Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

osmifinále - 1. zápasy
09.03.2023 18:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

West Ham United zvítězil na Kypru a do odvety půjde s náskokem

West Ham si napravil reputaci z ligy alespoň v evropských pohárech a na Kypur vyhrál o dvě branky. Čili domácí odveta by měla být snad jen formalitou a Hammers za to děkují především střelci Antoniovi coby autorovi obou branek.

V Premier League se West Ham abnormálně trápí a všechny starosti chtěl utopit v pohárech. Los mu k tomu nadělil velmi příjemného soupeře, protože Angličané cestovali na Kypr k utkání s Larnakou. A od začátku se pořádně činili, aby jejich schopnosti vyšly najevo. Ať to byl Lanzini nebo o chvíli později Antonio k němuž se pak přidal i Fornals, domácí obrana jen těžko stíhala své soupeře.

Larnaka přesto držela míč na kopačkách velmi často a s favoritem hrála vyrovnanou partii. West Ham se jen těžko dostával na polovinu soupeře. Další akce Lanziniho s Fornalsem skončila jen na kopačkách domácích borců, ale těm štěstí nevydrželo napořád. Ve 37. minutě totiž Benrahma po individuální akci našel krásným centrem Michaela Antonia a urostlý forvard hlavou poslal míč přesně k tyči domácí brány!

A aby se náhodou domácí neodvažovali brzy vzpamatovat, tak jim West Ham uštědřil ještě jeden políček do konce poločasu. Michail Antonio dostal až příliš mnoho času na to, aby se s míčem otočil u vápna Larnaky, pak přesně zamířil a nádhernou technickou ranou poslal míč přímo do šibenice!

Po změně stran neměl Antonio daleko ke zkompletování hattricku, ale zastavila ho tyč. Larnaka neměla dostatek energie ani kvality na to, aby s výsledkem dokázala něco udělat. Naopak dal Lucas Paquetá v nastavení další branku, ale trefil jen nohu brankáře Piriće.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Bastaron

0:2

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Coutinho10

Souček na lavičce a Cornet už aspoň ready zasáhnout

Areola, Kehrer, Zouma, Aguerd, Cresswell, Rice, Lanzini, Downes, Fornals, Benrahma, Antonio

Subs: Hegyi, Anang, Johnson, Scamacca, Ings, Paqueta, Cornet, Bowen, Ogbonna, Soucek, Emerson.

Reagovat
OnlyWHU

Dobrej výsledek i pro odvetu. Larnaka nejsou žádný ořezávátka. Dobrý výkon základní jedenáctky + 2x ANTONIO!!! YES!!!! Bohužel jsem to ale neviděl.... :-) COYI!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele