Premier League - preview 36. kola

05.05.2017, 08:45, aktualizováno 08.05.2017, 08:27
Previews
Tottenham v pátek podlehl West Hamu United a nabídl šanci Chelsea, která se může výrazně přiblížit k zisku titulu. Blues mohou mít tři kola před koncem luxusní sedmibodový náskok, k tomu mají v dnešní dohrávce přijatelného soupeře - na Stamford Bridge přicestuje předposlední Middlesbrough...
Chelsea FC - Middlesbrough FC  (pondělí 21:00)
Klopýtnutí Tottenhamu na olympijském stadionu dostalo Chelsea do výsostné pozice. Lídr tabulky má před sebou čtyři zápasy, z toho tři na Stamford Bridge proti týmům patřícím do spodní šestky Premier League. K jistotě titulu přitom svěřencům Antonia Conteho stačí vyhrát dvě klání. První krok můžou udělat při pondělní dohrávce s Middlesbrough. To je naopak pod obrovským tlakem.

Porážka od Manchesteru United nezanechala na Chelsea žádné následky. Týden nato rozstřílela Southampton 4:2 a minulý víkend si ještě větším rozdílem poradila s Evertonem. Navíc poprvé od ledna udržela čisté konto. Před závěrem sezóny si tak Blues zvedli sebevědomí a do zbylých klání mohou vstoupit s čistou hlavou.

Nad Middlesbrough naopak visí Damoklův meč. Situace se má následovně - ztráta na sedmnáctou Swansea dělá sedm bodů, Boro jich ve zbytku sezóny může vybojovat jen devět. Pokud tedy na Stamford Bridge prohraje, s definitivní platností sestupuje do druhé ligy. A co si budeme namlouvat, remíza tuhle nepříjemnou jistotu jen o týden oddálí. Steve Agnew zkrátka musí dokázat nemožné a Chelsea porazit.

Jenže jak? Nápovědu mu nemůžou předat ani ve vedení klubu, vždyť posledních 7 vzájemných zápasů vyhráli Londýňané bez jediné inkasované branky. Pondělní dohrávka se zkrátka rýsuje jasněji než slunce. Jenže v Premier League si nemůžeme být jistí vůbec ničím, no ne?

Antonio Conte má k řešení vskutku netradiční starosti. Za celou sezónu vypadl Chelsea ze základní jedenáctky hráč vinou zdravotních potíží pouze osmkrát (2x Hazard, 2x Moses, 1x Courtois, 1x Alonso, 1x Willian, 1x Diego Costa), pro zápas s Middlesbrough však visí otazník hned nad dvěma klíčovými muži. David Luiz má dlouhodobé trable s kolenem, N’Gola Kantého pak pobolívá přední stehenní sval.

Hosté se budou muset obejít bez dua zraněných Victor Valdés - Daniel Ayala, nepravděpodobný je taktéž start Gastona Ramíreze, který má problém s pánví. Naopak Grant Leadbitter a Adlene Guedioura se vrátili k tréninku a proti Chelsea můžou nastoupit.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz (Aké), Cahill - Moses, Kanté (Matić), Fábregas, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Guzan - Fabio, Chambers, Gibson, Friend - De Roon, Clayton, Forshaw - Stuani, Negredo, Downing
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.30 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (neděle 14:30)
Veledůležitý zápas v boji o kvalifikaci do Champions League čeká v neděli po obědě Liverpool, který na své půdě přivítá nepříjemného soka ze Southamptonu. Domácí musí zareagovat na drtivou výhru Manchesteru City, který v sobotu rozprášil Crystal Palace, zaváhání proto nepřipadá v úvahu.

Forma družiny Jürgena Kloppa je však značně kolísavá. Liverpoolští jsou letos tradičními katy silných týmů, však s první šestkou ani jednou neprohráli. Naproti tomu vůči mužstvům v druhé polovině tabulky jsou nebývalé štědří. O tom se mohli fanoušci na Anfield Road přesvědčit naposledy před 14 dny, kdy domácí Reds naprosto nečekaně nezvládli souboj s Crystal Palace, kterému podlehli 1:2.

To Southampton má už pro letošní ročník splněno - dosavadní zisk 41 bodů jej pasuje do klidného středu tabulky. Současná forma tohoto celku z jihu Anglie pak nikterak oslnivá není - v posledních třech zápasech totiž nevyhráli, když nejprve podlehli Manchesteru City a Chelsea, načež následně i díky neproměněné penaltě Tadiče pouze remizovali se zachraňujícím se Hullem. Na Anfieldu budou jistě doufat, že bude mít tato nevýrazná forma svého pokračování i v neděli odpoledne.

Pro domácí může být drobným strašákem, že tomuto soupeři v současném ročníku ještě nevstřelili ani jeden gól, přičemž se s ním utkali už třikrát - jednou v rámci ligy a dvakrát v rámci Ligového poháru. Sám Klopp pak na svůj první úspěšný zářez proti Saints stále čeká, doposud s nimi v rámci Premier League dvakrát remizoval a jednou prohrál.

Co se zranění týče, Philippe Coutinho by měl začít v základní sestavě - brazilský reprezentant tak stihl vyléčit koňar, který jej minulé pondělí donutil odstoupit z utkání proti Watfordu. Southampton možná již využije Charlieho Austina, pro kterého by se jednalo o první minuty od 8. prosince, kdy si nešťastně vykloubil rameno.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Lallana, Can, Wijnaldum - Firmino, Origi, Coutinho
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu - Boufal, Tadič, Redmond - Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.05 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Šlágr kola odstartuje v neděli odpoledne na Emirates, kde domácí Arsenal přivítá Manchester United v čele s Jose Mourinhem. Gunners si po prohře na půdě Tottenhamu již nemohou dovolit další zaváhání, pokud tedy ještě chtějí zabojovat o umístění v první čtyřce. To portugalský stratég již šance svého mužstva na kvalifikaci do Champions League skrz ligovou soutěž kompletně odepsal - je však otázkou, nakolik svá slova myslel vážně a nakolik se jednalo jen o jeho oblíbené psychologické hry.

Arséne Wenger v posledních týdnech přešel na rozestavení se třemi stopery, a ačkoliv tento tah vedl k výsledkovému zlepšení, herně se o žádné hitparádě skutečně mluvit nedá. Gunners sice porazili Middlesbrough, postoupili do finále FA Cupu a poradili si s nebezpečným Leicesterem, jenže v tom opravdu ostrém testu vůbec nestačili na svého rivala z Tottenhamu, který byl jasně lepším celkem - prohra 0:2 tak byla pro partu francouzského kouče ještě milosrdným výsledkem. Do konce sezóny Arsenal čekají duely s Manchesterem United, Southamptonem, Stoke City, Sunderlandem a Evertonem a je vysoce pravděpodobné, že mezi první čtyři celky povede cesta jen skrz 5 výher.

Manchester United se může pochlubit sérií 25 ligových zápasů bez prohry, nicméně tuto statistiku kazí až příliš velké množství remíz - a to konkrétně 12. Rudých ďáblů se ne a ne pustit prokletí domácích zápasů - remíze se Swansea už byla letos již jubilejní 10. remízou na Old Trafford, s čímž tedy Jose Mourinho nemůže být spokojen. Vrásky na čele mu pak jistě dělá i rozsáhlá marodka, kvůli které bude mít v neděli k dispozici jen torzo vlastního kádru.

Nutno poznamenat, že Arsenalu se v duelech s Rudými ďábly prakticky vůbec nedaří - z posledních 11 vzájemných střetnutí zaznamenal jen 1 výhru (loni v říjnu v poměru 3:0), jinak dopadla 4 utkání nerozhodně a hned šestkrát se radovali hráči Manchesteru United. Specialistou na Gunners je pak Wayne Rooney, který jim v průběhu své kariéry nasázel už 11 branek.

Arséne Wenger se bude muset obejít bez Granita Xhaka, kterého ze hry vyřadí zranění lýtka, které si přivodil minulý víkend. Shkodran Mustafi a David Ospina se již zapojili do tréninku, jejich start v nedělním duelu je ale nepravděpodobný. Hostům bude nově chybět i Ashley Young, který si v zápase s Celtou Vigo přivodil svaloveé zranění. Mimo hru je pak i Marouane Fellaini, který si odpykává trest za vyloučení z duelu s Manchesterem City. Dlouhodobě zraněná čtveřice Luke Shaw, Timothy Fosu-Mensah, Marcos Rojo a Zlatan Ibrahimovič do hry také nezasáhne.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Mustafi, Koscielny, Holding - Oxlade-Chamberlain, Coquelin, Ramsey, Monreal - Walcott, Özil - Sanchez
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Blind, Darmian - Pogba, Carrick - Mata, Rooney, Lingard - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.50 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (sobota 13:30)
Pouhé dvě výhry za posledních šest ligových kol spojují Manchester City i Crystal Palace, kteří svým duelem otevřou sobotní program Premier League. Oběma týmům jde v závěru sezóny o hodně - zatímco Citizens bojují o příčky zaručující kvalifikaci do Ligy mistrů, Eagles se ze všech sil snaží co nejdříve zajistit záchranu.

První sezóna Pepa Guardioly na lavičce klubu z Etihad Stadium bude určitě obecně hodnocena negativně, nicméně pokud by se Sky Blues neumístili ani v TOP 4, je možné, že by to byla také Guardiolova sezóna poslední. Po remíze v manchesterském derby City naposledy vydřeli pouze bod z půdy předposledního Middlesbrough a opět se potvrdilo, že nefunguje především defenziva. Čisté konto Citizens udrželi letos pouze v deseti zápasech.

"Naše umístění na příčkách zaručující kvalifikaci do Ligy mistrů závisí na třech domácích zápasech na Etihad, které zde do konce sezóny hrajeme. Budou to těžká utkání, avšak všechny týmy teď čekají těžká utkání, takže musíme jít prostě zápas od zápasu," ví Guardiola, jenž zároveň připomněl poměrně příznivý los jeho mužstva v závěru ročníku - bude hrát třikrát doma a navíc převážně proti celkům z dolní poloviny tabulky.

Ani v Selhurst Parku si rozhodně nemohou vyskakovat a zlepšení nepřišlo ani po zimní výměně trenérů Allardyce za Pardewa. Ačkoliv se už na přelomu března a dubna zdálo, že Eagles nabrali formu a nakonec se umístí v klidném středu tabulky, po vítězstvích nad Chelsea, Arsenalem či Liverpoolem přišly nyní opět dvě porážky v řadě a pád na 16. příčku.

"Musíme se teď pokusit zachránit tak rychle, jak to jen bude možné," prohlásil jednoznačně manažer Sam Allardyce na tiskové konferenci. Crystal Palace se momentálně nachází šest bodů od sestupové příčky. Populární "Big Sam" se musí v ligovém finiši obejít bez několika klíčových hráčů - mimo hru se nachází Yohan Cabaye, Scott Dann, Mamadou Sakho i James Tomkins. Nejistý je pak start Androse Townsenda.

Pep Guardiola bude v sobotu proti londýnskému klubu, který na půdě Manchesteru City nevyhrál od roku 1991 a v posledních třech návštěvách Etihad Stadium dokonce ani nevstřelil gól, postrádat Davida Silvu, Johna Stonese i brankáře Claudia Brava. O nasazení Sergia Agüera se kvůli potížím se stehenním svalem rozhodne až těsně před utkáním.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Zabaleta, Kompany, Otamendi, Clichy - Fernandinho, Touré - Sterling, De Bruyne, Sané - Gabriel (Agüero)
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Kelly, Delaney, van Aanholt - McArthur, Milivojević - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.10 - 11.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Stoke City  (sobota 16:00)
Uvolněný duel dvou již zachráněných celků - tak by se dal ve stručnosti uvést sobotní duel mezi Bournemouthem a hostujícím Stoke City. Domácí se mohou ve zbývajících duelech pokusit překonat své dosavadní maximum čítající 41 ligových bodů, oproti tomu Hrnčíři již sezónu pouze dohrávají, jelikož jejich nejvyšší bodový zisk z roku 2015 (54 bodů) zůstane pro letošek daleko v nedohlednu.

Zdá se, že celek Eddieho Howea se na závěr sezóny naladil vskutku skvěle - před čtrnácti dny totiž stylově utnul svou čtyřzápasovou sérii bez vítězství, když na vlastním stánku doslova deklasovalo zachraňující se Middlesbrough hned čtyřmi brankami. O týden později navíc definitivně odsoudili k sestupu Sunderland, jehož hřiště vyloupili díky pozdní trefě Kinga. Podaří se tak Bournemouthu přidat i třetí vítězný zářez v řadě?

To Stoke upadlo v jarních měsících do daleko větší letargie. Hrnčíři totiž z posledních 8 ligových zápasů vyhráli jen jeden jediný, když na vlastním hřišti přemohli zachraňující se Hull City. Jinak ještě zvládli uhrát dvě bezbrankové remízy s Manchesterem City a West Hamem United, krom toho ovšem také pětkrát poznali hořkost porážky. Od začátku března se tedy jejich forma dá klasifikovat jako při nejlepším značně nevýrazná.

Pro Bournemouth je letos klíčovým hráčem Joshua King - ten totiž v posledních 17 duelech v Premier League překonal brankáře soupeřů hned ve 13 zápasech, což představuje masivní zlepšení, jelikož v předcházejících 17 zápasech rozvlnil síť jen dvakrát. V nejvyšší ligové soutěži se spolu tito sobotní soupeři utkali prozatím třikrát - v sezóně 2015/16 se dvakrát radovalo Stoke, letos si výhru na své konto připsal naopak Bournemouth.

Domácí budou postrádat útočníka Afobeho, jehož ze hry vyřadí poraněný stehenní sval. Mimo hru pak dále budou i Gosling, Wilshere, Surman, Wilson, Federici či Wiggins. U hostů se otazník vznáší nad startem dvojice Berahino - Walters. Prvně jmenovaného v týdnu skolila nemoc, zato Walters zmeškal poslední dva duely kvůli problémům s kolenem.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Cook, Arter - Fraser, Stanislas, Pugh - King
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Indi, Muniesa - Whelan, Cameron - Shaqiri, Allen, Arnautovič - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.44 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Nováček z Burnley bude na domácí půdě potvrzovat vítězství ze hřiště Crystal Palace, které mu víceméně garantovalo setrvání v nejvyšší soutěži i pro příští rok. Naopak hostující West Bromwich měl ještě na startu dubna našlápnuto k překonání svého bodového maxima, od té doby však tře bídu s nouzí.

Burnley na jaře ztratilo vynikající domácí formu z první poloviny sezóny a až nebezpečně se přiblížilo sestupovým vodám. Před minulým týdnem svěřenci Seana Dycheho vyhráli pouze jedno ligové utkání z jedenácti, a to nejtěsnějším možným rozdílem proti Stoke City. Výhra na půdě Crystal Palace je však nesmírně důležitá - zaprvé se pro Burnley jednalo o první tříbodový zápis na půdě soupeřů, zadruhé také znamenala takřka stoprocentní jistotu záchrany.

Oproti tomu West Brom doplácí na každoroční bolístku Tonyho Pulise - jeho týmy totiž po dosažení magické hranice 40 bodů přepnou do stádia hibernace a závěrem soutěže již většinou proplují úplně bez zájmu. Nejinak tomu je i letos, od začátku dubna totiž Baggies nevyhráli zápas, když si připsali jen remízu na půdě Manchesteru United, na což navázali čtyřmi porážkami v řadě.

Domácím se však proti sobotnímu soupeři nedaří, zaznamenali totiž pouze dvě výhry z 16 příležitostí - a v Premier League jej doposud nedokázali zdolat ani jednou. O dominanci hostí vypovídá i následující statistika - jejich gólový průměr při konfrontaci s tímto nováčkem je úctyhodných 3.3 branky na zápas, proti nikomu jinému Baggies lepší bilanci samozřejmě nemají.

Burnley bude s největší pravděpodobností postrádat stopera Micheala Keana, který by tak měl zmeškat svůj vůbec první duel v letošním ročníku. Dalším absentérem může být Ben Mee, o jehož startu se rozhodne až v sobotu, naproti tomu Stephen Ward a George Boyd by již měli být připraveni zasáhnout do hry. West Bromu bude chybět dvojice Hal Robson-Kanu a Matt Phillips, které ze zápasu vyřadí zranění stehenního svalu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Tarkoski, Ward - Boyd, Hendrick, Westwood, Arfield - Barnes, Gray
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Livermore - Chadli, Morrison, Fletcher, McClean - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Sunderland je od minulého týdne prvním jistým sestupujícím, přesto ještě bude v bitvě o udržení hrát významnou roli. Za týden ho totiž čeká domácí duel se Swansea, zatímco v sobotu se střetne s Hullem. Tigers jsou na KCOM Stadium pod Marcem Silvou neudržitelní a nejslabší celek Premier League by pro ně mohl být jen dalším chutným soustem.

Portugalský manažer vlil Hullu do žil spoustu čerstvé krve. Zorganizoval obranné šiky, zabudoval do vhodného systému zimní posily a najednou to v týmu nováčka začíná fungovat. A jak jsem zmínil, velká paráda je to především na domácí půdě, kde Tygři tvoří klubové rekordy. Vyhráli tam už čtyřikrát v řadě, no a osmkrát už neprohráli!

Marco Silva má zatím bilanci přímo v Hullu následující - šest výher, jedna remíza a skóre 16:6. Do toho třeba i skalp Liverpoolu nebo největšího rivala v pásmu na pomezí sestupu Swansea. Bývalý šéf Olympiakosu, Sportingu nebo Estorilu tak jen potvrdil svoji oblibu v domácích zápasech - naposled totiž před vlastními fanoušky prohrál v lize před více než třemi roky (41 zápasů, 34 výher, 7 remíz).

Důvody k optimismu jsou proto zřejmé, naopak Sunderland navzdory ročnímu období upadá do šedivé letargie. David Moyes nedokázal to, co se v předchozích sezónách povedlo Dicku Advocaatovi, Samu Allardycovi nebo Gusi Poyetovi. Mackems hrají příšerně, v posledních deseti zápasech získali nedostačující dva body, ba co víc, vstřelili jenom dva góly. Jejich sešup do Championship je zcela zasloužený.

Náladu jim asi příliš nespraví ani vědomí, že loni v listopadu Hull po výtečném výkonu smetli 3:0. Mimochodem v utkání, kdy se naposled gólově prosadil Victor Anichebe - poté následovala série 12 ligových utkání sucha.

I přes avizovaný odchod z klubu se vedle něj patrně postaví Jermain Defoe, po třízápasové stopce se pak vrací Seb Larsson. Zdravotní otazníky naopak visí nad Jonesem, Denayerem, Rodwellem, Gibsonem a Cattermolem. Hull žádné nové absence neeviduje, po drobných trablech se navíc můžou vrátit Elabdellaoui a Mbokani.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Elmohamady, Maguire, Ranocchia, Robertson - N'Diaye, Clucas - Marković, Evandro, Grosicki - Niassé
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Love, Koné, O'Shea, Manquillo - Borini, Honeyman, N'Dong, Khazri - Anichebe, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.50 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Watford FC  (sobota 16:00)
Duel dvou čtyřicetibodových celků bude k vidění na King Power Stadium, kde domácí Leicester přivítá Sršně z Watfordu. Oba mančafty mohou závěr sezóny dohrávat v klidu, sestupové starosti se jich totiž netýkají, a tak se mohou bez většího tlaku pokusit o co nejlepší umístění ve finální ligové tabulce.

Leicesteru se od nástupu Shakespeara pořádně vzchopil z devíti ligových zápasů si odnesl hned devatenáct bodů za 6 výher, 1 remízu a 2 prohry z půdy Evertonu a Arsenalu. Ještě v únoru se zdálo, že budou mít Foxes pořádné starosti se záchranou, nakonec ale i díky brankám obrozeného Vardyho mohou poslední tři kola dohrávat v naprostém klidu.

To Watford působí dojmem nenápadného celku, který sice málokdy překvapí, ovšem svoje si uhraje v konfrontacích se slabšími celky. Svěřencům Waltera Mazzarriho se navíc parádně vydařil start do dubna, když ze čtyř duelů hned třikrát zvítězili, čímž si víceméně zajistili příslušnost mezi ligovou smetánkou i pro příští rok.

V sobotu bude rozhodně favoritem domácí tým - už jenom kvůli tomu, že z dosavadních devíti výjezdů na půdu Leicesteru vytěžil Watford jen jedinou výhru, jinak dvakrát uhrál alespoň bod, naopak hned šestkrát odešel poražen.

Domácí budou i nadále postrádat kapitána West Morgana, kterého do hry nepustí zranění stehenního svalu. Mimo hru pak zůstávají i dlouhodobí absentéři Nampalys Mendy a Molla Wague. Watford nemůže počítat se službami Miguela Britose, který si přivodil svalové zranění v minulém utkání proti Liverpoolu, otazník se pak ještě vznáší nad startem Joseho Holebase.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Mariappa, Prödl, Kabasele - Amrabat, Cleverley, Doucouré, Capoue, Janmaat - Deeney, Niang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.80 - 5.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Everton FC  (sobota 18:30)
Swansea nikdy nevyhrála domácí ligový zápas proti Evertonu. Ideální příležitost začít, no ne? Labutě jsou psychicky nahoře po remíze na Old Trafford, pro zachování naděje na záchranu musí nicméně bodovat ve všech zbylých duelech. Toffees mají být první kořistí...

Paul Clement odvedl na jihu Walesu velký kus práce, rozložený tým zpod vedení Boba Bradleyho dal jakž takž do latě a na čas ho vyvedl ze sestupového pásma. Měsíční výpadek, během nějž brala Swansea jen 1 bod z 18 možných, však spolu s dobrou formou Hullu znamenala návrat do zakalených vod.

Ztráta na záchranu aktuálně činí dva body, což na jednu stranu není zas tolik. Na druhou stranu ale zbývají do konce sezóny tři kola - a Swansea bude muset s velkou pravděpodobností vyhrát minimálně dvě.

Jak jsem již zmínil, proti Evertonu se jí to doma v lize ještě nikdy nepovedlo, přestože na to měla jedenáct pokusů. Pozitivní je pro ně však skutečnost, že posledních pět vzájemných duelů neprohrála. K jedné venkovní výhře přidali Swans hned čtyři remízy.

Faktem navíc zůstává, že Toffees už vlastně nemají o co hrát. Do Ligy mistrů už se probojovat nemůžou, o kvalifikaci pro Evropskou ligu naopak přijít nemůžou. Everton s největší pravděpodobností skončí v Premier League sedmý, což si "pojistil" nepovedenými výkony a výsledky na West Hamu a s Chelsea (0:0, 0:3).

Naprázdno tak vyšel i nejlepší střelec ligy Romelu Lukaku, který má v roce 2017 excelentní formu. V šestnácti utkáních nastřílel čtrnáct branek - jenže jen jedna z nich přišla na hřišti soupeře. S tím souvisí i skutečnost, že Everton už šestkrát za sebou venku nevyhrál.

Ronald Koeman bude opět postrádat záložníky Morgana Schneiderlina a Jamese McCarthyho, mimo hru jsou pak klasicky i Coleman, Funes Mori, Bešić, Bolasie a Lennon. Swansea nemůže počítat se zraněnými Jeffersonem Monterem a Angelem Rangelem, i přes žaludeční problémy by se naopak měl k úvodnímu hvizdu dostavit. Fernando Llorente.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Britton - Fer, Carroll - Sigurdsson - J. Ayew, Llorente
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Holgate, Williams, Jagielka, Baines - Davies, Gueye - Valencia, Barkley, Calvert-Lewin - Lukaku,
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.36 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - Tottenham Hotspur  (pátek 21:00)
Nevyšlo to před rokem a za kratší konec v boji o titul tahá Tottenham i letos. Jen soupeř se změnil, Leicester nahradila londýnská Chelsea. Výchozí pozice svěřenců Mauricia Pochettina je sice nevýhodná, nehodlají se však vzdát bez boje. V netradiční páteční předehrávce navíc může dostat rivala pod tlak. Výhra z hřiště West Hamu by Spurs dostala na odstup jediného bodu od čela tabulky.

V minulém ročníku Tottenham strádal i kvůli tomu, že většinu jarního programu hrál zápasy den po Leicesteru. Foxes pak v sobotu většinou uspěli a Kohouti jen zápas co zápas doháněli vzniklé manko. I Chelsea má v závěru sezóny tuhle výhodu - s výjimkou tohoto kola, kde Blues sehrají duel s Middlesbrough až v pondělí.

A tak se může její náskok smrsknout na jediný bod, což by Chelsea jistě dostalo pod mírnou psychickou nevýhodu. Tottenham má k tomuto počinu dokonalé předpoklady, jelikož oplývá nejlepší formou za více než 50 let. Vyhrál totiž už devět ligových zápasů v řadě, což se mu naposled povedlo v roce 1960. Tehdy vyhrál dokonce třináct klání za sebou, tedy stejnou porci, jako v letošní sezóně zvládla Chelsea.

A pokud Spurs chtějí na titul pomýšlet, rozhodně musí tuhle šňůru ve zbylých čtyřech duelech natáhnout rovněž. K tomu navíc vyhlížet hned dvě ztráty tolik zmiňovaného protivníka, jehož los je papírově velmi snadný. Tottenham naproti tomu čekají těžká klání - v Hullu, Leicesteru i doma s Man Utd to bude těžká vřava - ne jinak už nyní na půdě West Hamu.

Kladiváři letos patří k největším zklamáním Premier League, místo o poháry totiž bojují o holé přežití. V dubnu sice ukončili katastrofickou sérii pěti porážek, ani tak ale nemají setrvání v soutěži jisté. Ke stoprocentnímu klidu potřebují ještě dva body. V posledních týdnech navíc ustálili křehkou defenzivu - už čtyřikrát za sebou neprohráli a hned třikrát udrželi čisté konto.

Na Tottenham se navíc týmu West Hamu docela daří, vyhráli rovnou polovinu z nedávných osmi soutěžních utkání, včetně toho posledního na domácím stadionu. To byl ovšem Upton Park, no a všichni víme, jaký regres postihl mužstvo Slavena Biliće po stěhování na olympijský stánek. K tomu navíc ta místy děsivá forma Kohoutů - o favoritovi je zkrátka jasno tak jako tak.

Tottenhamu bude opět chybět Danny Rose, stejně jako další marodi Erik Lamela, Harry Winks a Cameron Carter-Vickers. Otazník visí i nad postem pravého beka, kde poslední týdny dostává přednost Kieran Trippier před Kylem Walkerem. West Ham postrádá Diafru Sakha, Michaila Antonia a Angela Ogbonnu - nejistý je start dvojice Andy Carroll, Arthur Masuaku.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Collins, Reid, Fonte - Byram, Noble, Kouyaté, Cresswell - Lanzini - Calleri, Ayew
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker (Trippier), Alderweireld, Vertonghen, Davies - Waynama, Dembélé - Eriksen, Alli, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.00 - 5.05 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC34263572:2981
2.Tottenham Hotspur34238371:2277
3.Liverpool FC35209671:4269
4.Manchester City34199665:3766
5.Manchester United341714351:2565
6.Arsenal FC33186964:4260
7.Everton FC351610960:4058
8.West Bromwich Albion341281439:4344
9.Southampton FC331181439:4441
10.AFC Bournemouth351181650:6341
11.Leicester City341171642:5440
12.Stoke City3510101537:5040
13.Watford FC341171637:5540
14.Burnley FC351161835:4939
15.West Ham United351091644:5939
16.Crystal Palace351151946:5638
17.Hull City35971936:6734
18.Swansea City35952140:6932
19.Middlesbrough FC355131726:4528
20.Sunderland AFC34562326:6021

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1444)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes snad v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak debilne sestrihany hriste jako na Leicestru jsem pro fotbal jeste v zivote nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Západná Šunka vs. Mŕtva Šunka = 1:1

Reagovat
blade115

WHU, WHU, WHU !!!

Reagovat
Free_player

Borci nevíte prosím jak to vypadá s Luizem, Aguerem, Couťasem a Rashfordem ? 3 kola před koncem se mi parádně podělal tým ve fantě ... Rashford ten je asi jasnej, že v neděli nenastoupí co ?

Reagovat
Hokaido

No news yet on Sergio Aguero's groin injury. To samý asi s Luizem a Rashfordem, taky nic...

Philippe Coutinho is feeling "much better" and is hopeful of being fit to face Southampton on Sunday following the thigh injury sustained at Watford. "The injury is much better. It was a hard tackle and what happened was a dead leg. It caused a lot of pain in the area I was hit, but the pain has reduced now.

Reagovat
Free_player

hmm okey ... takže budu muset riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je zranený, zajtra hrať nebude

Reagovat
Free_player

to není jistý ne ?

Reagovat
Hokaido

Už je. Sám Guardiola na odpolední tiskovce prohlásil, že na 100% hrát nebude. To samý Stones.

Reagovat
Nikikrew

Podme WHU!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tebe uz to vubec nemusi zajimat

Reagovat
Nikikrew

Ani nie, ale dalsia vasa sezona bez nejakej trofeje vzdy potesi

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše každoroční oslavy jsou čím dál pitoresknější.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Reagovat
Mastný Chobot

akože chápem tú potrebu prvý rok po dvadsiatich, ale aj tak...

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
vladis271

check mate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
PP

ty svině..

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Infi

Reagovat
icka

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Uf ale si mi teda naložil. Každopádne sa vysmievať fanúšikovi Arsenálu ktorý sa najviackrat po sebe zúčastnil v LM ( aj vo vyraďovacej fázy) asi ani nie je na mieste . O takom niečom môžte len ťažko snívať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, každý den sním o tom, kdo mi v osmifinále naloží. Je lepší Bayern, Barcelona, Monaco, AC Milán, kdo ví, každopádně to musí být skvělý pocit.

Reagovat
SunFells

Ty sníš o tom, jak ti Genk naloží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně kdyby united vyhráli el tak na lm stačí 4. a na kvalifikaci 5. místo ne?

Reagovat
vicinda07

ak vyhraju EL, idu automaticky do skupiny LM bez ohladu na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to tak že jinému týmu by stačilo na kvalifikaci i 5. místo...

Reagovat
Busby babes

ne. pokud vitez EL skonci na miste zarucujici LM z ligy, tak nikdo dalsi nedostava to misto. 5 tymu z Anglie do LM muze jit jen pokud vyhrajem EL a skoncime hur nez 4. v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra. Čili tak jako tak musíme skončit před váma

Reagovat
cristiano.K.

čtyři a více golů dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohušu pls

Reagovat
vodka

fakt tragikomedie... ale vzhledem k otmu, že se zeman zase chová jako pomstychtivá kunda, ho celkem chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to ma tezky, bojovat proti tem dvema, u kterych plati, ze cim vetsi pruser, tim vyssi preference. Ale uz bylo dost te jeho bezpohlavnosti, volby neustoji, to je jasny.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Arbiter

To se ještě uvidí, myslím si, že mezi voliči ČSSD bude docela oblíbený (stačí si vzpomenout na připravovaný puč po posledních parlamentkách a shromáždění na jeho podporu). Tohle může dopadnout jakkoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Shromazdeni nic neznamena, par lidi se dokaze svolat kvuli cemukoliv. CSSD pod nim o volice prichazi a zaroven Babis roste, dost z nich pravdepodobne prechazi prave k nemu. A takove lidi tyhle cachry imo jeste utvrdi v tom, ze Sobotku volit nepujdou.

Babis jako nejvetsi prijemce dotaci mel byt v politice zdiskreditovany od sameho pocatku, ale nestalo se a pochybuju, ze tyhle odposlechy na tom neco zmeni.

Reagovat
vodka

myslím, že částečně změní, ale moc hlasů mu to nesebere, protože už se potkávám i s názorem, že to, že babiš řídil média pro svůj prospěch je normální a na jeho místě by to udělal každý..

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

logickej krok na zmenu situace. Ve chvili, kdy mu Zeman vzkaze, ze Ustava je car papiru s kterou si vytre prdel, tak na to Sobotka musel reagovat.

cekal jsem teda, ze nejdriv vyhodi Babise a pak poda tu demisi. Takhle to hold bude slozitejsi. Vyhodi Babise, vlada pak nedostane duveru a padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz chci vyhodit Babise, vyhodim Babise. Duvodu se najde vic nez dost. Jeho zduvodneni, ze nechce z Babise udelat mucednika, je pro tak zasadni cin smesne a jedine, co tim ukazal, je, ze mu nejde o nic jineho, nez o hlasy ve volbach a ani k tem se nakonec nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

cca 5-10%

Reagovat
Busby babes

tak o hlasy ve volbach slo celou dobu, to snad bylo kazdemu jasne, ne? jen se proste tim, co vcera predvedl Zeman dost zasadne zmenila situace. Sobotka na to reaguje. zda to CSSD ve volbach pomuze, netusim.

Reagovat
vodka

tam byla pointa ta, že Zeman nemusel odvolání přijmout (jak klaus s dobešem), sobotka by porušil koaliční smlouvu a babiš by fakt byl na koni. V tu chvíli ještě nebyly zveřejněné ani ty odposlechy a ten krok mi docela dával smysl.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
blade115

Jakože Zeman by se případně mohl rozhodnout Babiše odvolat? Vždyť to je vyloženě protiústavní...

Článek 74 Ústavy ČR: "Prezident republiky odvolá člena vlády, jestliže to navrhne předseda vlády."

Nebylo by co řešit. Zeman by to maximálně mohl uhrát na to, že není stanoveno (pokud vím), do kdy má Babiše odvolat a mohl by to teoreticky protáhnout až do voleb.

Reagovat
blade115

*neodvolat

Reagovat
vodka

precedent je...

Reagovat
blade115

Klaus taky jednal protiústavně. Prezident nemá jinou možnost, nemůže si to prostě něčím podmiňovat. Tenkrát to uhrál právě na to, že není dána ta lhůta na odvolání. Což je ale neskutečně ubohý. Nakonec by ho ale stejně odvolat musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

k tomu casu, pise Jindrich Sidlo na twitteru:

pamatuju, jak jsem se na to kdsi ptal moudrého Cepla. Podíval se na mě jak na pitomce a řekl: Okamžitě, samozřejmě.

Reagovat
blade115

Tak by to samozřejmě mělo být, ale protože to není nikde pevně stanovený, tak si s tím takový charakter jako Zeman nemusí zřejmě moc lámat hlavu.

Reagovat
vodka

o to mi šlo... a nebojím se, že zeman by si to nechal "projít hlavou"

Reagovat
blade115

Jj, já jsem ti chtěl jen doplnit/poopravit to, že to nemusí přijmout. Musí, ale klidně týden před volbami, kdy už to vyjde na stejno, jako kdyby to nepřijal.

Je to ale naprosto skandální, jak po tomhle toho šmejda někdo může volit, to prostě nechápu...

Reagovat
Busby babes

no jasne no, odvola ho, az se vrati z navstevy Bileho domu...

Reagovat
Busby babes

musi prijmout. Klaus taky vymekl. Tam neni prostor pro jinou interpretaci.

Reagovat
vodka

nečas ji ale stáhl, ne? odvolaný byl až pak...

Reagovat
Busby babes

jo, jsem si to spletl. No tam se tenkrat Klaus pohyboval na hrane a ustavni pravnici pak rikali, ze porusil ustavu. Tak uvidime.

Reagovat
blade115

Porušil, ale ne tím, že to nepřijal hned. Porušil to tím, že si od Nečasova vyžádal plány ohledně budoucích kroků vzhledem k vládě a podmínil tím přijetí toho odvolání. Na což samozřejmě neměl právo a může být rád, že to nikdo dál neřešil.

Reagovat
blade115

*Nečasova kabinetu...

Reagovat
PP

přesně tak.. a zdržoval by to až do voleb. Sobotka rozehrál šachovou partii a udělal to nejlíp jak mohl.

Jinak naprostá zásada letos nebýt lhostejný a jít určitě volit, protože je třeba zastavit Babiše se Zemanem za každou cenu, jinak tady máme diktaturu. To snad skousnu volení i toho Pitomia než Babiše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná sebevražda v přímém přenosu. A to mi z té jejich slavné partaje připadal nejsnesitelnější. Teď si tam dosadí Chovance a bude po piči.

Reagovat
Arbiter

Já to vnímám právě jako takové vítězství v šachové partii proti Zemanovi a Babišovi. Samozřejmě, že ty odposlechy mu přišly víc než vhod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

otázka je, co bude teď, protože přestože sobotka asi částečně posílí, tak teď babiš kolem sebe začne kopat ještě víc a myslím, že nás čeká nejšpinavější kampaň, co tady kdy byla. nakonec fakt ještě zlatá kubiceho správa...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
13

nač lítost? Čím víc toho vyjde najevo na vsechny tím lépe pro piráty.

Reagovat
fenixLFC

to skor pre spd a podobnu chamrad

Reagovat
Pato44

Reagovat
Thab

Vítězství pochybuju, ale určitě postupoval nejlíp, jak to šlo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
JohnKoul

Porazit Zemana v šachové partii není nic těžkýho, jak je vidět třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=6RH8SrnYgXU

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes náročný zápas., ale dúfam, že vyhráme.

Reagovat
Ondiis

S WHU to nemůže být náročný zápas, vždyť jsou úplně v prdeli a vy jste v top formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Přání: WHU-TOT 1:0

Očekávání: WHU-TOT 0:4

Reagovat
kissak

OT: vím, že pro Magpies ještě nějakou chvíli špatná sekce, ale koho tipujete na mistra Championship?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne je PL aj v piatok.

Reagovat
Coutinho10

14:43 Defoe může opustit Sunderland

Sunderland se loučí s Premier League, pravděpodobně pak přijde i Jermaine Defoea. Zkušený útočník, který letos zaznamenal 14 ligových gólů, má ve smlouvě klauzuli, podle které může odejít, když jeho mužstvo sestoupí z nejvyšší soutěže. (lequipe.fr)

chytrá klauzule jsem teda zvědavej, jestli teda ten Bournemouth nebo nekdo jinej...snad bude v PL pokracovat i dal

Reagovat
M0rb1D4S

Přál bych si, aby WHU získalo aspoň bod, ale v současné formě Spurs to bude dost pravděpodobně neskutečný výprask. A i kdyby se úplně nedařilo, tak jeden z trojice Kane - Alli - Eriksen tam stejně tu rozhodující branku dá.

Reagovat
smazaný uživatel

A skuste mi zas poebat tiket vy hajzli anglosasky

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Oficiální prohlášení čínského klubu Tianjin Quanjian: "Drahá média a fotbaloví fanoušci, vzhledem k šířícím se spekulacím týkajících se Diega Costy z Chelsea, který je údajně blízko přestupu do Tianjin Quanjian FC, by náš klub rád uvedl na pravou míru, že jsme nebyli s hráčem v kontaktu o možném přestupu."

Reagovat
Mimalu

super, teď už jenom za kolik

Reagovat
Coutinho10

OT: kdo bude chtit taky diskutovat k MS v hokeji, tak tu link

http://www.eurofotbal.cz/clanky/korupce-nic-noveho-pod-sluncem-29463/?nocount=1#forum

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

N'Golo Kante and David Luiz, however, are doubtful for the match on Monday, with the French midfielder having picked up a small muscular injury in training ahead of the game.

Tak aspoň že to u Kantého není nic vážného. Luize na ten zápas nebo dva nahradit dokážeme v pohodě, ale Kanté je docela nepříjemnost...

Reagovat
mikelinos

Na drhou stranu proti Boro tolik chybět nebude podle mě a bude hrát Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

S ním a Cescem bych byl víc v klidu no, Matic teď nemá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale hráme doma proti Boro, tak snáď nebude Matič horieť, keď sa bude musieť venovať výlučne defenzíve.

Reagovat
off-olda

Tak Slípky, už je čas...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Wanyama, Son, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A pro mě

Reagovat
Busby babes

nemas Novy Zamky v oblibenych klubech, tak ne.

Reagovat
Counter

njn, oblíbení trenéři tam dávat nejdou

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknu na to

Reagovat
smazaný uživatel

len škoda, že aj to logo klubu nie je biele.

Reagovat
Hai

Reagovat
Hai

NB se to letos povedlo golmanskej dres i treningove veci vypadaji fakt suprove

Reagovat
eder

nice

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale co je top na jednofarebnom obyc tricku?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
SCELO

mohol by mi prosim vas niekto hodit sem ten link o futbalovych fanusikoch, ktory sleduju zapasy len v TV, no myslim ten kde ten clovek vysvetluje ze aky sme vlastne hlupy ze hracov vlastne ani nikdy v zivote neuvidime, no ved snad viete ktory, objavil sa tu pred asi 1-2 mesiacmi priblizne :D

Reagovat
kvasha16
Reagovat
SCELO

aaaano presne toto dakujem ti pekne kamo a co zato ?

Reagovat
kvasha16

co ponukas?

Reagovat
SCELO

tak nejale tie ustne sluzby potom este pekne slova na dobru noc

Reagovat
kvasha16

akoze mi chces vycistit zubky pred spanim?

Reagovat
SCELO

skor svoje

Reagovat
kvasha16

zubky ako perlicky

Reagovat
kvasha16

100. pre vyhru Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasný výkon, ani sa nečudujem, prečo Walker sedel. Nevieme si presne nahrať. Son si ani nepinkol. V druhom polčase do hry Dembele.

Klobuk dole pred West Hamom, sú organizovaní a príkladne bojujú. Na Wanyamovi a Eriksenovi sú hneď traja nalepení. Chce to trochu kreativity.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strašná okopávaná od WHU. Ale mohli by časem fyzicky odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

klasická betonárka a dlhé nakopávané lopty. Platí to na nás. Nevyužívame vôbec Sona, ktorý sa schováva. Šťastie, že nehrá Carroll. Ten by im to lepšie sklepol vpredu.

Reagovat
Miguel19

Na konci už jste je přehrávali. Dopadne to jak s Palace, ti taky ve druhé půli totálně odešli..

Ten rozdíl s Dembelém a bez je enormní. Dier je strašně slabej v té záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka Dier-Wanyama v 4-2-3-1 jednoducho nefunguje. Nie je to po prvýkrát. Myslím si. Problém ani nie je v absencii Dembeleho. S Winksom by to vyzeralo hneď inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele proti Arsenalu tiež nehral, a vyzeralo to úplne inak. Aj keď aj zásluhou Arsenalu.

Reagovat
fenixLFC

ako je to mozne? ved vlani tam bol super...zeby si tak zvykol na toho stopera (aj ked si spomeniem na zapas s nami kde aj tam bol strateny)

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu Sona , jeden zápas výbornej další zase hroznej..

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický Son. Na druhej strane je veľmi efektívny, takže jeho chvíľa ešte môže prísť, aj keď hraje podpriemerne.

Reagovat
Cobra

On je většinou hrozný, teda aspoň v mích očích, ale je neuvěřitelně produktivní.

Reagovat
nani92

je to namyslený tragéd

Reagovat
Miguel19

Golasoooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Svatej

POOJD MÍIIIIIUIIIUIIIIII

Reagovat
Cobra

Takový ujebanec gól

Reagovat
Cobra

A dej tam do piče už Dembelého

Reagovat
Cobra

Dobře já

Reagovat
TopinB

LANZINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
TopinB

Dier

Reagovat
Whitemedia

West Ham pěkně, ale neradujme se předčasně.. známe přeci Tottenham a jejich závěry zápasů..

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

West Ham už zajebal asi 5 slušných protiútoků. Být tam Payet, tak už je to 3:0..

Reagovat
Cobra

Jannsen otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen to ještě otočí

Reagovat
Miguel19

Calleri

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jeste nezacali prasit

Reagovat
Whitemedia

tvle

Reagovat
Miguel19

Fans

Reagovat
Cobra

Za tohle ale West Ham dostane pokutu no ne?

Reagovat
Whitemedia

Adrián si mohl poležet déle

Reagovat
Cobra

Nastav aspoň 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony Joshua jde na plac

Reagovat
iamek

Gratulace Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

JOOOOOO WEST HAM UNITED

Nikdy bych nevěřil, že se ze mě může stát takový fanoušek Kladivářů

Reagovat
Svatej

POJD MIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivari

Reagovat
Snatus

Tak nejspíš o titulu rozhodnuto

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
Counter

Chelsea teď stačí vyhrát nad Boro s WBA a titul definitivně v kapse.

Reagovat
Miguel19

Chtělo by to rozhodnout doma..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

fakt?

Reagovat
Counter

Ironie?

Reagovat
Lacko_Boh

Chcel som napísať že "nevadí" ale vlastne...taká horká pachuť. Na miesto (síce nesmypatického kádru) ale sympatického klubu to zase vyhrá mafiánova družina. Aspon že je tam ten Conte a Cesc.

Reagovat
Snatus

za předvedenou hru by si to Totenham zasloužil víc.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Hm, ked som sa pozeral tak sa mi hra CFC lubila viac oba kluby hrali dobrý futbal zrejme

Reagovat
Snatus

Já to mám naopak právě

Reagovat
Lacko_Boh

to je tá krása sledovania futbalu počas učenia, facebooku a verenia pestrosť názorov

Reagovat
Mates_Matesović

To si nemyslím. Fakt dobře hrajeme akorát doma, venku je to v 80% zápasů absolutně nekoukatelný...

Reagovat
Snatus

Vždy, když jsem koukal na Totenham, tak mě nezklamali. Je pravda, že těch zápasů jsem viděl méně než u Chelsea (u ní jsem vynechal snad jen 3 kola), ale i tak mi ta hra přišla sympatičtější.

Reagovat
Mates_Matesović

Doma hrajeme fakt excelentně (kromě té krize na podzim, tam jsme to taky často dali na sílu), ale venku to tam často urveme fakt jenom silou. Z těch zápasů venku byl bez nervů snad jedinej Stoke. Jestli se venku příští sezonu rapidně nezlepšíme, můžeme na Top 4 zapomenout...

Reagovat
Snatus

Je pravda, že většinu vašich zápasů byla domácí, co jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Přijde mi, že už lidi úplně zapomněli na ten náš neskutečný podzim a pamatují si snad jen posledních pár týdnů...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Snatus

To určitě ne, Chelsea hrála skvěle, ale předvedená hra se mi u Totenhamu líbila o kousíček víc. Je to můj subjektivní názor, chápu, že s tím nebudou tady lidi souhlasit.

Reagovat
spider_8

Klasika, před 2 lety to bylo ještě horší

Reagovat
B3n

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

come on

Reagovat
Snatus

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Reagovat
blade115

Fuuu, tak teda ještě žes to nenapsal.

Reagovat
Lacko_Boh

ktbffh

Reagovat
Counter

Chelsea si to zaslouží, antipatie neantipatie.

Reagovat
Lacko_Boh

Nepopieram.

Reagovat
smazaný uživatel

Momodou approved

Reagovat
smazaný uživatel

*approves

Reagovat
kvasha16

:* my si ten titul zasluzime :*

Reagovat
kissak

suchý triko, škoda Čukotka má titul jasnej

Reagovat
Pospovič

Tak se bojuje o titul pro Chelsea dobre ale vsadil jsem to za 3000 co uz

Reagovat
Counter

Tottenham před tímhle zápasem vyhrál nějak osm nebo devět zápasů v řadě, o moc víc na jaře udělat nemohli.

Reagovat
Pospovič

Ještě dnes to mohli vydržet

Reagovat
Mimalu

nemohli, už dlouho přetahovali

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

WHU, WHU, WHU !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham a to jsem jim to uz zacal part...

Reagovat
Counter

To máš za to.

Reagovat
Lacko_Boh

na akej pesnicke?

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumim, ale vidim pisnicka, tak posilam https://youtu.be/uGERbqUZ99s enjoy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

naprosta srdcovka , jejich posledni album povazuju za jedno z nejlepsich vubec

Reagovat
Whitemedia

tvle, my hrajeme až v pondělí...

Reagovat
Counter

A potom hned v pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Rotace

Reagovat
Busby babes

coz je od PL taky pekne debilni. sice 4 dy uz je dobra pauza, ale stejne...

Reagovat
blade115

No... A to po tom pátku hrajeme zas v pondělí, to máš ještě o den míň.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

nevim no, me se proste tohle fakt nelibi... ono se rekne, je to jen den, ale...

Reagovat
blade115

No ale co bys s tím chtěl dělat? Jednou se prostě ty zápasy odehrát musí a kvůli repre a pohárům to prostě nejde udělat tak, aby tam nebyl někdy náročnější program. Respektive šlo, ale bylo by to snad ještě blbější, kdyby se zrušil ligový pohár nebo kdyby se ty zápasy hrály až po 38. kole.

Reagovat
Busby babes

tak zrovna tenhle vas pripad vubec neni o nejake repre nebo tak. Klidne jste mohli hrat v nedeli, ze jo. Nebo nasledne v sobotu.

Reagovat
blade115

Následně v sobotu? Abychom měli ještě kratší pauzu mezi tím zápasem s WBA a pondělním s Watfordem? Těžko. Nevím, proč jsme s Boro nemohli hrát dnes nebo zítra, ale nejspíš to je daň za ta televizní práva. My jsme toho v pondělí zas tak moc nenahráli, tak nás tam asi taky potřebovali někdy dostat. Ale hrát dvakrát během pěti dnů, to není nic, s čím by si tým jako Chelsea neměl poradit. Zvlášť v kontextu téhle sezóny, kdy jsme měli vždy oproti ostatním více volna.

To bych spíš nadával, když jiné ligy svým týmům v Evropě přizpůsobují zápasy, ale anglické mají smůlu. Ale říkám, to bude holt daň za ty nekřesťanský peníze z TV práv.

Reagovat
M0rb1D4S

Což je krásné, protože můžeme oslavit výhru titulu dřív, než si Spurs opět kopnou do míče

Reagovat
blade115

Bych teď byl skoro radši, kdybychom s WBA zaváhali, abychom mohli slavit na SB... Takový ty blbý kecy, když už je trofej téměř jistá, víš co...

Reagovat
Miguel19

Kdyby dnes vyhráli, tak by to byl pekelný víkend. Takhle to bude relativně klidný

Reagovat
Whitemedia

Klidné to bude, ale já nesnáším to čekání

Reagovat
blade115

A pak hned můžeme zas panikařit, pokud to taky posereme a pak nezvládneme Pulise...

Reagovat
Counter

Pulis po dosažení 40 bodů každoročně přechází k hibernaci do startu další sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný. Zvlášť když letos vypnul už v 26. kole

https://i.imgur.com/JRjKf9Z.png

Reagovat
Counter

Ale sranda, že na Arsenal s MU to stačilo i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Takhle to má celou kariéru.

In his time in the Premier League, Pulis has now managed 43 games over nine seasons after guiding his side to 40 points. He has won six of them – never more than once in a season after reaching 40 points – and lost 21.

Reagovat
blade115

Tak to jsem doteď vážně nezachytil... Síla každopádně.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Budeme doufat. Hlavně možná lepší, že se hraje u nich, na SB by o nejspíš zavřel úplně.

Reagovat
hona.kub

opět se musím opakovat, on si někdo fakt myslel, že ten titul nemáme v kapse už před 5 kolama?

Reagovat
Whitemedia

Jojo, já jako velký pesimista jsem si něco takového myslel

Reagovat
kvasha16

ja tiez, treba verit, ale brat titul ako isty 9 kol pred koncom to uz je celkom trufalost

Reagovat
icemike

Vždy se může stát cokoliv, i teď nás může skočit i pool

Reagovat
Coutinho10

tak to vam snad uz muze bejt jedno ne ?

Reagovat
Cobra

Šílený výkon. Ale čekal jsem to rupnutí už s Arsenalem.

A ani bych se nedivil, kdyby Chelsea v pondělí taky prohrála a nechala nás ještě čuchnout, aby jsme pak byly ještě víc nasraní.

Reagovat
Counter

*byli

To by byla dobrá sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak šílené to nebylo, ale West Ham to hrál jako derby, my ne. Když hrajou na středu Wanyama s Dierem, jsou tam dva na práci jednoho a ani jeden nehraje pořádně dopředu. Nemůžou hrát spolu.

Reagovat
Cobra

Po těch nepřesných centrech a přihrávkách jsem si prostě musel dát sprchu. Tento zápas mě neskutečně vytáčel neustálím zdržováním a dobrou obranou West Hamu.

Reagovat
hona.kub
Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, tohle je nejspíš konečná, pokud Chelsea nějak zázračně nezkolabuje. Díky za vítěznou sérii, ale je třeba být ještě lepší, příští sezonu nepočítám, tak o 2 roky na novém stadionu snad.

Reagovat
hona.kub

Reagovat
popltak

Reagovat
Mimalu

pěkné překvapení takto v pátek večer

Reagovat
Mates_Matesović

Překvapení ani ne, přijít už to prostě muselo.

Reagovat
Mimalu

už jsem byl tak nějak smířený, že ty vítězství nějak urvete a bude to boj až dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik šopa Tottenhamska, kde je souhrn, nech sa vyplačem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, škoda Spurs. Inak West Ham túto sezónu bol buď dobrý v útoku, alebo dobrý v obrane. Nevedel zahrať oboje.

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo se dá dělat,jednou to přijít muselo. Jinak teda, Dier nemůže hrát s Wanyamou, jak už psal Cobra a Trippier si teď zaslouží základ víc než Walker.

Reagovat
Gareth Bale 11

Teda Cobra ne, Iacob.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prohra a Counter už stihl za 20 minut napsat 10 komentářů.

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Svatej si založil novej účet?

Reagovat
Svatej

Vsichni i s Hokaidem spadame pod Masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Všichni jsme Masopust.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Cobra

Vy s Counterem máte víc společného, než si myslíte.

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Cowny

Reagovat
Lacko_Boh

nandro_32

Reagovat
nani92

Macko_Pú

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Mackopúst

Reagovat
vladis271

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Akorát se jaksi ani v jednom z nich Tottenhamu nepošklebuju, naopak místy Spurs dokonce bráním.

Reagovat
Svatej

Kurva uz jsem smazal treti komentar za sebou, protoze ani jeden nedokazal vyjadrit jak moc absurdni tohle tvoje fnukani a poukazovani je.

Uz aby byl konec sezony, aby to dalsi vase vyhoreni bylo definitivne potvrzeno.

Reagovat
Counter

Ale tohle není žádné vyhoření, druhé místo je pro Tottenham vysoká nadstavba. Jediný opravdový fail pro ně letos byly evropské poháry.

Reagovat
Mates_Matesović

Doufám, že příští rok se zaměříme vyhradně na ně, protože v lize nám moc nevěřím.

Reagovat
Svatej

Pred sezonou urcite, ale vzhledem k tomu, jak to posledni dva mesice probihalo, byl nejakej zvrat i docela pravdepodobnej. Treba ja osobne jsem byl modrej strachy

Reagovat
hona.kub

jen do nich, nic jinýho si nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Seres me

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhorenie? Fakt? to snáď ani nie je pravda. Píšeš o Tottenhame a jeho druhom mieste áno?

Reagovat
Svatej

To jsem vubec nemyslel na klub ale, ten si vedl naprosto paradne ..

Reagovat
Nikikrew

odporúčam ti nazrieť na diskusiu zápasu Bayern vs AFC

Reagovat
smazaný uživatel

To preview Burnley asi neni dobře ne? Tři kola před koncem mají jistou záchranu, když mají náskok 7 bodů před osmnáctou Swansea?

Reagovat
Kixi Syhimour

kterému VICEMÉNĚ garantováno...

7 bodů je dost když Swans můžou uhrát jenom 9

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem asi rozespalej ještě nebo nevim, nevšiml jsem si těch "takřka" a "víceméně" formulací. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

17 mega za brankáře sestupujícího týmu ? to se ti nezdá hodně ?

Reagovat
kiwwi

Ktorý navyše nebol žiaden výrazný upgrade

Reagovat
Usty

Pickford že není lepší než Robles a Stekelenburg?

Reagovat
Mimalu

psal že to není výrazný upgrade. Taky něco jiného je chytat za nejslabší tým ligy a něco jiného za tým s ambicemi na poháry, což už se v minulosti několikrát ukázalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale vzhledem k letosni sezone, tak se zda Pickford byt lepsi alternativou k Joelovi a opravdu o moc lepsi nez Stekelenburg. Z tohohle pohledu je urcite upgrade. Mozna to nemusi zvladnout, ale je mlady, kupoval by se hlavne i s vyhledem do budoucna.

Reagovat
Mimalu

Já ti nevím, asi se shodneme že to u vás letos nebylo v bráně moc dobré a tak bych očekával, že půjdete po jasné jedničce. Pickford měl rozhodně lepší sezónu než tito dva, ale v kontextu toho kde chytal měl mnohem jednodušší pozici a fakt by pro mě nebylo překvapením, kdyby se v nějakém paralelním vesmíru jejich pozice prohodily, a Joel z toho vyšel jako ten lepší.

V zásadě nic proti Pickfordovi, ale pozice brankáře je v tomto strašně specifická a dost těžko se tam nakupuje do budoucna, když to nejde, tak si málokdo může dovolit to trpět a doufat v lepší zítřky

Reagovat
Zaschrona

V podstate s tebou souhlasim, ale taky kvuli tomu, ze je Joel lepsi, nez se o nem dlouhodobe pise. Minimalne na pozici dvojky letos prokazal, ze ma. Stejne tak Pickford prokazal, ze podobne ma na to chytat v PL. Pokud ne Pickford, tak moc nevim koho jineho. Mozna Butland a pak leda nekdo ze zahranici, ale ani tam moc realne nevidim nekoho, kdo by byl posilou a zaroven k nam chtel jit. Pickford vypada jako kvalitni talent, jen je otazka, jestli to zvladne v lepsim klubu, dlouhodobe, pod vetsim tlakem. Pokud ano, muzeme mit vystarano na 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite to nie je veľa za mladého, nádejného brankára. Navyše Angličan. Reprezentant.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
frank

Reagovat
vodka

je to docela dost.

Reagovat
Zaschrona

Ta castka mi prijde celkem ok, takovy uz je dneska trh. Mlady hrac, v sestupujicim klubu patri jasne k tomu nejlepsimu, zaslouzene se dostal do reprezentace. Moc nevim, koho lepsiho se snazit ulovit.

Reagovat
smazaný uživatel

#CPFC XI to play #MCFC: Hennessey, Ward, Kelly, Van Aanholt, Schlupp, Milivojevic, Puncheon, McArthur, Zaha, Townsend, Benteke.

#MCFC XI to play #CPFC: Caballero, Fernandinho, Kompany (c), Otamendi, Clichy, Yaya Toure, Sterling, De Bruyne, Silva, Sane, Gabriel Jesus.

Reagovat
diastan

G. Jesus dnes aspoň 2

Reagovat
smazaný uživatel

To má CP v obraně 4 krajní beky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly bol stopér kedysi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly je jasný. Ale sú tam ďalší traja, Ward, Schlupp, Van Aanholt. Som zvedavý, ako to pošefuju.

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel jesus = zasa hraje garbiel, ježis... to nieje teda ten z arsenalu ?

Reagovat
Neutron

toto bol pokus o co?

Reagovat
smazaný uživatel

to je intelektualny humor, to na ucnovke nepochytis

Reagovat
Neutron

okolo ucnovky som v zivote ani nesiel, to ty ako kuric takisto nepochopis.

jednoducho to co si napisal mi prislo trapne aj za teba tak som sa pytal ci si to vlastne vobec myslel vazne alebo to bol iba ulet

Reagovat
smazaný uživatel

mne pride trapne zapieranie tvojej jednoduchosti

Reagovat
smazaný uživatel

A little OT: fotbaloví odborníci, někde jsem četl, že když vyhraje MU EL a zároveň se do EL kvalifikuje i přímo z ligy, znamenalo by to, že jeden z dvojice Zlín / Opava po vítěství v Mol Cupu půjde rovnou do Evropské Ligy. To je jako fakt real?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda myslel jsem do LM, že se kvalifikuje rovnou z ligy...

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

Delph zase ani na lavičke

Reagovat
Hokaido

Kelly

Reagovat
Teoretik

Ještě že ten Silva už hraje

Reagovat
diastan

Rychlovla

Reagovat
diastan

Chce to nahnat skore na Live

Reagovat
smazaný uživatel

Famózny vstup

Reagovat
Mato178178

skoda ze ma silva uz 31 .. super hracik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavy zapas, uz len z toho pohladu, ze jeden tim ma obranu zlozenu z krajnych obrancov a druhy tam ma jedneho.

Reagovat
smazaný uživatel

a troch na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha si to vodí jak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palace majú veľmi dobré brejky. Zatiaľ super match.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha to mal na strelu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Ten Fernandinho se mi na tom pravém obránci prostě nelíbí, pozičně totálně mimo. Chápu, že si ho Zaha občas povodí, ale on jej má furt za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna strela od kapitána

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chants na Etihade

Reagovat
popltak

Ten zbytečný klub z Manchesteru zatím bída, ostatně jako téměř vždy, Guardiola 0 bodov.

Reagovat
diastan

toto už je křeč chlapče

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný klub v Manchesteru je ten, co vyhazuje nekřesťanské peníze za vyhypované průměráky a jehož manažer a fanoušci si nevidí do huby. Ano správně, je to Manchester Unyted.

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

bojuj

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Slečna Ozilová má pekné kotletky.

Reagovat
pepinho2

Monreal jaká bárbína a mladej Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z Ozila bude alkoholik?

Reagovat
smazaný uživatel

a mladý Giroud chcel byť klaun

Reagovat
M0rb1D4S

Takže mladý Ospina je vlastně vybledlý Michail Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaková je kopie Cecily Strong z SNL.

A Sczesczny je na všech úplně stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Malej Giroud s pořádně namlácenou držkou, FaceApp ví

Reagovat
kvasha16

Ramseyova a Bellerinova

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt děkuji, zfiltrované ksichty arsenalských nekopů mě teď budou budit ze spaní.

Reagovat
tunkic

Tak ze na to vubec klikas, kdyz vis podle komentaru, o co jde A jo vlastne, ta tvoje posedlost...

Reagovat
Rarášek

Xhaka

Reagovat
Teoretik

Otamendi dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Akonáhle je na ihrisku Kompany, ide hore výkon všetkých defenzívnych hráčov.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
nani92

aj Brava?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď mal pred sebou Kompanyho, tak dostal zatiaľ jeden gól.

Reagovat
icka

neni pravda, na Chelsea dostal 2 tak proc lzes?

Reagovat
smazaný uživatel

V lige? asi tazko, tam chytal Willy

Reagovat
diastan

Tak dnes paráda, snad tak dokopeme zbytek zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal by som od Shakespeara väčšiu rotáciu zostavy - min. Ulloa/Slimani, Gray a Chilwell.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápe niekto Moyesa? Definitívny zostup a v základe hráči, ktorí sú len na hosťovaní a určite nezostanú. Radšej mohol dať šancu nejakým mladíkom.

Ale asi by mu to FA dala zožrať, že nepostavil "najsilnejšiu" možnú zostavu, aj keď by to bolo odvážne tvrdenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho myslíš okrem Denayera?

Reagovat
smazaný uživatel

Manquillo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal darček k narodeninám.

Reagovat
Zaschrona

Souhlas, ale moc me to neprekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak debilne sestrihany hriste jako na Leicestru jsem pro fotbal jeste v zivote nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Poradí někdo jak tuto slovní ulohu vyresit? dekuji

4 traktory posečou 8ha půdy za 15 hodin, kolik udělá ha 15 traktorů za 8h ?

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Jackmaker1989

Je to 16 ha

Reagovat
kvasha16

sice to je spravne, ale neodpovedal si na polozenu otazku a este si aj reagoval na nespravny komentar

Reagovat
EXoRcIsT

Podľa toho jakej sú znacky

Reagovat
smazaný uživatel

42

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se na to došlo pls? Jsem na to blbej.. dal jsem si, ze traktor udela za 3,75h 2 ha

Reagovat
smazaný uživatel

ideš na to zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto jsem píšu o pomoc ;)

Reagovat
smazaný uživatel

dole ti to kiwwi vysvetlil, to uz hadam zvladnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Když 4 traktory posečou za 15 hodin 8 ha, tak 1 traktor poseče za těch 15 hodin 2 ha (nikoliv za 3,75 hodiny).

Reagovat
kiwwi

Musíš si vyrátať, koľko poseka 1 traktor za 1 hodinu z prvej podmienky a potom to dosadiť do druhej podmienky

Reagovat
nani92

4

Reagovat
blade115

4 traktory udělají za hodinu 8/15 ha. 1 traktor udělá za hodinu 2/15 ha. 1 traktor udělá za 8 hodin 16/15 ha. 15 traktorů udělá za 8 hodin 16 ha.

Nebo jiná úvaha - v druhém případě je 15/4 krát víc traktorů, udělají teda toho 15/4 krát tolik. Mají na to ale 8/15 krát méně času, takže toho udělají 8/15 krát tolik. No a teď to jen zkombinujeme, tzn. 8 * 15/4 * 8/15 = 16.

Samozřejmě celý výpočet půjde do hajzlu, když je Blesk s Burákem vystraší, to pak udělají velkou piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc blade

Reagovat
Azazelo RD

Zkus radši nematematický obor.

Reagovat
Azazelo RD

Třeba řidiče traktoru.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Spis uz jsem dlooouho nic z matiky nemel

Reagovat
kiwwi

Na základnej škole sú odbory?

Reagovat
Azazelo RD

Nevím, učitelé nějaké odbory mají, aby mohli stávkovat, ne?

Reagovat
Emmett Brown

Však toto je tak 5. ročník ZŠ, možno aj nižšie

Reagovat
Mimalu

nevím jak na Slovensku, ale v Česku určitě vyšší, tipnul bych to tak 8-9. třída

Reagovat
Azazelo RD

Na Slovensku je to univerzitní vzdělání. Ehm, v ČR.

Reagovat
Hachim Mastour

6 ročník, 2. polrok.

Reagovat
Jackmaker1989

Je to 16 ha

Reagovat
kiwwi

On chcel pomôcť vyriešiť a nie výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Tak ty si mu vyššie pomohol tiež hlupacik...vypocitam že jeden traktor spraví 2 ha za 15h - vydelim 2/15 čo je počet ha na 1 traktor a 1h a potom to prenasobim 15 traktorov a 8 hodín =16 hodín.

Reagovat
Jackmaker1989

*16 ha

Reagovat
kiwwi

Co si ty zas za stvorenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik máš let?

Reagovat
smazaný uživatel

74

Reagovat
Mastný Chobot

ef toto inde nevidíš

Reagovat
Svatej

taky jsi byl koukam na TSP

Reagovat
smazaný uživatel

kam se hlásíš?

Reagovat
Svatej

Sportovni management se zamerenim na Eko. Na stary kolena to jdu zas hecnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na BIBSu je to tříletý předpokládám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To studium v Blave je moc drahy

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
pingla

hmmm, já tam střelil těch 22

Reagovat
smazaný uživatel

Blondínka by odpovedala, že záleží, či to bude John Deere alebo Zetor

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Mousset, prvý zapas v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo, ak by Hull pokazili záchranu doma so Sunderlandom.

Reagovat
smazaný uživatel

Na starý dobrý Leicester je radosť sa pozerať. Krásny futbal.

Reagovat
Spasitel

Swansea to dnes musí využiť

Reagovat
FCSL

Hull

Reagovat
Nikikrew

Pán Ciger zbaľte si veci a Pál do pice

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 twl s Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

slovaci letos sestup, usa nedaj + ani nemce a ani lotyse + dansko nemuze sestoupit

Reagovat
nani92

Lotyšov a Dánov dáme, Taliani sú čierny kôň skupiny, budú ešte silno bojovať o štvrťfinále, my robíme čo môžeme

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim no ale prejem vam to

Reagovat
fenixLFC

kiezby

Reagovat
Zaschrona

Wow, on tam nedal Barkleyho, ale Stek je v brane.

Reagovat
Taiger

Poďme Swans! Musíte se udržet!

Reagovat
Busby babes

to vayne mate y Evertonu takovej strach, kdyz mate 2 body naskok a dva zapasy k dobru?

Reagovat
Zaschrona

Posledni zapas hrajeme na Arsenalu, takze z tohohle pohledu to trochu chapu. Podle me uz se na to ale tym uplne vykaslal, realne sance jsou v podstate zadne.

Reagovat
Ligter

''reálné šance jsou v podstatě žádné''

to je teprve ukázkovej nihilismus

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Busby babes

staci jim vyhrat jeden z tech dvou zapasu co maj k dobru a hned naskok 5 bodu... to je hodne.

Reagovat
Zaschrona

To souhlas. Ale tak jako tak plati, ze pokud dnes nevyhrajeme, tak muze mit Arsenal uz uplny klid.

Reagovat
Busby babes

tak maj klid.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Taiger

O to nejde, já mám Labutě celkem v oblibě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Stekelenburg je traged, Holgate neni pravy bek, DCL je na kridle absolutne k nicemu a cely tym hraje jako kdyby uz byl na dovolene. Meganuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea, pod, zachran sa!

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec si nedokážu představit s jakou sestavou dnes vyběhneme Jistý je snad jen De Gea a Rooney

Reagovat
Busby babes

prej to ma byt tezky becko s par hraci s U23. ale je to Zoze, tak se mi tomu moc nechce verit.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem na twitteru že odjeli nějací 2 nebo 3 hráči z rezervy, ale zas se mě nezdá že by hralo béčko, přece jen José nebude chtít prohrát s Wengerem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Jooo, to jen SAF umel s timhle vyhravat

Reagovat
iamek

Nejvic wtf zaloha co jsem tam snad zazil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo ví, který zápas byla ta úplně nejšílenější sestava? Bylo to v LM

Reagovat
Busby babes

https://media.balls.ie/uploads/2015/08/27184808/MUFCwolf.jpg

s Wolfsburgem, vyhralo se tusim 1:3, Owen hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude na Arsenal stacit nasich oblíbených 0:1 Jose se od dědka nenechá porazit

Reagovat
smazaný uživatel

A gol dá Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Reds a Slovensko dnes za tri body a môžem ísť oslavovať.

Reagovat
cubazi

Boh ti žehnaj

Reagovat
smazaný uživatel

tabuľka by už takto mohla zostať.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal pome

Reagovat
vladis271

Arsenal are willing to pay £85m for Monaco striker Kylian Mbappe, 18, and offer him the incentive that he will play regular first-team football. (Mail on Sunday)

And Mbappe is set to reject a big-money move to Manchester United because he does not like how Jose Mourinho's team plays. (L'Equipe, in French,

Reagovat
smazaný uživatel

A ta bramboračka, co hraje Arsenal mu nevadí? Imho jsou to všechno bláboly.

Reagovat
Mastný Chobot

85m by sme nedali ani za Messiho, nie to za 18-ročného chalana.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

už to pomaly začína, zase bláznivé leto plné sračiek v novinách.

Reagovat
Busby babes

klasik. Monaco odmitlo 85 mega od nas, ze to je malo, tak prijde Arsene a nabidle... 85.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my jsme prý žádných 85 mega nenabídli, byl to jen kec

Reagovat
smazaný uživatel

nenabídli jste "jenom" 54 mega liber?

Reagovat
iamek

Poprelo to Manche i agent.

Reagovat
Busby babes

ok. videl jsem jen tu expresku tady na EF.

Reagovat
janinho

wenger ponukne 85.000.001 eur

Reagovat
nani92

Reagovat
Edgewalker

Jasně, už vidím jak dáme 85m za hráče. 8,5m, to už bych věřil.

Reagovat
pepinho2

"offer him the incentive that he will play regular first-team football. "

Teda

Reagovat
technecium

Real tam střelil 100M

Reagovat
Swarley

Bernarda Silvu...

Reagovat
mul

no kreativita vam chyba dost podla mna, cize asi skvela volba

Reagovat
Swarley

ty tahové hráče máme, Rashford, Martial nebo Mkh...potřebujeme někoho, kdo pomůže i tvořit, takže bych se určitě zaměřil spíš na něj...

Reagovat
Swarley

agent Mendes, tak vítej chlape!

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EXoRcIsT

moze byt ale nam dost chyba hrac typu Kroos a hlavne niekto kto bude konecne premienat tutovky

Reagovat
Swarley

tak v tom středu zálohy to má rezervované Pogba, tam potřebujeme dostat pohyblivé DM/CM...docela se mi líbí Fabinho, když jsme u toho Monaca...

pak mít ten střed Herrera, Fabinho, Pogba a pak už zbývá pořešit ten útok...jedno rychlé, běhavé gólové křídlo (Martial, Rashford) a na druhé straně někdo kreativnější, kdo to podpoří i dobrou rozehrávkou...Mkh je tak mezi, tak by to na to místo chtělo ještě někoho dotáhout...otázka pak je, co hrot...jestli někoho kupovat nebo to zkusit s Rashfordem...

Reagovat
smazaný uživatel

LB se musí vyřešit

Reagovat
Swarley

Griezmann/Silva, CM/DM a stoper...

levýho beka uvidíme, tam se to dá nějak vymyslet...to bych tohle léto neřešil...Shaw, Young, Blind nebo Rojo...z toho si musíme vybrat...

Reagovat
smazaný uživatel

To už mi teda přijde nejlepší ten Darmian

Reagovat
Swarley

no vidíš, ještě Darmian

Reagovat
Mato178178

Darmian je priemerak a odovzdavac lopty .. takze nie dakujem .... za velke mnozstvo zapasov co som ho videl tuto sezonu si pamatam iba jeden nabeh a center do 16 inac len posuva loptu (hlavne dozadu) a nejde vobec dobredu ... za mna nech hraje shaw on je buducnost hlavne len nech ho nepredavame

Reagovat
Mato178178

cize zostava by realne mohla byt takato : 4231

de gea (oblak)

valencia rojo(varane) baily shaw

pogba herrera(fabinho)

mkhitaryan griezman martial (rashford)

lukaku(kane/morata)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

ten utok som nemyslel tak ze by sme mali vsetkych troch len sa neviem rozhodnut ale mohli by prist aspon 2 no

Reagovat
Busby babes

ty budes na konci prestupaku hodne zklamanej.

Varane, Kane, Lukaku... z nich je nejrealnejsi jeste ten Romelu. A to si myslim, ze ten taky neprijde...

Griezmann... tam se uvidi no.

Reagovat
technecium

Kladu si otázku, proč by k vám všichni ti hráči chodili.

Reagovat
Miguel19

Protože tam dostanou trojnásobný platy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

zustan u fmka dik

Reagovat
icka

Reagovat
Mato178178

neviem ci potrebujeme niekoho na CM/DM ... podla mna zalezi na formacii. ak budeme dalej hrat 433 tak urcite ano mozno toho fabinha a ked 4231 tak by som nechal radsej pogba herrera podhrot griemann a este nejakeho hrotaka .... sice aj tak by sme mohli kupit toho fabinha nech tam mame 3 velmi kvalitnych hracov na tie 2 posty v strede

Reagovat
blade115

Nepotřebujete. Bereme my, pokud nám Arsene nepustí Alexise.

Reagovat
Swarley

potřebujeme jak sůl

Reagovat
blade115

Máte podobného hráče v Mkhovi, stačí se nejdřív podívat do vlastních řad. A kreativnějšího máte Matu, tam fakt nevím, co víc byste chtěli. U vás to chce spíš hrot a střeďáka, víc netřeba. A teda možná levého beka, pokud vám Mou odstřelí Shawa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

však ale máme jen jednoho takového hráče a to Mkh, který má dost velký výkyvy a přece jen to není úplně klasický tvořivý hráč právě jako Silva...a rychlého, to ti s tou rychlostí zase Mata úplně nesplňuje...

Reagovat
blade115

Mkh má první sezóny vždycky slabší, dá se předpokládat, že půjde nahoru. Podle mě se můžou s Matou hezky doplňovat - potřebuješ zrychlit hru, na hřiště půjde Mkh. Potřebuješ kreativitu, na hřiště půjde Mata. Taky máš variantu 4-2-3-1 s Matou veprostřed a Henrikem napravo. Podle mě je to prostě zbytečnost a další utrácení navíc. Kdyby chtěl Mourinho někoho rychlého a zároveň velmi kreativního, proč loni vodil Henrika a nepřivedl rovnou někoho vhodnějšího? Nevím no, přijde mi to zvláštní. Už tak zřejmě pošlete nějakých 100 mega, ať už za Griezmanna nebo Lukaka, k tomu střeďák taky nebude levná záležitost a ještě tak uhánět Monako o jejich nejlepšího hráče...

Reagovat
Swarley

samozřejmě nikde nepočítám s variantou, že přijdou dva nákupy alá Griezmann a Silva...tam se dá očekávat, že tak drahý hráč přijde jen jeden a dávám jen alternativy, o které se máme zajímat...

pak už jde o to, kdo koho preferuje Mourinho...možná bude chtít vysokého hrota a bude se zajímat o Lukaku, možná bude chtít rychlé gólové křídlo, možná kreativní, možná to vše vyřeší Griezmannem...

co se právě týče Mkh, tak na mě působí víc dojmem do zakončení než do tvořivosti...pak nám do té ofenzivní části jako čistě tvořivý hráč zůstává jen Mata a to je prostě málo...na to pak celkově dojíždí i Pogba, kdy se většina těch akcí musí tvořit jen u něj...Silva je možnost, pokud nepřijde Griezmann a hrot by padl na Rasforda s Martialem...pak ti najednou na ta křídla až takový přetlak nezůstane, najednou jich bude málo a bude to chtít posílit tam...proto celou dobu píšu o tom, že musí přijít jeden hráč do ofenzivy...teď záleží na Mourinhovi, jaký hráč a jaký post to vlastně bude...

Reagovat
blade115

A to já si zas nemyslím, že by byl pro vás problém přivést oba dva. Jen mi to přijde už trochu moc. Máš ale pravdu, že Griezmann by v podstatě mohl pokrýt obě pozice, takže by teoreticky mohl stačit jen on a byla by to nakonec možná nejlepší volba. Ostatně už stejně všichni tak nějak počítáme, že u vás skončí... Jen už pak musí bezpodmínečně přijít nějaká pořádná trofej, bez jakýchkoliv výmluv.

Reagovat
Carrick

Mkh je hrozně nevyrovnaný a nespolehlivý. Nemyslím si, že má na to být dlouhodobým tahounem, jako třeba Hazard, KdB, Sánchez, Alli...Bohužel.

Reagovat
Swarley

to bych zase úplně nepředbíhal a dal bych mu čas...sráží ho ta nevyrovnanost, ale jinak tu kvalitu rozhodně má...

Reagovat
Carrick

Jasně, příští sezóna napoví, ale nějak optimistický popravdě nejsem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

sa nesmej. Bola tam rumour aj o Sotone, schválne som to som neprilepil aby sa nám tu zas nesmiali.

Reagovat
nani92

budeme sa vám smiať až po zápase

Reagovat
minoLFC

a nakoniec sa vráti Bendtner....

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC team to face @SouthamptonFC: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Can, Lucas, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Origi.

Confirmed #LFC substitutes v @SouthamptonFC: Karius, Moreno, Grujic, Sturridge, Alexander-Arnold, Lallana, Klavan

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
fenixLFC

Adam iba na lávke?

Reagovat
Coutinho10

j trochu skoda, ale mame kam sahnout

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Lucas..Na druhou stranu Klopp do hry konečně může poslat hráče, kteří s tím zápase můžou fakt něco udělat..

Reagovat
Coutinho10

navic Lucas minule nahral na gol

Reagovat
rave

proč Origi? Lallana odehrál minule 70 minut úplně bez problémů a Studge by to podle mě taky zvládl, nehledě na to, že za 10 minut předvedl víc jak Origi za celý zápas

Reagovat
vladis271

Začal by som so Studgeom. Už som unavený kukať sa na spomaleného Origiho.

Reagovat
vladis271

dobre vychovaný Clyne

Reagovat
rave

Origiho kličky už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Origi si dělá prdel ne. Ten poslední dobou hraje jak kdyby nikdy neviděl míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi nějakej stream v dobrym rozlišení na Liverpool???

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

B Ů H díkes !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge by už mohol dostať poriadnu šancu..

Reagovat
vladis271

to je zas impotentná sračka

Reagovat
Hokaido

Tak Rafa ten Champ nakonec vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Brighton posledni tri tydny v lihu, ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma, čo sa asi tak ženie hlavou Dannymu, keď sa tam z lavičky díva na Origiho kľučky.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak on taky zatim celou sezonu nepředvádí nějaký světoborný výkony, ale je čas na změnu, protože Origi hraje šíleně.

Reagovat
Usty

Jürgen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

"The only thing going down in Harry Redknapp's world is his car window." Gary Lineker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Moreno to jsou párci

Reagovat
vladis271

Strašne si nás natierajú na chleba. Ja ani nvm čo by sa stalo z toho tímu ak by Coutinho odišiel preč.

Reagovat
nani92

posilnilo by vás to na duchu, hrali by ste viac ako tím a vyhrali by ste titul

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SCELO

ty si s tymi perlami nedas povedat portugalcan

Reagovat
vladis271

čo čakať od človeka, čo si dá nick takého nechuťáka.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

lepšie mať nick po nechuťákovi ako po akože reperovi

Reagovat
vladis271

1) možno sa skutočne volám Vlado

2) možno som tu zaregistrovaný od doby čo nejaký vladis spieval riekanky na Hollého pamätníka a o tom, že bude "reper" ani nechyroval.

Reagovat
Mastný Chobot

3) možno si "reper" Vladis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl toho Milnera to nebavi nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

v akom vesmíre znamená výraz "natierať si niekoho na chleba" - zaparkovať pred šestnástku autobus a čakať kým súper niečo vymyslí?

Reagovat
vladis271

V takom kde ti toto stačí v away zápase proti Liverpoolu na xko. Nemali sme jedinú šancu za celý polčas.

Reagovat
13

V takovém vesmíru kde je to naprosto nechutně účinná taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nepomohlo by keby sa Coutinho stiahol do zálohy na tvorcu hry a Sturridge by šiel hore namiesto Lucasa?

Reagovat
13

Snad možná, Lallana i Sturridge do hry čím dříve tím lépe.

Reagovat
Hai

Divat se na Milnera a Origiho je vaznenza trest. Dneska musime strilet z dalky jinak toho gola nedame

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn Rovers are the first team to be relegated to League One after having won the Premier League

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

tak vzhledem k tomu, že tu máme PL poměrně krátce, tak to příliš zajímavé není a ví to asi každý...

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa to zaujalo - niekdajší majster spadol do tretej ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za překlad z angličtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš ďakovať, ja som to neprekladal, iba vyjadril svoje pocity.

Reagovat
Mimalu

tak pokud jsi nevěděl že Bburn vyhrál PL tak asi jo, pokud jsi to ale věděl že ji vyhráli, tak asi tušíš že potom už se to povedlo jen MU, Arsenalu, Chelsea, MCity a teď čerstvě Leicestru takže odhadnout že jsou Bburn prvními, dokáže odhadnout kde kdo, taky jsou jediní kteří vůbec sestoupili když už jsme u těch "zajímavostí"...

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči co to zas je..Dneska bych tam snad radši dal toho kripla Morena než se dál dívat na Milnera. A k čemu tam je Lucas a ne Lallana? A Studge musí přijít taky co nejdřív. Snad Studge a Lallana budou do 55-60 minuty na hřišti. Jestli ne tak

Reagovat
vladis271

Som strašne zvedavý na útočníka ktorý cez leto príde. Origi je trochu lepší Ngog.

Reagovat
Hokaido

Takže Ngog=Lukaku?

Reagovat
vladis271

ja som si myslím to porovnávanie Lukaku Origi nikdy nešiel. Ak ak hej, nemal by som problém uznať ako strašne som sa zmýlil.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Ale Klopp mě teda taky překvapuje, že ho pořád staví. Měl jsem ho ve fantě, tak jsem ho hodně sledoval, a je fakt hrůzostrašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

17th April: Newcastle trail Brighton by 7 points.

7th May: Newcastle go up as champions.

Od Brightonu slušný fail..

Reagovat
Coutinho10

j uplne zbytecne no....po jistote postupu uz tam nebyl takovej duraz do branky atd. a dneska uz, kdyz prezili sance Villy a naskytla se sance kopat penaltu a hrat proti 10, tak to stejne neudrzeli a nechali se preskocit

Reagovat
Coutinho10

zatim pomerne nuda

Reagovat
fenixLFC

videl som to cca od 25. minuty ale neskutocne nervozne to je, ci uz to vidiet na publiku, jurgenovi alebo na tom, ako si skoro vôbec nerozumeju, tolko situacii na lavej strane ked sla lopta dopredu a nikto z nasich tam nenabiehal alebo ako ukazovlai v studiu ze si hraci nabiehali a prihravka sla dozadu. top bola ta nahravka milnera po rohu ktora skonciila v aute pretoze spoluhrac na ktorého to malo byt bol asi 10 metrov vedla.

nnpravo zas boli stiuacie kedy si to pytalo nabeh, ktory robieval mane, ale nie je tam nikto takze si to furt len posuvame dokola. soton je tam nastavany a my ako barani to furt budeme pchat stredom s tym, ze mame hlboko rovno dvoch hracov, emreho s lucasom co je zbytocne. a miesto aby do roztahovali aspon krajni beci tak to clyne (ako vzdy, cim mi lezie na nervy) zatrhne a bezi s loptou na stred...

Reagovat
smazaný uživatel

Na co máme hráče na lavičce, když nikdy nestřídáme, když je potřeba?

Reagovat
vladis271

striedaj !!!

Reagovat
cubazi

55minuta a my nakopavame lopty, good plan Jurgen

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool pôsobí fakt zúfalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej Lallanu a Sturridge za Wijnalduma a Origiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto by som asi nepískal...

Reagovat
rave

to si ani nezasloužíme

Reagovat
Coutinho10

yees penalty a vysvobozeni

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
johnik

Jasná....

Reagovat
johnik

a neproměněná :/

Reagovat
nani92

N E C H U T N E

Reagovat
Coutinho10

twl Milnere

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som tušil, že to chytí, keď mu tam kopal do penaltového bodu jak špina...

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu tam ten Milner je, když už ani penalty neproměnuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvú nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ale on nic jinyho neumí a ted, když tu penaltu nutně potřebujem, tak jí zahodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, těch předchozích 7 se najednou maže? Tohle nebylo kopnuté zas tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se mazalo? Nic jinýho prostě neumí a patří k nejhorším hráčům. Teď jsme tu penaltu prostě potřebovali.

Reagovat
Maresma

Tak někdy to prostě přijít muselo, že tu penaltu nepromění, tohle bych mu zas tak nevyčítal. Ale jinak tam teda nemá co dělat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

Milner to kopol dobre ale brankár klobúk dole

Reagovat
SCELO

penalta sa neda zahodit len zle kopnut....

Reagovat
REPLIKATOR

Milnere, tak to jdi do hajzlu, když už ani penaltu nedáš, tak jsi úplně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Forster má snáď tri metre. Obor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrizovat ho!

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele Forster.

Reagovat
rave

no konečně

Reagovat
oli9

Lucas zase v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je dneska jeden z lepších hráčů na hřišti.

Reagovat
cubazi

Asi pozerame iný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

That's James Milner's first failed Premier League penalty since November 2009.

Reagovat
cubazi

Dufam že Couts nás v letze opustí, nakolko si už vtýme nemá ani ským naraziť....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

yup s tymi prihrávkami co dnes dava necudo ze si nema s kym narazit

Reagovat
Swarley

ale pořád může narazit se samotným týmem...v Liverpoolu při cestě za trofejemi může jedině narazit...

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Tuanzebe, Darmian, Jones, Smalling, Carrick, Herrera, Mata, Rooney, Mkhitaryan, Martial.

Reagovat
EXoRcIsT

Dobrá

Reagovat
Busby babes

vitezna?

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze prejebete

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly, Blind, Rashford and Pogba all on the bench.

4 hráči na střídání

Reagovat
smazaný uživatel

a jo tak ne, ještě Romero a nějaký hráč rezervy

Reagovat
mithro

tak snad Mata to tam spoji, ked tam nie je Pogba, posledne to bez neho bolo hrozne.

Reagovat
Busby babes

Axel v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Springer?

Reagovat
smazaný uživatel

Horsie je, ze bez LM k nam cez leto nikto lepsi nepride

Reagovat
rave

Firmino dneska střílí 1) když se to vůbec nehodí, 2) jak holka

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

To mně říkejte, že by Moreno nehrál dopředu líp jak Milner

Reagovat
fenixLFC

to urcite hral len by trebalo s jeho prichodom superovi pvoedat nech sa nesnazi utocit

Reagovat
smazaný uživatel

šak se nesnaží

Reagovat
rave

Reagovat
fenixLFC

lul

Reagovat
smazaný uživatel

Proto vsechny utoky soupere chodi pres Milnera. Za to asi taky muze Moreno.

Reagovat
fenixLFC

radsej kuzelka ako volna dialnica

Reagovat
smazaný uživatel

Radši vyzkoušet po delší době volnou dálnici, která dokáže být nebezpečná do útoku než mít kuželku, která hraje píču půl roku a neumí bránit ani útočit.

Reagovat
Coutinho10

skoda Sturridge

Reagovat
Coutinho10

twl Firmino neda tu prihravku dobre

Reagovat
vladis271

ja proste nemám nervy na tie sračky čo bude Klopp zas dávať po zápase. LM na striebornom podnose a zas to presereme.

Reagovat
cubazi

Lalana ty si totalny kokot vypadni stohto klubu, posieraš zem po ktorej chodíš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Fans Arsenalu už na to jebou, tak..

Cech, Holding, Koscielny, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Xhaka, Gibbs, Ozil, Alexis, Welbeck

Reagovat
pepinho2

Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 v suchym triku

Reagovat
Tommy the Gunner

Co to je dopici zas za sestavu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
KingMaster13

Ježiš Welbeck Už vidím jak nám ten špatňoch dá zase gola

Reagovat
Azza

Trošku úcty k vaší legendě.

Reagovat
Coutinho10

ach jo to je zoufalost tohle

Reagovat
Mimalu

Klopp

Reagovat
Dawon

Velka skoda ze se s prubehem sezony totalne upustilo od tech zlutych hraci co rve po rozhodcim...to se mi hrozne libilo a fungovalo to bohuzel tak 1/4 sezony a uz je zas vse pri starem a po rozhodcim kazdy rve jak psychopat bez nasledku

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

teda emre ju mal dostat, ale za kecy ju dostali cedric aj ward prowse tusim

Reagovat
Dawon

Jo, jako tu a tam porad nekdo zlutou dostane, ale proste uz to neni tak plosne a konsistentni jak na zacatku no, coz je fakt skoda, libila se mi ta snaha to z fotbalu vymitit a vratit rozhodcimu nakou autoritu

Reagovat
fenixLFC

na jednu stranu suhlas, na druhu ked vidim co za hovadiny piskaju si nejaku autoritu fakt nezasluzia..udeoovat zlte za kecy fajn, len nech potom netrestaju manazerov za to ked kritizuju jasnu chybu a nech sa FA neboji to uznat

Reagovat
Dawon

Jo, manazery bych klidne kritizovat nechal no, to uz je po zapase a nevytvari to nejaky primy tlak na ty rozhodci, ale na tom hristi se to fakt casto zvrhne v silenou frasku a podle me to jen vytvari na toho rozhodciho mnohem vetsi tlak kdyz dovoli po sobe rvat pri kazdem spornejsim rozhodnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Klopp by bol v každom zápase vyluceny

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl Herrera kartu v každém zápase

Reagovat
Dawon

Vsak to je v poradku, tohle nebyl naky cileny hate na liverpool Jen mi to zrovna Emre pripomnel tedka, jinak to samozrejme delaji hraci uplne vsude a melo by se to trestat vsude stejne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Pred týmto kolom nedať LM, to bude hanba, ak sa to stane...

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet měl být venku

Reagovat
Coutinho10

jakto ze to neni gol aaah

Reagovat
mithro

That, from Dejan Lovren, is an intentional handball.

As was Mignolet's outside the penalty area

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Puel out

Reagovat
Hai

Tohle leto bychom meli vykoupit celou obranu sotonu 4 zapasy jim nedat gola

Reagovat
Nikikrew

Liverpool ty si o to naozaj koledujú

Reagovat
vladis271

Sotonu za 4 zápasy, či koľko neviem dať gól. 20 rokov priemernosti a časomer pokračuje.

Soton, ktorému ide o veľké hovno prišiel na Anfield a oni sú neni schopný dať jeden blbý gól. Ale čo by sme v tej LM robili? Veď ten tím je trápne vyšťavený na konci sezóny. Pridaj do toho LM a skončíme na rok ôsmy.

Už sa teším na posily, ktoré by aj tak prišli aj s LM, veď treba šetriť, že.

Rednmond, Romeu a nejaký lacný CB. Ono kto by k nám aj chcel nakoniec ísť. Voutinho zdrhaj, tuna sa trofejí nedočkáš.

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

a prekaučovaný zápas od Kloppa, samozrejme. 70 minút tam trapošííme s neúspešnym obliehaním. Už v polčase malo prísť aspoň k jednému striedaniu. Origi tam nemal dnes čo robiť. Ak bol Daniel fit mal nastúpiť od začiatku.

Reagovat
fenixLFC

daniel bol teda vyhra

Reagovat
vladis271

oproti Origimu? Určite. Ten za celý zápas neprispel ničím. Studge tam bol chvíľu, individuálne si vypracoval šancu aj ju zakončil.

Reagovat
Nikikrew

Akože ten Klopp teda zatiaľ žiadna sláva. Stále máte úzky káder a do LM sa vám podarilo dostať len najmä tomu že ste tento rok nehrali Europu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

O tu top 4 je to fakt rvačka kriplů. Arsenal vs United očekávám plichtu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vladis271

Reagovat
pepinho2

to je snad všude, Česká liga to samý, teď o titul v Nizozemsku..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

kiezby ale wenger proti mourinhovi a United zaroven? bez sance

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Tuanzebe?

Reagovat
nani92

Tusazjebe

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz nesmie vyhrať Manchester, aby to mal Liverpool stále vo vlastných rukách. Snáď...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

32 - Liverpool had 32 shots against Southampton in the Premier League this season without scoring. Blunt.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial starting up front in warm-up drills. Mkhitaryan on the left, Mata on the right, with Rooney at 10. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, Martial je na křídle k hovnu

Reagovat
Taiger

Sestava celkem v pohodě, možná jsem čekal místo Gibba minimálně Iwobiho, nevadí. Jediná věc, co mi na dnešní sestavě vadí je absence Gabriela, ten klučina zahrál poslední zápasy naprosto skvěle, nechyboval a byl plnej sebevědomí, škoda. Snad to dneska zvládnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi hral uz wingbacka?

Reagovat
Taiger

Nehrál, on v podstatě nehrál vůbec od zavedení toho stylu s wingbacky. Jde o to, že by se tím nedalo nic zkazit. Ale chápu Arsena, že to nechce riskovat v takhle důležitým zápase. Minimálně bych na wingbacka místo něho dal Monreala, kterej se tam osvědčil a místo něho na stoperu Gabriela.

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt nam Gabriel prosral NLD, suprove rozhodne nehral

Reagovat
Taiger

Kromě tý "penalty", co podělal?

Reagovat
Hokaido

Já teda zase nechápu, že se nevrátí k tý hře s Alexisem na hrotu. Vždyť to byla jediná věc v letošní sezoně, která vám fakt fungovala.

Reagovat
Taiger

Fungovala, v jednom zápasu se k ní nedávno vrátil ale on je na tom hrotu strašně utopenej, končilo to vždycky tak, že si pro ten míč sbíhal do středu a pak na tom hrotu nikdo nebyl. Hlavně v zápasech, kde bušíme do zabarikádovaný obrany, je tam úplně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si predstavit, ze da dneska Welbeck gol

Reagovat
smazaný uživatel

jako ostatne vzdy

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester poďme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nostalgia, vidieť Rooneya na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

runeja?

Reagovat
smazaný uživatel

roneia

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Martial

Reagovat
smazaný uživatel

skoda sančíza v takom time

Reagovat
smazaný uživatel

DE GEAAA!

Reagovat
mithro

zemiakove vintage rohy

Reagovat
smazaný uživatel

U nás rohy nekope nikdo dobře

Reagovat
smazaný uživatel

rooney kope jak na dedine tie rohy

Reagovat
mr.Silver

De Gea

Reagovat
blaugrana

Nejaký stream? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

mešut hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

runy na hrote hraje? lebo sa pohybuje pri stoperoch omfg ...

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza je všudepřítomný

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mr.Silver

Ten Gibbs

Reagovat
Taiger

Ramseyho náběhy dneska. Welbz taky skvělej.

Reagovat
Miguel19

Alexis už to fakt nezvládá

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Taiger

My je ničíme, už vidím, jak dostanem góla z hovna.

Reagovat
Taiger

Málem jsem to přivolal.

Reagovat
smazaný uživatel

idem si zapnut rvacku kriplu len aby som si potvrdil domnienku ze ten tuanzebe je neger

Reagovat
smazaný uživatel

a nie nemozem si to vygooglit lebo setrim data na vecer ked budem prudit pepikov onanujucich nad nasim hokejom

Reagovat
mr.Silver

Boze, Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleeee, tak toto je obrovská škoda

Holding

Reagovat
smazaný uživatel

runyyyyy ciboha

Reagovat
mithro

zemiak. prosim ta. uz to zabal

Reagovat
smazaný uživatel

tady je na místě spíš pochvalit Čecha

Reagovat
mithro

toto musi dat.

Reagovat
smazaný uživatel

ze nenahral runy volnemu hracovi radsej?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Treba byt trpezlivy

Reagovat
iamek

Kokoť rooney. Klasika.

Reagovat
Dawon

Rooney ty si fakt kokot

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ja mam tuhle sezonu na United nejspis obrovskou smulu. Jeste z tech nekolika zapasu, co jsem je sledoval, to od nich byla pokazdy uplne stejna nekoukatelna holomajzna

Arsenal se snazi a semtam i neco ma, tak se snad predvedou i Joseho kluci, tohle je hrozne uspavajici jebarna

Reagovat
Cobra

Já právě taky. Pak se tady dočteš, že hrají pěkný fotbal. Ale asi už nemají tak vysoké nároky od dob LVG nebo Moyesa...

Reagovat
Svatej

Prave i kvuli tomu jsem se na ten dnesek celkem tesil a pak dostanu tohle. Vedle me se tu pani uci a ja ji normalne zavidim

Reagovat
rave

řekl bych, že by bylo spíš obrovské štěstí narazit na koukatelný zápas united

Reagovat
smazaný uživatel

Wele

Reagovat
Miguel19

Welbeck

Reagovat
I am Mancunian

preco tie roby nekope Jones

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck bud rad, ze piskl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně bych si přál ještě jednou vidět Rooney aby dal 20+ golů v sezoně Hrozně mrzí jak dopadl, můj nejoblíbenější hráč

Reagovat
smazaný uživatel

da aj viac a potom to oslavi nudlami v oblubenej sanghajskej restauracii

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mr.Silver

Welbeck, Sanogo, Chamakh, Bendtner -> pick the worst one.

Otresne, co se z nej stalo po tech zranenich

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

keket

Reagovat
Gunner14

Park Chu-young

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Tá nemohucnost na oboch stranách je až zalostná. Neviem či sa mám smiať alebo plakať.

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasný futbal.

Reagovat
LAM

Takovej zápas a taková sračka.PL šla poslední roky strašně dolů

Reagovat
masly008

tak hraje mourkův tým,proti nejhoršímu arsenalu za 20 let.tak co jsi čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pokrik na Herreru

Reagovat
smazaný uživatel

Pískaj koniec.

Reagovat
Mato178178

pogba rashford in zemiak a caras dole

Reagovat
Ondiis

Manu hrát nechce a my neumíme - záruka skvělého fotbalu. Nevím, co kdo čekal jiného?

Reagovat
Nikikrew

No nahodou zaciatok bol docela dobry

Reagovat
Dawon

Achjo, to je neco tak otresneho tenhle fotbal Fakt obdivuhodne jak to dokaze Mourinho cloveku znechut

Reagovat
Grahf

Bránenie a odkopávanie na hroťáka, toť naša taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

V lete kralovstvi za nejakeho sikovneho stredaka ze Spanelska

Reagovat
LAM

Prodáme Ardu za 40

Reagovat
smazaný uživatel

To je CM jak vinko

Reagovat
LAM

Zahraje všechno od zálohy po útok

Reagovat
Miguel19

Jj, ale na většině postech na hovno

Reagovat
LAM

Ticho,už je načatej

Reagovat
smazaný uživatel

Vymenime za Ramseyho

Reagovat
J0EL

United si ani netukli zatial. Uplne vidim to 0:1 z hovna

Reagovat
mithro

Reagovat
LAM

Tak to už mohlo bejt po tom kiksu

Reagovat
Trand

United mají nezkušeného obránce a my na něj nasadíme Gibba. Lepší debut si asi přát nemohl.

Reagovat
Whitemedia

v kolik začíná ten fotbal?

Reagovat
Azza

20:15

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyho sem měl vždycky rád, dlouhou dobu sem ho obhajoval, ale pohárek vážně už přetekl...toho borca čím dřív se zbavímě tím líp, on doslova na co šáhne to dokurví, katastrofa...barca za něj někdy nabízela 50 míčů?

Reagovat
LAM

Ano,ale doslova.

Reagovat
Trand

Jj, dneska náš nejnebezpečnější hráč a jedinej, kterej si tam nabíhá, ale je to celé jeho chyba.

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

Nabízí se luxusně ted akorát kdyby si vzpomněl na sezonu 13/14 v ohledu zakončení akcí

Reagovat
Trand

To řešení situací nemá moc dobrý no. Ale to už všichni dlouho víme. Ono je frustrující ho pozorovat, protože je hodně na míči, pořád se o něco snaží a hodně toho pokazí. Takže pak je nejvíc vidět. Ale za mě je to pořád lepší než kdyby nebyl vidět vůbec a nepokazil nic.

Reagovat
Trand

Čímž samozřejmě neříkám, že je to ideální. Kritika je na místě, ale dnes to zase není o něm, že se nám nedaří.

Reagovat
Gunner14

to na konci jsi popsal Coquelina. Ten nic nevymyslí a to by tolik nevadilo kdyby bránil tak jak předminulý rok, ted už mu nejde moc ani tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dnes je dobry

Reagovat
Taiger

Reagovat
Harakan

Pod Mourkem ten fotbal fakt stojí za pytel. Strašně mě sere, že je takovej kokot zrovna u nás.

Reagovat
J0EL

Praveze aktualne neexistuje trener, ktory by sa k vam hodil viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Škoda že tam něco nepadlo... Ramsey takový luxusní náběhy jak kdyby byl hroták a potom tam dělá kraviny nechápu proč nedával prázdnýmu Alexisovi kterej by uklízel a chtěl to procpat Welbeckovi kterýho bránili 3 hráči.

Reagovat
Gunner14

A Mourek nezklamal auty na půlce MU háže Mata a Mhiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Finsko 1:3 Francuzko

Reagovat
PhilipS

Jestli Wenger neporazí ani tenhle United, tak už to vážně asi nemá cenu. Fotbálek slabej jak čaj. Nebezpečnej je akorát Martial s MKhkshskshstarianem. S Roneym hrajou jako by byli v deseti. Aspoň Péťa ukazuje,že je ve skvělý formě. Fakt škoda, ale že chytnul v nejlepších letech takovou partu jako teď v Arsenalu a v repre.

Reagovat
Gunner14

V nejlepších letech? Ted měl 2-3 dobrý zápasy po sobě, jinak to nebyla žádná pecková sezona pro Čecha..

Reagovat
PhilipS

hraje skvěle poslední dvě sezóny

Reagovat
blade115

Čechova nejlepší léta byla ještě před zraněním hlavy.

Reagovat
PhilipS

sleduju ho od Sparty a poslední dvě sezóny chytá na stejnym levelu jako před zraněním

Reagovat
Nikikrew

Achjo, tak toto bude zapas o 1 goly.

Mne ten Welbz totalne nesedi na hrote, on nema ten dobry prvy dotyk a je velmi zbrkly, jeho vidim fakt iba na kraj. Cez leto je ten utocnik nutnost!!!!!

Reagovat
PhilipS

Welbeck nikdy nebude dobrej hráč do základu. Nikdy nebyl a nikdy nebude. Solidní anglickej squad player

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Přinejmenším proti MU bude dobrý do základu vždycky

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Tuanzebe s velkým přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co tady všichni čekají od United... Obrana skoro celá nehrála pár měsíců, to samé půlka zálohy. Přesto měli podobný tutovky jak Arsenal... to že si kopou před pokutovým je hezký, ale k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal v plné sestavě a bije se tady do prsou jak jsou lepší

Reagovat
Gunner14

Ale když se v Arsenalu vždycky vymlouvalo na zranění tak to bylo špatný co? stačí se kouknut na naší sestavu z 8:2

Reagovat
mithro

50-50

strely na branu 2-2

a arsenal to valcuje.

Reagovat
Nikikrew

pls tu tutovku ktory sme im mi darovali?

Reagovat
smazaný uživatel

To tak bývá, že šance vznkají z chyb (darování jak říkáš)

Reagovat
Dawon

Myslis tu jednu tutovku kterou sme si fantasticky vypracovali darem od Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

no, minimalne jsme lepsi nez ti gigatragedi z manchesteru, aspon neco

jinak chtel bych se dozit toho, ze iwobi zase nastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi

Reagovat
Svatej

Ten Ramsey je fakt smesnej. S nim by si v zaloze kralovsky vytrel prdel i Lucas. Prijde mi ze on je fakt jak nejakej tlumic motoru. Kdyz mas 80% sanci, tak z ni udela 50%, nelibi se mi fakt nic co udelal

United by mohli uz zacit hrat. Celej zapas jsou zas akorat prisroubovani na vlastni pulce a cekaj na polocas. Ta sestava je dost silna na to, aby to poradne vetrala. Tohle je fakt nedustojnej hnusnej vykon. Jose by mel mit dostatek moznosti na to, aby Arsenal prejel a ani u toho ten tym nejak zavratne nevystavil.. snad bude ten druhej polocas zabavnejsi....

Reagovat
smazaný uživatel

"nelibi se mi fakt nic co udelal" v tom pripade ten zapas nesledujes

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze ty hej ked tu take dristy pises

Reagovat
smazaný uživatel

takze ty si fakt myslis, ze jste byli lepsi?

Reagovat
Miguel19

Připomíná mi to trochu ten zápas 3 roky zpět, jak jsme na konci sezony hráli s Kalasem na Liverpoolu

Reagovat
Svatej

podobna blbina, ktera sice skodolibe potesi fandy toho tymu, kterej to haluzi urve, ale jako nestrannej sledujici mas chut skocit do stropu

Reagovat
Taiger

Dnes jeden z našich nejlepších ráčů.

Reagovat
Svatej

Tak to za me vubec... mice mu odskakujou, casto voli naprosto hloupy reseni, fakt mi prijde i ten Gibbs uzitecnejsi..

Reagovat
Trand

Vždyť nikdo jinej od nás není schopnej si normálně naběhnout a ani se nikdo jinej nedostal do žádný šance..

Reagovat
mr.Silver

Pokud chceme do budoucna hrat to 3-5-2, tak na LWB musi prijit posila, Gibbs je slaby jak caj

Reagovat
Lacko_Boh

Gibbs je slaby aj v stvorclennej. Aspon co som videl. Je mozne ze keby bol jednotka tak sa za tri mesiace rozohra ale moje (mo)mentalne pocity su:"GIBBS OUT PICO". A nemam namysli ten co sa hadze.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lacko_Boh

mam to zapnut alebo ist za maminou do obyvacky a pokecat,dat kavu s kolacom, byt trochu s rodinou?

Reagovat
Taiger

Koukej na to s rodinou.

Reagovat
Lacko_Boh

to sa neda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

aby uz ziadnu nemal?

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa take nieco pytas tak chod k tej rodine nech vedia ze zijes

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme futbal, pokecať môžeš potom. a koláč tiež.

Reagovat
Nikikrew

Xhakaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

boha s tecom, klasika musia trapny gol dat, a este trapny granat žaka

Reagovat
Dawon

Treba se konecne zacne hrat fotbal

Reagovat
vodka

jako gol zasloužený, ale haluz veliká...

Reagovat
mr.Silver

GRANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

Reagovat
Tommy the Gunner

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Xhaka

Reagovat
herly

XHAKAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

lool dobra haluz Arsenalu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mithro

take hovno well done.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

Graniiiiiiiiiiiiiiit

Reagovat
Grahf

aj šťastie sa na nás vysralo

Reagovat
smazaný uživatel

akoby sme ho tuto sezonu nebodaj mali

Reagovat
Hachim Mastour

Už ste ho mali dosť pod Fergiem.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne nejaký gólik.

Reagovat
smazaný uživatel

gol by byl i bez tece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Xhaka to tak chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravdepodobe

Reagovat
havrys99

Granit

Reagovat
Counter

Překvapuje mě, že za to Xhaku hned nevyloučili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

sorry jako, na to sa nedá pozerať

Reagovat
Nikikrew

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbz

Reagovat
PhilipS

Ok haluz. Ale beru. Že umí Xhaka z dálky je takovej mýtus, tohle nepočítám

Reagovat
Hachim Mastour

góóóól

Reagovat
masly008

jinak rychlost fotbalu level želva

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
Counter

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo, konec, můžu přepnout na hokej...!

a ještě gol od Welbecka

Reagovat
Gunner91

s pánem bohem

Reagovat
Tommy the Gunner

WELBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
vodka

Dannyboy aspoň gól... ještě rooney za nás a může se ten zápas odepsat. Darmina se Smallingem úplně k hovnu teď při góle...

Reagovat
Coutinho10

hezky Welb

Reagovat
mr.Silver

DANNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

ako dat z hovna 2 goly

Reagovat
Robertson

Hej no,hlavne keď to hovno,je vlastne vaše...

Reagovat
vladis271

fuck vlastne win Arsenalu znamená, že to máme v rukách opäť my?

Reagovat
smazaný uživatel

vy aj keby ste nechceli tak tú LM uhráte.

Reagovat
vladis271

ja som si ten futbal ani nepustil, bo som bol nasraný a myslel som, že xko je jediný prijatelný výsledok pre nás dnes. A fandiť remíze sa dá ťažko.Ale to je len útecha, na Upton parku nevyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa tam vyhráte. WHU bude nabudené po výhre proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

a na Upton Parku samozrejme hrať nebudete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Ondiis

Třeba z toho nakonec ještě bude fotbal Granit

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne

Reagovat
mithro

nadherny suboj o piate miesto

Reagovat
herly

WELBEEEECK

Reagovat
havrys99

WEEEELBZZZZZ

Reagovat
Grahf

Výborná taktika Jožko, už aj s arsenalom prehraje

Reagovat
masly008

vymluví se na nahuštěný program

Reagovat
smazaný uživatel

ktory s inym timom nikdy nemal

Reagovat
Dawon

vsak samozrejme, si to pripravoval tuhle vymluvu uz cely tyden dopredu alibisticky curak

Reagovat
Counter

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
Tuard.MUTD

Přesně tak.

Reagovat
vodka

Reagovat
Ondiis

Očekávám střídání do 5ti minut a hra se vyrovná

Reagovat
Dawon

Paradicka Hrac hlavickuje uuuuuplne sam na malem vapne #defenziva

Reagovat
Trand

Dannnnnnyyyy

Reagovat
Mimalu

Welbeck

Reagovat
Miguel19

Smalling island

Reagovat
Taiger

Weeeeeeeeeelbz. Úplná pararela s Henryho gólem, naprosto stejnej, hlavička doprostřed, krásnej centr i ta samá strana.

Reagovat
smazaný uživatel

welbek > henry

Reagovat
smazaný uživatel

Úpadek Arsenalu v přímem přenosu. Welbeck je připodobňován k Henrymu.

Reagovat
Hachim Mastour

K Henrymu nie je pripodobňovaný ani Alexis.

Reagovat
Counter

Dali hodně podobný gól, na Sky to pak i ukazovali ve studiu.

Reagovat
Taiger

A mě to dokonce napadlo dřív, než to zmínili.

Reagovat
Mastný Chobot

máš veľké problémy s čítaným textom v poslednej dobe, že?

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám problém s písaním textu zas

pekná remízka

Reagovat
kiwwi

a to este nevies, ze od dokaze citat aj bez papiera

Reagovat
smazaný uživatel

ox, wele a asi po pul roce jsem videl iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

nie, Rasforda nie

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu, ještě ho zničíme

Reagovat
nani92

Arsenal si užije víťazstvo a my LM, pohoda

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Řekneme si po Ajaxu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

po Celte sa už bude hajpovať aj Ajax?

Reagovat
Counter

Já si třeba pořád myslím, že Celta to ve finále urve

Reagovat
cristiano.K.

hypuji ho celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ondiis

Holding

Reagovat
Gunner91

až na tu hrubku sebevědomej výkon

Reagovat
M0rb1D4S

Konečně skončí ta nejsměšnější unbeaten série

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

Mourinho má dobře naběhnuté rupnout snad s nejslabším Arsenalem, proti kterému kdy hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Po těžkém zápase v EL, který byl duležitější než zápas PL

Reagovat
Dawon

Ty vole kam sme to klesli, kdyz se vymlouvame na zapas s CELTOU VIGO jako na tezky, kvuli kteremu musime vypoustet ligu Ja uz fakt ani nedokazu poznat, jestli si tady s tim lidi delaji srandu, a nebo fakt totalne ztratili soudnost a mysli to vazne

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

"kam sme to klesli"..no áno, nie sme Real a Barca ktorí si môžu do ligy pustiť béčko a vyhrajú 5-0, treba sa troška vrátiť do reality

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nihilister

Reagovat
diastan

těžkém

Reagovat
Mimalu

takové věci se mu nestávaly, snad vždycky se mu podařilo udělat Arsenal naprosto neškodným týmem, dneska to ani zdaleka nevypadá, že by byli hráči United líp takticky připraveni...

Reagovat
Counter

V tom zápase ale nehrála dobrá půlka dnešní sestavy.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

do piče

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Wengerova prvá výhra nad Mourinhom sa blíži, tak žeby dnes oznámil?

Reagovat
nani92

nebude to prva vyhra, kamoško

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Vyhrál nad ním už v Community Shieldu minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Už bychom se spíš měli začít bavit o tom, kdy zase vůbec dokáže Mourinho porazit Wengera

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Martial je fakt strašně slabej.

Reagovat
masly008

není,ale hraje za debilní tým pod debilním trenérem který ho neumí využít.

Reagovat
Ondiis

Özil každopádně nejhorší na hřišti. Máme míč skoro pořád, ale Özil neviditelný. Zlatý Ramsey ..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vodka

omg, ale proč zase ten martial je zabijeny vic u lajny, jak uprostred?

Reagovat
Lacko_Boh

aby mal aspon nejake lopty. Predsa len tam ma viac priestoru.V strede prehra suboj(najma pri troch stoperoch) a vybavene. Ale nepomaha ocividne ani to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív posere sestavu a pak tam dá Rashforda do rozhodnutého stavu Wenger >>> ježek

Reagovat
vodka

teď ty pokusy martiala a Lingarda přejít přes oxe by neobešli ani strom takovým stylem

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka chtel napodobit Ivanschitze

Reagovat
smazaný uživatel

Romero by oba goly chytil

Reagovat
rave

myslíte, že si Ibra, Lingard a Rashford někdy v šatně měřili, kdo z nich má největší nos?

Reagovat
smazaný uživatel

nie je kazdy ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

já že co si měřili

Reagovat
Edgewalker

I ty nemravo

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Welbeck has scored in each of his last three appearances against Manchester United for Arsenal.

Reagovat
mithro

xhaka

Reagovat
Hachim Mastour

Čo ? Veď už do zápasu nastúpil s miernym zranením.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky toudle dobou ho to trapi

Reagovat
Taiger

Smích ze zoufalství už?

Reagovat
mithro

prosim ta, zapas kde o nic nejde, uz dlho som nebol tak vpohode s prehrou. len mi pride smiesny, to je vsetko.

Reagovat
mithro

zufaly som tak z rooneyho akurat

Reagovat
vodka

o nic nejde? mohli sme byt v klidu v LM přes PL. to, že se na to jožko vysral není moc omluva neporazit tak marný arsenal...

Reagovat
mithro

ale prosim ta. uz davno nie. po tych zapasoch doma ziadna sanca nebola.

Reagovat
vodka

? jako ta možnost vyšoupnout LFC byla dost velká...

Reagovat
Counter

Reagovat
Dawon

Stejne jako uz asi 10x tuhle sezonu...proste na to nemame, selzeme prakticky uplne pokazde kdyz muzeme vzit veci do svych rukou

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

kvoli tomu, ze zase dnes prehrali ale nebude menit strategiu podla jedneho zapasu.plus tam mame este spurs, soton vonku, presralo sa to uz davno.

Reagovat
r.mrazik

to je ale pekne blbej pristup...takovej mourinhovskej...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Harakan

Ale hovno. Je to ostuda se takhle vysrat na ligu. Pro fanoušky by to mělo být nepřijatelné. Nechápu to obhajování Mourka.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
nani92

Reagovat
Harakan

Ty jsi šílenej debílek od tý doby, co se biješ za Mourka a obhajuješ jeho každej krok. Votočili jste solidně....

Reagovat
nani92

tak ja nemôžem zato, že ste všetci mimo realitu, čo je na tom že dnes to José zabalil? však sa pozri na tu situaciu dopiče, ja verím tomu, že ak by sme so Swans vyhrali, tak by to bolo o niečom inom, ale takto? obrana sa vratial po zraneni nerozohraná a dne to bolo vidno, kľúčový hráči sa mali vyšťaviť ešte viac po CElte a ísť na Celtu už s nulovou zásobou fyzičky? kriste sa spamätajte

Reagovat
J0EL

Reagovat
Dawon

Jake obhajovani probuh? Vsak se tu na nej prakticky jednohlasne nadava Je to jen konstatovani toho, ze tu LM uz sme mnohokrat meli ve vlastnich rukou pred mnohem lehcima zapasama nez arsenalem venku, tady se sezona neprohrala

Kdyz slo do tuheho a LM zacla byt velmi realisticka, tak se ten tym vzdycky totalne posral, snad s vyjimkou tedka te Chelsea, ale i to bylo ve finale uplne k hovnu, kdyz sme pak zas na City prijeli pro 0:0

Reagovat
J0EL

Jednohlasne? Kiwwi, nani a dalsi pokrytci su ako co?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Dawon

To sme si letos rikali uz tolikrat Vsak sme naprosto otresni, jeste si z nas udelaji curaky slepice a bude klid...mame jenom obrovske stesti, ze sme letos v EL zatim potkali same druhorade tymy, vcetne pripadneho finale

Reagovat
rave

nechápu, kde všichni v united od manažera až po fanoušky berou takový klid a jistotu, že vyhrajou EL a bojovat o čtvrtý flek je tudíž bezpředmětné... nehledě na to, že Liverpool ještě ztratí s Hammers

Reagovat
Harakan

Reagovat
mithro

a kde beru vsetci istotu, ze vyhrame ost zapasy v PL? jednoducho ja vacsia sanca v EL, tak najlepsia zostava hra tam, zvysok mal dnes sancu a vidime ako to zvladli.

Reagovat
Counter

Když musí hrát Mata s Mchitarjanem na wing-backu, tak to asi není jen o hráčích samotných.

Reagovat
mithro

njn, to nam prehralo zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna jeden z poslednich zapasu Wazinka

Reagovat
smazaný uživatel

nekaz im radost z prveho a posledneho vitazstva nad mourinom v PL

Reagovat
smazaný uživatel

PL je stejně ztracená! nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

len skoda serie

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby to byla aspon serie výher, ale ty remízy mě spíš srali, ty nic v tabulce neřešili

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka ma v poslednich zapasech pokazde ten problem s tim svalem

Reagovat
Gunner91

ox stamina 99

Reagovat
smazaný uživatel

a skills 12

Reagovat
Gunner91

jestli má ox skills 12 a 2 asistence kolik skills má manchester? tipl bych tak -48

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
Tommy the Gunner

Coq

Reagovat
Nikikrew

Coq super bojovnost

Reagovat
mr.Silver

AHAHAHAHAH Coq ten blok u strele Rooneye

Reagovat
smazaný uživatel

ten skok coqa proti strele rooneyho

Reagovat
Whitemedia

Francie

Reagovat
smazaný uživatel

ved uz aj white russia skoro zdolala finov

Reagovat
Edgewalker

.. zítra proti nám budou Finové jezdit po prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Jose a jeho šance mladíkom.

Reagovat
smazaný uživatel

alexisovi strasne chybi na te strane nacho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rave

Bellerín vypadá jak průměrně sympatická studentka VUT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fakultě informačních technologií ještě dost nadprůměrně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

José to staí na mladících odpouštíme vše, 6. místo je OK

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
mithro

Looking at this #mufc side that'll end the game, wouldn't be surprised if six of them go in the summer. Some look shot.

asi tak.

Reagovat
Counter

De Gea

Reagovat
mithro

pokojne.

Reagovat
mithro

So 13th time lucky for Wenger to beat Mourinho at last in the PL. A content Emirates though whether it turns out to be worth anything...

konecne prisiel ten svetly moment, ked sa podpise zmluva

Reagovat
Trand

Horší než zhrzená ženská

Reagovat
Counter

Nejhorší sezona za dvacet let, ale na MU to ještě stačí

Reagovat
mithro

tak hlavne, ze su vsetci spokojni

Reagovat
Counter

Já teda moc nechápu, proč bys měl být spokojený, ale ok

Reagovat
mithro

pretoze dnes o hovno islo a Axel bol fajn.

Reagovat
J0EL

skusaj si to dalej nahovarat a mozno tomu uveris

Reagovat
mithro

achjo.

Reagovat
Svatej

Jsem moc zvedavej, jak se budes tvarit klidne az tu EL nejakou haluzi projedete

Reagovat
J0EL

kiezby

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nani92

no normálne, chlieb lacnejší nebude

Reagovat
Trand

Nikdo nijak extra spokojný není, ale mají tu být lidi po výhře smutní? Prostě porážka United je pro fandy Arsenalu ne úplně běžný zážitek, navíc proti Mourinhovi. Ale na celkové náladě okolo klubu to nic nemění (aspoň u mě).

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

ale ty lepsi sezony za 20 let vetsinou nestacily..

Reagovat
Counter

Protože jste je měli taky lepší. Ale jaksi si furt nechcete připustit, jaká je to i pod Mourinhem bída a člověk vám to musí furt otloukávat o hlavu.

Reagovat
bbbauch

viz niz

Reagovat
bbbauch

Ja jen, ze ten tvuj prispevek by neznalej pochopil tak, ze jste za tech 20 let byli snad nejak lepsi.. a v lize to je bida, nevim proc to jdes otloukat o hlavu me, ale kdyz ti to udela dobre.

Reagovat
Counter

Kde ti to otloukám o hlavu? Reagoval jsem na mithra a jeho ohraný vtípek na bagatelizaci naší výhry.

Reagovat
bbbauch

Tak pises "vam" a pises, ze je to bida a nechceme si to pripustit, tak asi myslis i me a tak mi to pripominas - otloukas o hlavu, jak rikas.

Reagovat
Counter

furt dokola to samé. Buď člověk v internetové diskuzi napíše "vám" a má to z krku, nebo musí kličkovat jak zajíc v lese, aby náhodou někoho nedopatřením neurazil. V preview i souhrnu palcuju řadu mufanů, s jejichž názory souhlasím, ale pořád je to jen část fanouškovské sekce.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
mr.Silver

Ty si to dneska uzijes

Reagovat
Counter

Všichni bychom si to měli užít, takových chvilek je čím dál méně

Reagovat
smazaný uživatel

jsem byval takovy optimisticky clovek, ale posledni pulrok me uplne znicil, tak aspon dnes

Reagovat
Tommy the Gunner

Výborně

Reagovat
Edgewalker

Říkejme tomu dostačující výkon Ox MOTM, Kosťa také výborný.

Reagovat
Gunner14

Ramsey MOTM

Reagovat
Edgewalker

Dneska hrál slušně, ale na MOTM bych to ještě neviděl.

Reagovat
Trand

No on ho hlavně dostal oficiálně ot televize.

Reagovat
smazaný uživatel

OT?

Reagovat
Trand

Dík za upozornění.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, vim, ze to obcas uklouzne, ale tady to bilo dost do oci. Zvlastni, ze sem si toho vsimnul taky az po 2 dnech

Reagovat
mr.Silver

Vyhrajem jeste ve stredu a jdeme na 4. misto + k tomu FA Cup = uspesna sezona

Reagovat
J0EL

+Wenger out a sme vsetci spokojni

Reagovat
smazaný uživatel

Dannymu to strasne preju ten gol proti nim

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to spatny

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa ako fanusik chelsea podakovat mourinhovi a wengerovi za dobre odvedenu pracu a dufam ze sa im bude darit co najdlhsie

Reagovat
Ondiis

Nevíte někdo, jak je na tom Mustafi? Rozestavení Nacho-Rob, Kosc, Mustafi-Ox bych rád viděl na hřišti

Reagovat
mr.Silver

NA LWB musi prijit posila, Nacho bude suplovat na stoperu, Gibbs pryc

Reagovat
Mato178178

no dalsia katastrofa na konte ... neviem co im jozko ordinuje za taktiku lebo my aj ked ziskame loptu tak nejdeme ani do protiutoku vlastne ani dopredu ani nic ... prihravame si na polke ihriska ako keby hrali bago a nic z toho ... ako keby sme ani neutocili ale len zdrziavali .. no cista slabota hraci vobec neryskuju vsetcio hraju na istotu tak to potom aj vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

Tá taktika bola presne taká, akú ju United aj hrali. Za každú cenu nedať gól a neútočiť. Čiže čo sa týka taktiky, tak ju hráči United aplikovali podľa mňa úspešne.

Reagovat
Hachim Mastour

Ako ja vo FIFE v odvetnom zápase LM doma.

Reagovat
M0rb1D4S

United ve venkovních zápasech proti týmům​ z první šestky nedali ani branku

Reagovat
Nikikrew

naposledy dali 2015

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

jako ja sem vedel, ze to v tomhle smeru neni nejlepsi.. ale az takhle

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

ty vole, to je trapas

Reagovat
pingla

Aha, takže Rashfordův gól proti Citizens jakože neexistuje jo?

Reagovat
Nikikrew

Aky gól? Veď vonku

Reagovat
pingla

https://www.youtube.com/watch?v=XNip-vQ7Cy4

Musis poradne poslouchat, ve studiu rikali, ze Mourinho se svym tymem nedal venku 2 roky gol, ne United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Arsenalu sa mi včera páčili, keď na tú španielsku preafektovanú špinu pokrikovali

Reagovat
masly008

španělskou? koho myslíš? hereru nebo matu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to treba ešte pomôcku?

Samozrejme že mám na mysli Matu.

Reagovat
masly008

tak hlavně zpívali na mourka a já myslel že sis to spletl.ale i tak mi jako větší kar přijde herera než mata.

Reagovat
Hokaido

Co to je za debatu? Však Mata není vůbec žádnej „kar“, ale supersympaťák a skvělej člověk. Na hřišti i mimo něj.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil>Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil už tak maximálně >Tvoje máma

Reagovat
Hokaido

Teď jeden já:

My girlfriend just admitted she used to be a Christian, so I broke up with her.

It might seem judgemental, but I have only known her since she was Christine.

Reagovat
Azazelo RD

Ten s Ozilem je vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Christian > Ozil

Reagovat
M0rb1D4S

Ale že to krásně sedlo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, dobre nebudem zlý.

Páčilo sa mi ako fans Arsenali ironicky kričali od bolesti, keď dostal loptu Herrera- Španielska preafektovaná špina- ako reakciu na jeho prehnaný krik pri jednom kontakte s hráčom Arsenalu.

Reagovat
vladis271

Herreru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dnes snad Cesc v základu a povinné 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Kante hrať nebude, tak Fabre bude hrať určite.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 3:0 minimálně ! suchý triko

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska to chce za 3 body, v pátek to zopakovat, ať už se pak Spurs nemusí o víkendu snažit

Reagovat
kvasha16

radsej este raz rupnime nech titul ziskame doma

Reagovat
Mimalu

máme možnost překonat náš vlastní rekord v počtu vítězství v sezóně, byla by škoda se o to nepokusit

Reagovat
kvasha16

tak o tom som nevedel

Reagovat
M0rb1D4S

Pokud vyhrajeme všechny zbývající zápasy, tak budeme mít během sezony 30 výher a překonáme vlastní rekord.

Reagovat
blade115

On by to byl i celkový rekord PL obecně, ne jen náš. Bohužel by to ani tak nestačilo na rekord v získaných bodech...

Reagovat
M0rb1D4S

No vždyť já vím, že by to byl rekord v PL, ale ten současný taky držíme my, takže jenom překonáme sebe

Reagovat
blade115

Jj, já jsem si nebyl jistej, jak to myslíš... Každopádně takhle budou mít jasno všichni, tak ať to hezky vědí.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem zvedavej, jestli Boro dnes predvede nejakej heroickej vykon vzhledem k tomu, ze pokud nebudou bodovat, tak uz dnes definitivne padaj

Reagovat
vladis271

o to je ten výsledok Spurs smutnejší. Tu sa totiž nejak automaticky počíta/ počítalo s jasnými tromi bodmi pre CFC. Middlesborough nutne potrebuje bodovať.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu? Šance na záchranu 0.3 %.

Reagovat
smazaný uživatel

To potřeboval Hull taky.

Reagovat
Coutinho10

j sice asi je rozhodnuto, ale bylo by to jeste o kousek zajimavejsi

Reagovat
nani92

nie každý sa dokáže hecnúť ako Swansea

Reagovat
Free_player

snad budou pořádně kousat

Reagovat
kvasha16

najprv som chcel napisat, ze zas ukazal aky je to idiot, ale preco, aspon neni nuda

Reagovat
Mastný Chobot

hej, ale keby niečo povedal o Chelsea, tak naňho vyhlasuješ džihád

Reagovat
kvasha16

asi hej ved aj teraz som chcel, ale mam dobru naladu, tak som sa nad tym len pousmial

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pa3ce

Bože to je kokotko Ako anglickým klubom v európe fandím, tak veľmi dúfam, že sa Jožko ešte aj v tej EL strápni a skončí sezónu so smiešnym Micky Mouse pohárom a mimo LM, to by bola radosť ho sledovať po tom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

taká radosť ako pozerať sa na vás mimo LM a bez Micky Mouse poháru?

Reagovat
Mastný Chobot

radšej nič ako Mickey Mouse Cup (viď 2011)

Reagovat
nani92

neviem čo bolo v 2011

Reagovat
Mastný Chobot

Gábina Gunčíková skončila druhá v československej superstar

Reagovat
nani92

moje oči jej fandili

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pa3ce

Tak z nás tu Wengera nikto neobhajuje, že áno

Reagovat
nani92

však ešte ani Mourinha

Reagovat
pa3ce

Však tu máš celé vlákno kúsok hore kde sa obhajuje jeho vysratie na ligu ale dobre, aby som nebol nefér jak českí rozhodcovia, tak to sa obhajuje práve tou EL... čiže čo chcem povedať je vlastne, že chcem vidieť tieto diskusie ak by ste to dojebali

Reagovat
nani92

áno, vysratie na ligu na úkor EL a šanci na LM..ked neuspeje, tak to bude trapas ako u Wengera, ked uspeje, tak sa dosmejete

Reagovat
nani92

kráľ

Reagovat
Herry31

Pánové, nemá někdo tabulku bodové úspěšnosti Hullu bez a se Silvu?

Reagovat
Miguel19

Chelsea team tonight: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Fabregas, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CHEMID

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v Middlesbrough: Begovic, Terry, Zouma, Ake, Chalobah, Loftus-Cheek, Willian. #CHEMID

Reagovat
smazaný uživatel

málo obránců

Reagovat
Arbiter

tak ve trojce Ake, Chalobah i Cheek máme pokryté celé spektrum...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jo

Reagovat
pepinho2

ale aspoň zaplní lavičku

Reagovat
Greny

Tak oni udelali 3 žongly

Reagovat
smazaný uživatel

to s tema zonglama se da aplikovat skoro na vsechno

Reagovat
Whitemedia

to je teda lavička..

Reagovat
kvasha16

snad si 1 alebo 2 mlady zahraju, kedze okrem Williana tam velmi neni co poslat

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz?

Reagovat
Arbiter

Luiz se asi kousnul, že hrát chce (což je u něho docela pravděpodobné) nebo jeho zranění není zas tak vážné... Ale měli bychom to zvládnout i s Akém...

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto situácii malo ísť hrdinstvo bokom. Luiz nemusel nutne hrať.

Reagovat
pepinho2

Pod Contem bude hrát i s 1 nohou

Reagovat
blade115

Ach jo, dnes měl prostě hrát Aké. Na co jako Luize v téhle situaci přetěžovat, když není 100% fit?... Zbytek v pohodě. Teda až na Costu, ale toho asi budeme muset tolerovat do konce sezóny pořád.

Reagovat
kvasha16

ticho tam s tym Costom, posledne 2 zapasy uz nehral zle

Reagovat
Snatus

Michy je zraněný? Nebo proč není aspoň na lavičce?

Reagovat
kvasha16

a s tym Luizom snad nas realizacny tim vie co robi, kedze by bola velka skoda prist o neho na zapas s Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough starting XI: Guzan; Fabio, Chambers, Gibson, Friend; De Roon, Clayton, Forshaw, Traore, Downing, Negredo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má kapitán Boro za sopla na dresu? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Adama Traore vyzerá ako kulturista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som povedal, že skôr ako šprintér.

Reagovat
Mimalu

to je škoda

Reagovat
Miguel19

Brankář a břevno se snaží. To bude těžký zápas.

Reagovat
Svatej

Wtf, cela ta.prvni minuta jak z fify, kazdej klickuje jak o zivot, hnedka velka samce, vsechno ma tempo. Co se to deje ?

Reagovat
Miguel19

Cesc panuje.

Reagovat
Whitemedia

Traore si zatím Alonsa dobře vodí..

Reagovat
smazaný uživatel

Irónia

Reagovat
Svatej

Wow to je fotbal takhle to vydrzte 90 minut a bude to bozi tóčo

Reagovat
Miguel19

Průšlap na holeň bez karty..

Reagovat
Miguel19

Proč se do toho sere polomrtvej Luiz..

Reagovat
Whitemedia

Máme tam Cesca, Alonsa a kope to Luiz

Reagovat
Mimalu

to byla teda střela...

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo na tribúne

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Shevchenko

Reagovat
Whitemedia

Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

ten pohled na Cahilla od Carla sedí ...

Reagovat
blade115

Fabio je naprosto příšernej...

Reagovat
Miguel19

5 cm chybělo.

Reagovat
Free_player

Costa

Reagovat
Hokaido

Fabre je prostě bůůh ♥

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Cesc je bůh.

Reagovat
Whitemedia

Cesc je géééénius

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre + Costa

Reagovat
smazaný uživatel

krása !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nazdaaaaaar ale skoro, jenom skoro to nedal

Reagovat
Mimalu

Diegoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je prostě génius.

Reagovat
blade115

Cesc famózní... Nemůže odejít, musí hrát základ. Jak o tom vůbec vlastně můžeme přemýšlet?...

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli Cesc v létě odejde tak budeme dobře v píči, adekvátní náhradu jen tak nenajdeme

Reagovat
Trapper

Fabre tam dneska ty pasy sype neskutečně, obrana Boro je marná

Reagovat
smazaný uživatel

Aké jednoduché sa zdajú byť rozdielové prihrávky v podaní Fabregasa.

Reagovat
Arbiter

Cesc briliantně, ale i Costa krásně, tak, jak se to od elitního útočníka očekává

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stamford Bridge je normálne dobrá atmosféra

Reagovat
Nikikrew

Cesc už sa na to platí vyser

Reagovat
pepinho2

Stejně se Contemu ta nerotace vymstí

Reagovat
smazaný uživatel

Letos už to asi nestihne. Ale jestli to bude mít takhle i další sezónu, tak každopádně.

Reagovat
pingla

https://streamable.com/1f03w

tak to teda řekl pěkný nesmysl, už jen kante či alli by byli na hraně základní sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy videl Ronaldov hattrick, tak zaujal tento postoj. Na hrot miesto Benzemu by sa celkom reálne dostal Ibrahimovic, Aguero, Costa, aj Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

A keby bol Ronaldo na hrote, tak Hazard aj Sanchez.

Reagovat
blade115

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsooooooooooo

Reagovat
Arbiter

Až kluci budou sepisovat největší překvapení sezony, doufám, že tam nebude chybět Moses nebo Alonso. Neskutečné, co ti dva předvádí

Reagovat
Mimalu

Alonsooooooooo

Reagovat
Mimalu

ale nutno dodat že se teď gólman moc nesnažil...

Reagovat
smazaný uživatel

Marcoooooos

Reagovat
Miguel19

Guzan by si tam měl dát síťku tvl. Takové dvoje housle, to je trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Guzán, ty vole :D

Reagovat
Arbiter

nebude to vlastňák?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Guzan by mohl ty nohy přece jenom zavírat rychleji

Reagovat
Free_player

Alonso wow

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu když se Guzan nesnaží

Reagovat
Miguel19

Cesc > Pogba.

Reagovat
Arbiter

to taky můžeš napsat, že zítra bude úterý

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by Pogba na pozici Matiče rozhodně nevadil.

Reagovat
Arbiter

za ty prachy? Pche...

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy rozhodně ne. Nechtěl bych aby Chelsea za kohokoliv dala takovou sumu.

Reagovat
Talker

Podobná pálka v létě dost možná přijde. Ať už za Lukaka nebo za někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on se jim nakonec vyplatí, na to vsadím krk

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Je naprosto mimoradnej

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrát to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

ale Fabre si to maže neskutečně na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že co nejdřív bude Titul a uvidím pak obranu ve složení zouma - terry - aké

Reagovat
Miguel19

Slutsky

Reagovat
smazaný uživatel

už se těší , jak přístí sezonu převezme Chelsea

Reagovat
Hokaido

Jsem si nemohl vzpomenout, co je to za Ivana.

Reagovat
smazaný uživatel

luiz dneska bída ale

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by si dát pohov. Aké by to zvládnul za něj na pohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Vystrida bychbych pro jistotu Luize

Reagovat
Miguel19

Paráda. Mohlo to být o víc.

Cesc kraluje. Naprosto fantastický výkon. Kdyby on hrál takové zápasy v celé sezoně, tak máme o dost více vstřelených branek. Ten rozdíl s ním a bez něj je markantní. Matič dnes výrazně lepší výkon než poslední zápasy.

Boro naprosto marné. Hlavně jejich pravá strana. Fábio je marnej a Traoré je příšernej fotbalista. Ten by se měl dát na nějakej ten street football nebo futsal. Na tenhle fotbal je totálně nepoužitelnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno podotknout, že Cesc kraluje směrem dopředu hlavně protože mu vyhovují zápasy, kde je Chelsea dominantní. Což dneska rozhodně je.

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

Tak zatím jeden z nejlepších výkonů střeďáka, co jsem kdy viděl, a jeden z nejhorších výkonů pravého beka, co jsem kdy viděl.

Cesc s Alonsem jsou dnes naprosto perfektní. Azpi teda taky, ale u něj už to je prostě normální. Naproti tomu Costa pořád dost kazí, zrovna tak Matič a dnes i Cahill. Luiz nepůsobí moc jistě, očividně není úplně v pohodě a já upřímně nerozumím, proč mu Conte nedá chvilku oddych. Pedro dnes trochu nevýrazný, dost si tam s Hazardem mění pozice, ale ve výsledku si myslím, že to úplně nesvědčí ani jednomu. S tím, jak je Fabio tragický, by to Eden s Alonsem nalevo mohli úplně zničit.

Ale jinak samozřejmě spokojenost, takhle hrají mistři.

Reagovat
spider_8

Costa je hrotový útočník. Ten bude vždycky dost kazit, pokud nechce hrát alibisticky.

Reagovat
blade115

Na podzim tolik nekazil no.

Reagovat
mikelinos

Costa je docela dobrej

Reagovat
Coutinho10

btw. celkem jste mi pomohli ve fante ..vedu o 12 bodu, ale uz nemam zadnej trumf, takze to asi nebude stacit

Reagovat
Coutinho10

* tak o 15 bodu, protoze Alonso nema dopocteny jeste 3 bonusovy body bude drama pozejtri

Reagovat
mikelinos

jojo, Wenger mě podrazil s Gabrielem tak snad zítra 0:0 i s Gabrielem v sestavě , každopádně odemě dost bída, ale ještě hraju o 1. místo v EF lize , jinak super trefa s Alonsem

Reagovat
Coutinho10

jojo dik...ja uz puvodne se na tu tvoji sestavu ani nechtel koukat, kolik mas bodu po Arsenalu , protoze sem vedel, ze LFC zklamal a nedal gol proti Saints a pak ani United nebyl schopnej dat 1 gol, ale jelikoz Wenger to dobre slozil, tak ta sance jeste je ...puvodne sem mel mit teda 3 bonusovy body, ale nakonec to zmenili na 2, protoze 3 dostal Cesc

https://twitter.com/OfficialFPL/status/861688069283512320

https://twitter.com/FantasyFootyFix/status/861691285597507584

...takze naskok 14 bodů...ted to je takovy ošidný no...snad Gabriel nebude hrat ani zejtra Čech už nulu taky neudrží, ale Southampton tam máš taky dobře zastoupenej, takže jsem na to zvědavěj ...každopadne jsme to oba dobre nacasovali s tou divokou kartou a je to tak fair duel snad teda nedojedu na ignoraci tech Arsenalaku a Saintsu no a pristi kolo uz je cas pouzit tripla na nekoho...to mam Busbyho, takze se ma na co tesit pokud ho dobre trefim, ale nejak vubec nevim, komu to dat....vy uz budete mistri, takze to asi trochu protocite nebo zkusit ze City nekoho, ale nikdo tam nema nakou stabilni formu a nebo ze Spurs, ale ty uz budou jenom dohravat sezonu tezky no...

Reagovat
Coutinho10

Yeeeees je to taaam : tesny 54:52, ale 3 body s mistrem jsou doma snad aspoň ten 2. flek urvu

Reagovat
mikelinos

Wenger rozhodl

Reagovat
Coutinho10

taktik, skvele to slozil , ale asi se Arsenalu trochu zacinam bat v boji o LM a pristi kolo mam teda klicovej duel s Busbym...mame stejne bodu, takze vitez ma velkou sanci na volny 2. misto za tebou

Reagovat
Matić

Alonsův gól by měl být asi Guzanův OG, ne?

Reagovat
Hokaido

Určitě měl, protože to ani nešlo na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zaslúžený titul. Middlesborough chvalabohu zostupuje a chýbať mi vôbec nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Ale na konci jste nás dobře proháněli, už byly bobky občas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to áno, vyhrali sme 9 zápasov v rade a viac sme už asi nemohli urobiť pre titul. Je to ťažké, keď ste vôbec nestrácali. Budúci rok ale už budete v Európe, tak snáď to nebude také jednoduché.

Reagovat
TopinB

No právě, neztráceli jsme, ale vy jste se furt drželi Ale pokud dobře posílíte, tak z vás půjde kurva strach příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

My to ale budeme mať ešte ťažšie, keďže budúcu sezónu hráme všetky zápasy vonku. LM priorita.

Reagovat
TopinB

No právě, si zvyknete na Wembley a nebude se na to dát spoléhat v FA cupu

Reagovat
Manik...

To vy ale přece též. Navíc Chelsea má mnohem širší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my sme v Európe hrali už i tento rok, vieš, v tom je rozdiel.

Reagovat
masly008

no hráli,spíš jste se jenom účastnili.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nás nestalo fyzickych sil? A mentálnych dvojnásobne. 8 zápasov.

Reagovat
Manik...

Tjn

Reagovat
kvasha16

no, sirsi kader... na lavicke okrem Williana a Terryho (+teda zraneny Ngolo) neni nikto skuseny, sami mladici

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fajdax

Zatím dost suverénní výkon. Cesc je zase vybornej, musí hrát základ místo Matice.

Reagovat
spider_8

Boro není vůbec důstojný soupeř, asi nejhorší tým, který letos na SB přijel. Na to, že by se měli rvát ze všech sil o záchranu, tak oproti nám vypadají jako nějaký tým dorostenců. Nechají se odtlačit z každého souboje, vůbec nedokáží pokrýt kraje, Fabregasovi dávají moře času na přihrávky a v útoku nepředvedli už vůbec nic. V PL takový tým chybět nebude.

My hrajeme slušně, ale to je celkem snadné proti soupeři, který neklade odpor.

Reagovat
smazaný uživatel

Na SB hrali aj United, na to netreba zabúdať!

Reagovat
smazaný uživatel

I tak ale nejhorší zápas předvedl Everton.

Reagovat
Svatej

Dost se bavim, tohle je naprosta parada

Reagovat
Miguel19

Stahujeme statistiku břeven

Reagovat
Whitemedia

Už to mělo být minimálně 4-0 a měl jít na hřiště Čík s Chalobahem

Reagovat
Miguel19

Myslíš Willian, Zouma a Terry?

Reagovat
Whitemedia

v 85 minutě..

Reagovat
Mimalu

střídat už teď? A nejsi ty tak trochu rebel?

Reagovat
Whitemedia

Já to tak ve fifě dělával

Reagovat
TopinB

CSMko, 3 střídání okolo 65. minuty, z toho tam hodit dva útočníky a gól skoro zaručený

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tyčky se snaží

Reagovat
spider_8

Sakra Pedrito, já chci přepnout na hokej

Reagovat
Whitemedia

na ten nepřepínej.. leda tak na Švédy

Reagovat
mul

to je dobrý hokej veru

Reagovat
Miguel19

Pistolník Jimmy Floyd

Reagovat
Whitemedia

Ale dávejte to

Reagovat
Mimalu

galavečer spálených šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fabio je absolutně otřesný. Všude pozdě, všude špatně.

Reagovat
Whitemedia

Co se to sakra děje

Reagovat
Miguel19

Kurva to je fotbálek.

Reagovat
Whitemedia

Proti Boro by se mohlo hrávat častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Poď Bamford, daj gól

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

Klasik

Reagovat
Miguel19

Bamford si konečně zahraje na SB

Reagovat
Whitemedia

Bamford přeci jen si na SB kopne..

Reagovat
spider_8

Vždycky jsem mu věřil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a pak že mladí nedostávají šance

Reagovat
smazaný uživatel

FAbio ty kreténe nech ho projít

Reagovat
Mastný Chobot

Hazard je jediný, kto sa môže rovnať Messimu v driblingu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je jediný, kto sa môže rovnať Hazardovi

Reagovat
vilp

Reagovat
Miguel19

Costa a jeho naivní průniky

Reagovat
Miguel19

M A T I Č !!!

Guzan

Reagovat
Whitemedia

NEMANJA poprvé gol na SB

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí párky :D

Reagovat
Whitemedia

Guzan se snaží překonat ten památný výkon Harta..

Reagovat
smazaný uživatel

My si toho Cesca snad nezasloužíme

Reagovat
smazaný uživatel

střídej !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Loftuse prosíím, na co tam jde teď Willian.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

jedina chybicka na dnesom zaapse

Reagovat
smazaný uživatel

češi !!!!!!!

Reagovat
Trapper

Reagovat
pepinho2

Reagovat
blade115

Nate

Reagovat
Whitemedia

Chalobah.. nevěřííím

Reagovat
spider_8

Už dostávají šanci i odchovanci

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí v hokeji

Reagovat
Jacks11

ty voleeeeeeee co to je za golmana v Middlesbrough?????? dostat troje housky za večer to se jen tak nevidí

Reagovat
Whitemedia

Hart nesouhlasí

Reagovat
Jacks11

pošli video kde dostal Hart troje jesle za večer Ať se mohu pobavit

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
masly008

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele