Liga mistrů: Souhrn středečních zápasů 6. kola

12.12.2007, 22:59
Komentáře a souhrny
Základní skupiny Ligy mistrů rozluštily své poslední dvě tajenky - místo v osmifinále si zajistil Lyon, jenž v přímém souboji o postup vyhrál 3:0 na půdě Rangers, a také Fenerbahce, které si postup pohlídalo vítězstvím nad CSKA Moskva. Slavia se rozloučila porážkou se Sevillou, Manchester United remizoval v Římě, Inter vyhrál v Eindhovenu, roli favoritů splnily Barcelona, Arsenal a Sporting.
Skupina E

Rangers FC - Olympique Lyon 0:3

12.12.2007 20:45

Góly: 16. Sidney Govou, 85. Karim Benzema, 88. Karim Benzema

Asi nejsledovanější zápas posledního hracího dne základních skupin Ligy mistrů přinesl jednoznačný výsledek. Lyon oplatil skotským Rangers domácí porážku 0:3 stejnou mincí a zajistil si tak postup do osmifinále. Jednoznačně nejlepším mužem na hřišti byl Karim Benzema, autor dvou branek.

Domácím stačilo k postupu získat bod, hosté museli zvítězit. Podle tohoto scénáře se také odehrával první poločas. Lyon byl o mnoho nebezpečnější a dostával se do vyložených šancí. Už ve 4. minutě vysla Juninho do obrovské příležitosti Govoua, kterého nechala domácí obrana trestuhodně za sebou. Jeho přízemní střela skončila jen těsně vedle branky. O pár chvil později se k přímému kopu postavil Juninho, který hrál jubilejní 50. zápas v evropských pohárech. Střelu lyonského špílmachra domácí brankář McGregor zlikvidoval.

Lyon byl v první půli lepším týmem a podnikal nebezpečné výpady do dezorientované obrany Rangers. Po jednom takovém úniku se z prvního gólu zápasu radoval Govou, když dorazil střelu Benzemy a poslal hosty do vedení. Rangers se ke konci poločasu dostávali více do hry, ale na rozjetý vlak jménem Lyon to stále nestačilo. Deset minut před koncem poločasu střílel nebezpečně Benzema, ale jeho prudký projektil skončil nad brankou.

Do největší šance domácích se v 51. minutě dostal Whittaker, ale po nebezpečném centru Huttona nedokázal vrátit odražený míč do branky. V této fázi zápasu se Lyonští začali dostávat pod tlak, ale hrozili z rychlých protiútoků. Po hodině hry právě po jednom z nich musela obrana Rangers řešit faulem nebezpečnou situaci před brankou. Míč si k přímému kopu postavil Juninho a způsobem, jakým to umí jen on, napálil břevno.

Od 75. minuty mohli diváci v Ibrox Parku vidět strhující tempo. Benzema nedokázal ani natřikrát překonat domácího brankáře, z bleskového protiútoky trefili "Jezdci" břevno. V závěru utkání udělala obrana Rangers dvě fatální chyby, které potrestal nejlepší hráč utkání Benzema. První gól vsítil po sprintu přes půlku hřiště a v 88. minutě krásnou střelou poslal Lyon definitivně do osmifinále Ligy mistrů. V nastaveném čase dokonal zkázu domácích Darcheville, který obdržel červenou kartu za zbytečné oplácení.

Lyon se tak může těšit na své páté osmifinále Ligy mistrů za sebou, Rangers naopak postup zpřed dvou let nezopakovali a na jaře si zahrají jen Pohár UEFA.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - VfB Stuttgart 3:1

12.12.2007 20:45

Góly: 36. Giovani dos Santos, 57. Samuel Eto'o, 67. Ronaldinho - 3. Antonio da Silva

Barça otočila nepříznivý vývoj utkání se Stuttgartem a porazila svého německého soupeře v poměru 3:1. Hosty poslal do vedení excelentním přímým volným kopem Antonio Da Silva, Katalánci otočili brankami Giovaniho, Eto'oa (jeho první trefa v sezóně) a Ronaldinha, tedy všech třech útočníků ze zahajovací jedenáctky.

Blaugranas se na lavičce museli obejít bez trenéra Franka Rijkaarda, jenž dostal trest od UEFA, a na hřišti pro změnu bez Deca, s jehož startem se sice počítalo, ale který se lehce zranil během rozcvičky a z preventivních důvodů nenastoupil. A Stuttgart všech těchto okolností dokázal ze začátku skvěle využít. Už ve třetí minutě fauloval v blízkosti pokutového území Gabriel Milito Ewerthona, z nařízené standardky se perfektně trefil Da Silva a brankáři Jorquerovi (Valdés, stejně jako další opora Messi, dostal od Rijkaarda volno) nedal šanci.

Barcelona však ještě letos neztratila na Nou Campu ani bod a logicky si nechtěla tuto bilanci pokazit. Samuel Eto’o nastoupil ke svému druhému zápasu od zranění a hlad po gólech na něm byl znát od první minuty. Byl to právě on, kdo se dostal do první významnější šance, ale gólman Schafer dobře vykryl střelecký úhel.

Německý mistr se dostával pod větší a větší tlak, z nějž pramenily šance Márqueze či Ronaldinha a také střela Xaviho, kterou Schafer pouze vyrazil, ale z následné dorážky Giovani Dos Santos neuspěl.

Akce Ewerthona na druhé straně hřiště se dá označit za ojedinělou, hosté byli zatažení a snažili se využívat brejků, jako v případě Farneruda a Boky. Vyrovnání přišlo v 36. minutě, když si Ronaldinho (vedle Eto’oa ukazuje velké známky zlepšení) poradil s Bokou a přesným centrem našel Dos Santose, který nasměroval míč do sítě.

Do konce prvního poločasu se už nic vážnějšího nestalo, což se však nedá říct o začátku poločasu druhého. Už ve dvanácté minutě našel Xavi Eto'oa A kamerunský kanonýr opět potvrdil, že je v momentální situaci pro tým rozhodně platnější než Henry.

Kontrovat se pokusil Yildiray Bastürk, avšak neuspěl a Blaugranas krátce na to definitivně rozhodli. Nový muž na hřišti Iniesta vyslal na levé straně Sylvinha, ten našel ve vápně Ronaldinha a brazilská hvězda přidala třetí gól svého týmu.

Na hřiště se pak dostal Marc Crosas i mladíček Bojan Krkic, ten nicméně svou šanci stát se nejmladším střelcem v historii Ligy mistrů nevyužil a když se svou tvrdou ranou na druhé straně neuspěl Ewerthon, zněl konečný výsledek 3:1 pro Barcelonu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.FC Barcelona (ESP)642012:314
2.Olympique Lyon (FRA)631211:1010
3.Rangers FC (SCO)62137:97
4.VfB Stuttgart (GER)61057:153
Skupina F

AS Řím - Manchester United 1:1

12.12.2007 20:45

Góly: 71. Mancini - 34. Gerard Piqué

V utkání mezi AS Roma a Manchesterem Utd. již o nic nešlo, oba celky si postup do další fáze Ligy mistrů zajistili již dříve. Hosty poslal do vedení Piqué, za domácí na konečných 1:1 vyrovnal Mancini.

Příležitost dostali hráči z lavičky, zejména u Manchesteru. Do jeho branky se postavil Kusczak, do obrany Simpson, Piqué, Evans a O'Shea, do zálohy zase Fletcher nebo Nani. Tým kapitánoval Wayne Rooney a obejevilo se vněm osm hráčů mladších 23 let. V domácí sestavě se objevili zase Ferrari, Portugalec Antunes či Barusso.

Manchester začal dobře, už v první minutě mířil nad Rooney. Řím odpověděl šancí z 11. minuty, kterou měl Totti. Ten dostal míč do sítě, ale byl odmáván ofsajd, v další akci Totti nedosáhl na centr Ferrariho. Na druhé straně zamířil opět nad Rooney. Domácí zpřesnili hru, pokus Antunese vyrazil Kusczak nad, gólman si poradil i s dalekonosnou střelou Pizzara.

Ve 26. minutě se vyznamenal domácí gólman Doni. Z pravé strany centroval Rooney, hlavičkoval O'Shea a Doni musel míč akrobaticky vytěsnit mimo tyče svojí branky. Pak nevyužili domácí velkou šanci. Zprava centroval Cicinho, ale volný Esposito hlavičkoval nepřesně. Stav se měnil v 34. minutě. Na Naniho roh si naskočil nekrytý Piqué a hlavou otevřel skóre.

Další možnost měli domácí. Tottiho střela bylo zblokována, Manciniho dorážka trefila jen břevno. Dokončit akci mohl ještě Esposito, ale poslal míč nad. Další minuty patřily Římanům. Po přihrávce Antunese chytil Kusczak šanci Manciniho.

Do druhé půle vystřídal v domácím dresu Taddeie De Rossi, ale první slovo měli hosté. Carrick tečoval rohový kop, ale jeho volní spoluhráči na zadní tyči nedokázali míč zblízka usměrnit do branky. Blízko vyrovnání byl Řím v 59. minutě, kdy skvěle pálil Barusso, ale jen těsně vedle Kusczakovy branky.

Domácí kouč Spalleti pak poslal na hřiště ještě Vučiniče s Giulym, ve snaze udělat něco s nepříznivým skóre. Manchester hrál na brejky, nepřesně střílel z voleje Eagles, stejně tak Carrick z dálky. Pak Ronney skvěle vysunul Sahu, ale proti němu vyběhl Doni a šanci chytil.

Z protiakce AS vyrovnalo. Mancini si zpracoval přihrávku směrem na střed a střelou k tyči nedal Kusczakovi šanci. Domácí ožili, tyč trefil Vučinič. V další šanci pálil mimo Guily, se střelami Antunese a De Rossiho si Kusczak poradil. V závěru mohly oba celky strhnout výhru na svou stranu. Hostující Nani pálil jen do Doniho, Vučinič nad.

Více informací k zápasu

Sporting CP - Dynamo Kyjev 3:0

12.12.2007 20:45

Góly: 35. Ânderson Polga (pen.), 67. João Moutinho, 89. Liédson

Ve skupině F už bylo o postupujících a nepostupujících rozhodnuto a poslední zápas nemohl nic změnit. Kyjevu šlo spíše o čest, aby neukončil své letošní pohárové působení bez bodu. Jenže v Lisabonu nezvládl duel s domácím Sportingem a podlehl mu rozdílem třídy 0:3.

Utkání otevřeli šancí domácí. Po deseti minutách hry se míč po ose Abel - Liedson dostal až k volnému Purovičovi, jenže ten v dobré pozici branku netrefil. Domácí poté zatlačili hráče Dynama na jejich vlastní polovinu a tlak potvrdila i následující akce Abela. Ten poslal směrem k brance hostů jedovatý pokus z dobrých třiceti metrů a míč od jeho kopačky zastavilo až břevno. Hned nato přišly dva důležíté momenty prvního poločasu. Nejprve domácí brankář Patricio zlikvidoval nebezpečnou ránu Ismaela Bangoury a z následného brejku padl první gól utkání. Liedson si před Andrijem Nesmačným posunul míč do šestnácky a ukrajinský bek ho ve vápně fauloval. K penaltě si stoupl Polga a nedal brankáři hostí sebemenší šanci - 1:0.

Po obdržené brance jakoby Dynamo obžilo a do šance se dostali Izmailov s Taras Lucenko. Jenže jejich pokusy se za záda domácího Patricia nedostaly. A když nepadl gól ani po střele Puroviče, kterého pokus blokoval Šackich, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro portugalský celek.

Druhou půli začli lépe hosté z Ukrajiny. Goran Gavrančić a Šackich pohlednou kombinací vytvořili prostor pro Serhije Rebrova, jenže tento ukrajinský veterán v dobré příležitosti svatyni lisabonských netrefil. A Sporting odpověděl na nemohoucnost hostů nejlépe jak mohl, a to druhým gólem. Adrien Silva našel zpáteční přihrávkou João Moutinha a ten se trefil do vzdálenějšího rohu branky - 2:0.

K další velké příležitosti domácích se dostal aktivní Purovič, který se naběhl na centr střídajícího Miguela Velosy a jeho hlavičku hosté odvraceli až na brankové čáře. Poslední slovo však měli přece jen domácí. Liedson dostal pěkný míč od Vukčeviče a minutu před koncem svým čtvrtým gólem v letošní Lize mistrů posunul domácí k snadnému vítězství.

Domácí se mohou těšit aspoň na jarní boje v Poháru UEFA, za to hosté opouštějí Evropu s nulou na kontě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Manchester United (ENG)651013:416
2.AS Řím (ITA)632111:611
3.Sporting Lisabon (POR)62139:87
4.Dynamo Kyjev (UKR)60064:190
Skupina G

PSV Eindhoven - Inter Milán 0:1

12.12.2007 20:45

Góly: 64. Julio Cruz

Julio Cruz jediným gólem utkání ukončil působení nizozemského klubu v letošním ročníku Ligy mistrů. PSV si zahraje Pohár UEFA, Inter postupuje z prvního místa a doplní jej Fenerbahce, které si výhrou nad CSKA pojistilo druhé postupové místo.

PSV nastupovalo do utkání s tím, že k jistotě postupu potřebuje vyhrát a doufat, že Fenerbahce nezíská v utkání s CSKA ani bod. Eindhoven nevstoupil do zápasu vůbec špatně a už v úvodních minutách si šanci vypracoval Čulina. Ani hosté nezůstali zkrátka a Suazo se dostal do první vážnější šance před brankou domácích. Pro domácí bohužel v 29. minutě červenou kartu dostal Mendez, který už jen faulem z nutnosti zastavil unikajícího Lazoviče. Těsně před koncem první půle ještě Lazovič prověřil brankaře Gomese. Chvíli poté rozhodčí odpískal konec prvního poločasu a s PSV to nevypadalo vůbec dobře.

Ve druhé půli Inter jasně kontroloval hru, hlavně Suazo s Cruzem dělali domácí obraně opravdu velké problémy. Domácím svitla naděje v 56. minutě, ale Farfánova střela z 25 metrů Julio Césara vůbec neohrozila. Naopak v 64. minutě již z několikáté gólové šance prosadil Cruz a Inter mohl slavit úvodní gól utkání. Suazo zatáhl míč po levé straně, namířil si to přímo na branku, udělal diváky hned ze dvou obránců a na malém vápně přihrál Cruzovi, který už jen do prázdné branky doťukl míč.

PSV se v deseti hrálo opravdu těžko a do šancí se prakticky vůbec nedostávalo. Naopak Solari mohl deset minut před koncem navýšit vedení na 2:0, jeho střela z hranice vápna však skončila pouze na tyčce. V závěru zápasu už k významnějšímu vzruchu nedošlo a Inter potvrdil první místo v tabulce, PSV jde pouze do poháru UEFA.

Více informací k zápasu

Fenerbahçe SK - CSKA Moskva 3:1

12.12.2007 20:45

Góly: 32. Alex, 45. Uğur Boral, 90. Uğur Boral - 30. Edu Dracena (vl.)

I když hráčům CSKA o nic nešlo, tak turecký klub potrápili. Fenerbahce ale ukázalo svoji sílu a nakonec důležitý zápas zvládlo a múže se radovat jak z výhry 3:1, tak i z postupu mezi evropskou smetánku. K tomu jim pomohlo také bouřlivě publikum, v hlavním městě Turecka se bude asi hodně dlouho slavit.

Na straně domácích chyběl výrazně snad jen Steven Appiah, který nakonec do utkání nezasáhl. Zato hosté měli s absencemi plné ruce práce. Trenéru Gazzajevovi chyběli Jo, Vagner Love, Daniel Carvalho, Vasilij Berezuckij, Dudu a Rahimič. I s poslepovanou sestavou se ale Rusům celkem dařilo.

Již od začátku měl zápas hodně velké tempo a hra rychlý spád. Útoky se přelévaly ze strany na stranu, ale chyběly překvapivé a přesnější přihrávky. CSKA se před pokutové území domácích dostávalo jen zřídka a skoro vždy chybělo důraznější zakončení. Domácí ke svým rychlým výpadům využívali hlavně levou stranu a konkrétně zkušeného beka Roberta Carlose. Zhruba od 20. minuty první půle začalo domácí mužstvo přebírat kontrolu nad zápasem. Byli to ale paradoxně hosté, kdo se ujal vedení 1:0. Po centru jednoho z hostujících hráčů si totiž Edu srázil míč do vlastní sítě, aniž by byl někým atakován. Brankář Demirel nemohl nic dělat a tak CSKA vedlo od 30. minuty 1:0. Tento stav nevydržel moc dlouho, o dvě minuty později vyrovnal nádhernou střelou Alex na 1:1.

Poté se otěží opět ujali hráči Fenerbahce. Každá akce v blízkosti pokutového území byla pro ruský výběr nebezpečná. Když už to vypadalo, že už se v první půli nic důležitého nestane, udeřil Ugur Boral, který dostal skvělou přihrávku od Alexe a nekompromisně zavěsil - 2:1.

Do druhé půle vyběhli hosté se dvěma novými hráči Mamajevem a Odiahem. Domáci borci s vědomím jednogólového vedení, které by jim zajistilo postup do další fáze, nechtěli udělat žádnou zbytečnou chybu, a tak se nikam nehrnuli. Hra se přelévala ze jedné strany na druhou, hrálo se hlavně na půli CSKA, ale chyběly výraznější šance. Té se diváci dočkali v 65. minutě. Po autovém vhazování se dostal k míči střelec vedoucí branky Boral, okamžitě se pokusil zakončit, ale ke smůle domácích trefil jen břevno Akinfeejevovy svatyně.

Kolem 75. minuty docházel hráčům tureckého celku dech a CSKA vycítilo svoji šanci. Bohužel ani jednu z příležitostí se mu nepodařilo proměnit. Rozuzlení přišlo až v samém závěru. V 90. minutě se po centru Aurelia vyskočil nejvýše hrdina zápasu Boral a pojistil tak vedení Fenerbahce na 3:1. Pak si ještě mohl naplno vychutnat ovace tribun, když byl vystřídán Matejou Kežmanem.

Fenerbahce se tak může společně s Interem radovat z postupu do vyřazovacích bojů, do Poháru UEFA se ze skupiny G podívá nizozemský PSV Eindhoven.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Inter Milán (ITA)650112:415
2.Fenerbahce SK (TUR)63218:611
3.PSV Eindhoven (NED)62133:67
4.CSKA Moskva (RUS)60157:141
Skupina H

Arsenal FC - Steaua Bukurešť 2:1

12.12.2007 20:45

Góly: 8. Abou Diaby, 42. Nicklas Bendtner - 68. Dorel Zaharia

Arsenal se svým fanouškům předvedl v dobrém světle a zvítězil nad Steauou 2:1. Domácí poslal do vedení už v osmé minutě Diaby a těsně před přestávkou ještě zvýšil náskok Bendtner. V osmašedesáté minutě už jen stačil snížit Zaharia. Arsenal si tak připsal tři body, ale na prvenství ve skupině už nedosáhl.

Kouč Arsenalu Arsene Wenger se rozhodl šetřit několik svých opor, v sestavě se tak neobjevila jména jako Kolo Touré nebo Emmanuel Adebayor. Přesto nebylo oslabení nijak cítit, protože Arsenal vstoupil do zápasu velmi dobře. V první větší šanci se objevil po přihrávce Robina Van Persieho Theo Walcott, svou nízkou střelu ale namířil jen do boční sítě Zapatovy brány. Hosté měli velké problémy s rychlostí tohoto anglického talenta, který si s obranou Steauy dělal co chtěl. O chvíli později to byl znovu Walcott, kdo mířil těsně nad bránu.

V osmé minutě už diváci viděli první gól zápasu. Po křížné přihrávce Sagny dostal míč Diaby a střelou do pravého horního rohu otevřel skóre utkání. Gól Diabyho povzbudil a o chvíli později prověřil připravenost gólmana Zapaty, kterého ale střela nepřekvapila. Arsenal si těsně před přestávkou své vedení ještě zvýšil. Po přesné přihrávce od Van Persieho získal míč do běhu Nicklas Bendtner a přesnou střelou překonal Zapatu - 2:0.

Druhá půle nezačala v tak rychlém tempu jako první a šancí se také zrodilo méně. Delší dobu se nic vážnějšího nedělo a trenér Rumunů Marius Lacatus se rozhodl stáhnout ze hřiště Neagu, místo kterého naskočil do zápasu Dorel Zaharia. Trenérovi se střídání vydařilo, o tři minuty později to byl právě nový muž na hřišti, kdo snížil na rozdíl jednoho gólu. Lovin přesným centrem posadil míč na hlavu Zahariovi a ten překonal brankáře Lehmanna.

Hosté se tímto gólem zvedli a snažili se o vyrovnání. Těsně před koncem zápasu Steaua málem ukradla Arsenalu body za vítězství, když se do velké šance dostal Ovidiu Petre, střelu ale nenamířil do brány. Arsenal si tak tímto vítězstvím zajistil tři body, které ale na první místo ve skupině nestačí, o dva body více totiž nasbírala Sevilla. Steaua se s evropskými poháry pro tuto sezónu loučí.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sevilla FC 0:3

12.12.2007 20:45

Góly: 66. Luís Fabiano, 69. Frédéric Kanouté, 87. Dani Alves

Slavia se loučí s Ligou mistrů domácí porážkou se Sevillou. Diváci na promrzlém Strahově mohli vidět v podaní Slavie dobrý výkon v prvním poločase, z převahy však domácí hráči vytěžili jen Ivanovu tyč. Do druhého poločasu jakoby nastoupil jiná Sevilla, Andalusané výrazně přidali na tempu a nakonec porazili Slavii v poměru 3:0. Španělský klub si díky vítězství zajistil první místo ve skupině H.

Trenéru Jarolímovi chybělo v utkání hned několik opor, nastoupit nemohli Švento, Švec, Kalivoda, Dřížďal, Latka, Vlček, Janda a na poslední chvíli ze sestavy vypadl také Zdeněk Šenkeřík. Slavia tak nastoupila s jediným útočníkem, kterým byl Ivana. Ve středu pole úřadovali francouzští záložníci Belaid s Tavaresem, ofenzivnější úkoly měl v záloze na starosti Volešák.

I hostům chybělo mnoho hráčů, v brance nastoupil De Sanctis, který nahradil stabilní jedničku Palopa, jenž si zlomil v posledním ligovém zápase ruku. Ve středu obrany nastoupil poprvé sezoně Lola, v záloze po dlouhé době dostal šanci zkušený Martí a v útoku vedle Kanoutého Koné.

První zajímavější akce v utkání přišla po devíti minutách, Capel z levé strany nacentroval míč přesně na hlavu Kanoutému, jenž hlavičkoval těsně mimo branku. V šestnácté minutě vstřelila Sevilla branku, která ovšem kvůli ofsajdu správně nebyla uznána. Daniel Alves střílel po odraženém rohovém kopu z voleje, tečovaná střela brazilského obránce sice skončila ve Vaniakově brance, jenže gól kvůli ofsajdu hned několika hostujících hráčů neplatil. Ve 26. minutě si v pohodě poradil se sraženou střelou Jesuse Navase Vaniak.

Po půlhodině hry centroval po faulu na Ivanu z levé strany hřiště Volešák, plachtící míč skončil nakonec až v rukou brankáře De Sanctise. Ve 33. minutě přišla největší příležitost prvního dějství, po krásné individuální akci trefil Milan Ivana levou tyč sevillské branky. V závěru poločasu po dalším centru Capela z levé strany hřiště hlavičkoval Renato metr nad branku domácího celku.

Do druhého poločasu nastoupil Jablonský, jemuž přepustil místo zraněný Šmicer. I ve druhém poločase měli první výraznější šanci hosté, Koného střelu mířící na přední tyč chytil Vaniak. V 55. minutě předvedl svoje brankářská kouzla Martin Vaniak, který nejprve vyrazil reflexivně hlavičku Kanoutého, následně i střelu útočníka Mali, s dorážkou Koného si už poradila slavistická obrana. Po hodině hry předvedl další kvalitní zákrok Vaniak, tentokráte proti střele střídajícího Fabiana na přední tyč.

V 66. minutě se poprvé měnilo skóre, Enzo Maresca našel v pokutovém území přesnou přihrávkou Luise Fabiana, a brazilský útočník tvrdou střelou překonal Vaniaka – 1:0. Tři minuty nato šla Sevilla už do dvoubrankového vedení, štírek Capel si pohrál s Krajčíkem, přihrál Luisu Fabianovi, ten přiťukl míč Kanoutému, který si míč zpracoval a bezproblémově překonal Vaniaka – 2:0.

V 82. minutě pálil po rychlém protiútoku jen do připravených rukavic Vaniaka záložník Navas. Tři minuty před koncem utkání přišel další rychlý protiútok Sevilly, Duda přiťukl ideálně míč do běhu Alvesovi, který bez váhání napálil míč pod břevno domácí branky a upravil skóre na konečných 0:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Sevilla FC (ESP)650114:715
2.Arsenal FC (ENG)641114:413
3.Slavia Praha (CZE)61235:165
4.Steaua Bukurešť (ROM)60154:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdy se losuje osmifinále ?

FORZA INTER

Reagovat
krkic19

v piatok 21.12.2007 o 12:00

Reagovat
smazaný uživatel

vysílá to Eurosport, od 13:00 potom proběhne losování Poháru UEFA

Reagovat
Shevchenko

Svěcený končí Proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?? Kde ses to dozvěděl?? To by byla velká škoda...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele