Serie A - preview 20. kola

15.01.2011, 09:11, aktualizováno 16.01.2011, 08:56
Previews
Neděli otevře sardinsko-sicilský zápas mezi Cagliari a Palermem. Zapomenout na poslední ligová představení se pak proti Bari bude snažit Juventus, AS Řím zajíždí do Ceseny a jeho městský rival Lazio přivítá Sampdorii. Večer hraje AC Milán, lídr tabulky se představí na hřišti o záchranu bojujícího Lecce...
Cagliari Calcio - Città di Palermo  (neděle 12:30)
Nesmírně zajímavý zápas se odehraje na Sardinii, kde se střetnou Cagliari a Palermo. Na Stadio Sant'Elia vše vypukne v půl jedné středoevropského času. Palermo může v případě úspěchu proniknout do první čtyrky, která zaručuje Ligu mistrů.

Cagliari dalo zapomenout na nevydařené utkání s milánským AC (0:1), a před týdnem si odvezlo plný počet bodů ze hřiště Parmy. Sardinský celek odvedl velmi dobrou práci, už v prvním poločase se dvakrát trefil Robert Acquafresca. Léčba trenérem Donadonim tedy zabírá, Cagliari je jedenácté a nejspíše bude chtít proniknout do první poloviny tabulky.

Daří se i Palermu. Loni pátý celek opět bojuje o pohárová umístění, ne-li přímo o účast v Lize mistrů. Forma sicilského mužstva je opravdu dobrá, avšak zatím si nikdo netroufá říci, kolikáté Palermo skončí.

"Kolikáté Palermo v této sezoně skončí? Je ještě příliš brzo říkat. Možná že v březnu nebo v dubnu budeme mít lepší představu. Nesmíme zapomínat, že z Coppy Italia také vede cesta do Evropy, i když ne do Ligy mistrů.Teď se ale musíme soustředit na Cagliari," prohlásil útočník Fabrizio Miccoli, jenž ale do zápasu s Cagliari s největší pravděpodobností nezasáhne.

Sardiňanům budou chybět dvě klíčové osobnosti, a to Lazzari a Cossu. Druhý jmenovaný si odpykává karetní trest. Situace hostujícího Palerma je v tomto ohledu ještě horší, pro zranění nenastoupí Rigoni, Miccoli, Hernandez, Pinilla, Goian a Garcia. K dispozici nebude ani suspendovaný stoper Bovo.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Nené - Acquafresca, Matri
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Andelkovič, Balzaretti - Migliaccio, Bačinovič, Nocerino - Iličič, Pastore - Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - AS Bari  (neděle 15:00)
Juventus Turín sice v týdnu zvítězil v poháru, ale na ligovou výhru v letošním roce zatím čeká. To by se proti poslednímu Bari mělo změnit, po delší době se v brance Staré dámy ocitne Gianluigi Buffon.

Velký návrat hlásí Gianluigi Buffon, jeden z nejlepších brankářů planety se během týdne vrátil do branky Juventusu a proti Catanii vychytal pohárové vítězství 2:0. "Bylo to krásné a emotivní. Pro někoho, kdo vyhrál mistrovství světa či hrál finále Ligy mistrů i zápas Coppy Italia hodně znamená. Vítězství proti Catanii nám pomůže posílit morálku. Všichni ale víme, že to nestačí,” nechal se slyšet dojatý Buffon.

Pro Starou dámu by to mohla být další psychická vzpruha a tu slavný klub potřebuje. Začátek roku 2011 se totiž domácím hrubě nevyvedl. Nečekaná porážka doma s Parmou 1:4 byla hodně silné kafe a špatné to bylo také o pár dní později ve šlágru kola proti Neapoli. S Azzurri Juventus prohrál 0:3, hattrickem ho sestřelil Edinson Cavani.

Problémy má i Bari, to sice na úvod nového roku vyhrálo, jenže úspěch nedokázalo potvrdit. Svěřenci trenéra Ventury podlehli Boloni 0:2 a zůstávají na poslední místě. V loňské sezoně Bari Juventus hodně potrápilo, dokonce doma vyhrálo 1:0, ale zopakovat stejný výsledek bude hodně složité.

Gigi Buffon se sice uzdravil, avšak problémy Staré dámy tím neskončily. Ještě stále je marodka dost zaplněná, chybět budou Rinaudo, De Ceglie, Iaquinta, Quagliarella, Toni a vykartovaný Felipe Melo. Brazilský záložník bude stát ještě dva zápasy. Bari je na tom obdobně, Almiron, Ghezzal, S. Masiello, Barreto a D'Alessandro, ti všichni bou poslednímu týmu soutěže scházet.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Marchisio, Aquilani, Pepe - Del Piero, Amauri
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Belmonte, Glik, Raggi - Alvarez, Donati, Gazzi, Rivas - Okaka, Kutuzov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.10 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na Stadio Angelo Massimino se proti sobě postaví domácí Catania a Chievo Verona. Catania vstoupila do roku 2011 katastrofálně, ve třech soutěžních utkání ještě nebodovala a tuto bilanci hodlá prolomit právě proti Chievu.

Catania má za sebou velmi náročný program, který vlastně ještě nekončí. Sicilané sehráli během jednoho týdne tři zápasy, na což přeci jenom nejsou příliš zvyklí. Navíc klání s nejtěžšími soupeři - Římem, Interem a Juventusem. Se Starou dámou to bylo naposledy, Catania prohrála v Coppa Italia 0:2. Nyní jí v domácím prostředí čeká snazší soupeř, tedy alespoň na první pohled. Pochopitelně Chievo své kvality má, vždyť poslední zápasy pokud neskončily remízou, tak vítězstvím Fly Donkeys.

Stejnou porci zápasů, jakou musela podstoupit Catania, sehrálo i Chievo, takže oba týmy jsou na tom podstatě stejně. A ani Chievo nikterak neoslnilo, bod si připsalo pouze za bezbrankovou remízu s Palermem. S tím Palermem, které jej vzápětí vyřadilo z ligového poháru. Co je však více zarážející, je produktivita týmu. Za tři zápasy Chievo neskórovalo, a to je na pováženou.

"Dělali jsme, co bylo v našich silách, ale Palermo bylo lepším týmem. Porážku teď musíme hodit za hlavu a soustředit veškerou energii na ligovou soutěž,” nechal se slyšet trenér Chieva Pioli. Jeho tým musí v ofenzívě výrazně zabrat nebo výrazněji namočí do bojů o záchranu.

Catania bude proti Chievu oslabena o Alvareze, Izsca, Biagiantiho, Morimota a Potenzy. Veronský celek je na tom o poznání lépe, chybět mu bude pouze osamocený Luciano.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Bellusci, Silvestre, Spolli, Capuano - Carboni - Gomez, Ledesma, Martinho, Mascara - Maxi Lopez
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Mandelli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Bogliacino - Pellissier, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brescia Calcio - Parma FC  (neděle 15:00)
Brescia potřebuje získávat body a kde jinde než v domácím prostředí. Hostujícím celkem bude tentokrát Parma, ta Parma, která jednoznačným způsobem vyhrála v Turíně nad Juventusem.

Domácí fotbalisté zažili minulý víkend pořádné zklamání. S Fiorentinou sehráli více než vyrovnanou partii, ale nakonec nadějně rozehraný zápas ztratili.

"Porážka ve Fiorentině, to byla velká rána. Vzhledem k tomu, co moji hráči předváděli, si zasloužili vyhrát, ale místo toho jsme odjeli domů s prázdnou. V posledních deseti minutách jsme ztratili koncentraci a byli jsme za to potrestáni. Pro mé hráče by to mělo být ponaučení, že zápas trvá 90 minut,” vzlykal trenér Mario Beretta. Další šanci, kde získat tři body, budou mít fotbalisté Brescie nyní, kdy na jejich stadion zavítá Parma.

Gialloblu se po skvělém výsledku z Turína utkali s Cagliari a na své předchozí vystoupení nedokázali navázat. Parma doma ztratila všechny tři body a jak se říká, spadla zpátky na zem. To co Parma v domácím zápase ztratila bude chtít získat zpět právě na stadionu Maria Rigamontiho, avšak pokud Brescia předvede podobný výkon jako proti Viole, bude to mít Parma secsakramentsky těžké.

Brankář Sereni, Hetemaj, Baiocco a Dallamano, ti všichni budou chybět Brescii. Hosté jsou na tom o něco lépe, vedle zraněného Pisana nenastoupí suspendovaný Dzemaili.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Berardi, Zebina, Bega, Martinez - Filippini, Cordova, Kone - Eder, Caracciolo, Diamanti
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Valiani, Morrone, Candreva, Giovinco - Crespo, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - AS Řím  (neděle 15:00)
V minulém kole Řím vyhořel, takže teď spřádá plány na revanš. Jeden z favoritů na Scudetto cestuje do Ceseny, kde by podle předpokladů měl zvítězit. Ale pozor! Cesena tu v této sezoně dokázala porazit vedoucí AC Milán.

Ficcadentiho svěřenci začali ligový ročník báječně, doma porazili například AC Milán, a vše se zdálo být v naprostém pořádku. Jenomže následně došel Ceseně dech a pád tabulkou byl velikánský. Stačila ale vánoční přestávka a Cesena jakoby se znovu nadechla. Ano, první zápas v tomto roce Ceseně nevyšel, ale v dalších dvou kolech bral nováček soutěže pokaždé plný počet bodů. Na Cesenu nestačilo jak Cagliari, tak i Brescia. Také v minulém kole získali domácí patřičný bod za remízu 0:0 s Janovem.

"Řím je skvělý tým. V neděli očekávám těžký zápas, nicméně jsme dobře naladěni a připraveni,” prohlásil trenér Ceseny Massimo Ficcadenti.

Zajímavě si zatím vede také AS Řím, tým, který patří mezi největší favority na celkové prvenství, je zatím až pátý. Na vině je bídný start a občasné klopýtnutí, třeba jako například před týdnem v Janově proti Sampdorii. Vlci rozhodně nehráli špatně a o bodový zisk se vlastně připravili sami.

"Musíme i nadále tvrdě pracovat a udělat pozitivní výsledky s cílem vrátit se do závodu o Scudetto. Proti Ceseně očekávám od svých svěřenců zlepšení,” reagoval na poněkud smolnou porážku se Sampdorií trenér Giallorossi Claudio Ranieri.

Cesena bude pro zápas s AS Řím postrádat pouze Nagatoma. Ani na druhé straně to není nikterak zlé, trenér Ranieri musí oželit start Pizarra, Mexese a Julia Sergia.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Caserta, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez - Bogdani
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise - Simplicio, De Rossi, Perrotta - Menez, Totti, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.95 - 3.15 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Jedním ze šlágrů kola je nepochybně zápas Lazia a Sampdorie Janov. Blucerchiatti si v minulém kole smlsli na jiném římském celku AS, a teď si brousí zuby i na Lazio. Pokud však domácí zvítězí, dotáhnou se bodově na druhou Neapol.

Lazio Řím bojuje o první čtyřku, ale v posledních zápasech až příliš poztrácel body. Nejprve pouze remizoval v Janově 0:0, což ale není žádná katastrofa, ale podruhé prohrál před domácím publikem s o záchranu bojujícím Lecce! Biancocelesti nadále zůstávají třetí, jejich ztráta na vedoucí AC Milán činí šest bodů , na druhou Neapol pak dva body.

"V Janově jsme gól nedostali, ale proti Lecce jsme se mohli dvěma brankám snadno vyhnout. Musíme se okamžitě odrazit. Proti Sampdorii musíme maximálně využívat naše šance, tedy to, co jsme proti Janovu nedělali,” řekl švýcarský obránce ve službách římského celku Lichtsteiner. Lazio ale čeká o dost těžší zápas, Sampdoria byla loni čtvrtá a i letos chce útočit na evropské poháry.

Velkou vzpruhou je pro Sampdorii poslední ligová výhra. Blucerchiatti zdolali favorizovaný Řím 2:1 a vylepšili zatím nikterak skvělé postavení v tabulce. "Proti Římu to nebylo jednoduché vítězství. Mí hráči ukázali charakter a já doufám, že se stejnou bojovností vyrukujeme i na Lazio,” doufá trenér Domenico Di Carlo. Na půdě Lazia to bude znovu hodně složité, ale trenér Di Carlo věří, že výhra nad AS jeho tým pořádně nabudí.

Marodka Lazia se ne a ne vyprázdnit, chybět budou Meghni, Garrido, Matuzalem, Rocchi, Radu a konečně vykartovaný stoper Biava. Ani Sampdoria se neobejde beze ztrát, k dispozici nebudou Semioli, Cacciatore, Padalino, Gastaldello a Luccini. Posledně dva jmenované si odpykávají karetní trest.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Dias, Diakité, Scaloni - Ledesma, Brocchi - Zarate, Hernanes, Mauri - Floccari
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Volta, Accardi, Ziegler - Tissone, Palombo, Koman, Guberti - Pazzini, Pozzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Také souboj Janova s Udinese nabízí lákavou podívanou. Ovšem, Grifové toho poslední dobou moc nepředvádějí, ale stále patří mezi kandidáty na pohárové umístění. To samé platí i o Udinese, které si zatím vede lépe.

Problémem Janova je v prvé řadě ofenzíva. Udržet dvakrát po sobě čisté konto je sice hezké, ale nikoliv, když se týmu nepodaří skórovat. Janovští Grifové nedokázali skórovat ve třech po sobě jdoucích kolech Serie A. Střelecké zlepšení se dostavilo až během týdne v rámci Coppa Italia, kde ale janovští stejně prohráli, Interu podlehli 2:3.

Pro českého a slovenského fanouška je určitě dobrou zprávou start Juraje Kucky, reprezentační záložník Slovenska odehrál proti Interu solidní zápas a i nejspíše proti Udinese začne od úvodní minuty.

Zatímco Janov má problémy se střílením branek, tak pro Udinese to v žádném případě neplatí. Tedy alespoň podle posledních kol to tak vypadá. Bianconeri dali dvě branky Laziu i Chievu, a milánskému AC dokonce nastříleli čtyři branky! Jedinou škodou byla konečná dělba bodů za remízu 4:4. Udinese ale vykazuje velký potenciál, skvěle hraje Sanchéz a spolehnutí je jako vždy na Antonia Di Nataleho, který řádí jako černá ruka. Jeho schopnosti se budou hodit i teď, kdy se Udinese postaví do cesty poměrně pevná obrana Grifů.

"Musíme hrát vždy, jako bychom hráli proti AC Milán. Můj tým podal proti Milánu skvělý výkon a já očekávám, že stejný podá i proti Janovu. Máme tým, ve kterém nechybí osobnosti ani kvalita,” chválil své svěřence trenér Guidolin.

Janov vyrukuje na Udinese bez Paloschiho a Antonelliho. Udine je na tom obdobně, chybět mu bude pouze o jednoho hráče více, vedle Domizziho a Basty nenastoupí Ferronetti.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Rossi, Kucka, Milanetto, Jankovič - Sculli, Destro
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Coda - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Pasquale - Sanchez, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - AC Milán  (neděle 20:45)
Letošní sezonu startoval AC Milán zápasem s Lecce a doslova se protančil k vysoké výhře 4:0. Teď se oba soupeři utkají znovu a favoritem je opět AC Milán. Na stadionu Via del Mare bude hájit první místo v tabulce, očekává se jeho výhra.

Lecce hraje o záchranu, to je naprosto jisté. Setrvání v nejvyšší italské soutěži utrpělo značný šrám především po prohraném derby s posledním Bari. Lecce ale ukázalo, že na záchranu rozhodně má. Pár dní na to se tým trenéra De Cania vytáhl a porazil římské Lazio na jeho půdě 2:1.

"Hráli jsme lépe než třeba v domácím zápase s Bari. Výhrou jsme reagovali na všechny naše kritiky, kteří si mysleli, že je tento tým pohřben. Toto vítězství nám bezpochyby pomůže,” prohlásil trenér Lecce De Canio. Jeho tým to ale bude mít, byť v domácím prostředí, hodně náročné, neboť změří síly s vedoucím AC Milán.

Milánští Rossonerri v minulém kole bodově ztratili, remíza 4:4 sice potěšila oko diváka, ovšem v boji o titul nesmí AC takto ztrácet. Náskok Milána na čele ligy byl před tímto kolem čtyřbodový, takže v případě neúspěchu se může onen náskok stáhnout na jediný bodík. Svěřenci trenéra Allegriho si jsou vědomi důležitosti zápasu a zároveň ví, že tak lehký soupeř, jako byl na začátku sezony, je nečeká.

Domácímu celku budou scházet Giuliatto, Reginiussen, Ofere a Brivio. Kompletní nebude ani Milán, zraněná je brankařská jednička Abbiati, chytat tedy bude Amelia. Mimo hru jsou i Boateng, Zambrotta, Inzaghi a Pirlo.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Tomovič, Fabiano, Mesbah - Munari, Bertolacci, Giacomazzi, Piatti - Di Michele, Corvia
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Amelia - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Ambrosini, Flamini - Robinho - Pato, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 4.00 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Již několik let Neapol vyhlašuje útok na nejvyšší příčky, ale letos to poprvé vypadá vážně. Partenopei totiž po devastaci Juventusu poskočili na druhé místo, odkud to mají čtyři body k prvnímu AC Milán. V prvním zápase víkendu hraje Neapol s Fiorentinou, která konečně doufá ve výsledkovou vzpruhu.

Nasměrovat by mohla Fialky z krize poslední výhra nad Brescií. S týmem Siniši Mihajloviče to vypadalo hodně zle, když na domácí půdě po prvním poločase s Brescií prohrával už 0:2, jenže ve druhém dějství se Fiorentina zvedla, třemi góly zápas otočila a připsala si důležité tři body. Dost možná tím i zachránila právě trenéra Mihajloviče, jemuž se ve Florencii tolik nedaří.

Pravdou však je, že hráči mu příliš nepomáhají, lépe řečeno jeden. Adrian Mutu si před minulým zápasem zadělal na další problémy, když svévolně opustil trénink a z kádru Violy byl dočasně vyřazen. Klub mu ale pravděpodobně nedovolí odejít, a tak je možné, že rumunská hvězda stráví následující půlrok na tribuně. Vedle toho se musí Mihajlovič neustále potýkat s těžkou marodkou. Dlouhodobě zraněné Freye s Jovetičem doplňují Cerci s Natalim a pravděpodobně i Vargas s brankářem Avramovem.

To kouč druhé strany Walter Mazzarri si může libovat, jak pevné zdraví jeho hráči mají. Na Stadio San Paolo bude chybět jen Marek Hamšík, který stojí kvůli kartám. V základní sestavě naopak nebude opomenut Edinson Cavani, jenž se stal hlavní hvězdou posledního duelu s Juventusem. Uruguayský útočník do sítě Staré Dámy nasázel hattrick, pokaždé se trefil hlavou a prakticky sám rozhodl o výhře 3:0. Právě úžasná Cavaniho forma je to, co letos Neapol táhne k nejvyšším metám.

Byl to totiž tak gólový útočník, kdo v minulých sezónách Neapoli chyběl, a tak se většinou Azzurri pohybovali kolem pátého šestého místa. Letos to ale vypadá mnohem nadějněji a ti nejoptimističtější začínají vyhlížet časy, v nichž se na trávníku v neapolském dresu proháněl Maradona.

Jak již bylo řečeno, v domácí sestavě bude chybět jen Hamšík, jehož by měl zastoupit Jose Sosa. Ten bude se svými spoluhráči bojovat o tři body, se kterými jen těžko může počítat Fiorentina. Vítězství hostů by bylo překvapením.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Sosa, Lavezzi - Cavani
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Comotto, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Marchionni, D'Agostino, Montolivo, Santana - Babacar, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Bologna FC  (sobota 20:45)
Leonardo by chtěl na lavičce Interu pokračovat ve vítězném tažení, z dosavadních třech zápasů všechny vyhrál a v sobotu večer v Miláně přivítá se svými svěřenci Bolognu, která nemá co ztratit. Rozhodně ale není bez šance, ačkoliv jí zmítají nepříjemné problémy.

Brazilský kouč se na lavičce Nerazzurri předvedl výhrou nad Neapolí, porážkou Catania a naposledy ve středu z poháru vyřadil Janov. To samozřejmě za přispění jeho oveček, které okamžitě po svém příchodu seskupil do rozestavení 4-3-1-2 a nese to ovoce. Do února bude mimo Wesley Sneijder, a tak pozici trequartisty zaujme Dejan Stankovič. Spolu s nizozemským záložníkem jsou na marodce také Julio Cesar a Philippe Coutinho. Na tréninkové hřiště se již vrátil Walter Samuel, ale se zraněným kolenem bude ještě dlouhé měsíce jen rehabilitovat.

Zapomenout nesmíme zmínit ani 519. ligový start pro Javiera Zanettiho, jenž tak vyrovná ligový rekord Giuseppeho Bergomiho. Na černomodrou legendu však bude v celkovém součtu ztrácet stále ještě 33 zápasů. Na levém kraji obrany by se měl opět objevit Cristian Chivu, který by sice mnohem radši nastupoval ve středu obrany nebo v záloze, ale vypadá to, že svou pozici pod novým koučem překousne a bude se snažit co nejvíce pomoci týmu.

Na San Siro se proti němu a celému Interu postaví Bologna, která zažívá poměrně zdařilé období. Kdo by to byl řekl, že Rossoblu poslední tři zápasy venku neprohráli a gól v nich nedostali už 286 minut. Jejich zlepšená forma je vynesla až na desáté místo, jenže radost zkazil další bodový odečet za nedoplacené mzdy. Tentokrát přišla Bologna o dva body a klesla na 13. místo.

Fanoušci však stojí za mužstvem, navíc se stále více sžívají s koučem Albertem Malesanim, jemuž nadále chybí trojice Morleo, Mutarelli, Moras. Dobrou práci v obraně odráží statistika inkasovaný gólů, kdy v posledních šesti zápasech Bologna inkasovala jen dvakrát. To je pro tým nejlepší statistika za posledních pět let. Vždyť jen AS Řím, Neapol a AC Milán mají na kontě více čistých kont, Bologna jich má sedm.

Inter má pro sobotní duelu jediný cíl - vítězství. Pokud totiž Nerazzurri chtějí pomýšlet na obhajobu titulu, nemůžou si dovolit za žádnou cenu dále ztrácet.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Maicon, Cordoba, Lucio, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta - Stankovič - Eto'o, Milito
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ekdal - Ramirez, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán19124334:1740
2.SSC Neapol19113530:2036
3.SS Lazio19104525:1834
4.AS Řím1995527:2432
5.Città di Palermo1994632:2231
6.Juventus FC1987433:2431
7.Inter Milán1785425:1629
8.Udinese Calcio1983827:2527
9.UC Sampdoria1868420:1726
10.Cagliari Calcio1965821:1823
11.ACF Fiorentina1865720:2023
12.Janov CFC1865713:1523
13.Chievo Verona1957719:2122
14.Parma FC1957719:2322
15.Bologna FC1967619:2422
16.Calcio Catania1956817:2421
17.AC Cesena1854913:2119
18.US Lecce19531118:3618
19.Brescia Calcio19431215:2615
20.AS Bari19351112:2814
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (422)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Celé Calcio ještě spí, ale až se probudí, bude to stát jako vždy za to

Reagovat
Slejdy

Reagovat
terry

Škoda, že dneska neuvidim ani jeden zápas. Zrovna bych se podíval na oba.

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo dal autor článku na Inter 10? Veď hráme doma, máme formu, máme k dispozícii kvalitných hráčov, hráme proti týmu z druhej polovice tabuľky. Tak kedy inokedy by sme mali teoreticky vyhrať, ak nie dneska?

Ak Inter vs Bologna 1:0, tak Janov vs Udinese 02(alebo 2).

Reagovat
smazaný uživatel

10*

Reagovat
lnterista

taky jsem to nepochopil ale mozna je to mysleno tak ze dame desitku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To s tím Janovem jako narážíš na mě?

Navíc nevim, co máš. Já si tam ten tip můžu dát jakej chci, od toho jsem redaktor. Mám k tomu své důvody.. Ačkoliv čekám výhru Interu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvoj odhad tohto zápasu mi prišiel ako neobjektívny a myslím si, že tipy na zápasy, súhrny by sa mali písať objektívne, i keď samozrejme, ako píšeš, môžeš tam napísať čo chceš, kľudne aj výhru Bologne. Lenže aká je to pravdepodobnosť? Neviem či si si chcel rýpnuť do Interu, alebo čo ťa viedlo k tipu 10, ktorý sa samozrejme môže stať, ale je vysoko nepravdepodobný.

Reagovat
Jajinek

ježiš vypni se

Reagovat
cresposuper

Bože, to je akoby si chcel zavrieť niekoho, keď staví proti Interu. Už sa spamätaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ale v článku, a to nie úplne niečo iné, ako ked tu do diskusie alebo neviem kde niekto napíše, Inter vs Bologna 2, Neapol vs Fiorentina 2, Juventus vs Bari alebo neviem kto 2.

Reagovat
terry

Co ti na to mám říct. Jestli sis nevšiml, z velké trojky mám Inter asi nejradši (i když AC se pomalu dotahuje ), takže opravdu nemám zapotřebí do něčeho rýpat nebo snad psát "neobjektivní" tipy jenom kvůli tomu, že ten tým nemám rád.

A jaká je pravděpodobnost? Ano, malá, jenže proč byste nemohli rupnout zrovna s Bolognou? To, že se vezete na nějaké Leonardově euforii, to je sice pěkné, ale i on musí někdy ztratit. S Janovem (ačkoliv jsem to nesledoval tak bedlivě), to podlě mě zas taková paráda nebyla, ostatně jste si nechali dát dva góly, což je dle mého na ten trapný výkon Grifů až až. A navíc Bologna je relativně ve formě, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa zostava proti Janovu bola taká akú si videl, nehrali opory ako napríklad Lucio, Cordoba, Motta, Stankovič. Etoo bol tiež stiahnutý skorej, čo spôsobilo, že v útoku sme už tak nehrozili. A že určite niekedy zaváhame, tak to je jasné, to sa stane každému týmu na svete, nevynímajúc Barcelonu.

Reagovat
terry

Hm, tak když chceš řešit jen tenhle zápas, budiž. Dobře, nastoupili jste bez Cordoby a Motty. Za prvního jmenovaného máte možná ještě lepšího Ranocchiu, Motta předtím stejně dlouho nehrál, takže jste na to zvyklí a dvojici Lucio, Stankovič byste také měli snadno nahradit. Navíc proti Janovu tohle fakt není výmluva. Zato Janov na hřiště poslal Jelenice, Boakyeho, Rudolfa, což je asi o šest tříd jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vy, čo máte k dispozícii, ste tam poslali určite lepšie ako my. Ale celkovo bola samozrejme vyššia kvalita na našej strane, ale keby sme my hrali so všetkým, čo máme, a Vy, so všetkým čo máte, tak by tá kvalita bola ešte viac na našej strane a ten výsledok by bolo z nášho pohľadu možno aj lepší.

Reagovat
lnterista

uz prestan...taky me ta 10 trochu prekvapila ale abych tady z toho delal takovou hruzu. Respektuj cizi nazor...vecer dostanem 2:0 a budes tady za c.raka

Reagovat
lnterista

opet

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to by bol pekný prúser Ale zas netvrdím, že zaváhať nemôžeme, aby bolo jasné.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Vážně? Nekecej..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si o čom kecal? Ze sme dostali nejaké dva góly?

Reagovat
terry

To, že byste byli ještě silnější, když byste nasadili plnou sestavu, to je mi novinka. Prostě jste dostali dva góly od tragické Janova, tečka.

Reagovat
Jajinek

chápej že typ na zápas Inter - Boloňa 10 je úplně normální. Kdyby dal dvojku, tak tady janči jak chceš, ale prostě remíza se může přihodit. Boloňa je sice doma daleko silnější než venku, ale poslední dobou se rozehrála k dobrým výkonům. Gaby to táhne v záloze, obrana nedělá chyby a Di Vaio je sniper a na Meazze se vždy hecne a dává góly. Typ 10 počítá s výhrou Interu ale vzhledem k tomu, že nepřijíždá žádné Lecce, tak to raději pojišťuje pro případ remízy. Inter už letos na Meazze remizoval i s daleko horšími týmy. (i když s jinou sestavou a koučem). Tak se vystřel kulku z hlavy, že si někdo dovolil pochybovat o jasném vítězství Interu. Já počítám s výhrou, ale nebude to lehké.

Reagovat
Jajinek

Tip

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá význam reagovať na celý príspevok, lebo takmer v ničom nepopiera to, čo som písal, a čo si aj myslím, okrem prvej vety. A tak rýchlo poďme na koniec, s čím súhlasím aj ja.

Reagovat
terry

A neznačí náhodou "Já počítám s výhrou, ale nebude to lehké." to, že asi vyhrajete a "desítka" v tipu si pojišťuje, že může být remíza, když to nebude lehké?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to sa dá tvrdiť o takpovediac skoro každom zápase, ktorý budeme hrať na Meazze. Takže skoro budú stále tipy 10, zaujímavé. Možno len proti Cessene bude na Inter 1.

Reagovat
Pinturicchio

"Tak ale to sa dá tvrdiť o takpovediac skoro každom zápase" - To se dá říct o KAŽDÉM zápase, terry Ti uvedl důvody, proč si myslí, že to může být tenhle a pojistil to 0. CO na tom pořád nechápeš?

Reagovat
lnterista

jakej je kurza 10 na Inter nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

1.03

Reagovat
smazaný uživatel

Že na čo sa staráš do toho ešte ty, keď už táto diskusia je ukončená.

Reagovat
Pinturicchio

Hrách na stěnu, končím.

Reagovat
Jajinek

no aspoň něco uznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám s tým problém

Reagovat
Jajinek

máš...a větší než si připouštíš...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

Bože, je to jeho tip, jeho pohľad.

Reagovat
smazaný uživatel

Novinárčina by nemala byť ale zaujatá/neobjektívna. Ak to tak je, tak to nie potom dobre

Reagovat
Pinturicchio

A to, že je terry neobjektivní a jeho tip na zápas Interu je špatný, máš podloženo čím? Tím, že jsi fanoušek Interu a ješita, který nedokáže zkousnout to, když někdo automaticky netipuje vaše vítězství? Nebo svým tipem? Což by znamenalo, že svůj tip považuješ za něco víc než ten terryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože čím to mám podložené? Však som tie dôvody, prečo by sme mali vyhrať my ( i keď nemusíme samozrejme!) písal vyššie.

Reagovat
terry

A víš ty vůbec něco o Bologně?

Reagovat
Pinturicchio

Terry udělal to samé, viz terry 15.01.2011 12:07 + Tvé "A že určite niekedy zaváhame, tak to je jasné, to sa stane každému týmu na svete, nevynímajúc Barcelonu."

Reagovat
cresposuper

Ako môže byť tip objektívny? Preboha ty dokážeš predpovedať výsledky??

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem, že tip musí byť 100 % pravdivý. Ale mal by sa na niečom zakladať, na určitej objektivite. Napr možno aj asi tak, že nenapísal svoj tip Neapol vs Fiorentina 2.

Reagovat
Jajinek

Kily fakt nemůžeme dávat bany za demenci?

Reagovat
cresposuper

Prečo nemôžeš jednoducho uznať svoju blbosť? Radšej tu budeš za debila a budeš sa obhajovať nezmyslamy i keď vieš , že nemáš pravdu.

Reagovat
cresposuper

Pardon, reakcia na MS.

Reagovat
terry

Ty jsi kretén. Fakt, že jo.

Reagovat
Pinturicchio

Tahle věta už by se měla přidat k smajlíkům, když je v diskusi Ms

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim s MSgoo

Reagovat
Slejdy

sak jeste aby ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci do neho jebete len preto ze ma iny nazor,pritom on sa stale vyjadruje slusne a nenecha sa vyprovokovat urazkami ako napr.dnesnou od terryho..

Tou samozvanou"elitou"co nepripusti iny nazor ako je ten vas ste prave vy

Reagovat
Tomanatura

Ti trvalo tak dlouho, než ses přelogoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Spamataj sa

Reagovat
domingo

Debilové jste, oba dva, zabanovat vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Co povedala pani zezula,musi byt urcite pravda

Reagovat
Tomanatura

Hmm, Aggera do Florencie bych bral z fleku, na velký klub nemá, ale Viole by pomoci v vzestupu mohl.

A na pravém beku nastoupí De Silvestri, žádný Comotto

Reagovat
terry

Gazzeta, no

Reagovat
GEGE

Fiorentina dneska minimálně bod

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tomanatura

Naco být tak skromný, rovnou 3

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, tady se zas řeší p*čovina.

Reagovat
Slejdy

asi tak nejak

Reagovat
terry

MSgoo

Reagovat
Jajinek

bych to smazal

Reagovat
lnterista

at to kazdej vidi

Reagovat
sinter

som toho istého názoru, zaradil by som ho medzi elitu slovenského národa - Nora Mojsejová, Dolce Dogabana a Msgoo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ešte že si ma nezaradil medzi tú "elitu", ktorá bola na plese v opere.

Reagovat
sinter

raz za čas nejakú rozumnu myšlienku majú, ty........nie

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, s tou žuvačkou to bola paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Prosím ti co včera platili ten bet to jste platili v tom depositu přes tu creditku?s těmato platbama nemám zatím žádné zkušenosti tak prosím o pomoc abych to nějak nepodělal...

Reagovat
terry

Ono se musí něco platit?

Reagovat
GEGE

jo včera se to řešilo přečti si diskuzi pod Amaurim

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem naivně čekal duchaplnější diskusi. Už to tu zase vypadá jak po výbuchu atomovky.

Reagovat
Pipo123

Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Il Capitano odohrá svoj 519. zápas v Serii A, čím sa dotiahne na legendu Interu Giuseppeho Bergomiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ale škoda, že Maldiniho 647 zápasov neprekoná Vidieť Zanettiho na najvyššej priečke v počte odohraných zápasov v Serii A na 1.mieste, to by bol asi neopísateľný pocit

Ale Gianlucu Pagliuciu prekonať musí 2.miesto bude taktiež svedčiť o tom, aký to bol veľký hráč a kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce INTER hrát na Titul a dokázat ,opět' něco v Pohárech, tak takový týmy jako je Bologna prostě musí porážet..! A to i rozdílem třídy pokud se zadaří..! Di Vaio to je kabórek kterej tam možná jednoho frkne ale INTER doma nepřehraje! FORZA NERAZZURRI signori !!! tip 3:1

Reagovat
terry

Wow, vypadá to, že kompletní kolo na betu se skutečně stane pravidlem.

Reagovat
Slejdy

jojo ale tento week to neuvidim ptz penize tam budu mit az v tydnu,taky mohli dat vedet dopredu

Reagovat
Shevchenko

A se sledováním na betu je konec.

Reagovat
lnterista

ted to prave zacina...vstupy pred zapasem do kabin, rozhovory s hracema a muzes si prepinat kamery

Reagovat
panca

ale za australii chtej 300

Reagovat
lnterista

eurosport ale zaplatil jsem

Reagovat
panca

eurosport nemam. Zrusil jsem upc

Reagovat
Slejdy

neni, prave naopak,jen tam posli 150,- a jedes

Reagovat
Francesco Totti AS

a za těch 150 to máš na celý rok? nebo na jak dlouho?

Reagovat
Slejdy

podle me naporad,jen tam musis met kladny zustatek...docela na tom vydelaji kdyz ty penize tam budou mit v obehu

Reagovat
Francesco Totti AS

dik

Reagovat
terry

Proč? Právě, že vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

A co teď?

Reagovat
Shevchenko

Nemám s tím skušenosti, navíc 18 budu mít až za 2 měsíce.

Reagovat
lnterista

100. jedine pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
lnterista

OT: Dzeko hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

V 1.polčase ale skoro neviditeľný.

Reagovat
FuckT

Napoli FTW !

Reagovat
Pipo123

pozerám 10 minút a Neapol nevie kde je, ved Fiore ich nepustilo ešte za svoju polovinu, stále ich tlačia, pekne Fiore žeby zlepšenie ?

Reagovat
lnterista

ja jsem trener...jsem nedal Gilu ani na stridacku

Reagovat
FuckT

ee ziadne zlepsenie ...Fiorentina na zaciatku hrala tragicky ...ale Napoli sa rozhodol,ze to da este tragickejsie, + Hamsik tam neni,Sosa tvori hru asi tak ako keby tam behal moj penis a hladal svoje genitalie...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol bez Hamšíka, to proste nie je SSC Neapol. Nie nadarmo sa na Slovensku hovorí, HAMŠÍKOV Neapol zvíťazil nad ...

Reagovat
lnterista

je to buh...a prej jde asi do Interu...tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Že je v Neapole nadmieru spokojný, tak mu to doprajme ... ale jo...uvidíme, ako sa to vyvinie

Reagovat
FuckT

tak je to smitne,ale podla mna to dnes tak vyzera ....Neapoli potrebuje lepsich hracov na lavicku,co sa ale tazko zhana ...Lavezzi zatial nevysmyslel nic ani Sosa. ...Cavani dava goly,on netvori hru ...proste dnes ked sa Lavezzi alebo Sosa nechyti ku Cavanimu,tak Napoli prehra,alebo remizuje ...alebo Cavani zas da sam gol :D

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi to hodne hrá na seba (škoda pre Neapol), napr niekedy okolo 10 minúty tam mal krásne sólo asi cez troch hráčov Fiorentiny, ale nebolo z toho absolutne nič.

Reagovat
Pinturicchio

Tak náhradou za Quagliarellu bude asi definitivně Floro Flores. Přijde v pondělí, 1,5 milionů hostování, opce ... 10 milionů ( )

Reagovat
Pipo123

ten to nevytrhne, ale v rámci možností a financií asi slušná posila

Reagovat
Pinturicchio

Hráč, který nehraje ani v Udinese. A já se vsadím, že pokud by dal do konce roku takových 8-10 gólů, tak Marotta ho i za těch 10 koupí.

Reagovat
lnterista

8-10 golu je krasny

Reagovat
Pinturicchio

Pokud bude hrát pravidelně, tak je možné, že se mu to povede. Ale 10 milionů? To je prostě směšné.

Reagovat
Pipo123

ale ved za tým vidíš len jediný krok, získať niekoho za pár e na pol sezóny, tých 10 mil malo určite uvariť vedenie Udine, aj tak bude len lepiť zostavu

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, ale straší mě, že bychom na takového hráče měli tu opci uplatnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna: 16-20 gólov, čo je ako píšeš, pekné čísielko

Reagovat
Tomanatura

Viola zatím jasně lepší, což by čekal asi jen blázen. Sinišovi za sestavu

Reagovat
Pipo123

jo jo mna to prekvapuje, ale FuckT píše hore že mali tragický úvod zápasu, tak teda neviem, ale Viola je sympatická, musí íst hore

Reagovat
Pinturicchio

Měli, prvních, dejme tomu, 10 minut Fiora moc nevěděla

Reagovat
Tomanatura

Nějakých těch 7-9 minut, od té doby hraje pěkně, vytváří si šance, Napoli se vůbec nechytá.

Reagovat
FuckT

kto by kedy povedal,ze Napoli bez Hamsika bude ako Napoli bez zalohy ...

Reagovat
Tomanatura

Nebude to náhodou tím, že zálohu Montolivo-D´Agostino by nepřehrál každý?

Reagovat
FuckT

nemyslim si ...neznizujem kvality Fiorentiny,ale omg Neapol je 2 a 2 team S A by mal dokazat aspon raz zautocit proti hocijakemu teamu ...

Reagovat
Tomanatura

Jenomže Fiorentina má zaprvé kvalitnější kádr a zadruhé je to větší klub.

Reagovat
FuckT

kvalitnejsi kader rozhodne ma ...ale moc by som nehovoril o kvalitnejsej zalohe,utoku ...trojica Hamsik,Cavani,Lavezzi dokazali fakt porobit spolu zle aj Interu,Juve a tak ...

Reagovat
Tomanatura

Já se tu nechci hádat o tom, co by bylo, kdyby bylo, to, že Viola má lepší hráče je fakt, stejně jako že Napoli má zase lepší formu. Tento kádr už přehrál nejeden daleko větší tým, než je Napoli, ta kvalita se prostě někdy ukázat musí. Myslím, že to není žádná ostuda, že je Napoli přehráváno, pár šancí už měli a vyhrát klidně můžou.

Reagovat
FuckT

tak ja sa nehadam ...ale ta forma Neapolu je tento rok perfect a nemaju dovod aby im to vypadlo prave teraz ...keby tam mal kfdo sancu vytvorit,tak by to bolo uplne different ...Fiorentina nehra nijaky perfect futbal dnes ...Napoli by nato mali mat

Reagovat
Tomanatura

Tak je naprosto jasné, že Hamšík jim chybí, ale není to jen kvůli němu. Třeba teďka se zase rozjíždějí

Reagovat
FuckT

ja nehovorim,ze je to len kvoli nemu ...ale je to dost vidiet...

Reagovat
Pipo123

myslíš že má ?

Reagovat
FuckT

ja myslim,ze asi j ...ked zoberes do uvahy lavicku Neapolu ...to je traged za tragedom XD

Reagovat
Pipo123

taký Sosa neni zlý player

Reagovat
FuckT

tak dnes bol ;) Mazzari aspon ale vidi

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě, až na obranu všechny řady.

Reagovat
Pipo123

tak to je samozrejmosť, Fiore je aj futbalovejší tým ako Napoli, Neapol na taliánsky futbal hraje prekvapujúco až moc bojovne a silovo. Inak čo posily do obrany ? nič nové na slnku ?

Reagovat
Tomanatura

Mluví se o Aggerovi, ten by se mi strašně líbil. Nic jiného jsem nepostřehl. Ale Agger teďka v LFC zase hrává, takže..

Reagovat
Pipo123

já som chcel vidie´t toho Mirandu bud u vás alebo u nás, ale tuším že odchádza do Madridu, škoda ...

Reagovat
Tomanatura

* ve Fiorentině či u vás

On by ale chtěl dost velký plat, proto asi do Calcia nedojde, ne? Aspoň co jsem okolo něj zaznamenal.

Reagovat
Pipo123

hlavne v Calciu by som ho rád videl, Fiore a Lazio ako jediný ho chceli... on ide do Madridu hlavne preto že Sao Paulo dostane za neho 6 mil eur, to som nechápal že dali atleti za hrača ktorému končí kontrakt tolko love, ale tak si ho aspon chytili a zbytok záujemcov odstrelili

Reagovat
Tomanatura

Hmm, Atlético jsem nikdy nepochopil, přijde mi ta jejich politika strašně směšná, ale na druhou stranu by teoreticky mohli mít po 5 letech obstojnou obranu. Ale ke Gamberinimu by se hodil daleko víc, to je pravda

Reagovat
FuckT

podla mna si tu mimo ...zaloha vo Fiore je dobra,aj utok ...ale Cavani,Hamsik,Lavezzi su lepsi ako zaloha Fiorentiny ...v tomto obdobi urcite ...dokazuje to to,kam uz Neapol potiahli ...a ze vyzdvihujes prave obranu v Neapole :D:D omg ...ti dokazu niekedy porobit take veci ..xD

Reagovat
Tomanatura

Jenomže Cavani, Hamšík, Lavezzi je útok, možná Hamšík se dá řadit do zálohy. Kdyby se počítal i Mutu s Jovetičem, tak je na tom útok Violy rozhodně líp, jenomže je tu problém, že ani jeden už si pravděpodobně v této sezoně nezahraje.

Záloha je lepší asi tak o 300%, jelikož D´Agostino, Montolivo, Ljajič, Vargas, zdravý Zanetti a ve formě Marchionni jsou prostě jinde, než Gargano, Hamšík a spol... Bohužel potřebují být všichni jednou zdraví aspoň 10 zápasů v kuse.

Reagovat
FuckT

podla mna ich moc vysoko vytahujes ...aj Neapol mal problemy so zraneniami....a nepovedal by som,ze su az tak inde ako Hamsik ...ja viem,ze vsetci budu picovat,ze som slovak a ze sa jebem s Hamsikom,ale kazdy zaloznik z Fiorentiny je asi 2 x lepsi ako Hamsik ?? to je moc :)

Reagovat
Tomanatura

To jsem nenapsal, mně šlo o to, že jako celek jsou prostě jinde, ta záloha "nemá chybu". Hamšík je určitě kvalitní fotbalista, není horší než oni.

Reagovat
FuckT

jj tam som to zle pochopil ...tak ono to je pravda...k Hamsikovi sa tam chyta jedine Lavezzi a aj ten sa cyta len sporadicky ...a Cavani je utocnik ...ale nic to nemeni na tom,ze Hamisk s Cavanim mi tento rok pripominaju duo Sneijder-Milito v minulom roku ...neni to az tak dobre,ale nie su tak daleko ...a Sneijder Milito dokazali sami rozhodnut zapas ...a to teraz dokazu v Napoli Cavani a Hamsik ...to je co ten team drzi hore ...

Reagovat
Tomanatura

Sneijder - Milito bych raději rozebírat nechtěl

Reagovat
FuckT

mas nieco proti nim?? :P pod Mourinhom hrali spolu dokonale

Reagovat
Tomanatura

No, Sneijder měl v lize 242 minut na nahrávku na gól, jeho nejlepší zápas byl v LM (kde se mu dařilo na jaře furt) proti Chelsea. Dle mého byl sice důležitý, ale zrovna on to nijak netáhl, hlavně Diego

Reagovat
FuckT

:) prakticky suhlasim ...Sneijder mal ale vela dolezitych prihravok na gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

nepodceňoval bych Neapol..., Viola má lepší tým, ale špatně se to hodnotí, protože zatímco Napoli má na krajích zálohy obránce (Maggio, Dossena), Fiorentina hraje jiný systém a ty jejich křídla (Vargas, Marchionni, Cerci, Santana a spol.) už se jako záložníci snad ani nedají počítat. střed zálohy jasně pro fialky (Montolivo, D´Agostino vs. Gargano, Pazienza), AM ještě nedávno vyrovnaný (Mutu/Jovetić vs. Hamšík), teď bude záležet na tom, co pravidelně předvede Ljajić, později vracející se Stevan (snad bez problému naváže). no a nejdůležitější na tom všem samozřejmě je, jestli to funguje..., 4-2-3-1 je vždycky závislé na hrotu a tam Fiorentině operuje Gilardino z formy, což je jejich velký šrám (Gila z formy = špatné výsledky..., dřív to zachraňoval Mutu, nebo Jove), zatímco v Neapoli to brousí ta jejich skvělá ofenzivní trojka, která se výborně doplňuje a nestojí na jednom hráči..., přestože Cavani je momentálně asi největší tahoun, potřebuje Lavezziho a Hamšíka.

Reagovat
Pipo123

ty si parádne popísal problém ktorý sa pri tomto rozostavený týka aj lazia

Reagovat
Tomanatura

To je pravda.

Myslím, že Gila z formy není až takový problém, ona se jeho forma poznává podle toho, kolik šancí potřebuje na gól. Ten systém je postavený na záloze, když selže ona (dá mu třeba jen 2 gólovky), tak většinou selže i on. Hlavní příčinou jeho letošní neformy je dle mého neurčitý trequa (vystřídali se tam už D´Agostino s Mutuem, Ljajičem a Santanou) a věčně zraněné křídla, kdy musí hrát i takový Cerci. A pak samozřejmě Gilův zdravotní stav, kdy on musí nastoupit i když ještě není zdravý, to na klidu prostě nepřidá.

Napoli má tu ofenzivní trojku určitě vynikající, o tom není pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Gila skoro z formy být nemůže, co jsem viděl, tak hraje svůj standart...jen mu chybí popdora ze zadu.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že Gila hraje pořád stejně..., tak jinak - neskórující Gila

Reagovat
smazaný uživatel

zítra pravděpodobně Bonera na levém beku, Flamini v základu, takže záloha Gattuso - Ambro - Flamster, trequartista Robinho, nebo Seedorf, Fantantonio na lavičce, útok jasný, zbytek obrany nejspíš taky..., v bráně Amelia. Papa prej ještě určitě dostane šanci...

Reagovat
Shevchenko

Trequartista snad bude Robinho.

Reagovat
panca

jeslti bude zaloha rino ambro a seedorf tak potes koste

Reagovat
panca

plus flamstr

Reagovat
Pipo123

neviete ako obídem zablokované stranky ? som v Benátkach a tu v práci mám všetko okolo futbalu zablokované ? tažko sa hladá odkaz ktorý by išiel

Reagovat
Pinturicchio

Pokud je to firemní PC / firewall, tak asi nijak.

Reagovat
Pipo123

no já tu mám svoj notas, ani facesuck mi nejde

Reagovat
FuckT

popici z futbalu stream prepnuty na basketball xD

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ale idiot. Jdu si vsadit a nezjistím si, že Hamšík nehraje.

Reagovat
FuckT

dneska myslim zasluzena remiza ...obidva teamy hrali smutne :P

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinku

Tolik Milanistů to snad 5 let nebylo...a to mezi těmi tradičními měli vždy největší zastoupení. Jenže iniciativu už nemá ta stará dobrá garda koukám. Ale tak je sranda to číst... to jsi psal s tím Bommelem

Ale jak koukám tak lepších 50 netradičních Milanistů než jeden MSgoo ... Msgoo neber si to osobně

Reagovat
lnterista

ale zase neurazi a v tom ma velke plus

Reagovat
smazaný uživatel

To se musí nechat... Ale nechtěl bych to tady číst kdyby tu 10 viděl carlos ale nwm ten to má v hlavě taky docela srovnaný....

Reagovat
Pipo123

bože zajtra bude chýbať Biava a Radu Scaloni na lavej strane, ešte že aj Doria má rozbitú obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dnes opäť Maccarone,Boh nám pomáhaj.Bovo vykartovaný,možno to je aj dobre lebo tie posledé zápasy to bola tragédia.Som zvedavý na Andelkovica,v coppe som ho nevidel ale čo som čital tak vraj hral dobre.Snáď sa predvedie... FORZA!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=u2d7H7TKzkw

nevím, o kom to furt mluvíš, sry

Reagovat
Pipo123

ten druhý

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ten byl no... Sem si to zkopušel a vždy mě balon utekl někam do ..pryč, a on si to dá takhle při zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

.Kiežby dal dnes tiež aspoň 2,ale tažko ich dá keď nevystrelí.Teraz tiež mohol skúsiť a nie ísť do kľuckčy

Reagovat
smazaný uživatel

asi už to není ten Bigmac jakého jsem znal ale stejně forza on

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti Palermu, ale doufám, že se do Evrospké ligy nedostanou. To, jak k poháru přistoupili minule, bylo naprosto katastrofální. To Serie A rozhodně nepotřebuje.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Malo ísť inam,ale tiež dúfam že nebude EL lebo bude Champions League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na oficiálnej stránke Interu, kde fanúšikovia prideľujú počet bodov jednotlivých hráčom Interu, tak za včerajší zápas je dokonca Javier Zanetti lepší ako Samuel Etoo(ktorý dal 2 góly plus na jeden prihral).

Zanetti- Man of the match

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Floro Flores to od tifosi celkem schytává a to ještě nepřišel. Celkem přímý odmítavý postoj. Jsem zvědavý, jak to celé dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Miccoli dneska nakoniec hrá a už strašili, že majú k dispozícii len Big Maca

Reagovat
smazaný uživatel

A nakoniec teda nehrá

Reagovat
Pinturicchio

Cagliari alespon bod!

Reagovat
smazaný uživatel

ofsaaaajd

Reagovat
Pipo123

Matri by sa mal už posunút o stupen hore, už je načase ...

Reagovat
terry

Janov.

Reagovat
Shevchenko

Matri

Reagovat
Pipo123

namiesto Ibru do AC ?

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Leonarda

Reagovat
lnterista

Reagovat
One-Real

Matrii tak a teď srovnat a ideálně Pastore .

Reagovat
Pinturicchio

Cagliari

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista

nevite jesli mel nejakou nahravku Conti a Ilicic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ilicic teraz

Reagovat
smazaný uživatel

A aj Conti...

Reagovat
lnterista

parada a diky moc

Reagovat
panca

to voleee nemas uz tech bodu moc?? to uz by ti mohlo stacit

Reagovat
lnterista

musim nahrat Aquilani snizil a vetsina mu hraje dnes...je to otevreny

Reagovat
One-Real

PASTORE VYSLYŠEL

Reagovat
One-Real

Matri,Pastore,Biondini, všichni z mojí fanty jen škoda že Bio na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jsem si načasoval příchod na druhý poločas..., Cagliari

Reagovat
lnterista

OT: Tottenham nabizi 15mil € za Rossiho...ten by sem i taky libil...proc nezkusit radeji ho nez Sancheze

Reagovat
Pipo123

spurs asi blaznia, ved ten ich káder je nabitý

Reagovat
homeles8

hm, Marchisio veprostřed a Amauri v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsi snad něco jiného?

Reagovat
Pinturicchio

Marchisia nalevo / na lavičce. A v útoku Alex + Martinez, nebo Alex + Gianetti.

Reagovat
homeles8

Tak ono nicm moc jinýho nejde. A to je právě na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Fossati prej trénoval celý týden s prvním týmem , Criscito - Milan se začíná skloňovat čím dál častěji...

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Ale ne, že bych to nečekal.. Pro vás by to navíc byla posila jak řemen.

Reagovat
Pipo123

aká by bola prípadne cena ? inak Sculli je vraj blízko k nám, ale radšej tomu ešte nverím po posledných skúsenostiach

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

To akože Janov začal so zimným výpredajom ?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším..., zatím to fakt není moc žhavý, jen se o tom poslední dny dost mluví.

Reagovat
Pipo123

no jo, teraz aj to pravidlo že může iba jeden hrač mimo EU prestúpiť za sezónu dopomáha tomu že kluby sa musia poobzerať aj v taliansku, inak váš záujem o toho Cissokha už opadol asi úplne že ?

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně asi jo, prioritou je Criscito..., ještě nedávno Balzaretti s Capdevilou, třeba se zas objeví jiné jméno, ale vzhledem k tomu, že kolem Mimma probíhají citace, je to zatím nejžhavější kandidát (kterému já osobně dávám zelenou).

Reagovat
Tsigi

Janov naprosto zdegeneroval, takže bych se mu nedivil, kdyby chtěl zkusit něco jiného. Nemyslím si, že je to nějaký naprosto top hráč, ale stále má prostor pro zlepšení a hlavně vzhledem k situaci na kraji obrany by rozhodně byl přínosem. Příchodu v zimě moc ale nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

taky tomu zatím moc nedávám a souhlasím, že Criscito není TOP..., jeden z nejpřeceňovanějších hráčů tady. nicméně pořád kvalita, kterou bych si na levého beka nechal líbit.

Reagovat
Shevchenko

Dobré zprávy.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Vás Janov aspoň pekne podojí

Reagovat
smazaný uživatel

Matriho dětský fanclub

Reagovat
FuckT

Kucka je v zaklade ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam máte toho vašeho Giannettiho..., místo Marchasia se v záloze dnes představí Momo.

Reagovat
smazaný uživatel

*Marchisia...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA!!!

Reagovat
Pipo123

dneska obrana , Scaloni Dias, Diakitè, Lichtsteiner

Lichti na lavo ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt hraje vpravo.

Reagovat
terry

Hm, mi sedí půlka fanty, takže doufám, že tam naskočej co nejdřív a daji všichni tři gól, jinak to bude bídný.

Ta sestava jinak dneska nevypadá zas tak zle. Střed Rossi, Milanetto, Kucka by mohl bejt celkem pevnej, před nima se těšim na Jankoviče a na hrotu bych místo Sculliho asi viděl radši Palacia.

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Sorensen, Chiellini, Bonucci, Traorè; Krasic, Sissoko, Aquilani, Pepe; Del Piero. Giannetti. All. Del Neri. A disposizione: Storari, Motta, Salihamidzic, Grygera, Martinez, Legrottaglie, Buchel.

BARI (4-4-2): Gillet; Masiello, Rossi, Glik, Belmonte; Alvarez, Donati, Gazzi, Rivas; Kutuzov, Rudolf. All. Ventura. A disposizione: Padelli, Castillo, Crimi, Parisi, Romero, Raggi, Okaka.

ARBITRO: Brighi

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA FORZA !!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 BODY NIC INE SA NEBERE

Reagovat
FuckT

ma Janov nejake velke problemy zo zraneniami na Kuckovom poste,alebo sa tak rychlo prepracoval do zakladu ?

Reagovat
terry

S formou konkurence se není čemu divit.

Reagovat
terry

Kucka

Reagovat
FuckT

co s nim ?

Reagovat
terry

Nedíváš se..

Reagovat
FuckT

divam se...komentator tu na nom onanuje ...another great tackle by Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Lazzari požádal Cellina o přestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že zamíří do Milána?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším..., Cellino nerad pouští opory, Matriho nám nedá, ale přestup Lazzariho nevyloučil, prý musí Milán ukázat, jak velký má o něj zájem. Allegri určitě velký, záleží na vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej. To by pro vás byla další dobrá posila. Záleží na kolik vyžene jeho hodnotu. Takových 7-8 byste mohli nabídnout a nakonec skončit u 9-10. Ale jen osobní odhad.

Reagovat
smazaný uživatel

příchody Lazzariho a Criscita se nevylučujou, média zatím počítají s oběma. Strasser by nejspíš odešel, na odchodu byl už začátkem ledna, ale stornovalo se to, když se zranil Boateng.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Yanka

pro Bianconera: největší položkou na protiúčtě by bylo zbylých 50% práv na Astoriho

Reagovat
Yanek

Raději Criscita, tam nás tlačí bota víc. Přece jenom až se dá zcela do kupy Boateng s Pirlem (Flamini už asi je) tak bude v záloze opět docela přetlak. Kdybychom počítali Seedorfa do zálohy je to jakoby 3 hráči v základu + 3 náhradníci + Strasser. Na trequaristovi Robinho (kterej se mi tam moc nelíbí, přijde mi, že není moc schopnej nic vymyslet) nebo Cassa nebo Merkel nebo Seedorf nebo Boateng - ten je tam výbornej, ale asi bude víc potřebnej v záloze.

Reagovat
terry

Sculli si chce asi ten přestup vymlátit.

Reagovat
FuckT

ta Genoa ma obranu XD jak 4 retardi

Reagovat
terry

Udinese má asi tak 20% držení míče, Janov pořád před vápnem, ale hráči nejsou schopní vytvořit jedinou šanci, a pak jednou uteče Armero a je hotovo.

Reagovat
FuckT

ale Criscito jaku krasu teraz predviedol XD

Reagovat
terry

Nech mě bejt.

Reagovat
FuckT

??? mas depresie ? neviem,co sa ti nepaci XD

Reagovat
smazaný uživatel

Kukám na dákych talianoch a pat minut rozoberaju či je to Kucka alebo Kučka

Reagovat
Pinturicchio

No, zatím z té naší hry spíš bolí oči

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, jako kdyby se hrálo první kolo sezony, kdy spolu hráči hrají první soutěžní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší to už být nemůže, takže se snad ta hra zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Horší to může být vždycky. Ale jelikož chytá Gigi, tak to nečekám. Musíme dát nějaký usmolený gól.

Reagovat
Pinturicchio

To jo, skoro jako ten první zápas s Bari, je tam hrozně nepřesností.

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud máme hráče jako Gianetti, Traore, Sorensen, Sissoko či Pepe na hřišti dohromady, těžko lze očekávat hladký průběh. Snad Alex, Miloš případně Aqua něco vymyslí. Zkusil bych Martineze, ale nevím, v jaké je kondici.

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš zatím úplně neviditelný.

Reagovat
Mr.Jindros

Tak on musí dostávat správné balóny... sám to neuhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžký. Místy se mi zdá, že Alberto a Momo drží ten míč strašně dlouho a berou toho na sebe moc. Měli by dávat balon rychleji od nohy. Je to hrozně těžopádný. Pak nemůže Miloš nic udělat, protože jak jsi napsal, nedostává správný balóny.

Reagovat
Pinturicchio

Gianetti je absolutně neviditelný, poslat za něj Martineze. Traore, Sorensen, Sissoko, Pepe hrajou v rámci možností. Já bych do druhého poločasu možná zkusil to 4-2-3-1 jako proti Catanii.

Momo, Aquilani - Pepe, Martinez, Krasič - Alex.

Reagovat
FuckT

OMG do pice to neni mozne

Reagovat
terry

Boškooo

Reagovat
One-Real

jak hraje zatim Kucka? vypadá to, že by mohl bejt příslibem?

Reagovat
terry

Určitě. Na míči je klasicky hodně silnej, dobře napadá. Dopředu zatím tolik nevymýšlí, ale jednu svojí střelu už tam taky měl. Přes střed se to ale dneska tolik netahá, tak je trochu mimo hru.

Reagovat
One-Real

To rád slyšim, já někde jen četl na livesport, že měl ze začátku nějakou velkou šanci.

Reagovat
FuckT

tak zas velka nebola ...strela spoza sestnastky podla mna neni zas taka velka sanca,vzhladom nato kolko hracov taku strelu dokaze poslat za tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Jankovič

Reagovat
FuckT

ten Criscito ma zacina srat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Co vyvádí?

Reagovat
FuckT

tak okrem toho,ze strati kazdu loptu a ani raz na lavej strane nic nevymysli asi nic XD keby pokazde na kridle len kopol loptu za autovu ciaru a cakali by na vhodenie Udinese,bolo by to viac prospesne ako to co robi teraz ...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl banán

Reagovat
smazaný uživatel

Del Pierooooooooooo ... uno zero

Reagovat
Pinturicchio

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
Mr.Jindros

Spasitel.

Reagovat
lnterista

boze co to ma Buffon na hlave

Reagovat
Pinturicchio

Držhubu.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho trochu Šeredová prudila doma, tak je z toho lehce naježený

Reagovat
lnterista

hrozny...k tomu jeste Boriello ta italie jde fakt nejak do kytek

Reagovat
Pinturicchio

Ale taky se mi ty vlasy nelíbí, zvlást, když si člověk vzpomene, jaký to byl kanec, před tím zraněním.

Reagovat
lnterista

prave takovej mazel a cim starsi tak nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello to má v klídku, tohle je trochu horší, avšak hlavně ať dobře chytá chlapec naježený

Reagovat
Pinturicchio

Marco má snad nejhorší vlasy v celé lize, to se s Gigim nedá srovnávat

Reagovat
lnterista

jj to je unikat

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se celkem líbí, alespoň není tuctový

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce jsem se lekl Cassettiho, ten vypadal jako nácek, když měl vyholené temeno a hozenou přehazovačku

Reagovat
panca

ma s borriellem stejnyho kadernika

Reagovat
FuckT

nice!!! :) Genoa ftw

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, můžu dotaz? co znamená to ftw? to má být jako obrácené wtf?

Reagovat
terry

For the win.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaha, díky, to neznám

Reagovat
smazaný uživatel

For the win

Reagovat
smazaný uživatel

fuck the world

Reagovat
Yanek

Reagovat
FuckT

inak keby si mal niekedy problem s niecim slangovym alebo skratkou,use this

www.urbandictionary.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, pořád je se učit

Reagovat
smazaný uživatel

Feel the wind

Reagovat
homeles8

JOOOOOOO ALESSANDRO DEL PIEROOOOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

pustim to zrovna kdyz daji gola

Reagovat
One-Real

Nechceš si pustit AS?

Reagovat
lnterista

radeji si pustim Cessenu

Reagovat
terry

MILANETTOOO

Je neuvěřitelný, že zálohu táhne právě on.

Reagovat
M11

DEL PIEROOOOOOOOO

Reagovat
panca

primak alexe - jedina moznost

Reagovat
smazaný uživatel

No Udinese je hodne tragické, také musí byť aj o týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nic moc

Reagovat
Pipo123

kde to sleduješ ? mne to tu moc nejak nejde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lazio je zatím o něco nebezpečnější remíza by mohla stačit...

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena tragická aj na vlastnej pôde, AS jasne tlačí, v stredu dostávajú nádielku gólov

Reagovat
lnterista

ale ty zensky o prestavce hmmm ...dres jde stranou

Reagovat
smazaný uživatel

Co děláte? Zapnu Juve a Buffon uplně normální vlasy, řekl bych, že lepší než za poslední 2-3 roky.

Reagovat
Pinturicchio

Mně to taky přijde normal, úplně obyčejné

Reagovat
smazaný uživatel

Interista asi moc velký stylista bo jinak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je plešatý

Reagovat
lnterista

mam krasne huste cerne vlasy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

po zaberu co dali gola tak to mel vypelichane vrabci hnizdo jak z obecne skoly

Reagovat
lnterista

tak nelibi nebo normal?

Reagovat
Pinturicchio

Skandování pro Marca

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo ty leváku

Reagovat
FuckT

??? Eduardo omg

Reagovat
FuckT

ten bol perfect :)

Reagovat
terry

Když už má Janov šanci zvítězit, připraví se o to takovou chybou. Ne, ani Eduardo skutečně nebude ten pravej.

Reagovat
FuckT

este stale maju sancu vyhrat

Reagovat
terry

DESTROOOOO!

Reagovat
Pinturicchio

Vítej zpět, Jorge

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

Antooooooonio

Destrooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, Sorensen a sissoko, jeijch gol

Aspon, že tam jde Jorge Sandokan

Reagovat
Pinturicchio

Sorensen jak nechytne hráče hned, v čemž je fakt dobrý, tak už je to pak špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc Alvarez patří k nejrcyhlejším hráčům v lize, těžký zápas pro toho kluka

Reagovat
Pinturicchio

Alvarez si to tam vodí zrovna tak, jako v tom prvním zápase. Ale má to proti němu těžké, fakt jak blesk ( Alvarez )

Reagovat
Yanek

Hnusnej DI Natale

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, Maurito.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si zatím vede Kucka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to vidím na vítěznou branku Bari opět z pravé strany.

Reagovat
Pinturicchio

Motta za Sorensena? Proti Alvarezovi?

Reagovat
lnterista

jak sel rozhodci do skluzu

Reagovat
smazaný uživatel

měl štěstí, že nespokl píšťalku

Reagovat
smazaný uživatel

simulant

Reagovat
lnterista

co kdyby takhle zajel do utocnika v jasne sanci...penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

a co je nejhorší ani to nezapískal

Reagovat
Pinturicchio

+ červená pro rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl se jen stát větší součástí hry chudák

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

to by bylo maso treba pri derby bez rozhodciho

Reagovat
Pinturicchio

Alex by to dopískal

Reagovat
smazaný uživatel

ale fakt.. skoro ho sejmul

Reagovat
lnterista

prave

Reagovat
lnterista

Sanchez se nam nejak rozhrava

Reagovat
smazaný uživatel

Del piero se mi zdá tež nějaký mladší.

Reagovat
smazaný uživatel

adriano come on

Reagovat
Pinturicchio

Já ty Luigiho střídání fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Armand nebyl moc nadšený

Reagovat
smazaný uživatel

také manýry mu doufám trpět nebudou, lamákovi

Reagovat
smazaný uživatel

lamák není, ale tohle by opravdu neměl dělat, co řekne trenér je svaté

Reagovat
smazaný uživatel

tak hvězda Arsenalu... víš jak

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi, že potřebuje na beky hráče, co budou stíhat ty rychlíky na krajích bari...čerstvý hráče. viz Sorensen, který byl mimo

Reagovat
Pinturicchio

To na jednu stranu chápu, ale potřebovali jsme dát gol - a on stáhne Traorého a pošla tam Zdenu, který se za půlku nehne.

Reagovat
smazaný uživatel

adriano-totti,boriello tinkerman prestriedal podte ho tam šupnut

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

ooooo albertíno

Reagovat
Pinturicchio

ALBERTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ufffffff....

Reagovat
Alessandro24

nádhera Albertooo

Reagovat
M11

AQUILANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

adriano jak slon v porcelánu

Reagovat
Pipo123

Kozáááááááááááááikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký dal gól

Reagovat
Pipo123

štandartná situácia a Doria na neho zabudla, v pohode to tam dal hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je to jedno, hlavně, že ho dal

Reagovat
terry

Odejdou z Janova a hned jim to střílí. Palladino, Rudolf...

Reagovat
Pinturicchio

Sampa vyrovnat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

golllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
terry

Běž do prdele, Eduardo!

Reagovat
Pinturicchio

Ceseně by se taky nic nestalo, kdyby tu remízu udrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

kozak ofsajd ..lazio zm*di

Reagovat
Pipo123

bolo to tesné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To Udinese snad trénuje poslední zápasy Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

Krasić splnil normu...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale tady se nedožadoval faulu, ale spíš toho, že chtěl roh.

Reagovat
Pinturicchio

Už mě s tím fakt vyloženě mrdá. S takovou mu za to někdo brzo zlomí nohu a rozhodčí mu nepískne ani hovno.

Reagovat
lnterista

udine nejak strili ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

vytrapene vitazstvo dajeeeeeeeeee romaaaaaaaaa 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

DIAMANTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pipo123

dneska docela nuda zápas, my chce chceli a Doria čakala na protiútoky, Kozák to naštastie zachránil, dôležitá výhra FORZA LAZIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Jupíí, já věděl že to Dokážou. Alex ♥ Aberto

Reagovat
Francesco Totti AS

usmolené, haluzácké ale strašně cenné vítězství....Vučinič měl jít dolů tak o 10-12 minut dřív..dneska to z jeho strany nebylo ono chtěl sem aby tam dal Greca místo Simplicia někdy v 70. minutě ještě že nejsem trenér...FORZA FABIO...FORZA ROMA! Antonioli neskutečný Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

to udinese hra veľmi rozumný futbal.výborne protiutoky.sice som videl len ich tretí zapas ale palec hore

z janova mam velmi zmiešane pocity. hrači sa tam striedaju. eduardo otrasny brankar.kucka sice v pohode ale ktovie či si so spoluhračmi rozumie. niekedy mi prisiel taky do počtu, jak keby ho spoluhrači obchadzali. pre janov bude asi najlepšie ked sa tato sezona skonči

večer moj tip 0:4 forza milan!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele