Premier League - preview 1. kola

12.09.2020, 08:26, aktualizováno 14.09.2020, 08:25
Previews
První kolo nového ročníku Premier League pokračuje dalšími dvěma zápasy. Vstup do sezony čeká na Wolverhampton, jenž se utká s Sheffieldem United v souboji dvou celků, které prožily úspěšný minulý ročník. Večer pak nastoupí přebudovaná Chelsea, od níž se očekávají velké věci, na hřišti Brightonu...
Sheffield United - Wolverhampton Wanderers  (pondělí 19:00)
Nezvykle pozdě se hráči v Premier League chystají nazout kopačky do prvního mistrovského utkání. První kolo nabídne mimo jiné souboj loni devátého Sheffieldu a obhájce sedmé příčky Wolves. Hosté až do poslední minuty bojovali o evropské poháry, letos budou určitě mířit podobně vysoko.

Sheffield se ke konci minulé sezony držel poblíž Evropě rovněž, ale v posledních třech kolech selhal a přišel tak o možnost porvat se o základní skupinu Evropské ligy. Nejzajímavější posilou "Blades" je gólman Aaron Ramsdale, který klubovou kasu vyšel na dvacet a půl milionu eur. Na hostování z Chelsea přišel Ethan Ampadu. "Může hrát na různých pozicích. Dali jsme dohromady tým dobrých hráčů, díky čemuž můžeme hýbat se sestavou podle potřeby. Věřím, že Ethan skvěle zapadne a bude pro nás platným členem týmu," uvedl manažer Sheffieldu Chris Wilder. V posledním přátelském utkání jeho svěřenci remizovali 2:2 s Prestonem.

Wolverhampton o pohárovou Evropu přišel velmi těsně. S šestými Spurs měl stejně bodů, jenže o tři góly horší skóre, a tak se mohl radovat celek z Londýna. Vlci přes léto přivedli nejdražší posilu v historii celku, za teprve osmnáctiletého portugalského útočníka Fábia Silvu rovných 40 milionů eur. Ten tak doplnil už tolik početnou skupinku krajanů v celku. "Narušení všech týmů je evidentní, takže to bylo těžké, zvláště po mezinárodní přestávce. Bez hráčů, kteří nastoupili za své národní týmy, mužstvo nepracuje příliš mnoho dní, ale musíme čelit výzvě a připravit se," uvedl hlavní kouč Wolves Nuno Espirito Santo.

Poslední vzájemný duel se odehrál 8. července v rámci 34. ligového kola a tehdy domácí Sheffield vyhrál šťastně 1:0 díky brance Johna Egana z 93. minuty.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Sharp.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Boly, Coady, Saids - Traore, Moutinho, Neves, Vinagre - Podence, Jiménez, Jota.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 3.01 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Chelsea FC  (pondělí 21:15)
Posílená Chelsea bude na půdě Brightonu usilovat o první ligové body v nové sezóně. Frank Lampard si v minulém ročníku vedl velmi dobře a navzdory předsezónním prognózám svůj celek dovedl na čtvrté místo, letos jsou však v táboře Blues očekávání o dost vyšší - a zopakování loňského scénáře by tak jistě znamenalo značné zklamání. Také Graham Potter v pondělí vstoupí do své druhé sezóny v čele Brightonu a pokusí se navázat na dobrou práci z minulé sezóny, která krom zlepšeného herního projevu přinesla také umístění na patnácté příčce a v rámci mezí bezproblémové zajištění záchrany.

Brighton po konci loňského ročníku nezahálel a přivedl několik zajímavých fotbalistů - nejzvučnějším jménem je jednoznačně Adam Lallana, který po vypršení smlouvy v Liverpoolu podepsal kontrakt na tři roky. Další posilou se stal střední obránce Joel Veltman, za kterého anglický celek utratil jeden milión eur. Zadní řady pak Graham Potter vyztužil ještě jednou novou tváří, z klubu NAC Breda se do Brightonu přesunul obránce Jan Paul van Hecke. Co se odchodů týče, v dresu Brightonu již neuvidíme Anthonyho Knockaerta, který za necelých 12 miliónů eur putoval do londýnského Fulhamu. Krom toho ještě kádr domácích opustil záložník Aaron Mooy, který necelých 5 miliónů eur putoval do čínské Šanghaje.

Blues přes léto investovali přes 200 miliónů liber, není tedy divu, že nároky na trenéra Lamparda pořádně vzrostly. Už v únoru Chelsea oznámila zisk Hakima Zyiecha, kterého z Ajaxu koupila za 38 miliónů liber. Jako blesk z čistého nebe pak v červnu přišlo oznámení transferu Timo Wernera, který měl dle nejrůznějších spekulací dlouho namířeno do Liverpoolu, ale nakonec jej zaplatil celek z Londýna. V srpnu pak skvělé přestupové období vygradovalo příchody Chilwella, Thiaga Silvy a německého reprezentanta Havertze. Frank Lampard tak má k dispozici mimořádně široký kádr, který mu dává k dispozici spoustu taktických možností.

Brightonu v úvodním duelu nové sezóny nepomohou Jose Izquiedero a Christian Walton, oba hráči absentují kvůli zranění. To na straně Chelsea je listina absentujících přeci jenom delší - kvůli zranění do hry nezasáhnou Hakim Zyiech a Ben Chilwell, Thiago Silva pro změnu ještě nenabral zápasovou kondici, a tak by do utkání ještě neměl zasáhnout. Naopak Cesar Azpilicueta a Christian Pulišič vyléčili svá svalová zranění a manažer Frank Lampard s nimi může počítat.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - White, Dunk, Webster - Lamptey, Lallana, Bissouma, Alzate, Solly March - Maupay, Trossard
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Caballero - James, Rüdiger, Zouma, Alonso - Kanté, Mount, Havertz - Hudson Odoi, Werner, Pulišič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.65 - 4.25 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Leicester City  (neděle 15:00)
Druhý hrací den anglické Premier League odstartuje souboj nováčka z Birminghamu s pátým celkem loňského ročníku, Leicesterem City. Favorit duelu je tedy jasný, ovšem West Brom by jistě nebylo záhodno podceňovat - v minulosti jsme už několikrát byli svědky nováčkovského nadšení, kdy si nově postoupivší celek přenesl euforii i do nejvyšší soutěže a v prvních zápasech si byl schopen vyšlápnout i na ty největší favority. Negativem pro domácí je samozřejmě fakt, že je tentokráte do boje nepožene zaplněný stadión a nebudou tak moci využít podpory domácích fanoušků. I tak by ale mohl být k vidění zajímavý duel.

West Bromu se před začátkem nové sezóny podařilo přetavit několik hostování v trvalý přestup. Baggies se podařilo koupit Matheuse Pereiru ze Sportingu Lisabon, Grady Dianganu z West Hamu United a Calluma Robinsona. Na spadnutí je údajně také příchod velezkušeného obránce Branislava Ivanoviče, který by se do Anglie měl vrátit po třech a půl letech, které strávil v Zenitu Petrohrad. Trenér Slaven Billič sází na atraktivní ofenzivní hru, zápasy Baggies by tak nezaujaté fanoušky neměly nudit, velkou otázkou však zůstává, jak si nováček soutěže povede v defenzivní činnosti.

Dlouho to loni vypadalo, že se Leicester kvalifikuje do prestižní Champions League, však ještě na konci roku 2019 byl tím nejvážnějším pronásledovatelem Liverpoolu. V druhé části sezóny ovšem svěřencům Brendana Rodgerse došel dech a především kvůli zpackanému závěru sezóny - po koronavirové pauze totiž Foxes z devíti zápasů vytěžili jen dvě výhry, tři remízy a čtyřikrát odešli ze hřiště poražení. Jako klíčový se nakonec ukázal kolaps na hřišti Bournemouthu, kde Leicester ještě na začátku druhé půli vedl 1:0 a kráčel za hladkým vítězstvím - v rozmezí tří minut pak ale dvakrát inkasoval, přišel o vyloučeného Soyoncua a nakonec vyfasoval debakl 4:1. Letos tak na svěřence Brendana Rodgerse čeká jen Evropská liga. Co se přestupové aktivity týče, pátý celek loňského ročníku zatím přivedl jedinou posilu, a to pravého obránce Timothyho Castagna z Atalanty Bergamo za 24 miliónů eur. Naopak Foxes opustil levý bek Ben Chilwell, který za částku okolo 50 miliónů liber zamířil do londýnské Chelsea.

Domácímu týmu pravděpodobně nepomohou Conor Townsend a Kenneth Zohore, které trápí potíže s lýtkem, respektive kotníkem. Leicesteru zase nepomohou Filip Benkovič a Ricardo Pereira, kvůli červené kartě z posledního zápasu do hry nezasáhne ani Jonny Evans. Otazník se pak vznáší nad stavem Fuchse, Maddisona a Morgana.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - O'Shea, Ajayi, Bartley, Gibbs - Livermore, Sawyers, Harper - Matheus Pereira, Austin, Diangana
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Ndidi, Soyoncu, Justin - Mendy - Albrighton, Tielemans, Praet, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.41 - 3.34 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Everton FC  (neděle 17:30)
Tottenham novou sezónu odstartuje domácím soubojem s Evertonem, který bude po příchodu dalších posil jistě usilovat o boj o pohárové příčky. Spurs zase budou chtít do sezóny odstartovat určitě lépe než loni, kdy jim první polovina sezóny vůbec nevyšla a stála místo tehdejšího manažera Pochettina, kterého na lavičce Spurs nahradil Jose Mourinho. Ten má cíl jasný - vrátit Tottenham do Ligy mistrů, kde Spurs nechyběli v posledních čtyřech sezónách.

Jose Mourinho může být s přestupovým obdobím svého celku spokojený, do kádru se mu totiž podařilo přidat zajímavé tváře. Spurs zadarmo ulovili brankáře Joea Harta, na kraj obrany se jim za zhruba patnáct miliónů liber podařilo přivést pravého obránce Wolverhamptonu, Matta Dohertyho, zatímco do středu zálohy zase dorazila posila ze Southamptonu v podobě Pierre-Emila Höjbjerga, za kterého Spurs vysázeli taktéž okolo patnácti miliónů liber. Kádr Tottenhamu pak opustil Jan Vertonghen, kterému vypršela smlouva, a Kyle Walker-Pieters, který za částku okolo dvanácti miliónů liber putoval do Southamptonu.

Everton byl na přestupovém poli také hodně aktivní - ostatně to je u tohoto liverpoolského celku v posledních letech takřka pravidlem - otázkou však zůstává, zda se Toffees papírové posílení konečně podaří přetavit ve zlepšenou výkonnost celého týmu. To se zatím v minulých letech nepodařilo - po zajímavém posílení následovalo vystřízlivění v podobě podprůměrných výkonů a onen boj o pohárové příčky, na které si Everton brousí zuby, se nekonal. Letos by jim v honu za lepšími výsledky měla pomoci nejzvučnější posila v podobě Jamese Rodrigueze, kterého se Ancelottimu podařilo získat z Realu Madrid. Do Evertonu pak zamířil také záložník Allan z Neapole, za kterého Toffees utratili přes dvacet miliónů liber, a z Watfordu zase dorazil další záložník Doucouré. Kádr pak opustil Morgan Schneiderlin, Kieran Dowell, Oumar Niasse a brankář Maarten Stekelenburg.

Tottenham bude nejspíše postrádat duo Tanganga - Lo Celso, oba hráče trápí zranění stehenního svalu. Everton zase nemůže počítat s obráncem Masonem Holgatem, který má zranění palec na noze, ovšem dvojice Andre Gomes a Yerry Mina se stihla dát dohromady.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Doherty, Dier, Alderweireld, Davies - Sissoko, Höjbjerg - Lucas Moura, Alli, Son - Kane
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Allan, Sigurdsson, Doucouré - Walcott, Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.48 - 3.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Takřka v polovině září začíná nový ročník anglické Premier League, jejíž neúplné první kolo odstartuje duel dvou londýnských klubů mezi Fulhamem a Arsenalem. Přestože budou papírovým favoritem bezesporu hosté, kteří se pod vedením Mikela Artety dokázali markantně výsledkově pozvednout, právě úvod nové sezony obvykle přináší velká překvapení ze strany ligových nováčků a nejinak tomu může být i na Craven Cottage.

Domácí se po roční vsuvce v druholigovém Championship vrací zpět na vrcholovou úroveň, aniž by výrazněji měnili kádr či samotného manažera. Scott Parker úspěšně loňskou sezonu na fulhamské lavičce zvládl a vyvedl západolondýnský klub zpět mezi anglickou elitu, v níž nyní Cottagers chtějí setrvat. Dopomoci jim k tomu mohou i čerstvé posily jako brankář Aréola či obránce Tete, avšak jejich start již v sobotním zápase by byl velkým překvapením.

Také Arsenal posiloval především v defenzivě a nově příchozí stopeři Saliba s Gabrielem se budou Artetovi nejspíše hodit hned ze startu nové soutěže, neboť Kanonýři se momentálně potýkají se značnou defenzivní marodkou. Dlouhodobě zůstávají mimo hru např. Mustafi či Marí, k nimž se nyní čerstvě přidali i Sokratis či David Luiz, jehož trápí nepříjemné potíže s krční páteří, které si dle anglických médií mohou vyžádat i delší absenci.

Za zmínku však na straně hostí stojí i situace okolo brankářského postu, neboť Emiliano Martínez alias hrdina ze závěru loňské sezony i spolustrůjce nedávného triumfu anglického "superpoháru" pod názvem Community Shiled má již velmi blízko k odchodu do Aston Villy, která po dlouhodobém zranění Toma Heatona a nepřesvědčivých výkonech dvojky Nylanda touží tento post posílit. Stejně jako Martínez hledá místo, kde by si hned ze startu vydobyl stabilní post jedničky.

Na straně Arsenalu došlo rovněž i ke změnám ve vedení klubu. Severolondýnský klub upustil od svého modelu dvou manažerů v čele s rozdílnými agendami stejně jako od postu "hlavního kouče", který se nyní ve prospěch Mikela Arteta proměnil zpět v roli fotbalového manažera.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rodák - Odoi, Hector, Ream, Bryan - Reed, Cairney - Knockaert, Onomah, Reid - Mitrović
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Saliba, Holding, Tierney - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Maitland-Niles - Saka, Nketiah, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.36 - 4.03 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Southampton FC  (sobota 16:00)
S výtečnou formou zakončili fotbalisté Southamptonu loňský ročník Premier League. To se už tak úplně nedá říci o jejich nadcházejícím soupeři - Crystal Palace na výhru čeká už téměř tři měsíce.

Eagles naposledy zvítězili v prvním pokoronavirovém zápase v Bournemouthu, kde uspěli výsledkem 0:2. Poté však jako by se něco zlomilo a sedmkrát v řadě prohráli, z čehož šestkrát vyšli bodově naprázdno. Alespoň malá útěcha přišla v posledním utkání s Tottenhamem, v němž konečnou remízu 1:1 určil ve druhé půli Schlupp. Co se týče individuálních výkonů, byl loni hlavním ofenzivním tahounem Jordan Ayew, jenž zakončil sezónu devíti góly. Jako jediný se taky dostal alespoň na pětibrankovou metu.

Saints naopak už dlouhou dobu čekají na přemožitele. Od červnové porážky od Arsenalu dokázali zdolat Watford, Manchester City, Southampton a naposledy i Sheffield, proti němuž ve druhé půli otočili a díky dvěma Adamsovým a jedné Ingsově trefě zvítězili. Mezitím ještě ve třech střetnutích remizovali. Právě zmíněný Danny Ings byl také jednoznačnou ofenzivní hvězdou týmu, když nastřádal dvaadvacet branek a jen těsně zaostal za korunou pro krále střelců.

Domácí tým se musí obejít bez početné skupiny zraněných hráčů. Chybět budou Benteke, Cahill, Ferguson, Sakho, Tomkins a van Aanholt. Na druhé straně zdraví do hry nepustí Boufala a Djenepa.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Dann, Mitchell - Townsend, Milivojević, McArthur, Schlupp - Ayew, Zaha
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Redmond - Ings, Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.28 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Leeds United  (sobota 18:30)
Fotbalisté Liverpoolu hostí v rámci prvního kola Premier League vítěze loňské Championship Leeds. Utkání se kvůli koronaviru odehraje bez přítomnosti fanoušků na stadionu. Cíle obou celků budou v této sezoně zcela rozdílné, Reds budou chtít obhájit titul, Leeds zacílí na udržení.

Svěřenci trenéra Kloppa minulý ročník zcela suverénně ovládli a určitě budou chtít na svou spanilou jízdu anglickou ligou navázat. A v prvním kole budou jasnými favority. Do karet Liverpoolu hraje i fakt, že na domácím stadionu už neprohrál 59 utkání v řadě. V posledním přátelském utkání si Reds zastříleli, když porazili Blackpool 7:2. Fanoušky však určitě mrzela porážka ve finále anglického superpoháru s Arsenalem, který po remíze 1:1 uspěl na penalty. "Samozřejmě budou čelit výzvám, protože v Premier League jsou jistě těžší soupeři než v Championship. Ale stejně si v Premier League povedou dobře, stoprocentně," řekl na adresu soupeře Jürgen Klopp.

Leeds si nejvyšší anglickou soutěž zahraje poprvé od sezony 2003/04. Tehdy skončil devatenáctý a sestoupil. Nyní však zvítězil ve druhé lize a hned v prvním kole jej čeká pořádný oříšek. Důležitým krokem pro klub bylo prodloužení kontraktu úspěšného manažera Marcelo Bielsy. "Chtěl bych, abychom byli důstojným soupeřem a ideálně si včas zajistili záchranu, aby závěr sezony byl bez nervů. Utkání s Liverpoolem bude náročné, ale věřím, že máme šanci je potrápit," uvedl kouč Bielsa.

Poslední vzájemný duel se odehrál na konci listopadu 2016 v rámci Ligového poháru a Liverpool zvítězil 2:0.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Cooper, Dallas - Phillips - Hélder Costa, Hernández, Klich, Harrison - Bamford.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.99 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Newcastle United  (sobota 21:00)
Od samého začátku července čekají fotbalisté Newcastlu na vítězství. Poštěstit se jim to může v premiérovém utkání nové sezóny, čelí však soupeři se solidní formou - míří totiž na hřiště West Hamu.

Kladiváři v závěru uplynulého ročníku utekli hrobníkovi z lopaty a díky povedeným výsledkům se nakonec bez potíží zachránili. Ve čtyřech posledních zápasech nenašli přemožitele. Suverénně si poradili s Norwichem a Watfordem, sezónu pak zakončili remízami s Aston Villou a Manchesterem United. Velký podíl na záchraně měl i Tomáš Souček, který se v koncovce několikrát prosadil, a hlavně Michail Antonio - ten v sezóně nastřádal dvojciferný počet branek.

Magpies naopak měli štěstí, že dokázali nasbírat velkou řádku bodů v průběhu sezóny. Její závěr se jim totiž nevyvedl a v šesti posledních zápasech získali jen dva body. S ročníkem se rozloučili porážkou 1:3 od Liverpoolu, přičemž od první minuty vedli, postupně se jim však bodový zisk rozptýlil před očima. Straky se potýkaly zejména s tím, že neměli ve svých řadách žádnou ofenzivní hvězdu - nejlepší střelec Shelvey skončil se šesti zásahy.

Domácí by mohli nastoupit v plné sestavě, v ohrožení je pouze Lanziniho start. Hosté se musí obejít bez větší skupiny hráčů, chybět budou Clark, Dumemtt, Dúbravka, Gayle a Schär. Nejistý se i start Frasera s Longstaffem.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Johnson, Diop, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Noble, Fornals - Antonio
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Krafth, Fernández, Lascelles, Manquillo - Hayden, Shelvey - Ritchie, Almirón, Saint-Maximin - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.60 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Crystal Palace00000:00
 Everton FC00000:00
 Sheffield United00000:00
 Chelsea FC00000:00
 Brighton & Hove Albion00000:00
 Newcastle United00000:00
 West Ham United00000:00
 Leicester City00000:00
 West Bromwich Albion00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Southampton FC00000:00
 Leeds United00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Arsenal FC00000:00
 Fulham FC00000:00
 Aston Villa00000:00
 Manchester City00000:00
 Manchester United00000:00
 Burnley FC00000:00
 Wolverhampton Wanderers00000:00
Zbývající zápasy
12.09. 16:00Burnley FC - Manchester United (zápas odložen)
12.09. 16:00Manchester City - Aston Villa (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1056)

Přidat komentář
SpecialOne

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Liverpool, Chelsea, Arsenal

3. Nejlepší střelec: Aubameyang

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: Ederson

7. Nejlepší trenér: Bielsa

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: Fulham, Villa, WBA

10. Postupující z Champu: -

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mistr: Arsenal

2. TOP 4: Arsenal, Chelsea, City, Liverpool

3. Nejlepší střelec: Laca

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Auba

6. Golden glove: Leno

7. Nejlepší trenér: Arteta

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: je mi to jedno/neznam

10. Postupující z Champu: je mi to jedno/neznam

Reagovat
Kop do titulků

arsenal 1.

Reagovat
Tolstobik

Ty jeho tipy jsou zbozne a nesplnitelne prani, ne realna tipovacka

Reagovat
Front hell

Tak každý si může dát svůj tip né? Jsou tady třeba takoví co tam dají na první místo United, a nejlepšího brankáře ddg. To se může někomu jevit stejně nereálně a z říše snů

Reagovat
Tolstobik

Ano, to je stejne nerealne a ja nerikam at sem neda svuj tip, jen jsem konstatoval, ze jeho tipy jsou zbozne a nesplnitelne prani

Reagovat
Front hell

Je pěkné v životě věřit

Reagovat
Kop do titulků

Jasně že má právo na svůj tip, já mu ho neodepírám, jen říkám že je to naprostý nesmysl a nereálnost mnohem větší než United

Reagovat
Front hell

Tak větší určitě né

Reagovat
Kop do titulků

Tak uvidíme

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

4. měním na williana

Reagovat
pingla

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Manchester United, Chelsea, Liverpool

3. Nejlepší střelec: Aguero

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Bruno Fernandes

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Guardiola

8. První vyhozený trenér: Potter

9. Sestupující z PL: Fulham, Aston Villa, Brighton

10. Postupující z Champu: Watford, Swansea, Cardiff

Reagovat
Jazdec

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: City, Chelsea, Arsenal

3. Nejlepší střelec: Salah

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: Leno

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Bruce

9. Sestupující z PL: Brighton, Newcastle, WBA

10. Postupující z Champu: -

Reagovat
tweek

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: Man City, Arsenal, ManU

3. Nejlepší střelec: Aubameyang

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: Leno

7. Nejlepší trenér: Arteta

8. První vyhozený trenér: Moyes

9. Sestupující z PL: Fulham, Crystal Palace, WBA

10. Postupující z Champu: -

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mistr: ManCity

2. TOP 4: ManCity, LFC, ManUtd, Southampton

3. Nejlepší střelec: Salah

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Salah

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Guardiola

8. První vyhozený trenér: Aston Villa

9. Sestupující z PL: Aston Villa, West Brom, Brighton

10. Postupující z Champu: Brentford, Nottingham, Watford

11. ManUtd - 16

Reagovat
smazaný uživatel

*miesto Sotonu Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

souhlasím s tvým tipováním, nejlepší trenér Guardiola. Vůbec nevěřím slepicím, minulý rok jsem čekal,že skončí do třetího místa, ted bych je do první šestky nenarval.

Reagovat
Thab

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Liverpool, Chelsea, Arsenal

3. Nejlepší střelec: Werner

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Fernandes

6. Golden glove: Ederson

7. Nejlepší trenér: Arteta

8. První vyhozený trenér: Bilić

9. Sestupující z PL: WBA, Aston Villa, Brighton

10. Postupující z Champu: Brentford, Swansea, Watford

Reagovat
Stamby

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: Chelsea, City, United

3. Nejlepší střelec: Rashford

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Van Dijk

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: Fulham, Villa, Brighton

10. Postupující z Champu: Watford, Preston, Nottingham

Reagovat
Hafna

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: Liverpool, Man city, Chelsea, Man United

3. Nejlepší střelec: Sterling

4. Nejvíce asistencí: De Bruyne

5. Nejlepší hráč: Van Dijk

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: WBA, Soton, Villa

10. Postupující z Champu: Sheffield W, Nottingham, Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

1. United

2 United, City, Chelsea, Arsenal

3 Martial/Rashford

4 Bruno/KDB

5 Rashford

6 DDG

7 OGS

8 Bielsa

9 Leeds, Villa, WBA

10 je mě to jedno

Reagovat
Spejbl

1. Mistr: Manchester United

2. TOP 4: Man. City, Liverpool, Chelsea

3. Nejlepší střelec: Martial

4. Nejvíce asistencí: KdB

5. Nejlepší hráč: Bruno Fernandes

6. Golden glove: Pope

7. Nejlepší trenér: OGS

8. První vyhozený trenér: Hodgson

9. Sestupující z PL: CP, Fulham, Aston Villa

10. Postupující z Champu: Brentford, Swansea, Nottingham

+ Jen tak, for fun, si přidám i tipy do TOP 10:

5. Arsenal 6. Everton 7. Tottenham 8. Burnley 9. Leicester 10. Wolves

Reagovat
Pedro10

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: , Chelsea, Leicester, Manchester United.

3. Nejlepší střelec: Werner.

4. Nejvíce asistencí: Pulisic

5. Nejlepší hráč: Pulisic

6. Golden glove: Schmeichel

7. Nejlepší trenér: Rodgers

8. První vyhozený trenér: Bruce

9. Sestupující z PL: Newcastle, Brighton, WBA

10. Postupující z Champu: - Derby, Nottingham,

Reagovat
Ondiis

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Chelsea, United, Arsenal

3. Nejlepší střelec: Sterling

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: DDG

7. Nejlepší trenér: Guardiola

8. První vyhozený trenér: Bielsa

9. Sestupující z PL: Fulham, Leeds, WBA

10. Postupující z Champu: Norwich, Brentford, Watford

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mistr: Arsenal

2. TOP 4: Chelsea, City, Arsenal, Liverpool

3. Nejlepší střelec: Aubameyang

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Van Dijk

6. Golden glove: Allison

7. Nejlepší trenér: Arteta

8. První vyhozený trenér: Hodgson

9. Sestupující z PL: Fulham, Leeds, WBA

10. Postupující z Champu: Norwich, Brentford

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool

City, Chelsea, Manchester United

Aubameyang

de Bruyne

Aubameyang

Alisson

Klopp

Ancelotti

Fulham, Villa, West Bromwich

Watford, Cardiff, Norwich

Reagovat
Mastný Chobot

City

MU, Liverpool, Chelsea

Auba

Mane

Laporte

Ederson

Guardiola

Moyes

Burnley, Fulham, WBA

Reagovat
merlick

Reagovat
Mimalu

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Liverpool, Chelsea, United

3. Nejlepší střelec: Rashford

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Guardiola

8. První vyhozený trenér: Moyes

9. Sestupující z PL: Leeds, Brighton, WBA

10. Postupující z Champu: ???

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: ManCity, Chelsea, ManUtd

3. Nejlepší střelec: Salah

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Salah

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Smith

9. Sestupující z PL: WBA, Aston Villa, Brighton

10. Postupující z Champu: Brentford, Norwich, Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

City

City, Liverpool, Spurs, United

Kane

KdB

Kane

Ederson

Bielsa

Moyes

WBA, Fulham, West Ham

Brentford, Watford, Swansea

Reagovat
HalaMadrid_Flx

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: City, Chelsea, United

3. Nejlepší střelec: Werner

4. Nejvíce asistencí: Bruno

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: Fulham, Villa, WBA

10. Postupující z Champu: Bournemouth, Derby

Reagovat
NathanD

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Liverpool, Manchester United, Chelsea

3. Nejlepší střelec: Kane

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Pep

8. První vyhozený trenér: Hasenhuttl

9. Sestupující z PL: Fulham, Brighton, WBA

10. Postupující z Champu: Bournemouth, Middlesbrough, Watford

Reagovat
DrQQ

1=MC

2=MC, Liverpool, MU, Arsenal

3=Kane

4=de Bruyne

5=Kane

6=Alisson

7=Guardiola

8=Lampard

9=AV, WBA, Burnley

10=Watford, Brentford, Norwich

Reagovat
LFC & STEVEN 8

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: Man.City, Man.Utd, Chelsea

3. Nejlepší střelec: Salah + Kane, 22 gólů

4. Nejvíce asistencí: De Bruyne

5. Nejlepší hráč: Salah

6. Golden glove: Allison

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Dean Smith

9. Sestupující z PL: Fulham, Aston Villa, WBA

10. Postupující z Champu: Watford, Swansea, Nottingham Forrest

Reagovat
Svatej

1 Chelsea, here we go

2 Chelsea, City, pool, Arsenal

3 Werner

4 KDB

5 KDB

6 Alisson

7 Lampard

8 Rodgers

9 Wba, Villa, brighton

10 Notts, Brendford, boro

Reagovat
Busby babes

1. Mistr: Manchester United

2. TOP 4: City, Chelsea, Arsenal

3. Nejlepší střelec: Martial

4. Nejvíce asistencí: Bruno

5. Nejlepší hráč: Bruno

6. Golden glove: DDG

7. Nejlepší trenér: Ole

8. První vyhozený trenér: Klopp

9. Sestupující z PL: Pool, Leeds, WHU

10. Postupující z Champu:

Reagovat
Marv

1. Manchester

2. City, Liverpool, Arsenal, Wolves

3. Vardy

4. KDB

5. Aubameyang

6. Ederson

7. Arteta

8. Mourinho

9. WBA, AV, Burnley

10. Nottingham, Watford, Brentford

Reagovat
smazaný uživatel

1. Chelsea

2. Liverpool, United, Arsenal

3. Werner

4. Mount

5. Werner

6. Allison

7. Lampard

8. Guardiola

9. WBA, Aston Villa, Brighton

10. Norwich, Watford, Bournemouth

Reagovat
John Obi Mikel

1. Chelsea

2. Liverpool, Tottenham, Citizens

3. Kane

4. Pulišič

5. Kanté

6. Lloris

7. Ancelotti

8. Trenér WBA

9. WBA, Brighton, Soton

10. STOKE CITY

Reagovat
jacobT

1. City

2. Liverpool, Chelsea, United

3. Martial

4. KDB

5. KDB

6. Ederson

7. Guardiola

8. Smith

9. Fulham, WBA, Crystal Palace

10. Brentford, Norwich, Barnsley

Reagovat
Le Gunner

1. Mistr: Arsenal

2. TOP 4: Liverpool, Chelsea, ManUtd

3. Nejlepší střelec: Aubameyang

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Aubameyang

6. Golden glove: Leno

7. Nejlepší trenér: Arteta

8. První vyhozený trenér: Lampard

9. Sestupující z PL: Villa, WBA, Fulham

10. Postupující z Champu: -

Reagovat
Mönchengladbach

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Chelsea, Liverpool, ManU

3. Nejlepší střelec: Salah

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Laporte

6. Golden glove: Leno

7. Nejlepší trenér: Guardiola

8. První vyhozený trenér: Moyes

9. Sestupující z PL: West Ham, Fulham, WBA

10. Postupující z Champu: Rotherham, Birmingham, QPR

Reagovat
TheTopFootbaler

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: Chelsea, Man City, United

3. Nejlepší střelec: Werner

4. Nejvíce asistencí: De Bruyne

5. Nejlepší hráč: De Bruyne

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Potter

9. Sestupující z PL: Fulham, Burnley, West Bromwich Albion

10. Postupující z Champu: Bristol, Brentford, Bournemouth

Reagovat
Talker

Opožděně, ale přece:

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Liverpool, Chelsea, MU

3. Nejlepší střelec: Auba

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: Ederson

7. Nejlepší trenér: Lampard

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: Fulham, Villa, WBA

10. Postupující z Champu: -

Reagovat
chicuita

1. Mistr: Man City

2. TOP 4: LFC, United, Chelsea

3. Nejlepší střelec: Salah

4. Nejvíce asistencí: De Bruyne

5. Nejlepší hráč: B. Fernandes

6. Golden glove: DDG

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: Fulham, Aston Villa, West Ham

10. Postupující z Champu: Swansea, Reading, QPR

Reagovat
r.mrazik

1. Mistr: Manchester City

2. TOP 4: Liverpool, MU, Chelsea

3. Nejlepší střelec: Vardy

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Bruno

6. Golden glove: Ederson

7. Nejlepší trenér: pepek

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: Fulham, Villa, WBA

10. Postupující z Champu: -

Reagovat
vodka

1. City

2. LFC, MU, AFC

3. Mane

4. KDB

5. KDB

6. DDG

7. Dyche

8. Bilič

9. Fulham, WBA, Aston Villa

Reagovat
Venny

Proč jsou dneska odložený zápasy Manchesterů?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že maj delší pauzu kvůli zápasům z LM/EL.

Reagovat
Venny

Dává smysl, díky

Reagovat
smazaný uživatel

1. Mistr: Arsenal

2. TOP 4: Arsenal, Chelsea, City, Liverpool

3. Nejlepší střelec: Laca

4. Nejvíce asistencí: KDB

5. Nejlepší hráč: Auba

6. Golden glove: Leno

7. Nejlepší trenér: Arteta

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: je mi to jedno/neznam

10. Postupující z Champu: je mi to jedno/neznam

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
vrabejka

Bude hrát Soyuncu a Madisson?

Reagovat
Nikikrew

Konecne je to tu

COYG!

Reagovat
tweek

Nejaka h2h liga, kam se jeste vlezu?

Reagovat
chicuita

Zakladal jsem novou, protoze do stare jsem se taky nevlezl kod:93obqm

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli přijde Sancho tak nám ten titul můžou dát rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CMONE ARSENAL CMONE ARSENAL CMONE ARSENAL

Reagovat
Makiii

Adama Traore uz je fit po pozitivnim Covidu?

Reagovat
icemike

Trénoval po 3 dnech už

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že hrajeme až v pondělí. Brighton je soupeř, kterého musíme porážet vždy. V přípravě to proti tomuto týmu byla hrůza děs. Teď ale už pěkně naostro s plným počtem bodů.

Reagovat
kiwwi

Nejakú tipovacku na kicktipp eurofotbal nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicke predikce pred sezonou, ze Spurs budou mimo Top4, ne jen tady ale i u anglickych pundits. Takze to vidim na 3. flek

Reagovat
Front hell

Tak Mourinho má silné druhé sezóny,takže možné to je,ale tu další bude v polovině odvolaný a vy na 15 místě

Reagovat
Salfovic

Manchestery mají odložené zápasy kvůli dohrávkám LM/EL ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano

Reagovat
HalaMadrid_Flx

1. Mistr: Liverpool

2. TOP 4: City, Chelsea, United

3. Nejlepší střelec: Werner

4. Nejvíce asistencí: Bruno

5. Nejlepší hráč: KDB

6. Golden glove: Alisson

7. Nejlepší trenér: Klopp

8. První vyhozený trenér: Mourinho

9. Sestupující z PL: Fulham, Villa, WBA

10. Postupující z Champu: Bournemouth, Derby

Reagovat
HalaMadrid_Flx

reakce ofc

Reagovat
Taiger

AUBAMABLOODCLATYANG MY BROTHER, dneska hattrick pls

Reagovat
zgeroTT

Rodák dnes v základe. Nech sa predvedie a nechá Areolu na lavičke čo najdhlšie.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Leno - Holding, Gabriel, Tierney - Bellerin, Elneny, Xhaka, Maitland-Niles - Willian, Lacazette, Auba

Saliba taky mimo Elneny Laca Willian

Reagovat
Minister

ten stred... otras

Reagovat
Ferguson6

Ten stred neni skor Bellerin, Elneny, Xhaka, AMV, Willian a útok Laca, Auba?

Reagovat
Nikikrew

Lol to je co za zostavu? Opäť žiadna kreativita a to hráme proti Fulhamu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Očividně věří té útočné 3, že to všechno zařídí.

Reagovat
Coutinho10

Willian je kreativni...meli byste za nej bejt radi

Reagovat
Nikikrew

Na kraji?

Reagovat
Coutinho10

jestli bude v te utocne trojce, tak ten to tam bude pripravovat a kopaci techniku ma taky, takze proc ne ...lepsi nez ho utapet nekde vzadu

Reagovat
Stannis Baratheon

Rodák v bráně, hezky. Bylo by to vůči němu nefér, tak snad dnes ukáže, že na tomto postu posílit potřeba nebylo. Ale ze zbytku sestavy moc dobrý pocit nemám. Tip: 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

el fucking neny v zakladu? okok

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč je Mitrovic jenom na lavičce?

Reagovat
Freedo

Aby mi posral Fantu.

Reagovat
PhilipS

Tvle tak se krásně ukazuje, jak jsme neposílili, když střed je Elneny-Xhaka. Tohle je hrozně mid-tablovej tým.

Reagovat
Edgewalker

Arteta musí chtít Enenymu zvednout cenu aspoň na 6m, jinak nechápu proč hraje

Reagovat
PhilipS

Prej byl dobrej proti Poolu plus Ceballos nemusí být fit. Nikdo jinej tam není. Ten kádr vypadá slaboučce. Tohle bude chtít velkou magii na přestupáku, aby z tý sezóny něco bylo

Reagovat
Edgewalker

Elneny je hráč co si vždy odehraje a oběhá svoje, ale nedá týmu nic navíc, prostě dokonalý průměr Ta záloha se musí pořešit nutně, jinak není šance.

Reagovat
Hokaido

Tim Ream zpět v PL. Gonna be fun.

Reagovat
vodka

i Odoi ale asi je Parker nějak vyztužil...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Golasso

Snad Arteta ví, co dělá , ale moc možností teď není no...

Reagovat
Nikikrew

Akoze není? Z toho kádra mohol byť úplne v pohode 4-3-3 alebo ešte lepšie 4-2-3-1. Nechápem prečo nevyužívame našu devizu proti tímom ako Fulham...

Reagovat
Golasso

Myslel jsem spíš hráče, než rozestavení. To ale částečně boří i ta možná rozestavení, 4-3-3 s Elnenym fakt nechceš a část asi ještě nebude ready (Ceballos, možná Pepe) + zranění.

Reagovat
Nikikrew

Tak napr Saka mohol hrať, kľudne aj Ozil. Na lavičke opäť Willock. Očakávam niečo podobné ako a AV

Reagovat
Golasso

Saka mohl, to je pravda. S Ozilem už asi nemá cenu moc počítat. Willock klasicky naskočí v 70. minutě .

Uvidíme, zatím je to taková holomajzna a gól spíš štěstí.

Reagovat
cubazi

Orange sport na 1mesiac 12eur (cez PC) dpc to je dosť... Ma niekto?

Reagovat
nani92

Kúp si o2tv

Reagovat
cubazi

A na akom programe budem pozerať PL?

Reagovat
nani92

Premier sport

Reagovat
Mastný Chobot

Kde najdem stream kamarati?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se perou..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Wtf

Reagovat
Nikikrew

Lol to čo? Šibe mu?

Reagovat
smazaný uživatel

s kym to byl konflikt?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrejme nketiah, aspon, ze kola za neco stoji

Reagovat
icemike

Na facku

Reagovat
Hachim Mastour

Yikes

Reagovat
Minister

Reagovat
Busby babes

do sebe strcili no. Velka afera ty vole.

Reagovat
Hachim Mastour

Good bois z Arsiku toto nerobia

Reagovat
Nikikrew

Tak skôr to prve doslapnutie. To mohlo skončiť škaredo

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Busby babes

mohlo, neskoncilo... ale na to ani nenarazim. jeden ho trochu dojel, druhej se ohnal. A kdyz vidim jak nekde pisou fight, tak ty jo... normalni vec ve sportovnim kolektivu, za deset minut o tom ani jeden nevi.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Shottack

No, bude tam mít Arteta ještě práce...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Fulham se stadionem

Reagovat
Stannis Baratheon

Máš na mysli jeden z nejhezčích stadionů Anglie s krásnou atmosférou a neskutečným geniem loci?

Reagovat
xjert02

ta drevena tribuna je nadherna a kouzelne je, kdyz zacnou fanousci na ni podupavat.

Reagovat
Greny

Willian dnes bude výbornej první zápas nemá jistý místo ... Dva góly a asistence

Reagovat
Fernando_Torres

Proč má Arsenal na těch mikinách přelepenej znak klubu i adidasu?

Reagovat
Zaschrona

Nová PL znělka, upravené grafiky sestav i sestava Arsenalu jsou pěkná bída.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Grafika ještě jakž takž, ale znělka bidna

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
FC Porto FC

Supr první minuta

Reagovat
Greny

Arsenal začátek že říše snů škoda že to nebyl gol nebo penalta

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak za tohle by byl musti uz popravovany

Reagovat
Kixi Syhimour

Co udělal Gabriel? Přišel jsem pozdě

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezká akce Fulhamu

Reagovat
Greny

Zatím to vypadá že z Championship postoupil Arsenal a ne Fulham

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Neon

takovej šmudla

Reagovat
Thelvin

Ream jede

Reagovat
Minister

goooool

Reagovat
Hachim Mastour

Willian

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Ream jak može to bydlo znovu hrať PL

Reagovat
smazaný uživatel

laca

Reagovat
smazaný uživatel

S takovým obráncem může jít Fulham rovnou zpátky do Champu

Reagovat
FC Porto FC

Kdo psal že s Reamem bude sranda?

Reagovat
Seydou Doumbia

martin.b

Reagovat
vodka

Odoi s Reamem

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham klasicky do poctu letos. Meli postoupit radai Boro. Fulham bude ještě hur, nez Norwich bodove loni. Traposi.

Reagovat
FC Porto FC

Koupi 2 stopery a všechno může být jinak

Reagovat
Spejbl

Jasně, třeba Mustafiho s Philem Jonesem a mají vyhráno..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Stannis Baratheon

To určitě ty chytráčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousek Fulhamu me nemuze vykolejit.

Reagovat
Salfovic

Pořád ty kokoti ještě klečí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jo

Reagovat
Seydou Doumbia

kvůli čemu?

Reagovat
Salfovic

Kvůli rozrůstající se demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Black Lazy Monkeys

Reagovat
LokoLFC

Tak si doma říkáte jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, blbce, to si Ty a ta banda opic, co podpaluje auta a rozbija vyklady.

Reagovat
LokoLFC

Proc mi posilas to stejne, cos psal domu nekomu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zrejme nebudes najchytrejsi.

Reagovat
LokoLFC

Vtipne, kdyz tohle napise totalni primitiv. Opice...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si sa mi predstavil. Ale to som vedel aj bez toho, ze si opiciak.

Reagovat
oli9

Českou repre na ně

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
pingla

zákrok pomalu na redku a ani faul

Reagovat
mr.Silver

Co tam delal pri standartce ten obrance Fulhamu? Tim skluzem/blokem uplne rozhodil zbytek zdi, a skoro to vedlo ke golu.

Reagovat
Talker

Koukám na ten gol a Willian poprvé v životě v malém vápně.

Reagovat
tweek

Muzem byt radi, ze jsme dostali na zacatek takove zebraky. Ten vykon je zatim hrozne Emeryovsky. A AMN na nema jeste vic nez Elneny.

Reagovat
tweek

*na to nema

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Vsadim gule

Arsenal vede ligu

Reagovat
Golasso

Gabriel zatím trochu nejistý, ale v průběhu poločasu se začal solidně chytat. Vypadá, že je na tom silově velmi dobře. S ostatním bych v hodnocení zatím počkal. Vypadá, že zvládá i tempo, ale ten zápas je celkově pomalý.

Od Artety docela odvážný tah ho postavit , měl jsem trochu obavy. Borec sotva vylezl z karantény a už hraje v základu + ještě vypadá, že zaskakuje za Luize v roli hlavního rozehravače z obrany

Reagovat
Nikikrew

Začiatok hrozný ale postupne to bolo len lepšie. Nie je to ono ale sľubne šance tam boli. Laca a Tierney zatiaľ veľmi dobrý, Gabriel trocha nervózny ale to sa čakalo.

Fulham v kombinácii nie je zlý ale pred bránou sú slabsi

Reagovat
mr.Silver

Gabriel solidni prvni polocas, libil se mi i Laca, jinak nic moc, pohodicka zapas proti novackovi. Nechapu pro nehraje Mitrovic, to je zapas pro nej.

Reagovat
Mastný Chobot

Nerad by som nieco zakrikol a Fulham su sice hovniaci, ale vyzera to, ze po dlhsej dobe mame naozaj dobre fungujuci system, kde kazdy vie, co ma hrat. Gabriel az na ten jeden fuckup je mertesackerovsky precizny, super. Willian je tam tiez velmi dolezity pri prechode do utoku. Xhaka Elneny vynikajuci.

Reagovat
smazaný uživatel

precizny , vzdyt tam mel tri spatne prihravky, kdy nebyl pod tlakem, lehky faul na standardku

Reagovat
Mastný Chobot

Akoze mam opicu, ale to som fakt nepostrehol popravde. Nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi, ze zatim pusobil jako vsichni stoperi, kteri za nas v posledni dobe hraji (teda s vyjimkou tierneyho, ktery sice neni stoper, ale hraje tam s prehledem nejlip, protoze nedela zbytecne chyby )

Reagovat
smazaný uživatel

Magalhaes nic moc, ta chyba na zacatku, okus asi tri pokazene lehke rozehravky a zbytecny faul. Holdini hraje svoji nemastnou neslanou klasiku, kdy se obcas ukopne pri prihravce

Amn dopredu slaby, kombinace s aubou hodne vazne.

Naopak el neny hodne na pohodu, skoda, ze mu tam zblokovoali tu golovou strelu. A i ten willian mi zatim vubec nevadi

Reagovat
mr.Silver

Holdini bude lestit lavicku i v Newcastlu, on po tom zraneni sel fakt neskutecne dolu...

Reagovat
Nikikrew

Auba je v kombinácii slabší, preto podľa mňa nebude hrať na hrote

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale treba se sakou mi prislo, ze si vyhovi vic. Ale tak je to prvni zapas..

Reagovat
Hachim Mastour

Gabigol

Reagovat
Edgewalker

To je debut!

Reagovat
jacobT

Holding

Reagovat
tweek

Gabs!

Reagovat
jacobT

Willian dve áčka dnes

Reagovat
Counter

Pořád mu chybí jedna na Mchitarjanův debut

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
jacobT

Tak to nech radšej ani nedorovnáva

Reagovat
Counter

A je to v hajzlu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

A sakra. Bude to musieť zlomiť 4., ináč to vidím na rýchly predaj.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

hajzlik a ja ho mam v lower points fanta time

Reagovat
Coutinho10

sakra, na tu jsem letos zapomnel

Reagovat
smazaný uživatel

no tento rok to nebola taka sranda zlozit ako minuly ziadny Lukaku, Alexis a pod

Reagovat
Coutinho10

jojo, to verim, ale i tak me to lakalo, ale byl jsem az moc zameren na klasiku a draft a na toto bohuzel zapomnel

Reagovat
SunFells

Debut scorer

Reagovat
Counter

Je to jasné, Gabriel > VVD

Reagovat
Golasso

Holdalninho Gabriel Willda roh

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel > Gabriel

Reagovat
Seydou Doumbia

Gabriel > Gabriel > Gabigol

Reagovat
smazaný uživatel

Rodák dochytal

Reagovat
SunFells

Taky si myslím, že příště tam bude Areola

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pace to P.M.

Podla mna nemohol za ani jeden gol..1. Vyhorela obrana, mohol sa natahovat uz kolko chcel, 2. Z takej blizkkosti sa tazko reaguje a 3. Auba ho dokonale obstrelil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak easy vstup do noveho rocniku PL Arsenal snad nemel nikdy. Tezsi by to mel i snad proti Teplicim. To jen ukazuje, jakou ma Fulham uroven.

Reagovat
Edgewalker

Bellerín

Reagovat
Counter

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Counter

Krásný gólík

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne gabriel a willi prislo, ze to rodak(nebo celkove obrana fulhamu) trochu podcenili.. Nechat sklepavat z maleho vapna

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham 2 střely a 1 na branu proti defenzive Arsenalu Kvalitni posileni urovne PL prislo z Champu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham ziska ještě min bodu letos, nez Norwich loni.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som nepochopil tvoju poznamku na nasu obranu

Reagovat
Counter

Postupující z Play-off obvykle mívají v PL největší potíže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

To bol jasný gol, sekačka do stredu a prásk

Reagovat
Edgewalker

Auba je king a princ z Fešákova <3

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Pěkný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Henryy

Reagovat
10

nejen to zakončení, v tom záběru zpoza brány tak i vypadal v obličeji, na chvíli jsem znejistěl

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

willian 3. asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Zatial len druha.

Reagovat
smazaný uživatel

2 no

Reagovat
Golasso

Aubaaaa Willian výborný během přechodu do útoku (jak jsem říkal )

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Auba kapitán

Reagovat
Zaschrona

Gabriel bohužel vypadá hodně dobře, blbej covid.

Reagovat
Heisenberg

Fulham jsou sice bídáci, ale je fajn vidět tak dominantní výkon venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu to pripomelo ten Ramseyho gol pri te 5-1 vyhre..

Reagovat
Nikikrew

Willian super výkon

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells

Z první Auboooo

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Hachim Mastour

Dajte nám titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Dnes fajn výkon, snad to půjde i proti silnějším. Teď jen podepsat Aubu a posílit zálohu

Reagovat
YNWA__MSN

To jako Liverpool mysli vážně, že půjde do sezóny jen s 3 stoperama, když je navíc Matip ze skla.... Jako jedna věc je nikoho nekoupit, ale tohle už je spíš oslabování kádru... A ještě odejde i Wijnaldum

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená na livescore to PSP? to je playstation portable?

Reagovat
Coniglio

EXPRES ZPRÁVY

15:56 Lacazette znovu načal střelecký účet

Alexandre Lacazette se stal prvním fotbalistou v historii, který dal první branku ve dvou různých ročnících Premier League.

Reagovat
Busby babes

to jsem Saint tak veril...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jedddddeeeeeeeeeemmmmmmm

https://twitter.com/LFC/status/1304804485907320832

Henderson hned hraje , Fabinho mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Keitic

Reagovat
avicii

Tak poďme nato.. Dosť ľudí nám už neverí a ani ja som si není istý ci mame na obhajobu.. Bude to dosť špecifická sezóna a nám chyba šírka kádra oproti City ale asi aj Chelsea.. Ale aj tak.. Chceme 20 titul

Reagovat
smazaný uživatel

Bielsa je ten typ člověka, ktereho je vam na pohled lito, ale ve skutečnosti to je dost hajzl Neco jak Hřebík

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooollllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Slaah

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
fenixLFC

neviem co tam ten spolukomentator na sky kecal ale jasnejsia ruka snad neexistuje

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Dobrý nástup som sa trochu bal ze začneme vlažne

Reagovat
Jazdec

No super. FSG sa pozrelo na najväčšiu slabinu tímu a zistilo, že peniaze budú lepšie investované do rozhodcov ako do posíl

Konečne penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah zatím při chuti

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ma pripnuty nejaky zapas na Livesportu v apce, aktualizuje se vam skóre?

Reagovat
Luc-Luc

jezisi

Reagovat
Thelvin

Moc hezkej gól

Reagovat
Svatej

Si s nima pěkně pohrál

Reagovat
Kixi Syhimour

Ahhh, naše skálopevná obrana...

Reagovat
Kluivert9

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Harrison hezky pekne no

Reagovat
smazaný uživatel

První kolo a akce sezony Tohle by Mane neudelal nikdy.

Reagovat
Svatej

no alespoň první dvě slova jsou pravdivý

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Gomez

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez je absolutně šílený

Reagovat
Coniglio

Leeeeeeds!

Tohle bude plichta

Reagovat
Kixi Syhimour

Virgil , fantastický náběh i centr a síla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

to byla hlava bum

Reagovat
vodka

TAA u gólu Leedsu zase ukázal, jak je skvělý obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší pravý bek na svete s prstom v zadku.

Reagovat
vodka

*v historii fotbalu, vesmíru a vůbec

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

V čom je Pavard horší okrem kopacej techniky? Navyše smerom dozadu je lepší.

Reagovat
cristiano.K.

směrem dozadu je lepší kde kdo, ale směrem dopředu se mu nemůže nikdo rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

No nesmej sa, ako obranca je Pavard lepší.

Reagovat
Ranoth

chapeme, ten vas Bisaka je 100x lepsi nez nejaky nymand Trent ktory nevie ani branit

Reagovat
Kluivert9

Tak v defenzivní činnosti AWB lepší je, o tom asi nemůže být sporu...

Reagovat
Ranoth

no vidis Bisaka vie branit ale nevie utocit a TAA to ma opacne

Reagovat
Kluivert9

Však

Reagovat
smazaný uživatel

TAA sa v obrane zlepšuje, výpadok formy po corone a aktuálny zápas nie sú ešte smerodajné. Snáď sa rozohrá a bude napredovať aj v obrannej činnosti tak ako pred coronou.

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

ten hoří jak papír v defenzive pořád

Reagovat
vladis271

who cares. 10 z 10 manažérov by postavilo na RB TAA pred AWB vrátane Oleho.

Reagovat
cristiano.K.

bych teda vyzdvihl hráče Leedsu za provedení a hůř u toho vypadal rozhodně Gomez

Reagovat
FC Porto FC

Koch hoří

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez taktéž, je to vyrovnané

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Lukac na Premier Sport dostal ted orgasmus pri tom golu. Takovou radost snad nemel ani Bosak, kdyz jsme porazili Holandsko na Euru

Reagovat
KnoxXx

palic Bamford

Reagovat
Svatej

to je prostě klasika

Reagovat
KnoxXx

vsak ja som rad, dnes fandim Leedsu

Reagovat
martin1

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak si to van Dijk splatil

Reagovat
Mimalu

Bamford

Reagovat
diastan

Reagovat
KnoxXx

najlepsi stoper historie

Reagovat
10

fotku k článku jste vybrali skvěle

Reagovat
Luc-Luc

potrebujem stopera

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Minister

VVD

Reagovat
mimi_united

Oni nepotrebujú posilniť, sú predsa zohraní

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to tady nikdo netvrdí

Reagovat
SpartaOvenka

Legenda Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Prej nejlepší stoper v Anglii

Reagovat
masina_LFC

kto iný by to asi mal byť ty kokotko?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

na svete

Reagovat
smazaný uživatel

*historie prece

Reagovat
Svatej

Užasný jak Leeds hrajou na risk i na malým vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Olalala nadhera

Reagovat
Kixi Syhimour

Salát nazdar bazar , one season wonder

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooo

Reagovat
Svatej

hustej zápas

Reagovat
Kluivert9

Hmm

Reagovat
10

co to je za přátelák?

Reagovat
KnoxXx

Bielsov tim pre istotu uplne bez obrany

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou oba týmy...

Reagovat
KnoxXx

od Poolu to moc necakam, od timu, ktory vedie Bielsa, trochu ano

Reagovat
Svatej

wut

Reagovat
castelL

Jednoduchý recept na obhajobu: nastrielať viac gólov ako súper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Kdo brání, nevěří svému gólmanovi

Reagovat
Kincl

Kdo se vrací, nevěří svému golmanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Arnolda uz trikrat predriblovali. Nejhorší hrac na hristi s Kochem.

Reagovat
Kluivert9

Van Dijk ještě s něma

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal tu chybu, ale zase dal gol. Obrana Liverpoolu nic moc, ale Arnold z nich nejhorší.

Reagovat
Kluivert9

Nebyla dnes první

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis poziční? Jinou si nepamatuju.

Reagovat
Svatej

logicky, tenhle rok ho mám poprvé ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

uz si tam mal skoro jeho gol

Reagovat
Svatej

modlil jsem se aby pískli offside

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Naši hráči potrebujú okamžite konkurenciu...

Reagovat
smazaný uživatel

staci iba nahradit Gomeza Matipom

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte krídlo a pre Minamina viac šancí, kúpa stopéra tiež nie je odveci.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ešte pridám, že je toto až naiviný optimizmus, že nepotrebujeme posily...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som reagoval len na obranu, vykon sa mi dovtedy pozdaval akurat obrana bola mimo. Inak minimalne to kridlo by to chcelo a u stopera som sa zmieril s tym, ze Klopp tam pocita s Fabinhom

Reagovat
smazaný uživatel

OKi.

Reagovat
cristiano.K.

jsme s Matipem jistější

Reagovat
Coniglio

To je v prdeli s tím Salátem

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum se mi docela líbí

Reagovat
cubazi

Musiš sledovať uplne iný zápas. Doteraz pokazil neskutočne vela lopt, pozične je v lese.

Reagovat
Gazdo

Tak taky sa nam presne hodi

Reagovat
gazza62

Ten Alláh ,nebo jak se jmenuje se dnes tou palicí umlátí o trávník při té obraně Leedsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Leeds má hroznou obranu a příšerně kazí při přechodu, zvlášť první a druhou přihrávku by měli dávat aspoň trochu na jistotu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta obrana je hrozná, ale záloha tomu moc nepomáhá, DM prakticky není - Henderson nic moc.

Třeba to nějak uklidnit a stáhnout.

Reagovat
cubazi

Presne tak medzi zalohou a obranou je prievan ako hrom. Hendo a Giny pozične mimo pri defenzive. Všetci su vysoko vytiahnuty

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě je docela zajímavé, že jsme tak vytáhnutí, takhle jsme to zkoušeli nějak snad i na konci minulé sezóny, jsem zvědav, jestli tím Klopp něco sleduje.

Reagovat
Melda

Je to takovej divnej zápas, bez mezihry.Dal bych tam Fabinha místo Henda ale toho nestáhne...

Reagovat
vladis271

tak bolo jasné, že Fabinho musí chýbať.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian naprosto famózní dneska. Hned tři asistence se jen tak při prvním zápase nevidí. Arsenal tedy naprosto Fulham přejel.

Reagovat
Greny

Jak nevidí co jsi čekal jiného? Kdo zná Williana a jak funguje ví že do konce října bude valec

Reagovat
icemike

On obecně ví kulové

Reagovat
fff

Obrana teda nic moc, chyba VVD ma nejako netrapi, chyby sa stavaju, ale celkovo branime jak retardi a to uz niekolko mesiacov.

A ta zaloha moc nepomaha, pred obrancami je kopa priestoru, vobec t tam nemame pokryte. Leeds da jednu prihravku a su za zalohou.

Esteze Leeds brani este horsie ako my .

Reagovat
avicii

Zábavný futbal ako škoda hlavne tej Virgilovej chyby, snáď ich prestrielame..

Reagovat
vladis271

VVD spraví v sezóne 2 takéto haluze a v zvyšnom čase je najlepší stopér na svete. To je o nom známe, že občas predvedie pičovinu.

Reagovat
fff

Co je o nom zname . Zas netrep kktnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne by se mi v Liverpooli libil David Luiz. S Dijkem by to byla stoperska dvojice snu.

Reagovat
castelL

ale no tááák tento vtip je veľmi naprd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

slaby trolling velmi slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold

Reagovat
Taiger

Hraje hůř než Robbo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson

Reagovat
Svatej

Leeds je fakt pěkně trápí

Reagovat
Melda

To finální řešení je dneska na 100 facek.

Reagovat
Kixi Syhimour

To máme za ty šance

Reagovat
diastan

A hned pískej konec

Reagovat
Luc-Luc

pekne Leeds

Reagovat
oli9

Budíček kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Leeds udrží alespoň tu remízu. Přeju jim nesestup a bod na Live by je mohl nakopnout. + Harrison do fanty

Reagovat
fff

Ked budeme takto branit (a teda branime dost trapne cca od februara), tak hocjake debaty o obhajobe budu vyriesene.

Reagovat
cubazi

Presne

Reagovat
castelL

ono je to stále o tom, že už prakticky dva roky spíme po stránke investícií do kádra, ktoré sa raz pretavia a veľmi zle, ale na druhú stranu za tie roky by sa už konečne mohli naučiť tí hráči brániť!

Reagovat
smazaný uživatel

ten káder potrebuje okysličiť (keď nie príchodmi, tak aspoň šancami pre iných hráčov), to je jasné každému, kto sa aspoň trošku rozumie futbalu... Hneď ako si hráči boli istí, že získajú titul, masívne poľavili...

Reagovat
Greny

Nejlepší stoper dnes moc nestíhá koukam

Reagovat
Taiger

Jako sorry ale

Maguire > Van Dijk

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jseš hroznej hipster

Reagovat
Ranoth

dnes sa tu stretlo vela trollov pokope

Reagovat
fff

Taigerrrrrr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

unpopular opinion, lebo sa scouseri strasne boja prebudenia do reality

Reagovat
ajouki

Ty palmičky na hlavách jsou součást mojo Marcela Bielsy?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to tam dotlačte, však Leeds v druhé půle vůbec nic nehrajou

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino neskutočne stratil dravosť, snáď dočasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

=Minamino viac šancí, v príprave sa chytal.

Reagovat
SaianSupaCrew

Proti Stuttgartu byl výborný, těším se na něj letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Penaltpool

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
cubazi

fuck me

Reagovat
Ranoth

aj si videl aspon jednu penaltu ci len na livesporte ti pipaju goly ?

Reagovat
Kluivert9

Viděl jsem celej zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak předpokládám, že s penaltami nemáš problém

Reagovat
Kluivert9

Nemám. Škoda, že jste to tak neměli v minulé sezóně i vy, když se United furt řešil počet penalt a nikoliv jejich správnost

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
mistr129

Reagovat
icka

Reagovat
Pony Slaystation

ale jo, je dobré si vždy najít něco, na čem se dá poplakat, to je takové Manchesterské

Reagovat
Kluivert9

S United nemám nic společnýho

Reagovat
Pony Slaystation

pláč ano

Reagovat
bbbauch

Tak to maj lidi od tebe a tvejch soukmenovcu, ktery videli na livesportu penaltu pro Mu a hned si sem bezeli pobrecet

Reagovat
pingla

Reagovat
merlick

bolo tu twitterove vlakno so vsetkymi penaltami. 1/4 komedia, 1/4 na hrane

Reagovat
Ranoth

tak preco pises take blbosti ked obe penalty boli uplne uplne jasne

Reagovat
Luc-Luc

nekam jsme investovat museli

Reagovat
Hai

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

A máme tu první hatrick sezony, překvapivě od Salaha

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

heh ManUtd ste na rade

Reagovat
FORZAMILAN

Prosím o info, proč nehrají united a city? A ve španělsku zítra ani real s barcelonou.....

Reagovat
oli9

BLM

Reagovat
Thelvin

Protože měli delší sezonu kvůli evropě

Reagovat
Greny

To i my

Reagovat
Thelvin

Myslí se tím ten finálový turnaj, ne dohrávky odvet

Reagovat
FORZAMILAN

Díky všem...a od dalšího kola už budou hrát?

Reagovat
Thelvin

Myslím že jo

Reagovat
oli9

Dejte nám titul

Reagovat
smazaný uživatel

Dají neboj

Reagovat
cubazi

Tak dufam že stym bol Klopp spokojny, ak nie tak by nemal vrieskať len po hráčoch ale kopnuť si aj do vedenia. Už že najvyšší čas. Za posledne 4 prestupove obdobia sme boli pasivny neprišiel nikto k oživeniu kadra.

Grujič, Wilson, Origi, Shaq von

Giny prepač ale si hlavou mimo.

Firmino s prepačením utočnik (mam ho rad ale čo je vela to je málo)

Salah buh

Gomez sadni si na lavičku do rotacie ano....

Trent potrebuje čas na rozohratie

Alli really? 3?

Najhoršie natom je aj to že na lavičky nieje utočnik, ku všetkej ucte k Orimu

Vedenie

Reagovat
smazaný uživatel

*Ali

Reagovat
Bandita_Harry

Naša hra na začiatku sezóny nebola nikdy nič extra, vyhralo sa a ideme ďalej po 1 zápase snáď nebudeme robiť rozsudky

Reagovat
DieFohlenBMG

Obranná čtyřka WHU jsou vyloženě mamrdi, co poserou všechno na co šáhnou. Ti by mohli vyučovat jak vyřešit každou situaci tím nejdebilnějším způsobem, co existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A je po nahajpovanem WHU i s nahajpovanym Suckem

Reagovat
OTASi

tyvole ten gol ale trochu vysoká noha ne? a ještě šlapák

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
salami

Taky bych ho neuznal, ale prislo mi fakt zvlastni, ze ani nikdo z West Hamu neprotestoval

Reagovat
Swarley

Wilson hned gol, to bude super posila

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Ruka nič

Reagovat
DieFohlenBMG

byla jasná no

Reagovat
OTASi

Reagovat
KnoxXx

Magpies

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké mrtvo kolem Sancha snad klid před bouří, pořád věřím že to bude jak loni s Harrym který taky přišel 5 dní před začátkem ligy.

Reagovat
Infernoqt

Mrtvo? Zejtra večer čekám, že ho oznámíme

Reagovat
smazaný uživatel

Neživ v sebe tieto nadeje, aspon potom nebudes po 5. oktobri sklamany.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Top start GP Mugella

Reagovat
QooBo

brutálny závod zatiaľ

Reagovat
EXoRcIsT

Bottas to je neskutocny supak moze trepat kolko chce ze bojuje o titul ale on nikdy nebude majster nema nato hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

ještě dostal při red flag v garáži vynadané co si to dovolil předjet Hamiltona

Reagovat
smazaný uživatel

nema na to hlavne kvalitu a ne hlavu

Reagovat
Seydou Doumbia

spíš vůz...má horší formuli než Hamilton...

Reagovat
jk

Lloris (C), Doherty, Alderweireld, Dier, Davies, Hojbjerg, Winks, Dele, Lucas, Son, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

S tymto chce hrat Jose o top4? nerealne

Reagovat
Thelvin

Ne, s timhle chce hrát proti Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na ten to nebude stačiť.

Reagovat
Thelvin

Děkuji, v tom případě ten zápas ani nebudu pouštět. Ještě že máme tyhle internetové věštce, ušetří to tolik času!

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis, vsetko je lepsie ako venovat cas Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak vidis ne? netreba byt internetovy vestec, staci pozriet na shit zostavu Tottenhamu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jk

Reagovat
Mastný Chobot

This aged well

Reagovat
Thelvin

Jediná vada je Winks

Jedééém!

Reagovat
jk

Nikdo lepší tam není...

Reagovat
Thelvin

Já furt věřím Ndombelemu

Reagovat
jk

Bylo by to fajn. Ale nevěřím, že by dnes dokázal odehrát 90minut.

Reagovat
Thelvin

Asi ne. Tohle je Mourkova druhá sezona, takže nebudu kritizovat žádné jeho rozhodnutí a na konci sezony očekávám titul

Reagovat
fajdax

Strašná slabota. Letos boj o top 8

Reagovat
Zaschrona

Zajímavé, celá trojka posil v základu.

Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Doucoure, Allan, Gomes - James - Calvert-Lewin, Richarlison

Nebo že by 4-3-3 a James na křídle?

Reagovat
Seydou Doumbia

4-3-1-2 asi ne co?

Reagovat
Zaschrona

Může být, těžko říct.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak okrajově...kdo byl u vás v lonské sezoně nejlepší hráč? top 3 ?

Reagovat
Zaschrona

Richarlison, Holgate a asi DCL. Po restartu byl skvělý Keane.

Reagovat
Seydou Doumbia

Čekal bych že dáš i Dýni

Reagovat
Zaschrona

Jako hned pak by byl asi on, ale udělal nějaké chyby v obraně, směrem dopředu to bylo slabší než před rokem.

Reagovat
avicii

Hm Totac proti Evertonu snáď dobrý zápas, som zvedavý na posili na oboch stranách

Reagovat
Busby babes

Pool dve penalty, Leicester dve penalty... timhle stylem jich budem pristi vikend kopat pet.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno hattrick

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

Je někde diskuze k TdF?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Allana chci videt v PL, ten bude horet

Reagovat
oddy

Richarlison

Reagovat
Thelvin

Richarlison

Ale ta obrana...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Proč sakra nepřihrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě si ten hráč nezakřičel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Richarlison

Reagovat
Seydou Doumbia

za toto bych ho hned střídal rychlost jak maximin, zakončení jak heskey

Reagovat
RadekVonCZE

HESKY

Reagovat
Thelvin

Tam chybělo půl kroku

Reagovat
jk

Tvle Davies sežral nějaký houby před zápasem nebo co

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý zákrok

Reagovat
jk

Se musí Hošek divit, jak dneska ten přeceňovaný Pickford chytá

Reagovat
smazaný uživatel

Doherty, Hojbjerg. Davies mimo a Son tiež slušne kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slagr kola 0:0. Cekal nekdo neco jineho, kdyz ve šlágru kola koucuje tym Šoulinho?

Reagovat
Thelvin

Ty fotbalu moc nerozumíš, že?

Reagovat
jk

Kvůli takovým blitkám si založit účet

Reagovat
jk

Doufám, že má José i nějaký plán B. Everton je nebezpečný z několika pozic, Spurs mají celý build postavený na Sonovi, který jako jeden z mála hraje fakt slušně. Ale jestli ho lépe pokrytou tak jsme v prdeli. Hojbjerg se chytl tak v půlce a celkově nic moc, Doherty super průnik, snad si tu produktivitu přinesl s sebou Bergwijn, by se mohl co nejdřív objevit místo Moury.

Reagovat
ajouki

Když už nemá natáčecí dny toho dokumentu, tak jsem čekal, že José něco vymyslí. Bohužel stará klasika hrát na domácím stadionu pevnou obranu a na protiútoky.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom dementi tady se ho budou zastavat, sulini jak on

Reagovat
jk

Já se ti divím, že se na ty zápasy spurs nutíš koukat.

Reagovat
Thelvin

Spolupráce Sissoko Doherty moc nefunguje

Reagovat
Kincl

Pojďme Everton přeji vám to víc

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné pozorovať keď sa Sissoko snaží hrať futbal. CHudák Doherty tam skúša narážačky.

Reagovat
Kapřík

tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje James? Na toho jsem se těšil.

Reagovat
Thelvin

Tak co teď, Mou?

Reagovat
jk

wow, pěkný

Reagovat
Zaschrona

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

A žer ty šuldo z Portugalska betonarsky Šoulinho [

Reagovat
Kapřík

Teď jsem se na to zaměřil a fakt je to truchlohra.

Reagovat
Kapřík

Myslím na Sissoka a jeho narážečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho před Vánocema půjde

Reagovat
Zark

jak hraje Allan, hoši?

Reagovat
Zaschrona

Je skvělý.

Reagovat
Zark

dlouho jsem ho chtěl i k nám, dobrý deal pro vás si myslím

Reagovat
Zaschrona

Jestli výkony tohohle typu bude schopný předvádět pravidelně, tak se u nás stane legendou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamal

Reagovat
Zaschrona

Ty taky ne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Iwobi je zranený keď nebol ani na lavičke?

Reagovat
Zaschrona

Prý drobné zranění. Ale jako úplně by mě nepřekvapilo, kdyby i odchod byl do konce přestupáku ve hře, pokud by na něj byl zájemce za slušné peníze.

Reagovat
Nikikrew

Njn ten asi nedopadne dobre

Reagovat
Ranoth

Jozko bude prvy vyrazený trener, to je asi tutovka da sa nato niekde vsadit ?

Reagovat
VasAFC

Tez bych se pripojil

Reagovat
VasAFC

Dneska je v kanálech asi tlacenka.

Reagovat
masina_LFC

to je strašná tragédia čo predvádza Tottenham

Reagovat
Cobra

Mourinho to takticky naprosto podělal. Ta změna rozestavení a střídání Sissoka za Alliho byla naprostá píčovina.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Agent z Melmacu

Jožko si sa snažil to ušmochlať nejakým trápnym golom na 1:0?

PIČU kamarát. Teraz zapni a HRAJ FUTBAL

Reagovat
Agent z Melmacu

Koľko posíl doprial Levy Jožkovi? klasicky NULA?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl nic, vse dal na jeho plat.

Reagovat
Agent z Melmacu

ROFL

Reagovat
Kincl

Reagovat
Miguel19

3

Reagovat
janinho

hojbjerg, doherty???

akoze keby takeho hráča jak doherty dostal pocche tak by to vyzeralo asi inak. Zoze je už hotový, trenerska mŕtvola. pozerám ten dokument a robia tam.z.neho poloboha pritom je to jedna veľká tragédia. 10 rokov dozadu bol.top. dnes už na to absolútne nema.

Reagovat
Agent z Melmacu

súhlas

Reagovat
Zaschrona

Hojbjerg byl dneska hrozný a tenhle zákrok to teda jen korunoval...

Reagovat
salami

Ja si nemyslim, ze by Hobjerg mel na tym z horni poloviny tabulky, moc jsem nechapal to nadseni z jeho prichodu.

Reagovat
9augi9

Ja si zase nemyslím, že by Tottenham mal na hornú polovicu tabuľky.

Reagovat
jk

Až tu zas někdo bude psát, pryč s Winksem, tak se bude za trest dívat na druhy poločas tohohle zápasu bez Winkse

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kapřík

Pravda - Sissoko dneska fakt válí, Hojbjerg taky nic moc. Zlatý Winks.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Winks bol hrozný (jak vačšina hráčov aby som mu nekrividil). A i on svojim vykonom prispel v druhom polčase, keďže odohral jeho tretinu.

Dúfal som, že s príchodom Hojbjerga už nebudeme musieť trpieť Winksa na DM. Mýlil som sa.

Reagovat
jk

Určitě to nebyl žádný top výkon, toho on ostatně není ani moc schopen, ale držel tu zálohu pohromadě. S jeho odchodem jsme ztratili kontrolu nad zálohu úplně, tím pádem vypadli ze hry i ostatní hráči, to je pointa A Winks není DM

Reagovat
Kapřík

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs jsou v druhé půli strašní

Reagovat
smazaný uživatel

V životě neudělal Levy horsi manažerské rozhodnutí, a uz ani nikdy neudela, nez přivést Mourinha a dat mu takovy plat Asi proto potřeboval natočit dokument

Reagovat
Agent z Melmacu

jj zlatý Pochetino, ktorý tam robil zázraky, nech si to Levy vyžere

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si za cely polocas nevytvorili ani ň

Reagovat
jk

Ty snad budeš ajoukiho ségra ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton očekáváná výhra ... jen sem zvědavej až přijde na řadu nějakej věhlasnější soupeř

Reagovat
Kincl

Krásný podle mě hodně podobné týmy se setkali a Everton lépe posílil a zasloužená výhra

Reagovat
Ranoth

to sa uvidi az bude Everton hrat s niekym silnejsim, kto ich aj preveri nejako

Reagovat
HalaMadrid_Flx

co James? Může popsat někdo, kdo sledoval, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas z jeho strany istý na lopte + rozdával jednu dlhú loptu za druhou a tým pádom vytvoril kopu šancí hlavne pre Richarlisona ale mne sa veľmi páčil aj Doucoure

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho bol trénerom, dnes resp. už dobrých desať rokov je len obyčajný televízny hosť do štúdia.

Reagovat
Whitemedia

Uber u těch let..

Reagovat
Talker

No ona to dekáda bude. Naposledy byl zázračným koučem v Interu a dosáhl něco "navíc". V Realu jedna velká trofej za 3 roky. U nás jedna velká trofej za 2.5 sezony a odcházel s brekem. To samé United, jen bez velké trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Arsik Totenhaim

Reagovat
Front hell

Reagovat
Unique

Jak hrál James Rodriguez první zápas za Everton?

Reagovat
redyyz

dobry na lopte, tlacil sa do zakoncenia, musi si to sadnut so spoluhracmi a bude to lepsie. Kondicne ku koncu nestihal, to bol si myslim dovod striedania.

Reagovat
Unique

Díky za info

Reagovat
Talker

Fakt se těším na dnešní zápas.

Nejsou u nás Willian ani Pedro - ti dva u nás okupovali to křídlo strašně dlouho a strašně mě nebavili. Tyhle dva přestupy ukončily definitivně Hazardovskou eru, což oceňuji. Konečně uvidíme nové tváře a snad se někdo chytne a brzy zapomeneme na ty dva.

Místo toho tam budou dnes Pulišič, Werner, Mount, možná Havertz, CHO/Tammy. Mladí, draví hráči.

Jsem zvědavý, jak to Lampard poskládá a nezávidím Potterovi to odhadování, jak budeme nastupovat. Sám nemám šajna, osobně bych chtěl vidět:

Kepa-James,Zouma,Rudiger,Azpi - Kante,Mount,Havertz-Pulišič,Tammy-Werner

Ale spíš tipuju konzervativnější sestavu:

Kepa-Azpi,Zouma,Rudiger,Alonso - Kante,Kovačič,Havertz - Pulišič,Werner,Mount

Ale dá se to (i bez těch posil) poskládat i jinak.

Reagovat
Kovi81

Kovacic je vykartovany.

Reagovat
Talker

Super, tak snad bude ta záloha Kante-Mount-Havertz, to by byla absolutní paráda. Snad tam neuvidíme Barkleyho. U RLC furt doufám, že se dostane zpátky na tu svojí úroveň pod Sarrim, ale začíná mu docházet čas.

Reagovat
icemike

Havertz nepůjde do základu pravděpodobně, takže RLC? Možná jorginho

Reagovat
blade115

Právěže Simon Johnson píše, že Havertz se dnes očekává v základu. Ale souhlas, že vedle něj nejspíš nebude Mount, ale pravděpodobněji Barkley nebo Jorginho, Mason bude vepředu s Wernerem a buď Tammym, nebo Pulisicem.

Reagovat
Talker

Jak to tak čtu, tak zas Pulišič je nejistý po tom zranění a uvidí se až dneska, jestli půjde do základu nebo ne. Tipnout dnešní sestavu je fakt věštění z koule.

Reagovat
blade115

Jo, vůbec to soupeři nezávidím, když ani Lampard vlastně nemusí mít úplně jasno ...

Reagovat
Talker

Ono to může dopadnout i takhle:

Kepa-Azpi,Zouma,Rudiger,Alonso - Kante,Jorginho,RLC - Havertz,Werner,Mount

Já osobně bych rád viděl na hřišti Tammyho. Fakt bych ho chtěl vidět v sestavě před pořádnou ofenzivou, která ho tam bude zásobovat a pohybovat se kolem něj. Před zálohou Kante, Mount, Havertz, z křídel Pulišič,Werner a z krajních beků Chilwell-James.

To bych mu věřil i na golden boot.

Reagovat
blade115

Však Werner není vyloženě čistokrevný hrot, podle mě hodně zápasů odehraje i z křídla, takže Tammy bude mít prostoru dost. Víc bych se "bál" o Odoie... Ale Tammymu, Mountovi a Jamesovi věřím, že budou stabilně hrát.

Reagovat
Svatej

Krásná sestava.

Možná bych i viděl rád v základu Odoie místo kterýhokoliv z hrotů, posledně vypadal docela dobře, ale budu hodně spokojenej i s tímhle

Reagovat
vrabejka

Chelsea dnes ztratí a mokrý sen fanoušků Blues o titulu bude pryč

Reagovat
Talker

Kteří fanoušci CFC tu mluví o titulu ty šašku?

Reagovat
Talker

Ježiš promin, to jsi ty vrabejko. Tak to neodpovídej ani.

Reagovat
Svatej

Reagovat
M0rb1D4S

Ty se poslední dobou musíš hodně nudit, že tady ztrácíš čas jak s fanoušky United, tak s vrabejkou nebo Barvicem

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

To že široká fotbalová veřejnost dělá z Chelsea víc než je je prostě fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by mohli ztratit titul v prvním kole, když se nejdůležitější zápas rozhodující o titulu hraje až v kolem druhém?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jardin

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
TopinB

Reagovat
oddy

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Nebud jak vlado

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes je must-win zápas. Už několikrát se stalo, že ostatní vyhráli a my neodpověděli a najednou z toho byla 12 bodů ztráta. Jinak co se týče titulu, tak já osobně o něj boj tedy očekávám. Neříkám, že ho musíme vyhrát, ale boj s takovými přestupy rozhodně očekávám. Vymlouvat se na nesehranost a další věci už teď fakt nelze. Nelze neustále hledat důvody, proč nejsme tam, kde máme být. Takže po minulém zkušebním roce doufám přichází rok, kdy se jede naostro.

Reagovat
oli9

Nepiš díky

Reagovat
kiwwi

https://pbs.twimg.com/media/Eh20eHGWsAMc6a7.jpg

sebestacna Chelsea

kazdopadne my cista katastrofa dividendy vyplatene a pri prestupoch sa handrkujeme o kazdy cent

Reagovat
kiwwi

tu je cely thread o financovani za poslednych 5 rokov

https://threadreaderapp.com/thread/1305397873803177984.html

Reagovat
Pony Slaystation

zajímavé čtení

Reagovat
smazaný uživatel

everton

Reagovat
Lacko_Boh

600. pre titul niekde v Londyne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Fulham, Crystal Palace ani Chelsea by mi nevadila, West Ham by som prezil a Tottenham nema sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Součkovi bych ho přál, ale West Ham musí najít lepšího trenéra

Reagovat
vladis271

Kladivárom by som to prial aj spurs ak by tam nebol Jožko.

Reagovat
nani92

Rodák je sice TOP golman, ale neverím, že im vychytá titul

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

na zapade

Reagovat
iamek

Telles za 20 mega? Na co čekáme?

Reagovat
smazaný uživatel

OGS is furious over the lack of signings.

Before the window started, OGS told Woodward that United must do their business fast and expect all signings to be done before training resumed. He was very adamant about this, since this is the shortest preseason ever. #MUFC

OGS have spoken to Woodward again. He have made it clear to Woodward that United will not compete with Liverpool, City and Chelsea this season with the current squad. OGS is stunned over the lack of ambition and was very direct in conversations with Ed.

He hopes that this conversation will speed up the process.

United can bring in Sancho and Regulión fast if spending is approved. All aspects of both of deals are agreed (no medical), so United just need to pay the money.

Real (Regulión) and Porto (Telles) is pushing for decision

Reagovat
Pony Slaystation

krásné v kontextu s tím financováním co posílal kiwwi výše

Reagovat
iamek

A co?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
Busby babes

kdo to pise? pusobi to hrozne bulvarne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

One of the most reputable journos on Real Madrid saying that talks between Man United and Madrid have intensified for Sergio Reguilón. It is expected the deal will be about 25 million euros. Reguilón has recently switched agents to Kia Joorbachian as well.

https://twitter.com/CheGiaevara/status/1305450774932094977

Tohle ted na me vyskocilo.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze Real tam porad chce tu buy back option a do toho bych proste nesel.

Reagovat
iamek

Souhlas. Raději koupit toho typka z Porta, než Reugilona se zpětným odkupem.

Reagovat
Busby babes

jinak zrovna na tenhle post to klidne muzeme nechat vycukat az do konce, vylozene nas tam bota netlaci, Shaw a AWB to odehrajou, zaskocit muze Brandon nebo Timbo treba. Takze tady nevidim uplne problem v tom, ze se to tahne.

Sancho... ja myslim, ze na nej proste nemame penize a moc neverim nejakym hadkam OGS vs Woodward.

Reagovat
Zaschrona

Hlavně teda mi přijde, že Sancho je hráč, který klidně na vás může počkat na příští rok, nikam

z Dortmundu do té doby neuteče a je to prostě ve vaší situaci luxus, který úplně nemá smysl řešit. Místo toho byste spíš měli koukat po postech v obraně a DM, kde vás podle mě tlačí bota o dost víc a upgrade na těch pozicích vám přinese na papíře víc bodů.

Reagovat
vodka

my naopak potřebujeme do té ofenzivy větší šířku. Obrana byla loni třetí nejlepší v PL, tam stačí backup na kraj a spíš se zbavení Roja, Smallinga, Dalota.

na křídla je solidní základ, ale při tempu této sezony a nějakém zranění tam bude hrozná díra, případně zase utavíme Rashe/Greenwooda stejně jako loni do vánoc Jamese...

Reagovat
Zaschrona

No jo, jenže za Sancha dáte 100+ milionů, máte pak zároveň na to řešit ty jiné pozice? Jestli by nebylo lepší to rok zalepit Balem na hostování (pokud teda platí, že je Real ochotný ho pustit na hostování a platit podstatnou část jeho platu, už to je docela rozumný) a ty peníze poslat do Reguilóna, levonohého stopera typu Badiashile a ideálně středního defenzivnějšího záložníka, takže možná klidně ten Thiago, kterým navíc vypálíte rybník Liverpoolu? Sancho pak může přijít za rok ideálně už do hotového jako třešínka na dortu. Místo toho sice mít Sancha, ale v základu mít Lindelöfa a Matiče, no nevím... Ale jako je možný, že to tak finančně nestojí, i když dost pochybuju...

Reagovat
vodka

Lindelof je docela v pohodě, vyrobil skoro stejně kiksů jako Maguire a v kontextu celé sezony byl největší problém obrany ten, že jakmile přišli wolves, nebo někdo jejich typu, tak nás strašně trápili na brejky.

Ole chce jinak podle posledních zpráv hrát s tou zálohou DvdB, Pogba, Bruno, takže Matič možná v základu nebude, jen jsem zvědavý, jak to pak bude vypadat

Reagovat
vodka

a znova teda, myslím, že nás výrazněji posune Sancho, než nejistá investice do levonohého stopera...

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Marca pise, ze teoreticky je vsetko dohodnute a jediny zadrhel je, ze Real chce buy-back clause a my nechceme.

Reagovat
Busby babes

coz je v poradku. Nemuzes nejak budovat kadr s tim, ze ti najednou muze zmizet hrac kdyz si Real vzpomene...

Reagovat
Swarley

absolutní hovadina, to ho radši nebrat

Reagovat
ajouki

Moje obligátní otázka, co je lepší. Nekoupit toto léto už nikoho (na tuto pozici), anebo koupit Reguliona za 25 milionů eur i za cenu buy-back klauzule? 2 roky ho mít v týmu a pak ať ho třeba za dohodnutou částku (ta bude jistojistě vyšší než pořizovací, takže profit) koupí Real zpět (nebo taky ne, protože zase takový talent to není, Hakimi byl lepší a Real ho nechtěl).

Reagovat
smazaný uživatel

...a není to stejně nakonec hlavně i na hráči, jestli by zpět do Madridu chtěl? Klauzule je jedna věc, ale vůle hráče věc druhá..

Reagovat
ajouki

Další faktor, který může hrát ve prospěch kupujícího klubu. Pokud se prosadí v United, tak úplně nebude chtít odcházet do velké konkurence v Realu Madrid. A pokud ano, tak si postaví hlavu i bez klauzule na zpětný odchod.

Reagovat
Busby babes

je lepsi nepristupovat na buy back clauzuli. Nemas jistotu, ze ti po jedne sezone zase nezmizi. Takhle se neda budovat kadr. Navic to neni pozice, kterou bychom nemeli nejak pokrytou. Mame Shawa, muze tam zahrat Williams. Bylo by to fajn kdyby prisel, ale neni to zas tak podstatny. A nejsme nazdarci abychom takhle vychazeli Realu vstric.

Reagovat
ajouki

Dobře, beru. Za mě ale pořád lepší koupit a v nejhorším případě za rok otočit se ziskem 15-20 milionů eur. Nikde jsem ale nenašel, jakou výši klauzule si Real Madrid představuje na odkoupení zpět. Když odejde, tak máš víc peněz na získání ideálně domácího hráče, které intenzivně skautuješ.

Reagovat
Busby babes

ale tohle neni manager. Nepotrebujeme primarne vydelavat na hracich. Potrebujeme hrace, co nam pomohou na hristi a to i nejak dlouhodobe.

Reagovat
ajouki

Za poslední roky jste udělali několik přestupů, které byly o řád horší než tahle nastíněná strategie. Příklad: Dalot přišel za 22 milionů eur, máte plnou kontrolu nad jeho budoucností, ale hráč je to na hovno.

Real Madrid vám nabízí hráče se slevou, který vám může dát skutečně 2 povedené sezony a pak o něj holt přijdete. Nechápu potřebu plánovat na 5 let, když se stejně nechytí ani polovina hráčů. Mít kvalitního hráče jen na 1-2 sezony není žádná hrůza, je to lepší než udělat nepovedený nákup. Nejlepší je udělat nákup jako AWB, ale takových se naskytne jen pár. Mezitím je lepší ta nejvýhodnější z horších variant, a to je klidně tahle.

Pokud už nikoho nekoupíte do ofenzívy, tak budete mít minimálně rok, ne-li rok a půl bez nových hráčů. Nebylo by lepší i po tuto omezenou dobu mít Haalanda, příští léto o něj přijít a mít možnost koupit někoho dalšího?

Reagovat
Busby babes

no hele, mozna je dobry tomu i trochu zasadit kontext, kterej uplne ignorujes. Dalot je hrac na hovno?

Dalot prisel pod Mourinhem jako mladej nadejnej bek. Kdyz hral, nehral spatne. Zmenil se trener a Ole ma proste jinou predstavu.

Real nam nenabizi zadneho hrace se slevou. Real se chce zbavit hrace, ktereho nechce/nepotrebuje, protoze ma jine a lepsi. Navic porad operujes se 2 sezonama, z neznameho duvodu, kdyz Real chce buy back klidne po jedne sezone. Nejsme farma realu. Nechapu potrebu planovat na 5 let... no comment

A jeste jednou: my ho nejak zasadne nepotrebujeme, momentalne mame na LB Shawa a Brandona v pripade potreby. Oba dva tam zahraji velmi slusne, samozrejme, je trochu nevyhoda, ze Brandon to ma pres nohu, ale to taky neni uplna tragedie. Takze ty podminky, ktere Real chce, jsou pro nas proste nevyhodne. Zaplatime 25 mega a nemame nad hracem kontrolu, nemame kontrolu nad tim, za kolik ho prodame etc...

Priklad s Haalandem je uz uplnej nesmysl. On si proste vybral BVB. Tecka. A ne, ani v tom tvem pripade by to nebylo lepsi, jestli narazis na nejakou potencialni vykupku, kterou mel chtit a na ktere jsme se udajne nemeli dohodnout...

Reagovat
ajouki

Nesmysl to není, protože neřeším konkrétní rozhodnutí hráče, ale pohled na stavbu týmu.

Podle mě je lepší na 1-2 sezony Shaw, Wan Bissaka, Reguilon, Williams než Shaw, Wan Bissaka, William a nějaký Fonsu-Mensah. Stejně je podle mě lepší i na jednu blbou sezonu útok Rashford, Haaland, Martial a Greenwood než Rashford, Martial, Greenwood a Ighalo.

Respektuju, že máš na to jiný názor a volíš druhou variantu kvůli určité stabilitě a kontrole. U mě to trumfuje aktuální výkonnost a udělat vše pro lepší aktuální sezonu než co bude za 3 roky. Tak jako Chelsea zvolila na rok příchod Thiaga Silva, přestože je to krátkodobé řešení. I s těmito řešeními plánuješ, jen ne úzkostlivě na výkonnosti jednoho hráče.

Se slevou ho dostanete, protože Real Madrid je ochotný při zachování odkupní klauzule snížit cenu. Špičkový vyjednávač by z toho udělal pro svůj klub výhodný přestup. Cenu by stačil nízko, aby bylo nejnižší možné riziko při neúspěchu. Real Madrid toho hráče prodat potřebuje.

"nehrál špatně" je na hráče za tu cenu málo. Reguilon má jít za podobnou částku a při takové výkonnosti by Real Madrid o něj ani nezavadil pohledem. Podle mě lepší prozkoušený hráč než hod kostkou za hráče, který měl pár ligových minut. Pokud ho koupí zpět, tak máte jistotu, že jste měli alespoň jednu sezonu jednoho z lepších krajních beků v lize. Pokud ne, tak s ním můžete dále pracovat.

Reagovat
Talker

Taky se musíš kouknout na výkonnost hráčů, kteří jdou na hostování z Realu do PL - Kovačič první sezonu těžký průměr, druhou relativně slušný, ale nepatřil mezi TOP ligy. Spíš nadprůměr. Ceballos první sezona taky žádná tahoun. Oba dostali kvanta času a prostoru a je otázka, jestli se z nich tahouni stanou.

Takže říkat, že by byl Regulion upgrade je celkem s otazníkem - taky to může být rok nepřesvědčivých výkonů, pak slušný rok a pak odchod. V tom ta tvoje teorie pokulhává - ty to bereš tak, že by přišla hvězda. Může přijít taky průměrák.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ajouki

Právěže nepokulhává. Protože v takovém případě Real Madrid o hráče nemá zájem, klauzule na odkup zaniká a můžeš dále s hráčem pracovat. Real fakt nepůjde po hráči, který 2 roky nepřesvědčil. Hakimi byl top, stejně ho prodali a nechali si stárnoucího Carvajala. Pokud bude mít alespoň jednu výbornou sezonu, po které jej do týmu chce Real Madrid, tak je to win-win. Protože Shaw ani Williams nebudou mít sezonu, po které by je chtěl španělský velkoklub.

Pokud přijde průměrák, tak je to chyba oddělení skautů, kteří toho hráče doporučili. Možná ho United ani nechtějí, protože nejsou přesvědčeni o jeho přínosu. To je relevantní argument, ale úplně na jiné úrovni. Tady vycházím z toho, že ho asi chtějí a vidí v něm lepšího hráče než co mají. Jen nechtějí Realu Madrid dopřát možnost zpětného odkupu, protože můžou o něj kdykoliv po sezoně přijít.

Reagovat
Busby babes

srovnani s prichodem starsiho, ale porad jednoho z nejlepsich stoperu v evrope se zkusenostma k nezaplaceni je imho mimo. zase, uplne jinej kontext.

ne, podle toho co se pise to nestoji tak, ze to je 40 bez buy back nebo 25 s ni. Nikde takove info neni. Real se chce zbavit hrace, ktereho muze zpenezit a nepotrebuje ho. zaroven spaneslke kluby ted asi budou v dost spatne financni situaci, takze oni prodavat defakto museji. Neni to zadna sleva.

kazdopadne uz je to celkem nuda porad poslouchat ja to vsechno delame strasne spatne... pises to u kazdeho prestupu nebo spekulace.

Reagovat
ajouki

Info je takové, že to bylo přes 30 a teď je to 25. Cena padá. Třeba se dá jít na 20, protože kupců ubývá a Real potřebuje prodat. Bez výkupní klauzule by s cenou dolů nešli, takhle mají pojistku a budou ochotni slevit.

Btw. nikde jsem nenapsal, že to děláte špatně. Jen dávám do diskuze jiný názor na tento přestup. Plně respektuju vaše rozhodnutí. Jen mě přijde, že byste byli minimálně na 1 rok (spíš více) v lepší situaci, kdybyste ten přestup udělali. I za cenu, že o něj pak přijdete.

Reagovat
Busby babes

ne, je to porad stejny, jen to nekde je jako 30 mega v Eurech nebo 25 v librach.

Reagovat
ajouki

Na The Ahtletic jsem zachytil akorát tohle: The 23-year-old is a Real Madrid player but deemed surplus to requirements by Zinedine Zidane (who also has Marcelo and Ferland Mendy) and is available for around £18 million.

Reagovat
Busby babes

no vidis a ted se mluvi o 25 v librach.

Reagovat
ajouki

Pokud trváte na absenci buy-back klauzule, tak musíte uvažovat o vyšší částce. To ani jinak nejde.

Reagovat
Busby babes

omg tys tu zacal mluvit o slevach, pritom zadna sleva se nikdy nekonala.

Reagovat
ajouki

O slevě v případě, že kupující akceptuje požadavek na buy-back klauzuli a bude se blížit konec přestupového období. Respektive ne o slevě, ale o nízké částce, která dle všech reportů byla 20-25 milionů eur. O 30 se mluví až v souvislosti s váma, protože chcete vyjednat přestup bez buy-back.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
vodka

Reguillon ok, Shaw bude mít konkurenci, když Williams bude vpravo backup a Dalot je odepsaný...

Reagovat
Luc-Luc

OT : to vypada, ze budeme mit taky svyho Messiho hele

https://www.youtube.com/watch?v=8BglX4WziRo

Reagovat
gazza62

Ta Anglie je vážně již v prdeli.Až to vyroste tak jim bude sekat hlavy.

Reagovat
cubazi

Reagovat
iamek

Nenahraje a jen soluje. O každý balon snad přišla. Kopyto

Reagovat
Luc-Luc

kysele hrozny

Reagovat
Liveral

to je kluk ne?

Reagovat
Mastný Chobot

jj

Reagovat
iamek

Fakt? Já myslel, že holka

Reagovat
Mastný Chobot

to decko je dosť hype už teraz, lebo jeho tatko je jebnutý a robí z neho toto:

https://www.instagram.com/arat.gym/?hl=sk

každopádne nikde nevidím info o tom, že by hral/žil/nechádzal sa v liverpoole

Reagovat
Luc-Luc

fuj takova zrudicka

Reagovat
Whitemedia

wtf..

Reagovat
oli9

Vytriskat na decku co největší slávu... Hnus

Reagovat
RadekVonCZE

On je jak Neymar, zkosí ho a bulí

Tohle patří do freestyle klecí, a ne na pažit.

Reagovat
Taiger

Werner poprosím hattrick

Reagovat
icemike

Ale prosím, beze všeho, ozvalo se ze sluchátka

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
Messier

OT: Zítra jsou na Slovensku zavřené všechny supermarkety?

Reagovat
Mastný Chobot

áno, ak potrebuješ niečo, čo nemajú na pumpe, tak musíš kúpiť dnes alebo ísť za hranice

Reagovat
EXoRcIsT

nech ide na pumpu Barel do Presova tam kupis vsetko od tatarskej po chleba s reznom

Reagovat
kissak

Jsem zvědavej, kdy se sousedi, kteří včera odcestovali na Malou Fatru vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesta zo Slovenska do ČR je bez obmedzení.

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Drž nás v obraze.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Wolves se s tím neserou.

Reagovat
Godwinson

Ta Aston Villa se nějak rozjela, kde na to berou?

Reagovat
Talker

Tak na Traoreho se neskutečně těším, mě se moc líbil u nás v juniorce a pak na hostovačce ve Vitesse. Zrovna jeho bych si do fanty dal hned.

Reagovat
Seydou Doumbia

dřevák v zakončení...

Reagovat
SunFells

Šak s Martínezem, Traorém a Rashicou to bude už tak 100 mega útrata.

Reagovat
Talker

Tak se nám pomalu začíná krystalizovat záloha a útok pro dnešní zápas.

Kante, Jorginho, Havertz, Werner, Mount v základu, CHO na lavičce. Takže jedinou otázkou zůstává, jestli bude hrát Pulišič nebo Tammy.

Osobně bych radši Jorginha na lavičce a místo něj dva z trojice Tammy/Puli/CHO.

Reagovat
Whitemedia

Team to play Brighton: Kepa, Alonso, Christensen, Zouma, James, Jorginho, Kante, Loftus-Cheek, Mount, Havertz, Werner.

Subs: Caballero, Rudiger, Barkley, Abraham, Giroud, Hudson-Odoi, Azpilicueta.

Reagovat
Whitemedia

RLC by se mohl dnes probrat, od návratu je nulovej..

Reagovat
Talker

Po tom zranění to není ono. Teď má poslední dny/týdny, kdy si může zajistit místo v kádru. Jakmile budou Ziyech a Pulišič fit, tak to bude mít sakra těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ho cpe na křídlo

Reagovat
Mike Litoris

A ono to není dobré ani uprostřed...

Reagovat
Greny

Doufam že Brighton dneska nevystřelí pokud ano bude se muset ofenzíva dost predvest

Reagovat
Talker

Kepa; James, Christensen, Zouma, Alonso; Jorginho, Kanté, Loftus-Cheek; Havertz, Werner, Mount

Náhradníci: Caballero, Rudiger, Azpilicueta, Barkley, Hudson-Odoi, Giroud, Abraham

Ofenziva Havertz-Werner-Mount + RLC...

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, Silva mimo, tak to bych ho proti nám nečekal, ne?

Reagovat
Whitemedia

Zítra hrajeme přátelák, Silva si prý zahraje, tak uvidíme no..

Reagovat
Talker

Tak tam šlo o dost pozdní přestup. Počítám, že proti vám už bude k dispozici.

Reagovat
Svatej

Tak teprve zacal, vas uz mozna stihne..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak spíš jestli ho hned nasadit proti nám, když to byl právě pozdní přestup. Chápu, zkušenosti rozhodně má, ale přeci nový tým, nová liga a proti němu Salah.

Nicméně má se vám někdo vrátit na ten zápas ze zraněných? Hakim, Christian?

Reagovat
Talker

“He’s (Puli) trained with us the past couple days so I suppose I’ll have to be a little bit careful going in to Brighton, I’ll see how he is right up until that game because he had quite a serious hamstring injury and his recovery has been pretty quick.

Pulišič je fit, podle mého proti vám možná z lavičky (?). Ziyech by měl být mimo minimálně pár týdnů ještě, ten bude nejspíš až říjen.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík , co tady čtu, tak bych Pulisice asi tak tipoval

Tak alespoň, že s váma hrajeme tak brzo a nebude tolik sehraní.

A Chilwell pořád mimo, že?

Reagovat
Talker

Byly nějaké reporty, že už by měl být téměř zpátky, ale nejspíš to na vás ještě nebude.

Navíc o nás se starat nejspíš nemusíte, pokud teda nehodláte mít tuhle sezonu nějakých 80 bodů. Podle mého je 80-85 bodů maximum, co můžeme letos dát.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík ještě jednou

Jinak taky si nemyslím, že půjdete na titul, právě kvůli sehranosti, ale i zkušenostem, tvůj odhad mi přijde dobrý , i když titul letos očekávám na nižších číslech něž v předchozích třech letech. Spíš jsem to myslel tak, že hlavně my potřebujeme ty tři body, než abyste vy o tři přišli (leč to se samozřejmě hodí).

Reagovat
Talker

Tak co si budeme povídat, bod proti vám by byl fajn, 3 body by byl brutální boost v sebevědomí a mohlo by nám to dost pomoci.

Co si budem povídat, tak především ty zkušenosti - ony většinou ty týmy, které vyhrávají tituly, tak mají průměrný věk té základní 11 většinou nějakých 27 let a většinu hráčů v tom věku 25-30. Což u nás zrovna není realita dne.

Reagovat
Kixi Syhimour

ještě vlastně proti takovým soupeřům (i když zase říkám, že ta laťka bude níže)

Souhlas s tím boostem, to by mohl být velmi dobrý impuls. Upřímně se na ten duel moc netěším, akorát se naštvu u Wernera , nicméně rozhodně čekám zajímavý duel, přičemž s naší současnou obranou jsou možné tři výsledky .

Reagovat
Talker

Ta laťka bude asi níže, ale my budeme určitě pod ní - snad nějakých 5-10 bodů pouze. Jediné, co nám hraje do karet, je šířka kádru. My máme fakt prakticky všechny posty zdvojené/ztrojené.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky to čekám nějak tak , každopádně souhlas s tou šířkou, ta je velmi dobrá a určitě přijde vhod v tom programu.

Reagovat
Svatej

Wtfff

Reagovat
Talker

Jinak Rudiger na lavičce, šanci dostal Christensen. Taky zajímavé.

Reagovat
Svatej

Hlavne Pulda, kde je?

Reagovat
Whitemedia

Tak asi ještě není fit, stejně jako Azpi.

Reagovat
patas92

Jinak Azpi bude hrávat?

Reagovat
Talker

Vzhledem k tomu, že bylo k dispozici jediné křídlo dneska (CHO), tak byli potřeba ofenzivně ladění beci. Podle mého to bude 50/50 mezi těma dvěma s tím, že přeju Jamesovi, aby si to místo vybojoval.

Reagovat
Talker

viz výše

“He’s trained with us the past couple days so I suppose I’ll have to be a little bit careful going in to Brighton, I’ll see how he is right up until that game because he had quite a serious hamstring injury and his recovery has been pretty quick.

Asi to Lampard nechce riskovat a dal mu ještě týden odpočinku.

Reagovat
Raylan

Christensen a radši bych asi viděl CHO místo Loftuse.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

To ty si mi říkal, že Havertz stopro nebude hrát, že?

Ani na Chelsea není spolehnutí tvl, jak mám válcovat ve fantě

Reagovat
Talker

Tak ono se psalo všude, že z posil bude hrát pouze Werner až do dneška. Teprve dneska se řeklo, že Havertz (asi) nastoupí.

Reagovat
Taiger

No ty si mi tvrdil, že Frank říkal, že nebude k dispozici, ale nikde jsem to nenašel

Reagovat
Talker

Tak sry, já četl a slyšel všude, že jediná posila v základu bude Werner... Což říkali i další lidi v tom vlákně tuším.

Reagovat
Taiger

Pohoda zatím, dokud nedal Kai hattrick

Reagovat
Talker

Tak pokud dá hattrick, tak to můžeš brát jako předzvěst lepších zítřků a gratulovat si, žes ho vzal do fanty.

Reagovat
Talker

Zajímavá sestava - jak se psalo, tenhle týden to byl hell pro Pottera tipovat sestavu - to by potřeboval toho z Bradavic, aby to vyvěštil z koule. :D Protože tohle by netipnul asi vůbec nikdo přesně. Nejen kvůli zraněním, absencím po přestupech, ale celkově složením toho týmu při alternativách k dispozici.

1) Kepa v základu - mluvilo se trošku o tom, že dostane znova šanci Caballero.

2) Rudiger na lavičce - trošku překvapivé, čekal jsem Rudiger-Zouma

3) Azpi na lavičce - čekal jsem ho místo Alonsa, ale vzhledem k tomu, že na křídlech jsou 2 AM, tak to dává smysl, že chceme mít strany pokryté wingbackama.

4) Jorginho-RLC v základu - fakt jsem čekal CHO/Pulišiče/Tammyho v základu a pouze jednoho z té dvojice záložníků tam. Oba mají šanci si tvořit pozici teď, moc šancí podle mého nedostanou, pokud se neukážou - Pulišič se vrátí brzo, Kovačič si odpyká trest... Za 2 týdny klidně se klidně nemusí vejít ani na lavičku jeden z té dvojice. Teď mají možnost ukázat, proč by tam měli být.

Reagovat
Taiger

Tvl, když to nešlo odhadnout, tak nepiš že tenhle a tenhle stoprocentně nenastoupí

Reagovat
Talker

Tak ono se psalo, že Pulišič je fit - až včera Lampard řekl, že se s ním musí zacházet opatrně a že neví, jestli do zápasu naskočí nebo ne - to je podle mého důvod, proč hraje Havertz.

Dával jsem ti informace podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Reagovat
Taiger

Já si toho cenim, jen budu nasranej, páč jsem místo Kaie hodil Sona a nevypadá to moc dobře

Reagovat
Talker

Tak nasranej možná budeš, tahle sestava vypadá dost nebezpečně - ofenzivně ladění wingbaci, kteří budou zajišťovat šířku, relativně silná záloha a k tomu ten trojzubec - to vypadá hodně zajímavě a vůbec by mě nenapadlo, že se Lampard kompletně vysere na křídla.

Reagovat
Greny

Tři odchovanci v základu dva na lavičce ... Tak ještě že nebudou mít prostor na hristi

Reagovat
Talker

4 odchovanci, Christensen se tam technicky počítá taky - přišel snad jako 15-16tiletý?

Každopádně to je zatím sestava prakticky bez posil, chybí i Pulišič, Kovačič. Podle mého si dlouhodobé místo v základu udrží v téhle sezoně asi jen Mount a James.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner a Havertz = prakticky bez posil ???

Reagovat
smazaný uživatel

RLC na křídle

Reagovat
Talker

Spíš to bude 4-3-2-1 s dvojicí podhrotů a wingbackama.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny, vychazim z toho co psal Whitemedia a lidi na Facebooku.

Reagovat
Talker

On tam psal o RLC na křídle? To může být sepsané klidně jako 4-3-3 nebo diamant 4-1-2-1-2 . To neříká prakticky nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle konkretne psali lidi na fcb Prý Němci do útoku, Angláni na křídla a francouzsko-italský střed.

Reagovat
smazaný uživatel

A Whitemedia nize dodal rozestaveni

Reagovat
Talker

Což nic moc neznamená, jaká je ofiko sestava. Bude záležet na tom, jaké role budou ve hře. On psal WM, že to je 4-2-2-2, ale to znamená, že by byl krajní záložník, ne křídlo.

Jak jsem psal, podle mého šířku budou poskytovat především krajní beci.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime.

Reagovat
Talker

A je vidět, že (minimálně v defenzivním postavení) není RLC křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobrý

Reagovat
Whitemedia

4–2–2–2 is what I got told earlier this afternoon. With the players who are starting we could change it mid game. Let’s see what happens

Reagovat
oli9

To trio vepředu Chelsea působí hodně silně.. No uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

RLC? nechápu jak může tenhle traged hrát Pl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ti ukáže, proč hraje PL

Reagovat
O.Giroud

Vidím, neuveriteľný je.

Reagovat
ajouki

Ani trochu do takto formující se Chelsea nepasuje.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kixi Syhimour

Lallana hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 6 kurz zkusíme jedničku

Reagovat
Swarley

Maupay gól je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo link? Soccerstreams ukazuje úplně nějaké blbosti, asi jim buguje web...

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Agent z Melmacu

Je Chelsea najzaujímavejší tím v PL momentálne? Kvôli posilám ju bude asi veľa ľudí sledovať, či sa chytia

Reagovat
off-olda

Timo a Kai po dvou, ať můžu jít spokojeně spát.

Reagovat
Agent z Melmacu

to boli časy keď bol Maupay hero vo fife

Reagovat
Talker

Jinak tip na výsledek 3:1 - Mount, Timo 2x.

Reagovat
blaugrana

hento klakanie, to je fakt vtip

Reagovat
Agent z Melmacu

Brighton už štvrtú sezonu v PL čas letí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, jak když hrajem s Evertonem

Reagovat
m.sali

Pulišič ani na lavičcce? přitom na livesportu neni uvedeno, že by byl zraněnej. Chelsea bude rozhodně letos zajímavá. Paradoxně jako největší "posila" se letos může ukázat Kanté, když s tímhle přehršelem v ofenzivě tam zkrátka bude muset někdo bránit

Reagovat
Andis

Havertz rozhodně taky solidně brání, jako v Leverkusenu to jen budou muset přenést sem.

Reagovat
masly008

ty dresy chelsea jsou i jako pyžamo nevkusné

Reagovat
Agent z Melmacu

keby ti v takom pyžame vytasila ženská kozy tak by si sa posral blahom

Reagovat
masly008

Reagovat
Agent z Melmacu

ooo sorry, tak tvoj boyfriend by vytasil péro

Reagovat
masly008

hm,gay pokus o vtip? vem si klíčenku a padej.

Reagovat
Agent z Melmacu

tú klíčenku si strč do riti ty gaykokotko

Reagovat
masly008

Reagovat
Agent z Melmacu

už sa opakuješ, utekaj k boyfriendovi pod jeho spotenu pazuchu

Reagovat
smazaný uživatel

jsou uplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně závidím Chelsea že jejich hlavní přestupové cíle hrají za Chelsea, za tím co náš přestupový cíl stále dává góly za Dortmund

Reagovat
Agent z Melmacu

iba by sa u vás dojebal

Reagovat
Talker

Podle mého Werner potřebuje vedle sebe hroťáka. On si sbíhá úplně všude, ale potom je na hrotu jen RLC... To tam měl být místo RLC/Jorginha Tammy/Giroud.

Reagovat
off-olda

Solidní uspávačka.

Reagovat
Makiii

Havertz a cela Chelsea je teda dobre mimo...Cekal jsem vysoký a aktivní pressink od Chelsea, ale tohle je fakt hrozny...

Reagovat
Greny

To by mě zajímalo kde ten vysoký presink a fyzičku na to měli natrénovat... Havertz je v Chelsea týde, krátká příprava, do toho několik hráčů v karantene někteří zranění bude si to sedat za pochodu

Reagovat
Svatej

Behem toho co nas Abra napumpoval penezma a Lamoard delal svou praci při volani hracum, přirozeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho, ještě přivoláš ty rudé vemena.

Reagovat
Mimalu

něco pro Svatého

Reagovat
Svatej

nepiskal bych to ani pred branou armagedonu..

Reagovat
Mimalu

Jorginho

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem 20 minut lidi

Reagovat
Talker

No, RLC to dal kapku do špeku, ale pencle z toho je.

Reagovat
Talker

Každopádně dost tragická rozehrávka od Brightonu.

Reagovat
Miguel19

Jorginho.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
off-olda

Yes! Škoda, že to kopal on..

Reagovat
Greny

Jorginho

Reagovat
smazaný uživatel

Žoržíňo

Reagovat
Talker

Lamptey hezký centr

Reagovat
smazaný uživatel

Lamptey hraje výborně

Reagovat
PP

celkově to je vyrovnané, škoda takového zbytečného golu..

Reagovat
Kapřík

Nejen. Ta ofenzíva Brightonu vůbec není špatná.

Reagovat
Talker

Škoda, že Lamptey není LB, to bychom nemuseli řešit Chilwella.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa zkušeně nechal na odkop

Reagovat
smazaný uživatel

Na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Loftus je strašnej.

Reagovat
Miguel19

Loftus je totální průser.

Reagovat
Whitemedia

Je ho škoda, před zraněním vypadal skvěle, ale tohle se prostě nedá.

Reagovat
ACSMan

To je hrůza, úplně jsem věděl že ty nákupy Chelsea budou flop, minulou sezonu byli lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně soudit podle prvních 37 minut prvního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Je to tak, snad ty hráče ještě tenhle týden někdo odkoupí za pět míčů.

Reagovat
PP

taky jim moc nepřeju, ale kristepane hrají spolu týden, mají tam x-variant.. hoši, trochu rozumu..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Však Werner je úplně boží

Roli Havertze moc nechápu, je jak ztracený... Snad se najde až ve třetím kole

Reagovat
vitasrp

Loftus-Cheek je hrůzostrašnej pasažér zatím.

Reagovat
Matić

Akorát jsem to chtěl napsat. Od té doby co je po zranění si nepamatuji jedinej dobrej výkon. Většinou zápas odchodi a všechny souboje prohrává

Reagovat
czechfant

Někdo stream co se neseká?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SpecialOne

RLC mi pije krev, ale měřítko zatím snese jen Kanté.

Reagovat
Trapper

Timo taky, hodně toho oběhá a penaltu vybojoval taky ze zkažené přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Vždyť Celá obrana je zatím pevná jak skála. Zouma je skvělý, James je taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reece se mi moc nelíbí, ale stopeři fajn.

Reagovat
SpecialOne

Jeden by skoro řekl, že Havertz není pravé křídlo.

Reagovat
Big Virgil

Kia Cee’d hraje dneska křídlo? Zapl jsem to až teď.

Reagovat
off-olda

To je idiot... Jestli ho to nebaví, tak ať táhne.

Reagovat
Greny

RLC je špatnej...

Reagovat
DieryVonry

Kovačič znatelně chybí

Reagovat
spider_8

Spíš Willian.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by se šikl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noke

RLC dolů, Havertze do prostřed a CHO na pravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá varianta je Ross místo Loftuse, uvidíme, co vymyslí.

Reagovat
off-olda

Jen to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, kéž bychom byli dneska tmavě modří a takhle si to tam dávali, Lamptey alias Reece by tam brousil lajnu a hra měla jasný řád, ztohohle mám hodně špatný pocit...Loftus Cheek ubohý...líto je mi Wernera, takhle se mu brzo začne stýskat po Lipsku

Reagovat
Svatej

o 45 minut pozde, mohl jsi zkusit ještě rychlejší soudy

Reagovat
smazaný uživatel

jen první dojmy flintu do žita neházím, jen asi bude chvíli trvat, než si to sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana klasik

Reagovat
off-olda

Lamptey si dělá z Alonsa dobrý den...

Reagovat
smazaný uživatel

Se dalo čekat bohužel.

Reagovat
ACSMan

Alonso a Alphonso, zní to skoro stejně ale rozdíl tam je

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Lamptey zatím MOTM, hraje parádně, snad máme buy-back

Reagovat
Greny

Šel zadarmo ne? Po vypršení smlouvy

Reagovat
smazaný uživatel

šel v lednu už, za 3 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Máme velké štěstí, že vedeme. Snad je Lampard dá dokupy o pauze. Havertz potřebuje z křídla pryč, vůbec se takto nedostane do hry.

Reagovat
ajouki

Loftus-Cheek bude lucky boy, když ho Lampard ušetří střídání v poločase a stáhne ho až řeba v 60. minutě. Vypadá, že Mourinho měl tendá proti Aston Ville pravdu, když ho o poločase sundal a už prakticky nehrál.

Reagovat
Svatej

Tehdejší Cheek a Tenhle jsou jiny osoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam spousta ztrát při přechodu z obrany a ve středu hřiště celkově. Jak nás Brighton tlačil, tak obrana relativně fungovala, ale jakmile jsme se měli vysunout dopředu tak Brighton ty balony hrozně lehko sbíral. Finální přihrávky RLC snad ani nestojí za řeč. Werner celkem dobrý. CFC!

Reagovat
Talker

Brighton zatím vypadá mnohem kompaktněji a s mnohem jednodušším plánem, jak jít dopředu. Hodně se mi líbí Lamptey, ten si tam cvičí Alonsa, centruje hodně slušně pravou i levou, má rychlost.To byl ze strany Brightonu skvělý steal - pokud se bude zlepšovat, tak za chvíli po něm bude poptávka ve velkoklubech.

U nás nějak postrádám ten plán, respektive jeho provedení - nedaří se nám držet míč, nedaří se nám ten přesun z obrany do zálohy a tam ten míč podržet a zatlačit soupeře, abychom vytvořili tu šířku wingbackama. A ani ten rychlý přechod do útoku nám nějak extra nefunguje - tam chybí přesná finálka na Wernera - tam to zkazil jak Havertz příliš krátkou a RLC, kterému to zastavil obránce. Stejně tak nedosáhl Havertz na míč od Mounta.

Werner jediný v té ofenzivě živý, aktivní ale přijde mi, že tam chybí typický hrot, který by tam tvořil prostor pro ostatní. Prakticky dělá falešného hrota RLC, který se na to ale úplně nehodí, to tam měl jít místo něj Tammy/Giroud. On hraje kdekoliv, jen ne na hrotu, pokud nejde zrovna o protiútok. Havertz zatím vůbec nic.

K tomu asi 5 ošetřování, které ještě kouskuje hru, celkově je ten zápas takový podivný. Před rokem bych neřekl, že mi bude chybět Pulišič.

Reagovat
Talker

Jinak osobně bych tam poslal v poločase CHO a Tammyho místo RLC a Havertze/Jorginha.

Reagovat
FC Porto FC

Stojí to za pytel ale nehraje Pulišič, Zyiech, Kovačič tak že sem klidný

Reagovat
Greny

RLC je tam úplně zbytečné, dopředu nevymyslí nic dozadu se pro jistotu nevraci... Havertz místo něj a na kraj Odoi... Nebo klidně druhej útočník a Werner na kraj

Reagovat
Talker

RLC hraje nějakého kvazi-útočníka, když jsme na míči, jenže to neumí. Je to od něj tragédie, ale tohle není absolutně role pro něj. On je sice velkej a silnej, ale on není hráč, který by měl být nejvýše, on je spíš tahový hráč, který by měl být hlouběji a mít před sebou varianty.

Reagovat
spider_8

Šílený výkon, o poločase musí jednoznačně přijít změna, jinak nemáme šanci to nezasloužené vedení udržet. Tenhle tým vypadá ještě míň sehraně než to naše déčko proti Skotům. A ti se viděli den před zápasem. Navíc si myslím, že takhle ta jedenáctka není dobře poskládaná a nemůže moc fungovat. Stáhl bych Loftuse a místo něj dal Girouda/Tammyho, aby tam byl nějaký pevný bod pro udržení míče a Werner mohl hrát víc z druhé vlny.

Hráče nemá moc cenu komentovat v takhle nesehraném týmu, ale nutno říct že Loftus s Alonsem jsou fakt mimořádně špatní. Zato Werner bude parádní posila pro PL, jen mu najít správnou pozici. Na ty obraty hry a útoky do otevřené obrany bude naprosto parádní.

Reagovat
spider_8

A Willian, ten by dneska šíleně bodnul.

Reagovat
Miguel19

Strašně slabej výkon. Připadá mi to, že se ti hráči vidí poprvé.

Škoda že se tam nepovedla jedna přihrávka od Kaie a pak od Loftuse. Timo by šel sám.

Werner tam dobře lítá. Mount klasika. Stopeři až na jednu šanci ok. Jinak bída.

Totálně otřesný výkon od Cheeka. Takhle jestli si představuje boj o sestavu. Já už nad ním zlomil hůl dávno. Klidně bych ho prodal.

Reagovat
icka

RLC by mel jit, souhlasim s teboou a k tomu to je dosti IP hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to úplně ono, ale vedeme a Brighton tam měl akorát jednu střelu, směrem dozadu je to dobré. Očekávám, že tam pošle Hudsona-Odoie to rozhýbat.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze jim alzate daroval gol, protoze jinak to bylo minimalne vyrovnane

werner mne zatim prekvapil, protoze jsem ocekaval, ze bude slaby, ale zatim asi nejlepsi s chelsea, vse si dava v pohode. havertze asi vubec nemel stavet, protoze vypada, jako by vubec nevedel, co ma hrat a kde se pohybovat. mount je neviditelny uplne stejne, akorat u nej se to moc neda ani omluvit.. rlc je mozna jeste o neco horsi, ale aspon se obcas dostal do hry narozdil od tech dvou.

lamptey skvely, asi jediny duvod, proc jsem jeste neusnul, protoze ten zapas postrada jakykoli zapal.. a skoda lallany

Reagovat
smazaný uživatel

z chcelsea*

Reagovat
off-olda

Snad ukáže Lampard koule a zasáhne do toho už o půlce. CHO kraj, Kai střed a mohlo by to vypadat...

Reagovat
Svatej

Werner bude fakt skvělej. Kai si s dne, je fotbalovej jak blazen, jen nesmi hrat na křídle...

Loftus je fakt odepsanej, tělu uz vůbec nevěří a bez ty viry ve vlastni možnosti je k hovnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho neodepisoval. Podle mě je na tréninku prostě fakt dobrý, akorát se mu to zatím nedaří prodat v zápase. To přijde.

Reagovat
Svatej

Podle myho na to mel docela dosta casu.. Nemam problem se špatným výkonem, mam problem s absenci naznaku, on on fakt neukazal od uzdravení nic jo, jednu akci a uz si ani nevybavim proti komu, skončilo to ackem..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze ma acko s Palace

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Loftus hraje hlavně takového polovičního hrota, protože Werner chodí do křídel (především doleva). A fakt se nedivím, že v té pozici je špatný. On je tahový hráč, ne hráč, který tvoří prostor.

Reagovat
off-olda

Bože

Reagovat
Talker

Brighton vysílá jednoduchýma přihrávkama křídla do 1x1, kdežto my to nakopáváme na RLC

Reagovat
M0rb1D4S

A on tam toho RLC nechá a ten stihne za par minut zase posrat několik jednoduchých míčů

Reagovat
off-olda

Zouma bez chobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paní Zoumová

Reagovat
Svatej

To je silenej hráč.. jeste zaplakame

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bue průser, pokud Lampard nevystřídá.

Reagovat
Talker

Ty vole Lamptey

Reagovat
smazaný uživatel

Místo protiútoku jsou to zase přihrávky na stopery. To mě tak sere.

Reagovat
off-olda

Kai

Reagovat
SunFells

Kai

Reagovat
smazaný uživatel

vrah je teda nerealne spatny, on se snad ani nesnazi branit

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooollll

Reagovat
Greny

Zaslouženě ... Kepa

Reagovat
SunFells

Zaslouženě

Reagovat
Svatej

I

Reagovat
off-olda

Snad Fortuna vypíše kurzy na to, jestli Kepa chytne Covid.

Reagovat
Mimalu

Jameeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
spider_8

Ty vole, já nemám slov Tohle bych chytil i já...

Reagovat
Talker

Tak Lampsi střídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kepaaaa

Reagovat
Miguel19

Zaslouženě. Lampard teda zatím hodně amatérsky vedený zápas.

Reagovat
off-olda

Jameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Kluivert9

Lamptey je výbornej

Reagovat
kvasha16

na nasu smolu sa u nas "zjavil" prave teraz, ked mame napravo Jamesa ... skoda ze nie je lavy obranca, to by sme si ho nechali a mozno by nam ani netrebalo Chilwella

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně střela opravdu hezká

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnání naprosto zasloužený, Brighton je prostě lepší, ale sakra....tohle se dalo chytat. Jo on vlastně chytá Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil už někdy Kepa něco navíc?

Reagovat
kvasha16

v prvej sezone mozno

Reagovat
Talker

A Kepa svojí klasiku

Reagovat
Miguel19

Wow

Reagovat
SunFells

No ty kráso, dobrá pumelice

Reagovat
smazaný uživatel

Chytej do hajzlu

Reagovat
off-olda

Ryan nebo máš explorer?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Whaaaat

Reagovat
Greny

James to byla roura

Reagovat
Svatej

Nechali jsme si lepšího beka

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ja to mam hodne pozadu.

Reagovat
Hokaido

Já jsem snad v PL neviděl horšího gólmana.

Reagovat
off-olda

Bravo.

Reagovat
Hokaido

Ještě vlastně možná Rico.

Reagovat
vitasrp

Pár adeptů by se našlo, ale co předvádí od startu loňskýho roku, to nechápu.

Reagovat
Taiger

Ale zase nemá v týmu Maného místo Salaha, navíc jako cpt

Reagovat
Talker

Btw Havertz prakticky nehraje, takže jsem měl pravdu

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Jako stejně bodů jak Son no, díky za tips

Reagovat
Hokaido

To jsem slušně dojebal, no.

Reagovat
Zaschrona

Ve své blbé formě Howard i Pickford chytali nějak podobně...

Reagovat
Talker

James naprosto famozně

Reagovat
jack_donaghy

takto by to mali v tomto zapse skusat castejsie, kedze kombinacne to zjavne moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reece

Reagovat
vitasrp

Řeknu to asi po šedesátý, ale Kepa je fakt mimořádnej, mimořádnej zoufalec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla nejhorší střela od Jamese.

Reagovat
Talker

Kolik chtějí za Mendyho? 28? Poslal bych jim 40, aby přišel ještě před koncem zápasu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
krisa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej doprdele už

Reagovat
off-olda

Tos dojebal.

Reagovat
Svatej

To nemyslis vazne Franku doprdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Rossss

Reagovat
off-olda

Gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté vyhrál hlavičku

Reagovat
Talker

Hmm a teď je na hrotu Barkley...

Reagovat
Whitemedia

Kepa neměl nárok, brankář soupeře očividně clonil, navíc takové dělo..

Reagovat
smazaný uživatel

/s?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já si nevšiml slova brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc špatný musíš být, aby i Barkley přišel na hřiště a hned to bylo poznat. Achjo, je mi to líto

Reagovat
Mimalu

Zoumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
off-olda

Nazdáááááááááár, dejte nám soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

v nedelu sa tesime

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

Zooouma

Reagovat
smazaný uživatel

KUUURT

Reagovat
Talker

Zoumaaaaa

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Havertz. Kdo ho skautoval

Reagovat
Talker

Posunuli jsme se výrazně výše po tom druhém golu a je to znát. Nebo to je Barkleym? Každopádně najednou ta hra vypadá mnohem lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Barkleym

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kapřík

Jasnej faktor Barkley .

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Barkleym

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to vypada porad stejne z vasi strany

Reagovat
smazaný uživatel

Kurrrrt

Reagovat
off-olda

Ty krávo Alonso Chillwell na vozíku lepší. Klidně i na tom, co používají slegde hokejisti.

Reagovat
SpecialOne

Vždyť dnes si plní svoje

Reagovat
off-olda

Točí ho tam devatenáctileté dítě hrající asi pátý zápas v PL...

Reagovat
SpecialOne

... a hráč zápasu.

Reagovat
Talker

Tak je to odchovanec Chelsea, co bys chtěl...

Reagovat
SunFells

Možná aby hrál v Chelsea

Reagovat
Talker

Bohužel na jeho pozici hraje MotM

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Každopádně Brighton umí parádně projít skrz první i druhou linii naprosto parádně.

Reagovat
Hokaido

Brighton je můj černý kůň sezony, oni mají potenciál hrát dost vysoko. Snad to Potter zvládne.

Reagovat
Kapřík

Dívá se na fakt dobře, začínám být na ně zvědavý.

Reagovat
off-olda

Kai Willian by někde 50 metrů za půlkou vztekle rozhazoval rukama...

Reagovat
smazaný uživatel

willian by to takto neposral

Reagovat
off-olda

To si snad uložim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to zas není pravda, když už Willian rozhazoval rukama, tak to nebylo v okamžiku kdy šel soupeř do protiútoku. Naopak v čem Willian vyčníval byly dlouhé sprinty směrem dozadu, kde vybojoval míč zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

To rozhodně ne, Willian se dost poctivě vracel taky. A to říkám jako jeho vrchní hater

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Není možný, že si ho pamatujete takhle... Já ho vidím, jak rozhodí rukama a pak nasraně máchne pravačkou jako gesto proti rozhodčímu, že mu to nepískl. A to ho mám rád, když jsme u toho.

Reagovat
Talker

Tak on to dělal, ale možná párkrát za zápas, kdy ho to fakt sralo ,jinak se ale poctivě vracel.

Reagovat
off-olda

Však já netvrdím, že se nevracel. Jen říkám to, že mě tím sral. A jestli píšeš "párkrát za zápas" to to dělal často i podle tebe.

Reagovat
Talker

Jeho největší přínos byl podle mého právě do defenzivy.

Reagovat
kvasha16

*len do defenzivy

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Lampard bude střídat asi az proti poolu hadam..

Reagovat
Talker

Havertz tam krásně založil ted protiútok Brightonu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz tzv. na Pedra

Reagovat
Makiii

Tak za celý zápas 1. dobrá věc, a to, že po směšně ztraceném balonu se Havertz vrátil prvním sprintem v zápase a odčinil to. Tak ten je solidně hotovej... To je snad jeho nejhorší zápas v kariéře...

Reagovat
spider_8

Fúha, Havertz dneska fakt hrát ještě neměl. Proč tam ještě není Odoi?

Reagovat
Talker

Lamptey vypadá, jako by mu bylo 15 a byl hrdý, že mu vyrostl knírek

Reagovat
Miguel19

Kai si položil dobré základy. Horší výkon už podat asi nemůže, takže se bude jenom zlepšovat. Snad.

Reagovat
Talker

Jediné, co mě uklidnuje je to, že Pulišič byl taky marný na začátku minulé sezony.

Co mě neuklidnuje je to, že Pulišič vypadal herně výborně až po restartu - sice byl produktivní i předtím, ale nebyla to žádná paráda.

Reagovat
Miguel19

Tak je s týmem týden. Čím dřív ho Lampard bude amatérsky na křídlo, tím to bude taky lepší..

Reagovat
vitasrp

Pulišič byl už před tím svým zraněním na konci prosince herně velmi dobrej.

Reagovat
Talker

On byl produktivní, ale nepřišel mi herně až tak dobrý.

Reagovat
vitasrp

Měl výborný zápasy, kdy ty soupeře dost hezky točil, z hlavy dám třeba mač s Crystal Palace nebo. v Champions League s Lille.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Díky bohu, že jde Havertz dolů. Já od něj až tak moc neočekával, ale že bude absolutně neviditelný a nebýt tam RLC, tak nejhorší hráč na hřišti, to bych úplně nečekal.

Snad dostane stejný přístup, jako Pulišič loni a necháme ho 3-4 zápasy na lavičce, protože ten výkon byl hodně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty keď prídeš do novej práce, hneď prvý deň ťa nosia na rukách?

Reagovat
Talker

Škoda Mount

Reagovat
Talker

Celkem utrápené vítězství, ale důležité 3 body zvenku - zvlášť když nám chybí tolik hráčů.

Reagovat
Matić

MOTM Zouma a hned za ním Kanté. Werner taky super. Havertz mi přišel uplně bez chutě do hry a na co sáhl, tak to pokazil, tak snad se dá do kupy.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
hitZor

On Havertz hlavně v prvním poločase prakticky nebyl u balonu, když už mu někdo poslal přihrávku do náběhu, tak pět metrů před něho. Navíc trénuje s většinou týmu tak nějak od čtvrtku, takže tam asi nějaké sehrání vůbec nebude, takže se nedivím, že moc nevěděl, co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

chyba ti tam Reece

Reagovat
vitasrp

Docela by mě zajímalo, jak je na tom ten tým fyzicky. Vzhledem k těm pozitivním testům na koronavir a následný karanténě bych si dovolil tipnout, že moc dobře asi ne, což na tom výkonu bylo znát. Jedna věc je, že ta sestava nebyla optimálně složená, jelikož tam nebylo žádný křídlo, zároveň byli ale hráči Brightonu rychlejší, důraznější, dynamičtější, prostě daleko líp připravení, což mohlo souviset s tou špatnou (neexistující) přípravou.

Výsledek super, výhra je to ale s pořádným štěstím, jelikož Chelsea v podstatě za celý zápas neměla vypracovanou vyloženou tutovku. Nicméně podobnou bramboračku jsem tak trochu očekával, nemůžu říct, že by mě to nějak šokovalo.

Potěšil mě Kanté, kterej po delší době vypadal výborně - pokryl zase velký množství prostoru, vyhrál souboje, zajistil a získal míče. Povedený debut má za sebou i Werner a Reece James předvedl naprostou parádu. Stopeři taky slušný výkon.

O Kepovi se zmiňovat víc nebudu, to je chodící mrtvola. Loftus Cheek byl ale totální omyl, ten krom zápasu na Crystal Palace od návratu po zranění neodehrál jedinej slušnější zápas. Čekal jsem, že se do toho bude dostávat pomalu, ale tohle je fakt těžká bída, byť mu teda nenahrávají okolnosti - po takovém zranění by potřeboval kompletní přípravu a přátelské zápasy, což je ale luxus, který k dispozici není. No a parádně se uvedl i Havertz, který byl úplně mimo a svezl se s tou bídou hráčů okolo sebe.

Reagovat
gazza62

Jak dlouho budou ještě klekat rasisti .No jo vlastně dnes je to tam samej černoch.

Reagovat
aragorn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele