11. kolo
28.10.2007 15:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - Everton FC 0:2

Derby County znovu potvrdilo, že v Premier League plní roli největšího outsidera a aspiranta na sestup. Tentokrát doma nemělo na Everton, který tak získal snadné tři body.

Everton, který si přijel na Pride Park pro tři body, nehodlal nic ponechat náhodě. Utkání začali hosté drtivým tlakem. Už ve třetí minutě mohl skórovat Arteta, ale svou šanci propásl. Podruhé se však nemýlil a ve 26. minutě po samostatném nájezdu na domácího gólmana otevřel skóre. Derby se nezmohlo na žádnou vážnější odpověď a když jedinou větší šanci domácích krásně eliminoval brankář Howard, první půle skončila vedením Evertonu.

Na začátku druhého poločasu mohl Everton své vedení zvýšit, ale Yobo hlavičkou těsně netrefil branku. Derby pokračovalo ve svém ubohém výkonu, a proto bylo otázkou času, kdy Everton tuto nemohoucnost potrestá. To se stalo v 62. minutě, kdy po krásné přihrávce Pienaara zvýšil náskok hostů Yakubu. Ani po druhém gólu se domácí celek nezvedl a může děkovat zejména štěstěně, že již nedostal další branku. Zápas tak skončil pohodlným vítězstvím Evertonu, který by se rád vrátil do popředí tabulky Premier League. Derby County opět nedokázalo uhrát body a opět kleslo na dno.

Autor: Tomáš Starý

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Devil

0:2 pro Everton

Reagovat
HOST*bary72

Pro Berany je každý zápas málem existenční. Evertonští mají venku docela vyrovnanou bilanci, pokořili třeba Bolton. Zase to bude tuze těžký, budu držet palce, ale asi bude plichta. Tip 1:1. Heja DERBY !!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Jacob

Je to špatný, sice to byl Everton ale doma mohli dát aspoň ten bod

Reagovat
HOST*bary72

Je to bída, doma by se nemělo prohrávat, navíc Everton není víc než lepší průměr. DERBY !!!!!

Reagovat
HOST*Jacob

No a to teď ještě čeká Derby zápas venku s Aston Villou a ta doma moc neztrácí. Ale bodíky by mohli příjít napřespříště doma s WestHamem

Reagovat
HOST*a

www.derbycountyfc.ic.cz jsou stránky 1. českého webu o Derby County FC, jsem na to bohužel sám a s mými malými znalostmi můžu pracovat pouze v HTML.

Pokud byste chtěli pomáhat tvořit web či schánět zajímavé informace pro ostatní fandy tak napište na mail: petinger@centrum.cz nebo na návštěvní knihu dotyčných stránek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele