Premier League - preview 15. kola

05.12.2015, 08:38, aktualizováno 07.12.2015, 08:30
Previews
Pondělní dohrávka anglické nejvyšší soutěže nabízí střetnutí Evertonu s Crystal Palace. Toffees mají hostující ekipě co vracet, neboť londýnský celek poslední dva vzájemné zápasy na Goodison Parku opanoval...
Everton FC - Crystal Palace  (pondělí 21:00)
Střed tabulky Premier League je opravdu nebývale vyrovnaný a mezi šestým a dvanáctým místem je rozestup pouhých dvou bodů. Mezi sedmičkou pohárových vyzyvatelů je i duel, jež obstará pondělní dohrávku nejsledovanější soutěže světa. Everton doma přivítá Crystal Palace a vidina "vystřelení" těsně pod anglickou elitu je lákavá pro oba kluby.

Everton v posledních týdnech prokázal, čeho je schopný a jeho aktuální jedenácté umístění je poměrně překvapivé. V Premier League totiž Toffees už čtyřikrát v řadě neprohráli, přičemž na domácí palubovce roztříštili Sunderland s Aston Villou celkem deseti vstřelenými góly. Pro Crystal Palace je to rozhodně velké varování.

Blues poslední týdny parádně funguje ofenzivní kvarteto...Od začátku listopadu nastřílel Everton v Premier League a ligovém poháru dohromady šestnáct gólů a kromě dvou je má všechny na starost právě partička Lukaku (6+3), Koné (3+2), Barkley (3+2), Deulofeu (2+5). Lukaku s Deulofeuem se navíc gólem a asistencí shodně zasadili o postup Karamelek do semifinále Capital One Cupu přes Middlesbrough.

To Crytal Palace už se může soustředit jen na Premier League, což mu, zdá se, poměrně vyhovuje. Co mu pak vyhovuje ještě víc, jsou venkovní zápasy - pod Alanem Pardewem zvládli zvítězit ze čtrnácti případů hned desetkrát. Asi není nutné podotýkat, že žádnému týmu se nepovedlo ve stejném počtu duelů tento počin překonat.

V letošní sezóně Eagles prohráli pouze na hřištích Tottenhamu a suverénního Leicesteru; naposledy vyplenil Anfield Road a po šokující domácí porážce se Sunderlandem si spravil chuť právě i na domácí půdě, když Newcastle rozstřílel 5:1.

Jednoznačně největšími oporami Crystal Palace jsou momentálně ofenzivní rychlíci Wilfried Zaha s Yannickem Bolasiem, avšak v Goodison Parku bude první jmenovaný chybět kvůli trestu za pět žlutých karet. Vzhledem k tomu, že první náhradník na křídlo Bakary Sako je zraněný, bude Pardew zřejmě muset přesunout Bolasieho z podhrotu zpátky do strany. Evertonu se naopak uzdravil Leighton Baines, i když jeho start v základní sestavě není pravděpodobný.

Mírným favoritem utkání je Everton, ale vzájemné duely obou celků o žádné jistotě rozhodně nenapovídají. Ani jednou za poslední dvě sezóny totiž nevyhrál domácí celek - Crystal Palace navíc obě klání na půdě Toffees vyhrál, shodně 3:2.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Funes Mori, Galloway - McCarthy, Barry - Deulofeu, Barkley, Koné - Lukaku
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Soaré - McArthur, Cabaye - Bolasie, Lee, Puncheon - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.60 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Newcastle United - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Na co těšit se patrně mají diváci na St. James‘ Parku, kam navečer zavítá Kloppův Liverpool. Měření sil obou mužstev v éře Premier League v průměru přinášejí 3,14 gólů na zápas a vzhledem k propustné obraně Newcastlu i parádní venkovní formě Reds není vyloučeno, že se toto číslo ještě zvýší...

Jen pár chvil poté, co se ve slušné formě hrající útočník Ayoze Pérez vyznal ze spokojenosti na St. James‘ Parku, kontroval jeho přímý nadřízený Steve McClaren tím, že v klubu aktuálně spokojený není vůbec nikdo. Sebevědomí je údajně "velmi křehké", a pokud se prý nedávno ušly tři kroky dopředu, následovalo je okamžitě pět či šest úkroků vzad.

Jakkoliv netaktní se tohle vyjádření může zdát, proti jeho podstatě patrně nelze nic namítat. Straky totiž na přelomu října a listopadu sice udržely dvě po sobě jdoucí čistá konta a nakrátko tak daly zapomenout na dřívější debakly se Sunderlandem a Manchesterem City - teď jsou ale po dvou utkáních se skóre 1:8 zpátky v husté kaši.

Naopak Liverpool se dočkal kýženého 'Klopp efektu', když z posledních čtyř ligových duelů vyhrál rovnou tři. Ba co víc, s velkým přehledem přitom vyloupil jak stánek Chelsea, tak Etihad Stadium (domov lídrů tabulky), aby takto populární 'Kloppo' během tří týdnů nastřádal více venkovních výher proti celkům top4 než Brendan Rodgers během své tříleté vlády.

Přesto se vášnivý trenér po jasném vítězství nad Manchesterem City (4:1) nenechával unést, výkon označil za ani ne zdaleka dokonalý, a částečně zapravdu mu dalo hnedka následující ligové klání, kdy Reds jen taktak udolali tápající Swansea. Na druhou stranu, o pár dní později Liverpool znovu vypadal suverénně, když zválcoval silný Southampton (6:1) na cestě před finálové brány Capital One Cupu. Ve všech soutěžích nyní LFC pod skvělým motivátorem prohrálo jediné střetnutí z celkových 11.

Sám Jürgen Klopp na předzápasové tiskové konferenci naznačil, že by si Divock Origi po třígólovém výkonu ze čtvrtfinále Ligového poháru mohl udržet místo v základní sestavě. Mladý Belgičan dosud v lize od začátku startoval již dvakrát (vždy pod Kloppem) a podle německého kouče program středa-neděle poskytuje dostatek prostoru k regeneraci, takže by se nic měnit nemuselo.

To by znamenalo, že se do sestavy prozatím nevrátí Philippe Coutinho, což potvrdil rovněž Klopp. "Ohledně Phila jsme byli příliš optimističtí. Trénoval skoro normálně, ale pořád se ještě necítí plně zdráv. Na ten sval musíme opatrně," uvedl na srozuměnou bývalý lodivod Borussie Dortmund, jenž v týdnu vsadil na čtyřlístek záložníků Can - Lucas - Allen - Lallana.

Rovněž Newcastle má své marody. K těm dlouhodobým typu Haidary, Krula, Rivierea, Taylora či Cabelly se nyní připojil dokonce i Mike Williamson (zadní stehenní sval), který byl přitom stažen z hostování ve Wolverhamptonu právě za účelem vyztužení řídnoucích řad Magpies. V tuhle chvíli může McClaren zadní čtyřku obměnit jedině pomocí nezkušeného mladíka Jamieho Sterryho.

Další ránou pro NUFC je potom Tiotého prohra s časem; defenzivní záložník se původně měl z lehkého natažení třísel otřepat tak akorát včas, ale nezvládl to.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Colback, Anita - Sissoko, Wijnaldum, de Jong - Cissé
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Moreno - Lucas - Milner, Lallana - Firmino - Benteke (Origi), Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.50 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Manchester City  (sobota 13:45)
Další těžká zkouška čeká na Manchester City. Britannia Stadium patří k nejméně oblíbeným místům pro všechny týmy, v letošní sezóně se na domácí půdě ale Potters příliš nedaří. Tři body si odsud chce odvézt i aktuálně vedoucí celek soutěž, sobotní neúspěch by totiž v současných minimálních rozdílech mezi kluby mohl znamenat sešup až na čtvrtou příčku.

Při pohledu na poslední výsledky Citizens se zdá, že jsou znovu ve formě - přesvědčivá výhra na silným Southamptonem i následné bezproblémově zvládnuté čtvrtfinále Capital One Cupu dodává po předchozích neúspěších Pellegriniho družině zpět ztracenou lehkost a pohodu. Chilského manažera však trápí zranění několika klíčových hráčů. Do brány už se sice vrátí Joe Hart, jenomže znovu mimo hru je Sergio Agüero a absentují i Yaya Touré, Pablo Zabaleta, Samir Nasri nebo kapitán Vincent Kompany.

Manuel Pellegrini podle svých slov zná recept na jednu z nejlepších defenziv v soutěži. "Důležité bude hrát agresivně již od začátku. Zejména prvních patnáct, dvacet minut si nesmíme nechat ujít - to bude velmi podstatné. Stoke už není tým, který hraje pouze na vysoké balóny a centry. Za poslední rok se také snaží mnohem více držet míč," postřehl kormidelník City.

Jeho protějšek, Mark Hughes, v minulosti na Etihad Stadium působil. V sezóně 2008/09 dovedl Citizens k desáté příčce a v prosinci 2009 byl odvolán. Zajímavostí je, že během tohoto období zaznamenal Manchester také dosud jedinou porážku na Britannia Stadium - shodou okolností právě pod Hughesem. Zkušený Velšan by se jistě nezlobil, pokud na tomto stadionu stál po sedmi letech opět na vítězné straně.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Adam, Whelan - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Walters
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Demichelis, Kolarov - Delph, Fernandinho - Silva, Sterling, De Bruyne - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 3.80 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Arsenal je sice v listopadu zcela pravidelně horší než v ostatních měsících, ale tohle už bylo i na Kanonýry příliš negativní. A to nemluvím přímo o výsledcích, natožpak o poměrně slušných výkonech. Arséne Wenger sice uhrál ze tří zápasů jenom dva body, ještě víc mu ale dělá vrásky zranění několika klíčových opor. A ještě k tomu se příští soupeř ze Sunderlandu nebezpečně zvedá...

Francouzský manažer je v posledních dnes na vyloženém pranýři. Jeho obhajoba vlastní osoby při svalovém zranění Alexise Sáncheze (jenž měl v týdnu před inkriminovaným zápasem viditelný problém právě se stehnem) byla vskutku chatrná, pročež je tajemství neustálých zranění fotbalistů Arsenalu stále menším a menším "tajemstvím"...

Marodka Gunners je vskutku nabitá k prasknutí, posuďte sami: Arteta, Cazorla, Coquelin, Rosický, Alexis Sánchez, Welbeck, Wilshere. A to ještě visí otazník nad dvojicí Laurent Koscielny - Theo Walcott, kteří jsou nicméně podle Wengera pro utkání k dispozici. Věřme tedy tomu, že alespoň v jejich případě je jejich stav opravdu stoprocentní.

Ještě před měsícem byl Arsenal snad největším favoritem na titul, nyní, z "oblíbené" čtvrté pozice vzhlíží vzhůru s dvoubodovým odstupem na čelo a pokosenou třetinou kádru. Zápas se Sunderlandem na domácí půdě by kdovíjakým problémem být neměl; jenomže...

Black Cats byli po boku Aston Villy jasně nejhorším týmem Premier League - tedy dokud jejich kormidlo nepřevzal Sam Allardyce. Pod ním vyhráli z šesti zápasů rovnou polovinu a opustili sestupové pozice. Viditelný progres nastal především v posledních dvou utkáních, kdy Sunderland nejen vyhrál, ale udržel i čisté konto.

Stabilita je přesně to, co celku ze severní Anglie v prvních měsících Premier League scházelo. K návratu do pozitivních kolejí rozhodně pomohla změna systému na 3-5-2. Chybět mu ovšem bude útočník Jermain Defoe, k němuž se připojil taky Sebastian Larsson. Naopak obránce Billy Jones je po karetním trestu k dispozici.

Sunderland má sice dobrou formu, ale na půdě Arsenalu v Premier League ještě nikdy nevyhrál. Naposledy na severu Londýna uspěl v roce 1983.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey - Campbell, Özil, Oxlade-Chamberlain - Giroud
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Coates, Kaboul, O'Shea - Jones, Gómez, Cattermole, M'Vila, Van Aanholt - Watmore (Johnson) - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - West Ham United  (sobota 16:00)
Jedním z nejočekávanějších zápasů sobotního programu Premier League bude duel mezi třetím Manchesterem United a osmým West Hamem. Hammers nezažili úplně povedený měsíc, nicméně na venkovních hřištích stále patří k nejlepším týmům v lize. Red Devils se sice stále drží na dosah první místu, svými výkony však zůstávají za očekáváním.

Kritiky klubu z Old Trafford neumlčelo ani poslední ligové kolo, v němž United zajížděli na půdu v té době vedoucího Leicesteru. Ačkoliv utkání skončilo remízou 1:1, mnohem větší dojem zanechali rozhodně Foxes a hosté jako by se s bodem zcela spokojili. Louis van Gaal navíc kromě ne zcela optimální formy svých svěřenců musí řešit i další absence, mimo hru je nově Wayne Rooney a opět i Marcos Rojo.

"Wayneho zranění je nepříjemné a vypadá to hůř, než jsme si původně mysleli. Marcose trápí rameno, stejně jako minulý rok. Bohužel nám bude chybět na stejném postě, jako už schází Shaw, takže to je opravdu problém," připouští Van Gaal. Na listině zranění nadále figurují také Antonio Valencia, Ander Herrera a Phil Jones. Naopak fit už by měl být Jesse Lingard, který patrně nebude scházet v základní sestavě, stejně jako typologicky podobný Ashley Young, jenž by ale měl zaujmout post na kraji obrany.

Lodivod manchesterského velkoklubu pak vyřkl i pár slov na adresu sobotního soupeře. "Jejich kouče trochu znám, viděl jsem, jakým způsobem pracuje se svým týmem. Prezentují se dobrou organizovaností a spoléhají na kvalitní defenzivu. Dokázali vyhrát velké zápasy na hřištích soupeře, tudíž očekáváme velmi těžké utkání," uvedl Van Gaal.

Slaven Bilić se rozhodně neztotožňuje s některými ohlasy na adresu Manchesteru, které kritizují nezáživný herní styl. "Nepřijdou mi nudní, bude těžké je porazit. Sledoval jsem je v mnoha zápasech, kde si vypracovali spoustu šancí, vždy měli vysoké procento držení míče a soupeř si nevytvořil více jak jednu, dvě šance. Hrají prostě jinak než za éry Alexe Fergusona, kdy byli rychlejší a vše okamžitě hnali do šestnáctky," myslí si chorvatský stratég, jemuž bude zítra scházet Payet, Valencia a Sakho.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Blind, Darmian - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Depay, Lingard - Martial
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Moses, Lanzini, Zárate - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
S nálepkou nejhoršího týmu po čtrnácti kolech v historii Premier Leauge jedou očividně psychicky nalomení hráči Aston Villy do Southamptonu, na půdu, kde letos už dvakrát prohráli. Opačné pocity pak bude mít při nástupu Sadio Mané, hvězda květnového střetnutí.

Senegalský reprezentant prožívá v Anglii svou druhou sezónu a prozatím má na svém kontě čtrnáct ligových branek, pouze jedinkrát se ale trefil více jak jednou v zápase. A hned to byl zápis zlatý, když během dvou minut a šestapadesáti vteřin vstřelil hattrick a utvořil tak nový rekord. V probíhající sezóně skóroval v lize třikrát a když už se trefil, jeho tým neprohrál. Na hřištích Chelsea a Liverpoolu tak pomohl k zisku čtyř bodů a jediný domácí zásah znamenal vítězství nad Swansea.

Jeho jméno tak působí jako další strašák pro hosty, kteří si kromě prohry 1:6 odvezli ze stadionu St. Mary's i říjnové vyřazení z ligového poháru. Pouhé dva roky starou přestřelku s úspěšným koncem pro Aston Villu si přitom ze současného prvního týmu pamatuje jen Guzan, Clark a Westwood. Bacuna s Agbonlahorem nemají svůj start jistý kvůli nedávným zraněním, Libor Kozák se neúspěšně snaží vrátit do sestavy, Baker hostuje v Bristolu a hned sedm hráčů už v klubu nepůsobí vůbec.

Špatné zprávy ale v poslední době provází i Saints, kteří poprvé v sezóně prohráli dvakrát za sebou, což následně korunoval středeční debakl v poháru s Liverpoolem, ten byl pro ně vůbec nejhorším výsledkem na domácím hřišti za 56 let. Se slabšími celky nicméně body neztrácí, všech pět dosavadních vítězství získal proti mužstvům, které jsou momentálně na čtrnáctém a horším místě.

"V tuto chvíli je rovnováha mezi obranou a útokem opravdu špatná. Možná budeme muset změnit náš systém, možná budeme muset hrát více defenzivně. Nejsem z toho šťastný, jsem manažer, který rád hraje dopředu, ale promluvíme si s hráči, jak se co nejlépe na sobotu připravit," vnímá předešlé výsledkové zmary Ronald Koeman.

Villans si s pěti body podle historie už podepsali sestup do druhé ligy, třináctým zápasem bez vítězství také vyrovnali klubový rekord. To pro nového manažera ale stále není neřešitelný problém. "Pořád jsme ve špatné pozici - ne v krizi. Víme, že musíme vyhrávat zápasy, to že se nám to nepodařilo posledně, nás hodně zklamalo, protože jsme měli na lepší výsledek. Výkony hráčů mě potěšili, ale udělali jsme moc chyb na to, abychom mohli vyhrát," křesá optimismus Rémi Garde.

Ten přitom bude řešit velké problémy ve středu obrany, Ciaran Clark si bude odpykávat trest a kapitán Micah Richards stále neví, jestli mu koleno dovolí start. Jack Grealish si už druhý týden nezahraje kvůli svým mladistvým přehmatům, naopak Jores Okore vyhlíží svůj první zápas v sezóně. Domácí věří, že Jose Fonte po vynechání středečního duelu bude s uzdraveným kolenem opět vést tým jako kapitán, nejlepší střelec Saints Graziano Pellè se pak po suspendování za pět žlutých karet objeví takřka jistě.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Yoshida, Fonte, Van Dijk, Bertrand, Clasie, Wanyama, Mané, Davis, Tadić, Pellè
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Lescott, Richardson, Sánchez, Gil, Veretout, Gueye, Sinclair, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Minulou sezónu byl ve vzájemných soubojích jasně úspěšnější Norwich, který Watford porazil 3:0 na domácí půdě i v Londýně. Teď je poměrně jasným favoritem Watford, který se po postupu do Premier League zabydlel mezi elitou o poznání přesvědčivěji. Dvojice Deeney - Ighalo funguje stále parádně a Hornets ztrácí jen tři body na boj o pohárovou Evropu.

Dny, kdy góly Watfordu obstarával výhradně Odion Ighalo, jsou pryč. Nigerijský útočník sice pořád hraje na hrotu nováčka soutěže prim, ale už na to není sám. Troy Deeney byl sice coby "support striker" užitečný, ale jeho čtyřgólový přínos z posledních pěti zápasů je pro tým rozhodně pozitivnější. Speciálně v posledním zápase na Aston Ville měl jeho třetí gól v konečném důsledku hodnotu tří bodů.

Norwich sice nemá v útoku dva perfektní borce, ale zato má na levém křídle Robbieho Bradyho. Irský záložník chytil v listopadu úžasnou formu, parádním výkonem pomohl Norwichi vyhrát zápas se Swansea a hráčem zápasu byl i v duelu proti Arsenalu, kterému Kanárci sebrali dva body.

Proti Watfordu bude hostům chybět zraněný Matthew Jarvis, ale především Bradyho zásluhou to fanoušky ani manažera trápit nemusí. Do sestavy se navíc pravděpodobně vrátí střední záložník Alex Tettey. Hornets by zase i přes hrozivě vypadající "odnos" brankářské jedničky Heurelha Gomese ze zápasu s Villou měli mít svou oporu k dispozici.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké - Watson, Capoue - Paredes, Deeney, Abdi - Ighalo
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Wisdom, Bennett, Bassong, Olsson - Howson, Tettey, O'Neil, Brady - Hoolahan - Grabban
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Tottenham v nudném utkání posledního listopadového kola prodloužil svou sérii neporazitelnosti, v sobotu pak pojede potvrdit pohárové příčky na půdu nevyzpytatelného West Bromwiche Albion, který v předešlých dvou zápasech získal body nad celky z první poloviny tabulky, ač pokaždé inkasoval jako první.

Harry Kane našel svou střeleckou formu, přibrzdila ho až bezbranková remíza s Chelsea, teď však vyhlíží duel s týmem, se kterým hrál zatím dvakrát, v obou případech na Hawthorns a vsítil mu tři branky. West Brom přitom za posledních jedenáct domácích vystoupení zvítězil jen třikrát (naposledy nad Arsenalem před dvěma týdny), v letošní sezóně jsou tak na tom hůře jen tři mužstva.

Před rokem dokázali využít chabého startu Mauricia Pochettina na lavičce Spurs, a tak alespoň zmírnit bilanci posledních setkání na 1-5-4. V lednové odvetě už však opět válel londýnský celek, naposledy odsud bez bodů jel po Vánocích v roce 2008, tehdy otevíral skóre až sedm minut před koncem Roman Bednář, v poslední minutě pak potvrdil vítězství Craig Beattie.

Při dramatickém comebacku při návštěvě Hawthrons v předloňské sezóně, kdy otevíral skóre další Čech Matěj Vydra, se naposledy trefil domácí hráč po půlhodině hry a Tottenham má rozhodně políčeno na to, aby současných 149 minut bez inkasované branky na tomto stadionu notně prodloužil. Ač většinou jednu branku přeci jen soupeři dovolí, je s jedenácti puštěnými góly druhý nejlepší v lize, dvě poslední listopadová soutěžní střetnutí pak už zvládl s čistým štítem.

Baggies s průměrným držením míče necelých čtyřiceti procent času se horko těžko dostávají k zakončení, se 117 střeleckými pokusy jsou v tomto ohledu nejhorší, pokud se jim tak nepodaří navázat na minulá dvě kola a s Tottenhamem potvrdí své špatné zkušenosti, stane se Tony Pulis teprve patnáctým manažerem, který v Premier League protrpí sto porážek.

Na "trestné lavici" si vymění místa Claudio Yacob a Chris Brunt, který se vrací po jednom zápase stejně jako na druhé straně Dele Alli. Pochettino naopak nemůže počítat se zraněným Ryanem Masonem, jenž by si kvůli kotníku neměl zahrát dva týdny.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, Evans, McAuley, Brunt, Gardner, Fletcher, Morrison, McClean, Lambert, Rondón
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Dembélé, Son, Dele Alli, Eriksen, Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Leicester City  (sobota 16:00)
Leicester si remízou s Manchesterem United uhájil alespoň druhou příčku a před nabitým programem se stále drží ve vyrovnané špici. Tentokrát přijede na Liberty Stadium, kde se veškerý optimismus pomalu vytrácí.

Pohádka o králi Vardym nabídla v poslední kapitole pokoření Ruuda van Nistelrooye, na 83 let starém anglickém trůně ale stále sedí Jimmy Dunne, vedle kterého se letošní hvězda může posadit až tuto sobotu. Právě ofenzivní síla, která jako jediná skórovala ve všech předešlých kolech, drží Leicester na výsluní. Jejich víkendový hostitel tak i s méně inkasovanými góly nenahrál ani polovinu bodů Ranieriho svěřenců.

Přitom ještě po čtyřech kolech byly Labutě horší jen o počet vstřelených branek, pak ale následoval strmý pád, který přibrzdila jen marnotratná Aston Villa. V dalších devíti případech už jen třikrát remizovaly, hned šestkrát pak nedokázaly skórovat. Jednou z příčin je i druhý nejlepší střelec týmu, Bafetimbi Gomis, který už sedmadvacetkrát přerušil hru ofsajdem, druhý největší hříšník v tomto ohledu na něj ztrácí více jak dvojnásobek. Gary Monk ale současné výsledky rozhodně neřeší točením hráčů, těch prozatím využil jen devatenáct, tedy nejméně v lize.

Jeho tým má skromnou psychickou výhodu ve vzájemných setkáních, když posledních osm soutěžních zápasů vždy vyhrál domácí celek. Série se přitom táhne už od roku 1986, po kterém následovalo třiadvacet let odmlky. Naposledy si tedy vítězství ze hřiště soupeře odvezl Leicester, ten ale v bližší minulosti ve všech třech případech odjížděl s prázdnou a bez jediné přesné trefy. Zároveň je však jisté, že pokud skóruje domácí hráč, bude to jeho první zásah v dresu Swans proti Foxes.

Zatímco se Gary Monk zaobíral mimo jiné tím, že jeho obránci jistě ukončí příběh Jamieho Vardyho, manažer hostů mírnil emoce ze současného postavení týmu. "Plán předsedy (thajský miliardář Vichai Srivaddhanaprabha) je udržet klub v lize a příští rok pomalu stoupat nahoru. Chceme do Evropy, ale musíme stát nohama na zemi a stále myslet na náš cíl. Fanoušci mohou snít, ale my ne," pronesl Ranieri.

Ten se bude muset obejít bez Ritchieho de Laeta, který si po desetiminutovém výběhu v posledním kole nejspíš prodlouží rekonvalescenci o další měsíc, a Nathana Dyera, jenž je v Leicesteru na hostování právě ze Swansea. V domácím výběru se po trestu znovu objeví Jonjo Shelvey, naopak otrávený Franck Tabanou, který stále neodehrál v Premier Leauge ani minutu a jen zřídka se objevil alespoň na střídačce, si v tréninku poranil stehenní sval a na několik týdnů je ze hry zdravotně.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Bartley, Williams, Taylor, Shelvey, Ki, Ayew, Sigurdsson, Montero, Eder
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton, Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - AFC Bournemouth  (sobota 18:30)
Před sezónou by na tento zápas každý nahlížel jako na střet asi největšího favorita na titul s asi největším kandidátem na sestup. Jenže časy se mění, a přestože je Chelsea v duelu s Bournemouthem i dnes jasným favoritem, z hlediska tabulky se jedná spíš o regulérní boj o záchranu. Blues sice poslední měsíc hrají dobrý fotbal, ale otřesný začátek sezóny stále nesmazali. Tři body proti nováčkovi jsou absolutní povinností.

Nejhorší vstup do ligy za desítky let se zkrátka nemaže jen tak, obzvlášť když je Chelsea momentálně spíše v situaci, kdy se její krize obracet k lepšímu teprve začíná. S Norwichem vybojovala tolik potřebné hubené vítězství 1:0, na půdě Tottenhamu zase poměrně solidně vypadala její hra. Především směrem dozadu totiž svěřenci Josého Mourinha připomínají tu pevnou skálu z minulého ročníku.

A to i přesto, že kapitán John Terry nemohl nastoupit vinou zranění - a nestihne ani utkání s Bournemouthem. Mimo hru je navíc i záložník Ramires a útočník Falcao. Lepší už je situace gólmanské jedničky Thibauta Courtoise, který tři měsíce nechytal kvůli bolavému koleni. Nyní je zcela fit a Mourinho má příjemné povinnosti - vybrat, zda bude chytat on, anebo Asmir Begović, jenž se rozchytal k dobrým výkonům, jež vyvrcholily právě proti Spurs.

Od svého náhradníka by podobně skvělé výkony rádi viděli i v Bournemouthu, který se s brankáři trápí od začátku sezóny. Nemít v bráně jistou jedničku je problém pro leckterého giganta, natožpak pro absolutního outsidera Premier League, který svoji hru zakládá na otevřené obraně a pohledné ofenzivní hře. Artur Boruc chytal hrůzostrašně a zranil se, Adam Federici se po nervózním začátku sice chytil, ale vzápětí taky zranil. Šanci tak zřejmě dostane trojka se jménem Ryan Allsop.

Ten si odbyl debut v utkání proti Evertonu, kde nastoupil do druhého poločasu a inkasoval jeden gól. Nebyl by to však gólman Cherries, aby ona branka nebyla poměrně zbytečnou. Střelu na bližší tyč od Rosse Barkleyho rozhodně Allsop chytit měl; remízu 3:3 naštěstí pro domácí zachránil Junior Stanislas.

Chelsea se s Bournemouthem v Premier League ani jinak nazvané první anglické lize logicky nestřetla, ale má s jižanským týmem zkušenosti z pohárů. Čtyři z posledních pěti přitom Blues vyhráli. V lize se celky potkaly posledně v sezóně 1988/89, kdy oba dva kluby vyhrály svůj domácí duel.

Oba celky mají v sestavě určité otazníky. O těch v kabině Chelsea jsme už hovořili, přičemž by se mohl do základu vrátit Diego Costa, jehož minulý týden nahradila čtveřice ofenzivních čiperů. I přes zranění v obličejové oblasti by měl nastoupit Nemanja Matić.

Manažer Cherries Eddie Howe musí promyslet, zda je fit stoper Cook, kterého by ale v případě potřeby mohl nahradit pravý bek Francis, zatímco jeho post by obsadil minule skvělý Adam Smith. Zranění jsou pořád Wilson, Mings, Elphick, Pugh a Gradel. Kromě brankářů je nově "out" i záložník Harry Arter.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Hazard, Pedro - Diego Costa (Oscar)
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Allsop - Francis, Distin, Cook (Smith), Daniels - Ritchie, Surman, O'Kane, Gosling, Stanislas - King
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1492330:1429
2.Leicester City1485129:2129
3.Manchester United1484220:1028
4.Arsenal FC1483324:1227
5.Tottenham Hotspur1467124:1125
6.Liverpool FC1465318:1523
7.Crystal Palace1471619:1422
8.West Ham United1464425:2122
9.Everton FC1456327:1921
10.Southampton FC1455420:1720
11.Watford FC1454515:1619
12.Stoke City1454511:1419
13.West Bromwich Albion1453613:1818
14.Chelsea FC1443717:2315
15.Swansea City1435614:1914
16.Norwich City1434717:2513
17.Sunderland AFC1433816:2612
18.AFC Bournemouth1424817:3010
19.Newcastle United1424814:3010
20.Aston Villa14121112:275

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2473)

Přidat komentář
niflheim

1. za pohodovou výhru MU

Reagovat
Darren Fletcher

tak jóóó

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lamo, vůbec nevíš

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

COYI!!

Reagovat
smazaný uživatel

COYI!!

Reagovat
eder

3 body pro The Cherries v boji o záchranu!

Reagovat
Cobra

Docela irelevantní údaj vzhledem k tomu, že většina "kanonýrů" v pohárech odpočívá.

Ale jinak chápu, HYPEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

nie hype, ale pojebaná onania nad kokotinou...

btw. dva góly dal proti Aston Ville, tým by som sa teda vôbec neoháňal.

Reagovat
Maresma

Góly proti Aston Ville se nepočítaj, no

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to som napísal

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vybrat si pro srovnání ty největší letošní tragédy, to bych asi nedělal.

Reagovat
Miguel19

Tak třeba mezi ně řadí i Sturridge..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Paľo, vážne? Najprv vzdor strana práce a teraz Sme rodina?!

Radšej sa sústreď a viac diskutuj tuna a ser na lajkovanie ujebaných strán na FB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

on lajkol vzdor? to je kkt

Reagovat
vladis271

ale asi ne ten vzdor, čo myslíš. Komanči si založili novú stranu. Vzdor - Strana práce. Sú radikálni ľavičáci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Lukas Perny nie? Inac komanci o nieco lepsie ako nackovia, ale na blokade americkeho konvoja stali v jednom siku.

Reagovat
fenixLFC

radsej budem hajlovat ako bojovat za celosvetovy proletariat

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, hm prosím, nech sa páči.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
fenixLFC

ved ten myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

akurát som čítal, že Kollár k sebe zobral Šimkovičovú ako nominantku to v mojom ponímaní tak nejako charakterizuje čo tá strana môže asi tak byť zač

Reagovat
smazaný uživatel

Tak este tam chyba ta co chcela "ciganov strielat ako skodnu". To bude particka.

Reagovat
Mastný Chobot

Kormúthová

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

konečne víkend, konečne hráme v sobotu PL

Reagovat
smazaný uživatel

to dlouho nepamatuju

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď opäť bez Costu na hrote, najlepšie s Rémym alebo aj Oscarom. Cherries nebudú hrať betón a radšej tam dať rýchlejších hráčov, kľudne aj toho Pedra...

Reagovat
Miguel19

Bez klasického hrota už ne omg..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bez Costu áno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Na WHL tam boli vpredu lepšie akcie než s Costom.

Reagovat
Miguel19

Nesnáším hru bez hrota..

To může hrát Barcelona/Bayern, který umí kombinační fotbal. Ne my, co se zmůžeme momentálně jenom na nákopy..

Reagovat
smazaný uživatel

Však bez Costu a jedným technikom navyše z toho môže byť kombinačný futbal. Neviem či si sledoval posledné zápasy, ale snažíme sa to vykombinovať až von zo štadióna, až to človeku lezie na nervy.

Reagovat
Miguel19

Já bych radši vykopl Fabregase a hrál s Costou..

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně zase s Hazardem.

Reagovat
icemike

Radši někoho,kdo bude presovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Tak tak, Costa na plac

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Geniálny hráč už teraz. Budúci kapitán Evertonu a líder zálohy Anglicka.

Reagovat
smazaný uživatel

*Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

*Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

My máme Loftusa-Cheeka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale len máme, no...

Reagovat
Heisenberg

http://www.theguardian.com/football/2015/dec/04/alexis-sanchez-arsenal-norwich-fall-arsene-wenger

Wenger se opičí po Fergiem, souhlasím s tím, že ta špína z Norwiche by měla dostat trest.

Reagovat
13

škoda, že to nejlepší co má WHU do ofenzivy je zraněné. Nicméně pohodovou výhru MU rozhodně nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to posledná šanca pre Edena vo fantasy. Ak sa nerozbehne dnes proti Cherries tak už mám aj vymyslené skvelé náhrady do tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa zase ulakomil na Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

On bol celkovo najdrahší nie? 13 mils. A ďalší skvelý sklenený strelec Sturridge tuším že 11. Do FPL nepoužitelní no.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz mam akurat celu lavicku zranenu. A prave Aguera(vratil sa po zraneni, dal pekny gol) a Coutinha som kupoval pred tyzdnom resp. pred dvoma...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinha tam nejak musím napchať Liverpool sa rozbieha, to treba využiť. Nemal by byť dlho mimo.

Reagovat
Maresma

Já kouknu po několika týdnech na fantu a jsem 1. v chazy league a 2. v ČR

Reagovat
salami

tohle je fakt k posrání, lidi, co na to kašlou jsou na tom nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

jako jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
13

dělej to takhle dál a 100% takhle vysoko dlouho nebudeš.

Reagovat
Maresma

no shit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Zatím táhne dobrou sérii, kdy na gól čeká jenom 23 zápasů. Už by to jako mohl zlomit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mam od zaciatku ligy za kapitana a hovorim si toto uz 15.kolo.

Reagovat
Hokaido

Já ho naštestí vyndal asi po 7. kole, ale dneska by mohl konečně zazářit.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints - Villans bude super zápas, neviem si predstaviť, že hostia prehrajú ďalší zápas. Stoke - City čakám over 2.5 a 1X.

Reagovat
vladis271

http://www.thisisanfield.com/2015/12/what-happened-to-liverpools-xi-that-thrashed-newcastle-in-2008/

Z Inusy som myslel, že vyrastie niečo viac. Ale najväčšie sklamanie aj tak ten Babel. Ostatní buď skončili svoje obdivuhodné kariéry, alebo ešte hrajú na relatívne vysokej úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Insua, Leiva, Benayoun, Babel....nedostatoční

Ostatok fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Benajun nedostatocny? to, ze nehral dobre v Chelsea neznamena, ze tak hral aj v LFC... v LFC bol velmi dobre ozivenie nasej malo kreativnej zalohy, co sa tyka technickeho AM... v LFC Rafikom velmi nedoceneny, taky Riera bol horsi a hral viac ako Jossi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok to beriem. My bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Insuu*

Reagovat
Kowe

Insua nikdy na nic víc neměl, ale stejně má vcelku pěknou kariéru. Babela je škoda, ten na to měl, ale zase mu chyběla mentalita na to, se kousnou a zamakat i v horším období.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Arsene Wenger says Arsenal's Alexis Sanchez could have been killed at Norwich

tak som zvedavy ci sa gunneri budu smiat aj tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Prečo by sme sa nesmiali, či tebe doteraz nepríde vtipné čo vtedy povedal SAF?

Reagovat
J0EL

Vazne to skusas rozoberat s tymto pokrytcom, co si serie do huby kazdy druhy prispevok?

Reagovat
kiwwi

tak hlavne to ti manazeri myslia tak, ze to bolo velmi nebezpecne a nie ze unikol hrobarovi z lopaty, cize nie, nepride mi to smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, taky bych se tomu nesmál..van Persie vážně mohl umřít po střetu s fotbalovým míčem

Reagovat
Mastný Chobot

Ferguson hovoril o lopte v tvári, nie? Tá situácia s Alexisom bola niečo úplne iné. Síce je to kravina, ale smiať sa budem radšej len Fergusonovi, ak dovolíš.

Reagovat
kiwwi

"Ferguson hovoril o lopte v tvári, nie?"

nie

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být fajn, mít takhle selektivní paměť.

Reagovat
Mastný Chobot

to nie je žiadna selektívna pamäť, proste si to nepamätám

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale nebrání ti to udělat si jasný názor.

Reagovat
Mastný Chobot

Vzhľadom na to, čo si pamätám, som svoj názor na to vyjadril. Dosť dôležité je asi aj to, že sám od seba som Fergusona nikde nevytiahol. Každopádne, už by ste mi teda mohli osvetliť, čo teda vtedy Ferguson presne myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie byl na zemi v nějakém polosedu a dostal zezadu do hlavy prudce odkoplým balónem snad ze dvou metrů. Při troše smůly ti to v pohodě zlomí krk. Vaz asi ne, to by musel dostat nějak divně ze strany.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

tak väz sa hlavne zlomiť nedá, že áno

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Jestli to tvrzení dokážeš, tak možná dostaneš nobelovku za medicínu.

Reagovat
Maresma

tak vaz si můžeš leda tak přetrhnout, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

To nie je žiadna veľká veda, takže si iróniu pošetri. Väz sa zlomiť nedá, lebo to nie je žiadna kosť, môžeš si ho tak maximálne natrhnúť alebo pretrhnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem, že se bavím s Arbitrem. Tak fajn. "Vaz by mu asi přetrhnout nemohl, respektive zlomit, jak se často říká, to by musel dostat nějak divně ze strany."

Reagovat
Mastný Chobot

nejaký podráždený

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nezvládám.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznání je první krok k úspěchu

Reagovat
joshua

spis si jenom kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj a kde je Arbitrovi koniec. Nezvlada?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nepamatam si to, ale vzhladom nato co si pamatam som vyjadril svoj nazor

Reagovat
Mastný Chobot

a o čom teda?

Reagovat
Mastný Chobot

The United manager accused Williams, the Wales team's captain, of deliberately kicking the ball at the striker's head from dangerously close range, suggesting the Dutchman's neck could easily have been broken.

Reagovat
kiwwi

to je lopta v tvari?

Reagovat
Mastný Chobot

to je lopta v hlave a stále je to oveľa väčšia kravina ako situácia s Alexisom...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
bbbauch

Tak jsem se na toho Alexise podival a teda skoro ho zabil

Reagovat
Mastný Chobot

to nikde netvrdím, ak si pozorne všimneš, tak na začiatku píšem, že oboje sú kraviny... ale že tá situácia s Alexisom bola oveľa nebezpečnejšia ako tá s van Persiem tiež.

Reagovat
bbbauch

Jo, tohle nemela bejt reakce na tebe vubec, nejak jsem se preklik mne osobne neprijde ta situace s alexisem nejak extra nebezpecnejsi

Reagovat
bbbauch

Btw to s tim zabitim je kravina u obou, Fergusona i Wengera, ze to je za jinych okolnosti nic moc neznamena.. To, ze ti to prijde vtipny jen pri SAFovi je jen pokrytecky

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

no vidíš, takže to vidíme skoro rovnako, mal som refreshovať. Nie je to pokrytectvo, nemám vo zvyku zastávať Wengera, kde sa dá, to vie každý, kto ma pozná, ale tá situácia s Alexisom mi prišla oveľa nebezpečnejšia ako tá s van Persiem. Aj keď teda nie ani tak vinou Bennetta.

Reagovat
bbbauch

Mne proste prijde ta podstata stejna u obou tech veci a ta reakce manazera prestrelena na obou stranach (prestrelena ve smyslu dusledku tech situaci), proto nechapu, proc je to nekde k vysmechu a nekde ne.. Ale chapu jak to zduvodnujes, jen mame jine nazory

Reagovat
SunFells

A už sis to zkazil

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial nastúpi v obrane city pán Demichelis očakávame tip obidva tímy skórujú

V zápase Chelsea sa môžeme tešiť na ofenzívneho nováčka z Bournemouthu, kde sa dajú tiež očakávať góle na oboch stranách

Na prekvapenie čakáme, že by sa konečne mohla prebudiť Swansea a trocha pribrzdiť Leicester

https://facebook.com/Betwithstrategy/

Reagovat
smazaný uživatel

góle

Reagovat
kiwwi

zahoraci no

Reagovat
smazaný uživatel

nielen zahoraci

Reagovat
smazaný uživatel

swansea pribrzdiť líšky..?.. nato nemaju ani zdaleka

Reagovat
Maresma

tyvole, s tím losem co máme budem do konce roku v top4 úplně s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Dušo sa vrati z prazdnin a uz sa tu siri nakaza velkych vyhlaseni rychlejsie ako chripka v Spanielsku v tisícdeväťstodevätnástom.

Reagovat
vladis271

Aby sme ešte na nový rok neboli top of the league.

Reagovat
Swarley

jj a na jaře vyhrajete LM

Reagovat
vladis271

thomas nezvláda. Chyť sa s ownym za ruku a zaspievate si nejakú ľudovečku.

Reagovat
Swarley

já jsem pro každou špatnost, ale abych nezvládal Liverpool, to už by byla konečná

Reagovat
vladis271

to je tvoja filozofia?

Reagovat
Swarley

čekej nečekaný a nikdy tě nic nepřekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Bojim sa celkom tych domacich zápasov, no mozna ta top4 urcite je.

Reagovat
Kowe

ty domácí zápasy musí jít nahoru, podle mě je to jen a jen hlavou. A tohle Klopp umí.

Reagovat
fff

Ako ja tomu verim, len je otázne, ci to stihne uz teraz.

Reagovat
Kowe

Tak do konce roku hrajeme doma s WBA a Foxes. Tam by i při téhle domácí formě měli být jistý body. Alespoň 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb cesta do pekla.

Reagovat
Hokaido

Vsak jen tak, pro srandu, abych se u toho nenudil...

Reagovat
smazaný uživatel

No tou Chelsea bych si nebyl jistý teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, když ne dneska tak už asi nikdy..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Co blaznis, na druhym tiketu 5 a vic

Reagovat
Mastný Chobot

no neviem, to bude asi veľké šťastie ak to vyjde.

Reagovat
SunFells

Tož peněženku třeba lehčí mít budeš.

Reagovat
patas92

Padne více než 2.0 a 2.5 gólů...proč tam je to 2.0?

Reagovat
Hokaido

To jsou asijský goly. Netuším, co to znamená, ale alespon to budou větší nervy.

Reagovat
patas92

Tak to ještě že hraje Soton zrovna s Villou, protože pokud může dát někomu Yoshida 3 góly, tak jim.

Reagovat
patas92

ale za ten kurz bych to nehrál

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

ale trvalo mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Už by to mohli dát, abych nemusel hledat, co to je.

Reagovat
Hokaido

Všichni chytří, tak dejte vaše tipy.

Reagovat
Lacko_Boh

easy money je nahrad trapovy album, nie tipsport

Reagovat
Mastný Chobot

nahraď?

Reagovat
Hokaido

na hrad

Reagovat
Lacko_Boh

nahrať.Tie chyby sa mi neskutočne kopia, starnem..

Reagovat
Hokaido

fakt dementi takovejch šancí

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City - Manchester City

Počet gólov domáci +1.5 @3.03

Botev Plovdiv - Levski X @3.00

Reagovat
smazaný uživatel

Sloboda - Slavija o3.5 @3.08

Reagovat
Nikikrew

zeby Stoke 2krat dali gol do siete City, tak to je slusny risk.

Reagovat
smazaný uživatel

za ten kurz sa to vyplatí :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Šaman

Reagovat
Hokaido

Leicester City are ready to offer striker Jamie Vardy, 28, a new £90,000-a-week contract, even though he still has two and a half years left on his current deal.

To je dost teda. Ale asi je v PL opravdu tolik peněz, že si to můžou dovolit...

Reagovat
Zaschrona

Kazdy tym od pristi sezony dostava extra 30+ milionu liber rocne z TV prav...

Reagovat
r.mrazik

Ale on ma pravdu...jsme vetsinu casu na souperovo pulce a utocime...to,jakym zpusobem,je ale jinak otazka

Reagovat
fff

“But we are attacking 70 per cent, because we have the ball.

Reagovat
pa3ce

Štatistika nepustí

Reagovat
SunFells

A jak kdysi řekl Pep - když držíš míč, tak ti soupeř nemůže dát gól. Takže van Gaal v podstatě 70 minut útočí a 90 brání, co chceš víc.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

to posadnutost drznaim lopty v dnesnom futbale je prijebana

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

uz som tu tu vcera ani nechcel davat, on je uplne mimo bohuzial

Reagovat
Hokaido

já jsem myslel, že zase jde o článek, jehož nadpis strašně zkresluje. Ta věta, co už tu psal fff, mě ale dostala.

Reagovat
I am Mancunian

van Gaal on fans: "Maybe they want more long balls, more activity in the area, but then I have to play Fellaini as a striker." #mufc

hlavne toto

Reagovat
Hokaido

ale už dost trollování

Reagovat
bbbauch

Oh shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

vztahy jsou přeceňované

http://i.imgur.com/mLwBY9Nh.jpg

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Scouseri nevíte co se stalo Hendovi?

Reagovat
fenixLFC

bol zraneny

Reagovat
fff

I think the injury has been blown out of proportion. I won't be in pain the rest of my career, I just need to manage it for the time being..

Reagovat
smazaný uživatel

narodil se s dřevěnými nohami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

u kanea ti to nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

protože není, co by mělo

Reagovat
Swarley

Reagovat
patas92

(teď se smějeme ownyho gramatice, nebo v tom je nějaký skrytý vtip?)

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale dřevěné nohy jsem nemohl napsat stejně jako živé

Reagovat
patas92

Jo tak, to mi nedošlo. To dává smysl

Reagovat
Hokaido

Ne, nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

chichi

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kopac
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kopac

A kde su zahrnute sliepky? Jaj take sa nenajde

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

to je jako vtipný?

Reagovat
smazaný uživatel

ako reakcia na tu otazku velmi, aj ked mohol to aj lepsie sformulovat. Ale pointu to ma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kopac

Chronicky zapal fascie na chodidle..bolestive ale pri dnesnej medicine si myslim ze by to nemusel byt az taky problem..

Reagovat
smazaný uživatel

Čau lidi. Mohl by mi někdo aspoň nahrubo říct, jaký je režim buď Stoke nebo City, když hrají ve 12:45? Kdy třeba vstávají, kde má City rozcvičku, v kolik oběd atd.? Docela mě to zajímá.

Reagovat
jacobT

Súdiac podľa úvodu mali Stoke na obed surové mäso s arabským chlebom a CIty ešte nevstali.

Reagovat
Hector17

Stream na Stoke?

Reagovat
wild
Reagovat
Hector17

dík

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
wild

Dnes som skusil prekvapenia - Stoke 1x a Sunderland X2 za 5€..tak som zvedavy co z toho bude.

Reagovat
vodka

hm, ale na britannii fouká solidně

Reagovat
vodka

WOHOU

Reagovat
vodka

Shaq

Reagovat
fenixLFC

stoka paradne

Reagovat
I am Mancunian

arnautovic krasny golik

Reagovat
smazaný uživatel

Arniiiieee

Reagovat
I am Mancunian

kolarov

Reagovat
Hector17

Góooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri

Reagovat
kiwwi

to sa Hart posral pri tom centri nie? to bol minimalne na 50% jeho gol

Reagovat
Heisenberg

Windy Saturday Afternoon ve Stoke, nikdo nemá šanci.

Reagovat
vodka

Jinak Stoke má momentálně na ofenzivních postech 2 bývalé hráče Barcelony a 2 bývalé hráče Interu Když si člověk vzpomene, že pravého záložníka předtím hrával stoper Shotton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Manchester City FC in the 2015/16 Premier League:

With Vincent Kompany: 8 games, 7 clean sheets.

Without Vincent Kompany: 7 games, 0 clean sheets.

a pokracujeme

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

de bruyne

Reagovat
pingla

Mareeeeeeeek City

Reagovat
vodka

SHAQIRI Arnautovič

Reagovat
vodka

a jak si povodil Cameron Kolarova předtím

Reagovat
fenixLFC

sgaqiri arnautovic

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
I am Mancunian

to su goly kurvaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

SHAQIRI JE BUH

Reagovat
Hector17

Shaqiri je neuvěřitelný

Reagovat
Orlandiiik

Shaqiri

Reagovat
kiwwi

ta obrana City je deravaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej, kdo tam hraje.

Reagovat
wild

chyba tam "len" Kompany, nie?

Reagovat
mojmira

právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

tak my hrame pomaly kazdy zapas v inom obrannom zlozeni a neni to taka komedia

Reagovat
kiwwi

vsak prave...bez Kompanyho je to proste velky shit cela obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chybi i Zaba. A s Kompanym hral docela slusne Mangala letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak Stoke má míň obdržených gólů než City momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to vyzerá keď hrajú hráči ako Fernando a Demichelis

Reagovat
wild

2,3 kurz zadarmo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vrabejka

Tak další kandidát na titul odpadá. Bude to mezi Leicesterem a LFC

Reagovat
wild

Reagovat
pingla

Boj o 6.místo? :D

Reagovat
vrabejka

Nauč se číst pls

Reagovat
pingla

A ty psát

Reagovat
vrabejka

No jo zavistivy fan MU

Reagovat
pingla

Co že mám závidět? Klidné večery při sledování LM nebo souboje o čelo tabulky?

Reagovat
vrabejka

Škoda že z té LM teď vypadnete a brzo vypadnete i ze souboje o titul.

Reagovat
fff

Reagovat
mojmira

takže Leicester

Reagovat
Maresma

Reagovat
diastan

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
eder

Bude to Hop nebo Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si sasek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Stokaaaaaa

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Lovely from the Stoke fans too: "You're fucking shit, you're fucking shit."

to su hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak radši to říct hned, ke konci zápasu už nebude třeba možnost

Reagovat
vrabejka

Ne to jsou praví fanousci

Reagovat
vodka

holt vidláci, ale je to zábava...

Reagovat
Infernoqt

Na co si stěžují, kdyt vedou o dva góly.

Reagovat
vodka

Reagovat
Infernoqt

Pardon

Reagovat
fenixLFC

jezis ten sterling je pica on sa zabije o loptu a hned ju chyti do ruky s tym ze bol faulovany

Reagovat
smazaný uživatel

slapol mu na clenok

Reagovat
smazaný uživatel

Stát se tohle kdyby hrál za nás, tak řveme jasný faul. Ustát to mohl, ale přišlápl ho hezky

Reagovat
fenixLFC

vy mozno ja nie. Uz ked bol u ans tak som picoval na to ze furt po pade chyta loptu do ruk

Reagovat
smazaný uživatel

A kričal si aby dostal za úmyselnú ruku aj žltú kartu?

Reagovat
fenixLFC

to som nikdy nespominal ani u nas ani u nich teraz, ale tento jeho zvyk hned hniapat tu loptu ma proste vytacal uz minulu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale žltú kartu dostať mal, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Další fanda Liverpoolu (což jsem taky) kterej si ale sere do huby neskutečně. Musíš nám dělat ostudu? Stačí, že to dělá dnes a denně tomasinho.

Reagovat
fenixLFC

v com ako?? ze kritizujem to co som kritizoval uz ked bol u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, někdo našemu hráči stoupl na nohu a tys ho kritizoval za simulování.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

Reagovat
bbbauch

Hezky

Reagovat
Swarley

wow, jak jsem tohle mohl přehlédnout, krááásně napsáno

Reagovat
SunFells

Minulý rok bys křičel "Faul"

Reagovat
fenixLFC

ja

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle jsou zápasy, které Stoke už zvládalo pod Pulisem. A pod Hughesem je to ještě lepší. Zápasy přesně pro ně.

Reagovat
I am Mancunian

bojan strasne mu fandim

Reagovat
Maresma

Reagovat
Hokaido

sympaták. Něco jako ben Arfa svýho času.

Reagovat
smazaný uživatel

mne bol ben arfa vzdy uplne nesympaticky, namachrovany soler

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně flákač

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Hokaido

Ale techniku měl parádní. Škoda, že na to sral, no.

Reagovat
vodka

bojan je sympaťák, ben arfa ne

Reagovat
Counter

"That's why he played for Bayern," the commentator says about Shaqiri, ignoring that Demichelis also played for Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ten Fernando je brutální omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha bude stejne zahada. Dva tricatnici a tragedi, to vypada na dobry casy.

Reagovat
I am Mancunian

pogba vyzera dost realne

Reagovat
Counter

Překvapilo by mě, kdyby si ho Real / Barca nechali utéct.

Reagovat
smazaný uživatel

A to na zaklade ceho? Real takovy zalozniky nekupuje uz x let a do Barcy ho chtel clovek, co prohral volby.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Nj, současné podmínky tomu moc nenasvědčují, to je fakt Je to jen můj pocit, že Pogba je prostě hráč pro tu naprostou topku. Což by teda ManCity pod Guardiolou být mohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola by ho ale nechtel.

Reagovat
Counter

Tak to je čím dál zamotanější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale neni jisty, ze prijde. Ja bych si tipl PSG (Motta bude mit 34) a City, ale s Pepem mi to nejak nesedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v lete pry odmitl Chelsea, tak nevim, co by mu City mohli dat navic.

Reagovat
Counter

Mi právě přjde, že i on sám by upřednostnil Real / Barcu, ale money talks, takže PSG nebo někdo z Anglie nakonec reálný být může...

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola zůstane v Bayernu.

Reagovat
Mastný Chobot

aj Fernandinho? ten mi práve prišiel celkom slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Tricatnik.

Reagovat
Mastný Chobot

to kedy stihol?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tomoro

Stejně kdo by řekl třeba před 5 lety, že ofenzivní čtyřka Stoke bude Krkič Arnautovič Afellay Shaqiri??!! ten, kterého by to napadlo by byl označen za blázna, ať si jde hrát FM nebo FIFU, že to není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

shaqiri nekde jinde

Reagovat
Free_player

De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

zo stoke sa stal motyl

Reagovat
Mastný Chobot

zomrú na krásu?

Reagovat
Carrick

Silva tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne je motaji..

Reagovat
I am Mancunian

Looks like Marouane Fellaini is going to start after scoring for the U21s on Monday. Maybe it is a day for long balls after all.

Reagovat
EXoRcIsT

paneboize nie

Reagovat
smazaný uživatel

Booooze Samko Samko, ty si sprostucky

Reagovat
I am Mancunian

ano Palo, hlavne mi potom vypisuj spravy, ze to nemyslis vazne a ze sme kamosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked som ti vravel, ze si kokot, to som sa musel ospravedlnit, lebo na zaklade ef nechcem sudit, ze si kokot (iba noel-miki, ten je jasny), ale toto je ina situacia

Reagovat
I am Mancunian

a predsa sudis

Reagovat
kiwwi

ak ako si vypisoval ty mne?

Reagovat
I am Mancunian

nie

Reagovat
Dawon

asi se LVG boji, ze by tam bez Rooneyho bylo zbytecne moc pohybu, tak je treba to nejak resit

Reagovat
smazaný uživatel

58 - Man City have not won a Premier League game from two-goals behind since Feb 2005 vs Norwich (D3 L55 since). Uphill.

Reagovat
Hokaido

The last time City managed to win having been in a losing position at half-time was on April 17, 1995 when they beat Blackburn Rovers 3-2 having been 2-1 down at the break.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan

Reagovat
vodka

LOOOL, Bojan jak zase vycvičil demichelise

Reagovat
vodka

tvl, ta obrana tam fakt může hodit ručník

Reagovat
Hokaido

Otamendi

Reagovat
Swarley

ale vždyť je přece blbost věřit si v téhle sezóně na titul

Reagovat
nani92

píšem si

Reagovat
Swarley

si tam do závorky dopiš ironie, jestli ti to nedošlo

Reagovat
I am Mancunian

to myslis liverpool ?

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Counter

To říkej LVG

Reagovat
Swarley

to jsem já spíš strašně zvědavej, co vy budete říkat na něj, až se mu to fakt povede, to teprve bude peklo

Reagovat
Mastný Chobot

ako povedal owny, coby, zalezieme do kanálov... len teda potom tu ostanete na ef s kiwwim dvaja asi

Reagovat
nani92

však poveme, že to bola sranda len

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte Masopust, ten tu bude furt

Reagovat
Swarley

tak toho už jen tak ze setrvačnosti ingoruješ, jako by tu nebyl

Reagovat
Swarley

pak bude dominance MU i na EF dokonána

Reagovat
SunFells

Existence EF taky, lidi zas vylezou jiným poklopem.

Reagovat
Swarley

stejně by nikod nikam nelezl, to je stejné jak s Mourinhem, LVG by rozjel svou ego show a stejně by se to tady řešilo od rána do večera

Reagovat
SunFells

Nebo jako s každým druhým kiwwiho výrokem, když už tu o něm byla řeč.

Reagovat
Counter

Prostě by to byl nějaký ohromný luck apod., žádný problém Ale stejně se to nestane, takže pohoda.

Reagovat
Swarley

takže jako vždy, nic nového

Reagovat
Counter

Tak pod FASem to nebyl jen luck, ale především pomoc rozhodčích atd., víš jak.

Reagovat
kiwwi

kupeny titul, Fergie Association, luckeri, nikto ten titul nechcel...nieco si uz vyberiete, to je nam jasne

Reagovat
Free_player

Bojan málem to am fakt protlačil

Reagovat
smazaný uživatel

Bony genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tým na titul? Spíš mi to připadá jakoby tam dneska přijel Watford. Nehorázní komedianti to City.

Reagovat
vodka

Atkinson jasný šlapák a ani faul

Reagovat
I am Mancunian

#MUFC XI: De Gea; Darmian, McNair, Smaling, Blind; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Fellaini, Lingard; Martial.

Reagovat
vodka

vítězná...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tak 1:0 a nuda po celý zápas, ne?

Reagovat
nani92

kiežby

Reagovat
smazaný uživatel

snad aspon to

Reagovat
fenixLFC

mam under

Reagovat
Jardin

Reagovat
wild

dufajme

Reagovat
smazaný uživatel

tak skoro?

Reagovat
I am Mancunian

neni oficialna, ale vyzera to, ze bude tato

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

s kandračom to bude už totálne nepozeratelné

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby netrénoval argentinec City, tak Demichelis už je dávno v Championship

Reagovat
tomasinho

Až na to, že je trénuje Chilan

Reagovat
smazaný uživatel

víte jak to myslím

Reagovat
vodka

hm, Pellegrini ale není argentinec

Reagovat
Mastný Chobot

takisto keby United netrénoval Angličan, tak Rooney je tam už s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marko

Reagovat
Swarley

ouuu, to je škody

Reagovat
vodka

škoda...

Reagovat
bartlu

skodaaa, to by bylo bozi 3x shagiri and arma

Reagovat
Orlandiiik

Man. City

Reagovat
Free_player

Arnautovič

Reagovat
spider_8

Tu ligu budem muset nakonec vyhrát zase my

Reagovat
smazaný uživatel

vy si radši dávejte pozor na dotahující se Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

po remíze na WHL to už prestáva byť vtipné

Reagovat
spider_8

Co Sunderland, ale Bournemouth by se na nás mohl nepříjemně dotáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou mít takovou díru mezi stoperama

Reagovat
smazaný uživatel

kua taka sanca nevyhravat 2-0 cez polcas

Reagovat
smazaný uživatel

mam vsazenou 1, premyslim jestli to prodat..

Reagovat
Counter

nejnebezpečnější výsledek

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, prial som im 3 body

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Stoke

Reagovat
mickey mouse

teď mají holt smůlu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Super, Arsenal po tomhle kole do čela

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
liquicitizen

a ako keď foxes vyhrajú ?

Reagovat
tomasinho

Foxes i United po bodu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Reagovat
raduinho

Reagovat
vodka

kolik těch patiček už si Stoke dalo? 5?

Reagovat
Mastný Chobot

Stokári dnes hrajú životný zápas. Aj keď im to teda City dosť zľahčujú, tí majú viac v piči jak Martial, ale aj tak, výborný polčas od Stoky.

Reagovat
vodka

životní ne, ale je to každopádně dobrý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

životní zápas byl loni proti LFC

Reagovat
fenixLFC

arnautovic mohol mat kludne 4 za za 42 minut

Reagovat
smazaný uživatel

ten šakiri, to je niečo neskutočné

Reagovat
Hokaido

Asi prvni dobrej vykon, no

Reagovat
smazaný uživatel

Aj proti Chelsea si robil s Babom čo chchel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: City krouží okolo Gergela

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Gergel?

Reagovat
patas92

Roman Gergel, hraje za Górnik Zabrze

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej nas velkej talent?

Reagovat
patas92

Nějaký 28 letý Slovák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Se koukni na expressky, pak ti to dojde

Reagovat
vitasrp

Jako hodnocení toho poločasu musím začít tím, že je děsně ovlivněný tím počasím a sílou toho větru - hrát dneska obránce na defenzivní polovině City, tak se snad rozbrečím. Pro ty obránce to bylo fakt těžký, protože prakticky každý nákop za defenzivní linii byl nebezpečný, každá přetažená kolmice taky, poněvadž se ty míče prostě zastavily, díky čemu je ofenzivní hráči soupeře mohli doběhnout. Spousta těch nákopů by za normálních okolností skončila v autu nebo v území brankáře, ale takhle to způsobilo masivní chaos. Čili v některých chvílích mám pro ten chaos v zadních řadách rozhodně pochopení.

Navzdory tomu se dají velmi snadno identifikovat některý naprosto neakceptovatelný individuální výkony, který ten tým hodně sráží - za sebe budu jmenovat Demichelise a Fernanda. Demichelis působí, jak kdyby se vůbec nedokázal koncentrovat, nepředvídá a neuzavírá prostory, který by měl mít na starosti.

Fernando je ale snad ještě horší, ten bezhlavě lítá do soubojů, prohrává je a uvolňuje tím oblasti před svojí obranou. Na míči pomalej, nic s ním neudělá a v defenzivě protivníkům absolutně nestačí, hrozný.

Uvidíme, jestli v druhý půli City s tím utkáním nějak zahýbou. V poslední době jsem zase zpozoroval, že se obecně v těžkých chvílích ofenzivní hráči odmítají vracet, což týmu vůbec nepomůže, akorát jej roztrhá na dvě jednotky a soupeři to poskytne spoustu prostoru uprostřed hřiště - tak mě docela zajímá, jestli se něco takovýho City přihodí. Osobně bych si vsadil na to, že se tak stane.

Reagovat
Hokaido

Nemohl za to hodně Yaya? Dneska tam není, tak to podle mě nebude tak hrozný.

Reagovat
vitasrp

Já to nesměroval jenom na City, spíš tak obecně v PL, protože s tím letos už měli problém City, Arsenal i Chelsea.

Reagovat
fenixLFC

ked sa vietor neotocil takk stoke hralo proti vetru

Reagovat
smazaný uživatel

"Pro ty obránce to bylo fakt těžký, protože prakticky každý nákop za defenzivní linii byl nebezpečný, každá přetažená kolmice taky, poněvadž se ty míče prostě zastavily, díky čemu je ofenzivní hráči soupeře mohli doběhnout."

Precti si to poradne..

Reagovat
fenixLFC

ach mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparky ale poskladal dobré mužstvo, to sa nedá poprieť. V útoku technickí hráči, najmä Shaqiri a konečne z toho ťaží aj Arnautovič (po minulé sezóny doplácal práve na nedostatok takýchto hráčov v mužstve). Teraz sa zdá, že tí hráči si rozumejú a vedia o sebe. A potom tam vzadu sú to už pre Stoke tak klasický řezníci, ktorí to znepríjemňujú každému, kto na Britania Stadium príde.

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok Stoke je zajímavý.. samí odpadlíci: Krkic, Arnautovic, Shaqiri, Affelay

Reagovat
vladis271

Titul zas nikto nechce. Ani MU, len mufani ho chcú. Ale oni sú známi tým, že svoje zápasy ani nepozerajú, len občas pozrú na výsledok. Ja fakt nvm kto by ho mohol vyhrať túto srzónu.

Reagovat
Kowe

United bych vůbec nepodceňoval.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ale LFC fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Minister

Reagovat
eder

Arsenal padne v posledním kole s Villans a přenechá tak titul Spurs, kteří vyhrají v St.James Parku.

Reagovat
SunFells

A země pohltí Londýn.

Reagovat
pepinho2

BREAKING: Man United has installed 400 alarms at Old Trafford to wake up the fans, as they get bored and fall asleep constant

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

fake

Reagovat
SunFells

Je jich tam jen 200.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip, nebo pravda?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ešte na streamy by to chcelo nejaké budíky každých 20 minút

Reagovat
eder

Tahle sezóna Premier League bude ještě hodně zajímavá, koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri

Reagovat
fajdax

11 bodů na city, to není tak zlé

Reagovat
smazaný uživatel

je. a dost

Reagovat
Zaschrona

wow, Bojan uzasne

Reagovat
vodka

Bojan s Shaqirim si dělají co chtějí, Arnautovič by to už mohl zabít, protože "2:0"

Reagovat
One-Real

Čechovi zbývá 1 nula na vyrovnání?

Reagovat
Swarley

sice jen, ale už to bude 5. pokus

Reagovat
One-Real

Zasekl se stejně jak Jarda, ale u něj pořád věřim že dohraje letošní a příští sezónu a skončí 3 celkově v gólech a 2 celkově v bodech

Reagovat
Swarley

u něj je fakt škoda těch let v Rusku, pak by nebylo vůbec co řešit dávno, ale tak to jsou jeho rozhodnutí a podle všech těch vyjádření mu to Rusko určitě pomohlo

Reagovat
Hokaido

nebýt Ruska, tak dneska už v NHL určitě není.

Reagovat
Kowe

podle mě by bez Ruska teď už nehrál

Reagovat
wild

Tiez si vravim, ze skoda toho casu v Rusku. Ale ako vravis, on sam sa vyjadril ze nebyt toho Omsku, tak uz by NHL nehral urcite a asi ani hokej

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy, vzdyt ten hokej miluje a chce hrat porad na nejvyssi urovni.

Reagovat
Swarley

nikdo nemůže vědět, jak by to vypadalo, kdyby do toho Ruska fakt neodešel, ani samotný Jágr...já si osobně taky myslím, že by nějak u toho hokeje zůstal...

Reagovat
One-Real

Zas je možný že by skončil dřív a teď už ani nehrál, Gretzky je stejně nereálnej, max by se dostal na 2,000, 2 celkově, 2 ve střelcích a 2 v asistencích. Ale jestli vyjde 2 v bodech a 3 v gólech tak je to stejně bomba, neskutečný, jedinej mimokanadskej v top 10 gólů/asistencí/bodů je kromě něj Hull v gólech.

Reagovat
patas92

Díky Rusku ještě furt hraje

Reagovat
patas92

shit

Reagovat
Swarley

Gretzky je v těch statistikách úplně někde jinde, to nemá šanci nikdy nikdo překonat...ale podobnou laťku právě mohl nastavit Jágr pro Evropany...

z těch všech hráčů mě stejně nejvíc vždy mrzel Lemieux, ten mohl být taky hoooodně vysoko...

Reagovat
smazaný uživatel

On se nejakej Messi najde.

Reagovat
Swarley

jako i to je možný, ono stačí, že Ovečkin bude v gólech Jágra určitě nahánět, tam se nemusí ani nějak dlouho čekat...ale o dotáhnutí Gretzkyho pochybuju, on se ten hokej hodně změnil, těch gólů není tolik, je to taky všechno mnohem fyzicky náročnější...

i když před Messim by si asi taky nikod netipnul, že někdo bude něčeho takového schopný...ale v tom hokeji tomu věřím ještě daleko míň...

Reagovat
Jardin

Já si myslím, že nebýt Ruska, tak už nehraje v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, podle me nebejt Jagra, tak uz Rusko neni..

Reagovat
Swarley

Reagovat
eder

To je blbost, Rusko nikdy nikomu nepomohlo...

Reagovat
nani92

Pavol Rusko dokázal zachrániť nejednú markízácku hviezdu, tak prečo nie aj Jardu

Reagovat
SpecialOne

Nejen KHL ale i ty podělané výluky 94/95 - polovina sezóny - vyhrál Art Ross, 2004/05 - to mohlo být za 100 bodů a pak ještě ta 12-13 ta je ale zanedbatelná, ale KHL je samozřejmě taky škody, 3 sezóny žádnej větší úspěch ale zas pomohl reprezentaci k dvěma medailím za tu dobu - to by pro českého fanouška mělo být cennější než nějaké bodování, pro mě je každopádně třetí nejlepší hráč po 99 a Mariovi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

už len Defoe

Reagovat
Counter

Myslím, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis je buh.

Reagovat
minoLFC

v Stoke zaviedli nejaký doping?

Reagovat
eder

Stoking.

Reagovat
smazaný uživatel

Delph to vytrhne

Reagovat
Zaschrona

Bony hraje naprosto strasne. V City si muzou trhat vlasy, ze kvuli nemu musel byt prodan Dzeko...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Negr.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sali5

Wilfried Bony's game by numbers vs. Stoke:

0 shots on target

0 aerial duels won

0 chances created

0 take-ons

Reagovat
eder

Tolik nul nemá ani Big Pete...

Reagovat
nani92

počkaj ako ťa vysmeje fantomaš, ked sa mu podarí 1 zápas z piatich

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

asi ako u bentekeho?

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

lol

Reagovat
SunFells

Reagovat
patas92

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Starting XI: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs, Mahrez, Kanté, Drinkwater, Albrighton, Ulloa, Vardy.

Bez Japončíka

Reagovat
Hokaido

Jinak ten útok Swansea je směšnej. Dneska opět Gomis, na lávce jen Emnes. Eder ani tam... Ti musí v zimě někoho koupit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

Otamendi teraz mal take stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
Heisenberg

Ota Mendi

Reagovat
eder

Oto, no toto?!

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ze Stoke jeste nedostalo gol, kdyz byl na hristi Shawcross?

Reagovat
Kowe

Pokud se počítá jen liga tak jo, ale on taky odehrál jen 4 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jenom 4 To neni zas tak malo, navic za tym jako je Stoke.

Reagovat
Kowe

tak ale v tom posledním dostal rudou a Stoke pak góly dostalo

Reagovat
I am Mancunian

#mufc subs: Romero, Borthwick-Jackson, Varela, Carrick, Pereira, Young, Memphis

depayko po tom goliku dostava sance nadalej

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca naco hra Fellaini hrac co ani nema byt v United

Reagovat
I am Mancunian

#MUTV showing Darmian at left-back, McNair at right back and Fellaini as the No.10 in a 4231.... #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (C); Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dier, Alli; Eriksen, Dembele, Lamela; Kane.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan hrá fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež nemôžem pochopiť ako je možné, že hráva Fernando a nie Delph, ktorý aj dnes hneď ako prišiel hrá výborne, energicky a presne.

Reagovat
I am Mancunian

James Wilson makes his full debut for Brighton against Charlton.

Reagovat
Swarley

když si člověk vzpomene na starý dobrý Stoke pod Pulisem a teď tam vidí fintičky od Bojana, Afellaye, Shaquiriho nebo Arnautoviče...

Reagovat
SpecialOne

Tak museli se nějak udržet v PL ty první roky tak zvolili sílu a bojovnost, teď mají finance na lepší hráče, lepší kádr tak si můžou dovolit hrát lepší fotbal, skvělý posun dopředu

Reagovat
Swarley

však s tím starým Stoke to nemyslím nijak špatně, to taky neskutečně bavilo, i když teda trošku jinak

Reagovat
fenixLFC

bolo to cosi neobvykle a rydzo anglicke....hughes ale fakt dokazal skombinovat kalsicky stoke s technickými hracmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana hraje pořád stejně na jistotu.

Reagovat
I am Mancunian

vyborny futbal, radost pozerat dneska

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

dost velky posun oproti nakopavanym loptam na Croucha a 20m autom Delapa

Reagovat
eder

20m dohodí i moje stará. Když odcházím do knajpy.

Reagovat
bartlu

omg, stoke a jejich paticky, dneska se na to skvele kouka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl Shaq nedat?

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri toho góla dát ani nechce

Reagovat
Maresma

Bojana je radost sledovat. ❤

Reagovat
minoLFC

Krkič Shakira

Reagovat
Heisenberg

1 lístek pro stopery City na kolotoč.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to kolik peněz do toho týmu City nasypalo, tak mají docela špatnej tým.

Reagovat
eder

Za hodně peněz málo muziky.

Reagovat
celeb

Delpha je radost sledovat. Nepamatam si hraca, ktory dokazal v rade dokazit tolko veci, vacsinou sa vzdy niekomu podari znicit si seriu nahodnou prihravkou na spoluhraca, ale Delph si na to zatial dava pozor.

Reagovat
vitasrp

Jinak Sagna je dneska taky naprosto katastrofální. Tyhle náběhy krajních hráčů dovnitř je teda samozřejmě těžký zachytávat, ale jemu se to nepovedlo snad ani jednou, to je hrozný.

Pokaždý, když jde z jeho strany náběh Arnautoviče doprostřed, je reálně zaděláno na obrovskou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Směšný, že hraje za tým jako je City, když mají k dispozici tolik peněz.

Reagovat
J0EL

Shaq ake lopty rozdava

Reagovat
Jardin

Čech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey - Oxlade-Chamberlain, Özil, Campbell - Giroud.

Subs.: Ospina, Debuchy, Gibbs, Gabriel, Chambers, Walcott, Iwobi.

Reagovat
smazaný uživatel

proherni..

Reagovat
J0EL

Ty sa staraj radsej o to ako bude hrat WBA, Norwich, Bournemouth...

Reagovat
Jardin

změníš názor až se zraní Campbell a příde větrat obranu Gibbs

Reagovat
Zaschrona

vzhledem k tomu poctu zraneni, tak je porad tahle sestava, tak i lavicka, docela dost nabouchana

Reagovat
J0EL

Lavicka ani nie no

Reagovat
Jardin

Přesně, nevypadá to vůbec špatně, až na toho Flaminiho ve středu. Ale pořád je to docela úzký, během Vánoc se můžou zranit další a budem ve větší řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akorát Ramsey a Walcott teďka střídají Cazorlu se Sanchezem.

Reagovat
Heisenberg

Tak kdo se dnes zraní? Tipnul bych Aarona a Oxe, kteří nejsou na 90 min připravení, případně Ozil nebo Kosc.

Reagovat
Swarley

všichni 4 ať se taky něco děje

Reagovat
Heisenberg

Vy máte větší marodku nebo už jsme vás překonali?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je tutovka.

Reagovat
Hector17

Stoke hrají parádní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

V deseti

Reagovat
Jardin

A ještě budou hrát v 10

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň už ne proti 12

Reagovat
Serg!o

#mufc De Gea, Darmian, McNair, Smalling, Blind, Schneiderlin, Schweinsteiger, Mata, Fellaini, Lingard, Martial

Reagovat
J0EL

Dufam, ze Fellaini hrot

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Kolarov

Reagovat
vitasrp

To je taky naprosto debilní záběr, ideální byl pohled zezadu, kde bylo celkem jasně patrný, že mu hráč Stoke přišlápl nohu, čili šlo o poměrně jasnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

s tym zaberom suhlasim ale ked som to videl v priamom prenose tak proste tam sterling padol ako keby zakopol o loptu, kontakt som tam teda nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej na replay zezadu.

Reagovat
fenixLFC

mas ho prosim?

Reagovat
fenixLFC

a aj kbey to tak bolo tak to nemeni nic na tom jeho debilnom zvyku hned brat loptu do ruk, za to ho mam chut zastrelit

Reagovat
smazaný uživatel

To replay nemám, ukazovali ho při zápase. Jako šlo to ustát, ale faul to byl. A za tu loptu do ruk bych ho zastřelil taky, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strasne nektori LFC fans nezvladate jeho odchod

Reagovat
fenixLFC

takze teraz sa proti nemu nesmie povedat ani slovo?

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy vidi jak prehanate

Reagovat
fenixLFC

v com? ze furt tymi paprcami chniape po lopte ked je na zemi? ved to sa mu vycitalo uz ked bol u nas

Reagovat
Mönchengladbach

Dejte titul rovnou Kloppovi.

Reagovat
Swarley

Kloppovi možná, ale Liverpoolu nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Nie žeby som sa šiel chváliť, ale keď už som sem postol svoje tipy, tak ich aj vyhodnotím:

Stoke City - Manchester City

Počet gólov domáci +1.5 @3.03

Botev Plovdiv - Levski X @3.00

[reagovat]

Momodou#05.12.2015 12:50

Sloboda - Slavija o3.5 @3.08

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
bbbauch

tohle mi nikdy neslo, proto nesazim.. Jestli to tu budes predvadet castejc, asi zacnu

Reagovat
bbbauch

*

Reagovat
celeb

ako Delph - nevidel som este, zeby mal zaloznik viac stratenych lopt ako prihravok na spoluhracov. Desny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho štandard.

Reagovat
SunFells

Trochu vítr vane

Reagovat
Free_player

ty jo Stoke dcla v suchým

Reagovat
Swarley

dcla? rly?

Reagovat
Free_player

jj jk fkt

Reagovat
Whitemedia

kk

Reagovat
Swarley

mntl

Reagovat
Free_player

ddku

Reagovat
SunFells

absltně v suchým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

to bylo tak v suchu, ze si Shaqiri s prstem v nose dovolil minout prazdnou branu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
SunFells

I s tím účesem není v koncovce žádný Sturridge.

Reagovat
Swarley

Arnautovič mu to tam sliboval v druhé půlce

Reagovat
fff

Ten Arnautovic tiez vyzera jak dobry kktko.

Reagovat
Swarley

jak vyzerá je celkem jedno, ale kktko je to velký, to víme dlouho

Reagovat
fff

Ja som to tak aj myslel, ze povahovo

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Taky že je, ideální přiklad geniálního kreténa.

Reagovat
Free_player

nevyzera on je

Reagovat
liquicitizen

to bude tým že on aj je kktko

Reagovat
smazaný uživatel

ale dneska prihraval! zeby zmena?

Reagovat
Swarley

když je ta pauza, tak tohle jsem teda dneska vůbec nepobral

https://www.youtube.com/watch?v=fgdc7OlMUBI

Reagovat
smazaný uživatel

Ten orol je ligový titul a kamzík sú united, no. ešte niečo nechápeš?

Reagovat
Swarley

když už, tak opačně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie, ten titul sa United núka viac ako nikdy, ale oni ho aj tak nechceli

Reagovat
Swarley

jako já bych to bral opačně, že jsme ten orel, dlouho útočíme na titul a nakonec nám stejně uteče...

ale nejvíc mi ten orel stejně připomíná Liverpool, protože mu asi v hlavě kompletně přeplo, nechápu, co si od toho sliboval

Reagovat
smazaný uživatel

druhý odsek

Reagovat
Free_player

nn

Reagovat
Swarley

nsr

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

teda dost sa otlkol ten kamzik

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální lovecká metoda. Akorát tady to fakt blbě odhadl a neshodil ho do strže, ale jenom do svahu který šel seběhnout.

Reagovat
Swarley

jako došlo mi to, že ho chce shodit a tím zabít, ale i tak mi to prostě přijde jako strašnej mazec...ale tak pak jsem se díval na další videa a tam takový orel v pohodě zabije vlka a podobně, takže proč ne...to aby se člověk začal dívat i nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně překvapilo že se ten orel šíleně nedolámal. Ale na koncu vypadal docela v pohodě. Jako že by si to klidně dal ještě jednou.

Reagovat
Swarley

jj, to je neskutečný, chvilku to vypadá, že ty křídla má třeba nějak dolámaný, ale pak si je normálně poskládá a vypadá v pohodě...

Reagovat
SunFells

Lone Survivor

Reagovat
patas92

Ti měli v sobě ještě každý 15 kulek. Proti nim je ten orel žebrák.

Reagovat
SunFells

To jo, snad jsem neviděl absurdnější film ..."Podle skutečné události" mě zabilo.

Reagovat
patas92

Reagovat
Jardin

Já už si to moc nepamatuju, ale tak nějak to bylo, ne? Alespoň co si matně pamatuju tu knížku.

Reagovat
Swarley

nic, stačilo, jdeme na zápas, i když asi zajímavější to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
Orlandiiik

Spurs link?

Reagovat
Free_player

Reagovat
liquicitizen

https://youtu.be/uQPFnRdg00s čechíno na bubny Toxicity od SOAD, chytanie mu ide teda lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=rOpDGOC2sgc

jasné, že tonie je napríklad takýto maník, ale ide mu to kurva slušne

Reagovat
Hector17

Stream na united?

Reagovat
Jardin

Frodo, viz někde výš.

Reagovat
Hector17

nikde nevidím

Reagovat
Jardin
Reagovat
Hector17

dík

Reagovat
smazaný uživatel

PL je letos nějaká divná, místo aby favoriti hráli krásnej fotbal a předháněli se v boji o poháry, tak hrajou všichni hovno.

Reagovat
Hokaido

Ale zase hrajou pěknej fotbal týmy druhýho sledu jako Leicester, WHU nebo Spurs...

Reagovat
Kovy 6

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajú hovno, akurát sa slabšie tímy o level zlepšili. Nechceli sme náhodou toto?

Reagovat
fenixLFC

hraju hovno, vidno to v europe a ked sa pozries na tie timy tak fakt maju problemy kazdy jeden a nikto nie je tak dominantny ako by mal byt, tie kadre vacsinou este k tomu nestoja za moc najma u city

Reagovat
vitasrp

City vzhledem ke svým možnostem rozhodně hovno hrají teda.

Reagovat
fenixLFC

rovnako ako United

Reagovat
Nikikrew

link na Arsenal s eng komentarom?

Reagovat
Trand
Reagovat
Jardin

Hrajeme znovu proti Norwichy

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože nedávají na O2 Sport na výběr více zápasů? Jen United

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nebývá na výběr z více zápasů, jen na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, právěže bylo i v PL.

Reagovat
vitoAFC

Někdo slušný stream na Gunners prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitoAFC

Díky

Reagovat
Swarley

a jinak co se týče kudrnáče, já si myslím, že tam je i jako protiváha Kouyatemu

Reagovat
Heisenberg

Čech

Reagovat
SunFells

Dobře to začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

http://nope.ga/cool/

vcelku kvalitní

Reagovat
Swarley

pěkně Fella, nejlepší individuální akce sezóny, ne?

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini ty dmnt mas Matu Lingarda aj Martiala a ty to tak poseries

Reagovat
Swarley

konečně to někdo zkusí individuálně do rizika a schytá to, tak jako co už chceme

Reagovat
EXoRcIsT

sak tam bol uplne volny Lingard tak neviem o co sa pokusal aspon keby poriadne vystrelil

Reagovat
Swarley

jako jo no, měl to dát asi radši do křídla, ale tak zkusil to no, zatím je super

Reagovat
Counter

Mahreeeeeeeeeeez

Reagovat
Swarley

se tady hádáme o titulu a on to nakonec fakt vyfoukne ten Lestr

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

to by byla trošku ironie, ne? že po tak dlouhém čekání na titul bys ho nakonec získal s liškama

Reagovat
Counter

Pro Ranieriho by to byl luxus právě, takhle zničit Mourinha

Reagovat
Swarley

taky pravda

Reagovat
minoLFC

no hlavne Ranieri po tom čo mu ušiel s Chelsea

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Fella nevidí do boku přes vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ fajn futbal

Reagovat
nani92

to je futbal

Reagovat
Swarley

škodaaaa, jen dát pěkný centr

Reagovat
Heisenberg

Aaron veprostřed

Reagovat
Counter

Ramsey přebral Santiho post i zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Fella zatím ve velkém stylu

Reagovat
Darren Fletcher

zatial dobree

Reagovat
wild

ved tam bol jasny tec

Reagovat
Swarley

nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to bude sranda..

Reagovat
I am Mancunian

to je srackaaa, kde je nas pomaly staticky futbal ?

Reagovat
wild

nic sa neboj, plynule prejdeme do sracky

Reagovat
Counter

Flamini druhý zápas za sebou pokus o vlastňák

Reagovat
Heisenberg

Flamster za protažení Čechína

Reagovat
EXoRcIsT

omg Blind to co bolo

Reagovat
pingla

DE Gea

Reagovat
niflheim

Blinďák, to bylo hodně stupidní.

Reagovat
liquicitizen

mojžiš prečo

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
Swarley

ještěže to tak marně zakončil, ale díra jak prase ty vole

Reagovat
vitasrp

Tahle ztráta byla od Blinda skvělá.

Reagovat
r.mrazik

Si dela Slepejs prdel ne?!!

Reagovat
Counter

Hráči, co se vrací po zranění, nejsou vůbec ve formě. Dneska by to chtělo, aby tam Giroud fouknul nějakou hlavičku z rohu, jinak nevím.

Reagovat
Trand

Tak to nemůžeš soudit podle 13 minut, ne?

Reagovat
Counter

To už hodnotím podle Norwiche

Reagovat
Trand

Jo, já myslel, že máš na mysli Chamba.

Reagovat
Thoomas

Škoda, že v Arsenalu jsou jen hráči zranění a po zranění, těžko se pak dostat do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

sice to nebyl roh, ale ten přímák uklidil slušně

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Já chtěl navíc původně napsat ten přímák

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to tak ze nas utok dnes bude uplne impotentny..najvacsie sance na gol davam ozilovi

Reagovat
Lacko_Boh

klobouček

Reagovat
Swarley

jako ale Fella v tom pohybu dává Wazzovi brutálně na prdel, takhle se Wazza nehýbal celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

McNair nemá ani špetku fotbalový inteligence...

Reagovat
Orlandiiik

Alli ♥

Reagovat
SunFells

Koscielny na DM

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard nase najlepsie kridlo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Reagovat
pingla

Škodáááá Fella luxus

Reagovat
nani92

Fellllla

Reagovat
Swarley

ouuu, ale hrajeme suprově, Fella je u všeho

Reagovat
Heisenberg

Zatím hodně ztrát, což je ale s takovou sestavu očekávatelné.

Reagovat
Sali5

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

deleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
I am Mancunian

boh, ten musi ist vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

není kam

Reagovat
I am Mancunian

k nam janko

Reagovat
smazaný uživatel

jeho vzor je Gerrard, tak snad si vezme příklad z loajality

Reagovat
Elbow

Reagovat
I am Mancunian

u nas kludne

Reagovat
smazaný uživatel

časy vaší hegemonie, kdy jste zapískali a my vám prodali TOP hráče už jsou nenávratně pryč

Reagovat
I am Mancunian

si zly

Reagovat
Hokaido

Vardy to musí dávat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je škodáá... Ale pojďme, vcelku dobrý tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Alli

Reagovat
niflheim

Každý fanda United musí mít z Lingaarda radost.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

a Gábinka luxusně

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Soukalová

Reagovat
SunFells

Peťovy výběhy

Reagovat
smazaný uživatel

McNairorove centre

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ta Gabca ♥

Reagovat
wild

ty vole u nas kope standardtky uz kazdy

Reagovat
Swarley

až to začne kopat Fella, tak končím

Reagovat
wild

a sam si na ne bude nabiehat

Reagovat
Swarley

no tak teď teda David zazmatkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini má v tom prostoru Kouyate - Song neuvěřitelnej vliv na hru zatím.. Hlavně že před zápasem zas Mancunian píčoval, že nehraje na krok línej Depay

Reagovat
Counter

Mahreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
liquicitizen

fantaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Má ho sice 60 % lidí, ale i tak

Reagovat
r.mrazik

McNair tam slusne hori...

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je ale nereálný štěstí.

Reagovat
I am Mancunian

west ham nas dobre jebe

Reagovat
Dawon

Zatim vic stesti nez rozumu, vynikajici

Reagovat
Swarley

chtěl jsi zábavnej zápas, tak tady ho máš

Reagovat
Dawon

mozna jsem se mel vyjadrit jasneji

Reagovat
EXoRcIsT

teraz sme mali 2x riadne stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester je neskutečný prostě.

Reagovat
Swarley

jo to první byla taky tyčka, no tak to je dobrá haluz

Reagovat
Counter

Však ti říkám, že to vyhrajete jenom obrovským luckem

Reagovat
Swarley

ale hovno, máme prostě doma dobře postavené branky

a náhodou, vlítli jsme do toho zápasu naprosto parádně...bohužel hammers taky...

Reagovat
wild

tiez som si to vsimol az z opakovacky

Reagovat
vladis271

ja som to počul. Hned som vedel, bez opakovačky, že aj tá prvá bola tyčka.

Reagovat
pingla

0:3 a nikdo by nemohl rict ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Hokaido

Ten Vardyho první dotek neskutečný, ten pas to samý

Reagovat
SunFells

Mahrezove ofsajdy se prostě nemávaj

Reagovat
niflheim

Blinďák má ale skvělé ty nákopy dopředu. Až člověku připomíná trochu Ria, jen dozadu se mu zatím tolik nemůže rovnat.

Reagovat
Nikikrew

Co to ako hrame tvl

Reagovat
bartlu

No Alexis, no party

Reagovat
SunFells

lol, to tak.

Reagovat
bartlu

a ne snad?

Reagovat
SunFells

"lol, to tak" ti znělo nějak nejednoznačně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Strašnou sračku.

Reagovat
Counter

Necháváme mačky vycukat, aby si mysleli, že to můžou otevřít, a pak... to asi skončí 0:0, jak to tak vidím

Reagovat
Nikikrew

Za 20 min sme doma este ani Pantilimona nepreverili

Reagovat
Swarley

Matičkaaaa, super housle

Reagovat
Pagy

jinak příšernost od něho zatím, přijde mi pomalejší a těžkopádnější než kdy jindy dneska

Reagovat
Dominator

Skoda, Mahrez, to mal byt dalsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Fella

Reagovat
Swarley

ou, no tak to zase Fella posral, dobrá prasárna, minimálně žlutá měla být

Reagovat
Counter

Už tu máme i tu pomoc rozhodčích...

Reagovat
Swarley

taky začínám mít ten pocit, že tohle nemůžeme prohrát

Reagovat
vitasrp

Bez faulu a karty, jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry pls

Reagovat
Dawon

Boha Fello, ty jsi proste hovado

Reagovat
Swarley

a to je přesně to, o čem jsem psal, Wazza se synkem na tribuně, vysmátej, ani zápas nesleduje, papkají tam spolu nějaké keksíky...fakt vyměkl...

Reagovat
nani92

deti sú zlo no..keby mal Jagr nejaké, tak ho ani to Rusko nezachráni

Reagovat
wild

*zeny

Reagovat
nani92

žien má JArda v posteli dosť

Reagovat
wild

mal som napisat skor partnerky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kto krmi koho?

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
wild

a potom ze nebeha..

Reagovat
SunFells

Aj Özil kurví, to už je vážné.

Reagovat
Counter

Nemá ten servis, na který byl poslední dobou zvyklý. Vypadá to bledě zatím.

Reagovat
Counter

Teď mu to skvěle připravil Giroud, Campbell dodal náběh a pohodička.

Reagovat
SunFells

Snad mu to pomože i herně.

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že by sme niekedy dali gól

Reagovat
off-olda

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

JOEEEEEL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Kubo ma pochváli sa skvelo prevedené zaklínadlo

a Mesut dalšia asistencia

Reagovat
Trand

Mesut dnes tolik ztrát už.

Reagovat
jacobT

Joeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

EEEEL PANTEEERAAAAA

Reagovat
SunFells

Ještě si strč dudlík do huby

Reagovat
smazaný uživatel

JOEEEEEEL

Reagovat
Counter

MESUTEEEEEEEEK

Reagovat
Heisenberg

Opravdu z hovna

Reagovat
Rohlíček

Joeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel, Mesutek

Reagovat
Nikikrew

Jooooooooooooooooooooooeeeeel. Oooooooooooooooozziil

Reagovat
Hachim Mastour

Mesut už 12 asistencií.Ten rekord proste musí prekonať.

Reagovat
smazaný uživatel

flop dalsia asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ty Joelovy oslavy.

Reagovat
Hachim Mastour

Hlavne hneď nedostante gól.

Reagovat
SunFells

Až před odchodem do šaten.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Heisenberg

První věc, co udělal v zápase dobře, aspoň že tak.

Reagovat
jacobT

Mesut ich ale pekne namotal, že to dnes nie je jeho deň

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazem si predstavit, ze by sme dali este jeden, ze by mi vysiel tiket a ze by sa ku mne vratila byvalka

Reagovat
Sali5

Funguje to jen na fotbal..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
wild

Reagovat
pa3ce

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam s tím měl Darmian v tom rohu prot itřem dělat? Z toho by se nedostali ani takoví dribbleři jako Messi nebo Kane

Reagovat
Counter

14 - Mesut Ozil has had a hand in 14 goals in his last 13 Premier League appearances (two goals, 12 assists). Strings.

Reagovat
Swarley

Reagovat
liquicitizen

fantaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Mesuta už má bohužel taky každý

Reagovat
tomasinho

Já jediný od prvního kola.

Reagovat
pa3ce

Ja tiež, hej.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Ale inak je to veľmi nudný hráč na pohľad, to nechceš v tíme

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

nudný hráč na pohled? s jeho xichtem?

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný fešák sa stal z toho škaredého káčatka #ArsenalEffect

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

sledujte teraz Joela, ako bude rásť jeho výkon... ten u nás ešte spraví nakoniec kariéru a krystofyka jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi ako ox

Reagovat
Heisenberg

Což ale letos nic neznamená. Ale až bude plná sestava, snad bude na lavičce sedět před ním, zaslouží si to.

Reagovat
SunFells

Nah, jestli dá ještě jeden gól, tak ho do konce zápasu stihnout odnést na nosítkách.

Reagovat
Swarley

lepšie ako sex

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chobot pls.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je uplne prepnuty, jemu musi polku mozgu zaberat centrum pre asistencie

Reagovat
pa3ce

keby len polku

Reagovat
tuny

tak aspoň už víme, co mu tak vytlačilo oči

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Swarley

dpč kopněte do toho někdo

Reagovat
wild

bohaa

Reagovat
Heisenberg

Nádherná příhra od Aarona, Ka Bull jasný faul.

Reagovat
Counter

West Brooooooooooom

Reagovat
jacobT

West Brooom

Reagovat
smazaný uživatel

boze giroud ty uz chod prec

Reagovat
Trand

Giroud pls. Radši hraj.

Reagovat
pingla

Reagovat
Mastný Chobot

radši ne

Reagovat
smazaný uživatel

diky trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

sakra

Reagovat
Infi

Chvilkový zkrat livesportu -> http://i65.tinypic.com/w8nvus.jpg

Reagovat
jacobT

toho sa ČTK chytí

Reagovat
Infi

bylo to tam asi 5 sekund, pravděpodobně budu jediný zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

Reid

Reagovat
nani92

Basti

Reagovat
Dawon

Blind je ozraly dneska?

Reagovat
niflheim

Pencle ale mohla v klidu být

Reagovat
Counter

United currently 0 - 0. (The beauty of copy and paste).

A ronei fantastický - https://twitter.com/neilsherwin/status/673163565675634688/video/1

Reagovat
Swarley

však na to jsem reagoval, fakt taťulda, ach bože, nikdy bych nečekal, že se dočkám dospělýho Rooneyho

Reagovat
Mastný Chobot

tak nejako určite teraz vyzerá aj Santi

Reagovat
Heisenberg

Sice si na otevření pytlíku nevěřil, ale pak ho sebevědomě zavřel a dal ho do kapsy, prozatím jeho nejlepší výkon sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Watmore je pro Sunderland dobré zjevení. Velký dravec.

Reagovat
r.mrazik

Ten McNair je hrozny kopyto

Reagovat
niflheim

Ta pravá strana je s tím McNairem úplně mrtvá.

Reagovat
nani92

a to hral dnes Morgan skvele

Reagovat
Swarley

do toho středu už těch hráčů taky teda moc nezbývá, snad to nebude nic vážného

Reagovat
mr.Silver

Giroud

Reagovat
Counter

ty vole Suníku tys to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

pičus

Reagovat
Minister

Reagovat
Heisenberg

Sice si na otevření pytlíku nevěřil, ale pak ho sebevědomě zavřel a dal ho do kapsy, prozatím jeho nejlepší výkon sezony.

Reagovat
Rohlíček

fantazie Olivo

Reagovat
Counter

A já vlastně taky, jenže jsem to myslel na opačné straně, Ollie

Reagovat
bartlu

giroouuud

Reagovat
fenixLFC

villa doslova z hovna

BTW ma sunderland aspon na remizu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

SunFells

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
captain18

Reagovat
Heisenberg

Own goal ty svině

Reagovat
smazaný uživatel

giroud sa teraz uplne zosype, ale vlastne bude hrat rovnako zle

Reagovat
SunFells

Uhm, to je šokující.

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud koľko takýchto gólov už dal

Reagovat
jacobT

to bolo zase bránenie

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
pa3ce

Giroud Fanta

Reagovat
Counter

Tak tohle je vellká škoda, krásně Nacho.

Reagovat
Orlandiiik

nananááá Giroud

Reagovat
liquicitizen

he score when he wants

Reagovat
smazaný uživatel

kua ak toto nevyhrame, tak sa poserem, treti zapas v rade rovnaky priebeh

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko proti sunkarom ktorych sme tuto sezonu za radom bili doteraz

Reagovat
Elbow

Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho kráľovsky

Reagovat
smazaný uživatel

Na na na Giroud

Reagovat
r.mrazik

Ta podpora beku utoku je totalne tragicka...Darmian jeste jakztakz,ale McNair je hrozny...nezautoci a ani v obrane to neni dobry...to at tam radeji zkusi Varelu

Reagovat
Pagy

darmian tam má lingarda to je úplně něco jiného jak mata na druhé straně. doufám, že brzo půjde mata dole, nalevo se přesune memphis a zprava lingard

Reagovat
r.mrazik

to je taky pravda...ale i tak je ta podpora slaba...nevic hraje desne spatne (mcnair)

Reagovat
Nikikrew

Achjaj znova vlastny gol, to uz snad nie je ani pravda.

Co dodat. Aj sa mi zdalo ze sa postupne zlepsujeme ale stale tomu chyba vela. Podpora krajnych bekov dnes nie je ziadna okrem poslednej akcie Monreala, Ramsey pokazil mnozstvo lopt, Giroud dneska znova nic. Ak toto nevyhrame, dovi dopo

Reagovat
smazaný uživatel

Uděluji United opět trofej za nejdebilnější tým na světě. Nevystřelit proti West Hamu za poločas na bránu, gratulace. + trofej za NEJNUDNĚJŠÍ TÝM Premier League. S takovou sračkou jděte do Ligue 1, šašci.

Reagovat
Hachim Mastour

Aaron, pass the fucking ball pls.

Reagovat
Swarley

tak nezačalo se vůbec špatně, pár šancí tam bylo a hlavně to bylo v dobrém tempu, pak už se to ale vracelo do starých kolejí a navíc měl West Ham velké šance a klidně mohl jít do vedení...ale tak letos už párkrát ukázali, že proti silným umí a tak to bude ještě v druhé půlce hodně zajímavé...

na houby teda je, že se zranil Morgan, protože ten střed je teda už taky pěkně v prdeli a zůstává jen Carrick s Bastim, což je i s výhledem do toho dalšího programu sakra nepříjemné...

nejlepší od nás Fella a Jessina, ale teda Fella tam zase předvedl hodně ostrý zákrok a za to se měla dávat určitě karta...každopádně do druhé půle musíme zase vlítnout podobně jako do té první a musíme zkusit dát hned branku...

Reagovat
vladis271

vole, ale tých pár šancí mal Westham nie vy.

Reagovat
Swarley

pár šancí my, velké šance West Ham, však to tam je napsané

Reagovat
smazaný uživatel

pls..

Reagovat
I am Mancunian

0 - None of Manchester United's ten efforts on goal in the first half were on target. Wayward.

zase strielame z nepripravenych pozicii ?

Reagovat
Swarley

a nebo vůbec, nechápu, kam to tam Smalling tahal

Reagovat
Heisenberg

Odporný poločas, z přední šestky je na vystřídání hned 3 hráči. Giroud mě z nich sere nejvíc, protože je rozehraný, nemá žádnou výmluvu, jenom má zas krámy.

Ox a Campbell (až na gol) 0/10, tisíc ztrát a ani jeden nemaká dozadu. V tom je výhoda Alexise, ten když hraje hovno, tak aspoň nemá v píči a vrací se. Tohle měla být podle některých sezona Oxe a asi bude, bohužel to vypadá na sezonu, po které bude prodán.

Ramsey není tak špatný, ale často se zasekává vepředu, což v kombinaci s Flim-Flamem vytváří prostor pro Sunderland na brejky, aspoň že obrana funguje dobře. Taky ztratil moc balonů a celkově hraje moc vysoko, nelíbí se mi.

Celkově souhra dopředu příšerná, všichni roztáhlí a střed si to nemá s kým dát, všichni hodně ztrácí a nevrací se.

Obrana super, Nacho bůh.

Reagovat
Mastný Chobot

lol, Ox je budúcnosť, jaké predávanie?

Reagovat
smazaný uživatel

budoucnost rehabilitačního centra možná

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Heisenberg

Mi přijde, že se od formy z před dvou let nezlepšuje. Když je rozehraný, tak umí přejít přes obránce, ale finálku má stabilně příšernou, k tomu dozadu obránci moc nepomáhá. I když Aarona na kraji příliš nemusím, tak je tam daleko lepší, k tomu se vrací Jack a Campbell s Welbzem jsou aspoň produktivní. S historií jeho zranění týmu přiliš nedává, s prodejem jsem to přehnal, AW si ho nechá, ale do základu prozatím nepatří.

Reagovat
Mastný Chobot

Do základu nie, ale je to super talentovaný futbalista, takých sa nemôžeme zbavovať. Momentálne je strašne nególový a to je jeho najväčší nedostatok, ale to sa môže rýchlo zmeniť. Ak niekomu verím, tak jemu.

Reagovat
smazaný uživatel

keby nebol ox anglican ale z pobrezia slonoviny tak by ho chceli vsetci prec..som zvedavy ako to s nim dopadne

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je dobrej. Jen je skleněnej a Wenger z něj udělal hráče č. 12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Prodán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

bereme

Reagovat
Nikikrew

az na toho Oxa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky za Chamba.

Reagovat
Mastný Chobot

Rambo inak nahradil Santiho v plnej kráse... hlavne pri tej zahodenej tutovke.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl kdyby Čech nevytáhnul několik legendárních zákroků, tak je to snad už 6 vlastňáků za poslední 3 zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi kur*a, já tady naháním rekord....

Reagovat
smazaný uživatel

Legendarni zakroky??

Reagovat
smazaný uživatel

však mu to tam spoluhráči poslední zápasy pošlou aspoň dvakrát za zápas ze 2 metrů do protipohybu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bezne zakroky co vidis skoro kazde kolo v Bundeslize a nikdo z toho vedu nedela, ale chapu, ze kolem Peti je hype porad

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Counter

Zakaneoval no.

Reagovat
GeneralGoat

Wenger Owen Goal ze začátku ve formě, on ho prodá a samozřejmě se mu to vrátí

Reagovat
I am Mancunian

That was the seventh time this season it's been goalless at half-time at Old Trafford

toto je neskutocna tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

jste tragédi no

Reagovat
PhilipS

Ta sezóna se sype pod rukama....

Reagovat
SunFells

Fakt bych rád viděl Koscielnyho na DM.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

"nedokážem si predstaviť..."

Reagovat
Swarley

teď to vidím, Giroud ale teda luxusně

Reagovat
liquicitizen

ot: gladbach

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudovi to střílí na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Blazek>Peta Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, doufám, že se definitivně končí éra Gaala a jeho zkurveného defenzivního fotbalu. Doufám, že končí éra všech podobných antitrenérů. Totálně zabitých 45 minut, díky Digi sport, že dáváte tyto tragédy live

Reagovat
Swarley

tak běž ven, je hezky, ale bacha na čerty

Reagovat
Miguel19

Ještě chodí? Minulý rok už snad nikdo nechodil..

Reagovat
Swarley

určitě jo, já měl být zase Mikuláš, ale radši jsem se na to vykašlal

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem nakupovat, objeli jsme tři obchodáky dopoledne, stačilo už.

Reagovat
Swarley

život, co?

Reagovat
Nikikrew

Monchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

You bet Giroud would've fluffed that one if it was at the other end

Reagovat
Mastný Chobot

mňa práveže napadlo, koľko takýchto gólov už reálne dal... proti WHU 2 roky dozadu dal úplne rovnaký

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to nevidel lebo mi sekol stream

Reagovat
smazaný uživatel

nehodite mi tu pls niekto nejaky kvalitny nesekajuci streamik?

Reagovat
smazaný uživatel

diky olo rolo

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už 3. zápas po sobě, kdy dáme gol a pak si zbytečně naděláme problémy a dáme si ho po takovych kok*tinách

Jinak ten zrzek ze Sunderlandu je fakt slušný hráč ten Watmore, pak Van Aanholt hraje dobře.

No u nás zatim nikdo nijak nevyčníval 1. poločas, Ramsey tragédie, Mesut se taky snad zlepši v 2. poločase a chtěl bych vidět zase průniky Oxe, které často dělal ze začátku sezóny, teď se o to ani nepokouší..

Reagovat
tweek

jediny kdo vyčnívá je Kos.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, ale Mertemu nebo Bossovi a Bellovi tam dělal nemalé problémy ten mladík.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Leicesteru nejde nepřát. Kéž by udrželi alespoň poháry

Reagovat
smazaný uživatel

LVG se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

Varela

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho jsem fak zvědavej..

Reagovat
Swarley

tak to bylo střídání na poslední chvíli

Reagovat
niflheim

Už podruhé, co Fella vzal zbytečně na sebe a stačilo zvednout hlavu a přihrát Jessemu.

Reagovat
Swarley

klasika no, moc šancí poslední dobou nedostal, tak to chce zarvat sám no

Reagovat
Swarley

ale jako měl nahrávat, tady možná ještě výrazněji, než v tom prvním případě

Reagovat
EXoRcIsT

zase uplne volny Lingard a Fellaini totalna ignoracia

Reagovat
smazaný uživatel

Bože môj Fellaini

Reagovat
niflheim

Varela konečně

Reagovat
smazaný uživatel

ten květák by si nezahrál ani v angers. hrozný tragéd.

Reagovat
Swarley

tomku?

Reagovat
smazaný uživatel

?? cože?

Reagovat
Trand

Málo zvracení a žádná zmínka o Giggsovi.

Reagovat
Mastný Chobot

potom už to môže byť len MUFC4EVER alebo Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC4EVER

Reagovat
niflheim

Fella dělá kličku na obránce, to jsme to dopracovali

Reagovat
Swarley

to nebyl ofsajd?

Reagovat
Swarley

hm, nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate

Reagovat
wild

Reagovat
Grahf

skôr dostaneme my, než by sme mali dať gol ako prví

Reagovat
niflheim

Kluci si asi nepřečetli můj první koment tady v prewku

Reagovat
smazaný uživatel

Opět hráč, kterýho měl krýt Carrick... Tuhle sezonu mu absolutně nevěřím...

Reagovat
Swarley

Darmian je levák nebo pravák? teď mi přijde, že tou levou umí dát lepší centr než pravou

Reagovat
smazaný uživatel

pravák

Reagovat
Mastný Chobot

Toto je proste jasné. Buď prehráme po góle z brejku alebo prehráme gólom zo štandardky, iné scenáre nie sú odomknuté.

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, skoro sa naplnil druhý scenár. Tak ešte chvíľu.

Reagovat
smazaný uživatel

oh good.. Theo in, at si muze obnovit zraneni..

Reagovat
Miguel19

Wilson gól za Brighton

Reagovat
Mastný Chobot

a koľko mal dotykov s loptou? držanie lopty?

Reagovat
I am Mancunian

James Wilson has just dribbled past four players and scored for Brighton!

Reagovat
Mastný Chobot

takže z pripravenej pozície?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bartlu

Čechínho...dneska to držíí

Reagovat
Heisenberg

Nedokážu si představit, že by nám Čech těch 12 bodů na konci sezony nezachránil.

Reagovat
I am Mancunian

martial hra vobec ?

Reagovat
Swarley

Reagovat
liquicitizen

má v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini zmizni

Reagovat
Swarley

no to si děláš píču Fello

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem ještě nejedl. A nebudu jíst do té doby, dokud nedají ti tragédi z United v zápase aspoň tři goly. A klidně to vydržím i měsíc, držky jedny nudné

Reagovat
Swarley

tak snad budeš mít pěknej funus

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

v americkom právnom poriadku by sa z toho aj dalo niečo vysúdiť, ak by sa ti stala nejaká ujma

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý....

Reagovat
Mastný Chobot

zrovna som čítal, ako sa zlodej súdil s majiteľom domu, v ktorom si pri lúpeži zlomil nohu a utrpel traumu a vraj vyhral... neviem, čo je na tom pravdy, ale sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě bych možná řekl v právním řádu některého ze státu USA, ale ok chápu Něco podobného se mimochodem může stát i v našich poměrech teda

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné, gaal by u soudu vytáhl svoje statistiky a neměl bych šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

RIP in peace

Reagovat
nani92

felllllla

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
wild

choj dopice Fella

Reagovat
Dawon

KVETACISKO KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Fellaini solidně zmrdal

Reagovat
Hokaido

to byl zákrok

Reagovat
niflheim

Já vím, že teď dá určitě gól, ale prodat v zimě dokud bude mít ještě hodnotu

Reagovat
Mastný Chobot

mám Sunderland celkom rád, ale za tie dresy si zaslúžia zostup.

Reagovat
Dawon

tam by stacilo mit dalsi dva takove lingardy, a jenom ten pohyb sam o sobe by tu hru neskutecne pozvedl

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini boze toto nedas a 2x totalne poseries akciu kriste pane

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

GIIIROUDEEE

Reagovat
jacobT

do tejto brány mu to ide

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

Odcinil.

Reagovat
Heisenberg

Nacho je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

nacho nadheraaa

Reagovat
Hachim Mastour

Napravil chybu Aaron asistencia

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuud Aaronek.

Reagovat
Nikikrew

Giiiiiiiiiiirooooooooooooooooooooud

Reagovat
Mastný Chobot

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

RAMSEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

presne tí nejhorší na ihrisku, to je osud

Reagovat
Swarley

tohle fakt nechápu, jak tohle nemohl dát, bylo jednoznačně těžší trefit nějak brankáře

Reagovat
Heisenberg

Aaron a Giroud taky moc pěkně, jen tak dál, jim to spolu jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně za všechno může Moyes. Kdyby ten chuj nepřivedl toho květáka do United, tak by už dneska vedli minimálně 2:0.

Reagovat
Heisenberg

Feo na křídle, zajímavá volba.

Reagovat
PhilipS

Monrealek si konzistentně drží kvalitu celou sezónu. Pro mě se vyhrál už v klíčovýho hráče...

Reagovat
Counter

A zas to založil Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

aaron je skvelyyyy

Reagovat
Mastný Chobot

Theo už to točí

Reagovat
Mastný Chobot

a Flamini

Reagovat
Marv

Je to zápas o 6 bodů, United musí být s remízou spokojení

Reagovat
Mada

Dřevák Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

šachová partie, Bilič se snaží zaútočit koněm

Reagovat
Swarley

on hraje od začátku, wow

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči už naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
Swarley

kvalita v zakončení, fakt, to je otřes

Reagovat
niflheim

Pyčapes kurva už

Reagovat
Grahf

všetci nakomplet, aj slepý norbert, vidia, že to vôbec nefunguje a ten chuj na lavičke to bude ďalej produkovať.

Reagovat
Heisenberg

Tak teď už bych vůbec nechtěl být na levé straně Sunderlandu.

Reagovat
wild

ani branu netrafit

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by sme v zime skusit toho martiala, v manchesteri ho to ocividne nebavi

Reagovat
Mastný Chobot

on má v piči, ale či by ho United pustili, to asi nie.

Reagovat
Swarley

má v piči jestli ho pustíme nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nedokážem si predstaviť, že by som bol fanúšikom Arsenalu a to čo by som si prial, by sa mi aj vyplnilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
I am Mancunian

United rejecting players (Hernandez, Wilson etc) who score goals while they continue to fail to get shots on target. Pathetic.

Reagovat
Grahf

tu je vidieť, že to nie je v hráčoch, u nás by aj messi hral sračku

Reagovat
nani92

možno boli otravní..

Reagovat
I am Mancunian

dobry postreh

Reagovat
Counter

Nesplňovali philosophy, moc riskantní hra.

Reagovat
Rssa

misto prihravky zvolili strelu

Reagovat
Counter

blbečci, co si jako myslí

Reagovat
niflheim

Scweini je ale taky všude

Reagovat
Hokaido

Foxes na titul dopiče, jako fakt!

Reagovat
smazaný uživatel

campbell od golu velmi dobry vykon

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mastný Chobot

Mastný Chobot05.12.2015 16:36

Reagovat
I am Mancunian

ide 70. minuta, teraz ked nedame gol, tak uz nikdy

Reagovat
Trand

Kdo říkal, že Joel nebrání? Dnes se dozadu vrací pořád.

Reagovat
SunFells

Snaha do obrany se mu upřít nedá.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel sa pomay usadzuje v tíme, ale ešte nepochopil, že Giroudovi sa do behu lopta proste nedáva.

Reagovat
smazaný uživatel

90+1 Martial nějakou haluz na způsob Bastiana proti Watfordu a OLD Trafford může spadnout od radosti. A Gaal se může cítit opět jako šampion

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

len ty sa nenszeres

Reagovat
niflheim

Depay nebo Young za Fellu, cmon.

Reagovat
Swarley

a zase to nasere vedle, to fakt není normální

Reagovat
smazaný uživatel

mvillove strely

Reagovat
EXoRcIsT

daj dole Fellainiho

Reagovat
Dawon

paneboze co uz chcete

Reagovat
wild

trafte uz niekto branu dopice

Reagovat
nani92

piči MArtial..jebnem špicáka a gol

Reagovat
smazaný uživatel

No toto si už robíš PIČU

Reagovat
smazaný uživatel

PROSÍM, TEĎ VÁŽNĚ :( UNITED DVA GOLY POTŘEBUJU

Reagovat
smazaný uživatel

dva

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jacobT

vydrž tak 3 zápasy

Reagovat
r.mrazik

ty voe...ten asistent na stridacce kresli schemata jak v hokeji...to by me zajimalo,co ten hrac z toho pak ma

Reagovat
r.mrazik

vlastne vim...ma z toho hokej!!

Reagovat
wild

tak to vzdy komentator sa z toho smeju a nedavno aj Gary to komentoval ze ci to hrac vobec vnima

Reagovat
r.mrazik

misto nabuzeni na zapas tak tam dostava pokyny z papiru...desny

Reagovat
SunFells

Romeu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dawon

a on stahne schweiniho, to me proste poser

Reagovat
niflheim

Schweini dolů deluded:

Reagovat
Miguel19

CHELSEA XI: Courtois; Ivanovic (c), Zouma, Cahill, Baba; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Pedro; Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi opäť na lavičke?

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs: Begovic, Azpilicueta, Mikel, Loftus-Cheek, Traore, Remy, Diego Costa. #cfc

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je Azpi na lavičke?

Reagovat
vitasrp

Taktika, ofenzivnější bek vlevo (stejně jako v duelu s Norwichem), přičemž Branislava chce na hřišti kvůli standardkám - bez Costy máme o jednoho hlavičkáře míň, takže Ivanovič v podstatě musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

Opravdu nechápu, proč sedí Remy, když je k dispozici. A že po tragickém výkonu z minulého zápasu hraje Fabre, to je také k zamyšlení.

Reagovat
vitasrp

No ono to moc k zamyšlení není, když to z hlediska nějaký zápasový strategie dává smysl, respektive bez něj by uprostřed zálohy mohl být dost výrazný problém s nějakou kreativitou.

Reagovat
T44v3tt1

Mohli bychom někdy na CM vyzkoušet Oscara.

Reagovat
slavex

Ano, tohle já plně chápu, ale vzhledem k jeho aktuální formě má jeho kreativita pro tým nulový přínos. Snad se dá dohromady.

Reagovat
Spasitel

Proti Bournemouthu bez hrotu

Reagovat
icemike

lemra Hazard zas na hrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je najlepsi hrac ligy ak sa nerata vardy..tuto sezonu si dava uplne neskutocne, presne podla predpokladov

Reagovat
Counter

Mahrez.

Reagovat
Mastný Chobot

Ighalo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Ten je sice výtečný, ale nad Mesuta bych ho nestavěl. Vždyť má jen o jeden gól víc než Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

má 9+5, sám s malou pomocou Deeneyho drží celý Watford nad vodou. Pre mňa po Mahrezovi a Vardym je on ten najžiarivejší a Mesut až za nimi.

Reagovat
salami

nemůžu si pomoct, ale ty jeho goly a hra mi přijdou prstě hodně o náhodě, to se s Mahrezem nedá srovnat

Reagovat
Counter

Má 9+2, ty další asistence máš asi z fanty. Zato ty Mesutkovy jsou "pravé", i podle parametrů Opta.

Reagovat
Hokaido

Ten je jen taktak v TOP3 útočníků

Reagovat
fenixLFC

ja by som pred ozila dal mozno kevina...

Reagovat
niflheim

Belichick > LvG

Reagovat
Trand

O tom někdo pochybuje?

Reagovat
niflheim

I co se týče filozofie

Reagovat
I am Mancunian

to ma byt akoze co ? sak bill je spicka

Reagovat
Free_player

Lloris

Reagovat
Elbow

výborný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 > 1-1

Reagovat
nani92

tam by Wilson alebo Chica..reps. utočník bol

Reagovat
Swarley

nádhernej balon od Darminana a nikdo tam

Reagovat
smazaný uživatel

radsej iwobiho mohol dat

Reagovat
Counter

To by bylo zbytečně riskantní.

Reagovat
SunFells

Nechat hrát Chamberse fotbal je riskantní

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal má takový štěstí, že ho po té sérii zranění potkal zrovna Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ten tým se připravuje týden na to, aby došel zápas a Fellaini zadrbal všechny akce? Kde to jsme? Normálně bych ho dal za tohle do béčka. To není možné, lempl jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC4EVER pls

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem tento šašek, přestan s tím. radši potlač united dva goly

Reagovat
Grahf

dúfam, že je to len sabotáž od hráčov na lvg

Reagovat
smazaný uživatel

yedlin vyzera sikovne

Reagovat
Dawon

Mata taky dneska neudelal dobre snad vubec nic

Reagovat
Swarley

ta pravá strana je úplně mrtvá

Reagovat
Dawon

ostatne jako vicemene celou sezonu no kvalitni prave kridlo by v zime bylo dar z nebes

Reagovat
smazaný uživatel

watmore co si viac chcel

Reagovat
nani92

ten Biličovi rozumel, to bolo vidieť

Reagovat
Rohlíček

Mesut

Reagovat
SunFells

Co udělal?

Reagovat
Counter

Vysoký míč si patičkou sklepnul za sebe do běhu okolo bránícího hráče nebo tak něco. Nuda, víš jak.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

neskutočne vyškolil pätičkou pri čiare niekoho zo Sunderlandu

Reagovat
mr.Silver

To jsou stridani

Reagovat
Heisenberg

Ozil

Reagovat
niflheim

Ale fakt nechápu... stáhne Schweiniho, který doslova táhl hru, byl všude, vepředu, vzadu, absolutní fotbalový generál... a nechá tam květáka.

Reagovat
fenixLFC

cedric klasicky netusi....

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut

Reagovat
Swarley

Reagovat
Grahf

prečo nie je nikto na hrote piče?

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Dawon

Okej chlapci, konec srandy...trefujte do pici to zarizeni

Reagovat
I am Mancunian

"It's not about those players, United don't create," - true, and it's Van Gaal's fault.

Reagovat
wild

dneska je to o neschopnosti v zakonceni

Reagovat
I am Mancunian

dneska je to lepsie, ale to je stale malo toto co predvadzame

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak teraz už naozaj, šance boli aj dnes a nie že nie, 2x sme nedali do prázdnej, okay.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

zase vedla

Reagovat
smazaný uživatel

jsem prokletý sorryu nited

Reagovat
Swarley

a znova, to snad není už možný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Depay má regulérně nadváhu

Reagovat
Pagy

říkal, že od té doby co knám přišel nabral 10kg

Reagovat
nani92

však ale kedy to bolo..aj učes zmenil

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný. Jak je to stará fotka?

Reagovat
Swarley

co já vím

Reagovat
Swarley

ale jako přijde mi tak nějak stejnej, jako já si myslím, že to je už moc, ale on je strašná hrouda

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy ho vidíte furt. Já párkrát do roka. Dneska jsem si říkal, že tak jde nějakej strejda ze starý gardy.

Reagovat
Miguel19

Trošku Hulka připomíná...

Reagovat
smazaný uživatel

takový větší Shaqiri.

Reagovat
nani92

nieje tlustej, sle svalnatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Jako Cartman.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rssa

pry svaly, ale to ja rikavam taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mata zase zle

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu mohly bejt dva. jenomže coopy má poslední zápas na tiketu united dva více golu, tak nedáme nic. JASNĚ! Zkurvený bůh!

Reagovat
pepinho2

United 2 a více gólů

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Asi idem mať v piči ako Martial, lebo zase nebudem zvládať ty vole...

Reagovat
Orlandiiik

McClean

Reagovat
Free_player

píčus jeden vymletej

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérně jsem na dně

Reagovat
Busby babes

ja to teda zapnul az v 60. ale takovych sanci... dopici uz. To je des co jsme schopny nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě dneska dobrej výkon až do zakončení...

Reagovat
Busby babes

taky mi ten konec tak prisel. smula v zakonceni. driv jsme se o to ani moc nesnazili, dneska jsme je tlacili a sanci si vytvrili dost. Bohuzel tam nic nepadlo no.

Reagovat
smazaný uživatel

ta gibbsova futbalovost

Reagovat
wild

takze dnes ideme na 4.miesto

Reagovat
I am Mancunian

stale sme v boji o titul, takze nas remiza nemusi mrziet

Reagovat
smazaný uživatel

není člověka, který má větší smůlu jako já. není!

Reagovat
I am Mancunian

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hector furt nic moc

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Ramsey Özilovi dluží dvě asistence.

Reagovat
Counter

Boha to Ramseyho zakončení, to je fakt Santi 2.0

Reagovat
Trand

Aaron dneska to zakončení.

Reagovat
SunFells

Nacho zkušeně

Reagovat
Heisenberg

Když už se Ramsey rozhodne vystřelit a vysrat se na úplně volný hráče napravo, tak by to aspoň mohl proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

a málem další

Reagovat
jacobT

Ramboooooooooooooooooooooo

Reagovat
Counter

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
SunFells

Aaron překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

........

Reagovat
Trand

Callum

Reagovat
Mastný Chobot

*Calum

Reagovat
Trand

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
Trand

Aaroooooooooooon Legendární gól.

Reagovat
Nikikrew

Raaaaaaaaaaaaaaaamseeeeeeey

Reagovat
Free_player

Rondon

Reagovat
Counter

Walcott jak pak Aarona žduchnul, mohl se zranit

Reagovat
jacobT

*zabiť

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
vodka

Reagovat
vitoAFC

Walcott nebo Aaron?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
SunFells

První velkoklub, který tuto sezónu doma nepodlehl West Hamu no

Reagovat
smazaný uživatel

LVG si to vodí

Reagovat
SunFells

Epická domácí výhra proti Sunderlandu

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron za druhý polčas si zaslúži

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si ale Arsenal fakt zasloužil ty body ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
r.mrazik

želva ven!!!!

Reagovat
r.mrazik

a to nejenom kvuli hre,ale welbeck,januzaj,wilson,javier...za tu jeho pochcanou prestupovou politiku...at tahne smejd

Reagovat
Dawon

pritom tam je tak krasne videt, jak by staci i prumerny hrac s lingardovskym pohybem a ta hra vypada uplne jinak...kralovstvi za takoveho welbecka misto maty dneska treba

Reagovat
r.mrazik

staci jit po lajne a nedelat tu pochcanou klicku nebo zasekavat...uz i depay dneska to nedelal...

Reagovat
Busby babes

zrovna dneska mi to tak hrozne neprislo. skoda vysledku no. Basti, Lingard, Martial a Fella mohli a meli dat gol. a to jen v te posledni pulhodine co jsem videl.

Reagovat
r.mrazik

tak tos videl tu slusnou cast...protoze po prvnim polocase to mohlo byt 1:3

Reagovat
Busby babes

ok, tak si to nebudu kazit. ne, ale ten konec, tam jsme je zamkli dost. takovej tlak jsem od nas letos jeste nevidel snad.

Reagovat
Counter

Kdybys viděl ty dvě tyčky WHU, neproměněné samostatné úniky a prasárnu Fellainiho, možná bys na to měl jiný pohled

Reagovat
Busby babes

hmm, slusna prvni pule teda?

Reagovat
Counter

1) já jsem to samozřejmě neviděl

2) i MU tam měli šance, jen to prostě nebylo ani zdaleka jednoznačné v jejich prospěch

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli jsme měli herně lehkou přvahu, WHU měli o tutovku, možná dvě, navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Javier?

Reagovat
r.mrazik

chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

AAAROOON

Reagovat
Counter

Neville šel do Valencie beztak hlavně proto, aby se už na United nemusel dívat.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jazdec

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Busby babes

no zrovna dneska si nas ale klidne pustit mohl.

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Marv

Tak ještě výhra Bournemouthu v záchranářském souboji a budu spokojenej s tímhle kolem

Reagovat
eder

Reagovat
Grahf

už ho vyhodili?

Reagovat
Dawon

ja uz se na to fakt muzu vysrat...kolik sme dali golu za poslednich 10 zapasu? tak 3? zoufalci

Reagovat
wild

trenovat zakoncenie..OKAMZITE!!!

Reagovat
Counter

Už jsem to strašně dlouho nemohl napsat, takžeeeeeeeee

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez, Vardy :-)

Reagovat
smazaný uživatel

super napinavy zapasik, cakal som ovela horsi vykon

Reagovat
Mastný Chobot

MotM Nacho, brilantný výkon dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku tam Sunderlandi celou obranu dost koupali včetně Nacha. Nakonec dobrý výkon, ale MOTM ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Čech

Reagovat
Mastný Chobot

toho mám druhého

Reagovat
J0EL

Reagovat
vitoAFC

Dneska spíš Čech... Ale Nacho paráda, navíc dlouhodobě si drží laťku fakt vysoko...

Reagovat
TaylorAFC

Určitě jeden z motm. Jeho poslední výkony sou výborný

Reagovat
TaylorAFC

Jeden z motm Výkon na to, aby mohl dostat hráče zápasu.

Reagovat
13

Leicester

Reagovat
Mastný Chobot

nj, ale Vardy už rekord nepredĺži, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kane keď je v strede ihriska a snaží sa akože niečo vymyslieť, tak je to úplne smiešne a vždy stratí loptu aj keď sa iba snaží nahrať lopty na 3 metre spoluhráčovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kto pozeráte Digi Sport, ale veta "Na teraz zariadil ostatné víťazstvo pre West Ham" je na povracanie sa.

Reagovat
Hachim Mastour

LVG be like: But, but, we had possesion.

Reagovat
smazaný uživatel

celý possesion mu může být u piče, když nedokáží dát gola. hnusák jedny defenzivní

Reagovat
Heisenberg

Super výsledek vzhledem k ostatním, ale bylo to trápení. Nacho MOTM Ozil taky super, Aaron se rozehrál a má z toho 1+1, je prostě produktivní. Campbell nalevo taky pěkný, příště snad nalevo od začátku. Bellé po návratu nic moc nehraje, ale zkoušet Debuchy v Řecku asi není příliš dobrý nápad.

V Řecku musíme dát minimálně 3 goly, protože 1 nám Řeci určitě dají.

Reagovat
r.mrazik

s pochcanym totalne zranenym west hamem doma 0:0 a to jeste docela se stestim...

Reagovat
smazaný uživatel

a proč? protože gaal kurva jedna

Reagovat
J0EL

Ako so stastim? kiwwi vravel, ze ste mali viac sanci

Reagovat
r.mrazik

to je sice mozny...ale preci jen dve tyce jsou nejak vic nez strely nad branu

Reagovat
J0EL

*strela na branu

Reagovat
smazaný uživatel

V čem to je jako víc?

Reagovat
vitasrp

Pěkně United. Ten problém v ofenzivě je evidentní a strašně ten mančaft brzdí.

Každopádně možná budu za blázna, ale kdybych měl říct, který TOP celek se mi z Anglie systémově líbí nejvíc, řekl bych na základě letošních zápasů a výkonů Tottenham a hned za ním právě MU (Liverpool jsem pod Kloppem zatím mnohokrát neviděl, proto tam není, ačkoliv nepochybuju, že se tam postupem času úplně bez problémů dostane) - v tý hře je vidět jasný systém, stálý a opakující se prvky, navrch celý ten celek funguje jako tým, což znamená, že se ofenzivní hráči poctivě vrací a udržují tým solidně kompaktní (s čímž třeba Chelsea, City i Arsenal měli letos solidní problémy). Hrozně moc bych každopádně v současný situaci chtěl vidět utkání United z horního patra podélný tribuny, protože zejména defenzivní přechody maj vyřešeny velmi dobře a je vážně těžký proti nim založit po zisku míče rychlý kontr - ta struktura je v tu chvíli hodně dobrá a obvykle se United celkem rychle daří hráče s míčem izolovat a dostat jej pod tlak klidně ve více hráčích.

Navzdory tomu - chápu, že kdo si chce fotbal užívat, a nikoliv se hrabat v detailních sračkách, tak pro toho to musí být totální utrpení.

Reagovat
r.mrazik

souhlas...co se tyce systemu hry dozadu,tak to jde jasne videt...sice prava strana s Matou docela hori,protoze se Mata moc nevraci,ale budiz...

bohuzel smerem tam ten system tu hru dost brzdi,at uz kvuli malo nabehnum beku ci pomaly hre smerem dopredu...

takze jo...ta hra ma smysl,ale hlavne defenzivne...dopredu to je bida a bida a to hlavne prave kvuli tomu jeho systemu

mozna by to chtelo najmout jeste jednoho trenera jako v hokeji

Reagovat
Counter

Navíc pak přijedou na Arsenal, fásnou trojku za dvacet minut a všechen dril je jim k ničemu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Základ je vytvořený hodně slušný. Ale ta efektivita je prostě bída. Já si furt myslím, že s tímhle fotbalem se dá urvat nějaký z pohárů, ale ligu vyhraje spíš tým který občas riskuje. Zbytečné remízy z neprohraných zápasů jsou pořád dva body dolů a ne jeden plusový.

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

az na tu efektivitu, my si nevytvarame sance

Reagovat
salami

já nevim, ani systémově to neni žádnej zázrak, když pominu, že se na to moc nedá koukat, tak ale stejně ten systém nefunguje stoprocentně, když každý kolo musí De Gea vytáhnout nějakej neskutečnej zákrok aby to zachránil, kdyby teda soupeře nepustili vubec do ničeho, tak to ale neni, pustěj a vlastně touhle organizací dosahujou jenom toho, že maj v součtu podobnej počet šancí jako soupeř, ale je to nekoukatelnej fotbal, nevim jestli je to něco na pochvalu

Reagovat
vitasrp

Ale takhle fotbal fakt nefugnuje, málokdy dosáhneš toho, že soupeře do vůbec ničeho nepustíš - jde hlavně o frekvenci, s jakou si soupeři šance vytvářejí, a jejich frekvenci. Proti United týmy prostě moc příležitostí obvykle nemají.

Třeba dneska - West Ham sice nepochybně měl 4 hodně velký šance, což je na letošní poměry proti Manchesteru hodně nadprůměrný číslo, ale pokavaď to budeme brát čistě tak, kolikrát se jim podařilo přehrát systém, mohli bychom sáhnout jen po šanci Zarateho - pak tam byla jedna standardka, jedna individuální chyba brankáře a katastrofální přihrávka při budování hry z defenzivních pozic.

Reagovat
salami

tak samozřejmě je fotbal o chybách, ale s tim musíš počítat, a v United je to tak, že v podstatě obětovali ofenzivu na úkor defenzivy a ve výsledku zápasy vypadaj tak, že MU má 3-4 golovky a soupeř většinou 2, tak mi to jako žádnej zázrak nepřijde, to je prostě výsledek zdánlivě dokonalýho systému

Reagovat
Busby babes

ne, souper ma vetsinou tak 1 supersanci za dva zapasy. Bez strely na brnau to uhrat moc nejde, ale letos jsme jich dovolili po City nejmin. A De Gea je golman, tak taky musi neco chytit. od toho tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a za posledni vetu

Reagovat
Busby babes

proste fotbal pro defenzivni fajnsmekry.

Reagovat
slavex

United sice docela smůla v zakončení, ale ta hra v útoku opravdu stojí za prd. Na druhou stranu měli hodně štěstí v obraně, minimálně dva dnes dostat mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

ne mohli, ale měli. nic jiného by si nezasloužili, čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC4EVER PLS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United na prvé miesto po tomto kole :))))) tutovica

Reagovat
eder

Hovínko.

Reagovat
GeneralGoat

Cost of starting XI’s:

Chelsea - £213m

Bournemouth - £1.7m

Chelsea substitutes cost £73.5m

Heh

Reagovat
Miguel19

Snad bod ukopeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

zostava za 1.7 mega? to musí byť fejk snáď

Reagovat
GeneralGoat

Netuším, ale tak SKY si to snad ověří

Reagovat
smazaný uživatel

Podle TM je nejdražší z těch hráčů Andy Surman a ten stál nějakých 450k. Půlka sestavy přišla zadarmo, takže to fejk nebude. Šílený.

Reagovat
Miguel19

Tvl další maskáč...

Reagovat
off-olda

|Dobrý 3 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Willian mi tuhle sezónu dělá neskutečnou radost

Reagovat
Whitemedia

Hazard

Reagovat
off-olda

Matič Boga Junito!

Reagovat
off-olda

Fabregas zase v lese. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

zase nebo pořád ještě?

Reagovat
off-olda

Moje chyba.

Reagovat
icka

Nejaky stream Chelsea na mobil ? Android. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

no do prdele

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, Cherries

Reagovat
off-olda

Tybo

Reagovat
Whitemedia

co na tohle mám pořád psát

Reagovat
Miguel19

10 minut a 2 tutovky hostů

Reagovat
smazaný uživatel

bournemouth venku totalne prehrava cfc

Reagovat
Whitemedia

Oukej, mohlo to být 0:3 a nikdo by nemohl říct ani slovo.. fraška

Reagovat
off-olda

Tybo si docela zachytá...

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
vitasrp

No teda Fabre je neuvěřitelnej blázen, ten by za letošek měl dostat cenu pro nejhoršího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Celé PL ale.

Reagovat
off-olda

Však.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mourek cenu za nejtvrdohlavějšího trenéra za to, že ho tam pořád cpe...

Reagovat
smazaný uživatel

Přestal tam cpát Costu, třeba to přijde i s Fabrem.

Reagovat
T44v3tt1

Ale hlavně že hraje

Reagovat
Miguel19

Mě by prostě zajímalo, jestli to s tím Fabregasem "nejlepší manažer planety" nevidí, nebo nechce vidět...

Od začátku sezony to stejné zápas co zápas. Jeden útok za druhým, Fabregas nestihá, motá se tam jak čurák a jsou z toho jen tutovky soupeřů. Ale ten debil ho tam bude furt srát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jako nechci přehánět, ale Cesca bych normálně v zimě v dárkovém balení poslal někde hodně daleko od Stamford Bridge..

Reagovat
off-olda

Arsenal by stačil.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Zajímalo by mě, jestli se najde ještě někdo, kdo by ho měnil za Mesutka

Reagovat
off-olda

Já.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky, není to nic osobního- Ozil je lenoch

Reagovat
J0EL

not this shit again

Reagovat
Counter

Pořád menší lenoch než Cesc

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Costa nehrá prečo? lebo je kokot?

Reagovat
off-olda

Dedukce.

Reagovat
smazaný uživatel

sám si si odpovedal

Reagovat
Whitemedia

Fabregas ztráta č. 125615526526...

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, nedokážem si predstaviť, že by sme niekedy dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

to nefunguje kurva

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
off-olda

Mudlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rarášek

Reagovat
off-olda

Pedro je snad větší komedie než Kvák.

Reagovat
bartlu

OT: Borci, jak se jmenuje ten ceskej "talent", hraval i v argentine a podobne, pak u nas i za bohemku...mel bourak a pritom umrela slecna, diky.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
bartlu

dik dik...co vidim, tak porad nulovy

Reagovat
smazaný uživatel

Sumsky

Reagovat
I am Mancunian

limbersky ?

Reagovat
off-olda

Ta barcelonská náplava by mohla odejít zpět.

Reagovat
Whitemedia

Pedro, když už nic jiného, se alespoň snaží.. ale Cesc na to vyloženě sere, se mu tam dnes povedla jediná věc..

Reagovat
off-olda

Jo, tak snažit se může třeba v Readingu...

Reagovat
Whitemedia

Alespoň někdo na hřišti vystřelí no, ale co ti to budu vysvětlovat...

Reagovat
off-olda

Ta střela nemá nic...

Reagovat
Whitemedia

Teď popisuješ tu Oscarovu..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak, do paklubu nikdy neměl chodit

Reagovat
off-olda

Jakože Chelsea může za to, že si nezpracuje ani balon? Aha.

Reagovat
Whitemedia

Taková smůla, že je to dnes zatím náš nejlepší hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

po Willianovi a Tybovi? možná

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Ne, před Willianem.. a Tybo nás na začátku solidně zachránil, takže oukej, tam souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian zatím vytvořil víc šancí než Fabregas za celej rok a doslova táhne celou ofenzívu, dyť bez něj se nedopracujeme ani k vápnu

Reagovat
Kluivert9

Jen si je nechte...

Reagovat
off-olda

Kurva Edene, tohle chci vidět!

Reagovat
smazaný uživatel

Boze muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj kopnete toho Fabregase nekam do prdeleeeeeeee ja se na to uz nemuzu divaaaaaaat

Reagovat
Miguel19

Škoda že nevyšel ten Pogba za Oscara.

Reagovat
Whitemedia

No vidíš, on je vlastně Oscar na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

ted tam vyslal totalni bombu

Reagovat
Infi

Fotbalisté Arsenalu porazili v 15. kole anglické Premier League na svém stadiónu Sunderland 3:1 a po třech ztrátách slaví výhru. Leicester rozdrtil Swansea 3:0 a vede ligu. Ústřední postavou utkání byl alžírský útočník Mahríz, jenž vstřelil hattrick a zastínil nejlepšího střelce soutěže Vardyho.

jako fakt mahríz?

Reagovat
Mimalu

zkus mrknout na klávesnici a možná ti dojde co se stalo....

Reagovat
Counter

jj, to ani není poprvé, co jsem to takhle viděl napsané, u těch arabských jmen bývají podobné tendence ala Šamach.

Reagovat
Infi

jj šamacha si pamatuju

Reagovat
Mastný Chobot

tak ale to preto, že sú narodení v krajine, kde sa nepoužíva latinka a v rodnom liste majú cudzie písmo. Potom je normálne, že sa prispôsobí prepis. Ale Mahrez je narodený vo Francúzsku.

Reagovat
Whitemedia

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

TEN FABREGAS JE TAKOVÁ PIČA.

Reagovat
off-olda

Fabregas

Reagovat
Miguel19

Nádhera. Čím dřív se zbavíme všeho co přišlo ze Španělska, tím dřív se z těch hoven dostaneme...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal Fabre?

Reagovat
spider_8

Pokazil přihrávku. Tady z těch histerických reakcí by si člověk myslel, že zkopal nějaký děcko nebo nvm

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Cesc tu dostava solidnu cocku, ale dneska je trapny snad kazdy okrem stoperov a Tyba

Reagovat
smazaný uživatel

Trapny je pokazdy a tu cocku si zaslouzi jeste mnohem vetsi.

Reagovat
Miguel19

Fabregas je rozhodně nejtrapnější. Pak dlouho nikdo. Potom Oscar.

Reagovat
spider_8

Willian mi přijde taky super, jinak je to fakt velká hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zklamani, jsem cekal, ze treba dal pesti Mourkovi a skonci.. skoda

Reagovat
Whitemedia

Se to v člověku nahromadí no, když ti Cesc v každém zápase dělá takové srandy.. pak už si alergický na každou jeho chybu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tlak, kluci!!! http://i.imgur.com/WoQXT3c.png COME ON CHELSEA

Reagovat
Mastný Chobot

ešteže sú tam tiež krúžky a čísla

Reagovat
kvasha16

normalne ma z toho polcasu rozbolela hlava, to je cista tragedia co dnes predvadzame v ofenzive , aspon ze obrana ako tak drzi

Reagovat
smazaný uživatel

Drzi Tybo, obrana silena..

Reagovat
Mimalu

no drží, těch gólovek úplně málo nebylo, být proti nám větší kvalita, tak prohráváme....

Reagovat
vitasrp

Slušná noční můra. Projedu to raději v bodech.

1) Letošní posily se opravdu mimořádně povedly. V tuhle chvíli si říkám, že kdo doporučil Babu do klubu, ten by měl okamžitě letět. Zatím absolutně nezvládá fyzický aspekt té hry, nezvládá ani intenzitu a hlavně působí dojmem, že vůbec neumí bránit. Fixovanej na individuálního hráče, absolutně nespolupracující s posouváním v celé obranné čtyřce, to je hrozný. Pokud je tam Azpilicueta, dokáže tak 10 x líp kontrolovat svůj prostor a hráče, hraje velmi blízko svýmu stoperovi, takže pro soupeře téměř není možný izolovat jednoho ze středních obránců a atakovat jej v individuálním souboji. Navrch není blázen a s hráčem nevybíhá někam doprostřed zálohy, aby kompletně odkryl lajnu a křídelní hráč musel sprintovat 60 metrů až do vlastního vápna, aby zamezil nebezpečí. Udělal to proti Maccabi, dneska tam ta situace byla zase, hrůzostrašný.

Pedro se snaží, má zakončení, což je potřebná věc, protože zbytek tý ofenzivy je jen do kombinace, jenže i tak má problémy s fyzickým aspektem Premier League, což je na něm vážně děsně vidět.

2) Fabregas je naprosto katastrofální, že kazí přihrávky směrem vpřed, to bych dokázal respektovat, ale jeho defenzivní činnost tým totálně ničí, otevírá velmi nebezpečný prostory a soupeři stačí jedna primitivní narážečka, aby jej vyšachoval, což je až směšně jednoduchý.

3) Bez útočníka to nepůjde, protože nebudeme dávat branky, ti hráči nejsou dostatečně efektivní a v sobě střílení branek prostě nemají - typický příklad může být Willian, který je o šest parníků nejlepším hráčem sezóny, ale krom přímých kopů zkrátka mnoho branek nebude dávat.

4) Je to až nechutně otevřenej fotbal a Bournemouth byl lepší, tyvole.

Reagovat
vitasrp

5) Courtois je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič parádní posila, bez něj bychom byli v tabulce poslední, jinak souhlas.

Reagovat
GeneralGoat

Když si člověk vezme, že bývaly časy, kdy byl dvojka Otočbýk...

Reagovat
T44v3tt1

Proč se teda prodal Luis?

Reagovat
vitasrp

Já v tom klubu nedělám, tak jak to mám vědět? Osobně bych si ale tipnul, že sám odejít chtěl, a proto jej klub pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Matice zadna kritika?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Matic za to nemuze, kdyz hraje v cernych brylich a nic nevidi..

Reagovat
Whitemedia

Matic tam v záloze brání za dva, má to těžké no..

Reagovat
smazaný uživatel

hraje stejny shit jako fabregas, ale je popularnejsi...

Reagovat
Whitemedia

Hrát stejný shit jako Fabregas snad nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to mi ani tak nepřijde, sice nehraje svůj standard z minulé sezóny ale taky musí kvůli ostatním dementům krýt více prostoru, což pochopitelně nestíhá..

Reagovat
Mimalu

snad Remy co nejdřív odejde, to si fakt nezaslouží....

Reagovat
off-olda

Snad udělá Boruc nějakou píčovinu, jinak gola nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

akce zakladany vyhradne prostrednictvim nakopu courtoise, to je fakt zoufalost

Reagovat
Miguel19

Neskutečně kreativní stoper ten Cahill...

Reagovat
off-olda

I moje babička s parkinsnem je při stavně domina konstruktivnější, než on.

Reagovat
Whitemedia

a určitě má i lepší přirovnání, než ty..

Reagovat
off-olda

Je to moudrá žena.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič

smích přes slzy..

Reagovat
off-olda

Jako nevim no, od té masky se to podle mě může odrazit všelijak....

Reagovat
smazaný uživatel

Hype okolo Pedra už opadl?

Reagovat
off-olda

Vždyť na to absolutně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem věděl dávno před jeho přestupem. On byl pro Barcelonu tak strašně důležitým hráčem proto, že by tak hodně jiný oproti ostatním. Jenže to, co je jsou jeho přednosti, v Anglii umí kdekdo.

Cena za něj byla úplně mimozní.

Reagovat
I am Mancunian

uz davno, presne sa potvrdilo co som tu pisal, ked mal prestupit k nam

Reagovat
Dawon

porad by byl ale s prehledem nase nejlepsi prave kridlo

Reagovat
I am Mancunian

to ale aj bebe napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby ho chtěla Chelsea za cca 8 - 10 mega poslat zpět, tak se zlobit nebudu.

V eurech samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by se nám hodil taky jako náhradník, ale do základu ne-e.

Ale s radostí vám pošleme Cesca, a těch 8-10 mega vám i zaplatíme ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc hraje takové baroko, že fakt nevím, komu a kde by mohl být prospěšným.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já hlavně doufám, že teď hraje tu svojí klasickou půlroční tragédii a od února začne hrát zase fantasticky. To je tak jediný, co mi taky zbývá, no

Reagovat
smazaný uživatel

u nás vždy výborný podzim a tragické jaro

Reagovat
smazaný uživatel

právě u nás minulou sezónu taky, za první půlrok měl víc asistencí, než dalších 5 asistentů dohromady, od nového roku stejná tragédie jako dneska.. snad se ale zvendne, naděje umírá poslední

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej přístup

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když ho letos vidím, přihodím k tomu to jaro, tak to je úplná fotbalová rakovina. Ten člověk by dokázal rozložit jakýkoliv tým. Nechápu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som najprv nadával, ale je to naozaj tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je výborný plejer.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám chvíli, ale zatím výborný Willian

Reagovat
off-olda

Ruka ty zmrde

Reagovat
mojmira

Costa klasik

Reagovat
vitasrp

Jestli ho to trefilo do ruky, tak je to ale podle mě penalta.

Reagovat
off-olda

Trefilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůžou hosté ustát.

Reagovat
off-olda

Při rohu tři hráči na přední a dva na zadní. Willianovi centry padají pořád přesně mezi ty hráče, ale tam je na 3 metry pustoprázdno.

Reagovat
Mimalu

mít rozhodčí koule, tak je Costa venku

Reagovat
mojmira

mít na svazu koule, tak sedí někde na tribuně

Reagovat
Mervin

já bych ho ani na stadion nepustil

Reagovat
mojmira

tak já osobně ani do země ale od svazu je reálnější ta soupiska

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Ivanovič

Reagovat
spider_8

Doprdele tohle se dalo nacentrovat úplně snadno

Reagovat
Miguel19

Ivanovič má jeden dobrej centr na sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej?

Reagovat
Mervin

Reagovat
Mimalu

minulý týden na Hazarda

Reagovat
Mastný Chobot

teraz

Reagovat
Whitemedia

Děláte si prdel, vy si musíte dělat regulérní prdel už ale kurva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi připomíná zápasy s QPR... góla nedáme prostě, ať se snaží kdo chce jak chce

Reagovat
off-olda

To snad není možný už ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanović tam posílá jedno jelito vedle druhého.

Ta levá strana hostí je úplně volná. To to jejich kouč nevidí?

Reagovat
spider_8

Problém je, že tam není žádný jelito, který by to dokleplo

Reagovat
smazaný uživatel

no sorry, ale teď dal jednoduchou střílenou přihrávku o metr nepřesně. Hazard si u toho málem natrhl koule.

Reagovat
spider_8

Taky to mohl pustit

Reagovat
Mastný Chobot

č. 8 a volá sa Arter a samozrejme, perfektný účes

Reagovat
Whitemedia

King dnes po 158 na zemi, pošlete ho někdo ven..

Reagovat
Whitemedia

správně!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prodal jsem remizu, Cherries muzou skorovat..

Reagovat
smazaný uživatel

-_-

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
bartlu

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
mojmira

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
J0EL

Chelsea uz tecie v bojo o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na to VYSERU

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Infernoqt

Ty jo, tyhle boje o udržení jsou vždy plné překvapení.

Reagovat
off-olda

Reagovat
I am Mancunian

murray, jemu to velmk prajem

Reagovat
Mastný Chobot

úplne som vedel, že z tohto rohu padne gól, jak komentátor povedal, že to je ich prvý

Reagovat
nani92

aj sekuriťáci to vedeli..hned ako sa pripravili

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem si nemyslel, že by mi mohlo být Chelsea líto.

Reagovat
kiwwi

ofsajd...ale proti Chelsea moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
Mimalu

byl

Reagovat
J0EL

Nie

Reagovat
Mimalu

si najdi pravidla offsidu....

Reagovat
J0EL

Tak urcite. Otvor oci.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl ani, byl tam Cahill...

Reagovat
Mimalu

musi tam byt 2 hraci, obvykle je ten druhy golman

Reagovat
smazaný uživatel

ooou, no jo vlastně..... aspoň Mourek bude mít náboje na rozhovor

Reagovat
kiwwi

vsak ten bol posledny hrac bo Courtois bol vpredu

Reagovat
Miguel19

Baba tam byl. Ukazovali lajnu a byl přesně v lajně. Správně uznané..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

fakt? lajnu jsem nevidel, tak se zdalo, ze by to mirnej offside byl. Kazdopadne i kdyby, pro rozhodciho nepostrehnutelne.

Reagovat
kiwwi

bol trochu za Babom, ale kam sme to dospeli, ked ja tvrdim, ze bol pre Chelsea nespravne uznany gol a fanusik Chelsea sa hada, ze bol uznany spravne?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Myslím, že já nemám problém s objektivitou Ale to je jedno..

Nicméně sem koukal jenom na tělo, ne na nohy. Na mém streamu to vypadalo ok..

Reagovat
kiwwi

Baba bol posledny hrac, cize to ofsajd bol

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebyl tam golman

Reagovat
Busby babes

milimetrovej. mel tak pul kopacky za Babou.

Reagovat
Coutinho10

Golaaaaaso Bournemouuutthh

Reagovat
smazaný uživatel

Bornemouth gooooooooooooool sestup chelsea začíná nabírat reálné obrysy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

Mě už tahle sezona hrozně nebavííííí, ukončete to někdo...

Reagovat
EXoRcIsT

mna prave bavite velmi najradsej pozeram na vase zapasy

Reagovat
Whitemedia

Tak na ty vaše zápasy se nedá koukat, takže ti rozumím no, že se raději mrkneš, jak soupeř hraje bídu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Neskutečné.

To už snad tlučhuba neustojí.

Reagovat
Orlandiiik

udržet !!!!!!!

Reagovat
Mastný Chobot

júj, tak sa teším na Mourinha po zápase

Reagovat
vladis271

zrazu 38 komentárov nových, si vravím, že CFC dala určite góla.

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

úplne vidím aký by dal Rooney lobík v takej šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Mourinho zůstane to by byla věčná škoda, kdyby tam přišel někdo jinej a ten tým dostal do horní půlky tabulky

Reagovat
Whitemedia

Cahillovi prodloužit smlouvu o dalších deset let, tak boží obránce by neměl nikdy odejít..

Reagovat
Mervin

Much better lovestory than Twilight

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič je slepý? Má o klub vůbec ještě zájem?

Reagovat
eder

Snad už to konečně prodá a koupí třeba stáj F1.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi ma taky tak silenou prihravku oproti Ivanovicovi nebo co? S trochu lepsim bekem by dnes ten gol dali jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotka smeruje tam, kde by bola, keby ju nekupil Abramovich, cize do prdele !!!

Reagovat
eder

Reagovat
mikelinos

aha a týmy jako United nebo Arsenal nepotřebují peníze k tomu, aby byly úspěšní? Tam hrají hráči zadarmo?

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam ofsajd, ale bylo to fakt těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to vůbec s tím pravidlem o ofsajdu při výběhu brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

o brankáře vůbec nejde. Jde o dva hráče nejbližší k brankové čáře.

Reagovat
kiwwi

tak isto (teda ked vies jak sa definuje ofsajd)

Reagovat
smazaný uživatel

no jo vlastně, předposlední hráč.

Reagovat
jacobT

keď vybehne brankár chelsea, offside sa nepíska

Reagovat
I am Mancunian

ivanovic

Reagovat
off-olda

Ivanovíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

V týhle sezoně je fakt všechno napíču, nejdřív nám neodpíská penatlu, potom gól z ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem hráče na stejné linii, ale žádný offside.. Ale byla to na hranici..

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/V281Zty.jpg

je to na tesno, ale povedal by som, ze mierne v ofsajde predsa len stoji

Reagovat
smazaný uživatel

jestli j, asi fakt jen o centimetry..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Jardin

Reagovat
Counter

Stream na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

proč to sem vůbec dávám, se stejně chceš jenom vysmívat -_-

Reagovat
Counter

Chci no

Reagovat
Counter

děkuji

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

po vydřené výhře s norwichem a remíze s tottenhamem jsem myslel, že dneska chelsea vyhraje.. tímhle už končí veškeré šance Mourinha na udržení pozice. Prohrát doma s Bournemouthem je nepřijatelná v jakékoliv situaci..

Reagovat
Whitemedia

Asi začnu pravidelně u těch našich zápasů chlastat, jinak to už prostě nepůjde..

Reagovat
Counter

Nějakou drinking game by to chtělo vymyslet.

Reagovat
Whitemedia

Panáka na každou minutu našeho útrpného výkonu..

Reagovat
Svatej

by to nikdo nedokoukal

Reagovat
Infernoqt

Aspoň u toho neusínáte

Reagovat
Whitemedia

Ne, pouze chcípáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nestojí to za to... u zápasů mu už dávám zrovna dvojité, když dáme gol a furt odchazim strizlivy...

Reagovat
Counter

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jak to ten Cahill dopiči nahrával

Reagovat
Whitemedia

Jasně blbe, zkoušej si patičky v našem pokutovém území..

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
off-olda

Cahill patička ve vlastní pokuťáku. To se úplně posral ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

pekná fotka

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočné, čo si tam teraz tí hráči robili z obrany Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

V takovýhle chvilce si člověk vzpomene na Arbitera. Kde je mu asi konec?

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

On to chytře vzdal už na začátku října hele, asi věděl co by ho čekalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Chelsea prohrava, 91. minuta. Remy centruje do vapna a tam 1 hrac Chelsea a 6 obrancu... a pak ze my hrajem defenzivne.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete hovno, o defenzive nikdo nemluvil

Reagovat
slavex

Ty si komediant. Kolik tam těch hráčů asi mělo být, když to bylo po akci hostů a následném rychlém výkopu Thyba? Jako, že by se zbytek týmu teleportoval do vápna, ne?

Reagovat
Busby babes

tak jo. ten vyklusavajici Fabre nebo kdo to tam byl, jak z tech 20 metru kouka co Remy vymysli, byl dobrej no.

Reagovat
slavex

No Remy šel zrovna tuším za Fabreho do hry Ale ono je to fuk, mělo se vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma zdržuje v nastavení když prohráváme, Costa se to teď snažil odhlavičkovat co nejdál od soupeřovi brány, Cesc celej zápas nahrává hráčum Bourne.... co to je za komedii do prdele

Reagovat
jacobT

Reagovat
jacobT

nádherné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas, aby vytáhnul abramovich peněženku, tohle je skandál

Reagovat
Counter

jako aby vyplatil Mourinha ze smlouvy?

Reagovat
smazaný uživatel

a dosadil tam scolariho

Reagovat
jacobT

že by po sezóne kúpil Bournemouth?

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Chelsea Chelsea Chelsea, Chelsea Chelsea Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Neskutečný. Měla bejt penalta, gól z hodně malýho, ale přesto ofsajdu. Takovej zápas už jsem letos určitě zažil.

Každopádně Bournemouth bychom měli porazit i navzdory tomuhle, řešení ve finální situaci je hrozný, zakončení je hrozný a první půli jsme úplně zahodili.

Reagovat
vitasrp

A jinak teda samozřejmě gratulace Bournemouthu, myslím, že se sluší jejich vítězství a snahu výkon ocenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále je logické nechat Mourinha na postu hlavního trenéra?

Reagovat
vitasrp

Nevím, každopádně osobně si jeho odchod nepřeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že jsi v tomhle tak tvrdohlavý. Mourinho nese plnou odpovědnost za tuhle blamáž.

Reagovat
vitasrp

Tak si to nechápej, ach jo, co ti na to mám říct? Píšu někde, že tu odpovědnost nenese? Ani náhodou.

Jediný, co píšu, je, že bych ho neodvolal, což je moje svobodný rozhodnutí, nikoliv potírání něčí odpovědnosti.

Reagovat
Busby babes

prijde mi, ze Mourinha hejtite o dost min, nez my LVG.

Reagovat
vitasrp

Jako to rozhodně, zejména v Anglii má obrovskou podporu, tam ho hejtuje fakt jen menšina.

Reagovat
Busby babes

coz me trochu mrzi. Teda ne to, ze vy ho podporujete, ale to, jak se u nas vyhazuje trener hned po pul sezone. Bylo to s Moyesem, je to ted s LVG.

Reagovat
Dawon

LVG u nas je rok a pul

Reagovat
Counter

LVG u vás není půl sezony. A zatímco Mou má aspoň titul + CoC v zádech a samozřejmě je v CFC tak trochu legenda, LVG ještě pořád za ten rok a půl nic nepředvedl.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

tak jsem to ani nemyslel. Ale letos mame odehranou sotva pulku. Loni splnil cil, postup do LM. Letos sbirame body. Dopredu to neni idealni, ale zatim to celkem staci. Proste to chce vic trpelivosti. Kdyz uz se tu casto omilaji hodnoty klubu...

Reagovat
kiwwi

LVG dosiahol v prvej sezóne to co dodahoval bežne Wenger v Arsenale

Reagovat
kiwwi

Dosahoval *

Reagovat
Busby babes

sice to je pravda, ale nesrovnaval bych to. Nerad bych se dostal do situace, kdy budem se 4. mistem spokojeni.

Reagovat
kiwwi

vysvetlujem counterovi, co je to jeho "nic"

Reagovat
vitasrp

Jako jo, ale na druhou stranu nejde srovnávat legendu a nejúspěšnějšího kouče klubu s někým, kdo tam je rok a půl a zatím nic nevyhrál.

Reagovat
Busby babes

tohle je jasne. ale zas MU ma pomerne silnou tradici v tom, ze za tema trenerama stalo, i kdyz se nedarilo. Tohle se uspsne hodilo do kose s Moyesem a nikdo tenkrat o hodnotach klubu ani necekl. Coz me taky nasralo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
spider_8

To je pro mě (kromě Williana) asi největší plus letošní sezony. Bez ohledu na to, jak bídně na tom jsme, ta podpora Josého od vedení a fanoušků je obdivuhodná a chvíle i celkem dojemná.

Reagovat
Whitemedia

Celá tahle sezona je jeden velký doják.

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

No, to je pravda Dneska u tý Cahilovy patičky jsem se taky málem rozbrečel...

Reagovat
T44v3tt1

Já brečím skoro 4 měsíce z toho našeho "fotbalu"

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

stale chces zotrvanie mourka Vitoslav?

Reagovat
vitasrp

Vždyť tady odpověď na tuhle otázku máš.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, cital som len prvy prispevok vo vlakne a hned odoslal... prekvapuje ma to, podla mna stratil kabinu a hraci zanho nebojuju..,

Reagovat
kiwwi

On len chce ukázať ze vie tvoje meno tak musí nejako trapne začať konverzáciu...

Reagovat
vladis271

ty si fakt vyvedený z rovnováhy.

Reagovat
minoLFC

ale Oliver je s tým už fakt trápny

Reagovat
smazaný uživatel

ano Milan?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

deluded pls

Reagovat
spider_8

Ok, v tuhle chvíli je asi načase přehodnotit priority, odepsat sezonu a začít nasazovat mladíky (minimálně Kennedyho a Loftuse). To jestli je ještě reálná šance na LM je otázka, ale nějak nevidím důvod, proč by na ní tahle sestava měla větší šanci, než sestava okysličená o pár mladíků. Minimálně by mělo přiít "series of matches for Loftus-Cheek", ale tentokrát doopravdy Ve zbytku sezony bych už bych dal prioritu pohárům a mladíkům, v lize bude stačit udržení, o evropskou ligu stejně nikdo nestojí. Mezitím se můžeme vysmívat City, že s takovým kádrem neválcují ligu

V zimě bych se vykašlal na nějaký šílenosti a akorát vyřešil tu příšernou situaci na beku. Jeden pořádný levý bek by měl být dostačující. V létě bych už konečně nakopnul do řitě Oscara, který dostal 4 roky na to, aby se z něj stal klíčový top hráč, ale jaksi to nedokázal naplnit. Desítka v klubu jako je Chelsea prostě musí být rozdílový hráč s výbornými statistikami a to on není. A pokud by Real přišel s nabídkou výměny Hazarda za Balea, tak bych to okamžitě bral, naše ofenziva zoufale potřebuje přímočarost. K trenérský otázce bych se asi vrátil na konci sezony, teď to stejně už nemá cenu...

Reagovat
vitasrp

Podle mě šance na Champions League už tak nějak reálně padá.

Reagovat
Whitemedia

To už dávno, budeme rádi, když se probojujeme do první desítky...

Reagovat
T44v3tt1

Reálně by ji dosáhnout ještě asi šlo, ale s tou sra*kou, co hrajeme od začátku sezóny, kdy vyhrajeme 1 utkání za měsíc a hrou, která se nikam neposouvá, jsme naděj ztratiti už dávno.

Reagovat
spider_8

Tak furt nejsme bodově zas tak daleko za týmy, mezi kterými se podle mě bude rozhodovat - Liverpoolem a Spurs. Ale vyžadovalo by to, abychom okamžitě chytily mistrovskou formu a tomu už v tuhle chvíli vůbec nevěřím. Leicesteru pořád nevěřím, podle mě se postupně propadnou za 4. místo a na jaře už ztratí motivaci.

Reagovat
Counter

Ale kdyby vás Leicester příští týden náhodou porazil, tak zaokrouhlí náskok na celých DVACET bodů. Jakkoli mi to přijde šílené, takové manko už by se stahovalo těžko, to by Foxes museli zcela odejít.

Reagovat
spider_8

"náhodou porazil"

Reagovat
cristiano.K.

ne.

Reagovat
Vrana17

Do řitě bych nakopal tebe. Děláš jak kdybys věděl co se děje a přitom seš na tom stejně jak většina zdejších primitivu. S Oscarem jsem vyhráli titul a schválně se podívej kdo nahrával na většinu golu Hazardovi, Costovy a spol. Nejlepší fotbal jsem hráli první 2/3 sezony co hrál základ.

A jen tak mimochodem Mourinho ho chtěl prodat do Juventusu a selhalo to na Pogbovi tak proč by se snažil když mu JM nevěří a tohle byla jeho odměna za titul. A ano at odejde když si vezmu kam nás dostal minulou sezonu tak i průměrné mužstvo PL dostane do LM.

PS: Oscar má na víc než na Chelsea řízenou vypravěčem pohádek. O nabídky nebude mít nouzi, i tahle krize je pro něco dobrá. Gratulace JM že ho chtěl prodat opravdu ukázal jaký je to frajer a inteligent.

Reagovat
spider_8

Ty jsi jeho agent nebo co?

Reagovat
slavex

První půle opět děs. Začátek druhé byl poměrně dobrý, měli jsme docela tlak, vypracovali si nějaké šance, ale opět z toho nic nebylo. Letos prostě klasika. Je úplně jedno, jestli měla být penalta, nebo padl gól z ofsajdu, takové zápasy prostě musíme vyhrávat. Pořád jsem ještě tak trochu doufal, že tu top4 uhrajeme, vzhledem k poměrně pravidelným ztrátam Manchesterů, Arsenalu atd. Teď už ale nevěřím ani trochu. Budu jen doufat, že nevypadnem v LM už ve skupině.

Jinak jestli se José konečně neprobere a nevymyslí jak nahradit loňského Fabreho v naší hře, tak to bude pořád dokola. Letos ho tam neustále cpe a asi doufá, že se probere. On je ale směrem dopředu prostě zoufalý. Takhle ty zápasy prostě vyhrávat nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC zitra nastoupi nejspis v teto sestave: Mignolet, Clyne, Skrtel, Moreno, Lucas, Allen/Lallana, Milner, Firmino, Ibe, Benteke.

Couts jenom vyklusaval a do Newcastlu neodjel

Reagovat
smazaný uživatel

+ Lovren, na nej jsem zapomnel...

Reagovat
kissak

já si myslím, že je absolutně jedno v jaké sestavě zítra nastoupíte i za vás hrál trávníkář s uklízečkou a plašičem holubů i tak to na Castle bude stačit

Reagovat
vladis271

Studge je kde dopiče

Reagovat
smazaný uživatel

Trenoval naplno, ale dle teorie rozlisovaku byl ve skupince, ktera pravdepodobne bude sedet...jedinej Allen s Lallanou si menili rozlisovak, tkz nejspis bude od zacatku jenom jeden z nich...jinak nedavno tady bylo par pochybnosti, co je s Teixeirou. Ten normalne trenuje a s balonem patri k tomu nejlepsimu

Reagovat
smazaný uživatel

Teorie rozlišováků

Reagovat
eder

To je velmi sofistikovaná teorie, jejíž aplikací lze predikovat mnohé. Takový Balotelli by mohl vyprávět...

Reagovat
Kowe

no jasně, přetěžujme ho, aby zase dvě měsíce seděl

Reagovat
Counter

To bude tak jako tak

Reagovat
vladis271

Mno nvm. Klopp ma zatiaľ najpríjemnejšie prekvapil tým, že to celkom pekne točí. Nvm síce ako to robil v BVB, ale nájsť správnu úroveň rotácie nie je nikdy na škodu.

Reagovat
13

Príjemně tě prekvapil s rotací, ale když nechce Studge nechat hrát dva zápasy týdnu v základu, tak se ptáš kde dopiče je.

Reagovat
vladis271

lebo si myslím, že po tak dlhej pauze by mal chytiť rytmus a dnes hrať. Hráč s ktorým sa má jednať ako so novorodencom je nám na dve veci.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

systém středa-neděle by měl na 60. minut zvládat

Reagovat
SunFells

Reagovat
eder
Reagovat
Swarley

Reagovat
mul

pripomenulo mi to Simpsnov http://i.imgur.com/Xn42VzN.jpg

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea se uz na nas pomalu dotahuje

Reagovat
Swarley

tak to je napřesdržku

Reagovat
eder

Ten gólman je takovej zmrdí ksicht už od pohledu. A ještě jak se pak dokáže nepokrytě radovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdovi co to bylo za "penaltu"..

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

to je veľký pán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Dobrá sviňárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do plynu s ním

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nesmí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

1X za stredný vklad :-) a over 2.5 za plný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak doufat, že Zeman dobrovolně odstoupí.

Reagovat
avicii

dnes by bola velka skoda nevyhrat...dostiali by sme sa na dostrel TOP 4, Newcastle je marny, nam to vonku ide.... tak do toho!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude na lavičce.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

docela neuveritelny, s cim si nekdo je ochotny dat praci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to při zápase docela bije do očí. Dělá to pokaždý. Navíc tenhle týpek dělá těch videí fakt dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co David?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pls.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočná kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

no..... cca z pěti situací on fakt 2-3 řeší špatně

Reagovat
Maresma

Olo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Preco, ako pise Divik, on toto robi celu karieru v LFC, zbytocne drzi loptu namiesto toho, aby prihral do vyhodnych pozicii; nema periferne videnie, no alebo neviem, preco to robi...

Reagovat
smazaný uživatel

Má dobrou techniku a fakt na tom hřišti většinou nechá 100%, ale chybí mu prostě nějaká ta fotbalová inteligence nebo jak to říct.. on tyhle náběhy spoluhráčů snad nevidí nebo je prostě ignoruje schválně. Navíc nedává goly, nemá asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

aj centre nema zle, do niektorych zapasov vyuizutelny ako kridlo, ale kurva bol by som rad, ak by konecne dostal sancu Teix ...

Reagovat
vladis271

proste Lama.

https://pbs.twimg.com/media/BnMzVJJIUAEGZ47.jpg

by si od tohto očakával akúkoľvek inteligenciu? Natož futbalovú.

Reagovat
vladis271

som si teraz všimol, že to zviera tam má inteligentnejší výraz ako on.

Reagovat
smazaný uživatel

dáme 6 golóv a on nemá ani asistenciu, a to hral sám, bez Coutinha alebo Firmina...

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale to je vazne zalostne, ja by som vacsinu tych pasov podla mna videl

Reagovat
smazaný uživatel

Docela debilní video. Když si s tim chceš dát prácu, uděláš tragéda z kohokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neuděláš. On to prostě dělá v každým zápase a jak píše Hughes kousek výš, tak my dáme 6 fíků a on nemá ani blbou asistenci, prostě nic. Snad ani nějakou tu golovou akci nijak nerozjel.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

na to si pamatam, ako by to bolo vcera <3

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa to deje s tým Newcastlom? k tomu ešte tá marodka. Aspoň nebudem musieť trpieť zdržiavanie hry Krulom o týždeň.

Reagovat
pingla

http://i.imgur.com/V281Zty.jpg Muze mi prosim nekdo vysvetlit, proc se tu nekdo hada o tom, jestli to byl nebo nebyl offside? Vzdyt Murray jasne stoji pred Cahillem, co je na tom tak divneho?

Reagovat
smazaný uživatel

neberie sa posledný hráč, ale predposledný, a tým je Baba, ktorý je ďalej od brány ako Murray, takže ofsajd

Reagovat
pingla

Aha, a to je nejake nove pravidlo nebo to plati jen v 16 nebo jak?

Reagovat
SunFells

To je standardní ofsajdové pravidlo, které platí léta Akorát lidi vždycky mluví o posledním, protože automaticky počítaj, že vzadu je ještě brankář.

Reagovat
pingla

Jasne ja taky diky za objasneni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

lebo nejde o to, kde stojí Cahill, ale o to, kde stojí Baba. Cahill je posledným hráčom, teda akoby brankár. Riadiš sa podľa predposledného hráča - Babu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

rešpekt ešte otazočka, plati to konkretne len pre Cahila alebo aj keby bol posledny napr. moslim tak by to neplatilo?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že keby nešlo o hráča Chelsea, tak by sa pískal offside

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

miesto toho aby si mu to vysvetlil sa tu ides smiat jak trotl, to je take ludske no taketo situacie sa nestavaju bezne a niekto to vidi prvykrat a nie kazdy ma nastudovane pravidla od slova do slova a nikto mudry z neba nespadol a ty nie si vynimka

Reagovat
kiwwi

ako sorry, ale niekto kto sleduje futbal by mal vediet jedno z najzakladenjsich pravidiel...smejem sa ale nie z toho...pride mi smiesne, ze to uz bolo omielane milionkrat a stale dojde niekto s tym, jak je to mozne, ze to bol ofsajd, ked tam stal hrac

Reagovat
Mastný Chobot

10 of Mesut Özil's 12 Premier League assists this season have come from open play.

to je ten, čo vytvára šance len preto, že kope rohy

Reagovat
SunFells

To někdo řekl? o_O

Reagovat
Mastný Chobot

lacob alebo niekto od Spurs tu po NLD niečo také naznačovali

Reagovat
SunFells

Tím se to vysvětluje

Reagovat
Nikikrew

naznacovat mozu kolko len chcu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v NLD skutečně vytvořil většinu svých šancí ze standartek. Vysvětloval jsem ten jeden zápas a jeho 7(?) vytvořených šancí v něm. Něco univerzálnějšího jsem z toho, pokud se dobře pamatuju, nevyvozoval. Také tehdy měl koneckonců asistenci ze hry.

Reagovat
Lacko_Boh

zvládaš (treba vas aj chvaliť nie len do vas pičovať )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

na základ nemá, ale ak mu to vyhovuje nehrať

Reagovat
misinho7

tak dneska chlapci z Liverpoolu verim vo vitazstvo dneska musia byt 3 body a zaroven uz 5 miesto...snad to daju

Reagovat
eder

To asi těžko - na 5.místo musí vyhrát asi 10:0...

Reagovat
misinho7

skor som to myslel v zmysle ze sa dotiahnu bodovo

Reagovat
eder

Dobrá, to už je reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

mikuláš a newcastle?nemam dobre spomienky..snad dnes 3body, ale velmi zmiesane pocity... inac chelsea vcera skusene

https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2895/5567/original.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, Duš.

Reagovat
eder

Copak? Nějací drsní čerti?

Reagovat
13

nechápu proč. Dneska jsou to jasné 3 body a jen se těším kdo bude dávat goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Kľud číslo

Reagovat
smazaný uživatel

*Jan

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu oľo

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten včerajšok hovniak ?

Reagovat
smazaný uživatel

drsny Duš

Reagovat
smazaný uživatel

čo hovoríš na Larkina?

Reagovat
13

Občas mu to nevyjde, ale jinak je to král žertů.

Reagovat
smazaný uživatel

nesledujem NHL, ale co vidim ohlasy, hra asi dobre, pomaha mu, ze hra v 1.formacii; ocakval som, ze sa hned presadi, ale nie az tak vyrazne

Reagovat
smazaný uživatel

pomaha mu? to je strojca ich vitazstiev oľko tak timoveho, mladeho borca som v NHl dlho nevidel..ziadny panarinovy virtuoz s hokejkou a ani dalsi ti slavni mladici co mali ovladnut NHL novacika tento rok..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že má + 19, zvysok timu sa vo vacsine vezie pri 0

Reagovat
smazaný uživatel

az strojca? hm, ako? plusove body ma super, kanadske ma na urovni Tatara... Panarina mam rad, velmi dobre sikovne kridlo...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, je sikovny, ale Larkin je vzacnejsi hrac..kanadske body top 3 v detroite, +- úplna špica...a nie je to nahoda, jurčo mal v minulosti nejedenkrát príležitosť tiež takto vysoko ukázať sa a získať si stabilne miesto..skratka na to takýmto spôsobom, akým to dal Larkin nemá. Rozdiel medzi mladým americkým hokejistom a slovenským

Reagovat
smazaný uživatel

Jurco musi odist tam, kde nebude hrat 4.formaciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Slovana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Jsem v klidu, jen dnes fakt nemám žádný obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam obavy o prvy gol

Reagovat
vladis271

away from home je v PL vždy neistý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge, Henderson, Agger a Borini. Spat ku dnom, vtedy ste im dali tusim 6.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

bubble

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem je ale neviděl předjíždět Leicester, West Ham a Tottenham.

Reagovat
SunFells

A Lester nechali před sebou

Reagovat
smazaný uživatel

jdu prichystat pivicko a nejake dobre chalky a na Liverpool jsem zpet.. snad me hosi z http://livetv.li/ nezklamou a naserviruji nejaky koukatelny stream a mozna jeste stihnu sledovat jak Sparta rozmazne Banik, ty kurzy jsou hodne zajimave

Reagovat
Mastný Chobot

MUFC4EVER pls

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/CVi9fPtWEAEOrPk.jpg:large

tie štatistiky sú proste absolútne brilantné, to nemá obdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

co presne sa povazuje za vytvorenu sancu ?

Reagovat
Mastný Chobot

assists plus the final passes or pass-cum-shots leading to the recipient of the ball having an attempt at goal without scoring

v podstate každá asistencia a každá prihrávka spoluhráčovi, ktorá vedie k strele na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Pass-cum-shots? To zní pěkně prasácky.

Reagovat
Grahf

u LVG prihrávka medzi stopermi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

To, co Ramsey potom spálí.

Reagovat
smazaný uživatel

+ http://s29.postimg.org/vwh51ej1z/ozil_form.jpg

este v zapase proti bayernu ktory sme vyhrali, a v ktorom nakoniec patril medzi najlepsich na ihrisku, sa tu cez polcas zislo asi 10 ludi ktori sa mu smiali aky je flop

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

vyhoň si a už s tím dej pokoj

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš (nie že by to bolo niečo nové po tom, čo Spurs stratili a Arsenal nie)

Reagovat
Nikikrew

A to si este zober na kolko sanci prihral a nedali sme z toho gol

Reagovat
Lacko_Boh

a to sa mu zase zranil Theo ktorý mu mal robiť tie Ronaldovské nábehy

Reagovat
smazaný uživatel

na Nový rok, bodový rozdíl mezi prvním a liverpoolem bude otázka jednoho zápasu. Máme formu v tom nejdůležitějším období zatímco ostatní formu nemají. Návrat stugge, henda a zanedlouho snad i coutse bude pro nás taky plus. V lednu doplnit kádr o 1-2 hráče a můžeme se být o titul!

Reagovat
smazaný uživatel

nj, klasický liverpool fan

Reagovat
Infernoqt

já bych zbytečně netroškařil, letos to vidím minimálně na treble

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa da coutinho dokopy ani ms klubov nie su stratene.

Reagovat
smazaný uživatel

BÝT se o titul

Reagovat
VasAFC

ty by ses měl spíš bít do hlavy!

Reagovat
REPLIKATOR

OptaJoe ‏@OptaJoe 1 min.před 1 minutou

6.9 - Liverpool have averaged 6.9km more & 84 sprints more per game under Jurgen Klopp than Brendan Rodgers in the PL this season. Duracell.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale bojim sa o zdravie hracov

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. i proto byli hráči dortmundu tak často zranění. má to i svoje mínusy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase má v LFC víc peněz, tak by mohl být širší kádr a na každou pozici snad nějakej dobrej náhradník, když se někdo zraní.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jarin nezavid

Reagovat
Zaschrona

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

netrapos pls

Reagovat
Zaschrona

tohle si pis casteji

Reagovat
smazaný uživatel

ach Jaro .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo borci, vcera v osm z domu na kalbu, dojdu dneska ve čtyři. Ok, každopádně dneska Newcastle neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra kalba

Reagovat
smazaný uživatel

stála za to

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Moreno - Milner, Lucas, Allen - Ibe, Benteke, Firmino

Lavička: Sturridge, Hendo, Lallana, Origi, Touré, Bogdan, Randall

nespokojnost, kua priamo sa tu nuka Teixeira a nie je ani na lavicke ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten půjde v lednu na hostování někam nejspíš a v létě si myslím, že odejde natrvalo už.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzeral v acku lepsie, ako Suso

Reagovat
smazaný uživatel

ale preco by ho JK odstavoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to tomasinhovi nebo někomu tvrdil už od začátku, že je Tex lepší než Suso, netuším proč pořád nehraje, ale v lednu už mu bude 23 a už by měl začít hrát ať už v LFC nebo někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

to by ma sklamalo a vycital by som to Kloppovi, ze nedostal poriadnu sancu...

Reagovat
minoLFC

nemá taký plat

Reagovat
cubazi

link na LFC prosím prosím

Reagovat
smazaný uživatel

The thunder from down under dal prave 147 a zaroven s tim si pripise bonus v hodnote 44 tisic liber

Reagovat
Hokaido

To je Robertson? A Ronnie nehrál vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Raketak to komentoval ze studia akorat.

Reagovat
Hokaido

Nevíš proč?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, mozna zraneni..

Reagovat
misinho7

link?

Reagovat
smazaný uživatel

na bwine kurz na handicap 2:0 4.50...uz pocujem cinkat peniazteky

Reagovat
Zaschrona

skoda penez, dneska jasny 3 body pro NU

Reagovat
smazaný uživatel

neprevapilo by ma to, malokedy nieco vyhrajem

Reagovat
SunFells

Šak NU je doma

Reagovat
Hokaido

vždyt je to strašně málo...

Reagovat
Mastný Chobot

ty si čarodejník proste, Kubo

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Staenly10

Link nebude, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Lucas

Reagovat
misinho7

nemate niekto dobry stream?

Reagovat
misinho7

dik

Reagovat
cubazi

Lucas neska zatial na facku

Reagovat
SunFells

Clyne si teď vepředu vykašlával plíce?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream? Prosiiim

Reagovat
fenixLFC

omg benteke nabiehaj ty lemra leniva na morenov center

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, konečně je čepička na znaku Digi Sportu Každoročně si až tímto uvědomím, že se ty proklaté svátky blíží

Reagovat
cubazi

Benteke čo robi dneska? prechadzka po ihrisku dopiči? Nech táhne

Reagovat
fenixLFC

proste jeho klasika

Reagovat
smazaný uživatel

zas neprehanaj

Reagovat
cubazi

Lucas leiva, dneska prihrávky idu uplne do chu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil, kdyby až konečně Klopp vykopal Leivu a Bentekeho. To jsou neskuteční trapáci.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli byste prosim aspon jedno nenadavat našim hráčům za kazdou blbost, rikat at tahnou a podobne sracky, a normalne fandit?

Reagovat
Swarley

to bys pak nebyl ten pravej fanoušek, to přece nejde, si pročti zdejší diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

ked neikto hra dobre tak sa pochvali, ked niekto nahovno tak to okomentujeme negativne....ci mame iba chvalit??

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem ti normálně odpovědět, ale pak jsem koukl, co píšeš níže, a seru na to.. pěkný den

Reagovat
fenixLFC

keby si sa na to vysral prvy krat tak by to boolo tiez fajn

Reagovat
smazaný uživatel

kua Benteke, taky balotelliovsky vykon, Firmino na hrote a Chris sa za nim prechadza

Reagovat
fenixLFC

tak to ten balotelliovsky vykon sedi

Reagovat
cubazi

Boli 4 centre do 16ky a Benteke 15 metrov od nich

Reagovat
fenixLFC

aj to ale on narazal skor na to ze podobne ako mario maju byt obaja utocnici ale pritom sa pohybuju uplne inde nez by mali

Reagovat
fenixLFC

chvalim, tentokrat to nebolo tak vysoko nad, super praca len tak dalej come ooooooon

Reagovat
Swarley

neunášíš

Reagovat
smazaný uživatel

to komentuješ se zpožděním zahazování včerejších šancí u united?

Reagovat
cubazi

Benteke to ma uplne v piči, nech ide dole, neda sa nanho pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Straky zatiaľ dobrý výkon. Ale podstatné je pre nich dať prvý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas nevydrzia v takom tempe

Reagovat
fenixLFC

ked dame prvy gol tak sa rozsypu

Reagovat
Nikikrew

hrozny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Pereza misto De Jonga, dyt tomu borcovi zavazi balon

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley - jak je chlape? Včera jsme si dost prožili u United, že? Jsem měl takové nervy, že jsem se vzal a šel kalit s kámošema a přišel dneska ve tři

Reagovat
smazaný uživatel

odpoledne

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, já spal u bývalky

Reagovat
SunFells

Povykládej nám o tom.

Reagovat
smazaný uživatel

radši ne, nejsme na facebooku

Reagovat
SunFells

Teď to víš.

Reagovat
smazaný uživatel

což o to, je neděle, nediv se, normalní chlapská komunikace řešit předchozí večer a případnou ostudu.

Reagovat
Lacko_Boh

Suník dostal do topanok uhlie tak je trošku mrzutý, kludne sa vyrozpravaj Croopy, ved je skurveny Mikulaš

Reagovat
cubazi

IBE to iste dookola ta ista klučka ta ista situacia na center ... však prekvap niečim iným

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dnes taky klasicky Lucas z 80%zapasov

Reagovat
fenixLFC

ale marriner by uz mohol nieco tomu newcastlu aj piskat...

Reagovat
Coutinho10

snad ve 2. pol. prijde Sturridge co nejdriv..

Reagovat
fenixLFC

hned

Reagovat
smazaný uživatel

proč vubec nehraje od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by se zranil.

Reagovat
fenixLFC

pretoze doteraz nikto nechape ako to ze vôbec po poslednom zapase neskoncil zase v nemocnici

Reagovat
smazaný uživatel

:DD

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím hrát Milnera, tak se mi stýská po Lallanovi.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé je strašná guma... Hraje dobře jenom proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

To i Bournemouth.

Reagovat
smazaný uživatel

videli oikofobovia a sovinisti Skrtelov zakrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
SunFells

Tamto, jak se Cissému pletly nohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Erik, ale no.

Reagovat
smazaný uživatel

benteke si fakt berie priklad od Baloteleho?

Reagovat
cubazi

Benteke -1 hráč

Reagovat
smazaný uživatel

typicky Lucas dpc mame to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Leiva není fotbalista

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Střely na bránu 0:0

Reagovat
Infernoqt

cože, my hrajem i dneska

Reagovat
stiflerovamama

Milner tradicne zbytocny, Benteke s Firminom neviditelni, Lucas sa dnes vratil do starej formy.

Ibe jediny co skusa nieco v tej ofenzive vymysliet Inak Newcastle slabucky, maju tam velke diery ktore zial zatial nevieme vyuzit.

Reagovat
vladis271

Ako sme mohli dať vicecaptaina takému drevenému tragédovi ako Milner. A ja chuj som sa tešil, keď k nám prichádzal. By som ho posadil do člnku a vyvŕtal doň dieru. Firmino neviditeľný a Benteke ma nebaví. Mňa tieto nemehlá napriek svojmu prínosu pre tím v určitých situáciách strašne nebavia. On vypadá akoby ho každučký pohyb bolel.

A Straky bojujú no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Na takom Allenovi je zaujímavá max. jeho briadka, nič iné. To chce rýchlo Henda a Studga, ja sa nemožem kukať ako henten drevák nosí pásku.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen o dve triedy lepší než Lucas a Ty by si ho vymenil za Hendersona

Reagovat
fenixLFC

United vcera predviedli lepsi vykon ako my....proste nech sa s tym klopp nesere a stiahne celu skodnu-lucasa milnera a bentekeho uz v polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas sa mi zatiaľ veľmi páči aj bez šancí. Newcastle je ako vymenený tím, Benteke naopak bude mať s Kloppovým štýlom asi problém no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi přijde, že jsme se vrátili o pár let zpátky a v záloze nám běhá Joe Cole, kterej právě přišel zadarmo a má velkej plat a v útoku hraje Andy Carroll akorát v černý barvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans LFC dnes bavia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

ale je ti jasne ze za toto ta niekto zozerie

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to nemá bejt nějakej hejt ať už jednoho nebo druhýho, ale Benteke je dneska fakt příšernej a Milner má prej za první poločas 58% úspěšnost přihrávek.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas, Milner, Benteke out Ibe nahrávej to dřív

Reagovat
stiflerovamama

Ale ten Milner je pre zatial velkym sklamanim, urcite som od neho cakal nieco viac, aj po vydarenej prirpave. Ale to co zatial predvadza v sezone tragedia, nevie prihrat, nevie si spracovat loptu, stale pada....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

OptaJoe ‏@OptaJoe 4 minpřed 4 minutami

0 - This is the 4th Premier League game this season to not see a shot on target in the first half & the 3rd to involve Liverpool. Blank.

Reagovat
fenixLFC

ktora bola ta tretia? jednym bol urcite united

Reagovat
REPLIKATOR

Minule se Swansea...

Reagovat
fenixLFC

nahoda ze vo vsetkych hral benteke?

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
Mastný Chobot

ten vždy dopraje strelu aspoň súperovi

Reagovat
cristiano.K.

nejaktivnějším hráčem je Ibe, který hraje tak nějak průměrně, jedna střela, dva vybojované rohy, několik ztrát. Firmino je málo na míči a Benteke ho nevidí vůbec. Moreno by se před centry taky mohl podívat kam ty míče kope,respektive,jestli tam někdo nabíhá aspon. Lovren zatím super, jinak od 20. minuty nuda.

Reagovat
fenixLFC

tak on tam centrovat musi to ze benteke na to jebe a proste sa nepohne je uz ina vec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ne, nemusí. Bentekemu se dá samozřejmě vyčíst ten první centr, na ten se fakt vysral, pak Moreno centroval ještě 2x uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Moreno keď nacentruje, tak si tam má už Benteke dávno nabiehať a ponúkať sa. To že tam stojí ako hluchý za dedinou neznamená, že tie Morenove centre nie sú nebezpečné. Dáva ich do miest, kde by sa mal hrot pohybovať a keď to chce s momentom prekvapenia, tak to musí byť rýchle. Toto by som mu fakt nevyčítal.

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě chyba je i u Bentekeho, ale on 2x centroval do malého vápna kde nebyl nikdo a jednou z půlky na velký vápno,kde zas náš hráč byl na míle daleko. Ale houby moment překvapení, snad se prvně kouknu,jestli tam do těch míst co to kopu, má někdo zájem naběhnout né?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by už mal Benteke ako profesionálny hráč vedieť, že keď má krídelník alebo v tomto prípade pravý obranca loptu v priestore, odkiaľ sa dá centrovať, tak si na ten center, nech už ide kdekoľvek má nabiehať alebo minimálne ten center očakávať a byť pripravený. Ale on tam fakt čaká, aby mu to Moreno posadil na hlavu a od neho aby sa to nejakým spôsobom odrazilo do brány.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Digi sport

Reagovat
vrabejka

typicti plastic fans. Lucas zahraje 5 zapasu skvěle a za jeden ho poločas všichni zase prodávají stejně jako u Sturridge, Cana či Firmina

Reagovat
SunFells

U Lucase fanoušky live vždycky čekaj na selhání.

Reagovat
minoLFC

a nikdy nie dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nejen live

Reagovat
SunFells

*fanoušci

Reagovat
eder

Správně! Jsou to nevděční gloryhunteři.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Kdy Liverpool naposled někdy něco vyhrál

Reagovat
eder

Co ty jsi za šašoura, proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

ptám se tě, kdy liverpool naposledy něco vyhrál, když jsou to gloryhunteři. odpovíš? protože pokud neodpovíš, tak to ztrácí význam.

Reagovat
eder

A jak souvisí tvoje otázka s gloryhunterstvím, když už? Spousta gloryhunterů vstala z hrobu s příchodem Kloppa například - s očekáváním "slávy". A kromě toho, můj příspěvek měl původně úplně jiný význam - spoustě fans Reds po vítězstvích nad MCFC, CFC a teď na Sotonu narostla očekávání a čekají, že se teď bude vyhrávat všude 5:0... Takž tvůj výkřik byl zcela mimo mísu.

Reagovat
vrabejka

myslim ty fanoušky co by prodali všechny hráče po nepovedenem zapasr

Reagovat
vrabejka

Nekritizujte Bentekeho prosím za to co nemuze. Nespadnete na uroven MU a Ropa fans. . Benteke ma nulovou podporu. Střed nekreativní ano když Moreno centroval z první měl tam byt ano měl proměnit tu tutovku, ano měl by více běhat. Muj nazor ale je že Benteke se nehodí do teto formace on musí hrat v diamandu aby se ukazali jeho přednosti.

Reagovat
fenixLFC

za co nemoze? ze si proste nenabehne? ze si furt pyta loptu do nohy a nie za obranu? ze je lenivy na krok? to je rovnaky problem ako pri obhajobe maria-preco menit system kvôli jednemu hracovi, ked bez toho hraca je to ovela lepsie??

Reagovat
vrabejka

Neměli jsme ani jednu akce kdy mohl přihrávky do běhu vůbec dostat. WAKE UP!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ok, uz viem ze trollis prihravka do behu znamena aj prihravka za obranu ale on ich proste nechce, vsimsni si ako si o loptu vzdy ukazuje danny, ukazuje kam mu to maju nahrat do priestoru, benteke ukazuje sebe do nohy

Reagovat
vrabejka

ZATÍM SI STOJÍM. V prvním poločase jsme hrali tak špatně že žadnou takovou přihrávku dostat nemohl. Ale však hejtujte si bENTEKEHO A lUCASA DAL GLORYHUNTEŘI. Bežte si fandit Chelsea fakt.

Reagovat
fenixLFC

stoj si za cim chces aj tak tvoje prispevky nemaju ziaden zmysel

Reagovat
SunFells

Zatím si postoj. Pak si sedni.

Reagovat
SunFells

Tož to nemohl, když si nenaběhne. Ovšem očekávat od Bentekeho náběhy namísto build-up hry je celkem volovina.

Reagovat
fenixLFC

preto bol nepochopitelny jeho prichod

Reagovat
SunFells

Když si vzpomenu, že ho Yung chtěl k Giroudovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

koledujeme si

Reagovat
Lacko_Boh

ved idu Vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

soton sa vysral na pohar a liverpool uz chcel vyhravat treble

Reagovat
fenixLFC

vysral

Reagovat
smazaný uživatel

asi těžko anežko

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
cubazi

IBE dole, bolo už dost na dneska

Reagovat
tomasinho

Rychle stream a popis utkání

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 na střely, fakt chceš slyšet víc?

Reagovat
fenixLFC

benteke milner lucas totalne na facku, dopredu vdaka bentekeho ,,aktivite'' nemame nic, ibe sa snazi ale vela kazi, firmino neviditelny....a dava to frodo

Reagovat
Makiii

Liverpool byl mel po Sotonu zase vystrizlivet! :D Protoze Zamky jsou regulerne dnes lepsi na hristi.

Lucas, Firminho naprosto tragicti...

Reagovat
Coutinho10

konecne se Danny uz pripravuje

Reagovat
vrabejka

Preview 15.kola Newcastle United - Liverpool FC

Dnes večer The Reds čekají Straky.

Jsme jasní favorité a měli by jsme potvrdit vítěznou formu.

Pokud vyhrajeme vyšplháme se na 5.místo s minimálním odstupem na nejblížší rivaly.

To Newcastle má opačné starosti.

V probíhající sezoně se trápí a nacházejí se na sestupových pozicích.

Na listině zraněných zůstává: Gomez, Ings, Sakho, Coutinho, Flanagan

Slovo na závěr: Čekám výborný výkon s jasnou výhrou. Potřebujeme se přiblížit City ve skore.

Tip: 0-3 - Benteke, Firmino, Lovren

Sestava: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno, Lucas, Allen, Milner, Firmino, Lallana, Benteke

COME ON LFC!!!!!

Reagovat
fenixLFC

ked uz to tu davas neskoro tak aspon si vzdy uprav ten typ ked vies ze to nebude pravda

Reagovat
smazaný uživatel

nevyšplháte se na 5. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NickyZabaleta

Ty si úplný věštec ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

uz som myslel, ze ho dnes nedas akurat som isiel pytat tvoj tip na vysledok

Reagovat
PhilipS

Ježiš to sem zas chytnul zápas..aspoň,že Coloccini je furt příšernej. Svět je zdá se v rovnováze...

Reagovat
eder

La Lama!

Reagovat
stiflerovamama

Lucas

Reagovat
vladis271

Lucas ty tragéd, vypadni. Teba by som neželal ani Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

Lucas takticky kvuli stridani

Reagovat
cubazi

Leiva prihral na Kloppa

Reagovat
Rssa

Hrozna nuda....toto je fakt spatny vykon. Snad to urveme silou.

Reagovat
fenixLFC

inak ti cernosi newcastlu sa chcu pomstit britom za kolonialnu minulost ze ich tak zostreluju??

Reagovat
minoLFC

normálne mám chuť zapnúť si radšej CSko ale aj tak mám ban

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Newcastle zatím sympatický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

ked to uz ani dnes nejako nedokopu tak to bude pre nich dost kriticke

Reagovat
tomasinho

Takovou mrdku hrajem furt? Jak az BR těch 8 mnitu, co vidím.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

kdo jinej, on je prostě famózní

Reagovat
minoLFC

Maťo?

Reagovat
Swarley

Georginička

Reagovat
stiflerovamama

chodte do .....

Reagovat
smazaný uživatel

griorgooooooooooooo wajnalduuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

Reagovat
Coutinho10

no twl tahle haluzacky

Reagovat
Cobra

Anooooooooooooooooooo

Reagovat
Hokaido

Šovinisti na scénu

Reagovat
fenixLFC

Ol!ver

06.12.2015 17:42

videli oikofobovia a sovinisti Skrtelov zakrok?

Reagovat
SunFells

Viděl jsem ho Olo ...dobrý byl.

Reagovat
I am Mancunian

aspon, ze sa k tomu priznas

Reagovat
SunFells

Čo na to oikofobovia a šovinisti?

Reagovat
minoLFC

Škrteľ gól

Reagovat
eder

Wijnaldum si málem zlomil nohu, ale Škrťo mu ten gól "zachránil".

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
smazaný uživatel

tu máte papanie oikofobovia a šovinisti !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas si tam v momente klucoveho centru vyklusava... neskutocne... neviem, asi mu aj chyba energia, nezvlada dva zapasy tyzdenne...Skrtel klasika, hasi, ale uz sa neda a este aj smola

Reagovat
cubazi

Reagovat
PhilipS

Škrtel spíš přiložil polínko, než že by hasil

Reagovat
smazaný uživatel

snazil sa hasit a nevyslo to, pretoze uz bolo neskoro

Reagovat
PhilipS

Škrtel další klasik s Coloccinim

Reagovat
REPLIKATOR

Střely na bránu pořád 0:0

Reagovat
minoLFC

Reagovat
PhilipS

Wijnaldum v hrádku dlouho nezůstane, to je jasná věc

Reagovat
Zaschrona

Wijnalduuuuum

Reagovat
tomasinho

Ani Klopp není kouzelník a nemůže hrát bez DM.

Reagovat
smazaný uživatel

oikovci vo vytrzeni

Reagovat
tomasinho

DP Ol'o

Reagovat
fenixLFC

nezvladas pls

Reagovat
Zaschrona

Zaschrona 06.12.2015 17:00

nezvladas

Reagovat
Swarley

ale nezahovaras a za to ta uznavam

Reagovat
I am Mancunian

ber si priklad

Reagovat
Swarley

od tebe ještě pravé fandovství a bude to komplet

Reagovat
I am Mancunian

ja som pravy fanda, v dobrom aj zlom, to ivan uz prestava pozerat zapasy

Reagovat
Kang & Kodos

Oi oi oi?

Reagovat
smazaný uživatel

zakrič si

Reagovat
tomasinho

Omg, proč Ibe?

Reagovat
SunFells

7 - Martin Skrtel has now scored seven own goals in the Premier League; only Richard Dunne (10) has more. Oops.

To nevede Carra

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Zaschrona

vede nas odchovanec, to me ani neprekvapuje

Reagovat
Busby babes

taky jsem myslel, ze Carra ma tak 20.

Reagovat
SunFells

6 - Most own goals in the @PremierLeague:

R.Dunne - 10

M.Skrtel - 7

J.Carragher - 7

W.Brown - 6

P.Jagielka - 6

F. Sinclair - 6

Máš tam Zaschu i toho Jagielku v popředí

Reagovat
Swarley

celkově v Liverpoolu celkem slušná úroda

Reagovat
Zaschrona

hmm, to ma Jags tech vlastnaku vic, nez bych cekal, sbira to docela nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to je hrozně známé

Reagovat
smazaný uživatel

Carra dával góly snad jen za Tottenham, tak to jich tolik nemoh stihnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic: http://www.lfchistory.net/Stats/PlayerOwnGoals.aspx

Za Tottenham skóroval jen 3x, což je o gól méně, než za Liverpool

Reagovat
tomasinho

Danny

Reagovat
minoLFC

Sturridge

Reagovat
Maresma

Sturridge zatím posral všecko na co šáhl.. ale co, není to Benteke, takže to nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas Marek

Reagovat
Maresma

*Tichy

Reagovat
smazaný uživatel

volakedy si bol tichy, teraz si agresivny kriklun...

Reagovat
Maresma

Reagovat
vrabejka

PRAY FOR BENTEKE!

Reagovat
fenixLFC

na rozdiel od neho uz tu tutovku aspon mal a dostal sa do nej vdaka niecomu co benteke nikdy nedokaze. A je to lepsie a pohyblivejsie nez s bentekem

Reagovat
Maresma

Dvojí metr.

Reagovat
fenixLFC

ked myslis

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Lallana začal najednou posílat takový přihrávky, okej.

Reagovat
vrabejka

Pod Bentekem to bylo 0-0. Jak nastoupil Sturridge prohráváme 1-0 tak co kdo je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge.

Reagovat
fenixLFC

sturridge

Reagovat
Swarley

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffran zije..

Reagovat
PhilipS

V PL jsem neviděl horší zápas ale letos....proč nedělám něco produktivního radši?

Reagovat
cubazi

To neni možne dneska tkažda Lucasova prihravka je uplne chujova

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je dneska v MOTD? Shearer? Budou mít hodně práce zanalyzovat tuto nudu

Reagovat
SunFells

Pomezní

Reagovat
Coutinho10

hmm skvely..regulerni gol a nic z toho

Reagovat
minoLFC

kto dal gól? zadriemal som

Reagovat
smazaný uživatel

moreno, a krasny

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Dobrá kunda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Moreno

Reagovat
johnik

buzerant čárový

Reagovat
LGT

Ty vole takovej gol, čárovej

Reagovat
smazaný uživatel

LUCAS

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní gól, neuznaný regulérní gól, Lucas-Allen na hřišti do konce zápasu

to je opravdu černá neděle

Reagovat
smazaný uživatel

ten šašek by si nezahrál základ ani ve Watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by se měl definovat "naprostý fotbalový idiot", stačilo by ukázat Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

jak si vyliezol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

anita chodi vzdy taky vystrety ze sa bojim ze sa raz zlomi

Reagovat
cubazi

Wales šawi

Reagovat
fenixLFC

strela na branu

Reagovat
eder

Ty jo, prohrát s takovýma kopáčema...

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno dneska nejlepší na hřišti, ikdyž to neměl v konkurenci spoluhráčů moc těžký.

Reagovat
pingla

A tady se nekdo nam smeje

Reagovat
eder

Krysy vylézají z děr...

Reagovat
tomasinho

Tohle je klasika, jak kdybys to dneska neříkal Swarlosi co? Takový klasický pojeb zápas. Plno týmů na čele poztrácí, po skvělém zápase, venuk s totálními sračkami a bum .Výbuch

Reagovat
smazaný uživatel

snad to bude pro Kloppa lekce, že zas tak samo to nepůjde a se sráčema na hřišti nebude vyhrávat ani on

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec nám ten Emre chyběl hodně. Věřím, že s ním a Hendersonem to bude daleko lepší než tohle dneska.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo teda spíš doufám.

Reagovat
tomasinho

Jak píše fenix, horší to být nemůže

Reagovat
fenixLFC

tak horsie to byt nemoze...

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je velmi zly...

Reagovat
salami

tak nám ho tu rovnou nechte, co bysme za něj dali

Reagovat
Swarley

hlavně to tady nepiš, že je nejtěžší ustálit formu ve venkovních zápasech, protože pak ti to tady budou úplně z cesty připomínat celý další rok

Reagovat
kiwwi

njn, to je ten lahky zreb ked vas cakaju silni doma a vonku uz len slabi hovorim od zaciatku ze je to strasna kravina

Reagovat
Swarley

v suchým triku? klidně i bez trika

Reagovat
Zaschrona

W I J N A L D U M

Reagovat
Swarley

bože můj on je naprosto fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Džordžinooooo

Reagovat
fenixLFC

vdaka milner lucas benteke

Reagovat
smazaný uživatel

těžko může Milner něco předvádět směrem dopředu, když musí zároveň zachraňovat situace za to brazilské kopyto...

Reagovat
smazaný uživatel

WIJNALDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Reagovat
I am Mancunian

krasny goooo

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie 0-0 v hrsti, ako 2-0 s Newcastlom na streche.

Reagovat
smazaný uživatel

som rad, ze porovnavas aspon to nieco znamena :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Je to dobré, aspoň ta přehnaná euforie zase na chvíli odezní.

Reagovat
pingla

Newcastle Uniteeeeed

Reagovat
Hokaido

Kde bylo to dřevo slovenský?

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to bol Angličan, písal by si "dřevo anglický"?

Reagovat
Hokaido

pokud by to bylo dřevo...

Reagovat
celeb

njn, mal sa drzat Rosickeho: "Kto nic nehra, nic nepokazi!"

Reagovat
fenixLFC

rosa nehra a aj tak je furt pokazeny

Reagovat
smazaný uživatel

To slovenske poleno je opravdu k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

18 golov v 15 zapasov - boooooring Liverpool

Reagovat
vodka

jedna střela na bránu ještě k tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

*zapasoch

Reagovat
Maresma

Je to průser, když si vezmu, kolik sme za poslední roky utratili peněz, tak ten kádr měl být o třídu výš. Ale to stejný vlastně ManUtd a řekl bych, že aji ManCity.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mufani vyliezaju

Reagovat
Lacko_Boh

toš zbřojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Newcastle - je na pivko kurs 6,41 na domácí tým, který potřebuje zabrat proti průměrnýmu Liverpoolu jak ty kursy vypisujou

Reagovat
smazaný uživatel

ak sme unaveni, behajuce timy nas porazaju, ci CP, ci NUFC... chce to kvalitu na lavicke, kt.nemame (DM), kridlo, krajni beci.. druha vec je, ze tragikomik Milner stale hra a hrac ako Teixeira, kreativny, pri zraneni Coutsa nie je ani na lavicke -za toto Jurgen ...

Reagovat
fenixLFC

uz ste s tym teixeirom otravni

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 střely na kasu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky LFC, odjebali ste mi celkom slušne rozbehnutý tiket

Reagovat
fenixLFC

aspon nejake pozitivum

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupáka poteší akákoľvek hlúposť

Reagovat
Pigeon

ty jsi zase naladěn

Reagovat
smazaný uživatel

Čo mu mám na to napísať?

Reagovat
smazaný uživatel

Dať na Liverpool pri kurze 1.40, to si pýta o "odjebanie".

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal kurz 1,75

Reagovat
smazaný uživatel

Ja 2.40 na 1X :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Super, veril si tímu, ktorý je v totálnej kríze a ktorý hral proti celkom rozbehnutému LFC a podarilo sa. Gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Ak je v tipérskom svete nejaký "hromaďák" tak automaticky hrávam opačne. A to vystúpanie kurzu na Newcastle bolo prestrelené.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je kua na Everton cez 2,0 kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo CP hrá o level lepšie vonku ako doma a naposledy tam vyhrali 2-3. Dokonca 2x v rade na Evertone.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale Everton je celkom vo forme, takže pre mňa je to jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ja asi zahrám kombi Kone, Lukaku, Deulofeu, Barkley strelci a over.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lákavé je aj CP že dajú 2 a viac :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za ten Liverpool. Nevím, ale příjde mi, že mají nejvíc nesympatické fanoušky, kteří do všech kolem stále rypou (myslím tady na EF) a hlavně už se viděli po těch výhrách, jak zvedají pohár na hlavu, tak jim to alespoň částešně sníží sebevědomí.

Reagovat
kiwwi

im? nebud naivny...po dalsej vyhre pojdu zasa na titul...takto sa to bude opakovat az kym to bude matematicky nemoze, potom napisu next year, vsetkym sa vysmeju a ide sa do dalsej sezony

Reagovat
Nikikrew

achjo

Reagovat
fff

jaj kiwwicek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

nj, ty niekomu vyčítaj správanie

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Teraz ale opisujes svoje spravanie akurat.

Reagovat
cristiano.K.

pls

Reagovat
Hokaido

Už jste na tom čele?

Reagovat
smazaný uživatel

Lištičky se svým kádrem outsiderů bojuje o titul a chcípáci z Chelsea... Já být fanouškem Blues, tak už domlouvám s cigánama a jdu na Mourka.

Reagovat
habinity

Takze citam ze to prasa rooney predstiera zranenie a v caringtone mu nasli v krvi alkohol..som vedel ze hraci piju ci v city arsenale aj chelsea...podla mna taky sterling nasava jak drak.vela hracov pije..a potom tak vyzera boj o titul ze je liecester prvy a v lm su seci na vypadnutie..

Reagovat
smazaný uživatel

Korupce, chlast, děvky...to není jen Itálie nebo česká reprezentace. To je hold všude. Já si i myslím, že ti hráči nemohou mít žádnou hrdost, motivaci. Je to jen o penězích, tým složený z "žoldáků". Takový Sterling, který si vybrečí přestup. Málo který hráč hraje srdcem za ten klu jako třeba Gerrard, Navíc to nejsou angličané. Angličané ztrácejí slovo a nemají skoro význam v předních klubech. Takže Leicester má v tomto ohledu možná výhodu. Navíc si ti hráči jsou vědomí, že v lize třeba bojují o titul, ale pak je v LM stejně konkurence ztrestá. Jestli pak mají takovou životosprávu, a že to bude hodně u těchto mladých a bohatých star, tak se není čemu divit. Ale to je na realizačním týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco prave Sterling

Reagovat
kiwwi

Goss, Powell, Varela, CBJ all in tomorrow's matchday squad. No Rooney, Schneiderlin, Herrera or Rojo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pigeon

Depay,Mata,Lingard - Martial... takhle musí dát ofenzivní čtyřku a bude to dobré

Reagovat
kiwwi

presne tak som to chcel akurat Herreru namiesto Matu...

Reagovat
Pigeon

Mata je na podhrotu víc produktivní, více mu to tam sedí. Herreru jsem nikdy neviděl na typické AM, spíše CM i díky svým obranným kvalitám

Reagovat
kiwwi

Mata mi momentalne pride taky nijaky na kazdej pozicii...jediny Jesse si drzi standard z tej utocnej formacie

Reagovat
vladis271

to bude žúžo. Na to si nachystám aspoň troje pukance.

Reagovat
fff

Vcera som pozeral po dlhej dobe nejake zostrihy z nemeckej ligy, jaj tam by sa tak dobre nakupovalo. Tolko zaujimavych hracov.

Uz sa tesim, ked to tam Jurgen vyrabuje .

Reagovat
avicii

Reagovat
kiwwi

BREAKING: Garry Monk is believed to have been sacked by Swansea City, this morning.

The Swans have won 1 in their last 12 fixtures

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Moyes, to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nevrati sa nahodou strateny syn Brandon? Alebou uz su nejake rumours?

Reagovat
smazaný uživatel

podle BBC nechce, podle mě čeká na Leeds

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Infernoqt

no a kdy hrají s námi?

Reagovat
SunFells

Rogerio Ceni končí kariéru. Chilaverta jsem měl samozřejmě radši, ale po 23 letech v jednom klubu je Ceni snad ještě větší úkaz.

Reagovat
Mastný Chobot

a 68 gólov na brankára asi slušné, Hibbert by toľko nedal, ani keby hral 200 rokov

Reagovat
SunFells

To asi budou jen góly v lize, prý jich má celkově 131. Což je tak dvojnásobek než Chilavert.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

mám to stejně

Reagovat
habinity

Reagovat
vladis271

http://sport.aktuality.sk/c/197258/klickova-odveta-na-old-trafforde-chcel-by-som-to-tvrdi-fury/?utm_source=aktuality.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-magazainy-top-hp&utm_campaign=cross

Veľmi prezieravé a strategické. Ak budú boxovať ako naposledy aspoň nebudú riskovať, že niekoho unudia k smrti, pretože domáci sú zvyknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

„Fanúšikom United som sa stal vo veľmi mladom veku. Väčšina našej rodiny fandila City, tak som si povedal, že ja budem fanúšikom United. Len aby som bol iný.“

Vsadím se, že Ivan má v rodině taky samé fandy City.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a ty fanusikov Milwallu ze? To by vysvetlovalo to, ze tvoji rodicia su surodenci

Reagovat
bbbauch

Wow

Reagovat
SunFells

To by byla velice united rodina, že?

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

fúha, takto si tu pohnevať fanúšikov lions...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pigeon
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je len dalsi dokaz o tom, ze vacsina manchesteru je modra.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Hmm Martinez znovu nasadil Gallowaye pred Bainesem, i kdyz uz je pripraven hrat a je na lavicce. Neudelal nic spatne, naopak, nezaslouzi si jit ze sestavy, pekne rozhodnuti.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Baines ještě není stopro ready

Reagovat
Zaschrona

No asi to taky hraje roli, ze nechcem jeho navrat uspechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Bešićem?

Reagovat
Zaschrona

Porad se dava v treninku do kondice po zraneni.

Reagovat
Zaschrona

Wazza pritomen se synem v hledisti na Goodisonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Flašku propašoval, nebo mu jí zabavili u vstupu?

Reagovat
Zaschrona

2400. pro dnesni vyhru EFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Palace 4 hroty na lavičce, proč ne.

Reagovat
Mastný Chobot

štyria na lavičke a hrá Wickham

Reagovat
fenixLFC

je uplne jedno ktore z tych polien tam nastupi

Reagovat
Mastný Chobot

pome, Romelu, máš pásku vo fante, tak makaj, chcem mať dokonalé kolo aj vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

sympatické mančafty, pekný zápas

Reagovat
Zaschrona

skoda, Barkley to asi zbytecne uspechal se zakoncenim

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu

Reagovat
Hokaido

pěkný, ale ted zajebal

Reagovat
Zaschrona

to teda, situace prakticky 3 vs 1, zbytecne to takhle vzal na sebe

Reagovat
SunFells

Howard hrdinou

Reagovat
Zaschrona

dobry reflex, to je jedna z mala veci, ktera mu porad vyborne jde

Reagovat
Orlandiiik

Tin

Reagovat
Orlandiiik

Tin

Reagovat
Zaschrona

zas z toho nemam moc dobrej pocit, jako tradicne vypada proti nam hlavne Bolasie silene nebezpecne

Reagovat
Zaschrona

skodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že obľúbený klub asi nejde zmeniť, ale pohrávam sa s myšlienkou, že túto sezónu sa dám na sledovanie Evertonu. Mám z toho väčšiu radosť než zo sledovania Mourinhovej Chelsea.

Reagovat
Pigeon

vše lze změnit. doporučuji opustit chelsea

Reagovat
SunFells

Možná se časem vyléčíš úplně.

Reagovat
Zaschrona

te zmeny se neboj, jednou Everton vyzkousis a uz nikdy se ti nebude chtit s nima prestat

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje životní láska čeká ještě o trochu severovýchodnějc než Everton

Reagovat
smazaný uživatel

lexxess07.12.2015 09:19

Vy jste nám ukradli titul před nosem 95-96.

Swarley07.12.2015 12:51

no jo, ale to jsi ještě fandil Manchesteru

Na tebe není ani potřeba ownysearch

Reagovat
smazaný uživatel

? tohle se tu řešilo několik let zpátky, není to žádný tajemství

Reagovat
smazaný uživatel

Pár let zpátky jsem tu nebyl. Přesto...co tě proboha vedlo k současnému Newcastlu? To byla ta sezóna s 5. místem?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu přeju od roku 2003. Takže cca 10 let let před tou sezonou o který mluvíš.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Serg!o

Deulofeu má to řešení situací naprosto tragický.

Reagovat
Hokaido

dneska zatím jo, ale i přesto v něm vidím ten obrovskej potenciál minimálně při každým dribblingu. A furt je mu 21...

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu dneska zatim dal snad jen jeden dobrej balon

Reagovat
Minister

strašne kazí zatiaľ

Reagovat
Pigeon

Cleverley je tak neskutečný alibista. To je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

celej poločas se na tom hřišti motal jak vítr v bedně...

Reagovat
Pigeon

to teda. Kde by ho člověk jako středního záložníka čekal nebyl, po nahrávce okamžitě náběh do naprosto nesmyslného místa a přihrávka na 3 metry aby to nezkazil. Vše při starém akorát má na sobě modrý dres místo červeného

Reagovat
Liveral

Jj. Docela mě překvalilo, že Everton měl v tom středu o dost víc ze hry, když Clev měl tak 2 nahrávky za poločas a Barry toho směrem dopředu moc nepřihraje. Barkley si to tam povodil docela sám + Evertonu hodně pomáhaj z rozehrávkou oba stopeři. Nemaj problém s tím udělat 1 až 2 kličky a rozdávat kolmý pasy dopředu, hlavně Stones teda, v rozehrávce je fakt exelentní. To hodně pomáhá.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon břídil zápasu zatiaľ

Reagovat
Zaschrona

John Stones: No player completed more dribbles than Stones (3) in the first half of Everton 0-0 Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
Minister

Barry penalta jak lusk

Reagovat
Zaschrona

Howard Bolasie uz zas mohl trestat... jako kazdy rok

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu i Barkley ty rohy kopou priserne, jediny trochu lepsi roh kopal Barry

Reagovat
Zaschrona

achjo, tolik smuly...

Reagovat
Hokaido

Lukaku+Deulofeu ve fantě, to zas budou krásný 4 body

Reagovat
Hokaido

Vlastně 6, protože Lukaku má céčko

Reagovat
Sali5

7, pokud Everton nedostane gól

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

easy

Reagovat
Hokaido

ale je to docela krutý k Gerrardovi, že nemá ani áčko...

Reagovat
LAM

proč by neměl?Tyhle mini teče se přece nepočítaj.

Reagovat
Hokaido

Pocitaj...

Reagovat
Pigeon

Deulofeu má nejspíš při centrech v noze generátor náhodných míst v 16

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu uz by mel byt stridany, cerstvy Mirallas by byl schopny prinest taky neco jineho...

Reagovat
Pigeon

nechápu, že ještě hraje.

Reagovat
Serg!o

Reagovat
Zaschrona

zase Palace hraje to same a zase uz nas mohl trestat... stejna taktika jako v minulych letech a zase jim to funguje...

Reagovat
Zaschrona

ok, tak uz tresta

Reagovat
smazaný uživatel

co tam howard dělal?

Reagovat
Zaschrona

a zase gol z maleho vapna... a Pardew hned po golu dela 2 ofenzivni stridani... zatimco je 78. minuta, Kone a Deulofeu porad hrajou a na lavicce je treba Mirallas...

Reagovat
smazaný uživatel

no, nakonec španěl nevadí

Reagovat
Zaschrona

3. tycka?

Reagovat
Zaschrona

L U K A K U !

zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku > Benteke

Deulofeu > Ibe

Swap deal Zaschrona ?

Reagovat
SunFells

Romelu půjde do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší Sanogo čeká na svou šanci

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Nechapu, proc Martinez nestrida

Reagovat
LAM

Jakej je Lukaku dobrej útočník,tak naprostej tragéd jako nahravač.Jen v posledních 10 minutách to tam mohl posunout Deulofeovi do velký šanci ale on je prostě poleno.

Reagovat
Pigeon

Tak on tam primárně není od vytváření šancí, je to hlavně zabiják jak píšeš. Právě Deulofeu měl plnit roli nahráváče a byla to tragédie. Z centrů jeden dva dobré. V poslední doby se na něj zpívaly ódy ale celkem zklamání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele