Premier League - preview 33. kola: Leicester si může pojistit LM

23.04.2021, 08:41, aktualizováno 26.04.2021, 08:56
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Leicester loni prohospodařil velký náskok a nedostal se do Ligy mistrů, letos se něčemu takovému chce vyvarovat a nahrály mu víkendové výsledky. Lišky jsou třetí a svůj náskok na pátý West Ham mohou navýšit na sedm bodů, stačí porazit Crystal Palace...
Leicester City - Crystal Palace  (pondělí 21:00)
Fotbalisté Leicesteru City hostí v utkání 33. kola Premier League Crystal Palace. Domácí jsou v tabulce na třetí příčce, na záda jim však dýchá Chelsea a West Ham. Crystal Palace je třináctý.

Pouze dvakrát v historii dosáhl Leicester City po 32 kolech v nejvyšší soutěži lepší bilance, než jakou má letos, a účast v příštím ročníku Ligy mistrů má tak plně ve své moci. Jeho průměr necelých dvou vstřelených branek na utkání je navíc dokonce vyšší, než jaký měl v této fázi během své mistrovské sezóny 2015/16. Posledních deset domácích zápasů ale mohlo být lepších Lišky v nich získaly "pouze" šestnáct bodů. V předchozích čtyřech případech, kdy zde Leicester nastoupil proti celku, který je momentálně na 13. nebo horším místě, ovšem domácí vyhráli minimálně o dva góly s čistým kontem a vedli už v poločase. Jenže v minulých dvanácti domácích vzájemných soubojích se Foxes v první půli prosadili jen jednou.

Matematickou jistotu sice Crystal Palace ještě nemá, ale vše nasvědčuje tomu, že v příštím roce si zahraje nejvyšší soutěž i podeváté v řadě, čemuž odpovídá i jeho snížená motivace v posledních pěti kolech, kdy vyhrál jen jednou. Hosté už prohráli deset zápasů, ve kterých ztráceli po prvním poločase, což představuje více než tři čtvrtiny z jejich letošních porážek. Palace jde do utkání v roli outsidera i přesto, že v úvodním vzájemném duelu uhrál remízu 1:1. Navíc jedenáct z posledních dvanácti branek ve vzájemných zápasech padlo ve druhém poločase. V posledních devíti venkovních vystoupeních se ovšem jako první dokázal prosadit jen jednou.

V posledním vzájemném duelu remízu zařídili Zaha a Barnes, penaltu neproměnil Iheanacho.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Söyüncü, Evans, Fofana - Castagne, Ndidi, Tielemans, Pereira - Pérez - Iheanacho, Vardy.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Cahill, van Aanholt - Ayew, Milivojevic, Riedewald, Eze - Zaha, Benteke.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.44 - 8.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Burnley FC  (neděle 13:00)
Nedělní program odstartuje souboj Wolverhamptonu s Burnley. Zatímco domácí celek díky výhře nad Sheffieldem překročil magickou hranici čtyřiceti bodů a může si tak oddechnout, jelikož je s největší pravděpodobností zachráněn, to Burnley se ještě musí mít na pozoru, jelikož současný náskok šesti bodů na první sestupovou příčku mu tuto jistotu rozhodně nedává.

Wolverhampton neprožil zrovna dvakrát úspěšnou sezónu, výrazně se na tom podepsalo i zranění kanonýra Jimeneze, bez kterého se Vlkům nedařilo střílet branky. Wolverhampton si nepříjemnou krizi prožil i v posledních týdnech, když od konce února do prvního týdne v dubnu dokázal z pěti duelů vytěží jen dva body za remízy s Newcastlem a Aston Villou. Zbylé duely s Manchesterem City, Liverpoolem a West Hamem pak Vlci prohráli. Obrat k lepšímu ovšem nastal v posledních čtrnácti dnech, když svěřenci Nuna Espirita Santa nejprve díky gólu Adama Traorého z nastaveného času zdolali Fulham, načež před týdnem si zase poradili se sestupujícím Sheffieldem a udělali tak rozhodující kroky za vlastní záchranou.

To Burnley si ještě nemůže být jisté, že si svou prvoligovou příslušnost zachová i pro příští rok. Svěřenci Seana Dycheho sice minulý týden potrápili Manchester United, jenže nakonec odešli bez bodu - opět. V posledních třech ligových duelech si Burnley nepřipsalo ani jediný bod, když krom zmíněného klání s Rudými ďábly nezvládlo ani důležitý duel s Newcastlem a Southamptonem, kde dokonce vedlo 2:0. Poslední výhra tohoto celku se datuje do poloviny března, kdy svěřenci Seana Dycheho přehráli na venkovním hřišti Everton 2:1. Pokud chce mít Burnley jistotu záchrany bez ohledu na výsledky soupeřů, potřebuje z duelů s Wolverhamptonem, West Hamem, Fulhamem, Leedsem, Liverpoolem a Sheffieldem vytěžit alespoň dvě výhry.

Wolverhampton bude postrádat záložníka Rubena Nevese, který je v izolaci po nákaze nemocí covid-19. Krom něj nemůže Espirito Santo počítat ani s Netem, Jimenezem a Marcalem. Burnley se do branky vrací brankář Pope, mimo hru však stále zůstává dvojice Robbie Brady a Ashley Barnes.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Saiss, Coady, Boly - Semedo, Dendoncker, Moutinho, Ait Nouri - Podence - Traoré, Willian José
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Vydra, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.09 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Manchester United  (neděle 15:00)
Leeds United přivítá v rámci zápasu 33. kola na domácí půdě Manchester United. Domácí jsou jakožto letošní nováček na desáté příčce, a tak už mají jistotu účasti v nejvyšší soutěži i pro příští ročník. Hosté pohodlně kráčí pro druhé místo, na třetí Leicester mají náskok sedmi bodů.

Leeds United čeká první domácí derby růží v Premier League od října 2003, před kterým má naprosto vyrovnanou bilanci čtrnáct výher, čtyři remízy a čtrnáct proher se skóre 50:50. V minulých kolech zvládl souboje se silnými Manchesterem City a Liverpoolem, se kterými vyhrál a remizoval a usiluje o umístění v první polovině tabulky. A to navzdory tomu, že je jediným týmem kromě posledních šesti, který inkasoval v obou poločasech v deseti či více zápasech. Na domácí půdě Whites prohráli v posledních šesti kolech jen jednou, ale v roli outsidera zde letos ještě nevyhrál. Rozhodovat se ale bude až v závěru, jelikož Leeds tady dal pět z předchozích šesti ligových branek až ve druhém poločase. Pro zajímavost Leeds letos ve druhém poločase zahrával nejvíce rohových kopů z celé soutěže. Domácím bude v příští bitvě chybět kvůli zranění Forshaw, za červenou kartu má stopku Cooper.

Specialistou na druhé poločasy je navíc i Manchester United, kterému se v historii těchto vzájemných klání dařilo o poznání více. United dali v každém z předchozích čtyř soutěžních utkání gól v nebo po 90. minutě hry a budou chtít dát rychle zapomenout na kontroverzi ohledně evropské Superligy. Hosté neprohráli v lize už 12x v řadě a v posledních šesti kolech se budou snažit ještě stáhnout jedenáctibodový náskok City. Rudí ďáblové neprohráli v lize na půdě soupeře už od února 2020, což představuje druhou nejdelší takovou sérii v PL. Na půdě celku, který je momentálně na horším než devátém místě, navíc letos ztratili pouze čtyři body. Aby toho nebylo málo, tak United vybojovali i 25 bodů v duelech, kdy v této sezóně venku inkasovali jako první. Hosté budou proti Leedsu postrádat Jonese a Martiala.

Poslední vzájemný zápas skončil před Vánocemi vysokou výhrou domácího Manchesteru 6:2. Dvě branky si připsali Scott McTominay a Bruno Fernandes, po jedné přesné trefě přidali Victor Lindelöf a Daniel James. Za Leeds dali gól Liam Cooper a Stuart Dallas.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Struijk, Alioski - Phillips - Costa, Roberts, Dallas, Harrison - Bamford.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - James, Fernandes, Rashford - Greenwood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.49 - 3.88 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - West Bromwich Albion  (neděle 20:00)
Fotbalisté Aston Villy hostí v rámci 33. kola Premier League West Bromwich Albion. Domácí jsou momentálně v tabulce na jedenáctém místě, hosté jsou předposlední a na záchranu už ztrácí devět bodů.

Na domácí půdě vyhrála Villa v minulých pěti kolech jen jednou. Utkání proti Fulhamu bylo jediným, ve kterém letos vybojovala nějaké body poté, co zde inkasovala jako první. Od jejího návratu mezi elitu pak ve třech z dosavadních čtyř domácích střetnutí proti nováčkům soutěže nepadl v prvním poločase ani jeden gól.

Bilance Sama Allardyce bez jediného sestupu je v ohrožení poté, co WBA v minulém utkání prohrálo 3:0. V předešlých dvou se přitom trefilo dohromady osmkrát a připsalo si dvě výhry. Baggies navíc nevyhráli tři venkovní zápasy v řadě na půdě Aston Villy už od roku 1992 a konkrétně v neděli nezvítězili v 16 z posledních 17 duelů v PL.

Poslední vzájemný zápas skončil před Vánoci výhrou Aston Villy 3:0 díky dvěma gólům El-Ghaziho a jednomu Traoreho.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Elmohamady, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Ramsey - Traore, Watkins, El Ghazi.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend - Maitland-Niles, Yokuslu - Phillips, Pereira, Robinson - Diagne.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.56 - 3.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Newcastle United  (sobota 13:30)
Fotbalisté Liverpoolu hostí v utkání 33. kola Premier League Newcastle United. Domácím v tabulce patří sedmá příčka, na postup do Ligy mistrů však ztrácejí pouhé dva body. Hosté se díky dvěma výhrám v řadě vyšvihli na patnácté místo, na sestupové vody mají osmibodový polštář.

Liverpool sice ztratil v závěru pondělního utkání na půdě Leedsu dva body, ale stále zůstává ve hře o první čtyřku. V minulém domácím střetnutí si navíc konečně připsal svou první ligovou výhru na vlastním stadionu v tomto kalendářním roce i přesto, že už počtvrté zde v Premier League prohrával v poločase 0:1. Ve třech z nich inkasoval mezi 40. minutou a poločasovou přestávkou. Spravit náladu po vyřazení z Ligy mistrů a neúspěšném pokusu o vznik evropské superligy si Liverpool bude moci v souboji s protivníkem, se kterým se mu poměrně doma daří. Z posledních 24 vzájemných ligových klání na Anfieldu jich Reds vyhráli hned dvacet a v 70 procentech z nich vedli už po prvním poločase.

"Zbývá nám už jen šest utkání, která jsou nesmírně důležitá. Čeká nás vlastně šestkrát finále a musíme je všechny vyhrát. Víme, že je to složité, víme, o co jde v Newcastlu, bojují o udržení v lize, to je jasné," uvedl manažer the Reds Jürgen Klopp pro klubový web. "Možná by to i přes zisk tří bodů neměli jistě, ale byl by to pro ně velký krok. Ale máme své vlastní cíle a zítra musíme nabídnout pořádný boj a musíme hrát náš fotbal."

Newcastle United zvítězil o minulém víkendu proti West Hamu v zajímavém utkání 3:2 i přesto, že po poločase prohrával 1:2, díky dvěma pozdním trefám ze 73. a 80. minuty. United si zlepšili svůj průměrný bodový zisk tak, že by jim na konci ročníku vyšlo 41 bodů. A to ve všech předchozích sedmnácti ročnících PL na záchranu stačilo. Hosté prohráli čtyři z předchozích sedmi venkovních ligových zápasů a ve všech čtyřech skončil jeden poločas 0:2 v jejich neprospěch. Newcastle vstřelil rozhodující branku v sedmi ze svých minulých osmi vítězných klání po hodině hry, ale na Anfieldu vyhrál v lize naposledy v dubnu 1994.

Poslední vzájemný duel skončil na konci prosince bezbrankovou remízou.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Jota, Mane.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Fernández, Clark, Dummett - Murphy, Longstaff, Shelvey, Almirón, Ritchie - Saint-Maximin, Joelinton.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.68 - 13.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Důležité utkání v boji o Champions League čeká na fotbalisty West Hamu a Chelsea. Svěřenci Davida Moyese mají momentálně stejně bodů jako jejich sobotní soupeři a na pátém místě jsou pouze kvůli horšímu skóre. Kladiváři minulý týden vybouchli na půdě Newcastlu United, kde předvedli přehlídku hrubých individuálních chyb a zaslouženě tak odjeli bez jediného získaného bodu. V lize se ale nedařilo ani Chelsea, která v úterý pouze remizovala s Brightonem 0:0 a na čtvrtém místě se tak stále drží jen zuby nehty. Sobotní utkání tak může být pro získání vstupenky do příštího ročníku Champions League skutečně klíčové.

West Ham se každopádně nachází v poměrně dobrém rozpoložení. Z posledních šesti duelů Kladiváři prohráli jen dvě, krom onoho výbuchu s Newcastlem pak svěřenci Davida Moyese nestačili ještě na druhý tým tabulky, Manchester United. Jinak si klub z východního Londýna připsal tři výhry, když dokázal přehrát Leeds, Wolverhampton a Leicester City, načež ještě bod získal za remízu s Arsenalem. West Ham se sice může pochlubit bleskovými starty do duelů - proti Arsenalu, Wolverhamptonu a Leicesteru se mu rychle podařilo získat tříbrankový náskok - svěřencům Davida Moyese ovšem až příliš často v druhém dějství dochází dech, postupně se nechají zatlačit do hluboké defenzivy a často se tak z jednoznačného zápasu stane ještě pořádné drama. Proti Arsenalu Kladiváři tříbrankový náskok dokonce prohospodařili celý, proti Wolverhamptonu a Leicesteru se jim utkání sice podařilo dovést do vítězného konce, přesto se ze závěru duelu stalo zbytečné drama. Proti Chelsea by se podobný přístup West Hamu tentokráte už nemusel vyplatit.

Chelsea má v ligové soutěži jeden zásadní problém - dlouhodobě se jí prostě nedaří střílet dostatečný počet branek. Úterní duel s Brightonem toho budiž dalším důkazem - oproti předchozím duelům se tentokráte londýnskému týmu dokonce v druhé půli nepodařilo vypracovat ani jednu vyloženou šanci. Zatímco v předchozích duelech mohla za slabou střeleckou produktivitu spíše špatná efektivita, kdy Blues nebyli schopni přetavit nadějné příležitosti v branky, proti Brightonu se takřka do žádných nadějných pozic ani nedostali. Přitom před čtrnácti dny předvedla parta okolo Pulišiče jeden ze svých nejlepších výkonů, když čtyřmi brankami deklasovali odevzdaný Crystal Palace. Pokud se ale Chelsea nepodaří střelecké problémy zlomit, bude to mít s udržením čtvrtého místa velmi těžké, protože je v takovém případě pravděpodobné, že svěřenci Thomase Tuchela ještě několikrát ztratí. Německý kouč ale může být s průběhem sezóny spokojen, díky výhře nad Manchesterem City se jeho svěřenci prokousali do finále FA Cupu, zatímco v Champions League je čeká atraktivní semifinále proti Realu Madrid.

David Moyes jistě doufá, že Aaron Creswell stihne doléčit svůj poraněný stehenní sval a pro duel s Chelsea již bude k dispozici, momentálně je jeho účast v zápase krajně nejistá. K dispozici ovšem určitě nebude trojice Michail Antonio, Declan Rice a Arthur Masuaku, disciplinární trest pak do sestavy nepustí ani zkušeného Craiga Dawsona. Hosté se budou muset obejít bez Matea Kovačiče, jinak však mají k dispozici kompletní kádr.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Balbuena, Diop, Ogbonna - Coufal, Souček, Noble, Masuaku - Bowen, Fornals, Lingard
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger - James, Jorginho, Kanté, Chilwell - Mount, Havertz, Pulišič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.22 - 3.90 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sheffield United - Brighton & Hove Albion  (sobota 21:00)
Sestup Sheffieldu United byl minulý týden definitivně potvrzen, když Blades podlehli Wolverhamptonu a ztratili byť poslední zbytky teoretické šance na záchranu v nejvyšší soutěži. Devátý celek loňské sezóny se tak stal prvním jistým sestupujícím a ve zbývajícím průběhu sezóny tak bude hrát už pouze o čest. Naproti tomu Brighton stále nemá jistotu záchrany a na půdě Sheffieldu tak bude usilovat o velmi důležité tři body, které by ho záchraně notně přiblížily - celkový zisk 37 bodů by totiž letos již s největší pravděpodobností měl na záchranu stačit.

Na přelomu ledna a února to vypadalo, že by se Blades ještě mohli zmátořit a zabojovat o záchranu - v horizontu dvou týdnů se jim totiž podařilo hned dvakrát vyhrát, když na překvapivou výhru nad Manchesterem United navázali domácím vítězstvím nad West Bromwichem Albion. Krom toho ještě dokázali sehrát poměrně vyrovnanou partii s Manchesterem City, kterému podlehli jen těsně 1:0. Žádné senzační zmrtvýchvstání se však nekonalo, Sheffield United totiž od té doby z deseti duelů vyhrál už jen jediný, když na vlastním stadiónu zdolal Aston Villu. Ze všech ostatních duelů ovšem nevytěžili ani bod, a proto se minulý týden stal sestup skutečností.

To Brighton z posledních pěti duelů prohrál jen jediný, když nedokázal udržet vedení na půdě Manchesteru United a prohrál 2:1. Jinak ale Brighton v posledních týdnech udělal důležité kroky k záchraně, když nejprve porazil Southampton, následně si doma vyšlápl na letargický Newcastle a následně z dvou těžkých duelů s Evertonem a Chelsea dokázal vytěžit dva body za dvě bezbrankové remízy. Pokud by se Brightonu podle očekávání podařilo zdolat Sheffield, mohl by si Graham Potter pořádně oddychnout, poněvadž by si jeho svěřenci takřka jistě zajistili prvoligovou příslušnost i pro příští sezónu.

Sheffieldu bude pro tento zápas postrádat zraněného Sandera Bergeho, pro kterého možná skončila celá sezóna. Brighton bude postrádat stopera Bena Whitea, který pyká za vyloučení z posledního duelu na Stamford Bridge. Z marodky se ovšem vrací Percy Tau, který již doléčil své svalové zranění.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Ampadu, Egan, Bryan - Baldock, Norwood, Fleck, Stevens - Osborn - Oliver Burke, McGoldrick
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - Gross, Lallana, Bissouma, Moder - Trossard - Maupay, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.61 - 3.95 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (pátek 21:00)
Třiatřicáté kolo anglické Premier League začíná páteční předehrávkou od 21:00 v podání Arsenalu s Evertonem. Oběma týmům se v posledních měsících příliš nedaří, což má za následek jejich ligové účinkování mimo pohárové příčky a velmi podobnou celkovou bilanci. Pokud se Arsenalu podaří svého liverpoolského soka na domácí půdě porazit, bodově se na něj dotáhne, byť Everton má ještě zápas k dobru.

Přestože se domácí nachází až na devátém místě a v minulém kole nedokázali zvítězit ani proti sestupem ohroženému Fulhamu, stále mohou živit naději na kvalifikaci do pohárové Evropy, a to nejen skrze Evropskou ligu, kde se nachází v semifinále. Za předpokladu, že ligový pohár i FA Cup ovládnou kluby ze špice ligové tabulky, by se dalo do Evropské ligy postoupit i ze sedmého místa, na které Arsenal ztrácí sedm bodů. Everton je na tom sice o tři body lépe než jeho páteční soupeř, avšak Toffees se však zoufale potřebují chytit, neboť jejich poslední ligový triumf přišel na počátku března, od té doby následovala pětizápasová šňůra v podobě dvou porážek a tří remíz.

"Stále jsme ve hře a bude to tak až do posledního kola," prohlásil evertonský manažer Carlo Ancelotti. "Dříve se o konečném pořadí nerozhodne, jedná se o spoustu týmů a stále nás čeká dost zápasů. Ještě nás čeká duel s West Hamem a dvakrát s Aston Villou. Utkání s Arsenalem je samozřejmě důležité, ale West Ham čekají zápasy s Chelsea a Liverpool se utká s Manchesterem United, takže se konečné bodové zisky dají jen těžko odhadovat. My budeme na každý pád bojovat až do konce, každý zápas je životně důležitý."

Výhodou pro hosty je zdravotní situace obou kádrů. Carlo Ancelotti má k dispozici takřka kompletní kádr, jelikož se do hry vrací Dominic Calvert-Lewin, Yerry Mina, André Gomes a fit po delší době jsou také Fabian Delph s Bernardem, což na marodce ponechává pouze záložní duo Doucouré-Gbamin.

To Mikela Artetu čekají větší starosti, neboť v posledních týdnech přišel mimo jiné o oba své přední adepty na post hrotového útočníka. Kapitán Piérre-Emerick Aubameyang se stále nezotavil z malárie a Alexandre Lacazette si ve zmíněném duelu s Fulhamem přivodil svalové zranění. V čele útoku Arsenalu tak nejspíše stane buďto Gabriel Martinelli, anebo Lacazettův fulhamský náhradník Eddie Nketiah, jenž v poslední minutě nastavení srovnal na konečných 1:1. Na soupisce "Kanonýrů" navíc budou i nadále chybět také David Luiz, Kieran Tierney a Martin Odegaard.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Holding, Marí, Xhaka - Partey, Ceballos - Saka, Smith Rowe, Pépé - Martinelli
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Godfrey, Digne - Allan, Davies, Sigurdsson - Rodríguez - Richarlison, Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.57 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Southampton FC  (středa 19:00)
Ani ve dnech vyhrazených pro Ligu mistrů nezůstává anglická Premier League pozadu a od 19:00 nabídne utkání Manchesteru City se Southamptonem. Svěřenci Pepa Guardioly sice v minulém kole přišli o svou předlouhou šňůru vítězství, avšak i po prohře v městském derby zůstávají komfortně na prvním místě, zatímco Southampton se v posledních měsících propadává tabulkou níž a níž.

Zatímco domácí mají k dispozici kompletní kádr včetně uzdravivšího Nathana Akého, Saints se musí vypořádat s minimálně jednou citelnou absencí. Tou bude ztráta Dannyho Ingse z minulého zápasu proti Sheffieldu United, v němž sice tým Ralpha Hasenhüttla zvítězil v lize poprvé od začátku ledna a hrozivé sérii osmi porážek s jedinou remízou, ovšem hned v samém úvodu si Ings přivodil svalové zranění, které jeho manažer označil za "vážně, ale ne příliš vážné" s dovětkem, že by nejlepší střelec klubu mohl být fit do konce března.

Po nečekané prohře s Manchesterem United na Etihad Stadium v poměru 0:2 lze od Guardioly očekávat výraznou rotaci základní sestavy, obzvláště s ohledem na náročný program, kdy o víkendu čeká Citizens další ligové kolo na hřišti Fulhamu a poté odveta osmifinále Ligy mistrů proti Mönchengladbachu. Návratu do sestavy by se tak mohl dočkat Sergio Agüero či Phil Foden, stejně jako defenzivní hráči jako Fernandinho, Aymeric Laporte a Kyle Walker.

I když má Manchester City na čele Premier League stále komfortní jedenáctibodový náskok právě před zmíněnými United, podle Guardioly stále o zisku ligového titulu není rozhodnuto a tým Oleho Gunnara Solskjaera má stále šanci o něj zabojovat, byť to sám norský manažer do značné míry popřel. Momentální kolaps obhájce titulu z Liverpoolu však dává za pravdu spíše Guardiolovi, neboť v tomto ročníku Premier League je zdánlivě možné úplně všechno.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Laporte, Cancelo - Silva, Fernandinho, Gündogan - Sterling, Agüero, Foden
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Vestergaard, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Diallo - Armstrong, Minamino - Adams, Tella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.33 - 18.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Tottenham Hotspur  (čtvrtek 19:00)
Fulham prožívá v posledních týdnech zajímavé zmrtvýchvstání a záchrana, která se ještě před dvěma měsíci jevila jako naprostá utopie, začíná vypadat o dost realističtěji. Cottagers ovšem nutně potřebují i nadále sbírat body, ve čtvrtek se jim však do cesty připlete poměrně složitá překážka v podobě Tottenhamu Hotspur, který se po bezkrevných výkonech v posledním týdnu zdá se znovu chytil a po čtyřbrankovém vítězství v Evropské lize nad Wolfsbergerem si stejným poměrem v neděli poradili i s Burnley.

Forma Fulhamu doznala v druhé polovině letošního ročníku znatelného zlepšení, svěřencům Scotta Parkera ovšem stále dělá potíže zápasy vyhrávat. Proti Fulhamu se sice nehraje vůbec dobře, o čemž svědčí, že Cottagers z posledních 10 duelů prohráli jen 3, když nestačili na Chelsea, Manchester United a Leicester City, jenže hned pět duelů skončilo nerozhodně - a většinou výsledkem 0:0. Fulhamu se ale podařilo také dva duely v posledních třech týdnech vyhrát, když si "Chalupáři" poradili nejprve s Evertonem a následně i s Sheffieldem United, díky čemu se dotáhli na dostřel tří bodů na sedmnáctý Newcastle United.

Tottenham se svým ligovým postavením nemůže být spokojen, před sezónou se jistě nečekalo, že se José Mourinho bude v druhé části sezóny pohybovat okolo osmé příčky. V první třetině sezóny to přitom vypadalo, že by se Tottenham mohl zapojit do boje o titul, nastavenou laťku ovšem Spurs neudrželi a od prosince tak tabulkou pozvolna klesají. Forma Tottenhamu v poslední době skutečně není dobrá, z posledních 7 duelů tak Spurs hned pětkrát prohráli a pouze ve dvou případech si připsali plný počet tří bodů, což je skutečně tristní bilance.

Oba celky tentokráte nehlásí žádné závažné zdravotní potíže, k vidění by tak mělo být to nejlepší, co mají oba celky k dispozici.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Tete, Andersen, Tosin Adarabioyo, Aina - Cavaleiro, Reed, Lemina, Lookman - Loftus-Cheek - Maja
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sanchez, Alderweireld, Reguilón - Ndombele, Hojbjerg - Bale, Moura, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.53 - 2.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33245469:2477
2.Manchester United331910464:3567
3.Leicester City32185958:3759
4.Chelsea FC331610751:3158
5.West Ham United331671053:4355
6.Liverpool FC33159955:3954
7.Tottenham Hotspur331581056:3853
8.Everton FC321571044:4052
9.Leeds United331451450:5047
10.Arsenal FC331371344:3746
11.Aston Villa321361346:3745
12.Wolverhampton Wanderers331181432:4541
13.Crystal Palace311081333:5238
14.Burnley FC33991530:4536
15.Southampton FC321061640:5836
16.Newcastle United33991536:5436
17.Brighton & Hove Albion337131333:3934
18.Fulham FC335121625:4327
19.West Bromwich Albion335101830:6425
20.Sheffield United33522618:5617

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (693)

Přidat komentář
kissak

Když nikdo z vás tedy takovou dobu nechce, tak první, no.

Reagovat
Nikikrew

Hmm, nechcete si aktualizovat tabulku?

Reagovat
Svatej

Taky na to ziram snad minutu a vyhodnocuju, proč mi nejde vzadu v palici svítí kontrola Error

Reagovat
smazaný uživatel

"Třiatřicáté kolo anglické Premier League začíná páteční předehrávkou od 21:00 v podání Arsenalu s Evertonem."

A pod tím preview na dva zápasy, co jsou odehrané už měsíc. Neskutečný amatérismus. EF Martin Kantor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

hezká tabulka

Reagovat
iamek

There are plans for Tomas Soucek to get an improved contract amid interest from PSG and #mufc #theatletic

Reagovat
Busby babes

konecne aspon nejakej sympatak vytezi z United dobrej kontrakt. uz to byla s tim Ramosem nuda.

Reagovat
mithro

len nech mu poriadne pridaju a zostane, kde je

Reagovat
Higi

Balogun tuhle sezónu v základu šanci určitě nedostane.. takže dnes je to buď Nketiah nebo Martinelli na hrotu... snad Martinelli a pod ním Pepe, ESR, Saka...

Reagovat
sunakashi

https://cnn.iprima.cz/prestup-roku-manchester-united-jedna-o-navratu-ronalda-ma-to-ale-jeden-zasadni-hacek-23839

Joooo pojdme do toho. Snad to dopadne. Pokud ma odejit cavani, tak je to idealni nahrada. A Greenwood u neho muze vyrust!

Reagovat
Busby babes

lol, CNN prima. ok. jaky je ten jeden zasadni hacek? ze je to cely vycucany z prstu?

Reagovat
sunakashi

Nekaž mi radost ty kazišuku

Reagovat
sunakashi

Manchester United have reportedly contacted Jorge Mendes to discuss the possible return of Cristiano Ronaldo this summer to Old Trafford.

(Source: Gazzetta dello Sport)

Reagovat
Busby babes

problem je, ze tohle ctu kazdy jaro nekdy od roku 2011.

Reagovat
sunakashi

Tak ale musíš uznat,že letos to snad dává největší smysl za celou dobu. Juve se chce zbavit platu, pokud by on přistoupil na snížení (což při jeho bohatství je snad marginálie), tak my jim ještě 27mil klidně pošlem.Win Win...

Reagovat
Busby babes

nevidim tam moc win pro nas. s Ronaldem v sestave hrajes po ztrate mice prakticky v 10, protoze on nijak nepresuje a nebrani. Respektive jen tak, jak se mu chce. Ten vlak uz imho odjel a znova bych do nej nenaskakoval.

Reagovat
iamek

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vodka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Silene toxicky clovek, ten Ronaldo. Ja bych ho do Man Utd nechtel vubec. Pride mi, ze ted je tam celkem dobra parta a on by ji znicil.

Reagovat
Busby babes

Jinak co tak vidim, tak Spanelaci se te ESL drzi zuby nehty. To fakt pusobi, ze jsou uz uplne v prdeli s penezma a tohle byla jejich hra vabank o to, jak se finacne zastabilizovat a fakt hraji o preziti...

No, mozna by mohli zacit tim, ze Messimu nebudou platit milion tydne, kdyz si to nemuzou dovolit.

Jsem na to dost zvedavej, mluvi se o tom x let, ale vzdycky to dokazali nejak zaflekovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to srandovní... Tvrdí, že mají málo peněz. No nevím, když mám nedostatek, tak prostě pár let nenakupuju, ne?

Připadá mi, jako by si pár velkoklubů nechtělo přiznat, že občas je prostě slabší období a musíš změnit přestupovou politiku... Když se to vede úplně naprd, tak možná spadneš do druhé poloviny tabulky, nebo i sestoupíš... Ale nežiješ na šílený dluh jen proto, že považuješ setrvání na výsluní za nějaké právo tvého klubu na základě jeho slavného jména.

Ať krachne kdokoliv, kdo to vede jak prase. Bude jen dobře. A myslím tím i svůj klub, kdyby k tomu někdy došlo.

Reagovat
Busby babes

oni maji malo penez... na Mbappeho a spol. To je na tom ta obri komedie. Real i Barca maji jedni z nejvetsich prijmu na svete. Mozna jen my mame vetsi a to jeste ne kazdej rok. Jen u nas je nejlip placenej hrac DDG, kterej ma asi 350K tydne, ale v Barce je to Messi co ma trikrat tolik, Griezman ma asi 600 ne? takze maj brutalni vydaje a samozrejme, ze to nezvladaji financovat atlaci obri dluh pred sebou, protoze se poslednich 20 let chovaj jak delnik s kreditkou u Cetelemu.

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Ed Woodward became aware of the European Super League’s launch only a day before its announcement, with Manchester United’s executive vice-chairman not part of that aspect of the decision-making process. (M.E.N)

tohle muze byt jen Woodwardovo PR, to je jasny. Ale fakt bych nepodcenovat stupiditu majitelu fotbalovych klubu. Prijde mi naprosto realny, ze Glazerove nijak nekonzultovali tu silenost vubec s nikym, ani se svym nejdulezitejsim muzem pres cisla. Proste si tech 6-10 majitelu dalo sraz nekde v Hiltonu a tam se domluvili, utvrdili se v tom, jak uzasnej napad to bude a pak s tim naprosto amatersky vysli ven.

Reagovat
Miguel19

Hrozní klauni. Brečí jak nemají prachy, ale v létě budou honit Mbappého a Haalanda.

Reagovat
Grahf

práveže nebudú, aj perez už avizoval, že bez superligy pokemoni nebudú

Reagovat
Grahf

je to presne tak. Im už ide o samotné prežitie a tak sa toho nechcú pustiť. Ale ešte komickejší sú ich fandovia, ktorí stoja za nimi a nechcú si priznať, že šéfovia ich milovaných klubov to posrali Pri reale sa ani nedivím, tam sú už všetci indoktrinovaní a majú sa za bohov. A Perez si nikdy neprizná, že si musia utiahnuť opasky., pretože oni sú real, oni určuju hranice Pýcha predchádza pád.

Reagovat
mithro

cudujes sa, jedina sanca ako sa mohli zachranit z tych dlhov. chudak perez cez leto nebude moct asi kupit aj mbappeho aj haalanda

Reagovat
Muffi

Proc si myslis, ze po tom jako prvni skocili Spanele, Italove a Lfc, Spurs a gauneri, kteri jsou zavisli na tom, jak dobre to delaji, zatimco sejk Roman a vy se do toho nehrnuli?

Oni maji stazeny prdele. Bez ohledu na kecy o kapitalismu a socialismu, domaci ekonomika hraje velkou roli a to je obri minis pro Italy a pro Spanely, kteri tezili z fantasticke generace a duelu CR Messi. Ted jje to pryc, budou muset makat, aby se vyrovnali Bavorum, kteri to delaji nejlepe, Sejkum a PL, coz se jim ale nechce a ani to neumi (Militao, Jovic,Rodrygo,Vinicius,Couts, Dembele,Griezz za 560 mega), tak chteli superligou soucasnej stav zabetonovat.

Dulezitejsi jsoh perezova vyjadreni, ze nema prachy na galacticos III, nez fantazie mistnich debilu.

Reagovat
Busby babes

pockej, my jsme se do toho hrnuli prave dost.

Reagovat
jk

Source close to RB Leipzig: believes Nagelsmann would only leave for one of Europe’s top 5. Tottenham aren’t one of them.

Smutná pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych podobné zaručené informace bral s rezervou.

Ale pokud je to pravda, tak mu asi chybí trochu pokory. Však ještě nic velkého nedokázal, trénuje klub, do kterého se pumpují prachy, ale i tak zatím vyhrál kulové. Když ho člověk srovná s Kloppem, tak ten odcházel z Dortmundu v kapse s titulem a účastí ve finále LM a šel do Liverpoolu, který tehdy do top 5 evropských klubů rozhodně nepatřil (je diskutabilní, jestli tam patří teď, ale to je jedno ).

Reagovat
jk

Tak i pokud by to byla pravda, což si úplně nemyslím, tak do června se to může ještě 3x změnit. Mě spíš rozesmutnilo to vyjádření celkově

Já osobně jsem se stal poslední dobou fanda Erika ten Haga. Docela věřím, že by Tottenhamu mohl dát správný směr, i když by to zákonitě nemuselo znamenat tituly ale ta jeho práce v Utrechtu byla fakt komplexní napříč celým klubem.

Reagovat
masly008

však v totáči snad nepočítají s titulama ne?

Reagovat
jk

Tak když pominu ten trapný pokus o vtip, tak Tottenham se asi počítá mezi ty týmy, které se nějakým způsobem snaží posouvat směrem dopředu a tím pádem i k nějakým trofejím. Není to asi tým stylu Burnley, který se prostě usadil v PL s ambicemi být někde uprostřed a profitovat jen z účasti v PL.

Reagovat
cristiano.K.

to nebyl trapný pokus o vtip

Reagovat
SunFells

Tak dneska aj s fanouškama.

https://www.youtube.com/watch?v=pNLLoFBpLxI

Reagovat
mithro

United ma tiez nejake plany na zapas proti Poolu

Reagovat
martin.b

Ibrahima Konaté to Liverpool, here we go soon! The deal is set to be completed, personal terms agreed on a five-years contract. Liverpool will pay the release clause to RB Leipzig in the next days [around €35m] in order to finalize the signing of Konaté.

Z toho teda moc radost nemám, ale rád se budu mýlit...

Reagovat
avicii

Tie zranenia.. Inak kvalitka

Reagovat
J0EL

Co ma Arteta s tym Nketiahom furt. To je neskutocne uz. A Balogun ani na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Arsenal/status/1385602035416973314/photo/1

trávník na Emirates neskutečný koberec

Reagovat
masly008

to byl vždycky.několikrát jsme za to vyhráli nějaké ceny už i na Highbury

Reagovat
Minister

Paráda... chcel by som si vyskúšať na takom zahrať.

Reagovat
Studni

Leno - Chambers, Holding, Mari, Xhaka - Ceballos, Partey - Saka, ESR, Pepe - Nketiah

Subs: Ryan, Bellerin, Cedric, Gabirel, Elneny, Odegaard, Willian, Nelson, Martinelli

Reagovat
iamek
Reagovat
Gunner14
Reagovat
Mervin

Super přenos od O2

Reagovat
Minister

No už to opravte

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/afcstuff/status/1385670949882712064

Zakladatel Spotify chce koupit Arsenal!!!! KROENKE OUT

Reagovat
Trand

To tam lítá celý zápas Kroenke out nebo co to je?

Reagovat
Neon

To je vrtulník SAS a přistane na trávníku v případě, že někdo začne šeptat a zároveň tím hlukem tomu šeptání brání, protože by to stejně nebylo slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo klasika uz letalo driv wenger out a wenger in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Partey bez míče dobrý, ale kolik už měl zbytečných ztrát?

Reagovat
masly008

toto žlutá jo

Reagovat
Nikikrew

Akoze divam sa asi od 20 min ale my sme nemali poridanu sancu. Velmi mi chyba hra na jeden dotyk, zrychleine akcie aj na ukor pokazenej prihravky & straty lopty. Lacca citelne chyba , Eddie nehra zle ale nema taku kvalitu. Everton je silny super a zatial asi pravom si nad nami

Reagovat
Trand

Hrozně nudný zápas, žádná kreativita, když už se dostaneme k pokutovýmu území, tak není na koho přihrát.

Reagovat
masly008

hlavně žádná odvaha a pohyb.všichni na jistotu jak to má arteta rád.

Reagovat
Front hell

Reagovat
masly008

ceba typický real hráč

Reagovat
Edgewalker

To muselo strašně bolet

Reagovat
Trand

Reagovat
masly008

i tak var super.jednomu od rukávu druhému od lokte protože má podvlíkací tričko ,ale ceba na žlutou debil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyl ofsajd, ale jak mohl za tohle dát penaltu? Však se ho ani nedotkl.

Reagovat
Front hell

a proto vše dobře dopadlo

Reagovat
Trand

Však ho kopnul, jen to Ceballos klasicky přihrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnul? sotva se ho špičkou dotknul, podle mě to ani necítil.

Reagovat
Trand

No jako nebyl to žádný velký kontakt, ale přišlo mi že ani Richarlison neprotestoval.

Reagovat
masly008

byla by to penalta ala Luiz,takže kokotina.

Reagovat
FFA

Je toto mozne!?

Reagovat
Gunner14

Ceballos i VAR

Reagovat
Gunner14

Mazec že penaltu uznaj, ale takovou pičovinu dají jako ofsajd zase, tentokrát se měří od loktu

Reagovat
mithro

ja som pri tych protestoch zabudol aka je VAR paradna vec

Reagovat
Tommy the Gunner

VAR kurva, jdete uz do prdele

Reagovat
martin.b

Vykompenzovaly se dvě špatný rozhodnutí, ale ten offside.. ten dalo práci narýsovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt v tom ofsajdu byl kur a max rukou

Reagovat
ajouki

Hezky pěkně tam teď toho Ceballose vzali přes párky. Nic víc si nezasloužil.

Reagovat
masly008

Reagovat
Trand

To i Elneny je větší kanonýr než Partey. Jinak proč nestřídá?

Reagovat
Edgewalker

Ty Parteyho střely, to je smrt

Reagovat
Front hell

thomas

Reagovat
masina_LFC

Delph ma ine stucne ako zvysok timu

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Škoda že ta Superliga nevyšla, to by byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

být 11. v PL nebo superlize o 12 týmech, why not

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
mithro

uz som si vravel, ze je to trochu nuda.

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno

Reagovat
KnoxXx

Leno

Reagovat
Cobra

Reagovat
DieFohlenBMG

To je trouba

Reagovat
Edgewalker

Teď nevím jestli je horší ta Lenova chyba nebo Richarlisonův taneček

Reagovat
mithro

co tam zase kontroluju preboha

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Nikikrew

Doteraz si pamatam Kiwiho prispevok. Leno je Nemec, ten urobi isto nejaky picovinu... nemam slov.

Reagovat
Trand

Zakažte mu už někdo střílet, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

sad beletti almunia flashbacks

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

Ani Kepa nema takovyhle kiksy

Reagovat
masly008

tak na lávce to ani nejde ne?

Reagovat
Minister

Toto ale ani zďaleka nebola prvá Lenova chyba.

Reagovat
Ondiis

Kéž bychom mohli každý zápas začínat se ztrátou 1:0 a tyhle pičoviny si odpustit. Vážně KAŽDÝ zápas někdo vyrobí něco obdobného po čem inkasujeme

Reagovat
smazaný uživatel

leno slaba sezona. je v pohode brankar ale topka nie. pustit emiho bola proste neskutocna picovina

Reagovat
smazaný uživatel

veď to nebola ani strela od Richarlisona

Reagovat
masly008

ale to rozlišení VARu je boží.to už jsou i lepší telefony

Reagovat
roman_tycka

Martinez > Leno

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Kincl

Snad nevyhraje Arsenal ani EL a Arsenal padne na další dno :)))

Reagovat
masly008

já mám normálně strach co by jsme v LM dělali,to by byla ostuda.

Reagovat
J0EL

To si sem prisiel vypotit takuto sracku?

Reagovat
Kincl

Proč sracka? S takovou hrou tam nemají co delat

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo realne veri Arsenalu na titul v EL? Vsichni, kdo v tej soutezi zustali, jsou schopny je porazit.

Reagovat
Edgewalker

Včetně nás samotných.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste sami sobe tim nejvetsim souperem. To nikdy neni rovny boj.

Reagovat
masly008

Ale zase Arsenal je schopný taky ty mančafty porazit.Nám prostě sem tam zápas vyjde.

Reagovat
Salfovic

Emery si je namaže na chleba

Reagovat
Trand

Problém Arsenalu je vyrovnanost no, dokážou zahrát skvělý zápas a zápas potom tak jako dneska.. Plus tam je samozřejmě cca 50 % šance, že někdo z obrany daruje soupeři góla.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

iamek pls

Reagovat
bbbauch

Reagovat
John Obi Mikel

U fanouška Bayernu bych spíš čekal, že budou přát Arsenalu postup do LM, aby se tam s nimi mohli setkat.

Reagovat
ElectrickMann

Fans Arsenalu.. vy jste s Artetou spokojeni? Vždyť to je největší sračka v Arsenalske historii a to má tento "trener" rozhodně lepší kádr než jeho předchůdci..

Reagovat
masly008

MÁ CCA STEJNÝ MATERIÁL JAKO EMERY A JE TO STEJNÁ SRAJDA JAKO POD EMERYM,ALE VYHRÁL fa cUP.sory za caps všiml jsem si pozdě.

Reagovat
Minister

V čom má lepší káder? Podľa mňa je tam až príliš veľa priemerných hráčov.

Reagovat
Nikikrew

Arteta ma lepsi kader ako Emery, to je cisty fakt

Reagovat
ElectrickMann

Tak třeba má navíc Tiernyho, Pepeho, Parteye, vyzrálejšího Saku a ESR, Odegaarda... přivedl si Luize, Williana, 30mil Salibu poslal na hostování.. rozhodně nemá slabší kádr než měl Emery a hraje rozhodně větší sračku. Stačí se podívat na tabulku. Nebo Emery měl kádr dle tebe silnější?

Reagovat
Frony

Pepe, Tierney a Luiz přišli za Emeryho, aspoň něco si zjisti než o tom začneš psát

Reagovat
Frony

A navíc za Emeryho to byl takovej chaos, že statistika střel na Watfordu byla 31/7 pro domácí a měli i větší držení míče. Takovej hnus jako pod Emerym Arsenal nikdy nehrál.

Reagovat
Trand

Vždyť letos jsme taky kolikrát hráli nekoukatelnej hnus

Reagovat
Frony

To je pravda, ale srovnávat to s obdobím kdy nás těžce přehrávaly týmy ze spodku tabulky je šílenost. Letos si zápasy prohráváme spíš vlastníma chybama, pod Emerym nás ke konci drtil úplně každej.

Reagovat
iamek

Lee Grant was expected to sign a 12-month extension. However, #mufc have decided to withdraw their offer. Grant is now set to leave when his current deal runs out at the end of June.

Neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Ale třeba jen nahradí Eda

Reagovat
iamek

Nebyl jsi dneska v pražské zoo? Borec batoh Slovácka a triko Manchester

Reagovat
Freedo

A jako návštěva nebo ve výběhu?

Reagovat
Mikesh

Ze mě se ůplně vytratila taková ta fanouškovská chuť, protože od té bandy průměráků vlastně nic nečekám. Strašné vidět Arsenal na úrovni Wolves, Leeds, Crystal Palace. Nic proti těm klubům, ale jako abych vlastnil fotbalový klub typu Arsenal jen proto, aby mi vydělával peníze s tím, že bude hrát klidně totální sračku to je drzost a urážka sportu. Kroenke, založ si firmu třebas na šití arsenal triček, ale táhni už někam do prdele ty kundo pochcaná .

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ten Konaté je blíž a blíž.

Nakonec teda kvůli těm zraněním o něco klidním svoje nadšení, nicméně zároveň předpokládám, že skauting ví, co dělá (navíc takový Keita nebyl v Lipsku žádná skleněnka a co z toho).

Jinak ale 22 let, kvalitu určitě má, cena dle mého velmi slušná, navíc by to snad bylo vyřešeno ještě před přestupákem, má to potenciál na fantastický přestup. Samozřejmě uvidíme, jaké to bude v reálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za koľko?

Reagovat
Kixi Syhimour

Falk psal, že ta výkupka je ještě nižší než se myslelo, prý něco v rozmezí 32.5 - 34 mil. v eurech.

Teď se nejčastěji skluňuje asi 30.5 v librách, což tak nějak odpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale mám obavy o jeho zdravie, lacný vzhľadom na covid éru nebude...

Reagovat
avicii

Je to kvalita, mne sa vždy páčil keď som videl hrať Lipsko, často bol lepší než Upamecano, keby nebol IP tak som nadšený, takto je tu u mňa obava o jeho zdravie..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hai

skleneho Matipa nahradime sklenenym Konatem

Reagovat
Coutinho10

tak tam jsou vsichni 4, tak uvidime...

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Kabak, Robertson, Thiago, Wijnaldum, Mane, Salah, Jota, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, R. Williams, N. Williams.

Reagovat
WienArsch

Anoooooo!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dôležitý gól, díky, Mo.

Reagovat
WienArsch

Jak mohl ten balón takhle "zalepit"? Náhoda, nebo je tak dobrej?

Reagovat
Remt

já vždy nechápu když to nějaký hráč dokáže zády k bráně takhle z otočky trefit když to vypadá že má míč za sebou a musí se pro něj hodně vracet.. přijde mi velmi technicky náročný zvládnout koordinaci pohybu a tu střelu takhle provest

Reagovat
Remt

Ten Saint Maximin je opravdu zajímavý hráč

Reagovat
Luc-Luc

je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Saint-Maximan je taký Mane, dobrý hráčik:)

Reagovat
Malresi

Vzdy ked vidim Newcastle, tak je ich najlepsim hracom. Nerozumiem, preco po nom este nesiahol lepsi klub.

Reagovat
Remt

Kluby kalibru arsenalu apod casto koukaji po takovych shit hracich a nejake extra spekulacich o tomhle hraci jsem nevidel. Ale neni on sklenenka?

Reagovat
Malresi

Je nachylny na zranenia, ale aj tak by sa imo bez problemov uplatnil v kluboch hrajucich o pohare.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrá druhú sezónu v NUFC, bol by drahý a býva často zranený. A s fat Mikeom sa ťažko obchoduje .

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago-Gini-Firmino musia hrať taktickejsie, lebo stred máme deravý jak emental.

Reagovat
WienArsch

Proč si proboha nepřihrajou? Sobečci...

Reagovat
Remt

To ten útok dost sráží.. Jsem zvědav zda toto budou v Liverpoolu nějak řešit protože je to fakt dlouhodobé..

Reagovat
Luc-Luc

to je zase zapas na 1:1 nebo se stestim 2:1 nekdy v 90. minute

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
pospec7

Tvl Mané se Salahem to je neco strasnyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Mane .

Inak znovu skvelý Dúbravka, ešte keby má naše repre nejaké krídlo .

Reagovat
Luc-Luc

boha jeho ta koncovka

Reagovat
REPLIKATOR

Mané Příště na lavku.

Reagovat
stiflerovamama

Toto už fakt nepotrebuje ani komentár ani nadávky ... Wau

Reagovat
avicii

Takéto tutovky pozahadzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Už začínam váhať nad budúcnosťou Firmina v lfc, on neskutočne zlenivel a dnes je viac vysunutý ako Jota , a to sa mi nepáči. Ak mu aj budúca sezóna nevyjde, tak papa.

Treba oživiť v podstate celý tím. Snáď sa chytí naplno aspoň talent Harvey Elliott.

Reagovat
stiflerovamama

Ja mám veľké obavy prakticky o celú tú trojku. S tým ako je Mané mimo neverím, že príde budúca sezóna a zrazu to bude starý Mané. Čo sa týka Firmina, on už podľa mňa lepší ako teraz nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

O Salaha nemám obavy, dal v lige už 20 gólov, on a Jota sú naša budúcnosť + snáď Harvey Elliott, aspoň niečo. Teda ak Mo náhodou neodíde, ale kto by ho zaplatil... Taký mešec zadlžení Španieli nemajú.

Reagovat
Remt

Francouzi ano.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol veľmi individualistický útok - Neymar-Mbappe-Salah, ale nech dajú, keď majú...

Reagovat
Talker

Těm dvěma končí smlouva a je otázka, jestli budou ochotní prodloužit. Ono teoreticky v létě se může stát, že PSG přijde o obě hvězdy, pokud nebudou ochotní prodloužit a v tu chvíli ty peníze využijí na nákup náhrad.

Každopádně si myslím, že oni půjdou stejně po mladších hráčích, podobně jako u Mbappeho a Neymara. Tam si myslím, že pokud by ti dva zdrhli, tak půjdou po hráčích jako Sancho, Haaland a podobně a ne po téměř třicátnících.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

Podepise jeden a pak druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom nech sa komentátor čuduje, že Robbo+TAA majú len 5+5 asistencií, keď náš útok všetko zahodí. TAA mal mať už dnes áčko.

Reagovat
Malresi

Kludne mohlo byt 4:1, aby nas tie sance nemrzeli. Mane a Jota su dnes v koncovke tragicki a Salah okrem golu taktiez. Firmino je pomerne neviditelny, ale par goloviek uz vytvoril.

Reagovat
stiflerovamama

Oficiálne máme najneefektívnejší útok aký som v Liverpoole zažil. Mané vyzerá oproti Maximanovi ako posledný drevák, to čo predviedol pri tej šanci len dokazuje ako veľmi je mimo. Salah svetový gól a potom klasicky zahodené 2 tutovky. Bohužial mám pocit, že Jota sa k nim začína pridávať. Firmino taký svoj klasický malátny štandard. V tej koncovke sme fakt k smiechu.

Reagovat
stiflerovamama

No a samozrejme si to pýta, že dostaneme gól, pri tých zahodených šanciach.

Reagovat
smazaný uživatel

"Oficiálne máme najneefektívnejší útok aký som v Liverpoole zažil."

Slabá pamäť. Downing, Carroll, Kuyt, Maxi a Suarez za Kennyho.

Reagovat
papos182

Jj, 2012, ale aspon to byla zabava tipovat, kolik tycek zase dame.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, zábavná na úrovni tlačoviek Matoviča .

Reagovat
smazaný uživatel

zábava

Reagovat
SCELO

ako kuyt maxi a suarez, tak ty si tiez ulietas......

Reagovat
smazaný uživatel

Mali spolu vydarený pol rok, ale v tej celej sezóne Kennyho veľa spolu nenahrali. Ak by boli všetci v plnej sile, bol by to nezastaviteľný útok. Vypísal som hráčov, ktorí vtedy u nás hrali v útoku / na krídle .

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka má perfektnú angličtinu . Sympaťák.

Reagovat
FC Porto FC

To jsou jako lidi kteří až teď zjišťuji že Maximin je nadpozemský?

Reagovat
masina_LFC

Mali by sme najať trénera zakončovania namiesto toho trénera autových vhadzovaní

Reagovat
smazaný uživatel

koledujeme si kuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Remt

Můj tip: 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Naivka

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka je skvelý, ach kua, dáva im šancu...

Reagovat
Remt

Virgil..už by se mohl vratit

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Jota, najviac zatiahnutý, ešte aj prvý striedaný

Reagovat
REPLIKATOR

Mané úplně v pohodě se mohl Dúbravkovi vyhnout

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Remt

Jde na to jako Ramos, zranit brankare aby pak chytal na hovno

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Luc-Luc

Dubravka vybornej, ale ta nase koncovka, to je silene, nejhorsi je, ze nejakou slusnou cenu muze mit max Salah nebo Jota...

Reagovat
REPLIKATOR

Shelvey malá domů přes půlku hřiště

Reagovat
Luc-Luc

a uz vubec nechapu, proc nesel dolu spis Mane misto Joty

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní komentátori ma premier sport strašní laici

Reagovat
RKBoy

oni tam nikoho iného ani nemajú.

Reagovat
stiflerovamama

Ja už fakt nemám silu sa 90 min pozerať na tých tragédov vpredu.

Reagovat
Remt

Začínám je podezřívat z toho ze oni dát gól prostě nechteji

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago dnes nebol zlý, až na prvých 20-30 min, kedy sa mierne pozične hľadal, ale to sa dalo čakať, keďže každý zápas hráme v inom zložení.

Reagovat
Remt

Podle mě velmi kvalitní výkon od něho. Dost fans lfc je na něj až prilis prisnych. Dnes predvedl přesně to co od něj čekám. Má skvělé prihravky kterými vyřadí celou zálohu soupeře.

Reagovat
cubazi

Firmino a Marné musia tahnuť preč dopiče... to je strašné ako hraju

Reagovat
cubazi

Fabinho

Reagovat
Remt

Fabinho, klasik proč si dělat problémy když to lze vyřešit takto

Reagovat
smazaný uživatel

Máme čo sme chceli, na top 4 nemáme. Kua, presne sa to dalo čakať

Reagovat
WienArsch

Kudlaaaa, hoši ale už...

Reagovat
Luc-Luc

muzem jeste zpatky do superligy ?

Reagovat
cubazi

Reagovat
Hai

Reagovat
stiflerovamama

Krasa nič iné sme si ani nezaslúžili kokoti prijebani skurveni fuj

Reagovat
smazaný uživatel

jasna ruka

Reagovat
Luc-Luc

VAR

Reagovat
WienArsch

Tohle pravidlo je fakt směšný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mělo uznat, to je krádež v přímém přenosu

Reagovat
penepi

Reagovat
MCFC_8

Nechapacka

Reagovat
oli9

Šílené pravidlo

Reagovat
MCFC_8

GOOOOOOOOL! Spravodlivost

Reagovat
oli9

Curaci fakt

Reagovat
WienArsch

Reagovat
aither

Reagovat
Luc-Luc

ja to mrdam

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL tak to je závěr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Haha my sme tragédi

Reagovat
Luc-Luc

Spravedlnost pro Newcastle

Reagovat
Malresi

Dobre nám tak kokotom. Newcastle zasluzene

Reagovat
13

Reagovat
penepi

Reagovat
penepi

Reagovat
cubazi

Klopp pal dopiče. Dakujem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zark

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Reagovat
Diskostu

Liverpool ostane vždy len Hnojom...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zark

Reagovat
Liquid

Reagovat
oli9

Mají véct 4:0 a ne 1:0. Dobře jim tak. Oni to mají stejně úplně v píči mi přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Totálna hanba, ale že totálna, mohlo to byť tak 6:2 a je to 1:1. Najhoršie na tom je, že Klopp nemá gule niečo zmeniť ,a že konzervatívne bude hrať Firmina aj Maneho v základe... Ale to už je jedno, v top 4 nemáme čo robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

A veľmi zlý signál, signál labilnosti celého kolektívu je to, že sa hráči neukludnili ani za stavu 1:0 pre nás a naďalej zahadzovali šance jak niekde v prípravke. Hanba.

Reagovat
cubazi

Klopp robi chybu ako v Dortmunde...robi dookola to issté a čaka iny vysledok...

Inak aj lavička NC je lepšia ako ta naša... som znechutený a chcem aby ten nemčur palil dopiče a bral aj Marného s Ronaldinhom pre chudobných -Firminom

Reagovat
smazaný uživatel

"aby ten nemčur palil dopiče" Ukľudni sa, hej. Jediný, kto môže zmeniť tento zmar je ten Nemčúr, nepoznám lepšieho človeka, ktorý má potenciál zlepšiť naše výsledky. Chcel by som vidieť Rodgersa, Rafu, Hodgsona alebo Gerrarda, ako by zvládli takúto rozháranú sezónu, v ktorej sme hrali s 19 stopérskymi dvojicami.

Reagovat
fenixLFC

uz sa ukludni omg

Reagovat
Taiger

kokutek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
YNWA__MSN

Kdo mi slušně vysvětlí proč Klopp nepoužije to 3.stridani alespoň v nastaveném čase, aby tu hru zdržel a rozkouskoval?

Reagovat
Luc-Luc

presne, nepochopitelne, jakoby se nam do LM nechtelo, buhvi jak to jeste bude s tou superligou

Reagovat
cubazi

PRESNE opäť gol v posledných minutach, ale ked vidim ako tam už pobehuje uplne vysilený hrači je mi doplaču...trenersky cele zle

Reagovat
Taiger

Díky šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vitasrp

Ta změna toho pravidla pro příští sezónu, to je teda taky neuvěřitelná bramboračka.

Pokud by ten míč trefil Wilsona takhle do ruky a on pak dal gól, tak by to zase neplatilo. Pokud by se ale míč odrazil od ruky Wilsona a připadl na kopačky spoluhráče, který by to pak doklepl do sítě, tak by to platilo. To mě fakt poser.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mikesh

Willock

Reagovat
Miguel19

Azpi na RWB

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska nějaké defenzivní.

Reagovat
Salfovic

To zas bude totálně ofensivní fotbálek

Reagovat
Coutinho10

Fredericks misto Johnsona urco lepsi volba

West Ham XI : Fabianski, Coufal, Balbuena, Diop, Ogbonna, Fredericks, Noble, Soucek, Fornals, Lingard, Bowen

Subs:Randolph, Trott, Johnson, Alves, Coventry, Lanzini, Yarmolenko, Benrahma, Odubeko

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Svatej

Juuu, uvidime i Emersona na křídle?

Jsem moc rád, ze mi tentokrát Tuchel dal možnost zapas nezapinat, aspoň se můžu socializovat.

Reagovat
Taiger

Už to nech bejt pls, moc na sílu

Reagovat
Svatej

Dokud bude ten hnusak sabotovat muj klub, tak prestavat nehodlam

Reagovat
RKBoy

ty si doslovné pokračovanie blade15 vs Sarri.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Reagovat
jack_donaghy

Jak prisiel tak postup v LM cez Atletov a Porto, v FA cupe postup cez City, jedina prehra v lige - totalna sabotaz

Reagovat
John Obi Mikel

Nedovedu si představit, co by dělal, kdybychom prohrávali.

Reagovat
Svatej

To samý, nejde mi o par upocenych vyher, nic z nich porad neni

Reagovat
RKBoy

v lige nie, uvidíme na konci sezony.

Reagovat
RKBoy

nehrá Tammy a Billy, sabotáž.

Reagovat
Talker

17 golů ve 13 ligových zápasech, 3 výhry z posledních 8 ligových zápasů a řešením je přesunout Azpiho ze stopera na wingbacka a dát zpátky do základu Wernera, který dal za posledního půl roku 1 ligový gol.

Reagovat
RKBoy

to neznamená, že sabotuje.

ja by som tiež Tammyho rád videl v tíme, ale robit tu kvoli tomu takéto emocionálne eskapády ako niekde v krčme mi príde prehnané a hlavne zbytočné.

Reagovat
Talker

A proč sem cpeš zase Tammyho? Vždyť se tu kritizuje něco úplně jiného.

Reagovat
RKBoy

pretože tu nad tým neustále vyplakávate?

Reagovat
Talker

Asi nemá smysl se bavit, když vezmeš jednu věc, na kterou si lidi stěžují a předhazuješ ji jako jediný problém a kompletně mi vyignoruješ 3 řádky, kde ti popisuju, co je blbě a Tammyho jsem vůbec nezmínil.

Reagovat
RKBoy

Azpi dáva zmysel v rámci skúsenosti a pozičnosti, a James mal posledný zápas katastrofálny a celkovo jeho forma poslednú dobu nie je ideálna.. mohol tam dat Odoia? áno, ale to by Moyes hned využil kedže tá strana by bolo proti tak agresívnemu súperovi smrt.

Werner mal dobrý zápas prooti City a chce využit jeho rýchlost a nábehy za obranu..

Reagovat
Talker

Teoreticky to smysl dávat může, pokud se na to nekoukneš v kontextu, že náš wingback je ve chvíli, kdy jsme na míči, na úrovni vápna soupeře.

Jediný bonus je, když jsme v defenzivním postavení, kde je silnější než další varianty - ale opět, to není pod Tuchelem naše slabina.

Moyes by využil, protože by to byla smrt? Ta věta nedává smysl, teď využívá dálnici za Azpim, který nemá absolutně šanci se vrátit a nějak defenzvně přispět, protože rychlostně je na úrovni stoperů a jeho prostor atakuje Fredericks.

Reagovat
mesyas

3/8? Ani jsem nevěděl, že je to tak špatné a ten Werner už je slušný vtip. Nemáš náhodou kolik dal pod Tuchelem asistencí?

Reagovat
Talker

Mrkni na transfermarkt, tam to bude. On má tuším 5 vybojovaných penalt tuhle sezonu a 5 asistencí(?), ale jestli je to v lize nebo i v pohárech nevím.

Ono to 3/8 (a 1 výhra z posledních 4 ligových zápasů) dost maskuje LM a FA Cup, kde se nám daří a postupujeme s prstem v nose.

Reagovat
Talker

Ale jo, klidně si piš, že jde o Tammyho a Billyho.

Reagovat
Svatej

Páni, to je teda něco

Reagovat
jack_donaghy

ano je. V lige drzi 4. miesto. Kde sa dalo postupit, postupilo sa. Neviem co viac chces. Ale mam taky pocit, ze nema zmysel ti cokolvek pisat, proste chces picovat a aj budes. Dovod si vzdy nejaky najdes.

Reagovat
Talker

Mendy; Christensen, Thiago Silva, Rudiger; Azpilicueta, Kanté, Jorginho, Chilwell; Mount, Werner, Pulišič

Kepa, Alonso, James, Zouma, Gilmour, Havertz, Hudson-Odoi, Ziyech, Abraham

Mohli jsme tam dát ještě Jamese s Emersonem místo dvojice Puli-Mount, abychom byli defenzivně solidnější. Přece jen náš problém pod Tuchelem je, že dostáváme hromady golů. Naopak ofenziva je naší silnou stránkou očividně, když si můžeme dovolit dát Azpiho na wingbacka.

Reagovat
Svatej

pozor na mistni modrou inkvizici

Reagovat
Talker

? Nevšiml jsem si jí, ale i kdyby tu byla, tak je mi u prdele.

Reagovat
blade115

Když se psalo o "druhé šanci pro Abrahama", nečekal jsem, že to znamená jen na lavičku... Silva se mohl šetřit na Real. Jinak je to asi fuk, ono je problém podle mého spíš v taktice. Tuchel by tam mohl dát klidně 6 ofenzivních hráčů, ale i tak by byl problém dát gól.

Reagovat
Talker

Hele třeba se na hřiště dostane na posledních 10 minut a pak ho Tuchel znova odpálí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že tento zápas neuvidím ale snad West Ham neprohraje! Lingardinho 2 góly

Reagovat
Talker

Tuchel confirms Azpi wing-back: "The back three is a bit taller than if Azpi plays there (centre back) so we gain centimetres in set pieces."

Jako chápu 3 stopery, abychom měli centimetry. Ale to neznamená, že musí Azpi hrát na wingbacku. Klidně tam mohl být CHO, na hrotu mohl být Tammy nebo Giroud a třeba Havertz místo Pulisice, kdy mají taky centimetry navíc.

Reagovat
John Obi Mikel

West Ham hraje hodně po stranách, tak tam chtěl dát defenzivní variantu.

Reagovat
Talker

Defenzivní variantu, která je nejpomalejší z té trojice a hraje vysoko na hřišti?

Vždyť se stačí mrknout na ten sprinterský souboj s Fredericksem, kdy měl náskok tak 2 metry, během pár vteřin měl ztrátu 2 metry a ani přes usilovnou snahu ho nedohnal, ač Fredericks měl míč u nohy a nebyl to od něj vyloženě 100% sprint.

Reagovat
smazaný uživatel

James hrál poslední zápas hovno a navíc potřebuje asi odpočinek před Realem. A CHO není obránce. Každopádně já osobně bych tam radši Viděl Odoie...

Reagovat
Taiger

Masons look = 11/10

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej kluk v dresu a kopačkách. Kdo by to řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic je fakt marný. Na balonu nulový a místo střel nahrává golmanovi do ruk.

Reagovat
mesyas

Jediný Mount za něco stojí a pravidelně si udržuje nějakou přijatelnou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne marnej pokus Timo ...to nemohlo vyjít ani kdyby si to zkusil tisíckrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner To je prostě hrůza se na to dívat.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

No Chelsea player has scored more Premier League goals than Timo Werner this season.

No Chelsea player has provided more Premier League assists than Timo Werner this season.

And he's won the most penalties.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to má hodně co společného, že dvě solidní šance, na které jsem narážel, kopl úplně napiču

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Sukinhoooo :( Borci ale letělo by to do brány... to jako stačí že tam nebyl "aktivní pohyb?"

Reagovat
hitZor

Vždyť mu to šlo od prsa do stehna a ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka byla, řekl to i Svěcený, takže to musí být pravda. Zároveň ale řekl, že se neměla pískat, to už lhal.

Reagovat
John Obi Mikel

Dát do jedný věty, že 'co řekne Svěcený musí být pravda' a 'Svěcený lhal'

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině že bych si dělal prdel...

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Aa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To se tady nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo Noble hraje celkem dobře? I proti Newcastlu mi nepřišel nejhorší..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ale strašně nudím... Kéž bych se šel socializovat jak Svatej

Reagovat
Svatej

ja jsem rad, ze o nic nepřicházim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli to šlo přímo teď, ale proč ten Lingard někdy nenahraje? Třeba na Coufala mi přijde, že se vždycky podívá a ne, zasekne to. No snad ho pár gólů nevrátí k nám, ať si ho nechají klidně zadarmo.

Reagovat
mesyas

Ten Werner je totálně na hovno. Buď není vidět nebo když už je vidět tak ve spojení s tím, že něco posral nebo...posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
mesyas

dobrý, dopsal jsme a on dal gola

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

tohle pěkně posral

Reagovat
mikelinos

Reagovat
iamek

No Chelsea player has scored more Premier League goals than Timo Werner this season.

No Chelsea player has provided more Premier League assists than Timo Werner this season.

And he's won the most penalties.

Reagovat
mesyas

A právě proto se Chelsea plácá na 4. místě a je tam kde je. Ještě nedávno stejně golů v PL jako zouma. To o něčem vypovídá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tonje mozna tim, kolik nahrala jeho konkurence.

Reagovat
spider_8

Taky je vyjma Mounta jediný ofenzivní hráč, který hraje celou sezonu stabilně v základu. Ale jinak souhlas, že přes ty příšernosti co často předvádí toho pro nás i hodně odvedl.

Reagovat
Talker

A Mount hlavně polovinu sezony hrál CM, takže se nedá brát ani jako ofenzivní hráč

Reagovat
spider_8

Tak většinu sezóny hraje něco jako AM, rozhodně se za ofenzivního hráče považovat dá, ale bezesporu má Werner ofenzivnější roli (často dokonce hrot.).

Reagovat
Talker

Tak bavíme se o hráči, který spálil neskutečné množství šancí a seznam jeho ligových golů je:

1 v dubnu

0 v březnu

1 v únoru

0 v lednu

0 v prosinci

1 v listopadu

3 v říjnu

Přitom on měl neskutečné množství šancí a měl být minimálně na 15-20 golech, má odehráno 2200 minut a má těch golů 6.

Reagovat
Talker

A tady vidíš, proč je kritizován. Měl mít minimálně 2 goly, možná i tři. Má jeden.

Reagovat
Miguel19

T I M O !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Werneeeer

VŽDYCKY JSME MU VĚŘILI

Reagovat
smazaný uživatel

TIMOOOOOOOOOOO. VŽDYCKY JSEM VĚŘIL

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mesyas

TAK TO JSME UŽ Ě, KTEŘÍ MU VŽDYCKY VĚŘILI

Reagovat
Talker

Konečně Werner

Reagovat
REPLIKATOR

Centr z Coufalovy strany a Součkův hráč dává gól. Tohle si Češi za rámeček nedají

Reagovat
hitZor

Součkův hráč? A ti tři stopeři, kteří běželi v jedné lajně nejspíš obejmout Fabianskiho nic? Souček by měl bránit Mounta nebo Kantého, rozhodně ne Tima.

Reagovat
REPLIKATOR

Pokud jsem dobře viděl, tak balon šel za stopery do prostoru, který by měl mít pokrytý defenzivní záložník. A nejblíže byl Souček.

Reagovat
hitZor

No dívám se na to znova a měl to jednoznačně mít Balbuena, ten prostě běžel a vůbec si nevšiml, že mu Werner odskočil, zareagoval až na tu přihrávku Chilwella, na kterou už prostě nedosáhl. Byl to rychlý brejk a Souček to neměl vůbec šanci stíhat, celou dobu běžel sprintem dozadu..

Reagovat
vitasrp

Chilwell to trefil do senzačního prostoru, kdy to je vlastně těsně před těma stoperama, tam se defenzivní záložník obvykle nestihne dostat, protože by musel stát tak dva metry před obráncema, což je moc blízko. Plus samozřejmě musí běžet z hloubky hřiště, takže se do tý pozice prostě o půl sekundu nedokáže dostat.

A i pro stopera to bylo těžký, ta akce byla od Chelsea zahraná chytře, Werner tam vytáhl Ogbonnu, ten se pak nechal strhnout hrou a Werner běžel z toho nebezpečnýho prostoru před stoperama úplně sám, takže druhej stoper, který couvá s hrou, si ho prakticky nemá jak navázat. Tam je jediný řešení - včas zastavit, odhadnout, že půjde zpětný míč a zavřít ten nebezpečný prostor, což oni tentokráte neudělali.

Reagovat
smazaný uživatel

To by potom nebyl defenzivní záložník ale třetí stoper, max. předstoper.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně jednoduchý uvažování. "Když to je metr před stoperama, musí to mít CDM." Proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak krásná asistence od Bena

Reagovat
RKBoy

snád prvý krát som videl v tejto sezone Wernera takto pokryt loptu.

Reagovat
John Obi Mikel

Dva pragmatici na lavičkách, takže hra asi očekávaná. Jinak pěkný gól do šatny, ideálně po přestávce přidat uklidňující druhý a v klidu zápas dohrát (jednou).

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
vitasrp

Přísáhám bohu, že už jsem měl napsaný příspěvek, kde jsem Wernera jebal prakticky za všechno, co v tom poločase udělal. Dostal se sice dvakrát do zakončení před tím gólem, ale vždycky to řešil příšerně, že to nemělo šanci na gól.

Při hře zády k brance nedokázal udržet míč a posunout hru, naopak dokázal dělat technický chyby a darovat West Hamu protiútoky - viz ta totální technická hrubka u toho vhazování.

A pak dá frajer gól, kdy udělá všechno dobře, udrží míč, otočí se s frajerem na zádech, posune hru, udělá pozdní náběh do vápna a neomylně to zatluče. Tak nakonec díky Timo.

Jinak je to Tuchelova klasika, 35 minut jsme West Ham drželi v defenzivním bloku, kdy 10 z 11 jejich hráčů mělo průměrnou pozici uvnitř vlastní poloviny. Od toho faulu Wernera jsme se nechali zatlačit a museli přežít pár standardních situací a nakonec dali z ojedinělý akce gól. V druhý půli tak můžeme hrát i na brejky, což by týhle sestavě mělo vyhovovat o něco více.

Reagovat
spider_8

Souhlas s tím řešením finálek a technickou nedokonalostí, ale jinak podle mě odehrál celkem slušný poločas. Tenhle zápas mu sedí, dostává se do náběhů, nebezpečných pozic a celkově je to náš nejnebezpečnější hráč. To, že neumí podržet míč zády k bráně je holt tak trochu jeho charakteristika, byť u toho gólu to udělal výborně.

Reagovat
Walter_Sobchak

Werner a Tuchel OUT.

Reagovat
Salfovic

Pěknej českej gól

Reagovat
PhilipS

To mám za to, jak jsem si zrovna říkal, jak marnej Werner je a jak je možný, že tenhle hráč tak dominoval v RB.

Dinosaurus zase naordinoval výživnou pasivitu s pěti obráncema. Což je bez Antonia, tak neskutečně impotentní . Zajímalo by mě, jestli s tím někdy dokázal uhrát body. Myslím, že ne, ale pořád to zkouší. Sere mě to. Coufal tu pravou stranu úplně v pohodě obsáhne sám.

Líbí se mi jak Souček za tu jednu sezónu neskutečně zlepšil rozehrávku. Pořád mě překvapí jak delikátně dokáže posunout balón.

Christensen si může pogratulovat za ten taktickej faul. Lepší žlutou jsem tuhle sezónu neviděl.

Reagovat
Coutinho10

zatim smerem dopredu to je malo, skoda golu do satny, ale i tak by bylo nutny pridat, ted uz neni na co cekat + maji 2 zluty, tak by se treba mohl jim nekdo vykartovat a treba to pujde lepe

Reagovat
Coutinho10

uuuuuff

Reagovat
Miguel19

Werner ty pičo

Reagovat
John Obi Mikel

To je vůl

Reagovat
spider_8

Bože

Reagovat
vitasrp

To není normální, ten chlap je prostě v zakončení fakt neštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Taaak a už je to zase Wernerova klasika

Reagovat
hitZor

Tuchelova reakce úplně dokonale výstižná

Reagovat
PhilipS

To bych teda nesouhlasil. Strašnej zákrok od Fabianskiho. To má letět do hajzlu

Reagovat
RKBoy

no ty vole.

Reagovat
Coutinho10

dobre Pablo, to je ono...pojdte

Reagovat
vitasrp

A Jorginho z naší potenicální šance udělá brejk soupeře, to je taky nikdy nekončící paráda.

Reagovat
Talker

Záběr na Tuchela, jak tomu nevěří...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
OTASi

Reagovat
Salfovic

To je boží a všeříkající.

Reagovat
Talker

Přitom jak známe Wernera, tak bych takový pohled čekal po tom golu, který vstřelil.

Reagovat
REPLIKATOR

to by bylo trochu blbý no

Reagovat
iamek

Tento tweet může obsahovat citlivý obsah

Reagovat
RKBoy

na Tuchela sa zrovna dobre nepozerá ,no.

Reagovat
Salfovic

Neboj, to zvládneš.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Reagovat
mesyas

Werner dobře, už má splněno tak na to může jebat

Reagovat
smazaný uživatel

Wernera by se měla Chelsea zbavit. On ač se snaží, tak mu prostě chybí kvalita. Je rychlý, ale na jeho práci s balonem je vidět, že to není a nebude top hráč. Při běhu pořád hlava dole, zakončovat neumí. Je to sympatickej kluk, ale Chelsea by měla mít na útočníky vyšší požadavky...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl dvě situace.

1. Mohl jít z úhlu sám na Fabianskiho ale první dotek k praporku - hrůza

2. Klika nebo co to bylo ve vápně

Reagovat
Talker

Mount střílí, vytváří šance a ještě blokuje střely ve vlastním malém vápně... Další skvělý výkon od něj.

Reagovat
John Obi Mikel

Werner

Reagovat
vitasrp

Timo běž už doprdele, tohle se fakt nedá tyvole.

Reagovat
Miguel19

Rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner

Reagovat
John Obi Mikel

Balbuena ČK.

Reagovat
Talker

Werner znova, 2x jde jeden na jednoho, poprvé přihraje z malého vápna někam do středu hřiště a podruhé nedokáže udělat ani kličku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza je to.

Reagovat
PhilipS

Tohle není červená ani omylem

Reagovat
Trapper

Reagovat
hitZor

Sice to smrdělo dost vážným zraněním, ale bylo to jen dost nešťastné

Reagovat
PhilipS

Tak to běžte do hajzlu. To je zas rozhodnutí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
spider_8

Taky bych za tohle nedával.

Reagovat
OTASi

Za tohle nemůže dát kartu

Reagovat
Greny

Jasná cervena co sakra resi

Reagovat
oli9

Ti mrda vole?

Reagovat
Greny

Proč?

Reagovat
Taiger

Reagovat
tunkic

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Taiger

Reagovat
DieFohlenBMG

Tohle ne e

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

oranžová

Reagovat
oli9

Červená ani náhodou

Reagovat
Trapper

Wtf, tohle neni cervena, co to zas vymysli.....

Reagovat
Talker

Nevím, červená je hodně ostrá.

Reagovat
vitasrp

Tohle je v podstatě vyloučení založený jenom na VARu. Tohle prostě červená není, ti hráči jdou proti sobě, však ten hráč je u míče dřív, odkopne balón a ono se úplně nedá vždycky kontrolovat, kam se potom došlápne.

Faul a žlutá oki, ale červená, tohle bynikdo bez opakovaček VARU neudělil.

Reagovat
PhilipS

píčovina naprostá. Je vidět jak se tu nohu pak snaží stahnout. Totální náhoda. Achjo

Reagovat
hitZor

Reagovat
RKBoy

VAR proste potrebuje jasne stanovené pravidlá, čo nemá.. takto je to len o tom ,kto tam sedí a ako sa zrovna vyspal.

Reagovat
RKBoy

inak zrovna dnes som si pozrel záznam zápasu medzi nami a Spurs zo sezony 12/13 ,ked sme vyhrali 4:2.. najšokujúcejšie pre mna bolo, že pri súčasnom štandarte by min. 2 goly v tom zápase koli milimetrovým ofsajdom neplatili..a to nepočítam ešte ten 4. gol ked Mata postrčil Walkera pred prihrávkou na Sturridge.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Jak vidím tak souhlasí jen fanoušci Chelsea

Reagovat
hitZor

Jen někteří, tohle byla šílená blbost od rozhodčího..

Reagovat
Talker

Jo, souhlasí tady kolik, možná polovina fanoušků CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne

Reagovat
JarousFCB

Ale ti co souhlasí, tak CFC fandí... Nikde nepsal že se souhlasí všichni fans CFC

Reagovat
Greny

A nesouhlasí fanoušci WHU a Liverpoolu

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

citovka jako vzdy

Reagovat
RKBoy

Zelená.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruská špína hodně topí. Tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Oranžová.

Reagovat
Bayern +

Žiadna, do piče veď sa pošmykol...

Reagovat
icka

Reagovat
JarousFCB

Světle žlutá

Reagovat
blade115

Tohle přece není červená ...

Reagovat
Salfovic

No, neměla by být

Reagovat
OTASi

podle týhle logiky je teda faul v každým hlavičkovým souboji ve vápně, útočící hráč co je první u míče a odhlavičkuje a pak se srazí s obráncem - tak to je faul?

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud mu při tom hlavičkováním prošlápne lýtko, tak to faul bude.

Reagovat
Bayern +

Jasné každý týždeň nám vyjebte hráča z ihriska... ale spornú situáciu Azpilicuetovej ruky sa ani neunúva pozerať. Kurvy prašivé nie že by to mala byť jasná penalta, to netvrdím, ale už som videl penalty aj za "menšie" hranie rukou

Reagovat
hitZor

Jaké ruky? Prso ani stehno, pokud vím, nejsou součásti ruky.

Reagovat
Bayern +

Tak v tv bol záber len z jednej strany a podľa neho mu lopta obtrela biceps.

Reagovat
Talker

Vždyť to VAR řešil, jen relativně rychle došli k rozhodnutí, že to penalta není...

Reagovat
Bayern +

No však práve...

Reagovat
Talker

Jako penaltu by to možná pískl někdo bez VARu, bylo tam možná nějaké škrtnutí o ruku, ale to bylo fakt minimální.

Reagovat
blade115

Týpci si ten zákrok pustí 20x, ani to jim nestačí na rozhodnutí se, tak se ještě 5x podívá hlavní a potom všem rozhodnou přinejmenším sporně a asi o tom ani sami nemůžou být 100% přesvědčeni. Krásná ukázka toho, jak by VaR fungovat neměl.

Reagovat
kaaspis

Reagovat
Kantos

Vzdyt VAR se rozhodl. Rozhodl, ze hlavni pochybil a je to podle něj penalta, tak ho poslal k monitoru se na to podivat. Jak by sis jeste představoval, aby VAR rozhodl? Vzdyt nemuze sam rozhodnout o faul/nefaul, to je vzdy na hlavnim. Tohle je snad neco co funguje konzistente od zacatku VARu.

Reagovat
hitZor

V PL tohle teda konzistentně fakt nefunguje. Rozhodčí se v 95 % případů ani nechodí na monitor podívat.

Reagovat
Kantos

No, ano, ale kdyz se nejde na monitor podivat, tak tam VAR nevyhodnoti zjevnou chybu. Kdyz uz ho k tomu monitoru posle, tak v 95% zmeni rozhodnuti. Co je zjevna chyba je sice na delsi debatu, ale jinak jsem myslel, ze tohle bylo uplne jasny.

Reagovat
Kantos

*samozrejme cervena, ne penalta

Reagovat
Talker

Těch 10 minut pro Tammyho jsem přecenil, 86. minuta

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba nastaví 6 minut

Reagovat
Talker

Tak 87.

Reagovat
Greny

Jako sorry ale prostě mu kolikama projel lýtko... Trošku to prezenu ... Ale když teda odhlavickuje balon a pak mu napálit loktem je to ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ok, ale nejsou za to redky.

Reagovat
Taiger

Reagovat
jack_donaghy

Tady ale leti uvaha ako: nebolo to schvalne, tak to neni cervena.

Samozrejem toto je ukazkova cervena.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Taiger

Reagovat
Greny

Klidně se smějte ale prostě toto je definuje surovou hru a je to ruda....

Reagovat
Greny

A když se tak smějete tak čekám nějaké vysvětlení na základě čeho to není redka

Reagovat
smazaný uživatel

Odkoupnout balon definuje surovou hru

Reagovat
Greny

Za mě tím ohrozil soupeře a mohl ho zranit , což je surová hra... On i ten Roofe hrál nejdřív balon než Koláře akorat následky jsou jiné ....

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kokesh

To samý říkal i Roofe u Koláře. Byl jsem tam dřív, hrál jsem balón, byla to nešťastná nehoda...

Některým tu solidně jebe...ale asi si myslí, že se fotbalisti mohou náhodně a omylem prošlapávat po celý zápas.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
mithro

Reagovat
hitZor

Jako teď měl podle té stejné logiky dostat červenou i Coufal

Reagovat
JarousFCB

projel mu kolikama stehno

Reagovat
John Obi Mikel

Úplně jiná situace

Reagovat
hitZor

Kanté

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Ziyech tvl, proč mu to nedal Kante ani Mount???

Reagovat
John Obi Mikel

Abraham už pochytil něco z Wernerova umění.

Reagovat
Luc-Luc

dobre vyhlavickoval na roh

Reagovat
vitasrp

Jako co v prakticky každém zápase nedáme, to je neskutečný.

Reagovat
Luc-Luc

WHU marnost teda, cekal jsem vic

Reagovat
REPLIKATOR

Zápasy proti silnějším týmům nezvládají.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jedna věc je jistá a shodneme se na ní všichni, Mount je beast.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak jsem ho loni docela kritizoval, tak letos je to podle mne jeden ze tří nejlepších ofenzivních záložníků ligy.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Já v něm vidím takové to "něco navíc", co dělá velké hráče velkými. Pohyb, myšlenka.. Fakt radost na něj koukat.

Reagovat
Walter_Sobchak

Hlavne to že sa nezasekol a neustále sa zlepšuje je na nom skvelé. Minulu sezonu som ho najviac kritizoval za nevyrovnané výkony a tuto sezonu skoro každý zápas top výkon. Ked dalšiu sezonu ešte zlepší G+A tak to bude world class hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kinky7

Grealish Foden Fernandes, De Bruyne? z 5 spise bych rekl

Reagovat
Coutinho10

super zapas od Burnley, takhle se bojuje o zachranu

Wood hattrick, skoda, ze jsem mu nedal cecko

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Wood

Reagovat
gazza62

Wood ,hattrick a navíc čistý za poločas.Vydra bojuje jak lev.Dbes hrají dobře.Záchranu jim přeji .Jedno z mála sympatických mužstev v PL.Jako dříve poskládané z britů a bez protěžované skupiny .To je dnes rarita.

Reagovat
MCFC_8

Burnley tym padom prakticky zachranene...podla mna sa posledna 3 uz menit nebude, Fulham mal pekne naslapnute, ale niekolko poslednych zapasov dodrbali...komu prajete postup ako 3. do PL? Ja dufam, ze v play off to da Brentford, prip. Barnsley, kedze dlho v PL neboli

Reagovat
smazaný uživatel

Brentford, Barnsley, ostatní týmy nedávno v PL byli tak at je tl nějaká změna

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
QooBo

Reagovat
Hlahart

MUFC XI vs Leeds: Henderson, Shaw, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Fred, McTominay, Fernandes, James, Greenwood, Rashford.

Greenwood základ na hrotu?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zaslouženě!

Reagovat
ManUnited

na livesportu je na hrotu psanej Rash ale snad tam bude Mason

Reagovat
mithro

pogba?

Reagovat
Coutinho10

Vydra luxusne, skoda te dlouhe nohy

Reagovat
John Obi Mikel

Wood 3+1

Reagovat
Hlahart

Máte někdo funkční stream? Mně dneska nic nefunguje..

Reagovat
Mato178178

to maju v leeds vsetci rovnaký účes?

Reagovat
mithro

kapitan, nikto ho nebrani a on tu hlavicku posle za stadion

Reagovat
Grahf

myslím, že priebeh je dosť iný, než sa očakávalo. V provom rade, leeds je dopredu mizerný, fakt hrozný výkon. Z toho vyplýva, že sa nedostávame do brejkov a taký james je tam dosť zbytočný. Celý útok by som premiešal, rash na hrot, mason napravo a james naľavo. No a mcfred dopredu čistá nula, naopak sami si dokážu zavariť.

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

James a Bruno

Reagovat
iamek

Oba na nic dneska. I když James získal aspoň nějakou standartku

Reagovat
Mato178178

rashford uspesnost prienikov dnes kolko ? 0/7?

Reagovat
iamek

Ten James dneska ty vole

Reagovat
ManUnited

To není jen dneska v ty finální fázi je strasnej celý působení u nás

Reagovat
Likan7

Přitom v prvních snad 4 zápasech dal 3 góly

Reagovat
ManUnited

Dal dva pokud vím u toho prvního se málem přizabil a druhej byl ten věšák proti Sotonu

Reagovat
Likan7

Chelsea, Palace a Soton. Tehdy jsem myslel, že jsme našli poklad

Reagovat
ManUnited

jo na Palace jsem zapomněl máš pravdu

Reagovat
EXoRcIsT

James

Reagovat
mithro

james, ok, podme to ozivit, dnes nie je jeho den

Reagovat
iamek

To by musel celou tu čtyřku dat dolu

Reagovat
mithro

ak tam pride cavani a pogba, tak sa to snad trochu pohne. leeds len prasi.

Reagovat
Likan7

Chelsea, Palace a Soton. Tehdy jsem myslel, že jsme našli poklad

Reagovat
Likan7

Špatné vlákno

Reagovat
Grahf

james fakt nie

Reagovat
Grahf

leeds už mal mať tak 10 žltých, vkus fauluju

Reagovat
iamek

Na co zase čeká se střídáním?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole má zas nestřídaci den?

Reagovat
Mato178178

20 min. uz tam mal byt

Reagovat
r.mrazik

stridat dve minuty pred koncem je na pest a ranu do kouli

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nedáme gól ani do půlnoci

Reagovat
mithro

otrasny zapas, len okopavanie a neschopnost v utoku. este ze islo o prd.

Reagovat
mithro

olskjær: "It's not going to be 0-0, I can guarantee it's not going to be 0-0. It's two teams who want to attack and attack as quickly as they can. We know that when we attack they're very dangerous on the counter-attack [and vice-versa]." #mulive [mutv]

Reagovat
Busby babes

jinxed

Reagovat
Dawon

Vyvetli mi nekdo, proc za stavu 0:0 ceka se stridanim do 85. a v 89. minuty? V tomhle by se clovek z Oleho fakt povetsinou posral

Reagovat
Grahf

snaha bola, ale finalka hrozná a leeds fakt dobre bránil, netypické pre nich :)

Reagovat
mithro

leeds sa poucil z preveho zapasu, dnes to zavreli, obetovali utok a dosiahli co chceli.

Reagovat
MCFC_8

We are so close

Reagovat
Gunner14

Ví tady vůbec někdo že se hraje finále Mickey Mouse Cupu za 20 minut? Ani článek se neudělal

Reagovat
MCFC_8

Len skoda, ze Arsenal z neho uz davno vypadol...

Reagovat
Coutinho10

clanek k finale poharu zadny ?

Reagovat
Coutinho10

jenom skoda, ze to nema nejaky preview a neni to na uvodni strane

Reagovat
jk

Mickey mouse cup se tady nebere moc vážně.

Reagovat
Coutinho10

j bohuzel no ale treba k semifinale clanek byl viz ten nejnovejsi tam

https://www.eurofotbal.cz/souteze/anglie/league-cup/

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak to a taky, že některé kluby tu mají ze strany redkace větší podporu. Kdyby byl ve finále Manchester United, beztak tu je článků několik, včetně rozhovoru s podavačem míčů.

Reagovat
Greny

Na druhou stranu proč článek k zápasu o kterým víš dopředu jak skonci

Reagovat
matZz

někdo stream?

Reagovat
Cobra

Ty jo, rozhodčí dokáže dát karty i hráčům City.

Reagovat
jk

No Laporte už mohl bejt venku.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gunner14

Slušný kolotoč Tottenham netuší jak to je ještě 0:0

Reagovat
matZz

City jenom jedna střela na bránu wtf

Reagovat
jk

To je hrozný se dívat na ten build-up Spurs. Je sice hezký, že Mason s nima mění rozestavení z 4231 na 433 ale je to naprosto k hovnu, když při rozehrávce od branky si to čutáme mezi stoperama, aby následoval diagonální pas od Tobyho vpravo, kde to má asi 20% úspěšnost nebo Llorisův odkop vlevo kde je úspěšnost 0%.

To nevyužití Winkse a špatný pohyb GLC při rozehrávce je něco otřesného. Za tohle Mason rozhodně palec dolů

Reagovat
MCFC_8

Dominanciu treba potvrdit aj nejakym tym golom...na 2.stranu mame stastie, ze Ayme nedostal redku

Reagovat
jk

60 minuta. Střídáme...

Reagovat
matZz

asi by mi vůbec nevadilo, kdyby si vzal Real Reguilona zase zpátky

Reagovat
RKBoy

Hojbjerg kopyto. zadrbe celú akciu a ešte sa rozčuluje na druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

Son dnes otras

Reagovat
jk

Reagovat
Coutinho10

slepice zase bez trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal niekto niečo iné?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Coutinho10

ja doufal, ze to konecne protrhnete, novej impuls v trenerovi, Kane se dal dohromady, mate spatnou sezonu, tak ze to budetr chtit prolomit a date do toho maximum a konecne nejakou trofej ziskate, ale bohuzel no, pral jsem vam to...favorit byl jasnej, ale urcite nejsou ve sve nejlepsi forme, maji semifinale v LM v hlave...dalo se toho vyuzit

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Lacko_Boh

ja im trofej prajem, ved to musi byt uz hrozna bolest toto

Reagovat
Front hell

Stejná jistota jako že ráno vyjde slunce

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

*Stejná jistota, jako že se vylezou z kanálů fanoušci Arsenalu léčící si vlastní mindráky.

Reagovat
aramaki

nechutí vlastná medicínka?

Reagovat
Front hell

to jsi mě naučil ty

Reagovat
jk

Ach jo. Asi bych byl šťastnější kdyby nás city smázli 3:0, což se klidně mohlo stát, než dostat takový gól. Na druhý straně jasný faul na Reguilona nepíská, stejný faul na Sterlinga ano a gól dá hráč co už měl bejt venku

Reagovat
QooBo

Reagovat
RKBoy

Sterling dneska ale vynikajúci výkon.

Reagovat
MCFC_8

Uz sa patrilo po par tyzdnoch

Reagovat
ajouki

Tottenham by potřeboval, aby si Harry Kane přihrál do křídla, nacentroval a ještě i zakončil. Ta neschopnost nacentrovat míč je do očí bijící. Několikrát se dostali do přečíslení, ale první hráč centr lehce zblokoval. Vždyť jim musí být jasné, že se dostanou do strašně málo akcí a musí koncentrovat kvalitu do každého centru nebo náznaku šance. Místo toho odfláknuté řešení. Aurier dnes asi tři také situace. Přihrávky na Reguilóna jdou až za brankovou čáru. Nervozita?

Reagovat
John Obi Mikel

S Mourinhem by vyhráli.

Reagovat
Nikikrew

Ehm..nie

Reagovat
Greny

Čekání pokračuje

Reagovat
Luc-Luc

strely 21:2 to se Tottenham vetsinu zapasu neucastnil ?

Reagovat
Gunner14

Tottenham klasika Ti hráči co posílá City z lavičky a ještě kteří se na hřiště ani nepodívají... to je tak na zrušení League Cupu, to budou vyhrávat každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

City zaslúžene, klobúk dolu. My sme bojovali, favoritom sme neboli, víťazstvo čakal málokto. Ja som rád, že sme zostali v hre až do konca. Potešil Hojbjerg a stopéri, naopak Reguilon a Son otras. Kane zranený, tam to bolo vidno. Nepochopil som striedanie Sissoka, ten chlap znovu všetko pokazil a pri štandardke neubránil skorujuceho Laporteho.

Reagovat
diastan

Reagovat
Gunner14

https://shop.tottenhamhotspur.com/product/spurs-carabao-cup-final-keyring/105209

Kdyby chtěl nějaký fanda Tottenhamu klíčenku za finále

Reagovat
Greny

To je cenná trofej

Reagovat
Front hell

Ta bude mít ve vitríně spurs své čestné místo

Reagovat
Greny

Snad tam je na tuto trofej dostatek volného mista

Reagovat
Front hell

Kdyby bylo nejhuře tak Levy nechá rozšířit

Reagovat
RKBoy

to je hrozne smutné už.

Reagovat
Front hell

docela ze slabšího soudku,ale dneska se to da pochopit

Reagovat
aramaki

Reagovat
Gunner14

Já radši dvdčka

Reagovat
Salfovic

Teď hláška ,,děkujeme za názor a posíláme klíčenku´´ dostává úplně jiný rozměr.

Reagovat
smazaný uživatel

xG for today's game: Man City 3.5 vs. Spurs 0.04

nice

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak ta střela na zacatku druhe pulky co vytahl steffen si nezaslouzi vetsi cislo?

Reagovat
Busby babes

tak strilel 10 metru zpoza vapna...

Reagovat
wild
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vodka

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Infi

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gunner14

[Matt Law] I have it on good authority that Thierry Henry, Dennis Bergkamp and Patrick Vieira have joined Daniel Ek in his bid to buy Arsenal FC and I am told it is very real.¨

Pojď mi

Reagovat
Busby babes

me ten Elk nejka nesedi... dle wiki ma jmeni 4.7milardy dolaru. Ale kolik muze Arsenal stat? 1.5-2 mld dolaru? jakoze by se vzdal pulky sveho jmeni, ktery navic bude mit navazany prave na Spotify, nema 4 miliardy na ucte v bance... Henry a spol pak muzou imho pridat jen drobny a slouzit jen jako tvare spojene s klubem...

Tak snad to maji nejak dobre vymyslene, ale prijde mi, ze budou potrebovat jeste nejakeho dalsiho investora, ktery do toho pujde s nima...

Reagovat
SunFells

Tak wiki ale neví, kolik má borec v bitcoinech

Reagovat
r.mrazik

kolik stoji arsenal v bitcoinech? jeden nebo dva?

Reagovat
SunFells

40K cca dle Forbesu.

Reagovat
iamek

Kroenkeho podíl má aktuálně hodnotu zhruba 2,2 miliardy liber (65,4 miliardy korun). Od téhle částky se bude muset zájemce odrazit, pokud chce podat seriózní nabídku na koupi Arsenalu. Ek osobně vládne jměním ve výši 3,4 miliardy liber

Ve Spotify ma prý 9-10% akcii. Forbes - Via a dual-class share system Ek owns nearly 9% of the shares.

Takže sám by to těžko utahl. A ti tři dodají vzhledem k ceně nákupu drobnasky.

Reagovat
iamek

Bailly před podpisem smlouvy. Délka 4+1. Tak podepsat a může se zase zranit

Reagovat
Dawon

Nechapu to...ani z jeho pozice, ani z nasi pozice. Z neho bude dalsi Jones, ktery stravi 90 % sezony zraneny a bude brat pomerne velky plat a bude neprodejny

Reagovat
iamek

Kdbyy zůstal aspoň 70% času zdravý, tak ten podpis je v pohodě. Poslední týdny a měsíce si to zdraví držel, tak doufat, že mu to vydrží. Kdyby odešel, tak by vedení muselo shánět dva stopery a to se jim asi nechce.

Reagovat
Dawon

Ale pls, to je tak strasne naivni si 5 let v kuse opakovat "kdyby zustal zdravy, tak je to super"...proste zdravy nezustane, neni absolutne zadny duvod si myslet neco jineho. Jeden stoper by mel prijit tak jako tak a mit jako backup hrace, na ktereho se neda spolehnout, je naprosto nesmyslne. Na pozici 4. stopera proste nepotrebujes hrace jako Bailly s jeho platem.

Pokud by prisla jedna posila, tak mas 3. CB Lindelofa a 4. Tuanzebeho a to je podle me uplne naprosto dostatecne.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Ještě, ze si to klub neřekl u Shawa. Uff.

Reagovat
Busby babes

Shaw muze byt jen vyjimka a btw i letos uz prisel o 7 zapasu.

Reagovat
iamek

Teď to počítám. Bailly za 5 sezon vynechal 60 zápasu. Shaw vynechal za 7 sezon 82. Beru jen ligu. Průměr oba stejne cca 12 zápasu. Shaw měl sice zlomeninu, ale zranění jak zranění. Spíše mě překvapilo jak málo Shaw hrál v jedné sezóně pod JM, kdy byl zdravý. Sezóna 17/18 odehráno cca 790 minut. Pro zranění nehrál 2 zápasy. 330 minut dokonce hrál za U23.

Jak jsem psal dole. Nevadi mi, ze podepíše, ale 4 roky je dost.

Reagovat
r.mrazik

"zranění jak zranění"...no...vopatrne s timhle

Reagovat
iamek

Jinak Axel za dvě sezóny u A týmu vynechal v lize 28 zápasu. Rok hostoval v Champu a vynechal pro zranění 17 zápasu.

Reagovat
Dawon

Tak se ho holt zbavme taky, ja zas fakt uplne nevidim duvod nejak sentimentalne lpet na hracich, kteri na to bud nemaji a nebo jsou nonstop zraneni (nebo obcas kombinace obojiho). Na kazdeho jednoho Shawa mas v prumeru beztak 10 Jonesu.

Podle meho by melo stacit mit v tymu 4 dospele stopery, v idealnim pripade k tomu treba navic jednoho univerzala ala O'Shea, ktery zahraje prakticky kdekoliv, ale to neni uplne podminka. Maguire i Lindelof jsou co se zdravi tyce na tom vyborne, takze pojdme koupit jednoho kvalitniho stopera k Maguirovi do zakladu, Lindelofa posunme na lavicku a jako 4. stopera tam bud dejme nekoho mladeho (nevim jestli v U23 by na to nekdo aktualne mel) a nebo nekoho levneho kupme. Ve finale kolikrat letos dostal prostor si zahrat nejaky nas 4. stoper? Na takovou pozici zkratka nepotrebujes nejak ultra kvalitniho hrace, ty penize se daji vyuzit jinde.

Reagovat
iamek

V U23 bohužel takový nikdo není.

Docela mě překvapilo, ze Lindelof vynechal za sezónu kvůli zranění max 2 zápasy v lize. Harry ještě nevynechal nic.

Reagovat
Dawon

No prave, ti dva sou zatim nerozbitni. Zkratka koupit nekoho k Harrymu do zakladu a 4. stoper se uz nejak vyresi, to bych asi na zebricku priorit mel hodne nizko.

Reagovat
iamek

Eric Bailly podle posledních zpráv prodlouží smlouvu s Manchesterem United, a to do června 2024.

Tak tady píšou 2024. Takže prodloužení o 2 roky. Smlouvu teď má 2022.

Reagovat
Dawon

Tak to bohuzel jako nejpravdepodobnejsi scenar vidim situaci, kdy pujdem do pristi sezony s uplne stejnou sestavou na stoperu

Reagovat
iamek

Já to vidim na nákup CB do základu a Axel půjde na hostovani a popřípadě i trvaly přestup. Má smlouvu do roku 2022 a nějak se vůbec nemluví o prodloužení.

Reagovat
Dawon

No mozna se tak lehce pokusime a kdyz to nevyjde, tak si reknem, ze staci to co mame

Reagovat
Dawon

To ze Shaw hraje tak jak hraje + je relativne zdravy je naprosty zazrak, na kterem se shodnou snad uplne vsichni na svete. Navic tam byla celkem evidentni snaha ho nahradit nebo mu alespon letos privezt skutecnou konkurenci.

A ve finale je to totalni vyjimka, jak casto se ti stava, ze hrac, ktery je nonstop zraneny tak jako Bailly, se najednou zazracne spravi a vydrzi hrat? Mnohem casteji to konci jako Jones nebo Rosicky, protoze tyhle veci se akorat stupnujou. Navic zrovna na stoperu, kde bych rekl je ta stabilita a dobra spoluprace te dvojice velmi dulezita a vzdycky je tam od manazera snaha hrat ty stejne dva lidi co nejvic je to mozne.

Ikdyz je zdravy, tak casto Ole dava prednost Lindelofovi, tak proste nerozumim tomu, kde ma takovy hrac u nas misto. Pokud se bavime o backupu, tak u takoveho hrace chces hlavne dve veci - at mu nevadi, ze sedi a at je pripraveny, kdyz je to potreba. A v podstate ani jednu z techto podminek Bailly nesplnuje.

Reagovat
iamek

U bodu jedna s tím musí Bailly počítat.

Reagovat
Dawon

Tak vsak letos ma znacne problemy s tim, ze nehraje, ikdyz je zdravy...proto rikam, ze mi to zkratka nedava smysl ani z jeho ani z nasi strany.

Reagovat
Grahf

kedy sa konečne v klube naučia zbavovať sa IP hráčov?

Reagovat
iamek

To by byl i Shaw pryč, kdyby se toho klub držel ještě před cca rokem :). Kromě Jonese tam nikoho nemáme už ne? Snad si Eric tu smůlu už vybral.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Vadí ti podpis nebo ta délka? Já jsem rad, ze podepíše, ale takové 2+1 by byla lepší varianta pro klub, ale on by to nevzal zase. Nezbývá se než modlit, ze to nebude Jones 2 a s ještě větším platem

Reagovat
Busby babes

delka. je to o tom, ze se budeme modlit aby vydrzel zdravej no. Ale jinak myslim, ze treba City by se ho zbavilo a proste by shaneli dva stopery.

Reagovat
iamek

Idealni by bylo koupit koncepčně dvě nové CB, ale to by vyšlo na kolik? 70-80 mega? Asi se to klubu dávat nechce. Musíme de dat na modleni :). Jinak pokud podepíše a přijde další CB, tak RIP Axel :/.

Reagovat
Busby babes

no prave. Mas tam porad Axela, takze Baily out, nekdo novej in a 4. stoper Axel... za me ok. Protoze Ole preferuje spis Lindelofa a Bialy ocividne nechce byt stoper cislo 3. coz je dobre, ale muze to pak delat problemy.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/premierleague/status/1386568243297595393

Two centre-forwards, both gifted with natural skill and talent who have written their names in Premier League history

We’re delighted to announce Alan Shearer and Thierry Henry as the first two inductees of the #PLHallOfFame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

oba dva tam patri, jen teda nevim, jestli na prvnich dvou mistech. Shearer jako nejlepsi strelec asi jo, to je ok. Jeden titul ma... U nas tak dlouho vydrzel jen Giggs a Scholes no. Giggs je ted nepruchodnej, protoze mlati zensky. Ale od nas by tam asi Keane mel byt driv nez Henry...

A pokud tam hodlaji uvadet i managery, pak samozrejme SAF.

Reagovat
Wazza228

Asi tam potřebovali nejdřív dát jednoho Angličana a jednoho zahraničního hráče. Jinak pak tam budou muset dát spoustu hráčů United.

Reagovat
Busby babes

pokud by slo o zahranicniho hrace, pak bych za United volil Cantonu. To byl naprosto zasadni prestup a i z pohledu ligy, on tak trochu otevrel dvere dalsim zahranicnim hracum do PL.

A je otazka jak tu HoF budou budovat a na zaklade jakych kriterii.

Reagovat
Wazza228

To určitě souhlasím. Každopádně Henry strávil v Arsenalu dlouhé roky, byl v neporazitelném týmu a navíc byl snad vždycky za sympaťáka a oblíbence u fanoušků. Možná i proto ho zvolili.

Snad se tam ale Cantona dostane brzo taky.

Kritéria budou zajímavý. Nejspíš půjde o ligové úspěchy, tedy tituly, góly, asistence... taková klasika. Plus asi nějaké světové renomé, tedy hráči, co tu ligu výrazně ovlivnili, aby se tam dostal i nějaký hráč Liverpoolu.

Reagovat
Busby babes

Gerrard no.

ale je prave otazka, jak k tomu budou pristupovat, pokud tam daji kazdeho trochu nadprumerneho hrace nebo jen opravdu vyjimecne..

Reagovat
iamek

Giggs a Shearer měli být první dvě jména. Giggs kvůli obviněni byl zatím odsunuty podle rozsudku a místo nej tam šel Henry.

Reagovat
Busby babes

uz jem videl. v poradku.

Reagovat
iamek

mufc are monitoring Slavia Prague forward Abdallah Sima [21]. If Slavia cashed in on Sima this summer he would be eligible for a governing body endorsement. ( MEN )

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Provod

Reagovat
Busby babes

z Haalanda na Simu... na druhou stranu muze jit treba nekam do mensiho klubu a za rok za dva ho muzeme chtit koupit za bambilion? tak je otazka jak dobre ho mame naskautovaneho.

V tomhle duchu se zacina mluvit i o Hlozkovi ze Sparty, ze se o nej zajima treba Pool a uz jsem nekde zahledl i neco o nas...

Reagovat
Busby babes

a jinak proc ten ? Sima patri k tem lepsim hracum tymu, kterej to dotahl do ctvrtfinale EL. A jde jen o to, ze ho skautujem. asi by bylo spis spatny, pokud bychom se o takove hrace aspon takhle nezajimali, ne?

Reagovat
Wazza228

Proč tam je v závorce 21, když jinde se píše 19?

Reagovat
smazaný uživatel

asi skautujou blbě

Reagovat
iamek

Tak Tom Heaton vypadá dost reálně. Doufám, že vezme místo Granta, což by smysl dávalo. Zadarmo a odchovanec. Proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to pomalu formuje, David za 50-60 do PSG, Romero pryč, Grant taky, Dean jednička, Heaton dvojka a trojka může být třeba někdo z rezervy

Reagovat
Wazza228

U Davida budeme rádi, že ho někdo s tím platem vezme. Každopádně boj o jedničku u nás rozhodně není u konce.

Reagovat
DieFohlenBMG

Iheanacho si z toho dělá prdel, to mě sere

Reagovat
DieFohlenBMG

To si dělají píču

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele