11. kolo
28.10.2007 14:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Aston Villa 1:1

Ligová premiéra se novému kouči Boltonu Gary Megsonovi moc nepovedla. Jeho tým sice nad Aston Villou vedl už od 22. minuty zásluhou Nicolase Anelky, ovšem o možnost zisku tří bodů přišel ve druhém poločase a nakonec vybojoval opět jen remízu. To, že Wanderers neprožívají jednoduché období, potvrdil také počet diváků. Na Aston Villu jich přišlo pouhých 18 413, což nejnižší návštěva v historii klubu.

I přesto, že se Bolton po většinu utkání trápil, svým fanouškům udělal radost už v 22. minutě, kdy Anelkovu střelu z přímého kopu nedokázal zastavit ani hostující gólman Stuart Taylor. Nechybělo moc a Anelka mohl za pár okamžiků dodat svým spoluhráčům dokonce dvougólovou jistotu. Jenže akce s El-Hadjim Dioufem úspěšně neskončila. Villa byla poprvé velmi blízko vyrovnání těsně před přestávkou, ale střela Shauna Maloneyho byla nepřesná.

Od začátku druhého poločasu se na hřišti objevil také český záložník Patrik Berger, který vystřídal Osbourna. Podobně jako v prvním poločase, tak také ve druhé půli padl hned z první větší šance gól. V 56. minutě se po závaru před bránou prosadil důrazný náhradník Luke Moore. Bolton mohl jít za pár minut opět do vedení, jenže kapitán Kevin Nolan střílel po výborné přihrávce Anelky mimo bránu. Domácí fotbalisté naposledy zahrozili v 84. minutě, kdy Diouf svou střelou trefil pouze tyčku Taylorovy brány.

Bolton druhý gól vstřelit nedokázal, a proto dnes bral pouze bod za remízu 1:1, díky které se posunul z posledního místa na předposlední.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Devil

1:1

Reagovat
HOST*bary72

Nevím co si mám o Boltonu v poslední době myslet, jsou doma, tudíž zabodují, ale Aston Villa může hrát úplně v klidu, nic ji netlačí. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele