Premier League souhrn - 11. kolo

27.10.2007, 18:02, aktualizováno 28.10.2007, 20:07
Komentáře a souhrny
Šlágr kola mezi Liverpoolem a Arsenalem vítěze nenašel, a tak se situace na čele tabulky vyrovnala, Manchester United se po výhře 4:1 nad Middlesbrough na Gunners bodově dotáhl. Probuzená Chelsea deklasovala Manchester City 6:0 a už je čtvrtá, další ránu inkasoval Tottenham, když doma podlehl Blackburnu. V sestupové zóně i přes remízu s Aston Villou zůstává Bolton, Derby nestačilo na Everton a kleslo na dno.

Sunderland AFC - Fulham FC 1:1

27.10.2007 16:00

Góly: 86. Kenwyne Jones - 32. Simon Davies

Sunderland se s Fulhamem rozešel nakonec smírně, i když průběh zápasu napovídal jiný výsledek. Domácí celek se dokázal vyrovnat se ztrátou vykartovaného Halforda a vyrovnal na konečných 1:1 v 86. minutě.

Domácí tým se snažil hrát od začátku ofenzivně, nicméně jeho snaha nebyla korunována vstřelenou brankou. Po několika menších šancích dokázal Simon Davies, bek Fuhamu, bezezbytku využít výhodu přímého kopu a dal první branku utkání. Sunderland se tak ocitl v nezáviděníhodné pozici – po několika předchozích neúspěších to s ním zas nevypadalo nijak růžově. První půle skončila jednobrankovým náskokem Fulhamu 0:1.

V druhém poločase se snažili domácí vyrovnat výsledek, což se jm i navzdory několika slibným šancím nepodařilo. Plány Sunderlandu zkřížil jeho vlastní hráč, v 67. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Halford. Šance na vyrovnání se tak domácím zase o něco snížily. Navzdory nepříznivým okolnostem se domácímu celku přece jen podařil vyrovnat. V 86. minutě se po nebezpečně vyhlížejícím střetu s gólmanem Niemim trefil útočník domácích Kenwyne Jones. Šlo o velice napínavý zápas, který skončil celkem nicneřešící remízou.

Více informací k zápasu

Reading FC - Newcastle United 2:1

27.10.2007 16:00

Góly: 53. Dave Kitson, 84. Shane Long - 76. Michael Duberry (vl.)

Utkání mělo velmi vyrovnaná průběh, který rozhodl pár minut před konce střídající Shane Long a zařídil tak Readingu výhru 2:1. Magpies rozhodně nenapodobili výkon, kterým se prezentovali v pondělí v zápase s Tottenhamem. A i přesto, že od začátku utkání nastoupil v dresu Strak Joey Barton, svému týmu ke třem bodům nepomohl. Proti skvěle organizované obraně Royals se neprosadilo ani útočné duo Owen – Martins, které si dokonce nevytvořilo téměř žádnou vážnější příležitost.

Mírný tlak měli po celý první poločas domácí fotbalisté, kteří byli blízko gólu na jeho začátku, ale i konci. Ve 12. minutě se po skvělém Doylově uvolnění ocitl nadějné šanci Lita, jenže nebyl úspěšný. Těsně před přestávkou nedokázal chyby obrany Newcastlu využít ani jeden hráč Readingu, především díky skvělému Shay Givenovi.

Magpies varování z konce první půle zřejmě nebrali moc vážně, a proto přišlo v 54. minutě potrestání. Dobře mířenou ranou poslal Reading do vedení útočník Dave Kitson. Newcastle se od tohoto okamžiku snažil co nejdříve vyrovnat, ovšem podařilo se mu to až v 79. minutě. Emreho centr z rohového kopu si do vlastní brány srazil domácí Michael Duberry. Jenže ani tento stav moc dlouho nevydržel, jelikož vedení pro svůj tým strhl Shane Long. Trenér Steve Copell opět ukázal výborný cit pro střídaní, což dokázal právě irský mladík, který nedal svou střelou Givenovi šanci.

Více informací k zápasu

Manchester United - Middlesbrough FC 4:1

27.10.2007 16:00

Góly: 3. Nani, 33. Wayne Rooney, 55. Carlos Tévez, 85. Carlos Tévez - 6. Jérémie Aliadière

Favorizovaný Manchester United, druhý tým ligové tabulky, si bez větších potíží poradil s Middlesbrough. Na gól Naniho ještě odpověděl Aliadiare, ale pak vítězství United zařídili Rooney a dvakrát Tevez.

Rudí ďáblové začali zápas velice útočně, což přineslo své ovoce již ve třetí minutě. Nani dokázal obehrát tři beky Middlesbrough a poté nasměroval míč bezchybně do "vinglu". Ale tým hostí, jakoby se nechtěl smířit s rolí outsidera. V šesté minutě ztišil bouřící ochozy Old Trafforu útočník hostů Aliadiere, když hlavou umístil míč k tyči Van der Sarovy svatyně. Zápas se tak dostal do pěkného tempa hned od začátku. Hosté se dokonce po chybě O'Shea mohli ujmout vedení, ale svou šanci spálili. Od té doby jakoby se domácí tým vzpamatoval a čím dál víc zatlačoval Middlesbrough do defenzívy. Snažení Rudých Ďáblů bylo korunováno úspěchem ve 33. minutě. Po špatné rozehrávce Downinga se zmocnil míče Rooney a míč nasměroval do Schwarzerovy branky. Do konce prvního poločasu už ale tým Manchesteru nevyužil své další šance, a proto hráči odešli do šaten s výsledkem 2:1.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy v nezměněných sestavách. Domácí fotbalisté pokračovali v útočném tlaku. V 55. minutě po krásné souhře hráčů United nechyboval Tevez a poslal míč do sítě. Skóre tedy bylo už 3:1. Na třetí gól domácích zareagoval manžer Middlesbrough vystřídáním Aliadiera za Hutchinsona, ale moc se toho na průběhu zápasu nezměnilo. Domácí chtěli ještě pojistit své vítězství, a tak se neustále tlačili do útoku. Výsledek se dostavil v 81. minutě, kdy svou druhou trefu přidal Carlos Tevez a uzavřel gólový účet zápasu.

Trenér United Ferguson může být na výsost spokojen. Konečně totiž začala fungovat spolupráce Rooneyho s Tevezem, což přineslo dvoubrankový efekt. Manchester prodloužil šňůru bez ztráty bodu už na osm zápasů a minimálně do zítřka se dostal do čela tabulky, naopak Middlesbrough se po skončení kola může octnout na sestupovým příčkách.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 6:0

27.10.2007 16:00

Góly: 16. Michael Essien, 31. Didier Drogba, 56. Didier Drogba, 60. Joe Cole, 75. Salomon Kalou, 90. Andrij Ševčenko

Tento duel měl podle prognóz nabídnout vyrovnaný fotbal, přesto si z něj udělala Chelsea vlastní exhibici, která skončila tenisovým skóre 6:0. Dva góly dal Didier Drogba, mezi střelce se zapsal i Andrij Ševčenko.

Chelsea měla od začátku utkání mnohem více ze hry, čehož využila v prvním poločase ke vstřelení dvou branek. Navíc kromě střel z dálky Manchesteru téměř nic nedovolila, přesto si Petr Čech docela zachytal a párkrát musel řešit nemalé problémy, jako například v 11. minutě, kdy měl co dělat se Samarasovou střelou z 20 metrů. Chelsea vstřelila gól hned ze své první vážnější šance. Po výborné přihrávce od Lamparda se střelou k tyči prosadil ghanský záložník Michael Essien.

Zanedlouho vedení málem zvýšil Drogba, ten však v dobré pozici nedosáhl na centr Colea. V 26. minutě zahrozil opět útočník Pobřeží slonoviny, ale svou střelu z ostrého úhlu poslal vedle. Do třetice se však dočkal. Po nádherné přihrávce do běhu od Lamparda prostřelil Harta mezi nohama a zvýšil na 2:0. Další velkou příležitost měl Kalou, toho však výborným zákrokem vychytal gólman hostí. Blízko snížení byl v 39. minutě Stephen Ireland. Ten dostal přihrávku do dobré pozice, ale i přesto, že nebyl atakován, z hranice šestnáctky nedokázal zamířit přesně.

Chelsea také ihned od začátku druhé půle dostala Citizens pod tlak, přesto první slibnou příležitost měli hosté. Petrovova střela z přímého kopu letěla jen pár centimetrů nad. V 56. minutě opět zaúřadovali Blues. V závaru před bránou se nejlépe zorientoval kanonýr Drogba a střelou po zemi poslal svůj tým už do vedení 3:0. Tentýž hráč byl za pár minut blízko hattricku, ale na místo střely do odkryté brány zvolil ještě přihrávku, kterou odvrátili soupeřovi obránci. Přesto domácí fanoušci mohli oslavovat vstřelený gól opět v 60. minutě, kdy se po přízemní střele z hranice pokutového území radoval Joe Cole.

Chelsea si už závěr utkání pohlídala, dokonce ještě zásluhou Kaloua a Ševčenka přidala dva góly a bez problémů vyhrála. Získala tak velmi cenné tři body, které ji v tabulce určitě hodně pomohou.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Wigan Athletic 3:2

27.10.2007 16:00

Góly: 26. Olivier Kapo (pen.), 67. Liam Ridgewell, 81. Olivier Kapo - 23. Marcus Bent, 59. Marcus Bent

Zápas Birminghamu s Wiganem předčil všechna očekávání. Nečekaně šlo o pěkný duel s pěti brankami, vítězství si nakonec vybojoval domácí tým, který dvakrát dotahoval nákok Wiganu a rozhodující branku na 3:2 vstřelil v 81. minutě.

Skóre otevřel ve 23. minutě útočník hostů Marcus Bent, když využil doslova ubohého bránění domácího beka Ridgewella. Birmingham však vrátila do hry ruka Scharnera v pokutovém území, za kterou sudí odpískal penaltu. Exekutor Olivier Kapo nezaváhal a srovnal skóre. Do konce první půle oba celky nevyužily své šance, a tak o poločase hráči odcházeli do kabin se smírným výsledkem 1:1.

Do druhé půle nastoupily oba celky v nezměněných sestavách. V 59. minutě se opět ujal vedení tým Wiganu. Po nedorozumění v obraně Birminghamu svou šanci beze zbytku využil Bent a vsítil tak svůj druhý gól v tomto utkání. Po obdržené brance se trenér domácích uchýlil ke střídání. Záložníka Muambu nahradil útočně laděný O’Connor. Domácí se nevzdali a v 67. minutě opět vyrovnali, když Kirklanda překonal obránce Liam Ridgewell.

Tentokrát už nezůstalo jen u vyrovnání, domácí se dočkali i vítězné branky. Devět minut před koncem napřáhl ke krásné střele birminghamský útočník Kapo a propálil gólmana Kirklanda. Wigan odpověděl na inkasovaný gól posílením útoku, na hřiště přišel Aghahowa, ale s výsledkem už hosté nic neudělali. Zápas tak skončil těsným vítězstvím Birminghamu 3:2.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - West Ham United 0:0

27.10.2007 18:15

Góly: -

Portsmouth, tým s druhým nejproduktivnějším útokem Premier League, nedokázal dát West Hamu ani gól a protože ani žádný neinkasoval, rozdělily si oba týmy po bodu. Celý zápas byl poměrně nezáživný a nudný, až ke konci měli domácí velkou šanci skórovat. Gólman Green ovšem svůj tým podržel, vychytal penaltu a zápas skočil bez gólu.

Portsmouth začal velmi aktivně. Nechybělo moc a už po deseti minutách hry mohl jít do vedení, jenže dobrou střelu Krančjara do šibenice vychytal ještě lepší Green. Úspěšný nebyl ani o dvacet minut později pokus Distina, jenž nikým neatakován mířil těsně vedle. První vážnější situace West Hamu vznikla celkem náhodně, jelikož proti centru jednoho z hráčů Hammers musel na poslední chvíli zakročit až David James a vyrazit ho na roh. Zkušený anglický gólman zachránil svůj tým i o pár minut později, kdy po chybě Johnsona odkopl zavčas míč před dotírajícím Colem.

Druhý poločas začali dobře opět domácí. V 53. minutě Muntari z hranice pokutového území pálil jen těsně nad. Neuběhla ani minuta a Green musel vytáhnou další výborný zákrok. Mwaruwariho tvrdou ránu dokázal vyrazit alespoň na roh. Střelu z dálky vyzkoušel v 75. minutě Luis Boa Morte, jenže pouze do náruče Jamese. Když vše nasvědčovalo tomu, že se v zápase už nic zajímavého nestane, přišel důležitý moment. Ve třetí minutě nastavení zahrál jeden z hostujících hráčů v pokutovém území rukou a rozhodčí Poll odpískal pokutový kop. Penaltu však vychytal skvělý Green a proto nakonec utkání přeci jen skončilo bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Aston Villa 1:1

28.10.2007 14:30

Góly: 22. Nicolas Anelka - 57. Luke Moore

Ligová premiéra se novému kouči Boltonu Gary Megsonovi moc nepovedla. Jeho tým sice nad Aston Villou vedl už od 22. minuty zásluhou Nicolase Anelky, ovšem o možnost zisku tří bodů přišel ve druhém poločase a nakonec vybojoval opět jen remízu. To, že Wanderers neprožívají jednoduché období, potvrdil také počet diváků. Na Aston Villu jich přišlo pouhých 18 413, což nejnižší návštěva v historii klubu.

I přesto, že se Bolton po většinu utkání trápil, svým fanouškům udělal radost už v 22. minutě, kdy Anelkovu střelu z přímého kopu nedokázal zastavit ani hostující gólman Stuart Taylor. Nechybělo moc a Anelka mohl za pár okamžiků dodat svým spoluhráčům dokonce dvougólovou jistotu. Jenže akce s El-Hadjim Dioufem úspěšně neskončila. Villa byla poprvé velmi blízko vyrovnání těsně před přestávkou, ale střela Shauna Maloneyho byla nepřesná.

Od začátku druhého poločasu se na hřišti objevil také český záložník Patrik Berger, který vystřídal Osbourna. Podobně jako v prvním poločase, tak také ve druhé půli padl hned z první větší šance gól. V 56. minutě se po závaru před bránou prosadil důrazný náhradník Luke Moore. Bolton mohl jít za pár minut opět do vedení, jenže kapitán Kevin Nolan střílel po výborné přihrávce Anelky mimo bránu. Domácí fotbalisté naposledy zahrozili v 84. minutě, kdy Diouf svou střelou trefil pouze tyčku Taylorovy brány.

Bolton druhý gól vstřelit nedokázal, a proto dnes bral pouze bod za remízu 1:1, díky které se posunul z posledního místa na předposlední.

Více informací k zápasu

Derby County - Everton FC 0:2

28.10.2007 15:00

Góly: 26. Mikel Arteta, 63. Yakubu Aiyegbeni

Derby County znovu potvrdilo, že v Premier League plní roli největšího outsidera a aspiranta na sestup. Tentokrát doma nemělo na Everton, který tak získal snadné tři body.

Everton, který si přijel na Pride Park pro tři body, nehodlal nic ponechat náhodě. Utkání začali hosté drtivým tlakem. Už ve třetí minutě mohl skórovat Arteta, ale svou šanci propásl. Podruhé se však nemýlil a ve 26. minutě po samostatném nájezdu na domácího gólmana otevřel skóre. Derby se nezmohlo na žádnou vážnější odpověď a když jedinou větší šanci domácích krásně eliminoval brankář Howard, první půle skončila vedením Evertonu.

Na začátku druhého poločasu mohl Everton své vedení zvýšit, ale Yobo hlavičkou těsně netrefil branku. Derby pokračovalo ve svém ubohém výkonu, a proto bylo otázkou času, kdy Everton tuto nemohoucnost potrestá. To se stalo v 62. minutě, kdy po krásné přihrávce Pienaara zvýšil náskok hostů Yakubu. Ani po druhém gólu se domácí celek nezvedl a může děkovat zejména štěstěně, že již nedostal další branku. Zápas tak skončil pohodlným vítězstvím Evertonu, který by se rád vrátil do popředí tabulky Premier League. Derby County opět nedokázalo uhrát body a opět kleslo na dno.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers 1:2

28.10.2007 16:00

Góly: 49. Robbie Keane (pen.) - 60. Benni McCarthy, 90. Christopher Samba

Éra po trenérovi Jolovi nezačala pro Tottenham moc dobře. Kohouti sice nad Blackburnem od začátku druhého poločasu vedli po proměněné penaltě Keana, ovšem nejprve dokázal vyrovnat McCarthy a v nastavení rozhodl hostující Samba. Spurs tak prohráli 1:2 a i nadále zůstanou na sestupových příčkách.

Neuběhla ani minuta hry a Tottenham už mohl vést. Malbrankovu dalekonosnou dělovku se štěstím vyrazil gólman Friedel alespoň na roh. Blackburn odpověděl o pár sekund později, konkrétně Bentley. Jeho střela byla ale nepřesná. Jako další zahrozil v 11. minutě bulharský kanonýr Berbatov, který pokoušel štěstí ranou z voleje. Tentýž hráč těsně před přestávkou pro změnu gólovou šanci připravil pro Robbieho Keana, kterého ale na poslední chvíli odzbrojili hostující obránci. Oba týmy nakonec sice odcházely do kabin za bezbrankového stavu, ovšem zejména domácí diváci se díky předvedené hře svého týmu rozhodně nenudili.

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první, tedy dobrou příležitostí Spurs. Aaron Lennon téměř protancoval mezi hráči Rovers až do pokutového území, kde byl ovšem na poslední chvíli nedobrovolně zastaven Warnockem. Rozhodčí Styles okamžitě odpískal faul a následnou penaltu s klidem proměnil irský kanonýr Keane. V 50. minutě dvojice Berbatov – Keane vytvořila slibnou příležitost pro levého záložník Lee Young-Pya, jehož střelu se štěstím vychytal Friedel.

Blackburn z ničeho nic udeřil o deset minut později. McCarthy napřáhl z dálky a jeho tečovaná střela doletěla až za záda Radka Černého. Šok pro celý stadion White Hart Line přišel ve druhé minutě nastavení. Christopher Samba tvrdou střelou propálil vše co mu stálo v cestě a rozhodl tak o dalším zklamání pro Spurs.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 1:1

28.10.2007 17:00

Góly: 7. Steven Gerrard - 80. Cesc Fàbregas

Šlágr 11. kola anglické Premier League, to je asi nejpřiléhavější název pro zápas Liverpoolu s Arsenalem. Na stadionu Anfield Road se utkaly dva týmy, které v letošním ročníku anglické fotbalové nejvyšší soutěže ještě nenašly přemožitele. Od obou fotbalových gigantů se očekával fotbalový koncert, ale jako pravděpodobnější vítěz tohoto zápasu byl označován hostující Arsenal. Proto je překvapení, že Arsenal vyrovnal na konečných 1:1 až v 80. minutě.

Přes všechna očekávání vstoupil do utkání šťastněji domácí celek. Už v 7. minutě otevřel skóre kapitán domácích Steven Gerrard, když se nádherně trefil ze standardní situace. Pro mírně favorizovaný tým Arsenalu to byla ledová sprcha. Hosté poprvé vážněji zahrozili až ve 22. minutě po krásné akci Hleba a Rosického, ale obránce domácích Hyypia neztratil hlavu a celou šanci uhasil. Postupem času se tým Kanonýrů dostal do zřejmé převahy, ale své iniciativy nedokázal patřičně využít. Liverpool může poděkovat za udržení těsného náskoku zejména své skvěle fungující obraně.

Do druhého poločasu udělal manažer Liverpoolu změnu v sestavě. Fernando Torres, který nastoupil poprvé po vyléčení svého zranění byl nahrazen Peterem Crouchem. Hra se dost přitvrdila a sudí musel udělit několik žlutých karet. Hostující celek stále zvyšoval své útočné snažení, ale obrana Liverpoolu všechny pokusy Kanonýrů eliminovala. Trenér Arsenalu Wenger se proto snažil střídáním podpořit útočné řady svého týmu, a proto do hry poslal oba dostupné útočníky Bendtnera a Walcotta. Obrana Liverpoolu v 80. minutě obrovský tlak neunesla a Fabregas poslal míč nekompromisně do sítě po geniální přihrávce Aleksandra Hleba. O šest minut později mohl stejný hráč zajistit vítězství Arsenalu, ale tentokrát trefil pouze tyčku Reinovy branky. A když ani Gerrard na straně domácích nedokázal využít svoji tutovku, zápas skončil remízou 1:1.

Výsledek 1:1 je nakonec poměrně spravedlivým rozuzlením tohoto fotbalového dramatu. Liverpool se možná až moc spolehnul na své jednobrankové vedení, čehož po velkých útrapách hosté dokázali využít. Z remízy se může radovat tým Manchesteru United, který se díky ní bodově dotáhl na vedoucí Arsenal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC1082022:726
2.Manchester United1182119:426
3.Manchester City1171315:1322
4.Chelsea FC1163216:821
5.Blackburn Rovers1063115:921
6.Liverpool FC1055017:620
7.Portsmouth FC1154219:1219
8.Newcastle United1052317:1317
9.Everton FC1151515:1316
10.Aston Villa1043314:1315
11.West Ham United1042412:914
12.Reading1141614:2313
13.Birmingham City1132611:1511
14.Fulham FC1116413:179
15.Sunderland AFC1123612:209
16.Wigan Athletic1122710:178
17.Middlesbrough FC1122711:228
18.Tottenham Hotspur1114618:237
19.Bolton Wanderers1113710:176
20.Derby County111375:246

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co sa to s tou Chelsea deje ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim a nelíbí se mi to ani trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa to zase naopak veeeľmi páči . Zdá sa že sa rozbiehame.

Reagovat
Slejdy

man utd a chelsea fakt s prehledem...klobouk dolu za dnesni vykony

Reagovat
HOST*donald

konecne se do toho chelsea oprela a jede jako za starejch casu.....doufam ze vyhraje tiul...chelsea do toho!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
frank

jj, po dlouhé době jsme hráli jako dřív...snad nám to zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

za jakejch starejch času???

Reagovat
smazaný uživatel

Diskusia na chelsea-fc.cz je vyborna.

Reagovat
HOST*homer

tak to vypadá, když se baví neznalci fotbalu a děti..

Reagovat
HOST*

Ten komentátor se mohl udělat s Čukotky a Drogby.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorí z teba závisť. Alebo nenávisť

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bylo proč.

Reagovat
-Kopy-

Zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia na tom není zas až tak špatně...

Reagovat
M11

jj

Reagovat
HOST*

rypaci,arsenal vyhraje titul,tak co:)..zejtra vyhra nad live 1:3:)

Reagovat
HOST*bistinko

Uff taku nakladacku city som fakt necakal...

Reagovat
HOST*bistinko

ALe myslim si,ze ked chelsea nabehne na tu spravnu vlnu,tak aj v anglicku sa budu moct fanusikovia tesit na situaciu,ked v poslednom kole budu moct ziskat titul 3 kluby

Reagovat
HOST*Jasan

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale jak sem se dival jak chtěl tak mi ta ruka připadala mimo vápno. Ale Green ju chytl krásně.

Reagovat
HOST*Urbi

neni umeni nakoupit hotove hrace jak to dela chelsea, ale vypracovat si ty sve, nebo sazet na super mladi... takze Arsenal a ManU forever, doufam ze Chelsea se svym nehezkym defenzivnim stylem titul nevyhraje... ale jinak dnes kloboucek i pred ni

Reagovat
smazaný uživatel

MU si ty svoje vypracovava,aha

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jaky duty

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, možná jsem se včera špatně díval, ale nehezkého, nebo defenzivního jsem v jejich zápase s Citizens neviděl vůbec nic.

Reagovat
HOST*Jasan

Reagovat
HOST*Gio

Simon Davies neni obrance šoumene ..

Reagovat
M11

tottenham snad sestoupi nebo nevim jako uz

Reagovat
-Kopy-

ale vůbec ne, nemůžeš po Ramosovi chtít aby za dva dny stím týmem udělal nějaký zázraky, dej mu měsíc a uvidíš

Reagovat
M11

ja vim... ja jen tak... ale proste s takovym kadrem takove vysledky

Reagovat
HOST*=0)

vyste kokoti

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele