Premier League - preview 6. kola

23.10.2020, 08:37, aktualizováno 26.10.2020, 08:24
Previews
Amex Stadium (© AFP)
West Bromwich Albion ještě nevyhrál a to se pokusí změnit v Brightonu, který na tom není o mnoho lépe. V pondělí jsou na programu hned dvě dohrávky, tečku za šestým kolem napíší fotbalisté Burnley a Tottenhamu...
Brighton & Hove Albion - West Bromwich Albion  (pondělí 18:30)
Fotbalisté Brightonu se v rámci šestého kola Premier League utkají s West Bromwich Albion. Domácímu celku z města z jižního pobřeží Anglie patří v tabulce šestnácté místo se čtyřmi body, hosté jsou sedmnáctí se dvěma body.

Brighton v pátém kole remizoval na půdě Crystal Palace 1:1. Cenný bod z venkovního utkání zachránil v 90. minutě Alexis MacAllister. Zbývající tři body Brighton získal ve druhém kole na stadionu Newcastlu, kde vyhrál 3:0. Na domácím pažitu tedy zůstávají Rackové bez zisku bodu. Proti West Bromwichi si nezahrají Florin Andone, Lewis Dunk a Alireza Jahanbakhsh. "Naše výkony byly dobré a s trochou většího štěstí bychom mohli mít více bodů. Ale nemáme je a nemá smysl se litovat nebo přemýšlet o něčem jiném, než o tom, jak se můžeme zlepšit. Úkolem je přeměnit tyto výkony na lepší výsledky," uvedl manažer Brightonu Graham Potter.

West Bromwich Albion v minulém utkání uhrál bezbrankovou remízu s Burnley. Po třech bodech sahali svěřenci kouče Biliče ve třetím kole doma s Chelsea, proti které vedli po prvním poločasu 3:0 díky dvěma brankám Robinsona a jedné Bartleyho. Blues však po přestávce zabrali a Abraham v 93. minutě srovnal na konečných 3:3. Proti Brightonu nebudou k dispozici Sam Field a Hal Robson-Kanu.

Poslední vzájemný ligový duel nynějších soupeřů se odehrál v lednu 2018 a tehdy domácí West Brom vyhrál 2:0.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - White, Webster, Burn - Lamptey, Lallana, Bissouma, Alzate, March - Maupay, Trossard.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Hegazi, Ivanovic, Townsend - Gallagher, Livermore, Krovinovic - Pereira, Grant, Diangana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.96 - 4.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (pondělí 21:00)
Tottenham v uplynulém kole hloupě ztratil téměř jisté vítězství a lacinou ztrátu hodlá odčinit na dalším venkovním výjezdu. Spurs zavítají do Burnley, které se v úvodu ročníku trápí a zadělává si na nemilé trable.

Kohouti venkovní zápas jistě uvítají. Venku se jim totiž zatím daří kvalitně loupit, což dokázali v Southamptonu i rudé části Manchesteru. Zato v domácím kurníku jsou dveře pro vetřelce otevřeny dokořán. Tottenham odehrál na vlastním hřišti v probíhajícím ročníku Premier League již tři utkání, avšak ani jednou nezvítězil. Minulý víkend přitom byli Spurs blízko tříbodovému zisku, jenže závěr duelu s West Hamem zpackali a dovolili soupeři dotáhnout tříbrankové manko.

Družina manažera Josého Mourinha kvůli zbytečným ztrátám nedrží krok s ligovou špičkou a již v úvodu sezony musí dotahovat ztrátu. Na lepší myšlenky si Kohouti přišli v Evropské lize, v níž v úvodním kole skupinové fáze bez potíží přehráli rakouský LASK. K vítězství nad protivníkem z Lince přispěl též Gareth Bale, jenž po návratu z Realu Madrid poprvé nastoupil v základní sestavě.

Reprezentant Walesu hýřil po čtvrtečním úspěchu pozitivní energií. "Byl to profesionální výkon, z nějž máme radost. Víme, že takové zápasy mohou být náročné. Utkání jsme vzali vážně a chtěli jsme si rychle zajistit tři body. Chceme se kvalifikovat do jarní fáze co nejdříve," uvedl Bale.

Burnley se cestováním po starém kontinentu zabývat nemusí a vystačí si s ostrovními soutěžemi. Avšak méně nabitý kalendář neznamená, že by Clarets předváděli v Premier League lepší výkony. Svěřenci lodivoda Seana Dyche naopak patří mezi kvarteto mužstev, která se doposud neradovala z výhry. To není moc dobrá vizitka pro klub, jenž se mezi anglickou smetánkou drží již pátým rokem.

Clarets jsou známí svým urputným stylem hry, který soupeřům zpravidla moc nevoní. Letos ovšem bojovníci z Lancashiru, mezi něž patří také český reprezentační útočník Matěj Vydra, žádnou hrůzu nevyvolávají. Postupně padli Leicesteru, Southamptonu i Newcastlu, naposledy uhráli alespoň plichtu s nováčkem z West Bromwiche.

Domácím v pondělí nepomůžou brankář Bailey Peacock-Farrell, stoper Ben Mee a záložník Jack Cork. Na marodce se vyskytl také zadák Phil Bardsley, jenž se kvůli koronaviru nachází v izolaci. Dalšího obránce Erika Pieterse trápí bolavé lýtko a o jeho nasazení se teprve rozhodne.

Podobně nejistý je také start univerzála Erica Diera na druhé straně barikády. Přesto lze předpokládat, že Mourinho po zápase v Evropské lize opět provede rotaci sestavy a přednost dostanou hráči, kteří proti LASKu odpočívali.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Long, Tarkowski, Taylor - Berg, Westwood, Brownhill, McNeill - Wood, Rodriguez
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Alderweireld, Reguilón - Højbjerg, Winks, Ndombélé - Bergwijn, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.00 - 4.30 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Everton FC  (neděle 15:00)
Lídrem tabulky anglické Premier League je po pěti kolech celek z Liverpoolu, překvapivě je to však Everton. Ten teď čeká zkouška na hřišti zlepšujícího se Southamptonu, který už třikrát v řadě nenašel přemožitele.

Saints vstoupili do sezóny třemi porážkami za sebou, když v lize nestačili na Crystal Palace a schytal debakl od Tottenhamu, mezitím dokonce vypadli s Brentfordem z Ligového poháru. Poté se však jejich forma začala zlepšovat, s čistým kontem porazili Burnley i West Bromwich, na Stamford Bridge pak dokázali remizovat poměrem 3:3. Na dvě Wernerovy branky odpověděly Ings a Adams, domácí se sice znovu dostali do vedení zásluhou Havertze, v nastavení však srovnal Vestergaard.

Toffees měli vstup do sezóny naprosto skvostný. Po čtyřech ligových a dvou pohárových vítězstvích přišla první ztráta, a sice v derby proti Liverpoolu, v němž dokázali hned dvakrát vyrovnat. V úvodu se prosadil Mané, ještě během první půle vyrovnal Keane. Na Salahův zásah zase do deseti minut odpověděl Calvert-Lewin.

Právě poslední jmenovaný anglický útočník je hlavním tahounem Evertonu, když se se sedmi góly dělí o první místo v tabulce střelců. Na soupeřově straně je stejně jako loni nejlepším šutérem Ings se čtyřmi zářezy.

Vzájemné zápasy jsou vzácně vyrovnanou záležitostí. Z posledních devíti ligových utkání získal každý z týmů dvanáct bodů, přičemž ani jednou nedokázal žádný celek zvítězit dvakrát v řadě.

Na straně Toffees je v ohrožení start Jamese Rodrígueze, chybět určitě budou ze zdravotních důvodů Kenny a Coleman. Disciplinární trest si odpykává Richarlison. Svatí se musí obejít bez Walcotta, který nebude hrát na základě dohody klubů. Djenepa limituje zranění.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Vestergaard, Bednarek, Bertrand - Ward-Prose, Romeu - Armstrong, Redmond - Ings, Adams
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Godfrey, Keane, Mina, Digne - Doucouré, Allan, Gomes - James, Calvert-Lewin, Iwobi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.62 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Newcastle United  (neděle 17:30)
Fotbalisté Wolverhamptonu Wanderers se v rámci šestého kola Premier League utkají na domácím Molineux Stadium s Newcastlem United. Wolves v tabulce patří osmá příčka s devíti body, Newcastle je čtrnáctý a má bodů sedm.

Wolverhampton v minulém utkání dokázal zvítězit na půdě nováčka z Leedsu 1:0. Vlci se z první branky nejprve radovali předčasně, protože Romain Saiss střílel z ofsajdového postavení. Utkání však poté rozhodl Raul Jiménez. I v předcházejícím kole Wolves vyhráli poměrem 1:0, tentokrát v domácím klání proti Fulhamu, kdy rozhodl Pedro Neto. Proti Newcastlu si kvůli poraněnému koleni nezahraje Jonny Castro.

"Očekávám velmi tvrdý a náročný zápas. Newcastle má dobrého manažera Steva Bruce, znám ho dobře a má kvalitní, talentované hráče. Bude to velmi těžké. Myslím, že každý tým se zlepšuje, každý tým potřebuje čas. Je hodně těžké odhadovat, jak bude sezona probíhat, protože výkony porostou," uvedl manažer Wolves Nuno Espirito Santo.

Newcastle v posledním zápase schytal výprask 1:4 od Manchesteru United. Skóre sice vlastní brankou otevřel Luke Shaw, poté už však Rudí ďáblové pálili jen do správné brány. Brunovi Fernandesovi ještě VAR radost zkazil, poté však srovnal Harry Maguire. Portugalský záložník navíc ve druhém poločase nedal penaltu, poté se však konečně mezi střelce zapsal. Další dva góly přidali Aaron Wan-Bissaka a Marcus Rashford. Proti Wolves nebudou hrát Dúbravka, Gayle a Ritchie.

Minulý duel Wolves s Newcastlem se odehrál v lednu letošního roku a skončil remízou 1:1. Za Magpies otevřel skóre Miguel Almirón, za Vlky poté srovnal Leander Dendoncker.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Kilman - Semedo, Dendoncker, Moutinho, Saids - Neto - Jiménez, Podence.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Manquillo, Lescelles, Fernández, Lewis - Shelvey, Hayden - Fraser, Almirón, Saint-Maximin - Wilson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.54 - 4.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Leicester City  (neděle 20:15)
Nedělní večer bude patřit zajímavému duelu dvou celků pomýšlejících na kvalifikaci do Ligy mistrů, tedy Arsenalu s Leicesterem. Oba týmy mají za sebou slibný vstup do nové sezony, který se však přesto neobešel bez několika zaškobrtnutí a zvýšeného počtu zdravotních potíží, jež v době nahuštěného programu ligových i pohárových zápasů dohromady není vůbec lehká záležitost.

K tomuto střetnutí už dokonce ve stávající sezoně jednou došlo, a to když se "Kanonýři" s týmem Brendana Rodgerse utkali v ligovém poháru na King Power Stadium, kde díky vlastenci Christiana Fuchse a pojišťovací trefě Eddieho Nketiaha v samém závěru zvítězili 2:0. Tehdy se ale proti sobě postavily výrazně obměněné jedenáctky, které budou pro tento ligový zápas podstatně odlišné, a tak výhra Arsenalu nemá příliš velkou směrodatnou hodnotu. V Premier League doposud jak Arsenal, tak Leicester mají po pěti odehraných kolech shodně devět bodů.

Jak již bylo zmíněno, v obou táborech lze najít početnou marodku. O trochu lepší rozpoložení vládne v severním Londýně, kde se podle všeho stihli dát dohromady Willian i Dani Ceballos, kteří shodně vynechali čtvrteční zápas Evropské ligy na půdě Rapidu Vídeň. Manažer Mikel Arteta pro tento duel podle očekávání výrazně zamíchal sestavou, aby základní stavební kameny jeho sestavy byly plně fit právě na Leicester. "Kanonýry" to sice málem ve Vídni stálo všechny body, když po nevýrazném výkonu dokonce dvacet minut před koncem prohrávali, avšak právě po nasazení kapitána Aubameyanga s bekem Bellerínem dokázal Arsenal zápas ještě otočit a zvítězit 2:1.

Zatímco na straně domácích budou v neděli najisto chybět obránci Holding, Marí či Chambers a také útočník Martinelli, Leicester má zdravotních starostí ještě více. Nejnadějněji pro Foxes vypadá stav Jamieho Vardyho, který kvůli potížím s lýtkem vynechal poslední dvě utkání a vrátil se do tréninku teprve v pátek. Mimo hru zůstávají napevno obvyklí členové základní sestavy Caglar Soyüncü, Ricardo Pereira a Wilfried Ndidi.

Na straně domácích by mohlo jít o první velký test schopností letní posily Thomase Parteye, jenž ve čtvrtek proti Rapidu obstál při svém plnohodnotném debutu s velkým přehledem a vysloužil si od Artety na pozápasové tiskové konferenci velkou chválu. "V druhém poločase držel zálohu na svých bedrech, když jsme byli otevřenější a začali si vytvářet více šancí díky většímu počtu hráčů vepředu. Byl dnes dle mého fantastický a ještě nám toho hodně ukáže," prohlásil Arteta, který ještě doplnil, že právě Partey by mohl být důležitým dílkem do jeho skládačky, jak poskládat soudržný tým s ideální strukturou a vyvážením.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Luiz, Gabriel, Tierney - Bellerín, Partey, Xhaka, Maitland-Niles - Willian, Lacazette, Aubameyang
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Fofana, Evans, Fuchs - Castagne, Praet, Mendy, Tielemans, Justin - Vardy, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.61 - 4.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Manchester City  (sobota 13:30)
Před týdnem fotbalisté West Hamu, v základním složení s českými reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem, předvedli parádní obrat v londýnském derby na půdě Tottenhamu. Teď je čeká další složitý mač, poněvadž vyzvou Manchester City, se kterým napříč všemi soutěžemi prohráli už devětkrát v řadě. Hosté i proto budou plnit roli favorita.

The Citizens v průběhu tohoto týdne vstoupili do Ligy mistrů, a přestože se pro ně utkání nevyvíjelo dobře, dokázali urvat nad Portem povinné vítězství. Nicméně duel s portugalským mistrem si vybral svou daň a Fernandinho kvůli svému zranění nebude k dispozici čtyři až šest týdnů. Trenér Pep Guardiola přitom neřeší potíže jen ohledně brazilského záložníka.

Ačkoli se již po svých zdravotních problémech vrátili do tréninku Kevin De Bruyne i Aymeric Laporte, není úplně jasné, jestli se na hřišti "Kladivářů" představí. Vrátit do sestavy by se mohl také Nathan Aké, každopádně Benjamin Mendy i Gabriel Jesus pořád zůstávají na marodce. "Někteří z nich se v úvodní jedenáctce objeví," stroze odpověděl španělský stratég.

Zatím si Manchester City nevede v Premier League asi tak, jak by si úplně představoval. V uplynulých čtyřech zápasech prohrál například vysoko s Leicesterem, remizoval mimochodem s nováčkem ligy z Leedsu. I proto Guardiola vyhlíží netrpělivě třeba návrat Gabriela Jesuse. "Jeho stav se zlepšuje. Ale bohužel se v jeho případě jedná o vážně zranění," hlesl.

Opravdu neradi by The Sky Blues svého protivníka jakkoli podcenili, ačkoli s ním mají dlouhodobě velmi dobrou bilanci. "Minulost je jenom minulost," varoval hostující lodivod. "Zaznamenávali jsme proti West Hamu dobré výsledky. Ale z čeho bychom se měli poučit, to byl jeho zápas s Tottenhamem. Soupeř má jednoduše neuvěřitelně kvalitní hráče," dodával.

Prohrávat o tři branky ještě osm minut před koncem a stejně získat aspoň bod, to byl ze strany domácích před týdnem bezpochyby hodně úctyhodný počin. "West Ham nehrál špatně v tom derby jenom v závěru, ale po celou dobu," hodnotil klání svého soka Guardiola. "Za nepříznivého stavu ukázal velkou mentální sílu. Celkově je v opravdu vážně dobré formě."

Londýnský klub přivedl nedávno do svých řad útočníka Saïda Benrahmu, avšak údajně není v úplně stoprocentní kondici, a pakliže proti MCFC prožije svůj debut, bude tomu pravděpodobně v roli náhradníka. Zdravý je prý Michail Antonio, jenž by tak neměl chybět ve výběru manažera Davida Moyese, ostatně jako jeho spoluhráč z ofenzivy Sébastien Haller.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku - Bowen, Souček, Rice, Pablo Fornals - Antonio
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson Moraes - Walker, Rúben Dias, Eric García, Aké - Bernardo Silva, Rodri, Foden - Ferran Torres, Agüero, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.56 - 5.14 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Sobotní odpoledne bude od čtvrté hodiny patřit ryze londýnskému duelu, v němž se utkají Fulham s Crystal Palace. Zatímco domácí prožívají po postupu do nejvyšší anglické soutěže krušné chvilky a stále čekají na první tříbodový zisk, svěřenci Roye Hodgsona v prvních dvou kolech zazářili, avšak od té chvíle získali pouze jediný bod.

Po katastrofálním vstupu do soutěže se ligový nováček z Fulhamu zdánlivě začíná stavět na nohy s přispěním výrazné aktivity v závěru nedávno ukončeného přestupového období. Po těsné porážce na půdě favorizovaného Wolverhamptonu získal tým Scotta Parkera v nové sezoně první bod, když remizoval s obdobě se trápícím Sheffieldem United 1:1.

Tým barážového postupujícího z minulého ročníku druholigového Championshipu se za uplynulý měsíc změnil k nepoznání a lze očekávat, že v sobotu nastoupí v základní sestavě alespoň šest nových tváří: Aréola, Aina, Robinson, Adarabioyo, Loftus-Cheek a Lookman, přičemž další nové tváře jako Kongolo, Lemina či Tete budou pravděpodobně čekat na šanci na lavičce a za zmínku stojí i zraněné duo čerstvých posil Andersen-Reed.

To Crystal Palace působí oproti Cottagers o poznání konzervativnějším dojmem. Oproti předešlé sezoně se toho v kádru Eagles změnilo jen pramálo a Roy Hodgson opět spoléhá především na pevnou defenzivu s kreativními schopnostmi Wilfrieda Zahy. Pozornost si však zaslouží i mladý bek Tyrick Mitchell, jenž dokázal zdatně zastoupit Patricka Van Aanholta a nizozemský ofenzivní bek tak nemusí s blížícím se návratem na hřiště nijak spěchat.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Aréola - Aina, Adarabioyo, Ream, Robinson - Cairney, Anguissa - Cavaleiro, Loftus-Cheek, Lookman - Mitrović
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Sakho, Mitchell - Townsend, Riedewald, McArthur, Schlupp - Batshuayi, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.17 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Sobotní program anglické Premier League nabídne také pikantní souboj mezi domácím Manchesterem United a přes léto pořádně posílenou Chelsea. Oba týmy ovšem do sezóny nevstoupily zrovna nejlépe a zisk tří bodů z těžkého utkání by tak jistě znamenal vítanou vzpruhu. Hosté vedené Frankem Lampardem pak budou jistě doufat, že si na Old Trafford povedou lépe než na startu loňského ročníku, kdy vyfasovali čtyřgólový debakl.

"Rudí ďáblové" neprožili zrovna harmonické léto. Na přestupovém poli vedení v čele s Edem Woodwardem dlouho otálelo a neúspěšně nahánělo talentovaného Jadona Sancha, za kterého však nenabídlo odpovídající sumu peněz a anglický reprezentant tak zůstal v Borussii Dortmund. Manchester United nakonec svůj kádr přece jenom posílil, když do svých řad přivedlo záložníka Van de Beeka, levého obránce Tellese a útočníka Edinsona Cavaniho, na pořádné sehrání však nebyl příliš čas, což se negativně projevilo na výsledcích.

Do sezóny United vstoupili domácí porážkou s Crystal Palace, následovala šťastná výhra na půdě Brightonu a totální kolaps v domácím klání s Tottenhamem, kterému parta okolo Harryho Maguira podlehla ostudně 1:6. Po reprezentační pauze se ale nejspíše přece jenom blýská na lepší časy - alespoň to tedy naznačuje výhra na půdě Newcastlu, kde se Red Devils oklepali z rychlého vlastního gólu, a také vydřená úterní výhra na hřiště posledního finalisty Champions League, Paris Saint-Germain.

Ani v táboře Chelsea ovšem není vše růžové. Po aktivním létě, během kterého přivedli Blues do svých řad postupně Wernera, Chilwella, Silvu, Havertze a Mendyho, panovala na Stamford Bridge vysoká očekávání, která ale zatím nebyla naplněna. Chelsea sice do sezóny vstoupila úspěšně, když se štěstím zvítězila na hřišti Brightonu, následovala domácí porážka od Liverpoolu a naprostý kolaps v duelu s West Bromwichem Albion, ve kterém Blues za první půlhodinku inkasovali hned třikrát. Zlepšeným výkonem v druhém dějství sice zachránili alespoň bod, i tak to ale bylo pro Franka Lamparda rozhodně málo.

Reputaci si anglický lodivod londýnského klubu vylepšil pohodovým domácím vítězstvím nad Crystal Palace, na které už ale tým ze Stamford Bridge nedokázal navázat. Po reprezentační pauze sice odehrál skvělých 40 minut proti Southamptonu a vypracoval si dvougólové vedení, o které ale lacinými chybami velmi rychle přišel. A když už se zdálo, že gól Havertze domácí přece jenom nasměřuje za třemi body, přišel v nastaveném čase šok v podobě vyrovnávací branky Vestergaarda. Úterní klání v Lize mistrů se Sevillou sice přineslo zlepšení v defenzivních řadách, ovšem pouze na úkor sebemenší ofenzivní kvality - a k vidění tak bylo extrémně nudné utkání, které jinak než bez branek snad skončit ani nemohlo.

Manchester United bude stoprocentně postrádat suspendovaného Anthony Martiala, stejně tak do hry nezasáhne ani zraněný stoper Eric Bailly. K dispozici by však měla být dvojice Harry Maguire - Mason Greenwood a minimálně na lavičku náhradníků by se již mohl podívat i Edinson Cavani. V táboře hostí nebude k zápasu připraven brankář Kepa a záložník Billy Gilmour, který se stále zotavuje ze zranění kolene.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Lindelof, Maguire, Shaw - Wan-Bissaka, McTominay, Fred, Alex Telles - Fernandes - Greenwood, Rashford
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Zouma, Chilwell - Kanté, Jorginho - Mount, Havertz, Pulišič - Werner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.57 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Sheffield United  (sobota 21:00)
Liverpool v rámci šestého kola Premier League na Anfield Road přivítá Sheffield United. Kloppovým svěřencům patří v aktuální tabulce anglické nejvyšší soutěže třetí příčka s deseti body, Blades jsou na předposledním devatenáctém místě s jediným bodem.

Liverpool čeká na vítězství už dvě utkání, v minulém kole remizoval i díky sporným rozhodnutím v derby na Evertonu 2:2. Skóre otevřel Sadio Mané, za domácí poté srovnal Michael Keane. Reds šli znovu do vedení po trefě Mohameda Salaha, následně však odpověděl Dominic Calvert-Lewin. V 92. minutě přišel zásadní moment. Jordan Henderson přidal třetí branku Liverpoolu, videorozhodčí však poté chybně rozhodl o ofsajdovém postavení hostujícího hrdiny. Poslední zápas odehráli loňští mistři v rámci Ligy mistrů na půdě Ajaxu, kde vyhráli už bez zraněného Virgila van Dijka 1:0 po vlastním gólu Nicolase Tagliafica. "Zatím nejsme schopni odhadnout, za jak dlouho bude Virgil schopný naskočit do ostré přípravy, natož do zápasu. Každé tělo reaguje na operaci a rehabilitaci jinak. My si samozřejmě přejeme, aby byl zpět co nejdříve a náš tým pro to udělá maximum," líčil manažer Liverpoolu Jürgen Klopp pro klubový web.

Sheffield United se zatím v letošní sezoně trápí. Svůj první ligový bod získal až v minulém kole v domácím utkání s Fulhamem díky remíze 1:1. Tu zařídil brankou z pokutového kopu Billy Sharp. Za Fulham nejprve neproměnil penaltu Aleksandar Mitrović, Londýňany poté do krátkého vedení poslal Ademola Lookman. I Blades trápí zranění, zejména pak absence obránce Jacka O’Connella. "Těším se na další setkání s Jürgenem Kloppem a věřím, že jsme si v minulé sezoně vysloužili jeho respekt. Pro nás to určitě bude velmi náročný duel, ale pokud se budeme držet pokynů, můžeme proti nim odehrát kvalitní zápas," řekl hostující manažer Chris Wilder.

Poslední vzájemný duel spolu Liverpool se Sheffieldem sehráli na začátku letošního roku a favorit zvítězil po brankách Salaha a Maného 2:0.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Robinson - Baldock, Berge, Norwood, Lundstram, Stevens - Brewster, McGoldrick.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.22 - 13.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Leeds United  (pátek 21:00)
Aston Villa jednoznačně patří mezi možná nejpříjemnější překvapení prozatímního průběhu Premier League. Že bude tým, co se před pár měsíci zachránil vlastně jen shodou okolností v úplně poslední možné chvíli (místo nich sestoupivší Bournemouth by si mohl stěžovat) , po čtyřech zápasech mít plný počet dvanácti bodů a úctyhodné skóre 12:2? To nečekali ani ti nejodvážnější prognostici.

Tým trenéra Craiga Shakespearea ale zatím boduje zcela poprávu. Hvězdu minulé sezony Jacka Grealisha skvěle doplňuje Ross Barkley, který přišel hostovat z Chelsea a okamžitě je z něj jeden z tahounů birminghamského týmu. Když k tomu připočteme ostré kraje obrany a hroťáka z Championship Ollieho Watkinse, je z Aston Villy tým, který baví.

Další tři body může nažhavená ekipa získat v domácím prostředí proti Leedsu. Ten vstoupil do svého toužebně očekávaného prvoligového angažmá stejně, jako se očekávalo - bez větších skrupulí a bez defenzivy. Z toho pramenila odvážná prohra 3:4 proti Liverpoolu a naopak výhra stejným poměrem proti Fulhamu. Od té doby je to ale od Leedsu překvapivě nuda - výsledky 0:1, 1:1 a 1:0. Teď bude cílem United zabránit Aston Ville v zisku dalších tří cenných bodů.

Dočkáme se branek v úvodním utkání tohoto víkendu, nebo to bude známá bundesligová páteční nuda?
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Targett - Luiz, McGinn - Trezeguet, Barkley, Grealish - Watkins
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Struijk, Dallas - Philips - Costa, Klich, Rodrigo, Harrison - Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.96 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Everton FC541014:713
2.Aston Villa440012:212
3.Liverpool FC531113:1310
4.Leicester City530212:89
5.Arsenal FC53028:69
6.Wolverhampton Wanderers53025:79
7.Tottenham Hotspur522115:88
8.Chelsea FC522113:98
9.West Ham United521211:77
10.Leeds United52129:97
11.Manchester City42117:77
12.Southampton FC52128:97
13.Newcastle United52127:97
14.Crystal Palace52126:87
15.Manchester United42029:126
16.Brighton & Hove Albion51139:114
17.West Bromwich Albion50235:132
18.Burnley FC40133:81
19.Sheffield United50142:71
20.Fulham FC50144:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1406)

Přidat komentář
bbbauch

1. Pro vyhru MU

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

budeš sklamaný

Reagovat
Remt

Fest zajímavý zápas to bude

Reagovat
Bayern +

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Rojo, Williams a Pellistri dneska za U23 .

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo zbytočne niekomu zabera miesto.

Reagovat
iamek

Souhlas. Raději, aby hrála dvojice Fish ( Ercolani ) - Mendi. Ole s nim asi počítá do sezóny, když vidí jaký spolech je na Erica a Axel taky není zrovna jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Gunnar Solskjaer on Mason Greenwood: "I have to disappoint you, he is never late for training. Some ex United players talking about him + they don't know anything. We have photographers outside the training ground so they can see he is on time every day." #MUFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Heisenberg

Asked about Ozil's tweets, Arteta says: "It's great. This is what I want from the players who aren't in the squad."

Turkovi se vznítil kebab.

Reagovat
Mastný Chobot

už aj Ozilov agent vykrikuje pičoviny, toto bude robiť zlú krv v klube celú sezónu...

Reagovat
Golasso

Co udělal jeho agent?

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.espn.com/soccer/arsenal/story/4214860/ozil-agent-calls-out-arsenalarteta-over-playmakers-exile-fans-deserve-honest-explanation

Sogut told ESPN: "Arsenal fans deserve an honest explanation, not [Arteta] saying 'I failed Ozil.' You didn't fail Ozil: you failed to be fair, honest and transparent and treat someone with respect who has a contract and was loyal all the time."

Reagovat
Golasso

Achjo, tohle bude ještě minimálně do ledna psycho

Reagovat
smazaný uživatel

*Června.

Reagovat
Golasso

Je to možný, ale třeba se zadaří.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Lacko_Boh

zabijak

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Reagovat
Euphael

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
icefish

Kvalitní preview, jen co je pravda. Kalvin Phillips je už několik dní zraněnej, Leeds bude muset hrát jinak nebo postavit Dallase do zálohy... takže celý článek (o prvním zápasu) zatím absolutně k ničemu

Reagovat
Taiger

ryba znalec

Reagovat
Rothbard

Dnešní zápas by mohl být koukatelný, žádný zaďour od obou stran, či? Po dlouhé době, co nováček baví ofenzivním fotbalem...

Reagovat
iamek

Ten Rojo hoří i za béčko

Reagovat
smazaný uživatel

kde koukas?

Reagovat
iamek

MUTV

Reagovat
Tolstobik

strasnej hrac, neschopak a jeste obcas hrozne prasil

Reagovat
iamek

Dneska taky šel 2x do souboje dost tvrdě. Jednou to tak schytal, ze jsem čekal další zranění. Pak ale hezky kopl trestnak. Jinak Mengi a hlavně Fish dneska na CB lepší. Pellistri je jeden velký vtip zatím. Williams a Gabrailth zatím parádní.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

ja vidim na Pellistriho takovou mirnou chvalu:

Pellistri good if raw/quiet. Mengi looking decent. Rojo taken off at half time. Williams doing well.

For those asking Pellistri has been decent, some nice runs & touches but should have backed himself more on a couple of occasions when he had a chance to go for goal but looked to pass instead

Reagovat
Busby babes

MUFC 23s come from behind to beat Everton 2-1. MOM Ethan Galbraith with 97th mon penalty - won by Brandon Williams. Elanga got equaliser. Pellistri decent on debut.

pripadne Mitten takhle.

Reagovat
iamek

Galbraith a Brandon fantastický výkon. Decentní výkon Pellistriho je řečeno myslím vše. Určitě bude někde sestřih a tam uvidíš, že prostě nepředvedl nic. Měl jednu tutovku, kterou nedal a pak se jednou slušně uvolnil a vystřelil jak James. Jak píšu dole. Má rychlost, je strašně sebevědomí a drzej v soboujích 1 on 1, ale nikoho pořádně neobešel. Kromě prvního poločasu, kdy ho soupeř dost drsně sejmul. Jak říkám je to první zápas a nemá smysl ho nějak víc hodnotit. Jinak Rojo snad v zimě vypadne.

Reagovat
Busby babes

tak decent znamena,ze zahral slusne a ty pises o tom, ze to je vtip a jestli ho nekdo vubec skautoval. Dost velkej rozdil, proto jsem to psal.

Reagovat
iamek

Pokud slušne znamená, Ze horší byl jen 16 lety Shoretire a Hannibal, kterého jsem dneska poprvé viděl zahrát spatne, tak ano zahrál decentne.

Reagovat
Busby babes

spis to asi videli jinak. jen mi to prislo zajimavy.

Reagovat
iamek

Tak taky si muzu vybrat určitý tweet, kde se Pellistri nechválí. Samozřejmě je hloupost ho soudit podle jednoho zápasu. Na Áčko to letos 100% nebude a snad v lednu půjde někam na hostovacku.

Reagovat
Busby babes

tak nevybiram random lidi, ale Mittena, Carla Anku z Athleticu a jb8521 ucet, co sleduje nasi akademii porad a napsal o ni knizku a vede statistiky, treba prave tu kolik zapasu uz hrajeme s odchovancem v sestave (zapomnel jsem jak se jmenuje). jen mi rpislo zajimavy, ze tys jel takovej extrem o tom, jak spatnej byl a oni pisou mirne pozitivni hodnoceni.

Reagovat
ajouki

Pravda je, že přesně tyhle slova jsou typické pro hodnocení slabého výkonu nového hráče. Všichni se na něj zaměří, ale nemají co napsat, tak z toho vyplivnou decentní výkon. Hodnocení Havertzova prvního zápasu v Chelsea bylo podobné, přitom zpětným pohledem to byl slaboučký výkon. Někteří dokonce měli na to téma potřebu psát články, takže vzali pár pozitiv a dělali chytré.

Reagovat
Busby babes

"Pravda je, že přesně tyhle slova jsou typické pro hodnocení slabého výkonu nového hráče."

ne, nejsou. vsichni jmenovani kritizuji hrace, kdyz vidi spatny vykon. Napsali by to a dodali neco jako: it is early days, lets see... Takze si zase jen vymejslis svoji teorii, aby to to sedelo, promin.

Reagovat
ajouki

Chápu, že nesouhlasíš s mým názorem. Proč ale hned přidáváš svou teorii, která také není podložená ničím solidním? Takže si oba evidentně vymýšlíme teorie, aby nám to sedělo.

Reagovat
Busby babes

a jak mam reagovat na tvoji teorii, kterou nemas cim podlozit, ze takhle pisou vsichni? Kdyz jsem i uvedl, kdo to pise a u nich to proste neplati. Oni kritizuji hrace United bezne a nemaji s tim problem.

Ja to mam cim podlozit a to prave tim, ze vsichni jmenovani nase hrace drive kritizovali a kdyby nebyli spokojeni, tak to napisou i ted u Pellistriho, treba ve stylu: byla to bida, ale tak je to prvni zapas, je v klubu tyden etc etc. nic takoveho nepisou.

Reagovat
iamek

https://www.youtube.com/watch?v=-1TrsY9052U

Podle toho sestrihu jde vidět jak první poločas hrál úplně mimo svoji pozici a pak často při útoku Evertonu tam chyběl. Druhy poločas už tu pozici držel lépe.

Reagovat
Busby babes

ok. jako je mu 18. tyden v novem tymu, v nove zemi etc. pohyb ma dobrej mi prijde, snazi se hrat dopredu, ja bych tam nejaka pozitiva i videl. Ale jasne, nevidel jsem celej zapas, jen ten sestrih.

Reagovat
Zaschrona

Líbil se ti někdo u nás? Simms dal zase gól, takže očekávám, že šance pro něj v áčku už nemůže být, i vzhledem k momentální absenci zdravého a nevykartovaného backupu do útoku, zas tak daleko.

Reagovat
Busby babes

ja jen videl, jak na vas nasi fans nadavaj, ze v mladeznickych kategoriich porad hrajete jak prasata.

Reagovat
Zaschrona

Škarohlíd by namítl, že tak hraje i naše áčko.

Reagovat
kiwwi

tak ale ked napises, ze je velky vtip, tak si predstavim vykon ala Bebe...neverim, ze vsetci pisu o decent vykone - pricom decent proste znamena not bad, not terrible - a ty napises velky vtip

Reagovat
kiwwi

*not great

Reagovat
stiflerovamama

ake mate prosim stranku na streamy ?

Reagovat
Rothbard
Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
mikelinos

Má někdo stream co není 5 minut pozadu?

Reagovat
Coutinho10

kup si O2TV Sportpack za 2 kila mesicne a nemusis toto resit...

Reagovat
mikelinos

mám se rád na to abych poslouchal O2 komentátory

Reagovat
Coutinho10

tady nejde jenom o O2 komentatory, kdyz koukas treba na LM, tak si to muzes dat i bez komentare, pokud to nevydrzis a co se tyka PL, tak to komentujou prevazne Slovaci a nejsou uplne spatni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messier

Reagovat
Remt

Dotaz: Asi 2 roky zpet si platil kamarad tento sportovni balicek na O2 (ciste jen sport. balicek O2 za 2 kila, zadne jine programy tam nemel) a daval heslo asi dalsim 3 kamosum a ve finale to mel kazdy prakticky zadax, funguje to stále ještě tak? Dávám takhle heslo 3 kamosum od zakladniho balicku O2, mame ho k rodinnemu pausalu a vsichni tak cumime na zapasy LM ale pokud je PL na tom O2tv sport balicku, tak bych nad tim premyslel jen dotaz, nerikam ze 2kila/mesic je nejak hrozna cena

Reagovat
Coutinho10

už to nefunguje...omezili to asi před rokem na 1 zařízení, čili, když to pustíš současně na některým jiným, tak ti tam skočí toto: https://ibb.co/fXcbLSS

Reagovat
Remt

Rodinné sledování - tzn další prachy že?

Zajímavé že na tom basic základním balíčku mi to funguje ale. Platíme raketu na paušálu, tak nám to k tomu dali zadax, docela jsem kámoše potěšil když jsem jim dal heslo dokonce tam psávali něco že "až na 4 zařízeních" no tuším, že my jeli tak na 5 nebo 6, pouštím si to i na telefonu když jsem v práci a pohodka Ten sportovní balíček na 1 zařízení mě ale teda se*e, to je škoda.

Reagovat
Coutinho10

jj kilo by si člověk musel připlatit no

j na těch klasických větších balíčkách to je myslim na ty 4 zařízení, jak píšeš, takže tam to máš vklidu, tady to bohužel u toho SportPacku osekali, ale i tak dobrý

Reagovat
Remt

osekali, kun*y A tak těch 300/4 = 80,- / osoba je asi taky v klídku, pokud se jim to neseká, což mám pocit že zápasy LM už se jim taky nesekají, když si vemu jak často hledám o víkendech streamy PL a jak často to funguje uplně na p*ču

Reagovat
Coutinho10

jinak ta PL vlastne v tom zakladnim balicku, co mas ty neni...vim, ze jsem to pred tim sledoval a ten Premier Sport dali az do toho o stupen drazsiho balicku, takze jako mit 2 balicky asi moc, ale jako ta PL je super a ted, jak se vlastne zadny zapas s dalsim nekrizi, tak davaji uplne vsechno, coz je pecka

Reagovat
PP
Reagovat
Seydou Doumbia

je problém to mít 5 min pozadu ?

Reagovat
Coutinho10

Ayling

Reagovat
VTID94

Parlour by vedel hovoriť

Reagovat
PP

Leeds hraje ale hrozně naivně..

Reagovat
PP

Grealish fantastický, ale teď měl dostat žlutou za simulování..

Reagovat
VTID94

Pekný čistý futbal. Tu rozhodne malá chyba. Var mal jasno ešte nemala réžia ani poriadny záber

Reagovat
iamek

Tak B tým gol z penalty na 2:1 v 96 minutě . Jinak Mastný se dost hnusně srazil se spoluhráčem a ze hřiště musel na nosítkách. Jinak Rojo poločas a tuctový hráč. Akorát tam zabíral místo někomu mladému. Dvojice Fish - Mengi druhý poločas bez něj fungovala lépe. Mengiho čeká ještě hodně práce. Ve vzduchu je super, 1 na 1 taky, ale pozičně docela mimo. Williams a hlavně Galbraith parádní zápas. Galbraith by už měl trénovat s áčkem. Po poločase přišel Hugill a hned šla hra nahoru, Pellistri wtf? Scoutoval ho někdo? Nebudu ho soudit po prvním zápase, ale nic zajimavého jsem na něm neviděl. Je docela rychlej a hodně drzí, ale bohužel skoro nikoho nepřešel. Dostal pak krásnou nahrávku na střed vápna a refil golmana. Hrál RW a motal se na AM a někdy i na LW. Hodně mimo. Tam to bude chtít hodně práce.

Reagovat
Losinho

U Mastného se počítá s podobným průběhem jako u Kováře? Nějaká doba v U23 a pak hostování ve 3. lize dejme tomu? A kdo je organizací branej jako větší talent?

Reagovat
iamek

Vypadá to na stejný průběh jako u Kováře. Včera mi Mastný psal, ze je OK. Byl jen otreseny z úderu do hlavy. Jak myslíš poslední větu?

Reagovat
Losinho

No jestli tam má třeba jeden z nich takovou tu auru supertalentu a budoucí jedničky (jako např. Markovič ve Slavii).

Reagovat
iamek

To myslím, ze asi ne. Kovář je parádní gólman a dost se mi líbí. Na hostování chytá každý zápas a podle komentářů si za deravou obranou nevede spatne. Masny měl špatný začátek sezóny, ale poslední 2 zápasy chytal hoooodne dobre, ale potřeboval by zesílit. Celkově teď máme 15 gólmanů od A tým po Dorost. Konkurence brutální.

Reagovat
Losinho

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrazil jak Leno..

Reagovat
VTID94

Leno môže len ticho závidieť

Reagovat
smazaný uživatel

Mings ale teda Bamford na Bruna

Reagovat
bobis21

Neměla by být penalta za to co udělal Mings? Srat na ten faul předtím, ale to jak ho zvedal bych normálně bral jako faul.

Reagovat
Spikous

Bamfordovi by som tam ja zlomil nos na mingsovom mieste ...ten hráč je strašná piča a to sa v sezóne ešte potvrdí že bude simulovať ...to sa na neho nechytá ani Neymar

Reagovat
bobis21

To ale neznamená že ho můžeš takhle tahat za dres...

Reagovat
Rothbard

Grealish má taky v hlavě slušně vymeteno.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa cudujem, ze nedostal ani kartu ale teda neviem ak to nebolo pocas prerusenej hry tak kludne aj mohla

Reagovat
smazaný uživatel

miniminalne nejaky nepriamy kop ako to je v pripade vysokej nohy v pok. uzemi ak hrac nezasiahne hlavu

Reagovat
Minister

Bamford macher

Reagovat
smazaný uživatel

macherstvo stratil tym trapnym divom

Reagovat
Minister

Tak vtedy som asi akurát nepozeral, videl som len góly

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade ano, 2. a 3. gol boli slusne

Reagovat
Benzema

Bamford

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa zrejme bez titulu, uz len Everton

Reagovat
Seydou Doumbia

zítra bez richarlisona,jamese,colemana ani nevyhrají

Reagovat
Rothbard

Bamforda po sezóně uloví někdo z TOP6.

Reagovat
PP

Spurs.. Bude jim tam zapadat i mentálně..

Reagovat
John Obi Mikel

Chelsea místo Girouda jako útočnou trojku.

Reagovat
eder

Pávi skončí v TOP6, takže zůstane.

Reagovat
maras93

Při tom posledním gole tam 4 hráči okolo čekají, co udělá

Reagovat
Seydou Doumbia

jako při fifě, když se seknou hráči mi to přišlo

Reagovat
maras93

Přesně Nebo když se snažíš označit kohokoliv v obraně, ale označí se někdo úplně jinej.

Reagovat
protiproudu

Prej jako při fifě. Fifa kopíruje dokonale herní mentalitu hráčů a jejich hry :D

Reagovat
pa3ce

Bamford to kedy sa z neho stal Messi

Reagovat
Taiger

BAMAWHO....

BAMAWHAT....

BAMFORD

Reagovat
cristiano.K.

celkově dobrý fotbal. Leeds venku hraje líp než doma. To je takovej kousavej fotbal, rychlost,důraz i dostatečná technika.

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford efektivněji než v Champi

Reagovat
gazza62

Leeds super fotbal a navíc i sympatický tým narozdíl od Liverpoolu a Man.Utd.

Reagovat
PP

první poločas hráli docela hovno.. Ten první gol je hrozně nabudil.

Reagovat
BennDyaz

Až na Bamforda, jako depnout hráči na nohu a pak vyskočit jak kdyby uklouznul po banánové slupce, to snad ne Ale jinak se dneska předvedl v parádní formě. Byl to zápas na obě strany, rozhodl první gól, který nás zlomil

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Lembju

Harrisonovo řešení situace asi 7 na 3 při poslední akci by zasloužilo minimálně fyzickou inzultaci, to je neskutečná demence hráče.

Reagovat
maras93

Reagovat
eder

Hammers - Cittizens 7:0. Góly: Souček 3x, Coufal 3x, Aguero vlastní.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak modráci, je na čase zlepšit mi tento z výsledkového hlediska naprosto příšerný týden a MU konečně v lize porazit.

Mendy - James, Thiago Silva, Zouma, Chilwell - Kovačič, Kanté - Werner, Mount, Pulišič - Giroud

Reagovat
Svatej

Tammy

Reagovat
John Obi Mikel

Taky možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani dnes rozhodne

Reagovat
vladis271

Fabinho dostane novou smlouvu

Liverpool si chce pojistit Fabinha. Brazilský defenzivní univerzál se zařadil k oporám Reds a odměnou by mu měla být nová smlouva s vylepšenými podmínkami

som zbadal v expresskach Fabinho a až mi srdce odľaku poskočilo.

Reagovat
eder

Expresky v poslední době raději nečíst, zvláště platí pro osoby se slabým srdcem...

Reagovat
iamek

Tak Stavanovic jde nakonec do City . On na Insta už měl fotky z Manchesteru atd. Pak to po čase zmizelo a dneska zprávy, ze jde do City .

Reagovat
iamek

6 mega . To je krádež za bílého dne.

Reagovat
stiflerovamama

Fotky z Manchestru mať mohol, keďže Manchester City sídli v Manchestri

Reagovat
eder

... na rozdíl od Manchesteru United, který sídlí ve Stretfordu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
stiflerovamama

A to nie je Manchester ?

Reagovat
Busby babes

je to jako bys rikal: to neni Praha, to jsou Dejvice.

Reagovat
andrew96

Taky tam mají kulaťák?

Reagovat
Busby babes

nekde urcite.

Reagovat
vladis271

predmestie. Sú to takí privandrovalci za ktorých sa nikto nepriznáva.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

jo no, to jel hodne Romano, pritom Mitten a Athletic rikali, ze to je blbost...

Reagovat
iamek

Prave. Mittena jsem vůbec nesledoval s spoléhal na Romana + insta hráče. Skoda.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne takhle. Do akademie jsme posledni dva roky sehnali dobre hrace a pretahli spousty hracu odjinud. Vcetne jednoho z nejvetsich talentu akademie City.

Ale je jasne, ze vsechny hrace nedostaneme. Takze me tohle nejak extra nemrzi.

Reagovat
iamek

Já ho sledoval, protože jsem už myslel, ze je nás a na insta dával fotky z OT a takové ty kecy kolem toho. Hezky nás vytrollil. Díky tomu jsem ho sledoval, když byl stream, tak jsem na jejich zápasy cumel a je naprosto fantasticky hráč. Pokud s nim bude city dobre pracovat, tak mají hráče do základu za 2-3 roky. A ta cena je proste wtf.

Reagovat
Busby babes

ale tak vytrolil, u tehle mladych hracu to neni tak neobvykle, ze se na posledni chvili rozmysli nebo tak.

Reagovat
iamek

Snad skončí někde v bananistanu. Nasral mě

Reagovat
cristiano.K.

v csm jsou dva, to je stoper nebo ten útočník?

Reagovat
cristiano.K.

už nic, v expresce je veden jako křídelník

Reagovat
iamek

Primarne LW. Sem tam se motal i na AM nebo RW. Má rychlost, úžasnou techniku, dobra střela a je docela na svůj věk produktivní. Letos 3+2.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
eder

Aby po pěti kolech zbyl už jediný tým PL bez porážky asi není úplně obvyklé. Tím spíš když to není žádný z obvyklé TOP 6...

Reagovat
Busby babes

naopak, je to uplne bezny. posledni dva roky byly extrem.

Reagovat
Thelvin

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

aj 2004

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Sporf/status/1319903703479013377

a zrovna je hezke vyroci ukonceni vasi neporazitelnosti... krasny zapas to byl.

btw nas treble tym prohral za sezonu min zapasu nez vas invincibles.

Reagovat
masly008

to byl ten zápas co nasimuloval Rooney pentli že?

A možná míň proher,ale proher.Vy máte treble my neporazitelnost, aspoň máme být na co hrdí.Ještě City nejvíc bodů.

Zbytek nic co by se muselo pamatovat.

Reagovat
kubys

City získali Stevanoviće, no vůbec bych se nedivil, kdyby v Pepově systému byl fakt dělo.

Reagovat
Kluivert9

Já bych se zas vůbec nedivil, kdyby od Pepa nedostal žádnou příležitost a lítal jen klasicky po hostováních v Granadě a podobně.

Reagovat
kubys

Já si zrovna myslím, že tohle je fakt frajer, kterého si Pep sám vybral.

Reagovat
iamek

Sledoval jsem ho par zápasu a je to úžasný hráč. Ta cenovku je úplně mimo. 10 mega bych za nej dal jako nic.

Reagovat
kubys

Je fakt dobrej, doufám teda, že to má v hlavě trochu lépe srovnané než Ljajić.

Reagovat
iamek

Cestu má ještě dlouhou, ale potenciál je velký. Na to, ze hraje křídlo, tak se i dost vrací a pomáhá obraně, což se u mladých Srbů moc nevidi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
masina_LFC

tychto srbskych wonderkidov tu bolo uz za tie roky tolko, ze by bolo nacase aby sa aspon jeden presadil

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Bandita_Harry

Marković

Reagovat
vladis271

OT::

testovanie. Má niekto info o tých údajných dobrovoľných karanténnych zariadeniach/ hoteloch? Ak by som bol testovaní ako pozitívny ako jediný z domácnosti, či sa dá niekde prihlásiť. na covid info linke o tom nič pani nevedela, len že to jeciou ministerstva dopravy. Tí na webe nemajú nič a dovolať sa im nedalo lebo je soboty.kocúrkovo.

Reagovat
Rothbard

WHU-City, El Clássico, United-Chelsea. In that order.

Reagovat
Greny

a vecer asi kouknu jeste na UFC

Reagovat
stiflerovamama

*LFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

v kolik to má +- být? kolem 23:00?

Reagovat
KnoxXx

20h zacina main card

Reagovat
icemike

Ufc.. On hraje dneska i Tottenham?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Taky tak!

Reagovat
diastan

Reagovat
Kincl

DNeska to bude mít West Ham daleko těžší a tentokrát snad padnou

Reagovat
dave30

Proč snad? Jsi nějaký fanoušek MC? Nebo "jenom" aby se nedařilo Součkovi s Coufalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne on je jen debil

Reagovat
Svatej

Normálně si zahrávám s myslenkou, ze bych raději dnes videl duo Tomori Zouma, nez Silva Zouma. Proti těm běhavým štírům s rychlýma nohama a ještě rychlejší osobní gravitací to chce nekoho, kdo s nima fyzicky bude stíhat. Nebudu se ale zlobit za jakoukoliv kombinaci těch tří.

Snad Lampard nebude saskovat a necha hrat Kovacice misto Jorginha. Nema smysl se nějak snažit o kontrolu hry, když soupeři taková hra vyhovuje a s tím šnekem uprostřed obzvlášť.

Poslední věcí, který bych se vyvaroval, je Werner na hrotu. Potřebujeme nekoho, kdo vepředu udrží míč v případě odkopu/nakopu a už teď mě nebaví představa toho čtení reportu, jak Maguire a Lindelof znasilnili Wernera, protoze se s nima neumel ve vzduchu porvat a na zemi pres ne dvakrát nepřešel, protože přesně to by se stalo.. Abraham si byl takhle schopnej vyhrát i s Dijkem a udržel honna zádech, za mě ideální varianta.

Mendy - James, Tomori/Silva, Zouma, Chilwell - Kante, Kovacic Mount - Werner, Tammy, Havertz

Ziyech ještě zjevně ne, Pulda napravo taky ne.

Reagovat
Miguel19

Já si přeji, aby hrál jenom jeden z dvojky Havertz/Mount. A Pulisic nalevo..

Reagovat
Svatej

To by odstrelilo variantu s Abrahamem nebo Giroudem... Stejně to nejspíš uvidíme, ale nelíbí se mi to..

Reagovat
Svatej

Resp úplně ideální by byl starej dobrej Kante, Mount i Havertz na středu, ale pri jeho současný formě to vidim spis jako variantu, kdyz budeme.prohravat

Reagovat
Greny

Kovacic a Kante musi hrat .. Jorginho je na tyto zapasy dost pomalej

ja bych sel asi tak :

Mendy - James, Silva, Zouma, Chilwell - Kante, Kovacic - Ziyech, Mount, Pulisic - Werner

Reagovat
John Obi Mikel

Havertz na křídlo radši ne.

Reagovat
Svatej

Napravo me lepsi volba nenapadla

Reagovat
John Obi Mikel

Odoi, a za mě i ty 2, které si nepřeješ.

Reagovat
Svatej

Reagovat
čutalista

Reagovat
čutalista

Přesně jak předpověděls...

Reagovat
vrabejka

Garcia Dias :D :D O zábavu tak postaráno

Reagovat
iamek

Kambwala zatím 10 minut za dorost a jako wtf? Borec má 16 let a 1 měsíc a má už 192cm. Postava pomalu jak Bailly . Kdo vi, kolik mu je. 2x od nej soupeř odletěl jak papír. První zápas hraje taky McNeil. Vítek ani na lavičce.

Reagovat
Makiii

McNeill fíkus

Reagovat
Makiii

Druhej!

Reagovat
iamek

Je úžasný. Emeran dneska vidí, Forson mega talent. Tam mám strach, ze po sezóně utece. Kambwala trosku bestie. Svidersky letos jak hraje CM, tak taky dobrý. Fajn výkon.

Reagovat
Busby babes

zrovna se chci ptat, jak hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zaskarskeho hlediska dneska v zapase WHU jasna 10. West Ham neprohraje, naopak spis zvítězí. Jakykoliv jiny vysledek, nez 10 by bylo obrovské překvapení.

Reagovat
dave30

Reagovat
PhilipS

Už jsem dneska chtěl vidět Benrahmu. Dneska to pro Coufala bude oříšek. Tohle může být první čočka, ale těším se.

Reagovat
Shottack

Zatím super.

Reagovat
diastan

Hodně těžký zápas a asi jediný zápas kdy nebudu West Hamu přát.

Kevin už na lavce. Ješte Laporte doplnit Diase a jsme v klidu.

Reagovat
PhilipS

Nelíbí se mi to. Hodně pasivní začátek od West Hamu. Tohle bude nátěr

Reagovat
pingla

pro City

Reagovat
Kincl

Má někdo odkaz na City ?

Reagovat
Remt

http://blacktiesports.net/soccer1/

koukám minutku ale zdá se to ok

Reagovat
pingla

zviera Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal áčko

Reagovat
Coutinho10

Suk+Cuf+Antonio

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Antoniovi by měli postavit sochu pred stadionem vam rikam, protoze to je buh

Reagovat
Losinho

jakou mají kluci radost když ve vápně nečeká Tecl

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Nihilister

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayern +

Reagovat
PhilipS

Nádhera

Reagovat
DieFohlenBMG

TOP

Reagovat
cubinho

Hohoo

Reagovat
stiflerovamama

Som vravel aby sme ho kúpili, to tu bol výsmech

Reagovat
REPLIKATOR

Antonio Souček Coufal

Reagovat
Rothbard

Jaká je tržní hodnota toho stopera, co hlídal Antonia?

Reagovat
REPLIKATOR

5-7

Reagovat
Swarley

Koncepční hodnota je 0, to je jasné

Reagovat
Remt

který to byl stoper?

Reagovat
diastan

Dias

Reagovat
Swarley

to je právě úplně jedno

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Remt

říkám si ale jestli s tímhle mohl stoper něco dělat, dost těžký pro něj, kor prihlednu-li k tomu jak je antonio silnej v soubojich

Reagovat
Greny

Koulibaly prijde v zime ..

Reagovat
Losinho

nebo Upamecano

Reagovat
Greny

nebo oba

Reagovat
Remt

ten ne, ten snad do Liverpoolu. Doufám

Reagovat
diastan

Coufal, Suk parádně. Dias na ocasa

Reagovat
Remt

Viděl jsem jen poslední záběr toho zákroku na Antonia teď, ale vážně mu stoper skočil pod nohy a netrefil míč? (Neberu v potaz to že míč šel brankářovi do rukou)

Reagovat
naheCZ

Taky mi to tak přišlo

Reagovat
Remt

Jako já nejsem zastáncem penalt za vše, to vůbec. Jen že když přihlídnu za jaké sr*čky se momentálně pískají penalty.. De facto skoro za vše kdy útočník upadne. Tak tohle by teda byla jedna z těch menších sr*ček s prominutím.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

Nelíznul trochu ten míč? Režie se tomu moc nevěnovala.

Reagovat
Remt

já právě viděl až ten poslední záběr a tam mi nepřišlo, že by lízal

Reagovat
Losinho

V tom případě penalta no.

Reagovat
Thelvin

Vypadalo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že faul

Reagovat
Greny

to je uplne fuk kdyz to piska dement Taylor

Reagovat
REPLIKATOR

jasná

Reagovat
Andis

To už je moc ten WHU..to je fakt moc

Reagovat
Greny

to nebylo za karticku ?

Reagovat
Remt

to snad po odpískání jednoznačně dá ne? žádná jiná možnost podle mě není. Nebo nedal?

Reagovat
Greny

prave ze nedal

Reagovat
Remt

Hergot tak snad objal útočníka při protiutoku, co už potom za kartu je?! Dám výhodu, ok, a pak trestám kartou. Ne?

Reagovat
naheCZ

To vážně nedal žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal výhodu, takže nemohl.

Reagovat
Side

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Znám to pravidlo od čtvrtka. Je nový.

Reagovat
Remt

to jsou nějaký novoty nebo co doprdele? Tohle má bejt trestaný.. To snad není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Od této sezony:

Pokud rozhodčí uplatní výhodu ve hře po přestupku, za který má být hráč napomenut nebo vyloučen, musí být napomenutí nebo vyloučení uděleno při nejbližším přerušení hry. Ale v případě, že přestupkem byla zmařena zjevná branková možnost soupeřova družstva, je hráč napomenut za nesportovní chování; jestliže přestupkem byla ovlivněna nebo zastavena slibně se rozvíjející útočná akce, není hráč napomenut.

Reagovat
Remt

Ok, díky. Sice je ta změna pravidel uplná kravina ale alespoň víme že to rozhodčí neudělal schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně debilní.

Reagovat
naheCZ

To jako vážně? To je úplná kravina Ale že se tomu ještě divím...

Reagovat
mickey mouse

to je teda dobrá kktina

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda

Reagovat
dave30
Reagovat
Greny

ale mohl

Reagovat
dave30

Od 1.8 nově...

Reagovat
dave30

Dej mu odkaz na nová pravidla,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Kdo tohle retardovaný pravidlo vymyslel a čemu má pomoct? Aby se každej protiútok mohl bez trestu zastavit a kurvit tím fotbal?

Reagovat
Side

Reagovat
stiflerovamama

Taylor Bez žltej?

Reagovat
diastan

Reagovat
dave30

Jinak to je pěkný autobus. JM musí závidět.

Reagovat
Thoomas

Šašek rozhodčí, největší mor fotbalu, že takový zákroky můžou projít bez ŽK

Reagovat
stiflerovamama

Boha toto je výsmech čo predvádzajú týždeň čo týždeň tí rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna zlta karta pre gundogana pre prerusenie transition whu za cenu faulu. Opat sa im tato tradicna spina prepecie. Strasne slabi su ti rozhodcovia v PL

Reagovat
Greny

jenze to jsou porad dokola ti stejni rozhodci

Reagovat
REPLIKATOR

Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzera, ze Pep este tych stoperov bude musiet doriešiť cez prestupove

Reagovat
Banikovec7

Daval jsem to tu uz u clanku o zapase Sparty i s odkazem, menily se v lete pravidla a za tyhle zdrzovaci fauly uz se po vyhode karta nedava, nechapu proc, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt?

Reagovat
Remt

Tak tuto změnu pravidel muze odsouhlasit jen naprostý idiot..

Reagovat
diastan

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Advantage city no. Po kazdom prepadnuti idu dostat gol nebyt tych faulov

Reagovat
Andis

Je to šílený no, jak špatně může takový tým bránit.

Reagovat
REPLIKATOR

pravidla

Reagovat
Shottack

Rozhodčí ve Španělsku to zjevně ještě nečetli. Teď dal žlutou Casemirovi za faul, po kterém nechal výhodu...

Reagovat
dave30

Asi to nebyla slibně se rozvíjející se akce. Ale v tom případě nechápu, proč nechával výhodu.

Reagovat
Banikovec7

Protože ho dojel na kotník, to není to stejné jako normální zdržovací zákrok, že ho třeba chytí za rameno.

Reagovat
mike.84
Reagovat
Miguel19

Gundogan - Rodri je fakt nádherný příklad naprosto průměrné zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriho nechapem dodnes, sialeny priemerak.

Reagovat
dave30

Kluci, nastudujte si nová pravidla o udělování žluté karty při ponechané výhodě. Také jsem je neznal. Přečteš si je a přestaneš se tak rozčilovat...

Reagovat
Remt

tak se místo toho budu pokaždé rozčilovat nad tím jakej kok je napsal to máš jedno

Reagovat
dave30

Já myslím, že to neznají ani hráči (jinak by se pořád nerozčilovali). Až se to naučí, tak budou pokračovat ve hře pouze do gólovky. Jinak se zastaví.

Reagovat
Banikovec7

Že to neznají hráči chápu, ale nechápu, že pravidla nemají nastudované komentátoři a novináři. Že se tomu furt všichni diví a nebyl si to ve čtvrtek nikdo schopný najít.

Reagovat
dave30

To máš pravdu, ale ti hráči tě nepřekvapují? Mě tedy jo. To je jako by právník neznal zákony...

Reagovat
Banikovec7

Vždyť většina ještě ani nedokázala pochopit, kdy se může použít VAR, tak by mě překvapovalo kdyby někdo znal tohle pravidlo, které se ani nijak neřešilo.

Reagovat
dave30

Ve většině klubů mívají po změně pravidel mítinky k tomuto. Většinou si na to zvou rozhodčí, nebo delegáty. Že by na to v létě zapomněli?

Reagovat
Banikovec7

Tam polovina čumí do mobilu u toho určitě

Reagovat
dave30

Reagovat
Greny

v tom pripade je lepsi nepokracovat a zastavit se

Reagovat
naheCZ

Reagovat
dave30

Jj

Reagovat
Remt

To máš pravdu. Protože jinak budou tahat za dres všichni.. Jen tak trochu aby hráč mohl pokračovat ale dostatečně aby se zpomalil protiútok.. To je opravdu na hlavu

Reagovat
spider_8

Tohle by mohlo Jorginhovi zachránit kariéru

Reagovat
Greny

samozrejme to jde uplne totalne proti fotbalu ... pochopil bych kdyby to bylo vyhoda a mas dostat cervenou ale padne gol tak dostanes jen zlutou.. nebo faul na zlutou vyhoda padne gol .. ok bez karty.. ale takhle je to dementni

Reagovat
dave30

Jak říkám. Až to hráči dostanou pod kůži, tak nebudou chtít pokračovat ve hře, pokud to nebude gólovka.

Reagovat
Kantos

Proti fotbalu? Vždyť to dává smysl. Přece když dáš výhodu a tým jde tím do akce, tak už je to pro druhý tým trest, neměla by být k tomu ještě žlutá karta (to by byly tresty dva). Samozřejmě pokud by ta žlutá karta měla být za přestupek samotný a ne za přerušení slibné akce, tak se žlutá dává i po výhodě, tam se nic nezměnilo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Tak to je pěkná peachovina.

Reagovat
dave30

Ale co naděláš? Až se to hráči naučí (myslím, že většina o tom nemá tušení), tak prostě nebudou akceptovat výhodu (možná při gólovce) a přestanou hrát.

Reagovat
PhilipS

No právě. Takže to pravidlo akorát hře uškodí a víc jí rozkouskuje. To je strašně nedomyšlený. Překvapuje mě, že po tolika letech vývoje máme tolik dementních pravidel. Viz stání na čáře u gólmana při penaltách a penalty po nastřelenejch rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, komunisticky Cafu? to pocujem prvy krat

Reagovat
Shevchenko

Komunistický Cafú

Reagovat
vodka

to napsal po prvním zápase někdo na twitter

Reagovat
Remt

Čekal jsem že WHU bude zatažený fakt celý poločas ale.. když na to přijde tak oni dokážou hrát i docela pohledný fočus A kluci český zatím

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham zatím skvěle. City vůbec neví.

Reagovat
SpecialOne

Ti City jsou letos zatím slabí. WHU zatím zasloužené vedení i s tlakem po vstřelené brance. Suk si hraje svůj standard. Cuf má áčko, do ofenzivy dobré, do obrany paradoxně nemá starosti se Sterlingem, ale trochu ho školí Cancelo.

Reagovat
Kinky7

Jako dneska je Aguero totalne mimo. Kdyz jsem ted videl ze je minutu do konce a on stoji mezi stopery na pulce a jen tak vyklusava.... Des

Reagovat
MCFC_8

A co ma robit? Je po dlhsom zraneni, nema mu kto prihrat, nasa zaloha je cela o nicom...

Reagovat
Kinky7

byt aspone v te zaloze a nabizet se a ne stat mezi Garciou a Diasem?

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan je slaby

Reagovat
PhilipS

Souček monstrózní první půle. Coufal až na to jedno vykoupání taky skvělej. K tomu výbornej Rice a Antonio. Ten tým mě hrozně baví. Za deset minut to může být jinak ale City bude muset vytáhnout svojí A game. Tohle stačit nebude. Že Gundogan nemá žlutou je nepochopitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

KDB okamzite hore...Gundogan-Rodri hroza des, Mahrez podobne

Reagovat
diastan

Cancelo solidní, naopak Aguero vypadá unaveně, Kevin musí do hry, nejvíc ale chybí D. Silva

Reagovat
MCFC_8

Kevin, Phil a Torres...dole Gundogan, Rodri a Mahrez

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

a nejlépe i Mahrez dolů a Ferran in

Reagovat
Kinky7

Stahle bych Aguero s Mahrezem a Foden Torres misto nich. V LM to fungovalo

Reagovat
MCFC_8

Gundogan a Rodri musia ist tiez dole, Kuna este nechat...konecne by tam mal zaloznikov co mu budu davat lopty

Reagovat
pingla

teď na BT rozebírali souboj Garcii a Antonia a nejprve podrazil Garcia Antonia a pak se dotknul míče...

Reagovat
PhilipS

Nechápu, že Antonio víc neprotestoval. Takhle ti rozhodčí to na sebe nechtěli vzít

Reagovat
smazaný uživatel

tam to vyzeralo ze skor riesili rozhodci zakrok Edersona nez Garciu

Reagovat
Rothbard

Ze soc.sítí: COUFAL WHAT A SIGNING GREAT RB!!!! ENGINE AND A SOLID ROCK DEFENDER

Coufal is outstanding

Coufal is gravy

Coufal been a revelation

What a cross

Coufal ♥

Reagovat
Bruny

Dík za výtažek. Taky tohle většinou sleduji.

Reagovat
diastan

jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Cancelo konecne

Reagovat
Greny

ted to Coufal dost nezvladl no

Reagovat
Andis

Ted ukázal svojí top rychlost právě.

Reagovat
PhilipS

Tohle byla špatná dvouminutovka pro Coufala. Navíc Antonio out. To je velký špatný

Reagovat
Losinho

Cufova rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal nestíhá. Uz v prvni puli ho Cancelo vycvicil. Nepoucil se. I kdyz spis neni tak obratny.

Reagovat
smazaný uživatel

uz by cez neho isli tak 3 goly, keby Cancelo mal svoj den

Reagovat
Andis

Tak s tím nic neudělá no. Je pomalej. On dokáže jako obránce hodně otravovat, okopávat, je nepříjemnej. Ale technika a rychlost to zapomenul někde v dorostu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma dobrou pozicni hru, ale dnes je nejak zaseklej.

Reagovat
Remt

jak rikas s nekterymi vecmi uz nic neudela. To ze ma nejake limity a jake limity ma se vedelo kdyz ho kupovali

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal tam chrape

Reagovat
Kinky7

Tak jeste sundat Mahreze za Torrese a bude to ok

Reagovat
PhilipS

S odchodem Antonia se z West Hamu vytratilo trochu sebevědomí. Tohle je čekání na gól City. Yarmolenko bída.

Reagovat
Remt

Bez Antonia pokud dostanou gol tak bez jakekoliv sance odpovedet na něj si myslím..

Reagovat
vodka

teoreticky Haller...

Reagovat
PhilipS

Yarmolenko je fakt úplně mimo. Příště snad Benrahma

Reagovat
Remt

říkám si že už by taky mohl udělat něco správně ale to asi nehrozí

Reagovat
naheCZ

Naprosto šílenej

Reagovat
Remt

... V 10 by možná byli lepší než s ním, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je za hráč ten Yarmolenko hlavne že má 2 metre

Reagovat
REPLIKATOR

Jarmolenko

Reagovat
vodka

Yarmolenko individuálně udělá něco dobře, ale když někomu přihrává, tak to vypadá, že je s něma na hřišti poprvé, všechno do protipohybu, nebo blbě...

Reagovat
Remt

já teda od chvíle co přišel na hřiště jsem neviděl ještě ani jednu věc co by nepodělal snad.

Reagovat
PhilipS

Cancelo nehratelnej. Děsivý zrychlení

Reagovat
Andis

To skončí 1:1 ...na nic není od City je to zabetonovaný

Reagovat
Miguel19

Masuaku přičmloudlej Zidane.

Reagovat
Remt

trošku zadrnkal na nervy

Reagovat
Andis

Nejlepší hráč dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson

Reagovat
vodka

Masuaku jaká finta

Reagovat
DieFohlenBMG

skvěle vyfintoval

Reagovat
Greny

Fornals

Reagovat
diastan

jak jinak

Reagovat
Remt

Řekněte mi - k čemu v dněšním fotbale jsou ti pomezní? U nás se pořád hemzalo jak je VAR drahý, ok, tak alespoň ušetřete za pomezní, protože ti když dnes neukazí okamžitě praporek nahoře při jasným offside (viz teď) a nechávají dohrávat akci tak k čemu tam vůbec jsou? Absolutně zbyteční lidé

Reagovat
smazaný uživatel

vhadzovania, fauly

Reagovat
Remt

jj nebo aby třeba hlídali jestli jde míč na roh viz Slavia Baník, viď? Tam to taky dokonale zvládl

Reagovat
smazaný uživatel

hlavny rozhodca tiez nezvladne vsetko a asi nebudes chciet dalsi zapas bez rozhodcu

Reagovat
Greny

Podle mě Fornals nebyl v ofsajdu

Reagovat
Remt

no ten byl minimálně v metrovým offsidu ne? to bylo vidět i v opakovaným

Reagovat
naheCZ

Však byl na vlastní polovině

Reagovat
Remt

tak to se přiznám že jsem si nevšiml měl jsem za to že to bylo už na útočný, jestli na obranný tak sorry

Reagovat
Greny

kdyz vybihas z vlastni pulky neni ofsajd

Reagovat
Remt

vím, nevšiml jsem si ale, stejně si ale stojím za tím že jsou pomalu zbyteční už teď

Reagovat
Banikovec7

Podle mě byl hlavou nakloněn za půlku

Reagovat
dave30

Kdyby byl gól, tak to bude VAR řešit. Jinak zbytečné diskutovat.

Reagovat
Miguel19

Však to offside nebyl.

Reagovat
Greny

Sterling

Reagovat
TheTopFootbaler

Myslím že Pep tímhle zápasem skončil se Sterlingem.

Reagovat
diastan

jezisi 2 takové chyby a nic

Reagovat
smazaný uživatel

az teraz som pochopil preco Yarmolenko tak rad hraje na seba ved tie jeho prihravky su tragedia

Reagovat
Remt

nejlepe by udelal kdyzy se toho míče ani nedotknul už

Reagovat
DieFohlenBMG

Yarmo posral všechno co šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je naprosto typicky sterilní Sterling. Uplne typicky. Vyrovnaný zapas, tym ho potrebuje a on zadrbe kazdou sanci. Dalsi zapas za stavu 3:0 da wonder goal.

Reagovat
REPLIKATOR

Jarmolenko dpč

Reagovat
Noke

Ten Sterlingův styl běhání je fakt něco strašnýho

Reagovat
REPLIKATOR

Za tohle dá žlutou Taylor

Reagovat
Miguel19

Přijde mi, že jedinej Foden chce vyhrát. On s míčem přeběhne ostatní spoluhráče bez míče. Všichni jenom čumí a stojí. Hroznej fotbal od City.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frank

Reagovat
diastan

další ztráta no...Ještě že na Live je to pořád jen 2 body

Reagovat
Remt

Takhle hodně bude ztrácet si myslím každej letos, nikdo není nijak extra nabušenej, LFC se letos asi zas tak bát nemusíte, protože jejich obrana bez VVD bude bohužel poloviční, takže pokud v každém zápase nedají 3+ golů, tak se těžko budou motat kolem 1. místa letos

Reagovat
diastan

No pro mě pořád jasný favorit

Reagovat
Remt

Hele já je letos vidím od 3. místa ale jako vítěze bych je neviděl, čekám jestli udrží šňůru Everton, nebo nevystřelí třeba Chelsea, ačkoliv ty mají taky tragickou obranu

Reagovat
Remt

OT: Myslíte že už Fodenovi stará odpustila ty kurvy na pokoji?

Reagovat
Miguel19

Ježíš furt to jejich whoscored Však u nich stačí dát asistenci, posrat 3 branky a stejně máš vysokou známku

Reagovat
Andis

Jo přesně tak to je no. To bere jen tvrdý data. Tam se na to, že rychlostně Coufal nestíhá nehraje. Z 90% hráč který dá gol je nejlepší.

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham

Reagovat
Rothbard

Co jsem viděl druhý poločas, tak Yarmolenko nejlepší hráč City. Change my mind.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

No jako City teda dost otřesný výkon, oni už staví jenom na těch individualitách mi přijde. Plus de Bruyne beast jako vždycky, při každém jeho dotyku s míčem napjatě očekávám následnou střelu na bránu. Takového hráče bych chtěl k nám taky ty kráso. Ještě Fabianski zachytal hodně slušný zápas, v závěru držel nervy dobře na uzdě. Sterling a Yarmolenko příšerní pro změnu.

Reagovat
vodka

WHU coaching staff: Moyes, Alan Irvine, Stuart Pearce, Kevin Nolan, Paul Nevin. Jeden dinosaurus vedle druhého, ale letos jim to docela funguje...

Reagovat
Bayern +

este aby nie, vsak je tam Super Kev

Reagovat
iamek

Garner dostává od fans solidní čočku. Nejen dneska, ale i předchozí zápasy :/

Reagovat
Mato178178

Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

WHU super... Myslet si ze proti City nebudou tyct nebo neudelaji chybu je nesmysl.. 2 body po zapsech se spurs a city byly jeste nedavno nemyslitelny.. Skoda Fornalse..

Reagovat
gazza62

Nejlepší je ten černý odporný rasistický simulant Sterling .Víc nesympatickýho fotbalistu aˇneznám.

Reagovat
MCFC_8

Kun zase zraneny potvrdil Pep...

Reagovat
smazaný uživatel

ten to s twitchom zacina brat vazne

Reagovat
Rothbard

OT: Jankto gól a asistence.

Reagovat
jk

v PL?

Reagovat
Talker

3-4-3? Nebo James v záloze?

Reagovat
John Obi Mikel

3-4-3 hádám, (3-4-2-1)

Reagovat
vodka

takže na 5 obránců jako my proti PSG?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava stejná jako v Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Wan Bissaka

Lindelöf

Maguire

Shaw

McTominay

Fred

Mata

Fernandes

James

Rashford

Reagovat
iamek

Telles ani lavička. Hned ten kádr vypadá lépe, než když tam sedel Perreira, Lingard atd

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavička je strašně našlapaná Cavani, PP, Donny, Mason

Reagovat
TheTopFootbaler

Nechápu proč ne, není fit? Já myslel že na něj byly dobré ohlasy. Dělá mi radost Fred, doufám že se konečně chytne a začne šlapat podle toho potenciálu, co v něm je.

Reagovat
VersaceChain

James ma apparently prednost pred VdB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

co na tom jako nechapes? Jasne, jsou to rozdilne pozice, ale to na tom vubec nic nemeni. James, ktery nepredvedl uz rok nic, hraje casteji nez VdB, ktery pokazde prinese neco do te hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak před ním může mít přednost, když to jsou rozdílný pozice? Má James přednost před Axelem?

Reagovat
VersaceChain

mohli jsme například hrát v jiném rozestavení bez ostrých křídel? Jako proti PSG?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, třeba jako proti PSG, kde právě hrál i Axel, no... Takže má James přednost před Axelem nebo ne?

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

A má taky přednost před Shawem. Nechápu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TheTopFootbaler

"to na tom vůbec nic nemění" - aha jasný, takže van de Beek měl jít hrát levý křídlo, ne? Když pokaždý do hry přinese něco novýho.

Reagovat
VersaceChain

jj, existuje totiz jen tohle rozestaveni ve fotbale, s ostrym kridlem nalevo.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak je to rozestavení, které chce Ole hrát, takže pokud má dostat VDB přednost před Jamesem, tak to asi jinak nepůjde.

Reagovat
VersaceChain

No a tomu se celou dobu divím. Že raději bude hrát Jamese, než změnit rozestavení, ve kterém by James nemusel hrát. Protože je podle mě špatnej a nemá na United.

Reagovat
TheTopFootbaler

S tím já souhlasím, ale spíš je potřeba koupit někoho na jeho místo než měnit rozestavení, který celkem funguje.

Reagovat
KnoxXx

zasa James a Mata

Reagovat
ManUnited

ten James se mi tam moc nelíbí, ale z lavičky jsou tam zajímavý možnosti

Reagovat
Thelvin

Fulham zase rychle do druhé ligy, děkuju. To neni kádr pro PL. A Parker na to taky evidentně nemá (snad se z toho poučí a časem se vypracuje, jinak je to sympoš...)

Reagovat
smazaný uživatel

To se De Gea tak moc stabilizoval, že za ManU nechytá Henderson?

Reagovat
VersaceChain

Ole bohuzel nema koule na to DDG posadit, nicmene posledni zapasy chyta docela dobre. Proti PSG vyborne.

Reagovat
iamek

Poslední dva zápasy byl parádní

Reagovat
Greny

Ajax 11:0

Reagovat
Greny

12*

Reagovat
C-M@ster

13*

Reagovat
Ligter

to je nehumánní, neměl by se ukončit zápas?

Reagovat
Greny

Začíná třetí set

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax dal dneska dva touchdowny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Ole a jeho další díl ze série "s čím vším dokážu porazit Lamparda"

Reagovat
Svatej

Lampard sikovne nakoupil tri hrace do ofenzivy, ktera uz oredtim 3 použitelný mela, aby hral na tři stopery, výborně.. to je sestava k zbliti, Frank uz se z Oleho definitivně úplně podělal..

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní. Ale třeba prostě chce hrát odzadu, což na nás prostě platí, nutně se posrat nemusel.

Reagovat
Svatej

Me prijde, ze proti vam nefunguje nic, stejne to nejak prosereme

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to vypadá, že jsme dohnali ten chybějící pre-season a nabrali docela formu. Takže ideální předpoklady, abyste to teď prolomili.

Reagovat
John Obi Mikel

Minule jsme je porazili právě s tímto (akorát místo rychlíka Wernera hrál Giroud). Uvidíme.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

Tak po těch golových nadílkách v prvních zápasech to chce vzít defenzivněji a vybudovat sebevědomí té defenzivy, co je na tom špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

On komentuje Radotínský tak to se bojím prohry, když nás komentuje tak se nám nedaří

Reagovat
ManUnited

to už se berou v potaz i takovýhle píčoviny?

Reagovat
Greny

to nevim ale expert fortuny tipuje jednicku ... citim ze mame velkou sanci vyhrat

Reagovat
Greny

mam strach z toho Jorginha .. radeji bych tam videl Kovacice

Reagovat
Agent z Melmacu

to asi každý

Reagovat
pingla

píská Atkinson, to by mohla být penaltička pro nás hned po nástupu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro Chelsea maximálně

Reagovat
Miguel19

Podle mě je jedno kdo vaše zápasy píská.

Reagovat
Greny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

když jsou to fauly (ruce) v pokutovém území, tak jsou to prostě penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu stream please

Reagovat
TheTopFootbaler
Reagovat
TheTopFootbaler

Fakt se mi líbí, jak jsme před sezónou řešili, jak Frank poskládá tolik ofenzivních hráčů na 4 pozice - a on to vyřešil tak, že z toho udělal 3 pozice.

Reagovat
TheTopFootbaler

James je champ level vol. 555343,

Reagovat
Miguel19

Spíš to vypadá na 3-5-2.

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/ElG6hLUWMAACqOp?format=jpg&name=large

Co to zkouší ti zmrdi, 15 liber je fér jo

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Csaplárova past

Kde se díváte? mně se všechny streamy po chvilce zastaví a jen načítají ...

Reagovat
Greny

o2 tv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

Mě se to třeba vůbec nechce přihlásit, fakt ti to v pohodě jede? Sem pěkně vytočenej...

Reagovat
Greny

uplne bez problemu :) ale jsem teda pripojenej uz od zapasu WHU

Reagovat
čutalista

Při odesílání formuláře nastala neznámá chyba (kód: devices-limit-exceeded) nevíš co by to mohlo být? není to omezení počtu připojených zařízení...sakra

Reagovat
Csaplárova past

O2 je po technické stránce katastrofa. Nejsem jejich zákazník, koupil jsem tam jednou film a vůbec nešel přehrát. Technická podpora mi zaslala nějaký voucher na stažení a stejně to pořád nefungovalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu už pusťte ty lidi na stadion

Reagovat
Agent z Melmacu

kámo diváci tento rok zabudni

Reagovat
Greny

jsem rad ze se vubec aspon hraje

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

nudaaaa

Reagovat
Salfovic

Takhle do poločasu nevydržím neusnout.

Reagovat
stiflerovamama

United pri rohu Chelsea všetci hráči v 16ke, Ole génius

Reagovat
VersaceChain

Každý nemá to štěstí, že jeho klub trénuje Klopp

Reagovat
avicii

Reagovat
stiflerovamama

Veru, nie každý dokáže vymyslieť a naučiť pressing, tak Ole skúša aspoň takéto srandičky.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna proti nám.

Reagovat
Rothbard

Černý asistence

Reagovat
Greny

klidne bych asi nechal hrat vic United na balonu ..

Reagovat
masly008

jenže oni moc nechcou

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Greny

tak musime nechtit vic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

S tím šly do zápasu oba týmy, proto to tak vypadá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
stiflerovamama

Bruna Mrdka redka

Reagovat
raduinho

Fernandes dobrá mrdka

Reagovat
stiflerovamama

United 0% v útočnej tretine Chelsea

Reagovat
bbbauch

Za 10 minutovej vysek v zapasu.. hrozna tragedie

Reagovat
Jollae

Ty si nemocný chlapče...

Reagovat
bbbauch

Cavani na hrot, Rash doleva a James dolu.. ten kluk je uplne k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Zase takovej Lingard typek proste.. bude u nas o 5 dyl nez bylo potreba a pak se ho nebudeme moct zbavit.

Reagovat
TheTopFootbaler

Kromě rychlosti nemá nic. Vůbec nic.

Reagovat
vodka

ty naše rozehry na krátko hrozný nuda fotbal. chelsea všechno na jistotu, dokud neuvolní wingbacky a ti to jebnou do prostoru...

Reagovat
Greny

Mendy nejvetsi sance zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy Čech už chystá helmu

Reagovat
John Obi Mikel

Já si ještě pamatuju, jak Čech udělal úplně to samď.

Reagovat
Miguel19

Mendy těsně.

Reagovat
TheTopFootbaler

Přes levou stranu vůbec nemá cenu žádný útok vést, protože James všechno zadrbe.

Reagovat
Coutinho10

mohl si to tam soupnout

Reagovat
Greny

To si muze McTominay stezovat jak chce ale stahl ho Maguire

Reagovat
ajouki

Joginha svým sprintem setřese i takový rychlík jako Juan Mata. Zkušeně se vysral na jakékolik bránění, asi veděl že James s míčem nic nevymyslí.

Reagovat
Remt

Zatím to vypadá jako typicky zapas kdyz da United v 90. minute gol z penalty na 1:0, normalne nesazim ale da se na toto nekde vsadit? I kdyz tam by byl kurz tak 1,01

Reagovat
VersaceChain

Na Bruna mas kurz 4 na gol, tak go.

Reagovat
Remt

nemůžeš prodělat

Reagovat
John Obi Mikel

Fernandes

Reagovat
Greny

to je strasna mrdka

Reagovat
Remt

porad ho tu zminujete v tomto zapase a ja si nevsiml ze by udelal neco spatne, co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, vyhraje nam zapas, uz jsou z toho v riti predem.

Reagovat
Remt

no ja cekam kdyz zase teatralne spadne ale co jsem zatim videl tak furt nic, tak nevim co tu hemzaji zatím shitstorm prijde az zas neco predvede, ulicnik

Reagovat
smazaný uživatel

odstrcil Jorginha

Reagovat
Jollae

Len nám ho závidia...

Reagovat
Remt

Vzdyt je to zumpa, toho nemuze nikdo nikomu zavidet

Reagovat
Mimalu

Mendy

Reagovat
TheTopFootbaler

Freddd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginhovu pozici, styl hry a prinos bych zvladnul i ja. Change my mind.

Reagovat
martin.b

To spíš už Havertzovu... to je úplnej duch

Reagovat
vitasrp

Jorginho zoufalost, toho v týhle sezóně fakt nedávám.

Reagovat
ajouki

Hraje docela dobře, měl tam pár přihrávek, které vyřadily presink United. Pak ale předvede několik zoufalých momentů, kterými "zradí" své spoluhráče. Není na něj spoleh.

Reagovat
Greny

jeste by mohli rict kolik ma McTominay dioptrie protoze pokud hral s jednou cockou a ma vic dioptrii tak respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutne, kam se dostaly v PL tyto klasické slagry. Byvaly to zapasy, ktere mely kvalitu, skvele vykony, osobnosti, ktere slibovali souboje mezi sebou, naboj. Ted jsou to zapasy jen o běhání. Nekdy ani to ne. Je to pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovým zápasům chybí diváci úplně nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

To ano

Reagovat
Kovi81

a i ty osobnosti

Reagovat
stiflerovamama

My s City bývali dobré zápasy, teraz je to už opatrnejšie, ale aj tak asi najlepšie. Ešte sa mi páčili súboje s Pochetinovým Spurs, tí sa tiež nebáli hrať, aj keď poslednú sezónu to už od nich bol tiež slušný betón. S Arsenalom to bavilo, ale asi iba nás , teraz sú už aj oni zalezení. A od United sú to tradične deštrukčné výkony, tí sa boja hrať s každým.

Ale inak súhlas, fakt je to strašne priposrané v týchto veľkých súbojoch, mám pocit, že najlepšie zápasy nás čakajú s Leedsom a Leicestrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Rash střílí jak já ve fifě, se bál aby to kolečko to nedržel moc dlouho a pak je z toho taková žblabuňka.

Reagovat
Taiger

Podle mě ani jeden tým z těchto dvou neskončí v top4

Reagovat
Swarley

Tak to můžou být oba týmy v klidu, ty víš vždy největší hovno

Reagovat
Taiger

Chybělo ti pozornost? Jen hezky odpovídej na komentáře jak poslušná čubka

Reagovat
Swarley

To pozornost mi nechybělo, ty se necháš tak lehce rozhodit

Reagovat
Taiger

Yes, pokračuj čubko, pokračuj

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Hodná čubka

Reagovat
Swarley

To ti dali pěknou přezdívku, sedí

Reagovat
Taiger

Jde ti to neskutečně, jen pokračuj

Reagovat
Swarley

Ale ty jsi nuda, dej tam něco jinyho, než první třídu... Já za to nemůžu, že se ve fotbale absolutně nechytáš...

Reagovat
Taiger

Yeees, pome, hezky mě posloucháš Pokračuj

Reagovat
Swarley

Pořád nuda

Reagovat
Taiger

Swarley24.10.2020 19:12#

To pozornost mi nechybělo, ty se necháš tak lehce rozhodit

Kolik že ti je, že neumíš ani psát? TO POZORNOST MI NECHYBĚLO, hodná, ale hloupá čubka

Reagovat
bbbauch

Tvl druhej blade, radoby nad veci, pritom na stejnym levelu se shazovanym Swarleym

Reagovat
Taiger

Tebe mám rád, dej pokoj Mám tě rád ještě víc, když máš Sterlinga cpt

Reagovat
bbbauch

Slabsi chvilka no nastesti dneska bude Maneho den a zbytek aspon ten Zaha to trosku pojistil.. vidim to na nejakejch -8 po tomhle kole, to byl nakup ten Sterling

Reagovat
Taiger

Já mám taky Stelringa a nemyslím si, že je rozumný ho teď prodávat, nebyl to prostě jeho den, normálně by dal klidně dva, navíc Aggy je zraněnej, takže Sterling bude hrát furt a na něm s KdB to bude stát, -8 je přepal, mě zajímá, koho přivádíš, ten tvůj tým je jináč supr

Reagovat
bbbauch

Myslim ze nemit Harryho je s jeho formou skoda, chtel jsem ho tam dostat a zafinancovat to Sterlingem. Porad vaham nad DCL, jestli udrzi formu.

Reagovat
Taiger

Jestli ti ten vagón už neujel, jeho los se bude zhoršovat a zvýšila se mu cena, DCL je podle mě jistotka, i přesto, že mu neskutečně vzrostla cena, tak je levnější než Richarlison třeba a lepší pick než Danny s Jimym

Reagovat
bbbauch

U Harryho mam tuseni, ze to muze bejt jeho sezona, pokud se zas nedojebe na kotniku nebo na cem. Aguero se zas zranil? Jsem ani nepostrehnul

Reagovat
Taiger

Střídal po poločase a potvrdilo se i po zápase, jináč s Harrym souhlasim

Reagovat
Swarley

To bylo napsaný schválně, ty hlavo, čili pořád nuda

Reagovat
Thelvin

První si to napsal ty, on se ti tak jen vysmál, ty blbe

Reagovat
Taiger

Vysmál se mi tím, že napsal to samý, wowowowow

Reagovat
Thelvin

Jo, tak někoho nejlíp zesměšníš za jeho chybu

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by, ak to zariadis kupim ti flasku

Reagovat
Taiger

Záleží jakou

Reagovat
Jollae

Ty si odpad, ty potkan.

Reagovat
Taiger

Byl jen můj názor, ale dík za komentář

Reagovat
smazaný uživatel

jeste dodej na ukor arsenalu a muzes jit k chocholouskovi rovnou

Reagovat
Taiger

To si nemyslím, ale nezlobil bych se

Reagovat
VersaceChain

Ale ta Chelsea je teda dost strašná, na to kolik utratili za posily.

Reagovat
KnoxXx

a my sme utratili za LB a hra tam Shaw

Reagovat
Greny

to je ale penalta!!!

Reagovat
Mimalu

to jako nebyl faul od Maguira?

Reagovat
Tolstobik

To je jak kdyby hral Mourinho proti Mourinhovi

Reagovat
Liveral

A VAR teď co?

Reagovat
EXoRcIsT

wtf to ako VAR vobec neriesi ze tam Maguire spacifikoval hraca Chelsea

Reagovat
Coutinho10

ta kravata od Maguiereho neni penalta jo ?

Reagovat
Miguel19

Tohle není penalta?

Reagovat
Rothbard

Koukat se na El Clássico a teď na tohle, z toho sakra bolí oči. Hrál by někdo z hráčů tohoto zápasu základ v týmech EC? Asi ne, co?

Reagovat
Remt

EC jsem videl asi pred rokem a usnul jsem u toho Cimz nechci rict ze tohle je oslnivy zapas, nicmene ti hraci tam aspon behaji, ve smyslu jakoze neodchozi zapas, tudiz asi vetsi vzruso nez EC To byla komedie co jsem videl

Reagovat
Salfovic

Dneska to byl slušnej zápase.

Reagovat
Remt

Neviděl jsem dnes, ani nevím jak to dopadlo, Španělskou ligu jsem uplně přestal sledovat už. Mělo to alespon nejaké tempo?

Reagovat
Salfovic

Ale jo.

Reagovat
AnnelieseMichel

Si sa asi pozeral na nejakú reprízu. Posledné ec sú totálna trápnosť. Keď som videl Benzemovu strelu ala konverzia v ragby, Messiho nasadenie, presnosť Albu, tak som mal chuť spáchať pri tom hnuse ritualnu samovraždu

Reagovat
Remt

Ja prave videl EC tusim nekdy na jare to bylo? A za me asi nejhorsi zapas co jsem v tom roce videl, nuda nuda a zas nuda

Reagovat
smazaný uživatel

klasik Maguire a jeho fauly, ktore sa nepiskaju

Reagovat
smazaný uživatel

Oni z neho nechtej delat uplnyho kretena, kdyz je to anglan.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mam ten pocit, az moc mu toho prechadza. Potom to spravi Lindelof a to odpiskaju a vsetko si zozere

Reagovat
EXoRcIsT

co nepiskaju to dajme tomu ze si rozhodca nevsimol ale ze to VAR vobec neriesil

Reagovat
Remt

no problem je ze kdyz upadne hrac MU tak si posledni dobou vsimnou vzdy ackoliv to obcas kurevsky smrdi teda Kolik poslednich golu vlastne tento tym dal normalne ze hry?

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta!

Reagovat
Greny

to si delaji prdel ne?

Reagovat
hitZor

VAR<

Reagovat
blade115

Na co tam je doprdele VAR, když tam hovado Maguire sundá po zápasnicku Azpilicuetu a nikdo se na to ani nepodívá? Hlavně že čumí na pseudo zákrok na Rashforda ...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
stiflerovamama

A keď si spomenieš na to akú penaltu nariadil minulé kolo po zákroku chudáka 160 cm Lamteyho.

Reagovat
icka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
TheTopFootbaler

Maguire jasnej faul na penaltu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Maquire penalta. Dobře ho chytnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď pentle na druhé straně pojď mi

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

JASNA .

Reagovat
bbbauch

Maguire vic okate uz to neslo

Reagovat
ACSMan

Reagovat
VersaceChain

Mata pěkná střela, penalta měla být, Maguire je fucktard fakt

Reagovat
Greny

takze jasnou penaltu vubec nezkoumali a na druhe strane to resi ... fakt dementi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Měla bejt

Reagovat
avicii

Reagovat
Tolstobik

Ten VAR je uplna picovina

Reagovat
bbbauch

U toho sedi uplny dementi

Reagovat
off-olda

VAR

Reagovat
Talker

Wow, to vážně nebyla pencle ten zákrok Maguira?

Reagovat
Greny

ne to ani nezkoumali.. ale na druhe strane se to resi hned ..

Reagovat
HorajzmAmmann

Proč nehraje Tuanzebe?

Reagovat
Taiger

WHO?

Reagovat
kvasha16

k tomu faulu Maguira sa nevyjadrujem ani... ale byt Kepa v brane, tak po tej matovej strele asi uz je 1:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:0, protože by nechytl ani to Rashforda.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

2:0, ještě střela Rashe

Reagovat
spider_8

Jednoznačně.

Reagovat
TheTopFootbaler

Kurva to video nefunguje ani trochu. To potřebuje pořádný bugfixy.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani, VDB, Mason na plac

Reagovat
Swarley

Rash místo Jamese, Cavani na hrot, Greenwood za Matu

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
ZJEV

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho Oleho nechapu. Snad nechce Cavaniho jen zavarit a ve 2, ho tam da.

Reagovat
Swarley

Tak asi nemá natrenovano, ale dneska to rozhodne

Reagovat
Busby babes

obligatni hejt na Matu, pritom hraje v pohode.

Reagovat
Swarley

Ale jo, hraje dobře, tohle na něj není žádná kritika... Cavaniho bych tam poslal hned, Greenwooda později...

Reagovat
Sandstorm

Mata v poho. Horší je James.

Reagovat
wild

Velka slabota. Jedna poriadna sanca za polcas je malo..

James okamzite dole, Greenwood hore.

V 60min Pogba a Cavani, dole Mata a jeden z dvojice Fred/McTom

Reagovat
John Obi Mikel

To je zase hrůza tvl.

Reagovat
KingMaster13

To je fakt kokot ten Harry On ho tam vezme kolem krku a mrdne s ním o zem, kdyby ho shodil alespoň nějak nenápadně

Reagovat
PhilipS

Chelsea má nejnudnější rozehrávku v lize. Pozorovat to množství příhrávek do stran je frustrující. Jinak Frank musí být rád, že hraje opět s gólmanem.

Reagovat
Whitemedia

Kriminálník nám málem uškrtí kapitána a nic.

Reagovat
KingMaster13

V Lochu byl oprávněně

Reagovat
Sandstorm

Nech si ten trolling až bude po zápase.

Reagovat
bbbauch

“He could’ve been killed”

Reagovat
Svatej

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

to bylo laskyplne objeti, co se naucil v lochu.

Reagovat
Whitemedia

Řecká policie zaučila.

Reagovat
Jollae

Jebat vášho potkana.

Reagovat
spider_8

Jako proč VAR kontroloval tu situaci Rashforda, ale faul Maquira ne? Pokud by se fakt jelo podle pravidel, tak tu pentli na Rashe pískli a je to teď 1:0 místo 0:1, tzn. dvojnásobný fail. VAR

Reagovat
hitZor

Nebylo to loni taky proti United, když jsme z rohu dali gól, ale kvůli útočnému "faulu" Azpiho ho neuznali, i když sám Azpi byl faulovaný?

Reagovat
Busby babes

ja bych to na Rashe nepiskl. jo, kopl ho, ale tohle neni na penaltu imho. To same na druhe strane, i kdyz tam uz bych to spis piskl.

Reagovat
spider_8

Jo, myslel jsem spíš podle posuzování VARu, kde každý sebemenší kontakt ve vápně obvykle končí penaltou. Myslel jsem tak na 80 %, že to pískne.

Reagovat
Tolstobik

Ale ten Maguire, to je proste jasna pencle

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Škoda, že nechyta Kepa. Vedli bychom 2:0.

Reagovat
Talker

MU zase jednou podrženo rozhodčími. Jasnější faul při standartce snad ani nemohl být, přitom to ani nezkoumali z nějakého důvodu.

Pustili jsme MU do 2 zakončení, Mendy to podržel. Je fajn mít golmana, který nedostane gol z každé druhé střely.

Reagovat
Sandstorm

A fans Chelsea zase uplakaní. Přitom jde hlavně o neschopnost jejich týmu a ne o rozhodčího.

Reagovat
Talker

Reagovat
Remt

No pokud ti neodpiska jasnou penaltu, tak je to proste zarez a pak maji duvod si stezovat, co se ti nezda?

Reagovat
Svatej

To je automatickej mechanismus, nevsimej si toho.

Reagovat
Sandstorm

Jakou jasnou penaltu? To byl normální souboj, který vyhrál Maguire. Za to rozhodčímu nestál ani VAR.

Reagovat
Talker

https://pbs.twimg.com/media/ElHDcSyXEAEliG-?format=jpg&name=medium

Pověsí se zezadu na hráče, drží ho, aby nemohl vyskočit a stahuje ho dolů. Pokud tohle není penalta, tak jste jich měli loni kopat možná 5.

Reagovat
Remt

Tyhle zákroky jsou jasně penaltové. Podobné zákroky kdy hráč nenechá vyskočit ve vápně hlavičkujícího hráče se odehrávají mimojiné zápas co zápas na nejlepšího hlavičkáře týmu VVD. Zápas co zápas. A to mi ty fauly na Virgrila ještě nepřijdou tak očividné jako toto, toto byl faul na penaltu naprosto jasnej, neni o čem diskutovat vůbec.

Reagovat
icka

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
hitZor

A kde by United byli bez všech těch penalt (i když často nejsou ani tak jasné, jako tahle)?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Koláč na pekáč

Aby nejzajímavější událost naší hry byl moment, kdy si náš vlastní golman po pětivteřinovým uvažování málem kopne balon z malýho vápna do vlastní brány o hodně věcech vypovídá. Paradoxně je zrovna Mendy náš nejlepší hráč. Jinak řečeno, vidět dneska Clasico a pak to přepnout na tuhle sračku, to je hodně highway to hell.

Reagovat
Miguel19

Zase bídnej poločas. United o něco lepší.

Chilwell zatím vypadá jako parádní přestup. Ač mi ta částka přišla totální úlet, tak hraje výborně. Naopak Havertz zase jakoby nebyl na hřišti..

VAR naprosto k smíchu. Tomu už chybělo jenom to, aby pískli tu penaltu United (což dle mého měla být taky penalta). Ale je fakt neuvěřitelný, jak Maguirovi ty fauly prochází. V každém zápase. Druhý Fellaini..

Reagovat
Svatej

Na 100% by to dneska s jiným brankářem nebylo 0:0, Mendy je fakt skvelej.

Mame co jsme chteli. Tým maximálně obezretnej dozadu, diky tomu kompletně uskrcenej dopředu a ve vysledku United s tim antifotbalem ma trojnasobek sanci, co my ( pri nasi slaby nule to ani matematicky nevychází ).

Bruno zas znova potvrdil vsem, jaka je to sketa, Jorginho z pole na druhy straně dle myho nejlepsi, nasledovanej Jamesem a Benem. Zbytek nezazivnej, nebo mrtvej. Dopredu se snazi akorat Pulda a to nestaci.

Jednu vec nechápu. To nejsme schopni prekopnout stopery? Zjevně chceme obrance United orehazivat, ale míč chodi na slabych 40 metru od brány, vsak to je zoufalost jak od elévů.

Nepustit nikam Rashe, skrtit Bruna a minimálně United nevyhraji. Pokud zas budem klaunit, tak to Manchester zvladne a poveze si domu všechno..

Reagovat
Busby babes

hele skvelej, malem si dal vlastnaka. To bys tady u Kepy nadaval jak je to kokot co mel kliku. ale je fakt, ze Kepa by nechytil toho Rashe no.

Reagovat
Svatej

i kdyby ho dal, tak by ve srovnani s kepou v zpase byl +1, pořád pochvala

Reagovat
Busby babes

bty jestli my hrajem antifotbal, co hrajete vy?

Reagovat
Svatej

Urážlivě nekvalitní fotbal. Jakou z tech dvou variant uprednostnujes?

Reagovat
Jollae

Žiadna penalta to nebola...sa prilepil na neho a odpadol...kokot...

Reagovat
Taiger

Kokot jseš ty, že nepoznáš jasnou penaltu

Reagovat
Remt

Ty vole tak jsi kretén do hajzlu?! Tohle je důvod proč fanoušky vašeho týmu nemám rád Kdybyste dali obcas i gol z normalni hry tak vam ho i preji ale vy ho dat jen z pencle a potom proti vam toto neodpiskaji a ty reknes no penalty

Reagovat
Taiger

Reagovat
Jollae

Ale veď si robím srandu...jasná penalta ...len sa nečudujem, že sa chytil zrovna ten dement Taiger...veď to je čistý debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem jen po očku, ale Chelsea měla kopat jasnou penaltu. James je strašnej. Zbytek docela standard a nuda... Cavani, VdB / Pogba by měli pomoct..

Reagovat
Taiger
Reagovat
pingla

jj, ještě faul loktem od Azpiho

Reagovat
Greny

oba stejne

Reagovat
JessePinkman

hrej dál

Reagovat
PanAu

Nezvyk ze gólman i něco chytí , jinak strašná bída od všech

Reagovat
vitasrp

Já jsem letos na Jorginha opravdu alergickej, protože to snad není zápas, aby tam neměl botu, kdy udělá pro soupeře šanci. Rashford mohl v klidu úplně z ničeho dát na 1:0 pro United jenom kvůli tomu, že je Jorginho jelito. V takové situaci se přece vůbec nemá otáčet směrem do hřiště, je rozhozený, tak by první myšlenka měla být hrát směrem k vlastní bráně, případně se zavřít do lajny, kde samozřejmě nehrozí takové nebezpečí.

Potom ta šance Maty, to je zase úplně zbytečně netakticky odbráněné. Ono to pramení z autového vhazování, Jorginho sprintem běží napadat hráče až úplně k postranní čáře, kde si ho soupeř samozřejmě poměrně snadno vyťukne a najednou je odkrytý prostředek. Takovou volovinu prostě od středních záložníků Man United člověk neuvidí, protože takhle zběsilý, nepřipravený presink někde na vlastní polovině, to prostě není vůbec efektivní a akorát je to nebezpečný pro bránící celek.

Ten faul Maguira nekomentuju, Azpilicuetu objal moc hezky, na druhou stranu v tom stažení i na můj vkus nebyla dostatečná intenzita, abych to písknul. Bylo to hodně na hraně, ale asi jsem schopen pochopit, že to pecka není, pokavaď teda nejsou instrukce, že se zrovna tohle má trestat přísněji, o čemž jsem tedy neslyšel. Na druhou stranu - když si vzpomenu, za co byl v únoru odvolán gól Zoumy...

Jinak herně je to nuda, United jsou kompaktní, v té hře v bloku nedělají hovadiny a nenabízí nám tak laciné přechody vpřed. Oproti utkání se Sevillou je to o chlup lepší, ale bohužel tohle nestačí k tomu, abychom si vytvořili nějakou šanci.

Reagovat
Busby babes

videl bych ten faul podobne.

Reagovat
kvasha16

u teba by som nic ine necakal

Reagovat
Remt

Ale být ten zákrok na druhé straně hřiště a proti vám, pak by jsi to viděl značně rozdílně co? Pane objektivní

Reagovat
Busby babes

jo no, tak se mozna kouknu, co o tom pisu niz...

Reagovat
Talker

Tak ta pencle byla jasná - objal ho, dal mu kravatu, aby nemohl vyskočit a naopak ho stahoval dolů.

Reagovat
TheTopFootbaler

Hezky jsi to popsal, jenom ten faul měl být. Kdyby se to stalo na druhé straně, tak vyhodím notebook z okna. Hlavně ještě to, že se ani nešel podívat, nic - to je prostě za hranicí mého chápání.

Reagovat
Remt

To je za hranicí chápání všech normálních lidí..

Reagovat
blade115

"Ten faul Maguira nekomentuju, Azpilicuetu objal moc hezky, na druhou stranu v tom stažení i na můj vkus nebyla dostatečná intenzita, abych to písknul."

To už teda nevím, co by měl udělat, aby to tu dostatečnou intenzitu mělo. Ukousnout mu ucho?

Reagovat
vitasrp

V podstatě jo, pořádně napnout dres, totálně zatáhnout za ruku, prostě udělat jěco, kde se to nedá ani trochu okecat. počítám s tím, že to prostě příliš opravovat nebudou.

Reagovat
blade115

Já teda nevím, jestli jsme viděli to samé, ale v mém přenosu mu nasadil regulérní kravatu, zabránil mu v pořádném výskoku a stáhl ho k zemi ... Viděl jsem už penalty odpískané za mnohem menší prohřešky. Navíc Maguire je hovado, které má takových zápasů na kontě nespočet.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

zatim teda velka reklama na fotbal. oba tymy se boji hlavne neudelat chybu. a tim dost trpi zbytek.

A lol VAR. zkoumat toho Rashe ale Maguire ne? tam to jeste meli pisknout pro nas aby to bylo dokonaly. Maguire pitomec, kdyby ji pisknul, nemuze rict ani popel. a pritom by ten souboj vyhral i bez toho.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Měl písknout na druhé straně aspoň by byla sranda

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

celkom priposrane vykony

Reagovat
icemike

Reagovat
Swarley

James strašná slabota, spousta příležitosti 1vs1 a nic... Rash by z toho udělal minimálně dvě šance..

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno je sketa ale každý manažer i fanoušek by ho chtěl mít v týmu

Reagovat
Taiger

Ne

Reagovat
Jollae

Ale ano, si kokot...

Reagovat
John Obi Mikel

dneska je i Mata lepší

Reagovat
ajouki

Chelsea očekáváný trpělivý výkon. Slušná kombinace, ale pak přijde otevření prostoru a najednou hráč s míčem zpanikaří a vymyslí řešení s tak nízkou pravděpodobností, že je z toho odevzdaný míč. Minimálně tři takové situace.

1) United pokažená přihrávka přímo na Jorginha, který místo chladnokrévného posunutí na Havertze a 3 na 3 zpanikaří a míč pošle soupeři zpět na kopačku.

2) Kantému se nabídne velmi jednoduchá přihrávka napravo na volného Jamese, kterému odtáhnul krajního obránce Havertz, ale Kanté vymýšlí průnikovou přihru přes dva stopery.

3) James má možnost vpravo s Kantém vykombinovat jednoho hráče United, ale místo toho pošle centr na nikoho. Ve vápně číhá jen Werner, proč raději nevymyslet něco s opravdovou šancí na skórování. Stačila rutinní narážečka a střílený centr pod sebe.

Chelsea má před sebou ještě dlouhou cestu, než hráči budou dělat správné rozhodnutí. Liverpool by z takto rozvinutých situací vymyslel minimálně jeden gól. Chelsea ani střelu na bránu, jen odevzdané míče.

Reagovat
kvasha16

chce to cas este, ale bude to dobre, tomu verim

Reagovat
TheTopFootbaler

No jako o trošku lepší jsme asi byli, ale je to zoufale utahaný, až ke konci se to začalo zlepšovat. Hlavně kdyby VAR trochu fungoval, tak už rupeme 1:0 a k optimismu by nebyl důvod už vůbec. Mě úplně sere, že Ole asi zapomněl, že se zápasy dají vyhrávat i třeba 3:1 nebo 4:3 a snaží se všechno vyhrát 1:0. Je to hlavně neinkasovat.

Myslím ale, že mít na levém křídle fotbalistu, tak ta hra vypadá mnohem líp. Fred a McTom předvádějí aspoň fajn work-rate, i když dopředu jsou oba hodně nevýrazní teda. Bruno má fajn momenty, beztak zase rozhodne zápas. Mata zatím MOTM, hraje v ofenzivě docela kreativně mi přijde a ani neztrácí moc často balony.

Třeba přijde Edinson na hrot a Rash půjde na to křídlo, to by mohlo fakt dobře fungovat. Další střídání by mělo být de Beek místo Freda nebo McToma, podle toho kdo bude unavenější nebo hrát hůř. Snad to ještě nějak prolomíme, GGMU!

Reagovat
Remt

Ted jsem videl toho Harryho M. z opakovanyho zaberu, tohle sorry ty vole ale to zruste celej VAR, protoze jestli tohle rozhodci spolu s VARem neodpiskaji jako penaltu, tak nema smysl dal hrat Slusnej bezmozek

Reagovat
Greny

pozor oni to ani nezkoumali

Reagovat
Remt

Vzdyt jo, protoze nebyl duvod, ty jsi ho snad videl?

Reagovat
Busby babes

to nevis.

Reagovat
Greny

tak pokud to zkoumali tak jsou jeste vetsi dementi nez jsem si myslel

Reagovat
Banikovec7

Podle mě ohledně té penalty byl problém, že to VAR nestihl projít. Protože hned šel míč do autu a rozehrálo se znova, takže už se k tomu nešlo vrátit. Chyba hlavního, že to neviděl a nepískl hned nebo aspoň nepozdržel hru při přerušení.

Reagovat
Greny

to je ale jejich chyba taky .. ma se to prerusovat..

Reagovat
Banikovec7

No tak ale přerušit to musí sudí na hřišti, pokud si to dobře pamatuju, tak uplynulo tak 10 sekund mezi tím faulem a rozehráním z autu. To se na to ani nemohli stihnout podívat.

Reagovat
Greny

jo sudi, ale on muze dostat klidne echo .. "pozdrz to je zde neco spornyho nestihli jsme to zkontrolovat jeste" neni to jen na hlavnim

Reagovat
Banikovec7

No tak si toho ani třeba nevšimli na první pohled, těžko říct.

Reagovat
VersaceChain

To je Hasselbaink na Sky co se ted hadal s Evrou?

Reagovat
samson192

jo

Reagovat
Jackmaker1989

o čo išlo o tie penalty?

Reagovat
stiflerovamama

rasizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z nich je vic cernej.

Reagovat
VersaceChain

nn, Hasselbaink rikal, ze chape ze se Chelsea nezene dopredu a Evra mu rikal ze to je picovina, ze by se meli snazit o vyhru, nebo tak neco, slysel sem az konec.

Reagovat
VersaceChain

Pojdme penaltu a gol pro Bruna, lets go

Reagovat
Remt

jinak to dnes ani dopadnout nemuze

Reagovat
stiflerovamama

A toto je proste katastrofálny meter rozhodcov... Minulé kolo odpískali 160 cm Lampteymu penaltu za súboj ktorých je v zápase milíon a nepískajú sa ani na polovici ihriska, a dnes toto pustia Harrymu a ani to neskúmajú.... Katastrofa

Reagovat
Taiger

Čistej štít Chelsea a spokojenost

Reagovat
vitasrp

Ta hra nohama. Já se poseru, to byla tak nesmyslná přihrávka.

Reagovat
avicii

Nuda zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

van bissaka přešel na beast mode po strašným začátku sezony

Reagovat
Swarley

Reagovat
JessePinkman

Van Bissaka včera slušnej výkon.

Reagovat
HorajzmAmmann

James Nemá zatím na United, to řešení těch situací je na hovno.

Reagovat
Tolstobik

James je traged

Reagovat
smazaný uživatel

James ani nezmeni smer nebo nepohne telem, utika rovno do nejvetsiho chumlu borcu.. Borec jakoby snad v zivote nehral fotbal, nedejboze prosel nejlepsima akademiema... to je katastrofa.

Reagovat
HorajzmAmmann

jednoho Granečnýho jsem se zbavil a United koupí dalšího

Reagovat
TheTopFootbaler

James je neschopnej. Těžce zoufalej.

Reagovat
Swarley

Zase James, to je fakt slabota

Reagovat
Horcmen

@Alissonbecker has been named in tonight's #LIVSHU matchday squad.

Reagovat
Taiger

Bez pool def to bude dneska meh

Reagovat
Horcmen

Brewster gól, Chámez tribuna

Reagovat
Taiger

Jako, vůbec bych se nezlobil

Reagovat
vladis271

What

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

wooow

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že už nemáme Costu, ten by Harryho srovnal

Reagovat
EXoRcIsT

James cisty robo mak . Len beha jak splasene kura a raz za rok sa mu podari dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nedostava tolik cervenych.

Reagovat
smazaný uživatel

STŘÍDEJ!!!!

Reagovat
Whitemedia

Regarding #CFC’s penalty claim for Maguire’s challenge on Azpilicueta in the first half – PGMOL confirm the incident was checked and VAR decided the on-field decision was correct. #surprising #MUNCHE

proč ne

Reagovat
Tolstobik

zruste to,,,,

Reagovat
Greny

Reagovat
VersaceChain

tak to ale teda neni chyba VARu jako takoveho, ale toho, kdo to kontroluje. S tim se asi nic delat neda.

Reagovat
blade115

Njn, tak teda asi nedostatečná intenzita, co naděláme.

Reagovat
Jollae

Hovorím, žiadna penalta...modrá je pre sráčov...

Reagovat
JessePinkman

United no

Reagovat
Miguel19

Je to tu piči, Cavanus.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Skeletora ne, ten na nás umí

Reagovat
ajouki

Proč Pulišič odmítá jít do kličky ve vápně soupeře? Má tam několikrát izolovaného protihráče a místo rychlého výpadu zpomalí hru. Jakýkoliv kontakt bez míče bývá penalta (alespoň pro United), tak proč toho nevyužít, když má obránce tak málo prostoru pro chybu? Rashford při tom kontrolovaném zákroku šel do tří hráčů bez šance na úspěch a málem si penaltu vymodlil.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ta 29 v modrém dresu je Jorginho? Bo na to neskutečně sere.

Reagovat
John Obi Mikel

Havertz, hrozný.

Reagovat
TheTopFootbaler

Má to úplně na párku.

Reagovat
Agent z Melmacu

Havertz?

Reagovat
TheTopFootbaler

Zmátl by mě, hrozný mámvpitchismus.

Reagovat
Jackmaker1989

Cavani rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

pogba má nějakou černou jednu ruku

Reagovat
Remt

obě bych řekl

Reagovat
TheTopFootbaler

Edinson fuuuha.

Reagovat
Greny

Maguire zas fauluje vlastni hrace

Reagovat
John Obi Mikel

On fauluje všechno, co se hýbe.

Jinak nám zas Havertz ubránil centr.

Reagovat
Taiger

Werner teď měl přihrát

Reagovat
Remt

měl udělat cokoliv, klidně jít na střed a střílet, škoda

Reagovat
Taiger

Souhlasím

Reagovat
Greny

ted to měl Werner zkusit dat Pulisicovi

Reagovat
Miguel19

Ty vole Timooooo, Pulda by šel sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že zranění Pogby by v United i uvítali, zbytečný hráč

Reagovat
Rothbard

Boj o střed tabulky PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Premier league je ještě zkorumpovanější soutěž než ta naše. Pojobaný united jsou protěžovaný šmejdi. Já tu nebrečim, píšu fakta, a kdo to nevidí tak je slepý. Ubohý tým a ubozí rozhodčí.

Reagovat
Greny

Kovacic a Mount nebo Ziyech na plac stridej

Reagovat
John Obi Mikel

na co zas čeká?

Reagovat
Greny

nevim ....dolu asi Havertz a Jorginho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Horcmen

Alisson Trent Fabinho Gomez Robertson Henderson Wijnaldum Mane Jota Salah Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino v zalohe?

Reagovat
Horcmen

asi jo, za tou trojkou

Reagovat
wild

Co to hrame teraz za rozostavenie? Nejak mi to nevychadza s tymi hracmi, co mame na ihrisku

Reagovat
vodka

4-2-2-2, ale Rash je vic vlevo, Bruno s Pogbou chodi kam chcou

Reagovat
AnnelieseMichel

Nedá sa na to pozerať. Futbal bez divákov ide riadne do sračiek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý že zápas liverpoolske derby se dalo hodně dívat, stejně jako aston villa s ledsem byl super match. Tady se sešli jebky

Reagovat
AnnelieseMichel

Jebka bola tvoja mamina ty šupák vyjebany.

Reagovat
Talker

Lamps by měl urychleně střídat. Stáhl bych asi Wernera, my ho neumíme využít v téhle formaci, respektive defenzivnějším pojetí. Potřebujeme tam někoho, kdo bude dávat přesné pasy za obranu, což nemáme.

Dal bych tam Tammyho místo Wernera a ideálně asi Mounta místo Havertze.

Reagovat
Greny

ale timto stridanim si nepomuzes :) ten balon tam musi davat nekdo z dvojice Kante Jorginho a ti hrajou na jistotu ..

Reagovat
Talker

Havertz je hlouběji k hovnu, on je hráč do vápna. V tom si Mountem pomůžeš, protože on umí rozdávat ty pasy z hloubky.

Tammy zas dokáže vyhrát hlavičkový souboj a podržet míč, což nejsou silné stránky Wernera.

Reagovat
Greny

mozna tam mohl jit Giroud a oprit se na hrusce o nej

Reagovat
Talker

Proč jsem to nenapsal 10 minut zpátky?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to byla sračka i s Mountem a Tammym.

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz ma neskutecny fyzicky dispozice, snad lepsi predpoklady nez CR.. ale hraje strasnou picu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Remt

Hele verim tomu ze se proste bude jen chvili rozjizdet.. treba pul sezony a pak to zacne sazet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

*predispozice. Tzn. kdyby chtel.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Alisson opravdu v zakladu

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jota, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Jones, Minamino, Shaqiri, Phillips, N. Williams.

Reagovat
Jackmaker1989

Ty brďo, vidím, že tento nahustený program zasahuje všetky tímy. Tá lavička až na Milnera je vlastne žiadna.

Reagovat
Coutinho10

za to zakladni sestava konecne nabouchana

Reagovat
Jackmaker1989

To určite, len si predstav, že ak ostatní sú zranení a za 3-4 dni hrajú znova, tak to je masaker.

Reagovat
Coutinho10

j,ale doma Midtjulend...kdyz to pujde dnes dobre, tak je klidne v 60. minute muze opet posetrit

Reagovat
KingMaster13

už se Jurgen na Adriana nemohl koukat

Reagovat
Coutinho10

ani se mu nedivim, nebyl sam

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Allisona bych neuspechaval, mel ho mozna jeste nechat na lavicce radsi

Jota, Firmino, Salah i Mane na place najedno?

Reagovat
Greny

Firmino bude hrat stredaka?

Reagovat
Remt

no zrejme, jsem na to zvedavej tyjo. Sere me ze jsem mel v planu makat a na dnesni zapas nekoukat ale tohle me tak zajima jak to bude vypadat, ze se proste musím podívat

Reagovat
smazaný uživatel

*Alissona

Reagovat
Coutinho10

ja bych to dneska s Adrianem neriskoval...vim, ze Sheffield, ale Alisson doda zbytku tymu hodne sebevedomi

tesim se na to dost, ze jsou konecne vsichni 4 v ostrem zapase na hristi, bude to zajimavy sledovat, jak si vyhovej...minule mam pocit se i Jota srazil s Manem pri nejakym centru, tak uvidime

Reagovat
mickey mouse

Mane, Salah, Firmino úplně zbytečně dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně? Liverpool dva zápasy po sobě v lize nevyhrál. Musí hrát to nejsilnější. Odpočívat můžou v LM.

Reagovat
Coutinho10

minule v LM hrali jenom 60 minut...neni potreba je vic setrit a ani Klopp uz nechce ztracet a podcenovat to...je to Sheffield, ale stejne

Reagovat
avicii

Proti Mydtillandu by som to prerotoval skôr, doma by sme ich mali dat aj s náhradníkmi

Reagovat
avicii

Zaujímava zostáva celkom by som si prial už zápas kde to dáme v pohode o 3 góly ale proti tej obrannej hrádze to bude fuška

Reagovat
Coutinho10

j, tak bych rad klidnejsi vitezstvi, tak snad dnes...Sheffield je marnej, ale asi o to to bude tezsi

Reagovat
vladis271

Tak a teraz toho šamana ukecat na uzdravenie VVD.

Reagovat
Coutinho10

j, bohuzel...tohle boli hodne

Reagovat
smazaný uživatel

4231, písal som minulý týždeň, že to stojí za pokus

Reagovat
Coutinho10

tesim se na to...Jota si zaslouzi zahrat se vsema

Reagovat
KnoxXx

Cutelaba > MU/Chelsea

Reagovat
Kuba94

Bissaka si to zatím dává neskutečně, to je drak. Jinak nic moc ta hra, na defense Fred a McTominay super ale do útoku nic, což je škoda a to chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbo vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi libi Thiago, takova klidna sila s dobrou rozehravkou. Prijemna zmena.

Reagovat
KnoxXx

konecne Greenwood

Reagovat
PhilipS

Defenzivní hráči si všichni plní povinnosti na jedničku, což ale bohužel z toho zápasu udělalo pěknou nudu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Co musí Donny udělat, aby ho Ole začal hrát?

Reagovat
Mato178178

nic ... mal prist grealish

Reagovat
Remt

80. minuta.. Nevim jak vam ale podle me je cas na to zacit padat ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno snad..

Reagovat
Remt

ty vole! držim palečky ať to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Radotínský to je fakt děs ho poslouchat

Reagovat
Kuba94

londýnský honimír

Reagovat
Rothbard

MU is like no penalty, no win.

Reagovat
Remt

Tak ale teď jim křivdíš!

Reagovat
REPLIKATOR

no penalty, no goal

Reagovat
John Obi Mikel

Silva

Reagovat
Mimalu

Mendy

Reagovat
Greny

Mendy

Reagovat
Matić

Šance jít v přečíslení dopředu a Jorginho to stejně dá na jistotu na stopery

Reagovat
KnoxXx

ten Kepa chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju, kdyz v brane neni popelnice. Taky prijemna zmena.

Reagovat
Remt

Prijde mi ze Chelsea dat toho gola uz ani nechce ne?

Reagovat
Talker

Mendy

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
Tolstobik

Kde je Kepa kdyz ho clovek potrebuje....

Reagovat
kvasha16

s Kepou uz 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rychtyk

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechyta Kepa

Reagovat
TheTopFootbaler

Mendy hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. takhle to dojebat. Uz Pogba prihravka do spracjcu a AWB odhad jak lesba.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni sance na centr... AWB do prvniho borca. Potom ceka pul minuty s autem.. on je neuveritelne hloupej ten kluk... ale jo,bojuje.

Reagovat
Greny

jeste pockam az odejdou hraci a rozhodci do kabin aby tam jeste nefoukli nejakou penalticku

Reagovat
Coutinho10

tak toto kolo zatim super....Man City, United i Chelsea remizka

Reagovat
smazaný uživatel

viem co nasleduje po takychto stratach

Reagovat
Coutinho10

ztrat za dnesek uz bylo dost

Reagovat
Remt

No, ted to nepodelat se Shefieldem a utrhnem se od nich trochu

Reagovat
Coutinho10

j, jako jestli tohoto nevyuzijeme, tak uz nevim ceho

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že si Radotínský vyhoni strašný odpad komentátor, už je za jeho kecy jsme si zasloužili vyhrát

Reagovat
cr7sux

Co hezké říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně tlačil Chelsea a z Mendyho se mohl posrat

Reagovat
smazaný uživatel

jak ji mohl tlacit? vzdyt nepredvedli ale jakoze vubec nic. To si neumim predstavit

Reagovat
Kuba94

Zveličoval jí více než by bylo zdrávo, ale to už od pradávna, kdy jsem ho zaregistroval komentovat už na Galaxy sport. což bude 15 let zpět. Ten druhý to s ním táhne taky dlouho, ale jméno neznám, ten byl lehce objektivnější. Vždy našel to lepší v hráčích Chelsea a to horší v hráčích United.

Reagovat
mithro

to bola sr*cka, hlavne, ze je remiza.

Reagovat
mithro

chelsea ale podobne, miliony do utoku a nic z toho.

Reagovat
TheTopFootbaler

Wan Bissaka kope podobně kvalitní centry jako já.

Reagovat
Kuba94

Ale za to brání a oběhá lajnu o něco lépe, ne ?

Reagovat
TheTopFootbaler

No to rozhodně. Ale dopředu je příšerneeeej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda doprdele, Lampard si řekl, že bude betonovat teď každý zápas? Příště si k tomu budu snad číst.

Reagovat
Whitemedia

Ty kráááso, to jsou zápasy..

Reagovat
Koláč na pekáč

Hrůza. Příšernej výkon z naší strany. Žádnej nápad, myšlenka, snaha United překvapit, strašná hromada přihrávek do stoje místo do běhu, bojovnost začínala a končila ve vlastním vápně. Mendy dneska třikrát zachránil bod, Silva jednou. Jedna střela na bránu mluví za všechno. Slušnej hnůj

Reagovat
Kuba94

Byli jsme lepší navzdory té pencky, čelzí neměla nic, ztráta bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmm slusny maguuurek

Reagovat
Kuba94

Nechápu ho, takový souboj mohl zvládnout v pohodě a udělá tohle. To mě sere, i ten Lindelof vypadal lépe jak se dral dopředu než vzadu. Bohužel nikoho lepšího tam nemáme. :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to byl Cistokrevny hnuj ten fotbal !!!!!!!!!!

Chelsea and MU zaplatte nam prachy za net,telefony a nervy vy Kurvy!!!!!!

PS.:

Reagovat
vitasrp

Druhá remíza za sebou 0:0, kdo by to byl řekl, že něco takového jsme schopni uhrát. A sluší se podotknout, že Sevilla s Manchesterem United měla možná jednu vyloženou šanci (ten únik Rashforda), jinak ta defenzivní fáze konečně fungovala dost slušně. Že to bylo dost výrazně na úkor fáze ofenzivní, to je zas věc druhá.

Ohromně mě potěšil Thiago Silva, který to utkání odehrál opravdu frajersky. Ve vápně kraloval, vyhrával osobní souboje, nepanikařil, uplatňoval svůj přehled a dodával té zadní řadě klid. A měl tam i ten skvělý zákrok proti Cavanimu, což by jinak dost pravděpodobně byla branka. Trochu mi to připomnělo výkon Terryho na jaře 2015 proti Arsenalu, kdy taky tehdy pokryl skoro úplně všechno, co se dostalo do vápna.

Z posil se mi pak ještě hrozně líbí Chilwell, který tu levou stranu ohromným způsobem zvedl. Oproti Alonsovi je má obrovskou výhodu ve svý rychlosti, díky který se dokáže vymotat i ze složitějších situací, kdy je pod tlakem. Upřímně řečeno jsem nečekal, že bude hrát hned od začátku takhle dobře.

A pak je tu samozřejmě Mendy, díky kterýmu máme konečně brankáře, který chytí, co by měl chytit. Dneska tam neměl žádné neuvěřitelné zákroky, nevychytal tisíciprocentní šance, ale stejně je cítit ten obrovský rozdíl, když za tou defenzivní řadou chytá někdo, kdo dokáže zlikvidovat ty základní věci, místo aby ještě vyrobil nesmyslný chyby.

Nicméně ta hra dopředu se musí výrazně zlepšit, je potřeba tomu dát systém, nějaký vzorce, jak se skrz zálohu dostat do ofenzivní fáze a celou tu vozbu nějakým způsobem sehrát, aby to mezi nima klapalo. Poněvadž v tuhle chvíli je to fakt těžká bída, kdy kámen úrazu vězí podle mě v záloze - ta hraje strašně moc na jistotu (dá se to v těhle zápasech chápat, ale je tam moc momentů, kdy se dá hrát nahoru a hráči to místo toho zbytečně hrají zpět) + Kanté je dost z formy, takže jakmile se dostane do blízkosti pokutového území soupeře, zvolí to nejhorší možný řešení a z nadějný pozice udělá protiútok soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by hrát Kovačič hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je argument

Sestava byla v klidu i stridani ,herne vyjma poslednich cca 8 min jsme byli rozhodne lepsi,MU des hra,ale pokud takovemu prumeru PL nedame gol tak muzeme jen nadavat sobe

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodne lepší? A súhlasím s GarweLom, Kovačič by mal hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Herne proste lepsi,jiny nazor nechapu!

Nepisu super a valec to vubec,ale byli jsme hladovejsi po vyhre a MU me az prekvapili jak byli v "hajzlu". A klasika na zaver- klepal jsem se aspon za bod,jelikoz nechapu jak nam Nymandi mohli takhle "zatlacit oci"

85 min hrajou na plichtu a pak se MY poserem a diky Mendymu jsme neodjeli s prazdnou.....takze REMIZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Kuba94

To mě trošku irituje, co jsou 1000% šance, únik 1 na 1 ? To Rash v první půli měl a ve druhé měl taky tutovku na konci, takže zas ta vaše obrana nefungovala zas tak dobře, samozřejmě ta naše je taky katastrofa místy, myslím že kraje máme kvalitnější a Lindelof by zahrál lépe na šítu. Na to koho jste přivedli, jaké investice měli, tak z hola nic, jste nepředvedli, nepočítáme tu pencly. My byli lepší v druhém poločase jasně a v tom první jsme měli potom taky navrh. Za remízu budou rády obě strany, ač my potřebujeme bodovat naplno.

Reagovat
vitasrp

Ta Rashfordovo šance v první půli ale taky není klasickej nájezd, šel z úhlu a musel rychle zakončovat. Šance to bezesporu je, jenom se asi neproměňuje v 9 případech z 10. I tak to ale byla dost dobrá příležitoat, proto ji také zmiňuji.

Šance Rashforda na konci byla parádní rána z vápna, trefil to luxusně, ale žádná gólová či vyložená šance to nebyla.

Že ten zápas byla sračka, to je jasný.

Reagovat
Kuba94

Bez debat byl za očekáváním ten zápas. :-D Ta šance v první půli, jasné bylo to z úhlu a Rash byl dobíhán, kdyby to možná ještě trochu potáhnul nebo dával více nahoru, mohl to být gól a na konci, dobrá střela a dobrý zákrok zase bez debat. Mně se to lehce říká no. Jen ta Mendyho rozehrávka v první půli, kdy mu to ulétlo na roh mě pobavila.

Reagovat
kvasha16

"Na to koho jste přivedli, jaké investice měli" - sa o tomto mozme bavit niekedy v novembri, nei po par zapasoch bez pripravy s nabitym programom ... nehovoriac o tom, ze sa Frank posledne dve zapasy rozhodol hrat viac od zadu s cim samozrejme trip ofenziva

Reagovat
Kuba94

Ok, sám jsem zvědav jak si povedete celkově, jak si to sedne nebo ne.

Reagovat
kvasha16

tak zvedavy som aj ja, to nepochybne

Reagovat
Swarley

Chilwell je boží

Reagovat
Freedo

A co Matova střela v první půli a Rashova na konci? To jsou zlikvidovaný základní věci? Bylo tam toho mnohem víc, ale klasicky se tady upravuje měřítko na to, co je tutovka.

Reagovat
vitasrp

To jsou tutovky jo? Takže 4-5 střel z 10 z těchto pozic pravidelně končí gólem?

Je to příležitost, jasně, ale zároveň čekám, že je dobrý gólman chytne. Hlavně ta Rashfordova byla teda trefená precizně, takže tam už to je nadstandardní zákrok, Kepa by to pustil, nicméně takovýhle zákroky by prostě gólman měl předvádět, aby mohl chytat ve velkoklubu. Ale tutovky to přece nejsou.

Reagovat
Freedo

Neprotiřečíš si trochu? Nejdřív řekneš, že je to nadstandardní zákrok a pak, že to tutovka není.

Každý máme asi jiná kritéria. Navíc mi přijde, že ty svoje měníš. Nahoře se ptáš, jestli gól končí v 9/10 případů a mě teď 4-5/10. Proč?

Reagovat
vitasrp

Když ti někdo vystřelí z 25 metrů totální pumpu do šibenice a brankář ji vytáhne, tak je to nadstandardní zákrok. Je to tutovka? Samozřejmě, že přece ne.

Nahoře se mě kolega ptá, co je 1000% šance, tak odpovídám, že něco, kde bych očekával proměnění v 9 z 10 případů. S tebou řešíme tutovku - čili podle modelů klasickou big chance - a tam bych to proměnění čekal mezi 4-5 pokusy z 10.

A ještě jednou - nadstandardní zákrok neznamená, že gólman chytne tutovku, může přece chytnout normální, klidně i podprůměrnou příležitost, která je ale excelentně zakončená.

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

to melo byt od Maneho prudsi

Reagovat
Coutinho10

no, do haje...

Reagovat
Remt

nejprve to vypadalo jako faul a ted to vypada ze vzal spis mic ne? hlavne to bylo pred vapnem ne? Nebo nas VAR zas zarizne?

Reagovat
Remt

podle me vzal mic ne?

Reagovat
Coutinho10

ale i z nohou...toto myslim neni zarez, ale kruty to je no...

Reagovat
Remt

ok, faul nejsem proti ale mel se kopat primak a ne penalta

Reagovat
Coutinho10

jeste bude plno screenu, ale neprislo mi, ze by to bylo mimo caru, ale jak pisu nize, tak rad se na to pak podivam jeste jednou

Reagovat
Coutinho10

tady to vypada, ze hraje mic, ale bohuzel mu liznul i nohu, kterou ma na care, jak jsem si puvodne myslel, ale ostrejsi screen by byl lepsi

Reagovat
iamek

Tohle mi vyskočilo jako první. Taková nouzovka

Reagovat
Coutinho10

jasny, vpoho

Reagovat
Coutinho10

bohuzel na care

Reagovat
Remt

no bylo to v tom pulkruhu, ve vapne nemel vubec nic ne ten utocici hrac?

Reagovat
Coutinho10

me prislo, ze drobne cast nohy jo, proto jak bylo videt, ze to bude resit VAR, tak mi bylo jasny, ze to je pruser

Reagovat
Jackmaker1989

To čo hovorí ten komentátor, v Anglicku sa to zmenilo a on si môže ísť pozrieť VAR?

Reagovat
Coutinho10

tak parkrat uz byli u videa se podivat...od teto sezony obcas chodi

Reagovat
avicii

Veľmi dobrý nástup a tempo od nás a potom sa piskne táto picovina...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to nebolo v pokutovom území, max. na čiare, ale hlavná vec, že milimetrové offsides sa pískajú. Ok.

Reagovat
avicii

Čiara je ale súčasť pokutového územia

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale nebol to ani jednoznačný faul.

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Tak na Spartě proti Lille si zase rozhodčí ve čtvrtek vybrali že to dají z vápna pryč a odvolali penaltu a to ani video nepotřebovali

Reagovat
REPLIKATOR

Fabinho

Reagovat
Liveral

Za mě je tohle teda venku z vápna, takže primak

Reagovat
Remt

to je zas situace kterou bude videt cely svet nejak ale VAR ti rekne ze tohle je ve vapne kdyz tam nemel ani palec ten utocnik

Reagovat
fff

Ako toto bola penalta ?

Reagovat
stiflerovamama

VAR

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

var

Reagovat
vrabejka

Zákrok 30 cm od vápna ale penalta aha :D :D

Reagovat
Horcmen

to chce lepší brýle nebo monitor

Reagovat
vrabejka

To potřebují lidí u VAR už minimálně rok no

Reagovat
cristiano.K.

za snahu

Reagovat
stiflerovamama

Ved to nebol ani faul

Reagovat
Big Virgil

Otočíme!!

Reagovat
Agent z Melmacu

max. tak strany po polčase

Reagovat
Big Virgil

Pán je evidentně znalec.

Reagovat
smazaný uživatel

No a dnes uz bez fotbalu. LFC nuda .

Povinne 3 punkty

Reagovat
ajouki

Signifikantní na tom není, že to VAR určil jako penaltu. Daleko důležitější informace je, že to měl tímto způsobem posoudit rozhodčí rovnou. Takové jsou pravidla. To, že to nemohl vidět a správně posoudit, přece nemůže znamenat pro Sheffield, že jim bude odepřena penalta.

Reagovat
Coutinho10

Alisson ale meli bysme zabrat

Reagovat
avicii

Shefield ožil riadne po tom góle

Reagovat
JessePinkman

Bože, ti zas hrajou sračku. A k tomu ještě VAR.

Reagovat
cubazi

Myslim že sme v sračkach, v herných sračkách....

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nezvládneme tento zápas za tri body, môže nastať kríza...

Reagovat
smazaný uživatel

Faaakt?

Reagovat
smazaný uživatel

amíci sú v pohode, ale v porovnaní so Slovákmi či Čechmi sú iní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak POZOR !!!! Amici jsou strasni zmrdi !!!!!

Cesi a Slovaci jsou

A nebec kua 1:1 teprve.......

ty dalsi po pulce

Reagovat
REPLIKATOR

Hrajte dopředu k*rva! Tady to nahrávání na půlce hřiště mě nebaví...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOAL

Reagovat
Coutinho10

Maanee a Bobby

Reagovat
Big Virgil

No hlavně teda Hendo!

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Bobby doma gol

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne ee

Reagovat
Coutinho10

podme otocit jeste do polocasu skoda Mo

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino Ale jinak než do prázdné snad gól nedá

Reagovat
cubazi

Ale tie kurvy hraju tvrdo ale v našej 16 padaju ako skurvete lemry filmové

Reagovat
avicii

Dôležité že sme to vyrovnali do polčasu, snáď na nich vybehneme a vyhráme

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Prohráváme strašně moc soubojů, u těch vzdušných se to dá čekat, jsme o dost menší. Oni jsou navíc agresivnější. Kromě golu a pokusu TAA jsme neměli vyloženou šanci. Snad nám šatnak pomůže. Pochválit se dá jen Hendo a Robertson.

Reagovat
avicii

Robo je skvelý

Reagovat
stiflerovamama

Začiatok dobrý, ale tá penalta nás zaskočila, doležité, že sme vyrovnali do polčasu. Inak ale nič moc, ten útok by som poprehadzoval, Jota na pravej strane nie je taký dobrý, Firmino okrem gólu nemal poriadne ani loptu, a dnes aj Sadio menej zapojený do hry. A Salah teda ten si asi vždy vyberá to najkomplikovanejšie riešenie aké sa dá, aká to bola krása v prvej sezóne keď nevymýšlal a padalo mu to tam zo všetkého.

Chýba Thiago do takého zápasu, Gini je dopredu tradične jalový a Hendovi tiež nesedí takáto staženejšia pozícia v 2-člennej zálohe, nemá to tam kto posunúť nejako prekvapivo na tých útočných hráčov, tak to potom vačšinou skúša Trent.

A teda VAR ako toto mohla byť penalta....

Reagovat
stiflerovamama

A vo vzduchu budeme veľmi trpieť bez Virgila. Rohy asi ani nemusíme zahrávať tradične, tobož nie bez Matipa. A táto dvojka stopérov bude mať problem s fyzickými útočními, vela prehratychsubojov s Burniem.

Reagovat
Rothbard

To, jak se jednoznačně favorizuje Arsenal, je totální zaslepenost. Nezapomínal bych na to, kdo je na lavičce Foxes.

Reagovat
Coutinho10

Robbo pal to...

Reagovat
Remt

Taháme to až do kuchyně, ted Hendo klidně mohl pálit..

Reagovat
cubazi

Reagovat
JessePinkman

Jota dolů

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

takze se to bude asi pitvat jeste...

Reagovat
Remt

byl to offside, ani se neraduju..

Reagovat
Coutinho10

taky jsem se toho vyvaroval

Reagovat
pospec7

Zkurveny VAR

Reagovat
pospec7

Jota nazdar

Reagovat
Rothbard

Cry me the Mersey

Reagovat
Coutinho10

Joootaaaaaaaaaaa

Reagovat
Remt

Každopádně jestli zas letos nějaká močka řekne že VAR Liverpoolu nahrává, tak jdetě do háje

Reagovat
JessePinkman

To snad nemůže říct ani ta největší močka.

Reagovat
Remt

podívej se na přehled těch retardů co dnes odpoledne obhajovali zákrok Maguira jako simulaci Azpiho a vyber si

Reagovat
JessePinkman

Nebudu se ani radši dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jota je skôr lepší ako hrot, pretože technicky je priemerný .

Supeeeer

Reagovat
Euphael

proc tak do neho jebes?

Reagovat
smazaný uživatel

Diogo

Reagovat
Remt

Dotaz.. taky se vám stává že když už se sekne stream tak vždy když se něco stane? Jak naschvál, vždy když je golovka, padne gol, penalta apod. Teď opět nevidím co se stalo, vidím jen že se někdo raduje a nevím proč

Reagovat
Registrujisejenproto

je to tak

Reagovat
Remt

nejednou už jsem si říkal že tam prostě musí sedět nějakej tlustej buřt a říká si ÁÁ teď mu to z prdele vypnu aby neviděl gola

Reagovat
ajouki

Není jednodušší si zaplatit 200 Kč a mít všechny zápasy bez těchto starostí? Za měsíc se odehraje víc než 30 televizních přenosů, to je bezprecedentní částka. V Anglii teď platí za některé zápasy 15 liber, tedy 450 Kč.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Remt

je to jednodušší když nežiješ z měsíce na měsíc

Reagovat
bbbauch

Reagovat
maras93

Přesně, za těch 200 Kč za měsíc není o čem. Celá PL a LM, všechny zápasy, možnost přehrát je zpětně a dobrá kvalita. Když se to rozpocita na zápasy, co vidím za měsíc, tak to jsou jednotky Kč za zápas.

Reagovat
Remt

já už mám zákl. balíček O2 (k paušálu), tak se mi nechce připlácet další prachy

Reagovat
maras93

tak za mě byl docela OK Hesgoal většinou

Reagovat
Remt

Stránka na streamy? tuhle ještě neznám, příště zkusím, díky

Reagovat
Coutinho10

+ i plno zajimavych magazinu i z historie (super treba PL World), i studii, preview ke kolu, sestrihu, takze i mimo tech zapasu toho je dost

Reagovat
Remt

Docela jste mě navnadili že bych to objednal

Reagovat
Coutinho10

jojo projeď si tv program, abys měl zhruba obrázek, ale jako je to super

Reagovat
Bayern +

nechápem ludi, ktorí nedokážu zaplatiť 10 € mesačne a ladia tie sekajuce kockovane streamy

Reagovat
jk

Vyhledem k tomu, kolik stížností se každý týden objeví na FB O2 tak bych řekl, že v otázce kvality si piráti s O2 nemají co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jde o princip, kdy nemám zájem přilévat ještě další peníze do již přesyceného sportovního byznysu. Navíc nevysílají zdaleka všechno a český komentář stojí za hovno.

Reagovat
noustres

Nenapadlo tě někdy, že můžeš být příliš náročný?

Reagovat
ajouki

Já si to platím hlavně kvůli sobě a své duševní hygieně. Nervy mám jenom jedny. Stream mi stačí při ligových pohárech, nikdy více. Co minutu se sekne a ty nevíš, jestli se za pár sekund rozjede, anebo musíš zkoušet jiný. Jsi neustále ve střehu a zápas si neužiješ. Poslední sezonu se streamy jsem sledoval tak jeden zápas za kolo, zbytek mě po 15 minutách přestal bavit řešit. Teď když mám čas, tak jen otevřu prohlížeč a podívam se na kterýkoliv zápas.

Po covidu je až neuvěřitelné, že můžeš sledovat každý zápas. Nic se nehraje souběžně a u nás můžeme vidět úplně všechno. PL i LM. Neskutečné možnosti za 200 Kč.

Reagovat
Registrujisejenproto

Jotaaaaaa!!

Reagovat
REPLIKATOR

JOTAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
cubazi

Rián

Reagovat
Remt

To ten Jota nemá fyzičku nebo o co jde? že se tam jen tak plouží

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Coutinho10

no ty vole Salah tycka

Reagovat
Remt

kdyby dával pod sebe tuším na Wijnalduma, tak ten by dával do prázdný. Ale Salah v tehto chvílích moc na přihrávky nemyslí, díky tomu je pro soupeře líp čitelný

Reagovat
Coutinho10

jako udelal to skoro dokonale, ale o par cm to nevypocital

Reagovat
smazaný uživatel

tu mu tazko vycitat, ze neprihraval

Reagovat
REPLIKATOR

Však byl sám před golmanem skoro na malým vápně a Wijnaldum za ním

Reagovat
Remt

no však, bylo by to až do kuchyně, já beru že je útočník a útočník to v těhhle situacích má brát na sebe, ok, ale minulou sezonu to bylo pak třeba tak že se dostal do 4 golovek za zápas, vždy to vzal na sebe a nedal ani jednu Ok, ať to bere na sebe ale každou druhou třetí dá a nepálí pořád šance. Snad to tehle ročník bude jiný a bude efektivnější

Reagovat
stiflerovamama

Salah chod do pici uz

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
Remt

v 85. minutě je tam Mane motá jak kdyby právě nastoupil, on je prostě super

Reagovat
Kuba94

A je to v píči. Gaethje out :-((((

Reagovat
Minister

Nemal šancu.

Reagovat
Kuba94

No čekal jsem delší, více strhující zápas (souboj) a že mu Justin dá více zahulit, ale Khabib překvapil i v tom postoji a na zemi. Přijde mi zvláštní že s Fergusonem se dokázal bít tak dlouho a dnes, jak by byl po chlastačce a nechtělo se mu. Každý fight je jiný, jasné, ale že až tak, nečekal jsem.

Reagovat
OTASi

mě přijde že ho khabib psychicky vydeptal v tom postoji.. tolik věcí, na co se musíš s ním v kleci soustředit, Justin uplně zapomínal dejchat a proto byl pak tak vyšťavenej, nedokážu si to jinak vysvětlilt, protože připravenej byl určtiě 100%... klobouk dolů před Chabibem, evidentně není nikdo kdo by na něj měl, GOAT

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kuba94

Je to možné, šlo vidět že se na to soustředí, ale aby mu to vzalo tu fýzu až tak moc po prvním kole, byla to jen škoda, že to nebylo delší a více strhující, čekal jsem že ho Gaethje opravdu utopí v krvi, jak říkal. Teď už mu popřát zasloužený důchod.

Reagovat
Lacko_Boh

s Tonym bol ok lebo je rozdiel diktovat tempu zapasu a vytvarat tlak vs byt reaktivny -> to co sa mu stalo v prvom kole.

A dobre vedel preco byt reaktivny -> jedna mala prilezitost Khabibovi k TKD a bolo vybavene.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Luc-Luc

co vas na tom mma bavi ? mam rad boxing, pochopil bych ,ze nekoho bavi muay thai nebo kickboxing, ale mma ? vsak vetsina z toho, co jsem videl, skoncila uz relativne brzo na zemi a divat se 5-10 minut na to, jak se po sobe valeji dva polonazi typci v tech jejich uplych trenyreckach, fakt divny

Reagovat
Kuba94

Čoveče taková ta komplexnost v uvozovkách, dá se strhnout a vyhrát souboj více způsoby, kde jeden či druhý bojovník dokáže vždy něčím překvapit, něčím jiným, zvláštním. Což třeba v tom boxu, krom direktu nemáš viď. To že se tam po sobě válí chápu že není pro všechny to pravé ořechové, pro mě to zábavné je. Najdeš si svého oblíbence nebo více oblíbenců a užíváš si to.

Reagovat
OTASi

vidíš a většina fightu v UFC končí naopak KO, resp je to muj subjektivní pocit z posledních turnajů, víc KO než submisí..takže pro mě daleko atraktivnější než třeba box, tím že to je komplexnější

Reagovat
cubazi

Spokojnosť aj ked super hral ako z dediny....

Reagovat
Le Gunner

OT: Pokud to situace dovolí, rádi bychom s přáteli příští rok vyrazili do Irska.

Letecky to vypadá nejvýhodněji s RyanAir z Bratislavy/Prahy do Dublinu, zpáteční letenka, může to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Celkově bych se chtěl zeptat, jestli tu má někdo zkušenosti s cestováním v Irsku jako takovým. Přibližně 10 dní včetně přeletů, zajímá nás především příroda, krajina a (volně přístupné) památky, nad posezením u whiskey nebo Guinesse s tradiční muzikou nepohrdneme. Budeme menší skupinka (2-4 lidi, spíš míň) a jsme zvyklí na turistiku se spaním ve stanu/pod širákem. Z více zdrojů vím, že je to v Irsku spíše problematické vůči soukromým pozemkům (a deštivému počasí). Pár zaplacení noclehů by nebyl problém, ale celkově bychom peníze raději utratili spíš za zážitky (jídlo, památky, kultura).

Na co se zaměřit, na co se připravit? Jakékoliv relevantní tipy a sdílení zkušeností vítám, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

furt chčije, ale furt

Reagovat
Taiger

JAMES PLS 1+1 ASPOŇ

Reagovat
smazaný uživatel

takový žadonění

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nejlepší start závodu F1 za posledních 10 let

Reagovat
Malresi

Pekný gól, a zaslúžený, Soton zatiaľ lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Sotooon

Reagovat
ManUnited

Soton parádně

Reagovat
Malresi

Danny assist

Reagovat
stiflerovamama

Kurňa škoda toho Dannyho, vedel by som si ho teraz predstaviť namiesto Firmina. Podobná pracovitosť a naviac ešte aj gólovejší.

Reagovat
SCELO

tam uz cesta nevedie aj ked je ings super

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

velkej lol, ještě Lallanu zpět

Reagovat
Nikikrew

Takže už po 6 kole sa vyrieši otázka invicibles?

Reagovat
vladis271

celkom rýchlo. Asi neexistuje stránka mapujúca túto vec ostatné sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

google.com

Reagovat
vladis271

tiež to mohol spraviť aspon od vzniku PL. Takto vyznieva ako účelový arsenalsky honibrk.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi už na PL nemá

Reagovat
stiflerovamama

No ako keby to bolo umýslené tak o červenej nie je pochýb, ale toto bola podľa mňa náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

umysel predsa nie je podmienka pre redku, toto bola prasačina riadna bez ohladu na umysel

Reagovat
Big Virgil

Sice pravdepodobne bez umyslu, ale nesikovnost neomlouva. Tohle bylo 100% na cervenou.

Reagovat
YNWA__MSN

Saints roztrilejte ty k*rvy modrý

Reagovat
Nikikrew

Dufam, ze dnes 4-3-3, ziadna hra na 3 stoperoch. Najma verm ze konecne predvedieme dostojny vykon s lepsiou ofenzivou pretoze posledne zapasy to bolo utrpenie

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes se psala historie chlapci ! Konečně se stal LH44 rekordmanem v počtu výher a odsunul toho němčoura dolů, fantazie. Taliáni už tradičně na netu brecí a pro tyhle zkurvený rasisty si vypůjčím komentář pana Miroslava Šacha z f1sports.cz, tedy někoho kdo motorsportu rozumí víc jak ty čecháčci v diskusích:

"Dokonaly zavod se skvelym vysledkem a historickou teckou.

Gratulace Lewisovi!

A pokud zdejsi insideri, co tady blaboli o podrazu na Botase, maji zase plnou palici fantasmagorii o zakulisnich cachrech Mercedesu, tak mohli na vlastni oci videt, jak dopadl na cervenych pneu Perez a dalsi, takze by ho Max v zaveru dostal. Videl to i Pepa Kral, ktery se take nejdriv divil, proc mu nedali tu nejmekci pneu, ale pak s ohledem na vyvoj normalne jako profik, ktery toho vi o zavodeni urcite vic nez cela zdejsi banda "profiku" dohromady, uznal, ze to byla nejlepsi mozna volba pro zavod.

Ale chapu Vas, ze mate potrebu tenhle historicky moment okorenit svymi vhledy do zakulisi, kdyz cely rok nedelate nic jineho nez kydate ten svym mentalni rasisticky hnuj na nejlepsiho jezdce historie, navic cerneho.

Bila je dobra, cerna je lepsi!

91 je vyborna, 92 je nejlepsi ....

A 100 se blizi."

A k tomu dodám - LEWIS RULES, FUTURE 2021 CHAMPION

Reagovat
Malresi

Reagovat
kvasha16

co to je za prispevok toto

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Reagovat
Kapřík

Kulturní válka v podání mladého perspektivního svazáka. Takřka ucebnicový text pro kapitolu o společenském rozkladu ve jménu hledání třídního nepřítele. Ten chlapec to dotáhne daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

lewis goat

Reagovat
FUnk

profesioanalni troll

Reagovat
Nikikrew

Wau skvelá zostava

Reagovat
tweek

kotel, dnes konečně na 2 stopery a sestava nejlepší možná, tak jsem zvědavý.

Reagovat
tweek

Mělo byt , ne citrón

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Podstatný zápas

Reagovat
tweek

Reagovat
Front hell

dneska mám po dlouhé době čas na fotbal,tak doufám že zase nebudu akorát nasrany

Reagovat
FCSL

Leno - Bellerin, Luiz, Gabriel, Tierney - Ceballos, Thomas, Xhaka - Saka, Lacazette, Auba

Pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, dobra sestava.

Vlastne jen Shkod misto luize, egyptsky kimmich misto xhaky a mame asi ideal

Reagovat
Taiger

Asi nejlepší možná, snad se tam časem Pepe dostane se zlepšící se formou

Reagovat
Jackmaker1989

Ten Mendy, to je povinné meno v každom druhom tíme?

Reagovat
Čenda

Stream pls? Totalsportek se mi nějak dosral.

Reagovat
Čenda

Už funguje, takže si to všichni strčte do prdele. Mě neošálíte.

Reagovat
mr.Silver

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

na to 433 som zvedavy, snad budeme hrat lepsie

som zvedavy ci sa s amn pocita v tejto formacii len na kraji obrany alebo ci by dostal miesto v zalohe

Reagovat
Liveral

Wut? Komu odpískali ofside? Xhakovi?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Aubovy, ale ten vůbec míč nezasáhl a svým pohybem nijak neomezil obránce Zase neskutečný fail rozhodčích

Reagovat
Liveral

Offside Auby musí bejt nesmysl, vždyť ten byl úplně za hrou, tam musel bejt ještě někdo

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Myslím, že prostě zkrat čárového. Viděl Aubu v pohybu, jakoby chtěl dorážet ještě tu hlavičku Lacazetta, tak prostě zvedl praporek, možný si i myslel, že to Auba ještě doklepl... Proč tam dpc není vat?

Reagovat
smazaný uživatel

jaky skrat? vsak offside sa piskal Xhakovi

Reagovat
ajouki

Kámo, ty jsi taky zkrat čárového. Ten musel posoudit v realu něco, co ty nejsi schopný odhalit ani z opakovaného záběru. Naštěstí na čáře stojí on, takže branka nebyla správně uznána.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

už jsem to dole uznal, tak klídek

Reagovat
ajouki

Jak to máš jednoduché, co? Kdyby podobnou chybu udělal ten postranní rozhodčí, tak ho čeká veřejný lynč. Právě od takových jako jsi ty. Snad tě to donutí být trochu pokornější.

Reagovat
havrys99

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Vůbec nechápu proč se do mě opakovaně navážíš Dovolím si na fórum o fotbale napsat svůj bezprostřední pohled v emocích, který jsem psal jako reakci k příspěvku, nepředkládal jsem to ho jako nějaký objektivní fakt. Vyvaroval jsem se jakýchkoli vulgarismů apod., přesto máš potřebu moralizovat. A to formou hned dvou příspěvků, ve kterých mě urážíš, což ignoruji Tedy zamysli se nad tím, komu z nás chybí pokora. Paušalizovat a přiřazovat tě k nějaké sortě dementů Tě však na základě dvou příspěvků nebudu, tak jako to opět zcela zcestně děláš Ty.

Reagovat
ajouki

Protože jsi se dvakrát nepěkně navezl do rozhodčích, přičemž chyba byla na tvé straně. O mě vůbec nejde.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Právě, že jde, protože kdybys mi to normálně vyvrátil, nevedli bychom tuhle diskuzi. Jen říkám, že z mého pohledu si tím svým "kámo", "takový jako jsi ty", "jak to máš jednoduché co?", atd. prokázal méně pokory, než já mými příspěvky a to mě v nich k pokoře nabádáš, což vnímám jako vtipný paradox. Ale nevypadáš jako hloupý člověk, takže bychom to mohli uzavřít tím, že jsme se ve svých soudech oba unáhlili

Reagovat
ajouki

Kdybych ti to vyvrátil normálně, tak si to nebudeš pamatovat a nebude to mít na tebe žádný dopad.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Oka, lámu nad tebou hůl

Reagovat
Liveral

Jo, tak podle další opakovačky Xhaka a správně. Bránil brankářovi v zákroku

Reagovat
PaulinhoTheGunner

tak takhle asi jo

Reagovat
herbage

Wtf?

Reagovat
PhilipS

Kdo naposledy kopal slušně přímáky v Arsenalu? Poslední dobou je to hrozná bída.

Reagovat
Liveral

Santi?

Reagovat
PhilipS

Asi no

Reagovat
SunFells

Pepe

Reagovat
eder

Thierry Henry.

Reagovat
Taiger

Luiz je vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

konecne hrame dobre!

Reagovat
smazaný uživatel

auba?

Reagovat
Golasso

Luiz, Xhaka a Partey tam ty balony luxusně rozdávají

Reagovat
PP

Jaktože nehraje náš kat Vardy?

Reagovat
eder

Přijde včas, neboj.

Reagovat
PP

Jinak ale naši přímočarost teda nepoznávám..

Reagovat
PhilipS

Už vidím proč má Laca tak málo gólů. Tam prostě musí kurva bejt

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

S Giroudem už bychom vedli 3:0. Lacazette je ve vápně většinu času zoufalý.

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Liveral

Zrovna jsem chtěl psat že mít Lewu bylo by to 3:0 a let Giroud by na to vlastně taky stačil

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

lmao

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Mervin

Laca

Reagovat
smazaný uživatel

laca

luiz dneska super, dobre jsem ho nahecoval

Reagovat
Mastný Chobot

AchLaca ty drevo

Reagovat
tweek

to sakovo přebrání top technika

Reagovat
smazaný uživatel

co je s tim Lacou kua..

Reagovat
Euphael

jak se jmenuje pls komentator na premier sportu?

Reagovat
J0EL

Lukac

Reagovat
Euphael

Reagovat
Minister

Matúš Lukáč

Reagovat
Euphael

Reagovat
mickey mouse

nejlepší cz/sk komentátor

Reagovat
Taiger

Miluju Aubu, ale hraje mizerně poslední dobou

Reagovat
Euphael

Co ti u neho chybi? Kdyby hral na stredu, tak je to jina pisnicka.

Reagovat
Taiger

Kdyby kdyby, teď ke konci halfu dvakrát pokazil přihrávku, ani Laca nehraje nic moc

Reagovat
Euphael

Laca strasny, krome paleni tutovek neni to zadna hitparady ani v kombinaci.

Reagovat
Mastný Chobot

Lacu Aubu aj Bukaya prefackat, tolko zahodenych sanci a pokazenych situacii, to nas bude mrziet...

Od Artetu ale vyborna taktika, vsetko funguje ako ma, tato formacia je cesta. Stoperi, krajni obrancovia aj zaloha funguju vyborne.

Reagovat
masly008

Jenom moc nechápu Xhakovou funkci,on nedělá vlastně nic.možná dobře.

Reagovat
Golasso

Reagovat
PP

vykrývá prostor a když je čas, tak vyváží balon. Leicester je hodně zalezlý a moc nepresuje,oOn to oko a nahrávku má, ale proti presujícím týmům je nahovno. Dnes dobrý celkem.

Reagovat
masly008

Mně jde o to že tam vlastně nedá moc nic navíc.My ty střeďáky máme dost hluboko.

Reagovat
PP

je fakt, že ho dnes zastoupí Luiz.. Leicester je fakt marný..

Reagovat
Taiger

másloo

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Reagovat
Liveral

Konečně hrajeme dobře a baví mě to. Teď už jen proměňovat šance. Dneska se mi moc nelíbí Ceba, přijde mě že je dost v lese a hra chodí upne okolo něj, i proto jsme si nic moc nevytvořili přes střed, což by měl bejt asi jeho job. A Partey je monster.

Reagovat
PP

Laca dolů, Auba na jeho místo a Pepe na kraj. Souhra, nasazení, paráda, tam není prakticky co vytknout. Leicester byl za 20 minut 1x na naší půlce.. Škoda impotence Laci, ale on ty loženky prostě neumí no.

Reagovat
PhilipS

Až na koncovku super výkon. Laca má bohužel jeden z těch mimózních zápasů. Lester úplně bezzubej. Vůbec si neumím představit, že by bez Vardyho dokázali dát gól. Letos je v top osmičce nevidím.

Reagovat
havrys99

Dobrý poločas, snad tam nějakou haluz dáme my a ne Vardy. Dani je dost splašený, ale teď ten míč na Saku byl skvělý. Tierney hraje skvěle nahoře, škoda že vpravo se Hector stahuje víc na střed a u lajny zůstává Auba. Jo a DL to dneska dobře rozhazuje. COYG

Reagovat
Golasso

Šancí jak za celou sezonu dohromady, ale nic z toho .

Jinak ale ok výkon, jen musíme co nejdřív skórovat. Jestli Lestr dá první gól a na hřišti bude Vardy chodit do brejků, tak to bude v pr...

Xhaka, Luiz . Partey hraje taky dobře, ale připadá mi, že se trochu schovává, nenabízí se, jak by mohl.

Reagovat
Golasso

+ Tierney . Ten nepoměr levé a pravé strany se zase ukazuje, i když Belle dneska celkem maká.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som trochu prekvapeny u partey, dost tam vyklusava az chodi..na druhu strana, vacsina jeho prihravok je dopredu a robi to brutal rozdiel, vobec tak nerecyklujeme loptu medzi obranou a zalohou (tiez kvoli luizovi)

Reagovat
Gunner14

Luiz má ty pasy neskutečný kéž by mu každý tým dával tolik času na rozehrávku.

Reagovat
Bakary3

Luiz ale ve vsech činnostech TOP TOP

Reagovat
stiflerovamama

Jamie to tam príde rozhodnúť.

Ale inak Leicester by sa mal poobzerať po poriadnom útočníkovi, Vardyho tam nemá kto zastúpiť, bez neho sú tak o 50% slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel ten gol platit ? Vsak Xhaka golmanovi nebranil ve vyhledu..

Reagovat
Gunner14

Měl, z prvních záběrů jsem si myslel že správně neuznali. Pak to dali z jiného úhlu a Xhaka mimo výhled a Schmeichel tam chytá vzduch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Jinak ten gol měl platit.. však Schmeichel tam chytá vzduch..

Reagovat
herbage

vám přišlo, že Xhaka při tom neuznaném gólů clonil ve výhledu? Podle mě ta boční kamera děsně mate. Zatímco Schmeichel míč minul, tak teprve potom Xhaka uhýbal, aby míč netrefil. Xhaka byl od Schmeichela tak dva-tři metry. Dle mého jasný gól

Reagovat
masly008

jsem viděl jen boční záber ,ten co viděl i pomezní a tam to vypadalo na jasný ofsaj.

Reagovat
herbage

v čem jasný? Xhaka se míče nedotkl, tak leda že by se zapojil do hry a znemožnil Schmeichelovi zákrok, jenže Xhaka stál úplně mimo, ve výhledu nebyl, jen nadskočil míč.

Reagovat
masly008

jak píšu,z bočního pohledu pomezního to vypadalo že byl před golmanem a clonil mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Že zaberu co jsem viděl mu sice nestal ve výhledu ale stal v prostoru kde mu znemožňnoval udělat zákrok když ten míč letěl okolo něho. Ale neviděl jsem ty záběry všechny.

Reagovat
herbage

Schmeichel se pokusil o zákrok, ale Xhaka na jeho neúspěšný pokus neměl žádný vliv

Reagovat
Thab

Reagovat
Counter

Giroud > Laca

Reagovat
Taiger

Příspěvek mimo jako tvoje fanta

Reagovat
Counter

Laca je příšerný.

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi ze mikel dost sa boji robit drastickejsie zasahy a preto dost pomaly reaguje s formaciami a zostavou...uz davno sme mali hrat 433 a uz davno mal byt auba na hrote..

Reagovat
masly008

jako dávno v sezoně,nebo dávno v zápase.Auba na hrotě nebude tak platný jak nakřídle,né že by zatím letos nějak platný byl.

Reagovat
smazaný uživatel

sezone

Reagovat
masly008

to jo,ale asi čekal na někoho jako Partey kdo ten střed bude držet.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ma pocit ze to relativne funguje..ale mohlo by to fungovat ovela viac...

Reagovat
Counter

Čekal asi na Thomase.

Reagovat
Euphael

Mustafi za Luize, ajaj

Reagovat
Whitemedia

Praet boha jeho

Reagovat
havrys99

Návrat krále <3

Reagovat
Fabregas@ole

Máte někdo acestream s anglickým komentářem?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tady. navrat krale ♥ (luiz dnes prekvapive dobry, skoda)

Reagovat
smazaný uživatel

je hrozne mala sanca ze luiz vydrzi hrat dobre cely zapas..bud to doebe alebo sa zrani

Reagovat
Gunner14

Luiz ví že podal super výkom, tak si to pro jistotu nechce posrat jinak jenom my dokážeme skoro dostat gol skrz to že náš obránce chce odkopnout balon skrz zranění, ale nahraje to protihráčovi do brejku.

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka geniailne

Reagovat
masly008

poprvé ho zapresovali a jak to dopadlo

Reagovat
xjert02

ten sudi absolutne mimo

Reagovat
havrys99

Reagovat
xjert02

Promin, ze mam vyssi pozadavky na kvalitu rohodovani.

Reagovat
Fabregas@ole

bohudík

Reagovat
PP

No, a Laca asi dolů co nejdřív..

Reagovat
Whitemedia

Luiz se zranil, protože se blíží Vardy?

Reagovat
Euphael

stridej toho Saku, vzdyt kulha

Reagovat
Minister

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka lac nas hrozne brzdi, tesim sa ked ich upgradneme

Reagovat
PhilipS

prosím

Reagovat
Euphael

no tpc ted muzeme byt radi ze nedostal druhou Belle

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? belle mel byt venku a on ani nepiskl faul?

Reagovat
Hokaido

Jasná žlutá.

Reagovat
stiflerovamama

Ty vole sudí, ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

wtf teraz

Reagovat
Mimalu

toto je teda dost zvláštní rozhodnutí, reálně tam byl Bellerin pozdě a jediné co Justin udělal bylo to, že ušetřil oba dva zbytečné srážky...

Reagovat
stiflerovamama

Inak vždy ma fascinuje ako niekedy ku koncu zápasu dajú kartu za zdržovanie pri hádzaní autu, a pri týchto prípravách na dlhý aut, ktoré trvajú omnoho viac je to v poriadku

Reagovat
Hokaido

Vidím Arsenal asi poprvé letos. Strašně tam chybí nějaká kreativita. Laca - Auba takhle vůbec nefunguje, Auba je v tomhle zápase na křídle úplně k ničemu, to už je fakt lepší dát tam Williana.

Reagovat
ajouki

Leicester má dva záložníky, které jde označit za kreativní, a nic lepšího si nevymysleli. Mnohem víc je to o přístupu, který je na obou stranách defenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

az na toho williana, ten mi vobec nechyba

Reagovat
Busby babes

hodil by se jim... treba Ozil.

Reagovat
Hokaido

Přesně.

Reagovat
Counter

I kdyby Mesut hrál, byla by to stejná bída. Zaprvé naše problémy jsou hlubší, zadruhé Mesut sám už není co býval, poslední roky šel výrazně dolů.

Reagovat
PP

kurva proč Saka místo Lacy??

Reagovat
masly008

že by zranění?

Reagovat
PP

fakt? Já si nevšimnul při čem??

Reagovat
Fabregas@ole

Ta žlutá pro Fofanu

Reagovat
masly008

při te fofanově žluté,ho kopl do achilovky.

Reagovat
Fabregas@ole

Asi kotník bolavej

Reagovat
smazaný uživatel

eddie rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

jamie

Reagovat
Mimalu

pěkný gól

Reagovat
J0EL

Xhaka fakt nema zmysel v takych zapasoch

Reagovat
Mervin

fakt čuráci v té obraně

Reagovat
Minister

To bolo úplne jasné

Reagovat
Euphael

tpč kde to stal Leno

Reagovat
PP

to bylo úplně jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasne, vardy zalobce

chtel jsem to napsat hned jak stridal, ze je rozhodnuto bez sance, proti nemu, horsi nez kane nebo yaya proti arsenalu.

vardy > auba

Reagovat
pingla

váááááááárdyyyyyyy

Reagovat
captain18

Ake necakane

Reagovat
herbage

Dneska by se hodil Ozil nebo i Giroud

Reagovat
Nikikrew

obaja

Reagovat
Tommy the Gunner

To zas bude sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

belle je dneska docela smesny. ta jeho pomala prace s micem na utocne polovine........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

belle>pelle

Reagovat
tunkic

Vyborne Xhako A kdo jinej, nez Vardy

Reagovat
norton

vymenime lecazetta za girouda. zn. hned

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty arsene fakt

Reagovat
PP

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
captain18

Pod nim sa nato dalo aspon pozerat

Reagovat
Golasso

Tohle byl jeho typický zápas, držení míče, velký hovno z toho a gól z brejku soupeře snad sis zavzpomínal dneska

Reagovat
J0EL

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

aj v jeho najhorsej sezone kedy proti nemu kazdy na stadione protestoval a kedy sme nadavali ze uz ani nehrame tak pekne ako dakedy sme hrali oooovela zabavnejsi futbal ako vsetko po nom

Reagovat
xjert02

Reagovat
Golasso

A kde byl přesně ten rozdíl oproti dnešku? Přechod do útoku fungoval dobře, stejně jako dneska. Převaha na míči byla vesměs nezužitkovaná, stejně jako dneska. Kvůli debilnímu bránění jsme prohrávali, stejně jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes prvych 30 sme hrali celkom dobry futbal ktory sa tomu po dlhej dobe trochu podobal...ale potom sme si uz nevytvorili poriadnu sancu...celkovo hrame hrozne bezzubo a bez myslienky a opatrne

Reagovat
smazaný uživatel

v zavere ziadny tlak..pod arsenom sme v takych zapasoch, aj ked sa to nakoniec nepodarilo a prehrali sme hlupo , supera v zavere zovriet a busit do neho..bolo to napinave

Reagovat
Golasso

Napínavé by to bylo občas, ale když to vídáš několikrát do měsíce, tak to už fakt napínavé nebylo. Ten tlak jsme v něco reálně obrátili málokdy. V momentě, kdy to soupeř zavřel, tak i nápady docházely. Oni se ti soupeři často stáhli schválně, protože věděli, že stačí svědomitě bránit a ukopou to. Fakt mi to připomíná dnešek...

Reagovat
fenixLFC

wenger aj pocas najvacsich problemov mal aspon nejakeho kreativneho hraca, toho v sucanosti arsenal nema. alebo teda ma ale nie je ani na supiske. zvykajte si ze vacsina zapasov proti zatuahnutym superom bude vyzerat presne takto

Reagovat
kvasha16

co? vsak to je ako definicia nasej minulej sezony

Reagovat
Gunner91

to jsou z*rdi simulantští v tom Leicestru, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8senal

Reagovat
FCSL

To je tak , když máš jednoho z nejlepších útočníků na světě a zamrdáváš ho zápas co zápas na křídle Arteta

Reagovat
Counter

Zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
aramaki

Reagovat
havrys99

Reagovat
Whitemedia

Zklamání v suchém triku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

Reagovat
Herry31

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

btw. co čtvrtá řada Strike? Za mě asi ještě slabší než ta druhá, na tu první a třetí se vůbec nechytá. Pořád každopádně výborná detektivka.

Reagovat
vodka

zkus i Cardinal, jsem zjistil, že to má víc jak jednu serii a je to taky slusne a ne moc dlouhe...

Reagovat
Whitemedia

Nedávno jsem dokoukával čtvrtou řadu, mám tyhle krimi seriály většinou zmáknuté. Nejvíc mě ale stejně baví Bosch.

Reagovat
vodka

já vzhledem k tomu, že jsem četl knížky, tak mě seriál celkem zklamal tím, že to posunuli do jiné doby a že tam mixují víc případů dohromady, ale to asi bylo nevyhnutelné pro TV zpracování...

Reagovat
Counter

Já zatím viděl jen tři díly. První dva nic moc, takové přeslazené. Třetí se mi líbil. Překvapuje mě, že se ti nelíbila druhá řada, co na ní bylo špatného?

Btw. pořád teprve překládám, zatím hotové jen dva díly Ale naštěstí se do toho obul nějaký jiný šmoula, tak mě lidi nemusí tolik hejtovat.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
iamek

Reagovat
Sudsybarley

Říkal jsem si už v půli, že to beztak takhle dopadne, no bohužel. Vyzdvihnul bych z Leicesteru Fofanu, hodně dominantní výkon.

Reagovat
Liveral

Jn o to víc mrzí že Saliba, kterej s ním hrál v St. Etienne a je podle zpráv aspoň na jeho úrovni nám sedí na tribuně.

Reagovat
norton

ale cenim ze aubameyang s lacazettom setria aspon naklady na pranie dresov. kludne si ich mozu nechat na buduci tyzden a este budu vonat novotou :) vardy za 20 minut schvoal obidvoch svojou bojovnostou do vrecka

Reagovat
smazaný uživatel

dobra blbost

Reagovat
norton

to tempo v druhom polcase bolo neskutocne slabe. ale pravde je ze od celeho timu nielen ich dvoch

Reagovat
Bakary3

Zrovna Lacu vinit ze slaby bojovnosti

Reagovat
tweek

Bída. První poločas vypadal dobře. Kdyby uznali regulérní gól, mohlo být vše jinak. Ale i to se stává. Výkon v 2. poločase byl opět absolutně bez nápadu. Naše ofenzíva je uplně nulová, postrádáme jakoukoli tvořivost. Bude to těžké tuto sezónu, kdy je stále víc týmů, které vystrkují růžky na top týmy.

Reagovat
Fabregas@ole

"jakoukoliv tvořivost" - kolik by stál Ramsey?

Reagovat
Kincl

Za Wengera z Arsenalu šel aspoň strach, ted sice porazí někoho kvalitního, ale je vždycky jasný že za týden, dva zas nedají ani bod :D

Reagovat
smazaný uživatel

nekoho kvalitniho ale v fa cupu. v lize unreal. tuplem venku

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

Nepíšem to často, ale dnes nám v druhom polčase citeľne chýbal Luiz, bez neho sme si nedokázali nič vytvoriť.

Reagovat
smazaný uživatel

co je dost smutne

Reagovat
jacobT

To je, no. Škoda, lebo prvých cca. 30 minút vypadalo nádejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut nam vadil kvoli veciam dozadu, ale dopredu nemame ani z polovice niekoho kto by ho nahradil. Uz par zapasov totalne bez myslienky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A aby som nezabudol spomenut vykony xhaku a cebalosa, miestami mam pocit ze nevedia prihrat na 2m. Nechcem sudit trenerov ale hra arsenalu je od odchodu wengera nepozeratelna. Aj ked nevyhravali malo to energiu a chut aj kef sa nedarilo.dnesok mi prisiel ako keby som videl Quardiolovu Barcu v poslednej sezone - hadzana po suprovu 16-ku.

Reagovat
Nikikrew

Njn na tych 20 min by toho mozno viac spravil ako Ceballos ale tak z futbalovych dovodov nepatri ani na supisku. Bude este zaujimava sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chapem ze tam asi budu ine dovody preco nehra ale jeho vykony sa stale strasne kritizovali no momentalne mi pridu ovela horsie, ti hraci ako keby prvy krat spolu hrali.

Reagovat
Nikikrew

A co sa divas po prvykrat

Mne pride, ze jediny Saka vie nieco vymysliet a byt hrozbou pre supera. Velmi sme sa spoliehali na Aubove goly po podpise zmluvy este nedal gol a je tiez bez formy. Potom to tak vyzera aj na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

mě udivuje nejvíc Ceballos, nesympatická piča a ještě nic neumí.

Reagovat
vodka

ne že nic neumí, ale nesympatický je šíleně

Reagovat
cristiano.K.

pro mě je to nezajímavý hráč herně a sympatie nemá smysl rozebírat

Reagovat
Counter

To není pár zápasů, takhle jedeme už třetím čtvrtým rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je neskutočne slabučký hráč, aj keď sa vraj zlepšil, nechcel by som ho v tíme. Hanbím sa, že som ho pred rokmi chcel do LFC, ale to asi preto, že som ho nemal následovaného až tak dobre a hlavne za tie roky sa vôbec konštantne nezlepšil . Arsenal potrebuje kreatívca do zálohy a bude top. Lacazette je tiež nejaký bez formy už nejaký čas... Možno aj nejaké krídlo?

Reagovat
janinho

ja sa cudujem, ze sa ho davno nezbavili po tom jak mu vtedy rupli nervy a pri striedani ukazkovo nezvladal...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný pičus.

Reagovat
janinho

cisty jugos. je ich plne svajciarsko...

Reagovat
SunFells

Lacazetta by bylo třeba se už zbavit. Většinu času jeho přínos není takový jaký by dle stále ještě dobré reputace měl mít. Hned bych ho vyměnil za Hložka

Na křídlu dobře funguje Saka a na druhé straně by se měl víc zapojovat Pepé, Arteta mi přijde v některých věcech až zbytečně moc striktní, s takovou ten Nicův potenciál u nás uhyne.

Reagovat
PP

taky ho nemám rád, ale má spoustu zastánců. Je hrozně pomalý a na kloudnou věc potřebuje moře času. Jinak útok máme hrát Saka - Auba - Pepe. Střed zálohy je díky trablům/divnostem hrozně okleštěný po vyřazení Torreiry, Ozila a Guenda. Za mě ideál Partey- Ceba, před nima Willian či Ozil..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po delší době jsem dal našemu zápasu šanci s tím, že po té mé dlouhé odmlce ten fotbal konečně bude vypadat jinak. Opět jsem se nechal nachytat. Ne, že se ten fotbal vůbec nezlepšil, ale on se ba naopak ještě o obrovský kus zhoršil. To byla taková tragédie, že jsem to měl sto chutí vypnout. Kdyby radši Frank držel hubu a krok. Neříkám, penalta na Azpiho naprosto jasná, ale naprosto. Ale jako vymlouvat se na to, že nám rozhodčí nepískl penaltu a vlastně na něco takového spoléhat, tak to je prostě něco..... Kdyby se hrálo tak, jak se má hrát, tedy útočně, napadat, hrát týmově a hlavně vpřed (hráči na to jsou a měli dost času už na to, se sehrát), tak ten gol ten tým dát musí. Ale takový hnusofotbal, který se prezentuje přihrávkami vzad, bez špetky jakési snahy a kreativity, to prostě takhle dál nemůže jít. Buď něco změní Frank a nebo to změní vedení, nelepší se to, je to ještě horší. Jasně jsem na začátku sezony psal, že Havertz není křídlo ani útočník a je mi úplně ukradené, na jakém postu hrál v Německu. Je pomalý a slabý. Mount naprosto stejný příklad. Kovačič nehraje proč? Protože jako jediný z týmu je schopný jeden na jednoho, neotáčí se vzad a hlavně tam zbytečně nenahrává a dokáže fenomenálně vyvézt balon. Opravdu jediný z celého týmu se aspoň minimálně těmito věcmi, které tak neskutečně chybí, vyrovná Hazardovi. A co Frank udělá? Staví Jorginha, který diriguje sice hru, ale hraje neustále vzad, je pomalý, nedokáže vyvézt balon, nepodrží........A klobouček tomu před zápasem dal vlastní fanda, který jaksi srovnával naše hráče s hráči United a já teda čuměl s otevřenou pusou, jak tomu teda ten odborník rozumí, kdy všechny naše hráče postavil před jejich hráče. V zápase to ale vypadalo teda tak, že nás především v druhé půli naprosto přehrávali a zachránil nás Mendy. Ten závěr byl takový propadák, no škoda komentovat. Prostě nějaký neobjektivní hlupák. A Frank mi začíná připomínat Hiddinka a jeho éru spokojenosti s každou remízou proti kazdému týmu. To je fakt tak těžké hrát to, co hráli proti Liverpoolu v Superpoháru a držet tu hru na takové úrovni? Nic mi nezbývá než tenhle nefotbal nepodporovat a dál tak nějak sledovat průběžný vývoj jiným způsobem. Co mě těší je však vyrovnanost letošní PL, kdy zatím nikdo nějak moc neutíká, díky bohu za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych nám však nekřivdil, tak se zlepšila obrana, což však přičítám tomu připosranému stylu, kterým se tým prezentuje...

Reagovat
Salfovic

To je nějaký vtip s tím Pochetinem a Zenitem? Ty vole, většina top klubů je bez pořádného trenéra a on půjde do takové prdele.

Reagovat
eder

TASS to dementoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je trapný, že Bielsa neumí jazyk a na rozhovor si bere "překladatela"

Reagovat
Salfovic

Tak někteří prostě na jazyky nemají buňky, zejména v pozdějším věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já taky popravdě AJ neovládám nějak plynule, ale co potřebují, si dokážu přeložit. Ale když bych působil v Anglii rok nebo dva, určitě by to byl jiný level... A tím mě zaráží, že tam působí a není schopen na sobě zapracovat, aby dal jednoduchý rozhovor...

Reagovat
YNWA__MSN

El Loco je super, ale nenaučit se za víc jak 2 roky v Leedsu angličtinu, která není zas tak obtížná

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.. A hlavně všude možně užívána...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

OT: Program PremierSport

kdo má PremierSport, tak taky tam máte blbě ten čas o tu hodinu pozadu...např. že to ukazuje, že Brighton - WBA měl výkop před hodinou a Spurs hrají od 19:55 https://ibb.co/wp6y5yM

teď koukám, že to mají i tady na EF v tom programu, tak snad to nějak celkově opravěj, protože to je dost matoucí https://www.eurofotbal.cz/tv/premier-sport/

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to souvisí s problémem na některých set top boxem kde se po změně času neupravil čas jako jako třeba můj, a v programu to mám taky o hodinu posunuté.

Dobrý den,

ano, víme o určitém procentu zařízení, kde nedošlo ke změně času. Proto chystáme aktualizaci, která to zajistí. K opravě dojde podle našich techniků k 1. 11.

Omlouvám se za drobnou nesrovnalost.

Reagovat
Coutinho10

já to mám teda jenom přes internet (ukazuje mi to jak na notesu, tak na mobilu), nemám set top box, ale i tak díky za to info z druhýho odstavce, dobrý, že to vědí a pracují na tom

Reagovat
YNWA__MSN

Lallana zatím fantastickej kdyby to proměňovali už mohl mít 2x assist, zatím nejlepsi na hřišti No jo to je tak, když nehraje DM, ale ofenzivního stredopolare, kde vynikne

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavička vyzerá veľmi kvalitne.

Reagovat
Taiger

Son je úžasnej, hrál v PL někdy lepší asijský hráč?

Reagovat
janinho

park ji sung bol tiez skvely ale Son je urcite este lepsi.strasne siel hore v poslednych 2 rokoch...

Reagovat
Tommy$

Park mi přišel spíš, že spíš skvěle zapadal do týmu. Son podle mě patří mezi TOP hráče ligy.

Reagovat
janinho

ako je mozne ze za taky laket nie je ani ZK??

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies je mizerný dnes.

Reagovat
janinho

tvl, zobudte ma niekto ked davies posle presnu prihravku... ten je dnes najlepsi hrac burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
Free_player

je děsnej

Reagovat
Cobra

Nevím co mě sere víc. Daviesove centry, Sissoko, který je do útočení nejzbytečnější hráč na světě a nebo Toby, který si hraje na Pirla. Korunku tomu pak dává Pope, kterému odkopy od brány trvají 5 minut.

Reagovat
janinho

tak na zaciatku dal toby snad zivotny center skoda ze to harry lepsie nespracoval

Reagovat
jk

Tobymu to sem tam vyjde, ale dobrý přirovnání Burnley je fakt hrozný soupeř, ty jejich pády na půlce aby získali nenápadnou standartku a dostali balón na hlavu do vápna to je něco..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bolo niečo. Fakt. Krásne sme sa prisposobili hre súpera. Davies, Sissoko. Na polčas musí príst minimálne Lo Celso.

Reagovat
bbbauch

Burnley hezkej polocas

Reagovat
vicinda07

Sissoko hrozne spomaluje hru dnes, Lo Celso na plac... Davies neviem preco hra, len mi vychadza ze ho dal radsej ako Sergia pre tazke suboje s velkymi ofenzivnymi hracmi hosti, smerom dopredu je to ale hrozne oslabenie

Reagovat
Cobra

To je snad nejhorší poločas levého beka v dějinách... to jsou muka! Sissoko mu zdatně konkuruje. Hrát proti Burnley a i tak být nejmíň technický fotbalista na hřišti chce teda um.

Zápas naprosto bez tempa a to přidržování balónů od Diera a Tobyho tomu teda vůbec nepomáhá. Vybojuju balón - dávám záložníkovi, ale oni místo toho zbytečně 20s drží míč, aby si ho mezi sebou vyměnili.

Nejhorší poločas tento rok.

Reagovat
Cobra

On ho prostě nevystřídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies

Reagovat
Cobra

Normálně si začínám myslet, že Dyche a Mourinho mají z toho fotbalu neskutečný orgáč. Na to se prostě nedá dívat.

Reagovat
jk

Se divím, že tu nikdo nepíše Hojbjerga, ten hraje taky hrozně. Davidova budoucnost je asi už jen na tom LCB. Škoda, že José nemá koule na to, posunout Cirkina na LB č. 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkin na to ešte nemá. Tomu je aj U23 tak akorát. Hojbjerg hrá podla mojho nazoru priemerne.

Reagovat
jk

Já bych ho někde v poháru mezi chlapama fakt aspoň zkusil. Třeba se z toho neposere a pár zápasů by mohl odehrát. Mě přijde hroznej dneska, plus jen tak tak nenamazal na gól.

Reagovat
Free_player

trošku bych to prostřídal tohle se fakt nedá

Reagovat
jk

Tarkowski je fakt dělo, já se divím, že nehraje v nějakým lepším klubu.

Jinak ten Sissoko, dopředu vypadá fakt směšně ale dneska čtvrtý odebrání míče na lajně, kdy mohli jít domácí do volného prostoru centrovat

Reagovat
DieFohlenBMG

yes

Reagovat
janinho

mas ho tam

Reagovat
DieFohlenBMG

jako na zavolanou

Reagovat
Cobra

75 minuta a stále bez střely na bránu. Mourinho , není potřeba střídat ty kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ďalšie áčko.

Reagovat
SunFells

Sonnyboy

Reagovat
Taiger

Son je dokonalej

Reagovat
jk

Gól ze standartky na Burnley. Tomu říkám absence útočného plánu

Super, snad to neposere standartka z pravé strany po vymyšlený faulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne zacinam poznávat v tomto Mourinhove titulove tymy. Ucelovy fotbal a z minima maximum. Viz 1 strela na branu 1 gol. Nevim, jestli to vyjde v PL, ale v EFL Cupu nebo EL ten titul udelaji.

Reagovat
jk

Reagovat
Orlandiiik

zlatý 3 body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele