Premier League - souhrn 24. kola: Arsenal zpátky v čele

18.02.2023, 15:29, aktualizováno 19.02.2023, 19:26
Komentáře a souhrny
Bukayo Saka (© AFP)

Arsenal po dvou gólech z nastaveného času vyhrál 4:2 ve Villa Parku a na druhý Manchester City, který pouze remizoval s Nottinghamem Forest, má dvoubodový náskok. Manchester United v neděli zdolal Leicester, Tottenham pro změnu nezaváhal s West Hamem. Southampton si poradil s Chelsea, přesto nadále zůstává poslední. Newcastle doma nestačil na Liverpool a vůbec poprvé od srpna na ligové scéně padl...

Tottenham Hotspur - West Ham United 2:0

19.02.2023 17:30

Góly: 56. Emerson, 72. Heung-min Son

Až na sestupové příčky se po čtyřiadvacátém kole propadl West Ham poté, co nezvládl městské derby na hřišti Tottenhamu. Po bezbrankové půli otevřel skóre Emerson, na konečných 2:0 upravil střídající Son.

Překvapení do základní sestavy si přichystal Antonio Conte, který jen na lavičce ponechal Sona. Ofenzivní trojlístek vytvořili Richarlison, Kulusevski a Kane, jimž ve středu zálohy kryli záda Skipp s Höjbjergem. Na straně hostí při zranění Paquety hráli Tomáš Souček i Vladimír Coufal.

Hned po pár sekundách se Hammers mohli dostat do vedení, Bowen po Součkově posunutí pálil jen o kousek vedle tyče. K vidění byl během první půle relativně kvalitní fotbal, avšak dlouho bez větších příležitostí. Jedna z nich přišla až v nastavení, kdy Richarlison nejprve nezpracoval zajímavý dlouhý nákop, následný pokus z úhlu zastavil Fabianski.

Po návratu ze šaten už bylo k vidění větší množství příležitostí na straně Spurs. Kulusevski namísto střely přihrál Richarlisonovi, který nikterak zvlášť neprověřil polského gólmana. O moc lépe si nepočínal ani Kane po dalším pasu Kulusevského, pálil totiž mimo prostor tří tyčí.

K prvnímu gólu tak vedla až po pětapadesáti minutách souhra dvou křídelních obránců. Po Höjbjergově přihrávce si Davies výborně všimnul nabíhajícího Emersona Royala, proti jehož zakončení neměl Fabianski sebemenší nárok. Bleskově mohl srovnat Bowen, kvalitní zákrok ale předvedl Forster.

Spurs si tak výrazně oddechli, když se po sedmdesáti minutách jejich vedení zdvojnásobilo. Postaral se o to Heung-min Son, po osvědčené spolupráci s Harrym Kanem překonal gólmana přízemní střelou podél něj. Korejec, který od září až dosud vstřelil v lize jediný gól, tak ožil hned v první zápase, do kterého šel až jako střídající hráč.

Kladiváři už se v závěru na žádný odpor nezmohli a na venkovní vítězství v Premier League tak stále čekají, a to dokonce od srpna. Naopak Kohouti využili série zaváhání Newcastlu a konečně se vyhoupli do elitní čtveřice - Magpies však stále mají zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leicester City 3:0

19.02.2023 15:00

Góly: 25. Marcus Rashford, 56. Marcus Rashford, 61. Jadon Sancho

Man Utd vyhrál ve 24. kole Premier League nad Leicesterem 3:0. První poločas nabídl vyložené šance na obou stranách, ale do vedení šli Rudí ďáblové po brance Rashforda. Ve druhém poločase už United předvedli dominantní výkon a v 56. minutě se znovu prosadil Rashford. V 61. minutě přidal třetí branku střídající Sancho a United si tak připsali další tři body.

V 8. minutě se po rychlém útoku Leicesteru objevil úplně sám před brankářem Barnes, ale de Gea předvedl famózní zákrok a nepřipustil změnu skóre. O dvě minuty později Maddison našel krásnou přihrávkou Iheanacha, který ovšem ve výborné pozici zamířil těsně vedle levé tyče. V 18. minutě se do zajímavé šance probil Tete, jeho prudký pokus ze strany však v bráně neskončil. Ve 20. minutě spálil vyloženou šanci Iheanacho, jenž po Castagneho přesném centru zakončoval hlavičkou. De Gea opět čaroval a reflexivně vyrazil balón z brankové čáry.

Ve 25. minutě šli do vedení Rudí ďáblové. Fernandes krásně vysunul Rashforda, který si už věděl rady a prudkou střelou k levé tyči otevřel skóre utkání. Ve 37. minutě Fernandes nádherným pasem našel Dalota, ale ten v ideální postavení obrovskou příležitost ke skórování zahodil. V nastaveném čase prvního poločasu se kousek za vápnem opřel do míče Maddison, nicméně jeho prudký pokus skončil mimo.

Ve 49. minutě Shaw zahrával standardní situaci, na jeho přesný pas si naskočil Martínez, avšak prudkou hlavičku poslal pouze do břevna. Za okamžik vyzkoušel pozornost brankáře Fernandes, který pálil z hranice vápna doprostřed brány. V 51. minutě skončila stejným zakončením samostatná akce Rashforda. O sedm minut později už se ale anglický útočník dočkal, Fredovu přesnou přihrávku zužitkoval na výbornou a svůj samostatný únik zakončil přízemním zakončením za bezmocného gólmana.

V 62. minutě United slavili potřetí. Na konci pohledné týmové kombinace stál Sancho, který uklidil míč do odkryté brány, Fernandes si přitom připsal druhou asistenci v zápase. V 71. minutě po standardní situaci nebezpečně hlavičkoval Weghorst a jeho pokus jen o kousek minul levou tyč. V 87. minutě nizozemský útočník spálil další vyloženou šanci, když po krásné přihrávce Sancha střílel v ideální pozici jenom doprostřed brány. Domácí tým si už pohodlný náskok bez problému pohlídal a zvítězil 3:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Liverpool FC 0:2

18.02.2023 18:30

Góly: 10. Darwin Núñez, 17. Cody Gakpo

Liverpool vyhrál ve 24. kole Premier League na půdě Newcastlu 2:0. Hosté šli rychle do vedení a v 17. minutě vedli už právě o dvě branky, když se krátce po sobě prosadili Núñez a Gakpo. Ve 22. minutě se navíc nechal vyloučit Pope, který nepochopitelně sáhl na míč mimo pokutové území před rozběhnutým Salahem. Reds si pak dvougólový náskok v klidu pohlídali a ukončili sérii Newcastlu, jenž prohrál v nejvyšší anglické lize po 17 zápasech.

Již ve 4. minutě mohli jít domácí do vedení, Almirón obdržel krásnou přihrávku do pokutového území, ale jeho pohotovou střelu k pravé tyči Alisson fantasticky zlikvidoval. V 10. minutě poslal krásný centr do malého vápna Alexander-Arnold, balón si přebral Núñez a bez problému ho uklidil k levé tyči. O sedm minut později bylo na straně hostů ještě veseleji. Salah uvolnil přesnou přihrávkou Gakpa, který se trefil po zemi k pravé tyči a zvýšil už na 2:0.

Pro Newcastle se zápas ještě více zkomplikoval ve 22. minutě. Pope nepochopitelně zasáhl balón rukou mimo pokutové území před rozběhnutým Salahem a rozhodčí ho po právu vyloučil. Manažer Eddie Howe poté stáhl z hřiště Andersona a místo něj přišel náhradní brankář Dúbravka. Ve 31. minutě spálil obrovskou šanci Saint-Maximin, jenž postupoval po krásné individuální akci na Allisona sám, jeho následnou střelu však brazilský gólman vytáhl na tyč.

Ve 42. minutě byl ke snižujícímu gólu blízko Burn, ten však po centru ze strany hlavičkoval pouze do břevna.

Po přestávce poslal Jürgen Klopp do hry hned čtveřici nových hráčů. V zápase skončili Bajcetic, Gakpo, Núñez a Henderson. Místo nich přišli Milner, Diogo Jota, Elliot a Firmino. O několik minut později reagoval stejným způsobem domácí trenér a do hry se dostali Wilson, Gordon a Murphy. Ve druhém poločase už se nehrálo v takovém tempu a ani jeden z týmů si dlouhou dobu nedokázal vypracovat vyloženou šanci.

V 81. minutě vypálil z hranice velkého vápna Salah, ale jeho pokus doprostřed brány bezpečně pokryl Dúbravka. V 85. minutě se na druhé straně vyznamenal Alisson, jenž brilantně zneškodnil pokus Wilsona.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Crystal Palace 1:1

18.02.2023 16:00

Góly: 90+6. Vitaly Janelt - 69. Eberechi Eze

Brentford remizoval ve 24. kole Premier League s Crystal Palace 1-1. Hostující tým poslal do vedení v 69. minutě Eze, jehož našel přesným centrem Olise. Brentfordu zařídil bod v 96. minutě střídající Janelt, který srovnal hlavičkou do šibenice.

V 7. minutě dostal trochu prostoru Norgaard a v pokutovém území nebezpečně pálil z první, jeho pokus však prolétl kousek od pravé tyče. V 11. minutě zahrozili hosté, Olise se na hranici šestnáctky vůbec nerozpakoval a prudkou střelu namířil pod břevno, Raya byl ovšem připraven a exkluzivním zákrokem zabránil jistému gólu. V 19. minutě si na pěkný centr naskočil Andersen, nicméně hlavou trefil jen svého spoluhráče.

Brentford měl v prvním poločase mírnou herní převahu a další příležitost si vytvořil v 30. minutě. Střelou z hranice vápna to zkoušel Toney, jeho pokus ovšem postrádal větší razanci a Guaita si s ním bez problému poradil. První poločas nakonec branku nepřinesl, a tak se šlo do kabin za stavu 0-0.

Po přestávce se do první šance dostali hosté, Schlupp si naskočil na přesný centr ze strany, ale jeho hlavička skončila těsně vedle. V 60. minutě zkusil štěstí střelou z voleje Norgaard, gólman hostů však výborně zasáhl a nepřipustil změnu skóre. V 69. minutě nečekaně udeřili hosté. Olise poslal do vápna přesný centr, do vzduchu se nejvýše vyšvihl Eze a hlavou usměrnil balón k levé tyči. Domácí odpověděli až v nastaveném čase. V 96. minutě si centr ze strany našel střídající Janelt a hlavou do šibenice vyrovnal na 1-1.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Fulham FC 0:1

18.02.2023 16:00

Góly: 88. Manor Solomon

Brighton prohrál v rámci 24. kola na domácím stadionu s Fulhamem 0-1. Domácí tým měl celý zápas herní převahu, ale vyložené šance neproměnil. Fulhamu zařídil tři body v závěru utkání Solomon, který se trefil po rychle sehraném protiútoku.

Ve 3. minutě si domácí vytvořili první vážnější šanci, Ferguson se dostal k míči na hranici vápna, ale svou následnou střelu poslal vysoko nad. O několik minut později se krásnou samostatnou akcí prezentoval Estupiñán, ale jeho střelu zblokoval jeden z hostujících obránců. Na další šanci diváci čekali až do 28. minuty. Veltman pálil ze slibné pozice na hranici vápna, avšak jeho střela byla sražena.

Ve 31. minutě našel Mac Allister krásnou přihrávkou Fergusona, který ale o balón na poslední chvíli přišel v souboji s gólmanem. Prvních 45 minut nenabídlo příliš pohledný fotbal a diváci se bohužel branky nedočkali.

Po přestávce začali lépe opět domácí, v 54. minutě stál na konci pěkné týmové kombinace March, jehož následnou střelu skvěle zneškodnil Leno. O šest minut později selhal ve vyložené šanci Mac Allister, který ve vápně zakončoval k levé tyči, Leno ovšem Fulham opět podržel i podruhé a střelu bravurně pokryl. V 76. minutě se do slibné šance dostal střídající Buonanotte, svůj prudký pokus z hranice vápna však namířil nad. V 81. minutě neproměnil obrovskou tutovku domácí Undav, jenž v ideální pozici poslal hlavičku jen doprostřed brány.

Brighton své šance nevyužil, a tak se k údivu všech fanoušků prosadil v 88. minutě Fulham. Hosté sehráli rychlý protiútok, na jehož konci stál Solomon, proti jehož střele byl gólman domácích bezmocný.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Southampton FC 0:1

18.02.2023 16:00

Góly: 45+1. James Ward-Prowse

Prohru 0:1 například s Manchesterem City by asi v současné době fanoušci Chelsea nějak pochopili. Blues však ve 24. kole Premier League padli na Stamford Bridge s posledním Southamptonem, když se v závěru první půle trefil James Ward-Prowse.

První poločas byl ve znamení trápení na obou stranách. Domácí Chelsea potvrdila herní mizérii z posledních týdnů a na poslední Southampton nemohla nic vymyslet. Saints zase vypadali, že by jim stačil i bod a nechali domácí celek v jeho útrapách utápět. V závěru prvního poločasu však z čista jasna Southampton udeřil. Probíhala už první nastavená minuta, když Armstronga asi pětadvacet metrů od brány fauloval Azpilicueta. To byla od domácího kapitána velká chyba, protože rozehrávky se ujal James Ward-Prowse a balon zakroutil přes zeď přesně k tyči tak, že se Kepa natahoval marně.

V 68. minutě Chelsea poprvé v zápase dokázala otevřít obranu soupeře a ani tak se gólu nedočkala. Havertz přihrával ve vápně pod sebe na Sterlinga a ten trefil jediného bránícího hráče před sebou. Za tři minuty domácí doslova pohrdli vyrovnáním. Havertzův centr směřoval na Sterlinga, který hlavičkoval do prázdné brány. Vracející se Perraud však balon z brankové čáry poslal pryč a Sterling poté neuspěl ani s dorážkou. Nic dalšího už svěřenci trenéra Grahama Pottera nevymysleli a skončili s prázdnou. Chelsea je tak nadále desátá daleko od příček zajišťujících postup do evropských pohárů v příštím ročníku. Saints se naopak přiblížili nesestupovým pozicím, na které momentálně ztrácí z posledního místa jen tři body a boj o záchranu ta bude určitě ještě hodně napínavý.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leeds United 1:0

18.02.2023 16:00

Góly: 64. Séamus Coleman

Záchranářský souboj dopadl lépe pro domácí Everton, který ve 24. kole Premier League porazil v Goodison Parku Leeds United 1:0. Utkání ve druhém poločase rozhodl Séamus Coleman.

Po půlhodině hry si první šanci v utkání připravili Toffees. Idrissa Gueye průnikem po pravém křídle a následnou přihrávkou mezi nohama Wöbera připravil dobrou pozici pro Onanu, jenž ale ránou bez přípravy přestřelil branku. Tři minuty poté domácí po rohovém kopu hned dvakrát překovali Mesliera, jenže nejprve jej na brankové čáře zaskočil Wöber a poté McKennie. Domácí byli i nadále lepším celkem, Tarkowskiho hlavičku po rohovém kopu musel likvidovat Meslier.

V 64. minutě domácí zaskočili gólmana Mesliera, který si tento gól za rámeček nedá. Hostující brankář totiž čekal centr, tak už byl venku z brány. Na pravé straně si na kolmici od Iwobiho naběhl Séamus Coleman, všiml si Meslierovy pozice a z velkého úhlu jej překvapil přímým zakončením. Gólman Leeds poté jen rozmáchl rukama. V závěru mohl vedení Evertonu ještě pojistit Doucouré, když jej parádně vyslal Simms. Svůj únik však vůbec nezvládl, nechal se doběhnout Aaronsonem a poté i obrat o míč. Everton to mrzet nemuselo, Leeds se za celý zápas nezmohl na jedinou střelu na bránu a po zásluze v Goodison Parku prohrál.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Manchester City 1:1

18.02.2023 16:00

Góly: 84. Chris Wood - 41. Bernardo Silva

Nottingham Forest překvapil v utkání 24. kola Premier League, když na domácí půdě remizoval 1:1 s Manchesterem City. Hosty sice poslal v prvním poločase do vedení Bernardo Silva, v závěru však dostal do varu City Ground Chris Wood.

Nottingham začal proti Manchesteru hodně opatrně a hosté si s tím zpočátku příliš nevěděli rady. První zajímavější moment tak nastal až ve 34. minutě, když De Bruyne poslal skvělý oblouček do vápna na hlavu Rodriho. Jeho následné hlavičkové zakončení však skončilo těsně vedle soupeřovy branky. Hned sedm minut poté se však Citizens dostali z ničeho nic do vedení. Fodenův rohový kop odvrátili domácí k Jacku Grealishovi, který po krátkém driblinku přihrál na hranici vápna na rozběhnutého Bernarda Silvu. Ten neváhal a z první vyslal parádní dělovku pod horní tyčku, na kterou neměl Keylor Navas nárok.

Hosté mohli hned po přestávce své vedení navýšit. Phil Foden totiž ve 49. minutě dostal parádní přihrávku za obranu a mířil sám na Navase. Spolu s ním unikal ještě Erling Haaland, ale právě přihrávka na něj se City stala osudnou, jelikož ji zachytil vracející se Felipe. O tři minuty později centr z rohového kopu přistál přesně na hlavě Aymerica Laporteho, stoper Citizens však ve výborné pozici zamířil jen do náruče kostarického brankáře Navase. Snaha hostí o uklidňující gól pokračovala i nadále, v 68. minutě se Phil Foden dostal ke střele z hranice šestnáctky, Navas ji vyrazil pouze k Haalandovi, ale ten ani nadvakrát balon do sítě nedostal.

A tak za neproměněné šance přišel v 84. minutě vyrovnávací trest. Domácí rozjeli výtečnou akci, Gibbs-White v pokutovém území přijal přihrávku a na zadní tyči našel úplně samotného Chrise Wooda, kterému stačilo míč pouze doklepnout do sítě. Situaci ještě zkoumal kvůli případnému ofsajdu VAR, ale nakonec bylo všechno v pořádku. Citizens si tak ze City Ground odvezli pouze bod a vzhledem k výhře Arsenalu s Aston Villou se jejich ztráta na čelo opět navýšila.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth 0:1

18.02.2023 16:00

Góly: 49. Marcus Tavernier

Vítězstvím hostů skončil duel 24. kola Premier League mezi Wolverhamptonem a Bournemouthem. Cherries zvítězili 1:0 díky trefě Marcuse Taverniera z kraje druhého poločasu a minimálně do zítra opustili sestupové pozice.

První poločas se na Molineux Stadium nesl ve znamení nudy. Během první pětačtyřiceti minutovky totiž na bránu letěly jen dvě střely, obě měl na svědomí Wolverhamton, jenže ani jedno zakončení neudělalo gólmanu Netovi sebemenší potíže.

O to více překvapil gól hostů ze 49. minuty. Solanke si pokryl míč a výtečným pasem našel před bránou Marcuse Taverniera, který tváří v tvář gólmanu Sá uspěl a dostal podél něj balon do sítě. Za pět minut Traoré obešel Zemuru na pravé straně a centrem našel Cuňhu, ten však ve velké šanci na vyrovnání selhal. Cherries tak na vítězství stačila jediná střela na bránu, naopak gólman Neto čtyři lapil a udržel čisté konto. To se Bournemouthu naposledy povedlo při listopadovém vítězství 3:0 nad Evertonem.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 2:4

18.02.2023 13:30

Góly: 5. Ollie Watkins, 31. Philippe Coutinho - 16. Bukayo Saka, 61. Oleksandr Zinčenko, 90+3. Emiliano Martínez (vl.), 90+8. Gabriel Martinelli

Arsenal si ve 24. kole Premier League poradil s Aston Villou, nad kterou zvítězil 4:2. Hosté nezačali zápas vůbec dobře a po pěti minutách prohrávali po brance Watkinse. V 16. minutě vyrovnal Saka, ale domácí si vedení vzali zpět, když se prosadil Coutinho. Gunners v druhé půli zabrali a obrat dokonali v nastaveném čase. Nejdříve si smolně srazil balón do vlastní brány Martínez a o několik minut později definitivně stvrdil vítězství Arsenalu Martinelli.

Domácí začali utkání aktivně a vyplatilo se jim to již po pěti minutách. Cash přihrávkou krásně vyslal Watkinse, který si zblízka věděl rady a střelou po zemi překonal brankáře. Gólová odpověď Arsenalu na sebe nenechala dlouho čekat. V 16. minutě se k dorážce v pokutovém území dostal zcela volný Saka a zakončením pod břevno vyrovnal na 1:1. O několik minut později vyzkoušel pozornost gólmana domácích Zinčenko, jenž pálil z velké dálky doprostřed brány.

Ve 31. minutě sehráli domácí pěknou týmovou akci. Moreno našel přesnou přihrávkou Coutinha a ten už bez problému zakončil k levé tyči, čímž vrátil vedení Aston Ville. Do konce prvního poločasu si už ani jeden z týmů další zajímavou příležitost nevypracoval, a tak se šlo do šaten za stavu 2:1 pro domácí.

Ve 49. minutě se na hranici vápna dostal ke střele Saka, ale jeho razantní pokus o kousek minul levou tyč. Za okamžik se v zajímavé pozici objevil Xhaka, následnou střelou však trefil jednoho z obránců soupeře. Arsenal po přestávce stupňoval svou aktivitu a v 56. minutě si vytvořil další nebezpečnou šanci, Nketiah ovšem hlavou mířil pouze do břevna.

V 61. minutě už se hosté dočkali. Ødegaard chytře vysunul Zinčenka a ten v ideální pozici uklidil balón k pravé tyči. O tři minuty později mohli jít Gunners do vedení, to by ale Nketiah ve vyložené šanci musel zakončit lépe a neposlat svůj pokus těsně nad. V 78. minutě se k míči v pokutovém území dostal Ødegaard, ke smůle Arsenalu však technickou střelu nasměroval o kousek vedle. V 83. minutě se připomněli i domácí, Bailey se po krásné individuální akci probil až do vápna, ale jeho pokus vyrazil Ramsdale pohotovým zákrokem na tyč.

V 87. minutě se při střele Saky vyznamenal bravurním zákrokem Martínez. O pět minut později se na druhé straně nenechal zahanbit Ramsdale, který skvěle pokryl pokus Durana. V 93. minutě udeřil Arsenal potřetí. Martínez si nešťastně srazil střelu Jorginha za svá záda a poslal tím Arsenal do vedení 3:2. V 99. minutě ještě pojistil vítězství hostů Martinelli, jenž upravil skóre na konečných 4:2.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
23
17
3
3
51 : 23
54
2
Manchester City
24
16
4
4
60 : 24
52
3
Manchester United
24
15
4
5
41 : 28
49
4
Tottenham Hotspur
24
13
3
8
44 : 35
42
5
Newcastle United
23
10
11
2
35 : 15
41
6
Fulham FC
24
11
5
8
35 : 30
38
7
Brighton & Hove Albion
22
10
5
7
39 : 29
35
8
Liverpool FC
22
10
5
7
38 : 28
35
9
Brentford FC
23
8
11
4
37 : 30
35
10
Chelsea FC
23
8
7
8
23 : 23
31
11
Aston Villa
23
8
4
11
28 : 38
28
12
Crystal Palace
23
6
8
9
21 : 31
26
13
Nottingham Forest
23
6
7
10
18 : 38
25
14
Leicester City
23
7
3
13
36 : 41
24
15
Wolverhampton Wanderers
23
6
5
12
17 : 32
23
16
Everton FC
23
5
6
12
17 : 30
21
17
AFC Bournemouth
23
5
6
12
21 : 44
21
18
West Ham United
23
5
5
13
19 : 29
20
19
Leeds United
23
4
7
12
28 : 39
19
20
Southampton FC
23
5
3
15
19 : 40
18

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (551)

Přidat komentář
Taiger

Jorginho MOTM, neskutečný

Martinez je stále Gunner

Hrozně důležitý 3 body, pome pome Gunners!

Reagovat
Taiger

Btw, Ramsdale úžasnej save na Baileyho a pak i Durana, underrated hero

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Jkb

Tam bych pochválil i Gabriela, který taky předvedl proti Baileymu skvělej zákrok chvilku předtím.

Reagovat
Taiger

Jj

Reagovat
SunFells

Reagovat
oddy

Reagovat
mithro

martinez moze pozovat znovu

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Gunner14

Krasny zapas, malem me mrdlo, ale pekny vykon smerem dopredu od obou tymu

Spousta sanci a tresnicka na dortu, kdyz mrdlej Martinez dal rozhodujici gol hlavou

Reagovat
Mastný Chobot

Uuuuuff, neveril som už po tej Odeho zahodenej šanci. Vlastný gól majstra sveta je dokonalým zadosťučinením za to, čo tam robil zasa celý zápas. Mentálne strašne dôležité víťazstvo, ale nadrieme sa na tie góly neskutočne.

Reagovat
kiciN

ja to po te Odeho sanci vypnul a rikal si ze to uz do konce sezony neotevru, za 20 sec me osvitilo a dal jsem tomu znovu sanci

Reagovat
Gunner14

wtf mame za sebou nejlepsi polovinu sezony v lize v historii klubu a ty takhle zkratujes v 24 kole? Bude to o nervy no, ale tahle sestava a Arteta si zaslouzi nasi podporu, libi se mi, ze fans na stadionu to moc dobre vi a kdykoliv nejaky hrac udela chybu, tak zacnou chantovat jeho jmeno

Reagovat
Mastný Chobot

Tak tu už to polovica ľudí vzdávala cez polčas

Reagovat
Gunner14

Jojo, pekne nam rupaji nervy, ale budu tisko, aj mne uz dnes slusne jebalo, hlavne po ty sanci Odeho

Chapu, ze hrajeme o titul, ale ta nase prvni pulka byla fakt neskutecna, na to se nesmi zapominat

Reagovat
PP

já se přiznávám..

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň máš navarené, ja musím ísť teraz

Reagovat
Mastný Chobot

alebo dám špekačky na 2 minúty do mikrovlnky a idem pozerať PL

Reagovat
Neutron

Reagovat
PP

povedlo se.. Cibulačko+česnečka, Hovězí na hříbkách + rýže. Žena + nejstarší syn nemocní, tak se musí starat taťka..

Reagovat
Golasso

Klepal jsem se jak Putlerovy nohy

Reagovat
Neutron

v historii klubu?

Reagovat
mr.Silver

The xG Philosophy: Aston Villa (0.40) 2-4 (3.27) Arsenal

Reagovat
Pato44

Za stavu 1:1 to bylo 0.15 - 0.3... dobra blbost tahle statistika

Reagovat
Gunner14

Snad nas tohle nakopne, 2x jsme museli vyrovnat a na konci jsme to vyhrali v prodlouzeni, mame na cem makat, ale tohle je snad zase povzbudi po ty spatny snure a budeme hrat klidneji a nedelat tolik chyb.

Zinchenko super gol, ale KT si zaslouzi mnohem vetsi minutaz

Reagovat
Thab

Reagovat
Mastný Chobot

Toto ma veľmi pobavilo.

Reagovat
Gunner14

Mikel je v tomhle super

Reagovat
Ondatra6

Reagovat
Gunner14

Cry me a river

Reagovat
wesleyborland

Výbornej

Reagovat
O.Giroud

nahodou pobavilo

Reagovat
Golasso

Arteta je pán . Takto se na ty jebky s píšťalkou musí.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Neutron

hej hej vyslovene ho zrusil tvl

Reagovat
Golasso

Zrušil Masona, to stačí

Reagovat
Taiger

My manager

Reagovat
Gunner14

to je top

Reagovat
SunFells

[Great impersonation]

Reagovat
afc

Kapesnicek?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Arteta frajer

Reagovat
Front hell

To je kvalitní křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta

Reagovat
Nizzie

Naprosto perfektní.

Reagovat
r.mrazik

to je hroznej vocasek ten typek

Reagovat
Mastný Chobot

Najlepšie je, že keby to spravil ktokoľvek iný, tak ťa to pobaví. A keby to spravil ten Hag, tak sa tu na tom týždeň smejete aj s ostatnými chuckle brothers, že jaký to je frajer

Reagovat
r.mrazik

kdyby to arteta myslel ze srandy,treba jako tehdy pad Želvy,tak bych se pobavil taky

ale tenhle je extra ublizeny pitomecek

Reagovat
Front hell

Klasika u nich

Reagovat
Neutron

nie, to je klasika u vsetkych fans, robia to scouseri, robia to fans chelsea, robia to sliepky a presne to iste robite aj vy...

Reagovat
r.mrazik

jeden cas to tu jelo,ze jsou fanousci arsenalu nejlepsi...ale ono to bylo jenom tim,ze jich bylo vic a hrali hovno

jakmile jsou nahore,tak jsou stejny joudove jako vsichni ostatni

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej MUfánek, co bys očekával

Reagovat
SunFells

Nn, pořád jsi to jen ty. Nemáš zdání na co reaguje.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...

Reagovat
SunFells

"ano, nemám"

Reagovat
Edgewalker

Borec

Reagovat
elChe

Skvělý

Reagovat
Referee©

Dement

Reagovat
bbbauch

Šašek

Reagovat
Zdechlina

Arteta

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kiss Me Polka!

léčit by ses měl ty

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Arsenal

Reagovat
mr.Silver

Jorginho naprosto FE-NO-ME-NÁ-LNÍ výkon, celý zápas hrál skvěle.

Hrozně důležité body, přesně tento výsledek po hrozném drama jsme potřebovali. To nás nakopne po posledních výsledcích, vrátí se Partey.

WE GOOD!

Reagovat
wesleyborland

A až nebudeme takový dřevácí a začneme proměňovat šance, tak budeme využívat i ty jeho kolmice a pasy za obranu.

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/FpQZKYNXgAI1MFf?format=jpg&name=4096x4096

Je vidět, že při tý střele měl v hlavě Svatýho

Reagovat
Frony

Já taky

Reagovat
icka

Reagovat
Golasso

Jorginho je skvělý hráč. U nás to snad zase ukáže, jako to ukazoval v Neapoli a za nároďák.

Ani já jsem ale nečekal, jak dobře zaskočí za Parteye, i když ten nám furt chybí v určitých aspektech hry. Zajímalo by mě, jestli by fungovalo spojení Partey - Jorginho, Xhaka nemá teď moc formu.

Reagovat
Deywid

Ved to ukazoval aj za Chelsea, čo to tu zasa idete na naratív, že hral za Chelsea zle a Arsenal ho vykúpil?

Reagovat
Golasso

To se zeptej svých modrých soudruhů.

Reagovat
Deywid

no ty si to tu napísal

Reagovat
Golasso

Teď jo, ale co se týče výkonů Jorginha v Chelsea, tak vycházím hlavně z odezvy většiny fans Chelsea na jeho výkony.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Taiger

Však mu jen šťourá v uchu

Reagovat
Busby babes

je to hodnej kluk.

Reagovat
Gunner14

Az na to video kde natacel spoluhrace jak fapuje

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Ty teda môžeš posudzovať situácie na základe fotiek, či ako?

Reagovat
Busby babes

to se tu u United dela bezne...

Reagovat
Mastný Chobot

Takže iba swarleyovinka, ok

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Samozřejmě

Reagovat
Salfovic
Reagovat
SunFells

bez ostychu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

ManUtd Analytics

Reagovat
Busby babes

objektivni ucet.

Reagovat
mistr129

to už jsou jak příspěvky z český sekce

Reagovat
SunFells

Mufantví je diagnóza

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
j_mrazik

To mu dělá s tvářema to, co dělávají babičky malým dětem.

Reagovat
Hlahart

pls update na to, kdo to má ve svých rukou

Reagovat
Gunner14

Not United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Salfovic

Hned se mi vybavilo to losování LM s van Gaalem

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Sulik a Matovic

Reagovat
Taiger

PJ

Reagovat
Golasso

Zeptej se Saliby, ten to bude mít i natočený.

Reagovat
Neon

Chelsea a Live záchranu, v suchým triku.

Reagovat
Nikikrew

Karma existuje, darmo ma niekto presvedci o opaku

Martinez si to pytal, dokonalejsi scenar zapas ani mat nemohol.

Jorginho velmi dobry, ale snad Partey naspat na Leicester. Ode 2 polcas isiel hore ale ta sanca . Chudak Saka ten bude potrebovat 3 maserov aby ho dali dokopy.

Inac velmi dolezite vitazstvo, najma po mentalnej stranke. AV sympaticky vykon, kludne mohli vyhrat nebyt Ramsdale.

Reagovat
norton

Jorginho GOAT

Reagovat
PP

Šel jsem po 1. poločase vařit.. Hanbím se za nevíru, ale jak to tak čtu, mohlo to dopadnout všelijak..

Reagovat
Hachim Mastour

2009 - Arsenal have won a Premier League game they were losing at half-time outside of London for the first time since December 2009 (2-1 at Liverpool).

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

to je dost hrůza teda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
oddy

Dobrá šílenost

Reagovat
Nikikrew

Andrej Arshavin does it again

Reagovat
Ragnar Lothbrok

"Arsenal nepřipustil další ztrátu." přesně řečeno

Reagovat
vceradnesazitra

Jak je možné, že Saka dohrál zápas?

Reagovat
SunFells

Je nezničitelný, navzdory pokusům.

Reagovat
PP

sami čumíme, co jeho tělo snese každý zápas od soupeřů..

Reagovat
O.Giroud

borec nie je ani v top 5 faulovanych hracov, ale tak poplacte si

Reagovat
Gunner14

Na to je Saka az moc dobry dribler vetsinou je umyje i kdyz ho fauluji behem toho

Reagovat
O.Giroud

Tak nechápem ten plač ako keby v PL faulovali len jeho, keď sa tak úžasne vyhýba.

Reagovat
Gunner14

Protoze se to na nej casto nesmyslne nepiska?

Reagovat
mistr129

Reagovat
O.Giroud

A na druhých sa píska všetko 100%?

Reagovat
Salfovic

U některých i na 150 %.

Reagovat
hilarious

Jo, protože počet faulů zohledňuje jejich intenzitu

Reagovat
O.Giroud

Jaj tak jeho faulujú tvrdo a ostatných jemne.

Reagovat
Neutron

Reagovat
hilarious

Jasně, tak jsem to myslel... obecně je tahle statistika dost zkreslující, takže nějaké mávání tabulkou s počtem faulů mně moc nepřesvědčí

Reagovat
SunFells

Statistika zahrnující odpískané fauly.

Reagovat
O.Giroud

Akože druhým sa nestáva, že sa nejaký zákrok neodpíska? :)) s týmto moc nepochodíš.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Gunner14

Terminator neskutecny co ten borec predvadi, 21 let. Nas klenot

Reagovat
SunFells
Reagovat
aramaki

Práve som to sem chcel dať. Videl som ten Jorginhov gól asi tak 20 krát za sebou Je to vlastňák, ale mrzelo by ma, ak by sa nedostal do výberu tohoto kola.

Reagovat
Gedofrey

nádhera

Reagovat
AlevsakNevadi

filozofická otázka , možno uhol dosť klame, ale ako sa píska potom ovplyvnenie hry ak 2 hráči boli v offside pred brankárom ?

Reagovat
Nizzie

Myslím, že záleží hodně na tom, jestli stáli v dráze střely a zavazeli brankáři ve výhledu. A i při splnění těchto podmínek se může v Anglii v klidu stát, že to rozhodčí pustí. Prostě pokud se vyloženě nedotknou balonu, můžeš očekávat, že to rozhodčí pustí, i nepustí, a obojí bude dle pravidel v pořádku.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Zdechlina

Downymu musel v nastavení z té masturbace prasknout kkt

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mithro

city a pepek

Reagovat
SunFells

Dyche, Fulham, Solomon

Reagovat
norton

ak chcu city vyhrat titul, tieto zapasy musia vyhravat…

Reagovat
Salfovic

Od nového roku hrají celkově vzato pěknou píču. Naštěstí šel Arsenal taky slušně do hajzlu, takže by to mohl být až do konce vyrovnaný souboj

Reagovat
Mastný Chobot

Nottingham

Chelsea Mudryk vyzeral na konci, že má chuť plakať

Reagovat
VTID94

Nechá si to na doma

Reagovat
Salfovic

Ten už tak vypadal na té gaučové fotce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jordi Alba

Jak již bylo řečeno, nebyl to ani nejlepší přestup z Ukrajinský ligy. Tsygankov tohle kolo 1+1.

Reagovat
Gunner14

Walcott > Mudryk

A dekujeme Nottinghamu

Reagovat
VTID94

Reagovat
Busby babes

mate to ve svych rukou.

Reagovat
Gunner14

Tak to jsme meli i pred ztratou City, takze nevim co tim chtel basnik rict

Reagovat
J0EL

Ja by som dokonca "odvazne" tvrdil, ze od zaciatku sezony, no

Reagovat
Nizzie

Křeč

Reagovat
SunFells

Manor ukazuje, proč Mudryk neexistoval, dokud byl v Shakhtaru on

Reagovat
Gunner14

Tak jeste aby ne s jmenem Manor Solomon

Reagovat
Busby babes

Nuzkama trefis hrace do hlavy. jak tohle muze nebyt cervena?

Reagovat
Petrinho17

No toto červená rozhodne nie je a ani sa za takéto zákroky pri strele nikdy červená nedávala...

Reagovat
smazaný uživatel

Od 64 minuty to nebylo špatné, ale nic to nemění na tom, že Mount a Potter ať jdou do piče.

Reagovat
Mastný Chobot

Toto Potter už neprežije, či?

Reagovat
Gunner14

Plot armor, Voldermort nema sanci

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Kiss Me Polka!

Samozrejme melo byt voldemorta porazila jeho arogance

Reagovat
Mimalu

technicky Tuchelovi ještě pořád běží smlouva, ne?

Reagovat
Salfovic

Ta Chelsea mě sere, řešil jsem jestli vsadit na 02 nebo 2 a podělal jsem se

Reagovat
Jackmaker1989

Ja nie, poserem sa akurat vo vyske sazky

Reagovat
Salfovic

Tak zase co bys dělal s deseti baráky.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Jackmaker1989

Potter out

Reagovat
SunFells

Chelsea yet to win a game after selling Jorginho.

Když tu někdo zmiňoval, že Jorginho přenesl do Arsenalu špatnou karmu

Reagovat
Gunner14

Agent Mudryk jeste 2 zapasy a bude z nej 007

Reagovat
Salfovic

Chelsea má z posledních 10 zápasů jednu výhru Něco takového se jí nepovedlo minimálně čtvrt století, ne ?

Reagovat
Ladas321

Pokud Chelsea v létě investuje dalších 400 mega a k tomu se jim podaří získat Neymara, tak by mohli v prostí sezóně uhrát top 6. No a City dnes klasika, držení míče, spalování šancí, protiútok a inkasovaný gól. Ti musí v létě udělat řez do zálohy a koupit levé křídlo.

Reagovat
Mastný Chobot

Kúpiť ľavé krídlo do zálohy znie dosť ako Pep

Reagovat
Ladas321

Nene, špatně si mě pochopil. Musí koupit minimálně dva hráče - záložníka aby oživil zálohu a křídlo.

Reagovat
Vlkoslav

ty si ho spatne pochopil, dela si prdel

Reagovat
SunFells

Brighton boss Roberto De Zerbi has just been shown a red card after the game for confronting referee Darren England in the tunnel.

Reagovat
Zark

De Zerbi

Reagovat
PanAu

Nikdy bych nevěřil, ze to řeknu, ale prodej Mounta zní jako nejlepší řešení, momentálně si nezaslouží ani těch 80 nebo kolik to má.

Reagovat
kbtk23

50 mega max.

Reagovat
PanAu

Což by byl luxus za typka bez formy s rokem smlouvy.

Reagovat
Csaplárova past

Výměna trenéra zní mnohem lépe. Nerozumím tomu, proč zrovna Mount by měl odejít, když stejně blbě hraje dalších 5 hráčů ...

Reagovat
Salfovic

Protože těch dalších pět takhle blbě hraje stabilně.

Reagovat
Csaplárova past

Jo, jasně, to dá rozum přece. Jeden z nejlepších hráčů týmu by měl hrát stále dobře, i když všichni kolem něho hrají úplně na piču ...

Reagovat
Whitemedia

Jestli nechceš brát vážně délku smlouvy, tak raději mlč.

Reagovat
Csaplárova past

Tak to můžou v CFC nastat opravdu těžké časy. Třeba 4 roky bez LM, protože nebudou chtít vyplatit trenéra.

Ten Mount nezapomněl přes noc kopat do balónu. Mount vs Potter ... asi je jasné, kdo z nich v CFC dokázal více ...

Jedna věc jsou totiž výsledky a druhou věcí je předvedená hra. A hra CFC je teda solidní trapas a zoufalost.

Reagovat
PanAu

Uz pod Tuchelem to byla bída, ale jestli si mám vybrat Potter nebo Mount, tak jasný Mason.

Reagovat
Whitemedia

Při vyhazovu Tuchela se psalo, že nový trenér třeba konečně nastartuje otráveného Mounta. Ale Mason Mount je otrávený pořád a pořád a pořád..

Reagovat
blade115

Vy jste fakt magoři s tím Mountem ... Zaslouží si posadit, je na místě mu dát najevo, že takhle se o vyšší plat nehraje, ale prodávat jeden z největších talentů naší akademie a člověka, co nás několik sezón vyloženě táhl, to je úplně mimo. Tady X hráčů hraje úplně stejný hovno, což jen dokazuje, že to není úplně individuální problém. Upřímně jediný, kdo hraje dobře, je Enzo. Všechny ty slavné posily jsou zatím úplně, ale úplně na hovno a nedělají na tom hřišti žádný rozdíl. Tak nevím, proč by měl všechen hejt schytat Mount...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
PanAu

Ja ho mám rad, ale jsou 3 možnosti, dat mu 200, prodat nebo za rok zadarmo……

Reagovat
Whitemedia

Nezapomínej na možnost ho posadit, to ho probere.. no jo vlastně, to už se i stalo..

Reagovat
Salfovic

Postavení ho taky nezabralo. Tak snad už jen z něj udělat toho hráče, co leží za zdí.

Reagovat
Whitemedia

On to má už x měsíců tak na háku, že by si za tu zeď nelehl. Největší talent má právo neležet.

Reagovat
vitasrp

Protože jestli nepodepíše novou smlouvu, tak ho klub prostě bude muset střelit, jinak přijdou o úplně celou hodnotu.

Mounta s rokem do konce smlouvy můžeš prodat za kolik? 30 mega? Odchovanec, takže 30 mega čistý zisk. Nebudou poháry, ty prachy se odněkud budou muset vzít, pokud do léta nepodepíše, tak je to jasný.

Pro něj je blbý, že to vyšlo tak, že jednání o nové smlouvě spadly do období, kdy je úplně v hajzlu, kdy mu to nejde a tomu týmu nepřináší vůbec nic. Ta nová smlouva by měla oceňovat to, že byl poslední 3 roky nejlepší hráč a tomu klubu dal hodně za “málo” peněz, aby ale patřil v současnosti mezi nejlépe placený hráče, to mu nikdo nedá.

Reagovat
Whitemedia

Kovacic to samé.. ten si formu a zdraví vyladí pro reprezentaci, ale v Chelsea je zraněný a nebo k ničemu.

Reagovat
blade115

Tak pokud to ztroskotá na tom, že nechce podepsat, dokud nedostane 200k, tak se samozřejmě není o čem bavit, to ať jde. Ale klub by se měl snažit najít nějaký kompromis, zrovna on si takové zacházení zaslouží. Ne ho rovnou poslat do háje, jak experti tady.

Reagovat
PanAu

Ja to neberu po dnešním zápase, ale jak říkám, mas odchovance bez formy s ročním kontraktem, který nechce podepsat. Tak si vyber.

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ajven

Mount a Rice v Arsenale

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea potřebuje koupit dva TOP hroťáky. Dostali stejný počet gólů jako City nebo Arsenal, je krásně vidět, kde je tlačí bota. Jenže v současné Chelsea by TOP hroťák nedostal žádný servis, takže by jim stejně nikdo nepomohl ...

Potřebují útočníka a trenéra, který ví, co dělá ...

Reagovat
icemike

Blahopřeji, každou větou popíráš tu předchozí

Reagovat
bluefan

Potter je mizéria, to bez debaty, ale nedá mi nespomenúť ešte jednu vec.

Bol som ten kto kritizoval Tuchela za neschopnosť hráčov v útoku ale mením názor. To, čo sa nakúpilo od Lampardoveho prestupaku je jedna veľká tragédia. Tí hráči vpredu nie sú schopní vyriešiť ani polovicu situácií správne. Keď sa to znásobí, niet sa čo čudovať akí neschopní v tvorbe šancí sme.

Mňa už strašne unavuju tieto nákupy "mladých nádejných hráčov". Koľko ofenzívnych hráčov sa u nás po prvých priemerných výkonoch niekedy zlepšilo a stali sa z nich world class ťahúni? Ja si nespomínam na nikoho. Skoro všetci najlepší hráči sveta hviezdili už od svojich teen období. Ak aj nemali čísla, herne boli úplne inde. A nie, nejakých 8 gólov v bundeslige či na Ukrajine alebo v eredivisie nemožno považovať za top čísla. Keď ten hráč príde o úroveň vyššie do ťažšej súťaže, zákonite pôjde s číslami skoro vždy nižšie, nie naopak. Všetci títo mudrykovia, havertzovia, mukieleovia sú krok vedľa. Žiaľ, veľmi drahý krok.

Tu absolútne nemá zmysel kupovať niekoho mladého nadpriemerneho. Už vôbec nie s tým, že má hrať rovno u nás v základe a spoliehať sa, že sa zlepší. Nie, nezlepší. Vývoj futbalu a rozvoj mládeže sú v súčasnosti také, že ten hráč už dosahuje svoj vrchol v 19-21 rokoch. Obzvlášť ak je už v tomto veku fyzicky vyvinutý, ako napr Reece James. Môže časom zvýšiť svoju produktivitu, ale nestane sa z neho lepší hráč. Nebude mať lepšiu techniku, lepšie prihrávky ani lepšie rozhodovanie - toto sú kvality, ktoré sa formujú v mládežníckych kategoriach. Všetci títo hráči prídu za ťažké peniaze a vo výsledku u nás len brutálne stratia hodnotu a nakoniec sme radi, ak ich vôbec niekam predáme pred vypršaním zmluvy.

Ak chceme dávať šance mladým a nádejným, dávajme šance hráčom z akadémie. Za ťažké peniaze však prosím kupujme už len hotových hráčov. Aký zmysel mali nákupy ako Mukiele či Chukwuemeka? Ti hráči sú možno na úrovni Hudson odoia, ktorý nás nestal vôbec nič. Fakt je naivné si predstaviť, že príde nový tréner a zrazu hráči ako mudryk, Havertz, Pulisic či mukiele dajú 15 gólov za sezónu.

Keď kúpite kvalitného hráča, jeho kvalitu vidíte hneď. Je jedno koľko má rokov, kto.je tréner, aký je systém. Tá kvalita sa proste prejaví vždy. Mali sme možnosť to vidieť pri Matovi, Hazardovi, Costovi či dokonca aj Pedrovi, čo boli naše najlepšie nákupy do ofenzívy za poslednú dekádu. Dobrý tréner a systém môžu tomu hráčovi umožniť dosiahnuť ešte lepších čísel a úspechov. Nikdy to však nefunguje tak, že z priemerného hráča spraví systém top hráča. Môže to byť užitočný squad player, ale nie ťahúň.

Taký Sterling bol ok nákup a verím tomu, že keby náš team funguje, mal by ako tak fajn čísla. Stále to bol ale palič a keď dal v guardiolovom teame 15-20 gólov za sezónu, u nás je strop takých 10-15.

Niekto povie, že Potter tu má skvelých hráčov. Skvelí hráči sú to ale iba cenovkami. Pohorí na nich úplne rovnako, ako pohorel Lampard na wernerovi, ziyechovi a havertzovi. Nový tréner na tom tiež nič nezmení, akurát mu budú znovu zachraňovať prdel produktívni obrancovia, ako je to v Chelsea zvykom.

Reagovat
Mastný Chobot

nečítal som, ale dávam palec za námahu a odstavce

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme momentálně ve stavu, že když tu smlouvu Mountovi dáme, tak budeme za kokoty a když mu ji nedáme a odejde, tak budeme taky za kokoty

Reagovat
wesleyborland

Já si myslím, že už jste za kokoty dávno

Reagovat
Salfovic

Přesně, to bude jen zrnko v sýpce kokotství.

Reagovat
Whitemedia

Za kokota by měl být hlavně Mount, ale prochází mu to, je to přeci odchovanec.

Reagovat
Manik...

Reagovat
dantetomas

Jak rika klasik: "Důležitý jsou nějaký body a na zbytek se vyser"

Reagovat
Luc-Luc

Spousta nepresnosti v rozehravce, Gomez obcas v lese, takze s trochou smuly se dnes dalo i prohrat. Motm Alisson, vybornej vykon opet. Prislo mi, ze od vylouceni Popa jsme dost ubrali a vylozene si o kontaktni gol koledovali. S Realem by mohla byt slusna prestrelka.

Reagovat
fenixLFC

tak alisson je nas najlepsi hrac celu sezonu, len s veeelmi jemnym prehananim nemam alissona tak hrame regulerne o zachranu...

Reagovat
dantetomas

Si ani nechcem predstavit, ake by to bolo s v brane s kadejakymi Mignoletmi ci Kariusmi.

Reagovat
O.Giroud

Newcastle 2 prehry v sezóne a obidve s nami, už len si vymeniť miesta

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

jenom 6 bodů ztráta na ně je až z říše snů

Reagovat
kissak

my jsme ale prohráli s Liverpoolem nikoliv se City!

Reagovat
O.Giroud

kecáš

Reagovat
Madio Sané

Mám pocit, že Potter čo nevidieť dostane padáka a následne preberie Leeds.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kissak

dobrý pocit

Reagovat
Jardin

Martinelli mi pripomnel Barkleyho,trochu jsem se pri tom najezdu bal, ze neda

https://youtu.be/fEhxz2xCoSM

Reagovat
SunFells

Víš že Barkley to dal?

Reagovat
Jardin

Vůbec, vzdy jsem videl jen tohle video tak jsem u Gabiho sola mohl byt klidnejsi to video je teda jen nejaka recese?

Reagovat
SunFells

Je to edit, motiv toho neznám

Reagovat
gocii

Ja si hned vybavil toto https://youtu.be/xerUZoHNwBw

Reagovat
iamek

OT: https://www.csfd.cz/film/1206342-the-undeclared-war/prehled/

Kdyby se někdo nudil, tak docela fajn seriál. Dost aktuální :).

Reagovat
Zaschrona

Dík, vypadá zajímavě.

Reagovat
Euphael

na jake streamovaci platforme to je?

Reagovat
vodka

první dva díly jsou dobré

Reagovat
Coutinho10

co se zdálo jako utopie, tak úplně není....stačí 2 výhry a při tý neformě týmů nad náma v boji o 4. místo, tak jako ta LM skupina pro příští sezónu je pořád hratelná....Newcastle i Spurs jsou nestabilní, spíš jdou dolů a ten zbytek kolem nás není špatný, ale taky nejsou konzistentní, takže jako klidně tu LM ještě můžeme uhrát

Reagovat
kissak

U nás je to jasnou šířkou kádru, ústup se dal čekat a budeme rádi když skončíme v horní polovině.

Reagovat
SunFells

Falešná opatrnost nebo úplně pomatený pohled

Reagovat
kissak

Ani jedno jen těžká realita podpořená dlouhodobou negativní aurou a výsledky. Za 15 let fandění by jsi byl také skromný a hlavně si připustil, že o jedné sezóně to není.

Reagovat
SunFells

15 let fandění s tím nemá co dělat a to podstatné v tomhle - tato sezóna - o jedné sezóně přímo je. Tvá "dlouhodobá negativní aura" má dopad právě jen na tuhle nelogickou skepsi.

Reagovat
kissak

Myslíš, že noví Magpies budou jen o jedné sezóně.

Nepochybuji o tom, že je chyba je jen individuální ale pod vládou pana Ashleyho se není čemu divit.

Skromnost nikdy nikomu neškodila.

Reagovat
SunFells

Hovoříš trochu od věci ne? Vyjadřuješ se, že budete rádi, když skončíte v horní polovině. Vidíš tu hru, vidíš vaší defenzívu, vidíš konkurenci a vidíš tabulku, taková obava je úplně lichá.

Reagovat
kissak

Není lichá, když se podíváš na poslední výsledky s rádoby slabšími týmy tak remízy s WHU, Bournemouthem atd. tomu napovídají. Dochází nám dech, základní jedenáctka, která víceméně hraje ve stejném složení je utavená, na lavičce chybí kvalita.

Reagovat
SunFells

Je naprosto lichá, ale sentimentalita zde je takřka syndrom Zamyslel ses nad aspekty, které jsem ti vypsal? Máš představu o dalších týmech, jaké dělají body a jaký mají odstup?

Reagovat
kissak

Ano sleduji vývoj i hru ostatních týmů. Psal jsem, že je až s podivem po takové sérii špatných výsledků, že jsme stále na 4. místě. Obavám se však že u nás to bude na delší horizont.

Nevím jak kdo z návštěvníků této stránky je sentimentalní, ale já zde sděluji pouze svůj subjektivní názor a nikomu jej nevnucuji, zároveň respektuji názory ostatních.

Reagovat
SunFells

Cokoliv ti vyhovuje

Reagovat
kissak

nerozumím, ale v poho

Reagovat
Coutinho10

zápas od zápasu o vás mám větší a větší obavu..nejvíc by se mi líbilo, kdyby jak LFC, tak Newcastle hrál LM příští sezónu, ale to je za mě nereálný, že oba, protože oba Manchestery + Arsenal budou na prvních 3 místech, takže zbývá poslední flek, na kterej se může tlačit až 6 týmů

naprosto teda rozumím tvojí skepsi, protože teď na to koukám, z posledních 7 PL zápasů jenom 1 výhra, tak s touto bilancí nemůžeš dát top 4...jediný, co vás případně může nakopnout je vyhrát Carabau, ale i k vzhledem vyloučení Popa to moc nevypadá, MU si za tím půjdou asi víc, ikdyž vy budete odpočatější...no uvidíme, ale když byste dali aspoň trofej, tak se ten pokles v PL bude lépe kousat

Reagovat
kissak

Já se stále divím, že po takové dlouhé sérii špatných výsledků jsme stále na čtvrtém místě

Ať tato sezóna dopadne jakkoliv pro nás bude úspěšná a dá se od ní stavět do budoucna. Myslet si, že v jedné sezóně bychom mohli urvat LM by mohl jen největší snílek, ale bylo by to super

Finále poháru, kam jsme se dostali po tolika letech je také nad očekávání uvidíme jak dopadne, ale mufani budou těžký oříšek.

Reagovat
Coutinho10

jako zatím máte štěstí všichni pod váma nejsou konzistentní....jako vyhrát jednou během cca 1/5 soutěže a pořád tam být mluví asi za vše nicméně snílek nesnílek, jako tady vidíš, že stačilo by v poho tam navíc mít 2-3 výhry a LM by byla pořád hratelná...jsou sezony, kdy i velcí favoriti nemají svoje období...teď LFC, Chelsea a Spurs nejsou v topu, takže jako to máte otevřený do top 4, kde jste, jako např. to před lety měl otevřený Leicester, nicméně pokud se nezlepšíte tak poháry nedáte no, ale jako určitě máte na čem stavět, to každopádně a vlastně výhra v Carabau by vám EL či něco přinesla, takže můžete mít splněno, možná lepší postupně, ikdyž LM hned by byla pecka, ale nic tomu momentálně nenasvědčuje, to je fakt...budu tedy držet palce s MU, možná jako trochu podvědomě dáváte tomu League Cupu víc nebo jestli např. štěstí na los ten Southampton, ale co jsem vás poslední zápasy v Cupu viděl, tak se mi to líbilo, tak třeba na to navážete, hodně bych vám to přál

Reagovat
kissak

Díky za projevy sympatií však ani včerejší zápas nebyl od nás co se výkonnosti špatnej a vše ovlivnila červená ve 22 minutě.

Nepropadám panice a již teď jsem spokojenej s průběhem sezóny. Každopádně je jasné, již je úspěšná když vezmu v potaz, že v tuto dobu jsme každoročně bojovali o záchranu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Taky jsem to včera počítal . Paradoxně by mohlo pomoct vypadnutí z LM, kde letos není šance. Ale musí se dát dohromady obrana. Jinak to nepůjde.

Reagovat
Coutinho10

jj, příjdou i těžší soupeři, Newcastle byl o jednoho méně a Everton měl tyčku, ale jako sance je

Reagovat
Busby babes

Newacstle 3 goly v 7 zapasech. slusne se jim to ted rozpadlo.

Reagovat
iamek

Ed Woodward is expected to make around £1.5million if the club is sold for £4.5billion. He is the only one outside of the Glazer family to have a class B action.

Reagovat
Hlahart

Tyjo, to mi asi nevadí ani.

Jinak ad Busby aspol. tak Ineos zřejmě plánuje kupovat jenom class B shares, nikoliv všechny, jak se tu psalo, že to je jasný, že koupí všechny.

Reagovat
Busby babes

jo no, to je trochu prekvapive, ze chtej jen ty akcie od Glazeru.

Reagovat
Zaschrona

Za mě dobrý, jestli tam bude tahle snaha, bojovnost a zápal pravidelně, tak to půjde navzdory nedostatku kvality. Colemanův gól speciální.

Reagovat
Coutinho10

trefil to hodně hezky

Reagovat
Miguel19

Potter: “You have to see it for what it is, in terms of today, we had to make some changes because of the (UCL) and because of the suggestion we’re in, boys coming back from injury, when you make those changes it can be difficult against a team that’s well prepared”

To je fakt tělocvikář...

Reagovat
Mastný Chobot

do dokonalosti chýbalo, keby povedal, že má málo hráčov

Reagovat
Neon

K webu: https://ctrlv.cz/HDbv

Zarovnání hlavičky a zbytku tabulky je mimo. A prosím vás, ty horizontální mezery hoďte do koše, ať je ta tabulka vidět celá.

Reagovat
Jardin

dnes jsem na to zrovna koukal,fakt amaterina ten web na telefonu.

Reagovat
Greny

Jinak Pope dostane stopku takže na finále poháru přijde návrat krále a do branky Karius?

Reagovat
Greny

A vlastně ještě jedna situace může nastat... Kdyby vyhrál Manchester finále, půjde si Dúbravka pro medailu za vítězství?

Reagovat
Busby babes

no, dostane ji.

Reagovat
r.mrazik

filmove OT: Babylon v kinech je bozi film. Ze to nema zadnou nominaci na oscara a ze to amici totalne nepochopili je dobry ukaz. Robbie, Pitt jsou skvely a ten film je neskutecna jizda.

Reagovat
Trand

Mně se to taky dost líbilo, ale klidně ten film mohl mít 2h20 nebo 2,5 hodiny, 3 mi přišly až moc a ten konec už byl trochu natahovaný a nějaké scény bych oželel. Ale jinak super zážitek, rozhodně doporučuji vidět, ta párty na začátku byla neskutečná a fakt se mi líbilo, jak to bylo natočený.

Reagovat
r.mrazik

ja se te delky bal,ale kupovidu mi to uteklo rychleji nez novy avatar,ktery je taky super

ta dlouhy zabery byly bozi...jak prvni party, tak pak to venkovni nataceni apod...

fakt kdo jeste nevidel,tak by mel jit do kina

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Neon

ale na to jak to bylo dlouhý, mi pak ta linka se Spidermanem přišla najedou hrozně uspěchaná

Reagovat
r.mrazik

to asi jo, ale byla to jen hodne vedlejsi linka...kazdopadne extra husta

Reagovat
R.Meireles

OT Ahojte, není tu nekdo kdo by dokazal sehnat listky na Liverpool. Nebo mel nejaky tip kde koupit? Díky

Reagovat
bennyx

Byl jsem na United a lístky jsem sehnal přes fan stránky na FB, tam jsem dostal tip na chlapa, co umí sehnat ..

Reagovat
sergi

na FB je stránka.: Cestujeme na futbal

Skús tam.

Reagovat
Dajvytm0

Výhru nad Newcastlom som teda nečakal a nie to ešte o 2 góly Nebyť Alissona, tak možno by nebol ani jeden Konečne sa Gakpo a Darwin rozbiehajú

Reagovat
kissak

No jo hrát 70 minutami 10ti je celkem fyzicky náročné

Reagovat
Dajvytm0

Nechápem tvojej odpovedi, ale okej

Reagovat
kissak

Asi to, že kdybychom byli v plném počtu zápas by vypadal jinak. Ale i tak jste již před zápasem byli mírní favorité.

Reagovat
Dajvytm0

Veď ja viem, že zápas by vyzeral inak, ak by ste boli v plnom počte, ale nečakal som pred zápasom, že do 17. minúty to bude 0:2 a ešte dostaneme extra výhodu v podobe vylúčenia brankára. Skôr som si myslel, že to bude klasické trápenie a prehra rozdielom triedy ako s Wolves v lige.

Reagovat
kissak

Magpies poslední zápasy ztratily dech a již nejsou takovou hrozbou. Kdyby si měl před zápasem vsadit, tak spíš na remízu protože vy jste byli nabuzeni výsledkem z derby.

Paradoxně v zápase před i po obou inkasovaných gólech jsme byli lepší a vy jste se 2x skvěle utrhli a proměnili šance.

Reagovat
SunFells

Only Erling Haaland and Harry Kane have been involved in more Premier League goals than Bukayo Saka this season. Saka’s end product has always been good… and it’s getting better.

Saka’s goals-per-game in the PL, by season

19/20— 0.04

20/21— 0.16

21/22— 0.29

22/23— 0.39

https://pbs.twimg.com/media/FpUU0dMWcAAaA2j?format=jpg&name=large

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Zvíře

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Worldclass

Reagovat
Nizzie

"Hype"

Reagovat
vitasrp

Nefungující zprávy po přepnutí do nového designu mi udělaly trochu čáru přes rozpočet, tak se uživatelům, se kterými jsem byl v kontaktu, omlouvám a píšu to alespoň sem, třeba si všimnou (případně i jiní). Domlouval jsem se tuším s uživatelem wild, kdyby na něj měl někdo kontakt mimo EF, byl bych za něj rád.

Mám k dispozici 4 vstupenky (místa přesně vedle sebe) na utkání Arsenal - Crystal Palace, místa jsou v horním patře v sektoru 121, cena ja 2600 Kč za kus.

Kdyby měl kdokoliv zájem, může mě kontaktovat na emailu vitasrp@centrum.cz

Reagovat
vitasrp

A kdyby měl zájem pro změnu někdo z fandů Tottenhamu, mám k dispozici 4 lístky na odvetu LM Tottenham - AC Milan za cenu 3300 Kč za kus.

Kontakt je stejný, opět na mailu vitasrp@centrum.cz

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Přemýšlel jsem o tom, ale jak jsem viděl ten první zápas, tak mě to trochu přešlo. Na druhou stranu to může být poslední LM na nějakou dobu.

Reagovat
Nizzie

Stejně máš zákaz na stadion za kopnutí do Ramsdalea, tak co tu zkoušíš?

Reagovat
Jardin

myslel jsem na tebe, nechapu ze si ten prechod na novy web takhle nepohlidali a na postu se uplne vykašlali. Proverim u kluku a připadne napisu.

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/LeGrove/status/1627074339026898945?t=sG8A32wEJEOLYgFl_HbYsQ&s=19

Emery po zapase nadaval na Martineza, ze isiel svojvolne na roh

Reagovat
SunFells

Sranda je, jak tady mu tázající se dává nápady a on to pak suverénním iniciativním stylem jede u BBC

Reagovat
Golasso

Té karmě pro Martineze už chybí jen to, aby ho Emery odjebal někam do Turecka.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

Reagovat
ashburtongrove

A to se Emi ted nejak vyjadril ze si zaslouzi hrat/vyhrat LM ne?

Reagovat
Golasso

Jestli jo, tak to good luck no . Kvalitou by ještě jeden větší přestup do týmu s LM nejspíš snesl, ale asi většina velkých týmů sáhne po jiných, mladších gólmanech.

Reagovat
Jardin

Mám ho furt za relativně mladého a nadějného brankéře, proto těch 30 let mě dost šokovalo když jsem to teď hledal

Reagovat
Golasso

Jo, už není nejmladší , ale zase 30 let je dnes pro hodně gólmanů nejlepší věk. Jen si myslím, že velké kluby půjdou spíš po jiných.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/FpVFatiXwAAIH71?format=jpg&name=large

Poslední dobou mi přijde, že se ve fotbalovém prostředí kupí hromada nediplomatickým výroků

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Busby babes

Asi nejlepsi/nejzabavnejsi polocas v tehle sezone. Prvni pule smerem dozadu spatny, tam jsme mohli klidne 2:0 prohravat, nastesti DDG podrzel. Druhej polocas jsme je ale uplne smetli, tohle melo skonci aspon 5:0.

ETH skvelej tah s tim Sanchem na 10.Rash nezastavitelnej. Bruno taky moc dobrej vykon.

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester totálny kolaps v druhom polčase. Snáď im to vydrží ešte aspoň jeden zápas, ale v tom prvom boli výborní.

Reagovat
wild

V 1.polcase sme mali stastie resp. skveleho DDG a potom uz uradoval neskutocny Rashford.

Skoda toho nestastneho tyzdna, kde sme o body prisli v nads case proti CP a Arsenalu. Teraz sme mohli mat rovnako bodov ako Arsenal ci City..

Aj napriek tomu je to vsak skvela sezona, kedze bojujeme na vsetkych frontoch, co ma zaroven trochu desi.

Ak vo stvrtok postupime cez Barcelonu, bolo by fajn vypustit aspon FA cup. Ale to je este daleko.

Reagovat
Busby babes

tech zapasu je vic. hned ty prvni dva. od te doby jsme posbirali nejvic bodu.

Reagovat
wild

Jasne, ale tak to povazujem za normalne prehry. Tam nebola sanca na body. Tuto nam to utieklo pomedzi prsty v poslednych sekundach. A zapas s Arsenalom bol tzv. 6bodovy

Reagovat
Busby babes

jako jo, ale zas v tom zapase byl Arsenal fakt lepsi no. Ale chapu, jak to myslis. uvidime, jak to bude vypadat za 2 mesice. Sanci porad mame.

Reagovat
wild

Reagovat
Busby babes

btw to jak nejde u clanku na prvnim miste kliknout primo na diskuzi je dost voser teda.

Reagovat
Wazza228

Mně to jde. Když se klikne na počet komentářů.

Reagovat
Busby babes

na kompu to nejde nejak.

Reagovat
Wazza228

Aha, já jsem na mobilu, takže tím to bude.

Reagovat
iamek

Jsem na webu a nejde mi to, když máš hlavní článek, který je přes půl webu. U článku, které jsou níž, to jde bez problému.

Reagovat
Busby babes

jsem to vyresil tim, ze jsem dal diskuzi do sledovanych no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Jinak Hosek ted rikal, ze ETH neni typ trenera, co by vedl treninky... odkud tohle vzal? vsak to delal spis Ole a ETH prave je hodne zapojeny v treninkach.

Reagovat
mithro

moc mi ten kanal sport nepredavate teda, ako to tu citam tie komenty

Reagovat
Busby babes

nevim, to jsou pro me drobnosti, ale je fakt, ze na ta jejich studia moc nekoukam. Vetsinou jen na zapas. ale prijde mi zajimavy, jak k tomu pristupujou, cast maji nekoho v anglii a pak delaj rozhovory s hraci, bavi se i fantasy a tak.

Reagovat
Mastný Chobot

je to skvelé kvôli pohodlnosti (ktorá v mojom prípade prichádza s vekom), môžeš si pustiť, čo chceš a kedy chceš, stále je tam čo pozerať, ale ten personál nie je nič moc, no. ale to v našich podmienkach ide len ťažko asi

Reagovat
Busby babes

jj, to je pro me to hlavni. pustim si co chci, u ustatnich se kouknu jen na goly...

Reagovat
mithro

ja som konecne kv pohodlnosti zrusil o2, takze do toho asi vletim ale moc ma ten nas csr komentar nelaka

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

ten komentar v zapasoch je dobry len na to ked si chces zahejtovat a zistit ako mimo mozu byt ludia co su za to plateni

Reagovat
Hlahart

Já myslím, že na naše podmínky je to nejlepší možné

Reagovat
Busby babes

jo, to jo. taky bych rekl, ze to je porad to nejlepsi, co tu bylo. Nezvou si tam vylozene dementy typu Vizek nebo Svancara, ty lidi o fotbalu mluvi dobre. Obcas samozrejme clovek nesouhlasi nebo tak, ale to neni problem.

Reagovat
r.mrazik

Hosek netusi. to je selfiefotograf

Reagovat
Makiii

Prvních 20 min "nečekaně" jsme byli zaskočeni, že Lišky na nás vlítnuly a naštěstí díky Davidovi to bylo pořád 0:0. Dali jsme gol z úplného hovna a probrali jsme se.

Každopádně druhý poločas byl za mě asi jeden z nejzábavnějších z naší strany za posledních 10 let...

Střídání hned o půlce a hození Sancha na AM bylo famozní rozhodnutí a zatím mu to tam svědčí.

Bruno konečně sbírá body, když to spoluhráči dokážou proměnit.

Pořádný rest a nachystat na Barcu!

Reagovat
Busby babes

45 - There were 45 shots in Man Utd's 3-0 win over Leicester (26 Man Utd, 19 Leicester), the most in a single Premier League game since Man Utd v Burnley in October 2016 (also 45)

Reagovat
Wazza228

Ale tamten zápas jsme snad remizovali 1:1 ještě k tomu, ne?

Reagovat
Busby babes

PL goals in 2023

Marcus Rashford 8-4 Chelsea

Reagovat
stiflerovamama

Výborný výkon United, De Gea v prvom polčase ako správna opora podržal a v druhom to už United naplno rozbalili, Rashford momentálne najlepší útočník v PL

Reagovat
LokoLFC

Za 1. ten souhrn je absolutně nepřehledný,za 2. fotbal v Anglii směřuje k tomu, že se bude hrát i rukama... vysvětlí mi někdo, jakto, že Tottenham nepískal penaltu?

Reagovat
Busby babes

pod preview nekdo pise, ze tam byl mozna offside predtim. to by asi bylo jedine rozumne vysvetleni

Reagovat
SunFells

Nemá někdo záběr?

Reagovat
Busby babes

nevidel jsem, takze ani nevim, jestli to tak bylo

Reagovat
Busby babes

ale pustil jsem si to znova a offside tam teda nebyl. Tak to nevim, jak to chtej vysvetlit.

Reagovat
LokoLFC

Tam byl teda v offsidu Oliver i ten jantar u Varu. Vetsi ruku jsem v zivote nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem doteraz. Kto to vysvetlí.

Reagovat
Nizzie

Nikdo, pojede se dál. Nebo u Suka to někdo vysvětlil proti Chelsea?

Reagovat
r.mrazik

Ten Hag on what went wrong in the first half: "I don't have that much time with you." [Sky Sports]

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

a povedať to Arteta, tak je arogantný chudák

Reagovat
Busby babes

tak on to nerika arogante, ale ve smyslu, ze toho proste bylo tolik, ze by to vysvetloval pul dne...

ta odpoved pak pokracovala:

Ten Hag on 1st half: "I was really unhappy by our performance, you have to follow the rules, when you don't it is a mess + a good opponent you concede chances. We were really lucky at half-time. Great pass Bruno, great finish Rashy, for the rest it was rubbish."

Ten Hag on players: "They are not robots. 2nd half we play the principles. We transfer to the game plan, dictating. With Jadon on the pitch there was a lot of space in midfield. More play between the lines. More dynamic. With Wout up front we get a better pressing."

Reagovat
bbbauch

Chobote vzpamatuj se

Reagovat
r.mrazik

to ne...to by u toho musel behat na lajne a tancovat jak arogantni chudak

on to rika proto,ze tam tech veci bylo spatny tolik,ze by hodinu nedelal nic jineho

Reagovat
Mastný Chobot

ok, chuckle brother

Reagovat
Busby babes

pockej, to jsou Maguire a Lindelof.

Reagovat
smazaný uživatel

Sabitzer mel jit ven. Pak by to vypadalo jinak. Nefer. #FaChesterFaNited

Reagovat
supporter

FUnited

Reagovat
Busby babes

mel kliku, ze tam nevletel nejak silne no.

Reagovat
r.mrazik

kdyby tam sel durazneji,tak rozhodne mel jit ven

takhle spis asi ne

Reagovat
bbbauch

Neskutecny, co s tim tymem ten Hag za takovou chvili udelal. Muzem jen doufat, ze trend bude pokracovat.

Reagovat
r.mrazik

tak na druhou stranu si privedl hrace za 230 mega

ale samozrejme je bozi...nejlepsi trener/manazer od dob Alexe

Reagovat
bbbauch

Jasne, ze to stalo prachy.. ale to uz jsme utraceli za jinech manageru a az na svetly momenty to stalo za vylizprdel. Tohle vypada na komplexnejsi zmenu a na to, ze by to melo pokracovat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PanAu

Nevěřil jsem mu, ale má super výsledky, stačí trenér a jeden poradny záložní a jde to.

Reagovat
mithro

teraz dostaneme ako bonus qatar

Reagovat
bbbauch

If you cant beat them, join them

Reagovat
J0EL

Prvy obracac kabatov

Reagovat
PanAu

Otazka na Chelsea fans: kdyby se Boehly nasral a vyhodil Pottera, kdo by vlastně eventuálně mohl přijít? Pochetino? Enrique ? Flick ? Mourinho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane? Zakládáte si tam francouzskou kolonii - Nkunku, Fofana, Badiashile, Gusto - tak by byl francouzský trenér ideální. Sám říkal, že by se chtěl k trénování brzy vrátit.

Reagovat
PanAu

Někde jsem četl, ze do Anglie nechce.

Reagovat
PanAu

To by se za starého EF nestalo

Reagovat
Salfovic

Tuchel. A ještě letos vyhraje LM.

Reagovat
kissak

S takovouto formou hrající MU bude ve finále opravdu tvrdej oříšek. Musíme spoléhat, že je Barca trochu utahá

Reagovat
ondris

No ked vám bude chytat Karius....

Reagovat
kissak

Loris už stejné chyby neudělá

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, udělá nové

Reagovat
kissak

Jasně však je to Karius

Reagovat
Busby babes

hlavne dva roky nechytal zapas.

Reagovat
kissak

Proto se směju.

Reagovat
iamek

Máte týden volno. My zápas Neděle a Čtvrtek. To si myslím rozhodne :/

Reagovat
Busby babes

always pesimist.

Reagovat
iamek

A navíc se jim vrací Bruno

Reagovat
Busby babes

dali letos 3 goly.

Reagovat
kissak

no právě, ofenziva jaksi pokulhává

Reagovat
kissak

ale zase bude chybět Pope

Reagovat
iamek

Snad se k té brance dostanem

Reagovat
kissak

já myslím, že určitě a možná neskončí jen u jedné

Reagovat
Busby babes

poslednich 9 zapasu jsme vzdycky dali aspon 2 goly. Co to je za reci? Budem mit k dispozici nejsilnejsi moznou sestavu, Newcastle se ted trapi. Rozhodne budem favorite. Je to finale poharu, tak ty predzapasove ocekavani nemusi platit, ale utok nam ted funguje dobre, kazdy zapas si vytvarime hodne sanci a ty tu prijdes s takovouhle picovinou....

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš klasický iamek, za chvíli se bude všem ostatním týmúm nenápadně posmívat.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Kapřík

Solidní deka.

Reagovat
sergi

Tvária sa ako keby išli na nočnú...

Reagovat
Godwinson

Uz toho Pottera vyhodili? Mudryk dobry tak do zakopu.

Reagovat
VersaceChain

Seš dement

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

Leda jako oběživo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Souness: rating Spurs for top 4 because of "one reason and one reason only...Harry Kane's goals" and then goes on to say United are a bit dodgy because they're over reliant on Rashford's goals. "If he's injured...United are in trouble".

Reagovat
Neutron

Souness je cisty troll, postavicka na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson Royal

Reagovat
Cobra

Reagovat
Salfovic

Předpokládám, že Dúbravka nemůže chytat finále lig. poháru, protože v něm v letošní sezóně nastoupil už za ManU, jak je to třeba v českém poháru ?

Reagovat
kissak

předpokládáš správně, Karius je naše jednička

Reagovat
Mastný Chobot

Ani nie 400 komentárov pod PL súhrnom je pekný škrt cez rozpočet prevádzkovateľom webu. Nebyť nového dizajnu, tak je tu 3x toľko.

Reagovat
Hlahart

Tak jako nutno říct, že je to fakt hodně nedodělanej produkt. Jen si úplně nejsem jistý, jestli to bude livesportu nějak extrémně vadit, respektive nevím, jaký s tím mají do budoucna plány...

Reagovat
masly008

podle mě to chtějí postupně zrušit, jinak nevidím jediný důvod udělat to co udělali s tímhle hnusem

Reagovat
VersaceChain

Jasně, chtějí to zrušit a proto zaplatí redesign

Reagovat
fenixLFC

podla toho ako ten redesign vyzera mam pochybnosti ci za to niekto platil...

Reagovat
Neutron

ale tak pod preview je rovnako prispevkov ako byvalo na starom webe

Reagovat
ashburtongrove

Souhrn ma vic nez souhrn minuleho kola, preview ma vic nez poslednich x preview, zas tak cerne bych to nevidel

Nedodelanost ale neobhajuju

Reagovat
Mastný Chobot

Tyjo, máš pravdu, ja som bol presvedčený o tom, že súhrny tu mávajú 1000+ každé kolo.

Reagovat
Neutron

je to opacne, preview mavaju 1000+.

Reagovat
Trand

Na většinu věcí bych si asi zvyknul, ale hlavně ty šipečky na nové komentáře a zbarvení vlastních komentářů mi zatím chybí. Tam je fajn, že se to plánuje dodělat, takže to časem snad bude. Ale ta roztahanost diskuze je strašná, na to si asi nezvyknu nikdy. A vzhledem k tomu, že PJ psal, že mu to přijde v pohodě a údajně to tak přijde většině lidí v tom týmu, tak ani nevím, jestli to vůbec změní. Fakt se mi pak do těch diskuzí ani nechce chodit.

Reagovat
Jardin

Psal jsem PJ, že ta roztahanost mi připomíná dobu na SŠ/VŠ, kdy byl úkol sepsat práci na určitý počet stran (ne znaků) a tak jsem dělal obrovské řádkování všude, kde se dalo

Tabulky jsou šileně dlouhé, teď jsou navíc odsazené, takže sloupečky zápasy/výhry/remízy/prohry/skore nesedí s tím, co je pod tím.

A ty chybějící šipečky jsou asi příčinou menšího množství komentářů, mě nebaví projíždět 500 komentářů a hledat ručně reakce, raději zajedu k prvnímu úplně novému a jedu dolů.

Reagovat
Ligter

mně pomohlo si tu stránku zmenšit na 80%, což tedy situaci bůhvíjak neřeší, ale je to prostě jen snesitelnější. navíc mám stejně blbý pocit, že je to prostě takový vynucený. ale žít s tím se dá o trochu líp.

Reagovat
Jardin

Díky za tip, nakonec u mě musím jít jen na 90 %, pak už je to moc malé Ale je to zajímavé, starou verzi jsem měl zazoomovanou na PC na 120 nebo 130 %

Reagovat
Neutron

akoze, ked som si to na Iphone zmensil na 50% tak uz konecne vidim vsetky reakcie aj s menami uzivatelov, ale musim zoomovat, cize robim presne to iste co som robil aj na starom webe...to je teda pomoc

Reagovat
Vsadim gule

Jak se to dá udělat na iphonu?

Reagovat
bbbauch

Zmackni “Aa” vedle adresy webu a tam to najdes

Reagovat
Neutron

Reagovat
Vsadim gule

Dík

Reagovat
dantetomas

Nie je to pravda, ale mohla by byt

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojteee chodia sem aj nejaké iné baby? Dúfam že nie som sama

Reagovat
Mastný Chobot

môže byť

Reagovat
VasAFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

je tu ešte jedna

Reagovat
Hlahart

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Neutron

Reagovat
Salfovic

To jako ty? A už tě někdo osahával v pět před Edenem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Cobra

Reagovat
Manik...

Reagovat
Janča4

Já, ale chodím sem jen jako tichý pozorovatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super aj hrávaš?

Reagovat
Janča4

Teď už jen v Brně to nejnižší a přes zimu futsal, co ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už len miniturnaje a občas v hale z babami nič profi

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Brno

Reagovat
r.mrazik

Ty rozvinuté diskuze jsou i na telefonu extra psycho.

Tlačítko najeti na nový komentář tu stále není.

A takovou se vám na to tady lidi fakt vyserou...

Reagovat
kissak

přesně tak

když jsem chtěl reagovat na jeden koment, tak jsem raději zapnul PC abych se přesvědčil zdali je v tom vláknu zobrazen celej

Reagovat
r.mrazik

na telefonu ani nevis,na koho reagujes

Reagovat
VersaceChain

tyden venku a zadna zmena

taky bych chtel mit v praci takovyhle chill

Reagovat
Salfovic

Na diskusi se vrhnou hned co dokončí portugalskou mutaci.

Reagovat
Trand

Už se dají aspoň rozkliknout profily uživatelů.

Reagovat
fenixLFC

gamechanger

Reagovat
Trand

Reagovat
mojmira

Bez těch šipek je to hrozně na hovno, já si teď rovnou sjedu dolů a přečtu jen ty nejnovější... hledat kde je nový komentář někde uprostřed stránky se nedá.

Reagovat
Trand

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ef.cz

Poprosíme o trochu trpělivosti. Šipky, podbarvení, i roztahanost/přetékání diskuzí řešíme, feedbacku se nám sešla spousta a chceme to odladit a dát tomu péči. Nový design je venku od úterý, opravili jsme spoustu drobných věcí a náš čas není jen pro diskuzi ale i jiné části webu. Doufáme, že se nám podaří tento týden vydat balíček vylepšení v diskuzi, který většinu těch věcí vyřeší.

Reagovat
Mastný Chobot

dík, Jany

Reagovat
Hlahart

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Trpěliví všichni jsme, ale je to skoro týden a nezměnilo se skoro nic. Diskuze se na mobilu nedá číst, polovina odkazů na soutěže, týmy, hráče atd nefunguje. O diskuzích se asi ani nemusíme bavit, tam je to tragédie a čtení zabere mnohem více času než předtím. Ale tak tam chápu, že se to snad ještě změní.

Jinak psal jsem už pod ten článek o novém designu, ale nikdo nereagoval. Bude možnost přidat si vlastní avatar? Protože pokud ne, tak mi ta ikonka vedle jména přijde úplně zbytečná a klidně bych jí zrušil, protože je mnohem větší než zbytek toho řádku a ještě víc tak roztahává už takhle roztahanou diskuzi.

Další věc, nejde mi roztáhnout pole na psaní komentáře, což mi vadí, když píšu delší komentář, musím pak scrollovat a nevidím celý příspěvek pohromadě.

Reagovat
r.mrazik

ja to chapu,jen je proste skoda,ze se to vydalo,kdyz tam tady ty veci nejsou a docela to kazi uzivatelskou stranku veci

ted uz nezbyva nez jen cekat

ale je to fakt peklo

Reagovat
masly008

Někdo chodí i na něco jiného než na diskuze?

Reagovat
Ef.cz

Reagovat
iamek

Mason Mount contract talks halted while Chelsea focus on PL/CL. Not expected to resume until summer - when club intend to agree new deal for 24yo or sell. #CFC presented several offers last summer + autumn but rejected by midfielder @TheAthleticFC

Reagovat
Miguel19

Takže do konce sezony nepoužitelný.

Reagovat
r.mrazik

pujde do evertonu, ti jsou na takove prestupy idealni...

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce sezóny má dostatek času, aby ukázal, jestli opravdu chce za nás hrát. V opačném případě ať jde do hajzlu.

Reagovat
martin.b

hlavně ho případně nekupovat za +60 a nedat mu těch +250k/w

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

a ten debil ho na MS nehral...

Reagovat
Busby babes

setril nam ho na ligu.

Reagovat
r.mrazik

hodnej kluk

Reagovat
krisa

no, páč třeba Arsenalu se kuevsky vyplatilo, že tam Jesuse na chvíli poslal

Reagovat
VersaceChain

na to sere pes, je to World Cup, udalost na ktere by mel hrac jeho kvalit hrat, i kdyby to melo znamenat zraneni a to, ze nam to zkurvi sezonu na klubove scene.

Reagovat
krisa

tak on má tu brutus formu až od MS. Předtím, to až taková hitparáda nebyla, ne?

Reagovat
VersaceChain

Presne tak, respektive mel pomaly start a pak nejak 3 goly v 5 zapasech pred MS. Na MS pak 3 goly za 100 minut a klaun ho nehral v play-off

Reagovat
r.mrazik

chtel jsem ti to najit,ale nemuzu tady najit lupu...a navic,tato stranka jeste neni pripravena

ale jo,pred MS mel 4 goly a 2 asistence v lize...po MS 10+1

Reagovat
Hlahart

To byl fakt nobrainer nehrát v každým zápase na křídlech Rashe a Saku

Reagovat
Hlahart

teda nobrainer bylo je tam hrát, nechápu, že tam cpe pořád Grealishe ale i Fodena na křídlo, který si pozici na hřišti může najít jinde..

Reagovat
r.mrazik

presne, oba dva meli tehdy dobrou formu...a on nechal Rashe nakonec dusit na lavici,

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

on je fakt bozi, ty videa me bavi mozna skoro vic,jak ty zapasy

Reagovat
Busby babes

jakou radost jsem mel uz pri zapase, kdyz Bilbo butcher trefil to brevno.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Wazza228

Komentář je skvělej. Jen mi hrozně vadí ten tón alá "Google translator", trhá mi to uši.

Reagovat
Busby babes

me to k tomu prave hrozne sedi.

Reagovat
wild

to je super

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Ingimir

Sancholdinho

Reagovat
smazaný uživatel

Álvarezovi rýchlo novú zmluvu. Už okolo neho krúžia Real a Barca

Reagovat
VersaceChain

OT: Biden v Kyjeve

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/sportingintel/status/1627076305341784064

tady neco o tom potencialnim kupci z Kataru. Kdyby si nekdo delal iluze jako ze to je soukromej obcan a ne Katar jako stat, kdo bude tim majitelem.

Reagovat
Busby babes

a jinak autor pak dostava strasnou sodu od te globalni fan base, co si jako dovoluje kritizovat Katarany...

Reagovat
iamek

V anketach na fan webech United Katarani suverénně vyhrávají. Nečekal jsem to :).

Reagovat
Busby babes

nevyhoda globalni fanbase, hodne idiotu.

Reagovat
iamek

Tak ona ideální varianta asi neexistuje. Ratcliffe by nebyl taky žádná výhra a americké fondy by bylo asi úplně to nejhorší.

Ono by to chtělo nějakého fan Nice, který by o fungování klubu napsal víc. Co jsem pročítal diskuze na TW, tak fan Nice nejsou z nej tolik nadšení.

Reagovat
Busby babes

sefova segra tam dela redilelku. Rikal, ze se jim letos moc nedari no, ze tam meli problemy s trenerama, novi hraci moc nezapadli...

Reagovat
iamek

Jinačí známosti

Reagovat
Hlahart

Tak ale on i ten akviziční proces těch hráčů musí být hroznej podle toho, co tam vzali

Reagovat
mithro

jak sa chcel pochvalít, ze sef ma segru

Reagovat
iamek

Velký fan United

Reagovat
Busby babes

We’re told Jassim fell in love with Man Utd in 1992, a year in which Leeds won England’s top-flight title, Sheff Wed were 3rd, and the division included QPR, Wimbledon, Oldham, Coventry, Luton and Notts County.

But 10-year-old Sheikh Jassim in Doha was a football seer and could see that Alex Ferguson was about to make Man Utd, without a top-flight title in 25 years, into a dominant force for the next two decades. Clever kid

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Lee Mason will no longer referee in the PL. He leaves PGMOL by mutual consent after missing Ivan Toney's offside equaliser against arsenal

Reagovat
Liveral

Jinak v týhle aféře mě zarazila jedna věc. On reálně ten VAR rozhodní (tady Mason) sedí za tim PC a kreslí sám ty čáry bez jakýkoliv kvalifikace na to?

Jsem si vždycky myslel, že tam sedí nějakej tech týpek, kterej je v tom vyškolenej a ten VAR rozhodčí (Mason v tomhle případě) je tam jen od toho aby posvětil ten závěrečnej výstup těch čar co někdo kompetentní nakreslí (takže nakreslit jí zapoměl ten týpek, kterej má bejt kompetentní)

Pokud by byla pravda ta druhá varianta, tak je to v zásadě chyba toho vyškolenýho člověka. + Masona samozřejmě taky protože má zodpovědnost za ten finální výstup, ale asi né taková až na vyhazov.

Jestli jo ale pravda ta první varianta, tak je to totální joke už těm čarám absolutně nevěřím. To je jak kdyby je tam kreslil random 60 letej člověk.

Reagovat
SunFells

Je tam tech týpek, ale on ho řídí.

Reagovat
Liveral

Ok dík.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nejak mi unika v cem by melo byt lepsi, ze tam bude random tech typek. za me mnohem lepsi, jestli to dela primo rozhodci, ktery ma(mel by mit) expertizu v pravidlech, takze lepe vybere, co se ma jakym zpusobem zkoumat a je vyskoleny v praci s tim programem (coz si nemyslim, ze je nejaka hardcore technicka vec)

Reagovat
Liveral

Třeba v tom, že když si vezmeš libovolnýho dělníka ve věku Mika Deana, a budeš ho školit v práci s myší, tak pochybuju, že ho naučíš pokládat čáry s takovou precizností s jakou je potřeba, nehledě na to kolik času tomu budeš věnovat. Takže proč by to Mike Dean kterej do doby VARU třeba s PC nijak pravidelně nepracoval zvládat líp po jenom školení...

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale ten tech guy by stejne muse byt pravidlovy expert, tzn rozhodci, jinak to nedava smysl, protoze by nevedel, co ma delat, respektive by to muselo skvele fungovat, kdyby mu nekdo za zady a rikal, co kde ma zrovna zastavit..

takze za me je naprosto logicke, ze to dela primo rozhodci, vybrat na tu praci takove kteri to zvladnou je druha vec (nicmene jen proto, ze je starsi bych ho nediskvalifikoval, vubec nic o nem nevime, jestli to technicky zvlada nebo ne)

Reagovat
SunFells

Proč myslíš že to tak dlouho trvá? Týpci určitě mají nějaký druh školení, ale vše je na pokyny var sudího.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/SVCarbaholic/status/1627586022480527362

Že první vlaštovkou mezi pundity je skot podtrhuje klauniádu Angličanů, jak si sami neustále hází klacky pod nohy v potenciálním mezinárodním úspěchu.

Reagovat
Busby babes

jsou k tomu nejaka cisla, ze je faulovanej vic nez jini?

Reagovat
SunFells

zajímavá představa

Reagovat
Busby babes

proc? tohle bych cekal, ze nekdo bude mit spocitane. ale nasel jsem jen za lonskej rok, kdy vedl Zaha.

Reagovat
SunFells

Protože to není uchopitelné, na odpískané fauly se jistě statistika vede.

Reagovat
Hlahart

Třeba co se týká počtů faulů, tak těch je na Saku více než na Rashforda, ale třeba méně než na Mahreze. Což teda nic neříká obecného (kromě toho, že není nejfaulovanější) a ani o tom, jestli to je s nějakým úmyslem někoho zranit.

Reagovat
Busby babes

Rashe nemuzou chytit no.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Dawon

https://www.whoscored.com/Regions/252/Tournaments/2/Seasons/9075/Stages/20934/PlayerStatistics/England-Premier-League-2022-2023

Nasel jsem toto...musis si tam vykliknout player stats, pak offensive a vidis tam, kolikrat je hrac falouvany za zapas.

Saka tam nejak zasadne nevycniva, ale samozrejme takova statistika uz moc nebere v potaz, jak ochotne kdo pada a jak moc si ty fauly vyskace, coz treba bude asi dost zkreslujici u nekterych tech hracu na spicce

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Liveral

Pointa je taková že Saka je 51. nejfaulovanější hráč v Premier league, což je úplnej joke. Mohl by bejt klidně v TOP 10. Obránci ho okopávají jako brambory každej zápas, ale málokdy to rozhodčí pískne...

Reagovat
Busby babes

muze byt, proto me zajimala i data a ne jen pocity fanousku Arsenalu.

Reagovat
Liveral

No ono to do toho sedí, co říkají. Odpískanej faul = protected, a to on prostě moc není. Tušim že od startu PL do půlky ledna na Saku byla 1 žlutá karta (od tý doby pár obránců další karty dostalo) a on měl za to stejný období 4 žlutý, většinou za věci, kterých by si opačně rozhodčí ani nevšiml...

Reagovat
j_mrazik

A nebo to hodně dohrává, nepadá. Je někde statistika “hraj dál” po faulu na Saku, který se neodpískal?

Reagovat
Hlahart

Ale to by teda muselo být s obrovským náskokem oproti jiným hráčům v lize teda

Reagovat
Liveral

Třeba tady je zákrok Morena z víkendu: https://twitter.com/peaceful_annie/status/1627350108093161475?s=20

Jako faul to odpískáno nebylo, a takovejhlech zákraků je na sako proti slabším týmů docela dost, který nejsou vůbec odpískaný...

A ano, Saka si občas skočí to je fakt, ale většinou to pramení z toho, že je fakt okopávanej, nic se na něj nepíská a má prostě strach o nohy.

Reagovat
Tommy$

Podle mě teda nepadá, že má strach o nohy ale chce získat prostě výhodu pro tým, což je bohužel u většiny fotbalistů, ale s tím, ze tihle hráči jsou strašně okopávani 100% souhlas.

Reagovat
SunFells

The FA is investigating an altercation between analysts of Aston Villa and Arsenal during the Premier League game between the two sides on Saturday. [via @TheAthleticFC]

[Sun] Arsenal analyst Miguel Molina SLAPPED by rival Aston Villa staff in heated bust-up in stands after last-minute winner

Reagovat
Busby babes

odebrat body vsem klubum, co v tom jsou zahrnute, jedine spravedlive reseni

Reagovat
SunFells

těžko říct co FA nyní tak trvá

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Hlahart

Marcus Rashford has scored 16 goals from 8.65(xG) since the World Cup.

Neboli rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem Pottera v Chelsea je přibližně jeden Rashford.

Jinak tier 2 píšou, že jsme se měli dohodnout s Garnachem na 5 leté smlouvě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele