Premier League - preview 3. kola

26.09.2020, 08:35, aktualizováno 28.09.2020, 08:35
Previews
Fulham po svém návratu mezi elitu zatím čeká na první body a nyní se minimálně jeden pokusí uloupit ze souboje s Aston Villou. Druhý dnešní zápas pak bude poutat hodně velkou pozornost, mistrovský Liverpool čeká duel proti vítězi FA Cupu Arsenalu...
Fulham FC - Aston Villa  (pondělí 18:45)
Atypický program nového ročníku Premier League pokračuje v třetím kole dvěma pondělními dohrávkami, přičemž tou první bude souboj ligového nováčka s tím loňským, tedy Fulhamu s Aston Villou. Jak tento zápas, tak následující šlágr mezi Liverpoolem a Arsenalem, byly navíc kuriózně na poslední chvíli přesunuty o čtvrthodinu dříve, aby byly v souladu s aktuálním nařízením uzavření britských hospod a restaurací.

Oba týmy se musí vypořádat s náročným zápasovým programem kvůli pokračující účasti v ligovém poháru, kde se Fulham utká ve čtvrtek se svým loňským druholigovým rivalem v boji o postup Brentfordem a Aston Villa v tentýž den přivítá na své půdě Stoke City. Přestože je však ligová sezona na samém počátku, lze argumentovat, že tento vzájemný duel je ještě důležitější, neboť může v konečném součtu výrazně ovlivnit případný boj těchto celků o záchranu. V lepší pozici jsou momentálně Villans, kteří těsnou výhrou nad oslabeným Sheffieldem United získali první body do tabulky, na které Fulham naopak po dvou prohrách stále čeká.

Manažer Fulhamu Scott Parker se nechal slyšet, že jeho tým nemá žádné zdravotní potíže, a tak lze očekávat, že se od sebe v příštích dnech může základní sestava Cottagers výrazně lišit. Po vynechaném zápase s Leedsem by se například mohl opět v úvodní jedenáctce objevit kapitán Tom Cairney. Také Parkerův protějšek Dean Smith má z čeho vybírat - po pohárové výhře nad Bristolem City lze očekávat opětovné nasazení odpočatých tahounů Grealishe, Mingse, McGinna nebo nových posil Ollieho Watkinse a Bertranda Traorého s brankářem Emilianem Martínezem, jenž se stal díky chycené penaltě a čistému kontu hrdinou hned ve svém debutu v novém klubu.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Aréola - Tete, Hector, Ream, Bryan - Reed, Zambo Anguissa - Kamara, Reid, Cavaleiro - Mitrović
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Hourihane - Trézeguet, Watkins, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.40 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Třetí ligové kolo anglické nejvyšší soutěže uzavře očekávaný duel Liverpoolu s Arsenalem, který si v posledních měsících na obhájce titulu překvapivě dokázal opakovaně vyšlápnout, a tak mají Reds svému pondělnímu soupeři co vracet. Za zmínku na úvod stojí dodatečná změna zahajovacího výkopu o čtvrthodinu dříve na 21:00 kvůli nařízení britské vlády uzavřít hospody a restaurace s úderem jedenácté hodiny večerní a utkání se tak mohlo stihnout zavčasu dohrát před tímto limitem.

Jak již bylo zmíněno výše, Arsenal se pod vedením nového kouče Mikela Artety dokázal vybičovat k nejednomu zaskočení papírového favorita, o čemž se samotný Liverpool přesvědčil hned dvakrát. Nejprve "Kanonýři" výraznou měrou přispěli k tomu, že liverpoolští po prohře na Emirates Stadium nezakončili svou fantastickou ligovou sezonu celkovým trojciferným bodovým ziskem, a poté na úvod nové sezony vyzněl lépe pro londýnský klub i zápas Community Shieldu mezi ligovým šampionem a vítězem FA Cupu, který Arsenal opanoval díky trefa Piérra-Emericka Aubameyanga 1:0.

V obou případech však platilo, že více ze hry měli svěřenci Jürgena Kloppa a jen díky notné dávce štěstí podpořené výtečnými zákroky brankáře Emiliana Martíneze se Arsenalu podařilo udržet počet inkasovaných branek na minimu. Nyní na Anfield Road lze očekávat, že se pověstné nůžky ve výkonech obou mužstev rozevřou ještě více a jednoznačným favoritem tak zůstávají domácí, přestože se budou muset obejít bez kapitána Jordana Hendersona, jenž se nestihl dát do pořádku po utrpěném zranění v posledním kole s Chelsea.

Hendersonova absence by mohla znamenat první start v základní sestavě pro letní posilu Thiaga Alcantaru, jenž anglického středopolaře v druhém poločase na Stamford Bridge nahradil, ovšem dle aktuálních informací britských médií má i španělský záložník drobné zdravotní potíže a jeho účast v pondělním utkání je v ohrožení. To samé platí i pro brankáře Alissona a jistý není ani start stopera Joea Gomeze, jehož však minule ve středu obranu zdatně zastoupil obvyklý defenzivní štít Fabinho.

To Arsenal je na tom se zdravotním stavem svých hráčů o něco lépe, neboť by se do jeho sestavy mohl vrátit Kieran Tierney, jenž si přivodil potíže s tříslem na předzápasové rozcvičce v minulém zápase s West Hamem, ale nyní by již měl být opět připraven naskočit. "Kanonýři" navíc obstáli v nelehkém pohárovém měření sil na půdě Leicesteru i bez obvyklých tahounů Aubameyanga s Lacazettem či Willianem, kteří tak mohou být na pondělní zápas řádně odpočatí. Mimo hru zůstávají jen obránci Mustafi, Sokratis, Cédric, Marí, Chambers a mladý útočník Martinelli.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson - Keita, Thiago, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Gabriel, Luiz, Tierney - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Maitland-Niles - Willian, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.76 - 6.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Leeds United  (neděle 13:00)
Tým, v jehož zápasech padá nejméně branek, přivítá naopak nejofenzivnější celek. Loňský nováček ze Sheffieldu se bez bodu a bez gólu krčí ve spodních patrech tabulky, zato postupující z Championshipu Leeds už dokázal zvítězit a nasázet hned sedm gólů.

Blades v prvním kole narazili na loňského konkurenta Wolves, o šanci na body však prakticky přišli už v úvodu, když v šesté minutě prohrávali 0:2. Dojem nenapravili ani na hřišti Aston Villy, kde od dvanácté minuty hráli v deseti, pak neproměnili penaltu a po pauze inkasovali jediný gól zápasu. Mezitím navíc v Burnley vypadli z Ligového poháru.

Peacocks zakončili minulou sezónu sérií osmi zápasů bez porážky a v odvážném a bojovném duchu vstoupili i do té nové. V Liverpoolu jim ještě nestačilo ani třikrát vyrovnat a prohráli 4:3, proti Fulhamu však stejným poměrem zvítězili. Hned trojice hráčů Leedsu (Bamford, Costa, Klich) se navíc se shodnou bilancí dvou gólů a jedné asistence řadí mezi nejproduktivnější hráče ligy.

V Premier League se oba celky naposledy střetly v roce 1994, v Championshipu na sebe ale častokrát narážely. Poslední série jejich vzájemných zápasů přinesla větší úspěchy Sheffieldu United, který zvítězil třikrát a jen jednou prohrál.

Domácí se musí obejít bez potrestaného Egana, kromě něho by měl chybět jen Mousset. Hosté nadále nemohou počítat s Hernándezem a Forshawem.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Ampadu, O'Connell - Baldock, Lundstram, Berge, Fleck, Stevens - McGoldrick, Burke
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Cooper, Dallas - Phillips - Costa, Roberts, Klich, Harrison - Bamford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.40 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (neděle 15:00)
Nedělní program třetího kola nabídne s úderem patnácté hodiny duel Tottenhamu s Newcastlem, které mají zatím v tabulce shodně po třech bodech po dvou velice odlišných výkonech a pohárových úspěších. Zatímco Newcastle si po domácím debaklu od Brightonu beze zbytku spravil chuť v ligovém poháru, Spurs nechali na úvodní nezdar s Evertonem zdárně zapomenout jak drtivou výhrou nad Southamptonem, tak postupem do dalších kol Evropské ligy i ligového poháru.

Nutno ovšem podotknout, že v případě Carabao Cupu tottenhamští postoupili bez boje kvůli potížím jejich protivníka Leyton Orientu s koronavirovou nákazou v týmu. I tak se ale José Mourinho nenudil, neboť jeho tým musel absolvovat výjezd do Severní Makedonie na půdu tamní Shkendije, odkud si po výhře 3:1 odváží postup do posledního kvalifikačního předkola. V něm se Spurs utkají s Maccabi Haifa, ovšem ještě předtím je v extrémně nahuštěném záříjovém programu prověří vedle Newcastlu i Chelsea.

Už jen proto lze očekávat, že Mourinho sáhne k jisté rotaci kádru, byť se portugalský kouč nechal slyšet, že na hrot útoku nemá za kapitána Harryho Kanea adekvátní náhradu, a pokud bude anglický reprezentant sám ochoten nastupovat, objeví se v každém jednotlivém zápase. Prozatím Spurs nepomohou ani čerstvé letní posily z Realu Madrid v podobě navrátilce Garetha Balea a Sergia Reguilóna, kteří se teprve dostávají do zápasové kondice.

Také hosté se musí vypořádat s několika otazníky v sestavě, neboť zdravotní stav Jamala Lewise a Allana Saint-Maximina zůstává přinejmenším nejistý po jejich předčasném odchodu z předešlého ligového střetnutí s Brightonem, jež dopadlo neslavnou prohrou Magpies 0:3. O to hůře následně proti týmu Stevea Bruce dopadl v ligovém poháru Morecambe ze čtvrté nejvyšší soutěže, který utržil dokonce debakl 7:0. V tomto zápase si přivodil potíže se stehnem pro změnu stoper Ciaran Clark a mimo hru zůstávají i nadále brankář Martin Dúbravka či Paul Dummett, Matty Longstaff a Dwight Gayle.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Doherty, Sánchez, Dier, Davies - Hojbjerg, Winks - Moura, Lo Celso, Son - Kane
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Manquillo, Lascelles, Fernández, Lewis - Shelvey, Hayden - Hendrick, Almirón, Saint-Maximin - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.83 - 7.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Leicester City  (neděle 17:30)
Překvapivým lídrem anglické Premier League je po dvou kolech Leicester. Udržet tuto výsadu i po kole třetím bude však těžký oříšek, neboť nadcházejícím soupeřem lišek je vicemistr z Manchesteru.

Citizens kvůli opožděnému konci minulé sezóny vstoupili do sezóny až o týden později. A začali v těžkém zápase vítězně, ve Wolverhamptonu díky trefám De Bruyneho, Fodena a Jesuse vyhráli 3:1. Úspěšní byli i ve čtvrtečním utkání Ligového poháru, v němž porazili Bournemouth 2:1. I tentokráte se trefil mladý Foden.

"Přístup mých hráčů po krátké letní přestávce je výtečný. Navrátit se tak brzy po turnaji v Portugalsku není ideální, ale prozatím bych od hráčů nemohl žádat více. Každý trénink probíhá na vysoké úrovni, navíc jsme dobře zahráli proti Wolves i v Carabao Cupu. Dobrý start, ale do cíle chybí ještě hodně," říká manažer Pep Guardiola.

Foxes neměli na úvod zrovna nejtěžší los, přesto jsou jasné výhry dobrým základem pro zbytek sezóny. Nejprve vyhráli o tři branky na půdě West Bromwiche, následně v šestigólové přestřelce zdolali Burnley. Kaňkou na výkonech je středeční zápas EFL Cupu, se kterým se totiž Rodgersovi svěřenci rovnou rozloučili poté, co nestačili na Arsenal.

"Je vždy důležité obnovit v hráčích motivaci, což se nám povedlo. Měli jsme těžká utkání, nováček a Burnley, což jsou týmy, které vám nic neusnadní. Vyhráli jsme oba zápasy s dobrými výkony a nyní bychom si to chtěli přenést do dalšího utkání. Proti Manchesteru City se však vždy hraje obtížně, mají světové hráče i manažera, což dělá tyto zápasy náročnými," varuje Brendan Rodgers.

Bilance vzájemných zápasů hovoří jednoznačně ve prospěch Citizens - ti vyhráli třikrát v řadě, navíc slavili v osmi z devíti předchozích případů. V posledním utkání na King Power Stadium rozhodl o tříbodovém zisku Jesus.

Brazilský útočník ovšem tentokráte bude Pepu Guardiolovi chybět, stejně tak stoper Laporte. Hosté se musí obejít bez Ndidiho a Pereiry, naopak se po trestu vrací Evans.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Aké, Mendy - Rodri, Fernandinho - Mahrez, De Bruyne, Foden - Sterling
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Evans, Söyüncü, Justin - Mendy - Pérez, Tielemans, Praet, Barnes, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.09 - 9.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Wolverhampton Wanderers  (neděle 20:00)
Po povedeném závěru minulé sezóny si fotbalisté West Hamu zřejmě nepřenesli formu i do ročníku nového. Šanci na zápis prvních bodů budou mít na závěr nedělního programu, kdy hostí Wolves.

Hammers mají za sebou těžký zápas na Arsenalu, kterému po boji podlehli 2:1. Mrzet je však může zejména úvodní domácí utkání proti Newcastlu, na nějž nestačili 0:2, přičemž obě branky obdrželi ve druhé půli. Pozitivem jsou alespoň hned dva postupy v Ligovém poháru, v němž si Kladiváři jednoznačně poradili s Charltonem i Hullem.

Vlci měli na úvod sezóny velmi těžký los, se kterým se popasovali napůl úspěšně. Ze Sheffieldu díky brzkým trefám Saisse a Jiméneze přivezli tři body, o týden později jim ani Jiménezova trefa nestačila na úspěch proti Manchesteru City. Mezitím navíc nezvládli pohárový zápas se Stoke.

V posledních dvou sezónách, kdy na sebe tyto celky zase pravidelně naráží, je jednoznačně úspěšnějším mužstvem Wolverhampton. Ten. všechna čtyři utkání vyhrál, za tu dobu navíc ani jednou neinkasoval.

Domácí nebudou mít kvůli koronaviru na lavičce manažera Davida Moyese, jehož nahradí Alan Irvine. Ten nemůže počítat s dalšími pozitivně testovanými Diopem a Cullenem, naopak Noble je týmu znovu k dispozici. Hosté už mohou nasadit novou posilu Semeda, naopak Marcal s velkou pravděpodobností do zápasu nezasáhne.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.43 - 3.31 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Manchester United  (sobota 13:30)
Fotbalisté Brightonu v rámci třetího kola Premier League hostí Manchester United. Rudí ďáblové mají z prvního kola co napravovat, zatím jsou totiž patnáctí. Brighton je po jedné výhře a jedné porážce osmý.

Brighton zahájil sezonu doma proti hodně posílené Chelsea a favorit z Londýna vyhrál 3:1. Za Racky reagoval na branku Jorginha z penalty Leandro Trossard, za Blues však poté přidali branky James a Zouma. Minulý víkend však musel být kouč celku z jihu Anglie spokojený. Jeho svěřenci totiž vyhráli 3:0 v Newcastlu, když se dvakrát trefil Maupay a jednou Connolly. Proti United budou chybět Andone, Bissouma, Izquierdo a Walton. "Jejich letní příprava na novou sezónu byla zkrácena a my jsme to možná viděli minulou sobotu proti Crystal Palace. Ale stále jsou silným soupeřem," uvedl na adresu příštího soka hlavní kouč Brightonu Graham Potter.

United určitě nezahájili nový ročník tak, jak by si představovali. Snad jedinou pozitivní věcí na domácí porážce 1:3 s Crystal Palace mohl být gól nejčerstvější letní posily Donnyho van de Beeka. Jinak se však trefoval hostující tým, konkrétně Townsend a dvakrát Zaha. Ayew navíc neproměnil penaltu. V dalším utkání nebudou k dispozici Jones, Romero a Tuanzebe. "Budeme lepší a lepší a silnější a silnější. Nemůžeme však čekat a říci si, že do tří týdnů to bude v pořádku. Musíme začít bodovat hned," prohlásil manažer United Ole Gunnar Solskjaer.

Poslední vzájemný duel United vyhráli 3:0 po dvou gólech Fernandese a jednom Greenwooda.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - White, Dunk, Webster - Lamptey, Lallana, Pröpper, Alzate, Solly March - Maupay, Trossard.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Pogba, Matic - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Martial.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.43 - 4.12 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Crystal Palace - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton zahájil sezonu velice nadějně a po dvou kolech drží stoprocentní zisk. Stejně je na tom také Crystal Palace, tudíž je jasné, že jedno z mužstev, které se v sobotu představí v Selhurst Parku, přijde poprvé o body.

Nastal čas se zase obávat Evertonu? Klub z Liverpoolu, jenž své zlaté období prožil v období konzervativní vlády Margaret Thatcherové, se v posledních letech neúspěšně snažil probít mezi nejužší anglickou špičku. Letos by však po příchodu zvučných posil, mezi nimiž vynikají záložníci Allan s Jamesem Rodríguezem, mohl pomyslné hradby elity pobořit. Rozhodně není na místě dělat ukvapené závěry, nicméně úvodní kola dodala užitečné indicie.

Toffees totiž zahájili sezonu Premier League nad očekávání dobře. Na úvod si vyšlápli na londýnský Tottenham a nečekaný zisk záhy potvrdili jasnou výhrou nad nováčkem soutěže West Bromwichem Albion. Naděje vzbuzují také individuální výkony. Brilantně se v Anglii uvedl Rodríguez a Dominic Calvert-Lewin se zase se čtyřmi góly dělí o vedení v tabulce střelců společně s Heung-min Sonem.

K zahození však není ani forma Crystal Palace. Orli mají podobně jako Everton na svém kontě šest bodů, když si poradili se Southamptonem a nečekaně též s Manchesterem United. V obou duelech skóroval Wilfied Zaha, který se třemi přesnými zásahy celkově nahání Calverta-Lewina se Sonem. Gratulovat si ale může také obrana Eagles, jež za 180 minut propustila do vlastní brány jediný míč.

Defenziva Palace drží navzdory rozsáhlé marodce v zadních řadách. Zdravotní patálie sužují Garyho Cahila, Jamese Tomkinse, Patricka van Aanholta i Nathana Fergusona. Fit už je naopak útočník Christian Benteke. Také Toffees schází duo obránců Mason Holgate s Jarradem Branthwaitem, hrát pravděpodobně nebude ani záložník Fabian Delph.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Sakho, Mitchell - Townsend, McCarthy, McArthur, Schlupp - Zaha, J. Ayew
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gomes, Allan, Doucouré - Rodríguez, Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.36 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Obrana West Bromwiche zatím hoří jako papír a Baggies tak uzavírají tabulku nejvyšší anglické soutěže. I proto si však WBA vyhlédli Branislava Ivanoviće, jenž se do Premier League může vrátit v zápase proti svému někdejšímu zaměstnavateli Chelsea. Londýňané mají po minulém kole co napravovat a možná se vytasí s novou gólmanskou jedničkou.

Po počátečním natěšení začíná návrat do Premier League West Bromu hořknout. WBA ani v jednom zápase jasně nestačilo na své oponenty - od Leicesteru dostali Baggies tři branky, aniž by sami jedinou vsítili. Evertonu již svěřenci manažera Slavena Biliće vstřelili tři góly, jenže soupeř z Liverpoolu odpověděl hned pětkrát. Kvůli souhrnnému skóre 2:8 tak Albion sídlí na posledním místě tabulky.

Chelsea se již z bodů v této sezoně radovala, když v prvním kole zvítězila v Brightonu 1:3. Týden nato ale přišel mnohem těžší test s negativním výsledkem. Blues vyzvali na vlastním hřišti obhájce titulu Liverpool a plány se jim začali sypat poté, co stoper Andreas Christensen obdržel červenou kartu. Následně navíc začal úřadovat útočník hostů Sadio Mané. Ten nejprve otevřel skóre hlavičkou, aby následně využil chybu rozehrávajícího brankáře Londýňanů Kepy, po níž Mané upravil na konečných 0:2.

Nešlo přitom rozhodně o první Kepovu hrubici v dresu Blues. Španělský gólman je naopak svými minelami velmi dobře znám a příznivcům Chelsea delší dobu brnká na nervy. I proto se vedení londýnského celku rozhodlo zareagovat a přivedlo Kepovi konkurenci v podobě senegalského reprezentanta Édouarda Mendyho, jenž přišel z francouzského Rennes.

Hostům budou kromě vykartovaného Christensena scházet také ofenzivní lídři Hakim Ziyech s Christianem Pulisicem. Také WBA přišel v minulém kole o jednoho hráče kvůli červené kartě, bývalý zadák Arsenalu Kieran Gibbs si tedy proti někdejšímu londýnskému rivalovi nezahraje. Hrát nebude ani Conor Gallagher, jenž u Baggies hostuje právě z Chelsea. Mimo hru zůstává stoper Ahmed Hegazy, který se nicméně alespoň vrátil do tréninku.

Oba kluby se v historii Premier League utkaly již čtyřiadvacetkrát. Chelsea se z vítězství radovala hned v osmnácti případech. V posledních třech utkáních na stadionu WBA se z tří bodů vždy radovali Blues. Vše tedy zdánlivě hraje v jejich prospěch.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajavi, Ivanović, O'Shea, Towsend - Pereira, Livermore, Sawyers, Diangana - Robinson
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Zouma, T. Silva, Chilwell - Kanté, Kovačić - Mount, Havertz, Werner - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.79 - 4.88 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Southampton FC  (sobota 21:00)
Fotbalisté Burnley přivítají v rámci třetího kola Premier League na svém stadionu Southampton. Ani jednomu týmu se ještě letos nepodařilo bodovat, domácí jsou čtrnáctí, hosté dokonce až předposlední.

Burnley zahájilo sezonu na půdě silného Leicesteru, který nakonec zvítězil 4:2. Clarets poslal do vedení Chris Wood, brzy však srovnal Barnes. Poté si Pieters dal vlastní gól, trefil se Justin a bylo téměř rozhodnuto. Na Dunneho trefu rychle reagoval Praet, který stvrdil domácí vítězství. V dalším zápase budou chybět Cork, Gudmundsson a Mee. "Southamptonu se zatím příliš nedaří, ale na to se nesmíme dívat. Jsem moc rád, že Ashley Westwood podepsal nový kontrakt, snad se teď ukáže i na hřišti," uvedl kouč Burnley Sean Dyche.

Saints zahájili sezonu porážku 0:1 na půdě Crystal Palace, minulý týden nezvládli přestřelku se Spurs, když prohráli 2:5. Úvod zápasu ovládl VAR, který neuznal jeden gól domácích a dva hostí. Poté otevřel skóre Ings, kterého však zastínil Korejec Son, který vsítil čtyři branky. Z penalty se poté ještě trefil Harry Kane a Ings už jen upravil výsledek. Proti Burnley nenaskočí do hry Redmond. "Musíme ukázat, že jsme lepší, než jsme ukázali v prvních dvou kolech. Vyhrát tam (v Burnley) není snadné, ale pokusíme se," líčil manažer Southamptonu Ralph Hasenhüttl.

Poslední vzájemný duel Burnley vyhrálo 2:1 po trefách Ashleyho Westwooda a Matěje Vydry. Za Saints vyrovnával v první půli Danny Ings.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Long, Jimmy Dunne, Taylor - Pieters, Westwood, Brownhill, McNeil - Vydra, Wood.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Djenepo - Ings, Adams.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.40 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City22007:26
2.Everton FC22006:26
3.Arsenal FC22005:16
4.Liverpool FC22006:36
5.Crystal Palace22004:16
6.Tottenham Hotspur21015:33
7.Manchester City11003:13
8.Brighton & Hove Albion21014:33
9.Aston Villa11001:03
10.Leeds United21017:73
11.Chelsea FC21013:33
 Wolverhampton Wanderers21013:33
13.Newcastle United21012:33
14.Burnley FC10012:40
15.Manchester United10011:30
16.West Ham United20021:40
17.Sheffield United20020:30
18.Fulham FC20023:70
19.Southampton FC20022:60
20.West Bromwich Albion20022:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1842)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No nic, po minulé prohře s Liverpoolem neexistuje dnes nic jiného, než výhra s West Bromwichem...

Reagovat
Agent z Melmacu

Werner gól

Reagovat
smazaný uživatel

Už by bylo na čase se konečně představit a dostát toho, proč se koupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě rád bych viděl Mendyho v bráně. Buď již dnes a když ne dnes, tak příště už 100%. Tam totiž změnu potřebujeme okamžitě bez čekání.

Reagovat
Agent z Melmacu

Kepu sa Chelsea bude zbavovať asi dlho.

Kľudne nech ide roky po hosťovačkách.

Bol to veľký omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát s nejlepším týmem všech dob není žádná blamáž. Myslím, že kdyby vám někdo před zápasem řekl, že prohrajete jen 0:2 tak to berete všemi deseti

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, zase se i sobě moc nemyslete. Velkolepý tým to je, ale nejlepší rozhodně ne. Výsledek ale vůbec neodpovídá tomu, jak se Chelsea prezentovala. Ta prezentace byla blamáž. A dříve se Liverpool porážel a byly to zápasy vyrovnané, což je jakýsi stanovený standard klubu. Teď s nimi ani nedokážeme držet krok, což prostě dobře není.

Reagovat
Benzema

No keďže je to najlepši tým všetkých čias, tak je logické, že s nimi nedokážete držať krok

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds s nimi bez problémů krok držel, takže nejlepší rozhodně není.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Si delas prdel?

Reagovat
Benzema

Reagovat
cristiano.K.

neprohráli minulý týden s Bayernem

Reagovat
Benzema

Posledné stretnutie Bayernu pred rokom s Liverpoolom skončilo 1:3 , len toľko k tomu

Reagovat
cristiano.K.

Klopp ještě neprohrál s německým týmem, ale to s tím úplně nesouvisí.

Reagovat
Bayern +

Bayern hrá zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas na Brightonu ale po minulém propadáku nemůže přijít nic jiného než výhra! 1-2.

Reagovat
Kapřík

Já doufám, že to bude zábavný zápas, Brighton hraje dost pohledný fotbal.

Reagovat
Benedict

Na EF jsou 2 tábory fanoušků - jedni nenávidí united a druzí se orientují podle tiketu

Reagovat
Talker

Dát tam Caballera místo Kepy a je parádní.

Reagovat
Hokaido

Já nevěřím, že dnes bude Kepa chytat. Nemůže prostě.

Reagovat
Talker

Pokud je zájem Říma opravdový (spekuluje se o tom), tak by se to dalo vysvětlit jako že nechceme, aby se zranil.

Ale tipnul bych, že hrát bohužel bude.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Talker

Jinak Chilwell by hrát asi neměl:

With Ben (Chilwell) I will maybe be a little more cautious just to make sure. His injury had been quite a challenging one and I will make those calls, but they are in a good place at the moment.”

Reagovat
Mastný Chobot

kks jak keby zomreli

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
vrabejka

No Sergio Aguero... and now no Gabriel Jesus.

The Man City striker has been ruled out for up to three weeks.

Reagovat
Agent z Melmacu

treba kúpiť ďalšieho pokémona.

Reagovat
David143

Cavani je volný...

Reagovat
vladis271

no ty vole...kto nás vyzve na súboj?? Aby to fakt nebol nakoniec Arteta. Treba v pondelok vyhrať.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Shottack

Nevím, proč se všichni tak tlemí. Po nějaké době mám z Arsenalu respekt.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale nemaju z coho hrat o titul preboha

Reagovat
Shottack

Myslel jsem pondělní zápas.

Reagovat
mithro

dnes to vidim tak max na remizu, brighton vyzera energicky a celkom vo forme.

Reagovat
chicuita

Lindelöf opet zaklad

Reagovat
Busby babes

De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; Matic, Pogba; Greenwood, Fernandes, Rashford; Martial

Lindelof prekvapil, ale u Baillyho clovek nikdy nevi. Treba to jeste neda utery-sobota. Tak snad bude mit dneska lepsi zapas. Jinak nejlepsi mozna no.

Lavicka bez utocnika...

Reagovat
Talker

Lamptey bude hrát proti Shawovi? To by mohla být celkem prdel

Reagovat
Busby babes

hele treba jo, ale proc se po jednom zapase dela z Lampteyho polobuh a ze Shawa drevak...

Reagovat
Kixi Syhimour

Po 3 minimálně

Reagovat
Talker

Tak on si dělal trhací kalendář nejen v tom druhém zápase sezony, ale i v tom prvním, kdy si dělal trhací kalendář i z naší levé strany.

Reagovat
Busby babes

ok, jak rikam, je to klidne mozny, ze ho tam bude nicit...

Reagovat
Mastný Chobot

tie intervaly, kedy sa z no namea stáva generačný talent sú stále kratšie a kratšie... pri tomto chalanovi stačili 2 zápasy zjavne

Reagovat
Benzema

Ako Greenwood , nie ?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lamptey bol super uz proti LFC na konci minulej sezony

Reagovat
vladis271

hype okolo Lampteyho ide už z minulej sezóny.

Reagovat
chicuita

Jsem zvedav na duel Lamptey vs Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem že bude hrát Eric po tom co Ole včera na tiskovce říkal že s Harrym hrají dobře, škoda

Reagovat
Busby babes

btw Garner opet v zakladu u Watfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

United musí dnes po minulém výsledku vyhrát. Jsem zvědavý, protože Brighton Chelsea hodně přehrával. Jsem zvědavý na ten rozdíl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

neprehra Brigton len 2,2 ale tak snad prekvapia a ukazu nieco dnes

Reagovat
Sandstorm

Celkově na té lavičce chybí alternativy do útoku. Jestli nepřijde posila tak bude to trio vepředu v prosinci vyždímané.

Reagovat
Makiii

Neznam jediny duvodu, proc opet hraje ten kkt Lindelof...

Uz nas stal tolik bodu! Svoji neduraznosti a kktinama...

Fakt me s timhle Ole zacina neskutecne sr*t...

Reagovat
mithro

tam je hracov, co nas stali bodov, ze by tam nemal kto hrat uz.

Reagovat
Makiii

Tak je to sestava, kt byla nase nejsilnejsi... po restartu. Ale Lindelof tak fakt nema co delat. Porad se mluvi, jak je Mengi top talent, tak proc mu sakra nedal sanci v tom blbem poharu, Harry nemusel vubec hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tu nebude pri zapase Exorcist, tak ten zapas ani nebudu sledovat

Reagovat
Mastný Chobot

Igor Matovič k novým 552 prípadom koronavírusu: „Situácia je mimoriadne vážna, a preto po troch mesiacoch preberám vedenie boja voči COVID-19 do vlastných rúk s rovnakým cieľom ako počas prvej vlny.“

kokso, čím sme si my zaslúžili takéhoto vodcu národa? vďakabohu sme v dobrých rukách, priatelia

Reagovat
cubazi

Taky človek patrí do kazajky a nie na čelo štátu. Arogantný sociopat.

Reagovat
Sandstorm

Krásně si popsal Andreje.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Gazdo

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

měl kampaň jako babiš u nás ve smyslu. Co uděláte proto aby česko bylo lepší zemí odpovídal odpovědí Sobotka a Kalousek je piča já ne. Maťovič takhle mluvil, že FICO je kokot při tom když se podíváme tak Slováci HDP všechno šlo ještě do nižších čísel. V tomhle tom my čecháčci a slováčci zůstaneme bratři navždy nám stačí jenom koblihy a 5000 Kč na víc na důchod a volily by jsme aji Topolánka znovu

Reagovat
Benzema

Reagovat
Gazdo

Ja verim tomu ze tu by sa zvolil aj Hitler keby zvysil dochodky a minimalne mzdy a je jedno co by popri tom vrazdil

Reagovat
jk

U nás to taky Andrej měl ve vlastních rukou.

Reagovat
SunFells

ty židojaštěr

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
vladis271

ale teraz vážne. Zavrieť to nemôže už. Ale mne by napr. nevadilo okamžité opätovné hromadné zavedenie rúšok.Možno aj limit ľudí na metre štvorcové v baroch, obchodoch , reštikách....ale nič prísnejšie urobiť nemôže. Dôvod prečo sme zvládli prvú vlnu bol hlavne, lebo ľudia nechodili do práce,aspon drvivá väčšina z nich a ulice boli prázdne. To už teraz spraviť nemôže.

Treba sa držať a dúfať. Minule som čítal niekde na zahraničnbom webe, že v poslednej tretej fáze ( testovania na ľudoch ) je 7 vakcín. Ak všetko pôjde podľa optimistických plánov, američania chcú začať distribuovať medzi svojich ľudí vakcínu v decembri. Oxford má Britom ponúknuť vakcínu v januári. Ostatné vakcíny v prvom štvrťroku 2021 asi.

Reagovat
Gazdo

A ty si das vakcinu ktora je na svete sotva rok? Ja si to teda do tela pichnut nedam ani za toho svateho

Reagovat
vladis271

úprimne, nemám vakcínu ešte vnútorne vyriešenú. Určite nie som antivax šialenec. Ale dosť bude záležať teraz na jeseni. Ak sa rozpúta peklo, dám sa asi zaočkovať pre dobro ľudí okolo mna. Nakoľko neočakávam, že prípadná choroba by mala u mna ťažký priebeh. Ak ale bude síce premorenosť vysoká, ale mortalita nízka je možné, že sa zaočkovať nedám.

Reagovat
Gazdo

Ja hovorim o tom ze vakcina ktora nie je na svete ani rok moze byt kludne pre cloveka horsia ako keby dostal koronu. Vakciny sa normalne testuju v priebehu rokov aby sa videli aj ich dlhodobe ucinky

Reagovat
Bayern +

boze to je pacient...

Reagovat
Salfovic

Tím, že jste malého Bureše v porodnici nespláchli do hajzlu.

Reagovat
alcantara

Sport a kultura rip.

Reagovat
vladis271

ale len týmto to nezvráti. Si myslí, že ked obmedzí svadby na 30 ľudí a zakáže ludom tribúny tak to zachráni?

Reagovat
alcantara

Asi nie, zrejme si to budeme musiet prezit na vlastnej kozi, aby sme pochopili

Reagovat
Lacko_Boh

co konkretne je zle?

Reagovat
Mastný Chobot

Na tom vyjadreni akoze?

Reagovat
Lacko_Boh

Ano. A reaguj dospelo prosim. Nic by v tom vyjadreni nebije do oci.

To "preberam vedenie" ? Ako moze to znie trapne ak clovek chce, taketo vyjadrenie sa hodi viacej na ministra zdravotnictva (neviem, nezazil som moc pandemii narozdiel do teba..), na druhu stranu, nie je alibisticke. Prosim, ponukni alternativu. Nevidel som tu kritiku voci vyjadreniam z prvej vlny.

Reagovat
Lacko_Boh

fakin mobil Xiaomi mal som si kupic iphona

Reagovat
Mastný Chobot

napríklad to, akým spôsobom sa on pasuje do role spasiteľa? On, ktorého fotky zo svadby, sme všetci videli, pričom nakladá ľuďom, že sú to nezodpovední zasrani? Si toto jeho vyjadrenie zasaď do kontextu, nebuď na každú cenu nasilu proti prúdu a možno to príde smiešne aj tebe.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Hentomu niekto hackol ucet, ci?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gazdo

Presne tym cim sme si zasluzili 20 rokov Smeru. Ludia su tu jednoducho hlupi a su radi ked im niekto povie nieco pekne. Pred dvoma dnami som stravil asi 10 min v debate s troma volicmi smeru a Sns a stacilo mi. Tu proste normalni politici nemaju sancu ak rozpravaju pravdu a povedia aj to co sa ludom nepaci lebo to sa nesmie

Reagovat
smazaný uživatel

Není pochyb, že LINDELOF kouří ptáka OLEMU po dnešku už o tom není pochyb ten tým vypadá bez zálohy i na papíře na hovno. PYTEL v bráně tlustý pomalý kokot SHAW RASHFORD kterému ani nestojí PELÉ a MARTIAL kterej potřebuje 20 šancí na jeden gol. GLAZERS na jachtě ani neví, že dneska hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tys jeste nedostal ban za ty rasisticke kecy?

Reagovat
smazaný uživatel

anií nedostanu, ale vy tu netušíte ani jeden proč

Reagovat
Busby babes

projekt chranene dilny na Eurofotbale?

Reagovat
Shottack

Reagovat
celeb

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Greny

Nikdy nedostanu ban nikdy nech si to vsetci zapamatuju

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

IG v roce 2020 ty žiješ v jeskyni ne

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neuploadl ja.

Reagovat
Mastný Chobot

si PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
Sandstorm

Posila na LB a do útoku/křídlo je nutnost. Stoper místo Lindelofa by se taky hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar is Tottenham’s number 1 target. Talks have been ongoing for last few days. Škriniar wants to move to Tottenham. Spurs MUST make a serious offer on Monday if they want to land the defender. [DiMarzio]

Reagovat
Miguel19

Brighton na míči velmi dobří. Zatím jsou United hodně mimo..

Reagovat
Sandstorm

Lindelof v první šanci

Reagovat
smazaný uživatel

krásně tam málem udělal koloběžku ala CR 7 chyběl centimetr

Reagovat
Kixi Syhimour

2 tyčky

Reagovat
fenixLFC

trossard uz druha tycka

Reagovat
SunFells

Tak ještě břevno a má to komplet.

Reagovat
nani92

Hotovo

Reagovat
Salfovic

Torresův hattrick

Reagovat
Mastný Chobot

Brighton tam tú 200-miliónovú zálohu drtí veľmi pekne, radosť sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Golasso

Reagovat
Greny

Nejlepší na tom zápase je ta pomezni

Reagovat
fajdax

United slušný stesticko. Brighton zatím hodně sympatickej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zatím hodně mimo

Reagovat
Miguel19

Protože jste ještě neměli penaltu? Však jste nebyli ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFORD a MARTIAL by měli oba dva dělat ochranu v KAUFU takhle chodit po hřišti 12tky BETONEK proti tymu kterej bojuje o záchranu. Víčka se mi zavírají jako za éry LVG

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušná smůla pro Brighton, takže to nemůže skončit jinak než vítězstvím United

Reagovat
nani92

Dúfam, že keď Igor zachráni Slovensko pred Covidom, tak si potom nájde čas aj na záchranu United

Reagovat
smazaný uživatel

Picus blbý pomezní

Reagovat
Minister

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFORD hráč kterej má max na základ v Podbrezové u nás hraje základ

Reagovat
EXoRcIsT

preco tento blb este nedostal BAN za tie predchadzajuce prispevky co tu daval ?

Reagovat
smazaný uživatel

OH NONONO on netuší

Reagovat
EXoRcIsT

hanba celeho eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

k 3.1. ti dám banána

Reagovat
EXoRcIsT

coze ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať to máš symbolické po 7 letech

Reagovat
EXoRcIsT

diki

Reagovat
iamek

Forson za dorost zase neuveritelny. Typek nedávno 16 let a děla si tam co chce. Naprosto dominantní výkon a zatím 2+1. Jen skoda, ze po sezóně půjde zase zadara někam pryč. K nám přišel ze Spurs a teď se kolem nej motá Arsenal. Naše vedení je tak neschopné, ze nevěřím v novou smlouvu. Dorost letos bude top, ale béčko bude zase bojovat o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že prý penalta

Reagovat
10

jasná, úplná debilita od Fernandese

Reagovat
Minister

úplne jasná

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

FERNANDES pul sezonni hráč

Reagovat
Cobra

Zrovna on ukazuje, že někdo skočil?

Reagovat
smazaný uživatel

od neho je to vtipne no

Reagovat
smazaný uživatel

V této sezoně nás budou sudí dobře řezat po té mediální masáži co po minulé sezoně rozjel Lampard

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Chvilku jsem myslel, že Pogba ji jde kopat.

Reagovat
Minister

pekne... Brunovi to doprajem

Reagovat
smazaný uživatel

pozdrav do Vršovic

Reagovat
SunFells

Hoho, stylově

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohhhh, to je tak sladké, že zrovna Fernandes

Měl ho ještě vyhodit

Reagovat
KnoxXx

Ole uz ma zbalene ...

Reagovat
Grahf

Ole do vianoc dostane padáka s týmto prejavom

Reagovat
smazaný uživatel

nedostane on je tam nastrčenej

Reagovat
Greny

Maupay na pana

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě WALKING UNITED FC to je fakt hnus co se stalo s timhle tim klubem krom Matice žádnej sympaťák v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy dostane ban?

Reagovat
smazaný uživatel

zkusím ti ho zařídit , ale musíš něco napsat hnusného

Reagovat
Greny

Proč ho nevylil?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nuno čomes

Nevíte někdo, proč nelze rozjet sport365.live na mozille a na mobilu to jde bez problému? Nějak mi to blokuje eset a netuším, kde to zrušit..

Díky.

Reagovat
Taiger

Prej útok na titul ty vole lol

Reagovat
EXoRcIsT

to nikto nepisal

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
EXoRcIsT

kto pisal ze MU bude utocit na titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Natocil bych Proklety klub 2.

O United.

Reagovat
smazaný uživatel

GIOOOOOOOOOL HAAARRY

Reagovat
Kixi Syhimour

ale dobrá standartka

Reagovat
EXoRcIsT

brighton to zle branil tam mohol bruno v pohode poslat loptu aj na Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda United je uz tu

Reagovat
EXoRcIsT

?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, v tom středu to bylo slušně přehustěné, takže ten cetr na zadní a sklepnutí Matiče mi přišlo jako velmi dobrá akce (+ i prosazení Maguiereho), bohužel.

Reagovat
Greny

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, misto cerveny pro MU, tak daji gol. Bleju.

Reagovat
Greny

Z ofsajdu

Reagovat
Minister

a po faule

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitá odpověď po vymyšlené penaltě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Jsem myslel, že jseš celkem rozumnej, ale tohle fakt přeháníš

Reagovat
smazaný uživatel

ani ako trolling dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň

Reagovat
Busby babes

uplne jasna, Bruno tam vletej jak 17 letej kluk pri debutu

Reagovat
patas92

Nebyl tam faul od Maguirea?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
Greny

Hlavně i stal v ofsajdu ne a zapojil se do hry

Reagovat
Thelvin

V době přihrávky už stál dobře

Reagovat
Greny

No ale přitom centru se tím soubojem na hraně zapojil do hry ne?

Reagovat
Thelvin

Stál v offsidu, ale ve chvíli, kdy se Bruno dotkl míče aby to kopnul, tak skočil dopředu a už stál na offsidové lajně. Centr letěl na zadní tyč, tam Matič sklepnul, ale přihrávka šla dozadu, takže tam o offsidu nemůže být řeč

Reagovat
Greny

No a ten souboj před tím než Matic to vracel? Jak tam byl v lehkém kontaktu? To je aktivní zapojení do hry ne?

Reagovat
Thelvin

Koukal jsem na to znova, a offside tam nebyl. Když něco, tak faul, protože Harry toho obránce dost tlačil dozadu, ale to by nepískl někdo.

Celý to posral March, když si vůbec nevšímal Matice

Reagovat
nani92

Volal už niekto Pochemu, alebo to mám urobiť ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že už mu dá konečně někdo práci ať skončí ty spekulace konečně

Reagovat
Salfovic

Se divím, že ho nevzal Juve.

Reagovat
Mastný Chobot

musíš ty

Reagovat
Salfovic

Levy.

Reagovat
Thelvin

To by nebyla dobrá volba. Neumim si ho představit pracovat s egoistama typu Pogba

Reagovat
nani92

Pogba pôjde do WHU

Reagovat
Thelvin

Jakože tam by za něj mohl běhat Souček?

Reagovat
vladis271

takto sa chovať ku klubovej legende. Shame on you!

Reagovat
nani92

Ole pôjde k mládeži

Reagovat
Kixi Syhimour

Že prý zasloužený resultát po půli

Reagovat
Thelvin

Brighton většinu času lepší a hlavně nebezpečnější

Reagovat
fenixLFC

takze maguire nedal gol ale vlastny dunka...

Reagovat
Taiger

Mám ho v draftu takže pst

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt smesny. Jasna cervena pro Matice (co vic jako mel udelat, dam mu do drzky jeste druhou rukou?) a pak ofsajd a faul a stejne uzna gol.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Brigton lepsi pohyb a od toho se vsechno odviji. jak ztrati balon, stahnou se hluboko a zahusti a s tim mame dlouhodobej problem. U nas az obdrzenej gol nekoho donutil se rozebehnout a hned z toho byla standardka a gol.

Chce to hrat odvazneji a vic v pohybu. Pogba s Brunem se zatim nechytaj no.

Reagovat
smazaný uživatel

tělocvikář tam brzo pošle klaassena, s ním to bude lepší

Reagovat
Busby babes

telocvikar...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, takticky v PL vůbec netuší

Reagovat
Busby babes

jj, jen takticky nekolikrat prehral Pepka, Chelsea nebo Pochettina, ale jasne no, netusi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehrál proti Pochettinovi jen jednou? A v tom zápase vás teda šíleně podržel de Gea, žádné přehrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

blby je, ze na ty lavicce je jen VdB na to aby s tim neco udelal...

Reagovat
Mato178178

Zabudas na lingardinha!

Reagovat
mithro

zaciatok sezony a hraju ako keby nevladali pobehnut. nechapem to, ako vsetci ost mozu makat a oni ledva chodia.

Reagovat
Busby babes

zajimalo by me, jestli je Pogba po tom Covidu uplne fit...

Reagovat
mithro

coz Pogba, ale ten zvysok je na tom uplne rovnako. a dnes uz chodiacim futbalom nic nedokazes.

Reagovat
Busby babes

btw chtel bych videt reakce kdyby Brighton dal gol po takove standardce a rozhodci jim tam foukl offside nebo faul...

Reagovat
Mastný Chobot

Maupay je taký kus neskutočného zmrdečka, ale dnes mu to prajem

Reagovat
Taiger

Reagovat
bbbauch

To tak nejak hezky shrunuje EF mentalitu

Reagovat
smazaný uživatel

svojim sposobom vam zarobil to co ste dostali za Martineza

Reagovat
Infernoqt

Mít tak kvalitní tým jako Brighton, tak si mlaskám. Parádně sehraný mančaft.

Reagovat
Kixi Syhimour

Potter dělá dobrou práci

Reagovat
Kapřík

Brighton mu bude brzo malej.

Reagovat
fenixLFC

aj tak je ale fascinujuce ako ich za celu tu dobu nenaucil ole absolutne nic ine iba hrat brejky. jedina normlana sanca bola vtedy ked k nemu dostali aku taku sancu. ked ale nema united brejk tak su totalne neschopni....

Reagovat
Infernoqt

Ani ty brejky nám nejdou :D

Reagovat
Dawon

Velmi smutny vykon, tam proste neni jedine pozitivum, neni jediny dobry vykon, co by se dal vypichnout...druhy zapas v rade nas prakticky ve vsech smerech prehrava souper, ktery by nas proste prehravat nemel

Vyrovnani da se rict z prdele klika, protoze ze hry sme si mimo toho golu z offsidu nevypracovali zhola nic, naopak Brighton tam mel nebezpecne situace prakticky cely polocas.

V zaveru minule sezony sem ty spatne vykony dost hazel na unavu, ale tady uz me bohuzel nejake kloudne vysvetleni uplne nenapada...ano, preseason byla sice prakticky zadna, ale v mych ocich fakt neni omluva pro to, co tam naprosta vetsina toho tymu predvadi

Reagovat
Tolstobik

Trapeni bude pokracovat i tuto sezonu

Reagovat
VersaceChain

je to bida

Reagovat
smazaný uživatel

co kdo čekal to je retardi typu gaysbyho a tak co tu obhajujou dřeváky typu lindelofa snad něco čekali. Tam ani jeden hráč nemá na to za nás hrát ani jeden maximálně na lávku greenwood. Ale všechno to začíná vedením a celkovou neschopnosti daného klubu. Který chce prodávat hráče za cenu kterou nikdo nedá. Majitelé kteří kradou peníze z klubu

Reagovat
mithro

ziadne prekvapenie, skoda

Reagovat
VersaceChain

OT: LGD

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Infernoqt

Podstatné bude udržet remízku, každý bod k záchraně dobrý.

Reagovat
VersaceChain

treba by po sestupu Glazerove prodali

Reagovat
smazaný uživatel

oni to prodají až ten klub úplně vycucají to i kdyby jsme spadli což nespadnem tak by je živil ten klub ještě 10 let minimálně

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadá to, že tě docela vyčerpala ta sága se Sanchem.

Reagovat
Tolstobik

Ja obcas ziram, co za lidi ma United v oblibenych....a to tenhle jeste neni nejhorsi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

myslel tebe

Reagovat
Tolstobik

klidek, je to jenom fotbal....

Reagovat
VersaceChain

nejlepse je Grahf

Reagovat
Infernoqt

Já tu jsem už dlouho, jen jsem za ta léta frustrovanej. Je to furt dokola jak u debilů.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

tak sudí zřejmě po poločase dostal něco do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je debil

Reagovat
EXoRcIsT

Pogba pekne

Reagovat
Minister

no, táto sa mi zdá veľmi prísna

Reagovat
Cobra

Pogba žlutou dostane, ale Bruno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tam to spíše dělalo, že by bruno šel ven po druhé

Reagovat
celeb

Co ako ten Pogba si myslel, ze robi?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to ani dorostenec by to tak na hovno nezahrál

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
Busby babes

tak to cumim. Protoze Connoly to udelal hodne zkusene. Pogba uz se pred nej trochu dostaval, tak ho trochu nechal do sebe nabehnout... ja bych ji porad pisknul, Pogba tam sel naivne...

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

ale toto penalta nebola teda

Reagovat
Kixi Syhimour

Nepískal bych

Reagovat
Tolstobik

Sakra, ony se ty penalty z minulyho roku nakonec vrati

Reagovat
smazaný uživatel

Víc štěstí než rozumu má pogba

Reagovat
Minister

pekne rozhodca teraz

Reagovat
SunFells

Taková Vardyovská, dobře že ji odvolal.

Reagovat
10

tohle vůbec...

každopádně United další sezonu nemají vůbec hráče schopnýho odebírat míče v záloze, přes ně se prochází strašně snadno, to pak může na stoperech hrát klidně Nesta s Cannavarem a neudělají nic

Reagovat
Thelvin

Ono to vypadalo jako faul, protože Pogba má asi o metr víc... Tohle by bylo hodně přísné

Reagovat
smazaný uživatel

To tam měl u videa Edíka s pytlem peněz ne

Reagovat
SunFells

Po písknuté penaltě:

ShowMan26.09.2020 14:34#

tak sudí zřejmě po poločase dostal něco do kapsy

Po odvolané penaltě:

ShowMan26.09.2020 14:37#

To tam měl u videa Edíka s pytlem peněz ne

Reagovat
Emqick

Nebude lepší ho celkově ignorovat a nekrmit trolla?

Reagovat
Banikovec7

To držení rukama sice faul nebyl, ale pak ho teda podle mě nohou zezadu Pogba podrazil

Reagovat
Shottack

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže skončit jinak než penaltou pro nás

Reagovat
VersaceChain

VAR bohuzel takhle spravne vyresenych situaci byva malo

Reagovat
Kixi Syhimour

Ofsajd?

Reagovat
Minister

ofsajd či?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ofsajd bohužel

Reagovat
Taiger

Zase správňák jseš

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi pískat plážovej volejbal

Reagovat
10

na lajně prej...jen o metr

Reagovat
Mimalu

tak tam šlo spíš o to jestli byl za balónem a to bylo daleko míň než metr

Reagovat
Busby babes

vsak kdyby byl mic na stejne urovni jako Rash, tak to byl gol. a tam slo o centimetry.

Reagovat
EXoRcIsT

jasny ofsajd a komentator ze niesom si celkom isty pritom tam ukazali rashforda asi v 2m ofsajde

Reagovat
celeb

nechapem, aky rozdiel je medzi tymto a mnozsvtvom dalsich penalt, ktore su ked obranca nechtiac skrtne nohy utocnikovi. Za mna to bola nesikovnost Pogbu, loptu si tam hodil utocnik a Pogba do nho zozadu nasiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta naprosto jasná. Si rozhodčí dělá srandu, ještě kouká na video desetkrát. Pogba bez šance hrát míč, neohrabaně kolenem ze zadu do nohy. Kdyby to bylo na druhé straně, tak je to penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda už mohlo být 1-3

Nebo taky 3-3

Reagovat
fenixLFC

alebo 3:1....

Reagovat
mithro

rash by uz mohol zacat riesit offsidy, aspon trochu

Reagovat
Busby babes

Skoda, ale dobra akce, chybeli centimetry.

Reagovat
mithro

ale vidiet, ze staci zrychlit pohyb a ide to.

Reagovat
Tolstobik

Sak to vzdycky rikal i muj deda na okrese, ze bez behani to nepujde...a svete div se, plati to pro okresni prebor i premier league

Reagovat
smazaný uživatel

děda -> OGS

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

češtinář

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tolstobik

Marcus by si uz mohl zacit davat pozor na ty offisdy.....

Reagovat
Minister

Rashford pekne

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nesmyslně Dunk, který couvá do branky, překáží gólmanovi a pak ještě ten míč tečuje , kažodpádně to předtím hezké od Rashforda, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

RAAASHYYYY

Reagovat
EXoRcIsT

Uz som cakal ze to Marcus zaj.be

Reagovat
Thelvin

Marcus

Reagovat
Kixi Syhimour

Dunk

Reagovat
Busby babes

Markus!!!!!!!!!!!!!!11

Reagovat
SunFells

Rashford

Reagovat
mithro

kolotoc

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat RASHFORDA než se zranil

Reagovat
VersaceChain

Rashford god! Letos titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tam dá VDB za Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

diver skvělý pas a Rashford pohádkově

Reagovat
Pigeon

Rash

Reagovat
fenixLFC

klasika, oni fakt vedia iba brejkovat

Reagovat
Busby babes

to neni o brejku ale o pohybu. vsak ty dva offside goly nebyly vylozene brejkovy situace.

Reagovat
fenixLFC

boli to akcie do rozhodenej obrany. ked je proti vam konsolidovana obrana tak ste si fakt nevypracovali nic

Reagovat
VersaceChain

Nicmene kdyby si ten obrance nelehl tak to blokne

Reagovat
EXoRcIsT

Pogba dole uz nanom vidno ze je nervozny . nech tam da VDB

Reagovat
Kixi Syhimour

Conolly žlutá

Reagovat
VersaceChain

mel ji mit

Reagovat
SunFells

Nemůže mu dát žlutou, když ho Maguire zpomaloval.

Reagovat
smazaný uživatel

prodat POGBU a rázem bude na SANCHA+NDIDI

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem ci by sme za Pogbu tolko dostali

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on hlavně pořád nemá podepsáno, ne? Do kdy má smlouvu?

Reagovat
VersaceChain

2022

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
VersaceChain

Pogba za 80 ven, koupit Thomase za 40 a sancha za 120. 80 snad mame

Reagovat
smazaný uživatel

my na to máme i teďkom jenom takhle amicí si představí kolik za 120 mega by měli jachet.

Reagovat
Hokaido

Vzhledem k tomu, že je Ndidi lepší hráč, si nemyslím, že by pak ještě zbylo na Sancha.

Reagovat
mithro

ta sedmicka uz mala byt vonku za simulacie

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mimalu

no loni v podobné situaci se kopala penalta po faulu Diera na Pogbu...

Reagovat
Kixi Syhimour

To už si dělá pr*el, to je úplně jiný level smůly na ty tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Smůly už jsme měli dost minulý zápas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VersaceChain

kde koukas? mas to strasne rychle

Reagovat
Kixi Syhimour

Normálně na Premier sport, jenom mám před sebou notebook

Reagovat
VersaceChain

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné štěstí máme

Reagovat
Minister

toľko šťastia čo majú

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se rika zene, ktera neustale stresuje nebo vyhroti situace do extremu?

A nechte si ty nazvy, jako pica atd.

Reagovat
Taiger

TikTokerka

Reagovat
smazaný uživatel

To mas recht. A odborne se tomu rika nejak.

Reagovat
SunFells

hysterka

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tak, diky moc

Reagovat
herbage

ženskou hysterii uměli dobře léčit již v 19. století v Anglii

Reagovat
Shottack

Tchyně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kapřík

Aktivistka.

Reagovat
Salfovic

Manželka.

Reagovat
Hokaido

Drama queen?

Reagovat
Gazdo

Nijako proste zena

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, co se v pl normalne piska je toto jasna penalta, ruka na ramenu skoro celou dobu souboje...

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť tam o žádnou ruku nešlo, Maguire mu dal koleno zezadu, stejně jako Pogba.

Reagovat
celeb

obrovsku smolu ma Brighton v tomto zapase

Reagovat
Mato178178

Ako je možné že alzate je ešte bez ZK

Reagovat
fenixLFC

ked ju nema este pogba...

Reagovat
VersaceChain

Vyhrajem 1-4

Reagovat
Tolstobik

*2:2

Reagovat
Kapřík

Brunova nadherna asistence si taky zaslouží potlesk.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přijde ten Telles to je snad nejhorší LB po buttnerovi

Reagovat
mimi_united

We will never give up!

WE ARE UNITED

Reagovat
VersaceChain

AWB strasny trash co se s nim stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem ho strašně často s Lukem takže

Reagovat
Grahf

wan bissaka bráni na stoperovi a pravá strana uplne volná

Reagovat
Kapřík

Solly to tam solidně větrá .

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
VersaceChain

Ole poprve za dlouho dobu dobre stridani a dokonce vcas

Reagovat
mithro

martial dnes tiez nevie moc dostat do zapasu.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Grahf

ale to tempičko, jak u starých pánov

Reagovat
Tolstobik

Tohle me strasne sralo kdyz trenoval Mourinho a s Olem se to vubec nezmenilo....vedem, tak dem branit

Reagovat
Grahf

6 hráčov okolo jedného a stejne vystrelí, aktivita proti lopte -20

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIALA jsme měli taky prodat už dávno teďkom ho nikdo nekoupí

Reagovat
VersaceChain

Za to jak Fred prestal hrat bez pisknuti bych daval pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

furt lepší než SHAW ktereho čistě oberou a on tam 2 minuty řve po rozhodčím

Reagovat
Kixi Syhimour

White milimetrově

Reagovat
VersaceChain

Not Everton related but I've just finished decorating a house on the wirral, a single mum with 4 kids, knock on the door and it was rashford with 2 others delivering food to her, he even asked if she cld get by until payday, she replied its 1 of her kids birthdays, 2 hours later a blank envelope was posted with £200 in it, just thought i'd give him a mention.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lamptey se mi dneska moc nelíbí

Reagovat
Greny

V čem je tato žlutá jiná než co měla přijít druhá žlutá pro Bruna

Reagovat
SunFells

Jiný mančaft

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle jsem ještě v životě neviděl

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

střídá lepší chvilky s horšíma jaké měl shaw lepší chvilky

Reagovat
celeb

Reagovat
mithro

shaw to co bolo

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

4 tyč

Reagovat
SunFells

Tak a už to má komplet

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem čekal z brejku 3:1

Reagovat
Kluivert9

To je smůla

Reagovat
Busby babes

AWB jak se na nej vysral...

Reagovat
Coutinho10

Brighton to ma asi proklety

Reagovat
smazaný uživatel

ta past ofsajdová neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je moc

Reagovat
Grahf

kolko tých tyčiek už mali? Bissaka neviem, kde furt je

Reagovat
Kixi Syhimour

3 tyčky, 1 břevno + snad ještě jedno pokud to nevytěsnil de Gea

Reagovat
celeb

De Gea nechal vyzabijat cele stado oviec, tolko stastia na konstrukciu si ani nepamatam, ze by nejaky tym niekedy mal.

Reagovat
fenixLFC

are you kidding me, 5. krat

Reagovat
Tolstobik

At jdou do hajzlu, po druhym gole prestat hrat, to je na pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM branka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Shottack

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

Tyčky si postavil DdG dobre

Reagovat
Taiger

Betonovat výsledek proti Brightonu lol

Reagovat
Grahf

to bránenie je ale jak na dedine, väčšina hráčov sa len pozerá

Reagovat
Tolstobik

Brighton by si zaslouzil aspon bodik dnes

Reagovat
smazaný uživatel

By si zasloužili tak 6.

Reagovat
Tolstobik

18, ne 6

Reagovat
Nuno čomes

Drtí je neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

ten AWB je čisté hovno

Reagovat
smazaný uživatel

to už je snad 20 míč ztracenej od martiala

Reagovat
stas87

Sledujem to od 77. minuty, to fakt 5x trafili zrd a prehravaju 1-2?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo

Reagovat
Minister

jj

Reagovat
stas87

Cim to je? Oni podla ohlasov zahrali slusne aj proti Chelsea. Je to tym, ze absolvovali kompletnu pripravu a Manchester kvoli dohravaniu EL nema natrenovane?

Reagovat
smazaný uživatel

3x golove strely a 2 take ze to bola vonkajsia cast

Reagovat
Minister

AWB zasa úplne mimo

Reagovat
Taiger

Kdo psal, že je AWB lepší než TAA?

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
Minister

Takže ty si to bol?

Reagovat
smazaný uživatel

já mám hadici

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt tam OLE tam bych i věřil, že další kolo by tam zkusil dát williamse nebo lairda takhle u OLEHO je jasné, že tam v základu bude AWB shaw a LINDELOF s MARTIALEM

Reagovat
VersaceChain

proc hraje AWB stopera a napravo nikdo neni?

Reagovat
SunFells

Protože AWB viděl hrát Lindelofa v předchozích zápasech.

Reagovat
Grahf

lol, z tej pravej strane nemôžem, to máme zákaz tam brániť?

Reagovat
Kluivert9

Omlouvám se TAA, když jsem nedávno psal, že Bissaka je lepší v defenzívě...

Reagovat
Taiger

Reagovat
VersaceChain

proc zas do pici nestrida?

Reagovat
smazaný uživatel

pač je to trenér kterej trénoval TOP kluby typu cardiff MOLDE

Reagovat
smazaný uživatel

není lepší než POGBA to je fakt TOP komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

On toho baillyho ještě vystřídá za matice nebo fernandese

Reagovat
VersaceChain

vsak Greenwood brani lip nez AWB

Reagovat
VersaceChain

Ole

Reagovat
Grahf

ide sa betonovať

Reagovat
Kixi Syhimour

Kolik toho March ještě chce zahodit?

Reagovat
mithro

5 obrancov a aj tak tam je stale diera

Reagovat
smazaný uživatel

AWB za trest pěšo domů. Tam být místo Oleho ROY tak jde sedět za vraždu

Reagovat
Kluivert9

Jestli Brighton nezíská aspoň bod, tak to bude hodně krutý

Reagovat
smazaný uživatel

kruté by to bylo i s tím bodem jenom

Reagovat
smazaný uživatel

Bissaka ?

Reagovat
Minister

Nechápem ako môže byť pozične vkuse úplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bissak je teda neskutečně strašnej

Reagovat
Grahf

Marsh už asi 10x uplne volny

Reagovat
VersaceChain

AWB tak na urovni Filla

Reagovat
smazaný uživatel

FILLO je lepší dopředu

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Mato178178

Bisaka kde v bytci je stále

Reagovat
Fernando_Torres

Ja nevim, ale jak na tyhle urovni muze za zapas snad osmkrat uplne stejne z jedny strany vyplavat frajer na zadni tyci?

Reagovat
Kluivert9

To nechápe ani Bissaka

Reagovat
smazaný uživatel

tak AWB když má před sebou celou sezonu LINDELOFA tak se tomu nedivím ani moc to by i TAA snad poznamenalo

Reagovat
mithro

ja by som chcel vidiet, co bude hovorit ked to budu po zapase analyzovat na videu

Reagovat
Coutinho10

6:0 na rohy mluvi asi za vse no

Reagovat
Taiger

Lamptey bude skvělý fotbalista, fakt sympaťák a šikovnej

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mála černochů co vypadá ještě v obličeji mlaději než kolik mu je

Reagovat
Grahf

celkovo máme velmi ťažký krok, jak keby do toho brightonu šli pešo

Reagovat
smazaný uživatel

odjebali si to sami no, sanci mali viac nez dost najma March. Ale sympaticky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Největšího hráče Dunka kryje FRED

Reagovat
fenixLFC

co bolo v tomto faul na toho recidivistu co sa nazyva ich kapitanom preboha

Reagovat
celeb

otrasny rozhodca

ako sorry ale Brighton mal mat penaltu, za neporovnatelne lahsiu situaciu na 2. strane dostal hrac Brightonu zltu, celkovo tie zlte dava modrym za uplne blbosticky a na 2. strane zatvara oci. Ako tolko nefaulov na MU, co odpiskal...

Ako Gausova krivka by mala ist na obe strany osi rovnomerne. Ak su chyby len na jednej strane, tak je nieco systematicky spatneho.

Reagovat
montaigne33

VAR v UK/PL je snad ještě větší katastrofa než v CZ... MU evidentně chtějí ve vyšších patrech tabulky PL...

Reagovat
Kixi Syhimour

z toho už nemůžu

Reagovat
VersaceChain

podle NBCSN komentora AWB branil Marche cely zapas "quite well".

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Grahf

mourinho by bol hrdý

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
diastan

kráááááása

letos už sestoupí

Reagovat
Minister

goooool

Reagovat
smazaný uživatel

napsal bych zaslouženě, ale to bych lhal zaslouženě by to vyhráli za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě bohužel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejvíce nezasloužená remíza, co jsem snad viděl.

Reagovat
10

8 hráčů United ve vápně...a nechají úplně samotnýho hráče na malým

Reagovat
mithro

konecne to tam zvladol sam a dal gol, vyborne

Reagovat
SunFells

Dobrý bod, ale měly to být rozhodně tři.

Reagovat
Coutinho10

nastesti to March stihnul napravit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je total. Bez logiky uplne. 5 tyci, tutovka na konci United a jejich luck v plne krase

Reagovat
EXoRcIsT

by sme si zasluzili dostat 8 golov absolutna horror show v obrane od nas AWB Lindelof Shaw 1/10

Reagovat
smazaný uživatel

FERNANDES krása se dívat jak nám dávají gola

Reagovat
Grahf

a marsh zase volný hahaha, zaslúžene

Reagovat
Kluivert9

Konečně

Reagovat
stas87

Fernandes v pozícii diváka. Ešte mu mohol zatlieskať.

Reagovat
Lembju

To by bylo hodně krutý, kdyby Birghton nebral ani bod, jednoznačně lepší dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to zpozdene. Goolllllllllllllll zaslouzene. Zcela zaslouzene

Reagovat
Tolstobik

Zaslouzene , s timhle vykonem muzou jit United do hajzlu

Reagovat
m.sali

šupáci to bude zase sezóna!

Reagovat
Minister

ruka

Reagovat
Grahf

awb prekonal na bekovi aj legendárne výkony z posledných zápasov Garyho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
celeb

vsak on odpiskal zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To nehraje roli, ta situace se stala před písknutím.

Reagovat
celeb

jasne ze to hra rolu. Zapas je oficialne ukonceny, rozhodca spravil obrovsku chybu. Jednu z mnohych. Podla mna sa Brighton odvola.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Já v tom nevidím problém. Stalo se to před odpískáním, Brighton to nasere, ale za mě je to regulérní. Ale nevím, jak je to přesně v pravidlech.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
nani92

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka

Reagovat
nani92

Brighton nás bije celý zápas, neodpustitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva United lol. Naprosty megalol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasná ruka penalta

Reagovat
Spikous

Hm tak United to vyhraju nakoniec este a ani nevedia ako :D

Reagovat
Svatej

Spravedlnost do hajzlu!

Reagovat
Coutinho10

vzdyt ukoncil zapas

Reagovat
nani92

A?

Reagovat
Kixi Syhimour

Však pískal konec, ne?

Reagovat
nani92

A?

Reagovat
EXoRcIsT

To moze nam odpiskat penaltu ked uz odpiskal koniec zapasu ?

Reagovat
smazaný uživatel

a tak ruka to je já myslel, že to šlo od loktu

Reagovat
EXoRcIsT

sak loket je tiez ruka

Reagovat
SunFells

Ty vole Takový luck ani není možný

Reagovat
smazaný uživatel

je to, ale hovadina to neměl pískat konec zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, haló? Však pískl konec?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
nani92

A?

Reagovat
Kixi Syhimour

Po konci zápasu už se do hry zasahovat nesmí?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

Ale prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurveny United a jejich klasicke stesti A obránce dement taky. Tak tam jit, lol.

Reagovat
10

wtf

Reagovat
alcantara

Byt Brightonom, vykaslem sa na futbal

Reagovat
Tolstobik

Ruka jasna, ale dopice, tohle si United nezaslouzi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pici top zápas

Reagovat
Horcmen

Zralí na pětku a ještě vyhrajou

Reagovat
Han střelil první

Komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

OLE vysmátý to je hnus vysmátí jako leča já bych brečel

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

po tomto musime dat titul

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cubazi

Ehm odkedy sa hra futbal 100 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce sasek roku. Mozna i cele sezony. Dement dementu.

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to Maupay?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl

Reagovat
Grahf

najviac nezaslúžené víťazstvo no

Reagovat
smazaný uživatel

nabuduce im dajte penaltu rovno pred začiatkom zápasu

Reagovat
EXoRcIsT

sak penalta bola spravne odpiskana tu ide skor o to ze uz odpiskal koniec zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

No veď na to narážam penalta čistá ale nemala byť pretože sa nehralo

Reagovat
smazaný uživatel

Pička Maupay si to zaslouží

Reagovat
Pigeon

Tomu zmrdečkovi se pěkně vrátila ta oslava prvního gólu. To má za to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jinak to muze dopadnout, kdyz mam vsazenou neprohru Brightonu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
HorajzmAmmann

V suchým triku 3 body. Zaslouženě

Reagovat
Benedict

Aby ne, když tam nikdo neběhal

Reagovat
Rakoid

United

Reagovat
smazaný uživatel

co uz, Bruno fanta

Reagovat
Greny

Bruna dá gol easy

Reagovat
smazaný uživatel

Potter může jit do pice a ne za rozhodčím. Nech jde vyliskat tomu saskovi v obrane. Takhle by tam nesel ani hrac okresni soutěže. Ubozak.

Reagovat
Tolstobik

Tohle nam ale karma vrati, kdy prohrajeme zapas v podobnym duchu jako dnes Brighton. Kazdopadne Brighton chudaci, toto mely byt tri body pro ne

Reagovat
Greny

Pravidlove správně akorát kdyby nedal nesmí už nikdo dorazet

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze united sestoupi

Reagovat
mithro

You’ve got to play until the final whistle. And then a little bit beyond that.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšia penaltička pre United. Teraz ešte dokonca po odpískaní zápasu. Šupáci.

Reagovat
Jollae

Goooooooooooooool....zaslúženéééééé

Reagovat
Minister

Ale inak super zápas... bavilo ma to celý čas.

Reagovat
smazaný uživatel

To aby se dnes hráči už i báli jít po zápase domů, aby se náhodou po závěrečném hvizdu ještě neodpískal nějakej přímák nebo penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dawon

3 body sou 3 body, ale neskutecne odporny vykon od nas, fakt absurdni...pusobilo to jakoby se ten tym vcera vratil z dovolene a tohle byl prvni pratelak na tour v Asii...co to kurva melo byt? Fakt naprosta ostuda na grcani, snad jeste horsi vykon nez pred tydnem

Pro Brighton neuveritelne nefer vysledek, tenhle zapas meli vyhrat s prstem v nose...to jakym zpusobem horela v druhem polocase nase prava strana sem asi nikdy nezazil...a to ze se na tom nic nezmenilo ani po prichodu Baillyho je fakt zarazejici...nevim, jestli tohle jde na Oleho neschopnost nejak takticky reagovat nebo na neschopnost tech hracu na hristi, ale tohle bylo fakt nevidane

Jedine malicke pozitivum je, ze tu ruku zahral picus Maupay, jinak se mi chce z toho akorat blit

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
gazza62

Penalta jo ,ale tohle vyhrát?Hra na jednu branku .United to s rozhodčím zvládl.Brighton valil ty chudáky celý zápas.Tolik šancí jsem dlouho neviděl.Ti rudí šašci prostě měli z prdele kliku .Jinak tam měli minimálně sedmičku.

Reagovat
smazaný uživatel

mal to Brighton premenit no. Prehry aj ked si lepsi tim patria k futbalu. Polemizovat sa da akurat o tom gole Maguira resp. Dunka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že si ten rozhodca viac už nepiskne

Reagovat
Greny

Vždyť to je pravidlove správně... A úplně v pohodě United nemusím ale za toto nemůžou ruka byla penalta jasná dal... Kdyby nedal je konec dorážet by nikdo nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Skončil sa zápas? Skončil

Reagovat
Greny

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo noa?

Reagovat
Benedict

Góly se z offsidu taky odvolávají

Reagovat
smazaný uživatel

Nemali by sa

Reagovat
bbbauch

V pravidlech je to jasne definovane tak, ze i po ukonceni hry se ma situace doresit. Takze ted je spatne i to, ze se ty pravidla dodrzujou?

Reagovat
Greny

Jedinej problém je že měl být konec už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ruka byla ještě než písknul konec

Reagovat
Greny

Čti výše to nezpochybňují nikde jen nebyl důvod nastavovat další minutu a pul

Reagovat
smazaný uživatel

To neměl, po gólu na 2-2 tam víc jak půl minuty slavili tak musel logicky nastavit

Reagovat
t0mmy33MCFC

nevim no v tomhle moc logiku casto nevidim, nekdy je 5 min nastaveni, jeden tym 3-4min provali na zemi a nepridava se nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca nádherne potom vyrovnájucom góle umelo predĺžil zápas , ved načo by to končil keď nastavil 5 min

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavených päť minút a rozhodca ukončil zápas až v 97 minúte. Načo je ten nadstavený čas, keď rozhodca dá ešte extra plus dve minúty na to, aby pomohol jednej strane a druhej ublížil. Brighton dnes určite lepší tím.

Reagovat
discarda

Gol padl v čase 94:28, hrát se začalo v čase 95:46, roh byl v čase 96:12

penalta naprosto jasná

Reagovat
Luc-Luc

Fergie time a obligatni penalticka Ole

Reagovat
Taiger

DCL je mašina

Reagovat
celeb

Pekne dresy Everton, aj hra

Reagovat
smazaný uživatel

Titul letos zůstane v Liverpoolu. To bude Ancelottiho masterpiece.

Reagovat
celeb

tak bol by to wonder podobny tazeniu lisok

ale ja som za, preco nie

Reagovat
Kluivert9

To fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podivas na lisky v celym kontextu, tak je to naprosto s nicim nesrovnatelny pribeh.

12/13 Jsou nekolik sekund od postupu do finale playoff o PL a do toho kopou penaltu. Souper penaltu chyta a z nasledneho protiutoku dava gol a srazi Leicester na kolena, protoze pro sebe ziskava postup

13/14 Dalsi sezonu Leicester nenechava nic nahode a vyhrava Championship

14/15 Leicester je v polovine sezony posledni, minimalni sance na zachranu, ale unikatnim comebackem v zaveru sezony se mu podari zachranit v lize

15/16 Naprosto fantasticky vyhrava ligu

Reagovat
celeb

ok, ale urcite by to bolo obrovske prekvapenie.

Ale treba uznat, ze to pod Carlom zacina klapat a aj ta nasa barcelonska diaspora tam dobre funguje. James vyzera ako pod vplyvom niecoho domaceho z Kolumbie, pred tym priamym kopom bol akoby vo vytrzeni

Este trochu posilnit ten tim a oni fakt mozu bojovat o titul/LM.

Coutinha s Robertom by som im vyhodne predal a mali by titul isty!

Reagovat
Busby babes

Tohle jsou divny penalty no....

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt ho trefil do zápěstí

Reagovat
Busby babes

ja vim, videl jsem teda jen jednu opakovacku ale prijde mi, ze tohle byla prirozena pozice no.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ju mal úplne od tela zároveň zabránil šancí kde lopta smerovala do šance.

Predtým nebola mal ju pri tele toto ale bola čistá penalta

Reagovat
dantetomas

Do sance nie, bol by to ofsajd

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

James je skvelej. Asi budu pravidelne sledovat Everton letos, takovej hrac v lize chybel jak sul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Zaschrona

Rohy od Jamese jsou fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Každý jeden roh smrdel gólom

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Godwinson

Az na toho lempla moc pekna

Reagovat
Talker

Kromě Christensena nejlepší možná

Reagovat
Walter_Sobchak

Aj s nim najlepšia možná kedže Zouma neni ani na lavičke tak sa asi zranil.

Reagovat
Talker

Osobně bych zvolil Tomoriho, který hrál velmi dobře.

Reagovat
Walter_Sobchak

Christensen v prvom zapase najlepší hráč, Tomori proti tým šupákom v pohári zas až tak isto nevyzeral, Silva bol lepší imo.

Reagovat
Talker

A v druhém se nechal vyloučit...

On je pomalý, slabý v soubojích a k tomu má dementní lapsy, kdy se někde zapomene, špatně vystoupí a nebo to posere nějakým jiným způsobem.

Reagovat
Svatej

Chybi uz jen Pulda, Chilwell, Mendy a Tomori, potom to bude dokonalý.

Reagovat
Greny

A Ziyech

Reagovat
Walter_Sobchak

A Zouma. Ale za 2-3 týždne už čakam že budeme hrat s najsilnejšou možnou.

Reagovat
Whitemedia

Zouma zraněný a nebo se Frank zbláznil?

Reagovat
Agent z Melmacu

do piče Christensen

Reagovat
spider_8

Az na Christensena super, nemel nahodou dostat 3 zapasy ban?

Reagovat
hitZor

Nebyl to violent conduct, ale jen zmaření jasné gólové příležitosti, a za to je jen jeden zápas.

Reagovat
Whitemedia

škoda

Reagovat
hitZor

Reagovat
spider_8

Jo vlastne

Reagovat
Talker

Bohužel ne...

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea pěkně ofenzivní sestava dneska, snad z toho budou alespoň 3 góly ...

Reagovat
smazaný uživatel

od Pereiru

Reagovat
Csaplárova past

No ten jich za svoji kariéru zatím moc nedal, takže špatný příklad a ještě horší vtip ...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, som ochotny tolerovat tvoju nevedomost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy$

Reagovat
Shottack

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, jsou z toho 3 goly a uz v polocase

Reagovat
celeb

do pol hodiny splnene

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Moss s pivasem, těším se..

Reagovat
Whitemedia

Werner za to vezme a Moss si tak akorát může zajít do bufetu na párek..

Reagovat
PanAu

Někdo stream na chelsea pls?

Reagovat
Agent z Melmacu

snáď futbal bude lepší ako dresy oboch tímov

Reagovat
m.sali

ty dresy Chelsea to je votřes!

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nechytq Kepa? Vsak je to nejdražší golman planety.

Reagovat
off-olda

Tak na ty dresy si nezvyknu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Vreckari.

Reagovat
Kluivert9

Kepa by to měl

Reagovat
off-olda

Alonso Tak to jdi do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Golmani Chelski To uz tam mohli nechat Kepu

Alonso

Reagovat
Whitemedia

Do hajzlu už s Alonsem i Emersonem..

Reagovat
smazaný uživatel

Piča to tam ten Mendy fakt nemohl skočit?

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa uz ukazuje, jak by to resil Cirkus Chelski live

Reagovat
ajouki

Série chyb Chelsea. Alonso hlava, pak Christensen fakt skvělým pohybem otevřel prostor pro diagonální příhru a James slabý blok.

Reagovat
Talker

Ty vole Alonso. Nejdřív ta hlavička, teď nestíhal absolutně.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso tohle by neudelal ani hrac okresniho preboru

Reagovat
Trand

Alonso wtf? To je jako tak pomalej nebo se na to vykašlal?

Reagovat
Trand

Myslím teď tu žlutou kartu.

Reagovat
Talker

On je hodně pomalej.

Reagovat
smazaný uživatel

asi pomaly, ved tu zltu ma lebo sa ho snazil zastavit

Reagovat
off-olda

Alonso To je takovej ubožák.

Reagovat
Whitemedia

Tak hlavně, že Azpi sedí na lavičce..

Reagovat
smazaný uživatel

Z Alonsa by si delali srandu i v Ligue 2

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham

Reagovat
off-olda

Ty vole Tammy

Reagovat
Talker

Oproti lonské sezoně ale věřím v obraty. Ta ofenziva je mnohem nabušenější.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

dva relativně těžké kopy, ale aspoň jeden gól z toho měl být

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stejné jak minulý rok. Zase milion šancí a žádný gol.

Reagovat
off-olda

Omggg

Reagovat
Talker

Ty vole Timo Škoda, trošku lepší zakončení a bylo otočeno.

Každopádně Mountík parádně

Reagovat
smazaný uživatel

A balon od Havertze taky luxus.

Reagovat
Kixi Syhimour

Začíná se naplňovat předpověď Svatého

Reagovat
Talker

Já se toho zatím nebojím, ty šance si tvoříme a něco nám tam dříve nebo později spadne.

Reagovat
Mimalu

s tou naší obranou tam klidně může skončit druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Talker

Jasně, zakřikni to

Reagovat
Mimalu

to jsi zakřiknul ty tím svým rouháním že se nebojíš

Reagovat
REPLIKATOR

i třetí nebo čtvrtý

Reagovat
kvasha16

omg

Reagovat
hitZor

A hlavně mi přijde, že to je v dost vysokém tempu, takže WBA časem fyzicky odejde.

Reagovat
Ranoth

to si dnes urcite hovorili aj dortmundaci a nakoniec im tam nespadlo nic

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Napadalo vám tam toho dost

Reagovat
Mirek na tenisu

EVERTON jede! Anglická banka na vzestupu. Trapatonni!

Reagovat
Mimalu

Silva Jsme prokeltí

Reagovat
Liquid

Lampard VEN !!! Lucescu nástup

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
m.sali

Reagovat
C-M@ster

Gerrard revival?

Reagovat
patas92

Silva dostal hned pásku?

Reagovat
Agent z Melmacu

SLIPPY T

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt něco.

Reagovat
m.sali

kapitán!

Reagovat
Talker

Silva Měl podobný fail i v poháru, ale doufal jsem si, že si to už vybral.

Reagovat
Kluivert9

Silva už zaučuje mladý

Reagovat
Ranoth

chelsea na titul Silva vyriesi vsetky ich defenzivne nedostatky rychly pad spat na zem

Reagovat
Talker

O titulu tu mele akorát jeden dement, kterému se všichni posmívají. A u něj je otázka, jestli je vůbec fanoušek Chelsea nebo jen čistý tro(t)l.

Reagovat
Ranoth

ja som sa najviac zabaval na par tipoch pred sezonou hlavne jeden co tam daval Chelsea na titul a Liverpool zevraj bude rad za 4. miesto aspon

Reagovat
martin1

Reagovat
Taiger

Další tým takzvaně útok na titul

Reagovat
off-olda

Pane bože.

Reagovat
spider_8

Tomu rikam zapas blbec...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to dalsi miliardy kluci

Reagovat
blade115

Ty vole, to je masakr

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Kluivert9

James dobrá volba, ne?

Reagovat
Taiger

Však ho máme oba Ale nedalo se tohle moc čekat tbf, za 5m byl bargain

Reagovat
Kluivert9

Však jo, směju se tomu, jak jsme dopadli... budeme rádi, když neskončí v mínusu

Reagovat
Taiger

On skončí kluk, ho vystřídá a hodí tam Azpiho, ještě, že ses na tu otázku v předchozím článku, jestli má James jistou pozici smál ty vole Kokoti jsme

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Vreckari

Reagovat
smazaný uživatel

niekto da z 3 striel 3x zrd a niekto 3 goly no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem fakt neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

mozna unpopular opinion, ale imo je caballero jeste slabsi nez kepa.. on proste trochu rychlejsi strely vubec nema sanci zachytit, protoze mam o tridu horsi reakce nez cela pl

Reagovat
fenixLFC

keby si nemal o triedu horsie reakcie ako zvysok PL mohol by si chytat namiesto kepu

Reagovat
smazaný uživatel

to bych mohl i tak. viz caballero

Reagovat
Whitemedia

Není nad to se těšit na zápas a pak dostat čočku od WBA.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Agent z Melmacu

MAKE BRAZIL VS GERMANY GREAT AGAIN

Reagovat
Rothbard

To hraje WBA tak dobře, nebo Chelsea tak špatně?

Reagovat
Taiger

Kepa se musí smát

Reagovat
smazaný uživatel

WTF co ta Chelsea, já že budou letos válec, moje fanta pláče

Reagovat
Jackmaker1989

Je jasné, že táto chyba bude u neho ojedinelá ale neviem čo čakajú, že T. Silva bude neviem aký prínos. Keby bol, ostal by v PSG.

Reagovat
Talker

Alonso Nejdřív nahraje soupeři do běhu a teď se vysere na bránění svého hráče a nechá ho na zadní tyčce samotného.

Reagovat
spider_8

Achjo, James ma v pici nejakou offsidovou past

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy neomrzí, když ruský póvl teče.

Reagovat
Csaplárova past

někdo má rusáka, jiný zase číňana ...

Reagovat
m.sali

to sem si myslel, ze nas zapas s Brightonem byla katastrofa. Chelsea: hold my bear

Reagovat
Golasso

Podrž mi medvěda?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Shottack

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Benedict

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

Takové staré ruské přísloví...

Reagovat
Benedict

Baldwin na Hopkinse

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kilobyte

Reagovat
celeb

chelsea ho zjavne neudrzala

Reagovat
fenixLFC

0:3 po polhodine od wba ved to sa ani neda

Reagovat
off-olda

Trapáci. Táhněte do prdele. Víc trapně mi z vás snad nikdy nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Benedict

To jim asi nefandis moc dlouho

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Kante a Alonso mají dnes dost.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ptáček nesmí uletět z Premier League Ještě že mi Čilvel nehraje ve fantě

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Chelski Chelski blue Tym na titul

Reagovat
Ranoth

co najde este Roman dalsich 100-150 mega v kasicke na obranu ?

Reagovat
Pigeon

Je jím hodně!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je teda mega ostuda. Výkon jako z okresu.

Reagovat
Mastný Chobot

Thiago Silva ukončí kariéru po tomto zápase asi radšej

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, pořádně je seřvi dementy a jde se na Spurs bez Alonsa, Jamese a s Mendym.

Reagovat
off-olda

Ten pocit, když největší idioti stejně nejsou na hřiště, ale frajer co vsadil, že Chelsea vyhraje o 2 a více.

Reagovat
fenixLFC

havertz uz nezvlada?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Taiger

Jakože, já bych to svedl na ty dresy

Reagovat
DieryVonry

Reagovat
mimi_united

#lampOUT

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea jede

Reagovat
DieryVonry

to snad není pravda tohle

Reagovat
masina_LFC

ale nie je také zlé vzhľadom na to, aký sú samostačný klub...

Reagovat
mithro

ten Kepa, to je ale diera...oh, wait.

Reagovat
Csaplárova past

Nezapomněl sis nasadit brýle?

Reagovat
hitZor

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Reagovat
Emqick

Reagovat
icemike

Reagovat
Infernoqt

ještěže nechytá Kepa, aby z toho nevznikla nějaká pohroma

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat fanoušku Chelsea, jestli jsou spokojeni, nebo potřebuji dalsi bilion na prestupy

Reagovat
off-olda

Drž už hubu ty kundo.

Reagovat
Taiger

Ty celkem nezvládáš tvl

Reagovat
off-olda

Naštěstí jsi tu ty.

Reagovat
Taiger

No, já jsem od vás potřeboval čistej štít Snad Jamesovi tam něco spadne

Reagovat
Ranoth

tak utratit tolko penazi a prehravat takto zahanbujuco s poslednym v tabulke to by som bol aj ja na prasky

Reagovat
smazaný uživatel

Protože poslední místo v tabulce je po dvou kolech vypovídající jak prase.

Reagovat
Ranoth

aj keby je West Brom 1. po 2 kolach tak to musi byt povinna jednohubka pre vas

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako sorry, ale Sofa je naprostá spodina ef, takže nadávání takovému dementovi není nezvládání.

Reagovat
Taiger

Já nevím, ho neznám

Reagovat
Talker

Tak zatím působí jako taková ta špína z united.

Reagovat
smazaný uživatel

Neunasis slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

Skvěle vyhodnotili tu špatnou defenzivu z loňska, to se pozná

Reagovat
DieryVonry

ze zrovna Reds si tu honí ego to nepochopim

Reagovat
Swarley

To musíš líp číst ty místní vemena, to pak pochopíš

Reagovat
Busby babes

je to jeden z mala klubu, co je v tabulce za nama, tak si to musime uzit.

Reagovat
mithro

tak teraz sa mozu ukazat posilu, dat 4 goly WBA by nemal byt taky problem.

Reagovat
Swarley

To sice jo, ale prd platný, když jim WBA ještě dva šoupne

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze budu mat na lavicke Ziyecha/Pulisica, ale ako hovorim nie kazdy zapas jebnes 5 golov

Reagovat
Talker

Oba jsou po zranění...

Reagovat
Taiger

Ale Puli mě nastoupit v prvním kole

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som to myslel tak, ze sa radsej neinvestovalo poriadne do obrany alebo kludne aj Oblaka a vykaslat sa na takeho Havertza. Neviem ako vyzera najidealnejsi variant v utoku, ale vzdy ostanu 2 kvalitni hraci do utoku na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co je nám vytvoření šancí, když tam je Abraham, který všechno zamrdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Nic jinýho si nezasloužíte, když takhle nakládáte s nejlepším útočníkem v týmu aka Olivierkem Giroudem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

zas vám musí prísť Giroud zachrániť riť, to tak vyzerá

Reagovat
Taiger

Reagovat
VasAFC

Reagovat
hitZor

Pochopil jsem dobře, že teď už VAR bude kontrolovat i to, jestli se zeď neposune moc dopředu?

Reagovat
REPLIKATOR

Já bych viděl chybu už v přestupním období. Utratili málo peněz za posily.

Reagovat
Taiger

James gól nebo asistence bez Wernera a jsem spoko

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je že Lampardovi to nedají média sežrat protože je to jejich Angličan

Reagovat
Nikikrew

Chelsea

Reagovat
off-olda

James dvacátý centr do vápna - Nebezpečný jeden.

Reagovat
DieFohlenBMG

mám ho ve fantě kluka ušatýho

Reagovat
Svatej

Zas nepřeháněj, primo posral dva

Reagovat
off-olda

Absolutně nikoho nenašel. Posílá to tam, ale nikdo tam není... Nedává mi to vůbec smysl.

Reagovat
fenixLFC

ci to nebude potom problem tych co tam maju nabiehat. on posiela centre do nebezpecneho priestoru ale zvysok na to mrda

Reagovat
off-olda

Proč posílá centra někam, kde nikdo není? Jestli na to mrdaj, tak to tam nepošlu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa

Reagovat
DieFohlenBMG

lolec jak koník

Reagovat
Heisenberg

Už si to sedá, nedostali přes čtvrt hodiny gol.

Reagovat
celeb

aj Frenkie sa uz posadil

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bych se do té kabiny bál jít být hráčem chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Chelski

Reagovat
Thelvin

Co tu jsi, tak se zatim všem jen vysmíváš. Fandíš taky někomu, nebo si jen další ubohá, ztracená existence, která našla internet?

Reagovat
Andis

https://www.ruik.cz/takticka-analyza-chelsea-byla-na-liverpool-skvele-pripravena-zapas-rozhodla-cervena-karta/ Rulez článek - a dnešní tři goly WBA do sítě Chelsea to krásně vyvrací

Reagovat
spider_8

Achjo, tohle je fakt strasny zapas blbec. WBA tam spadlo absolutne vsechno (s notnou pomoci od nas) a my jsme naopak vsechno zazdili. Pritom nehrajeme spatne, podle me je to herne nejlepsi vykon od startu sezony. A teceme 3:0...

Ale ted fakt neni cas na nejakou paniku nebo brutalni kritiku. Mit top brankare a utocnika, co je schopny trefit branu, tak podle me v pohode vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Roman jeste stovecku na posily pusti

Reagovat
kvasha16

herne to bolo podla mna dobre v prvom polcase, pekne kombinacie tam boli, zatail najlepsi polcas, az na tie tri faily samozrejme

Reagovat
spider_8

Prave no, nejlepsi polocas a bum 0:3. Ty statistiky po prvni puli byly celkem bizar

Reagovat
kvasha16

asi tak, po prvom inkasovanom gole som ani na sekundu nepochyboval ze vyhrame, drzali sme loptu, robili akcie, oni si ani necuchli ... po tych 2 failoch a stave 0:3 som ale zacal pochybovat ci dame aspon bod po minulej sezone som fakt neveril ze dame za polcas tri goly

Reagovat
Svatej

Libi se mi asi jen Kovacic a Havertz, druhej jmenovanej ale spis kvuli tomu, jak je zbytek ubohej a staci tak malo. Kante a Alonso at tahnou s timhe do prdele, James dozadu srovnatelnej s Bissakou, příšerný.

Co vic k tomu dodat... Jsme dozadu opravdový hovna

Reagovat
Taiger

Nakonec budeš prosit ty, aby si hrál se mnou, jak jseš v píči s náladou

Reagovat
Talker

To spíš Mount, ten tam byl u všeho, co se stalo z naší strany dobře.

Reagovat
hitZor

Kova naopak celkem tragický, pokazil tam hromadu jednoduchých přihrávek, hlavně taky tu před druhým gólem, kdy tam poslal Silvovi přihrávku, která na pěti metrech skočila snad třikrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič je tragický.

Reagovat
Shottack

Ten Frank je pozabíjí...

Reagovat
Talker

Co na to říct. 3 velké individuální chyby, které nás pohřbily.

Hlavička do běhu Alonsa, která založila útok soupeře. Christensen vyklidí prostor, James se sotva stíhá vrátit.

Pak namaže soupeři Silva a nechá ho jít 1x1 na golmana. Podobnou chybu měl i proti Barnsley.

A pak se Alonso vysere na svého hráče a nechá ho úplně samotného na zadní tyči a zároveň nevystoupí James.

A je to škoda, šance jsme měli taky. Silva břevno, Tammymu to sklouzlo a překopl... Po golu na 3:0 to byla bramboračka, tým byl v hajzlu a nic nám nešlo. Snad je Lamps zjebe v šatně a v druhém poločase se do toho ti hráči obují.

Reagovat
Talker

Njn, 3 střely na bránu, 3 goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle průběh bych čekal od našeho pondělního zápasu na Live, ale Chelsea je klub, který umí vždy překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze tahle Chelsea je parta individualistu, kde si kazda osobnost hledi vlastni hry. Nic vic. Zadna radost ze hry, zadna kreativita, trener ven.

Reagovat
hitZor

Tak tohle je dobrý bullshit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom za Bullshit ty debile. Kdyz vidim ty mrtvy ksichty...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Lampard vydrzi co nejdyl. Byla by skoda takovyho peknyho cedniku

Reagovat
off-olda

Buď zůstaneme k smíchu, nebo to bude legendární obrat.

Reagovat
hitZor

Pořád doufám v to druhé, většinou tyhle zápasy začnou na hovno, ale pak je to koncert, jako třeba s Ajaxem loni.

Reagovat
off-olda

Giroud, Jorginho, Odoi in?

Kanté, Alonso, Abraham dolů?

Reagovat
hitZor

Už tam jde Azpi, tipuju místo Alonsa. Dál bych tam asi tak v 60. hodil Barkleyho místo Kantého a Girouda místo Tammyho.

Reagovat
hitZor

Tak je tam i Odoi S tou jeho neformou se celkem bojím, že bude úplně nulový..

Reagovat
cejen13

Arsenal by to otočil na 5:7.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane to zdvihne Kepovi sebavedomie, že to nie je všetko len jeho chyba

Reagovat
vitasrp

Soupeř tři střely na branku, tři góly, to je fakt klasika posledního roku. Ten první gól není žádná tutovka, tam prostě čekám, že to gólman chytí, byť je to trefený moc hezky a moc nepříjemně. Nicméně Čech i Courtois tohle prostě tlačili na roh, teďka se člověk může radostí posrat, když dostane od brankáře číslo dvě pár nadstandardních zákroků v ligovém poháru. Ale jak jde o ligu, prakticky všechno, co jde na kasu, končí v bráně.

Alonso si opět podřezal větev, ta jeho kariéra v CHelsea pod Lampardem nebude mít dlouhýho trvání, protože oplývá přesně těma vlastnostma, který kouč nesnáší - je laxní, nedisciplinovaný a hoří prostě v úplnejch základech. Je sice na tom velmi dobře technicky a umí soupeře pozlobit v ofenzivě, nicméně to je úplně k ničemu, když kvůli svým slabinám tým prostě bude srážet do kolen. Jakmile bude Chilwell plně k dispozici, tak si Alonso už moc v lize nekopne.

Hrubka Thiaga Silvy ve chvíli, kdy WEst Brom tlačíme, máme tam dvě velmi dobrý šance v podobě Abrahama a břevna Wernera, to prostě nezaslouží komentář. Přivedli jsme ho, aby přesně tohle z tý obrany a odstranil a samozřejmě to hned při svém prvním ligovém zápase totálně posere.

Nejhorší na tom je, že ty první dvě branky nejsou ani systémový chyby, to je prostě hovadina beka, kterou nenapraví brankář solidním zákrokem a naprostý zkrat zkušenýho stopera. Pokavaď hráči nepřestanou dělat takhle tragický minely + se Mendy neukáže jako brankář, co občas dokáže i něco normálně chytnout, tak těch 50 gólů dostaneme i letos.

Reagovat
DieryVonry

poločasový rozbor, tohle by gunter ve studiu nevysolil.. pojdme k druhému dějství

Reagovat
Busby babes

ten Thiago si myslim, ze bude dobrej. Prvni zapas, velka smula...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj, prohrávat s West Bromem 3:0 Jsem zvědav jak si Lampard v téhle sezóně povede, jasně titul asi nikdo neočekává, ale po těch rozházených milionech musí mít nějaký posun oproti minulému roku.

Reagovat
Pospovič

Poslední zápas na tiketu, oba týmy vstřelí branku. Doufám, že se někdo ukopne aspoň

Reagovat
Miguel19

Lampardovi to ani trochu nezávidím. Dostal na koho si ukázal, utratilo se 250 mega (?) a pak přijde takový začátek ligy..

Ano, furt si můžeme namlouvat, že místo Alonsa je tam Chilwell, do brány Mendy, do útoku Pulda a Ziyech.

Ale Lampard už by se měl taky trochu probrat a asi trochu změnit styl. Však ta obrana je naprosto tragická. Opět easy gól ze standardky.

A co je nejvíce zarážející je Kanté. Jasně nejlepší defenzivní záložník světa je totálně v prdeli. Lítá tam po hřišti jak špína v kýblu, je všude a nikde. Přihrávky mu lítají do prdele. Pokud ho teda nedokáže využít, jakože nejspíše nedokáže, tak ať se prodá a koupí se hráč do zálohy co se hodí. Na to se nedá dívat.

Jako je asi brzy na nějakou kritiku, ale já už pomalu přestávám věřit, že Lampard s tou obranou dokáže něco udělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard nebo Ole? Kdo půjde dřív? Za mě Lampard

Reagovat
Tolstobik

Mourinho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tolstobik

Ja mam Oleho i Lampse rad a obema preju at se jim dari....coz se o Mourinhovi rict neda

Reagovat
Busby babes

me na Lampardovi sere jak desne ho anglicky novinari chrani a nekritizujou, takze z tohodle uhlu bych si to pral. Coz neni Lampardova vina samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme vzít teda jako příštího trenéra Southgata

Reagovat
Busby babes

jen to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Ja to az tak nesleduju, ale proste (asi uz jsem fakt starej zmrd) mam rad tu starou gardu byvalych hracu, kteri tedka trenujou

Reagovat
Busby babes

ale jo, ale porad trenuje Chelsea...

Reagovat
Tolstobik

....ja Chelsea nemel rad s Mourinhem a jejich ropnej puvod mi taky vadi, ale uz sem si na ne jaksi zvykl.....navic tedka maji i sympaticky tym (az na Alonsa)

Reagovat
smazaný uživatel

Za me Abrahamovic. Na tyhle sasky by se mohl z vysoka To ty oenize radsi muze narvat do zlatokopek a budes z toho mit aspon poteseni

Reagovat
protiproudu

Reagovat
DieryVonry

Ole tam zůstane ještě deset let, jeho vytříbený styl a herní projev mu může Lampard jen závidět!

Příjde mi že Reds se častěji dívají na zápasy blues, než na svoje. Ale chápu dělá to i Neville

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Ole si ho 3x namazal na bagetu, jak malou holcinu.

Reagovat
protiproudu

Jak si můžeš na bagetu namazat malou holčinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste si to nezkousel? ne, asi jsem myslel lučinu

Reagovat
Busby babes

"Příjde mi že Reds se častěji dívají na zápasy blues, než na svoje."

coze?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Posadit zrovna Mounta, která byl jediný schopný zrychlit nějak hru a dát průnikovou přihrávku? To měl jít dolů spíš jeden z defenzivních záložníků, kteří dneska jsou úplně v lese.

Reagovat
off-olda

Co to plácáš? Mount hraje.

Reagovat
Talker

Já to zahlédl na livesportu, pak jsem si až všiml, že hraje.

Reagovat
off-olda

Reagovat
PanAu

Livesport měl ze střídal Mount

Reagovat
off-olda

Všechno do ofenzivy

..........Kanté............

.........Průser...........

Reagovat
Kixi Syhimour

Docela se mi líbí ty dresy WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to teda bude s Chelsea a tím bojem o titul, ví někdo?

Reagovat
Mimalu

Mountík

Reagovat
Talker

Mountííííík

Reagovat
Godwinson

Aby nakonec neskoncil Pocchetino v Chelsea

Reagovat
REPLIKATOR

Mount pěknej fík

Reagovat
smazaný uživatel

Teď musí WBA přežít aspoň 10 minut

Reagovat
Diskostu

To je Dement ten Brankar WBA

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Johnstone

Reagovat
ondris

To bola dobrá strela

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli West Brom nebude stíhat už od 55. minuty, tak to bude zajímavé.

Reagovat
off-olda

Ještě 4.

Reagovat
Tolstobik

Sakra, Chelsea v lososovych dresech, co se to dejeeee

Reagovat
off-olda

Proč netlačíme?

Reagovat
ajouki

Rozhodčí nestíhá, tak pomáhá WBA kouskovat hru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hitZor

Asi Internet Explorer

Reagovat
REPLIKATOR

Už se na to načetlo Předtím se zobrazoval ještě nahrávací web tinyurl

Reagovat
SpecialOne

CHO Takhle nějak by mělo hrát křídlo, jen to ukazovat i když nastoupí od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nedá Girouda, když jenom bezhlavě centrujou do vápna na nikoho?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Caluuuuuuuuuuuuuum

Reagovat
Busby babes

hehe, lol WBA. oni to jeste poserou.

Reagovat
Talker

Tak co si budeme povídat, těch 3:0 moc neodpovídalo tomu dění v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to snad ještě otočí

Reagovat
off-olda

Tenhle tlak nemůže WBA dlouho vydržet.

Reagovat
off-olda

Ahááááá, tak takhle to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Talker

Odooiiii

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkná akce

Reagovat
off-olda

Ještě 3.

Reagovat
Miguel19

Kai

Odoi

Reagovat
smazaný uživatel

Kante na stoperu??

Reagovat
Talker

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak ne.

Reagovat
spider_8

Krasa.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jsem zvědavej na West Brom

Reagovat
Tolstobik

Chelsea aspon hraje fotbal, narozdil od nas

Reagovat
off-olda

Andreas jako skála uprostřed. Sám.

To se moc těším.

Reagovat
hitZor

Azpi s ním na stoperu a CHO wingback.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Christensen dělá???

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď mě došlo že Johnstone je odchovanec sem na něj skoro zapomněl, ale aspoň dopadl líp jak Ben Amos

Reagovat
off-olda

Nedovedu si představit, že Werner dá někdy gól.

Reagovat
Talker

Ty vole Azpi, střílet z takové dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira

Reagovat
smazaný uživatel

Takže místo tlaku nezískáme ani balon jo?

Reagovat
off-olda

Werner je šílenej.

Reagovat
patas92

Tenhle dobývací fotbal není nic pro něj, no

Reagovat
smazaný uživatel

njn, není pro 60m, chudák

Reagovat
patas92

?

Reagovat
Kixi Syhimour

v druhé půli opravdu špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně bez zálohy rozehrávat to tam bude asi Kante

Reagovat
off-olda

Málem bych zapomněl proč WBA nenávidím a proč mi v PL nechyběli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hitZor

Tyvole, on se té žluté ještě diví?

Reagovat
smazaný uživatel

natahuje cas

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Jamesi, dělej takové fauly

Reagovat
Talker

To střídání bylo špatné... Přišli jsme o rozehrávku a je tam strašně nepřesností.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strčit tam tři útočníky, dva ofenzivní záložníky a křídlo je docela haluz...když uprostřed hřiště zbyde stoper a Kante

Reagovat
smazaný uživatel

James katastrofa, snad si chvilku nekopne

Reagovat
Talker

Christensen hrál kupodivu dneska slušně, rozhodně líp než Silva. Ale takový Zouma/Tomori by u toho míče byli první.

Reagovat
hitZor

Pět minut do konce, prohráváme o gól, balon pomalu skáče směrem k našemu rohovému praporku.

Christensen si ho v pohodičce výklesm doběhne. Místo, aby ho hned poslal na půlku úplně volnému Jamesovi, tak si ho ještě dvakrát postrčí a pak ho pomalou přihrávkou pošle doleva na Azpiho, který má za sebou dva hráče WBA a nemůže s tím udělat nic jiného, než to poslat zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Lampard co tím myslel, nechat si 15 minut přihrávat Azpilicuetu, Jamese, Christensena a Kantého?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra v základu

Reagovat
Rothbard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Tammyyyyyyyyyyyy a pojdme jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Lol to jsou luckeri

Reagovat
Talker

To říká fanoušek united po dnešku...

Reagovat
Dawon

se nejak vzajemne vylucuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

ANO

Reagovat
Dawon

OK

Reagovat
Jollae

Kokooooot

Reagovat
REPLIKATOR

Těší mě

Reagovat
Svatej

Dneska jo, vsak my mame i navzdory tomuhle šíleně smuly, vy silenou kliku

Reagovat
Talker

Trošku mě to překvapuje - klikaři byli v tomhle zápase spíš WBA, kteří ze 3 střel na branku dali 3 goly a pak to zabetonovali a modlili se, aby to přežili.

Brighton vás převálcoval, trefoval konstrukci celý zápas, měli šancí na kolik? 5-6 golů? Vy jste měli 3 střely na branku, dali 3 goly. K tomu tam mohla být klidně ještě další penalta proti vám.

Takže nadávání na to, jací jsme luckeři, když jsme remizovali zápas, který jsme měli vyhrát mi přijde v tuhle chvíli trošku směšné.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Talker

Tammmyyyyyy

Reagovat
Tolstobik

Tvl, to jako fakt by tohle neuznali kvuli ruce minulou sezonu nebo co to rikal komentator??

Reagovat
Kantos

Jojo, loni by toto neplatilo. Dost gólů takhle neuznali.

Reagovat
REPLIKATOR

Ruka!!! Neměl platit

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Greny

Kde ... ? Od těla mu to sjelo na ruku co měl úplně v pohodě u tela

Reagovat
hitZor

Navíc to ani nebylo v rámci gólové akce, protože to pak obránce WBA odkopával.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak alespoň remíza

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, mohl tam nechat ještě minutu navíc.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Grahf

peníze

Reagovat
Greny

Škoda že nenastavil víc když tam minutu a půl zkoumal v nastavení var

Reagovat
Talker

Taky moc nechápu - nastaveno 5 minut, fouknul to 95:30(?). Přitom tam padl gol, k tomu ještě ten VAR (2x, protože se zkoumala i střela Wernera i gol Tammyho), což by minimálně měly být další 2 minuty nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla aspoň oslava jak ve finále ligy mistrů? That night at Hawthorns

Reagovat
Csaplárova past

Ostuda z toho nakonec nebyla .... Druhý poločas slušný výkon a Mount odehrál skvělý zápas ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovému týmu máme dát 4 a jet domů se třemi body. Někteří tu slaví remízu. Bože kam až můžeme klesnout v těch nárocích, to je něco neuvěřitelného. Ještě před začátkem sezóny jsem říkal, že se nesmí stát to, že budeme nesmyslně ztrácet a už ztrácíme 5 bodů na prvního. Hrůza děs. Dnes ostuda a doufám, že jak to tak bude pokračovat, tak se udělá razantní krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Si hrajes na to, ze chelsea je ted united za dob fergusona? Nebo psg ve francouzske? To budes mit hodne smutnou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen neuhýbám z nároků a danému standardu z minulosti. Minulou sezonu jsem se s tím smířil. Byla to první sezona bez Hazarda, první sezona s Lampardem a bez přestupů. Takže dost času na to s tím týmem něco udělat. Rozehřívací sezona. Ale sezona letošní je úplně jiná písnička, musí být. Dostal naprosto koho chtěl. Fanoušci ho samozřejmě omlouvají a hledají různé kličky, já rozhodně ne a nároky mám, takové, jaké stanovila Chelsea v éře Abramoviče. A co tak čtu, tak spousta expertů mluví o této sezoně, jako ostré pro Lamparda, kdy bude souzen jako každý normální trenér. Doufám v to i já a z rozhovorů s Lampardem vychází úplně to stejné. Takže i on sám je připraven na cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

A smutnou sezonu mít nebudu, jelikož se na ni ani možná dívat nebudu a budu ji sledovat v mém označení "pasivním modu", tedy jen výsledky. Když si představím, že bych měl trávit nějakých 76 hodin u něčeho takového, jako byl včera první poločas, nebo u něčeho takového, jako byl zápas s Liverpoolem? Těšit se, že se něco změní, že Lampard začne hrát to, co hrál v superpoháru proti Liverpoolu? Na to už jsem starý a vím, že těch 76 hodin se dá využít lépe. Je to takový můj krizový plán.

Reagovat
fenixLFC

takze sa zas vratis az sa bude darit....

Reagovat
Walter_Sobchak

však klasicky gloryhuntersky klaun, divim sa že už par sezon nefandi Poolu alebo City ked hraju taky top futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátím se až budu vidět nějakou změnu. Koukám zápas co zápas už od sezony 2011/2012, vynechal jsem možná všehovšudy 15 zápasů, tak mi tu nemel něco o tom, že se koukám jen, když se daří. Ale nejsem idiot a trávit čas u něčeho, co mi tu radost nedává fakt nebudu. Budiž, prohrát se může, ale ne takovým stylem nestylem, bez špetky zápalu jako proti Liverpoolu a včera odfláknout první poločas tak, jako nikdy. A potom číst ty kecy o tom, že to byla smůla. Prostě jsem jen zestárl a mám jiné priority už, než čekat na Godota........

Reagovat
Svatej

a jak ji asi uvidíš ty degente, když nebudeš koukat na zápasy, hm?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Adaams, goly uz davaj

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kincl

Pro fans Liverpoolu, že si nechal Shaqiri během pauzy udělat transplantaci vlasů? Za mě dost povedená

Reagovat
Shottack

Asi mu dal Kloppo kontakt. Tak ještě ty zuby od Firminova zubaře...

Reagovat
smazaný uživatel

Meslier

Reagovat
Orlandiiik

Lloris (C), Doherty, Dier, Sanchez, Davies, Hojbjerg, Winks, Lo Celso, Lucas, Son, Kane.

Reagovat
jk

Na Newcastle se fakt netěším, poslední dobou to s nima moc nejde a navíc vypadat, že mas celkem formu.

Reagovat
vladis271

Kotleba v RTVS bez rúška.

najhoršie je, že z hľadiska politického marketingu je to dokonalé. Ale je to cynické, odporné a vôbec mal by za to skončiť v pekle. účel svätí prostriedky?

Reagovat
Kincl

To je ten nácek?

Reagovat
alcantara

Reznik je totalne dno, zrusit tu instituciu definitivne.

Reagovat
cubazi

Rovnaky tragéd ako Matovič. Dva extrémy tej istej situácie.

Potom sa nečudujme že rozum ostal niekde v piči....

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pipo123

Otázka na fans Man U

Lazio je vraj blízko k získaniu Andreasa Pereiru, môžete ho trošku priblížiť? Prednosti atd

Reagovat
Miguel19

Jeho přednost je, ze má v CV klub jako United. Jinak asi nic.

Reagovat
Tommy$

Na United nemá, ale určitě to vždycky odmakal a má docela dobrou kopací techniku. Za mě teda o něco lepší než Lingard ale to není moc těžké no.

Reagovat
SunFells

No ...kde začít, kde začít ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Wazza228

Měl i dobré momenty. Mezi jeho největší přednosti patří kopací technika a docela technika s míčem. Navíc každý zápas se snaží odmakat, co to jde. Bohužel není konzistentní a některý zápasy dělal jednu hrubici za druhou a neumělse vykoupit nějakou geniální přihrávkou nebo zakončením. Každopádně na něm se hrozně podepsalo to, že vlastně žádný trenér nevěděl, kde ho má stavět, kde je jeho nejlepší pozice (pokud nějaká je). V akademii hrál CAM, případně hlouběji na "box to box" pozici. Na hostování hrál na LW a případně RW, hned po návratu ho ale Mou začal zkoušet na DM, Ole teď různě uprostřed nebo na křídle. Podle mě v novém klubu hlavně musí najít svoje místo, vědět, co má hrát, aby se pořádně ukázal.

Reagovat
KnoxXx

nieco ako Felipe Anderson, v idealnom pripade (v Taliansku by mu to malo sediet trikrat viac ako v PL, ak sa nebude zabijat mimo jeho poziciu)

Reagovat
smazaný uživatel

Dukaz upadku United. Beru ze scouting obcas selze, to se stalo i SAF, ale ze u nas bude vic jak pul sezony.. to je spatne. Vypadal ze maka a dava tomu vsechno, ale reseni situaci, duraz a zakonceni, to bylo picou ke zdi. Seria A a Lazio pro nej muze fungovat, ale ja k nemu necitim nic nez odpor. Neco jako kdyby soucasna Slavia stavela dve sezony pravidelne do zakladni sestavy Tecla.. oh wait.

Reagovat
Coniglio

Rodrigo trafil Ampadua do hlavy ranou kterou by sestřelil komín ze střechy. Reakce? "Come oooon"

Reagovat
smazaný uživatel

Berge>Pogba

Reagovat
salami

Jaktoze za tohle nejde Baldock ven?

Reagovat
hefy

Nepochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Bamford dostával před sezónou slušnej hate, že je na PL dřevák a už třetí branka v třetím zápase

Reagovat
Taiger

Tak co Soníku, dneska aspoň 3?

Reagovat
Kluivert9

Mám ho jako kapitána, takže čekej tak maximálně ještě 3 tyčky...

Reagovat
Kluivert9

Tak už je 2.

Reagovat
salami

Reagovat
Taiger

V piči toto

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Seydou Doumbia

Shefield, Burnley, Fulham 0 bodů snad to půjde do druhé ligy

Reagovat
Thelvin

Sheffield snad ne. West Brom

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč všichni chtějí, aby spadl ptáček? Už to dávno není tak utradefenzivní tým jako za Pulise. Neříkám že ofenzivně budou bavit kolo co kolo fanoušky PL, ale pod Bilicem to je lepší.

Reagovat
Thelvin

Protože ostatních 19 klubů je prostě víc sympatických nebo míň okoukaných. Mě WB nevadí, postup jsem jim přál, ale když se kouknu kdo v té lize zůstal, tak právě oni mi budou chybět nejméně

Reagovat
fenixLFC

pretoze su brutalne nezaujimavy, totalne genericky tim o ktorom ani nevies ze je v lige a nikoho netrapi

Reagovat
Bayern +

... boli posledných 10 rokov. Teraz sú už v pohode, Fulham je väčšia nuda, Burnley asi tiež.

Reagovat
fenixLFC

burnley ma aspon odlisny styl od zvysku ligy, taky ten archaicky drevacky. fulham ma mitrovica a zaujimavy stadion. west brom nema nic

Reagovat
Bayern +

Bilica, Dianganu a Robinsona

Reagovat
fenixLFC

bilic by mal ist do hajzlu z PL navzdy po tom trapase v predkolach s west hamom...

Reagovat
Euphael

presne tehdy jsem byl v uk a podal jsem to za 40 liber, vyhra nejaky 150 a ty kurvy mi utekly jako jediny zapas

Reagovat
pa3ce

S takou trojkou na zostup by som bol dosť spokojný prípadne teda WBA miesto Fulhamu, ak vo Fulhame spravia niečo s tou tragickou obranou

Reagovat
Kluivert9

Snaží se, dovedli Areolu.

Reagovat
gocii

Ten sheffield zatim vypada jako velkej adept na pad. Sice tri kola, ale nedat ani gol proti ville a leedsu? Navic priste na arsenalu muzou byt zase s nulou a pokud by nedali ani fulham tak by bylo hodne zle pred programem live, city a chelsea

Reagovat
Kluivert9

Je potřeba počkat na soupeře jako Chelsea, United... na těch se chytne každej.

Reagovat
SunFells

Půjde Dele někam? WBA, Fulham nebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Darlow to je brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojročné hosťovanie do MK Dons s povinnou opciou

Reagovat
smazaný uživatel

Piči tá reakcia mala ísť o komentár vyššie

Reagovat
SunFells

Kde je Dúbravka?

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie pre Newcastle je zraneny

Reagovat
janinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Reagovat
Zaschrona

Kdo sakra vymyslel, že je dobrej nápad po vstřelení gólu hrát Sandstorm

Reagovat
Seydou Doumbia

Náhodou dobrá písen...ale slyšet jsem ji zrovna ted nemusel

Reagovat
Zaschrona

Nic proti písni nemám, ale v PL mi teda vždycky přišly goal songy nehorázně divné.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taková pomalá šouračka a projde to přes čtyři obránce na zadní tyč... obrana NUFC

Reagovat
SunFells

Boha ten Ritchie je hloupý hráč.

Reagovat
Euphael

Darlow posadi Dubravku az se vrati?

Reagovat
Kluivert9

Vůbec bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl, Darlow dela chybu kazdy druhy zapas a ma horsi organizaci standartek, Dubravka je jasna jednicka

Reagovat
Cobra

Tak dominantní poločas jsme neměli jak dlouho? 2-3 roky? Škoda jen, že Sonnymu to tam nepadlo.

Ta záloha v této kombinaci se mi hodně líbí, každý tam má svoji úlohu a funguje to sakra dobře.

Reagovat
kulych

Uplny souhlas. Tak jak jsem byl jeste nedavno uplne znechucen hrou, tak tento tyden je presny opak. Moc se tesim az naskoci Reguillon s Balem a mozna snad poprve po dlouhe dobe bude na kazdem postu (mozna krome stoperu) vysoka kvalita plus navic i nabusena lavicka. Super doplneni kadru, za to se musi Levy letos pochvalit. Navic si myslim, ze utok Son - Kane - Bale bude fantasticky hlavne na protiutoky proti silnym souperum. Tam to bude hodne o tom, aby to zaloha ustala.

Reagovat
jk

Hlavně ta rozehrávka, dneska ta kombinace Winks-Hojbjerg funguje, když nemusíme pressovat. Ale proti týmům, které více drží míč tam fakt místo Winse musí být někdo víc atletický.

Reagovat
hefy

Je to parádní hra i výkon, ALE chtělo by to už pojistit. Takhle to s každou další minutou bude nervoznější a nervoznější.

Reagovat
kulych

A jeste sledovat solidniho Dohertyho oproti tomu divocakovi Aurierovi je slast pro oci.

Reagovat
Elbow

Reagovat
Greny

Šural zas úplně v pici už ho pošlete do divzeboba góly jeho strana nebo chyba

Reagovat
Taiger

PROČ STŘÍDAL SONA???

Reagovat
jk

Ať si odpočine

Reagovat
Taiger

Letí z mýho týmu hned

Reagovat
Kluivert9

Karma mu to teď vrátila, stáhnout nejlepšího hráče v půlce

Reagovat
Taiger

Jako jestli zranění, neuděláš nic

Reagovat
Euphael

tys nevidel ten zakrok? Son minimalne 4 mesice out...

Reagovat
Taiger

Neviděl právě

Reagovat
Tommy$

Son triple captain

Reagovat
Taiger

Reagovat
jk

Moura dneska vybojoval neskutečný balóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Wau prejednanie 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Prejebane

Reagovat
smazaný uživatel

toto je proste blbosť tieto ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Šoulinho Na co si bude Jose Šoulinho dneska stěžovat? Vítr? Nebo vlhkost? Šoulinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nemela byt reakce

Reagovat
Cobra

Však to vůbec od Hojbjerga nebyl vůbec faul.... pičovina VAR.

Reagovat
Thelvin

...

Reagovat
aramaki

Mourinhoooooo

Reagovat
Cobra

Co s tím má společného?

Reagovat
Euphael

odešel jak čubka pred koncem zapasu kašpar

Reagovat
jk

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mimalu

tady ty penalty za jakoukoliv ruku jsou prostě blbost

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

tiskovka bude lepsia ako zapas ¨

ale inac by som zacal rovno mierit na ruky, penalta zadarmo

Reagovat
mithro

Newcastle have had three shots on target in the Premier League this season and scored from each of them.

They now have more points (4) than shots on target

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Tommy the Gunner

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Šoulinho Na co si bude Jose Šoulinho dneska stěžovat? Vítr? Nebo vlhkost? Šoulinho

Reagovat
Thelvin

Pokládám znovu včerejší dotaz:

Co tu jsi, tak se zatim všem jen vysmíváš. Fandíš taky někomu, nebo si jen další ubohá, ztracená existence, která našla internet?

Reagovat
Riviera Kid

Nekrmit!!

Reagovat
Thelvin

Když jsem se zeptal včera, tak na zbytek dne zmizel z PL sekce. Snad to zabere zas

Reagovat
Daniel Levy

Bez diváků na tribunách a jestli to takhle budou kurvit s videem dál, tak za chvíli i bez diváků u televize.

Reagovat
aramaki

Ruka vo vápne = penalta

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku

Reagovat
jk

spíš s hnědýma trenkama

Reagovat
JIMMY-PO

ako penalta nezmyselna a absurdna ale mala korigovat stav na 6-1 a nie vyrovnat

Reagovat
jk

Reagovat
Euphael

V pristim kole na OT souboj kryplu

Reagovat
Mato178178

Výsmech tieto penalty

Reagovat
drussbarb

Jak mi bylo včera líto Burnley, dnes Newcastle potěšil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je absolutni vysmech fotbalu

Reagovat
diastan

Hned další

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxusní začátek opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Mahríííííz to je krasa.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Skúsim tu: Stránka na live streamy na zápasy NFL, prosím?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Alberto Aquilani

dík

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
Alberto Aquilani

dík

Reagovat
cubazi

Ndidi viditelne chýba

Reagovat
Luc-Luc

pojdme foxes

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooolllllll

Reagovat
smazaný uživatel

celkom divik

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Walker Ten clovek nema v hlave fakt ani tuk, dement úrovně Balotelliho

Reagovat
cubazi

Vardy -fenomenálny hráč a človek.

Reagovat
SunFells

člověk

Reagovat
REPLIKATOR

zvíře

Reagovat
cubazi

Ak by mal prisť nejaky stoper do LFC v buducnosti, tak bud Upamecano alebo Soyoncu. Dnes Soyoncu zatiaľ super výkon. Neboji sa hrať nohou. Zaujimavy hrač.

Reagovat
SunFells

a dojde osmigólový Bakak.

Reagovat
cubazi

Neviem. Nemam ho nasledovaného. Viem že je to turek hrajuci za Schalke, to je všetko. Ak by sme už mali zaplatiť za hrača 30mil. tak už doložiť a kupiť hrača ktorý bude hned prinosom. Takto nam stačia ty mladici z juniorky a žiadneho bakaka netreba....

Reagovat
REPLIKATOR

Soyuncu by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

za city debut delapov syn

Reagovat
smazaný uživatel

vypada trochu jak ozil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

já ho fakt miluju

Reagovat
Luc-Luc

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

vardy

Reagovat
masina_LFC

Vardy

Reagovat
Taiger

Kurva pome City, teda KdB hlavně

Reagovat
Rothbard

Vardy je Ibra Premier league - čím starší, tím lepší. Change my mind.

Reagovat
diastan

Ježíši

Reagovat
Luc-Luc

Vardy je skvelej

Reagovat
Luc-Luc

hattrick hero !

Reagovat
Whitemedia

Jak tupý ten obránce je?

Reagovat
Minister

Obrana City slabučká...

Reagovat
diastan

At už hraje Laporte..teď ještě Sparta gól

Reagovat
smazaný uživatel

leicesteru sa staci dostat k obrane city a ta ma hned problem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

City Takže s Evertonem o titul, jinak to nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

možno s Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha dva góly na MU, Vardy hattrick na City....

Reagovat
cubazi

VARDY

Reagovat
smazaný uživatel

Man Shity dari se? Nepotřebujete na prestupy, jak Chelski dalsi bilion? Guardiola, tak kam ted? PSG nebo jiny klub, ktery ti koupi kohokoliv?

Reagovat
cubazi

Ale tento tyžden všade same otočenia zápasov, tak možno ....by som podal

Reagovat
diastan

když to tak vidím bude 1:4

Reagovat
EXoRcIsT

prorok

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehhh, už břevno , to bude strašná půlhodina

Reagovat
cubazi

Ta obranna línia Lestru je možná najlepšia v lige....

Reagovat
Taiger

Pome City ale

Reagovat
FC Porto FC

Vardy je král

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

Soyoncu hrá ako VVD za mlada

Reagovat
diastan

a je tam dle očekávání, tak snad Pep nechce dostát svým řečem..

Reagovat
Luc-Luc

bum

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, jak jak prase Tak co Sulinrdiola, pozadame o dalších 500 000 000 liber na prestupy, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blade115

Haha, Sulinrdiola, proč mě to nikdy nenapadlo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

ten kluk je genius

Reagovat
Error

Reagovat
Error

Pod souhrnem zazaril jeste se Šoulinhem. Prichazi nova generace komiku.

Reagovat
mickey mouse

Lišky

Reagovat
smazaný uživatel

guardiola out

Reagovat
Taiger

Bereme, Artetovi by se hodil jako asistent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jk

Reagovat
Minister

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL

Reagovat
REPLIKATOR

1:4

Reagovat
Luc-Luc

Guardiola uz tomu tymu nema co dat, mel by si sbalit kufry

Reagovat
smazaný uživatel

po tom ich titule som cakal ze sa rozpredaju a bude velmi rychlo po rozpravke, ale super ze sa lisky stale tak drzia, vedu to tam skvelo

Reagovat
Rothbard

Pep i Messi jsou jeden bez druhého poloviční. Btw. co na triku, které Maddison ukazoval, bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Majitel Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Sem sem se psem ven za stavu 1-0 dojdu dom a vidím toto

Reagovat
smazaný uživatel

Šel" sem

Reagovat
REPLIKATOR

Tak zpátky ven vyvenčit

Reagovat
Kixi Syhimour

co vůbec chodí domu sakra

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už nemusím

Reagovat
REPLIKATOR

Tentokrát máš štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam vyvádí? To hrajou tak špatně?

Reagovat
cubazi

City si myslelo že su rovnako dobrý ako LFC, a tak skusili hrať bez utočnika

Reagovat
Ranoth

Pepko skonci po sezone on nieje ten typ trenera co by niekde dokazal vydrzat 5 rokov a stale si to davat, on pride, rozjebe ligu stylom na ktory tie tymi niesu zvyknute ale po 2-3 sezonach sa proti nim tie tymi naucia hrat a Pep uz nedokaze zareagovat a ked aj spravi nejake experiemnty dopadne to tak ako v LM 3x po sebe

Reagovat
Kixi Syhimour

KONCENTRACE

Reagovat
Kixi Syhimour

tak jo, tak jo

Reagovat
diastan

toto je už moc

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to změnu trenéra, Pep už bohužel nemá tomu týmu co dát. On sám vždycky říkal, že by trenér neměl být v týmu déle než 5 let a je vidět, že na tom něco bude. Zápas prohraný, ale jedem dál, válka je dlouhá a tohle je teprve začátek.

Reagovat
vladino10

Toto síce vravel, ale použil tam 3 roky, nie 5

Takže už teraz nadcasuje

Reagovat
smazaný uživatel

zatim zabava tento rocnik

Reagovat
REPLIKATOR

Penalttrick

Reagovat
Whitemedia

Všechny tři penalty jasné, to se jen tak nevidí, v obraně City bezmozci

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat doma 5 gólů a 3 z penalt

Ole > Pep není o čem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

Díky Brendan

Reagovat
Ranoth

ojoj no nic, šejk bude musiet vytiahnut dalsich 200 mega na obranu

Reagovat
Whitemedia

Dias už by měl být hotový.

Reagovat
Ranoth

skoda, toho som chcel knam namiesto Lovrena

Reagovat
Nikikrew

Foxes

Reagovat
Kincl

City hrajou druhé kolo ale už tu lidi ví že Pepa odvolají a že City už na to nemá :D Určitě týmy jako Arsenal, Chelsea nebo Totáč, United dokážou vyhrát v ize třeba pět utkání v řadě :D

Reagovat
REPLIKATOR

Vyjmenované kluby ne, ale Liverpool ano

Reagovat
Kincl

Já vím, že je Liverpool nahoře ale být za Liverpoolem když má formu a daří se tak i City má co dělat to vím. Ale že se smějí fanoušci týmů co jsou otloukánci v Evropě

Reagovat
Csaplárova past

Fanoušci Liverpoolu jsou poslední dva roky na koni a v diskuzích to dávají vždy patřičně najevo a neváhají se komukoliv vysmát ...

Reagovat
Csaplárova past

Jako včera u Chelsea. Prohrávala 3:0 a už měli všichni kecy na posily

Reagovat
RKBoy

tak aspon nás v tej def. bezmocnosti nenecháva Pepek a spol. samích.

tolká kvalita v útokoch ,zálohách a obrany predvádzajú takéto kiksy a trapárne.

Reagovat
YNWA__MSN

Foxes WOoW Brandon Rodgers okay

Reagovat
cubazi

Aké

Reagovat
JackBlack

Vardyho jsem měl ve fantasy minule kolo jako kapitána... :D škoda... a tielmanse mam na střídačce místo Kanteho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Bowen, Antonio, Soucek a Rice jsou uplne v klidu hraci na nadprumernej tym Premier League.. Ale Fornals, Fredericks, Creswell a podobny kundy jim to strasne kurvi.

Reagovat
kolouch

Amen

Reagovat
PhilipS

Přesně. Mám pocit, že hrajou jenom tihle čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom na lavce treba Yarmo a Haller.. nejak poskladat by to snad slo lip.. Yarmo je asi linej, ale fotbalove Fornalse vymrda do prdele.

Reagovat
PhilipS

Tak tak. I z formy Anderson by nemohl bejt horší. Navíc Anderson má ten potenciál úplně někde jinde

Reagovat
fenixLFC

yarmova pomoc do obrany spolu s tymi defenzivnymi kopytami je hlavne dovod preco nehrava. je to s nim strasny priechodak

Reagovat
Bayern +

Ale prosím ta, Yarmolenko je okrem tej jednej robbenovskej klucky úplne k ničomu. Zlatý Fornals...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Golasso

Ten Antonio je strašný zvíře

Reagovat
PhilipS

Koukám už na několikátej zápas West hamu a může mi někdo vysvětlit proč furt hraje Fornals? Ten hráč je naprosto příšernej. Jinak Souček zase naprosto famózní. Přesnej v rozehrávce. Dvě šance a jednu mu krásně vytáhnul Patricio. West ham vede zaslouženě.

Reagovat
PhilipS

Souček dostává chválu i ve studiu. Fakt si tam buduje výborný jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Fornals dopredu zkazi kazdy brejk a pri navratu do defenzivy uklouzne a spadne na zem. Dneska zatim 3x.

Reagovat
PhilipS

A základ týden co týden. Šílený

Reagovat
PhilipS

No a dneska má dva asisty, takže základ do konce sezóney

Reagovat
kolouch

Problem je ten, ze nemame kvalitniho hrace na podhrot. Lanzini hraje dlouhodobe hovno, na konci minule sezony tam hral Noble, coz asi mluvi to a vse

Reagovat
Taiger

To je divný kolo, už tomu chybí jen výhra Arsenalu

Reagovat
PhilipS

To zase klid

Reagovat
Whitemedia

Divný pocit přát to West Hamu, ale Wolves už to prostě přehánějí s těmi Portugalci..

Reagovat
smazaný uživatel

No ja sem zvedavej, kterej anglan to tam prijde po Espiritovi uklizet.

Reagovat
jk

Mourinho sice není anglán ale třeba by to vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu by se tezko vyhazovali portugalci.

Reagovat
jk

Myslel jsem, že by tu rezervní repre portugalska mohl regulérně koučovat

Reagovat
Whitemedia

Jo, tomu zápasu chyběl už jen další Portugalec

Reagovat
Minister

Souček skvelý hráčik... do Arsenalu s ním

Reagovat
SunFells

Hložek by mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je dosstanem v EL

Reagovat
Kixi Syhimour

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Součkovskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiij

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Součeka? Nestačilo by Součka? No hate.

Reagovat
Whitemedia

Měnil bych za Jorginha

Reagovat
kolouch

Co na dnesni Souckuv vykon rika Hector?

Reagovat
Rothbard

To jsem to zapl v pravý čas. Půjde už v zimě, nebo až v létě někam výš? Ta částka bude raketa.

Reagovat
gazza62

Dobře Suk .Jen tak dál .Ať jdou již někam s těma simulantama z Portugalska .

Reagovat
gazza62

Dobře Suk .Jen tak dál .Ať jdou již někam s těma simulantama z Portugalska .

Reagovat
Busby babes

Bez Moyese a jak jim to jde.

Reagovat
eder

Souček >> Bouček

Reagovat
SunFells

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček mě normálně dojal k slzám. Jsem na něj neskutečně hrdej

Reagovat
eder

Buď chlap a nebreč, sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

After review, the Goal Accreditation Panel have confirmed West Ham's third goal was a Raul Jimenez own goal

Zmrdi

Reagovat
Whitemedia

hovno vlastňák

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda

Reagovat
cubinho

Nechápu, však balon téměř nezměnil směr.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to šlo vedle...

Reagovat
gazza62

Nevím proč neměl Haller po gólu na 4:0 vůbec žádnou radost .Spíš mě připadal nasraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket v háji?

Reagovat
kolouch

Goly neslavil ani ve Frankfurtu. Rika, ze je utocnik a strilet goly je jeho prace a neni tedy duvod k oslave. Goly spoluhracu slavi

Reagovat
SunFells

Práce ho nebaví?

Reagovat
vladis271

Aka je najlepsia stranka na sreame na sledovanie PL cez Android?

Reagovat
Seydou Doumbia

taky hledám

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude aj remíza úspech, Arsenal je vyzývateľ v boji o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

hrame doma, musime im nalozit aspon 2:1

Reagovat
kiciN

ne, nejsme

Reagovat
J0EL

tak sme si zase zaprehanali

Reagovat
cristiano.K.

podej si ruce s Vladisem

Reagovat
Lacko_Boh

tesim sa jak kkt

Reagovat
aramaki

a vecer budes hromzit..nic v zlom, ale treba byt radsej nohami na zemi.. Vyhrat na Anfielde je ine ako porazit ich doma, ked im takmer o nic neslo a community shield tiez nie je liga. V kazdom pripade dufam, ze zahraju na co maju, ze to nerozhodnu penalty, cervene karty ani vlastne chyby, ale goly budu padat z peknych vypracovanych akcii.

Reagovat
SunFells

A ligový zápas tiež nieje Community Shield. A Anfield poněkud pozbývá významu, když ti na něm fandí jen ballboyové.

Nicméně gooners tu stojí velice nohama na zemi a to že se Laco těší tomu asi nijak neodporuje

Reagovat
aramaki

v pohode, ja sa tiez tesim

Reagovat
Taiger

tell em chav from peckkham

Reagovat
Lacko_Boh

Oui, ma gâtée, RS4 gris nardo, bien sûr qu'ils m'ont raté

https://www.youtube.com/watch?v=-CVn3-3g_BI

Reagovat
Luc-Luc

jestli nebude Thiago a hlavne Alisson, tak to muze skoncit vselijak

Reagovat
avicii

Ak by mal nastúpiť Adrián...mam blbý pocit ze niečo by vyparatil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JessePinkman

Doma je musí sundat. Salah to pošetří. Snad budou hrát Alisson a Thiago.

Reagovat
Mastný Chobot

ja zas dnes očakávam reality check a 2-0 v 15. minúte. Bodaj by si mal pravdu ty, kluku jeden ušatá!

Reagovat
avicii

Dnes musíme za tri body

Reagovat
SunFells

Tady rozjíždíte velké šamanství

Reagovat
mickey mouse

taky mám dnes z toho zápasu blbý pocit

Reagovat
tunkic

Tak to rozhodně nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Arsenal je zatím daleko lepší v zápasech proti silnějším (pokud nepočítáme tragédy jako Fulham nebo Účka, kde jsou 3 body jasný), se zbytkem zas poztrácí 30+ bodů. Pro jasnej boj o top 4 by to chtělo 2 záložníky a zlepšit hru po pravý straně hřiště.

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo nam brutalne chyba kreativita. Snad sa ten Aouar podari boha

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne venku je arsenal nejlepsi proti silnejsim souperum. Zejo? Jak dlouho nevyhrali venkovni zapas proti top 6? 8 let ?

Reagovat
Lacko_Boh

Kamarade, vobec.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

Jaro Buček > Souček >> Bouček

Reagovat
ondris

mala byť reakcia hore.

Reagovat
Nikikrew

Jedine ako mozeme bodovat je zavret to a hrat presne to co vo Wembley, cez kraje. Vidim to tak na possesions 70/30. Srdce mi vravi, ze remiza by sa uhrat data, hlava ze cez polcas to bude 2:0 a bude po zapase

Kazdopadne nech to nie je fraska ako kady rok na Anfielde od 2017

Reagovat
Lacko_Boh

LFC nezacali dobre (bodovo ano ale nie som uneseny jak minuly rok...ale kupili toho skurveneho Thiaga..) Ako sa hovori, nevidel som ale nic moc. Minimalne remizka bude, pekny zapas mozno tiez.

Reagovat
oli9

To je rozbor jak od Ládi Hrušky vole

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Side

Jak preview pod stremam na liveonscore.tv

"It’s a very interesting football match at Premier League.

They will try to show us their best skills, combinations and tactics to win this match.

The table position of Liverpool is -th place and has point.

The table position of Arsenal is -th place and has point.

The favorite team is Liverpool, but Arsenal to show us their best game and take minimum one point or win."

Reagovat
Lacko_Boh

xD som dostal radu o Mastny Dominik Chobot ze nemam ist stale nasilu proti prudu tak som zacal na sebe pracovat, krocik po krocku, so I will try to show you my best skills, combinations and tactics to not go against the stream.

Reagovat
Euphael

Dobre pises Lacko, jako vetsinou...ty ses dobrej synek

Reagovat
Taiger

Jsem zvědavej, jak to Mikel postaví, jestli Saku pro jistotu vzhledem ke zkušenostem zase vynechá, nebo ho nechá hrát, páč je to od nás nejtvořivější hráč a taky mám tušení, že Pepe nastoupí, i když to vůbec nikdo nečeká

Reagovat
Nikikrew

Podla mna

Leno

Holding Luiz Gabriel

Bellerin Ceballos Xhaka AMN

Willian Lacca Auba

Saka mozno teoreticky namiesto AMN ale podla mna Mikel pojde podobne ako sme hrali o CS. Teoreticky tam moze ist aj Elneny namiesto Ceba

Reagovat
Taiger

Kde si zapomněl Kierana? Už je pár dní zpátky v tréninku a prý to bylo jen preventní, že nenastoupil, jináč souhlas

Reagovat
Nikikrew

Nezabudol len neviem ci je vhodne ho tam hned supnut ked trenuje par dni. Ak je fully fit a ready tak on bez debat

Reagovat
Taiger

Reagovat
oli9

Aubovi tam možná něco spadne ale měli bychom to zvládnout, stejně jak jsem psal před Chelsea... Tip 3:1 ale budou z toho bolet oči

Reagovat
smazaný uživatel

TAA asi bude hrát co?

Reagovat
Kopac

aj Thiago a Alisson by mali byt fit

Reagovat
Taiger

Šlágr kola, tak asi dáme kombinovanou jedenáctku ne? Za mě

Allison - TAA, Luiz, VvD, Tierney - Xhaka - Fabinho - Thiago - Mane - Auba - Laca

Reagovat
PISTOLERO

Luiz? to jako vážně?

Reagovat
Taiger

No jasný, Gomez hraje jak ty v haxu = nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě existuje?

Reagovat
Registrujisejenproto

Tierney - Xhaka - Laca

Reagovat
PISTOLERO

A Tierney je lepší jak Robertson? A Salah je kde?

Reagovat
SunFells

foto

Reagovat
Malresi

Jediný, kto by si v LFC zahral z Arsenalu základ je Auba.

Reagovat
SunFells

ee

Reagovat
smazaný uživatel

dál?

Reagovat
Lacko_Boh

Arteta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

nope

Reagovat
Tolstobik

Asi tak

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
avicii

Reagovat
aramaki

Auba určite, v AFC by Gomez, Fabinho ani Keita základ určite nehrali, Alison by bol 2. Robertson, Salah, Firmino podľa formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz,Tierney,Xhaka a Laca

Reagovat
Nikikrew

No Luiz ma teraz dobre výkony a Gomez žeby bol lepšie? Uvažoval by som o Matipovi jedine

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit že bych si někdy ze čtveřice Matip,Gomez,Fabinho a Luiz vybral Luize. Luiz dokáže zahrát dobře, ale pak ti potopí celej zápas..něco jako Lovren. A ano máš pravdu že Gomez poslední měsíce není v ideální formě, ale například na začátku loňské mi přišel lepší než Dijk takže to v něm určitě je.

Reagovat
aramaki

Luiz a Lovren

Reagovat
aramaki

vám už inak trieska na hlavu. Najbrutal individuality ktoré máte sú VVD, Mané a KLOPP, KLOPP, KLOPP. Bez VVD a Maného by ste mali obrovské problémy v obrane a útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše člověk co si myslí že by Fabinho,Alisson,Robertson nebo Salah v Arsenalu seděli. Dál to opravdu nemá smysl.

Reagovat
aramaki

Nenapísal som, že Salah by sedel. Ale hral by podľa formy, niekedy je brutal palič. Robertson je výborný, ale nie je to extra hráč, ktorý teraz posadí každého.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň že tady už to nemyslíš vážně

Reagovat
Taiger

Myslím

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak určitě

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Leno > Alisson

V Umbrella Academy jsem ji měl radši

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Vy ste moc. Co dokáží 2 zápasy.

Reagovat
Golasso

+ 2 série Umbrella Academy

Reagovat
pospec7

Reagovat
Luc-Luc

max Auba

Reagovat
YNWA__MSN

WTF Tierney místo Robba, Xhaka místo Giniho, Laca místo Salaha a LUIZ hahaha dobrej joke.... Max tak Auba

Reagovat
avicii

si sa rozhodol ze si spravis srandu zo seba a tej minulorocnej kombinovanej sracke spravis parodiu?

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson - TAA, Matip(Tierney, ale ten asi by nehral stopera), VvD, Robbo - Fabinho, Thiago, Keita - Mane, Auba, Salah

Reagovat
fenixLFC

luiz tierney a xhaka

Reagovat
fenixLFC

ach ty si tam dal aj lacu takze trolling

Reagovat
Heisenberg

Zápas pro Pepého a AMN. Snad AMN ubrání Maného jak v tom přáteláku s pohárem.

Ideálně remíza (Live pro titul potřebují odskočit co nejdřív, větší šance na vyhození bald frauda, takže bodík jim snad Arteta nechá) a ráno Aouar, Aouar.

Reagovat
Euphael

prat si remizu pro tak retardovany duvod

Reagovat
Thelvin

Parker poletí...

Reagovat
Thelvin

Obrana Fulhamu je něco šílenýho, jejich obránci v PL nemaj co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

nehodi tu niekto stream na LFC : Arsenal ? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Luc-Luc

uz to zacina

Reagovat
stiflerovamama

Nj, vydržal dlho...

Reagovat
Coutinho10

škoda, ale nevadí....pojďme využít zaváhání City

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Jones, Minamino, Jota, Origi, Williams.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že víc jak Thiago dneska bude chybět Hendo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas, ale tak o tom se vědělo.

Každopádně to bude zase dobývání , Thiago by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě hodil. Uvidíme. Snad to bude jinej zápas než v CS

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

hlavne ze Alisson je tam skoda ze Thiago aspon na lavicke neni

Reagovat
Mastný Chobot

Skoda, ze nehra Thiago, bol by to pikantny suboj spanielskeho a egyptskeho Thiaga

Reagovat
Mastný Chobot

takto to bude len priamy suboj o faraonsky tron so Salahom

Reagovat
Liveral

Naše sestava očekávaná. Dokonce i to že bude Arteta preferovat Elnenyho do tohodle typu zápasu. Jediný co nechápu je proč nehraje Gabriel, však má z našich stoperu nejlepší rozehrávku, což dneska bude dost důležitý. Ale Tierney byl jasnej a doprostřed asi Arteta preferuje zkušenosti Luize

Reagovat
Euphael

a Holding tam teda dela co?

Reagovat
Liveral

Holding je jedinej zdravej stoper, kterýho Arteta vede jako RCB do třech stoperu (dobre ještě Saliba, ale ten si poprvé kopne v EL)

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se svet dozvi, kdo je nejlepsi egyptsky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Mido

Reagovat
jk

Legenda Tottenhamu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
REPLIKATOR

Amr Zaki

Reagovat
smazaný uživatel

heh, hlavne ze prisiel Areola, lebo brana bola problem

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

velka skoda Thiaga, do toho dnesneho betonu Arsenalu by sa hodil. Takto to bude dlhe dobyvanie ich brany

Reagovat
SCELO

ak dnes LFC remizuje budem rad.....

Reagovat
SunFells

Já taky.

Reagovat
Minister

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal teda na 3 CB? To nám nikdy nějak nešlo a většinou to byli nekoukatelný zápasy

Reagovat
Rothbard

Minulou sezónu by to nebylo jestli, ale o kolik Liverpool vyhraje. Co se tak změnilo u obou týmů, hlavně tedy u Arsenalu, jenž se tu svým způsobem vyzdvihuje? Pořád má Live vepředu tu trojku Salah-Mané-Firmino a na straně hostů takoví Bellerín nebo Luiz dokážou vyrobit hrubku.

Reagovat
vladis271

Arteta vyriešil obranu, ale teda dosť často je z toho ptm nekukateľná sračka. Ale ja mu to nevyčítam,. Pracuje s hráčmi akých má.

Reagovat
smazaný uživatel

naucili sa branit

Reagovat
Lacko_Boh

v pondelok zapas medzi LFC a Arsenalom na Anfield Road FA robia so co chcu ale tak sak my si zvykneme

Reagovat
SunFells

Emi

Reagovat
Golasso

Martinez

Reagovat
YNWA__MSN

Škoda, že Thiago není fit... Místo Keity by se mi líbil víc

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kde skonci emi o rok

Reagovat
Liveral

Chytil něco dobrýho? Koukám že na Livesport má 3 zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ale podla livescoru penaltu aj minule kolo chytil

Reagovat
Seydou Doumbia

na livesportu o penaltě nic není, divný

Reagovat
Minister

Na konci mal 1 super zákrok... ale pri neuznanom góle Fulhamu mal zaváhanie, našťastie to kvôli faulu neplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal je ako covid vo wuchane. nikto ho zatial neberie vazne, ale veci sa uz nastartovali a nevyhnutne nakoniec ovladneme cely svet

Reagovat
Lacko_Boh

ano

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne cakam dnes od luiza penaltu alebo CK

Reagovat
Seydou Doumbia

aby ten covid neovládl celý svět dřív než Arsenal...přirovnání by to bylo dobrý, kdyby to nebyli protihráči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
cubazi

Dnes by som skor veril Minaminovi ako Keitovi. A to som bol na Japončíka zlý a krutý svojho času...

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
masly008

středy záloh oby týmy pěkný hnus.kreativita 0

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo stream na arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Liveral

Ja bych mu za to dal klidně červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Hnus

Reagovat
pingla

dá mu pěstí a klepe si na rameno? tupec

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Přestupák končí v top 5 lig příští víkend? Nebo je to rozdílný?

Reagovat
smazaný uživatel

Vite nekdo, kdy arsenal naposledy vyhral zapas pl na venkovnim hristi tymu top 6?

Reagovat
Nikikrew

Október 2015

Reagovat
Nikikrew

Január *

Reagovat
havrys99

Santi na City <3

Reagovat
Whitemedia

Dejte míč Willianovi!

Reagovat
PhilipS

Jestli prohrajeme 3:0 tak to bude dobrej výsledek. Ten střed má sotva na střed tabulky

Reagovat
Coutinho10

skoda Mane...to mel byt gol a super centr od Trenta

Reagovat
REPLIKATOR

Mané

Reagovat
Euphael

my hlavne musime promenit prvni sanci az prijde...moc jich nebude, ale jedna urcite

Reagovat
Lacko_Boh

synka tam na to mame. Takyto priebeh sme cakali, v druhom polcase budeme aj viac na lopte isto. Nie je to zle.

Reagovat
Euphael

jeeeee tam synek

Reagovat
masly008

to je holomajzna z naší strany

Reagovat
Luc-Luc

jej skoda

Reagovat
smazaný uživatel

celkom sa tesim ked tam bude miesto xhaku a elnenyho partey a aouar

Reagovat
masly008

* kdokoliv

Reagovat
Nikikrew

Jezis to je sracka fakt, za 22min sme neboli ani v 16tke...

Reagovat
REPLIKATOR

Lucksenal

Reagovat
Nikikrew

Podla mna Willian sa este nedostal k lopte

Reagovat
smazaný uživatel

uz teraz ma serie

Reagovat
Whitemedia

Však ani jednou, proto tu hučím, ať míč dají Willianovi

Reagovat
smazaný uživatel

vidno ze bellerin neni syn roryho delapa

Reagovat
Nikikrew

LAcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

zatim docela dost trapas.. jeste jsme si nedali ani jednu prihravku ve stredu hriste ani na polovine live.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale dali jsme gol. lacagod

Reagovat
Luc-Luc

jezisi kriste fakt z hovna bic

Reagovat
tunkic

Zaslouženě

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
mickey mouse

z hovna

Reagovat
havrys99

LACAAAAAAAAA

Reagovat
masly008

nasrat

Reagovat
Counter

Hezky pěkně

Reagovat
Euphael

Lacaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Heisenberg

Horší Tierney je opravdu horší

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson Alisson

Reagovat
Taiger

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
PhilipS

Hrát tuhle rozehrávku od golmana proti Liverpoolu, když na to nemáš hráče je prostě demence a fotbalová sebevražda. Zatím má Arteta jenom příšerný štěstí ale to pomine.

Reagovat
Euphael

zavri tlamu uz

Reagovat
PhilipS

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

btw toto je why tierney > robertson

Reagovat
Euphael

Reagovat
Miguel19

A toto je why not

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Pls

Reagovat
SunFells

Strašně easy zápas zatím. Liverpool vůbec neví ...jak se zakončuje

Reagovat
masly008

AMN jaká asist , laca 3 ze 3

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL

Reagovat
Golasso

Andy Mustafson

Reagovat
aramaki

Reagovat
Luc-Luc

gooooooool

Reagovat
SunFells

Laca 3 zápasy 3 góly?

Reagovat
Euphael

2,3 zapasu 3 goly

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Nehezky nepěkně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Heisenberg

Jsoou nastejno, Kolasinač bůh

Reagovat
Nikikrew

Tierney

Reagovat
Whitemedia

Manny?

Reagovat
Nikikrew

ja som nieco take tvrdil?

Reagovat
smazaný uživatel

na chvilu mi sekol stream a 1-1 kkt

Reagovat
Tolstobik

Arsenal a jejich mrzactvi nikdy neomrzi ale LFC pekne

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééé

Reagovat
roman_tycka

Martinez > Leno

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak aspon rychla odpoved...Salah + Mane

Reagovat
masly008

Jinak ten návrat Luize na pozici

Reagovat
Lacko_Boh

klasika. To nie ze je lenivy, on ma problem s egom..

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette je uzasny v tom napadani

Reagovat
Svatej

Jsem jedinej, kdo si vsiml, ze se z Dijka cimdal vic stava ufnukana frnda, ktery se nikdo nesmi v souboji ani dotknout? Tohle je po několikátý, co mi to přistálo na očích..

Reagovat
masly008

Reagovat
Mastný Chobot

Najpepsie to bolo na konci minulej sezony, ked ho Nelson obral

Reagovat
Svatej

od ty doby se na to primo zameruju a jak je to u me zvykem, leze mi to na nervy

Reagovat
havrys99

Reagovat
PP

existuje na to moc hezký výraz - zpičovatěl.. Pořád je ale skvělý, o tom žádná.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

stalo se z něj líný prase, jak o něm trefně prohlásil nedávno ten belgickej pundit

Reagovat
patas92

hrozně nesympatický člověk

Reagovat
smazaný uživatel

to tvrdim od zacatku, choval se tak imo vzdycky. jeste me sere jeho na silu predvadene "vudcovstvi"..

Reagovat
LFC182

Reagovat
aramaki

Reagovat
cristiano.K.

Agger byl v tomhle ještě horší, ale jo, dělá to no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Jinak rozhodčí Zatím skvěle ponechává výhody.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhakovi nejako stupla slava do hlavy ne?

Reagovat
Euphael

jaka slava?

Reagovat
masly008

jen se vrátil do svého průměrného standartu

Reagovat
smazaný uživatel

nn jen je proste tak extremne pomaly a tezkopadny. i faraon vedle neho pri napadani vypada jak enola holmes ve filmu enola holmes

Reagovat
patas92

Vzhledem ke kvalitám toho filmu si nejsem jistý, jestli se jedná o pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

film prumerny, ale enola je super. ale tak slo mi o to, ze vypada vic lively, ale je navleceny do prumerneho havu... v podstate dokonaly popis el nenyho

Reagovat
Mastný Chobot

A toto je why treba drzat hubu

Reagovat
Kixi Syhimour

Beci

Reagovat
masly008

willian?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lacko_Boh

Toto tempo lfc nemoze vydrzat. Dobre hraju kua.

Reagovat
Lacko_Boh

Toto tempo lfc nemoze vydrzat. Dobre hraju kua.

Reagovat
Luc-Luc

gooooooool Robbooo

Reagovat
Minister

Willian kde si bol?

Reagovat
Miguel19

Kde si včera bol, si zase ožratý...

Reagovat
tunkic

Hezky se tam tedka Belle s Holdingem branili navzajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Holding sa mi nepaci.

Reagovat
mickey mouse

Andyy

Reagovat
Luc-Luc

Trentova prihravka top

Reagovat
smazaný uživatel

willian curak

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson > Arsenal

Reagovat
cristiano.K.

ten náš presing není vůbec špatnej, ale měli bychom jejich rozehrávku napadat ještě víc, protože oni jsou fakt strašný. Sice jsme z jednoho neúspěšného presingu dostali gol, ale tam byli tři haluze včetně zakončení Laca

Reagovat
ajouki

Měli byste jim častěji na oko odevzdat míč, okamžitě vytvořit presující pasti a pak udeřit. Jejich střed je tragický. Stačí když mají Xhaka nebo Elneny jen relativní pocit bezpečí, tak od nich okamžitě přicházejí laxní přihrávky spoluhráčům pod tlak.

Reagovat
ajouki

Naby Keita vypadá famózně. Po dvou letech Kloppova režimu je konečně připraven po všech stránkách být tahounem zálohy Liverpoolu.

Reagovat
SCELO

plny suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

lol, zas úplně zbytečný gól Nesmysl nastoupit s takovým středem hřiště na Anfieldu

Reagovat
masly008

příště bych hrál na 8 beků a xhaku.třeba to vyjde.

Reagovat
KnoxXx

Holding

Reagovat
smazaný uživatel

willi toto by takovy pepe nikdy nedokazal

Reagovat
masly008

ano u 2 golu jsme viděli co dokáže

Reagovat
cejen13

Myslim, že Pepe by se u toho golu na Robertsona vysral úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Arsenal je uplne v prdeli

Reagovat
Taiger

Holding je mimo, mega jakože

Reagovat
smazaný uživatel

mal som radsej pozerat ikony na stv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

fanoušek úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej architektury

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Minister

AMN drevo

Reagovat
masly008

ofsajd

Reagovat
Minister

To nemení nič na tom, že horšie spracovanie nemajú ani na dedine.

Reagovat
PP

tyjo, sleduju to 15 minut a i přes tři goly se na to nedá dívat - díky nám. Má nějaký smysl naše rozehra, kdy v lepším případě to přihrajeme Dijkovi či Gomezovi? Pool má ten pressing vynikající, ale taková bída to od nás být nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může mít hráč v Arsenalu takhle špatný zpracování balonu

Reagovat
Euphael

je to strasny a stejne nepochopitelne jako skutecnost, ze paklub Newcastle hraje nejvyssi soutez

Reagovat
masly008

reakce jak od děcka

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

amn.. saka priste a navzdy pls

Reagovat
cejen13

Měl se prodat když byla možnost.

Reagovat
cubazi

Najviac sa mi ajtak nepači ta Kloppova šiltovka....ta čierna mu pasovala lepšie

Reagovat
mickey mouse

tahle je náhodou skvělá

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je co hodnotit, je to reality check, kvalita LFC je uplne inde. Ak sa nieco maximalne nepravdepodobne nestane, tak si hraci LFC na nas zmlsnu. Luiz a Xhaka zasa raz otrasni, Holding je priemerak. Jedine Lacazette je vyborny, az mi ho je luto dnes jak tam sam napada. Ocakavam, ze LFC nam tam este 2 fukne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

yop

Reagovat
Nikikrew

Tak co cakat ked hrame 3-4-3 (sice asi pochopitelne), ten stred zalohy je precisleny a Xhaka s Elneny mozu maximalne behat.

Taktika sa da pochopit, pretoze pri otvorenej hre by to bolo tak 3:1. Ale nedostat sa za 25 min ani do 16tky, alebo nejaka standartka to je velka bieda no. Futbal celkovo skaredy ale to iba kvoli nam.

Kraje neviditelne, Laccu pochvalim za pekny gol. Skoda ze AMN nevie poriadne spracovat loptu

Reagovat
smazaný uživatel

AMN byl stejně v ofsajdu.

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude ještě boj ta druhá půle, Arsenal dopředu absolutní nic, jednou ve vápně a stejně dají gól , alespoň velmi dobrá odpověď , ale musíme přidat víc gólů

Reagovat
fenixLFC

klasicky zapas s arsenalom. sme o triedu lepsi ale furt nejakym luckom sa drzia nadostrel. uplne rovnaky priebeh zapasu odkedy tam je arteta, ale ze do pismena. tak snad ich dorazime dvomi golmi a snad sme si uz kiksy vzadu na dnesok vycerpali

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Strašné niečo a AMN musí dole, ten hrá strašne... aj ten jeho center pri góle Lacazetta bol nahovno.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce chaos ala Welbz

Reagovat
aramaki

Reagovat
Luc-Luc

hrajem dobre, ale chtelo by to pridat jeste jeden gol, at mame klid, Arsenal je dost pasivni a byla by ostuda s nema dnes nevyhrat

Reagovat
REPLIKATOR

Zatím hrajeme skvěle a Hypesenalu jsme nic nedovolili. Obdržený gól byla haluz. Mělo to být tak 3:0 nebo 4:0.

Reagovat
cejen13

Jakej má Arsenal hype?

Reagovat
fenixLFC

max od vlastnych fans vid vyssie

Reagovat
cejen13

Jako myslíš třeba tu kombinovanou 11? Sem myslel, že je dost obvious, že to kluci trolí

Reagovat
tunkic

max od vasich fans - viz vys

Reagovat
Counter

Na titul nás letos pasoval jen Olo.

Reagovat
havrys99

Fotbal je krásná hra 11 na 11. Tak proč sakra si dáme tři mega riskantní přihrávky u naší brány, není to komu dát a odkopneme míč na půlku ...

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo chceme vytvorit priestor na nabeh prec Aubu, nie je to jasne? vsak tak davame vacsinu golov

Reagovat
Taiger

To jako nebyla červená pro Maného?

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel udelat Xhaka neboLuiz..

Reagovat
Counter
Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jistě, ona ta taktika je relativně jasná, prostě to betonovat, přehodit naší obrannou linii a případně čekat na nějakou hovadinu od naší obrany. Zatím vás to drží.

Reagovat
PhilipS

Hele asi na to nekoukáš. Už mělo být hotovo.

Reagovat
Lacko_Boh

neviem ci je to ironicky alebo nie ale uz od zostavy muselo byt jasne ako to bude. LFC je super, goly zasluzene ale zase az tak negativne to nevidim, narobili sa strasne a vyhravaju o gol. Inak hrame celkom kompaktne, nikto necakal ze ich prehrame v strede. Remizka v pohodke mozna, druhy polcas bude iny. Hrali sme to ako Mayweather. Dufam lebo inak sme pici

Reagovat
aramaki

Reagovat
Counter

Však souhlas, nevím, co tady čekali ostatní.

Reagovat
Nikikrew

Ved to je hrôza čo hrame

Reagovat
Svatej

Za me všechna čest Emerymu. On tam na jedny straně poslal teda úplně příšernou sestavu, ze ktery by v tymu soupere hral jeden hrac a papirove by to bylo na trigolovej rozdíl, ale tim, jak hráči přesně vědí, co maji smerem vzadu delat, tak se ten kvalitativní rozdíl o něco zmenšuje.

I tak z toho mam dojem, ze z ty mladý trenérský skoly, která teď vede tu trojku tymu v PL (Lampard, Ole, Arteta) u nej nejvic citim, ze vi, co dela.. Pokud si stihne vypiglovat tym o nejaky neurazlivy kvalitě, tak uspechy udela...

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Svatej

Ja z nej mam dobrej pocit... Prijde mi, ze serete spis kvuli nekvalite jednotlivcu, nez kvůli systému... Je to celkem priposrany, ale vidim tam i castecnej duvod v tom, ze ti hraci jsou na mici urážlivě pomalí..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo ciste jen na toho emeryho, nevedel jsem jestli nemam mrtvici. jinak souhlas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne že by mu to proti Barceloně fungovalo...

Reagovat
Svatej

Chyba

Reagovat
fenixLFC

suhlas ze z tych troch je jednoznacne najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka jestli od Pepa nezdědil i tu absolutní víru v jeho systém a neochotu ho přizpůsobit na míru hráčům. Tohle mimo jiné drželo tak dlouho nahoře MU - SAF vždycky hrál na přednosti svých hráčů, když měl zabijáka v Ruudovi, hrálo se hodně vzduchem, když měl Yorka s Coleam, hrálo se rychle po zemi, když měl Rooneyho s Ronaldem, hrál se hodně běhavej a rychlej fotbal atd. (přesnějš by to určitě rozvedl větší mufan než jsem já).

Reagovat
Svatej

Napadlo mě to tam dopsat taky, protože se to přímo nabízelo, ale myšlenkou příspěvku bylo vychválit, tak jsem si to nechal do zálohy na jindy.

I to každopádně dělá obrovskou část práce manažera, takže je fakt, že by se to mělo vzít v úvahu. Vzít Guardiolu do okresu, tak by ti s tím žádnou parádu taky nezahrál, protože je prostě svůj a měnit se nebude.

Reagovat
Svatej

Jezisi...Artetovi, jedu na autopilota

Reagovat
masly008

tvl emery? toho prosím ani nezmiňuj,nejvetší omyl historie klubu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Jsem že setrvačnosti napsal zle jmeno

Reagovat
masly008

ale víš jak mi jeho jméno zvedá tep?to není prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
avicii

Ako toto je ešte výborný výsledok pre Arsenal.. Malo byt 3:0 a v pohode to dohrať, nás výkon sa mi teda pacil, snáď nepolavime

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana v tomhle složení je prostě špatná, s Gabriel výpad dva zápasy slušně a když může přijít pořádný test, tak je tam zas v takovýhle zápasech chybující Luiz ..

Reagovat
PhilipS

Truchlohra. Xhaka klasicky exposed proti silnejm týmům. Nepochopitelná snaha o krátkou rozhrávku proti nalezlýmu Liverpoolu. Možná nejlíp presujícímu týmu planety. Jediná šance je posílat dlouhý balony do křídel, zapojit Aubu a zkusit to nějak uhaluzit. Jako upřímně pokud se nepovede sehnat střeďáka tak další sezónu s Xhaku nedám. To radši budu koukat na West ham.

Reagovat
PP

k tomu bonus s Elnenym jako partákem.. Ten kontrast útoku a zálohy je neskutečný.

Reagovat
PhilipS

Podle těch rumours se ten střed snažíme posílit zoufale no. Artetovi to ani nevyčítám. Nic lepšího zatí m nemáme.

Reagovat
Taiger

Xhaka agenda v plný parádě zas

Reagovat
PhilipS

A budu v tom pokračovat, dokud tenhle průměrák nebude z klubu pryč.

Reagovat
Taiger

Běž radši fandit West Hamu

Reagovat
PP

tak Xhaka měl lonský půlrok dobrý, ale proti těmto dobře napadacím týmům je k ničemu. Potřebuje hrozně moc času na kloudnou nahrávku.. Liverpool mu nedá ani polovinu toho času co potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

No ale průser je, že v týhle lize je trend napadat i u týmu ze spodku tabulky. On je hráč pro tuhle ligu naprosto nevhodnej. Ten samej problém má třeba Jorginho. Třeba v Itálii by byl king

Reagovat
mr.Silver

AMN a Holding okamžitě dolů, to je fakt šílenost co Ti dva předvádějí. Leno taky hodně špatný dnes. Ať už přijde ten Aouar, 3-4-3 je v našem podání totální sračka.

Reagovat
Golasso

Nevadí, s naším štěstím ještě otočíme .

Každopádně tohle je reality check hlavně pro náš vyjednávací tým, protože bez zálohy se prostě nedá hrát. Když chceme hrát na dvoučlennou zálohu, tak ti záložníci musí být o to lepší a oba musí být pohybliví. Když je tam Xhaka + někdo, kdo se zvládne nabízet a dokáže rychle přihrávat (Ceballos), tak to ještě jde, ale s tím Elnenym je to šílenost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašně frustrující zápasy s váma, co je tam Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba strašná, ale jinak hrajeme dobře. Rychle přidat další a pojistit to. Jinak tohle by byl asi zrovna ten zápas kde by Thiago kraloval

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
stiflerovamama

Hmm no tak viac guráže proti nám predvádza asi aj Burnley, toto je otras od Arsenalu...

Škoda, že tam nie je Thiago, ten by sa tam dnes veľmi hodil pri tých pokusoch Arsenalu o ,,pressing,,, majú tam vpredu celkom dosť hráčov, ale nevieme dosť rýchlo prekonať tú líniu, aj keď pár krát sa nám to podarilo a potom to tam horelo.

Škoda, že to tam nepadlo ešte Manemu a Trentovi.

Reagovat
aramaki

a kolkokrat vas Burnley porazilo v poslednom case?

Reagovat
smazaný uživatel

ale xhaka je fakt strateny pripad, on na tuto uroven proste nema, tam musi byt upgrade a lavicka...holding tiez ale toho strelit este teraz

Reagovat
Lacko_Boh

Ako Holding nie je talent ale koho myslis ze za neho kupime, kto myslis ze pride a bude hrat minutaz ako on? Hra proti LFC, vsetci vieme ze na to nema ale ...asi nechat, teraz si len nasrany cez polcas. Opatrne, nepodcenuj vahu EF diskusie, nevies ako to moze Robovi zmenit zivot.

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel, luiz,saliba, mari,chambers, tierney staci

Reagovat
cejen13

Reagovat
Robertson

Jonathan Tah,za Kolašinaca + love za Mustafiho a Holdinga/Chambersa

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

on vypadá v pohodě když mu dá soupeř moře času (i tak vymyslí xhakovinu) ale jinak je to hráč k ničemu

Reagovat
J0EL

Xhaka je tam dnes najmensi problem

Reagovat
smazaný uživatel

btw mam jediny pocit, ze mit holdini lepsi vlasy, tak bude jeho cenovka minimalne o 2-3 mega vyssi??

Reagovat
aramaki

Reagovat
Svatej

Taky si tohohle fenoménu výraznosti všímám víc a víc

Reagovat
Taiger

Elneny od ns nejlepší hráč ty pičo

Reagovat
Lacko_Boh

este Bellerin s Lacom fajne

Reagovat
Taiger

Na Bellého a holdinga jde ten druehj gol

Reagovat
masly008

ten jde za willianem.

Reagovat
Taiger

Holding nejhorší hráč na hřišti

Reagovat
Minister

teraz to len potvrdil

Reagovat
tunkic

Tierney je teda dneska taky silenej!!

Reagovat
PhilipS

Holding snad nedal přihrávku. Ala zase dlouhej balón a ukazuje se že je Liverpool zranitelnej. Krátká smrdí průserem pokaždý.

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem dobre, ze arsenal mel v 1. puli jeden dotek ve s micem ve vapne live?

Reagovat
masly008

a gol.. stačí ne?další dotek bude zase gol.

Reagovat
PP

Holding je otřesný.. okamžitě ven.

Reagovat
Mastný Chobot

Naco je tam ten Willian?

Reagovat
Mastný Chobot

Lol nadherne teraz

Reagovat
cristiano.K.

Laca

Reagovat
Counter

O

M

G

Reagovat
Nikikrew

nepochopil som

Reagovat
Svatej

Obětí vlastní nesmrtelnosti.. Z něj mám dojem, že mu víc vyhovuje, když je v šanci, které je složitá a s minimální šancí na úspěch.

Reagovat
cristiano.K.

Emery?

Reagovat
Svatej

To si zasloužim

Reagovat
Mastný Chobot

Laca nadherne zahodil cely ten doterajsi dobry vykon za 2 sekundy

Reagovat
smazaný uživatel

ale byl ofsajd ne?

Reagovat
masly008

taky si myslím.

Reagovat
cristiano.K.

u té druhé šance ne.

Reagovat
Euphael

AMN je otřesný

Reagovat
Counter

O

M

G

Reagovat
Svatej

Schválně, kolikrát ten příspěvek roztáhneš ještě

Reagovat
Svatej

Reagovat
Minister

to je debil

Reagovat
Luc-Luc

Alisson uff

Reagovat
cubazi

Reagovat
Nikikrew

LAcca jebe?

Pekne Ceba

Reagovat
J0EL

Laca dpc

Reagovat
tunkic

LACO, ty vocasy!!

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
cubazi

Keita nech už ide dole dopiče

Reagovat
SunFells

Kurvaaa, mu jebe už

Reagovat
Svatej

Jinak Laca se pochopitelně natře, ale Alisson pokaždý udělal svoji práci taky moc pěkně a nešel hned na prdel..

Reagovat
cristiano.K.

poučil se z prvního golu,tam zůstat stát, tak krásně do ruky

Reagovat
Cobra

Tak zrovna u té druhé šance Lacy toho moc udělat nemusel, tam to Laca neuvěřitelně odfláknul.

Reagovat
Counter

U té první ne?

Reagovat
Cobra

Tu jsem pořádně neviděl, ale u té druhé mi přišlo, že jak chtěl změnit směr, tak se na to úplně vysral a místo toho jen laxně zakončil... prakticky neudělal nic z těch dvou věcí (pohyb, střela) pořádně.

Reagovat
Svatej

ona ani jedna nebyla dobře zakončená, ale s dobrým pozičním bráněním a nevycukáním se tomu šel naproti... Nebyl to kdovíjakej zákrok, ale spousta golmanů by alespon jeden kousek dostala..

Reagovat
PP

to je tak super, když tam přijde někdo hrát s mozkem..

Reagovat
Minister

obrana LFC tam ale tie diery má... ale to sa musí doprdele využiť

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný balón, tohle musí dávat

Reagovat
SunFells

Co to volí za zakončení

Reagovat
mickey mouse

jej škoda že to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz nic, tak el nenyho reakce na tu sanci byla top

Reagovat
Euphael

elneny jeden z nejlepsich od nas

Reagovat
Lacko_Boh

Arteta, paradicka, aj keby neboli body, super vidiet progres a plan.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

ale ako Keynes hovoril, z progresu sa nenajeme

Reagovat
Ondiis

Mané je absolutně někde jinde než Salah.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě naprostá hloupost.

Reagovat
cristiano.K.

dnes byli vyborní oba

Reagovat
SunFells

Dlouho.

Reagovat
Minister

Auba by to dal

Reagovat
Kixi Syhimour

Střídej

Reagovat
YNWA__MSN

Keita out Minamino in.... Keita upne nulovej... Může mi pls někdo poslat statistiku Keity z dnešního zápasu??

Reagovat
fenixLFC

ved su to uplne ini hraci s uplne inymi pokynmi. minamino by na tej keitovej pozicie strasne horel

Reagovat
YNWA__MSN

Omg Minamino umí zahrát víc než jednu pozici

Reagovat
fenixLFC

to je mozne ale nebude hrat na keitovej...

Reagovat
avicii

Véd bol dnes veľmi dobrý

Reagovat
Benzema

Keita bol dnes skvely

Reagovat
YNWA__MSN

Nesouhlasím. Nekazil a snažil se to jo, ale nevytvořil žádnou šanci, nahrávek dopředu má minimum, oproti ostatním běhal a presoval min a má mnohem méně odebránych balónů než Fabinho a Gini... V 80minute už byl úplně vystavenej(btw kolikrát Keita zvládl odehrát celých 90 min tak jako Wijnaldum např)... A kolikrát vystřelil? Kolikrát obehral hráče? A za pravdu mi dává Whoscored. Com, kde má nejhorší hodnocení ze všech hráčů Liverpoolu, kteří nastoupili v základu. Nemůžu najít další pořádnou statistiku nebo analýzu, takže jestli najdeš, tak pls pošli

Reagovat
Counter

Fabinho umí parádně faulovat, aniž by se to písklo.

Reagovat
smazaný uživatel

i v prvnim tam mel to same na lacu.. jak kdybych videl casemira

Reagovat
J0EL

Tzv. na Fletchera

Reagovat
smazaný uživatel

videli sme proti Barcelone, ked na neho skocil Messi

Reagovat
Whitemedia

Williana nestřídej

Reagovat
EL Gringo

Mané je neskutočný dnes

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

AMN je otrasny

Reagovat
Golasso

Ten mě tam se*e nejvíc. Když už konečně rozehrajeme a on dostane balon, tak se rozběhne a narazí s ním do prvního hráče soupeře... achjo, jde ho ještě prodat?

Reagovat
Robertson

AMN out,hocikde,hocikomu...Matt Smith in,lebo on bude topka...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak už střídej, však to nedávaj

Reagovat
Minister

nechápem ako môže byť AMN ešte stále na ihrisku

Reagovat
PP

on ale dozadu docela dobrý.. ale ta hra dopředu je katastrofa.

Reagovat
Mastný Chobot

Ceballos dneska fabregasovsky uzasne lopty

Reagovat
masly008

Reagovat
cubazi

Panebože Keita dole zas chyba

Reagovat
J0EL

Escobar uz druhy zly aut dnes

Reagovat
cubazi

že vraj cely život tak hádzal

Reagovat
Mastný Chobot

2 zle hodene auty na zapas, Hector. To je jak v doraste

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tak to bude strašně nervózní koncovka

Reagovat
tweek

dopici naučte někdo Bellerina házet aut

Reagovat
Euphael

dneska podruhe

Reagovat
Lacko_Boh

sak mu nenabiehaju

Reagovat
masly008

ale 2 poločas o dost lepší od nás.teda po odchodě xhaky

Reagovat
Coutinho10

Arsenal neumi hazet outy uz po druhy

Reagovat
masly008

belle není celý tým

Reagovat
Coutinho10

to ne, nebyl jsem si jistej, kdo byl u toho 1. outu

Reagovat
Nikikrew

Preboha AMN

Reagovat
tweek

Leno má lepší rozehrávku než Holding, kterého doufám vidím v základu naposled

Reagovat
aramaki

To bola perfektna prihrávka od Salaha

Reagovat
Luc-Luc

Salah hezky ale

Reagovat
smazaný uživatel

Jotaa to bola uzasna lopta od Salaha

Reagovat
Kixi Syhimour

Do hajzlu Portugalec

Reagovat
REPLIKATOR

Jota

Reagovat
cubazi

Ja mu verím

Reagovat
Mastný Chobot

Kopol uz Pepe dobry roh niekedy?

Reagovat
masly008

myslíš ten jak dal gol gabriel?

Reagovat
Mastný Chobot

To bol Willian boi

Reagovat
masly008

moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

ale mel tam nejaky assist minuly rok imo.. spis me stve to jeho vecne zaseknuti do stredu, kde se snad pokazde srazi s bekem..

Reagovat
Counter

Pepe má skvělé rohy.

Reagovat
Euphael

piča co to kope za rohy

Reagovat
Coutinho10

Jota ale od Salaha

Reagovat
aramaki

Tak tie rohy od nas dnes boli oba splachnute do hajzlu

Reagovat
Tommy the Gunner

Chce to nejakou penalticku...

Reagovat
Lacko_Boh

bude

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale do prd*ele už, to se musí

Reagovat
mickey mouse

Salah zadrbal

Reagovat
cubazi

Salah ach bože

Reagovat
Kixi Syhimour

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Nikikrew

Luiz krasna assistencia

Reagovat
REPLIKATOR

agent

Reagovat
pospec7

Jotaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

wooohoo Jotiinho

Reagovat
Luc-Luc

Jota goooooool

Reagovat
Svatej

a Arnold bez áčka

Reagovat
cubazi

Tomu hovorím POSILA

Reagovat
smazaný uživatel

to si mal zakricat a brat leno..

Reagovat
J0EL

To ani náhodou nehces hadzat na Lena uz fakt

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

jn, mohl si zakřičet

Reagovat
masly008

Pane Luiz už od žáků se učí že se nehlavičkuje na střed hřiště.prý zkušenosti

Reagovat
EL Gringo

Jota Ale to ako mu Salah zobral loptu

Reagovat
Remt

Nechápu proč se mu do toho sral..

Reagovat
smazaný uživatel

ruka!!!!! faverpool

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LFC182

Reagovat
Coutinho10

Diooogoooo

Reagovat
REPLIKATOR

Jotaaaaaaaaaaaaaaaa 3:1

Reagovat
tweek

škoda, ale ten centr si v pohodě mohl Leno stáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Nilse i Elneny vypadá jako fotbalista

Reagovat
Nikikrew

Btw Auba uplne neviditelny

Reagovat
mickey mouse

Jota předvedl za 10 minut víc než Minamino za třičtvrtě roku

Reagovat
smazaný uživatel

a) nie je pravda, mozno tak v svojom prvom zapase PL

b) Minamino prisiel za 7.5 mega a Jota za 45

Reagovat
YNWA__MSN

Minamino se zacina velmi dobře rozehravat

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

blbost

Reagovat
YNWA__MSN

Diogooo

Reagovat
Counter

Stejný výsledek jako loni, ale bodům jsme byli blíž. Laca bohužel nepodržel, co už.

Ceballos supr cameo Na druhou stranu, pro fandy AMN ve středu zálohy tohle nebyl dobrý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Jota zapadá do útoku Liverpoolu ako riť na šerbeľ.

Reagovat
Remt

Doufám že se chytne a bude to tam sázet. Z jeho příchodu jsem měl velkou radost:-)

Reagovat
avicii

Za pár minút sa dostal do troch výborných šancí.. Prvú mal jednoznačne dat, druhú mu zadrbal Salah a tretia bola najťažšia ale gólová

Reagovat
PP

Sestava z druhého poločasu + pár obměn naznačuje, že by to mohlo jít..

Reagovat
SCELO

ked som videl zostavu bol som dost negativny, ale po dnesnom zapase som rad, hrali pekne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele