blucerchiatti se totiž nebezpečně přibližují sestupovým vodám.

Viola ztratila domácí dohrávku s Interem a znovu si zkomplikovala cestu za vysněnými evropskými poháry. Vše přitom vypadalo dobře po vítězství nad Janovem, následné remíze v Parmě a tříbodovém zisku v Palermu se Viole notně zvedlo sebevědomí a už už se zdálo, že by mohli svěřenci trenéra Mihajloviče zaútočit na pohárové pozice. Inter ale potvrdil, že se mu pod Leonardem daří a z Florencie si odvezl výhru 2:1.

"Inter skóroval z jediné šance, kterou v prvním poločase měl, zatímco my si jich vytvořili více. Nezasloužili jsme si prohrát, ale bohužel jsme zaplatili za drobné chyby, které jsme udělali. V neděli budeme čelit Sampdorii, bude to těžké utkání, musíme vyhrát," mrzela porážka s Interem srbského trenéra Sinišu Mihajloviče. Fiorentině tak nezbývá nic jiného, než se pokusit získat ztracené body zpět doma proti trápící se Sampdorii.

Fanoušci Blucerchiatti prožívají smutné chvíle. Jejich miláčci nejenže vypadli z evropských pohárů, ale teď už i vyklidili ligové pozice, které je pro příští sezonu zaručují. Jakoby toho nebylo málo, vrcholem bylo prohrané prestižní derby s konkurenčním FC Janov, který letos ale také nijak nezáří. Sampdorii teď čeká další náročná cesta do Florencie na stadion Artemia Francchiho.

Domácím stále chybí několik klíčových hráčů ze základní sestavy - Vargas, Santana, Kroldrup, Jovetič a brankář Frey. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, zranění jsou Semioli, Pozzi a zimní posila Biabiany.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Camporese, Pasqual - Montolivo, D'Agostino, Behrami - Marchionni, Gilardino, Mutu
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Poli, Palombo, Guberti - Maccarone, Macheda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Calcio Catania  (neděle 20:45)
Večerní nedělní duel bude tentokrát patřit Neapoli, která doma přivítá Catanii. Partenopei sice v posledních pěti zápasech jen jednou zaváhali a stále jsou těsně za vedoucím AC Milán, ale nyní je čeká těžká zkouška. Ve čtvrtek totiž Neapol hrála Evropskou ligu s Villarrealem a je otázka, jak se vložený duel podepíše na kondici hráčů.

Nicméně Rossazzurri by neměla být zas tak těžkým soupeřem, když vezmeme v potaz, že poslední vítězství nad Lecce bylo prvním za osm zápasů a že jsou svěřenci kouče Diega Simeoneho jen těsně nad sestupovými příčkami. Ale zpět k Neapoli. Ta ve čtvrtek uhrála doma jen bezbrankovou remízu s Villarrealem a v odvetě to bude mít hodně těžké. A jelikož jako poslední zástupce v Evropské lize hájí italskou čest a koeficient, bude na ní vyvinut velký tlak.

Kouč Walter Mazzarri však po zápase ani nebyl zklamaný, protože viděl, že jeho tým byl lepší. Azzurri si vytvořili několik slibných příležitostí, jenže žádnou neproměnili. Odveta je ale otevřená a Mazzarri se na Madrigal těší.

Špatnou zprávou pro Neapol je ale třízápasový trest pro Ezequiela Lavezziho za incident v zápase s AS Řím. Důležitý muž ofenzívy tak nezmešká jen Catanii, ale především klíčový zápas s AC Milán, který se hraje příští týden. Ostrostřelce Edinsona Cavaniho tak bude vedle Hamšíka doplňovat lednová posila Mascara. Za karty bude pykat také obránce Campagnaro a nenastoupí ani zranění Vitale s Gravou.

Catania sice jede na Stadio San Paolo posílena o důležité vítězství nad Lecce, kterým se trochu vzdálila sestupovým vodám, ale přesto je ještě na čem pracovat. Uvědomuje si to i kouč Diego Simeone, jenž má navíc problémy s marodkou. Otazníky visí u Capuana, Biagiantiho, Izca, Bellusciho, Terlizziho i Sciaccaa. Pokud by si měli Rossazzurri odvézt z Neapole nějaké body, bylo to přeci jen překvapení.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Zuniga - Hamšík, Mascara - Cavani
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Alvarez - Lodi, Carboni - Schelotto, Bergessio, Gomez - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.10 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Città di Palermo  (sobota 18:00)
26. kolo kolo italské Serie A odstartuje zápas Boloni s ambiciózním Palermem. Domácí Boloňa ještě v žádném případě nemá v boji o záchranu vyhráno, stejně jako Palermo v boji o evropské poháry.

Boloně aktuálně patří s devětadvaceti body čtrnáctá příčka, tři body jí byli v průběhu sezony za různé prohřešky strženy. Cílem tohoto celku je jednoznačně klidná záchrana, ale ta se vzhledem ke ztrátě v minulém kole zkomplikovala. Svěřenci trenéra Malesaniho nezvládli zápas na Sampdorii Janov, kde prohráli kvůli katastrofální čtvrthodině 3:1. "Proti Sampdorii jsme měli výpadek, dostali jsme tři góly kvůli špatné koncentraci. Musíme se více soustředit, a zabránit stejným chybám. Proti Palermu očekávám zlepšení," okomentoval poslední porážku v Janově trenér domácích Alberto Malesani. Boloňa si bude chtít spravit chuť v domácím prostředí proti Palermu.

Ze stadionu Renato Dall'Ara se body nevozí lehce, což pochopitelně ví i trenér Delio Rossi. Palermo stejně jako Boloňa v minulém kole klopýtlo, a prezident klubu Zamparini neskrýval zklamání. Podle nejrůznějších informací je pozice Delia Rossiho hodně nejistá, a nejspíše jen Zamparini ví, jestli nebude náhodou toto kolo pro Rossiho poslední. Prezident klubu by si představoval start v Lize mistrů, ovšem to bude hodně obtížné.

Boloňa bude postrádat Ekdala, Garicse a Britose. Marodka Palerma je o poznání nabitější, trenér Delio Rossi musí oželit start Cassaniho, Pinilly, Goiana, Darmiana, Paolucciho a suspendovaného obránce Balzarettiho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Cherubin, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez - Meggiorini, Di Vaio
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muñoz, Andelkovič, Bovo - Nocerino, Migliaccio, Bačinovič, Garcia - Iličič, Pastore - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - Cagliari Calcio  (sobota 20:45)
Ačkoliv prohrál v Derby d'Italia s Juventusem, po výhře nad Fiorentinou je Inter zpět v boji o titul, což bude chtít potvrdit v sobotu s Cagliari a vyvinout tak ještě větší tlak na AC Milán a Neapol, kteří hrají až v neděli. Isolani nemají na San Siru co ztratit, ale s ohledem na poslední formu nejsou bez šance.

Změna trenéra kolem nového roku obhájci titulu výrazně pomohla, Leonardo na lavičce Nerazzurri zatím vyhrál 8 z 10 zápasů, porazit jeho svěřence dokázalo vedle Juventusu už jen Udinese. Prohru se Starou Dámou však Inter rychle napravil dohrávkou s Fiorentinou, kterou porazil 2:1 a na první místo už jen pět bodů. Náskok Rossoneri na začátku roku na svého městského rivala byl víc než trojnásobný.

Proti Cagliari nenastoupí v domácím dresu Cristian Chivu, jenž pokračuje ve svém trestu. Zranění do zápasu nadále nepustí stopery Lúcia se Samuelem, útočníka Milita a nově také Sneijdera. Dá se očekávat, že s ohledem na nadcházející duel Ligy mistrů s Bayernem Mnichov Leonardo sestavu trochu protočí.

Cagliari jede na San Siro s dobrou náladou. Posledním vítězstvím 4:1 nad Chievem rychle nechalo zapomenout na prohru s Juventusem a svou bilanci z posledních sedmi zápasů zaokrouhlilo na pět výher. Proto mají Isolani v polovině tabulky relativní pohodlí. Hosté mají navíc k dispozici kompletní kádr, takže není vyloučeno, že Inter pozlobí. Pravdou však je, že naposledy San Siro Cagliari dobylo v roce 1995.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Cordoba, Nagatomo - Zanetti, Thiago Motta, Kharja - Stankovič - Eto'o, Pazzini
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Nené, Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.30 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán25157344:1952
2.SSC Neapol25154640:2249
3.Inter Milán25145646:2947
4.SS Lazio25136632:2245
5.Udinese Calcio25134842:3043
6.Juventus FC25118641:3041
7.Città di Palermo25124944:3540
8.AS Řím24116735:3239
9.Cagliari Calcio251051032:2735
10.ACF Fiorentina2588928:2832
11.Janov CFC2588920:2232
12.Chievo Verona25710827:2731
13.UC Sampdoria2579923:2730
14.Bologna FC2488826:3329
15.Parma FC25681123:3426
16.Calcio Catania25681122:3326
17.US Lecce25661326:4624
18.Brescia Calcio25641520:3322
19.AC Cesena25561417:3421
20.AS Bari25361614:3915
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (716)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemáte niekto z Fanty D požičať obrancu,ktorý by mal byť v základe?

Reagovat
panca

to je jedina rada, kterou mam v poradku. Zalohu a utok mam jako obvykle uplne v troskach.

Reagovat
Jajinek

Na jedno stranu je dobře, že Wes a Lúcio jsou šetřeni na LM, ale když vidím sestavu, kde na jedné straně pobíhá Nagatomo a před ním Kharja, tak mi jen cukají koutky. Obzlášť v zápase, kde bude důležité eliminovat Cossua, aby nedostal čas na zacílení přihrávek na nabíhající hroty. Naštěstí ve formě hrající Agostini je na levo, kde by si ho Zanetti měl pohlídat.

Hodně jsem zvědavej na postavení zálohy. Opravdu nevím, jestli šetření Cuchua je totiž ten nejlepsí nápad. Když už, tak bych místo Kharjy pro jistotu zkusil od začátku Marigu.

Hlavně by mě zajímalo, co plánuje Leo na Bayern. Koho ze čtveřice Chivu, Motta, Cuchu, Deki nechá sedět. Pokud budou všichni zdraví, tak bych (vzhledem k tomu, že se jedná o domácí zápas) volilv variantu bez Motty. Cuchu na DM, Zanetti RCM a Maiconpojistka, Chivu LB hodně zajišťovaný stopery a Cuchuem, páč rychlostně stíhat nebude, ale bude sakra důležitý, a Deki na tom doulavém postu mezi zálohou a Wesem. Bude to celkem sranda, Leo má proti Bayernu dvě možnosti, bu´d totálně zariskovat s rozestavením, nebo postavit Panděva...já hlasuji pro to druhé, ale rozhodně to není ideální varianta.

Nyní se ale musíme sustředit na Cagliari, ten zápas nebude lehkej a klidně se může opakovat Palermo a ze začátku nám tam nějakýho šoupnou, ale tyhle zápasy prostě musíme vyhrávat at se děje cokoli. Navíc Aqua to proti nám tradičně zahazuje. No už se nemůžu dočkat!!!

FORZA INTER!

Reagovat
$dolar$

Ja bych tam Mottu nechal, hraje celkem ve forme, byla by skoda ho nenechat hrat, Zanetti na LB a Chivu lavka

Reagovat
Jajinek

Chivu 4 zápasy stojí, takže v rámci rozložení sil by měl hrál. Navíc je ve formě, rychlostně sice stíhat nebude, ale jinak je momentálně defensivně nejlepší, ze všech našich beků. Umí na poslední chvíli zachránit neuvěřitelné situace. Zanetti na beku by přinesl dvě komplikace. Díra před Maiconem, kde by rázem hrál Deki, a to vzhledem k tomu, že Bayern křídla rotuje a někdy by se tam vyskytl Robben, není moc štastné. A za druhé to, že když hraje Motta s Cuchuem naráz, tak oproti Josého stylu je Leo prohazuje, tedy že Motta je DM a Cuchu vysunutý na LCM...což sice přináší varianty do útoku, ale při obranné hře oba často propadávají. PO zápase s Violou je jasné, že varianta s Cuchuem na DM je jistější. Jinak Motta a forma...poslední zápas na Juve poměrně hrůza...

Ale jak říkám, netuším co Leo vymyslí, ale myslím, že Chivu bude hrát.

Reagovat
$dolar$

Ok, souhlasim

Reagovat
lnterista

LM ji mi docela ukradena...pro mne je priorita Serie A

Reagovat
Mihal

Reagovat
Jajinek

Já vím, že LM nevyhrajem...ale přes Bayern bych postoupit chtěl...opravdu je nemám rád, navíc budu při tom. Na tom dvojzápase mi hodně záleží.

Reagovat
lnterista

to je ovsem uplne neco jineho

Reagovat
Lubinterista

Souhlas, navíc jako obhájci bych chtěl dokráčet trochu dál.

Taky bych měl v Mnichově být, ale co mám asi týden staré info, tak je i mezi evropskými interisty o lístky gigantický zájem, takže to nemusí dopadnout , nebo mi něco uniklo?

Reagovat
Jajinek

aha, no Lukáš mi nepsal, že by byl s lístkama nějakej problém, myslel jsem, že přihlášky to pokryje...tak doufám, uvidíme...

Reagovat
Yanek

Mám takovej pocit, že Serii A dáte. Nám to štěstí prostě nepřeje. Důležitý zápas bude teď s Chievem, pokud budem hrát hnusně a neseberem tři body, tak ste favoriti vy. I kvůli losu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kde je ta milánská hrdost? Každý tým si projde během sezony krizí, my v ní teď jsme. Ale není to nic strašnýho. Tak prosím přestaň s těmihle odevzdanými řečmi..

Reagovat
Yanek

Já bych řekl, že to je dost strašný vzhledem k tomu, že v LM to budeme mít hrozně těžký a v lize nás slušně dobíhají konkurenti. A pokud je to skutečně jen výpadek formy, tak už docela dlouhej. Fandím a věřím, ale je třeba vidět věci i trochu jinak než růžově.

Reagovat
lnterista

no ja bych se nezlobil ale porad je to 5bodu a musime vyhravat a vy aspon remizovat...takze porad hodne bodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle přístup naprosto nechápu. Dobře prosrali jsme jeden zápas v Lize mistrů. Výsledky od Vánoc nejsou ideální. Ale to nic nemění na tom, že jsme favoriti. To ze sebe nesmíme shazovat a štěstí ať de někam. Útok je špička, obrana pevná a záloha je v lize(!) kvalitní. Boateng je zpátky, Bommel hraje slušně(Tím myslím výkony) a Cassano je špica. Jsme favoriti a letos to bude double. Takže klid.

Reagovat
smazaný uživatel

0,1

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za zostava Interu snad vymenili celý káder oproti minulej sezóne..Ranocchia, Nagamoto, Kharja, Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

Marco The Freakin Di Vaio ....už sa teším ako skolí Palermo....

Reagovat
Pipo123

Carlo Ancelotti by se mohl vrátit do AS Řím, v jehož dresu prožil řadu let coby hráč. O jednapadesátiletého manažera Chelsea mají podle Corriere dello Sport zájem případní noví vlastníci, kteří o koupi Giallorossi jednají.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom ? Carletto sám řekl, že by rád Romu jednou koučoval...

Reagovat
Pipo123

neverím že odíde, Chelsea ho asi tak lahko nepustí,. ale treba aby sa vracali najlepší tréneri, chce to ešte Capella

Reagovat
smazaný uživatel

no v Chelsea má k padáku zatím slušně nakročeno, alespoň výsledkově, neznám tamní situaci..., každopádně do Říma se jednou vrátí a přál bych mu to. ta repre už mu nejspíš nevyjde, tak aspoň vlci.

Reagovat
terry

Zatím těžko soudit, ale nebojím se, že by to případně šlo nějak moc ztuha.

Reagovat
$dolar$

Snad brzo z Chelsea vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že Carlo by si v Římě udělal pořádek a konečně by sme byli tam kam patříme

Reagovat
10

kam patříte?

Reagovat
smazaný uživatel

odkaz pre tipujúcich - dnes inter X2

Reagovat
Jajinek

je to zaručený tip, fix zápas a dáš ho dnes zadarmo všem?

Reagovat
Mihal

ale sám by to nepodal ani za 20 korún

Reagovat
smazaný uživatel

ciťák

ale podal

Reagovat
Pinturicchio

Sorry za tak pozdní nahození sestavy do Fanty, ale spím celý den ... včerejší ples byl hodně náročný

Reagovat
Pinturicchio

( Ale bylo to tam ještě před 18:00 )

Reagovat
cresposuper

V BOlogni je nejaká tma.

Reagovat
Pinturicchio

Ta Bologna už mě s tím štve, letos tuším třetí zápas, co přerušují, u nich doma.

Reagovat
cresposuper

Už sa hrá. Ale aj tak, toto som som videl iba u Slovanu Bratislava, ale prvoligový talianský tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš link,pls?

Reagovat
cresposuper
Reagovat
Pinturicchio

Tak je prvoligový tým a prvoligový tým. Podívej třeba u nás na takové Slovácko. ... a tak hlavně, že už se hraje. Di Vaio hattrick ! ! !

Reagovat
cresposuper

Jj. Cez Muňoza by to mohlo ísť, Bologna hrá zatial aktívne, páči sa mi to

Reagovat
Pinturicchio

Jen tak dál.

Reagovat
cresposuper

Zatial to vyzerá na parádny zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším ako sa Bayern na Meazze uškvarí

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa môže už po stýkrát písať o spojitosti Inter a Tevéz

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédia,prvý polčas ešte jak tak ušiel ale ten druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ramirez je fakt dobrý ...

Reagovat
Slejdy

Miccoli proc sedi?? mam ho v zakladu kua

Reagovat
smazaný uživatel

niečo má zo šlachami

Reagovat
cresposuper

Čo je prosím ťa zač ten Acquah?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z najlepších z primavery,stredopoliar,vraj celklom univerzál z celkom dobrou technikou....Sabatini o ňom povedal že je to nový Essien .

Reagovat
cresposuper

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Goool Paponi

Reagovat
Ragazzo d'oro

Paponi!

Reagovat
Mihal

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta; 27 Pandev, 14 Kharja, 9 Eto'o; 7 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 5 Stankovic, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 20 Obi, 23 Materazzi, 29 Coutinho.

Allenatore: Leonardo.

Cagliari: 1 Agazzi; 14 Pisano, 13 Astori, 21 Canini, 31 Agostini; 8 Biondini, 5 Conti, 10 Lazzari; 7 Cossu; 18 Nené, 9 Acquafresca.

A disposizione: 25 Pelizzoli, 3 Ariaudo, 4 Nainggolan, 20 Laner, 23 Missiroli, 24 Perico, 30 Ragatzu.

Allenatore: Roberto Donadoni.

Reagovat
Mihal

to ako budeme hrať 4-2-3-1? Bojím sa tejto zostavy

Reagovat
Dejwa

no to sem zvědavej.. 4-2-3-1 + Deki a Cuchu šetření

Reagovat
Jajinek

tohle bude solidní divočina

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Jajinek

jako částečně Lea chápu...ví, že Panděva bude potřebovat proti Bayernu a tak ho chce dostat do zápasu...ale jako nemusí to vůbec dopadnout dobře, budeme je muset přestřílet

Reagovat
cresposuper

Ja by som ešte posadilk Julia a dal tam Castelazziho...

Reagovat
Mihal

Hoďte sem prosím niekto link...díky

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zvlaštne ked J.Zanetti skončí v Interi

Reagovat
Jajinek

co to sakra je????

Tohle fakt není Inter...

Reagovat
Mihal

to je totálny chaos v tej obrane

Reagovat
smazaný uživatel

je tam

Reagovat
Jajinek

to musel být ofsajd ne???

Reagovat
Pipo123

zdá sa mi že nebol. ono to tak vyzeralo, ale dole sa tuším niekto zabudol

Reagovat
Jajinek

no gól dal Ranocchia, který byl v ofsajdu při Kahrjově střele ne?

Reagovat
Mihal

ak to išlo dnu od Ranocchii tak určite bol

Reagovat
10

nebyl

Reagovat
Jajinek

jakto...kde stál Ranocchia při tom kopu?

Reagovat
10

právě...myslel jsem, že Canini stál za ním, ale z opakovačky to tak nevypadalo...

Reagovat
Jajinek

no jako byl to zmatek...těžko to šlo posoudit...nevím

Reagovat
Lubinterista

myslim že nebyl

Reagovat
Lubinterista

tak nakonec nevím... Ale Ranocchia tomu uhýbal a trefilo to jejich a od něj do brány, mi připadalo. Hodně těžký na posouzení

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

i když...rád se na to podívám ještě jednou

Reagovat
DelPiero137

co to bol za gol? Nepiskal priamy kop?

Cagliari sa neboji, dobre tlacia...

Reagovat
One-Real

Kharja paráda, ještě že jsem ho v té fantě nasadil

Reagovat
Jajinek

gól dal Andrea...

Reagovat
cresposuper

Nie, ten teč mal hráč hostí

Reagovat
Jajinek

já myslím, že to není tak jednoznačný, koho to trefilo, každý záběr nasvědčuje něčemu jinému...těžké...

Reagovat
cresposuper

ASi máš pravdu...

Reagovat
One-Real

Tak ne, jsem kokot.

Reagovat
Mihal

Pandev zatiaľ

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Mihal

Tak nakoniec tá lopta šla za čiaru od hráča Cagliari, takže to asi ofsajd nebol

Reagovat
Pipo123

Eto

Reagovat
Jajinek

Ten Nagatomo je jak finanční úřad...vždycky nadělá víc škody než užitku...takovej Suazo v obraně...furt někde běhá..ale úplně k hovnu.

Reagovat
M11

Reagovat
cresposuper

A to som si práve myslel, že tieto domáce zápasy mu pôjdu..

Reagovat
cresposuper

Zatial je to ale slabé. Chcelo by to trochu podržať loptu, ukludniť hru.

Reagovat
M11

Siena

Reagovat
Jajinek

Cossu se stal prvním hráčem v Calciu, kterého Panděv porazil ve sprintu...gratulace...

Reagovat
Mihal

Reagovat
Pipo123

Pandev vyzerá hrozne komicky ked uteká, ale hrozne

Reagovat
cresposuper

Náhodou dnes je nadpriemerný.

Reagovat
Jajinek

tak o tom žádná...

Reagovat
Jajinek

Vtipné...otevřené...dnes před LM to přežiju. Pozitiva? Andrea pokračuje v solidnm představení a Panděv se v tom hektolitru prostoru dokáže prosazovat. Jinak tenhle zápas asi nějakou vypovídací hodnotu mít nebude a tak ho netřeba nějak řešit. Te sestava je strašnej slepenec. Hlavně, aby se vyhrálo.

Jo a Japonce fakt vede jako komik roku...

Reagovat
Bayern +

No koukám, že sestava nějaká slepená, už jsem se potěšil, Nagatomo vs. Robben. Jinak mohl bys prosím napsat očekávanou sestavu na středu proti nám ? A kteří hráči určitě nezasáhnou. Díky.

Reagovat
Jajinek

Cesar - Maicon, Lúcio, Cordóba, Chivu - Zanetti, Cuchu, Motta/Deki - Wes - Eto´o , Panděv

hodně bych se divil, kdyby to bylo jinak

Reagovat
Pipo123

až na Pandeva je to výborná zostava

Reagovat
Jajinek

v odvětě už bude Milito a celé to rozhodne...

Reagovat
cresposuper

A ten je dnes dobrý

Reagovat
Bayern +

Díky. Tak jako vidím, dnes to řádně šetří. Kromě Milita (díkybohu) to vypadá na plnou sílu.

Naše sestava by měla vypadat následovně:

Butt - Lahm, Tymoščuk, Badstuber, Pranjić - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribery - Gómez.

Každopádně to bude super zápas, Ribery - Maicon, Robben - Chivu, to bude krása.

Největší obavy mám z Eto'a, protože náš nejlepší stoper - Badstuber zahrál poslední dva zápasy strašně a máme fakt vážný problém s obranou. Jinak jste moc nebezpeční přes pravou stranu ?

Reagovat
Mihal

Keď má Maicon deň tak aj áno

Reagovat
cresposuper

Hlavne som zvedavý, či si bude Etoo zbiehať zlava ako zvyčajne, alebo sprava ako proti Viole. Tak hral tiež perfektne.

Reagovat
cresposuper

Inač o polčase to opakovali , dali tam dobrý pohľad z brány a určite to bol hráč Cagliari, kto sa toho dotkol.

Reagovat
Jajinek

škoda...mám Andreu ve fantě...

Reagovat
cresposuper

No ale v tej televízii píšu ako strelca Andreu, Oficiálne to bude možno jeho gól

Reagovat
Jajinek

bude záležet na klucích z Gazzetty ...a ti jsou hodně přísní...

Reagovat
Bayern +

100. pro Udinese

Reagovat
Lubinterista

ne

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Lazio♥

Reagovat
Lubinterista

jedeš na optice?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
cresposuper

Goran začína byť Goranom

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte prosím někdo, kde bych sehnal návštěvnost na jednotlivých zápasech it. ligy? Chystáme se na AS - Lazio, tak esi máme mít strach z nedostatku lístků. Příp. dík

Reagovat
Pipo123

nedostatok ich určite nebude, len aby ste sa tam dostali, teraz tá fans karta to dosť zneprijemnuje

Reagovat
smazaný uživatel

byli sme na Inter - AC a v poho, jenomže sme to měli lístky od českýho fanklubu Interu.. Tak snad to vyjde. dík za info

Reagovat
Pipo123
Reagovat
10

pěknej zámek

Reagovat
Jajinek

solidní tlak...

Reagovat
Mihal

čo sa to deje?

Reagovat
cresposuper

To nie je možné. Do riti s týmto choď te!!

Reagovat
Lubinterista

chce to hřebik nebo me jebne

Reagovat
Mihal

Bez Etooa sme v predu bezbranný, to bude betón do poslednej minúty

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zas výkon snů

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari si zasluzilo minimalne bod.

Reagovat
Delsemela

po velkém štestí u fialek,dnes opět matný výkon,kdy Vás přehrávalo Cagliari cca 20 minut ve velkém tlaku...je pravda,že byla poslepovaná sestava na straně Interu,ale takovýto výkon by určitě na Bayern nestačil !!! Gol jste dali opět slepený,ale prostě jste velké mužstvo a to vyhrává ikdyžs e zrovna nedaří,to je určité umění. No jsem zvědavý na souboje Nagatomo vs Robben,Yuto mě zatím absolutně nepřesvědčil,tam to místy hoří,čekal jsme že bude lepší tedy. pazzini hrál taky lauter prd,nedostávl balony,které potřebuju.. Pro Vás zlaté tři body dnes

Reagovat
cresposuper

Nagatomo bude sedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Nagatomo vs. Robben nebude.. SNAD..

Reagovat
cresposuper

Paráda Výkon síce totálne o hovne ale nikto sa nezranil, sme 2 body za AC a to hrá na horkej pôde Chieva! FORZA INTER

Reagovat
Mihal

taký strach o výsledok som nemal ani vo finále LM

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

klasicka nuda a pekne jsme si zahravali ale dulezite jsou 3 body

Forza Inter

Reagovat
Mr.Jindros

Juve, Bari, Janov, Catanie - do toho... a díky do Bologni.

Reagovat
Jajinek

No...tak že zrovna dnes udržíme čisté konto bych fakt netipoval. Ta sestava byla hrůzu nahánějící, ale Calgliari k mému překvapení směrem dopředu totálně neschopný vyřešit klíčové situace. Těch závarů tam bylo hodně, ale nemůžu si vpomenout na jakoukoli vyloženou šanci....tohle jde dost na jejich vrub.

Samozřejmě, že kdybychom takto hráli proti Bayernu, tak dostanem sadu, ale přeci jen, ta sestava a příprava na zápas, bude úplně jiná. (i když Cuchu a Deki tomu tlaku v drhé pli moc nezabránili).

Co se týče jednotlivých postů, Maiconovi dnes nešly moc kličky a Cordóba byl opět takový nevýrazný. První poločas se mi líbil Kharja s Panděvem, v druhém to bylo děs a běs...v dobrém světle se ukázal Mariga

V momentě, kdy odešel Eto´o, tak útok Pazzo, Panděv nedokázal vepředu vůbec udržet míč a obrana zbytečně jen odkopávala, takže ten tlak byl vcelku logický. Ale jak říkám, tohle byl typický před LM rozháráný zápas, na základně kterého se těžko dá udělat nějaký závěr...snad jen, že Nagatomo je náš Jarda Plašil všechno splašil...když to srovnám se Santonem, tak defensivně jsou stejně mimo..ale Japonec je větší kamikaze...(skočí do každého souboje po hlavě a málem se v letu zabije) ale směrem dopředu není až tak nebezpečný a průměr úspěšných centrů a kliček má hodně veselý.

No, hlavně, že jsou body doma...a nyní fandit Chievu a dobře se připravit na Bayern!

Jinak doufám, že Gazzetta dá gól Andreovi...

FORZA INTER!!!!

Reagovat
cresposuper

Reagovat
vitasrp

Hele chtěl jsem se tě zeptat, jestli už víš, zda budete pořádat výjezd do Allianz Areny na odvetu osmifinále?

Reagovat
Jajinek

výjezd pořádáme...už probíhá přihlašování, ale ještě nebyly přidělené lístky a nevím, kolik jich je. Zájem je poměrně velký. Na členy fanklubu by se mělo dostat, ale nevíme jak ostatní. Zkus napsat na info@cechianerazzurra.com, tam by měli vědet víc...

Reagovat
vitasrp

Ok, díky za info..

Reagovat
M11

! ! ! F O R Z A ! ! ! J U V E ! ! !

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
homeles8

(© Pinturicchio, 2011)

Reagovat
panca

byl ten gol interu ofsajd nebo ne?

Reagovat
lnterista

ja bych rekl ze jo

Reagovat
panca

ranocchia tam stal stopro za obrance a balon sel na nej, takze nejspis ofsajd.

Reagovat
lnterista

jj ale stejne by jsme vyhrali tak nemusis byt smutnej

Reagovat
panca

nee to nejsem jen me to zajima jak je to podle pravidel spravne...

Reagovat
lnterista

to ti nereknu...skoda ze neni moznost pouzit jestrabi oko

A kdyz je utocici hrac uplne poslednim hracem i za brankarem tak je to taky ofsajd? Ja ty pravidla moc neznam

Reagovat
panca

tak pokud se zapoji do hry, tak podle me jo a ani se nemusi dotknout balonu. Ale nejsem si jistej. Pro tyhle situace by melo byt video. Rozhodci by koukl a byl by klid. Samozrejme by to chtelo vic kamer u branek. Zabralo by to minutu. Min casu nez potom ty hadky

Reagovat
lnterista

ja jsem taky pro, ale zase ty debaty jsou taky pak dobry(nekdy)

Reagovat
panca

debatovalo by se i tak a hraci na hristi by meli klid. V hokeji juknou na video a prakticky nikdo nikdy se zbytecne hehada

Reagovat
10

tohle podle mě bylo aktivní zapojení do hry, tudíž se měl pískat ofsajd a gól neměl platit...dokonce byl v ofsajdu i Motta

Reagovat
Jajinek

záleží na tom, kdo to nakonec tečoval...Gazzetta jako střelce určila Ranocchiu a jim bych věřil...v tom případě asi ofsajd...ale i tak si nejsem jistý, nechtěl bych být sudím v téhle situaci, totálně těžké na posouzení.

Reagovat
lnterista

Reagovat
panca

musi se dotknout, aby byl ofsajd? Nestaci tam jen byt a zapojit se do hry?

Reagovat
Jajinek

nemusí...jenže ten obránce hostí se tam tak motal, že sudí mohl těžko posoudit, jestli nestál za ním...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava by měla být stejná jako v Brescii, čekám pohodlné vítězství .. 3:0 :)

FORZA LAZIO!

Reagovat
mickey mouse

musí být povinné tři body

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Máme nejsilnější možnou sestavu s kterou jsme porazili Inter Milán, takže Lecce dát aspoň 0:2 FORZA JUVE!

Reagovat
Inzaghi

Pato pravděpodobně zase na lavici, zpátky v nominaci je zase konečně Prince. Uvidíme, jestli nastoupí, případně kam naši zálohu posune. Na trequartistovi pro něj asi místo nebude. Nevěřím, že by Max nechal sedět dva z hvězdné čtverky ve prospěch Prince. Ten pokud bude ochotnej bránit, mohl by dnes tvořit zajímavou zálohu např. s Bommelem a Merkelem. Mám z dnešku trošku strach, ale už je potřeba se zase chytit... FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon

Reagovat
10

to je parádní začátek

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to je začátek.

Reagovat
Pipo123

jojo mali ste mat penaltu a máte redku

Reagovat
10

byla penalta? koukám až od 10. minuty..

Reagovat
Pinturicchio

Toni se dral do šance a stáhnul ho k zemi, byla by přísná, ale písknout se v pohodě dala.

Reagovat
Pipo123

no já si myslím že to mal pískať, išiel by do šance, minimálne ak by ho nepodržal, tak by tu loptu ešte Toni nejak usmernil na branku, ale inak sa mi páči ako píska dneska rozhodca, necháva tej hre dosť priestoru a moc to nekuskuje

Reagovat
Pinturicchio

To jo, já už ty penalty, po tom, jak je nám letos (ne)pískají, už nějak zvlást "neprožívám"

Reagovat
10

díky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

to Lecce as moc dobre zdvihlo v posledných zápasoch, už od toho zápasu kedy remizovali u nás. Páči sa mi u nich dosť priamočiary prechod do útoku, ak by ešte zamakali na obrane tak by ich záchrana nemala minúť

Reagovat
panca

ja bych dal dolu jednoho z utocniku. Krasic mohl byt dobrej na brejky

Reagovat
Pinturicchio

Za koho šel Marco?

Reagovat
10

Miloš

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
homeles8

Krasič

Reagovat
Pinturicchio

Ze začátku na nás Lecce slušně vlétlo, ale už se je daří držet. Snad vyhrajem i v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se na Gazzette najdou takovy ty online reporty z utkani (sestavy,statistiky atd.) Nemuzu to tam najit . teda jestli to je i v English verzi ?

Reagovat
Jajinek

english verze je osekaná...doporučuju zůstat v italské...dá se v tom vyznat...

Reagovat
lnterista

lepsi je stejne bet365

Reagovat
Jajinek

jako jo...ale on asi myslel na statistiky a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne zustanu v Italske jen mi nekdo reknete jak se proklikam tam kam potrebuju nejak se mi nepodarilo

Reagovat
10

jo ty si chtěl online...tak to v eng není

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ty myslim , tak klidne v IT na Juve diky moc .

Reagovat
Yanek

To Lecce se hrozně zvedlo...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

prajem im záchranu, ten herný prejav je sympatický

Reagovat
homeles8

200.pro Kurta Cobaina

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista

pozde

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
lnterista

v 94 jsi to mel napsat ted je to k ho.nu

Reagovat
lnterista

jinak dneska by mel teda kolik?

Reagovat
homeles8

44

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti bylo, kdyz si to hodil 2roky?

Reagovat
homeles8

3

Reagovat
smazaný uživatel

o rok starsi nez bean

Reagovat
$dolar$

Mr. Bean?

Reagovat
smazaný uživatel

Ms f. bean c.

Reagovat
panca

krasic mel zustat a toni dolu... takhle to na nej nakopnou a hned prijdou o balon

Reagovat
homeles8

jj

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Dejwa

co dělal Buffon?

Reagovat
10

ruka mimo vápno

Reagovat
Dejwa

Dík.

Reagovat
lnterista

neslo jinak fakt to byla rucni brzda?

Reagovat
10

byl by to gól, na druhou stranu bysme otáčeli v 11ti...spíš by mě zajímal ten neodpískanej zákrok na Toniho, kterej tomu předcházel

Reagovat
DelPiero137

to je pravda, radsej pustit gol a bojovat v 11-tich

Reagovat
lnterista

nevidel jsem

Reagovat
DelPiero137

to by zaujimalo aj mna.

lebo som idot a pozeral som v TV programe kedy zacne zapas. a tam bolo pisane 12:55. kurnik.

Reagovat
homeles8

A je to..

Reagovat
Pipo123

kurna Sorensen tiež mohol pobehnúť ešte a tu loptu aj zachytiť, bolo vidieť ako to troška vypustil

Reagovat
10

hlavně měl držet ofsajd...

Reagovat
Pipo123

on tam zaspal Giorgio ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
10

Sorensen se tam zapomněl, jinak by byl Mesbah v ofsajdu

Reagovat
10

myslel jsem, že se bavíme o tom červeným zákroku...my bad u gólu jednoznačně Giorgio

Reagovat
homeles8

kurva, porazlil jsem Intar i AC MIlán a debilní Lecce nás přehrává, mě z toho jebne už

Reagovat
Yanek

Ten Chiellini je borec jak prase, moje vysněná posila do obrany místo Nesty, popř. místo Antoniniho.

Reagovat
Pinturicchio

Lecce mě dost překvapilo, hrajou hodně dobře, výborný pressing. Ale okénka vzadu občas jsou, snad v takovém tempu nevydrží celý zápas a otočíme to.

Reagovat
DelPiero137

v obrene je to ako den otvorenych dveri ale Matri sa vie ako tak dostat do sance. s trochou stastia by sa tento zapas dal otocit.

Ale stiahol by som Toniho a poslal tam Momo. S 3 zaloznikmi to nie je bohvie co.

Reagovat
homeles8

Momo nemůže kvůli kartám

Reagovat
DelPiero137

nejak som stratil prehlad

si myslim ze Toni s Matrim su zbytocny v predu. Lecce bojuje, presuje a strednopoliar na zachytavanie by sa zisiel. Obrana bude pretazovana takto.

Reagovat
homeles8

měl jít Toni místo Miloše

Reagovat
$dolar$

Super Lecce

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně mi, prosím, neříkej, že máš v plánu chodit pod Itálii.

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

nemam v umyslu ti rikat cokoliv o svych planech

Reagovat
Yanek

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

jenom ať tu zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Stredni obrana Juve dela radost, vubec netusí, co maji hrat. Toni 3x spadl, dle meho bezdůvodně. Celá ta hra Juve je chaotická, nákopy dopředu, kde se balon neudrží, Melo ztrácí jak na běžícím páse. Lecce zaslouženě, zatím.

Reagovat
Pinturicchio

První Toniho "pád" byl penaltový.

Reagovat
Jajinek

ještě před chvílí jsi psal, že by byla přísná...

Reagovat
homeles8

ale byla by

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, byla, ale pískat se dala úplně v pohodě. . Toni stál před obráncem, chytil ho rukama a nalepil se mu na záda a znemožnil mu zakončit.

Reagovat
Jajinek

tady tyhle zákroky na Toniho se nepískali nikdy... V Janově na něj takto mohlo být nejmíň 5 penalt, kdy na něm soupeř vysel...a nic...to je holt daň za jeho postavu...

Reagovat
Tsigi

Taky je to daň za dalších 5 simulací, o které se v průběhu zápasu pravidelně pokouší

Reagovat
Jajinek

to bych ani neřekl...jako někdy tomu přídá, ale že ti soupeři na něm často vysí jak baňka na stromečku, je fakt.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz je to podruhy, tak asi chyba v systemu, bacha: viset

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

teda jestli to neni nakej slang, tvoje cestina je obvykle nadprumerna

Reagovat
Jajinek

tak to fakt není...já jsem v pravopise děsněj...

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze na ty delsi posty pouzivas automaticky opravy

Reagovat
Jajinek

to ne...taky v nich mám moře chyb...

Reagovat
smazaný uživatel

more je vetsi, parkrat sem ho videl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Respektive takhle - určitě jsou i jasnější penalty.

Reagovat
Yanek

Viděl sem to teď v opakovačce, a rozhodčí mohl klidně pískat.

Reagovat
Tomanatura

počkám si na záznam.

Reagovat
Pipo123

prešiel by som u Juve na 3 obrancov, Sorensen je tam napríklad úplne zbytočný, teraz to je hráč navyše

Reagovat
terry

Trochu jsem se bál, ale ten tah nenasadit ve fantě Bonucciho se očividně vyplácí (soudím z komentářů).

Reagovat
homeles8

otočit!

Reagovat
$dolar$

v zadnem pripade, naopak - Lecce jeste pridat

Reagovat
homeles8

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta Gazzetta je opravdu hodne osekana v Anglictine , takze mam jeste jeden dotaz

Squalificati jsou hraci co nehrajou kvuli kartam a v zavorce je kolik utkani sedej a indisponibli jsou zraneni v zavorce do kdy zhruba den/mesic . Tak to sem doufam pochopil dobre ?

A co je Altri , Diffidati a Ballottaggi . Prelozil sem si to ale nejsem z toho uplne moudrej . Diky .

Reagovat
terry

Chápeš to správně.

Diffidati - hráči, co v případě žluté karty budou příští stát.

Altri - hráči, co nejsou ani v základu, ani na lavičce.

Ballottaggio - pravděpodobnost, který hráč z uvedené dvojice nastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo diky , podle slovniku sem ty dve kolonky tusil ze budou hraci na tribune a ti co jsou ohrozeni zlutou . Ale to posledni sem nevedel vubec.

Reagovat
SqueeZy

To je mi ale probuzeníčko hoďte mi někdo pls link, jdu si zatím udělat aspoň kafe

Reagovat
$dolar$
Reagovat
homeles8

Alex to totočí!

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
$dolar$

tragicka obrana Juventusu

Reagovat
Yanek

hm, 2:0

Reagovat
Ragazzo d'oro

ta obrana Juve je tragikomická

Reagovat
homeles8

Reagovat
panca

no mel jsem vsazeno, ze da juve prvni gol

Reagovat
Jajinek

já měl, že dá Lecce gól...kdykoli...krásných 1.6...

Reagovat
panca

to nemas na betu365 ze?

Reagovat
Jajinek

nene..já sázím u fortuny...

Reagovat
panca

tuhle sazku bet365 nema vubec vypsanou!!! Nechapu proc

Reagovat
smazaný uživatel

maj to vypsany pod udrzi ciste konto

Reagovat
panca

diky! To hned vyuziju

Reagovat
smazaný uživatel

jen abys dekoval jeste vecer gl

Reagovat
Jajinek

na betu se nedá sázet...plno věcí vůbec nevypisujou. Střelce v NHL, vítězství v normální hrací době v hokeji, zajímavý undery, oba týmy dají gól atd...fortuna má navíc lepší kurzy. Na betu jenom koukám na streamy...

Reagovat
panca

tak ja moc nesazim, jen koukam, ale co zavedli to zpoplatneni, tak si sem tam vsadim. Vetsinou prave na goly, kdo da prvni. Dnes mi to snad poprve nevyslo kvuli juve

Reagovat
smazaný uživatel

promin ale krome tech strelcu v nhl je to spis naopak, f ma sice par sazek u tech nejvetsich lig, ktery b nema, ale jinak jich ma b snad v kazdym zapase kazdy ligy vic, a ty kurzy kdykoliv sem srovnaval vysli lip pro b, asi paralelni vesmiry

nekdy si na b prohlidni poradne nabidku /je fakt ze proti f se v ni clovek hur orientuje a chvili se proklikava/ btw. pozor na hazard

Reagovat
Jajinek

v tom co sázím já, je bet úplně na nic...kruzy i tenisů a zejména na neprohry ve fotbale jsou u betu úplně na nic, střelci NHL jsou jedna z nej příležitostí a to, že na hokej nemůžeš dát výhru bez prodloužení mi prostě vadí...

Reagovat
$dolar$

Nejlepsi je sazet na betfairu, pokud sazis fakt "zavodne"

Reagovat
Jajinek

kdyby si to Cheva zpracoval na prsa, mohl si jít ještě na párek, podrbat se za uchem a zazpívat hymnu a stejně by to dal...

Reagovat
Jajinek

neměla být reakce...

Reagovat
$dolar$

To jsem pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sazim 99,8% jen fotbal

vyhru bez prodlouzeni samozrejme vypisujou, rikaj tomu Ice Hockey - Money Line 3-Way

tak sem kouknul na spanelskou a i ty dvojtipy jsou lepsi na b /nekdy dokonce i pred odectenim mp/

Reagovat
Jajinek

no jo...ale než bych to tam hledal...

Jinak ty dvojtypy fakt jak kdy...ale když třeba dávám u menších lig (severoirská, welsská a tak) tak mi to vždy vyšlo líp u fortuny...

Reagovat
smazaný uživatel

hleda se tam fakt blbe

ono to je jedno, v celkovym srovnani jsou na tom pro me cesky s kurzama nic moc, ale radsi bych delal spis osvetu o safe gambling nez o tom kde ma kdo sazet

Reagovat
Jajinek

je to taky o zvyku...já sice sázím dost, ale pořád je to spíš pro zábavu (i když občas si tím slušně vydělám). A u fortuny sázím od mala, a je to tam celkem přehledný, na jinou bych si musel zvykat.

Reagovat
smazaný uživatel

f je co do prehlednosti jedna z nejlepsich

jen sem reagoval na ty "pomluvy" o b, protoze je to jedna z tech lepsich a byl jsem s nima velice spokojenej

Reagovat
$dolar$

to uz ti asi nevyjde

Reagovat
Pinturicchio

Tohle vypadá hodně špatně. Až moc to připomíná domácí zápas s Parmou.

Reagovat
$dolar$

Pane boze, co ted Lecce nedalo

Reagovat
10

Parma II., zase ostuda jako prase

Reagovat
Yanek

Tyvole Juve co je???

Reagovat
terry

Juventus má jediný štěstí, že ho v tomhle kole nikdo nepřipraví o pohárové příčky, ale na druhou stranu mu pravděpodobně utečou soupeři před ním. Jak to vůbec letos v Turíně mají? Hrají na CHL nebo EL?

Jinak Toni asi zase přidá bodu do fanty. Kdo má vědět, že se jednou trefí Paponi.

Reagovat
$dolar$

Jako obvykle - pred sezonou chteji titul, po par kolech CHL, po pulce souteze EL a na konci jsou radi za zachranu

Reagovat
homeles8

jj

Reagovat
10

hm, tak si nás poctil svojí vzácnou návštěvou a mohl bys zase jít

Reagovat
homeles8

ne, prosím nereaguj na něj.Nikdo na něj nereagujte. (Přečti si někdy diskuzi PD, já to tu nechci a asi nikdo by to tu nechtěl)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
$dolar$

No ty jsi dobrej, homelesi Vazne nemam slov...

Reagovat
homeles8

já vim že jsem dobrej, to mi tu říká čím dál víc lidí Jeden si mě dokonce váží

Reagovat
$dolar$

ze ti to neni blby...

Reagovat
homeles8

nn

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja si te vazim

Reagovat
homeles8

Reagovat
terry

Tebe jsem se zrovna neptal.

Reagovat
$dolar$

Polozil jsi nekomu primo otazku? Nepolozil, tak se nediv, ze odpovidam

Reagovat
homeles8

však v pohodě

Reagovat
terry

Tak asi jsem se ptal fanoušků Juve, kteří by to měli vědět nejvíc. Navíc ty si mi toho moc nepověděl.

Reagovat
10

mohl si možná čekat, že se na blbou otázku chytne nějakej blbec...

Reagovat
homeles8

neřešte ho, prosím(!).

Reagovat
homeles8

resp. nenechte se od něj vyprovokovat

Reagovat
terry

Já to ale myslel v dobrym, nechtěl jsem provokovat.

Reagovat
10

o to je to horší...

Reagovat
terry

Nevím teda, jak si tu otázku pochopil, ale zcela vážně jsem se chtěl zeptat, jaký aktuální cíl mají v Juventusu, protože ho zas tolik nesleduju.

Reagovat
homeles8

tu LM, no, ale moc to nevidim na to

Reagovat
$dolar$

Odpovedel jsem ti tak, jak to tu vypada po konci sezony a na zacatku nove

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dlouho jsem neviděl, aby ve vrcholovým fotbale běželi na jednoho obránce čtyři protivníci..

Reagovat
$dolar$

Javier Ernesto Chevanton

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju ho ze Sevilly jeden cas byl dobrej , pak sel nejak dolu...

Reagovat
$dolar$

Dobrej byl v Monacu, pak uz sel dolu

Reagovat
smazaný uživatel

V Monacu to moc netusim, ale prvni sezonu v Seviile hral slusne .

Reagovat
10

k tomu, co předváděl při prvním působení v Lecce se už nikdy ani nepřiblížil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz je hodne davno , takze rikas ze nejlepsi obdobi mel tehdy ?

Reagovat
$dolar$

To mas pravdu, ja to popletl, i v Monacu byl spatnej, pak zkusil nastartovat karieru v Seville, par zapasu se mu povedlo, ale celkove uz to nebylo ono...

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to je střelnice. Absolutně nevíme, kde nám hlava / nohy stojí.

Reagovat
$dolar$

300. pro Inter

Reagovat
homeles8

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Grossmuller je JUventino , inak sa to neda vysvetlit :P

Reagovat
Pipo123

ty vole já nechápem, proti nám dal pekne gol v pohode k tyčke a teraz zahadzuje čo sa dá

Reagovat
Pinturicchio

Za střídání ( Mohl to být Alex ), už je jedno, jestli prohrajeme 2:0, nebo 4:1. Zkusme to ještě ! ! !

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

( A tak, Alex už tam je, mea culpa )

Reagovat
Jajinek

Lidi, jediná možnost, jak se dolara zbavit, aby ho to tu nebavilo je nereagovat na něj (jasně, já mám co říát, chápu... ). Ale jinak to tu budeme muset číst pořád, vybere si tým, kterému bude fandit, ty, kterým ne...a bude tu nadávat a metat kolem sebe jako člověk, kterému na tom nejvíc záleží a přitom bude chtít jen provokovat...

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

pozde, uz si vybral

Reagovat
DelPiero137

ja ignorujem

Reagovat
$dolar$

To by me zajimalo, co tak hroznyho jsem dneska napsal... Jste hrozne vtipni, at uz napisu cokoliv, tak jen proto, ze tu vidite nick $dolar$, reagujete hned podrazdene, to je tu zakaz prat Lecce kdyz hraje proti Juventusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

jj

Reagovat
homeles8

Reagovat
DelPiero137

je to fakt normalne mat 3 utocnikov, 3 strednopoliarov a 3 obrancov?

musime najat profesionala ktory sa bude venovat len obrane!

Reagovat
Pipo123

Giorgio jak je tvrdý chlap, tak teraz kričal hrozne

Reagovat
homeles8

tak vyrovnat!!

Reagovat
Alberto Aquilani

dobrý to kapitán ...

Reagovat
Pinturicchio

Tohle je od Vivese pořádná chujovina.

Reagovat
$dolar$

Hehe hezky to Matri pos°al

Reagovat
DelPiero137

mohli by sme dat gol. nasa obrana je dnes totol mimo, ale chcem vidiet co by spravilo s Lecce inkasovany gol. A mame obrovsku smolu smerom dopredu, obrovsku.

Reagovat
homeles8

jj, dneska nám to tam nespadne

Reagovat
Godwinson

Lecce

Reagovat
$dolar$

Ach jo Ernesto, to by byl hezkej gol

Reagovat
Pipo123

škoda že to nespracoval, času mal dosť

Reagovat
$dolar$

Chtel to zakoncit efektne, ja ho chapu, vedou 2:0

Reagovat
10

to co předvádíme se na týhle úrovni jen tak nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Chevanton škoda že to tedkon nedal byl by to hezkej gol

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
panca

storari by zaslouzil a chevanton je peknej vul

Reagovat
Yanek

To nebyla chyba Storariho, ten obránce mu to dal do špeku.

Reagovat
Ragazzo d'oro

a jediná možnost, jak to odehrát je ta, že to kopne směrem na dobíhajícího útočníka?

Reagovat
Jajinek

kdyby si to Cheva zpracoval na prsa, mohl si jít ještě na párek, podrbat se za uchem a zazpívat hymnu a stejně by to dal...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
homeles8

a Storari: ''párek nezaskočí, vole''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

přečti si mejl

Reagovat
Jajinek

četl jsem...právě s Lukášem domlouvám, že musíme jet na čtvrtfinále...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Storari

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

At jde Storari do Janova místo Eduarda nebo jak se jmenuje... sice byl na hostování v Dorii ale v Janově by se mě líbil

Reagovat
terry

Reagovat
Yanek

Jo no, dělal by jedničku a Marco by zůstal u nás

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jajinek

OT : Jinak přepínal jsem to dnes s Feyenoordem a ten "náš" mladíček dal dva góly...ale jestli je všechny v tom Holandsku dává takhle? Tam není žádná obrana, žádnej důraz...u druhého gólu ho nechali jí to nůžek v malém vápně a jen na něj koukali... V druhém polčoase, když byli pod tlakem, už se taky moc nechytal...ale jako vypadá rozhodně šikovně, jen mám pocit, že ten přesun bude sakra skok. Nechal bych ho ještě rok v Holandsku a pak rok třeba do Brescie nebo tak...

Reagovat
Mihal

myslím že keď pôjde hneď v lete k nám dopadne ako Arnautovič, skok medzi Holandskom kde sa nebráni takmer vôbec a Talianskom kde je veľakrát obrana prepacovaná je naozaj obrovský...

Reagovat
10

Opravdu nevím, čím to je, že dokážeme odehrát dva velmi dobrý zápasy a pak takhle trapně vyhořet, opakuje se to pravidelně a dlouhodobě...psychika, koncentrace, trenér..?

Reagovat
Mihal

scudetto sa nevyhráva v derby zápasoch, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

dneska ale treba uznať aj hru LEcce, dobre sa na vás pripravili a hrali aj takticky dobre, rýchli prechod do útoku, to im išlo moc pekne .

Reagovat
Jajinek

no jak už jsem psal po derby...já si nemyslím, že byste proti nám hráli nějak extra dobře...v Cagliari se mi to líbilo víc...

Reagovat
Mr.Jindros

Musím souhlasit... a ani v Caligari to nebyla žádná bomba... bude to ještě strašně těžký a nechci působit jako pesimista, ale nevsadil bych peníze na to, že čtvrté místo uhrajeme.

Reagovat
homeles8

já bych spíš vsadil, že neuhrajeme Ale věřit budu

Reagovat
10

já jsem byl s tím výkonem proti vám rozhodně spokojenej

Reagovat
Pinturicchio

Nebe a dudy, proti dnešku, hlavně ta bojovnost, nasazení a soustředění + to bylo mnohem přesnější.

Reagovat
Jajinek

mě jste teda v tom zápase herně rozhodně nepřesvědčili...

Reagovat
10

njn, nejde se zavděčit všem

Reagovat
Pinturicchio

Protože u nás to letos není o nějaké kráse, spoustu bodů jsme získali právě tou bojovností a nasazením, urvali jsme to. A šlo ve spoustě zápasů vidět, že nám to stačí, alespon pro letošek, když se ty body udělali.

Jinak, vzpomínáš si, jak jsme se tady bavili o tom, kdo schytává větší výsměch, když se nevyhraje ... jestli Juve nebo Inter? Dneska je jich tady dost a dost.

Reagovat
Pinturicchio

udělalY

Reagovat
Jajinek

tak Inter takto osdutně prohrál naposled s Chievem...a to bylo taky solidní...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, já to myslel tak, že se blije bez rozdílu, prohraje velký klub a kopnout si přijdou "všichni".

Reagovat
DelPiero137

nerozumiem. obrancom ako keby sa jednoducho nechcelo. Giorgio nesmie chodit dopredu a nieco vymyslat, to uz by aj slepec videl ze to takto nejde.

ty suhlasis so striedaniami, rozostavenim a taktikou v tomto zapase?

Podla ma to prekoucoval aj Luigi.

Reagovat
10

Gigi chtěl hrát na tři záložníky s tím, že Toni bude sbírat míče a Matri bude hrát staženější nalevo, tak jak už jsme to hráli několikrát v týhle sezoně, dávalo to smysl...bohužel ten tah hrubě nevyšel

Reagovat
mickey mouse

Lecce výborně

Reagovat
Yanek

Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Merkel, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.

Pato opět na lavce, záloha taková jaká proti Parmě. Snad se někdy dočkám Emanuelsona na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

juve je momentalne priemerny klub s priemernym trenerom

Reagovat
Pinturicchio

Lecce zaslouženě. Zápas sice ovlivnilo brzké vyloučení, ale mám takový pocit, že bychom měli velké problémy i v 11-ti lidech. Po Interu pro mě, herně, obrovský šok - neskutečně bezkrevný výkon, nulový pressing, obrovské množství nepřesností. Dneska to bylo hrozně špatné.

Gratulace Lecce, zasloužili si to.

Reagovat
homeles8

taky nevím, čím to je

Reagovat
homeles8

400.pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pato môže hrať v inom Top klube kľudne základ, už očakávam, kedy z AC odíde, lebo ho zbytočne len pribrzďujú v rozvoji...

Reagovat
smazaný uživatel

A co tak najednou ten zájem o hráče AC? Kdyby jsi aspon trochu sledoval situaci tak je v AC spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

ako najednou?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak skoro furt někde schazuješ AC a ted se staráš o Pata.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nehovorím, že príde k nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja le taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

*ale

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce zaslouzene musej se zachranit

Reagovat
Pipo123

Reagovat
GEGE

V Chievu se nehraje snadno takže čekám těžký zápas.Sestava podle očekávání bohužel zase bez Pata,který je ale asi zaslouženě na lavičce momentálně má asi nejslabší formu z našich útočníků...Obrana v nejsilnějším možném složení tak doufám,že to zvládnem bez inkasované branky...tipuju 0-1 Ibra

FORZA MILAN!!!

Reagovat
panca

pata si myslim psychicky zlomilo, kdyz dal dva goly kdesi, pak se mu nepovedl jeden zapas a od te doby sedi na ukor cassana, kterej posledni zapasy taky o nicem

Reagovat
Yanek

Poslední zápasy o ničem? Proti Parmě gól a dvě asistence, nevim co víc chceš. Max mu ale moc důvěru nedává, on pak těžko bude střílet góly když naskakuje z lavičky na posledních 20 minut.

Reagovat
panca

parma byla neskutecne slaba, ten vysledek taky odpovidal.

Reagovat
Yanek

Slabá byla proto, protože nepřijela bránit, nýbrž hrát vyrovnanou partii.

Reagovat
panca

kdyz se neprijede branit nam ukazal tottenham o 3 parniky uplne jinde nez nejaka parma, ktera predvedla absolutne odevzdanej vykon

Reagovat
Yanek

Si srovnej ty zálohy. A o 3 parníky byl Tottenham lepší tak prvních 20 minut.

Reagovat
panca

zaloha nezaloha. Parmu jsme jasne prejeli a proti anglanum jsme nemeli snad zadnou vetsi sanci

Reagovat
Yanek

Yepes 2x hlavičkoval dost nebezpečně, stát tam někdo jinej, tak minimálně jedna padne.

Reagovat
GEGE

V Dorii v coppe no...čekal sem,že ho to nakpne ale od te doby nic moc...

Reagovat
cresposuper

Ako to vidíš? Myslíš , že to bude pozeratelné?

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati, Abate, Nesta,Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Merkel, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.

Reagovat
Jajinek

super, takže za 10 minut se ta sestava nezměnila...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Yanek

Překvapivě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cresposuper

FORZA CHIEVO!!

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!!!!!!!!po 3 prehrach sa u zobudte ..DAJE ROMA!!!!

Reagovat
Yanek

FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

bože Berni v brane

Reagovat
terry

Jede vám bet?

Reagovat
Slejdy

ne

Reagovat
Slejdy

kdyztak nahod odkaz

Reagovat
cresposuper
Reagovat
cresposuper
Reagovat
Ragazzo d'oro

ne

Reagovat
Jajinek

proč Ljajič zase sedí???

Reagovat
Tsigi

Abych přišel o body ve fantě

Reagovat
Jajinek

poslední zápasy Violy co jsem viděl si to dával neuvěřitelně...a hraje místo něj Marchionni...

Reagovat
FuckT

mate niekto cool link na Genoa-Rim pls ?

Reagovat
cresposuper

To čo nedal Borriello

Reagovat
smazaný uživatel

Berni?

Reagovat
Pipo123

HERNANESSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio-Bari 1p- X

Udinese-Brescie 2p- 1

Parma-Cesena 2.5g +

Chievo-AC obaja gól

Janov-AS 1g- 2

Fiorentina-Doria 1.5g -

Palermo aj fanta v prdeli tak aspoň toto!!

FORZA CALCIO!

Reagovat
smazaný uživatel

Hernaneeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!

Reagovat
$dolar$

Forza Chievo

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
cresposuper

Rossi Uplne sa vysral na Mexésa.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

sculli+hernanes, to bola paradna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes

Reagovat
Pipo123

Sculli je moc dobrá posila, za tie love

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Pipo - a vidis, ze zase hraje Kozak a Floccari se Zaratem sedi

Jinak Lazio, potazmo Hernanes

Reagovat
Pipo123

tak on Floccari neni stále 100% fit, ale je to dobre že hraje, ale ak bude zdravý FLocca tak to asi bude iná, je to aspon môj názor, do kombinácie je Flocca určite lepší

Reagovat
$dolar$

Do kombinace je, ale podle me je Kozak lepsi zakoncovatel

Reagovat
Jajinek

než Flocca?

Reagovat
$dolar$

Ano

Reagovat
Jajinek

vždyť ještě v Calciu ani nedal gól nohou...Flocca zejména v Atalantě prokazoval takovou střeleckou potenci a pohotovost v zakončení, o které se zatím Kozákovi může nechat jen zdát...

Reagovat
$dolar$

Floccu jsem videl hlavne v Janove a ted v Laziu a neprislo mi to tak, ale mas to nasledovany vic no

Reagovat
smazaný uživatel

hlavou

Reagovat
cresposuper

To by som netvrdil. Kozák lepší skôr v tom, že často podrží loptu a keď je obrana pod tlakom a musí odkopávať, vie získať ťažké lopty.

Reagovat
$dolar$

Mne prijde Kozak spis jako hrot nez Floccari, ale nasledovanyho ho zas tolik nemam, rad ho ale mam

Reagovat
cresposuper

Tiež mi je sympatický

Reagovat
FuckT

omg Janov taketo chyby ...jak deti

Reagovat
terry

Římané hrajou doma, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bet365 co tam mate vypadok prave o 15:00

Reagovat
terry

Bet už jede!

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOL vata

Reagovat
Alberto Aquilani

WAU

Reagovat
terry

Jestli nezačne Janov okamžitě hrát, dostane před vlastním publikem slušnej výprask. Tohle je neskutečná bída. K čemu je nejlepší obrana v lize, když je bránění standardních situací úplně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

bet uz konecne ide a veieme 2:0 vonku to by mohlo byt takto častejšie ..vypadok a AS bude vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

aky bol 2 gol?

Reagovat
terry

Trestňák z levé strany, tristní bránění Janova, jednoduchá hlavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo parádně zahraný trestňák od Tottiho?

Reagovat
smazaný uživatel

ROBBIEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Yanek

jooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Ragazzo d'oro

ROBSOOOONN !!!

Reagovat
$dolar$

Co tam ted predvadela obrana Chieva to mi hlava nebere

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ROBINHO!!!

Reagovat
Jajinek

Solidní ruka od Robinha...

Reagovat
Yanek

To nebyla ruka, rameno

Reagovat
Jajinek

jasná ruka...v opakovačce to bylo jasně vidět...prostor mezi loktem a ramenem...tohle se píská...

Reagovat
Yanek

Opakovačku sem neviděl, no a co. Interu se taky připískává.

Reagovat
Jajinek

no a nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten váš cčerejší gol se měl taky neuznat a nebrečim tady navíc to bylo rameno záznam to potvrdí.

Reagovat
Jajinek

já jsem jen napsal, že Robinho zahrál rukou, což zahrál. Po včerejším gólu Ranocchii jsem byl první, který psal, jestli to nebyl ofsajd...ne mě nic zkoušet nemusíš...

Reagovat
smazaný uživatel

OK srry včera jsem na diskusi nebyl jen sem viděl zápas Interu... Třeba každej vidíme co chceme ale já si myslim že to bylo na hraně ale počkám si na záznam.

Reagovat
Jajinek

tak si počkej na záznam a neprskej...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba každej vidíme co chceme uvidíme záznam no... ale myslim že to nebyla

Reagovat
cresposuper

Ten náš včerajší gól bol absolutne regulérny. Lepšie sa dívaj.

Reagovat
Jajinek

to teda nebyl...i kdyby Ranocchia nehrál, tak stál o chlup v ofsajdu. Jako těžko to sudí mohl vidět, čistě teoreticky to měl pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Nech stál, nijak predsa hru neovplyvnil.

Reagovat
Jajinek

jakto, ten míč přeci letěl těsně vedle něj a teoreticky znemožnil obránci míč dostat z brány...pasivně hru ovlivnil...ofsajd.

Reagovat
Shevchenko

No absolutně.

Reagovat
Pinturicchio

Nechci radši ani vědět, odkud jsi, jestli tam u vás máte rameno u lokte / předloktí

Reagovat
Shevchenko

My asi každý vidíme jen to, co chceme. Já jsem to teda viděl rozhodně blíž rameni než loktu.

Reagovat
Pinturicchio

Bylo to přesně na úrovni lokte.

Reagovat
Shevchenko

Nedělej si ze mě prdel.

Reagovat
Pinturicchio

To samé Ti můžu napsat já s tím "bylo to blíž ramenu". Je to úplně jedno, byla to ruka a gol platit neměl.

Reagovat
Shevchenko

Ale já se nebavím, jestli to ruka byla, uznal jsem, že asi jo, ale bavím se o tom, kde to šlo.

Reagovat
Pinturicchio

OK, to už je ale potom zbytečná debata . Dávali ještě jednu opakovačku, nebylo to u lokte, ale přesně mezi ramenem / loktem.

Reagovat
Jajinek

jj, bylo to blíže rameni než loktu... Nicméně to rameno nebylo

Reagovat
Shevchenko

Asi se to mělo pískat, šlo to na horní biceps.

Reagovat
Slejdy

toto se piska

Reagovat
smazaný uživatel

Ale

Reagovat
GEGE

Jn byla...

Reagovat
terry

Aspoň, že mi ten Robinho dělá radost.

Reagovat
cresposuper

Ruka!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
10

Robinho zpracoval rukou...

Reagovat
GEGE

ROBINHOOOOOOOO!

Reagovat
Pinturicchio

Robinho slušný volejbal.

Reagovat
Shevchenko

Dobrá komedie od Chieva, no.

Reagovat
Tsigi

Gól jako gól

Reagovat
Shevchenko

Stejně diskutabilní jako ten gól Interu.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Shevchenko

Robinho je stejně svině. Jak to tam hrál na rozhodčího.

Reagovat
Shevchenko

Snad do poločasu přidáme ještě jeden, ať jsem klidný.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Shevchenko

Jinak s Chievem jsme vyhráli posledních 8 ligových zápasů. A posledních 11 zápasů skončilo něčí výhrou.

Reagovat
Pipo123

ale pohoda, malo to byť už aspon 3:0 ale to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio jasně lepší ale chtělo by to ještě jeden gól jako pojistku

Reagovat
Pipo123

strely 11:0 strely na branu 9:0

Reagovat
cresposuper

Škoda Pellisierovej gólovky, v druhom polčase snaď vyrovnaju. FORZA CHIEVO!

Reagovat
Yanek

Chievo slušně prasí, ale Gattuso s Van Bommelem zatim v klidu. Neměli sme nic výrazného, nebýt Antoninho tak je srovnáno, ta střela byla gólová. Pak ještě Pellisier. Po poločase bych nikoho nestřídal, chce to ještě pojistku.

FORZA MILAN!

Reagovat
One-Real

Sleduje někdo Udine? Myslíte že ještě vyhrajou?

Reagovat
$dolar$

Nehraje Vydra, takze ne

Reagovat
One-Real

Vydra neVydra, spíš se asi na potenci projevuje absence Alexise Sanchéze , šance prý měli. btw jak vidíš dneska Roddick - Raonic a Kavcic - Ram ? mám Raonic vyhraje set a Kavcic vyhraje 1ka

Reagovat
Jajinek

Kavčič by měl být jasnej...

Reagovat
One-Real

Akorát se trochu bojim servisu Rama, jako hráč je sice úplně jalovej, ale ten servis má dobrej, snad si Kavčič poradí. Za kurz 1,45 to neni špatný.

Reagovat
Shevchenko

Co zas je se Sanchezem?

Reagovat
One-Real

karty

Reagovat
$dolar$

Kavcic vyhra, u Raonice tezko rict, myslim, ze set urve, ale tam je problem, ze ma hrozne odehranejch zapasu posledni dobou, a plno ve 3 setech, ale set by urvat mohl, snad nebude moc utahanej

Reagovat
One-Real

já četl někde právě, že Roddick má něco z ramenem, takže set by urvat mohl/měl, navíc lepší formu asi nikdy neměl, jen aby na něj nedolehla ta únava no

Reagovat
GEGE

Chievo je doma hodně dobré a zatím to potvrzuji...Ještě,že je Pellissier palič...Merkel zatím jasně nejslabší s te zalohy...Robinho super každopádně to chce přidat ať to nejsou zase nervy...

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
terry

Po derby hodně krutý vystřízlivění.

Reagovat
Yanek

Chievo slušně prasí, ale Gattuso s Van Bommelem zatim v klidu. Neměli sme nic výrazného, nebýt Antoninho tak je srovnáno, ta střela byla gólová. Pak ještě Pellisier. Po poločase bych nikoho nestřídal, chce to ještě pojistku.

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

sry

Reagovat
panca

robinho jasna packa merkelovi to dnes nejde. Zkusil bych emanuelsona. Rino by si mel davat pozor na zbytecny ztraty balonu. Mel tam asi 3 nebo 4. Jinak to jde, doufam, ze dnes vyhrajem

Reagovat
Tsigi

Emanuelson není ani na lavičcce

Reagovat
panca

aha, tak to jsem ani nevedel...

Reagovat
Shevchenko

Mathieu nebo Kevin.

Reagovat
$dolar$

Zlatan je fakt teplej

Reagovat
Shevchenko

Jinak myslíte, že se to bude počítat jako Ibrova asistence?

Reagovat
cresposuper

Podla mńa áno, Robinho si to iba spracoval a vystrelil, nikoho neobišiel.

Reagovat
terry

Určitě ne!

Reagovat
Shevchenko

Zatím je to u mě bída.

Reagovat
Shevchenko

A ty máš už dva střelce.

Reagovat
terry

Potřebuju body jako nikdo.

Reagovat
Inzaghi

http://i56.tinypic.com/3532nbb.jpg

Ruka, no.. Ale co, proč by se nám jednou nemohlo pomoct? Jen to neposrat, prosím.. Dnes vážně moc potřebujeme vyhrát.. V této sestavě při této záloze to asi o moc lepší být nemůže.. Musíme to ukopat po interovsku..

Reagovat
Pinturicchio

Jasná ruka. A poprvé to taky nebylo, viz třeba Cagliari.

Reagovat
One-Real

OT: Bony poprvé nastoupil za Arnhem a teď je poslal do vedení 1:0

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Hmm

Reagovat
Slejdy

Tottiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ibra toho ma plny zuby. Dolu s nim...

Reagovat
Shevchenko

Takový mi připadá každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

FRANCESCO TOTTI!!!!!! GOLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

ste sa po lige majstrov nepoučili

Reagovat
terry

Já na to už seru. Začátek druhý půle nestihnu a utečou mi dva góly..

Reagovat
Alberto Aquilani

ach jo , vedeme 3:0 akurat si hovorim nedostat rychli gol a hned ho tam dostaneme , Sergio sice uz asi v 2.situaciach podrzal ,ale toto je jeho gol ....

Reagovat
GEGE

Abateho slušně masakrujou už druhý brutální šlapák...

Reagovat
Yanek

To je humus.

Reagovat
cresposuper

To bolo na kartu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Riise je fakt perfektny , miesto toho aby hral sa ohana rukami , že je offside !!!!

Reagovat
Slejdy

Tottiho zapas

Reagovat
smazaný uživatel

ak dostaneme na 2:3..skonci to 3:3...ukludnite hru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

v tom janově to smrdí

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

Zaslouženě srovnáno, hrajem hovno.

Reagovat
cresposuper

goooooooooooooooooooooooooooooooool gelsoooooooooooon

Reagovat
Jajinek

Thereau je dnes výborný...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Merkel dolů, Prince na plac.

Reagovat
Shevchenko

Klasika

Reagovat
Lubinterista

piskej konec

Reagovat
Pinturicchio

600. pro Juventus.

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOL

Reagovat
panca

celkem ocekavane merkel se nejdriv motal u cary, nevedel kam ma jit a pak jeste chybel nebyl u hlavickujicho

Reagovat
terry

Mexes

Reagovat
smazaný uživatel

Markel zavinil gol nepohlidal si hráče nema na zaklad jinak nechapu proč Pato nehraje od začatku

Reagovat
Jajinek

Abateho dnes asi fakt chtějí zabít...

Reagovat
cresposuper

Aj keď teraz to bol Merkel.

Reagovat
terry

PALOOOSCHIII!

Reagovat
GEGE

Reagovat
Yanek

Hrajou jak prasata!

Reagovat
Alberto Aquilani

vypadol mi stream a nič mi nejde , hodte mi niekto niečo slušné ....

Reagovat
smazaný uživatel

nemoze byt kludny zapas

Reagovat
cresposuper

Janov

Reagovat
panca

to allegri nevidi, jak je merkel uplne mimo. Se boji a porad nekomu uhyba

Reagovat
Alberto Aquilani

wow , oni s snad robia pixu ,akurat to nevidim , bud mi nejde net , alebo nechapem , lebo nic mi nejde spustit ....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
terry

Ranieri se už bojí.

Reagovat
Pinturicchio

Hernááán

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

PALAAAAACIOOOOOOOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Romulus

20.02.2011 16:17

ak dostaneme na 2:3..skonci to 3:3...ukludnite hru!!! a je to tu

Reagovat
Alberto Aquilani

nech fakt idu do piči vyjebanej ... on tam dá Loriu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Romulus

20.02.2011 16:17

ak dostaneme na 2:3..skonci to 3:3...ukludnite hru!!! a je to tu

Reagovat
terry

Uff, Totti.

Reagovat
10

z 3:0 na 3:3? ta Roma je vážně v prdeli...

Reagovat
Pipo123

já že čo sa stalo ked na štadione fans začali mohutne oslavovať ale fakt mohutne a ono AS dostalo gol na 3:3 cazzo

Reagovat
Alberto Aquilani

kazdy oslavuje niekto ine , naši zvykli zakopnutie Interu ked sa hralo o titul , vy oslavujete zakopnutie Rímu ....

Reagovat
smazaný uživatel

totti mama mia

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka dneska stráca veľa

Reagovat
terry

Ale pořád je jeden z nejlepších.

Reagovat
terry

No, s Morettim to ještě bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

totti

Reagovat
Ragazzo d'oro

Božský PATO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

patoooo

Reagovat
joshua

Criscito výborně srazil betony

Reagovat
cresposuper

Hmm, úžasne zaslúžené.

Reagovat
Shevchenko

Samozřejmě.

Reagovat
One-Real

Dneska ty výsledky stojej fakt za velký kulový

Udinese - Brescia připomíná Blšaný - Drnovice, neskutečná marnost tenhle zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

MAGICOOOOOOOOOOOOOO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
sansiro

Pato skvostně

Reagovat
panca

pato

Reagovat
Shevchenko

To je můj miláček.

Reagovat
smazaný uživatel

uhuuu..rucicika..

Reagovat
Yanek

redka

Reagovat
cresposuper

Toto na kartu? Bože, to je zas rozhodca..

Reagovat
Jajinek

jasná žlutá...

Reagovat
Shevchenko

Na co si tu hraješ?

Reagovat
Jajinek

úsměvné, že César dostane redku zrovna za ruku a nejblíž něj je Robinho, který ju zběsile reklamuje...

Pato hezky...

Reagovat
GEGE

OLEEEEEEE OLEEEEEEEEEEE PATOOOOOOOOOOOOOOOOOO PATOOOOOOOOOOOOO!!!!

Reagovat
Tsigi

V kontextu toho zápasu je fakt prdel někoho vyhodit za ruku

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

PAAAAALAAAAAAACIOOOOOOOO & PAAAALOOOOOOOOSCHIIIIIII!

JOOOOOOOOO!

Reagovat
Kenneth

4:3

Reagovat
terry

Hlavně, že hraje AS na tři stopery.

Reagovat
Alberto Aquilani

hahahaha , toto sa moze stat len nám

Reagovat
smazaný uživatel

Janov!!!

Reagovat
joshua

Sbohem Claudio

Reagovat
Ranoth

lol to AS xDDDDDDD

Reagovat
Alberto Aquilani

fantasticky tah tam dat Loriu , taktik jak hovado

Reagovat
SqueeZy

Janov neskutečně, to zas bude mít Ranieri o čem přemýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

toto len AS ROMA DOKAZE

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi

Reagovat
smazaný uživatel

AS AC ztratí jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio - Paloschi výborný útok

Reagovat
Alberto Aquilani

Castellini to hra od nohy , miesto toho , aby trebars stiahol jeho ho tam necha a necha tam 3 stoperov a oslabi stred pola - to je mi taktik toto

Reagovat
SqueeZy

Trošku mi to připomnělo tohle http://www.eurofotbal.cz/serie-a/2009-2010/reportaz/juventus-fc-ac-siena-199512/ .. to bylo taky veselý

Reagovat
terry

Mexes je strašnej hajzl.

Reagovat
Alberto Aquilani

a Palacio ma hrozne vlasy ...

Reagovat
terry

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal kartu, nebo byl faul za něco, co udělal?

Reagovat
terry

Nic hroznýho, ale já ho nemám rád. Nejdřív strčil ve vápně Palacia, kterej sice stál v ofsajdu, ale on ho tam rukama odhodil a ještě mával jako že nic. No a pak v poslední minutě udělal to stejný, zase ho rukama poslal k zemi.

Reagovat
Pipo123

body sú doma, malo to byť aspon 3:0 ale hlavné sú tie body

Reagovat
Dejwa

jak hrál Kozák?

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE ABATE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
Tomanatura

Rodrigol palacio

Reagovat
terry

Reagovat
joshua

Reagovat
Pipo123

KOLO SNOV, až na AC je to paráda

Reagovat
panca

pato jinak jeste pro barbaru b. krasna mlada bohata a fandi ac MOTM jasne abate. Hraje uz dlouhodobe dobre

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

S Merkelem jsou si hrozně podobní, ale dneska Abate nejlepší, Merkel nejhorší na hřišti, tak nebyl problém je rozeznat.

Reagovat
panca

dnes slo hodne videt, ze je jeste vyjukanej zelenas

Reagovat
smazaný uživatel

tak merkelovi určite nepomohlo že lavy obranca sa volal oddo. nechapem ja veru na čo tam dal odda ved tam ma vilu, jankuloskeho, dokonca aj urbyho by mohol skusiť na obrancu, by ma zaujimalo jak by tam zahral

Reagovat
cervo

kto je ta barbara b. resp. co je to b. , to je ta co sedela pod galianim?

Reagovat
cervo

sice trochu neskoro, ale uz mi koplo , ze si myslel asi tu blondinu berlusconi, co sedela vedla galianiho

Reagovat
panca

ta me dnes bavila vic nez nas fotbal

Reagovat
cervo

to mna prave viac zaujala ta brunetka pod Gallianim, az mi bolo luto, ze sa nemozem cely zapas pozerat na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Barbara mě taky bere

Reagovat
lnterista

Bedy je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné.....

Reagovat
Shevchenko

Terry celou sezónu sleduje Genou, aby viděl tenhle zápas.

Reagovat
terry

Podívej, co jsem napsal dole.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím jaou na posrávání zápasu specialisté

Reagovat
Shevchenko

A útok Palacio - Paloschi vypadá dost slibně, Floro Flores dobrý náhradník.

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Wow. Jak já na takový zápas čekal dlouho. Loni bych se toho dočkal každý třetí gól, letos to je snad poprvý, co jsem se u toho fotbalu mohl bavit. Po první půli jsem sice ztratil asi všechny naděje a pořád si nedovedu vysvětlit, jak mohli Římané takhle vyhořet. Ta jejich obrana byla ale ve druhém poločase fakt směšná. Ranieri to pak korunoval Loriou. Vtipný bylo, že když tam přišel třetí stoper, padly dva góly, při nichž bránil snad jenom jeden z nich, při tom prvnim dokonce jen Riise.

MOTM jednoznačně Palacio. Paloschi snad příště nastoupí v základu místo Flora Florese. Hodně dobře zahrál taky Kucka. Už jen to, že před ním stáhl Milanetta s Rossim o něčem svědčí.

FORZA GENOA!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře GENOA!!!

Reagovat
Pipo123

kto by povedal že zrovna ofenzívne tragická Genoa dá 4 goly,

Reagovat
terry

To nám to snad nepřeješ? Navíc proti AS?

Reagovat
Pipo123

prajem prajem, ale vy ste posledný klub ktorému by som veril že takto otočí

Reagovat
Darren Fletcher

dpc a ja som vypol po polcase :D

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschimu to přeju...

A AS ? No coment

Reagovat
Tsigi

Pro fanoušky AS to musel být minimálně 3. level prohry podle Simmonsovy stupnice

http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmons/071001

Reagovat
Inzaghi

Strašně důležité vítězství. Před tím Patovým gólem jsem chtěl napsat, kde je ten Pato, jak jsme ho dřív znali. Hrozně moc sobčení a dnes bohužel i od Ibry. Pato zpracuje zádama k brance na penaltě balon, má na vápně dva hráče a stílí z otočky.. Jasně, potřeboval, gól, ale má to zapotřebí? Snad mu gól pomůže, začně proti Napoli doma v základu a vše už bude ve starých kolejích. Jinak - co se stalo po příchodu Prince? Do té doby kopaná se stala rázem fotbalem. Hrozně tam tomu chyběl, hrozně jsem si ho za ten půlrok oblíbil a hrozně si přeju, aby zůstal. Uvidíme, jak to bude vypadat příští týden se zraněnejma, ale nějak mě ta poslední půlhodina naplnila optimismem a věřím, že Neapol doma přejedem. FORZA MILAN!

Reagovat
FuckT

Napoli !

Reagovat
Ragazzo d'oro

Škoda, aspoň mohl ustřelit Hamšíkovi hlavu..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pojďme Catanie, body urvete!

Reagovat
FuckT

Cavani nedal penaltu , fuck XD

Reagovat
FuckT

je dobre,ze Yebda stale dokaze prekvapit napriklad dnes,3 krat sa pokusi o tu istu trapnu klucku,3 krat pr nej nebezpecne strati lopu a ptm fauluje a dostane zltu kartu...vsetko to stihol asi za 2 minuty,skutocny profesional

Reagovat
FuckT

Zuniga goal !

Reagovat
DelPiero137

mohli by Napolitani zapalit svetlice ako s Juve. Cca 15min bola cervena hmla na celom stadione

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele