Konferenční liga - souhrn odvetných zápasů osmifinále

16.03.2023, 20:47, aktualizováno 16.03.2023, 23:06
Komentáře a souhrny
Radost hráčů West Hamu (© AFP)

West Ham i podruhé zdolal AEK Larnaka a suverénně postupuje do čtvrtfinále Konferenční ligy. To se bude týkat rovněž Alkmaaru, jenž po dvou výhrách 2:1 přešel přes Lazio. Fiorentina vyřadila Sivasspor, dále jdou rovněž OGC Nice, Lech Poznań a Basilej, která po penaltách přešla přes Slovan Bratislava. Villarreal naopak překvapivě končí na Anderlechtu...

West Ham United - AEK Larnaka 4:0

16.03.2023 21:00

Góly: 20. Gianluca Scamacca, 47. Jarrod Bowen, 49. Jarrod Bowen, 65. Divin Mubama

První zápas: 2:0, postupuje West Ham United

Londýnský West Ham si přivezl z kyperské půdy dvoubrankový náskok a na vlastním stadionu předvedl ještě lepší výkon, jelikož i díky vyloučení Gustava Ledese koncem prvního poločasu zvítězil vysoko po výsledku 4:0 a zcela zaslouženě tak proklouzl do čtvrtfinále Konferenční ligy. V této soutěži tedy zvítězil i v desátém utkání a opět zapomněl na velmi nelichotivou situaci v anglické Premier League, kde bojuje o záchranu.

V domácím dresu opět nemohl nastoupit zraněný obránce Vladimír Coufal, ovšem záložník Tomáš Souček se objevil v základní sestavě, asistoval u poslední čtvrté branky svého týmu a poté byl střídán v 69. minutě. Svěřenci manažera Davida Moyese hráli od samého začátku v naprosté pohodě a hned svou první větší možnost přesně po dvaceti odehraných minutách přetavili ve vedoucí gól, když se prosadil italský útočník Gianluca Scamacca.

Ten po ztrátě soupeře ve středu hřiště obdržel přihrávku do volného prostoru od Lanziniho a brankáře Piriće propálil razantním přízemním projektilem z deseti metrů. Stejný hráč znovu rozvlnil síť za další čtyři minuty, ale jeho trefa tentokráte nebyla uznána kvůli zřetelnému ofsajdu. AEK mělo blízko k vyrovnání ve 30. minutě, neboť skóroval Nikolics, jenže tato trefa neplatila kvůli signalizaci pomezního rozhodčího (ofsajd) a jeho verdikt následně potvrdilo i video.

West Ham mohl pojistit svůj náskok zhruba deset minut přestávkou, nicméně Lanzini nejprve minul vzdálenější šibenici o decimetry a pak Fornals svou kroucenou dělovkou orazítkoval břevno. Naděje Larnaky na úspěch definitivně zhasly v poslední minutě základní hrací doby první půle. Ledes totiž velmi nevybíravě atakoval Fornalse a bulharský sudí Kabakov mu okamžitě ukázal červenou kartu, svůj verdikt nezměnil ani po následném prohlédnutí videozáznamu či naléhání právě faulovaného Fornalse.

Anglický celek po změně stran naprosto dominoval a během čtyř minut druhého poločasu definitivně rozhodl o svém úspěchu, jelikož se během krátké chvíle hned dvakrát prosadil Jarrod Bowen. Šestadvacetiletý křídelník nejprve překonal Piriće po nádherné přízemní kombinaci spoluhráčů a závěrečné střele Scamaccy, s dorážkou z mírného úhlu před poloprázdnou brankou si již věděl rady.

Neuběhly ani další tři minuty a Bowen po pasu Cresswella z levého křídla hlavičkoval nad plachtícího Piriće přímo k pravé konstrukci - 3:0. Domácí uzavřeli gólový účet tohoto střetnutí v 65. minutě. Po rohovém kopu a Součkově hlavičce totiž tečoval míč doprostřed branky dobře postavený Divin Mubama.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - SS Lazio 2:1

16.03.2023 21:00

Góly: 28. Jesper Karlsson, 62. Vangelis Pavlidis - 21. Felipe Anderson

První zápas: 2:1, postupuje AZ Alkmaar

Lazio nedokázalo odčinit domácí porážku a prohrálo i na půdě AZ Alkmaar. Šlo sice díky trefě Felipeho Andersona do vedení, ale po šesti minutách srovnal Karlsson. A na další trefu Pavlidise po hodině hry už nesoustředěné Lazio nenašlo žádnou odpověď.

Lazio přijelo do Nizozemska s jasným cílem - potřebovalo zvrátit jednogólové manko, které v nepovedeném domácím utkání inkasovalo. S ohledem na blížící se římské derby ale trenér Maurizio Sarri už zvolenou sestavou dával trochu najevo, kde jsou jeho priority. Navíc mu chyběl elitní střelec Ciro Immobile, což mu jeho sen o postupu přeci jen dost komplikovalo.

V prvních minutách hrálo prim mužstvo z Věčného města a po nepovedené akci domácích, kterou zakončoval nepřesně Pavlidis, se Lazio ujalo kýženého vedení. Psala se 22. minuta a po sérii krátkých nahrávek si Zaccagni vybral kolegu Felipeho Andersona. Na jeho přesnou ránu k tyči neměl brankář Matthew Ryan šanci a Lazio umazalo manko.

Jenže stačilo dalších šest minut a postup se Římanům zase začal vzdalovat. Jesper Karlsson ukázal, jak je pro Alkmaar důležitý, když si krásnou ranou poradil s brankářem Provedelem a jeho povedený obstřel skončil až v síti!

Karlsson zkoušel něco podobného ještě deset minut před koncem první půle, jenže tentokrát už bránu těsně minul. A to samé pak platilo i o Vecinovi, jemuž míč od kopaček na poslední chvíli odpálil vracející se obránce AZ. Po změně stran hrálo Lazio mnohem lépe, jenže Anderson ani Milinković-Savić si na Ryana nepřišli.

AZ tou dobou ale přidalo a dostalo se do zaslouženého vedení. Po hodině hry dostal krásnou nahrávku na střed hřiště Evangelos Pavlidis a nádhernou ranou zavěsil!

V tuhle chvíli potřebovali Římané už dvě branky, aby se šlo do prodloužení. A to bylo nad jejich síly. Evidentně se Biancocelesti soustředili na nadcházející derby a tomuto zápasu rozhodně nedali všechno. A možná, že kdyby v bráně neměli Ivana Provedela, jejich porážka v Nizozemsku by byla ještě vyšší.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Sheriff Tiraspol 3:1

16.03.2023 21:00

Góly: 29. Gaëtan Laborde, 53. Terem Moffi, 79. Billal Brahimi - 54. Abdoul Tapsoba

První zápas: 1:0, postupuje OGC Nice

Nice nemělo větší obtíže v odvetě Konferenční ligy proti Šeriffu a po druhém vítězství nad klubem z Moldavska proklouzlo mezi osmičku nejlepších. Do poločasu zaznamenala družina od Azurového pobřeží jeden přesný zásah, po přestávce se ještě gólově prosadila dvakrát. Je určitě sympatické, že outsider tohoto duelu alespoň snížením stavu mírnil následky porážky.

Možná se zprvu mohli cítit hráči Nice jaksi nervózně. Samozřejmě že měli celou situaci pod vlastní kontrolou a trumfy v rukou drželi oni, nicméně kdyby soupeř přece skóroval jako první, kdo ví, jakou cestu by tohle měření sil nakonec nastavilo. OGC ve finále bezpochyby pořádně uklidnila první trefa ze 29. minuty.

Thuram na levé straně počkal, až mu do vápna seběhne ze druhé vlny Laborde, ten se ocitl zcela sám před brankářem Kovalem, francouzský útočník přitom zvolil možná to nejlepší a nejúčinnější možné řešení v zakončení a parádním obloučkem ukrajinského muže v rukavicích přelstil.

Šeriff na tohle inkasování neuměl hned zareagovat, soubor z jihu Francie si zkrátka postupové šance hlídal, přičemž krátce po obrátce, konkrétně v 53. minutě, svůj náskok ještě o jednu branku navýšil. Moffi ze středu pole poslal balón doprava k Rosariovi, ten ho svému spoluhráči vrátil hned zpátky, nová zimní posila z Lorientu, kterou nedokázal zastavit bránící Radeljič, následně nezazmatkovala, počkala si na vhodný okamžik a lehce zacílila do spodního rohu brány do protipohybu Kovala.

Tenhle moment každopádně domácí jako by uchlácholil. A stejně jako moldavský výběr ukázal už v prvním jarním kole play-off proti bělehradskému Partizanu, že umí být velmi efektivní, si počínal produktivně také v 54. minutě. Jak obránci Bard a Ndayishimiye, tak i poté jejich kolega Todibo, působili obecně velmi nekoordinovaně, nepřesně a nedůrazně, takže se Tapsoba do výhodné pozice dostal v podstatě jako slepý k houslím. Ale v koncovce posléze nezaváhal, a chybu ztrestal.

Byla to ovšem prakticky jediná černá kaňka na jinak solidním vystoupení Nice, které ve zbytku zápasu Šeriff do dalšího úspěšného podnikání nepustilo. V 79. minutě ještě Les Aiglons přidali jednu pojišťující výsluhu, a to zásluhou Brahimiho. Založili rychlý brejk, Moffi se levačkou chtěl zapsat na listinu střelců podruhé, avšak trefil pouze tyčku. Na dorážku na každý pád byl připravený alžírský reprezentant, který již dotlačil míč za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - RSC Anderlecht 0:1

16.03.2023 21:00

Góly: 73. Islam Slimani

První zápas: 1:1, postupuje RSC Anderlecht

Nádherné utkání plné neproměněných šancí přineslo osmifinále Konferenční ligy mezi domácím Villarrealem a až devátým celkem belgické nejvyšší soutěže, tedy Anderlechtem. První zápas v Belgii skončil poměrně překvapivou remízou 1:1 a Villarreal tak doma potřeboval zabrat. Jenže jediný gól zápasu ale vstřelil čtvrt hodiny před koncem hostující Slimani a poslal outsidera do další fáze soutěže.

V podstatě hned z úvodní rozehrávky přišla také první šance španělského klubu. Baenu naleznul krásným pasem ve vápně Chukwueze, jednadvacetiletý záložník Villarrealu postupoval osamocen vstříc brankáři Verbruggenovi, prosadit se ale nedokázal.

Setiénovi svěřenci téměř nepouštěli soupeře k míči a naopak si vytvářeli další nadějné příležitosti. Střílel tentokrát Samuel Chukwueze, jeho pokus ale dokázal na brankové čáře zastavit stoper Debast.

Na druhé straně se musel hned z protiakce činit Pepe Reina, který dokázal zneškodnit náběh Amuza. Následně si však vybral slabší chvilku, když chyboval v rozehrávce, a až když hosté nedokázali jeho zaváhání využít, mohl si zhluboka oddechnout.

Těsně před pauzou zněla branková konstrukce Sporting Clubu. To když se k dorážce projektilu Moralese dostal Gerard Moreno. V obrovské šanci trefil přibližně z penaltového puntíku pouze břevno.

Ani druhý poločas nebyl od samého začátku rozhodně skoupý na šance. Po nějakých pěti minutách se před odkrytou brankou zjevil Panaman Murillo, vysoko ale přestřelil. O chvíli později se k další dorážce probojoval Gerard Moreno, tentokrát se proti němu ale vyznamenal Verbruggen.

Ve třiasedmdesáté minutě zprava centroval Murillo, podařilo se mu krásně najít Slimaniho, jenž se uvolnil a po pěkné individuální akci zakončil z bezprostřední blízkosti. Gólman Reina byl tentokrát krátký a Anderlecht tak otevřel skóre.

Těsně před koncem základní hrací doby si Villarreal vypracoval slibnou šanci na vyrovnání. Chukwueze našel ve vápně Pareja, ten si zpracoval míč a nahrál jej Jacksonovi. Senegalský středopolař ale šancí pohrdnul a opět nechal vyniknout famózního Verbruggena.

Žlutí se tak s poháry pro tuto sezónu loučí a na svůj triumf z před dvou sezón tak nenaváží. Naopak Anderlecht jde proti všem předpokladům dál a může se těšit na čtvrtfinálové boje.

Více informací k zápasu

Sivasspor - ACF Fiorentina 1:4

16.03.2023 18:45

Góly: 35. Erdogan Yesilyurt - 44. Arthur Cabral, 62. Nikola Milenković, 78. Dimitrios Goutas (vl.), 89. Gaetano Castrovilli

První zápas: 0:1, postupuje ACF Fiorentina

Sivasspor doháněl na domácí půdě jednobrankové manko z italské půdy a do tohoto čtvrtečního duelu vstoupil poměrně dobře, když zhruba deset minut před přestávkou smazal jednogólový rozdíl, jenomže Fiorentina posléze zabrala a svému soupeři nasázela hned čtyři branky. Po celkovém výsledku 5:1 tak bez potíží proklouzla mezi nejlepší osmičku v Konferenční lize, turecký celek navíc v závěru přišel o vyloučeného Hakana Arslana.

Domácí výběr se věhlasného protivníka nezalekl a v prvním poločase s ním sehrál vyrovnanou partii. Už po necelých pěti minutách sice zahrozil Arthur Cabral, který minul pravou tyč jen o decimetry, avšak vzápětí na opačné straně napřáhl z hranice pokutového území Erdogan a brankář Terracciano měl co dělat, aby balón odvrátil na rohový kop. Klub ze Sivasu se dostal do překvapivého vedení v 35. minutě.

Po rychlém přechodu na útočnou polovinu vzal na sebe odpovědnost právě Erdogan a po navedení míče blíže do středu hrací plochy nádherně zavěsil do vzdálenější šibenice. Nicméně AFC dokázalo odpovědět ještě do přestávky, ve 44. minutě totiž vyrovnával aktivní Cabral. Čtyřiadvacetiletý brazilský útočník využil parádní kombinace na jeden dotek v podání Nica Gonzáleze s Bonaventurou a svou dorážku z bezprostřední blízkosti usměrnil pod břevno.

Hosté po změně stran na trávníku dominovali a vývoj dokázali otočit krátce po odehrané hodině. Po rohovém kopu Mandragory se vyšplhal nejvýše do vzduchu urostlý srbský obránce Nikola Milenković a razantní hlavičku nekompromisně uklidil do pravé poloviny domácí branky kolem naprosto bezmocného gólmana Vurala. O postupujícím do čtvrtfinále bylo definitivně rozhodnuto zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

Obrovské minely se dopustil vracející se řecký obránce Dimitrios Goutas, jenž po rychlém přečíslení Fiorentiny chtěl hlavou posunout balón Vuralovi, ale hodně smolným způsobem ho nasměroval doprostřed vlastní branky - 1:3. Frustrace skupinového rivala pražské Slavie vyvrcholila v 81. minutě, protože ležící Arslan zasáhl zvednutou kopačkou obličej Mandragory a černohorský rozhodčí Dabanovič bez váhání tasil přímou červenou kartu.

Ve zbývajícím průběhu se utkání už spíše dohrávalo, ovšem italský favorit udeřil minutu před vypršením základní hrací doby ještě jednou. Střídající Gaetano Castrovilli se po elegantní otočce rozhodl vystřelit z hranice šestnáctky a parádně se trefil do pravého horního růžku. V dresu Fiorentiny tentokráte zůstal jen na lavici náhradníků český reprezentační záložník Antonín Barák.

Více informací k zápasu

Djurgårdens IF - Lech Poznań 0:3

16.03.2023 18:45

Góly: 77. Filip Marchwiński, 90+1. Nika Kvekveskiri, 90+2. Michał Skóraś

První zápas: 0:2, postupuje Lech Poznań

Lech cestoval na švédskou půdu ve velmi komfortním postavení, z prvního zápasu si přivážel dvougólový náskok, v odvetě osmifinále Konferenční ligy přitom žádnou dramatizaci nemínil připustit a po dalších třech zaznamenaných trefách se zcela zaslouženě dostal mezi osmičku nejlepších. Djurgardens srazila na kolena především červená karta ze závěru prvního dějství.

První poločas byl velmi vyrovnaný. Ani jeden z celků neměl změně skóre nějak blízko, možná že o chlup aktivnější byli hráči Djurgardens, ve finále však ne o tolik, aby si vyloženě zasloužili jít do vedení. Přesto úvodní pětačtyřicetiminutovka nabídla jeden zásadní moment, a to ve 41. minutě.

Afonso Sousa se snažil vběhnout do šestnáctky středem pole, evidentně byl přitom těsně před ní faulovaný Danielsonem, který viděl za svoje podražení žlutou kartu. Nakonec byl ale sudí Strukan přivolaný k videu, na monitoru zjistil, že se jedná o vyloženou brankovou možnost, lépe řečeno tak situaci posoudil, své stanovisko tedy přehodnotil a domácího stopera vyloučil ze hry.

Švédský výběr si v tu chvíli uvědomoval, že vsítit minimálně dvě branky, které by vyústily aspoň v prodloužení, bude v oslabení opravdu velmi složité. Lech přitom dokázal přesilovku využít v 77. minutě a nadobro zlomil odpor svého soupeře. Marchwiňski obdržel do vápna přihrávku zleva od Pedra Rebocha a bez potíží zacílil za brankovou čáru.

Bezmoc mužstva z Djurgardenu následně umocnila ještě další dvě inkasování, obě dvě přitom přišla na řadu až v nastaveném čase. Nejprve se v pokutovém území nejlépe zorientoval Kvekveskiri a pravačkou snadno skóroval, krátce na to Gruzínec prostrčil balón na Skóraše, a ten zamířil přesně na vzdálenější tyčku.

Více informací k zápasu

Slovan Bratislava - FC Basilej 2:3p

16.03.2023 18:45

Góly: 11. Malik Abubakari, 17. Juraj Kucka - 53. Riccardo Calafiori, 90+3. Zeki Amdouni

První zápas: 2:2, postupuje FC Basilej

ŠK Slovan Bratislava nevyužil historickú šancu prebojovať sa do štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy. Po tom, čo dvojgólový náskok stratil v nadstavenom čase prehral s tímom FC Bazilej 2:3 po penaltovom rozstrele.

V šiestej minúte Čavrič na pravej strane zrýchlil, predbehol posledného obrancu a zároveň svojho strážcu a z pravej strany prihral do päťky. Malik sám pred brankárom z niekoľkých krokov nedal gól. Bola to 110-percentná šanca. V desiatej minúte Lovat rozohral roh nakrátko Weissovi. Ten ihneď odcentroval do pokutového územia. Kucka zahral loptu hlavou a voľný Malik ju poslal povedľa švajčiarskeho gólmana do siete - 1:0.

V 17. minúte sa skóre menilo opäť. Kucka zavelil k rýchlemu brejku belasých. Vysunul Malika Abubakariho, ktorý prihrával do šestnástky nabiehajúcemu Čavričovi. Avšak obranca Bazileja prihrávku odvrátil, a to pred dobiehajúceho Kucku, ktorý to napálil k vzdialenejšej žrdi - 2:0.

Hneď po polčasovej prestávke obdržal žltú kartu domáci Vernon De Marco. V nasledujúcej minúte Slovan zaútočil s tromi hráčmi. Z pravej strany centroval Čavrič a Abubakari na loptu tesne nedosiahol. Do 53. minúty nemali hostia ani jednu gólovú príležitosť. Slovan hral výborne takticky, trpezlivo a disciplinovane a navyše hrozil brejkmi. Potom Švajčiari udreli po rohovom kope. Center na zadnú žrď priťukol hlavou Lang a Calafiori prestrelil Chovana krížnou strelou - 2:1.

V 65. minúte Augustinove zakončenie vo veľkej šanci Chovan vyrazil a Ndoye z dorážky trafil z pravej strany bočnú sieť. V 75. minúte López vysunul Zeqiriho, ktorý zakončil po zemi vedľa bližšej pravej žrde. V 80. minúte po chybe Lovata dostal Amdouni prihrávku zo strany do druhej vlny. Prvým pokusom trafil najprv Kašiu v sklze, potom to našťastie pre Slovan namieril vedľa brány. V 85. minúte sa zažltilo hráčovi FC Bazilej Andimu Zeqirimu. V nasledujúcej minúte videl žltý trest i hráč ŠK Slovan Lucas Lovat.

Pohroma pre Slovan a vyše 20-tisíc jeho priaznivcov na Tehelnom poli prišla v tretej nadstavenej minúte, keď už tréner Weiss poslal na hraciu plochu čerstvejších hráčov. Bratislavčania nechali veľa priestoru v strede pred šestnástkou. Amdouni využil situáciu a vystrelil. Lopta pred Chovanom skočila a skončila v sieti - 2:2.

Šancu mal potom ešte Zuberu. Unikol Calafiorimu a mal dobrú pozíciu, ale zakončil iba do bočnej siete. V predĺžení gól nepadol. Bazilej naďalej dominoval v držaní lopty, sily dochádzali a rozhodli pokutové kopy. Hosťujúci gólman Hitz chytil pokusy Kucku do pravej a Barseghjana do ľavej časti brány, sieť za belasých rozvlnil iba Lovat. Po remíze 2:2 vo Švajčiarsku postúpil do štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy Bazilej.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
Modroočko

Takáto šanca tu nebude každý rok, ani každých päť rokov, toto je... každopádne vysvedčenie pre Slovan a jeho vedenie, Kmotríka, ktorý bol po postupe lakomý investovať do lepších posíl, brankári ako Chovan a Trnovský jednoducho nie sú brankári na štvrťfinále európskych súťaží. Veľké taktické chyby, keď sa Slovan už na začiatku druhého polčasu stiahol (už taký evergreen slovenského futbalu). Hráči ako Zuberu a Jarjué ešte nemajú na to, aby boli plnohodnotnou súčasťou Slovana, Barseghyan a Green sú mimo formy a už neprinášajú mužstvu nič. Káder treba dosť prebudovať, no nie som si ani istý, že bude chcieť pokračovať Weiss. Jednoducho dosť veľká facka, ktorá je dôsledkom neriešených problémov Slovana a nemohli to vytrhnúť ani heroické výkony Kucku, Kankavu, Weissa, Kashiu atď. Je skôr na zamyslenie, že najstarší hráči kondične úplne zotreli striedajúcich.

Reagovat
O.Giroud

Bohužiaľ, keby to bol prvý Chovanov zápas čo mu nevyšiel tak ok, ale na väčšine vypadnutí má podiel. Veľmi lacné góly dostáva, nemôže sa stále vyhovárať na to, že Slovan dal len 2 góly a nie 3, veď to bol včera super výkon, kde pustili Bazilej snáď do jednej dobrej šance, kde to borec trafil iba do bočnej siete. Ešte sa bude vyčítať, že Slovan do nich nebušil 90min ale len 60 a potom hral opatrnejšie. Neviem kde im hlava stála keď bol k dispozíici Nita, ktorý teraz trčí v Pardubkach...

Reagovat
Engerau15

Alebo Frantisek Plach z Piast Gliwice, Slovan o nho mal zaujem uz v lete

Reagovat
O.Giroud

Ale tam ešte verím, že možno bol problém s peniazmi a u neho sa spomínal odchod do Francúzska tak neviem na čom to padlo. Nitu mohli zobrať na hosťovačku a po sezóne poriešiť brankára.

Reagovat
Degree

Žiadne vedenie ale Weiss si zastal dobrého chlapca po včerajšku už veľmi dobrý chlapec si pamätám sám povedal na tlačovke že brankársky post majú vyriešený a hľa ako ho pekne zradil

Reagovat
Agent z Melmacu

Kmotrík senior a Kmotrik junior(naozaj sa vrátil) majú ale že úplne u piči nejaké vysvedčenie.

Ten klub sa dá riadiť dobre. Vždy ho ale riadili iba kokoti.

Reagovat
Shevchenko

První kdo to Itálii dojebe je Lazio, jak překvapivé

Reagovat
Alberto Aquilani

https://scontent.fbts7-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/335624021_730737591860790_4223880080303739275_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=vdFIquSER3AAX8FLor0&_nc_ht=scontent.fbts7-1.fna&oh=00_AfDeH7TLAHiNeoA7NyE0IbAHqG5L1PwLc2RL7MZmA52YzQ&oe=64193A24

"Všetky talianske tímy chcú ísť ďalej v európskych pohároch... okrem Lázia. Tí z nich radšej vypadnú pretože sa koncentrujú na ligu, aby skončili na mieste, ktoré im zaručuje európske poháre."

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ratusek

Ten Slovan ty vole

Reagovat
Engerau15

Csaplarova pasca v2.0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele