Premier League - preview 30. kola

01.04.2017, 08:38, aktualizováno 02.04.2017, 08:25
Previews
Swansea a Middlesbrough sbírají především porážky a jejich vzájemný souboj bude hodně důležitý v boji o záchranu. Ve druhém nedělním případě se naopak bude hrát o Ligu mistrů, Arsenal se střetne s Manchesterem City...
Swansea City - Middlesbrough FC  (neděle 14:30)
Důležitý souboj o záchranu spolu svedou Swansea a Middlesbrough, pro něž je udržení si prvoligové příslušnosti jednoznačnou prioritou. Především pro hosty může porážka znamenat možná definitivní ztrátu nadějí na udržení se v Premier League. Protože v takovém případě by na sedmnáctou příčku ztráceli už osm bodů.

Co se aktuální formy týče, nejsou na tom oba celky nijak dobře. Domácí naposledy prohráli jak na půdě Hull City, tak na půdě Bournemouthu, hosté dokonce padli hned ve třech případech v řadě, přitom za tu dobu vstřelili jen jednu branku. "Góly nedáváme. Musíme najít způsob, jak si šance vytvořit," říkal middlesbroughský kouč Steve Agnew.

Smoggies nemají nějaké výraznější problémy s marodkou, menší zdravotní problémy má Daniel Ayala a jeho start je v ohrožení. Na návrat na trávníky si musejí počkat také George Friend i Calum Chambers. "Clement je velmi dobrý trenér. Má k dispozici organizované mužstvo s dobrým přechodem do útoku," chválil svého kolegu Agnew.

Swansea asi není pod takovým tlakem, pod jakým je jeho protivník v tuhle chvíli. Přece jenom je mimo červené příčky. Musí však odrážet ataky Hull City, především má však možnost eliminovat další klub z bojů o holé přežití. "Naším cílem je připravit se na Middlesbrough a dalších devět zápasů," uvedl manažer Paul Clement.

Ten údajně nemá problém s tím, že záložník Gylfi Sigurdsson v průběhu týdne prohlásil, že by jednou chtěl hrát ze velký klub. "Je to hráč, který má velkou motivaci hrát tu dobře a udržet nás v lize. Už jsem s ním o tom mluvil. Všechno je to o tréninku, každý den pro Swansea tvrdě pracuje. Vůbec bychom se tím neměli zaobírat," dodával domácí stratég.

The Swans vítají zpátky Martina Olssona, který měl problémy s kotníkem, také Kyle Naughton je už zdravý. Všichni reprezentační hráči jsou rovněž k dispozici. Chybět tak budou pouze Angel Rangel a Nathan Dyer, otazník pak visí nad startem Jefferson Monterem, každopádně jeho start určitě není vyloučený.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.43 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester City  (neděle 17:00)
V takové krizi nebyl Arsenal dobrých dvacet let. Arséne Wenger trénuje londýnský celek dvě dekády a doposud ani jednou jedinkrát neskončil mimo top čtyřku. Hned čtrnáctkrát přitom obsadil stupně vítězů, což poněkud vyvrací jeho bájnou zálibu v již zlidovělé pozici "pod bednou". Jenže letos už mu vlak regulérně ujíždí. A může být ještě hůř, dnes se totiž Gunners střetnou v životně důležitém zápase s Manchesterem City.

Fanoušci jsou k francouzskému trenérovi možná příliš krutí. Vždyť dvacetkrát v řadě uhrát post mezi nejlepšími čtyřmi Anglie, v současné Premier League? To je něco naprosto neuvěřitelného, obzvlášť když si uvědomíme, že Arsenal v době finančního rozmachu patřil spíše k šetrným klubům. Nezasloužil by si snad Wenger větší úctu?

Možná. Trnem v oku většiny příznivců Gunners jsou ale neustále opakující se přešlapy, jichž se Francouz dopouští. Přehlížení nedostatků v sestavě a z toho plynoucí chyby na přestupovém poli, slabá mentalita týmu a především zkostnatělá, nevariabilní taktika, která ujíždějící rychlík charakterizuje nejviditelněji. Korunou na tom všem je potom Wengerova paličatost, jež tak nějak výše vypočtené nešvary všeobjimá.

Není proto divu, že už dlouhé týdny probíhá bouřlivá diskuze o tom, zda by měl za střílnou Kanonýrů zůstávat. Arsenal kromě tradičního vypadnutí v osmifinále Ligy mistrů nestíhá ani v Premier League a vypadá to, že by si milionářskou soutěž za rok ani nemusel zahrát. Vždyť prohrál čtyři z posledních pěti ligových zápasů, což se mu nestalo 22 let!

No a tak se stalo, že Arsenal vypadl z Top 4. A ztrácí na ni dokonce sedm bodů. A právě na této cílové pozici stojí nejbližší soupeř Gunners - Manchester City. Svěřenci Pepa Guardioly jsou v podobné situaci, taky oni zuby nehty bojují o účast v příštím ročníku Champions League a na Emirates Stadium vyjíždí s vědomím, že pokud vyhrají, můžou se zbavit jednoho z nejvážnějších konkurentů.

Před dvěma týdny podobně vyhrocený duel s Liverpoolem Citizens nezvládli a doma jen remizovali 1:1. Protože předtím před vlastními fanoušky uhráli pouhý bod i se Stoke, možná už se hráči těší na výjezd mimo Manchester. Ostatně poslední tři venkovní zápasy v Premier League Man City opanovali, a to dokonce bez jediné obdržené branky.

Přes tohle všechno nesmíme zapomínat na to, že doma se Arsenalu celkem daří. Vždyť v lize na Emirates vyhrál šest z posledních sedmi zápasů. A všichni víme, jak může být ve velkých zápasech Premier League zrádná - sám Pep Guardiola se nechal slyšet, že by do utkání mnohem radši vstupoval v momentu, kdy za sebou Kanonýři budou mít sérii vítězství. Zajímavě vyhlíží i statistika vzájemných zápasů na půdě Arsenalu, kde Manchester City neumí podobně jako Everton na Anfield Road. Tedy s tou výjimkou, že Citizens tam během posledních osmnácti pokusů vyhráli alespoň jednou.

V zápase neuvidíme řadu zajímavých jmen, zranění vyřadí Petra Čecha, Lucase Péreze i Santiho Cazorlu, zatímco na opačné straně jsou mimo hru Gabriel Jesus a Ilkay Gündogan. Lepší zprávy se ale týkají dalších hvězd, jako jsou Mesut Özil, Alexis Sánchez, Kevin De Bruyne nebo Raheem Sterling. Ti všichni měli v posledních dnech nějaké trable, ale bez výjimky jsou svým trenérům k dispozici.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Xhaka, Oxlade-Chamberlain - Walcott, Özil, Alexis - Welbeck
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Fernandinho, Stones, Kolarov, Clichy - Touré - Sterling, De Bruyne, Silva, Sané - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.67 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Everton FC  (sobota 13:30)
Jednoznačným trhákem třicátého kola anglické Premier League je souboj mezi Liverpoolem a Evertonem, který krátce po poledni odšpuntuje sobotní program. Merseyside derby s pořadovým číslem 228 má všechny předpoklady k tomu, aby fanoušky parádně zabavilo.

Závěrečná pasáž ligového ročníku slibuje pořádně tuhý boj o umístění mezi prvními čtyřmi celky - a pokud mezi ně domácí chtějí patřit, musí zlepšit především výkonnost v duelech s týmy z druhé poloviny tabulky. Zatímco při konfrontaci s první sedmičkou poztráceli Reds jen 10 bodů z 33 možných, ti slabší je obrali hned o bodů 21. Jestliže se ale sobotní duel ponese v duchu letošního ročníku, pak se domácí fanoušci nemají čeho obávat - jejich ovečky by si totiž s těžkým soupeřem měli bravurně poradit.

Karamelky však svou kůži rozhodně nedají lacino. Po nevýrazné první polovině sezóny se Everton pod taktovkou Ronalda Koemana dostal do opravdu výtečné formy a momentálně se může pyšnit bilancí pouze jedné prohry ve 12 ligových duelech. Za zmíněný úsek si navíc modří připsali hned 27 bodů za 8 výher a 3 remízy.

Jak praví ohrané fotbalové rčení, v derby o výsledku nerozhoduje ani kvalita, ani momentální forma a šance obou týmů jsou vyrovnané. Platí to však v duelech na Anfield Road? Everton zde naposledy vyhrál v roce 1999, tedy před dlouhými 18 lety. V posledních letech má tak jednoznačně navrch rudá část města - pokud se domácím podaří neprohrát, vyrovnají svou nejdelší ligovou šňůru čítající 13 zápasů bez prohry proti svému městskému rivalovi. Poslední výhra Karamelek se datuje do října 2010, kdy díky brankám Cahilla a Artety zvítězily 2:0.

Reprezentační přestávka nadělala početné vrásky oběma táborům. Domácím se zranil Adam Lallana, který by kvůli problémům se stehnem měl zmeškat přibližně čtyři týdny. Mimo hru jsou i nadále Jordan Henderson a Daniel Sturridge, nicméně Philippe Coutinho a Roberto Firminho by měli figurovat v zahajovací jedenáctce.

Everton se musí vyrovnat se ztrátou Seamuse Colemana, který utrpěl ošklivou zlomeninu nohy. Do utkání nebude moct zasáhnout ani Ramiro Funes Mori, jehož zase vyřadilo zranění kolene. A aby strastí a útrap pro Ronalda Koemana nebylo málo, k dispozici nebude ani Morgan Schneiderlin, kterého do utkání nepustí pro změnu zraněné lýtko.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip, Klavan, Milner - Can, Lucas, Wijnaldum - Mane, Firmino, Coutinho
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Holgate, Williams, Jagielka, Baines - Gueye, Barry - Barkley, Davies, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.80 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Tottenham v této fázi soutěže nikdy neměl tolik bodů jako letos. Pod střeleckou vládou Harryho Kanea se z Kohoutů stal regulérní člen TOP 4, v současné formě je po Chelsea vůbec nejlepší v lize, čemuž odpovídá i umístění v tabulce. Jenže Burnley hraje doma výborně, což se o Spurs na cestách zrovna říct nedá...

O tom, jak svěřenci Seana Dychea šikanují doma téměř každého soupeře, ví asi každý. Málokdo by ale bez přesné znalosti statistik odhadl, že Burnley na svém stadionu vyhrálo víc než dvakrát více zápasů než Tottenham venku. No a na Turf Moor se dnes zdánlivě otočí běh dějin - minimálně oběma celkům už musí doba od posledního domácího/venkovního zápasu skoro nekonečná.

Burnley se před vlastními fanoušky představili naposled před dlouhými šesti týdny, a to ještě v FA Cupu, kdy neslavně podlehli poloprofesionální senzaci z Lincoln City. Mezitím Clarets stačili vyjet hned na čtyři stadiony od severu Anglie až po jih Walesu. Konečně pak získali alespoň nějaké body, v Hullu a Sunderlandu vyválčili remízu.

Tottenham pak rovněž měsíc a půl neopustil brány White Hart Lane. Na domácím stadionu mezitím přivítali dokonce pět soupeřů! Na rozdíl od dnešního soupeře ovšem napříč hned třemi soutěžemi - kromě Premier League ještě v anglickém poháru a Evropské lize. A vzhledem k tomu, že se série Spurs na domácí půdě v lize natáhla už na deset utkání v řadě, asi tušíte, jak to dopadlo.

Blamáž v Evropě Kohouty nezastavila, stejně jako absence střeleckého esa Harryho Kanea, který v posledních 10 zápasech nastřílel 12 gólů, ale který zároveň až do konce dubna (nejspíš) nekopne do míče. I bez něj Tottenham porazil Southampton 2:1.

Hlavní úlohu kanonýra převzal Dele Alli, i proto, že trápící se Janssen odjel z reprezentačního srazu s infekcí na plicích. Mimo hru jsou taky Danny Rose a Erik Lamela, jenž může vyhlížet až start příští sezóny.

Burnley takto postrádá Johanna Berga Gudmundssona. Ten se už vrátil k tréninku, ale na zápasy je pro něj stále brzy. Po vleklém svalovém zranění se naopak vrací jiný záložník Steven Defour.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Barton, Hendrick, Arfield - Barnes, Gray
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Dembélé, Wanyama, Davies - Eriksen, Alli - Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.90 - 3.70 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Po reprezentační přestávce dostaneme v nejbližších dnech dvojnásobnou porci anglického fotbalu. Vloženému kolu v úterý a ve středu předchází tradiční víkendová vřava, během níž se při malém londýnském derby utká vedoucí Chelsea s Crystal Palace. Eagles mají parádní formu, dokážou ale uspět i na nejnáročnější půdě v Premier League?

Stamford Bridge totiž po letech opět připomíná tu starou známou Mourinhovskou pevnost. Chelsea tam prohrála za celou sezónu jediný zápas a zbytek dokázala zpravidla s přehledem zvítězit. Ve všech soutěžích doma vyhrála už třináctkrát v řadě - co se Premier League týče, drží desetizápasovou sérii, během níž nasázela 30 gólů a inkasovala jen 5.

N3zast4vit3lný Conteho stroj míří za titulem, devět kol před cílem má desetibodový náskok a většina odborníků už vidí Chelsea na anglickém piedestalu. Italský stratég však trvá na tom, že jeho tým musí jít krok za krokem a žádné podcenění situace není přípustné. Crystal Palace je navíc velmi houževnatý protivník - tedy alespoň v posledních týdnech...

Zní to skoro jako ironie, ale skutečně - Eagles mají v horizontu uplynulých šesti týdnů lepší defenzivu než Chelsea. Příchod Mamadoua Sakha doplnil Allardycovu skládačku, která i pod vedením další posily Luky Milivojeviće sází jedno čisté konto za druhým. V prvních 25 zápasech udrželo Crystal Palace dvě čisté konta. V posledních třech? Tři. Pokud Chelsea stála o výzvu, tady ji má.

Big Sam tak během měsíce a kousek vytáhl tápající celek z devatenácté příčky na šestnáctou, odkud shlíží na sestupové pozice s pěstěným čtyřbodovým náskokem. Vláďa Růžička anglické kopané si zkrátka v prvoligovém bahně libuje a potvrzuje svou specializaci na záchranářské boje.

Kromě kmenového (a zřejmě brzy i bývalého) stopera Liverpoolu se může opírat především o kvality Wilfrieda Zahy, který je v aktuální formě jeden z nejlepších ofenzivních hráčů Premier League. Hrát naopak nemůže Loïc Rémy, jenž v Crystal Palace hostuje právě z Chelsea. Mimo hru je ještě Patrick van Aanholt, zatímco nad zdravotním stavem Fraizera Campbella a Jamese McArthura visí otazník.

V kádru Chelsea bylo v týdnu nejistot až až. Eden Hazard nehrál poslední zápas v lize - a ani za národní tým - kvůli bolavému lýtku. Thibaut Courtois a Diego Costa pak ukončili reprezentační povinnosti dříve, též kvůli zranění. Všichni tři by však měli být k dispozici, a největší obavy tak fanoušci mohou mít o Victora Mosese.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses (Willian), Kanté, Fábregas, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Cabaye, Milivojević, Puncheon - Zaha, Benteke, Townsend
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.20 - 9.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - West Ham United  (sobota 16:00)
Ačkoliv se výkony i výsledky Hullu City v novém roce znatelně zlepšily, na záchranu to zatím stále nestačí. Pokud se Tigers nechtějí pakovat do druhé nejvyšší soutěže, pak jim nezbývá nic jiného, než sbírat body, kde se jenom dá - první příležitost mají při konfrontaci s londýnským West Hamem.

V roce 2017 se Hullu na domácí půdě daří narámně, ze čtyř zápasů zde vytěžil 10 bodů za 3 výhry a jednu remízu, přičemž jedním z poražených celků byl i slovutný Liverpool. Horší už je to s formou venkovní, kde Tigers vyhráli naposledy ve druhém kole a alespoň remízu uhráli naposledy na hřišti Manchesteru United na začátku února.

Bída a šeď. Tak by se dala ve zkratce sumarizovat forma Kladivářů z posledních dvou měsíců. Momentálně jsou již pět ligových utkání bez vítězství, poslední tříbodový zisk na své konto zapsali začátkem února, když přehráli na cizím hřišti Southampton. Od té doby však získali již jen dva body za remízy s West Bromwichem a Watfordem, na což se navázala šňůra tří proher v řadě. Pomalu tak uzrává čas na ukončení této nelichotivé série.

Velkou zajímavostí je, že současný lodivod Hullu na domácím hřišti neprohrál již 38 duelů v řadě. Tygrům se navíc na West Ham poměrně daří, na vlastním hřišti s ním v Premier League ještě neprohráli.

Co se absencí týče, Tigers nemohou počítat se službami Huddlestona, který pyká za červenou kartu, kterou obdržel v minulém ligovém kole. Do sestavy se naopak může vrátit Michael Dawson či Ouma Niasse.

West Ham již může využít svého kapitána, Marka Noblea, ovšem trojice Michail Antonio, Pedro Obiang a Winston Reid do zápasu určitě nezasáhne.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovič - Elabdellaoui, Maguire, Ranocchia, Robertson - Clucas - Markovič, Ndiaye, Meyler, Grosicki - Niasse
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Byram, Collins, Fonte, Cresswell - Noble, Kouyaté - Snodgrass, Ayew, Lanzini - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Stoke City  (sobota 16:00)
Léčba novým trenérem Shakespearem zatím zabírá na jedničku - trápící se mistr totiž vyhrál všechny čtyři soutěžní duely, čímž si notně vylepšil svou situaci v ligové soutěži a hlavně se prokousal do čtvrtfinále milionářské Champions League. Další překážkou v honbě za jistotou záchrany bude v sobotu odpoledne Stoke City, které v minulém kole potrápilo londýnskou Chelsea.

Ještě na konci února to s Leicesterem nevypadalo vůbec dobře. Úřadující šampion se topil v opravdové krizi, prohrával jedno utkání za druhým, nestřílel branky a střemhlavě se propadal tabulkou. Po prohře na půdě Sevilly tak vedení sáhlo k nepopulárnímu kroku a odvolalo Claudia Ranieriho - jednalo se o značně kontroverzní krok, který se ale prozatím (alespoň dle výsledků) ukazuje býti správným.

Stoke City se naproti tomu pohybuje zhruba tam, kam jej pasovaly předsezónní prognózy - tedy v klidném středu tabulky. Zbytek sezóny tak již Potters mohou dohrávat víceméně bez nervů - na osmou příčku ztrácejí poměrně dost bodů (7) a ačkoliv se v případě špatné formy mohou mírně propadnout tabulkou, větší starosti se záchranou už na takových 90 % mít nebudou.

Ve vzájemných soubojích se obvykle více daří Leicesteru, který z posledních 7 zápasů prohrál jediný, čtyřikrát remizoval a dvakrát zvítězil. Pokud by se Stoke v sobotu dostalo do vedení 2:0, pak věřte, že vyhráno ani zdaleka nemá - právě takovou ztrátu totiž domácí fotbalisté dokázali smazat ve dvou z posledních tří zápasů proti tomuto soupeři.

Leicesteru se po zranění vrací Danny Drinkwater, který kvůli zdravotním potížím ani neodcestoval na reprezentační sraz Anglie. Mimo však zůstává Wes Morgan a účast Nampalyse Mendyho je nejistá. Mark Hughes nemůže počítat s Xherdanem Shaqirim, kterého do hry nepustí zraněného lýtko, mimo je také Phil Bardsley, který si odpykává trest za vyloučení z duelu s Chelsea, zatímco o osudu Geoffa Camerona se rozhodne až těsně před výkopem. Dlouhodobě zranění jsou pak Johnson a Butland.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Benalouane, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Wilfred Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Cameron, Allen - Arnautovič, Walters, Ramadan Sobhi - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.47 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Je apríl a José Mourinho si při pohledu na výčet absentujících hráčů skutečně musí přijít jako ve vtipu. K Anderu Herrerovi a hvězdnému duu Zlatan Ibrahimović - Paul Pogba se nyní přidali stopeři Chris Smalling a Phil Jones. Na Old Trafford teď přijede West Bromwich, jehož gólman Ben Foster už se na zápas nemůže dočkat...

Manchester United momentálně drží neporazitelné maximum napříč všemi elitními evropskými soutěžemi. Neprohrál už 18 zápasů v řadě. Jenže osm zápasů skončilo remízou a hned šest z nich se odehrálo právě v Divadle snů. Prokletí v zakončení, nadlidské výkony brankářů hostí, Red Devil zkrátka něco chybí.

Věci už se ale začínají obracet k lepšímu, United se vymanili z šestého místa a momentálně mají na dostřel dokonce i vysněnou pozici v TOP 4. Na Liverpool sice ztrácejí čtyři body, jenže oproti němu mají hned dva zápasy k dobru.

West Brom ale žádné umístění nehoní. Je osmý, výsostně spokojený a okolo sebe má shodně sedmibodový rozestup. Vypadá to skoro, jako by už Baggies nemohl z jejich současné pozice nikdo sesadit, poněvadž ani směrem vpřed se nijak netlačí.

V březnu prohráli doma s Crystal Palace, jasně podlehli i Evertonu, ale nakonec utrhli všechny tři body ze zápasu s Arsenalem. Tony Pulis se tak se svými borci výtečně naladil na oblíbeného soupeře - West Brom porazil Manchester United ve všech z posledních tří sezón - a dvakrát dokonce vyhrál na Old Trafford! Šanci dává outsiderovi i početné pole "padlým", kteří domácím nemůžou pomoct.

V minulém duelu v Manchesteru to byl nicméně právě Zlatan coby hlavní padouch neúspěchu s Bournemouthem. Zahrál mizerně, neproměnil penaltu a ještě se provinil proti disciplinárním standardům, za což pyká do dnešního dne.

West Bromwich rovněž postrádá několik ofenzivních opor v optimální pohodě. S velkou pravděpodobností si nezahraje Matt Phillips, který laboruje se stehenním svalem. Otazníky visí i nad Nacerem Chadlim a Salomonem Rondónem, jenž až ve středu absolvoval přelet přes půlku zeměkoule.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Rojo, Blind - Carrick - Lingard, Mata, Mchitarjan, Martial - Rashford
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Livermore, Fletcher - Chadli, Brunt, McClean - Robson-Kanu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.00 - 9.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
V dolní polovině tabulky nacházející se Watford ještě nemá úplně jistou záchranu, každopádně se strachuje o holé přežití určitě daleko méně než jeho aktuální protivník. Sunderlandu pomalu a jistě začíná ujíždět vlak, sedmnáctá příčka se mu vzdálila už na rozdíl sedmi bodů, a dohánět tohle manko pro něj určitě nebude jednoduché.

A to obzvláště za současné situace, připomeneme-li fakt, že především v ofenzívě Černé kočky už měsíc pouze tápou. Vždyť branku se jim nepodařilo vstřelit už čtyřikrát v řadě! Před reprezentační přestávkou uhrály doma bezbrankovou remízu s Burnley. "Musíme do zápasů, jak je tento, jít s cílem vyhrát," potvrdil manažer David Moyes.

Ačkoli se hosté stále nemohou zbavit poměrně početné marodky, alespoň nějaké pozitivní zprávy přicházejí z jejich tábora. Poprvé od září, zřejmě ne však ještě nyní, by se na trávníky měl vrátit Lee Cattermole, zpátky v tréninku je také Victor Anichebe, a zcela fit je Lamine Koné, který se zřejmě objeví na stoperu.

Na podzim Sunderland svého soupeře porazil nejtěsnějším možným způsobem. Teď by podobný výsledek na Vicarage Road bral rozhodně všemi deseti. "Watford má silný tým. Čeká nás náročný týden, tři utkání za sebou, takže vyhlížíme body. Soupeř má několik velmi dobrých hráčů, čili čekám těžký duel," dodával Moyes.

Jeho protějšek Walter Mazzarri má o poznání příjemnější starosti, byť ani on nemůže být spokojený s nedávnými výsledky. The Hornets stejně jako jejich soupeř nevyhráli už čtyřikrát v řadě, přitom neměli vyloženě složitý los. "Vždycky chceme vyhrát. Slyšel jsem Moyese, že si sem jede pro tři body," připomněl domácí lodivod.

Možná že jeho mužstvo ztratilo motivaci. Přece jenom jsou pro ně evropské poháry tabu a sestupové příčky relativně daleko. Mazzarri ale nemíní poslední čtvrtinu sezóny podcenit. "Během uplynulých patnácti dnů jsem se snažil hráčům vštípit, aby brali posledních deset zápasů, jako by hráli pohárové finále," potvrdil.

Ačkoli je lehce nemocný Troy Deeney, měl by nakonec nastoupit v útoku po boku Nordina Amrabata a M'Bayeho Nianga, nejistý je pak start Sebastiana Prödla a Valona Behramiho, i oni se však asi nakonec objeví v základu. "Pokusíme se hrát, tak jak chceme a zvítězit. Nesmíme zapomínat, že Sunderland má silný tým," zakončil Mazzarri.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.50 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - AFC Bournemouth  (sobota 18:30)
Poslední reprezentační přestávka před koncem klubové sezony je již za námi a na pořadu dne je tak třicáté kolo anglické Premier League. Sobotní program zakončí večerní souboj o výhodnější pozici ve středu tabulky mezi Southamptonem a Bournemouthem.

Zvláště hráči domácích Saints v uplynulém týdnu nelenili, neboť hned patnáct z nich se objevilo v nominacích a anglické duo Nathan Redmond a James Ward-Prowse si v přátelském utkání proti Německu v dresu Albionu rovnou odbylo debut. Manažer Southamptonu Claude Puel si účast svých mladých hráčů v anglické reprezentaci pochvaloval. "Je ale důležité, aby si zachovali správný přístup, aby měli stále chuť se zlepšovat. Jsou pořád stejní a tuto pokoru od nich také vyžaduji. Například Ward-Prowse ještě po skončení tréninku zůstane a trénuje dál. Pro Nathana platí to samé."

"Byla to pro ně fantastická zkušenost," pokračuje Puel. "Pro mladé hráče je vždy přínosné mít před očima národní tým, a je to důležité i pro klub, protože to vše je pro ně odměnou za roky poctivé práce u nás." Francouzský manažer se na své anglické reprezentanty musí spoléhat o to více, neboť mu schází zranění Virgil van Dijk, Charlie Austin i Manolo Gabbiadini. Debutu by se mohl dočkat i nově příchozí Martín Cáceres.

Puelův protějšek Eddie Howe se s tak početnou hráčskou absencí vypořádat nemusel, avšak také na jeho tiskové konferenci sklouzla konverzace směrem k anglickému reprezentantovi. Jack Wilshere se sice do poslední nominace Garetha Southgatea neprobojoval, ovšem v pětadvaceti letech by bylo stále předčasné nad tímto středopolařem lámat hůl. Otázkou zůstává, kde bude Wilsherova kariéra pokračovat v příští sezoně - v mateřském Arsenalu, prodloužené štaci v Bournemouthu, anebo se snad potvrdí spekulace o zahraničním klubu typu milánského AC? "Rozhodnutí je jen na Jackovi, už na začátku sezony bylo jasné, že se o dalších krocích rozhodne v létě," prohlásil Howe.

"Chtěl se u nás koncentrovat jen na fotbal a odbýt si co možná nejlepší sezonu. Zatím ji Jack z mého pohledu prožívá dobrou, bude zajímavé sledovat, jak se to bude odvíjet dále," pokračoval manažer Bournemouthu, který potvrdil, že Wilshere je již po třízápasové absenci připraven naskočit do hry. "Jack si v zápase s Manchesterem City přivodil zranění kotníku a v dalších zápasech se nám povedlo nasbírat dobré výsledky. Je vždycky těžké měnit vítěznou sestavu, když se jí takhle daří, ale hráč jeho kvality připadá vždycky v úvahu. Známe jeho kvality, a jestli jej v sobotu postavím, bude připraven."
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu - Ward-Prowse, Tadić, Redmond - Long
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Fraser, Arter, Surman, Pugh - King - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.05 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC28223359:2169
2.Tottenham Hotspur28178355:2159
3.Manchester City28176554:3057
4.Liverpool FC29168561:3656
5.Manchester United271410342:2352
6.Arsenal FC27155756:3450
7.Everton FC29148751:3050
8.West Bromwich Albion291271039:3843
9.Stoke City29991133:4236
10.Southampton FC27961233:3633
11.AFC Bournemouth29961442:5433
12.West Ham United29961440:5233
13.Burnley FC29951531:4232
14.Watford FC28871333:4831
15.Leicester City28861433:4730
16.Crystal Palace28841636:4628
17.Swansea City29831836:6327
18.Hull City29661726:5824
19.Middlesbrough FC284101420:3322
20.Sunderland AFC28551824:5020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1090)

Přidat komentář
kylo ren

Everton aspon remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze ne ,, potrebujem vymenit hardy spojku

Reagovat
oli9

Je fajn že tě zápas LFC zajímá víc než United

Reagovat
vrabejka

Derby bude naše i s Lucasem v základu!!!!!

Reagovat
Nikikrew

Raz za 3 mesiace robim cez vikend a prave vychytam merseyside derby . Snad to bude pekny zapas ktory si pozrem zo zaznamu

Reagovat
johan14

United to teda nebude mať ľahké, a Chelsea hra posledný zapas so superom z Londýna. Babo raď. Žeby 2x remiza?

Reagovat
FUnk

SPURS!

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, musíme proměňovat šance, doufám že se Sonny dobře vyspal. COYS !

Reagovat
Hokaido

Mata si z předpokládaný sestavy můžete rovnou vyškrtnout, je out do konce sezony. Pěkně se to United sesypalo během repre pauzy. U Mourinha něco nevídanýho.

Reagovat
niflheim

Ten se stihl zrakvit kdy?

Reagovat
Hokaido

Nejspíš už dřív, ale až včera klub oznámil, že jde na operaci.

Reagovat
Hokaido

https://www.youtube.com/watch?v=u6ikx3YXjKM

Tady trošku starší rozhovor Garyho s Matou. Fakt supersympaťák, kéž bychom ho nikdy neprodali.

Reagovat
blade115

Taky mi chybí, ale zároveň se bojím, že by v současném systému měl podobné, spíš horší problémy jak Fabregas.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

tak jedinej Mata ma zraneni, ktere by mohl Mou ovlivnit. ze se ti dva pitomci vzajemne zrakvi na treninku...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ranieri od příští sezóny trenérem Sparty.

Reagovat
Miguel19

Hokaido pls..

Reagovat
Hokaido

Jako je to fakt trapný, že napíše příspěvek minutu po mně. Ale s Masopustem ani zeleninopustem fakt nemám nic společnýho.

Reagovat
Miguel19

Já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nemá.

Reagovat
Miguel19

Já vím, Hokaido je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem tekvicové pyré.

Reagovat
minoLFC

Rotterdam

Reagovat
blade115

Konečně, ten týden repre mi přišel jak věčnost...

Reagovat
FUnk

to nebyl mesic?

Reagovat
smazaný uživatel

LUCAS dostal zmluvu. Klopp, Ty sprostý kokot!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni do kalendare...

Reagovat
oli9

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

jediny den kedy ,,alternativne fakty" mozu byt povazovane za vtip a nie demenciu autora/citatela

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

nejako si sa zmenil Olo

Reagovat
nani92

ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

taky hrac nemoze odist zadarmo

Reagovat
vladis271

Oľo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nadávaš Kloppovi hneď

Reagovat
bbbauch

sám si

Reagovat
nani92

Reagovat
minoLFC

Neźeries ty aj Zem a Vek?

Reagovat
smazaný uživatel

povinne citanie zelenych

Reagovat
kiwwi

to je tutovka...tam to je samy Olo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

fenixova úroveň...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver, aj Sputnik, hlavne správy a ešte som aj člen ĽSNS .

Reagovat
Liquid

Reagovat
mithro

Mata ale zato Fellaini vraj fit na dnes a Pogba od stredy trenuje, takze ole

Reagovat
smazaný uživatel

Blind na CM by mi nevadil dneska..

Reagovat
Miguel19

Lukaku dnes poslední Merseyside derby. Snad si dá hattrick..

Reagovat
blade115

Na tomhle příspěvku je snad úplně všechny špatně...

Reagovat
cristiano.K.

* všechno

Reagovat
cristiano.K.

po dlouhé době neuvidím derby, leda že bych odkulhal z vlastního zápasu

Reagovat
Coutinho10

ještě že my hrali dopoledne

Reagovat
13

ja jen tak do 60. minuty. To uz snad povedem 3:0 a nebude mit smysl to sledovat.

Reagovat
vladis271

Každá séria raz padne aj Evberton raz zas pokorí Anfield, ja len dúfam, že dnes to ešte nebude.

Reagovat
nani92

prečo nie? čo ak budete budúci rok hrať fakt o titul a akurt tam by ste prehrali ?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Hrať fakt o titul Ještě, že je ten apríl

Reagovat
Busby babes

ze se mu tam neveslo United vs Liverpool

Reagovat
Counter

Příliš hip asi Ale stojí to za dotaz na twitteru, to mě docela zaráží.

Reagovat
Busby babes

rikal jsem si, ze tam dal jen mestska derby, ale to taky neplati...

Reagovat
Counter

Hádám, že nechtěl dát do top10 dvakrát stejný klub a upřednostnil rivalitu s City.

Reagovat
Free_player

Tak komu dáte tenhle gameweek kapitánskou pásku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dnes Wenger podepíše novou smlouvu a ukáže se, že to není fake.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.devilpage.cz/2017/04/01/hazard-lituju-toho-ze-nejsem-v-united/ skoda ho, ved kto by chcel hrat radsej za chelsea ako za united

Reagovat
Miguel19

S tím NLP je to už trochu na sílu, ale pokus dobrej..

Reagovat
valek9610

Jestli tomu věříš tak si dobrej pošuk dneska je Apríl pokud to nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

dobry posuk si tu akurat ty ak nechapes ze to bolo myslene zo srandy...

Reagovat
Mimalu

srandy kopec

Reagovat
smazaný uživatel

pre fanusikov chelsky asi ne no

Reagovat
Mimalu

ostatní se můžou potrhat smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Pokud jo tak se omlouvám víš poslední dobou dost fans United jsou k smíchu

Reagovat
minoLFC

ďalší Oliver

Reagovat
blade115

To je hrozně chabý od devilpage...

Reagovat
Counter

wtf, tohle nemá s Aprílem nic společného...

Reagovat
Coutinho10

#LFC team to face @Everton: Mignolet, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Lucas, Can, Wijnaldum, Mane, Coutinho, Firmino

derby je naše

Reagovat
stiflerovamama

No Lucas v zalohe, ale tak mam pocit, ze dnes to nebude take zle, asi tam bude par tych jeho klasickych zakrokov ale podla mna to zvladne. A mozno to pomoze aj Canovi, ked nebude hrat toho uplne posledneho.

Reagovat
stiflerovamama

Ale Adamko bude chybat

Reagovat
Coutinho10

j je zkušenej , ale Adam byl poslední zapasy dobrej, takze to je celkem skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva odstavce spolu nějak souvisej? Já v prvním vidím Lucase v základu a ve druhém optimismus.

Reagovat
Coutinho10

ja bych toho Lucase zase tolik nehejtoval....ja mu verim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Everton XI vs Liverpool: Robles; Pennington, Jagielka, Williams; Holgate, Gueye, Davies, Calvert-Lewin, Baines; Barkley, Lukaku.

Přizdisráčská ...vlastně Koemanova.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor, vůbec bych neřekl přizdisráčská. Naopak

Reagovat
SunFells

Ty to bereš podle dané důvěry v mladé.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bál, že postaví Barryho, tím by hru EFC úplně zabil. Takhle tam bude energický Davies a Calvert-Lewin. To se mi líbí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to bude beton..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

jeho klasika, hluboký blok a občas pokus o protiútok...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lucas tam

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
vladis271

Lucas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

nechápu, že si ho tam stále po takovou dobu držíte, vždyť by ho nechtěli ani v druhý čínský

Reagovat
Azazelo RD

Sám sis odpověděl.

Reagovat
Liquid

tak snad nemá nějaký dlouhodobý kontrakt

Reagovat
oli9

To nechape nikdo uz 5 let

Reagovat
ďuriLFC

Ta zostava Evertonu...sa citim akoby som 5 rokov bol niekde mimo galaxie. Toľko local kids, som zvedavý.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak sa tam aj vráť

Reagovat
ďuriLFC

Až po tebe, maestro

Reagovat
nani92

džentlmeni ešte nevymreli

Reagovat
smazaný uživatel

Everton sedm Angličanů v základě

Reagovat
smazaný uživatel

A jeden Welšan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

bude cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

pre vás

Reagovat
Manik...

Reagovat
Liquid

101. pro výhru nezajímavé části Liverpoolu nad tou hrůzostrašně rudou chátrou

Reagovat
vladis271

ten nezaujímavý klub je naprieč historiou 100 krát zaujímavejší než ten vás.

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

9 ligových titulov a ponúka svetu jedno z najkrásnejších svetových derby. Vy ste len ruská hračka na steroidoch pričom nobody cares about you a tak nie ste ani súčasťou žiadneho dečrby. Tvrdé ale pravdivé.

Reagovat
icka

history channel

Reagovat
Liquid

jak vás stále strašně sere, že váš klenot Torres vám dal vale a šel za lepším do Chelsea

Reagovat
fenixLFC

lul

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool boss Jurgen Klopp: "It’s a derby and you need to be ready for a real fight so it makes sense to bring in a guy like Lucas"

Reagovat
kiwwi

Klopp ten 1.april podal svojsky

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle ma pravdu, ale i tak bych tam radši viděl někoho jinýho.

Reagovat
fenixLFC

ked to bude taky beton ako to vyzera tak origi tam proste bude musiet ist co najskôr...

Reagovat
smazaný uživatel

link plls

Reagovat
smazaný uživatel

link prosiim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

to bol james bond?

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne je hroznej dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

barkley je strasna pica

Reagovat
stiflerovamama

Barkleymu to uz zase jebe

Reagovat
Miguel19

Barkley už druhý skluz na kotník a on mu nedá kartu

Reagovat
Coutinho10

twl Barkley

Reagovat
madridcan

Bola minuta ticha za Colemana?

Reagovat
SunFells

Nehraje za Citizens.

Reagovat
smazaný uživatel

fungujúci stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Maneeee eaasy

Reagovat
SunFells

Manééééééé

Reagovat
fenixLFC

maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

to je zvire

Reagovat
stiflerovamama

Sadiooo

Reagovat
blaugrana

Ten Davies to tam nádherne všetko kurví.

Reagovat
nani92

Koeman do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

skurvené streamy ani gól som zas nevidel

Reagovat
Usty

Reagovat
nani92

nemôžeš mať všetko zadarmo, za stabilitu si treba zaplatiť

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku viac sa snaž, Robinhko Zajko ...

Reagovat
nani92

počkaj, toto bola, aj napriek tomu, že si kokot, fakt rada z vlastných skúseností..

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaal Maaaaaaneeeeeeeee yeah

Reagovat
EL Gringo

Mané krása

Reagovat
smazaný uživatel

Manéééééé krása

Reagovat
Manik...

Brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nájdete gif na gól, pošlite prosím.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem, Mané - najlepší hráč LFC .

Reagovat
Busby babes

obrana Evertonu.

Reagovat
Counter

V čele s Roblesem.

Reagovat
Busby babes

jo no, hezky si to prohledl.

Reagovat
vladis271

krásny bol

Reagovat
mithro

everton klasicky hrozny na anfielde, u nas to zas bude urcite neprekonatelny tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas jak sa odrazil od tínedžera Daviesa

Reagovat
smazaný uživatel

streaaaaaam?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pennington je slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
SunFells

Hh

Reagovat
Coutinho10

hm diky

Reagovat
Hokaido

Máš pravdu, kromě golu je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Pennington jak čaj

Reagovat
Coutinho10

skodaa dobra strela

Reagovat
smazaný uživatel

Ta střela byla právě jediné, co na tom nebylo dobré

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

mohla bejt umistenejsi, ale tak snad priste

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Davies hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Davies dnes tiež dosť zle

Reagovat
Whitemedia

pěkný zákrok

Reagovat
Coutinho10

Davies dalsi prase

Reagovat
Svatej

Snad to Mane prezije

Reagovat
Dufan

Penningtooooon

Reagovat
nani92

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

bránění Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo to skvelé bránenie Clynea, odkopnutie na roh a naša obrana si s rohom už "poradila"....

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

normálně píšu jméno, ale nevím vůbec, kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

Jarov ďalší supertalent...

Reagovat
stiflerovamama

do pice ja nechapem tento nas system pri tych rohoch,,, Can stoji pri Jagielkovi, ten od neho utecie, Can ho ma v pici, na prednej tycke stoja 3 nasi hraci ktori nemaju hraca, Jagielka ich predskoci a v pohode hlavickuje

Reagovat
stiflerovamama

uz by sme to konecne mohli zacat branit osobne a nie ako kkti

Reagovat
Coutinho10

twl zase nepohlidanej hrac..vsichni tam stojej jak sochy

Reagovat
Mimalu

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Hokaido

Coutinho

PL je zpět ve velkým stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

COUTS ♥

Reagovat
smazaný uživatel

braneni Evertonu

Reagovat
Dufan

Kua jak to je jednoduchý

Reagovat
stiflerovamama

konecne Coutinhoooo

Reagovat
SunFells

To je král

Reagovat
smazaný uživatel

Takto jednoducho

Reagovat
vladis271

ach skurvená Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

S kým ho nahradíme ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Thiago v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Ostane

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool Coutinho

Reagovat
Whitemedia

Everton fakt kvalitní bránění

Reagovat
blade115

Úžasný zápas.

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaal tady mate kluci odpoved na tu 1. strelu

Reagovat
vrabejka

Coutinho Is Back

Reagovat
smazaný uživatel

On Byl Někde Gone?

Reagovat
vrabejka

3 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
Counter

Lucas asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Óda na futbal.

Reagovat
EL Gringo

Cistu redku mal teraz vidiet Williams

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Williams ty kokotné vietnamské nechutné skurvené hnusné prasa

Reagovat
REPLIKATOR

Williams Už měl být venku, za to prošlápnutí zad Cana.

Reagovat
smazaný uživatel

co na něho šlape ten buzerant

Reagovat
Whitemedia

V poslední době to šlapání po hráčích dost frčí..

Reagovat
smazaný uživatel

nebavia ma tito rozhodci fakt ne

Reagovat
J0EL

Barkley mal byt von uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je špatný dnes

Reagovat
J0EL

Celkovo zaloha Toffees je otrasna. Davies tiez bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies mi pohybem s míčem připomíná něco mezi Sanogem a Sakhem

Reagovat
stiflerovamama

kokot zlomte muniekto clenok

Reagovat
REPLIKATOR

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Ross psychopat prijebaný zas a znovu len žltá

Reagovat
eden_h

jasná redka kurva

Reagovat
Whitemedia

Barkley tu žlutou vidí až teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley jesus ten si koleduje..

Reagovat
Whitemedia

Ten frajer už měl v dnešním zápase vidět dohromady i dvě červené.. a místo toho má žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley už taky měl být venku špinavci

Reagovat
Briggus

Barkley je ještě na hřišti?

Reagovat
fenixLFC

barkley vyzera ako ramsay a je to aj rovnaka kurva zas mal byt vyluceny, ako aj v rpvom zapase picus

Reagovat
havrys99

hlavně hraje jako Ramsey

Reagovat
Infernoqt

No Everton už mohl mít venku dva hráče a ani by nemrkl

Reagovat
blade115

Jak proboha ten dobytek může být pořád na hřišti? ...

Reagovat
Honza Matoušek

Typíčo to je jízda. Dostane tahle plesnivá kunda někdy tu červenou?

Reagovat
fenixLFC

sotva, sa mu vsetko prepecie, rovnako ako v prvom zapase

Reagovat
Busby babes

5 - Slight delay in the match. Pig thrown onto the pitch. #COYR

Barnsley.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som rád tím Toffees dávnejšie, ale tieto mrdky, to je neskutočné...

Reagovat
fenixLFC

hlavne maju za dlhe roky najnesympatickejsieho manazera....moyes bol trulko, martinez naivka ale koeman je proste hnus

Reagovat
Whitemedia

myslel jsem, že jim opět začnu přát po Koemanove příchodu, ale je to hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

paklub

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman je výbornej manažer.

Reagovat
fenixLFC

netvrdim ze nie ale je tak brutalne nesympaticky ze az

Reagovat
smazaný uživatel

to i Klopp, ale tam to nevnímáš

Reagovat
fenixLFC

kloppovi sa vycita ta jeho extravagantnost na lavicke. v rozhovoroch a vsade je vecne usmiaty, pohodovy chlapik. naproti tomu keoman na mna posobi arogantne, namyslene, lahko slizky, taky ten typ co vecne rad provokuje. vadi mi jeho ton a sposob vystupovania

Reagovat
smazaný uživatel

Mně vadí víc Kloppovo vystupování. Pozér. Koeman je přirozenenější. Ale za manažery mluví hlavně předváděný fotbal, a v tom jsou oba dobří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To je dobre, na fanousky nejvetsiho rivala by nas trener nemel pusobit sympaticky.

Reagovat
fenixLFC

on bol nesympaticky uz v sotone

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Whitemedia

To je zase od rozhodčího jízda...

Reagovat
Whitemedia

Taylor hrozný sráč

Reagovat
Counter

Taylor je nejhorší rozhodčí PL. O parník.

Reagovat
blade115

Reagovat
J0EL

Dean?

Reagovat
Counter

Dean je dobrý rozhodčí, akorát fandí Tottenhamu Zato Taylor je prostě babrák, který zmrší všechno.

Reagovat
Thab

Dean má imho pořád potřebu být hvězda zápasu a dost negativně to ovlivňuje jeho výkony

Reagovat
Counter

Občas to tak vážně působí, rozhodně ho nemám rád, ale Taylor je pro mě zkrátka větší zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten dostáva od istej fan. skupiny veľmi kladné hodnotenia

Reagovat
vodka

Moss

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Moss není horší. Ale pravda, ani o parník lepší

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely polcas, konecne po tej nudnej repre pauze poriadny futbal. Treba vsak dodat, ze hlavne vdaka Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, čo stavíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Over si mal dat na Merseyside derby, ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

možno by som skúsil ešte over Soton-ACFB

Reagovat
smazaný uživatel

a Perston v Champe

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool over 1.5 karty?

Reagovat
Hokaido

Rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal dobrý, ale minimálne jedna červená na strane Evertonu chýba...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý futbal? To sa asi pozerám na iný zápas.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to nepřijde jako nějakej dobrej fotbal, ale je to docela zábavný.

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Mě ten zápas baví, ale dobrým fotbalem bych to taky nenazval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Prvých 20 min. mi sekali streamy...

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Counter

Pro goonery:

https://pbs.twimg.com/media/C8TwU21XkAAg1aJ.jpg:large

Caulkinův článek v Timesech o současném Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je mezi těmi kritizovanými? To jsem nepostřehl, naopak je skoro jediný, co za něco stojí aktuálně

Reagovat
Counter

jj, Ox je kritizovaný určitě. Svou roli hraje určitě to, že se spekuluje o jeho odchodu (taky mu za rok končí smlouva).

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, smlouvu a odchod chápu, ale herně tam snad není nikdo lepší teď (kromě posledního zápasu, tam hrál stejný shit jako ostatní)

Reagovat
Counter

Tak teď zrovna nemá formu nikdo (možná tak Alexis), Ox je max. jednooký mezi slepými... A pořád to není žádná vypalovačka, čekalo se od něj víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě právě hodně překvapil jak dobře hraje v záloze, víc se snad od něj čekat nemohlo vzhledem k jeho vývoji v posledních letech

Reagovat
Counter

Odehrál tam poslední dobou pár kvalitních výkonů, ale pořád je to s ním jak na houpačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tomu taky moc nepomáhá to, že jednou hraje na křídle a jednou uprostřed

Reagovat
Counter

Ox hrál většinu kariéry v Arsenalu na křídle, akorát výjimečně zaskakoval ve středu + poslední týdny. Hráč jeho věku a schopností má být schopný zaskočit na více postech, Wenger to tak ostatně dělával s kdekým.

Já mám Oxe rád, dlouhá léta jsem mu věřil, ale zároveň plně tu momentální kritiku chápu.

Reagovat
SunFells

Ve skutečnosti má ty výkony lepší jakmile se setká s "novou" situací. Zdá se mi, že má ve zvyku při pravidelném nastupování na stejné pozici zpohodlnět a hrát furt to stejné šedé předvídatelné.

Reagovat
nani92

Ox možno medzi tými tragédmi o niečo vyčnieva, ale aj on musí pridať

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono když hraješ s tragédy, těžko budeš extrémně vyčnívat

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

jak je možný, že ty Evertonský prasata nedostali ještě redku? Zajímalo by mě co říká Colman jestli na to kouká

Reagovat
Dufan

Tak zatím můžeme poděkovat Liverpoolu, že nám dovolili vstřelit branku, rozhodčímu, že máme pořád všechny hráče a štěstí, že je to zatím jen o gól. Z mladejch zatím dobrej jenom Holgate. Penni až na gól otřesnej, Lewin absolutně neviditelnej, Daviese si tam maže Lucas.

Reagovat
fenixLFC

prvých 20 minut proste tragicky futbal, strasna holomajzna. potom sa to tazko hodnoti kedze mi furt sekali streamy kazdopadne everton sa stava viac prasackym kazdym dalsim zapasom, hlavne barkley to proste nezvlada.

nam staci dat si dve prihravky v ofenzívnej casti a sme schopni sa dostat do tutovky. bohuzial toho tolko nie je. v druhom polcase vsak cakam ze dojde mrdka mirallas a este bude o zabavu postarane

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Šlápnout takhle na Coutse tam má nohu na mrdku.

Reagovat
smazaný uživatel

špina

Reagovat
Hokaido

3,70 kurz na červenou... Nevim, ale tohle je prostě nobrainer za barák.

Reagovat
Coutinho10

rozhodcimu se zatim nechce no ...takze tezko rict, ale jinak souhlas

Reagovat
mithro

I'm hearing Luke Shaw is not injured today, but he is not involved in the Man United squad despite the injuries. Certain to leave now

tak snad tiez dostane aspon ospravedlnenie po prestupe

Reagovat
Counter

Ale kiwwi ti vysvětlí, že to jsou unáhlené názory.

Reagovat
mithro

tak davnejsie este mohla byt nejaka nadej ale toto je cim dalej tym jasnejsie bohuzial.

Reagovat
Counter

(kiwwi mi tohle psal v půlce února)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Začne nastupovat v květnu a kiwwi ti s nějakýma vypečenýma punditama objasní, že ho lofas chytře šetřil na správnou dobu.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

jebnutosť od Josého, to je des

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

bylo jasné, že si někoho takového najde i u vás.. čekal jsem sice, že to bude Rashford, ale to je jedno, Mourek nezklamal..

Reagovat
Counter

Ještě Schweinsteiger.

Reagovat
nani92

to nie je také hrozné a svojim sposobom to dávalo zmysel, aj ked uplne S+S som nečakal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Strašně bych ho chtěl k nám.

Reagovat
Whitemedia

Já dřív taky, ale teď po všech těch zraněních.. no nvm

Reagovat
blade115

Taky, kéž by to vyšlo.

Reagovat
wild

dalsi prejeb od Mourinha

Reagovat
Counter

Busby - Huw Davies mi odpověděl ohledně toho nezařazení Nort-West derby

https://twitter.com/thehuwdavies/status/848150043928522752

Reagovat
avicii

nic extra zapas, snad to dotiahneme k vitazstvo a snad nam nikoho nezrakvia ty mrdky..

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Emre, mohol si tam ešte 2 sekundy stáť .

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley hrá teda otrasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Och Mane

Reagovat
Whitemedia

au

Reagovat
smazaný uživatel

Mané, nieeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

rip mane

Reagovat
Mimalu

s Manem to asi bude na dýl

Reagovat
Error

Mane jako co nacvicuje?

Reagovat
Coutinho10

hmmm skvely...takze Mane v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by som niečo rád dodal, Can fakt nedokáže na CM? Znovu kvalitný výkon...

Reagovat
fenixLFC

nech uz idu do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Rozohráva sa Couts a Mané sa zraní, ach, veľká škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Gini, to je lev ten chlap...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Maného Liverpool dohrál letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

s Wengerem Arsenal taky dohrál letos

Reagovat
Coutinho10

skvele Milner

Reagovat
Mimalu

zaslouženě

Reagovat
EL Gringo

Origi

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Tvl co to je za díru

Reagovat
smazaný uživatel

robles

Reagovat
masly008

golman evertonu u ani jednoho golu nepředvedl náznak zákroku

Reagovat
Dawon

Joel je dneska ozraly? Tam je zatim jen na cumendu

Reagovat
Coutinho10

mota se hezky

Reagovat
SunFells

Robles jak panák, vůbec nepřipravený.

Reagovat
mithro

Robles si dnes vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa to len mne, že Robles sa dnes bojí lopty.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooo Divoooooooch skvelej nastup

Reagovat
Gareth Bale 11

Robles se rozhodl, že vždycky zkusí nějakou stranu a jinak chytat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Robles dnes na Brava

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

krásně, Everton slabý jak čaj a akorát prasí.. snad jim ještě naložíme od cesty

Reagovat
smazaný uživatel

Červená pre Williamsa.

Reagovat
masly008

zase nedivoč.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vrabejka

Bože to jsou takové prasata!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Williams zas

Reagovat
masly008

ale pěkně jim nakládají,ale mane se zraní při čistem zákroku, jaký paradox

Reagovat
smazaný uživatel

Williamsovi a Barkleymu někdo zlomit obě nohy v kolenou, díky

Reagovat
Gareth Bale 11

3 body fajn, ale okopaný budou teda slušně po dnešku.

Reagovat
Steven666

Colemanovi chcú poslať pozdrav v podobe zranených hráčov Liverpoolu?

Reagovat
Coutinho10

vypada to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa chytí Grujič, lebo hrať s Lucasom dlhodobo na DM je samovražda... Ale neverím tomu, že Marko dostane viac minút...

Reagovat
avicii

Lucas, to je proste alergia ked ho vidim hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Však dneska hraje dobře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

tak mna vytacal dost, neviem ci to bol vzdy on ale strasne vela zlych rieseni

Reagovat
REPLIKATOR

Jednou dobře, třikrát na průser

Reagovat
Briggus

existují ale tací, co na něj nadávají furt bez ohledu na výkon, i kdyby měl takový poměr..

Reagovat
smazaný uživatel

...tak snáď bude Emre zdravý...

Reagovat
fenixLFC

dnes hra dobre

Reagovat
Coutinho10

Can tam sel blbe...ale to nic nemeni na tom, ze jsou to prasata

Reagovat
Dufan

Přestaň brečet.... Nechci rozhodně obhajovat co dneska předvedl Williams, ale Can je taky prasák a ne že tam šel blbě. Blbě tam šel Barkley ptž mu utekl balón a šel tam na dlouhou nohu. Can tam šel jako psychopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš.

Reagovat
Dufan

potřebuješ to přeložit nebo co???

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
Dufan

je podle tebe Can nezákeřnej a přátelskej hráč???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Can

Reagovat
norton

Can

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

smejem sa na tom co vyvadzal na tej zemi

Reagovat
avicii

ked sa tak pozeram na hracov Evertonu tak by sa im hodila medicinka od neila Taylora

Reagovat
Whitemedia

Ti je dnes dobře zrakví..

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinak Lukaku je úplně nulovej, zpracování, mezihra, absolutně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec, aspon v prvom polcase

Reagovat
Whitemedia

ten dnes jen čeká, až mu to někdo naservíruje před prázdnou bránu.. a ono nic

Reagovat
Counter

Aspoň neprasí jak všichni okolo.

Reagovat
Dufan

dneska by tam byl lepší i Niasse

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Emre už to okopávání neunáší.. to ještě dostane červenou.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/waatpies/status/848157165449773056

Ale stejně bych řekl, že za to může Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Woodburn dokáže zahrať kvalitne pravé krídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co si představuješ pod pojmem kvalitně. Je mu 17 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tak, ako lavé...

Reagovat
vrabejka

Rozhodčí

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/mozerrte1/status/848156677329301504

Já bych spíš uvítal, kdyby šel Merson koučovat Chelsea.

Reagovat
Counter

Já nechápu, jak se tam Merson může pořád držet. U takového Savage je třeba vidět, že mu jde o kontroverzi, zato Merson působí opakovaně jako naprostý analfabet.

Reagovat
SunFells

On, Owen ...je vidět, že stačí mít jméno a nějaká kredibilita už je ukradená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Everton se drzi hesla, kdyz nevyhrat tak jich co nejvice zranit

Reagovat
wild

https://pbs.twimg.com/media/C8VDN9IW0AAFKSi.jpg:large

Ta lavicka To uz ked sa tam Shaw nedostane ani teraz, tak ahoj

Reagovat
mithro

konecne lavicka, kde rooney vynikne. game changer

Reagovat
Busby babes

ach jo.

Reagovat
SunFells

Willock, hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však si ho len piple, prenáša z neho tlak... možno si ho aj adoptuje raz

Reagovat
avicii

snad nevyhrate

Reagovat
Miguel19

Team to face Crystal Palace: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Pedro, Kante, Matic, Alonso; Fabregas, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
Miguel19

Today’s subs: Begovic, Zouma, Terry, Chalobah, Loftus-Cheek, Willian, Batshuayi.

Reagovat
Miguel19

Na tu pravou stranu jsem zvědav. Pedro a před ním Cesc...chudák Azpi

Reagovat
mikelinos

však Pedro bývá super směrem dozadu

Reagovat
Mimalu

Fabre

Reagovat
smazaný uživatel

Aké

Reagovat
Whitemedia

Aké tvle,, já být ním, tak jsem na Conteho faaakt nasranej

Reagovat
spider_8

Nebude to 4-3-3?

Reagovat
mikelinos

to bych si spíš tipl 352

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre bude na pravom krídle, už tam pár krát hral.

Reagovat
blade115

Team to face Crystal Palace: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Pedro, Kante, Matic, Alonso; Fabregas, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
blade115

Paráda, Fabregas překvapení docela.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Co je s Walkerem?

Reagovat
masly008

hraje za tottenham

Reagovat
madridcan

Bol zraneny uz minule kolo nie?

Reagovat
Hokaido

Střídal ve druhým poločase, ale odehrál 2x90 minut za repre...

Reagovat
Counter

Poche viděl tvůj tým ve fantě a rozhodl se tě pozlobit.

Reagovat
Hokaido

Já ho nemám, je moc drahej a pak bych neměl třeba na Coutinha.

Reagovat
Counter

Coutinha mám taky A z Tottenhamu jsem si prozíravě přivedl Daviese, je za hubičku a na rozdíl od Walkera i hraje

Reagovat
Maresma

Kapitán

Reagovat
Counter

V tuhle chvíli to vypadá na dobrý tah, ale počkej, až zítra Alexis heroicky při prohře 3:6 nasází hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
Miguel19

Holgate strašně v lese..

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham dnes strata si myslím.

Reagovat
oli9

Ten posunovac balonu Lucas tam bude hrat snad jeste 5 ker tvl...

Reagovat
Dufan

dneska ale předvedl podle mě hodně dobrej výkon

Reagovat
oli9

Na jeho pomery jo..ale s takovym hracem se nikam neposunem... dopredu nic nezkusi snad nikdy nebo neco vymyslet

Reagovat
Dufan

Reagovat
fenixLFC

tak on nie je hrac zakladu preboha, je tam na taketo momenty ked mame kopec absencii

Reagovat
oli9

radeji bych ho videl v hajzlu nekde v italii uz konecne...a dat sanci mladým

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál někdy Barkley hůř?

Reagovat
smazaný uživatel

Predchádzajúce MS-derby...

Reagovat
SunFells

Ostrava-Opava?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

To byl neviditelny.

Reagovat
icemike

Reagovat
Dufan

Měl svoje výkyvy, hlavně na začátku sezony, ale těžko teď pohledat. dneska je to opravdu strašný

Reagovat
REPLIKATOR

Emre Can sportovně zakopl charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, určitě by byl takto sportovní, kdyby třeba Liverpool prohrával

Reagovat
Mimalu

nevím co je na zakopnutí charakteru sportovního, ale když myslíš...

Reagovat
REPLIKATOR

Nastavení jenom 4 minuty

Reagovat
SunFells

Poche učinil docela zajímavé rozhodnutí, co se sestavy týče.

Reagovat
oli9

Ja to vypada s Manem ?

Reagovat
SunFells

Kraluje, mufani doteď tlučou hlavou do zdi.

Reagovat
fenixLFC

Jurgen Klopp: "Dnes sme odohrali naozaj dobrý zápas. Takmer všetko bolo perfektné, vyhrali sme, výkon bol dobrý, no potom sme stratili Sadia. Keď som ho uvidel v šatni, nevyzeralo to tak, že by bol pripravený na najbližší zápas. Uvidíme, snáď to nie je nič vážne, ale neuľahčí nám to život. Nechcem teraz špekulovať nad jeho zranením. Bolí ho to a nevyzerá to len ako úder alebo niečo podobné. Musíme si počkať. Videl som ho v opatere lekárov a necíti sa veľmi dobre."

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp . Potvrdiť s Bormúsom.

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp > Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

To je snáď každému súdnemu človeku jasné.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

už nie je kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

ManU - snáď remízka a návrat do reality po konci kola, teda na 6. miestečko - Manch6s6r Unit6d

Reagovat
Infernoqt

Děsná aprílová prdel s těmi streamy

Reagovat
tuny

Ace stream na spurs?

Reagovat
Svatej

HD stream?

Reagovat
Miguel19

C E S C !!!

Hazard - Zlatý míč.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
Whitemedia

Není nad to sledovat stream, kde běží teprve 3 minuta

Reagovat
Mimalu

takový gól tvl

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
blade115

Jak jako gól, co si to dovolujou??

Reagovat
smazaný uživatel

jako co to je tohle

Reagovat
Mimalu

co to k*rva

Reagovat
TopinB

Luiz kužel

Reagovat
Greny

Cahill okamzite z placu

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole dementi

Reagovat
blade115

Ty piiiiico ...

Reagovat
spider_8

Dobře to zatloukl

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Si dělají prdel? Člověk si na 5 minut odběhne a tohle?

Reagovat
Greny

u toho druhyho golu to vypadalo jako kdyby tomu hraci Crystal Palace nabihal Cahill

Reagovat
Whitemedia

Já měl na svém streamu 1-0 a ostatní už tu nadávali, jak prohráváme

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva

Reagovat
Counter

WTF Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

1. apríl

Reagovat
Counter

to je vlastně pravda no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

huge Sam

Reagovat
blade115

A teď 80 minut bourat beton, supeeer!

Reagovat
Greny

třeba tam da aspon Michyho

Reagovat
blade115

Už aby ten apríl skončil...

Reagovat
masly008

Reagovat
vicinda07

SPURS STREAM plsss

Reagovat
masly008
Reagovat
vicinda07

diki moc

Reagovat
Whitemedia

penalta

Reagovat
Greny

penalta se nepíska?

Reagovat
Miguel19

To je penalta kurva

Reagovat
blade115

Rukaaaa

Reagovat
blade115

Ty vole a tak jasná ...

Reagovat
Whitemedia

zase rozhodčí úplně k hovnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, takhle jasna jeste.... ti rozhodci jsou fakt k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Piči taký snový začiatok to bol...

Reagovat
Whitemedia

jejich golman se snaží, to neplatí...

Reagovat
niflheim

Reagovat
TopinB

*kiwwi likes this*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

omg

Reagovat
vodka

Kante s Luizem proti Bentekemu

Reagovat
Miguel19

Hazard má chuť, to otočíme.

Reagovat
iamek

Ty voe to je sracka pred tim vapnem

Reagovat
Counter

NDIDIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Counter

Horní růžek na přední tyč, krása

Reagovat
SunFells

Vede si dobře

Reagovat
Counter

Rozhodně má na tom zlepšení Foxes podíl. Ale Bosákovi jen tak nezapomenu, jak v zápase se Sevillou tvrdil, že Ndidi hrál v první půlce sezony bídně a skoro si nekopnul (no bodejť když tam vůbec nebyl)

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10166056578-liga-mistru-uefa/217471291125004-leicester-city-sevilla-fc/

45:10 Tak na podzim prý v Leicesteru lítal jak nudle v bandě či co

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme, nemám strach.

Reagovat
niflheim

Čím blíže k bráně tím horší výkony

Reagovat
iamek

. Navic vse pres levou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard hrá skvelo

Reagovat
vodka

skvěle ne, ale je vepředu nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Palace dneska neprehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by Chelsea dneska vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Dele netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, to je škody, dneska moc šancí nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bambi

Reagovat
vodka
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Na NBCSN slušne onanujú nad Fabreho prihrávkami

Reagovat
Whitemedia

u mě komentátoři zase tečou z Hazarda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

You could make an argument for him being the best player in the world ale jo, at onanuji

Reagovat
Counter

Hazard je boží, ale takové argumenty si teda představit nedokážu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodne prehnany. Ale jako rikali predtim, ze Ronaldo s Messim jsou na ustupu, proto by Hazard mohl byt nejlepsim

Reagovat
Counter

Chtěl bych mít na ústupu Messiho letošních 41 gólů v 40 zápasech A osobně před Hazarda řadím minimálně i Neymara.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

A hlavně největšího největšího Aguerového idola že

Reagovat
Counter

Luise? U toho se aspoň dá argumentovat, jaká je to mrcha kousavá!

Reagovat
SunFells

Přesně toho

Reagovat
blade115

S Neymarem jsou tak na stejno, ale Messi s Ronaldem jsou pořád někde jinde no.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
blade115

Neymar jen vypadá líp, protože hraje ve Španělsku za Barcelonu, jinak jsou na tom stejně.

Reagovat
vilp

Jenže Neymar je navíc dost možná i nejlepší repre hráč posledních let.

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard sa podľa mňa lepšie rozhoduje, menej riskuje, teda aj stráca menej. Neymar je ale nebezpečnejší a zakončenie, nábeh... nazvime to "čuch na góly" tak tam je ďaleko pred ním a môže konkurovať Ronaldovi, či Messimu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vilp

Cristiano těžko, jeho TOP zápasy této sezony spočítáš možná i na prstech jedné ruky.

Reagovat
SunFells

Zvláštní domněnka.

Reagovat
blade115

A to není nic oproti tomu, jak jsem se domníval, že jsi sliboval, že už na mě nebudeš reagovat...

Reagovat
SunFells

Sliboval? Tak to asi budeš jedna z těch trumpet, kterých je vás tu dost a špatně se pamatují.

Reagovat
blade115

Už několikrát no, ale stejně se po čase znovu přijdeš pod nějaký můj komentář vyblít.

Reagovat
SunFells

Vidíš to, jak jsi zapomenutelný, nicméně si nemyslím, že bych tu někdy někomu tohle sliboval několikrát.

Reagovat
blade115

Tak já už samozřejmě vím, že to nemáš v hlavě úplně v pohodě, ale odteď už bychom se na nějakém tom ingore stejně domluvit mohli.

Reagovat
SunFells

To přání ti zoufalče můžu plnit jen tak dlouho, dokud ho nepustím z hlavy. Na zapamatování si ocasů ji možná úplně v pohodě nemám, ale spíš to bude vaší četností.

Reagovat
blade115

Dobrý no, očividně toho schopen nejsi, tak si dál ty svoje sračky piš a já už se s tím nějak srovnám.

Reagovat
SunFells

Zatím ti to moc nejde, ale třeba se polepšíš.

Reagovat
blade115

Ty jseš nehorázně narcistický pako, fakt... Člověk ti třikrát během krátké chvíle řekne, že o ty tvoje reakce nestojí a ty stejně, jen abys měl poslední slovo, sem nějakou tu sračku napíšeš...

Reagovat
SunFells

Jojo, proto jsi ty osle napsal tohle. Opět ses s tím srovnal. Vážně ti to nejde. Reaguješ jak vůl na vyjádření, že řadit Hazarda na Neymarovu úroveň je zvláštní a chceš se pokoušet s něčím srovnávat. O tom byl můj předchozí komentář ...nebylo to složité, ale tentokrát ti pomůžu.

Reagovat
blade115

No tak aspoň tě naučili zvířátka, když nic jinýho, bravo. Ono už tě to od začátku mohlo navést k tomu, že se s tebou nemám absolutně žádný zájem pouštět do jakékoliv diskuze, ale bohužel no. Takhle si tady budeme muset ještě chvíli psát, než tě to třeba přestane bavit, protože mně to srovnávání vážně moc nejde...

Reagovat
SunFells

Tedy sis nasral na hlavu sám a potvrdil, co jsem ti uvedl. Přesně takoví by se měli vyjadřovat o cizích schopnostech, heh. No už si piš sám.

Reagovat
blade115

Heh heh, tak hlavně jestli už toho vážně necháš, troubo.

Reagovat
cristiano.K.

Do Neymara má pořád daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

To už spíš Suaréze, než letošního Neymara. Ale jako Hazardovi k té topce prostě chybí ty góly, i když dribbling mají s Messim opravdu nejlepší

Reagovat
Counter

Já se moc nechci bavit o momentální formě, raději tak nějak celkově. Hazard byl třeba loni naprosto marný, a přesto nebudu tvrdit, že je někdo jako Mahrez lepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to každopádně, tohle beru. Celkově bych je ale taky klidně dal na stejnou úroveň, snad se Eden ještě do konce sezóny vytáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak čo si budeme hovoriť. Ich spolupráca je úplne niekde inde...

Reagovat
Whitemedia

Jen škoda, že ty finální přihrávky nevycházejí..

Reagovat
vilp

Reagovat
blade115

Kdyby tam Costa dneska k něčemu byl, tak už je minimálně vyrovnáno... Nemá žádný centr, žádný odražený míč, nic... Jednou se ukopl, pak těsně vybojoval primak, jinak zas nulovy přínos.

Reagovat
Busby babes

jak to vypada? Oblehani vapna soupere bez myslenky?

Reagovat
iamek

Presne tak. Navic vse tlacime pres Younga a Martiala. Armenec mel za zapas balon snad 3x a Valenciu nevyuzivame vubec. Nejlepsi hrac snad Afro . WBA hraje na brejky a mel slusne standartky.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, klasicka domaca remiza je na ceste

Reagovat
Grahf

nič, nula bodov. Súper sa zatiahne a sme nahraní, nemáme žiadny plán, aj keď 90% našich zápasov prebieha rovnako. Jožko smutne pozerá do zeme a modlí sa, aby tam niečo náhodne spadlo.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak snad budou jeho modlitby vyslyseny. Je fakt ze ty rychlostni hrace moc nevyuzijem, pokud je WBA zalezle...

Reagovat
Grahf

si pamätám za SAFa, keď súper zaliezol, tak sme ich uzamkli a centre lietali zľava sprava do 16-ky, kde stálo 5 našich a dotlačili to tam aj kokotom.

Reagovat
vodka
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

no niečo také, ale vylepšené :)

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream na united ktery se neseka? v HD, net mam dobry.

Reagovat
C-M@ster

Z těchto výběrů mi většinou obvykle půlka nefunguje nebo se seká. On chce nějaký vyloženě osvědčený doporučení, kdybys náhodou měl.

Reagovat
C-M@ster

Ale ten druhej z vrchu (pod acestreamovým) zatím vypadá, že dobrý. Obvykle najdu dobrej tak na osmej pokus, když už su nasranej.

Reagovat
C-M@ster

Tak nic, už je v piči

Reagovat
smazaný uživatel

ano znam tuhle stranku a zrovna dnes se mi sekaji naprosto vsechny, lol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley lepšie mužstvo v 1. polčase. Dúfam, že sa Wanyama nejak vážne nezranil, veľmi dôležitý hráč. V druhom polčase treba preradiť na vyššiu rýchlosť.

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad Sissoko zůstane na CM. Poche je schopný to teď překopat na 4-2-3-1 a dát ho na RW

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sa obávam. Ale zatiaľ nám ani to 3-4-3 nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu hru v podstatě zrychloval jen Winks, je to vyčkávaná na to, že to někdo vezme na sebe. Snad Chris vykouzlí nějakou wonder střelu, jinak to dnes na 3 body nevidím.

Reagovat
Miguel19

Docela v píči poločas. Rychlý gól a místo pohody přijde takový kolaps

Nicméně jsme jasně lepší, penalta byla jasná, ale ty se nám letos prostě nepískají. Do půle jsme měli skórovat, teďka to bude dřina. Pokud to tak do 60. minuty nepůjde, tak Willian místo Matiče..

Reagovat
Miguel19

Ty vole, 5 hráčů kolem Zahy a stejně ta střela projde..

Reagovat
Tomekcz

dalsi domaci remiza 0:0, mourinho uz vypadni vracime se na 6. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm defenzívna hra WBA má veľmi blízko k dokonalosti. Aj tých minimum situácií (na ich zrátanie by stačila jedna ruka), kedy boli otvorenejší, znamenalo,že hráč na lopte nebol ztrojený, ale iba zdvojený.

Myslím, že vôbec nehráme zle, lopta sa hýbe dosť rýchlo,bolo tam niekoľko pološancí, ale tu pomôže len niečo fakt výnimočné.

Ináč individuálne to je v poho, jedine Rashford a Martial mi prídu trošku "na pätách".

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 2 vynucený střídání, Alli jako bonus netrefí prázdnou bránu a to jsme v polovině. 3 body by dnes byly zlatý...

Reagovat
smazaný uživatel

Při aktuální konstelaci tabulky stahujeme bod na ropáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tady tomu každý rozumí Všihni experti Chce se mi z Vás blít. Vytáhněte si hlavy z prdele...

Reagovat
REPLIKATOR

Nezvládáš...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, místní kecy opravdu nezvládám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ndidi

To je tak o 100x ( you see what I did here ) lepší Pogba a prekvapivo 6x lacnejší

Reagovat
Busby babes

David de Gea completed more passes (5) in the first half than Nacer Chadli managed (4) for WBA. #MUFC

Reagovat
Whitemedia

Zaha to tam dobře motá..

Reagovat
smazaný uživatel

Winks ešte stále potrebuje kyslíkový prístroj, 15 minút od zranenia. No do pekla.

Reagovat
Whitemedia

co nás to dnes píská za dementa?

Reagovat
Mimalu

za toto žlutá? Si děla prdel ne?

Reagovat
ZJEV

NEKdo stream na MU, co jsem mel uz nejede a zadny funkcni nemuzu najit

Reagovat
Hokaido

Simpson dvě asistence... The end is near!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

měl to dát Hazardovi

Reagovat
Dayman

Dovede si někdo představit, že by Leicester ještě někdy nevyhrál?

Reagovat
Miguel19

Proč to nedal Hazardovi

Reagovat
vodka

fello omg

Reagovat
vilp

Kdyby to ten blb dal Hazardovi, tak je to 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

a Costa ať už jde fakt do prdele, tohle si Michy nezaslouží prostě

Reagovat
Mimalu

Costa tam teď šel hodně statečně

Reagovat
Whitemedia

Costa kurva už ale..

Reagovat
smazaný uživatel

costaaa

Reagovat
smazaný uživatel

neodvedu si představit že dá Costa jestě nekdy gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nie De Gea, nie Courtois, ale Heaton je brankár sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

se snaží jen doma

Reagovat
CubONE

aj na OT sa snazil

Reagovat
Ligter

to až bylo takové přehnané snažení

Reagovat
Mimalu

wow Willian už v 58.

Reagovat
blade115

Aspoň remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

když dáme do 70 na 2:2 , tak ke konci tam něco padne

Reagovat
Whitemedia

THIBOOO

Reagovat
niflheim

Začínám z toho mít blbý pocit.

Reagovat
Whitemedia

to teda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

A tech moznosti na lavce

Reagovat
Counter

Ale prosímtě, jedete přinejmenším suverénně na prodloužení unbeatenu.

Reagovat
I am Mancunian

dost skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo to není nani

Reagovat
Tuard.MUTD

Další zbytečná remíza?

Reagovat
smazaný uživatel

ERICCCCCCCCCC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Whitemedia

Repre pauza nás zničila

Reagovat
Rybinho85

Dier!!!!!!!!

Reagovat
iamek

Armenec

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEES ERIC !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole a Spurs ještě skoruji

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se zakončuje Ali !!

Reagovat
Tomekcz

posouvaci micu co jen chodi

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam runka nech sa ukaze

Reagovat
Counter

Žlutou kartu pro Arnautoviče! Na Camp Nou by ji dostal!

Reagovat
Grahf

valencia s youngom ma strašne serú, jak stoja v strede a nenabiehajú si

Reagovat
Counter

Čekal bych, že to nebude z jejich hlavy a spíš jen plní pokyny...

Reagovat
Grahf

tiež si myslím

Reagovat
Tomekcz

0:0

Reagovat
masly008

brambora jde na to

Reagovat
vilp

Costa.

Reagovat
Busby babes

cas pro kapitana aby to rozhodl.

Reagovat
Whitemedia

Michy na hřišti před 90 minutou

Reagovat
masly008

16 minut? to je jeho rekord ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej (všude) konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo vhadzovanie ?

Reagovat
niflheim

Dean

Reagovat
Whitemedia

je čas... Neumím si představit, že bychom dnes vyrovnali..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je gólovej handshake?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

11 remiz

Reagovat
smazaný uživatel

Sony

Reagovat
smazaný uživatel

A Ali

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, krásná druhá půle (zatím)

Reagovat
vrabejka

Nechápu jak může na jeho úkor hrát Jansen

Reagovat
smazaný uživatel

Son není čistě hrotovej hráč.

Reagovat
vrabejka

I tak tam bude platnejsi než Jansen

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, už vidím ten nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Jansen dnes vôbec nehral zle, aspoň prvý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, vybojuje hodně faulů a maká na 100 %, jen ten výběr místa ve vápně má otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojistkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

nedáme nic

Reagovat
smazaný uživatel

Michy aký je nadržaný, ten určite vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
REPLIKATOR

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Žozé tam sedí ako kôpka nešťastia, ušiel mu vlak a práve to zistil Snáď to daľších 250 mega v lete spraví

Reagovat
Counter

Nepokoušej své štěstí, ještě to zakřikneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Investujú rovných 500?

Reagovat
Grahf

však on nevie reagovať na priebeh, celý zápas sedí a čučí do zeme, úžasná víťazná mentalita.

Reagovat
EXoRcIsT

A koho tam mal dať okrem Rooneyho

Reagovat
Grahf

to nie len o striedaní, ale zmene taktiky, rozostavenia...Však keď vidím, že celý zápas to nefunguje, tak niečo robím.

Reagovat
smazaný uživatel

... ale nedostali gól, tak je všetko ok, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Objektívny fanúšik ManU Ja som myslel, že ste už vymreli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle se cítí fanoušci United po každým zápase v lize.

Reagovat
Whitemedia

Jenže ti aspoň mají vyrovnané skóre..

Reagovat
Ligter

dneska to hrajeme tak, abychom si nestěžovali na přílišný snažení soupeřova brankáře; chytré

Reagovat
CubONE

Si to zakrikol, uz sa zacal snazit.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

WTF ?

Reagovat
niflheim

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia

Reagovat
niflheim

Piči to mu mohl dát redku.

Reagovat
J0EL

Foster jak sa snazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

poebany foster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
niflheim

Bychom ty rohy měli hrát raději na krátko všechny

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

obľúbené kluby Prehliadka sympatična

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

7 minú na SB? Roman pls

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
samson192

idiot pls

Reagovat
Greny

kdyz tam bylo osetrovani cca 5 minut se tam osetroval a nasledne stridal Dann

Reagovat
smazaný uživatel

To som nejako minul, moja chyba

Reagovat
Greny

takže si naliskej a strč klavesnici do prdele at se pro priste poucis

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma s tátou pls.

Reagovat
Svatej

Prokrista, si aspon over co se tam deje nez budes blejt tyhle hovna

Reagovat
niflheim

Wazza měl přijít dříve.

Reagovat
vodka

nasral se tam solidně

Reagovat
Coutinho10

Zaha

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

6. miesto je maximum, co si zaluzime.

a dean

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nastaví 7 minut.. a Sakho z nich tři minuty proleží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Boha Krista zase ďalšia zbytočná remíza lebo naši hráči vôbec nevedia premieňať šance

Reagovat
Tomekcz

zadny sme ani nemeli, vsechno strely z dalky bez sance na gol

Reagovat
Grahf

Mourinho sa už môže baliť, LM bude už len zázrakom

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme EL

Reagovat
vodka

no, toto se mělo jednoznačně vyhrát, hra nebyla špatná, moc nechápu, proč se nevytahovali víc beci, zvlášť s formou LAV...

Reagovat
vladis271

Vytahovanie bekov v mourkovom futbale?

Reagovat
Busby babes

FDF se raduje.

Reagovat
Nikikrew

United to je tragedia

Reagovat
Coutinho10

twl on tu Chelsea neukonci

Reagovat
Coutinho10

konecne...

Reagovat
Svatej

A to melo bejt nastaveni jeste delsi, fakt se polovinu zapasu nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Wow, Allardici si povodil Conteho a ještě se to nahoře trošičku dramatizuje...

Reagovat
blade115

Dneska si spíš Conteho povodili jeho vlastní hráči.

Reagovat
Counter

Tak jasné no, ale Allardici si zaslouží zmínku i proto, že už vyhrál počtvrté za sebou. A samo to na SB asi taky nepřišlo.

Reagovat
blade115

To jo, CP byli solidně organizovaní a občas byli schopni i něco z brejku vytvořit, svou práci zvládli dobře. Bohužel jsme jim k tomu ale dost nahráli. Taky to mohlo vypadat úplně jinak, kdyby Jones správně odpískal tu penaltu v první půli...

Reagovat
Coutinho10

7 bodu je porad dost, ale konecne naka zmena a CP

Reagovat
vodka

Allardyceovi to sice trvalo dýl než obvykle, ale teď je víceméně jisté, že se CP zachrání. Klíčoví hráči Zaha s Bentekem si rozumí a jsou relativně ve formě, obrana je pevná...

Reagovat
Counter

Zato Burnley už se do toho zase začíná povážlivě namáčet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea Za 80 minut nedat ani vyrovnávací gól

Reagovat
Svatej

Co se to tady zas vyrojilo za ubozacky ?

Reagovat
Counter

Víš jak dlouho si na to museli počkat?

Reagovat
samson192

skoro tak dlho ako ty

Reagovat
Svatej

už na to nejsem zvyklej

Reagovat
Ligter

stáhli jsme bod na Chelsea

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fajdax

Ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Top4 ? Fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Until we score... Haha, nevydalo

Reagovat
SunFells

Arter Tam dneska nikdo nic nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá ruská prohra potěší.

Reagovat
blaugrana

Arsenal 4:1 City. Alexis MOTM.

Reagovat
Mindas

OT: Drevak Dzeko...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Drevak Lukaku, Džeko, Cavani, Falcao, Immobile,Aspas...

Reagovat
Mindas

Mistni specialitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj ten Dost koľko má gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Drevo to je stále... ale inteligentné drevo, ktoré vie ako od seba nechať odraziť loptu

Reagovat
Miguel19

OT: Zdravím, rád bych vás před dnešním programem požádal o vyplnění mého dotazníku. Moc mi to pomůže. Předem děkuji za ochotu. Zabere to maximálně 5 minut! Děkuji.

https://nakupni-chovani-a-rozhodovan.vyplnto.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Míšo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda používat do bakalářky zdroje litaratura:elektronický v poměru 1:6,5 je hnus.

Každopádně to máš vyplněný.

Reagovat
Miguel19

Co prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Není snad tohle tvoje? http://bit.ly/2ooTJ5q

Reagovat
Miguel19

Jo je

Ale nikdo nic nenamítal no..

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika v Plzni

Reagovat
Miguel19

Podle mě to oponent ani nečetl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

V poslední době jen vyplňuji dotazníky

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam. Sebevyjádření v dotazníku je stran nákupního chování celkem blbá metoda ale.

Reagovat
Usty

Je hrozně zajímavý, jak je všechno relativní. Tottenham stáhl ztrátu z 10 na 7 bodů a najednou je boj o titul otevřenej. Kdyby Chelsea vedla o 4 body a naopak navýšila náskok na 7 bodů, tak je dobojováno a rozhodnuto

Reagovat
Nikikrew

To hej ale teraz vas cakaju 3 tazke zapasy, nemate to este uplne iste

Reagovat
blade115

Klasika. Hlavně je legrační, jak se tu celou dobu píše, že to máme v kapse atp, dokud nepřijde remíza s Burnley - to se pak ten boj o titul otevírá a vlastně vůbec není rozhodnuto... Pak opět vyhráváme, tak už to teda zase máme jasný, teda alespoň do doby než prohrajeme s CP, teď přece už to je jen 7 bodů a navíc budeme hrát s Bournemouthem! ...

Reagovat
Lacko_Boh

klasika asi v každej lige, športe. Krása je keď Barcelona vyhrá CL, to musia hneď všeti hrať tiki taka lebo to je jediný správny systém. Potom jeden rok nevyhrá a už je to zase o pevnej obrane a protiútokoch. No proste golonkovci everywhere.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, vás čeká trojzápas Man City, Bournemouth, Man United a ty vypíchneš Bournemouth?

Reagovat
blade115

Samozřejmě, protože zápasy s Manchestery smysl dávají, ale nevím, proč bychom se měli nějak zvlášť obávat zápasu s Bournemouthem... Dosavadní průběh sezóny teda naznačuje ztrátu jen s MU, ale tak budiž, pořád to jsou City a tak... Ale Cherries?

Reagovat
vladis271

Ved nikto nevraví, že by ste mali stratiť s nimi. Ale kludne môžete z tohto trojzápasu stratiť 4 body. Čím sa dostanete na dostrel Spurs ak by oni vyhrali svoje zápasy. Jednoducho je tam cesta ako ten titul môžete ešte presrať.

Reagovat
blade115

Tak já jsem ten poslední, koho bys měl přesvědčovat, že ten titul ještě nemáme, to já tvrdím od začátku a budu to tvrdit, dokud to nebude matematicky stoprocentní. Tady se jen divím tomu, na základě čeho tu jsou lidi ochotni z vteřiny na vteřinu obrátit... I kdybychom brali jen 2 nebo 4 body, tak Spurs rozhodně do konce sezóny ještě taky ztratí. Pořád je tu největší pravděpodobnost ta, že ten titul bude náš, na tom nic jedná ztráta s CP nemění.

Reagovat
Miguel19

Tak tam hodně straší ten zápas se City. Ten když nezvládneme, tak to může být o 4 body se Spurs a 6 se City, což už taková prdel není no

Reagovat
smazaný uživatel

Když tvůj tým dá gól z 1:1 na 2:1, tak je to super, naopak, když vedeš 2:0 a dostaneš na 2:1, tak jsi v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Nebo taky, častěji taky, nejsi.

Příznivci korupčníků tu ještě tvrdili, že Conteho týmy uměly velice dobře zareagovat na nepříznivý výsledek vítěznou šňůrou a on to v Čukotce po tom zmrtvýchvstání zatím slušně potvrzoval.

Reagovat
Usty

Spíš ne, je to jenom o psychice. 7 bodů je 7 bodů. I kdybychom vedli o 2 a navýšili to na 5, budou kolovat zprávy o tom, že je smitec. Je to prostě blábol :)

Reagovat
smazaný uživatel

O čem jiném než o psychice, by to asi mělo být?

Reagovat
Lacko_Boh

čakry

Reagovat
Usty

já jen tvrdím, že psychika nezmění skutečnost, že 7 > 5

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

But Wenger, who has been at Arsenal since 1996, said: "I will not retire."

"Retiring is for young people," said Wenger, speaking before Sunday's league match at home to Manchester City.

"For old people retirement is dying. I still watch every football game. I find it interesting."

"Of course I'm as hungry," he said. "I carry a bit more pressure on my shoulders than 20 years ago - but the hunger is exactly the same.

Reagovat
smazaný uživatel

Hungry for young fellas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím, poradíte niekto nejakú hospodu v Olomouci, kde na 100% budú vysielať Arsenal - City dnes?

Reagovat
tuny

Wimbledon

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, som tu.

Reagovat
tuny

myslím, že na vedlejší TV zvládneš i derby a na tý třetí ještě krasobruslení

Reagovat
smazaný uživatel

Dávajú aj derby.

Reagovat
icemike

Reagovat
J0EL

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestlu uz to tu nebylo, ale jak aprilovky nemam rad, tak tahle se mi libila: Trenér Arsenalu Arsene Wenger po hádce s hráči na svoji funkci s okamžitou platností rezignoval. (Daily Express)

Reagovat
J0EL

To bolo krute prave

Reagovat
fenixLFC

pohoda, ja som zas dnes videl ze sa s arsenalom spaja rodgers

Reagovat
Amos

CO JE S OXEM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ox hamstring, Ramsey calf

Reagovat
Amos

Nemáte někdo link na acestream na Arsenal?

Reagovat
fenixLFC

si pozri kedy hrate

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragicka sestava

Reagovat
J0EL

Wenger skuseny strateg, ide to hrat na protiutoky

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu se rozhodnou jestli mi vadi vic coq nebo welbeck...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thab

Coq - Xhaka, připosraněji už to nešlo

Reagovat
Thab

sry, reakce výš

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu když chybí Ox a Ramsey, tak tam není koho jiného dát... Ale možná bych zkusil Nilese než Coqa v aktuální formě

Reagovat
Thab

Jaj, oni jsou out oba? Tak tím pádem to asi líp nešlo AMN hodit do takhle důležitýho zápasu by k němu nebylo moc fér

Reagovat
Thab

popř. tam hodit Iwobiho, ale to je skoro to samý + by to byl až moc průchoďák

Reagovat
Thab

ale ten útok ok, rychlost by na ně mohla platit

Reagovat
Counter

Kromě Coquelina spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se přepne do beast mode a bude... zvíře

Reagovat
Counter

Ono to momentálně v Arsenalu stejně není o sestavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Boro už ffakt zostúpi. Strašná nuda.

Reagovat
Frony

Gestede

Reagovat
smazaný uživatel

Boro bez odvahy a nápadu...asi by im mal niekto pripomenúť, ktoré kolo sa hrá.

Reagovat
diastan

Dnes jedine vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Že by Navas na pravé obraně?

Reagovat
Counter

Tipuju Fernandinha a Pepův specifický styl na tři křídla...

Reagovat
Teoretik

Hraje Sterling i Sane, pokud nezměnil rozestavení, což mi přijde dost nepravděpodobné, tak nevím jak jinak to poskládat než s Navasem na RB.

Reagovat
Miguel19

Ten Nolito taky dopadl, že je před ním i Navas

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

však ale chlapci z PD hovorili, že to nebude druhý Navas

Reagovat
Miguel19

Však není. Navas docela dlouhou dobu hrál ne?

Reagovat
blaugrana

Kto to hovoril? Však ona sa vie len rozbehúť s loptou a to je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi jo, to bude sranda Navas vs Sanchez

Reagovat
Janča4

stream prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Parádní začátek.

Reagovat
Counter

Chápe někdo, proč od půlky sezony neumíme bránit?

Reagovat
nani92

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně Sané

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná...

Reagovat
Thoomas

5 minut,3 tutovky a jeden gól, bravo

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
blaugrana

Aspoň 5 gólov cez Bellerína, za ten jeho hnusný hair style.

Reagovat
FCSL

Aspon můžu vypnout

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
nani92

Bellerin, čím horší účes tým horšia hra KdB takýto úvod by Mourinhov autobus nedovolil

Reagovat
Busby babes

skvele odbranene.

Reagovat
Miguel19

Bellerín pěkně. Takhle ta Barca nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

saneman to byla parada

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, Mesutkovo rozhazování rukama místo nějaké snahy získat míč zpět poté, co ho ztratil to mi chybělo

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Lol Navas, klidně rudá..

Reagovat
Edgewalker

Bellerín potřebuje kvalitní konkurenci na svůj post a na několik zápasů posadit

Reagovat
Ondiis

Xhaka by už byl venku ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je špína ten Navas. Jasná rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Alexis s Ozilom majú ťažko piči. Ono vlastne všetci hráči arsenalu majú.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

bijte ty nesympaticke spiny v cele s tim bezpaterakem sanchizem.

Reagovat
Ondiis

Walcott ten kluk už je úplně v prdeli. To je něco neskutečnýho jak špatný může být fotbalista v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Desný futbal ale.

Reagovat
diastan

zatím bída

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

hrozně nepřesností, ale je to je dáno i dobrým tempem

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to zacina trosku vypadat

Reagovat
Whitemedia

mohli by se ale hráči Arsenalu trochu vyhecovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka neskutečné

Reagovat
nani92

čaka

Reagovat
Miguel19

Ten Xhaka je tak průměrnej hráč..

Reagovat
masina_LFC

Xhaka je strašne tragický

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt Xhaka one man show

Reagovat
smazaný uživatel

tomu to fakt v tychto zapasoch pada

Reagovat
Counter

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
nani92

KAaaaaaaaaaaane

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Feoooooooooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

Goool

Reagovat
Edgewalker

Theoooooooooooooo

Reagovat
Counter

Čárový

Reagovat
captain18

Reagovat
Ondiis

Welbeck, Coq, Özil atd. jako by ani nebyli na hřišti a tady se každý bude vysmívat zrovna Xhakovi, který udělal jeden faul a pokazil jednu přihrávku. Mě se jeho dnešní výkon celkem pozdává. Má nejvíc míčů, má slušné dlouhé přihrávky, ujde to.

Reagovat
Tommy the Gunner

Fiooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Once a gunner always a gunner. Clichy

Reagovat
Miguel19

Clichy To je fakt moc ti obránci City. Jeden směšnější jak druhý..

Reagovat
smazaný uživatel

Aguerooo

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
blaugrana

Fajne ich zavreli.

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

joooooooooooooooooooppp

Reagovat
SunFells

Tak to je v piči, když nám dá gól i tento impotentní chcípák

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Whitemedia

Iheanacho > Aguero

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia

nerozumíš tomu

Reagovat
diastan

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Teoretik

Ten Clichy se snaží toho Pepka zničit, přesně stejnou chybu udělal 2 týdny zpátky

Reagovat
Edgewalker

To je pak napíču, když si daj gól kdykoliv chtěj...

Reagovat
Miguel19

Ozil

Reagovat
Tommy the Gunner

City nas jenom trolluje

Reagovat
SunFells

Strašně trapné bránění

Reagovat
smazaný uživatel

fajna pilka

Reagovat
Usty

Jak tam Coquelin nechal De Bruyneho projít Neuvěřitelný

Reagovat
Tommy the Gunner

Je silene z formy.

Reagovat
masly008

on je letos tragický,nechápu jak může hrát.pozičně úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co tam jako ozil s coquem delali(nebo teda chapu, protoze tohle jezapas co zapas...)

Reagovat
masly008

jako mamut to chtěl rozehrát,chyba to byla,ale pořád to bylo 3 proti 5 ,ale to by coq nesměl bránit ja v žácích.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mesut branil bruyneho taky, z druhe strany nez coq

Reagovat
blaugrana

Stihne ešte nejaký zápas Jesus?

Reagovat
SunFells

Jako před odchodem? Hádám jo.

Reagovat
diastan

Posledni zpravy jsem nadejne, mel by

Reagovat
Teoretik

prý možná ano

Reagovat
blaugrana

Na neho sa fakt teším. Snáď mu to bude sypať ako pred zranením.

Reagovat
smazaný uživatel

však hraje

Reagovat
Ondiis

Z stavu 2-2 by se šlo lépe do kabin, škodááá

Reagovat
SunFells

Ooo, škoda Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné tempo, City istejší v kombinácii aj v rýchlosti ofenzívy. Arsenal ale nie je bez šance.

Reagovat
Trand

Jak hrajeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka - Coquelin

Reagovat
Counter

Vabank.

Reagovat
Trand

Tak to se "těším" na druhý poločas.

Reagovat
blaugrana

Inač ten Xakha je podobná kvalita ako Gomes.

Reagovat
blaugrana

Xhaka*

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka vie kopať do lopty.

Reagovat
Counter

Tohle je čirá agónie, i porcelánová figurka je odolnější než my.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Mastný Chobot

nič to, ja súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Inak. Otamendi zase pozične veľmi zle pri góle Arsenalu.

Reagovat
Maresma

Tradičně.

Reagovat
Heisenberg

Xhaka and Coqelin forever and forever a hundred years!

Reagovat
Euphael

coquelin bude hrát pod tím mardem doživotně... speciatka wengera, dává doživotní pernamentky, které ti zaručí místo v základě na základě různých skutečností, v případě kokléna je to jedna dobrá třičtvrtě sezona

Reagovat
Counter

A Kosc zraněný Tohle skončí 5:1

Reagovat
SunFells

Tak to teprv bude sranda. Ještě Yaya na hřišti.

Reagovat
Usty

Excelentní první pas Gabriela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Na Aarona taky asi nebude nikdy spoleh. Když neberu v potaz výkony, tak ty zranění jsou hrozný. To je pořád něco.

Reagovat
smazaný uživatel

proti yayovi nemame uz vubec zadnou sanci

Reagovat
SunFells

Mustafi jak lofas a stejně ho Alexis v tom kokotství trumfne.

Reagovat
Nikikrew

Mustafiiiii

Reagovat
Counter

MUSTAFIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Edgewalker

goooooooooool! A z rohu!

Reagovat
smazaný uživatel

zrzek hezky

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafiiiiiiiii

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi s Theom asi jediní, čo to nemajú v piči

Reagovat
smazaný uživatel

nacho..

Reagovat
Ondiis

Už jsem myslel, že ho Welb ubrání

Reagovat
smazaný uživatel

otamendi

Reagovat
SunFells

Mustafiiiiiiiiii ....kvalitní golman by to asi měl. Dobře, že je tam Caballero.

Reagovat
Miguel19

A udržet břídilové

Reagovat
SunFells

Všechno připraveno pro gól na 2:3

Reagovat
Counter

Klasická Ospinova etuda je tu

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Edgewalker

Ospina už to uklidňuje

Reagovat
nani92

Ospinovka

Reagovat
Tommy the Gunner

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

to vole Xhaka si zas koleduje o rudou

Reagovat
Mastný Chobot

fú, to je iný level bránenia toto Bould effect jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina srandista

Reagovat
SunFells

Bez tohoto by to nebyl zápas s Ospinou

Reagovat
Whitemedia

Ospina se zase válel nebo co?

Reagovat
Trand

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Ospinaaa..ale ta lacina ztrata Alexisa

Reagovat
SunFells

Alexis fabregasovsky

Reagovat
smazaný uživatel

omg on tam necha welbecka

Reagovat
Mastný Chobot

Theo tam mal ostať, Welé mal ísť dolu

Reagovat
SunFells

Olie, no to je dost. Tým, který do fotbalového zápasu nasadí Johna Stonese si nezaslouží body.

Reagovat
masly008

a navase na beka

Reagovat
Miguel19

Theovi ten zápas byl nějak u prdele. Při gólu se ani neradoval, teďka si odkráčel jak lálá..

Reagovat
SunFells

Šak on věděl, že to obrana za chvilku dojebe.

Reagovat
Mastný Chobot

Z dvoch okamihov si to usúdil? Však celý zápas sa príkladne bil, pozri na jeho radosť po druhom góle napr.

Reagovat
Miguel19

Dobře.

Reagovat
Trand

Mesut bojovník

Reagovat
Miguel19

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

monreal druhy polcas uplne bozsky

Reagovat
Edgewalker

No Coq teď může být rád že neslíznul druhou žlutou....

Reagovat
masly008

zase bych nebláznil.

Reagovat
Edgewalker

jo, opakovačka tak hrozná nebyla

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Coq skvěle

Reagovat
blaugrana

Alexis s Ozilom sli po polcase na pivo.

Reagovat
Ondiis

Kolik rohů už Gabriel zařídil?

Reagovat
SunFells

Jakože kolikrát dobře odklidil míč?

Reagovat
SunFells

Caballero v bráně, stačí jenom trefovat zařízení

Reagovat
diastan

pecka

Reagovat
diastan

jasná...

Reagovat
SunFells

Reagovat
diastan

Reagovat
Gunner91

to jo

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Mastný Chobot

Nah, toto sa malo vyhrať, remíza je skoro to isté ako prehra.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

to byste museli mít šance, které jste neměli

Reagovat
Counter

Remíza nic neřeší, furt jsme v loji. Ale čekal jsem to horší

Reagovat
Miguel19

Nebyli jste horší. Docela překvapení...

Reagovat
Ondiis

Chuť vyhrát. Kéž bychom ji měli

Reagovat
SunFells

Ach jo, toto jsou ztracené body. Už se v té bídě topíme moc dlouho.

Reagovat
diastan

Strašné není koho poslat do předu na střídání krom marného Nolita

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní kolo Jen ten Everton mohl zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele