Serie A - preview 22. kola

29.01.2011, 08:19, aktualizováno 30.01.2011, 09:27
Previews
AC Milán včera potvrdil výhrou první příčku, dnes se bude bojovat o další umístění. Druhá Neapol hostí Sampdorii, Inter přivítá v atraktivním duelu Palermo. Skvělou formou se chlubí Udinese, které se představí na hřišti Juventusu. Bologna hostí AS Řím, Janov hraje s Parmou.
Brescia Calcio - Chievo Verona  (neděle 12:30)
Brescia potřebuje body a kde jinde je nasbírat, než v domácím prostředí. Navíc na Stadio Mario Rigamonti zavítá střelecky impotentní Chievo Verona. Zatím je na tom v tabulce lépe Chievo, jenže stačí pár kol a vše může být jinak.

Situace Brescie není v tabulce nikterak záviděníhodná. Týmu patří předposlední místo a je jisté, že boj o záchranu je samozřejmostí. Nováček soutěže ale přitom nehraje úplně špatně, vždyť s Fiorentinou prohrál až po šíleném kolapsu čtvrthodiny před koncem, doma porazil Parmu a na Sicílii prohrál jen jedinou brankou tři minuty před koncem hrací doby. Brescia zkrátka potřebuje trochu štěstí, které by se hodilo hned v následujícím domácím zápase s Chievem Verona.

"V neděli proti Chievu musíme udělat maximum a vyhrát. Musíme získat tři body, abychom zabránili sestupu. Chievo bude stejně jako my bojovat o svojí pozici, bude to hodně těžké utkání od začátku do konce," prohlásil o utkání záložník domácích Antonio Filippini.

Rovněž Chievo má smůlu, a to především v koncovce. Fly Donkeys dávají opravdu mále branek a výsledkem tak není nic jiného, než nelichotivé výsledky a pád tabulkou. Veronští vyšli střelecky naprázdno i v minulém kole, kdy přivítali janovské FC. S výsledkem 0:0 však byli nakonec spokojeni. "Byl to důležitý bod vzhledem k tomu, že jsme 22 minut hráli v oslabení," okomentoval plichtu kouč Stefano Pioli.

Domácímu celku v zápase nepomůžou Dallamano, Vass a Taddei. K dispozici nebude ani suspendovaný Berardi. Chievo je na tom s absencemi lépe, chybět bude pouze Luciano a vykartovaný Cesar.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Mareco, Martinez - Cordova - Diamanti, Konè, Filippini, Eder - Caracciolo
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Mandelli, Andreolli, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Bogliacino - Pellissier, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.95 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - AS Bari  (neděle 15:00)
Beznadějně poslední Bari by se rádo probralo, ale na Sardinii to bude hodně složité. Cagliari je doma hodně silné a proti Bari bude jasným favoritem. Bari už ztrácí na nesestupové pozice šest bodů.

Cagliari je v tabulce desáté, ale minulé kolo se mu vůbec nepovedlo. Donadoniho svěřenci prohráli v Římě s tamním AS 3:0 a nenapodobili tak domácí kanonádu se stejným soupeřem. Revanš bude Cagliari skládat doma proti poslednímu Bari, a nic jiného než vítězství nepřipadá v úvahu.

Fotbalisté Bari prohráli už čtyři zápasy v řadě, a jejich situace v tabulce je kritická. Naposledy to Bari schytalo doma od Neapole, když prohráli 2:0.

"Věci pro nás nejsou v pořádku. Nicméně tým má kvalitu na to, aby se z této situace dostal. Mluvil jsme k týmu minulý týden poté, co jsme prohráli s Neapolí 2:0. Bohužel tohle je pro nás období, ve kterém se nám nedaří zvítězit. Hráči musí být více agresivní, a musí projevit větší touhu vyhrát. Nedělní zápas bude pro nás nesmírně důležitý, a my nemůžeme selhat," prohlásil odhodlaně trenér hostů Ventura.

Cagliari nastoupí takřka v kompletní rozpoložení, scházet budou pouze vykartovaní Nainggolan a Conti. Ani Bari na tom není nikterak dramaticky, chybět bude Ghezzal, S. Masiello a Barreto. Vykartovaný je Parisi.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Laner, Cossu, Biondini - Missiroli - Acquafresca, Matri
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Belmonte, Glik, Rossi - Alvarez, Donati, Gazzi, Rivas - Kutuzov, Rudolf
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
US Lecce - AC Cesena  (neděle 15:00)
Záchranářský duel se odehraje na stadionu Via Del Mare, kde domácí Lecce přivítá Cesenu. Domácím patří sedmnáctá pozice, tedy poslední místo, které zaručuje záchranu. Cesena je osmnáctá a právě sedmnáctou příčku chce vybojovat na úkor Lecce.

Lecce zatím bojuje o záchranu dobře, alespoň tomu napovídají poslední výsledky, které uhrálo. Svěřenci trenéra De Cania vyhráli na Laziu, a pak dvakrát remizovali - s AC Milán a s Fiorentinou, v obou případech 1:1. "Proti Fiorentině a Milánu jsme předvedli dobré výkony, a to je dobré znamení. Cesta je ale ještě hodně dlouhá, musíme bojovat v každém zápase. Proti Ceseně to nebude snadné, oni bojují stejně jako my o záchranu. Vím, že moji hráči do toho dají všechno a získají tři body," nechal se slyšet trenér De Canio.

Cesena ale bude jistě proti. Také ona si nevedla špatně, ale proti mnohem silnějším milánským celkům neměla štěstí. S Interem prohrála 3:2 a s AC 2:0, když dával na pojišťujících 2:0 až v nastavení Zlatan Ibrahimovič. Bohužel v tabulce je na tom Cesena špatně, a čeká jí velmi tuhý boj o záchranu. Zápas na Via Del Mare bude z tohoto hlediska nesmírně klíčový.

Giuliatto a Ofere jsou jediné ztráty, které Lecce má. Zato Cesena je na tom hůře, hrát nebudou Fatič, Nagatomo, Piangerelli a Schelotto.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Gustavo, Fabiano, Brivio - Munari, Giacomazzi, Vives - Olivera - Jeda, Di Michele
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Caserta, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez - Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Parma FC  (neděle 15:00)
FC Janov doma vyzve Parmu, a už by konečně chtěl naplno bodovat. Parma ale nepředstavuje lehkého soupeře, byť se jí v posledních kolech příliš nedařilo.

Ballardiniho tým se trápí jak střelecky, tak i herně. Janov nevyhrál už šest kol v řadě a propad tabulkou je značně znát. Janovští sice mají jedno kolo k dobru, neboť prestižní městské derby se Samdporií bylo odloženo, avšak to na věci nic neubírá. Grifové by měli začít sbírat body, a to především doma, jinak se klidně může stát, že tým, který ještě nedávno hrál evropskou ligu, bude bojovat o holé přežití.

Také Parma musela v posledních dnech spolknout další hořkou pilulku. Gialloblu totiž vypadli z italského poháru, když se v pokutových kopech více zadařilo Palermu. V lize ale Marinovi svěřenci porazili Catanii 2:0 a v tabulce jsou dvanáctí.

"Když dojde na penalty, všichni víme, že je to loterie. Nemůžeme být ale vyčerpáni, protože můj tým odehrál skvělý zápas, a to mi dává do utkání s Janovem jistotu. Musíme si uvědomit, že jsme poslední dva zápasy ztratili, a to si teď nemůžeme dovolit," prohlásil trenér Pasquale Marino. Zápas s Janovem bude pro oba týmy dost důležitý, více důležitější pro Janov, který je jen pět bodů od sestupu.

Janovským Grifům budou chybět Antonelli a Hallenius. Parma je na tom obdobně, mimo hru jsou Pisano a suspendovaná dvojice Zaccardo s Pacim.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Rafinha, Kaladze, Dainelli, Criscito - Konko, Milanetto, Kucka, Rossi - Floro Flores, Palacio
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Gobbi, Paletta, Lucarelli, Modesto - Valiani, Dzemaili, Candreva, Angelo - Crespo, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.25 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - AS Řím  (neděle 15:00)
Boloňa je doma velice nepříjemný soupeř, a ví to i AS Řím. Giallorossi cestují na horkou boloňskou půdu s cílem vyhrát, ale Marco Di Vaio a spol. doma příliš body nerozdávají.

Utkání mezi Boloňou a Laziem mělo dramatickou dohru, během utkání a těsně po závěrečném hvizdu se strhla hromadná potyčka, která se nakonec neobešla bez trestů. Co je však důležitější jsou tři získané body ve prospěch Boloňi. Ta doma Lazio porazila 3:1, a to i přestože brzy prohrávala. Jenomže za Boloňu hraje ve skvělé formě Marco Di Vaio, který nastřílel už třináct branek.

AS Řím během týdne zvládl těžkou bitvu ligového poháru proti Juventusu, a po výhře 2:0 slaví postup do semifinále. Řím tak zůstává ve hře na všech frontách. Dařilo se i v minulých kolech, Vlci vyhráli na Ceseně 1:0 a doma přejeli Cagliari 3:0. Potvrdit tyto výsledky na hřišti Boloni ale bude těžkým oříškem.

"Teď musíme myslet na zápas v Boloni, který bude pro mé hráče další těžkou zkouškou. Musíme pokračovat v nastoupené cestě," nechal se slyšet trenér Říma Claudio Ranieri.

Tým trenéra Malesaniho bude postrádat zraněného Ramireze a vykartované Portanovu, Pereze, Gimeneze a Morase. Z velké části je na vině hromadná potyčka v zápase s Laziem. Beze ztrát se to neobejde ani na hostující straně, hrát nebudou Pizarro, Brighi a Adriano.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Esposito, Britos, Rubin - Casarini, Mudingayi, Della Rocca - Ekdal - Meggiorini, Di Vaio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - Taddei, De Rossi, Simplicio - Perrotta - Totti, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.30 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Také zápas Neapole se Sampdorií Janov slibuje zajímavou podívanou. Janovští Blucerchiatti jsou po odchodu Pazziniho značně oslabeni, ovšem jejich ambice zůstávají stejné - zahrát si evropské poháry i příští rok. Neapol ale letos válí a doma bude větším favoritem.

Neapoli se v lize daří, ale italský pohár už je pro tuto sezonu minulostí. Celek z pod Vesuvu doplatil na loterii jménem pokutové kopy, a od Interu byl vyřazen. "Jsme jednoznačně zklamáni, nemyslím si, že jsme si zasloužili vyřazení. Nicméně musíme to přijmout a jít dál. Musíme zůstat pozitivně naladěni a soustředit se na ligu," netajil své rozhořčení z vyřazení Coppy Italia trenér Walter Mazzarri.

Domácímu týmu nadále zůstávají dva důležité cíle, a to sice Serie A, kde to mají Mazzarriho hoši skvěle rozehráno, a Evropská liga. V rámci domácí soutěže čeká na Neapol těžký zápas se Sampdorií Janov, loni čtvrtým celkem soutěže.

Sampdoria je značně oslabena, loni jí táhlo ofenzivní duo Cassano - Pazzini, ale to už neplatí. Cassano přestoupil po neshodách do AC Milán a Pazzini zamířil do konkurenčního Interu. Sampdorii se tak rozpadl velký útok, ale sezona pochopitelně nekončí. Aktuálně devátý celek tabulky ztrácí na pohárové pozice osm bodů, a to není vzhledem ke ztrátám zrovna málo. Blucerchiatti ale ještě neřekli poslední slovo, po remíze 0:0 s Juventusem mají zálusk na bodový přísun z Neapole.

Napolitanům budou scházet pouze Grava a Vitale. To janovský soupeř je na tom hůře, po odchodu Cassana a Pazziniho mu budou chybět i zranění Semioli, Gastaldello, Lucchini, Pozzi a Cacciatore.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio - Gargano, Pazienza, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Volta, Accardi, Ziegler - Mannini, Tissone, Palombo, Guberti - Maccarone, Macheda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.70 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Na stadionu Giuseppe Meazzy se střetnou dva celky z první poloviny tabulky, a sice mistrovský Inter Milán a sicilské Palermo. Nerazzurri v minulém kole poprvé pod Leonardem prohráli, ale během víkendu si spravili chuť postupem do semifinále italského poháru, a dobrou formu budou chtít proti Palermu potvrdit.

V zimní přestupovém období udělal Inter nejeden dobrý obchod. Z Janova přišel obránce Ranocchia a naposledy ze Sampdorie Janov útočník Giampaolo Pazzini. Ten by měl samozřejmě zvýšit konkurenci v útoku i ofenzivní produktivitu. "Pazzini je někdo, kdo nemá strach z obránců. Když je na hřišti, je to pro všechny obránce hodně obtížné. Jsem rád, že je tady, protože je to skvělý hráč," skládal ódy na radost nově příchozímu Pazzinimu řízný obránce Marco Materazzi.

Cíl Interu je jasný, po šťastném postupu do semifinále italského poháru chce odčinit porážku na Udinese a doma Palermo zdolat. Koneckonců cokoliv jiného, než zisk tří bodů bude považováno za neúspěch.

Palermo ale nepatří mezi slabé celky. Stejně jako Inter jdou i Sicilané dál v poháru - zahrají si semifinále. V lize jim před tímto kolem patřilo sedmé místo se čtyřbodovou ztrátou na čtvrté Lazio. "Chceme vyhrát Coppa Italia. Jsme už od ní pouze dva kroky," netajil se ambicemi argentinský tvůrce Javier Pastore. Palermo ale není favoritem a celkové vítězství ještě bude hodně složité, stejně zápas na půdě Interu Milán.

Inter se stále musí obejít bez Sneijdera, Samuela, brankáře Cesara, Stankoviče, Cordoby a Marigy, chybět bude také vykartovaný Rumun Chivu. Palermo bude bez Hernandeze, Pinilly, Goiana a dlouhodobě i bez Carrozzieriho.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Maicon, Lucio, Ranocchia, Santon - Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta - Pandev - Eto'o, Pazzini
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bačinovič, Nocerino - Iličič, Pastore - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Udinese Calcio  (neděle 20:45)
Ve skvostné formě hrající Udinese zavítá na půdu Juventusu Turín. Stará dáma byla během týdne vyřazena z ligového poháru a proti Udine touží po nápravě a udobření svých fanoušků.

Další zklamání přichystal svým fanouškům Juventus. Turínský celek vypadl z ligového poháru a po vyřazení z Evropské ligy už mu zbyla pouze jediná soutěž - Serie A. "Procházíme složitým obdobím, ale musíme tvrdě pracovat a dívat se dopředu na ligu. Je to jediná soutěž, která nám zůstala," prohlásil zklamaně Luigi Delneri. A v lize to také není úplně ideální, po remíze 0:0 se Sampdorií Janov spadli turínští na šesté místo, avšak situace je kolem evropských pohárů hodně zamotaná a hodně vyrovnaná.

Do boje o pohárovou Evropu se totiž také zapojilo Udinese, a to ve velkém stylu. Tým, který rovněž jako Juventus vyznává černobílé barvy vyhrál tři ze čtyř posledních zápasů v lize, když při tom nastřílel dohromady třináct branek. Čtyři branky nastřílel do sítě Milánského AC a Janova, tři branky do sítě Interu a dvě branky si odvezlo Chievo. Udinese se tak posunulo na osmé místo a na Juventus ztrácí dva body.

"Fanoušci mají právo snít, ale samozřejmě my nesmíme usnout, musíme nadále hrát tímto způsobem," Francesco Guidolin

Juve nadále počítá raněné, proti Udinese budou scházet Rinaudo, De Ceglie, Quagliarella, Toni, Traore, Motta, Amauri a Iaquinta. Za hosty pak nebudou hrát Basta, Ferronetti a Angella.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Martinez, Del Piero
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi Inler, Asamoah, Armero - Sanchez, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
22. kolo italské Serie A odstartuje sobotním šlágrem mezi Laziem a Fiorentinou. Oba týmy patří mezi kandidáty na pohárová umístění, avšak Viole se zatím nedaří tyto ambice naplnit. V tabulce se potácí až na jedenácté pozici.

Spokojeni nemohou být ani v Římě. Biancocelesti jsou sice na skvělém čtvrtém místě, ale minulé kolo vůbec nezvládli a s Boloňou prohráli ve vypjatém zápase 1:3. Lazio přitom vedlo, ale Boloňa i zásluhou skvělého Di Vaia utkání otočila. Lazio už si nemůže další ztrátu dovolit, tedy určitě ne teď. Pokud by se tak stalo, s velkou pravděpodobností by opustilo první čtyřku.

Fiorentina se může těšit z nové posily, z anglického West Hamu přichází švýcarský obránce Valon Behrami, který kdysi v Itálii působil, a to v dresu Lazia. I proto pro něj bude mít debut zvláštní význam. "Je to náhoda, že zrovna po návratu do Serie A budu hrát první zápas proti Laziu. Bude to těžký zápas, ale ne proto, že je to můj bývalý klub, ale především proto, že oba týmy zažívají zvláštní časy," prohlásila čerstvá posila Valon Behrami.

Celkově ale v hostujícím táboře příliš důvodů k radosti není. Viola je až jedenáctá a na pohárové pozice kouká jen z povzdálí. Trenér Siniša Mihajlovič ale stále doufá, že jeho tým se vyšvihne a příští sezonu si poháry zahraje.

Lazio bude bez zraněných Sculliho, Bresciana, Del Nera, Meghniho, Garrida, Matuzalema a Rocchiho. Aby toho nebylo málo, tak karetní tresty si odpykávají Dias s Zarate. Argentinský forvard má dokonce stopku na tři utkání. Početná marodka je i na straně hostující Violy. Na Olympijském stadionu se nepředstaví Vargas, Natali, Jovetič a vykartovaný Pasqual.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Diakitè, Biava, Radu - Brocchi, Ledesma - Foggia, Hernanes, Mauri - Floccari
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Comotto - Donadel, D'Agostino, Montolivo - Santana, Gilardino, Ljajič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Calcio Catania - AC Milán  (sobota 20:45)
Catania doma přivítá AC Milán a rozhodně to pro ni nebude lehký zápas. Rossoneri mohutně posilují a na stadion Angela Massimina si jedou pro tři body, které jim upevní první místo v tabulce.

Poprvé se před domácími fanoušky představí nový trenér Catanie Diego Simeone. Premiéra mu na lavičce sicilského klubu příliš nevyšla - Catania totiž prohrála v Parmě 0:2. "Udělali jsme příliš mnoho chyb, takové si nemůžeme dovolit. Musíme to napravit, chceme-li proti Milánu uspět, budeme muset předvést perfektní výkon," prohlásil Diego Simeone, trenér Catanie.

Milánští Rossoneri nadále kralují italské lize. K dobru mají před druhou Neapolí čtyři body a na prvním místě tedy setrvají i po tomto kole. AC Milán ale přece jenom něco trápí, a to marodka. V poslední době se dost hráčů zranilo a vedení pochopitelně muselo koukat na posily, a předvedlo se parádně. Z Ajaxu přišel Urby Emanuelson a z Bayernu velezkušený Mark van Bommel. Další posilou by se pak měl stát obránce Espanyolu Didac Vila. Nizozemské posily už stihly debut, jak Van Bommel, tak i Emanuelson byli u toho, když Milán vyhrál na Sampdorii 2:1 a postoupil do semifinále Coppa Italia.

"Moje situace v Bayernu se v poslední době změnila. Chci se dívat dopředu a hrát v Itálii dobře. Jsem samozřejmě potěšen, že tu jsem, Milán je fantastický klub a já se té šance nemohl vzdát. Chci pomoci Milánu vyhrávat, a pokud jde o moji pozici, budu hrát tam, kde mě trenér bude potřebovat," nechala se slyšet nová nizozemská akvizice Mark Van Bommel.

Catanii budou chybět Biagianti, Potenza, Llama a Izco. Na druhé straně barikády je situace mnohem, ale mnohem komplikovanější. Ze hry jsou kvůli nejrůznějším potížím Boateng, Zambrotta, Inzaghi, Amelia, Pirlo, Jankulovski, Nesta, Gattuso, Seedorf, Flamini, Strasser a konečně poslední Abate.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Sciacca, Ledesma, Ricchiuti - Gomez, Mascara, Maxi Lopez
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Oddo, Thiago Silva, Yepes, Antonini - Van Bommel, Ambrosini, Emanuelson - Robinho - Pato, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.35 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán21135337:1844
2.SSC Neapol21124532:2040
3.AS Řím21115531:2438
4.SS Lazio21114627:2137
5.Inter Milán20105533:2235
6.Juventus FC2198435:2535
7.Città di Palermo21104734:2534
8.Udinese Calcio21103834:2833
9.UC Sampdoria2069520:1827
10.Cagliari Calcio2175924:2226
11.ACF Fiorentina2067721:2125
12.Parma FC2167821:2525
13.Bologna FC2177723:2925
14.Chievo Verona2159720:2224
15.Janov CFC2066815:1924
16.Calcio Catania2157918:2722
17.US Lecce21551120:3820
18.AC Cesena21541215:2719
19.Brescia Calcio21531317:2718
20.AS Bari21351313:3214
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (609)

Přidat komentář
smazaný uživatel

milannews tipuje Boneru místo Odda a Cassana místo Pata, ale na tyhle horké venkovní zápasy bych Antonia do základu nedával, ten z těch 4 našich útočníků brání přecejen nejmíň. těžký match, následovaný za 3 dny Laziem a příštím víkendem v Janově..., to bude záhul.

FORZA MILAN !

Reagovat
GEGE

Bonera by se mi tam taky líbil víc i když Oddo nehraje letos špatně.Pato snad základ...Cassano bude platnější jako žolík.

Reagovat
panca

co je abatem?

Reagovat
FORZAMILAN

Těžký zápas to bude určitě,a i celý týden.Jak se tak dívám na tabulku,Catania doma prohrála pouze 2x z 11-ti zápasů.Zato venku jsou nejhorším týmem,to jsou přesně ty typy týmů,co spoléhají na domácí prostředí.......Ani jsem nevěděl,že hrajeme s Laziem už v ůterý.A Genoa příští výkend taky nebude sranda.......Chce to min. 7 bodů z těchto tří zápasů. FORZA ROSSONERI

Reagovat
rossoneri89

nasa marodka Amelia, Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Inzaghi, Nesta, Pirlo, Seedorf, Strasser, Zambrotta.

to snad neni mozne

Reagovat
rossoneri89

ale fandim dneska....FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, nove posily v akcii a ja to neuvidim

Reagovat
smazaný uživatel

Martinezje v neděli proti Udine tipovaný do útoku s Alexem. těším se. Pod nima zase dvojka Melo-Aqua...

Reagovat
10

moc jiných variant ani není, Iaquinta se znovu zranil, Amauriho se vedení snaží prodat za každou cenu...ale tohle je ještě hodně dobrá varianta, Udine je "Alexův" tým, těším se

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně... proti udine se mu daří. ale modlil bych se, aby Grosso vstal pravou nohou a podal svůj nejlepší výkon v sezóně...+ tunu štěstí. protože trojice Pinzi, Isla, Sanchez...

Reagovat
10

viděl bych to radši na dvojici Sorensen-Grygera...když budeme hrát v hlubším bloku, tak to snad pozičně zvládnou, protože chytat tyhle hráče by byla sebevražda...každopádně jde ze současnýho Udine strach, moc horších soupeřů nás teď potkat nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

bude zajímavé to sledovat, jak si Juve povede oproti Interu no., tipuju přestřelku.

Reagovat
Pinturicchio

Paráda.

Reagovat
sansiro

Nevíte někdo, proč je Hernanes psaný na lavičce? Díky

Reagovat
sansiro

Myslím samozřejmě na Gazzettě, tu je v základu :D

Reagovat
10

Jinak už se spekuluje o odvolání Gigiho a jeho nahrazení Spallettim s Lippim ve vedení, další jméno je Gasperini. Dneska se čeká na tiskovku Marotty a Agnelliho, kde by měli objasnit další směřování klubu, spekuluje se o navýšení kapitálu, to už ale všichni bereme s velkou rezervou.

Trošku hořký vtípek na vlastní účet - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs762.ash1/165306_1820841005068_1361480845_2008741_7780666_n.jpg

Reagovat
Pinturicchio

Odvolání Gigho? To snad ne. Problém je podle mě jinde, než v trenérovi. Jinak ten obrázek je hodně krutý, ale tak co se dá dělat, no.

Reagovat
10

jak říkáš, problém je jinde...Gigi dělá co může, ale z hráčů jako Motta, nebo Grosso prostě šampiony neuděláš...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Grosso šampion je! Copak si nevzpomínáš na semifinále s Němci a nádherný Caressův komentář Golde Grosso, Golde Grosso nebo na rozhodující penaltu ve finále?? Ano od té doby je jeho forma úplně jinde a na výkony které podával v roce 2006 v Palermu a pak na MS už nenavázal, ale šampión to je bez debat!

Reagovat
Pinturicchio

Fakt by to chtělo přemýšlet, než se něco napíše.

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl on. Říct že není šampion o hráči který vstřelil vítěznou branku v semifinále MS a ve finále proměnil rozhodující penaltu, to je hanebnost!

Reagovat
Pinturicchio

Koho to zajímá, když je ted podprůměrný hráč a to slovo šampion se nevztahovalo k jeho hráčské minulosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Když řekneš že někdo je nebo není šampion tak to znamená, že je nebo není vítězný typ - psychicky silný v důležitých okamžicích, schopný rozhodovat velké zápasy a vztahuje se to na celou kariéru ne na momentální formu. Takhle to slovo chápu já!

Reagovat
Pinturicchio

To už je Tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, dobrý vtípek...Za vtip

Reagovat
Mr.Jindros

Síla.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Gasperini za Delneriho je snad hloupý vtip. Když už, tak by mohl jít na lavičku Marcelo.

Reagovat
10

Marcello už podle mě trénovat nebude, byl by spíš ve vedení...Spallettiho mám rád, do budoucna by mi nevadil

Reagovat
Pinturicchio

Spalle je fajn, ale pochybuju, že by ho ted ze Zenitu pustili. Navíc sám řekl, že je tam moc spokojený. Marcella uvítám rád, na jakékoliv pozici.

Ale mám strach z toho, že si zase vyhlédneme ( pokud k tomu dojde ) x hvězdných trenérů, všichni nám dají košem a skončíme, např., u toho Gasperiniho.

Mohl by se Hiddink vykašlat na ty Turky a jít k nám. .

Ale jedoznačně upřednostnuju setrvání Gigiho a nakoupení hráčů, kteří by mu / týmu opravdu pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

s Gasperinim bez krajů obran, to by stejně nevadilo

Reagovat
Pinturicchio

On hraje tuším 3-4-3? Na to nemáme odpovídající kraje.

Reagovat
rossoneri89

dokedy trva prestupove obdobie?? .... 1.2 ??

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Tak podle Gazzetty už by Pazzo i Milito měli být ready proti Palermu... Kdo bude mít lepší kondici, nastoupí do zápasu. Panděv ale hrát bud na podhrotu, takže Coutinho je fakt zbytečnej chlapec...

...jsem zvědavej na dnešní tiskovku. Jinak do zálohy připravenej akorát Obi...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno Kharja:)

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kharja je už fakt váš? Ptám se protože ho v Janově mají pořád uvedeneho jako jejich hráče, aspon na gazzetě to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálne to ešte nie je. Ale na našom tréningu bol aj on.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je.

Reagovat
Jajinek

chtěl bych se tě zeptat, ty máš Kharju nejlépe napozorovaného. Na jaké pozici v záloze mu to jde nejvíc, jaké jsou jeho silné a slabé stránky a co si myslíš o jeho dosavadním angažmá v Janově a jeho šance na to, aby si v Interu vykopal smlouvu? Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

V Janově mu to loni celkem šlo, pak přišlo to zranění, které ho vyřadilo na půl roku ze hry a tuto sezonu nějak moc nehrál.

No nejvíc mu to jde pod útočníky, něco jako Dejan umí střílet z dálky, přihrát a podržet míč, když je třeba. V té trojčlenné záloze by asi taky nezklamal, jako CM hrál v Janově i v Římě, tak proč ne...

Jestli si vykope smlouvu bude záležet že jak si sedne s Leonardem a na počtu startů, protože nevím kde si u vás kopne.

...Třeba zítra bych ho zfleku dal místo Panděva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak miesto Pandeva by som dal zo súčasného kádru asi každého, napr taký Materazzi by mohol sklepávať lopty pred dvojicu útočníkov

Reagovat
smazaný uživatel

ze svojí ocelovou hrudí proč ne

Reagovat
Jajinek

díky

Reagovat
smazaný uživatel

stejně když ho tenkrát ze serie B vytáhnul Beretta tak jsem vůbec netušil, že to dotáhne do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyzpytatelné Palermo, Bovo v životní formě a v zádech Panděv.. To by byl křest ohněm

Kolik vůbec bude brát ročně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta aktivita AC na přestupovém trhu je nebývalá...

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
10

tam jsem měl možnost být naživo, jeden z největších zážitků s Juve ...a hrozně to letí

Reagovat
Il Architetto

Já to sledoval v TV a to byl nejkrásnější zážitek kdy Paolo dal na 3:0

Reagovat
10

Reagovat
Yanek

Vynikající tým tehdá

Reagovat
smazaný uživatel

jj tehdy Manchester, Milan, Juve a Real udělaly pěkné zápasy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Portieri: 1 Julio Cesar , 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja , 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philppe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzin i, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Reagovat
Mihal

Ako vidíte zajtrajšiu zostavu Interisti? Ja by som to postavil asi takto: Castellazzi - Maicon, Lucio, Ranocchia, Santon? - Zanetti, Cambiasso, Motta - Pandev - Eto´o, Milito alebo možno kapitána dať na ľavo a do zálohy skúsiť Obiho alebo novú posilu.

Reagovat
Jajinek

mělo by to být tak jak píšeš, s tím, že se rozhoduje mezi Pazzou a Militem podle jejich stavu...Gazzetta uvádí 55% u Pazza.

Reagovat
Mihal

Každopádne som na toho chlapíka dosť zvedavý, keď to zoberie ako novú príležitosť a motiváciu a bude hrať s chuťou, mohlo by mu to ísť. Taliansky futbal pozná dokonale takže len smelo do toho. Milita mi bude ale hodne moc ľúto keď ho náhodou vytlačí.

Reagovat
Jajinek

jak už jsem psal jinde...nová příležitost a motivace z něj jiného hráče neudělá, ale snad bude dávat branky, když už nic jiného od něj asi čekat nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Panděva Coutinho nebo Kharja, Panděv ať sedí na lavičce za ty jeho ubohý výkony. A jestli už je Júlione ok, tak hned do základu.

Reagovat
Jajinek

vůbec mi nejde do hlavy, proč Leo nyní Coutinha nezkusí. Hraje se doma, záloha za ním pevná a plném složení. Na křídlo se kdyžtak taky může stahovat, jak Goran. Asi v tréninku Leo vidí, že na tom ještě není 100%...jinak fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by zítra dostat šanci, až se vrátí Wes a Drago, tak bude sotva střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre ucelenie ešte pridávam Palermo:

Portieri: Benussi, Brichetto, Sirigu.

Difensori: Andelkovic, Balzaretti, Bovo, Cassani, Darmian, Garcia, Munoz.

Centrocampisti: Acquah, Bacinovic, Ilicic, Kasami, Kurtic, Liverani, Migliaccio, Nocerino, Pastore, Rigoni.

Attaccanti: Jara Martinez, Miccoli, Nappello.

Reagovat
smazaný uživatel

na dnešní zapas sem hodně zvědav já bych to takhle postavil: Abbi stopeři Silva -Yepes napravo Oddo nalevo Luca zaloha Urby -Bommel - Ambro a teraquista Robinho a utok Pato - Ibra FORZA MILAN!

OT: získali jsme 18 ti ročného Lucase novy Kaka ale kvuli pasu přestoupí až v letě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Taliansku máme troch nových Kaká

Reagovat
Shevchenko

To je pravda no.

Reagovat
Yanek

Jinde než v AC se nový Kaká nenarodí

.. ani nový Pato

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda oni maximalně budou mit noveho Balotelliho

Reagovat
Jajinek

děláš, jakoby Pato a Kaká byli vaši odchovanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

no co...po větě "Jinde než v AC se nový Kaká nenarodí" bych čekal, že aspoň jeden z nich prošel primaverou...

Reagovat
Yanek

Tak neobjeví, když nenarodí.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Maldini 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Pato u nás je od 17 let, teď nevím jestli se hráč do 18 let nepočítá jako odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nepočítá ...a přišel v 18

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel v 17 a myslím, že zápasy mohl hrát až od ledna, páč nebyl zaregistrován, když mu bylo jen 17 i když v září má narozky

Reagovat
Jajinek

neprošel mládežnickou akademií, naskočil přímo do prvního týmu. Navíc hráči z Brazílie můžou do Evropy jít až v 18ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré, já jsem si nebyl jistý jestli se to bere takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a já chci nového Tottiho

Reagovat
smazaný uživatel

já bych zase chtěl starého dobrého Tottiho co dává gól za gólem

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to postavil jináč. Abbiati - Oddo, Yepes, Papa, Antonini - Ambrosini, T.Silva, Emanuelson - Merkel - Ibra, Pato

Reagovat
smazaný uživatel

OT:V poradí už šiestou januárovou posilou AC Milan je mladý 18 ročný Brazílčan Lucas Rodrigues Moura da Silva. Prestupová čiastka by mala predstavovať okolo 4 milióny eur. Keďže Lucas nemá európsky pas, prestup prebehne v júni 2011.

No tak tohle byl hodně zajímavý leden Pán Galliani opět perlí klobouk dolů. Kádr je široký, Allegri má z čeho vybírat...už nebude místo na výmluvy...jdem si pro Scudeto !!! E andiamo ragazzi !!!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ted ma hrače vyborne a ted dokazat že je to dobry trener a trofeje to chce etd

Reagovat
smazaný uživatel

ted ukáže, že ho to už s takovým týmem nebaví a radši klidný střed tabulky, 10. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja vím, nejste Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme MILAN! tým uspěchu a budoucnosti( ted platí i ta budoucnost )

Reagovat
smazaný uživatel

pobavils

Reagovat
Shevchenko

INDISPONIBILI Boateng (incerto 24ª giornata), Zambrotta (incerto 24ª giornata), Inzaghi (stagione finita), Amelia (incerto 24ª giornata), Pirlo (incerto 25ª giornata), Jankulovski (incerto 24ª giornata), Nesta (incerto 26ª giornata), Gattuso (incerto 24ª giornata), Seedorf (incerto 24ª giornata), Flamini (incerto 23ª giornata), Strasser (incerto 24ª giornata), Abate (incerto 23ª giornata)

To je hrůza, hlavně ta střední záloha.

Reagovat
Tsigi

Třeba já si poslední dobou při té slepované sestavě tyhle ,,obyčejné,, zápasy fakt užívám víc. Hlavně teď s novými hráči to prostě přidává naprosto nový element. Je to dost neuvěřitelná změna oproti Gattuso Pirlo Ambrosini Seedorf, které sledujeme v různých obměnách po roky

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Lazio!

Reagovat
smazaný uživatel

NEVÍTE KDY SE HRAJE SEMIFINÁLE COPA ITALIA????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

A nevíš, jaké jsou semifinálové dvojice ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vs AS

AC vs Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

jj,dík

Reagovat
Shevchenko

20. duben a 11. květen.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, přehlédl jsem Tvou odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

20. dubna a finále někdy v květnu

Reagovat
smazaný uživatel

A HRAJE SE KDY ( SEMIFINÁLOVÉ DJOJCE ZNÁM )

Reagovat
smazaný uživatel

100.pre Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

prvni polocas jeste neskoncil a uz mame dva zranene

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Diakhiteho a Flaccariho

Reagovat
panca

floccari stridal??

Reagovat
smazaný uživatel

¨jo misto nej sel Sculli

Reagovat
panca

takze fanda za v hajz..

Reagovat
panca

zase

Reagovat
GEGE

Takže Merkel v záloze místo místo Urbyho...Pato nejspíš lavička

Reagovat
panca

s tim patem si dela prdel!!! golovej a neda ho tam

Reagovat
Jajinek

dnes to bude takové možná až zlomové....Catanii letos doma nepřehrál skoro nikdo, jsem zvědavej, jak se s tím poperete v té sestavě se zajímavou zálohou.

Reagovat
10

Libor

Reagovat
smazaný uživatel

Kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
lnterista

Kozak kope penalty hmmm

Reagovat
10

docela mazák, taky mě to překvapilo...ale tak "vybojoval" si jí

Reagovat
lnterista

jj cumim ale je to dobre jen at hraje

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

OT : Nevíte, kde je Toma? Nedal sestavu...navíc hraje se mnou...:D

Reagovat
Slejdy

nikde nic nepsal tak nevim...mozna se vcera zprasil a jeste spi

Reagovat
lnterista

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk

Reagovat
10

ten jede chlapec, jen tak dál

Reagovat
GEGE

Kozak

Reagovat
10

tohle bude Bílek při formě našich útočníků těžko ignorovat

Reagovat
panca

ted daval gol bednar a jeste tisic takovych

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
10

Alessandro Rosina zpátky v calciu, podepsal Ceseně

Reagovat
Shevchenko

Super

Reagovat
smazaný uživatel

A to ho Spalleti pustil jen tak?

Reagovat
10

moc se tam podle všeho neprosadil, ani Spalletti mu nepomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Ruskou ligu sleduju, skutečně se tam téměř vůbec neprosadil, byla to jen ironická poznámka...ale každopádně si tam vydělal víc, než mu může nabídnout Cassena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Ještě,že Kozak u Frankieho zahřívá

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák se asi zbláznil!

Reagovat
smazaný uživatel

I když jsem výhru přál Fiorentině

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Per Sempre!

Reagovat
Pinturicchio

Tak jsem to riskl a přivedl ve Fantě Kozáka.

Reagovat
mickey mouse

FORZA LAZIO!

Kozák Borec největší

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák Lazio hrozně nesympatický klub...

Reagovat
10

Merkel vypadá jak Lundgren v Rockym

Reagovat
smazaný uživatel

zase zlatan

teda je to uz stary, ale dneska sem to zjistil, po hostovani v ac se stal nejdrazsim fotbalistou sveta

Reagovat
mickey mouse

OT: U 365bet sem si vložil peníze přes paysafecard. Když si budu chtít peníze vybrat, jak si budou ověřovat moje údaje? Bude jim stačit číslo účtu?

Reagovat
terry

Minimálně ještě jméno, datum narození.. Možná kopie občanky.

Reagovat
Slejdy

ja musim ted posilat kopii obcanky

Reagovat
mickey mouse

Jojo, díky oboum.

Reagovat
M11

!!!!!! FORZA JUVE !!!!!!!

Reagovat
Slejdy

Podme Roma

Reagovat
čutalista

at si říká kdo chce co chce pro mě sou největší hráči interu Zanetti a Lucio tidle dva prostě věděj jak nato

Reagovat
terry

BTW, kdo je ten Konko, co má dnes nastoupit v základu Janova?

Reagovat
smazaný uživatel

váš bývalej hráč

Reagovat
terry

Jo, já jsem vůl, už vím.. O tom se mluvilo a nakonec se vlastně opravdu vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Branca se vyjádřil k dalším možným nákupům: "Gareth Bale se nám opravdu líbí, ale Tottenham chce víc než 40 miliónů liber, což neodpovídá naší klubové politice."

Ktovie koľko by tak max odpovedalo.

Reagovat
terry

15

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna za Vášho Diega sme dali 25 mil eur

Reagovat
terry

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Že tých 15 to asi nebude ...

Reagovat
terry

Vy ho stejně nepotřebujete.

Reagovat
Jajinek

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
terry

Kam ho chceš postavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Do 4-2-3-1 na krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda: Etoo,Sneijder,Bale-Milito(Pazzini)...Pazzinimu by to mohlo taktiež vyhovovať, lebo by si "prišiel" na veľké množstvo centrov.

Reagovat
panca

to jako, ze by etak hral z prave stany?

Reagovat
smazaný uživatel

Zostavu píšem vždy z pravej strany a to napr Maicon, Lucio... a nie Chivu,Cordoba atď

Reagovat
panca

takze jeste jednou se ptam! Etak by hral z prave strany? A to by pak byla prava strana etak s maiconem? Slusnej pruchodak

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, na pravej strane, istil by to Zanetti, takže zas také priechodné by to nebolo. A naviac, aj Etoo vie brániť, viď napr semifinálový zápas Barcelona vs Inter. Takže do takej miery, ako sa vracal Biabiany, by sa späť mohol vracať aj Etoo.

Reagovat
panca

a kdo hral teda na leve strane, kdyz etak byl na prave?

Reagovat
$dolar$

Vzdyt to i napsal

Reagovat
$dolar$

A jak hral pod Josem?

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo? Tak, že v sezóne pod Josem sme vyhrali treble !!!

Reagovat
Jajinek

tímto rozestavením hrát nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchiu čaká veľmi dôležité zlomové obdobie od jeho príchodu. Cordoba je na tri týždne mimo, takže môže v plnej paráde ukázať, čo v ňom je/resp. nie je. Ak by sa mu začalo dariť, tak by som ho tam nechal aj po uzdravení Ivana, ale samozrejme za tých okolností, že nebude robiť chyby!!!

Reagovat
Jajinek

Vzkaz pro Tomanaturu :

Ať jsi kde jsi, jestli do 15:00 nenapíšeš sestavu (nejlépe bez hráčů Lazia, Violy, Catanie, AC, Brescie a Chieva), počítám ti tu z minulého kola

Reagovat
Shevchenko

Brescia To je teda bída.

Reagovat
Lubinterista

LE FORMAZIONI UFFICIALI:

INTER: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 29 Coutinho; 22 Milito, 9 Eto'o.

A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 57 Natalino.

Allenatore: Leonardo

PALERMO: 46 Sirigu; 16 Cassani, 6 Munoz, 5 Bovo, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 21 Bacinovic, 23 Nocerino; 72 Ilicic, 27 Pastore; 10 Miccoli.

A disposizione: 28 Benussi, 4 Kasami, 11 Liverani, 13 Nappello, 36 Darmian, 66 Andelkovic, 77 Kurtic.

Allenatore: Delio Rossi

Arbitro: Nicola Rizzoli (sez. arbitrale di Bologna)

Pazzo INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar-veľmi príjemné prekvapenie

Coutinho-konečne namiesto Pandeva

Milito- určite lepší ako Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže je Julio připraven, není na co čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, spokojenost. Snad je Coutinho dostatečně připravený, jsem na něj zvědav na jeho pozici. A taky Santon snad předvede kvalitní výkon.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

super nemam co bych vycetl

Reagovat
Mihal

Leo podľa mňa chodí na EF a číta príspevky od Interistov a podľa toho urobí zostavu

Reagovat
lnterista

sem tam koukne no...Rafa chodil akorat na ogrish

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že on vie, že Cesar je lepším brankárom ako Castellazzi a Milito lepším hráčom ako Pazzini(záviselo ale aj od momentálnej pripravenosti), a že Pandev bol úplne márny v posledných zápasoch, takže Coutinho už horší nemôže byť, to len v tom prípade, ak by sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

teda vylúčil, ale aj zranil môže tam byť:))

Reagovat
Shevchenko

Na betu zase celé kolo, to je v pytli.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

bet365

Reagovat
10

Reagovat
Slejdy

Menez ani na lavce

Reagovat
10

po tom "zákroku" Alexe?

Reagovat
Slejdy

nejspis

Reagovat
Slejdy

super pocasi v bologni

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadá v Boloni? Prý hrozilo odložení (nekoukám na to)...

Reagovat
Slejdy

hriste bile,snezi,vysli pokecali se sudim a sli zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

dík, to bude teda zápas nahovno, jestli se bude hrát...

Reagovat
Francesco Totti AS

jak si tam Bolognáci dělají v tom tunelu prdel s těch děcek

Reagovat
Slejdy

asi odlozeno co

Reagovat
Francesco Totti AS

vypadá to tak

Reagovat
Francesco Totti AS

tak ne

Reagovat
Francesco Totti AS

sem zvědavý jak dlouho se vydrží hrát

Reagovat
smazaný uživatel

200.per Palermo!

Reagovat
smazaný uživatel

odložte v zapas v bologni

Reagovat
Slejdy

taky bych byl pro,aj kdyby se hralo tak to bude fotbal jak vino na snehu

Reagovat
Pinturicchio

Miccoli

Reagovat
10

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoliiiiiiiiiii

Reagovat
Jajinek

a ještě nekdo mi někdy řekně, proč nestvaví Santona...

Reagovat
Pinturicchio

Ted to vypadalo, jakoby se Santon učil u samotného M. Motty.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tragický, co proved

Reagovat
Jajinek

kdyby to bylo poprvé...ale ono je to skoro vždy!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Santon je strašně laxní, pokaždý když nastoupí. dnes to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Santona dobře vykoupali no.

Reagovat
Francesco Totti AS

co tam dělá ta ku.da Di Vaio...psali že má chřipku

Reagovat
Slejdy

nikde sem to necetl

Reagovat
Francesco Totti AS

laroma24.it...ale asi už je v pohodě

Reagovat
Shevchenko

Geniální tah ho nechat sedět a postavit Caracciola, ale co... FABRIZIOOOOO

Reagovat
Shevchenko

MAAAAAAATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Caracciolo si asi u mě dlouho nekopne.

Reagovat
Francesco Totti AS

si dělají pedel? co to je za kombinaci dresů?

Reagovat
10

chci Cassaniho zpátky do Juve

Reagovat
DelPiero137

minimalne v FM 2010 mal velmi dobre "parametre"

samozrejme aj v reale sa mi pozdaval + spolieham sa ze v Juve by este mohol zvysit svoju latku.

Cena by mohla byt medzi 10-15mega?

Reagovat
10

tak nějak bych to cenově viděl, což je bohužel nereálný v současný situaci...Cassani+střední záložník a byl bych v klidu

Reagovat
Slejdy

no to bude fotbal toto

Reagovat
smazaný uživatel

prave, po zemi nic, snad vyjde nejaka standartka

Reagovat
terry

...aneb proč kupovat místo Matriho Flora Florese.

Reagovat
smazaný uživatel

SERIA A vo velkych horučavach alebo v snehu...hra sa vždy...FORZA SERIA A

Reagovat
smazaný uživatel

To půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas mal radsej odložit.travnik zly toto nebude futbal ale šmykanie sa na snehu

Reagovat
Shevchenko

MAAAAAAAAATRIIIIIII

Reagovat
Shevchenko

Ale hlavně že nesleduju nic.

Reagovat
GEGE

Reagovat
terry

PALAAAACIOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Ta Mottova ruka šla tomu míči až podezřele naproti.

Reagovat
Dejwa

Julio nemá chybu

Reagovat
Pinturicchio

Dva zápasy

Reagovat
Jajinek

sudímu stop?..taky myslím...už mohl foukat na obou stranách...

Reagovat
Pinturicchio

To jako ten zákrok na Lucia?

Reagovat
Jajinek

neviděl jsem opakovačku, ale na první pohled to vypadalo jako jasný faul...nebyl?

Reagovat
panca

vubec! pastore se skoro nepohnul. Lucio do nej vletel

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že ne. Pastore se nepohnul, Lucio si do něj skočil a připadalo mi, že se od něj odrazil dřív, než k tomu kontaktu vůbec došlo.

Reagovat
panca

pellissier aspon nekdo do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

veď ho máš na lavičke

Reagovat
panca

ale pato nehral, tak se pocita pellissier ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to potom Pellissier no

Reagovat
Pinturicchio

Prvního na lavičce ale máš Vucinice.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Borriello tiež nehrá

Reagovat
Pinturicchio

Tak to pak jo.

Reagovat
panca

ja myslel, ze se pocita nahradnik, kterej ma vic bodu? a ne ten kdo je prvni napsanej...

Reagovat
Shevchenko

Tos myslel špatně.

Reagovat
panca

spis mi to tak nekdo rikal, tak proto jsem psal toho pellissiera.

Reagovat
Pinturicchio

Alberto ve Fantě 4 hráči gól, respektive 4 góly, ještě alespon toho Okaku má na lavičce. Z toho bude slušný klepec.

Reagovat
One-Real

Maaaaaaaaatri

Reagovat
Francesco Totti AS

Bologna- Roma konec

Reagovat
Slejdy

no aspon tak,skoncilo by to stejne 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

maji rozum, chvíli jsem to zapnul a to se fakt nedalo...

Reagovat
Francesco Totti AS

jj...to byla katastrofa...ani balon sem neviděl

Reagovat
10

Rizzo, karta pro Mottu jako prase

Reagovat
10

teď to posral, Bacinovic za mnohem menší prohřešek kartu dostane...

Reagovat
Pinturicchio

Akorát jsem to chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

neplac

Reagovat
Shevchenko

Ty jsi hrozný hlupák, neříkal si mi náhodou, že Inter bude v tomhle kole už před AC?

Reagovat
smazaný uživatel

ne,to bol asi Benesse

Reagovat
Pinturicchio

Hernáááán

Reagovat
Pinturicchio

Goooooooooooool

Reagovat
Jajinek

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tři slova: what the fuck?!?!

Reagovat
Mihal

Ako to vyzerá na San Sire? Na intráku mám pomalý net a nemôžem to sledovať. Mali sme aspoň nejaké náznaky smerom dopredu?

Reagovat
Pinturicchio

Sancí máte docela dost, ale ne a ne to tam padnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu náznaky jsou, ale pokaždý velmi umělecky zazděný, až se divim, co tam dokážou předvést..

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerinooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo

Reagovat
Jajinek

tak že by klasicky 2:2 doma s Palermem???

Ta obrana je jak trhací kalendář a míč do brány na druhé straně ne a ne dostat

Reagovat
panca

oni hraji stylem kdo da gol, vyhral! Pekne ze strany na stranu

Reagovat
Jajinek

co se stalo v Římě?

Reagovat
Pinturicchio

Sníh. ( V Bologni )

Reagovat
Jajinek

takže odloženo?

Reagovat
Pinturicchio

jj

Reagovat
terry

GOOOOOOL.

Reagovat
Shevchenko

Ale copak Inter?

Reagovat
terry

KAAKHAAAAA!

Reagovat
Francesco Totti AS

Rudolf dobře zadrbal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

palermo se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

2 brejky 2 goly. jinak brani.

Reagovat
10

+ Pastore tyč

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

+ Bovo

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jsem zapomněl dodat

Reagovat
Pinturicchio

Tak už mohlo být hotovo. No, neřekl bych, že je Inter horší, ale má smůlu v tom, že nedává šance, protože o obranách to dneska fakt není ( obě hrozné )

Reagovat
10

moc šancí Interu jsem neviděl...

Reagovat
Pinturicchio

No, ne přímo šancí, ale těch nebezpečných šancí tam měli dost ( ty Etoovy průniky z křídla, Mottova střela, ale dost jich vůbec nezakončili, to je pravda )

Reagovat
Pinturicchio

*nebezpečných situací

Reagovat
10

pravda, beru zpět, když na to teď koukám znovu, náznaků i šancí tam pár bylo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

Palermo mělo více loženek než my...konkrétně 4...u nás by se dala říci střela Zanettiho...jinak jsou to spíše takové náznaky.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, ale působí dost nebezpečně ( třeba Etoo ze strany a Militovi chyběl kousek, aby to trefil - tuším ještě za stavu 0:1 ).

Palermo 2 goly, Pastoreho tyč + to vyběhnutí Cesara ( je toho mín, ale zase je to nebezpečnější )

Reagovat
Jajinek

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Chivu. Tohle chaotický bránění je fakt děs, píšem to furt, že to Leo musí změnit, ale vypadá to furt stejně.

Reagovat
lnterista

a ono to nepujde ne ze jo

Reagovat
SqueeZy

Cavani je letos neuvěřitelný Aspoň víme po kom kouknout v létě

Reagovat
10

mohli jsme ho mít už tohle léto...teď bude stát strašnej balík

Reagovat
SqueeZy

Jestli bude předvádět dál takovýhle výkony tak ten balík klidně překousnu. Je vážně neskutečný

Reagovat
Pinturicchio

Přišel by k nám a byl by z něj druhý Amauri.

Reagovat
SqueeZy

Proč myslíš?

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, spíš jen takový ničím nepodložený pocit.

Reagovat
SqueeZy

Není to brazilec, netáhne mu na 30ku.. Já myslím že by byl v pohodě

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, ted zase hattrick. No, nevím, nejspíš to asi bude jen ten můj pocit.

Reagovat
Shevchenko

Pamatuju na článek, když říkal, že chce do Interu. Tady se pak všichni smáli Interistům, nikdo mu nevěřil, jenže v Neapoli se neskutečně vypracoval, tohle není on.

Reagovat
10

tjn, nikdo ho nechtěl, všichni se smáli...

Reagovat
SqueeZy

Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

To mizerný zakončení mi pije krev, ty totálně hloupý koncový přihrávky mi pijou krev, ten styl bránění mi pije krev a Santon mi pije krev.. Sakra sleduju vůbec Inter? Na takovouhle obranu si teda rozhodně nezvyknu...

Reagovat
Jajinek

No to si opravdu někdo dělá prdel...Ranocchia děs...Maicon s Cuchuem vůbec nebrání!!!! a Santon je výsměch všem levým obráncům, kteří za Inter hráli...i Greško snad dělal míň chyb. Všechno to jde přes jeho stanu.

Směrem dopředu pak máme tlak, ale je to takové nedotažené. Milito je neskutečně pomalý při stratu na míč, Eto´o není schopný když udělá dva chlapy z rohu odcentrovat a Countiho je mistr světa v pomrdní všech klíčových momnetů z míče, do kterých se dostane.

Jediný, kdo zaslouží pochválit, je Zanetti, který maká nahoru dolů, hecuje, kličkuje, centruje...ale je sám. (možná ještě Motta nehraje nejhůř).

Ale jinak škoda slov. Snad se chytne něco v druhé půli ale bez Samuela a Chivua a naším nebránící zálohou ta obrana neskutečně hoří a NIC se s tím nedělá

Reagovat
lnterista

Etak je dobrej jinak souhlas

Reagovat
Jajinek

jeden na jednoho ano...ale kolikrát z toho rohu někoho tím centrem našel...mohl vyrobit 4 góly...

Reagovat
lnterista

a komu tam ma nahrat..je tam 4-5 hracu z Palerma a spatnej Milito nebo jeste horsi Coutinho

Reagovat
Jajinek

co blbneš...při těch situacích tam byla přesila naších hráčů a vždycky to skončilo na Bovovi...

Reagovat
smazaný uživatel

AS odložene ,tak aspon v pohode a v klude kuknem stratu bodov pre inter...

Reagovat
Shevchenko

Palermo prostě tyhle zápasy umí, pokolikáte už to předáději?

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo 3 strely na bránu a 2 góly A tretí mohol byť, lenže bola tyčka... 0:3 to by už bolo vymaľované, no čo už, tá obrana stojí dneska za veľké *****

Reagovat
Dejwa

jenom dneska?

Reagovat
Jajinek

Palermo mělo 4 vyložené šance...co bychom za to dali

Reagovat
Pinturicchio

300. pro dnešní vítězství Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

o kolkej ides hrat fifu 2011

Reagovat
Pinturicchio

... a vtip spáchal sebevraždu.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Santon ma začína pomaly ale isto poriadne štvať, po sezóne by mal ísť niekde na hosťovačku

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, v 2.polčase to budeme musieť otvoriť, som zvedavý, ako to nakoniec dopadne, len aby nie náhodou rozdielom viac ako dva góly

Reagovat
Jajinek

ještě že jsme to do těď měli zavřený....

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.. zavřený asi tak jako non-stop..

Reagovat
smazaný uživatel

no zatím je to celkem trága, ale nechápu za co byla ta penalta Cavaniho...

Reagovat
smazaný uživatel

Santon dole Pazzini hore

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZINNI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bud to skončí 0-5 nebo 4-2 :D

Reagovat
Lubinterista

To nechápu, já se docela bavím...

Reagovat
Jajinek

dobrá střídání...uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Paleta to tam slušně zavědil a Kacha konečně ukázal že ví na kterou bránu se má střílet

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě tenhle tragéd se trefí

Reagovat
terry

Fanta se zatím vyvíjí parádně. Ale určitě bych nebyl proti, kdyby začal Lavezzi taky místo těch nahrávek střílet góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Kharja asistence. pojďme hoši

Reagovat
10

njn, tohle je Pazzo...

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Jajinek

Pazzoooooooooooooooooooooooooooooooo

(kam ten svět spěje, kdo by to byl řekl před rokem... )

Reagovat
lnterista

Pazziniiiiiiiiiiii

Reagovat
panca

pazzini hatrick

Reagovat
lnterista

to dokazal jen Bobo

Reagovat
Shevchenko

Hmm Inter slušný zámek.

Reagovat
smazaný uživatel

penalticka...

Reagovat
10

Rizzo předtím několik chyb proti Palermu, teď správně

Reagovat
smazaný uživatel

Juliooooooooooooooooooooooooneeeeeeeeee a teď tím tuplem vyrovnat!!!!

Reagovat
GEGE

Pastore

Reagovat
Pinturicchio

Pastore

Reagovat
smazaný uživatel

Julio

Reagovat
Pinturicchio

A co jako nacvičoval tou dorážkou hlavičkou?

Reagovat
terry

Palladino kouří spoluhráče.

Reagovat
panca

videli jste uz nekdy nekdo, ze hrac kopal penaltu, nedal, dorazel, byl faulovanej a rozhodci zase piskl penaltu?

Reagovat
10

kopyto Pazzini toho za 25 minut předvedl víc, než Milito za posledních x zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Milita nech bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel má pravdu.

Reagovat
Pinturicchio

Jasný faul Lucia.

Reagovat
Jajinek

už toho nech

Reagovat
Pinturicchio

Lucio tam skočil oběma nohama, jasný faul.

Reagovat
Jajinek

ukaž mi jedinýho rozumnýho Interistu, který si sedne k zápasu v Juve a vypisuje všechny prohřešky sudího, kterým pomáhá...sudí nás tlačí..i penalta neměla být...ale co my tady s tím.

Reagovat
Pinturicchio

A říkám něco vám? Píšu, že rozhodčí je čur*k. A je mi srdečně jedno, co dělají nebo nedělají "rozumní" Interisti.

Reagovat
10

a potom ještě skočí jak Miloš

Reagovat
Pinturicchio

Ten rozhodčí je čur*k

Reagovat
lnterista

PAZZOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš ho do fanty za Gilu?ja ho nechcem...

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
panca

nedavej mu ho!! V interu na hrotu bude davat goly. Gila je marnej. Bude mit utok pazza etak natele to nemame sanci

Reagovat
lnterista

starej se o sebe ano

Reagovat
panca

prave ze staram nechci byt posledni

Reagovat
lnterista

maicon nebo cambiasso za koho?

Reagovat
panca

to jsou mi jedini, kteri boduji

Reagovat
lnterista

no a co

Reagovat
panca

Reagovat
lnterista

tak jestli budes posledni nebo predposledni to mas jedno ale ja muzu byt treba na tom lepe a jsme kamosi ne?

Reagovat
panca

ty umis hrat na city tak hod nabidku za maicona?!

Reagovat
lnterista

si vyber obrance krom Lucia...a Cambiasso na Ilicic?

Reagovat
panca

ty voleee tam nikoho nemas

Reagovat
lnterista

tak cambiasso,maicon(a das mi jeste nejakeho obrance) za ilicic,conti,ziegler?

Reagovat
lnterista

teda zaloznika

Reagovat
panca

ja uz mam 3 vymeny a muzou byt jen 4 hraci ne? dam ti chiva za zielera

Reagovat
lnterista

to je asi zbytecny...tak nic no

Reagovat
lnterista

navic dneska jsi me porazil a pujdu na posledni misto

Reagovat
Jajinek

tohle je přesně zápas pro něj!!!! Pazzooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

pazzoooooooooooooo oo

Reagovat
terry

Pazzini.

Milito to teď asi bude mít hodně těžký.

Reagovat
panca

milito tuhle sezonu asi dohral. A lucio je dnes peknej skokan

Reagovat
smazaný uživatel

pazzini tam kedy stihol prestupit

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzzzzaaaaa

Reagovat
Francesco Totti AS

hmm a toho tady z interistů chtelo jenom pár

Reagovat
lnterista

ETAAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
Slejdy

Palermo si to sami podelali

Reagovat
Lubinterista

reteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je neskutečné, Pazzini a Eťak

Reagovat
Jajinek

Simulace jak zvíře...

Reagovat
smazaný uživatel

njn ale pískat se to dalo, zatáhl ho, i ta proti nám byla sporná a navíc v první půli po faulu na Lucia taky mohl písknout...

Reagovat
Pinturicchio

Pazzo spadl jak podtatý.

Reagovat
smazaný uživatel

palermo mohli ste vyhravat 3:1 ......a prehravate 2:3 ste si to pokašlali sami

Reagovat
10

už se těším na Zampariniho tiskovku...čekám jí ještě dneska

Reagovat
Jajinek

kdyby nebylo Palermo v čele s Pastorem blbé...tak mohlo být dávno hotovo.

Reagovat
Pinturicchio

A nebo kdyby neměl Inter v zádech rozhodčího.

Reagovat
10

to je možná pravda, ale já narážím na něco úplně jinýho...

Reagovat
Jajinek

jj, chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

v první půli pustil offside Pastoreho (trefil jen tyč ale) a navíc obě penalty byly sporné...

Reagovat
Jajinek

Molttův faul nemohl být jasnější

Reagovat
smazaný uživatel

Shevo, co ten Inter?

Reagovat
Shevchenko

Já jsem se divil jen tomu výsledku o poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, musel jsem tě popíchnout

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně nám Milita pošlete zpátky akorát ho tam kur....te

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se mi ale líbí všichni tři nováčci, Ranocchia, Pazzini i Kharja

Reagovat
smazaný uživatel

neřikej mi že Kharja něco hraje

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje špatně, když to porovnám třeba s výkony Biabianyho...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to docela čumim

Reagovat
smazaný uživatel

tak nečum

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzaaaa inter amala!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nemůže=rozhodčí pomůže

Reagovat
Shevchenko

Já toho Pastoreho fakt nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes spíš Pastore ty odborníku

Reagovat
Shevchenko

Nějak jsem nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Pastore dal buď šanci z konce prvního poločasu (která byla mimochodem po offsidu, kteří pustili ti rozhodčí, co tak dnes pomáhají Interu) nebo alespoň penaltu, tak je po všem... Potom ukázal nejprve Lucio, pak Pazza, trochu hereckého umění a obrat byl na světě. Chápu, že jsi naštvaný, protože jsi po poločase čekal prohru Interu...

Reagovat
Shevchenko

Já ho ale opravdu nemám rád, nejen za dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj, velký SORRY, to měla být reakce na AP7...FI9 Moje chyba, ještě jednou promiň

Reagovat
10

co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedním slovem HALUZ

Reagovat
lnterista

ti si z toho uz delaji prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už je raději konec nebo se vybulím.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Shevchenko

Haluzinter

Reagovat
10

dneska je to fakt dohnaný do naprostýho extrému

Reagovat
smazaný uživatel

uffff, štěstí

Reagovat
lnterista

Grande Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Grande Interista Rizzoli

Reagovat
lnterista

co fnukas chyby delal na obe strany

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, hlavně ty chyby ve prospěch Palerma byly rozhodující.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo si to posralo samo, že nepremenili penaltu, plus tam mali ešte nejaké šance, Zamparini ak chce, môže ísť plakať, ale znova neúspešne, naviac po tom rohovom kope okolo 60 min tam bola jasná ruka obrancu Palerma a rozhodca nepískal.

Reagovat
10

myslíš tu Cassaniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
10

myslel jsem si to...nastuduj si pravidla

Reagovat
Jajinek

pokud se nepískala Mottova ruka a ruka Lúcia v Neapoli...tahle se prostě pískat neměla...Cassani ji měl jasně u těla, ani s ní nepohl....

Reagovat
lnterista

a ten prvni gol tam byl taky v ofsajdu a probehl kolem Santona asi to byl mrtvej ale ze by to bylo nejak extra cisty bych taky nerekl

Reagovat
Jajinek

to mi přišlo v pořádku...stejně tak ten skluz Lúcia před druhou standardkou.

Reagovat
lnterista

ofsajd Pastoreho jeho blbost ze to nedal...

Reagovat
Jajinek

aha...to asi jo.

Reagovat
Pinturicchio

Jasná ruka? Měl ji u těla, k míči s ní nepohnul ani o milimetr a jasná ruka? Klobouk dolů, pane Msgoo

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio mal tiež v zápase proti AC, a penalta sa pískala.

Reagovat
panca

boze muj.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

tak to uz je jejich blbost ze je nedokazali vyuzit...

Reagovat
smazaný uživatel

Už běž brečet jinam, podobných komentářů už tady máš dost...

Reagovat
Pinturicchio

Starej se o sebe, no name.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že to tady neni rozdílný a tyhle trapný narážky se tu bohužel objevujou taky

Reagovat
Jajinek

jsi neuvěřitelně trapný

Reagovat
Pinturicchio

Pravda bolí, no, to chápu.

Reagovat
Jajinek

vše o sudím jsem tu napsal a uznal nejméně třikrát...nemá mě co bolet. Jen mě baví, jak to jednoduše neunášíš.

Reagovat
Pinturicchio

Však já "nenadávám" vám, Inter, ani jeho fanoušci za to nemůžou. Ale ten kretén Rizzoli mi neskutečně hnul žlučí, takže ne, že neunáším to, že Inter to dokázal otočit, spíš neunáším to, že Rizzoli stál dneska za hovno a stejně tak rozhodčí v Itálii všeobecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tohle vše mění a musím v tomhle s tebou souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Siciliáni blázniví, nakopat byste zasloužili. Hlavně Pastore, takhle odfláknout penaltu! To byl asi rozhodující moment. Leonardo překvapuje - 3 útočníci a Kharja a ono mu to vyšlo. Palermo si za to může samo, moc se zatáhli a špatně řešili brejky + ten Pastore jak už jsem říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Drsný.. nechápu z toho druhýho poločasu..

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE PAZZINI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo Jó Panděve, nastávaj ti těžký časy, na základ můžeš zapomenout a už ani nejsi první náhradník do útoku.

Reagovat
lnterista

konecne

Reagovat
Jajinek

Palermo si nezasloužilo prohrát, ale takový je fotbal. Poškodil je rozhodčí a my měli obrovitánskou kupu štěstí (já být Balzarettim, tak se asi oběsím).

Penalta neměla být, Pazzo sebou praštil sám...na druhé straně jasná, navíc se jedna mohla kopat po ruce Motty. Lúcio ale před druhým gólem podle mě nefauloval. Tolik sporné momenty.

Co se týče zápasu. Jestli chcem něco hrát, musíme už kurva dát dopořádku obranu!!! Je to pořád dokonal. Chybí jí vůdce...Santona už nikdy nestavět...a opravdu nechápu co s Ranocchiou, prostě zatím slabý odvar toho, co převdáváděl v Bari a Janově. Cordóba je mimo, tak snad se do toho dostane. Chivu je defensivně natolik spolehlivý, že tomu snad pomůže.

Kharja sice na základ nemá, ale ukazuje se jako dobrý náhradník, který by oživil hru. Což bohužel musí dělat i Coutinho. On to má v noze, ale jakoukoli situaci špatně vyhodnotí. Jde do hlavy, když má počkat na odražýený míč, střílí když má přihrát. Přihrávky má sice dobrý...ale takhle to prostě nejde! Jasná lavička.

No a jsme zvědav, jak se to vyřeší v útoku. Pazzo hned od začátku potvdil, že zakončení má perfektní. Byl dnes rozhodně lepší než Milito, který po zranění má strašně pomalý start na míč. Je dobře, že je zápasů hodně a tihle dva se prostřídají. Hrát na tři hroty moc nemůžeme, ale máme konečně variantu. Panděv si asi moc nekopne a uvidíme, jak to bude snášet, je to jen na něm, aby se do toho zase dostal.

Organizace v záloze opět na nic...ale tak aspoň ty tři body. Bylo se na co koukat, padání zápas...na Meazze poslední dobou celkem rušno.

Chtěl bych pochváli Cassaniho a Sirigua...vynikající výkony.

Zamparini dnes ten klub snad fakt prodá...asi bude hodně nakrklej...

FORZA INTER!!!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

dodal bych Grande Julione

Reagovat
Jajinek

jj..a Grande Eto´o...byl nezastavitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sirigua jsem koukal na jako na zjevení, fakt klobouk dolu co tam předváděl.

Ranocchia věřim, že se do toho dostane, z jeho výkonu v druhým poločase nemam tak špatnej pocit..

Santon se do toho asi bohužel nedostane, tohle prostě nejde s nim.. Fakt nevim, co by se muselo stát, aby dozadu byl jistější..

Reagovat
Jajinek

no v druhém tam hořel snad ještě víc než v prvním...halvně pozičně...Pastore a Iličič si tam dělali ulice jak chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu říct, že bych ho sledoval nějak vyloženě pečlivě, ale v druhým poločase mi přišlo, že měl lepší načasování a dařilo se mu někdy dost šikovně odebírat míče.. Jako rozhodně tim nechci tvrdit, že bych v něm zatim viděl nějakou jistotu, ale Rivas se z něj snad nestane..

Reagovat
Jajinek

to rozhodně ne...jen jsem prostě od něj čekal víc

Reagovat
lnterista

taky vseci nasi hraci byly na druhe pulce...ty brejky a precisleni se daly cekat..nemuze byt vsude a na to ze je to jeden z prvnich zapasu za Inter tak jsem spokojenej...pujde jenom nahoru

Reagovat
Jajinek

jj, doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Inter-19striel

Palermo-10 striel

Reagovat
smazaný uživatel

58% zápasu držení míče, to nemíváme moc často

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne bolo cítiť, že brankárska opora sa vrátila(chytená penalta, a tie nôžky v závere zápasu boli nádherné ).

Reagovat
Jajinek

ale při druhém gólu Palerma torchu připomínal Castellazziho...

Reagovat
sinter

Kúrník šopa himmelherrgott, takýto zápas a ja som to nevidel .....PazziPazzi ešte 13 a si môj miláčik

Reagovat
10

JUVENTUS-UDINESE, FORMAZIONI UFFICIALI:

JUVENTUS (4-4-2): 1 Buffon; 21 Grygera, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 6 Grosso, 27 Krasic, 14 Aquilani, 4 Melo, 8 Marchisio; 10 Del Piero, 25 Martinez.

A disposizione: 30 Storari, 15 Barzagli, 43 Sorensen, 7 Salihamidzic, 5 Sissoko, 41 Giannetti, 38 Libertazzi.

UDINESE (3-5-2): 1 Handanovic; 2 Zapata, 17 Benatia, 11 Domizzi; 3 Isla, 19 Pinzi, 88 Inler, 20 Asamoah, 27 Armero; 7 Sanchez, 10 Di Natale.

A disposizione: 6 Belardi, 13 Coda, 19 Badu, 26 Pasquale, 17 Abdi, 19 Denis, 9 Corradi.

FORZA JUVE! Dneska je to Alexovo

Reagovat
Pinturicchio

Musíme. Tyhle dva zápasy ( Udinese, Palermo ) budou "o hubu". ( Na 8. místo se fakt propadnout nechci )

Reagovat
10

dneska z toho mám docela dobrej pocit, Udine je ve formě, ale zase bych se z nich neposíral...v Palermu to bude složitější, hlavně tuším, že nás budou zase po Zampariniho tiskovce řezat sudí jako minule...to zrovna vyšlo stejně, Palermo zařízli, Zamparini si pobrečel do novin a nám pak doma nepísknuli mj. penaltu na Alexe

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas. Sice k tomu není moc důvodů, v novém roce, ale z dnešního zápasu mám už od rána dobrý pocit, byť proti nám stojí soupeř s výbornou formou ( ale takové zápasy nám na podzim šli ).

A Palermo vidím zrovna tak - kombinace Zampy + to, že nás rozhodčí letos celkem řežou, může být smrtící + samozřejmě Palermo má dobrý tým, což dokázali i dneska.

Reagovat
DelPiero137

tak to je huste, nemame ani jedneho utocnika na striedacke...(nepocitam mladikov)

Reagovat
DelPiero137

povrch nevyzera moc dobre. A Martinez to tam uz kluckuje...

Reagovat
10

to zpracování Alexe žeru, takhle to uměl už jen Zizou

Reagovat
DelPiero137

ach jo, mohol by uz prist novy Alex. Clovek sa na ten futbal ovela viac tesi ked vie ze hraje hrac so chopnostami Alexa.

Dnes je to sami silovy African...

Reagovat
10

to je bohužel pravda, dneska je to všechno o síle...hráčů jako Alex ubývá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

500. per Juventus

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
DelPiero137

kurna, ten Milosov prienik bol jasny faul. ale musel som odbehnut, tak neviem ci to aj rozhodca odpiskal...?

Reagovat
10

odpískal...proti Milošovi

Reagovat
DelPiero137

aj sa mi zdalo ze sa nic nekopalo smerom na Udine branu, to by nesihli a videl by som priamy kop.

v tomto som si isty ze bol Milos faulovany.

Reagovat
10

taky jsem si to nejdřív myslel, ale po opakovačce bych nepískal, Domizzi to udělal chytře

Reagovat
DelPiero137

zatial celkom dobre z nasej strany. Udine nas moc neprehana. Sme sice iniciativnejsi a pokusame sa viac, ale zatial len obcasne nebezpecie hrozi z nasich sanci.

ale mam strach z tych kombinacii Udine. Niekedy sa mi zda ze to visi na vlasku aby vysla finalna prihravka a hrac Udine bude pred nasou branou sam alebo vystreli nechytatelne...

Martinezovi by pomohlo keby sme hrozili z brejkov a rychlejsie prechadzali do utoku.

Reagovat
Pinturicchio

Tak Amauri prý nakonec na odchodu, hostování s opcí ( Zaragoza, Janov, Palermo a Fulham ). A k nám ten Matri, respektive se o tom spekuluje. Na hostovačku s opcí bych ho bral všema deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

S Amaurim som čítal aj niečo o výmene Amauri-Bovo.Keď ale prišiel Barzagli tak by vám bol Bovo na nič,tak snáď nič s toho nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Já myslím, že by ho pustili na hostovačku i bez hráčské výměny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jasne,tam to ale bolo myslím výmena na trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cellino keby ho dal na hosťovačku tak by bol riaden blbec, ale tak jeho chyba.

Reagovat
Pinturicchio

Ale o tom se vůbec nepíše, já bych ho chtěl na hostovačku s opcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hosťovačka s opciou by bola pre Vás extra veľmi výhodná, to ako keby my sme získali Pazziniho na hosťovanie.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

OT: Podle Sky by měl zítra v Miláně podepsat Nicola Legrottaglie, cena 1 000 000.

Reagovat
panca

oh

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani

Reagovat
SqueeZy

To snad ne!

Reagovat
10

mám Nicolu rád, ale dává to smysl, čas nezastavíš, je mu 34...a hlavně máme Andreu

Reagovat
SqueeZy

ale zrovna do AC jeho odchod jsem očekával, ale někam kde bude v základu a dokope kariéru.

Reagovat
lnterista

chce Scudetto

Reagovat
SqueeZy

to bude ono

Reagovat
Pinturicchio

Koledujeme si a pořádně.

Reagovat
10

what a goall!!!!!!!!! gól roku!

Reagovat
Pinturicchio

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yanek

Marchisio gól kola

Reagovat
smazaný uživatel

Životni

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Na ten si vzpomínám, tam nás pěkně vykoupal no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SqueeZy

A co sis tím dokázal?

Reagovat
lnterista

ale je krasnej ze

Reagovat
SqueeZy

To se musí nechat no.. ale trošku mimo

Reagovat
smazaný uživatel

čo si dokázal ty ?

Reagovat
Pinturicchio

Komediant.

Reagovat
SqueeZy

CLAAAAAAAAAAAUDIOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Reagovat
homeles8

Hovnooooooo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... klobouček

Reagovat
10

Oscar del calcio 2011 - Gol più bello - Claudio Marchisio

Reagovat
Ragazzo d'oro

slušně mu zastříhaly

Reagovat
Yanek

gooooooooool

Reagovat
Pinturicchio

A tak jsem mu přál, aby byl vítězný.

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

Di Natale prosim

Reagovat
lnterista

to spis vypada ze asi do Juve

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

ZAAAAPAAAATAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

pome Udine

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Miloš, jemu už se nepískne snad nic

Reagovat
10

Sissoko in, Aqua out...

Reagovat
DelPiero137

Aqua mal ist skor dole. Po zaciatku 2.polcasu bol neviditelny. Momo by mozno aspon vybojoval nejake tie lopty...

Reagovat
Pinturicchio

No jo, tu cenou remízu musíme ubránit zuby-nehty.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

pekna rozebiracka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

A je vymalováno, jdu zase spát nasranej do***** už

Reagovat
panca

udine tak trosku ve stylu barcy

Reagovat
Pinturicchio

A ke všemu ho ještě musí dát ten odporný zmrd Sanchez.

Reagovat
homeles8

ni a je to v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

školení

Reagovat
terry

Ten dnešní jsem neviděl, ale Marchisio má asi na Udinese pifku, ne?

http://www.youtube.com/watch?v=yLBxh5MAjD8

Reagovat
10

jsme tam, kde jsme byli před rokem...

Reagovat
SqueeZy

ve stejnym svrabu

Reagovat
Yanek

a my kupujem Legrottaglieho, v tuhle chvíli sme nasranej stejně jako ty.

Reagovat
SqueeZy

Jo to máš pravdu, to je hrůza

Reagovat
homeles8

no tak to nemá chybu!

Reagovat
Pinturicchio

Sanchez

Reagovat
lnterista

doufam ze se tohle nejak dodatecne potresta jsem pro nejakej banan

Reagovat
10

co?

Reagovat
lnterista

ten vas to nejak nedava

Reagovat
10

Bonucci?

Reagovat
lnterista

jj byl to on ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ruplo mu v bedně, měl by dostat tak stop na 2 zápasy

Reagovat
10

přepálil ho zezadu, červená karta, 1 zápas stop...co víc bys chtěl?

Reagovat
lnterista

vsak jasne....Etak udelal vetsi prasarnu jestli resite tohle..ja se ho navic nikdy nezastaval nebo si to uz nepamatuji

Reagovat
10

ne, to neřeším...

Reagovat
panca

kterej zakrok?

Reagovat
Pinturicchio

Jdi spát.

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys furt chtěl nějaký banán

Reagovat
Pinturicchio

Pro Eto'a.

Reagovat
lnterista

hezky to nedavas....to mi dela jeste vetsi radost

Reagovat
Pinturicchio

Tak alespon něco, no.

Reagovat
lnterista

jj ve svete fotbalu to tak je no

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ten Etoo nemá co dělat s tím, že Juventus prohrál. Ale vzpoměl sem si, že tady něco takového kdysi někdo psal, no, tak jsem si nemohl pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale je to trapas, jednou se někomu dá banán, pak se zato samé dalšímu hráči nic nedá...at s tím posuzováním dou všichni do prdele.

Reagovat
lnterista

co mas na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co řešíš, bude mít trest, ale ne nějaký extra jako 3 zápasy...doufám

Reagovat
Pinturicchio

S tím nic neuděláš, to bylo naprosto jasné už když ten trest dostal Miloš. ( A od té Bologni mi nepískají prakticky nic ).

Reagovat
10

je to do očí bijící...

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy by možno aj stačilo, aby sme neboli takí zlí

Reagovat
Pinturicchio

Mojko, ty si takový cazzo, že to svět nežral.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez sa ešte asi chce viac zapáčiť Brancovi, paráda 1:2 !!!

Reagovat
panca

juve je solide v haji

Reagovat
panca

solidne

Reagovat
Yanek

Rači ticho, neni to tak dávno co se tohle hojně psalo o nás a já si vzpomínám, jak strašně mě to s*alo a Juve sou kámoši

Reagovat
10

tým je úplně v prdeli, ve středu Palermo...jsme přesně tam, kde jsme byli minulou sezonu

Reagovat
DelPiero137

rozhodca ma vobec nenadchol svojim vykonom.

Podla mna to nebol zakrok na cervenu z felku(Leo). Umysel tam bol, bez pochyb ale klasicky konar a Alxis to spravil sikovne "akoze faul zo zadu na nohy". Navyse Sanchez sa na par sekund pozrel na rozhodcu a podom zacal prezivat obrovsku bolest. Nemyslim si ze som zaujate lebo islo o Juventina, ale podla mna to nebolo na cervenu.

V zapati nato mu nasije nezmyselnu zltu. Ten zakrok na Alexa bol tiez bezny zakrok, nic extra. Tiez to zle odhadol a Alex tomu trochu tiez pridal. Velmi to vyzeralo ako kompenzacia...

Krasic je kapitola sama o sebe pre Calcio.

Obidva jeho prieniky boli zastavene faulom. V prvom pripade, ako pise "10", Domizzi to spravil sikovne a postavil sa mu do cesty. Druhy zakrok po spomalovacke - slapak.

Ale cele Taliansko, rovnako ako vacsina fanusikov bere Milosa ako simulanta nech robi cokolvek. Az je to trapne a priliz zaujate, neobjektivne. Ja a mno fanusikov, vratane fanusikov Juve, dokaze priznat a odsudit Milosove simulovania. Ale naopak to nefunguje. Fauly na Milosa nie su a vsetko su simulacie. Je jednoduche si najst obetneho baranka, je jednoduchsie automaticky povedat ze simuluje aj ked tam nahodou bol jasny faul. A je nemozne pripustit si, ze aj Krasica fauluju, ze nesimuluje.

Tolko k rozhodcovi. Nehovorim ze za nas neuspech moze on, nevyhovaram sa na neho. Ale nasral ma a kluceve momenty nezvladol.

Reagovat
Yanek

btw. k pancovi, nedá mi to ti nenapsat, že se ti omlouvám za ty začáteční hádky. Nedávno sem si projížděl články o AC a viděl tam tvé příspěvky z roku 2008. Taky sem tě ze začátku odsuzoval jako fanouška, co přišel kvůli tomu, že se AC daří a hrajou za něj hvězdy, zpletl sem se. Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ja uz si nepomatuju jak dlouho sem chodim a jeste predtim jsem si diskuzi jen procital, ale moc mistinich fanousku nefandi AC dyl nez ja ja uz se povazuju za veterana

Reagovat
lnterista

od Ibrahimovice jsi sem zacal chodit tak nekecej

Reagovat
panca

Reagovat
10

600. pro návrat pravýho Juventusu

Reagovat
DelPiero137

....

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele