Serie A - preview 24. kola

05.02.2011, 09:02, aktualizováno 06.02.2011, 08:40
Previews
AC Milán cestuje do Janova a má šanci pojistit si svůj náskok v tabulce. Lazio hostí Chievo, Inter ve večerním šlágru přivítá AS Řím. Neapol je favoritem v duelu s Cesenou, Palermo chce loupit v Lecce...
Bologna FC - Calcio Catania  (neděle 12:30)
Těžký test čeká v neděli po obědě Bolognu, která hostí Catanii a má slušnou šanci se alespoň na chvíli výrazně vzdálit sestupovým příčkám. Na svého dnešního soupeře, který je sedmnáctý, má totiž tříbodový náskok a pokud zvítězí, bude mít chvilku klidu. V opačném případně se vrátí do boje o udržení.

Bologna jde do zápasu povzbuzena posledním výsledkem z Udinese, kde od ní většina očekávala prohru, ale Felsinei nakonec přivezli velice cenný bod. Přitom Udinese mělo na kontě výhru nad Juventusem i Interem a bylo ve formě. Bologna se tak zatím hodně srdnatě vyrovnává s tíživou situací, která v klubu panovala a vyústila v odečtení třech bodů. Před zápasem s Catanií navíc Bolognu žene ještě jeden fakt, doma letos ztratila pouze jedinkrát, s AC Milán.

Jelikož je Catania nejhorším celkem soutěže na hřištích soupeřů, má Bologna reálnou šanci, že se vrátí do středu tabulky. Diego Simeone sice v minulém zápase poprvé u kormidla Catanie bodoval, když remizoval v Ceseně, ale stále to ještě není ono. To všichni u Rossazzurri vědí.

Zatímco domácí mají před utkáním až na Garicse kompletní kádr, hosté se musejí obejít bez Biagiantiho, Izca, Capuana, Carboniho a Potenzy. Nastoupit by již měla nová posila Schelotto, Lodi se objevil už v minulém zápase.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Mudingayi, Ekdal - Della Rocca - Meggiorini, Di Vaio
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Marchese - Schelotto, Ledesma, Lodi - Gomez, Ricchiuti - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - AS Bari  (neděle 15:00)
Nesmírně důležité utkání se odehraje na stadionu Maria Rigamontiho v Brescii. Domácí výběr trenéra Iachiniho přivítá poslední Bari, a to pokud zde neuspěje, s velkou pravděpodobností se v italské nejvyšší soutěži nezachrání.

Brescia nedávno vyměnila trenéra, Berettu nahradil staronový lodivod Iachini a tento tah se ihned osvědčil. Předposlední celek soutěže totiž vybojoval vysoce cenný bod na Olympijském stadionu v Římě, kde hrál s tamním AS 1:1. Situace v tabulce se sice příliš nezměnila, nicméně bod proti tak těžkému soupeři se počítá, navíc hráčům to může pomoci po psychické stránce.

Výsledek by to ale chtělo potvrdit, a to nejlépe v domácím prostředí proti poslednímu Bari. Trenér Iachini si je vědom nesmírné důležitosti tohoto utkání, zároveň ale tuší, že souboj bude o mnoho náročnější, než ten v Římě. Přeci jenom v hlavním městě Itálie neměla Brescia vůbec co ztratit, zatímco v zápase s Bari by měla minimálně bodovat.

Bari má nůž na krku a pokud nezvládne utkání v Brescii, nejspíše ho čeká sestup. V minulém kole svěřenci kritizovaného trenéra Ventury sehráli poměrně vyrovnanou partii s mistrovským Interem Milán, když dvakrát inkasovali až v nastaveném čase. Jenomže co je to platné, když je přísun tolik důležitých bodů opět nulový. Situace Bari je velmi kritická, skoro by se dalo říci, že se rovná klinické smrti.

"Nedáme se! Musíme ale začít hrát lépe a především v útoku si musíme počínat agresivněji. Věřím mým hráčům, že do zápasu s Brescií dají všechno," prohlásil trenér posledního mužstva Serie A Giampiero Ventura.

Hosté budou v tomto utkání pravdy postrádat Belmonteho, Barreta a vykartovaného Bentivoglia. Domácí jsou v kompletním složení, hrát nebude pouze Dallamano.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Hetemaj, Zanetti, Filippini, Berardi - Diamanti, Eder
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Rossi, Glik, Parisi - Codrea, Gazzi, Donati - Almiron - Okaka, Rudolf
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.10 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SS Lazio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Lazio se chce udržet v první čtyřce, a aby to platilo i po tomto kole, bude muset doma porazit houževnaté Chievo. Naopak hosté z Verony si chtějí po Neapoli připsat další cenný skalp a s tím spojené klíčové body.

Biancocelesti po výhře nad Fiorentinou bodovali i v klíčovém utkání na půdě milánského AC a udrželi se v první čtyřce, která zaručuje Ligu mistrů. Lazio ale rozhodně nemá vyhráno, dotahuje se Udinese a konkurenční AS Řím má zápas k dobru, udržení zmiňovaných pozic bude tedy nesmírně obtížné. Zápas s AC Milán ale napověděl, že se může Lazio měřit s kýmkoliv. "V obraně jsme odehráli perfektní zápas. Hráči odvedli skvělou práci a drželi zálohu Milána na uzdě. Musíme tuto intenzitu v obraně udržet a i nadále dělat dobré výsledky," pohovořil spokojeně Edy Reja. V dalším kole se Rejovi svěřenci představí doma proti Chievu, které vydolovalo z posledních dvou zápasů plný počet bodů.

Chievo nejprve zvítězilo na půdě Brescie celkem snadno 3:0 a tento výsledek pak potvrdilo proti favorizované Neapoli, když vyhrálo pro změnu 2:0. Druhý tým soutěže byl proti obraně Fly Donkeys bezmocný a dá se říci, že zaslouženě prohrál.

"Byl to skvělý zápas a pro nás velké vítězství. Ale k obraně naší pozice vede ještě dlouhá cesta. Třicet bodů z třiadvaceti zápasů je dobrý počin, avšak nikoli dostatečný. Musíme nadále pokračovat v práci, protože štěstí se může otočit vždy, když to nečekáte," prohlásil trenér Chieva Pioli.

Edy Reja nemůže počítat se službami Del Nera, Meghniho, Garrida, Rocchiho, Diakitého a Floccariho. Všichni zmiňovaní mají zdravotní potíže. Marodku má i Chievo, i když ne tak početnou. Hrát nebudou Luciano, Marcolini a Andreolli.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Matuzalem, Mauri - Hernanes - Kozak, Zarate
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Pulzetti - Bogliacino - Pellissier, Moscardelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - AC Cesena  (neděle 15:00)
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Yebda, Zuniga - Hamšík, Lavezzi - Cavani
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Dellafiore, Pellegrino, Von Bergen, Santon - Caserta, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez - Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - AC Milán  (neděle 15:00)
Dvanáctý Janov hostí v rámci 24. kola vedoucí AC Milán a rád by hlavního adepta na Scudetto obral o body. Při současné formě Grifů a Rossoneri se to zdá být nemožné, avšak ukáže teprve samotný duel.

Janov před sezonou pomýšlel na evropské poháry, ale na ty už dosáhne jen stěží a při současné formě bude vůbec rád, když skončí v poklidném středu tabulky. Grifové jsou totiž šest bodů od sestupu, a to není vzhledem k avizované formě a počtu zbývajících kol zrovna hodně. V minulém kole Janov znovu prohrál, na stadionu Artemia Francchiho nestačil na Fiorentinu.

"Není to výsledek, který jsme chtěli. Jsem zklamaný, protože tohle byl zápas, který jsme měli vyhrát. Nehráli jsme dobře, plýtvali jsme šancemi. Teď se musíme soustředit sami na sebe a na náročné utkání proti AC Milán," netajil své zklamání z porážky 0:1 lodivod Grifů Davide Ballardini. Jeho svěřenci to budou mít v zápase s AC hodně těžké.

Milánu se totiž venku daří, a to tak, že z jedenácti zápasů odjížděl s prázdnou pouze v jednom případě. A právě to dělá z AC vedoucí tým soutěžě, vždyť jeho domácí bilance není zdaleka tak dobrá. Zrovna v minulém kole Rossoneri ztratili, když doma jen remizovali s Laziem 1:1.

"Lazio hrálo defenzivně a my měli navíc smůlu. Vytvořili jsme si šest gólových šancí a dvakrát nastřelili tyčku. Myslím, že v tomto okamžiku, kdy hrajeme každé tři dny, jsme si nemohli vést lépe," reagoval na zápas s Laziem trenér Allegri. A má pravdu, milánská marodka je hodně početná, přesto i s novou sestavou dokáže AC sbírat body, a to je hodně důležité.

Trenér Ballardini bude postrádat pouze zraněné Antonelliho s Bosellim. Zato trenér Allegri má mnohem více starostí, marodka AC se ani tento týden nikterak nevyprázdnila a do zápasu opět nezasáhnou Boateng, Zambrotta, Inzaghi, Amelia, Nesta, Strasser, Ambrosini, Abate, Legrottaglie a konečně mozek hry Andrea Pirlo.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Konko, Milanetto, Kucka, Rossi - Floro Flores, Palacio
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini - Gattuso, Van Bommel, Merkel - Robinho - Cassano, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.15 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
US Lecce - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Lecce se pohybuje jen pár příček nad sestupovou propastí, a proto potřebuje bodovat. Palermo ale v současné formě představuje těžkého soupeře a na Apeninský poloostrov si jede pro body.

Svěřenci trenéra De Cania se ale honosí také poměrně více než slušnou formou, vždyť tým už pět kol v řadě nepoznal hořkost porážky, a to hrál například s Laziem, Fiorentinou, nebo AC Milán. Lecce díky tomu opustilo sestupové příčky a aktuálně má dokonce náskok tří bodů na osmnáctou Cesenu. Lecce mělo pochopitelně i dost štěstí, hlavně v minulém kole, kdy o své výhře rozhodlo až v nastavení brankou Ernesta Chevantóna.

Štěstí mělo i Palermo. To doma přehrálo slavný Juventus 2:1 a nadále bojuje o účast v evropských pohárech pro příští sezonu. Sicilanům patří sedmá pozice a nebýt doslova promrhaného náskoku na půdě Interu Milán, bylo by postavení v tabulce ještě lepší.

Mezi oběma mužstvy je rozdíl propastných třinácti bodů, avšak to by v utkání vůbec nemělo hrát roli. Důležitější je aktuální forma a tu jak Lecce, tak i Palermo má velmi solidní. Ve prospěch ostrovanů přeci jenom hovoří vzájemná bilance, nicméně na stadionu Via del Mare se jim nikdy nepodařilo zvítězit.

Domácí nastoupí bez zraněného Giuliatta, totéž platí i o dvojici Ofere, Di Michele. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, zdravotní potíže do hry nepustí Pinillu, Goiana a Balzarettiho.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Ferrario, Fabiano, Brivio - Munari, Vives, Giacomazzi - Olivera - Jeda, Corvia
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Darmian - Migliaccio, Bačinovič, Nocerino - Iličič, Pastore - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.10 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Gobbi - Galloppa, Dzemailli, Valiani - Angelo, Amauri, Giovinco
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Comotto, Gamberini, Camporese, Pasqual - D'Agostino - Marchionni, Montolivo, Behrami, Santana - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.95 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - AS Řím  (neděle 20:45)
Nedělní program a celé kolo uzavře očekávaný duel mezi Interem Milán a AS Řím, kteří změří síly v tradičním souboji. Nerazzurri pokračují pod trenérem Leonardem ve stíhací jízdě za první příčkou, Římané se pohybují na rozhraní Ligy mistrů a Evropské ligy.

Pod novým trenérem dosud Inter prohrál jen jediný zápas, zbytek vyhrál a považte sami - jen v jednom zápase (prohraný nepočítaje) nedokázal vstřelit tři nebo více branek. To je hodně solidní bilance a pokud Nerazzurri v neděli večer uspějí, budou na vedoucí AC Milán ztrácet už jen čtyři body.

Leonardo musel v posledních dnech určitě rozmýšlet, jakou pošle do zápasu sestavu, především jak bude vypadat složení útoku. V Bari totiž experimentoval s nasazením Eto'a, Milita a Pazziniho zároveň a ovoce to neneslo. Až se stažením Milita a nasazením Sneijdera, který se po dlouhých týdnech vrátil do akce, přišly vážnější ohrožení soupeřovy branky. Proto je pravděpodobné, že matný Milito zůstane nyní sedět a nastoupí Eto'o s Pazzinim a pod nimi Sneijder.

Podobné problémy v útoku mají i u Vlků. Claudio Ranieri se totiž musí vypořádat s konkurencí v podobě Tottiho, Meneze, Vučiniče a Borriella a rotační systém týmu příliš nevyhovuje, zejména první tři jmenovaní si již několikrát stěžovali, když začínali zápas na lavičce. Pro blížící se duel by měla vše usnadnit Tottiho chřipka a špatná Menezova forma, tudíž by se přešlo na rozestavení 4-4-2 s Borriellem a Vučiničem v útoku. Vedle Tottiho Giallorossi postrádají Pizarra, Brighiho a Adriana.

Početná je rovněž marodka Interu. Mimo jsou Stankovič, Mariga, stopeři Lucio se Samuelem a Julia Cesara v péči lékařů vystřídal Castellazzi. Svůj čtyřzápasový distanc načne Christian Chivu.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Cordoba, Nagatomo - Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta - Sneijder - Eto'o, Pazzini
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Juan, N. Burdisso, Riise - Taddei, Perrotta, De Rossi, Simplicio - Borriello, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Udinese Calcio - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Zcela opačné příběhy nyní prožívají hráči Udinese a Sampdorie. Zatímco Bianconeri našli formu, již šest zápasů nenašli přemožitele a stoupají tabulkou až k pohárovým příčkám, Sampdorie putuje tabulkou na druhou stranu. V posledních sedmi zápasech totiž vyhrála jen jednou.

Prezident janovského klubu Riccardo Garrone však fanoušky prosí, aby stáli za týmem i v době, kdy se nedaří. Po středeční prohře s Cagliari klesli Blucerchiati na 12. místo ke konkurenčnímu Janovu. Na hře Sampdorie se zásadním způsobem podepsal odchod dvou klíčových útočníků, bez Giampaola Pazziniho a Antonia Cassana nedokázala Doria vstřelit gól už ve čtyřech zápasech v řadě.

"Máme tým skvělých profesionálů, kterým naprosto věřím," reagoval na poslední bučení fanoušků Garrone, jenž mohl zaslechnout i volání po odvolání kouče Domenica Di Carla. "Žádám fanoušky, aby tým podpořili, protože jen to nám může pomoci."

Na špatné formě soupeře bude chtít vydělat Udinese, které naopak hraje ve velké pohodě a má na dosah příčky zajišťující Evropské poháry. To je po špatném startu sezóny skvělá zpráva. Doma navíc Bianconeri neprohráli od 19. září, Sampdoria zase venku nezvítězila od konce listopadu.

"Věříme, že se můžeme do evropských pohárů kvalifikovat," věří obránce Pablo Armero, jehož tým v posledních týdnech porazil Inter i Juventus. "Pokud vyhrajeme i v sobotu, uděláme další krok, aby se nám to povedlo."
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Belardi - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Pasquale - Sanchez, Di Natale
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Martinez, Lucchini, Ziegler - Mannini, Palombo, Tissone, Guberti - Biabiany, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Juventus FC  (sobota 20:45)
Trápící se Juventus zajíždí na horkou půdu sardinského Cagliari. Ze stadionu Sant'Elia se vždy vozí body velmi těžce, ale pokud chce Stará dáma nadále pomýšlet na evropské poháry, či dokonce na Ligu mistrů, musí zde bodovat.

Není to tak dávno, co Alessandro Matri oblékal dres Cagliari. Uběhlo pár dní a Matri se zase podívá na stadion Sant'Elia, jenže tentokrát už v dresu Juventusu. Sardiňané sice přišli o jednu ze svých klíčových postav, avšak proti Sampdorii to nebylo znát. Cagliari vyhrálo na stadionu Luigi Ferraris 1:0 a v tabulce je deváté.

"Po odchodu Matriho jsem hráčům sdělil, že pokud dosud pracovali na sto procent, teď budou muset makat na stojedna procent. Za to, co předvedli proti Sampdorii, si zaslouží pochvalu,” nechal se slyšet kouč Roberto Donadoni.

Juventus jakoby zase usnul, do Vánoc se týmu dařilo, slušná série neporazitelnosti je vynesla až na pozice zaručující Ligu mistrů, jenomže to už je teď minulostí. V roce 2011 se fotbalistům Juve vůbec nedaří, což koneckonců potvrdili i na Palermu, kde prohráli 2:1. Zápas na Sardinii bude pro ně obrovskou zkouškou, pokud ho nezvládnou, zřejmě se jim Liga mistrů vyhne i pro příští rok.

Ve prospěch Staré dámy hovoří vzájemná bilance, Cagliari dokázalo slavný turínský celek porazit za posledních pět let pouze dvakrát, přičemž Juve zvítězilo šestkrát.

Roberto Donadoni bude postrádat Lanera a brankáře Agazziho. To Juve je na tom o poznání hůře, zranění jsou Rinaudo, De Ceglie, Quagliarella, Toni, Traore, Pepe a Iaquinta.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Pelizzoli - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Lazzari, Acquafresca
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Matri, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.15 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán23146339:1848
2.SSC Neapol23134636:2243
3.Inter Milán22125539:2441
4.SS Lazio23125629:2141
5.AS Řím22116532:2539
6.Città di Palermo23114838:2937
7.Udinese Calcio23114837:3037
8.Juventus FC2398637:2935
9.Cagliari Calcio2395927:2332
10.Chievo Verona2379725:2230
11.ACF Fiorentina2277822:2328
12.UC Sampdoria2269720:2327
13.Janov CFC2276918:2127
14.Bologna FC2278724:3026
15.Parma FC23671022:2925
16.US Lecce23661122:3924
17.Calcio Catania23581019:3023
18.AC Cesena23561217:2921
19.Brescia Calcio23541418:3119
20.AS Bari23351514:3714
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (843)

Přidat komentář
terry

PRO TSIGIHO:

Ve fantě si dal v posledním kole do hry 12 hráčů. Tak jsem ti nepočítal do hry posledního napsaného záložníka Ljajiče a posadil ho na lavičku. Může to takhle být?

Reagovat
Tsigi

jasně sorry :)

Reagovat
Mr.Jindros

Docela váhám, jestli se na zápas vůbec koukat.

Reagovat
terry

Podle mě to budete mít hrozně moc těžký. Cagliari je doma silný, daří se mu. Navíc je ve formě a bude se na vás chtít dotáhnout. O vás snad ani mluvit nemusim..

Reagovat
Pinturicchio

Pokud vydrží na hřišti celá sestava ( celých 90 min. ), tak, jak je napsaná na Gazzettě, tak jsem docela optimista

Reagovat
panca

hodte sem nekdo odkaz na fantu. Nejsem na svym compu. Diky mooooc

Reagovat
terry
Reagovat
panca

diky

Reagovat
terry

Legrottaglie se bál o svůj život

Nicola Legrottaglie přiznal, že po nepříjemném zákroku Libora Kozáka, jenž ho nechtěně trefil kolenem do hlavy, se dokonce bál o svůj život. Debut zkušeného obránce v dresu AC Milán neskončil dobře, po střetu s českým mladíkem byl totiž Legrottaglie odvezen do nemocnice. "Těch pět minut, co jsem ležel na zemi, jsem nemohl hýbat nohama ani rukama, bylo to strašné. Myslel jsem, že zemřu. Díky bohu, že vyšetření ukázala, že jsem v pořádku," oddechl si bývalý stoper Juventusu, který však Kozáka ze zranění neviní, nebylo to podle něj úmyslné.

Reagovat
Pinturicchio

Legro

Reagovat
SqueeZy

Ještě tohle by chybělo..

Reagovat
DelPiero137

mne sa zdalo ze hned ako ho osetrovali a potom ked ho odvazali na nositkach ze omdlel. vyzeral velmi otreseny.

Reagovat
Mihal

OT: Pre Interistov, krásne video, ten chlap mi u nás chýba: http://www.youtube.com/watch?v=VNY7bCPof4A

Reagovat
smazaný uživatel

už som to videl skor .. ale jose to krasne vtedy vystihol .. It `s a dream, not an obsession.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dobre, že ten Ibrahimovič odišiel, s ním by sme LM nevyhrali.... A Jose...ten je The Special One

Reagovat
panca

co ma ibra spolecnyho s timhle videem? to vas tak sere, ze je ibra v ac? evidentne jo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to video o LM...A keby sme mali v týme Ibrahimoviča, tak by sme ju nevyhrali, to je všetko

Reagovat
panca

ty jsi fakt uplne mimo. Vzdyt o rok driv vam vyhral titul, nejlepsi strelec ligy a v LM hral uplne super. Jedinej hrac, co tam poradne hral.Pomatuju jak super hral proti MU. Ale ty jsi strasne nevdecnej a to stejny ted delas s Militem fanousek k pohledani

Reagovat
smazaný uživatel

Že nám veľkou mierou pomohol k titulu, to nikdy nepopieram, tak láskovo neklam!!!!Áno???!!!!

Reagovat
panca

vzdyt to sam pises, ze je dobre, ze odesel

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ty si tu písal o lige, kde bol frajer, a stále aj je....čo som tu vôbec nepopieral, nie len teraz, ale aj inokedy...a LM je zas druhá vec...tú by sme s ním proste nevyhrali, za tým si stojím a neviem čo je na tom zlé...za tie tituly, ktoré nám pomohol vyhrať( ale nebola to len jeho zásluha) mu ďakujem a bol aj patrične za to odmení, veď zarábal 12 mil eur/rok a každou sezónou mu mal plat stúpať

Reagovat
panca

jak to muzes vedet, ze nevyhrali?! takze on vlastne muze za to, ze jste o rok driv nevyhrali LM

Reagovat
Jajinek

on začal fandit Interu, až když Ibra odešel...zápasy s ním nezažil, takže to nemůže posoudit...

I když ten názor, že jeho odchod nebyl úplně na škodu chápu...

Reagovat
panca

kdyby zustal, tak jste mohli tu LM taky vyhrat a tenhle rok by byli pozice ac a interu obracene a on tady vyrvaval, ze je ibra nejlepsi

Reagovat
Jajinek

jenže kdyby zůstal, tak by nebyli peníze na další důležité hráče, kteří tu LM vykopali...sám Ibra nebyl problém, to jeho selhávání v LM je děsně přeceňované...ale prostě sešlo se to tak, že bez něj úspěch přišel.

Reagovat
panca

tak penize za ibru se pouzili na ty hrace, ale inter kupoval vzdycky spoustu hracu a ted jste proste koupili hodne dobre - lucio, milito atd a zrovna to prislo po jeho odchodu, ale nehazel bych to na ibru

Reagovat
Jajinek

ale ti hráči přišli za peníze za Ibru, jinak by tolik prostředků na posílení nebylo...

Reagovat
Jajinek

nemůžeš vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

tady bych si dovolil souhlasit s MSgooem, když tam byl Ibrahimovic, tak vsichni hrali na neho, byl v uzovkach neco vic, bez nej je inter mnohem vice tymovejsi, nespoleha jen na tuhle jednu skvelou individualitu. Nezapominam taky, jak ibra v klicovych momentech selhával v LM. O serii A se nebavim, tam je kral.

Reagovat
Jajinek

jj, já si taky myslím, že bychom LM s Ibrou nevyhráli...tedy s Ibrou klidně...ale ne bez Lúcio, Milita, Etoa a Wese, kteří přišli z peněz za Ibru...jen to prostě nikdy nemůžeš říct na 100%.

Reagovat
panca

jasny inter by koupil uplne jiny hrace a treba by jste byli jeste silnejsi a tenhle rok se tolik netrapili. To je ve hvezdach. Jen me proste zarazi, ze jako fanousek interu je strasne rad, ze vam tehdy odesel vas jasne nejlepsi hrac po bitve je kazdej general

Reagovat
Jajinek

opět podotýkám, že v době Ibrahimoviče Interu nefandil...

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

Už som fandil, keď ešte Ibrahimovič za Inter válel.

Reagovat
Jajinek

několikrát si tu uváděl, když jsi byl na webu nový, že jsi začal fandit na konci sezóny 08/09, takže jsi Ibru zažil max pár měsíců...promiň...

Reagovat
smazaný uživatel

no šak nezažil som celé pôsobenie u nás, to hej

Reagovat
Jajinek

no vidíš...a za pár měsíců, kdy už se ani nehrála LM a o titulu bylo prakticky rozhodnuto...jsi si mohl těžko k Ibrovi vybudovat nějaký vztah, to je pochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte v LM v našich dresoch som ho videl.

Reagovat
Jajinek

tak to nechápu...přece jsi tu psal, že jsi začal fandit až po duelu s Manchesterem....

Reagovat
smazaný uživatel

ee...zápas s manchesterom som videl

Reagovat
Jajinek

tak já nevím...vím že jsi tu asi před rokem v reakci na jednu svou nevědomost psal, že jsi začal fadnit Interu až na konci té sezóny. Ale tak ono je to jedno.

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

08:56 Adriano by rád odcestoval domů

trochu OT:Adrianovi se návrat do Itálie hrubě nevyvedl. Brazilský útočník v AS Řím prakticky nehraje, navíc ho neustále trápí zranění a jeho agent Gilmar Rinaldi nyní potvrdil, že Adriano zažádal klub, jestli by mohl odcestovat do vlasti a oslavit zde v rodinném kruhu své narozeniny. Bývalá hvězda nehraje kvůli zraněnému ramenu, ale opakuje, že svůj kontrakt v Římě chce dodržet.

a to sem tipoval před sezonou že dá 16 kusů

Reagovat
Francesco Totti AS

16 kusů dává každý večer v baru

Reagovat
Pinturicchio

Tak podle Gazzetty dneska nastoupí Giorgio vlevo, na středu Leo a Andrea, vpravo Brazzo. To vypadá zajímavě. Hlavně, at Salimu nerupnou nervy a nedohráváme zase v 10-ti

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Luca už alespon na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hasan na levým bekovi? Ajaj

Reagovat
terry

To jako nebudou dávat Genoa-ACM na betu?

Reagovat
Yanek

Však se hraje až zítra.

Reagovat
terry

Však jo.

Reagovat
Yanek

Já myslel, že na betu je program na daný den, ne na den(dny) dopředu.

Reagovat
terry

Na livesportu totiž mají, že to bet365 vysílat nebude, tak nevím.. Na program betu jsem nekoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

15:00 | FUTBAL

Janov v AC Miláno

Reagovat
Slejdy

davaji

Reagovat
smazaný uživatel

můžete mi prosím zveřejnit stránky gazeetty ze kterých čerpáte info před zápasem ??? díky

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchio potrebuješ ešte Grygeru?

Reagovat
Pinturicchio

Kouknu a hned Ti řeknu, ale spíš už ne.

Reagovat
Pinturicchio

Tak už ne, poskládám základ i lavičku. Moc děkuju za půjčení.

Reagovat
smazaný uživatel

Neví třeba někdo, kdy by mohl být vedením ligy potvrzen konečný termín zápasu Inter - Lecce ??

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra proti AS Rím: Cesar-Maicon,Ranocchia,Cordoba,Zanetti-Khajra,Cambiasso,Motta-Sneijder-Etoo, Pazzini

FORZA INTER!!!

Reagovat
Jajinek

Jediné, z čeho mám strach, je totálně nejištěná Maiconova strana, na což asi dojedeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti silnějším soupeřům by tam měl být Javier, nemůžem tam nechat takovou dálnici... Protože už vidim, jak Kharja zajišťuje Maicona. Dal bych na LB Yuta, ať se ukáže, teď má ideální šanci být nějaký měsíc pravidelně v základu.

Reagovat
Jajinek

přesně jak říkáme...gazzetta má 60% u Nagatoma a Kharja sedí...a jsem jedině pro!

Reagovat
smazaný uživatel

Menéz vs Nagatomo, to bude zaujímavé, ak to chlapec ustojí, tak klobúk dole

Reagovat
Jajinek

Menéz pravděpodobně v zákadu nebude a i kdyby jo, tak by hrál na podhrotu ve 4-3-1-2, takže na Nagatoma nešel...tak co tu zase vymýšlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, že bude hrať na lajne.

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, Menez by vás pořádně prohnal, výborný hráč, moc se mi líbí. Jen by se měl naučit dávat míč od nohy, je dost sobecký a všechno se snaží táhnout sám ( alespon co jsem ho viděl ).

Reagovat
Francesco Totti AS

snaží se ale je strašně náchylný na zranění

Reagovat
Pinturicchio

Snad se mu budou ta zranění vyhýbat, byla by škoda, kdyby zničila tak nadějného hráče.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Pipo123

no já skôr nechápem Ranieriho, ten ho vždycky pomaly stiahne ako prvého, aj ked je často najlepší na ihrsiku

Reagovat
Francesco Totti AS

taky to někdy nechápu...on je hlavní spojka mezi zálohou a útokem a zakládá většinu našich útoků...Ranieri ho chce asi šetřit ale většinou ho střídá už o poločase, což mi příjde brzo...ale s jeho zdravým se ani moc nedivim...každopádně v něm vidím velkou oporu.

Reagovat
božský John

Uff, konečně další kolo calcia, Torres a vraždy, znásilnění a zrady kolem toho...člověk z toho má hlavu jak pátrací balon

Reagovat
juveforever

dneska cítim výhru

Reagovat
Slejdy

podle me to date

Reagovat
juveforever

musíme

Reagovat
Francesco Totti AS

no nemuseli byste

Reagovat
smazaný uživatel

Sulley už váľa prvý zápas za kočky

Reagovat
smazaný uživatel

Prihral už na gól A samozrejme, žltej karte sa nevyhol

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus dnes ďalšia prehra

Reagovat
Shevchenko

Ptám se znova, chcete někdo toho Nagatoma? Je mi jedno koho nabídnete.

Reagovat
Lubinterista

OT:

Dobře Šafářovic Lucka

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jajinek

?

Reagovat
smazaný uživatel

Trewinne,sleduješ Sienu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao amici, máte se? ... Ač se šrámy na srdci i duši, těšil jsem se zase zpět na Calcio. Týden mimo realitu fajn, ale všechny ty zprávy mi daly sakra zabrat, abych je jakš takš strávil.

Dnes obrovsky těžké utkání. Cagliari pojede na vítězství. Ale bojuje se 90 minut, musíme konečně zvítězit. Už musí přijít budíček.

▌▌▌▌▌▌FORZA JUVENTUS FC ▌▌▌▌▌▌

Reagovat
Pinturicchio

Jedem, Sampa ! ! ! Alespon bodík, nejlíp všechny tři.

Reagovat
Slejdy

tezko,sou v palu

Reagovat
Pinturicchio

Taky tomu nevěřím.

Reagovat
panca

91 - 100 pro herbage

Reagovat
Shevchenko

ALEXIS !!

Reagovat
Shevchenko

A asistence, super.

Reagovat
sansiro

Reagovat
Slejdy

Di Natale

Reagovat
Pinturicchio

Kua, Toncek, už to začíná.

Reagovat
Shevchenko

No tak lidi neblbněte, to fakt nikdo nechcete toho Nagatoma? Vždyť teď má skoro jistý základ, Chivu bude chybět 4 zápasy.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli takhle míní Udinese pokračovat tak asi dostanu brzo strach že by LM? držim jim palce

Reagovat
Pinturicchio

100. pro dnešní vítězství Juventusu.

Reagovat
10

Le formazioni ufficiali:

CAGLIARI (4-3-2-1): Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Nainggolan; Cossu; Lazzari, Acquafresca. A disposizione: Pelizzoli, Magliocchetti, Perico, Ariaudo, Nenè, Missiroli, Ragatzu. All. Donadoni

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Sorensen, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio; Matri, Martinez. A disposizione: Storari, Grygera, Grosso, Salihamidzic, Sissoko, Del Piero, Toni. All.: Delneri.

Ta obrana se v současný době zdá být jako dobrý nápad, možná bych pořád přece jen radši viděl místo Frederika Zdendu. V záloze není co řešit, v útoku asi taky ne, Alex nemůže hrát 3 zápasy během týdne od začátku a Toni ještě není fit.

dneska to musí být za 3 body, FORZA JUVE!

Reagovat
Pinturicchio

Parádní sestava. Zdenda se mi zdál v posledních zápasech docela přemotivovaný. Alex jako žolík dneska rozhodne.

Reagovat
panca

jsem zvedavej na matriho. Dnes si juve v klidu vychutnam

Reagovat
smazaný uživatel

takže Cagliari spíš stromeček, asi to chtějí ovládnout...

taky bych se nebál postavit Chielliniho na levého beka, hlavně venku..., je škoda mít jednoho z těch tří dobrých stoperů na lavičce, Delneri to mohl zkusit už za Legra.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na 10

Reagovat
10

mohl, sám jsem se divil, proč mu nevěřil a nikdy tu variantu nezkusil...jinak na ten střet záloh jsem zvědav, z toho mám trošku obavy

Reagovat
panca

tak jsem vsadil, ze da juve prvni gol takze forza matri

Reagovat
10

zrovna takovou sázku...to nebylo moc šťastný, Cagliari dává první gól zápasu dost často

Reagovat
panca

je to tak 50 na 50 a nechce se mi nechavat penize na betu lezet ladem

Reagovat
panca

Reagovat
10

a Matri už to zase rozjíždí...

Reagovat
Pipo123

Matri to je posila

Reagovat
GEGE

Conti pěkná Agazzi

Reagovat
panca

tohle nedat

Reagovat
Mr.Jindros

Matri si snad dělá pr*el.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Claudio nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Posílal to na Alberta a ten to pustil na Matriho. Co by tam mělo být nechtěného?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo vidět, že to poslal Albertovi na paty, který nic nepouštěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, držím hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Madonna mia... To chtěl snad přihrávku před prázdnou bránu ne? Tohle se musí sakra dávat, Matri

Reagovat
10

tohle už mohl být klidně jeho 4. gól za Juve

Reagovat
Pinturicchio

Kdo to otřel tu kopačku o obličej hráče Cagliari?

Reagovat
Pinturicchio

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pinturicchio

A zrovna z tohodle dá gol

Reagovat
10

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

panca

Reagovat
GEGE

to byla jen otazka času kdy mu to tam padne...Matri

Reagovat
smazaný uživatel

a z takové pozice ho dá

Reagovat
panca

brankar trosku zaspal ne?

Reagovat
10

měl stejnou sázku

Reagovat
panca

ale nejspis dal asi za vic nez ja, aby se mu to vyplatilo, kdyz jeste prijde o premie

Reagovat
10

na Sardinii v tom jedou všichni přece, včetně prezidenta

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Claudio

Reagovat
Pipo123

zlatý Marchetti

Reagovat
Pinturicchio

Gigi je nějaký zmatený.

Reagovat
Pipo123

Gigi sa mi nezdá, druhý krát tak nejak blbo vybehol a ako by sa zlakol

Reagovat
Yanek

Slavil Matri?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Yanek

Dik.

Reagovat
GEGE

Aqua je marný čekal sem,že se po odchodu Matriho zvedne ale zatím tomu nic nenasvědčuje...

Reagovat
Pinturicchio

Tohle teda na žlutou nebylo.

Reagovat
10

nebyla, stejně tak Milošova žlutá byla dost přísná...

Reagovat
Pinturicchio

jj, hodně neštastný zákrok. A nechci vypadat zase jako hysterka , ale kdyby dal tomu hráči Cagliari červenou, za ten zákrok na Aquilaniho kotník, tak by nemohl říct ani popel - to byl sakra nebezpečný zákrok, na kotník, na stojnou nohu.

Reagovat
10

Conti no, můžeme být hlavně rádi, že to Alberto rozchodil...rozhodčí mají v Itálii bohužel málokdy koule na to, dát za tyhle zákroky rovnou červenou, viz třeba Bommel v Catanii, to byl ještě mnohem horší zákrok

Reagovat
Pinturicchio

Mělo by se to trestat, tyhle prasárny. Jinak pravda, hlavně, že je OK.

Reagovat
Pipo123

tak ale Conti ubral silu z toho súboja, nebolo to žiadne psycho, skôr nešikovnosť a ubral to na poslednú chvílu

Reagovat
10

Zatím se mi to líbí, hlavně práce uprostřed zálohy, kde se Cossu a Lazzari nedostávají tolik do hry. Od Gigiho dobrý tah zahustit střed trojicí Aquilani-Melo-Marchisio, Malaka se stahuje doleva, je to takový flexibilní 4-5-1, dobrá varianta před Interem. Podobně jsme hráli na SS s AC a na City.

Reagovat
Pinturicchio

Zatím dobrý, Cagliari skoro do ničeho nepouštíme. Takový náš typický, fyzický a bojovný výkon, to, co nás zdobilo vždycky. Chtělo by to co nejdřív přidat pojistku.

Reagovat
Mr.Jindros

První zápas v Novém roce, který mě permanentně nenasírá.

Reagovat
Jajinek

Vyrovná Cagliari? mám 10...

Reagovat
10

ne

Reagovat
Jajinek

já nekoukám, nemám čas...jen mě to zajímalo, je to poslední zápas na ticketu

Reagovat
Pinturicchio

Zatím nemají z čeho. Měli tam nebezpečné situace jen díky Gigiho špatným vyběhnutím. Dneska Ti výhru přát nemůžu.

Reagovat
GEGE

Contiho střela těsne vedle šiby

Reagovat
Pinturicchio

Jo, na tom jsem úplně zapoměl. To bylo vlastně možná nejnebezpečnější.

Reagovat
homeles8

ne

Reagovat
GEGE

Nene ho tam foukne.

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli sympatický výkon. Gigi pár zaváhání, ale to se zatím v tom výkonu týmu ztratí. Tohle složení obranné řady je dobré. Trojice Alberto-Felipe-Claudio hraje velmi dobře a Malakovo stahování na levou stranu má něco do sebe, zvlášť při obranné práci celého týmu. Líbí se mi to, ale stále to není ono. Snad tam Matri loupne aspoň ještě jednoho a třeba pak přijde na 20 minut Alex a vsadí poslední ránu.

Reagovat
homeles8

No, jestli vyrovnaj tak mě mrdne, i když u nás bych se tomu nedivil radši ještě pojistit, FORZA JUVE!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pipo123

Bonnuci mi nepríde taký dobrý ako sa o nom hovorilo, neviem či tie peniaze stáli za neho, talent to je, ale má na to hrať špičkovo do budúcna a stať sa top hráčom ? já mu moc neverím

Reagovat
Francesco Totti AS

pome Cagliari!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

kto to tam podbehol ten center ?

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio

Reagovat
10

njn, Cossu takhle hrát nemůže...jinak zase přes Giorgoneho

Reagovat
GEGE

AQUAAAAAAAAAAAAA hlavně,že sem ho kritizoval

Reagovat
Pipo123

kritizuj viac a viac

Reagovat
terry

Já si pořád řikal, proč se tak raduješ z gólu Juve a on to měl být ACQUAAA.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si hovado fakt :D :D už ho šiel znova preklinat ze dal dalsi gol ze Juvehnus ....

Reagovat
smazaný uživatel

Miloši

Reagovat
Pinturicchio

Ach jo. Tohle je momentálně snad nejjistější sázka v Evropě - když dáme první gol, tak prakticky jistě dostaneme taky.

Reagovat
Mr.Jindros

Přitom v první polovině sezóny jsme to byli my, kdo ve druhé půli (většinou) soupeře přehrával.

Reagovat
Pinturicchio

jj, ale my se vždycky necháme vybláznit - dáme gol a ne, abychom to uklidnilli, dávali si to ve středu pole, prostě začneme blbnout, zhorší se rozehrávka a už to jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasic...proc radsi nesel na kasu nechapu .

Reagovat
smazaný uživatel

Hral Martinez spatne ? ja to zapnul na 2. puli .

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mělo do háje být?

Reagovat
10

nepochopitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se pomale začínám bát o poháry

Reagovat
Mr.Jindros

To já se bojím už docela dost rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje pouze dvě možnosti. Champions league nebo nic. Účast v evropské lize postrádá smysl a nevede k ničemu dobrému. Aspoň z pohledu Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako pokud vedení Juve nenakoupí TOP hráče co potřebujeme, tak tu LM hrát nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud neposkytne Elkann nějakou investici nebo se nekvalifikujeme do Champions league, těžko někdo přijde. Když nejsou peníze, nejsou TOP hráči.

Reagovat
Mr.Jindros

Peníze jsou, jenom se blbě investují.

Reagovat
Mr.Jindros

Nejlepší je, že příští rok postupují už jen tři, takže to celé může spadnout do pasti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to chtěl napsat!

Reagovat
10

4312 asi...je potřeba zase utnout Cossua

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to zrovna nejšťastnější řešení, ale snad je to tak jak říkáš a podaří se Cossua opět eliminovat. Ale hlavně to chce gól.

Reagovat
10

jako nejšťastnější řešení mi to taky nepříjde...

Reagovat
GEGE

Momo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ach jo, tohle je na mé chápání. ( Momo )

Reagovat
smazaný uživatel

delneri je kus kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek prosím tě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale preco tam furt dava toho sissoka, a hlavne teraz za stavu 1:1 s cagliari???

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. výše 10

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko neni tak spatnej xP kdyz ma souper mic teda... kdyz ma mic juve tak nevi co se deje xD ale treba jak nahral na gol Del Pierovi po tom co se rozsekal ve vapne to bylo skvely xD

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari pomééééééééééééééééééééé!!!Dnešný Juventus sa poráža!!!! Remíza nemôže byyyťťť!!!!

Reagovat
homeles8

no ty krávo, Sissoko se Sorensnem se snaží něco vymyslet... už nechci zažít !! :(

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Nagatoma

Reagovat
Pinturicchio

Špatné, Cagliari má ten střed parádně zahuštěný a po stranách to nemá kdo potáhnout. Snad tam bude nějaká standardka na Alexe.

Reagovat
smazaný uživatel

Luigi chce vyhrát. Luca, pojeď amico.

Reagovat
GEGE

Nené za Lazzariho?Odvážné střídání Donadoni chce vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
10

to je kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MATRIIIIIIIII AMOREEEEE

Reagovat
Pinturicchio

Mám tam slušné zpoždění . Kdo dal? Matri?

Reagovat
Mr.Jindros

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Pipo123

JUve ani nevie ale pekne

Reagovat
10

...skoro jako Lazio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

no napadlo ma to, tie posledné zápasy máme fakt moc podobné

Reagovat
smazaný uživatel

Matriho už zpátky nebudou chtít

Reagovat
Pinturicchio

A Giorgio asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

20 min. zdržování před náma

Reagovat
smazaný uživatel

Matri, to je ale zradca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No je to nechutnosť potopiť takto svoj vlastný tým

Reagovat
Pinturicchio

Jsi zdravý?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty?

Reagovat
Pinturicchio

SI TY, SI TY ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

TY SI!!! muhehehe

Reagovat
10

ty si chceš vydělat 100 eur, co?

Reagovat
smazaný uživatel

si ich môžeš nechať, to máš akurát tak na hodinku pre nejakú kurvičku z prahy

Reagovat
10

takhle levný kurvičky tady nemáme, to možná tam u vás v Maďarsku...

Reagovat
smazaný uživatel

si jako myslíš, že tie kurvy v prahe sú z kade? rumunky a podobný plevel....a už keď sme pri tom madarsku, tak madarky sú temperamentné, ak si nevedel

Reagovat
10

očividně máš i přes svůj mladý věk mnohem větší zkušenosti s rumunskýma šlapkama, respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Madarky sú náhodou pekné baby....kým neotvoria hubu

Reagovat
10

jsou

Reagovat
Jajinek

a někteří se stále budou divit, co proti němu mám...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
Jajinek

co je mi do něj?

Reagovat
smazaný uživatel

nemala to byť reakcia na teba

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

Měl si hned na začátku zlomit nohu, o tom žádná.

Reagovat
Godwinson

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

Reagovat
Pinturicchio

Ty kráso, ještě že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Toto ovšem nebyl offside

Reagovat
Pinturicchio

Však on ale pískal faul, ne?

Reagovat
10

faul

Reagovat
Yanek

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaaaaaaaa

Reagovat
Pinturicchio

LUCAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
10

Mozzarella, mortadella, Mit Nutella

Reagovat
Pinturicchio

geniální rýmy

Reagovat
smazaný uživatel

luca toni

Reagovat
10

Luca Toooni, telefoooni, Berluscooni...Luca sei per me, numero uno z vápna hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednou Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mr.Jindros

LUCAGOL.

Reagovat
smazaný uživatel

neuzná - dostaneš

Reagovat
GEGE

regulerni gol

Reagovat
Pinturicchio

Byl tam faul ( o milimetry i ten offside )

Reagovat
GEGE

Nevim no drželi se navzajem

Reagovat
Pipo123

no a vtedy sa v 99% dáva výhoda braniacemu hráčovi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

viděl jsem jen jednu opakovačku, takže si nejsem úplně jistý

Reagovat
smazaný uživatel

V ofsajdu byl Ariaudo, ne Nene, který dával gól

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
Pipo123

jaký regulerni gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

to malo byť asi vyššie, takže nereagujem

Reagovat
smazaný uživatel

Malo byť 2:2 a je to 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč.

Reagovat
Pipo123

dajte mu už niekto ban prosím

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

no...tak ticket v prčicích...moje blbost, a Toni na lavičce...částečně taky.

Jako z pozice fanouška Interu je tahle výhra ale snad i vítaná, i když jsem to neviděl.

Reagovat
Jajinek

neměla být reakce

Reagovat
10

proč vítaná?

Reagovat
Jajinek

tak stejně, jak třeba vy můžete vítat naše výhry...je to sice hezké, ale můžou nás akorát ukolébat, i když je něco špatně. Kdyby jste zase rupnuli, tak by třeba přišel radikální řez. Takhle by vás to mohlo trochu uchlácholit. Navíc už tu byl děs číst ty sálohlouhé rozbory po každém kole, co je u Juve špatně...nyní bude příjemná změna...

Reagovat
Pinturicchio

Po příštím kole ve stejném duchu.

Reagovat
Jajinek

no bude to zajímavý zápas

Reagovat
10

těším se

Reagovat
Pinturicchio

Těším se moc, snad bude na co koukat.

Reagovat
Jajinek

škoda že někdy to derby není soubojem o titul...už mi to chybí a třeba těm soubojům s AC to dodává lepší náboj

Reagovat
Pinturicchio

Snad se co nevidět dočkáme i toho. . Bylo by fajn, kdyby to bylo hned první rok na novém stadionu.

Reagovat
10

to může klidně pokračovat, stejně jako je to často i přes výhru u vás

Reagovat
Mr.Jindros

Tak ono ta situace je vcelku jednoduchá - (další) totální řez přijde, pokud nepostoupíme do LM... takže tobě by předpokládám vyhovovalo případné čtvrté místo pro Juve.

Reagovat
Jajinek

to zase ne...klidně tu EL hrajte dál, ale na druhou stranu bych chtěl, abyste se nějak dotáhli nahoru a hráli zase o titul a byly ty souboje vyhrocenější, což bez peněz z LM asi nepůjde...jako je mi to tak nějak jedno, jestli skončíte čtvrtí vy, nebo třeba Neapol. Má to své pro a proti.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň to uznaj, že cagliari bolo teraz poškodené

Reagovat
Pipo123

kde bolo poškodené ? bol tam faul na Toniho, troška objektivity nezaškodí

Reagovat
smazaný uživatel

Keď myslíš

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečná komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

GTFO....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si řikám nebudeme hrát 4-3-3 když to tak jde?

Reagovat
Pinturicchio

Beppe

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Ragazzi!

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! ♥♥♥ Forza Juve ♥♥♥ ! ! !

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
10

pro Gigiho, za tu reakci na tlak Cagliari ze začátku 2. poločasu, risknul to a vyšlo to

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Votas

300. pro INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Podme Roma a Di Vaio

Reagovat
smazaný uživatel

neviem sa dočkať večerného zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

záloha Gattuso, Van Bommel, Flamini..., to bude masakr..., v útoku Pato & Ibra, pod nima Robson. obrana Oddo, Thiago Silva, Yepes, Antonini, v bráně Abbiati.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že budou hrát v záloze všichni 3 "řezníci"?

Reagovat
smazaný uživatel

podle posledního infa jo...

Reagovat
Yanek

To bude zas okupovačka branky celých 90 minut bez výraznější myšlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude tak hrozne...Flamini je schopny něco vykoumat, sem tam má dobrý náběh do vápna...každopádně dneska to musí být 3 body E andiamo ragazzi !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Massi kdyžtak po poločase oživí když to nebude klapat. Moc na výběr neměl, akorát Urby a Merkel, ale oba bych viděl na hřišti radši než toho holandskýho kickboxera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budou teda jatka, čeká nás pohledný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Lazio!

Reagovat
Jajinek

sledujete někdo Boloňu?...Co se stalo Gabymu,že střídal o poločase?

Reagovat
Slejdy

zraneni,kdosi ho zajel

Reagovat
Yanek

MILAN: Abbiati; Oddo Thiago Silva Yepes Bonera; Gattuso Van Bommel Flamini; Robinho; Ibrahimovic Pato.

Zajímavá sestava, sedí poslední dobou dobrej Antonini, a ta záloha bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

no na tu zálohu jsem teda hodně zvědavej, 3 nekreativní hráči vedle sebe a ještě takový řezníci

rozhodně bych nechal hrát Merkela místo Gattusa

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal místa Van Brutela Urbyho. Tak ale záloha Janova Kucka, Milaneto, Veloso, Konko neni žádnej zázrak. Chce to dávat rychle míče na útočníky, ti už snad něco vymyslí na Kachu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych tam radši viděl jedno z dvojice Merkel,Emanuelson ....v této situaci by to měl být jednoduchý fotbal...nákop na Ibru a děj se vůle boží...snad si útok zastřílí

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.

Reagovat
Yanek

Já byl taky zato, aby hrál místo Gattusa Merkel. Gattuso bude potřebný proti Tottenhamu, navíc je po zranění. Na druhou stranu mi Max udělal radost s Patem, snad to dopadne dobře.

Reagovat
terry

Achjo, to snad nemyslí Ballardini vážně. Jedinej útočník, kterej něco dokáže vymyslet je Palacio a on ho nepostaví.

Reagovat
Jajinek

a postaví tu trosku Florese...jako když se člověk koukne na sestavu Janova 2 roky zpět a nyní tak je to k pláči...

Reagovat
cresposuper

Please máte niekto kvalitný prenos?

Reagovat
cresposuper

na AC som zabudol dodať

Reagovat
Pipo123

hej akú to má adresu to atdhe ?

Reagovat
Shevchenko

.ws

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

jo už mám, ale aj dik

Reagovat
panca

vcera mi juve vyslo, tak jsem dnes dal, ze da ac taky prvni gol

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlap má nějaký problém...

Reagovat
panca

tyhel robinhovi ukopy nas budou stat hodne tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Kozak skoro gol, škoda že mu to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kozaaaak :/

Reagovat
Dejwa

link na AC? na atdhe maj včerejší zápasy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dejwa

dík

Reagovat
smazaný uživatel

na adthe májú dnešné zápasy, asi to zle pozeráš

Reagovat
Pipo123

no aj mne sa tam zobrazujú len včerajšie, asi mám zlý odkaz, pošli pls

Reagovat
smazaný uživatel

adthe.fm

Reagovat
FuckT

maju tam vcerajsie ...asi maju dost v pici web,nestalo sa prvykrat co boli na videnie 2 verzie :D

Reagovat
smazaný uživatel

však oni majú teraz dve stránky, jedna s koncovkou fm, druhá s ws

Reagovat
FuckT

aha,o FM som nevedel ...WS je fail

Reagovat
Dejwa

mám včerejší, nevim proč

Reagovat
smazaný uživatel

zlá stránka asi

Reagovat
terry

Konečně! PALACIO!

Reagovat
panca

a to tam mel ibru siroko daleko samotnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Rudolf Hrušínský = spalovač mrtvol. Robson Robinho = spalovač šancí. Ještě že mu při tej první akci rozhodčí fouknul ofsajd jinak by měl po 10 minutách dvě zahozený tutovky.

Reagovat
terry

Cavani je vážně magor.

Reagovat
FuckT

ako jednoznacne suhlasim,ale zase neprehanajte ...pozri na tento gol naprriklad :) zrovna tento nebol taky,aby si hovoril,ze jak je kurva dobry,pretoze z takej sance by mal skorovat kazdy utocnik ;) ale inak je fakt crazy :)

Reagovat
smazaný uživatel

šak nehovorí o golu ale ostatistike hej?

Reagovat
FuckT

Hamsik - Maggio - Cavani equals GOAL !!! Hamsik jaky run :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hamžík, Lavezzi, Cavani pěkná akce. Dneska mi výhra Neapole nevadí - mám na ně vsazeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo přihrával Cavanimu na gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ta ženská nejdřív řekla Lavezzi, ale pak se omlouvala, že to byl asi někdo jinej, já jí moc dobře nerozuměl. Koukám na AC, tam akorát ukázali ten gól.

Reagovat
FuckT

tak podla mna to bol Maggio :P

Reagovat
smazaný uživatel

livesport hlásí to samé

Reagovat
FuckT

jj ale v tomto gole musim povedat,ze najviac sa zasluzil Hamsik ...ale od Slovaka to aj tak nikdo nezobere :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máš pravdu, pěkně potáhl ta jeho nahrávka byla perfektní, pak už šlo jen o to tu akci nezabít.

Reagovat
FuckT

na zalohu Neapolu je tieto dni fakt radost pozerat sa :) pekne goly davaju po fakt perfect kombinaciach :)

Reagovat
FuckT

neprihraval Cavanimu nahodou Maggio ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bresciaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Reagovat
Pipo123

kurva Radu v prdeli, to vyzerá na dlhodobé zranenie, kurna akurát na mieste kde neni náhrada

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, když už má Neapol vyhrát, tak ať dá Cavani aspoň hattrick. A Seba po přihrávce na vedoucí gól Amauriho se může taky ještě přičinit a loupnout tam taky gól. Tak se snažte chlapci.

Reagovat
smazaný uživatel

hm Milanisti su akosi ticho

Reagovat
Yanek

A co si představuješ jako? Já sleduju zápas, ne komenty na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

ludia nemáte niekto odkaz na Lazio, ale tvshare ?

Reagovat
smazaný uživatel

však si to nájdi na adthe, nie?

Reagovat
FuckT

su tam vcerajsie zapasy...nie vsetkym to ukazuje to iste co tebe,WEB BUG

Reagovat
Pipo123

já tam mám rozpis včerajších zápasov

Reagovat
Pipo123

Sgoo, pošli pls odkaz na to Lazio ak ho tam ty máš to je brutus

Reagovat
smazaný uživatel

však som už poslal

Reagovat
Pipo123

no nevím stále mi to tam nejde, a nemáš priamy odkaz na tvshare ten zápas čo tam je prosím ? dik za snahu

Reagovat
Pipo123

grazie

Reagovat
FuckT

omg ale Zuniga uz aspon piata zla prihravka :D

Reagovat
panca

tak myslim ze uz ted muzu v klidu rict, tohle bude drina. Oddo, bonera dopred nula, zaloha ta nevytvori absolutne nic, takze nas zachrani jedine nejaka parada ibry

Reagovat
panca

a jeste mi vysla sazka na prvni gol milanu a ze ho da pato, takze diky ibro

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

snad ta chemie mezi ním a Ibrou začíná fungovat !

Reagovat
Yanek

je tam

Reagovat
terry

To si fakt nemůže Eduardo křiknout, když vidí, že ten míč letí úplně do hajzlu?

Reagovat
FuckT

njn Janov inkasuje asi len kvoli brankarovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra tak 70% gólu

Reagovat
Pinturicchio

Zapnu AC, prvním co vidím - slavící Pato

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOL PATHINOOOOOOOO

Reagovat
Shevchenko

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Amauri gol

Reagovat
smazaný uživatel

Patooooooooooooooo!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Ať se Ibra vzpamatuje, tohle fakt není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra nádherná připrávka! PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
terry

Spíš Dainelli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka vyrovnať

Reagovat
Yanek

Hm, ale hrajeme pěkné hovno. Tak se vzbuďme - celá záloha + Oddo s Bonerou.

Reagovat
Shevchenko

Hovno? Zatím je to pohoda.

Reagovat
Yanek

No už ej to lepší, ale prvních 20 minut nulová podpora útoku od zálohy, Ibra nic, Pato nic. Kraje obrany nic. To nebyl ten dravý, pohledný Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

vedeme, kontrolujem hru, Janov k ničemu nepouštíme..., co víc si pořád od podobných sestav slibujete ? dokud se nevrátí Pirlo s Princem, zapomeňte na nějakou sambu...

Reagovat
Yanek

No právě, na Janov jdem jak na Barcu s tou zálohou.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že by tomu letošní Seedorf, nebo vyjukaní Merkel s Urbym nějak výrazně pomohli..., tohle je asi nejsoustředěnější možné složení a to momentálně potřebujem.

Reagovat
Yanek

Seedorf těžko, ale Merkel podle mého nastoupit mohl. Místo Gattusa. Urby i přes ty nezahozené tutovky dává naší hře šťávu.

Reagovat
Yanek

*zahozené

Reagovat
FuckT

hmm co je to ta zlta paska co ma Hamsik na ruke ?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch nastřelených obránců, ale líbí se mi souhra našich 3 útočníků.

Reagovat
cresposuper

Nechcem podceňovať Janov, ale s takýmto útok nemajú šancu.

Reagovat
cresposuper

*útokom

Reagovat
FuckT

Zuniga + Yebda ...nejak sa mi k tej kvalite Hamsik,Lavezzi,Cavani nehodia :D

Reagovat
smazaný uživatel

presne to iste som si hovoril, ale jebda mi uz dlhu dobu pride uplne tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je .ůl ten Robinho, vždyť tam byl 3 metry. Měla jít přihrávka radši na Ibru, ten si to hlídal.

Reagovat
Shevchenko

No zatím jedina hrozba je Kucka.

Reagovat
panca

kučka mi tam pripada nejlepsi z nich

Reagovat
FuckT

neni on nahodou viac def. zaloznik tam ??

Reagovat
panca

coze??? na zlutou vzdyt prvni mel balon

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Reagovat
cresposuper

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool goooooooooooooooooooooool Florooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

To snad není možné.

Reagovat
Pinturicchio

Gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

to kto ustal ibru? kucka?

Reagovat
terry

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
FuckT

jak ustal Ibru,co sa stalo,explain please :D

Reagovat
smazaný uživatel

siel do suboja s ibrom, napriek jeho dlhciznym noham to ustal, zobral mu loptu a ibra ho nasledne sfauloval

Reagovat
FuckT

dik ;)

Reagovat
FORZAMILAN

...prdele..........

Reagovat
Pipo123

HERNANESSSSS nádhera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je gooollll

Reagovat
Slejdy

Miccoli dal hezci taky v nastaveni

Reagovat
Pipo123

aký dal gol ? priamy kop tiež ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj,pekne od brvna

Reagovat
Slejdy

proc porad strida tak brzo Miccoliho?dnes uz o halfu dokonce

Reagovat
Slejdy

jj banan

Reagovat
Lubinterista

pěkně ho tam poslal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

IL PRFEEETA HERNANEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt pěkný, nechat si dát v nastavení gól od největšího tragéda. Obránci by si měli nafackovat. No nic, stejně vyhrajem. Forza Milan!

Reagovat
terry

No, je to fakt utrpení se na to dívat. Za prvý, vůbec nechápu, co si Ballardini sliboval od útočné dvojice Destro-Floro Flores. Destro pak naštěstí viděl, že to je tragédie, tak to radši vzdal. Palacio se párkrát snažil, jenže to má těžký. Taky moc nechápu složení té zálohy. Stojím si za tím, že prostě někdo z trojky Rossi, Milanetto, Kucka musí ven a Slovák by to rozhodně být neměl, spíš Milanetto. Chce to totiž do zálohy trochu pohybu, kreativity, ta žalostně chybí. Pak si to ani není v útoku s kým dát.

Reagovat
Pipo123

Veloso ?

Reagovat
panca

celej polocas byt zalezlej, dostat jen jeden gol z 3 velkych sanci a pak dat po odrazu z jedne strely na 1:1. Umeni

Reagovat
cresposuper

Vy ste mali koľko šancí?

Reagovat
panca

3 velky, ze vsech mohl byt v poho gol

Reagovat
cresposuper

Ok, sorry videl som len dve.

Reagovat
Dejwa

Miccoli a Hernanes nádhera

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
Yanek

Nic rači, my hrajeme 30 minut před brankou Janova, pak přijde jedna podařená přihrávka a gól. Šlo to přes Boneru mimochodem.

Reagovat
terry

Vy jste taky měli jen jednu šanci.

Reagovat
Yanek

Jednu? Tři - Robinho na začátku, pak gól Pata a Patovu střelu, kterou kdyby obránce nezblokoval tak je 0.2.

Reagovat
terry

Tu Robinha jsem počítal. Gól ne, protože to vám daroval Dainelli a na Pata jsem pak zapomněl, ale tam by to tak jistý nebylo.

Reagovat
Lubinterista

koukejte to udržet

Reagovat
smazaný uživatel

do toho gólu to nebylo špatné..., záloha aspoň posouvá, neztrácí a dobře brání, obrana bez problému a útok si to holt zas jednou musí uhrát sám. to všechno do toho gólu..., takhle nevím co čekat do druhého poločasu, ale dnes na Marassi by byla opět a zase škoda nechat body.

FORZA MILAN !

Reagovat
Pipo123

chýba tak strašne Pirlo ? mne tá vaša hra teraz príde až moc závislá na tom čo vymyslí Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí, není tam žádný pořádný centr

Reagovat
panca

vsak v lete prijde ten hernanes, jak uz jsem psal minule

Reagovat
Yanek

Hernanes těžko, ten už tu měl byt. Viděl bych to na Gansa.

Reagovat
Pipo123

Ganso neni viac hrač pod útočníkmi ?

Reagovat
Yanek

je.

Reagovat
Pipo123

tak to je doslova nemožné, alebo možné jedine ak by ste položili na stôl aspon 40 mega, poznáme Lotita, ten ho radšej enchá celú sezonu na tribune ako by ho predával

Reagovat
panca

nas dabel ve vedeni uz neco vymysli

Reagovat
Pipo123

to by už potom nebol diabol, ale boh, ne ale fakt to je asi maximálne nereálne, Lazio do AC neposielalo nikdy lacno hráčov a ešte Hernanesa ktorý hraje super a chytil sa ?! má tu dobré love a dlhodobý kontrakt, ale jasne, nikdy nehovor nikdy

Reagovat
panca

jj taky tomu vubec neverim, jen moje prani . Vyborna nahrada za pirla

Reagovat
Pipo123

keby len za Pirla, u nás hraje viac pod útočníkmi a výborne, zahral dobre aj na oboch krajoch zálohy, ale hlavne v brazilli hrával ten stred, ale všade hraje výborne, v Serii A nevidím hráča ktorý by zahral tak kvalitne na toľkých pozíciach

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 10 minut sme nevěděli která bije...pak dalších 25 naprostá převaha, kontrola míče, z toho gól...po gólu zase trochu ústup a posledních 10 minut zase nic...při tom gólu už Thiago s Bonerou nepočítali že to projde...měli trochu štěstí. Robinho hraje podle mě nejlepší sezonu..je vidět jak si to užívá, moc se mi líbí Na druhou stranu Bonera i Oddo se mi vůbec nelíbí... Druhý poločas asi Ibra,Gattuso,Bonera dolu... Cassano,Merkel, a ? na hřiště... pojďme je dorazit !!! FORZA MILAN !!!

Reagovat
Yanek

Tak Ibru těžko, ten nám vyhrává zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra musí zůstat, ten nám to zase vyhraje

Reagovat
panca

ibra dolu. What?

Reagovat
smazaný uživatel

už má žlutou....

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Bonera má slušnýho moncla, ten Kozák je opravdu prase

Reagovat
smazaný uživatel

ví někdo proč nefunguje adthe. net?

Reagovat
Slejdy

.ws

Reagovat
FuckT

daj atdhe.fm ...vysetruje ich nejaka statna picovina

Reagovat
smazaný uživatel

máš to tam napsany

Reagovat
FuckT

Maggio tycka !

Reagovat
FuckT

alebo zeby zakrok brankara za ciarou ?:D

Reagovat
Dejwa

konečně Janov začal hrát

Reagovat
FuckT

tak pre nas by nebolo zle,keby Milano zavahalo :D

Reagovat
Dejwa

to asi pro nikoho

Reagovat
terry

Vřelé přijetí pro Cassana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

kurva to sú tragédi

Reagovat
Yanek

Ta záloha je uplně mimo, absolutně žádná podpora útoku. Loučím se s třemi body.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, Palermo solidní obrat.

Reagovat
Dejwa

Pastore s Iličičem si to tam dobře dávaj

Reagovat
Pinturicchio

Na zápas nekoukám, ale dost napovědělo i livescore.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeráš to?

Reagovat
Dejwa

ne, ale na Rai vždycky ukazují gólový akce z ostatních zápasů a co tam předvedli při druhým a čtvrtým golu byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

aha,žiaden poriadny link neni

Reagovat
smazaný uživatel

a nevieš aký dal Abel?

Reagovat
Dejwa

jo, dostal balon do náběhu za obranu, šel sám a v pohodě dal..

Reagovat
Yanek

Ta záloha je uplně mimo, absolutně žádná podpora útoku. Loučím se s třemi body.

Reagovat
Pinturicchio

Chievo

Reagovat
terry

Teď by tam měl Paloschi aspoň jeden pověsit.

Reagovat
FuckT

Mascara in,som zvedavy nanho

Reagovat
alcantara

pekne nahral sosovi

Reagovat
FuckT

Cavani zas pekne jemu

Reagovat
Yanek

On dá z trojice Bommel, Gattuso, Flamini dole Flamstra. Je to normální?

Reagovat
panca

k cemu je super utok, kdyz zbytek tymu je tezkej prumer

Reagovat
panca

je ten oddo vubec moznej??? proc mu vubec nehravaj, kdyz 100% balonu je v haji

Reagovat
panca

nahravaj

Reagovat
Shevchenko

Pěkně Oddo odevzdává míče.

Reagovat
One-Real

Celý stadion skanduje Kucka, Kucka, Kucka? Sice se mi to seká jak bejk, ale to málo co jsem viděl, mi přišel výbornej, odebírání/rozdávání balónů parádní.

Reagovat
panca

jednoznacne kučka vic nez rino, bommel a flamstr dohromady

Reagovat
FuckT

takze v tej nasej slovenskej mega zalohe by uz mal mat isty place ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jaky živy komentar http://www.youtube.com/watch?v=QxWOTlCYBQQ ... skonči to dnes takto ?

Reagovat
One-Real

Tak to vypadá, že Kucka opravdu po tom MS potřeboval novou výzvu, kterou mu Sparta už nemohla dát, jasně pár zápasů v EL proti zvučným soupeřům, ale jinak potácení se proti Příbrami nebo Slovácku, už asi nebylo pro něj to pravé ořechové.

Reagovat
Yanek

Aha, tak takto hraje první celek Serie A, trapný výkon.

Reagovat
FuckT

omg Neapolz ase krasna akcia,Cavani,niekto,Sosa :D rozhodca nadstavi 5 minut,divaci nasrani ho vypiskaju zato a Neapol hned nato da gol :D

Reagovat
alcantara

sosa, 20 sekund na ihrisku, prvy dotyk s loptou a gol

Reagovat
terry

Ale jo, bod je z toho zápasu zlatej. Děkujeme Milanisti, ale hlavně už víc neztrácejte!

Reagovat
Pipo123

kurna zbytočná strata doma, to snad neni možné, Chievo zničoho gol, ale my sme toho tiež moc nemali, mna už tieto zápasy proti slabým súperom ubíjaju, + ten Bresciano je tragéd neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco reja stale ignoruje foggiu

Reagovat
smazaný uživatel

Ad toho Oda někdo nauči centrovat a Cassano ad de do pr...... zahral prvni dva zapasi pak už nic

Reagovat
Jajinek

hmm...tak tohle je nečekaná a hodně solidně hozená rukavice na večer!!!!

Že by můj letošní cíl, aby Madonnina byla v rámci 3 bodů o titul se nezdá až tak nereálný, už je to na nás!! Snad mě chlapci nezklamou.

FORZA INTER!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
panca

s nasi hrou to uz bude rozhodly

Reagovat
lnterista

nemyslim...porad je to 8bodu a musime vyhravat

Reagovat
panca

jasne, ze trochu prehanim, ale tahle nase hra neni nahoda. Tohle predvadime dlouhodobe. OK na podzim jsme meli formu, ta odpadne a divej jak to vypada

Reagovat
Yanek

Já si taky myslim, že už začíná být jasno jak to vlastně skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred mesiacom a pol zas bolo jasno, že titul vyhráte... Teraz zas že nie ....Tie tituly by som každé kolo nerozdával

Reagovat
Shevchenko

Ježiši vzpamatujte se.

Reagovat
Pinturicchio

Strašné - nepovede se jeden, dva zápasy a oni už odevzdávají titul.

Reagovat
panca

ja myslim, ze to nikdo nevzdava, ale pokud se bude hrat takhle jako v lednu, tak muzem na titul zapomenout

Reagovat
Yanek

My sme ale od zápasu s Udine, teda druhé půlky sezony všechny body tvrdě vybojovali, a tam kde sme je měli brát sme remizovali (Lazio, Lecce). Prostě toto je uplně jiný Milán než z podzimu, a pokud to tak půjde dál a Max to bude svými tahy podporovat tak to opravdu nemůže skončit titulem.

Reagovat
Pinturicchio

panca, yanek - liga je vyrovnaná jak blázen, máte spoustu zraněných, i tak pořád vedete ( navíc derby před váma ), Inter taky nemá bůhví jakou formu ... prostě hrozně předbíháte a hážete flintu do žita ( podívejte se na mě, já se Scudetta nevzdal ještě ted, respektive boje o něj )

Reagovat
panca

ja jsem vecnej pesimista a uz me fakt nebavi cekat na titul. Tenhle rok nam vse hraje do karet a my si to kazime sami. OK prohrat s juve, interem atd, ale ztracet tolik bodu s lecce a podobnymi To se proste musis urvat, i kdyby meli souperi polamat nohy flintu do zita nehazim, jen me proste stvou nekteri nasi hraci a v pripade odda proste rostu

Reagovat
Pinturicchio

Neboj, pro to mám pochopení, Juve to má letos podobné ( silní OK - až na dvě vyjímky, snad, ale ti slabší a hlavně zápasy, ve kterých jsme byli o parník lepší ). Půjdete 100% nahoru, až se vrátí Pirlo + Boa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Ty ztráty bodů mi strašně trhají srdce, když vidím centry Odda, střídání Maxe a některé rozhodnutí sudích. Teď je těžký los, je otázka, zda bude vůbec Boateng fit a navíc, vůbec není jisté, že o 100% vzlétneme. Max například dneska vyměnil pomalého (leč jistého) Boneru za dravého, rychlého (ale chybujícího) Antoniniho proti soupeři, kde je prostě potřeba vítr. Záloha uplně bez chuti, pak vystřídá Cassana za jediného hráče, který běhal.

Už se těším na jeho situační zálohu proti Tottenhamu Gattuso - Seedorf - Pirlo.

Pokašlem i to, a možem se jít klouzat ať je Galliani bůh nebo co.

Reagovat
panca

ac na to nema. Myslim tim porazet slaby tymy jako je letosni janov. Krome utocniku a silvy to je prumer. Zacinam mit celkem strach, ze v LM zaplacem. A co se tyce odda toho trageda, toho bych nevzal ani na hanspaulku

Reagovat
smazaný uživatel

AC, Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Kuco v osobnych subojoch silny ako vzdy, az na par zbytocnych strat lopty solidny vykon

Reagovat
Slejdy

dobre zahral

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel zbytečný ztráty v roce 2011 se začínají množit. Zase na druhou stranu tohle snad nechá otevřený oči vedení, že pokud se scudetto podaří urvat, tak i přesto se některých hráčů musíme zbavit. To čekaní na Pirla nebo aspoň Prince, to je jak čekání na smilování, protože s touhle zálohou to bude moc těžký...

Reagovat
panca

zas tak na toho pirla bych nespolihal, uz to neni ten pirlo z pred par let

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžiš, Milanisti seberte se...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko dame dnes tomu AS?

Reagovat
Francesco Totti AS

ať nám dáte kolik chcete, my vám dáme minimálně o jeden na víc

Reagovat
Dejwa

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 20 Obi, 22 Milito, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo.

Allenatore: Leonardo.

Roma: 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 29 N. Burdisso, 4 Juan, 17 Riise; 20 Perrotta, 16 De Rossi, 30 Simplicio, 94 Menez; 22 Borriello, 9 Vucinic.

A disposizione: 32 Doni, 3 Castellini, 11 Taddei, 15 Loria, 23 Greco, 33 Brighi, 87 Rosi.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Reagovat
cresposuper

Nechápem, čo ste tu Milánisti takí pesimistický, dva zlé výkony predsa nič neznamenajú. Stále máte veľký nádskok a naša herná forma tiež nie je extra. Každopádne FORZA INTER.

Reagovat
cresposuper

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 14 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 20 Obi, 22 Milito, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo.

Allenatore: Leonardo.

Roma: 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 29 N. Burdisso, 4 Juan, 17 Riise; 20 Perrotta, 16 De Rossi, 30 Simplicio, 94 Menez; 22 Borriello, 9 Vucinic.

A disposizione: 32 Doni, 3 Castellini, 11 Taddei, 15 Loria, 23 Greco, 33 Brighi, 87 Rosi.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Najlepšie , čo mohol Leo postaviť Snád Kharja trošku zamakal a zlepší oproti minulým zápasom pozičnú hru.

FORZA INTER

Reagovat
cresposuper

Aký skorý som.

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědav na pravou stranu.. Maicon - Kharja..

Reagovat
cresposuper

Nemyslím si , že by to mal byť problém. Ak hej, tak jednoducho pôjde Kharja naĺavo a Maicona bude istiť Motta alebo Cuchu.

Reagovat
Lubinterista

bude muset hodně pomáhat Motta

Reagovat
cresposuper

Alebo Cuchu. Ťažko povedať kto bude stred. Ideálnejšie je to podla ˇmna, keď hrá Motta zľava a Cuchu stred, ale Leo skúša na DM Skôr mottu.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi doležity zapas !...po fiasku s breciou dnes prehra neprichadza do uvahy inak je po všetkom...porazit inter a vyhrat aj dohravke bolo mi to skvele ,naskok by sa scvrkol na 4 body ale to len "keby".........verim ze menez tam narob vietor.....scenar ako s AC by som bral verim ze kat vučnič da gol .........hlavne neurobit osudovu chybu a pozorne sa vracat, vlci podme zvitazit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA******** R*********O**********M*********A*************** DAJE ROMA DAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

málo smajlíků

Reagovat
smazaný uživatel

Bramkarze: Buffon (Juventus), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna);

Obrońcy: Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Criscito (Genoa), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter);

Pomocnicy: Aquilani (Juventus), De Rossi (Roma), Giovinco (Parma), Mauri (Lazio), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Nocerino (Palermo), Palombo (Sampdoria);

Napastnicy: Borriello (Roma), Cassano (Milan), Matri (Juventus), Pazzini (Inter), Rossi

Buffon-Cassani, Ranocchia,Bonucci,Chiellini-Motta,De Rossi,Montolivo-Cassano-Rossi, Pazzini

FORZA SQUADRA AZZURA!!!

Reagovat
Lubinterista

Motta

Reagovat
cresposuper

Motta Ja že hral už za Brazíliu.

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy už hral.

Reagovat
Slejdy

Montolivo urcite momentalne do zakladu ne

Reagovat
Slejdy

udalost vikendu je tady...podme na to Roma

Reagovat
Alberto Aquilani

tie zabery z kabiny su dobre , apson viem že je v tíme Loria

Reagovat
Francesco Totti AS

ta naše lavka dneska je hrozná

Reagovat
Alberto Aquilani

niaky dobry funkcny link ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lubinterista

Teď ukazovali jak posledně Cesar chytil malou domu a Totti to kousek za mylým vápnem narval kilometr nad. to jsem se tenkrát pobavil (oba )

Reagovat
Pipo123

nádhera !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
cresposuper

goooooooooool jooooooooo wes!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vymetenooooo!!!

Reagovat
sinter

Weslíííítoooo

Reagovat
Lubinterista

pěknej

Reagovat
Francesco Totti AS

slušná šibenice

Reagovat
Radin

trošku gol no :-D

Reagovat
Pinturicchio

Tak v zápase AC byl slavící Pato první, co jsem viděl. Tady Sneijder. Výsledek by mohl být tak stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí se tam akorát plette

Reagovat
smazaný uživatel

yeees

Reagovat
Pinturicchio

Goooooooooooooooool

Reagovat
Pinturicchio

A Cassetti v základu ve Fantě, super.

Reagovat
Slejdy

yes

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon to měl pokrýt

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Francesco Totti AS

SIMPLIIIIIIIICIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOO

malej ale šikovnej

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooohhhhh

Reagovat
Votas

Julius Caesar!!!

Reagovat
cresposuper

Bože to sú idioti.

Reagovat
Slejdy

skodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je pořád děravá

Reagovat
smazaný uživatel

Julia miluju

Reagovat
smazaný uživatel

pazzo 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte ho taam

Reagovat
Slejdy

boze boze

Reagovat
cresposuper

Samyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gooooooooooooooool joooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sammyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Lubinterista

uuuuuuuuuááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hraje hovno a vede..ironie

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pinturicchio

No vzadu propadáte solidně. Ted vás AS solidně zatlačilo.

Reagovat
cresposuper

AS malo dva závary plus gól. My sme mali x šancí.

Reagovat
Pinturicchio

To nebyly šance, ale nebezpečné závary a to je rozdíl. Z většiny jste ani nevystřelili a takové mělo i AS.

Reagovat
smazaný uživatel

koukáš na trochu jinej zápas

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, my bychom prohrávali už o 3 goly, Inter ty obrovské šance se štěstím přežije a buch

Reagovat
Yanek

MY TAKY.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ještě ad ten Tvůj post o "krizi, špatném střídání, atd." - něco mi to přípomíná

Reagovat
Yanek

Reagovat
panca

etakovi ta modra neslusi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl opak

Reagovat
smazaný uživatel

Černá k černé taky moc nejde

Reagovat
cresposuper

Aký faul

Reagovat
smazaný uživatel

Mottu ten zápas musí hodně bolet...

Reagovat
Alberto Aquilani

kokso , my ich tam tlačíme, že sa skoro poserem , potom mi to na 5 sekund vypadne a už vidim tu opicu nechutnu jak sa tam teší , to je na slučku toto .

Reagovat
smazaný uživatel

nemít julia tak je po zápase...

Reagovat
Pinturicchio

jj, chytá jak dábel

Reagovat
smazaný uživatel

a Marco teď dostal kartu za co? Tozhodčí stojí za 3,14ču!

Reagovat
Slejdy

no piskej polocas at se to uklidni

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se Vucinic, Menez a Borrielo doomluví na tom, kdo se odváží pořádně zakončit, pár gólů ještě uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Vučiniče bych profackoval, hraje výborně, ale je šíleně přemotivovanej a s takovou ten zápas nemusí dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

s Estebanem furt něco řeší

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se poblil, to je zápas kterej by sme mohli vyhrát 5,6:0 a místo toho prohrávámě 2:1......

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se poblil, to je zápas kterej by sme mohli vyhrát 5,6:0 a místo toho prohrávámě 2:1......

Reagovat
cresposuper

Je to trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Inter paráda, mohlo to byť už 3:1 , ale jedeméééé...oléééééééééé Inter.....Etooo, Sneijder paráááda

Reagovat
Alberto Aquilani

mohlo :D

Reagovat
Lubinterista

To bych se poblil, to je zápas kterej by sme mohli vyhrát 5,6:0 a místo toho vedeme 2:1......

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Lubinterista

To bych se poblil, to je zápas kterej by sme mohli vyhrát 5,6:0 a místo toho vedeme 2:1......

Reagovat
smazaný uživatel

docela špatnej způsob jak bejt vtipnej, ještě když to tady napíšeš dvakrát,aby si mě jakoby zesměšnil a k realitě to má taky docela daleko (jediný pravdivý je to že vedete a ještě "to je zápas")

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou mě to přijde jako celkem fajn způsob..

Reagovat
smazaný uživatel

..jak se ztrapnit

Reagovat
Alberto Aquilani

raz som tu niečo podobne spravil a jeden nemenovany typek-nech mu je zem lahka na tomto fore , sa skoro rezreval jaky sme rimania sprosty(teda ja) a aky je on ubožiatko .

Reagovat
Lubinterista

No a co mi je do toho...

Jen se mi zdáte strašně neobjektivní na „shots on goal“ to je 7:6, na loženky tak nějak vyrovnaný. Šance na obou stranách a vy napíšete, že jste mohli vyhrávat 5,6:0. Ok nechám vám to.

Reagovat
smazaný uživatel

na loženky vyrovnaný? Přestaň nebo se zadusim smíchy

Reagovat
Lubinterista

už aby to bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dál vyprávěj takovýhle vtipy

Reagovat
Francesco Totti AS

začátek z naší strany špatný, tlačili nás...pak se to otočilo..škoda toho 2. golu...tam se na něho 3 naši hráči jenom dívali a Sergio tomu taky nepřidal...na druhé srtaně Ceasar nebýt jeho tak teď Inter teče...i když u té druhé šance (Simplicio?) se mi zdálo že byl ofsajd...každopádně je vidět že to jde a doufám v obrat...něco mi říká, že jeden z plešatých (bílých) interistů dneska nedohraje...FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

No mali ste 3 strely na bránu...1 z toho gol, dalšia z poza vápna, dalšia hlavou takmer presne na brankára....

Reagovat
Alberto Aquilani

a vy ste mali co ? strely z priameho kou pááni , a ten haluz wesleyho gol ....

Reagovat
smazaný uživatel

Sa môžte od Weslyho učiť...

Reagovat
Francesco Totti AS

ty to říkáš jak kdyby ste vy měli 10 střel

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
Francesco Totti AS

a na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste měli čtyři, z toho jeden z přímáku (pááááááni), jednou Wesley zakopl a jeden gol a jenom při tý šanci kdy Julio podržel (klobouk dolů ) byly tři střely,takže si asi špatně počítal

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme 7 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik z nich šlo na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Životní střela Wese

Reagovat
sinter

ten Menez to kus kkta

Reagovat
smazaný uživatel

na teba nema

Reagovat
sinter

ach jo, uplakaný fanušík ríma?

Reagovat
Slejdy

si no

Reagovat
cresposuper

Chcelo by to Milita za Pazziniho.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo dneska mu to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

viděl někdo někdy větší herečku než je Menez? snad Cristiano...

Reagovat
Dejwa

offside?

Reagovat
cresposuper

jj, o chlp

Reagovat
cresposuper

Možte mi dať niekto link? Vypadol mi teraz prenos..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne taktiež :(

Reagovat
smazaný uživatel

chceš ešte?

Reagovat
cresposuper

Nie , nie už mám http://fcintermilan.webnode.cz/inter-v-tv/ , ale dík za ochotu

Reagovat
Pipo123

Snejder to je dneska paráda, výborne hraje

Reagovat
cresposuper

jooo

Reagovat
Lubinterista

vypadniii

Reagovat
Alberto Aquilani

faul jak hovado , dobre ze mu nohu nezobralo

Reagovat
cresposuper

Bol by sám na brankára , jasná redka.

Reagovat
Alberto Aquilani

jasne :D

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole eťák se trefí z 10ti pokusů 10krát do stejnýho místa

Reagovat
smazaný uživatel

menez dole,loria na ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

pomaly link ,velmi pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný, v první půli když šel Marco sám na golmana tohle nepískne, teď samozřejmě Motta sestřelí Meneze,míče se nedotkne a je všechno čistý a Inter si pak v klídku zahrává penaltičku....v pravidlech je zřejmě něco co mi uniklo, třeba "pískni si kdy chceš, on na to stejně nikdo nepříjde a ten poškozenej je uplakanej a neojektivní"

Reagovat
sinter

Reagovat
cresposuper

Nespamuj už.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý kolik fanoušků ostatních týmů mi dává za pravdu, jenom Interisti to viděj jinak? Jo kdyby rozhodčí poškodil váš tým to by bylo řevu....pak mi může nějakej Interista říkat něco o objektivitě

Reagovat
smazaný uživatel

Klid.. objektivita neexistuje..

Reagovat
smazaný uživatel

hej tiez mam pocit ze ti v tych pravilach neco uniklo

Reagovat
Alberto Aquilani

jebem to nebudem sa na tu komediu pozerat , tagliavento je šašek , Rímu proste vzdy ale vzdy daju v podobnych momentoch hned cervenu za uplne hovno . Jebat cely Inter ako´je ,s om rad ze fandim Rimu , nech sa pojebu vsetci !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

no Pazzo to nasimuloval, Burdisso ho ani moc nechytil,

Reagovat
Pinturicchio

O nohu mu zavadil, ale Pazzo je herec, to zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj pazzo tomu pridal ale podla mna penalta jasne a kedze isiel sam na brankara aj cervena

Reagovat
Pinturicchio

Asi jo, i když tyhle dvojté tresty prakticky ukončí zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej tiez nejsom uplne za .. ale toto si tagliavento v pohode obhaji

Reagovat
Pinturicchio

jj, ale celkově ( nejen dnešní zápas ) je to kokot jak svět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ano aj dnes mal par prinajmensom zvlastnych verdiktov

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

Nič to nemení na tom, že kontakt tam bol a týmpádom penalta a karta oprávnená.

Reagovat
asskicker

takze ak niekto nieco nasimuluje tak staci ze tam bol "kontakt" a hned je to obhajene?

Reagovat
Slejdy

toto vse vystihne

Reagovat
smazaný uživatel

Thiagooooooooooo Mottaaa !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllL

Reagovat
cresposuper

Pekne Thiago

Reagovat
Dejwa

Romanisti se zas projevují

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle skóre se mi vcelku libí, mohlo by vydržet..

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic..

Reagovat
Pipo123

príde mi že AS má problémy v zálohe, tam by som videl ich slabinu v tejto sezóne, síce dal Simplicio gol, ale do ničoho sa nedostával a nie len on, tam by bola potreba asi nejaká posila, niekto kto by tú hru pozdvihol

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat,vyrovnat,vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
Maritazzi

Naprosto souhlasim, psal jsem to sem už po Brescii, nejde hrát takhle vysoko se středem zálohy, kde hraje Simplicio a Perrotta. Těžko si ale nějakou posilu představovat, když nejsou jasní majitelé, mně by se třeba líbil Poli, což je bohužel jen zbožný přání.

Reagovat
Francesco Totti AS

četl sme že nový majitel chce přivést Drogbu, Balea a ještě někoho tak kdo ví, co je na tom pravdy...v zálohách byl dneska zásadní rozdíl...Motta-Cambiasso-Kharja vs. Perrotta-De Rossi-Simplicio

Reagovat
smazaný uživatel

krasny darček k zajtrajšim narodeninam aj keby AS RIM prehra 0-10 vždy a stale im budem fandit FORZA ROMAAAAAAAAAAAA..............miro 2_4

Reagovat
Lubinterista

Forza 侍!

Reagovat
cresposuper

Hmm, Miro si ho zaslúžil.

Reagovat
smazaný uživatel

komentator na digi čo spominas anglicku ligu

Reagovat
Slejdy

GOOOOL podme jeste

Reagovat
smazaný uživatel

loriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Pinturicchio

No podívejme, pojdme ještě na tu remízu AS

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

podmeeeeeeeeee hrame dokonca romaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Raději ať vyhráváme 2:0 než takové 4:3 a to ještě není konec...

Reagovat
Pinturicchio

Já čekal, že Leo zapracuje v Interu i na obraně, oproti AC, ale kdeže, evidetně chce všechny přestřílet

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to tak vypadá.. Ale tak to se stalo i v LM proti kohoutům.. 4:0, konec 4:3 Buď někdo udělá v obraně chybu, zdá se mi, že dnes u 1. golu mohl Maicon Simplicia pokrýt lépe. A nebo naše obranné standartky.

Reagovat
Pinturicchio

jj, ale celkově dost slabé, ale vepředu máte zase dost slušný válec ... no jsem na ten příštý týden zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na to zvědav.. Rád bych viděl 0 na kontě našich obdržených branek

Reagovat
Pipo123

ved obranu majú docela v prdeli, Samuel a Lucio by to asi inak kontrolovali

Reagovat
Pinturicchio

To není jen dneska, v předešlých zápasech Lucio hrál. Ale ten Samuel chybí, to jo.

Reagovat
Pipo123

tak Samuel je taká skala, myslím že je lepší ako Lucio

Reagovat
Pinturicchio

Nejsympatičější hráč Interu ( a vlastně jediný ), když je tam on, tak roste celá obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel je neskutečný frajer

Reagovat
maras93

Poďme AS !! .. na remízu !!

Reagovat
smazaný uživatel

To bude este dlhych 10 minut!

Forza INTER

Reagovat
sinter

kua Leo! sneijder siel dole a hned je Cuchu na podhrote..čo mu už yebe?

Reagovat
cresposuper

Nagatomo Do predu skvelý.

Reagovat
Slejdy

Motta taky rad pada

Reagovat
smazaný uživatel

kto hra presilovku?!!

Reagovat
terry

Tah se Sneijderem vyšel skvěle, trefil se i Motta. 20 minut ale asi bude Militovi stačit na započítání, co?

Reagovat
sinter

Milito desať klikov za každu zahodenú šancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som chcel pochvalit Milita ze pri sanciach triafa branu a je otazka casu ze mu to zacne padat a on toto zahodi

Reagovat
Slejdy

ten sudi to je mega zmrd

Reagovat
Pinturicchio

To se fakt může stát jen v Itálii, aby takový šašek vesele pískal kolo co kolo takové hovadiny ( a pískal pořád bez jakéhokoliv trestu )

Reagovat
Pipo123

to je 100% on snad dojebal už každý tým v Serii, tolko chýb to je neskutočné, nechápem že ešte píska, on nemá ani na Seriu B

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Tagliavento je dement no, to ví celá Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

CUCHU

Reagovat
smazaný uživatel

Diego bože. to už s tebou neni možné!

Reagovat
cresposuper

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o a cuchu

Reagovat
Pipo123

Taddei to čo spravil ?

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil to,kdyby tohle udělal Interista, tak by sudí pískl faul

Reagovat
smazaný uživatel

v první půli taky udělal vučinič stejnou věc a taky to nepísk

Reagovat
smazaný uživatel

uznávám a u toho Vučiniče to bylo horší

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
cresposuper

Je to idiot.

Reagovat
Lubinterista

Toto je kvalitní názor

Reagovat
smazaný uživatel

Dodatočný trest

Reagovat
cresposuper

Paráda. Grazie Ragazzi, Inter per sempre

Reagovat
Pipo123

Inter to AC dotiahne, to bude jazda za titulom

Reagovat
cresposuper

S Juve to bude riadna prdel. Už sa teším.

Reagovat
Alberto Aquilani

asi som priiel o peknu prestrelku , Loria na hrad !!!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zápas jak čapa

Reagovat
smazaný uživatel

no bojim se že v LM nás tam bude robben s riberym pěkně prohánět. snad vyhrajem 7-5

Reagovat
smazaný uživatel

Veď oni sú skoro stále zranení ...

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak to je dobre , hráme pol hodinu o vyluceneho hraca , kde je na stoperovi Loria , ale je to 2:2 , Rím je lepší jak Inter , In

ter znova potiahol v zapase s AS rpzhodca , za hento sa cervena nedava , nie je to po prvykrat kledy to proti AS takto piskli a rovno cervena, vid trebras Mexesova cervena na Brescii kde to ani nebol faul .

Reagovat
Pipo123

no ono to je podla mna na červenú, na druhej strane Pazza išiel až moc ochotne dolu, ale ten cazzo čo to píska je fakt cazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhovorky na rozhodcu su uz otrepane,skus nieco nove vymysliet

Reagovat
Alberto Aquilani

"skuste proi nam hrat v deseti" brečoune

Reagovat
smazaný uživatel

já si počkám až jednou rozhodčí zařízne Inter (to se načekám hodně dlouho) a pak se budu u tý diskuze hodně,hodně, hodně smát

Reagovat
smazaný uživatel

k tý situaci vůbec nemělo dojít, předcházel tomu faul Motty na Menezea k tý červený....on si to obhájí a dělá to tak plno rozhodčích, já s tim samozřejmě nesouhlasim,jako by nestačilo že ten tým kope penaltu, ještě budou dohrávat proti deseti a když na ten souboj kouknu, tak za nic

Reagovat
lnterista

Reagovat
Slejdy

tak tak...pokud penalta tak zluta...nerekne kdyby sel sam a ten ho sundal zezadu nejakou kosou ale za toto proste ne...neda se...dalsi kolo napovi Juve - Inter, AS - Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, Roma je nejlepší z nejlepších, vůbec si nenechali dát pět gólů, prostě borci.. A na straně Interu hraje rozhodčí, prostě klasika, vše známe..

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí vám vůbec nepomohl, naopak vám ubližoval,zatímco vy ste vládli na hřišti viď a přehrávali ste nás rodílem dvou tříd viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdil jsem snad něco takového? Nehledej skrytý významy mezi řádky, z mýho příspěvku je snad dost jasný, co jsem PŘESNĚ chtěl vyjádřit..

Reagovat
smazaný uživatel

jo,přesně to co sem napsal předtim,to vy ste byli páni na hřišti a rozhodčí vám vůbec nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Menez tam padá celej život jak podťatej tak mu přece nebude pískat všechno... ten se rozeběh a už byl zase na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

to respektuju, rád si lehne (jako spousta jinejch hráčů) ale tahle situace zrovna byla čistej faul a ovlivnila zápas hrozně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jsem tim nechtěl vyjádřit, pač si ani nic takovýho nemyslim.. přemýšlej dál..

Reagovat
smazaný uživatel

"Roma je nejlepší z nejlepších, vůbec si nenechali dát pět gólů, prostě borci" čistá ironie, vyjadřuje že Inter byl lepší

"A na straně Interu hraje rozhodčí" další krásná ironie, kterou dáváš jasně najevo, že vám rozhodčí nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

S tou první čistou ironií jsi se trefil, jelikož mi přišlo hloupý, aby po tom, co dostaneš v zápase pět gólů se zdůrazňovalo, že Roma byl lepší než Inter.. Ale netvrdim tim, že Inter byl pánem na hřišti, pač nebyl. Zápas byl vyrovnanej a Inter vyhrál na góly.

A to druhý jsem řekl jako ironii proto, že nemam rád, jak se pokaždý úspěch Interu svádí na rozhodčího. Ano, pískal to blbě a uškodil vám víc než nám rozhodně, ale to ten základní důvod vaší prohry. Pokud si myslíš, že jo, tak ok, je to tvuj názor, ale podle mě hodně mylnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně jeden z mála rozumnejch názorů. Ale bohužel, rozhodčí ovlivnil ten zápas víc, než je zkousnutelný, ty to možná tak nevidíš (jako fanoušek Interu),ale bohužel i to byl jeden z důvodů proč Inter vyhrál

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo tam být "to není ten základní důvod vaší prohry"..

Reagovat
Francesco Totti AS

základní důvod byl vyloučení Burdissa

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, základní důvod je, že jste neproměnili jasný šance, kterých jste měli nemálo..

Reagovat
Francesco Totti AS

jasně ale v 11 by se nám hrálo určitě líp...po vyloučení šel dolů Ménez (trequartista) takže jsme měli vepředu o jednoho hráče míň a i přesto jsme dokázali dát 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

základní důvod byla celá ta situace ke který vůbec nemělo dojít

Reagovat
Alberto Aquilani

jj , vystihol si to ...

Reagovat
Lubinterista

Bohužel dává, taky nesouhlasím s tím dvojitým trestem, ale je to tak. Na Burdissovi bylo vidět, že si je hned vědom, že udělal chybu. Dnes pro vás docela zápas blbec. I v deseti jste hráli dobře.

Reagovat
panca

zlatej bruce jeste, ze jsem se nedival

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

teraz Intéééér

Reagovat
smazaný uživatel

LOL ale aka trapna reklama na cvicenie.Daju tam modelov co tvrdo cvicia 10 rokov so steroidmi a v reklame robia cvicenia s vlastnou vahou tela

Taketo tahanie penazi od ludi..

Reagovat
smazaný uživatel

aaa akurat mal ist Janov AC chcel som pozriet Kucku a oni vypnu kanal

Reagovat
Francesco Totti AS

náš dnešní výkon doprovázelo spousta chyb v rozehrávce...5 gólů jsme si nezasloužili, navíc ten 5. vůbec nemusel být...vyloučení Burdissa a stažení Méneze v jednom okamžiku zabili dnešní zápas. Ale dát v oslabení 2 góly je taky pěkné..Loria jak sem minule psal že mám Tagliaventa docela rád, tak po dnešku měním názor je to škoda

Reagovat
smazaný uživatel

keby mi niekto pred zapasom povie ze dame 3 goly a prehrame tak by som mu neveril prehra 3-5 pekny darcek k zajtrajšim narodeninam nasrany ak prase .................FORZA ROMA ,neapol treba porazit inak to je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Japonec sa javil celkom v pohode....To bude biznis s Japoncami, predaj dresov atď

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si tazky biznisman

Reagovat
smazaný uživatel

Ved je to pravda.

Napr.teraz je v Japonsku najvacsou reklamnou hviezdou Messi,kedze rovnako ako on su povacsine nizky a lepsie sa s nim stotoznuju,ked vyssich hracov poraza sikovnostou a rychlostou.

Nagatomo ma asi 170 cm,to bude podobny pripad,navyse je to ich narodnost.Dresy aj sledovanost zapasov Interu pojdu poriadne hore

Reagovat
smazaný uživatel

Čo som čítal, tak Japonci už začali hodne klikať na inter.it, prezentáciu Nagatoma tiež sledovali od nich pomerne dosť veľa ľudí a všetci už čakali, kedy ich miláčik nastúpi

Reagovat
smazaný uživatel

trapáci

Reagovat
lnterista

proc jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, závidíš nám ho, ale tak čo už....

Reagovat
smazaný uživatel

Interu de závidět leda tak rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by si povedať, koľko vám rozhodcovia pomohli, diskusií o tom tu už bolo hodne

Reagovat
smazaný uživatel

proti Interu si nic takovýho nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

ale určitě myslíš zápasy proti Brescii,tam nám pomohl hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Muj stručný názor na výkon Interu: Kharja se mi nelibí, Etoo super, obrana chvílema snad ani nehraje obranu, Milito mizérie nad mizérii, Nagatomo vypadá, že dopředu fakt umí.. víc mě zrovna nenapadá..

Reagovat
lnterista

v urcitych situacich je Kharja vybornej...rozhodne je to inteligentni hrac a mile mne prekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já z něj nemam dobrej pocit. Do tý defenzivní části zálohy mi nesedí.. I když mohlo to být i horší..

Reagovat
lnterista

jj dozadu spatny ale dopredu mi prijde jako velice zajimava alternativa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kupujem furt stejný typy hráčů jako je motta kharja muntari dejan atd. nagatomo přišel viděl ... a Diego je bůůůh ten už snad nemusí dávat ani goly za zásluhy :D

Reagovat
Francesco Totti AS

nemuím se na to ani dívat a vím kdo tam je

Reagovat
smazaný uživatel

uz neplac

Reagovat
smazaný uživatel

zakhle by mohl stát u zdi než ho zastřelej

Reagovat
smazaný uživatel

AS Rím jeden rohový kop Aj to z neho dali gól....aké šťastie už mali

Reagovat
panca

premyslim, co ty jsi za cloveka?! tipuju tak 16 let, prechytralej ikvak, kteryho nema nikdo rad

Reagovat
lnterista

ikvak

Reagovat
panca

vyborny slovo

Reagovat
panca

BTW jak bylo ve velkomeste?

Reagovat
lnterista

jj super jsem unavenej Tomik 3mista od VIP listku na Real

skoda ze jsi nemel cas

Reagovat
panca

zkousel jsem to zaridit, ale bohuzel jsem byl na to malej pan

Reagovat
lnterista

skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Tou vetou som chcel dokumentovať to, že AS bol jasne lepší a Inter prevýšil vo všetkom

Reagovat
panca

a proc to pises takovym nadrazenym zposubem a a z nich delas trouby, ze se trefili z jednoho rohu. Podobnym prispevkem jsi tu zacal celou diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Oni robia z nás... ale to je v podstatne jedno, ja si užívam, že sme dali 5 góloooooov... maj sa...čaw

Reagovat
smazaný uživatel

zožer etoove hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa seba súdim Teba, čo ?

Reagovat
lnterista

ty ses taky peknej kousek

Reagovat
Slejdy

prosim te,bez se lecit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa bež vyplakať

Reagovat
Slejdy

zamysli se, kazdy to vidi, jen ty ne

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri, čo ste tu začali stvárať Vy... napr mali sme vyhrávať po polčase 5:0, 6:0

a ďalej na tom už nemám náladu

Reagovat
smazaný uživatel

jakoby to nebyla pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ty se zase ani trochu nestydíš?Znal sem jednoho takovýho jako si ty a styděli se za něj všichni

Reagovat
smazaný uživatel

a ja dnes myslel ze inter penaltu kopat nebude

Reagovat
Francesco Totti AS

800. pro AS ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Jajinek

Geniální diskuze...Romanisti a jejich věčný pláč vs. MSgoo, kterého by měli zavřít do klece s páskou na puse (vlastně rukách).

Děkuju Bohu za výhru, páč to byly vážně nervy. Musím to napsat už asi po třicátý...ale KDY UZ KURVA ZACNE LEO NECO DELAT S TOU OBRANOU!!!!!!!!!!

My dáme rychlou branku, a místo abychom se pokusili kontrolovat hru tak pouštíme AS do jedné šance za druhou. Za 15 minut měli 5 střel na bránu, z toho všechny vyložené. ještě že je Julione zpět, jinak jsme fakt v prdeli. AS mi přišlo v prvním poločase nejmíň vyrovnaným soupeřem, šancí tam měli hafol, my zase asi více tlačili. Druhá půle už byla o něco lepší, zejména její začátek...AS už se nedostávalo tak za zálohu a dařilo se být hdoně na míči. Ten konec už se těžko hodnotí, protože oba góly padly ze standartek poměrně nešťasně...ale i na to si musíme dávat pozor, na druhou stranu je dobře, že to hráči zvládli.

Co se týče Tagliaventa...ano, je do debil, ale že by tenhle zápas nějak dosral? Faul na Boriella v prvním poločase jasný...ale předcházel mu mávaný ofsajd. Pak sice nezvládal fauly na obou stranách, Kharja několikrát vzal míč, stejně tak Motta kolikrát simuloval až běda a foulován nebyl, hlavně na Marca byl sudí dost přísný. (Já nemít Mottu v týmu, tak ho děsně nesnáším, tvrdý, ale neumí ránu přijmout a je strašná plačka).

No a penalta...jasné, že tomu Pazzo přidal a kácel se dobrovolně...ale tohle se prostě musí pískat...šel po něm rukama i nohama...sice ani jedno nebylo na pád, ale byl to faul, to mi prostě nikdo nevymluví. Jinak trest penalta a rudá je debilní, to všichni víme...ale tady bohužel podle pravidel jiná možnost nebyla.

Jednotlivě k hráčům. Já myslím, že ten návrat úročné (opravdu jen útočné formy), není ani tak díky Leovi, ale zejména díky Maiconovi...opět vynikající...stále v nbáběhu, střílí, kličku, centruje, dává narážečky a je nezastavitelný. Vyrábí přečíslení, jde mu to jeden na jednoho a dokáže získat míč. Dozadu je to slabší, ale pokud bude hrát před ním Zanetti, tak to půjde.

O Samym nemá cenu nějak mluvit...ale líbil se mi Wes. Tak ja naučili Maicona o vánocích centrovat, tak Wese konečeně někdo naučil střílet..hrál dobře v tempu, měnil dynamiku hry...takhle by měl pokračovat.

Stopeři, zejména první půli úplně v pasti...jak Anderea, tak Cordóba...Menéz s Vučiničem si tam s nimi dělali co chtěli a Motta jim moc nepomáhal, spíš zbytečně propadával ve středu hřiště. Po změně stran už to bylo lepší, hlavně Ranocchia nabral na jistotě. Snad získá sebevědomí a začne pořádně hrát.

Kharja spíš podrpůměr...hodně míčů vybojuje, ale dál to u něj končí...v závěru jsem pak z něj místy tekl.

Pazzo a Milito...kapitola sama pro sebe. Pazzo úplně neviditelný...jeho první dotek s míče, který za něco stál byl až ten před tou penaltou...Milito nadruhou stranu daleko více ve hře (AS už méně bránilo). Dobře kombinoval s Nagatomem, dobrý náběh do šancí...ale zase to vše spálil (ani bych mu nezazlíval tu práznou bránu, rychlej odraz když Samy zahodil tutovku a sjelo mu to...)...ale spíš ty dvě šance po přihrávca Maicona a potažmo Cambiassa. My bychom potřebovali nějakého klona těch dvou. Pazzo se tam celej zápas jen toulá, ale když přijde na něc, dá gól či chytře spadne...jenže do těch situací se moc nedostává, na rozdíl od Milita, který by ale netrefil ani trajekt.

no a Nagatomo, šikovnej směrem dopředu...dozadu bude asi nechávat vrata...spíše to vidím na variantu proti slabším soupeřům, v klíčových zápase jasný Chivu či Zanetti (lterý dnes opět 100% až do konce).

No, jsme 5 bodů za AC + zápas ve Viole, takže se dá počítat potencionálně 4...to je úžasné.

Stále jsou však oni favorit a my znepříjemňujeme. Mohou nastat dva scénáře, buď dá leo do pořádku obranu a bude to válec jako vloni na konci, a nebo Leo upostí tak klika, kterou má..(a že ji má) a v klidu si to dohrajeme na LM a budem koukat jak si Ibra zvedá pohár. Já pevně věřím v první variantu, i když mám fakt strachz té druhé. Takový Gomez, Robben a spol by si z nás dnes udělali cedník.

Každopádně jsem se zase bavil, výborný zápas, AS zaslouží pochvalu za bojovný a kvalitní výkon, těch 5 gólů je pro ně opravdu krutých. Jejich zdejší fanoušci ale opět nezklamali, páč ten brekot v preview...to už je fakt nečitelné ( i když je jeden ... provokoval no).

(Líbilo se mi celozápasové choreo v hledišti s kapesníkama... )

FORZA INTER!!!

Reagovat
Votas

chce to Waltera

Reagovat
Jajinek

jo no...ale tak není to jen o něm. Ta defensiva je úplně v troskách...od pohybů hráčů v záloze, přes zajišťování stoperů až po hru stoperů jeden na jednoho.

Reagovat
Votas

oproti loňsku to je děs no...záloha se prostě tlačí zbytečně moc dopředu, asi je Leo neumí tak zprcat jako José... mně se nejvíc teda nelíbí právě tak hra stoperů...a právě myslím, že hrát teď místo Ivána Wally, tak Žabák roste každým zápasem

Reagovat
Jajinek

Cordóba dnes nebyl dobrý, ale naskočil hodně rychle po zranění. Na Bayern snad půjdem s dvojicí Lúcio, Cordóba a to bude teprve křest ohněm.

Reagovat
Votas

moc si Vučiniče nedával...ale jinak se mi letos líbí...na jeho věk má pořád dost vysokej standart, a asi ani sám nečekal, že si tolik zahraje... proti Bayernu by to měli zvládnout...horší to budou mít beci s jejich křídlama a pak už to bude myslím jenom bitva záloh

Reagovat
Tomanatura

Ono je to hrozne tezky, momentalni Inter musi hrat utocne, jelikoz Leo je utocny trener a potrebuje dohnat naskok. V minulosti se ztratilo hodne bodu tim, ze nikdo nedal gol, navic v tomto tymu neni Ibrahimovic, ktery ten gol nejak da. Mourinho to mel loni daleko lehci, Leovi se zranil naprosto nepostradatelny obrance a nahradu za nej nema absolutne. Driv Interu branil Samuel s levym obrancem a Luciem, ktery zaskakoval za Maicona a Samuel tim padem jakoby hral za 2 stopery, coz ovsem ani Cordoba ani Matrix s Ranokiou neumi. Spravne rikas, ze Inter hraje takto hlavne diky Maiconovi, kteremu se vratila forma. On totiz kvuli nemu i takto dostava goly, jelikoz v obrane je bez Waltera strasny zmatek a zaloha tomu nejak extra nepomaha. Podle me hraje Leo neco, co je strasne riskantni, ale zaroven asi momentalne nejucinnejsi, jelikoz hrat z ultrazabezpecene obrany je pro soucasny Inter dost nerealne, chyby se tam budou stavat porad a ten gol diky obrane cinnosti vepredu padnout nemusi.

Myslim, ze az se vrati Samuel, ta obrana se ustaly a bude to daleko lepsi. Jinak je zajimave, ze s tou obranou uz mel hrozny problem i Benitez, tady asi hodne pusobil faktor Mourinho, ktery je v tomto spicka. Pozicne jsou ti hraci strasne spatne postaveni, ale zaroven si nemyslim, ze by nevedeli, co maji hrat. Kdo vi, cim to je.

Reagovat
Jajinek

je pravda, že ten Walter je strašná škoda a že v momentální situaci kolem obrany je lepší to raději přestřílet. Ale na druhou stranu to není dlouhodobě únosná situace. Mě se třeba strašně nelíbí to Cambiassovo prohození s Mottou a jsem hodně zvědavej, co se bude dít, pokud budou Chivu, Motta, Zanatti, Cuchu, Deki a Wes zdraví naráz. Já vím, je to scifi..ale hodně by mě pak zajímalo, jak to Leo složí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele