Premier League - preview 29. kola: City odolávají náporu Liverpoolu

12.03.2022, 09:28, aktualizováno 14.03.2022, 08:16
Previews
Selhurst Park (© AFP)
Liverpool se veze na vítězné vlně a radost z toho nemá například Manchester City, jemuž se tenčí náskok na čele tabulky. Ten aktuálně čítá jenom tři body a svěřenci Pepa Guardioly jsou pod menším tlakem, v pondělí večer se toho pokusí využít nebezpečný Crystal Palace...
Crystal Palace - Manchester City  (pondělí 21:00)
Manchester City dál vévodí tabulce, stále se však musí mít na pozoru před dotírajícím Liverpoolem. Proto potřebují hráči v bleděmodrých dresech uspět také na hřišti Crystal Palace. Nic jednoduchého však "Citizens" v Londýně nečeká, neboť mužstvu z hlavního města Spojeného Království se na přelomu února a března daří.

Dobrá forma každopádně spojuje oba mančafty, které na sebe v pondělní dohrávce narazí. Soubor z Manchesteru ztroskotal v kalendářním roce 2022 jen na Tottenhamu, jinak převážně sbírá vítězství. Naposledy ve středu sice svěřenci manažera Pepa Guardioly nedosáhli na výhru v odvetě osmifinále Ligy mistrů, když bez branek remizovali s lisabonským Sportingem, mrzet je to však nemuselo, neboť potřebný náskok si vytvořili již na portugalské půdě.

Citizens se tak mohou těšit na čtvrtfinále Champions League, kterou by rádi konečně ovládli. Vedle toho dál bojují v FA Cupu a samozřejmě také míří za obhajobou ligového primátu. K celkovému vítězství v Premier League má Guardiolova smečka našlápnuto víceméně od začátku sezony, zmíněné zaváhání proti Tottenhamu nicméně muselo vedoucí celek trochu znervóznět. Liverpool totiž žádné zaváhání nepřipouští a po sobotním úspěchu v Brightonu ztrácí na svého konkurenta jen tři body.

V pondělí tak budou fotbalisté od řeky Mersey rozhodně přát Crystal Palace. "Eagles" už ostatně letos na Manchester jednou vyzráli, když na konci října nečekaně zvítězili na Etihad Stadium. Jinak londýnský tým sice patří spíše k průměru soutěže, aktuálně ovšem drží sérii tří zápasů bez porážky, díky níž doráží na první polovinu tabulky.

Vylepšit 11. místo, na kterém Crystal Palace sídlilo pře začátkem kola, by mohl také obránce Joel Ward, jenž se již zřejmě zotavil z nedávného zranění. Další zadák Nathan Ferguson in středopolař James McArthur naopak zůstávají na marodce.

Hosté z Manchesteru vedle stopera Rubéna Diase postrádají také druhého portugalského obránce Joãa Cancela. Nejisté jsou starty náhradního brankáře Zackaryho Steffena, mladého záložíka Colea Palmera a nizozemského univerzála Nathana Akého.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Kouyaté, Schlupp - Olise, Mateta, Zaha
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinčenko - Silva, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Foden, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.60 - 5.52 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Newcastle United  (neděle 15:00)
Chelsea si prochází dosti složitým obdobím, v týdnu byl totiž na sankční seznam britské vlády přidán i majitel Roman Abramovič a londýnský klub tak v tuto chvíli vůbec netuší, jaká bude jeho budoucnost. Příznivci modrých musí doufat, že ruský oligarcha klub velmi rychle prodá, jinak by se mohly naplnit i ty vůbec nejčernější scénáře. V neděli odpoledne se ale nebudou řešit zákulisní záležitosti, nýbrž je na programu souboj s Newcastlem, který se v posledních týdnech dostal do velmi dobré pohody.

Chelsea je na nejlepší cestě, aby si s předstihem zajistila umístění v první čtyřce, což zaručuje jistotu účasti v Champions League i v příští sezóně. Modří mají momentálně na čtvrtý Manchester United šestibodový náskok, zároveň mají ale svěřenci Thomas Tuchela odehrány o dva zápasy méně. Pokud by Chelsea v obou "dohrávkách" uspěla, měla by na pátý celek více než desetibodový náskok, což už by se ztrácelo jen velmi těžko. Navíc na Blues v nejbližších týdnech nečekají žádné velké souboje, po Newcastlu totiž Chelsea změří síly s Brentfordem, Southamptonem a Leedsem, z čehož může poměrně snadno vytěžit 9 bodů. Když se navíc podíváme na současnou ligovou formu londýnského celku, který vyhrál poslední čtyři zápasy v řadě - přemohl postupně Tottenham, Crystal Palace, Burnley a Norwich - pak se jeví prodloužení vítězné šňůry jako vysoce pravděpodobné. Ale je samozřejmě otázkou, jak se zákulisní nejistota projeví do výkonů na hřišti.

Naopak Newcastle se v posledncíh týdnech pořádně vzchopil a zdá se, že se mu podařilo uniknout z těch nejtvrdších bojů o záchranu. Magpies vyhráli už třikrát v řadě a z posledních sedmi duelů dokonce vytěžili devatenáct! bodů, když postupně porazili Leeds United, Everton, Aston Villu, Brentford, Brighton a Southampton, načež remízu vydolovali na půdě West Hamu United. Poslední prohra tohoto severoanglického celku se datuje do poloviny prosince, kdy Straky nestačily na Manchester City. Na Chelsea tak rozhodně nečeká žádná lehká šichta.

Chelsea se pravděpodobně bude muset obejít bez obránce Jamese, Cesar Azpilicueta i Christian Pulišič by však již měli být k dispozici. V táboře hostí bude absentovat Joelinton a Saint-Maximin, zatímco nad startem Fabiana Schara se vznáší otazník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.79 - 8.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Everton si zadělává na skutečně obrovský problém. Svěřenci Franka Lamparda minulý týden naprosto vybouchli a z půdy Tottenhamu si odvezli ostudný debakl 0:5, načež tak laborují jen jeden jediný bod nad pásmem sestupu. A pokud tento tradiční klub z Liverpoolu se svou výkonností rychle něco neudělá, tak se může senzačně pakovat do druhé nejvyšší soutěže. Naproti tomu Wolverhamptonu se daří nad očekávání dobře, minulý týden Vlci přehráli Watford a okupují osmou příčku tabulky.

Nástup Franka Lamparda Everton prozatím neprobudil. Bývalý anglický záložník sice vyhrál hned ve svém druhém utkání na lavičce, když jeho svěřenci přehráli Leeds, jinak už ale zapisuje pouze ligové porážky. Jeho ovečky nestačily na Newcastle, Southampton, Manchester City a Tottenham. V následujících kolech na Everton čekají velmi důležité bitvy s Newcastlem a Watfordem, přičemž pokud by je Karamelky nezvládly, byla by jejich situace mimořádně kritická.

To Wolverhampton minulý týden ukončil sérii tří porážek v řadě a dál se tak drží v boji o evropské poháry. Na Vlky padla po vítězství nad Leicesterem menší deka, když postupně podlehli Arsenalu, West Hamu a Crystalu Palace, načež si náladu zlepšili až díky střelnici proti Watfordu. Vysoká výhra 4:0 Wolverhampton posunula na osmou příčku tabulky se ztrátou pěti bodů na pátý Arsneal, který má ale odehráno o několik duelů méně.

Frank Lampard už může počítat s uzdravenou dvojicí Godfrey a Gray, k dispozici by už měl být i stoper Keane, naproti tomu jeho kolega ze středu obrany Mina zůstává mimo hru. K dispozici nebude ani Fabian Delph či Tom Davies. Hosté zase nemohou počítat se svými krajními obránci - Ki-Jana Hoeverem a Nelsonem Semedem - oba fotbalisté duel vynechají kvůli drobným zraněním.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.05 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leeds United - Norwich City  (neděle 15:00)
Leeds United nezažívá úplně nejlepší časy a zlepšit si reputaci pokusí v duelu 29. kola Premier League s Norwichem City. Utkají se celky s vůbec nejhorší současnou formou v soutěži, domácí jsou šestnáctí, hosté poslední.

Leeds v minulém kole nestačil na Aston Villu, se kterou po gólech Phillippa Coutinha, Matthewa Cashe a Caluma Chamberse prohráli 0:3. Whites v posledních čtyřech kláních domácí soutěži nevstřelili jediný gól a mají z nich katastrofální skóre 0:14. I díky tomu má tak Leeds na sestupové pásmo náskok pouhých dvou bodů a jeho nejbližší protivníci mají navíc zápasy k dobru. Do toho nového manažera Jesseho Marsche, který nahradil Marcela Bielsu, trápí početná marodka, na které je hned pět hráčů.

Norwich se opět vrátil zpět na dno tabulky, kde to z posledních ročníků Premier League, kterých se účastnil, moc dobře zná. Poslední zápas Canaries prohráli 1:3 proti Chelsea, na trefy Trevoha Chalobaha, Masona Mounta a Kaie Havertze odpověděl pouze Teemu Pukki z pokutového kopu. Ten vstřelil osm ze sedmnácti ligových branek Norwiche a trefil se i ve vítězném vzájemném souboji na Elland Road v roce 2019. V letošních venkovních ligových kláních dal Norwich jen sedm branek, nejméně ze všech, a to mu moc dobré vyhlídky do zbytku ročníku nedává.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Struijk, Dallas - Klich, Koch - Raphinha, James - Bamford, Gelhardt.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Kabak, Williams - Rupp, Lees-Melou, McLean - Sargent, Pukki, Rashica.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.31 - 5.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Watford FC  (neděle 15:00)
Southampton hostí v utkání 29. kola Watford. Domácí jsou v tabulce sice desátí, ale poslední dva zápasy prohráli. Watford je předposlední a záchrana se mu začíná vzdalovat.

Minulé klání se Saints vůbec nepovedlo, se zvedajícím se Newcastlem prohráli 1:2, ačkoliv díky brance Stuarta Armstronga vedli. Před tím Southampton schytal debakl ve Villa Parku, kde prohrál dokonce 0:4. To zřejmě ukončilo spekulace o tom, zda může Southampton pomýšlet na boj o evropské poháry. Porážka od Newcastlu však ukončila fenomenální domácí jízdu Saints, kteří zde předtím neprohráli ve dvanácti vystoupeních. Nyní hraje pro domácí i fakt, že proti nováčkům v Premier League vyhráli 26 z posledních 39 domácích zápasů.

Watford naposledy schytal výprask 0:4 s Wolves. Na ligovou výhru už Hornets čekají skoro měsíc a deset kol před koncem jsou nebezpečně namočení v sestupových vodách. Watford po minulém utkání sice ztrácel na sedmnácté místo jen tři body, Everton však má tři duely k dobru. Šance na úspěch hostů snižuje i skutečnost, že manažer Hodgson na Southampton zrovna neumí, v Premier League ho porazil jen třikrát. Hosty trápí i poměrně početná marodka, na které jsou mimo jiné i Nicolas N'Koulou či Ismaïla Sarr. Watford získal v posledních šesti vzájemných měření pouhé tři body.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Perraud - Ward-Prowse, Romeu - S. Armstrong, Djenepo - Adams, A. Armstrong.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Ngakia, Cathcart, Samir, Kamara - Sissoko, Louza, Cleverley - Cucho, Dennis, Pedro.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.04 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Aston Villa  (neděle 15:00)
West Ham United se v utkání 29. kola Premier League utká s Aston Villou. Domácí jsou v průběžné tabulce šestí a umístění v top čtyřce jim pomalu utíká. Proti nim nastoupí Villans, kteří jsou sice až devátí, ale nyní těží z dobré formy svých hlavních opor v čele s Coutinhem.

West Ham v týdnu neuspěl v osmifinále Evrospké ligy, když na půdě Sevilly prohrál 0:1 a v domácí odvetě bude muset dotahovat. V Premier League Hammers prohráli stejným poměrem s Liverpoolem, před tím vypadli z osmifinále FA Cupu, když padli 1:3 se Southamptonem. Moyesovi svěřenci by se tak potřebovali naladit zpět na vítěznou vlnu, naposledy porazili 27. února Wolves. Až do konce května nemusí West Ham opustit Londýn, všech osm nadcházejících klání sehraje právě na území anglické metropole, což by mohlo být velkou výhodou.

"Kladivářům" proti Seville silně chyběl Jarrod Bowen, který se postaral o pět z jejích posledních devíti ligových branek. Manažer David Moyes s ním nemůže počítat ani tentokrát, jelikož má poraněnou Achillovu šlachu. Mimo něj jsou na marodce ještě Vladimír Coufal a Angelo Ogbonna, z osobních důvodů chybí Andrij Jarmolenko.

Aston Villa se naposledy utkala s Leedsem United, který porazila 3:0, prosadili se Philippe Coutinho, Matthew Cash a Calum Chambers. Za poslední tři ligová klání mají Villans skóre 9:0, což naznačuje, že se naladili do dobré formy. Třemi duely bez inkasované branky vyrovnali svůj počet čistých kont z předchozích osmnácti ligových vystoupení. Proti West Hamu však Aston Villa čeká ve vzájemných kláních na první výhru od sezony 2014/15 a ani nyní ji určitě nečeká lehká práce i s ohledem na to, že nedávná demolice Southamptonu 4:0 byla teprve druhou letošní ligovou výhrou Aston Villy nad týmem, který je momentálně v první desítce.

Poslední souboj West Hamu s Aston Villou vyhrál londýnský celek 4:1 i díky tomu, že červeou kartu viděl Ezri Konsa.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell - Lanzini, Rice, Souček - Fornals, Antonio, Benrahma.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Chambers, Mings, Digne - McGinn, Luiz, Sanson - Coutinho - Ings, Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.32 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Leicester City  (neděle 17:30)
Londýnský Arsenal s v zápase 29. kola Premier League utká s Leicesterem City. Domácí fotbalisté jsou v dobrém rozpoložení, momentálně jim patří čtvrtá příčka, a to mají oproti ostatním dva až tři duely k dobru. Hosté na tom naopak letos nejsou nijak dobře, jsou dvanáctí.

Arsenal v domácí soutěži vyhrál už čtyřikrát v řadě a na prohru čeká od prvního ledna, kdy o gól padl s prvními Citizens. V posledním klání Artetovi svěřenci porazili 3:2 Watford, za Gunners se trefil Martin Odegaard, Bukayo Saka a Gabriel Martinelli. Kanonýři prohráli od úvodního kola jen jedno domácí ligové střetnutí, ale tým, který nastoupil doma, nevyhrál už pět vzájemných soubojů v řadě. Velkou sílou domácích jsou vstupy do utkání, na Emirates Stadium totiž v deseti z předchozích 12 ligových klání skórovali jako první. Kvůli poraněnému lýtku určitě nenastoupí Takehiro Tomiyasu.

"Abyste se drželi nejlepších týmů, musíte vyhrávat důsledně a dělat to přesvědčivým způsobem. Potřebuji ještě více než čtyři vítězství v řadě, protože v této lize jsou týmy, které to dokážou 10, 11, 12 nebo 18krát, takže rozpětí je stále dost velké. Mně záleží hlavně na tom, jak budeme zítra trénovat a jak budeme hrát v neděli. Naším jediným cílem je předvádět kvalitní výkony a vyhrávat zápasy. Tým má správné nastavení," uvedl trenér Arsenalu Mikel Arteta.

Leicester je na rozdíl od svého nadcházejícího soupeře stále v evropských pohárech, v Evropské konferenční lize si v úvodním osmifinále poradil 2:0 s francouzským Rennes, skórovali Marc Albrighton a Kelechi Iheanacho. V Premier League Foxes naposledy porazili díky trefě Harveyho Barnese 1:0 Leeds. Nepříjemností jsou každopádně další zdravotní potíže střelce Jamieho Vardyho, který doplnil poměrně početnou marodku. Hosté přerušili 1. března výhrou na půdě Burnley 2:0 sérii čtyř venkovních ligových proher a dodali svým fanouškům naději alespoň na boj o evropské poháry. Podobně jako Arsenal má i Leicester na své konkurenty zápasy k dobru, dva z nich ale venku.

"V posledních týdnech jsme se opravdu našli. Opravdu jsme ukázali fantastického ducha a odvahu, zvláště bez míče. S míčem je stále co zlepšovat. Jsme si toho dobře vědomi. Samozřejmě sleduji Premier League hodně a můžete vidět, jak dobře se jim daří. Mají několik dobrých mladých anglických talentů, což je skvělé pro Anglii a samotný Arsenal. V tuto chvíli vypadají plní sebevědomí, takže to bude těžké, ale těšíme se na tuto výzvu," uvedl střelec prvního gólu proti Rennes Marc Albrighton.

Poslední vzájemný duel vyhrál na konci října Arsenal, trefili se Gabriel a Emile Smith-Rowe.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Cedric, White, Gabriel, Tierney - Partey, Xhaka - Saka, Odegaard, Martinelli - Lacazette.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Choudhury, Amartey, Söyüncü, Thomas - Maddison, Ndidi, Dewsbury-Hall - Lookman, Iheanacho, Barnes.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.85 - 8.13
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Brighton & Hove Albion - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Liverpool pokračuje ve své cestě Ligou mistrů a k tomu navíc dál živí šanci na celkové vítězství v Premier League. V tlaku na vedoucí Manchester City chtějí "Reds" pokračovat také v Brightonu, jenž se zmítá ve výsledkové krizi.

Po výhře o dvě branky v úvodním osmifinále Champions League hodlal Liverpool v odvetě snadno dovršit postup do dalšího kola. Jenže střet na Anfieldu s milánským Interem se nakonec proměnilo v menší drama. Navzdory inkasované brance však družina manažera Jürgena Kloppa udržela součet skóre v prospěšném stavu a může se ve čtvrtfinále těšit na dalšího slovutného protivníka.

Mezitím nicméně Reds čeká několik soubojů v domácí soutěži. Ještě několik týdnů zpět se přitom zdálo, že Liverpool bude v Premier League především hájit pozice, které mu zajistí účast v Lize mistrů i na další rok. Červená mašina ale v kalendářním roce 2022 válí. Bez jediné porážky setřásla třetí Chelsea a naopak ohrožuje manchesterské Citizens, kteří na jaře už jednou ztratili všechny body.

Lze tak očekávat, že šňůru sedmi vítězných zápasů v Premier League prodlouží Kloppovi svěřenci také v Brightonu. Hosty favorizuje nejen vlastní fazóna, ale též trápení soupeře z jihu Anglie. "Seagulls" totiž za sebou táhnou sérii čtyř porážek, kvůli níž se sunou tabulkou směrem dolů. Aktuální 13. místo tak nikdo ve Východním Sussexu neoslavuje.

Přesto v Brightonu věří, že se začne blýskat na lepší časy. Po dvouměsíční pauze zaviněné poraněným stehenním svalem by se totiž do sestavy mohl vrátit středopolař Enock Mwepu, problémy z dolní končetinou vyřešil také křídelník Jeremy Sarmiento. Na marodce Seagulls tak zůstává pouze obránce Adam Webster.

Na straně Liverpoolu nezasáhne do utkání zadák Ibrahima Konaté, fit není ani záložník Thiago. Po šesti vynechaných utkáních by naopak rád na trávník vyběhl útočník Roberto Firmino, který v Premier League gólově úřadoval naposledy při říjnovém hattricku proti Watfordu.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez; Veltman, Dunk, Duffy - Lamptey, Moder, Bissouma, Groß, Cucurella - Trossard, Maupay
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keita - Salah, Mané, Díaz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.93 - 4.60 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brentford FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Po důležitém vítězství se Brentford trochu uklidnil, ve sbírání bodů však musí pokračovat. Další výhru by si nováček Premier League rád připsal proti Burnley, které ovšem rovněž potřebuje úspěch jako sůl.

Déle než dva měsíce čekaly brentfordské "Vosy" na ligové vítězství. Až na půdě Norwiche to konečně přišlo. Hattrick Ivana Toneyho ukončil trápení, během něhož se Brentford pomalu sunul tabulkou směrem dolů. Zastavil se ale ještě včas, tedy před pádem do pásma v sestupu.

Vosy se tak ještě nenachází v takové bryndě jako Burnley. "Clarets" sice celkem vyšel konec února, v březnu ovšem zatím vychází naprázdno. Leicesteru ani Chelsea nevstřelili jediný gól, sami naopak v součtu inkasovali šestkrát. I proto soubor pod vedením manažera Seana Dyche setrvává v pásmu sestupu.

V souboji s Brentfordem by se tak Burnley mělo ideálně rozpomenout na poslední vzájemný střet. Clarets v říjnu na stadionu Turf Moor excelovali a třemi brankami si zajistili vítězství. Přichystají si Vosy pomstu?
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Jorgensen, Jansson, Pinnock - Canos, Eriksen, Onyeka, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Roberts, Collins, Tarkowski, Taylor - Lennon, Westwood, Brownhill, McNeil - Cornet, Weghorst
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.27 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Velmi důležitý souboj v boji o první čtyřku bude k vidění na Old Trafford. Domácí Manchester United jednoduše musí vyhrát, jinak bude už jeho situace v honbě za účastí v příštím ročníku Champions League pořádně napjatá. Nebude to mít ale jednoduché, proti totiž bude stát Tottenham, který pod vedením Antonia Conteho velké zápasy zvládá velmi dobře. Navíc sami "Kohouti" by se v případě vítězství zase o něco přiblížili čtvrtému Arsenalu a mohli by pomýšlet na stíhací jízdu, podle předpokladů bychom tak měli vidět zápas, který nás jednoduše bude bavit.

"Rudí ďáblové" mají co napravovat. Minulý týden jim hrubě nevyšla druhá polovina derby s městským rivalem, kterému po skutečně bídném výkonu v druhé pětačtyřicetiminutovce podlehli vysoko 1:4. A ani poslední ligový zápas na Old Trafford nedopadl podle představ, Manchester United si sice proti Watford vypracoval řadu šancí, proměnit nedokázal ale žádnou z nich, a tak se musel spokojit pouze s bodem za remízu 0:0. Poslední ligová výhra se tak datuje do poloviny února, kdy Red Devils přestříleli Leeds 4:2 a o pět dní dříve doma přehráli také Brighton poměrem 2:0. Nyní však Man Utd dochází čas a potřebuje začít sbírat tříbodové zisky pravidelně, jinak se mu sen o účasti v Lize mistrů v příštím roce pravděpodobně rozplyne.

Tottenham postihla černá série výsledků na přelomu ledna a února, kdy nejprve svěřenci Antonia Conteho prohráli důležitý zápas na Stamford Bridge, následně v domácích kláních podlehli také Southamptonu a Wolverhamptonu. Pak sice přišla senzační výhra na půdě Manchesteru City, jenže ani na tuto nedokázali Spurs navázat, když o pár dní později prohráli na půdě Burnley. Poslední dva ligové zápasy ale dopadli z pohledu Antonia Conteho podle představ, když Spurs vyhráli na hřišti Leedsu a minulý týden pak doma rozstříleli Everton vysoko 5:0. Kaňkou však zůstává vypadnutí z FA Cupu v souboji s druholigovým Middlesbrough.

Manchesteru United se vrací do sestavy Cristiano Ronaldo, otazník se však vznáší nad zdravotním stavem Davida De Gey. K dispozici už je také Raphaël Varane, Luke Shaw a Scott McTominay by ale měli absentovat. V táboře hostí nebude k dispozici Tanganga, Sessegnon a Skipp
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.32 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City28223368:1869
2.Liverpool FC27196271:2063
3.Chelsea FC27168356:1956
4.Arsenal FC25153741:2948
5.Manchester United28138745:3847
6.West Ham United28136946:3545
7.Tottenham Hotspur26143940:3245
8.Wolverhampton Wanderers281341128:2343
9.Aston Villa271131340:3736
10.Southampton FC28811935:4335
11.Crystal Palace28712939:3833
12.Leicester City25961040:4333
13.Brighton & Hove Albion27712826:3233
14.Newcastle United277101032:4731
15.Brentford FC28761530:4527
16.Leeds United28581529:6423
17.Everton FC25641528:4622
18.Burnley FC263121122:3621
19.Watford FC28541927:5419
20.Norwich City28451917:6117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1014)

Přidat komentář
oli9

Dneska za 3 body za

Jinak oliverek má Ban?

Reagovat
eder

za 3 body.

Jinak ten souboj kriplů od 18:30 může být taky zajímavá podívaná s tragikomickou zápletkou...

Reagovat
oli9

Tam věřím slepicim

Reagovat
vladis271

no má. ako chápem, že niekomu už mohol liezť na city (ved aj mne, politicky sme na opačných stranách), ale čisto po športovej stránke ho bude škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je top 4 v prdeli tak bych klidně začal nasazovat mladé hráče jako Garnacho a McNeilla a dalších.

Reagovat
Mato178178

preco by bola este sa hraje o 30 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Já už nevěřím že Arsenal přeskočime, vzhledem k jejich formě, která je dobrá, navíc mají o 3 zápasy míň, měli by jsme se bohužel připravit na trapné čtvrteční zápasy, celkem bych byl rád kdyby jsme nehráli ani EL/EKL

Reagovat
Walter_Sobchak

nám odpočítaju body pretože by išli na pomoc Putinovi a budete tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic neodpočítají, do týdne máte nového majitele a jste z nejhoršího venku

Reagovat
Mato178178

tak uz ostava len vyhrat LM

Reagovat
Ranoth

Arsenal caka este tazky los takze to bude suboj kriplov az do konca

Reagovat
Benzema

Takže budúci rok konči Klopp a Salah

Reagovat
O.Giroud

Takze Mbappe in, Salah out, Mane PSG a miesto Salaaha napr. Raphinha

Reagovat
Neutron

Hej Mbappe in, do Realu.

Reagovat
O.Giroud

njn

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč by měl končit Klopp?

Reagovat
Benzema

Konči mu zmluva

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale až k roku 2024

Reagovat
vladis271

musíme ich oboch zlomiť. Ešte netreba hádzať flintu do žita.

Reagovat
Neutron

Reagovat
eder

Kloppa nahradí Stevie Gerrard, Salaha Oakley Cannonier a never walk alone...

Reagovat
Mastný Chobot

RIP Oľo (nezomrel, len dostal ban)

Reagovat
nani92

Putin netušil co spôsobil

Reagovat
Mastný Chobot

jedna z najsilnejších sankcií zatiaľ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
oli9

:

Reagovat
herbage

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nihilister

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Neutron

Reagovat
Infi

Reagovat
O.Giroud

díky šampión(i)

Reagovat
Grahf

Reagovat
Čenda

Kily, děkujem!

Reagovat
I am Mancunian

Za čo?

Reagovat
Grahf

za to, že je

Reagovat
Remt

V tom případě v pořádku

Reagovat
eder

Vedl podivné řeči, chlapec...

Reagovat
vladis271

politika, v diskusii k ruskej invázii na Ukrajine.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Reagovat
Nizzie

Konečně!

Reagovat
Front hell

Jeho může soudit jen Bůh..

Reagovat
EZ

Viene aj či za nieco konkretne? to posledne vlakno v diskusii o vojne?

Reagovat
Grahf

ja by som mu dal aj za tú propagáciu MMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Eichel

Reagovat
Čenda

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nihilister

Reagovat
merlick

Reagovat
Svatej

Já teda doufám, že to nebyl ban a vybodnul se na fórum sám. Dostával zbytečnou rychtu

Reagovat
Hlahart

To fakt nedostával

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gazdo

Reagovat
merlick

Reagovat
vladis271

ale chápem, že niekomu už mohol dosť liezť na nervy.

Reagovat
fenixLFC

nedostaval. len si dalsie diskusie nevidel, pretoze on casto zacal spätne reagovat na diskusie v ktorych uz neboli ludia aktivni

Reagovat
Gazdo

To fakt nedostaval. Dostaval este malo

Reagovat
Pasha

Čaute, Ol!ver odkazuje a zároveň Vás pozdravuje a má Vás rád všetkých bez rozdielu,

text: "Niektorí z vás sú šovinisti a zlí ľudia a niektorí ste sa zas pridali k nenávisti alebo ste ju ticho tolerovali.

Kily je zbabelec a psychicky narušený jedinec a som pripravený sa brániť aj voči nemu, keďže agresívne komentáre a výzvy na násilie voči konkrétnym osobám zámerne ignoroval a prehliadal. Niektorí by ste si mali oddýchnuť od internetu a vstúpiť do svedomia.

Presadzujme mier a Y.N.W.A. Navždy šampióni!"

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

>Niektorí by ste si mali oddýchnuť od internetu a vstúpiť do svedomi.

Rika zrudicka, ktera roky slidila na internetu a zjistovala si soukromy udaje o zdejsich uzivatelich.

Reagovat
Grahf

ono stačilo, jak oslovoval ľudí krstným menom, už z toho bolo poznať, že je blbec.

Reagovat
oli9

Zjišťovat si informace, jména, fotky, bydliště o diskutujících na EF. Už to je mimo a hraničí to s nějakou psychickou poruchou

Reagovat
Remt

Jak se k těm informacím vůbec dostal? To máte nějakou ef grupu na Twitteru či co? Je pravda že to pusobilo docela slušně ujetě:D

Reagovat
vodka

u spousty lidí to zjistil na fante

Reagovat
fenixLFC

on tu s tym ale saskoval podstatne dlhsie nez sa hrala fanta nie?

Reagovat
vladis271

Netuším. Fakt by som rád vedel odkiaľ zistil moje meno.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Whitemedia

A ty zdrobněliny. Úchylná mrtka to je

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

ja som to pisal do inej diskusie- to nebolo len o oslovovani krstnym menom, on realne tych ludi x rokov stalkoval mimo EF na ich profiloch

Reagovat
oli9

Reagovat
vladis271

mna si vymazal z friendlistu na FB. To som taký nudný?

Reagovat
fenixLFC

ja som ho vo friendliste alebo nikde ani nemal prave

Reagovat
Remt

Jak se jmenuje na sociálních sítích? Chci se podívat co je to za magora

Reagovat
Grahf

tak to som ani nevedel, myslel som, že tých ľudí pozná osobne, čo aj tak by bola hlúposť chovať sa takto na internete.

Reagovat
Hlahart

Svojí x let trvající pokryteckou misi zakončil pokrytectvím. Podle mě v pořádku

Reagovat
Taiger

Tohle bylo weird af

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

pozdravuj ho a řekni, že většina lidí ho pozdravuje a může se vesele věnovat diskuzi u Kotleby, Volného a dalších webu a profilu které ještě nezrusili

Ps: nechybí tady

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Čenda

Reagovat
Detective

No jo no, on je takovej Dan Landa eurofotbalu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Neutron

Olo si sice scouser, ale vseobecne si celkom v pohode chalan. Aj ked trochu cudak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

konečně. Co ten blázen předváděl v těch diskuzích o Ukrajině bylo něco

Reagovat
Taiger

Poslal bys odkaz pls?

Reagovat
oli9

Předešlé diskuze nemám toto je diskuze 2,3 diskuze zpátky vždy na konci je odkaz na další. Ale. Jelikož to jedeme už 17 dnů a přechází se po 2k příspěvcích dal tak toho je hodně ke čtení

https://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-evropy-do-21-let-kvalifikace-2000/reportaz/ukrajina-rusko-336036/?forum=1#forum

Reagovat
Taiger

dík moc

Reagovat
pingla

dobře mu tak, kryplovi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
merlick

nevlastny syn Eda Chmelara tu bude chybat, ale asi uz bolo nacase, EF by vypli ako dezinfo web kvoli tym tonam sraciek co tu pisal

Reagovat
Bandita_Harry

Keď sa nepodarí podpísať Salah to budeme fakt kokoti

Reagovat
O.Giroud

to budeme ked ho nechame odist zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Dát mu 400 na pět let tak by jsme byli kokoti

Reagovat
Svatej

Reagovat
martin.b

celý to je vyhrocený jeho agentem, kterej se podle svýho vystupování na twitteru jeví jako klasickej kokot. Víc jak 300k bych nenabízel, ať si srovná priority sám, už několikrát se potvrdilo, že tráva jinde zelenější není

Reagovat
aragorn

350k jo ale dál bych opravdu nehodil. Pokud by pořád požaduje těch 500k, tak prostě odejde.

Reagovat
Bandita_Harry

To vies odkiaľ ? Salah ešte niekoľko sezón v tejto forme bude a preplácať ho možno dva roky nieje kokotizmus za to čo odviedol. Najlepší hráči niečo stoja.

Reagovat
Neutron

Sa mi paci, ze Salah vas taha a vela scouserov sa tu chova akoby to platili zo svojho. Uplne s tebou suhlasim, top hraci su aj vyborne plateni a on to vie.

Reagovat
Bandita_Harry

Tak to bolo aj s cenou Van Dijka keby bolo hlasovanie fanúšikov tak by sme ho ani nekúpili. Po Ronaldovi nech je kľudne Salah druhý najlepšie platený hráč PL

Reagovat
aragorn

Už se to tu psalo víckrát. On totiž Salah nebere žádnou almužnu. Základ ma sice jen 220k ale poměrně velký bonusy (dá se to těžko dohledat ale máme to tak asi obecně nastavený u všech hráčů, proto i přes relativně nízký platy hráčů máme v PL celkově druhé nejvyšší výdaje na mzdy).

Za rok 2020 měl Salah ze všech fotbalistů světa tuším čtvrtý nejvyšší příjem (bonusy za výhru PL, možná ještě za LM). Plat 220k se mu skoro zdvojnásobil. Zkrátka to není žádnej chudák, kterej by se ani finančně nemohl s nejlepšími měřit.

Nejčastější zmiňovaná částka, kterou požaduje s agentem je cca 400 až 500k. Nikde jsem nenašel zda včetně nebo bez bonusů. Pravděpodobně se ale jedná o základní mzdu. Tohle mu klub nikdy nedá. Za prvý na to nejsou finance a za druhý by to rozbouralo naší platovou politiku...

Přestup Diaze a jeho překvapivé výkony mu vyjednávací pozici neulehčují.

Kompromis je nějakých 350k. Tak snad se na tom nějak shodnou.

Reagovat
king23

Ty vole a kolik podle tebe berou nejlepší hráči světa? Mbappe by za 400 ani nenastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

David de Gea has tested positive for coronavirus. Dean Henderson set to start against Tottenham #mulive [@samuelluckhurst]

Reagovat
Kixi Syhimour

To znamená i základ proti Atléticu?

Reagovat
smazaný uživatel

A možná to bude jinak .

#mufc staff think David de Gea produced a false positive coronavirus test. He could now be back in goal against Tottenham #mulive [@samuelluckhurst]

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Matip, Arnold - Fabinho, Henderson, Keita - Diaz, Mané, Salah

Subs: Kelleher, Thiago, Milner, Firmino, Gomez, Jones, Jota, Tsimikas, Elliott

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wazza228

Jak hraje ten Diaz? Byl to dobrej nákup?

Reagovat
avicii

potrebuje trochu lepsie rozhodnutia vo finalke, ale inak ma vsetko pre nasu hru, to jak sa zapaja do obrany a ako jazdi po krídle je top a ihned zapadol..

Reagovat
Ranoth

hraje vyborne len mu zatial chybaju cisla ale tie pridu, buducu sezonu bude masina, hlavne ked absolvuje predsezonnu pripravu pod Kloppom ktora je pre nas styl strasne dolezita

Reagovat
Kixi Syhimour

Hraje super, přínaší neuvěřitelnou energii do útoku. Na druhou stranu se mu nedaří pořád bodově prosadit, ale předpoklady pro to má.

Reagovat
Wazza228

díky všem.

Reagovat
masly008

Firmino už je odstřelený?

Reagovat
EL Gringo

Firmino uz je rok a pol mimo formy bohuzial

Reagovat
Kixi Syhimour

Není, vrací se po zranění, pořád hraje, ale už moc ne v základu.

Reagovat
EL Gringo

Tesim sa na Diaza v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Abramovich byl diskvalifikován z funkce ředitele Chelsea po sankcích britské vlády, uvádí prohlášení Premier League.

Reagovat
Coutinho10

Brighton doma se zlutyma dresama

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude kvůli Ukrajině, ne?

Reagovat
avicii

Tiež ma to najprv prekvapilo ale asi to tak bude

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

skor kvoli komercnym pravam, pretoze kazdu sadu dresov musis pocas sezony pouzit v urcitom pocte pripadov

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita

Reagovat
DieFohlenBMG

neskutečný

Reagovat
Remt

Tohle prostě hráč Liverpoolu dělat nemůže..

Reagovat
Kixi Syhimour

To si Sanchez dělá srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pospec7

Jasná červená

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal Diaaaaaaaaz, ale au

Reagovat
Kixi Syhimour

To jako nemůže dát červenou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Sanchez má fakt neuvěřitelnou kliku v zápasech s náma

Reagovat
Remt

Však to není nic proti ničemu když to uzná a zároveň vyhodí brankáře ne? Vždyť to byl zákrok n červenou docela jasnej, sestřelil hráče zkrátka

Reagovat
Greny

měl neuznat gol vyloucit brankara a pisknout penaltu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

nebo uznat gól, vyloučit brankáře a písknout penaltu

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako ale uvažoval jsem nad tím, že mě Diaz ten míč zakopnout...

Reagovat
O.Giroud

jjebnuty kokot este nohu tam daj

Reagovat
Remt

Gól v pořádku a redka pro brankáře? Měl by ji dostat za toto

Reagovat
eden_h

Co to kurva? Za tieto late tackle musia byt karty do pice

Reagovat
EL Gringo

Takisto ako aj Pickford mal dostat jednoznacnu redku za faul na Virgila minulu sezonu

Reagovat
Remt

Tam to měla bejt redka a zvláštní x zapasovej trest za tu prasárnu

Reagovat
DieFohlenBMG

Mike to posoudí jako foul Diáze

Reagovat
Ranoth

ty rozhodcovia v anglicku su totalny klauni, tam tu licenciu dostava kazdy mamrd ktory vie behat

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
pospec7

Vetsina ani behat neumi

Reagovat
Greny

to kdyby jste ale videli co ted piskl v zapase Barnsley - Fulham za penaltu ...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ani nemluv, mám tam 2 kurva

Reagovat
Greny

napodobne

Reagovat
O.Giroud

inak Matip pekny pass, za to by sa nehanbil ani Arnold

Reagovat
Remt

Tak je to hráč měsíce, tak co čekáš:P

Reagovat
smazaný uživatel

FT: Liverpool U18s 5-5 #mufc U18s

To musel být super zápas

Reagovat
Remt

Mane teď perfektně zabojoval o míč, nebýt faulu, tak parádně rozjetý protiútok

Reagovat
martin.b

Ti dva vocasové vepředu, kdyby jen nechtěli dát gól z každé pozice a vyhověli si víc… ale jinak zábavnej zápas

Reagovat
fenixLFC

march je nejaky nervozny dnes

Reagovat
avicii

Hmm ako ten zákrok na Diasa od Sanchesa treba aby sme boli v tom útoku tímovejsi a ešte nejaké góly dáme

Reagovat
Kixi Syhimour

Sanchez znovu se štěstím, snad si ten vývoj ale pohlídáme lépe než na podzim.

Matip skvělá asistence, celá obrana slušné, Keita se sebral po tom začátku, Diaz konečně zasloužený gól , ti druzí dva vpředu za mě o něco lepší než minule, ale pořád nic světového.

Reagovat
fenixLFC

lallana rychle striedanie

Reagovat
vodka

Lallana

Reagovat
avicii

Chudák Lallana, tomu sa to deje strašne často, pomali na koniec kariéry toľko zranení

Reagovat
Kixi Syhimour

Dean nemá vůbec žádné karty?

Reagovat
Greny

Dean nema uz minimalne dva roky v PL co delat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

12*

Reagovat
John Obi Mikel

Nejhorší na tom je, že i přesto jsou v PL horší sudí.

Reagovat
Čenda

i přes to, jaká je to neschopná mrdka a srac, tak není zdaleka nejhorší. Sudi v PL

Reagovat
Remt

Keita už by mě taky pro jednou mohl přestat srat s temi ztrátami

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah bez formy na penaltu?

Reagovat
martin.b

By to s ním bylo k nevydržení, kdyby mu ji nenechali

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdar, snad mu to pomůže

Reagovat
EL Gringo

Snad to Salaha nakopne Ale Diaz je uzasny

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem rád, že Alisson zná pravidla...

Reagovat
avicii

Veľké šťastie teraz

Reagovat
martin.b

Už po druhé za pár dní

Reagovat
martin.b

*

Reagovat
Remt

Tak sobče, dal sis goa, tak začni hrát normálně a nahrávat spoluhráčům když jsou v lepší pozici

Reagovat
EL Gringo

Inak co sa vlastne zmenilo, ze nam moze pisakt Mike Dean zapasy, kedze davnejsie nam nepiskal ani jeden zapas ( kedze pochadza z okolia Liverpoolu ) a neskor nam piskal len merseyside derby a teraz uz nam piska aj taketo zapasy

Reagovat
Greny

bylo by nefer kdyby hru kurvil jen ostatnim tymum a vam ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Maupay nezvládá

Reagovat
Kixi Syhimour

Dunk

Reagovat
Kixi Syhimour

Diaz přihraj

Reagovat
Registrujisejenproto

Diaz to ted ultimatne posral Salahovinka sobecka

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že on chtěl přihrávat, ale propásl ideální možnost a pak už to tam neprocpal. Každopádně to posral a Klopp nebyl moc rád

Reagovat
O.Giroud

No bud celu dobu nevedel ci pojde do strely alebo prihravky alebo isiel s tym, ze bude sam zakoncovat ale v najhorsej mozne chvili sa rozhodol radsej prihrat skoda no

Reagovat
avicii

Keby si chalani trosku viac prihravate dáme viac gólov

Reagovat
aragorn

Reagovat
Taiger

Snad Salah proti nám vynechá, Pool nás dá i bez něho

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Dalot - Varane - Maguire - Telles

Matic - Fred - Pogba

Sancho - Rashford - Ronaldo

No Bruno Fernandes, Scott McTominay or Anthony Elanga in the XI

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno je chory

Reagovat
Mastný Chobot

to je pravda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Reagovat
aragorn

Reagovat
Busby babes

no, asi nejlepsi mozna... jsem na to zvedavej, jak to bude fungovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Aký máte web na streamy teraz pls? reddits mi nejde už pár dní

Reagovat
jk
Reagovat
Mastný Chobot

dík

Reagovat
vodka

redi1.soccerstreams normálně funguje

Reagovat
Mastný Chobot

ja som používal reddits.soccerstreams doteraz

Reagovat
SpecialOne

Spurs by měli podle reakcí sportovně zakopnout míč, ať to můžeme zkontrolovat

Reagovat
EXoRcIsT

akoze co to malo byt cista penalta

Reagovat
EXoRcIsT

CR77777777777777777777

Reagovat
Busby babes

tohle asi byla celkem jasna penalta, ne?

Reagovat
Busby babes

nevadi.

Reagovat
mithro

ta ruka? takto gol lepsie

Reagovat
Busby babes

jj, to bylo to typicke zvetseni objemu. ale tak tezko rict, jak se to ted posuzuje no. z pohledu Diera by to byla smula

Reagovat
mithro

bola by prisna, ale ja uz vobec netusim, co je a nie je piskatelna ruka. len sa vzdy naseriem

Reagovat
Nizzie

to neví ani rozhodčí, a to je největší průser

Reagovat
Busby babes

jo, asi jo, asi by to bylo prisny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako u těla zrovna nebyla a míč taky nešel od nohy, klidně mohl pískat

Reagovat
Nizzie

Ne proti slepicim.

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

:-*

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Konspirator

Reagovat
smazaný uživatel

JAKÝ GÓL

Reagovat
pingla

siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
martin.b

Zrovna jsem si říkal jak je ten kluk už tragickej…

Reagovat
mimi_united

Gól roku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Lloris proč nechytáš?

Reagovat
vodka

Ronaldo po měsící první věc správně ale gol moc pekny

Reagovat
Konspirator

Král.. konečně

Reagovat
nani92

Oliver pls

Reagovat
C0br

Ronaldo regrese do mladých let, už zas dává jen bangery a lehké věci netrefí

Reagovat
kissak

To je hustý slyšet v anglickým komentáři v porovnání s nějakou statistikou Ronaldo “czech striker Josef Bican”.

Reagovat
Nizzie

Ten Pogba bez vlasů

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vodka

vypadá ještě s tím rukávem jak kdyby si odskočil z NBA

Reagovat
masly008

Lloris

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

jinak je to z nasi strany strasnej pruchodak. fakt sileny okna nechavame smerem dozadu. Matic v tec h bezeckych soubojich uz vubec nestiha, coz teda neni novinka no. ale je to dneska dost problem.

Reagovat
Busby babes

ale ted teda vyborne pozicne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pogbu už přestaly bavit ty účesy?

Reagovat
Busby babes

dneska to ma na Beckhama.

Reagovat
SpecialOne

Bude si barvit přímo hlavu jako Peter Wright

Reagovat
Busby babes

jak ja to tlusty prase Mosse nesnasim.

Reagovat
Nizzie

To si mezi rozhodčími v PL nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

U něj si tak posledních 5 let říkám že už další sezonu nemůže dát a stejně tam furt je

Reagovat
mithro

Reagovat
Kixi Syhimour

to bylo teda skvěle vyřešené

Reagovat
Kixi Syhimour

Dal někdy Dier gól z toho přímáku?

Reagovat
jk

Ne.

Reagovat
O.Giroud

jj

Reagovat
cejen13

Jeden za repre si pamatuju

Reagovat
kaja900

Zajímavý že tuhle penaltu odpískal hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Whitemedia

Nic zajímavýho na tom nevidím, v rukách se v posledních měsících nevyzná vůbec nikdo, je v tom takový fajn chaos.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sancho krásně

Reagovat
mithro

boze taku penaltu

Reagovat
Busby babes

lol, tohle je to same jako ten Dier.

Reagovat
EXoRcIsT

Dier mal tu ruku este viac od tela len sa dlho hralo a proste na to kokoti zabudli

Reagovat
Busby babes

jinak teda Sancho tam nemuze takhle propadnout.

Reagovat
Mastný Chobot

Na to, ako sa mi Kulusevski v prvých zápasoch zdal taký nah, tak to začína vyzerať, že to bude pre Spurs dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi stejne bysme dostali do 10 minut gola i bez penalty. A takyze dostaneme na 1:2. To je zase sracka. Zadna picenka tam nedokaze udrzet balon, od Freda to necekam ale Pogba by to mohl zvladnout zaslapnout a dat si tam telo.

Reagovat
pingla

písknul bych ji úplně stejně jako tu Dierovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vodka

lol, jako rozdil moc proti Dierovi nevidim teda

Reagovat
niflheim

No pencle jo, ale jako Sancho tam dělal co

Reagovat
mithro

ale tie pravidla na ruky a penalty su uplne random.

Reagovat
r.mrazik

jednou ruka jo,pak zas ne...ti rozhodci jsou hrozny kaspari

Reagovat
nani92

Zase nás zarezali

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už ten Moss táhne do důchodu

Reagovat
vladino10

OT: kedy bude článok o tom že nás ol!ver navždy opustil?

Reagovat
kissak

Navždy?

Reagovat
Mastný Chobot

Založí si vlastný eurofotbal ako Trump

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!verfotbal.cz

Reagovat
Gazdo

Kto chce cestu si najde. Jemu v podstate staci vymenit mobil a moze sa znova regnut nie? Ale som rad hentake derivaty vodika ako on by mali automaticky odovzdavat rodne listy nie to este prispievat na internet

Reagovat
Vlkoslav

A co ten Oliver tak strasneho predvadel? Ctu diskuze hodne, jeho jmeno si pamatuju, ale nemuzu si ho spojit s jeho plky, narozdil od takovyho ownyho nebo liquida..

Reagovat
Gazdo

Owny a liquida su hlavne trollovia ktori maju pomylene nazory o futbale. Olo tu ale siril rusku propagandu jedna radost a ked vysvitlo ze vlastne rusi nie su ti dobri a zautocili na ukrajinu tak sa snazil otocit a kopal do kazdeho okolo seba. Ten Ban je uplne zasluzeny

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDO JE BŮH

Reagovat
EXoRcIsT

Siuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs

Reagovat
SpecialOne

Reguilon má vsazeno?

Reagovat
masly008

Jde vidět že účka už nejsou velkoklub. Takové penalty by se jim doma za safa nikdy nepískaly

Reagovat
EXoRcIsT

sak sa nam presne taka ani na zaciatku nepiskla

Reagovat
masly008

No právě. Kdysi by jste kopali a oni ne. Teď je to naopak.

Reagovat
Busby babes

Maguire zase skvely pas. Sancho super nabeh.

Reagovat
pingla

však obranu levačkou loboval Matic

Reagovat
Busby babes

aha, pardon. tak skvelej pas od Matice. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic je sice starý ale furt o 5 tříd nad McTominayem

Reagovat
smazaný uživatel

806. Gól a právě se přepisuje historie kdy překonal Bicana, kterému ale obratem najdou dalších 10 gólů během 2 světové války

Reagovat
CHONG

I kdyby se našlo další 50, tak bude Cris na konci kariéry numero uno

Reagovat
Busby babes

tak Bicanovi casto rikaji jeste daleko vic golu, ale nejak je ti statistici neuznavaji.

Reagovat
CHONG

To jo, ale myslím, že Cris zvládne načnout i devátou stovku.

Reagovat
Busby babes

jo, zvlast pokud bude dohravat nekde v MLS. tam muze pridat hodne golu.

Reagovat
CHONG

Reagovat
kissak

Koukám CriCrimu trucování v Portugalsku hodně prospělo.

Reagovat
O.Giroud

slabi obidvaja, toto si Arsenal musi ustrazit ako nic

Reagovat
niflheim

Jen si zvedejte ty ruce, vy chujopleti!

Reagovat
nani92

S Ronaldom by sme to City porazili, škoda

Reagovat
pingla

Reagovat
mithro

Reagovat
stuff

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč si nekřikl?

Reagovat
masly008

Řekl bych že křikl, ale Kane no

Reagovat
vodka

Rash je ale furt dost špatný

Reagovat
Tommy$

Rashford pořád nic moc, ale už je vidět trochu zlepšení

Reagovat
Gareth Bale 11

Kulu je skvelej.

Reagovat
O.Giroud

Kane dement

Reagovat
nani92

Nie som rasista, ale Pogba bez vlasov vyzerá ako Drogba bez vlasov

Reagovat
wild

*ako Martial

Reagovat
fenixLFC

akoze po vsetkych tych srackach co mal na hlave vyzera bez vlasov fakt jak keby mal leukemiu

Reagovat
Svatej

Wat

Reagovat
John Obi Mikel

Chce říct, že mají stejný účes.

Reagovat
Mato178178

a co je na tom rasiticke

Reagovat
Vlkoslav

Asi jako kdyz v kauze Mendy pridali novinari fotku jinyho Mendyho, cernej jako cernej, zejo

Reagovat
Mato178178

wut tak to vobec nebolo myslene, ale nemusi davat poznamku, ze nie je rastista hned ked hovori o nejakom cernochovi len aby si v tom nahodou niekto nehladal rasizmus.

Reagovat
Neutron

Reagovat
C0br

dozadu to hoří hrozně, naprostá neschopnost vyhrávat osobní souboje

Reagovat
stiflerovamama

Neviem si predstaviť, že by toto Spurs prehrali.

Reagovat
jsemdement

Prvni ruka 50% na 50%, druha 98% na 2%.

Reagovat
Kixi Syhimour

United efektivní, Spurs se snaží za každou cenu vyrovnat a pak je Reguilon vrátí zpět

Penalta proti Manchesteru naprosto jasná, Diera by snad mohlo omluvit, že byl v pohybu, nicméně stejně penalta.

Reagovat
r.mrazik

Být tam Alex, tak po zápase začne už křičet při rozhovoru, jak je tohle možný...letošní sezónu nás ti rozhodčí řezou hrozně

Reagovat
Svatej

Az si rikam, koho nerezou nakonec teda? City a dal?

Ja i ostatni modraci posledni 2 mesice besnim každej zápas, Arsenal vyšel s regulérní kampani, vy si taky umíte užít..

Reagovat
r.mrazik

to nevim,ja na ostatni zapasy nekoukam (bohuzel? bohudik? )

ale v tech nasich je snad jakekoli sporne rozhodnuti proti nam

Reagovat
PP

Loni to bylo pro nás bylo horší.. teď už aspon nějaká ta vlaštovka od VARu přiběhne, ale loni to byla hrůza.

Reagovat
Svatej

Ze jsou sudi nekonzistentní při pískání ruky mezi ruznyma rocnikama nrbo fazema sezony jsem si uz zvyknul. Ze jsou nekonzistentní i mezi jednotlivýma zapasama během týdne taky.

Ale ze budou nekonzistentní i každých pár minut, to je fakt prdel Sice by ta Ronaldova strela sla.do hajzlu, takže by technicky vzato United ziskali pecku za nic, ale pravidlove bejt mela, zvlášť v souvislosti s tou druhou peckou.

Ronaldo je taky zajímavej. Pri buildupu ho vidim casteji nekde na pravym bekovi nez na hrotu, kde je dost prázdno a přesto ma dvě branky. Cimdal min tomu rozumim

Reagovat
Svatej

Jo a Lloris by dle myho mohl chytit obe strely, byt u druhy to bylo o náhodě

Reagovat
Whitemedia

Tu první měl mít stopro.

Reagovat
Busby babes

presne ja uz neresim to, ze dneska neco nepiskne, ale minulej tyden nebo v jinem zapase to same jo. ale ze i v ramci jednoho polocasu stejne situace posoudi uplne opacne... jhako wtf.

Reagovat
Busby babes

tak ten centr sel taky nekam do pice a nic by z toho nebylo. tam myslim v ten moment nikdo ze Spurs moc nebyl...

Reagovat
Svatej

jj, ale tim, ze tam to piskli, js to nejakou divnou logikou z ty myslenky vynechal

Byt samozrejme kdyby slo o centr na prázdnou bránu pro hrace, co doklepava, tak to je furt víceméně jak strela na bránu z hlediska nebezpečí, ale to tenhle pripad nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Bez McTominaye je ta záloha hned lepší

Reagovat
vodka

fakt se na tyhle hovadiny vyser. v záloze hoříme jako prase

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

vsak vis jak to s nim je. kdyz se vyhrava, tak to vystreli do nebes, kdyz se nedari, tak prodava celej kadr.

Reagovat
r.mrazik

pokazdy mi prijde,ze souper se do utocne tretiny hriste dostava extremne jednoduse...kazdy zapas

Reagovat
Mato178178

Reagovat
O.Giroud

pozeras na livescore?

Reagovat
Busby babes

Matic mel ten super centr, coz on teda dokaze dlouhodobe tyhle prihravky mezi rady/za obranu, ale jinak hori jak papir.

Reagovat
mithro

Reagovat
Tommy$

Největší problém vidím v tom, že nemáme už žádného streďáka, Fred má kartu a je slabej, a Matič za 10min odpadne

Reagovat
Busby babes

Lingard a Pogba na CM. pripadne Phil fuckin Jones!!!

Reagovat
jk

Sessegnon > Reguilon

Reagovat
Busby babes

zasadni otazka, vyrovnaj uz ve 48. nebo pozdeji?

Reagovat
r.mrazik

4 stoji kolem Kanea a nikdo do nej...matic at jde do kelu uz

Reagovat
r.mrazik

4 stoji kolem Kanea a nikdo do nej...matic at jde do kelu uz

Reagovat
Tommy the Gunner

Pogba prodal vlasy?

Reagovat
Busby babes

Sounessovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Moss

Reagovat
mithro

Moss, kedy konci? po sezone?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude pískat dokud ho neodnesou nohama napřed

Reagovat
Whitemedia

Ten bude pískat do té doby než se vyžere tak, že ho z bytu budou sundávat hasiči. A i v tom případě by pravděpodobně prošel testy a mohl pískat dál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rashford

Reagovat
r.mrazik

s maticem v zaloze se to fakt neda...on si mysli,ze to odehraje vsechno pozicne,ale neni vubec nikde...nema centry,nema odrazeny mice,nema souboje,nema nic...hruza

Reagovat
Likan7

Je mi strašně líto Rashforda. Úplně jsem v něm viděl toho nástupce Ronalda. Ty přešlapovačky a technika byla famózní.

Reagovat
O.Giroud

Romero to si mal nechat pre Ronalda on rad okopava

Reagovat
Wazza228

Fredinho

Reagovat
PP

Podme Totáč na tu remizu..

Reagovat
O.Giroud

Doherty no toto neni zufaly Leeds ci Everton

Reagovat
r.mrazik

kruva mame protiutok na rash na leve strane nikde...lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford musí odejít jestli chce zachránit kariéru, škoda čekal jsem že bude hráč na 10 a víc let

Reagovat
Kixi Syhimour

Kapitán

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

tak ruky za usi a oslavime to

Reagovat
wild

Reagovat
Mimalu

Harry

Reagovat
kaja900

Zas tenhle pomatenec..

Reagovat
smazaný uživatel

Harry by si to měl jít hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire . Rikal sem ze je prokletej a smali ste se. Btw. Oba komentatori si 3x behem jedne akce spletli Kanea s Maguirem, to.je celkem dost.

Reagovat
Losinho

Pro bránu United jsou nebezpečný podobně.

Reagovat
Minister

Vždy si ho splietol ten istý nie obaja.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej si ho imho spletl chvilku predtim a pak dvakrat za sebou po golu ten samej

Reagovat
Minister

Podľa mňa to bol vždy ten istý... a teraz zase.

Reagovat
EXoRcIsT

kurva do pice ako toto moze platit sak tam bol hrac Spurs v offside a Maguire musel nanho reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire? Reagovat? Ok

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Losinho

To je hroznej buzík ten Maguire neuvěřitelný

Reagovat
Likan7

To už je fakt komický co se děje

Reagovat
Nizzie

Maguire je střelec a komentátor prý jasný offside Romera

Reagovat
krisa

Tak asi by do toho skluzu nešel, kdyby tam ten hráč před bránou nebyl

Reagovat
Nizzie

No asi... ale možná by do něj preventivně šel i tak a výsledek byl stejný

Reagovat
O.Giroud

pochvala Maguira za gol bude?

Reagovat
Al Capone

Tvl k cemu ten var je.. jasny ofsajd.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Diskostu

Ale Romero je riadny hnoj

Reagovat
Nikikrew

Dobrý kkt bo

Reagovat
Busby babes

tohle neni offside? Maguire smula no, ale hasil neco, co posrali jini...

Reagovat
mithro

ani nekontroloval. naco.

Reagovat
Busby babes

ja uz ani nejsem nasranej, to je proste komedie. jsem zvedavej, jak to v pondeli okomentuje Dale, treba tam je nejak divne to pravidlo napsane.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom dnes hraje dobře

Reagovat
vitasrp

Tohle pravidlově ofsajd ani být nemůže, ty můžeš stát v ofsajdu a může na tebe směřovat přihrávka, nicméně se to bere tak, že nemůžeš za to, že si to obránce napálí do vlastní sítě. Samozřejmě za předpokladu, že na něj v tu chvíli nevytváříš tlak, čili nejseš s ním v souboji.

A upřímně si teda nejsem ani jistej, že by to i podle čar ofsajd opravdu byl.

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej na pondelni VAR vlakno no. ta prihravka na nej smerovala, on proti ni sel, to proste beru jako zapojeni do hry. Ale je mozny, ze se to tak dle pravidel z nejakeho duvodu nebere. z toho zaberu, co ukazovali to vypadalo, ze byl tak metr v offsidu, tak uvidime. odpoledne jeste kouknu na MOTD, treba tam byl nejakej lepsi rozbor.

Ve vysledku, vyhrali jsme, je to fuk.

Reagovat
vitasrp

Podle mě přesně podobnou situaci jsem viděl v instruktážních videích, co pouštěli rozhodčím, prostě modelové situace, co jsou sporný. Bylo to určitě před covidem, ale byla tam takováhle situace, kdy bylo popsaný, že tady to pravidlo hraje pro ofenzivního hráče a jako ofsajd by se to posuzovat nemělo.

Reagovat
r.mrazik

mas pravdu,jako offside se to neposuzuje

ale je to dalsi pravidlo na houby,kdyz se ten hrac zapojuje do hry

Reagovat
Busby babes

ok, ono uz to vcera par lidi psalo, ze tim, ze si dal vlastnaka jakoby zrusil pripadne offside postaveni nebo jak to napsa, proste jak pises, ze se to nebere jako aktivni zapojeni. No, divny pro me, ale fajn.

A kiwwi vedle pise, ze Romero nebyl za balonem v momente prihravky, coz mi neprislo, ale nevidel jsem nejake poradne opakovacky.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

Romero ty krávo

Reagovat
mithro

ale teda, nebol to ofsajd? ci to sa nerata.

Reagovat
EXoRcIsT

sa to nerata pretoze rozhodcovia v PL ani nevedia pravidla

Reagovat
Kixi Syhimour

Byl bych za, ale tohle se podle mě konzistentně nepočítá

Reagovat
mithro

njn asi je tam nejaka loophole. idealne to mal kapinta nechat tak ale...

Reagovat
Mimalu

ale ty rozhodnutí sudích dneska úplně United nepomáhají kulantně řečeno, toto klidně mohl být offside...

Reagovat
John Obi Mikel

Tottenham suchej hajzl dneska asi

Reagovat
jk

TOP střelci Spurs. Kane, Son, Own Goals

Reagovat
C0br

'arryho fakt vyplatit ze smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejhorší na tom je že do teď hrál dobře

Reagovat
kaja900

Maguire má vůbec někdy zápas kde neudělá hrubku nebo si nedá vlastnaka ? to je stejně mazec že takový pomatenec hraje základ united a ještě je kapitán

Reagovat
Minister

To pravidlo o ofsajd resp. zapojenia hráča v ofsajde do hry je proste nejasné.

Reagovat
vitasrp

V tomhle ohledu není, tady je to jasné, tam prostě dle pravidel žádný aktivní zapojení se hráče v ofsajdu nebylo.

Reagovat
Gareth Bale 11

Romero ve zmrdstvi nahradil Lamelu.

Reagovat
jk

Jako za to jak si vysmál Maguirovi?

Reagovat
Busby babes

jj, je to kreten. jeste kdyz byl zrovna on v offsidu. skoda ze to pak neodvolali, byl by za jeste vetsiho kokota.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Gareth Bale 11

Tak ne jen tim, on je celkove takovej, vse tvrde dojizdi, provokuje atd. Ale ja jsem rad, aspon nekdo takovej tam je.

Reagovat
jk

Jj, on je provokativní typ dost

Reagovat
Diskostu

Spurs pekná tlačenka odpustená penalta teraz toto..

Reagovat
Vsadim gule

My si umíme dat i vlastnaka z ofsajdu

Reagovat
Wazza228

Ta naše kvalita na lavičce je šílená. My tam prakticky nemáme koho dát na oživení. Ještě, že se rozehrál Elanga, ale jinak máme do útoku na střídání jen Lingarda a Cavaniho.

Reagovat
r.mrazik

matic dolu,pogba vic zpatky a lingard na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani. To bude mezihra. Uruguajsky Chory.

Reagovat
SpecialOne

Možná ani nebyl v ofsajdové pozici. I pokud ano, nezapojil se do souboje s bugheadem. Přece byste nechtěli, aby takové góly neplatili...

Reagovat
kaja900

Jak je možný že VAR nekontroloval tu ruku v prvním poločase ani ten ofsajd teď.. na co tam pak je

Reagovat
Greny

jakej ofsajd?

Reagovat
Busby babes

Ale aspon ze se toho RR neboji a posle tam dalsiho utocnika.

Reagovat
herbage

remíza dobrá, udržet

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Mimalu

Ronaldo dneska

Reagovat
EXoRcIsT

tam mate vy spiny totenhamske CR7

Reagovat
Kixi Syhimour

A je to tady znova

Reagovat
kaja900

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOL

Reagovat
John Obi Mikel

Ronaldo >>> Messi

Reagovat
smazaný uživatel

>>>>>>>>>>>>>*

Reagovat
Diskostu

myslim že ani zarytý Messiholici nenamietajú...

Reagovat
Petr20

Dneska ano, stejně jako ve středu Benzema, ale v historii na Messiho nikdo nemá to musíš uznat zase ty

Reagovat
Neutron

Reagovat
Losinho

V tý mentalitě je mezi nima rozdíl úplně neuvěřitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhrajem tak by se na to mel CR vysrat a jit za lepsim.

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDO DAY !

Reagovat
Busby babes

konecne Ronaldo super zapas.

Reagovat
mithro

no nic, Brady musi na kazdy zapas, kde hra Ronaldo, teraz uz ma cas

Reagovat
John Obi Mikel

VYROVNAT

Reagovat
Busby babes

neboj...

Reagovat
Konspirator

Odpověď na Benzína

Reagovat
PP

Čumím na to po očku, ale Sancho mi přijde že se hodně zvednul.

Reagovat
Wazza228

Sancho je teď skvělej a rozhodně nejlepší útočný hráč United v tuhle chvíli.

Reagovat
r.mrazik

posledni dobou je fakt skvely

Reagovat
Mato178178

zase neprehanajme

Reagovat
r.mrazik

neprehanim,hraje opravdu skvele

bohuzel ostatni spoluhraci moc ne

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
pingla

siiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Skalda29

Rolandooo

Reagovat
Wazza228

Reagovat
PP

Ty jo.. on s dobrým servisem bude prostě luxusní zakončovatel napořád..

No nic, třeba to vyjde i podruhé - Podme Totáč to vyrovnat..

Reagovat
mithro

corners powerhouse

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

Viva Ronaldooooo

Reagovat
Nikikrew

Ronaldo je to kráľ

Kde sú tí fans ManUtd ktorí ho stále vyhadzovali. Klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Masturbujou nad Martialem co hral v unelym spanku, curaci.

Reagovat
r.mrazik

protoze se pocita jenom dnesni zapas z cele sezony

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi bys tam mel Cavaniho? Martiala? Greenwooda?

Reagovat
r.mrazik

dneska ne,

v cele sezone radeji masona

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Remt

Co ten vůbec dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Drbe si hlavu.

Reagovat
r.mrazik

pustili ho tusim na kauci a ted se ceka,co policie...myslim,ze je obvineny a bude soud

Reagovat
dantetomas

zalozil profil na Tinder a caka, kto sa ozve

Reagovat
Nikikrew

Aha.. No štatistiky hovoria niečo iné

Reagovat
r.mrazik

hovoria ze jsme paty a ronaldo hraje jinak opravdu dost marne

prvni zapas a tenhle byly jeho extra povedene, jinak to je marnost

Reagovat
Nikikrew

Hovoria aj to, ze Ronaldo je na delenej 2 pozicii a ma zatial spomedzi nich najviac assists co je v jeho veku uctihodne nemyslis? Ano nie je to ideal ako cela vasa sezona ale Ronaldo tie goly dava, zachranoval vam prdel v LM a nemyslim si ze je tak marny ako ho vykreslujes ty. Vo vasom kadri su mozno 2-3 hraci lepsi od Ronalda tuto sezonu.

Reagovat
r.mrazik

pokud jeho goly znamenaji,ze jsme paty,tak jsou celkem k prdu

ono je taky dobry se podivat na goly ostatnich v sezone...ted nasi hraci maji 18,9,6,5

samozrejme neni odehrana sezona...

ale loni? 28,21,17,12

to,ze prisel roncek,hraje se dost na nej a on dava nejaky goly proste neznamena,ze to byl dobry prichod...cely tym hraje na nej...ze ma goly je nadherny,ale docela k hovnu

Reagovat
Nikikrew

A ty si myslis ze s Masonom by ste na tom boli lepsie?

Reagovat
r.mrazik

tipuju,ze bychom na tom byli dost podobne...

Reagovat
Nikikrew

no odvazny tip ale dobre

Reagovat
r.mrazik

na tom neni nic odvaznyho,vsak jsme i pod arsenalem..to je hrozna ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Ronalda nemusim, ale ty jsi úplně mimo frajere to je jako, kdyby v e firmě se chtěli zbavit nejproduktivnějšího zaměstnance jenom proto, že ostatní na to serou a vezou se na základě jeho výsledků takže ještě jednou, jsi debil....

Reagovat
r.mrazik

diky...chces klicenku vocasku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi nejostřejší tužka v penále vid?

Reagovat
r.mrazik

To je idiot...

Zkus to znovu a lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny idiot jsi tady ty jeste dalsi kecy o tom, ze Ronaldo Vas potapi ty sasku

Reagovat
r.mrazik

nevotravuj vocasku

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, sere tě že nemáš pravdu ty žebráku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

To je toho, 12 gólů má u nás 3. Nejlepší střelec

Reagovat
stuff

Reagovat
jk

Ronaldo je dneska fakt jinde

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Pogba červená

Reagovat
SIRBRANIKE

Son hrá dneska v cvičkách?

Reagovat
Losinho

Roncek nesmysl

Reagovat
Konspirator

Druhý nejlepší střelec PL..

Reagovat
Minister

Nie je to tak, že keď super dostal žltú, tak nemusíš ísť po ošetrení za čiaru?

Reagovat
Wazza228

Co má dneska Son za boty? Tomu to snad už třikrát podklouzlo.

Reagovat
Konspirator

Ronaldo je dneska boží.. on to potáhne i po čtyřiceti

Reagovat
vodka

sak od vanoc byl pomalu nejhorsi pravidelne hrajici hrac

Reagovat
mithro

jemu fakt mohol prospiet ten oddych. jeho hrat kazdy zapas 90 minut nema vyznam.

Reagovat
Busby babes

jj, on ma letos u nas odehrano asi 3. nebo 4. nejvic minut. To je proste sileny v 37 letech. Jen si proste nebere volno obtyden jak Cavani.

Reagovat
C0br

To samé loni za Juve. Do zimy fantastický, ale pak ho Pirlo přes leden a únor uhnal, protože Dybala byl marod a Morata je Morata.

Reagovat
mithro

kiezby len obtyden

Reagovat
m.sali

jako Rash začíná bejt pomálu na odpis... pokud ho ale bude Ralf pořád dávat napravo, tak se to nezlepší. tam nezahrál dobrej zápas ani ve svej největší formě

Reagovat
CHONG

Vyhořelý Ronaldo, druhý nejlepší střelec PL Jinak Varane, když vedle sebe vidí Maguirea, tak si musí říkat, do jakejch hoven to spad...

Reagovat
r.mrazik

historicky? to je mozny...

Reagovat
Busby babes

ne, ma 12 golu. jen Salah ma vic.

Reagovat
r.mrazik

mnojo,do dneska byl desaty..ted je na delenym druhym

Reagovat
r.mrazik

a teda Toney ma dneska dva...takze je roncek treti

Reagovat
Busby babes

ne, Toney ma 11

Reagovat
r.mrazik

to uz to tady ma zapocitany? to je rychlost..

Reagovat
Busby babes

tak kdzy tam maj i toho Ronalda...

Reagovat
Busby babes

jo sorry, ty myslis EF. ja koukal na Livesport a premier league

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Maguire mel dneska uplne v pohode zapas. ten gol byla smula, kdy tam proste Dalot a tusim ze Matic nechali uplne volnou stranu.

Reagovat
CHONG

Dneska celkem jo, ale letos jsem už pár vašich zápasů viděl a je to strašný vandrák, vůbec nechápu, jak taková lopata může hrát základ v týmu jako je United...

Reagovat
Fairplay

Takový anglický Jesus Vallejo, ten tam taky vždycky tak zmateně pobihal, když dostal šanci

Reagovat
Kenneth

Neni to dokonce nejdrazsi obrance historie? A to tu nekteri mistni pokukuji po tom Ricem a dali by za nej pres 100 mega a nejradsi by kolem neho postavili kadr.

Reagovat
Busby babes

spanelska sekce je co se tyka anglickeho fotbalu podobne ignorantska jako angicka sekce vuci spaneslkemu...

Reagovat
Petr20

Proti watfordu hraje jak trubka a netrefi nic a dneska zanda takový gól

Reagovat
Gunner14

Dnes v základu Martinelli nebo ESR? Zbytek sestavy je jasný. Dnes Leicester rozbijeme

Reagovat
Gunner14

Jinak po včerejším zhlédnutí United - Spurs si jsem jistej, že jedinej kdo může posrat naše šance na TOP4 jsme my sami. Oba týmy hráli jak tragédi, obrana hrůzostrašná, žádný system. United zachránil Roncek, s čím se dalo počítat, že jeden z nejlepších hráčů v historii je sem a tam bude tahat, ale s tou jejich obranou a "systémem" jim to bude k hovnu

Bipolarní Tottenham o kterým jsem si myslel, že bude náš největší soupeř o TOP4, mě včera přesvědčil o opaku, není se čeho bát, až jim utečou Son a Kane, tak budou absolutně v prdeli.

S tím jak hrajeme, se musíme dívat na Chelsea a bojovat s něma o pozici v tabulce, Tottenham a United pro nás momentálně nejsou hrozba.

Reagovat
Jkb

Když píšeš o Kaneovi a Sonovi, tak jsem viděl tabulku kdo dal letos nejvíc branek za slepice ve všech soutěžích, Kane 21, Son 12 a třetí byly vlastní branky 9.

Reagovat
Gunner14

Je strašně vtipný, že nevyhráli ani jednu trofej, když jim došel generační hráč z jejich akademie a do toho ještě asi nejlepšího hráč z Ásie v historii.

Takový hráče prostě nenahradíš.

Reagovat
Jkb

Měl jsem dojem, že Son podepsal nějakou smlouvu a nikde jsem nezachytil, že by měl odejít, u Kana zase taky není zrovna jistota, že ho Levy někam pustí, i když věřím, že on bude chtít změnit dres.

Reagovat
Mastný Chobot

Brzdil by som s tým optimizmom

Reagovat
Gunner14

Vůbec. Stačí se dívat na to jak hrajeme a jaký máme věkový průměr. Sehnat pořádného shootera a náhradu za Xhaku a budeme bojovat s City/Liverpoolem a ne se zajímat o TOP4. Arteta je skvělý trenér a ukázal, že i na hráče má čich.

Opravdu nutně potřebujeme dostat LM letos, jinak nás to dost zbrzdí. Pomalu zase děláme z Emirates pevnost a ta atmosféra i konečně za něco stojí pravidelně.

Ten potenciál je tam fakt neuvěitelný a já z toho co jsem měl možnost vidět pod Artetou, tak tam ten progres a plán co chce hrát, jaké chce hráče a tak dále, jasně vidím.

Konečně se zase blýská na lepší časy v Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

Dobre, no, povieme si dnes, keď nás v našej pevnosti vyklepe Leicester bez Vardyho

Reagovat
Gunner14

dáme jim minimálně 3 kousky

Reagovat
Vlkoslav

Inu, snad mas pravdu, ale taky bych alespon lehce brzdil nadseni, ikdyz uz mam taky mnohem vetsi ocekavani oproti zacatku sezony..

Reagovat
Mastný Chobot

dobre, snáď máš pravdu

Reagovat
Kixi Syhimour

To podáváš hodně jednoduše ten krok k bojům s námi.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

a dokonce tam vynechal nás tyvole, parchant

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Sorry, ale s vámi už nikdo nepočítá

Reagovat
M0rb1D4S

Arteta byl za ty necelé 3 roky u Arsenalu asi 6x na vyhazov a 6x reinkarnace Guardioly

Reagovat
Gunner14

Jak u koho no. U mě to měl nakloněné jen jednou, když porovnáš ty hráče co měl na začátku a teď, tak to je neskutečný posun.

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

To jsou bajky asi i mezi tady tou sentimentální skupinou, ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Většina lidí je jen připosraných, protože nedokáže vnímat ani co hrajeme. Hráči lépe a lépe ten systém chápou, zlepšuje se chemie mezi nimi a drtivá většina z nich má mnoho času do peaku, navíc jsou tam v základu dva významné problémy a dalším je šířka kádru - u obojího očekáváme do další sezóny progres.

Neřekl bych hned útočit na Man City/Live, ale přiblížíme se k nim značně ...pokud se nám teď vyhnou zranění a dáme tu LM, tak ta šířka stále asi nebude dostatečná, aby jsme s nimi drželi krok.

Reagovat
J0EL

nemame byt aktualne preco priposrani. Hrame urcite lepsi futbal ako United ci Slipeky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Uvedomuješ si ale, že jste měli za sebou právě parádně snadnej los a to pravý pekl ovás teprve čeká, že jo?

Reagovat
Gunner14

Parádně snadnej los bych si představoval jinak, než 2 zápasy s Wolves, kteří sebrali body Tottenhamu, United i Chelsea a ještě neprohráli s týmem z TOP7 o víc jak 1 gol

Reagovat
Svatej

Tak jestli ti přijdou Wolves jako těžkej los, tak se těším, jakej termín vymyslíš pro to, co teď příjde.

začnu od od 20.11., kde jste měli serii těžších zápasů

L Pool 0-4

W Newcastle 2-0

L United 2-3

L Everton 1-2

Potom výhry na Southamptonu, West Hamu, Leeds, Norwich, Wolves

Remíza Burnley

Odloženo Spurs a Chelsea

Prohra City

Spíš se ukazuje zatím, že jste dostatečně siln, aby jste naprosto minimálně ztráceli se chcankama až průměrákama, ale kohokoliv lepšího absolutně nejste schopni porazit.

Los, kterej vás čeká

Tottenham, Chelsea, Lester, Pool, Villa, Palace, Brighton, Soton, United, West Ham, Leeds, Newcastle, Everton

Pokud by jste si vedli podobně dobře jako v prvních zápase, je z toho 23 bodů z 39. To by na top 4 stačit mohlo, ale pokud se nějak nesesypeme (a my naopak máme celkem lehkej los), nebo nám neodečtou body, tak bych ten optimismus krotil.

Reagovat
Svatej

ještě dodám, že jedinýho špičkovýho soupeře, kterýho jste porazili, byl tuhle seoznu Tottenham. Všechno ostatní jsou prohry

Reagovat
Svatej

+ teda náš los pro srovnání

Arsenal, Lester, Newcastle, Brentford, Soton, Leeds, West Ham, Everton, Wolves, United, Watford

Až na AFC(H) a United(A) veškerý topky odehrány. Venku nás čeká do konce sezóny už jen Soto, United, Leeds, Everton..

Reagovat
Maximm9

Nevim no, prijde mi ten los hodne podobny jako ma Arsenal + Chelsea hraje jeste LM, jestli nas z ni potom nevylouci, protoze na dalsi vycestovani v pripadnem dalsim kole nebudou penize

+ taky hrajeme FA Cup, takze sily budou dochazet

Reagovat
Svatej

No místo Poolu máme Brentford, Místo Tottáče Watford, místo Palace Wolves a nemáme Villu + ve vzájemným zápase furt budeme favoriti my Těch rozdílů tam je furt dostatek

Reagovat
John Obi Mikel

Zase jsou to ale právě ty zápasy, kde jsme si v tom listopadu/prosinci nahnali tu ztrátu

Reagovat
Svatej

Tak z naší strany nevidim problém soupeřích, ale spíš v tom, v jaký kondici jsme byli. Teď už máme téměř kompletní tým až na Chilwella a 1x Jamese.

Reagovat
Maximm9

Ty problemy okolo klubu se casem projevi i v tymu podle me. Bude to spis o mentalite u nas

Reagovat
Svatej

Hmm tak toho (toho = ztráty mentality/síly) se teď bojim jako posledního. V tom týmu je lídrů plná prdel..

To spíš ta obecná budoucnost mě děsí, tahle sezóna tolik ne

Reagovat
Maximm9

Ja jsem zvedavy jak to bude v LM pokud postoupime a budeme muset vycestovat treba do Spanelska apod... Lille bylo uz zaplacene dopredu, takze s vycestovanim nebude problem.

Reagovat
John Obi Mikel

Na vlastní náklady

Reagovat
Jkb

Bude dost záležet kam nám FA vloží zápas s Chelsea a derby se slepicema. Jinak tam peklo taky úplně nevidím, nejsou tam snadní soupeři, ale peklo to taky není.

Reagovat
Svatej

Mě to teda přijde celkem těžký Spurs ale mají taky složitej los

Reagovat
Nikikrew

tento prehanny optimizmus je az trapny

Reagovat
Gunner14

Trapný je být furt připosranej a negativní už by ses měl přenést přes to, že ti Arteta vyhodil Mesuta

Reagovat
Nikikrew

Ozil s tym nema absolutne nic spolocne to fakt neviem ako si nato prisiel. Ja Artetovi samozrejme fandim a vidim ten progress ale stale proti silnejsim timom sme nehrali vobec dobre (City, Liverpool, United, Chelsea) stratili sme body proti tragickemu Evertonu a Brendforde doma s Burnley atd. Preto srsit takym optimizmom nie je uplne na mieste. Budem, ked zvladneme Marec a April solidne a potom sa mozme bavit inak. Ja hodnotim sezonu po 38 kol, nie v Marci.

Reagovat
Jkb

Jak můžeš říct, že jsme proti City nehráli vůbec dobře, proti United taky, s Liverpoolem jsme hráli dobře první půl hodinu, oproti tomu co bylo před dvěma lety? To je úplně neporovnatelný.

Reagovat
Nikikrew

Pretože som logicky myslel zápas na Etihade žeby? D Liverpoolom sme dostali 4:0 čo mám ich chváliť?

Reagovat
Gunner14

Come on.. to fakt chceš hodnotit naše výkony proti TOP týmům na základě zápasu, kde jsme nastoupili s obranou: Leno - Cedric, Chambers, Holding, Kolasinac. S tím, že Xhaka dostal červenou v 35. minutě a z lavičky nás šli spasit El Neny a Niles?

Reagovat
Nikikrew

Tak jasne ze na City sme hrali v horsej zostave, to beriem ale stale to bol debakel. Na Liverpoole sme hrali v plnej sile a stale ta ista pesnicka...

Reagovat
masly008

Nehrál s Poolem v základu Sambi a Tavares?

Reagovat
Gunner14

Tak já nesrším optimismem, skrz výsledky, ale skrz to jak hrajeme. Máme nejmladší tým v lize a ti kluci hrajou jak, kdyby spolu byli už 4 roky. Nedostat TOP4 by bylo velké zklamání, proto jsem psal, že tohle je pro nás absolutně nutný, jinak nás to zbrzdí jak prase.

Trošku optimismu to chce po tolika letech. nemyslíš? Snad mě v tom dnes kluci podpoří a ukážou, že nemelu jen sračky

Reagovat
Nikikrew

Ale ja s tymto suhlasim, rozhodne. Mame velky potencial do buducna a ak nedame top4 bude to obrovske sklamanie. Len reagujem nato, ze Spurs a ManUtd nie su ovela vacsi tragedi ako my. Mali sme lahky zreb, teraz mame o dost tazsi tak sa uvidi. Za 2/3 zapasy mozeme byt opat na 6-7 mieste tak treba momentalne stat pevnymi nohami na zemi a ist od zapasu k zapasu. To je cele

Reagovat
Gunner14

"tak treba momentalne stat pevnymi nohami na zemi a ist od zapasu k zapasu."

To je přesně to co potřebují brát hráči a Arteta v potaz a něco mi říká, že tomu tak aj je. Není potřeba se koukat na MU/Spurs, pokud si my uhrajeme to svoje.

Já jako fanoušek, beru v potaz i to, že když sleduju Tottenham/United, tak tam nevidím žádný systém / něco co by nasvědčovalo tomu, že nás předběhnou, že by jim třeba ruplo a naráz vyhráli všechny zápasy v lize. Můžeme to posrat jenom my.

Reagovat
Svatej

Z druhý tsrany je super vidět vaši fanbase s trochou míň vrásek... I když mě v ápasech poslední léta nesmírně serete, furt vám dost přeju.

Reagovat
Lovec

Reagovat
Golasso

Hele, s tímto bych brzdil .

MU možná hrají tužku, ale jak sám říkáš, papírová kvalita tam je obrovská a prostě borci jako Ronaldo nebo Cavani i toho Maguira přestřílí. U nich navíc nikdy nevíš, kdy se vzbudí a začne se jim zase dařit. Mají v tom týmu taková jména, že kdyby si to sedlo, můžou ligu celkem válcovat. Jediné štěstí je, že si spíš Putler sedne ke svým poskokům u normálního stolu, než že si sedne hra MU.

Větší vrásky mi dělají slepice. Část hráčů jsou tam matláci, ze kterých musí mít Conte noční můry, ale s těmi dobrými určitě ještě zakouzlí. Včera taky nehráli špatně. Řekl bych, že líp než MU. Mají skvělý přechod do útoku při brejcích a tam už pak Son s Kanem něco vykouzlí. Sice jim možná utečou, ale to už bude sezona dohraná ...

Reagovat
Gunner14

K čemu jsou jim jména, když hrajou úplnou tužku? Samo sebou, že budou vyhrávat zápasy a držet se u špičky s takovými hráči a neříkám, že si to nemůže časem sednout a rázem budou zase schopní konkurovat, ale momentálně to z toho co jsem u nich viděl, doopravdy nehrozí, stejný se Spurs.

Reagovat
Gunner14

Pro fandy Arsenalu, kteří ze zkušeností ví, že by neměli být optimistický, protože se jedná o Arsenal, doporučuji tenhle Twitter účet: https://twitter.com/nonewthing

Občas působí, že je deluded a namyšlenej, ale taktice a fotbalu rozumí

Reagovat
Lovec

Držme se trochu nohama na zemi. Řeknem si dneska po Lesteru ... Měli jsme lehký los, jsme mladý a psychicky labilní tým (ačkoli to v posledních utkáních bylo lepší, ale nevěřím tomu, že se něco zásadně změnilo) a riskujeme s šíleně úzkým kádrem, kde stačí, aby se zranil Saka/Laca/některý ze střeďáků, a jsme dost pravděpodobně v prdeli.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Jasně, já Vás všechny chápu a vím, že to ode mě zní hodně optimisticky. Ale prostě konečně mám zase radost z toho sledovat kam se jako klub posouváme a ten kdo to z řad fans Arsenalu nevidí, tak je slepej.

Manažer, který tu působil jako kapitán a ukončil tu kariéru, po několika letech byl po boku Guardiolovi a mohl vidět a učit se jak funguje TOP tým a TOP manažer. Nehledě na to, že dělal kapitána pod Wengerem, který sám říkal, že vidí Artetu jako budoucího manažera.

Arteta vyhrál hned na rozjezd FA Cup a pomalu a jistě přebudoval tým ze starých přeplacených páprdů a toxic osob na mladý hladový tým, kde tvoří jádro odchovanci klubu a angličtí hráči.

Arteta konečně dostal hráče, které potřeboval na to, aby mohl hrát systém který chce a já nevím jak vy, ale já se po hodně dlouhé době konečně zase bavím tím jakým způsobem hrajeme.

Neříkám, že budeme vyhrávat titul za titulem a že vyhrajeme LM, ale máme před sebou dost zajímavých 5 let, ten tým spolu s manažerem na to má. A opravdu mi nepřijde jako nějaké velké sci-fi, že dejme tomu za 2-3 roky kdy tihle mladíci budou spolu růst, za předpokladu, že nikdo neodejde a vhodně se ten tým doplní, abychom bojovali o hlavní příčky, Pep a Klopp už tady tou dobou dost pravděpodobně nebudou.

Reagovat
masly008

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Zranění jsou hrozba ale.

Reagovat
Gunner14

už teď jsem si myslel, že zraněním Tomiho jsme v prdeli, ale Cedric se zatím drží víc než slušně. Zranit se takový Saka/Partey/White/Xhaka, tak jsme regulérně v prdeli.

Reagovat
masly008

z těch 4 co jsi napsal by největší ztráta byl Thomas.Zbytek by jsme jakž takž dokázali krátkodobě nahradit.

Reagovat
SunFells

Saka a pak White/Thomas

Reagovat
masly008

Za saku máš ESR nebo Pepe, jasně nejsou až tak dobří,ale ten rozdíl je menší než Thomas a Sambi potažmo El neny

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, co nejvíc takových vyjadření o světlé budoucnosti arsiku. O to bude sladší sledovat vaše tlamy potom co zjistíte ze jste měli růžový brýle a skončíte opět mimo Evropu. Fakta- reinkarnace pepika skončila osma, osma, a letos se zuby nehty tlačí na neuvěřitelný 4 flek, kterej samozřejmě nebude. K popukání jak si mažete med kolem hub. Díky za pobavení

Reagovat
Gunner14

Já děkuji za názor někoho kdo Arsenal viděl jen v zápase s Chelsea a nemá jakékoliv přínosné informace, které by podpořili jeho názor, kromě toho, že nemá rád Arsenal

Reagovat
zasranej malíř

OT: Můžu poprosit o vyplnění dotazníku? Děkuji

https://forms.gle/QerxpxCbPexa8jxL9

Reagovat
Neutron

Bezne by som jebal na cely dotaznik, ale mas dobry nick

Reagovat
Explicitni_Euler

Nemáš zač, u mě se jednalo o jednu otázku .

Reagovat
Svatej

[Carrusel Deportivo] Romain Molina: Mbappé, Al-Khelaifi, Leonardo and Pochettino will not continue at PSG.

Já měl vzato, že když odejde Khelaifi, tak zavírají krám, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Khelaifi je figurka poverena vedenim, ale realne se zodpovida jeste sejkovi. Kdyz odejde, tak si tam dosadi nekoho jinyho.

Reagovat
Svatej

aha, ok

Reagovat
Agent z Melmacu

zodpovídá se šejkovi = he is dead already?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

In the event of Leonardo's departure, the profile of Fabio Paratici appeals to the Qatari decision-makers

[@JulienMaynard]

Takže rovnou vezmou i Conteho

Reagovat
Svatej

Přál bych mu to. Zaslouží si jednou vést opravdu exkluzivní tým s neomezenýma možnostma.

Reagovat
Agent z Melmacu

aj tam sa rozháda

Reagovat
Golasso

Oba jsou u slepic čerstvě, ale minimálně tlak na Levyho a z toho plynoucí rozepře by z toho být mohl.

Reagovat
jk

Když se vrátí Pochettino tak klidně

Reagovat
Whitemedia

A Conte si dotáhne Lakaku. Pohoda.

Reagovat
Wazza228

Ten má jít do "milovaného" Interu, ne?

Reagovat
Whitemedia

To by ho nejdřív museli chtít.

Reagovat
O.Giroud

No po poslednych zapasoch mozno aj zmenili nazor

Reagovat
John Obi Mikel

Bude to dneska těžký zápas, Newcastle má formu a navíc k naší doznívající herní krizi se připojily zákulisní problémy, které se velmi pravděpodobně projeví. Budu rád za jakoukoliv výhru.

Reagovat
kissak

Myslím, že nebude. Bohužel skvělá série nám dneska bude utnuta neboť poslední 2 zápasy jsme měli se štěstím.

Reagovat
vladis271

City pri momentálne zhodnom počte zápasov sú oproti nám +3 body, na skóre -3. Ťažký zápas na Emirates v stredu, ale toto ešte môže byť fakt zamotané.

Reagovat
Kixi Syhimour

Středeční Londýn rozhodně nebude nic snadného , mám vcelu obavy

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě láká vsadit na Newcastle =D Kurz jako víno a Chelsea přece nemůže být v pohodě.

Reagovat
Svatej

=D (y)

Reagovat
Maximm9

Minimalne bych dal na nejaky random tiket neprohru Newcastlu

Reagovat
kissak

Na nás to stačit bude.

Reagovat
EZ

()===D

Reagovat
O.Giroud

tbjb xD

Reagovat
VTID94

Stevie má veľký záujem o Wijnalduma. Už sme mali kontaktovať PSG... Hmmm

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem četl Slavie

Reagovat
VTID94

Reagovat
kissak

Záloha Couts a Džíny to by bylo.

Reagovat
aragorn

Reagovat
SCELO

stevie NIEEEEEEE jeho nie, najzbytocnejsi hrac, zober radsej mna

Reagovat
Remt

Nejzbytecnejsi?

Reagovat
SCELO

ano presne tak, dufam ze plne suhlasis, poznam odpoved

Reagovat
Remt

Odpovím ti otázkou - jak neprostupne vypadala záloha před a po jeho odchodu z LFC?

Reagovat
SCELO

nepriestupne ? podla mna rovnako ale dopredu to bolo lepsie

Reagovat
SCELO

*je lepsie

Reagovat
O.Giroud

radsej Cana, ale takto tam zachvilu bude Suarez, Origi mozno Lovren alebo Grujic

Reagovat
Coutinho10

to byla super posila

Reagovat
spider_8

Reagovat
Vlkoslav

Doufam ze se o nej pokusi Arsenal!

Reagovat
Miguel19

https://pbs.twimg.com/media/FNuyzL-XsAAcsSI?format=jpg&name=large

Dneska na 4 vzadu, Chalobah a Sarr na krajích. To bude průser.

Reagovat
SpecialOne

Průser jsou už Rudiger a Christensen ve 4členné obraně

Reagovat
Svatej

ty krávo

Reagovat
Svatej

Měl někdy někdo z top 4 zraněný všechny 4 krajní beky (tzn jedničku i náhradu ) najednou?

Reagovat
Svatej

Jinak Lukaku a jeho posazení na lavičku, který trvá dýl než 1 zápas, je prostě fantastický rozhodnutí. Z toho mám dobrej pocit...

Reagovat
Gunner14

to se i kouknu, to bude zajímavý

Reagovat
Maximm9

Nebude ten Sarr na kraji v zaloze ?

Reagovat
nani92

Tak tie sankcie zasiahli Chelsea intenzívnejšie než som čakal

Reagovat
spider_8

To nam zakazali i nasadit beky?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coniglio

nejaky stream na Leeds - Norwich? Sport 247 nefunguje

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Coniglio

díky moc, fungovalo to

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Rudiger jak odzbrojil sudího

Reagovat
Svatej

Hele ale vážně, kdy už odpíská nějaký takovýhle hovadina 50-50 někdo v náš prospěch? Proč jsme vždycky my ti, kdo údajně fauluje, když do toho obě strany jdou stejně? To je pořád tohle..

Reagovat
Svatej

Chalo je zatím hroznej.. krom gólů je jeho přínos po návratu dost špatnej.

Reagovat
Svatej

Normálně bych zvážil nasazení Pulišiče na toho beka...

Reagovat
Svatej

z druhý strany se možná počítalo s Maximinem..

Reagovat
Svatej

souhlasim... a pokec tady s váma všema je sakra skvělej

Reagovat
Gunner14

Sanest Chelsea fan

Reagovat
Gunner14

Ale jinak souhlasím, moc se nesoustředím a i tak jsem si všiml, že Chalobah je hroznej

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak aby ses nenudil. Mount by se měl ostříhat, už to má moc dlouhé , méně sexy

Reagovat
Gunner14

Vypadá jak Ramsey, kdyby Ramseyho mlátili rodiče v oblasti obličeje.

Reagovat
Remt

Škoda že to nedělali

Reagovat
Gunner14

Je v Rangers, takže ho beztak Kamara okupuje

Reagovat
Remt

Myslíš že dostane flakanec? Divím se že raději neukončil kariérou jak jít do Rangers..

Reagovat
Gunner14

Ve Skotsku máš fajn golfové hřiště, jinak si to nedokážu vysvětlit.

Reagovat
Svatej

Spíš asi testuje jak moc může svou krásu mrzačit, aby to stále stačilo na to být tím nepohlednějším..

Nejlíp vypadal někdy okolo konce minulý sezóny, od tý doby jsou jeho účesy fakt hrozný

Reagovat
Kixi Syhimour

Na konci minulé, jo?

Tak to jsem to musil minout, i na podzim mi to přišlo docela v pohodě, ale asi jsem nespatřil ten zjev právě v loni v létě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Reagovat
vitasrp

Dneska hraje na nesmyslný pozici no, tam se toho od něj moc čekat nedá. Zatím vypadá přesně tak, jak si stopera hrajícího krajního obránce představuji.

Reagovat
hitZor

Už nám to zase začíná, další jasná žlutá pro soupeře neudělená..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

Po včerejšku už zas od rozhodčích v PL vůbec nic nečekám. To byl zas zkrat

Reagovat
spider_8

Jako tohle je zapas, ktery by Lukakovi dost mozna sedel.

Reagovat
Svatej

Burn ho posledně naprosto zmačkal jak plechovku..

Reagovat
spider_8

To uz si nepamatuju. Ted ale Burna zmackal Havertz

Reagovat
Svatej

za celej zápas Romela nepustil ani k rozběhu pořádně

Když byl míč ve vzduchu, tak ho Burn přejel, když šel po zemi, tak ho předběhl, protože Romelova maximálka je sice působivá, ale start má horší jak já se svýma 92 kilama bez aktivního treninku

Reagovat
vitasrp

Kolik se hrálo minut čistého času? 10? To je naprosto příšerný fotbal tyjo.

Reagovat
Gunner14

Nedá se u toho vydržet, samej faul a přerušování, ať už je půl 6 a můžu sledovat Artetaball, tohle se nedá.

Reagovat
Svatej

ježiši..

Reagovat
Gunner14

Si to zapni a povíme si potom, který zápas se ti líbil víc

Reagovat
Minister

Reagovat
vitasrp

Jinak tahle hra ve formaci 4-4-2 se stoperama na krajních obráncích fungovat prostě nemůže, to nemá vážně vůbec žádný potenciál.

Reagovat
Gunner14

Oof, to byl dost ostrej loket

Reagovat
Whitemedia

Burn

Reagovat
vitasrp

A Jorginho je teda mimořádně špatnej, ten snad neudělal dobrou věc zatím.

Reagovat
Konspirator

Howe

Reagovat
Miguel19

S těma kraji se nedá hrát. Tam není žádná podpora směrem dopředu. Chalobahovi nemůžeš dát ani míč na lajnu, okamžitě se dostane pod tlak.

Další průser je Werner. Ten hráč nemá nic. Po sezoně se může balit.

Tohle ukopeme leda tak na remízu.

Reagovat
Svatej

až na ten konec... 1 bod te´d nevidím jako výhru.. narvat tam křídelníky a nechat Rudigera se Andreasem, ať se poperou s Woodem ...

Reagovat
spider_8

Asi to chce změnit rozestavení. V 3-5-2 můžeme dát alespoň Puldu na wingbacka, takhle to bude utrpení. Moderní fotbal se bez kvalitních beků hrát nedá.

Reagovat
PhilipS

Tohle je fifty fifty zápas no. Coutinho je nelepší hráč na hříšti a líbilo by se mi kdyby dostával míň místa. Antonio musí bejt disciplinovanej a držet se víc na hrotu. Bez Bowena tam už pak není vůbec nikdo. Johnson hrozně slabej. Ta pravá strana v podstatě neexistuje. Snad klapne nějaká standardka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bowen je na jak dlouho mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

No teď po vystřídání Antonia bude WHU vepředu asi hodně bezzubé.

Reagovat
PhilipS

To je v píči no. Tuhle sezónu bychom měli

Reagovat
smazaný uživatel

A teď Creswell. To už je nějaká kletba.

Reagovat
PhilipS

Naprosto přetížení no. Nepřivést nikoho v lednu byla naprostá amatéřina. Tohle čekali naprosto všichni

Reagovat
PhilipS

tvle ještě víckrát napiš naprosto

Reagovat
hitZor

Jako já nevím, Newcastle si může faulovat jak chce, nebo jak ten výkon toho kokota s píšťalkou mám chápat?

Reagovat
vitasrp

Ten sudí je úplně v lese Bože to je debil zase jednou

Reagovat
hitZor

Se ale podívej na jeho pohyb, od každého souboje je minimálně 30 metrů, to se pak nedivím že nic nevidí.

Reagovat
repkajebuh

Ten Tuchel mě tak sere, jak si tam vyskakuje na všechny za lajnou. Přitom potkat ho v hospodě, tak ho přerazíš soplem, chcípáčka ramena ale dělá jak kdyby byl Klopp. Škoda, že se mu v ničem nevyrovná

Reagovat
hitZor

Reagovat
repkajebuh

Ty nech si ty citrony. Já to nemyslím zle. V každé hospodě u nás by za to ale dostal po držce. Má štěstí, že je tak dobrej a má za sebou pořad ochranku. Jinak by ležel. Na takovýho Kloppa, kterej má 190 už by si jen tak někdo netrouf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Už jen to že tu vytahuješ nějaký svůj vykonstruovaný scénář o hospodské bitce značí, že jsi doslova idiot.

Reagovat
masly008

počet titulů v LM?

Reagovat
repkajebuh

Ale no tak

Reagovat
Mimalu

Werner zase totálně dřevěné zpracování míče

Reagovat
Miguel19

Werner

Reagovat
vitasrp

Ten Werner je absolutní parodie, fakt že jo. Místo gólovky si to ukopne jak divizní hráč.

Reagovat
Svatej

Co to mají v německu za obránce, že tam může takovej dřevák jako Werner hvězdit?

Reagovat
Miguel19

Chalobah To je penalta.

Reagovat
Svatej

Tohle ne.. to tahání bylo riskantní, ale těma nohama nakonec nic neudělal

Reagovat
hitZor

Borec si ukopl balon za lajnu a prostě to zkusil.

Reagovat
hitZor

Z té druhé strany tam teď ale bylo jasné tahání za dres, takže těžko říct, no

Reagovat
Svatej

tak koukám, že jsem v menšině

Reagovat
Miguel19

Však to tahání bohatě stačilo

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Maximm9

Jako klidne pisknutelny. Celkove muzeme byt radi, Havertz taky mel dostat cervenou za loket.

Reagovat
vitasrp

Chalo hoří jako papír no, to je fakt bída.

Reagovat
vitasrp

Ten oapkovaný záběr teď Jak to mohl rozhodčí nepísknout?

A jak to mohl VAR neopravit? Kde je tam rozdíl například mezi soubojem Xhaka vs Bernardo Silva?

Reagovat
vitasrp

A hlavně sudí čekal, že Chalo hrál balón, proto odpískal roh. Čili všechno špatně, špatně situaci viděl, špatně ji posoudil, ale VAR stejně mlčí

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Ne... bez pecky

Reagovat
forrest

Tohle fakt neni penalta?!

Reagovat
Svatej

Co toho hráče konkrétně bolelo na obličeji?

Reagovat
vitasrp

A tohle nebyl faul Wernera jo? Ten rozhodčí je opravdu totálně v lese.

Reagovat
Gunner14

Wtf? To jak nebyla penalta, hlavně že dal teda roh, který taky neměl být

Reagovat
Svatej

Werner by z toh ozas branku neudělal

Reagovat
vitasrp

Tak udělal by penaltu, to těžko vyčítat, ale ten vocas je furt v ofsajdu.

Reagovat
Svatej

Jseš si jistej? Z posledního záběru mi to nepřišlo tak jasný

Reagovat
vitasrp

Gólman ho jasně trefil, tam by nebylo o čem.

Reagovat
Maximm9

Wernera pred dalsi spalenou sanci zachranul ofsajd

Reagovat
Gunner14

Ten rozhodčí je neskutečnej mamlas ty vole ten ani nikomu nepomáhá, ten prostě neumí pískat

Reagovat
hitZor

Rudi

Reagovat
Svatej

Timo skutečně musí skončit. Tohle je katastrofa

Reagovat
Gunner14

Werner je nějaký social experiment ohledně ofsajdů?

Reagovat
hitZor

Offside jasný, ale ten "faul" Dúbravky snad byl za žlutou, ne?

Reagovat
Svatej

Když je offside, tak vlastně nic neplatí.. podobně přežil Pickford tenkrát Dijka ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale do té doby se to právě mělo měnit.

Reagovat
Gunner14

Dával bych jen červené, pokud někdo někoho přejel jak prase. Žluté bych vůbec neřešil, to je blbost.

Reagovat
hitZor

Já nevím, ale když se udělá zákrok na žlutou ještě před přerušením, tak to je pořád v rámci hry a mělo by to být potrestané.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to tak i má fungovat.

Reagovat
Svatej

To je rozehrávka ty krávo

Reagovat
Mastný Chobot

Marina je oficiálne hot

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

bude jej skoda niekde inde

Reagovat
Čenda

Byla vzdycky.

Reagovat
Svatej

Už je z toho začít cítit to nespěchání ze strany Newcastlu, to je špatný

Reagovat
Svatej

8 hráčů Castlu se stihne vrátit 7 vteřin před tím, než někdo vůbec doplní útočníky. To je vážně ostuda.

Reagovat
Svatej

Pro pána krále, dej tam Alonsa

Reagovat
Čenda

Ramsdale - Cedric, White, Gabriel, Tierney - Thomas, Xhaka - Saka, Ode, Marti - Laca.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
eder

Yarmolenko, jak epické...

Reagovat
Miguel19

Omg Kai

Reagovat
PhilipS

úžasnej moment.

Reagovat
Svatej

Prdele, proč se má kvůli tomuhle zas zastavovat hra??

Reagovat
vitasrp

Ten sudí je hrůzostrašnej, hrůzostrašnej. Všechno je faul, pak nic není faul, úplně tu hru rozkouskoval a rozesračkoval. Fakt ať jde s tímhle někam.

Reagovat
vitasrp

Minutu se nehraje a Kova běží pro míč. Sudí nic, to fakt není normální

Reagovat
Mimalu

Haveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeertz

Reagovat
Miguel19

K A I !!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezký gól

Reagovat
Miguel19

Wtf, jaké zpracování. Geniální.

Reagovat
Miguel19

Hodně na Messiho.

Reagovat
Svatej

Srovnej si tu tehcniku s Wernerem

Reagovat
Maximm9

Werner by byl v prvni rade v ofsajdu a v druhe rade by to zpracovaval holeni

Reagovat
vitasrp

Tak on si dneska jednou pohlídal ofsajdovou hranici a šel sám na kasu, akorát to zpracoval brankáři do náručí, na tuhle situace Svatej naráží.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

HAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERTZ HRDINO

Reagovat
Trapper

KAAAAAAAAAAAI

Reagovat
SpecialOne

Bargain

Reagovat
spider_8

Wooow, Havertz A Jorginho

Reagovat
Maximm9

Nadherna zpracovani

Reagovat
mimi_united

Havertz > Mount

Neskutočný hráč

Reagovat
Gunner14

Burn pls

Havertz super první dotek

Reagovat
Svatej

Mendy má nějakej problém s výkopama?

Reagovat
Maximm9

Ten Mendy me s temi odkopy sere

Reagovat
smazaný uživatel

Jacob Ramsey je výborný fotbalista, kéž by ho Gerrard nasměroval do Liverpoolu.

Reagovat
Gunner14

To bylo slušný utrpení sledovat, tak teď jdeme na Artetaball, spoléhám na to, že mě kluci nepotopí, potom všem jak jsem je tady dnes obhajoval

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis to, jak sedíš za klávesnici a tukas do ni ty bláboly? Ty ses uplnej bojovník.

Reagovat
vitasrp

Kai je a bude dobrej, on je speciální hráč, kterýmu se musí uzpůsobit struktura týmu, ale pak to týmu dokáže oplácet výkony.

Naopak Werner je prostě o ničem, jeho jediný slušný období bylo, když svou rychlostí roztahoval presující týmy do hloubky, ale řešením situací to vždycky byla bída. Navíc vzhledem k absentující technicese nehodí do dvojice k Lukakovi, protože tam to smrdí velkým množstvím ztracených balónů. A proti zataženým obranám je často zápornej, když se mu povede zápas, tak na to obvykle nedokáže nijak navázat.

Sám ani nevím, co Pulišič, protože ten na pozici podhrota málokdy zahraje dobře, jemu prostě nevoní, když hraje zády k brance a soupeři se mu tlačí na záda, tam pak často ztrácí a ze zápasů prostě a jednoduše zmizí.

Fotbal byl každopádně naprosto příšernej, ale ta výhra je důležitá, situace byla složitá, absence krajních obránců byla sakra cítit, tak je dobré, že se to podařilo ubojovat.

Každopádně proti nám měla být penalta a rozhodčí byl mimořádně tragický, fakt mě jeho neustálé kouskování hry vůbec nebavilo.

Reagovat
Svatej

Pulišič by neměl v týmu zůstat. Nemá schopnost pořádně hráče přecházet, věčně je na prdeli a je jak papír... To nemá smysl.. S Wernerem by měli jít oba, jinak se neposunem dál zas

Reagovat
masly008

takže vás klasicky podržel rozhodčí jo?

Reagovat
Svatej

jj, klasicky

Reagovat
kissak

Teď jsem dorazil domů. Byl to opravdu zaparkovanej autobus, jak vidím dle zvolené sestavy a rozestavení.

Burn dostal nějakou ránu, že má bouli na spánku.

Reagovat
spider_8

Nn, hráli jste dost dobře, vysoký press, celkem i snaha o kombinaci. Takový typický Bornemouth

Navíc jste měli mít penaltu za stavu 0:0, takže celkem remízový zápas.

Reagovat
kissak

Jsem rad, že jsme se nepřiposrali jako třeba pod Brucem.

Reagovat
Svatej

od Havertze loktem, potenciální redka

Reagovat
kissak

Fakt? Takže by ani nebyl kdo by dal gól?

Reagovat
Svatej

Tak tak.. ale já ten faul dote´d neviděl, fakt se na to musim mrknout. Prej to bylo fakt dělo, nicméně nikde nečtu nic o 100% redce, tak nevim.

Reagovat
kissak

Také se juknu na highlights, ale ta boule na spánku byla fakt masakr.

Stejně se body moc nečekali i když jsme byli pěkně rozjetí.

Gratuluju.

Reagovat
spider_8

Dělo to fakt bylo no, divím se že Burna preventivně nestáhli. Za mě tak oranžová, na jednu stranu tam nebyl žádný úmysl a bylo to v souboji, na druhou stranu to bylo dost nebezpečné.

Reagovat
hitZor

Dělo jo, ale šli tam oba proti sobě úplně stejně, jen Kai prostě vyskočil moc brzo a výš. Žlutá tak akorát.

Reagovat
Beros

Hráli jsme celkem slušně na naše možnosti... Škoda, že jsme to neudrželi. Ale absolutně vůbec mě to ne*ere

Reagovat
kissak

Viděl jsem jen nastavení. Skoda to je, ale hlavně že jsme nezalezli jako třeba pod Brucem.

Reagovat
Svatej

tady máš tu penaltu https://streamgg.com/v/3jhx07j8

Reagovat
masly008

no asi pískatelná.Proti nám by byla i bez VARu

Reagovat
Svatej

Pro kristovy rány, přestaňte furt bulet, jak je na vás jinej metr, není to pravda.

Krom City si to odsírá víceméně každej a výjimky jako tahle na tom nic nemění. My ze sudích sereme maggi v kostkách už dva měsíce a nevytváříme tyhle kampaně.

Reagovat
masly008

A všiml sisi že jediný kdo tady bulel jsi ty?

Viz :Hele ale vážně, kdy už odpíská nějaký takovýhle hovadina 50-50 někdo v náš prospěch? Proč jsme vždycky my ti, kdo údajně fauluje, když do toho obě strany jdou stejně? To je pořád tohle..

A kdo tady bulí co?

Reagovat
Svatej

V prewku bulí každej a během zápasu je to celkem normální, tam jsem proti tomu nikdy nic neměl. Brečet ale v 15 dalších článcích, dělat kvůli tomu protesty a stěžovat si i u FA je naprosto jinej level, tak si zas zalez do nory, bulíku

Reagovat
masly008

tak já jsem nikde neprotestoval

Chápu že to myslíš všeobecně, ale zrovna v tom případě toho držení je to fakt těžo.Prosti City nás to dle mě stálo body a vám to body možná zachránilo.

Já jsem si zvykl že jsou sudí tragičtí, ale to přece neznamená že si nemůžu postěžovat tady na foru.

Manželce je to u zadku u té si stěžovat nepomůže

Reagovat
kissak

Díky za koment.

Reagovat
SpecialOne

Chalobah 3 bonus points chlapi, tak co to tu je za hate?

Reagovat
Coniglio

Ty vole, Leeds - Norwich zápas a atmosféra jak vo finále Champions League. Super zápas a zaslúžená výhra.

Matching on together (to safety, hopefully)

Reagovat
kissak

Howe neskutečně zvedl naši hru.

Bylo nutno také rotovat sestavu když máme 3 zápasy v 10 dnech.

Kdo ví, jak by to vypadalo sTripem, Wilsonem a Joelintonem v sestavě.

Reagovat
Svatej

i s Maximinem, kterej nenastoupil od startu .. .záchranu dáte v pohodě

Reagovat
kissak

Reagovat
spider_8

Jj, jste teď úplně jiný tým

Reagovat
kissak

Reagovat
Mastný Chobot

zostava Leicesteru dosť slabota, to by sme mohli dať

Reagovat
Liveral

Nádhernej roh

Reagovat
Nikikrew

PArteeey

Reagovat
Tommy the Gunner

Thomaaaaaaaaas

Reagovat
Mastný Chobot

Nedal im takýto istý gól aj v prvom zápase?

Reagovat
Nikikrew

To daval Gabriel a bol cosi dalej

Reagovat
Gunner14

Dával podobný proti Aston Ville. Proti Lesteru jim dal gol z rohu Gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

sa mi to pomotalo dokopy

Reagovat
Front hell

thomas

Reagovat
Gunner14

Parteyyyy, slušně je meleme, jen tak dál

Reagovat
O.Giroud

Arsenal ale teraz neviem ci to bol tak dobre kopnuty roh alebo to uplne posrali, ved taketo rohy vacsinou koncia na prvom hracovi supera

Reagovat
Mastný Chobot

Keby na miesto Xhaku hral Tielemans, tak je ten tím výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Tielemans není lepší než Xhaka.

Reagovat
DieFohlenBMG

tys byl nej Tome

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kamaráde.

Reagovat
Svatej

Vzadu by to ještě upgrade sneslo. Tomiyasu je jako přechodovej bek fajn, ale časem by tam nějakej druhej Tierney sednul víc. I na stopera bych si v top klubu představil přecejen o něco lepšího stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by si měl co nejdříve ukradnout Livramenta ze Southamptonu.. dokud nemáte úplnou potřebu si ho vykoupit zpátky.

Reagovat
Svatej

Ten by byl hrozně super, ale těžko říct, jak to bude zvládat dozadu. Každopádně bych jim ho přál, my po něm určitě nepůjdem, dokud je James u nás a hraje tak, jak hraje

Reagovat
Liveral

Tak investovali jsme na stoperech do mladí no. V létě se vrátí Saliba a budeme mít 3 kvalitní stopery který budou zápas od zápasu jenom lepší a lepší

Reagovat
Svatej

Saliba by to mohlo doplnit moc pěkně, to je fakt

Reagovat
mr.Silver

Hrajem krásně, fakt radost na to koukat

Reagovat
Nikikrew

Skoro Partey...

Reagovat
smazaný uživatel

schmeichel poustet mic do brevna

Reagovat
tunkic

dobre to hlidal no

Reagovat
DieFohlenBMG

je zkušenej

Reagovat
Mastný Chobot

Ode je náš najinteligentnejší hráč od čias... Artetu

Reagovat
SCELO

odegaard je TOP class hrac zavidim

Reagovat
DieFohlenBMG

je dobrý

Reagovat
Nikikrew

Ale pls...Ozil, Rosa aj Santi boli na tom rovnako mozno aj viac. Aj Giroud hral s rozumom.

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil asi hej vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Mladičký Španěl Fàbregas

Reagovat
Nikikrew

Tak pise od cias Artetu...Fabre odisiel v 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, oni se minuli Tak těsně vedle

Reagovat
merlick

na Mikelove posuvanie lopty potrebujes 130 iq hovoris teda hej, zaujimave

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

uuf, White

Reagovat
DieFohlenBMG

Sledovat tohle po Liberec - Slavia je velmi osvěžující

Reagovat
VasAFC

Benny Blanco

Reagovat
stiflerovamama

Su to ale tvrdí chlapci z tej obrany Arsenalu

Reagovat
Nizzie

Jako ty

Reagovat
merlick

Reagovat
Mastný Chobot

Partey má svoje chyby, ale stále je to luxusný hráč a som rád, že sme ho kúpili

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramsdale

Reagovat
Minister

Ramsdale

Reagovat
Nikikrew

Nadhera Ramsdale

Reagovat
Nikikrew

Lacca ty blbec

Reagovat
masly008

chrůzostrašných 20 minut

Reagovat
Gunner91

Maddison zatim ve velkym stinu Dewsbury-Halla

Reagovat
Mastný Chobot

Okrem tej desaťminútovky niekedy v polovici polčasu to nie je bohvieaký výkon teda. White a Ramsdale nás 2x zachránili a nebyť toho, tak už prehrávame.

Bayraktar sa zatiaľ moc nerozbehol dnes, jediný Ode hrá dobre z tej ofenzívy.

Reagovat
Gunner14

První půlka poločasu super, měli jsme jim tam dát dalšího gola, zbytek poločasu zas úplný opak, pasivní, nepřesné přihrávky a Lester s míčem na noze. Nebál bych se tam dát ESR už kolem 55/60 minuty za Martinelliho.

Reagovat
Euphael

klidne hned po polocase martinelliho dolu

Reagovat
Gunner14

Je dost neviditelnej, kromě těch pár dobrých náběhů na začátku a asistence z rohu. ESR nám dodá víc klidu s míčem, čekám že ho tam Arteta pošle až kolem tý 55/60 minuty, pokud se Martinelli neprobudí

Reagovat
masly008

Ono je to těžko, kolem Saky hraje Ode a Laca a kolem Martigo hraje Xhaka, to je dost podstatný rozdíl v podpoře.

Reagovat
Gunner14

Velká škoda toho břevna od Parteyho, to by byl kouzelnej poločas od něj

Reagovat
Nikikrew

Do golu vyborny vykon. Vysoky pressing a rychla hra, po gole docela vacsi utlm a Leicester tam mal 2 velmi dobre sance, zas nepochopitelne sme upustili z tempa a nechali ich hrat. Odegard zatial najlepsi hrac na ihrisku, velmi sa mi paci. Partey pekny gol a velmi dobry vykon. Martinelli niektore situacie zle vyriesil, Saka docela neviditelny ale Lacca opat solidny vykon. Stale je to otvorene, navyse ocakvam ze pojde na ihrisko Tielemans

Reagovat
Gunner14

Saka imho, mnohem víc zapojen ve hře oproti Gabimu

Reagovat
masly008

právě proto co jsem ti psal o koment výše

Reagovat
Nikikrew

No po tom gole tam mal mozno 2 akcie. Viac sa hra po lavej strane ale to je aj zasluha Tierneyho

Reagovat
Čenda

Tak po několika zápasech.. ta varianta Xhaka vpředu, Tierney vic zatazenej, nas imho o něco oslabila. Je pravda, ze se tím eliminovaly Xhakovy chyby vedoucí je gólu, zároveň nehrozí Tierney tak často, přičemž Xhaka ofenzivne není až takovej upgrade.

Ale líbí se mi, ze tím Mikel reagoval na xhakovinky. I díky tomu dostáváme min gólů, takže ve výsledku, dobrá práce.

Ale představa, že místo Xhaky máme třeba toho Tielemanse a tím pádem spolehlivost dozadu a zároveň hrozbu dopředu, je lahodná.

Reagovat
Liveral

Mě to přijde tak, že Mikel začal připravovat tým na systém kde bude místo Xhaky novej hráč, kterej bude přesně v tomhle prostoru komfortní. Sice nás to lehoučce oslabilo teď (ale jak říkáš snížilo se riziko zbytexnejch gólů) ale za cenu toho, že příští sezonu by to hned od prvního zápasu mohlo šlapat

Reagovat
Lovec

Zajímavá teorie. Že by na Tielemanse? To by byla pohádka.

Reagovat
Čenda

White, Ramsdale, oba wow zákroky, od cca 30.minuty děs. Rad bych dnes viděl Pepeho aspon pul hodinku hrát.

Reagovat
Nikikrew

link na Arsenal...magio go mi akosi nechce nacitat stream

Reagovat
Nikikrew

vdaka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Wtf tak to je snad karta pro Xhaku ne?

Reagovat
Euphael

za chyceni balonu za carou

Reagovat
Miguel19

Vzhledem k tomu, že se kopalo, tak to bylo před čarou. Logicky.

Reagovat
Liveral

Tak tohle je jasná penalta. Škrtl toctou rukou, z jednoho záběru je to tam krásně vidět

Reagovat
Minister

Ja to tam nevidím teda

Reagovat
Minister

Tak teraz som to už videl

Reagovat
Liveral

Z pohledu za branou to bylo dost očividný

Reagovat
mistr129

jasná ruka ne?

Reagovat
Euphael

ted to slo videt ze to skrtl rukou

Reagovat
mr.Silver

Jasná

Reagovat
Liveral

Proč se jako v takovýmhle případě jde podívat? Vždyť to není nic co je na uvážení. Jestli to škrtl jakože jo tak je to jasná penalta a to má posoudit ten video rozhodčí

Reagovat
vitasrp

Protože jsou takové směrnice. Je to zjevná chyba a sudí má vidět, za co tu penaltu nařizuje, je to přece jenom jeho rozhodnutí.

Reagovat
Liveral

Ok jasný, to asi dává smysl. V momentě kdy by var řekl že to penalta není Ital by tam nešel? A takhle když ho opravej tak mu dají ještě jedno právo veta? To zní docela logicky

Reagovat
vitasrp

Kdyby VAR neshledal důvod k tomu, aby se měnilo rozhodnutí hlavního sudího, tak by k monitoru poslán nebyl, no, nebyl by důvod.

Reagovat
Liveral

Jasný to je logicky. Já si pod tím kdy jde hlavní k tomu monitoru představovat že mu řeknou. Nejsme si jisty pojď se podívat a rozhodni se. Ale takhle to dává větší smysl

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne se mice dotkl, zmenil smer. a videl bych v tom umysl, tam ruku vubec nemusel strkat

Reagovat
Liveral

David Luiz by za to dostal červenou

Reagovat
mr.Silver

Lacaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

proc mu doprdele ale neukazali ten zaber zezadu, kde to slo videt nejlepe

Reagovat
mistr129

Schmeichel vylezlý metr před čarou a ještě nadává

Reagovat
Nikikrew

Krasne Lacca

Reagovat
Liveral

Jak je to s tím vbihanim do vápna. Saka tam byl 3 metry v omentě kopu. To by měl asi VAR vrátit ne v optimálním případě podle pravidel?

Reagovat
Robertson

Je to také isté,ako s ofsajdom,nerieši sa to,dokiaľ jeho postavenie neovplyvní hru...Laca dal gól,takže nebolo čo riešiť...

Reagovat
Mastný Chobot

Čo tam Schmeichel reklamoval? Že stál pol metra pred čiarou? jebek

Reagovat
Thoomas

On je uplakaná sračka při každé příležitosti

Reagovat
masly008

že tam byl Saka dřív a mělo se opakovat

Reagovat
Tommy the Gunner

Lacaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

schmeichel vzdyt by se laca musel uplne zastavit, aby se opakovalo ne? navic sam porusoval pravidla. skvela penatla

Reagovat
Gunner14

Laca krásná pencka vysvětlí mi někdo co tam ale 3 minuty zkoumali do piče? Úplně jasná ruka. Schmeichel tam šel reklamovat to jeho stání před čárou nebo co? Šašek

Reagovat
masly008

že tam byl Saka dřív a mělo se opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kruté ale jasná. No a Schmiechel...to je kus vola. Btw kopl to parádně.

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo tam nedá Lokongu aspoň na 15 minút? Však ten nehral hádam od decembra

Reagovat
smazaný uživatel

a pepe nam vyhraje dolezity zapas a potom si uz zase nekopne

Reagovat
tunkic

Super fotbal

Reagovat
Liveral

Ode je v tech "tight spaces" fakt neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

thomas, ode, xhaka, to je fakt radost posledni zapasy, jak ten stred ovladaji

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Beník je super stoper

Reagovat
Gunner14

Ez, Artetaball. Liverpool next

Reagovat
PP

no, zas brzdi.. Jestli je nějaký tým a styl, který nám nesedí, tak je to Pool.. Jediná naše naděje je, kdyby proti nám nehrál Fabinho.

Reagovat
Bandita_Harry

Coutinho je vraj pripravený odmietnuť ponuku Aston Villy a prestúpiť v lete do Arsenalu , nebol by tam zbytočný ?

Reagovat
SunFells

Nebyl, byl by z něj skvělý interim. Sice nedominantní v soubojích, ale kolektivní kompaktnost>syrové defenzivní atributy, pokud máš na šestce fyzicky silného hráče. Navíc jeho odolnost proti napadání znamená méně útoků pro soupeře a více pro tebe.

Ale Barca je s Aston Villou dohodnutá na opci za 30+ mega, ne? S jeho požadavky na plat Arsenal půjde po méně nákladném Tielemansovi, případně x dalších, kteří zároveň budou nabízet lepší pravděpodobnost návratnosti, tzn. budou mladší.

Reagovat
Bandita_Harry

No mne to príde že už teraz tam máte mladých kvalitných hráčov na jeho pozicii

Reagovat
SunFells

Jsou to dvě pozice ze základu a aktuálně je na ni dostatečně připravený jen Odegaard. Ze Smith-Rowea časem bude skvělá osmička, ale ještě je na něj moc brzo.

Reagovat
Bandita_Harry

Je pravda, že keď budete hrať ešte LM to by sa vám tam ako skúsený hráč určite hodil

Reagovat
Nikikrew

Cancello je úžasný bek. Najlepší v lige spolu s TAA

Reagovat
SunFells

Reagovat
SCELO

cancello je uplne inde ako TAA zial...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SCELO

preco si to nemyslis ?

Reagovat
Bandita_Harry

Ešte koľko asistencií má dať aby si si to nemyslel ty ?

Reagovat
SCELO

tie asistencie samozrejme uznavam, ma ich vela, coz je super, ale je dost slaby v braneni, tuto sezonu mu aj tie centre tolko nevychadzaju, dost ich leti kdesi za sestnastku na nikoho, ze nedava goly z priamich kopov mi nevadi vobec, to je velmi tazka technika, na tie strely spoza sestnastky, co asi 90% leti nad branu, co uz , keby bol viac konzistentny v centroch, ale aj prihravkach po zemi, mal by tych asistencii aspon o 25% viac, cancello oproti nemu lepsie brani, ma lepsi prvy dotyk, kontrolu lopty, strely spoza 16tky ale aj strely celkovo, dokonca aj centre ma konzistentnejsie

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

a to este hrava na lavom bekovi a pritom je pravy

Reagovat
martin.b

Mahrezův first touch is something else City vidím po dlouhé době, moc mě ta házená nebaví, ale ti musej trénovat 24/7 ne, neskutečný jak dobří jsou všichni individuálně

Reagovat
SCELO

su asi najlepsi na svete individualne mozno ten real este

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SCELO

sak napis s cim nesuhlasis a nie jak mongol smile

Reagovat
PP

Ale CP nám bude dělat sakra problémy..

Reagovat
SpecialOne

Ten Grealish je děsně nevyužitý. Jako jediný kohout na smetišti byl top. Asi mu nesedí ani rozestavení.

Reagovat
DieFohlenBMG

několik minut se nedokl balonu a pak to dal Silvovi na tácu

Reagovat
SpecialOne

Ale jóóó, já netvrdím, že dneska nerozhodne, ale oproti Ville se ten jeho vliv na průběh zápasu hodně zmenšil.

Reagovat
MCFC_8

Chyba tomu jedine gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechápu, jak to Silva minul

Reagovat
PP

Ty vole, hezký zápas.. CP jezdí po prdeli, uvidíme jestli budou mít síly ještě na 15 minut. City ale začíná přitápět..

Reagovat
DieFohlenBMG

co to zas ten Laport provedl

Reagovat
DieFohlenBMG

a Stones

Reagovat
ACSMan

Pro vývoj v tabulce

Reagovat
Mastný Chobot

t’s the first time that two PL teams have played each other and both of them have won their last 5 league games since 2008. That was also Liverpool vs Arsenal.

Som zvedavý na dnešok. Keď už v súčasnej forme a doma neuhráme proti Liverpoolu nejaký výsledok, tak už asi nikdy. Na druhú stranu, teraz pred zápasom by bola aj remíza jemne nad moje očakávania.

Reagovat
SunFells

****, tak už nikdy - kokotinky.

Navíc ejich forma není o nic menší

Reagovat
John Obi Mikel

Ideálně remíza, ale výhra Liverpoolu taky v pohodě.

Reagovat
Čenda

Redka, penalta, spatnej den někoho dulezityho, nebo to ze zopakujeme výkon proti City. Strašně moc doufám, že ten tým dnes nedostane nějakou facku, naopak jakejkoli bod by nás zase o kousek posunul.

Nevzdavat a fandit kua! Minulost je minulost. Mic je kulatej a dal to znáte.

Reagovat
vrabejka

Důležitý zápas, který může definovat zda tato sezóna skončí pro Liverpool dobře nebo ne. Může to také znamenat počátek největšího comebacku v historii Premier League. Je dobrý, že nejsme zas pod takovým tlakem jako by to bylo o 6 bodů. I v případě remízu bychom měli "title race" stále ve svých rukou. Takhle však přemýšlet nesmíme a doufám, že si to uvědomuje i samotný Klopp. Musíme si jít pro výhru od 1. minuty, nedopustit žádné podcenění, které by mohlo posadit Arsenal do sedla. Když zahrajeme svůj standart, 3 body musí být naše. Je ale nutné jít do tohoto zápasu s pokorou. Arsenal je rozjetý, tak dobrou formu měl naposledy ta Wengera. Dnes nemá co ztratit. Vzhledem k tomu, že za ním vrcholí válka kriplu mezi Manchesterem United a Tottenhamem, tak má TOP 4 prakticky jistou a to mu dnes může hrát do karet. Vypadá to, že Mo bude nakonec fit, což by byl ohromný boost. I bez něj by jsme to měli zvládnout, celá ofenzíva má super formu, Diaz je zvíře, obrana hraje na svém tipů, Robbo i s Trentem jsou teď bezkonkurenční. Teď to jen potvrdit na hřišti. Hrr na ně!!!!

Reagovat
Čenda

*největšího comebacku v historii PL nejlepšího tymu historie PL z největšího prdu v dějinách vsech dějin. Zapomněl jsem na něco?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
O.Giroud

Ja ze uz mas davno jasno ci uz si sa zobudil s bobkami zrazu

Reagovat
Taiger

Těším se dneska kurva

Reagovat
eder

Doufám, že dnes večer upevní své pozice v tabulce střelců PL vedoucí trio

Reagovat
Čenda

Těším se jak prase. Kez by nenastoupil druhej nejegyptštější Egypťan v dějinách Egypta, ale souboj Diaz vs Cedric mi na curaka moc dobře nedělá.

Asi budu doufat v to nejtěžší vůbec, ať to aspoň neposere sudí.

Reagovat
Hachim Mastour

Červený hnoj dostane bídu.

Reagovat
fenixLFC

vzhladom na to ze v cervenom bude hrat pravdepodobne arsenal, tak sa s tym da suhlasit

Reagovat
Hachim Mastour

cringe. červenobielom

Reagovat
O.Giroud

Kringe

Reagovat
O.Giroud

Snad sa Xhaka nevyluci a mozno to pojde.

Reagovat
Čenda

Vítězná se nemění.

Ramsdale - Cedric, White, Gabriel, Tierney - Xhaka, Thomas - Saka, Ode, Martinelli - Laca.

Btw, nejdem raději pod kostku? Teda asi ja sám.

Reagovat
Cobra

Harry

Reagovat
jk

Ještě se tomu potom směje debil

Reagovat
SpecialOne

On ani nebyl v takovém úhlu, klidně mohl míč přehodit na pravačku

Reagovat
Cobra

Tohle by měl dávat levačkou se zavázanýma očima...

Reagovat
martin.b

Salah jako žolík by mohl zafungovat, jsem zvědavej kdo nastoupí napravo, Jota tam byl většinou neviditelnej…

Reagovat
SunFells

Dneska jsem si přál Emila v základu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lovec

Já taky, ale Arteta asi předpokládal, že budeme mět míň ze hry a ty Martinelliho náběhy by mohly byt smrtící. To se sice nevyplnilo (jakože budeme mět míň za hry), ale Gabi je dneska nejlepší od nás. Takže si nestěžuju. Každopádně doufám, že Emil dnes dostane víc než nějakých 10 minut.

Reagovat
Cobra

Ani ten poločas nedám. Mě krvácí oči s naší hry. Bez kvality, přesných přihrávek, kombinací, pohybu. Jim tam snad všem úplně jebe...

Nejvíc mě dostává každý souboj ve středu hřiště, kdy u odraženého balónu ve 100% případech jsme později než soupeř a následné naše napadání má asi tolik kvality, jako u přípravek v horní dolní.

Reagovat
jk

Tak my hlavně střed hřiště máme víceméně prázdný a při držení míče pracujem mezi RCB RB RCM a to samé i na levé straně. Bissouma se motá kolem středu a je absolutně mimo hru, což je docela povzbuzující oproti tomu jak nás demoloval v posledním zápase. Brighton je docela marný, kdyby tekli 3:0 tak by nikdo nemohl říct ani popel.

Reagovat
Cobra

Tak my jsme marní taky. Od 30 minuty jsem to neviděl, musel jsem se psem na vzduch a co si vzpomínám, tak jsme měli jen tu šanci Kanea po chybě gólmana. Ten gól byl jen štěstí, takže nevím, kde bychom vzali 3:0. Co jsem viděl, tak ze hry jsme si vůbec nic nevytvořili a to mě na tom sere nejvíc.

Reagovat
jk

Kulusevski tam pak šel sám na gólmana, to měl bylo gól. Stejně jako Kane měl proměnit tu slunci, to doteď nechápu že nedal.

Reagovat
O.Giroud

Brighton ide na 6. prehru v rade? a to proti nam ani nehrali zle

Reagovat
aramaki

Mariner

Reagovat
Nikikrew

Mane

Reagovat
Remt

Ok Mane některé ty fauly trochu prihraje ale on na něj nepíská ani kosy..

Reagovat
aramaki

Uz mal mat zltu za tie pady

Reagovat
martin.b

možná právě proto, na první pohled vypadaj ty jeho pády moc teatrálně... ten u brány Arsenalu jsem z opakovaček neviděl, ten souboj se Cedricem jasnej faul, ale živě to taky působilo dost přihraně...

Reagovat
13

Vyrovnaný zápas, Arsenal hraje dobře, což se dalo čekat. Přes poločas to bude chtít kartáč a zapnout na 200 %, bez toho to proti tomuhle Arsenalu nepůjde.

Reagovat
Lovec

Zatím výkon nad očekávání dobrý. Bál jsem se, že se z Liverpoolu posereme, ale postavili jsme se k tomu jakkoli jen ne pasivně. Super napadáme, svědomitě bráníme, ty návraty po ztrátách jsou naprostá bomba (teď ke konci když šel Díaz do "kvazi" brejku bylo do asi 8 vteřin 7 hráčů za balonem). Neměli jsme tam moc šancí, ale i tak jsem nad míru spokojený. Pojďme se hlavně nestřelit do nohy nějakou debilní chybou, ála nepřesná přihrávka Thomas naslepo někam do středu a následným gólem z brejku.

Reagovat
martin.b

Arsenal lepší, živější, hodně kompaktní, těžko se k něčemu dostáváme... v záloze jsme hodně alibističtí (Hendo není vůbec vidět), nevím jestli kvůli slabé podpoře útočníků, ale chce to změnit... Jota se po zranění zatím hledá, posunul bych Maného (ač je dnes taky bídnej) do středu a Salaha doprava, ten by mohl víc podržet míč vepředu a něco vymyslet.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, no, reality check.

Reagovat
Lovec

Jojo. Ale už ze mě ta rozmrzelost pomalu vyprchá (po tom první poločase jsem byl celkem namlsaný a věřil v bod) a musím si přiznat, že prohra se vztyčenou hlavou po solidním výkonu je více než přijatelná. Důležité bylo nenechat si sestřelit sebevědomí a být připraveni sbírat body se slabšíma soupeřama, namísto s Liverpoolem ve světové formě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele