Premier League - souhrn 26. kola: Liverpool - Manchester United 7:0

04.03.2023, 15:29, aktualizováno 06.03.2023, 23:04
Komentáře a souhrny
Cody Gakpo (© AFP)

Manchester United nezvládl zápas na Anfield Road, odvezl si "sedmičku". Manchester City přehrál Newcastle, věřil přitom, že Arsenal odpoledne zaváhá, jenže ten nakonec v závěru strhnul výhru nad Bournemouthem na svou stranu. Konečně se z vítězství zaradovala také Chelsea, naopak West Ham schytal debakl v Brightonu. Nedařilo se ani Tottenhamu. Brentford v pondělí zdolal Fulham, kterému se přiblížil na rozdíl jediného bodu...

Brentford FC - Fulham FC 3:2

06.03.2023 21:00

Góly: 6. Ethan Pinnock, 51. Ivan Toney (pen.), 85. Mathias Jensen - 39. Manor Solomon, 90+9. Carlos Vinícius

Londýnské derby dvou příjemných překvapení sezóny dopadlo lépe pro domácí Brentford. Skóre utkání otevřel v úvodu Pinnock, ještě do konce první půle stačil vyrovnat Solomon, po změně stran však skórovali domácí. O výhře rozhodl proměněnou penaltou Toney a v závěru pojistku přidal Jensen. Za hosty zvládl jen snížit na konečných 3:2 Carlos Vinícius.

Zajímavé střetnutí mezi Brentfordem a Fulhamem odstartovala herní převaha domácích, ze které pramenily šance. Již v páté minutě měl na svém kontě dvě zahozené tutovky Bryan Mbeumo, mrzet ho to však příliš nemuselo. Nátlak domácích vyústil v zaslouženou úvodní branku v 6. minutě, kdy se ke střele ve vápně dostal Ethan Pinnock, jenž prudkou tečovanou střelou rozvlnil soupeřovu síť.

V prvním poločase měly ještě domácí "Včely" dvě brankové příležitosti, ale pokusy Mbeuma ani Toneyho brankou neskončily, naopak v 39. minutě z ojedinělé příležitosti skórovali hosté. Andreas Pereira zahrával přímý kop z nebezpečného prostoru a technickou střelou nastřelil jen spojnici, míč se však odrazil k osamocenému Manoru Solomonovi, který hlavou srovnal na 1:1. Další branka v první půli nepadla, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Hned na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky dostal Brentford velkou příležitost k navrácení vedení, a to v podobě pokutového kopu po faulu Issy Diopa. K němu se klasicky postavil Ivan Toney a prudkou střelou k tyči prostřelil Bernda Lena - 2:1.

O dvacet minut později se pokusil anglický útočník o další zářez na pažbu, jeho překvapivá střela z poloviny hřiště však jen těsně minula Lenovu branku. Domácí byli i ve zbytku lepším mužstvem a pět minut před koncem se dočkali další odměny. Nová posila Kevin Schade utekl obráncům Fulhamu a poslal míč před branku, kde si jej našel Matthias Jensen, který překonal Lena a zvýšil na 3:1. V deváté minutě nastavení se ještě podařilo snížit Carlosi Viníciusovi, nicméně na další branku se hosté nezmohli.

Brentford se výhrou v důležitém utkání přiblížil sedmému Fulhamu na rozdíl jednoho bodu, navíc má stále dva zápasy k dobru.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester United 7:0

05.03.2023 17:30

Góly: 43. Cody Gakpo, 47. Darwin Núñez, 50. Cody Gakpo, 66. Mohamed Salah, 75. Darwin Núñez, 83. Mohamed Salah, 88. Roberto Firmino

Ostře sledovaný souboj těžkých vah dopadl naprosto jednoznačně. Liverpool rozstřílel ve 26. kole Premier League Man Utd 7:0. Vyrovnaný první poločas dopadl lépe pro domácí tým, který ve 43. minutě poslal do vedení Gakpo. Po přestávce už byl na hřišti jen Liverpool. Odevzdaní United naprosto rezignovali na defenzivu a nechali si dát neuvěřitelných šest gólů. Na straně domácích excelovalo ofenzivní trio Salah, Gakpo a Núñez, které se dohromady postaralo o šest branek ze sedmi.

V 10. minutě si Antony šikovně navedl balón na hranici vápna, ale jeho následnou střelu směřující k pravé tyči výborně zlikvidoval pozorný Alisson. Na druhé straně střílel z podobné pozice Salah, svůj pokus však poslal těsně nad. V prvních 20 minutách zápasu se na hřišti zejména bojovalo a k vidění bylo několik ostřejších zákroků na obou stranách. Ve 22. minutě zakončoval z bezprostřední blízkosti Robertson, ale jeden z obránců jeho pokus včas zblokoval. Ve 23. minutě promarnil dobrou šanci Núñez, který po centru ze strany zakončil z první nad bránu.

Ve 26. minutě Dalot našel krásným centrem Fernandese, ten ovšem v obrovské příležitosti mířil těsně vedle pravé tyče. Několik minut bez šance přerušil gólem Casemiro, ale rozhodčí správně posoudil, že situaci předcházel ofsajd, a tak branka nemohla být uznána. Ve 41. minutě zajel do protihráče Fabinho a po zásluze viděl žlutou kartu. V závěru prvního poločasu udeřili domácí. Ve 43. minutě Robertson našel milimetrovou přihrávkou Gakpa a ten zblízka bez problému překonal De Geu.

Druhý poločas už byl v kompletní režii Liverpoolu. Kanonádu odstartoval Núñez. Ten si ve 47. minutě naskočil na centr ze strany a hlavou poslal míč k levé tyči. Vzápětí na druhé straně střílel nebezpečně Antony, jeho pěkný pokus však bravurně pokryl Alisson. V 50. minutě bylo pro United ještě hůř. Salah našel přesnou přihrávkou Gakpa a ten v ideální pozici vstřelil svůj druhý gól v zápase. V 53. minutě tvrdě sestřelil protihráče Antony a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. O pár minut později ho napodobil Martínez a ani on neunikl karetnímu trestu. V 66. minutě zvyšoval už na 4:0 Salah, jenž zblízka uklidil balón pod horní tyč. V 73. minutě se v pokutovém území nejlépe zorientoval Rashford, nicméně svůj pokus poslal pouze do levé tyče.

Domácí nepolevili ani v dalších minutách. V 75. minutě Henderson našel pěkným centrem Núñeze a ten rovněž rozšířil svůj gólový účet v zápase. Hosté se v druhém poločase prakticky nedostali do utkání a celých 45 minut byli pod velkým tlakem, zároveň si nedokázali vytvořit žádné vyložené šance a kupili řadu individuálních chyb. V 83. minutě se střelou k pravé tyči prosadil Salah a zvýšil už na neskutečných 6:0. Absolutní demolici dokonal v 89. minutě střídající Firmino, který střelou po zemi překonal De Geu posedmé. Liverpool jednoznačně ovládl derby a Man Utd rozdrtil 7:0.

Svěřenci Jürgena Kloppa se po vysokém vítězství dotáhli na čtvrtý Tottenham, na který ztrácí už jenom tři body, Reds navíc mají jeden zápas k dobru. Man Utd zůstává na třetím místě. V dalším kole si "Rudí ďáblové" pokusí spravit chuť proti Southamptonu, zatímco Liverpool zavítá na hřiště Bournemouthu.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Everton FC 2:2

05.03.2023 15:00

Góly: 19. Brennan Johnson, 77. Brennan Johnson - 10. Demarai Gray (pen.), 29. Abdoulaye Doucouré

Nottingham Forest v rámci 26. kola Premier League dokázal získat bod s Evertonem za remízu 2:2 a prodloužil domácí ligovou neporazitelnost na devět utkání. Na City Ground Stadium skórovali za hosty Gray s Doucourém, za domácí se dvakrát prosadil Johnson.

Utkání mezi Nottinghamem a Evertonem se rozjíždělo pomalu, o první zajímavou situaci se v 9. minutě zasloužili hosté a hned z toho byla penalta v jejich prospěch. Shelvey totiž přišel do souboje s McNeilem pozdě, po vzájemném kontaktu pak nedal rozhodčímu na výběr. Pokutový kop následně s přehledem proměnil Demarai Gray, brankář Navas skončil na druhou stranu.

Vedení hostů však netrvalo ani deset minut. Domácí se po krásné kombinaci dostali k zakončení, Morgan Gibbs-White však zamířil pouze do pravé tyče Pickfordovy branky. Míč se ale od ní odrazil přímo k Brennanu Johnsonovi, který byl zcela nebráněný a ze vzdálenosti několika metrů bez jakýchkoli problémů dokázal rozvlnit síť soupeře.

Domácí dychtili po další brance, Gibbs-White se po souboji s Guéyem dožadoval odpískání faulu senegalského záložníka, sudí Brooks však viděl faul anglického mládežnického reprezentanta a z následné standardní situace naopak zahrozil Everton. Po sérii vyhraných hlavičkových soubojů se dostal k míči na hranici malého vápna Abdoulaye Doucouré, který stál před Navasem zcela nehlídaný a po lehkém přiťuknutí míče poslal hosty podruhé v utkání do vedení.

Ve druhém poločase byli daleko aktivnější domácí, nicméně obrana Evertonu byla velmi pevná a několikrát spoluhráče podržel i brankář Pickford. Zaslouženého vyrovnání však Nottingham přeci jen dosáhl, a to v 77. minutě. Obrovskou chybu v rozehrávce vyrobil Doucouré, míč mu dokázal vypíchnout stoper Felipe a posunul jej Johnsonovi. Ten kombinací s Ryanem Yatesem zamotal hlavu soupeřícím obráncům a následně zakončil chladnokrevně k tyči.

Další gól už nepadl a duel končí spravedlivou remízou. S výsledkem však nebude spokojen ani jeden z týmů, Everton totiž stále zůstává na sestupové 18. příčce, Nottingham je o čtyři body před ním na čtrnácté příčce.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City 1:0

04.03.2023 18:30

Góly: 35. Carlos Alcaráz

Southampton zvítězil v duelu 26. kola Premier League s Leicesterem City 1:0. Veledůležité tři body v boji o záchranu zařídil v prvním poločase Carlos Alcaraz.

Ve dvacáté minutě Theo Walcott v nebezpečném území fauloval Jamese Maddisona a byla z toho standardní situace pro Foxes. Té se ujal sám faulovaný a poslal parádní centr do šestnáctky přesně na Kelechiho Iheanacha. Jeho hlavička z dobré pozice však bohužel pro Lišky zamířila vedle. Po půlhodině hry si Walcott narazil s Cheem Adamsem a přihrávkou před bránu trefil ruku Castagneho, takže se nařizoval pokutový kop. Penalty se ujal James Ward-Prowse, ale pohrdl. Gólman Danny Ward vystihl směr kopu a střelu vyrazil mimo.

Domácí však neproměněná šance nemusela dlouho mrzet, jelikož se ve 35. minutě už vedení ujali. Che Adams si těsně pohlídal ofsajdové postavení a přihrávkou za obranu vysunul Carlose Alcaraze, který křižnou střelou z hranice šestnáctky skóroval.

Zkraje druhé půle se do příležitosti hostů dostal opět Iheanacho. A stejně jako v prvním případě těsně minul. Po hodině hry přišla na řadu třetí šance pro útočníka Leicesteru, když jej laxní rozehrávkou trefil gólman Saints Bazunu, jenže pálit ihned se neukázalo jako nejlepší řešení. Ještě v95. minutě mohlo být vyrovnáno. James Maddison setřásl Elyounoussiho a zleva nacentroval na Souttara. Hostující stoper však z blízka hlavou trefil pouze horní tyčku, a tři body tak zůstaly v Southamptonu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - AFC Bournemouth 3:2

04.03.2023 16:00

Góly: 62. Thomas Partey, 70. Ben White, 90+7. Reiss Nelson - 1. Philip Billing, 57. Marcos Senesi

Arsenal porazil ve 26. kole Premier League na domácím stadionu Bournemouth 3:2. Gunners prohrávali už po 9 vteřinách hry, kdy vsítil gól Billing. Po přestávce hostující tým překvapivě přidal druhou branku a pro svěřence Mikela Artety to nevypadalo dobře. V 62. minutě se však domácí konečně probudili a po brankách Parteyho a Whitea vyrovnali na 2:2. Obrat dokonal v 98. minutě střídající Nelson, který se rohovém kopu prosadil bombou z hranice vápna.

Hosté šli již v 1. minutě do vedení. Ouattara našel pěknou přihrávkou Billinga a ten pokusem po zemi propálil vše, co mu stálo v cestě. Arsenal mohl srovnat vzápětí, nejdříve zakončoval technickou střelou k pravé tyči Ødegaard, Neto však výborně zasáhl a zakončení vyrazil, následně se ještě k dorážce dostal Saka, ale jeho prudkou ránu gólman zlikvidoval dalším reflexivním zákrokem. Ve 21. minutě zahrozili znovu hosté, Ouattara se v malém vápně dostal k balónu, jeho obrovskou příležitost ovšem skvěle pokryl Ramsdale.

Ve 22. minutě musel z důvodu zranění střídat Trossard a na jeho místo nastoupil Smith-Rowe. O dvě minuty později zahrávali domácí přímý kop z velmi slibné vzdálenosti. K meruně se postavil Ødegaard, jeho zajímavá navštívenka ovšem o kousek minula pravou tyč. Ve 34. minutě se domácí hráči domáhali odpískání penalty, jelikož se zdálo, že jeden z hráčů soupeře zahrál v pokutovém území rukou. Rozhodčí si vše ověřil u videa a nakonec rozhodl, že situace proběhla podle pravidel.

Do druhého poločasu udělal Mikel Arteta jednu změnu. V zápase skončil pravý obránce Tomiyasu, kterého nahradil White. V 52. minutě zlikvidoval příležitost Ødegaarda pozorný Neto. V 57. minutě se zničehonic prosadili opět hosté. Na centr z rohového kopu si naskočil Senesi a hlavičkou doprostřed brány zvýšil vedení na 2:0. Gunners tentokrát dokázali zareagovat a v 62. minutě Partey překonal Neta zakončením po zemi, čímž snížil na 1:2.

V 69. minutě si bohužel přivodil zranění i střídající Smith-Rowe a jeho místo na hřišti zaujal Nelson. V 70. minutě se Arsenal konečně dočkal vyrovnání. White zužitkoval přesný centr a střelou doprostřed branky nedal brankáři šanci. V následujících minutách měli domácí obrovskou převahu a Bournemouth zachránilo několikrát štěstí. V 74. minutě zastavila Sakův pokus pravá tyč a o minutu později mířil Martinelli jen těsně nad břevno.

Gunners udeřili až v nastaveném čase. Po rohovém kopu se na hranici pokutového území dostal k balónu střídající Nelson a bombou k pravé tyči vystřelil Arsenalu tři body.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace 1:0

04.03.2023 16:00

Góly: 27. Joachim Andersen (vl.)

V souboji o horní polovinu Premier League nakonec byla o něco úspěšnější mírně favorizovaná Aston Villa, která díky vlastní trefě Joachima Andersena zvítězila nejtěsnějším poměrem 1:0 a v tabulce se usadila na jedenácté pozici se čtyřiatřiceti body. Londýnský celek po inkasované trefě nedokázal odpovědět a přiblížil se tedy k sestupovému pásmu, neboť je se sedmadvaceti body dvanáctý a na osmnáctý Everton už má náskok pouhých šesti bodů.

Svěřenci manažera Patricka Vieiry přitom vstoupili do tohoto sobotního duelu velmi dobře a hned první větší možnost po pěti odehraných minutách přetavili ve vedoucí gól, ovšem zásah Wilfrieda Zahy nemohl být uznán kvůli těsnému ofsajdovému postavení. Domácí z ničeho nic udeřili po necelé půlhodině hry. Po krásné přihrávce na pravou stranu poslal míč před branku Cash a skluzující Andersen si ho hodně smolně srazil do vlastní sítě.

Villains mohli navýšit náskok v poslední minutě úvodního dějství, jenomže Watkinsovi scházelo ve stoprocentní pozici potřebné štěstí, neboť svým projektilem z pokutového území pouze orazítkoval protější tyč. Crystal si výrazně zkomplikoval situaci krátce po odehrané hodině, protože Cheick Doucouré po zbytečném zákroku uviděl druhou žlutou kartu a po následné červené kartě tedy pro něj utkání předčasně skončilo.

Oslabení hosté mohli přesto vyrovnat v polovině druhého dějství, ale Zahova střela proletěla o decimetry vedle pravé tyče. Ve zbývajícím průběhu chtěli domácí definitivně pojistit svůj náskok, nicméně pokus střídajícího Baileyho zneškodnil brankář Guaita a pak byl po rychlém přečíslení na poslední chvíli zablokován McGinn.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Ham United 4:0

04.03.2023 16:00

Góly: 18. Alexis Mac Allister (pen.), 51. Jöel Veltman, 69. Kaoru Mitoma, 89. Danny Welbeck

Na West Ham už ve čtvrtek čeká osmifinále Konferenční ligy s kyperskou Larnakou a ligová generálka na tento souboj mu vůbec nevyšla. Po minulé porážce s rozjetým Manchesterm United (1:3) tentokráte neměl šanci na půdě ambiciózního Brightonu a po mizerném výkonu prohrál vysoko 0:4. V tabulce Premier League je tak až šestnáctý s třiadvaceti body a na sestupové pásmo má náskok pouhých dvou bodů.

Naopak domácí výběr navázal na skvělou formu z této sezóny a svého protivníka vyškolil z produktivity, v tuto chvíli mu patří vynikající osmá pozice s osmatřiceti body a stále tedy usiluje o účast v evropských pohárech v příštím ročníku. K již jedenácté ligové výhře této sezóny mu výrazně pomohl čtyřiadvacetiletý argentinský záložník Alexis Mac Allister, který nejprve proměnil pokutový kop a krátce po změně stran přihrál na druhý uklidňující gól.

V dresu londýnského celku nastoupil v základní jedenáctce český reprezentační záložník Tomáš Souček a byl střídán v 75. minutě, jeho krajan Vladimír Coufal vůbec nebyl zařazen do nominace kvůli problémům s patou. Brighton začal s velkou aktivitou a první možnost si vypracoval již po necelé čtvrthodině, ovšem March po skvělé individuální akci nevyzrál na vynikajícího brankáře Aréolu tvrdou ranou z hranice šestnáctky.

Brighton se však přeci jen dostal do důležitého vedení v 18. minutě, když Bowen těsně předtím poslal k zemi ve vlastní šestnáctce Kaorua Mitomu a s nařízenou penaltou si věděl rady právě Mac Allister, jenž nechytatelně zavěsil k levé tyči. Hosté hrozili jen ojediněle a nečekaně srovnat mohli ve 25. minutě, kdy svou předchozí minelu chtěl napravit Bowen, nicméně jeho přízemní pokus vykopl nohou pozorný gólman Steele.

Domácí hráli po změně stran velmi organizovaně a jasnou výhru pečetili hned třemi dalším góly. Nejprve vsítil druhou uklidňující branku Jöel Veltman, jenž po rohovém kopu Mac Allistera dopravil balón do poloprázdné branky, zhruba v polovině druhého dějství skóroval také Mitoma, neboť střílenou přihrávku Grosse k protější tyči dopravil do sítě ve skluzu z bezprostřední blízkosti - 3:0. V 89. minutě nakonec uzavřel gólový účet Danny Welbeck nechytatelnou dělovkou přímo do levého spodního růžku.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leeds United 1:0

04.03.2023 16:00

Góly: 53. Wesley Fofana

Trápící se Chelsea porazila v utkání 26. kola Premier League Leeds United 1:0. Duel rozhodl z kraje druhého poločasu Wesley Fofana. Hostům se ani přes závěrečný tlak vyrovnat nepodařilo.

Domácí mohli jít do vedení už v patnácté minutě, ale Kai Havertz názorně předvedl, že Blues teď prostě v pohodě nehrají. Po přihrávce zhruba na polovině hřiště totiž mířil téměř sám na bránu, Meslier proti němu vyběhl a německý fotbalista jej při pokusu o lob trefil. Výborný zákrok gólmana Whites, zároveň nepodařené zakončení Havertze. O pár minut později měli Potterovi svěřenci i smůlu, když Félix dostal nabito na hranici vápna od Sterlinga. Jeho následný střelecký pokus však skončil na břevně.

Domácí se tak dočkali až v 53. minutě a trochu zlepšili náladu svým fanouškům. Povedený rohový kop mířil někam mezi penaltový puntík a malé vápno, kde se nejvýš ze všech vyšplhal Wesley Fofana a parádní hlavičkou prostřelil gólmana Mesliera, který neměl šanci jakkoliv zasáhnout. Zhruba od 75. minuty převzali otěže duelu hosté, jenže ti si za celý zápas dokázali vypracovat pouze jedinou střelu na bránu a to na vyrovnání prostě nestačilo.

Chelsea se tak díky zisku tří bodů udržela na desátém místě o skóre před Asto Villou, na pátou pozici zajišťující postup do evropských pohárů však stále ztrácí sedm bodů a bude mít co dělat, aby toto místo vůbec mohla ohrozit. Leeds je naopak až sedmnáctý a pouhý jediný bod na sestupovým pásmem. Pro Whites tak letošní ročník bude pravděpodobně o záchranářských povinnostech, z trojice Southampton, Bournemouth a Everton totiž nikdo chtít spadnout nebude.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:0

04.03.2023 16:00

Góly: 82. Adama Traoré

Wolverhampton Wanderers porazil v zápase 26. kola Premier League Tottenham Hotspur 1:0. V závěrečné desetiminutovce rozhodl Adama Traoré, Vlci se sestupu vzdálili na šest bodů.

Hned v páté minutě se Son Hung-min dokázal díky naznačení uvolnit těsně za hranicí vápna a následně poslal na svatyni Josého Sá nebezpečný pokus do levé šibenice. Jeho střelu domácí gólman dobře viděl a dokázal ji zneškodnit. Zanedlouho Kane vysunul Sona, jehož přihrávka našla Kulusevského, a ten pořádně protáhl Sá. Ten podržel Wolves i ke konci prvního poločasu, když perfektně vyrazil hlavičku Perišiče. V úplném konci nastaveného času prvního poločasu ještě pálil z přímého kopu Pedro Porro a jeho rána trefila břevno domácích.

Jen co začal druhý poločas, znovu se ozvala horní tyčka Wolves. Tu tentokrát rozezvonil Son, když pálil po přihrávce od Kanea. O pár minut později se mohli prosadit domácí, když po pasu Jiméneze zívala na Semeda prázdná brána, jenže ten na balon nedosáhl. Převaha se během druhé půle pomalu překlopila ve prospěch Wolves, ti se přitom v 82. minutě dokázali prosadit. Jiménezovu ránu ještě Forster dokázal vyrazit, jenže jen na Adamu Traorého, který merunu z první napálil o břevno do sítě. V závěru se Wolves prosadili podruhé, jenže Jiménez byl v době přihrávky v ofsajdu, což posléze odhalil VAR.

Více informací k zápasu

Manchester City - Newcastle United 2:0

04.03.2023 13:30

Góly: 15. Phil Foden, 67. Bernardo Silva

Man City zvítězil ve 26. kole Premier League nad Newcastlem United 2-0. Domácí předvedli dominantní výkon a v 15. minutě je poslal do vedení Foden. Ve druhém poločase se hrálo opět hlavně na polovině Newcastlu a domácí zvýšili náskok po brance Silvy. Citizens získali tři body a v boji o titul dál pronásledují první Arsenal.

Už v první minutě mohli jít domácí do vedení, to by si ovšem Gündogan musel počínat lépe a nenamířit hlavičku těsně nad horní tyč. Ve 12. minutě dostali domácí výhodu přímého kopu ze slibné pozice, k míči se postavil De Bruyne, ale technickou střelou branku o kousek přestřelil. V 15. minutě už Citizens slavili, Foden se krásnou samostatnou akcí probil až do pokutového území a následnou střelou k pravé tyči otevřel skóre utkání. Ve 35. minutě se do vzduchu vyšvihl Haaland, ale jeho zakončení hlavou skončilo kousek od pravé tyče.

O pár minut později se do další šance dostal Haaland, nicméně ani tentokrát proti brankáři soupeře neuspěl. Manchester City zvládl první poločas a po 45 minutách vedl 1-0.

Po přestávce si Citizens udržovali herní převahu a soupeře vůbec nepouštěli do šancí. V 58. minutě poprvé zahrozili i hosté, Gordon se odhodlal ke střele kousek za vápnem, ale jeden z domácích obránců pokus na poslední chvíli zblokoval. V 62. minutě poslal Eddie Howe do hry hned trojici nových hráčů. V utkání skončili Saint-Maximin, Isak a Willock a místo nich přišli Longstaff, Wilson a Gordon. V 67. minutě Haaland našel pěknou přihrávkou Silvu a ten z hranice vápna poslal balón nechytatelně k pravé tyči, 2-0 pro City.

V 86. minutě obdržel přesnou přihrávku do velkého vápna Foden, avšak svou pohotovou střelu namířil jen doprostřed brány. Man City si dvougólový náskok pohlídal do konce zápasu a po dominantním výkonu porazil Newcastle 2-0, což se mu na domácím stadionu podařilo již počtrnácté za sebou. .

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
26
20
3
3
59 : 25
63
2
Manchester City
26
18
4
4
66 : 25
58
3
Manchester United
25
15
4
6
41 : 35
49
4
Tottenham Hotspur
26
14
3
9
46 : 36
45
5
Liverpool FC
25
12
6
7
47 : 28
42
6
Newcastle United
24
10
11
3
35 : 17
41
7
Fulham FC
26
11
6
9
38 : 34
39
8
Brighton & Hove Albion
23
11
5
7
43 : 29
38
9
Brentford FC
24
9
11
4
40 : 32
38
10
Chelsea FC
25
9
7
9
24 : 25
34
11
Aston Villa
25
10
4
11
31 : 38
34
12
Crystal Palace
25
6
9
10
21 : 32
27
13
Wolverhampton Wanderers
26
7
6
13
19 : 35
27
14
Nottingham Forest
25
6
8
11
20 : 44
26
15
Leicester City
25
7
3
15
36 : 43
24
16
West Ham United
25
6
5
14
23 : 33
23
17
Leeds United
25
5
7
13
29 : 40
22
18
Everton FC
26
5
7
14
19 : 38
22
19
Southampton FC
25
6
3
16
20 : 41
21
20
AFC Bournemouth
25
5
6
14
24 : 51
21

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1048)

Přidat komentář
kissak

Zápas jsem neviděl.

Výsledek odpovídá vývoji zápasu?

Byli jsme totálně marní?

Reagovat
Seydou Doumbia

neviděl jsem celý zápas, marní jste byli, ale zároven jste měli nějaké šance, jen hráči hovada bohužel, mohlo být větší drama

Reagovat
kissak

Díky.

Reagovat
VersaceChain

OT: Jako mnohalety PC hrac jsem si konecne koupil PS5. Jake hry byste mi doporucili?

Reagovat
Rattlesnake

určitě zkus rozjet něco z těch playstationovejch frančíz: série Uncharted, oba díly Last of Us, God of War, Horizon,...i to nový gran tourismo je fajn.

Reagovat
kbtk23

Horizon a God of War. Bradavice taky nejsou špatné

Reagovat
Gazdo

Horizon je must

Reagovat
cejen13

Místo těch nejznámějších věcí co už zmínili ostatní bych ještě urcite doporučil hry od Insomniac, tedy Spiderman a Ratchet a Clank. Pokud máš rád při hraní výzvu a souls hry, tak určitě doporučuju Returnal a Deamon souls remake, ten sem si já osobně užil i o něco více než Elden Ring, po Horizonu nejhezčí hra na PS5. Moje nejoblíbenější ps exkluzivita ne ale Ghost of Tsushima, ta vylepšená verze pro PS5 je blast.

Reagovat
Edgewalker

Za Ghost of Tsushima jednoznačný

Reagovat
VasAFC

Presne tak. Ale R & C nebo Crash je OG zalezitost.

Reagovat
TaylorAFC

Určitě Ghosta

Reagovat
Pinturicchio

Doporučil bych ti počkat na PS5 Pro, ale na to je už trochu pozdě.

Reagovat
Nihilister

Přesně tak, protože on jako PC hráč bude očekávat proklamované 4K/60FPS, což nemá žádná PS5 hra. Nevím jak ostatní ale Já se po roce a půl s PS5 cítím trochu podveden a budu muset upgradovat, aby ty hry dosáhly toho jak to bylo marketováno ...

Reagovat
Pinturicchio

To máš se vším, 4K / 60 FPS slibovala i nVidia, akorát zapomněli dodat, že ty 2080 potřebuješ 4 (přehráním). Ale koupíš to, protože s postojem - čekám - si v IT nekoupíš nikdy nic.

Reagovat
Nizzie

A další věcí je, že kdo čekal, že stroj stojící okolo 15k bude umět 4K/60 FPS byl trochu naiva.

Reagovat
Nihilister

No těch her na PS5 moc není. Ale určitě bych vyzkoušel Horizon FW, ten má za mne nejlepší grafiku z PS5 her. GoW Ragnarok má zase výborný cutscény ale oproti prvnímu dílu tam není tolik vylepšení a věřím, že jako PC hráče tě tam bude pár věcí štvát i když ta hra je dobrá. Jinak určitě zkusit Ratchet and Clank. Tam je aspoň pořádně vidět výkon PS5, přechody mezi různými prostředími jsou neuvěřitelné a je to v podstatě hratelný Pixar film. Je to trochu pro děti ale pořád je to dobrá hra, ale doporučil bych hrát na nejtěžší obtížnost aby to byla trochu výzva. Stejně i Spidermani jsou kvalitní ale Miles Morales je taková příjemná jednohubka.Ghost of Tsushima není hra ale umělecké dílo. Vypadá nádherně, nemá skoro žádný načítání. Ano má to v sobě klasická klišé východní kultury. ALE jsou provedený fakt dobře. Pokud si někdy hrát AC, tak tohle je o x tříd jinde. A pokud půjdeš jen po příběhu, tak se vyhneš klasickým UBI dojdi tam a tam ... Ale největší dopuručení ode mne bude zaplať si druhý tier PS Plus a najdeš tam půlku her co tady lidi píšou.

Reagovat
Pinturicchio

Cokoliv z univerza Final Fantasy, pokud máš rád RPG.

Reagovat
cejen13

Akorát sem dohrál ten remake 7ky a to byla parádní jízda. Naprosto skvělej soubojovej systém a ten soundtrack je dost možná to nejlepší co se kdy ve hrách objevilo. FFsem vždycky opomíjel, ale tahle hra mě asi přesvědčila dát šanci i dalším dílům a hlavně me dost navnadila na nový díl.

Reagovat
Pinturicchio

7 (originál), 8, 9, 10, s žádným neuděláš chybu. Je tam ale tahovy systém boje, typicky pro Jrpg. Jinak teď vyšel remake Crisis Core: Final Fantasy VII, taky pecka, a soubojovy systém stejný / podobny jako u remaku 7.

Reagovat
cejen13

Díky, už mám připravenou 10ku. Tahovej systém není problém, ba naopak, když je udelaný dobře, tak je to kolikrát, lepší než realtime, třeba v Persone 5 sem nechal přes 200 hodin.

Reagovat
Pinturicchio

Též ho mám rád.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
SaianSupaCrew

Witcher. Na té pětce je to fakt čistá pornografie.

Reagovat
Gazdo

Zrovna som to presiel s next gen updatom a teda katastroficky optimalizovane. Dokonca aj na PC kde to predtym islo krasne plynule to zrasu ide 25 fps

Reagovat
smazaný uživatel

Jako clovek co nikdy nehral PS hry to mas extremne jednoduchy. Projed vsechy PS exluzivky, ktery uz to byly zmineny asi stokrat - God of War, Last of Us, Horizon, Spiderman, Uncharted. Zadnou z tech her nemuzes slapnout vedle.

Kdybych mel doporucit jednu hru, tak ale jednoznacne Ghost of Tsushima.

Reagovat
Golasso

Mimo to, co už tady zaznělo – Bloodborne. Sice to vyšlo na PS 4, ale stojí za to.

Reagovat
cejen13

Bloodborne je super, ale těch 30 fps je utrpení, zvlášť potom co Deamon Souls, Sekiro a Elden ring jedou na 60. Od vydání ps5 doufám, že udělají verzi na ps5 s 60 fps, ale moc to nevypadá, no aspoň se spekuluje, že brzy se oznámí druhý díl.

Reagovat
fff

Zalezi aky styl mas rad.

Reagovat
PhilipS

Brighton je fakt skvělej tým. Tohle byl děsivej přejezd. Většina hráčů WH působila polodementně a takovej Johson předvedl snad nejhorší výkon, co jsem letos v PL viděl.

Bude to tvrdej boj o udržení.

Reagovat
O.Giroud

Bournemouth teda ako so Slepicami

Reagovat
Trand

Reiss je legenda všech legend, strašnej frajer Nejsuší triko asi tak za posledních 10 let

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson nám druhýkrát v sezóne zachránil prdel, a to odohral dokopy tak 3 zápasy v lige. Parádne cameo od neho aj bez toho screameru v 98. minúte. Snáď sa konečne chytí a ostane zdravý. Keby ho kúpila Borussia, tak z neho za 2 roky spraví druhého Sancha.

Reagovat
J0EL

Sancha radsej fakt nie

Reagovat
Edgewalker

Nevím jak vy, ale já jsem úplně vyšťavený. Do našeho gólu se mi to vůbec nelíbilo, ale pak...no tvl, pecka prostě. Nelson je bůh.

Reagovat
Gunner14

Wow, wow. Zase jsem na umreni

Tohle je fakt jak z pohadky, Nelson uzasnej

Reagovat
Mastný Chobot

Ale teda v posledných pár zápasoch máme viac šťastia než rozumu. Dnes každý útok Bournemouthu smrdel gólom, Zinchenko, Vieira a Tomiyasu boli dozadu hrozní.

Reagovat
gocii

taky mi přijde, že dozadu to už několik zápasů není zdaleka tak jistý jako na podzim.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemať Gabriela a Ramsdala v takej forme, tak je to asi veľká bieda.

Reagovat
Manik...

Vlci

Reagovat
LaVolpe

To zase bude v UK Celebration Police v akci.

Reagovat
Salfovic

Kolik už dal letos v lize Arsenal vítěznejch gólů v nastavení ?

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, na čo ti bude táto informácie, ale dva.

Reagovat
Mastný Chobot

*tri

Reagovat
Mastný Chobot

tak nie, dva. Proti MU to bolo v 90'

Reagovat
LaVolpe

Ještě se máme co učit ve "Fergie Time".

Reagovat
VasAFC

Hodinky me upozornili jestli si chci zapnout cviceni. Infarktovy zapas

Reagovat
Luc-Luc

Vlci zitra rozjebat ucka a verim, ze top4 dame

Reagovat
Nikikrew

Kolkatykrat sme vyhrali zapas v nastavenom case?

Reagovat
madridcan

Neviem načo ti bude táto informácia

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Aky sme silni v poslednych 10 min?

Reagovat
Neutron

Chobot?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kiss Me Polka!

Kdy se predava pohar, na kdy bookovat letenky reis❤❤❤

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Gunner14

Tak napinavy volejbalovy zapas jsem hodne dlouho nevidel

Reagovat
masly008

Reagovat
Liveral

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
oddy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Ondatra6

Reagovat
krisa

Reagovat
jackinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ZJEV

Ruky zvedate nahoru bohuzel porad to je pravda.

Reagovat
lofin9

To sa akoze nemame radovat z tych golov?

Reagovat
ZJEV

Spis na rozhodciho behem hry furt zvedate ruce a neco chcete. Ale neni divu, kdyz to dela trener.

Reagovat
Front hell

Pravda,že v United hráči nikdy nereklamuji ruce protihráčů,třeba takový Bruno. Ty jsi kašpar

Reagovat
ZJEV

Jo u nas Bruno ale u vas vsichni. Takze volejbal hrajete spise vy k nam se spise hodi tenis

Reagovat
ZJEV

Tak ani tenis

Reagovat
Front hell

Tohle dělají úplně všichni hráči ve všech týmech. Zrovna v tomhle si nikdo nemá co vyčítat. Nebuď pokrytec

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zark

De Zerbi

Conte to Štelýnymu zase pěkně kazí

Reagovat
Salfovic

Jakou má De Zerbi bilanci ?

Reagovat
Zark

na TM jsou přehledné statistiky skoro pro vše, 1.68 na nového trenéra v probíhající sezóně a v jiné lize a s Brightonem jsou myslím slušná čísla. Aby se v létě s takovou ještě nestěhoval výše

https://www.transfermarkt.com/roberto-de-zerbi/profil/trainer/32157

Reagovat
Pinturicchio

Conte je piča.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
SunFells

Parádní střídání dneska Jak se Trossard zranil?

Reagovat
masly008

nešlo vidět.

Reagovat
Mastný Chobot

Pri šprinte, asi hamstring

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme vyhráli? Beztak to muselo být utrpení

Reagovat
hona.kub

Koukal sem od 65min. Leeds nas tlačil, když sme měli brejk, tak v drtivé většině to někdo zasekl a bylo po brejku. Havertz je zbytečnej hráč.

Podle posledních 30min sme tu výhru utrpěli.

Reagovat
smazaný uživatel

btw Havertz není zbytečný hráč

Reagovat
mr.Silver

Těžká frajeřina od Nelsona, ten si hlasitě řekl o základ v dalším základ.

Villa a dnešek nám musí přidat hrozně moc psychické pohody, letos to už sakra musí vyjít

Spurs

Reagovat
gocii

no pokud bude mimo eddie i trossard, tak možná bude muset

Reagovat
efjay

ESR bude základ

Reagovat
Jules Glass

Wow, nádherný záver. Každopádne ako už tu niekto spomínal, Zinny dozadu dnes veľmi marný. Ak chce hrať Vieiru na Xhakovom mieste, tak Kieran by mal dostať šancu na lb.

Reagovat
kitas

Lenže to by sa muselo začať hrať vzadu po príchode Kierana úplne iným systémom než to vyžaduje Arteta od Ziniho. Kieran nie je typ obrancu ktorý bude dávať kolmice zo stredu ihriska.

Reagovat
Haaland

City more....

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/OsmanZtheGooner/status/1632070399843504128

Benny Blanco zaslouzene dal svuj prvni gol za Arsenal dnes, doufam ze do konce sezony uz Tomiho v zakladu PL neuvidim, White je zase po mensi odmlce v top top forme

Reagovat
kitas

Na druhú stranu Tomi ukázal aj v tejto sezóne že vie zahrať výborné zápasy. Len teda aktuálne je totálne bez formy

Reagovat
Gunner14

Urcite, snad se do toho dostane v EL, nema moc formu

Reagovat
Pan.Antonin

Dejte nám soupeře.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mönchengladbach

Řekl bych, že s velkou pravděpodobností minimálně jeden z trojice Everton, West Ham a Leicester sestoupí. A třeba i všichni tři.

Reagovat
Salfovic

Chelsea se už po dnešku asi zachrání.

Reagovat
Mastný Chobot

Reiss Nelson (5) has more goal contributions in his 85 Premier League minutes this season than Antony (3) has contributed in his 914 mins

Reiss

Reagovat
Nizzie

Reagovat
LaVolpe

A nějaká comparsion s Richarlisonem by tam nebyla?

Reagovat
efjay

Stačí tohle?

Ben White overtook Richarlison in this season’s PL scoring stakes today.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bakary3

Jen by mě zajímalo, směješ se antonymu, nebo čemu?

Reagovat
Busby babes

jako whatever, je to vtip, proc ne. jelikoze je to narazka na cenu, tak muzu takhle vytahnout treba Garnacha proti jakymukoliv hraci, co prestoupil za nejakou castku.

Ja bych Antonyho za Nelsona nevymenil.

Reagovat
Bakary3

Tak jasně, ale ta částka tam ani vzpomínaná nebyla

Jen prostě... Za pár minut má takovou produktivitu, ikdyz je to samozřejmě extrém a při větší minutazi by se ukázal nějaký reálnější vzorek..., Ale u Antonyho zatím bída, no

Reagovat
Busby babes

Antony je uplne v pohode, ma ok sezonu, je platnej a hraje dobre. ne nadprumerne, ale dobre. je to jeho prvni sezona v anglii.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Keď potrenuje pravú nohu a bude efektívnejší v 1v1, tak bude dobrý ale teda to ako profesionálny hráč z Brazílie má jednu nohu iba na opieranie je na facku

Reagovat
Front hell

Hlavně mě překvapilo jak je brutálně pomalý.

Reagovat
Bakary3

Ok

Ta cenovka ho samozřejmě předurčuje k ostřejší kritice... Tedy, on za ní moc nemůže, spíš klub.

Otázka je, jestli to, co píšeš, je ty ceně odpovídající, no...

Reagovat
Busby babes

to uvidime za par sezon, jestli jsme tech 100 mega dali opravnene. zacatek ma ok. je co zlepsovat, ale takovej traged, jak z nej nekteri delaji neni.

Reagovat
Bakary3

Jen tedy... Já tyhle přestupy obecně, kdy se zaplatí částka převyšující aktuální přínos a výkonnost, kdy ten hráč je v podstatě od začátku v dluhu vůči svý cenovce, nemám rád

Reagovat
Likan7

Ono je to logický, ale stejně mi přijde strašně směsný porovnávat hráče vzhledem k ceně. Ta cena je vycucaná z prstu United...ten kluk nemůže za to, že jsme za něj dali 80

Reagovat
Bakary3

Nevím, co na to odpovědět, když jsem napsal to samý

Reagovat
Front hell

Ale Antony má potenciál

Reagovat
Busby babes

ma

Reagovat
Front hell

Akorát né 100 milionový

Reagovat
Busby babes

to se uvidi...

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

Má to ve svých rukách

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nizzie

Reagovat
pingla

Srovnej si vašeho Pepeho s našim Antonym

Reagovat
lofin9

Takze vlastne naseho Pepeho s vasim?

Reagovat
Mastný Chobot

6+0 za 1250 minút v Nice, no

Reagovat
bbbauch

Farmers league

Reagovat
Mastný Chobot

ja som si to porovnanie nevymyslel

Reagovat
bbbauch

oba ty cenovce vubec neodpovidaj a pochybuju ze nekdy budou.. Antonyho otocky za tech 30 (?) mega navic stoji

Reagovat
J0EL

Pepeho jaslicky takisto

Reagovat
pingla

samozřejmě jsem myslel srovnání v PL, ne u farmářů

Reagovat
Mastný Chobot

Pepeho najhoršia sezóna je 3GA za 680 minút. Inými slovami, lepšia ako Antonyho po dnešku. Inak mal v prvej sezóne 11GA, no.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jardin

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

Suché triko

Reagovat
andkoo

Arsenal za tú prevahu zaslúžene, aj keď rozhodca už mal pískať koniec

Reagovat
ashburtongrove

Minimalne minutu se tam na zacatku nastaveni valel Smith, takze konec byl odpiskanej dobre.

Nehlede na to ze za to zdrzovani se melo nastavovat uz puvodne min 7 minut

Reagovat
andkoo

No na MS by to bolo aj 10 minút ale čo som videl dosť veľa zápasov posledných pár kôl, tak PL ti dosť obmedzili, často len 3-4 minúty bývajú

Reagovat
Nizzie

S tím zdržováním (obecně) by měli něco dělat, protože jsou na tom tratné kluby, které chtějí hrát fotbal a i fanouškům to ten zážitek z fotbalu kazí. Tam vidíš pokaždé gólmana při výkopu držet míč cca 15 vteřin (a to dávám dolní hranici), přičemž dle pravidel má mít na rozehrávku vteřin šest. Prostě fotbal a jeho pravidla.

Reagovat
Bakary3

Tady bych začal a hned poslat nepřímý kopy, nasrat.

Netoleroval bych ani obligátní stažení snadného centru a lehnuti na břicho s míčem v naruci, od ty doby bych taky počítal do 6. Tohle je jednoduchý, ale nikdo to nechce řešit.

A pak prostě sypat ZK, stačilo dát netovi ZK ve 30.min třeba a bylo vymalováno.

Reagovat
Nizzie

Jenomže ta žlutá pro toho golmana znamená defacto to, že si může vesele zdržovat dál a ještě více, protože žádný rozhodčí nemá koule na to, ho za to po druhé žluté vyndat.

Reagovat
Bakary3

Tak to je samozřejmě chyba - zdrzujes dal, dostanes druhou, jednoduchý...

Reagovat
Nizzie

Ano, takhle jednoduché by to mělo být, jenže pravidla fotbalu jsou anomálie ve své podstatě, protože jsou vše, jen ne jednoduchá. A pak už je to na rozhodčím, jak je citlivý a jak to posoudí. A ty koule toho gólmana za toto vyndat prostě neměl snad nikdy nikdo.

Reagovat
Bakary3

Jen dodám - BOHUŽEL.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Mě na těch pravidlech štve to, že je fakt hodně velký důraz kladen na to, jak to posoudí rozhodčí, že ty pravidla si můžou nějak tak ohýbat. Třeba právě u té rozehrávky gólmana, to je v pravidlech napsáno jasně, a stejně to rozhodčí pouští a nechávají být. To stejné bych udělal u autu. Prostě od doby, kdy dostaneš míč do ruky a postavíš se k čáře máš třeba 6 s na vhození míče do hry, trestem nemusí být žlutá, ale třeba přijít o balon.

Reagovat
Bakary3

Jo, jak píšeš níž, u faulu je to jiná, tam nedokážeš popsat doslovně, co faul je, co už ne, kdy je tam moc síly, kdy málo...

Ale tady není o čem.

Jen to trestat, je to nepochopitelný, když ti pak ofsajd rozhodnou na milimetr, ale tady pak nevadí, že gólman drží míč 15s místo 6.

A simulovani jen dávat tresty na 3z plus, po prvnich příkladech by se ti dotyční hned na hřišti po zákroku, kdy by to ze zvyku zkusili, hned hlásili, že penaltu nechtějí.

Jenze tady je evidentní jedna věc - sere to jen nás, fanoušky.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bakary3

Plus trestat jakýkoli další náznak zdržování - balón za branou, podavač mu hodí míč do vápna a on si jde stejně pro ten za čárou - nasrat, žlutá...

Vykopávat budeš z místa, kde máš míč, žádný přenášeni ze strany na stranu... bek vezme balón, 15 vteřin jakože hází a předá dalšímu - žlutá... Ono to není tak složitý...

Reagovat
masly008

Vše toto je v pravidlech jen to ti rozhodčí nedodržují. Je to prostě o kvalitě rozhodčích a o tlaku PL na ně aby to dodržovali.

Gólman na těch 6 vteřin od chvíle co dostane míč pod kontrolu, takže klidně ať si lehá, ale už mu běží čas.

Reagovat
Bakary3

bohužel je tu nastavena jakási tolerance pro zdržující ci nefér hrající (tahání za dres při rohu například), které vůbec nerozumím.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Tohle chápu třeba u faulů, tam musí posoudit rozhodčí intenzitu, způsob zákroku a další faktory, a to do pravidel nedostaneš, ale rozhru po chycení míče do rukou brankářem, auty, postavení při rozehrávce zápasu, postavení při penaltách (ať už brankáře, nebo hráčů), to do pravidel dostaneš a mnohdy to tam už i je, ale z mě nepochopitelného důvodu je dána rozhodčím pravomoc si o tom rozhodnout dle libosti, ne dle pravidel.

Reagovat
mistr129

Jsem pro ten čas zvýšit (6 vteřin je fakt dost málo i v momentu, kdy zdržovat nechceš), takže třeba 10-12 vteřin, ale poctivě to hlídat a po uplynutí následuje nepřímý kop.

Reagovat
Bakary3

Asi by mi to nevadilo, ale 8, víc ne.

A to včetně autu.

Tak by hráli pod tlakem .. to je dobre

Reagovat
mistr129

Ono to je pak ale fakt rychlý i na úkor jiných věcí... Vem si že sebere gólman míč v těžší situaci a spadne na zem, než se zvedne, máš 4-5 sekund pryč. Když nebude mít čas podívat se kde má hráče (a ti zase čas na seskupení se), bude to končit náhodným křápnutím dopředu.

Reagovat
Bakary3

Tak 10, ať nezeru

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nizzie

Ano, takhle to není složitý, ale z nějakého mě nepochopitelného důvodu se to neřeší. Kdyby vyhodili dva tři hráče za to, je po problému, ale oni to neudělají a pak se z 90 minut času hraje jen 50. Stejné jako simulování, dva tři hráči dostanou trest na pár zápasů, a oni si to potom rozmyslí. V NHL se to taky rozmáhalo jednu dobu, hvězda nehvězda, borec dostal pár zápasů klidu za to, a jsou to jednotky případů ročně. Tady skáčou jak do bazénu a ještě jdou rozhazovat rukama a řvát na rozhodčího, a nikdo to neřeší.

Reagovat
mistr129

Já si to včera pouštěl ze záznamu, takže jsem až do gólu na 2:2 přetáčel v čase, když měl Bmouth míč. Jedno kliknutí šipky je 15 vteřin.

Neto takhle chytl míč, tak jsem kliknul dvakrát a míč byl teprve ve vzduchu z jeho odkopu

Ale jinak mi Bournemouth nepřišel nějak strašný v tomhle, jevil se docela sympaticky a doufám, že se zachrání.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
emanuel habasko

Myslím, že tam byl prostřih na Artetu dvě minuty před koncem prodloužení, jak se bavil se čtvrtým rozhodčím, jestli nastaví dvě nebo tři minuty a odpověď byly tři.

Bournemouth zdržoval od deváté sekundy, takže za mě ok.

Hrát na čistej čas, tak tohle neřešíme… už aby to bylo.

Reagovat
Nizzie

Tam Arteta ukazoval sedm ne?

Reagovat
ashburtongrove

On ukazoval v ktere minute se da vitezny gol

Reagovat
Nizzie

Reagovat
gocii

To bylo na zacatku, pak se doptaval jeste v 94. jestli daji jeste 2 nebo 3

Reagovat
Nizzie

Aha tak to jo. díky.

Reagovat
Golasso

Vzhledem k tomu, jak Bournedržky zdržovaly, tak se mělo hrát jěště teďka

Reagovat
Bakary3

Mě teda spíš zaráží, jak postavený byli při ty rozehrávce hráči Arsenalu a nějak jsem z toho byl zdesenej, už když jsem koukal na ten zápas.

Bmouth všichni nastartovaný na půlící care a "naší" tam postavený, jak když rozehrávají oni sami.

Šílená nekoncentrace na zápas, včetně těch zákroku stoperu při tom gólu.

Reagovat
Nizzie

To teda, byli ještě v šatně, zaspali. I to jsou cenné zkušenosti, ale Arteta je měl zmrdat jak psy.

Reagovat
Bakary3

V tu chvíli jsem si říkal "já bych je zmrdal jak psy"

Reagovat
Nizzie

Reagovat
protiproudu

Jak se nedají psi? To se dělá u vás na vesnici? Seřvat dává větší smysl.

Reagovat
protiproudu

*mrdají, zmrdanej uvědomělej autocorrect

Reagovat
Bakary3

Ne, to se tak nějak říká, i ve městech, dobrý den.

Reagovat
Front hell

Ta směšná nadřazenost měšťáků

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nizzie

Hele, to se svede na něco jako že VAR nemá pravomoc řešit postavení hráčů při rozehrávce. Za mě je to v pravidlech zanesený a měla by se rozehrávka opakovat, ale děje se to běžně a rozhodčí to pouští. V tomhle já mám s pravidly fotbalu obecně problém, protože se někdy něco pouští, ikdyž je to v rozporu s pravidly, jako třeba právě toto. Je to obdobný, jako u postavení brankářů při penaltách. Dřív se jim tolerovalo vyběhnutí i tři metry (Dudek ve finále LM ), teď se to striktně kontroluje (a tak by to mělo být v pořádku). Kdyby se párkrát stalo to co teď nám proti Bournemouthu, tak by řešili i toto. Teď to nechají být, protože se to stane jednou za trilion let.

Reagovat
tweek

Já chápu, že se to pouští, to je normální, i když se kope penlta a vběhne tam nemkdo dříve, tak se to neopakuje, ale když to má vliv na kruciální moment, tak by se to řešit a vrátit mělo. Ikdyž tady pravda, že 98% viny je na nesoustředěnosti Arsenalu.

Reagovat
Nizzie

Rozumím, obdobně je to koneckonců posuzováno právě při předčasném vběhnutí hráčů do vápna při penaltách. Pokud padne gól, rozhodčí to neřeší, pokud gólman chytí a zapojí se do hry hráč, který vběhl dřív do vápna, penalta se opakuje.

Reagovat
Cantona

Mal to odpískať po odkope, už predtým ten roh nemal byť, ok dal im ho ubránili, mal pískať koniec. A teda to zdržovanie sa dá ľahko vyriešiť,zaviesť čistý čas ako futsale a ahoj. Nikto sa nebude môcť vyhovárať, že súper zdržoval. Takto je to smiešne ukážu koľko sa ide ešte hrať a nakoniec si to niekto pískne 20 sekúnd skôr a druhý nechá hrať 1-2 min To vidím ako problém nemajú tam konzistenciu a čo sa týka VAR, mali by dať pravidlo ako má Rugby po verdikte vysvetlí prečo to uznal/neuznal bodka. A čo sa týka zhlukovania a strkaníc, nemajú gule, dať pravidlo kapitán a ten čo je riešený ak prídu ďalší automaticky žltá. Len to by museli mať na to odvahu zaviesť také reštrikcie a dodržiavať ich, nepáči sa mi že pomaličky sa z Premier League stáva ITA a Spain liga strkanice, polihovanie atď. A simulovanie detto, ak teda nepískol penaltu žltá a ahoj. Nech hrajú aj juniori, keď nemá kto v každom tíme sa nájde hráč s takým a onakým charakterom.

Reagovat
Bakary3

Se zbytkem nemám problém, jen k ty první větě -

Už tak bylo nastaveno málo za to, co se dělo.

Jen ty jsi asi kyselej, že se to Arsenalu v těch posledních vteřinách povedlo.

Reagovat
Cantona

Si reagoval na mňa? Mne bol výsledok, fuk, pozeral som až druhý polčas na návšteve u brata od ani neviem 79 min, ten len povedal, nezapískal mali smolu Aký bol priebeh predtým netuším. Celkovo je to problém vo futbale, zdržovanie, simulovanie a nejednoznačné verdikty dodržiavanie pravidiel. Občas kuknem zostrih La Ligy a Serie A teda som prekvapený, ako sa tam hráči správajú asi južanská mentalita no

Reagovat
Bakary3

Jojo

Nastavil 6, už na začátku nastavení se tam někdo minutu válel.

Už těch 6 bylo málo a 7 při tom zdržování z úvodu nastavení bylo minimum, takže v tom nevidím vůbec problém.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Front hell

6 minut nastavení bylo málo za to co se tam dělo od začátku zápasu. Nehledě na to že hned na začátku nastavení se asi minutu nehrálo. Takže naprosto v pořádku.

Reagovat
Nizzie

Rozhodčí nastavuje minimální čas, ne maximální. Tzn. když se nastavuje šest minut, znamená to, že se bude hrát minimálně šest minut nad standartních 90 miut, ne, že se bude hrát přesně šest minut nad 90.

Reagovat
Neutron

Toto si skadial zobral?

Reagovat
dantetomas

Ved to je znamy fakt.

"The fourth official indicates the minimum additional time decided by the referee at the end of the final minute of each half. The additional time may be increased by the referee but not reduced."

https://www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-7---the-duration-of-the-match

Reagovat
Neutron

Takze cisto teoreticky rozhodca moze nadstavit 3 minuty a nechat hrat 40 minut?

Reagovat
dantetomas

Pokial bude hra v nadstavenom case na 40 minut prerusena, tak ano.

Reagovat
O.Giroud

No asi môže, ale nastaviť 3 minuty a hrať 2 asi nemôže

Reagovat
Neutron

No to nie, len som vzdy bol v tom, ze to je presne urceny cas, nie, ze je ohraniceny iba zdola

Reagovat
dantetomas

On este aj hlasatel na stadione vzdy oznamuje: Minimum stoppage time..."

Reagovat
mithro

to buhuzial tiez neplati vzdy, x krat som uz videl pisknute pred minimalnym casom.

Reagovat
O.Giroud

To by ma zaujímalo koľkokrát ak sa nepočíta prvý polčas a ten borec z Afriky

Reagovat
dantetomas

Alebo zapas Plzne...

Reagovat
Nizzie

To by mě taky zajímalo, až na pár ojedinělích kolegami zmíněných případů si to taky nevybavuji.

Reagovat
Nizzie

Ale jinak se zbytkem naprostý souhlas.

Reagovat
fenixLFC

Ked by bol cisty cas tak by sa to kuskovalo rovnako, len by to bolo dlhsie. Vezmi si hokej, ked chces zdrzovat tak mozes, tu hru totalne rozkuskujes tak ako tak. Predstava ze s cistym casom sa bude 60 minut hrat hore dole je blbost

Reagovat
Mastný Chobot

Minimálne v takých prípadoch, ako je ošetrovanie zranenia by sa ten čas mohol na zapískanie rozhodcu zastavovať podľa mňa.

Reagovat
tweek

Přesný čas je sračka. Úplně vidím, jak by tam vecpali tisíc reklam a stalo by se z toho podobné hovno, jako americký fotbal, kde se většinu času nic neděje.

Reagovat
J0EL

nechapem naco vymyslat nove nezmysly, ked uplne staci zacat trestat kazde zdrzovanie nekompromisne.

Reagovat
masly008

Prostě stačí dodržovat pravidla. Zrovna u těchto případů je to v pravidlech ošetřené.

Reagovat
Bakary3

není vůle... Bohužel

A když čistý čas zavedou, tak zřejmě jen z těch zištných účelu, jak píše twerk a nějaká plynulost hry se už vůbec řešit nebude - házej si aut klidně minutu, když stopky neběží... Ty zdržující týmy tím stejně budou brnkat na nervy a bude to úplně příšerný na koukání.

Reagovat
tweek

*tweek…

bylo by to to ještě horší a více rozkouskované.

Reagovat
Bakary3

Promiň, autocorrect

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Cantona

Pozor, s tým autom a rohom by som dal pravidlo ako futsal, 4 s a musíš mať dovtedy rozohrané ak nie, loptu má súper, neboj malo by to väčšiu plynulosť ako teraz si myslím teda, môžem sa aj mýliť.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

ked si založim vlastnu futbalovu ligu tak nejake take podobne pravidla tam dam, toto ich sučasne vykladanie pravidel mi pripomina uzkoprsy feudalni politiky

Reagovat
Miguel19

Gratulace Fofanovi k vítězství v anketě gól měsíce března

Reagovat
Busby babes

Arsenal jede, tohle by je mohlo hezky nakopnout.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mastný Chobot

Herne to nie je bohviečo, ale mali sme šťastie na výsledky, aj na súperov. Keď sa nezlepšíme, tak na Fulhame stratíme.

Reagovat
Bakary3

Je to pravda, na druhou stranu ten tým je fakt mladej, kdo z nás by si pomyslel, že se s těmito hráči bude hrát o titul?

Ten progres je tam vidět, vždyť v základu máš že zkusenejsich jen zinche, xhaku, Thomase a jesuse. Zbytek jsou povětšinou hráči, kteří do Arsenalu přišli spíš jako hráči s nerozvinutým potenciálem a nemají mnoho zkušeností s top zápasy nebo zápasy pod maximálním tlakem.

Perou se s tím statečně, kez by to vyšlo.

Reagovat
VasAFC

Amen

Reagovat
Mastný Chobot

Jasné, táto sezóna je zatiaľ sen. Ja som len rozvíjal Busbyho myšlienku ohľadom posledných zápasov.

Reagovat
madridcan

Aktualizuje sa vám stránka? Ja mám iba včerajšie članky a expresky

Reagovat
Grahf

tiež mi to príde nejak divné, o dnešnom derby ani slovo, ani v diskusiach

Reagovat
Hlahart

Ví se, na jak dlouho je zraněný James? Ten má pro něj teda taky náročnou sezónu...

Reagovat
iamek

Zasloužený debakl a regulérně jsem si přál až dostanem desitku. ETH venkovni zápasy proti top týmům vůbec nezvládá, ale zlepšení snad přijde časem. Všichni výkon úplně na hovno a doufám, že si kluci zaběhají jak nikdy v životě. Útočná trojka poolu genialni výkon. Co střela, to gól. Kloboucek. Třetí místo Pool v klidu dá a my musíme doufat, že Spurs budou pokračovat v mizerii a Newcastle půjde dolů jak to předvádí poslední zápasy. Jinak dneska za stavu 4:0 měl hned stáhnout naše klíčové hráče a nenechavat je tam trápit. Stačí jedné zapas a už máme inkasovanych branek jak WHU . Teď musíme využít relativně slušný los a jit dál.

Reagovat
Busby babes

jo tak ted uz nas preskoci i Pool? tvoje doom predikce me bavi.

Reagovat
cejen13

Predikce tzn. na Nevilla

Reagovat
avicii

Top 4 dáte úplne bez stresu si myslím

Reagovat
iamek

Snad jo. Ten los nemáme nejhorší. Newcastle mi připadá, že pomalu upadá a Spurs je Spurs.

Reagovat
avicii

To čo ste dnes predviedli bolo škandalózne ale inak ste vo veľkej pohode, Newcastle ide dole, my vás nepredbehneme, Spurs nehraju nijak oslnivo

Reagovat
iamek

Já prohru čekal, protože poslední týdny jsou snové a nemůže vycházet vše, ale tohle jsem nečekal . Většinou po takovém debaklu předvedeme skvělou sérii, tak snad to tak bude i teď. Nechtěl bych být zítra na tréninku

Reagovat
iamek

xG 3:1 a dostaneme 7 .

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej debakl v derby teda nepreju zadnymu fanoskouvi United.. leda Busbymu

Reagovat
Busby babes

awwww.

Reagovat
Mastný Chobot

Nádhera, Liverpool

Reagovat
pingla

tyvole, to je ostuda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kiss Me Polka!
Reagovat
Greny

Jen si zde něco odlozim

https://youtu.be/nfaCEsAm2rk

Reagovat
papanegra

:

Reagovat
Busby babes

no, hezka ostuda. od toho druheho golu jsme to totalne odchodili. navic teda Pool vsechno co mel, tak vyresil vyborne. Shaw, Casemiro, Antony, Bruno strasni. Licha taky nic moc.

Jako prohrat se muze, ale takhle.... Jsem zvedavej, co s timhle ETH udela. Prohrat o gol, tak se nad tim mavne rukou a jedeme dal, meli jsme formu, zapas na Anfieldu je tezkej. Ale takovej debakl muze to sebevedomi tymu srazit na dno... Ted proste potrebujem zapomenout, poucit se a pristi zapas vyhrat.

Reagovat
Busby babes

jinak pulku golu v lize jsme dostali ve 3 zapasech.

Reagovat
iamek

Raději sedmicku, než na 1:0 v nastavení. Pokud je zlomí jeden nepovedený zapas, kde Poolu padlo vše, tak poteš koště.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

jo, tak ja doufam, ze se to nestane, jen rikam, ze to je proste test pro ten tym a to, jak se s tim poperou hodne ukaze.

Imho je treba proste zapomenout, hodit to za hlavu a jet dal. Soustredit se na nasi hru, na to co chcem hrat a bude to ok.

Reagovat
iamek

Vždy po trapném výkonu se ten tým zvednul a jezdilo se pak po prdeli a výsledkově to bylo v pohodě. Musí to tak být i teď. 2x EL, doma Saints, Everton, Brentford, Chelsea … Venku Forrest a těžší Newcastle. Tam musíme sbírat body jak na běžícím pásu. Myslím, že kluky zítra nečeká moc lehký trénink

Reagovat
Busby babes

jj, los mame fajn, tak doufam, ze to tak bude. jak rikam, jen si myslim, ze to je zajimej test mentality toho tymu. Verim, ze tam mame dost zkusenych hracu, aby se to ustalo a ve ctvrtek vyhrajem a budem v pohode.

Reagovat
kissak

Newcastle už není tak suverénní.

Reagovat
wild

Reagovat
Kokesh

Raději pro koho? Jiní trenéři by klidně za tento výsledek dostali ihned vyhazov.

Tohle ti fakt můžou opalcovat jen ti fanoušci, jejichž tým těch 7:0 opravdu dostal. Jinak je to solidní bizár.

Reagovat
Busby babes

jedinej, kdo dostal vyhazov byl Parker a to ne kvuli vysledku, ale kvuli svym kecum po zapase.

Reagovat
kissak

Myslíš, že pouhá náhoda a nebo se začíná projevovat únava z herní vytíženosti na čtyřech frontách?

Reagovat
Busby babes

no dneska fakt vypadali, ze jsou dost unaveni...

Reagovat
kissak

Ja si právě myslím, ze by se to mohlo začít projevovat, ale zápas jsem celý neviděl.

Reagovat
Busby babes

uvidime. dneska to byl prvni takovej zapas, mozne to samozrejme je.

Reagovat
iamek

Dneska celá obrana hrála po týdnu? Záloha taky rotovala. Z utoku v základu jen Bruno a Weghorst. Rash a Casemiro v poharu přišli z lavičky. Navíc Case nehrál 4 zápasy pro karty.

Reagovat
Swarley

Dneska bych to na unavu nehazel, jasny, zapasu je dost, ale to byl totalni kolaps v hlave, ne v nohach..

Reagovat
iamek

Přesně. Oproti minulému zápasu proti WHU rotace byla velká.

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

klobuk dole Liverpool. To malo skoncit 10:0 nic ineho sme si nezasluzili no nic ideme dalej

Reagovat
nani92

..............

Reagovat
oli9

Tohle bylo derby United tím busem podle mě ani neodjedou... To nebyla obrana ale cirkus... No tak jsme zase blíž té top 4 a LM. Dneska tomu chyběla jediná věc, červená pro Bruna a bylo by to naprosto geniální

Reagovat
avicii

Bruno je kus odporného chlapa...

Reagovat
Beči

Bruno je přesně ten typ hajzla, kterého miluješ, když hraje za tvůj tým, ale ve všech ostatních případech ho nenávidíš

Reagovat
Likan7

Já ho teda miloval v prvním dejme tomu roce, co měl čísla. Loňských 16 bodů ještě dejme tomu, ale letošních 11 je fakt bída.

Reagovat
Beči

Tak já to nevztahoval na čísla, ale spíš na to, že se na hřišti chová jako naprosto odporný odpad. To mu promineš, nebo to dokonce kvituješ, když hraje za tebe, ale jinak v žádném případě

Reagovat
Likan7

Je to strašnej ču*ák nesnáším ho asi stejně tak jako Ronalda...kdyby měl ta čísla, tak se to dá ještě přežít, ale takhle je to fakt jen o tom jaký debil je

Reagovat
Ingimir

no počkať, 16 mal za celú minulú sezónu, nie? stále má 13 zápasov aby to prekonal

Reagovat
Arnar Resmusonn

Nejhezčí North West Derby snad vůbec kdy díky LFC

Reagovat
Rssa

Vole co?

Reagovat
Luc-Luc

Dneska nam tam padlo uplne vsechno, krasnej zapas snad na to navazem a top4 udelame ynwa!!!

Reagovat
O.Giroud

No všechno, neviem prečo sa nepočítajú aj strely mimo bránu. Taká hlavička Konatého či Robbova šanca pravačkou zvnútra 16ky boli tiež dobré šance aj keď nešli do brány. To mi prídu väčšie šance ako nejaké prdy do brankára

Reagovat
SunFells

Busquets: Tell them i can fix that

Reagovat
fenixLFC

demolished the trash

Reagovat
Gunner14

Reagovat
xjert02

demolished by trash

Reagovat
Swarley

Vzdycky rikam, ze uz je jedno jestli prohrajes jedna nula nebo tri nula, prohra jako prohra... Ale takhle jsem to teda nemyslel...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

Škoda, že ta poslední střela Poolu na bránu v ní jako jediná neskončila, byla by to nová rekordní prohra, takhle jen vyrovnaná.

Reagovat
Gunner14

Pekne Liverpool svetovy Ucka s golovym rozdilem 6 branek po 25 zapasech

Reagovat
forrest

10x to same musim napsat preview, pak 10x do souhrnu. 5x nekde ve vlakne a pak 5x po 2 hodinach, at se to v diskuzi neztrati…

Ja sice uz vcera psal, ze musis mit hodne smutnej zivot, ale pro jistotu to jeste opakuji, protoze to fakt neni normalni, abys za situace, kdy tvuj tym je 1. v lize, komentoval Man Utd vice nez Arsenal timhle stylem. Nedokazu si predstavit, co to musi byt za komplex, abych v podobny situaci delal a ztracel timhle tolik casu, co ty…

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ty musíš mít hodně smutný zivot, když máš potřebu vyhledávat komentáře, které se ti nelibi a psát na ně ublizene reakce přes půlku obrazovky

Reagovat
forrest

No tak tedy ať to máme podložené čísly - použij CTRL+F a pořiď si jiné zařízení, když máš 6 řádků komentáře na půlce obrazovky...

Gunnerův víkend:

45 komentářů v preview PL

- z toho 20 na zápas Arsenal vs Bournemouth, ty vole, otočka z 0:2 na 3:2... to musela bejt slušná euforie

- 25 na zápas Man Utd vs Liverpool

32 komentářů v souhrnu PL

- 6 komentářů na Arsenal

- 26 na United

5 komentářů z 27 na článku o ETH z dneška před hodinou...

Reagovat
J0EL

To ma byt akoze tvoja analyza? Je snad logicke, ze ked pozeras zapas timu, ktoremu fandis, tak tu nebudes vypisovat "hovadiny" na EF cely cas. Z toho zapasu asi chces aj nieco mat nie? Navyse vyprask 7:0 sa len tak nevidi, takze zase je len logicke, ze sa ti tam pride vysmiat viac ludi

Reagovat
Busby babes

Hated, adored, never ignored.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Lidi: se zasmejou největší prohre tymu za posledních nevím kolik let

Busby: "znamená to že jsme největší klub na svete a všichni na nás stále mysli "

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
forrest

Je to tak...

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kiss Me Polka!

No a co? Přijde mi trapné, když se někomu vysmivas, že má smutný zivot, přitom ty mas dost casu dělat analýzu jeho komentářů, a dělat z toho závěry. navíc když jde ještě o zápas s vysledkem, který se stane jednou za 50 let..

Reagovat
forrest

115 let myslím... Rekordy jsou od toho, aby se překonávaly no...

Já se úplně nevysmívám, jen se nad tím zkrátka pozastavuju... v těch diskuzích si napíše každý své, zasměje se, řekne se Erik 7 Hag, pozdravuje vás CR7 a 7Cantona... však proč ne, dostali jsme sedmičku... ale když napíšu 50x během večera v podstatě to samé, můj tým den předem udělá skvělej obrat z 0:2 na 3:2 a je na prvním fleku v PL, já osobně bych měl jiné starosti... Zkrátka máme laťku trapnosti každý někde jinde...

Reagovat
Tomanatura

No super, snad jsou na sebe hrdi. Neskutecne odflaknute. Kurva kdyz prohravam v derby 3:0, tak klidne rozkopu cele hriste, abych uz zadny gol nedostal. Kazdy souboj prohrany, od zacatku uplne posrani az z usima. To jako proc? Jak bych se stydel tak, ze nevylezu ven.

Reagovat
Swarley

Tam se jim nedarilo ani sejmout nekoho z frustrace, takove dno to bylo

Reagovat
cristiano.K.

Shaw zkusil vyprovokovat Nuneze kopnutím na zemi, ani to se vám nepovedlo

Reagovat
REPLIKATOR

Karma za nový EF

Reagovat
avicii

Po prvom polčase keby vyhrával MU, tak by to viac zodpovedalo tomu ako to vyzeralo, ale ten druhy polčas bol neskutocny uragán..tieto debakel co im posledne roky raz za cas nalozime ma bavia United nikolko šialených výkonov ako obaja stopéry, Case, Antony alebo Shaw..

Reagovat
vceradnesazitra

10HAG OUT

Reagovat
Front hell

vceradnesazitra

21.02.2023 22:33

Přišel jsem pít scouserské slzy

Tak snad ses nezalkl

Reagovat
Nizzie

aged well.

Reagovat
Devil

Tý jo.....ale musíte uznat,bylo to o chlup

Reagovat
Infernoqt

Hag udělal stejnou chybu jako Solskjaer. Prostě proti Liverpoolu, který má tu kvalitu kádru úplně jinde, se nemůže hrát otevřený fotbal. Z tohohle se musí poučit a příště očekávám zase beton. Minimálně do té doby, než bude přestavba kádru hotova, což určitě ještě tu jednu dvě sezony potrvá.

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Stejná chyba jako na City.

Reagovat
oli9

No letošní sezóna je spíš děs... Ale dneska jsem si zas připadal, ze máme po roce zase obranu po tom co jsem dnes viděl to bylo jako by tam poslali 4 náhodné fanoušky za odměnu si zahrát derby

Reagovat
Infernoqt

Tak ta kvalita se většinou projeví v takovém velkém zápase. Jako bylo bláhové si myslet, že se po tak strašné minulé sezoně hned tu příští zvedneme a rázem půjdeme o titul. Prostě jsme si to zkusili otevřít a doplatili jsme na to, teď tam ten rozdíl byl hezky vidět.

Reagovat
Busby babes

Poolu tam spadlo uplne vsechno, my jsme udelali hloupe chyby a nepromenili sance v prvnim polocase. ten zapas mohl vypadat uplne jinak.

Pool ma letos v sezone problem s promenovanim sanci, dneska to nebyl ten pripad, naopak predvedli brutalni efektivitu a skvele vyresili uplne vsechno.

Reagovat
Infernoqt

Jj, namlouvej si to. Hrát otevřený fotbal proti Live a takhle to dopadne. Já bych to v životě nedovolil.

Každá prohra je v něčem dobrá a tenhle debakl může být skvělý v tom, že aspon v létě přijdou kvalitní posily. Pokud teda uhrajeme tu top 4, což doufám, že už jo.

Reagovat
Likan7

Pool nemá kvalitu kádru úplně jinde a nikdo si nic nenamlouvá. Neříkám, že ho máme lepší, ale rozhodně je s Poolem porovnatelný. A rozhodně to není rozdíl 6 gólů.

Reagovat
Infernoqt

Kromě Casemira mají lepší celou zálohu, kde nás jasně přehráli. Byla chyba to otevřít. Doplatil na to Solskjaer a doplatil na to i ten Hag. To je tak strašně evidentní -.-

Reagovat
fenixLFC

jojo, nasa zaloha to tento rok hrozne valcuje

Reagovat
Infernoqt

Do konce sezony ještě budete před námi. My se teď sesypeme. Ty výsledky jsme už dlouho tahali zuby nehty

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

on je uplne mimo. Henderson, Milner, Keita, Fabinho jsou letos uplne mimo ale mate lepsi zalohu.

Reagovat
Infernoqt

Mají lepší zálohu. Mnohem lepší

Reagovat
Busby babes

kdo z jejich zalohy ma byt ten dobrej? Henderson?

Reagovat
Infernoqt

Celkově tu kvalitu mají vyšší. U nás se počítá jen Casemiro a všechno ze středu zálohy mají lepší oni. I ten blbej Henderson, jak říkáš, je lepší jak McTominay, Fred.

Reagovat
Busby babes

Lol

Reagovat
Svatej

Kvalita se projevuje naopak v tech long runech. Proto může Soton rozmrdat Chelsea ale bejt furt pod nima

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

kvalitu kadru uplne jinde... ok.

Reagovat
Likan7

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

No to teda mají. 8 z 11 postů základní sestavy určitě.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Nunez misto Weghorsta a Alisson misto DDG jsou asi jedini hraci, ktere bych k nam bral. Salah je samozrejme super, ale v jeho veku uz bych ho k nam nechtel. Krajni beci jsou otazka, Trent je lepsi dopredu ale asi bych k nam chtel nekoho lepsiho celkove misto Dalota/AWB.

Shaw mel dneska silenej zapas ale obecne ma imho lepsi sezonu nez Robertson, ale byla by to taky k diskuzi. Takze, 4 hraci z 11 kdyz to vezmu co nejpozitivneji.

Reagovat
repkajebuh

Člověk by si myslel, že po lyžovačce a čerstvým vzduchu budeš mít mozek víc okysličen Trent a Robbo jsou nejlepší beci v lize o parník už asi 5 let a tobě je to pořád málo

Reagovat
Busby babes

letos urcite nejsou.

Reagovat
Busby babes

a jinak rikam, klidne je berme. 4 hraci, co bych k nam bral.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

zrovna James by me napadl jako nekdo, kdo tohle v poslednich par sezonach naboural. Cancelo by byl dalsi.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
pingla

rovnou 10 let napiš minimálně James a Walker jsou lepší než Trent v bránění

Reagovat
Infernoqt

Já bych kromě Casemira a Rashforda bral snad všechny. Hrát přímou hru, tak nás rozmetají jako prase, což se mimochodem opět potvrdilo. Tohle byl ukázkově prokaučovaný zápas. A ať si Haga vážím, tak to z jeho strany nebylo poprvé. Prostě se nemá srát tam, kde na to nemá. Proti City to stejné, proti Brentfordu to stejné. Měl jsem za to, že se přizpůsobil. A hovno. Tohle nám prohrál on, měl bejt jasnej beton od začátku a spoléhání na kontry.

Reagovat
Busby babes

leda hovno, dnesek jim skvele vysel, o tom zadna, ale jinak se jim letos moc nedari a nehrajou moc dobre.

ETH nikdy beton hrat nebude. A srovnavat tohle s Brenfordem je picovina. Se City se to srovnat da, protoze tam jsme taky delali strasny chyby a City trestalo. To same dneska. Btw ani jeden z tech prvnich golu nebyl proto, ze bychom hrali nejak otevrene. Prvni polocas jsme byli lepsi. Pak jsme proste rezignovali. Nehrali jsme otevrene. Nehrali jsme vubec. placas kraviny, sorry.

Reagovat
Infernoqt

Zbytečně ty hráče nadhodnocuješ, když na to evidentně nemají. Vše stojí na Casemirovi. Bez něj v záloze nejsme schopni porazit ani West Ham. Tohle je prostě přestavba a zase si během ní po sérii lepších výsledků někdo usmyslel, že dokážeme hrát otevřený fotbal s někým, jako je Liverpool, který té lize poslední roky dominoval. Totálně prokaučovaný zápas.

Reagovat
Busby babes

na to ani nema cenu reagovat, co tu pises. tradicne uplne mimo.

Reagovat
Busby babes

Shaw, Martine, Varane, Rashford, Bruno patri k nejlepsim v lize. Fred, Dalot, AWB sli hodne nahoru pod ETH. Malacia, Antony jsou ok, Garnacho je skvelej. Sancho se taky zveda.

Reagovat
Infernoqt

Jj, to je taková skvělost, že kdyby Live a Chelsea hráli svůj standard, tak je z toho 5. místo. Všechny zápasy, kde nehrál Casemiro, byly se soupeřem vždy vyrovnané.

Reagovat
Busby babes

co to je za logiku? mame nejvic viteznych zapasu v Evrope, hrajem dobrej fotbal, vyhravame a ty to zkousis shazovat tim, ze kdyby nekdo jinej hral lip, tak jsme pati. No a kdyby Arsenal a City nehrali tak dobre, tak jsme prvni.

Chelsea a Pool del tebe teda maji lepsi hrace, ale hrajou hur a tak mame kliku... skoro jakoby pak ti jejich hraci letos... nebyli dobri?

Reagovat
Infernoqt

Chelsea to má špatně složený, tam je úplně cítit, že jim nefunguje chemie. Liverpool má lepší kádr, který je zvyklý na svého manažera. Dnes nám opět ukázali, jak nás zadupou, když s nimi jdeme face to face. Na takové týmy se musí takticky, což jsme dnes nezvládli.

Reagovat
Busby babes

to je proste smesny. Pool letos lepsi kadr nema. Ano, vcera nas zadupali, ale spis kvuli nasim chybam. I to tvoje neustale opakovani, ze jsme s nima hrali otevreny fotbal proste neni pravda. Nehrali. Vcera jsme uplne prestali hrat jako tym od toho druheho golu. To nebyl zadnej otevrenej fotbal z nasi strany, zadna snaha o utoceni, kterou by pool trestal.

Takze tvuj nazor je postaveny na predpokladu, ktery ani neni pravdivej. Taktika vcera nehrala zadnou roli, kdyz prisla z nasi strany totalni rezignace, nevyhravali jsme souboje, nevyhravali jsme druhe balony...

Reagovat
VasAFC

Počkej, žádná snaha o útočení, když snad všechny góly poolu padly z breaku?

Reagovat
Busby babes

padli po nasich spatnych ztratach v transition momentech, casto. ale nebylo to z nejakeho nesmysleho utoceni. zaroven pak nikdo z hracu nezabral dozadu, takze se to tam otevrelo. a ne, vsechny goly nepadly z brejku.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Busby babes

jinak mame nabeh na sezonu okolo 74 bodu. coz by v poslednich letech vzdycky stacilo minimalne na 3. misto. posledni sezona, kdy by 74 bodu bralo horsi umisteni je 2017/2018, kdy 4. Pool mel 75 bodu.

Reagovat
Infernoqt

Jo s tím počítám. Stejnak byl letos cíl TOP 4 a ideálně nějaká trofej. Z poloviny máme splněno. Na tomhle se shodneme. Ale co se týče zápasu, tak bylo jasně vidět, že jsme se nechali unést postavením Liverpoolu a postavením nás, až jsme totálně zapomněli, že jde o derby a o to, že Liverpool má stále vyšší kvalitu, která nás v otevřené hře totálně rozcupovala.

Reagovat
Busby babes

no, akorat ze vubec. to co rikas je nesmysl a nic takoveho se vcera na hristi nedelo. asi az na tu cast, ze jsme neustali derby.

Reagovat
Likan7

Kdyby to bylo jak píšeš, tam nejsme 3..

Reagovat
Infernoqt

Casemiro a úpadek ostatních týmů

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Likan7

ok

Reagovat
mistr129

Ještě Vvd, jinak souhlas, 4-5.

Reagovat
Busby babes

VVD bych misto Varane a Martineze letos nevymenil ani omylem.

Reagovat
fff

Nechcel by si VVD ani Salaha a potom ta ako ma clovek brat vazne .

Reagovat
Busby babes

Varane a Martinez jsou v letosni sezone lepsi nez VVD. Salah je super, tam jsem psal jen, ze bych ho nemenil za nase kridla, protoze nase kridla jsou o x let mladsi.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Infernoqt

Zalez blbečku

Reagovat
Edgar Davids

az na to, ze to nebylo na tebe, ale na ovecku Busbyho ze by nechtel Salaha...neres, blbecku

Reagovat
Infernoqt

To se omlouvám, strašně mě matou ty linky na novém EF, fakt jsem byl přesvědčený, že to je na mě.

Sorry a beru zpátky.

Reagovat
Edgar Davids

je to tu ted strasne neprehledny

Reagovat
Busby babes

a napsal jsem proc. Jde jen o jeho vek. Pokud byhcom davali nejake all stars z tehle dvou tymu na jeden zapas, tak tam Salaha mit budu.

Reagovat
Edgar Davids

Neskutecny, jak si dokazes kazdy hovno, co tu vypustis, obhajit. Ty jses neuveritelnej pokrytec nebo naopak ovcoidni hlupak. Vim, ze te to nezajima co ti tu pisu, ale za me si kombinace obojiho a casem zacnes byt nebzpecnej pro svy okoli. Uz ted dost lidi odtud s tebou nesouhlasi, nekdo z tech tvych pseudonazoru ma doslova prdel, to te nezarazi? Jako mi to je jedno, ale ty toxicky zamrdavas mraky zajimavejch diskuzi

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt dement. Celkem jasne je poznat jak to myslim, rekl bych. Proste bych od Poolu k nam ted nechtel kupovat nikoho jineho nez Alissona a Nuneze. Ostatni hraci bud nejsou lepsi nebo vyrazne lepsi nez hraci, co uz mame aby se nam vyplatilo za ne platit penize, pripadne pomer vek, plat a vykon v dalsich letech neni moc dobrej, to je ten pripad Salah, kdy je mu proste 30, neni to hrotak a tech kridelnich hracu mame sami kvalitnich dost a nepotrebujeme na ty posty posily. Tim nerikam, ze je treba Antony nebo Sancho lepsi nez je v soucasne dobe Salah.

To same muzem vzit treba Fred vs kdokoliv od vas ze zalohy. Nikoho z nich bych jako nahradu za Freda nechtel. Jsou vykonnostne na podobny urovni, nekdo uvidi jako lepsiho Freda, nekdo zas Fabinha. Stejne tak necekam, ze by nejakej fanousek Poolu chtel Freda misto kohokoliv z jejich hracu.

"Uz ted dost lidi odtud s tebou nesouhlasi," a proc by me to jako melo srat? kdyz pulka z nich jsou idioti.

A jako rict, ze bych Salaha z vyse uvedenych duvodu k nam nechtel je jako toxicky zamrdavani diskuze? ty ses fakt komediant. Btw cely to zaclo tim, ze ten nas idiot mluvi o tom, jak je kadr Poolu daleko kvalitnejsi nez ten nas. Coz si teda v soucasne sezone vubec nemyslim a napsal jsem i proc. fakt toxicke no.

Reagovat
Likan7

Takhle od oka má United tak 5 lepších, nebo stejných.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Nevim no, Hag neni trener, ktery by chtel hrat nejaky totalni beton a prvni polocas to takova hruza nebyla.. Pak to otevres a bud to otocis nebo dalsi dostanes a je hotovo... Vetsinou, tohle hotovo nebylo, to byl masakr...

Liverpoolu tam padlo vsechno, ale tak to neni výmluva pro takovy debakl... V kazdem souboji byli driv, to by totalni flashback lonskeho roku... Hnus...

Reagovat
Miguel19

Úplně jinde?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

skvely, co?

Reagovat
Miguel19

Úlet no

Reagovat
SunFells
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Front hell

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Gunner14

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kissak

Arteta the magician?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
tweek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mithro

That's a sickener for Sheikh Jassim.

Reagovat
YNWA__MSN

Co to sakra bylo???!

YNWA

7:0

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
santini

Čaute,

Doteraz som frcal na bet365, ale vymyslaju tam kdejake chujoviny s prihlasovanim a tak. Zvazujem odvadzanie dani z hazardu u nas doma. Kde tipujete? Idealne cim viac futbalovych live streamov a dobre podmienky.. Fortuna, tipsport, nebodaj nike? Dikes

Reagovat
netopier

Podla mna je to jedno. Vsetci vychvaluju tipsport ale tam su o nieco nizsie kurzy na futbal ako napr. v nike a aj ta appka mi pride horsia.

Na betko si chodil cez VPN? Prevody si robil cez skrill alebo sa da aj normalne cez slovensky bankovy ucet?

Reagovat
santini

Chodil som nomalne cez browser v mobile cez nejaký alternatívny link. Slovensky bankovy ucet v pohode fungoval. Len teraz vymysleli nejaku autorizaciu ci co a nejde mi to stiahnut a ich appka tiez nejde, takze uvazujem, co s tym. O kurzy mi az tak nejde, skor live streamy z europskych futbalovych lig a dobre live stavky

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem u tipsportu a aj sledujem u tipsportu dalej pinnacle podam lepsie kurzy sem tam dafabet alebo betinasia

Reagovat
Swarley

jiny gambler, ve volnych chvilich obiras lidi v praci na skořápkách

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa živím tipovaním a nie som ochotny dávať podkurzy a schvalovanie tiketov domacimi cenzormi ktori ti nedovolia ani za 200 eur podať...

Reagovat
santini

Mne bohate steci jeden..

Reagovat
mithro

Seven goals. Seven points ahead of Liverpool after 25 games. One cup won, two cups to play for. Third in league.

hlavne sa z toho poucit, sezona stale super

Reagovat
2miguel1

Toto je hanba na 100 rokov, to takymito sračkami nezachraniš

Reagovat
mithro

dnes ma to serie, zajtra uz je dolezity dalsi zapas. take prehry uz boli, od city, aj spurs, shit happens.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

spis zapomenout. vetsina tech hracu vi, co udelali blbe a ze to takhle nejde. tam neni moc co rozebirat.

Reagovat
7kaka7

Byl si někdy v Manchesteru? Potažmo na Old Trafford? Takovýhle výprask od scouseru všechno maže.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

byl. dokonce i na zapase s Poolem. A nemaze.

jen teda pro ilustraci par reakci od permanentkaru:

Horrendous result and performance for MUFC. One of the worst.

They happen.

Seven goals. Seven points ahead of Liverpool after 25 games. One cup won, two cups to play for. Third in league.

Erik ten Hag is still in his first season. Let him build.

Andy Mitten.

Going to be sick about this for weeks. Unbelievable. I’d still rather our season and a 7-0 defeat, over their season and a 7-0 win, without question, but this is a disgusting day. Disgraceful. Brand new starting XI on Thursday please. Drop every single one of them

Reagovat
Front hell

Dobrá ostuda

Reagovat
cubazi

Rape of Manu

and I like it

Reagovat
oli9

Největší výhra v historii nad United

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, jestli ve fotbale obecně výsledkově něco podobnýho pamatuju.

Reagovat
Busby babes

z pozitivnich, 8:2 Arsenalu. Jinak asi nepamatuju, ze by tym, co ma jasne lepsi formu dostal takovou bidu no.

Reagovat
mithro

realne som si po polcase myslel, ze to vpohode mozem vyhrat. vobec nechapem, ze tak mentalne odpadli.

Reagovat
iamek

První poločas se vyhrát měl. Bruno i Rash slušne šance.

Reagovat
mithro

prave, podarilo sa celkom udrzat ten ich tlak, co doma vzdy maju, futbal nic moc ale ku koncu uz boli sance. sranda, jak ich ten druhy gol uplne zrusil.

Reagovat
Busby babes

jj, taky jsem nam veril, ze mame na to to otocit. Rikal jsem si: mozna daj druhej gol a pak se to nejak dohraje... ale takovou kapitualci jsem necekal. co uz no.

Reagovat
Gunner14

A meli jsme i podobne silne sestavy

Szczęsny - Jenkinson, Djourou, Koscielny, Traore - Ramsey, Coquelin, Rosicky - Walcott, Persie, Arshavin

Reagovat
Busby babes

ale i tak se tenkrat cekalo, ze vyhrajem. navic jste nemeli moc formu, ne? dneska to byl uplnej ulet.

Reagovat
Gunner14

Jo meli jsme tusim 3 hrace v distancu, spoustu hracu zranenych, Coquelin tam debutoval v lize. Hroznej zapas

Ale vlastne tenhle vysledek zaridil to, ze jsme dneska tam kde jsme. Dostali jsme naloz a par dnu pote byl deadline day, kde Wenger koupil Artetu a Mertesackera

Reagovat
Busby babes

to je oooobri osli mustek do soucasnosti.

Reagovat
Gunner14

dekuji za to, ze jsem si vygooglil co znamena osli mustek, to vidim/slysim poprve.

Ale jako sice to tak nazyvas, ale ono to tak doopravdy mohlo byt, pamatuji si, ze po ty prohre byla ta atmosfera na bodu mrazu. V lete jsme prodali Nasriho a Fabregase. Nikdo se nekoupil jako jejich prime nahrady. Prvni kolo jsme remizovali s Newcastlem, dalsi kolo prohrali s Liverpoolem. Nasledoval vyprask od United, ve vsech zapasech jsme dostali redku, plna marodka.

Wenger se pak placl pres kapsu a na posledni chvili dotahl 5 hracu. The rest is history

Arsene Wenger, he's done it again

Reagovat
Busby babes

ted uz to jen dotahnout do konce.

Reagovat
Gunner14

Snad jo, uz je na case

Reagovat
Likan7

City nám dali 6:1, ty 2 naše sranda goly na konci nepočítám. My když rupneme, tak nějak takhle prostě

Reagovat
Swarley

No tech 6:1 od City pod SAFem, to byl tedhy ulet

Reagovat
C-M@ster

City i Arsenal si pamatuju, ale přece jen v době 8:2 s Arsenalem byli oni dost v piči a my na ně uměli.

U 6:1 jsme hráli v deseti.

Ale tady mi to přijde strašně random výprask vzhledem ke všemu. To už bych to spíš čekal naopak.

Reagovat
Busby babes

hlavne tech 6:1 dali 3 goly v 90+

Reagovat
Bakary3

Před rokem Real - Barca 0:4 myslím?

Reagovat
Nikikrew

Barcelona 2 : Bayern 8 samizda?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
EL Gringo

Nič viac som si dnes nemohol priať, ďakujem chlapci! YNWA

Reagovat
Ladas321

Šampioni Micky Mouse Cupu se dnes moc nevytáhli.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Greaber

Reagovat
SunFells

Šeško hattrick za 7 minut

Reagovat
ACSMan

Každý normální člověk ví, že dnešní zápas byl domluvený aby bylo na eurofotbalu hodně komentářů a trošku se to tady nastartovalo.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Swarley

PJ taha za nitky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Bowie

Reagovat
C-M@ster

Nenapadlo mě to, ale dává mi to smysl...

Ale kdy se EF začne vizuálně trochu přibližovat očekávání uživatelů?

Reagovat
ACSMan

Myslím, že kdyby použili ctrl+z tak mají vyhráno

Reagovat
Gunner14

Posted 7 minutes ago

Reagovat
puji

https://twitter.com/utdchronicle/status/1632407551861030916?s=46&t=0xidBBjQR_ifqrMb6mdT6Q

Čas pustnutí rozhoduje o tom, zda to je sviňárna nebo ne?

Reagovat
Gunner14

To nekde pisu? Vsak jasne, ze ten clovek, ktery to udelal, tak je odpad

Reagovat
Busby babes

ja to videl uz pred zapasem

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

vyzvy Kloppa a ETH moc nepomohly.

Reagovat
Kowe

jako každý derby bohužel

Reagovat
Busby babes

myslim, ze ted poprve vydali oba kluby takove spolecne prohlaseni.

Reagovat
Kowe

To je možný, že teďka poprvé společně, ale jednotlivě to dělají už léta a stejně se vždycky někdo najde. Nemá cenu se nad tím nějak pozastavovat, každej rok to nakonec někdo udělá.

Reagovat
Front hell

Reagovat
7kaka7

Poprvé čteš o rivalitě United - Liverpool?

Reagovat
Salfovic

Tady jsou lidi děsný citlivky.

Reagovat
7kaka7

Citlivky nevím ale zkrátka ty lidi neví jak moc se fanoušci těchto dvou klubů nenávidí. A nevědí nic o working class v Anglii...

Reagovat
fenixLFC

Manchester United fans sing Hillsborough chant despite Ten Hag, Klopp pleas before Liverpool game

nie je si co vycitat. bohuzial...

Reagovat
mithro

tak toto bolo prve na stadione pred zapasom. a neviem, kto to tam spieval, ked skoro vsetci fandovia odisli

Reagovat
Gunner14

Gary Neville on commentary today:

“I never had United down as title winners this season.”

Gary Neville earlier this week:

“I still think United will finish above Arsenal.”

Neville je prvotridni sasa

Reagovat
Busby babes

ty dve vety si neodporujou. City, United, Arsenal. ale ted bych na to, ze skoncime pred vama nevsadil

Reagovat
Gunner14

Pointa je, ze Neville je neskutecnej waffler

Reagovat
Side

Od začátku říkal, že titul vyhrají City a že United skončí před Arsenalem, takže kde je problém? Ne že by Neville nebyl šašek, ale tvůj příspěvek je o hovně.

Reagovat
Gunner14

No vsak na to ten prispevek ukazuje? Ze celou sezonu v ty jeho mimon hlave ma vizi, kde podle nej United skonci nad Arsenalem,

Reagovat
J0EL

Taky klasicky mufan

Reagovat
LaVolpe

Nevilla ignorovat.

Reagovat
7kaka7

pro hardcore fanoušky United tohle v podstatě maže radost ze zisku trofeje

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

proc by jako melo? ano, prohrat derby nasere vic nez prohrat nejakej jinej zapas, navic takhle blbe. Ale porad vyhrat trofej je daleko lepsi. Rozhodne bych nevymenil vyhru v lize s Poolem za vyhru ve finale poharu.

Dost hloupy kecy tohle. Trofeje jsou to, proc se ten fotbal hraje. a kdyz nemuzes mit ty, tak je samozrejme super vyhrat derby nebo dat rozhodujici gol v nastaveni, podobne veci... ale porad jsou to trofeje, proc to hrajes.

Reagovat
mistr129

Trofeje jsou to proč se hraje... takže bys radši League Cup + 5. místo v lize, než no League Cup a 3.-4. místo v lize? (Ne že bych věřil, že vás tahle prohra bude stát Top 4, ale čistě hypoteticky).

Reagovat
Busby babes

ano, radsi bych tu jednu trofej. me 3.-4. misto nezajima. Finale ve wembley si uzijes vic. Fakt strasny, jak ta ucast v LM tohle totalne zkreslila.

Reagovat
Manik...

Tak kdyby to byl aspoň F.A. Cup, ale MM Cup? Jako přeji vám to, ale tenhle pohár mi přijde zbytečný. Samozřejmě každý trofej se počítá. U Slepic i Audi Cup

Reagovat
mistr129

okej, beru. Na druhou stranu jde i o to, jak se na ten fotbal kouká. I když skončíme letos v lize 2. a v EL ve finále, tak na tu sezonu budu vzpomínat radši než na tu první Artetovu, kde se vyhrál FA Cup

Reagovat
7kaka7

Já se bavím o fanoušcích co mají permici na Old Trafford třeba 25 let, ne o přispěvatelech na EuroFotbalu.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

ja taky. vis ocividne uplny hovno o tech lidech.

https://twitter.com/i/lists/205181816

hele tady mam twitter list okolo United, je tam hodne lidi, co tu permici na OT tech 25 let ma a kecy, jako tu vedes oznacujou za sracky.

https://twitter.com/jimmymcbride1/status/1632462333862715394

People often go on about the importance of trophies. I’d probably have swapped the Carabao Cup for a 0-0 today. #mufc

a reakce: No chance whatsoever

a dalsi permanentkar...

You never know when you’ll be back at Wembley, so you cherish every time we get there! If I knew beforehand the price off winning last week was todays debacle then I would’ve taken it! Today was a horrendous day at the office, time to regroup and go again!

Reagovat
Salfovic

No, byla by to zajímavá anketa: Vyměnili byste lig. pohár za tu ostudu.

Reagovat
Busby babes

no, na tohle tam mas odpoved od nekolika lidi: No chance whatsoever

Reagovat
iamek

Reagovat
Likan7

Hele já už na tyhle totální výpadky jsem trochu zvyklý. My když máme prohrát, tak pořádně. Trofej je super, a je to prostě nějaká součást stavby týmu.

Reagovat
Manik...

Reagovat
ACSMan

Tak snad aspoň Glazeři přijmou tu nabídku

Reagovat
martin.b

Roy má ve studiu po dlouhé době nabito a už jede

Reagovat
Salfovic

ManU se musel historicky znemožnit, aby tady zachránill diskusi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Má někdo video té Salah-Lisandro akce?

Reagovat
Busby babes

hezky ho poslal na parek.

Reagovat
danielfc

Gakpo - Salah - podsemkamdeš Lisandro, vypadalo to, že si chudá Lisandro v tom fofru do přelámal obe nohy, Salah na Gakpa a GÓÓÓÓL! ... mali by to dávat v znelke Branky Body Vteřiny! :-)

Reagovat
SunFells

Damn, stáhli to dřív než jsem se podíval

Reagovat
O.Giroud

ono do twitteru ked das len Salah Martinez mozno neco este najdes

Reagovat
SunFells

Reagovat
Neon

https://twitter.com/CANALSportCZ tady by měly být všechny goly a některé akce

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec

Reagovat
jsemdement

au

Reagovat
Swarley

Jinak husty, 35 obdrzenych a 17 z toho je ze tri zapasu

Reagovat
Busby babes

Ten Hag: "I think we played a decent first half. One mistake in organisation just before half-time. Second half it was just not us. It was not our standards. We didn't play as a team. It was unprofessional. Yes [I am angry]. Definitely."

"I am surprised because I have seen the last weeks and months this team is resilient and has a winning attitude. Second half we didn't have a winning attitude at all. We didn't stick to the plan and we didn't do our jobs."

"We didn't track back and it was really unprofessional. We have seen in the past we can bounce back. After Brentford, after Manchester City. This is definitely a strong setback and is unacceptable. I'm really disappointed and angry about it."

It is a reality check. We have to take this strong."

Reagovat
Busby babes

"The second half was unprofessional. It can't happen and we have to talk about it. It was about the whole team, I saw 11 individuals losing their heads. That is not #mufc, we have higher standards."

tohle je celkem presny

Reagovat
mithro

pekne to zhrnul. tak uvidime dalsi zapas

Reagovat
fenixLFC

to co robil v druhom polcase burno bolo regulerne na pokutu. nie kvoli tym prasackostiam ale on uplne ten polcas okrem tych blbin vypustil. dnes ste mohli skoncit este horsie ked ako bruno, tak amrtinez a mctominay mozu byt radi ze nesli do sprch s redkou

Reagovat
Beči

Tak tohle byla regulérní deflorace

Vůbec nechápu, co se stalo, ale jen tak dál, kluci. YNWA

Reagovat
Grahf

Liverpool (2.91) 7-0 (0.92) Man Utd

Ten výsledok je proste čistá anomália, netreba z toho robiť vedu.

Reagovat
mistr129

Tak s De Geou v brance to taková anomálie není

Reagovat
Bakary3

Myslíš vážně?

Vlastně náhoda, ne?

Reagovat
Busby babes

to ne, ale proste jim tam dneska spadlo vsechno. zaslouzene vyhrali, jen ten vysledek je moc velkej. One of these days...

Reagovat
Bakary3

Jo, to se stát může, že to úplně nesedne a prohrajes 3:0, ale pro 7 kusů a tým jako Manchester to fakt nemůže být argument

Reagovat
Busby babes

vsak o tom pisu vejs, od 2.-3. golu jsme uplne rezignovali, navic jim tam fakt padlo vsechno... si vem ten 4. gol. skluzem zachytime prihravku, ale odrazime to zpatky k tomu hraci. pak to znova zkusi nahrat, dvakrat to je tecovane, pristane to Salahovi na noze a ten to paradne napali pod brevno. Vyborna exekuce a vyreseni te situace, ale proste smula pro nas, ze ser to v tom build upu tak smolne poodrazelo.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale zrovna vcera to nebolo o smole. od prvej minuty sme do toho slapali a nebola nahoda ze sme tych odrazenych lopt mali drvivu vacsinu. videl si to vlastne vsade, po celom ihrisku cely zapas. to nebolo o stasti ako skor o tom kto do toho siel viac. preto som nadaval konatemu v prvom polcase ako casto cakal na loptu alebo nespravil polkrok. potom sa to upokojilo. ale ked za tym ides a neprestanes dokial nemas loptu, najma proti odovzdanemu superovi, tak to vyzera takto

Reagovat
Busby babes

mate z toho zapasu xG na 3 goly a dali jste jich 7. Vyresili jste vsechny situace perfektne. Klobouk dolu pred tim a zaslouzene vyhrali. Ale plati to pro druhej polocas, prvni jste lepsi nebyli.

Druhej jo, ale dost dnae tim, ze od 3. jsme uplne prestali hrat no. coz samo vas nemusi zajimat.

Reagovat
fenixLFC

to uz je az dosledok, k tym sanciam doslo preto ze sme vas presli v osobnych subojoch kde ste boli totalne nedorazni. nemozes prist po zapase ktory skoncil 0:7 s tym ze v pohode, odisli ste, mali ste smolu ze sa vsetko odrazilo k superovi a padla mu kazda strela. to je proste alibizmus prekonavajuci aj fans barcelony. nie, od prvej minuty ste neboli dorazni a doplatili ste na to.

a ked uz sa bavime o xG tak v prvom ste tiez lepsi neboli, tie sance rashforda aj bruna mozme povedat ze prisli z nicoho a mali zaroven nizsie xG ako nunezova hlavicka. a to je ten rozdiel- ja si uveodmujem ze v prvom polcase sme vas pustili do dvoch zbytocnych sanci ktore boli doslova z nicoho a na tom treba zapracovat. keby k tomu pristupujem ako manazer ako ty tak poviem ze vsetko bolo perfektne lebo sa vyhralo 7:0 a netreba nic riesit. ani v jednom pripade to ale nie je pravda

Reagovat
Busby babes

vsak ja nikde nerikam, ze jsme meli lepsi xG. jinak rict, ze ty sance prisli z niceho je blbost, v tech pasazich zapasu jsme byli lepsi a z toho ty dve sance vyplynuly. Naopak vas gol prisel tak nejak z jende super akce v te pasazi hry no. ale to je fuk, dopadlo to, jak to dopadlo.

Jinak nevim, proc bych to nehodnotil jako, ze jsme odesli, kdyz to je pravda. od 2.-3. golu prisla uplna rezignace na nejakej system, kompaktnost a tak. ETH o tom mluvil po zapase treba. to se nam ensmi stat, je to nase blbost, ale proste one of these days. Neni to tak, ze jsme hrali na vrcholu nasich moznosti a proste to nestacilo. hrali jsme hrozne blbe. again, to vas nemusi zajimat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kixi Syhimour

netreba z toho robiť vedu, no. Jenom jeden z nejhorších výsledků v historii klubu, vem to čert.

Reagovat
Front hell

Dostanete totální bídu od Liverpoolu,ale netřeba z toho dělat vědu. Hlavně si to obkecat

Reagovat
martin.b

Neville teď slušně naložil Brunovi to je stejně hroznej mor mít tyhle fakt skoro bezchybný legendy, který teď tepou do současných hráčů kdykoli, kdy dostanou příležitost

Reagovat
Beči

Tak na stranu druhou je Bruno vážně odporný hráč, který se neštítí ničeho. A ta dnešní simulace, to bylo vyloženě na pěstí.

Reagovat
Mato178178

Ako pre koho .. bruno je moj oblubeny

Reagovat
Beči

Ano, to jsem psal výše. Přesně takový hráči, kteří se na hřišti chovají jako odporní zmetci miluješ, když hrají za tvůj tým. Ale v každém jiném případě je nenávidíš

Reagovat
Remt

Pozor, pokud hráč udělá vše pro svůj tým včetně prasaren a simulací, je to bráno jako že by se pro svůj tým rozdal a je to hrdina. Na tohle jsem byl upozorněn pod článkem o Ramosovi kde jsem napsal něco takového že v první řadě by se o něm mělo psát tak že je to hlavně a především naprostá m*dka a pak až ty zbylé věci že dobrý stoper, dobrý exekutor penalt a lídr.

Reagovat
Beči

Souhlasím, ale takhle to prostě fanoušci klubu, ve kterém podobní hráči hrají, berou skoro vždy. Já si také myslím např. o tom Ramosovi, že je to totální prase a vždycky byl, ale kdybych fandil Realu, tak ho prostě miluju

Reagovat
Remt

Mě třeba Salah sral když měl to svoje padací období asi sezónu sezónu a půl. Pak s tím přestal a je mi sympatičtější. V té době mě na něm tohle dost vadilo a za vymodlenou penaltu pro LFC bych ho fakt nepochvalil. Prasárna je pořád prasárna

Reagovat
fenixLFC

tak bruno to sabotoval a k tomu bol zakerny nezvladajko. zrovna po dnesku si zasluzi neskutocny hate

Reagovat
r.mrazik

ze nedal hejt Shawovi,ktery byl naprosto sileny i Dalotem

Reagovat
SunFells
Reagovat
martin.b

to hezky uzrálo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
M.Vaza

Je třeba doufat, že se dnes Live vystřílel a ve Španělsku budou mimo, ale sranda to ještě rozhodně bude..

Reagovat
Beči

Naopak, dnes to byla jen příprava, na Bernabeu dáme desítku

Reagovat
O.Giroud

No ak by sa nejakým zázrakom dokázalo postúpiť cez Real v LM keď prehrávaš o 3 góly tak neviem. Tam by mi prišlo Reálnejšie v 90 min Salah na 4:0 a v 90 +3 a 90+4 4:2

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Haaland

United United more.....

Reagovat
Nikikrew

Erik Seven Hag

Reagovat
masly008

Reagovat
Neon

Reagovat
avicii

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
zidane78

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
VALEN

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Beči

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Rizek

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Je třeba říct, že MU byl prvních 30.minut lepší a pak jsme jim dali takovou lekci z produktivity, že na to dlouho nezapomenou

Reagovat
vladis271

mohli by si preniest taku efektivitu do Madridu.

Reagovat
Salfovic

Nechte si toho fantazírování.

Reagovat
Gunner14

Ten Nelsonuv gol jsem dneska videl vickrat nez vaginu za svuj zivot

Reagovat
Freedo

takže jednou?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Unai

Reagovat
avicii

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
Herry31

Reagovat
Trand

Taky jsem si ho pouštěl už dvakrát.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Manik...

Reagovat
Euphael

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Bowie

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Cobra

Reagovat
Jolly Roger

Reagovat
Swarley

Zajimavy, pritom Arteta tam poskakuje na lajne jak p-ca kazdy váš zápas

Reagovat
Nizzie

Jé, to musí bolet.

Reagovat
J0EL

Reagovat
BenB

To jo, ale dělat to Váš Erik tak je to vášeň a zaujetí pro hru co?

Reagovat
Golasso

To by byla nová éra vášně a zaujetí pro hru

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočné

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

ale keby nieco, on sa naozaj zaujima viac o United ako o nas

Reagovat
bbbauch

Se mi hrozne libic jak si ten vas fanklub vzdycky neco “kdyby” vyfantaziruje, bez realnyho zakladu, pak si to upalcujete jak nejvetsi borci a tim je to potvrzeny..

Reagovat
Mastný Chobot

Ako, keď Swarley polroka píše o tom, ako fanúšikovia Arsenalu vyhadzovali Artetu? Či to je niečo iné?

Reagovat
bbbauch

A neni to pravda? Se podivej na diskusi po Evertonu minulou sezonu bylo vas tam vic nez dost

Reagovat
Front hell

Reagovat
Freedo

Reagovat
Swarley

Samozrejme, vy jste ho vyhazovali, to neni vymysl

Reagovat
Front hell

,,někteří z vás" by bylo úplně nejpřesnější, ale jinak máš pravdu

Reagovat
Swarley

K tomu uz jsem se taky vyjadroval, zobecnuji uplne stejne, jak to dela i druha strana

Reagovat
Front hell

Reagovat
bbbauch

A chobot zmizel jak para nad hrncem..

Reagovat
Mastný Chobot

Lol?

Vec je taká, že deludedko Swarloš si vymyslel (možno tomu vo svojej bohorovnosti aj sám uveril?), že sa tu robila nejaká krusáda proti Artetovi, keď sa nám nedarilo a s chuckle brothers sa tu na tom polroka smejú jak pripečení, pričom okrem možno nejakých 2 pošukov sa tu nikdy nič také nedialo, tak na čo mám reagovať?

Všetci normálni fanúšikovia vrátane mňa tu vtedy písali, že ak sa ďalej nebude dariť a nebude tam výhľad zlepšenia, tak dáva zmysel, aby sa zmenil tréner a skúsilo sa niečo iné, keď toto nefunguje (čo je logické v každom klube), ale žiadne hysterické vyhadzovania a urážky tu od normálnych fans na Artetu nikdy neboli.

O to viac mi príde smiešne, keď túto svoju floskulu vyťahuje priamo na mňa v diskusii so mnou.

Reagovat
tweek

Reagovat
Swarley

Realita byla uplne jina, ale nevadi

Reagovat
Mastný Chobot

Pre teba nepochybne

Reagovat
Swarley

Projdi si tu diskuzi a zkus lepsi cisla

Reagovat
bbbauch

A ten souhrn po Evertonu uz si nasel? Jestli jo, tak bych zkusil zopakovat matematiku, protoze jestli jsi napocital 2 “posuky”, udelal jsi nekde chybu.

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-15-kola-liverpool-a-man-city-vyhraly-chelsea-ne-522180/?forum=1#forum

Ako pošuci sa tam vyjadrili presne 2 - PP a Čenda. 6 fanúšikov dalo palec J0ELovi na Arteta out. To je viac než som čakal/pamätal si, uznávam, ale tak či tak to z toho počtu fans Arsenalu, čo sem pravidelne chodí, nie je ani 10 % a ako píšem vyššie, vtedy sa tá zmena javila ako celkom prirodzený chod vecí.

Každopádne minimálne to, že to má deludedko potrebu používať v diskusii so mnou ako argument, to mi príde smiešne naďalej.

Reagovat
bbbauch

Plus se tam jeste par dalsich fanousku rozepsalo o tom, ze by mel Arteta skoncit.

Jinak je to to samy, co se deje vsude - busby neco napise, a uz to jsou mufani. Kolik fanousku united tady psalo neco o tom, ze mame jet na titul? Urcite mene, nez vyhazovalo Artetu. A stejne tu po nedeli ctes vysmechy o jizde na titul. Ale s tim jsem v pohode, deje se to na vsechny strany a nikdo tomuhle neunikne.

Co me spis zarazi je to, ze se tady ujebavas na “kdyby” (a to nejenom ted, posledne treba u toho rozhovoru ETH) a muzes se posrat, ze Swarley vytahuje to vyhazovani Artety, ktery proste realnej zaklad ma.

Reagovat
Mastný Chobot

Nie, je to trocha inak. Mne vadí to, že to prednáša výsmešne s kontextom, že: haha, teraz mu bozkávate riť a pritom pred rokom ste ho hnali vidlami, akí ste smiešni. Pritom okrem pár extrémnych prípadov, viď vyššie, mal Arteta v očiach fans vždy rešpekt. To, že niekto špekuloval o tom, že by mohol alebo mal skončiť, vychádzalo čisto z výsledkov a toho, čo sme predvádzali a bolo v tom čase kompletne prirodzené vzhľadom k stavu vecí. Ale nikdy nebol Arteta väčšinosov vyhadzovaní a už vôbec nie hnaní a zosmiešňovaní.

Reagovat
Mastný Chobot

wow, tá posledná veta sa mi veľmi nepodarila

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

hlavne ja napsal: pokud porazime City a Arsenal... coz se nestalo.

Reagovat
J0EL

Napisal som to raz a presne som vedel, ze to bolo po Evertone. Vtedy mi uz praskli nervy asi ako vacsine. Tyzden potom som Artetu obhajoval pri vybere zostavy a po tej situacii s Aubom.

Kazdopadne vytrieskat z toho, ze vacsina fans Artetu vyhadzovala (akokeby to bol nejaky dlhodoby stav ), je neuveritelna demagogia a manipulacia hodna presne Swarlosovmu vystupovaniu. Neuveritelne vtipna postavicka. Kazdy si z neho uz robi pi*u, ale stale vyskakuje ako certik z krabicky z nejakou novou hovadinov. Proste taky cesky Matovic

Reagovat
J0EL

*s nejakou

Reagovat
Swarley

Robite si takovou p*cu, ze to tady resite ukrivdene den co den a postupne se tu priznavate, ze jste ho opravdu vyhazovali... S tebou jsme zrovna zacinali na tom, ze jsi to urcite na 100% nepsal a ze jsem si to vymyslel... Ted uz jsme trosku jinde...

Reagovat
J0EL

V pohode Igor. Daj si tabletku.

Reagovat
Swarley

zvladej to trosku, jsou to tvoje sracky

Reagovat
bbbauch

Ty ses taky dobrej komik, jeden fanousek united tady napise, ze je pro nej Carabao Cup na urovni jako FA cup, tak hned nabehnes s komentarem o mufanech prevlikajich kabat, ale tady se jdes posrat, kdyz vas tam minimalne 10 bylo kkt

Reagovat
J0EL

Bez toho kkt by to fakt neslo? Fakt ma to uz nebavi s tebou. Skoda, ze sa osobne asi nestretneme. A mozno ani nie

Reagovat
bbbauch

Klasicky kdyz te clovek konfrontuje s tim, kde si seres do huby, tak se odpovedi vyhnes obloukem nic jinyho jsem necekal. Nechapu, proc bych se s tebou mel potkavat, to bych radsi kolonoskopii asi.

Reagovat
J0EL

Lebo do oci by si mi nic take nepovedal.

A zase trepes hovna. Vysvetlil som ti to hore s tym vasim "vyhadzovanim". A s tym Carabaom mi kludne skus pripomenut a najst o com hovoris. To bude beztak zase nejaky tvoj chaby pokus, tupelo.

Reagovat
bbbauch

Tvl jeste nabidni sraz pred Edenem.. sam jsi me urazil dostkrat, psal si ze moje zena ma deti s postakem a podobny hovna a kvuli kktovi tady rozjizdis tohle, neskutecny, jak si opet seres do huby..

dva dny zpatky tady Wazza napsal, ze je pro nej carabao cup na urovni fa cupu a ty jsi hned na to odpovidal, ze uz mufani jsou tu mufani a jejich prevlikani kabatu. A stacil ti k tomu jeden. A tady se muzete posrat.. klauniada

Reagovat
J0EL

Naozaj tu nemam chut s tebou rozoberat, kto a kedy zacal s urazkami. Tu uz nie si v skolke.

Prave preto sme sa zhodli, ze najlepsie bude ked na mna nebudes reagovat vobec. Ja som vravel, ze ked nebudes pista hovna, tak ani ja na teba. A nedas si povedat a nedas s tymi hovnami dookola no

To plati obecne, ked napise hovno Wazza, tak takisto budem reagovat. Snad sa tu nebudeme bavit o tom ci ma alebo nema FA cup vacsiu uroven predsa. Takze ano podpichol som. A bolo nas asi este 100 dalsich, ty vole.

Skoncme to uz, ok?

Reagovat
bbbauch

Porad si nepochopil, ze delas presne to, co te tak sere radsi to fakt skoncime, uz ses asi dost triggered, ksyz vytahujes “do oci by si mi to nepovedal”

Reagovat
J0EL

Praveze nie som. Len proste odmietam uverit, ze si taky tutmak aj v realite no.

Inak mam celkom pekny den. Bol som s manzelkou na skriningu a k synovi mi v septemrbi pribudne aj dcera Takze ty mi ho ozaj s tymto nepokazis.

Reagovat
bbbauch

Pozdravuj postaka

Reagovat
J0EL

To uz stihla evidentne tvoja zena. A viackrat

Reagovat
J0EL

A popierat, ze Busby a spol. tu prezliekaju kabaty jak sa im hodi, je naozaj vtipna predstava, kedze uz dostava vyzrat svoju "objektivitu" aj z vlastnych radov.

Reagovat
Busby babes

v cem prevlikam kabat, prosim te? ja mam nazory dost konzistentni.

Reagovat
Nizzie

Busbyho konzistentní názory.

Reagovat
Busby babes

vem si prasek ty vole.

Reagovat
Nizzie

Proč, zas máš jiný názor?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Zase pokrytec, urazky používáš naprosto pravidelne

Reagovat
J0EL

V komunikacii s grobianmi z tejto vasej tretej cenovej sa inak neda.

Reagovat
Swarley

Spis to uz tva klasicka zoufalost, kdy nevis kudy kam, ale uzij si ten pocit, ze me snad muzes urazit

Reagovat
J0EL

Este by ti to ta tvoja partia mohla aj opalcovat. Aby si sa necitil tak trapne

Reagovat
Swarley

Klidne utikej dal

Reagovat
J0EL

Kludne si nahovaraj dalej

Reagovat
Busby babes

tohle me bavi, jak kdyby tobe ty sracky, co tu bezne pises, tak nepalcovalo porad dokolo tech stejnych 5 lidi.

Reagovat
J0EL

Aj keby to bola pravda, co nie je, tak stale je to viac jak tato vasa trojica tu

Reagovat
Swarley

Uz to o kousek niz rozjizdi

Reagovat
Front hell

Tak podobně jsi zmizel když jsem ti ukázal fakta ohledně odchodu Aubameyanga

Reagovat
bbbauch

Tenkrat jsem, pokud vim, priznal, ze jsem byl mimo. Klidne me oprav, uz si to moc nevybavuju. Ale nemam problem uznat chybu.

Reagovat
Front hell

no ne, ale tak teď to beru jako uznání

Reagovat
bbbauch

Tak to sorry, ja si vybavuju, ze jsem tenkrst dost ustrelil a fakt jsem mel za to, ze jsem to priznal

Reagovat
Front hell

v pohodě

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Ja chapu, ze se jim to nepriznava snadno... Pokud jim vyjde titul, tak ta hromada pokrytcu v ulicich bude uzasna...

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si naozaj primitív. Keď už ma priamo (konečne si aspoň konkrétny a nepíšeš vágne floskule) označuješ za pokrytca, tak mi teda aj konkrétne ukáž v čom. Inak si naozaj len primitívny klamár.

Reagovat
Swarley

jen klidne pridam dalsi tve pokrytectvi, ze uplne pravidelne používáš "mufani...." (a vetsinou to nekonci necim pozitivnim) a ted me tady poucujes a jdes se z toho posrat, genialni

Reagovat
Mastný Chobot

Aby si mohol ďalšie pokrytectvo pridať, musel by si najprv aspoň jedno dodať. Takže naozaj primitívny klamár. Čo už, nevadí.

Reagovat
Swarley

kousek niz mas dalsi, ja myslim, ze to bohate staci

Reagovat
Swarley

A jeste jako bonus sam nahore palcujes, ze bych to poskakovani Artety u ETH povazoval jako zaujeti pro hru? Proto mas snad důkaz a jsi tam tak uzasne objektivni?

Pak nekomu jeste rikej primitiv, jasny

Reagovat
Mastný Chobot

Keď ETH proti Barcelone poskakoval okolo štvrtého rozhodcu jak cicina, tak si k tomu nenapísal nič, takže áno, s trochu nadsázky som si predstavil, ako jeho poskakovanie oslavuješ, áno.

Reagovat
Swarley

Super, ale porad je to jen tvuj vymysl, deludedko...

Reagovat
Mastný Chobot

Môj nie, ako isto vidíš vyššie. Mňa len pobavila predstava. Ty si prišiel s digom, tak sa ťa to snáď nedotklo.

Reagovat
Swarley

v pohode, zatim to tve pokrytectvi bavi, ale klidne me zkus znova poucit, co nemam delat a vzapeti to hned sam udelej

Reagovat
Nizzie

Zloděj křičí chyťte zloděje.

Reagovat
Swarley

Tak to vase stoji na "co by kdyby", nic moc teda

Reagovat
Nizzie

Vaše?

Reagovat
Swarley

Ty nebudes ta nejostrejsi tuzka

Reagovat
Nizzie

Od tebe mi to lichotí.

Reagovat
Swarley

Coz potvrzuje, co jsem napsal

Reagovat
Nizzie

Ano, pro tebe ano.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja ti nehovorím, čo máš robiť, len ti nastavujem zrkadlo a priamo tvrdím, že si primitívny klamár. To si z toho dôvodu, že tvrdíš, že by som sa mal priznať k niečomu, čo som neurobil. To je celé. Preber si to, ako chceš. Ospravedlnenie od teba neočakávam, takže pohoda.

Reagovat
Swarley

Chtel jsi usvedcit z pokrytectvi, to se stalo, ja k tomu vic nemam... Pak nemoralizuj, nepusobi to moc verohodne

Reagovat
Mastný Chobot

Možno to pre teba bude ďalší šok, ale realita nefunguje tak, že to, čo napíšeš, je pravdou. Určite som tu niekedy vážnejšie či odľahčenejšie generalizoval aj ja (aj keď môj 10-ročný súčet takých situácií je tak tvoj týždňový priemer) a ak mi to niekto bude vyčítať, tak nemám problém to uznať a sa mu za to aj ospravedlniť.

Faktom ostáva to, že ty si ma tu naozaj z ničoho neusvedčil, iba si ma označil za pokrytca za vec, ktorá sa nestala, a to po x-tý krát. Keby si to spravil raz, tak ok. Keby trikrát, tak len mávnem rukou. Ale keď tu tie isté hovná pletieš 5x za týždeň tretí mesiac, tak mi nedá neokomentovať stav vecí. Ja moralizovať nechcem, si mi ukradnutý.

Reagovat
Swarley

Ale mas tam dalsi dve veci, kde to pokrytectvi s klidem splnujes.. Cili zbytek toho tveho prispevku je zase uplne o nicem...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

"Možno to pre teba bude ďalší šok, ale realita nefunguje tak, že to, čo napíšeš, je pravdou."

btw zajimavy, ze casto tenhle pristup mate...

Reagovat
Nizzie

Pokrytec

Reagovat
Busby babes

toho jsem si ani nevsiml nebo ze by to tu nekdo resil.

Reagovat
Nizzie

Protože je to všem u prdele, jen swarlesovi a pár dalších jedincům z toho prdá cévka.

Reagovat
Mastný Chobot

No... však práve. To rieši len Swarley a mrazik a zásadne len pri Artetovi totiž.

Reagovat
Nizzie

Jsem nevěděl, že pokud vyhrajeme titul, jdete taky do ulic.

Reagovat
masly008

Reagovat
bbbauch

Je to nieco ine čo?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Teď popisuješ sebe busbyho a swarleyho že jo?

Reagovat
J0EL

Svata trojica, fakt dpc

Reagovat
Gunner14

Reagovat
bbbauch

Jj, nebo J0ELa, Chobota posledni dobou a mohl bych pokracovat..

Reagovat
bbbauch

Btw najdi mi jedinej pripad, kdy tohle “kdyby” pouzivam, pokud najdes, smazu si ucet a uz sem nepachnu.

Reagovat
J0EL

Swarleyho uderka dorazila

Reagovat
Nizzie

Reagovat
BenB

Já se jen zeptal jak by to bylo být to obráceně určitě byste tady nepsali že je Erik pica, protože poskakuje u čáry

Reagovat
Front hell

Očividně si to nemyslí jen náš fanklub

Reagovat
Nizzie

Reagovat
cristiano.K.

jistě

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Az to napisu, muzeme to resit

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

Cítím tvou bolest o přes tento nepovedený eurofotbal.

Reagovat
Front hell

Arteta křeč splněna

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
ttopi

Upřímně Tě lituji

Reagovat
Gunner14

Tolik vagín si nemohl vidět ani ty a Swarley dohromady.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Mastný Chobot

nani, wow

Reagovat
Remt

Taky te napadl?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
nani92

Reagovat
Gunner14

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Front hell

Reagovat
Infernoqt

Konečně fanoušek podle mého gusta

Reagovat
Salfovic

A kdo to jako byl ?

Reagovat
vladis271

Da sa to chapat.Prve dve spravy sa opustil. Ale v tej tretej to po..al. Keby typek chcel je to na prokuratora

Reagovat
Nikikrew

lol toto sa da chapat?

Reagovat
masina_LFC

výstavný primitív

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

njn to u nas dostavaju novinari bezne . je aspon fanda liverpoolu?

Reagovat
Unai
Reagovat
Maresma

Jinak z poslednich 7 ligovych zapasu mame 6 cistych kont, to fakt nechapu

Reagovat
danielfc

oba kluby si takto príkladne uctili pamiatku na hviezdu ManU, "CR 7" Christana Ronalda, ktorý odohral poslednú sezónu v PL, súčasne aj na ďalšiu "7ku" búrliváka Erika CANTONU a nesmieme zabudnúť na Kennyho Dalglisha ikonickú "7" LFC, ktorý včera oslávil narodeniny.

Takže od včera má manažér ManU novú prezívku Eric seven Hag, tak nech sa darí tak ďalej YNVA!

Reagovat
Mastný Chobot

you'll never vape alone?

Reagovat
danielfc

W

Reagovat
Salfovic

Asi stačilo zmínit Dalglishe, kterej byl na stadionu.

Reagovat
pedroLFC

Ještě jsi nevystřízlivěl co?

Reagovat
nani92

po opadnutí emocii to nie je až také zlé, jednoducho malo 11 hráčov 45. minút úplnú stratu formy, čo by sa nemalo stať, ale hold stalo sa. Liverpoolu tam padlo všetko, také veci čo sa im dnes poodrážali sa im dalšie zápasy nepoodráža, ale samozrejme, šli si za tým a šťastie sa im priklonilo.

Aj tak si myslím, že na konci sezony my budeme vysmiaty a Liverpool sa bude utešovať max z tohto zápasu.

Reagovat
Maresma

Tak nas cil je letos uz jenom uhrat TOP4, takze tohle byla hodne dulezita vyhra. Sezonu budete mit dost pravdepodobne uspesnejsi vy.

I tak je ale prohra 7:0 s nejvetsim rivalem slusna ostuda si myslim.

Reagovat
Rezan

taky v tom nevidím tragédii. Manchester toho hraje strašně moc, sestava se málo točí, hráči prostě rupli. Je to příšernej výsledek, ale věřím, že se hráči seberou a na konci sezóny si řekneme, že to nebylo jako celek vůbec špatný.

Reagovat
Gunner14

Erik ten Hag - first manager in Premier League history to concede 4 goals in one half of football three times in the same season.

Frajeris

Reagovat
Busby babes

jako nam kdyz se to rozpadne, tak fakt totalne. polovinu golu v lize jsme dostali ve 3 zapasech.

Reagovat
Gunner14

Tahle statistka je masakr, kdyz se nad tim zamyslis. Bych to cekal u Norwichu treba,ne u United

Takovy Bruno je fakt na pest, borec prohrava a zacne neunaset, hada se s spoluhraci a macha rukama. To jak tam vypustil Bajetice a kroutil hlavou

To vam fakt nevadi mit takovou mocku jako kapitana? Po fotbalove strance to beru.

Reagovat
Busby babes

zas je videt, ze jinam nam ta obrana funguje dobre. takze zalezi na uhlu pohledu.

Reagovat
Gunner14

Jo to 100%. Kvalitu v obrane mate + Case pred nima.

V rozhodnutem zapase zabali? Vsak ten vypadal, ze to zabalil uz za stavu 2:0. Takovej Odegaard tam za stavu 0:2 hecoval fans a lital, tak jak vzdy, kdyz prohravame. A ano, samozrejme je rozdil prohravat 2:0 s Bournemouthem doma a prohravat 2:0 venku na Anfieldu, ale i tak. Porad je to derby a tohle bych nasemu kapitanovi vycital jak nic. Si neumim predstavit, ze dostaneme 7ku na Tottenhamu a pak na me vyskoci video, kde Odegaard uplne vypusti souboj a necha borce bezet smerem k brane.

A to radsi nemluvim o tech jeho klasickych Brunovinkach. S takovym kapitanem si na vas jeste par tymu smlsne, kdyz bude den blbec. Kolikrat ho i vidim jak tam picuje na spoluhrace, zatimco Odegaard je vzdycky podpori.

Reagovat
Busby babes

hele v pohode, ja chapu, ze ho nemas rad, ale tyhle kecy o tom, jak si na nas s takovym kapitanem spousta tymu smlsne jsou uplne mimo. od te doby, co je kapitanem, tak jsme se zvedli a byl to jeden z duvodu, protoze na tom hristi byl daleko vetsi a lepsi lidr nez Maguire. Jeden zapas na tom nic nemeni.

Reagovat
Petr.Petr

vis ze tady to hejtovani hrace z tymu kterymu ty nefandis o tobe strasne moc vypovida a neni to vubec hezka vizitka? Je to tak do oci bijici cringe ze ti to musim sdelit, ptotoze ty to ocividne nevis. V podstate kdykoliv ty tupě hejtis bruna tak o sobe nevedome hlasas ze jsi dusevne chorej.

Reagovat
Front hell

Od někoho kdo tady tupě hejtil Arsenal to docela sedí. Takže si přečti jen tu poslední větu,vyměň Arsenal za Bruna a zase jdi

Reagovat
Petr.Petr

Dostal si zrcadlo a bolelo te to rychle od toho pryc a svest to na dryhyho. Hlavne ne sebekritickej pohled. Jen jsi razitkem potvrdil kazdy pismeno co jsem psal.

Reagovat
Front hell

Vidím že neděle pořád bolí

Reagovat
Petr.Petr

boli me tvoje ubohost ale preju ti ji

Reagovat
Edgar Davids

Petr.Petr

Datum registrace: 14.1.2023

Reagovat
Nizzie

dříve znám jako Petr Čech nebo gaučová souprava nebo nějaká podobná sračka.

Reagovat
Busby babes

tak Bruno nam vyhraje x zapasu, jako kapitan ten tym tahl ted pul sezony a ze to v rozhodnutem zapase zabali? je to blby, ale ze by me to nejak vylozene sralo... spis jsem chtel aby ho ETH stahl a on se nevykartoval.

Reagovat
Gunner14

Jo a Roncek by dal v klidu 10-20 PL golu, bral bys ho zpatky?

Vsak pisu, ze to neni o fotbalovosti, proste mi ten borec vubec nesedi do tymu, ktery se snazi zmenit mentalitu a prekopat system.

Arteta takovy hrace vyhazel a ted mame nejlepsi vibes v lize a ukazuje se to i na vysledkach.

Reagovat
Busby babes

nebral, protoze Ronaldo ten tym brzdil, Bruno ho posouva dopredu, to je dost rozdil.

Reagovat
Busby babes

jinak Arteta vyhazel Aubu a spol, co maj tihle hraci spolecneho s Brunem fakt netusim.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ronaldo je auba, on byl ten problém, ne bruno

Reagovat
danielfc

kapitán do pohody

Reagovat
fenixLFC

naopak, je to pochopitelnejsie u tych silnejsich timov. tim ako norwich dostavali 2,3,4 obzapas takze maju obrovske mnozstvo golov. ale tie vacsie timy ich dostavaju menej takze podobny vybuch svieti o to viac

Reagovat
Gunner14

Hm?

No to mi teda neprijde pochopitelnejsi, kdyby se me nekdo zeptal otazkou, ze ktery manazer dosahl jako jediny tehle mety, tak manazer United by me urcite nenapadl jako prvni

Vsak to neni o tom, ze takovy vybuch bude u United svitit vic, to je jasny.

Jen mi prijde sileny, ze to zrovna dokazal jen Ten Hag a nikdo jinej, tech adeptu tam bylo spoustu na to. Na druhou stranu je zas mozny, ze ti manazeri slabsich tymu to stihli treba 2x a pak je vyhodili.

Reagovat
fenixLFC

jo moja chyba, mal som za to ze sa reaguje na tu statistiku co spomina busby

Reagovat
Gunner14

Reagovat
EZ

Miesto fergie time maju teraz ten per Half

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LFC182

no myslel jsem že lonských 4:0 / 5:0 už nic nepřekoná ale tohle byl teda koncert

Reagovat
fff

1. Konate je neskutocne dolezity pre nas, ked hra on, tak je vidiet, ze aj Trent hra lepsie. Konate je suverenny vo vzduchu, rychly, zvlada pomahat Trentovi a cela obrana vyzera lepsie. Idealne kupit stopera, predat Matipa a nechat si Gomeza.

2. Fabinho vcera super, posledne zapasy vidiet lepsiu formu. On ked sa da dokopy a ten tim zacne fungovat, tak stale moze byt v zakladnej 11 buducu sezonu a byt dolezity hrac.

3. Liverpool ked nehra sracka pod svoje moznosti, tak stale 2. najlepsi tim v PL. Skoda, ze vacsinu sezony hrame pod svoje moznosti.

4. Uplne som vcera zabudol, ze do tohto utoku este pride Diaz

Reagovat
fff

5. Ta zaloha ked sa podari vyriesit v lete, tak kludne mozeme o rok zase hrat o trofeje. Plus je podstatne ako sa chyti Fabinho, no s novymi hracmi okolo, Thiagom, ktory nebude musiet byt vytazovany a bude si moct aj oddychnut (a snad bude tym padom aj menej zraneny), by mohol chytit staru formu. Bellingham a Mount miesto Oxa a Keitu a uz to je neskutocny pokrok. Idealne este niekto defenzivnejsi kvoli riziku, ze Fabinho uz formu nenajde (plus mame Bajcetica) a hotovo.

Reagovat
avicii

Fabinho posledne 2 zápasy pripominal starého dobrého Fabinha.. v lete stopér a minimálne dvaja kvalitný zaloznici priorita, potom niekto do rotácie na RB ..

Reagovat
fff

Ten upadol, ktory mal Fabinho v tejto sezone bol uplne neskutocny. On vyzeral uplne mimo, tragicky. Ked sa on da dokopy, tak to by bol vyrazny krok v dobrej zalohe v dalsej sezone. Fabinho vo forme bol jeden z naj na svete. Za moc ho nepredame, tak snad sa podari ho prebudit dlhodobo.

Reagovat
avicii

Nechal by som si ho určite a kúpil typologicky podobneho hráča v mladšom vydaní

Reagovat
cristiano.K.

já bych ho rád viděl klidně i na stoperu. Dynamiku prostě lepší mít nebude a s jeho přehledem by mu na stopera stačila letní příprava a už by tam mohl zůstat. Jeho se určitě nezbavovat.

Reagovat
Luc-Luc

Cetl jsem, ze o nej ma zajem Real, jestli je to pravda, tak ho neudrzime. To by znamenalo, ze musi prijit aspon 3 CM v idealnim veku kolem 25 let.

Reagovat
pedroLFC

O koho? Bajcetic? O toho se nebojím, že by odešel.

Reagovat
Luc-Luc

Fabinho

Reagovat
EZ

7:0, Jones submission v R1

Exhibicny vikend

Reagovat
VersaceChain

snovy den vcera jako Ferrari & United fanda

Reagovat
mithro

ale ferrari je na tom horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybělo moc, aby United dostalo více gólů jak Ferrari bodů za včerejšek

Reagovat
stiflerovamama

Dať za Antonyho so Sanchom dokopy 170 mil bol ďalší majstrovský počin od United na prestupovom trhu

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Rezan

mohl bys je soudit třeba po konci kariéry. Třeba Modrič taky na začátku v Realu nevypadal vůbec dobře.

Reagovat
stiflerovamama

Dobre, za 10 rokov si napíšeme.

Reagovat
Rezan

Reagovat
fff

Sancho sa podla mna este ukaze, Antony je otazny. Ten chalan podla mna nema na to byt viac, nez mierne nadpriemerny hrac, ked ho chyti dobre obdobie.

Reagovat
stiflerovamama

No mne Sancho začína pripomínať Keitu u nás.

Reagovat
Infernoqt

Oba jsou provar, ale s šejkama koupíme jiný.

Reagovat
Luc-Luc

takova jejich klasika

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem 7 gólu jsme ani nenastříleli v letošním roce ve všech soutěžích

Reagovat
Busby babes

Reagovat
stiflerovamama

A Gakpo teda zaujímavý hráčik, bol som zo začiatku skeptický, nenadchol ma hneď ako Diaz, ale vyzerá, že by mohol byť aj typovo náhradou za Firmina.

Reagovat
fff

Ono ja som zvedavý, ked budu vsetci zdravi ako to Klopp posklada.

Salah napravo je neznicitelny a nenahraditelny.

Nunez zahra v strede aj zlava, Gakpo rovnako v strede aj zlava (hoci zlava mu to ide podla mna lepsie, Diaz zlava. Jota rovnako zahra v strede aj z lavej strany (na nom je vidiet, ze sa musi rozohrat).

Mame tam vela moznosti ako to nakombinovat a tazko povedat, co je najlepsie. No budu zranenia, forma hore dole, takze je super mat tolko moznosti.

Reagovat
stiflerovamama

Útok je poriešený fajn, hlavne nech sa vyhýbajú zranenia. Salah s Diazom krídla, a trojka Nunez, Jota, Gakpo dokáže zahrať v strede aj na kraji. Viac šancí budúcu sezónu asi zase dostane Doak, škoda Gordona, že mal dlhodobé zranenie. Podľa mňa ani nebudeme hľadať náhradu za Firmina.

Hlavne teda teraz kvalitne poriešiť zálohu a asi stopéra.

Reagovat
fff

Ja osobne som si isty, ze za Firmina nebudeme hladat nikoho.

Zaloha to je jasne, stoper podla mna musi prist urcite. Jeden z dvojice Matip/Gomez musia ist prec, podla mna radsej Matip.

Reagovat
fenixLFC

namiesto firmina uz prisiel gakpo

Reagovat
fenixLFC

v MOTD pekne ukazali ako sa antony vysral na akekolvek branenie pocas celeho zapasu solidny vykon od najdrahsej posily v najvacsom derby

Reagovat
chicuita

Reagovat
chicuita

Stále mě překvapuje kolik z vás tady ještě nepochopilo, že srovnávat výkony s cenou je úplně mimo, jak kdyby snad Antony sám mohl za to, kolik za něj MUFC dal

Reagovat
fenixLFC

nemoze ale zas sa ma snazit tej cene dostat. nie odchodit zapas

Reagovat
Busby babes

Ivan Toney (wearing a shirt sponsored by HollywoodBet) scored past Leno (in a W88 shirt) - by the time the game kicks off again, Bet365, Betway, Unibet & HollywoodBet appear on the advertising hoardings - & he’s the one in the wrong!?

Reagovat
Infernoqt

Referee charity Ref Support has called for five-game Bruno Fernandes ban.

@SkySportsNews

Reagovat
Infernoqt

Ref Support CEO: "Just like someone doing a Ronaldo celebration or a Cruyff turn, children will mimic what they see on TV. We're talking about a world class official being pushed in the back here. Fernandes behaved like an entitled child.”

@SkySportsNews

Reagovat
Grahf

myslete na ty deti! Potom ale neviem, prečo nezakázali fortnite, kto sa má dívať na tie cringe tanečky?

Reagovat
ashburtongrove

Krec

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

at se nauci piskat a pracovat s videem...cerny svine

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
VersaceChain

mel mu nalozit vic

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ACSMan

Arsenal fantasticky otočil zápas a vy dáte na úvodní fotku Liverpool?

Reagovat
VersaceChain

[@Squawka] Bruno Fernandes has created more chances from open play (60) than any other player in the Premier League this season.

tragicky hrac btw

Reagovat
Busby babes

Reagovat
LaVolpe

Však nikdo nezpochybňuje jeho fotbalové kvality.

Reagovat
Busby babes

no... i taci se najdou

Reagovat
VersaceChain

Tady nahore mi nekdo psal, ze bychom potrebovalo novych 11 hracu, abychom mohli bojovat o titul

Luc-Luc nebo nejake podobne jmeno

Reagovat
chicuita

Za chvíli přiběhne Gunner14 s jinou statistikou a bude ho soudit za zločiny proti lidskosti... Ach ten Bruno

Reagovat
Gunner14

Mne to prave vubec nevadi, ze vam dela kapitana takovej smudla, jen tak dal

Reagovat
VersaceChain

Za ctyri roky ho jako kapitan nahradi Mason

Reagovat
chicuita

Jasně že nevadí Mě zase nevadí těch 400 příspěvků v poslední době od tebe na jeho konto, ostatně každý má nějaký ten svůj mindrák žejo.

Reagovat
Busby babes

Sheikh Jassim watched #mufc's 7-0 loss to Liverpool on TV, and still wants to buy the club

shit. neodratilo ho to.

Reagovat
Ligter

jak moc to musí člověk posrat, aby ho nekoupili ani Katařani

Reagovat
mithro

mozno sa to dozvieme

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

asi se musime snazit jeste vic. 10:0 od Sotonu?

Reagovat
Ligter

Reagovat
Salfovic

Viděl bych to na hromadnej coming out.

Reagovat
VasAFC

Nevím co se tady fans united pořád vstekají. Můžete se utěšovat že budete mít lepší sezónu než pool že skončíte 3. Historie si ale nebude pamatovat jak jste skončili 3. před poolem. Bude si pamatovat jak jste vyfasovali na Anfliedu 7:0

Reagovat
Salfovic

No jako je to tak

Reagovat
mithro

riesi dnes niekto, ze ste dostali 8 na Old Trafford? nemyslim si.

Reagovat
VasAFC

A víš jaké bylo ten rok pořadí v lize? Já si teda pamatuju hlavně že jsme dostali 8:2.. To je ta pointa

Reagovat
mithro

no to ja si teda pamatam ake bolo poradie v lige

Reagovat
VasAFC

Blbej příklad protože ten konec ligy byl epic no

Reagovat
Swarley

Reagovat
gocii

Jasně, to byl 4rsenal

Reagovat
VasAFC

Mmmmm akorat ze vubec

Reagovat
chicuita

Reagovat
J0EL

Pfuu, my sme niekedy dostali 8 od United?

Reagovat
VersaceChain

Ja ti nevim, uplne jsem za tuhle sezonu mockrat nezaznamenal nejake vzpominky na 0-5 na OT (co podle me bylo teda horsi )

Reagovat
mithro

aj tie prehry pod Moyesom boli horsie

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
oli9

Reagovat
SunFells

https://i.redd.it/a44yu6n0eama1.png

Tu si i Kavanagh řekl wtf a rozhodl se hrát anchor midfieldera.

Reagovat
Gunner14

Zinchenko

Reagovat
Golasso

Reagovat
martin.b

https://twitter.com/stoolfootball/status/1633003638573375488?s=46&t=bex9uqOiZaWkCPcYBXx4tg

Tohle se úplně nedělá, když hraješ za úhlavního rivala ne ?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
VasAFC

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
avicii

vraj bol vždy jeho sen hrať za Liverpool

Reagovat
Salfovic

Nabízí se to.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

on i jak slavil po zapase s Barcou, zpival s fanousky vsechy chanty... PL si uziva se vsim vsudy..

Reagovat
Bowie

Reagovat
oli9

Reagovat
Nizzie

Taky je to slušně doběhlo.

Reagovat
Busby babes

tohle je hrozne vtipna kauza. fakt uplnej bizar. uz se k tomu teda Weghorst i vyjadril, ze z narodaku vedel, ze VVD tohle vzdycky dela a chtel mu v tom prej zabranit a rozhodit ho pred zapasem...

well, ze to zabralo.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
SunFells

FA: Arsenal FC charder after failed to ensure its players conducted themselves in an orderly fashion

Reagovat
Gunner14

Reagovat
tweek

Bruno pry po debaklu prisel o pasku.

http://bit.ly/3SWdvRf

Reagovat
SunFells

Kde to píšou?

Reagovat
tweek

Tak nic, jen bulvár.

Reagovat
Busby babes

nikde, protoze je to blbost.

Reagovat
BenB

Článek blbost je, ale myšlenka ne. Bruno není kapitánský materiál a ani leader v situacích kdy potřebuješ aby jím byl

Reagovat
Swarley

A stacil ti na ten zaver jeden zapas, genialni

Reagovat
BenB

A to si usoudil z čeho? Nějaká tvoje domněnka? pokud sleudjes svůj tým, což předpokládám že ano, tak musíš vědět, že když se mu nedaří tak se chová dlouhodobě jak malé dítě a ne jak by se měl chovat leader týmu. Viděl si snad něco podobného třeba u Silvy nebo Hendersona? Neviděl..

Reagovat
Busby babes

Silva a Henderson jsou jako vzory lidru?

Reagovat
Swarley

Tak to sledujes blbe no, co chces napsat

Reagovat
Busby babes

je to super, dva mesice vyhravame, pak jeden zapas poserem, pravda dost spektakularne a najednou jsou vsichni hraci na hovno, Bruno je bridil a ETH se ho bude chtit co nejdriv zbavit, protoze mu s nim dojde trpelivost.

Reagovat
BenB

Nikde jsme nic takového nepsal, tak si prosimte nehraj na dotčeného jen protože má někdo jiný názor než ty a nevymslej si kraviny

Reagovat
Busby babes

to shrnuju debatu poslednich dvou dni tady a v anglii. tak to neber uplne na sebe. a mas pravdu, nepsal jsi vsechno z toho.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Busby babes

nastesti ETH neda na nazory na EF a toho kapitana z nej udelal a je s nim spokojenej no.

Vzteka se pri zapase, kdyz prohravame. Vetsina jeho spoluhracu v tom zapase sklopila hlavu a proste rezignovala. on nakonec taky.

Ale to, co se tu a i v anglii rozjelo o tom, ze je to kapitan na hovno, to je uplne bizar. Chapu, ze to neni pro fanousky jinych tymu sympatak, ale to jak si do tohodle projektujete to, ze ho nemate radi a na zaklade toho se snazite dojit k tomu, ze je to na hovno lidr... smesny

Reagovat
BenB

Ono je směšný i to, že si myslíš, že je ta moje myšlenka je na základě toho, že ho nemám rád což je sice pravda, ale ten důvod to není. Není to tak dlouho, kdy on jako kapitán a údajný leader "serval" Antonyho za to že pokazil přihrávku. To ti přijde jako správný příklad leadra? Neměl by ho spíš povzbudit? Tohle se děje běžně i u nás na vesnici...

Reagovat
BenB

Ale nemám potřebu se tady dohadovat, nemá to smysl a co jsem tak pochopil, tak to stejně nemá cenu tak si ho užijte a ať se daří

Reagovat
Gunner14

To nema cenu. Bruno je super fotbalista a to je to hlavni co tihle mufani tady vidi, nastesti jsou i normalni fans United, kteri souhlasi, ze takovy krysak si nezaslouzi delat kapitana.

Zbytecny tady s nema o tom diskutovat

Reagovat
Busby babes

kdo z United fans pise, ze Bruno nema byt kapitan?

Me se libi jak v tom vasem svete plneho objektivity to krasne funguje: to, co rikam ja = normalni nazor.

lidi, co se mnou nesouhlasi - poblazneni United fans. je to super. zvlast kdyz pak nasednete na svoje high horse a zacnete tu pouzovat o objektivite vsechny okolo.

Reagovat
Gunner14

Spousta fans na zahranicnich forech. Zbytek netreba komentovat

Pro tebe je normalni mit ubreceneho kapitana, pro me ne. Sorry no

Reagovat
Busby babes

jo takhle, ty argumentuje twitterem a podobnyma vecma, kde se po kazdy prohre spusti shitstorm. to uz je docela beyond parody tohle. Ti sami lide posledni dva mesice vynaseli Bruna do nebes, protoze se vyhravalo.

Reagovat
Gunner14

zahranicni fora = twitter?

Reagovat
Busby babes

ne, ale ja to nejvic vidim na twitteru. Jaka zahranicni fora United sledujes? at se inspiruju a kouknu?

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Busby babes

wow. ale chapu, proste sis to vycucal z prstu. klasika.

Reagovat
Busby babes

Perhaps he isn’t cut out for the rank of skipper in the modern game. He certainly did not lead by example with his actions on Sunday and he won’t look back on his performance with any personal pride, but the petulance illustrated his fury at what was unfolding around him while most of his team-mates were sucking their thumb in the foetal position.

Fernandes has shown more leadership over a longer period of time at Old Trafford and risen above the rank mediocrity of recent seasons more than any other Manchester United player.

https://www.football365.com/news/opinion-bruno-fernandes-man-utd-liverpool-7-0-neville-keane-pile-on

ubrecenej, tak jo

Reagovat
Gunner14

Hotovo, konec. Oni to jsou schopni jeste obratit, ze vlastne to breceni je plus

Reagovat
Busby babes

chapes, ze cituju clanek novinare, ktery na tu hysterii okolo bruna reagoval. Neni to zadnej fanousek United nebo fanousek rivalu, ale nestrannej clovek.

Jinak ano, jeden zapas, kde Bruno selze neprebije to, jak nas 3 roky tahne a je lidr.

Reagovat
Mastný Chobot

jesus

Reagovat
J0EL

jzs

Reagovat
Nizzie

wow

Reagovat
bbbauch

A uz je tu mas vsechny..

Reagovat
Swarley

Ale oni to nedelaji, to je neco jineho

Reagovat
bbbauch

No samozrejme..

Reagovat
Nizzie

Jako děcko ve školce, když to dělají oni, tak my budeme taky. A když to oni dělají líp, tak si na to budeme stěžovat.

Reagovat
bbbauch

Rozdil je v tom, ze ja si klidne priznam, ze je to na obou stranach stejny, to jen vy mate pocit ze jste nejak lepsi.. ale zrovna ty s tvym chapanim, tobe prominu cokoli..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nizzie

Vy vy vy, furt to množný číslo, stěžuješ si na házení do jednoho pytle a sám tak činíš. Já jsem rozhodně nikde netvrdil, že to na obou stranách není stejný, ale když jsi tak dobrý v prokazování J0ELova pokrytectví, nebude ti určitě dělat problém nějak prokázat i toto a jsem na to upřímně zvědavý, když už tak nálepkuješ.

Nemusíš mi promíjet vůbec nic, protože to od tebe a chuckle brothers nemá ale absolutně žádnou váhu.

Reagovat
bbbauch

Tobe tu naklada kazdej, protoze neumis cist..

doslova v tomhle clanku

“ Jinak je to to samy, co se deje vsude - busby neco napise, a uz to jsou mufani. Kolik fanousku united tady psalo neco o tom, ze mame jet na titul? Urcite mene, nez vyhazovalo Artetu. A stejne tu po nedeli ctes vysmechy o jizde na titul. Ale s tim jsem v pohode, deje se to na vsechny strany a nikdo tomuhle neunikne.”

Uplne si stezuju na hazeni do jednoho pytle, nerozdejchavam to… a ted zas zalez

Reagovat
Nizzie

Ano, strašně mě tu každý nakládá, ohhh.. Ty strč hlavu zase do písku, uděláš líp, protože ty tvoje žvásty se ani nedají číst.

Reagovat
Nizzie

Ale pořád čekám, až mi prokážeš, kde jsem tvrdil, že to na obou stranách není stejný. Abys potvrdil tu hypotézu, že "jen vy mate pocit ze jste nejak lepsi.."

Tvoje citace je zcestná jak Andrejka Busbyho "diskuze", protože o tom vůbec diskuze mezi mnou a tebou není, ale piš tady něco o tom, že někdo neumí číst.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Kkt

Reagovat
Busby babes

lol. kdy serval Antonyho prosim te? A ze mladymu hraci rekne, ze ma neco pri zapase udelat jinak, to je jako spatne? Nebo co tim jako chces rict?

Casemiro stejne prisel po finale s Newcastlem dost durazne rict, ze mel nahravat Sanchovi na treti gol a ne strilet.

Bruno je letos dobrej lidr, ten Hag to nekolikrat i sam rekl.

A btw. ne, fakt neni spravnej pristup jen povzbuzovat. Nekteri hraci potrebuji spis povzbudit, nekteri spis nakopat do prdele. A nejcasteji je to kombinace obojeho. I to jake si vybiras priklady na zaklade kterych to zkousis dokazat, ze je spatnej lidr...

Reagovat
BenB

To máš fuk, tohle je fakt zbytečná diskuze. Prostě na to mám jiný pohled, jak by se měl chovat kapitán, toť celé, stejně jako nebyl Auba dobrej kapitán u nás jo a docela bych se divil kdyby ETH řekl něco jiného

Reagovat
Busby babes

jenze u ETH za nim jsou i ciny, ze jo. Bruno hraje porad, ETH z nej toho kapitana udelal. Takze si asi mysli, ze je dobrej lidr.

Reagovat
Gunner14

Kampaň!!!!

Reagovat
Gunner14
Reagovat
SunFells

Tady to ti MU slipkaři shodí na tom, že to pochází od gooner strýce Wrighta.

Reagovat
Gunner14

Jsem mu napsal na whatsappu, celou tu akci proti Brunovi ridim ja

Reagovat
Busby babes

Wright nas ma celkem rad.

Reagovat
Mastný Chobot

ten šprint za rozhodcom je najviac. To je neskutočný šašo

Reagovat
J0EL

Ale Arteta skace na ciare...

Reagovat
Swarley

konečně

Reagovat
Frony

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

prečo tu je stále tento bulvárny nadpis?

Reagovat
SunFells

je sedmého

Reagovat
nani92

bolo by to vtipné, keby to skončilo 7:3

Reagovat
SunFells

To by bylo vtipné. 7:0 je úplně jiný level.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

co je na tom preboha bulvarne? mas tam doslova len vysledok bez nicoho ineho

Reagovat
nani92

V pondelok sa hral Fulham Brentford, oni mali byť v poslednom nadpise

Reagovat
fenixLFC

znova, to ze tam nie je iny ndpis z toho nerobi bulvarny nadpis

Reagovat
Busby babes

Roy Keane echoed Neville’s thoughts and, of course, the pair were renowned for not whinging at team-mates and maintaining an even temper when they captained United. That’s right, isn’t it?

Louis Saha on Bruno Fernandes: "I think he wants to win. If the players around him are unhappy with his body lanquage and are worried about being criticised by their captain, change jobs. Roy Keane used to do it too."

Reagovat
Swarley

Jako Keano by takovy zapas nedohral, na redku by nebylo potreba ani vypsat kurz

Reagovat
Busby babes

ale vedle mi fanousek Arsenalu pise, jak je srovnatelne k hovnu jako Ozil.

Bruno ma 57+50 ve 166 zapasech za nas, ale prej pro nas neni dulezitej a ETH se ho zbavi jak bude moct. Miluju EF.

Reagovat
Nizzie

My milujeme tebe

Reagovat
Busby babes

naucte se cist a zjistete si fakta, klauni.

Reagovat
Nizzie

Problém se čtením jsi tu za poslední dva dny x krát ukázal jen ty šašku.

Reagovat
r.mrazik

oni jsou fakt blazni

Reagovat
Busby babes

neuveritelny, co tu ted predvadi.

Reagovat
r.mrazik

tak nejenom tady,ale ten shitstorm,kterej se na bruna spustil i v anglii

tyvoe,ja kdyz videl,co tam predvadel jeste o level horsi shaw...ale o nem se nikde vubec nemluvi

Reagovat
Swarley

Lehce jsem jim rozebral magora Artetu na čáře a trošičku nam panove zacali nezvladat

Reagovat
Nizzie

Ano, já jsem ten kdo nezvládá. Hlavně že Andrejko neví jestli dřív brečet nebo osobně útočit.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/RobHarris/status/1633129409258352640

Some of comment following Man United’s 7-0 defeat at Liverpool is carrying tones of national crisis as if the players did something heinously wrong - rather than just collapsing to a freak result because it didn’t work out. Wasn’t violent conduct, unrest - just a sporting setback

It’s a sporting spectacle and joy for United’s rivals. Part of the entertainment of football. The tone of some comment loses perspective at a time when football looks at improving mental wellbeing

vsude stejny, nektery ty reakce jsou smesny.

Reagovat
Infernoqt

@UnitedLatesNews

·

3h

Manchester United are basically sold to Qatari Royal Family for €6B.

There was an intense meeting today between Qatari officials and Raine Group to finalize the deal about #mufc

They want to make Manchester United great again.

Příští týden budou v Manchesteru Prodej se zfinalizuje do měsíce a započnou plány na léto. Vůbec bych se nedivil, kdybychom napodobili Chelsea a trhli nějaký přestupový rekord.

Reagovat
Mastný Chobot

na MMUGA šiltovky sa teším

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

jako nejspis to tak dopadne, ale zatim neni hotove vubec nic.

The next round of talks for #mufc will take place predominantly at Old Trafford, with the bidders given the opportunity to assess what is required to redevelop the stadium as well as the club’s training ground at an additional cost of as much as £2bn

Raine have invited at least four bidding groups into the second round after initial offers for #mufc were tabled, with the Qatari group thought to be the favourite, ahead of Sir Jim Ratcliffe and Ineos

Talks between #mufc and potential buyers will begin this week, with bidding groups expected to fly in to the north west from Thursday while representatives for the Qataris are due next week

Reagovat
r.mrazik

bylo by fakt velky prekvapeni,kdyby to nebyl Katar v nove sezone

Reagovat
Busby babes

bohuzel no.

Reagovat
mithro

mas uz vymysleny plan B?

Reagovat
Busby babes

jako co? v pripade ze nas koupi Katarani? hele neprestanu United fandit nebo tak neco. al zas tu nebudu psat, ze jsou nasi majitele uplne ok, ze jo.

Stejne tak proste kazda dalsi trofej uz bude mit u sebe takovej vykricnik nebo jak to rict, ze to bylo pomoci state money...

Reagovat
Busby babes

https://www.goodreads.com/book/show/52591348-loving-sports-when-they-don-t-love-you-back

jinak doporucuju tuhle knizku. je tam i kapitola o tom, jake to je fandit tymu, kdyz nenavidis majitele.

Nebo o fanouscich tymu, kde je hrac obvineny ze znasilneni a tak. vyborna knizka.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Neviem co sa smejes, presne o tom som vravel. Uz aj vlastny si z tebe robia v tomto p*cu

Reagovat
J0EL

*vlastni (je vas viac no )

Reagovat
Busby babes

v cem si ze me Mithro robi picu? muj nazor na Katar nebo jinej tat, co by nas chtel koupit je porad stejne a to se nezmeni.

Reagovat
J0EL

Vazne tu jeho ironiu v tom nevidis? potom to nema zmysel s tebou no.

Reagovat
Busby babes

ne, protoze tam neni. jen ty si uz sugerujes to, co chces videt, uplne vsude.

Reagovat
J0EL

Samozrejme. A ty si lietadlo

Reagovat
mithro

ja som to nebral ako robenie srandy. imho je to celkom na hovno situacia, kde neexistuje dobre riesenie. chapem, ze ste teraz na hruske ale mna a myslim, ze dost fandov United to dost serie.

Reagovat
J0EL

Mne je jasne, ze vas to serie. A tiez mi je jasne, ze Busby je v tomto (zatial) konzistentny a tiez ich nechce. Preto si robim s tym jeho prezliekanim kabatov srandu, ze zmeni postoj aj tu ked to bude uz iste.

Na toto si tym jeho planom B narazal, ci? ved vieme, ze obhaji aj hovno v alobale ked ma znak United

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt neskutecnej klaun. porad tu zminujes prevlekani kabatu. kdy jsem to udelal prosim te? jeden priklad.

Reagovat
J0EL

Pozri, ak ide o United si absolutne neobjektivna vzorka a snazis sa obhajit aj neobhajitelne. Volaj si to ako chces, nemusi to byt zrovna kabat.

A toto ti tu snad pisalo uz "x" ludi z roznych fanusikovskych zakladni. Takze sa nad tym zamysli ak chces. Mne je to jedno

Reagovat
Busby babes

no jak prijde na United tak vy jste totalne zaslepeni, coz tu predvadite uz dva dny jak to jen jde. A nejlepsi je, jak si o sobe jeste myslite, ze jste objektivni.

Reagovat
J0EL

Tak ty si ukazka objektivity tu keby si sa spytal kohokolvek tu, tak nikomu lepsi priklad ako ty nenapadne.

Reagovat
Busby babes

ne, ja jsem fanousek. Fanousci by default nejsou objektivni, kdyz jde o jejich tym nebo o tym rivala. To jen vy tu predstirate opak.

Reagovat
Nizzie

Andrejko, pls, už dost. Volby už si prohrál, tak neser aji tady.

Reagovat
Busby babes

ty musis byt nejhloupejsi uzivatel EF a ze je tu velka konkurence.

Reagovat
Nizzie

Ano, už i osobní útoky. Pěkně zvládáš Andrejko.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Andreji Andreji. Jde to s tebou z kopce.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Swarley

Borci co vyhazovali Artetu a ted ho vynasi do nebes ti budou vykladat neco o prevlekani kabatu, to je fakt mozny jen na EF

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jsou super.

Bruno neustale selhava v klicovych okamzicich.

Jmenuj jeden?

Nereknu.

Fanousci na zahranicnich forech pisou...

Na kterych?

Nereknu...

Reagovat
J0EL

Ktory z toho som ja? Na koho tymto reagujes? Pretoze ani v jednej z tychto debat som sa ja nezucastnil. Toto vase zovseobecnovanie je uz fakt taky trademark tejto vasej sekty so Swalosom a tym dalsim, ktoreho nick sa nevyslovuje.

Reagovat
Busby babes

je tam mnozne cislo, tohle jsi nepsal ty.

Reagovat
Nizzie

Takže množné číslo poznáš?

Reagovat
bbbauch

Tyvole a zas, ten, co zevseobenuje na dennim poradku se muze posrat, kdyz nekdo zevseobecni jeho..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Vas musela jedna matka mat, prisaham

Reagovat
bbbauch

“Kdyz dva delaji totez, neni to totez”

Reagovat
J0EL

„Nikdy sa nehádajte s hlúpymi ľuďmi, stiahnu vás na svoju úroveň a potom vás porazia skúsenosťami.“

Reagovat na tuto vasu sektu s intelektom dezoalata tretej cenovej uz fakt nebudem.

Reagovat
bbbauch

To uz jsi mi psal tolikrat.. ze te huba neboli

Reagovat
J0EL

Pisal som ti tiez, ze ked budes pisat hovna, tak reagovat budem. A z tvojej papule nic ine ako hovna zial nevychadzaju no.

Reagovat
bbbauch

Psal jsi mi asi 3x bezpodminecne, ze na me reagovat nebudes..

J0EL

22.07.2020

14:47

Ty si fakt ukazkovi retard a ublizenec. Nenasiel si nic, jedine co si nasiel bola diakusia kde som si robil z toho picu, co si aj sam uznal. Tak si uz neser do huby a neprekrucaj. Rad vsak odignutujem kazdy dalsi tvoj koment nie len tu ale aj v buducich diskusiach a budem rad ked sa na to tiez vyseries. Usetris si aspon nervicky.

Tady o hovnech neni ani slovo treba, a to je jeden z tech vic pripadu.. dobre, z moji papule lezou hovna, u tebe je to naopak, ty si tam ty hovna nakladas ve velkym..

Reagovat
J0EL

Nasiel si si jeden koment kde som ti nemal chut nakladat? Vidis, zase hovna.

Reagovat
Swarley

Jenom trikrat? Heh, to mam do tydne

Reagovat
J0EL

Tak ty by si svojim hovnometom dal dole aj Lubosa Blahu. A to je uz iny kaliber.

Reagovat
Swarley

Pribehy ze Slovenska, to tu dlouho nebylo

Reagovat
J0EL

J0EL

07.03.2023

15:45

Zrovna vcera som ti o tom znova pisal. A ty tu v pohode nakluses s komentom z pred 3 rokov, kde si tie hovna nenasiel. Ty si ukazkovy jedinec fakt

Reagovat
bbbauch

Tos psal ty, a pak sis nasral do huby, peotoze jsi to nedodrzel.. klasicky..

Reagovat
J0EL

Uz zalez ty tupelo fakt

Reagovat
bbbauch

❤️nereaguj klidne.. jak jsi mnohokrat psal..

Reagovat
J0EL

Nebudem... Ibazeby si zase pisal hovna. Co je u teba velmi pravdepodobne. Takze vsetko po starom

Reagovat
Swarley

Posledni faze, kdy uz Joel nema co k tematu (coz byva velice casto) a zacina kopkat okolo sebe...

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Zase tento komediant dpc

Reagovat
Swarley

Presne to jsem si rikal, kdyz jsem te tu viděl poucovat nekoho o prevlekani kabatu, trefa

Neuvěřitelný, co tady dokazete po te blamazi s Artetou vyplodit

Reagovat
J0EL

Blamazi s Artetov ked napises 1000krat kktinu, neznamena to ze si to niekto osvoji ako pravdu. Furt to je hovadina, akurat uz to ostatnych prestane bavit to citat dookola. S tymto si uz fakt viac trapny jak otravny. Ale v pohode. Presviedcaj sa aj nadalej a tlapkajte sa po pleci v trojici

Reagovat
Swarley

Jako v poho, ten odkaz na diskuzi tam porad je a rozhodně to nebylo jen po zapase s Evertonem, kam se pak v zoufalosti uz ta debata tocila...

Nejak se ti vytraci ta tvoje objektivita, o ktere tak rad kazes

Reagovat
chicuita

klasika

Reagovat
mithro

to prezliekanie kabatov necham na vas, na taketo debaty uz som stary

realne mi fakt islo o to, co budeme robit, ked nas prevezmu obrancovia ludskych prav a matadori MDZ. a zrovna u Busbyho viem, ze mu to tiez vadi a nemyslim si, ze na prvy zapas po prevzati pride s palestinou na hlave

Reagovat
Busby babes

Reagovat
13

Not better, just rich

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

zlata prehra v nedelu

Reagovat
Infernoqt

Tak ono by to dopadlo tak či tak bez ohledu na výsledek. Jen možná teď o těch Katarech bude víc příspěvků, aby se rychleji smyl ten pocit z prohry.

Reagovat
13

Ten titulek se nikdy neomrzi..

Reagovat
Trand

https://twitter.com/Orbinho/status/1633356448636829696

Tohle je taky dobrý bizár že to vyšetřují a pak to sami používají ve videu.

Reagovat
Mastný Chobot

a čo im vadí vlastne? Že Jorginho vybehol na ihrisko?

Reagovat
ashburtongrove

Neoslavovali sporadane

Reagovat
Nikikrew

Caute virtualni kamarati,

Nasli by ste si pls par minut na vyplnenie dotaznika zaujimavej temy pre mojho svagra ako sucast jeho diplomovky? Vdaka

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAN4DDa3ZarZCusoMsuKMlnE_B0xKgU2QH2PIvYXIzJsiQdA/viewform?fbclid=IwAR1Ol8KALJZNNSgNAmrUfYABxyRIKyKEoa7Y183AEneaoCHECPYSfl05Wr8

Reagovat
Mastný Chobot

Ťažká téma, ale máš to tam

Reagovat
Nikikrew

suhlasim, dikicko

Reagovat
Gunner14

Ja jsem pro, ale jak pises, strasne slozite tema. Spousta lidi co se chce zabit, to nedokaze skrz to, ze se toho boji a nezvladli by to, nebo se boji trvalych nasledku po neuspesnem pokusu. Tohle by bylo pro ne vysvobozeni, pri kterem by se rozhodlo umrit spousta lidi, kteri by se z toho casem urcite dostali.

Reagovat
Trand

Ale pro spoustu lidí by to zase bylo "vysvobození". Je to prostě komplikované a není to černobílé no.

Reagovat
Gunner14

Zajimavy napad by byl, kdyby ti lidi co si to vyberou a nemaji smrtelnou nemoc, tak ze by museli podstoupit nekolik sezeni s psychologem v ramci roku, s tim ze na vsech tech sezeni si budou porad stat za svym rozhodnutim. Uplne bulletproof by to nebylo, ale urcite by to zachranilo dost zivotu.

Ale tim psychologem bych byt nechtel na takovych sezeni.

Reagovat
Gunner14

Pice, ja ze se tam muzu prihlasit k tomu

Reagovat
Trand

Done.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

jen nevim, jestli je uplne ok pro Cechy to vyplnovat. preci jen, co si uzakonite na slovensku nam muze byt dost jedno a tezko se to pak hodnoti?

Reagovat
Busby babes

v tomhle ohledu by tam mozna mel pridat otazku na to, zda je respondent slovensky obcan nebo ne

Reagovat
Nikikrew

Skor tam ide o nazor cloveka bez ohladu na obcianstvo respondenta.

Reagovat
Nikikrew

ale kludne nemusis

Reagovat
Busby babes

vyplnil jsem, jen me to napadlo, ze by tenhle aspekt mohl ovlivnit vysledek.

Reagovat
Mastný Chobot

My sme ešte nedospeli ako spoločnosť ani k registrovaným partnerstvám. K eutanázii dospejeme tak za 300 rokov.

Reagovat
Busby babes

jasne, myslel jsem to spis vzhledem k te praci, ze to muze ovlivnit vysledek. ale tak zalezi jak s tim pak bude pracovat, co je ucelem prace a tak.

Reagovat
mithro

optimista

Reagovat
masly008

Máš to tam i když nejsem ze Slovenska. Snad to nějak nezkreslí statistiky.

Reagovat
Nikikrew

nie vdaka

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on Bruno Fernandes: "Yes, definitely [still captain], I think he's playing a brilliant season, he's played an important role in the position that we are. He's giving energy to the team, running a lot with intensity, in the right way."

Ten Hag: "No one is perfect, everyone makes mistakes. I'm really happy to have Bruno Fernandes in my team and I'm happy with him as our captain when Harry [Maguire] is not on the pitch."

Reagovat
Frony

Tak to je šok, že trenér neřekne jaká je to krysa a že zahrál totální piču.

Reagovat
Busby babes

ano, kuzpodivu trener, kterej z nej udelal kapitana a stavi ho do kazdeho zapasu, si nemysli, ze to je dement, co je potreba se ho co nejrychleji zbavit, jak mi tu vcera nekteri psali...

Reagovat
Frony

Tak to je samozřejmě šílenost, když je to jeden z vašich nejlepších hráčů, ale jde mi o to že jsi snad nečekal, že ho ETH nějak natře na tiskovce ne?

Reagovat
Busby babes

jasne, ze ne. jen se mi to hodi.

Reagovat
Frony

Trochu jsem čekal, že to po včerejšku vytasíš

Reagovat
BenB

Hele jen dotaz, však kapitanoval už i za Oleho, proč to prisuzujes EtH že ho z něj udělal on?

Reagovat
Busby babes

asi nekdy jo, ale pod Olem nebyl tak casto. Ted je prvni zastupce Maguira.

Reagovat
SunFells

Reiss:

"I didn't really care what I was eating. I was maybe staying up too late and I was just doing a lot of different stuff. But now, I actually need those extra hours to recover. At the start, I hated going to the gym just to do little stretches.

"Now I literally have to come in earlier to do 15 minutes of stretching, then come back in after training to do extra bits on my groin or my hamstrings."

Speaking to The Athletic, Nelson revealed that Arteta has noticed a shift in his attitude since going out on loan.

“It was pretty clear that we both had the same intentions,” the youngster said.

“He said he saw a very good change in my mentality and how I approach things. He said it was never my football ability, it was just he felt sometimes I could be — not immature — but I didn’t understand the opportunity I had in front of me.

“That’s something I had to learn at Feyenoord and he wants me to carry it into Arsenal.”

Pamatuju si, že na začátku ve Feynoordu dlouho nehrál a jeho trenér mluvil o tom, že není fyzicky ready. Snad s nynějším lepším přístupem v nynější atmosféře v klubu bude postupně o dost odolnější zraněním, i pohybově je na něm vidět změna.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VersaceChain

Buh Arteta

Reagovat
Swarley

Nevericim snad odpusti

Reagovat
chicuita

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Objevují se zprávy, že by mohl dostat novou smlouvu.

Reagovat
gocii

Snad jo, byla by skoda zrovna jeho pustit zdarma. Naopak AMN uz snad pujde

Reagovat
Trand

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele