11. kolo
27.10.2007 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Portsmouth FC - West Ham United 0:0

Portsmouth, tým s druhým nejproduktivnějším útokem Premier League, nedokázal dát West Hamu ani gól a protože ani žádný neinkasoval, rozdělily si oba týmy po bodu. Celý zápas byl poměrně nezáživný a nudný, až ke konci měli domácí velkou šanci skórovat. Gólman Green ovšem svůj tým podržel, vychytal penaltu a zápas skočil bez gólu.

Portsmouth začal velmi aktivně. Nechybělo moc a už po deseti minutách hry mohl jít do vedení, jenže dobrou střelu Krančjara do šibenice vychytal ještě lepší Green. Úspěšný nebyl ani o dvacet minut později pokus Distina, jenž nikým neatakován mířil těsně vedle. První vážnější situace West Hamu vznikla celkem náhodně, jelikož proti centru jednoho z hráčů Hammers musel na poslední chvíli zakročit až David James a vyrazit ho na roh. Zkušený anglický gólman zachránil svůj tým i o pár minut později, kdy po chybě Johnsona odkopl zavčas míč před dotírajícím Colem.

Druhý poločas začali dobře opět domácí. V 53. minutě Muntari z hranice pokutového území pálil jen těsně nad. Neuběhla ani minuta a Green musel vytáhnou další výborný zákrok. Mwaruwariho tvrdou ránu dokázal vyrazit alespoň na roh. Střelu z dálky vyzkoušel v 75. minutě Luis Boa Morte, jenže pouze do náruče Jamese. Když vše nasvědčovalo tomu, že se v zápase už nic zajímavého nestane, přišel důležitý moment. Ve třetí minutě nastavení zahrál jeden z hostujících hráčů v pokutovém území rukou a rozhodčí Poll odpískal pokutový kop. Penaltu však vychytal skvělý Green a proto nakonec utkání přeci jen skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Devil

2:2

Reagovat
HOST*bary72

Kladivářům přeji, ale v tomhle utkání bych na ně nevsadil. Sice už 2x venku vyhráli, ale Portsmouth z posledních pěti utkání v lize ztratil pouze 1 bod !!! Tip 3:2.

Reagovat
HOST*Pompeyfan

Navždycky věrní,navždy oddaní,Tobě Portsmouthku tví chuligáni!! Pompeys zase vyhrajou!!

Reagovat
HOST*fanpompey

ale ne ze by dalsi fanousek pompey!parada tak se rozrustame napis na icq muzem pokecat 246248661

Zitra mi prijde dres pompey:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele