Premier League - preview 6. kola

19.09.2015, 08:13, aktualizováno 20.09.2015, 08:36
Previews
Manchester United hraje v Southamptonu a pokud vyhraje, poskočí na druhé místo tabulky. Liverpool doma hostí Norwich, v londýnském derby změří síly Tottenham a Crystal Palace...
Tottenham Hotspur - Crystal Palace  (neděle 14:30)
K londýnskému střetnutí na White Hart Lane jede překvapivě v lepší pozici Crystal Palace. Tottenham se po úvodních nesnázích přeci jen začíná výsledkově probouzet a po loňských nezdarech s Eagles bude chtít potvrdit první gólově úspěšný zápas.

Spurs se v dosavadním ročníku Premier League potýkají se špatnou koncovkou a na první vítězství tak čekali až do minulého kola. Herní tápání následně zažehnali i v prvním zápase Evropské ligy, ve kterém dokázali otočit šokující brzké vedení Karabachu i díky dvěma slepeným zásahům Sona, jenž snad svým návratem na trávníky doprovodil zpátky vítěznou mentalitu týmu i náplast na bezzubého Kanea.

V Crystal Palace není o žádném strádání řeč. Eagles si připsali dvakrát více vstřelených branek než jejich londýnský sok a dosavadní dvě porážky koření smůla v podobě vlastního gólu či inkasování v poslední minutě. Fanoušci si pak museli zamilovat výjezdy se svým týmem na hřiště soupeřů. Minulou sezónu zakončili vítězstvím v Liverpoolu, letos navázali v Norwichi i na stadionu Chelsea a rodí se tak historicky první série čtyř úspěchů v řadě v první lize. Není tak divu, že společně s Arsenalem má z takových cest nejvíce bodů za rok 2015.

Harry Kane se střelecky trápí, v dresu Albionu se však jako střídající hráč prosadil ve všech třech výstupech, Pochettinova důvěra v jeho schopnosti ale zřejmě nic na jeho vstupu od první minuty nezmění. Nejmladší tým ligy s věkovým průměrem základní jedenáctky těsně pod pětadvacet let přesto musí přijít s novým impulsem jak oživit svou mrtvolnou hru.

Své by k tomu mohla říct uzdravující se trojice ofenzívy Dembele, Eriksen, Mason, jisté místo na marodce si tak drží pouze Nabil Bentaleb. Na druhé straně bude opět chybět dvougólový obránce Ward, zpátky na hřiště ale míří Delaney a snad i nešťastník Ledley.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Carroll - Son, Dele Alli, Chadli - Kane
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Kelly, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, McArthur - Puncheon, Sako, Bolasie - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Norwich City  (neděle 17:00)
Myšlenkové pochody běžného fanouška Norwiche před nedělním kláním s Liverpoolem mohly vypadat asi takhle: "Výborně, Liverpool už nemá Suáreze, místo něho... sakra, Benteke!" Úlevu z toho, že vrchní kat Canaries odešel do Barcelony, vystřídalo zděšení nad možným repete nedávného řádění jiného útočníka...

Luis Suárez versus Norwich, to byla zaručená sázka na vraždění neviňátek. Uruguayský kanonýr se proti Kanárkům v pěti utkáních trefil rovnou 12krát a výrazně se tak zasadil o tři nedávné pětigólové příděly.

Christian Benteke má nyní velkou šanci na Suárezův odkaz v liverpoolském trikotu navázat. Sébastiena Bassonga, nadále startujícího stopera Norwiche, si totiž moc dobře pamatuje z března 2014, kdy ho ve vzdušných soubojích neustále strkat do kapsy a navíc se sám dvakrát gólově prosadil.

Před mladým skotským manažerem Norwiche Alexem Neilem tak nyní leží přímo královská výzva; leccos však nasvědčuje tomu, že by si přeci mohl vést lépe než jeho předchůdci. Už jen fakt, že sedm bodů z úvodních pěti kol značí nejlepší start do sezony Premier League od roku 1993, budí respekt.

"Napovídá mi to, že jsme nejlépe organizovaní," prohlásil pro změnu Neil lišácky v reakci na novinářovu zajímavou statistiku, že Norwich jako kolektiv doposud v celé lize naběhal nejméně kilometrů.

Dalším důvodem, proč se domnívat, že Canaries tentokrát mají na bod, je také forma samotného Liverpoolu, která má k úctyhodnosti vpravdě daleko. Čtyři soutěžní klání bez výhry spolu s čerstvým zraněním Jordana Hendersona (mimo až na dva měsíce) dávají základ spíše černým vyhlídkám.

Na druhou stranu, Daniel Sturridge je již zpátky v plném tréninku a mohl by už figurovat alespoň mezi náhradníky. V základní sestavě lze znovu očekávat Coutinha, jenž zmeškal nevydařené derby s Manchesterem United.

Alex Neil naproti tomu nemůže počítat s duem Hooper - Mulumbu, což pro něho není žádná novinka. Z trestu se vrací Steven Whittaker, což se bude hodit, neboť jeho záskok na pravém beku Andre Wisdom nesmí čelit svému kmenovému klubu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Škrtel, Sakho, Lovren - Clyne, Can, Milner, Gomez - Firmino, Coutinho - Benteke
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Martin, Bassong, Brady - Redmond, Tettey, Howson, Jarvis - Hoolahan - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Manchester United  (neděle 17:00)
O rozpačitém začátku sezóny v Southamptonu si každý dělá jiný názor, brzké loučení s evropskými poháry nicméně musí přinést do ligového obrazu jen pozitiva. Ani Manchester svými výkony zatím moc nepřesvědčil a duel dvou nizozemských lodivodů se tak jeví jako naprosto otevřený.

Rooney v Bruggách a nic víc. Vyjma hattricku anglického útočníka v odvetě play off Ligy mistrů se výběr Louise van Gaala na cestách střelecky postí. Ve Villa Parku ještě jediný zásah stačil na tři body, na půdě Swans a v Eindhovenu už se zrodily překvapivé porážky. Na druhou stranu je pod každým takovým gólem podepsán jiný hráč, což v náročném programu, kdy se Red Devils během dvou týdnů střetnou s pěti soupeři, má svůj význam.

Van Gaal prorokoval, že Luke Shaw bude mít skvělou sezónu, ta však pro něj skončila už v úterý a proti týmu, který ho přivedl do Premier League započne jeho roční absence. "Začal velmi dobře, postavili jsme levou stranu na něm a Depayovi, teď musíme začít od znovu, a to nebude lehké," litoval ztráty dvacetiletého talentu manažer Manchesteru.

Se svým bývalým zaměstnavatelem naopak změří síly Morgan Schneiderlin, který Saints pomohl k návratu mezi elitu a právě proti United vstřelil svůj premiérový ligový gól. Teď se o svůj debutový gól v novém dresu bude pokoušet proti Stekelenburgovi, jenž drží svůj tým momentální sérií tří čistých kont a do jisté míry tak eliminuje nemohoucnost spoluhráčů v útoku, kteří skórovali jen ve dvou kolech a neprosadili se ani na půdě dánského Midtjyllandu.

Loni byl přitom Southampton po pěti kolech na druhém místě a zapsal si devět gólů, ani současné hledání formy však nemá vliv na jméno Ronalda Koemana, jehož jméno se skloňuje s nizozemskou reprezentací a anglický celek odpovídá prací na nové smlouvě, která by měla prodloužit jeho služby na delší dobu než do léta 2017.

V těžkém duelu přitom bude nadále postrádat Bertranda, Clasieho, Forstera a Gardose, na hřiště by pak zase mohl vyběhnout útočník Mané. V dresu hostí bude chtít svou nemile získanou šanci využít Rojo, který letos ještě k ligovému zápasu nenastoupil, a návrat hlásí i Fellaini s Rooneym.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, van Dijk, Targett - Wanyama, Davis - Tadić, Mané, Rodriguez - Pellé
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Damian, Smalling, Blind, Rojo - Schneiderlin, Carrick - Mata, Herrera, Depay - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.30 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Už podruhé v letošní sezóně se utkávají dva městští rivalové. Londýn bude svědkem derby mezi Chelsea a Arsenalem, které by mohlo napovědět, jak se bude situace obou celků vyvíjet v následujících týdnech. Velkým tématem utkání nejen pro česká média je pochopitelně také návrat Petra Čecha na Stamford Bridge - poprvé od odchodu z Chelsea.

Po jedenácti sezónách v modrém Petr Čech převlékl dres, ale stěhovat se nemusel. Na tréninky dojíždí jen trošku víc na sever. Návrat na bývalý stadion bude jistě emotivní záležitost, gólman Arsenalu však největší psychický nápor ustál už v utkání Community Shieldu, které právě proti Chelsea pomohl Arsenalu vyhrát udrženou nulou.

Po anglické šampiony to bylo zdánlivě nevinné vkročení do sezóny levou nohou, ale další týdny ukázaly, že s Chelsea zkrátka je něco v nepořádku. Drtivá většina opor z mistrovské sezóny se potýká s herní krizí a výsledkem je jedna jediná výhra z pěti úvodních klání anglické soutěže. Nejhorší vstup do Premier League v historii klubu nebo nejhorší vstup obhájce titulu v historii soutěže, stačí si vybrat.

Alespoň jakás takás záplata pro náročné fanoušky přišla ve středu v Lize mistrů, kde Chelsea porazila po výborném výkonu Maccabi Tel Aviv 4:0. V utkání se navíc objevil uzdravený Oscar; podobně jako on předvedl konečně dobrý výkon i Cesc Fábregas, který jeden gól dal a na další přihrál.

"Zápas v jiné soutěži nám pomohl přestat myslet na špatnou situaci v Premier League. Je teď snazší zapomenout na to, jak zle na tom jsme, a soustředit se jen a pouze na utkání s Arsenalem. To je teď to jediné, na čem záleží. A my ho chceme vyhrát," vyhlásil odhodlaně manažer Chelsea José Mourinho na páteční tiskové konferenci.

Portugalský trenér má dlouhodobě vyhrocené vztahy s Arsenem Wengerem; a podobně rozličné jsou i výsledky jejich celků. Arsenal je v lize na slušném čtvrtém místě, byť jeho výkony taktéž nejsou optimální. Výsledky ale drží Gunners na špičce. Naproti tomu v Lize mistrů Kanonýři senzačně prohráli v Záhřebu a vstup do Evropy jim rozhodně nevyšel podle představ.

"Pořád je to lepší, než kdybychom prohráli doma. Každá porážka bolí, ale stejně tak je to příležitost k tomu, abychom se vrátili ještě silnější. Moji hráči mají silnou mentalitu a budou chtít dát věci zase do pořádku," ubezpečil fanoušky Wenger na předzápasové tiskovce.

Francouz zápasy proti Josému Mourinhovi dlouhodobě nezvládal, až do vítězného Community Shieldu ho nedokázal porazit ani v jednom ze třinácti zápasů. A ani bez Mourinha si na Chelsea dlouho nevěděl rady - před superpohárem musel vydržet bez triumfu osm klání, v těch pěti posledních navíc jeho svěřenci ani jednou neskórovali. Všechny série však utnul zmíněný srpnový střet.

Nebyl by to Arsenal, kdyby na sobotní šlágr vyrukoval s kompletním kádrem. Mimo hru je kromě věčně zraněného Tomáše Rosického taky Jack Wilshere a Danny Welbeck. Po nemoci se k tréninku vrátil Per Mertesacker, nad jehož nominací visí otazník. Jeho náhrada v Gabrielovi navíc hraje ve velké pohodě.

Ani Chelsea však nemůže využít úplně všech hráčů, které zapsala na soupisku Premier League. Jediným jistým absentérem je vedle Courtoise Willian, který si proti Maccabi natáhl zadní stehenní sval. Až zítra se potom rozhodne o zdravotní způsobilosti Oscara, Pedra a Falcaa. Při množství zranění ofenzivních hráčů - a jelikož Mourinho hraje proti silnému soupeři - se dá na pravé straně zálohy očekávat start Ramirese s úkolem vyztužit bolavé prostory Blues směrem dozadu.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Ramires, Oscar, Hazard - Diego Costa
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Özil, Alexis Sánchez - Walcott
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Na označení "souboj o záchranu" je v šestém kole rozhodně velmi brzy. Bournemouth i Sunderland však mohou na sobotní vzájemné utkání v květnu silně vzpomínat - ať už pozitivně nebo negativně. Vynechat jeden nebo druhý celek z boje o udržení asi nepůjde, pročež získává střet na Goldsands ještě vyšší rozměr.

Bournemouth v minulé sezóně v Championship nasbíral téměř stejný počet bodů doma i venku a v tomto trendu pokračuje i v Premier League. Domácí výhru však potřebuje jako sůl, vítězství před vlastním publikem jsou pro menší kluby nepostradatelné.

Velkou ztrátou se zatím zdá Max Gradel, který se po zranění vazů v koleni vrátí do zápasového vytížení nejdřív v únoru příštího roku. Místo něj se na levé straně zálohy zkoušel Junior Stanislas, kterému však zápas v Norwichi (1:3), podobně jako ostatním spoluhráčům, moc nevyšel.

Na druhý start v Premier League proto čekají i Marc Pugh a Christian Atsu (ten debutoval v Evertonu). Mimo hru je také Tyrone Mings a zřejmě i Harry Arter, který už ale první minuty nedočkavě vyhlíží. Sunderland má sice marodku skoro prázdnou, ale problémy má ještě větší.

Spolu se Stoke City a Newcastlem jsou jediným celkem, jenž dosud v lize ještě nevyhrál. Proti Tottenhamu sice v první půli nehrál špatně, ale po změně stran se vlastně jenom bránil a zaslouženě prohrál. Zápas v Bournemouthu bude jubilejním 900. v kariéře Dicka Advocaata. Podaří se jeho svěřencům oslavit kulatý zápas svého bosse výhrou?
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, O'Kane, Stanislas - King - Wilson
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Jones, O'Shea, Kaboul, Van Aanholt - Gómez, M'Vila - Lens, Toivonen, Borini - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Celkově 145. West Midlands Derby bude patřit k nejsledovanějším duelům sobotního programu Premier League. Oběma zainteresovaným celkům start do sezóny příliš nevyšel a především Aston Villa si určitě představovala, že při relativně schůdném losu bude mít po pěti kolech na svém kontě více bodů.

Svěřenci Tima Sherwooda naposledy naprosto nezvládli závěrečnou dvacetiminutovku na půdě rozjetého Leicesteru, kde vedli už 0:2, jenomže nakonec po kolapsu odjížděli s prázdnou. Evidentně rozhozený kouč se pak v rozhovoru pro BBC ostýchal podělit o své pocity. "Nikdy jsem se takhle blbě necítil. Jsem velmi zklamaný za všechny, kdo mají co dočinění s tímto fotbalovým klubem," prohlásil zklamaně.

Na předzápasové tiskové konferenci už však šestačtyřicetiletý kouč mluvil opět hodně odhodlaně směrem k sobotnímu duelu a prozradil, že podobná derby pro něj mají velkou důležitost. "Slyším od hodně manažerů, že říkají 'je to jen další zápas'. Není. Je to mnohem více než to. Místní hrdost a vychloubání se - to potřebujeme zajistit našim fanouškům i nám samotným," pravil energicky. "Náš bodový zisk nereflektuje to, jak jsme se v utkáních prezentovali. Dosud se nám nedostalo toho, co jsme si zasloužili," dodal.

West Bromwich v létě nakonec udržel Saida Berahina a tento talentovaný útočník by se konečně zase mohl stát oporou. Navzdory nedávnému prohlášení, že v dresu Baggies už nikdy nenastoupí, v sobotu se možná poprvé v září po boku Rondóna objeví v základní sestavě. Pulisova parta potřebuje začít střílet branky, vždyť letos už třikrát vyšla gólově na prázdno.

Poslední vzájemné střetnutí mezi těmito kluby se odehrálo v březnu tohoto roku v rámci FA Cupu, do semifinále postoupili Villans po vítězství 2:0, více se ale toto klání zapsalo do paměti výtržnostmi fanoušků na stadionu, kvůli nimž musel sudí zápas na pár minut přerušit. Velká divočina se pak strhla i po závěrečném hvizdu, kdy především domácí příznivci vběhli na hřiště a bezhlavě oslavovali postup svého týmu.

"Doufám a modlím se, že oba tábory fanoušků budou v sobotu opravdu respektovat fotbal. O to tady jde, dva týmy jdou proti sobě a dají do toho všechno," zdůraznil lodivod West Bromu Tony Pulis. Zkušený stratég bude mít zítra k dispozici s výjimkou dlouhodobě zraněného brankáře Bena Fostera celý kádr, a to nejspíš i včetně Johnnyho Evanse, jenž minulý týden pro zranění nedohrál duel se Sourthamptonem. Naopak Tim Sherwood musí řešit více absencí, obejít se musí bez Gany, Gila, Traorého, Okoreho i Gardnera.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Richards, Lescott, Amavi - Sánchez, Westwood - Gil (Agbonlahor), Grealish, Sinclair - Gestede
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - McManaman, Fletcher, Yacob, Gardner - Berahino, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Watford FC  (sobota 16:00)
McClarenův Newcastle je zatím dosti zvláštní případ. Jako jeden z pouhých tří prvoligových mančaftů stále ještě čeká na první vítězství v sezoně, přesto se člověk nemůže ubránit dojmu, že ušel oproti otřesnému jaru pár kroků kupředu. Teď je rozhodně na čase proti nováčkovi konečně i bodovat...

Veškerá pozitiva letošního Newcastlu se zatím točí spíš kolem defenzívy; mladý stoper Mbemba se okamžitě chytil a Coloccini se pomalu vrací do pořádné formy.

V útoku se však Straky nebývale trápí; v pondělí po velice dlouhé době byly schopny přijít s nějakou tou střelou na bránu, většinu z nich však nakonec obstaral pravý bek Janmaat, což opravdu není ideální stav věcí.

"Nedáváme góly a ani tak nevypadáme. Ale v sobotu potřebujeme zareagovat, neexistují výmluvy. Pondělek pro nás byl tak trochu budíčkem. Nemůžete jít do zápasu Premier League, aniž byste byli stoprocentně připraveni," nebral si na předzápasové tiskové konferenci servítky Steve McClaren.

Jeho protějšek Quique Sánchez Flores se v novém prostředí ještě stále rozkoukává, před týdnem však jeho Watford konečně zabral a díky čerstvě prodlouženému útočníkovi Ighalovi přetlačil Swansea při snaze získat první výhru do tabulky.

Také Hornets mají zatím problémy s produktivitou, když vsítili všehovšudy tři branky. Florese tím pádem jistě bude zajímat, co mohou mančaftu přinést nové posily Ibarbo s Oularém, které by se již dnes mohly dočkat debutu. Dvojice Behrami - Britos je suspendovaná.

V trestu zůstává rovněž abnormálně nedisciplinovaný Aleksandar Mitrović, Newcastle se tak znovu bude opírat o Papisse Cissého, který se zdá být jednou nohou pryč z klubu. Mimoto se o místo v základu uchází také tandem Siem de Jong - Ayoze Pérez, jenž v pondělí zaujal v roli žolíků.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Haidara - Colback, Anita - Sissoko, Wijnaldum, Thauvin - Ayoze Pérez (Cissé)
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Anya - Watson, Capoue - Abdi, Ighalo, Jurado - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Leicester City  (sobota 16:00)
Kdyby se hrála Premier League od dubna do září, bude šampionem Leicester City. Foxes loňskou sezónu zakončili nevídanou jízdou z poslední příčky až čtrnáctou pozici, během níž vyhráli sedm z devíti utkání. Letos jsou zatím senzačně druzí a vyjíždí na půdu Stoke. To se naopak krčí na sestupových příčkách.

Před sezónou by to možná leckdo tipl naopak. Ale Claudio Ranieri každopádně vypálil všem škarohlídům rybník a veden nejproduktivnějším hráčem ligy Riyadem Mahrezem neomylně cestuje tabulkou. Z pěti zápasů třikrát vyhrál a ani jednou nepoznal porážku - dalším týmem bez prohry už je pouze Manchester City.

Před týdnem Foxes úžasně otočili zápas s Aston Villou, který nakonec zvítězili 3:2. Naopak Stoke City pokračuje v bídných výkonech i výsledcích. Porážka 0:2 na hřišti Arsenalu jej postavila do role druhého nejhůře střílejícího týmu ligy. A nebýt fantastického Jacka Butlanda, který v pěti zápasech pochytal neuvěřitelných 29 střel (BBC; podle pl.com jen 27), budou zřejmě i nejhůře bránící.

Není divu, že Potters zažívají nejhorší vstup do Premier League ve své historii. Ono získat dva body z pěti klání není žádný kdovíjaký počin. Zoufalá je především jejich domácí forma; na Britannia Stadium nezískali zatím ani bod, a dokonce ani neskórovali!

Změnu si fanoušci i Mark Hughes slibují s návratem uzdraveném Bojana, který může poprvé od ledna nastoupit v základní sestavě. Zdravotní stav obránce Glena Johnsona však stále zastírá stín nejistoty. Karetní hříšníci Charlie Adam a Ibrahim Affelay stoprocentně nenastoupí.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Muniesa, Cameron, Pieters - Van Ginkel, Whelan - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Mame Biram Diouf
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Huth, Morgan, Schlupp - Dyer, Drinkwater, Inler, Albrighton - Mahrez - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.40 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Swansea City - Everton FC  (sobota 16:00)
Po skvělé výhře nad Chelsea čeká Everton další velká výzva. Vyjíždí na hřiště Swansea, kde v letech 2012 a 2013 vyhráli třikrát za sebou. Poslední dvě utkání na Liberty Stadium však zvládli o poznání hůře. Ve Walesu se utkají dva celky s podobnými ambicemi - jak Labutě, tak Karamelky by rády vybojovaly umístění zajišťující umístění v pohárové Evropě.

Především Everton má po minulé sezóně co napravovat. V Evropské lize sice postoupil až do osmifinále, jenže až příliš velkou daní byla krize v lize, která svěřence Roberta Martíneze sesula až na jedenácté místo. To Swansea scházely ke kýžené sedmé příčce jen čtyři body a nyní by mohla konečně zaútočit, aby podruhé ve své novodobé historii (v níž reprezentuje v Evropě Anglii) hrála za hranicemi britských ostrovů.

Za úspěchem je táhne především silná a sehraná ofenzivní vozba ve složení Ayew, Sigurdsson, Montero, Gomis. Po zranění se navíc ekvádorský křídelník definitivně vrací do sestavy a Swans jsou v plné polní. Na její marodce není doslova ani noha.

Everton má se zraněními větší problémy. Z různých důvodů nebude proti Swansea hrát Mohamed Bešić, Steven Pienaar, Bryan Oviedo, Tony Hibbert, Darron Gibson a především duo Tom Cleverley, Leighton Baines.

Přesto Toffees nemají daleko od vyšších příček daleko. Před týdnem porazili i mistrovskou Chelsea, což zařídil především žolík Steven Naismith. Ten zápas začal na lavičce, přesto nakonec vstřelil hattrick a rozhodl o vítězství. Tentokrát by měl nastoupit od první minuty.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Galloway - McCarthy, Barry - Koné, Barkley, Naismith - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - West Ham United  (sobota 18:30)
Sobotní program Premier League uzavře utkání doposud suverénního Manchesteru City s West Hamem. Citizens po hladké jízdě ligou tvrdě narazili a v týdnu nestačili v Lize mistrů na Juventus. To Kladiváři v pondělí poprvé zvítězili před domácími fanoušky a vzhledem k jejich úchvatné venkovní formě se můžeme těšit na zajímavý duel.

Velmi zvláštní měsíc srpen zažili hráči West Hamu. Doma hráli s papírově slabším Leicesterem a Bournemouthem, jenže z těchto zápasů fatálně neuhráli ani bod. O to většími šoky byly vítězné zápasy na stadionech Arsenalu a Liverpoolu, které svěřenci Slavena Biliće zvládli s až děsivou jistotou.

Domácí pohodu pak Dimitri Payet vystřílel s Newcastlem, takže West Ham kráčí vstříc nejlepšímu týmu ligy bez sebemenších starostí. Londýňané navíc na Etihad Stadium nemají co ztratit, cokoli jiného než výhra domácích se všeobecně neočekává.

Jenže ono to s tím vražděním neviňátek tentokrát nemusí být tak žhavé. Juventus ukázal všech týmům, že i na tomto stadionu lze uspět a že k tomu není potřeba kdovíjaká forma. Až pozoruhodně zranitelní Citizens navíc přišli o kapitána Vincenta Kompanyho - stěžejní postavu doposud ligově neprůstřelného celku.

I West Ham však o jednoho borce uprostřed obrany přišel. Angel Ogbonna si natáhl zadní stehenní sval a pár týdnů ho asi na trávnících neuvidíme. Podobně je na tom i Alex Song a především Enner Valencia. Mauro Zárate by se naopak v nejbližší době mohl k soutěžním kláním vrátit.

Manuel Pellegrini však postrádá ještě další borce, nejen Kompanyho. Početnou marodku již tradičně doplňuje Gaël Clichy, Pablo Zabaleta a Fabian Delph. K nim se ještě pro sobotní utkání přidal lehce zraněný Samir Nasri.

I přesto zůstává Manchester City poměrně jasným favoritem. Přece jenom v lize vyhrál všech pět zápasů s čistým kontem. Svou vítěznou sérii navíc natáhl v součtu s minulou sezónou už na 11 (!) utkání, což je klubový rekord a třetí místo v historické tabulce Premier League. Doma navíc West Hamu podlehl naposled v roce 2003 a sedmkrát v řadě zvítězil.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - De Bruyne, Silva, Sterling - Agüero
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Kouyaté, Obiang, Noble - Payet, Moses - Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City550011:015
2.Leicester City532011:711
3.Manchester United53116:310
4.Arsenal FC53115:310
5.West Ham United530211:69
6.Crystal Palace53028:69
7.Everton FC52218:58
8.Swansea City52217:58
9.Norwich City52128:97
10.Liverpool FC52123:67
11.Southampton FC51315:56
12.Tottenham Hotspur51314:46
13.Watford FC51313:46
14.West Bromwich Albion51223:65
15.Aston Villa51136:84
16.AFC Bournemouth51136:94
17.Chelsea FC51137:124
18.Stoke City50233:72
19.Sunderland AFC50236:112
20.Newcastle United50232:72

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1465)

Přidat komentář
EXoRcIsT

dufam ze Arsenal vyhra nech je sranda

Reagovat
leroy

Dal by som na ten kraj Younga, alebo Darmiana a na pravo potom Valenciu. Chce to tam ostreho beka, nie chodca. Stoperov by som neprehadzoval, ked im to ide. Inak, dufam, ze nadviazeme na vykon s PSV, ktory bol podla mna herne z najlepsich. Konečne sa na to dalo pozerať. Vyborny presing, vela utociacich hracov, najma beci, Mata konecne nieco, ked hral v strede. Zo zostavou by som asi moc nekyval a Rooneyho nechal sediet na hrote dalsia sanca pre Martiala, ktory sa javi velmi dobre.

Inak LVG dorovnal statisticky Moyesa minulým zapasom

Reagovat
BrainBlender

Ktere statistiky?

Smalling-Blind bych taky nerozdeloval. Na kraji bych dal sanci jednomu z dvojce Rojo/Valencia

Rooney start na hrotu, po polocasy stridacka za Martiala.

Mata na 10, Depay jedna strana, druha Young

Do stredu proti sotonu Morgana a jednoho z dvojce Carrick/Sweiny (zalezi na kondici Bastiho)

Reagovat
leroy

http://www.skysports.com/football/news/15115/9992116/louis-van-gaal-v-david-moyes-manchester-united-manager-records-after-51-games

Ja by som pri zraneni Shawa buchol Rooneyho nalavo pred younga. Pri tejto forme by sa proti tomu nemohol ani moc rozkrikovat:)

Reagovat
BrainBlender

Díky

Reagovat
Counter

Luke Shaw heading back to Manchester today. Had a visit from PSV defender Hector Moreno on Friday.

Shawcross za Ramseym nikdy nepřišel (-.-) Moreno

Reagovat
fantomas

A přišel i Cocu

Reagovat
BrainBlender

Sympaticke gesta. Od obou. Zvlast Cocu vubec nemusel prijit. Spravny manazer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hlídal u Ramseyho pokoje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Četl jsem rozhovory :-)

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

bída

Reagovat
smazaný uživatel

I papež se viděl se svým atentátníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

pokud vim, tak prijit chtel, ale ramsey ho poslal do haje

Reagovat
Counter

Akorát mu psal a zkoušel volat a Ramsey na to nereagoval.

Reagovat
Busby babes

coz celkem chapu, nicmene pak se muze Shawcrossovi tezko vycitat, ze za nim neprisel.

Reagovat
Counter

Úplně lehko

Reagovat
Busby babes

kdyz mu to nebral, coz chapu, tak si spis Shawcross rekl, ze ho videt nechce a nebude ho otravovat v nemocnici. Coz by bylo imho taky nezdvorile.

Reagovat
Usty

to teda fakt ne, Ramsey je hulvát

Reagovat
FUnk

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

On je Ramsey poněkud namyšlený, takže mě to nepřekvapuje.

Reagovat
Counter

Ty jsi hlídal u Ramseyho pokoje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale Ramseyho namyšlenost je vidět i na hřišti.

Reagovat
Counter

Nj, tak odborník na gestiku dokonce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

povedal by som ze jeden najpokornejsi hráč v kanine

Reagovat
fantomas

Jenže víš jak, udělá ksicht na hřišti a všecko je zapomenuto.

Reagovat
Nikikrew

Odborník na mimiku tváre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

neviem kde to furt vidíte že je namyslený,maximalne tak asertívny

Reagovat
Lacko_Boh

jááj šak to je owny

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Je namysleny.

Reagovat
Mastný Chobot

Oľo, por favor

Reagovat
Azza

za tu jeho namyšlenost ho žeru nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Zmenaren, pls

Reagovat
Bayern +

Shawcross je účkar, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, WHU by mohli potiahnúť tu sériu vonku. 0-2, 0-3, teraz by som sa nepohneval za 0-1 alebo aj 0-0 :-))).

Reagovat
Cobra

Snad vyhraje menší zlo

Reagovat
vrabejka

Arsenal musi vyuzit toho ze je Chelsea v nehorsi forme jake kdy byla. Tip 3:0 pro Gunners (Alexis, Walcott, Ozil)

Reagovat
FCSL

Ramsey je na křídle zabitej, at ho dá do středu a Oxe na křídlo, když rozhodl už Community Shield. Cazorla nebo Ozil snad nemusej hrát každej zápas, navíc pak ten střed je hrozně pomalej. Jack nebo Aaron co tom CMku hrozně chybí.

Čech - Bellerin, Gabriel, Kos, Nacho - Ramsey, Coquelin - Ox, Ozil, Alexis - Walcott

Beztak si tam ale zas pošle to svoje. Jinak průběh jasnej. Nejdřív neproměněná tutovka, pak inkasovanej gol z první střely po ztrátě ve středu hřiště (nejspíš Cazorla), pak to Mou zamkne a my zas nedáme ani gol. Už se na to nemůžu dívat, tak jsem to vzal na sebe a vsadil na Chelsea Jestli ani tohle Wengerovi nepomůže, tak už nic.

Reagovat
vrabejka

klid v poho vyhrate. Tahle ropa je hodne temny stin lonske Chelsea. Uz ani ten triplebus jim nefunguje

Reagovat
Heisenberg

Ještě bych čekal druhý gol po asistenci Cesca. Ale taky mám na Chelsea, 2.40 doma s náma je dobrý kurz, snad ale nevyjde.

Reagovat
Fabregas@ole

Chelsea o gol

Reagovat
Jazdec

omg, 3 kolá nechám fantu na pokoji a posuniem sa o 100 miest dopredu

Reagovat
Dufan

TIP:

Chelsea FC - Arsenal FC 1:2

AFC Bournemouth - Sunderland AFC 2:1

Aston Villa - West Bromwich Albion 1:1

Newcastle United - Watford FC 3:1

Stoke City - Leicester City 1:1

Swansea City - Everton FC 1:3

Manchester City - West Ham United 3:0

Reagovat
Zaschrona

to bych bral

Reagovat
Dufan

jenom tip, ale taky by se mi to zamlouvalo

Reagovat
Dufan

Tak to mi nějak nevyšlo... Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

dneska chelsea výhra pánové

Reagovat
Zaschrona

Na LFCTV prave bezi U18 Merseyside derby, takze se daj najit i streamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hod Jarino streamik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jsem byl obedvat no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Phillips

Reagovat
Zaschrona

Hmm, nezaslouzena remiza ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Budúce Rodgers Babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

In Rodgers we trust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Fabregas@ole

Který zápas nejvíce zavání plichtou?

Swans - Everton, Newcastle - Watford, AV - WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Watford

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth-Sunderland.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea - Arsenal

Reagovat
Manik...

ee 2

Reagovat
Usty

všechny tipl bych si nejspíš Newcastle-Watford

Reagovat
Fabregas@ole

Dávám Newcastle-Watford gólovou remízu a Bournemouth-Sunderland.

Reagovat
nani92

Real - Granda

Reagovat
Mastný Chobot

Zostava dnes jasná, dúfam, že nehrozí Giroud v základe. Theo vo veľkých zápasoch a proti Chelsea hlavne, to je istota. Úprimne, neverím vo výhru, ale v kútiku duše vidím šancu na 3 body.

Reagovat
Lacko_Boh

tiež ma to zvádza tipovať remízu ale myslím že po výkone v Zahrebe si to chlapci odjazdia a vyhráme, 1 bod by ma mrzel

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, jsem nenastavil fantu.

Reagovat
Deywid

Team to face Arsenal: Begovic; Ivanovic ©, Zouma, Cahill, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Pedro, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Today's subs: Blackman, Terry, Mikel, Ramires, Loftus-Cheek, Falcao and Remy. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Pedro ve fantě na lávce. Mourinho si mě povodil.

Reagovat
Infernoqt

hlavně na tebe přenesl tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Mourinho uz je taky hnoj ze chce hrat triky ze pedro urcite nenastupi atd....si mysli ze toto mu pomoze ze zataji cigana?

Reagovat
Busby babes

koukam, ze Terry na lavicce.. Ivanovic kapitan. zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

zaciatok konca pre Murka

Reagovat
fantomas

Další dva měsíce pro Henda. Hustý.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Najprv najlepsi anglicky lavy obranca, a teraz najlepsi anglicky zaloznik

Reagovat
Zaschrona

stiflerovamama pls

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je to nový zranění z tréninku. To ani nestihl pořádně vyléčit to předchozí a marodí znova.

Reagovat
A Seleção

Jestli bude zase profi palič Týjo na hrotu tak to snad ani nebudu zapinat...Je krasne videt jak nam chybi world class striker.Mame sice na hrot vice variant co se typu hracu tyce,ale nikdo z nich nema top kvalitu a konstatni vykonnost,ale ani to Wengera nepresvedci ke koupi hrotaka,jelikoz je to proste tvrdohlavy trouba.

Me proste neskutecne stve,jak Wenger zasira nase hrace tim,ze je stavi na uplne jinou pozici nez tam kde jsou jejich nejvetsi kvality-Ramsey/Ozil na kraji,Theo/Alexis na hrotu.A to je vlastne celej problem.Kdyby prisli 2 top hraci-hrot a defenzivne ladeny zaloznik mohlo by byt vse jinak a byl by klid.akhle to bude porad ta stejna pisnicka.V prichod nejake vetsi posily nedoufam ani v lednu,jelikoz do ledna se nam opet zrani x hracu a 1 unora Wenger rekne,ze nase nejvetsi posily jsou navratilci z marodky a pojedeme zase dal a urveme 4 flek...

Reagovat
smazaný uživatel

Čech – Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal – Coquelin, Cazorla – Ramsey, Özil, Alexis – Walcott

COYG!!!!

Reagovat
A Seleção

Nemam slov...klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey a Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

kde budeme diskutovat o chelsea? tady nebo pod vlastním článkem o zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Terry překvapivě nestartuje proti Arsenalu

K senzačnímu rozhodnutí se odhodlal José Mourinho, když pro derby s Arsenalem nechal svého kapitána Johna Terryho pouze na lavičce. Pásku tak na rukávu bude nosit Branislav Ivanović. Utkání Chelsea - Arsenal začíná zhruba za hodinu.

hej, fakt senzace, když hrál poslední zápasy hovno

Reagovat
fantomas

To fakt musíš posouvat hranice dál a dál?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě to přijde jako senzační rozhodnutí?

Reagovat
fantomas

Eh..

Reagovat
smazaný uživatel

ten owen je strasne dementni spolukomentator

Reagovat
smazaný uživatel

Costa úplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov by to zpracoval Jen by tam nedoběhl no

Reagovat
smazaný uživatel

Opičík Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

*opičák

Reagovat
PhilipS

ale hovno penalta..těhle obstrukcí, kdy doprovodí balón za čáru je v každym zápase deset...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je neskutočný kokot

Reagovat
Pasha

Costa Fuj

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvl už toho Costu někam prodejte, dělá ostudu celé anglické lize. Větší zákeřné prase, nevychovaný spratek a simulant zároveň v PL fakt není. Je mi z něho na blití

Reagovat
m.sali

Costa snad ven wtf

Reagovat
m.sali

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rohlíček

Costa Shwacrosse na tebe, blbče

Reagovat
raduinho

Ty jsi hodně mimo Rohlíčku Tupec se vším všudy.

Reagovat
Hurrikane

Dean je sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma jako byt??? Super zapas zase. Diky.

Reagovat
Pasha

Sku*vená Chelsea hnusná, fuj!!! Grc, šťanka, sračka. Tak ten hajzel všetko vyprovokuje a druhý na to doplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

druhý na to doplatí

Reagovat
Pasha

ešte obhajuj toho zmrda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde koho obhajujem?

Reagovat
Pasha

Tak pripadá mi to tak, keďže "druhý na to doplatí" si okorenil dvomi smajlíkmi Teraz ani neviem, na koho strane si.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripadá mi divné obviňovať z toho kopnutia Costu. Gabriel sa nechal hlúpo vyprovokovať od hlúpeho hráča. . Doplatil na svoju väčšiu hlúposť. Tak to vidím ja...

Reagovat
Pasha

To máš možno pravdu, ale pokiaľ ho nebudú rozhodcovia vylučovať, tak tieto prasačiny bude robiť neustále.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je provokovaný v každom zápase a nikto to nerieši. Keď provokuje Costa, tak je to hajzel a špina. Na rovnaké veci tu majú hlúpy ľudia dvojaký meter. Ale tak je hráčom Chelsea, tak prečo nevyužiť možnosť zagrcat si to a schovať to za túto frašku...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná fraška

Reagovat
Pipo123

Costa to spravil parádne, je skôr chyba hráčov Arsenalu že sa tak ľahko nechali vyprovokovať

Reagovat
Kang & Kodos

Ale ta červená je neskutečně vtipná.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Omg běž trollovat někam jinam, jenom se ztrapňuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu ten výsměch. Vždyť má pravdu. Všichni ví, jakej je Costa vypatlanej čurák, a stejně se tam s nim bůhvíjak dlouho hádal. Navíc se přisral do souboje, kterej se ho netýkal. Je mi líto ostatních hráčů Arsenalu, ale Gabriela fakt ne.

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je fakt nechutnej paklub, v čele s namýšleným Mourinhem. Nechápu jak jim někdo může vůbec fandit

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

costa je strasna spina, ale kdyby hral v klubu kterymu fandim tak by mi nevadil

Reagovat
frankiefcb

upřímně mně v Atleticu už začal dost vadit

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz zlatý klinec, Filip Šebo v štúdiu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Kde su rozhodcovia? Ty vole Costa tam rozhadzuje rukami, vyfacka Koscielneho, sáče, chyta podkrk, provokuje a sudi sa tam s nim hrajka jak s neviniatkom a potom da sfleku Gabrielovi cervenu po dalsej provokacii Costu? To je pekna fraska ty vole, vymastenec cely Diego. Za toto by mali davat 5 zapasove tresty kur*a sak to nema s fairplay nic spolocne.

Na druhej strane Gabriel si mohol toto odpustit, zbytocne oslabil muzstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Dean je znamy kokot proste no

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze Arsenal sa s tym srat nebude a podaju staznost, pricom Costa dostane dodatocny trest, prasivy hajzel

Reagovat
J0EL

Neskutocna fraska. Costa mal byt von uz po tom faule na Koscielneho.

Reagovat
Coutinho10

je to vocas no

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej hd stream prosím?

Reagovat
m.sali
Reagovat
smazaný uživatel

Costa aneb jak připravit červenou kartu pro soupeře, který nic neudělal větší komedii už jsem dlouho neviděl, costa dá třikrát za sebou po tlamě Paulistovi, potom mu dá skoro hlavičku, pořád brečí u rozhodčího a nakonec se za Paulistu postav a nechá si šlápnout na nohu=červená karta pro Paulistu Takové komedie jsem neviděl ani v nejdivočejším El Clásicu, včetnérozhodčího. Sranda liga, no.

Reagovat
Kang & Kodos

Costa splnil úkol na 200%

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je, ze obaja rprisli zo sranda ligy a doniesli to divadlo sem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny grc. A brankovy sudi sa tiez vyznamenal.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nedá se nic dělat no, je to fotbal... Dokud se budeme bránit videu a dalším technologiím, tak spratkové, jako je Costa, kterým je fair-play pro smích, budou platní hráči... Ale Costa podle mě na ostrovech nevydrží, je jen otázka času, než na něj budou pískat všude a všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

ono je skor otazka casu, kym si ho niekto raz poriadne nepoda. Necudoval by som sa keby niekomu pri nom usli nervy do takej miery, ze mu našupe par pasti, alebo mu pekne prebehne a napravi tie haxny.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Zranění nepřeji nikomu, dokonce ani Costovy, ale zrovna on se případně fakt nebude mít čemu divit. Osobně ale budu mnohem radši, když ho z Anglie vyžene tlak médií, resp. veřejnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tam někdo nějaké kopnutí Gabriela viděl ? mi přišlo, že Costa prostě zustal schválně stát a Gabriel do něho jenom vrazil..

Reagovat
maras93

Vidim to uplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci vyjebané čukotky - jste hrdí na ten svůj paklub když to vidíte? Vážně ani po tomhle se na tu kupu hnoje nezanevřete? Každý, kdo po tomhle ještě dokáže čukotce fandit, je jen bezcharakterní sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu ti to takhle. Jedinej špatnej bod našeho dnešního výkonu byl Costa u kterého byla ta zákeřnost jasně vidět a bylo vidět že tam dnes je jen kvůli provokování. Vůbec mi dnes neudělal radost ale Chelsea dnes potřebovala bezpodmínečně vyhrát a on to věděl takže se snažil vykartovat protihráče. Bohužel jeho zbylý výkon byl zoufalý. Naopak zbytek týmu hrál dobře a Arsenal se dostal k jedné nebo dvěma tutovkám až ke konci. Celý první poločas jsme je tlačili to prostě musíš uznat a taky to bylo 11 vs 11. Druhá červená naprosto jasná. Chápu že emoce teď jsou vyhrocený ale takhle to hodnotím naprosto objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som hrdý na to že im fandím a tie tvoje súdy o bezcharakterných sráčoch si strč doprdele. Sú úplne trápne a sú úplne mimo.

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie.. Coq a Koscielny ho snad budou brousit celý zápas za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas

Reagovat
Pasha

Costa ešte rozhodne nakoniec, to bude ozajstný klinec do rakvy.

Reagovat
Hokaido

City: Schmeichel, De Laet, Huth, Morgan, Schlupp, Kanté, Drinkwater, Inler, Mahrez, Okazaki, Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa to je ale ku*va

Reagovat
Zaschrona

Everton: Howard - Browning, Stones, Jagielka (c), Galloway - Barry, McCarthy - Kone, Barkley, Naismith - Lukaku

Everton subs: Robles, Funes Mori, Gibson, Osman, Lennon, Deulofeu, Mirallas

Swansea: Fabianski - Naughton, Fernandez, Williams (c), Taylor - Cork, Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis

Swansea subs: Nordfeldt, Rangel, Bartley, Ki Sung-Yueng, Routledge, Barrow, Eder

Reagovat
Zaschrona

Coleman oslabeni, ale je dobre, ze dostava Browning minuty pred resenim typu Hibbo nebo Stones na RB. Naismitha tam asi dat musel. Ale ta lavicka je fakt naslapana, tak snad nebude se stridanima zas otalet celou vecnost.

Reagovat
iamek

Komickej zapas. Clovek aspon zapomene na saskarny LVG

Reagovat
Hurrikane

Hrát 45 minut v početní výhodě a dát pouze 2 branky, ach jo Ale Mourek to bude brát jako nejlepší výkon

Reagovat
iamek

Co teprve stridano def.hracu za off. Genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto link na AV-WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

freefootylive.net/whatisthepassword/

Reagovat
FCSL

Sunderland

Reagovat
Zaschrona

Sunderland i Newcastle jsou v pekne brynde...

Reagovat
smazaný uživatel

to su tragedi jak svina, obe timy, neskutocne

Reagovat
Bayern +

Sunderland má aspoň super dresy a doposiaľ boli sympatickí. Po tejto sezóne ale nebudú chýbať obaja.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po 5 kolach som ho dal prec z fantasy

Reagovat
TopinB

Taky kurva

Reagovat
Kowe

já předtímto kolem Hazarda i Ivanoviče..

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino vpohode akoby nič

Reagovat
smazaný uživatel

Dávať Sunderland na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

A Newcastle detto

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa to dnes dá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

butland má áčko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Kowe

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

Stones je fakt suprovy, je uzasne sledovat, jaky progres on, ale i Barkley v posledni dobe udelali. Browning zatim proti Monterovi vyborny, Galloway zapas od zapasu taky lepsi - jen je na obou hrozne videt, ze nejsou zrovna rodili krajni obranci, ty jejich auty, to je prisernost. Chybi mi tomu nejake lepsi kridelni hra - jestli tam dneska nepujdou dva z trojky Lennon, Mirallas a Deulofeu, tak to proste nechapu. Lukaku docela izolovany, ale mohl dat po pekne teci gol, Fabianski mel stesti, ze to slo primo na nej. Mozna jsme byli mirne lepsi, ale zatim dost vyrovnany zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tú absenciu krídelných hráčov fakt nechápem. Deulofeu a Lennon by dali hre Evertonu nový rozmer.

Reagovat
Hokaido

Mahréééééz

Reagovat
Hokaido

Že by 2x za sebou obrat z 0:2? To se možná ještě nikomu nepovedlo

Reagovat
Zaschrona

OMG tohle musis Kone mit a davat

Reagovat
Zaschrona

skodaaaa, ale krasne Galloway, na stopera uzasne uvolneni do strely

Reagovat
Zaschrona

Lukaku, co to je za strelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
Zaschrona

Uplne zbytecna takticka chyba.

Reagovat
Zaschrona

stridej

Reagovat
smazaný uživatel

L'ester

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester otocka

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
Infernoqt

*Mahrez

Reagovat
masly008

nějaký link na everton?dík.

Reagovat
masly008

dík.

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu suprove... Lukaku tam mel byt.

Reagovat
Zaschrona

no, pokud ne Lukaku, tak Naismith absolutne musel byt...

Reagovat
Swarley

proč to tam Barkley nenapálí z jedničky

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

já to nepobírám, to je jak Mata v týdnu, nepochopitelný, co se tam ti hráči ve vápně snaží vymýšlet někdy

Reagovat
Zaschrona

Mirallas zas dneska nebude?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Shaquiri takovej dive

Reagovat
Zaschrona

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebaný sunderland advocaate táhni ty lemro. Nikdy jsi s žádným týmem nic nedokázal trosko

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvený sunderland!

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny, ze jsme porad nebyli schopni dat gol. Takovych spalenych sanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslednych 20 minut je Stoke-Leicester fantasticky zapas

Reagovat
Zaschrona

Lukaku stoji a cumi. A Mirallas zase furt na lavicce.

Reagovat
Hokaido

Lukaku je hroznej spalovač

Reagovat
Zaschrona

Je dneska absolutne neuveritelne tragickej. Mel dobre 3 tutovky a dalsi 2 sance, nedal nic. A pro hru tymu fakt zrovna prospesny neni, ze by se mohl pretrhnout, to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tragédia dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Butland co on si doovoluje, sebavedomie neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebaný sunderland kurvy!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tiket?

Reagovat
Zaschrona

Za tohle cervena?

Reagovat
fantomas

Reagovat
J0EL

Ale no tak

Reagovat
Busby babes

no zajel do nej slusne.

Reagovat
Zaschrona

No to jo, ale cervena?

Reagovat
fantomas

Jednoznačně. Ještě jak si nadskočil a pořádně mu ten kotník prošlápl, neuvěřitelný hovado.

Reagovat
Busby babes

pro me jasna. prisel do toho souboje pozde a dost nesikovne a nebezpecne.

Reagovat
Kowe

ty vole, to tvoje zastávání se Mirallase je nepochopitelný

Reagovat
Hokaido

on je fakt strašně neobjektivní, co se týče Evertonu... v tomhle by si mohli s kiwwim podat ruku...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

*Evertonu

Reagovat
cristiano.K.

obojího

Reagovat
Zaschrona

Kdyby hral za nekoho jinyho, tak ho asi nesnasim, to je pravda.

Reagovat
kiwwi

ty si blazen

Reagovat
fantomas

Mirallas sympaťák

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Yaya, Fernandinho- Sterling, Silva, KdB- Kun. Na to se strašně těším

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Silva se zranil na rozcvicce a nastoupi misto nej Navas.

Reagovat
Matić

Sakra Silva se zranil při rozcvičce a já ho mám jako kapitána ve fantě

Reagovat
Infernoqt

já dal kapitána Mahrezovi dneska... to je druhej hráč, kterej se mi zranil v sestavě, ale i tak mám dobrej náskok, škoda

Reagovat
Hokaido

u koho máš áčko?

Reagovat
Matić

Mahrez ted koukam tak naštěstí docela dobrý nakonec

Reagovat
bbbauch

To samy, áčko sem místo mahreze dal ayewovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
diastan

To snad ne Silva

Reagovat
Busby babes

OT: Springboks vs Japonsko je super zapas. Japoncici jsou uzasni.

Reagovat
masly008

tvl,zapnu to a první co vidím je v dresu japonska kudrnatý černoch.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

ale asi to bude lepsi jit resit nekam pod vlastni clanek, at v tom je nejaky prehled

http://www.eurofotbal.cz/pratelske-zapasy/mezinarodni/2015/preview/fidzi-tonga-433344/?nocount=1#forum

Reagovat
Busby babes

Reagovat
frank

slušný link na city?

Reagovat
masly008
Reagovat
frank

díky

Reagovat
masly008

stihl jsi to?

Reagovat
frank

o chlup ne

Reagovat
Infernoqt

Moses, neuvěřitelná trefa

Reagovat
masly008

zase pozor,pěkná střela to jo,ale neuvěřitelná byla spíš proti barce ten z AS roma.

Reagovat
Infernoqt

jsi náročný divák

Reagovat
smazaný uživatel

MOSEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
M0rb1D4S

MOSEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

ked nenastupi vo fante kapitan, tak dostane body Vicekapitán ?

Reagovat
Hokaido

Ano

Reagovat
liquicitizen

ano na čo iné by tam ten vice asi bol

Reagovat
liquicitizen

mojžiš

Reagovat
Heisenberg

Nedokážu si představit, že by West Ham nevyhrál proti týmu z top 6 z loňska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak mi aj v tomto kole nahrá kapitán 4 body, tak to už bude fakt na smiech.

Reagovat
Infernoqt

od doby, co dávám kapitána Mahrezovi, jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

To znám no. Mně dneska Wilson poprvý za těch 6 kol nahrál víc jak ty 4.

Reagovat
Error

Adrian zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw prečo nehrá Silva?

Reagovat
EXoRcIsT

sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozcvičke pred zápasom, alebo ako? Na fante nie je žiadne upozornenie.

Reagovat
fantomas

Zranění při rozcvičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

City teceeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

SAKHOOOOO!!!

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Zaschrona

City

Reagovat
smazaný uživatel

SAKHOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
I am Mancunian

city minimalne remizku da

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ale Bilic si uz treti krat natiera s rovnakou taktikou favorita na chlebik

Reagovat
nani92

ak by hral West Ham Ligu majstrov, tak by ju určite vyhral..

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic si dobre maze tych favoritov

Reagovat
Kincl

Jaj se nedivim, že je ta PL tak vyrovnaná, když City mají problém dát gola žebrákům omg

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa ten valec a jasný ašpirant na titul zasekol? Jeho hra stojí a padá na jednom hráčovi, smutné.

Reagovat
Heisenberg

West Ham=Robin Hood.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Heisenberg

West Ham=Robin Hood.

Reagovat
Counter

West Ham je neuvěřitelný

Reagovat
Counter

Proti Arsenalu, Liverpoolu a ManCity, vždycky venku - skóre 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je taký sympaťák a skvelý hráč, škoda, že hrá za City a nemôžem mu viac priať. Nikdy sa nejak zbytočne neháda, neváľa sa, keď mu branár chytí šancu, tak mu zatlieska...

Reagovat
Busby babes

ale uz by mohl zacit davat goly. to zas bude 4 bodovej kapitan...

Reagovat
smazaný uživatel

Už má áčko Ale radšej by som asi bral jeho 4 body, ako výhru City.

Reagovat
Infernoqt

to jsou chorály jak na Santiago Bernabeu

Reagovat
diastan

Kevineeek a otočit

Reagovat
Usty

Kde byl Tomkins?

Reagovat
I am Mancunian

kdb

Reagovat
EXoRcIsT

ale toto mal brankar chytit to ani nebolo nejako extra k tycke umiestnene

Reagovat
Switchback

yeaaaaaaaa

Reagovat
I am Mancunian

city jasna jednicka este

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne. Od zaciatku hra De Bruyne vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Od zaciatku nehral nic, do hry sa dostal v poslednych 10 minutach

Reagovat
smazaný uživatel

A mozno aj nie.

Reagovat
smazaný uživatel

No stacilo sledovat zapas, za prvu hodinu hral Bruyne co, ze napises vyborne? bol neviditelny v podstate

Reagovat
smazaný uživatel

a je dalej neviditelny pocas druheho polcasu, nebyt toho golu, tak strasny vykon od neho no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
I am Mancunian

nebyt toho, ze hra dobre, tak hra zle

Reagovat
TopinB

"That's what 55 million euros buys you!!"

A single goal against West Ham?

Reagovat
masly008

jestli je yaya zraněný tak je city v hajzlu.

Reagovat
vrabejka

Kevin je bůh!!

Reagovat
fantomas

Kun zase vůbec nefilmuje, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

OT: Japonskoooooooooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas

Reagovat
frankiefcb

neskutečné, jsem úplně zařval, jak to složili.

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní mlýny proti váhové převaze.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cubinho

...no jo, ale viděls ty jejich stehna?

Reagovat
Busby babes

Naprosto bozi zapas.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
frankiefcb

nejkrásnější zápas rugby, který jsem kdy viděl, ale hlavně ty 5tky Japanska byly naprosto famzní.

Reagovat
Zaschrona

Naprosto uzasnej zapas a zaver.

Reagovat
KnoxXx

neskutocny zapas, dokonca aj pre cloveka, ktory rugby pravidelne nesleduje (s este lepsim vyustenim)

Reagovat
Busby babes

One of the Japanese players was playing his 95th game and this was his first win. Biggest upset in World Cup history.

Reagovat
cubinho

Nechybí ti tam "...in World Cup"?

Reagovat
kiwwi

Aguero si zasa skusil skocit...a bude tu niekto rozpravat ze on nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc o vůbec neumí. Oba ty pokusy byly průhledné i bez opakovaček.

Reagovat
Switchback

No zatím jim to moc nežere

Reagovat
Switchback

to mělo bejt pod ten tvůj koment dole

Reagovat
smazaný uživatel

nežere, ale už z principu jak často jsou City ve vápně, je ta penalta docela pravděpodobná. Docela bych to viděl na nějakou ruku.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, no

Reagovat
smazaný uživatel

Naložil jsem na penli pro City. Sudí jim tam něco fouknout musí.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

11,5

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa nedá ustáť

Reagovat
lucius6

De Bruyne je fenomenální dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi strašně líbí Navas. On není kdovíjaký fotbalista, ale to, co od něj Pelle chce, plní naprosto skvěle.

Reagovat
fantomas

Chce po něm, aby centroval do brankářových rukavic nebo protihráčů jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak on dělá jenom tohle ... Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hoši, koukáte na ten mač vůbec? City nebezpeční jen z jeho strany.

Reagovat
fantomas

Rádoby nebezpeční. K němu se to dostane, čili to vytváří tu iluzi, ale u něho už to pak železně shořívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej nebezpeci. Z dvaceti balonu zprava jestli nasel nekoho jednou, tak je to moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Podcenils ho. Z dvaceti centrů totiž našel někoho rovnou 2x(!).

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě KdB hraje výborně. Na to, že je tam týden i s cestou, opanoval tu ofenzivu City výborně. Zatím asi o dva parníky před Sterlingem.

Reagovat
Switchback

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ho porovnávaš so Sterlingom?

Reagovat
smazaný uživatel

dva noví hráči s podobnou cenou.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

Protože to jsou dvě nové posily za podobný peníze a KdB se ukazuje v lepším světle a to nehrál tolik zápasů jako Sterling ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takto ano, ja som narážal na to že hrajú obaja na iných postoch.

Reagovat
Switchback

Jj.

Reagovat
alcantara

Navasa tu nechval radsej, u miestnych odbornikov je zaskatulkovany ako obycajny nimand a s tym sa uz neda bohuzial nic robit. Pritom ked som ho parkrat za City videl, tak to nikdy nebol vysloveny traged. Jasne, je to hrac, ktory nema strelu, priemerna technika a herna inteligencia s jednotvarnym hernym prejavom, ale zrovna v PL beha ovela viac vacsich tragedov, ako je zrovna Jezis. Pritom tolko posmechov, co schytava on, nedostava snad ziadny iny hrac. Mozno kebyze je to Anglican, tak by bol viac chvaleny

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě v PL běhají i větší tragédi, ale většinou nestáli tolik peněz, nemají takový plat a nehrají v základu nejlepšího týmu v lize.

Reagovat
alcantara

Trebars ako Sterling, kvalitou su podobni, zato jeden, je najvacsi traged PL a druhy ma byt najvacsi talent PL

Reagovat
fantomas

Reagovat
alcantara

Nojo, ja viem, nebude to dalsi Lennon, Agbonlahor, Young, Sinclair, nevim kto... Drzim mu palce, snad sa budem mylit.

Reagovat
fantomas

Nebude no.

Reagovat
alcantara

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už mi přijde přehnaný zase no.

Reagovat
vladis271

proste tu trolluje, pod PD je ako vždy mŕtvo, tak lezie pod PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
alcantara

Je to mozne... Ved buducnost ukaze.

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Jé, vrchní PD srandista se ukázal.

Reagovat
alcantara

Samozvany odbornik na vsetko zareagoval

Reagovat
fantomas

Na všetko

Reagovat
alcantara

Futbalove urcite Ja si ale myslim, ze by si dokazal vyriesit imigrantsku krizu a este omnoho viac ,je ta tu skoda.

Reagovat
fantomas

Zajímavý, to abych svý znalosti o PD, L1, SA, BL a dalších ligách začal aspon nějak ventilovat, doted sem o nich ani nevěděl...

Reagovat
fantomas

Jen tak pro pořádek - to ty lezeš do diskuzí k lize, kterou nesleduješ a nerozumíš ji (anebo sleduješ a nerozumíš ji, což by bylo ještě horší), mě v PD diskuzi takový srandy roztáčet neuvidíš. Takže bych si s tim "odborníkem na všetko" moh nevyskakoval.

Reagovat
vladis271

Reagovat
alcantara

Vobec netusis co sledujem a co nie. Nepochybujem, ze mas nasledovane nasobne viac, ako ja. To ale rozhodne neopravnuje mysliet si, ze tvoj nazor na urcitu konretnu vec je nadradeny Pisem svoje pocity, nazory, cast z nich sa casom urcite ukaze ako totlana blbost, o tom nepochybujem, nie som riaditel zemegule. A co konkretne je roztacanie srandy? Nazor na Navasa? Fakt som s nim tak mimo?

Reagovat
alcantara

Pretoza vazne netusim, co take ukazal doteraz Sterling, aby som z neho padol na prdel a myslel si, ze je radovo inde ako Navas. Naspoledy v utorok som si ho ani nevsimol na ihrisku.

Reagovat
fantomas

Spíš s tim Sterlingem. Tam se přesně ukazujou ty rezervy - že nedokážeš pořádně srovnávat, protože pro změnu nevíš, jak a kvůli čemu se hypeovali ti tebou jmenovaní, jakym stylem hrajou, jak moc nepodobný Sterlingovi sou a podobně.

Tak mě jen zaráží, že pak deš a jmenuješ nějaký řady a naznačuješ, že by do ní měl zapadat i Sterling, ačkoliv to je celý vycucaný z prstu. A ještě máš tu drzost zároveň někoho jinýho označovat za "odborníka na všechno"...

Reagovat
alcantara

A to existuje nejaka vseobecna zjednotena pravda ci nazor na konkretnych hracov, kvoli comu sa kto presne hypoval? Alebo sa to nejako priebezne koriguje podla toho, aby to v priebehu vyvoja jednotlivych hracov nevyzeralo uplne mimo? Ja si myslim, a urcite teraz zovseobecnujem, co ale nemusi znamenat, ze som uplne mimo misu, ze vsetci z tych Walcottov atd mali byt ofenzivne hviezdy timov, ktore budu rozhodovat zapasy(Asi az na Sinclaira, to je fakt priklad mimo) Tam mam zaradeneho aj Sterlinga a myslim si, ze ocakavania vyrazne prekrocia realitu. Uvidime

Reagovat
fantomas

Jo aha, tak pokud je má spojovat taková vágní "vlastnost"

Reagovat
alcantara

A co ich spojuje? Alebo ich nespaja vobec nic, to mi chces povedat?

Reagovat
fantomas

No co se herního stylu týče, je toho minimum (nebo vůbec), proto moc nerozumim tomu, proč by někdo vůbec načrtával takový paralely. Nedělá to ani nikdo v Anglii, a to i tam se najdou tací, co Sterlinga nijak neobdivujou samozřejmě.

Reagovat
alcantara

Este raz, takze ich vobec nic nespaja a nie je ziadna vlasnost, na zaklade ktorej by sa mohli zahrnut do jednej mnoziny a som v tom uplne mimo, hej?

Reagovat
fantomas

No tys sám zatim žádnou nenapsal krom toho, že se od nich očekávalo, že někoho potáhnou. Ale to je teda dost mizernej spojovník.

Reagovat
alcantara

Mojim hlavnym spojitkom je predovsetkym to, ze vsetci z nich mali podla nejakej skupiny ludi dosiahnut viac, ako v skutocnosti dosiahli. O tom som presvedceny a to mi nikto nevyvrati. Dohadovat sa o konkretnych slovickach uz sa mi nechce, to takcitak nerozluskneme. A Sterling je u mna to iste.

Reagovat
fantomas

Jenže tohle je to, co já nechápu... všechny spojujou velký očekávání, hm. Ale co tě už jako vede k tomu tvrdit, že Sterling stejně jako ostatní nedosáhne toho, co se od nich očekávalo? Vždyť to vůbec nedává smysl

Reagovat
alcantara

Sterling je casto charakterizovany ako najvacsi talent PL. Od takeho hraca ocakavam, ze bude patrit medzi TOP hracov sveta. Uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/SPORTbible/videos/1765811886897669/

Treba tohle byla fakt tresinka na dortu. Navase muzes pochvalit akorat za jeho snahu a defenzivu, protoze vsechny jeho dalsi vlastnosti nemaji zadnej smysl. On se diky skvelymu nabehu a rychlosti dostane do tolika skvelych pozic, ale zkratka z toho neni absolutne nic.

Reagovat
alcantara

Nejde mi to otvorit. Predpokladam, ze je tam nejaka totalne zadrbana sanca. To je proste Navas. Hrac do urcitej hernej varianty, kde je v urcitych veciach nadpriemerny, finalna faza ale zostane pomerne zufala. Ved tusim v Seville mal aj jednu sezonu bez golu komplet. Mne ide teraz ale predovsetkym o tu mieru kritiky, nemyslim si, ze je tu v ramci PL kritizovanejsi hrac ako Navas. Pricom to zdaleka nie je taky traged, ako sa z neho robi. Je par veci, ktore robi na ihrisku pomerne dobre.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

A uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je neskutocny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

bargain

Reagovat
kiwwi

toto nemoze WHU ustat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól je jen otázka času.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápal som, nechápem, a nikdy nepochopím ako mohol byť tento hráč uprednostňovaný pred Milnerom. TO je jak 8. div sveta.

Reagovat
Whitemedia

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho Kladiváře docela dementní bránění.

Reagovat
Busby babes

Navas.

Reagovat
iamek

City famozni tlak. Kdyz to srovnam proti tomu jak hrajeme my kdyz potrebujeme dat gol ...

Reagovat
I am Mancunian

je to az smutne

Reagovat
Switchback

Ono to časem příjde ...

Reagovat
Infernoqt

to už u toho LVG ale nebude

Reagovat
iamek

Jeste rok a pul musime vydrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

City hrají fakt hodně dobře. akorát ta koncovka je strašná.

Reagovat
smazaný uživatel

horší jak Stormtrooper

Reagovat
diastan

12. roh škoda, že tam není Kompas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

tak ještě další 4, přesně jako spousta zápasů minulou sezónu a úplně k ničemu...

Reagovat
I am Mancunian

Navas could not cross a t.

Reagovat
nani92

Nooble

Reagovat
Infernoqt

Adrián

Reagovat
smazaný uživatel

Noble Jenkinson

Adrián je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Kun je dneska úplně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

KdB je strašně strašně dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Payet je strašně strašně dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Bilič se tam složí ne

Reagovat
Whitemedia

Porazit Liverpool, Arsenal a dnes snad i City.. no, na zápas s kladiváři se moc netěším

Reagovat
Error

Tady se blíží trochu zázrak.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho kup Payeta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si ten pomezní vsadil?

Reagovat
Whitemedia

Bilić je blázen prostě

Reagovat
I am Mancunian

paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

To byla klika jak od chlívku.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,neporazime maltu ale vyhrajem na miliardarskym city.. a pak mi tu vykladejte ze mam blby nazory s korupci

Reagovat
smazaný uživatel

Späť v boji o titul. Pohodička.

Reagovat
Whitemedia

Jj, už jen 8 bodů, fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Strach z kladivářů jsem neměl pro nic za nic, Bilić odvádí skvělou práci, nic jiného jsem od něj ani nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Nakonec hodně, hodně šťastný vítězství West Hamu, protože v tý druhý půli byl Manchester City skvělej. Nešlo o to, že měli převahu, to se samozřejmě dalo očekávat, ale prakticky neustále byli v ofenzivní třetině, často se dostali k zakončení a mnohokrát chyběla jen lepší finálka, případně nějaká teč, aby vstřelili branku.

Tu defenzivu se jim hodně podařilo narušit tím, že výrazně vysunuli Toureho, který hrál v podstatě vedle De Bruyneho, takže na začátku druhý půle hráli takové hodně ofenzivní 4-3-3, kdy to jistil v záloze pouze Fernandinho.

Každopádně se mi vůbec nelíbila struktura, jakou West Ham v druhý půli bránil - obě křídla bránila v podstatě osobně krajní obráne soupeře, takže byl ten defenzivní blok šíleně roztahanej - a místo toho, aby nechali otevřený případný přihrávky do stran a uzavřeli střed, tak se jim povedl přesný opak - přihrávky na křídla měli pokrytý, ale uprostřed byla taková spousta prostoru pro kombinaci, že to až nebylo hezký.

V podstatě až po vystřídání KOlarova v nějaký 88. minutě byl vidět úzký blok v záloze, do té doby byli po většinu druhý půle hrozně horizontálně roztahaní a opravdu měli štěstí, že to udrželi.

Reid každopádně úchvatnej.

Reagovat
honziss

Reagovat
vitasrp

To jsem se toho zase dozvěděl.

Reagovat
Bayern +

Že si už horší jak Laco Borbély.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

WHU keď sa neposerú tak by mohli mať famóznu sezónu. Tých adeptov na 5-8 miesto je nejak veľa

Reagovat
iamek

Jinak Reid tuhe sezonu skvelej

Reagovat
Bayern +

Už tak tri. Nebyť zranení, tak neexistuje, že by bol horším hráčom než taký Mertesacker.

Reagovat
smazaný uživatel

"Kucka si nekopne v AC"

Reagovat
mul

Reagovat
Pasha

WHU

Reagovat
vrabejka

500. Pro vyhru kanarku a konec Deludeda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vyhru kanarku, Lovrena v základe, Redmondov gól a pokračovanie Deludeda.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenkové pochody běžného fanouška Norwiche před nedělním kláním s Liverpoolem mohly vypadat asi takhle: "Výborně, Liverpool už nemá Liverpoolu, místo něho... sakra, Benteke!"

Reagovat
Swarley

jo jo, jako asi to tak nemělo být, ale takhle si představuju fanouška Liverpoolu, když se snaží nad něčím přemýšlet

Reagovat
Kowe

napiš si radši omluvenku prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Ale aspoň tě napadlo to pak zadat do formuláře, lepšíš se

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma bude letos velká hitovka kvalitou mezi stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že k němu Cahill typologicky vůbec nesedí, no snad se Terry probere, v tomhle dával Stones obrovskou logku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill=Stones. Práveže Gary sedí k Zoumovi viac než Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne hele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo hele. Herným prejavom a postavou je to jasný Stones a Zouma jasný Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu ne.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak Stones, ale Zouma je jasnej Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones k němu má blíž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Moja fanta by sa potešila

Reagovat
smazaný uživatel

Moje už taky. Vyměnil jsem ho za Mangalu

Reagovat
jacobT

Už aj toto kolo si ho mal?

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Troll__Football/status/645300873200029696

tomuhle se musi clovek bud zasmat, nebo si minimane pobrecet. V kontrastu prave probihajiciho ragby to pusobi priserne tyhle panenky, meli by si nekde odpocinout.

-zavedme cisty cas ve fotbale, nebo tohle nezmizi. Jakykoliv naznak zdrzovani tvrde trestat, nejake Za vyhru tri body plus treba pul bodu za kazdy vstreleny gol, at se nehraje hnus jak treba CHelsea, dejme uz fotbalu zelenou!!!!

Reagovat
Miguel19

Co pak hraje Arsenal, který má 5 gólů a z toho asi 2 byly dokonce vlastní?

Reagovat
smazaný uživatel

jak to souvisi s Arsenalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

je fakt, že fotbalisti jsou strašné hovada. Nejhorší sportovci co se týká charakteru

Reagovat
icemike

Zavedme čistý eurofotbal, at Tu nepíše hnus jako rct-toulon

Reagovat
Pagy

dneska povinně tři body. rád bych viděl, kdyby na stoperu byli Blind se Smallingem, z leva Rojo, zprava Darmian. docela se mi libi jak ty balony ze stopera rozehrává Blind, byla by škoda o to přijít. dneska bych nechal Schweiniho na lávce odpočinout a hrál střed s Carrick Herrera(Schneiderlin) z leva Memphis, zprava bohužel Mata, podhrot Rooney a na hrotu bych nechal Martiala , připadně na pozici ofenzivního záložníka Herrera a Rooney na hrotu

---------------DD----------

Darmian--Smalling--Blind--Rojo

----Carrick---Herrera/Schneiderlin---

Mata-----Rooney/Herrera----Memphis

-----------Martial/Rooney---------

Reagovat
Carrick

Matu už ne, prosím.

Reagovat
Pagy

Young se mi zrpava moc nelíbí a jinou možnost bohužel nemáme mohl by se tam zkusit Martial, jenže mu by to nejspíš vyhovovalo taky více zleva

Reagovat
Swarley

Wazza na AM

Reagovat
Dawon

podme prosim soupnout martiala nebo younga na to prave kridlo, mi uz tam z toho maty jinak vypadaji vlasy

Reagovat
Busby babes

povinne tri body... no bude to hodne tezkej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

V preview má Tottenham napsaných jen 10 hráčů v pravděpodobné sestavě. Kampaň pokračuje!!!

Reagovat
smazaný uživatel

včera padl jeden manchester, dneska druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/fandim.cz?fref=ts&__mref=message_bubble

Tajnej sen fantika a dominga se stava skutecnosti. Na stadionech budou jiz jen fanousci, co fandi obema tymum, proste fandi fotbalu, je jedno kdo vyhraje, ale dulezite je, ze budou vsichni kamaradi a budou se bavit fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stadionech budou jiz jen fanousci, co fandi obema tymum, wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě důležitější je fandit nelegálním uprchlíkům.....

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zajímavej pojem ten "nelegální uprchlík". Asi slovník v mobilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene všichni jsou legální vid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

ty jsi fakt totální jantar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jenom čekám kdy si projekty jako HateFree vezmou na paškál fandové koupit rivalita a nebo dokonce takovou prašanu jako fandění národním týmům. Vždyť je to přeci sociálně nezdravé....

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, prelozi mi to nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ne debilní slovník na mobilu

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Huh?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ownyho statistické okénko:

Toto kolo máme s 287 slovy až 5. nejkratší preview, což je pokrok oproti minulému týdnu.

Zajímavost: Preview zápasů Bournemouth-Sunderland, Stoke-Leicester i Swansea-Everton mají všechny shodně 234 slov, i jejich autor je shodný - Marek Ustohal. Náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

*Nemyslim si!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Tři zápasy, tři články, příjmení Ustohal je na 3 slabiky = Half Life 3 potvrzen!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kowe

Reagovat
SunFells

Reagovat
Usty

ty jseš král!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dominator

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomoro

287 - 233 ( soucet poradi pismen Tottenham Hotspur v abecede 20+15+20+20+5+14+8+1+13 + 8+15+20+19+16+21+18) = 54 ... 54:6 (ziskane body Tottenhamu) = 9 ... 9 - 4 (vstrelne branky)= 5... 5-4 (obdrzene branky)=1 ... 1 je oko ve znaku iluminatu!!! Nahoda???!!! Nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

tak tvoje starosti blbost posunuji zase dál

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jardin
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ano, benteke urcite prevezme suarezovu ulohu proti norwichu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kowe

takže podle tebe dá tři hattricky po sobě jo?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

ked dal za karieru jeden?

Reagovat
fantomas

Tys zas něco nepochopil co?

Reagovat
fenixLFC

a ty mas zas nervy lebo ti siaham na oblubenca? ja som len napisal kolko dal benteke za karieru hattrickov nic viac

Reagovat
fantomas

Takže převezme Suárezovu úlohu = musí dát nutně hattrick? Nemůže vám prostě jen vystřelit vítězství, jako to už udělal pro Villu? Nevim, o co se tady snažíš zas.

Reagovat
fenixLFC

suarez ich popravoval sam, myslis ze to benteke zvladne? ja teda nie

Reagovat
fantomas

Už jednou to v horšim klubu dokázal a moc jiných příležitostí neměl, pokud nějakou vůbec. Navíc já v tom preview nikde ani nenaznačuju, že by ho Benteke měl vyrovnat, jen že na jeho práci může navázat, takže jak řikám... citron absolutně neni na místě.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Emre Can, Milner, Coutinho, Benteke, Sturridge

Snad to bude diamant a ne Sturridge někde na křídle.

Reagovat
vladis271

Brendankovi horí pod prdelkou, tak mu niekto otvoril oči?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to je mimo Hendersona snad nejsilnější možná ne?

Reagovat
Dawon

proc nehraje Lovren?

Reagovat
Hokaido

však to není ofiko, né?

Reagovat
Kowe

Už jen Hendo za Lucase a je to top

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Coutinho níž za Emreho/MIlnera a Firmino pod útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš teda Emre před stopery a Coutinho za Milnera no.

Reagovat
Kowe

toho Firmina jsem si vůbec nevšiml

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne?

Reagovat
fenixLFC

pretoze nechcem vidiet merho pred stopermi, pride mi na to nezodpovedny a zabiju sa tym tie jeho vylety dopredu a to by bola skoda. a zalohu emre-hendo-coutinho si ani nechcem predstavovat, hendo by sa tam zblaznil a coutinha chcem vidiet vyssie

Reagovat
Kowe

Pro Coutinha je to ideální pozice právě. Emreho tam sice dost omezuješ, ale je to nejlepší z alternativ.

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No s Emrem souhlasím, ale pořád je to nejlepší varianta, co v kádru máme pokud tam nechceš hrát 18ti letýho Pedra. Vůbec si nemyslím, že by se ve trojici Emre - Hendo - Coutinho měl Henderson nějak zbláznit, kor pokud by hráli v tom 442 diamantu. A jak píše Kowe, tak ideální pozice pro Coutinha je právě níž. Prostě jako 13/14 akorát místo Raheema Firmino a místo Gerrarda Can.

Reagovat
SunFells

Ta se leskne jak diamant ...to nebude dnešní sestava

Reagovat
tomasinho

Že by mu Sakho ve čtvrtek otevřel oči? Jééj, škoda, že to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nedokáže mi někdo poradit s problémem při přehrávání videí na internetu? Kdykoliv ho pustím v tom přehrávači objeví se mi místo něj jen zelená obrazovka, když chvíli počkám až se mi dole to video načte v tom přehrávacím řádku a kliknu třeba o vteřinu dopředu tak už to jde normálně, což by nebyl takovej problém (i když je to otravný), ale třeba u streamů to logicky dopředu nahrát nejde. Díky dík.

Reagovat
smazaný uživatel

... owny?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, to mi nic neříká, dělá to u flashových videjí? zkus jiný prohlížeč

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mám vyřešený, ale kdyby ses setkal s někým ve stejný situaci tak:

Jen u flashových a ve všech prohlížečích.. zkusil jsem vypnout akceleraci hardware a jde to (začlo to přechodem na W10).

Reagovat
smazaný uživatel

vyřešeno

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len tak poznámka k Pedrovi, jak tu písali zúfalci z PD že si vodí PL po tom debute. Odvtedy každou minútou horší a včera už jasne nevýrazný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Zato Navas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Včera jeden z nejlepších na hřišti (zase)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

to neni meritko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Usty

Po Costovi nejhorší na place.

Reagovat
alcantara

Dvaja ludia pisu, ze hral dobre(jiri, fajdax), dvaja ho strasne kritizuju(usty, miki) A potom si ma clovek z toho nieco zobrat

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně se přidat na stranu jířího a fajdaxe. Ti vypadají solidně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

podľa výsmešných reakcií na fajdaxa je zrejmé, že väčšina ľudí je v skupine B

Reagovat
Busby babes

podle me fakt patril k tem lepsim na hristi. Jen ta konkurence vcera nebyla nejak velka.

Reagovat
alcantara

A z toho co presne vyplyva?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyberat si nazory od Fajdaxa, ideal

Reagovat
alcantara

Na druhej strane miki je kaliber.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty máš zjavne patent na rozum.

Reagovat
alcantara

Vdaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre teba všetko

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to je tento Miki, to jj uznavam, tak nabuduce cakaj, kym to napise niekto normalny

Reagovat
smazaný uživatel

Nabudúce nech počká radšej na tvoj názor. Ten je tu smerodajny

Reagovat
minoLFC

jiri - FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ho strašne kritizujem?

Reagovat
alcantara

Pisal si, ze bol jeden z najhorsich na ihrisku, neries slovicka, ale podstatu veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka hráčov Chelsea bol jeden z najhorších na ihrisku. Ty si napísal, že ho strašne kritizujem a toto mi ako strašné kritizovanie teda nepríde. Slovíčkarenie-neslovíčkarenie.

Reagovat
Usty

"strašně" ho nekritizuju, jen se vysmívam fajdaxovi...

Pedro rozhodně nehrál špatně, bojoval, střílel..., 6/10, ale byl prostě o chlup horší než většina hráčů. Chelsea měla dobrý výkony včera :)

Reagovat
alcantara

Ved v pohode. Ide mi hlavne o to, co si ma nestranny clvoek, ktory ten zapas nevidel, zobrat, ked existuju tak rozdelne pohlady na jedneho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, najednou se barcelonští rozprchli nějak... Ale že by byl úplně nevýrazný zase ne, zezačátku hodně dobře presoval

Reagovat
alcantara

Otazka je, co je potom Hazard...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard zatiaľ slabý to nikto nepopiera. Druhý polčas s Macabi a v niektorých momentoch aj včerajší match už naznačili mierne zlepšenie.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jasně, hned rychle odvést pozornost. Většina z vás fakt snad umí jen provokovat, natisíckrát nepřirozeně tahat meziligový války sem, kde to nikoho nezajímá a zdrhat, když se nějakej výrok nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pro PD sekci ale typické....

Reagovat
alcantara

A kde konkretne sa teraz riesia valky ci provokacie, ze si spustil taky plac? Poznamka bola mimo, ale myslim si, ze bola trefna. Ono ci nebude problem niekde inde, ked vykony vacsiny individualit Chelsea su v prdeli, co tak pozorujem.

O Pedrovi tu niekto pisal, ze je to taky lepsi Navas, pricom Navas je v ociach PL fandov stelesnenie tragedie. Tak mi teraz napis, kto je vacsi zufalec.

A vacsina fandov PL nevie ani tie provokacie, to je panecku zufalost

Reagovat
smazaný uživatel

No, to pisal vas Jiri to o Pedrovi a Navasovi

Reagovat
alcantara

Myslim, ze nie. A zaroven Jiri vidi Navasa inak, ako tunajsi fandovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslis, ze nie? No pisal to, ze nevie co Pedro si slubuje od prechodu do PL, kde zisti, ze to co vie on tma vie kazde kridlo a teda behat a potom zisti, ze dopadne ako Navas, pisal to presne takto

Reagovat
alcantara

Ze to nepisal. Teda aspon si to nepamatam. Tusim fantomas. Tak Pedro vie rozhodne viac, ako len behat, to zaprve. Za druhe by bolo mozno definovat, co presne znamena dopadnut ako Navas

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas

19.09.2015 23:42

Jesus Navas attempted 20 crosses today. He found team-mates with two. ...takto znamena dopadnut ako Navas, nevediet nic len behat, hodit si loptu a odcentrovat..ja Pedra uznavam, je kvalitny, len pisem, co pisal Jiri

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz vyssie vidim, ze Navas je vraj podobny ako Sterling

Reagovat
alcantara

Futbal je ale aj o defenzive, pohybe, samotnej schopnosti do tych dvadsiatich pozicii na center sa dostat, otvarani priestoru...Ze je Navas vo finalnej faze dlhodobo zalostny, o tom sa asi nikto hadat dlho nebude. Ale to je napriklad aj Sterling ci Hazard, hraci s ovela vacsimi menami. Rovnako asi nie, ale relativne ano, nech sa toho zase niekto nechyti. Sa pozri trebars na cisla Hazarda v LM. Ide mi hlavne o tu mieru kritiky jednotlivych hracov a skatulku, do ktorej sa Navas na dvanast zamkov zamkol.

Reagovat
fantomas

Já si i docela zřetelně vybavuju, jak si tu obhajoval i jeho finální fázi, že měl nějakou dobrou úspěšnost na centru v La Lize či co.

Reagovat
alcantara

Je mozne, ze ich dobre mal, to si nepamatam. Je to spatne, ked som to obhajoval?

Reagovat
fantomas

Je, protože jeho finální fáze je "dlouhodobě žalostná".

Reagovat
alcantara

Ta si tam dosad trebars strednodobo, ked to tak vadi. A nepamatam si detailne ten prispevok a kontext v akom som o tom pisal a o co tam slo.

Reagovat
alcantara

fantomas11.06.2013 21:52

(Přeju mu podobnej osud jako Sinclairovi, a ani bych neřek, že je to nereálný)

Toto si napisal k Jezisovi. Uvidime, kto bude viac mimo, ci ty pri jeho zrovnani so Sinclairom alebo ja pri zrovnani Jezisa so Sterlingom.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle je už teď odpověď úplně zřejmá

Reagovat
fantomas

No já bych spíš linknul celý vlákno, odkud je teprve znát, co mě k tomu přirovnání dovedlo.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-222237/?forum=1#p4960371

... a že sem v lecčems trefil hřebík na hlavičku, mezitimco Zaschrona a spol. se mi snažili vnutit, že umí centrovat (nebyls to ty teda, ale kiwwi, sorry).

Reagovat
alcantara

Ono s tymi centrami to tiez nie je take jednoduche. Ked mas fungujuci tim a nacvicene urcite herne situacie,do akych priestorov si nabiehat, plus mas v time skvelych hlavickarov a zakoncovatelov, tak ti moze statistika pekne skreslovat, ako sa to aj casto deje. Ine su centre do otvorenej obrany, kde bude ta uspesnost asi vyssia, ako do konsolidovanej hustej obrany, kde existuje vacsia pravdepodobnost, ze sa netrafis do spoluhraca a statistika ide proti tebe. Potom ti to urobi z priemerneho hraca v statistikach hviezdu, ale samozrejme to plati aj naopak.Nemam to nicim podlozene a mozno tvrdim hlupost, ale myslim si, ze Dani Alves v Seville mal na centroch lepsie cisla ako v Barcelone. A nemyslim ze by to bolo tym, ze by zabudol centrovat Tych asistencii ma ale aj tak mraky a spomedzi obrancov mozno najviac, takze u mna velka spokojnost s nim v tomto ohlade.

Ina vec je zase to, co postuje hore Ribery, ale to sa tiez stane raz za cas kazdemu.

Reagovat
fantomas

No, dejme tomu, ale to, co popisuješ nahoře, přesně dokresluje obrázek hloupýho, jednoduchýho hráče, co potřebuje mít věci zautomatizovaný, aby mu fungovaly. To pro mě neni a nikdy ani nebyl hráč pro City, který takle do plných útočí logicky často, a Navas toho schopnej prostě neni.

Reagovat
alcantara

To je zas debata o niecom inom.

Reagovat
Zaschrona

No, ja uznavam, ze neco jako kreativitu fakt v City neukazuje. Centrovat mu ve Spanelsku jednoznacne slo, to, ze v City je to bida, to neni ale jen jeho chyba. City by meselo zmenit trochu styl hry, aby ta jeho primocarost byla vetsim prinosem tymu.

Reagovat
fantomas

Jj, zas akorát další důkaz toho, že je to hloupej a jednoduchej hráč. Pořád nechápu, proč ste na mě startovali.

Reagovat
Zaschrona

Tak to srovnani se Sinclairem ale bylo fakt dost prehnane, sice jsem taky tehda hodne nadhodnotil Navase, protoze fotbalove fakt nepredvadi skoro nic, nicmene i tak jeho role v City je zaslouzene o dost vetsi. Minimalne dokaze byt tymu prospesny tim, ze je pohyblivy, dokaze roztahovat hru. Nicmene fakt je, ze v City by asi byt takovy hrac nemel, ze by mel umet neco vic.

Reagovat
fantomas

No tak jasně, že přirovnání Navase k Sinclairovi mi z hlediska role v týmu nevyšlo - to bylo ale taky v první řadě přání, ne domněnka. Že si ho přived člověk, co zná španělskej fotbal, samo o sobě napovídalo, že šanci dostane.

Pak už šlo hlavně o to, že Navas - stejně jako Sinclair - nemá v takovym týmu pořádně co pohledávat, protože je šíleně limitovanej, a to se prokazuje se železnou pravidelností...

Reagovat
Mada

Reagovat
Svatej

A proč to vztahuješ na nějaký teraz ? Z toho komentáře je snadný vyčíst, že se nevěnuje konkrétnímu časovýmu období, je to obecný shrnutí toho, co tady naprostá drtivá většina fanoušků z PD sekce předvádí.

Poznámka byla trefná, protože Hazard vypadá ve všech zápasech jako gaučová brambora po kocovině, ale naprosto zbytečná, když se půvoní příspěvek týkal pouze Pedra a s ním spojenýma provokacema fanoušků primery, nechápu nějak spojitost mezi tím a výkonama Hazarda..

Jo, tak že to ''někdo'' psal, je fakt nepodstatný. Dokud je to nějakej jednotlivec, tak to nevnímám jako problém a už vůbec bych to nepoužíval jako argument, ale to je asi tvoje věc.

Na tu poslední větu fakt nevymyslim odpověď. Chlubit se tím, že někdo zvládá perfektně provokace, považuju za zvláštnost.

Reagovat
alcantara

Reagoval si konretne na mna, preto som to tak pochopil. Tazko suhlasit s tym, ze je to naprosto drtiva vacsina fandov, kedze ale zodpovedam iba sam za seba, tak ti s tym nepomozem.

Ja som chcel narazat na to, ze spolocnym znakom vacsiny hracov Cheslea je pokles vykonnosti. Takze u Pedra sa dalo ocakavat skor nieco podobne, ako pravy opak.

Vtipne je, ze podobny pristup, ktory mi vycitas, si pouzil pri skatulkovani o par riadkov vyssie, ked si mnozinu desiatok provokujucich fanusikov zahrnul pod drtivu vacsinu fandov PD

Tym sa nikto nechvali, to si zase spatne pochopil. Zufale je nezvladnut ani tak zufalu vec, ako su provokacie

Reagovat
Svatej

Tak je jasný, že nemůžu reagovat na všechny PD fandy najednou, leda bych to napsal jako samostatnej příspěvek někde pod prewko La ligy a to by vypadalo víc jako ubrečená provokující kejda než vyjádření názoru u tématu, kterej se zrovna probírá. Tou drtivou většinou jsem nemyslel veškerou komunitu diskutujících ve vaší sekci, ale tu, která se zapojuje do týhle sekce z těch už zmíněných důvodů.

Já teda čekal přesně ten opak. Velká část toho týmu působí dojmem, že jim minuloroční jízda stačila a už si nemusí nic dokazovat, kdežto Pedro přicházel do nový ligy, aby ukázal, že je mimořádně kvalitní a že se jenom nevezl s tou mašinou na trofeje. Každopádně tu jeho výkonnost nevidim tak černě jako ostatní, mě se jako hráč líbí a jeho forma je podle mě furt na snesitelný úrovni v porovnání s týmem.

Na třetí odstavec jsem odpověděl na začátku tohohle komentáře.

Jo, to jsem teda špatně pochopil, nedělá mi problém uznat chybu. Jsem asi vychovanej jinak, protože používání provokací vnímám jako formu srandy, ne jako věčný lehký nasírání ostatních. Navíc se t os těma nudnýma provokacema naprosto zbytečně přehání, ale to je jen můj subjektivní pocit.

Reagovat
alcantara

Jo, chapem, nema zmysel reagovat na kazdeho. Nemyslim si ale zaroven, ze to malo zmysel pri mojom prispevku, to je cele. Ajked to tak mozno nevyznie, v prvom rade som sa chcel trafit do Mourinha a spol a jeho pripravy timu na sezonu. A Hazard bol podla mna velmi ziarivy priklad. Nevinil by som primarne hracov z toho, ako vyzeraju na ihrisku, ale tych, co ich pripravuju.

Ina vec je, ze som Pedra videl len v prvom zapase, takze tazko sa mi k jeho hre vyjadruje. Navyse si tu precitam uplne rozdielne pohlady na jeho hru, to uz je potom cele zle.

S poslednym odstavcom celkom suhlasim...

Reagovat
Svatej

Jasný, možná ne, ale já už se o tomhle chtěl vyjádřit dávno, jen jsem jaksi nenarazil na příležitost, tak jsi to odnesl za ostatní

Podle mě je vina tak nějak rozdělená, určitě máš pravdu s Mourinhem, kterej to neuvěřitelně podcenil ( Dobrý na tom je, že se z tohohle může poučit a předejít tím opakování tohohle všeho ), ale i hráči, kteří by to na sobě měli vidět a o to víc se snažit, místo toho vidim otrávený lemry, leze mi to na nervy.

Myslim si, že on celkem dělá to, co od něj všichni očekávali. Je to motorka, která se nezastaví a k tomu je dost šikovnej na míči, to ti ani není třeba nějak rozebírat, ale už párkrát jsem ho teda viděl dost špatně pozičně postavenýho ve chvílích kdy se to týmu hodilo nejmíń.

Reagovat
smazaný uživatel

slušný trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Alli, Dier; Lamela, Son, Chadli; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Som veľmi zvedavý ako pomôže Son Kaneovi.

Reagovat
Orlandiiik

Eriksen dneska už na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se těším na Alliho... ten chlapec se zdáti být dobrým kupem

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
fenixLFC

co je s jedinakom ze nie je ani na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew ho asi moc neobľubuje.

Reagovat
bbbauch

Moreno další lahůdka...

http://youtu.be/x4Hv7sOJ9YE

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Alli, Dier; Lamela, Son, Chadli; Kane

Tottenham Subs: Vorm, Fazio, Trippier, Carroll, Clinton, Eriksen, Townsend

Towna bych dal do základu místo Lamely, jinak očekávaná - Výhra !! COYS!

Reagovat
vrabejka

Snad bude Son zase řádit

A co je s Eriksenem?

Reagovat
smazaný uživatel

Po zranění.

Reagovat
vrabejka

vím ale chyběl nějak dlouho. Co mu bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Koleno. Ale nebylo to až tak dlouho, jen nějaké pochroumané...

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Palace Snáď to bude dobrý futbal, ako keď hral Palace doma s Arsenalom.

Reagovat
vrabejka

Vrabejkovo Preview

Liverpool FC - Norwich City FC 6.kolo

V 6. kole Premier League hostí Liverpool na Anfielde Norwich City.

Jistě si dobře pamatujeme našeho soupeře Norwich. Byl to náš oblíbený soupeř. A když jsme proti nim nastoupili vždy jsme si připsali jasné vítězství. Porti Kanárkům Luis Suárez v 6 zápasech vstřelil neuvěřitelných 12 branek!! Ta doba je ale pryč a uvidíme jak se s ním nový Liverpool popasuje

Brendan Rodgers si dovolil šetřit většinu základní sestavy v prvním kole Evropské Ligy kdy Liverpool dokázal uhrát remízu 1:1 na hřišti Bordeaux. Nicméně hráči kteří do utkání nastoupili předvedli solidní výkon a někteří v čele se Sakhem si řekli o větší šanci v základní sestavě. Tento týden ohledně LFC přišli na svět 2 pozitivní zprávy. Není to vyhození Rodgerse, ale a)Sakho podepsal do roku 2020, b) Sturridge začal trenovat a je možné že aspon z lavičky do zápasu zasáhne (objevují se dokonce spekulace,že nastoupí ze začátku ale doufám že nejsou pravdivé) Chybět nám bude chybět pouze dlouhodobý marod Jon Flanagan. Jelikož tento zápas jde trenerovi o všechno, vypadá to že dá do základu Sakha a použije konečně správnou formaci. Už podle sestavy uvidíme jak bude naše hra vypadat. Doufám ve výhru, ale očekávám vyrovnaný průběh utkání. Zajímává statistika: Pokud byl Lucas Leiva v základu nedokázal LFC vyhrát 9 zápasů v řadě!!!! Hráč ke sledování LFC: Daniel Sturridge - poté co se prosincia následně hned v dubnu zranil jsou všichni fanoušci v očekávání. Jakou bude mít formu. Dokáže se Danny vrátit do formy, kdy se Suarezem tvořili nejobávanější duo PL? Nathan Redmond - tomuto anglickému křídelníkovi se v této sezoně velmi daří. V 5 zápasech vystřelil 2 zapasy a 1 asistenci a pro naši obranu bude bezpochyby největší hrozba. Pravděpodobná sestava: Mignolet Clyne Skrtel Sakho Moreno Lucas Can Milner Firmino Coutinho Benteke. Tip 1:1 - Benteke, Redmond.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by si byť redaktor.

Reagovat
icemike

asi chyba T9, myslel jsi reaktor nebo traktor?

Reagovat
Tomoro

chybět bude pouze Flanagan.. jakože zapomenout na kapitána je docela velký fail

Reagovat
Svatej

já trochu nechápu smysl tohohle

Reagovat
bbbauch

Je mi to divny ale docela se na ty jeho preview nejakym zpusobem i tesim

Reagovat
Jardin

On je dělá nějak pravidelně? A to má na to nějakou stránku nebo kromě EF a twitteru nic jiného nepoužívá?

Reagovat
bbbauch

Posledni 3 kola jsem to tu videl, o dalsich aktivitach nevim

Reagovat
vrabejka

mam fb stranku.

Reagovat
smazaný uživatel

jak citrón

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se Alli naučil v League 1

Reagovat
smazaný uživatel

Anfield, nie Anfield road

Reagovat
Cobra

Kane Tohle to sobčení mě na něm sere

Reagovat
smazaný uživatel

Dokuď mu to tam padalo, tak to tolik nedělal, ale teď se to prostě snaží zlomit za každou cenu no. Snad mu to tam brzo padne.

Reagovat
Cobra

Ale tímhle mě vyloženě vytočil. Tutovka pro Lamelu a on to z nulového úhlu vystřelí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to myslíš tohle? Tak to si teda ani náhodou nemyslím, že měla být střela. Prostě to dal pod sebe, ale nevěděl, kde přesně Lamela stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo my ještě nevedeme 3:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

V 1. poločase napsaná příručka pro rozhodčí od Olivera. Krásně pouštěné osobní souboje, co mělo být zapískáno, tak bylo. Prvních 10 minut prakticky bez přerušení. Světovej výkon, naprostá špička PL. Doufám, že to dotáhne hodně daleko ještě, ptže je to navíc velkej sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

každý zápas, ktorý píska on, je dobre odpískaný, mám pocit. Skvelý rozhodca a to má len 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
fantomas

Dlouhodobě nejlepší sudí v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako suverenne sa dostal pred Marka a uz je dlho najlepsi rozhodca ligy, ale aj Clattenburg si udrzuje vysoku latku uz niekolko rokov, ale Oliver je teraz jasne najlepsi no

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ hráme dobre, Lamela sa snaží a nekazí. V druhom polčase by som ale skúsil Sona na hrot, Eriksen na miesto Kane na AM. Allimu by viac sedela ofenzívnejšia pozícia, na CM robí veľa chýb.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje první střídání by teda byl Townsend, ten by spíš změnil celý ten styl našeho útočení (byl by přímočařejší).

Reagovat
smazaný uživatel

to áno, ale neviem, koho by som tam dole. Chadli, Lamela aj Son zatiaľ hrajú dobre

Reagovat
Mastný Chobot

ten Bolasieho účes fakt nedávam

Reagovat
Mastný Chobot

Lloris práve zachránil body pre Spurs. Zákrok kola určite.

Reagovat
Mastný Chobot

Hangeland to bola krása

Reagovat
Mastný Chobot

mi to pripomenulo Mertesackerovu zidanovku

Reagovat
Mastný Chobot

take a bow, Son

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen hneď áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny

Reagovat
Cobra

Koreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
SunFells

Golman nic moc ale.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na to...

Reagovat
Orlandiiik

Son

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Darmian, Smalling, Rojo, Blind, Carrick, Schneiderlin, Mata, Memphis, Rooney, Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Romero, McNair, Valencia, Herrera, Schweinsteiger, Young, Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney AM a Martial hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

bez překvápka....

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme co v tý obraně no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Carrick se Schneiderlinem obranu koupat nebudou, vloni by to bylo o dost horší...

Reagovat
liquicitizen

4-4-2 ?

Reagovat
wild

Reagovat
Busby babes

personalne ocekavana, ale stejne dve velke hadanky: Kdo bude hrat na stoperu? a jak bude poskladanej utok?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney klasicky na desiatke a pred nim Martial, tak ako to ma byt

Reagovat
Busby babes

ano, to by bylo nejlogictejsi. Ale zname LVG. Tam muze byt klidne Wazza na stoperu a Blindak na podhrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nevim, odkud to vyal, jestli MUTV nebo kde, ale...

https://twitter.com/TaIkingUnited/status/645598514337202179

Reagovat
Swarley

právě i tohle je dost reálné

Reagovat
Busby babes

trochu me mrzi to rozbiti dvojice Smalling - Blind. Rojo na tom LB taky umi zahrat. Utok... radsi bych videl Wazzu na podhrotu, ale tohle by taky mohlo fungovat. Ti dva bazanti na kridlech se neboji jit do 1-1, z toho by pak mohl tezit i Wazza.

Reagovat
Swarley

moc nechápu, proč rozbíjet tu stoperskou dvojku no, zajímavý, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

ako, mozne to je tiez, ale viac by som sa potesil tej variante s Rooneym na AM, ale necudoval by som sa ani tomu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Busby babes

Lepsi. ale porad bych nechal Slepejse na CB

Reagovat
wild

Rojo

Reagovat
Swarley

to jsem zvědavý, jak to bude vepředu poskládáno, ale vypadá to dobře

Reagovat
Busby babes

a jeste obligatni: Vitezna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto moze byt poskladane fakt hocijako Vtipne by bolo hrat s kridlami Mata-Rooney

Reagovat
SunFells

Rooney na křídle asi nehrozí

Reagovat
mithro

njn a Ander si zase sadol. meh

Reagovat
Busby babes

nebrec porad. Ted hral dva zapasy v zakladu, tak se dneska zase protoci.

Reagovat
smazaný uživatel

zeby hral nieco take, aby som mal plakat, ze nie je v zaklade, tak to nie teda

Reagovat
mithro

njn zato rooney hra na zaklad konstantne

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je pre nas klucovy hrac, ci chces ci ne hrat musi

Reagovat
mithro

no tak to sa tesim na ten klucovy vykon teda

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje riesenie by bolo nechat Rooneyho na lavicke a cakat, ze do formy sa dostane na lavicke?

Reagovat
mithro

nie, moje riesenie by bolo predat ho

Reagovat
smazaný uživatel

on to niekde prelomi, musi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

wilson ani na lavicke

Reagovat
Busby babes

tohle taky moc nechapu.

Reagovat
I am Mancunian

to chapu len 3 ludia, lvg, ivan a palo

Reagovat
SunFells

Eriksen to myslel dobře, v Americe by to měl za bod.

Reagovat
masly008

teď by mě zajímalo čemu se jako lamela diví.

Reagovat
stiflerovamama

Danieeeel

Reagovat
SunFells

NJie předtím už hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

akorát EL

Reagovat
smazaný uživatel

Yannick fakt slabota dneska, alespoň pro mě. Hrozně to bere na sebe, do kombinace v podstatě nula. Možná by mu prospěl přesun do většího klubu...

Reagovat
SunFells

To zní fakt jako recept

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně příjde, než aby nahrál třeba Mutchovi tak to radši sám zajebe, jak kdyby jim nevěřil... Buď je to fakt ultra egoista a pak by mu neprospělo nic, nebo je z něj cítit docela velká frustrace, o to větší když se prohrává

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická sračka zachráněná Llorisem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pls, na Arsenal ve středu to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton XI vs. Man Utd: Stekelenburg; Yoshida, Fonte, van Dijk, Targett; Romeu, Wanyama; Ward-Prowse, Tadić, Mané; Pellè

Brutálně defenzivní sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tý obraně by rychlá křídla mohla dělat problém..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jako co se týče beků, tak Targettovi asi jo, ale minimálně u Yoshidy mi naopak přijde, že tam byl čistě nasazený kvůli tomu, aby tam nebyl pozičně nezodpovědný Cédric a Depay to stranu nemohl tak terorizovat. Yoshida je dopředu úplně nulový, takže se dá čekat, že si bude hledět bránění a dopředu se tak nepohrne.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak mi Yoshida příjde hrozně těžkopádnej...

Reagovat
Infernoqt

to je přesně na nás, jak neuhaluzíme první gol, jsme v řiti

Reagovat
Svatej

ten tým je fakt hrozně oškubanej

Reagovat
kiwwi

to bude zasa 10 hracov za loptou a my budeme zufalo obliehat sestnastku

Reagovat
Higi

Mignolet - Moreno, Sakho, Skrtel, Clyne - Can, Lucas, Milner, Coutinho - Benteke, Sturridge

To už vypadá docela dobře teda....

Reagovat
pytlerLFC

Jo, riskovat se Sturridgem aby si zachránill svojí prdel, posera jeden. Jestli se zraní zase..

Reagovat
Pagy

firmino za 40 leští lávku ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infernoqt

neprokazoval dostatek charakteru

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Nestál 40.

Reagovat
fantomas

On fakt hraje Studge už, wow

Reagovat
Kowe

Reagovat
fantomas

Jj, jako fanoušek LFC bych to taky palcoval dolu s tim, že je to uspěchaný

Reagovat
avicii

Uz len vymenit Rodgersa

Reagovat
mickey mouse

Studgeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

prečo tomu pičusovi vždy trvá x kôl než postaví normálnu jedenástku?

Reagovat
johnik

Reagovat
niflheim

No... snad bude hrát Rojo na LB a Blind na CB... nečekal bych, že něco takového řeknu ještě před nějakým časem

Reagovat
Infernoqt

až mě z toho začalo slzet oko, jestli čtu dobře

Reagovat
kiwwi

podla mna nie...Rojo stoper, Blind LB na 99%

Reagovat
FUnk

videl jsem dvacet minut, ale hugo jinak to byl dobry bojovny vykon od vsech. Nastesti ten zaverecny tlak nepresel v nejake vetsi sance. SUPER SON-DAY

Reagovat
smazaný uživatel

Idem Liverpool v hcp. Táto zostava nemá kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude 442 diamant, tak to snad fungovat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete niekto tie upútavky na Digi na zápasy PL? Teraz na Newcastle-Chelsea, a City-Spurs. Neviem kto to robí, ale je to frajer. Fantázia, človek aby už teraz nemohol vydržať na ďalší víkend. PL

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry to rain on the parade but do NOT bank on this being the diamond. Can, Skrtel and Sakho warming up together. Could be 3 at the back.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za nezmysel?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě 3421.

Migs - Can, Skrtel, Sakho - Clyne, Lucas, Milner, Moreno - Coutinho - Studge, Benteke

Reagovat
vladis271

Kedy sme to začali hrať minulý rok?

To je ako cez kopírak, už teraz viem, že budúcu sezónu v základe 1. kola bude Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvý proti Newcastlu tuším někdy a pak až na jaře. Ale tentokrát hrajeme se dvěma útočníkama. Minule jsme hráli s Coutinhem a Lallanou pod Sterlingem, takže skoro bez útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by ma nenapadlo Ale ja teda nie som uplne proti. Minuly rok, ak to obcas za nieco stalo, tak s tymto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream na Manchester?

Reagovat
nani92

dnes pohodová výhra..

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich a Sotton jedém!

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj späť Danny.

Reagovat
fantomas

Tak poďme Kanárci !! Neil už s Hamiltonem šokoval na Celtiku po XY letech bez výhry, tak proč to nezopakovat s Norwichem a jeho vlastní Nemesis...?

Reagovat
kiwwi

dneska bozhuzial bez sance

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
minoLFC

Lucas

Reagovat
Busby babes

Jinak Adnan dneska zase na lavicce, stejne jako Blackett za Celtic.

Reagovat
Pagy

Blackett ty dva zápasy nehrál moc dobře, ale celá obrana celticu byla dost v loji

Reagovat
Busby babes

videl jsem, ze byl minule v zakladu a ze prohrali, ale zapas jsem nevidel a ani to nikde nehledal. Tak snad se tam jeste vyhraje.

Reagovat
masly008

někdo link na utd?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je to 352

Reagovat
iamek

Rojo kraj. Lvg

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Blind asi stopér, Rooney AM a Martial hrot Musíme vyhrať

Reagovat
nani92

tak dnes si zažije Martial pravý debut za United, ked okúsi Rooneyho kričanie, ked mu neprihrá,,

Reagovat
stiflerovamama

stream na LFC ?

Reagovat
niflheim

Aaands it's live... člověk ani neví, jestli to má mít rád či nesnášet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

O2 zas perli... ze prej Shaw odchazel s povesti noveho Bale...

Reagovat
Busby babes

a Wazza na podhrotu ma byt novy takticky prvek.. no ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Není risk Sturridge hned jebnout do základu? Nebo je to jenom další tah zoufalého muže?

Reagovat
smazaný uživatel

Je a je

Reagovat
Tomanatura

Martial s tim jeho mamvpici pohledem je unikat.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

tak paráda, Rojo vlevo, Martial hrot, Wazza 10

Reagovat
Busby babes

LVG uz to tady nemohl cist...

Reagovat
Swarley

se mohl zeptat klidně už před sezónou...loňskou...

Reagovat
Busby babes

on se vzdycky nejak pomalejs rozjidi a zkousi picoviny. Pritom stacilo napsat...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Tak Blindak nakonec na stoperu. Zelva nakonec jeste dostane rozum a zacne stavet ty nejrozumnejsi sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto úžasný dresy

Reagovat
minoLFC

Milner

Reagovat
Melda

Někdo link na LFC?

Reagovat
masly008
Reagovat
Melda

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Milner čo ti jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Už i Milner

Reagovat
masly008

a millner mohl být po 2 žlutých venku.pěkný dive.

Reagovat
Jardin

Kde sledujete Liverpool pls? Footly nejde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jardin

Jé Frodo funguje, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
fantomas

Milner moh jít už

Reagovat
smazaný uživatel

milner chtel udelatz svetovy rekord v nejkratsim moznem case, jak lze dostat dve zlute karty?

Reagovat
minoLFC

najprv zatiahne protihrača za zadok, teraz nafilmovaná penalta, kľudne mu mohol dať druhú žltu a zas b sme boli o 10tich

Reagovat
Busby babes

Captain fantastic?

Reagovat
Tomoro

Milner kokot ! skoda, ze Taylor nemel koule a nedal mu hnedka ve 3.minute druhou zlutou!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baker-Nathan-Solanke

Reagovat
Svatej

Solake křídlo ?

Reagovat
Melda

BR dostal rozum a posadil Lovrena, žeby? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

OMG.

Reagovat
niflheim

No tak tohle se dalo čekat. Každopádně David ten zákrok

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Carrick totalne nestihal Maneho

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně trapný bránění celýho týmu...

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

teraz ani nemozme cakat viac ako 2 strely na branu, ked hrame vonku

Reagovat
wild

kde akoze boli vsetci? obaja uplne sami v 16ke

Reagovat
johnik

co to je za rozehrávku kurva?

Reagovat
Swarley

kerásnej servis z krajů no, ale tohle musíme mít pokryté

Reagovat
Pagy

máte někdo kvalitní přenos na united co se neseká, nejlíp HD ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pagy

d

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

to vypada, jako by si rekli. Uz chyta DDG, zas na to muzem srat. Rojo tam nechal moc prostoru na te leve strane, stoperi si pak nepohlidaj nabeh hrace a DM nema druhou vlnu...

Reagovat
smazaný uživatel

špatně to už bylo hlavně od Rooneyho, kterej strašně pozdě zavřel Fonteho (+ pomalej Rojo, nedůrazný stopeři a neexistující DM... )

Reagovat
smazaný uživatel

+ teda to že jsme zas začli jak baletky.. Běz běhání, nasazení, zájmu...

Reagovat
Tomanatura

Ward Prowse, de Gea

Reagovat
Kaze

Ten Rooney ted ani nezpracuje poradne mic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem na Učka fakt zvědavej.

Reagovat
SunFells

jedém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Carrick zrely na uterak

Reagovat
nani92

po 15 minutáach ideš hodnotiť?

Reagovat
Swarley

co tam Blind vymýšlel ty vole? brzdi dřív !

Reagovat
nani92

ked to bude takto pokračovať, tak si De Gea tú výkupku zaplatí sám

Reagovat
vitasrp

Carrick má zatím šílený problémy s Manem. Bez míče jej nestíhá a pokud má balón v držení, ten jeho presink ho dostává do krizovejch situací.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

To hraje Mata na té pravé straně či kdo?

Reagovat
Busby babes

jj. ale jelkoz jde vsechno pres levou, tak tezko rict...

Reagovat
SunFells

To je mamlas

Reagovat
wild

daj tam Bastiho

Reagovat
Grahf

vyhoďte už toho chuja na lavičke, tento pochodový pseudofutbal si može strčiť do riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Dnes hrame bez zalohy, pekne BR

Reagovat
smazaný uživatel

Blind ač je to u mě inteligentní fotbalista na stopera v United absolutně nemá, je pomalej, slabej, když ho porovnám s Riem nebo Vidou, tak je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je zase sračka, už toho začínam mať dosť aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

S Lucasom sme proste o jedneho menej.

Reagovat
Melda

Zatím pouhé 3 chyby

Reagovat
smazaný uživatel

No s Milnerem by se mohli chytit za ruce a jít na střídačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

jaj boha, zas si nevieme ani poriadne prihrat a sami sa zbytocne dostavame pod tlak

Reagovat
Melda

Moreno

Reagovat
johnik

Jezis i ze St udge se stala taková baletka

Reagovat
Swarley

ta rychlost a jednoduchost řešení hráčů Saints by pro nás měla být inspirací

Reagovat
Busby babes

nechapu, proc vsechno resime tak strasne slozite..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool na simulace 2:0

Reagovat
johnik

Milner

Reagovat
Cobra

To, co předvádí Liverpool s těma divema je na kulku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je za to penalizujou aspoň zpětně.

Reagovat
johnik

Ten Hendo tam hafo chybí...

Reagovat
stiflerovamama

Milner je zatial tragicky v sezone

Reagovat
mithro

zatial velky vykon, vsetci prikladne nasleduju kapitana otras.

Reagovat
niflheim

Zápas jak vyšitý pro Wazzovu redku.

Reagovat
nani92

ked tam Depay nemá Shawa tak j ešte viac neviditeľnejší ako obvykle..

Reagovat
Grahf

Ono sa zdá, že aj hráči to majú v prdeli, to je dobrá správa, bo to znamená, že lvg nemá kabinu na svojej strane

Reagovat
Busby babes

nechapu, co by na tom mohlo byt jako dobra zprava.

Reagovat
nani92

že ho zachvíľu potopia a on odíde?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

a prijde nekdo jinej a bude to zas: potrebuju si nakoupit svoje hrace a dalsi kolo silenych nakupu, dalsi sezona na prestavbu...

Reagovat
nani92

ak si dovedie svojho útočníka a stopéra tak beriem

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

jj, vyhazovat trenera po par spatnych zapasech. Presne v duchu tradic United.

Reagovat
I am Mancunian

po sezone nech ide, ak sa to nezlepsi

Reagovat
Busby babes

tohle mel byt gol, sakra!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je všechnp tak strááášně pomalý...

Reagovat
niflheim

Ty vole, Matovi tam nabíhají dva hráči a on raději centr na Depaye

Reagovat
Busby babes

vsak to byla golovka, tohle musi Depay dostat aspon na branu. a ten centr byl paradni.

Reagovat
cubazi

Can Skrtel Sakho

Reagovat
ďuriLFC

Prečo to nieje 4-3-1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si neviem predstaviť, akým spôsobom by sme v tomto zápase mohli dať gól, nie to ešte otočiť. Mali by sme hrať ako včera City od druhého polčasu, to bol kolotoč. Toto je akurát tak na grc takýto futbal, už fakt.

Reagovat
I am Mancunian

ale ved hrame vonku

Reagovat
johnik

Jezis Studge sobec

Reagovat
niflheim

Tak to bylo hodně směšný bránění

Reagovat
iamek

Pod LVG to uz nikdy lepsi nebude. Fotbal 20 let za zenitem. Tragedie. A Mane misto Maty to by byla parada, ale ne pod LVG.

Reagovat
Kaze

Ten Memhis je zatim traged solidni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Zda se mi to nebo hrajem hur s kazdym zapasem?

Reagovat
I am Mancunian

nezda

Reagovat
nani92

no, zlá správa je, že už aj obrana začína horieť..čo sa dalo aj čakať proti týmom ktorí niesu statickí ako Liverpool s Tottenhamom..

Reagovat
ďuriLFC

pls...ale pravda

Reagovat
Dawon

trocha rychlosti a sily, a mame velky problem

Reagovat
Grahf

Chce to liečbu šokom, nech nám poriadne naložia, aspoň štyrku.

Reagovat
smazaný uživatel

Po obejití hráče a rychlejších třech krocích je třeba to zas narvat zpátky na křídlo a zpomalit to

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to takto bude pokračovať, tak to Soton úplne v pohodičke "ukúskuje"

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin môže byť rád, že nedostal žltú.

Reagovat
SunFells

Wanyama má ze Schneidyho srandu

Reagovat
nani92

ten Henry nieje zlý, len má celkom divné vyhodnotenie situácii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
johnik

Sakho dnes zatim znamenity

Reagovat
Melda

Absolutní bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je boss

Reagovat
Swarley

niiiiiice, on je fakt naprosto boží

Reagovat
mithro

o parnik najlepsi hrac od nas. nadherne martial

Reagovat
smazaný uživatel

On a Memphis jsou jediní trochu dynamičtí hráči, co nehrajou všechno na připosranou jistotu

Reagovat
cubazi

Naša ofenzíva je zlý vtip, BR get out!

Reagovat
Pigeon

Martiaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Martiaal

Reagovat
vitasrp

Byl ofsajd no

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

maly bol no, ale nemal z toho ziadnu vyhodu

Reagovat
vitasrp

A na tom jako záleží, jestli z toho má výhodu?

Reagovat
kiwwi

nezalezi

Reagovat
Kaze

JJ, golova sance neni zadna vyhoda

Reagovat
kiwwi

myslim tym, ze sa za pomoci ofisidu dostanes za obranu...

Reagovat
smazaný uživatel

porušení pravidel? nic?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nevadí no

Reagovat
niflheim

Ty vole... my si přihrajeme k šestnáctce a pak ZASE DO PRDELE... to je kompletně bez finální přihrávky a náběhu, totálně v prdeli.

A Martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
wild

Martiaaaaaal

Reagovat
I am Mancunian

martialko

Reagovat
bbbauch

Tony

Reagovat
Busby babes

Martial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mata ale taky paradne ted,

Reagovat
Busby babes

a kouakm, ze Mata sice v malym, ale presto v offsidu no. a druha blba vec je, ze to byla zas nahoda, zadna vypracovana akce.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Marciááál

Reagovat
kiwwi

Martial cisty mamvpicista strasne sa mi paci jak vsetko riesi s uplnym kludom

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

tak on nerozumi co na nej ti lidi krici a noviny pisou...

Reagovat
iamek

Martial skvelej. Pod poradnym managerem by ten tym byl slusna masina.

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
masly008

utd gol z ofsidu no.

Reagovat
Pigeon

videli jsme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme si aj zvykli, no.

Reagovat
Pigeon

chybel jsi mi

Reagovat
smazaný uživatel

Mata ofsajd, ale Martial pekne..

Reagovat
smazaný uživatel

Offside.

Reagovat
Kaze

Martan!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

piča mě se to 33:33 sekne a pak vidím, že dáme gol

Reagovat
Side

ofsadj do piče

Reagovat
Grahf

uplne zbytočný gol

Reagovat
nani92

hezky Martial

Reagovat
niflheim

Ofside, ale zrovna tohle se horko těžko dá ohlídat.

Reagovat
masly008

právě že v klidu,obránci přesně s lajnou a on za ní.ještě to měl pomezní ulehčené tou čárou.

Reagovat
kiwwi

lenze to je prave ten spatny pohyb hraca do onsidu sa tazko posudzuje, navyse ked ta lopta nesla vyslovene na Matu, ale priplietol sa tam este aj ROoney, ktory to potom prepustal, ked uz bol Mata onside...strasne tazke pre rozhodcu

Reagovat
niflheim

Bylo to z odkopu, navíc to nebyl takový ten moment, kdy se hráč zapojuje hned za obránci do hry, u toho míče byl rychle.

Reagovat
SunFells

Rozhodčí mě tento víkend obzvlášť těší.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

BOŽE,MARTIAL!!! ten je vykoupal

Reagovat
Dawon

Stesticko no, offside a stastne odrazy...ale Martial uz potom krasne mazacky

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je ještě neposkvrněn od LVG. Dávám tomu tak 2 týdny a bude jenom zasekávat a nahrávat dozadu jak ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

on mu nerozumi.

Reagovat
iamek

Jeste neumi pry poradne anglicky. Az se to nauci, tak to je konecna :/

Reagovat
Busby babes

Gary Lineker ‏@GaryLineker 1m1 minute ago

Martial is beginning to resemble a bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ofsajd od Matu

Reagovat
Busby babes

jasny bych nerikal. teda takhle u telky jo, ale pro carovyho dost tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo nič nemení na tom, že to ofsajd bol. Navyše tam bola čiara šestnástky ako jasná hranica obrannej línie. Toto si musí rozhodca jednoznačne ustrážiť.

Reagovat
Dawon

vsak snad nikdo netvrdi, ze to offside nebyl proste udelal rozhodci chybu, stejne jako se takove chyby stavaji v kazdem druhem zapase...zas tady z toho asi neni treba delat nake obrovske selhani pri neodmavanem desetimetrovem offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto tu z toho nejaké veľké zlyhanie rozhodcu nerobí. Proste urobil chybu, ja som na ňu upozornil a keďže ste tu väčšina príliš vzťahovačny, tak sa to snažíte nejakým spôsobom obhájiť.

Reagovat
I am Mancunian

*vztahovacni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A síce množné číslo, beriem späť

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cubazi

Benteke

Reagovat
johnik

Oni tam kombinujou na malém vápně

Reagovat
smazaný uživatel

borci hodte mi prosím nějakej kvalitní sopcast

Reagovat
Swarley

další nádhernej signál, škoda, ale pěkný

Reagovat
mithro

aspon trochu zabavy v tom pas pass pass futbale

Reagovat
Dawon

skoda, ze takhle kreativni jsme jen pri standardkach no

Reagovat
niflheim

Ještě bych poprosil spornou penaltu.

Reagovat
Dawon

tomu depayovi vsechno tak trva strasne si zatim neni schopny zvyknout na tempo PL

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby si dal Moreno dva vlastne, tak je to najlepsi vykon beka za posledne dve sezony.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ten jeho výkon proti Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

No a je to samozejme aj tym, ze nemusi branit no

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně tím, že má vedle sebe Sakha a ne pičuse Lovrena.

Reagovat
johnik

Nj tak mu to sedí o moc víc v 3-5-2 než ve 4 obráncích....

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to z offsidu nebo ne? Zrovna se mi to seklo dík....

Reagovat
Busby babes

Mata byl v Offsidu asi deset centimetru. ale pohyboval se smerem od brany v tu chvili. Ne ze by to neco menilo teda.

Reagovat
iamek

Byl

Reagovat
minoLFC

nesledujem, ale určite z offsidu

Reagovat
johnik

V té finální fázi je to strašně zmatené, střílíme když máme přihrávat a naopak...... Snad tam 2. poločas aspoň 1 padne....

Reagovat
Melda

Liverpool zatím nejlepší výkon letos.Coutinho, Moreno, Sakho-super

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge zatial dost pokazil, ale horzne citit ten jeho impact. Ked sa do toho dostane, tak to s Bentekem bude velmi slusne podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu koncovku

Reagovat
stiflerovamama

tragedia, hrozna nuda, ziadne tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta levá strana, kde je Moreno a Sakho je hodně dobrá. Sturridge po zranění taky fajn. Ale střed zálohy úplně na hovno.

Reagovat
minoLFC

Moreno v ofenzíve super aj keď potom chýba vzadu, Milner hrozný, síce sa snaží ako vždy ale je pomaly, nepresný a ešte filmuje. Stu chce dať za každú cenu gól ale mohol by radšej občas nahrať Bentekemu. Cout zatiaľ slabý.

Reagovat
vladis271

ten stred Lucas Milner môže spôsobiť, že dnes nevyhráme. Milner je na uterák. V 4. minúte mohol byť vonku, chuj sprostý.

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne najvacsi problem. Oni tam su, ale pridana hodnota do ofenzivy je 0.

Reagovat
Busby babes

Prvni pulhodina strasna, asi nejhorsi vykon letos. Hrozny porblemy nam delal presing Sotonu. Nastesti z toho byl jen jeden gol (a ze jich mohlo byt vic). Pak se to zvedlo, Soton trochu odpadl, Mata, Depay a Martial se zlepsili a hned to bylo znat.

Kazdopadne druha pule musi byt vyrazne, vyrazne lepsi z nasi strany. Nelibi se mi Rojo a stredova dvojka Carrick - Morgan dneska taky nic moc.

Reagovat
iamek

Carrick dneska hodne mimo

Reagovat
Pagy

presing nám dělal i loni dost velké problémy a letos taky, jakmile týmy hodně napadají, tak strašně chybujeme a kazíme dost míčů

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy mám pocit, že v Manchesteru je někdo jako boss Matějka, kterej prostě nakáže že ten balon se nesmí zakopnout a tak se ti naši chachaři pokaždý když se dostanou na polovinu soupeře radši sami vypřihrávkují až k De Geovi, jinak to vážně nechápu....

Reagovat
vrabejka

Dobry poločas, máme šance

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Makiii

Martial, Depay, Schneidi

Rooney opet na

Zbytek tak nejak bohuzel nasi klasiku - takze bez nejakyho tempa...

Rooney out Herrera in, pak casem Carrick out Schweini in...

Po tech 20 min jsme se konecne otrepali a zacli trosku neco hrat, ale chce to sakra pohyb!!!

Mata ano v offside byl... to videl kazdy, i kdyz se vracel zpatky a ne smerem k souperove brane, ale tak aspon doufam, ze je to nakopne a zapneme na vyssi obratky...

Reagovat
mithro

Rooney at 10:

0 shots

19 passes completed

1 pass into the box, off target

0 assists

0 chances created

0 key passes

Reagovat
Busby babes

je bohuzel uplne mimo hru.

Reagovat
Dawon

stejne jako celou sezonu no...sok!

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Rooney at 10:

0 shots

19 passes completed

1 pass into the box, off target

0 assists

0 chances created

0 key passes

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney at 10:

0 shots

19 passes completed

1 pass into the box, off target

0 assists

0 chances created

0 key passes

Reagovat
I am Mancunian

Rooney at 10:

0 shots

19 passes completed

1 pass into the box, off target

0 assists

0 chances created

0 key passes

Reagovat
Grahf

jeho klasika v poslednej dobe

Reagovat
Swarley

Wazza

Reagovat
vrabejka

Když prohrajeme budeme na 16.místě

Reagovat
mithro

Valencia on, Darmian off

Reagovat
I am Mancunian

malo sme horeli no

Reagovat
Sandstorm

Tak Darmian se ve hře dopředu zatím Valenciovi rovnat nemůže. Vždycky, když Tony přišel místo něj, tak tu pravou stranu hodně oživil a rozhýbal. Ale směrem dozadu je to celkem risk dávat ho tam takhle brzo.

Reagovat
Dawon

dyt valencia je dopredu naprosto nulovy

Reagovat
smazaný uživatel

Tono

Reagovat
Sandstorm

Rooney je tak zralej na to, jít v lednu hostovat do MLS.

Martial zatím bomba. Neuvěřitelný, co v 19ti předvádí. Takový vyzrálý talent tady dlouho nebyl.

Reagovat
Busby babes

zrovna Darmian out? jestli teda nema zdravotni trable, tak zajimavy reseni teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad neni Sturridge zraneny do pice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On dá fakt dole Bentekeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nie len tak z plezíru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je zraněnej, tak asi jo no.

Reagovat
nani92

akože nehral Darmian tak úžasne ako doteraz, ale na vystriedanie to nebolo..

Reagovat
I am Mancunian

ty musis tiez na vsetko picovat, ty troll

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste král...

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAL!

Reagovat
Swarley

tenhle kluk smaže Henryho

Reagovat
Cobra

Reagovat
Dawon

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL Yoshida krasne acko

Reagovat
smazaný uživatel

Martiáááááááál

Další náhoďák

Reagovat
vrabejka

Martial je tank

Reagovat
niflheim

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
fenixLFC

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiings

Reagovat
Pigeon

Thierry MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
mickey mouse

ne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto chybalo presne Ings!!

Reagovat
cubazi

Dany !

Reagovat
Sandstorm

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAL NO.9

Reagovat
kiwwi

bargain

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje prášky na hlavu?

Reagovat
Busby babes

Panic buy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ings krasne

Reagovat
pingla

Marfiáááál

Reagovat
Ligter

to dává vzpomenout na Fonteho v prosinci

Reagovat
I am Mancunian

hahah martialkooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klučina je boží!

Reagovat
Coutinho10

Ings to je nastup

Reagovat
wild

MARTIAAAAAAAAAAL Kolko stal ? 50 ? Malo

Reagovat
johnik

Rodgers tactics master

Reagovat
mickey mouse

goooooooooooooooooool

Reagovat
SunFells

Panebože

Reagovat
Tomanatura

Boze ten je uplne jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol takovou nahrávku nedostal Martial od svých spoluhráčů za celej zápas

Reagovat
Manik...

Link na United? Teď jsem přišel

Reagovat
masly008
Reagovat
Manik...

díky

Reagovat
pingla
Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
Darren Fletcher

máme útočníka!!!

Reagovat
Busby babes

ale zas to byla teda strasna nahoda no. Martial ale peknej instinkt strelce, zakonceni chladnokrevny. na to, ze mu je 19.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný řešení těch finálních situací...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vrabejka

Martial> Rooney

Reagovat
nani92

náhodaci

Reagovat
masly008

ti beci sotonu jsou bud slepí nebo mají vsazeno ne.

Reagovat
I am Mancunian

Rooney - 909 minutes without a PL goal.

Martial - a goal every 19 minutes.

#MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony - len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně dej hattrick ty sráči mladej a budu litovat ještě víc, že jsem tě nevyměnil za Girouda

Reagovat
vrabejka

Aby [DXTY] ‏@SexualCoutinho 20 sek.před 20 sekundami

Moreno > bale

Už to jede

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ešte aj zajebal sľubný protiútok, wow

Reagovat
Dawon

Rooney utratte ho uz nekdo prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney zajebe fakt všechno..

Reagovat
SunFells

Soarese tam prokrista pošli.

Reagovat
niflheim

Wazza absolutně tragický, teď navíc další zesraný break. Ať už ho stáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bych chtěl vidět Martiala, kdyby pod ním byl nějaký schopný AM

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad taký Rooney?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš křestní jméno Tysi?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme tomu Monaku poslat těch 30 za Martiala

Reagovat
Grahf

vyjeb toho rooneyho už

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
I am Mancunian

ddg

Reagovat
Busby babes

DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

Neudělal dva, tři roky zpátky podobnou hrubku Fonté na RvP?

Reagovat
I am Mancunian

minuly rok mam pocit

Reagovat
Busby babes

jj

Reagovat
Pasha

jj minulý rok, zápas sa hral na začiatku decembra a oba góly dal Robin. Po zápase povedal: Trust me, we'll be back!

Reagovat
wild

to povedal este po Moyesovej sezone, nie?

Reagovat
Ligter

hlavně, že jsme o měsíc později s nima doma prohráli 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole loni? já mám pocit, že je to tak 3 roky zpátky

Reagovat
Manik...

United dneska vám přeji

Reagovat
Swarley

wow, to je zase šílenej zákrok

Reagovat
niflheim

Tak snad se Peréz dívá

Reagovat
fenixLFC

s dannym je ta hra uplne cosi ine

Reagovat
smazaný uživatel

David!!

Reagovat
Dawon

DDG

Reagovat
wild

DDG keby sme mali od zaciatku sezony brankara a utocnika tak sme na tom bodov o dost lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

O bod myslis?

Reagovat
wild

aspon 3

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze by dal aj nejaky ten gol?

Reagovat
wild

pisem brankara aj utocnika..proti Newcastlu nemal kto dat gol, proti Swans by ten druhy gol urcite chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Ach neprecital som toho utocnika. Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Basti si to zase ošéfuje a hotovo

Reagovat
Grahf

zas budeme počítať zápasy, kde bude MoM David

Reagovat
Pasha

Tu je vidieť, čo znamená, keď máte v bráne svetovú špičku a nie priemer David

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pasha

So Sergiom v bráne by nám dal dnes gól už Mané a nie Pellé svojou dorážkou

Reagovat
Dawon

to by byl presne ten gol, ktery by si v zadnem pripade golmanovi nemohl vycitat, ale ti nejlepsi to zkratka chyti

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pasha

Práveže ani nevyčítam, avšak vieme, že DDG ten zákrok naviac dokáže spraviť. To máš rovnako ako s Djokovičom. Proti nemu niekedy nestačí ani jeden extra úder, ale až dva.

Reagovat
Tomoro

Lucas vypichne mic Coutinhovi

Reagovat
Swarley

dokonalé DM

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

A najlepší away support

Reagovat
Pasha

bez diskusie, my sme doma všade

Reagovat
minoLFC

chytrý gól

Reagovat
cubazi

BR out

Reagovat
Pasha

Snáď nie, na to divadlo sa mi dobre pozerá

Reagovat
I am Mancunian

GOAL! Martin equalises for Norwich after Mignolet flaps at a corner.

Reagovat
smazaný uživatel

lidi, já vypil šest piv na fotbale jsem jak bomba co to je za výsledky? jakto, že gaal vede?

Reagovat
masly008

tak dali gol po ofsidu a pak jim namazal bek soupeře do tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

takže klasicky luck

Reagovat
masly008

asi tak.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
masly008

napsal jsem něco co není pravda?

Reagovat
Pigeon

ne jen se směju jak se ztrápeně plácáte po rameni, že za vše může jen štěstí

Reagovat
masly008

on se ptal jak vedete,já mu odepsal pravdu a neříkej že ne.a až do 3 golu to bylo hooodně o štěstí a chybě pomezního.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, united jsou lceři největší na světě

Reagovat
Pigeon

tak z toho co tu píše lze vyčíst, že má na mysli, že my to štěstí a haluz máme pořád

Reagovat
smazaný uživatel

To tiež nieje ďaleko od reality

Reagovat
Pigeon

neztrapňuj se

Reagovat
smazaný uživatel

To som ani nemal v pláne holt si v tom sám zatiaľ

Reagovat
icemike

Pořád ne, jen když vyhrajete...

Reagovat
monty25

Akorát přijdu a Liverpool dostane gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Martin nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Martial naprosto parádní

Reagovat
johnik

Kurva takový gol zas

Reagovat
johnik

A on stáhne Studge a Benteke dávno na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Martin zakončil jak pán.

Reagovat
Swarley

nepůjčit balon, to by nám teď mohlo jít

Reagovat
Cobra

Neskutečný save

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno je vynikající

Reagovat
mickey mouse

Simon zachránil, uff.

Reagovat
Swarley

luxusní akce, yeees

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóóóóóol, škoda, že ho nedal už Memphis

Reagovat
pingla

Mataaaaaaa

Reagovat
Ligter

MATAAAAAAAAAAA

do hajzlu, jak jsme mohli dát tři góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je ve středu zálohy uplně ztracenej.

Reagovat
Pigeon

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

kde to hraje rooney

Reagovat
Pasha

Bastian

Reagovat
Busby babes

Maticka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konecne nejaka poradna akce. Basti. Depay.

Reagovat
Dawon

to je vončo!!!!!! a mata klasicky z hovna

Reagovat
Tolstobik

Oh, toz dnes to zatim ide

Reagovat
smazaný uživatel

První vypracovaná šance? Basti

Reagovat
wild

mataaaaaaaaaa Depay

Reagovat
Darren Fletcher

Matička náš poklad

Reagovat
Kaze

Martan mohl mit hattrick

Reagovat
Kaze

Aha, tak to byl Memphis.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to hraje rooney? na vlastní polovině?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akcička..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se takhle nemůže hrát celej match? Proč tam jsou pasáže, kdy by nás přehrával i Trenčín?

Reagovat
SunFells

Memphis parádička.

Reagovat
Grahf

nechápem, že vedieme 3:1, na začiatku to vypadalo, že fasneme, ale v druhej polke saints uplne odišli.

Reagovat
niflheim

Jinak Basti je v tom středu naprosto fenomenální, jde úplně cítit, jak z něho mají všichni respekt... to jeho určování tempa hry a všeobecně dirigování je naprosto úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

není fenomenální, nepřeháněj

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

král

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte zač no....

Reagovat
Pasha

Basti fantasti aj na jednej nohe keby hral, tak by spĺňal najprísnejšie kritéria. Ja som veľký kritik, no jemu fakt nie je čo vytknúť.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

fantasticky nakup

Reagovat
kiwwi

deutsche fußball meister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Takze Blindak na LB a Paddy na CB? je dobre, ze se dostane na hriste a neco zas odehraje.

Reagovat
Tomanatura

Konecne se na to da divat od nejake te 30. minuty. Schweini

Reagovat
kiwwi

ono treba zapas hodnotit na konci a nie picovat uz od zaciatku...malokedy sa hra super celych 90 minut

Reagovat
Busby babes

ale hovno, na zacatku to bylo strasny, tak se da nadavat a jen doufat, ze se to zlepsi.

Reagovat
kiwwi

vsak bolo a co? tu uz katastroficke scenare, sarkasticke poznamky, vysmech, totalna tragedia od fanusikov....tam sa pozri jak nasi away fans nonstop support aj ked sa hralo strasne

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomanatura

A co s tim mam spolecneho ja?

Reagovat
kiwwi

to pisem Busbymu

Reagovat
Tomanatura

tak reagovals na me s tim picovanim od zacatku

Reagovat
Busby babes

jasne, na stadionu je treba podpory, na netu u diskuze si muzu zanadavat. Ale tak to je spis asi na jine, ja zas tolik nenadaval. Jini tu psali o vyhazovu LVG a tak...

Reagovat
Tomanatura

to bylo hodnoceni teto sezony

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

depay konecne nieco predviedol aj v pl a hned je z toho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Toto možno mohol Anthony vyriešiť lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Depay nemá áčko?

Reagovat
Swarley

jako sice nebyl úplně poslední, ale ty vole, to není na redku?

Reagovat
vitasrp

Není no, když nebyl poslední.

Reagovat
Swarley

jako jo no, ale v podstatě to byla situace 2vs1, kdy jako nejdeš sice jako poslední, ale je to dost slušná šance...absolutní nezájem o balon, jasně chceš jen přerušit...dost lacině z toho odejdeš jen se žlutou...

Reagovat
vitasrp

Taky to byl asi ten nejlepší taktickej faul, kterej se dá vůbec udělat, tohle už extrémně smrdělo gólem a přitom to bylo kenom za žlutou. Každopádně podle pravidel tam nebyla snad jediná věc, proč dávat červenou.

Reagovat
Swarley

jo jo, spíš mi šlo právě o tohle, že v tuhle chvíli je tahle prasárna v podstatě naprosto dokonalé řešení...podle pravidel jen za žlutou, ale jakousi normální logikou, by se to mohlo posoudit i jinak...

Reagovat
Busby babes

prave proto, ze nebyl posledni, tak neni.

Reagovat
Dawon

hlavne nevim, proc se s tim tak sral do stredu, kdyby to potahl po lajne, tak ho nechyti, a jdou s rooneym 2v1

Reagovat
Busby babes

prave proto aby si odclonil toho beka, kterej ho pak zatahl. kdyby sel po strane, tak je pro toho beka snazsi treba dat skluz nebo tak. Takhle mu nezbyva nic nez faul.

Reagovat
Ligter

to bychom chtěli dneska už moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto silne zavana golom Norwichu. Medzi tym utokom a zalohou je momentalne diera ako svet.

Reagovat
kiwwi

Mane

Reagovat
niflheim

Clatts dneska

Reagovat
Ligter

Mané

Reagovat
masly008

pool jenom 2 fauly ,ale zase i minimálně 2 divy no

Reagovat
Kokesh

Pekne Martial, takhle se zavira huba kritikum.

Reagovat
Tomanatura

Nikdo nepochyboval, ze je dobrej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kokesh

Tak to jsem asi cetl jine diskuze. Jeho cena ho bude pronasledovat celou dobu, ale utocnik je od strileni golu a to se mu dari hned od pocatku...ale skvelych rozjezdu melo uz plno hracu, uvidi se co dale.

Reagovat
patas92

Reagovat
Tomanatura

kazdy nadaval na tu castku a vetsina ho neznala. Byl tam snad jeden jediny clovek, co ho prirovnal k Welbeckovi, jinak nikdo nepochyboval. A i kdyby dal tech golu 180, tak ta castka je ulet, no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je s tím dodatečným trestáním simulací?

Jinak tohle byl fakt hodně hloupej dive.. Vždyť mohl úplně v pohodě zakončovat

Reagovat
Tomoro

Co to tam donesl Firmino na hriste Lallanovi a Milnerovi ?? Nejakou vyzivu? podivilo me, ze pak ty obaly hodili normalne na travnik.. ale hlavne co jako potreboval Lallana za 10 minut na hristi??!!

Reagovat
smazaný uživatel

To su instantne pokyny.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl šém od Rodgerse

Reagovat
smazaný uživatel

Martial si to dáááva

Reagovat
pingla

Ten Marciál je prostě skvělý Jestli si to nepodělá, tak už teď MOTM

Reagovat
niflheim

On nebo DDG.

Reagovat
Tolstobik

Kurva tady ty skluzy to je vzdycky strach....a po Shawovi jeste vesti....

Reagovat
monty25

Coutinho

Reagovat
fenixLFC

coutinho ty kokot

Reagovat
Busby babes

OT Rugby: McCaw. podkopne hraci nohu. kdyz tam maj video.

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho

Reagovat
johnik

Coutinho

Reagovat
Rohlíček

Coutinho

Reagovat
Dawon

na to jak se nad tim ale pred sezonou onanovalo, tak teda Depay ty primaky nekope moc dobre

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Swarley

Tony tu pravou stranu dnes rozhýbal hodně dobře, to je nakonec i povedené střídání

Reagovat
Busby babes

to mi prislo, ze parkrat mel nekdo ve stredu mic, prava strana uplne volna, ale Darmian vyklusaval na beku a nenabizel se. Proto asi sel dolu.

Reagovat
Swarley

já nevím no, asi to není úplně v plánu, aby byl tak zatažený...dneska měl trošku i problémy směrem dozadu, tak možná proto šel dolů...ale je fakt škoda, že to nezkouší více dopředu...strašně moc to pomůže, když to tam ten bek roztáhne, udělá tam klidně prázdnej náběh...

Reagovat
Busby babes

hlaven je to ted uz i otevrenejsi a Tony toho umi vyuzit.

Reagovat
kiwwi

cosi, toto treba hejtovat dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo spravil Coutinho?

Reagovat
smazaný uživatel

šli 2 na 1, nakonec sam na golmana, ani ne z uhlu moc, a proste ho napalil

Reagovat
fenixLFC

nechapem preco ings nesprintoval a spomaloval...

Reagovat
Melda

Aby mu Coutinho mohl přihrát

Reagovat
fenixLFC

na polke ihriska ked bol coutinho par metrov pred nim tak vyklusaval aby mu mohol nahrat?

Reagovat
masly008

nedal sám na golmana,nebo 2 na jednoho,záleží na pohledu.

Reagovat
Busby babes

Wazza neudela rychlej pohyb.

Reagovat
kiwwi

skusene ukludnuje

Reagovat
I am Mancunian

lvg ho uz zjebava

Reagovat
Pasha

Basti

Reagovat
Swarley

co to teď bylo za komickou vložku? to mohli přerušit mnohem dřív

Reagovat
niflheim

Martial

Reagovat
Grahf

anketná otázka: ako špatne musí rooney hrať, aby ho lvg posadil?

Reagovat
Busby babes

a LVG dava cocku Rooneymu.

Reagovat
avicii

Ak nevyhrame tak Rodgers uz musi prosteprosper

Reagovat
avicii

Proste ist ....podrbany telefon

Reagovat
cubazi

Nasrať nato škoda času sa na tento herný grc vobec dívať. S Brendonom to nema buducnosť, čím skor to vedenie pochopí tým lepšie. Mužstvo nemá tvár, nehrame ako mužstvo každy ťaha sam za seba a tak to aj vyzerá. Mužstvo spoločne nebrani, stred zalohy fakticky nie je a taktiež chyba kreativec. Proste nema vyznam nato čumieť. Zabita sezonna....

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si, ze to je tak zabite..

Reagovat
fenixLFC

dneska je to prave fajn

Reagovat
cubazi

Ak hráme fajn tak remizujeme doma z Norwichom. S takymto zmyšlanim to bude boj o zachranu.

Reagovat
Melda

Má pravdu, dnes po dlouhé době se na to dalo koukat, ikdyž se nevyhrálo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

aha, lebo kazdy dobry vykon musi vzdy vyhrat hlavneze prve dve kola sme hrali na hovno a mali dve vyhry...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozny uz ale firminho, lallana, ings, ti borci naskocili az do druheho, a jsou u všeho

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dostává pojeb ? ..ale ta lavička by mu tak slušela

Reagovat
smazaný uživatel

kua, nech začne už MOTD 2 s Markem Chapmanem

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza dostal zjebanie

Reagovat
Ligter

jasně, ono to nejde bez nervů

Reagovat
smazaný uživatel

LOLOL

Reagovat
Dawon

to si snad delaji prdel s timhle branenim

Reagovat
smazaný uživatel

McNair no

Reagovat
Busby babes

hmm. uz jsem se bal, ze bychom to dohravali bez nervu...

Reagovat
Swarley

ale jak jednoduchý to je, rychlá klička, přesný centr, dobrý náběh...tohle mě sere, že takovou akci jako dnes Saints dvakrát, jsme nepředvedli za celou sezónu...

a jinak teda katastrofálně rozebráno...

Reagovat
Pagy

shaw zleva ani rojo ti přesný centr nehodí, když je na levo young , tak těch přesných moc není, depay měl skvělý centr na felu v LM, zprava ani valencia ani darmian kvalitní centr taky nehodí, mata taktéž, nemáme na to hráče a je to škoda

Reagovat
Swarley

jako kádr za stamiliony liber a ani jeden hráč neumí nacentrovat?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo má rád MOTD?

Reagovat
Pasha

Tak asi každý, rozbory Alana Shearera mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

jsi borec kámo, miluju MOTD umíš dobře angoickly, že?

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlaxnější bránění ever?

Reagovat
SunFells

Aspoň že Mané s Pellém chtějí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ešte budú nervy, ach

Reagovat
Swarley

zase Pellé volnej, jsme fakt sebevrazi

Reagovat
niflheim

Snad to ještě nezajebem

Reagovat
SunFells

To je kretéén

Reagovat
Ligter

McNair

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo 5 minút

Reagovat
Ligter

rohy nakrátko

Reagovat
Pigeon

5 minut?

Reagovat
Dawon

kriste pane ten Blind je ale nerealne pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do piče

Reagovat
mickey mouse

Jak to nevyhrajem, tak BR di do řiti už fakt ale. Neporazit doma Norwich

Reagovat
Swarley

odkdy má Wanayama takovou levou do psí prdele?

Reagovat
Pasha

De Gea

Reagovat
masly008

co to tam jako rooney dělal taká otočka

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Swarley

DDG čaroděj

Reagovat
smazaný uživatel

nic extra

Reagovat
Dawon

Co to bylo za skok od Rooneyho?

Reagovat
Busby babes

ted tam teda neskutecne horime. Nikdo naprosto nedrzi pozice...

Reagovat
Tomanatura

To jako chcou, aby byl MOTM De Gea, nebo o co se to ted vsichni snazi?

Reagovat
Swarley

neuvěřitelný chaos

Reagovat
Grahf

kokoti fakt, nevedia vpredu podržať loptu

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho se to snazi urvat sam porad

Reagovat
pytlerLFC

Sabotoval Rodgerse.

Reagovat
cubazi

Nj radšej odjebe sám ako by sa mal dívať nato ako to odjebe niekto druhý... začarovaný kruh odjebavania priležitostí

Reagovat
Melda

Výčitky.Snažil se pak napravit tu chybu no

Reagovat
Busby babes

Wazza. to je fakt idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Saints!!!

Reagovat
mithro

JO JO JO JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Swarley

důležitá výhra, paráda!

Reagovat
REPLIKATOR

RODGERS OUT!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pigeon

V suchým triku

Reagovat
patas92

United neskutečný luck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Rodgers out!

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cubazi

Pekne. Toto už musí byť na vyhadzov.

Reagovat
monty25

Proboha, koho už chtějí porazit? RODGERS OUT!

Reagovat
I am Mancunian

ddg nam dneska vyhral zapas

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mickey mouse

Rodgers ven!

Reagovat
Grahf

Zas z prdele klika, predlžili sme si dalšie sledovanie totalneho futbalu od nášho trenerskeho mága.

Reagovat
Grahf

btw rooney dneska úroveň ala Budkovce.

Reagovat
smazaný uživatel

litrpůl

Reagovat
Dawon

Kurva ale jakym zpusobem se dokazem nechat zatlacit je desive Kdyz to porovnam s nasi neschopnosti v zaveru proti Newcastlu, Swansea a PSV tedka

Reagovat
smazaný uživatel

jak za toto asi muze rodgers omg, nebudte jak ovce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

aj tak mal byt uz davno prec dnes sme pozahadzovali sance ale herne sme ich mali zvalcovat...

Reagovat
Pasha

WE LOVE UNITED, WE DO!!! OOH UNITED WE LOVE YOU

Reagovat
smazaný uživatel

Martial a DDG So šťastím, ale dôležité 3 body. Budúci týždeň si snáď zastrieľame a uvidíme pekný futbal od začiatku.

Reagovat
SunFells

Strašně psychicky labilní tým. A Koeman zase divný, tady ta absence beků ten tým strašně stojí.

Reagovat
Busby babes

jako sice jsem psal, ze je dobre, ze Paddy dostane minuty, ale nakonec se to mohlo vymstit. Letos jeste nic neodehral a nakonec i ten druhej gol byl jeho... Tohle se ukazalo jako spatny stridani od LVG. kdyz ta obrana funguje, tak nechapu, proc do toho hrabal...

Reagovat
Dawon

ono hlavne rozbijet stoperskou dvojici behem zapasu je podle me totalni picovina...to uz mel radsi prdnout paddyho na leveho beka, napravo hrat umi, tak by to snad smerem dozadu mel zvladnout...v podstate to same co proti PSV pres tyden

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

ta prva veta je na nas ?

Reagovat
SunFells

Né.

Reagovat
fenixLFC

ved jeden bek hral nie?

Reagovat
SunFells

Targett no, to je jako by ani nehrál.

Reagovat
Busby babes

ufff. zlaty tri body. Druhej polocas byl lepsi nez prvni, o dost. Na konci ale prekvapive neschopni udrzet balon a tim nas Soton dostal pod velkej tlak a ten gol visel ve vzduchu. DDG skvelej, Martial to same. Mata s Depayem slusnej, ostatni normalka az na Wazzu, ten byl strasnej.

Reagovat
SunFells

Liverpool též kvalitka. Škoda, že to tomasinho teda neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Posrať si takto vyhratý zápas, to je fakt na smiech. Liverpool

Reagovat
Melda

Ikdyž se dneska nevyhrálo, tak nejlepší LFC tuto sezonu.Firminho příště od začátku.Sakho neskutečný !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Co je tu k smíchu?

Reagovat
Infernoqt

správný přístup

Reagovat
Melda

Co mi zbývá?

Reagovat
Infernoqt

já se ti nedivím, zažívám to samé

Reagovat
smazaný uživatel

I když to tady spoutu lidi asi nezajima a budou psat ze to sem nepatří,ale já bych ocenil kdybste davali članky o MS ve sportu,ze ktereho nas milovany fotbal vznikl. I když jak říkám,už jen že,se to jmenuje euroFOTBAL,to by bilo do očí,ale zkusit byste to mohli,a lidi ktery to nezajima by to proste ignorovali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele