Premier League - preview 23. kola

06.02.2021, 08:39, aktualizováno 08.02.2021, 08:55
Previews
Raphinha (© AFP)
Třiadvacáté kolo Premier League zakončí souboj dvou mužstev ze středu tabulky. Leeds by potřeboval proti Crystal Palace zabrat, aby se udržel v klidných vodách. Eagles však registrují dvě výhry v řadě a i jim by se třetí do sbírky náramně hodila...
Leeds United - Crystal Palace  (pondělí 21:00)
Setkají se dva týmy se shodným počtem bodů, přičemž vítěz tohoto klání se dostane do elitní desítky. Řeč je o pondělní dohrávce třiadvacátého kola, ve které Leeds hostí Crystal Palace.

V zápasech Peacocks v poslední době zásadně vítězí venkovní mužstva. Dokázali totiž zvítězit na hřištích Leicesteru a Newcastlu, naopak doma podlehli Brightonu a naposledy i Evertonu. Proti Toffees prohrávali už o poločase po trefách Sigurdssona a Calverta-Lewina, Raphinhův zásah na porážce nic nezměnil.

Eagles se v polovině prosince dostali do nepříjemné šňůry zápasů, kdy dokázali naplno bodovat jen v jednom z devíti soutěžních klání. Na přelomu ledna a února už to ovšem bylo mnohem lepší. Nejprve si poradili s Wolves, naposledy pak otočili v Newcastlu. Tam sice otevřel skóre Shelvey, nicméně Riedewald s Cahillem se postarali o výhru hostů.

Ve vzájemných utkáních už téměř patnáct let nevyhrál venkovní celek. Od té doby byl v osmi zápasech v Championship čtyřikrát úspěšnější Leeds, který mezitím uspěl i v EFL Cupu, dvakrát zvítězili Eagles a dvě utkání skončila nerozhodně. V listopadu v prvních střetu v Premier League po dvaadvaceti letech vyhrál Crystal Palace 4:1.

Na straně domácích nebudou k dispozici zranění Rodrigo a Poveda, zranění ještě doléčuje Berardi. Hosté se musí obejít bez nejlepšího střelce Zahy, v ohrožení je pak McArthur a Ward.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Struijk, Cooper - Dallas, Phillips, Alioski - Klich - Raphinha, Bamford, Harrison
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Dann, Cahill, van Aanholt - Townsend, Milivojević, Riedewald, Eze - Ayew, Batshuayi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.92 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion  (neděle 13:00)
Nedělní program odstartuje souboj mezi londýnským Tottenhamem Hotspur a zachraňujícím se West Bromwichem. Hostům už začíná téct pořádně do bot - vůbec jim totiž nenahrávají výsledky jejich konkurentů ze spodní části tabulky, kteří v posledních týdnech několikrát bodovali. A nejinak tomu bylo i o tomto víkendu - Brighton s Burnley si ve vzájemném klání připsali po bodu, zatímco Newcastle zvládl duel se Southamptonem a po výsledku 3:2 si připsal veledůležité tři body.

Svěřenci Sama Allardyce tak v tuto chvíli ztrácí na nesestupové příčky propastných 11 bodů a pokud rychle nezaberou, může se stát, že bude o jejich sestupu velmi brzy jasno.

Ovšem i Tottenham má svých starostí dost - fotbalistům z Londýna se v posledních týdnech pod vedením Joseho Mourinha úplně přestalo dařit a začali se tak rapidně propadat tabulkou, současné deváté místo tak rozhodně není ničím, s čímž by na severu Londýna mohli být spokojeni.

V Birminghamu si od trenérské rošády slibovali zlepšení výsledků, to ale prozatím pod Samem Allardycem nenastalo. Ten na lavičce Baggies v lize odkoučoval již 9 duelů, připsal si ale jen jedno jediné vítězství, když jeho svěřenci dokázali otočit duel na hřišti Wolverhamptonu Wanderers. Krom toho se ještě West Bromu podařilo získat dva body za remízy s Liverpoolem a Fulhamem, ve zbylých šesti duelech ale skončili svěřenci trenéra Allardyce na straně poražených. Navíc Baggies nefunguje ani defenziva, přitom to byla rozhodně jedna z věcí, u které se očekávalo razantní zlepšení. Baggies vyfasovali 5 branek v duelech s Manchesterem City a Leedsem, 4 góly jim nasázel Arsenal a ze tří branek se zase radovala Aston Villa. Čisté konto se celku z Birminghamu pod vedením současného kouče ještě nepodařilo uhrát a jen jednu branku inkasoval pouze v jednom klání - poněkud překvapivě v zápase s Liverpoolem na konci prosince.

Ani Tottenham ale neprožívá zrovna nejlepší období. Od začátku roku 2021 si v ligové soutěži připsal pouze dvě výhry, když nejprve na vlastním stánku přehrál Leedse, načež o pár týdnů později zase ve venkovním utkání přehrál poslední Sheffield 3:1. Jinak se Spurs ještě "podařilo" zremizovat domácí duel s Fulhamem, poslední tři zápasy ale fanouškům Spurs nepřinesly pražádnou radost. Svěřenci Joseho Mourinha momentálně marně hledají formu a poslední tři ligová klání shodně prohráli. Nejprve doma nestačili na úřadujícího šampióna z Liverpoolu, kterému podlehli jednoznačně 3:1, následně se jim vůbec nepovedl zápas na hřišti Brightonu a černý týden korunovali domácím zápasem s Chelsea, ve kterém se vůbec nedostali do tempa a zaslouženě prohráli 1:0.

Tottenham bude stále postrádat zraněného kanonýra Kanea, dále nebude k dispozici ani obránce Reguilon, záložník Lo Celso či Dele Alli. West Bromu bude chybět Grady Diangana, svůj debut by si ale mohl připsat Maitland-Niles, který do West Bromu zavítal na hostování do konce sezóny.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Dier, Davies - Hojbjerg, Winks - Lamela, Ndombele, Son - Vinicius
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend - Maitland-Niles, Livermore - Phillips, Pereira, Snodgrass - Diagne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.03 - 8.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Leicester City  (neděle 15:00)
Cenné vítězství si v minulém zápase připsal Wolverhampton, který by na něj chtěl navázat i ve třiadvacátém kole. To na Molineux Stadium hostí o Ligu mistrů bojující Leicester.

Tato sezona se v podání "Vlků" nechá hodnotit jako rozpačitá. Od jejího začátku totiž pravidelně střídají vítězství, remízy a porážky. Pro zajímavost, jen jednou dokázali zvítězit dvakrát v řadě, na druhou stranu nikdy třikrát za sebou neprohráli. V úterý si pak trochu překvapivě vyšlápli na Arsenal, za kterým v první půli zaostávali a po trefě Pépého prohrávali, nicméně Luízův faul rezultoval v červenou kartu a penaltu, kterou proměnil Neves. Těsně po pauze pak rozhodl o vítězstvím domácích Moutinho.

Foxes se v novém roce rozehráli k velkým výkonům a v pěti po sobě soutěžních zápasech zvítězili. Až v závěru ledna se tato mašina trochu zadrhla, remízou totiž skončilo měření sil s Evertonem a dokonce porážkou to s Leedsem. Ve středu už se ale vše vrátilo do starých kolejí. Craven Cottage sledovala porážku Fulhamu 0:2, o níž se v první půli zasloužili svými trefami Iheanacho a Justin.

Vzájemné zápasy v poslední době nebývají zrovna ofenzivní přehlídkou. Naposledy Leicester zvítězil díky Vardyho penaltě, předchozí dvě klání skončila bezbrankovými remízami. Celkově vzato se naposledy na jaře 2007 stalo, že hostující tým zvítězil. Od té doby přitom uplynulo už devět ligových utkání.

Wolves budou v utkání postrádat zdravotně indisponované Aït-Nouriho, Jonnyho, Marcala a Jiméneze, v ohrožení je navíc i start Saïsse a dalších trenérem nejmenovaných hráčů. Leicesteru se na druhou stranu vrátil Vardy, připraven by už měl být i Ndidi. Za postranní čarou zůstanou Castagne, Fofana a Praet.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Semedo, Boly, Coady, Kilman - Dendoncker, Neves, Moutinho - Traoré, José, Neto
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Justin - Mendy, Tielemans - Albrighton, Maddison, Barnes - Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.23 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 17:30)
Souboj dvou posledních mistrů Premier League se odehraje ve 23. kole. Liverpool, který má výhodu domácího prostředí, dva poslední zápasy na svém stadionu prohrál, ačkoliv byl velký favorit a propadl se až na čtvrté místo. Naopak Manchester City jede na vítězné vlně a po vlažném startu sezóny se už vyhoupl na první příčku.

Poslední ligový duel Reds odehráli na svém stadionu s Brightonem a nebyl to pro ně veselý duel. Seagulls vyhráli po trefě Stevena Alzateho 1:0. V utkání na West Hamu svěřenci kouče Kloppa dokázali vyhrát 3:1, když se dvakrát trefil Mohamed Salah a jednou Georginio Wijnaldum. V dalším klání hraném v Londýně Reds uspěli stejným poměrem, když si poradili s Tottenhamem. Domácí souboje však loňským mistrům v poslední době nejdou, čehož využilo i Burnley, vyhrálo 1:0. Liverpool tak sice držel ligovou neporazitelnost na Anfieldu téměř čtyři roky, ale v posledních dvou kolech zde prohrál dvakrát v řadě poprvé od září 2012. Pokud se Liverpool střelecky neprosadí, bude to poprvé od ročníku 1894/95, kdy začal hrát nejvyšší soutěž, co se tento celek netrefí ve čtyřech domácích ligových zápasech v řadě. Naděje na zlepšení ale existuje, jelikož s Manchesterem City totiž Reds neprohráli doma v Premier League už od roku 2003. Proti City budou chybět Gomez, Jota, Keita, Matip a van Dijk.

"Po dvou letech, kdy jsem dostával tuto otázku stále, když jsme byli dost blízko, aby to mohlo mít nějaký smysl, prostě to v tuto chvíli nevidím. Podívejte, musíte vyhrávat fotbalové zápasy. Pokud to děláte dost často, nastává v sezóně konkrétní okamžik, kdy je jasné: "Dobře, teď do toho jdeme." V této situaci jsme byli v posledních dvou letech. V tuto chvíli tomu tak není, tak proč bychom na to měli myslet," uvedl manažer Liverpoole Jürgen Klopp.

Citizens zvítězili už ve třinácti soutěžních zápasech v řadě. Jde o nejdelší vítěznou sérii některého z týmů Premier League od roku 2002, kdy se něco podobného povedlo Arsenalu. Naposledy City porazilo 2:0 Burnley, když v prvním poločase rozhodli Gabriel Jesus a Raheem Sterling. I předtím se brazilský útočník trefil, a to při výhře 1:0 na Sheffieldem. Guardiolův výběr se může také pyšnit šesti ligovými čistými konty v řadě. Citizens vyhráli venku v lize už čtyřikrát v řadě a pokaždé se prosadili jako první.

"Můžeme hrát ještě lépe. Obecně s týmem ničeho nelitujeme, hráči jsou fantastičtí. Akorát občas ztrácíme snadné balony. To je jediná věc, která mě znepokojuje, a budu s nimi o tom muset mluvit. Nežádám od nich komplikované věci. Je to úsilí o jednoduché věci, které musí udělat dobře. Obecně jsem ale spokojený, protože jsme schopní si vytvářet spoustu šancí a dost z nich proměňujeme," vylíčil manažer Manchesteru City Pep Guardiola.

Poslední vzájemný duel Liverpoolu s Manchesterem City 8. listopadu loňského roku skončil remízou 1:1. Hostující Reds poslal do vedení z penalty egyptský křídelník Mohamed Salah, po čtvrthodině hry srovnal Gabriel Jesus. Na konci prvního poločasu na druhé straně neproměnil penaltu Kevin De Bruyne. V přechozím klání Citizens svého soka rozdrtili 4:0, předtím zase vyhráli Liverpoolští 3:1.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Henderson, Davies, Robertson - Thiago, Wijnaldum, Jones - Salah, Firmino, Mane.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Stones, Cancelo - Silva, Rodri, Gündogan - Sterling, Jesus, Foden.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.66 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sheffield United - Chelsea FC  (neděle 20:15)
Léčba Thomasem Tuchelem zdá se zatím zabírá. Pod vedením německého stratéga Chelsea odehrála tři duely, dva z nich vyhrála, jednou si připsala bod za bezbrankovou remízu a zatím neinkasovala ani jeden gól. Na podrobnější soudy je zatím samozřejmě brzy, pokud by se ale tuto formu londýnskému celku podařilo ještě nějaký ten pátek udržet, mohla by se Chelsea poměrně rychle dotáhnout na první čtyřku. Nedělní soupeř - Sheffield United - ale rozhodně nebude žádným jednoduchým soustem, jak by se při pohledu na tabulku mohlo zdát. Blades se v posledních týdnech konečně dostali do tempa a díky třem výhrám za poslední měsíc stále mají určitou teoretickou šanci na záchranu.

Svěřenci Chrise Wildera by na úvodní měsíce sezóny určitě nejraději zapomněli. Sheffield United poprvé bodoval až v pátém kole, když uhrál domácí remízu s Fulhamem, na další bodový zisk ovšem čekal až do kola čtrnáctého, kdy si další bod přivezl z půdy Brightonu. Co se první výhry týče, tak tam to čekání bylo logicky ještě o něco delší - první tříbodový zisk si Blades připsali až v roce 2021, konkrétně pak v kole osmnáctém, když na vlastním stánku těsně porazili Newcastle United výsledkem 1:0.

Od té doby je Sheffield už přece jen důstojným soupeřem - od té chvíle sice podlehl Tottenhamu (1:3) a Manchesteru City (0:1), zároveň si ale připsal dvě další výhry. Nejprve k údivu všech vyloupil Old Trafford, kde nad Manchesterem United zvítězil 2:1, načež uprostřed týdne porazil na vlastním stánku konkurenta v boji o záchranu - West Bromeich Albion - v poměru 2:1. Pokud by se tak svěřencům Chrise Wildera v následujících pěti duelech podařilo uhrát ještě další dvě výhry, mohli by si ještě nějakou reálnou šanci na záchranu uchovat. Nebude to pro ně však vůbec jednoduchý úkol, čekají na ně totiž převážně těžší soupeři v podobě West Hamu, Fulhamu, Liverpoolu, Southamptonu a Leicesteru.

Chelsea se po hrůzném prosinci zdá se pomalu dává do pořádku. V roce 2021 zatím Blues prohráli dva duely, když podlehli hladce nejprve Manchesteru City (1:3) a následně také Leicesteru City (0:2). Krom toho body ztratili ještě v duelu s Wolverhamptonem (0:0), plný bodový zisk si pak ale připsali v duelech s Fulhamem (1:0), Burnley (2:0) a Tottenhamem (1:0). Momentální sedmé místo rozhodně není nic, s čím by vedení londýnského celku mohlo být spokojeno, pozitivní pro Thomase Tuchela je ale určitě fakt, že na čtvrtý Liverpool v tuto chvíli Chelsea ztrácí už jen čtyři body.

The Blues teď navíc čeká série papírově jednodušších zápasů, po duelu se Sheffieldem na ně čeká souboj s Newcastlem a Southamptonem. A pokud by se londýnskému celku podařilo všechny tyto duely vyhrát, mohli by se s trochou štěstí i dostat do první čtyřky.

Sheffieldu United bude chybět Ethan Ampadu, ten totiž hostuje právě z Cheslea a proti svému mateřskému celku nemůže nastoupit. Nejistý je stav George Baldocka, do hry se ale vrací Ben Osborne a Enda Stevens. Hosté nemohou počítat s obráncem Silvou, který si ve čtvrtek poranil stehenní sval a nějaký ten týden stráví na listině zraněných. Otazník se pak vznáší nad dvojicí Kurt Zouma a Kai Havertz, oba hráči si totiž v týdnu v tréninku přivodili drobná zranění.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Bryan - Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Lowe - McGoldrick, Sharp
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Hudson-Odoi, Jorginho, Kovačič, Chilwell - Mount, Pulišič - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.80 - 4.28 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Třiadvacáté kolo Premier League odstartuje atraktivní duel Aston Villy s Arsenalem, který slibuje gólové hody. Oba týmy v posledním kole prohrály a nachází se v tabulce vedle sebe s pouhým jednobodovým rozestupem, ovšem pro Villans hraje výhoda hned dvou zápasů k dobru. Domácí se budou pokoušet využít četných hráčských absencí soupeře jak kvůli zraněným, tak vinou karetních trestů.

Arsenal má za sebou obzvláště neobvyklé měření sil proti Wolverhamptonu, kde v první půli podal jeden z nejlepších výkonů pod vedením Mikela Artety vůbec, avšak na samém sklonku první půle dostal David Luiz za nechtěný kontakt s Willianem Josém červenou kartu a soupeř navíc výhodu pokutového kopu, který proměnil, a v druhé půli dokráčel za vítězstvím i díky bizarnímu vyloučení brankářské jedničky "Kanonýrů" Bernda Lena. Oba hráči tak budou v sobotu Artetovi chybět, což obzvláště v Lenově případě může představovat problém, neboť čerstvá posila Mat Ryan se potýká se zdravotními potížemi, a tak možná nastoupí Alex Rúnarsson.

Zatímco v případě londýnského celku šlo o ukončení sedmizápasové šňůry bez prohry a ani výkon proti Wolves nelze hodnotit výhradně negativně, forma Aston Villy je v posledních týdnech nebývale Zatímco v případě londýnského celku šlo o ukončení sedmizápasové šňůry bez prohry a ani výkon proti Wolves nelze hodnotit výhradně negativně, forma Aston Villy je v posledních týdnech nebývale kolísavá a prohra pravidelně střídá výhru. Svěřenci Deana Smithe po excelentním vstupu do sezony poněkud polevili v defenzivní činnosti, o čemž svědčí nedávné prohry s Burnley či West Hamem, kde Villans shodně inkasovali dokonce třikrát, ovšem útok v čele s Jackem Grealishem a Olliem Watkinsem stále spolehlivě funguje.

Právě proti papírově favorizovaným velkoklubům se navíc birminghamský celek umí obzvláště vytáhnout, o čem svědčí jak šokující sedmigólové rozdrcení Liverpoolu, tak i suverénní výhra 3:0 právě na půdě Arsenalu. Pro hosty zase hovoří návrat Piérra-Emericka Aubameyanga, jenž po vynechaných zápasech kvůli návštěvě nemocné matky a následnému dodržování koronavirových opatření může opět nastoupit v základní sestavě, byť jeho místo v posledních kolech skvěle zastoupil Nicolas Pépé. "Je k dispozici, odehrál pár minut po deseti dnech, během nichž skoro ani netrénoval, a snad se v dalších dnech bude cítit dobře, aby mohl týmu pomoci," prohlásil Arteta na adresu klubového kapitána.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz - Traoré, Barkley, Grealish - Watkins
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bellerín, Holding, Gabriel, Cédric - Partey, Xhaka - Saka, Smith Rowe, Pépé - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.59 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Burnley hostí v rámci 23. kola Premier League Brighton. Oba celky zřejmě v letošní sezoně budou muset bojovat o záchranu, domácí jsou sedmnáctí a hosté patnáctí. Jejich náskok na osmnáctý Fulham je při tom osm, potažmo deset bodů.

Burnley v minulém kole narazilo na rozjeté Citizens a po brankách Gabriela Jesuse a Raheema Sterlinga prohrálo 0:2. I před tím padlo 0:2, tentokrát na Stamford Bridge s Chelsea. Ani v jednom z těchto duelů Clarets nedokázali vystřelit na bránu. Pouze tři celky, které se momentálně nacházejí na sestupových pozicích, daly letos doma méně nebo stejně branek než Burnley. Proti Brightonu bude navíc chybět útočník Chris Wood.

Brighton v posledním klání urval překvapivé vítězství na půdě Liverpoolu, kde po gólu Alzateho vyhrál 1:0. Rovněž v předcházejícím duelu Seagulls překvapili favorita, když doma po trefě Leandra Trossarda stejným poměrem skolili Tottenham. Ve čtyřech zápasech v řadě už Brighton neinkasoval. Poprvé od listopadu 2019 navíc dokázal zvítězit v Premier League dvakrát v řadě. Proti Burnley se neukážou Jahanbakhsh, Lamptey a March.

Poslední vzájemné utkání skončilo loni v listopadu bezbrankovou remízou.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Vydra.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - White, Dunk, Webster - Alzate, Gross, Bissouma, Lallana, Burn - Maupay, Trossard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.68 - 3.20 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Newcastle United hostí ve 23. kole Premier League Southampton. Domácím v tabulce patří šestnáctá příčka s osmibodovým náskokem na sestup. Southampton je dvanáctý a má o sedm bodů více.

Newcastle v posledním duelu narazil na Crystal Palace a vyšel na prázdno, prohrál 1:2. Jeho jediný gól vstřelil Jonjo Shelvey. V přechozím klání si však Magpies připsaly cenné tři body výhrou 2:0 nad Evertonem, kterou dvěma góly zařídil Callum Wilson, nejlepší střelec týmu v letošní sezoně s deseti brankami. Jinak však Newcastle zvítězil v jediném z předchozích 11 zápasů v Premier League. Proti Southamptonu budou chybět Fernandez a Lascelles.

Southampton v minulém kole schystal nevídaný debakl na Manchesteru United, kde prohrál 0:9, což je dorovnání ligového rekordu. Saints hráli od druhé minuty bez vyloučeného Jankewitze, čehož domácí využili a postupně se trefili Wan-Bissaka, Rashford, do vlastní sítě Bednarek, Cavani, Martial, McTominay, Fernandes z penalty, znovu Martial a James. Více než jednu branku dal Southampton v ligovém utkání naposledy na začátku prosince. V minulých devíti kolech navíc vyhrál jen jednou a trápí se zejména v ofenzivě. V šesti případech totiž nedal ani jeden gól. Proti Newcastlu nebudou k dispozici Jankewitz, Smallbone, Tella a Walcott.

Poslední vzájemný duel skončil výhrou Southamptonu 2:0 díky trefám Adamse a Armstronga.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Manquillo, Schär, Clark, Ritchie - Hayden - Willock, Shelvey - Almirón - Fraser, Wilson.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Redmond, Minamino - Adams, Ings.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.49 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - West Ham United  (sobota 18:30)
Fulham se sice v období okolo Vánoc výkonostně zvedl, potřebné výsledky se mu ovšem stále nedaří uhrát. Do karet mu navíc vůbec nehrají ani výsledky konkurentů v boji o záchranu, když se v posledních dvou týdnech podařilo ohrožené trojici v podobě Burnley, Newcastlu a Brightonu od Cottagers o další body odskočit.

Naopak West Ham si může letošní sezónu užívat, po letech totiž konečně hraje v první polovině tabulky a letos to dokonce vypadá, že z toho bude až do posledních kol boj o pohárové příčky. Na konci ledna se navíc Hammers podařilo přivést záložníka Jesseho Lingarda, který se hned při svém debutu předvedl dvěma vstřelenými brankami. Manažer Moyes bude doufat, že dobrá forma anglického hráče bude ještě nějakou tu chvíli pokračovat.

Fulham se sice v prosinci výkonnostně zvedl, přestal inkasovat laciné branky a vůbec bylo proti svěřencům Scotta Parkera složité hrát, jenže potřebné výsledky se jim uhrát nepodařilo. Cottagers se sice v jednu chvíli mohli pochlubit pětizápasovou sérií bez prohry, jenže k jejich smůle skončily všechny zápasy remízou - takže body na jejich kontě nenaskakovaly tak rychle, jak by si jistě přáli. Remízy s Liverpoolem, Southamptonem či Tottenhamem jsou rozhodně brány jako pozitivní výsledky, jenže Cottagers se zároveň nepodařilo ani jednou vyhrát v soubojích s jejich přímými konkurenty - Brightonem, Newcastlem či West Bromwichem Albion. Na startu roku 2021 navíc čekal Scotta Parkera těžký los kdy na Craven Cottage zavítala postupně Chelsea, Manchester United a Leicester City a není tak velkým překvapením, že všechny tři tyto duely skončily porážkou domácího celku. West Ham je další z řady těžkých soupeřů z první poloviny tabulky, jenže Fulham už jednoduše nemůže čekat a nutně potřebuje vyhrát, jinak mu reálně hrozí, že se pravděpodobnost jejich záchrany brzy promění v prostou utopii.

Naopak West Ham prožívá velmi dobré období. Od prohry na Stamford Bridge v druhé půlce prosince odehráli svěřenci Davida Moyese 8 zápasů, z nichž prohráli jen jeden jediný. To když na Olympijský stadión zavítal mistrovský Liverpool, který díky výbornému výkonu Mo Salaha domácí celek přehrál jednoznačně 3:1. Jinak ale Hammers uhráli těsné výhry nad Evertonem, Burnley, West Bromwichem Albion, Crystal Palace nebo Aston Villou, což Součka a spol. vyneslo až na průběžné páté místo tabulky. Nyní navíc Hammers čekají dva papírově jednodušší zápasy, a pokud by se jim oba podařilo vyhrát, měli by do závěrečné části sezóny velmi dobrou pozici.

Domácí celek bude postrádat dvojici Terence Kongolo a Tom Cairney, krom nich však manažer Parker nenahlásil žádné nové zdravotní komplikace svých hráčů. Hosté se budou muset obejít bez dlouhodobě zraněného Masuaka, jinak je ale také žádné nové zdravotní trable netrápí.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Tosin Adarabioyo - Reid, Zambo Anguissa, Reed, Robinson - Loftus-Cheek, Lookman - Mitrovič
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Lingard, Benrahma - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.25 - 3.67 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Everton FC  (sobota 21:00)
Zajímavý duel nabídne sobotní program 23. kola Premier League. Manchester United doma na Old Trafford vyzve Everton. Rudí ďáblové jsou aktuálně druzí za městským rivalem, hostům patří sedmá příčka s odstupem osmi bodů na příštího soupeře.

Manchester po dvou ztrátách zabral a naprosto znemožnil Southampton, kterému naložil devět branek a sám žádnou nedostal. United hráli od druhé minuty proti deseti díky vyloučení Jankewitze a od 86. minuty, kdy dostal červenou kartu Jan Bednarek, dokonce proti devíti. Branky si připsali Aaron Wan-Bissaka, Marcus Rashford, do vlastní sítě Jan Bednarek, Edinson Cavani, Anthony Martial, Scott McTominay, Bruno Fernandes z penalty, znovu Anthony Martial a Daniel James. Před tím však United jen remizovali 0:0 na Arsenalu a dokonce prohráli 1:2 s posledním Sheffieldem, který do té chvíle měl jen pět bodů. Byla to však jejich jediná prohra od začátku listopadu, tedy za posledních šestnáct zápasů. Proti Evertonu bude chybět Phil Jones, nejistý je start Edinsona Cavaniho.

"Nemyslím si, že by se někdo nechal unést výsledným skóre, protože víme, že jsme v celém utkání hráli proti 10 mužům. To je samozřejmě demoralizující, když ztratíte hráče jako oni. Když jsme se dostali na 2:0, zápas víceméně skončil. Jinak jsme se o tom nebavili, ani jsem nechtěl. Vše se soustředilo na následující střet s Evertonem," uvedl manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer.

Everton se naposledy střetl s Leeds a dokázal získat všechny tři body. Výhru 2:1 zajistili v první půli Gylfi Sigurdsson a Dominic Calvert-Lewin. Před tím se však Ancelottiho svěřenci museli smířit s porážkou, doma s Newcastlem padli 0:2. Karamelky se spoléhají na svého nejlepšího střelce, kterým je Dominic Calvert-Lewin. Nasázel už dvanáct branek a mezi ostatními kanonýry z ligy mu patří pátá příčka, přičemž má stejně zásahů jako Harry Kane, Bruno Fernandes a Son Heung-Min. Pouze první Mohamed Salah má o tři branky více.

"Doma jsme hráli dva zápasy proti Manchesteru United a oba jsme prohráli. Určitě musíme něco změnit. Pokud se budeme řídit podle toho, jak jsme hráli ve všech domácích duelech, prohrajeme. Pokusili jsme se naplánovat jinou strategii a uvidíme, jak to bude fungovat. Mentální aspekt je opravdu důležitý, ale musíme se prakticky pokusit udělat něco jiného, tedy vytvořit více šancí než v minulých duelech, které jsme proti nim hráli. United mají fantastický tým s dobrou kombinací zkušeností a talentovaných mladých hráčů," řekl manažer Evertonu Carlo Ancelotti.

Poslední vzájemný duel United v prosinci vyhráli v ligovém poháru 2:0, když se trefili Edinson Cavani a Anthony Martial.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Olsen - Holgate, Keane, Godfrey, Digne - Doucouré, Gomes - Iwobi, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.23 - 5.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City21145239:1347
2.Manchester United22135446:2744
3.Leicester City22133639:2542
4.Liverpool FC22117443:2540
5.West Ham United22115634:2838
6.Chelsea FC22106636:2336
7.Everton FC20113631:2536
8.Tottenham Hotspur2196634:2233
9.Aston Villa20102835:2432
10.Arsenal FC2294927:2231
11.Leeds United21921036:3829
12.Southampton FC2185827:3429
13.Crystal Palace2285927:3729
14.Wolverhampton Wanderers22751023:3126
15.Brighton & Hove Albion2259824:2924
16.Newcastle United22641222:3622
17.Burnley FC21641113:2822
18.Fulham FC21281117:3114
19.West Bromwich Albion22261418:5212
20.Sheffield United22321714:3511

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1568)

Přidat komentář
diastan

Dnes výhra Arsenalu, WHU a neprohra Evertonu a všichni budou spokojeni

Reagovat
Seydou Doumbia

WHU prohra a budeme spokojení všichni

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Taiger

Reagovat
Benedict

Tvy tikety bych nechtěl vidět

Reagovat
diastan

na toto fakt nevsázím

bude stačit Everton

Reagovat
diastan

Krása to hlavní vyšlo a ještě přivoláno od rudocha

Reagovat
Benedict

Náběh no, ten zapas mi zklamal

Reagovat
Remt

" Proto pověsil rukavice na hřebík " je opravdu skvělý nadpis pro expressku:-D

Reagovat
supporter

Dnes je to uz 63 let. Never forgotten. The Flowers of English football, The Flowers of Manchester.

For everyone laughing at Manchester

United, allow me to tell you a story.

Railway workmen came together to play

football once and dared to dream. A

dream to make something more of their

lives.

That is Manchester United.

The team lost its first ever competitive

game 6-0 to Bolton Reserves. It got

relegated in its second season of

competitive football. In January 1902, it

was asked to shut down because of

debts. It didn't. Instead it came back up

and won the league, a FA

Cup and a charity shield 2 years later.

That is Manchester United.

From 1922 to 1940, United were

relegated again and again and again.

Faced with bankruptcy in 1931, United

were on the verge of disaster again.

Instead, the team held on and fought on.

Finishing 2nd in 1947, 1948 and 1949; 1st

in '52, 55 and 56.

It won the FA Cup in 1948 and became

the first English team to play in Europe. It

had to wait 41 years for glory.

That is Manchester United.

A plane took off on February 6,

1958. To greatness it seemed. And came

crashing down. 8 players died.

Facing despair and doom, the club fought

on. It reached the final of the FA Cup that

year. Without a first team, it plodded on

and rebuilt. 7 years later, as

the fallen 8 smiled from above, the team

won the title in 1965 and 1967. And the

European Cup in '68.

That is Manchester United.

For 25 years it waited to win again,

getting relegated, losing Managers and

players as rivals laughed. It didn't fall

then either. A league title in 1992, a

double in '93 and a treble in '99. That is

Manchester. Blood, toil, sweat and tears.

That is Manchester United.

Our squad needs a reshuffle you say. Our

tactics are outdated you say. You laugh

because you think we are down. You

laugh because you think we are lost. We

smile because we have seen it all. We

smile because we know we will ALWAYS

be back. Wins from incredible positions.

Glory from the darkest despair.

That is Manchester United.

We are Manchester United.'

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ManUnited

Reagovat
martin.b

Reagovat
iamek

Reagovat
Bandita_Harry

YNWA

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

63 let, ale tyhle patetické sračky budete psát navždy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Ano 63 let. Za tri roky to bude take 63 let co Tottenham Hotspur F.C. naposledyvyhral nejvyssi anglickou soutez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
TheTopFootbaler

<3

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

United vs Everton. Tady nejde fandit nikomu a oba prohrát nemůžou. Homoderby

Reagovat
Seydou Doumbia

bohužel ale asi jednička, když lewit je bez formy

Reagovat
Remt

Leda ze by si navzajem vsichni zlamali hnáty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes by som dal šancu Odegardovi namiesto ESR. Villans hrajú dobrý futbal, mal by to byt v prvom rade dobrý zápas. Snáď budeme bodovať

Reagovat
Golasso

Asi bych taky zkusil Odegaarda, ať si ESR odpočne.

Reagovat
Minister

Bod je málo, treba vyhrať a hotovo.

Reagovat
Taiger

Škoda, že to Mikel neudělal, ESR už fakt šlape vodu, ale líbí se mi, že Auba nemá jistej základ

Reagovat
Euphael

s tim Aubou dobry point

Reagovat
Čenda

Po tomhle zápasu je skoro týden volno, Mikel podle mě chce nechat to, co funguje, na změny bude ještě dost času.

Reagovat
Euphael

dneska musime za tri abychom trosku zahojili to utery

Reagovat
Mastný Chobot

v bráne Ryan, konečne Gabriel, ESR, Pepe v XI, Auba na lavičke.

Za mňa fajn, len sa bojím, aby sme Emila neodjebali takýmto tempom.

Reagovat
Čenda

Předpokládaná sestava nakonec i nasazená, za mě bez námitek. Po tomto zápasu skoro týden volna. Věřím v jakoukoli naši výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans, United, Hammers s plným počtom bodov.

Reagovat
Taiger

Odegaard přišel na reklamu úsměvu nebo co?

Reagovat
Čenda

Míjel konečně našel něco, co vážně funguje, tak si myslím, že do toho nechce sahat hned od začátku, navíc nově příchozím. Šanci určitě dostane. Spíš mě zajímá, kde pak najde v základní jedenáctce místo pro Aubu.

Reagovat
Čenda

*Mikel do boha

Reagovat
Taiger

ESR už potřebuje vyměnit, né, že by hrál zle, ale je to přeci ještě klučina a poslední zápasy šlape vodu, pokud ho nechceme odjebat, tak by se měl s Martinem točit

Reagovat
Lovec

Nepřijde mně, že by šlapal vodu, ale odpočinout si potřebuje určitě.

Reagovat
Front hell

Půjde dolů po poločase až povedeme 0:3

Reagovat
Front hell

tak ne

Reagovat
Makiii

Ono, něco vyloženě funguje?

Reagovat
Mastný Chobot

áno

Reagovat
Makiii

Nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Makiii

Zatím to tak vypadá, aby to nebyl stejný provar jako Denis

Reagovat
Front hell

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

Uz me pekne sere, jak kazdej nas zapas zacina v 9

Reagovat
Taiger

Máš snad v 9 lepší věci na práci??

Reagovat
Front hell

Asi už má večerku

Reagovat
smazaný uživatel

po večerníku už spí ...

Reagovat
VersaceChain

tady se teda sešla banda vtipálků dneska

Reagovat
iamek

Ideální čas, kdy začíná zákaz vycházení

Reagovat
smazaný uživatel

hošíci som 2 týždne na HO, FM21 má crack ? dáke info?

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, či vôbec existuje, posledné 2 ročníky boli cracknuté až po 10-12 mesiacoch. Ak moc chceš, tak si ho kúp, na allkeyshop zoženieš aj za menej ako 30 eur.

Reagovat
VersaceChain

normální je zaplatit

Reagovat
smazaný uživatel

beriem to tak, že do 14 dní sa môže tovar vrátiť, keďže dlhšie nebudem mať čas tak sa neoplatí špekulovať

Reagovat
Mastný Chobot

Saliba hráčom mesiaca v Nice som rád, že máme tak kvalitných stopérov, že sa u nás nedostal ani na súpisku

Reagovat
smazaný uživatel

MA knows

Reagovat
Studni

Tak zase je dobře, že hraje, pokud by teď odehrál půl sezóny kvalitně v L1 a vrátil se v létě do týmu, tak to bude jen dobře. Ještě pokud Luiz v létě bude u nás končit, doufám, že mu neprodlouží

Reagovat
Mastný Chobot

Otázka je, či sa to nemohlo stať už v tejto sezóne. Predĺžiť Luizovi by bol ďalší klinec do rakvy veľkoklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie sú tak blbý, že by o tom uvažovali, Chambers neodohral ani minútu ešte

Reagovat
Studni

Jasný, to je druhá věc, že mě hostovat hned od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

tvl

Reagovat
iamek

Což není žádné umění. Nice je naprosto v hajzlu, ale pro vás dobre, ze aspoň hraje pravidelně.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Reagovat
Golasso

Tvl, v Nice by se stal hráčem měsíce i Mustafi ... nechci nějak snižovat kvalitu Saliby, ale od toho jsme ho poslali někam, kde se bude snadno prosazovat a co nejvíc toho odehraje. Kdyby se na soupisu vlezl, tak tu sedí na lávce.

Jediná chyba je, že Edu pomalu vyplňuje papíry a Saliba nehostoval už od začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Cedric

Reagovat
Čenda

Hey What??? Kins!!!

Reagovat
smazaný uživatel

cedric

Reagovat
iamek

Soares

Reagovat
Studni

to je hloupej vtip

Reagovat
BennDyaz

Goool! Skvele Traore!

Reagovat
VTID94

Yeeeees

Reagovat
pingla

Olinek

Reagovat
Mastný Chobot

to sú kkti

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Whitemedia

Traore

Reagovat
VTID94

Kvalitná posila

Reagovat
Trand

Teď jsem to zapnul, co se stalo?

Reagovat
Studni

Cedric špatná přihrávka Gabriela, Villa získala míč na našem vápně, přihrávka, teč skrz Holdinga a gól

Reagovat
Trand

Dík

Reagovat
Mimalu
Reagovat
bbbauch

Reagovat
Trand

Reagovat
Salfovic

Kde se dají najít taková aktuální videa gólů a podobně? Dík.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Spikous

Tak Traore sa ukazuje ako ďalší dobry nákup Aston Villy...celkovo tento rok Villa nakúpila dobre

Reagovat
Coutinho10

ten Watkins nejak rozjizdi ty posledni kola

Reagovat
VTID94

Watkins taký Agbonlahor...rýchly aj gólový

Reagovat
Mastný Chobot

ale na rozdiel od Gabbyho nemá v hlave nasraté

Reagovat
VTID94

No to sa ešte uvidí ale Gabby a éra O'Niella pekné spomienky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Eze a Watkins jsou pro mě nejzajímavější hráči PL, které jsem před sezonou neznal.

Reagovat
Hlahart

Je tohle s výjimkou Tierneyho nejsilnější možná sestava Arsenalu, momentálně?

Reagovat
iamek

Jeste Leno

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hlahart

Ajo, brankáře jsem si nevšiml

Reagovat
Studni

Dá se říct, že momentálně jo. Auba teď moc nehrál, takže Pepe je před ním, navíc hraje v poslední době dobře. Pak je otázka, co Gabriel, po návratu po covidu mě osobně teda tolik nepřesvědčuje. Jinak pak pochopitelně ještě Leno v bráně

Reagovat
Hlahart

Díky. Auba je fakt zajímavý příběh. Skoro bych řekl, že pro něj bude ten návrat přes křídlo složitější, než kdyby se měl vracet do formy na hrotu, kde i mimo formu pořád může využívat svýho skvělýho výběru místa.

Reagovat
Golasso

Cedric nalevo hraje přes nohu. Kdyby hrál Cedric napravo místo Bellerina + Tierney + Leno, tak by to bylo nejsilnější asi, co momentálně máme. I když s Aubou místo Pepeho je to sporné.

Reagovat
Hlahart

Jinak Watkins má takový Vardy vibec v tom, jak je za každý situace na 100 % odhodlanej míč dotlačit do brány Chápu, že se mu nebude chtít, ale podobný typ útočníka by se nám taky hodil

Reagovat
Spikous

Tak najmä Watkins podľa mňa ak prestúpi z Aston Villy tak veľká pravdepodobnosť je Arsenal keďže sám povedľa že Arsenalu fandí celá jeho rodina a on je od mala tiež ich fanúšikom

Reagovat
VTID94

Je to fanda Arsenalu noo

Reagovat
Mikesh

Čest, CHLAPY LINK PLS

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Whitemedia

Ode dneška je možné střídat při úrazu hlavy a nezapočítává se to mezi střídání?

Reagovat
Studni

komentátor říkal, že jo, jestli jsem zaslechl dobře

Reagovat
Ondiis

3 klasické střídání +2 možnosti při úrazu hlavy. Pokud využiješ to střídání navíc, tak soupeř může automaticky taky. Tak jsem to aspoň pochopil

Reagovat
Wat

Podle toho, co říkali komentátoři na streamu, tak je to přesně tak, nepočítá se mezi regulérní 3 střídání.

Reagovat
VTID94

Terry asi pôjde...

Reagovat
Whitemedia

Bournemouth?

Reagovat
VTID94

Maybe...aj Bristol a ďalší v Champu majú záujem. Smith má ďalší 2 asistentov. Ale John je veľmi dôležitý je to vidieť na obrane

Reagovat
Studni

Zdá se mi to nebo je to hřiště nějaký měkký? Všichni běhaji tak divně

Reagovat
Whitemedia

Laca ukázkově zajebal

Reagovat
Tommy the Gunner

nechapu, proc neprihraval na Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

protoze byl pokryty a saka vyrazne volnejsi.. kdyby se mu to podarilo prsotrcit, tak jde sam, zatimco pepe by sel do souboje

Reagovat
Trand

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

emi istotka

Reagovat
VTID94

Posledné zápasy mal dosť smoly

Reagovat
Ondiis

Jaký má smysl dávat ruce za záda, když se pak zády otočíš k míči?

Reagovat
VTID94

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Front hell

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

kurva, Runnarson by ty rohy zahraval lepe

Reagovat
Studni

Saka má teda šílený rohy, to jsou takový bábovky, nechápu proč to prostě neutáhne

Reagovat
REPLIKATOR

Terry jak se radoval

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že pod Artetou už ta obrana funguje a nedostávají hloupé góly.

Reagovat
lofin9

Ano Arteta moze za individualne chyby a zle nahravky

Reagovat
Front hell

co funguje pod josem

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, ale neodváděj řeč jinam, pls.

Reagovat
Front hell

tak nepiš hovna pls

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi vysvětli ten mýtus, že Arteta zlepšil obranu, však kiksujete skoro každý zápas.

Reagovat
Front hell

kiks jedince je odrazem zlepšení obrany. Owny pls nepiš hovna

Reagovat
smazaný uživatel

V dobře fungující obraně nekiksují jedinci každý druhý zápas a její lídr nevede tabulku s červenými kartami. To je prostě fakt.

Reagovat
Front hell

V dobře fungující obraně neudělá jedinec chybu owny pls

Reagovat
smazaný uživatel

tak často, nauč se číst, hňupe

Reagovat
Front hell

Owny pls

Reagovat
Mikesh

Pane bože oni berou miliony za to, že neumí kopnout ani pořádně roh, já bych je tak zjebal ty kretény, to je neskutečné. Profesionální fotbalisti dpč.

Reagovat
Whitemedia

Tak když špičkového rozehrávače rohů necháte sedět na lavičce..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Nikikrew

*vyradit zo supisky a donutit odist

Reagovat
Whitemedia

To chci vidět, jak ho donutíte.

Reagovat
Nikikrew

ok no skoro si ma pochopil

Reagovat
SpecialOne

Kope je sice příšerně, ale zato hrozně dlouho. Fakt jsem neviděl, aby doba zahrání rohu byla přes munutu.

Reagovat
Remt

Taky si občas říkám, že za ty miliony by se za ty roky mohli byt schopni naucit alespon nekteri z nich alespon trochu dustojne kopnout roh Kdyz vidim jak to nekteri hraci PL jsou schopni kopnout o pet metru vedle, tak to vypada hrozive

Reagovat
smazaný uživatel

emi neskutocny brankarik

Reagovat
Remt

On je prostě dobrej.. jak si zatím celkove vede v te AV? V kontextu cele sezony?

Reagovat
Spikous

Tak ma tuším 9-10 čistých štítov....často v zápase vytiahne skvelý zákrok aj keď proti West Hamu a Burnley tam padli dosť nešťastné góly

Reagovat
Remt

Jo, mas pravdu, pamatuji si ted ten Lingarda, ten druhy gol, ten byl nestastny. Spickovy zakroky je schopny vytahnout zapas co zapas, to je fakt. Ocividne ale dokaze byt v kontextu cele sezony i dostatecne konzistentni, takze za me pro tym typu AV velmi dobry nakup. Navic mi prijde jako sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Hlahart

Většinu času skvěle. Nevyvaruje se ale hloupých gólů, třeba od Lingarda

Reagovat
Minister

Emi však to pustím ne?

Reagovat
Trand

Naše rohy zatím paráda

Reagovat
smazaný uživatel

nam by hraca vylucili

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Liveral

100%

Reagovat
Golasso

úplně to vidím

Reagovat
Trand

Reagovat
BennDyaz

Neee to mel propalit!

Reagovat
Mimalu

no jakože mohla být i červená....

Reagovat
Nikikrew

Cervena proti Arsenalu, ale prosim

Reagovat
Tommy the Gunner

jenom zluta??

Reagovat
Mastný Chobot

byť to faul nášho hráča, tak je to redka... choďte do piči

Reagovat
Front hell

Reagovat
BennDyaz

To plati jen u Luize, ne u Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

tak on to skoro faul saky byl

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

No ještě před tím kontaktem nohama ho ten obránce držel, kdyby Saka hned spadnul, tak je to jasnější faul než to, co následovalo potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Klidně bych dal červenou.

Reagovat
lofin9

Jasne, ze pre nas cervena nebude, ale za milimetrove neviditelne kontakty ju dostaneme vyborni rozhodcovia

Reagovat
Tommy the Gunner

curaci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

nechapu tohoto smajla, kdyz k nam (LFC) se chovaji rozhodci tuto sezonu uplne stejne, penalta za kazdy podelany shit, mikrokontakt/nekontakt ale verdiktu pro nas je v tehle sezone jak safranu

Reagovat
lofin9

Nechaj ho, on sam nevie a nechape co robi

Reagovat
Remt

Nechapu o co mu jde..

Reagovat
Thelvin

Tohle asi měla být červená, mno

Reagovat
Pigeon

Červená by byla mimo. Jasná žlutá.

Reagovat
VTID94

Reagovat
iamek

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Studni

Holding se dostane k hlavičce snad při každý druhý standartce, ale vždycky je to úplně k hovnu

Reagovat
Mikesh

přesně tvl..

Reagovat
Lovec

Za mě to na červenou nebylo. Bukayo nebyl před ním.

Reagovat
Golasso

Já bych redu taky nedával, ale být to proti nám, tak je

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sudsybarley

Přesně tohle jsem si taky říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebyla ani žlutá...

Reagovat
Studni

hezky se snažíš

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hlahart

Alespoň faul ano?

Reagovat
Front hell

ale od saky

Reagovat
Golasso

na červenou

Reagovat
Nikikrew

Vykon dopredu zatial otrasny. Ved sme si poriadne ani nic nevytvorili

Reagovat
Front hell

dobré mrdky v té aston ville

Reagovat
VTID94

Reagovat
Front hell

tak kopné mu evidetně do nohy a pak se na zemi sam svíji

Reagovat
VTID94

A za jednu situáciu a jeden kontakt musí byť mrdka??? Zobud sa....

Reagovat
Front hell

plus ještě grealish takže už jsou dva

Reagovat
VTID94

Za Grealisha by si plakat keby ste ho kúpili tak netrep...

Reagovat
Front hell

ne

Reagovat
VTID94

Si jasný....

Reagovat
Front hell

bože. i když je někdo dobrý tak ho nemusím mít rad když se chová jako mrdka. Neměl bych rad ani bruna u nas. Vzpamatuj se

Reagovat
Remt

U Bruna je alespon ale ocekavane ze bude uplakanek stale na zemi, protoze je suchej jak susenka, ale Jack ma minimalne spodek tela nadupany jak krava, jak maloktery fotbalista ale kontakty pri kterych okamzite pada jsou fakt vtipne

Reagovat
Front hell

Ale protože je to skvělý fotbalista,tak z něho musíš být automaticky udělaný

Reagovat
Remt

hele furt je to lepsi nez kdyby rad padal a hral jeste blbe ale me sympatie si nikdy neziska hrac, ktery bude dobry fotbalista ale bude tyhle hlouposti predvadet zapas co zapas

Reagovat
Front hell

Přesně

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Front hell

Reagovat
Euphael

pepe okamzite folu, esr to same

Reagovat
Whitemedia

A víš, kdo tam přijde, když to uděláš?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Euphael

Auba a Ødegaard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

ťažko sa tomu Sakovi hrá, keď spraví všetko dokonale, pod tlakom sa zbaví hráča, prihrá, ide do pohybu a potom mu Pepe nie je schopný dať jednoduchú prihrávku z prvej

Reagovat
Lovec

Pépé o půlce důle. Párkrát nás namlsal, dneska je ale naprosto k hovnu.

Reagovat
Euphael

Picovvyluc toho konsu kurwa

Reagovat
Golasso

Snad ho vyloučí, koleduje si o to.

Reagovat
Golasso

Ale jak to znám, tak dohraje a dá nám gól "na Jorginha"

Reagovat
Liveral

Teď téma zlutejma docela šetří. Výběh před zahráním primaku je taky jasná

Reagovat
Studni

Reagovat
Lovec

Podle mě není. To by musel byt Traoré upozorněný a udělat to víckrát než 1x.

Reagovat
jacobT

Veď to sa presne aj stalo.

Reagovat
captain18

ESR uplne zbytocny

Reagovat
Tommy the Gunner

Pepe uz me zacina srat, jak furt soluje.

Reagovat
Trand

Holding větší přehled o hře než všichni naši hráči dnes

Reagovat
Mastný Chobot

tieto jeho Zidane momenty mám rád

Reagovat
REPLIKATOR

Dají Tragédi aspoň gól?

Reagovat
VTID94

Jasné že ano. Už teraz plačú za červenú... Zachviľu to bude penalta atď....

Reagovat
Mastný Chobot

hej, to je v našich zápasoch pravidelné no

Reagovat
VTID94

V našich od súperov pravidelne....

Reagovat
Mastný Chobot

tak možno je to preto, že prasíte

Reagovat
VTID94

Ale nek*rvy mi aj ty pozitívny názor na Arsenal aj ty. Stačí mi ten "odborník" hell...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

ja len reagujem na to, že píšeš, že proti vám je bežné, že súperi pravidelne plačú za červenú.

Reagovat
Walter_Sobchak

Nie asi, a ked sme proti nim hrali my tak každý kontakt 50/50 piskol v prospech Villy. Sme mali velke držanie lopty a asi 20 faulov, zatial čo oni 2

Reagovat
Golasso

Tak to jsem zvědav, čí výmrdy převládnou

Reagovat
VTID94

Verím našim

Reagovat
Side

Reagovat
Ondiis

Hrajeme solidně. Pokud někdo neudělá klasickou arsenalovku, tak vyhrajeme

Reagovat
Nikikrew

Ach to bol zasa vykon. Ziadna strela, ziadna vyraznejsia sanca, len nieco malo z priamych kopov. ESR 3 zapase dopredu poriadne nic nespravil, dal by som ho isto dole a hore Odegard. Pepe dnes slaby ale este by som ho nedaval dole, prave on je hrac co vie dat wonder gol. Vzadu to je docela neiste. Partey a Xhaka by mohli byt viac odvaznejsi.

Celkovo docela nudny futbal, cakal som lepsiu podivanu. Snad to este otocime...

Reagovat
Studni

Reagovat
PP

Na druhou stranu, snad mimo City a Pool nás žádný tým tak lehce nepřejel jako AV na podzim. Já od tohoto zápasu čekám prohru, remiza bude super úspěch.

Reagovat
Mastný Chobot

Aston Villa hrá výborne. Okrem tej Konsovej žltej hádam nespravili nejakú väčšiu chybu. My áno a to je rozdiel. Nehráme nič moc, ale nevidím moc spôsobov, ako to z lavičky zlepšiť. Možno Martinelli za Pepeho, ale zatiaľ by som to asi nechal tak.

Reagovat
Spikous

Ja len nechápem že tu niektorý píšu že Aston Villa sú nejaký zakeraci či mrdky...Len preto že Konsa nedostal červenú? Áno ak by ju rozhodca dostal tak by si ju obhájil ako si obháji aj tu žltú podľa mňa. Zápas je viac menej vyrovnaný no Villa dokázala dať gól z prvej šance a to po chýba vášho obrancu . Konsa si bude musieť dávať ale pozor lebo druhá zlta môže prísť kľudne veľmi rýchlo na začiatku druhého polčasu a tam by mohol byť problém keďže na lavičke nieje veľká kvalita čo sa týka posilnenia obrany čo vidím najväčší problém u Villy ak by prišli zranenia alebo vylúčenia.

Reagovat
Mastný Chobot

áno, ja úplne súhlasím. Hráči Villy idú tvrdo do Saku, ale to je logické, však je to náš najnebezpečnejší hráč a on si tou hrou tie fauly aj pýta.

Reagovat
Spikous

Tak Saka je najlepší hráč Arsenalu na ihrisku v prvom polčase a pochopiteľne mu to chce Villa znepríjemniť...ale aby hrala nejako zákerne to si nemyslím ...

Reagovat
Studni

Hroznej poločas. ESR dolu a Odegaard do hry. Dneska jsme hrozně vlažný a takový profesorský. Bellerin na to prostě fakt nemá, jenže nemáme jinou možnost, ten kluk neumí ani naběhnout po lajně, přijde mi, že u toho neni schopnej zapojit mozek, Saka s nim na lajně trpí. Několikrát jsme měli tendence centrovat do vápna, jenže to je úplně zbytečný, buď tam neni ani Laca nebo se přes ty stopery stejně nemá šanci prosadit.

Holding mě zase začíná přesvědčovat, že dlouhodově na to prostě nemá, první gól daleko od hráče (ne že by to byla jediná chyba u gólu) a pak šance Traorého, tam byli skoro na stejný úrovni a Traoré udělá jeden pohyb a je hned pět kroků před Robem, to je prostě hrozně pomalý

Reagovat
Golasso

Aston Villa je přesně ten typ týmu, proti kterému nám to nejde. Hrají tvrdě, jednoduše a rychle. Teď jsme se navíc vlastní chybou dostali do stavu, kdy musíme dotahovat, takže jim stačí čekat na brejky a hrát, co potřebují... tohle nevím, jestli dopadne.

Jestli máme něco uhrát, tak musíme hrát jednodušeji. Jim se ty naše překombinované akce hrozně lehce brání. Pepe dneska špatný, pořád se snaží sólovat a nevychází mu to. Dal bych Aubu místo něj. ESR hraje taky špatně, ale u něj je velká šance, že to zvrátí, pokud ovšem už není unavený ...

Reagovat
Lovec

Jednodušeji a hlavně rychleji. Kolikrát se zas stalo, že jsme mohli jít třeba 5 proti 5 a krajní bek to radši zasekl a přihrál doprostřed. Ta nepřímočarost je naším dlouhodobým problémem. Ale věřím, že je to dáno i sebevědomím. Začali jsme se konečně zvedat a pak přijde ta facka s Wolves a teď gól ve 2. minutě po debilní chybě ...

Reagovat
Golasso

+ navíc nepřesnosti, kdy v klíčové chvíli neumí dát přihrávku na pár metrů

Reagovat
jacobT

Škoda toho hlúpeho rýchleho gólu, ale snáď sa nám konečne podarí nejaký zápas aj otočiť. Po tej katastrofe s Wolves by sa mohlo šťastie pre zmenu prikloniť aj našu stranu.

Reagovat
jacobT

Ako dlho má ešte chýbať Tierney? Toho tam potrebujeme čo najskôr.

Reagovat
Euphael

mesic

Reagovat
jacobT

Uff

Reagovat
Mikesh

Tvl to je Aston Villa tak dobrá, nebo Arsenal tak špatný? Jako nezlobte se, byla nějaká sňůra dobrých zápasů, ale nebyla to jen náhoda? Co vidím tak ten tým je prostě průměrný. Nevidím, žádnou kreativitu tvl, neumí si udělat prostor a ani si dobře nenabíhají. Když už je tam náznak dobrého přechodu to útoku, tak to někdo zpomalí nebo zkurví a ty nakopávané bálony někam do pyče do vápna jsou úplně užásné na moje nervy. Jestli tito šmatláci dnes otočí tak to bude vůle boží.

Reagovat
Lovec

Villa je dobrá a na nás je deka.

Reagovat
Mastný Chobot

Moc neverím, že dnes vyhráme. Nie preto, že hráme zle, ale pre to, že Aston Villa hrá fakt dobre. Ak nespraví nejaký obrovský fuckup alebo Saka nespraví zázrak, tak si to postrážia.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Lovec

Slabé. Trvalo nám půl poločasu, než jsem se otřepali z toho brzkého inkasovaného gólu. I tak je to ale dost těžkopádné, utahané. Pochvalu zaslouží vlastně jenom Xhaka s Bellerínem (za to, jak se mu daří eliminovat Grealishe). Naopak Pépé, ESR, Cédric jsou dneska na ručník. Auba s Odegaardem do hry, Pépé s ESR dolů.

Reagovat
Kincl

A to tu někdo viděl Arsenal tak dva týdny zpět v TOP 4 tam Arsenalu už ujel dávno vlak, měli by se soustředit hlavně na to, aby hráli aspoň EL

Reagovat
Trand

:D

Reagovat
Trand

Jakto, že Leon Osman zní, jak kdyby mu bylo 60? Jinak na NBC solidní Evertonská kolonie, ve studiu ještě Howard.

Reagovat
Nikikrew

To hra Barkley takto dobre len proti nam?

Kazdopadne on je velmi talentovany hrac, technicky vyborny. Vo Ville mu to sedi

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
PP

Barkley hned na podzim s Grealishem se sehráli fantasticky. Však modráci čuměli, jaký se z něj stal špílmachr..

Reagovat
Taiger

Chce to změnu, dej tam Odegaarda

Reagovat
Taiger

Přihraj tooooooo

Reagovat
Studni

Co měl jako Thomas dělat?

Reagovat
REPLIKATOR

Další nesmyslná karta sudí

Reagovat
Mastný Chobot

fakt máme dosť smoly

Reagovat
Mastný Chobot

no obávam sa, že týmto striedaním sa nám rozpadne tá dobrá medzihra, ale snáď sa mýlim

Reagovat
VTID94

Snáď Arteta zostane...Potrebuje čas a hráči ktorý sú neni hodný obliecť ani tréningový dres preč a pár posíl ktoré si nájde sám. Ako u nás. Posledné nákupy ma na starosti tréner a hneď zo inak vyzerá.

Reagovat
Nikikrew

Kto pojde na obranu? Xhaka?

Reagovat
Ondiis

Saka

Reagovat
Nikikrew

Toho som sa obaval...

Reagovat
pa3ce

Vsak ked potrebujem hlavne útočiť a nemusí sa moc sústrediť na obranu tak je to svkelá voľba miesto Cedrica, ktorý bol najhorší hráč na ihrisku. Pekne tam už stihol byť nebezpečný aj.

Reagovat
Nikikrew

hej a dostaneme 2 gol a je po zapase...

Reagovat
pa3ce

Jj, lebo so Cedricom by tam bola istota, že už žiadny nedostaneme

Reagovat
Mastný Chobot

Saka

Reagovat
Studni

Jako sice jsem tu několikrát psal, že Saka na LB je špatná volba, ale dneska bych to udělal taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ak príde Overmars dpfam, že dotiahne niekoho schopného za trénera, lebo mať trénera čo sa učí od Guardioly a snaží sa hrať titki taka tak by sa mal zobudiť.

Reagovat
Benedict

Holanďan by Arsenalu bodnul, ti ví co s drevakama

Reagovat
SpecialOne

Však si sedni Thomasi, máte čas Leda, že by chtěl jen oddálit příchod Williana

Reagovat
Euphael

Willian A + G dnes

Reagovat
Remt

Co je s Willdou? Ten by to tam rozsvítil

Reagovat
Ondiis

Tolik leváků v sestavě jsme snad ještě neměli už chybí jen Luiz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PP

nechybí..

Reagovat
Remt

Luis aka levák bob, král všech leváků

Reagovat
Trand

Odegaard prosím příště v základu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
VTID94

Oživil to dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emanuel habasko

Proč Willian? Pro Boha, proč?

Reagovat
Whitemedia

ANOOOOO otočí

Reagovat
Ondiis

Rozhodčí dobře pouští v druhém poločase důraznou hru

Reagovat
Mikesh

Vypínám, dřív ty druhé poločasy od Arsenalu aspoň stály za to. Do druhé ligy s něma.

Reagovat
SpecialOne

Smithova reakce na Barkleyho nespokojenost, k nezaplacení

Reagovat
Mastný Chobot

wow Willian... wow

Reagovat
Whitemedia

ty jeho rohy jsou jak přes kopírák už asi sto let

Reagovat
SpecialOne

To utrpení, když je kopal, přičemž byl na hřišti Cesc. To už nezmizí

Reagovat
lajka30

Everton > Arsenal

Reagovat
captain18

Omg holding to je drevo

Reagovat
smazaný uživatel

sledovat williana mi sposobuje bolest

Reagovat
Tommy the Gunner

Willian

Reagovat
Edgewalker

Jak moc hrozné to je?

Reagovat
Mastný Chobot

Nehráme zle, len proste chýba kvalita a šťastie

Reagovat
Edgewalker

Takže klasika. A Ødegaard?

Reagovat
Mervin

Slabota

Reagovat
Pigeon

To útočné snažení Arsenalu je slušná křeč. Kreativita lvl. 0

Reagovat
lajka30

Arteta je přece nejlepší trenér na světě ne?

Reagovat
Pigeon

Jo. Když viděl v první půli, že centry ze strany nefungují, tak v druhém poločase naordinoval centry ze strany.

Reagovat
Edgewalker

Příště už to určitě vyjde!

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy prisiel willian tak sme skoncili

Reagovat
Mervin

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

vždyť jste ani nezačali

Reagovat
Ondiis

Úplně jsem zapomněl, že Auba hraje ...

Reagovat
Tommy the Gunner

Ostudny vykon dopredu.

Reagovat
Kincl

Krásná práce Aston Villa pěkné vidět jak se zvedají a atakují EL pozice

Reagovat
VTID94

To je ďaleko...

Reagovat
Tommy the Gunner

Trenovat Arsenal Emery, tak by uz letel...

Reagovat
jacobT

2 prehry z posledných 9 kôl, vrátane toho zápasu s Wolves a ty tu budeš písať o odvolávaní trénera...

Reagovat
Tommy the Gunner

jop, za celou sezonu zaslouzene

Reagovat
Mervin

Se podívej na tu hru, na ta střídání. To je ke zblití.

Reagovat
jacobT

Ja sa na to pozerám a vidím tam postupný progres, takže momentálne nerozumiem volaniu po odvolaní trénera.

Reagovat
Mervin

V čem konkrétně vidíš progres?

Reagovat
lajka30

Vyhráli pár zápasů za sebou.

Reagovat
jacobT

V našej hre? Vo výsledkoch? V tom, že hráči sa pod Artetom zlepšujú aj individuálne? V kompaktnejšej defenzíve? V množstve šancí, ktoré si dokážeme vypracovať oproti spomínanému obdobiu 9 kôl dozadu?

Reagovat
iamek

Reagovat
lajka30

A kolik proher za celou sezonu?

Reagovat
jacobT

To by bol argument, keby sme sa o jeho odvolávaní bavili 9 kôl dozadu

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Mikesh

Ty statistiky jsou docela zavádějící nemyslíš ? Je zábava fandit Arsenalu u kterého se obáváš, jestli si vezme nějaký bod na půdě Aston Villy když víš, že budou hrát ultrasračku. A to nemluvím o nějaké naději když se hraje u někoho z TOP4, to prostě už víš, že nemá cenu počítat s nějakýma bodama tak k čemu je takové fandění. X let stejná pohádka.

Reagovat
Benedict

Poslední úspěch Arsenalu, ze rozšířili top4 na top6, od příští sezóny PL bude mít top10

Reagovat
Liquid

Reagovat
lajka30

Reagovat
Trand

Jako neříkám že je to Willianova chyba, ale tím jeho střídáním a přesunutím Pepeho na druhou stranu ten tlak úplně opadl a Pepe vypadl ze hry.

Reagovat
REPLIKATOR

Xhaka červená

Reagovat
Mervin

Grealish se tam zase válí a drží za hlavu, i když do ní vůbec nedostal.

Reagovat
Coutinho10

do hlavy ne, ale do zad mu trochu naletel...neprislo mi, ze by to mel byt faul od nej ale

Reagovat
oli9

Je to neuvěřitelná mrdka, hrou se mi líbí a líbil ale to chovanni5 je jedním z něj zmrdu v PL

Reagovat
Tommy the Gunner

Arteta out.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mervin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lajka30

Reagovat
Kincl

A koho místo něj? Zas by si lidi měli říct, že nemá úplně materiál na to probojovat se do LM z Premier league

Reagovat
Golasso

Už zas tvl ...

Reagovat
Liquid

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

to fauloval Grealish jo u te posledni standartky Arsenalu..spis to vypadalo naopak

Reagovat
Mervin

Nefauloval, akorát sudí to přerušil kvůli tomu, že se držel za hlavu. Nepískal faul.

Reagovat
Coutinho10

aha, takze Arsenal mel mic kvuli preruseni hry

Reagovat
Mervin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Yes, tak proto ta rozehrávka "na krátko".. jsem si říkal, že by standartku za pět dvanáct rozehráli takhle..

Reagovat
Spikous

A k tomu mu dal rozhodca žltú asi len tak ... rozhodcovia v Anglicku jednoducho kvalita. Čo zápas to prúser :D

Reagovat
Serg!o

Dal mu žlutou za kecy.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Spikous

Tak to som si nevšimol ale možno si tu žltú aj za kecy zaslúžil niekedy to zbytočne kecá a potom sa nesústredí aj keď stále patrí k najlepším na ihrisku vo väčšine zápasov.

Reagovat
Spalovač šancí

Žlutou dostal za ty kecy

Reagovat
smazaný uživatel

no mal ju mat uz davno, tak to asi bral ako zdrzovanie alebo simulovanie. Mozno mu nieco povedal

Reagovat
Coutinho10

j jako nejak jsem to nepochopil...leda jako preruseni hry a pak zluta za kecy pro Grealishe..jinak nevim

Reagovat
Coutinho10

ok, tak rozreseno

Reagovat
Zdechlina

Piča ten Willian je boží. Aj za tu chvílu co je na hřišti tak toho dokáže zkurvit neskutečně moc Jinak Emi si zachytal, tomu to přeju. Každopádně další facka a kluci by se měli probrat. V útoku jsme docela panicové....

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem parkrat si podrzal loptu, ale zachytal si akurat tak Ryan

Reagovat
Zdechlina

Tak to je pravda. Nemohl jsem si vzpomnět jak se jmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední půlhodině asi 4 velké šance Aston Villy a jedna nic moc hlavička Aubameyanga, který si hned kontroloval, jestli se mu nepokazil účes.

Reagovat
Trand

https://twitter.com/conzblut/status/1358053408096272384

Laca do něj předtím narazil a blokoval ho, takže faul od něj to asi byl, i když jsem nenarazil na opakovaný záběr celé téhle situace. Ale tohle prostě Martínez nemůže dělat, však v tu chvíli myslím ještě nebyl odpískaný konec akce. Jinak ale Emi skvělej výkon, sice jsme neměli asi žádnou vyloženou tutovku, ale podržel tým skvěle, plus ten zákrok proti Xhakovi fakt hezkej.

Reagovat
Trand

https://twitter.com/ybelppa/status/1358051883148050435

Tak tady to je celý a na faul Lacazetta to teda nevypadá

Reagovat
Coutinho10

Vydra opet v zakladu ...skoda, ze Premier Sport dal prednost druhemu zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

ked je Wood zraneny, a ved v Sotone mas Minanima

Reagovat
Coutinho10

Minamino me zatim uplne nepresvedcil, neprisel jsem mu tolik na chut, takze me ani tak moc nelaka ho sledovat v Saints

Reagovat
Hlahart

Z Twitteru Burnley to vypadá, že ho mají fans pořád rádi. To je fakt divnej příběh, to jeho angažmá tam

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Thelvin

Vybrali dobře se mi zdá

Reagovat
Coutinho10

asi jo no, ale stejne

Reagovat
oli9

Ale už by se mohl prosadit... Protože tu šanci teď dostává...

Reagovat
Coutinho10

mel tam jeden dobrej prunik a prihravky nejaky, ale chce to vic

Reagovat
smazaný uživatel

willock > arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Bednarek si radsej mal odsediet ten trest

Reagovat
Mates_Matesović

Ale má střeleckou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Minaaaa

Reagovat
icka

Bednarek forma.

Reagovat
VTID94

Pekne Minamino

Reagovat
stiflerovamama

Bednarek posledné dve kolá zatiaľ pre moju fantu -9 bodov

Reagovat
EXoRcIsT

co mate vsetci s tou Fantasy ja som to skusil a vobec ma to nechytilo

Reagovat
stiflerovamama

To nevadí, ľudské bytosti sú krásne tým, že sú rozmanité.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zpusob jak byt zainteresovan vice do cele ligy a sledovat konkretni hrace a ne jen soudit kvalitu hracu dle zapasu sveho tymu.

Reagovat
REPLIKATOR

Burnley Při rohu u každé tyčky hráč, místo aby bránili soupeře. A když hlavičkou pošle balon k tyči ve výšce pasu, tak ten balon stejně neodehraje

Reagovat
Kincl

To je co*cot ten Bednarek dva vlastence za dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedia ten Soton

Reagovat
YNWA__MSN

Jak je možné, že hraje Bednarek, když dostal ČK proti MU?

Reagovat
Thelvin

Odvolal se

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Thelvin

JWP

Supr zápas

Reagovat
smazaný uživatel

a niekto tu chcel nejaku nudu Burnley - Brighton

Reagovat
Baronne

Newcastle to prosere ještě

Reagovat
iamek

Emergency services called to United team hotel hours before kick-off vs Everton

Reports that Luke Shaw may well be on fire.

Co to kurva je?

Reagovat
fellaininho

Údajně šéfkuchař nechtěně spustil požární alarm.

Luka Shaw is on fire je spíše vzhledem k jeho formě

Reagovat
iamek

Kokoti. To jsou vtípky

Reagovat
protiproudu

Big brain :D

Reagovat
Kincl

Burnley docela zaříznutý od rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

im sa to vynahradi zas proti nejakej Chelsea, Arsenalu ci Spurs

Reagovat
Baronne

Jak hraje Vydra?

Reagovat
Setwo

Reagovat
smazaný uživatel

Nenašel někdo někdy vysoký kurz na to že dá Suk gol?

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle dohrává v devíti lidech... to nedají

Reagovat
Thelvin

Dají

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by Ings nedal ani do rana ten gol

Reagovat
iamek

OT: Fans Nottinghamu zase posrani z Garnera. Očividně mu to tam sedí. Ideálně až se zachrání a další rok hostovani na celou sezónu

Reagovat
iamek

Laird to samé

Reagovat
Lembju

Sice těžkej terén, ale tohle je naprosto nepřijatelně sehraná přesilovka proti 9, invence 0, individuální schopnosti 0...

Reagovat
Coutinho10

ocekavana

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell, Soucek, Rice, Bowen, Lingard, Benrahma, Antonio

subs: Balbuena, Yarmolenko, Lanzini, Noble, Fornals, Diop, Fredericks, Martin, Johnson

Reagovat
BennDyaz

Fulham si vyloženě koleduje o gól těmi rozehrávkami ve vlastním vápně

Reagovat
Remt

Ten stoper West Hamu - Ogbonna se mi docela líbí, když už jsme (LFC) potrebovali ted hned nejakou kvalitu, ktera by to odkopala kdyz mame vzadu tolik zraneni, mohli jsme zkusit jeho. Sice 32 let ale nemuseli bychom ted doufat ze se jeden z tech dvou co prijdou alespon trochu chyti, urcite by si odehral svoje..

Reagovat
PhilipS

Godbonna je teď jeden z nejlepších stoperů v lize. Pochybuju, že by ho West Ham za nějaký rozumný peníze nechal odejít

Reagovat
Remt

Podle TM je cena 5m, tak kolik by si mohli říct? Zas zadnej šílenej prepal ne ne?

Reagovat
PhilipS

Pod dvacku by ho určitě nepouštěli.

Reagovat
smazaný uživatel

20+ za hrace, kterymu bude na konci sezony 33 a bude mit rok do konce smlouvy? Pls.

Reagovat
Remt

to mi prijde taky hodne. Na druhou stranu i horsi slabsi tymy v PL maji dost velkou ekonomickou silu, a kor WH je jeden z tech tradicne slabsich tymu, ktery nema hluboko do kapsy. My potrebovali nakoupit v zimnim prestupaku a co koukam tak sezonu co sezonu odehraje hafo zapasu. Takoveho hrace (kor obrance) nechces pustit v zime a navic v takto posahane sezone plne nahusteneho programu a spousty zraneni

Reagovat
PhilipS

Já ti řikám, že by ho za míň nepustili. Rozdílovej obránce, kterej s jeho postavou, může hrát na vrcholu klidně další tři roky.

Reagovat
Coutinho10

je to celkem jistota, ale od nove sezony to asi uz nema smysl

Reagovat
PhilipS

Zatím podprůměrnej zápas. Lingard dneska bída. Asi nemá ještě energii odehrát kvalitní zápas takhle rychle po sobě. Bowen taky slabý. Snad to bude druhá půle jako proti Ville.

Reagovat
Coutinho10

oba zatim nic moc...vypada to, ze to je zapas o jednom gole

Reagovat
Bayern +

Neskutočná bramboračka prvý polčas

Reagovat
PhilipS

Ať mě ale nesere s tím Noblem

Reagovat
PhilipS

A ještě sundá Benrahmu omg

Reagovat
Coutinho10

to je skoda Cuf brevno

Reagovat
Remt

škoda ale ještě je čas, věřím že toto whu nakopne a dokáží vstřelit gól a vyhrát

Reagovat
Coutinho10

ale zatim tech moznosti moc neni...Fulham je lepsi

Reagovat
Remt

taky mi prijde, jsou lepsi a nebezpecnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

ale drevaci

Reagovat
Remt

to oddeluje ty lepsi tymy od tech horsich. Pamatuju si jak loni Watford kolikrat i prehraval na sance LFC a stejne jsme snad vzdy vyhrali :D Meli treba 3 tutovky kdy byly sami pred branou a nedali ani gola castokrat

Reagovat
gazza62

tak on tam nasadi dva lenochody Nobleho a Yarmolenka

Reagovat
vodka

fulham vypada jak poskladany z postav wire

Reagovat
Hlahart

De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, McTominay, Pogba, Greenwood, Fernandes, Rashford, Cavani

Za mě nejlepší, co jde.

Reagovat
supporter

Paradni sestava, tak snad to podle toho bude i vypadat.

Reagovat
CR7RONALDO

Namiesto Masona som čakal Freda, ale môže byť. Dúfam teda, že dnes Mason dá gól.

Reagovat
Benedict

souhlas, skoda ze pogba nevydržel

Reagovat
Mimalu

tak jestli za toto dostane redku

Reagovat
Remt

nechapu co to zkousi ten zmrd srbskej. Pokud za toto daji redku, tak akorat dokaze VAR v anglii jak moc je na hovno. Tam nebyl zadny pohyb proti hraci. Dostat za toto kartu, tak Boril by musel dostat z svuj loket tak 6 zapasu

Reagovat
kiciN

dyt pak protestoval taky proti tomu rozhodnuti, proc hned takovy nadavky? uklidni se

Reagovat
Remt

V prvni rade sebou nema tak lisknout o zem a valet se. To by mel v prvni rade dělat

Reagovat
smazaný uživatel

ved mu jebol do oka, tak zas klud

Reagovat
Remt

ja ti nevim, ale nemeli by ho odvezt do nemocnice? jen tak pro jistotu. Maximalne se tak umazal kdyz se trapne valel po tom zakroku. To jedine se mu stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

minuly zapas mal dostat redku, ale toto vyzeralo byt neumyselne

Reagovat
smazaný uživatel

*proti LFC

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeeeeee si dela prsel

Reagovat
Coutinho10

*prdel

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodci chcipni ty kokote.

Reagovat
Kincl

Dýchej demente

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpecialOne

Violent conduct Není ve vesmíru většího čuráka, než je Mike Dean.

Reagovat
Swarley

ty vole to nemůže být redka

Reagovat
PhilipS

Naprosto skandální rozhodnutí. To běžte fakt do prdele!

Reagovat
OTASi

Reagovat
vitasrp

Prosím, zrušte ten VAR, opravdu. Je to úplně k ničemu.

Víc škody než užitku, to je tragédie. Hrozný, hrozný, to použití technologie je úplnej výbich.

Reagovat
Bayern +

snáď mu ju zrušia.

Reagovat
Coutinho10

jako u Bednarka

Reagovat
PhilipS

To je fakt neskutečný. Kouká na to asi pět minut. Rozhodně si není jistej a stejně jí dá. Nepochopitelný. Jedno z nejhorších rozhodnutí jaký jsem kdy viděl

Reagovat
Swarley

Měl mu dát žlutou a zdar, tohle je absolutní nesmysl

Reagovat
Remt

Teď dotaz - když na to koukal v tý telce, může na základě toho dát ještě žlutou a nebo BUĎ musí dát redku A NEBO nedát nic? V tomto si nejsem uplně jistý - zda teď vůbec mohl dát žlutou? Pokud ano, tak snad za "nemotornost" bych mu jí dal, pokud by to byla jeho první, nevím jestli v zápase už nějakou nedostal, aby se "vlk nazral a koza zustala cela.." - ale redku za toto je hnus

Reagovat
Swarley

Vlastně to se tu tuším řešilo, pak to je ještě větší nesmysl...

Reagovat
Remt

To pravidlo ze nemuze davat zlutou bylo mysleno zrejme s dobrym umyslem - aby neresili pres VAR uplne vsechno, ale klasicky se to minulo ucinkem a rozhodci nez aby nedali nic za takoveto "zakroky" tak radsi daji redku za... no.. takoveto "zakroky"

Reagovat
vitasrp

Jakmile kouká u obrazovky, tak může dát i žlutou.

Reagovat
Remt

Ok, v tomto případě tedy může dát žlutku a kdy podle pravidel nemůže?

Reagovat
vitasrp

Žlutou nemůže dát v situaci, kdy třeba přehlídne faul, VAR situaci zkontroluje, vyhodnotí, že to není na červenou, takže sudího ani nepošle k obrazovce. V tu chvíli mu prostě nemůže říct - hele červená ne, ale žlutou by si to zasloužilo. V takovémhle případě z toho ten hráč prostě vyvázne bez trestu.

Reagovat
vitasrp

Já si fakt neuměl před rokem a půl představit, jaký škody to použití technologie může přinést.

Nesmyslný červený, neopravený simulace, často ani neopravený fauly v šestnátce, co maj být penalty. A pak tam jsou ty ofsajdy, který jsou černobílý, což je podle pravidel samozřejmě správně, ale řekl bych, že většina lidí okolo fotbalu tak nějak cejtí, že to není to pravý ořechový.

Já fakt tenkrát čekal, že to prostě vyřeší velký, zjevný chyby a bude to. A ono to místo toho přineslo takovou zbytečnou řadu kontroverzí.

Reagovat
kiciN

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hlahart

Reagovat
PhilipS

Jako bez videa budeš mít těch nespravedlností mnohem víc. Tady je spíš k pozastavení, proč se ty rozhodčí dokážou rozhodnout takhle blbě, i když to vidí stokrát. Možná musí přijít nová generace rozhodčích, která s tím videem bude umět pracovat líp.

Reagovat
vitasrp

Já si fakt nejsem jistej, chtěl bych vidět statistiku, kolik bylo opravených zjevných chyb a kolik tam bylo těch wtf momentů jako dneska, jako ve středu v duelu Southampton - Manchester United a těch mini ofsajdů, který podle pravidel samozřejmě jsou, ale vůbec nikomu by nevadilo, kdyby ty góly jednoduše nikdo nezkoumal a normálně by platily.

Reagovat
Salfovic

No to tedy samozřejmě nejsou. Jednak to směšné malování čar podle ramen, kde nějaká přesnost ani existovat nemůže, navíc televizní technika neumožňuje zastavit obraz přesně v moměntě přihrávky.

Reagovat
PhilipS

To bude neporovnatelný. Lidi už úplně zapomněli, že běžně padali góly z metrovejch ofsajdů. Akorát to lidi moc neřešili, protože to tak nějak bylo běžný a patřilo to k fotbalu. Teď je těch chyb míň ale za to jsou očividnější.

Offside je prostě offside. Tam s nějakou benevolencí nesouhlasím a je to tak fér. Spíš by se mělo líp oddefinovat, které část těla tam spadá.

Reagovat
PhilipS

*góly padaly ....než mě někdo nařkne, že jsem dement

Reagovat
PhilipS

Řešením by bylo, že by o situaci hlasovalo několik rozhodčích. Klidně desítky, přes apku by to šlo snadno. Po takovým hlasování by to bylo neprůstřelný a tyhle hrubky by se už neopakovaly. Chce to tu technologii posunout

Reagovat
vodka

možná by nebylo špatné, ať kromě ofsajdů všechno posuzuje u videa sám hlavní, VAr ať ho nechrání a je to jeho rozhodnutí. takhle je to napůl cesty od obou a je to na hovno

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Na začátku to snad byl i dobrej nápad a možná se to používalo i dobře. Teď? Mám pocit, že jakýkoliv mikrokontakt rozhodčí vidí, radši za něj dávají penalty/redky, protože co kdyby.. je někdo nařknul, že jak toto mohli přehlédnout? Opravdu se z fotbalu stává nekoukatelná sračka díky tomuhle..

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
jacobT

V prvom rade je problém v ľuďoch, ktorí tú technológiu ovládajú a využívajú. Dokým v PL nezačnú seriózne riešiť kvalitu rozhodcov, bude to na hovno s VARom aj bez VARu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
xjert02

David Luiz disagrees

Reagovat
Selänne

Co to bylo za červenou wtf

Reagovat
DieFohlenBMG

to si děláš píču

Reagovat
REPLIKATOR

Dean, to je dobrý retard

Reagovat
Thoomas

Dean je fakt legenda, větší kokot v PL není

Reagovat
kiciN

Rozhodci & VAR v PL

Reagovat
CR7RONALDO

Nevidel som, za čo dostal Souček červenú, ale znamená to, že v utorok bude v FA Cupe proti United chýbať, že?

Reagovat
smazaný uživatel

mozu sa odvolat

Reagovat
DieFohlenBMG

otáčel se a omylem dal Mitrovičovi loket do ksichtu, ale ani to nebyl úder

Reagovat
Remt

tak tak, tam nebyl ani umyslny pohyb proti tomu hraci, vsak on mu jen strejchnul spicku nosu

Reagovat
Benedict

Karty se už nepřenáší mezi soutěžemi ne?

Reagovat
Bayern +

No, keď si to porovnám ako sme prvý polčas rozobrali Crystal Palace kde sme mohli vyhrávať 0:4 po polhodine, tak dnes zlatý bod. Strašná sračka výkon, hodne unavení hráči

Reagovat
žrout

Rozhodčí v PL ukazují nové dno

Reagovat
Coutinho10

doufam, ze stejne jako Bednarek to bude posouzeno stejne a zrusej Souckovi trest, protoze toto je ulet

Reagovat
vodka

jako když se na to Dean šel dívat, byl jsem si na 99 % jistý, že dá rudou, ale snad dopadne Souček podobně jako Bednarek... WHU jinak celkově dostává od VARu strašnou bídu tuhle sezonu...

Reagovat
Remt

ted porovnej to za co dostal redku Bednarek a za co ji dostal Suk, to je ty vole naprosto neporovnatelny

Reagovat
mikelinos

jakmile šel Dean k obrazovce tak bylo jasné jak to dopadne

Reagovat
Bayern +

A to sme ešte tuto sezónu rekordmani PL v počte nastrelov bránkovej konštrukcie

Reagovat
pingla

link na tu červenou?

Reagovat
Sarlin
Reagovat
Hlahart

....

Reagovat
CR7RONALDO

Podľa mňa to teda fakt červená nebola. Len rozhodci to môžu brať tak, že aj keď to bolo neúmyselné, tak ten lakeť v tvári bol. Som zvedavý, či sa odvolajú, pretože odvolávať sa proti zákroku, ktorý bol posúdený podľa videa je zvláštne Ak však uspejú, tak rozhodca by mal dostať trest.

Reagovat
El Cid z City

Uvidíme,zda je mezi nima doktorská solidarita.

Reagovat
Hlahart

To je u Deana třetí zápas v řadě, ne?

Reagovat
CR7RONALDO

Inak ani ma teraz nenapadlo, že čo vlastne spravil Southamptonu Pri jeho zápasoch by mali asi VAR vypnúť.

Reagovat
REPLIKATOR

Kretén, nic neřešící vyloučení a úplně nepochopitelný. Dean

Reagovat
DieFohlenBMG

hnus kekely

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém vesmíru je tohle zákrok na červenou kartu??

Reagovat
ttopi

No no, nějakej Souček z Čechie tam začíná zářit. Tak ho trošku přibrzdíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tady regulérně umírá fotbal v přímém přenosu ... Budou se rozdávat červené karty za minimální dotek, který vůbec nic neřešil a nevím v jakém vesmíru by mohl být brán jako úmysl. Ale to že se tam ten retard drží za xsicht jak kdyby mu někdo právě vytrhl zub nikdo neřeší. Vskutku chlapácký sport

Reagovat
Remt

..troufnu si říct že v dnešním fotbale by mělo být cca 3x až 4x tolik žlutých karet za simulace. To by vyřešilo dost věcí

Reagovat
El Cid z City

Je to tak, stačilo by začít simulace trestat opravdu jen tehdy,pokud vůbec ke kontaktu nedošlo. Jak dokážeš Mitrovičovi,že ho to nebolelo?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, samozřejmě ho to mohlo bolet o tom žádná, ale musí u toho být ta teatrálnost???? A dělal to jen k vuli tomu aby ošálil rozhodčího. V normálním světě by chlapa jeho fyzických dispozic nemohlo něco takového rozhodit. A tohle mi strašně, strašně vadí. Z fotbalu se tím pádem stává totální shit.

Reagovat
El Cid z City

To už je tenkej led, ale jasnější jsou případy,kdy dostane třeba do ramene a drží se za hlavu a válí sudy, tam je to jasný.

Reagovat
Remt

Poslyš - proč se zaváděl VAR? Aby tohle hráči dělat nemuseli. Teatrální komedie aby si rozhodčí něčeho všimli. Momentálně je pro mě rozhodčí za VARem nejzbytečnější povolání na světě. Ti frajeři rozhodnou správně snad jednu ze tří případů a to jim ještě fandím. To že to nebyla ta nejtrapnější simulace jakou si dokazeme představit - to co jsi právě popsal ty - neznamená, že to nebyla simulace, která měla být odmemena zlutkou

Reagovat
Remt

Jestli ho toto bolelo, pak si u těch tetovaček co má na tělě musel asi vyplakat oči

Reagovat
Salfovic

Dělali mu to pod narkózou.

Reagovat
vitasrp

Tak ono to asi jako bolí, to není ten problém. Však i ten Mitrovič pak vypadal, že šel k sudímu s tím, že to vyloučení je totální hovadina.

Reagovat
czechfant

Tyjo. Se ho i ten typek zastaval že to neni na rudou, ten faulovany. Šílený.

Reagovat
DieFohlenBMG

jestli mu tu redku nezruší a nebude hrát nedejbože jeden jediný zápas, tak končím s PL

Reagovat
czechfant

I když mu to zruší, tak přišel o všechny odehrané minuty během jedné sezóny v PL. Úplně za nic.

Reagovat
Hlahart

Můžeš tohle nějak vysvětlit, prosím?

Reagovat
Kincl

Asi aby se říkalo že Souček nedohrál všechny zápasy v PL, ale přišel o 10 sekund

Reagovat
Hlahart

Aha, omg..

Reagovat
czechfant

No pokud se nemýlím, tak zatím odehrál každou minutu v sezóně. Jako jde o hovno. Ale moc hráčů v poli to za jeden ročník PL asi nedá. Dal to někdy nějaký Čech? Pochybuju

Reagovat
DieFohlenBMG

no Rosa to určitě nedal, Čech taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

snad mu ji nezruší

Reagovat
Kincl

Se bojíš že sestřelí goly ten váš průměrný tým ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Presne. Na Luize se taky vysrali. Vsem stejnym metrem.

Reagovat
Coutinho10

tak nastesti by prisel max. o FA Cup, ale i tak to je sileny

Reagovat
Kincl

Jooo dokud nebudou fotbal "pískat" roboti, tak takový rozhodnutí nesmyslný budou furt

Reagovat
REPLIKATOR

Když to srovnám s tím, že dnes VAR nedoporučil udělení červené karty v zápasech Arsenalu a Newcastlu, kdy by jejich hráč šel sám na bránu, tak je to totální hnus

Reagovat
Infi

Chudák Souček, takové neohrabané uhýbání. Jako je to loket, za své ruce je zodpovědný, ale poslední minuta, stav 0:0, žádná agrese, proč to nevyřešit citlivěji trochu.

A ten z Fulhamu je taky ocas, se tam začal svíjet, jak by mu způsobil otřes mozku, nechápu.

Reagovat
czechfant

Mne přišlo, že pak běžel za rozhodčím, že červená ne. Nebo jsem to špatně pochopil?

Reagovat
Infi

já viděl jen to video, které je kousek výše, takže těžko říct, ale to by jej neomlouvalo, proč dělat kolem toho takovou komedii

Reagovat
DieFohlenBMG

Je dost pravděpodobný, že by dal z tý standartky gól.

Reagovat
Infi

tak jistě, ovšem pískl by se jen faul a mohl by Souček max vyhrát souboj na půlce, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky hrozně nasralo... nejdřív se tam klasicky válí a pak se div Součka nezastává. Dean je fakt absolutní dno

Reagovat
Hlahart

Jonathan Moss: Am I joke to you?

Reagovat
Infi

Dean je psycho

Reagovat
Mastný Chobot

čo ja viem, keď ti niekto jebne lakťom a náhodou trafí oko, tak to asi zabolí dosť, aj keď nechcene. To, že sa tam vyvalil, bol možno čiastočne aj nejaký "futbalový" reflex, tiež možno nevedel v prvej chvíli, že to bolo neúmyselne. Mitrović je dosť vylízaný, ale zákerného simulanta ho neregistrujem.

Reagovat
Remt

Možná jedna dobře mířená žlutá by z něj ten "futbalový reflex" dostala Dobrý shit se za toto skácet k zemi a válet se tam, to se na mě nezlob.

Reagovat
Mastný Chobot

ja ho neospravedlňujem, je to hnus, ale asi nie je veľa futbalistov, ktorí by sa zachovali inak, keby si mysleli, že ich protihráč trafil zámerne

Reagovat
Remt

viděl jsi jak se zachoval borec, který dostal ránu loktem od Bořila? Takhle se zachová normální hráč - normální chlap. Dostal jebu jak kráva a neviděl jsem tam žádné kotouly a simulace..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

hned se pak taky omlouval za reakci a byl jasne proti cervene

Reagovat
Kincl

Když tě přítelkyně, dítě, kamarád omyl trefí loktem při otáčení tak se začneš svíjet na zemi nebo se za to místo chytíš uděláš ksicht že tě to bolí? :))

Reagovat
Mastný Chobot

skús ešte raz prečítať, čo píšem :))

Reagovat
Infi

to se zas těžko takhle srovnává, už se stalo hodně krát, že pokud hráč nějak nespadl, tak se nepískalo, hlavně před VARem, ten pád je takový signál rozhodčímu, že se něco stalo

Reagovat
Kincl

O to víc je to smutné, že člověk musí spadnout a dělat kotrmelce, aby se to řešilo, fakt v jiném sportu tohle snad ani není

Reagovat
Infi

no smutné to je, o tom žádná, už dlouho si říkám, že kdyby mě fotbal tak nebavil, tak tohle jsou přesně ty situace, proč bych jej nesnášel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Infi

Ty já ti nevím, ale podle toho videa mi to zas tak razantní nepřišlo, aby to mělo tak moc zabolet, každopádně to je problém většiny dnešních fotbalistů, kdy sebemenší sáhnutí na obličej znamená nekontrolovaný pád jak ko v mma, ale to už bych hodně odbočil. Tady je největší prasák Dean, že to vyřešil zbytečně necitlivě, Mitrovice jsem komentoval, protože mi to nedalo

Reagovat
Mastný Chobot

Razantné to nebolo, ale mne príde, že mu špicom lakťovej kosti trafil ľavé oko. To v prvej chvíli môže byť dosť silná bolesť.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja uz len pri tej predstave lezim pod stolom, ale tak cesi su ine kalibre a tiez by som si po 20min futbalu hore dole aj trochu polezal

Reagovat
Remt

tak to jsi teda dobra sracka, me florbalkou rozsekli pri hre oboci, chcala mi z toho krev po tvari a hral jsem dal dokud to rozhodci nezastavil, protoze byla palubovka od krve Gola jsme pri ty akci nedostali a o to jedine mi slo

Reagovat
Mastný Chobot

nj, florbal, to je hra pre drsných chlapov

Reagovat
Remt

Ale fotbal ocividne již není, jak tak vidím jak se rozhodčí staví k podobným komediálním představením

Reagovat
Infi

Reagovat
Remt

Ale nikde jsem netvrdil, ze florbal je hra pro drsne chlapy, nicmene ten pocit kdyz z plne rychlosti brzdis u mantinelu a obrance si pocka, kroscekem tě pošle přes mantinel a ty letis skoro plnou rychlosti zadama nebo ksichtem proti kci tribuny je vazne skvelej

Reagovat
xjert02

Reagovat
Infi

Může, ono těžko říct takhle z videa, nejlépe ví Mitrovic, jak moc tomu přidal

Reagovat
Bayern +

Jj, najskôr vypadal jak chuj, ale ako píšu niektorí, tak vyzeralo to, že sa aj on snaží Deanovi redku vyhovoriť.

Reagovat
stiflerovamama

Tak snáď sa nenechá zahanbiť ani Moss.

Reagovat
Mastný Chobot

Ani som si nejako doteraz neuvedomil, že Everton má taký ballerský tím Ancelotti, Digne, Davies, Gomes, James radosť pozerať, keď im ide

Reagovat
Grahf

bruno obsadený a útočníci vpredu strácajú ľahké lopty

Reagovat
mithro

dokonaly center, to uz by som aj ja upratal

Reagovat
Swarley

Naaadherny centr, pěkné

Reagovat
Tolstobik

Uzasnej centrik ....jinak nevi nekdo, co je s Baillym - uz je zas zranenej ci co?

Reagovat
Mastný Chobot

Rash

Reagovat
vodka

já jak jsem Cavaniho dlouho moc neuznával jako top hrotaka kvuli tem XY spalenym sancim, casto i jednoduchych, tak musim uznat, ze ta jeho schopnost se do sance dostat a jeho workrate je fakt ukazkova... prestoze teda jako zakoncovatel mi uplne top neprijde...

Reagovat
Hlahart

Hlavně fakt ukázkovej profesionál. Tuhle jeho mentalitu může úplně v klidu kdokoliv z ostatních útočníků okoukat

Reagovat
mithro

on dobre doplna to, co uz tam (ne)mame

Reagovat
CR7RONALDO

Ja súhlasím, že nepremieňa dosť šancí, ale vždy som ho mal rád, hlavne ešte keď hral za Neapol. Takže som bol rád, keď sme ho podpísali. A keď si jeho výkone porovnáme s výkonmi Falcaa, ktorý bol dá sa povedať podobný hráč, tak je to niečo úplne iné.

Reagovat
Hlahart

A teď ta patička Cavaniho na Bruna? Brutální přehled o hře na hroťáka..

Reagovat
vodka

no, zase na můj vkus často kurví také jednodušší příhry, kdy to dá kratší/delší. ale jako jo, je boží.

Reagovat
Tolstobik

hlavne ten workrate, pro ten jsem si ho oblibil

Reagovat
Busby babes

velmi rychle jsem na nej zmenil nazor. I kdyz teda sance pali porad...

Reagovat
vodka

to jo, ale za psg jsem si u něj nikdy nevšiml, jak perfektně presuje a celkově vlastně celý ten presink začíná od něj a podle něho se pak přidávají i sotatní, to dělá obrovský rozdíl.

Reagovat
ttopi

https://understat.com/player/3294

Tady to nevypadá že by úplně zahazoval. Dal přibližně tolik gólů, kolik se dalo očekávat dle pozic, ze kterých ty góly dal (xG).

Reagovat
Kokesh

Reagovat
vodka

hlavně v LM měl zápasy, kde by to toptop útočník zabíjel. a on se často ukopl apod..

https://www.youtube.com/watch?v=gD3jX8bU-TM jako takovouto kompilaci nevyrobis na kazdeho

Reagovat
ttopi

Komický, pravda

Reagovat
Hlahart

Cavani Ale Rash naproto perfektní centr. To snad nešlo lépe

Reagovat
Grahf

goool

Reagovat
CR7RONALDO

Cavani zatiaľ proti Evertonu 3 zápasy - 3 góly, a to pritom prvý zápas iba naskočil z lavičky, a dnes je ešte len prvý polčas

Reagovat
mimi_united

Rash je najlepšie kreatívne krídlo v PL

Reagovat
EXoRcIsT

Rash od zaciatku otrasny a potom da takyto center

Reagovat
Mastný Chobot

Doucouré v tej zálohe Evertonu pôsobí jak fanúšik čo vyhral v tombole šancu si zahrať s futbalistami

Reagovat
Mastný Chobot

snáď mu aspoň PCR spravili pred zápasom

Reagovat
vodka

mi přijde furt lepší než pasažér James. ten je pomalý, nedostupuje a ještě ani netvoří.

Reagovat
Mastný Chobot

na začiatku zápasu vyzeral dobre, mal pár pekných momentov, ale postupne úplne odišiel, no

Reagovat
Kixi Syhimour

Když nad tím tak přemýšlím, vlastně se nám i hodí prohra Evertonu

Reagovat
mithro

co to tam dnes Harry aj Lindelof skusaju za utoky

Reagovat
Taiger

Cavani je hrozný dělo dpč

Reagovat
CR7RONALDO

Toto je zlé

Reagovat
Busby babes

Vzdycky jsem Cavanimu veril, Counter potvrdi.

Reagovat
Busby babes

Tohle nevidim dobre. Stehno, to je neprijemny a muze to byt na dlouho. A zrovna kdyz se rozehral k dobrym vykonum. Umime ho nahradit, to jo, ale je to neprijemne.

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

. A navíc dost rotoval, takže nemůže být řeč o přetížení

Reagovat
Swarley

Se rozehraje a zase vypadne

Reagovat
Tommy$

poslední kdo měl v United (útočník) takový workrate, jako Cavani byl snad jen Rooney

Reagovat
mithro

Fred

Reagovat
Tolstobik

Ten at uz radsi nestrili

Reagovat
mithro

ale tak co tam mal robit, musel skusit. skusil.

Reagovat
Tolstobik

....jako jo no

Reagovat
EXoRcIsT

fascinuje ma ako moze mat niekto tak mizerne zakoncenie

Reagovat
Hlahart

Reagovat
mithro

*niekto z brazilie

Reagovat
Swarley

Reagovat
CR7RONALDO

Je ľavák, bola to pravačka, ale aj tak to malo by lepšie.

Reagovat
mithro

ahoooooooj

Reagovat
Hlahart

Teď kdyby tam byl Pogba na to zakončení

Nechápu, jak profesionální fotbalista v PL a docela dobrej záložník, může mít tak otřesný zakončení

Reagovat
Grahf

fredove strely už musia byť meme

Reagovat
EXoRcIsT

BRUNOOO zo stoja jak kral

Reagovat
CR7RONALDO

Paráda

Reagovat
Swarley

Woooow

Reagovat
Hlahart

Bruuunooo ty kráááávo

Reagovat
supporter

Genius

Reagovat
bbbauch

to je vocas

Reagovat
iamek

Omg proč to nedal? Teď máme klasickou Csaplárovku :(

Reagovat
oli9

Reagovat
Hlahart

Everton odehrál poločas teda hodně bez zájmu

Reagovat
bbbauch

Ja to zapnul az v 15., ale prislo mi, ze se snazi. Akorat jim nedavame moc prostoru, jsou porad pod tlakem a delaj chyby

Reagovat
mithro

ale ten AWB dnes, ako ich tam zachranuje z ofsajdov

Reagovat
Grahf

Chruňoooo

Reagovat
mimi_united

Dajte mu zlatú loptu

Reagovat
stiflerovamama

Everton ultratragický.

Reagovat
Busby babes

Bruno. To je fakt neuveritelny. Letos nejlepsi hrac v lize. My fakt ten bonus za zlatej mic budem vyplacet.

Reagovat
mimi_united

Prišiel do PL a prakticky po mesiaci schoval Bruyneho do vačku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kincl

Snad to zítra City dá ať je to stále o 6 bodů

Reagovat
Diskostu

to vážne niekto praje City titul ? :D a ešte na čele z hnojdiolom

Reagovat
Kincl

Chelsea, City, Liverpool vše ostatní by byl mega hnus kdyby to vyhrál někdo jiný

Reagovat
Diskostu

Chelsea City nie.... a ostany nech si vyhrá kto chce

Reagovat
Diskostu

ideálne nech to vyhrá niekto z dvojky United a Liverpool

Reagovat
Grahf

awb by niekto mal ukázať, ako sa hraje ofsajdová pasca

Reagovat
Makiii

Velmi, velmi solidni prvni polocas! Jsem rad, ze zrovna pri dnesnim vyroci tomu jdou kluci naproti

BRUNO Genialita, na to nejde asi nic jineho rict...

Doufam, ze s Pogbou to nebude vazny, i kdyz to vypadalo na nejaky rupnuti ve svalu (kezby jen natazeny) i dnes hral velmi dobre a pokracoval v perfektnich vykonech, snad nebude dlouho chybet. Pokud ano, tak musi konecne nastoupit Donny a neco predvest...

AWB at uz si sakra hlida tu lajnu, Everton totalne neskodnej, ale 2x zahrozil a mohl skorovat, kdyz nedodrzel opet offside lajnu.

Reagovat
iamek

3x zajebal ofsajd a 2x z toho šance. Tohle je jeho problém celou sezónu.

Reagovat
Makiii

Bohuzel je to tak, snad na tom konecne zapracuje... zlepsil hru dopredu, ted musi zlepsovat offside lajny

Reagovat
Tommy$

Podle mě to bude Ole teď stavět na dvojici Scotty-Fred

Reagovat
Busby babes

ve vetsine zapasu asi jo, ale imho i ten Donny pak dostane vic sanci, pokud bude Pogba out na vic zapasu.

Reagovat
stiflerovamama

Zajtra treba asi fandiť City, lebo boh vie kde sa tento valec z United zastaví.

Reagovat
EXoRcIsT

ale prestan ja vam verim ze ich porazite alebo minimalne remizu uhrajete

Reagovat
Hlahart

Wtf

Reagovat
iamek

A mi nadávají do pokrytcu, když si vyberu titul city > pool

Reagovat
smazaný uživatel

ved podla mna je to trapne, co niektori robia z City za rivalov, ked im par rokov dozadu fandili

Reagovat
Kincl

Válec neboj začnou ztrácet

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

ABU fans

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Bandita_Harry

Fandiť proti sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fandi komu chces

Reagovat
Swarley

Reagovat
stiflerovamama

Tak nič, valec sa zastavil.

Reagovat
diastan

prej válec Nehledě na dnešní výsledek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Strasny valec, ti poviem

Reagovat
oli9

Reagovat
Tolstobik

Zatim ale hrajem fakt dobre sakra

Reagovat
Hlahart

Jako jestli tohle se Shawem udělal Telles, tak je Telles taky kandidát na hráče sezóny.

Reagovat
Kincl

Pojďme vyrovnat, jedeme Everton

Reagovat
mithro

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kiwwi

Koľko gólov ešte musí ten DDG zavinit aby ho Ole posadil?

Reagovat
EXoRcIsT

Paneboze po 745762x zase chyba obrany

/Brankara a zbytocne komplikovanie zapasu

Reagovat
CR7RONALDO

Maguire, DDG a Shaw - všetci zle.

Reagovat
mithro

Reagovat
Grahf

už lepšie ddg vyraziť nemohol

Reagovat
Swarley

Klasika

Reagovat
mithro

a teraz prestanu hrat a druhy na ceste

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

to som ho este nevidel

Reagovat
Swarley

Já chtěl napsat, že snad to bude rychle a alespoň zase začneme hrát... Nestihl jsem..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tolstobik

Strasne zbytecnej gol tohle

Reagovat
Kincl

Goooooooooooool krása, snad bude otočka

Reagovat
CR7RONALDO

Toto je strašné

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplar

Reagovat
EXoRcIsT

tak a je 2:2 dakujeme DDG za idiotsky prvy gol a Fred je tiez v obrane hrozny tam necha uplne sameho Jamesa a brani nikoho

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušné

Reagovat
mithro

to je taka banda ti obrancovia, uplne useless

Reagovat
mithro

za 5 minut zahodili cely prvy polcas

Reagovat
Tommy$

Jsem si říkal, že dlouho tady nebyl takhle hladce zvládnuty poločas

Reagovat
supporter

Ne

Reagovat
stiflerovamama

Tak nič, valec sa zastavil.

Reagovat
Busby babes

Boh vie kde sa tento valec United zastavi...

Reagovat
Busby babes

nam je fakt tak snadny dat gol. Zapas uplne pod kontrolou a pak si Shaw nepohlida hrace na dorazku, DDG predvede podivnej zakrok a dostanem je do zapasu..

Reagovat
Tolstobik

Kurva, David je uplne zbytecne vratil do zapasu

Reagovat
EXoRcIsT

fakt treba priviest poriadneho stopera bo to zapas co zapas nejaka kktina a hlavne DDG na par zapasov na lavicku

Reagovat
Grahf

wtf, absolutly disgusting, totálne prestali hrať

Reagovat
EXoRcIsT

ako skoro kazdy zapas ked vedieme tak si nechame dat kktsky gol bo hlupej chybe prestaneme hrat pustime supera do zapasu a bojime sa o vysledok do konca zapasu

Reagovat
Miguel19

Ten Bissaka je na míči hrozný kopyto..

Reagovat
smazaný uživatel

Mega

Reagovat
mithro

Moss by uz mohol zacat nieco piskat a najst niekde karticky

Reagovat
Grahf

prečo vlastne nehraje bailly?

Reagovat
Tolstobik

Nejhorsi je, ze Evertonu stacilo hrat 5 minut...pro nasi obranu to znamena 2 goly

Reagovat
mithro

rash

Reagovat
mithro

Fred

Reagovat
Taiger

Runnarson > De Gea

Reagovat
EXoRcIsT

teraz preco rashford nestrielal k tycke

Reagovat
kris_kros

Rashford podaj ruku s Martialom. Boha taketo sance nedavat.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mimi_united

V lete musí prísť TOP stopér

Upamecano, Škriniar, Koulibaly, Ramos....

Reagovat
smazaný uživatel

Matip

Reagovat
Benedict

Reagovat
Grahf

pogba chýba no

Reagovat
smazaný uživatel

ten olsen

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
EXoRcIsT

MCTERMINATOOR BOHACA LEN TERAZ NEPRESTANTE HRAT

Reagovat
smazaný uživatel

Scoooooottyy!♥️

Reagovat
mithro

SCOT

Reagovat
Swarley

Mctooooooom

Reagovat
vodka

Shaw má konečně formu jak když začínal pod LvG pře zlomeninou. Tomu teď jfakt jde karta. Už jsem chtěl psát, že to bude chtít štěstí, protože mi přišlo, že se nejsme schopni dostat do intenzity jak v prvním poločase...

Reagovat
Mato178178

Zltejsi faul ako spravil greenwood už nemohol byť

Reagovat
Greny

Olsen je ještě horší než Pickford ... A to je co říci.. možná bychom tam mohli poslat Kepu na hostovacku

Reagovat
Tolstobik

Dva goly z centriku, tomu se tezko veri....Shaw a McTom

Reagovat
Grahf

golasooo

Reagovat
Whitemedia

Olsen zpět na úroveň Kepy

Reagovat
mimi_united

Tá vnútorná sila ktorú tem tím má je obrovská

Reagovat
aramaki

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

a už zas si koledujeme tými faulami

Reagovat
EXoRcIsT

Marcus ma strasne vytaca to kurva nemoze aspon raz zakoncit uplne jednoducho do pice ale musi tam furt robit nejake debilne triky zasekavacky atd

Reagovat
Salfovic

To je fakt dvojka s Martialem.

Reagovat
Grahf

klasický rash, pravidelne si vyberie špatné riešenie

Reagovat
EXoRcIsT

pochybujem ze ho to niekedy naucia

Reagovat
mithro

Rashford klasicky hattrick zahodenych sanci

Reagovat
Swarley

Rash do prdele, to musí dávat

Reagovat
Grahf

rashord dopiče už

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá King v Evertonu

Reagovat
Benedict

Last minute transfer, jestli dá gól united fakt mě nasere. Bývalý odchovanec a ještě nás zarizl když jsme sháněli ST(přišel nakonec ighalo)

Reagovat
EXoRcIsT

teraz Maguire sa preco valal ked rozhodca nepiskal

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Harryho nic?

Reagovat
mithro

laket do chrbta sa nepiska, dobre vediet

Reagovat
EXoRcIsT

ma hrat dalej a ne sa valat na travniku a cakat

Reagovat
mithro

to samozrejme ma,a le vies 80 mega je 80 mega

Reagovat
Coutinho10

jak zustal Maguire lezet a cekal na pisknuti, ktery neprislo

Reagovat
Grahf

faul nič?

Reagovat
vodka

ty statistiky bruna od debutu jsou fakt jak z jiného světa. první v asistencích, druhý v gólech, 3. v chances created. A to přišel do týmu kde se pomalu odvolával trenér...

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooool

Reagovat
EXoRcIsT

neveriiiiim to su idioti

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
Kincl

hahahha to je gol Krásná sobota, krása Everton

Reagovat
Jollae

Tvoja mama musela byť sestra tvojho deda.

Reagovat
Kincl

Zas bez titulu viď a to to bylo tak nadějný

Reagovat
Coutinho10

Haaaaaaa

Reagovat
stanmarch

Maguire tam jediny ostane dva metry za ostatnima a jako prvni mava na asistenta

Reagovat
Zdechlina

Jojo je boží. Typický typik....

Reagovat
EXoRcIsT

KOKOTI MAGUIRE OBRANCA JAK VINO SA TAM HLASI JAK KOKOT PRITOM ON DOJEBAL OFFSIDE

Reagovat
CR7RONALDO

Neuveriteľné

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne ne ne n3eeeeeeeeeeeeeee kurvaaaaaaa neeee

Reagovat
diastan

Goooooooooool tak to je naaadhera

Reagovat
mithro

3 sance a remizuju 3-3. nic viac

Reagovat
diastan

Vaaaaaaleeec

Reagovat
oli9

Reagovat
Swarley

kkti

Reagovat
smazaný uživatel

HLAVNĚ ŽE UŽ MĚL BÝT DÁVNO KONEC PICA MOSS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní medicínka

Reagovat
oli9

naopak to vadí co ?

Reagovat
Zdechlina

Ale Fergie time ti byl dobrý, co?

Reagovat
Greny

Reagovat
SpecialOne

No neví, United ztrátu samozřejmě přeju, ale konec klidně písknout mohl i dříve...

Reagovat
Greny

Prooc? Střídali ještě v nastavení, zdržovali rozehrávku.. správně to rozhodčí posoudil

Reagovat
Benedict

Tuanzebe fakt hostovacka někam třeba do whu. Za 3 minuty faul-karta-centr-jeho gol

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
r.mrazik

Toho hráče měl mít lindelof když už

Reagovat
Grahf

kokotiiii

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Greny

Fergie time

Reagovat
aramaki

Reagovat
Zaschrona

Když jsem tam viděl slavit Big Dunca, tak doslova.

Reagovat
Greny

Reagovat
oli9

Reagovat
wild

kokoti

Reagovat
Steve Stifler

Aby tě někdo zastřelil Mossi ty svině

Reagovat
r.mrazik

Kopyta

Reagovat
CR7RONALDO

Ja už tomu fakt nechápem. Ako sa stále nemohli poučiť? Takto sa titul fakt nedá vyhrávať, strašné nervy mi zas spravili

Reagovat
Grahf

obrana celú vymeniť, to neni možné

Reagovat
mithro

ako je mozne, ze sa hralo po konci nastavenia, vsak u United sa piska skor vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani rozhodčí na OT si neumíte ochočit...

Reagovat
CR7RONALDO

Bolo striedanie v nastavenom čase, tak som vedel, že niečo ešte pridá.

Reagovat
kilobyte

A ani penaltu po konci nám nepísknul. Nebo se ještě dívá na video?

Reagovat
Grahf

hanba napysky, everton mal zo zápasu tak 10 minut a dá nám 3 goly

Reagovat
mithro

toto je este horsie ako ten sheffield

Reagovat
vladis271

Zlaticka moje modlé klásne <3

Reagovat
martin.b

My jsme vzhledem k boji o top 4 měli fandit spíš proti Evertonu...

Reagovat
vladis271

No way.. Cokolvek>titul united.... Zajtra si uzijem vyhru nad City s tym, ze MU tym po ich dnesnej strate takmer vobec nepomozeme. Bodik stiahnu ale s tou sranda obranou, sranda brankarom a zranenim Pogby su v hre o titul max. v ramci teorie.

Reagovat
iamek

Počkej. Vždyť tady píšeš několik měsíců jak je Pogba tragédie a najednou to je ztráta?

Reagovat
Benedict

Ono dokud se nezrani bruno, hledají se důvody proč nemají MU šanci

Reagovat
r.mrazik

Ale už jak jsme přestali hrát dopředu a začali si přihrávat mezi stopery, tak jsem tušil, že z toho bude průser

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
fcb+mufc

dalo se to vycítit že se něco vymrdá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Maguire je strašný tragéd.

Reagovat
Kincl

Je tu někdo ve skupině na FB "Fotbal =) " ? Ten pitomeček admin jak ani nenapsal jak jeho ManU dopadl

Reagovat
mithro
Reagovat
Kincl

To chceš takovýho kapitána

Reagovat
kilobyte

Za míčem musí být vždy dva hráči (většinou brankář a obránce). On si prostě jen spletl brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale hlasil sa o ofsajd ako pravy kapitan, snazil sa zo vsetkych najviac

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se

Reagovat
Front hell

Prostě KING Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že Maguire umí číst i psát nebo jen jedno z toho anebo spíše ani jedno?

Reagovat
gazza62

United dá haluzácký třetí gól, kdy tam gólman Evertonu podklouzl, jinak to v pohodě měl.Takže remíza zasloužená.Vidět protáhlé ksichty United a speciélně simulanta Fernandese je k nezaplacení .

Reagovat
mithro

Reagovat
stuff

Reagovat
diastan

Jones 2012 je ale nedostižný

Reagovat
Luc-Luc

cekam navzdory rozdilne forme obou tymu vyrovnany zapas a remizu, v soucasne situaci bych ji bral vsema deseti...YNWA

Reagovat
Malresi

Vôbec by som sa nedivil, keby sme vyhrali. Alisson, Mané aj Fabinho budú k dispozícii, na CB dosť možno nastúpi niekto z dvojice Kabak/Davies, pričom sa Hendo konečne posunie na svoje miesto do zálohy.

Túto sezónu nemáme problém s tímami z TOP 6, ale s tímami z bottom 6. City nebudú hrať ako Brighton alebo Burnley, budú sa snažiť hrať futbal, čo môže byť voda na náš mlyn. Ak niekto City môže poraziť, tak sme to my, navyše doma. Netreba sa báť

Reagovat
SCELO

ty si velky optimista

Reagovat
Malresi

Porazili sme ich v sezóne, keď sme mali horší káder a kedy City valcovali ligu (bola to ich vtedy prvá porážka v sezóne), prečo mám byť posratý teraz ?

Reagovat
Sm0ker

Protože máme nejhorší období za posledních x let?

Reagovat
Malresi

X let? Máme najhoršie obdobie od sezóny 17/18, čo sú v podstate len 2 celé sezóny späť. Sme 4. v tabulke, ak dnes vyhráme, budeme strácať 7 bodov na City. To nie je žiadna tragédia predsa.

Reagovat
Neutron

x=2?

Reagovat
Remt

Reagovat
Remt

Tady je to samej matematik

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
vladis271

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

remíza nic neřeší pro nás

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
vladis271

lenže my budeme hrať na výhru. A špeciálne túto sezónu máme väčšiu šancu poraziť City než Fulham.

Reagovat
cristiano.K.

jasně, my nemůžeme hrát na remízu a taky nám věřím. Jen když píše fanoušek LFC o remíze, tak to pro nás nedává smysl.

Reagovat
El Cid z City

Oba týmy chtějí zvítězit, co to je hrát na remízu zrovna u nich? Ok, krajní beci u nás třeba nebudou riskantně podporovat útok,ale zaparkovanej autobus? Pep se vyjádřil, že na remízu nikdy nehraje, až v posledních 10-15 min.,kdy to nepůjde, tak nebude bezhlavě posilovat ofenzivu.

Reagovat
cristiano.K.

jasně, budete hrát svojí hru a uvidíte, co vám to přinese. Jak jsem psal bod je pro vás téměř totéž jako výhra, tím že MU včera remizovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuanzebe schytal rasistické urážky

Obránce Manchesteru United Axel Tuanzebe se stal po remíze 3:3 s Evertonem terčem nevybíravých rasistických útoků na sociálních sítích. Podobnou situaci zažil už v lednu po duelu se Southamptonem. Klub vydal prohlášení, v němž vyjádřil znechucení nad takových chováním. V Anglii bojují s tímto problémem už delší dobu. Britská vláda dokonce pohrozila společnostem, které zajišťují chod sociálních sítí, vysokými pokutami, pokud takové jednání na svých platformách umožní

*Proti Sheffieldu

Odpad společnosti tihle lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benedict

Já ho rasisticky neurazim, ale fotbalově ano, kde máme my vyjádřit znechuceni nad naši obranou??? Taky svolat tiskovku???

Reagovat
Hlahart

Ty jsi asi dost vztahovačný, co?

Reagovat
Neutron

Reagovat
vladis271

Klopp sa vyžíva v zápasoch v ktorých ide ako outsider proti súperovi ako Pepkovo City. Dnes čakám výhru. Navyše Pepek nemusí prísť hrať na remízu, nič to prenho nerieši. Prehrou tak veľa nestratí ako môže získať výhrou. príde hrať na víťazstvo a to nám bude hrať do karát.

Jeden z dvojice nových stopérov k Hendovi do obrany a Fabinha hned do zálohy vedla Giniho a Thiaga.

Reagovat
Remt

Není to až moc velký risk hned proti City nasadit jednoho z nových?

Reagovat
protiproudu

Jako že nikdy nehráli fotbal, tak by se měli z lávky podívat. jak se to dělá?

Reagovat
Remt

Ne, ze nikdy nehráli s těmi hráči ostrej zapas, nikdy nehráli snad zápas PL, tak proto.

Reagovat
Malresi

len s tým Hendom a Fabinhom to bude naopak

Reagovat
stiflerovamama

A radšej teda v obrane Fabinha ako Henda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som tiež videl radšej Fabinha v zálohe, ktorý je väčší dominátor v zálohe ako Hendo.

Reagovat
El Cid z City

Outsider , řeší,je to dobrej bod a vy se k nám nepřiblíží že. Pepek nebude blbnout, neustále zmiňuje,že letošní sezóna je jako na houpačce, nikoho neodepisuje a už vůbec ne vás.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

pro Pepka je remíza u nás to samé jako výhra. Přijedou si pro remízu, ale mohou hrát uvolněně pořád svojí hru.

Reagovat
smazaný uživatel

zas začínaš ulietat

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

nebude twenty one?

Reagovat
nani92

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

wtf to uz Kane v zaklade?

Reagovat
Thelvin

Mourinho se posral asi, ten se musí bát o místo

Reagovat
avicii

Dnes má City veľkú šancu v prípade výhry nás úplne odsunúť za svoj chrbát definitívne a už by sme nemali šancu ich dobehnúť.. Každopádne sa nám vracajú dôležitý hráči a toto sú zápasy ktoré nám nerobia problémy ako proti zachraňujúcim timom

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes čakám klasický zápas proti WBA. Remíza 1:1.

Reagovat
Coutinho10

tak ten, kdo dal na toto kolo pásku Sonovi, tak vyhrál, protože Kane je zpět...škoda

Reagovat
Kluivert9

V prvním vzájemném zápase se taky čekalo bůhví co a bylo z toho prd (a to měli Spurs jinou formu). Nebral bych to tak automaticky...

Reagovat
Coutinho10

ja myslim, ze je to urcite nakopne...jinak bych byl presvedceny o opaku

Reagovat
Greny

Tak Kane hraje .. ten na to jednou doplatí a totálně se odrovna

Reagovat
martin.b

Allardyceova taktika je jasná - dohrávat Kanea co to jde

Reagovat
Walter_Sobchak

ked ho tam Mourinho dal aj cez zranenie tak sa nedivim

Reagovat
Front hell

Ten kane je do 30 mrzák.

Reagovat
Benedict

Do 30 na to má papíry

Reagovat
Whitemedia

to je koncert

Reagovat
Kincl

Tak ještě druhý poločas bez golů a budu spokojený

Reagovat
cristiano.K.

Pokud slepice nevyhrajou, tak José končí.

Reagovat
cristiano.K.

....nedivím se, že postavil Kanea, ale spíš si ho měl nechat jako žolíka z lavičky.

Reagovat
Kincl

A je někdo teď volný, kdo by dokázal hrát s Tottenhamem EL?

Reagovat
Thelvin

Lamps

Reagovat
jk

Reagovat
Greny

Lampard je volnej a ukázalo se že by mu nějaký menší klub v PL, kde není tlak na to vyhrávat trofeje prospěl...

Reagovat
Kincl

To je pravda, tam by nebyl takový tlak na titul, když by ho nikdo neočekával a kdyby hrál pravidelně to páté místo a občas do LM proč ne

Reagovat
Walter_Sobchak

Keby išiel do Spurs Lampard tak koniec

Reagovat
Whitemedia

WBA

Reagovat
Thelvin

Lamela dostal kartu, tak už by mohl pomalu střídat, ne? Zbytečnej hráč a navíc agresivní sv*ně...

Reagovat
FUnk

nemam ho rad, ale dneska to s lucasem hodne ozivili. oproti bergwijnovi....

Reagovat
Thelvin

Ideálně by místo něj měl hrát Dele

Reagovat
FUnk

nebo GIO

Reagovat
FUnk

GLO

Reagovat
Thelvin

Nebo, na toho sem už úplně zapomněl

Reagovat
pingla

GDO

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak tu LM budeme hrát v Budapešti.

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Mourek žije

Reagovat
cristiano.K.

Uzdravenej Kane hraje ještě v 70. minutě za rozhodnutého stavu proti neškodnýmu týmu

Reagovat
FUnk

nevadi, v 86. minute tam pujde Bale nebo vinicius

Reagovat
smazaný uživatel

nech je na stredu rozohrany

Reagovat
Hokaido

To je fakt strašná demence. Je mi ho líto, ten prostě ve 30 letech musí úplně odejít.

Reagovat
Salfovic

Kdyby jen v 70´

Reagovat
cristiano.K.

tak on hrál celej

Reagovat
avicii

Neto sa mi strašne páči v lete Origi Shaqiri out a tento borec in poprosím

Reagovat
Remt

Shaq pokud se smíří s rolí náhradníka, tak za mě jednoznačně zůstat

Reagovat
stiflerovamama

Mi príde, že toho stále máme dosť na leto. Chcelo by to konkurenciu aj ku Trentovi, stopéra, záložníka ak odíde Gini, možno aj dvoch ak sa pozrieme na Oxa a Keitu. Plus teda asi by nebolo od veci aj to posilnenie útoku, aj keď tu sa bojím, že hráč s podobnou cenovkou ako Neto už nepríde ak neodíde niekto z tej trojky.

Reagovat
avicii

tiez neverim ze by prisiel niekto drahsi do utoku ked vsetci ostanu..priorita stoper a zaloznik pravdepodobne..

Reagovat
smazaný uživatel

Justin to samé.

Reagovat
diastan

Jdeme si pro 3 body

Ederson, Cancelo, Dias, Stones, Zinchenko, Rodrigo, Gundogan, Bernardo, Mahrez, Foden, Sterling (C)

Reagovat
smazaný uživatel

Čurák Sterling je kapitán .

Reagovat
diastan

Bez Kevina a Ferny vždy..

Reagovat
Kixi Syhimour

Aguero nemá přednost?

Reagovat
diastan

Po odchodu Kompasa, Davida to měla jisté dvojka KDB+Ferna, Kun ji taky párkrát měl, 2 roky zpět bych řekl že před Sterlingem přednost má, dnes kdyby nastoupil tak myslím, že by ji měl stejně Sterling ..

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
vladis271

Judas captain. Uži si titul, LM vyhráš maximálne vo fife, aj to len ak nebudeš hrať proti Trentovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty všetko zakriknes, nebuď Duško

Reagovat
vladis271

nič také ako zákriknutie neexistuje, je to trápna povera.

Reagovat
smazaný uživatel

Po týchto kecoch LM vyhrá City

Reagovat
diastan

Už vím, komu půjde letos první děkovačka

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Henderson, Robertson, Wijnaldum, Jones, Thiago, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Oxlade-Chamberlain, Kabak, Tsimikas, Shaqiri, Origi, Phillips, N. Williams.

Dobrá zostava, aj keď som čakal, že Kabak bude v základe. YNWA !

Reagovat
stiflerovamama

Mohol to skúsiť s Kabakom a Hendo do zálohy

Reagovat
Malresi

Reagovat
avicii

tiez som v to dufal aj ked som si myslel ze nebude riskovat proti City..

Reagovat
stiflerovamama

Za mňa možno lepšie hodiť nového hráča do takéhoto typu zápasu, ako proti súperovi typu Burnley kde bude mať dva zákroky za zápas a v 85. min dostaneme gól z prvej šance.

Reagovat
smazaný uživatel

*Fabinho do zálohy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Trochu jsem doufal v Kabaka, ale to by bylo na něj asi pochopitelně moc.

V současnosti tedy nejlepší sestava co máme. Lavička bez Keity + něco s Kelleherem?

Reagovat
Malresi

Čo sa týka Kellehera, nezaregistroval som, že by bol zranený. Keita je ale stále zranený, nie ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň se teda vrací Alisson, taky jsem nic nečetl. Keita měl.snad.před týdnem trénovat, ale spíš je to takový obecný povzdech, horší jak Sturridge.

Reagovat
Malresi

Keita je fakt asi najviac IP z nášho tímu, škoda pretože skoro vždy keď hral, tak na ihrisku patril k tým lepším hráčom. Asi si už vzhľadom na tie jeho neustále zranenia môžeme priznať, že to bol flop no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda nevím, nějak mě upřímně neohromoval, leč od konce minulé sezóny, když nastoupil tak něco zahrál.

Ale takhle to s ním fakt nejde, spolu s Matipem a Origim musí být pevní na lisru k prodeji.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

"Keita je fakt asi najviac IP z nášho tímu" Matip doesn't agree

Reagovat
Malresi

Obaja si nemajú v tomto smere čo vyčítať, ale Keitič je predsa len v tomto smere pred Matipom

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelleher prý "knock", jak čtu

Reagovat
smazaný uživatel

Davies prečo nie je ani na lavičke?

Reagovat
Kixi Syhimour

By mě zajímalo, jestli mu něco je, nebo Klopp upřednostnil Phillipse, což se mu vůbec nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

nehral zlePhillips.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Fabinho, Henderson, Robertson; Wijnaldum, Thiago, Jones; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Adrian, Milner, Oxlade-Chamberlain, Kabak, Tsimikas, Shaqiri, Origi, Phillips, N.Williams

Reagovat
martin.b

Sestava City vepředu nevypadá nic extra, škoda, že jsme letos tak na hovno a jsou tak i s touhle sestavou favoriti

Reagovat
smazaný uživatel

ofenziva City nevypada nic extra? ok no

Reagovat
diastan

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Ty vole

Reagovat
vladis271

sme vymajzglaní Manem, Salahom a Firminom

Reagovat
Kinky7

jisteeeeeee

Reagovat
Neutron

jj, ofenziva klubu stredu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Stream hoďte niekto prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý konkrétne ti ide?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, at to neni ten typický nudný šlágr. Anglie a ČR jsou na to experti.

Reagovat
Kincl

Tak jedeme City, ať jste blíž titulu

Reagovat
Diskostu

Reagovat
Diskostu

čo vedie fanúšika Bayernu fandiť City ?

Reagovat
Remt

To taky nepochopím

Reagovat
Diskostu

pravdepodobne komplex z United a Live že je to vo futbale vetši pojem ako Bayern...

Reagovat
Kincl

Kromě City bych to klidně přál Chelsea nebo Liverpoolu, ale tak je potřeba odstoupit o víc bodů United :) jojo United to je pojem hlavně v LM

Reagovat
Diskostu

Tak United je kapacita vo Svete futbalu s Realom numero Uno ...nerozprávam o výsledkoch...

Reagovat
Kincl

Prostě to víc přeji City, líbí se mi jak se za těch několik let zvedli

Reagovat
Diskostu

Reagovat
Remt

S půl miliardou v kapse to se to panečku zvedá, to by to zvedla i moje babka bejt na lavičce (trochu přeháním ale ne zas tak moc)

Reagovat
Kincl

Ty jsi ten typ člověka co se zasekl někde v roce 2004 kdy by měl tým sám postupně díky své akademii se dostat ze čtvrté ligy do PL a bojovat, ono mít ty miliardy tak taky koupíš tým co se ještě za tvého života jako majitele dokáže dostat do LM a vyhrát PL. A navíc všechny top týmy by bez bohatého majitele byli v pytli i takové týmy jako United a spol

Reagovat
Remt

Mě zkrátka není tento styl sympatický. Líbí se mi když tým vystřelí a drží se nahoře díky dobré práci. Ne díky tomu že si nakoupím 11 Pokémonů do základní sestavy a když se mi jeden nelíbí tak si prostě koupím jiného. Líbí se mi když se pracuje s mladými apod.

Reagovat
diastan

to už je křec

Reagovat
Remt

Co je křeč? Že mam jiný názor a nelíbí se mi toto? S tímhle kádrem by dokázalo hrát vršek ligy spousta trenérů. Žádné umění, žádná extra skvělá práce za tím být nemusí.

Reagovat
diastan

Jo přesně tenhle hloupučký názor

Reagovat
Remt

Takže mám odlišný názor než ty a proto je to křeč. Dobře

Reagovat
diastan

přesně jak říkáš

Reagovat
Remt

Proto tak Sympatizujes s pepkem protoze máš podobné názory jako on. Pro tebe jsem vul protoze mám jiny názor. Pro Pepka je nepotřebný hráč každý kdo nezahraje podle něj a vymění ho

Reagovat
diastan

Proč tě vyhazovali, když tě nechytali

Reagovat
diastan

Jinak je rozdíl hrát vršek ligy (Lipsko) nebo jednou vyhrát titul (Lestr) a vyhrávat ligu pravidelně. To prostě dnes žádný klub bez peněz nezvládne, obzvlášť v PL kde je konkurence jak svině a ty prachy tam má spousta týmů, argument s tvojí babičkou je úplně mimo a ne každý trenér by to fakt nezvládl ukočírovat, dělat z Pepka úplného dementa je zkrátka ubohost a pořád se opakující křeč

Reagovat
Remt

Vzhledem k tomu že nikdy netrénoval a nebude trénovat tým bez neomezených finančních možností, tak ani neuvidíme to jak moc průměrný trenér to je pokud by neměl světové hráče na každém postu. Jsou trenéři kteří dokáží vzít průměrné nadprůměrné hráče a dokáží z nich vymáčknout absolutní strop. Pak je tu Pepek který všude potřebuje ten top. Ktery buď hraje svoje maximum a nebo ho vymění jako skládačku v lehu. Jak jednoduché.

Reagovat
diastan

tak to jsou v Bayernu, Barce a City řádní amatéři, když nevezmou ,,trenéry, kteří dokáží z hráčů vymáčknou absolutní strop“ a místo toho vezmou neschopného Pepka. Asi jsi minul obor, jak jednoduché

Reagovat
Remt

Však třeba takový Zidane v Realu je podobný matlak jak Pep v City. Ten taky dokáže vyhrát s top kádrem. Ale odejde mu jeden dva hráči a najednou je to průměrný tým s průměrnými výsledky a udělá s tím kulové. V Barce měl Pepek top generaci, v Bayernu taky top hráče a stejně ho odsud hnali po chvíli.

Reagovat
diastan

na toto asi nemá smysl odpovídat

Reagovat
Remt

Nemá no, nereaguj radši.

Reagovat
diastan

první normální věc z tebe vypadla

Reagovat
Remt

Supr, z tebe ani jedna

Reagovat
diastan

to máš těžký když musíš odpovídat na ten odpad co trousíš

Reagovat
smazaný uživatel

Top treneri zpravidla trenuji top tymy. Top manazer v nadnarodni korporaci ti taky nepujde delat manazera do nejaky lokalni firmy o 20 lidech. Pep absolutne nema potreba chodit do tymu, ktery nema svetovy hrace na kazdym postu, protoze to je proste kvalitativne pod jeho uroven. On nemusi nic nikomu dokazovat.

Reagovat
t0mmy33MCFC

hochu, ty si uplně mimo, proč to teda nehrají ostatní co za poslednich 10 let utraceli i vetsi castky za tvoje pokemony?

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
t0mmy33MCFC

totalni nesmysl :D viz United

Reagovat
Pospovič

Reagovat
diastan

žlutá ?

Reagovat
diastan

aha tak ji má

Reagovat
Kixi Syhimour

Výjimečně

Reagovat
Diskostu

Edersonova rozohrávka to musi byt meme toto :DDDDDDDDD

Reagovat
Tolstobik

Sakra, Thiago je docela prase....to jsem ani nevedel

Reagovat
iamek

Hraje tak už dost dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Ja krom PL nic jinyho nesleduju, tak sem tozaregistroval az posledni dobou

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
ondris

On to mreže každý zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago

Reagovat
Diskostu

Thiago to je dement omg....

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago znova. Koľko krát ešte? Dokedy mu to budú telrovať. Zrakvil Kanea, zrakvil Gundogana.

Reagovat
Hlahart

A většinou dohraje bez karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, neviem, či väčšinou, ale fakt si koleduje...

Reagovat
iamek

Reagovat
Diskostu

tak jeho zas zrakvil Richarlison... Gund nič nieje

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
papos182

Vzdyt dostal kartu a Gundogan je v pohode, tak proc pises hlouposti?

Reagovat
REPLIKATOR

Mané dostane balon po špatném odkopu Edersona, místo aby hned valil na bránu nebo dal přihrávku dopředu, aby potrestali chybu soupeře, tak se otočí zpět, dá na Hendersona a ten zpět až na vlastního golmana. Tento zlozvyk nikdy nepochopím

Reagovat
Tolstobik

Braneni remizky?

Reagovat
rave

To vyřešil dost smutně no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nerobievali to, zacali to robit tuto sezonu a chce sa mi z toho

Reagovat
Bandita_Harry

Myslím že tam Manemu lopta trochu utiekla

Reagovat
ondris

To čo má Pep na sebe?

Reagovat
iamek

Borec na premier sport už jede 80 minutove statistické okénko

Reagovat
smazaný uživatel

To je tempo. Kdyby tohle hral nekdo z nasi ligy, tak ho ve 30. minutě vezou do nemocnice slrz křeče a selhání organismu.

Reagovat
Remt

Součka a Cufa nevezli

Reagovat
RKBoy

tá ofenzívna trojka Liverpoolu je kombinačne tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľkokrát sa naši hráči zastavili a radšej prihrali dozadu? Akože nech sa na mňa nikto nehnevá, ale Thiago tomu nepomáha, aktuálne mu nabieha Mane a on si nechá zobrať loptu, lebo ju má o sekundu dlhšie. Kua strašnú sračku hráme. Hráči stratili gule. Mané, Firmino, Thiago, Gini zatiaľ zle zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita a Ox vo forme sú oveľa vhodnejší pre našu hru ako Thiago, kua ešte si snáď zvykne.

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pro dnešní salahův hatrick

Reagovat
Diskostu

Takého stopéra ako Dias je škoda v City...

Reagovat
Remt

Za to že hráč přeruší takto rychlou rozehravku soupeře prostě musí být žlutý karty a snad by i měly být. Žlutý se dávají za kde jakou sracku a za toto co považuji za nesportovní chování ji nikdy nikdo nedá snad

Reagovat
smazaný uživatel

TAA konečne niekto

Reagovat
Whitemedia

V poslední době se mi ty streamy hrozně jebou..

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska taky nemám moc štěstí, nemá někdo?

Reagovat
Remt

I mě.. na reedditu se mi to stalo, i weakspel mě vyhazoval po pár minutách, tak jsem na hesgoal, sice otřesna kvalita ale alespoň vidím co se na hřišti děje

Reagovat
VTID94

Ooooou

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vodka

Thiago pokračuje v trendu jak Scholes ke konci kariery, kdy bylo jasne, ze ma do 25 minut zlutou, kdyz nastoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Scholes oproti nemu, nemá vôbec formu, drží loptu dlho, ťuká si to jak kkt s ostatnými a k tomu ešte aj prasí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
Bandita_Harry

Pozitívne je že sa môže už len zlepšiť

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem si nic jiného. Kdyby to nemelo tempo, tak je to prachobycejny zapas patecni predehravky. Nuda a dalsi zklamání. V Anglii a CR jsou slagry zajímavé asi tak, jako Kalousek na hradě.

Reagovat
Luc-Luc

ted jsem to pustil, jak hrajem ?

Reagovat
oli9

Jsme lepší, začátek byl super ale teď už je to zas tiki taka.... Sadio měl na hlavě gól

Reagovat
diastan

dnes docela dost nepřesností, díky bohu že Liverpool to často řeší moc na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago - mám loptu, dám na Henda

Reagovat
diastan

nedovedu si představit že dáme

Reagovat
smazaný uživatel

deja vu

Reagovat
diastan

Reagovat
VTID94

Oooou

Reagovat
Luc-Luc

ty vole, zlomte mu nohu nekdo

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

jak jinak, penalty bych zrušil

Reagovat
iamek

To je debil

Reagovat
Kinky7

Je to letec ale fabinho mu tam tu nohu fakt nechal

Reagovat
VTID94

Kundogan

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
EXoRcIsT

eej tak toto Gundogan riadne netrafil

Reagovat
dantetomas

Na Mahreza

Reagovat
Tolstobik

Krasna pencle

Reagovat
Luc-Luc

sportovne Gundogan

Reagovat
REPLIKATOR

Fabinho proboha

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt neuvěřitelné penalty a City proti nám

Reagovat
oli9

Mrdka jedna malá sterling zkurveny... Už když se do toho vápna tak čekám od koho se odrazí.. Bohužel Fab mu tam nechal nohu jak školák

Reagovat
VTID94

a

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Salfovic

A to měl před ním couvat? To je fakt výsměch tyhle penalty.

Reagovat
Remt

Uhnout. U Sterlinga je jediná možnost uhnout a to se ještě těžko dělá, protože on si tě prostě najde když si jde pro kontakt

Reagovat
oli9

Ne uhnout ale nenechat mu tam nohu... Prostě čelem... Trefit míč a pak té mrdce klidně naložit

Reagovat
RadekVonCZE

Sterling

Reagovat
MCFC_8

Preco kurva? preco? Doma KDB, teraz Gundo...co sa z penalt nezvyknu mylit...

Reagovat
Kixi Syhimour

Předloni Mahrez, fakt neuvěřitelné

Reagovat
avicii

Mne už príde ze mate normálne komplex z nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj my z nich

Reagovat
diastan

stejně neskutečné z 24 posledních vzájemných zápasů jen jednou vyhráli hosté

Reagovat
kaja900

hlavně že jde kopat když ani netrefí bránu

Reagovat
REPLIKATOR

Gundogan Nejpřeceňovanější hráč City

Reagovat
SpecialOne

V posledních zápasech dává zapomenout na KDB. Ale neproměnena penalta je jistě správná chvíle na hate.

Reagovat
diastan

Reagovat
t0mmy33MCFC

jak se tohle cte po zapase

Reagovat
Kinky7

Jo souhlas. Skoda ze tu jeste nebyl hate na Fodena a vychvaleni Allsiona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Remt

Někdo odkaz na faul prosím? Dělal jsem si večeři

Reagovat
REPLIKATOR

jasný faul

Reagovat
Remt

To jsi mi pomohl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Už jsem to viděl, zas taková klasická mrdka, Sterling ani jiné penalty nemá ale rozhodně piskatelna, takže ok.

Reagovat
cristiano.K.

od toho máš poločas!!! Vy mladí

Reagovat
Remt

O poločase cvičím nebo se hádám na eurofotbalu, k oběma věcem potřebují obě ruce

Reagovat
Diskostu

Co sa stým Stonesom stalo ... šak to bol top hrubkar v PL

Reagovat
EXoRcIsT

Dias sa s nim stal. Proste ma pri sebe skalu a dost mu to pomohlo. To nie ako v MU ze ma jeden šašo vedla seba druheho a tak robia somariny

Reagovat
Kincl

jako včéra

Reagovat
EXoRcIsT

napriklad

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nickname 9

To je vůl ten Gundogan

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz cekal popravde, ze neda penaltu Gundogan ve finále Ligy mistrů 2013. Takze o 7 let později se to potvrdilo.

Reagovat
VTID94

Inak celkom nuda...

Reagovat
Diskostu

Ruka jasna

Reagovat
Kinky7

Nastesti pred vapnem

Reagovat
Diskostu

tak tak ...

Reagovat
VTID94

Dias jak posunul Zincenka

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
diastan

Reagovat
cristiano.K.

nejzajímavější věc prvního poločasu

Reagovat
VTID94

Asi tak nejak...

Reagovat
Luc-Luc

jak ho Dias posunul

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
Salfovic

Jak posunul toho ležícího hráče za zdí

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
EXoRcIsT

Liverpool lepsi zatial. City caka na protiutoky. Neviem ci je dobra taktika od Liverpoolu nakopavat lopty do 16tky ked tam su take veze ako Stones a Dias

Reagovat
smazaný uživatel

tá posledná veta

Reagovat
EXoRcIsT

nvm mne sa zdalo ze sa do 16tky dokazete dostat len cez centre

Reagovat
smazaný uživatel

To asi preto, že okolo súperovej 16ky hráme skurvenú hádzanú

Reagovat
vladis271

Henderson je lepsi stoper nez Maguire

Reagovat
iamek

No konečně . Měl jsem strach, že tvá posedlost Harryho dneska nebude potvrzena.

Reagovat
puji

Reagovat
vladis271

Co? maguireho nekomentujem nikdyvysad drogy

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Dias u toho přímáku

Reagovat
Bandita_Harry

Jak posunul Zinchenka ? Som sa smial

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

ten tam už řídí vše, dal bych mu už tu pásku

Reagovat
Kinky7

Na to musi tam byt aspon sezonu

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

zase jsme prezili penaltu doma proti Man City...musime vic zabrat, bod je malo

Reagovat
puji

Thiago zatím předvádí výkon jako poslední měsíce u nás v Bayernu.

Reagovat
dantetomas

Ten posledny protiutok bol presne ukazkou sucasneho LFC. Posledne dve sezony to v mnohych pripadoch koncilo golom. Dnes? Mane (v polovici polcasu aj Gini) vyvezu loptu, ale namiesto snahy ist do zakoncenia skonci lopta nakoniec u Henda na polovici ihriska. V utocnej tretine je to nehorazne pomale. Predtym dokazal LFC straty supera tvrdo trestat, v sucasnosti to vsetko konci prihravkou dozadu.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
vladis271

Tak tak

Reagovat
Remt

Přesně tak. V tomto je největší změna. Proč si myslíte že to tak je? Vychází to opravdu vše z toho že není vzadu Virgil a proto mají všichni tendence více bránit (krajní beci nejsou tolik v nabezich apod)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Po té penaltě jsem se zvedli, ta hlavička Maného byla slušná šance, nicméně to nestačí, chce to znovu přidat v ofenzívě. Dias hezky kapitánuje, to musím uznat. U nás bych vyzdvihl Hendersona a Jonese (ten je dozadu překvapivě velmi dobrý). Jinak Thiago má fakt u nás zvyk začít zápas hrozně a pak se zvednout.

Reagovat
Kinky7

Za Live skvely Jones Robertson Henderson fabinho , City tradicne Dias Stones Cancelo.

Hlavne teda Jones hraje fakt dobre

Reagovat
avicii

Ale neni to vôbec zle z našej strany, dnes dobre Trent smerom dopredu

Reagovat
Kincl

OT: Vy co sledujete pravidelně SupoerBowl ty ukázky filmů bývají na začátku, při pauze nebo na konci? díky

Reagovat
stiflerovamama

Na začiatku, pri pauze aj na konci.

Reagovat
stiflerovamama

Prvých 20 min sa mi to vôbec nepáčilo, potom sme tú hru vyrovnali a mali asi aj viac z hry. Ale už sa mi to ani nechce písať, ten prechod do útoku je strašne pomalý, mali sme tam asi tri situácie do otvorenej obrany a zahrali sme ich tak, že sme sa dostali ku vlastnej 16-ke. Trojka vpredu opäť málo nebezpečná, najlepší z nich asi Mané, ktorý to ale tiež často nepochopiteľne spomaľuje pri jeho rýchlosti. Firmino mal okrem tej strely asi 4 krát loptu, z toho raz nahral súperovi a raz do autu. Salah totálne zbytočný a vypojený, ten ako keby nehral.

A ako mám Giniho rád a viem oceniť jeho prínos, tak väčšieho brzdiča akcií som v našom mužstve dlho nevidel.

Penalta jasná, Fabinho školácky faul. Trent podľa mňa najlepší.

Reagovat
stiflerovamama

A Mané ešte mínus za tú nepremenenú 100% šancu.

Reagovat
vladis271

Henderson je lepsi stoper nez Maguire

Reagovat
vladis271

Sry myslel som, ze sa mi to predtym neodoslalo.

Reagovat
cristiano.K.

Dias je skála, ale přes Zinchenka a Cancela by to mělo jít, musíme přitlačit na pilu.

Sterling dvě ztráty, třetí náběh penalta.

Henda to pěkně rozdává ze stopera, nejen dnešní zápas.

Wijnaldum má perfektní krytí těla.

Věřím ve výhru

Reagovat
stiflerovamama

Hlavne Salah proti Zinchenkovi je zatiaľ márny.

A Gini má to krytie lopty fakt skvelé, len sa mi zdá, že si ju chce kryť aj keď pri ňom nikto nie je, a keď zistí, že pri ńom nikto nie je, tak nevie čo má robiť.

Reagovat
Hai

Reagovat
cristiano.K.

jo, souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Pritlačit na pilu s touto formou

Reagovat
VTID94

Posledné zápasy veľkých tímov sú fakt nuda...

Reagovat
tony223

nemá někdo funkční stream na Live?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně teď jede toto

http://sportsstreams.me/soccer/live.php

Není to nic extra kvalita, ale za to jede plynule

Reagovat
Whitemedia

Už ne.. moje nervy

Reagovat
JackBlack

Jde vám zvuk na Premier sportu? Mám normálně Telly, všechny programy v pohodě, ale u premier mi jako jediný od pátku nejde vůbec zvuk.

Reagovat
iamek

Yes!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tebe titul nezajímá viď

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

GUNDOOOOOOOOOOOOOOOOO nejlepší hráč planety

Sterl se pěkně procpal

Reagovat
EXoRcIsT

Tak bo ste sa posmievali Gundoganovy za penaltu

Reagovat
iamek

Slušnou formu má klucik

Reagovat
MCFC_8

GUNDOOOOOOO

Reagovat
Kincl

Goooool krása!!! Pojďme přidat ještě jeden a bude to krásných 8 bodů náskok

Reagovat
Liquid

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!!

Reagovat
stiflerovamama

Trent Fabinho dobre kuzele

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Gólová akce přes tragickýho Arnolda...

Reagovat
stiflerovamama

No a to je presne to, že to čo Steerling nedokaže momentalne spravit nikto z naseho utoku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Same old Shitpool, always losers

Reagovat
Kincl

Že se směje fanoušek Tottenhamu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Registrujisejenproto

jedna výhra a slepice zase vylézají z kanálu

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Kolik vyhrály slípky trofejí za posledních 10 let?

Reagovat
Kincl

Spíš se zeptej v jakém století vyhráli PL

Reagovat
diastan

A teď ještě Sparta dostala, čím dál lepší

Reagovat
stiflerovamama

Daj tie tri lemry z útoku dole a kludne nech tam hra origi so shaqirim ja sa na nich nemozem pozerat

Reagovat
diastan

zrovna dnes

Reagovat
diastan

kdy jindy udělat první chybku

Reagovat
EXoRcIsT

Dias dpc ta ja ta chvalim a ty toto

Reagovat
iamek

Salah na Sterlinga

Reagovat
Remt

Přesně tak, trapně stejně jako Sterling, ale začínám chápat že jinak to v dnešním fotbale asi nejde. Nicméně nelíbí se mi to a odsuzuji toto ať uz je to hráč jiného týmu a nebo LFC. Možná bych tu našel polehčující okolnost že Salah byl fakt před ním a fakt se měl vysrat na to chytat ho za ruku, nicméně to je jen slaba útěcha. Tyto penalty jsou trapnost a jsem pro aby se v budoucnu přestaly pískat.

Reagovat
mithro

na martiala

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

ako tu ruku mu tam nemal davat no.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Hnus

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Salah komedianti inak davat goly ani nevedia, iba simulovanim a podplacanim rozhodcov

Reagovat
EXoRcIsT

takzvane na Tottenham

Reagovat
Ranoth

Reagovat
iamek

Adame?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kinky7

Chlapci Liverpoolsti. Ja vam preji aby vse co prejete Sterlingobvi se vratilo aj Salahovi

Reagovat
diastan

špinavci už si nepřejí zlámané hnáty

Reagovat
Tolstobik

Salah tomu ale dost pridal......

Reagovat
Coutinho10

aspon ta penalta nas zachranila a umoznila dat gol...Salah

Reagovat
Spasitel

Salah to je riadny odpad jeden z mála hráčov čo by si zaslúžili riadne zranenie

Reagovat
Tolstobik

je to jen fotbal, proc prat nekomu zraneni....wtf?

Reagovat
Spasitel

Je to iba futbal ale hráč čo futbal neustále dehonestuje svojimi simuláciami sa človeku neľúbi no.

Reagovat
diastan

ale toto je úroveň odpadu tipu luc-luc

Reagovat
diastan

y

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
MCFC_8

...

Reagovat
iamek

Harry a AWB takhle se hraje ofsajd past

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

akoby som ich pred chvilou spolu s DDG videl na ihrisku

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Hezky se jim to vrací za ty kecy včera

Reagovat
diastan

neproměněná penalta+offside o malý penis, klasický zápas na Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

uz vsetci vedia ze tito zufalci by bez svojho az nepochopitelne obrovskeho dlhodobeho stastia hrali o zachranu. najtrapnejsi tim v lige. prehraju mozno iba o gol alebo o 2, ale mali by tak o 10

Reagovat
Front hell

Spurs?

Reagovat
mithro

takto sa hra ofsajd system, harry pozeraj

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

COJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

ALISOOOOOOOOOOON

Reagovat
iamek

Allison

Reagovat
Kixi Syhimour

Aby nám VAR pomohl, tak musí samozřejmě přijet City

Reagovat
diastan

no spíš aby zas jednou VAR zafungoval jak má

Reagovat
EXoRcIsT

to je obrana toto deja vu mam

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

Foden Gundo

Reagovat
Mimalu

Alisson

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale prostě zaslouženě, to je sračka ta druhá půle

Reagovat
smazaný uživatel

Aj prvá.

Reagovat
Miguel19

Alisson

Reagovat
stiflerovamama

Allisonovi jebe toto nie je mozne chodte do pice

Reagovat
Coutinho10

Alissone i ty ?

Reagovat
Kincl

Gooool ani ta penalta nepomohla

Reagovat
mithro

ale na tej rozohravke zapracovali chalani, krasne, skoro ako United

Reagovat
Tolstobik

Alisson co to predvedl

Reagovat
stiflerovamama

posledný nech zhasne, budeme radi za top 4

Reagovat
iamek

Pool vyrovnat v 96 minutě a piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Top4 bude úspech.

Reagovat
Matić

Foden je famozni hráč

Reagovat
Kluivert9

Proč rozehrává, když to neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam! Nic nás v cestě za titulem nemůže zastavit, ani LiVARpool!

Reagovat
Frantszek

tak kolik dostal. Kriminální 10 vteřinovka

Reagovat
Mimalu

Alisson

Reagovat
diastan

ALiiiiiiiiiiiiiiiiisooooon

střídej ho raději

Reagovat
Salfovic

Dvakrát za sebou to samé

Reagovat
iamek

Alison . Nejlepší gólman světa

Reagovat
vladis271

Užšia špička

Reagovat
diastan

Jinak dejte nám ten titul

Reagovat
stanmarch

Allison si vsadil dnes na pocet golov??

Reagovat
Kincl

Demolice, to je mašina v tom Premier league Pep

Reagovat
RKBoy

Foden a Mount budú absolútne beštie za také 2-3 roky ,ak budú nadalej takto pokračovat.

Reagovat
iamek

Vy Mount, my Mason, City Foden, Arsenal Saka, Pool Jones. Slušná generace

Reagovat
Kixi Syhimour

Karius

Reagovat
diastan

Reagovat
mithro

Reagovat
kaja900

Alisson takhle laxně to odehrát v takovým zápase

Reagovat
stiflerovamama

Vypínam to co robi ten kokot

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Neutron

Reagovat
J0EL

Alisson si stavil dnes nie?

Reagovat
Cechino

lol

Reagovat
Luc-Luc

Alisson vsadil na hosty dnes ?

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
mithro

ten bol s davidom na pivo vcera nie?

Reagovat
EXoRcIsT

Alisson si nelej vodu na hlavu budes chory

Reagovat
Coutinho10

vyserte se na to...nema cenu tu sezonu ani dohravat...bude to jeste horsi

Reagovat
Kluivert9

Karius se v hrobě obrací

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
stiflerovamama

jemu totalne zajebalo

Reagovat
Salfovic

To se jen tak nevidí

Reagovat
Tolstobik

Alisson ma vsazeny na over City.......

Reagovat
mithro

to mam ja

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson, to čo je, na Kariusa

Reagovat
Nikikrew

Foden je neuveriteľný. To bude jednoznačne najlepší hráč City za pár rokov.

Reagovat
Jackmaker1989

Gundogan! Najlepsi zaloznik v PL momentalne!!!!

Reagovat
montaigne33

Nejen dnes vvýborný Brankář Poolu řádí...

Reagovat
Diskostu

Bruno kamo Bruno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Freedo

Pochopitelně. Bruno je momentálně nejlepší hráč na světě.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kinky7

Dneska ten spolehlivy na obou stranach chyba. Allison=Dias

Reagovat
smazaný uživatel

A další

Reagovat
Manik...

Každý máme své dny. Allison si to vybral dnes.

Reagovat
Tolstobik

No nic, ale City ted slape, momentalne na ne nema nikdo

Reagovat
iamek

Naprosto bez slabiny a to ještě chybí Kevin. A to začátek sezóny vypadal tak hezky

Reagovat
Tolstobik

jako ale je to smutny no, Liverpool jim to tezce daroval dnes......kdyz to srovnam se zapasem s nama, Alisson byl skala a City o par zapasu pozdeji odevzdal dva hodne laciny goly

Reagovat
diastan

No být zdravý Kevin a Kun zdravý a ve formě, tak tam asi momentálně nic nechybí

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
iamek

Úctyhodné jak jste ty dva nahradili. Nejde ani poznat, ze chybí. Klobouk dolu. Titul bude ve správných rukou. Snad vás další sezónu prozeneme zase o něco víc

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Melda

Souhlas, ten zápas byl naprosto v jejich režii.Povolit, přitáhnout...

Reagovat
oli9

Tak už se ohlížet za sebe na West ham a Everton

Reagovat
smazaný uživatel

komickejsi ako tito tragedi je uz iba Arsenal

Reagovat
Registrujisejenproto

tak už můžeš s klidem nachystat budík a jít spát, a ráno zase k lopatě

Reagovat
Front hell

60 let

Reagovat
Rohlíček

Ještě tvoje vyfetovaná matka.

Reagovat
vladis271

Allison skusene vie ktora cast manchestru ma vyhrat titul. s nasou formou sme aj tak mimo.

Reagovat
mithro

chce si skusit EL? moze byt

Reagovat
iamek

Včera smích na nás a jak se hezky vrací po stejných nesmyslných chybách . Včera řeči jak City ještě prozenou a teď zase řeči jak jak sotva bude LM

Reagovat
vladis271

kto písal, že city preženeme? Dnešná výhra by nič nezmenila s ich tohtoročnou formou, obranou etc...

Reagovat
iamek

Solidně zapomínas co chceš

Reagovat
vladis271

tak to vy útočíte na titul s 12. najlepšou obranu ligy.

Reagovat
pingla

Evropská liga volá

Reagovat
avicii

Alisson City ale zaslúžene, titul im už asi neunikne

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson a Kolar made my day Prrj nejlepší tym světa Tak cus zas za 30 let

Reagovat
papos182

Okamzite stahnout Kariuse z hostovani!

Reagovat
kaja900

Alisson hra nohama asi není jeho přednost.. v takhle důležitým zápase na to takhle kálet..

Reagovat
Diskostu

na Edersona no

Reagovat
Bandita_Harry

Práveže je, spravil proste chyby

Reagovat
diastan

FODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEn

dejte mu už GB

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola riadna facka pre chamtivých Yankees, ak by sme nedali ani top 4 . Thiago totálne tragické výkony posledné zápasy, takmer všetci alibisti a bez formy...

Reagovat
mithro

wau

Reagovat
mithro

ale teda mohol to chytit, bola to bomba ale na neho

Reagovat
Luc-Luc

Foden hmm

Reagovat
stiflerovamama

slušný trapas

Reagovat
iamek

Henderson

Foden

Reagovat
Mimalu

Alisson je totálně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola riadna facka pre chamtivých Yankees, ak by sme nedali ani top 4 . Thiago totálne tragické výkony posledné zápasy, takmer všetci alibisti a bez formy...

Reagovat
Registrujisejenproto

a tobě taky asi ujebalo s tim Thiagem lepšího hráče v záloze LFC nemá.

Ale všímám si toho dlouhodobě, vždy si někoho vybereš a to je pro tebe dement, nezávisle na skutečných výkonech.. naposledy to byl Jota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jotovi som neveril, že sa presadí, po kvalitných výkonoch ma presvedčil o opaku, ostatné ani nekomentujem, keďže píšeš sračky .

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago není vůbec u ničeho, zpomaluje hru. Je to problém i když je umělecký dojem vždy vysoký.

Reagovat
Beči

To není jen Thiago, katastrofálně hraje momentálně celý tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítaj si poslednú vetu .

Reagovat
Beči

Máš recht, nedočetl jsem jí

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Kluivert9

Hoďte tam ručník

Reagovat
stiflerovamama

lepší brankár by to chytil

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
stiflerovamama

Allison má otras mozgu ?

Reagovat
Tolstobik

Foden je top

Reagovat
montaigne33

City hrají parádně v 2.pol. Jdou si pro další titul...

Reagovat
EXoRcIsT

dost im pomohlo ked im zacal Liverpool nahravat na goly

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

Reagovat
Beči

Reagovat
avicii

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Že já to před tou Salahovou penaltou vůbec zapínal...

Reagovat
Front hell

Rozdíl třídy

Reagovat
Kincl

Dejte jim bůra

Reagovat
eliskafan

Live už je stejnej odpad jako Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Spiny v červenem uz neunasi Tak cus za 30 let

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Miguel19

Mendy, Azpilicueta, Rudiger, Christensen, James, Jorginho, Kovacic, Chilwell, Mount, Werner, Giroud.

Reagovat
Kovi81

3 stoperi na Sheffield Christensen misto Zozmy totalni hnus

Reagovat
Greny

Za mě je to šílené defenzivní .... Máš k dispozici hráče jako Odoi, Abraham, Pulisic, Ziyech a hraješ toto....

Reagovat
Kovi81

Strašná mrdka

Reagovat
Talker

Tak Tuchel chce hrát na nulu vzadu, což je celkem pochopitelné - Lampard řešil situaci absence DM tím, že tam rval Kanteho. Tuchel to řeší tím, že tam dá dalšího stopera.

Každopádně když už na 3 stopery, tak bych preferoval v záloze Mounta místo Kovačiče.

Reagovat
Greny

Na nulu vzadu proti letos tragickemu Sheffieldu ... Ne díky...až to budeme v 80 honit aspoň na 1:0

Reagovat
Bandita_Harry

Prehrali sme si to sami, škoda

Reagovat
mimi_united

Mohli by toho psychopata vyhodiť

https://media.balls.ie/uploads/2013/09/klopp.gif

Reagovat
oli9

Proč? Ja bych se soustředil na Oleho radši

Reagovat
vladis271

prečo? A čo sa do nás staráš? Užívaj si vašu tohtoročnú jazdu za titulom.

Reagovat
Neutron

hlavne, ze o titule ste tu v hufoch hovorili hlavne vy

Reagovat
smazaný uživatel

pozri ho, smradlava potkanica vylezla z dery

Reagovat
stiflerovamama

Je to možné s tým Firminom ? On snáď stratí každú loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju že by jsme na tom psychicky byli někdy hůř. Ty zraněni, špatná koncovka, chyby v obraně a rozhodnutí sudích nás totálně pohřbili

Reagovat
vladis271

Všetky sracky sa zhutnili do tejto sezóny. Tam je mimo formy každý. Až do dnešného večera by som Allisona označil za jasného a jediného kandidáta na LFC player of the season. A vlastne on ním aj bude ak bol toto len ojedinelý blikanec.

Ale mimo je aj náš systém, prechodová fáza je strašná, riešenie koncovky otrasné. Vpredu hrá útok bez záujmu, pomaly, všetci sú vyšťavení.

Reagovat
Frantszek

Liverpool- Alisson City 1:4

Reagovat
papos182

Vyhral zaslouzene lepsi. My se musime soustredit na TOP4, ale bude to tezke.

Reagovat
Svatej

Tuchel asi porad nezna svy hrace. Pozitivni je, ze staci uz jen jedna dve zmeny a mame na hřišti to nejodpornější slozeni hráčů.

Reagovat
Kincl

Arsenal prohra, United remíza a City výhra, tento víkend je z fotbalového hlediska skvělý

Reagovat
Beči

Dnes až na tu dobrou pasáž od 20-té minuty do poločasu opět velmi podprůměrný výkon.

A k Alissonovi ani moc nevím, jak se vyjádřit, nechápu to. Byly to dvě naprosto viditelné a přehledné situace, nedokážu pochopit, jak se mu to mohlo stát.

Každopádně i kdyby se to nestalo, tak by Citizens vyhráli, zasloužená výhra.

My jsme na to psychicky očividně hodně špatně, navíc se letos sešli i další faktory, jako zranění několika klíčových hráčů. Budeme rádi, když udržíme TOP 4.

Každopádně doufám, že další zápas dopadne lépe

Reagovat
Greny

Leicesteru chybí Vardy a budou se šetřit na Slavii tam to bude jen. 3:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

naprosta parada, vytreli jsme s nima jak s hadrem na zem skoda Ruben jeste asi nezna Salaha , je jasny ze jakejkoli mensi dotek a okamzite pada , mohla byt dalsi nula

Reagovat
Beči

Salah to přihrál, to bezpochyby, ale za ruku ho tahal, takže penalta tak nebo tak jasná. U vás to zase těžce přihrál Sterling, nemají se Salahem co vyčítat.

Reagovat
t0mmy33MCFC

j byly obe penalty soft , ale Gundo ju aspon nedal

Reagovat
vladis271

by som čakal, že Sterling ho na tréningoch na Salaha pripraví

Reagovat
Liquid

Reagovat
Jackmaker1989

Zatiaľ sa mi páči ako Tuchel točí ten vrch, to som nečakal i keď ten prečo Ziyech nehrá netuším.

Reagovat
Visca el barca

Liverpool se po 2-3 letech vrací tam kde 30 let byl?

Reagovat
MCFC_8

Fantazia! Ruben spravil chybicku pri tom diverovi, ale nevadi...dolezity je vysledok, sladke vitazstvo...len nic nepodcenit a ist od zapasu k zapasu...dalsie 2 ligove doma Spurs a potom na Arsenale

Reagovat
vladis271

behá vám tam sterling a idete hovoriť o diveroch

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sterling se naučil padat v Liverpoolu a bohužel mu to zůstalo.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak Sterling i kdyz si nabehl tak byl opravdu podrazen, Salah spadl sam po lehkem zatahani ale spis jsem cekal ze Ruben dostane cervenou, ale asi ze tam byl Stones jeste ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je už pravidlo, že se netrestá dvojitě, červenou a penaltu nemůžeš dostat

Reagovat
t0mmy33MCFC

To neni pravda, dava se porad pokud jde napr uplne sam na branu ... viz Bednarek vs United

Reagovat
iamek

+ Luiz stejne kolo

Reagovat
Mimalu

dneska jsme mohli mít úplně v klidu domácí modré dresy a ne tyto pyžama

Reagovat
John Obi Mikel

Proč hrajem v bílém? Však to s tím Sheffieldem splývá.

Reagovat
Matić

Kde to ten Rudiger běžel teďka. Klika že z toho nebyl gól

Reagovat
Talker

Chytrá volba se sestavou od Tuchela, možná bych přihodil ještě Alonsa/Zoumu na hrot. Přece jen, letos nám skorují jen obránci.

Reagovat
Mimalu

VAR

Reagovat
Svatej

Ty penalty jsou cimdal vic smesny...

Reagovat
Talker

Ty vole, co Chilwell dělá poslední týdny... Jak vstoupil do sezony skvěle, tak teď dělá blbosti.

Reagovat
Svatej

Ted pri tom rohu zas... Co to krucinal předvádí

Reagovat
John Obi Mikel

Alonso základ.

Reagovat
Mimalu

prvních 20 minut slušná bída

Reagovat
John Obi Mikel

Chybí Silva.

Reagovat
hitZor

Spíš chybí tak tři nebo čtyři další Mountové.

Reagovat
Svatej

A ofenzivní kvalita.

Reagovat
Matić

To je strašnej fotbal z naší strany. Na to, jak to šlapalo v minulém zápase, kde byl pohyb, tak dnes to je hrozně statické. Plus nesmyslný výběr sestavy na 5 obránců proti poslednímu týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho dnes výkon ala Bakayoko.

Reagovat
John Obi Mikel

*Bakayoko bez silových soubojů

Reagovat
Whitemedia

Na Jorginha se někdo rozběhne a on je v hajzlu, to je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Tento systém dnes nefunguje, Sheffield zahustili střed a je to v prdeli. Chce to změnu.

Reagovat
Mastný Chobot

Ako bratři hovorievaju, to je hrozna bramboračka

Reagovat
Mastný Chobot

A nedokazem si predstavit, ze Werner niekedy da gol

Reagovat
Whitemedia

a nebo dá normální první dotyk s míčem

Reagovat
Svatej

Tohle je od tebe hrozně milý, ale on je zakrikuvzdornej.

Reagovat
Mastný Chobot

Toto nebolo zaklinaldo, to si naozaj myslim

Reagovat
Svatej

Hmmm ale je videt, ze jsi delal, co jsi mohl

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem zkoušel minule a nic.

Reagovat
Greny

Je to hrozná holomajzna

Reagovat
Mastný Chobot

este krajsie slovo

Reagovat
John Obi Mikel

Aby tu nevznikla Tuchelomajzna.

Reagovat
Greny

Ono to lepší nebude když bude na hřišti sedm spíše defenzivních hráčů a dva ofenzivní plus Werner

Reagovat
Muffi

Tohle byl schopný postavit i v PSG, kde měl kvalitu na své straně mnohem výrazněji.

Reagovat
Greny

Já vím proto jsem nebyl a nejsem z jeho příchodu nadsen

Reagovat
off-olda

Odoi, Ziyech okamžitě na plac.

Reagovat
Mastný Chobot

Chilwellovi tych 24 rokov neverim. Vyzera ze je o 10 rokov starsi odo mna, pritom je o rok a pol mladsi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je doprdele Chilwell pořád v offsidu

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo je stary

Reagovat
hitZor

Protože Kovačič zbytečně potřebuje tři dotyky s balonem, než mu to pošle.

Reagovat
Greny

Od příchodu Tuchela jsou standardky hrozny a nechápu proč to neroozehrava ty rohy Mount

Reagovat
John Obi Mikel

Protože minulé zápasy pod TT je Mount rozehrával a bylo to stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý roh

Reagovat
Mimalu

Mountíííííííííííík

Reagovat
John Obi Mikel

Goool. Kromě soupeře jste uspali i mě.

Reagovat
Matić

Reagovat
Greny

Werner hezká asistence..a Mount konečně z první zakonceni

Reagovat
Svatej

Potyyy

Reagovat
Talker

Mountík Konečně. I když teda z mého pohledu možná nejhorší zápas z jeho strany.

Každopádně strašná bramboračka 40 minut. Nechápu, proč hrál Mount celou dobu v jedné linii s Giroudem a Wernerem a nehrál mezi liniemi.

Tohle jde za Tuchelem, snad v poločase překope formaci, protože tohle nejde. Minimálně posunout Mounta níže nebo tam hodit někoho jiného místo Girouda (a ideálně vystřídat Jorginha, kolem kterého tam probíhá každý hráč.

Reagovat
Svatej

Uz ve 20 minutě jsem si vsiml, ze museli v Sheffieldu hodně sledovat, jak Mount hraje. Neustále do nej chodí tak, aby mu co nejvic ztizili to pouštění mice zady k bráně i jakejkoliv jinej směr. Ještě, ze to nenu zdaleka jeho jediná přednost.

Reagovat
Talker

Mně přijde, že ho vůbec nevyužíváme - půlku času strávil na ofsajdové linii a čekal na přihrávku za obranu od stoperů nebo od Kova/Jorginha. Což je nesmyslné. Tím byl kompletně zabitý a zároveň jsme měli problémy v záloze, protože to bylo na 2 hráčích.

Reagovat
spider_8

Ono tam to místo mezi liniemi prakticky není, Sheffield má tyhle prostory výborně ucpaný.

Reagovat
Muffi

Tohle jde za tebou a tím, jak málo o Tuchelovi víš

Viděl jsem vás 20 minut a to byla přesně jeho hra v PSG, lišilo se to jen soupeřem, kdy Sheffield hrál více pozičně, V L1 hrávali soupeři mnohem agresivněji. Hra Tucehlova týmu ale byla nudná úplně stejně.

I u slabých soupeřů hrál na defenzivní střed zálohy Gana-Marquinhos-Veratti a vepředu spoléhal čistě na to, co vymyslí Neymar, případně AdM. Za ten měsíc pod Pochem poslali veratti s Paredesem pomalu víc kolmých přihrávek než a celou dobu pod Tuchelm, kdy čekali, až si někdo pro ten balon seběhne a něco s tím udělá.

Reagovat
spider_8

Díky bohu za ten gól, snad nám v druhém poločase dost pomůže. Jinak to byla hrozná holomajzna, jediné nebezpečí od nás hrozilo z náběhů za obranu na krajích. V tomhle by byl dneska lepší CHO než James, protože ten prostě není tak agilní, neudělá tolik náběhů. Má sice dobrý centr, ale Giroud je dneska výborně pokrytý 3 stopery Sheffieldu. A myslím, že pochvalu si za tenhle poločas zaslouží Werner, byl hodně aktivní a nakonec udělal i gól.

Snad si to teď nepoděláme nějakou defenzivní kravinou (Andreasi, významný pohled).

Reagovat
vitasrp

Máme obrovský štěstí, tohle mohlo být úplně v pohodě ve dvacáté minutě 2:0 pro domácí a hodně by mě zajímalo, jak by se z toho ten celek hrabal. Prvních třicet úplná tragédie, tam jsme to utkání klidně mohli prohrát.

Jorginho úplně, ale úplně na ručník. V první půlhodince to od něj byl výkon na okamžitý vystřídání. Sheffield se s tím nesere, presuje, ale není rozlítanej, je pěkně organizovanej a najednou je Jorginho úplně v prdeli. Tam v jeho hře nefungovalo vůbec nic - přebrání míč pod tlakem, posunutí hry dopředu nebo dobrý pas za obranu - je mu 30 let a neukopne balón, z toho fakt pořád nemůžu. A směrem vzad je to tradiční pasažér, to je fakt úplně v prdeli, že jakmile je potřeba trochu hrát bez míče, tak to soupeř přes ten střed může docela pohodlně tahat.

Sheffield nám dobře zavřel Azpilicuetu, takže jsme nemohli snadno dostat míč do záložní řady a celkově nenechávali prostory mezi liniemi (s Mountem i Wernerem si v případě, kdy si seběhli, chodil jeden z těch stoperů).

Chybělo mi tam větší využití dvou akcí - když nás soupeř napadal a vytáhnul se, tak to prostě hodit dlouhý na hrudník Girouda a posbírat odraženej balón. Udělali jsme to jenom párkrát a nedopadalo to úplně špatně, klidně bych tuhle variantu volil častěji - ale teda Olivier se musí v té kombinaci na zemi zlepšit, tam několikrát odevzdal balón.

A taky bych využil tu kombinaci, kdy si podhrot seběhne do hloubky, vytáhne s sebou stopera, narazí zpátky na středního záložníka a do volnýho prostoru nabíhá křídelní obránce. To je pro soupeře velmi špatně bránitelný, navíc pokud by se nám podařilo několik takových akcí udělat, tak se ta hra může vyvinout tak, že stoper domácích přestane vystupovat a my budeme moci těžit z volnhéo hráče v prostoru mezi liniemi. Problém je ale v tom, že nám ve středu chybí hráč s kvalitním dlouhým pasem - Kova mě teda dneska překvapil a dvakrát tam dal hezký míč (ve třech případech ale zase balón příliš dlouho držel a pak dal balón až do ofsajdu), Jorginho tam zase tradičně nedokopne.

Jinak je teda potřeba se zlepšit, Chilwell byl hrůzostrašný a pak tam vykouzlil takovou předfinální přihrávku. Celkově to ale chce víc, protože tohle může Sheffield snadno srovnat.

Reagovat
Mike Litoris

Jorginho v okamžiku, kdy na něj běží hráč s míčem, fakt připomíná borce, co kope okres - čeká na patách a v okamžiku, kdy hráč probíhá kolem něj, udělá co největší rozkročení, aby se jakože pokusil o obranný zákrok a měl tím pádem na oko splněno. Vždyť tam stačí jen alespoň krátký vykrokování, aby toho hráče zpomalil a ten pak neletěl v plným běhu na obránce, což musí ve spoustě případů končit prohozením mezi nimi nebo jejich faulem.

Reagovat
Neutron

kurva Sheffield prehra s kazdym na svete okrem United

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt nikdo nevidí ty náběhy Wernera? Proč mu to doprdele nedají?

Reagovat
Mimalu

ne to se nestalo

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

To je tak neschopnej picus

Reagovat
Greny

Tak hlavně že tam má Tuchel sedm defenzivních hráčů....

Reagovat
Jackmaker1989

Rudiger, zbal sa a vypadni do piče!

Reagovat
John Obi Mikel

Rudiger.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger > Zouma

Reagovat
hitZor

Rudiger

Nebyl to ale náhodou offside toho hráče, co ho napadal?

Reagovat
spider_8

Ty vole, ještě že jsem to o poločase psal Rudiger čelem k Mendymu, ten má zářivý zelený dres a on ho nevidím v zorném poli

Reagovat
Talker

Rudiger Jako jsem rád, že hraje místo Zoumy. Snížíme nebezpečí ofenzivních standartek a ještě si dá nevynuceného vlastnáka...

Reagovat
blade115

Zas je fér říct, že do téhle chvíle hrál spolehlivě.

A btw, vážně vážně vážně se standardky píšou s "d"! Vlaječky nechme být, téma teď stejně nemá kdo mávat...

Reagovat
Whitemedia

Čekal jsem, že to ti dva komedianti začnou mrvit už proti slepicím, takže za mě překvápko.

Reagovat
off-olda

Ty vole já toho kripla nemůžu ani videt.

Reagovat
samson192

prečo nešiel on hosťovať namiesto Tomoriho...

Reagovat
vitasrp

Ten chlap měl dávno letět z klubu, na míči je úplně otřesnej, to se nedá

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta.

Reagovat
Svatej

Bravurní zakonceni Timo, bravurni!!!!

Reagovat
Mimalu

no aspoň že tak

Reagovat
Jackmaker1989

Môže mi niekto vysvetliť ako ten idiot toto alibisticky nezapíska priamo ale nechá sa opraviť VARom?

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho.

Reagovat
Matić

Já na něj mám takovou averzi a on si dá ještě vlastní gól.

Reagovat
Greny

Werner ale dneska hraje jeden z lepších zapasu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kokot, komentátor na Digi: "vyzerá to, že penalta to nebude" a to povie, keď Jorginho už drží loptu a brankár cúva na brankovú čiaru

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Svatej

Busby o tomhle jsme se bavili.... Hrac by ten mic nemel a udelal penaltu z niceho... To neni pecka...

Reagovat
ajouki

Ale tak on to takhle musel řešit, protože mu pod nohy skákal brankář. Přece nemůžeš povolit brankářovi, ať jde do souboje všemi prostředky a když si to útočník pod tlakem hodí do špatné pozice, tak to faul není.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Za me je to tesa v pohodě... Už tak ma útočník spoustu vxhod, je v pohybu, onma mic a zvolil mizerný reseni, nemel by z toho těžit, kdy to sam posere...

Reagovat
ajouki

Nechápu, proč by měl brankářovi projít takový zákok. Když to Werner vyřešil mizerně, nebylo nic jednodušší než mu nejít přímo pod nohy a nefaulovat. Ramsdale tam šel způsobem, že buď vezme míč nebo bude penalta.

Reagovat
Busby babes

sorry. ale je uplne fuk, jestli ma nebo nema utocnik z tveho subjektivniho uhlu pohledu nejake vyhody. Golman muze chytat rukama, to je zas vyhoda na jeho strane.

Reagovat
Svatej

popsal jsem to ještě dole ajoukimu trochu víc, tohle byla taková rychlovková reakce

Reagovat
spider_8

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

moc nevim, co tady rozporujes. Werner si pichne balon do prostoru a golman ho sestreli, balon vubec netrefi. Mozna by to Werner k balonu nestihl jako prvni, ale to je asi jedno. jak pise nic, kdyby mu golman neskakal pod nohy, tak by to ani nemusel resit.

Reagovat
spider_8

Reagovat
ajouki

Ještě se k tomu vrátím. Penalta je jasná záležitost. Zamýšlím se ale, jestli by neměl být potrestán i Werner, protože tam od něj bylo koleno/stehno do hlavy. On určitě mohl udělat mnohem víc, aby nedošlo k takto vážné kolizi s brankářem. Určitě nešlo o úmysl, ale shodneme se že to dohrál do brankáře s cílem pojistit penaltu.

Způsob dohrání byl od něj bezohledný vůči soupeři a možná by zasloužil i červenou za nebezpečnou hru.

Reagovat
Svatej

Mám teď konečně trochu čas a můžu trochu rozvést původní myšlenku, protože už tu reakci jsem psal během toho, co do mě hučela lepší polovička a já nejsem ten typ, co umí dělat dvě věci najendou, proto je ta věta psaná tak divně.

Pěkný point s tou nebezpečnou hrou, člověku se vybaví hnedka Hunt, kterej měl bejt poslanej ze hřiště, i když u toho bylo ještě horší to, že on míč neměl, chtěl jen ublížit.

Je zjevný, že ten názor, kterej mám, je menšinovej a tím pádem pravděpodobně špatnej, ale cítím povinnost si ho obhájit. Golman reálně může udělat co, že sebou plácne o zem a vykryje v podstatě všechny úhly pro přímý zakončení po zemi ve chvíli, kdy útočník udělá špatnej dotek a dostane míč nebezpečně blízko brankářovi.

V tu chvíli se ale golman dostává do situace, kdy v podstatě riskuje, že bude přehozenej, obehranej či jinak obskočenej a nebude mít šanci už jakkoliv zabránit útočníkovi vstřelit gol do prázdný (Naproti tomu má na výběr ještě z druhýho scénáře, kdy zůstane na nohou a je zvyšuje si tak šance na to, že případnou kličku i obhození vystihne za cenu odkrytých prostorů po zemi).

Chci tím říct že brankář si vybral jeden ze dvou nejvíc pravděpodobných scénářů, donutil Wernera udělat kličku, jenže ten ji posral a vysvobodil se tím, že si našel kontakt. On by reálně ten gól nedal. Vnímám to hodně podobně jako takový ty pověstný momenty, kdy hráč udělá jinýmu kličku, jenže ta i když je úspěšná, je příliš dlouhá na to, aby ji danej hráč před dalším protihráčem stihl, tak hodí hubu. Ten hráč si nezaslouží bejt odměněnej, dobře provedená klička neznamená dostat míč za zády protihráče, ale dostat sebe a míč za zády protihráče...

Reagovat
ajouki

Chápu kam tím míříš, ale nemyslím, že na to lze takhle nahlížet. To by ten zákrok od brankáře musel vypadat úplně jinak. Přímý střet proti obránci se také píská faulem. Něco jiného je navázání útočníka, kdy pak má k míči blíže obránce.

Je pěkné, že donutil Wernera ke kličce, ale bylo to za cenu penalty. Základní premisa totiž je, že Sheffield udělal obrovskou chybu a dopustil samostatný nájezd útočníka na brankáře. A nikoho v ten moment nezajímá, že brankář má jen omezené možnosti jak šanci minimalizovat. Nevím, proč by měl mít dovoleno tu šanci minimalizovat úplně nesmyslným zákrokem bez míče.

Reagovat
Svatej

Tak přesně jsem na to právě nahlížet nechtěl a to z jednoduchýho následujícího důvodu.

Už když jsem koukal x let zpátky na zápasy jsem si všimnul, že nějakej hráč místo fotbalovýho odehrání a případný ''férový'' ztráty míče sebou účelově fláknul na zem uprostřed hřiště, když byl v nesnázích, aby se tak vymanil z tlaku protihráčů pomocí faulu.

Byla to věc, kterou jsem v tý době viděl naprosto minimálně (narozdíl od pohádek, že dřív se vůbec nesimulovalo, mi příjde, že tohle padání uprostřed hřiště skutečně dřív nebylo zdaleka tak běžný). V tu chvíli jsem si řekl, že jestli si z toho hráči začnou brát příklad a vyženou to do extrému, tak se má fotbal v budoucnu na co těšit. Teďka jsou kvůli tomu někteří hráči naprosto neodebratelní od míče, protože tam, kde je selže technika, už motorika ne. Vytáčí mě sledovat na hřišti Kroose, kterej hodí hubu v podstatě pokaždý, kdy se k němu presující hráč jen přiblíží a obecně to tak okolo hráče vytváří dojem, že má dokonalou techniku a je skvělej pod tlakem, přitom to není pravda.

Teď si vem, že ve chvíli, kdy se víc a víc bude extremizovat tenhle případ, kdy hráč v podstatě bude vědět, že ani nemusí zakončovat nebo kličku skutečně provést správně, ale stačí mu jen míč dostat za hráče a najít si kontakt, zabředneme do toho bláta prvoplánovýho zákeřnýho hnusu ještě hlouběji. Tvoji definici faulu to bude splňovat i v budoucnu... Ti hráči by neměli dostávat další prostředky pro vstřelení branky, neměli by to mít lehčí než měli jejich předchůdci.

Jinýma slovama ten zákrok se mi nelíbí i sám o sobě, ale z velký části mám problém s tím, kam to povede. Vůbec si ani jeden nemusíme nalhávat, že i tyhle věci jsou součástí příprav. Tohle se reálně analyzuje a počítá se s tím..

Reagovat
ajouki

Víceméně s tebou souhlasím, ale tohle je dost jiný případ.

Třeba se mi líbilo, jak to rozhodčí nezbaštil Maguiremu a to jeho plácnutí nechal běžet. Možná to byl faul a minimálně by to kontroloval VAR. Nebral to tak ale automaticky, přesně z důvodů které píšeš. Tam si skutečně Harry zavařil, dostal se do nevýhodné situace, ze které by ho dostal pryč jen faul soupeře.

Když ti ale protihráč skočí pod nohy, tak to už akceptovat nedokážu. Útočící hráč nemusí fakt za každou cenu hledat řešení, které je v jeho neprospěch. Jen aby to po naprosto hloupém řešení od brankáře nebyl faul. Proč to takhle mamlas jako Ramsdale řeší? Vždyť špičkoví brankáři dávno přešli na jinou taktiku. Jsou na to rozbory, co je nejlepší aby nebyl vyloučen a minimalizoval šanci. Ramsdale není top brankář, takže to vyřešil špatně a výsledkem byla penalta.

Reagovat
Svatej

S tím Maguirem je to taky dost možná ten případ, kterej je v tuhle chvíli chvályhodně vyřešenej, ale to taky z důvodu, že to ''nově se tvořící'' pravidlo nemá svý pevný místo (jako dřív zmíněná vysvobozovačka kdekoliv na hřišti).

Chci tím říct, že co sudí nebaští dneska, nezbaští zítra ani pozítří (a my se mezitím můžeme plácat po zádech, že je fotbalovej svět v pořádku), jenže za dva roky už může bejt poměr těch rozhodnutí v prospěch útočícího hráče a bránícího totálně jinej, jakmile se tenhle způsob útočení bude hezky pomalým tempem standardizovat... Z toho mám hrůzu

Druhej odstavec mě trochu mate, ale řekl bych že ho chápu a obecně nemám s tvou sumarizací žádnej problém, protože ani já si nemyslím, že to provedl bezchybně. Sere mě ale to, že to svým způsobem posrali oba a přesto z toho jeden vyšel jako vítěz.

Reagovat
Busby babes

tak tohle je jeste vetsi bizar.

Reagovat
hitZor

Divím se teda, že Azpi nedostal žlutou za to, jak stál Friendovi přímo za zádama a koukal na ten monitor.

Reagovat
Miguel19

Werner zase otřesný řešení, ale nakonec z toho vyšel jako vítěz..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
spider_8

Mne prislo, ze to takhle chtel, on se vubec nekouknul do vapna, jestli tam nekoho ma

Reagovat
Jackmaker1989

Mimochodom, najlepšie na tom je, že keby ho ten brankár nesejme, tak ten Werner to zase zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

no nesejme, sejmutý byl ve finále spíš gólman kterého Werner málem knockoutoval kolenem

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré střídání. Giroud celý zápas k hovnu a Chilwell je totálně z formy.

Reagovat
Talker

Spíš měl jít dolů Jorginho, ten je na hřišti k hovnu a hrozí, že se přes něj někdo trhne a půjde sám proti obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš i jiný názor než Jorginho je nahovno?

Reagovat
Whitemedia

Snad ne.

Reagovat
Talker

V minulých zápasech byl dobrej, ale dneska je to tragédie, co ti na to mám říct.

Reagovat
mesyas

určitě nemá, protože on je z větší části hraje fakt na hovno a pdoobný názor bude mít víc fanoušků

Reagovat
Jackmaker1989

Inak fakt zaujimavá sezóna. Po tej sérii katastrofalnych výsledkov a v základe s toľkými hráčmi mimo formy môžeme po tomto zápase byť teoreticky úplne v pohode v hre o TOP4.

Reagovat
spider_8

To budeme i kdybychom prohrali.

Reagovat
fajdax

Hned jsem si po tom vlastnaku vzpomněl na ten gól co si dal Arsenal ve finále tuším League cupu někdy před 10 rokama

Reagovat
Whitemedia

Jasný, vysírá mě Jorginho s Rudigerem a Tuchel mi musí ještě přidat..

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, jak hrál Chilwell, tak ho čekej příště v základu.

Reagovat
Whitemedia

Hrál na pohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál

Reagovat
spider_8

Ted muzete teprve rikat, ze je to defenzivni

Reagovat
John Obi Mikel

Ten ať už radši nestřílí.

Reagovat
hitZor

Radši bych neseděl poblíž okna, aby ten balon nedoletěl z Anglie až sem a netrefil někoho z nás do hlavy

Reagovat
John Obi Mikel

Už jej jdu vyhlížet.

Reagovat
Mimalu

to fakt budeme betonovat proti Sheffieldu?

Reagovat
Svatej

To jako vazne mame na hřišti dva ofenzivní hrace? To si dělá prdel?

Reagovat
off-olda

Tuchel se zesral?

Reagovat
Greny

Být víc jak tři střídání tak tam půjde ještě Zkoumá za Mounta

Reagovat
Greny

Zouma

Reagovat
Mimalu

ani žlutá

Reagovat
hitZor

To byla dost pěkná oranžová

Reagovat
Whitemedia

To, co máme momentálně na hřišti, je naprosto zvrhlé

Reagovat
Mikesh

Tvl nechápu jak s takovým materiálem můžete hrát takovou sračku prostě..

Reagovat
Whitemedia

S materiálem, co nám momentálně pobíhá po hřišti? Úplně v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Představ si zápas tak nudnej a urazlivej, ze dokonce i neuzvanenejsi fanousci nic průběžně přestali cokoliv psát... To je fakt hroznej fotbal s příšerným obsazením.

Reagovat
Svatej

To slovo "nic" tam je špatně... Asi patří za větu ,,co si z tohohle zápasu odnáším?" Kterou jsem uz ani nemel energii napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby naši záložníci uměli aspoň trochu dát finální balon, tak dáme co zápas to dva goly navíc. Hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Pak by ještě naši ofenzivní hráči museli umět zakončovat

Reagovat
gazza62

Žlutá maximálně za ten řev .Chorvat se tam svalí a řve jak pavián.Za 30 sekund vyskočí a běhá jak srnka.Již chápu ,že se dnešním fotbalistům říká pokérovaní ,nagelovaní cukroušci .Ty buzerantské LGBT pásky k nim pasují.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž zpátky na novinky psát takové sračky.

Reagovat
Koubic_

Reagovat
John Obi Mikel

Tpč. Už jsem se bal, že bude druhá Slavie.

Reagovat
Svatej

Mendy

Reagovat
Matić

Hrůza. Ještě že je konec

Reagovat
spider_8

Zajímalo by mě naše xG dneska, to bude tak 0,5

Reagovat
vitasrp

1.48, z čehož zhruba 0.76 dělá ta penalta.

Reagovat
spider_8

Ok, to je ještě milosrdné. Pravda, byly tam nějaké zblokované střely z dobrých pozic.

Reagovat
EXoRcIsT

Nikdy nepochopim preco preberaju trofej majtelia To ako keby MU vyhrali LM a tam stal stary Glazer a zdvihal trofej nad hlavu

Reagovat
EXoRcIsT

*ups vedla

Reagovat
Unique

Jak hrál Odegaard? Může mi někdo poreferovat? Díky.

Reagovat
kris_kros
Reagovat
smazaný uživatel

Leeds XI: Meslier - Ayling, Struijk, Cooper, Dallas, Phillips, Alioski, Raphinha, Klich, Harrison, Bamford

Reagovat
pingla

Dle Livesportu chybí CP celá jedenáctka a více než půlka je ze základu, tohle Leeds musí zvládnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele