Premier League - preview 19. kola

28.12.2015, 08:35, aktualizováno 30.12.2015, 08:56
Previews
Středeční program anglické nejvyšší soutěže nás zavede do Sunderlandu, kde místní celek přivítá Liverpool. Ten potřebuje uspět, načež by se mohl posunout na úroveň pohárových příček...
Sunderland AFC - Liverpool FC  (středa 20:45)
Vůbec poslední zápas Premier League v kalendářním roce 2015 obstarají ve středeční pozdní večer Sunderland s Liverpoolem. Jasným favoritem budou hosté, ovšem právě proti papírově slabším soupeřům mají letos Reds ty vůbec největší problémy.

Napůl hrdinou, napůl vyvrhelem se v minulém kole stal liverpoolský útočník Christian Benteke. Letní posila z Aston Villy za částku přesahující třicet milionů liber nejprve vsítila jediný gól zápasu proti tabulkovému lídru z Leicesteru, ovšem v samém závěru se Bentekemu podařilo zahodit samostatný únik na prázdnou branku, kterou střežil pouze jediný obránce soupeře. Belgický reprezentant tak zůstal na bilanci jedné branky za posledních sedm utkání. Nyní by si však svou bilanci mohl vylepšit, vždyť obrana Sunderlandu letos inkasovala již sedmatřicet gólů.

"Bavil jsem se před pár dny s manažerem o tom, jak se můžu zlepšit a co ode mě očekává," popisuje Benteke rozhovor s Jürgenem Kloppem. "Byla to dobrá konverzace, taková ‚chlapská‘. Věřím, že to dopomůže mi i celému týmu. Jsem stále ještě mladý hráč a chci se učit novým věcem."

"Myslím, že budu muset více běhat a být k dispozici spoluhráčům," pokračuje Benteke. "Už proti Leicesteru jste mohli vidět, že jsem jeho (Kloppovým) pokynům porozuměl a teď v tom chci pokračovat. Je to pro mě ten správný manažer, co se mého vývoje týče."

Bentekemu navíc v minulém kole odpadla i konkurence v podobě spoluhráče z národního týmu Divocka Origiho. Ten si totiž přivodil svalové zranění a bude nyní přinejmenším pár zápasů Liverpoolu chybět. Mimo hru zůstává také věčný lazar Daniel Sturridge a v absenci pokračuje i trio James Milner, Jordan Rossiter a Martin Škrtel. Do hry se naopak vrací Jordon Ibe.

Sunderlandu už notně hoří pod nohama, přestože se nacházíme teprve v polovině sezony. Black Cats totiž figurují na předposlední příčce a na záchranu jim chybí celých sedm bodů. Proti Liverpoolu nemůže manažer Sam Allardyce počítat s kapitánem Johnem O’Shea, stejně jako Sebastianem Larssonem i Younesem Kaboulem.

Naposledy Allardycova družina podlehla Manchesteru City drtivě 4:1 a někdejší kouč West Hamu chce ve svém týmu především probudit správného týmového ducha. "Nehráli jsme proti Manchesteru City nejlépe, od svého týmu přitom očekávám každé kolo jenom to nejlepší. Chci po nich, aby se k tomu vybičovali, a nepřipouštím žádné výjimky. Jde mi hlavně o konzistenci, protože jenom ta nás může dostat ze současných potíží."

"I Liverpool se dá porazit, což nám ostatně ukázal nedávno Newcastle," upozornil Allardyce na úspěch lokálního rivala Black Cats před pár týdny. "Ale jenom pokud nastavíte správný herní plán a dokážete jím soupeře frustrovat. Mají ve své hře slabiny, kterých jde využít."
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, Coates, O'Shea, Van Aanholt - M'Vila, Cattermole, Rodwell - Johnson, Fletcher, Borini
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Sakho, Moreno - Henderson, Can - Lallana, Coutinho, Firmino - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 4.00 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Manchester City  (úterý 20:45)
Nabitý program vánoční Premier League dospěl ke svému vrcholu. Většina utkání už byla sice odehrána, ale na ten největší šlágr si museli fanoušci počkat na úterní večer. Do Leicesteru totiž přijede Manchester City a půjde o souboj celků, který rozhodne o tom, kdo vyhraje "podzimní" část ligy a zároveň stráví na čele přelom roku.

Foxes i Citizens mají výhodu, že místo dvou dnů od Boxing Day čekají na svůj souboj o den déle. Výhoda je to především pro příjemné překvapení z Leicesteru, které pod vedením Claudia Ranieriho nepřestává udivovat pohledností i účinností svého fotbalu. Po porážce v Liverpoolu však evidovali drobné šrámy obě hlavní hvězdy - Riyadu Mahrezovi i Jamiemu Vardymu by 24 hodin navíc mělo stačit k uzdravení.

Oba bijci vyšli v utkání s Liverpoolem naprázdno, což se jim v letošní sezóně ještě nestalo! Na utkání, v němž ani jeden z těchto hráčů nedal branku, se musíme vrátit do poloviny května, kdy Foxes bezgólově remizovali v Sunderlandu. Právě jejich přínos, budou-li stoprocentně fit, by mohl být jazýčkem na vahách těžkého duelu v Manchesterem City.

Právě onen duel s Liverpoolem na Boxing Day by mohl předznamenat určitý pokles ve výkonnosti, ať už co se týče sebevědomí nebo euforie, na jejíž vlně se Leicester celý podzim veze. Kdyby prohráli i zápas s Manchesterem City, jejich akcie by rapidně poklesly.

Svěřenci Manuela Pellegriniho budou v zápase mírným favoritem, a kdyby zvítězili, mohou se dostat na první místo tabulky a Lišky posunout místo sebe až na pozici číslo tři (článek byl psán před zápasem Arsenalu s Bournemouthem). Citizens jsou na koni po jasné výhře nad Sunderlandem 4:1, kterou režíroval fantastický Kevin De Bruyne.

Velkou nepříjemností je však nové zranění Vincenta Kompanyho, jenž se v onom utkání vrátil na trávník, ale po devíti minutách z něj odešel s bolavým lýtkem. Belgický stoper je přitom zcela stěžejní součást defenzivy, bez níž obrana City dlouhodobě nefunguje. Jeho start je prakticky vyloučen, i když jiskřička naděje stále žije. To však neplatí pro Zabaletu a Nasriho.

Ve vzájemných zápasech je úspěšnější Manchester City, který Leicester porazil ve všech čtyřech posledních měřeních sil - od Premier League, přes FA Cup až k ligovému poháru. Foxes naopak triumfovali naposledy před 12 lety, což je však způsobeno i tím, že mezi lety 2004 a 2011 spolu týmy ani jednou nehrály.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, King, Kanté, Albrighton - Okazaki, Vardy
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov - Delph (Sterling), Fernandinho - De Bruyne, Touré, Silva - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 4.00 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Swansea City  (pondělí 16:00)
Crystal Palace pokračuje v sérii bez prohry i po vánočním shonu a potvrdit svou překvapivou pátou příčku bude chtít proti hráčům Swansea, kteří sice řeší opačné otázky s jediným bodem náskoku před sestupovými příčkami, dvě domácí představení v druhé půli prosince však ukázaly, že by se mohlo blýskat na lepší časy.

Po odchodu Garryho Monka sahaly Swans po bodech už na půdě Manchesteru City, dočasný manažer Alan Curtis ale slavil až na Liberty Stadium. Hvězdou byl přitom brankář Łukasz Fabiański, který letos prvně uhájil dvě čistá konta v řadě a výrazně tak pomohl impotentnímu útoku, jenž v pěti kolech skóroval pouze dvakrát. Sung-Yueng Ki svou trefou proti Baggies zařídil první domácí úspěch od srpna a i na něm teď bude odvrátit hrozbu čtvrté porážky v řadě na hřišti soupeře - to se Swansea naposledy "povedlo" při svém vstupu mezi anglickou elitu v roce 2011.

V Selhurst Parku je poslední dobou podstatně lepší ovzduší, vždyť pět ligových zápasů bez porážky minulou sezónu Eagles vůbec nezažili, ostatně jako tři domácí vítězství v řadě, od kterých je momentálně dělí nejbližší duel. Tři roky bez úspěšného zakončení kalendářního roku se pokusí porušit i díky jasně větší pohodě v útoku a zároveň takřka bezchybné obraně, ta neinkasovala ze hry ve třech předešlých kolech.

Právě třikrát za sebou si Swans vezly z tohoto stadionu všechny body, což zatrhl až Alan Pardew a v posledním utkání minulé sezóny zajistil vítězstvím rekordní počet bodů Crystal Palace. Výrazně lepší celek tehdy uspěl díky zásahu Chamakha, jenž by se v pondělí mohl v současném ročníku prvně objevit v základní sestavě. Naopak Alan Curtis nemá v týmu ani jediného ze čtyř střelců ze vzájemných klání v rámci Premier Leauge.

Zároveň ovšem nemusí měnit úspěšnou sobotní sestavu, dá se ale očekávat, že někteří hráči budou odpočívat. Tím nejpravděpodobnějším se zdá být Rangel, kterého by na kraji obrany mohl vystřídat Naughton. Pardew vyhlásil, že jeho svěřenci mají schopnosti napsat druhou kapitolu v Evropě. Ta první přitom nemá zrovna zajímavý děj - odehrává se roku 1998 v Samsunsporu, kde orlí putování Pohárem Intertoto bez zápletky rychle končí. Na to, zda se Crystal Palace vydá na svou druhou cestu, budeme hledat odpověď ještě několik měsíců, momentálně je jisté, že si v pondělí nezahrají zranění Bolasie s Wickhamem a novopečený otec Chung-Yong Lee.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré, Jedinak, McArthur, Zaha, Cabaye, Puncheon, Chamakh
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Naughton, Fernández, Williams, Taylor, Cork, Ki, Routledge, Sigurdsson, Ayew, Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Stoke City  (pondělí 16:00)
Souboj dvou úspěšných celků z Boxing day nabídne odpolední zápas mezi Evertonem a Stoke City. Zatímco domácí ukořistili vítězství proti Newcastlu dramaticky takřka v poslední možné vteřině, jejich soupeř si vyšlápl na tápající Manchester United pohodlnou výhrou 2:0.

Hrdinou onoho napínavého závěru na hřišti Magpies se stal Tom Cleverley, a tak přišel správný čas na orodování jeho spoluhráčů za novou šanci v národním týmu. Cleverley během své dřívější štace v Manchesteru United stihnul nakouknout do anglické reprezentace hned třináctkrát. S úspěchem však příliš nepochodil - jeho matné výkony dokonce před dvěma lety iniciovaly petici fanoušků, aby už víckrát v nominaci nefiguroval. Nyní po stabilizování svých výkonů v Evertonu cítí šestadvacetiletý záložník novou šanci.

"Vím, že jsem zaujatý ve prospěch svých spoluhráčů, ale věřím, že budu mluvit za spoustu z nich z naší kabiny, když povím, že Tom by měl být v nároďáku - alespoň na základě momentální formy," vyjádřil Cleverleymu podporu další reprezentant Albionu z kádru Toffees John Stones. "Hraje teď strašně dobře. Někdy se hráčům nepoštěstí dostat další šanci dostat se na soupisku, ale jsem si jistý, že by z jedné takové byl nadšený."

Stonesův pochvalný komentář přiletěl po zápase s Newcastlem, který Tom Cleverley rozhodl jediným gólem utkání v tak pozdní době, že se už ani nepokračovalo. Everton tak poskočil na deváté místo v tabulce, pouhé tři body za skomírající Manchester United. Manažer Roberto Martínez se na zápas se Stoke těší: "Uvidíme dva týmy, které jsou oba stavěné na střílení gólů a nachází se zrovna v dobrém rozpoložení, co se víry a sebevědomí týče."

"Mají v sobě hodně kreativity, zdravou aroganci a myslím, že to bude velmi otevřený zápas, v němž se oba týmy budou spíše snažit o zisk tří bodů než jen nějak přežít zápas bez úhony," dodal Martínez na adresu Stoke.

Hrnčíři jedou na Goodison Park s vědomím, že další vítězství je posune do horní poloviny tabulky. Everton zde sice prohrál jen jedinkrát, ovšem Mark Hughes věří, že se současným sebevědomím po skalpu United mohou jeho hráči pomýšlet na cokoli. "Hrajeme teď dobře, takže se máme na co těšit," začal optimisticky Hughes, který už na Brittania Stadium zvládl v letošní sezoně porazit oba favority z Manchesteru i obhájce titulu Chelsea.

"Na Everton se kladou nároky jít dopředu a hrát útočně, což by nám mohlo hrát do karet," pokračoval Hughes, jenž se dále vyjádřil k zdravotní situaci svého kádru. "Xherdan (Shaqiri) bude v pořádku, Geoff (Cameron) cítil mírné napětí, ale doufáme, že se do pondělka stihne dát do pořádku. Glenn (Whelan) v poločase neměl v pořádku lýtko, tak jsme ho raději stáhli. Bylo to správné rozhodnutí."

Evertonu se vrací do sestavy Steven Naismith a blízko nástupu na hřiště je také čtveřice Jagielka, Oviedo, McCarthy a Pienaar. Vzhledem k tomu, že s Newcastlem Martínez ponechal mimo základní sestavu např. Deulofea či Koného, měli by domácí působit relativně svěžím dojmem, přestože půjde o jejich další zápas v rozmezí dvou dnů.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Funes Mori, Baines - Barry, Cleverley - Deulofeu, Barkley, Koné - Lukaku
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, van Ginkel - Shaqiri, Afellay, Arnautović - Bojan
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.70 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Aston Villa  (pondělí 16:00)
Ve Villa Parku mnoho důvodů k radosti o svátcích nebylo, ač výsledky z poslední doby jsou prvními malými krůčky k odvrácení historické ostudy. O druhé ligové vítězství ještě před koncem roku navíc přijíždí na oblíbený stadion, který třikrát v řadě vykradli. Norwich však body z vlastní půdy rozhodně nedává zadarmo.

Je sice pravda, že naposledy odjížděli s prázdnou hráči Swansea, proti Arsenalu a Evertonu ale vždy dokázal zareagovat na úvodní branku a zachránit cenný bod. Právě Labutě jsou ovšem jediným celkem, který nedokázal Ruddyho či Rudda překonat, což při čtyřech trefách za pět domácích představení dělá Kanárkům značné potíže. Hostům by pak mohlo stačit precizní hlídání rohových kopů, pouze jediný gól z toho mála totiž slavili domácí po jiné situaci.

O neslavných rekordech Villans už toho bylo napsáno hodně, Carrow Road by pak mělo být záchranným lanem k ukončení černé série. Minulé tři soutěžní návštěvy byly vždy úspěšné, problém by se však mohl skýtat ve střelcích sedmi branek, v prvním týmu totiž figuruje už pouze Gabriel Agbonlahor a ani ten není v oblibě francouzského lodivoda. Ještě o něco hůře je pak na tom Libor Kozák, který obstaral poslední vítězství v Norwichi. Ten tak dozajista dychtí po vylepšení bilance jediného vítězství z předchozích dvanácti setkání.

Zvláště pak, když Rémi Garde přes své postoje, jež často nekorespondují s myšlenkami fanoušků, stále čeká na premiérový úspěch na anglickém poli. K dobru se mu ovšem počítá, že poslední dva výjezdy na horkou půdu Southamptonu a Newcastlu alespoň neprohrál a remízou navázal i na Boxing Day proti West Hamu. Gólově nejméně potentní družina tak vyšla brankově naprázdno jen v jediném z pěti posledních zápasů, na čemž má největší podíl Jordan Ayew s pěti zásahy v devíti kolech.

Po čtyřech letech slavit konec roku vítězstvím by měl domácím pomoci i Hoolahan s O'Neilem, kteří po Vánocích odpočívali, a na rozdíl od Matta Jarvise by se mohl ukázat i Andre Wisdom. Hostům bude po sobotním zranění chybět Carlos Sánchez, naopak zpátky na trávník by se po čtyřech absencích mohl vrátit kapitán Micah Richards.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Martin, Bennett, Bassong, Olsson, O'Neil, Tettey, Redmond, Hoolahan, Brady, Mbokani
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Okore, Lescott, Bacuna, Westwood, Gueye, Gil, Veretout, Gestede, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Tottenham Hotspur  (pondělí 16:00)
Další malé londýnské derby má před sebou ve velké formě hrající Watford. Nováček nejvyšší soutěže pokračuje ve skvělých výkonech a po zostuzení Liverpoolu a remíze ze Stamford Bridge se nyní chystá obrat o body další klub s nejvyššími ambicemi. Tottenham však v letošní sezóně na rozdíl od zmíněných celků podává konzistentní výkony a rád by se dotáhl na nejlepší trojku.

Oba zítřejší soupeři patří k příjemným překvapením právě probíhajícího ročníku a dobrých výsledků by nedosáhli bez gólů svých elitních útočníků. Odion Ighalo skóroval již v pěti po sobě jdoucích zápasech a jen o dvě trefy méně než on (tedy 11) má na svém kontě Harry Kane, ačkoliv se po loňské životní sezóně rozjížděl trochu pomaleji.

Svěřenci Mauricia Pochettina půjdou do zítřejšího duelu v roli mírného favorita a to i kvůli tomu, že od prvního kola, kdy podlehli Manchesteru United, na venkovním hřišti neprohráli. Pro Spurs mluví i historie - jelikož se Hornets poměrně dlouhou dobu potáceli v nižších soutěžích a s Tottenhamem se tak příliš často nestřetávali, datuje se jejich poslední vítězství ze vzájemného souboje na rok 1994. To ještě jeden z největších objevů této sezóny Delle Alli ani nebyl na světě.

Manažer Watfordu Quique Sánchez Flores, který byl za svou přestupovou politiku v létě často terčem kritiky, si nyní musí mnout ruce - nejenže se jeho tým jakožto nováček drží poblíž pohárových příček, momentálně se navíc nemusí při tvorbě sestavy nijak omezovat, seznam zraněných je totiž zcela prázdný a k dispozici bude i Nathan Aké, jenž na Boxing Day proti svému mateřskému klubu nemohl nastoupit.

Příliš starostí v tomto ohledu nemá ani Mauricio Pochettino, jemuž schází pouze Kamerunec Clinton N'Jie. Potíže s kotníkem trápí Mousu Dembélého, o jehož startu se rozhodne až v den utkání, a alespoň mezi náhradníky už by se měl posadit uzdravený Ryan Mason.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké - Watson, Capoue - Abdi, Deeney, Jurado - Ighalo
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Bromwich Albion - Newcastle United  (pondělí 16:00)
Již pět zápasů čekají na vítězství hráči West Bromwiche Albion a kvůli tomu se v tabulce propadají. Z tohoto důvodu můžeme jejich duel s osmnáctým Newcastlem označit za záchranářský souboj. Magpies po několika dobrých výsledcích v domácím prostředí nestačili na Everton, když inkasovali až v samém závěru utkání.

V St. James’s Parku se diváci na Boxing Day bavili, ačkoliv dlouho především tleskali výtečným zákrokům Roba Elliota, po jehož nedůrazném vyběhnutí nakonec i Toffees vstřelili rozhodující gól. "Musíme se z toho oklepat, i když to pro hráče bude po psychické i fyzické stránce složité," řekl manažer Newcastlu Steve McClaren.

"Je mi mých hráčů opravdu líto, neboť dali do zápasu všechno. Možná si nezasloužili vyhrát, ale určitě si nezasloužili prohrát. Byla to reklama na fotbal, pokud budeme v podobných výkonech pokračovat, jsem si jist, že druhá polovina sezóny bude mnohem lepší než ta první. Jak řekl Robbie (Elliot), hrajeme dvakrát ve třech dnech a nesmíme hledat žádné výmluvy a prostě jít do toho," prohlásil ostřílený kouč.

Tomu bude v pondělí stále scházet Papiss Cissé a zřejmě i stoper Jamaal Lascelles, který se sice již zapojil do tréninku, ovšem do utkání ještě nezasáhne. Na druhé straně lodivod Baggies Tony Pulis, jenž momentálně se svým mužstvem zažívá nejhorší období od svého příchodu, by po delší době mohl využít služeb útočníka Saida Berahina. Naopak Salomon Rondón a James McClean určitě nenastoupí, neboť si stále odpykávají trest za červené karty ze zápasu s Bournemouthem.

West Brom bude chtít určitě prolomit nepříznivou bilanci s Magpies, proti nimž na The Hawthorns zvítězili pouze jednou z posledních čtyřech klání a z celkových osmnácti duelů v historii Premier League dokázali ovládnout pouhé tři. Pulisově družině se vůbec na vlastním stadionu příliš nedaří, získala zde pouze osm bodů z devíti utkání a v tomto směru už je na tom v celé soutěži hůře pouze Aston Villa.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Brunt - Gardner, Fletcher, Evans, Morrison, Sessegnon - Berahino
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Colback, Anita - Sissoko, de Jong, Wijnaldum - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - AFC Bournemouth  (pondělí 18:30)
Bláznivý kolotoč Premier League pokračuje a pouze dva dny od posledních zápasů je na řadě další kolo. S rozdílnými pocity do něj vstoupí Arsenal a Bournemouth, dva celky z opačných pólů tabulky. Zatímco o titul bojující Kanonýři však na Boxing Day utrpěli ostudný debakl, sestupu vyhnuti-chtiví Cherries navázali na zlepšenou formu a pošesté v řadě neprohráli. Tentokrát dokonce s čistým kontem.

Na udrženou nulu naráží především proto, že v utkání s Crystal Palace předvedli poměrně paradoxní výkon. Jindy rozhýřené a romanticky či naivně útočící (a hlavně bránící) mužstvo nedovolilo Eagles jednu jedinou střelu na gólmana Boruce - a ani Bournemouth nebyl kdovíjak úspěšný. Bezgólová remíza je navíc první po 29 ligových duelech.

Svěřenci Eddieho Howea však rozhodně nemají důvod věšet hlavy. Už ona zmíněná šestizápasová šňůra bez porážky je pro absolutního nováčka Premier League s úctyhodná, obzvlášť s ohledem na ne úplně ideální finanční podmínky týkající se především zázemí. Jedenáctitisícový stánek - nejmenší v historii novodobé ligy - nenahrává výrazným příjmům, což se podepsalo i na úsměvné pokutě za porušení FFP.

Zpátky ale k Arsenalu. Tým ze severního Londýna měl dokonalou příležitost ujmout se vedení v Premier League, jelikož Leicester po deseti zápasech "konečně" prohrál. Wengerova parta ale na neoblíbené southamptonské půdě inkasovala ostudný debakl 0:4, který je nejhorší porážkou od šíleného kanára s Chelsea jednadvacet měsíců zpátky.

Je to navíc takřka na den přesně rok od posledního zápasu v Souhtamptonu, který Arsenal také prohrál bez toho, aby si v utkání kdovíjak čuchnul. Takhle těžký direkt je však šokem i pro ty, co se ztrátou tak trochu počítali. Teď se musí Özil, Koscielny a spol. rychle vrátit do střízlivého stavu a zodpovědně se postavit k dalšímu utkání. Další ztráta by je mohla vyvést z pohody na nepřijatelný časový úsek.

Žádné čerstvé zranění ani jeden z týmů neeviduje, je však otázkou, zda se některý s manažerů uchýlí k alespoň částečné rotaci. Lepší podmínky k tomu má určitě Eddie Howe, jelikož Arséne Wenger se (jako obvykle) potýká s početnou marodkou.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Chambers, Ramsey - Oxlade-Chamberlain, Özil, Walcott - Giroud
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Ritchie, Gosling, Arter, Stanislas - Murray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (pondělí 18:30)
Jen necelé dva dny po posledním utkání se Chelsea vydává k další ligové štaci. Bláznivý vánoční program zavede novopečené svěřence Guuse Hiddinka na Old Trafford, jehož návštěvníci strádají podobně jako ti ze Stamford Bridge. Jindy velkolepý souboj o titul je dnes setkáním dvou ztrápených klubů, jež doufají v oprášení své zašlé slávy.

Chelsea se vydává na novou éru, éru bez Josého Mourinha, kterého nahradil další muž, jenž načíná v Londýně druhou štaci. Guus Hiddink však nezahájil angažmá úplně optimálně, neb v domácím utkání s Watfordem uhrál jen bod za remízu 2:2. Mrzet může především neproměněná penalta Oscara deset minut před koncem, jež by zcela otočila výsledek.

Blues potopily chyby defenzivních hráčů - celý podzim nevalný Nemanja Matić zavinil neobratně pokutový kop, zatímco pasivní bránění Garyho Cahilla dovolilo skórovat Ighalovi. I přesto však lze po odchodu Mourinha najít určité zlepšení - a to především po individuální stránce některých hráčů. To se zároveň nelíbí řadě příznivců Chelsea, kteří nařknuli své fotbalisty ze zrady bývalého manažera.

Dlouhodobá krize zanesla loňského šampiona až na patnácté místo, odkud ne a ne uprchnout. Dost možná ještě větší mizérie však aktuálně trápí Manchester United. Red Devils sice drží na šestém místě tříbodovou ztrátu na pozice v Lize mistrů, jenže v Premier League momentálně vedle Aston Villy a Sunderlandu není slabšího celku.

Svěřence Louise van Gaala sužuje velký odliv sebevědomí - tedy aspekt, jenž do značné míry způsobil katastrofální sérii i u Chelsea. Ani ta však v dobách největšího posměchu neprohrála čtyři soutěžní utkání v řadě a nevypadla z Ligy mistrů. Čtyřikrát za sebou ostatně hrdý Manchester United neprohrál už 54 let. Pozice holandského manažera je už nyní bezútěšná - jen vítězství jej může v křesle udržet - ale nejspíš ani to ne.

Vraťme se v čase do dob, kdy oba celky ještě patřily k obávaným protivníkům pro kohokoli v Anglii. Chelsea je v posledních letech o poznání úspěšnější ve vzájemných zápasech, ve všech soutěžích nepodlehla United osmkrát v řadě, přičemž hned pětkrát zvítězila. Lépe zvládla i ten nejčerstvější střet, v dubnu doma udolala Rudé ďábly 1:0 gólem Edena Hazarda.

Nad belgickým kouzelníkem se letos stahují temná mračna a nad jeho dnešním startem drobný otazník. Totéž platí i pro Loïca Rémyho, což je problém především proto, že Diego Costa stojí za karty a Falcao nemá dostatečnou kondici. Mimo hru je pak zcela jistě Cesc Fábregas, jenž podle nejnovějších zpráv do Manchesteru vůbec neodcestoval.

United se budou v šlágru muset obejít bez dlouhodobě zraněných Antonia Valencii, Luka Shawa a Marcose Roja. Nezahraje si ani Jesse Lingard a nejspíš ani Matteo Darmian. Po karetním trestu se naopak vrací Bastian Schweinsteiger.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Jones, Smalling, Blind - Schweinsteiger, Carrick - Mata, Fellaini, Martial - Rooney
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Mikel, Matić - Willian, Oscar, Pedro - Rémy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Southampton FC  (pondělí 18:30)
Velká euforie nyní panuje na St. Mary’s Stadium, kde na Boxing Day tamní Southampton opravdu velkolepě ukončil sérii špatných výsledků a jednoznačně přejel Arsenal, jednoho z kandidátů na titul. Také v posledním ligovém kole na Saints čeká soupeř z Londýna, konkrétně zajíždí na Boleyn Ground.

West Ham stále drží poměrně neuvěřitelnou sérii, od začátku listopadu všechny jejich zápasy kromě duelu s Tottenhamem (prohra 4:1) skončili remízou. Naposledy Hammers přivezli bod z půdy poslední Aston Villy a ačkoliv již pětkrát v řadě neprohráli, jejich fanoušci by si již určitě přáli vítězství. Manažer Slaven Bilić se však musí potýkat s velkou marodkou. "Momentálně máme hodně omezené možnosti, proto chci své hráče za to, jak to zvládají, pochválit," řekl chorvatský kouč.

Na listině zraněných se stále nachází Manuel Lanzini, Andy Carroll, Victor Moses, Dimitri Payet, Winston Reid a Diafra Sakho. Víkendové utkání s Villans navíc nedohráli ani obránci Aaron Cresswell a James Tomkins. "Doufáme, že budou moci hrát. Není to nic vážného, ale problém je, že zápas přichází příliš brzy," prozradil Bilić s tím, že o nasazení těchto dvou hráčů se rozhodne až těsně před výkopem. "U Lanziniho s Carrolem spíše jen doufáme, než že by jejich start byl pravděpodobný," dodal.

To Southampton má na marodce pouze Graziana Pellého s Cédricem Soaresem. Oba hráči byli ovšem při klání s Gunners výborně zastoupeni. Pravý bek Cuco Martina se blýskl povedenou trefou ze střední vzdálenosti aspirující na gól měsíce, Shane Long na hrotu překonal Petra Čecha dokonce dvakrát. Ronald Koeman však vyzdvihoval především kvalitní defenzivu. "Pokud udržíme úroveň bránění, budeme mít dostatek možností opět vyhrát," myslí si.

"Bude to dobrý test, protože West Ham disponuje silným týmem. V poslední době sice mají trochu problém vyhrávat, nicméně již pětkrát za sebou neprohráli, což dostatečně vypovídá o tom, že je těžké je porazit," uvedl nizozemský lodivod, který se vrací na místo, kde zaznamenal své první vítězství na lavičce Saints. "Boleyn Ground je krásný stadion a máme na něj dobré vzpomínky. Těším se a zároveň bych chtěl poděkovat našim fanouškům, kteří nás skvěle podporují nejen doma, ale i venku," dodal Koeman.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Collins, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Song, Noble - Antonio, Valencia, Zárate
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Martina, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Clasie, Wanyama - Ward-Prowse, Mané, Davis - Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City18115237:2538
2.Arsenal FC18113431:1836
3.Manchester City18112537:2035
4.Tottenham Hotspur1888231:1432
5.Crystal Palace1893623:1630
6.Manchester United1885522:1629
7.Watford FC1885523:1829
8.Liverpool FC1876521:2227
9.Everton FC1868432:2426
10.West Ham United1868426:2226
11.Stoke City1875616:1626
12.Southampton FC1866625:2124
13.West Bromwich Albion1855817:2420
14.AFC Bournemouth1855822:3220
15.Chelsea FC1854923:2919
16.Swansea City1846816:2418
17.Norwich City1845920:3217
18.Newcastle United1845919:3317
19.Sunderland AFC18331219:3712
20.Aston Villa18151215:328

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2763)

Přidat komentář
Darren Fletcher

bitka holandskych gigantov pre LVG

Reagovat
EXoRcIsT

ked aj po vyhre odstupi tak ano ale keby to znamenalo ze tu ostane do konca sezony to radsej prehru

Reagovat
habinity

Presne to iste som aj ja povedal...lebo ked vyhra, moze to znamenat zotrvanie a to nechceme.prisly by sme stym blaznom o vela bodov..kokos nemam chut fandit mojmu milovanemu united kvoli prasacine..nech uz vypadne preply kar..dufam v x ze leti

Reagovat
Darren Fletcher

jebte na to, ja som myslel na podobne veci, ale toto neprichadza do uvahy. spravny fanusik musi fandit za kazdych okolnosti. a ak manazer zostane, tak treba stat za nim a verit mozeme si priat odvolanie, ale ak sa tak nestane, nemusime saskovat a robit picoviny a´la lietadlo s napisom

Reagovat
icemike

očekává se taková nuda, že to ani za článěk nestálo

Reagovat
habinity

Skoncili case ze bojovalo sa o titul ze suboj o britaniu dneska je to suboj o stred tabulky

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pingla

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Usty

voilà!

Reagovat
icemike

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Counter

https://twitter.com/hendopolis/status/681239399628148736

Timesy. LVG teda nebude mít radost

A Ornacle has spoken - https://twitter.com/bbcsport_david/status/681217267577786368

Tohle už vypadá slibně

Reagovat
habinity

Co tam pisu o lvg ? Dik

Reagovat
Busby babes

ze uz nevi jak vyresit to, co se deje na hristi. Proste, ze uz neveri, ze to dokaze zvratit a proto i chtel odstoupit, udajne, ale vedeni ho presvedcuje at zustane a jeste se pokusi... o zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern a BVB best rivalry? opet potvrzujou, ze na Troll footballu vedi uplny hovno

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sú posadnutí FCB a potom to tak vyzerá

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

co to je za picovinu?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ako mozu mat taketo obrazky a vtipy taku popularitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kvasha16

tak ako niektore su vtipne podla mna, ale tento je uplne mimo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Přitom ani jedni nejsou nějaký velký rivalové

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Dnešní šlágr Watford - Spurs bude opatrný a rozhodne jeden gól. Watford by potřeboval zkrotit ale bez Moussy to bude na prd

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Super

Reagovat
FUnk

mousa bude, ale snad mu ten kotnik vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele snáď bude hrať.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moment, kdy má Harry na zbytek pelotonu náskok jednoho Rooneyho a dva góly k tomu

https://i.imgur.com/PGMDiZT.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Kane, Giroud, Vardy... sama hvezda

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Girouda to veru je samá hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je z nich nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsi*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Všechno krom Aguera to sou stejný lemry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy?!

Reagovat
afc

Uz len Vardy je uplna hviezda

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
bayern987

Reagovat
kvasha16

z Kanea sa pomaly stava hviezda, Giroud sice hviezda asi neni, ale tiez to neni ziaden nazdarek a Vardy, no, ten ma zivotnu formu, takze nechapem o co ti tvojim komentom ide

Reagovat
Hokaido

Však je to retard, ten jak se nejlíp do oběda alespoň trošku nevyblinká v anglický sekci, tak má pak zkaženej den a neutíká mu to ve fabrice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
FUnk

nastesti je aguero sklenenka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v zájmu tohoto tvrzení, no. Jinak je to celkem škoda, Kun baví.

Reagovat
Azazelo RD

A pak přijde ten moment, kdy se podíváš na tabulku a zjistíš, že si Harry blbě vybral stáj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jakože 4. místo je málo, jo?

Reagovat
mistr129

když tam končil Arsenal, byli trapáci

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsou větší klub a mívají pravidelně plnou hubu keců o titulu

Reagovat
Mastný Chobot

jaký alibizmus

Reagovat
mistr129

vzhledem k tomu, že údajně Eriksen > Ozil a Kane > Giroud, pak jediný menší rozdíl je v Sánchezovi, a to mi jako větší klub nepřijde

Reagovat
Cobra

Tak Eriksen mu chvilku konkuroval jen kvůli tomu, že měl formu a dával pravidelně góly. Ozil je top class, zatímco Eriksen jim může být, když se bude snažit.

Kane>Giroud, tak o tom snad nemůže být ani řeč. Arsenalu prostě chybí lepší striker, aby mohli hrát pravidelně o titul.

Reagovat
Mastný Chobot

keby len títo dvaja...

sandro_n3023.09.2015 09:07

Z toho vasho odpadu by si u nas kopol max Alexis miesto Chadliho, aj to som si nie isty

Reagovat
Cobra

Kdo toho blba bere vážně? Maximálně walter.smith

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ani nie su vacsi klub... bejvavalo. teraz je to banda ludskych odpadov s deluded dedkom. zatial maju stastie ale to nebude trvat vecne. kader mame lepsi je iba otazka casu kedy pojdeme pred nich

Reagovat
afc

Mame stadion,trofeje,miliony fans po celom svete. Vy mate tak velke hovno a dokial tu bude Wenger, nikdy pred nas nepojdete.

Reagovat
smazaný uživatel

my staviame stadion, fans nam pribudaju, mame lepsiu akademiu, lepsich mladych hracov, lepsieho manazera, a vy nemate utok.

Ak odide Wenger bojim sa ze sa zacnete opat zlepsovat, ale snad tam vydrzi co najdlhsie. potom to bude pre nas EZ/PZ

Reagovat
afc

Lepsieho manazera Na to,ze nemame podla teba utok,tak dal tolko golov,ako ten vas slavny na cele s Kaneom. Ako je to mozne?

Reagovat
smazaný uživatel

takze vasi 3 hraci dali tolko golov ako Kane? tak to je super presvedcil si ma

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš

Reagovat
fenixLFC

takze ste vlastne one man team?

Reagovat
smazaný uživatel

one man team, s bandou nekopov, 2 season hviezdickou ktora coskoro vyhasne atd atd.

ale jedna vec je ista, na vas to aj tak bude vzdy stacit

Reagovat
fenixLFC

kedy ste nas naposledy porazili?

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

fans nam pribudaju...nech dojdu pozriet na toto forum a ked zistia co tu ten vas krdel predvadza tak to zacne hned klesat

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Man United-Chelsea... slepý s hluchým zaplačeme

Reagovat
Manik...

dobrý přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dvojka na modrých..mozno aj o dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

rovnaky pocit mam z tvojich oblubenych klubov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

tipovat proti svýmu týmu mi přijde dementní.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu vravim "objektivita"..ty si zi v com chces

Reagovat
vladis271

Reagovat
mul

bez Costu to take jednoznacne nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavne, že je to bez Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Costa sa dosť polepšil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Dneska MU musí, proti loosrům ale neumíme, tak snad se hecnou na chelski...

Glory, Glory MAN UNITED. 3:1 - Martial, Rooney, Mata - Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý zápas vybrať o štvrtej? Rozhodovať sa medzi Everton - Stoke a Watford - Spurs je fakt ťažké.

Reagovat
mario23

Spurs, Ighalo vs Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lukaku vs Butland a Deulofeu vs Shaquiri

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky dobré obrany, dal bych Everton - Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu proti Butlandovi to bude ozdoba dnešného programu

Reagovat
Coutinho10

jednoznacne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

everon - stoke - x

Reagovat
Cobra

Everton-Stoke. Stoke tento rok neskutečně baví

Reagovat
smazaný uživatel

pre nezainteresovanych urcite Everton Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Villa za 3 bod... 1:2 Ayew, Gestede

Reagovat
Hokaido

Giroud bude hrat na 100%? Myslim, ze je cas na tripple captain ve fante.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či bude hrať na 100%, dosť možno bude na hrote Theo a Giroud bude striedať na 20 minút.

Reagovat
Hokaido

Toho se bojim no. Ale Theo by mel hrat v zaloze snad, nebo se nekdo vraci? Gibse tam snad dedek neda...

Reagovat
Mastný Chobot

Oxa tam dá, ale neviem na koho úkor. Ale ako nad tým rozmýšľam, z tej trojky, ktorá teraz hráva (Joel, Giroud, Theo) si najviac potrebuje odpočinúť asi Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej Bench Boost

Reagovat
Hokaido

Gomes, Kolarov, Bolasie... Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
mario23

co to tam máš za lemry ?

Reagovat
Hokaido

Gomes super do fanty, i když ted mám už v základu Hennesseyho, Kolarov taky sbírá dost bodů.

Reagovat
mario23

ten bych šetřil na nějaký dvojzápasy, pokud ještě budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to sa dá využiť raz za polrok nie? Preto som si povedal, že dnes je posledný možný deň

Reagovat
mario23

počkat, jako že po tomhle zápase zase bude možnost tripple captain a bench boost ?? To jsem vůbec nevěděl, já ještě bench boost nepoužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie, dá sa to len raz za sezónu. Beriem späť. Som si to asi mýlil s Wildcard

Reagovat
mario23

Tak to je pohoda, vymoženosti si nechám, až bude vrcholit boj o titul v naší fantě. Zatím 969 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

1056

Reagovat
mario23

to je hodně pěkný. Mně stačí i 969 na první flek v naší lize. Na EF by si byl top13.

Reagovat
smazaný uživatel

The All Out Attack, Bench Boost and Triple Captain chips can each be used once a season and are played when saving your team on the my team page. They can be cancelled at anytime before the Gameweek deadline.

The Wildcard chip can be used twice a season, once in the first half of the season (before 28 Dec 14:00) and once in the second half of the season. The Wildcard chip is played when confirming transfers that cost points and can't be cancelled once played.

Reagovat
mario23

tak to je pohoda, Wildcard jsem použil většinou po prvních kolech.

Reagovat
mario23

sakra, já ještě nedal ani tripple captain.

Reagovat
Usty

dobrejch šest bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

kde to najdeš?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mario23

Já jsem dal teda kapitána Ozila.

Reagovat
Usty

dobrý čtyři body

Reagovat
mario23

to neee, snad se kousne a bude aspoň nějaká asistence.

Reagovat
Usty

Cherries se tak snadno nedají, mají formu jako blázen

Reagovat
Mastný Chobot

ja nakoniec Ramseyho tuším

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si to na double game weeky.

Reagovat
Hokaido

Ty jsou kdy? V rozpisu je klasickejch 38.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Když tým hraje v jednom hracím týdnu fanty dvakrát. Většinou to je kvůli tomu, že ten tým hraje buďto COC nebo FA Cup. Pak teda jeden gameweek nehraje, ale v některým z dalších hraje zas 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

A abych odpověděl i Hokaidovi, tak tyhle DGW nemají nějaký pevný termín. Většinou ale bývají až k závěru sezony, cca od gameweeku 30 dál.

Reagovat
Miguel19

Fabregas chce prý odejít. To by byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

minulú sezónu váš najlepší hráč, nie?

Reagovat
Miguel19

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk

Reagovat
kvasha16

jeden z najlepsich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

At jde, ale Costa musí zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Španielov treba vykopať von a nikdy viac, Azpi nech je svetlou výnimkou.

Reagovat
Hokaido

Costa vystřílel dva tituly za dva roky ve dvou nejlepších ligách na světě. Ted má nepovedenej půlrok, ale stejně byl nejdůležitějším hráčem ve všech zápasech v lize, který jsme letos pod Josém vyhráli. Jasně, je to zmrdeček, ale jako fanoušci Chelsea jsme se už přenesli přes hodně věcí. Poslat ho pryč by byla chyba, nedejbože aby proběhla ta výměna s Atletama...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš s herným prínosom pravdu, ja sa na to pozerám zaujato.

Reagovat
B3n

houby

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho docela bral.

Reagovat
Miguel19

Tak ho vyměníme za Herreru..

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete Fellainiho a možná něco v penězích.

Reagovat
Miguel19

Fabregas mě momentálně tak sere, že bych to i bral

Reagovat
smazaný uživatel

S Costou by byli zabijácká dvojice. Doslova.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nedovedu Costu představit, kdyby si dal v baru pár panáků, to musí být docela nebezpečný.

Reagovat
Staenly10

Pro Costu ale. Tam už by ho rozhodčí nechránil.

Reagovat
liquicitizen

Za Morgana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

prosím

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vodka

chodce moc nepotřebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k obléhanému vápnu v pohodě dojde.

Reagovat
Talker

Jenže taky tam zůstane a zpátky se vám nevrátí...

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň si bude mít Depay s kým povídat.

Reagovat
Harakan

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

a to je přesně ten problém, pohyb směrem do vápna, hráčů na stání okolo je tam dost.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Spasitel

Skončí to 2:3 bude to krásny zápas ManU-Chelsea, ktorý v nastavení rozhodne Falcao

Reagovat
nani92

A potom ti dojde trava, chytí ťa panika a ty predáš aj poslednu karticku Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Trávu už nemám a kartičky mám už iba od pokemonov a tie nepredám.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je ten mamlas zraněnej.

Reagovat
Spasitel

Nie je zranený len nemá kondíciu na celý zápas nakonci ho môže dať na pár minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

100. pre výhru Arsenalu a výhru Foxes s MC.

Reagovat
Hokaido

( a Chelsea a Giroudovy 4 branky )

Reagovat
Nikikrew

Dnes must win, aj ked to urcite nebude lahke, novacik ide hore.

Dnes dufam tak v 3 zmeny v zostave. Chcel by som vidiet Chambersa na DM (davam mu sancu), Oxa a Wallcota na hrote, Oli si potrebuje odpocinut.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas chce odejít? Tak to ještě nějaké dlouhodobé zranění pro Hazarda a budu spokojen.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho fakt nechci ani vidět. Dožral mě na maximální míru letos. Radši uvidím v základu Kenedyho, nebo Pedra.

Reagovat
Usty

Dlouhodobý zranění bych nepřál nikomu ale Obzvlášť hráči, kterej nám může při nejhorším vydělat 60-70 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Po letošních výkonech těžko.

Reagovat
Usty

Tržní hodnota hráče patřícího obecně mezi 5 nejlepších hráčů světa nemůže po jedný blbý sezóně (respektive půlroce) klesnout o víc než 25 %. Takže jestli měl předtím cenu 80-100 milionů, tak teď cca výše zmíněnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho odhadoval na těch 60-70 právě původně. Za 40 bych nad tím ještě uvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

80-100 mega. To nemůžeš myslet vážně, kdo by ho za tu cenu kupoval? I v loňské formě max 60m.

Reagovat
Usty

Vzhledem k tomu, že Bale stál 90 a Hazard hrál podle mě minulou sezónu ještě líp, tak proč ne 80, 90 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Hokaido

Cenu 80 mega určitě měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguju na to srovnání s Balem.

Ale i ten odhad ceny je přestřelený z několika důvodů. První je to srovnání s Balem, jeho úrovně nedosahoval. Perez tohle léto evidentně neměl takový budget. A jelikož tohle už není zboží pro kdekoho, nemůže mít hráč cenu XY mega, když nikdo ty peníze nemá. Pak spíš není na prodej. A kdyby náhodou Perez někde ty prachy vyhrabal, Abramovic není Levy.

Reagovat
Hokaido

za Balea, taky bych jeho sezonu řadil výš, než loňskou Edenovu.

Abra sice není Levy, ale prodávat si myslím, že taky umíme celkem slušně, né jako United třeba.

Peréz by prachy nejspíš měl, jde spíš o to, že na jeho pozici hraje nedotknutelnej CR a tak si asi i on uvědomil, že by to byla blbost.

Každopádně Eden byl ještě v létě jeden z TOP5 nejhodnotnějších hráčů světa, tu cenu prostě měl.

Reagovat
spider_8

Pokud ho Real nebo PSG budou opravdu chtít, tak bychom tu cenu alespoň na 60 vyšponovat měli.

Reagovat
Usty

Viz Di María, kterej přišel do MU (dle TM) za 52,5 milionu liber a po katastrofální sezóně odešel do PSG za 44,1 milionu liber. Cena hráče s X úžasnýma sezónama, jednou wonder sezónou, kdy patřil k 5 nejlepším hráčům světa; a cenovkou okolo 80 mega, nemůže klesnout pod 60, ani kdyby na tom hřišti do konce sezóny chodil po rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na úhlu pohledu. Pokud by do konce sezóny chodil po rukách, nikdo vám za něj rozumnou částku nedá. Ale byli byste hloupí, kdybyste ho pod 60 prodali, no...

Reagovat
kiwwi

Hazard akoze mal lepsiu sezonu ako Bale ked prestupoval?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by ho chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

My ho berem, ale tak za 30m max.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Je zajímavý, jak některým fanouškům z tý krize úplně mrdlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se? Nemluvě o tom, že Guus dneska zase postaví na chlup stejnou sestavu a mladíci nedostanou prostor...

Reagovat
Hokaido

A to je snad důvod přát Edenovi vážný zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl sem dlouhodobý. Aspoň by se dal do kupy a zamyslel se nad sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vieš, že by sa nad sebou zamyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by mel?

Reagovat
Hokaido

Aha, tak to se omlouvám...

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho znas?

Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
smazaný uživatel

proc by mu nemohl prat zraneni, kdyz ho nechce v tymu a jina moznost skoro neexistuje jak ho z ty sestavy dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli on je jeden z těch hráčů, kteří se postavili proti Mourinhovi.

Reagovat
Hokaido

Protože je to blbost už z principu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není jiná možnost jak toho moulu dostat ze sestavy. To stejný Ivanovič s Fabregasem.

Reagovat
Talker

Tak na chlup stejnou sestavu asi ne, když přišel o Costu, Falcaa, Remyho, Fabregase a dost možná i Hazarda... Dneska klidně může být 4-5 změny v sestavě (hrot, CM, stoper, křídlo, krajní bek)...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem dat šanci někomu neokoukanému jako Loftus-Cheek, Traore nebo Kenedy,takhle budou hrát Rémy, Mikel, Zouma, Pedro a Azpi s Ivanovičem.

Reagovat
Talker

Hiddink je tu 10 dní... Počkal bych na hodnocení v téhle oblasti třeba do února. I kdyby dal RLC nebo Traoreho do základu a v poločase je střídal, tak je to k ničemu.

Radši si počkám měsíc či dva, aby jim postupně přidával, než aby to tlačil nasilu hned od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme čekat dva měsíce, to už budeme definitivně odsouzení k boji o záchranu a tam se na mladíky sázet nedá.

Reagovat
Miguel19

V boji o záchranu jsme už ted díky Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě úplně ne, protože jsme ho včas vykopli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys měl mět fakt víc trpělivosti. Pamatuju si jak ses rozplýval na Boasem po prvních deseti minutách prvního zápasu nové sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl no, jsem prchlivý.

Reagovat
spider_8

Ale byla to fakt krásná desetiminutovka

Reagovat
Talker

Tak jde o to je postupně zapracovat. Já bych byl rád, kdyby jeden z dvojice RLC/Traore dostal 30 minut v jednom z těch dvou zápasů, co nás čekají (MU a CP), pak základ v FA Cupu a pokud jim to půjde alespoň trochu slušně, tak jim dávat víc minut.

V ideálním případě bych rád viděl pravidelně jednoho z nich na hřišti v únoru alespoň na půl hodky či v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak některým mrdlo už dávno před krizí, že ano

Reagovat
Hokaido

To spíš u vás teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, uznávám

Reagovat
kvasha16

nezvladaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to sú také tie rýchlokvašky, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
Mada

SuperJouda

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za kokotinu Ten hráč nás poslední 2 sezóny táhnul ze sraček, a byl jediný, kdo měl od nás šanci být považovaný za jednoho z nejlepších na světě, a ty mu ještě budeš přát za špatnou formu zranění.. fakt si dej facku za tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jeden z mála, ne-li jedinej kreativní a dynamický hráč ve vašem týmu ať se zraní a pak se dívej donekonečna na ty kopyta typu Mikel. Gratuluji. A pak se fans Chelsea diví, jakou mají pověst.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já se nebavím o Willianovi. Hazard není letos kreativní, dynamický, ani produktivní. Je to koncový hráč - všechny akce u něj končí.

Reagovat
Miguel19

Hazard má letos v PL víc vytvořených šancí než Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Berem Na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi ťažký zápas pre Tottenham, ako tradične v PL. Veľkým prekvapením sú pre mňa výkony Watfordu, fakt klobúk dole. Menej prekvapujúce sú výkony Capoueho, veľká škoda, že odišiel. Hraje fantasticky. Tajne som dúfal, že sa proti Chelsea vykartuje.

Dnes bude pevná obrana to najdôležitejšie, čisté konto by znamenalo jeden bod, s ktorým by som bol spokojný na horúcej pôde so súperom v skvelej forme. No najviac by ma potešilo, ak by Gomes dostal aspoň tri góly a hráči by mu zavreli tu veľkú hubu, ktorú si otváral na Tottenham.

Reagovat
Nikikrew

Capoue je fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Veď len povedal, čo si myslí. Otvorene a bez omáčok okolo. Gomesovi palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

nechceme vedieť, čo si myslí. Nech radšej chytá loptu, to mu ide niekedy lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš možno ty, pýtali sa ho na tu situáciu tak to vysvetlil ako sa patrí. Ja som si ho rád vypočul.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes bude přemotivovný a vystřihne nějakou minelu

Reagovat
jk

Tak Capoue by si přes Diera asi stejně nekopl, takže by byl otrávený a k takovým výkonům by se nerozehrál.

Reagovat
Talker

Ještě, že hrajeme "až" v 18:30...

Reagovat
smazaný uživatel

Stihneš se předtím opít, aby si to moc nevnímal nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

"Do uvozovek se může vložit výraz, který je užit ironicky a jeho význam je tedy přehnaný nebo zcela opačný: Otec svého syna „odměnil“ pohlavkem."

Reagovat
Talker

No, já bych radši, kdybychom hráli třeba ve 21:00...

Reagovat
Talker

Ne, v té době už se dostanu z práce a můžu čumět na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Akú máš prácu?

Reagovat
Busby babes

18.50 uz budes litovat, ze se nehralo od 4.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Talker

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

do uvozovek jsi měl spíš dát to 'hrajeme'..

Reagovat
Nikikrew

to iste plati aj u mna

Reagovat
Talker

Tak to stejně nestihnu, hmm...

Reagovat
vladis271

200. pre stelesnenenú svetlú stranu sily - Jurgena Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel
Reagovat
liquicitizen

Link na hokejovu diskusiu ? Oli? Alebo niekto?

Reagovat
liquicitizen

Aha takze v tej povodnej ste, dik

Reagovat
Whitemedia

Dnes hromadný chorál fanoušků United a těch z Chelsea.. Joooseee Mourinho!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak hromadný orál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
mario23

Reagovat
spider_8

Bude to zajímavý

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Proc ma vlastne Leicester a City den volna navic?

Reagovat
minoLFC

a Liverpool dva

Reagovat
smazaný uživatel

ale moc si nepomůžete stejně, my budeme na další zápas odpočívat od pondělí do neděle, vy od středy do soboty

Reagovat
smazaný uživatel

To proto, že si FA najivně myslela, že ty dva dny bude klid od jejich otravných fans.

Reagovat
smazaný uživatel

ou shiiit, haha ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jejich vzájemný zápas měl vysokou úroveň. Pro Arsenal to žádná nevýhoda neni, protože stejně minimálně jeden z nich ztratí a Bournemouth má tak staré středisko pro regeneraci, že si od posledního zápasu stihli hráči sotva namočit nohy.

Reagovat
vitasrp

Rozhodnutí televize, nic víc.

Reagovat
Pospovič

čísla má super, otázka jestli by mu sedla Anglie

Reagovat
SunFells

Ale on ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude tazke... snad to ubranime a uhaluzime na 0:1. nejaky pekny zapas alebo vela golov dnes neocakavam.

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

na těchto zápasech je super, že jeden z týmů prostě ztratit musí

Reagovat
Honza Matoušek

Zároveň však jeden musí získat

Reagovat
smazaný uživatel

za jaky obdobi sou ty prohry?

Reagovat
Usty

asi za celou PL.. takže od léta 1992

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha tak to jo, sem si rikal, ze jich je nejak malo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč unlucky 13, co symbolizuje ta 13. před tímto soubojem?

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha počet let od roku 2002, nudné.

Reagovat
smazaný uživatel

zacina ma to desit, akurat pocujem o smolnej 13 otvorim toto a báác

Reagovat
Zaschrona

Snad dneska za 3 body - jestli chceme jeste realne utocit na LM, zapasy tohohle typu jsou skoro nutnosti vyhry. Snad to bude pekny fotbal.

Reagovat
I am Mancunian

LM, vazne ?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne? už dnes můžou být nad vámi

Reagovat
smazaný uživatel

To není měřítko.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

To stejné ale platí o Stoke... Navíc Stoke má za cíl evropské poháry hrát taky...

Reagovat
Zaschrona

taky Stoke ma v tuhle chvili uplne stejne papirove sance

Reagovat
Zaschrona

dle http://www.sportsclubstats.com/England/Everton.html pokud uhrajem vic jak 65 bodu, tak mame vetsi sanci, ze LM bude nez ze ne... a teda uhrat 39 z 60 moznych bodu je docela tezky, ale ne nemozny

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu bych to přál a tuhle sezonu je možné vše.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snad lehká výhra, jsem zvědaví na sestavu.

Reagovat
Tywin Lannister

V letošní sezoně hrajeme nevyzpytatelně, vůbec nevím co mám očekávat

jen se děsím toho, kdo bude hrát na DM...Chambers nebo Flamini, to je jak z bláta do louže..

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou ostudu po sobě si nemůžeme dovolit.

Reagovat
Infernoqt

Jo, to jsem si říkal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 (3x Bojan - 3x Deulofeu)

Reagovat
smazaný uživatel

To Zaschrona....ocekavam pekny fotbal.

Reagovat
Whitemedia

Takže to bude solidní nuda a skončí to 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi tady někdo přesně jak to je s El Nenym ktery prej údajně přestoupil do Arsenalu, eli to pravda nebo kachna novin, protože v CH o tom nic nepisou konkrétního

Reagovat
smazaný uživatel

Je o tom čím dál více zpráv, tak na tom asi něco bude, podle mne je to už hotová věc.

Reagovat
wild

FIFA OT : Je tu niekto kto hrava FUT? A mohol by mi vysvetlit par veci? Hram to sice uz druhy rok ale niektore veci nechapem

1. Clenovia realizacneho týmu (nie treneri resp. manazeri) - +15% hlava, +10%kodicka, +10% paže.... ono sa ich da nejak vyuzit resp. pouzit alebo len proste ich mam v muzstve a nic s tym netreba robit?

2. Tam jak je tych 18 uloh trenera - tak je tam ze pridajte KONCEPCNEHO hraca do muzstva..aky je to koncepcny hrac?

3. Mince.. daju sa aj nejak kupit alebo len ziskavat za zapasy resp. predaj hracov a predmetov? Lebo kym nazbieram napr. 1,5mil. na Messiho to by som musel hrat 5rokov

Reagovat
Hachim Mastour

najlacnejšie coiny ! https://www.mmoga.com/FIFA-Coins/

Reagovat
Rarášek

Reagovat
M0rb1D4S

Pokud to chceš legálně, tak můžeš tak maximálně kupovat FIFA points a doufat, že ti v balíčcích padne nějaký lepší hráč.

Reagovat
wild

to som uz parkrat robil, ale nic moc..celkovo najlepsi hrac co som mal v balickoch bol Remy (81), takze slabota..a tie FIFA poinst su celkom drahe, tolko penazi sa mi do toho davat nechce. Takze mince sa legalne kupit cez origin tak ako points nedaju, ze? Lebo to co dal vyssie kolega, tak to som vcera vecer pozeral viacero takych stranok ale pride mi to take divne..

Reagovat
Rarášek

1) Těžko říct, podle mě jsou uplně k hovnu.

2) Musíš si na stránce mužstva vytvořit "koncepční tým"( Zkrátka tým hvězd, kterej by si jednou chtěl poskládat) Vytvoří ti to tam "imaginarniho Messiho, Suareze apod. Jednoho z nich si pak hod do normalniho mužstva Btw. Jak ho ta daš, tak ho pak zas hned vrat zpaatky do toho koncepčniho, body ti to přičte.

3) Kromě toho základního, co dostaneš, můžeš prodat cokoliv. Buď "rychle" , nebo si vyber nějakou přiměrenou sumu, azkus to hodit třeba na den na trh.

Reagovat
wild

2.Stale tomu nechapem. Koncepcne muzstvo mam vytvorene, niektorych hracov aj realne uz mam vo svojom vlastnom muzstve, ale ten bod ze PRIDAJTE KONCEPCNEHO HRACA DO MUZSTVA stale nemam splneny. Pritom bod ze NAHRADTE KONCEPCNEHO HRACA splneny mam Fakt neviem ako to spravit..ako si mozem toho koncepcneho hraca dat do muzstva? To mi nejde

3. Jasne, to chapem ako funguje to predavanie a nakupovanie predmetov resp. hracov..ja som len chcel vediet ci sa daju za realne peniaze kupit mince cez origin tak ako sa daju fifa points.

Reagovat
Rarášek

2) Prostě najed do koncepčního mužstva, vyber kterýhokoliv hráče, dej "akce" přesunout do aktivniho mužstva, nebo tak něják.

Reagovat
wild

To sa neda

Reagovat
smazaný uživatel

1) stačí mít v klubu

2) viz nade mnou

3) můžeš zkusit štěstí a otevírat balíčky.. nebo kupovat coins třeba z mmoga no..

Reagovat
Pigeon

FUT je strašně dobře vymyšlená herní varianta ale strašně zmršená. Hrál jsem v 15 a fakt už se nedalo. z 20 zápasů hraje člověk normálně 8 a pak 12 jsou ti hráči jak vyměnění. Jak se chvíli dařilo tak přišel handicap a prohrával jsem s protivníky kvalitou o třídu horší. Funguje to stejně v 16?

Reagovat
wild

Ja som to hral prvykrat v 15ke, ale len par zapasov, lebo moc ma to vtedy nebralo. Az teraz v 16ke som sa tomu zacal venovat naplno, takze nejake porovnanie ti moc neviem povedat. Ale je to hra pri ktorej ma clovek neskutocne nervy Myslis konkretne len vo FUT? Lebo tam je tazko porovnavat podla jedneho zapasu aky je protivnik..ale aj mne sa casto stava, ze niekoho cely zapas bijem a aj tak prehram..proste niekedy mi nic nejde a neviem dat gol ani ked idem 3x sam na branu a dostanem aj "2goly z 1strely".. niekedy to fakt nezvladam asi to bude tym, ze mam v muzstve vela hracov z MU momentalne im to fakt nejde..a najvacsie nervy mam na Bastiho, on ma sice 86 ale je uplne nemozny

Reagovat
Pigeon

no když jsem se dostal do toho "handicapu" tak ti hráči si míč ani pořádně nezpracovali, balon jim odskakoval a přihrávky mířily úplně nesmyslně. Když jsem se už k té bráně nějak dostal tak třeba z 5 metrů přestřelil o 3 metry bránu. Pak jsem třeba sestoupil a najednou zas vše v pohodě. Já měl taky u toho neskutečné nervy. Dneska už radši hraju PES 2016. To mi připadá i mnohem fotbalovější hra

Reagovat
wild

Tak presne toto sa aj mne deje. Takze sa nic nezmenilo. Doteraz som vzdy postupoval v pohode ale v 6divizii som sa prvykrat zasekol a teraz ju opakujem. Teraz mam dokonca 3zapasy a potrebujem 5b na postup, tak si ju dost mozno zopakujem znova

Ale to co si opisal, ze si nedokazu dat jednu presnu prihravku alebo spracovat loptu resp. trafit branu tak s tym sa fakt stretavam teraz dost casto, takze to sa nezmenilo..

Reagovat
Pigeon

no to EA jsou strašně hovada. Chtějí prostě aby člověk do toho rval prachy a zvýhoďnují tím hráče, kteří to prostě neumí. Jde to ale trochu ovlivnit, mrkni na net. Nakoupíš si nejhlře hodnocené hráče co najdeš (bronzové), dáš je na lávku a tím se sníží kvalita celého kádru. A čím menší kvalita, tím méně tě ten handicap ovlivní

Reagovat
B3n

počkej, to jako fakt něco takovýho existuje ? není to jenom "kampaň" ?

Já už slyšel tolik věcí okolo toho a vždycky jsem se tomu právě jenom smál, a vždycky, když smolně prohraju, protože jsem ve většině zápasů aktivnější, stejně si po chvilce uklidnění řeknu, že jsem měl situace řešit líp a nikdy by mě nenapadlo házet to na nějakej handicap a už vůbec ne si tam dávat bronzový hráče

Reagovat
wild

to vazne takto manipuluju? To su hajzli.. preco to akoze robia? To je hlupost takto znevyhodnovat lepsich resp. sa snazit o to aby aj ti slabsi vyhravali..ved bud to vies hrat a postupujes alebo nato jednoducho nemas..to sa mi teda nepaci

Reagovat
Hachim Mastour

Presne aj ja v 6 divízií.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tottenham - Watford, duel dvoch najlepších trénerov tejto sezóny PL a okrem Lesteru a Chelsea sú pre mňa najväčším prekvapením sezóny, i keď som Floresovi veril tak dosť prekapuje, hádam remíza

Reagovat
Hokaido

Co dneska dáváte? Já bych dal Everton over, Stoke nemůže hrát pořád s nulou a je tam 2.10.

Pak asi výhru CP a neprohru Strak.

Reagovat
Usty

MU - CFC 0, nebál bych se ani underu (pro otrlé klidně 0:0 ).

Neprohra Norwiche (i když kurs za to moc nestojí, snad jen pro vylepšení kombi).

No a s CP souhlas. U Evertonu bych se naopak bál, že se Stoke ztratí, možná si to i podám.

Reagovat
Hokaido

Ať ztratí, ale ať to padá.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Talker

Jako osobně bych řekl, že 0:0 to neskončí. My si dáme klasicky 1-2 vlastňáky, United taky něco pustí... Spíš bych to tipnul na over...

Reagovat
Ed_Hazard

Arsenal 1

Everton 1x

za stovku

Reagovat
Spasitel

Watford over, Výhra CP a Arsenalu

Reagovat
Spasitel

over 2.5 či odg

Reagovat
Hokaido

Watford nevím, ta obrana Spurs je fakt dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska s Rosem a hlavně Trippierem, kterého si v EL vodil krom Monaka každý.

Reagovat
Hokaido

OK, tak jsem dal ODG.

Reagovat
Hokaido

Easy

Reagovat
Coutinho10

Palace mam taky, pak zkousim Arsenal i s clean sheetem Peti a WHU byl krasnej kurz 3,44 ted uz kolem 3,2...Sotom se jenom hecnul na Arsenal...dneska cekam od nich klasickou bidu

Reagovat
vrabejka

Výhra Liverpoolu, Chelsea 02, Watford 10, Norwich a Wba min jak 2.5 gólů :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už nedávej nic nebo nebudou mít rodiče co žrát.

Reagovat
vrabejka

Já mam vlastní prijmy

Reagovat
smazaný uživatel

důchod na hlavu?

Reagovat
vodka

praxe na hotelovce neni placena?

Reagovat
vrabejka

Je :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Duso ma dobry tipy, ale zadarmo to nebude

Reagovat
Hokaido

Hennessey; Ward, Dann, Hangeland, Souare; Zaha, Jedinak (c), Cabaye, Puncheon; McArthur; Chamakh.

Fakt Chamakh, to jsem zvědavej.

Reagovat
Usty

kurva, jsem zapomněl, že nehraje Bolasie ani Wick

Reagovat
fenixLFC

kde je bolasie?

Reagovat
Usty

inj, podle černých zpráv až na 2 měsíce

Reagovat
Hokaido

Zraněn, ve fante ma mylim do konce ledna.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC Team: Lloris (C); Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dier, Dembele; Lamela, Carroll, Alli; Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Moooc zajímavá. Trippier má zatím v PL 8 minut. Ale ty kraje obrany mě celkem straší, tam to může hořet. Je asi důvod čekat méně nebezpečí dneska, než proti EFC a Foxes, se kterými budeme hrát příští zápasy.

Eriksen posadit potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
jk

Poch

Reagovat
Cobra

že není Eriksen v základu

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pospovič

Carroll tu chvíli proti Norwichi zahrál parádně

Reagovat
Error

Swans slušně protočili sestavu. Dokonce 3 hráči se představí v lize tuto sezónu poprvé.

Reagovat
Rarášek

Grimeees

Reagovat
smazaný uživatel

♥ (zpevacka)

Reagovat
liquicitizen

rip labute

Reagovat
SpecialOne

Ta útočná fáze Stoke Arnautovič-Affelay-Shaqiri -- Krkič mě hodně baví

Reagovat
vodka

Affelay ale neni uplne ok, škoda, že není zdravý Ireland...

Reagovat
fenixLFC

affelay nie

Reagovat
Coutinho10

Watford FC ‏@WatfordFC

#watfordfc line-up v @SpursOfficial: Gomes (GK); Anya, Cathcart, Britos, Ake; Capoue, Watson; Abdi, Deeney (c), Jurado; Ighalo

tak snad zastavej slepice

Reagovat
vodka

ideálně remíza

Reagovat
Coutinho10

spis bych radsi, aby nikdo nesel po tomhle kole pres hranici 32 bodů (krom Palace teda, ktery mam na tiketu ), abysme po pripadny vyhre nad Sunderlandem byli 2-3 body od 4. mista

Reagovat
vrabejka

EXCLUSIVE: We can reveal that #AFC midfielder Jack Wilshere's injury problems are a cover up for his cocaine addiction. He is now in rehab.

Reagovat
Gunner14

více na tn.cz

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Prosím, řekněte mi, ze je to fake.

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa tesim na vsetkych tych fanusikov United, ked ich Mourniho odmietne trenovat, vsetky tie chorály na neho, šaly a neustale komentare ako ich pojde trenovat najlepsi manazer na svete..Nakoniec to budu vsetci pisat, ze oni ho vlastne ani nechceli :-D

Reagovat
vodka

snad neni vedení tak zoufalé, aby mourinha vůbec kontaktovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

On nikdy nesmí přijít. Jako chápal bych proč přišel a nejspíš by to v naší situaci dávalo smysl. Ale prostě přijít nesmí.

Reagovat
Tolstobik

Radsi stred tabulky nez Mourinho....

Reagovat
Hokaido

Budete mít obojí.

Reagovat
Tolstobik

Jen to ne dopici......

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
spider_8

Ta červená se k Josému vůbec nehodí. Vypadá jak komunistický diktátor, co právě vyhrál volby někde v Bolívii

Reagovat
Talker

Tak byla by to role, která by mu mohla sednout...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, takže ať si táhne do Bolívie a neslídí kolem Old Trafford

Reagovat
kvasha16

Reagovat
B3n

Jde o to, co jako klub chcete. Jestli jste chtěli zase managera na dvacet let, tak jste to posrali, když jste vyhodili Moyesa. No, jelikož jste po tom angažovali LVG, tak to spíš vypadalo na to, že to chcete stabilizovat během nějakých tří let a někomu to předat. Jenže to by nedostal LVG tolik financí. Tudíž si myslím, že se chtělo znovu bojovat o titul, ať to stojí, co to stojí. Takže, když to LVG nezvládá, tak naprosto nechápu, proč by k Vám neměl chodit Mourinho, protože on je záruka titulu během tří let, i kdyby přišel Pep ke komukoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa da robit..

Reagovat
vladis271

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhrajeme. Cítím, že to rozhodování o vyhození LVG potřebuje pořádnou zápletku.

Reagovat
Infi

Tež bych řekl a nebál bych se v té zápletce jít ještě dál, perfektní výkon, 3:0 a Fella 2, Depay 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton, najsympatickejsi klub Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý duel idete pozerať o 16:00 ?? ja myslim Everton - Stoke by mohla byť pekna podivaná ?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne. Deulofeu vs. Bojan.

Reagovat
smazaný uživatel

watford-spurs, oba tymy hrajou pekne

Reagovat
vodka

ale i dost zezadu, EFC-Stoke by měl být přímočařejší fotbal

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Mirallas ani na lavicce. Snad ho neplanujem prodat a je jen zraneny.

Reagovat
fenixLFC

snad ho chcete predat a snad je zraneny

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

s Bainesem je co?

Reagovat
Zaschrona

Asi ho jen setri, prece jen se teprve sotva vratil zpatky do sestavy po tom jeho dlouhodobem zraneni.

Reagovat
I am Mancunian

Pulis says Saido Berahino is "lucky to make the #wbafc bench today" after what the manager has seen this week. Wouldn't elaborate. #ssnhq

Reagovat
stiflerovamama

link na Spurs ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

SHAAAAAAQ

Reagovat
vodka

a Arnautovič s Bojanem znova

Reagovat
kiwwi

paradne hraju

Reagovat
Whitemedia

Stoke válec

Reagovat
fenixLFC

shaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq

Reagovat
smazaný uživatel

ERRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKK LAMELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ERIIIIIIIIIIIIIK

Reagovat
Pospovič

Lamelaaaaaaa

Reagovat
aither

Nezvládám

Reagovat
Cobra

Eriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
Zaschrona

Moc pekny gol od Stoke.

Reagovat
mojmira

ten golman má vsazeno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslema na velkym vápně Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Lamelaaaaaa

Alli

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

uz mohol dat druhy ...

Reagovat
I am Mancunian

spurs velmi pekne, bude tazke ich vytlacit z top4

Reagovat
kiwwi

fanusikovia Potters

Reagovat
smazaný uživatel

everton hraje vzhledem k sile kadru hluboko pod sve moznosti

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOL

Reagovat
vodka

ofsajd

Reagovat
Whitemedia

ee

Reagovat
vodka

no, podle mě těsný byl, z live přenosu se mi zdál jasný...

Reagovat
kiwwi

asi fakt nie...maximalne hranicne, vobec nic take zaco byt trebalo kricat ofsajd

Reagovat
Whitemedia

Z live přenosu jsem hleděl jak puk, že nemával ofsajd, ale to jsem si akorát nevšiml toho posledního obránce Stoke, který to tam zes*al..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

L U K A K U !

Reagovat
Hokaido

offside

Reagovat
Pigeon

ne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Ta variabilita kterou Poch ordinuje Spurs ke masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

everton

Reagovat
I am Mancunian

lukaku pojde prec, paradne sa rozohrava

Reagovat
smazaný uživatel

Rose za prasacinu nic a Alli predtym za cisty zakrok zlta. Rozhodca ma skvely meter nastaveny

Reagovat
Whitemedia

Zatím fajnový fotbal, musím si ho užít, dokud to jde, protože pak přijde United-Chelsea...

Reagovat
Tolstobik

Souboj mrzaku

Reagovat
kiwwi

Lukaku musi byt nasa top priorita v lete...pol kralovstva zanho

Reagovat
Whitemedia

Drogba půjde dělat asistenta do Chelsea a chce tlačit na vedení, aby ho dotáhli zpět... no, už bych se ničemu nedivil

Reagovat
Hokaido

A to jako za kolik? To si ani nechci představit.

Reagovat
Miguel19

Njn, debil Mourinho..

Reagovat
kiwwi

jakto...vsak ste tu jeho predaj celkom obhajovali

Reagovat
Hokaido

Byl rozhodně pochopitelnej.

Reagovat
Whitemedia

Ale jeho zpětný nákup za dvojnásobek už rozhodně pochopitelný nebude

Reagovat
Hokaido

Dostali jsme 28... Jako za míň, než 45 nemůže jít. Ale je to podle mě sázka na jistotu.

Reagovat
Miguel19

Myslím si, že já ne...ale teďka nevim

Reagovat
Whitemedia

Nemáš furt otáčet, pak by sis pamatoval, co si psal

Reagovat
Spasitel

Nemal na Chelsea ani Bruyne no

Reagovat
Pospovič

Byl by vůl kdyby se tam vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku pojde podla mna za Mourinhom, poslednými vyhlaseniami sa mu stale tlaci do riti...

Reagovat
Pigeon

Everton Stoke moc pěkný zápas zatím

Reagovat
vodka

Cameron je ale dneska docela slabý

Reagovat
Mastný Chobot

Barkley je úžasný, snáď sa raz dočkám, že takto bude hrávať Wilshere.

Reagovat
Whitemedia

U Wilshera by stačilo, kdyby alespoň hrával.

Reagovat
Whitemedia

Barkley bohovsky

Reagovat
Zaschrona

Skoda, Barkley ale skvele

Reagovat
Mastný Chobot

Koné, čo tam furt nacvičuje?

Reagovat
Hokaido

Konaldinho

Reagovat
Zaschrona

Kone uplne zbytecne predrzuje balon, furt.

Reagovat
smazaný uživatel

link na Everton pls?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca nam ale zatial solidne tlaci karu

Reagovat
smazaný uživatel

piska dobre

Reagovat
fenixLFC

ved to povedal

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja sa nestazujem ale mali kopat penaltu a dalsie asi 4 zakroky posudil zle... vacsinou v nas prospech

Reagovat
Whitemedia

Koné je srandista

Reagovat
Mastný Chobot

Barkley 3x za 3 sekundy vyjebal s Glenom, to bolo božie

Reagovat
Zaschrona

Clev zatim hraje skvele

Reagovat
vodka

delofeu

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je užasnej

Reagovat
FUnk

Jsem v Polsku na mobilu. Jak to zatím vypadá?

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, Zasch, nesimuluje, že?

Reagovat
Zaschrona

Zas ne tak casto, tohle je asi tak treti dive v sezone. Ale stve me tim, ne ze ne...

Reagovat
vodka

ty jo, jak potřetí? to tak potřetí od vánoc...

Reagovat
Zaschrona

Tak jsme si neskutecne zaprehaneli...

Reagovat
vodka

no, asi stejně jak ty...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

to je idiot..

Reagovat
Heisenberg

Mes que un dive.

Reagovat
Zaschrona

No ty vole...

Reagovat
I am Mancunian

ighalooo

Reagovat
fenixLFC

simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ighalo wow

Reagovat
smazaný uživatel

deulofeu neskutocny zmrdecek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Nic nového.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

som si len prisiel pre palce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

IGHALOOOOO

Reagovat
kiwwi

Ighalo

Reagovat
Hokaido

Ighalo Parádní gol.

Reagovat
M0rb1D4S

Barkley chce, aby z něj ve fifě udělali 4* skillera

Reagovat
Zaschrona

To mel byt uz davno...

Reagovat
Minister

Clattenburg

Reagovat
Heisenberg

Watford

Reagovat
Rohlíček

Dier

Reagovat
liquicitizen

Ighalo paradne

Reagovat
smazaný uživatel

ach bože, eričku

Reagovat
smazaný uživatel

dpc Ighalo je zviera

Reagovat
smazaný uživatel

Prepatý Ighaloooooooo

Reagovat
Pospovič

To snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Ighalo

Reagovat
stiflerovamama

Ighalo

Reagovat
Cobra

Bidíček

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
REPLIKATOR

Dier

Reagovat
Mastný Chobot

Ighalo ešte pár gólov a Mahrez s Vardym sa môžu ísť kĺzať, bude mať PotY on.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale jedině, pokud dneska přidá ještě aspoň dva fíky.

Reagovat
Hokaido

Mahréz v suchým

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Ighalo po sezoně za 40 mega do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nespadl tak by šel sám na golmana

Reagovat
Whitemedia

Shaqiri

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mastný Chobot

tak to bol neskutočný gól

Reagovat
vodka

WTF, SHAQQQQQQQQQQQQ

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

gol kola je vyřízený

Reagovat
Pigeon

co to bylo?

Reagovat
Serg!o

Shaqiri

Reagovat
smazaný uživatel

SHAQIRI

Reagovat
Pospovič

Tak to je v prdeli, moussa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Wow. Shaq je famozni plejer. zatimco Howard

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vodka

co s tím měl jako dělat?

Reagovat
Zaschrona

stoji, cumi, ani neukazal jakoukoliv snahu po tom jit... kdykoliv se necha prelobovat golman na malem vapne, je to z velke casti jeho chyba - bylo to sice od Shaqiriho perfektne kople, ale je to z podstatne casti i Howardova chyba - spatne postaveni, nulova reakce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

bavím se královsky

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
ZB 07

Reagovat
M0rb1D4S

A co měl s tímhle Howard dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Zash pls

Reagovat
Counter

Co s tím měl jako dělat?

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt on se nechal prelobovat, kdyz stal na hranici maleho vapna. To snad vypovida za vsechno.

Reagovat
vodka

pls, stop it...

Reagovat
Counter

Vždyť ten míč se točil takovým způsobem, že s tím nešlo nic dělat, i kdyby měl natahovací ruce a trampolínu pod sebou.

Reagovat
Zaschrona

kdyby byl blizko na care, verim tomu, ze sanci mel

Reagovat
fenixLFC

keby bol na ciare tak ho shaqiri lobovat nebude ale napali to okolo neho

Reagovat
Zaschrona

na to byl moc daleko

Reagovat
SunFells

Měl se přes léto naučit famfrpál, kokot.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si nechcel aby to niako chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Xherdan a Marko

Reagovat
Switchback
Reagovat
REPLIKATOR

Měl nahrát

Reagovat
Mastný Chobot

Martina to síce trafil predvčerom dokonalo, ale toto bol oveľa namávavejší kop Shaqiri

Reagovat
kiwwi

podla mna prihraval a zle mu to sadlo

Reagovat
Cobra

Taky se mi zdálo

Reagovat
smazaný uživatel

asi by to bolo logickejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa nie, resp. by musel spraviť niečo úplne iné, ako zamýšľal, lebo ak by chcel prihrávať, tak dáva bokom a úplne inak by k tomu dával nohu. Pri tom góle to ale tak lízol nártom v podstate úplne dokonalo.

Reagovat
kiwwi

prave sa tak natocil ako keby chcel prihravat a aj sa pozrel na Arnautovica...zle mu to sadlo no

Reagovat
Mastný Chobot

teraz to opakovali a fakt by som povedal, že to chcel... ale je to jedno, bol to krásny gól tak či tak

Reagovat
kiwwi

to rozhodne...ale teda nic genialne pretoze to nechcel

Reagovat
Mastný Chobot

to naisto nevieš

Reagovat
patas92

Určitě to nahrával V tom zpomaleném záběru šlo vidět, jak mu to sjelo z nártu. Takhle chtěně to snad ani nejde zakončit. Kdyby ho chtěl hned lobovat, tak by to kopnul plackou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

z opakovaček se to tak trochu zdá, no, ale pochybuju, že to přizná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

wow

Reagovat
kiwwi

Sakiri to chcel prihravat Arnautovicovi, dal by som ruku do ohna za to

Reagovat
J0EL

Tiez sa mi zdalo, ze sam bol hotovy z toho kde to nakoniec islo

Reagovat
patas92

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
patas92

Ty kokos já snad ještě začnu fandit Stoke

Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Gloryhunter

Reagovat
patas92

Fandit týmům, co hrajou pěkný fotbal není žádné gloryhunterství

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím si to isté

Reagovat
vodka

někteří to předvídali už při jmenování Hughese ( )

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne sa dalo predpokladat to, ze ta hra bude pekna, ako u vsetkych Hughesovych muzstiev, QPR neratam

Reagovat
Pedro10

hneď ako som ho uvidel prvý zápas za barcu som si povedal že ty budeš môj najoblúbenejší hráč ! a áno je !

Reagovat
Mastný Chobot

už som sa bál, že je reč o Deulofeuovi

Reagovat
fenixLFC

shaaaaaaaaaaaaaaaaaaaq

Reagovat
fenixLFC

howard si mozno spomenul na gol dannyho ked dostali kefu

Reagovat
smazaný uživatel

preco mu neprihral? ale trafil to luxusne, inak presne taketo strelky mam najradsej, tesne po odraze vysokej lopty

Reagovat
kiwwi

chcel, ale zle sadlo

Reagovat
REPLIKATOR

90min Ověřený účet ‏@90min_Football 1 min.před 1 minutou

GOALLLLL! STOKEALONA GO 2-1 UP AT EVERTON - SHAQIRI AT THE DOUBLE! Great goal too!

Stokalona

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele dole, jsme v piči, hrál jak bůh.

Reagovat
Counter

Ale nastoupil lepší Özil, na tom přece nemůžete být špatně

Reagovat
vodka

nebyl ještě před 2 měsícama na vyhazov podle některých?

Reagovat
Counter

Byl.

Reagovat
jk

Blbost. Od začátku sezóny nejlepší záložník. Bohužel často zraněný.

Reagovat
vodka

kdyby se mi to na tom efsearchi chtelo hledat, tak tady v tom vykoupu polovinu mistnich fanousku spurs, protoze si presne pamatuju, ze sem v te diskusi hajil dembeleho....

Reagovat
smazaný uživatel

Najdeš mě. Nesedí mi jeho styl hry. A já tady taky nepíšu, jak jsme v prdeli.

Reagovat
fenixLFC

netrep, spociatku ste ho vyhadzovali. potom sa vam zranil niekto zo zalohy tusim pred zapasom s nami a odvtedy sa chytil a hra super..nie od zaciatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

pred sezonou hej no... ale potom vsetkym zavrel hubu a neskutocne sa rozohral. aj pripravu mal uz velmi slusnu

Reagovat
vodka

to ano, ale v prubehu jeho zraneni letos ste ho vyhazovali a ze na to nema...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne neviem uz presne kedy to bolo casovo a nechce sa mi to hladat, ale najviac sme ho s Iacobom a este niekym kritizovali na zaciatku sezony

Reagovat
vodka
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

17:23

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke pod Hughsem hrozne moc sympaticky tym

Reagovat
Error

Shaqiriho první góly, v 19. kole.

Reagovat
Hokaido

On se do toho nejspíš dostane, nějaký náznaky tam byly, tak snad se už naplno aklimatizoval. Trošku paradoxní teda je, že pro hráče jako Shaqiri je v PL Stoke asi nejideálnější tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke - Everton super futbal, dobre som vybral. Lukaku úplný top, budem to opakovať každý zápas, na druhej strane Bojan a Shaqiri taky fantázia. Jediný čierny mráčik je to simulovanie od Španiela, koľkú žltú už za to dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

pošli link pls

Reagovat
SpecialOne

Od začátku PL ve fantě útok Ighalo-Lukaku-Kane

Reagovat
Coutinho10

neskutecnej valec ten Ighalo

Reagovat
kiwwi

@BBCSport

Sir Alex Ferguson has entered Old Trafford through the players & manager entrance. Read into that what you will..

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Hokaido

To jsou takový ty bomby, u kterých se vždycky tak nějak zapomene dodat, že je to úplně běžný.

Reagovat
kiwwi

no prave to bezne asi nie je

Reagovat
smazaný uživatel

nedalo mu to

Reagovat
biznizmen

Doufám, že Colback už se z té šatny nevrátí, to je hrůza dnes. De Jong na plac...

Reagovat
Zaschrona

Ta obrana je ale prisernost. Vyhravat doma na 3 nebo 4 goly, to je neakceptovatelny. Nas golman nechyti absolutne nic. A i ta ofenziva ma obrovsky rezervy, sice jsme se letos hodne zlepsili, ale porad je tam obrovsky prostor pro zlepseni ve finalni fazi, ta neschopnost vytezit z tlaku gol je v poslednich zapasech fakt tragedie. Tohle je zase odpoledne...

Reagovat
Counter

Ani jeden gól chytat nemohl.

Reagovat
Zaschrona

Golman jako Howard ne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, golman z Benjamina by to mozno chytil, hoci ten druhy sa malicko podobal na Orliu strelu.

Reagovat
Wat

Ale divim se, že se někdo snaží ho před ním obhajovat.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom hraci jsou dostatecne kvalitni. kde bude problem?

Reagovat
B3n

Nejseš na toho Howarda moc přísnej ? Jasně, lepší golman by Vás posunul zase o kousek dál, ale neřekl bych, že by Vaše hra padala zrovna na něm.

Reagovat
Zaschrona

Asi jo, jsem na nej regulerne uz vysazenej. Ale proste se nemuzu ubranit dojmu, ze ten druhej gol mohl chytit, kdyby lip stal, jako skoro kazdej jinej PL golman.

Reagovat
B3n

Já to neviděl, počkám až na MOTD. Jen mi to přišlo divný, že Ty, kterej vynášíš hráče Evertonu do nebe, jseš zároveň schopnej ho tady tak hanit Kolikrát až moc, řekl bych

Reagovat
Zaschrona

Trochu to prehanim na obe strany, to je asi pravda.

Reagovat
B3n

Hezky Ne každej to dokáže říct

Reagovat
Orlandiiik

Behrami

Reagovat
Whitemedia

pičusek přišel zmrzačit pár hráčů no...

Reagovat
Error

Zase tenhle magor na hřišti. Kryjte si Erikseny...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis ten Shaquiriho druhy gol je uplne najvacsia frajerina.

Reagovat
Pigeon

počkej až ti kiwwi napíše, že to nechtěl

Reagovat
Nikikrew

dajte link

Reagovat
kiwwi

ne no

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne, že Counter a SunFells sa tvária, jak keby "zožrali všetku múdrosť sveta a všetko vedeli najlepšie", čo?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

hej tak ja niesom sam kto to tak videl a myslis si, ze to tak nechcel, tento nazor vidim aj na twittri aj reddite a tu prezentujem len to co si myslim, nikoho nepresviedcam

Reagovat
Pigeon

proto jsi o tom napsal už minimálně 4x

Reagovat
kiwwi

tak si este pockam, ty si uz 2x napisal jak o tom ja pisem

Reagovat
Pigeon

porovnávej neporovnatelné jak chceš. Jestli v tom nevidíš rozdíl, to je tvůj problém

Reagovat
kiwwi

*mysli si

Reagovat
Mastný Chobot

ale prezentuješ to ako dogmatickú a jedinú pravdu

Reagovat
Pigeon

Reagovat
fenixLFC

ako vzdy...

Reagovat
kiwwi

ale no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, no. Kym som necital vasu diskusiu hore, tak ma ani nenapadlo, ze by to nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

lucker něco jak ten Martina, náhodně se ukopl

Reagovat
kiwwi

ten to naopak trafil paradne tak ako chcel

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim, podle mě se hlavně snažil zasáhnout branku, že se mu to takto paradne stocilo je proste nahoda... Ona ostatne vetsina techto strel z dalky, kdy se snazi dat co nejvetsi ranu, je pro me nahodak, pekny ale nahodny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Glen, jak si je povodil

Reagovat
ďuriLFC

stream na everton?

Reagovat
Orlandiiik

Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Aké

Reagovat
Cobra

Jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefil nejdřív míč?

Reagovat
Cobra

I kdyby ano, ten šlapák byl brutální a jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotkářské prase

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Ake

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, zasloužená redka. To nemělo nic společného s hraním míče.

Reagovat
liquicitizen

za to môže Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

taka oranzova no... kludne aj cervena, ale vzhladom na to kolko zltych kariet uz odpustil za celkom nebezpecne zakroky som necakal ze ju vytiahne.

tak teraz to musime vyuzit. POME GOL

Reagovat
B3n

Co udělal Akéčko ?

Reagovat
smazaný uživatel

vykastroval Lamu

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fenixLFC

podla zaschronu to nie je na cervenu

Reagovat
Zaschrona

trocha typickych anglickych krutaren k tomu patri

Reagovat
Zaschrona

ROMELUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

a Clev zas

Reagovat
Mastný Chobot

spoiler

Reagovat
smazaný uživatel

už nezvládají

Reagovat
smazaný uživatel

zmrd Ighalo jak po něm šel.. taky mohl jít do sprch

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Hokaidovi za over Lukaku

Reagovat
Hokaido

Ještě Palace, no.

Reagovat
Counter

LUKAKU JE BŮH

Reagovat
SpecialOne

je

Reagovat
SpecialOne

Jó neznaží se, nechce bojovat o místo, na Chelsea nemá, máme Costu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SpecialOne

no provaaar jak svině...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku naprosto parádní práce. Krása.

Reagovat
fenixLFC

lukaku

Reagovat
Mastný Chobot

Romela žerem

Reagovat
masly008

ten rozhodčí ten watford pěkně rozkládá.nepísknutá pentle,žlutá guardovi ted žlutá ighalo.no dělá co může.

Reagovat
Cobra

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Hajdi si nějaký pěkný kousek dřeva a na chvilku se do něj zakousni, třeba to pomůže.

Reagovat
masly008

hajdat neumím.

Reagovat
smazaný uživatel

penaltu mali kopat, ale cervena aj zlta pre Ighala uplne zasluzene

Reagovat
masly008

o červené jsem nepsal nic.a ta žluta guardovi na půlce být taky neměla.

Reagovat
Hokaido

Clev pěknej pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford neskutocne prasi teraz

Reagovat
smazaný uživatel

jakou používáte sázkovou kancelář? a proč?

Reagovat
liquicitizen

žiadnu, mám všetky peniaze

Reagovat
Edgewalker

Žádnou, nejsem hazardér!

Reagovat
Mastný Chobot

Niké, Senecká 1, Pezinok

Reagovat
Hokaido

v Česku určitě Tipsport. Nejlepší apka na android a kurzy.

Reagovat
Counter

Zaschronovou optikou - Butland Vůbec nic neudělal, přitom to byl takový dlouhý nákop a spousta času mezi zpracováním a zakončením. Žádná reakce, žádný reflex, nic.

(ano, není to myšleno vážně)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

tak butland sa aspon hodil na zem

Reagovat
Whitemedia

Takže, kdyby si u toho Howard lehl, tak by byl Zasch spokojený

Reagovat
fenixLFC

stopro

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

a teď zase

Reagovat
Counter

Tragéd, ani přízemní centr skrze MALÉ VÁPNO nedokáže sebrat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
jk

Ake, Ighalo

Reagovat
Cobra

Tak jsem zvědavý. Teď to zabetónují a nejlepší čas ukázat kreativitu. Pome Chrisi

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo, Kane a kapitán Lukaku, ve fantě budou žně

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne, akurat som tam dnes tresol Akeho

Reagovat
Zaschrona

nadheraaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Luka...luka....luka-kuuuuu!

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaku jaku loptu dal na Barkleyho

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
SpecialOne

konečně Everton, jen tak dál

Reagovat
wild

De Gea,

Young, Smalling, Blind, Darmian,

Schweinsteiger, Schneiderlin,

Mata, Herrera, Martial,

Rooney

Reagovat
EXoRcIsT

neverim

Reagovat
nani92

ak to tak nebude,tak si ma nepraj

Reagovat
vodka

Reagovat
Whitemedia

Co to měl ten Deulofeu za oslavu

Reagovat
Zaschrona

El Pistolero

Reagovat
Whitemedia

šlo mi spíš o ten jeho ksicht, co u toho házel..

Reagovat
Hachim Mastour

Skúsil by som 4-4-2.Merteho by som dal dole, nech si zahrá Gabriel.

Záloha- Ox,Aaron,Flamini,Campbell.

Utok-Theo,Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Debuchy, Gabriel, Koscielny, Monreal, Chambers, Ramsey, Ox, Ozil, Iwobi, Walcott... ale asi utopie, čekám, že to vůbec neprotočí

Reagovat
Mastný Chobot

Barkley Howard

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard.

Ohhhh, krásnej mač.

Já blbec čuměl celej pločas na unylej Tottenham.

Reagovat
Counter

Měl ses tu zeptat, každý soudný fanda PL by ti ten zápas doporučil.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Matić

Je možnost, že máme na Lukakua nějaké předkupní právo?

Reagovat
Hokaido

ne

Reagovat
vodka

omg, ta zaloha dneska fakt nefunguje, Cameron strašný a Whelan taky nema nejlepsi den...

Reagovat
smazaný uživatel

butland zase

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Tragéd neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku zatím všechno správně. Jestli takhle hraje furt, tak váleček.

Reagovat
Whitemedia

Nehraje tak furt, ale když zrovna hraje, tak to stojí za to

Reagovat
Zaschrona

v poslednich zapasech jo

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Furt ne, ale často ano. Má patnáct fíků v lize, s poháry už bude někde u dvaceti.

Reagovat
fenixLFC

super zapas

Reagovat
I am Mancunian

De Gea,

Young, Smalling, Blind, Darmian, Schweinsteiger, Schneiderlin,

Mata, Herrera, Martial

Rooney

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

to je super zostava, ale verim, ze Martial nebude iba priklincovany na lajne

Reagovat
EXoRcIsT

zeby dostal LVG konecne rozum este keby tam bol Jones miesto Blinda tak parada ale hlavne ziadny FELLAINI

Reagovat
Infernoqt

nedostal

Reagovat
Busby babes

na papire sestava super. ale cekam, ze to zas pulka odchodi.

Reagovat
I am Mancunian

z teba sa stal za poaleeny mesiac riadny pesimista

Reagovat
Busby babes

asi jo no. na jednu stranu porad verim, na druhou me stve pristup hracu k zapasu... a dneska jsem to zatim nevidel.

Reagovat
patas92

Ty kokos já snad ještě začnu fandit Evertonu

Deulofeu

Reagovat
smazaný uživatel

já přeju vždycky těm, kteří jsou v útoku.

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Miguel19

Chelsea team v Man Utd: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Oscar, Pedro; Hazard. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 11s11 seconds ago

Chelsea subs today: Begovic, Baba Rahman, Djilobodji, Ramires, Loftus-Cheek, Traore, Kenedy. #CFC

Reagovat
Whitemedia

to je lavička!!

Reagovat
liquicitizen

bez Remyho

Reagovat
Hokaido

O něm se právě taky spekulovalo, že nebude ready.

Reagovat
wild

Hazard nemal byt out?

Reagovat
Miguel19

mind games

Reagovat
B3n

Ne, o něm a Rémym se mělo rozhodovat až pár hodin před zápasem.

Reagovat
Whitemedia

Remy věčně připravený na lavičce a když má možnost hrát, tak se pokaždé zraní....

Reagovat
Miguel19

Jako Rémy ať jde do prdele. Když má opět hrát, tak je jak jinak zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, docela nám věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bych tam raději viděl Ramiho teda

Reagovat
Error

Tvl, jak mám Rémyho rád, tak jeho absence přesně v době, kdy má naskakovat, jsou už otravné.

Reagovat
Hokaido

Nějaká šance, že je to 433 s Edenem na hrotu a Oscarem ve středu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
Dawon

Dokaze si nekdo predstavit, ze bysme to takhle proti Stoke otocili my?

Reagovat
Cobra

Dier je dneska vážně na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Začněte kurva něco hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Od vylucenia hrame katastrofalne

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, tolik nepřesností

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa na neho tesim

Reagovat
Mastný Chobot

som zvedavý, čo budeš písať 18.43

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo už budeš vtedy 13 minút pozerať na zúfalého Chambersa, ako nevie, kde má behať

Reagovat
Mastný Chobot

ale alibisticky napíšem, že mu fandím a dúfam, že sa mýlim

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ja som myslel ze to bude 2 minuty pred zapasom preto som to nepochopil..neviem, je to mozne, ale uz dlhsie som zvedavy ako by to v tej zalohe momentalne zvladol a cakal som ze ho wenger vyskusa pred tym ako niekoho kupime..uz nic z toho ale i tak si myslim ze by to mohol zvladnut, prihravky ma napr o dost lepsie ako flam

Reagovat
Hokaido

To si děláte prdel? Kos a Nacho ve fantě

Reagovat
Mastný Chobot

piči, Nacha mám aj ja vlastne

Reagovat
Hokaido

a náhradík luďský odpad Vertongen

Reagovat
Nikikrew

Cech - Bellerin, Gabriel, Per, Gibbo - Callum, Ramsey, Ozi - Ox, Walcott, Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

výborná

Reagovat
smazaný uživatel

kikscielny? dpc som sa tesil nanho

Reagovat
SpecialOne

Cahill ani lavička?

Reagovat
smazaný uživatel

Dier go home youre drunk

Reagovat
Hokaido

youre

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Touré?

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Gibbs - Ramsey, Chambers - Ox, Ozil, Walcott - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to bude bermudskej trojúhelník. Per, Ramsey a Chambers, jestli daj vysoký presink, tak Čech bude řešit několik akcí 3 na 1 :D

Reagovat
M0rb1D4S

Sestava, kterou měl Gaal zkoušet už dávno musí nastoupit zrovna dneska U nás všichni útočníci mimo. V lednu někdo do útoku musí dorazit. Hlavně ať to není Martinez nebo Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale radsej by som thea a girouda rotoval a striedal nech su sviezi celu sezonu, takto sa skor jeden zrani a budeme v rici

Reagovat
Counter

Snad se brzo vrátí Alexis a půjde to.

Reagovat
vodka

Walters ten by tam mohl udělat bordel, Cameron fakt strašný zápas dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má parádní skauty. Mohla mít parádní útok De Bruyne, Lukaku, DC19.

Reagovat
Miguel19

A přivedeme k tomu Mourinha

Reagovat
Cobra

Chadli půjde na plac.

Nedokážu si představit, že bysme dali gól

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ten arnautovič je úžasný kup do fanty na poslední zápasy... škoda, že sem ho minule nechal na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Joselu TO JE ZÁPAS

Reagovat
smazaný uživatel

Lool Howard

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Joselu, Spaniel, co cakat.

Reagovat
Counter

Joseluuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se moc.

Reagovat
smazaný uživatel

gólman ale strašně podcenil.

Reagovat
patas92

Reagovat
Mastný Chobot

to je zápas!

Reagovat
fenixLFC

joseluuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
habinity

Konecne dobra zostava, lvg uz hori miesto a uz aj zostavu vie dat

Reagovat
liquicitizen

prečo stále pozrám na tie slepice

Reagovat
Whitemedia

Vánoční Rssa28.12.2015 14:10

3:3 (3x Bojan - 3x Deulofeu) až na ty jména mu to zatím vychází

Reagovat
smazaný uživatel

este tak dva tri goly padnu

Reagovat
smazaný uživatel

to byl ve vápně ale

Reagovat
masly008

rose jasná žlutá za simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem chtěl napsat, že Rose nic moc dneska

Reagovat
Hachim Mastour

Snáď na to Gibbs nebude srať.Mal dať voľno Mesutovi.

Reagovat
Cobra

Je ten Rose normální?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
liquicitizen

poďme Hornets kuaaa

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL OMFGGGGGGGGGGG

Reagovat
Switchback

soooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Sooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
fenixLFC

villa je fakt uplne v riti, konecne spadnu.....by sme im mohli do druhej ligy pribalit bentekeho...

Reagovat
kiwwi

Manchester United XI: De Gea, Young, Smalling, Blind, Darmian, Schweinsteiger, Schneiderlin, Mata, Herrera, Martial, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to velmi dobre celkom sa na vas tesim dnes po dlhej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

umřete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOO

Reagovat
Orlandiiik

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Coutinho10

twl Son...takhle krute

Reagovat
Cobra

Son do pičeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Hokaido

ofside

Reagovat
Pospovič

Sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
smazaný uživatel

najviac nezasluzene. ale co uz, hlavne su 3 body.

COYS

ale za dnesny ubohy a smiesny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

nesud celej zapas podle nepovedenych 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

sliepky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bychom si ho my zasloužili dát, ale Watford ho prostě musel dostat

Reagovat
vodka

wow, to sem neščekal penaltu

Reagovat
vodka

ale walters ani arnautovič nedají

Reagovat
vodka

ok, Arnie

Reagovat
Hokaido

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

PL je prostě nejzábavnější liga. PD je kvalitnější, ale docela nuda.

Reagovat
jk

Son

Reagovat
jk

Son

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League To je zápas

Reagovat
samson192

Stones

Reagovat
Zaschrona

Clattenburg kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
J0EL

jasna.

Reagovat
vodka

byla

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Coutinho10

ty kks to snad neni mozny...ted ta goal line technology..takovej kousek

Reagovat
smazaný uživatel

penalta...

Ale kdo to tam rozhodciho objimal

Reagovat
Mimalu

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

Stones

Reagovat
smazaný uživatel

demence

Reagovat
smazaný uživatel

sice škrtl balon, ale já bych tohle pískal taky.

Reagovat
Hokaido

jasná

Reagovat
Counter

však co na tom, že se o ten míč možná otřel, když prakticky nezměnil jeho směr nebo rychlost. Nebýt jeho bránění ve hře, tak Arnautović jde sám na Howarda.

Reagovat
smazaný uživatel

hughesove timy no

Reagovat
smazaný uživatel

slepice snad spadnou tam, kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že si to se City rozdaj o titul. My jsme labilní a máme děsně těžkej los ve druhý části. Navíc do toho zápasy s Barcou, pokus o hattrick v FA Cupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice ani náhodou... letos to musí urvat Arsenal.. samozřejmě za LFC nebo Lester bych byl nejraději, ale to je utopie...

Reagovat
smazaný uživatel

tam nech si ostane posraný Liverpool

Reagovat
Hokaido

Já bych tomu Arnautovičovi praštil, strašnej slizoun

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
vodka

ale má proti minule sezone paradni fyzičku...

Reagovat
fenixLFC

marcooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

ouuu Deeney skoda

Reagovat
smazaný uživatel

nezdalo sa vam ze bola chytatelna?

Reagovat
vodka

jednoznačně, všech 7 gólů v tom zápase byla vina Howarda....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Navic stal na care

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mada

Reagovat
Whitemedia

Tak jsme si užili zábavného fotbalu.. a teď Manchester proti Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham, židáci

Reagovat
Hokaido

Jednou určitě

Reagovat
smazaný uživatel

choď sa vyplakať

Reagovat
FUnk

Reagovat
Error

Tam byl Son dvakrát v offsidu, ne?

Reagovat
mimi_united

Stones to je ten úžasný obranca?

Škrtel > Stones a s prehľadom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Panděvova ofina

Stoke táhnou nechtění hráči Interu...Tam se jim vyplatí kupovat..

Reagovat
vodka

*Interu a Barcelony

Reagovat
Zaschrona

Zas a znova totalne zahozeny 3 body. Howard a Clattenburg dneska Stoke udelali vyhru. Diky panove.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

A cože Clattenburg v zápase posral?

Reagovat
Hokaido

Nevyloucil Howarda asi.

Reagovat
M0rb1D4S

Běž se prosímtě nadýchat čerstvého vzduchu. Píšeš hovadiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Tak nějak se na tu nepřízeň rozhodčích v LM musíte připravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro, nezvladas, ale plne tomu rozumiem, tiez nezvladam

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si to rad priznas na rozdiel od deluded Ivana...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
J0EL

vy dvaja si mozete podat ruky v tomto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatial super kolo este remiza/vyhra MU a prehra gaunerov a loserpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako kontroverzna penalta tam na konci hovorili, penalta jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

A Arnautovic ma bavi, on je fakt schopny hrac.

Reagovat
fenixLFC

len aj on vie neskutocne palit, najma ked moze poistit vitazstvo

Reagovat
Zaschrona

Jo, Stones zahraje balon, utocnik pres nej skoci sipku, Clattenburg ukaze, at se zveda. A pak za par vterin ukaze na penaltu pote, co mu na milion metru lajnovy zahlasi, at to piskne... Kazdy na stadionu videl, ze to penalta nebyla, kazdy na stadionu videl, ze Arnautovic uz mel byt venku za dve zluty, ktery mel dostat. Ale prej penalta jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahral balon, to pises, ako keby ho odkol na tribunu, pritom sa ho ledva dotkol, aj ked nemal som najkvalitnejsi stream ale podla mna jasna, taketo suchnutie lopty nepovazujem, za zahral balon

Reagovat
smazaný uživatel

,,Stones zahraje balon"...

Reagovat
J0EL

Zash pls, penalta uplne jasna.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

a vobec, je to i tak Stonesona chyba, naco isiel do slkzu? ak by hral Aranutovica telom, tak ho v pohode odstavi, lebo si Arnautovic hodil loptu daleko, uplne zbytocne isiel do sklzu

Reagovat
Zaschrona

Mohl to resit lip, to je pravda. I tak ale nesporne se Stones balonu dotkl, tim padem by se o faul jednat nemelo, pokud by nasledne nejak silene nedojel protihrace. Coz se nestalo. Penalta a tohle je vysmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on išiel do sklzu, aby tú loptu dočiahol.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

"zahraje balon"

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Matić

AV už snad definitivní sestup. Ten odchod Delpha a Bentekeho je hrozně potopil a nákup dalších x hráčů jim vůbec nepomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

oni a NUFC sa musia pakovat

Reagovat
Heisenberg

Je to škoda, rozhodně bych ale dal Gardemu ještě šanci.

Reagovat
Coutinho10

skoda skoda, ale paradni poctivej vykon v 10 lidech....bohuzel slepice s luckem to urvali

Reagovat
Cobra

Štěstí přeje připraveným. \__/ tady, plakej

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/gq94

inac ta Clevova asistencia na Lukakua bola fantasticka som zanho fakt rad, ze sa mu dari

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Boze moj preco su Spuds taky haluzaci

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
liquicitizen

však to s poza čiary vyťahoval Loris

Reagovat
smazaný uživatel

v první řadě však celá ta situace plynula z jasné Howardovy chyby

Reagovat
Counter

Neboj, věčně se jich to držet nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Heisenberg

Mě by v LM ani nevadili, Poche aspoň ví, co chce hrát, což se letos mnoho manažerům nepovedlo.

Reagovat
TopinB

Jako tým samotný ujde, ale ti fanoušci....

Reagovat
FUnk

jj nejhorsi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

A Swansea s tou sestavou nějak uhráli remízu. Jdeme do trháku

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakua mi je už kurevsky ľúto. On tam hrá jak drak, vlastne celú túto sezónu, a takmer nikdy z toho nie sú žiadne body

Reagovat
JIMMY-PO

celu sezonu Butland chyta jak boh a ked ho konecne vezmem za henesseyho tak dostane 3 goly z 3 striel

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je tvoja chyba, Toffees davaju vela golov celu sezonu

Reagovat
JIMMY-PO

ved hej ja viem..len nezvladam

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

a teraz po takomto zápase má ísť človek na United - chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Whitemedia

S Hazardem na hrotu vždy hrajeme nekoukatelnou kejdu, proti United tuplovanou..tohle prostě bude peklo..

Reagovat
mimi_united

Martial si vás natrie na chlieb

Reagovat
TopinB

Aha, já myslel, že na hrotu bude Kennedy

Reagovat
Miguel19

Však ani nehraje

Reagovat
TopinB

Oh kurwa, já jsem ho viděl už v sestavě a ne v Subs Oči vidí co mozek chce

Reagovat
spider_8

Ani nevím, jestli se na to chci koukat. Přinejlepším můžeme doufat v nudnou remízu. Jediná dobrá zpráva je, že na lavici jsou kromě Ramirese samý mladíci.

Reagovat
Whitemedia

Takže střídání v 88 minutě, na hřiště přijde Ramires a Bába.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

A největší vzrůšo bude rozeznat je od sebe...

Reagovat
JIMMY-PO

Spurs parada ..liga majstrov vola

Reagovat
Coutinho10

lol ten fanda United stema salama Joseho na BT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle místních komentářů ManUtd - Chelsea prostě musí skončit 5:4

Reagovat
mimi_united

3:0

2xMartial, Schweinsteiger

Reagovat
TopinB

kiwwi pls

Reagovat
mario23

3:1

Reagovat
habinity

Dneska pozerajte na morgana ako cisti pred obranou, to nieje smalling alebo blind dobry ale on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja niekedy fakt nerozumiem, čo sa táto osoba snaží povedať.

Reagovat
fenixLFC

podla mna to nevie ani on

Reagovat
smazaný uživatel

Pato, no

Reagovat
mario23

Tak podme vyklepat chelshit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LVG POWER

Reagovat
smazaný uživatel

ten vcerajsok ti moc vyklepy nevysli

Reagovat
13

Jestli se náhodou chystá nějaký akční fanda jiné ligy, aby podle zápasu MU Chelsea posoudil kvalitu premier league, tak se na to prosím nekoukejte.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tenhle zápas podle všech zákonitostí prostě musí skončit 5:5.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

na rohy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

zatial super match

Reagovat
Zaschrona

podle zapasu Evertonu ale taky ne, takove tragedy v brane vetsinou kluby nemaj

Reagovat
10

nejen v bráně, celkově to bylo "defenzivní" představení jak z Eredivisie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jakou kvalitu?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

United should be more solid with Schweinsteiger and Schneiderlin. Only lost 1 of 10 games they've started together.But only won 3. 5 0-0s.

Reagovat
I am Mancunian

obrana vyhrava titul som sa dopocul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tam proste nemôže padnúť gól. Spadne vesmír, ak niekto nejaký dá.

Reagovat
Ed_Hazard

To čo zase Everton? Piči rozpustit celú ligu a hráčov poslat do továrne k pásom To sa nedá tipovať, aby utiekla neprehra Evertonu, to už je sila...

Reagovat
I am Mancunian

Darmian definitely on the left. Playing there in the attacking drills. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to si Braňo užije

Reagovat
KnoxXx

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže dobrý ťah. Lajna Darmian-Mata je horor.

Reagovat
vodka

Reagovat
norton

Stream na Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
norton

Dik.

Reagovat
icka

Nema nekdo stream na telefon(android) diky

Reagovat
I am Mancunian

vipleague.me

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přišel, někdo stream na United?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jsi dobrý člověk!

Reagovat
smazaný uživatel

streamik?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zápas tragédů začíná.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem.

Mozno sa aj pobavim ako minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

díky

Reagovat
norton

existuje take aj na Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

ee len z Digi Sport 1 sú streamy väčšinou

Reagovat
norton

Reagovat
HalaMadrid_Flx

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

omg, fakt bad luck...

Reagovat
smazaný uživatel

chudák se jednou ukopne a stejně z toho není gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prehypovany komentar na Digi, no to je hnus.

Reagovat
Switchback

Reagovat
nani92

MAta

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
vodka

tvl, to začíná nějak moc atraktivně, DDG bůh

Reagovat
patas92

De Gea

Reagovat
patas92

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

kurva DDG tos měl pustit

Reagovat
Heisenberg

Djourou bude psát dřív než v 18:43.

Reagovat
Trapper

De Gea

Reagovat
Whitemedia

De Gea

Reagovat
wild

nase branenie standardiek je otrasne

Reagovat
off-olda

Rooney slušný bránění Terryho

Reagovat
smazaný uživatel

Hura timy. 5 minut a 2 tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Neprohra CP Neprohra Norwiche Spurs oba gól Everton over 2,5 Newcastle gól

Reagovat
smazaný uživatel

no nic idem si spravit popcorn. vyzera ze to bude super zapas (MU-cukotka nie tie gaunerske srajdy)

Reagovat
Kaze

Ronei se naucil zpracovat mic, konecne

Reagovat
Miguel19

Solidně nás melou

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson nás určite zase zareže

Reagovat
nani92

zatiaľ to je celkom fajn

Reagovat
spider_8

Ty vole, kde ten Branislav teďka stál

Reagovat
Heisenberg

Bournemouth zatím super.

Reagovat
smazaný uživatel

Dušoooooo

Reagovat
Whitemedia

Hazard s Oscarem zatím nejsou schopni ani přihrát...

Reagovat
C-M@ster

Však dobře hrajem dneska, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

až je to podezřelé

Reagovat
Side

To jako nebylo na žlutou jo? sudí

Reagovat
off-olda

Pane bože ten Oscar se mi snad zdá.

Reagovat
Ligter

pičo, Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie je možné

Reagovat
vodka

kurvadrát fakt už

Reagovat
smazaný uživatel

18:43 uz bolo a zatial v poho

Reagovat
smazaný uživatel

ššššššššššššššškoda

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

to je neskutocne ako nam to proste nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Muz ce palubu !!!!!!!!!!!!!!!!! Muz cez palubu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomooooooooooooooooooooooc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ten komentator je jebnuty ?

Reagovat
Nikikrew

Boze moj to je zas toho hra od nas

Reagovat
nani92

ale pičee

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin je boží.

Reagovat
Kaze

Ferguson

Reagovat
Dawon

kurva uz

Reagovat
smazaný uživatel

come on Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Remíza akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale když už by měl někdo vyhrát, tak radši Chelsea, ti nás neohrožují v TOP4

Reagovat
Counter

Současné MU taky ne, jen to tak nevypadá na první pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Si neumím představit, že bychom dnes mohli dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

kua MU ma neskutocnu smolu

Herrera a Rooney zatial famozny. Wow

Reagovat
smazaný uživatel

a Martial

Reagovat
Ángel di María 22

Chelsea je zoufalá. Totálně ale.

Reagovat
Talker

Diky, to to celkem objasnuje...

Reagovat
Talker

Mam spěchat nebo ne?

Reagovat
C-M@ster

Pokud chceš stihnout stav 0:0, tak bys měl.

Reagovat
Side

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
C-M@ster

Tyčka, břevno, jeden atak za druhým, kdo mohl čekat, že to tak skončí...

Reagovat
Whitemedia

Ne.

Reagovat
Trapper

Tak a už se proberem, ne?

Reagovat
off-olda

Ivanovič

Reagovat
Counter

Proti CFC vypadá i MU jako slušný celek.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvaceti minutách zatím stejná sračka jako minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavej systém pokrytí středu hřiště u Chelsea..

Reagovat
Whitemedia

Držení míče zatím tak 80:20 ne?...

Reagovat
Kaze

Chelsea nema zalohu.

Reagovat
Mastný Chobot

Vždy, keď má loptu Per alebo Gibbs, tak vo mne zomierajú bunky fanúšikovstva od strachu.

Reagovat
vodka

ronei poslední 2 zápasy fakt bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

připomíná mi mě, když jsem po půl roce kopl do míče.. balóny odskakují, nevíš co dřív..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vôbec nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Martial si zase zaskákal

Reagovat
smazaný uživatel

špína, snad už někdo přejede a bude od něj pokoj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ slušných 20 minút.

Reagovat
samson192

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney nejaky wondergoal dneska, to je jistotka

Reagovat
Miguel19

To je kolotoč ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Martial diver...

Reagovat
off-olda

Letec

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
spider_8

Ty vole dejte tam ty mladíky, tohle už nemůže být horší. Ivanovič je namalovanej...

Reagovat
Heisenberg

Takový náběhy potřebujem, dobře oba.

Reagovat
nani92

LVG in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

chelsea je strasna

Reagovat
Whitemedia

To je objev!

Reagovat
fenixLFC

ale je strasna proti United preboha

Reagovat
I am Mancunian

dneska hrame super, ale ak nedame rychlo gol, tak sa zase zosypeme

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

MU zatím koukatelný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak to bude nakoniec zase 0-0...

Reagovat
Whitemedia

Hazard bude schopný někdy ještě normální přihrávky?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si dotedka myslel, ze nehraje, ze je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

who is el neny? callum zatial paradne

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mastný Chobot

prekvapuje zatiaľ

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie je Cahill ani na lavičke? Zranenie?

Reagovat
Whitemedia

Odcouval až na tribunu...

ale ne, prý zraněný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gary je dobrý hráč.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

jsem se lekl do prdele

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

GABRIEEEEEEEEEEEL

MESUUUUUUUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

gabbinhooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GABRIEEEEEELLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel cervena

Reagovat
Heisenberg

GABBBBBBBBBBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

16

Reagovat
Nikikrew

Gabbbbbriiiieeeeeeeel.

Reagovat
Minister

Gabrieeeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony

Reagovat
Miguel19

Si dělá prdel?

Napřed jasná karta Young a pak jasný faul před vápnem na Zoumu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Özil další asistence

Reagovat
Nikikrew

Ozzzzzil znova acko

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice hnusný, ale čistě z pragmatickýho hlediska, už by se mohl zranit nebo něco.

Reagovat
Čenda

Vlastně to vůbec nejni hnusný, z jakýhokoli hlediska..zemří, owny, vážně zemři. Já už si to v pekle odsedim.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

čenda peace

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne hráva Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Matic je proste slepy v te masce to neni mozne, a by se takto minul...

Reagovat
smazaný uživatel

Drevak

Reagovat
samson192

bude piskat len na jednu stranu?

Reagovat
SunFells

Jsem úplně věděl, že Gabriel dnes dá gól

Reagovat
Mastný Chobot

neverím

Reagovat
smazaný uživatel

erik pls

Reagovat
vodka

morgan to mohla byt aj červená...

Reagovat
samson192

mala byt

Reagovat
r.mrazik

Cervena? Vsak tam sli stejne a ani jeden netrefil mic

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
nani92

pochjopím hocičo, ale že sa na Digi z ničoho nič objaví zápas Newcastle - Everton, to asi nie..

Reagovat
Talker

Link na CFC?

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
Talker

Dík kluci. Dal jsem si slováky, co jsou výše..

Reagovat
EXoRcIsT

zaco dal Schneiderlinovi zltu sak isli tak isto len William sa zacal valat jak male decko

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Morgan

Reagovat
off-olda

Young

Reagovat
smazaný uživatel

dneska som si natiahol hamstring, tak som zobral ako znamenia a vsadil na aaronka ze da gol

Reagovat
Side

Ramsey zas vymýšlí pičoviny místo toho aby to hrál jednoduše, pak to tak dopadá

Reagovat
smazaný uživatel

Willian ciganik

Reagovat
smazaný uživatel

proc dostal zlutou jen Morgan, kdyz tam sli oba uplne stejne...

Reagovat
Whitemedia

Ten, kdo rychle vstane, vždy dostane kartu.. minule ve stejné situaci hráč Chelsea dostal rovnou červenou..

Reagovat
Heisenberg

Mamut se dneska daleko víc stahuje a podílí se na rozehrávce, daleko lepší než aby ho celou dobu měli u sebe jejich záložníci.

Reagovat
Dawon

oba tam sli uplne stejne a schneiderlin dostane zlutou, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan tehdy dostal redku, jeste bud rad

Reagovat
Dawon

jako neni to poprve, co jsem neco takoveho videl no...par roku zpatky proti liverpoolu takhle dostal Shelvey cervenou, kdyz sli s Evansem oba takhle do skluzu...sere me to tak nejak obecne, ne jen v tehle situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

paradny zapas fakt

a Gabriel som vedel ze ked posadi toho lempla kikserskeho tak to takto dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United fakt pohladny prejav dnes. Celkom sa mi to paci.

Reagovat
EXoRcIsT

Herrera

Reagovat
Whitemedia

Co se jako ten váš Anderko vzteká jak malý kkt?

Reagovat
smazaný uživatel

lenoch Ozil

Reagovat
vitasrp

Způsob, jakým sudí "chrání" Hazarda, to je fakt něco katastrofálního.

Reagovat
Heisenberg

Ozil+Walcott ještě dnes padne, lepší zakončení

Reagovat
off-olda

Herrera je dobytek

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bez karty???? žlutá by byla málo

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera čo skúšal?

Reagovat
smazaný uživatel

United sa začnú hýbať po 2 rokoch a práve proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

ozil najlepsi hrac ligy tento rok, neni o com

Reagovat
smazaný uživatel

keby hral za leicester tak maju titul uz teraz

Reagovat
Mastný Chobot

a Vardymu už by nachystal aspoň 75 gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Merte

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Mesut je geniálny jednoducho. Chambers hneď po ňom tiež veľmi, veľmi dobrý. Aaron s Theom slabota.

Per

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Mertesacker

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

merte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

looooooool

Reagovat
Nikikrew

Boze moj Per

Reagovat
mojmira

merteeee

Reagovat
Heisenberg

Už měl mít 0+2 aspoň, super výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut opět rozdává gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

to se neda to je to nejlepsi co jsem tento rok videl Per

Reagovat
fenixLFC

co spravil?

Reagovat
smazaný uživatel

to se neda popsat slovy, pockej si na nejaky gif

Reagovat
mojmira

počkej, tohle bude někde hodně brzo

Reagovat
SunFells

Gabrielova hlavička se odrazila od tyčky přímo jemu do ksichtu, necelý metr od brankové čáry ...a od něj to šlo těsně vedle.

Reagovat
Counter

Reflexivně nedokázal odražený míč od tyče poslat asi z metru do prázdné. Strašně vtipné, pokud nejsi fanda AFC

Reagovat
SunFells

Per

Reagovat
off-olda

Ty vole, toho Oscara pošlete do Severního Súdánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedom sa, je to náš klenot.

Reagovat
off-olda

*kokot

Reagovat
smazaný uživatel

*klenot, čo si slepý?

Reagovat
vodka

klasika, zase bez náběhu do vápna

Reagovat
SunFells

Ale on s tím nemohl moc dělat, jen to vypadá neskutečně blbě

Reagovat
SunFells

Özil už tam nahrál na 4 možné góly.

Reagovat
Heisenberg

Mi to připomíná jeho první zápas na Sunderlandu, kde Theo spálil taky asi 3 tutovky.

Reagovat
SunFells

To mi připomíná každý Theův zápas, ve kterém není neviditelný.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mastný Chobot

" "

Reagovat
SunFells

Pravda, chybí tam "od té doby, co nehraje pravé křídlo".

Reagovat
smazaný uživatel

nic co by nova zmluva s vyssim platom nevyriesila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Boha, snad toho zas nebudem litovat. Takové tutovky zahozené (-.-)

Reagovat
Mastný Chobot

Gabo snáď posadí Pera

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Mal by si uz tiez sadnut uz.

Reagovat
J0EL

uz uz uz

Reagovat
Mastný Chobot

to sa mi to tiež stáva tiež

Reagovat
FUnk

sadni kokot drevený

Reagovat
Mastný Chobot

jóój, Drevo, spravím z teba nábytok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten má místo u Wengera jisté, bohužel

Reagovat
Čenda

A co kdyby zkusil dávat Gabiho na DMko? Co jsem viděl v ponorce, tak co se kreativity týče, je to absolutní účelák a parádní zakladatel protiútoků, naozaj

Reagovat
Whitemedia

Oscar je fakt neuvěřitelnej....

Reagovat
smazaný uživatel

Samo nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Hra zalohy s morganem je super...ten hrac nesmi sedet

Reagovat
Mastný Chobot

Francisovi sa strašne páčia tie Mesutove rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Takáto agresívna hra sa mi páči

Reagovat
off-olda

Willian Jak vochcal Wazzu.

Reagovat
C-M@ster

Jak tam byla reklama na Revenant "only in cinemas"... to určitě

Reagovat
Talker

Mělo by být "only on torrents"

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

bez červené asi nedohrajem

Reagovat
Mimalu
Reagovat
SunFells

To je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BigFuckingMoron

Reagovat
Mastný Chobot

Kiksacker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

to je vobec mozne

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jednou genialni

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ještě spadl ty vole, jak kdyby ten balon byl z betonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty vole to je moc

Reagovat
Čenda

Pere, dokonce i dědka Swarleyho si pobavil, seš klasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Mastný Chobot

ten pád na zem ale jak z grotesky ale. Tam už chýbalo len, aby si jebol vajca o tyčku

Reagovat
Mastný Chobot

ale

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Rišty

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ako ho tam zapichlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Reagovat
ZB 07

Reagovat
jacobT

to je geniálne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
bayern987

Reagovat
Nikikrew

Heh mama povedala ze cerveny hraju lepsie ale modri maju krajsich futbalistov, a zaber na Gabriela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

To byl panečku protiútok... bych v zimě vyměnil všechny!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak polčas už klasicky 0-0. Hráme dobre, mali sme smolu, ale veľa vyložených šancí sme aj tak nemali Do druhého polčasu už nastúpi Chelsea pokojnejšie a skončí to 0-0, alebo zase uhaluzia nejaký protiútok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je v Chelsea fotbalově několik levelů před ostatníma.

Reagovat
smazaný uživatel

To vyznieva vtipne, keď si ho predstavím za posledný polrok

Reagovat
off-olda

Na základě dnešního zápasu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě čeho? Vždyť je s Ivanovičem zase nejhorší ne hřišti.

Reagovat
Mastný Chobot

toľko dobrých rohov ako za prvý polčas dnes sme nekopli, odkedy fandím Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

a obrovský podiel na tom má Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

aj ozil trochu

Reagovat
Mastný Chobot

tak jasné, ale on to tak kope vždy, len vždy to majú šetci piči

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zatím super, dost čumím

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Co se to dnes z rohů děje?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre cchi tam je

Reagovat
Čenda

Jsme měli ucpaný čakry, ale teď už je svět konečně v pořádku. Očekávám žalobu od Globusu.

Reagovat
vodka

hazard

Reagovat
smazaný uživatel

vaši si ho dneska okopávají jak brambory. Abyste se na něm ještě nevyfaulovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Prasata zasraný.

Reagovat
One-Real

Hmmm, Morgan - Basti - Ander - Mata a ono to jde, překvapení.

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe ten Hazard se porad vali a rve

Reagovat
smazaný uživatel

když na něj vaši šlapou, tak to má holt těžký...

Reagovat
r.mrazik

Jeste aby ne...bud skoci sam a pisknou mu to,nebo dostane aspon pres parky,kdyz uz...hroznej kaspar skakavej

Reagovat
TopinB

kiwwi pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

Možná skáče, ale všechno jsou to jasné fauly. Aspoň se pak půl hodiny neválí a nedělá, že má zlomenou nohu.

Reagovat
r.mrazik

Jasna vec...sice rve jak kdyz mu nekdo lame nohu,ale jinak je to drzak

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš ten poslední faul, tak mu šlápli vyloženě na kotník, co jiného má kurva dělat??

Reagovat
r.mrazik

Vzdyt nadskocil

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Lol, však jsou to jasný fauly

Reagovat
TopinB

nebav se s ním, býval v pohodě, ale už mu definitivně jeblo

Reagovat
r.mrazik

Aspon jsem mel svetlou chvilku...tebe neznam,ale proto,ze jsi porad ve tme

Reagovat
r.mrazik

Nektery jo,nekde zas skace nez je kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

To mluvíš o Martialovi, ne?

Reagovat
r.mrazik

Ten skace stejne jak ten vas banan

Reagovat
samson192

Reagovat
I am Mancunian

atkinson je tragickyyy, dneska da urcite cervenu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som hneď písal, že nás dnes určite zase zareže

Reagovat
fenixLFC

tuto sezonu vraj este nedal

Reagovat
Side

čeká až bude pískat nás

Reagovat
smazaný uživatel

Píská dobře, až na faul na Hazarda od Herrery, za kterej měla být žlutá. Nenechá se strhnout davem.

Reagovat
Switchback

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hazardinhovi bude patriť druhý polrok tejto sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Rudý dobytci.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Hazard

Reagovat
SunFells

Gabriel je letec a na rozdíl od Deulofeů a Martialů v dobrém slova smyslu

Reagovat
samson192

united by sa mali ukludnit nie?

Reagovat
Ligter

Ivanović

Reagovat
spider_8

S těmi zákroky na Hazarda by se mělo něco dělat. Vždyť mu nejdou po míči, ale rovnou po kotnících

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Switchback

Reagovat
mojmira

když se furt válí jak šašek, tak aspoň mu dávaj důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Jdou po něm jak po uzeným.

Na druhou stranu je třeba zmínit, že Hazard umí ty fauly prodat.

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Jak po Jackovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Herrera porad bez zlute? to je sasula ten rozhodci fakt

Reagovat
Whitemedia

On jako fakt nemá ještě žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom za ten faul na Hazarda mal vidieť minimálne oranžovú

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľné, no.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten poslední zákrok žlutá být neměla, ale pravda, že ten první zákrok na Hazarda přehlédl co se týče závažnosti

Reagovat
off-olda

Ivanovič

Reagovat
Mastný Chobot

Prvá polovica polčasu zlá, druhá dobrá, ale mali sme dať viac gólov. Mesut je úplne magický, toto bol jeden z najlepších polčasov, aké za nás odohral, ak nie najlepší.

Reagovat
13

Mohl by mít ale víc bodů do té fanty, když mi výjimečně kapitánuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Veď má ďalsiu asistenciu, koľko od neho ešte chcete?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Som prečítal Mesut je úplne tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut je úplne tragický, toto bol jeden z najlepších polčasov, aké za nás odohral, ak nie najlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tragický som prestal čítať a vrhol sa do komentára

Reagovat
smazaný uživatel

to je vlastne pravda, kdybych nekde uvidel, ze nekdo rika, ze je Mesut tragicky, tak vsechno rusim a jdu se s nim hadat

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Heisenberg

U něj to rozhodně není jen o asistencích, což dneska potvrzuje. Ale když už se o nich bavíme, dnes měl mít minimálně 0+2.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Grahf

hazard nič neribí, len padá

Reagovat
LAM

jestli to není tim,že jak se rozeběhne už mu jdou po nohách

Reagovat
Grahf

lebo len zdržuje, má nám loptu rovno odovzdať

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame dobre, ale v soku som, ako je Chelsea zufala, to musime vyhrat.

Reagovat
Dawon

to by nekdo musel umet dat gol bohuzel

Reagovat
13

Martial ho dá

Reagovat
Grahf

bohužial aj my, neviem či ešte niekedy strelime gol

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

naucte sa kopat standardky pice

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak nehrajeme pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Herrera je neskutečně ubrečený nesympatický kokotko.

Reagovat
I am Mancunian

na anderka si neotvaraj tu smradlavu papulu

Reagovat
smazaný uživatel

Budu.

Reagovat
fenixLFC

staci jedno striedanie na kazdej strane a bude to fajn-dole United hore everton a dole chelsea a hore stoke...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan asi ziarli na Pera

Reagovat
EXoRcIsT

treba vsetko hrat cez Ivanovice ten je uplne mimo

Reagovat
vodka

kua, místo jedné z těch 2 tyček měl výt aspoň gól, takto hrajem nervózně... Hazard si už bude chodit jenom pro fauly, třeba ten Blindův zákrok mohl v klidu ustát...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolíky na kotníku a prej to mohl v klidu ustát

Reagovat
Talker

Za těch 15 minut ho nakoplo tak 5 hráčů...

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

ako hra Brnmus? je sanca ze budu jatky v druhom polcase?

Reagovat
nevros

Hrali zezacatku dobre, vypadalo to, ze to nebude sranda. Ale po tom co dostali gol jich mohli a meli dostat plno dalsich. Ale staci gol a jsou zpet v zapase. Wenger zas zacne betonarit, at to sou poradny nervy

Reagovat
Talker

Tohle je fakt prasárna. Jakmile je Hazard na míči, tak ho někdo nakopne preventivně do kotníků. Snad se to nasčítá a v druhém poločase dostane někdo z United redku.

Reagovat
Whitemedia

Stejně ji nakonec dostane Mikel

Reagovat
Talker

Mikel dostal naposledy redku 8. ledna 2008... Má na kontě cca 300 zápasů bez červené karty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Hazard padá preventivně aniž by se ho někdo dotkl

Reagovat
LAM

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho v půli Guus sundá. Zase nic nepředvedl. Jen ho párkrát zprasili.

Reagovat
Miguel19

Když už nic, tak dokázal získat dost přímáků. Koho by měl vystřídat je leda tak zoufalce Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho za něj? Za Hazarda Traoreho.

Reagovat
Miguel19

Proč ne za Oscara?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je tak neviditelnej, že ho nemůžeme vystřídat.

Reagovat
r.mrazik

Vzdyt je tam od toho,aby to podrzel a pak spadl...jinak modraci nemaji temer sanci se dostat poradne dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Sundat, poslat do Vittese a nasadit Traoreho.

Reagovat
r.mrazik

at jde hrat sachy nebo skakat do pisku...

Reagovat
Talker

Jakmile dostal míč, tak mu někdo okopával kotníky. Být tam Suarez a takhle ho okopávat, tak už dávno někoho zakousne...

Reagovat
Switchback

vtípek

Reagovat
r.mrazik

.

Reagovat
Heisenberg

Ozil neskutečný Oproti sobotě se stahuje dozadu, takže tam má rozehrávač dalšího hráče, a když se dostane z balonu, tak je to paráda. Walcott 2-3 tutovky, několik super rohů, celkově paráda. Díky němu jsme taky po 20 minutách začali překonávat pressing hostí, kteří vůbec nehráli špatně.

Chambers jako novinka na DM ok, dokonce dal jednu průnikovku, ale někdy hraje moc vysoko, z toho měl taky Bournemouth šanci. Ale ok, Flamini si potřeboval oddychnout a pokud to El Nanynce nepůjde, tak tam jsou aspoň 2 náhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel a chambers zatial parada, mohli by hrat castejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel, Ox a hlavně Chambers super zápas od nich, to jsem nečekal

Reagovat
vodka

jenkinson se vrátí do základu a hned je produktivní

Reagovat
Counter

Co udělal?

Reagovat
SunFells

Trochu srandovní od komentátorů tak často poslouchat o Bellerínovi mající skvělou sezónu. Skvělý měl jediný zápas s Watfordem a pak jen několik skvělých momentek.

Hráči Arsenalu si Özila nezaslouží.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nevros

Nezaslouzi, kdyby byli co k cemu tak tech acek uz mel ted 5.

Reagovat
smazaný uživatel

bol skvely do zranenia, odvtedy sa do toho vobec nedostal, stratil momentum, neveri si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Herrera uz mohol byt vonku ,,,, Chelsea strasne márna ale necudoval by som sa ak by tam neico supli z brejku

Reagovat
Ángel di María 22

Hazarda do Realu prostě beru.

Reagovat
off-olda

Varane + Isco a můžeme se bavit o ceně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard + doplatek za Isca..

Reagovat
Svatej

lol

Reagovat
Svatej

tak proč to nabízíš, když máte očividně lepšího hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco, Marcelo a k tomu nejaké eurá

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete Garetha a vybavene .

Reagovat
smazaný uživatel

Hazarde vypadni.

Reagovat
Whitemedia

Jojo, táhni Hazarde, více prostoru pro božího Oscara!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar se vytratil ze hřiště radši sám už před začátkem.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Hazarda si celkem podávají a on to dokáže prodat, nechápu jak Herrera dohrál bez žluté. Celkově jsem to čekal horší. Není Matič nějaký pochudlý?

Reagovat
slavex

Výkon úplně o ničem, prostě jako většina zápasů letos. Jediný kdo se trochu snaží a byl by možná schopný něco udělat s výsledkem je Hazard. Snaží se chodit si pro míče, možná se na něm i někdo vykartuje

Brano, ten je opět k smíchu, nechápu proč hraje na Martiala on. Druhý poločas to může být ještě průser. Dost mě štve i Oscar, ten zahraje suprově proti Sunderlandu, ale teď je opět úplně k ničemu. Pro míče si nechodí, zazdí brejk, dozadu vyklusává.

Můžem být rádi za 0:0.

Reagovat
Heisenberg

Leutrim Rexhaj ‏@LeutrimRexhaj 8m8 minutes ago

Bournemouth are defending man-to-man on corners & have lost almost every first header. But keep saying zonal marking is bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, necakal som ze sa ten moralne zdecimovany tim este pozviecha. Ani neviem po kolkych zapasoch konecne bojovny vykon, vysoke percento vyhranych osobnych subojov. Taketo 0:0 mi vobec nevadi. Inac Young je proste frajer, aj na pravom beku podava svetové vykony. Skvely hrac. Blindak takisto. Tento experiment LvGovy vysiel na jednicku. Ooo a Rooney hra normalne ze dobre.

Reagovat
Pagy

zrovna jsem přišel na druhý poločas a jediné co tu vidím jsou čukotkáři jak brečí, že jim někdo okopává hazarda tomu se ani nechce věřit, že máme takové zákeřné hráče většinou hrajem jako pussy tak konečně trochu tvrdosti je potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak sme zase kromě té Terryho hlavičky k smíchu...

Reagovat
vitasrp

Po prvních řekněme 35 minutách měl být stav 3:0 pro domácí, to byl jednoznačně nejhorší výkon, co jsem od Chelsea na Old Trafford od roku 2008 viděl.

Zoufalost z pohledu organizace hry, kdy střední záložníci hráli na úrovni stoperů, tudíž nějaký bránění v bloku vůbec nemohlo fungovat - například Rooney měl zhruba tak 2 minuty na to, aby si připravil střelu, kterou provětral Courtoise.

Zadruhý - pod Mourinhem střední záložníci vypomáhali na stranách ve chvíli, kdy tam hráč podnikal náběh mezi beka (který je vytažený u lajny s hráčem) a stopera, který se drží středu hřiště. Teď ale tyhle pokyny nemají/neplní, takže si tam několikrát do uvedených míst v pohodě naběhl hráč United a nikým neatakovaný mohl převzít míč.

Třetí věc - zatímco United hrají v defenzivě fakt na nějakých 40 metrech, hřiště hodně zhučťují, aktivně napadají a nebojí se mít obrannou linii vytaženou, u nás je to pravý opak - i když se ofenzivní čtveřice rozhodne vystoupit vysoko, zbytek celku je nenásleduje a naše struktura je tak roztahaná na nějakých 60 + metrů, což je velmi špatné, jelikož pak mají protivníci hodně prostoru.

Jinak samozřejmě - některé individuální výkony jsou prostě strašný, Oscar úplně mimo a Ivanoviče radši komentovat nebudu, mám jej sice rád, ale tohle musí být jeho poslední sezóna v klubu, prodlužovat mu kontrakt by bylo hodně zvláštní rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Mourinho out...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, jak v druhý půli přijde Ramires. :D

Reagovat
icemike

Ne ne, v druhé půli chodí Mikel....oh wait !

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Jako vždy

Reagovat
cristiano.K.

Martial je úžasnej, jeho dynamika,přímočarost, klamání tělem, vyhledávání volných prostorů......hraje fakt super, takového hráče je škoda,aby bojoval o EL.

Reagovat
I am Mancunian

preto hra za nas a bojuje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

O čo?

Reagovat
EXoRcIsT

proste je to opak Depaya ale je fakt super keby hral v takom Arsenale momentalne tak je na cele strelcov

Reagovat
nani92

niečo ako Klopp..škoda je ho dlhodobo len pre EL

Reagovat
vladis271

už aj zajo nezvláda.

Reagovat
SunFells

De Gea se u toho Terryho celkem vytáhl

Reagovat
SunFells

Arsenal had six attempts in the first half, all of them created by Mesut Ozil.

Reagovat
Mastný Chobot

blázon

Reagovat
smazaný uživatel

šílenost

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Si to zopakuj pokaždý, až zase budeš chtít napsat ten svuj oblíbenej mozkovej vejškrab, že prej Eriksen > Ozil. A ještě bych ti jí jen tak od cesty pleskl za to, že jsem přes minutu hledal tu posranou interpunkci, safraporte.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Eroksin > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to musíme urvat

Reagovat
I am Mancunian

Still no first half goal at Old Trafford since September.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůže být pravda.

Reagovat
I am Mancunian

bohuzial

Reagovat
Counter

Arsenal had six attempts in the first half, all of them created by Mesut Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto kreativní nebyl ani Thierry v dobách své největší slávy. Nutno dodat, že byl ještě o parník lepší, protože nejenom připravoval góly, ale hodně zápasů svými góly i rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Jenkinson own goal

Reagovat
Counter

Nj, hraje po dlouhé pauze, tak se ještě zastřeluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal had six attempts in the first half, all of them created by Mesut Ozil.

Reagovat
off-olda

Ses posral Hiddinku ne? Jak mohl Oscar přežít poločas?

Reagovat
Miguel19

Mikel solidní začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Ideaalne pre Chelsea by bolo, ak by Oscar chcel zase Juventus, alebo co, zufalt hrac jebz neho.

Reagovat
Talker

Říkáš Oscar vítězný gol?

Reagovat
Whitemedia

To by musel nejdříve hnout prdelí..

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, proč sedí ve studiu O2 Sport Petr Rychlý?

Reagovat
Talker

http://goo.gl/G057h5

Ozil v životní formě a stejně není o tolik před Kevinkem, který bude ještě růst

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi KdB, ktery je tak nejak prospesnejsi pro hru.

Reagovat
Counter

Co?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Heisenberg

V čem?

Reagovat
Ángel di María 22

Ja jsem nedavno koukal na srovnani Silvy a Ozila. Jednoznace bych bral do tymu Silvu

Reagovat
Counter

Přestože je tuším o tři roky starší?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze je technicky v inej galaxii ?

Reagovat
Counter

Letos si třeba Mesut maže Silvu na chleba a v dalších letech bude mít výhodu právě tím, že je mladší, ale nemíním se tu přít, kdo z nich je lepší, oba jsou úžasní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerad porovnavam hracov na zaklade komu ako vysla sezona a uz vobec nie podla efektivity .

Pre mna je Mesut dost nekomplexny hrac ktory ma svoju najlepsiu finalnu prihravku na svete .

Reagovat
Mindas

Tak letos, ze... Na zacatku sezony, kdyz bylo City v laufu, tak ze Silvy zde kazdy uchcaval. Nyni to zkresluje forma Mesuta a caste absence Silvy, takze nejake "mazani na chleba" je fakt mimo. Nehlede na to, ze Silva uz tezko potrebuje PL neco dokazovat, ty roky mluvi za neho. To Mesut tu letosni sezonu potreboval jako sul.

Reagovat
Counter

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Sky Sports před zápasem Arsenalu s Man City. Carra se pak chudák cítil trochu blbě.

Reagovat
SunFells

Nějakou deskovou hru?

Reagovat
smazaný uživatel

No co, ja bych radsi KdB, ktery se mi zda vice zapojeny do hry, vice univerzalni, celkove prospesnejsi. Nic proti Ozilovi.

Reagovat
SunFells

Když napíšeš "zdá", tak s tím nemám problém. Většině se zdá Özil líný a před rokem 2015 v Arsenalu neužitečný. Obojí je hovadina.

Zrovna KdB má též pověst dozadu nepracujícího hráče btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz v tom puvodnim prispevku je to zabarvene tim, ze mam radsi KdB a osobne se mi zda prospesnejsi. To, ze oba dva obrane moc nedaji vim.

Reagovat
Talker

Tak Kevinův bonus je ten, že prostě přidá minimálně 10 golů za sezonu. Šancí vytvoří více Ozil, ale není to obrovský rozdíl.

Reagovat
SunFells

Pro mě se posuzování kvality hráčů nevztahuje na pár atributů. Özilova nejlepší vlastnost fakt není kopnutí míče do bodu B. Je jí jeho inteligence a proto je dost možná nejmenší zadrbávač na světě. Když to zkusí, tak velmi často uspěje ...když to nezkusí, tak tým pokračuje v akci a nepřichází o ni jeho nezdarem. Díky rozhodování se nejvíce odlišuje od zbytku playmakerů.

Reagovat
Talker

Tak v tomhle je jejich největší odlišnost, no. KdB to prostě cpe dopředu. Nevyjde to jednou, vyjde to příště. Nevyjde to podruhé, zkusí potřetí. A když to nevyjde potřetí, tak... Dál to znáš. Je to vidět na těch vytvořených šancí, kdy fakt nemá o moc méně, než Ozil.

Navíc k tomu má i díky tomu charakteru i hodně vysoký počet vstřelených golů.

Proto se mi líbí více než uhlazenější Ozil. Ale to je asi na preferencích... Ozil je sice TOP hráč, ale Kevin podle mého může atakovat první trojku, až skončí Messi s Ronaldem.

Reagovat
SunFells

Je jasné, že většina upřednostní právě ty akčnější hráče no, Özil je celkem pro fajnšmejkry Mě třeba naše hra bez něj ani už nebaví. Ale když se bavíme o prospěšnosti, tak dle mě má Mesut stále náskok a jeho současná půlsezóna, případně rok, není v jeho kariéře nějaké ojedinělé vystřelení do oblak, abych to vůbec považoval za životní formu, i v De Bruyneho věku dokazoval velké věci.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Bayern +

Reagovat
off-olda

Si děláte kozy Gea

Reagovat
vodka

DDG toho hazarda fakt radši pořádně přejet

Reagovat
EXoRcIsT

De Geaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Ale tohle se dává kurva!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to tušil...

Reagovat
I am Mancunian

ddg

Reagovat
Heisenberg

Ox Známky zlepšení

Reagovat
Talker

Aaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ox sa do toho pomaly dostáva snáď

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, De Gea najlepší na svete

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je maskovanej Hazard. Taky poslat do Vittese.

Reagovat
Whitemedia

Drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdym

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

pseudofanúšik

Reagovat
smazaný uživatel

Wow....DDG špica.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
off-olda

Už někdo vyhoďte toho francouzského letce.

Reagovat
Cobra

De Gea se marně snaží, stejně zákrok kola bude mít Lloris

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Terry si už po několikátý namazal Rooneyho na chleba

Reagovat
I am Mancunian

neviem si predstavit, ze by sme dali dneska gol

Reagovat
Whitemedia

Nápodobně

Reagovat
Talker

Pff... Traore dá vítěznej

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ti to zafungovalo

Reagovat
vodka

já už ale fakt ne, minule fella a martial, dneska mata, martial, rooney, herrera....

Reagovat
I am Mancunian

uz ma jebne z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Góly sú prežitok.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Horíme

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

Curtooooo ty vole

Reagovat
off-olda

Kurtoááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Miguel19

Thiboooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

Courtoooooooooooooois

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

oh ..............................

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už fakt nie je normálne do pičeee

Reagovat
smazaný uživatel

Tybo

Reagovat
Dawon

hosi proboha, bezte uz nekam

Reagovat
Dawon

a Martial je fakt buh

Reagovat
smazaný uživatel

United hrajú strašne pomaly a snažia sa až príliš na istotu. Z toho dôvodu útočia stále do zatiahnutej obrany a nevytvárajú si šance. Jediný kto je schopný trochu zariskovať a byť nebezpečný je Martial

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou prostě kluby na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

To už není normální

Reagovat
Trapper

Courtois

Reagovat
r.mrazik

Ruka kurva!!

Reagovat
smazaný uživatel

za takovouhle ruku se ale penalta pískat má.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je snad jasný, ale pšššt

Reagovat
smazaný uživatel

Ronney by ji stejně napálil nejlíp do břevna

Reagovat
Mimalu

vždyť to je ukázkový příklad kdy se ruka nepíská

Reagovat
Switchback

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

když si hráč sám neúmyslně trefí ruku, tak se to bere jako nešikovnost

Reagovat
Talker

Tak měl tu ruku dost od těla a míč letěl dost pomalu, navíc tam byl i pohyb ruky a ne směrem od míče... Nvm... Byl bych naštvaný, kdyby ji nepískl pro nás...

Reagovat
10

klíčový pro posouzení takovýhle situace je to, že si hráč trefil ruku sám...v takový situaci asi těžko můžeš přemýšlet nad nějakým úmyslným zahráním popsaným v pravidlech

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Tak at se to nauci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejny drevak jako Rooney

Reagovat
r.mrazik

a oboum bych ji fouknul

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale s tou dnešní situací to nemá nic společnýho

Reagovat
smazaný uživatel

teď to znovu ukázali, měla to být určitě penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Má. Koukni na opakovačku, pokud si to nepamatuješ

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

jako nešikovnost můžeš pískat i některé penaltové zákroky a i tak se pískají

Reagovat
Swarley

*můžeš brát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Nezda se mi. Vsak si ji nastrelil sam.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
10

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

z tohto zapasu bude zakrok kola

Reagovat
Talker

Díky za Courtoisovy reflexy a Atkinsonovu slepotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois taky špica

Reagovat
Whitemedia

Mikel výýýýýborně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zárez od Atkinsona by sme mali

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

omg, tá obrana je hrozne labilná

Reagovat
off-olda

Neumím si představit, že by Oscar nedohrál tento zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je furt lepší než Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tak samozřejmě, do obrany lepší, do útoku úplně stejně na hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je zase prepatý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MESUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Mastný Chobot

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Heisenberg

Bůh.

Reagovat
Heisenberg

A Mesut taky hezky.

Reagovat
off-olda

Matič

Reagovat
vodka

Matič, ale co ta obrana

Reagovat
Miguel19

Matič

Reagovat
wild

Reagovat
Minister

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
bbbauch

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

whoaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Kurva tak já už nevím, co by chtěli

Reagovat
Whitemedia

¨Prostě ty vole, sám na brankáře a míč skončí někde za stadionem..

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

matic

Reagovat
mojmira

matič

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

ted nevim co je vic k smichu, jestli nase braneni po rohu nebo maticovo zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragikomedie....

Ale Pedro

Reagovat
bbbauch

Özil C ve fante

Reagovat
SunFells

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

Matic je v tej maske fakt slepý

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea Opticky se zvětšil až nad branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinsooooon

Reagovat
Nikikrew

Oozzzzzzzzzzil, Girrrrrrrrrrrrrrrroud

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bol higlight ako z nasej ligy, ten Matic

Reagovat
SunFells

Pěkně Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lol, místo penalta odkop

Ten Atkinson je hroznej zoufalec.

Reagovat
Talker

Tohle bych nepísknul teda. Tu ruku možná ano, ale tohle ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ruku si nastřelil sám. To není penalta.

Reagovat
Talker

Ta ruka byla v pohybu a daleko od těla. Klidně být mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to jeho den veru.

Reagovat
Mastný Chobot

neveril som, že niekedy dáme gól, na ktorý nebude prihrávať Mesut

Reagovat
r.mrazik

A dalsi penalta...co to je za cernou svini???

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě mrdá, že prodáme Cleverlyho, Welbecka a Rafu a hrají za nás týpci jako Ander, Fellaini a na pravo zaskakuje Valencia

Reagovat
EXoRcIsT

teraz z opakovacky jasne isla ruka proti lopte cista penalta Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tohle se sleduje fotbal A Ox vyborne roztahl obranu ti svym nabehem btw nevi nekdo, co maji znamenat ty Mesutovy oslavy

Reagovat
Mastný Chobot

dáva najavo svojej civilizácii, že mu je na Zemi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Prsty dělá Mko pro svou neteř, která se jmenuje Mira

Reagovat
vrabejka

Nevim proč všichni měli kecy jaka to bude nuda, zatím skvělý fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasnejsiu penaltu som este nevidel asi. wtf???

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nebylo nastřelení. Willian tam tou rukou šel proti balonu s rukou daleko od těla.

Reagovat
Counter

Typický Giroud a jeho krásná narážečka za obranu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

už to ale dosť dlho nevyšlo, no, chýbalo mi to

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze vyjde jedna zo sto

Reagovat
SunFells

A ta jedna je zrovna Giroudova.

Reagovat
Counter

To zas ne.

Reagovat
Whitemedia

Vystřídej už toho OSCARAAA..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Nechápu, že to čárový neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut si jede svoji ligu

Reagovat
smazaný uživatel

ramseymu by som tie ruky odpilil, strasne ma tym serie, kde je ten skromny chlapec

Reagovat
Mastný Chobot

si si došiel pre palec od šovinistu?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, ci pride dat dEst

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

namachrovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Olo pls.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

normálně přeju Rooneymu, aby to rozhodl

Reagovat
Jacks11

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ mi všetko vychádza, už druhý zárez od Atkinsona, lepší nástup Chelsea do druhého polčasu, takmer ich uhaluzený protiútok a už len finálne skóre 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

RAMIRES?!!!!! WTFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar fakt dohraje, to je výsměch. Jak kdyby na lavičce furt seděl José.

Reagovat
SunFells

Už je to naše, vypusťte Iwobiho

Reagovat
I am Mancunian

a ide ramires, vacsia kurva po ihriskach nebeha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes extremne nezvlada, ale v tomto ma pravdu

Reagovat
Counter

nevím teda, jestli největší, ale jedna z nej určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Atkinsonem, a vy všichni tady byste potřebovali pár seminářů pro rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham taková haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

Local lad zhorí

Reagovat
off-olda

Zouma

Reagovat
Talker

Jinak Braňo se mi zdá zatím hodně obstojný. Neviděl jsem teda první půlhodinku...

Reagovat
fenixLFC

bud rad

Reagovat
smazaný uživatel

Zoumaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

Theo neukazujte to ownymu pls

Reagovat
smazaný uživatel

bol to offside, chcel si len vyskusat ake to je nezakoncit do branky

Reagovat
Mastný Chobot

ok, máme páku na Janyho

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
Hachim Mastour

Theo

Reagovat
Side

Walcott

Reagovat
bbbauch

Martial je nejsvetlejsi bod tyhle sezony

Reagovat
fenixLFC

ze ma teda konkurenciu....

Reagovat
bbbauch

Nerikej

Reagovat
vodka

ach jo, my ještě dostaneme gol z nejakeho protiutoku a hotovo

Reagovat
Talker

Reagovat
r.mrazik

Nesejckuj...hrajem dobre

Reagovat
mojmira

theo klasik

Reagovat
Nikikrew

Kolko dnes Theo zahodil? neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Skopte ho ešte viac, kktka

Reagovat
Svatej

lol hazard je ten kdo dostane kartu

Reagovat
bbbauch

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč zápasu.

Reagovat
LAM

Hazard

Reagovat
PhilipS

Jsem na chvíli zapnul United s Chelsea a to se moc nedá ne?

Reagovat
Kaze

Co neda?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

chvilkama. Druhá půlka je o dost horší.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze druhy polocas neseduju...

Reagovat
SunFells

Týjo, to čumím

Reagovat
EXoRcIsT

neverim ze ciarovy vidi ze je hrac o 5 cm v offside to je cisto na nahodu piskanie

Reagovat
smazaný uživatel

Není, někteří lidi na to maj talent.

Reagovat
smazaný uživatel

West ham jede na 6 remizu v rade

Reagovat
fenixLFC

dlho nehrali s velkym timom...buducu sobotu to zmenia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut už nevládze... V 92' ho vystrieda Joel, predpokladám.

Reagovat
smazaný uživatel

dajte tam iwobiho a jeffa

Reagovat
r.mrazik

A zapamatuj si vsechny obrazky

Reagovat
Miguel19

Mikel nenahraje na 3 metry. Ta naše záloha je fakt trapas.

Reagovat
Whitemedia

Celý ten tým je jeden velký trapas...

Reagovat
off-olda

Kurtoá, Zouma

Reagovat
mikelinos

Mikel mi zrovna nějaký špatný nepřišel, on tam není od toho, aby tvořil, podržel balon a podobně, ale jeho předností je obrana a tam to tak hrozné nebylo od něj. V porovnání s tím na jakou obranu sme zvyklí od Fabregase, tak to bylo hodně kvalitní.

Reagovat
Whitemedia

Depay rozhodne

Reagovat
SunFells

Kurva ale střídej

Reagovat
Mastný Chobot

Theo je prefetovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Zase "Park the bus"

Reagovat
Side

achjo, Ozil už měl mít tka pět áček dneska

Reagovat
Mastný Chobot

Vyhrávame 2:0, Cherries bezzubí od druhého gólu, máme nahustený program, na hráčoch vidno, že nevládzu atď atď atď

... Wenger prvýkrát strieda v 80. minúte a aj to len raz.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto ho nechapem uz dlhe roky

Reagovat
Heisenberg

Utavit je dokud se nezraní, pak je nahradí noví nerozehraní a cyklus se opakuje.

Reagovat
Mastný Chobot

kde v ňom je Wilshere?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll není možné

Reagovat
mimi_united

LVG určite nevyhadzovať, hra ide hore...chýba nám len kúsok šťastia

Hráčov máme perfektných, LVG si to poskladal parádne...chce to len čas

Reagovat
EXoRcIsT

watafak hra ide hore az tento jeden zapas inak je to stale taka ista nuda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#InLVGWeTrust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Vam se ten fotbal jako libil?

Reagovat
mimi_united

Keby máme trošku šťastie vyhrávame prvý polčas 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mimi pls

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

deluded

Reagovat
SunFells

Naši hráči musí mít Henryho hodně rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nachooooo

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CXVcJwjW8AEjoz7.jpg

Tady to borci z Bournemouthu trochu podcenili.

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca Young toto mal byt krasny center

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že se hraje v Manchesteru, je až moc slyšet "plastic fans"

Reagovat
Counter

Venkovní fanoušci bývají často uřvanější než ti domácí.

Reagovat
Whitemedia

Dnes byli úžasní Stokaři

Reagovat
fenixLFC

teraz zalezi ktorých myslis

Reagovat
Hokaido

Jirko, teď jsi opět naplno ukázal tu svoji hloupost. Kdy vám to konečně začne?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to dáva po zemi keď je tam taká plnka?

Reagovat
Talker

Protože vzduchem to nemá smysl, když tam je Terry

Reagovat
Counter

Hah, Jenks po delší době v základu a WHU si hned jde pro první vítězství po x kolech

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte si aj ako challenge jedného šupol do vlastnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase volej z polky ihriska?

Reagovat
Bayern +

To je už taká jeho klasika.

Reagovat
Counter

Právě

Reagovat
smazaný uživatel

uz se na neho pristi sezonu tesim

Reagovat
smazaný uživatel

my tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to totalny traged a kopyto. posila pre vsetkych superov Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

A ještě ho tu někteří budou hanit, že obětavě zakročil proti Dušovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš to West Hamu vyhrál jen svoji přítomností na hřišti než výkonem.

Jeden z nejhorších na hřišti.. ten vlastňák ho celkem negativně poznamenal na celej zápas, i když to byla spíš smůla než jeho chyba.

Reagovat
Counter

Snad se zvedne no, letošní sezonu má zatím nic moc.

Reagovat
Bayern +

A ešte k tomu na LB

Reagovat
tulen

ja by som to trochu kľudnil, ja ho mám rád, ale strašne mu to kolíše napr. aj dneska to nie je ono (hrá vľavo no ... ) a poslednú dobu je aj Tomka pred ním na RB

Reagovat
Counter

Tohle má být čistě vtípek, zvláště s přihlédnutím na jeho dnešní vlastenec :-)

Reagovat
tulen

tak vlastence sa stávajú no ale ako backup by som ho chcel oveľa radšej ako Debuchyho

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je najväčší kokot medzi rozhodcami, o parník.

Reagovat
Mastný Chobot

Dean (dlho nič) ... Foy (ak ešte píska), (hocikto iný)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jestli tohle má Hiddink na stará kolena zapotřebí...

Reagovat
Talker

Mikel

Reagovat
Swarley

bože můj Wazzo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Rooney

Reagovat
vodka

omg, rooonei

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už nemám slov do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Collins Škoda, že to byl ofsajd.. úplně jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

blázen

Reagovat
smazaný uživatel

ox to zase nezabudol uplne posrat

Reagovat
fenixLFC

zemiak

Reagovat
13

Young urobil Pedra a pak si na něj brůsí zuby aj John Obi Mikel.

Reagovat
smazaný uživatel

bože to prase

Reagovat
EXoRcIsT

blb

Reagovat
Switchback

Ale přihrávka

Reagovat
vodka

tak nakonec fakt under jak vyšitý

Reagovat
smazaný uživatel

LVG vyhodí kvůli tomu, že ti hráči jsou chomtáci

Reagovat
I am Mancunian

toto musi byt legendarna vyhra 1:0

Reagovat
Talker

0:1*

Reagovat
Kaze

Ten Memphis, boze muj

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokoooooooooooooot

Reagovat
OTASi

Depay, Martial

Reagovat
off-olda

Kdo z MU nemá kartu? Dobytkové.

Reagovat
Fairplay

Depáááj

Reagovat
smazaný uživatel

ozil mohol dat cely henryho rekord v jednom zapase

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

to by tam ale musel mat Kanea a nie tych dvoch smiesnych pajacov vpredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

co není může být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

ja by som už Theovi za toto neprihrával byť ním, nech si uvedomí o čo môžeš príjsť keď bude zahadzovať šance ako moták vkuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Redka mela byt

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney hovadsky

Reagovat
smazaný uživatel

cervena mala byt shrekovi

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Theo, ta koncovka... Dneska to mohly být 2-3 fíky...

Reagovat
off-olda

Hele, Hiddink se probudil.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobimu doprial 40 sekúnd PL

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut neskutečné jak dokáže posílat naprosto ideální přihrávky, hráč zápasu

Reagovat
Whitemedia

Ruben na minutku, WOOOW WOOOW

Reagovat
Whitemedia

ta změna oproti Mourinhovi je znatelná

Reagovat
Talker

Jako fakt čekáš, že Hiddink bude v druhém zápase, kdy jdeme na hřiště MU hrát mladíky?

Reagovat
smazaný uživatel

dodneška jsem si myslel, že máte šanci dát tu top 4. po dnešku už si to nemyslím..

United pokud vyhodí LVG, tak si stejně nepomůžou..

Reagovat
Whitemedia

Od začátku ne, ale když v 70 minutě viděl, jak příšerný je třeba Oscar, tak tam třeba Kenedyho poslat měl.. na to by měl koule i ten připosraný Mourinho...k čemu nám je remíza, ta v naší situaci neznamená nic...

Reagovat
smazaný uživatel

poslední věta

Reagovat
Talker

Jasně, taky bych byl rád. Moc. Vždyť to tady prosazuju už X let. Ale Hiddink s nimi měl možná 4 treninky. Tohle fakt budu hodnotit za měsíc nebo dva, ne, když držíme remízu s United.

Reagovat
Whitemedia

Jenže nám je držení remízy s United úúúúplně k hovnu

Reagovat
Talker

Řekl bych, že je to lepší než prohra. Minimálně pro sebevědomí hráčů. Jak píšu, tak máme 5 bodů ze 3 zápasů. To je 1/3 toho, co jsme uhráli za předchozích 16 kol.

Reagovat
Whitemedia

Sebevědomí pro ty líné flákače, to je důležité!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký sebevědomí? Tady jde teď už o holý život a ty apeluješ na sebevědomí.

Reagovat
Error

Já v tom nevidím "hrát mladíky", jako spíš "využít všechna střídání". Tím spíš, když ti polovina hráčů hraje špatně.

Reagovat
Whitemedia

A jako celkově, nečekal jsem od Hiddinka zázraky tak rychle... ale nějaké nabuzení těch primadon přijít mělo.. a přišlo leda velké kulové.. tak jsem zvědavý, jak tohle bude pokračovat dál..

Reagovat
Talker

Klasická prasata z manchesteru... Fotbal to neumí, tak to zprasí půlku hráčů soupeře...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

davej ten mic,nebo dostanes pres parky...

Reagovat
vodka

bože můj, to je fakt katastrofa, ten gol nedame ani z milionovych sanci, ale aspon sme zatim zadny debilni nedostali....

Reagovat
Fairplay

Rooney červená

Reagovat
I am Mancunian

wazzinko nezvladol

Reagovat
smazaný uživatel

aspon daco od neho, keby aspon robil toto, ako za starych cias hral zle, ale aspon to tam pokopal, hadal sa, nieco

Reagovat
I am Mancunian

dneska to bolo dobre, aj som ten zapas prezival ako za starych casov, malo to naboj konecne

Reagovat
kvasha16

to bude superom

Reagovat
Hachim Mastour

Podľa komentárov usudzujem že MUFC-CFC celkom prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa rekordman

Reagovat
mimi_united

Ale Zouma > Stones úplne s prehľadom

Reagovat
smazaný uživatel

Stones je druhý Cahill... Zouma je uplně někde jinde.

Reagovat
mimi_united

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko mi vyšlo, do bodky.

Reagovat
m.sali

rooney motm?? are u fucking kidding me!!! za todle bych ho vahodil z bt na hodinu!

Reagovat
smazaný uživatel

To byla sračka.

Reagovat
fenixLFC

sokujuca remiza 0:0..kto by to nepovedal pred zapasom?

Reagovat
PhilipS

V suchym. Jinak Ozil je nejlepší hráč v lize. Měli by se s tím už všichni smířit. Když zůstane zdravej ten titul je reálnej...

Reagovat
Hachim Mastour

City neprehra zajtra pls.

Reagovat
aither

Reagovat
Counter

Ty si nedáš říct

Reagovat
Hachim Mastour

A potom plačte, že prečo nie sme prví.

Reagovat
Counter

V dlouhodobém měřítku je mnohem výhodnější na tom čele v tuhle chvíli nebýt, pokud to znamená ztrátu ManCity.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Talker

Nejlepší by bylo, kdyby ten titul získal Leicester.

Reagovat
Grahf

a už nech konečne vypadne ten gesicht, bo pod ním neže nevyhrajeme, ale už nedáme ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

To Hazardovo přeslapování místo souboje 1 na 1 se Smallingem úplně vystihl ten jeho dnešní zoufalý výkon. Stejně tak neviditelný Oscar.

Reagovat
vitasrp

Hazard hlavně od 60. minuty celkem evidentně šlapal vodu, přece jenom jít skoro bez tréninku do 2 zápasů během 48 hodin, to není pro tělo ideální.

Reagovat
slavex

O to stupidnější je, že zápas dohrál, stejně tak Oscar. Vážně mě štve ta připosranost trenérů. Kenedy i Traoré by si šanci zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

přesně tak, na co čekal, Hazard s Oscarem už evidentně nestíhali a na lavičce sedí čerství Kenedy s Loftusem

Reagovat
kvasha16

mali ist dole obaja aspon v 75minute

Reagovat
Whitemedia

Vysvětluj to tady tomuhle nepovedenému experimentu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč sakra hraje, když jsou na lavičce Kenedy, Traoré a další? Proč hraje Mikel, který je jen o chlup lepší než Fabregas, když tam je Loftus-Cheek? Mně už nic nedává smysl... I LVG s nožem na krku se nebál na 25 minut postavit odchovance

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvě o tom, že za celou sezónu nepředvedl vůbec nic. Má stejně zahozených penalt jako asistencí, jako falešná devítka nikdy nezahrál a my to stejně zkoušíme, vždyť to je proti zdravému rozumu.

Reagovat
Talker

Šli jsme si pro bodí, bod jsme získali. 3 zápasy bez prohry.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

A definitivní odsouzení k boji o záchranu. Je proč se radovat.

Reagovat
Talker

K boji o záchranu jsme byli donuceni v předchozím měsíci. Teď jsme získali 5 bodů. Pokud získáme ještě 3 proti Crystal Palace, tak máme ve 4 zápasech více než polovinu toho, co jsme uhráli za půl sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas byl všechno.. jen ne remizovej..

jestli se raduješ z bodu, tak možná jste v té tabulce správně

Reagovat
spider_8

Poctivá půlminutka pro Loftuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hráč ke sledování

Reagovat
r.mrazik

nakonec super zapas...skoda,neco tam padnout mohlo...hlavne teda ten rooney...

atkinson je srac a sracem zustane...silenej rozhodci...

Reagovat
Dawon

nase produktivita je neco nerealne katastrofalniho...jak tenhle zapas mohl skoncit 0:0 ja fakt nedokazu pochopit

Reagovat
Svatej

.... Chybí mi stará PL, kde tyhle taktický sračky ještě nebyly na tak absurdní úrovni, tohle není fotbal

Reagovat
PhilipS

ale piču...holomajzny se hrály vždycky...tyhle nostalgický povzdechy mě vždycky dojmou...

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas, ale ztracené dva body. Těžko říct jestli to LVG ustojí. Ze dvou stěžejních zápasů udělal jeden bod. Ale ukázal, že se poučit umí. Podle mě stejně skončí a do nového roku už půjdeme pod Giggsem.

Reagovat
r.mrazik

je to nejspis pozde...aby zjistil,ze bez morgana je to propustny a bez andera vepredu dost bez pohybu...

trva mu to vse dlouho...loni to zmenou z 532 na 4141 jeste zachranil...letosni sezonu uz ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Tohle mělo přijít o pět zápasů dřív, když se mu začala hroutit ta taktika na 1:0 z jedné šance za zápas.

Reagovat
r.mrazik

jojo...presne tak...je fakt,ze byl morgan zraneny,ale jeho zarazeni zpatky trvalo moc dlouho...

kazdopadne neco se mu nechat muze...lingard ukazal,ze je to hrac pro MU...a dneska ten mlady levy bek taky vypada hodne dobre

Reagovat
Busby babes

me obecne prijde, ze dal dohromady velmi dobrej tym, jen z nej nedokaze dostat to, na co ten tym ma/mel by mit.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

morgan nejspíš neměl fyzičku...

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...jeho zarazovani hracu je obcas divoky

Reagovat
vitasrp

Je to dobrý, máme 20 bodů po 19 kolech, když podobný výkon zopakujeme i v druhé části, měli bychom se zachránit.

Prvních 30 minut bylo něco šíleně hroznýho, postupem času se to mírně zlepšilo, avšak z některých individuálních chyb bych opravdu vyrostl. Nakonec ale klasika, 0:0 se před utkáním dalo očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekáš podobnou holomajznu v Selhurst Parku?

Reagovat
vitasrp

Rozhodně, vždyť letošní sezóna je celá jedna velká holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, fakt se mi líbí, jak Hiddink zapracovává postupně mladíky. Dneska jich byla plná lavička a Ramires, takže sme logicky nasadili Ramirese a Loftus-Cheek dostal svoji půlminutku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

sranda, keď sa vám darilo, tak by si sa za takéto veci bil do pŕs a bránil Chelsea a teraz všetko inak. Srandafanúšik, no.

Reagovat
Usty

Znatelné zlepšení, ještěže už tam není Mourinho.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze sem nezkusil dat na Ozila triple Cecko

Reagovat
Counter

To bys zas tak moc bodů neměl. Lepší je trochu potaktizovat a počkat si na nějaký double gameweek, jak psal imp. I když samozřejmě není jisté, že se ho dočkáme.

Reagovat
Coutinho10

ajo vlastne to je fakt....uz dlouho nebylo, ale na druhou stranu lepsi aspon takhke nez, aby z toho bylo jenom 6 bodu

Aguero a jeho 5 kousku se asi opakovat jen tak nebude

Reagovat
salami

když trefíš tripple kapitána na 14 bodů, tak je to prostě trefa do černýho, to ti nezaručí ani double gameweek

Reagovat
Counter

jasně, ale může se ti taky podařit trefit třeba dvacetibodového.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nebude jednoduché ale věřím ve tři body CITIZENS

1:3 pro Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zlomový zápas pre Foxes, 2 dni po prehre na Liverpoole hrajú s Man City. Ono keď tím ťahá nejakú šnúru a všetko mu vychádza, tak sa proste zbierajú 3 body ako nič. Keď vybuchnú dnes tak by ich to mohlo slušne rozložiť, a naopak, keď vyhrajú tak už si neviem predstaviť, čo ich zastaví.

Reagovat
FUnk

takze dneska remizka

Reagovat
vladis271

yop. Dnešok ukáže ich ambície. Ja verím tomu, že to zvládnu. Forma City vonku je strašná.

Reagovat
Busby babes

The FA was planning friendlies against Czech Republic and Portugal [in the run up to Euro 2016] .

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujem se rozehrat a zastrilet si. idealni souper

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

by byla pecka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

možná probudí Bale

Reagovat
kiwwi

vsak hovori to nadnesene, ze su s nim velmi spokojni, ale kebyze dojde Real Madrid tak mu asi nebudu stat v ceste...

Reagovat
Atlético de Madrid

Özil už měl nejvíc asistencí v jedné sezoně La Ligy, Bundesligy, Ligy mistrů a rovněž na Mistrovství světa, Mistrovství Evropy i v kvalifikaci na Mistrovství Evropy. Teď Premier League a má to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

už aj keby do konca roky nepridal žiadnu, tak ho asi nikto neprekoná

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Eriksen

Reagovat
Mastný Chobot

do konca roky? Tebe jebe už úplne

Reagovat
vladis271

Reagovat
technecium

Leda Messi po přestupu k City, ale to se asi nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Docela podobný případ je mimochodem Di María, který byl už nejlepším nahravačem La Ligy, portugalské ligy, Ligy mistrů a aktuálně vede tabulku v L1. I v té Premier League byl loni třetí a na Copa América mu prvenství uniklo o jednu asistenci.

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak je samozřejmě Eriksen dlouhodobě lepší

Reagovat
Atlético de Madrid

odvede spoustu černé práce, kterou statistiky nezachytí

Reagovat
SunFells

Ani kamery.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

my máme na WHL kameru, která zachytí i neviditelné hráče a duchy. museli jsme ji nainstalovat, když přišel Dempsey

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obcas sa na nej zjavi aj adebayor ked si ide pre vyplatu

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
celeb

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná kamera, která spolehlivě dosvědčila existenci Paulinha

Reagovat
jacobT
Reagovat
Mastný Chobot

ale v horšej kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný tragéd

Reagovat
Hokaido

Kde je vůbec? Z něj už si snad někdo musel udělat stůl se čtyřma židlema.

Reagovat
smazaný uživatel

Utekl za Scolarim do Guangzhou, celkem slušně i zaplatili a on dostal taky vysoký plat.

https://www.youtube.com/watch?v=ZLZ9czB93F8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - museli bychom asi hodně pátrat v paměti, kdy naposledy bylo nějaké kolo PL ve kterém se odehrál šlágr toho daného kola a zároveň jeden z rozhodujících soubojů o titul a přitom by se ani jedna definice netýkala zápasu MUTD vs. Chelsea, který byl vypsaný na to samé kolo

Reagovat
Mastný Chobot

zalovil som a bolo to tak 2 roky dozadu, keď hrali o titul City a Liverpool

Reagovat
Nikikrew

to bol super zapas. Kompas na konci taka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bohužel SG si z něj vzal o nějaký ten zápas později příklad

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

OT:

Zasch Creeda si už videl?

Reagovat
Zaschrona

nevidel, ale vim, ze se nejaka cast toho filmu natacela na Goodisonu

Reagovat
mistr129

RIP Srna

Reagovat
smazaný uživatel

Srníček to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, dneska jasna 2. To City je v pohode prehraje. Kouzlo lisek je tam.

Reagovat
fenixLFC

Schmeichel; Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs; Inler, Drinkwater, Kanté; Mahrez, Vardy, Albrighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidím na podobnú prestrelku ako v Everton - Stoke. Obrana City sa môže pri behavom futbale Foxes rozsypať, ak im bol schopný streliť gól aj Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Na Aguera som zvedavý, dnes by mal dať aspoň 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, nebudete mit nekdo youtube stream? Nebo stream mozny prehrat na mobilu?

Reagovat
Cobra

No problema

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu poprosit?

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

Strasne moc dekuji

Reagovat
Cobra
Reagovat
Coutinho10

ted z BT Sport porovnani cen hracu ikdyz to clovek vi, tak stejnak to je neskutecny

http://i.imgsafe.org/77cccb9.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Kante musel byť nádejný aj predtým.

Počas výpredaja v lete by som po ňom išiel, ak by nevyšiel ten Neves.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaden výpredaj nebude.

Reagovat
nani92

vo väčšine obchodov už je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nové boty

Reagovat
Manik...

Ta obrana City

Reagovat
Counter

Neuvěřitelné no

Reagovat
ernyyyy

Co myslíte,je možná 2 s over 2+ ?

Reagovat
smazaný uživatel

pohode vyjde. GL

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej len over live, alebo dať kombi na strelcov. Za mňa Vardy, Aguero, Silva, DeBruyne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by změna rozestavení v podání Ranieriho? Ta chvílema bezzubost na Anfieldu ho donutila udělat takovou změnu..jsem zvědavej jak bude Vardy hrát na hrotu sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidím na 451 bez lopty a 433 s loptou.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no..

Reagovat
Hokaido

451 no, asi je to rozumný proti City

Reagovat
smazaný uživatel

no mě to překvapuje, protože ať to byla Chelsea, my, teď Reds tak hráli pořád svoje 4-4-2, jestli to není trošku ztráta toho jejich sebevědomí..

Reagovat
fenixLFC

ani jeden z tych timov nema smerom dopredu taku kvalitu ako city

Reagovat
Hokaido

Jj, taky mi to přijde divný. Ranieri se zatím vždycky snažil hrát svou hru. At už doma s Arsenalem, MU tak na Liverpoolu třeba. Dneska poprvé podřizuje sestavu soupeři, navíc když Okazaki před týdnem poprvé předvedl parádní výkon.

Reagovat
salami

naopak tahle sestava je parádní, to že Okazaki minule zrovna zahrál na tom nic nemůže změnit

Reagovat
Hokaido

Neříkám, že je dneska lepší nebo horší, ale proč ti přijde parádní? Přeci jenom Foxes to zatím totálně válcovali se 442...

Reagovat
smazaný uživatel

já ani nevím jestli je to nutný, když City nehraje na 3 střeďáky, chvílema to vypadá jako že je Sterling 2. hrot a je to tím pádem i 4-4-2 v podání City...Foxes tím přicházej o podporu Vardyho, kterej tam nic nezmůže sám a taky se to odráží v represu kde se víc naběhaj..

Reagovat
Counter

Proti Arsenalu a Liverpoolu mohl zjistit, že opatrnější přístup nemusí být na škodu, já mu v tomhle docela rozumím. Zvláště jestli jsou po tom zápase před dvěma dny trochu utahanější a nemají na to odpresovat celý zápas.

Reagovat
Manik...

Danke

Reagovat
smazaný uživatel

Na 2. miesto v Premier League staci priemerny trener a par no nameov, ako sa zda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim youtube stream nebo mobile stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

trojuhelniky jsem na hristi vysekane jeste nevidel

Reagovat
Hokaido

To je Sterling, all over the place.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlingov účes

Reagovat
SpecialOne

Snad se nápad nosit na hlavě ohavnosti od Balea přes Sterlinga nedostane dál

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenost...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na něm tak strašnýho? Normální černošskej střih.

Mnohem horší mi přijde třeba to, co má Grealish

Reagovat
smazaný uživatel

Z tej hlavnej kamery to vyzeralo proste vtipne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ale na Balea nemá. Raheem sa dá akceptovať, pretože je černoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Otamendiho účes

Reagovat
Miguel19

Co to má Sterling na hlavě omg

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling, jeho účes a štýl behu

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinguv uces

Reagovat
Hokaido

Kanté nějak mimo zatím

Reagovat
I am Mancunian

howard

Reagovat
Hokaido

Clattenburg

Reagovat
Miguel19

Sagna je snad nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling zahodil tu čelenku ne? Teď vypadá ještě hůř..

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala je ale az smesne pomaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nudny anglicky futbal.

Reagovat
Wat

Kolarov je fakt strašnej, ale uplně. Centry na nic, střely na nic, bránění taky nic moc, ale zatim to tak nějak zapadá.

Reagovat
lucius6

To určitě. Má pravidelně nejvíce asistencí na svém postu a má jednu z nejlepších střel z dálky v lize. Dneska mu nevyjde jedna střela a už píšeš takovéhle věci, to je dost unáhlené, nemyslíš?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Wat

Nemluvím o dlouhodobym hledisku, mluvim o tomhle zápase. A pokud jsi od něj vepředu za těch 35 minut postřel jednu pokaženou střelu, to se asi nemám o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uces je nahodou skvely.

Reagovat
jacobT

Kolarov

Reagovat
Generalní Gladiator

ten kolarova si stáhli odněkud z 1.B třídy?

Reagovat
Orlandiiik

dobrý skloňování

Reagovat
Pigeon

Ten Vardy bude povahou docela zmrd

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

To i vzhledem

Reagovat
Hokaido

On je na hřišti trošku podobnej Costovi, taky ho zajímá jen vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by to len povedal...

Reagovat
Bayern +

Čuráčik riadny.

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Na nic si nehraje no, přijde mi, že při nástupu na hřiště protihráče nemůže ani vystát

Reagovat
Mastný Chobot

je to taký anglický sedlák z nižšej kasty, no

Reagovat
lucius6

Podle ě je ten Sterlingův účes docela v pohodě. Mnohem lepší, než jeho vzhled minulý rok, kdy vypadal jako 10 leté děcko.

Reagovat
lucius6

()než*

Reagovat
smazaný uživatel

vypada jak Kayus Bankole

Reagovat
Generalní Gladiator

nerozumím tomu, jak ve špičce PL může hrát tolik hráčů, co má problémy s míčem u nohy...

Reagovat
Hokaido

Kdy vám už začíná ten cirkus?

Reagovat
Generalní Gladiator

u chelsea mě to nepřekvapuje, ta hraje o záchranu, ale kolarov,mangala...no to je hrůza..

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana City je slabá, tam treba prestavbu. Jediný schopný je Kompany.

Reagovat
Generalní Gladiator

právě že se dost píše, jak je city TOP, že quardiola převezme top tým,ale mě to tak fakt nepřipadá..obrana strašná,střed toure(je dobrej,ale už dost starejí),silva a fernandinho také třicátník...takže obrana a střed pole defakto na výměnu...

čumím na třetí zápas city letos a konečně docela dobrej zápas...ale těch úplně zbytečně zkaženejch míčů je přehršle..

Reagovat
Hokaido

Zabaleta je výbornej, ale taky už je mu 30.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tfuj..City hraj hnus...chudak Kevin....divam se na ten jejich humus jenom kvuli nemu... bolej me z nich oci

Reagovat
lucius6

City hrají hnus? To jako jak? Zatim jednoznačně lepší tým. Hrají to ofenzivně a snaží se hrát, co dělá Leicester? Můžeš to nějak upřesnit?

Reagovat
diastan

podle toho druhého postu co na sebe reagoval, nemá cenu se vůbec bavit, jen slabý pokus o trolling

Reagovat
smazaný uživatel

prehanim nahore a pak i pod tim...da se na to divat i hezkej zapas to je , ale ja se na to divam jenom kvuli Kevovi..a dneska se mi moc nelibi ta vase ofenziva...ze i sleduju Kuna v zakladu a on nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

horsi jak celzi..aspon, ze ten Sterling hraje dobrej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Fuchs

Reagovat
smazaný uživatel

Priemerák vo forme (už nemá ani tú)

Reagovat
smazaný uživatel

Daj sa dokopy kamoško.

Reagovat
smazaný uživatel

Zobuď sa. A nie som tvoj kamoško

Reagovat
fenixLFC

omg vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc Vardy Foxes to majú zložité vzhľadom na taktiku, dopredu vyrazili vo veľkom raz a hneď na to šli City do super brejku na jasný gól. Také šance proste treba premeniť.

Reagovat
REPLIKATOR

Inler nezvládá

Reagovat
SunFells

Nedovedu si představit, že by Vardy ještě někdy skóroval.

Reagovat
Hokaido

Už je melem.

Reagovat
SunFells

Trošku faul.

Reagovat
smazaný uživatel

faul ze tří stran

Reagovat
jacobT

chudák rozhodca si nevedel vybrať

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda parádny polčas. Sledovať Leicester prvýkrát bez svojho prejavu bolo dosť divné, 10 pod loptou bolo len na náhodu a neschopnosť City, a do brejkov nemal kto ísť. K Vardymu proste treba hráča. Ale veľmi im fandím, teraz na konci dva tri krát ukázali, že City sa vzadu vedia rozsypať v priebehu sekundy.

Reagovat
Bayern +

Neviem čo je parádne práve na Lestri s 10 pod loptou... Ak som to teda správne pochopil. A žiadnu extra šancu nemali, okrem teda tej jednej čo Fernandinho kiksol.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny polčas celkovo - ja som si ho užil. Mali tam jednu supertutovku a Drinkwater tuším doklepával do prázdnej, to je ďalšia gólovka.

Reagovat
Bayern +

Mňa nebavil. Mňa bavilo City cez Vianoce, keď naložili trojku za 20 minút. Myslíš tú Albrightonovu? Podľa mňa ofsajd Vardyho, pretože sa zapojil do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej toto :) Bol to offside, ale nepisknuty. No väčšinu ľudí tieto taktické bitky asi nebavia..

Reagovat
lucius6

City většinu poločasu lepší tým, ale ty šance by mohly nakonec mrzet. Podle mě nesmí City jako první inkasovat, to by byl de facto konec. Bude to ještě zajímavé, ale věřim, že to citizens nakonec uhrajou.

Reagovat
Hector17

City po většinu poločasu lepší, ale na konci hrozil i Leicester. Vardy rozhodne

Reagovat
Error

Sterling se zhlédl v Cuadradovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City tohle musi urvat. Od zapasu s Reds se budou lisky jen propadat a propadat.

Reagovat
smazaný uživatel

A keď to líšky dnes uhrajú na 3 body, tak budú nezastaviteľní

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych jim to i pral, mam rad pohadky, ale tohle se bohuzel nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je zas odborníků po jedné prohře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bublina Leicesteru už se pomalu zmenšuje, snad to aspoň na remízu uhrají

Reagovat
liquicitizen

bude asi tým že nehrajú 442 lebo je to strašné zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči sa tam topia a je to vidieť, že na to vôbec nie sú zvyknutí - brániť v hlbokom dvojbloku. Buďto klasika 442 a risknúť hru "kto dá prvý gól", alebo brániť aj s Vardym a dúfať v 0-0.

Reagovat
liquicitizen

v tom prípade, radšej nech začnú padať góly a 442

Reagovat
smazaný uživatel

Veď na City zatlačili v posledných 5 minútach a mali tam výborné šance. Obrana hostí je labilná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Most boring league in the world.

Reagovat
Bayern +

Sterling je dobrý, Simpson nevie kde je sever. V druhom polčase z tej strany niečo s Kolarovom vymyslia a City vyhrá 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson sa topí ale Mahrez mu nepomáha aj keď je tam dnes na bránenie. To je záhada, kde sa on vlastne celý polčas pohyboval

Reagovat
Bayern +

Tak menili sa s Albrightonom čo som si všimol...

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, ale ani na jednej stráne nepomáhal obrancovi.

Reagovat
vitasrp

Na začátku bych zmínil věc, která není úplně výrazná v dnešním zápase, ale hrozně se mi líbí - velmi se mi zamlouvá práce obou krajních záložníků Leicesteru v defenzivní fázi. Nejde ani tak o to, že by se neustále vraceli se svým obráncem, líbí se mi spíš jejich poziční hra a příspěvek při zónovém bránění. Nezůstávají totiž viset na stranách, místo toho se pohybují společně se středními záložníky a pomáhají efektivně přikrýt střed hřiště - díky tomu sice obvykle mají krajní obránci soupeře nejvíce prostoru, ale to je rozhodně ta lepší varianta, pokud váš soupeř disponuje hráči jako Toure, Silva či Agüero uprostřed. Tuhle horizontální kompaktnost má nejpropracovanější Atlétiko Madrid, ale v poslední době jsou v tomhle aspektu skvělé i některé týmy Premier League - Watford, Tottenham a právě Leicester. Musím se přiznat, že postupem času mě úplně irituje, když se hráč na kraji v defenzivní fázi izoluje, soustředí se jen na svého protihráče a brání jej osobně. Takový způsob hry totiž otevírá nebezpečné kapsy, ve kterých si ti nejlepší dokážou efektivně najít prostor.

Co se týče nějaký taktický bitvy, to rozhodnutí přejít na 4-5-1 nepovažuju za úplně šťastný. Inler totiž záloze nic moc extra nepřidává, myslím si, že by to domácí zvládli i bez toho extra hráče v záloze navíc. Navrch Vardymu role osamoceného hrota nesvědčí, příliš často chce balón za obranu a jen málokdy se snaží udržet obránce na zádech a přidržet míč, což Leicester v některých pasážích zoufale potřeboval. Zároveň taky střední záložníci neposkytují potřebné náběhy vpřed, hrají až moc pozičně, díky čemu je Vardy totálně izolovaný. Vážně bych se vůbec nedivil, kdyby Ranieri po poločase poslal do hry druhého hrota - sice to vypadá jako zvláštní tah vzhledem k tomu, že by to mělo oslabit záložní řadu, navzdory tomu je ten tým daleko líp adaptovaný na 4-4-2 a podává v tom rozestavení lepší výkony, takže to z mýho pohledu dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

No práve že si City z krajov vypracovali dosť šancí a to bránenie bolo len na náhodu, môj názor. Yaya sa síce do hry nedostal, ale Foxes netušia ani od Kolarova či Sterlinga.

Reagovat
Generalní Gladiator

ale defakto skoro všechny centry z křídel šly do kytek, pouze jeden sagnův byl super,ale na ten si jaksi zapoměli naběhnout hráči..

Reagovat
vitasrp

Na náhodu to není určitě, ačkoliv City toho prostoru na straně umí celkem dobře využít, taky k tomu maj kvalitu - ačkoliv je Kolarov směrem vzad celkem slabý, v ofenzivě dokáže mít hodně velký příspěvek v podobě rychlých náběhů a velmi nebezpečných centrů.

Jinak podle mě největší nebezpečí hrozilo v úseku, kdy byl Leicester neustále pod tlakem a místo zpomalení hry se neustále snažili jít do brejku a ztráceli míče. Plus jim pak dělali potíže balóny hraný okamžitě za jejich defenzivní linii, jelikož tam neustále létal Sterling, kterého stopeři nestíhali.

Reagovat
Wat

Od Kolarova netušia zblokovat každej centr nebo cože?

Reagovat
fenixLFC

neveril by som ze napisem to iste co ty

Reagovat
fenixLFC

vardy totalne odpojeny z hry. Ako sa leicester snazi prehustit ten stred pola (okrem stredaka navyse im tam dost vypomaha aj mahrez) tak je tam obrovska medzera medzi vardym a prvym hracom. aj ked vybojuju loptu tak je to daleko a musia to nakopnut dopredu a cakat ci to tie polena v obrane city pod vardyho tlakom pokazia. necudo ze ich najvacsie sance boli ked oni zakiksovali a vardy mal podporu ci uz mahreza alebo hocikoho iného....lenze ked sa vytiahnu tak sterling tam hutha a zvysok kludne presprintuje...zatail celkom onicom zapas

Reagovat
Counter

wow co teď Kun nedal

Reagovat
Counter

V zakončení na prudké přízemní centry u přední tyče nemá holt na Girouda nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš?

Reagovat
Edgewalker

Ono se to spíš všeobecně ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ve vlastní šestnáctce nejspíš né, no.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Leicester a City odpojeni z hry. Snad len rozhodca je trochu aktivny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ranieri berie asi max. bod dneska. To je kurva škoda

Reagovat
smazaný uživatel

není, remíza ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne male vzruso.

Reagovat
andrew96

Kante ouuu

Reagovat
REPLIKATOR

Inler komik

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsia ruka !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
Cobra

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

To je drevak ten Fuchs, typicka Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt mimořádně otravnej..

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani nemam formu !!!!

Reagovat
Counter

ignore list

Reagovat
smazaný uživatel

Inler na odstrel, ten tam horí.

Reagovat
Miguel19

Bruyne je teda ale solidně otřesnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako celé City.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech idú na výhru, veď Foxes si za 2 sekundy vypracujú cez obranu City šancu.

Reagovat
Generalní Gladiator

skoro jak ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je niekde šípkové OT? MvG vs Barney o pár minút.

Reagovat
andrew96

Aguero, ty sasku, jenom tahni.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero dole, no neviem. Nebolo by lepšie keby šiel ako náhradník

Reagovat
smazaný uživatel

..do unavenej obrany domácich.

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Bakos > Kun Sergio Aguero

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta! FA

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak za tohle si Kun může sám. Kdyby se to nesnažil tak kokotsky prodat..

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero trapák

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa bavím aj bez gólov, a to poriadne :)

Reagovat
Generalní Gladiator

souhlas, líbí se mi to mnohem víc než s arsenalem

Reagovat
andrew96

Fakt nevim, co te na tom bavi.

Reagovat
smazaný uživatel

On nema vysoke naroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Náboj súboja o titul / 1. miesto, tempo je super, taktické manévre tiež.

Reagovat
andrew96

Naboj tam je to je pravda, ale jinak celkem nuda.

Reagovat
LAM

Penalta.Vůbec se míče nedotkl

Reagovat
Counter

Kontakt minimální, to šlo ustát.

Reagovat
diastan

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal slaby, ale komentar vcelku ujde. Ked hral United s Cukotkou, tak bol slaby aj futbal aj komentar.

Reagovat
REPLIKATOR

Inler vrať se pomalé italské ligy, tam budeš zase za hvězdu

Reagovat
LAM

Leicester jenom fauluje

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Ranieri sa toho neboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ulloa rozhodne, citim to v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne, teraz 442 na dorazenie City.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero ako ?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kravo Ten Fuchs ale dohodi

Reagovat
smazaný uživatel

skoro jako Riise

Reagovat
Hokaido

Rorey Delap ftw

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Ste robili nakopy lige propagandu, kolko golov tam pada a dnees nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj už ty kktko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

On bez PL nevie žiť, nechaj ho :)

Reagovat
Hokaido

Bože, nechceš si jít zaběhat?

Reagovat
Hokaido

Ty pičo ale ten Sterling mi nedá spát, to má snad paruku, né? Minulej týden jsem si vůbec nevšimnul, že by měl takový vlasy a za těch pár dní mu to nemůže narůst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Bony mu odstrihol zo svojich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silva sa od zranenia trápi, nevyšiel mu ani jeden zápas.

Reagovat
lucius6

Proti Sunderlandu hrál úžasně, takže nemáš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

To som sledoval len jedným oknom, takže beriem späť.

Reagovat
Heisenberg

Kante je famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

to je dvojka tvl

Reagovat
Cobra

Pellegrini dělá vše proto, aby nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Joey

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv tu píšeš, že chceš aby Leicester vyhral a potom napíšeš "Joey "

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hotový

Reagovat
smazaný uživatel

Len preto, že prajem domácim tak nemám pochváliť Harta za dobrý zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovedz mi hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevravím, že ho nemôžeš pochváliť, ale keď napíšeš "Joey" a za tým tri palce, tak mi to príde ako keby si mal rozdvojenú osobnosť. Keby si napísal "Hart , škoda" nič by na tom nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno že ju mám, ale tu konkrétne ide proste len o to, že som si užíval futbal v Premier League a o niečo viac to prajem Foxes. Ale pripadá mi úplne normálne pochváliť niečo, čo sa mi zdá hodné pochvaly. Nech je to na akejkoľvek strane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
SpecialOne

Bruyne mi zatím přijde hodně "náladový" výkonostně, 1 zápas MOTM a pak 3 hraje pendrek

Reagovat
Manik...

Reagovat
diastan

Kdy se stalo, že hrál 3 zápasy po sobě pendrek

Reagovat
SpecialOne

A tak to po mě nechtěj abych čekoval nějaké série Každopádně ve 2/3 zápasů za City není kdovíjak moc vidět.

Reagovat
diastan

No nevím ja bych spíš řekl, že ve 4 z 5 zápasů je jeden z nej hráčů City na place.

Reagovat
SpecialOne

kdepák

Reagovat
diastan

ok

Reagovat
SunFells

Ne vždy hraješ doma proti Sunderlandu. On se umí ztratit.

Reagovat
lucius6

Podle mě hraje dobře dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

No, uz dajte gol, sak sa na to neda pozerat.

Reagovat
andrew96

Jasná rudá!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov

Reagovat
Counter

Tohle je zas stavěné na nějaký pozdní Yayův wonderstrike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nn, to bude zas v 93. ten Hakunamatata.

Reagovat
smazaný uživatel

IHEANACHO

Reagovat
SunFells

To je on

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mindas

Navas a Bony. Ofenzivní síla ve stylu SWP a Benjani. Bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam aspon poslat drive toho IHEANACHA.

Reagovat
Atlético de Madrid

Manchester City je zajímavej mix geniálních techniků a totálních dřeváků

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Navas, Fernando, Sagna, Bony, Demichelis, Mangala. Tihle nemají na to hrát v klubu bojující o titul v TOP3 ligách světa.

Reagovat
Cobra

Nechápu, jak jsem mohl zapomenout na Clichyho

Reagovat
Atlético de Madrid

Já mám Demichelise rád, je pořád velmi kvalitní a nechybuje. Aspoň co jsem viděl... Jinak bych nebyl tak pesimestický ještě ohledně Mangaly, ten má aspoň potenciál.

Reagovat
Cobra

Vždyť se mu povedl snad jen ten úvodní(?) zápas, jinak je to strašné jako celá obrana City bez Kompanyho.

Taky nechápu, jak může místo Zabalety hrát takový ňouma, jako Sagna. Další věc, co jim škodí je trenér, který na City prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Zaba ma letos zdravotní vypadky?

Reagovat
Counter

Zabaleta byl skoro celou tuhle sezonu zraněný, na příští kolo by mohl být konečně fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala dneska uzasny :) Konecne si vzpomel na vykony z prvních 5 zapasu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Tam vie hrat futbal hrstka hracov, zvysok, a to je skor vacsina, su totalni nimandi. Pep bude mat co robit, celkom vyzva naucit Sterlinga a spol. hrat futbal.

Reagovat
Atlético de Madrid

Sterling je zrovna v pohodě... tu ofenzivní zálohu mají fakt dobrou, akorát mi přijde, že střední záložníci, krajní beci a všichni útočníci kromě Kuna jsou spolek neschopných kopyťáků, kteří někdy v kariéře vynikali tím, že uměli běhat nebo dobře skákat hráčům pod nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

V lete se musí ten střed vyřešit , hlavně nahradit Toureho ten už to ma bohužel za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostatočne kvalitní: Hart, Kompany, Yaya, Silva, DeBruyne, Sterling, Aguero

Nedostatoční: Caballero, Demichelis, Mangala, Otamendi, Clichy, Sagna, Kolarov, Zabaleta, Fernando, Fernandinho, Navas, Bony

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

jj, chceš si kopnúť, a pritom celkom rozumný príspevok tým Sterlingom zahrabeš do hnoja.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouhou sem neslyšel v Anglii tak jednostraného komentátora jako je ten spolukomentátor

Reagovat
LAM

Kolarov opravdu moc inteligence nepobral

Reagovat
Miguel19

Bruyne jak se tam vlevo furt vzteká jak Máňa a rozhazuje rukama

Reagovat
Mindas

Hrát s Bonym, tak už koušu do billbordu. Ještě je klidný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ten Vardy nic nevie, len behat. Ako toto moze stacit na nejaku z top lig. Ale chapem, Premier League.

Reagovat
SunFells

Oproti tomu borci v PD ani nepopoběhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj naňho kámoško.

Reagovat
smazaný uživatel

Si tam nazente nejakych kenskych bezcov.

Reagovat
Mindas

Vardy? Nepleteš si to s Pedrem?

Reagovat
Hokaido

Asi je to zbytečný to psát tobě, ale co dneska předvádí je neuvěřitelný. Zrovna teď v 90. minutě bojuje o míč jak blázen, osamocenej na soupeřový půlce a vybojuje z toho standartku a cennej čas. Myslel jsem, že po první půli a tisících metrů naběhaných totálně bez balonu musí odpadnout, ale pořád jede na 100%. Jasně není tak technickej jako ten výkvět PD, na kterou pořád narážíš, ale tohle musí ocenit každej.

Reagovat
smazaný uživatel

jdi už do iče

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

A za co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Všetkým by sa nám uľavilo

Reagovat
Generalní Gladiator

Bonyho presing

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

jesusmaria, to je zase kopacska nuda. Polovicu zapasu sa hlavickuje lopta ponad stredovu ciaru, minimum sanci, 0 golov, 300 x nastreleny hrac a prerusena akcia po 2-3 nahravkach nepresnostou. Ale inak ppc liga!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

panebože tak se na to nedívejte, to je neuvěřitelný jak tady furt remcáte, běž si pustit záznam PD a nemel hovna tady

Reagovat
Generalní Gladiator

PD je zase plná toho hnusu, co teď předvedl otamendi

Reagovat
Generalní Gladiator

smiř se kurva s tím,že barcelona je jen jedna

Reagovat
celeb

Ako pozeram ligy, tak zapasy cela tabulky su v PD suverejne najnudnejsie. Seria A ma zaujimave zapasy s neporovnatelne viac sancami, PD a BL ani neporovnavam. A pritom par rokov dozadu to bolo uplne ine. Do PL idu strasne prachy a vystupom je ... . Snad to tam Pep s Kloppom daju doporiadku, ale budu to mat kur... tazke.

Reagovat
celeb

*v PL, dobre som si dal.

Reagovat
Generalní Gladiator

Letos jsem začal více koukat na PL.Zpočátku to bylo docela o nervy, fakt mě sralo,když hráči zmaří brejk špatným zpracováním úplně jednoduchýho míče...nesmyslné odskoky míče od nohy..ale on to pak zase špatnou přihrávkou dost často posere obránce, takže akce pokračuje)) no měl jjsem dost,ale už tomu přicházím pomalu na chuť. Minimum válení,pořád nějaké šlágry,zajímqvá situace na čele ligy...jenom ten united mě sere

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Tiahni naspäť do La Ligy

Reagovat
Harakan

Sterling transformuje do Gervinha ne?

Reagovat
jacobT

ten komentátor na Digi je ťažký Otamendiho hater

Reagovat
Miguel19

Otamendi

Reagovat
SpecialOne

bože 6 týdnů bylo ms v rugby a otamendi se nepodívá na žádný zápas

Reagovat
Neon

Reagovat
m.sali

tyvle Otamendi s timhle táhni zpátky do Španělska!!!!

Reagovat
Serg!o

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

OTAMENDII

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi, stopér ako vínko, tvrďas.

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil?

Reagovat
smazaný uživatel

Simulácia, ale taká, že až do plaču.

Reagovat
smazaný uživatel

u něj normální

Reagovat
smazaný uživatel

To je komediant

Reagovat
Pigeon

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi pls

Reagovat
I am Mancunian

otamendi cirkusant z PD

Reagovat
vladis271

Reagovat
aramaki

Otamendi si na chvilu myslel, ze hra v La lige, kde sa toto bezne piska

Reagovat
fenixLFC

nech tu netaha tie spanielske praktiky

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolas, ze sa nehanbis Taky drsnak

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne tie Fuchsove vhadzovania, klobuk dole.

Reagovat
Kang & Kodos

Já ti nevim...jinde, než v Anglii by házel líp

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes Oni sa fakt môžu púšťať do bitky s každým

Reagovat
Allianz_Arena

Stačilo by mužstvo, které je na tom alespoň kombinačně nadprůměrně a byli by bez šance. Nechápu, jak City nemůžou takový zápas vyhrát a vlastně od 80. minuty hrát jen na bod...

Reagovat
smazaný uživatel

no... chtěj bych vidět jejich konfrontaci s Barcou.. neříkám, že by byla šance na jejich výhru větší než 5%, ale nějakou kanonádu 4:0 od Barcy bych fakt nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Bez Kompanyho, s Kunom totalne bez formy so storperskou dvojicou Mangala - Otamendi? Mangala posledne zapasy vyprodukoval min. 1 kardinalnu hrubicu, Otamendi dobry v rozhovravke, ale neisty v braneni.

Reagovat
Generalní Gladiator

znáš to, pokud by dala barca brzo gól, pak by se to mohlo sesypat slušně

Reagovat
Allianz_Arena

Nevím, dnes bylo vidět, že jedou na vlně, bojují a mají několik dobrých hráčů, ale také tam měli spoustu slabých míst, které lepší mužstvo prostě musí trestat. Sterling je nebezpečný, De Bruyne v ostatních zápasech také + Aguero...Silva je výborný hráč, ale jeho počínání ve finální fázi je tristní, potom je velmi dobrý ještě Fernandinho, ale to už pomalu končíme. Kraje obrany dneska hrozně nekvalitní a celkově strašně nepřesný, Guardiola bude mít dost práce, spíš bude ale dost měnit tým, s tímhle on pracovat nebude si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry páni.... měl jsem na mysli Leicester...

Reagovat
Allianz_Arena

jo vím to první souvětí je k Leicesteru Jinak tým jako Barcelona by ten dnešní zápas vyhrála tak 14 z 15 pokusů podle mě

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak 8:0 do polčasu a potom by sa len dohrávalo ........ A teraz vážne, pozri si zápas s Arsenalom, eden kvalitný driblér ( Alexis) a sú v prdeli a to má Barça 3 takých v útoku, 2 v zálohe ( Arda a Iniesta ) a aj Alves vie 1vs 1, takže 4:0 v suchom triku

Reagovat
aramaki

Pozri Bayern občas tiež uhrá plichtu a to s mužstvami, ktoré sú na úrovni nie PL, ale Championship. A to že maju nahonené sebavedomie na tych kluboch z Bundesligy? To je práve rozdiel úrovne líg. V PL nikto nevalcuje, aj keď tie top tímy majú rozpočty na úrovni Bayernu. Aj keby si teraz presunul cely Bayern na ostrovy, tak nebude viesť ligu o 10 bodov, ale bude možno niekde, kde je ManCity, s viacerymi zraneniami a s ovela viac vycerpanymi hracmi. To je len taká ilúzia, že Bayern by teraz valcoval každú ligu, keď valcuje BL

Reagovat
Allianz_Arena

Tak já to takhle nemyslel a nechtěl jsem s něčím takovým začínat já to bral z pohledu City. Jinak na to, o čem píšeš ty, mám svůj názor a je od tvého dost odlišný.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ale viedli by, to som si istý

Reagovat
smazaný uživatel

plicha berem a teď Knick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

Reagovat
Counter

To s Aguerem budiž, Inler tam byl neohrabaný, ale Simpsonova ruka nebyla na penaltu ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt jasně změnil drahu balonu...neli ho vrátil zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

kopl to sam do sebe

Reagovat
QooBo

Nemôžeš myslieť vážne

Ten "faul" na Aguera ešte pochopím, ale keby Kun chce tak to ustojí ale tá "ruka" je smiešna vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka se neměla pískat a správně se nepískala.Faul Inlera byl faulem. Jsem rád, že jsem to mohl objasnit

#promluvilrozhodčí

Reagovat
diastan

Bohužel zápasy venku jsou tuto sezónu pořád tragédie...8 gólu za 9 zápasů je na takový tým slabotka Nic méně 3 body na Arsenal se smažou v druhé polovině sezóny jak nic a titul bude v Manchesteru...netřeba vtipkovat, že by ho mohla vyhrát jeho rudá část.

Reagovat
Cobra

Arsenal

Reagovat
Counter

Typický zápas dvou těžkých vah Z výsledku mám radost, ManCity ztráta, Foxes se po prohře s LFC zase zvedli.

A do nového roku hezky z prvního místečka

Reagovat
andrew96

Counter 28.12.2015 20:30

Budu moc a moc rád, pokud o to první místo zítra přijdeme

Čert aby se v tobě vyznal.

Reagovat
Mastný Chobot

typický alibizmus charakteristický pre fanúšikov Arsenalu

Reagovat
andrew96

Ale i přesto vás mám rád.

Reagovat
Mastný Chobot

aj my máme radi fanúšikov Štítnej nad Vlářím

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi tam nikdy nebyl

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

*nad Vláří, řeka se jmenuje Vlára.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, vy byste si obhájili i titul Spurs

Reagovat
Counter

Tak to se snad nevylučuje Mám radost z každé ztráty Citizens, a když už Foxes nevyhráli, tak se přece můžu radovat i z průběžného prvního místa.

Reagovat
andrew96

Však já ti to přeju, jenom buď priste předem rozhodnutý.

Reagovat
Counter

Však jsem - chtěl jsem co největší ztrátu ManCity. Prohra by byla nejlepší, remíza je taky supr.

Reagovat
Nikikrew

Pockaj za chvilu ti sem Owny hodi link z konca 2013 kde sme vyhrali na Newcastli a boli sme prvy

Reagovat
Counter

Ať si hází, co chce, na spokojenosti mi to neubere

Reagovat
Nikikrew

ani mne. Ale mile od neho ze si spomenul na nas celkom vydareny rok, az na tie vysoke prehry

Reagovat
SunFells

Té slečně z obrany City vyrašil slušnej vous.

Reagovat
Mastný Chobot

možno tam má nalepené to, čo mu zliezlo z polovice hlavy

Reagovat
Mastný Chobot

*jej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nn to jsou zbytky co si lepil Sterling na tu svoji kebulu

Reagovat
Mindas

Tohle City je tak strašně nezábavný, impotentní, líný a za delší dobu opět dost průměrný. Teď kde je chyba, ale těžko se s tím člověk identifikuje, když z těch hlavních držáků jsou dva v Liverpoolu, Silva bez šťávy a Zaba s Kompanym nehrají. Nejhorší City za dlouhou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

o drřácích v Liverpoolu už nikdy nemluv a doteď jsem si nevzpomněl, kterej je ten druhej

Já největší problém City vidím stejně v té jejich obraně.. odtud jde ta hra rovnou do kytek.

Reagovat
fenixLFC

kolo a milner

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Milner a Barry.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mindas

Tezke pochopit, kdyz ma kadr v sobe zaujate, bojovne hrace, kteri pro vitezstvi delaji vse?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

to by som robil aj ja

Reagovat
Mindas

Obrana je systémová věc. Za Boba byla dvojice Kompany s Lescottem skoro neprůchodná. Vzduchem i po zemi. Krajní beci jsou vlastně bez změny, takže to není jen o jménech. Ale celkově ten kádr je takovej divnej. Fakt se s ním nedokážu skoro vůbec identifikovat a zápasy City mě vůbec nebaví. Však letos jsem viděl snad jen tři celé zápasy. Ta současná přestupová politika mě nebaví, ale to jsem tušil, že to tak dopadne, když do klubu přišlo to duo z Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
Counter

Snad vám to vydrží co nejdéle :-P

Reagovat
Mindas

Ale víš, že mě to nějak netankuje? Takovouhle fanouškovskou krizi jsem neměl ani v roce 2008. Tam alespoň ten kádr měl kvalitní DNA. Ten letošní je těžká bída a nevidět už ani Zabu v základu je pro mě prostě dost těžký. Navíc když člověk ví, že je pořád lepší než Sagna.

Reagovat
Counter

Čekal bych, že v novém roce ho už zas pravidelně v základu uvidíš, pokud se znova nezrakví.

Každopádně snad to nebude tankovat ani hráče s Pellegrinim a nikdo ten titul nebude chtít, takže nám spadne do klína

Reagovat
smazaný uživatel

Milner drziak, to mi pride vzhladom na jeho vykony v LFC usmevne...

Reagovat
Mindas

Mne jsou jeho vykony v Lfc u prdele. V City hral vyborne, zaujate, neunavne a lidi ho milovali.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Ked je Silva bez formy tak celé City je neschopne.To už platí pár rokov...

Reagovat
salami

co se čeká od Silvy, proti Sunderlandu byl parádní, nastoupil po zranění, vedli 3:0 po 20 minutách a Silva stejně hraje 90 minut, když pozejtří jde do základu, to fakt nepochopim, světe div se, proti Leicesteru nehýří energií

Reagovat
Mindas

Ale tady nejde o stavu v jednom zapase, ale celkove mu dochazi stava. Uz holt starne. Sice jeho styl je zalozeny na necem jinem nez energie, ale uz tomu chybi vetsi drive chodit do rizika. Neco, co predvadi KDB.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Reagovat
madlucas

top of the league bitchez

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se Liverpool vrátí do hry o titul.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

A věříš i na Bruncvíka a Blanický rytíře?

Reagovat
vrabejka

ale to je strašné nebýt těch posledních 3 ztrát proti slabým týmům, ztráceli by jsme na Gunners jen bod.

Pokud neudělá nějaký přední tým pořadnou serii výher a my dokážeme stabilizovat výkony mužeme se tam vrátit.

Reagovat
ondris

Podobných strát bude ešte až-až. Pochop, ostatné tímy nemajú toľko strát čo my, preto sme teraz desiaty. Ja budem rád, ak dáme 4. miesto a ani tomu nedávam veľké šance.

Reagovat
Maresma

Kdyby, kdyby.. tyhle teorie jsou fakt vtipný, tohle si může říct plno týmu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Preview 20.kola Sunderland - Liverpool FC.

The reds dnes čeká venkovní souboj s 19.Sunderlandem.

Je načase jít top 4 naproti.

Musíme konečně dokázat vyhrávat proti slabším celkům.

Zatím jsme vyhrávali převážně proti silným týmům ale následně jsme to nedokázali potvrdit.

Na zápas nebudou k dispozici: Origi, Skrtel, Gomez, Ings, Sturridge.

Věděli jste že ......

Liverpool v posledních 6 zápasech se Sunderlandem neprohrál?

Bývalý hráč Liverpoolu Fabio Borini, nyní Sunderlandu projevil velké přání vstřelit gol proti svojemu býválemu klubu?

pravděpodobná sestava: Mignolet, Clyne, Sakho, Lovren, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino, Benteke.

Tip: 0-1 - Benteke.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

o leicesteri co nepises sasku

Reagovat
fenixLFC

lebo uz nie su prvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tipér Jany

Reagovat
Coutinho10

Liverpool FC ‏@LFC

Confirmed #LFC team v @SunderlandAFC: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Firmino, Coutinho, Benteke

Reagovat
minoLFC

Ako dúfam, že Firmino dá gól, lebo už ma štve.

Reagovat
Coutinho10

vic me stve Benteke...kazdopadne Firmino by taky mohl zabrat

Reagovat
fenixLFC

nevyhrame....

Reagovat
Coutinho10

taky z toho mam trochu obavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Neska to bude mět Liverpool těžký, tím spíš když nehraje Lucas, to bude zas ta hra vypadat jak orchestr bez dirigenta.

Reagovat
Melda

No co si bez Lucasa počneme?

Reagovat
Coutinho10

ta fotka Sama u sestavy Sunderlandu na Sky Sports

http://i.imgsafe.org/b785f62.jpg

Reagovat
Error

Cattermole - Rodwell - M'Vila, to je něco.

Ale oceňuji, že se Allardyce alespoň pokouší něco vymyslet, změnit. Když si prohlížím sestavy z posledních zápasů, tak každá je odlišná, a to nejen v detailech.

Reagovat
Coutinho10

a hlavne ta utocna trojka celkem budi respekt alespon podle jmen...Borini bude namotivovanej, Johnson byl velkej talent a Defoe je porad zabijak....sem zvedavej, jak si nase obrana snima vyporada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Melda

Pánové, podělíte se někdo o link na Liverpool?Děkuji.

Reagovat
Coutinho10

minuta ticha za Pavla

ale nechapu proc nebyla uz vcera

Reagovat
Briggus

jo tak, díky

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
Briggus

zapl jsem pozdě strým, za co byla minuta ticha? povodně?

Reagovat
Melda

Zřejmě Srníček ne?Pošli mi pls taky ten stream

Reagovat
Briggus
Reagovat
Melda

Díky

Reagovat
kiwwi

Firmino

Reagovat
fenixLFC

firmino

Reagovat
Melda

si dělá legru, to je Brazilec

Reagovat
nani92

Depay = firmino

Reagovat
I am Mancunian

firmino hra podobne dobre ako depay

Reagovat
Briggus

řádně to oslavil skluzem

Reagovat
nani92

tá PD je neskutočná..tam Realu aj Barce dávaju také penalty..

Reagovat
Minister

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

skoda defoe

Reagovat
FUnk

manone

Reagovat
Coutinho10

wow takovy delo od Firmina

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
FUnk

mvilu bych k nam bral jako cover k dierovi

Reagovat
Cobra

Mason, Bentaleb, Alli, Dembelé ti nestačí?

Reagovat
FUnk

myslim DM cistice, tam neni ani jeden krome diera

Reagovat
Cobra

Tím pádem odstřelíš jednoho z výše zmíněných. A ani jednoho bych teda za MViilu neměnil.

Reagovat
FUnk

prave ze mason a bentaleb jsou podobni, ale ani jeden neni DM ale CM....klidne bych jednoho poslal na hostovani

Reagovat
cubazi

Zmeškal som niečo?

Reagovat
FUnk

big sam vyzvykal 5 zvykacek najednou za polocas......

Reagovat
13

to bude mít slušnej průjem.

Reagovat
cubazi

Dufam že mu nejake zostali do druheho polčasu

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák jeho žaludek

Reagovat
13

Firmino mohl s trochou štěstí dát už dva goly a kdyby nebyl osel tak tři.

Reagovat
avicii

ale celkom fajn hrame, oproti zapasu na Watforde a Newcastli posun o level...

Reagovat
Melda

Není to zlé, vzadu to celkem drží ty brejky.Nicméně, je to takový stále jalový.jak píše cristiano, ta finálka je bídná.

Reagovat
cristiano.K.

není to špatný, akorát se bojím,že druhý poločas už hráči zas budou tahat nohy. Chybí lepší finální fáze.

Reagovat
mickey mouse

dobrý zápas, dobré tempo, teď dát hlavně rychlý gól ať je klid, Sunderland je neškodný

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to je za obranu Spadnite už konečne vy niktoši.

Reagovat
stiflerovamama

zabijak

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Benteke

Reagovat
minoLFC

Kto má asistenciu teda?

Reagovat
Gunner14

Ozil

Reagovat
Cobra

Reagovat
Ritchie

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke Lallana

Reagovat
cubazi

Krivdil som mu, je to dobrý chlapec, Múj Benteké

Reagovat
johnik

Beast

Reagovat
Maresma

Chris skvělej útočník

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdim to od vtedy, ked som mu odpustil... akurat nie je najvhodnejsi typ do lfc

Reagovat
johnik

Nejvhodnější typ je ten co umí dávat goly....

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

nemozes mi povedat, ze Benteke a Sturridge su ten isty typ utocnika

Reagovat
johnik

Tak samozrejme že nejsou. Ale rozhodující je pro mě to jestli hráč svou šanci promění a ne to jak se k ní dostane.....

Reagovat
stiflerovamama

boze sudi

Reagovat
dave30

na červenou to nebylo...

Reagovat
Minister

celkom jasný faul

Reagovat
dave30

samozřejmě žlutá na místě...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Tak poďme vy drevá, ukopte to nejak aspoň na plichtu.

Reagovat
johnik

Snad bude Hendo ok.....

Reagovat
cubazi

Lucas...taký horší Pečovský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke se celkem rozstrilel, jede na osobni rekord u reds?

Reagovat
cubazi

Couts dneska strašne čo vymýšľa

Reagovat
ondris

Luisito

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino

Reagovat
monty25

Firmino, nehraješ ragby.

Reagovat
Coutinho10

Firmino nam dobre zavaril

Reagovat
monty25

Jenom žlutá? Rudou bych mu dal, dobytkovi jednomu!

Reagovat
ďuriLFC

buzerant, jasna redka toto

Reagovat
monty25

Ibe

Reagovat
Melda

Co udělal?Spadnul mi stream.

Reagovat
monty25

V jasné šanci přestřelil.

Reagovat
Melda

Šulda

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado Lens at tahne už

Reagovat
I am Mancunian

ibe

Reagovat
Coutinho10

Lens

Reagovat
johnik

kua to bylo tak strašně sobecké od Iba..... kdyby to vrátil Firminhovi tak je jasný.....

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKE KRAAAAL

Reagovat
tomasinho

Střelec no

Reagovat
monty25

A kdes byl, když dával góla?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
WienArsch

Bože to je kopyto.....

Reagovat
cubazi

Svrbí ma kokot z Bentekeho

Reagovat
SunFells

Benteke Teď by mohli mackems vyrovnat, ať je tomu nasazena koruna.

Reagovat
johnik

Benteke by potřeboval zajít k psychologovi

Reagovat
Bayern +

Benteke To je snáď horšie než kombinácia Yayu a Carrolla na hrote. Mohli by sa aj s Bonym chytiť za ruky a odkráčať niekam do Villy, či z ktorého dna vlastne vyšli...

Reagovat
cubazi

rečou M.Merčiaka Futbalový bohovia pískajte koniec

Reagovat
Setwo

ČO ten Benteke viac chce kua?... proti Leicesteru stál pred ním len hráč ani to nedal....

Reagovat
monty25

To budeš nastavovat, dokud nevyrovnají?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nás dobehol aj Liverpool

Reagovat
I am Mancunian

zjavne idu tiez na titul

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Side

Reagovat
LGT

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Melda

Takže koukám na konci ještě dvě tutovky a obě v háji, takhle to nejde

Reagovat
Setwo

chýba Sturidge...

Reagovat
stiflerovamama

6 bodov vdaka Crisovi

Reagovat
Maresma

Reagovat
monty25

Konečně to někdo napsal. Ale stejně budou všichni řešit, co nedal a že je dřevo...

Reagovat
Setwo

ako za tie goly sme určite vďačný ale proti Leicesteru aj teraz proti Sunderlandu mohol pridať druhý gól a mohol som v klude dopozerať zápas.. aby nás raz tie nepremenené šance nestáli body

Reagovat
monty25

Jako máš pravdu, ale dokud to končí takhle, tak je to jedno. Aspoň si nějaký gól schoval třeba zase na příště...

Reagovat
cristiano.K.

když bude proměňovat každou druhou svojí loženku,tak budu spokojenej

Reagovat
fenixLFC

a budu mat pravdu

Reagovat
vladis271

Sme mali akurát zabíjačku, tak som musel od toho odbiehať. Ale výkon teda nič moc.

Reagovat
ondris

dosť neskoro ste finišovali

Reagovat
nani92

Reagovat
Bayern +

Zabíjačky.

Reagovat
Mastný Chobot

to boli jatky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

výkon byl slušnej, Firmino tyč, v závěru tutovky Ibe a Benteke.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele