Ligue 1 - preview 25. kola

20.02.2010, 11:46, aktualizováno 21.02.2010, 08:32
Previews
Lyon může stále pomýšlet na zisk mistrovského titulu, nesmí ovšem zbytečně ztrácet a vyhrát na půdě Sochaux by mělo být povinností. Marseille doma bude favoritem v duelu s Nancy, nedělní program zakončí duel Rennes s Lille. Celé kolo pak definitivně uzavře dohrávka Auxerre - Bordeaux, tento zápas byl odložen kvůli účasti mistra v Lize mistrů...
FC Sochaux - Olympique Lyon  (neděle 17:00)
Po Realu Madrid se fotbalisté Lyonu musí vrátit zpět na zem. Zpět do své země, do Francie, kde pokračuje prvoligová sezona. Nyní ale nastoupí proti jiné váze, než je hvězdami nabitý Real - Olympique si udělá výlet do Sochaux.

Pro Lyon by to tak papírově neměl být těžký soupeř, ale l'OL nám již letos několikrát ukázal, že proti slabším soupeřům netahá vždy za delší provaz. Vzpomeňme třebas na první ligové kolo a remízu 2:2 s Le Mans. Naposledy pak tým zaváhal proti Montpellieru, sic papírově možná slabšímu celku, v tabulce je tomu ale, jak jistě víte, docela jinak. Jinak je na tom v poslední době také Lyon, kterému se konečně začíná dařit také v lize. Neprohrál již od poloviny ledna a zatím tabulkou vystoupal na čtvrté místo.

Obránce Jean-Alain Boumsong ale po výborném výsledku s Realem Madrid (výhra 1:0) nechce nic podcenit. "Musíme se na ten zápas dobře připravit. Především psychicky. Musíme se dobře soustředit, Sochaux se jistě bude chtít ukázat proti týmu, který právě porazil Real Madrid. Podle mě to bude velice těžký zápas, vždyť v polovině října nás porazili," vzpomněl na nedávný duel, který Sochaux na stadionu Lyonu ovládlo v poměru 2:0.

Pro l'OL to tehdy znamenalo vůbec první prohru v sezoně, nyní jich má na kontě již pět. Z toho ale pouze dvě mimo vlastní stadion. Pravděpodobně i to pomohlo týmu k dalšímu postupu tabulkou - na Ligu mistrů ztrácí jediný bod, na první místo to je ale již bodů osm.

V neděli to ale favorit jistě lehké mít nebude. Sochaux v posledních sedmi utkáních neprohrálo ani jednou, v lize drží zase čtyřzápasovou sérii bez porážky. Díky tomu se tým, ve kterém působí i český útočník Václav Svěrkoš, dostatečně vzdálil od sestupových vod. Na ty má náskok již patnácti bodů. Do první poloviny tabulky mu z třináctého místa schází pouhé dva bodíky.

K fanouškům se navíc dostala další radostná zpráva, do tréninku by se mohl již brzy zapojit Charlie Davies. Třiadvacetiletý reprezentační útočník USA se dokonce nechal slyšet, že "není daleko od jeho návratu na hřiště". Lyonu navíc bude chybět duo zraněných hráčů - Miralem Pjanić a Cesar Delgado.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Olympique Marseille - AS Nancy-Lorraine  (neděle 17:00)
Marseille čeká po dánském mistrovi FC Kodaň jinačí prostředí. Po zmrzlé "tundře" v Kodani přivítá na svém stadionu Nancy, tým bojující o první polovinu tabulky. Olympique chce alespoň do pohárů, to by ale musel alespoň zopakovat povedený výkon ze čtvrtka.

Marseille se v poslední době v Ligue 1 vcelku daří. Vyhrála v posledních dvou utkáních, když porazila jasně Valenciennes a následně si těsně poradila také se silným Monakem. Od začátku roku zatím ztratila pouze pět bodů - za prohru s Montpellierem a remízu s Bordeaux. Zatím to ale stále nestačí ani na pohárové příčky - na ty nyní l'OM ztrácí jediný bod, na Ligu mistrů jsou to body dva a na první místo již propastných devět bodů.

Tým Didiera Deschampse má ale stále jeden zápas k dobru. Na jih Francie navíc nedávno doletěla šťastná zpráva. Marseillský tým vcelku v pohodě zvládl první utkání osmifinále Evropské ligy, když porazil 3:1 Kodaň. Do odvetného utkání tak půjde z daleko lepší pozice. Příští týden tak bude pro Marseille klíčový. Svěřenci kouče Deschampse kromě odvety pohárového utkání odehrají také duel Ligue 1 proti Paris SG a čtvrtfinálové utkání Coupe de France s Bordeaux.

Deschamps se tak obává podcenění. "Uvidíme, jak dopadne odvetné utkání. Ale nyní je mou jedinou starostí ligové utkání s Nancy. Musíme zvítězit. Poté k nám přijede Kodaň, pak hrajeme s Paris Saint-Germain. Teď ale musíme myslet jedině na nadcházející zápas," vykládal Deschamps, kterého potěšil výkon jeho dvou náhradníků z minulého utkání - Hatema Ben Arfy a Charlese Kaborého. Oba si připsali po jedné brance.

"Je hezké, že po pár minutách na hřišti dokázali vstřelit branku. Ukazuje to, že jsme sjednocený tým i přesto, že někdo začne na lavičce. Základní jedenáctka rozhodně nebude stejná jako ve čtvrtek, uděláme několik změn. A třeba se právě ti hráči prosadí znovu," dodal kouč, jehož tým na vlastním hřišti ztratil body téměř v polovině odehraných utkáních. Právě statistiky by mohly těšit hosty - ti patří mimo svůj stadion k absolutní špičce Ligue 1, když z dvanácti utkání získali osmnáct bodů.

To momentálně znamená, že ASNL drží již čtyřzápasovou ligovou sérii bez porážky. Na sestupové pásmo má náskok již patnácti bodů, rádo by se také dostalo do první desítky. K tomu mu nyní schází tři body.

Domácí se již budou moci spolehnout na stopera Gabriela Heinzeho, jenž se zotavil po vleklém zranění. Brandao má stále problémy se stehnem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Rennes - Lille OSC  (neděle 21:00)
Velmi zajímavé střetnutí se v neděli odehraje v Rennes, na jehož hřiště přijede třetí tým tabulky z Lille.

Obě mužstva se mohou pyšnit dobrou formou. Domácí sérii čtyř utkání bez porážky ukončilo až v minulém kole Auxerre, které doma Rennes porazilo 1:0. Lille v letošním roce zaváhalo pouze jednou, když před měsícem prohrálo v Sochaux. Od té doby jednou remizovalo a připsalo si dvě vítězství. Celkový zisk 44 bodů tak pasuje hosty na momentální třetí místo tabulky Ligue 1.

Rennes však ztrácí z osmého místa pouze šest bodů na evropské poháry a svou kůži na trhu rozhodně nebude chtít prodat lacino. Navíc před svými fanoušky patří k těm nejlepším týmům nejvyšší francouzské soutěže.

Lille se daří i na Evropské scéně, první letošní utkání Evropské ligy proti Fenerbahce doma zvládlo, vyhrálo 2:1 a na horkou tureckou půdu tak odjíždí v mírně lepší pozici.

"Je zřejmé, že Rennes je doma velmi silné, když z dvanácti domácích zápasů jich hned osm dotáhlo do vítězného konce. Vyhrát se tam podařilo jen Valenciennes a Auxerre. My tam ale jedeme pro dobrý výsledek, v tuto chvíli si nemůžeme dovolit ztrácet body," netajil se velkými ambicemi kouč hostů Garcia.

V Lille postrádají několik zraněných hráčů, mimo hru je Beria a Plestan. Poraněné koleno navíc ze hry na šest týdnů vyřadilo Tulio de Mela.
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Douchez - Fanni, Mangane, Hansson, Bocanegra - Mvila, Lemoine, Leroy - Bangoura, Gyan, Marveaux
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Landreau - Debuchy, Rami, Costa, Chedjou - Cabaye, Mavuba, Balmont - Gervinho, Aubameyang, Obraniak
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Saint-Étienne - Montpellier HSC  (sobota 19:00)
S velkými problémy s obranou zajíždí druhý celek soutěže z Montpellieru na hřiště šestnáctého St. Etienne. Hostům chybí hned tři obránci.

Mimo hru je Spahič, ten kvůli problémům s nohou už tři dny netrénoval. Zranění třísla zase na hřiště nepustí Dzodiče. Zřejmě nejhůře je ale na tom Bocaly, který se kvůli zlomené ruce nějaký ten čas na trávníku neobjeví.

Hosté mají z posledních pěti ligových utkání plný počet bodů, navíc neinkasovali jedinou branku. "Je to skvělé. Dokazuje to, že celý tým se vydal správnou cestou. Je to zásluha celého mužstva, které velmi tvrdě pracuje. Doufám, že tento stav vydrží tak dlouho, dokud to bude možné. Celý tým táhne za jeden provaz, což nás činí velmi silnými," řekl pro internetové stránky klubu již zmiňovaný Spahič a pokračoval: "Naše dobré výsledky jsou jen a jen kolektivní prací. Sám neuděláš nic, fotbal je týmový sport."

Trenér Montpellieru Girard však své svěřence varoval před těžkým zápasem, a to navzdory tomu, že St. Etienne je na opačném pólu tabulky. Do sestavy domácího celku se začínají vracet zranění hráči a St. Etienne navíc v poslední době ukázalo, že před svým publikem umí zahrát. Jako příklad lze uvést poslední domácí vítězství 3:0 nad knížecím klubem z Monaka.

Největší soupeř Montpellieru o první příčku tabulky Ligue 1 z Bordeaux tento víkend nehraje, požádal francouzský svaz o odložení zápasu s Auxerre kvůli úternímu utkání Ligy mistrů. Pokud tedy hosté zvítězí, po tomto neúplném kole se bodově dotáhnou právě na posledního francouzského mistra.
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Janot - Perrin, Diakhaté, Benalouane, Dabo - Sako, Fernandes, Matuidi, Payet - Sanogo, Bergessio
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Joudren - Yanga-Mbiwa, Spahič, El Kaoutari, Jeunechamp - Marveaux, Pitau, Costa - Camara, Montaňo, Belhanda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
OGC Nice - FC Lorient  (sobota 19:00)
Fotbalisté Nice se podle papírových předpokladů perou v této sezóně o záchranu a nyní jsou opravdu těsně na hraně. Patří jim totiž poslední záchranářské sedmnácté místo a i když mají celkem solidní náskok, během několika kol může být realita úplně jiná. Sobotní večer by mohl jejich ambice o něco posunout vzhůru, na domácím stánku totiž přivítají Lorient, který hraje o střed tabulky a do pohárů má vskutku daleko.

Nice nemá po skvělém začátku bůh ví jak dobrou formu, krize začala již na začátku prosince loňského roku. Po čtyřech prohrách přišly pouze dvě remízy, od začátku ledna dále získal trápící se mančaft pouze jeden bod a šňůra duelů bez vítězství se protáhla na neuvěřitelných dvanáct.. S Lorientem má na stánku Municipal du Ray velmi střídavou bilanci, v šesti předchozích střetnutích jednou vyhrálo Nice, podruhé Lorient, nyní jsou tedy na tahu hosté.

Lorientu se k tomu v poslední době vskutku daří, vzhledem k obtížnosti soupeřů je zisk čtyř bodů z devíti klání celkem úspěch. Cenná je především pak výhra na hřišti PSG, remíza s Toulouse ale není také k zahození. Jízda se však může malinko přibrzdit po vypadnutí z národního poháru, s trápícím se Bordeaux totiž sebevědomý celek prohrál vysokým poměrem 1:4 v domácím prostředí, což se nečekalo.

V Nice se výrazně houpe židle pod současným trenérem Didierem Ollem-Nicollou, podle slov šéfa klubu Patricka Governatoriho moc možností na nápravu nedostane: "Zatím ve funkci zůstane, ale je to jeho poslední šance. Lorient prostě musíme porazit," je nekompromisní Governatori. Nicméně sám věří, že se to koučovi může podařit: "Někteří hráči se vrátili z Arfického poháru, máme méně zraněných, nikdo nepyká za karty. Vše nám hraje do noty," slibuje si hodně Governatori.

A má vcelku pravdu, po distanci za žluté karty je zpět Mamadou Bagayako, zranění jsou pouze Larrys Mabiala (poraněné koleno) a Ismael Gace (poraněný kotník). Hosté se nemohou spolehnout na Laurenta Koscielnyho, který obdržel červenou kartu v duelu s Bordeaux, otazník visí nad startem Kevina Gameira (bolavé tříslo), Franca Sosy (poraněná pánev) a Marama Vahiruou. "Chceme hrát jako proti Paříži, dobře napadat a dávat branky," vyjádřil se hostující záložník Yazid Mansouri.
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Ospina - Diakite, Apam, Civelli, Cantareil - Coulibaly, Fae, Digard, Ben Saada - Rémy, Bagayoko.
FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Cappone - Baca, Marchal, Bourillon, Morel - Amalfitano, Mansouri, Mvuemba, Diarra - Dubarbier, Fanchone.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Grenoble Foot 38 - Valenciennes FC  (sobota 19:00)
Fotbalisté Grenoblu, kteří v minulém domácím utkání šokovali fotbalovou veřejnost, když rozstříleli Auxerre 5:0, přivítají v sobotu večer mužstvo Valenciennes.

Nejpřekvapivější výsledek 23. kola nejvyšší francouzské soutěže se zrodil v již zmiňovaném Grenoble, kde domácí suverénně rozstříleli momentálně šestý celek soutěže. Na vysokou výhru ale domácí nedokázali navázat na půdě černého koně soutěže z Monpellieru, kdy po dobrém výkonu prohráli nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. V zápase proti Valenciennes tak vůbec nejsou bez šance.

Valenciennes sice v minulém týdnu porazilo Nice, o šest dní dříve si ale utrhlo pořádný kus ostudy na hřišti Marseille, kde prohrálo vysoko 1:5.

Lodivod hostů Montainer řekl, že před sobotním soupeřem je jeho tým na pozoru: "Náš poslední zápas na venkovním hřišti znamenal těžkou porážku, soupeř naopak doma suverénně vyhrál. Jedeme tam s určitými ambicemi na úspěch, ale také s velkým respektem."

Domácí trenér Baždarevič připustil, že mužstvo se po prohře z minulého víkendu velmi tvrdě připravovalo na nadcházející střetnutí. "Celý tým měl velké naděje, pak byl ale velmi zklamán. Chtěli jsme uhrát dva dobré výsledky v řadě, ale jako už po několikáté se to nepodařilo. Tato sezóna je pro nás velmi těžká, nedaří se nám uhrát několik dobrých utkání za sebou," dodal s povzdechem letos padesátiletý kouč.

Hostům bude chybět dvojice Samassa - Šebo, domácí se musí až do konce sezóny obejít bez Paillota, jenž jde v pondělí na operaci.
Grenoble Foot 38 - pravděpodobná sestava:
Viviani - Calvé, Cesar, Marque, Sauget - Ravet, Dieuze, Batlles, Juan, Matsui - Akrour
Valenciennes FC - pravděpodobná sestava:
Penneteau - Mater, Biševac, Angoua, Bong - Cohade, Gomis, Sanchez-Moreno - Ben Khalfallah, Audel, Danic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RC Lens - AS Monaco  (sobota 19:00)
Nováček ligy Lens zažívá zatím docela povedenou sezónu. V lize je na patnáctém místě, zato daleko od sestupových pozic, navíc se dostal až do čtvrtfinále Francouzského poháru. Monako naopak musí odčinit poslední dvě ligové porážky, aby ještě více neztratilo kontakt se třetí příčkou zaručující Ligu mistrů.

Lens se poslední dobou náramně daří doma. Připsal si hned čtyři vítězství v řadě, tři pohárová a jedno ligové. Naposledy na Stade Félix Bollaert skolil druholigový Brest po prodloužení 2:1 a po skalpu Marseille a Compiegne během tří týdnů je ve čtvrtfinále Coupe de France. "Všechno se nám v tomhle rušném období vydařilo, i když nemáme tak široký kádr," broukal si spokojeně kouč Jean-Guy Wallemme.

Domácí zkrátka opravdu nemají vůbec špatnou formu. V Ligue 1 naposledy zavítali do Lyonu, kde předvedli statečný výkon, ačkoli i tak prohráli těsně 0:1. "Jeden hráč se nám vrátí, další je zraněn," naříkal Wallemme. "Přesto se nám podařilo všechno velmi dobře rozvrhnout. Musíme formu dokončit proti Monaku."

V čem by mohl mít Lens velkou nevýhodu, je opravdu nabitý program. Od 6. února mají hráči v nohách celkem čtyři těžké zápasy. "Pokud jde o ně, potřebovali by větší pauzu," přiznával domácí lodivod. "Pro nás je ale důležité se zlepšovat. Říká se, že se vám síly navrací lépe s vítězstvím. Hráči mají touhu tvrdě makat."

Monako po dvou kolech spadlo na sedmé místo tabulky. Nejprve venku podlehlo St. Étienne překvapivě hladce 0:3, chuť si ale spravilo následným postupem do čtvrtfinále Francouzského poháru přes obhájce ligového titulu z Bordeaux. Jenže na povedený výkon hosté navázat nedokázali, prohráli doma s Marseille 1:2.
RC Lens - pravděpodobná sestava:
Runje - Demont, Yahia, Chelle, Bedimo - Monnet-Paquet, Hermach, Akalé, Kovačevič, Boukari - Maoulida
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Ruffier - Modesto, Mongongu, Traoré, Muratori - Lolo, Pérez, Coutadeur, N'Koulou, Nené - Maazou
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Boulogne - Le Mans UC 72  (sobota 19:00)
Důležitý souboj o záchranu spolu svedou předposlední Boulogne a jen o příčku výše posazené Le Mans. Tady však ani pro jednoho neznamená vůbec nic remíza. Oba týmy potřebují nutně vyhrát, aby se alespoň částečně přiblížily skupince sestupem možná ohrožených. Boulogne v lize slavil tři body naposledy 6. prosince, Le Mans jen o deset dní později.

Domácí sedm bodů, jeho soupeř jen o bod méně. Takovou ztrátu nyní mají na sedmnácté Nice. Nejenže by tak výhra znamenala dotažení se na příznivější bodový rozdíl, ale rovněž by jeden z celků mohl začít o záchraně opravdu výrazně pochybovat. "Je to asi utkání, které bude rozhodovat o zbytku naší sezóny," uvědomuje si útočník Boulogne Matt Moussilou.

Nováček soutěže je vůbec nejhorším týmem směrem dopředu z celé ligy, hosté naopak nedokázali z jedenácti venkovních utkání získat jediný bod. "Dej do toho všechno, tak zní náš slogan," vyprávěl Moussilou. "Máme skvělého týmového ducha. Nechceme cokoliv vzdávat. Když tohle říkám, nejsou to jen prázdná slova. Myslím to opravdu vážně. Dokud se budeme moci zachránit, naděje pořád žije."

Svěřenci kouče Laurenta Guyota můžou pocítit obrovskou podporu. Do sestavy se totiž možná vrátí kapitán Grégory Thil, který marodoval od 5. kola Ligue 1 se zraněným kotníkem pět měsíců. Přitom s ním dokázali domácí získat na začátku sezóny z pěti zápasů, než se Thil zranil, hned osm bodů. Čili polovinu dosavadních.

Po dvou týdnech se může do sestavy Boulogne vrátit také Habib Bellaid, ale Oliver Kapo a Nicolas Rabuel nastoupit nemohou. Start Jérémyho Blayaca je nejistý. Le Mans bude postrádat svého kapitána Frederica Thomase, Fredrik Stromstad, Guillaume Loriot a Cyriaque Louvion jsou také zranění. Joao Paulo a Herold Goulon jsou po předchozí suspendaci zpět.
US Boulogne - pravděpodobná sestava:
Bédénik - Borne, Bellaid, Lachor, Dembélé, Adefemi - Karuru, da Rocha, Marcq, Cuvillier - Lorca
Le Mans UC 72 - pravděpodobná sestava:
Ovono - Corchia, J. Paulo, Cerdan, Baal - Le Tallec, Narry, Dossevi, Thomert - Maïga, Helstad
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Paris Saint-Germain - Toulouse FC  (sobota 21:00)
PSG a Toulouse se letos pohybují většinou v dolní polovině tabulky. Oba však ještě mohou bojovat o evropské poháry, ačkoli si aktuální sezóny rozhodně za rámeček dát nemohou. Pařížané ztrácejí v tabulce na svého soupeře čtyři body, dostat se mu na rozdíl jednoho nebude ale vůbec snadné.

Protože hosté mají společně s Bordeaux nejlepší defenzívu ligy. Kdyby se tak jen dokázal rozstřílet loni nejlepší kanonýr Ligue 1 Gignac... To by se FCT nacházel asi úplně jinde než na jedenáctém místě. "Teď jsou před námi dva důležité mače proti Toulouse a Marseille. Chceme výhru a remízu," vytyčil cíle domácí útočník Mevlüt Erding.

Svěřenci domácího kouče Antoineho Kombouarého zůstávají letos hodně za očekáváním. Ze čtyřiadvaceti kol mají na svém kontě jen osm vítězství a 13 bodů ztrácejí na pohárové příčky. "Jedeme zápas od zápasu. Nemusíme věřit, že dokážeme hodně, ale pořád je před námi spousta utkání," nepanikaří Melvüt. "Snažíme se myslet pozitivně a to je důležité."

Domácí budou postrádat dlouhodobě zraněného gólmana Coupeta a záložníka Sessegnona, jenž je suspendovaný. Zato Toulouse už bude mít mezi třemi tyčemi svou jedničku Pelého, který se ošklivě zranil před třemi měsíci. Kapitán Cetto je vykartovaný, takže povinnosti lídra týmu včetně pásky převezme Sirieix.

Toulouse ví, že v PSG není kvůli špatným výsledkům dobrá atmosféra, i když se minulý týden po rozmluvě uvnitř týmu i s fanoušky docela pročistila. "Myslím si, že nás soupeř bude chtít uhnat hned od začátku," povídal hostující kouč Alan Casanova. "Musíme být silní a působit mu problémy. Pokud se věci budou pro PSG vyvíjet špatně, jsme schopni toho využít."
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Edel - Jallet, Camara, Sakho, Ceará - Giuly, Makelele, Clément, Chantome - Erding, Hoarau
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Pelé - Ebondo, Nounkeu, Fofana, Congré - Capoue - Braaten, Sirieix, Sissoko, Tabanou - Kazim-Richards
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux24163541:1951
2.Montpellier HSC24153633:2548
3.Lille OSC24135646:2444
4.Olympique Lyon24127539:2843
5.Olympique Marseille23126540:2642
6.AJ Auxerre24126622:2042
7.AS Monaco24123931:2939
8.Stade Rennes24107733:2237
9.FC Lorient24106837:2736
10.Valenciennes FC24105937:3635
11.Toulouse FC2497826:1934
12.AS Nancy-Lorraine24951028:3232
13.FC Sochaux2395921:2632
14.Paris Saint-Germain24861033:2730
15.RC Lens24861022:2930
16.AS Saint-Étienne24651317:3123
17.OGC Nice24651324:4023
18.Le Mans UC 7224451520:3817
19.US Boulogne24371416:4216
20.Grenoble Foot 3824241817:4310
Zbývající zápasy
20.02. 19:00Girondins Bordeaux - AJ Auxerre (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podaří se Lorientu vyhrát...???

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SAINT GERMAIN ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už konečně výhra

Reagovat
onze

To by som bol velmi rad tej vyhre. Dufam ze budes mat pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Montpelier dnes padne!

Reagovat
božský John

Montpellieru pomůže jenom Remi ...

Reagovat
terry

Tak na co dnes vsadit, Frantíci?

Reagovat
božský John

Raděj na nic...

Reagovat
Pipo123

na AS

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím to Monako... jako jo, Lens je na tom hodně dobře, ale těch zápasů teď měl hodně... podle mě na to nebude moc fyzicky stačit, a Monako tři zápasy v řadě neprohraje... 02 je jistota...

Reagovat
M11

ALLEZ PSG

Reagovat
smazaný uživatel

co zapas, to slagr.. skoda, ze zrovna dneska vubec nemam cas..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele