Gambrinus liga souhrn - 9. kolo

04.10.2008, 23:05, aktualizováno 06.10.2008, 21:58
Komentáře a souhrny
Slavia přehrála Spartu a zaslouženě se vrací do čela tabulky. Mladá Boleslav porazila Příbram a je druhá. Ostrava si rozdělila body s Libercem. Bohemians Praha přehráli Teplice, Žižkov prohrál v Olomouci. V duelu Kladna s Českými Budějovicemi se diváci branky nedočkali. Zlín zásluhou gólů Bači a Žůrka porazil tápající Viktorii Plzeň. Jablonec doma porazil Brno...

Tescoma Zlín - Viktoria Plzeň 2:0

04.10.2008 19:00

Góly: 28. Martin Bača, 90. Libor Žůrek

Zlín po pěti zápasech konečně vyhrál a hned se bodově dotáhl na svého soupeře – Plzeň. Ta naopak prohrála už podruhé za sebou, na zisk tří bodů pak čeká od prvního kola. Po úvodním góle Bači měli hosté mnoho šancí vyrovnat, místo toho přišla červená a následně druhý inkasovaný gól.

Úvod zápasu poznamenal hustý déšť, i přes něj se ve 12. minutě dostal do šance Kroča, když po Šmahajově přímém kopu střílel zblízka vedle levé tyče. Ve svém vápně už si počínal lépe, když rychlý brejk řešil Rezek, gólovou přihrávkou na Tatanašviliho. Tu ovšem v poslední chvíli zblokoval právě Kroča. Do vedení se ve 28. minutě dostali hosté, když dostal Bača přesný pas za obranu a po vniku do vápna nedal svou přízemní střelou brankáři šanci. O osm minut později stejný hráč nacentroval do vápna na zcela volného Kroupu, ten však v pohybu nedokázal míč do branky dopravit. Na druhé straně zase střelu Tatanašviliho mířící jistě do brány vykopl Penner na roh.

Do druhého poločasu vstoupili hosté velmi aktivně. Hned v první minutě neprostřelil Kolář Baranka, v další šanci se znovu neprosadil gruzinský útočník Plzně, tentokrát se proti jeho nebezpečné střele postavil Malár. Po skoro dvacetiminutovém období ticha mohl vyrovnat střídající Petržela, ale Baranek byl neprůstřelný. V 70. minutě pak přišel rozhodující okamžik. Konečník vyslal svým pasem za obranu Kroupu, proti tomu byl Limberský, který domácího hráče stáhl na zem a musel předčasně do kabin. Blízko gólu byl ještě Varadi, ten ale svou dorážku namířil nad. V poslední minutě tak mohl výhru pečetit Žůrek, kterého do otevřené plzeňské obrany vyslal Vyskočil. Zlínský útočník si ještě pohrál s Poštulkou a skóroval do prázdné branky.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Žižkov 2:0

05.10.2008 17:00

Góly: 35. Melinho, 70. Tomáš Janotka

Třízápasová šňůra proher je za Olomoucí. Ta sice svým výkonem Žižkov o tolik nepřevýšila, ale dvě vstřelené branky přenesly nezávidihodnou sérii tří proher na pražský tým.

První brejk mohl využít domácí Hubník, proti tomu však byl Bartalský, který míč vyrazil k Pospíšilovi a ten se míče dotkl rukou. Na druhé straně se odražený Xavierův centr dostal na vápno ke Stracenému, jenž svou tvrdou střelou zaměstnal Drobisze. Po následném rohu zaúřadoval domácí brankář i proti hlavičce Procházky. Vedení se tak ujala Sigma. Deset minut před koncem první půle převzal míč na vápně Melinho, kličkou se zbavil bránících hráčů a proti přesné střele k pravé tyči byl Bartalský krátký. To si nechtěl nechat líbit Švancara. Po faulu na něj přehodil při zvedání se z trávníku obranu, ale Stracený byl v těžkém úhlu a branku netrefil.

Navýšit vedení mohl v desáté minutě druhé půle Hubník, ale do jeho nebezpečné střely se ve vápně vložil Gabriel. Švancara chtěl stejně jako v minulém utkání pozvednout svůj tým nečekanou gólovou střelou. Tentokrát měl však méně štětsí, když sice přehodil domácího brankáře, ale trefil pouze břevno. V tu dobu horší Olomouc mohla skórovat o dvě minuty později. Melinhova jedovatá střela ale prolétla jen vedle tyče. V 70. minutě už domácí vedení pojistili. Hubník našel centrem střídajícího Janotku a ten přehodil vyběhnuvšího Bartalského. Pro hanáckého střelce to byl druhý dotyk s míčem v zápase.

Definitivní potopení žižkovského týmu mohlo přijít v rozmezí 79. a 81. minuty. Janotka svou křižnou střelou zamířil těsně vedle. Poté se dvakrát do šance dostal Hubník. Nejprve z těžkého úhlu rozvlnil síť prázdné branky pouze z boku. Následně dostal přihrávku za obranu od Melinha, ale trefil pouze nohy Bartalského. V závěru se vyznamenal i Drobisz. Kučerův nebezpečný přímý kop vyrazil ke Šťastnému a jeho dorážku fantastickým skokem zneškodnil. V 89. minutě se ještě nešťastně střetli Gabriel s Bestou a oba museli před nastavením opustit kvůli poranění hřiště. Oslabený Žižkov už třetí branku neinaksoval.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - FK Teplice 1:0

05.10.2008 17:00

Góly: 11. David Zoubek (pen.)

Tradičně kritická návštěva při domácích zápasech Bohemians viděla již podruhé za sebou nečekané vítězství. Díky proměněné penaltě tak Teplice ani v pátém zápase venku nezvítězily a nenavázaly tak na dobrou aktuání formu.

Po nesmělém začátku přišla v desáté minutě nešťastná ruka Merziče ve vápně a domácí kopali penaltu. Zoubek potom suverénně poslal Belice na druhou stranu. Bohužel poté vévodila zápasu síla nad fotbalovostí, diváci se moc nebavili. Ve 33. minutě přišel nepříjemný zákrok Kleina na střelce Zoubka, který musel ze zápasu nedobrovolně odstoupit. Další šance přišla až minutu před koncem řádné hrací doby. Právě Klein chtěl potvrdit střelecký apetit z minulého kola, ale jeho skvělou střelu z třiceti metrů vytěsnil domácí brankář.

Ve druhém poločase jakoby Teplice chtěly připomenout prvopoločasovou bídu se Zlínem. Nepřesnost střídala nepřesnost, ať už v kombinaci nebo v zakončení. Čtvrt hodiny před koncem mohl zápas rozhodnout Galbavý, ale Belic ukázal své kvality a míč vyrazil. Na druhé straně nevyužili chaosu v obraně Tepličtí. Mareš si poradil s Beláněm, ale přihrávkou nikoho nenašel. Zápas slabé kvality tak dospěl k překvapivé výhře pražského týmu.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Dynamo České Budějovice 0:0

05.10.2008 17:00

Góly: -

Průměrný zápas sledoval přesně z poloviny zaplněný stadion. Diváci sice neviděli gól, ale dočkali se hned tří tyček. Týmy hrající na chvostu tabulky si tak připisují bod.

Vážné šance v důležitém utkání na sebe nechávaly čekat dlouho. Oba týmy hrály opatrně, Kladno svou mírnou převahu využilo k prvnímu ohrožení branky ve 21. minutě. To Procházka orazítkoval z přímého kopu břevno Kučerovy branky. Vzápětí na druhé straně sklepl Sedláček míč na šestnáctce pro Svátka, který svou unáhlenou střelou zamířil nad. Zajímavou sedmiminutovku zpestřila Šilhanova nepřesná střela ze čtrnácti metrů a také druhá tyč. Na vápně našel Zoubele Procházku a ten svou přízemní střelou znovu rozezvučel brankovou konstrukci.

Hned v první minutě se po autu Stranada zkoušel prosadit Zoubele. Brankář Kučera byl ve správný čas na správném místě a nenechal se propálit. Na druhé straně šel po dobré přihrávce Šímy sám na brankáře Svátek, Pavlík svůj tým podržel vyražením tvrdé střely. Zlepšený herní projev mohl v 57. minutě korunovat Homoláč, který se dostal k míči po standardce Šímy, ale hlavičkou jen snížil rozdíl v počtu trefených tyčí. Blízko vítěznému gólu byl v 82. minutě dobře hrající Procházka, když doběhl míč u pravé tyče, zbavil se Kučery a následnou střelou směřující ke vzdálenější tyči jen těsně minul.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 3:1

05.10.2008 17:00

Góly: 30. Václav Procházka, 60. Václav Kalina, 83. Luboš Pecka - 77. Daniel Huňa (pen.)

Mladá Boleslav nadále prokazuje skvělou formu. Za posledních šest zápasů pětkrát vyhrála a jednou remizovala. Příbram sice poprvé venku skórovala, ale na vítězství z minulého kola nenavázala ani bodem.

Aktivním napadáním začali utkání domácí a po počátečních náznacích byl v první větší šanci Pecka. Na hranici penalty střílel z první mimo. Boleslav měla míč častěji na kopačkách, ale hosté si výtečně hlídali každého protihráče. Až po půl hodině hry našel Poláček centrem Procházku a ten míč hlavičkou tečoval do branky. Z Příbramských vyčníval především teprve šestnáctiletý Fantiš, k nadějné střele se však nedostal, a do šaten tak se zaslouženým vedením šla Boleslav.

O brzké vyrovnání po změně stran se mohl postarat právě mladíček Fantiš, když se dostal k hlavičce těsně před Millerem, ale mířil nad. Na druhé straně tvrdě z hranice vápna pálil Mendy a Michalík musel vyrážet na roh. I v další šanci figuroval boleslavský záložník, když rychlý brejk zakončoval centrem na volného Řezníčka, jeho pohotovou střelu reflexivně vyrazil příbramský brankář. Hůře už si vedl po hodině hry. To se Řezníček dostal ze střeleckého úhlu, jeho centr však obránci odvrátili pouze ke Kalinovi, který svou střelou donutil Michalíka k chybě. Hostující brankář totiž střelu vyrazil pouze nad sebe a míč skončil v síti.

Hosté však nesložili zbraně. V 77. minutě fauloval ve vápně Poláček Klasu a penaltu hravě proměnil jako správný kapitán, Daniel Huňa. Drama ale Boleslavští nedopustili. V 82. minutě vystřídal hříšníka Poláčka Kysela. Ten hned minutu na to přehodil Michalíka a od břevna se míč odrazil na brankovou čáru. Jako první se u poskakujícího balonu zjevil Luboš Pecka, který nemohl nedat. V závěru ještě vychytal dvě Huňovy nebezpečné hlavičky Miller. Na druhé straně vyslal Pecka Papadopulose do úniku, který si pohrál s Müllerem, ale nakonec trefil padajícího Michalíka.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FC Brno 2:0

05.10.2008 20:00

Góly: 54. Jiří Valenta, 61. Tomáš Michálek

Jablonec porazil v posledním víkendovém zápase doma Brno 2:0. O góly se postarali záložníci Valenta s Michálkem.

První šanci zápasu měli domácí. Ve 13. minutě centroval Michálek, míč prošel díky přenechání Heseka k Žofčákovi a ten ze slušné pozice na hranici velkého vápna pálil těsně vedle. To byla jediná vážnejší příležitost v první půli, více šanci přišlo až v druhém dějství a začaly padat i branky.

Tu první vstřelil domácí Valenta v 54. minutě. Žofčák nádherně nahrál Valentovi a ten se potom trefil přesně k levé tyčce – 1:0. Uběhlo pouhých sedm minut a Jablonečtí vedli o dvě branky. V 61. minutě totiž do černého mířil Michálek, který vymetl svým volejem šibenici Lejsalovy brány. Žofčák rozehrál standardní situaci, Trousil míč odhlavičkoval mimo vápno, ale nádherným volejem ho poslal do sítě zmiňovaný Michálek – 2:0. O chvíli později navíc pálil domácí Hesek těsně nad. Více se již nestalo a Jablonec porazil výběr Brna 2:0.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha 1:4

06.10.2008 17:15

Góly: 32. Kamil Vacek - 5. Vladimír Šmicer, 30. Mickaël Tavares, 70. Vladimír Šmicer, 90. Zdeněk Šenkeřík

Sešívaní po dnešním derby mají již pětibodový náskok na třetí Spartu. V pondělní televizní dohrávce totiž svého odvěkého rivala přehráli jasně 4:1 a opět potvrdili skvělou formu z minulých kol.

Slavia pro dnešní zápas připravila jedno překvapení v základní sestavě. Na hřišti se objevil také zkušený Vladimír Šmicer, který toho prozatím letos moc nenahrál. Přesto se stal hvězdou duelu. Na straně Sparty naopak od úvodních minut hrál v základu také často chybují a po minulém zápase s Libercem kritizovaný stoper Štěpán Kučera, jenž se postavil vedle Tomáše Řepky.

Utkání odstartovalo podle očekávání opatrně, uběhlo však šest minut a přišel první gól. Letenští nechali otevřenou levou stranu hřiště, a to se jim krutě vymstilo. Centr Černého sice Necid napálit na branku nedokázal, od Kisela se ale míč dostal ke Šmicerovi. Ten nadvakrát i se štěstím překonal gólmana Kozáčika a otevřel skóre dnešního duelu.

Sparta moc aktivní v úvodní patnáctiminutovce nebyla. Za zmínku stojí snad jen střela Kladrubského z velkého úhlu, která ale letěla stejně hodně nad a nepředstavovala pro Vaniaka žádnou hrozbu. Další minuty ovlivňovaly značně také ostré fauly na obou stranách. V 19. minutě se do dobré pozice dostával po přihrávce od Černého kanonýr Necid, ale domácí gólman míč před ním na poslední chvíli dokázal lapit.

Hostující fotbalisté byli v první půli aktivnější a měli větší šance, než jejich soupeř. Jednu z nich musel v 22. minutě řešit Kozáčik, který zabránil Tavaresovi odcentrovat do pokutového území, kde bylo několik hráčů Slavie. V 30. minutě to byl právě francouzský záložník v dresu sešívaných, jenž zvýšil po centru Černého hlavou už na 2:0. Sparťanská obrana při této situaci opět zaváhala a vymstilo se jí to.

Euforii Slavie už ale za dvě minuty zchladil mladík Vacek. Ten úspěšně zakončoval po pěkné kombinaci svých spoluhráčů nechytatelnou střelou k tyči. Sparta značně ožila a bylo jí plné hřiště. Svěřence kouče Jarolíma navíc zatáhla do defenzívy a snažila se vyrovnat, ale žádnou skutečnou gólovou příležitost si nevytvořila. Až v 41. minutě nebezpečně pálil Kisel a další skvělý zákrok musel vytáhnou brankář Vaniak. Gól už v první půlce nepadl, i přesto se ale musel fotbal divákům líbit.

Po přestávce se oba týmy vrátily na hrací plochu beze změn. Druhý poločas začal obdobně jako ten první. V 53. minutě měla Slavia jedinečnou příležitost, jak zvýšit své vedení. Na přihrávku Jarolíma lehce reagoval v ofsajdu stojící Necid, ovšem míč doběhl Vladimír Šmicer a šel sám na Kozáčika. Ovšem v zakončení si rozhodně nevedl jako zkušený mazák a míč poslal nad.

V 58. minutě naopak zakončoval Necid a dokázal se prosadit, jenže pomezní rozhodčí Fílipek mával ofsajd. Jak jej však usvědčil opakovaný televizní záznam, jeho rozhodnutí bylo chybné a Slavii tak upřel regulérní gól. Kouč Lavička na nepříznivý stav v 64. minutě reagoval jasným posílením ofenzivních řad a na hřiště poslal místo Kuliče dlouhána Doška a Matušoviče nahradil Zemanem.

Vyprodaný stadión viděl v 70. minutě už čtvrtou branku. Ta ale velkou část příznivců v ochozech nepotěšila. Na svědomí jí totiž měl Vladimír Šmicer. Krajčík centroval z pravé strany před sparťanskou branku, tam naběhl za letenské obránce právě slávistický záložník a zblízka skóroval. Pomezní Filípek opět chyboval, Šmicer totiž v tomto případě v ofsajdu byl. Sparta chtěla na tuto branku opět rychle zareagovat, ale nic kloudného nevymyslela.

V 81. minutě přišel na hřiště již třetí čistokrevný útočník na straně domácích. Kamila Vacka nahradil na hřišti Jan Holenda. Ani tato změna ale Spartě nepomohla a v nastaveném čase navíc počtvrté inkasovala. Necid se zbavil Kučery, šel sám dopředu, přihrál před bránu volnému Šenkeřikovi, a ten přehodil gólman Kozáčika. Konečný stav tak zní 1:4.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 0:0

06.10.2008 20:00

Góly: -

Nezáživná dohrávka devátého kola nemohla skončit jinak než bezbrankovou remízou. Oba týmy zaostaly za výkony z minulého zápasu, a tak se diváci zrovna nebavili.

První poločas byl pro diváky na Bazalech určitě zklamáním. Gólových šancí se nedočkali, v dobrých pozicích stříleli hráči vysoko nad nebo nedůrazně. Ve vápně Liberce to byl Otepka, na druhé straně v závěru poločasu hlavičkoval Kerič. Nejzajímavější situací tak zůstal neuznaný Papouškův gól pro ofsajd již ze druhé minuty. Liberec nebyl lepším týmem, přesto domácí nezahrozili.

Po změně stran mohl skóre otevřít Mičola, když ho centrem z rohu našel přesně Otepka, ale domácí útočník branku přehlavičkoval. Baník byl stejně jako v prvním poločase o něco aktivnější, ale naděje na gól nepřicházely. Po dalším rohu Otepky se nedokázal hlavičkou prosadit ani Bolf. Do nejnebezpečnější šance na druhé straně se dostal Nezmar, ale ve zbrklé snaze co nejdříve odehrát balon v ostře hlídáném území, branku minul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha971123:622
2.FK Mladá Boleslav962114:720
3.Sparta Praha952213:917
4.Slovan Liberec952212:1017
5.FK Jablonec943211:815
6.Baník Ostrava942312:714
7.1. FC Brno942310:914
8.FK Teplice93338:612
9.Sigma Olomouc933310:1212
10.Bohemians Praha931511:1610
11.1. FK Příbram92259:128
12.Viktoria Plzeň915311:158
13.Tescoma Zlín92255:108
14.České Budějovice91535:148
15.SK Kladno91356:126
16.Viktoria Žižkov920710:176

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (444)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výborně Zlín !!!

Reagovat
smazaný uživatel

no taky Zlin potěšil a vic že se trefil Forest

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky mu preju at se mu dari za to co odvedl v banicku !

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ševci !! po delší dobe sem odchazel z Letné s dobrou náladou .. jen tak dal !!Příští týden v Příbrami minimalne bod urvem ..!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až na Bohemians - Teplice jsem to tipoval správně!

Reagovat
cubinho

Ten Melinho je génius. Ty jeho přihrávky, uuu

Reagovat
smazaný uživatel

BOLESLAV TO JSOU KONĚ at žije boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Bolka válí, mohla by jít do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

no místo Sparty určitě, narozdíl od ní by se do UEFY dostali, snad si Bolka pohary po letošn í sezóně zajistí právě na úkor Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechtěl říct na plnou hubu, ale když už je to venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Brno nic nepředvedlo, asi ta Bestova aféra dělá větší rozruch, než je zdrávo. Ale Jablonec dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, hlavně si to Uličný dost podělal u fans.

Reagovat
$dolar$

Hlavne Brnu chybi utocnik.

Reagovat
Staenly10

Zejtra Slavka 3 body a sme zase 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nikdy nebudu tipovat 2, když hraje Brno v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste to fakt tipli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec, je to na pytel. Zatím v tipovačce mám jen 4 ze 7 správně, musí to zítra vytrhnout Slávinka

Reagovat
Tomanatura

No né, elfík neobhájí?

Reagovat
smazaný uživatel

Néé, já to blbě spočítal, jenom 3 dokonce ....ale můj nick nemá nic společného s tím elfem, váže se k němu dlouhá historie

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej, mám do zítřka do 17.15 čas.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si jako malý hrozně rád hrál s legem a potom když se ta má záliba zkombinovala s mým příjmením, tak vznikla tahle přezdívka ( takhle to nevyznívá jako dlouhý příběh, ale té vody, co uplynulo, než mě to napadlo...)

Reagovat
Tomanatura

Vím, jen mě to vždycky napadne

Reagovat
smazaný uživatel

Háháhá, to se ti to směje cizímu neštěstí...

Reagovat
$dolar$

Ja taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na toho Fantiše? V 16-ti jeden z nejlepších hráčů Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem ho neviděl (nebo si nevšiml). Jsem zvědavej, kdo ho koupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli po něm něco je, tak bych toho předchozího smajla změnil z na . Ale když vidím ten výprodej ligy...

Reagovat
fantomas

Pujde do Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělaj totální rekonstrukci kádru?

Reagovat
fantomas

Už je na čase aby přijel nějaký ten princ v nejlepších letech na bílém kole a probudil tu spící Růženku z WHL. Nebo se snad ani nebudu těšit na derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tuhle formu neměli zjara. By koupili od Slávinky 3:0 a 3:1.

Reagovat
fantomas

To to ještě nestihl Ramos překopat k obrazu svému.

Reagovat
smazaný uživatel

no možná za rok za dva by ho mohl koupit větší českej klub, ale co sem ho viděl, tak je na útočníka i dost malej, takže to neni žádnej kluk, kterej jen rychle vyspěl... Jestli má ale za managera Pasku tak je to v pr...

Reagovat
Tomanatura

Má obrovské štěstí, že se dostal do A - týmu. Nebo spíš, štěstí, že si jej Moráles vytáhl, aby ukázal, co v něm je.

Byl jsem Přítomen na Kouba cupu(největší mládežnický turnaj v ČR), kde hrál jeho ročník a byl tam taky. Byli tam i lepší, jen ti tu šanci zatím nedostali.

Tím nechci shodit jeho talent

Reagovat
smazaný uživatel

Samochvála smrdí

Reagovat
Tomanatura

Já se jen díval, nejsem jeho ročník

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je dost rozdíl hrát výborně se stejně starými hráči a hrát proti silnějším a starším a celkem je pobírat... Kouba cup?? Já myslel, že největší je Nike premiere cup... tam se jednou dost vytáhli kluci ze Synotu

Reagovat
Tomanatura

Není, Kouba cup hrajou KRAJE proti sobě. Nike cup je o něčem jiném, tam může vyhrát defacto kdokoliv.

Na Kouba cup se ročník přpravuje 3 roky. Během té doby někteří z týmu odejdou, někteří zůstanou, ale kostra je vždy stejná a skvěle sehraná

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty myslíš krajový výběry... tak to je jiná já myslel klubovej turnaj.. jaktože za nás nic takovýho nebylo?? My jsme vždycky jeli jen na nějakej turnaj do ciziny, kterých se všude hrálo hafo

Reagovat
Tomanatura

Kolik jsi ročník? Už to má celkem dlouho tradici, přesně nevím.

Jo, do ciziny se už v rámci krajů moc nejezdí, maximálně do okolních států. To až potom v U.

Navíc z Nike cupu se jezdí na celoevrposké finále (kde mimochodem před rokem a půl nastoupil kamarád ) ze kterého ti nejlepší postupují do celosvětového (ve kterém mimochodem hrál jeden známý se Zlínem a skončili 2. na světě!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak to byl Zlín a ne Synot Pamatuju jak nám to dávali na tý obří obrazovce při nástupu, Zlín dal nádhernej gól z dálky, hráli proti Santosu viď? .. sem ročník 88, byli sme dvakrát v Holandsku, jednou u Mnichova, několikrát na Budvar cupu atd. ale nikdy sme se nepřipravovali takhle dlouho na jeden turnaj... ale taky já hrál za kraj jen jednou, a to bylo jen nějaká republika

Reagovat
smazaný uživatel

jinak to byl jen výběr našeho okresu, kterej vyhrál krajský kolo, a pak sme kraj zasupovali

Reagovat
Tomanatura

Jo byl to ročník tuším 89 co tam byl...

V Holandsku jsem byl též, bohužel jenom jednou.

Ono je to vlastně příprava na reprezentaci, jelikož na Kouba cupu (hraje se na konci starších žáků) jsou přítomni trenéři mládežnických reprezentací, kteří si pak pozvou 50 hráčů na nábor U16, ve které se ustaví kádr, který od U17 hrává Evropu a tak dále...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou myslim na každym takovymhle turnaji, nebo ne? ale Kouba cup fakt slyšim poprvý, jakýpak jsi ročník ty?

Reagovat
Tomanatura

90... Nejsou, maximálně v minimálním množství. Tu jsou všichni. Od agentů Zíky a Pasky, přes Pešiceho až po Dovalila.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Pešice byl skoro všude i za mě s 90 sme zrovna byli v Holandsku, jestli my se třeba neznáme

Reagovat
Tomanatura

Počkej a z kama teda jsi? Je to docela možné

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tak to "a z kama" to vylučuje jsem z Berouna_ okres Beroun_.Středočeský kraj škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Když se Mladá Boleslav a Slavia perou Baník se směje.

Reagovat
smazaný uživatel

že na lídra ztrácít minimálně 7 bodů je s píš k pláči no, ty to bereš asin jinak

Reagovat
smazaný uživatel

po 9.kole delat zavery

Reagovat
smazaný uživatel

Už se začíná projevovat zkušenost pana Csaprála a Žižkov už je v tabulce tam kde jsem předpokládal

Reagovat
božský John

no jo no...moderní trendy a aAnglie..jestli něco nepochytil od Ramose...

Reagovat
božský John

Tak včera sme těm ěmudlům ukázali jak se to hraje(i když žádná sláva) ale na borce na konec t stačí..Valenta už kvůli tomu že poprvý v kariéře trefil bránu a Michálek za krásnej gól...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám to začalo zostra

Reagovat
smazaný uživatel

Vlááááďa Šmicer!!!!!

Reagovat
$dolar$

Velka GRATULACE slavistum Krasny vykon

Reagovat
Kiosek

diky moc..

Reagovat
Tomanatura

KDE JE IVOŠEK?????

Reagovat
božský John

houpe se někde na trámu na půdě

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni ten je jeste bude chvalit a hlavne urcite pochvali Kuceru ze hral fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Sladké vítězství proti dvanácti sparťanům . Kladrubský nemá v repre co dělat, to je děs .

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie Jsem zvědavý na zdejší spartany...hráčí Sparty by se měli stydět! Nádhera...Vládˇa

Reagovat
Tomanatura

A krom toho bych chtěl obrovsky shodit chování idiotských Sparťanů, kteří nám málem polámali nohy! Neskutečné, jak se může někdo takto chovat. Hnus

Reagovat
božský John

Máš pravdu ale řvát smrt Spartě taky není košér...

Reagovat
smazaný uživatel

a Jude slavie jo? ja myslim ze ted bych ty pokriky nechal fifty fifty...

Reagovat
božský John

Já vim..Tomanatura přidal zhovadilý chování sparťanů(některejch) a já zas Slávistů aby to nebylo že jenom fans Sparty jsou ty blbý

Reagovat
smazaný uživatel

sak jasne... fanousky bych ted nechal nebylo to nejak strasne, to skandovani se dalo cekat... Ale ja osobne cekal ze to bude horsi

Reagovat
božský John

Taky taky...čekal jsem že se zas někdo probhne po trávníku a timto chválim policajty který to měli dneska obšancovaný na staďáku

Reagovat
Tomanatura

Nemluvím o fanoušcích, výhradně jen o hráčích.

Reagovat
božský John

Jo ták...to promin...

Reagovat
smazaný uživatel

a to jeste mel dostat Kucera tak 2 cervene traged...

Reagovat
božský John

to bylo strašný...fakt za tohle hned do sprch...Kisel taky řádil...

Reagovat
smazaný uživatel

jj Kisel 2 zlute taky mel mit klidne

Reagovat
božský John

no myslim že klidně 3..ale líbilo se mi na něm že dřel jak kuň na druhou stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

No, mašli si z toho nehodím, ale někteří lidé už by se měli vážně zamyslet. Gratulace Slávii, co víc říct ...?

Reagovat
božský John

Křéťa,Chovanec a Lavička od válu..asi takhle bych to ohodnotil...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sparťanské vedení nezmění přístup k hráčskému kádru a nebude prodávat každého, kdo jen trošičku zazáří, tak se nic nezmění. Chybí vám tam osobnosti, které za Spartu chtějí bojovat - když už nemáte žádného playmakera. Kisel a Řepka na to sami nestačejí....Slavia gratulace, ukázala ten ohromný rozdíl mezi pražskými s.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Řepka by měl být zalezlý v koutě, poslední dobou nepředvádí nic kromě keců v televizi. Třeba co dělal při gólu Tavarese jsem nepobral, s (tušim) Voříškem tam stáli na kraji pokutového území a koukali, neměli nikoho pokrytýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandím Spartě ani Slavii, jsem z Brna, ale přece jenom je mně sympatičtější Slavie. Na naše poměry výbornej fotbal, ale co předvádí Sparta, z toho se mě chce zvracet...některý zákroky (Došek, Kučera - absolutně nejtragičtější hráč, co sem kdy viděl) byly hned na červenou, o dalších ani nemá cenu mluvit...podle i kdyby prohrávala v derby Slavie, nikdo z hráčů by nehrál tak jako někteří Sparťani. Absoloturium patří Slávce a za to jsem strašně rád!!!! Škoda jen Lavičky, je to výbornej a slušnej kouč, ale co musí trénovat za verbež...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být škodolibý...ale to co tu před každým zápasem Sparty říkájí její fanoušci... Doufám,že po tomdle bude jejich žvástům a chvástání konec!

Reagovat
Mr.Jindros

Lavička. To bylo jak z jinýho světa ten rozhovor po zápase.

Reagovat
božský John

Co říkal?

Reagovat
Mr.Jindros

Vzal odpovědnost na sebe a jednoznačně na rovinu přiznal, že Slavie byla dneska lepší.

Reagovat
božský John

díky:)...je na ně hodl moc měkkej ale je postavil se k tomu jak chlap...

Reagovat
smazaný uživatel

Na rovinu přiznal, že Sparta hrála houby. Jinak to řekl, samozřejmě - ale bez vytáček, žádné kdyby...

Reagovat
božský John

díky:)

Reagovat
smazaný uživatel

Lavicka je podle me celkem dobry trener, ikdyz se priznam ze kdyz sel do Sparty tak mel u me minus, ale jinak je to hodne sympaticky clovek a dobry trener... hold ma obranu Repka, Kucera, Had atd...

Reagovat
Tomanatura

Nejlepší zápas, který se letos v GL hrál zaručeně. Jinak Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se nedíval...co říkal?

Reagovat
Tomanatura

Postavil se k tomu opravdu vyjímečně.

Proslov typu: Nesu plnou zodpovědnost, hráli jsme jak lazaři, SKS byla ve všem lepší, uděláme v přestávce změny

Reagovat
smazaný uživatel

Díky..,alespon on je rozumný

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Slavia měla smůlu, když Sparta snížila a když rozhodčí neuznal ten Necidův gól. Jinak to šlo. Akorát sparťani jsou děsný faulaři, párkrát jsem se i bál zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to neviděl zahrada. On se určitě na taková hloupá, nudná a trapná utkání nedívá.

Reagovat
božský John

asi by to ohodnotil že ten Kozáčik je furt lepší než Čech

Reagovat
Tomanatura

Ani spanhel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spanhel je spíš týpek, kterýmu to asi bylo upřímně jedno, u toho mi to zase nevadí.

Reagovat
Tomanatura

Mě taky, ale říkal, že Baník - Liberec bude lepší, než to nudné derby...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vy ste se treba bavili ale me to moc zazivne nepripadalo....

Reagovat
Tomanatura

To se ti nelíbí takový fotbal? Nahoru, dolů, centr, narážečka atd... To se ti nelíbilo? Promiň ale takto vyhecovaný zápas umí hrát v ČR jen tyto dva týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme sem si delal srandu. ale ze umiju hrat jenom 2 tymy zazivny fotbal vzpomen si loni na zapas banik-slavia, nebo sparta-banik

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme sem si delal srandu. ale ze umiju hrat jenom 2 tymy zazivny fotbal vzpomen si loni na zapas banik-slavia, nebo sparta-banik

Reagovat
Tomanatura

Ale takto vyhecovaný zápas. Kvalitativně není vždy nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jesne ze je to vyhecovane kdyz hraju tymy z 1 mesta.....

Reagovat
Tomanatura

A právě o tom mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

a vy ste se bili s rudaskama??

Reagovat
smazaný uživatel

Bitka ve městě, je to v expresszprávách.

Reagovat
Tomanatura

150 idiotů se bylo, 20 zajatých

Reagovat
božský John

boze proc nezajali vsechny 150 se bYlo jo?

Reagovat
Tomanatura

Jsem magor

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nejlepší zápas podzimu, góly, přehmaty rozhodčího (ale celkově to asi nijak neovlivnil, bylo to šulnul), super narážečky, nahrávky, chyby v obraně i útoku, zásah policajtů ve městě - sakra, co bys vlastně ještě víc chtěl. U toho se musel bavit i nezaujatý divák.

Reagovat
božský John

Uz se tesim az budete hrat s Bolkou to by mel bejt koncert...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně záleží na tom, na co se bude hrát. Aby to nebyly umňoukaný bezduchý dudy.

Reagovat
božský John

snad ne..ale dneska to byla paráda...včera večer taky takže podařenej víkend..snad až na ty 2 body v tipovačce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já čtyři, takže spokojenost. Ale podělal jsem Jablonec , ono je to ze Znojma do Brna kousek, tak jim taky trochu držím.

Reagovat
božský John

Já krom Litrpůlu a Jablonce podělal všecko...

Reagovat
-Kopy-

Atmosféra bude každopádně skvělá, to můžu zaručit.

Reagovat
božský John

Ty jsi taky slávista Kopy?

Reagovat
Tomanatura

Boleslav

Reagovat
božský John

Aha...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii, i když jsem si přál remízu. A jinak Sparta =

Reagovat
Tomanatura

Tak co, furt je Šmicer moc starý a pomalý?

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna dneska mu to slo.... ale nedival bych se na to tak ze dal 2 goly = vytecny ....

Reagovat
Tomanatura

Byl nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

treba........

Reagovat
smazaný uživatel

Šmíca je frajer, umí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVIE=) prostě dobrej výkona na patnáct minut prvního poločasu=) s přehledem zvládnutej zápas=P

Reagovat
smazaný uživatel

až na patnáct minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se že Lavička zanedlouho skončí....Přitom v Česku je málo lepších trenérů, než je on, navíc je to sympaťák, dneska se k tomu postavil jako chlap bohužel má debilný tým i vedení.....

Reagovat
smazaný uživatel

*debilní

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem sparťan: Prvně gratuluju slávistům-krásnej výkon, mají fazónu jak.....Jinak to co Kučera předvádí je opravdu k pláči, to snad ani není možny a červenou měl dostat hned za první zákrok. Vždycky jsem se zastával Doška, ale co sem za poslední půl rok viděl tak ten nemá mít místo ani na lavičce.matušovič taktéž, nějakej ten povedenej centr jinak jen zmar. Nejvíc je mě líto Matuša,za ty góly fakt nemohl. Jen doufám, že podržijou Lavičku, je na čase dát konečně někomu důvěru na dýl než pul roku. Jsem neskutečně nasr....

Reagovat
Kily

Lavička je jedním z mála férových lidí v našem fotbale a po zápase to ukázal. Sparta by mu měla dát ještě šanci, chyba je totiž jinde. Pokud se na Letné bude posila říkat hráčům jako Kučera nebo třeba Kušnír, tak se rozdíl mezi oběma S bude jenom zvětšovat. Pro Spartu jenom dobře, že přichází reprezentační přestávka

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před ním. Na druhou stranu je to v tuto chvíli jediné, co ho drží nad vodou. Kdyby se choval jako Bílek, tak dneska letí. Ta sezona je zatím naprosté fiasko.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zrovna neslyšel, o co šlo ???

Reagovat
Kily

vůbec na nic se nevymlouval a na rovinu přiznal, že ten výsledek byl zasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyžádal si Kušníra přímo Lavička? On má takovej obraz, jako by současnej stav Sparty škodil nejvíc jemu, ale věděl, do čeho jde a taky to nijak nepozvedl. Nevim, jestli má škončit nebo ne, mně je to nakonec jedno, ale jestli se nechá zjebat od Řepky a nevyhodí ho, tak není dobrej trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem slavista, ale mám radost. je vidět, že jsou momentálně sparťani nakolenou a to je jen dobře. Ukazuej se že pokud jim nejde fotbal, tak jsou schopni jedině kopat. Ten likvidační faul v půli utkání to bylo na basu! Ještě se omlouvá jako že nic. Za tohle měl letět ven a stop na X utkání.

Reagovat
$dolar$

Resite tady blbosti stejne zprava dne je, ze SILHAVY zkonciiiiillllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobře nebo špatně?

Reagovat
$dolar$

To je neskutecne dobre

Reagovat
$dolar$

Jen mam strach, aby neprisel Griga

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu má v trenérským týmu asi nějakýho kickboxera ptz ty zákroky dneska spolu s tím na Juna se nedaj jinak vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten utok Slávie posledních 6 zápasů vždy víc než 3 branky to je neuvěřitelné!Nefandím nikomu ale musím uznat to je pokoukáníčko na tu Slávku!Nevidím v jejich hře chybu a to není o jednom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas. Tedy než to bylo 3:1....Snad Šmíca nevyžene Lavičku z lavičky. To by mi jeblo...Chce to čas...Ale je to těžký, když ve Spartě není skoro žádný Sparťan ....Vacek a Kučera byli asi trochu mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Sešívaní nájezdníci vyplenili Letnou

Sparta hrála fotbal tak od 30 do 45minuty,jinak to byla tragédie. Dost mě zaráží,že dokázali Slavii po golu zatlačit,předvedli krásné fotbalové akce a druhý poločas už jen faulovali

Gratuluji Slavii,předvedla parádní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia z toho gólu znervozněla a udělala Spartě místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufal aby nepřišlo vyrovnání,což se nestalo a spartani zustali o přestávce asi sedět v šatně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten začátek druhý půlky byl celkově takovej nic moc, ale Slávia se potom rozehrála. Sparta už ne. Slavii hodně pomohla pauza.

Reagovat
PJ

Ještě že sem to neviděl, aspoň to nemusim komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se koukni za chvili na sport a uvidis to

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli máš záznam, tak koukni na 30-45. minutu, Sparta měla špicový narážečky.

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel že jsi Slávista sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to tu psal někdo v provokaci a já to nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

už mě to nebaví, je to pořád dokola: Tavares

jinak nechápu Lavičku jak může dát šanci Kučerovi, ten je zadarmo drahej. to že ho Necid obehrál se stát může každýmu, ale jak pak za ním jen vyklusával , vůbec ho nestíhal, za to nás nás trenér v dorostu vyhazoval ze hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli se Sparta jeste muze po tomhle knock outu vzchopit a zabojovat o titul, Slavia naprosto po zasluze vede ligu, dnes uz je Slavka hodne pred Spartou to je snad jasne i tem nejzarytejsim Spartanum

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím jich je většina někde zarytá. Sparťanů, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

moc se jim nedivim , vyhra Slavie se asi ocekavala, ale takovymhle stylem , krute lec plne zaslouzene, jinak Vita Lavicka toho by nemeli v zadnym pripade odvolavat jestli nechtej skoncit jeste hur

Reagovat
božský John

Myslim že už odborník Křéťa shání Jardu Hřebíka po všech čertech...

Reagovat
Staenly10

Presne takj,zajimalko by me jak by to okomentoval Ivosek

Reagovat
božský John

asi takhle:Slávie dala góla z offsidu a měla štestí...

Reagovat
Staenly10

Asi tak,potom kdyby Smicerovi nenahral Kisel tak by nedal ani ten 1 gol a Ten 4. gol se mic zamotal Necidovi mezi nohama a odrazil se pred nej a pak nasel Senkerika kterej prehodil Kozacika kterej uklouzl

Reagovat
božský John

Asi tak nějak..a při druhym použil Tavares džutsu a slávisti tahali za dres všechny obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

ivosek byl určitě na Letné, stejně jako spousta dalších, sparťani jsou hodně z Prahy a na ty fotbaly chodí. Jen já, chudák jeden malej sešívanej , to mám do Edenu ze Znojma dvěsta kiláků.

Reagovat
božský John

třeba se ivosek popral a zabásli ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím smát , my jsme takový syčáci, všichni se tady na něj třepeme jak ratlíci, jen už abysme mu to nandali. To je nebetyčná zlomyslnost. Ale kupodivu mi to nevadí.

Reagovat
božský John

Mně taky ne a už jenom čekám až se tady ukáže,ale máš do puntíku pravdu taková legenda dnešní

Reagovat
Staenly10

To ja jsem z Usti nad Labem,to zas neni tak daleko,ale v 14 me tam rodive asi nepusti no

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, mě je 35 a nechce mě pustit stará...

Reagovat
Staenly10

Aha ,tak to bys mi mohl delat tatu . Muj tata se mnou do Edenu asi nepohede ,kdyz je Spartan

Reagovat
božský John

Muj taky ne..i kdyz je slavista..je v Moskve..

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně mě ještě zaujala jedna věc: když koukám na nejvyhrotenější matche v PL, SA či PD, tak po jakémkoliv tvrdém zákroku se hráč hned jde omluvit či dokonce pomůže faulovanému na nohy..to se u nás prostě nenosí, hráči se naprosto neuznávají...

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ale to co tam predved to hovado Kucera ne Necida to bylo na cervenou, naka omluva nic

Reagovat
božský John

a Belaida jak vokopávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím je mega kouč a ukazuje cestu českýho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

newim co se smejes jarolim je fakt frajer!!!! newim kdo kazdy pulk rok meni trenerea blbe....

Reagovat
F.Torres

jarolim je jeden z nej treneru v cesky lize

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlas, ale i sami Slávisti ho chtějí každý rok obvykle na jaře vyhodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe? Ty máš fakt ze mě komplex.

Jinak Jarolím není žádný mega trenér. Ten by totiž nedopouštěl, aby každý rok a bude to určo i tento došlo k vípadku, že nedají několik zápasů gól, několik zápasů nevyhrají, nepromění penaltu atd. tak jak to bylo v předešlých letech. Mega trenér nepřeřazuje hráče po jednom incidentu atd.

Slávie je teď teď Spartou, ale není to jen dík Jarolímovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen Jarolím, hlavně Doležal s Rosenem odvedli obrovskej kus práce ve vedení, stabilizovali finance a atmosféru, udělali Jarolímovi prostor pro koncepci. Takže poklona patří i jim. Ještě kdyby se to taky ukázalo v pohárech...

Reagovat
smazaný uživatel

v Uefe neco udelaj, ale tezko rici jestli si nekdy v brzky dobe zhraje ceskej klub LM

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní mistr by měl postupovat přímo do skupiny. Nejsem si jistej...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim to se mi zrovna nezda, myslim ze spis budeme mit o jeden klub v poharech min

Reagovat
smazaný uživatel

Ta letošní zatím nic moc sezona se do příštího ročníku LM nepočítá. Už před začátkem sezony musí být jasné, o co se vlastně hraje (tzn o kolik postupových míst), takže je to vždycky s ročním zpožděním. Ale ten další rok bude asi slabej.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak diky za osvetu

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je super

Reagovat
Staenly10

Presne tak

Reagovat
božský John

to bychom mohli jednou vyhrat ligu...jinak

Reagovat
Staenly10

Jablonec bude tak 5-6. Doufam ze touhle sanci nepohrdneme

Reagovat
smazaný uživatel

ano.přesně tak.souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se na zápase s přáteli dobře bavil, na tribuně došlo k mnoha humorným situacím ( rozlité pivo, plnící se předpovědi kamaráda před standardkou : "Černý to kopne a Tavares se trefí" nebo "Zeman trefí Černýho" atd.)

Nicméně samotný zápas jen potvrdil současnou krizi, vyplývající z mizerné kvaity kádru a z kocourkovského vedení. Dokud vedení nezmění přístup nebo klub neprodá, k posunu nedojde.

Křetínský totiž buduje klub anglického střihu za pomoci nekuřáckých sektorů, elektornických býků a kokakola tribun.

Ještěže fotbalovou radost rozdávala alespoň Slávie, poslední dva goly do otevřené obrany byly povedené, sparťanský sice taky, ale bohužel to k ničemu nevedlo. Gratuluju Slávii k výkonu, ke konci Spartu přejela i v hledišti, ale to se není co divit, vzhledem k výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý a korektní souhlas.ještě bych dodal tichou poštu co se zavedla na SPARTĚ. no doufám že po tomhle debaklu zaslouženým se konečně neco bude na SPARTĚ KONAT

Reagovat
smazaný uživatel

A já ti gratuluji k tomu, že i přes nepříznivý vývoj pro tvoje barvy jsi se dokázal bavit. S nadhledem se žije líp.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě neskutečně s*al Necid, nejenže se nepřiměřeně válel, aby následně vyskočil, což přiznal i kamarád slávista, ale ještě při ošetřování vbíhal do hřiště...ještěže už jej v dalším derby neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

V příštím ne, přespříští bych nevylučoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek klídek, kdyby ti dávali tak, jako spartani jemu, taky by ses válel!

Reagovat
smazaný uživatel

Necid dostaval po cely zapas solidne nakopano,neni to tip co se rad vali

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak první fík Slávie mi přišel z tribuny jako ofsajd, nic proti...ale docela to ovlivnilo zápas, pokud byl.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nebyl

Reagovat
božský John

Ale to nepřihrával Necid ale Šmicerovi to dal Kisel

Reagovat
Arne

I kdyby to dal Necid, tak by to ofsajd stejně nebyl, pravo byli asi dva zapomenutí.

Reagovat
-Kopy-

Nebyl.

Reagovat
Tomanatura

Nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na video, nebyl..zato byl jiný, který jsem myslel že nebyl, a nebyl ten, který byl i slávistou hlášený jako ofsajd

Reagovat
božský John

Hezky si to zamotal

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se stala chyba kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Kretinsky tahnete do hajzlu! Udelal jste z toho klubu trosku ktera je ostudou Evropy a delame sasky tomu zavsivenymu Edenu!!!!!!!!!!! Jeste ze se toho nedozil tatka ktery do me od mladi vtloukal ze nejvetsi pakaz jsou Rusaci a Slavisti !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a další západ plný trápení máme za sebou. Takže už jen 21

Reagovat
smazaný uživatel

*zápas

Reagovat
božský John

kazdej jak ceka na 199.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
božský John

aby moh napsat treba 200. Pro Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak jsi to ty

Reagovat
smazaný uživatel

vím

Reagovat
fantomas

Já snad snim. Honem mě někdo probuďte a řekněte, jak dopadlo to derby!

Reagovat
božský John

3:0 Sparta

Reagovat
Tomanatura

1:4

Reagovat
fantomas

Juhů.

Reagovat
smazaný uživatel

odkud jsi přiletěl ?

Reagovat
fantomas

Z treninku.

Reagovat
smazaný uživatel

...myšleno v dobrém, pokus o vtip

Reagovat
fantomas

To ne, ten smajl byl na to, že mě mrzí, že sem to zmeškal.

Reagovat
smazaný uživatel

Lístek na derby 200 Kč, Klobása a pivo 70 Kč, pohled na nasranýho Řepku.? K NEZAPLACENÍ

Reagovat
smazaný uživatel

, jinak Slávka

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka

Reagovat
plechi

Reagovat
fantomas

Jinak zápas jsem neviděl, ale je mi zcela jasný průběh zápasu. Sparta Slávii jasně přehrávala, jen měla kopec smůly a sešívkám vyšlo, na co šáhli.

Reagovat
Tomanatura

To jsi Slávista, když jsi jej neviděl? Při tomto zápase jsou tréninky úplně vedlejší

Reagovat
fantomas

Bohužel máme před ligou, ale co, na čt4 snad bude záznam nějakej.

Reagovat
fantomas

No jooo, hned zejtra rano. Mám po škole aspon co dělat.

Reagovat
Tomanatura

Za co kopeš?

Reagovat
fantomas

Nekopu, pinkám.

Reagovat
božský John

Ping pong??

Reagovat
božský John

takze pinec hraju asi jenom ja

Reagovat
Tomanatura

Houby... Tenis či ping pong?

Reagovat
smazaný uživatel

florball

Reagovat
fantomas

Doplnim, když se Tomanatura ptal za koho: Tal za Tatran Střešovice.

Reagovat
božský John

Tak to preju hodne uspechu

Reagovat
fantomas

Děkuju pěkně.

Reagovat
božský John

Rado se stalo

Reagovat
božský John

a ty hraješ za dorost či co?

Reagovat
fantomas

Tak tak.

Reagovat
božský John

Aha,já se byl vcera podivat na ligu mezi LBC a Spartou..8:4 LBC

Reagovat
fantomas

Sem rád, že takhle chodej lidi na florbal. Snad se co nevidět zprofesionalizuje.

Reagovat
božský John

Abys bral těžký prachya a psal sem ze Seychel..takový tutový..já čekám to samý od ping pongu...na 3. ligu k nám taky moc lidí nechodí,....

Reagovat
fantomas

Reagovat
božský John

to by se Ti líbilo viď

Reagovat
fantomas

No tak jistě že jo, ale nepočítám s tim, že bych se jednou florbalem živil. Max. přiživoval, kdyby to klaplo. Koneckonců ještě nemám vubec nic jistého, chleba se láme v juniorech, kam postupuju už příští rok a uvidí se, zda bude má budoucnost právě v Tatranu, nebo se budu muset uskromnit.

Reagovat
božský John

Tak to ti preju hodne uspechu at uz budes hrat za Pepino,Havirov,Bolku nebo Tatran....jak dlouho se tomu venujes?...ja zas hraval basket v zackach za CSKA...

Reagovat
fantomas

Dřív sem hrál hokej šest let, florbalu se věnuju čtvrtým rokem. No Pepiono a Pegrex jsou jaksi z ruky To spíš něco menšího v Praze jako Chodov nebo Bohemka. Ale to se ještě všechno uvidí.

Reagovat
božský John

No jasny...to byly ty tymy co me jako prvni napadly... ale chodov by nebyl marnej...muj sen je zas Borusia Düsseldorf a hrat v týmu s Timo Bollem

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Jinak u pince se vždy rád odreaguju. Na dovolený to s tátou mrskáme furt a myslim, že na slušné urovni, i když samozřejmě takové té rekreační. Táta si chodí zahrát s kamarády každou neděli, já se řídce i přidám, jinak se k tomu dostanu jen sporadicky, protože na střední ted už stul nemáme, to na základce byl. Škoda. Taky sem chodil kolem třinácti do takovýho profesionálnějšího kroužku pince, ale to bylo na mě moc.

Reagovat
božský John

Jo jo..je to dobrej sport..ani neni moc narocnej...jako na vybavu..palku sezenes vsude a lepsi potahy kolem 600(jako takovej ten zaklad) ja treba spiluju za Jablonec..hraju okres za chlapy a turnaje nejaky a uz je to narocnejsi...

Reagovat
fantomas

To chápu.

Reagovat
božský John

Vsak ty uz musis mit taky kvalitni hokejku a nejaky dobry salovky ze?

Reagovat
fantomas

To určitě. Hokejku mám za čtyři litry, je to hrozně drahý, na to že to pak vypadá, že to je jen šmrdlání. No neni to sranda.

Reagovat
božský John

To věřim,tak ale kdž se tomu takhle věnujěš..moji rodiče kdyby byli co k čemu tak mam karbonový prkno za 5 a půl a k tomu každej potah za 1 300

Reagovat
fantomas

Mně se naštěstí máma sama nabídla a nedělala caviky, at si prej klidně koupim tu nejdražší.

Reagovat
božský John

Hodná mamka:)

Reagovat
smazaný uživatel

maminka je hodna

Reagovat
smazaný uživatel

maminčin mazánek

Reagovat
božský John

tak ja pujdu..mejte se..a slavii zdar

Reagovat
smazaný uživatel

cus

Reagovat
fantomas

Dobrou noc, ať tě blechy štípou celou noc!

Reagovat
fantomas

A dost vy tři. Předtim sem si totiž před rokem kupoval jednu z nejlevnějších, tak ted byla povolná.

Reagovat
Tomanatura

Rozmazlenče

Reagovat
fantomas

Čtyři.

Reagovat
Tomanatura

Nee, tam hrál ten švéd ne?

Reagovat
fantomas

Von der Pahlen. A hraje furt. Vrátil se.

Reagovat
Tomanatura

Jo , tak to hraješ za dobrý klub. Naši teďka postoupili do první(dorostenci). To se hraje celorepublikově, či Morava a Čechy?

Reagovat
fantomas

Napřed regiony. My hrajem například "Praha a okolí", nebo tak nějak"(hraje tam např. Orka ze Staré Boleslavi nebo i Kladno). Potom se de do nadstavby, to jsme my (já teda ne ) jeli sehrát zápasy se západními Čechy a potom následuje tzv. Republika - Mistrovství české republiky. Kam už se kvalifikují fakt ti nejlepší. Loni se to hrálo v Praze, neni to ale pravidlem. Mimochodem Pahlen při své první štaci v Tatranu dokonce byl chvíli našim trenérem, respektive asistentem.

Reagovat
Tomanatura

Aha, ono je to nějaké moc komplikované pro mě Ale toho Pahlena jsem viděl, když hráli s Bulldogs... V Brně

Reagovat
fantomas

No zkrátka to má tři fáze. A na Brno mužem narazit až ve fázi poslední, kam se kvalifikuje snad jen 8 nej. celků Republiky.

Reagovat
Tomanatura

Jo ták

Reagovat
fantomas

Tak jsem rád, že jsme se našli.

Reagovat
smazaný uživatel

On šťouchá.

Reagovat
smazaný uživatel

radsi pockej na Ivose byl tam primo...

Reagovat
fantomas

No však jinak to nepopíše.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze tentokrat uz tam z jeho strany aspon naka kritika bude, Sparta nemela narok na nic

Reagovat
fantomas

To věřim.

Reagovat
smazaný uživatel

jesne to i uznal Vita Lavicka ze nemeli proti Slavii sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě čtvrthodiny před poločasem Slavia válela, hlavně prvních třicet minut bylo dokonalejch, vedli jsme 2:0, Sparta vzápětí snížila, Slavia znervozněla a Sparta byla 15 minut lepší, vysvobodil nás poločas. V druhý půlce jsme kontrolovali hru, odráželi útoky Sparty, Necid dal regulérní gól a sudí ho neuznal kvůli ofsajdu, Šmíca dal gól z ofsajdu a sudí ho uznal, Šenky to celý dodělal těsně před koncem. Sparta hrála celou dobu dost tvrdě.

Reagovat
fantomas

Grrr, zejtra koukám na záznam... Naštěstí sem včas přestal číst. Ale doufal jsem, že aspon ty si rozpoznal určitou recesy na nejmenovanou osobu, která se po derby zatím jaksi neukázala.

Reagovat
smazaný uživatel

Recese je jasná, já ti chtěl jen shrnout, nad čím se tu rozplývá celý osazenstvo. Výsledek už stejně znáš... Ale promiň, tak jsem to nemyslel.

Reagovat
fantomas

Jooo, v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

zakrok Kucery na Necida byl jasne na cervenou, to byl hnus

Reagovat
božský John

a rovnou mu reknem jak ty goly padly ne?

Reagovat
smazaný uživatel

na to uz se stejne asi podival

Reagovat
božský John

nevim nevim...kazdopadne se u toho bude tetelit radosti

Reagovat
fantomas

Ne, fotbal živě mi nejde, až zejtra ten záznam. Nicméně todle vlákno stejně čtu jen na půl oka, to jen tak pro jistotu.

Reagovat
božský John

Jasny tak to nebudem rozebirat at ma zejtra fantík pěkný odpoledne ju?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Staenly10

Ja tu klidne vyjmenuju strelce

Reagovat
fantomas

To už sem si četl, neboj.

Reagovat
Staenly10

Prekvapil te nekdo?

Reagovat
fantomas

No náš štístko se chytil, to mě překvapilo příjemně a asi nejvíc. A jsem rád za Šenkeho, že se chytil.

Reagovat
Staenly10

Taky taky... A jeste sem rad ze to tam zpadlo Tavaresovi,ale cekal jsme gol od Belaida

Reagovat
smazaný uživatel

hosi,ale dneska zase ve dvou brankach mel prsty Matej Krajcik=pan nepostradatelny

Reagovat
fantomas

Reagovat
Staenly10

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Se Šventem by to bylo 6:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Hasek po tom zapase jak mu nebylo vubec do reci

Reagovat
božský John

Uz povidal o prestavce jak e mu to nelibi...ale co ja ho znam tak je dost upovidanej ale Cipro musel bejt v sedmym nebi...

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo ten rozdaval usmevy na vsechny strany

Reagovat
božský John

ale je to sympatak..Franta..a Martan taky...pamatuju ho z moskvy kdyz sme bydleli ve stejnym baraku a je to milej clovek+s jeho klukama sem tam chodil do skoly ale ti jsou asi o 3 tridy niz...

Reagovat
Staenly10

Parada. Mame nejvic bodu,dali jsme nejvic golu a nejmin golu dostali

Reagovat
božský John

Reagovat
Staenly10

Reagovat
božský John

My jsme 6. v obdrženejch gólech a ve vstřelenejch taky

Reagovat
Staenly10

To jde,Jablonec je mi simpatickej a taky je celkem blizko

Reagovat
božský John

Z toho Ústí?...jo docela to jde....ale přiznám se že jsem včera na zápase nebyl,kláda byla jak na Sibiři a přišel bych pozdě dom a ráno bych se neprobral...

Reagovat
Staenly10

Jo,z Usti nad Labem...To ja na mistni fotbal chodim,i kdyz hrajem jen 2. ligu. Byl jsme i vcera a vyhrali jsme po 3. za sebou

Reagovat
božský John

pane jo co si pamatuju tak loni jste se zachranovali ze?

Reagovat
Staenly10

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA ...ti sou uplně marní...takový kelpec dostat doma... ...a to mužou být ješte rádi...už dávno měli hrát o 10 ...

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ten ivosek kua

Reagovat
fantomas

Jak je na něj každej nadrženej. No nebudu zapírat, já též.

Reagovat
božský John

sme 3

Reagovat
Staenly10

Presne tak,nemuzu se na nej dockat

Reagovat
božský John

4

Reagovat
Tomanatura

5

Reagovat
Staenly10

Myslim ze by se jeste nekdo pridal

Reagovat
božský John

muzajs!!

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
božský John

chce to pro ivoska nejakou uvitaci melodii..mne se treba dneska libilo jak slavisti rvali UMITE HO*NO!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, člověk si na chvíli odskočí a už je tu zase taková řada. No já se na něj taky těším.

Reagovat
Staenly10

Vzdyt je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to vidim co se tu deje tak ten se tu snad ani neobjevi

Reagovat
smazaný uživatel

300.

Reagovat
božský John

sakra...

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle jsem si uz pocihal

Reagovat
božský John

ja taky..ale seklo se to tak sem se znova lognul...a nez sem to napsal

Reagovat
božský John

300. Pro Šmícu a jeho zdraví+Mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pak,že kluci letenský nemaj smysl pro humor.

Reagovat
božský John

To jo,přišli mi včera jak kluci lyonský

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to,že včera Rennes byli doma jasně lepší a dali 3 krásné góly,komediante. Kdyby Lyon dostal výprask doma,tak jsem ticho.

Reagovat
božský John

já to neviděl ten zápas...ale nemoh sem si odpustit..bejt jednou za rok oproti tobě na koni..tak mi to odpusť

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,klidně si z toho výsledku dělej srandu,což o to,já se taky při gólech Pažího pobavil( ),ale nesrovnávej mi tu ty nekopy z Letné s lyonskými.

Reagovat
smazaný uživatel

Sešívaní, sešívaní hej hej!! Paráda, dnes jsem se vyloženě bavil. Na blití mi bylo z Kučery, Vackově kopačce v ksichtě a občas z komentáře Táborského. Ale jinak skvělé, Šmíca ....a vzkaz pro ivoska: Umíte h.vno

Reagovat
smazaný uživatel

Vackovy kopačky, inu euforie...

Reagovat
fantomas

Jako by ses právě vrátil z Letné.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne, první půlku jsem ještě viděl v televizi. pak jsem musel odejít a před chvíli jsem se dokoukal na nahranou druhou půli...

Reagovat
smazaný uživatel

DO PRDELE !!!

Reagovat
fantomas

Ale kdeže.

Reagovat
smazaný uživatel

su nasrany......

Reagovat
fantomas

Sparta se oklepe, neboj...možná...někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tys me nepochopil, to ze sparta prohrala me udelalo jedine radost, ale................

Reagovat
fantomas

Však já vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik ho stve

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne jsem dorazil domu a muzu pridat sve hodnoceni zapasu.V zapase byly hlavni 3 body ktery urcily jasny raz utkani :

1) Opet velice stastny ale hlavne velice brzky gol slavie,tezko se hraje tak dulezity zapas ve kterem se uz od zacatku prohrava (v lize je to podruhe zasebou)

2)Po Spartanskem zvednuti mohl Kisel vyrovnat na 2:2 kdyby se tak stalo zapas by se vyvyjel urcite jinak,sice je to jen muj nazor ale asi bychom potom meli k vitezstvi blize,slavii pak pomohlo ze uz byl konec polocasu...takoveto sance se ale proste musi promenovat,to je soucasny rozdil mezi Spartou a Slavii,Slavie z takovych sanci da skoro pokazde gol,ale my?je to az tristni ta nase koncovka,to se pak nesmime divit ze se nedari...

3)gol Smicra z jasneho ofsajdu,mel jsem to "stesti" ze jsem sedel presne v linii ve ktere Smicer stal,celkove tento zapas rozhodci absolutne nezvladl,jelikoz predtim opet jeden ofsajd smicrovi pustili a naopak gol necida neuznali i kdyz se o ofsajd absolutne nejednalo a tech rukou nepisknutych...

Kdyz se to secte tak je to vlastne ze Slavie dala z 5ti sanci 4 goly, ale hlavne z prvnich 2 sanci 2 goly a to se to pak hraje,to je proste ten soucasny rozdil mezi S...jasne tahle serie jednou zkonci,ale takhle se musi hrat jinak se nemuze ani pomyslet na vitezstvi v lize,pokud s tim hodne rychle nic neudelame tak bude ztracena cela sezona,nejen podzim

Dalsi chyba ale byla ze Lavicka dal opet sanci Kucerovi,to jsem uz na zacatku zapasu nechapal a taky se to hned ukazalo,misto toho aby Vita prekopal obranu na slozeni ve kterem klapala:

Kudela - Vorisek - Repka - Had(dnes tam bohuzel musel Kladrubak) , tak s tou obranou v podstate nehnul,jen udelal tu nucenou zmenu a to si myslim ze byla velice hruba chyba...dale si myslim ze v sestave nema co delat Husek,jehoz vykony jsou velice spatne

Ovsem si ale myslim ze by Lavicku odvolavat nemeli,i pres tento desivy tyden.Chtelo by to konecne koncepcni praci a ja si myslim ze Vita je na to ten pravy...Co by se melo zmenit by melo byt vedeni,ale to se asi hned tak nestane...

Gratuluju Slavii k dalsimu nasemu pokoreni

Doufam ze to uz byla konecne posledni facka a vse zle se k dobremu obrati,ja budu Spartu podporovat i kdyby hrala o sestup ACS

Reagovat
fantomas

Nezklamal, kluk jeden. To čekání se vyplatilo. Víceméně sem se s tim hodnocením neminul, jen jsme měli štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

no a tobe ten prvni gol pripadne normalni??...ale jinak jsme si to posrali sami,zaprve tou sestavou (!!) ale hlavne tou nepromenenou sanci,kdyby jsme z 0:2 dali na 2:2 ten zapas by byl uz nas,jenze to holt nasi pani strelci nejsou schopni,v tom jste o dost lepsi,myslim ze kdyby v te sanci byl Necid,Senkerik apod skoncilo by to golem,jenze...vy umite z minima a nebo lepe receno vy proste umite vytezit maximum (a to tak ma byt), jenze to nam posledni dobou vubec ale vubec nejde a jestli se to brzy nezmeni dak dopadneme moc spatne

Reagovat
fantomas

Jak že se to říká? Jo...Gól jako gól.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo,jenze o tomhle stesti ja porad mluvim,kdyz takhle das gol,ale hlavne kdyz v takovem zapase das diky tomu gol hned na zacatku to se to pak hraje,vsechno vam pak uz slo hezky s lehkosti a samo... jen kdyby Kisel promenil,to me ale sere,mohlo to skoncit naopak krasne pro nas...Ale docela by me zajimalo jak muze takovy zapas mavat takovy mamlas???nejdriv neuzna jasne regulerni gol a pak naopak uzna naprosto jasnej ofsajd

Reagovat
fantomas

Šlo by to i bez gólu. Copak si myslíš, že by Sparta i za stavu 0:0 Slavii stačila?

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasnej ofsajd? jestli byl Šmíca 10-20 cm za linií obrany tak je to hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžiš, tak neoprávněnej uznal, oprávněnej ne. Vyrušilo se to, tak co o tom pořád básníš?

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste měli 2 šance dali jste jeden gól to není zas tak špatný už se lepšíte

Reagovat
fantomas

No jedno je jisté - smulou v zakončení to tentokrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to byla jasna nemohoucnost,tohle proste ma koncit golem,zvlast za takoveho stavu zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak přeci asi jenom jo

Reagovat
smazaný uživatel

...holt štěstěna je nám nakloněna ( viď Šmíco?? )

Reagovat
smazaný uživatel

no neco na tom bude ze vlastne od prichodu Smicra se tohle vsechno deje,uz aby hodne rychle skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

On je věčný.

Reagovat
smazaný uživatel

no jak jinak Slavia proměnila všechno co si vytvořila, Sparta měla zase smůlu v koncovce , to si snad slepej nebo co? Sparta se prvnich 30 minut na nic nezmohla, do poločasu si vytvořili 2 golovky a jednu proměnili, druhej poločas jste si nevytvořili vůbec nic! Nevim proč dokola jmenuješ všechny okolnosti co by, kdyby... Slavia vaás přejela uznal to i Víťa Lavička, že jste na Slavku neměli v žadnym směru...Tak se konečně prober

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi me opet velice spatne pochopil,ostatne jako vzdycky...netvrdim ze jsme neco vypracovali,ale kdyby proste v ten moment tu jasnou sanci Kisel promenil,bylo by to jinak.Jenze se tak samozrejme nestalo to je jen nase blbost ze takove sance neumime promenovat

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to třeba 2:2 a to si myslíš, že Slavia by jako nemohla dát další góly?

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme mohla ale myslim si ze by ji to psychycky polozilo,uz jen to korigovani na 2:1 s ni zatraslo a alespon zbytek polocasu jsme ji zacali prehravat

Reagovat
smazaný uživatel

jenze na KDYBY se nehraje to je ten problem

Reagovat
smazaný uživatel

nn 1. gol byl regulerni i Bosak si myslel ze to bylo z offsidu a pak kdyz videl opakovacku tak uznal ze to offside nebyl takze smůůůůůla a ten dalsi gol uz padnul z offsidu ale zase nam neuznal 1 regulerni takze se to tim vykompenzovalo jinak rozhodci piskal dobre nebylo mu co vytknout viz ta slozita situace u 1. golu

Reagovat
Tomanatura

Paráda Taky si myslím, že jediný rozdíl byl v proměňování šancí a v ŠTĚSTÍ při prvním gólu.

Jinak, měl jsi to štěstí a díval ses, jak SKS dokázala skoro celý zápas kombinovat přes celé hřiště, což se Spartě povedlo jen v rozmezí 30 - 45 minuty? Toto byl hlavní důvod, proč to dopadlo, jak to dopadlo. Slavia vletěla do utkání, přehrávala Spartu (což uznal úplně každý, i Vacek, který byl při rozhovoru ještě celý ubrečený) kombinovala a proměňovala šance.

A ještě bych dodal jeden rozdíl, Spartě, když to nešlo (což bylo skoro celý zápas) tak nalítávala do hráčů protivníka, jak kdyby všichni spali s jejich přítelkyněmi. Bylo to odporné, Belaid chudák na to v životě nezapomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek byl z toho chudák celý špatný

Reagovat
Tomanatura

On málem plakal chudák Bylo by mi ho líto, kdyby neukázal, že umí kung-fu.

Reagovat
smazaný uživatel

na to pr*se Kučeru, ale neměl

Reagovat
smazaný uživatel

, však Martin Hašek taky moc nemluvil

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

no tak kdo by tak nekombinoval kdyby po tech 30ti minutach vedl 2:0 a nebo spis po tech 6ti 1:0...kazdemu se pak snadno kombinuje to je jasne.Vim ze jsme dneska zahrali velice spatne,ale tezko rict jak by se to vse vyvyjelo kdybychom neinkasovali hned z prvniho utoku az budeme v Derby vest 1:0 po peti minutach,uvidis jak hned zacneme krasne kombinovat

Reagovat
smazaný uživatel

je jasný, že z prohry musíš být přešlej, ale to slovíčko kdyby je hrozně ošemetný ;) kučerovi mohl ukázat místo žlutý červenou např a to by se pak kombinovalo

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no,ja jsem rikal ze rozhodci tenhle zapas nezvladli...

Reagovat
Tomanatura

Víš, ale i kdyby ten gol v 5. minutě nepadl, tak by byla jen otázka času, než tam padne. Hned na začátku se Slavia pustila do útoku a od 1. minuty je přehrávala.

Navíc, když prohráváš doma po 5ti minutách 0:1, tak bys měl snad zabrat a pustit se do soupeře ne?

A co se týká toho, kdyby jste vedli... Nechci nic říkat, ale krásně kombinovat Spartu jsem už dlouho neviděl, navíc si nemyslím, že by to dokázala proti útočnější a techničtější Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

no taky si ani nepamatuju kdy jsme naposledy vedli uz takhle brzy...

Reagovat
Tomanatura

Jednou v derby. Vyhráli jsme 4:1

Reagovat
Logan

No o tom zapase jsem mluvil...zas tak davno to ale neni ivosku ... jen si vzpomen, sou to jen 3 roky....23.10.2005 ;-) ted to bude porad horsi a horsi to cekani....ta doba se jeste prodlouzi,tomu ver

Reagovat
Tomanatura

Matej Krajčík gol do vinglu

Reagovat
Logan

Jo,jenze nejak jsme ten gol dat museli a nahodou to nebylo...a az vy budete v derby vest po 5.minutach 1:0...matne si vzpominam na zapas kde jste taky vedli v 5.minute 1:0 a skoncil taktez 4:1...takze vidis ze hrat se da i tak

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ono to zase bylo v nasi nejcernejsi sezone za poslednich 20 let takze to bych sem moc netahal pro srovnani

Reagovat
Logan

vsak tadle sezona jeste neskoncila...mozna budete mit nejcernejsi za 50 let

Reagovat
smazaný uživatel

horší byla benevolence rozhodčího ještě dlouho nepochopim, jaktože kučera dohrál zápas...

Reagovat
Tomanatura

Nechápu ani Vacka Řepka se držel, blikanec neměl, ale tito dva měli dostat redy a byl by pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

celkově jste za slavií zaostali... co by, kdyby ...slavia měla štěstí, že se šlo do šaten, přesto měla sparta od začátku prudit v sešívaném vápně, rudá blbost... sparta měla štěstí, že se končí něco málo po 90. minutě, přidat tam deset minut, řepka by tam po sedmym gólu začal střílet... takhle to brát nemůžeš, sparta neměla 32-45. minutu na vstřelení gólu, měla na to celej druhej poločas, ve kterym vaniaka neohrozila, do koncovky je třeba nejřív se dostat, až pak v ní můžeš mít smůlu...

Reagovat
Tomanatura

400. pro Slavii a její nádherný výkon

Reagovat
plechi

400. pro Rudu

Reagovat
smazaný uživatel

JEZISI KRISTE, CO TO TADY IVOSEK PLACA ZA NESMYSLE??? I SLEPEC TO DNES MUSEL VIDET, ZE SLAVIE BYLA O TRIDU LEPSI. S kazdym spartanem, so jsem mluvil, tak jen sklopil hlavu a priznal, ze Sparta na to dnes nemela ani pomysleni. Mel by sis jit dat studenou sprchu, protoze Sparta 1:4 Slavie, to neni nahoda, ani stesti, to je deklasovani soupere, uplne sme vas roznesli, chybel vam duraz, kombinace, drzeni balonu, tvurce hry, finalni prihravka, zakonceni... PROBER SE, CO BY, KDYBY.. to muzes psat v zapasech, ktery zkonci 1:0.. ale Slavie dnes dobyla Letnou a to 4 !!!! 4!!!!! 4!!!! GOLY !!! Prosimte uvedom si to, zklop hlavu a prestan tady fnukat, je uplnej trapas, co tady predvadis i Lavicka to priznal u hraci i ostatni spartani a ty tady plkas uplny blaboly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, která se musela oslavit... Podrobnosti po vystřízlivění

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně kompaktní výkon, Sparta dostala jen na chvilinku čuchnout, jinak úplná óda na krásný kombinační fotbal. Nejlepší výkon, fanoušci, výsledek.. Pořádný pohlavek sparťanské chátře. Dnes nám nebyli ani důstojným soupeřem..

Reagovat
Xavi

Jestli v naší lize budou hrát hráči typu Kučera, loket Došek, Voříšek ect. A budou se tolerovat jejich zákroky, potom se nebude dat dívat na 90% zápasů. S tím by se mělo něco dělat, taková prasata prostě na hřiště nepatří a dostávají naši ligu do podprůměru, jestli se někomu líbí jejich styl, tak toho člověka upřímně lituji, ale tak to v tomhle státě prostě chodí. Názorně to bylo vidět, když si Necid povodil před čtvrtým gólem krásně nějakého sparťana, teď nevím koho a pak nahrál šenkeříkovi na gól, moc jsem se těšil na opakovačku, že se podívám pořádně na tu kličku a ejhle kameraman se k tomu momentu nevrátil ani jednou a raději ukazuje osmkrát Šenkeříkovo zakončení, tohle by se třeba ve Španělsku nestalo. Prostě tady dělají fotbal lidi co tomu nerozumí a nemají k tomu žádný vstah, jinak si to vysvětlit neumím. Ono se taky stačí podívat na naše různé okresní přebory, které s fotbalem nemají moc společného.

Jinak Slávie paráda, Necid je fakt extratřída, takového druhého útočníka tady nemáme, bohužel tohle nevidí snad jen další tragéd, Rada.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace slavii (i kdyz jako spartan neverim, ze ji to do konce sezony vyhrzi ),ale k tomu prispevku Xaviho..prosimte kolikrat si videl vyse uvedene hrace hrat brutalne? kučera na tu cervenou mozna i byl,ale vorech a dosek? PRASATA?..tos trochu prehnal,kdyby takhle tvrde hrali v kazdym zapase a lamali kosti,ale tohle je teda fakt moc

-a ohledne 2.casti..v kazdy lize je to jiny kazda ma neco.."opakovacky" mi opravdu neprijdou jako PROBLEM ceskeho fotbalu

Reagovat
Xavi

Nepochopils, nevadí. Je úplně irelevantní kolikrát jsem je viděl hrát, hodnotil jsem je v tom zápase, bylo to myšleno globálně a ty zákroky prasácké byly.

No a druhou část jsi nepochopil tuplovaně.

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne, jsem totiz hlupak

no ja souhlasim s kucerou..ale nepochopil jsem vorisek dosek etc.?

jinak myslim ze druhou cast jsem pochopil,mozna spatne vyjadril...slo mi o to, ze si nemyslim ze TI lide ne ze by fotbalu nerozumeli,ale spis bych rekl ze zatim se to jinak delat neda,ze je to vzite...

Reagovat
Xavi

Neříkej, že Tomáš "loket" Došek je fotbalový. Voříšek je celkem vklidu, ale včera prasil dost. Jak říkám, šlo mi o ty včerejší zákroky...

No a druhou část možná myslíš dobře, ale opět se trošku nešťastně vyjadřuješ. Protože jestli si myslíš, že opakovačky a vlastně celá kamera nedělá v tomhle případě českému fotbalu reklamu, tak jsi na omylu. Trošku nechápu tvou větu: " zatím se to jinak dělat nedá", protože se to samozřejmě dá dělat jinak, jak jsem například uvedl, že ve Španělsku by si to určitě nenechali ujít, fotbal má totiž bavit a o to tady přece jde. Lidi baví pěkně provedené kličky a parádičky a chtějí si to znovu prohlédnouta né, že tam uvidím osmkrát ze stejného pohledu jak Šenkeřík až na konci akce zakončuje. S tím že je to vžité souhlas a nato taky narážím, díval jsem se nato z celkového pohledu - český národ a pohled na fotbal, což začíná už u blbého kameramana.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ale v tom tvém 1 příspěvku to vypadalo,že nekoho prasi kazdy zapas,to ses taky moc dobre nevyjadril, kdyz jsme u toho..doska lokte jsem nevidel..ale loktu je v kazdym kole nekolik,to by pak nikdo nehral :o(

-ohledne tech kameramanu...mel jsem myslemku,ale jaksem tu nebyl,tak se mio vyparila,takze to uznavam a budu premejslet,jak jsem chtel reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je opět jasně nejlepší mužstvo v lize, Sparta tragická, bude ráda, když se dostane do první čtyřky.

Ale co předvedl proti Liberci Baník, to by trapas. Nebyli si schopni dát přihrávku, jen jedna vyložená šance za celý zápas (!!!). Ať se jdou s takovým výkonem vysrat.

Neuwirth je neskutečné kopyto, jeho kopštrosům se smál celý stadion. Tchuř má o sekundu zpomalené reakce. Řezník neumí zaútočit a pořádný centr je pro něj neznámým pojmem. Mičola nepromění ani nejvyloženější šance a kazí hodně přihrávek. Střihavka se snaží, ale nic moc. Svěrkoš se pořádně nerozběhne, je z formy - nepředvedl nic! Ke střídájícímu Ličkovi jen to, že jsem si prvně myslel, že kádr posílil hráč z Boskovic.

Liberec hrál taky hovno a doteď nechápu, jak přes ty kopyta jako Košťál nebo Holeňák nepadly alespoň tři branky. Košťál by si mohl s Neuwirthem podat ruku a vytvořit stoperské duo v Petřkovicích.

Byla to blamáž a nuda. Příští kolo na Střížkov nejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Slavia je opět jasně nejlepší mužstvo v lize"...kdy naposled, že opět?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba minulou sezónu, kdy si to sice v jedné fázi sezóny úplně posrali, ale celkově hráli o třídu lepší fotbal než ta komická Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

O třídu? Ani omylem.

Reagovat
Miky.77.14

Přesně tak,Slavia byla vždycky fotbalovější i když nevyhrála.Ted tam je prostě všechno,krasná kombinace,spousta golú a liga má nového krále,Sparta už úplně upadla.Včera se to jasně dokázalo,už se na to nejde vymlouvat.Ve Spartě by si měli uvědomit,že by měli vyhodit velký ryby,jako je Řepka a ne že to odnesou ty chudáci.Všechno je ale i tim,že už nemaj prachy a tak si nemůžou dovolit pořádně posílit.Slavie má o dost lepší a kvalitní kádr.Hráči Slavie na tribunách,se daj srovnat se základní 11 Sparty Všechno,čemu se kdy Slavii posmívali,maj ted oni samy.Nemáte stadion,peníze,dluhy,úzkej a slabej kádr atd. a ted se vše spravedlivě obrací.Jen si to vy chudáci z Letný ted užijte

Reagovat
smazaný uživatel

"Nemáte stadion,peníze,dluhy,úzkej a slabej kádr atd"... slabej kádr je a úzkej je jen v obraně, ten zbytek je pěkná blbost.

Reagovat
Miky.77.14

no jo prosimtě Už hledáte vy rudý bukvice jen těžko výmluvy,jste totálně v prdeli Zeman a Vacek Spartu ted potáhnou Ale i oni budou chtít včas výplaty,tak nevím nevím

Reagovat
Miky.77.14

Jo a ještě sem zapoměl pochválit Kozačika,byla jen otázka času,kdy to začne kurvit jako ve Slavii a vybral si chlapec ten spravný čas.Velký dík, Ti patří Matuši

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, kdo používá víc jak 3 smajlíky po sobě, není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to s tím má co společného?

Reagovat
smazaný uživatel

A Ruda Otepka je bůh. Kéž by měl Baník sedm Otepků. Byl zkrátka všude, dovolil si, zakládal nebezpečné akce, klobouk dolů, Rudo! Proč ho ale Večeřa deset minut před koncem sundal dolů? Od té doby tam nebyl hráč, který by hrál fotbal. Takové komické tahy nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera nádhera, krásné sledovat na tribunách trpějící sparťany, jak vulgárně nadávají na své hráče - "fanoušci". Jinak je alibismus svádět vše na Křetínského. Můj názor je takový, že za sparťanskou krizí jsou hlavně špatní fanoušci, kteří klub prakticky ovládají. Myslím, že kdyby nechali v klidu pracovat Hřebíka, Sparta by se do takovéto situace nikdy nedostala. Ale to je jejich problém, který si musí vyřešit, my slávisté si po letech utrpení neskutečně užíváme... Jen škoda, že to letos boj o titul moc nebude. Sparta se topí ve vlastních problémech, Bolka hraje víc než na co má a Baník s Brnem se bohužel nemůžou chytit. Vždycky jsme s Váma!

Reagovat
Xavi

Souhlas, ale boj o titul bude, nám odejde Necid a to je náš nejlepší útočník, liga je dlouhá, příjdou zranění, pokles formy, jako jediní hrajem UEFU, takže zápřah navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jen jsem chtěl trošičku popíchnout Necid se budě těžko nahrazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

sterda: S Hřebíkem máš pravdu, ve srovnání s dneškem hrál i při druhém angažmá super fotbal. Fanoušci část viny nesou, i včera mi transparenty typu "vítězství nebo..." moc povzbuzující nepřišly. Ani to ale nemůže zakrýt prohnilý stav ve vedení, reprezentovaný především Křetínským, Chovancem a spol. Válka agentů, zavádění jakýchsi porad v kroužku, kde má nakonec stejně hlavní slovo Křéťa (prosadí svou) nebo Chovanec (prozměnu bez názoru), instalace elektronických býků a nekuřáckých tribun v době, kdy by měl být nekuřácký celý stadion...především ale na poměry Sparty velice nevyvážený kádr, návrat "posil" typu Kučera / Blažek, čímž se dostávám k několikaletému zalátávní postu stopera...a takhle by se dalo pokračovat.

Na druhou stranu: Vzpomeň na chování slávistických fans v době, kdy se nedařilo. Podporovali vedení? Fandili slušně?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty fanoušky v současné chvíli celkem chápu, ale oni klub nepodporovali hlavně v dobách, kdy neměli sebemenší důvod nadávat (vyhazov Straky, nástup Hřebíka). Vedení je samozřejmě problém, ale svádět všechno na Křéťu? No nevím, mně přijde jako horší paradoxně Chovanec, který by snad měl mít na starosti sportovní stránku, ne? Prostě mi přijde, že je alibismus svádět všechno na Křetínského. Někdy to vypadá, že když byste ho neměli, hrajete čtvrtfinále LM. Ale to je naprostý nesmysl. Kádr samozřejmě tragický, ale několik posil si přivedl i Lavička a ukaž mi nějakou, která se mu povedla...

Chování slávistických fans? Zaprvé jsme na tom byli o dost hůř, nebyl stadion, peníze žádné, ale nadávalo se na Lešku, což bylo spojené se záhadou zmizení peněz po ´96. Co si vzpomínám, tak na hráče se vulgárně nikdy nenadávalo a transparenty "vítězství nebo...". Nebo "vyrovnat a zabít"

Reagovat
smazaný uživatel

sterda:Když píšeš, že Slávie na tom byla hůř, tak sparťanští fans byli prozměnu zmlsaní, což taky vedlo k projevům nespokojenosti. Chovanec je skutečně ještě horší, ale ne o moc

Ale "člověk sparťanský" se povedl

Reagovat
smazaný uživatel

A to bude ještě hůř, až Chovanec sleze z kanceláře a půjde trénovat Člověk sparťanský

Reagovat
smazaný uživatel

No, to se o mě pokoušel infarkt, když jsem variantu S Chovancem jako koučem slyšel. To je doufám špatný vtip...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.spartaforever.cz/ukaz_clanek.php?clanek=1306

Citát týdne: Pane Křetínský, vedete si zatím opravdu dobře, to nemohu říct.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Toje tak krasnej pocit,kdyz ta posr....... Sparta dostane tak na prdel!

A to i pres to,ze Slavce taky nefandim.

Reagovat
Tomanatura

444. pro Ivoška

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele