Premier League - preview 23. kola: Liverpool stahuje náskok Man City

21.01.2022, 08:34, aktualizováno 23.01.2022, 08:40
Previews
Emirates Stadium (© twitter.com/slaviaofficial)
Liverpool se představí na hřišti Crystal Palace, kde bude chtít snížit náskok vedoucího Manchesteru City. Chelsea čeká londýnské derby proti Tottenhamu, zatímco Arsenal bude plnit roli favorita proti aktuálně poslednímu Burnley. Leicester poměří síly s Brightonem...
Arsenal FC - Burnley FC  (neděle 15:00)
Arsenal hostí v utkání 23. kola Premier League Burnley. "Kanonýři" po dlouhé době bojují o pozice zajišťující postup do Ligy mistrů, aktuálně jsou však až na sedmé příčce. Naopak Burnley je poslední, ačkoliv má o několik odehraných duelů méně než soupeři.

Arsenal poslední tři zápasy sehrál mimo ligu. V posledních dvou zápolil s Liverpoolem v semifinále Ligového poháru a pro Gunners tento dvojzápas pozitivně neskončil. V prvním klání hrál Arsenal už od 24. minuty bez vyloučeného Xhaky, nakonec ale vybojoval remízu 0:0. V odvetě však Reds na Emirates Stadium vyhráli 2:0 po dvou gólech Dioga Joty. Před tím ještě Artetovi svěřenci nečekaně vypadli z FA Cupu s Nottinghamem po prohře 0:1.

Poslední ligový duel tak Londýňané sehráli s Manchesterem City, se kterým padli 1:2. Díky reprezentačním povinnostem jsou mimo Mohamed Elneny a Nicolas Pépé, dále chybí zraněný Carlos Suares a vykartovaní Granit Xhaka a Thomas Partey.

"Je to pro nás velký zápas po porážce a vyřazení s Liverpoolem. Chceme se rychle vrátit na vítěznou vlnu a nadále atakovat top čtyřku, kam Arsenal patří," uvedl pro klubový webmanažer Mikel Arteta.

I Burnley se z FA Cupu odporoučelo po porážce s outsiderem, Huddersfield vyhrál 2:1. Ani v lize to však není to pravé ořechové, Clarets nezvítězili od 30. října, od té doby posbírali čtyři remízy a tři porážky, tu poslední 1:3 s Leeds a před tím stejným výsledkem s Manchesterem United. Hostům se ale v Londýně v poslední době daří a v minulých devíti případech zde v Premier League dokázali vyhrát hned pětkrát. Z Burnley je na Africkém poháru národů pouze Maxwel Cornet, chybět bude i zraněný Ashley Barnes.

Poslední vzájemný zápas Arsenalu s Burnley se odehrál v září v pátém kole a Gunners vyhráli 1:0 po gólu Martina Ødegaarda. Clarets svého soupeře naposledy porazili v prosinci 2020.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney - Lokonga - Saka, Odegaard, Smith-Rowe, Martinelli - Lacazette.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Brownhill, Westwood, Cork, McNeil - Lennon - Rodriguez.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.29 - 11.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Liverpool FC  (neděle 15:00)
Crystal Palace přivítá ve 23. kole Premier League Liverpool. Domácí jsou v průběžné tabulce na dvanáctém místě a zřejmě jsou klidným středem tabulky spokojení. Hosté jsou druzí, ale na první City ztrácí už propastných jedenáct bodů.

Crystal Palace se naposledy představil na půdě Brightonu, se kterým remizoval 1:1. Domácí nejprve nedali penaltu a k tomu jim nebyl uznán další gól, skóre tak otevřel Conor Gallagher. V závěru však nešťastnou vlastní brankou vyrovnal Joachim Andersen.

Kvůli Africkému poháru národů nebudou k dispozici Cheikhou Kouyaté a Wilfried Zaha, pro zranění jsou mimo sestavu James McArthur a James Tomkins. Eagles vděčí za svou současnou pozici především Selhurst Parku, kde získali sedmnáct z dosavadních čtyřiadvaceti bodů, a pod vedením Patricka Vieiry zde ještě v Premier League dvakrát v řadě neprohráli.

Liverpool oslavil postup do finále Ligového poháru proti Arsenalu, se kterým nejprve remizoval 0:0, poté však vyloupil Emirates Stadium a po dvou brankách Dioga Joty vyhrál 2:0. O trofej se Reds ve Wembley utkají s Chelsea.

V Premier League Kloppův tým naposledy narazil na Brentford, který porazil 3:0. Prosadili se Fabinho, Alex Oxlade-Chamberlain a Takumi Minamino. Liverpoolu díky africkému šampionátu chybí velká část ofenzivní síly, Egypt reprezentuje Mohamed Salah, Senegal Sadio Mané, Guineu Naby Keïta. Chybět bude i zraněný Nathaniel Phillips. Reds zvítězili ve čtyřech z prvních pěti venkovních zápasů této sezóny, ale v následujících šesti se jim to povedlo už jen dvakrát.

"Ox, doufáme a modlíme se, včera ve čtvrtek běhal, ale nevíme, co to přesně znamená pro dnešek. Pomohlo by, kdyby mohl před zápasem trénovat. Ještě nevím. Zbytek, pokud vím, byly jen bolístky. Ano, bylo jich dost, některé docela velké. Páni, druhá žlutá Parteyho proti Fabinhovi, to byla pořádná rána. Nic jsem neslyšel, takže je to většinou pozitivní, ale někdy mě to po tiskové konferenci překvapí. Ale nic jiného nevím," uvedl ohledně zdravotního stavu svého celku manažer Jürgen Klopp.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Butland - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Milivojevic, Hughes - Ayew, Mateta, Schlupp.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Jones - Minamino, Firmino, Jota.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.70 - 4.27 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Leicester City prožil v týdnu pořádný šok. Výborně rozehrané utkání s Tottenhamem "Lišky" nejenže nedotáhly do vítězného konce, nevídaný kolaps v nastaveném čase je dokonce připravil o jakýkoliv možný bodový zisk. Svěřenci Brendana Rodgerse tak stále zůstávají v druhé polovině tabulky a není příliš pravděpodobné, že by se jim ještě v této sezóně podařilo zabojovat o poháry. Naproti tomu Brighton v úterý vydřel bod v duelu s favorizovanou Chelsea, přičemž svěřenci Grahama Pottera byli v celém klání dokonce tím lepším celkem.



Leicester loni až do posledního dne bojoval o účast v Champions League, něco takového se ¨mu ale v letošním ročníku takřka určitě nepodaří zopakovat. Současný zisk 25 bodů totiž stačí jen na 11. místo a nedá se úplně čekat, že by svěřenci Brendana Rodgerse nějak raketově poskočili vpřed. V prosinci odehráli celkem pět zápasů, vyhrát ale dokázali jen dva, když se jim podařilo zdolat Newcastle a velmi překvapivě také Liverpool. Krom toho ještě remizovali se Southamptonem, načež schytali debakl na půdě Manchesteru City a podlehli i na půdě rozjeté Aston Villy. A když už to vypadlo, že se situace otáčí k lepšímu a Foxes by si mohli připsat důležité vítězství nad Tottenhamem, přišel málo vídaný kolaps v nastaveném čase.



Brighton naproti tomu může být se současným devátým místem maximálně spokojený. Loni sice svěřenci Grahama Pottera předváděli parádní fotbal, chybělo tomu ale větší bodové vyjádření, kvůli čemu se Brighton prakticky až do konce sezóny musel obávat o prvoligovou příslušnost. Něco takového už letos nehrozí, Brighton v dosavadním průběhu sezóny prohrál jen čtyři klání a rozhodně bude atakovat svůj rekordní bodový zisk. Graham Potter navíc může být s formou svých oveček momentálně spokojený, devátý celek tabulky totiž naposledy prohrál ještě před Vánoci s Wolverhamptonem, od té doby ale porazil Brentford a Everton, načež remízu si připsal ve dvou duelech s Chelsea a dělbu bodů nakonec vydřel i v domácím duelu s Crystal Palace.


Brendan Rodgers již může počítat s navrátilcem Danielem Amarteym, uzdravený je také Kiernan Dewsbury-Hal, který středeční klání nedohrál kvůli křečím. Hosté se budou muset obejít bez zraněnýchShana Duffyho a Adama Lallany. Na lavičce nebude ani trenér Potter, kterému vyšel pozitivní test na koronavirus. 

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Albrighton, Amartey, Soyoncu, Thomas - Tielemans, Choudhury, Dewsbury-Hall - Maddison, Daka, Lookman
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Webster, Burn, Cucurella - Alzate - Lamptey, Moder, Mac Allister, Trossard - Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.50 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Na londýnskou Chelsea v neděli čeká velmi důležité londýnské derby - na Stamford Bridge totiž zajíždí Tottenham, který by se v případě výhry všech svých dohrávek dokonce dostal před svého rivala. Kdo by něco takového ještě před pár týdny čekal. Domácí celek si totiž nedokázal poradit s početnou marodkou a nabitým programem a začal ztrácet body jako na běžícím páse, kvůli čemu už v polovině ledna vypadl z boje o titul. Tottenhamu se naopak pod trenérem Contem v lize daří a momentálně je favoritem na ono čtvrté ligové místo, které jako poslední zaručuje účast v příštím ročníku Ligy mistrů.


Chelsea v Premier League naposledy vyhrála na Boxing Day, když se jí díky obratu v druhé půli podařilo vyloupit Villa Park, kde domácí Aston Villu díky dobrému výkonu Lukaka porazila 3:1. Jenže o pár dní později vyšlo najevo, že si belgický útočník v jednom z rozhovorů nerozvážně pustil pusu na špacír a rázem byla na světě další komplikace. Do toho Blues vypadli oba křídelní obránci, následně postihly zdravotní komplikace taktéž Christensena a Chalobaha, kvůli čemu musel Thomas Tuchel v posledním ligovém klání proti Brightonu dokonce změnit formaci a zvolit formaci 4-4-2, poněvadž do svého oblíbeného tříobráncového systému prostě neměl stopery.

Není tedy divu, že se forma loňského vítěze Ligy mistrů znatelně zhoršila a momentálně tak Tuchelovi svěřence čekají již čtyři zápasy na vítězství. Od zmíněného tříbodového zisku z půdy Aston Villy totiž Chelsea remizovala na vlastním hřišti s Brightonem a Liverpoolem, těsně podlehla Manchesteru City a v týdnu si z půdy Brightonu opět přivezla pouze bod.



Naproti tomu Tottenham od začátku prosince zaváhal jen dvakrát. Oproti Chelsea odehrál od posledního měsíce roku 2021 odehrál hned o tři ligové zápasy méně a v případě úspěšných dohrávek by mohl svého nedělního soka dokonce předběhnout. Antonio Conte tak zatím naplňuje očekávání - zlepšil defenzivu svého celku a pravidelně sbírá body. Jeho svěřenci si pod jeho vedením neporadili pouze s Liverpoolem a Southamptonem, když si s oběma soupeři body rozdělili.

Spurs navíc v poslední době vynikají i skvělými závěry zápasů - v nastaveném čase totiž vydolovali výhru na půdě Watfordu, načež v týdnu předvedli fenomenální obrat, když na hřišti Leicesteru vyhráli díky brankám v páté a sedmé minutě nastavení. Na Chelsea tak opravdu čeká pořádný oříšek, ačkoliv když se oba soupeři utkali v semifinále Ligového poháru, v obou případech se radovali modří.



Domácí se musí obejít bez dlouhodobě zraněného Bena Chilwella, na listině zraněných stále figurují i další obránci Reece James, Trevoh Chalobah či Andreas Christensen. K dispozici ještě nebude ani brankář Edouard Mendy. Tottenham se musí obejít bez zraněného útočníka Sona a Cristiana Romera, pozitivní zprávou ale je návrat Erica Diera, který by již měl být k zápasu připraven.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Thiago Silva, Rudiger, Alonso - Werner, Kanté, Kovačič, Mount - Lukaku, Havertz
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Davies - Doherty, Skipp, Winks, Hojbjerg, Reguilón - Kane, Lucas Moura
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.76 - 4.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Aston Villa  (sobota 13:30)
Everton hostí v duelu 23. kola Premier League Aston Villu. Domácí se zatím stále trápí a v průběžné tabulce už klesli až na šestnáctou příčku. Hosté na tom nejsou o moc lépe, z třináctého místa určitě vedení klubu radostí ke stropu neskáče.

Toffees v minulém kole prohráli s tou dobu posledním Norwichem 1:2 a prohloubili svou krizi. Nejprve si dal vlastní branku Micheal Keane, poté vedení zvýšil Adam Idah. Snížení Richarlisona výsledné dělení bodů ale už nezměnilo. To stálo místo trenéra Rafaela Beníteze. Za dočasného nástupce byla vybrána klubová legenda Duncan Ferguson. Devět proher z minulých dvanácti ligových vystoupení má za následek i to, že Everton poprvé od ročníku 2005/06 nemá po polovině odehraných zápasů ještě ani 20 bodů. Proti Ville nebude k dispozici reprezentující Alex Iwobi a nemocný Allan.

"Měli jsme dobrý týden a hráči vypadají pozitivně. Tlačil jsem na ně tak silně, jak jsem mohl. To je ode mě hlavní - zajistit, abychom si udrželi tuto intenzitu. Na tréninkovém hřišti jsme momentálně na dobré cestě, ale to je na tréninku. Doufejme, že si to přeneseme do zápasu, protože tam se to počítá," uvedl nový trenér Evertonu.

Aston Villa v posledním zápase remizovala s Manchesterem United 2:2. Za hosty sice nejprve dvakrát skóroval Bruno Fernandes, ke srovnání ale poté zavelel Jacob Ramsey a dokonala jej nová posila z Barcelony Philippe Coutinho. Před tím však Villans dvakrát prohráli, s Chelsea 1:3 a s Brentfordem 1:2. Aston Villa venku v Premier League neremizovala už ve 14 střetnutích v řadě. Villans mají na africkém šampionátu hned dva hráče, a to Bertranda Traoreho a Trezegueta. Zranění jsou Leon Bailey a Marvelous Nakamba. Nejistý je také start Ezriho Konsy, který má potíže s kolenem.

Poslední vzájemný duel se odehrál ve druhé polovině září a Villans vyhráli 3:0.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Keane, Mykolenko - Gordon, Allan, Doucouré, Gray - Calvert-Lewin, Richarlison.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Hause, Mangs, Digne - McGinn, Luiz, Sanson - Buendía, Ramsey - Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.50 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brentford FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Brentford se v zápase 23. kola Premier League utká s Wolverhamptonem Wanderers. Domácí nejsou v ideální formě a momentálně jim v průběžné tabulce patří až čtrnácté místo. Hosté jsou určitě o něco spokojenější, nachází se na osmé příčce.

Brentford se naposledy utkal s Manchesterem United, se kterým prohrál 1:3. Za Rudé ďábly se prosadili Anthony Elanga, Mason Greenwood a Marcus Rashford, snížení zařídil Ivan Toney. Po slibném úvodu sezony tak Brentford více a více klopýtá a toto byla už třetí prohra v řadě a celkově pátá v minulých šesti ligových vystoupeních. Kouče Franka zároveň trápí velká marodka, mimo jsou Dasilva, Fosu, Goode, Jeanvier, Jorgensen a Raya. S reprezentací je Onyeka.

Wolves se naposled střetli se Southamptonem a získali tři body po výhře 3:1. Nejprve se prosadil Raúl Jiménez, poté se k němu přidali Conor Coady a Adama Traore. Za Saints si jediný gól připsal James Ward-Prowse. V dosavadních 20 ligových kláních Wolverhamptonu padlo pouze 32 branek, což je nejméně z celé soutěže. I Wolverhamptonu chybí velké množství hráčů, mimo sestavu budou Boly, Hwang, Jonny, Marcal, Mosquera, Neto, Neves a Saiss.

Poslední vzájemné ligové utkání Brentfordu s Wolves se odehrálo v září a hostující nováček dokázal zvítězit 2:0. Prosadili se Ivan Toney a Bryan Mbeumo.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Lössl - Ajer, Jansson, Pinnock - Canos, Baptiste, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Dendoncker, Coady, Kilman - Semedo, Neves, Moutinho, Nouri - Trincao, Jiménez, Podence.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 2.95 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Newcastle United  (sobota 16:00)
Newcastlu United už pomalu začíná docházet čas. Straky sice v lednovém přestupovém období do svého kádru přivedli několik nových hráčů a do uzávěrky přestupů se dá očekávat snaha o nalákání dalších nových tváří, na hřišti však zatím žádné zlepšení nepřichází. Svěřenci Eddieho Howea vypadli z FA Cupu, neudrželi vedení v důležitém utkání s Watfordem a vzhledem k páteční výhře Norwiche se jim zase o něco vzdálila vidina záchrany. V sobotu se proti nim postaví další celek ze spodku tabulky - Leeds United - který se ale v posledních týdnech dostal do dobré formy.

Manažer Bielsa určitě nemůže být s průběhem letošní sezóny spokojený. Fotbalisty Leedsu postihla ztráta formy, zranění některých klíčových hráčů, potíže s covidem a v celkovém součtu tak v porovnání s loňským ročníkem zaznamenali velký pád. Současná patnáctá pozice a zisk dvaadvaceti bodů určitě není něčím, s čím by v Leedsu mohli být spokojení. Pozitivní pro ně alespoň je, že se jim podařilo vzdálit sestupovým pozicím, jelikož dvě poslední klání zvládli vítězně. Nejprve si na vlastním hřišti poradili s Burnley, načež se jim podařilo vyloupit i stadión West Hamu. Marcelo Bielsa tak jistě doufá, že se jeho celek konečně dostává do pohody z loňské sezóny.

Naopak situace Newcastlu United začíná být kritická. Straky se nachází na předposledním místě tabulky se ziskem pouhý 12 bodů a na první nesestupovou příčku ztrácí čtyři body. Poslední - a zároveň jediná - výhra Strak se odehrála na začátku prosince, když po lítém boji na vlastním hřišti zdolali Burnley těsně 1:0. Před týdnem to vypadalo, že je na spadnutí druhé vítězství proti Watfordu, jenže dvě minuty před koncem vyrovnal Joao Pedro a Newcastle tak bral jenom bod, který pro něj zas až tak moc neřešil. Nyní pro svěřence Eddieho Howea přichází dva důležité duely - s Leedsem a Evertonem - ze kterých nutně potřebují vytěžit nějaké ty body, pokud nechtějí, aby se jejich boj o udržení stal takřka neřešitelným.

Leeds bude postrádat útočníka Bamforda, do utkání nezasáhne ani Junior Firpo nebo Adam Forshaw. Do kádru se však vrací uzdravení Tyler Roberts, Joe Gelhardt a Diego Llorente. Newcastle se musí obejít Federica Fernandeze, Issaca Haydena a Calluma Wilsona, do hry se však aspoň vrací Javier Manquillo a Jamal Lewis.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Diego Llorente, Struijk, Hjelde - Koch - Raphinha, Klich, Dallas, Harrison - James
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Lascelles, Dummett - Longstaff, Shelvey, Joelinton - Fraser, Wood, Saint-Maximin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.96 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - West Ham United  (sobota 16:00)
Manchester United hostí v zápase 23. kola Premier League West Ham United. Domácí na tom nejsou úplně ideálně a v průběžné tabulce jim patří až sedmá příčka. Hosté jsou čtvrtí, ale na svého nejbližšího soka mají náskok jen dvou bodů.

Manchester zatím ani pod novým trenérem Ralfem Rangnickem nenašel úplně ideální formu, a právě proto se v tabulce neposunul výše. V minulém ligovém duelu to však Red Devils vyšlo, když na půdě Brentfordu vyhráli 3:1. Skóre otevřel Anthony Elanga, zanedlouho jej napodobil Mason Greenwood a střelecký účet United uzavřel Marcus Rashford. Za Brentford pak v závěru jen snížil Ivan Toney. Před tím však United v lize jen remizovali 2:2 s Aston Villou a dokonce prohráli 0:1 s Wolves. Old Trafford byl letos svědkem několika hororových představení. Manchesteru se v letošním ročníku totiž doma nedaří úplně podle představ, což dokazuje i statistika, že ve čtyřech z posledních šesti ligových utkání inkasoval jako první a v polovině z předchozích osmi nedal ani jeden gól. Proti Hammers bude chybět reprezentující Eric Bailly, nemocný Aaron Wan-Bissaka a zranění Edinson Cavani, Paul Pogba a Luke Shaw. Z osobních důvodů možná nebude k dispozici Jadon Sancho.

"Jadon netrénoval, protože stále žádal o omluvenku. Ve středu se zúčastnil rodinného pohřbu. Pořád se ho to hodně dotýká. Očekává se, že se vrátí dnes (v pátek) ve tři hodiny. Právě teď si nejsem jistý, jestli bude k dispozici, protože to byl důležitý člen rodiny, někdo, kdo byl blízký celý život. Musíme počkat, uvidíme a promluvíme si po tréninku," uvedl na adresu anglického reprezentanta trenér United Ralf Rangnick.

West Ham v posledním ligovém klání trochu překvapivě nestačil doma na Leeds United, se kterým padl 2:3. Za Kladiváře se trefili Jarrod Bowen a Pablo Fornals, za hosty se hattrickem blýskl Jack Harrison. Na paty West Hamu šlapou další konkurenti, kteří mají zápasy k dobru, a tak londýnskému celku reálně hrozí, že z top čtyřky vypadne. Na Old Trafford už Hammers nevyhráli pořádnou řádku let, naposledy se jim to podařilo v roce 2007. Mimo sestavu bude určitě reprezentující Said Benrahma, spolu s ním také zraněný Angelo Ogbonna. Zatím nejistý je start Tomáše Součka.

"Podívejte, Tomáš se vrátil z karantény po covidu a zatím si nejsme úplně jisti, jestli je připraven, takže to musíme posoudit a zjistit, jak na tom je. Snad na tom nejsme tak špatně a pojedeme tam a pokusíme se předvést to nejlepší, co umíme. Určitě nám pomohlo mít další dny regenerace, protože to bylo velmi rychlé mezi třemi zápasy, které jsme odehráli minulý týden," uvedl kouč David Moyes.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Telles - Fred, McTominay, Fernandes - Greenwood, Ronaldo, Elanga.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Lanzini, Fornals - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.75 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Manchester City je na nejlepší cestě k obhajobě mistrovského titulu. Citizens mají v současnosti náskok jedenácti bodů na druhý Liverpool, a i když mají The Reds odehráno o zápas méně méně, jsou svěřenci Pepa Guardioly v komfortní pozici. Další tři body si favorit může připsat v sobotu večer, kdy se postaví fotbalistům Southamptonu. Ti se budou snažit napravit poslední porážku, kterou utrpěli na půdě Wolverhamptonu.

Forma Southamptonu nebyla v posledních týdnech vůbec špatná. Svěřenci Ralpha Hassnehüttla naposledy prohráli 11. prosince na půdě Arsenalu, od té chvíle ale čtyřikrát za sebou neprohráli, než je o minulém víkendu složili fotbalisté Wolverhamptonu. V rámci zmíněné série Svatí nejprve remizovali s Crystal Palace, následně si tři body přivezli z půdy West Hamu, bod vydřeli i v oslabení proti Tottenhamu, načež si doma s přehledem poradili s nováčkem z Brentfordu. V sobotu večer je však čeká prověrka z kategorie nejtěžších a jakýkoliv získaný bod by byl pozitivním překvapením.

Manchester City v lize naposledy nevyhrál na konci října. Tehdy si Citizens v domácím prostředí vylámali zuby na fotbalistech Crystal Palace, čemuž napomohla i červená karta stopera Laporteho. Od té doby však svěřenci Pepa Guardioly odehráli 12 utkání a neztratili ani jeden jediný bod. V rámci této série si parta okolo Kevina De Bruyneho poradila například s Manchesterem United, West Hamem, Leicesterem, Arsenalem a minulou sobotu díky krásné trefě belgického záložníka přemohli i londýnskou Chelsea, kterou tím definitivně odstřelili z jakéhokoliv potenciálního boje o titul. Pokud se tak nestane nic nečekaného, budou Citizens na konci sezóny slavit svůj 4 mistrovský titul v posledních 5 letech.

Svatí se musí obejít bez Tina Livramenta, Alexe mcCarthyho a Willa Smallbona. K dispozici nebude ani Moussa Djenepo, který je stále na Africkém poháru národ. Pozitivní zprávou je alespoň návrat Mohameda Elyounoussiho a Thea Walcotta. Manchester City se sice již vrátil z Afriky, od trenéra Guardioly ovšem dostal týdenní volno, na zeleném pažitu jej tedy zatím neuvidíme. Mimo hru bude ještě Oleksandr Zinčenko, návrat však zase hlásí stoper Nathan Aké.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Redmond - Broja, Adams
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Joao Cancelo - Gündogan, Rodri, Bernardo Silva - Sterling, De Bruyne, Foden
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.60 - 6.13 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Norwich City  (pátek 21:00)
Watford vyzve v zápase 23. kola Premier League Norwich City. Domácím patří v průběžné tabulce sedmnácté místo, hosté jsou osmnáctí a mají jen o bod méně. Zároveň ale o dva odehrané zápasy více.

Watford se v minulém kole utkal s jiným konkurentem v boji o záchranu a na půdě Newcastlu uhrál bod za remízu 1:1. Magpies poslal do vedení Allan Saint-Maximin, a tak musel v závěru Hornets zachraňovat Joao Pedro. Předtím však naposledy Watford bodoval 20. listopadu, kdy porazil 4:1 Manchester United. Od té doby zaznamenal šest ligových porážek a jeden nezdar si připsal i v FA Cupu.

Norwich naposledy porazil 2:1 trápící se Everton, díky čemuž se vyškrábal z posledního místa. Nejprve si dal vlastní gól Michael Keane, poté vedení Canaries navýšil Adam Idah. Ve druhém poločase už jen snížil Richarlison. Pro Norwich šlo o první ligové body po šesti prohrách.

Poslední vzájemný duel se odehrál loni v září, Watford v něm vyhrál 3:1.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Samir, Kamara - Sissoko, Kayembe, Cleverley - Dennis, King, Pedro.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Gunn - Aarons, Hanley, Gibson, Williams - Sargent, Lees-Melou, Sorensen, Rashica - Pukki, Idah.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.52 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22182254:1356
2.Liverpool FC21136255:1845
3.Chelsea FC23128346:1844
4.West Ham United22114741:3037
5.Tottenham Hotspur19113526:2236
6.Arsenal FC20112733:2535
7.Manchester United21105635:3035
8.Wolverhampton Wanderers2094717:1531
9.Brighton & Hove Albion21611422:2229
10.Leicester City1974833:3625
11.Crystal Palace2159730:3124
12.Southampton FC2159725:3324
13.Aston Villa20721127:3223
14.Brentford FC22651125:3623
15.Leeds United2057824:3922
16.Everton FC19541024:3419
17.Watford FC19421323:3714
18.Norwich City21341410:4513
19.Newcastle United20191020:4312
20.Burnley FC1718816:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1022)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lucas a Lo Celso jak tam skacou po tech poradatelich

https://youtu.be/NfZqEriLBZo?t=444

Reagovat
jk

Až mi toho kluka bylo trochu líto, ale bral to sportovně

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
bbbauch

"The English clubs want Vlahovic, but evidently he's got other ideas. We're ready to negotiate, but him and his agent won't talk.”

Vlahovic na Arsenal sere

Reagovat
Golasso

To už se ví asi měsíc, ale díky, že se zajímáš

Reagovat
bbbauch

Jojo, tak hlavne, ze tu vasi fans tu sagu resili jeste par dni zpatky.. a to vyjadreni z klubu je aktualni, ze dneska. Tak zkus bejt min butthurt

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

Sám jsi to správně nazval ságou, protože se to vleče už dlouho a tady ta informace, že je problém na straně agenta/hráče se šíří spekulacemi v různých variantách prakticky od začátku. Takže vyjádření z klubu je sice aktuální, má větší váhu, ale víceméně jen potvrdilo informaci, která je již dlouho známá. Možná to pro někoho bude nová informace, ale myslím, že s většinou fans Arsenalu tady ta zpráva ani nehne.

Reagovat
Front hell

Nech kluky z United. Moc důvodu k radosti momentálně nemají, takže hledají všechno možné čím by si aspoň trošku zvedli ty své ega

Reagovat
Golasso

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Abych odpovedel - ja spekulace nesleduju, videl jsem vyjadreni z klubu coz je mnohem relevantnejsi a postnul to. Zahlid jsem to u u vasich fans vickrat, tak jsem pridal oficialni stanovisko. Jak to s vama ani nehne je videt no, navzajem se tu pohladite pres vocasy jak jsou fans united smutny a musej si lestit ego. Tak aspon vidime, jak nad veci muzeme byt az se nam zacne darit jako Arsenalu

Reagovat
Golasso

Tak děkujeme no, ale pochybuju, že jsi to postnul s čistým úmyslem nás jenom informovat . Soudě podle reakcí to vyjádření tady opravdu s nikým moc nehnulo, takže nevím, co se ti nezdá. Sranda je, že zmiňuješ vzájemný hlazení přes vocasy, protože na to jste vy kluci z Manchesteru na EF největší experti .

Reagovat
bbbauch

No samozrejme, ze jsem to sem daval s umyslem trochu zchladit ty predstavy o Vlahovicovi, ktery tady od vasich fans proste byly jeste par dni zpet. Soude podle tvy reakce a tech dvou nymandu to precejen trochu zaujalo. A jinak whataboutismy okolo fanbase jsou tady jsem myslel ze mas na vic, chyba

Reagovat
Front hell

Co se týče vlahovice,tak zrovna ode mně tady nenajdeš ani jeden komentář, jelikož nevěřím od začátku že by k nám chtěl jít. Ale asi tě nechám při tvé naivitě,když vidím že se tě to ohledně toho ega dotklo A pokud se tady bavíme o hlazení ocasu,stačí se podívat kdo ti opalcoval tvůj prvotní příspěvek.

Reagovat
bbbauch

Ses vazne tak hloupej? Nebo kde jsi nabyl dojem, ze mluvim o tobe? Nebo proc bych mel bejt naivni kdyz jsi k nemu nic nepsal? Radsi neodpovidej, diskutuj si s thomasem a nizziem, to je tak tvuj level.

Reagovat
Front hell

,,Soude podle tvy reakce a tech dvou nymandu to precejen trochu zaujalo" To je ta tvoje naivita. Ale klidně dál jen uražej, ukazuješ svoji hloupost

Reagovat
bbbauch

Diky

Reagovat
Front hell

Není zač

Reagovat
Golasso

Mrzí mě, že jsem tě zklamal

Reagovat
bbbauch

Zivot je boj, a kdyz nevis kam dal, zautoc na fanbase!!!

Reagovat
bbbauch

Btw ani nevim, kdes nabyl dojmu, ze bych z toho snad mel bejt zklamanej.. a to jsem si jistej, ze oproti tomu prvokovi vejs umis cist normalne..

Reagovat
Trand

Já si myslím, že většina z nás doufala, že Vlahović změní názor a nakonec k nám bude chtít, ale zprávy že k nám nechce se objevují bohužel už od začátku spekulací.

Reagovat
jk

Tak hlavně od nej jdou celou dobu zprávy že jestli někam odejde tak v létě a v zimě nikam přestupovat nechce..

Reagovat
El Cid z City

City,Barcelona,Juventus,PSG..čuje lepší destinací a výběr je velkej.

Reagovat
bbbauch

Ale byl bych opatrnej.. tyhle prestupy hracu, kteri nejsou na 100 % motivovani prestoupit, to je vzdycky risk.. osobne bych takovy hrace radsi nepodepisoval

Reagovat
Losinho

Juventus

Reagovat
Muffi

Paska v souvislosti s Schickem rikal, ze trh s utocniky je zablokovany a otevre se az po vyreseni situace kolem Mbappeho a Hallanda.

Hrota budou schanet pomalu vsichni, Barcelona, United, LFC kdyby skoncil Firmino, CFC ma trable s Lukakem, Arsenal, PSG nahrada za Mbappeho, Bayern misto Lewy, Juve...

V takove situaci neni moc duvod podepisovat, pokud nekdo neda fakt kralovskou nabidku.

Reagovat
SpecialOne

Mně je v PL většinou jedno kdo hraje a rád se podívám, ale ta páteční předehrávka je nyní trochu za trest. Tenhle zápas měli schovat mezi dalšímu v sobotu od 16.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

presne preto ho dali zvlast aby ziskali aj oni prachy z TV prav. navyse sa jedna v porovnani s tymi sobotnymi zapasmi o zdaleka najdolezitejsi zapas

Reagovat
Busby babes

tak zitra opet Maguire. Lindelofovi se ve stredu behem zapasu nekdo vloupal do baraku, kde byla manzelka se synem, tak pozadal aby zitra nehral, ze chce byt z s rodinou.

Je to skoda, ma lepsi formu a s Varanem si rozumneli. ale pochopitelne rozhodnuti.

Reagovat
Remt

Ber to z té lepsi stránky, snadneji se teď odhadne vítěz zapasu pokud sazis

Reagovat
Kinky7

Reagovat
jk

Dier by měl na chelski být zdravý

Reagovat
iamek

OT: Manchester City board had two meetings with Julián Álvarez agents. Talks have started - but release clause hasn’t been paid, it’s not done yet.

Julián won’t join City in January - but they’d look for a loan. Man United never opened talks to sign Álvarez in January.

Toho naše scoutské oddělení nakonec vyhodnotilo, že nemá smysl kupovat. Tak snad mají pravdu jako v případě Caiceda

Reagovat
vodka

Caicedo mi popravdě vždycky přišel jako solidní silový útočník

Reagovat
smazaný uživatel

mysli asi to dm, co islo do Brightonu ne?

Reagovat
jk

Tak po něm zas slintala půlka evropy. Ale jen City je jedno jestli jim tam pošlou 5m nebo 50m...

Reagovat
Coutinho10

Pedro s Kingem hezky na sebe nastvani

Reagovat
jk

Watfordu kdyby hrál Dennis i Sarr tak by mohli být štikou soutěže.

Reagovat
Coutinho10

krasnej gol Norwich

Reagovat
jk

Ve výběrech z téhle sezóny bude zaslouženě.

Reagovat
pingla

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

zase se tam neni takova tma, aby se nemohlo hrat...

Reagovat
jsemdement

soudruzi se ucili od DUkly koukam

Reagovat
Coutinho10

fans si to tam uzivaj

Reagovat
REPLIKATOR

Drahé energie v praxi

Reagovat
pingla

Bohemia Energy asi ripla i v Londýně

Reagovat
jk

Dean si fakt olizuje to sluchátko?

Reagovat
REPLIKATOR

Ranieri komediant brzo poletí

Reagovat
oli9

Watford o patro níž a už se nevracet

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

ked s nimi pojde prave norwich tak

Reagovat
oli9

Tak ti asi taky půjdou. To je tým rok PL rok champ... Přál bych si tyhle 2+ Burnley

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

Kuco

Reagovat
REPLIKATOR

Kucooooooooooooooo

Reagovat
Tommy$

Norwich vypadá, že to udržení mohl ještě uhrát, to bych vůbec neřekl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Since the start of November Norwich have won as many PL games as Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jk

Tak snad si tohle bude moct říct i v březnu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

no co, stavaju sa aj horsie veci

Reagovat
lofin9

Napriklad teple pivo

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Nebo studené Starobrno

Reagovat
lofin9

Pravda, to sa neda pit ani studene taka zbrunda

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ja ti viem? radsej by som si asi dal teple pivo ako znovu pozrel na ten tragicky zapis

Reagovat
El Cid z City

Souhlasíte s válkou s Ruskem?

Reagovat
jk

Souhlasit s válkou je asi hloupost.

Problém Ruska je, že oni na nic jiného než sílu nebudou reagovat. Lidsky život tam nemá žádnou cenu a raději nechají lidi chcípnout hlady v důsledku elonomických sankcí, než aby se vzdali té myšlenky, že jsou supervelmoc, která bude diktovat světu jak se chovat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Front hell

Reagovat
eder

Reagovat
Čenda

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Salfovic

Kdyby západ nevedla banda kréténských poserů, tak by NATO přimašírovalo na Ukrajinu v plné polní, na což by Putin mohl reagovat jedině tak, že by si nasral do gatí. Ale to se nestane.

Reagovat
El Cid z City

Pokud máš trošku povědomí o kvalitě a třeba odhodlanosti vojáků NATO, tak ti tvůj optimismus velmi závidím.

Reagovat
kvasha16

to by nemusel byt mudry tah, hlavne ta odhodlanost + co sa tyka kvantity tak tiez je na tom Rusko lepsie si myslim, pokial sa teda bavime o europskych vojskach NATO

Reagovat
Thab

Ty jo, jako iluze si ohledně NATO úplně nedělám, ale pořád jsou i v tomhle, co vím, o parník před Rusama. V jejich armádě je údajně morálka úplně šílená.

Reagovat
Talker

To by byla jen eskalace situace, protože bys tím Rusko prakticky donutil k tomu, aby něco udělali, protože jinak by ztratili tvář doma. Navíc Nato nemá ani dost vojáků, aby eskalovalo konflikt a zároveň poslalo dostatek vojáků na Ukrajinu.

Spíš mi přijde logické posílit dodávky vojenského materiálu formou půjčky (protiletadlové zbraně, protitankové, letectvo, drony a podobně), sankce vůči Rusku, aby krachlo, blokování ruských lodí po dobu okupace v Severním a Černém moři, (dočasné) zabavení veškerého majetku ruského státu, státních firem a podobně po dobu trvání okupace.

Reagovat
oli9

Ona je nějaká válka?

Reagovat
El Cid z City

Prej jo.

Reagovat
fenixLFC

to je zle polozena otazka. spravne by mala byt ci je niekto zastancom dalsej ruskej invazie na ukrajinu. a verim ze takych tragedov tu je co najmenej. za ukrajinu by sme sa ale mali postavit. spravanie ruska (nielen) v tomto ohlade je absolutne neprijatelne a aj pre nas nebezpecne

Reagovat
FUnk

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
captain18

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
pingla

zase na druhou stranu Rusko je pro nás docela důležitá země co se týká obchodu...

Reagovat
fenixLFC

ani nie, vyvaza sa tam asi 2,2% ceskeho vyvozu a zhruba 0,9 ceskeho HDP. a naopak keby priskrti rusko dodavky plynu tak na tom bude samo prerabat

Reagovat
pingla

jednou se to u nás i v televizi řešilo, za největší problém tehdy označili regulační tyče, které jsou prý nejlepší z Ruska, a plyn, jelikož by nás od někoho jiného státu stál strašnou pálku...

Reagovat
kvasha16

tak sice bude prerabat, ale je to silna zbran v ich rukach ...keby doslo k nejakej eskalacii a odstavili plyn, tak skor povoli a stiahne sa ten co mrzne ako ten co na tom preraba

Reagovat
merlick

no hej, len my tu budeme mrznut a nase fabriky stat, kedze znacna cast z nich je na plyne je to prehra pre obe strany

Reagovat
fenixLFC

to nie, ceny pojde prinajhorsom hore ale dojednavaju sa aj ini zasobovatelia. rusko nie je jedinym distributorom na svete

Reagovat
merlick

dojednalo sa 20 tankerov z US tak max. Na Rusku sme totalne zavisli, ci preco by Nemecko ktore dlhodobo nesuhlasi s Putinovou politkou vybudovalo Nordstream 2? Lacny plyn.

No a som zvedavy ako pojdes vysvetlovat nie desiatkam tisic ludi ako je to momentalne, ale milionom preco sa im cena plynu zdvhila o 300%.

Reagovat
Bowie

Reagovat
oli9

Nejsem žádný ruský zastánce ale řešilo se to tady tak jak USA s NATO rozmrda li Sýrii a nebýt tam Rus jen s technikou tak to tam Turek spolu s islamisty rozporcuji

Reagovat
mistr129

Aniž bych teď hodnotil jedno nebo druhé, tak srovnáváš invazi do v celosvětovém měřítku vyspělé, demokratické země s muslimskou diktaturou.

Reagovat
fenixLFC

ponechajme stranou to ze je totalny whataboutizmus ktory s temou nijak nesuvisi a zamerajme sa na to ze keby sa tam podobne ako americania nesrali aj rusi tak by tam vojna skoncila o dva roky skor

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

OT: viete mi poradit nejake podcasty na Spotify z domacej tvorby?

Chcem niečo zo edukatívne/spravodajske zo SK. Zahranicnych mam dost. Uvedomujem si, ze neviem dostatocne do hlbky ako to u nas funguje a chcem si rozjasnit nejake veci. Idealne nieco:

-spravodajstvo (zatial pocuvam aktuality a su celkom ok, vyzeraju celkom objektivne)

-ekonomika/financie /legislativa/hypoteky, situacia v ekonomike na SK...

-podnikanie - nie pribehy, ale skor legislativna cast

Reagovat
Mastný Chobot

Sme má viacero dobrých podcastov, pozri na ich stránke, ktoré ťa zaujímajú. Ja si ešte vždy pustím Braňa Závodského a sem-tam N-kovské newsfiltre

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, pozriem

Reagovat
merlick

+ dobre rano od sme je celkom v pohode

Reagovat
Coutinho10

dnes to bude velký nejen pro Coutse, ale i Digneho

Aston Villa XI: Martínez, Digne, Konsa, Mings(c), Cash, Ramsey, McGinn, Douglas Luiz, Watkins, Coutinho, Buendía

Subs: Targett, Olsen, Young, Sanson, Iroegbunam, Hayden, Hause, Chukwuemeka, Ings

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Villa :

Coutinho - Watkins - Buendia

Ramsey - Luiz - Mcginn

Digne - Mings - Konsa - Cash

Martinez

Reagovat
Remt

Brazilskej Eminem

Reagovat
Mates_Matesović

Breaking news: Claudio Ranieri is facing the sack at Watford with the club ready to end his reign after just three months

Reagovat
VTID94

Kkt to je klub

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem teda vůbec nečekal

Reagovat
JackBlack

Tam borec hraje bez čísla

Reagovat
VTID94

Mina mu roztrhal keď sa pošmykol

Reagovat
pingla

to bylo Doucoure

Reagovat
Remt

Roztrhnuli mu dres a dostal tento

Reagovat
Remt

A nebo mu chtěj prostě jen naznačit že je to nula a ta bejt na dresu určitě nesmí

Reagovat
VTID94

Ramsey nula určite není...

Reagovat
eder

Zabte už Pigforda, toho dobytka

Reagovat
VTID94

Ten Richarlison je pekný curak. Dva krát fauluje a ešte sa čuduje a rozčuľuje

Reagovat
Remt

Richarlison a curak? On je král všech curaku

Reagovat
VTID94

Reagovat
LH171186

V té Aston Ville byli vždy takový prasata nebo až s příchodem Gerrarda ? A Richardlisson by mohl jít taky k nim....

Reagovat
masina_LFC

ty asi pozeráš iný zápas, lebo zatiaľ prasí len Everton

Reagovat
KKralik77

Reagovat
VTID94

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
O.Giroud

Slavia Praha no. Staci jeden faul a už plače

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
KKralik77

Má to dobrej náboj,ale už by mohl asi začít žlutit.

Reagovat
Spikous

Ja nechápem ale tam mali byť žlté na oboch stranách. Cash a Richarlison mali mať žlté karty podľa mňa.

Reagovat
VTID94

Je pravda aj Matty by mal dostať na ukludnenie. Mal už aspon 3 zákroky úplne na žltú

Reagovat
Seydou Doumbia

tohle je PL tu se to nemusí tak moc vyhrocovat kartama...však at hrajou dokud si nepolamou nohy, potom možná žlutá

Reagovat
Coutinho10

skoda Couts, mohl byt gol do satny...

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec je taaaaaaaaaam Buendia

Reagovat
Spikous

Paráda ;) Buendia pod Gerrardom ožil neuveriteľné

Reagovat
VTID94

Už sa prejavujú zvieratá

Reagovat
Coutinho10

vyradit z PL

Reagovat
Seydou Doumbia

zase to nebudeme tak moc vyhrocovat, v Ligue 1 by nepřežil za tohle žádný hráč, tady letěla jen láhev...přece to nejsou žádné sračky což dokazuje i rozhodčí, který vsadil under na karty

Reagovat
Coutinho10

no a to nevime, co nas ceka ve 2. polocasu j jako moc se mu do tech karet nechtelo

Reagovat
Remt

Řekni mi - to není možný - klidně teď o přestávce z kamerových záznamů zjistit kdo to hodil a na stadion už ho prostě nevpustit? Stejný problém mám s rasismem v tomhle. Stopadesát kamer na stadionu a nulová snaha něco tvrdě řešit

Reagovat
VTID94

Do kabíny gól po hlavičke najmenšieho hráča na ihrisku

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně že se každý roh zahrává 2 minuty kvůli těm strkanicim a taháním za dres

Reagovat
eder

Zatím nejlepší plejeři Kutýňo a Dýně

Reagovat
KKralik77

Coutinho se teda v tyhle agresivní hre vubec nechyta.

Reagovat
Seydou Doumbia

za to Richarlison se v ní vyžívá, zajímavý brazilec...coutinhovi stačí jedna střela z 25 metrů do růžku a bude hrdina, on se nemusí chytat

Reagovat
KKralik77

Jsem si říkal, když tam leželi, co je to za divnou oslavu

Reagovat
Seydou Doumbia

Cash za změnu občanství, Digne za změnu klubu...fanoušci prostě umí, tohle se nedá natrénovat v dětství ani v dospívání, to musíš mít v sobě...

Reagovat
repkajebuh

Zatím super zápas, má to náboj, emoce a překvapivě i kvalitu

Reagovat
Zaschrona

Bohužel na naší straně ale to poslední dost chybí.

Reagovat
Remt

To i fair play, ale na to už jsme u spousty hráčů Evertonu tak nějak zvyklí

Reagovat
Zaschrona

Snaha tam je, ale ofenzivní kvalita je žalostná, stejně jako bránění standardek. Rozhodčí i fanoušci strašní, naprosto nepochopitelný, proč bučí na Digne i po něm něco hází.

A teda nechápu, proč hrajeme zas na dvoučlennou zálohu, nefunguje to. Townsend k ničemu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak čísník tam už není, tak nemají na koho bučet asi. Slavit ale nemusel.

Reagovat
Zaschrona

Na zápase je parazit jménem Kia Joorabchian. Když už se chovají někteří fandové pod jakoukoliv úroveň, aspoň tu flašku mohli hodit na něj...

Reagovat
Coutinho10

mel ji dostat Gordon a ne Mina, ale faul jo

Reagovat
Remt

Zrovna toto mi ale od Miny na žlutou nepřišlo, to bylo docela normální souboj ne? Nebo tam bylo nějaký podkopnuti?

Reagovat
Coutinho10

Gordon fauloval....pristricil ho

Reagovat
Zaschrona

Alespoň tam Dunc nedal Gbamina

Reagovat
Edgar Davids

Rondona by tam mohl dat, ale ten mel spis hrat od zacatku v takovym zapase

Reagovat
Zaschrona

Rondon je naprosto zoufalý, ten tam maximálně na nákopy do vápna na posledních 10 minut

Reagovat
Edgar Davids

Ten evertonsky krasavec co stridal ale nehraje spatne, dost tim Evertonu pozvednul. A i ten Allan je o parnik jinde nez Gomes

Reagovat
Zaschrona

Gordon je poslední týdny náš nejlepší hráč

Reagovat
Edgar Davids

jasny koukam dobrej jak do kombinace, tak i primocarej s dobrym centrem..proc nehraje od zacatku?

Reagovat
Zaschrona

Nevím, zřejmě Ferguson chtěl vsadit na zkušenost. Ono pořád není nějaký zázrak rychlostně, ani směrem do zakončení, ale v našem současném rozpoložení je progres Gordona jedno z mála pozitiv. Jak mu roste sebevědomí, je ho dost fajn sledovat.

Reagovat
Edgar Davids

jj s tim svym prehledem a rychlym rozhodovanim tam oproti Townsendovi pusobi jak zjeveni kor ve 20 letech..

Reagovat
PhilipS

Souček a Zouma zpět. To vypadá konkurence schopně

Reagovat
smazaný uživatel

ta poslední 2 slova se píšou dohromady

Reagovat
PhilipS

yop. Napsal jsem to jak retard. Přijměte mojí omluvu

Reagovat
Salfovic

Omlouvat se kvůli takové blbosti

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zaschrona

Cash tu žlutou měl dostat už asi tak před hodinou

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd — de Gea; Diogo Dalot, Maguire(C), Varane, Telles; Fred, McTominay, Bruno Fernandes; Greenwood, Cristiano Ronaldo, Elanga.

West Ham — Areola; Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell; Rice(C), Soucek; Bowen, Lanzini, Fornals; Antonio.

Reagovat
Busby babes

snad Ronaldo dneska zahraje lip. Blby je, ze se snazi vic zapojovat do kombinace ve stredu a pak chybi na hrotu.

Reagovat
Hlahart

Full Yolo mode s Jonesem jako jediným obráncem na lavičce.

Jinak teda my máme tuhle sezonu taky brutální množství zraněných, hlavně v obraně teda... To je šílený

Reagovat
Busby babes

kdyz je Jones jedinej zdravej obrance na stridacce... bizar.

Reagovat
fenixLFC

zas sa fans evertonu spravaju ako prasata? digne a cash zasiahnuti flasami...

Reagovat
Busby babes

Elanga. Super, ze mu RR dava takovou sanci a ze ji on zatim paradne vyuziva. Jestli do pristi sezony pujdem s utokem Rashford, Greenwood, Elanga a Sancho, tak za me uplne v pohode.

Reagovat
Zaschrona

A s Ronaldem bude co?

Reagovat
Busby babes

to jsem popisoval scenar, kdy Ronaldo udela po sezone papa... coz je imho porad dost realny, zvlast pokud bychom nedali LM. Je samozrejme otazka, jake by mel nabidky no.

Reagovat
Zaschrona

Akorát teda nevím, kdo by Ronalda vzal. PSG? Nebo možná MLS, jestli Portugalsko neudělá MS.

Reagovat
Busby babes

zas pokud do MLS tak by mu asi mohlo byt fuk, ze by nebyla LM.

Reagovat
Eichel

myslíš, že by stále s jeho číslami a ambíciami chcel ísť do MLS? podľa mňa bude chcieť ešte jeden dva roky potiahnuť v Európe

Reagovat
Zaschrona

A jakou ještě má v Evropě motivaci? Tedy kromě toho se co nejlépe připravit na MS?

Reagovat
Eichel

Tak očividne sa chce stále držať na top úrovni a vyhrávať trofeje... z Juve odišiel, keď bolo jasné, že to s nimi ide od 10 k 5tim a že to tam na žiaden útok na trofej nevyzerá. Podľa mňa stále má v sebe chuť hrať o LM a titul v nejakej vačšej lige, ale to si len domýšľam.

Reagovat
avicii

Slušný útok, ešte nejaký hrot alebo Cavani k tomu.. Ale stále to chce už dobrého trénera... Dúfajme ze to sa nestane

Reagovat
Remt

Z čeho vlastně vychází design toho míče, se kterým hrají?

Reagovat
Busby babes

bad trip

Reagovat
Remt

To musel být výtvor dítěte ze školky nebo někoho dlouhodobě závislého na toluenu

Reagovat
oli9

Jeho podoba je inspirována komiksem Golden Age, jenž byl vydáván mezi lety 1938 a 1956.

Během zimních měsíců, kdy není výjimkou, že na Ostrovech v době zápasů padá sníh, je zářivá varianta míče nutností

Reagovat
Remt

Díky je fakt že tento míč musí být vidět za každého počasí

Reagovat
smazaný uživatel

Greenwoode nahrávej!!

Reagovat
Edgar Davids

Ronaldo se na to tam brzo vysere kdyz ho prehlizeji i cucaci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky odvracím zrak, když vidím toxickýho člověka. To aby mi nekazil den.

Reagovat
Salfovic

OT: Já z té Charvátové jednou chcípnu

Reagovat
SpecialOne

Pokud se po kariéře nedá na dráhu odstřelovače, tak buď v klidu.

Reagovat
Hlahart

Náš roh = prostor pro odpočinek soupeře

Reagovat
SpecialOne

Je nějak možnost, že by PL tu svou zimní pauzu využila na dohrání odložených zápasů?

Reagovat
mr.Silver

Coufal hraje katastrofálně

Reagovat
Hlahart

Toho by mohl v druhým poločase roztrhat i Rash v součansný formě

Reagovat
oli9

jako za 30 minut tam není žádný hráč který něco hraje z obou mužstev

Reagovat
DieFohlenBMG

Jenom Rice

Reagovat
Hlahart

Rice, Maguire minimálně dost slušní oba. Obstojní Varane, Fred i Souček

Reagovat
Bayern +

Už druhý zápas po sebe je mimo...

Reagovat
oli9

Ten Cresswell je děsný, 3x může hodit centr do vápna kdy je tam sám a on radši jde do souboje ve kterém pak nemá žádnou šanci odcentrovat a vždy odkop

Reagovat
Kixi Syhimour

WHU je hrozné

Reagovat
vodka

Ronaldo je dneska extrémně líný na krok...

Reagovat
mimi_united

Elanga a Dialo budú raz najlepší krídelníci v PL

Reagovat
avicii

Reagovat
mr.Silver

Ten protiútok WHU teď

Reagovat
Hlahart

Maguire má za sebou nejlepší půl hodinu za poslední čtvrt rok... Takový jeho standard před tou současnou sezonou. Snad mu to zůstane

Reagovat
avicii

Co sa deje na Brentforde?

Reagovat
stanmarch

Fotbalisté Brentfordu i Wolverhamptonu zamířili do útrob stadiónu. Pokračovat se bude až v momentě, kdy se vyřeší, kdo je ten špión, který ovládá dron nad stadiónem.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Play has been halted due to a drone above the stadium

The teams are heading back into the tunnel

Reagovat
fenixLFC

dron

Reagovat
avicii

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněli, že jednomu kameramanovi dali dron.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta?

Reagovat
Salfovic

Už ani to simulování mu nejde

Reagovat
oli9

za co ?

Reagovat
Salfovic

"Sáhl na mě, a to nemá, takže je to faul."

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PhilipS

Achjo United nedovolili ještě jediněj centr do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten rapist zkouší za simulace?

Reagovat
Busby babes

Na pulce by to jako faul pisknul. ale na pentli malo no. Zouma tam sel ale jak pitomec.

Reagovat
Salfovic

Na půlce se ti po takovém kontaktu nikdo válet nebude.

Reagovat
oli9

ti je mi novinka že se x zákroků na půlce pískne a na penaltě ne ,ale jako penaltu za tohle

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

umis cist? vsak pisu, ze je to na penaltu malo.

Reagovat
smazaný uživatel

divealdo

Reagovat
Kincl

Normálně ostuda ta hra United

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho! My se na to snažíme nemyslet.

Reagovat
icefish

Reagovat
PhilipS

Teď to na Bowena nepískl proč?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, pritom to bylo na pulce

Reagovat
oli9

on tam už na něj nepískl dnes 3 fauly co si všímám ale nikdo nebrečí

Reagovat
kolouch

jen Ronaldo

Reagovat
oli9

nechtěl jsem to psát :D byl bych zaujatý

Reagovat
kolouch

Ale byl fakt jediny kdo rozhazoval rukama a pak si to sel jeste s Mossem vyrikat :-)

Reagovat
Hlahart

Protože to nebyl faul?

Reagovat
Busby babes

protoze to bylo cisty.

Reagovat
PhilipS

Jako nebylo. Kdyby ho nesundal, tak jde Bowen dál, i když se dotknul míče.

Reagovat
Hlahart

No, ale to že hrál balon je v tom příběhu docela významná skutečnost...

Reagovat
PhilipS

Když sundáš hráče a nemáš ho pod kontrolou, tak ne. Ale budiž nechme to, šlo o hovno

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Už dávno ne.

Reagovat
Hlahart

O poločase klidně Elanga i Greenwod dolů, nebo jeden z nich. Není to žádná hrůza, ale Coufal i Creswell jsou hrozní a měli toho využít..

Reagovat
mr.Silver

Lanzini

Reagovat
Miguel19

Příšernej zápas.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobré bránění od McTominaye, zároveň škoda, že to o ty dva kroky nevyšlo

Reagovat
Freedo

To je jak za Moyese, ty centry

Reagovat
Diskostu

Zouma je prasak... Neviem si predstaviť jak by dal dnes United Gol....

Reagovat
kolouch

Je to marnost. Uplne rezignujeme na kombinaci a vsechno nakopavame na utaveneho Antonia. ManU jsou nastesti taky tragicti a nedokazou si nic vypracovat

Reagovat
Busby babes

No, doufam, ze tohle byla ta nase horsi pulka. Neni to spatny, dobre branime, je tam nasazeni, vyhravame souboje. Smerem dopredu je tam pohyb, chybi tomu presnejsi finalka.

Reagovat
PhilipS

No už jsem viděl hezčí půle. Festival nepřesností. Jedinej Fornals ukazuje jakejs takejs klid a přehled. Krajní beci slabí. United, ale přistupuje hrozně poctivě, tam není místo na ani centr. Chtělo by to nějakou sérií rohů a léčbu Součkem.

Reagovat
fenixLFC

ten zapas united je dobra bieda, tam si nie je nikto schopny dat nahravku na viac ako 3 metre mctominay na zaver to korunoval neskutocne, skoda ze soucek nie je myslitel a nedal to dopredu, ale len roztiahol hru. tam futbalovo vyzera fakt len bowen tazko povedat ktory z bekov west hamu je viac na facku, ci coufal ktory vyzera ze mu loptu zavadza alebo creswell ktory KAZDU sancu to zrychlit a centrovat vpred zahodi tym, ze si to furt musi zaseknut a zabrzdit

Reagovat
kaja900

Ta záloha United, to je fakt něco jak můžou hráči jako Fred nebo McTominay hrát základ v United..

Reagovat
Likan7

Protože Matič vydrží 40 minut...a nikdo jiný tam není :D Beek je chyba v Matrixu.

Reagovat
kaja900

Tím pádem nechápu proč nikoho do zálohy nekoupíte.. mít pořádnou zálohu, tak to vypadá jinak ten Fred je hroznej každej zápas co koukám, ikdyž to je třeba náhoda zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

RR by chtěl, vedení nechce

Reagovat
Likan7

Já bych tam dal Jonese. To je metač, horší to být nemůže

Reagovat
Busby babes

vsak dneska jsou uplne v pohode.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hnus fotbal. Člověk zaplatí stovky eur za lístek, sedí tam a dostane fotbal od šestnáctky po šestnáctku a nic navíc. Ten Rangnick už určitě lituje, kam to vlezl. Ti hráči jsou dopředu v porovnání s Liverpoolem nebo City tak na 30%. Neuvěřitelný rozdíl.

Reagovat
PhilipS

Ale mě se to celkem i líbí. Nasazení je tam slušný. Je vidět, že jde o hodně a nikdo zatím nechce riskovat. Gól by tomu pomohl, jak by řekl klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fotbal je o šancích a gólech, nejen o atletice.

Reagovat
iamek

Tisice eur

Reagovat
Hlahart

analytik

Reagovat
smazaný uživatel

Když jde celá rodina a zastaví se i ve fan shopu, tak zcela

Reagovat
smazaný uživatel

Fan shop je při návštěvě zápasu United vrcholem dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak už následuje jen zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je tam jedna světlá chvilka. Když přojdeš dveřma s nápisem "Exit".

Reagovat
Busby babes

listek stoji asi 50-60 liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Započítal i pozápasovou zdravotní péči u očního.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

co tak pozeram na nete, tak vidim listky na ferguson stand alebo chalrton stand aj cez 200

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to jsou bud nejake hospitality nebo prekupnici, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Normální cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale většinou tam chodí s rodinou nebo dětmi

Reagovat
Remt

Tyhle lístky jsou jen pro permanentkare nebo i obycejne lidí?

Reagovat
Busby babes

musim mit membership, coz stoji asi 35 liber na sezonu.

Reagovat
Busby babes

jeste to rozvedu. ted behem covidu jsem listky nekupoval, ale United listky nezdrazovali asi 10 let, tak pochybuju, ze by to najednou zvedli z nejakych 65 liber co myslim stal ten nejdrazsi na dvojnasobek nebo tak.

s tim clenstvim pak mas sanci bud koupit primo, ale to uz jde asi jen pred sezonou fakt nekdy v cervenci, kdyz je rozlosovani anebo pak aspon zaregistrovat a cekat a doufat, ze dostanes/vylosujou. Ten zajem je kazdej rok vetsi.

Reagovat
Remt

Aha, takže takovýhle výlet je potřeba plánovat spíš před sezonou. Já bych tedy na MU nejel, pochopitelně, ale LFC to bude mít asi dost podobné. Ještě se zeptám - když chci jet s kámošem, asi bychom měli mít oba membership, nelze koupit před sezonou 2 listky na jedno členství, že? A pak bych se chtěl ještě zeptat - týkají se tyto ceny i "lepších zápasů" jako třeba MU vs. Arsenal a tak? Dají se s členstvím koupit takovéhle lístka na začátku sezony třeba za těch 60 liber? Díky za info, zvazuju to cim dal vic a byl by to pro me splneny sen

Reagovat
Busby babes

u United musi mit oba clenstvi. Obcas na nejakej pohar jde koupit vic listku. A pak treba kdyz hrajem tuzku, tak to obcas jde. Pred tema dvema lety jsem takhle kupoval den pred zapasem primo na stadionu pro kamose listek na Burnley. Byl malej zajem. Ale tak Burnley a v lednu no.

Ale nevim, jak casto se tohle stane, nesazel bych na to.

Reagovat
Salfovic

Holt ho natáhli.Holt ho natáhli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Manchester o něco lepší, jakkoliv to rozhodně není žádná hitparáda, od 20. minuty se zvedl i West Ham a od té doby to je taková bramboračka, ale chyby pořád více vyčnívají právě u nich, kdy si několikrát ani neumí přihrát

Reagovat
Likan7

Vzpomínám si, jak tu v týdnu někdo brečel, že má lístky na WHU chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoňže byl realista a nejásal. To by měl echt špatnej den.

Reagovat
RadekVonCZE

Co se stalo v Brentfordu?

Reagovat
RadekVonCZE

Už to čtu, dron

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen jim tam létal dron

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Vsadim gule

Tvl a nestalo se někomu něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivum že jsme West Ham do ničeho vážnějšího nepustili, negativum že jsme se sami do ničeho nedostali!

Reagovat
PhilipS

Byl tam ten jeden šťavnatej balón od Bruna

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Igner Farnsworth

Fotbal velmi nudnej no, aspoň Coufalovo nevídaná hloupost pobaví sem tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Coufalova*

Reagovat
Igner Farnsworth

Záleží odkud jsi..

Reagovat
Petr20

Záleží, jestli umíš skloňovat..

Reagovat
smazaný uživatel

My Plzeňáci skloňujeme po svým.

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jen zalezi, jestli jsi retard

Reagovat
smazaný uživatel

Na zástupce retardů jsme tady fakt čekali.

Reagovat
Bandita_Harry

Absencie africanov zatiaľ zvládne dobre, som zvedavý kto vybehne proti CP. Škoda že neskúsime trošku experimentovať keď máme dosť stopérov a skúsiť 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty naše rohy skutečně nechápu

Reagovat
Kixi Syhimour

Fornals

Reagovat
fenixLFC

strasna brzda

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasicky zahraje jenom proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už pomalu odcházíme zase fyzicky?

Reagovat
mistr129

prý balón

Reagovat
mr.Silver

Fornals

Reagovat
Kincl

Ta PL je nejvíc záživná liga koukám, normálně goly úžasné

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze dame celou sezonu bez golu z rohu. 250 rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen celou sezónu, já už nevěřím že ještě někdy dáme z rohu gól

Reagovat
Salfovic

Pěkný sólíčko.

Reagovat
vodka

Ronaldo dule, zase se mota mimo hrot, pak je k hovnu

Reagovat
Salfovic

Chceš aby prochladl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ne. I mně od televize je trapně z těch jeho hysterických scén, když ho vystřídaj.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal brzo ztratí základ

Reagovat
Salfovic

Vždyť už ho letos ztratil. Proč vůbec nehraje ten, co ho z něj vyšoupl ?

Reagovat
Grahf

jedna strela na branku za celý zápas, to musí byť lahôdka, ešte že nepozerám

Reagovat
mr.Silver

Ronaldo

Reagovat
C-M@ster

Však měl pravdu, mělo se hrát dál. Že borec na zemi filmoval, nikoho nezajímá.

Reagovat
mr.Silver

To jo, ale ty jeho gesta a reakce, to je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva po zápase toho Rice zamkněme někde na Old Trafford, takový hráč nám v záloze chybí

Reagovat
patas92

150M za Rice by stálo za to?

Reagovat
C-M@ster

Ani hovno, nemá charakter a ani výkony na takovou cenovku.

Reagovat
patas92

Říkal to teď komentátor na Premier sportu

Reagovat
C-M@ster

Já vím, ale je to směšné.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hlahart

Komentuje to účetní West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně 100 + Lingard

Reagovat
Miguel19

Kdyby hrál ve Francii, tak jde tak za 30-40 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už gól nedáme, snad aspoň udržíme 0-0

Reagovat
pingla

že by tam poslal Cavaniho nebo Martiala aspoň na 15 minut ho asi nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten RR střídá hůř než Ole

Reagovat
kaja900

Umí Bruno vystřelit i jinak než několik metrů nad..

Reagovat
O.Giroud

umi no

Reagovat
C-M@ster

Jen když není v záklonu.

Reagovat
Mastný Chobot

Tie kyslé ksichty Bruna a Ronalda po každej jednej zakončenej akcii, to musí byť radosť hrať s tými dvoma

Reagovat
mr.Silver

Tak za dnešek by si i MU i WHU zasloužily nula bodů, druhy poločas je sice lepší, ale i tak naprostá katastrofa

Reagovat
ACSMan

Bylo by zajímavý kdyby se za remízu 0:0 dalo oboum týmům 0 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo. Brzy by se týmy začaly domlouvat, že v určitou dobu si dají po gólu, aby měli aspoň ten bod.

Reagovat
ACSMan

To jsem si taky říkal, ale zase když jeden dá první gol a pak to ubrání tak má body tři a ne jeden.

Reagovat
Kincl

Nikdy bych nevěřil, že mě to napadne ale ať radši tu LM hraje Arsenal, aspoň se v těch zápasech něco děje :) Tady United to je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom 2 roky a budeme hrát o všechny tituly.

Reagovat
C-M@ster

Kontakt tam byl.

Reagovat
O.Giroud

aj slzy

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Bože to je chudák

Reagovat
O.Giroud

najlepsie ked po kontakte s nim niekto padne na zem a uz tam mava rukami, ze zdvihni sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
Salfovic

Rangnick musel dostat od Ronalda pěkný céres

Reagovat
Kixi Syhimour

Neměl by Moyes střídat?

Reagovat
PhilipS

Měl no. Lanzini je neviditelnej

Reagovat
smazaný uživatel

tvl škoda Souček

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay ať jde do háje, hrozný hráč

Reagovat
Hlahart

McTominay posledních 20 minut na pěst... Nevím, jestli by tam teď nebyl platnější Lingard, ale tam jsou možná taky nějaký zákulisní hry, no...

Reagovat
Hlahart

Martial????!!

Reagovat
Hlahart

Tenhle borec chce hrát devítku.....

Reagovat
pingla

raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash

Reagovat
mr.Silver

To jsou luckeři

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Hlahart

Marcuuuuuus

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratuluju Moyesovi , nestřídat bylo geniální rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash

Reagovat
Hlahart

To bude těsný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A ještě gól z offsidu.

Reagovat
Busby babes

Rash!!!!!!!!!!!

Reagovat
Bayern +

Klasika, VAR sa už skartuje

Reagovat
PhilipS

chjo

Reagovat
Mastný Chobot

Nebol ofsajd hej?

Reagovat
masly008

to ani neukázali ne?

Reagovat
Mastný Chobot

ukázali to raz nakrátko a mne prišlo, že bol off

Reagovat
Likan7

Naprosto jasnej z toho prvního záběru

Reagovat
Hlahart

Nevím, co všechno tam počítají, ale ramenem z toho záběru byl. Ale ten záměr vůbec nemusel být kolmo k té situaci no

Reagovat
aramaki

Vzdy to VAR skuma 5 minut, kreslia ciary. Teraz za 5 sekund hotovo. Zvlastne.

Reagovat
Bayern +

Uvedomuješ si kde sa hralo?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
aramaki

Tak Uckam sa dlhodobo pripiskava, je to predsa vystavny klenot ostrovného futbalu Dnes to ale offside asi nebol. Skoda, ze to poriadne VAR nepreveril, ako v kazdom inom zapase.

Reagovat
Busby babes

jasne, neproveril. kluci uz to meli zbaleny a byli uz mezi dverma. preci to nebudou znova zapinat...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Spikous

Mne pripadalo že Cavani bol v ofsajde z tých záberov. Ale zaujímavé že čiary a vlastne to VAR ani nejako neskúmal

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham

Reagovat
Freedo

yeeeeeees do píči

Reagovat
Vsadim gule

To je válec!!!

Reagovat
Likan7

To byl ofsajd ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, on vyleze z šatny rozhodčí, znovu zahájí zápas, odvolá gól a pískne druhej konec.

Reagovat
Al Capone

Tohle byl jasny ofsajd.

Reagovat
Kincl

náhodáci se štěstím neskutečný

Reagovat
avicii

To vyzeralo na ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

?? vzdyt to byl offside. kazdopadne ten fredericks to dobre posral

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
10

podle mě ne, ten obránce na zadní tyči nechal Cavaniho ve hře

Reagovat
EXoRcIsT

tak asi to nebol offside ked to VAR uznal nie. Pri opakovacke ked sa clovek zameral na tie ciary co su tam vykosene na trave tak boli na stejno

Reagovat
smazaný uživatel

meli to ukazat s carou, takhle vznikaji zbytecne pre.. mne prislo, ze ramenem mohl byt

Reagovat
Bayern +

Tiež sa nehádam, že nebol, len to fakt mali ukázať a tiež mi to rozhodnutie prišlo strašne rýchle v porovnani s ostatnými.

Reagovat
masly008

jako že by nemohl udělat VAR chybu?wow to se fakt ještě nestalo co?

Reagovat
Pedro10

čistejší ani nemohol byť

Reagovat
Likan7

Tyve, fakt asi ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Kezby byl

Reagovat
Salfovic

Zápas vo hovně, tak by byla aspoň jedna věc, o které by se diskutovalo.

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
kaja900

Ofsajd nebyl určitě.. nevím co tu tolik lidí mele..

Reagovat
C-M@ster

Mně se v první chvíli taky zdálo, že byl. Ale radši jsem se koukl ze záznamu.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Mastný Chobot

asi nie no

Reagovat
REPLIKATOR

Cresswell dobře posral, zruší ofsajd a ani neubrání Rashforda.

Reagovat
Busby babes

skoda, z offsidu by byl lepsi.

Reagovat
Registrujisejenproto

Taka sranda

Reagovat
Busby babes

me staci malo.

Reagovat
Setwo

Prečo VAR už neukazuje čiary ?

Reagovat
smazaný uživatel

Licence na ten program byla moc drahá a v demo verzi je ta funkce zamknutá.

Reagovat
oli9

Protože když jim to potvrdí že mají pravdu tak to tam jebnou, když nemají pravdu a offside není tak to tam radši nedají

Reagovat
merlick

Reagovat
Gareth Bale 11

Ofsajd a VAR to ma za 10 vterin zkontrolovany a v tv ani ukazka VARu, zajimavy.

Reagovat
jk
Reagovat
HorajzmAmmann

Já si to stopnul a offside spíš ne... Každopádně hodně hraniční

Reagovat
avicii

Ono to bolo tak tesne, že je zarážajúce že to bolo tak rýchlo posúdenie, vzhľadom na podobne situácie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kissak

Ty kráso utrpěli jsme druhou výhru, jdu se vožrat.

Reagovat
kaja900

V době kdy je video a zkoumá každou situaci tu bude tolik lidi psát jasnej ofsajd jen proto že jim to přišlo na první pohled

Reagovat
gazza62

Fredaricksův gól,ale offside jasný.Offsidovou lajnu pro jistotu ani neukazovali.Hnus .Nyní to rozebírají ,že šlo o offside.Jo zase se Man.Utd. musí připískávat.Zářez já prase.

Reagovat
iamek

Přesně tak . Odporná Sir Alex korupce !!!!

Reagovat
Busby babes

je fajn ze i u regulernich golu clovek dostane tenhle brek.

Reagovat
John Obi Mikel

Není větších luckerů než Manchesteru United

Reagovat
SunFells

Sterling wow Se mohl golmana zeptat kam to chce.

Reagovat
Gareth Bale 11

Salisu je zatim vybornej

Reagovat
MCFC_8

Prvych 25 minut uplne mimo, potom sme zapli...Razza

Reagovat
Kinky7

presne. Prvnich 25 minut jak profesori na skautskem tabore

Reagovat
oli9

No asi by bylo naivní si myslet že ten stav na sotonu tak vydrží

Reagovat
Kinky7

to nam to vraci ze ten arsenal

Reagovat
Svatej

Jak si vede Broja?

Reagovat
John Obi Mikel

Na našem fóru jsem četl o nějaké jeho Wernerovině. Hoďte jsem pls někdo video.

Reagovat
cristiano.K.

mě se líbil

Reagovat
John Obi Mikel

Aha tak na našem fóru přehánějí. Tohle byla těžká situace (0:35).

Předtím dal ještě neuznaný gól z ofsajdu.

https://youtu.be/b3XGHHA2lAc

Reagovat
MCFC_8

Raz ta seria musela skoncit...2.polcas sme ich tlacili neskutocne, aspon sa neprehralo, skoda...

Reagovat
Kinky7

tak kdyby nezachrapali na zacatku tak to byla jasna vyhra ale po takovem zapase mne ta plichta neva

Reagovat
MCFC_8

Co uz, aj take zapasy byvaju...vyhrali sme na Arsenale, kde sme vyhrat nemali...teraz sa stastie odklonilo

Reagovat
Remt

Souhlas

Reagovat
John Obi Mikel

No nic. Dneska musíme vyhrát a zlomit neúspěšnou zimní sérii.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes musíte vyhrát

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

remiza bude stacit

Reagovat
Mato178178

tak tak, lepsie ked stratia obaja

Reagovat
Coutinho10

odskocit Norwichi o 1 vitezstvi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Higi

William Saliba posledních 13 zápasů za Marseille 8 čistých kont, 6 obdržených gólů... doufám že to neposerou a podaří se jim prodloužit smlouvu, protože v létě budou zbývat 2 roky a to už je hraniční s tím, aby to pak nebyl průser... ten borec by měl dostat šanci, 4 sezóny v Ligue 1 a ročník 2001, strašně se na něho těším...

Reagovat
fenixLFC

ten borec by mal o sancu v PL zabojovat, nie ze vzdy zdrhne naspat do francuzska lebo tam to pozna a tam mu to ide

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

ak nebude mat vymetene v hlave, tak buducu sezonu moze byt kludne v zaklade.

Reagovat
Nebelung

Zatím se ale zdá, že má.

Reagovat
merlick

Mikelove PR pekne funguje ako tak pozeram

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nebelung

Reagovat
merlick

tak to je zatial najvacsia sracka 2022 EF, mozno uz aj 23

mal sa ist radsej rozohrat do portsmouthu nie? A to ze statisticky patri k najlepsim stoperom planety momentalne je ... nezabojovanie..?

Reagovat
fenixLFC

k najlepsim stoperom planety? aj keby furt je to vo francuzsku. v anglicku sa nechytal ani v rezerve. a ano, nech sa trebars rozohra v portsmouthe. nehovoriac o tom ze onho mal zaujem newcastle ktory odmietol. a ten hra premier league...ale je jednoduchsie ist do krajiny kde to pozna a kde mu to ide nez skusat sa chytit v novej a lepsej lige...s jeho pristupom z neho v anglicku pocas tejto zmluvy nic nebude

Reagovat
merlick

https://ibb.co/0hY2Qf2

https://ibb.co/pRzBdw5

Presiel som 5 clankov ohladom toho newcastlu, nikde som nenasiel ze by to on odmietol. Cez leto tu boli sumy skor o druhej lige v anglicku. Ale dajme tomu ze okej, newcastle by bol fajn pre jeho rozvoj, bohvie ako to bolo.

Na druhu stranu FR liga je taktiez kvalitna a Marseille momentalne tiez, urcite sa tam nauci viacej ako s timom ktory bojuje o zachranu. Este som tu teda nevidel ako argument ze "vybral si pohodlnejsie hostovanie v kvalitnejsom time" ze by bola degradacia jeho psychickych schopnosti ef vzdy prekvapi. Ten chalan dava klzacky mbappemu ako keby bol Maldini.

Reagovat
fenixLFC

https://metro.co.uk/2021/07/05/arsenals-william-saliba-rejected-premier-league-move-to-secure-marseille-loan-14873291/

hned prvy clanok, je ich viacej+aj athletic informoval ze onho bol zaujem z newcastlu. a sotva by arsenal pustal hraca do francuzska ked ho nestavaju kvoli tomu ze nema na PL a klub z PL ma onho zaujem aby sa vyhral

francuzska liga moze byt kvalitna ale je diametralne odlisna od anglicka. je pekne ze dava klzacky mbappemu a vyzera ako maldini ked v anglicku vyzeral aj v rezerve ako kopyto. ked sa chce presadit v PL tak si musi zacat zvykat na tu sutaz, trebars aj v boji o zachranu. prave v takom time ktory musi stale branit a hra proti ovela silnejsim superom vo vacsom mnozstve sa nauci viac ako v lige kde je jeden top tim....takze stojim si za tym ze dokial si ten hrac nespravi poriadok v hlave a nenauci sa zit aj niekde inde ako vo francuzsku tak od neho nemozes nic cakat, minimalne nie v arsenale

Reagovat
merlick

to je dost velky skok z "v anglicku v rezerve hral ako kopyto" do druheho % najlepsieho tacklera. Je celkom zabavne ako arsenal fans su najviac polarizovana skupina, bud je niekto kvalitny alebo hned odpad.

Reagovat
Nizzie

Tak ale toto?

Reagovat
jk

Jedna z vytipovaných posil Spurs je prý Janathan David z Lille. To by bylo skvělý, Son bude mít letos 30 a přemýšlet už pomalu nad náhradou by bylo fajn.

Reagovat
jk

A na Molineux prý v noci hořelo, tak je možné, že Traorého nechtěj pustit tak jim to tam z pomsty zapálil.

Reagovat
Remt

Že by se k vám tak těšil? Tomu nevěříte ani vy

Reagovat
Nikikrew

Dnes len výhra, inac bude zle. Práve som si pozrel gólové štatistiky našich útočníkoch a Lacca 3 góly to je štatistika na zaplakanie. Síce bojuje, podrží loptu ale radšej by som videl tie lopty v sieti. Záloha a kraje pravdepodobne ako vo Štvrtok, obrana to iste.

Minuly rok sme s nimi doma prehrali tak nech sa to nezopakuje

Reagovat
VTID94

Ten Vlahovic by bol super nech stoji co stoji

Reagovat
Neutron

70 mega je slusna palka

Reagovat
VTID94

To je ale zaručené góly a podľa mňa by tam hneď zapadol. Chýba im gólový útočník

Reagovat
Neutron

neviem, v talianskej sekcii z neho nejak mega odvareni nie su...stats ma super to hej

Reagovat
J0EL

Vo svete kde stal Maguire 80 mega, su toto drobne

Reagovat
Neutron

to by ste neboli vy, keby ste nevytiahli Harryho, uz idete level owny a jeho woolwich...vies aj normalne nieco napisat, ci naco...

Reagovat
Nikikrew

Nevadí, berieme

Reagovat
VTID94

Bentancur z Juve za 20 to by bola paráda. Zvýšiť konkurenciu do zálohy musíme

Reagovat
oli9

Eriksen

Reagovat
VTID94

Reagovat
kissak

Těším se na něj, snad se mu povede comeback.

Reagovat
VTID94

19 ročný kkt zo včera (horlivy Everton fan) zadržaný

Reagovat
fenixLFC

to ich spravanie je uplne neskutocne. strasna banda nezvladacov. ja chapem ze su v debilnej situacii ale toto je neakceptovatelne co tam pri hocijakej zamienke vyvadzaju

Reagovat
VTID94

Nevidel som tam žiadne provokácie od nás. Len asi blbý výber miesta na radosť

Reagovat
Remt

Který? To byl ten kdo hodil tu láhev nebo?

Reagovat
VTID94

Písali že hodil "predmet" no padalo tam toho viac. Ďalej sa to vyšetruje

Reagovat
Luc-Luc

do champu s nima, tam at si to zkousi na Millwall nebo Birmingham city

Reagovat
VTID94

Na Millwall by ani nevycestovali

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. Dneska musíme vyhrát a zlomit neúspěšnou sérii proti Chelski.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Arnold, van Dijk, Matip, Robertson - Fabinho, Henderson, Jones - Jota, Firmino, Chamberlain

Subs: Kelleher, Konaté, Milner, Gomez, Minamini, Tsimikas, Gordon, Williams, Morton

Reagovat
Luc-Luc

Vitezna

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
VTID94

Čo vravíš na včerajší Coutsou výkon?

Reagovat
Coutinho10

hlavne v 1. polocase se mi dost libilo, jak byl aktivni, nabizel se, mel dobry prihravky a jenom horsi zakonceni at od nej nebo od spoluhracu znamenalo, ze to bylo 0:0, ale zaverecny napor na konci polocasu i diky Coutsovi znamenal gol na 0:1, takze jenom me spis mrzi, ze z neceho bud Couts nebo po jeho nejaky rozjety akci nedali ostatni, protoze naznaky tam byly dobry, ale hlavni jsou 3 body

Reagovat
J0EL

Arsenal: Ramsdale, White, Holding, Gabriel, Tierney, Lokonga, Odegaard, Smith Rowe, Saka, Martinelli, Lacazette

Subs: Leno, Tavares, Chambers, Alebiosu, Patino, Salah-Eddine, Hutchinson, Biereth, Nketiah

Ta lavicka

Kazdopadne Hutchinson

Reagovat
Mastný Chobot

Alebiosu ani netusim kto je

Reagovat
J0EL

Tiez

Reagovat
smazaný uživatel

[L’Equipe] Aubameyang was COVID negative prior to Ghana match and insisted he play, but was denied based on ultrasounds. PEA's father was called to intervene and diffuse the situation. Instead, Aubameyang with Lemina and others decided to break internal rules and party all night in a Yaounde club.

Reagovat
fenixLFC

wow, si teda neskutocne aktualny

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Coutinho10

Vydra základ

Burnley XI: Pope, Pieters, Tarkowski, Mee, Roberts, McNeil, Brownhill, Westwood, Lennon, Rodriguez, Vydra.

Subs: Hennessey, Lowton, Cork, Gudmundsson, Stephens, Collins, Bardsley, Long, Thomas.

Reagovat
John Obi Mikel

Burnley snad výhra

Reagovat
oli9

ale ten tým je pěkně v pasti

Reagovat
SunFells

Útok Burnley Vydra, JRod ...cítím se okraden

Reagovat
A Seleção

Někdo prosím link na Arsenal:Vydra?

Reagovat
A Seleção

Děkuju

Reagovat
mr.Silver

Average age of the Arsenal squad: 21.9

Reagovat
avicii

Keď aj vidím zostavu CP, dnes to bude ťažké, akákoľvek výhra super

Reagovat
VTID94

Na to ani nemysli mám vás na tikete

Reagovat
avicii

Toto by som fakt nedával na tiket

Reagovat
VTID94

Zatiaľ to celkom ujde

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez Maného proti CP bez šance

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
SunFells

Pomezní na hajzlíku?

Reagovat
tweek

C’mon Woolwich!

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty vole, to prorvalo síť

Reagovat
Luc-Luc

Boooooom

Reagovat
Nikikrew

Wake up ffs.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Virgiiiil

Reagovat
oli9

super bránění od palace

Reagovat
Nikikrew

Ramsdale

Reagovat
masly008

strašné toto.

Reagovat
fenixLFC

alisson sice ofsajd ale iny zakrok

Reagovat
mr.Silver

Xhaka by dostal červenou

Reagovat
masly008

šlapák na lýtko mimo balon žlutá?ok.

Reagovat
lofin9

Xhakovi by zobrali aj rodny list za toto

Reagovat
Remt

Reagovat
masly008

aha a teď bez karty?partey za stejné přišlápnutí nohy žlutou dostal.fakt zajímavé.

Reagovat
Liveral
Reagovat
Liveral

Lol a Westwood další faul za úplně stejnej měl Gabriel ŽK proti city a nic

Reagovat
Minister

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

toto vecne porovnavanie zakrokov medzi rozdielnymi zapasmi a najlepsie aj od odlisnych rozhodcov je kuzelne

Reagovat
Liveral

Tak tohle je o tom že Westwood udělal zakrok na CK a dostal ŽK, minutu na to udělal další jadnej zákrok na ŽK a nedostal nic. Takže měl bejt 1,5x venku a přitom má jednu ŽK. Toho Gabriela jsem tam dal jen pro porovnání....

Reagovat
masly008

jako že každý rozhodčí má jiná pravidla?to jsem nevěděl.

Reagovat
fenixLFC

ano, kazdy rozhodca ma iny meter na to za co dava zltu a za co nie. ked si to nevedel tak by si mal zacat ten sport viac sledovat

Reagovat
masly008

pochopím když rozhodčí hraniční fauly posoudí jinak,ale pískl faul, byl to šlapák a tady už to není o metru, ale o pravidlech.

Reagovat
merlick

nie su pravidla nato aby sa dane situacie nevykladali rozdielne, nie aby sa pravidla vykladali rozdielne?

Reagovat
fenixLFC

pravidla su na to, aby dali ramec fungovania. a pravidla mas nastavene tak aby si urcil co je zakazane. nemas ale urcene vsetky presne specifikacie kazdej danej situacie. preto je na tom ihrisku rozhodca aby posudil a rozhodol sporne situacie. a kazdy rozhodca ma iny meter na vyklad danych pravidiel. pretoze asi sotva presne urcitzakrok akou silou je nebezpecny atd

Reagovat
merlick

dik, pouzijem na sude najblizsie

Reagovat
fenixLFC

pouzi, sudca, ktory je tam z rovnakeho dovodu ako rozhodca v hre tomu bude rozumiet

Reagovat
Liveral

Tady máš ten zákrok kdyby ses chtěl podívat sám

https://arsenalist.com/f/should-have-been-second-yellow-2022-01-23.html?s=09

Reagovat
smazaný uživatel

tu musim suhlasit no, aj ti rozhodcovia sleduju tie zapasy a ked vylucil za picovinu Gabriela, neznamena to, ze iny rozhodca ma prist vylucit za picovinu tiez niekoho, to nedava ziadny zmysel predsa..

Reagovat
Liveral

Počkej tobě to co udělal Gabriel nepřišlo na žlutou? Však tady po tom zápase s City vyjádřilo názor tak 200lidi a všichni psali že jasná, proto jsem to sem i dál na porovnání, že to byla úplně jasná ŽK taky...

Reagovat
smazaný uživatel

za mna je zbytocne za taketo nieco davat druhu zltu a vylucovat hraca..

Reagovat
Liveral

Mě teda loket v krku při souboji že předu přijde jako úplně jasná ŽK... Akorát se Gabriel nezačal valet po zemi jako Jesus, tak tomu nevěnoval rozhodci pozornost no...

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

English Salah

Reagovat
Shottack

The Ox

Reagovat
Minister

Sorry, ale to je strašná bieda zatiaľ

Reagovat
masly008

a měl být venku

Reagovat
Coutinho10

Ox

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejlepší levý bel dvě asistence

Reagovat
VTID94

Reagovat
Luc-Luc

Ox a Robbo hrajem skvele

Reagovat
O.Giroud

Palace netusi a Firmino tiez super

Reagovat
Tommy the Gunner

No samozrejme, ze ho nevylouci…

Reagovat
tweek

No, myslím, že Westwood už měl být pod sprchama.. Ale co se divit, klasika v PL, rozhodčí uplně na piču…

Reagovat
tweek

ESR zatím uplně v piči, jak kdyby byl včera s Aubou.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

A Ode v prdeli, jak kdyby byl včera s Lacou

Reagovat
tweek

Reagovat
Nikikrew

Lacca je teda teply?

Reagovat
Golasso

Netuším, ale něco s Odem prý měli

Reagovat
Kixi Syhimour

Jones

Reagovat
fenixLFC

gallagher moze mat tuto sezonu skvelu ale vzdy ked som ho videl tak je to strasny nesympatak zbytocne dohravanie subojov s faulami, rozhadzovanie rukami ked mu to niekto piskne atd...

Reagovat
icka

miláček

Reagovat
Luc-Luc

Se ale divim, ze Firminovi nepiskli ofsajd pred Oxovim golem

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
pedroLFC

Nebyl tam Firmino v ofsajdu u toho druhýho gólu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip , skvěle Alisson

Reagovat
O.Giroud

tomu musel Fabinho pekne zakryt toho Oliseua

Reagovat
Luc-Luc

Matip

Reagovat
Zdechlina

Mně sa chce z toho Arsenalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to sakra hrajeme posledních 10 minut? Alisson nás drží

Reagovat
Kixi Syhimour

Naše typické dvougólové vedení , klidně mohlo být vyrovnáno, nevím, co tam Firmino, Matip a Arnold vymýšlí, tentokrát nás drží Alisson

Reagovat
Remt

Těch kixů v obraně je trochu víc než by bylo potřeba

Reagovat
fenixLFC

tak hrame hodne vysoko a CP to vie vyuzit, ma rychlych hracov vpredu a kreativnych s prienikovkami za nimi. vieira tu taktiku smerom dopredu vymyslel fajn

Reagovat
oli9

Spíš je to vše po chybách, kdy dáváme přihrávku přes střed... Až tm už v záloze nebo obraně...

Reagovat
mr.Silver

Velký špatný, ESR hrozný, ale věřím, že to po přestávce zlomíme.

Reagovat
Edgewalker

Hnus, nedivil bych se, kdyby nás v 94 minutě sestřelil Westwood

Reagovat
Mastný Chobot

To je strašne slabé. Jeden z najľahších zápasov ligy a my si 46 minút nevieme vytvoriť šancu... Holding, Martinelli sklamanie zatiaľ.

Reagovat
Mastný Chobot

*Holding dobrý

Reagovat
Luc-Luc

Ten konec prvniho polocasu lehce nervozni z nasi strany, kdy jsme zbytecnyma ztratama nabidli domacim sance na gol...chce to dat brzo na 3:0 a v klidu dohrat, Firmino zatim vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to chtělo další Crystanbul

Reagovat
oli9

Super prvních 30 minut. Ox a hlavně ta levá strana Jones a Robo z tama litá jeden centr za druhým. Posledních 15 minut pěkně polevili a štěstí že jsme nedostali gól. Matip si asi myslel, že to půjde samo...

Reagovat
avicii

Nástup výborný, celkovo sme to mali pod kontrolou a potom dostaneme súpera totalnymi blbostami do šancí, Alisson podržal

Reagovat
O.Giroud

a ten zakrok Alissona proti Matetovi aj ked sa mu nezapocita lebo bol odpiskany ofsajd

Reagovat
Nikikrew

Tak to bol teda hnus pred 16 hrame ako 1ligove muzstvo zo Slovenska, absolutne tomu chyba kvalita okrem Saku ktory bol nas najlepsi hrac na ihrisku.,

ESR na tej 10 to jednoducho nevie. Na tejto pozicii musi hrac zabiehat za obranu castejsie, hrat to na 1 dotyk a rozdavat lopty. Odegard na tejto pozicii je prospesnejsi ale ked dve tupe hlavy sa vylucia tak to potom aj vyzera.

Rubbish ale nie som prekvapeny, cakal som to

Reagovat
mr.Silver

V normálním vesmíru by dnes Martinelli odpočíval na lavičce, jde vidět, že je úplně KO.

Reagovat
smazaný uživatel

tierney divny, strasne pomaly na mici v utoku, vsechny centry do prazdnych prostoru, nefunguje spoluprace s martinellim, a ta "strela" ten zmar umocnila..

vepredu neco vymyslel jen laca tema narazeckama a saka nejakym prejitim hrace, jinak bida

Reagovat
Mastný Chobot

Burnley are on a run of 111 Premier League games without having a player sent off, since Robbie Brady saw red against Huddersfield in January 2019 - the next longest run in the league is Chelsea, who have gone 20 games without having a player sent off

Tak toto je veľmi šokujúca štatistika

Reagovat
Vlkoslav

a dneska meli dohravat v deseti...

Reagovat
O.Giroud

9 golov z rohov

Reagovat
Kixi Syhimour

V současnosti máme 3 nejlepší asistenty

Reagovat
dantetomas

Skvely nastup po prestavke

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson je absolutně neuvěřitelný dnes, pojďme to kruci zatáhnout, tohle je strašné

Reagovat
avicii

Co ti..? Takéto šance hneď na začiatok, Alisson fantázia pri tej paticke

Reagovat
John Obi Mikel

Soupeři Liverpoolu tradičně nedají nic, zatímco proti nám se trefí z každé blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tradičně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Měl jsem to napsat ostřeji, tohle stačilo jen na 1 gól Palace.

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Zle je.. Veľmi zle

Reagovat
Kixi Syhimour

Překvapivě to po stopadesáté neprošlo , Klopp je absolutně mimo, nechápu, proč nereaguje

Reagovat
Shottack

Hmmm, to byla krásná akce :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Až do kuchyně, perfektní. Nešlo mít pořád štěstí

Reagovat
fenixLFC

ten nabeh super akcia, treba uznat

Reagovat
Remt

Jinak tenhle chant Palace je boží

Reagovat
Luc-Luc

Hrozne jsme zacali ve 2.puli, cp zaslouzenej gol to budou jeste nervy

Reagovat
MCFC_8

CP zasluzene...od cca 40.minuty zacali hrat

Reagovat
stiflerovamama

To je neskutočne aki sme trápni keď vedieme. Virgilovi tam do piče už 4 krst zabehol za chrbát, ten je pozične úplne mimo. Katastrofa, budem prekvapený ak títo vyhráme.

Reagovat
Coutinho10

asi by se to chtelo probrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebyl to dive jak prase?

Reagovat
oli9

Budíček

Reagovat
Remt

Jestli Minamino je odpovědí, to si tedy nejsem jistej

Reagovat
Tommy the Gunner

Vuci Sambimu je i Elneny top zaloznik.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Skoda...

Reagovat
Minister

Kurva konečne nejaká šanca a Pope tam čaruje

Reagovat
havrys99

Francouzský sniper

Reagovat
Minister

čo ti drbe už... nemám slov

Reagovat
mistr129

lACA

Reagovat
mr.Silver

Zakončení Lacy je fakt tragické

Reagovat
Mastný Chobot

ESR je fantastický teraz

Reagovat
Edgewalker

omg

Reagovat
Remt

Tlak CP se povedlo trochu roztříštit, teď se vrátit do stejné herní pohody jako začátek prvního poločasu

Reagovat
Nikikrew

Lacca ty blb

Reagovat
Golasso

Už jsme mohli mít tak 2-3 góly

Reagovat
Tommy the Gunner

Laca je stejnej trash jako Auba.

Reagovat
Shottack

Matip se tam vrací výklusem...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Vlkoslav

Tvle, nasolte tomu Vlahovicovi klidne 400k tydne, tohle se neda...

Reagovat
lofin9

To uz je do neba volajuce co sme schopni zahodit

Reagovat
Vlkoslav

Ten Thiago na te fotce, jak kdyby si delal zalusk na nejakyho chlapecka

Reagovat
kvasha16

zeby 4231?

Reagovat
Mimalu

4-3-3?

Reagovat
John Obi Mikel

Spis 4-2-3-1, ale teoreticky by mohl i Azpi wingbeka.

Reagovat
Talker

Nebo ziyech wb

Reagovat
kissak

Modlí se a nebo se těší na soupeře?

Reagovat
Kixi Syhimour

Benteke a Ayew , to bude ještě sranda

Reagovat
fenixLFC

benteke ma vyhodu z nashopohladu ze nebude trhat tu liniu. problem je ze ked bude hrat na matipa ktory je totalne makky tak to bude pruser...

Reagovat
mr.Silver

Spasitel jde do hry

Reagovat
Remt

Tyhle chvíle kdy hráč letí z výšky na záda a na hlavu nesnáším, nezaviněné, ale nebezpečné

Reagovat
O.Giroud

a rozhodca ani neprerusi hru

Reagovat
Tommy the Gunner

Nketiah to urcite zachrani…

Reagovat
O.Giroud

Ziaden ich unik nie je ani hranicna situacia

Reagovat
Kixi Syhimour

to byl míč

Reagovat
Orlandiiik

Lloris, Tanganga, Sanchez, Dier, Davies, Doherty, Hojbjerg, Winks, Sessegnon, Bergwijn, Kane.

Wtf ?

Reagovat
Mates_Matesović

6-2-2

Reagovat
Orlandiiik

asi jo

Reagovat
John Obi Mikel

Sessegnon bude v útoku s Kanem a Berwijnem v 3-4-3, nebo Dier v záloze v 3-5-2.

Reagovat
jk

Buď je to nějaký Conteho taktický masterpiece nebo jsme se z té čukotky regulérně posrali

Reagovat
jk

Podle twitteru prej budeme hrát 442 s defenzivníma křídly.

Imo chce Dohertyho se Sessegnonem využit na ty náběhy z druhé vlny, což teda oba mají skvělý. Ale jestli tohle bude fungovat….

Reagovat
Remt

Viděl jsem písknout penalty za větší blbosti, popichnul si míč a brankář mu šel pod nohy

Reagovat
dantetomas

Na druhej strane Jota urobil pohyb do brankara a od lopty...

Reagovat
Remt

No ono v záběru zezadu je vidět že brankrst skluzoval proti Jotovi, to je důvod proč bych to možná odpiskal. Jinak ale jako stoprocentní bych to neoznačil ani náhodou

Reagovat
Remt

Těžký. Méně pod tlakem bude kdyz to nepiskne jako penaltu si myslim

Reagovat
hrundy

Nee, tohle není přece penalta ne ?

Reagovat
fenixLFC

toto nemoze byt penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

To teda nevim, to bych asi neotáčel

Reagovat
Shottack

No Guaita doklouzal až do něj, ale za tohle asi ne e.

Reagovat
Remt

Jak říkáš. Stát na místě tak vůbec, tím jak klouzal tak bych o odpískání přemýšlel. Ale raději bych kdyby to neodpiskal, nechci číst jak se liverpoolu propiskava, páč toto fakt na penaltu spíš nebylo jak bylo

Reagovat
Luc-Luc

Jasna penalta, nevim, co tam resi

Reagovat
Registrujisejenproto

sračkoidní penalta, přiznám

Reagovat
MCFC_8

Toto penalta

Reagovat
Remt

Taky si rikam, skoro tak srandovní jako když si Bernardo nabehl do Xhaky, tyhle dvě penalty bych stavěl na stejnou úroveň, obě podle mě nebyly

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle přece nemůžou myslet vážně jako penaltu.

Reagovat
fenixLFC

akoze chapem tu "logiku" ktora sa dlhodobo uplatnuje ze bez ohladu na to kde je lopta a hrac nabieha do brankara tak to piskaju. ale je to debilne v kazdom pripade a v tomto to vynikne este viac pretoze jota hladal kde je brankar a nie kde je lopta

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako dejme tomu s dávkou fantazir, že kdyby to písknul, tak to nebude otáčet, ale tohle nechápu

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
MCFC_8

LiVARpool

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Shottack

Neblej tady, kdo to má po Tobě uklízet

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

plastic

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

3 body by byly i tak

Reagovat
Nizzie

Že se ozve zrovna fanoušek City. Trošku bizár.

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooolllll Fabinhooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla penalta. Hráč do golmana vletěl. Ten se mu navíc snažil vyhnout. Nechápu. Tohle by se nepísklo ani v Kapr lize snad.

Reagovat
fenixLFC

bohuzial ked hrac nabehne do brankara aj bez snahy hrat loptu tak sa to piska vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam nebyl od golmana žádný pohyb k hráči zastavit ho. Ani rukama ani nohama.

Reagovat
Remt

Pohyb od brankrare byl vidět z pohledu dozadu, on k Jotovi doskluzoval po kolenou. To snad musel být jediný důvod odpískání, jinak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Obhájí si to zase bohužel.

Reagovat
Remt

Tak tak, penalta ze sekce Rozhodčí si ji obhájí ale fanoušci takové vidět nechtějí

Reagovat
Shottack

Najdi si opakovačku, Guaita k němu doklouzl po kolenou. Ale znovu opakuju, že ani za mě penalta ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Hele vzpomínám si jak Tecl naběhl tehdá myslím do brankare Baníku, nebo koho, to bylo ještě míň penalta jak toto protože tam brankrst snad klrecel na místě a on do něj vletěl :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu situaci si pamatuju, stejně k smíchu jako tohle

Reagovat
Remt

Tam bych fakt řekl, že bys nenašel důvod proč to odpiskat. Tady s trochou fantazie ano, ale za mě na penaltu málo prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
Daniel Levy

To je ostuda.

Reagovat
To som ja

Jota má v piči loptu,narazí do brankára a penalta

Reagovat
martin.b

Kolik se takových penalt písklo…větší problém vidím spíš v tom, že Jota udělal pohyb do strany s cílem být sražen, rozhodčí ale moc nezná “feel the game” no…

Reagovat
dantetomas

Nech idu ti anglicki sudi do pici. Lopta v pici, Jota v pohybe od nej a naopak v pohybe do brankara. Hnus velebnosti

Reagovat
O.Giroud

ale prestan lopta urcite v pici nebola, ale ten pohyb Jotu do brankara tam bol no

Reagovat
Remt

No ona lopta do piči uplne nesla ne, on si ji popichnul a šel za ní, myslím že by ji i stihl, nekopnul si ji rovnou do autu mi přišlo

Reagovat
dantetomas

Ok, beriem, mozno v pici nebola ale Jota by to aj tak mal tazke. No hlavne sa viac zaujimal o golmana nez o nu. Ak by Jota isiel po lopte a Guaita ho hentak zobral, nie je o com. Takto je to proste hlupost

Reagovat
martin.b

Vždyť se, co pamatuju, vůbec neposuzuje, kde byl míč, takových penalt, kdy si to hráč ve vápně předkopl za čáru a spadl bylo…rozhodčí měli spíš jasně poznat, že Jota udělal pohyb mimo trajektorii míče, aby si vymodlil faul… cením neinfarktovej závěr, ale tohle si Palace nezasloužili..

Reagovat
Registrujisejenproto

úplný nesmysl penalta. ještě že to bylo ze vedoucího stavu, ale jestli CP sníží na 2:3, bude to krádež.

Reagovat
Neutron

vymyslena penalta

Reagovat
Luc-Luc

Za me jasna, nevim,co se tady resi, tohle se piska normalne....ynwa!

Reagovat
fenixLFC

jasne, piska sa to normalne ale aj za normalnych okolnosti to je na facku, v tomto pripade dvojnasob

Reagovat
Registrujisejenproto

že se to píská normálně neznamená, že to není nesmysl.. tohle byla fakt sračka, a akorát voda na mlýn ubožákům z united, slepic apod.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Fakt nie

Reagovat
Svatej

ynwa

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pochopil bych to v roce 2011 pro Plzeň v lize. Ale tohle fakt nechápu.

Reagovat
O.Giroud

ale Arnoldova lopta zas

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuvěřitelný míč

Reagovat
oli9

ward neunáší

Reagovat
MCFC_8

Na Bernarda na Emirates tu bol hejt...ale toto co Jota predviedol...

Reagovat
Registrujisejenproto

co to meleš, většina fans LFC píše, že je to nesmysl. navíc se to stalo za (doufejme) rozhodnutého stavu

Reagovat
Pan.Antonin

Situaci jsem neviděl. Ale 2-1 fakt není rozhodnutý stav.

Reagovat
Remt

Proto jsem taky tyhle dvě penalty přirovnal k sobě o pár komentu výše

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Hrozný zápas, Burnley beton a my neschopní v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra zničil Artetu

Reagovat
O.Giroud

dobry obranca by to bol

Reagovat
Kincl

Důležitý bod pro Arsenal za cestou do LM

Reagovat
Front hell

Reagovat
Edgewalker

Brutální nemohoucnost

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdete do pici.

Reagovat
Luc-Luc

V suchym

Reagovat
Gunner14

Arteta vocas nemůžeš tam zkusit někoho z akademie že? Úplně ideální příležitost, proto aby se někdo z nich ukazál, když držíme míč celou dobu jak čuráci, ale on tam dá max Eddieho, kterej nám stejnak zdrhne v létě.

Reagovat
Nikikrew

Martinelli dnes bol slaby, mal ist dole

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton docela prijemny prekvapeni

Reagovat
Vinci

Chcanky dementní z Arsenalu. Snad spadnou i s tím jejich Downackem na hrotu

Reagovat
Bakary3

Kdyz jsou to chcanky, proč na ne vsazis, ty lemple?

Najdi si brigadu, bude ti lip

Reagovat
Edgewalker

Třeba projel právě prachy z brigády

Reagovat
Bakary3

Au, tak to uz asi boli

Reagovat
Nizzie

Tak ale v mekáči asi neplatí tolik, aby ho to zase až tak bolelo, ne?

Reagovat
Salfovic

Kolik ?

Reagovat
vitasrp

Škoda, taky to mohl nezakončit jako manťák. Ale chápu, v Interu by mu to dali po zemi, tam by to proměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Celkem bych ocenil, kdyby jsme nějaký zápas s chelski nezačínali s hendikepem ve skóre, dik . Stačí, že tam máme Tangangu s Dohertym.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Ziyech solí.

Reagovat
vitasrp

Zatím je výborný. Kdyby jenom ten Odoi uměl zakončit ale

Reagovat
kvasha16

jednu vec treba Zyiechovi uznat a to ze sa neboji vystrelit.. bohuzial mam obcas pocit ze je jediny z nasho timu

Reagovat
Remt

Ty delší vlasy Mountovi moc nesluší..

Reagovat
jk

Reagovat
vitasrp

Čistý

Reagovat
vitasrp

To já už fakt hořím, co jsou schopni ti sudí nepísknout ty krávo ale

Reagovat
Remt

Tak a teď co? Pokud to VAR neuvidí na červenou tak hráč unikne bez trestu? Nesnáším toto že za to nemůže bejt pak ani žlutá pokud ji nedal rozhodčí. Teda jestli se nepletu

Reagovat
vitasrp

Červenou mu nedají, protože ho netrefil nad kotník, trefil mu kotník, kde to není clear and obvious červená karta. Ale sudí úplně mimo, to se nedá.

Reagovat
Remt

Byl bych naštvanej kdyby dal žlutou a ne červenou ale aspoň něco. Ve výsledku z toho vyvázne bez karty, což je naprostá volovina, když mohl bejt klidně venku To je velká chyba tohle

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle byla hodně načervenalá karta

Reagovat
vitasrp

Já jsem naprosto v klidu, v posledním měsíci tam VAR nebyl schopný udělat jedno odvážný rozhodnutí, takže mě to nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt sa to tak berie, ze nad kotnik a podobne? no to je shit

Reagovat
vitasrp

Jako není to dogma, spíš doporučení. Tohle bylo fakt hnusný a vzhledem k tomu, co udělala ta noha, je to spíš červená než žlutá, ale to je klasika. Rozhodčí je idiot, co to vůbec nevidí a videorozzhodčí je posraný něco udělat.

Reagovat
hitZor

VAR by v tady těch případech měl klidně doporučit faul a žlutou, nechápu proč ty možné výsledky přezkoumání tak omezujou je na červená nebo nic.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Už je tu VAR nějaký čas, tak by na některé jeho nedokonalosti mohli přijít. Tohle je jedna z nich.

Reagovat
hitZor

To samé třeba udělování žluté za simulaci při potenciální penaltě, pak by to ty simulanty přešlo. A taky bych VAR rozšířil na posuzování faulů, po kterých následuje nebezpečný přímák, nebo k posuzování rohů, kdy tam orzhodčí udělá dost jasnou chybu.

Reagovat
Remt

Mě vadí i změna kdy při snaze o zbrzdění protiútoku, pokud útok zcela nezastavis, nedostavas kartu. Lehce se toho dá využívat a lehounce tahat za dres a pak pustit hráče, pokud ten hráče nechce upadnout, neupadne, ale ty útok mírně zbrzdis. Dřív se za tyhle jasný snahy přerušit protiútok dávaly karty, dnes ne

Reagovat
hitZor

No, píšu o špatně posouzených rozích a teď to samozřejmě přijde a z našeho rohu je nakonec (snad neuznaný) gól Spurs.

Reagovat
jk

Reagovat
jk

To je pitomost

Reagovat
Remt

? Toto ti přišlo jako že by mělo být bez trestu pro Dohertyho?

Reagovat
jk

Ne myslel jsem, že je pitomost, že nemůže dostat ŽK

Reagovat
Remt

Tak dobrý, už jsem myslel, že se budem hádat

Reagovat
jk

Tak tady nebylo o čem…

Reagovat
Miguel19

Tohle není faul? Však to je jasná karta ty pičo...

Reagovat
jk

Fuj

Reagovat
Kixi Syhimour

Doherty tzv. na Kanea

Reagovat
Kixi Syhimour

To je i ten stejný rozhodčí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Úplnej vocas, hrozný.

Reagovat
Coutinho10

aspon meri stejne

Reagovat
martin.b

Posuzujou to přes minutu, jestli to je na červenou, a výsledkem je, že nedají ani žlutou…co to je za logiku pravidel tvl

Reagovat
Gareth Bale 11

On mu myslim po varu muze dat bud rudou a nebo nic no. Smysl to moc nedava.

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Doherty

Reagovat
Gareth Bale 11

To nebylo hezky teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Selhurst taková penalta a teď ano žlutá. To je zas hezký den v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani žlutá

Reagovat
Greny

Tak ale kurva za co chcete dávat ty červený... To je fakt masakr

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Doherty jasná ČK

Reagovat
SIRBRANIKE

Ne asi.

Reagovat
Whitemedia

To už si dělají prdel ti klauni zasraní..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

tyyyy picu, tak toto snad mohol var vyhodnotit len tak, ze to bolo totalne neumyselne, ale inak teda jasna redka pre mna, vsak chlapec moze byt rad, ze mu tu nohu nezlomil..

Reagovat
Freedo

Nevím, jestli to tu už někdo psal, ale fakt, že Lukaku zase hraje, jasně ukazuje úroveň klubu. Kdyby někdo takhle mluvil o Man Utd, tak už si na OT nezahraje.

Reagovat
off-olda

Takže Doherty rozhodne...

Prase

Reagovat
Greny

Rozhodci nastavili metr utkání na konci zápasu čtyři zlomený nohy

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je strasny vykon

Reagovat
Miguel19

A Silva hned kartu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Cely ten tym sa pojebal zo Stamford Bridge

Reagovat
Gareth Bale 11

Strasnej fotbal z obou stran. Desna nuda.

Reagovat
John Obi Mikel

Svatej? Kde jsi, když tě potřebujem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi už dostal infarkt

Reagovat
jk

Z těch karet ne?

Reagovat
Svatej

Sel jsem pro defibrilátor...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
vitasrp

Jak mu Bergwijn radí, ať dá žlutou Za tohle určitě

Reagovat
off-olda

Jak já ten tým nenávidim...

Reagovat
avicii

Nechápem ako Tottenhamu už niekoľko sezón sú odpúšťané karty, či už žlté alebo červené.. Pritom najviac prasia..

Reagovat
Greny

Každopádně jako tohle bylo dost prasacky a nic ... Jako normálně kdyby člověk neměl k těm protihráčům žádnej respekt tak ho v dalším souboji prepalim úplně stejně

Reagovat
matZz

jsi úplmě mimo

Reagovat
Remt

Vaše zápasy běžně nesleduju ale i mě napadne třeba Kane a teď Doherty a to jsem viděl dva vaše zápasy

Reagovat
matZz

jo a to jsou asi tak jediný dvě kontroverzní situace za posedních několik let

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
matZz

rád se nechám opravit

Reagovat
smazaný uživatel

me ted napada treba Lo Celso, jak proslapl Azpiho

Reagovat
Remt

Tak to se omlouvám, asi jsem měl teda štěstí na zápasy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
avicii

No vôbec nie a asi každý okrem sliepociek mi dá zapravdu

Reagovat
vitasrp

Jorginho zatím strašidelný

Reagovat
dantetomas

Boha, este aj tych 30 minut Afconu medzi dvoma zapasmi PL bolo zabavnejsich nez toto

Reagovat
John Obi Mikel

Dej tam Havertze místo toho dřeváka belgickýho.

Reagovat
spider_8

CHO ted krasne provahal moment 1 na 1 ve vapne

Reagovat
hitZor

Tyvole, Lukaku tam radši stojí v offsidu a rozhazuje rukama, místo aby udělal tři kroky zpátky a naběhl si na centr, který mu tam Azpi chtěl poslat

Reagovat
Greny

Nejdřív netrefí balon a chvíli na to uhne nebo to tak vypadalo aspon

Reagovat
vitasrp

Odoi je v mezihře dobrý, ale v tom vápně. Kdyby furt nevymýšlel a prostě si to hodil na levou a zkusil to z úhlu radši.

Reagovat
John Obi Mikel

Sessegnon by mohl s touhle koncovkou hrát u nás.

Reagovat
John Obi Mikel

Ja jsem vul

Reagovat
John Obi Mikel

Ale faul Kanea jasný

Reagovat
Remt

Tady hele bych si až tak jasný nebyl, trochu o něj Silva i sám zakopnul, mi přišlo. Komentátor taky říká že mu to nepřijde jako faul

Reagovat
Gareth Bale 11

Faul jasnej, ale kdyz to piskne, az po golu, tak to je chyba rozhodciho, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Co?

Reagovat
Minister

Tak ale gól by potom aj tak zrušil VAR

Reagovat
spider_8

Neni jedno kdy to piskne?

Reagovat
Mimalu

od toho faulu ke gólu uběhla tak vteřina, tam bych nějaké pozdní odpískaní asi neřešil

Reagovat
vitasrp

Vždyť to tak mají dělat, aby VAR mohl kontrolovat

Reagovat
Gareth Bale 11

Nic, nereste, napsal jsem kravinu. Sorry.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva piska

Reagovat
Freedo

Rubly v akci

Reagovat
jk

vždyť to Silva břeběhl a pak tam sebou plácnul protože věděl že nemůže bránit

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf, jasnej faul

Reagovat
Greny

Chápu že máte nastavené jiný metr ale to zduchnuti rukou bylo evidentní nevím co tam chceš resit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Reagovat
samson192

Reagovat
Freedo

Míru kontaktu? Kdyby to bylo naopak, tak má žlutou za simulaci.

Reagovat
matZz

uuuuh, tak to Silva trochu zariskoval, ne?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vitasrp

Ten sudí je úplně v lese

Reagovat
dantetomas

Tak ja nechapem, ako to Tierney dotiahol az do PL. pamatam si jeho prvy zapas co som ho videl, myslim ze to hrali Spurs v pohari proti Mk Dons. A on bol strasidelny. Neviem, ci to nebol prvy zapas VAR v anglicku a video prakticku otocilo kazdy jeho dolezity verdikt.

Reagovat
vitasrp

Vždyť ho tam úplně jasně drží tyvole už

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca na nic dneska Doherty cista cervena a vymysleny faul Kanea

Doherty a Tanganga dole prosim

Reagovat
John Obi Mikel

Vymyšlený faul

Reagovat
Greny

Tanganga za chvíli půjde neboj

Reagovat
smazaný uživatel

cele to vyznie neuveritelne smiesne, ked ten zakrok na redku od Dohertyho vlastne neni ani faul a potom kvoli niecomu takemu neuznaju gol

Reagovat
martin.b

Silva docela zariskoval, ten kontakt byl dost malej…ale každej Kaneův neuznanej gol potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, modrásci jsou neskuteční. Rozhodčí je uchrání od gólu, co měl platit a místo aby sklopili hlavu a drželi hubu, tak se budou rozčilovat, když proti nim pískne jednoznačný útočný faul. Neuvěřitelná hamižnost

Reagovat
John Obi Mikel

Vy jste se úplně posrali To byl ukázkový příklad útočného faulu Kanea

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to bylo soft S tvým měřítkem je pak faul úplně všechno. Silva přebíhal, věděl, že u balonu nebude, tak divenul a ref mu to sežral.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť do něj strčil jak do nákupního vozíku tvl

Reagovat
jk

No tak jsme si zapřeháněli

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi napsal dobrý nesmysl

Reagovat
Miguel19

A místo aby Židé sklopili hlavu a drželi hubu, když jim nevyloučil hráče, tak si tu budou ještě vyskakovat a dožadovat se branky

Reagovat
smazaný uživatel

Faul a žlutá měly být, červená by byla moc.

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě

Reagovat
jk

Reagovat
Rothbard

Neporazit doma Tottenham je na roztrhání trenérské licence.

Reagovat
smazaný uživatel

Tanganga o polčase dolu. Nehraje zle, bojuje, ale tá žltá karta visí vo vzduchu.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že sudí hraje proti nám. Kdyby nebyl měkkej, tak Silva dostane druhou žlutou za simulaci a Kane golaso.

Reagovat
kvasha16

keby nebol makky tak hrate v desiatich Jany

Reagovat
Sharpcfc

A vy hrajete v 9 ty saso

Reagovat
dantetomas

A este by som dal cervenu Sarrovi za nastavenie kotniku do drahy Dochertyho nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Miguel19

S Odoiem a Azpim už fakt nemám moc trpělivost..

Odoi je dopředu absolutně nepoužitelnej. Hráče neobejde, zakončení tragické. Zlatej Willian..

A Azpi na RB/RWB už od další sezony vůbec. Ty jeho přihrávky na pár metrů do špeku. Hrůza.

Reagovat
vitasrp

On Odoi je v kombinaci a mezihře až po vápno soupeře docela ucházející, umí se uvolnit, umí se rozeběhnout a dostat věci do pohybu. Jenže jak se přiblíží k vápnu, tak je to tragédie, tam to všechno řeší špatně, ustrašeně a bez kapky sebevědomí, to je hrozný mínus prostě.

Reagovat
blade115

Azpi už jedině na stoperu, k Jamesovi by to chtělo jiný backup.

Reagovat
Svatej

U nás někteří obránci prostě nebudou schopní dohrát s úctou se zda

Reagovat
blade115

Silva to prubne

Reagovat
Miguel19

Tak mně by nevadilo, kdyby byl Odoi backup na RWB. Na RB asi ne no..

Reagovat
blade115

Na RB nehrajeme, tak no stress. CHO na wingbacku smysl dává, i Pulisice si tam umím představit. Ten je dopředu zatím podobně marnej.

Reagovat
Miguel19

Už se připravuju na nového trenéra

Reagovat
John Obi Mikel

Nehrajeme? Dnes je to na 2 stopery.

Reagovat
blade115

Zatím to je nepodstatná výjimka proti celému roku s tříčlennou obranou.

Reagovat
John Obi Mikel

Z posledních cca 6 zápasů už to hrajem tak počtvrtý.

Reagovat
jk

A z těch čtyř případů na to Spurs potřetí neumí reagovat. Hezký

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Čili jak říkám.

Reagovat
Gareth Bale 11

Se to tu zase zbytecne hada. Rozhodci piska naprosto otresne na obe strany proste. My hrajeme hovno a Chelsea taky. Nudnej zapas o nicem, zatim.

Reagovat
Herry31

Hoši stream prosím, ten můj se moc seká. Díky

Reagovat
Svatej

Tanganga mel mit zlutou ještě předtím, nez dostal tu první v 36. minutě, ten vyloženě nestihnul jedinej mic mizerně hrajícího Odoie a z druhý strany se ani nebojim, ze by mel timhle tempem Tierney koule ho vylít. Dohertyho nechám bez komentáře. První pohled vypadal jako totální nehoda a byl jsem ochotnej to nějak přejít, ale nejenže ten krok mírně do strany nebyl prirozenej, ale zároveň byl dost hnusnej.

Jinak strategicky dost blbe vyuzivame Jorginha. Bergwijn (jeste se mu musim vysmát za ten pokus vyprosit druhou zlutou Silvovi) narozdil od Kanea dobře brání prostor Jorginha, ale druhej jmenovanej na to naprosto sere a vznikají tím díry.

Odoi by potřeboval dostávat injekce testosteronu, protože ten jeho výkon absolutně nemá koule a odvahu, fakt mě začíná ta jeho priposranost srát.

Lukaku slušnej docela, konecne je alespon citit v mezihře. Mount znova naprosto nevyuzitej a doslova schovanej, byt tam mel skvelej moment pri centru na Romela, chci od něj nesrovnatelně víc.

A abych jen nenadaval na Tierneyho, kterej je ostudnej, tak i to odpiskani faulu Sesseho na Azpiho ke konci byl fakt smesnej, to je zkrátka traparna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je živ a zdráv

Reagovat
Svatej

nechval dne před večerem, máme ještě druhej poločas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
vitasrp

Kdybych si mohl přes poločas přát jednu věc, tak je to střídání hlavního sudího. Já ho v poslední době neviděl odřídit jeden solidní zápas, to je fakt hrůza. Ta jeho rozhodnutí kolikrát nedávají žádný smysl, nevidí šlapák na kotník, Tanganga udělá dvě podobný věci, jednou je to faul, podruhý ne, já mu fakt nerozumím. Už chápu, proč na něj má Klopp takovou alergii.

Jinak úvod zápasu velmi dobrý, dneska s míčem hrajeme 4-3-3, kdy máme Kovačiče a Mounta mezi liniema, kteří pak dělají náběh k postranní čáře ve chvíli, kdy tam Odoi nebo Ziyech přijímají balón a vytáhnou svého protivníka k sobě. Prvních dvacet pět minut to fungovalo výborně, pak se hra vyrovnala a už jsme neměli takový tlak.

Nevýhody jsou ale jasný - jakmile se přijde o balón, tak je Jorginho ve středu pole sám a celý tým je mimořádně zranitelný, protože jej stačí jenom oběhnout, atleticky absolutně nestíhá. To je velký mínus a podle mě jeden z hlavních důvodů, proč hrajeme na tři stopery a dva střední obránce, protože tím se skvěle přikrývá ten prostor, který by jinak Jorge neměl šanci oběhat. Plus Thiago Silva má taky na starosti menší prostor, což je v jeho letech taky dost podstatný.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
gazza62

Anglická soutěž hodně změkla.Je to těmi naplaveninami co tam hrají a také LGBTQ a duhovým šílenstvím.Kane se ho dotkne jedním prstem a ten tam skočí lopinu ,jak po těžkém direktu .Prostě dříve jasný gól .Rozhodčí píská každý dotek ,ale hlavně ve prospěch čelski.

Reagovat
smazaný uživatel

No ako keby Kane nerobil to iste

Reagovat
Kixi Syhimour

Kontumace, vyřadit z ligy

Reagovat
Mimalu

Ziyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech

Reagovat
smazaný uživatel

To mame za tu odpornu hru

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkusil to snad potřetí, ale tentokráte nádhera

Reagovat
John Obi Mikel

Hakiiiiiiiim Krása.

Reagovat
Miguel19

H A K I M !!!

Konečně Odoi

Reagovat
smazaný uživatel

za trest

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty vole, ten to trefil.

Reagovat
vitasrp

Dneska je nejlepší na hřišti no,

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ty kraaaaaavo

Reagovat
kvasha16

na Hazarda

Reagovat
Miguel19

Hakim solí.

Reagovat
smazaný uživatel

mendy by to měl

Reagovat
Greny

To bylo hodně na pana trefeny Ziyech je dneska vybornej

Reagovat
ACSMan

A to Lloris prodloužil smlouvu? Vždyť nic nechytí

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite chyti viac ako De Gea

Reagovat
jk

V každém zápase je to stejný. Všichni ví že Ziyech si to veteřinu rovná na levou a pak střílí nebo centruje. A vždycky na něj jen čumí a dají mu těm čas.

Krásná střela každopádně.

Reagovat
jack_donaghy

to mas jak u Robbena. Obranca a ostatni hraci vedeli co ide urobit, brankar to vedel, cely statdion to vedel a divaci pri TV tiez. A aj tak dal gol.

Reagovat
Miguel19

Ale tak Robben to dělal v rychlosti...Ziyech ve stoje

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jk

To je na tom to smutný

Reagovat
Svatej

Reagovat
Melda

Penalta na Jotu za mě ne ale zaujal mě ten Olisu, zajímavý hráč.

Reagovat
blade115

Tak Ziyech asi pátý zápas za celou dobu u nás, kdy k něčemu je. Jen tak dál, třeba do léta dáme i dvojciferné číslo.

Reagovat
Miguel19

Z toho tři byly v přípravě

Reagovat
blade115

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

konecne to skusil aj niekto iny spoza 16-tky

Reagovat
Mimalu

Silvaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Game over

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Thiagooooo

Reagovat
Miguel19

S I L V A !!!

Reagovat
off-olda

Nazdaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma proste o 2 triedy lepsi kader a hlavne prisla hrat futbal nie tuto sracko co robime my

Reagovat
RKBoy

to je Conte , no.. jeho 2. sezona u nás bola veľmi frustrujúca ked prišlo hlavne na veľké zápasy.

aj Inter, čo má lepší káder ako vy, mal pod ním viac podobných zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ještě vyhraje titul letos, uvidíte že dojde na moje slova

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf

Reagovat
SunFells

Deluded

Reagovat
kvasha16

nemyslim, ale ktohovie, do konca sezony este daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Strop 3 miesto

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost slabý výkon Spurs

Reagovat
Kixi Syhimour

Skipp vypadá jako padouch z Kobry 11

Reagovat
vitasrp

Faul útočícího hráče Vyser se na to tyvole už fakt Tierney

Reagovat
vitasrp

To prostě není faul útočícího hráče ani za milion let

Reagovat
Miguel19

Útočnej faul

Reagovat
off-olda

Rozhodčí.

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf

Reagovat
blade115

Že útočný faul

Reagovat
Mimalu

útočný faul, aha

Reagovat
Gareth Bale 11

Utocnej faul. Ty ten zapas slusne kurvi.

Reagovat
vitasrp

A kontrola VARu nic, to je taky prdel, vždyť víc ho držet nemohl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Úplně jasná penalta

Reagovat
off-olda

Slušně jim tlačí káru, naštěstí jsou k ničemu.

Reagovat
Whitemedia

To dal hezky na Maguira.

Reagovat
Zdechlina

Penaltička nic? Sudí je skoro tak slabý jak totenhaim...

Reagovat
vitasrp

Patička u vlastního rohovýho praporku. Co mu na to jako trenér má říct

Reagovat
masina_LFC

Tottenham bez Kanea a Sona by bol niekde na úrovni Evertonu... strašne slabý tím

Reagovat
Miguel19

Lukaku a jeho bicykel...

Reagovat
Greny

Skipp jak teď zkušené potahal cas

Reagovat
kulych

Dohertyho uz prosim nekdo utratte nebo me z neho jebne...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
vitasrp

Co to je za výkon posledních pět minut, kdy je ta hra roztahaná, soupeř v útlumu a můžeme ten zápas pohodlně kontrolovat, to bych absolutně blil.

Od Kovačiče a Kantého hrůza, však to je laciná debilní ztráta za ještě lacinější ztrátou. Pak z toho má Tottenham šanci z rohu úplně zbytečně.

Reagovat
vitasrp

Plus Hakim by v tom výčtu taky neměl chybě teda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tondo 3 zápasy proti Chelsea takticky nič nula. Slabota a sklamanie. Vidno ze vyhrať, titul v Taliansku nie je až taký problém

Reagovat
masina_LFC

Z hovna praženicu nenavaríš koľko hráčov Spurs by sa dostalo do základnej zostavy Chelsea? Podľa mňa len Kane

Reagovat
smazaný uživatel

ten Tierney je cim dal vic mimo

Reagovat
jk
Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Vyslo mu spravny zviratko ale.

Reagovat
Remt

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Paráda, vyhrál nám to teda sice geniální moment Ziyecha, ale myslím si, že to bylo zasloužený. Utkání se mohlo posrat tím gólem Kanea, ale tam byl z mýho hlediska správně odpískaný ofsajd a krom voleje Bergwijna a hlavičky po rohovém kopu už Tottenham skoro nic neměl.

Líbilo se mi, že Tuchel zkusil zase něco jinýho, dneska jsme na míči hráli 4-3-3 se Ziyechem a Odoiem v pozici roztažených křídelních hráčů až u lajny, jejichž základní postavení při výstavbě hry teda bylo trochu nižší, díky čemu jsme pak tahali krajní obránce Tottenhamu nahoru a do uvolněnýho místa nabíhali vysunutí střední záložníci. V podstatě valná většina příležitostí v první půli přišla po podobných kombinacích.

Vpravo si Ziyech často měnil míče s Mountem, častěji se teda dostával na střed do prostoru mezi linie, plus mu v několika situacích do tandemu vyrážel Azpi a tahle role a Hakimovi hodně seděla. Na druhý straně byl Odoi trochu izolovanější a vyloženě mě sral tím, jak málo ambiciózní byl v okolí soupeřova vápna, ale nakonec tam jednou přešel 1 na 1 a vyrobil tím pozici pro gól Ziyecha.

V defenzivě jsme hráli v podstatě 4-1-4-1 s tím, že oba krajní záložníci svýho záložníka následovali až do obrany, takže jsme pak v souvislejším bránění měli šestičlennou defenzivní řadu, což za mě není ideální, ale abychom si to zvládali zónově přebírat, na to by byla potřeba větší souhra, takže v současné situaci asi nejlepší řešení. Krom toho mi hlavně v první půli vadilo, že tam Jorginho byl při ztrátě míče několikrát izolovaný a nestíhal, s ním by se prostě nějak pravidelně 4-3-3 hrálo v Premier League hrozně těžko.

Lukakovi to momentálně vůbec nelepí, protože kdyby byl ve formě, tak by z těch tří, čtyř pološancí, co měl, určitě jeden gól vytěžil. Je docela potřebný, aby zavřel hubu a makal, protože ač na začátku sezóny byl možná problém v týmu, který mu nedělal dostatečný servis, tak třeba dneska to leží vyloženě jen a pouze na něm.

Každopádně velmi důležitá výhra, zase jsme Tottenham od nás o něco odstrčili (nečekám, že vyhrají všechny dohrávky), zvedli morálku a nyní máme od ligovýho fotbalu delší pauzu. Hráči si snad odpočinou a bude líp, s dnešním výkonem každopádně panuje spokojenost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele